Razno

Četvrtak, 07.07.2011.

11:17

Novak posle sporta da uđe u politiku

Izvor: B92

Novak posle sporta da uðe u politiku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 12 godina

Od momenta kada ste objavili naslov, svi političari su mu postali neprijatelji. Konkurencija je konkurencija pa makar i samo kao pretpostavka

dule

pre 12 godina

Vidim da bi neki Novaka za vožda.Biti dobar ili odličan u jednom ne znači biti uspješan u nečemu drugom-posebno politici.Ako je pametan, a jeste tenis mu je dovoljan da na kraju kad bude svodio račune kaže: to što sam činio i postigao imalo je smisla i rezona.

boban

pre 12 godina

Novak treba da vodi Srbiju.Ne kao politicar vec kao diktator ili kralj.
Sve partije bih ukinuo i dao punu vlast Novaku Djokovicu.Pametan,poliglota,mudar,na posten nacin bogat ,radnik,izuzetni rezultati,posten, veliki patriota.Jednostavno ne postoji jos jedan takav medju Srbima.

Dragan

pre 12 godina

Po svemu sudeci na sledecim izborima neko od Djokovca ce biti na listi DS. Najverovatnije Srdjan, ne ide se u Palmino selo bez razloga, ili je motiv pecenje i drustvo Dacica i Tadica? U sve se uklapa i prica o pristiglim investitorima sa Vimbldona koja se lasira u Blicu vec danima. Novak mozda i ne bi, ali tata i stric su na sve spremni.

Jelena

pre 12 godina

Haha! Čim neko postane uspešan, sopstvenim radom, odmah se javljaju razni oznaši da mu nameću izblajhane polovnjače, politiku, i slično. Ostajte vi gde jeste, sigurno vam je dobro, a Nole će sigurno znati šta će raditi kada prestane profesionalno da se bavi tenisom

Đole

pre 12 godina

A da vi malo, za razliku od bivših i budućih bivših sportista, raznoraznih menadžera, elektrotehničara, fizičara, mađioničara i tome slično, ne počnete u politiku da ubacujete ljude koji se školuju za to?!?

Andrea

pre 12 godina

Nadam se da kada, g.Djokovic bude prestao sa svojom sportskom karijerom,kvazi politicara vise nece biti i da ce covek moci da se bavi nekim mnogo pametnijim stvarima u zivotu...to zelim iskreno i njemu,a i svima nama...

Deda Mita

pre 12 godina

Nole jedino moze da bude, nesto kao, predsednik Olimpiskog komiteta Srbije ili Teniskog saveza i to je plafon.

Ako udje u politiku, ima da ga se odreknem istog momenta!

Bas se pitam, koliko je para imao Sapic, pre politike, i sad, koliko mlati?
Uzas!

Aleksandar

pre 12 godina

Da li se secas onog vremena kada je tvoja stranka bila na vlasti u Beogradu (i Novom BG), pa ti nije dala da svojim parama udjes u rekonstrukciju bazena 11. april kod Studenjaka?
Zasto si im oprostio?

jo-jo

pre 12 godina

Jedino u ovoj jadnoj državi ne treba nikakva škola za političare!
Da li je ovaj Š.A. svestan koliko je neotesan i neškolovan za bavljenje plitikom? Eno, i u Engleskoj i Americi su sportisti na važnim politpkim funkcijama: Bekam, Džordan..."Svaka ti čast, Š:A." jEFTINO SI SE PRODAO.

Deki

pre 12 godina

Novi potparol ds ,ali je stara njihova prica izvrtenja cinjenica.Oni su kao protiv kacenja za Novaka a sta su onda radili njegovi partiski drugovi na Vinbldonu da nisu mozda isli da mu objasne da je jos mlad za politiku.Kada bi ih covek olako shvatio pomislio bi to je ono, govorte usta da niste pusta,ali to nije tako.Nego je to tvrdjene pazara ,kao on je nas a vi drugi djabe se nadate .Samo i oni se grdno varaju odavde su pobegli svi pametni koji su to mogli a i pomenuti Novak kako sam razumeo je jos u kratkim pantalonama shvatio kako treba da postupi..Koliko vidim u medjuvremenu je postao pametniji i spretniji sto ce reci djabe ste se nadali.

mrka

pre 12 godina

gangula sebi mnogo dopusta
ko si bre ti da zoves nekog da se proda kao i ti?
setite se gde je bio kad su se igrali vazni mecevi
hvala ti sto si napustio reprezentaciju

karfiol

pre 12 godina

Dajte, ovde svako moze da bude sve i svja, skupstina da nam bude puna glumaca, sportista, pevaljki a politicari da se kriju iza zbune. Ne ide. Ma nigde mi necemo stici,ovako svako zabada nos tamo de ne trba.

Japi

pre 12 godina

Ovaj tekst je, za mene, prenesen stav stranke, a ne licno misljenje naseg velikog sportiste. Na samom pocetku, u drugoj recenici kazu da je neprimereno kaciti se na Noletovu trenutnu popularnost, a onda, iza naslova posle kog ocekujete pricu o Noletu, sledi marketinski materijal politicke stranke i nista o nasem teniseru. Odlicna manipulacija, moji komplimenti! Ja sam naseo.

Sto se tice Noletovog eventualnog ulaska u politiku, mislim da bi to bilo dobro za nase drustvo, a slazem se sa vecinom komentara, da bi to za njega znacilo novu zrtvu. Prateci njegov rad i njegove javne nastupe, mislim da ce to i biti njegov put.

Bravo Nole, samo napred. Ja verujem u tebe i tvoje principe i ocekujem dalje uspehe iza tvog znoja.

pro reko

pre 12 godina

Taman sam hteo nesto da napisem, onda shvatim, pa ovaj Sapic, ocito, jedino sto zna je vaterpolo. Ocigledno, samo vaterpolo, kao sto je ocigledno da se DS sprda sa Srbijom. Dakle, ne vredi da pisem, Sapic to ne bi razumeo.

Poredjenje na vasu stetu

pre 12 godina

''Novaka Đokovića možda mogu malo bolje da razumem od ostalih.''

Tesko, burazeru da ti i Nole ''licite'' a evo i zasto.

1. Nole je svetska megazvezda. De Niro, Sharapova, Ronaldo, Kasiljas, vozaci formule 1, Lady Gaga i stotine drugih svetskih zvezda znaju ko je on, traze mu autogram i/ili gledaju njegove meceve.

2. Zaradio je vec pare koje ti mozes samo da sanjas (bez politike).

3. Da li si video njegovu devojku - milu, slatku, skromnu, nasmejanu, obrazovanu, bez silikona i ruzne proslosti? Svi znamo sa kime si se ozenio ti.

4. Mi mu se trenutno divimo, a tebi (vise) ne.

5. itd. itd.

Jedva cekam da prestanu ove i slicne vesti da me pogadjaju!

Miroslav Grbic

pre 12 godina

Nole je pametan momak i nikad se nece vratiti u Srbiju. Nije ni lud, bez obzira da li mu to nudi Tadic ili Nikolic i bilo ko drugi od politicara. Ako se vrati, i jos se vrati u politiku, samo ce jos vise dokazati cinjenicu "da Srbi nisu normalan narod".

MUKNAVI

pre 12 godina

Pa zovi onda i druge,koji se zanimaju lopticama,loptama,pa da zaokruzimo politicare..zabavljace,pa cemo gledati kako reketaju,fauliraju i dele jedni drugima crvene kartone,na opste zadovoljstvo ratih profitera,spekulanata koji ce ,mirno,nastaviti da poskupljuju,uvoze,otimaju i cerupaju.Doveka nece,jer se vec nalazimo u stadijumu da sav taj javasluk rukne,eksplodira i odvuce tu dvadesetogodisnju zezanciju sa politikaranjem,rasaprodajom,tranzicijom vamo tamo, u tri ..livade bez ladovine!

Pablo

pre 12 godina

Je li se meni ovo cini ili Sapic polako baca "sape" na Novaka?!Demokrate bi da ga prisvoje,a?!Nadam se da Novak nece uci u politiku..to mu nikako ne treba...jer je politka kod nas jedno "zlo"!!!Noavak je dosao iz naroda i tako treba i da ostane....a ne da ga prisvajaju oni u cijoj bi eventualno stranci bio!!!Drzava NISTA nije dala Novaku....ali bas NISTA..i da imaju pojedini politicari obraza ne bi se kitili njegovim perjem!!!Novakov uspeh je licno njegov i njegove porodice....a sto oon ponosno istice da je Srbin i da dolazi iz Srbije..i da voli svoju zemlju to je samo pokazatelj koliko je on VELIKI covek...i hvala mu na tome sto nas cini PONOSNIM...sto je posle dugo vremena ispravljena slika u svetu o nama Srbima!!!Nole ne budi lud i nemoj NIKAD uci u politiku!Ti si svom narodu pomogao puno i bez politike..a pomocices i jos vise bez politike!!!

V

pre 12 godina

Voleo bih da vidim ovog Sapica u nekom otvorenom forumu gde bi ucestvovao u debati pred gradjanima koji bi odlucivali o njegovoj kandidaturi za neku funkciju. Ah da, u srpskoj "demokratiji" to ne postoji jer su na funkcije svi (osim predsednika Republike) postavljaju od strane vrhova stranaka. Svaka cast Sapicu na sportskim uspesima, ali samo zbog nakaradnog sistema u Srbiji, ljudi koji jedva imaju zavrsenu srednju skolu mogu da zavrse na visokim funkcijama. Na tim mestima oni sluze kao "ukrasi" za narod. Sapicu, iskreno, da li znas ista o politici, ekonomiji, medjunarodnim odnosima (ne, nije "cetiri stuba" i "kosovo-je-srce-srbije")? Negativna selekcija, u svoj svojoj snazi, na delu!

gordijanus

pre 12 godina

nole, nemoj vimbldona ti, da poslusas ovog ds potrcka...nekad bese neko i nesto u sportu a sad niko i nista...drzi se ti tvog reketa i furaj u nove pobede...mani se ove garniture, nisu ti ni do kolena...

nikola

pre 12 godina

Ne treba da trujete momka,on je normalan. Zamislite da smo svi u politici i da cekamo kad oni padnu da dodje nase vreme, pa da mi to i korupcija zahvati svakog Srbina.

madjar

pre 12 godina

Nadam se da Novak nioje lud da sa vama tikve sadi. Nole je svestan sta znaci biti dozivotni clan Ol Ingland tenis i kriket kluba. Dalje vase prljave ruke od Novaka. Novace razocaraces me ako nasednes. Sada im trebas samo zarad predstojecih izbora. Ti nikad ne bi bi spreman da kao oni opeljesis kompletan narod i "obezbedis" im platye od 150 Evra mesecno. Nole ej,150 E, mozes li to zamisliti. Nabavi neki sprej proti tih glodara, koji drugo nista i ne znaju i nece osim da zive parazitski na tudj racun.

Nislija

pre 12 godina

Zasto bi to sebi radio? Zasto da kalja svoj ugled?
Vas politicare,pogotovu one posle 5.oktobra ne moze ni Dunav da opere.Jedna jedina stvar moze da spasi Srbiju,a to je lustracija svih onih koji su usli posle 5.10.2000g u politiku!

Sapicu dalje sape od Noleta!

pre 12 godina

Odlican rezultat u sportu ne znaci isto to u drugim sferama i to je OK. Nole ima svoj ''posao'' i neka se bavi time. Pustimo sportiste da rade ono u cemu su genijalni.

electric_mojo

pre 12 godina

Sapicu, ako je cilj bio da se Tvojim imenom promovise DS, niste uspeli. Desilo se suprotno, samo si Ti sebe gurnuo u blato, i obezvredio sebe i svoje uspehe.
Dokle vise da se ponavlja da bi vam bilo jasno, toliko ste zemlju upropastili da vecini vise na pamet ne pada da vas vise ikad glasa.

Nishlija

pre 12 godina

Jel vidite Shapica ovako lepog i crne kose sada ? Zapamtite ga takvog i setite se ovoga za 2 godine. Bice sede kose i vishe nece biti to taj Shapic !!!!! Ako Nole zeli da ostane lep neka se kloni politike i politickih partija. Ako Nole nekad u buducnosti pozeli da bude precednik Srbije neka se kandiduje kao javna licnost&gradjanin imace moji glas a verujem i vash !!!!! P.S Mogli bi svi sportisti da razmishljaju o osnivanju STRANKE SPORTISTA SRBIJE i da pomognu narodu da oteramo sve ove politicare sa politicke scene u zaborav gde im je i mesto i da se ta imena vishe nikada ne vezuju za nashe zivote i sudbine. Sportisti ako bi pomogli ...samo ako bi pomogli u takvom projektu !!! Pa ne da bi bili PONOS SRBIJE nego bi vas proglasili St.Sportiste :)

Nisam opozicija

pre 12 godina

DS to nece (vise) raditi? Brate, vise od ovoga i ne moze. Inace, moze li da prodje sat vremena da Noleta niko od politicara ne uzma u usta?

Nisam opozicija

pre 12 godina

DS to nece (vise) raditi? Brate, vise od ovoga i ne moze. Inace, moze li da prodje sat vremena da Noleta niko od politicara ne uzma u usta?

electric_mojo

pre 12 godina

Sapicu, ako je cilj bio da se Tvojim imenom promovise DS, niste uspeli. Desilo se suprotno, samo si Ti sebe gurnuo u blato, i obezvredio sebe i svoje uspehe.
Dokle vise da se ponavlja da bi vam bilo jasno, toliko ste zemlju upropastili da vecini vise na pamet ne pada da vas vise ikad glasa.

V

pre 12 godina

Voleo bih da vidim ovog Sapica u nekom otvorenom forumu gde bi ucestvovao u debati pred gradjanima koji bi odlucivali o njegovoj kandidaturi za neku funkciju. Ah da, u srpskoj "demokratiji" to ne postoji jer su na funkcije svi (osim predsednika Republike) postavljaju od strane vrhova stranaka. Svaka cast Sapicu na sportskim uspesima, ali samo zbog nakaradnog sistema u Srbiji, ljudi koji jedva imaju zavrsenu srednju skolu mogu da zavrse na visokim funkcijama. Na tim mestima oni sluze kao "ukrasi" za narod. Sapicu, iskreno, da li znas ista o politici, ekonomiji, medjunarodnim odnosima (ne, nije "cetiri stuba" i "kosovo-je-srce-srbije")? Negativna selekcija, u svoj svojoj snazi, na delu!

gordijanus

pre 12 godina

nole, nemoj vimbldona ti, da poslusas ovog ds potrcka...nekad bese neko i nesto u sportu a sad niko i nista...drzi se ti tvog reketa i furaj u nove pobede...mani se ove garniture, nisu ti ni do kolena...

Poredjenje na vasu stetu

pre 12 godina

''Novaka Đokovića možda mogu malo bolje da razumem od ostalih.''

Tesko, burazeru da ti i Nole ''licite'' a evo i zasto.

1. Nole je svetska megazvezda. De Niro, Sharapova, Ronaldo, Kasiljas, vozaci formule 1, Lady Gaga i stotine drugih svetskih zvezda znaju ko je on, traze mu autogram i/ili gledaju njegove meceve.

2. Zaradio je vec pare koje ti mozes samo da sanjas (bez politike).

3. Da li si video njegovu devojku - milu, slatku, skromnu, nasmejanu, obrazovanu, bez silikona i ruzne proslosti? Svi znamo sa kime si se ozenio ti.

4. Mi mu se trenutno divimo, a tebi (vise) ne.

5. itd. itd.

Jedva cekam da prestanu ove i slicne vesti da me pogadjaju!

madjar

pre 12 godina

Nadam se da Novak nioje lud da sa vama tikve sadi. Nole je svestan sta znaci biti dozivotni clan Ol Ingland tenis i kriket kluba. Dalje vase prljave ruke od Novaka. Novace razocaraces me ako nasednes. Sada im trebas samo zarad predstojecih izbora. Ti nikad ne bi bi spreman da kao oni opeljesis kompletan narod i "obezbedis" im platye od 150 Evra mesecno. Nole ej,150 E, mozes li to zamisliti. Nabavi neki sprej proti tih glodara, koji drugo nista i ne znaju i nece osim da zive parazitski na tudj racun.

Nishlija

pre 12 godina

Jel vidite Shapica ovako lepog i crne kose sada ? Zapamtite ga takvog i setite se ovoga za 2 godine. Bice sede kose i vishe nece biti to taj Shapic !!!!! Ako Nole zeli da ostane lep neka se kloni politike i politickih partija. Ako Nole nekad u buducnosti pozeli da bude precednik Srbije neka se kandiduje kao javna licnost&gradjanin imace moji glas a verujem i vash !!!!! P.S Mogli bi svi sportisti da razmishljaju o osnivanju STRANKE SPORTISTA SRBIJE i da pomognu narodu da oteramo sve ove politicare sa politicke scene u zaborav gde im je i mesto i da se ta imena vishe nikada ne vezuju za nashe zivote i sudbine. Sportisti ako bi pomogli ...samo ako bi pomogli u takvom projektu !!! Pa ne da bi bili PONOS SRBIJE nego bi vas proglasili St.Sportiste :)

Nislija

pre 12 godina

Zasto bi to sebi radio? Zasto da kalja svoj ugled?
Vas politicare,pogotovu one posle 5.oktobra ne moze ni Dunav da opere.Jedna jedina stvar moze da spasi Srbiju,a to je lustracija svih onih koji su usli posle 5.10.2000g u politiku!

Sapicu dalje sape od Noleta!

pre 12 godina

Odlican rezultat u sportu ne znaci isto to u drugim sferama i to je OK. Nole ima svoj ''posao'' i neka se bavi time. Pustimo sportiste da rade ono u cemu su genijalni.

Pablo

pre 12 godina

Je li se meni ovo cini ili Sapic polako baca "sape" na Novaka?!Demokrate bi da ga prisvoje,a?!Nadam se da Novak nece uci u politiku..to mu nikako ne treba...jer je politka kod nas jedno "zlo"!!!Noavak je dosao iz naroda i tako treba i da ostane....a ne da ga prisvajaju oni u cijoj bi eventualno stranci bio!!!Drzava NISTA nije dala Novaku....ali bas NISTA..i da imaju pojedini politicari obraza ne bi se kitili njegovim perjem!!!Novakov uspeh je licno njegov i njegove porodice....a sto oon ponosno istice da je Srbin i da dolazi iz Srbije..i da voli svoju zemlju to je samo pokazatelj koliko je on VELIKI covek...i hvala mu na tome sto nas cini PONOSNIM...sto je posle dugo vremena ispravljena slika u svetu o nama Srbima!!!Nole ne budi lud i nemoj NIKAD uci u politiku!Ti si svom narodu pomogao puno i bez politike..a pomocices i jos vise bez politike!!!

MUKNAVI

pre 12 godina

Pa zovi onda i druge,koji se zanimaju lopticama,loptama,pa da zaokruzimo politicare..zabavljace,pa cemo gledati kako reketaju,fauliraju i dele jedni drugima crvene kartone,na opste zadovoljstvo ratih profitera,spekulanata koji ce ,mirno,nastaviti da poskupljuju,uvoze,otimaju i cerupaju.Doveka nece,jer se vec nalazimo u stadijumu da sav taj javasluk rukne,eksplodira i odvuce tu dvadesetogodisnju zezanciju sa politikaranjem,rasaprodajom,tranzicijom vamo tamo, u tri ..livade bez ladovine!

pro reko

pre 12 godina

Taman sam hteo nesto da napisem, onda shvatim, pa ovaj Sapic, ocito, jedino sto zna je vaterpolo. Ocigledno, samo vaterpolo, kao sto je ocigledno da se DS sprda sa Srbijom. Dakle, ne vredi da pisem, Sapic to ne bi razumeo.

mrka

pre 12 godina

gangula sebi mnogo dopusta
ko si bre ti da zoves nekog da se proda kao i ti?
setite se gde je bio kad su se igrali vazni mecevi
hvala ti sto si napustio reprezentaciju

Deda Mita

pre 12 godina

Nole jedino moze da bude, nesto kao, predsednik Olimpiskog komiteta Srbije ili Teniskog saveza i to je plafon.

Ako udje u politiku, ima da ga se odreknem istog momenta!

Bas se pitam, koliko je para imao Sapic, pre politike, i sad, koliko mlati?
Uzas!

jo-jo

pre 12 godina

Jedino u ovoj jadnoj državi ne treba nikakva škola za političare!
Da li je ovaj Š.A. svestan koliko je neotesan i neškolovan za bavljenje plitikom? Eno, i u Engleskoj i Americi su sportisti na važnim politpkim funkcijama: Bekam, Džordan..."Svaka ti čast, Š:A." jEFTINO SI SE PRODAO.

nikola

pre 12 godina

Ne treba da trujete momka,on je normalan. Zamislite da smo svi u politici i da cekamo kad oni padnu da dodje nase vreme, pa da mi to i korupcija zahvati svakog Srbina.

Aleksandar

pre 12 godina

Da li se secas onog vremena kada je tvoja stranka bila na vlasti u Beogradu (i Novom BG), pa ti nije dala da svojim parama udjes u rekonstrukciju bazena 11. april kod Studenjaka?
Zasto si im oprostio?

Andrea

pre 12 godina

Nadam se da kada, g.Djokovic bude prestao sa svojom sportskom karijerom,kvazi politicara vise nece biti i da ce covek moci da se bavi nekim mnogo pametnijim stvarima u zivotu...to zelim iskreno i njemu,a i svima nama...

Đole

pre 12 godina

A da vi malo, za razliku od bivših i budućih bivših sportista, raznoraznih menadžera, elektrotehničara, fizičara, mađioničara i tome slično, ne počnete u politiku da ubacujete ljude koji se školuju za to?!?

karfiol

pre 12 godina

Dajte, ovde svako moze da bude sve i svja, skupstina da nam bude puna glumaca, sportista, pevaljki a politicari da se kriju iza zbune. Ne ide. Ma nigde mi necemo stici,ovako svako zabada nos tamo de ne trba.

Miroslav Grbic

pre 12 godina

Nole je pametan momak i nikad se nece vratiti u Srbiju. Nije ni lud, bez obzira da li mu to nudi Tadic ili Nikolic i bilo ko drugi od politicara. Ako se vrati, i jos se vrati u politiku, samo ce jos vise dokazati cinjenicu "da Srbi nisu normalan narod".

Deki

pre 12 godina

Novi potparol ds ,ali je stara njihova prica izvrtenja cinjenica.Oni su kao protiv kacenja za Novaka a sta su onda radili njegovi partiski drugovi na Vinbldonu da nisu mozda isli da mu objasne da je jos mlad za politiku.Kada bi ih covek olako shvatio pomislio bi to je ono, govorte usta da niste pusta,ali to nije tako.Nego je to tvrdjene pazara ,kao on je nas a vi drugi djabe se nadate .Samo i oni se grdno varaju odavde su pobegli svi pametni koji su to mogli a i pomenuti Novak kako sam razumeo je jos u kratkim pantalonama shvatio kako treba da postupi..Koliko vidim u medjuvremenu je postao pametniji i spretniji sto ce reci djabe ste se nadali.

Jelena

pre 12 godina

Haha! Čim neko postane uspešan, sopstvenim radom, odmah se javljaju razni oznaši da mu nameću izblajhane polovnjače, politiku, i slično. Ostajte vi gde jeste, sigurno vam je dobro, a Nole će sigurno znati šta će raditi kada prestane profesionalno da se bavi tenisom

Dragan

pre 12 godina

Po svemu sudeci na sledecim izborima neko od Djokovca ce biti na listi DS. Najverovatnije Srdjan, ne ide se u Palmino selo bez razloga, ili je motiv pecenje i drustvo Dacica i Tadica? U sve se uklapa i prica o pristiglim investitorima sa Vimbldona koja se lasira u Blicu vec danima. Novak mozda i ne bi, ali tata i stric su na sve spremni.

Japi

pre 12 godina

Ovaj tekst je, za mene, prenesen stav stranke, a ne licno misljenje naseg velikog sportiste. Na samom pocetku, u drugoj recenici kazu da je neprimereno kaciti se na Noletovu trenutnu popularnost, a onda, iza naslova posle kog ocekujete pricu o Noletu, sledi marketinski materijal politicke stranke i nista o nasem teniseru. Odlicna manipulacija, moji komplimenti! Ja sam naseo.

Sto se tice Noletovog eventualnog ulaska u politiku, mislim da bi to bilo dobro za nase drustvo, a slazem se sa vecinom komentara, da bi to za njega znacilo novu zrtvu. Prateci njegov rad i njegove javne nastupe, mislim da ce to i biti njegov put.

Bravo Nole, samo napred. Ja verujem u tebe i tvoje principe i ocekujem dalje uspehe iza tvog znoja.

boban

pre 12 godina

Novak treba da vodi Srbiju.Ne kao politicar vec kao diktator ili kralj.
Sve partije bih ukinuo i dao punu vlast Novaku Djokovicu.Pametan,poliglota,mudar,na posten nacin bogat ,radnik,izuzetni rezultati,posten, veliki patriota.Jednostavno ne postoji jos jedan takav medju Srbima.

dule

pre 12 godina

Vidim da bi neki Novaka za vožda.Biti dobar ili odličan u jednom ne znači biti uspješan u nečemu drugom-posebno politici.Ako je pametan, a jeste tenis mu je dovoljan da na kraju kad bude svodio račune kaže: to što sam činio i postigao imalo je smisla i rezona.

Mirko

pre 12 godina

Od momenta kada ste objavili naslov, svi političari su mu postali neprijatelji. Konkurencija je konkurencija pa makar i samo kao pretpostavka

Nishlija

pre 12 godina

Jel vidite Shapica ovako lepog i crne kose sada ? Zapamtite ga takvog i setite se ovoga za 2 godine. Bice sede kose i vishe nece biti to taj Shapic !!!!! Ako Nole zeli da ostane lep neka se kloni politike i politickih partija. Ako Nole nekad u buducnosti pozeli da bude precednik Srbije neka se kandiduje kao javna licnost&gradjanin imace moji glas a verujem i vash !!!!! P.S Mogli bi svi sportisti da razmishljaju o osnivanju STRANKE SPORTISTA SRBIJE i da pomognu narodu da oteramo sve ove politicare sa politicke scene u zaborav gde im je i mesto i da se ta imena vishe nikada ne vezuju za nashe zivote i sudbine. Sportisti ako bi pomogli ...samo ako bi pomogli u takvom projektu !!! Pa ne da bi bili PONOS SRBIJE nego bi vas proglasili St.Sportiste :)

Nislija

pre 12 godina

Zasto bi to sebi radio? Zasto da kalja svoj ugled?
Vas politicare,pogotovu one posle 5.oktobra ne moze ni Dunav da opere.Jedna jedina stvar moze da spasi Srbiju,a to je lustracija svih onih koji su usli posle 5.10.2000g u politiku!

Japi

pre 12 godina

Ovaj tekst je, za mene, prenesen stav stranke, a ne licno misljenje naseg velikog sportiste. Na samom pocetku, u drugoj recenici kazu da je neprimereno kaciti se na Noletovu trenutnu popularnost, a onda, iza naslova posle kog ocekujete pricu o Noletu, sledi marketinski materijal politicke stranke i nista o nasem teniseru. Odlicna manipulacija, moji komplimenti! Ja sam naseo.

Sto se tice Noletovog eventualnog ulaska u politiku, mislim da bi to bilo dobro za nase drustvo, a slazem se sa vecinom komentara, da bi to za njega znacilo novu zrtvu. Prateci njegov rad i njegove javne nastupe, mislim da ce to i biti njegov put.

Bravo Nole, samo napred. Ja verujem u tebe i tvoje principe i ocekujem dalje uspehe iza tvog znoja.

boban

pre 12 godina

Novak treba da vodi Srbiju.Ne kao politicar vec kao diktator ili kralj.
Sve partije bih ukinuo i dao punu vlast Novaku Djokovicu.Pametan,poliglota,mudar,na posten nacin bogat ,radnik,izuzetni rezultati,posten, veliki patriota.Jednostavno ne postoji jos jedan takav medju Srbima.

Miroslav Grbic

pre 12 godina

Nole je pametan momak i nikad se nece vratiti u Srbiju. Nije ni lud, bez obzira da li mu to nudi Tadic ili Nikolic i bilo ko drugi od politicara. Ako se vrati, i jos se vrati u politiku, samo ce jos vise dokazati cinjenicu "da Srbi nisu normalan narod".

Nisam opozicija

pre 12 godina

DS to nece (vise) raditi? Brate, vise od ovoga i ne moze. Inace, moze li da prodje sat vremena da Noleta niko od politicara ne uzma u usta?

madjar

pre 12 godina

Nadam se da Novak nioje lud da sa vama tikve sadi. Nole je svestan sta znaci biti dozivotni clan Ol Ingland tenis i kriket kluba. Dalje vase prljave ruke od Novaka. Novace razocaraces me ako nasednes. Sada im trebas samo zarad predstojecih izbora. Ti nikad ne bi bi spreman da kao oni opeljesis kompletan narod i "obezbedis" im platye od 150 Evra mesecno. Nole ej,150 E, mozes li to zamisliti. Nabavi neki sprej proti tih glodara, koji drugo nista i ne znaju i nece osim da zive parazitski na tudj racun.

nikola

pre 12 godina

Ne treba da trujete momka,on je normalan. Zamislite da smo svi u politici i da cekamo kad oni padnu da dodje nase vreme, pa da mi to i korupcija zahvati svakog Srbina.

Pablo

pre 12 godina

Je li se meni ovo cini ili Sapic polako baca "sape" na Novaka?!Demokrate bi da ga prisvoje,a?!Nadam se da Novak nece uci u politiku..to mu nikako ne treba...jer je politka kod nas jedno "zlo"!!!Noavak je dosao iz naroda i tako treba i da ostane....a ne da ga prisvajaju oni u cijoj bi eventualno stranci bio!!!Drzava NISTA nije dala Novaku....ali bas NISTA..i da imaju pojedini politicari obraza ne bi se kitili njegovim perjem!!!Novakov uspeh je licno njegov i njegove porodice....a sto oon ponosno istice da je Srbin i da dolazi iz Srbije..i da voli svoju zemlju to je samo pokazatelj koliko je on VELIKI covek...i hvala mu na tome sto nas cini PONOSNIM...sto je posle dugo vremena ispravljena slika u svetu o nama Srbima!!!Nole ne budi lud i nemoj NIKAD uci u politiku!Ti si svom narodu pomogao puno i bez politike..a pomocices i jos vise bez politike!!!

MUKNAVI

pre 12 godina

Pa zovi onda i druge,koji se zanimaju lopticama,loptama,pa da zaokruzimo politicare..zabavljace,pa cemo gledati kako reketaju,fauliraju i dele jedni drugima crvene kartone,na opste zadovoljstvo ratih profitera,spekulanata koji ce ,mirno,nastaviti da poskupljuju,uvoze,otimaju i cerupaju.Doveka nece,jer se vec nalazimo u stadijumu da sav taj javasluk rukne,eksplodira i odvuce tu dvadesetogodisnju zezanciju sa politikaranjem,rasaprodajom,tranzicijom vamo tamo, u tri ..livade bez ladovine!

jo-jo

pre 12 godina

Jedino u ovoj jadnoj državi ne treba nikakva škola za političare!
Da li je ovaj Š.A. svestan koliko je neotesan i neškolovan za bavljenje plitikom? Eno, i u Engleskoj i Americi su sportisti na važnim politpkim funkcijama: Bekam, Džordan..."Svaka ti čast, Š:A." jEFTINO SI SE PRODAO.

electric_mojo

pre 12 godina

Sapicu, ako je cilj bio da se Tvojim imenom promovise DS, niste uspeli. Desilo se suprotno, samo si Ti sebe gurnuo u blato, i obezvredio sebe i svoje uspehe.
Dokle vise da se ponavlja da bi vam bilo jasno, toliko ste zemlju upropastili da vecini vise na pamet ne pada da vas vise ikad glasa.

Sapicu dalje sape od Noleta!

pre 12 godina

Odlican rezultat u sportu ne znaci isto to u drugim sferama i to je OK. Nole ima svoj ''posao'' i neka se bavi time. Pustimo sportiste da rade ono u cemu su genijalni.

gordijanus

pre 12 godina

nole, nemoj vimbldona ti, da poslusas ovog ds potrcka...nekad bese neko i nesto u sportu a sad niko i nista...drzi se ti tvog reketa i furaj u nove pobede...mani se ove garniture, nisu ti ni do kolena...

V

pre 12 godina

Voleo bih da vidim ovog Sapica u nekom otvorenom forumu gde bi ucestvovao u debati pred gradjanima koji bi odlucivali o njegovoj kandidaturi za neku funkciju. Ah da, u srpskoj "demokratiji" to ne postoji jer su na funkcije svi (osim predsednika Republike) postavljaju od strane vrhova stranaka. Svaka cast Sapicu na sportskim uspesima, ali samo zbog nakaradnog sistema u Srbiji, ljudi koji jedva imaju zavrsenu srednju skolu mogu da zavrse na visokim funkcijama. Na tim mestima oni sluze kao "ukrasi" za narod. Sapicu, iskreno, da li znas ista o politici, ekonomiji, medjunarodnim odnosima (ne, nije "cetiri stuba" i "kosovo-je-srce-srbije")? Negativna selekcija, u svoj svojoj snazi, na delu!

Poredjenje na vasu stetu

pre 12 godina

''Novaka Đokovića možda mogu malo bolje da razumem od ostalih.''

Tesko, burazeru da ti i Nole ''licite'' a evo i zasto.

1. Nole je svetska megazvezda. De Niro, Sharapova, Ronaldo, Kasiljas, vozaci formule 1, Lady Gaga i stotine drugih svetskih zvezda znaju ko je on, traze mu autogram i/ili gledaju njegove meceve.

2. Zaradio je vec pare koje ti mozes samo da sanjas (bez politike).

3. Da li si video njegovu devojku - milu, slatku, skromnu, nasmejanu, obrazovanu, bez silikona i ruzne proslosti? Svi znamo sa kime si se ozenio ti.

4. Mi mu se trenutno divimo, a tebi (vise) ne.

5. itd. itd.

Jedva cekam da prestanu ove i slicne vesti da me pogadjaju!

pro reko

pre 12 godina

Taman sam hteo nesto da napisem, onda shvatim, pa ovaj Sapic, ocito, jedino sto zna je vaterpolo. Ocigledno, samo vaterpolo, kao sto je ocigledno da se DS sprda sa Srbijom. Dakle, ne vredi da pisem, Sapic to ne bi razumeo.

karfiol

pre 12 godina

Dajte, ovde svako moze da bude sve i svja, skupstina da nam bude puna glumaca, sportista, pevaljki a politicari da se kriju iza zbune. Ne ide. Ma nigde mi necemo stici,ovako svako zabada nos tamo de ne trba.

mrka

pre 12 godina

gangula sebi mnogo dopusta
ko si bre ti da zoves nekog da se proda kao i ti?
setite se gde je bio kad su se igrali vazni mecevi
hvala ti sto si napustio reprezentaciju

Deki

pre 12 godina

Novi potparol ds ,ali je stara njihova prica izvrtenja cinjenica.Oni su kao protiv kacenja za Novaka a sta su onda radili njegovi partiski drugovi na Vinbldonu da nisu mozda isli da mu objasne da je jos mlad za politiku.Kada bi ih covek olako shvatio pomislio bi to je ono, govorte usta da niste pusta,ali to nije tako.Nego je to tvrdjene pazara ,kao on je nas a vi drugi djabe se nadate .Samo i oni se grdno varaju odavde su pobegli svi pametni koji su to mogli a i pomenuti Novak kako sam razumeo je jos u kratkim pantalonama shvatio kako treba da postupi..Koliko vidim u medjuvremenu je postao pametniji i spretniji sto ce reci djabe ste se nadali.

Aleksandar

pre 12 godina

Da li se secas onog vremena kada je tvoja stranka bila na vlasti u Beogradu (i Novom BG), pa ti nije dala da svojim parama udjes u rekonstrukciju bazena 11. april kod Studenjaka?
Zasto si im oprostio?

Andrea

pre 12 godina

Nadam se da kada, g.Djokovic bude prestao sa svojom sportskom karijerom,kvazi politicara vise nece biti i da ce covek moci da se bavi nekim mnogo pametnijim stvarima u zivotu...to zelim iskreno i njemu,a i svima nama...

Deda Mita

pre 12 godina

Nole jedino moze da bude, nesto kao, predsednik Olimpiskog komiteta Srbije ili Teniskog saveza i to je plafon.

Ako udje u politiku, ima da ga se odreknem istog momenta!

Bas se pitam, koliko je para imao Sapic, pre politike, i sad, koliko mlati?
Uzas!

Đole

pre 12 godina

A da vi malo, za razliku od bivših i budućih bivših sportista, raznoraznih menadžera, elektrotehničara, fizičara, mađioničara i tome slično, ne počnete u politiku da ubacujete ljude koji se školuju za to?!?

Jelena

pre 12 godina

Haha! Čim neko postane uspešan, sopstvenim radom, odmah se javljaju razni oznaši da mu nameću izblajhane polovnjače, politiku, i slično. Ostajte vi gde jeste, sigurno vam je dobro, a Nole će sigurno znati šta će raditi kada prestane profesionalno da se bavi tenisom

Dragan

pre 12 godina

Po svemu sudeci na sledecim izborima neko od Djokovca ce biti na listi DS. Najverovatnije Srdjan, ne ide se u Palmino selo bez razloga, ili je motiv pecenje i drustvo Dacica i Tadica? U sve se uklapa i prica o pristiglim investitorima sa Vimbldona koja se lasira u Blicu vec danima. Novak mozda i ne bi, ali tata i stric su na sve spremni.

dule

pre 12 godina

Vidim da bi neki Novaka za vožda.Biti dobar ili odličan u jednom ne znači biti uspješan u nečemu drugom-posebno politici.Ako je pametan, a jeste tenis mu je dovoljan da na kraju kad bude svodio račune kaže: to što sam činio i postigao imalo je smisla i rezona.

Mirko

pre 12 godina

Od momenta kada ste objavili naslov, svi političari su mu postali neprijatelji. Konkurencija je konkurencija pa makar i samo kao pretpostavka