Utorak, 26.07.2011.

22:13

Tači: Sever je "crna tačka" Kosova

Premijer Kosova Hašim Tači kaže da institucije Kosova ne mogu biti indiferentne i neograničeno tolerisati da severni deo zemlje bude "crna tačka".

Izvor: Beta

Taèi: Sever je "crna taèka" Kosova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Predrag

pre 12 godina

Prosto je neverovatno da ova vlast ovako naivno i neodlucno vodi ovu zemlju...pravac u provaliju. Slepac vodi slepca! Slobodan Milosevic je bio neodlucan a Tadic tolerisu previse. Katastrofa. ALo demokrate sta uradiste .....PROSLO JE 12 GODINA OD POSLEDNJEG RATA! IZGLEDA DA JE TO MNOGO ZA BALKAN!!!

mephisto

pre 12 godina

Ministar policije je izjavio da je policija u pripravnosti! Podelili su im cak, i gumene pendreke! Nema brige narode, ako bas zagusti naoruzace ih i suzavcem!

vatever

pre 12 godina

Bolje biti i crna tacka nego crna rupa kao sto je to ta Tacijeva "drzava". Zaista je neumesno da o zakonima, suverenitetu, redu ili kriminalu pricaju oni koji su upravo krsenjem zakona, nepostovanjem granica i suvereniteta, kriminalom i zlocinima dosli do toga da se na delu Kosova igraju drzave.

muja

pre 12 godina

Nema demonstracije sile gospodine Taqi u ovom trenutku. Ovo je opasna igra po drzavu Kosovo. Ovakvim potezima u ovom trenutku ti prevashodno radis na percepciji stvaranja Reopublike Srpske unutar drzave Kosovo. Ponajmanje u ovom trenutku je bilo potrebno igrati se ovakvom vatrom. Ja mislim da ti prevashodno ovakvim potezima rizikujes zivote policajaca i gradjana na severu. Nema vise upotrebe sile, sever kosova je problem koji ste vi stvorili, posejali i naravno gajili od 1999 pa na ovamo. Otarasite se price da silom problem moze biti resen. Upotreba sile je najveca opasnost po nasu drzavu. U proslosti niti Srbija nije mogla problem Kosova resiti silom, a po najmanje cemo moci mi da resimo taj problem sa severom? Moje misljenje je da vi unutrasnje probleme unutar vase partije zelite da zataskate ovakvim nepromisljenim potezima rizikujuci zivote, a za svaki izguibljeni zivot treba da polozite racun ako ste iole ozbiljan politicar. Mislim da je vas osnovni problem u ovom trenutku 'PANIKA'.

nidža

pre 12 godina

kosovo je crna rupa evrope i sveta: najcrnji kriminal, zločini, pljačka, dno dna je tvorevina koju ste stvorili uz pomoć SAD i evropskih sila. istorija će tek pisati i pričati o vama.
nešto što je stvoreno na zločinu ne može dugo opstati; krvavi dolari i evri kojima ste kupili šutnju svetskih moćnika potrošna su roba kao i vi sami. A ove naše marionete su izgleda puštene niz vodu - i njima istekao rok!

Hobsov Levijatan

pre 12 godina

Prema Tacijevom misljenju, sever je crna tacka Kosmeta, buduci da jedino tu medicina nije napredovala toliko da se ljudima na zivo vade organi!

centurion

pre 12 godina

suvereno je pravo drzave... prema medjunarodnom javnom pravu, drzava je suverena kada ima zaokruzenu teritoriju, stavovnistvo, dobrosusedske odnose i stolicu u UN!

gox

pre 12 godina

Sta je ironija,kada najveci kriminalac u Evropi prica o legalnosti.
A zapadnim zemljama zelim sto vise Tacija,neka im deca uzivaju u kraljevstvu droga.

maLI

pre 12 godina

Sve su ovo pokazatelji stava evropske unije prema Srbiji,sad kad smo na korak blize Evropi,oni nas vracaju za dva nazad.Sta li je sledece sto ce izazvati na ovim prostorima nebi li nas unazadili jos malo.

cajka

pre 12 godina

Kaze da ova akcija ima podrsku naroda! Kojeg naroda? Zasto je potrebno da jedna policiska akcija ima podrsku naroda? Valjda drzave i vlade? Podrsku Srpskog naroda nema, ili ih "aga" ne racuna u narod. Vidi se, americka skola. Da li je pre izjave konsultovala americkog ambasadora u Pristini? Isto s.... samo drugo pakovanje!

ljudsko biće

pre 12 godina

Crna ti duša, nečoveče.
Zbog tebe i tebi sličnih, ginuli su i verovatno će ginuti, oni koji bi se mogli nazvati ČOVEKOM.

J.M.

pre 12 godina

E pa znate šta ovaj mi se čovek stvarno gadi, ali mu svaka čast. Pokrio je sve baze i radi šta hoće uz blagoslov svih onih koji su priznali nezavisnost Kosova. Mi možemo sada da se slikamo, jer je prekasno za bilo šta drugo. Prekasno je već 11 godina...
Povraća mi se od ovoga

Matrix

pre 12 godina

Daj Tači ne **** ,ako je negde korupcija ,kriminal to je na delu gde žive Albanci ,pa ne izvoze Srbi heroin sa Kosova,nego to izvode albanske kriminalne grupe, dobro se zna da heroin iz Avganistana ide na Kosovo pa onda odatle se distribuira za evropu, našao je da priča o kriminalu čovek koji poseduje veoma veliki kriminalni dosije. To je ono ko o čemu ... o poštenju, za vreme još Jugoslavije njega su tražile srpske vlasti za razne kriminalne radnje, o kakvom ustavu Kosovu vi pričarte , vi ste sami sebe proglasili državom. vi nemate ingerencije države, to što je takvo stanje trenutno mogu da zahvale Americi , a pošto će Amerika uskoro da pukne , ne znam ko će da im bude zaštitnik. Evopa je prekršila medjunardno pravo samo pod pritiskom Amerike, a to će da im se olupa o glavu.

Djape

pre 12 godina

Taci, aj' sad lepo u svom ekspozeu zameni rec kosovo sa reci Srbija, a rec sever Kosova sa recju Kosovo i vidi sta dobijas. Na kraj sela zuta kuca?

zlocinci u zatvor

pre 12 godina

Bolje biti "crna tacka" nego CRNA RUPA kao sto je to ta albanska paradrzava na celu sa kriminalcem i ratnim zlocincem Tacijem. Vrhunsko je licemerje kada predavanja o zakonu i redu drze oni koji sve sto imaju mogu da zahvale KRSENJU zakona i reda. Zaista ne znam ko je toliko naivan ili glup pa da nasedne na ovaj jeftini marketing Tacija i kompanije.

Aleksandar Arsović

pre 12 godina

Hajde gospodjo Jahjaga da sklonimo garante mira u protektoratu pa da čik probate ta Vaša legalna sredstva.Vaša nesposobnost za poimanje takvih stvari je i dovela do našeg insistiranja na protektoratu UN na treritoriji Srbije da ne bi ginula nevina deca,
S poštovanjem

Nenad

pre 12 godina

(albanac iz FYROM, 27. jul 2011 00:00)

Ne znam da li se sjećaš ali to su već pokušali ali su policajca samo ranili prilikom racije u Preševu prije par godina I nije bilo reakcije. Nije bilo hapšenja Albanaca. Nije bilo upada u leglo kriminala Veliki Trnovac a trebalo je.

Marko

pre 12 godina

Steta sto nije mogao ni jedan novinar da ga pita Zasto Kosovo krsi pravika CEFTA sporazuma o slobodnoj trgovini ako smatra da je Kosovo drzava? :D

Uros

pre 12 godina

A ceo ostatak je “beo“...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vopi, 26. jul 2011 23:08)

Haha, bas dodjoh na komentare da napisem slicno... Ajde nemojte da ste takvi, covek mora da brine o kvalitetu robe, ne bi valjalo kupac da protrlja pa da mu ostane crno izmedju zuba ;)

sahbaz

pre 12 godina

Donedavno su Kosovo i Metohija bili crna tacka Srbije i Evrope, sada je Sever Kosova crna tacka Kosova... U cemu je tacno razlika? Molio bih da mi niko iz LDP-a ne daje odgovor posto mi je blago muka ustomaku.

Dule NS

pre 12 godina

"Mi želimo dobrosusedske odnose i sa Srbijom, kao i sa svim zemljama regiona. Mi verujemo u dijalog i uvereni smo da se samo dijalogom mogu rešavati praktični problem", izjavio je Tači.


Pa zašto onda radite sve to što radite? Da li su to "pregovori" kada uvodite blokade i šaljete specijalce na Srbe????

Ljudi, pogledajte malo širu sliku svega! Pogledajte kako orkestrirano i organizovano nastupaju svi predstavnici Albanaca! Potpuno je očigledno da je sve ovo isplanirano i izrežirano ranije! Sve je povezano!
-Odmah nakon što je Srbija ZAVRŠILA "SARADNJU SA HAGOM" i rešila se glavne ucene, Albanci (nakon što su izjavljivali da su zadovoljni pregovorima sa Srbijom) odjednom kao grom iz vedra neba prekidaju pregovore, zatim blokiraju robu iz Srbije, a zatim organizuju ovaj incident sa specijalcima na severu Kosova!
-I sada svi organizovano izjavljuju kako su Srbi (a ko bi drugi) izazvali sve ovo! Ne znam samo čime je Srbija izazvala - valjda Srbija kontroliše Albanske specijalce?

Ovo je strašno! Previše providno!
Ovo definitivno smrdi na izazivanje novog rata kako bi se konačno istrebili Srbi sa Kosova!
Pogotovo sada kada je jedan albanski specijalac umro - eto opet "zlih Srba" koji ubijaju nedužne Albance, mada mi nije jasno odkud snajper među običnim narodom, pogotovo što ne može bilo ko da rukuje snajperom! A znajući na šta su lideri Albanaca sve bili spremni u prošlosti, ovo jako liči na žestoku nameštaljku!
I bojim se da nemaju nameru da se zaustave na ovome!
...Ali naravno, opet će Srbija da bude kriva, zar ne?

Nikola

pre 12 godina

Alo susedi Albanci, probudite se konacno! Smesna je retorika prvog coveka vase drzave, on se zalaze za ono za sta je u stvari optuzen!? I shvatite da su Srbi sa severa Kosova nesto i naucili od vas, kao sto vi niste zeleli da zivite pod Srbima po principu vecine, takva je i situacija i na severu Kosova. Nemojte biti licemeri i pricati o konzistentnosti teritorije i njenoj celovitosti, bilo je i Kosovo srpsko, pa cije je sad? Nego menjajte vi Thaqi-ja dok vam je vreme, bice kasno posle.
Najiskrenije saucesce porodici preminulog pripadnika KPS-a, neka mu je laka zemlja

miljan

pre 12 godina

A glavni grad Bugarske je Pariz,avgusta krece istraga za otimanje i prodaju ljuckih organa koju ce daj boze UN da vodi pa onda njima objasni situaciju taqi. Ali sad mozes i da odvalis poneku izjavu sve jedno je puko si.

Spomenka Jovovic

pre 12 godina

Iznervirala sam se cim sam pocela da citam tekst. Covek spominje Ustav Kosova,kosovsku suverenost. A sta je sa Ustavom Srbije iz 2004 gde se navodi da je Kosovo sastavni i neotudjivi deo Srbije, sa nasom suverenoscu koju su ponizili svi koji se ljube i grle i dele nagrade za poslusnost nasem predsedniku.

kontrarevolucija

pre 12 godina

Sve nam se desava sto smo zasluzili,ali ce se to desavati i u zapadnoj evropi....Sve ce to biti muslimanske drzave...A ja cu to da posmatram sa filozofskim mirom...Jel pocela apokalipsa,a to niko ne vidi osim mene.....

red

pre 12 godina

Све што је Тачи рекао је тачно, али искључиво када је он у питању!
Марта 2004. сте показали каква је судбина Срба на Космету ако се допусти да владате Косметом. Свима сте то показали. Дошло је време да носећи стуб ОВК држи предавања шта неко треба да ради и шта је легалност, право, закон! А још већа је жалост и срамота што су земље које се издају за високо демократске, које се позивају на толеранцију, на европске вредности, помогле и признале сепаратистичку ОВК за власт.
Ви сте уз помоћ Запада створили од овог дела Европе легло криминала, трговине белим робљем, главни мост за трговину дроге из Авганистана преко, Турске, Балкана и даље на Запад.
Очигледно је, сличне и идентичне изјаве Тачијевим даје и Чеда! Очигледно исти газда наређује.
ТАДИЋУ УЗ РУСИЈУ И КИНУ ПОЗОВИ ЗАСЕДАЊЕ СБ УН И СПРОВОЂЕЊЕ 1244 ПО КОЈОЈ НАША УНИФОРМИСАНА ЛИЦА МОРАЈУ ДА ЧУВАЈУ СВЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ ПРЕЛАЗЕ НА КОСМЕТУ И КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКЕ СПОМЕНИКЕ, А ШТО СУ ПРИХВАТИЛЕ ---СВЕ--- СТАЛНЕ ЧЛАНИЦЕ!!!
ШТА ЧЕКАШ ВИШЕ?! ЈОШ ЈЕДАН МАРТОВСКИ ПОГРОМ!!!

albanac iz FYROM

pre 12 godina

razmislite malo trezveno, da se ovo desavalo u presevskoj dolini ,kako bi reagirao zandarmerija i da bi neki albanac pucao sa snajperom u organe reda , verujem da bi sve sravnili sa zemljom.

prevodilac

pre 12 godina

Gospodine Thaqi, upravo ste vi i vaša tzv. država crna tačka Evrope, i pitam se dokle će svet da toleriše vaše prestupe? Sigurno ne zadugo.

Velibor, USA

pre 12 godina

Thaqi, taj kriminal, korupcija... kamo josh i srece da je samo na severu Kosova. Ima toga svugde po tvom kosovskoalbanskom delu Kosova koje je crna rupa Evrope isto ako ne i vishe nego sever. To svaka relevantna medjunarodna studija pokazuje i ukazuje kao ogroman problem kojim se trebash baviti prvenstveno tamo gde imash direktnu vlast.
Pusti Srbe da se sami obrachunaju s tim srpskim kriminalcima, korupcijom itd. bavi se ti Thaqi tvojim kos.albanskim kriminalcima, korupcijom.
A u vezi tih evropskih standarda bash ih "fino" praktikujete vi prema Srbima u enklavama juzno od Ibra koji zive u getu, bez bezbednosti i u teroru i strahu.

Bavi se svojim problemima Thaqi, okani se Srba!

Kosovo!

pre 12 godina

Policajac pogodjen hicem iz snajpera???? Znate sta, bojim se da neko pokusava da potpali celu stvar i da od ovog neko pokusava da napravi jos gadniju stvar. Ono sto me jos brine jeste da i na jednoj i na drugoj strani ima onih koji pokusavaju da vestacki izazovu veci konflikt. Stranica na fejsbuku "...." izbacuje svakog casa dezinformacije i a i gotovo svi mediji imaju oprecne informacije u odnosu na albanske medije. Sve je ovo jako cudno i strah me je da se sprema nesto gadnije.

Da nije tuzno bilo bi smesno

pre 12 godina

Da, da, sever je crna rupa, a ostatak Kosova mora da je primer postovanja zakona, sloboda i ravnopravnosti gradjana, mesto gde se neguju najvece tekovine ljudske civilizacije... O cemu govori ovaj?!

Ди Стефано

pre 12 godina

Тадић треба да учи од господина званог Ђарпе шта је дипломатија и како се саопштења пишу.
Узгред буди речено, престаните да називате привремене институције под контролом косовских Албанаца "Владом Косова".

Srbija !

pre 12 godina

I mi smo radi sigurnosti proterali teroriste iz rosu koji su dosli da nas okupiraju.
taci ti nisi nas predsednik!
Kosovo nije albanska drzava

marko

pre 12 godina

Rece covek, kome da nije te crne rupe zvane Kosovo, ne bi znao sta bi u zivotu radio. Ovaj i njemu slicni, zive od tih crnih rupa koje sami prave. Njima su te crne rupe sve, i zivot, i zanimanje, i buducnost, i proslost, jednostavno sve.

x files

pre 12 godina

Tako je bre, pokazite nama srbima kako smo mi trebali da postupamo sa vama jos prvog dana kada su vam nacrtane granice na nasoj teritoriji. Ko bi rekao da i od njih moze nesto da se nauci.

boki nis

pre 12 godina

Ako albanci i taci imaju pravo da osvajaju sever kosova i koriste silu onda i mi srbi imamo pravo da branimo svoju zemlju i ustav! Zato nas dragi presednice posalji nasu zandarmeriju i specijalce u nasu pokrajinu !!!

dragan

pre 12 godina

Taci je potpuno u pravu kada govori o kriminalu. On brani svoj kriminal i ne zeli da mu se bilo ko mesa u njegove radnje. Pravi Kum. Nazalost na ovom Balkanu svako ima svoje kumstvo. Nista bolje nije ni kod nas.

kole

pre 12 godina

Pa zaboravni TAči, a šta je sa suverenitetom Srbije, sa njenim zakonima i ustavom!? kako to da jedna priznata i legalna država Srbija ne može da ima suverenitet nad svojom odvajkada i u UN priznatom teritorijom, a jedna ilegalna tvorevina jednostrano nastala na teritoriji Srbije odjednom treba da poštuje svoje zakone i ustav? Kako to Tači!?

Nenad

pre 12 godina

Tači je rekao da smatra da institucije Kosova "ne mogu biti indiferentne i neograničeno tolerisati da jedan deo zemlje bude 'crna tačka' ne samo Kosova već i Evrope".

Hahahahaha! Ne mogu vjerovati! Šta ste vi umislili?
Čitavo Kosovo a bogami i Metohija je crna tačka ne Evrope nego i šire! Južni dio Kosovske Mitrovice je potpunom rasulu i to u dosta gorem stanju nego sjeverni dio grada.

milutin

pre 12 godina

Nazalost, ovakve bespotrebne i opasne provokacije vrlo brzo udaljice citav region od evroatlanskih integracija. Ukoliko se odmah ne prekine sa ubijanjem, maltretiranjem, terorisanjem, zastrasivanjem... SRBA I DRUGOG NEALBANSKOG ZIVLJA, mozemo ocekivati vrlo negativan scenario u Srbiji (KiM sastavni deo), Crnoj Gori, Albaniji, BiH, Makedoniji...
Pokusaji dezintegracije SRSPKOG NARODA NISU U POTPUNOSTI USPELI...
MI smo za mir, prosperitet, stabilnost... evroatlanske integracije, ali ako nismo dobrodosli postoje i drugi nacini za resenje ovih izazova.
EU, Francuska, SAD su na potezu.

dragan

pre 12 godina

Taci je potpuno u pravu kada govori o kriminalu. On brani svoj kriminal i ne zeli da mu se bilo ko mesa u njegove radnje. Pravi Kum. Nazalost na ovom Balkanu svako ima svoje kumstvo. Nista bolje nije ni kod nas.

Srbija !

pre 12 godina

I mi smo radi sigurnosti proterali teroriste iz rosu koji su dosli da nas okupiraju.
taci ti nisi nas predsednik!
Kosovo nije albanska drzava

Nenad

pre 12 godina

Tači je rekao da smatra da institucije Kosova "ne mogu biti indiferentne i neograničeno tolerisati da jedan deo zemlje bude 'crna tačka' ne samo Kosova već i Evrope".

Hahahahaha! Ne mogu vjerovati! Šta ste vi umislili?
Čitavo Kosovo a bogami i Metohija je crna tačka ne Evrope nego i šire! Južni dio Kosovske Mitrovice je potpunom rasulu i to u dosta gorem stanju nego sjeverni dio grada.

kole

pre 12 godina

Pa zaboravni TAči, a šta je sa suverenitetom Srbije, sa njenim zakonima i ustavom!? kako to da jedna priznata i legalna država Srbija ne može da ima suverenitet nad svojom odvajkada i u UN priznatom teritorijom, a jedna ilegalna tvorevina jednostrano nastala na teritoriji Srbije odjednom treba da poštuje svoje zakone i ustav? Kako to Tači!?

boki nis

pre 12 godina

Ako albanci i taci imaju pravo da osvajaju sever kosova i koriste silu onda i mi srbi imamo pravo da branimo svoju zemlju i ustav! Zato nas dragi presednice posalji nasu zandarmeriju i specijalce u nasu pokrajinu !!!

Ди Стефано

pre 12 godina

Тадић треба да учи од господина званог Ђарпе шта је дипломатија и како се саопштења пишу.
Узгред буди речено, престаните да називате привремене институције под контролом косовских Албанаца "Владом Косова".

marko

pre 12 godina

Rece covek, kome da nije te crne rupe zvane Kosovo, ne bi znao sta bi u zivotu radio. Ovaj i njemu slicni, zive od tih crnih rupa koje sami prave. Njima su te crne rupe sve, i zivot, i zanimanje, i buducnost, i proslost, jednostavno sve.

x files

pre 12 godina

Tako je bre, pokazite nama srbima kako smo mi trebali da postupamo sa vama jos prvog dana kada su vam nacrtane granice na nasoj teritoriji. Ko bi rekao da i od njih moze nesto da se nauci.

Da nije tuzno bilo bi smesno

pre 12 godina

Da, da, sever je crna rupa, a ostatak Kosova mora da je primer postovanja zakona, sloboda i ravnopravnosti gradjana, mesto gde se neguju najvece tekovine ljudske civilizacije... O cemu govori ovaj?!

red

pre 12 godina

Све што је Тачи рекао је тачно, али искључиво када је он у питању!
Марта 2004. сте показали каква је судбина Срба на Космету ако се допусти да владате Косметом. Свима сте то показали. Дошло је време да носећи стуб ОВК држи предавања шта неко треба да ради и шта је легалност, право, закон! А још већа је жалост и срамота што су земље које се издају за високо демократске, које се позивају на толеранцију, на европске вредности, помогле и признале сепаратистичку ОВК за власт.
Ви сте уз помоћ Запада створили од овог дела Европе легло криминала, трговине белим робљем, главни мост за трговину дроге из Авганистана преко, Турске, Балкана и даље на Запад.
Очигледно је, сличне и идентичне изјаве Тачијевим даје и Чеда! Очигледно исти газда наређује.
ТАДИЋУ УЗ РУСИЈУ И КИНУ ПОЗОВИ ЗАСЕДАЊЕ СБ УН И СПРОВОЂЕЊЕ 1244 ПО КОЈОЈ НАША УНИФОРМИСАНА ЛИЦА МОРАЈУ ДА ЧУВАЈУ СВЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ ПРЕЛАЗЕ НА КОСМЕТУ И КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКЕ СПОМЕНИКЕ, А ШТО СУ ПРИХВАТИЛЕ ---СВЕ--- СТАЛНЕ ЧЛАНИЦЕ!!!
ШТА ЧЕКАШ ВИШЕ?! ЈОШ ЈЕДАН МАРТОВСКИ ПОГРОМ!!!

Velibor, USA

pre 12 godina

Thaqi, taj kriminal, korupcija... kamo josh i srece da je samo na severu Kosova. Ima toga svugde po tvom kosovskoalbanskom delu Kosova koje je crna rupa Evrope isto ako ne i vishe nego sever. To svaka relevantna medjunarodna studija pokazuje i ukazuje kao ogroman problem kojim se trebash baviti prvenstveno tamo gde imash direktnu vlast.
Pusti Srbe da se sami obrachunaju s tim srpskim kriminalcima, korupcijom itd. bavi se ti Thaqi tvojim kos.albanskim kriminalcima, korupcijom.
A u vezi tih evropskih standarda bash ih "fino" praktikujete vi prema Srbima u enklavama juzno od Ibra koji zive u getu, bez bezbednosti i u teroru i strahu.

Bavi se svojim problemima Thaqi, okani se Srba!

Spomenka Jovovic

pre 12 godina

Iznervirala sam se cim sam pocela da citam tekst. Covek spominje Ustav Kosova,kosovsku suverenost. A sta je sa Ustavom Srbije iz 2004 gde se navodi da je Kosovo sastavni i neotudjivi deo Srbije, sa nasom suverenoscu koju su ponizili svi koji se ljube i grle i dele nagrade za poslusnost nasem predsedniku.

prevodilac

pre 12 godina

Gospodine Thaqi, upravo ste vi i vaša tzv. država crna tačka Evrope, i pitam se dokle će svet da toleriše vaše prestupe? Sigurno ne zadugo.

Kosovo!

pre 12 godina

Policajac pogodjen hicem iz snajpera???? Znate sta, bojim se da neko pokusava da potpali celu stvar i da od ovog neko pokusava da napravi jos gadniju stvar. Ono sto me jos brine jeste da i na jednoj i na drugoj strani ima onih koji pokusavaju da vestacki izazovu veci konflikt. Stranica na fejsbuku "...." izbacuje svakog casa dezinformacije i a i gotovo svi mediji imaju oprecne informacije u odnosu na albanske medije. Sve je ovo jako cudno i strah me je da se sprema nesto gadnije.

miljan

pre 12 godina

A glavni grad Bugarske je Pariz,avgusta krece istraga za otimanje i prodaju ljuckih organa koju ce daj boze UN da vodi pa onda njima objasni situaciju taqi. Ali sad mozes i da odvalis poneku izjavu sve jedno je puko si.

milutin

pre 12 godina

Nazalost, ovakve bespotrebne i opasne provokacije vrlo brzo udaljice citav region od evroatlanskih integracija. Ukoliko se odmah ne prekine sa ubijanjem, maltretiranjem, terorisanjem, zastrasivanjem... SRBA I DRUGOG NEALBANSKOG ZIVLJA, mozemo ocekivati vrlo negativan scenario u Srbiji (KiM sastavni deo), Crnoj Gori, Albaniji, BiH, Makedoniji...
Pokusaji dezintegracije SRSPKOG NARODA NISU U POTPUNOSTI USPELI...
MI smo za mir, prosperitet, stabilnost... evroatlanske integracije, ali ako nismo dobrodosli postoje i drugi nacini za resenje ovih izazova.
EU, Francuska, SAD su na potezu.

gox

pre 12 godina

Sta je ironija,kada najveci kriminalac u Evropi prica o legalnosti.
A zapadnim zemljama zelim sto vise Tacija,neka im deca uzivaju u kraljevstvu droga.

ljudsko biće

pre 12 godina

Crna ti duša, nečoveče.
Zbog tebe i tebi sličnih, ginuli su i verovatno će ginuti, oni koji bi se mogli nazvati ČOVEKOM.

albanac iz FYROM

pre 12 godina

razmislite malo trezveno, da se ovo desavalo u presevskoj dolini ,kako bi reagirao zandarmerija i da bi neki albanac pucao sa snajperom u organe reda , verujem da bi sve sravnili sa zemljom.

Djape

pre 12 godina

Taci, aj' sad lepo u svom ekspozeu zameni rec kosovo sa reci Srbija, a rec sever Kosova sa recju Kosovo i vidi sta dobijas. Na kraj sela zuta kuca?

Uros

pre 12 godina

A ceo ostatak je “beo“...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vopi, 26. jul 2011 23:08)

Haha, bas dodjoh na komentare da napisem slicno... Ajde nemojte da ste takvi, covek mora da brine o kvalitetu robe, ne bi valjalo kupac da protrlja pa da mu ostane crno izmedju zuba ;)

vatever

pre 12 godina

Bolje biti i crna tacka nego crna rupa kao sto je to ta Tacijeva "drzava". Zaista je neumesno da o zakonima, suverenitetu, redu ili kriminalu pricaju oni koji su upravo krsenjem zakona, nepostovanjem granica i suvereniteta, kriminalom i zlocinima dosli do toga da se na delu Kosova igraju drzave.

sahbaz

pre 12 godina

Donedavno su Kosovo i Metohija bili crna tacka Srbije i Evrope, sada je Sever Kosova crna tacka Kosova... U cemu je tacno razlika? Molio bih da mi niko iz LDP-a ne daje odgovor posto mi je blago muka ustomaku.

Hobsov Levijatan

pre 12 godina

Prema Tacijevom misljenju, sever je crna tacka Kosmeta, buduci da jedino tu medicina nije napredovala toliko da se ljudima na zivo vade organi!

Nikola

pre 12 godina

Alo susedi Albanci, probudite se konacno! Smesna je retorika prvog coveka vase drzave, on se zalaze za ono za sta je u stvari optuzen!? I shvatite da su Srbi sa severa Kosova nesto i naucili od vas, kao sto vi niste zeleli da zivite pod Srbima po principu vecine, takva je i situacija i na severu Kosova. Nemojte biti licemeri i pricati o konzistentnosti teritorije i njenoj celovitosti, bilo je i Kosovo srpsko, pa cije je sad? Nego menjajte vi Thaqi-ja dok vam je vreme, bice kasno posle.
Najiskrenije saucesce porodici preminulog pripadnika KPS-a, neka mu je laka zemlja

Dule NS

pre 12 godina

"Mi želimo dobrosusedske odnose i sa Srbijom, kao i sa svim zemljama regiona. Mi verujemo u dijalog i uvereni smo da se samo dijalogom mogu rešavati praktični problem", izjavio je Tači.


Pa zašto onda radite sve to što radite? Da li su to "pregovori" kada uvodite blokade i šaljete specijalce na Srbe????

Ljudi, pogledajte malo širu sliku svega! Pogledajte kako orkestrirano i organizovano nastupaju svi predstavnici Albanaca! Potpuno je očigledno da je sve ovo isplanirano i izrežirano ranije! Sve je povezano!
-Odmah nakon što je Srbija ZAVRŠILA "SARADNJU SA HAGOM" i rešila se glavne ucene, Albanci (nakon što su izjavljivali da su zadovoljni pregovorima sa Srbijom) odjednom kao grom iz vedra neba prekidaju pregovore, zatim blokiraju robu iz Srbije, a zatim organizuju ovaj incident sa specijalcima na severu Kosova!
-I sada svi organizovano izjavljuju kako su Srbi (a ko bi drugi) izazvali sve ovo! Ne znam samo čime je Srbija izazvala - valjda Srbija kontroliše Albanske specijalce?

Ovo je strašno! Previše providno!
Ovo definitivno smrdi na izazivanje novog rata kako bi se konačno istrebili Srbi sa Kosova!
Pogotovo sada kada je jedan albanski specijalac umro - eto opet "zlih Srba" koji ubijaju nedužne Albance, mada mi nije jasno odkud snajper među običnim narodom, pogotovo što ne može bilo ko da rukuje snajperom! A znajući na šta su lideri Albanaca sve bili spremni u prošlosti, ovo jako liči na žestoku nameštaljku!
I bojim se da nemaju nameru da se zaustave na ovome!
...Ali naravno, opet će Srbija da bude kriva, zar ne?

centurion

pre 12 godina

suvereno je pravo drzave... prema medjunarodnom javnom pravu, drzava je suverena kada ima zaokruzenu teritoriju, stavovnistvo, dobrosusedske odnose i stolicu u UN!

nidža

pre 12 godina

kosovo je crna rupa evrope i sveta: najcrnji kriminal, zločini, pljačka, dno dna je tvorevina koju ste stvorili uz pomoć SAD i evropskih sila. istorija će tek pisati i pričati o vama.
nešto što je stvoreno na zločinu ne može dugo opstati; krvavi dolari i evri kojima ste kupili šutnju svetskih moćnika potrošna su roba kao i vi sami. A ove naše marionete su izgleda puštene niz vodu - i njima istekao rok!

Matrix

pre 12 godina

Daj Tači ne **** ,ako je negde korupcija ,kriminal to je na delu gde žive Albanci ,pa ne izvoze Srbi heroin sa Kosova,nego to izvode albanske kriminalne grupe, dobro se zna da heroin iz Avganistana ide na Kosovo pa onda odatle se distribuira za evropu, našao je da priča o kriminalu čovek koji poseduje veoma veliki kriminalni dosije. To je ono ko o čemu ... o poštenju, za vreme još Jugoslavije njega su tražile srpske vlasti za razne kriminalne radnje, o kakvom ustavu Kosovu vi pričarte , vi ste sami sebe proglasili državom. vi nemate ingerencije države, to što je takvo stanje trenutno mogu da zahvale Americi , a pošto će Amerika uskoro da pukne , ne znam ko će da im bude zaštitnik. Evopa je prekršila medjunardno pravo samo pod pritiskom Amerike, a to će da im se olupa o glavu.

zlocinci u zatvor

pre 12 godina

Bolje biti "crna tacka" nego CRNA RUPA kao sto je to ta albanska paradrzava na celu sa kriminalcem i ratnim zlocincem Tacijem. Vrhunsko je licemerje kada predavanja o zakonu i redu drze oni koji sve sto imaju mogu da zahvale KRSENJU zakona i reda. Zaista ne znam ko je toliko naivan ili glup pa da nasedne na ovaj jeftini marketing Tacija i kompanije.

Nenad

pre 12 godina

(albanac iz FYROM, 27. jul 2011 00:00)

Ne znam da li se sjećaš ali to su već pokušali ali su policajca samo ranili prilikom racije u Preševu prije par godina I nije bilo reakcije. Nije bilo hapšenja Albanaca. Nije bilo upada u leglo kriminala Veliki Trnovac a trebalo je.

Marko

pre 12 godina

Steta sto nije mogao ni jedan novinar da ga pita Zasto Kosovo krsi pravika CEFTA sporazuma o slobodnoj trgovini ako smatra da je Kosovo drzava? :D

maLI

pre 12 godina

Sve su ovo pokazatelji stava evropske unije prema Srbiji,sad kad smo na korak blize Evropi,oni nas vracaju za dva nazad.Sta li je sledece sto ce izazvati na ovim prostorima nebi li nas unazadili jos malo.

muja

pre 12 godina

Nema demonstracije sile gospodine Taqi u ovom trenutku. Ovo je opasna igra po drzavu Kosovo. Ovakvim potezima u ovom trenutku ti prevashodno radis na percepciji stvaranja Reopublike Srpske unutar drzave Kosovo. Ponajmanje u ovom trenutku je bilo potrebno igrati se ovakvom vatrom. Ja mislim da ti prevashodno ovakvim potezima rizikujes zivote policajaca i gradjana na severu. Nema vise upotrebe sile, sever kosova je problem koji ste vi stvorili, posejali i naravno gajili od 1999 pa na ovamo. Otarasite se price da silom problem moze biti resen. Upotreba sile je najveca opasnost po nasu drzavu. U proslosti niti Srbija nije mogla problem Kosova resiti silom, a po najmanje cemo moci mi da resimo taj problem sa severom? Moje misljenje je da vi unutrasnje probleme unutar vase partije zelite da zataskate ovakvim nepromisljenim potezima rizikujuci zivote, a za svaki izguibljeni zivot treba da polozite racun ako ste iole ozbiljan politicar. Mislim da je vas osnovni problem u ovom trenutku 'PANIKA'.

J.M.

pre 12 godina

E pa znate šta ovaj mi se čovek stvarno gadi, ali mu svaka čast. Pokrio je sve baze i radi šta hoće uz blagoslov svih onih koji su priznali nezavisnost Kosova. Mi možemo sada da se slikamo, jer je prekasno za bilo šta drugo. Prekasno je već 11 godina...
Povraća mi se od ovoga

Aleksandar Arsović

pre 12 godina

Hajde gospodjo Jahjaga da sklonimo garante mira u protektoratu pa da čik probate ta Vaša legalna sredstva.Vaša nesposobnost za poimanje takvih stvari je i dovela do našeg insistiranja na protektoratu UN na treritoriji Srbije da ne bi ginula nevina deca,
S poštovanjem

cajka

pre 12 godina

Kaze da ova akcija ima podrsku naroda! Kojeg naroda? Zasto je potrebno da jedna policiska akcija ima podrsku naroda? Valjda drzave i vlade? Podrsku Srpskog naroda nema, ili ih "aga" ne racuna u narod. Vidi se, americka skola. Da li je pre izjave konsultovala americkog ambasadora u Pristini? Isto s.... samo drugo pakovanje!

kontrarevolucija

pre 12 godina

Sve nam se desava sto smo zasluzili,ali ce se to desavati i u zapadnoj evropi....Sve ce to biti muslimanske drzave...A ja cu to da posmatram sa filozofskim mirom...Jel pocela apokalipsa,a to niko ne vidi osim mene.....

mephisto

pre 12 godina

Ministar policije je izjavio da je policija u pripravnosti! Podelili su im cak, i gumene pendreke! Nema brige narode, ako bas zagusti naoruzace ih i suzavcem!

Predrag

pre 12 godina

Prosto je neverovatno da ova vlast ovako naivno i neodlucno vodi ovu zemlju...pravac u provaliju. Slepac vodi slepca! Slobodan Milosevic je bio neodlucan a Tadic tolerisu previse. Katastrofa. ALo demokrate sta uradiste .....PROSLO JE 12 GODINA OD POSLEDNJEG RATA! IZGLEDA DA JE TO MNOGO ZA BALKAN!!!

albanac iz FYROM

pre 12 godina

razmislite malo trezveno, da se ovo desavalo u presevskoj dolini ,kako bi reagirao zandarmerija i da bi neki albanac pucao sa snajperom u organe reda , verujem da bi sve sravnili sa zemljom.

boki nis

pre 12 godina

Ako albanci i taci imaju pravo da osvajaju sever kosova i koriste silu onda i mi srbi imamo pravo da branimo svoju zemlju i ustav! Zato nas dragi presednice posalji nasu zandarmeriju i specijalce u nasu pokrajinu !!!

Nenad

pre 12 godina

Tači je rekao da smatra da institucije Kosova "ne mogu biti indiferentne i neograničeno tolerisati da jedan deo zemlje bude 'crna tačka' ne samo Kosova već i Evrope".

Hahahahaha! Ne mogu vjerovati! Šta ste vi umislili?
Čitavo Kosovo a bogami i Metohija je crna tačka ne Evrope nego i šire! Južni dio Kosovske Mitrovice je potpunom rasulu i to u dosta gorem stanju nego sjeverni dio grada.

Srbija !

pre 12 godina

I mi smo radi sigurnosti proterali teroriste iz rosu koji su dosli da nas okupiraju.
taci ti nisi nas predsednik!
Kosovo nije albanska drzava

dragan

pre 12 godina

Taci je potpuno u pravu kada govori o kriminalu. On brani svoj kriminal i ne zeli da mu se bilo ko mesa u njegove radnje. Pravi Kum. Nazalost na ovom Balkanu svako ima svoje kumstvo. Nista bolje nije ni kod nas.

x files

pre 12 godina

Tako je bre, pokazite nama srbima kako smo mi trebali da postupamo sa vama jos prvog dana kada su vam nacrtane granice na nasoj teritoriji. Ko bi rekao da i od njih moze nesto da se nauci.

marko

pre 12 godina

Rece covek, kome da nije te crne rupe zvane Kosovo, ne bi znao sta bi u zivotu radio. Ovaj i njemu slicni, zive od tih crnih rupa koje sami prave. Njima su te crne rupe sve, i zivot, i zanimanje, i buducnost, i proslost, jednostavno sve.

Velibor, USA

pre 12 godina

Thaqi, taj kriminal, korupcija... kamo josh i srece da je samo na severu Kosova. Ima toga svugde po tvom kosovskoalbanskom delu Kosova koje je crna rupa Evrope isto ako ne i vishe nego sever. To svaka relevantna medjunarodna studija pokazuje i ukazuje kao ogroman problem kojim se trebash baviti prvenstveno tamo gde imash direktnu vlast.
Pusti Srbe da se sami obrachunaju s tim srpskim kriminalcima, korupcijom itd. bavi se ti Thaqi tvojim kos.albanskim kriminalcima, korupcijom.
A u vezi tih evropskih standarda bash ih "fino" praktikujete vi prema Srbima u enklavama juzno od Ibra koji zive u getu, bez bezbednosti i u teroru i strahu.

Bavi se svojim problemima Thaqi, okani se Srba!

kole

pre 12 godina

Pa zaboravni TAči, a šta je sa suverenitetom Srbije, sa njenim zakonima i ustavom!? kako to da jedna priznata i legalna država Srbija ne može da ima suverenitet nad svojom odvajkada i u UN priznatom teritorijom, a jedna ilegalna tvorevina jednostrano nastala na teritoriji Srbije odjednom treba da poštuje svoje zakone i ustav? Kako to Tači!?

Ди Стефано

pre 12 godina

Тадић треба да учи од господина званог Ђарпе шта је дипломатија и како се саопштења пишу.
Узгред буди речено, престаните да називате привремене институције под контролом косовских Албанаца "Владом Косова".

red

pre 12 godina

Све што је Тачи рекао је тачно, али искључиво када је он у питању!
Марта 2004. сте показали каква је судбина Срба на Космету ако се допусти да владате Косметом. Свима сте то показали. Дошло је време да носећи стуб ОВК држи предавања шта неко треба да ради и шта је легалност, право, закон! А још већа је жалост и срамота што су земље које се издају за високо демократске, које се позивају на толеранцију, на европске вредности, помогле и признале сепаратистичку ОВК за власт.
Ви сте уз помоћ Запада створили од овог дела Европе легло криминала, трговине белим робљем, главни мост за трговину дроге из Авганистана преко, Турске, Балкана и даље на Запад.
Очигледно је, сличне и идентичне изјаве Тачијевим даје и Чеда! Очигледно исти газда наређује.
ТАДИЋУ УЗ РУСИЈУ И КИНУ ПОЗОВИ ЗАСЕДАЊЕ СБ УН И СПРОВОЂЕЊЕ 1244 ПО КОЈОЈ НАША УНИФОРМИСАНА ЛИЦА МОРАЈУ ДА ЧУВАЈУ СВЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ ПРЕЛАЗЕ НА КОСМЕТУ И КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКЕ СПОМЕНИКЕ, А ШТО СУ ПРИХВАТИЛЕ ---СВЕ--- СТАЛНЕ ЧЛАНИЦЕ!!!
ШТА ЧЕКАШ ВИШЕ?! ЈОШ ЈЕДАН МАРТОВСКИ ПОГРОМ!!!

Da nije tuzno bilo bi smesno

pre 12 godina

Da, da, sever je crna rupa, a ostatak Kosova mora da je primer postovanja zakona, sloboda i ravnopravnosti gradjana, mesto gde se neguju najvece tekovine ljudske civilizacije... O cemu govori ovaj?!

prevodilac

pre 12 godina

Gospodine Thaqi, upravo ste vi i vaša tzv. država crna tačka Evrope, i pitam se dokle će svet da toleriše vaše prestupe? Sigurno ne zadugo.

Spomenka Jovovic

pre 12 godina

Iznervirala sam se cim sam pocela da citam tekst. Covek spominje Ustav Kosova,kosovsku suverenost. A sta je sa Ustavom Srbije iz 2004 gde se navodi da je Kosovo sastavni i neotudjivi deo Srbije, sa nasom suverenoscu koju su ponizili svi koji se ljube i grle i dele nagrade za poslusnost nasem predsedniku.

Kosovo!

pre 12 godina

Policajac pogodjen hicem iz snajpera???? Znate sta, bojim se da neko pokusava da potpali celu stvar i da od ovog neko pokusava da napravi jos gadniju stvar. Ono sto me jos brine jeste da i na jednoj i na drugoj strani ima onih koji pokusavaju da vestacki izazovu veci konflikt. Stranica na fejsbuku "...." izbacuje svakog casa dezinformacije i a i gotovo svi mediji imaju oprecne informacije u odnosu na albanske medije. Sve je ovo jako cudno i strah me je da se sprema nesto gadnije.

miljan

pre 12 godina

A glavni grad Bugarske je Pariz,avgusta krece istraga za otimanje i prodaju ljuckih organa koju ce daj boze UN da vodi pa onda njima objasni situaciju taqi. Ali sad mozes i da odvalis poneku izjavu sve jedno je puko si.

milutin

pre 12 godina

Nazalost, ovakve bespotrebne i opasne provokacije vrlo brzo udaljice citav region od evroatlanskih integracija. Ukoliko se odmah ne prekine sa ubijanjem, maltretiranjem, terorisanjem, zastrasivanjem... SRBA I DRUGOG NEALBANSKOG ZIVLJA, mozemo ocekivati vrlo negativan scenario u Srbiji (KiM sastavni deo), Crnoj Gori, Albaniji, BiH, Makedoniji...
Pokusaji dezintegracije SRSPKOG NARODA NISU U POTPUNOSTI USPELI...
MI smo za mir, prosperitet, stabilnost... evroatlanske integracije, ali ako nismo dobrodosli postoje i drugi nacini za resenje ovih izazova.
EU, Francuska, SAD su na potezu.

kontrarevolucija

pre 12 godina

Sve nam se desava sto smo zasluzili,ali ce se to desavati i u zapadnoj evropi....Sve ce to biti muslimanske drzave...A ja cu to da posmatram sa filozofskim mirom...Jel pocela apokalipsa,a to niko ne vidi osim mene.....

Nikola

pre 12 godina

Alo susedi Albanci, probudite se konacno! Smesna je retorika prvog coveka vase drzave, on se zalaze za ono za sta je u stvari optuzen!? I shvatite da su Srbi sa severa Kosova nesto i naucili od vas, kao sto vi niste zeleli da zivite pod Srbima po principu vecine, takva je i situacija i na severu Kosova. Nemojte biti licemeri i pricati o konzistentnosti teritorije i njenoj celovitosti, bilo je i Kosovo srpsko, pa cije je sad? Nego menjajte vi Thaqi-ja dok vam je vreme, bice kasno posle.
Najiskrenije saucesce porodici preminulog pripadnika KPS-a, neka mu je laka zemlja

sahbaz

pre 12 godina

Donedavno su Kosovo i Metohija bili crna tacka Srbije i Evrope, sada je Sever Kosova crna tacka Kosova... U cemu je tacno razlika? Molio bih da mi niko iz LDP-a ne daje odgovor posto mi je blago muka ustomaku.

Marko

pre 12 godina

Steta sto nije mogao ni jedan novinar da ga pita Zasto Kosovo krsi pravika CEFTA sporazuma o slobodnoj trgovini ako smatra da je Kosovo drzava? :D

gox

pre 12 godina

Sta je ironija,kada najveci kriminalac u Evropi prica o legalnosti.
A zapadnim zemljama zelim sto vise Tacija,neka im deca uzivaju u kraljevstvu droga.

ljudsko biće

pre 12 godina

Crna ti duša, nečoveče.
Zbog tebe i tebi sličnih, ginuli su i verovatno će ginuti, oni koji bi se mogli nazvati ČOVEKOM.

Dule NS

pre 12 godina

"Mi želimo dobrosusedske odnose i sa Srbijom, kao i sa svim zemljama regiona. Mi verujemo u dijalog i uvereni smo da se samo dijalogom mogu rešavati praktični problem", izjavio je Tači.


Pa zašto onda radite sve to što radite? Da li su to "pregovori" kada uvodite blokade i šaljete specijalce na Srbe????

Ljudi, pogledajte malo širu sliku svega! Pogledajte kako orkestrirano i organizovano nastupaju svi predstavnici Albanaca! Potpuno je očigledno da je sve ovo isplanirano i izrežirano ranije! Sve je povezano!
-Odmah nakon što je Srbija ZAVRŠILA "SARADNJU SA HAGOM" i rešila se glavne ucene, Albanci (nakon što su izjavljivali da su zadovoljni pregovorima sa Srbijom) odjednom kao grom iz vedra neba prekidaju pregovore, zatim blokiraju robu iz Srbije, a zatim organizuju ovaj incident sa specijalcima na severu Kosova!
-I sada svi organizovano izjavljuju kako su Srbi (a ko bi drugi) izazvali sve ovo! Ne znam samo čime je Srbija izazvala - valjda Srbija kontroliše Albanske specijalce?

Ovo je strašno! Previše providno!
Ovo definitivno smrdi na izazivanje novog rata kako bi se konačno istrebili Srbi sa Kosova!
Pogotovo sada kada je jedan albanski specijalac umro - eto opet "zlih Srba" koji ubijaju nedužne Albance, mada mi nije jasno odkud snajper među običnim narodom, pogotovo što ne može bilo ko da rukuje snajperom! A znajući na šta su lideri Albanaca sve bili spremni u prošlosti, ovo jako liči na žestoku nameštaljku!
I bojim se da nemaju nameru da se zaustave na ovome!
...Ali naravno, opet će Srbija da bude kriva, zar ne?

Nenad

pre 12 godina

(albanac iz FYROM, 27. jul 2011 00:00)

Ne znam da li se sjećaš ali to su već pokušali ali su policajca samo ranili prilikom racije u Preševu prije par godina I nije bilo reakcije. Nije bilo hapšenja Albanaca. Nije bilo upada u leglo kriminala Veliki Trnovac a trebalo je.

Aleksandar Arsović

pre 12 godina

Hajde gospodjo Jahjaga da sklonimo garante mira u protektoratu pa da čik probate ta Vaša legalna sredstva.Vaša nesposobnost za poimanje takvih stvari je i dovela do našeg insistiranja na protektoratu UN na treritoriji Srbije da ne bi ginula nevina deca,
S poštovanjem

Matrix

pre 12 godina

Daj Tači ne **** ,ako je negde korupcija ,kriminal to je na delu gde žive Albanci ,pa ne izvoze Srbi heroin sa Kosova,nego to izvode albanske kriminalne grupe, dobro se zna da heroin iz Avganistana ide na Kosovo pa onda odatle se distribuira za evropu, našao je da priča o kriminalu čovek koji poseduje veoma veliki kriminalni dosije. To je ono ko o čemu ... o poštenju, za vreme još Jugoslavije njega su tražile srpske vlasti za razne kriminalne radnje, o kakvom ustavu Kosovu vi pričarte , vi ste sami sebe proglasili državom. vi nemate ingerencije države, to što je takvo stanje trenutno mogu da zahvale Americi , a pošto će Amerika uskoro da pukne , ne znam ko će da im bude zaštitnik. Evopa je prekršila medjunardno pravo samo pod pritiskom Amerike, a to će da im se olupa o glavu.

cajka

pre 12 godina

Kaze da ova akcija ima podrsku naroda! Kojeg naroda? Zasto je potrebno da jedna policiska akcija ima podrsku naroda? Valjda drzave i vlade? Podrsku Srpskog naroda nema, ili ih "aga" ne racuna u narod. Vidi se, americka skola. Da li je pre izjave konsultovala americkog ambasadora u Pristini? Isto s.... samo drugo pakovanje!

nidža

pre 12 godina

kosovo je crna rupa evrope i sveta: najcrnji kriminal, zločini, pljačka, dno dna je tvorevina koju ste stvorili uz pomoć SAD i evropskih sila. istorija će tek pisati i pričati o vama.
nešto što je stvoreno na zločinu ne može dugo opstati; krvavi dolari i evri kojima ste kupili šutnju svetskih moćnika potrošna su roba kao i vi sami. A ove naše marionete su izgleda puštene niz vodu - i njima istekao rok!

Uros

pre 12 godina

A ceo ostatak je “beo“...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vopi, 26. jul 2011 23:08)

Haha, bas dodjoh na komentare da napisem slicno... Ajde nemojte da ste takvi, covek mora da brine o kvalitetu robe, ne bi valjalo kupac da protrlja pa da mu ostane crno izmedju zuba ;)

Djape

pre 12 godina

Taci, aj' sad lepo u svom ekspozeu zameni rec kosovo sa reci Srbija, a rec sever Kosova sa recju Kosovo i vidi sta dobijas. Na kraj sela zuta kuca?

Hobsov Levijatan

pre 12 godina

Prema Tacijevom misljenju, sever je crna tacka Kosmeta, buduci da jedino tu medicina nije napredovala toliko da se ljudima na zivo vade organi!

muja

pre 12 godina

Nema demonstracije sile gospodine Taqi u ovom trenutku. Ovo je opasna igra po drzavu Kosovo. Ovakvim potezima u ovom trenutku ti prevashodno radis na percepciji stvaranja Reopublike Srpske unutar drzave Kosovo. Ponajmanje u ovom trenutku je bilo potrebno igrati se ovakvom vatrom. Ja mislim da ti prevashodno ovakvim potezima rizikujes zivote policajaca i gradjana na severu. Nema vise upotrebe sile, sever kosova je problem koji ste vi stvorili, posejali i naravno gajili od 1999 pa na ovamo. Otarasite se price da silom problem moze biti resen. Upotreba sile je najveca opasnost po nasu drzavu. U proslosti niti Srbija nije mogla problem Kosova resiti silom, a po najmanje cemo moci mi da resimo taj problem sa severom? Moje misljenje je da vi unutrasnje probleme unutar vase partije zelite da zataskate ovakvim nepromisljenim potezima rizikujuci zivote, a za svaki izguibljeni zivot treba da polozite racun ako ste iole ozbiljan politicar. Mislim da je vas osnovni problem u ovom trenutku 'PANIKA'.

zlocinci u zatvor

pre 12 godina

Bolje biti "crna tacka" nego CRNA RUPA kao sto je to ta albanska paradrzava na celu sa kriminalcem i ratnim zlocincem Tacijem. Vrhunsko je licemerje kada predavanja o zakonu i redu drze oni koji sve sto imaju mogu da zahvale KRSENJU zakona i reda. Zaista ne znam ko je toliko naivan ili glup pa da nasedne na ovaj jeftini marketing Tacija i kompanije.

vatever

pre 12 godina

Bolje biti i crna tacka nego crna rupa kao sto je to ta Tacijeva "drzava". Zaista je neumesno da o zakonima, suverenitetu, redu ili kriminalu pricaju oni koji su upravo krsenjem zakona, nepostovanjem granica i suvereniteta, kriminalom i zlocinima dosli do toga da se na delu Kosova igraju drzave.

J.M.

pre 12 godina

E pa znate šta ovaj mi se čovek stvarno gadi, ali mu svaka čast. Pokrio je sve baze i radi šta hoće uz blagoslov svih onih koji su priznali nezavisnost Kosova. Mi možemo sada da se slikamo, jer je prekasno za bilo šta drugo. Prekasno je već 11 godina...
Povraća mi se od ovoga

Predrag

pre 12 godina

Prosto je neverovatno da ova vlast ovako naivno i neodlucno vodi ovu zemlju...pravac u provaliju. Slepac vodi slepca! Slobodan Milosevic je bio neodlucan a Tadic tolerisu previse. Katastrofa. ALo demokrate sta uradiste .....PROSLO JE 12 GODINA OD POSLEDNJEG RATA! IZGLEDA DA JE TO MNOGO ZA BALKAN!!!

maLI

pre 12 godina

Sve su ovo pokazatelji stava evropske unije prema Srbiji,sad kad smo na korak blize Evropi,oni nas vracaju za dva nazad.Sta li je sledece sto ce izazvati na ovim prostorima nebi li nas unazadili jos malo.

centurion

pre 12 godina

suvereno je pravo drzave... prema medjunarodnom javnom pravu, drzava je suverena kada ima zaokruzenu teritoriju, stavovnistvo, dobrosusedske odnose i stolicu u UN!

mephisto

pre 12 godina

Ministar policije je izjavio da je policija u pripravnosti! Podelili su im cak, i gumene pendreke! Nema brige narode, ako bas zagusti naoruzace ih i suzavcem!