Sreda, 27.07.2011.

18:40

LE: Ventspils - Crvena zvezda (18h)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak (18h) u Letoniji protiv Ventspilsa, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AG

LE: Ventspils - Crvena zvezda (18h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Grobar '70

pre 12 godina

Udruzite se grobari i delije i navijajte danas za ZVEZDU!!! Zajednickim snagama pruzajte podrsku srpskim klubovima i nadajmo se da cemo ove godine sakupiti veliki broj bodova. NAPRED SRBIJA, PARTIZAN I ZVEZDA!

ESKGrobar

pre 12 godina

Puno srece veceras komsije. Zvezda treba da je za nijansu bolja od letonaca. Samo uz malo opreza i srca i mislim da je put u sledece kolo blizu.

uvek jug

pre 12 godina

ako pobedite,nasi ste..:)
jedino sto gusite danima posle..
ako izgubite,
pa..umrecu od smeha,kao i obicno:))
mislim...gde ja da navijam za vas ?!

ps.jedino....
kad igrate protiv nasih zapadnih suseda,
tu stvarno navijam za vas.
tacka.

aleksandar smederevo

pre 12 godina

Vidim da su ovde komsijama podeljena misljenja. Hvala navijacima partizana koji su istinski i fer navijaci istog kluba koji ne navijaju za Zvezdu ali ce je na neki nacin podrzati. Hvala vam komsije i imate i nas koji podrzavamo vas ulazak u ligu sampiona i mnogo srece u beogradu protiv Genka koji je toliko hvaljen,a nije vam dorasto.

Mutimir

pre 12 godina

Navijacu za Pils kao juce za Genk samo da se blizancima smrkne...
(ofk, 27. jul 2011 20:57)

Što bi rekao Jare u Kamiondžijama: "Mlado, zeleno...". Otrezni se dečko od te mržnje, voli svoj klub, ali navijaj za svaki srpski kada igra protiv Belgijanaca, Letonaca i sl. Ovako izgledaš smešno, smeju ti se ljudi i sažaljevaju te.

raucher

pre 12 godina

Vjerujem da 80 procenata navijaca Zvezde stoji pored ogledala, kao Mita Pantic, i vjezba da izgovori ime kluba protiv kojeg igraju, jer nece znati reci koga su uopste pobijedili.

@NIKOLA

pre 12 godina

A sto to neispricas nekome koga to interesuje?!?
Bas nas briga za koga ce mali klub da navija,gledaj te vasa posla i mani te se vise Crvene zvezde i njenih navijaca!!!

NIKOLA

pre 12 godina

Volim Partizan vise od svega,i nikad necu moci da navijam za Zvezdu protiv bilo koga.. Ne zelim vas neuspeh,ali necu navijati ni za koga..u svakom slucaju srecno..pa ako Bog da da se oba kluba plasiraju u grupne faze svojih takmicenja. Sportski pozdrav!

ta magla protiv milana

pre 12 godina

navijam za zvezdu odkad znam za sebe. i u svim evroutakmicama navijam protiv partizana. Zasto? Razlog nije nista drugo do ekonomski. Ako npr. se partizan plasira u LS imace vise novca kojim moze potencijalno kupiti bolje igrace od zvezde.Sreca tu je Genk koji ce remiyirati na JNA. Glupa je metafora da navijanjem za Partizan a ne Genk navijas za Srbiju.

sale

pre 12 godina

Гори Косово а ви тртљате о ударању лопте ногом. ма торњајте се.
(syd, 27. jul 2011 20:49)
sto ne odes da ga gasis?
najbolje se srBi bore iz dijaspore...
toliko...

Vlada

pre 12 godina

Imamo pas igru, mozda po prvi put u zadnjih par godina, i bas zbog toga mislim da ce Zvezda da im da gol ili dva. Mozda i 3. Ali odbrana nije bas pouzdana po je moguce i da primimo gol. Prema tome, 2 i 3+ ZA SINGL.

Alavo to i nevaspitano

pre 12 godina

Podrzavam zvezdase koji zele da Zvezda dobije bas svaku utakmicu. Al njima to nije dovoljno, hteli bi i da Partizan izgubi bas svaku. E tu ste preterali, zato, drzimo se derbija.

Fox Molder

pre 12 godina

Ma dosta vise te patetike,te navijajmo za Srpske klubove,te skupljamo bodove.Ja bih umro za Zvezdu i samo za nju navijam.A voleo bih da partizan ispadne.Napred Zvezdo moja

Milos

pre 12 godina

Kao verni navijac Partizana, ovaj put koristim priliku da CRVENO BELIM momcima pozelim uspeh, dobar rezultat naravno, i zelim da ovom utakmicom skinu maler koji ih vec duze vreme drzi u Evropi. Sve najbolje i da dobijete bar sa jednim golom ili ako mozete i vise da im date. Najiskrenije zelje od vernog grobara i iskrenog navijaca Partizana. Pozdrav dobrim ljudima.

Ivan

pre 12 godina

Iako sam navijač Partizana,voleo bih kada bi i jedni i drugi dogurali daleko u EVROPI pa čak i u istom TAKMIČENJU.Jedino se plašim da Zvezdini igrači ne igraju za SRBIJU u poslednje vreme,a to non stop apostrofiraju,a ustvari hoće da oteraju Toleta i Kompaniju na taj način.Da se ne lažemo ima mutivoda na obe strane topčiderskog brda.Samo hrabro Zvezdaši i igrajte da date gol,a ne da neprimite.Što se tiče super lige imaćemo neka gostovanja na kojima nećemo biti favoriti tako da će početak šampionata biti čudan,za dalje ne znam.Partizan i Zvezda imaju u poslednje vreme pad kvaliteta,Vojvodina nema MENTALITET POBEDNIKA,a ostali uvek igraju toplo-hladno.Biće zanimljivo sa Radničkim i Novim Pazarom jer oni još uvek ne rade onaj poznati sistem 3 za 3 poput Zvezdine Jagodine i Partizanovog Metalca.Naravno tako ja razmišljam možda grešim,ali to će vreme pokazati. Srećno večiti u Evropi.Nipošto ne valja totalna ofanziva jer onda se igrači ne vraćaju u odbranu i u prevodu piši propalo.Jednom rečju Zvezda treba da igra PAMETNO I SRCEM i biće OK.Pozdrav sa druge strane topčiderskog brda!

Stefan Herceg-Novi

pre 12 godina

I iz dalekog Japana tebi klicem ja,o kako sam lud za tobom ZVEZDO CRVENA!!!Brod me odvojio od najvece ljubavi evo skoro 6 mjeseci ali zato u avgustu pravac HN pa Marakana.Ne sumnjam Robi da ces proci ove levate pa ako Bog da vidimo se na Mari vrlo brzo!Zvezda mi je sveeeee,Zvezda zivot jeeee...

Zaista

pre 12 godina

Čemu pompa Zvezda ako ne uđe u LE to je veća sramota od ispadanja Vojvodine a šta tek reći za Partizan koji je dobio tolike pare a rasprodao tim i teško da će ove godine i do 4.pretkola

Nikola

pre 12 godina

Ja sam Grobar, ali mi je nenormalno da navijam protiv srpskog tima. Puno srece Zvezdi sutra i razbijte ih da ne znaju gde im je d... a gde im je glava! Srecno i sve najbolje od Grobara koji je prvo Srbin pa onda sve ostalo

zlate-juve

pre 12 godina

Ja neznam zasto tolika prasina oko ova utakmica? pa zvezda igra sa protivnika u rangu Skendije! ne vidim nijedan razlog za tolike buke koje se stvara, ovo bi trebalo biti jedan jaca trening utakmica za zvezdu i nista vise, ali... vase rezultate u zadnjih 3-4 godina cine da svi drhte protiv jedan Ventspils, c,c,c... na sta ste spali! pozz iz Makedonije!

grobar-españa

pre 12 godina

Siguran sam da su fudbaleri i rukovodstvo Zvezde,kao i mnogi njeni navijaci juce gledali Partizan.
Znate kako treba a znate i kako ne treba,jer su na jucerasnjoj utakmici jasno vidjene obe varijante.
E pa vi samo ne treba da odigrate varijantu "kako ne treba".
Ajd' pa ako Bog da,da igrate ligu evrope,mi ligu sampiona i da vas otresemo u derbiju.

mist

pre 12 godina

Гори Косово а ви тртљате о ударању лопте ногом. ма торњајте се.
(syd, 27. jul 2011 20:49)

Gori Kosovo a ti čitaš komentare udaranju lopte nogom, pozeru.

JIMANI

pre 12 godina

vidim da ima mnogo optimista,kojima ne znam odakle toliko ubeđenje da ćemo ih dobiti,a koji nisu ni videli kako izgleda tim ventspilsa,a kamoli kako igra,i zbog toga se bojim da ne udarimo k...em o ledinu...ne daj bože...ali ako bude tako-onda da ode celokupno rukovodstvo sa lukićem i vesićem na čelu....sve će se znati već sutra...a,videćemo da li će sever i dalje da ćuti...ipak-ŽELJE SU JEDNO A MOGUĆNOSTI DRUGO

dario

pre 12 godina

jesam zvezdas i to najvatreni ali kada u pitanju evrokupovi trebamo drugacije da mislimo, jako mi je zao sto Partizan glupo izgubio Plasim se da ce srbski Klubovi svi ove sezone glupo izgubiti pocevsi od Vojvodine , Pa i Partizana ipak nadam se da nece biti tako sa Zvezdom u Cetrvtak !!!!nama Potreban svaki Poen Posto su dva Srbska Prestavnika vec Pozdravila od Evropskog Takmicenja Preostala su nama jos Dva i licno zelim da sto dalje stignemo za Pocetak nemam nista Protiv da Partizan igra u Ls a Zvezda u LE to nama donosi Bodove ko drugacije misli nema Poljma o zivotu takve su Osobe Protiv Srbskog Fudbala pa i sporta i Drzave takvi nama netrebaju ....... a domace Prvenstvo mozemo se Prepucavati koliko god hocemo samo kada je Pitanja van granica trebamo barem malo sloge Pokazati nazalost mi ih nemamo jedva cekamo da kod komsije Krava crkne ......... takve treba streljati u sred Beograda neznam sta drugo da kazem za takve Zlonamerene Osobe koje same sebe nevole pa kamoli nesto drugo njima nevredi ni Lekar vise nazalost
Navijamo za Preostala dva Srbska Kluba koga imamo koji Predstavljaju Srbiju ........
a za Domace Takmicenje zna se svako svom Dvoristu !!!!

Sone31

pre 12 godina

Mislim da ce pokazana igra u mnogo cemu odluciti da li kupujem sezonske karte za Zvezdu ili ne... nadam se najboljem, ali nekako uvek strepim.. jbg

u koliko pokazu super igru i napadacki fudbal bice dovoljno rezultat je manje vazan..

GGrobar

pre 12 godina

Komsije, zapnite i pobedite, mozete vi to. Za poboljsanje nacionalnog koeficijenta. Prosinecki vam je prava faca, zarobite ga sledecih 10 godina.

cartmanx

pre 12 godina

Kao vatreni navijac PFC mislim da cete ih komsije razbiti,objektivno! Zelim Vam puno srece i uspeha u medjunarodnim takmicenjima i pozdrav svim navijacima koji nisu za to da komsiji crkne krava, naravno u JSL Vam zelim da uvek budete iza nas!Pozzz

SAOPŠTENJE

pre 12 godina

"Zao mi je sto smo ovako lose igrali i izgubili 6:0. Nadam se da cemo na nasem stadionu igrati barem nereseno sa ovako jakim timom kakav je Ventspils", izjavio je posle meca hrvat na klupi c.z. r.p.

kion

pre 12 godina

nisam strucnjak za fudbal,veran sam Zvezdin navijac,isao sam 2poslednje sezone na Sever,da GLEDAM fudbal,a i da navijam,i mislim da ce ova sezona prelomiti Zvezdu-ili ka tootalnom sunovratu ili ka produzenju mizerije do te famozne privatizacije!
Ako se ne sklone ovi iz FSS nece biti nista od titule,pa i kad bi bilo posteno prvenstvo jer fali nam nesto,nesto malo da pobedimo komsije...
A za Evropu odavno nismo,ne sa ovakvim pristupom fudbalu..
Gledom sam Partizan sinoc i ono je tuzno,kladio sam se na Genk,ne zbog mrznje nego zbog stanja u Partizanu kooje je katastrofa,a oni su takvi bili egal sa Genkom!Ali i oni imaju taj momenat da se odseku u Evropi, npr zvezda-lazio, bajern, dinamo kijev,gostovanje kad smo primili gol u 90om za 2-2...
E sad,kod nas je jos gore-napad nemamo ,stopera nemamo,imamo gomilu sporih igraca,krilo nemamo,Tosic je otiso na zadnjjeg umesto na beka,ne znam sta da mislim o svemu tome,,,a da ne pominjem zelje tajkuna da klub propadne,zelju igraca da se osvete treneru,a u tim situacijaama se cesto desava da se proda i cela sezoa da bi se neko otero,Lukic koji ratuje sa svima,tj protiv njega svi ratuju!
Jedina svetla tacka je odnos navijaca ,tj 10hiljada koje dodje da gleda svaku tekkkmu cak i kada znaju da ce na travi da trci 20diletanata,zbog secanja na veliku Zvezdu!
Nadam se da je ovo sezona pobede,ali kada vidim ovo sto pise u novinama,,,,tesko!

Zvezda je nasa vera

pre 12 godina

Situacija sa stoperima jeste konfuzna ali realno Cosic nije tu Mihajlovic je jos uvek nespreman, sto se negrina tice mislim da je glupo apostrofirati da ga Robi nije poveo sa ekipom jer realno dok se ozbiljno radilo na Zlatiboru i u Austriji on je "pio kapucino na plazi".Jedino je Robi ishitreno reagovao sa VILOTICEM jer davajuci odmah onako iskljucivu izjavu sebi je zatvorio vrata za neki kompromis. Samo ako je siguran da mu ovaj ne treba sto mislim da je velika greska u trenutnoj situaciji.

Vladimir

pre 12 godina

"Od rodjenja mog nije proš'o bez imena tvog
ni dan ni godina, ZVEZDO CRVENA!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Lukazzz

pre 12 godina

xaxa komentar xD I amaterske lige imaju stopera a mi nemamo xD...Pa Adzicu zar nijednog stopera nisi mogao da pronadjes..ovaj robi ni ne vidi da ima stamenog mihajlovica :SS

sabajle

pre 12 godina

Grobar sam, ali moram da priznam komsije da imate stvarno odlicnog trenera.
Ima pravi pristup, ofanzivno, brzo, bez komplikovanja iz prve, i visok presing, pravi moderni fudbal, i iznad svega, bez obzira na ime protivnika , ofanziva, sto je najveci plus.
Budite strpljivi sa Prosineckim doguracete daleko, prava filozofija igre, ne smem da zamislim kakav bi bum Srbija napravila na svetskoj sceni da joj je Robi selektor, ili barem neko slicnog shvatanja fudbala.
Da ti je prvenstveno cilj da das gol, a ne da ga branis.
Zato i jedva cekam da vidim kakvi cete biti protiv jakih evropskih klubova, siguran sam lep fudbal za oko.
Nadam se da cete do grupa lige evrope, a posle sto dalje, isto ocekujem i od mog Partizana u Ligi sampiona, pa da konacno imamo dva predstavnika u ligi sampiona...
Puno srece i vama i nama ove sezone u evropi...
Joga bonito, ili ti lepo igraj, lep fudbal, iznad svega...

BigPoppa

pre 12 godina

AJDE BRE! Momci samo hrabro, bori te se ko lavovi, opravdajte grb koji nosite i sve vam je oprosteno! U NAPAD!!! Volim te Crveno-bela ljubavi!

zvezdas

pre 12 godina

Ljudi svi danas igraju fudbal pa i taj Ventspils koji je pre 2 godine odigrao zapazenu rolu u LE zato oprez!Proslo je vreme kada je Zvezda ovakvim ekipama mogla da uvalja 7 komada na strani a na Marakani da igra sa rezervnim timom.Nema sumnje da je Zvezda bolja,kvalitetnija,brza...ali isto tako ne treba se zaletati,kao gosti bi morali da se zadovoljimo sa bilo kakvom pobedom pa makar i 5:4 a u revansu da trazimo ono sto je vazilo pre 2 decenije,ubedljivu pobedu Zvezde!Mislim da ce tako i biti jer ce Marakana biti puna,igraci jos vise motivisani dok igraci Ventspilsa nece znati sta ih je snaslo a gotovi svi ce po prvi put igrati pred vise od 45.000 ljudi

Lazar

pre 12 godina

Ma Zvezda pobedjuje i u gostima i na Marakani...Sutra posle meca nemojte da kazete samo 0-1 za Zvezdu ili 0-2...To je letonski fudbal-u gostima...To je super(taj rezultat)...Na Marakani mirno 3-4 gola,zato bez brige...:)

Vladimir

pre 12 godina

"Od rodjenja mog nije proš'o bez imena tvog
ni dan ni godina, ZVEZDO CRVENA!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

sabajle

pre 12 godina

Grobar sam, ali moram da priznam komsije da imate stvarno odlicnog trenera.
Ima pravi pristup, ofanzivno, brzo, bez komplikovanja iz prve, i visok presing, pravi moderni fudbal, i iznad svega, bez obzira na ime protivnika , ofanziva, sto je najveci plus.
Budite strpljivi sa Prosineckim doguracete daleko, prava filozofija igre, ne smem da zamislim kakav bi bum Srbija napravila na svetskoj sceni da joj je Robi selektor, ili barem neko slicnog shvatanja fudbala.
Da ti je prvenstveno cilj da das gol, a ne da ga branis.
Zato i jedva cekam da vidim kakvi cete biti protiv jakih evropskih klubova, siguran sam lep fudbal za oko.
Nadam se da cete do grupa lige evrope, a posle sto dalje, isto ocekujem i od mog Partizana u Ligi sampiona, pa da konacno imamo dva predstavnika u ligi sampiona...
Puno srece i vama i nama ove sezone u evropi...
Joga bonito, ili ti lepo igraj, lep fudbal, iznad svega...

mist

pre 12 godina

Гори Косово а ви тртљате о ударању лопте ногом. ма торњајте се.
(syd, 27. jul 2011 20:49)

Gori Kosovo a ti čitaš komentare udaranju lopte nogom, pozeru.

Lazar

pre 12 godina

Ma Zvezda pobedjuje i u gostima i na Marakani...Sutra posle meca nemojte da kazete samo 0-1 za Zvezdu ili 0-2...To je letonski fudbal-u gostima...To je super(taj rezultat)...Na Marakani mirno 3-4 gola,zato bez brige...:)

BigPoppa

pre 12 godina

AJDE BRE! Momci samo hrabro, bori te se ko lavovi, opravdajte grb koji nosite i sve vam je oprosteno! U NAPAD!!! Volim te Crveno-bela ljubavi!

Nikola

pre 12 godina

Ja sam Grobar, ali mi je nenormalno da navijam protiv srpskog tima. Puno srece Zvezdi sutra i razbijte ih da ne znaju gde im je d... a gde im je glava! Srecno i sve najbolje od Grobara koji je prvo Srbin pa onda sve ostalo

zvezdas

pre 12 godina

Ljudi svi danas igraju fudbal pa i taj Ventspils koji je pre 2 godine odigrao zapazenu rolu u LE zato oprez!Proslo je vreme kada je Zvezda ovakvim ekipama mogla da uvalja 7 komada na strani a na Marakani da igra sa rezervnim timom.Nema sumnje da je Zvezda bolja,kvalitetnija,brza...ali isto tako ne treba se zaletati,kao gosti bi morali da se zadovoljimo sa bilo kakvom pobedom pa makar i 5:4 a u revansu da trazimo ono sto je vazilo pre 2 decenije,ubedljivu pobedu Zvezde!Mislim da ce tako i biti jer ce Marakana biti puna,igraci jos vise motivisani dok igraci Ventspilsa nece znati sta ih je snaslo a gotovi svi ce po prvi put igrati pred vise od 45.000 ljudi

cartmanx

pre 12 godina

Kao vatreni navijac PFC mislim da cete ih komsije razbiti,objektivno! Zelim Vam puno srece i uspeha u medjunarodnim takmicenjima i pozdrav svim navijacima koji nisu za to da komsiji crkne krava, naravno u JSL Vam zelim da uvek budete iza nas!Pozzz

Milos

pre 12 godina

Kao verni navijac Partizana, ovaj put koristim priliku da CRVENO BELIM momcima pozelim uspeh, dobar rezultat naravno, i zelim da ovom utakmicom skinu maler koji ih vec duze vreme drzi u Evropi. Sve najbolje i da dobijete bar sa jednim golom ili ako mozete i vise da im date. Najiskrenije zelje od vernog grobara i iskrenog navijaca Partizana. Pozdrav dobrim ljudima.

GGrobar

pre 12 godina

Komsije, zapnite i pobedite, mozete vi to. Za poboljsanje nacionalnog koeficijenta. Prosinecki vam je prava faca, zarobite ga sledecih 10 godina.

Stefan Herceg-Novi

pre 12 godina

I iz dalekog Japana tebi klicem ja,o kako sam lud za tobom ZVEZDO CRVENA!!!Brod me odvojio od najvece ljubavi evo skoro 6 mjeseci ali zato u avgustu pravac HN pa Marakana.Ne sumnjam Robi da ces proci ove levate pa ako Bog da vidimo se na Mari vrlo brzo!Zvezda mi je sveeeee,Zvezda zivot jeeee...

kion

pre 12 godina

nisam strucnjak za fudbal,veran sam Zvezdin navijac,isao sam 2poslednje sezone na Sever,da GLEDAM fudbal,a i da navijam,i mislim da ce ova sezona prelomiti Zvezdu-ili ka tootalnom sunovratu ili ka produzenju mizerije do te famozne privatizacije!
Ako se ne sklone ovi iz FSS nece biti nista od titule,pa i kad bi bilo posteno prvenstvo jer fali nam nesto,nesto malo da pobedimo komsije...
A za Evropu odavno nismo,ne sa ovakvim pristupom fudbalu..
Gledom sam Partizan sinoc i ono je tuzno,kladio sam se na Genk,ne zbog mrznje nego zbog stanja u Partizanu kooje je katastrofa,a oni su takvi bili egal sa Genkom!Ali i oni imaju taj momenat da se odseku u Evropi, npr zvezda-lazio, bajern, dinamo kijev,gostovanje kad smo primili gol u 90om za 2-2...
E sad,kod nas je jos gore-napad nemamo ,stopera nemamo,imamo gomilu sporih igraca,krilo nemamo,Tosic je otiso na zadnjjeg umesto na beka,ne znam sta da mislim o svemu tome,,,a da ne pominjem zelje tajkuna da klub propadne,zelju igraca da se osvete treneru,a u tim situacijaama se cesto desava da se proda i cela sezoa da bi se neko otero,Lukic koji ratuje sa svima,tj protiv njega svi ratuju!
Jedina svetla tacka je odnos navijaca ,tj 10hiljada koje dodje da gleda svaku tekkkmu cak i kada znaju da ce na travi da trci 20diletanata,zbog secanja na veliku Zvezdu!
Nadam se da je ovo sezona pobede,ali kada vidim ovo sto pise u novinama,,,,tesko!

SAOPŠTENJE

pre 12 godina

"Zao mi je sto smo ovako lose igrali i izgubili 6:0. Nadam se da cemo na nasem stadionu igrati barem nereseno sa ovako jakim timom kakav je Ventspils", izjavio je posle meca hrvat na klupi c.z. r.p.

Fox Molder

pre 12 godina

Ma dosta vise te patetike,te navijajmo za Srpske klubove,te skupljamo bodove.Ja bih umro za Zvezdu i samo za nju navijam.A voleo bih da partizan ispadne.Napred Zvezdo moja

sale

pre 12 godina

Гори Косово а ви тртљате о ударању лопте ногом. ма торњајте се.
(syd, 27. jul 2011 20:49)
sto ne odes da ga gasis?
najbolje se srBi bore iz dijaspore...
toliko...

Alavo to i nevaspitano

pre 12 godina

Podrzavam zvezdase koji zele da Zvezda dobije bas svaku utakmicu. Al njima to nije dovoljno, hteli bi i da Partizan izgubi bas svaku. E tu ste preterali, zato, drzimo se derbija.

Ivan

pre 12 godina

Iako sam navijač Partizana,voleo bih kada bi i jedni i drugi dogurali daleko u EVROPI pa čak i u istom TAKMIČENJU.Jedino se plašim da Zvezdini igrači ne igraju za SRBIJU u poslednje vreme,a to non stop apostrofiraju,a ustvari hoće da oteraju Toleta i Kompaniju na taj način.Da se ne lažemo ima mutivoda na obe strane topčiderskog brda.Samo hrabro Zvezdaši i igrajte da date gol,a ne da neprimite.Što se tiče super lige imaćemo neka gostovanja na kojima nećemo biti favoriti tako da će početak šampionata biti čudan,za dalje ne znam.Partizan i Zvezda imaju u poslednje vreme pad kvaliteta,Vojvodina nema MENTALITET POBEDNIKA,a ostali uvek igraju toplo-hladno.Biće zanimljivo sa Radničkim i Novim Pazarom jer oni još uvek ne rade onaj poznati sistem 3 za 3 poput Zvezdine Jagodine i Partizanovog Metalca.Naravno tako ja razmišljam možda grešim,ali to će vreme pokazati. Srećno večiti u Evropi.Nipošto ne valja totalna ofanziva jer onda se igrači ne vraćaju u odbranu i u prevodu piši propalo.Jednom rečju Zvezda treba da igra PAMETNO I SRCEM i biće OK.Pozdrav sa druge strane topčiderskog brda!

grobar-españa

pre 12 godina

Siguran sam da su fudbaleri i rukovodstvo Zvezde,kao i mnogi njeni navijaci juce gledali Partizan.
Znate kako treba a znate i kako ne treba,jer su na jucerasnjoj utakmici jasno vidjene obe varijante.
E pa vi samo ne treba da odigrate varijantu "kako ne treba".
Ajd' pa ako Bog da,da igrate ligu evrope,mi ligu sampiona i da vas otresemo u derbiju.

dario

pre 12 godina

jesam zvezdas i to najvatreni ali kada u pitanju evrokupovi trebamo drugacije da mislimo, jako mi je zao sto Partizan glupo izgubio Plasim se da ce srbski Klubovi svi ove sezone glupo izgubiti pocevsi od Vojvodine , Pa i Partizana ipak nadam se da nece biti tako sa Zvezdom u Cetrvtak !!!!nama Potreban svaki Poen Posto su dva Srbska Prestavnika vec Pozdravila od Evropskog Takmicenja Preostala su nama jos Dva i licno zelim da sto dalje stignemo za Pocetak nemam nista Protiv da Partizan igra u Ls a Zvezda u LE to nama donosi Bodove ko drugacije misli nema Poljma o zivotu takve su Osobe Protiv Srbskog Fudbala pa i sporta i Drzave takvi nama netrebaju ....... a domace Prvenstvo mozemo se Prepucavati koliko god hocemo samo kada je Pitanja van granica trebamo barem malo sloge Pokazati nazalost mi ih nemamo jedva cekamo da kod komsije Krava crkne ......... takve treba streljati u sred Beograda neznam sta drugo da kazem za takve Zlonamerene Osobe koje same sebe nevole pa kamoli nesto drugo njima nevredi ni Lekar vise nazalost
Navijamo za Preostala dva Srbska Kluba koga imamo koji Predstavljaju Srbiju ........
a za Domace Takmicenje zna se svako svom Dvoristu !!!!

Zaista

pre 12 godina

Čemu pompa Zvezda ako ne uđe u LE to je veća sramota od ispadanja Vojvodine a šta tek reći za Partizan koji je dobio tolike pare a rasprodao tim i teško da će ove godine i do 4.pretkola

NIKOLA

pre 12 godina

Volim Partizan vise od svega,i nikad necu moci da navijam za Zvezdu protiv bilo koga.. Ne zelim vas neuspeh,ali necu navijati ni za koga..u svakom slucaju srecno..pa ako Bog da da se oba kluba plasiraju u grupne faze svojih takmicenja. Sportski pozdrav!

Zvezda je nasa vera

pre 12 godina

Situacija sa stoperima jeste konfuzna ali realno Cosic nije tu Mihajlovic je jos uvek nespreman, sto se negrina tice mislim da je glupo apostrofirati da ga Robi nije poveo sa ekipom jer realno dok se ozbiljno radilo na Zlatiboru i u Austriji on je "pio kapucino na plazi".Jedino je Robi ishitreno reagovao sa VILOTICEM jer davajuci odmah onako iskljucivu izjavu sebi je zatvorio vrata za neki kompromis. Samo ako je siguran da mu ovaj ne treba sto mislim da je velika greska u trenutnoj situaciji.

zlate-juve

pre 12 godina

Ja neznam zasto tolika prasina oko ova utakmica? pa zvezda igra sa protivnika u rangu Skendije! ne vidim nijedan razlog za tolike buke koje se stvara, ovo bi trebalo biti jedan jaca trening utakmica za zvezdu i nista vise, ali... vase rezultate u zadnjih 3-4 godina cine da svi drhte protiv jedan Ventspils, c,c,c... na sta ste spali! pozz iz Makedonije!

Lukazzz

pre 12 godina

xaxa komentar xD I amaterske lige imaju stopera a mi nemamo xD...Pa Adzicu zar nijednog stopera nisi mogao da pronadjes..ovaj robi ni ne vidi da ima stamenog mihajlovica :SS

Sone31

pre 12 godina

Mislim da ce pokazana igra u mnogo cemu odluciti da li kupujem sezonske karte za Zvezdu ili ne... nadam se najboljem, ali nekako uvek strepim.. jbg

u koliko pokazu super igru i napadacki fudbal bice dovoljno rezultat je manje vazan..

Mutimir

pre 12 godina

Navijacu za Pils kao juce za Genk samo da se blizancima smrkne...
(ofk, 27. jul 2011 20:57)

Što bi rekao Jare u Kamiondžijama: "Mlado, zeleno...". Otrezni se dečko od te mržnje, voli svoj klub, ali navijaj za svaki srpski kada igra protiv Belgijanaca, Letonaca i sl. Ovako izgledaš smešno, smeju ti se ljudi i sažaljevaju te.

JIMANI

pre 12 godina

vidim da ima mnogo optimista,kojima ne znam odakle toliko ubeđenje da ćemo ih dobiti,a koji nisu ni videli kako izgleda tim ventspilsa,a kamoli kako igra,i zbog toga se bojim da ne udarimo k...em o ledinu...ne daj bože...ali ako bude tako-onda da ode celokupno rukovodstvo sa lukićem i vesićem na čelu....sve će se znati već sutra...a,videćemo da li će sever i dalje da ćuti...ipak-ŽELJE SU JEDNO A MOGUĆNOSTI DRUGO

@NIKOLA

pre 12 godina

A sto to neispricas nekome koga to interesuje?!?
Bas nas briga za koga ce mali klub da navija,gledaj te vasa posla i mani te se vise Crvene zvezde i njenih navijaca!!!

ESKGrobar

pre 12 godina

Puno srece veceras komsije. Zvezda treba da je za nijansu bolja od letonaca. Samo uz malo opreza i srca i mislim da je put u sledece kolo blizu.

ta magla protiv milana

pre 12 godina

navijam za zvezdu odkad znam za sebe. i u svim evroutakmicama navijam protiv partizana. Zasto? Razlog nije nista drugo do ekonomski. Ako npr. se partizan plasira u LS imace vise novca kojim moze potencijalno kupiti bolje igrace od zvezde.Sreca tu je Genk koji ce remiyirati na JNA. Glupa je metafora da navijanjem za Partizan a ne Genk navijas za Srbiju.

Vlada

pre 12 godina

Imamo pas igru, mozda po prvi put u zadnjih par godina, i bas zbog toga mislim da ce Zvezda da im da gol ili dva. Mozda i 3. Ali odbrana nije bas pouzdana po je moguce i da primimo gol. Prema tome, 2 i 3+ ZA SINGL.

aleksandar smederevo

pre 12 godina

Vidim da su ovde komsijama podeljena misljenja. Hvala navijacima partizana koji su istinski i fer navijaci istog kluba koji ne navijaju za Zvezdu ali ce je na neki nacin podrzati. Hvala vam komsije i imate i nas koji podrzavamo vas ulazak u ligu sampiona i mnogo srece u beogradu protiv Genka koji je toliko hvaljen,a nije vam dorasto.

raucher

pre 12 godina

Vjerujem da 80 procenata navijaca Zvezde stoji pored ogledala, kao Mita Pantic, i vjezba da izgovori ime kluba protiv kojeg igraju, jer nece znati reci koga su uopste pobijedili.

Grobar '70

pre 12 godina

Udruzite se grobari i delije i navijajte danas za ZVEZDU!!! Zajednickim snagama pruzajte podrsku srpskim klubovima i nadajmo se da cemo ove godine sakupiti veliki broj bodova. NAPRED SRBIJA, PARTIZAN I ZVEZDA!

uvek jug

pre 12 godina

ako pobedite,nasi ste..:)
jedino sto gusite danima posle..
ako izgubite,
pa..umrecu od smeha,kao i obicno:))
mislim...gde ja da navijam za vas ?!

ps.jedino....
kad igrate protiv nasih zapadnih suseda,
tu stvarno navijam za vas.
tacka.

SAOPŠTENJE

pre 12 godina

"Zao mi je sto smo ovako lose igrali i izgubili 6:0. Nadam se da cemo na nasem stadionu igrati barem nereseno sa ovako jakim timom kakav je Ventspils", izjavio je posle meca hrvat na klupi c.z. r.p.

Vladimir

pre 12 godina

"Od rodjenja mog nije proš'o bez imena tvog
ni dan ni godina, ZVEZDO CRVENA!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Fox Molder

pre 12 godina

Ma dosta vise te patetike,te navijajmo za Srpske klubove,te skupljamo bodove.Ja bih umro za Zvezdu i samo za nju navijam.A voleo bih da partizan ispadne.Napred Zvezdo moja

kion

pre 12 godina

nisam strucnjak za fudbal,veran sam Zvezdin navijac,isao sam 2poslednje sezone na Sever,da GLEDAM fudbal,a i da navijam,i mislim da ce ova sezona prelomiti Zvezdu-ili ka tootalnom sunovratu ili ka produzenju mizerije do te famozne privatizacije!
Ako se ne sklone ovi iz FSS nece biti nista od titule,pa i kad bi bilo posteno prvenstvo jer fali nam nesto,nesto malo da pobedimo komsije...
A za Evropu odavno nismo,ne sa ovakvim pristupom fudbalu..
Gledom sam Partizan sinoc i ono je tuzno,kladio sam se na Genk,ne zbog mrznje nego zbog stanja u Partizanu kooje je katastrofa,a oni su takvi bili egal sa Genkom!Ali i oni imaju taj momenat da se odseku u Evropi, npr zvezda-lazio, bajern, dinamo kijev,gostovanje kad smo primili gol u 90om za 2-2...
E sad,kod nas je jos gore-napad nemamo ,stopera nemamo,imamo gomilu sporih igraca,krilo nemamo,Tosic je otiso na zadnjjeg umesto na beka,ne znam sta da mislim o svemu tome,,,a da ne pominjem zelje tajkuna da klub propadne,zelju igraca da se osvete treneru,a u tim situacijaama se cesto desava da se proda i cela sezoa da bi se neko otero,Lukic koji ratuje sa svima,tj protiv njega svi ratuju!
Jedina svetla tacka je odnos navijaca ,tj 10hiljada koje dodje da gleda svaku tekkkmu cak i kada znaju da ce na travi da trci 20diletanata,zbog secanja na veliku Zvezdu!
Nadam se da je ovo sezona pobede,ali kada vidim ovo sto pise u novinama,,,,tesko!

sabajle

pre 12 godina

Grobar sam, ali moram da priznam komsije da imate stvarno odlicnog trenera.
Ima pravi pristup, ofanzivno, brzo, bez komplikovanja iz prve, i visok presing, pravi moderni fudbal, i iznad svega, bez obzira na ime protivnika , ofanziva, sto je najveci plus.
Budite strpljivi sa Prosineckim doguracete daleko, prava filozofija igre, ne smem da zamislim kakav bi bum Srbija napravila na svetskoj sceni da joj je Robi selektor, ili barem neko slicnog shvatanja fudbala.
Da ti je prvenstveno cilj da das gol, a ne da ga branis.
Zato i jedva cekam da vidim kakvi cete biti protiv jakih evropskih klubova, siguran sam lep fudbal za oko.
Nadam se da cete do grupa lige evrope, a posle sto dalje, isto ocekujem i od mog Partizana u Ligi sampiona, pa da konacno imamo dva predstavnika u ligi sampiona...
Puno srece i vama i nama ove sezone u evropi...
Joga bonito, ili ti lepo igraj, lep fudbal, iznad svega...

dario

pre 12 godina

jesam zvezdas i to najvatreni ali kada u pitanju evrokupovi trebamo drugacije da mislimo, jako mi je zao sto Partizan glupo izgubio Plasim se da ce srbski Klubovi svi ove sezone glupo izgubiti pocevsi od Vojvodine , Pa i Partizana ipak nadam se da nece biti tako sa Zvezdom u Cetrvtak !!!!nama Potreban svaki Poen Posto su dva Srbska Prestavnika vec Pozdravila od Evropskog Takmicenja Preostala su nama jos Dva i licno zelim da sto dalje stignemo za Pocetak nemam nista Protiv da Partizan igra u Ls a Zvezda u LE to nama donosi Bodove ko drugacije misli nema Poljma o zivotu takve su Osobe Protiv Srbskog Fudbala pa i sporta i Drzave takvi nama netrebaju ....... a domace Prvenstvo mozemo se Prepucavati koliko god hocemo samo kada je Pitanja van granica trebamo barem malo sloge Pokazati nazalost mi ih nemamo jedva cekamo da kod komsije Krava crkne ......... takve treba streljati u sred Beograda neznam sta drugo da kazem za takve Zlonamerene Osobe koje same sebe nevole pa kamoli nesto drugo njima nevredi ni Lekar vise nazalost
Navijamo za Preostala dva Srbska Kluba koga imamo koji Predstavljaju Srbiju ........
a za Domace Takmicenje zna se svako svom Dvoristu !!!!

JIMANI

pre 12 godina

vidim da ima mnogo optimista,kojima ne znam odakle toliko ubeđenje da ćemo ih dobiti,a koji nisu ni videli kako izgleda tim ventspilsa,a kamoli kako igra,i zbog toga se bojim da ne udarimo k...em o ledinu...ne daj bože...ali ako bude tako-onda da ode celokupno rukovodstvo sa lukićem i vesićem na čelu....sve će se znati već sutra...a,videćemo da li će sever i dalje da ćuti...ipak-ŽELJE SU JEDNO A MOGUĆNOSTI DRUGO

zlate-juve

pre 12 godina

Ja neznam zasto tolika prasina oko ova utakmica? pa zvezda igra sa protivnika u rangu Skendije! ne vidim nijedan razlog za tolike buke koje se stvara, ovo bi trebalo biti jedan jaca trening utakmica za zvezdu i nista vise, ali... vase rezultate u zadnjih 3-4 godina cine da svi drhte protiv jedan Ventspils, c,c,c... na sta ste spali! pozz iz Makedonije!

Lazar

pre 12 godina

Ma Zvezda pobedjuje i u gostima i na Marakani...Sutra posle meca nemojte da kazete samo 0-1 za Zvezdu ili 0-2...To je letonski fudbal-u gostima...To je super(taj rezultat)...Na Marakani mirno 3-4 gola,zato bez brige...:)

grobar-españa

pre 12 godina

Siguran sam da su fudbaleri i rukovodstvo Zvezde,kao i mnogi njeni navijaci juce gledali Partizan.
Znate kako treba a znate i kako ne treba,jer su na jucerasnjoj utakmici jasno vidjene obe varijante.
E pa vi samo ne treba da odigrate varijantu "kako ne treba".
Ajd' pa ako Bog da,da igrate ligu evrope,mi ligu sampiona i da vas otresemo u derbiju.

ta magla protiv milana

pre 12 godina

navijam za zvezdu odkad znam za sebe. i u svim evroutakmicama navijam protiv partizana. Zasto? Razlog nije nista drugo do ekonomski. Ako npr. se partizan plasira u LS imace vise novca kojim moze potencijalno kupiti bolje igrace od zvezde.Sreca tu je Genk koji ce remiyirati na JNA. Glupa je metafora da navijanjem za Partizan a ne Genk navijas za Srbiju.

Zvezda je nasa vera

pre 12 godina

Situacija sa stoperima jeste konfuzna ali realno Cosic nije tu Mihajlovic je jos uvek nespreman, sto se negrina tice mislim da je glupo apostrofirati da ga Robi nije poveo sa ekipom jer realno dok se ozbiljno radilo na Zlatiboru i u Austriji on je "pio kapucino na plazi".Jedino je Robi ishitreno reagovao sa VILOTICEM jer davajuci odmah onako iskljucivu izjavu sebi je zatvorio vrata za neki kompromis. Samo ako je siguran da mu ovaj ne treba sto mislim da je velika greska u trenutnoj situaciji.

BigPoppa

pre 12 godina

AJDE BRE! Momci samo hrabro, bori te se ko lavovi, opravdajte grb koji nosite i sve vam je oprosteno! U NAPAD!!! Volim te Crveno-bela ljubavi!

@NIKOLA

pre 12 godina

A sto to neispricas nekome koga to interesuje?!?
Bas nas briga za koga ce mali klub da navija,gledaj te vasa posla i mani te se vise Crvene zvezde i njenih navijaca!!!

Lukazzz

pre 12 godina

xaxa komentar xD I amaterske lige imaju stopera a mi nemamo xD...Pa Adzicu zar nijednog stopera nisi mogao da pronadjes..ovaj robi ni ne vidi da ima stamenog mihajlovica :SS

cartmanx

pre 12 godina

Kao vatreni navijac PFC mislim da cete ih komsije razbiti,objektivno! Zelim Vam puno srece i uspeha u medjunarodnim takmicenjima i pozdrav svim navijacima koji nisu za to da komsiji crkne krava, naravno u JSL Vam zelim da uvek budete iza nas!Pozzz

mist

pre 12 godina

Гори Косово а ви тртљате о ударању лопте ногом. ма торњајте се.
(syd, 27. jul 2011 20:49)

Gori Kosovo a ti čitaš komentare udaranju lopte nogom, pozeru.

Nikola

pre 12 godina

Ja sam Grobar, ali mi je nenormalno da navijam protiv srpskog tima. Puno srece Zvezdi sutra i razbijte ih da ne znaju gde im je d... a gde im je glava! Srecno i sve najbolje od Grobara koji je prvo Srbin pa onda sve ostalo

sale

pre 12 godina

Гори Косово а ви тртљате о ударању лопте ногом. ма торњајте се.
(syd, 27. jul 2011 20:49)
sto ne odes da ga gasis?
najbolje se srBi bore iz dijaspore...
toliko...

Zaista

pre 12 godina

Čemu pompa Zvezda ako ne uđe u LE to je veća sramota od ispadanja Vojvodine a šta tek reći za Partizan koji je dobio tolike pare a rasprodao tim i teško da će ove godine i do 4.pretkola

uvek jug

pre 12 godina

ako pobedite,nasi ste..:)
jedino sto gusite danima posle..
ako izgubite,
pa..umrecu od smeha,kao i obicno:))
mislim...gde ja da navijam za vas ?!

ps.jedino....
kad igrate protiv nasih zapadnih suseda,
tu stvarno navijam za vas.
tacka.

Alavo to i nevaspitano

pre 12 godina

Podrzavam zvezdase koji zele da Zvezda dobije bas svaku utakmicu. Al njima to nije dovoljno, hteli bi i da Partizan izgubi bas svaku. E tu ste preterali, zato, drzimo se derbija.

Stefan Herceg-Novi

pre 12 godina

I iz dalekog Japana tebi klicem ja,o kako sam lud za tobom ZVEZDO CRVENA!!!Brod me odvojio od najvece ljubavi evo skoro 6 mjeseci ali zato u avgustu pravac HN pa Marakana.Ne sumnjam Robi da ces proci ove levate pa ako Bog da vidimo se na Mari vrlo brzo!Zvezda mi je sveeeee,Zvezda zivot jeeee...

zvezdas

pre 12 godina

Ljudi svi danas igraju fudbal pa i taj Ventspils koji je pre 2 godine odigrao zapazenu rolu u LE zato oprez!Proslo je vreme kada je Zvezda ovakvim ekipama mogla da uvalja 7 komada na strani a na Marakani da igra sa rezervnim timom.Nema sumnje da je Zvezda bolja,kvalitetnija,brza...ali isto tako ne treba se zaletati,kao gosti bi morali da se zadovoljimo sa bilo kakvom pobedom pa makar i 5:4 a u revansu da trazimo ono sto je vazilo pre 2 decenije,ubedljivu pobedu Zvezde!Mislim da ce tako i biti jer ce Marakana biti puna,igraci jos vise motivisani dok igraci Ventspilsa nece znati sta ih je snaslo a gotovi svi ce po prvi put igrati pred vise od 45.000 ljudi

GGrobar

pre 12 godina

Komsije, zapnite i pobedite, mozete vi to. Za poboljsanje nacionalnog koeficijenta. Prosinecki vam je prava faca, zarobite ga sledecih 10 godina.

Milos

pre 12 godina

Kao verni navijac Partizana, ovaj put koristim priliku da CRVENO BELIM momcima pozelim uspeh, dobar rezultat naravno, i zelim da ovom utakmicom skinu maler koji ih vec duze vreme drzi u Evropi. Sve najbolje i da dobijete bar sa jednim golom ili ako mozete i vise da im date. Najiskrenije zelje od vernog grobara i iskrenog navijaca Partizana. Pozdrav dobrim ljudima.

Ivan

pre 12 godina

Iako sam navijač Partizana,voleo bih kada bi i jedni i drugi dogurali daleko u EVROPI pa čak i u istom TAKMIČENJU.Jedino se plašim da Zvezdini igrači ne igraju za SRBIJU u poslednje vreme,a to non stop apostrofiraju,a ustvari hoće da oteraju Toleta i Kompaniju na taj način.Da se ne lažemo ima mutivoda na obe strane topčiderskog brda.Samo hrabro Zvezdaši i igrajte da date gol,a ne da neprimite.Što se tiče super lige imaćemo neka gostovanja na kojima nećemo biti favoriti tako da će početak šampionata biti čudan,za dalje ne znam.Partizan i Zvezda imaju u poslednje vreme pad kvaliteta,Vojvodina nema MENTALITET POBEDNIKA,a ostali uvek igraju toplo-hladno.Biće zanimljivo sa Radničkim i Novim Pazarom jer oni još uvek ne rade onaj poznati sistem 3 za 3 poput Zvezdine Jagodine i Partizanovog Metalca.Naravno tako ja razmišljam možda grešim,ali to će vreme pokazati. Srećno večiti u Evropi.Nipošto ne valja totalna ofanziva jer onda se igrači ne vraćaju u odbranu i u prevodu piši propalo.Jednom rečju Zvezda treba da igra PAMETNO I SRCEM i biće OK.Pozdrav sa druge strane topčiderskog brda!

raucher

pre 12 godina

Vjerujem da 80 procenata navijaca Zvezde stoji pored ogledala, kao Mita Pantic, i vjezba da izgovori ime kluba protiv kojeg igraju, jer nece znati reci koga su uopste pobijedili.

Vlada

pre 12 godina

Imamo pas igru, mozda po prvi put u zadnjih par godina, i bas zbog toga mislim da ce Zvezda da im da gol ili dva. Mozda i 3. Ali odbrana nije bas pouzdana po je moguce i da primimo gol. Prema tome, 2 i 3+ ZA SINGL.

NIKOLA

pre 12 godina

Volim Partizan vise od svega,i nikad necu moci da navijam za Zvezdu protiv bilo koga.. Ne zelim vas neuspeh,ali necu navijati ni za koga..u svakom slucaju srecno..pa ako Bog da da se oba kluba plasiraju u grupne faze svojih takmicenja. Sportski pozdrav!

ESKGrobar

pre 12 godina

Puno srece veceras komsije. Zvezda treba da je za nijansu bolja od letonaca. Samo uz malo opreza i srca i mislim da je put u sledece kolo blizu.

Sone31

pre 12 godina

Mislim da ce pokazana igra u mnogo cemu odluciti da li kupujem sezonske karte za Zvezdu ili ne... nadam se najboljem, ali nekako uvek strepim.. jbg

u koliko pokazu super igru i napadacki fudbal bice dovoljno rezultat je manje vazan..

Grobar '70

pre 12 godina

Udruzite se grobari i delije i navijajte danas za ZVEZDU!!! Zajednickim snagama pruzajte podrsku srpskim klubovima i nadajmo se da cemo ove godine sakupiti veliki broj bodova. NAPRED SRBIJA, PARTIZAN I ZVEZDA!

Mutimir

pre 12 godina

Navijacu za Pils kao juce za Genk samo da se blizancima smrkne...
(ofk, 27. jul 2011 20:57)

Što bi rekao Jare u Kamiondžijama: "Mlado, zeleno...". Otrezni se dečko od te mržnje, voli svoj klub, ali navijaj za svaki srpski kada igra protiv Belgijanaca, Letonaca i sl. Ovako izgledaš smešno, smeju ti se ljudi i sažaljevaju te.

aleksandar smederevo

pre 12 godina

Vidim da su ovde komsijama podeljena misljenja. Hvala navijacima partizana koji su istinski i fer navijaci istog kluba koji ne navijaju za Zvezdu ali ce je na neki nacin podrzati. Hvala vam komsije i imate i nas koji podrzavamo vas ulazak u ligu sampiona i mnogo srece u beogradu protiv Genka koji je toliko hvaljen,a nije vam dorasto.