Četvrtak, 09.06.2011.

19:40

"Crno-bela" dominacija!

Upravo završena klupska sezona obeležena je potpunom dominacijom beogradskog Partizana.

Izvor: B92

"Crno-bela" dominacija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Uros

pre 12 godina

Pesma iz 1970-i neke,a autor "Dubrovacki trubaduri"
Cisto da Grobari znaju cije pesme obradjuju i cije pesme pevaju!
Ko ne veruje neka nadje na youtube-u!
(Marko,BG, 10. jun 2011 04:18)

Naravno da znamo, i bez jutjuba... I - sta? Mi smo pevali tu pesmu dok je vas tadasnji vodja navijaca sa svojim paravojnim jedinicama pljackao dubrovacka sela, pa posle finansirao klub, inace biste verovatno jos brze propali... Mozda bi trebalo i vi da je obradite, cisto iz zahvalnosti pravim "sponzorima" iz 90-ih... A ubuduce, "stubovi srpstva", malo manje djurdjevdanskih i uskrsnjih prezderavanja, a malo vise sportskih aktivnosti i zdravog zivota, pa mozda bude i bodova... I, ako ste vec tolike patriJote, mozda je vreme da skinete zvezdu sa grba, malo je degutanto, a i toliko ste se srozali da je vec i brukate...

Marko

pre 12 godina

Kakva dominacija kad Hemofarm nema para da se takmici u evrokupu,a Zvezda ne moze da dovede ni stranca iz Afrike.Kosarka je odavno propala,nemojte sad od Partizana praviti neki hit.U ovakvoj ligi sa 5 stranaca, sramota je biti drugi.To je samo nasa tuzna realnost,da nam jedan isti tim osvaja ligu zadnjih 10 sa stalno razlicitim sastavom,sto nema nigde na svetu,pa ni u Izraelu.Kad je vaterpolo u pitanju to svaka cast.Imate velike rezultate u evropi,izbacujete reprezentativce,to i jeste dominacija i za svaku pohvalu.

Compay S.

pre 12 godina

Compay S

Izvini drugar..pogrijesio sam....Svih 30000 vas zna da nabroji tim....preterao sam stvarno!
(Kiza, 10. jun 2011 17:01)

Nas 30000 dovoljno za ovakvu dominaciju. A Vas koliko je? Pola Srbije? A svi u suzama.

majstor

pre 12 godina

Drustvo mi nije verovalo kada sam im pricao da ce ovakva situacija u sportu da bude pre 6 godina, a sada me pitaju kako ce biti u narednih 6. Bice isto ovako. Rasti zvezdo jos si mala

Милош

pre 12 godina

Хокејаши су освојили и домаће првенство, пошто су два пута растурили звеѕду 10:1 и 7:2!

Compay S.

pre 12 godina

Sve cestitke partizanu, ali grobari, zar ne boli kad pored silnih vasih titula, navijaca Zvezde ima triput vise......boli jel da!? Skupilo se nas desetak da proslavimo titulu evropskog sampiona u vaterpolu,heheheehe...svasta. Pljujete nas zbog Barija. Mi barem dodtojanstveno znamo da cijenimo uspjehe naseg kluba. Svi znamo da nabrojimo prvi sastav Zvezde "iz cuga" koji je osvojio Bari. Vas pola ne zna ko je bio u ekipi kad ste bili prvaci u kosarci....ma pola vas ne zna ni ko je igrao prije tri sezone. Toliko o tome.
(kiza, 10. jun 2011 08:02)

Nas ima manje, mi to priznajemo, ali nas ima na svim sportovima. Dominacija Partizana u fudbalu nije krenula pre 20 godina pa da se formira veca grupa navijaca od po 20 godina. Da li si se zapitao kako deca po skolama reaguju na sve ove titule Partizana? Da li ce ijedno dete sa ponosom reci svojim drugovima 'navijam za Zvezdu'. Da nece mozda i ono da se vadi na Bari? Vasa ljubomora je neizleciva a to se vidi iz vasih komentara ovde. Pricate da imamo komplekse a mi smo bolji tim od vas u svim sportovima. Ti znas da nas pola ne zna da nabroji tim. Da nisi mozda pravio anketu ili si mozda vidovit? Ja vecu glupost nisam procitao ovde. Molim vas, nemojte da se blamirate toliko jer vas Lukic i kompanija dovoljno brukaju. Od evropskog sampiona postadoste nam ekipa kod koje imamo 6 sigurnih bodova.

s.

pre 12 godina

@(Mario, 10. jun 2011 00:13)
iskreno, nikad gluplji komentar od ovog u svome zivotu procitao nisam - a svi smo navikli vec na te vase pseudo-argumentacije i zavere.

Ako neznas za koji kreni od A do Z

pre 12 godina

Ako su ti potonule sve ladje, ako ti nista ne ide kako treba ako si rodjeni baksuz, pa izaberi bar klub da te obraduje ponekad.

Dejan

pre 12 godina

@Srba

Skroz si u pravu,ali mislim da trebamo i mi Zvezdaši da se upitamo zašto je to tako.Devedesete su prošle u ratovima,bedi i lečenju kompleksa grobara na vlasti.Dvehiljadite su počele solidno za SD Crvena Zvezda,sve do one istorijske konferencije za štampu posle odlaska Bajevića sa klupe u sred utakmice!Za one koji ne znaju,podsetiću da su dva 'navijača' sa severne tribine prekinula obraćanje tadašnjeg predsednika CZ Dragana Stojkovića,i svima nama održali predavanje o tome ko može a ko ne da bude u Zvezdi i oko Zvezde!Ubrzo posle toga iz Zvezde je otišao i Piksi,i svako normalan,redjali su se Dan Tane i ostali,a državi je bilo sasvim jasno da ako podržava Zvezdu,istovremeno podržava i kriminalne grupe koje u stvari i upravljaju njom!Mislim da se to nije promenilo ni dan danas,a dokaz za to je i ovaj poslednji derbi jer ja kao navijač nisam mogao zbog zabrane te 'organizovane paravojne navijačke strukture' da utakmicu gledam npr. sa severa iako sam možda ateista,i nije mi stalo do Uskrsa! Ovaj dolazak Gasproma malo donosi svež dah u Zvezdu,samo se nadam da i njih neće oterati 'Zvezdaši' sa severne tribine kao što su oterali svaki dobar projekat koji se pojavio u poslednjih 10 godina!
Komšijama čestitam na svim titulama,i želim im da se više nikad ne ponove!

Cica Maca

pre 12 godina

Navijac sam Zvezde, ali rezultati SD Partizan su za svaki respekt! Strucnjaci koji se hvale kako Zvezda ima vise navijaca, ocigledno ne shvataju propozicije takmicenja, jbg. tuzno je to .

Pravoslavac u duksu

pre 12 godina

Ja mislim da ove titule ne treba da se priznaju.I gotova stvar.Tole je izuzetno uticajan u vaterpolu i košarci a posebno u fudbalu. A pošto su se neke utakice igrale na posne dane, jedna u beloj nedelji i jedna na petku pred slavu onda nema pojma da se priznaju titule. To nije hrišćanski.

DBZ

pre 12 godina

I da nisu sve to osvojili, mi bi ih na isti nacin voleli i bodrili - to je nasa SNAGA. A ne kao onomad u Cacku, Zvezda izgubi 2:0, dosli da se pozdrave sa navijacima a ovi im zvizde, bilo mi ih je prosto zao... Partizan se voli, Tata, Ujko hvala vam sto smo Grobari!

Srbin

pre 12 godina

Raduj se Srbijo!!!
Najtrofejnije sportsko drušvo sveta i uvek ponos Srbije
u clanak nisu mogle da im stanu sve slike sampiona!!! :)
Izaberi Partizan

Zare

pre 12 godina

Osnovni razlog zašto Partizan dominira ovako je sistem sportskih društva u Srbiji gde se velika većina sredstava sliva njima. Partizan i Zvezda su kao usisivač koji skuplja sve vredno što kola tim sportskim svetom. Zvezda je imala taj "maler" da je bila veća i sa znatno više navijača. Na nju se nakačilo znatno više KRVOPIJA u vidu menadžera i ljudi koji bi u sveopštoj krizi da ućare štogod. Slika SD CZ se ogleda u FK CZ koji je uništen u neuspešnom pokušaju Džajića i Piksija da se izbore sa pritiscima menadžera i BIZNISMENA. Nad Partizanom je raširen dosta veliki "kišobran" uticajnih političara (najviše od Mirka Marjanovića na ovamo) koji su uspei da zaštite SD od propadanja a zatim je tako OČUVANO ovo SD počelo da žanje uspehe i uz malo sreće postalo ovo što je danas. Ne treba zaboraviti onaj momenat kada javnost "ladno guta" sponzorstvo EPSa od 800 000 evra FK Partizan u momntu njihovog prolaza u LŠ. Poruka je jasna,Partizan je postao DRŽAVNI PROJEKAT bez konkurencije. Tako, zahvaljujući sistemu DRŽAVNIH SPORTSKIH DRUŠTAVA iz doba socijalizma i raznoraznom spletu okolnosti političkih, ekonomskih i drugih mi danas imamo ovu SUPER DOMINACIJU Partizana kojoj se kraja ne vidi. Da budem jasan ne bih lično podržao ni dominaciju Zvezde za koju navijam jer je sve ovo o čemu pričam jedna nezdrava stvar koja će uticati i već u velikoj meri utiče na naš sport vrlo loše. Vratiću se fudbalu koji najviše pratim. U SFRJ smo imali VELIKU ČETVORKU jer su sav mogući uticaj imala dva hrvatska i dva srpska kluba. Zatim se to svelo na veliku DVOJKU ovde kod nas a daljom devijacijom tog sistema sve se svelo na JEDAN klub dok se ostali bore za drugo mesto. Ovaj sistem dovodi do slabljenja klubskog fudbala kod nas na najniže grane i to se dobro vidi kad izadjemo u Evropu. Drugi težak problem je regularnost domaćih takmičenja kroz koja se DRŽAVNI PROJEKAT PARTIZAN šeta malo previše lako a opet ovogodišnje dupla kruna u fudbalu je obeležena vrlo velikim brojem vrlo spornih odluka u onim najvažnijim utakmicama iz kojih je apsolutno svih Partizan izašao kao pobednik.
Na kraju, ja pokušavam da razložno pišem o ovome iako ne sporim da kod mene ima velike doze zavisti na ove uspehe Partizana. Ipak zbog svega navedenog govorim pre svega o onim medjunarodnim kao što je ova zadnja vaterpolo titula oni domaći su pod velikom senkom regularnosti zbog prevelikog uticaja SD Partizan u sportskim savezima koji su još jedan relikt prethodnog sistema i mesta gde veliki novac kola bez previše kontrole. Za dobrobit domaćeg sporta nadam se kraju ove Partizanove dominacije i neka titule osvajaju neki klubovi iz Niša, Novog Sada, Vršca kragujevca...

kiza

pre 12 godina

Sve cestitke partizanu, ali grobari, zar ne boli kad pored silnih vasih titula, navijaca Zvezde ima triput vise......boli jel da!? Skupilo se nas desetak da proslavimo titulu evropskog sampiona u vaterpolu,heheheehe...svasta. Pljujete nas zbog Barija. Mi barem dodtojanstveno znamo da cijenimo uspjehe naseg kluba. Svi znamo da nabrojimo prvi sastav Zvezde "iz cuga" koji je osvojio Bari. Vas pola ne zna ko je bio u ekipi kad ste bili prvaci u kosarci....ma pola vas ne zna ni ko je igrao prije tri sezone. Toliko o tome.

Miki Rubiroza

pre 12 godina

@ (Miki Rubiroza, 9. jun 2011 23:15)
Ahahahahahahahahahaha... i opet, ahahahahahahahaha... i još jednom, ahahahahahahahaha! Pa ti si, čoveče, samo takav talenat za komeNdiju! Što ne napišeš neku knjigu ili pozorišni KOMAD? Da, da - KOMAD! To ti baš pristaje. Nego, jel mogu još jednom? Šta? Mogu! OK: Buahahah…ahah a
(Presvisnuću od smeha, 10. jun 2011 03:26)
Preporučen (0)
Ne preporučen (0)
Bas mi je drago da imas cemu da se nasmejes, ja sam se ove godine/godina mnogo vise puta tako smejao, mozda najvise kad sam video Drobnjaka u autu, ali su, veruj mi, Lukiceva saopstenja odma tu negde. A da, argumenti su ti za medalju. Eto i vi ipak u necemu prednjacite, svaka cast.

Marko

pre 12 godina

Dosli Zvezdasi i spominju mi Bari... Zvezda ima jednu evropsku titulu kao celokupno sportsko drustvo. Partizan ih ima 8 ukupno. Od toga jednu u kosarci u kojoj smo gospodari uvek bili i uvek cemo biti (sa malim oscilacijama sto je sasvim normalno), dok u fudbalu smo uvek imali pojedinacne odlicne igrace, ali smo kao reprezentacija uvek bili mrtvo slovo na papiru. Tako da posle kosarke, nasi sportovi su odbojka, vaterpolo i tenis poslednjih godina. Jednostavno smesno i izlizano mi vise zvuci ta prica sa Barijem. Svaka cast za to, ali je u poredjenju sa svim ukupnim rezultatima Partizana vrlo smesno i ne toliko bitno, i sto je najbitnije ne umanjuje ni najmanje uspehe institucije kakva je Partizan!!!
Napred Crno Beli ooo ooo oooo!!! :)

Marko,BG

pre 12 godina

sve u svemu XIV :P
5 kosarka, 4 vaterpolo, 2 fudbal, 1 odbojka, 1 rukomet i 1 hokej
Da volim crno bele
ponosno kazem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima

Na svetu nista vece,
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu
volim te Partizane

IDEMO U NOVE POHODE!!! SPREMITE SE, PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE!!!!
(=P.F.K.=, 9. jun 2011 23:29)

Original ide ovako

Dok palme njisu grane
i cijela varos spi
behari dok mirisu
ljubis me ljubis ti...

Pesma iz 1970-i neke,a autor "Dubrovacki trubaduri"
Cisto da Grobari znaju cije pesme obradjuju i cije pesme pevaju!
Ko ne veruje neka nadje na youtube-u!

alejandro

pre 12 godina

Komsije, svaka cast!
Nadam se da cemo od sledece godine vise da se nadmecemo, i nadam se da ce Lukic da ode iz FK, jer mi je vise muka od toga kako nas sve zajedno zavitlava, nas koji zaista volimo Zvezdu a ne mitove i saopstenja.
(Nenad, 9. jun 2011 19:50)
Pazljivo sa ovakvim komentarima, ne vole svi zvezdasi da im diras Lukica i Adzica, odmah ce da pomisle da si Partizanovac.

Presvisnuću od smeha

pre 12 godina

@ (Miki Rubiroza, 9. jun 2011 23:15)
Ahahahahahahahahahaha... i opet, ahahahahahahahaha... i još jednom, ahahahahahahahaha! Pa ti si, čoveče, samo takav talenat za komeNdiju! Što ne napišeš neku knjigu ili pozorišni KOMAD? Da, da - KOMAD! To ti baš pristaje. Nego, jel mogu još jednom? Šta? Mogu! OK: Buahahahahahahahahahahahahahaha

Srba

pre 12 godina

Silne minuse mi dadose na predhodni komentar, stvarno neznam zasto.
Cinjenica je jedno da sd partizan nikad nije bio jaci a u isto vreme ostatak Srbskih klubova i sportskih drustava nikad bednije a nase lige ocajnije. Kako ovo moze biti dobro za sport u Srbiji? Ko je kriv za ovakvu situaciju? Sigurno ne sirotinja koja jedva sastavlja kraj sa krajem da bi mogla da se takmici u bilo kakvoj ligi.

jer mi smo samo mali partizan...

pre 12 godina

Ja bih hteo da pitam sve partizanovce da li znaju da je jugoslovensko sportsko drustvo Partizan nastalo u 43. partizanskoj diviziji u Zagrebu?Da je zatim prekomandovano u Beograd po direktivi Josipa Broza.Da se na mestu gde je sada Jna nalazio stadion BSK-a.Da je Jna izgradjena drzavnim parama za samo cetiri godine, a da je Zvezdin stadion gradjen parama ljubitelja tog sportskog drustva od 1950-ih pa do 1970-ih.Da se na stadionu Partizana svake godine odrzavao dan mladosti(iskopirano od Karadjordjevica) odnosno rodjendan Broza Tita, a nikada na Marakani.Da je loza na zapadnoj strani specijalno naparavljena za istog coveka.Da su prvi fudbaleri partizana bili i Franjo Glaser(prvi golman),Cajkovski,Bobek...Da su svi oni pre rata igrali za hrvatske klubove.Da su ti isti medju kojima i legenda Partizana Stjepan Bobek bili reprezentativci NDH,u vreme kada se sprovodio genocid nad Srbima.Da je na primer prvi golman Zvezde bio Srdjan Mrkusic koji je pre rata bio golman BSK-a.Da su svi igraci predratnih beogradskih klubova(vecitih rivala) BSK-a i Jugoslavije 1945. prisli Zvezdi a ne Partizanu.Ja cestitam sportistima Partizana na ovim uspesima, pogotovo Vaterpolistima koji su savladali jedan Pro reko,ali jednostavno ne mogu da se radujem kad imam sve ovo u vidu.To jednostavno nije srpski kolektiv iako za njega igraju i za njega navijaju Srbi.Ja bi se radovao do beskraja da je bilo koji nas klub to uradio ,evo na primer Vojvodina.Pa ona je najstarije SRPSKO sportsko drustvo osnovano jos u vreme Austro-Ugraske kada su Srbi imali svoju Autonomiju cije su ime i dali tom kolektivu.Nisu titule ono sto treba da navede ljude da bodre jedan klub.Nema Zvezda vise navijaca zbog Barija,ona je imala to i ranije.Razmislite o svemu ovome.
(Marko BG, 9. jun 2011 23:27)

1. A da li je tebi poznato da je Crvena Zvezda najvise titula, pa i taj famozni Bari - osvojila upravo dok je bila Jugoslavija a ne Srbija?
2. Kad smo vec kod Barija, da li ti je poznat (ako vec brojimo krvna zrnca) nacionalni sastav FKCZ 1991 i Partizanov sastav iz finala protiv Reala?
3. Da li ti je poznato da je CZ najuspesniji jugoslovenski a Partizan najuspesniji srpski klub?
4. Da li ti je poznato da je Bog i batina u CZ od samog njenog osnivanja bio Krcun po cijoj je naredbi i ubijen vodja srpskog pokreta otpora u drugom sv. ratu - djeneral Draza Mihailovic?
5. Da li ti je poznato da je bivsi trener CZ prvi srpski trener koji je trenirao neku hrvatsku "momcad"?
6. Da li ti je poznato da je sadasnji trener CZ prvi "nogometni reprezentativac lijepe nase" i uopste - prvi Hrvat iz matice koji je trenirao jedan srpski klub?
7. da li ti je poznato da je bivsi kapiten CZ prvi srpski igrac koji igra u Albaniji, nakon njenog automatskog priznavanja "Kosova"?
8. Da li ti je poznato da je (ocigledno) komunisticka partija uvek protezirala CZ i Hajduk u odnosu na Partizan i Dinamo?
Mogao bih ovako u nedogled. To, sto vam je ostalo samo da se hvalite brojnoscu a ne titulama, da se hvalite kako cete uvek biti "veci klub" - mozete okaciti macku o rep. Ni najbolji glumci u pornicima nisu oni cija je alatka najduza. Ja sam ponosan sto sam navijac Partizana, a moze biti 200 puta manji ili 200 puta veci, to me ne zanima.

Mare

pre 12 godina

dzabe vam dominacije i donacije,kad nikad necete doziveti BARI i takav adrenalin koji se pamti ceo zivot! Ovi "uspesi" su fenomen,obzirom da ih nema nigde na svetu,ni u jednoj drzavi...toliko o normalnoj i postenoj "dominaciji"
(ZNAISHA, 9. jun 2011 23:28)
Samo se ti prijatelju moj teši Barijem, daleko ste od te godine dogurali.
Koliko ste vi skromni da se čovek sažali... Pazi ako se vi ne bunite da vam je ta liga sampiona dovoljna i da je to najbolje,ONDA SE ni mi ne žalimo DA OSVAJAMO TITULE SVAKE GODINE!!!! I SVI ZADOVOLJNI......
EEE MOJE DELIJE NE ZNATE VIŠE KAKO DA SE BRANITE I VI STE SVESNI KOLIKO STE LOSI......

vi_kako_te?

pre 12 godina

cetiri godineee,godinee dugeee,godine dugee,godineee tugeee ...

▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАН▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

mr gud

pre 12 godina

RE5ECT bi rekao svaki stranac,a svaki drugi srbin ce da kaze Tole namestio!!
(zoran, 9. jun 2011 20:59)
stranci i kada dodju odu do Zvezdinog stadiona da vide pehar sa velikim usima, a posle igraju sa vama.

zajam za Srbiju malo morgen

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Ja ti necu lupiti minus ali cu ti odgovoriti na neke stvari...Prvo koliko je novca ulozeno u KK C.Zvezda,kada se setim samo sponzora koje ste imali od drzave a navescu onaj najbogatiji a to je "Parking Servis" kada smo svi mi bilo da smo grobari ili ne davali deo kada parkiramo kola C.Zvezdi,tada vam je bilo lepo m? a sta ste od tih para uradili? nista cak sta vise jos ste dublje tonuli u ambis...idemo dalje ko vam je bio glavni sponzor 91 kada ste uzeli Kup Sampiona da li se secas? Ako ne evo ja cu ti odgovoriti bila je Duvanska indrustrija Nis ciju ste reklamu "Clasic" nosili na dresu..i sta smo trebali tada da kukamo Zvezda drzavni projekat
(Nenad, 9. jun 2011 23:41)
a vi sirotani od cega ste izgradili Zemunelo? Od hiperinflacije '93.? Dao cika Mirko...

Realno

pre 12 godina

Znaci, sabiraju se trofeji kosarkasica partizana ,a dupla kruna odbojkasica Zvezde je verovatno manje vredna!Po vasem kriterijumu Zvezda je uspesnija u odbojci, ali to ne odgovara (istina),novinaru ovoga teksta.

Mario

pre 12 godina

Kad god je drzava, u poslednjih 20 god, bila u najtezim problemima, Paritizan je dominirao.
Zasto?
Zato sto je SPS na vlsti. Kome nije jasno neka se malo osvrne unazad, baci pogled na kalendar i shvatice da je vlast SPS i dominacija Partizana vremenski podudarna.
Ekonomsko objasnjenje.
Kada je privatni sektor u problemima, ostaje samo drzavni koji velikom vecinom finansira SD Partizan. U devedesetim su to bili tzv, Sponzori Sampiona, sponzorski pul najvecih drzavnih firmi koje su godinama finansirale SD Partizan.
Danas je to malo prikrivenije, ali 800.000 eur od EPS je poslednji primer.
Dokle?
Dok god je SPS na vlasti.
Vidimo se uskoro kada komunjare sjasu sa vlasti.

ne upadajte na tudje slavlje

pre 12 godina

Molio bih cenjene komsije da ne citaju ovakve vesti, brinem se za njihovo zdravstveno stanje. A ovo njihovo komentarisanje je zalosno. Sacekajte da Zvezda osvoji neku titulu pa onda tu ostavljajte komentare.

vlajzi

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite.
(realno, 9. jun 2011 21:44)
Epa ne moze svako biti Partizanovac, to je cast i privilegija. A biti Partizanovac jos je i sladje kad ovako kukate i placete... zar ne umete sportski i casno da podnesete dominaciju boljeg, nego morate da se ponizavate? Zar ne kapirate, da kad ste ovako pateticni i jadni, jos vise nam zadovoljstva pruzate. Razmislite malo o tome, i dizite se na noge, razdrljavicete kolena. :D

Nebojsa Mladenovic

pre 12 godina

"Gubitnici se stalno bave problemima a pobednici resavanjem istih!" Sad malo kukajte na Toleta, na sudjenje, na FSS itd... U pronalazenju izgovora ste najbolji! To vam priznajem, samo ste u toj disciplini na prvom mestu. U fudbalu kao da ste se preplatili na drugo mesto. Nije vam ni to lose s obzirom da ste u drugim sportovima dno dna. Drugi je prvi gubitnik, znaci da ste negde ipak prvi. Ne znam sto kukate na sudije i prebacujete namestanje? Mora da je Partizan podplatio i sudije u evropi... Kad ste tako dobri kao i onaj vas predsednik, zasto se u evropi niste dokazali. Da nismo mi i tamo podplatili sudije da budu protiv vas??? Vi se stalno pozivate na taj vas bari... U redu osvojili ste nesto sto vec davno ne postoji a za CL ste samo culi na vestima. Cestitajte boljima. Ko ne zna da podnese poraz, nece znati da uziva u pobedi. Zvezdasi samo jos ovo da vam porucim: Mnogo smo jaki!

Miki Rubiroza

pre 12 godina

Zvezda je vladala u srecna vrmena, a Partizan poslednjih 20 godina...sto znaci da kad Zezda bude dominirala iza nas ce biti ovo sumorna proslost....Ko razume shvatice!
(optimista, 9. jun 2011 21:54)

Sto samo dokazuje da ste uvek bili drzavni projekat, pa kad je pukla drzava, puklo je i SD. Za razliku od Zvezde, Partizan je finansijski uvek bio tanji, ali je uvek bio u samom vrhu sporta kako u SFRJ, tako i sad u Srbiji i upravo zbog manjka kapitala je naucio sa manje da ostvaruje uspeh za razliku od vaseg "kolektiva". Ja se nadam zbog svih nas da ce doci lepsi dani za sve u Srbiji, ali nagradno pitanje glasi: "Koga ce pre velike firme i sponzori tada da finansiraju, dokazan kvalitet, ili .... uostalom znas i sam sta ste. Ja vam zelim sve najbolje, lepo je imati vecitog rivala, ali se bojim da ste izabrali pogresan put do uspeha, u principu vase rukovodstvo i nezna sta znaci isto.
Svaka cast PARTIZANU!!!!!!!

ZNAISHA

pre 12 godina

dzabe vam dominacije i donacije,kad nikad necete doziveti BARI i takav adrenalin koji se pamti ceo zivot! Ovi "uspesi" su fenomen,obzirom da ih nema nigde na svetu,ni u jednoj drzavi...toliko o normalnoj i postenoj "dominaciji"

aleksa

pre 12 godina

"Uspeh sportista Partizana dobija na značaju kada se uporedi sa rezultatima ostalih sportskih društava. Decenijama najveći konkurenti, članovi Crvene zvezde, u kolektivnim sportovima u muškoj konkurenciiji domogli su se u upravo završenoj sezoni samo jednog trofeja - Kupa Srbije u odbojci."

I uskoro ce o tome snimiti film... DOMINIRAJ BRE!

munhen

pre 12 godina

samo jedna stvar mi nije jasna,sta cigani traze na ovoj strani i komentarisu!? ruzno,ruzno,ruzno....gledajte svoja posla a nas ostavite da uzivamo u crno-belij sezoni. u nemackoj se ne pominje nikakav tole vec uspeh jednog S.D.,Partizana naravno! 1860 je popularniji od bajerna,ali ko je uspesniji? manje nas je ali smo pravi,odani,kriticari kada treba,realniji i naravno ludji!!!!! jedan na deset,bar,toliko smo vredniji kao navijaci. uvek i sesti,i sedmi,i osmi....i dvanaesti igrac!!!!!

Nenad

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Ja ti necu lupiti minus ali cu ti odgovoriti na neke stvari...Prvo koliko je novca ulozeno u KK C.Zvezda,kada se setim samo sponzora koje ste imali od drzave a navescu onaj najbogatiji a to je "Parking Servis" kada smo svi mi bilo da smo grobari ili ne davali deo kada parkiramo kola C.Zvezdi,tada vam je bilo lepo m? a sta ste od tih para uradili? nista cak sta vise jos ste dublje tonuli u ambis...idemo dalje ko vam je bio glavni sponzor 91 kada ste uzeli Kup Sampiona da li se secas? Ako ne evo ja cu ti odgovoriti bila je Duvanska indrustrija Nis ciju ste reklamu "Clasic" nosili na dresu..i sta smo trebali tada da kukamo Zvezda drzavni projekat

Marko BG

pre 12 godina

Ja bih hteo da pitam sve partizanovce da li znaju da je jugoslovensko sportsko drustvo Partizan nastalo u 43. partizanskoj diviziji u Zagrebu?Da je zatim prekomandovano u Beograd po direktivi Josipa Broza.Da se na mestu gde je sada Jna nalazio stadion BSK-a.Da je Jna izgradjena drzavnim parama za samo cetiri godine, a da je Zvezdin stadion gradjen parama ljubitelja tog sportskog drustva od 1950-ih pa do 1970-ih.Da se na stadionu Partizana svake godine odrzavao dan mladosti(iskopirano od Karadjordjevica) odnosno rodjendan Broza Tita, a nikada na Marakani.Da je loza na zapadnoj strani specijalno naparavljena za istog coveka.Da su prvi fudbaleri partizana bili i Franjo Glaser(prvi golman),Cajkovski,Bobek...Da su svi oni pre rata igrali za hrvatske klubove.Da su ti isti medju kojima i legenda Partizana Stjepan Bobek bili reprezentativci NDH,u vreme kada se sprovodio genocid nad Srbima.Da je na primer prvi golman Zvezde bio Srdjan Mrkusic koji je pre rata bio golman BSK-a.Da su svi igraci predratnih beogradskih klubova(vecitih rivala) BSK-a i Jugoslavije 1945. prisli Zvezdi a ne Partizanu.Ja cestitam sportistima Partizana na ovim uspesima, pogotovo Vaterpolistima koji su savladali jedan Pro reko,ali jednostavno ne mogu da se radujem kad imam sve ovo u vidu.To jednostavno nije srpski kolektiv iako za njega igraju i za njega navijaju Srbi.Ja bi se radovao do beskraja da je bilo koji nas klub to uradio ,evo na primer Vojvodina.Pa ona je najstarije SRPSKO sportsko drustvo osnovano jos u vreme Austro-Ugraske kada su Srbi imali svoju Autonomiju cije su ime i dali tom kolektivu.Nisu titule ono sto treba da navede ljude da bodre jedan klub.Nema Zvezda vise navijaca zbog Barija,ona je imala to i ranije.Razmislite o svemu ovome.

=P.F.K.=

pre 12 godina

sve u svemu XIV :P
5 kosarka, 4 vaterpolo, 2 fudbal, 1 odbojka, 1 rukomet i 1 hokej

Da volim crno bele
ponosno kazem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima

Na svetu nista vece,
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu
volim te Partizane

IDEMO U NOVE POHODE!!! SPREMITE SE, PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE!!!!

Nebojsa

pre 12 godina

Kada sam jednom prilikom burazeru koji inace navija za Partizan rekao,posle njegove konstatacije da Crvene Zvezde nema nigde,da je ovo Partizanova drzava aludirajuci na na to sto je Partizan drzavni projekat br 1,burazer se ucutao jer nazalost zna istinu,primera radi vk Partizanu svaka cast za osvojenu titulu,ali cinjenica je da taj isti Partizan nema dostojnog rivala u domacoj ligi upravo zato sto najvise para od drzave i ide u njega,vaterpolo je po meni smesan sport jer u Evropi ima10 ekipa koje konkurisu za prvo mesto,a cinjenica je da nije ni dobro placen cim je dosta reprezentativaca u Partizanu prema tome nije vaterpolo klub Partizan siromasan nego ni u inostranstvu za vaterpoliste nema leba,a ovde su makar kuci sa svojima tako da sad ove fore da Partizanovi igraci hoce da napuste Partizan je cisto ubadanje u oci drzavi i podsecanje da je Partizan prvak Evrope i da mu treba pomoci,znali su oni i ranije da u Partizanu nema para zar ne sto ranije nisu otisli ne mogu nigde da dobiju pare ko u Partizanu,kakva je to ljubav prema klubu kad hoces da ga ostavis tj napustis kad je najbolji?Za fudbal i rukomet necu ni da pricam to je toliko providno,jedino za odbojku i basket mogu da vam pruzim ruku za,mada realno govoreci odbojka ce biti kratkog daha jedini Partizanov klub koji je iznad svih je KK Partizan sto su dokazali i u Evropi to vam govorim kao jedan realan navijac Crvene Zvezde!Dokle god drzava ne bude stala iza svih klubova i pomagala im koliko moze,dotle ce zvezda imati vise navijaca od Partizana grobari dzaba vama uspesi kada se zna da je u vise nego od pola sportova sve namesteno u vasu korist i niko vas upravo zbog toga ne voli,ajde sad slobodno udarajte minuse,da znam da vas ima dosta,jer bice mi drago ako ovo neko od grobara procita i lupi mi minus,makar cu znati koliko vas je procitalo:))ajd u zdravlje ipak smo Srbi zar ne!

roki

pre 12 godina

Onaj ko je bogat taj i belezi uspehe. Nazalost Partizan nije bogat zahvaljujuci svome radu,prodaji igraca,dresova,punim stadionima nego je bogat zahvaljujuci parama nas poreskih obveznika koje se njima daju. Zvezdi se baci pokoja mrvica jer da se i njima daje ja bih morao da radim 15 sati dnevno da poplacam sve te poreze. Mislim da ce sada klinci koji su jos osnovna skola da me ismijavaju ali polako deco,zaposlicete se i vi pa cete videti.
(milenko, 9. jun 2011 21:30)
strasno kako razmisljate...pomazu vam itekako mnogo i previse s obzirom kakve rezultate imate!

ajmo crno beli

pre 12 godina

Pustio nas Zeljko, Tole namestio!!! treba se dobro oznojiti i namuciti za sve ovo, niko nam nije nista poklonio, dominirali smo cele godine u svemu, ovo je rezultat. Zato cemo se hvaliti na sva usta :-D

Jedna rec: DOMINACIJA!

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Sta, treba da nas je sramota sto smo na primer prvaci Evrope u vaterpolu?!
Sta si ti, neki od onih sto mrze Srbe pa te bes izjede kad Srbi pokore Evropu?

Srba

pre 12 godina

E sad kad ste toliko jaki ili mnogo jaki pokazite se u Evropi kao sto su se vaterpolisti pokazali. Pre svega mislim na rukometase, odbojkase a pogotovo fudbalere. Da ne bude posle "bolje biti prvi u selu nego poslednji u gradu".

milenko

pre 12 godina

Onaj ko je bogat taj i belezi uspehe. Nazalost Partizan nije bogat zahvaljujuci svome radu,prodaji igraca,dresova,punim stadionima nego je bogat zahvaljujuci parama nas poreskih obveznika koje se njima daju. Zvezdi se baci pokoja mrvica jer da se i njima daje ja bih morao da radim 15 sati dnevno da poplacam sve te poreze. Mislim da ce sada klinci koji su jos osnovna skola da me ismijavaju ali polako deco,zaposlicete se i vi pa cete videti.

optimista

pre 12 godina

Zvezda je vladala u srecna vrmena, a Partizan poslednjih 20 godina...sto znaci da kad Zezda bude dominirala iza nas ce biti ovo sumorna proslost....Ko razume shvatice!

klar

pre 12 godina

Moram da prokomentarisem da sd sledeca sezona i njihov fk i komentare pocinje dominacija dovodjenjem čavinog sina ,mislim pogledajte rezultate vase propasti a ne toliko naseg besprekornog rada

zabrinuti

pre 12 godina

ma nemam nista protiv partizana u vaterpolu sam im veran navijac..ali..ovo mirise na veliku krizu..tako je bilo i za vreme slobe...samo je parizan uzimao titule i doduse i Arkanov obilic....zao mi je sto je opet tako...izgleda smo u problemima velikim...

jedan od "malobrojnih" srecnika

pre 12 godina

Steta sto Partizan nema mnogo navijaca,da ima za njih bi moglo da se kaze da su veliki klub
(Ja, 9. jun 2011 20:07) Steta sto je nekima klub raspad pa milijarde njihovih navijaca vec godinama nemaju cemu da se raduju. :))

grk

pre 12 godina

Lako je delijama da pricaju kako nemamo navijace,a jel neko od njih pomisli "pobogu covece pa gde ce pre ovi grobari ove nedelje,toliko evropskih takmicenja"pa bre ljudi treba se organizovati za sve ovo.Mislite da je nama lako pa jos ova kriza udari.Vi bar znate skupite se na vase poselo jednom u 14 dana na marakanu i to vam je.

cartmanx

pre 12 godina

Sta reci osim VELIKO HVALA CRNO BELI!!!E sad da KK krene putem VK, da FK prezimi po mogucnosti u LS, a ne bih se zalio ni da bude u ligi Evrope na prolece realno....ali HVALA..DOMINACIJA SE NASTAVLJA
P.S.Na titulu svake sekcije SD Partizan, moja prva podsvesna reakcija je misao na Duleta Vujosevica-Svi idu njegovim stopama!

realno

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.

www.wl.org

pre 12 godina

"Mnogo smo jaki", mislim da ova parola govori sve. Ove godine smo dokazali da smo najbolji u velikom broju sportova i takmicenja. Nadam se da ce se nasa dominacija nastaviti na radost svih navijaca i ljubitelja crno-bele boje.

Vlada

pre 12 godina

Poruka za sva sportska udruzenja: kvalitet ne dolazi preko noci. Za kvalitet i uspehe se radi od malih nogu! Ako zelite da znate zasto je Partizan danas najbolji u svemu, pogledajte skole za kadete i omladince i vidite koliko se paznje i energije ulaze u Partizanu. Treba napomenuti da je Partizan jedino SD koje je prisutno u SVIM sportovima i u SVIM kategorijama. Ja sam trenirao plivanje kao mali i tada je Partizan privlacio (pored Vojvodine) najbolje plivace - izmedju ostalog i mali Cavic je dolazio leti na treninge na Tas. Isto je i za sve ostale "male" i "velike" sportove, uvek je tu Partizan i jos neko drugi. To je kljuc uspeha i mudrost koja cina jedan uspesan sistem i jednu svetsku INSTITUCIJU!

ti

pre 12 godina

Za lika sa potpisom"JA"!!!To sto vas ima vise ,ne znaci da ste veliki klub.Vazan je kvalitet a ne kvantitet.Pogledaj tabele u svim sportovima samo ce ti se reci ko je gde danas u srpskom sportu.To su "samo"cinjenice i nista vise!!!

Lynx

pre 12 godina

Nisam znao da smo odbranili Evrointerligu u vaterpolu, nesto se o njoj slabo izvestavalo ove godine. Pridodao bih i Kup u ragbiju, i sampion drzave u hokeju (posto je naglaseno samo za Slohokej ligu)

Partizan forever

pre 12 godina

Fudbal - Prvenstvo i Kup
Košarka - Prvenstvo,Kup i NLB liga
Odbojka - Prvenstvo
Rukomet - Prvenstvo
Vaterpolo - Prvenstvo, Kup i Evroliga
Hokej - Slohokej liga

Poređenje sa Zvezdom nema smisla, jer je Zvezda(što se muške konkurencije tiče) uzela samo 1 kup u odbojci,a 1 kup je uzela i Vojvodina- u rukometu...

Dusan

pre 12 godina

Moramo priznati da je Sportsko drustvo Partizan jedno i od najuspesnijih u Evropi a ne samo u Srbiji...
veliko hvala igracima,trenerima,upravama i navijacima...

Napred Partizane i da nam budem mnogo bolji!!!

Nenad

pre 12 godina

Komsije, svaka cast!

Nadam se da cemo od sledece godine vise da se nadmecemo, i nadam se da ce Lukic da ode iz FK, jer mi je vise muka od toga kako nas sve zajedno zavitlava, nas koji zaista volimo Zvezdu a ne mitove i saopstenja.

vlajzi

pre 12 godina

Ne treba mnogo filozofirati - Partizan je sampion u ovome, Partizan je sampion u onome. Ako bi sad opet nabrajali trofeje,to bi bas potrajalo. Dovoljno je samo reci:
PARTIZAN JE SAMPION SRBIJE U SPORTU!!! i kraj price...
NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO NA SVETU!

vlajzi

pre 12 godina

Ne treba mnogo filozofirati - Partizan je sampion u ovome, Partizan je sampion u onome. Ako bi sad opet nabrajali trofeje,to bi bas potrajalo. Dovoljno je samo reci:
PARTIZAN JE SAMPION SRBIJE U SPORTU!!! i kraj price...
NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO NA SVETU!

Nenad

pre 12 godina

Komsije, svaka cast!

Nadam se da cemo od sledece godine vise da se nadmecemo, i nadam se da ce Lukic da ode iz FK, jer mi je vise muka od toga kako nas sve zajedno zavitlava, nas koji zaista volimo Zvezdu a ne mitove i saopstenja.

grk

pre 12 godina

Lako je delijama da pricaju kako nemamo navijace,a jel neko od njih pomisli "pobogu covece pa gde ce pre ovi grobari ove nedelje,toliko evropskih takmicenja"pa bre ljudi treba se organizovati za sve ovo.Mislite da je nama lako pa jos ova kriza udari.Vi bar znate skupite se na vase poselo jednom u 14 dana na marakanu i to vam je.

Dusan

pre 12 godina

Moramo priznati da je Sportsko drustvo Partizan jedno i od najuspesnijih u Evropi a ne samo u Srbiji...
veliko hvala igracima,trenerima,upravama i navijacima...

Napred Partizane i da nam budem mnogo bolji!!!

Partizan forever

pre 12 godina

Fudbal - Prvenstvo i Kup
Košarka - Prvenstvo,Kup i NLB liga
Odbojka - Prvenstvo
Rukomet - Prvenstvo
Vaterpolo - Prvenstvo, Kup i Evroliga
Hokej - Slohokej liga

Poređenje sa Zvezdom nema smisla, jer je Zvezda(što se muške konkurencije tiče) uzela samo 1 kup u odbojci,a 1 kup je uzela i Vojvodina- u rukometu...

jedan od "malobrojnih" srecnika

pre 12 godina

Steta sto Partizan nema mnogo navijaca,da ima za njih bi moglo da se kaze da su veliki klub
(Ja, 9. jun 2011 20:07) Steta sto je nekima klub raspad pa milijarde njihovih navijaca vec godinama nemaju cemu da se raduju. :))

Vlada

pre 12 godina

Poruka za sva sportska udruzenja: kvalitet ne dolazi preko noci. Za kvalitet i uspehe se radi od malih nogu! Ako zelite da znate zasto je Partizan danas najbolji u svemu, pogledajte skole za kadete i omladince i vidite koliko se paznje i energije ulaze u Partizanu. Treba napomenuti da je Partizan jedino SD koje je prisutno u SVIM sportovima i u SVIM kategorijama. Ja sam trenirao plivanje kao mali i tada je Partizan privlacio (pored Vojvodine) najbolje plivace - izmedju ostalog i mali Cavic je dolazio leti na treninge na Tas. Isto je i za sve ostale "male" i "velike" sportove, uvek je tu Partizan i jos neko drugi. To je kljuc uspeha i mudrost koja cina jedan uspesan sistem i jednu svetsku INSTITUCIJU!

Lynx

pre 12 godina

Nisam znao da smo odbranili Evrointerligu u vaterpolu, nesto se o njoj slabo izvestavalo ove godine. Pridodao bih i Kup u ragbiju, i sampion drzave u hokeju (posto je naglaseno samo za Slohokej ligu)

Jedna rec: DOMINACIJA!

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Sta, treba da nas je sramota sto smo na primer prvaci Evrope u vaterpolu?!
Sta si ti, neki od onih sto mrze Srbe pa te bes izjede kad Srbi pokore Evropu?

Nenad

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Ja ti necu lupiti minus ali cu ti odgovoriti na neke stvari...Prvo koliko je novca ulozeno u KK C.Zvezda,kada se setim samo sponzora koje ste imali od drzave a navescu onaj najbogatiji a to je "Parking Servis" kada smo svi mi bilo da smo grobari ili ne davali deo kada parkiramo kola C.Zvezdi,tada vam je bilo lepo m? a sta ste od tih para uradili? nista cak sta vise jos ste dublje tonuli u ambis...idemo dalje ko vam je bio glavni sponzor 91 kada ste uzeli Kup Sampiona da li se secas? Ako ne evo ja cu ti odgovoriti bila je Duvanska indrustrija Nis ciju ste reklamu "Clasic" nosili na dresu..i sta smo trebali tada da kukamo Zvezda drzavni projekat

www.wl.org

pre 12 godina

"Mnogo smo jaki", mislim da ova parola govori sve. Ove godine smo dokazali da smo najbolji u velikom broju sportova i takmicenja. Nadam se da ce se nasa dominacija nastaviti na radost svih navijaca i ljubitelja crno-bele boje.

ti

pre 12 godina

Za lika sa potpisom"JA"!!!To sto vas ima vise ,ne znaci da ste veliki klub.Vazan je kvalitet a ne kvantitet.Pogledaj tabele u svim sportovima samo ce ti se reci ko je gde danas u srpskom sportu.To su "samo"cinjenice i nista vise!!!

jer mi smo samo mali partizan...

pre 12 godina

Ja bih hteo da pitam sve partizanovce da li znaju da je jugoslovensko sportsko drustvo Partizan nastalo u 43. partizanskoj diviziji u Zagrebu?Da je zatim prekomandovano u Beograd po direktivi Josipa Broza.Da se na mestu gde je sada Jna nalazio stadion BSK-a.Da je Jna izgradjena drzavnim parama za samo cetiri godine, a da je Zvezdin stadion gradjen parama ljubitelja tog sportskog drustva od 1950-ih pa do 1970-ih.Da se na stadionu Partizana svake godine odrzavao dan mladosti(iskopirano od Karadjordjevica) odnosno rodjendan Broza Tita, a nikada na Marakani.Da je loza na zapadnoj strani specijalno naparavljena za istog coveka.Da su prvi fudbaleri partizana bili i Franjo Glaser(prvi golman),Cajkovski,Bobek...Da su svi oni pre rata igrali za hrvatske klubove.Da su ti isti medju kojima i legenda Partizana Stjepan Bobek bili reprezentativci NDH,u vreme kada se sprovodio genocid nad Srbima.Da je na primer prvi golman Zvezde bio Srdjan Mrkusic koji je pre rata bio golman BSK-a.Da su svi igraci predratnih beogradskih klubova(vecitih rivala) BSK-a i Jugoslavije 1945. prisli Zvezdi a ne Partizanu.Ja cestitam sportistima Partizana na ovim uspesima, pogotovo Vaterpolistima koji su savladali jedan Pro reko,ali jednostavno ne mogu da se radujem kad imam sve ovo u vidu.To jednostavno nije srpski kolektiv iako za njega igraju i za njega navijaju Srbi.Ja bi se radovao do beskraja da je bilo koji nas klub to uradio ,evo na primer Vojvodina.Pa ona je najstarije SRPSKO sportsko drustvo osnovano jos u vreme Austro-Ugraske kada su Srbi imali svoju Autonomiju cije su ime i dali tom kolektivu.Nisu titule ono sto treba da navede ljude da bodre jedan klub.Nema Zvezda vise navijaca zbog Barija,ona je imala to i ranije.Razmislite o svemu ovome.
(Marko BG, 9. jun 2011 23:27)

1. A da li je tebi poznato da je Crvena Zvezda najvise titula, pa i taj famozni Bari - osvojila upravo dok je bila Jugoslavija a ne Srbija?
2. Kad smo vec kod Barija, da li ti je poznat (ako vec brojimo krvna zrnca) nacionalni sastav FKCZ 1991 i Partizanov sastav iz finala protiv Reala?
3. Da li ti je poznato da je CZ najuspesniji jugoslovenski a Partizan najuspesniji srpski klub?
4. Da li ti je poznato da je Bog i batina u CZ od samog njenog osnivanja bio Krcun po cijoj je naredbi i ubijen vodja srpskog pokreta otpora u drugom sv. ratu - djeneral Draza Mihailovic?
5. Da li ti je poznato da je bivsi trener CZ prvi srpski trener koji je trenirao neku hrvatsku "momcad"?
6. Da li ti je poznato da je sadasnji trener CZ prvi "nogometni reprezentativac lijepe nase" i uopste - prvi Hrvat iz matice koji je trenirao jedan srpski klub?
7. da li ti je poznato da je bivsi kapiten CZ prvi srpski igrac koji igra u Albaniji, nakon njenog automatskog priznavanja "Kosova"?
8. Da li ti je poznato da je (ocigledno) komunisticka partija uvek protezirala CZ i Hajduk u odnosu na Partizan i Dinamo?
Mogao bih ovako u nedogled. To, sto vam je ostalo samo da se hvalite brojnoscu a ne titulama, da se hvalite kako cete uvek biti "veci klub" - mozete okaciti macku o rep. Ni najbolji glumci u pornicima nisu oni cija je alatka najduza. Ja sam ponosan sto sam navijac Partizana, a moze biti 200 puta manji ili 200 puta veci, to me ne zanima.

Miki Rubiroza

pre 12 godina

Zvezda je vladala u srecna vrmena, a Partizan poslednjih 20 godina...sto znaci da kad Zezda bude dominirala iza nas ce biti ovo sumorna proslost....Ko razume shvatice!
(optimista, 9. jun 2011 21:54)

Sto samo dokazuje da ste uvek bili drzavni projekat, pa kad je pukla drzava, puklo je i SD. Za razliku od Zvezde, Partizan je finansijski uvek bio tanji, ali je uvek bio u samom vrhu sporta kako u SFRJ, tako i sad u Srbiji i upravo zbog manjka kapitala je naucio sa manje da ostvaruje uspeh za razliku od vaseg "kolektiva". Ja se nadam zbog svih nas da ce doci lepsi dani za sve u Srbiji, ali nagradno pitanje glasi: "Koga ce pre velike firme i sponzori tada da finansiraju, dokazan kvalitet, ili .... uostalom znas i sam sta ste. Ja vam zelim sve najbolje, lepo je imati vecitog rivala, ali se bojim da ste izabrali pogresan put do uspeha, u principu vase rukovodstvo i nezna sta znaci isto.
Svaka cast PARTIZANU!!!!!!!

aleksa

pre 12 godina

"Uspeh sportista Partizana dobija na značaju kada se uporedi sa rezultatima ostalih sportskih društava. Decenijama najveći konkurenti, članovi Crvene zvezde, u kolektivnim sportovima u muškoj konkurenciiji domogli su se u upravo završenoj sezoni samo jednog trofeja - Kupa Srbije u odbojci."

I uskoro ce o tome snimiti film... DOMINIRAJ BRE!

=P.F.K.=

pre 12 godina

sve u svemu XIV :P
5 kosarka, 4 vaterpolo, 2 fudbal, 1 odbojka, 1 rukomet i 1 hokej

Da volim crno bele
ponosno kazem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima

Na svetu nista vece,
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu
volim te Partizane

IDEMO U NOVE POHODE!!! SPREMITE SE, PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE!!!!

roki

pre 12 godina

Onaj ko je bogat taj i belezi uspehe. Nazalost Partizan nije bogat zahvaljujuci svome radu,prodaji igraca,dresova,punim stadionima nego je bogat zahvaljujuci parama nas poreskih obveznika koje se njima daju. Zvezdi se baci pokoja mrvica jer da se i njima daje ja bih morao da radim 15 sati dnevno da poplacam sve te poreze. Mislim da ce sada klinci koji su jos osnovna skola da me ismijavaju ali polako deco,zaposlicete se i vi pa cete videti.
(milenko, 9. jun 2011 21:30)
strasno kako razmisljate...pomazu vam itekako mnogo i previse s obzirom kakve rezultate imate!

ajmo crno beli

pre 12 godina

Pustio nas Zeljko, Tole namestio!!! treba se dobro oznojiti i namuciti za sve ovo, niko nam nije nista poklonio, dominirali smo cele godine u svemu, ovo je rezultat. Zato cemo se hvaliti na sva usta :-D

klar

pre 12 godina

Moram da prokomentarisem da sd sledeca sezona i njihov fk i komentare pocinje dominacija dovodjenjem čavinog sina ,mislim pogledajte rezultate vase propasti a ne toliko naseg besprekornog rada

cartmanx

pre 12 godina

Sta reci osim VELIKO HVALA CRNO BELI!!!E sad da KK krene putem VK, da FK prezimi po mogucnosti u LS, a ne bih se zalio ni da bude u ligi Evrope na prolece realno....ali HVALA..DOMINACIJA SE NASTAVLJA
P.S.Na titulu svake sekcije SD Partizan, moja prva podsvesna reakcija je misao na Duleta Vujosevica-Svi idu njegovim stopama!

Cica Maca

pre 12 godina

Navijac sam Zvezde, ali rezultati SD Partizan su za svaki respekt! Strucnjaci koji se hvale kako Zvezda ima vise navijaca, ocigledno ne shvataju propozicije takmicenja, jbg. tuzno je to .

munhen

pre 12 godina

samo jedna stvar mi nije jasna,sta cigani traze na ovoj strani i komentarisu!? ruzno,ruzno,ruzno....gledajte svoja posla a nas ostavite da uzivamo u crno-belij sezoni. u nemackoj se ne pominje nikakav tole vec uspeh jednog S.D.,Partizana naravno! 1860 je popularniji od bajerna,ali ko je uspesniji? manje nas je ali smo pravi,odani,kriticari kada treba,realniji i naravno ludji!!!!! jedan na deset,bar,toliko smo vredniji kao navijaci. uvek i sesti,i sedmi,i osmi....i dvanaesti igrac!!!!!

Compay S.

pre 12 godina

Sve cestitke partizanu, ali grobari, zar ne boli kad pored silnih vasih titula, navijaca Zvezde ima triput vise......boli jel da!? Skupilo se nas desetak da proslavimo titulu evropskog sampiona u vaterpolu,heheheehe...svasta. Pljujete nas zbog Barija. Mi barem dodtojanstveno znamo da cijenimo uspjehe naseg kluba. Svi znamo da nabrojimo prvi sastav Zvezde "iz cuga" koji je osvojio Bari. Vas pola ne zna ko je bio u ekipi kad ste bili prvaci u kosarci....ma pola vas ne zna ni ko je igrao prije tri sezone. Toliko o tome.
(kiza, 10. jun 2011 08:02)

Nas ima manje, mi to priznajemo, ali nas ima na svim sportovima. Dominacija Partizana u fudbalu nije krenula pre 20 godina pa da se formira veca grupa navijaca od po 20 godina. Da li si se zapitao kako deca po skolama reaguju na sve ove titule Partizana? Da li ce ijedno dete sa ponosom reci svojim drugovima 'navijam za Zvezdu'. Da nece mozda i ono da se vadi na Bari? Vasa ljubomora je neizleciva a to se vidi iz vasih komentara ovde. Pricate da imamo komplekse a mi smo bolji tim od vas u svim sportovima. Ti znas da nas pola ne zna da nabroji tim. Da nisi mozda pravio anketu ili si mozda vidovit? Ja vecu glupost nisam procitao ovde. Molim vas, nemojte da se blamirate toliko jer vas Lukic i kompanija dovoljno brukaju. Od evropskog sampiona postadoste nam ekipa kod koje imamo 6 sigurnih bodova.

Srbin

pre 12 godina

Raduj se Srbijo!!!
Najtrofejnije sportsko drušvo sveta i uvek ponos Srbije
u clanak nisu mogle da im stanu sve slike sampiona!!! :)
Izaberi Partizan

Mare

pre 12 godina

dzabe vam dominacije i donacije,kad nikad necete doziveti BARI i takav adrenalin koji se pamti ceo zivot! Ovi "uspesi" su fenomen,obzirom da ih nema nigde na svetu,ni u jednoj drzavi...toliko o normalnoj i postenoj "dominaciji"
(ZNAISHA, 9. jun 2011 23:28)
Samo se ti prijatelju moj teši Barijem, daleko ste od te godine dogurali.
Koliko ste vi skromni da se čovek sažali... Pazi ako se vi ne bunite da vam je ta liga sampiona dovoljna i da je to najbolje,ONDA SE ni mi ne žalimo DA OSVAJAMO TITULE SVAKE GODINE!!!! I SVI ZADOVOLJNI......
EEE MOJE DELIJE NE ZNATE VIŠE KAKO DA SE BRANITE I VI STE SVESNI KOLIKO STE LOSI......

DBZ

pre 12 godina

I da nisu sve to osvojili, mi bi ih na isti nacin voleli i bodrili - to je nasa SNAGA. A ne kao onomad u Cacku, Zvezda izgubi 2:0, dosli da se pozdrave sa navijacima a ovi im zvizde, bilo mi ih je prosto zao... Partizan se voli, Tata, Ujko hvala vam sto smo Grobari!

Pravoslavac u duksu

pre 12 godina

Ja mislim da ove titule ne treba da se priznaju.I gotova stvar.Tole je izuzetno uticajan u vaterpolu i košarci a posebno u fudbalu. A pošto su se neke utakice igrale na posne dane, jedna u beloj nedelji i jedna na petku pred slavu onda nema pojma da se priznaju titule. To nije hrišćanski.

Marko

pre 12 godina

Dosli Zvezdasi i spominju mi Bari... Zvezda ima jednu evropsku titulu kao celokupno sportsko drustvo. Partizan ih ima 8 ukupno. Od toga jednu u kosarci u kojoj smo gospodari uvek bili i uvek cemo biti (sa malim oscilacijama sto je sasvim normalno), dok u fudbalu smo uvek imali pojedinacne odlicne igrace, ali smo kao reprezentacija uvek bili mrtvo slovo na papiru. Tako da posle kosarke, nasi sportovi su odbojka, vaterpolo i tenis poslednjih godina. Jednostavno smesno i izlizano mi vise zvuci ta prica sa Barijem. Svaka cast za to, ali je u poredjenju sa svim ukupnim rezultatima Partizana vrlo smesno i ne toliko bitno, i sto je najbitnije ne umanjuje ni najmanje uspehe institucije kakva je Partizan!!!
Napred Crno Beli ooo ooo oooo!!! :)

alejandro

pre 12 godina

Komsije, svaka cast!
Nadam se da cemo od sledece godine vise da se nadmecemo, i nadam se da ce Lukic da ode iz FK, jer mi je vise muka od toga kako nas sve zajedno zavitlava, nas koji zaista volimo Zvezdu a ne mitove i saopstenja.
(Nenad, 9. jun 2011 19:50)
Pazljivo sa ovakvim komentarima, ne vole svi zvezdasi da im diras Lukica i Adzica, odmah ce da pomisle da si Partizanovac.

vlajzi

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite.
(realno, 9. jun 2011 21:44)
Epa ne moze svako biti Partizanovac, to je cast i privilegija. A biti Partizanovac jos je i sladje kad ovako kukate i placete... zar ne umete sportski i casno da podnesete dominaciju boljeg, nego morate da se ponizavate? Zar ne kapirate, da kad ste ovako pateticni i jadni, jos vise nam zadovoljstva pruzate. Razmislite malo o tome, i dizite se na noge, razdrljavicete kolena. :D

milenko

pre 12 godina

Onaj ko je bogat taj i belezi uspehe. Nazalost Partizan nije bogat zahvaljujuci svome radu,prodaji igraca,dresova,punim stadionima nego je bogat zahvaljujuci parama nas poreskih obveznika koje se njima daju. Zvezdi se baci pokoja mrvica jer da se i njima daje ja bih morao da radim 15 sati dnevno da poplacam sve te poreze. Mislim da ce sada klinci koji su jos osnovna skola da me ismijavaju ali polako deco,zaposlicete se i vi pa cete videti.

Nebojsa Mladenovic

pre 12 godina

"Gubitnici se stalno bave problemima a pobednici resavanjem istih!" Sad malo kukajte na Toleta, na sudjenje, na FSS itd... U pronalazenju izgovora ste najbolji! To vam priznajem, samo ste u toj disciplini na prvom mestu. U fudbalu kao da ste se preplatili na drugo mesto. Nije vam ni to lose s obzirom da ste u drugim sportovima dno dna. Drugi je prvi gubitnik, znaci da ste negde ipak prvi. Ne znam sto kukate na sudije i prebacujete namestanje? Mora da je Partizan podplatio i sudije u evropi... Kad ste tako dobri kao i onaj vas predsednik, zasto se u evropi niste dokazali. Da nismo mi i tamo podplatili sudije da budu protiv vas??? Vi se stalno pozivate na taj vas bari... U redu osvojili ste nesto sto vec davno ne postoji a za CL ste samo culi na vestima. Cestitajte boljima. Ko ne zna da podnese poraz, nece znati da uziva u pobedi. Zvezdasi samo jos ovo da vam porucim: Mnogo smo jaki!

Ako neznas za koji kreni od A do Z

pre 12 godina

Ako su ti potonule sve ladje, ako ti nista ne ide kako treba ako si rodjeni baksuz, pa izaberi bar klub da te obraduje ponekad.

vi_kako_te?

pre 12 godina

cetiri godineee,godinee dugeee,godine dugee,godineee tugeee ...

▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАН▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

realno

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.

Dejan

pre 12 godina

@Srba

Skroz si u pravu,ali mislim da trebamo i mi Zvezdaši da se upitamo zašto je to tako.Devedesete su prošle u ratovima,bedi i lečenju kompleksa grobara na vlasti.Dvehiljadite su počele solidno za SD Crvena Zvezda,sve do one istorijske konferencije za štampu posle odlaska Bajevića sa klupe u sred utakmice!Za one koji ne znaju,podsetiću da su dva 'navijača' sa severne tribine prekinula obraćanje tadašnjeg predsednika CZ Dragana Stojkovića,i svima nama održali predavanje o tome ko može a ko ne da bude u Zvezdi i oko Zvezde!Ubrzo posle toga iz Zvezde je otišao i Piksi,i svako normalan,redjali su se Dan Tane i ostali,a državi je bilo sasvim jasno da ako podržava Zvezdu,istovremeno podržava i kriminalne grupe koje u stvari i upravljaju njom!Mislim da se to nije promenilo ni dan danas,a dokaz za to je i ovaj poslednji derbi jer ja kao navijač nisam mogao zbog zabrane te 'organizovane paravojne navijačke strukture' da utakmicu gledam npr. sa severa iako sam možda ateista,i nije mi stalo do Uskrsa! Ovaj dolazak Gasproma malo donosi svež dah u Zvezdu,samo se nadam da i njih neće oterati 'Zvezdaši' sa severne tribine kao što su oterali svaki dobar projekat koji se pojavio u poslednjih 10 godina!
Komšijama čestitam na svim titulama,i želim im da se više nikad ne ponove!

Miki Rubiroza

pre 12 godina

@ (Miki Rubiroza, 9. jun 2011 23:15)
Ahahahahahahahahahaha... i opet, ahahahahahahahaha... i još jednom, ahahahahahahahaha! Pa ti si, čoveče, samo takav talenat za komeNdiju! Što ne napišeš neku knjigu ili pozorišni KOMAD? Da, da - KOMAD! To ti baš pristaje. Nego, jel mogu još jednom? Šta? Mogu! OK: Buahahah…ahah a
(Presvisnuću od smeha, 10. jun 2011 03:26)
Preporučen (0)
Ne preporučen (0)
Bas mi je drago da imas cemu da se nasmejes, ja sam se ove godine/godina mnogo vise puta tako smejao, mozda najvise kad sam video Drobnjaka u autu, ali su, veruj mi, Lukiceva saopstenja odma tu negde. A da, argumenti su ti za medalju. Eto i vi ipak u necemu prednjacite, svaka cast.

Милош

pre 12 godina

Хокејаши су освојили и домаће првенство, пошто су два пута растурили звеѕду 10:1 и 7:2!

ne upadajte na tudje slavlje

pre 12 godina

Molio bih cenjene komsije da ne citaju ovakve vesti, brinem se za njihovo zdravstveno stanje. A ovo njihovo komentarisanje je zalosno. Sacekajte da Zvezda osvoji neku titulu pa onda tu ostavljajte komentare.

s.

pre 12 godina

@(Mario, 10. jun 2011 00:13)
iskreno, nikad gluplji komentar od ovog u svome zivotu procitao nisam - a svi smo navikli vec na te vase pseudo-argumentacije i zavere.

Compay S.

pre 12 godina

Compay S

Izvini drugar..pogrijesio sam....Svih 30000 vas zna da nabroji tim....preterao sam stvarno!
(Kiza, 10. jun 2011 17:01)

Nas 30000 dovoljno za ovakvu dominaciju. A Vas koliko je? Pola Srbije? A svi u suzama.

optimista

pre 12 godina

Zvezda je vladala u srecna vrmena, a Partizan poslednjih 20 godina...sto znaci da kad Zezda bude dominirala iza nas ce biti ovo sumorna proslost....Ko razume shvatice!

majstor

pre 12 godina

Drustvo mi nije verovalo kada sam im pricao da ce ovakva situacija u sportu da bude pre 6 godina, a sada me pitaju kako ce biti u narednih 6. Bice isto ovako. Rasti zvezdo jos si mala

ZNAISHA

pre 12 godina

dzabe vam dominacije i donacije,kad nikad necete doziveti BARI i takav adrenalin koji se pamti ceo zivot! Ovi "uspesi" su fenomen,obzirom da ih nema nigde na svetu,ni u jednoj drzavi...toliko o normalnoj i postenoj "dominaciji"

Marko BG

pre 12 godina

Ja bih hteo da pitam sve partizanovce da li znaju da je jugoslovensko sportsko drustvo Partizan nastalo u 43. partizanskoj diviziji u Zagrebu?Da je zatim prekomandovano u Beograd po direktivi Josipa Broza.Da se na mestu gde je sada Jna nalazio stadion BSK-a.Da je Jna izgradjena drzavnim parama za samo cetiri godine, a da je Zvezdin stadion gradjen parama ljubitelja tog sportskog drustva od 1950-ih pa do 1970-ih.Da se na stadionu Partizana svake godine odrzavao dan mladosti(iskopirano od Karadjordjevica) odnosno rodjendan Broza Tita, a nikada na Marakani.Da je loza na zapadnoj strani specijalno naparavljena za istog coveka.Da su prvi fudbaleri partizana bili i Franjo Glaser(prvi golman),Cajkovski,Bobek...Da su svi oni pre rata igrali za hrvatske klubove.Da su ti isti medju kojima i legenda Partizana Stjepan Bobek bili reprezentativci NDH,u vreme kada se sprovodio genocid nad Srbima.Da je na primer prvi golman Zvezde bio Srdjan Mrkusic koji je pre rata bio golman BSK-a.Da su svi igraci predratnih beogradskih klubova(vecitih rivala) BSK-a i Jugoslavije 1945. prisli Zvezdi a ne Partizanu.Ja cestitam sportistima Partizana na ovim uspesima, pogotovo Vaterpolistima koji su savladali jedan Pro reko,ali jednostavno ne mogu da se radujem kad imam sve ovo u vidu.To jednostavno nije srpski kolektiv iako za njega igraju i za njega navijaju Srbi.Ja bi se radovao do beskraja da je bilo koji nas klub to uradio ,evo na primer Vojvodina.Pa ona je najstarije SRPSKO sportsko drustvo osnovano jos u vreme Austro-Ugraske kada su Srbi imali svoju Autonomiju cije su ime i dali tom kolektivu.Nisu titule ono sto treba da navede ljude da bodre jedan klub.Nema Zvezda vise navijaca zbog Barija,ona je imala to i ranije.Razmislite o svemu ovome.

Uros

pre 12 godina

Pesma iz 1970-i neke,a autor "Dubrovacki trubaduri"
Cisto da Grobari znaju cije pesme obradjuju i cije pesme pevaju!
Ko ne veruje neka nadje na youtube-u!
(Marko,BG, 10. jun 2011 04:18)

Naravno da znamo, i bez jutjuba... I - sta? Mi smo pevali tu pesmu dok je vas tadasnji vodja navijaca sa svojim paravojnim jedinicama pljackao dubrovacka sela, pa posle finansirao klub, inace biste verovatno jos brze propali... Mozda bi trebalo i vi da je obradite, cisto iz zahvalnosti pravim "sponzorima" iz 90-ih... A ubuduce, "stubovi srpstva", malo manje djurdjevdanskih i uskrsnjih prezderavanja, a malo vise sportskih aktivnosti i zdravog zivota, pa mozda bude i bodova... I, ako ste vec tolike patriJote, mozda je vreme da skinete zvezdu sa grba, malo je degutanto, a i toliko ste se srozali da je vec i brukate...

Nebojsa

pre 12 godina

Kada sam jednom prilikom burazeru koji inace navija za Partizan rekao,posle njegove konstatacije da Crvene Zvezde nema nigde,da je ovo Partizanova drzava aludirajuci na na to sto je Partizan drzavni projekat br 1,burazer se ucutao jer nazalost zna istinu,primera radi vk Partizanu svaka cast za osvojenu titulu,ali cinjenica je da taj isti Partizan nema dostojnog rivala u domacoj ligi upravo zato sto najvise para od drzave i ide u njega,vaterpolo je po meni smesan sport jer u Evropi ima10 ekipa koje konkurisu za prvo mesto,a cinjenica je da nije ni dobro placen cim je dosta reprezentativaca u Partizanu prema tome nije vaterpolo klub Partizan siromasan nego ni u inostranstvu za vaterpoliste nema leba,a ovde su makar kuci sa svojima tako da sad ove fore da Partizanovi igraci hoce da napuste Partizan je cisto ubadanje u oci drzavi i podsecanje da je Partizan prvak Evrope i da mu treba pomoci,znali su oni i ranije da u Partizanu nema para zar ne sto ranije nisu otisli ne mogu nigde da dobiju pare ko u Partizanu,kakva je to ljubav prema klubu kad hoces da ga ostavis tj napustis kad je najbolji?Za fudbal i rukomet necu ni da pricam to je toliko providno,jedino za odbojku i basket mogu da vam pruzim ruku za,mada realno govoreci odbojka ce biti kratkog daha jedini Partizanov klub koji je iznad svih je KK Partizan sto su dokazali i u Evropi to vam govorim kao jedan realan navijac Crvene Zvezde!Dokle god drzava ne bude stala iza svih klubova i pomagala im koliko moze,dotle ce zvezda imati vise navijaca od Partizana grobari dzaba vama uspesi kada se zna da je u vise nego od pola sportova sve namesteno u vasu korist i niko vas upravo zbog toga ne voli,ajde sad slobodno udarajte minuse,da znam da vas ima dosta,jer bice mi drago ako ovo neko od grobara procita i lupi mi minus,makar cu znati koliko vas je procitalo:))ajd u zdravlje ipak smo Srbi zar ne!

zabrinuti

pre 12 godina

ma nemam nista protiv partizana u vaterpolu sam im veran navijac..ali..ovo mirise na veliku krizu..tako je bilo i za vreme slobe...samo je parizan uzimao titule i doduse i Arkanov obilic....zao mi je sto je opet tako...izgleda smo u problemima velikim...

Srba

pre 12 godina

E sad kad ste toliko jaki ili mnogo jaki pokazite se u Evropi kao sto su se vaterpolisti pokazali. Pre svega mislim na rukometase, odbojkase a pogotovo fudbalere. Da ne bude posle "bolje biti prvi u selu nego poslednji u gradu".

Zare

pre 12 godina

Osnovni razlog zašto Partizan dominira ovako je sistem sportskih društva u Srbiji gde se velika većina sredstava sliva njima. Partizan i Zvezda su kao usisivač koji skuplja sve vredno što kola tim sportskim svetom. Zvezda je imala taj "maler" da je bila veća i sa znatno više navijača. Na nju se nakačilo znatno više KRVOPIJA u vidu menadžera i ljudi koji bi u sveopštoj krizi da ućare štogod. Slika SD CZ se ogleda u FK CZ koji je uništen u neuspešnom pokušaju Džajića i Piksija da se izbore sa pritiscima menadžera i BIZNISMENA. Nad Partizanom je raširen dosta veliki "kišobran" uticajnih političara (najviše od Mirka Marjanovića na ovamo) koji su uspei da zaštite SD od propadanja a zatim je tako OČUVANO ovo SD počelo da žanje uspehe i uz malo sreće postalo ovo što je danas. Ne treba zaboraviti onaj momenat kada javnost "ladno guta" sponzorstvo EPSa od 800 000 evra FK Partizan u momntu njihovog prolaza u LŠ. Poruka je jasna,Partizan je postao DRŽAVNI PROJEKAT bez konkurencije. Tako, zahvaljujući sistemu DRŽAVNIH SPORTSKIH DRUŠTAVA iz doba socijalizma i raznoraznom spletu okolnosti političkih, ekonomskih i drugih mi danas imamo ovu SUPER DOMINACIJU Partizana kojoj se kraja ne vidi. Da budem jasan ne bih lično podržao ni dominaciju Zvezde za koju navijam jer je sve ovo o čemu pričam jedna nezdrava stvar koja će uticati i već u velikoj meri utiče na naš sport vrlo loše. Vratiću se fudbalu koji najviše pratim. U SFRJ smo imali VELIKU ČETVORKU jer su sav mogući uticaj imala dva hrvatska i dva srpska kluba. Zatim se to svelo na veliku DVOJKU ovde kod nas a daljom devijacijom tog sistema sve se svelo na JEDAN klub dok se ostali bore za drugo mesto. Ovaj sistem dovodi do slabljenja klubskog fudbala kod nas na najniže grane i to se dobro vidi kad izadjemo u Evropu. Drugi težak problem je regularnost domaćih takmičenja kroz koja se DRŽAVNI PROJEKAT PARTIZAN šeta malo previše lako a opet ovogodišnje dupla kruna u fudbalu je obeležena vrlo velikim brojem vrlo spornih odluka u onim najvažnijim utakmicama iz kojih je apsolutno svih Partizan izašao kao pobednik.
Na kraju, ja pokušavam da razložno pišem o ovome iako ne sporim da kod mene ima velike doze zavisti na ove uspehe Partizana. Ipak zbog svega navedenog govorim pre svega o onim medjunarodnim kao što je ova zadnja vaterpolo titula oni domaći su pod velikom senkom regularnosti zbog prevelikog uticaja SD Partizan u sportskim savezima koji su još jedan relikt prethodnog sistema i mesta gde veliki novac kola bez previše kontrole. Za dobrobit domaćeg sporta nadam se kraju ove Partizanove dominacije i neka titule osvajaju neki klubovi iz Niša, Novog Sada, Vršca kragujevca...

Marko,BG

pre 12 godina

sve u svemu XIV :P
5 kosarka, 4 vaterpolo, 2 fudbal, 1 odbojka, 1 rukomet i 1 hokej
Da volim crno bele
ponosno kazem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima

Na svetu nista vece,
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu
volim te Partizane

IDEMO U NOVE POHODE!!! SPREMITE SE, PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE!!!!
(=P.F.K.=, 9. jun 2011 23:29)

Original ide ovako

Dok palme njisu grane
i cijela varos spi
behari dok mirisu
ljubis me ljubis ti...

Pesma iz 1970-i neke,a autor "Dubrovacki trubaduri"
Cisto da Grobari znaju cije pesme obradjuju i cije pesme pevaju!
Ko ne veruje neka nadje na youtube-u!

kiza

pre 12 godina

Sve cestitke partizanu, ali grobari, zar ne boli kad pored silnih vasih titula, navijaca Zvezde ima triput vise......boli jel da!? Skupilo se nas desetak da proslavimo titulu evropskog sampiona u vaterpolu,heheheehe...svasta. Pljujete nas zbog Barija. Mi barem dodtojanstveno znamo da cijenimo uspjehe naseg kluba. Svi znamo da nabrojimo prvi sastav Zvezde "iz cuga" koji je osvojio Bari. Vas pola ne zna ko je bio u ekipi kad ste bili prvaci u kosarci....ma pola vas ne zna ni ko je igrao prije tri sezone. Toliko o tome.

Srba

pre 12 godina

Silne minuse mi dadose na predhodni komentar, stvarno neznam zasto.
Cinjenica je jedno da sd partizan nikad nije bio jaci a u isto vreme ostatak Srbskih klubova i sportskih drustava nikad bednije a nase lige ocajnije. Kako ovo moze biti dobro za sport u Srbiji? Ko je kriv za ovakvu situaciju? Sigurno ne sirotinja koja jedva sastavlja kraj sa krajem da bi mogla da se takmici u bilo kakvoj ligi.

mr gud

pre 12 godina

RE5ECT bi rekao svaki stranac,a svaki drugi srbin ce da kaze Tole namestio!!
(zoran, 9. jun 2011 20:59)
stranci i kada dodju odu do Zvezdinog stadiona da vide pehar sa velikim usima, a posle igraju sa vama.

Mario

pre 12 godina

Kad god je drzava, u poslednjih 20 god, bila u najtezim problemima, Paritizan je dominirao.
Zasto?
Zato sto je SPS na vlsti. Kome nije jasno neka se malo osvrne unazad, baci pogled na kalendar i shvatice da je vlast SPS i dominacija Partizana vremenski podudarna.
Ekonomsko objasnjenje.
Kada je privatni sektor u problemima, ostaje samo drzavni koji velikom vecinom finansira SD Partizan. U devedesetim su to bili tzv, Sponzori Sampiona, sponzorski pul najvecih drzavnih firmi koje su godinama finansirale SD Partizan.
Danas je to malo prikrivenije, ali 800.000 eur od EPS je poslednji primer.
Dokle?
Dok god je SPS na vlasti.
Vidimo se uskoro kada komunjare sjasu sa vlasti.

Marko

pre 12 godina

Kakva dominacija kad Hemofarm nema para da se takmici u evrokupu,a Zvezda ne moze da dovede ni stranca iz Afrike.Kosarka je odavno propala,nemojte sad od Partizana praviti neki hit.U ovakvoj ligi sa 5 stranaca, sramota je biti drugi.To je samo nasa tuzna realnost,da nam jedan isti tim osvaja ligu zadnjih 10 sa stalno razlicitim sastavom,sto nema nigde na svetu,pa ni u Izraelu.Kad je vaterpolo u pitanju to svaka cast.Imate velike rezultate u evropi,izbacujete reprezentativce,to i jeste dominacija i za svaku pohvalu.

zajam za Srbiju malo morgen

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Ja ti necu lupiti minus ali cu ti odgovoriti na neke stvari...Prvo koliko je novca ulozeno u KK C.Zvezda,kada se setim samo sponzora koje ste imali od drzave a navescu onaj najbogatiji a to je "Parking Servis" kada smo svi mi bilo da smo grobari ili ne davali deo kada parkiramo kola C.Zvezdi,tada vam je bilo lepo m? a sta ste od tih para uradili? nista cak sta vise jos ste dublje tonuli u ambis...idemo dalje ko vam je bio glavni sponzor 91 kada ste uzeli Kup Sampiona da li se secas? Ako ne evo ja cu ti odgovoriti bila je Duvanska indrustrija Nis ciju ste reklamu "Clasic" nosili na dresu..i sta smo trebali tada da kukamo Zvezda drzavni projekat
(Nenad, 9. jun 2011 23:41)
a vi sirotani od cega ste izgradili Zemunelo? Od hiperinflacije '93.? Dao cika Mirko...

Realno

pre 12 godina

Znaci, sabiraju se trofeji kosarkasica partizana ,a dupla kruna odbojkasica Zvezde je verovatno manje vredna!Po vasem kriterijumu Zvezda je uspesnija u odbojci, ali to ne odgovara (istina),novinaru ovoga teksta.

Presvisnuću od smeha

pre 12 godina

@ (Miki Rubiroza, 9. jun 2011 23:15)
Ahahahahahahahahahaha... i opet, ahahahahahahahaha... i još jednom, ahahahahahahahaha! Pa ti si, čoveče, samo takav talenat za komeNdiju! Što ne napišeš neku knjigu ili pozorišni KOMAD? Da, da - KOMAD! To ti baš pristaje. Nego, jel mogu još jednom? Šta? Mogu! OK: Buahahahahahahahahahahahahahaha

milenko

pre 12 godina

Onaj ko je bogat taj i belezi uspehe. Nazalost Partizan nije bogat zahvaljujuci svome radu,prodaji igraca,dresova,punim stadionima nego je bogat zahvaljujuci parama nas poreskih obveznika koje se njima daju. Zvezdi se baci pokoja mrvica jer da se i njima daje ja bih morao da radim 15 sati dnevno da poplacam sve te poreze. Mislim da ce sada klinci koji su jos osnovna skola da me ismijavaju ali polako deco,zaposlicete se i vi pa cete videti.

realno

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.

ZNAISHA

pre 12 godina

dzabe vam dominacije i donacije,kad nikad necete doziveti BARI i takav adrenalin koji se pamti ceo zivot! Ovi "uspesi" su fenomen,obzirom da ih nema nigde na svetu,ni u jednoj drzavi...toliko o normalnoj i postenoj "dominaciji"

Marko BG

pre 12 godina

Ja bih hteo da pitam sve partizanovce da li znaju da je jugoslovensko sportsko drustvo Partizan nastalo u 43. partizanskoj diviziji u Zagrebu?Da je zatim prekomandovano u Beograd po direktivi Josipa Broza.Da se na mestu gde je sada Jna nalazio stadion BSK-a.Da je Jna izgradjena drzavnim parama za samo cetiri godine, a da je Zvezdin stadion gradjen parama ljubitelja tog sportskog drustva od 1950-ih pa do 1970-ih.Da se na stadionu Partizana svake godine odrzavao dan mladosti(iskopirano od Karadjordjevica) odnosno rodjendan Broza Tita, a nikada na Marakani.Da je loza na zapadnoj strani specijalno naparavljena za istog coveka.Da su prvi fudbaleri partizana bili i Franjo Glaser(prvi golman),Cajkovski,Bobek...Da su svi oni pre rata igrali za hrvatske klubove.Da su ti isti medju kojima i legenda Partizana Stjepan Bobek bili reprezentativci NDH,u vreme kada se sprovodio genocid nad Srbima.Da je na primer prvi golman Zvezde bio Srdjan Mrkusic koji je pre rata bio golman BSK-a.Da su svi igraci predratnih beogradskih klubova(vecitih rivala) BSK-a i Jugoslavije 1945. prisli Zvezdi a ne Partizanu.Ja cestitam sportistima Partizana na ovim uspesima, pogotovo Vaterpolistima koji su savladali jedan Pro reko,ali jednostavno ne mogu da se radujem kad imam sve ovo u vidu.To jednostavno nije srpski kolektiv iako za njega igraju i za njega navijaju Srbi.Ja bi se radovao do beskraja da je bilo koji nas klub to uradio ,evo na primer Vojvodina.Pa ona je najstarije SRPSKO sportsko drustvo osnovano jos u vreme Austro-Ugraske kada su Srbi imali svoju Autonomiju cije su ime i dali tom kolektivu.Nisu titule ono sto treba da navede ljude da bodre jedan klub.Nema Zvezda vise navijaca zbog Barija,ona je imala to i ranije.Razmislite o svemu ovome.

Nebojsa

pre 12 godina

Kada sam jednom prilikom burazeru koji inace navija za Partizan rekao,posle njegove konstatacije da Crvene Zvezde nema nigde,da je ovo Partizanova drzava aludirajuci na na to sto je Partizan drzavni projekat br 1,burazer se ucutao jer nazalost zna istinu,primera radi vk Partizanu svaka cast za osvojenu titulu,ali cinjenica je da taj isti Partizan nema dostojnog rivala u domacoj ligi upravo zato sto najvise para od drzave i ide u njega,vaterpolo je po meni smesan sport jer u Evropi ima10 ekipa koje konkurisu za prvo mesto,a cinjenica je da nije ni dobro placen cim je dosta reprezentativaca u Partizanu prema tome nije vaterpolo klub Partizan siromasan nego ni u inostranstvu za vaterpoliste nema leba,a ovde su makar kuci sa svojima tako da sad ove fore da Partizanovi igraci hoce da napuste Partizan je cisto ubadanje u oci drzavi i podsecanje da je Partizan prvak Evrope i da mu treba pomoci,znali su oni i ranije da u Partizanu nema para zar ne sto ranije nisu otisli ne mogu nigde da dobiju pare ko u Partizanu,kakva je to ljubav prema klubu kad hoces da ga ostavis tj napustis kad je najbolji?Za fudbal i rukomet necu ni da pricam to je toliko providno,jedino za odbojku i basket mogu da vam pruzim ruku za,mada realno govoreci odbojka ce biti kratkog daha jedini Partizanov klub koji je iznad svih je KK Partizan sto su dokazali i u Evropi to vam govorim kao jedan realan navijac Crvene Zvezde!Dokle god drzava ne bude stala iza svih klubova i pomagala im koliko moze,dotle ce zvezda imati vise navijaca od Partizana grobari dzaba vama uspesi kada se zna da je u vise nego od pola sportova sve namesteno u vasu korist i niko vas upravo zbog toga ne voli,ajde sad slobodno udarajte minuse,da znam da vas ima dosta,jer bice mi drago ako ovo neko od grobara procita i lupi mi minus,makar cu znati koliko vas je procitalo:))ajd u zdravlje ipak smo Srbi zar ne!

optimista

pre 12 godina

Zvezda je vladala u srecna vrmena, a Partizan poslednjih 20 godina...sto znaci da kad Zezda bude dominirala iza nas ce biti ovo sumorna proslost....Ko razume shvatice!

zabrinuti

pre 12 godina

ma nemam nista protiv partizana u vaterpolu sam im veran navijac..ali..ovo mirise na veliku krizu..tako je bilo i za vreme slobe...samo je parizan uzimao titule i doduse i Arkanov obilic....zao mi je sto je opet tako...izgleda smo u problemima velikim...

kiza

pre 12 godina

Sve cestitke partizanu, ali grobari, zar ne boli kad pored silnih vasih titula, navijaca Zvezde ima triput vise......boli jel da!? Skupilo se nas desetak da proslavimo titulu evropskog sampiona u vaterpolu,heheheehe...svasta. Pljujete nas zbog Barija. Mi barem dodtojanstveno znamo da cijenimo uspjehe naseg kluba. Svi znamo da nabrojimo prvi sastav Zvezde "iz cuga" koji je osvojio Bari. Vas pola ne zna ko je bio u ekipi kad ste bili prvaci u kosarci....ma pola vas ne zna ni ko je igrao prije tri sezone. Toliko o tome.

Srba

pre 12 godina

E sad kad ste toliko jaki ili mnogo jaki pokazite se u Evropi kao sto su se vaterpolisti pokazali. Pre svega mislim na rukometase, odbojkase a pogotovo fudbalere. Da ne bude posle "bolje biti prvi u selu nego poslednji u gradu".

Marko,BG

pre 12 godina

sve u svemu XIV :P
5 kosarka, 4 vaterpolo, 2 fudbal, 1 odbojka, 1 rukomet i 1 hokej
Da volim crno bele
ponosno kazem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima

Na svetu nista vece,
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu
volim te Partizane

IDEMO U NOVE POHODE!!! SPREMITE SE, PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE!!!!
(=P.F.K.=, 9. jun 2011 23:29)

Original ide ovako

Dok palme njisu grane
i cijela varos spi
behari dok mirisu
ljubis me ljubis ti...

Pesma iz 1970-i neke,a autor "Dubrovacki trubaduri"
Cisto da Grobari znaju cije pesme obradjuju i cije pesme pevaju!
Ko ne veruje neka nadje na youtube-u!

Mario

pre 12 godina

Kad god je drzava, u poslednjih 20 god, bila u najtezim problemima, Paritizan je dominirao.
Zasto?
Zato sto je SPS na vlsti. Kome nije jasno neka se malo osvrne unazad, baci pogled na kalendar i shvatice da je vlast SPS i dominacija Partizana vremenski podudarna.
Ekonomsko objasnjenje.
Kada je privatni sektor u problemima, ostaje samo drzavni koji velikom vecinom finansira SD Partizan. U devedesetim su to bili tzv, Sponzori Sampiona, sponzorski pul najvecih drzavnih firmi koje su godinama finansirale SD Partizan.
Danas je to malo prikrivenije, ali 800.000 eur od EPS je poslednji primer.
Dokle?
Dok god je SPS na vlasti.
Vidimo se uskoro kada komunjare sjasu sa vlasti.

Zare

pre 12 godina

Osnovni razlog zašto Partizan dominira ovako je sistem sportskih društva u Srbiji gde se velika većina sredstava sliva njima. Partizan i Zvezda su kao usisivač koji skuplja sve vredno što kola tim sportskim svetom. Zvezda je imala taj "maler" da je bila veća i sa znatno više navijača. Na nju se nakačilo znatno više KRVOPIJA u vidu menadžera i ljudi koji bi u sveopštoj krizi da ućare štogod. Slika SD CZ se ogleda u FK CZ koji je uništen u neuspešnom pokušaju Džajića i Piksija da se izbore sa pritiscima menadžera i BIZNISMENA. Nad Partizanom je raširen dosta veliki "kišobran" uticajnih političara (najviše od Mirka Marjanovića na ovamo) koji su uspei da zaštite SD od propadanja a zatim je tako OČUVANO ovo SD počelo da žanje uspehe i uz malo sreće postalo ovo što je danas. Ne treba zaboraviti onaj momenat kada javnost "ladno guta" sponzorstvo EPSa od 800 000 evra FK Partizan u momntu njihovog prolaza u LŠ. Poruka je jasna,Partizan je postao DRŽAVNI PROJEKAT bez konkurencije. Tako, zahvaljujući sistemu DRŽAVNIH SPORTSKIH DRUŠTAVA iz doba socijalizma i raznoraznom spletu okolnosti političkih, ekonomskih i drugih mi danas imamo ovu SUPER DOMINACIJU Partizana kojoj se kraja ne vidi. Da budem jasan ne bih lično podržao ni dominaciju Zvezde za koju navijam jer je sve ovo o čemu pričam jedna nezdrava stvar koja će uticati i već u velikoj meri utiče na naš sport vrlo loše. Vratiću se fudbalu koji najviše pratim. U SFRJ smo imali VELIKU ČETVORKU jer su sav mogući uticaj imala dva hrvatska i dva srpska kluba. Zatim se to svelo na veliku DVOJKU ovde kod nas a daljom devijacijom tog sistema sve se svelo na JEDAN klub dok se ostali bore za drugo mesto. Ovaj sistem dovodi do slabljenja klubskog fudbala kod nas na najniže grane i to se dobro vidi kad izadjemo u Evropu. Drugi težak problem je regularnost domaćih takmičenja kroz koja se DRŽAVNI PROJEKAT PARTIZAN šeta malo previše lako a opet ovogodišnje dupla kruna u fudbalu je obeležena vrlo velikim brojem vrlo spornih odluka u onim najvažnijim utakmicama iz kojih je apsolutno svih Partizan izašao kao pobednik.
Na kraju, ja pokušavam da razložno pišem o ovome iako ne sporim da kod mene ima velike doze zavisti na ove uspehe Partizana. Ipak zbog svega navedenog govorim pre svega o onim medjunarodnim kao što je ova zadnja vaterpolo titula oni domaći su pod velikom senkom regularnosti zbog prevelikog uticaja SD Partizan u sportskim savezima koji su još jedan relikt prethodnog sistema i mesta gde veliki novac kola bez previše kontrole. Za dobrobit domaćeg sporta nadam se kraju ove Partizanove dominacije i neka titule osvajaju neki klubovi iz Niša, Novog Sada, Vršca kragujevca...

vlajzi

pre 12 godina

Ne treba mnogo filozofirati - Partizan je sampion u ovome, Partizan je sampion u onome. Ako bi sad opet nabrajali trofeje,to bi bas potrajalo. Dovoljno je samo reci:
PARTIZAN JE SAMPION SRBIJE U SPORTU!!! i kraj price...
NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO NA SVETU!

zajam za Srbiju malo morgen

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Ja ti necu lupiti minus ali cu ti odgovoriti na neke stvari...Prvo koliko je novca ulozeno u KK C.Zvezda,kada se setim samo sponzora koje ste imali od drzave a navescu onaj najbogatiji a to je "Parking Servis" kada smo svi mi bilo da smo grobari ili ne davali deo kada parkiramo kola C.Zvezdi,tada vam je bilo lepo m? a sta ste od tih para uradili? nista cak sta vise jos ste dublje tonuli u ambis...idemo dalje ko vam je bio glavni sponzor 91 kada ste uzeli Kup Sampiona da li se secas? Ako ne evo ja cu ti odgovoriti bila je Duvanska indrustrija Nis ciju ste reklamu "Clasic" nosili na dresu..i sta smo trebali tada da kukamo Zvezda drzavni projekat
(Nenad, 9. jun 2011 23:41)
a vi sirotani od cega ste izgradili Zemunelo? Od hiperinflacije '93.? Dao cika Mirko...

Realno

pre 12 godina

Znaci, sabiraju se trofeji kosarkasica partizana ,a dupla kruna odbojkasica Zvezde je verovatno manje vredna!Po vasem kriterijumu Zvezda je uspesnija u odbojci, ali to ne odgovara (istina),novinaru ovoga teksta.

mr gud

pre 12 godina

RE5ECT bi rekao svaki stranac,a svaki drugi srbin ce da kaze Tole namestio!!
(zoran, 9. jun 2011 20:59)
stranci i kada dodju odu do Zvezdinog stadiona da vide pehar sa velikim usima, a posle igraju sa vama.

Nenad

pre 12 godina

Komsije, svaka cast!

Nadam se da cemo od sledece godine vise da se nadmecemo, i nadam se da ce Lukic da ode iz FK, jer mi je vise muka od toga kako nas sve zajedno zavitlava, nas koji zaista volimo Zvezdu a ne mitove i saopstenja.

Marko

pre 12 godina

Kakva dominacija kad Hemofarm nema para da se takmici u evrokupu,a Zvezda ne moze da dovede ni stranca iz Afrike.Kosarka je odavno propala,nemojte sad od Partizana praviti neki hit.U ovakvoj ligi sa 5 stranaca, sramota je biti drugi.To je samo nasa tuzna realnost,da nam jedan isti tim osvaja ligu zadnjih 10 sa stalno razlicitim sastavom,sto nema nigde na svetu,pa ni u Izraelu.Kad je vaterpolo u pitanju to svaka cast.Imate velike rezultate u evropi,izbacujete reprezentativce,to i jeste dominacija i za svaku pohvalu.

Dusan

pre 12 godina

Moramo priznati da je Sportsko drustvo Partizan jedno i od najuspesnijih u Evropi a ne samo u Srbiji...
veliko hvala igracima,trenerima,upravama i navijacima...

Napred Partizane i da nam budem mnogo bolji!!!

Presvisnuću od smeha

pre 12 godina

@ (Miki Rubiroza, 9. jun 2011 23:15)
Ahahahahahahahahahaha... i opet, ahahahahahahahaha... i još jednom, ahahahahahahahaha! Pa ti si, čoveče, samo takav talenat za komeNdiju! Što ne napišeš neku knjigu ili pozorišni KOMAD? Da, da - KOMAD! To ti baš pristaje. Nego, jel mogu još jednom? Šta? Mogu! OK: Buahahahahahahahahahahahahahaha

Partizan forever

pre 12 godina

Fudbal - Prvenstvo i Kup
Košarka - Prvenstvo,Kup i NLB liga
Odbojka - Prvenstvo
Rukomet - Prvenstvo
Vaterpolo - Prvenstvo, Kup i Evroliga
Hokej - Slohokej liga

Poređenje sa Zvezdom nema smisla, jer je Zvezda(što se muške konkurencije tiče) uzela samo 1 kup u odbojci,a 1 kup je uzela i Vojvodina- u rukometu...

roki

pre 12 godina

Onaj ko je bogat taj i belezi uspehe. Nazalost Partizan nije bogat zahvaljujuci svome radu,prodaji igraca,dresova,punim stadionima nego je bogat zahvaljujuci parama nas poreskih obveznika koje se njima daju. Zvezdi se baci pokoja mrvica jer da se i njima daje ja bih morao da radim 15 sati dnevno da poplacam sve te poreze. Mislim da ce sada klinci koji su jos osnovna skola da me ismijavaju ali polako deco,zaposlicete se i vi pa cete videti.
(milenko, 9. jun 2011 21:30)
strasno kako razmisljate...pomazu vam itekako mnogo i previse s obzirom kakve rezultate imate!

Srba

pre 12 godina

Silne minuse mi dadose na predhodni komentar, stvarno neznam zasto.
Cinjenica je jedno da sd partizan nikad nije bio jaci a u isto vreme ostatak Srbskih klubova i sportskih drustava nikad bednije a nase lige ocajnije. Kako ovo moze biti dobro za sport u Srbiji? Ko je kriv za ovakvu situaciju? Sigurno ne sirotinja koja jedva sastavlja kraj sa krajem da bi mogla da se takmici u bilo kakvoj ligi.

grk

pre 12 godina

Lako je delijama da pricaju kako nemamo navijace,a jel neko od njih pomisli "pobogu covece pa gde ce pre ovi grobari ove nedelje,toliko evropskih takmicenja"pa bre ljudi treba se organizovati za sve ovo.Mislite da je nama lako pa jos ova kriza udari.Vi bar znate skupite se na vase poselo jednom u 14 dana na marakanu i to vam je.

jer mi smo samo mali partizan...

pre 12 godina

Ja bih hteo da pitam sve partizanovce da li znaju da je jugoslovensko sportsko drustvo Partizan nastalo u 43. partizanskoj diviziji u Zagrebu?Da je zatim prekomandovano u Beograd po direktivi Josipa Broza.Da se na mestu gde je sada Jna nalazio stadion BSK-a.Da je Jna izgradjena drzavnim parama za samo cetiri godine, a da je Zvezdin stadion gradjen parama ljubitelja tog sportskog drustva od 1950-ih pa do 1970-ih.Da se na stadionu Partizana svake godine odrzavao dan mladosti(iskopirano od Karadjordjevica) odnosno rodjendan Broza Tita, a nikada na Marakani.Da je loza na zapadnoj strani specijalno naparavljena za istog coveka.Da su prvi fudbaleri partizana bili i Franjo Glaser(prvi golman),Cajkovski,Bobek...Da su svi oni pre rata igrali za hrvatske klubove.Da su ti isti medju kojima i legenda Partizana Stjepan Bobek bili reprezentativci NDH,u vreme kada se sprovodio genocid nad Srbima.Da je na primer prvi golman Zvezde bio Srdjan Mrkusic koji je pre rata bio golman BSK-a.Da su svi igraci predratnih beogradskih klubova(vecitih rivala) BSK-a i Jugoslavije 1945. prisli Zvezdi a ne Partizanu.Ja cestitam sportistima Partizana na ovim uspesima, pogotovo Vaterpolistima koji su savladali jedan Pro reko,ali jednostavno ne mogu da se radujem kad imam sve ovo u vidu.To jednostavno nije srpski kolektiv iako za njega igraju i za njega navijaju Srbi.Ja bi se radovao do beskraja da je bilo koji nas klub to uradio ,evo na primer Vojvodina.Pa ona je najstarije SRPSKO sportsko drustvo osnovano jos u vreme Austro-Ugraske kada su Srbi imali svoju Autonomiju cije su ime i dali tom kolektivu.Nisu titule ono sto treba da navede ljude da bodre jedan klub.Nema Zvezda vise navijaca zbog Barija,ona je imala to i ranije.Razmislite o svemu ovome.
(Marko BG, 9. jun 2011 23:27)

1. A da li je tebi poznato da je Crvena Zvezda najvise titula, pa i taj famozni Bari - osvojila upravo dok je bila Jugoslavija a ne Srbija?
2. Kad smo vec kod Barija, da li ti je poznat (ako vec brojimo krvna zrnca) nacionalni sastav FKCZ 1991 i Partizanov sastav iz finala protiv Reala?
3. Da li ti je poznato da je CZ najuspesniji jugoslovenski a Partizan najuspesniji srpski klub?
4. Da li ti je poznato da je Bog i batina u CZ od samog njenog osnivanja bio Krcun po cijoj je naredbi i ubijen vodja srpskog pokreta otpora u drugom sv. ratu - djeneral Draza Mihailovic?
5. Da li ti je poznato da je bivsi trener CZ prvi srpski trener koji je trenirao neku hrvatsku "momcad"?
6. Da li ti je poznato da je sadasnji trener CZ prvi "nogometni reprezentativac lijepe nase" i uopste - prvi Hrvat iz matice koji je trenirao jedan srpski klub?
7. da li ti je poznato da je bivsi kapiten CZ prvi srpski igrac koji igra u Albaniji, nakon njenog automatskog priznavanja "Kosova"?
8. Da li ti je poznato da je (ocigledno) komunisticka partija uvek protezirala CZ i Hajduk u odnosu na Partizan i Dinamo?
Mogao bih ovako u nedogled. To, sto vam je ostalo samo da se hvalite brojnoscu a ne titulama, da se hvalite kako cete uvek biti "veci klub" - mozete okaciti macku o rep. Ni najbolji glumci u pornicima nisu oni cija je alatka najduza. Ja sam ponosan sto sam navijac Partizana, a moze biti 200 puta manji ili 200 puta veci, to me ne zanima.

Nenad

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite. Stalno govorite o uspešnosti, i dobrom stručnom radu. Zaboravljate ili vas kao zaslepljene navijače jednostavno nije briga, da uspeha i kvalitetnog rada nema bez NOVCA. Ne želim da kažem da ljudi u Partizanu ne rade dobro, ali lako je raditi dobro kad vam država na razne načine, najčešće kroz sponzorisanje firmi koje su pod kontrolom države, omogući dovoljno novca da možete platiti i dobre trenere i dobre igrače. Moje dete se bavi sportom u ekipi koja nema novca i dobro znam kakvo je to mučenje i kakav ih "stručnjak" trenira. Čovek nema tri čiste, ali kad pitam čoveka iz uprave zašto ga ne smene, odgovara da nemaju novca da plate boljeg. Tako je u ogromnom broju klubova u raznim sportovima, osim naravno u Partizanu, jer je on jedini klub iza koga stoji država, odnosno Partizanovci na vlasti, bilo u politici bilo u sportskim organizacijama, odnosno savezima. Što se Partizanovih navijača tiče, ako ste tako dobri navijači kao što se hvalite, zašto vas np. nije bilo u Železniku kad ste igrali protiv FMP-a. Možda vam je Železnik suviše daleko ili se MORAJU PLATITI ULAZNICE. Za minuse koje će mi "lupati" Partizanovi navijači uopšte ne hajem.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Ja ti necu lupiti minus ali cu ti odgovoriti na neke stvari...Prvo koliko je novca ulozeno u KK C.Zvezda,kada se setim samo sponzora koje ste imali od drzave a navescu onaj najbogatiji a to je "Parking Servis" kada smo svi mi bilo da smo grobari ili ne davali deo kada parkiramo kola C.Zvezdi,tada vam je bilo lepo m? a sta ste od tih para uradili? nista cak sta vise jos ste dublje tonuli u ambis...idemo dalje ko vam je bio glavni sponzor 91 kada ste uzeli Kup Sampiona da li se secas? Ako ne evo ja cu ti odgovoriti bila je Duvanska indrustrija Nis ciju ste reklamu "Clasic" nosili na dresu..i sta smo trebali tada da kukamo Zvezda drzavni projekat

Dejan

pre 12 godina

@Srba

Skroz si u pravu,ali mislim da trebamo i mi Zvezdaši da se upitamo zašto je to tako.Devedesete su prošle u ratovima,bedi i lečenju kompleksa grobara na vlasti.Dvehiljadite su počele solidno za SD Crvena Zvezda,sve do one istorijske konferencije za štampu posle odlaska Bajevića sa klupe u sred utakmice!Za one koji ne znaju,podsetiću da su dva 'navijača' sa severne tribine prekinula obraćanje tadašnjeg predsednika CZ Dragana Stojkovića,i svima nama održali predavanje o tome ko može a ko ne da bude u Zvezdi i oko Zvezde!Ubrzo posle toga iz Zvezde je otišao i Piksi,i svako normalan,redjali su se Dan Tane i ostali,a državi je bilo sasvim jasno da ako podržava Zvezdu,istovremeno podržava i kriminalne grupe koje u stvari i upravljaju njom!Mislim da se to nije promenilo ni dan danas,a dokaz za to je i ovaj poslednji derbi jer ja kao navijač nisam mogao zbog zabrane te 'organizovane paravojne navijačke strukture' da utakmicu gledam npr. sa severa iako sam možda ateista,i nije mi stalo do Uskrsa! Ovaj dolazak Gasproma malo donosi svež dah u Zvezdu,samo se nadam da i njih neće oterati 'Zvezdaši' sa severne tribine kao što su oterali svaki dobar projekat koji se pojavio u poslednjih 10 godina!
Komšijama čestitam na svim titulama,i želim im da se više nikad ne ponove!

Jedna rec: DOMINACIJA!

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite.
(realno, 9. jun 2011 21:44)

Sta, treba da nas je sramota sto smo na primer prvaci Evrope u vaterpolu?!
Sta si ti, neki od onih sto mrze Srbe pa te bes izjede kad Srbi pokore Evropu?

Lynx

pre 12 godina

Nisam znao da smo odbranili Evrointerligu u vaterpolu, nesto se o njoj slabo izvestavalo ove godine. Pridodao bih i Kup u ragbiju, i sampion drzave u hokeju (posto je naglaseno samo za Slohokej ligu)

www.wl.org

pre 12 godina

"Mnogo smo jaki", mislim da ova parola govori sve. Ove godine smo dokazali da smo najbolji u velikom broju sportova i takmicenja. Nadam se da ce se nasa dominacija nastaviti na radost svih navijaca i ljubitelja crno-bele boje.

jedan od "malobrojnih" srecnika

pre 12 godina

Steta sto Partizan nema mnogo navijaca,da ima za njih bi moglo da se kaze da su veliki klub
(Ja, 9. jun 2011 20:07) Steta sto je nekima klub raspad pa milijarde njihovih navijaca vec godinama nemaju cemu da se raduju. :))

klar

pre 12 godina

Moram da prokomentarisem da sd sledeca sezona i njihov fk i komentare pocinje dominacija dovodjenjem čavinog sina ,mislim pogledajte rezultate vase propasti a ne toliko naseg besprekornog rada

Miki Rubiroza

pre 12 godina

Zvezda je vladala u srecna vrmena, a Partizan poslednjih 20 godina...sto znaci da kad Zezda bude dominirala iza nas ce biti ovo sumorna proslost....Ko razume shvatice!
(optimista, 9. jun 2011 21:54)

Sto samo dokazuje da ste uvek bili drzavni projekat, pa kad je pukla drzava, puklo je i SD. Za razliku od Zvezde, Partizan je finansijski uvek bio tanji, ali je uvek bio u samom vrhu sporta kako u SFRJ, tako i sad u Srbiji i upravo zbog manjka kapitala je naucio sa manje da ostvaruje uspeh za razliku od vaseg "kolektiva". Ja se nadam zbog svih nas da ce doci lepsi dani za sve u Srbiji, ali nagradno pitanje glasi: "Koga ce pre velike firme i sponzori tada da finansiraju, dokazan kvalitet, ili .... uostalom znas i sam sta ste. Ja vam zelim sve najbolje, lepo je imati vecitog rivala, ali se bojim da ste izabrali pogresan put do uspeha, u principu vase rukovodstvo i nezna sta znaci isto.
Svaka cast PARTIZANU!!!!!!!

ti

pre 12 godina

Za lika sa potpisom"JA"!!!To sto vas ima vise ,ne znaci da ste veliki klub.Vazan je kvalitet a ne kvantitet.Pogledaj tabele u svim sportovima samo ce ti se reci ko je gde danas u srpskom sportu.To su "samo"cinjenice i nista vise!!!

Pravoslavac u duksu

pre 12 godina

Ja mislim da ove titule ne treba da se priznaju.I gotova stvar.Tole je izuzetno uticajan u vaterpolu i košarci a posebno u fudbalu. A pošto su se neke utakice igrale na posne dane, jedna u beloj nedelji i jedna na petku pred slavu onda nema pojma da se priznaju titule. To nije hrišćanski.

Vlada

pre 12 godina

Poruka za sva sportska udruzenja: kvalitet ne dolazi preko noci. Za kvalitet i uspehe se radi od malih nogu! Ako zelite da znate zasto je Partizan danas najbolji u svemu, pogledajte skole za kadete i omladince i vidite koliko se paznje i energije ulaze u Partizanu. Treba napomenuti da je Partizan jedino SD koje je prisutno u SVIM sportovima i u SVIM kategorijama. Ja sam trenirao plivanje kao mali i tada je Partizan privlacio (pored Vojvodine) najbolje plivace - izmedju ostalog i mali Cavic je dolazio leti na treninge na Tas. Isto je i za sve ostale "male" i "velike" sportove, uvek je tu Partizan i jos neko drugi. To je kljuc uspeha i mudrost koja cina jedan uspesan sistem i jednu svetsku INSTITUCIJU!

=P.F.K.=

pre 12 godina

sve u svemu XIV :P
5 kosarka, 4 vaterpolo, 2 fudbal, 1 odbojka, 1 rukomet i 1 hokej

Da volim crno bele
ponosno kazem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima

Na svetu nista vece,
ne moze da postoji
nego sto je nasa ljubav
prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok zivim klicacu njemu
volim te Partizane

IDEMO U NOVE POHODE!!! SPREMITE SE, PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE!!!!

ajmo crno beli

pre 12 godina

Pustio nas Zeljko, Tole namestio!!! treba se dobro oznojiti i namuciti za sve ovo, niko nam nije nista poklonio, dominirali smo cele godine u svemu, ovo je rezultat. Zato cemo se hvaliti na sva usta :-D

Marko

pre 12 godina

Dosli Zvezdasi i spominju mi Bari... Zvezda ima jednu evropsku titulu kao celokupno sportsko drustvo. Partizan ih ima 8 ukupno. Od toga jednu u kosarci u kojoj smo gospodari uvek bili i uvek cemo biti (sa malim oscilacijama sto je sasvim normalno), dok u fudbalu smo uvek imali pojedinacne odlicne igrace, ali smo kao reprezentacija uvek bili mrtvo slovo na papiru. Tako da posle kosarke, nasi sportovi su odbojka, vaterpolo i tenis poslednjih godina. Jednostavno smesno i izlizano mi vise zvuci ta prica sa Barijem. Svaka cast za to, ali je u poredjenju sa svim ukupnim rezultatima Partizana vrlo smesno i ne toliko bitno, i sto je najbitnije ne umanjuje ni najmanje uspehe institucije kakva je Partizan!!!
Napred Crno Beli ooo ooo oooo!!! :)

munhen

pre 12 godina

samo jedna stvar mi nije jasna,sta cigani traze na ovoj strani i komentarisu!? ruzno,ruzno,ruzno....gledajte svoja posla a nas ostavite da uzivamo u crno-belij sezoni. u nemackoj se ne pominje nikakav tole vec uspeh jednog S.D.,Partizana naravno! 1860 je popularniji od bajerna,ali ko je uspesniji? manje nas je ali smo pravi,odani,kriticari kada treba,realniji i naravno ludji!!!!! jedan na deset,bar,toliko smo vredniji kao navijaci. uvek i sesti,i sedmi,i osmi....i dvanaesti igrac!!!!!

Miki Rubiroza

pre 12 godina

@ (Miki Rubiroza, 9. jun 2011 23:15)
Ahahahahahahahahahaha... i opet, ahahahahahahahaha... i još jednom, ahahahahahahahaha! Pa ti si, čoveče, samo takav talenat za komeNdiju! Što ne napišeš neku knjigu ili pozorišni KOMAD? Da, da - KOMAD! To ti baš pristaje. Nego, jel mogu još jednom? Šta? Mogu! OK: Buahahah…ahah a
(Presvisnuću od smeha, 10. jun 2011 03:26)
Preporučen (0)
Ne preporučen (0)
Bas mi je drago da imas cemu da se nasmejes, ja sam se ove godine/godina mnogo vise puta tako smejao, mozda najvise kad sam video Drobnjaka u autu, ali su, veruj mi, Lukiceva saopstenja odma tu negde. A da, argumenti su ti za medalju. Eto i vi ipak u necemu prednjacite, svaka cast.

cartmanx

pre 12 godina

Sta reci osim VELIKO HVALA CRNO BELI!!!E sad da KK krene putem VK, da FK prezimi po mogucnosti u LS, a ne bih se zalio ni da bude u ligi Evrope na prolece realno....ali HVALA..DOMINACIJA SE NASTAVLJA
P.S.Na titulu svake sekcije SD Partizan, moja prva podsvesna reakcija je misao na Duleta Vujosevica-Svi idu njegovim stopama!

aleksa

pre 12 godina

"Uspeh sportista Partizana dobija na značaju kada se uporedi sa rezultatima ostalih sportskih društava. Decenijama najveći konkurenti, članovi Crvene zvezde, u kolektivnim sportovima u muškoj konkurenciiji domogli su se u upravo završenoj sezoni samo jednog trofeja - Kupa Srbije u odbojci."

I uskoro ce o tome snimiti film... DOMINIRAJ BRE!

Cica Maca

pre 12 godina

Navijac sam Zvezde, ali rezultati SD Partizan su za svaki respekt! Strucnjaci koji se hvale kako Zvezda ima vise navijaca, ocigledno ne shvataju propozicije takmicenja, jbg. tuzno je to .

DBZ

pre 12 godina

I da nisu sve to osvojili, mi bi ih na isti nacin voleli i bodrili - to je nasa SNAGA. A ne kao onomad u Cacku, Zvezda izgubi 2:0, dosli da se pozdrave sa navijacima a ovi im zvizde, bilo mi ih je prosto zao... Partizan se voli, Tata, Ujko hvala vam sto smo Grobari!

Srbin

pre 12 godina

Raduj se Srbijo!!!
Najtrofejnije sportsko drušvo sveta i uvek ponos Srbije
u clanak nisu mogle da im stanu sve slike sampiona!!! :)
Izaberi Partizan

Compay S.

pre 12 godina

Sve cestitke partizanu, ali grobari, zar ne boli kad pored silnih vasih titula, navijaca Zvezde ima triput vise......boli jel da!? Skupilo se nas desetak da proslavimo titulu evropskog sampiona u vaterpolu,heheheehe...svasta. Pljujete nas zbog Barija. Mi barem dodtojanstveno znamo da cijenimo uspjehe naseg kluba. Svi znamo da nabrojimo prvi sastav Zvezde "iz cuga" koji je osvojio Bari. Vas pola ne zna ko je bio u ekipi kad ste bili prvaci u kosarci....ma pola vas ne zna ni ko je igrao prije tri sezone. Toliko o tome.
(kiza, 10. jun 2011 08:02)

Nas ima manje, mi to priznajemo, ali nas ima na svim sportovima. Dominacija Partizana u fudbalu nije krenula pre 20 godina pa da se formira veca grupa navijaca od po 20 godina. Da li si se zapitao kako deca po skolama reaguju na sve ove titule Partizana? Da li ce ijedno dete sa ponosom reci svojim drugovima 'navijam za Zvezdu'. Da nece mozda i ono da se vadi na Bari? Vasa ljubomora je neizleciva a to se vidi iz vasih komentara ovde. Pricate da imamo komplekse a mi smo bolji tim od vas u svim sportovima. Ti znas da nas pola ne zna da nabroji tim. Da nisi mozda pravio anketu ili si mozda vidovit? Ja vecu glupost nisam procitao ovde. Molim vas, nemojte da se blamirate toliko jer vas Lukic i kompanija dovoljno brukaju. Od evropskog sampiona postadoste nam ekipa kod koje imamo 6 sigurnih bodova.

vlajzi

pre 12 godina

Da sam Partizanovac bilo bi me sramot privilegija i podrške koju uživate od vladajućih ljudi u državi, umesto toga vi se hvalite i ponosite.
(realno, 9. jun 2011 21:44)
Epa ne moze svako biti Partizanovac, to je cast i privilegija. A biti Partizanovac jos je i sladje kad ovako kukate i placete... zar ne umete sportski i casno da podnesete dominaciju boljeg, nego morate da se ponizavate? Zar ne kapirate, da kad ste ovako pateticni i jadni, jos vise nam zadovoljstva pruzate. Razmislite malo o tome, i dizite se na noge, razdrljavicete kolena. :D

Nebojsa Mladenovic

pre 12 godina

"Gubitnici se stalno bave problemima a pobednici resavanjem istih!" Sad malo kukajte na Toleta, na sudjenje, na FSS itd... U pronalazenju izgovora ste najbolji! To vam priznajem, samo ste u toj disciplini na prvom mestu. U fudbalu kao da ste se preplatili na drugo mesto. Nije vam ni to lose s obzirom da ste u drugim sportovima dno dna. Drugi je prvi gubitnik, znaci da ste negde ipak prvi. Ne znam sto kukate na sudije i prebacujete namestanje? Mora da je Partizan podplatio i sudije u evropi... Kad ste tako dobri kao i onaj vas predsednik, zasto se u evropi niste dokazali. Da nismo mi i tamo podplatili sudije da budu protiv vas??? Vi se stalno pozivate na taj vas bari... U redu osvojili ste nesto sto vec davno ne postoji a za CL ste samo culi na vestima. Cestitajte boljima. Ko ne zna da podnese poraz, nece znati da uziva u pobedi. Zvezdasi samo jos ovo da vam porucim: Mnogo smo jaki!

vi_kako_te?

pre 12 godina

cetiri godineee,godinee dugeee,godine dugee,godineee tugeee ...

▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАН▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

alejandro

pre 12 godina

Komsije, svaka cast!
Nadam se da cemo od sledece godine vise da se nadmecemo, i nadam se da ce Lukic da ode iz FK, jer mi je vise muka od toga kako nas sve zajedno zavitlava, nas koji zaista volimo Zvezdu a ne mitove i saopstenja.
(Nenad, 9. jun 2011 19:50)
Pazljivo sa ovakvim komentarima, ne vole svi zvezdasi da im diras Lukica i Adzica, odmah ce da pomisle da si Partizanovac.

majstor

pre 12 godina

Drustvo mi nije verovalo kada sam im pricao da ce ovakva situacija u sportu da bude pre 6 godina, a sada me pitaju kako ce biti u narednih 6. Bice isto ovako. Rasti zvezdo jos si mala

Ako neznas za koji kreni od A do Z

pre 12 godina

Ako su ti potonule sve ladje, ako ti nista ne ide kako treba ako si rodjeni baksuz, pa izaberi bar klub da te obraduje ponekad.

Милош

pre 12 godina

Хокејаши су освојили и домаће првенство, пошто су два пута растурили звеѕду 10:1 и 7:2!

ne upadajte na tudje slavlje

pre 12 godina

Molio bih cenjene komsije da ne citaju ovakve vesti, brinem se za njihovo zdravstveno stanje. A ovo njihovo komentarisanje je zalosno. Sacekajte da Zvezda osvoji neku titulu pa onda tu ostavljajte komentare.

Mare

pre 12 godina

dzabe vam dominacije i donacije,kad nikad necete doziveti BARI i takav adrenalin koji se pamti ceo zivot! Ovi "uspesi" su fenomen,obzirom da ih nema nigde na svetu,ni u jednoj drzavi...toliko o normalnoj i postenoj "dominaciji"
(ZNAISHA, 9. jun 2011 23:28)
Samo se ti prijatelju moj teši Barijem, daleko ste od te godine dogurali.
Koliko ste vi skromni da se čovek sažali... Pazi ako se vi ne bunite da vam je ta liga sampiona dovoljna i da je to najbolje,ONDA SE ni mi ne žalimo DA OSVAJAMO TITULE SVAKE GODINE!!!! I SVI ZADOVOLJNI......
EEE MOJE DELIJE NE ZNATE VIŠE KAKO DA SE BRANITE I VI STE SVESNI KOLIKO STE LOSI......

s.

pre 12 godina

@(Mario, 10. jun 2011 00:13)
iskreno, nikad gluplji komentar od ovog u svome zivotu procitao nisam - a svi smo navikli vec na te vase pseudo-argumentacije i zavere.

Compay S.

pre 12 godina

Compay S

Izvini drugar..pogrijesio sam....Svih 30000 vas zna da nabroji tim....preterao sam stvarno!
(Kiza, 10. jun 2011 17:01)

Nas 30000 dovoljno za ovakvu dominaciju. A Vas koliko je? Pola Srbije? A svi u suzama.

Uros

pre 12 godina

Pesma iz 1970-i neke,a autor "Dubrovacki trubaduri"
Cisto da Grobari znaju cije pesme obradjuju i cije pesme pevaju!
Ko ne veruje neka nadje na youtube-u!
(Marko,BG, 10. jun 2011 04:18)

Naravno da znamo, i bez jutjuba... I - sta? Mi smo pevali tu pesmu dok je vas tadasnji vodja navijaca sa svojim paravojnim jedinicama pljackao dubrovacka sela, pa posle finansirao klub, inace biste verovatno jos brze propali... Mozda bi trebalo i vi da je obradite, cisto iz zahvalnosti pravim "sponzorima" iz 90-ih... A ubuduce, "stubovi srpstva", malo manje djurdjevdanskih i uskrsnjih prezderavanja, a malo vise sportskih aktivnosti i zdravog zivota, pa mozda bude i bodova... I, ako ste vec tolike patriJote, mozda je vreme da skinete zvezdu sa grba, malo je degutanto, a i toliko ste se srozali da je vec i brukate...