Sreda, 08.06.2011.

13:34

DSS: Protest protiv NATO skupa

DSS pozvao građane na protesni skup u nedelju ispred Filozofskog fakulteta, zbog ponižavanja zemlje održavanjem NATO skupa u Beogradu.

Izvor: Beta

DSS: Protest protiv NATO skupa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Srđan Babović

pre 12 godina

Samo bih da pitam komentatore koi su protiv NATO skupa da li bi nas taj NATO ikada bombardovao da je vođena drugačija politika i da nismo terali inat celom svetu...
Sve države u našem okruženju su ili u NATO-u ili su na korak od pristupanja istom.
Da li bi nas Nemac pregazio, a ustaše desetkovale da smo poslušali Nj.K.V. Kneza Pavla i ostali u trojnom paktu (a Nemci bi samo prošli preko naše teritorije i to bi nam debelo platili!)?!
Dosta smo mi, Srbi, stradali vekovima, sada je red da malo i živimo i da se bavimo biznisom!
Prošlo je vreme vitezova u oklopima koji su se borili protiv vetrenjača i za to dobijali šupalj nos do očiju. Sada se države ne brane puškom, već novcem i pameću!
Prema tome, Srbija MORA u NATO i u EU, jer to je jedini način da počnemo da živimo kao svi normalni ljudi, ali i da dobro zaradimo!
U svakom slučaju, bolji je i veštački mir nego iskreni rat!
Srpski narod hoće da živi!!!

mc

pre 12 godina

Sastanak nije Samit NATO vec svih zemalja ukljucenih u Partnerstvo za Mir, potpisnice Istambulske deklaracije i jos nekih samita i konferencija koji su vojnog karaktera. Srbija je clanica PzM (u koje nas je uveo Kostunica!!!) i na Samitu u BGD bice i predstavnici Rusije (koju Kostunica obozava!!).
Neutralnost Srbije je nesto neostvarivo i toliko nerealno kao i pronalazak Atlantide jer se mi nalazimo na takvom mestu i okruzenju da je neutralnost DIREKTAN PUT U NESTANAK!!! Pa, kada vec ne mozemo da budemo neutralni, onda je bolje da budemo prijatelji sa najjacim Savezom na svetu nego da nas cuskaju i bockaju opet jer se qrcimo i mislimo da smo veliki i bitni!
Takodje, to je dobra prilika da se zaradi!
A proslost...treba je pamtiti ali ne treba ziveti u proslosti. Ako su nas bombardovali ne znaci da sada, posle 12god ne mozemo da saradjujemo!!!

Maksim KG

pre 12 godina

Ja ne vidim vise u ovoj Vladi celne ljude Milosevicevog rezima,kao sto su npr. Mirko Marjanovic,Dragan Tomic,Nikola Sainovic,Ratko Markovic itd.,da ih ne nabrajam sve,a vi ?
Ako je iko doziveo nevidjenu politicku transformaciju,to je SPS.
Ko je mogao zamisliti pre samo 4-5 godina, da ce celnik SPS predlagati podelu Kosova i da ce ponavljati maltene svaki dan "Eu nema alternativu",kao sto to prica sadasnji presednik SPS-a Dacic,s´tim sto ih to ne opravdava za svo ono zlo koje su naneli Srbiji i gradjanima Srbije tokom ´90.god. proslog veka.

bezimena

pre 12 godina

@Umberto Eko-Ostrvo dana predjasnjeg

Budućnost uvezena iz inostranstva.:))))
Ako bi se sledila Vaša "logika", koja veze s mozgom nema, ne postoji ni sadašnjost, jer dok ja ovo kuckam, Vaš komentar je itekako prošlost!

pops

pre 12 godina

Zasto ispred Filozovskog fakulteta u nedelju ?Pozovite gradjane vec sutra i protest napravite ispred njihove baze na Kosovu. Kosovo je Srbija zar ne ? Koji je razlog da ste toliko cekali ? Valjda Srbija nije u krugu 2 ? Lepo odite dole protestujte mozda vas i shvate malo ozbiljnije. Ja sam Srbin koji nije glasao za vas kvazi ustav, tako da nemam dileme a i sumnje u vas VELIKI patriotizam ili pak idi...... iz bliske proslosti.

Heroj peska

pre 12 godina

@gagaga, 8. jun 2011 19:08

Komentar je crni humor. Norveska je itekako clanica NATO. Preporucujem Google pre pisanja komentara, pogotovo ako pisete da je neko neobavesten. Ipak, hvala, smejemo se svi u familiji vec pet minuta.

"Pre neku godinu isti skup odrzan u Norveskoj, koja isto tako nije u NATOu. Ovi DSSovci bi mogli malo da se obaveste pre nego pocnu sa svojom vec poznatom galamom."

marko

pre 12 godina

Nisam ni ja za NATO ali DSS je za to da Srbija ulazi u nekakav novi Varsavski pakt sa Rusijom a to je 1000X gore! Zato cutite tu i pokrijte se usima.

gagaga

pre 12 godina

Pre neku godinu isti skup odrzan u Norveskoj, koja isto tako nije u NATOu. Ovi DSSovci bi mogli malo da se obaveste pre nego pocnu sa svojom vec poznatom galamom.

Goran

pre 12 godina

Verovatno su ovako pozivali na proteste i u martu 41. godine, pa su nas zgazili počev od 6.aprila. Samo neuk čovek može da misli da kada su svi oko nas u NATO-u, da je pametno da budemo protiv njih. Jedino dobro je da ako napadnu možemo da i mi napadamo u svim pravcima.

WW

pre 12 godina

DSS sekta uredno sedi pred skupim laptop-ovima,i klika komentare,nebili nas opet zavarali kako će proći cenzus. Doživotna robija je mala kazna za sve što ste upropastili dok ste bili na vlasti,uključujući i vašeg vudu poglavicu,koji je ostao dužan na mnoga pitanja.

Maksim KG

pre 12 godina

Ne mogu vise da citam sta izjavljuju gospoda iz DSS-a,cvrsto su resili da nas udalje od normalnog sveta,i to ljudi i njihov vodja koji je bio na celu DOS-a,e pa sada se postavlja pitanje,da li je on uopste bio za promenu rezima S.Milosevica ili je samo pokusao pod svaku cenu da zastiti vodece ljude tog rezima od opravdanog narodnog gneva, odnosno trojanski konj, tadasnje opozicije okupljene u taj nesretni DOS.

Umberto Eko-Ostrvo dana predjasnjeg

pre 12 godina

@bezimena
"Buducnost" je fraza uvezena spolja, da bi se pobudila nada i optimizam gradjanstva da ce nesto doci, da se jadni raduju i ocekuju dok zive u bedi. Slican motiv su imali i komunisti "napred u svetlu buducnost".
Okrenimo se SADASNJOSTI, osvrnimo se oko sebe i razmislimo kako da poboljsamo svoj zivot. NATO sigurno dobro ne donosi, nije nam doneo ni u proslosti, nece doneti ni u "bucucnosti".
Uzgred, dok sam kucao komentar, vec sam dosao u "buducnost" i sve je isto.

uruRuck

pre 12 godina

Pa, sada ispada da je ovo sastanak Ujedinjenih Nacija a ne NATO-a?!
Elem, sto se NATO-a tice stvar je jednostavna: u vojni savez se stupa da bi se zajedno sa tim savezom neko treci napao ili od nekog iz vana odbranio.
Koga to Srbija nemerava da napada zajedno sa NATO-om?
Ili, od koga je to Srbija ugrozena pa joj je NATO pomoc potrebna za odbranu?
Ako je odgovor na oba pitanja: niko(ga) , cemu uopste potreba da se stupa u nekakav savez?
Niti nas ko ugrozava niti mi nekoga ugrozavamo.
Znaci: neutralnost. A to vec, bar proklmovano, imamo.

Trezveni demokrata

pre 12 godina

Clan sam DS (da, DS) i bicu u nedelju na skupu. Protiv sam samita NATO u Beogradu i potpuno mi je svejedno ko ga saziva. Kamo lepe srece da skupa nema, da je neko Sutanovcu i ekipi umeo da kaze da to ne rade. Ovako, Sule i par oficira ce dobiti aplauz NATO od 10 sekundi, Tadic dva osmeha, a mene ce prijatelji prozivati dok se ne isclanim iz DS (vec su poceli da zivkaju, blam me), o rezultatu na izborima ne smem ni da mislim. Ne samitu NATO u Beogradu, toliko mogu da uradim kao neko ko je bio bombardovan 78 dana.

bezimena

pre 12 godina

"On je naveo da niko u Srbiji ne može da zaboravi šta je NATO ovde radio od 1994. do 1999. godine i da je zato poniženje biti domaćin toj organizaciji".

Od 94. do 99.!? O čemu ovaj priča!?

Bombardovanje je postalo istorija onog momenta kada je potpisana predaja tj. kada je SM objavio da je Srbija "pobedila" NATO! Gradjane INTERESUJE BUDUĆNOST, a u njoj likova kao VdrK NEMA. Ako bi ih bilo ne bi postojala budućnost!

жена

pre 12 godina

(r2d3, 8. jun 2011 14:15)

Горе је него што сам мислила. Вас је заиста ухватила фрка, чим вам треба мантра. Ја сам против ове власти, али ми не би пало на памет да смишљам овакве глупости које немају везе са здравим разумом...

yokee

pre 12 godina

Tuzno je sto jedna propala opcija pokusava da iskoristi opravdan bes i ogorcenje ogromne vecine gradjana Srbije zbog samita NATO-a u Beogradu za jeftine politicke poene. Jos tuznije je sto vladajuca koalicija, bez obzira na obavezujucu vojnu neutralnost na koju ih je obavezala skupstina nemilosrdno "ispod zita" i na kvarno pokusava da nas ovom omrazenom vojnom savezu priblizi. Ne znam ko mi se vise gadi - srpski politikanti ili NATO.

Alex

pre 12 godina

Gospodo iz DSS-a, i srBski narode ili ce Srbija biti u NATO-u ili je nece biti! Ja znam da bi ste vi izabrali onaj put gde Srbije nema ali ima vase prazne "patriotske" price koja sluzi za zamajavanje naroda dok vi punite vase dzepove, a sve u ime patriotizma i naroda na koji se pozivate.

e-krem

pre 12 godina

Ako su drzavotvorci onda trebaju da znaju da u "zivom zidu" ne sme biti rupa inace se odmah nesto iza zatrese.A mozda bi oni skuplje "prodali" Srbiju tj.na silu.

Aca

pre 12 godina

Jedino DSS govori ono što velika većina građana Srbije misli o NATO- paktu. Sad treba očekivati novi rafal medijskih spinovanja protiv DSS-a. Ipak je sa DSS-om bilo bolje - i u ekonomskom, političkom i bilo kom drugom smislu.

matori

pre 12 godina

Ove pametnjakoviće iz DSS bi trebalo na nekoliko dana privesti, na informativne razgovore, da malo detaljnije izlože ta "svoja" gledišta o odnosima Srbije i NATO, o referendumu koji spominju i još koječemu, za šta nam još uvek duguju odgovore...
Naročito njihovog (neobaveštenog) lidera! Pošto on sve zna...

sErGiO

pre 12 godina

Evo ih ovi opet dižu larmu pred izbore, kao da to nekog zanima. DSS je prva stranka u koju sam se duboko razočarao posle 5. oktobra, a sad sam duboko razočaran u sve stranke u zemlji svrbiji. Mnogi se pitaju dokle će ovaj narod da trpi ovu vlast i kad će da se pobuni. Moj odgovor je kad se bude pojavio neko pošten ko će da povede ovaj narod u pobunu i kompletno čišćenje srpske političke scene od silne gomile koja se nakupila a u koju spada i gorepomenuti DSS.

r2d3

pre 12 godina

Samo mogu da im predlozim terapiju:
Zazmurite i na vasem mentalnom ekranu stvorite nepreglednu belu prazninu.
Zamislite u sredini neku koshtunjavu vocku.
Disite ravnomerno, i dok izdisete, ponavljajte lagano:
DSS nije Srbija,
DSS nije Srbija,
DSS nije Srbija....
impresivno, zar ne?

Velibor, USA

pre 12 godina

Imaju li ovi dokoni d(ss)-ovci ishta drugo, ishta konstruktivno da urade u Srbiji? Dokle cesh Koshtunice nesrecniche da shtetu nanosish Srbiji??

Bucko razmisljam

pre 12 godina

"Ko se svadja taj se i voli" a Srbija i NATO su se svadjali !
Ja licno sam se uvek osecao manje ugrozen od NATO Alijanse nego od kojekakvih "srpskih Rezima" !
Srbija je NATO !

Milton

pre 12 godina

Mogla bi naša vlast da povede učesnike konferencije u turistički obilazak Beograda ne bili im boravak bio što ugodniji. Predlažem da se obavezno obiđu sledeće destinacije:
- Razrušena zgrada Generalštaba u Kneza Miloša
- Razrušena zgrada Master studija RTS-a
- spomenik ubijenim radnicima u Tašmajdanskom parku

Evropejac

pre 12 godina

Gospodo iz DSS-a istorijski ne znate sta su nemci radili za vreme WW2, kako su saveznici 1945 bombardovali Beograd i Nis. Vi bi hteli da ostanemo pusto ostrvo u okeanu. Sto je bilo bilo je. Buducnost je vazna. Francuzi i Nemci ratovali stotinama godina pa im danas nista ne smeta da budu dobri susedi

Pedja

pre 12 godina

Sto se drugova iz dss- a tice jedino sto me zanima je kada ce drug Kostunica pred sudom izneti svoja saznanja vezana za atentat na pokojnog premijera Zorana Djindjica?

srdjan milosevic

pre 12 godina

Hoce li Kostunica ponovo da naredi rusenje Beograda da bi kaznio omrazeni zapad.Ili hoce gospodin Kostunica da svi gradjani Srbije budu Putinovi taoci a za uzvrat da DSSovi biznismeni dobijaju unosne poslove u Rusiji.
Gospodin Kostunica ima najmanje dva problema:
1.Za njega vreme stoji
2.Za njega ljudi nemaju nikakvu vrednost u odnosu na dogmu.

Srbija ce ili u NATO ili na sastanak sa istorijom.Ako vec i nismo na tom sastanku.

matori

pre 12 godina

Ove pametnjakoviće iz DSS bi trebalo na nekoliko dana privesti, na informativne razgovore, da malo detaljnije izlože ta "svoja" gledišta o odnosima Srbije i NATO, o referendumu koji spominju i još koječemu, za šta nam još uvek duguju odgovore...
Naročito njihovog (neobaveštenog) lidera! Pošto on sve zna...

Aca

pre 12 godina

Jedino DSS govori ono što velika većina građana Srbije misli o NATO- paktu. Sad treba očekivati novi rafal medijskih spinovanja protiv DSS-a. Ipak je sa DSS-om bilo bolje - i u ekonomskom, političkom i bilo kom drugom smislu.

Velibor, USA

pre 12 godina

Imaju li ovi dokoni d(ss)-ovci ishta drugo, ishta konstruktivno da urade u Srbiji? Dokle cesh Koshtunice nesrecniche da shtetu nanosish Srbiji??

Bucko razmisljam

pre 12 godina

"Ko se svadja taj se i voli" a Srbija i NATO su se svadjali !
Ja licno sam se uvek osecao manje ugrozen od NATO Alijanse nego od kojekakvih "srpskih Rezima" !
Srbija je NATO !

Evropejac

pre 12 godina

Gospodo iz DSS-a istorijski ne znate sta su nemci radili za vreme WW2, kako su saveznici 1945 bombardovali Beograd i Nis. Vi bi hteli da ostanemo pusto ostrvo u okeanu. Sto je bilo bilo je. Buducnost je vazna. Francuzi i Nemci ratovali stotinama godina pa im danas nista ne smeta da budu dobri susedi

Milton

pre 12 godina

Mogla bi naša vlast da povede učesnike konferencije u turistički obilazak Beograda ne bili im boravak bio što ugodniji. Predlažem da se obavezno obiđu sledeće destinacije:
- Razrušena zgrada Generalštaba u Kneza Miloša
- Razrušena zgrada Master studija RTS-a
- spomenik ubijenim radnicima u Tašmajdanskom parku

WW

pre 12 godina

DSS sekta uredno sedi pred skupim laptop-ovima,i klika komentare,nebili nas opet zavarali kako će proći cenzus. Doživotna robija je mala kazna za sve što ste upropastili dok ste bili na vlasti,uključujući i vašeg vudu poglavicu,koji je ostao dužan na mnoga pitanja.

sErGiO

pre 12 godina

Evo ih ovi opet dižu larmu pred izbore, kao da to nekog zanima. DSS je prva stranka u koju sam se duboko razočarao posle 5. oktobra, a sad sam duboko razočaran u sve stranke u zemlji svrbiji. Mnogi se pitaju dokle će ovaj narod da trpi ovu vlast i kad će da se pobuni. Moj odgovor je kad se bude pojavio neko pošten ko će da povede ovaj narod u pobunu i kompletno čišćenje srpske političke scene od silne gomile koja se nakupila a u koju spada i gorepomenuti DSS.

Trezveni demokrata

pre 12 godina

Clan sam DS (da, DS) i bicu u nedelju na skupu. Protiv sam samita NATO u Beogradu i potpuno mi je svejedno ko ga saziva. Kamo lepe srece da skupa nema, da je neko Sutanovcu i ekipi umeo da kaze da to ne rade. Ovako, Sule i par oficira ce dobiti aplauz NATO od 10 sekundi, Tadic dva osmeha, a mene ce prijatelji prozivati dok se ne isclanim iz DS (vec su poceli da zivkaju, blam me), o rezultatu na izborima ne smem ni da mislim. Ne samitu NATO u Beogradu, toliko mogu da uradim kao neko ko je bio bombardovan 78 dana.

Maksim KG

pre 12 godina

Ne mogu vise da citam sta izjavljuju gospoda iz DSS-a,cvrsto su resili da nas udalje od normalnog sveta,i to ljudi i njihov vodja koji je bio na celu DOS-a,e pa sada se postavlja pitanje,da li je on uopste bio za promenu rezima S.Milosevica ili je samo pokusao pod svaku cenu da zastiti vodece ljude tog rezima od opravdanog narodnog gneva, odnosno trojanski konj, tadasnje opozicije okupljene u taj nesretni DOS.

r2d3

pre 12 godina

Samo mogu da im predlozim terapiju:
Zazmurite i na vasem mentalnom ekranu stvorite nepreglednu belu prazninu.
Zamislite u sredini neku koshtunjavu vocku.
Disite ravnomerno, i dok izdisete, ponavljajte lagano:
DSS nije Srbija,
DSS nije Srbija,
DSS nije Srbija....
impresivno, zar ne?

gagaga

pre 12 godina

Pre neku godinu isti skup odrzan u Norveskoj, koja isto tako nije u NATOu. Ovi DSSovci bi mogli malo da se obaveste pre nego pocnu sa svojom vec poznatom galamom.

uruRuck

pre 12 godina

Pa, sada ispada da je ovo sastanak Ujedinjenih Nacija a ne NATO-a?!
Elem, sto se NATO-a tice stvar je jednostavna: u vojni savez se stupa da bi se zajedno sa tim savezom neko treci napao ili od nekog iz vana odbranio.
Koga to Srbija nemerava da napada zajedno sa NATO-om?
Ili, od koga je to Srbija ugrozena pa joj je NATO pomoc potrebna za odbranu?
Ako je odgovor na oba pitanja: niko(ga) , cemu uopste potreba da se stupa u nekakav savez?
Niti nas ko ugrozava niti mi nekoga ugrozavamo.
Znaci: neutralnost. A to vec, bar proklmovano, imamo.

Alex

pre 12 godina

Gospodo iz DSS-a, i srBski narode ili ce Srbija biti u NATO-u ili je nece biti! Ja znam da bi ste vi izabrali onaj put gde Srbije nema ali ima vase prazne "patriotske" price koja sluzi za zamajavanje naroda dok vi punite vase dzepove, a sve u ime patriotizma i naroda na koji se pozivate.

srdjan milosevic

pre 12 godina

Hoce li Kostunica ponovo da naredi rusenje Beograda da bi kaznio omrazeni zapad.Ili hoce gospodin Kostunica da svi gradjani Srbije budu Putinovi taoci a za uzvrat da DSSovi biznismeni dobijaju unosne poslove u Rusiji.
Gospodin Kostunica ima najmanje dva problema:
1.Za njega vreme stoji
2.Za njega ljudi nemaju nikakvu vrednost u odnosu na dogmu.

Srbija ce ili u NATO ili na sastanak sa istorijom.Ako vec i nismo na tom sastanku.

Pedja

pre 12 godina

Sto se drugova iz dss- a tice jedino sto me zanima je kada ce drug Kostunica pred sudom izneti svoja saznanja vezana za atentat na pokojnog premijera Zorana Djindjica?

bezimena

pre 12 godina

"On je naveo da niko u Srbiji ne može da zaboravi šta je NATO ovde radio od 1994. do 1999. godine i da je zato poniženje biti domaćin toj organizaciji".

Od 94. do 99.!? O čemu ovaj priča!?

Bombardovanje je postalo istorija onog momenta kada je potpisana predaja tj. kada je SM objavio da je Srbija "pobedila" NATO! Gradjane INTERESUJE BUDUĆNOST, a u njoj likova kao VdrK NEMA. Ako bi ih bilo ne bi postojala budućnost!

Goran

pre 12 godina

Verovatno su ovako pozivali na proteste i u martu 41. godine, pa su nas zgazili počev od 6.aprila. Samo neuk čovek može da misli da kada su svi oko nas u NATO-u, da je pametno da budemo protiv njih. Jedino dobro je da ako napadnu možemo da i mi napadamo u svim pravcima.

yokee

pre 12 godina

Tuzno je sto jedna propala opcija pokusava da iskoristi opravdan bes i ogorcenje ogromne vecine gradjana Srbije zbog samita NATO-a u Beogradu za jeftine politicke poene. Jos tuznije je sto vladajuca koalicija, bez obzira na obavezujucu vojnu neutralnost na koju ih je obavezala skupstina nemilosrdno "ispod zita" i na kvarno pokusava da nas ovom omrazenom vojnom savezu priblizi. Ne znam ko mi se vise gadi - srpski politikanti ili NATO.

Umberto Eko-Ostrvo dana predjasnjeg

pre 12 godina

@bezimena
"Buducnost" je fraza uvezena spolja, da bi se pobudila nada i optimizam gradjanstva da ce nesto doci, da se jadni raduju i ocekuju dok zive u bedi. Slican motiv su imali i komunisti "napred u svetlu buducnost".
Okrenimo se SADASNJOSTI, osvrnimo se oko sebe i razmislimo kako da poboljsamo svoj zivot. NATO sigurno dobro ne donosi, nije nam doneo ni u proslosti, nece doneti ni u "bucucnosti".
Uzgred, dok sam kucao komentar, vec sam dosao u "buducnost" i sve je isto.

mc

pre 12 godina

Sastanak nije Samit NATO vec svih zemalja ukljucenih u Partnerstvo za Mir, potpisnice Istambulske deklaracije i jos nekih samita i konferencija koji su vojnog karaktera. Srbija je clanica PzM (u koje nas je uveo Kostunica!!!) i na Samitu u BGD bice i predstavnici Rusije (koju Kostunica obozava!!).
Neutralnost Srbije je nesto neostvarivo i toliko nerealno kao i pronalazak Atlantide jer se mi nalazimo na takvom mestu i okruzenju da je neutralnost DIREKTAN PUT U NESTANAK!!! Pa, kada vec ne mozemo da budemo neutralni, onda je bolje da budemo prijatelji sa najjacim Savezom na svetu nego da nas cuskaju i bockaju opet jer se qrcimo i mislimo da smo veliki i bitni!
Takodje, to je dobra prilika da se zaradi!
A proslost...treba je pamtiti ali ne treba ziveti u proslosti. Ako su nas bombardovali ne znaci da sada, posle 12god ne mozemo da saradjujemo!!!

marko

pre 12 godina

Nisam ni ja za NATO ali DSS je za to da Srbija ulazi u nekakav novi Varsavski pakt sa Rusijom a to je 1000X gore! Zato cutite tu i pokrijte se usima.

Heroj peska

pre 12 godina

@gagaga, 8. jun 2011 19:08

Komentar je crni humor. Norveska je itekako clanica NATO. Preporucujem Google pre pisanja komentara, pogotovo ako pisete da je neko neobavesten. Ipak, hvala, smejemo se svi u familiji vec pet minuta.

"Pre neku godinu isti skup odrzan u Norveskoj, koja isto tako nije u NATOu. Ovi DSSovci bi mogli malo da se obaveste pre nego pocnu sa svojom vec poznatom galamom."

жена

pre 12 godina

(r2d3, 8. jun 2011 14:15)

Горе је него што сам мислила. Вас је заиста ухватила фрка, чим вам треба мантра. Ја сам против ове власти, али ми не би пало на памет да смишљам овакве глупости које немају везе са здравим разумом...

pops

pre 12 godina

Zasto ispred Filozovskog fakulteta u nedelju ?Pozovite gradjane vec sutra i protest napravite ispred njihove baze na Kosovu. Kosovo je Srbija zar ne ? Koji je razlog da ste toliko cekali ? Valjda Srbija nije u krugu 2 ? Lepo odite dole protestujte mozda vas i shvate malo ozbiljnije. Ja sam Srbin koji nije glasao za vas kvazi ustav, tako da nemam dileme a i sumnje u vas VELIKI patriotizam ili pak idi...... iz bliske proslosti.

e-krem

pre 12 godina

Ako su drzavotvorci onda trebaju da znaju da u "zivom zidu" ne sme biti rupa inace se odmah nesto iza zatrese.A mozda bi oni skuplje "prodali" Srbiju tj.na silu.

bezimena

pre 12 godina

@Umberto Eko-Ostrvo dana predjasnjeg

Budućnost uvezena iz inostranstva.:))))
Ako bi se sledila Vaša "logika", koja veze s mozgom nema, ne postoji ni sadašnjost, jer dok ja ovo kuckam, Vaš komentar je itekako prošlost!

Maksim KG

pre 12 godina

Ja ne vidim vise u ovoj Vladi celne ljude Milosevicevog rezima,kao sto su npr. Mirko Marjanovic,Dragan Tomic,Nikola Sainovic,Ratko Markovic itd.,da ih ne nabrajam sve,a vi ?
Ako je iko doziveo nevidjenu politicku transformaciju,to je SPS.
Ko je mogao zamisliti pre samo 4-5 godina, da ce celnik SPS predlagati podelu Kosova i da ce ponavljati maltene svaki dan "Eu nema alternativu",kao sto to prica sadasnji presednik SPS-a Dacic,s´tim sto ih to ne opravdava za svo ono zlo koje su naneli Srbiji i gradjanima Srbije tokom ´90.god. proslog veka.

Srđan Babović

pre 12 godina

Samo bih da pitam komentatore koi su protiv NATO skupa da li bi nas taj NATO ikada bombardovao da je vođena drugačija politika i da nismo terali inat celom svetu...
Sve države u našem okruženju su ili u NATO-u ili su na korak od pristupanja istom.
Da li bi nas Nemac pregazio, a ustaše desetkovale da smo poslušali Nj.K.V. Kneza Pavla i ostali u trojnom paktu (a Nemci bi samo prošli preko naše teritorije i to bi nam debelo platili!)?!
Dosta smo mi, Srbi, stradali vekovima, sada je red da malo i živimo i da se bavimo biznisom!
Prošlo je vreme vitezova u oklopima koji su se borili protiv vetrenjača i za to dobijali šupalj nos do očiju. Sada se države ne brane puškom, već novcem i pameću!
Prema tome, Srbija MORA u NATO i u EU, jer to je jedini način da počnemo da živimo kao svi normalni ljudi, ali i da dobro zaradimo!
U svakom slučaju, bolji je i veštački mir nego iskreni rat!
Srpski narod hoće da živi!!!

Aca

pre 12 godina

Jedino DSS govori ono što velika većina građana Srbije misli o NATO- paktu. Sad treba očekivati novi rafal medijskih spinovanja protiv DSS-a. Ipak je sa DSS-om bilo bolje - i u ekonomskom, političkom i bilo kom drugom smislu.

Velibor, USA

pre 12 godina

Imaju li ovi dokoni d(ss)-ovci ishta drugo, ishta konstruktivno da urade u Srbiji? Dokle cesh Koshtunice nesrecniche da shtetu nanosish Srbiji??

matori

pre 12 godina

Ove pametnjakoviće iz DSS bi trebalo na nekoliko dana privesti, na informativne razgovore, da malo detaljnije izlože ta "svoja" gledišta o odnosima Srbije i NATO, o referendumu koji spominju i još koječemu, za šta nam još uvek duguju odgovore...
Naročito njihovog (neobaveštenog) lidera! Pošto on sve zna...

Bucko razmisljam

pre 12 godina

"Ko se svadja taj se i voli" a Srbija i NATO su se svadjali !
Ja licno sam se uvek osecao manje ugrozen od NATO Alijanse nego od kojekakvih "srpskih Rezima" !
Srbija je NATO !

r2d3

pre 12 godina

Samo mogu da im predlozim terapiju:
Zazmurite i na vasem mentalnom ekranu stvorite nepreglednu belu prazninu.
Zamislite u sredini neku koshtunjavu vocku.
Disite ravnomerno, i dok izdisete, ponavljajte lagano:
DSS nije Srbija,
DSS nije Srbija,
DSS nije Srbija....
impresivno, zar ne?

Evropejac

pre 12 godina

Gospodo iz DSS-a istorijski ne znate sta su nemci radili za vreme WW2, kako su saveznici 1945 bombardovali Beograd i Nis. Vi bi hteli da ostanemo pusto ostrvo u okeanu. Sto je bilo bilo je. Buducnost je vazna. Francuzi i Nemci ratovali stotinama godina pa im danas nista ne smeta da budu dobri susedi

sErGiO

pre 12 godina

Evo ih ovi opet dižu larmu pred izbore, kao da to nekog zanima. DSS je prva stranka u koju sam se duboko razočarao posle 5. oktobra, a sad sam duboko razočaran u sve stranke u zemlji svrbiji. Mnogi se pitaju dokle će ovaj narod da trpi ovu vlast i kad će da se pobuni. Moj odgovor je kad se bude pojavio neko pošten ko će da povede ovaj narod u pobunu i kompletno čišćenje srpske političke scene od silne gomile koja se nakupila a u koju spada i gorepomenuti DSS.

Alex

pre 12 godina

Gospodo iz DSS-a, i srBski narode ili ce Srbija biti u NATO-u ili je nece biti! Ja znam da bi ste vi izabrali onaj put gde Srbije nema ali ima vase prazne "patriotske" price koja sluzi za zamajavanje naroda dok vi punite vase dzepove, a sve u ime patriotizma i naroda na koji se pozivate.

srdjan milosevic

pre 12 godina

Hoce li Kostunica ponovo da naredi rusenje Beograda da bi kaznio omrazeni zapad.Ili hoce gospodin Kostunica da svi gradjani Srbije budu Putinovi taoci a za uzvrat da DSSovi biznismeni dobijaju unosne poslove u Rusiji.
Gospodin Kostunica ima najmanje dva problema:
1.Za njega vreme stoji
2.Za njega ljudi nemaju nikakvu vrednost u odnosu na dogmu.

Srbija ce ili u NATO ili na sastanak sa istorijom.Ako vec i nismo na tom sastanku.

Pedja

pre 12 godina

Sto se drugova iz dss- a tice jedino sto me zanima je kada ce drug Kostunica pred sudom izneti svoja saznanja vezana za atentat na pokojnog premijera Zorana Djindjica?

bezimena

pre 12 godina

"On je naveo da niko u Srbiji ne može da zaboravi šta je NATO ovde radio od 1994. do 1999. godine i da je zato poniženje biti domaćin toj organizaciji".

Od 94. do 99.!? O čemu ovaj priča!?

Bombardovanje je postalo istorija onog momenta kada je potpisana predaja tj. kada je SM objavio da je Srbija "pobedila" NATO! Gradjane INTERESUJE BUDUĆNOST, a u njoj likova kao VdrK NEMA. Ako bi ih bilo ne bi postojala budućnost!

yokee

pre 12 godina

Tuzno je sto jedna propala opcija pokusava da iskoristi opravdan bes i ogorcenje ogromne vecine gradjana Srbije zbog samita NATO-a u Beogradu za jeftine politicke poene. Jos tuznije je sto vladajuca koalicija, bez obzira na obavezujucu vojnu neutralnost na koju ih je obavezala skupstina nemilosrdno "ispod zita" i na kvarno pokusava da nas ovom omrazenom vojnom savezu priblizi. Ne znam ko mi se vise gadi - srpski politikanti ili NATO.

жена

pre 12 godina

(r2d3, 8. jun 2011 14:15)

Горе је него што сам мислила. Вас је заиста ухватила фрка, чим вам треба мантра. Ја сам против ове власти, али ми не би пало на памет да смишљам овакве глупости које немају везе са здравим разумом...

WW

pre 12 godina

DSS sekta uredno sedi pred skupim laptop-ovima,i klika komentare,nebili nas opet zavarali kako će proći cenzus. Doživotna robija je mala kazna za sve što ste upropastili dok ste bili na vlasti,uključujući i vašeg vudu poglavicu,koji je ostao dužan na mnoga pitanja.

e-krem

pre 12 godina

Ako su drzavotvorci onda trebaju da znaju da u "zivom zidu" ne sme biti rupa inace se odmah nesto iza zatrese.A mozda bi oni skuplje "prodali" Srbiju tj.na silu.

Maksim KG

pre 12 godina

Ne mogu vise da citam sta izjavljuju gospoda iz DSS-a,cvrsto su resili da nas udalje od normalnog sveta,i to ljudi i njihov vodja koji je bio na celu DOS-a,e pa sada se postavlja pitanje,da li je on uopste bio za promenu rezima S.Milosevica ili je samo pokusao pod svaku cenu da zastiti vodece ljude tog rezima od opravdanog narodnog gneva, odnosno trojanski konj, tadasnje opozicije okupljene u taj nesretni DOS.

Milton

pre 12 godina

Mogla bi naša vlast da povede učesnike konferencije u turistički obilazak Beograda ne bili im boravak bio što ugodniji. Predlažem da se obavezno obiđu sledeće destinacije:
- Razrušena zgrada Generalštaba u Kneza Miloša
- Razrušena zgrada Master studija RTS-a
- spomenik ubijenim radnicima u Tašmajdanskom parku

Trezveni demokrata

pre 12 godina

Clan sam DS (da, DS) i bicu u nedelju na skupu. Protiv sam samita NATO u Beogradu i potpuno mi je svejedno ko ga saziva. Kamo lepe srece da skupa nema, da je neko Sutanovcu i ekipi umeo da kaze da to ne rade. Ovako, Sule i par oficira ce dobiti aplauz NATO od 10 sekundi, Tadic dva osmeha, a mene ce prijatelji prozivati dok se ne isclanim iz DS (vec su poceli da zivkaju, blam me), o rezultatu na izborima ne smem ni da mislim. Ne samitu NATO u Beogradu, toliko mogu da uradim kao neko ko je bio bombardovan 78 dana.

Goran

pre 12 godina

Verovatno su ovako pozivali na proteste i u martu 41. godine, pa su nas zgazili počev od 6.aprila. Samo neuk čovek može da misli da kada su svi oko nas u NATO-u, da je pametno da budemo protiv njih. Jedino dobro je da ako napadnu možemo da i mi napadamo u svim pravcima.

marko

pre 12 godina

Nisam ni ja za NATO ali DSS je za to da Srbija ulazi u nekakav novi Varsavski pakt sa Rusijom a to je 1000X gore! Zato cutite tu i pokrijte se usima.

pops

pre 12 godina

Zasto ispred Filozovskog fakulteta u nedelju ?Pozovite gradjane vec sutra i protest napravite ispred njihove baze na Kosovu. Kosovo je Srbija zar ne ? Koji je razlog da ste toliko cekali ? Valjda Srbija nije u krugu 2 ? Lepo odite dole protestujte mozda vas i shvate malo ozbiljnije. Ja sam Srbin koji nije glasao za vas kvazi ustav, tako da nemam dileme a i sumnje u vas VELIKI patriotizam ili pak idi...... iz bliske proslosti.

Umberto Eko-Ostrvo dana predjasnjeg

pre 12 godina

@bezimena
"Buducnost" je fraza uvezena spolja, da bi se pobudila nada i optimizam gradjanstva da ce nesto doci, da se jadni raduju i ocekuju dok zive u bedi. Slican motiv su imali i komunisti "napred u svetlu buducnost".
Okrenimo se SADASNJOSTI, osvrnimo se oko sebe i razmislimo kako da poboljsamo svoj zivot. NATO sigurno dobro ne donosi, nije nam doneo ni u proslosti, nece doneti ni u "bucucnosti".
Uzgred, dok sam kucao komentar, vec sam dosao u "buducnost" i sve je isto.

gagaga

pre 12 godina

Pre neku godinu isti skup odrzan u Norveskoj, koja isto tako nije u NATOu. Ovi DSSovci bi mogli malo da se obaveste pre nego pocnu sa svojom vec poznatom galamom.

bezimena

pre 12 godina

@Umberto Eko-Ostrvo dana predjasnjeg

Budućnost uvezena iz inostranstva.:))))
Ako bi se sledila Vaša "logika", koja veze s mozgom nema, ne postoji ni sadašnjost, jer dok ja ovo kuckam, Vaš komentar je itekako prošlost!

mc

pre 12 godina

Sastanak nije Samit NATO vec svih zemalja ukljucenih u Partnerstvo za Mir, potpisnice Istambulske deklaracije i jos nekih samita i konferencija koji su vojnog karaktera. Srbija je clanica PzM (u koje nas je uveo Kostunica!!!) i na Samitu u BGD bice i predstavnici Rusije (koju Kostunica obozava!!).
Neutralnost Srbije je nesto neostvarivo i toliko nerealno kao i pronalazak Atlantide jer se mi nalazimo na takvom mestu i okruzenju da je neutralnost DIREKTAN PUT U NESTANAK!!! Pa, kada vec ne mozemo da budemo neutralni, onda je bolje da budemo prijatelji sa najjacim Savezom na svetu nego da nas cuskaju i bockaju opet jer se qrcimo i mislimo da smo veliki i bitni!
Takodje, to je dobra prilika da se zaradi!
A proslost...treba je pamtiti ali ne treba ziveti u proslosti. Ako su nas bombardovali ne znaci da sada, posle 12god ne mozemo da saradjujemo!!!

Heroj peska

pre 12 godina

@gagaga, 8. jun 2011 19:08

Komentar je crni humor. Norveska je itekako clanica NATO. Preporucujem Google pre pisanja komentara, pogotovo ako pisete da je neko neobavesten. Ipak, hvala, smejemo se svi u familiji vec pet minuta.

"Pre neku godinu isti skup odrzan u Norveskoj, koja isto tako nije u NATOu. Ovi DSSovci bi mogli malo da se obaveste pre nego pocnu sa svojom vec poznatom galamom."

uruRuck

pre 12 godina

Pa, sada ispada da je ovo sastanak Ujedinjenih Nacija a ne NATO-a?!
Elem, sto se NATO-a tice stvar je jednostavna: u vojni savez se stupa da bi se zajedno sa tim savezom neko treci napao ili od nekog iz vana odbranio.
Koga to Srbija nemerava da napada zajedno sa NATO-om?
Ili, od koga je to Srbija ugrozena pa joj je NATO pomoc potrebna za odbranu?
Ako je odgovor na oba pitanja: niko(ga) , cemu uopste potreba da se stupa u nekakav savez?
Niti nas ko ugrozava niti mi nekoga ugrozavamo.
Znaci: neutralnost. A to vec, bar proklmovano, imamo.

Srđan Babović

pre 12 godina

Samo bih da pitam komentatore koi su protiv NATO skupa da li bi nas taj NATO ikada bombardovao da je vođena drugačija politika i da nismo terali inat celom svetu...
Sve države u našem okruženju su ili u NATO-u ili su na korak od pristupanja istom.
Da li bi nas Nemac pregazio, a ustaše desetkovale da smo poslušali Nj.K.V. Kneza Pavla i ostali u trojnom paktu (a Nemci bi samo prošli preko naše teritorije i to bi nam debelo platili!)?!
Dosta smo mi, Srbi, stradali vekovima, sada je red da malo i živimo i da se bavimo biznisom!
Prošlo je vreme vitezova u oklopima koji su se borili protiv vetrenjača i za to dobijali šupalj nos do očiju. Sada se države ne brane puškom, već novcem i pameću!
Prema tome, Srbija MORA u NATO i u EU, jer to je jedini način da počnemo da živimo kao svi normalni ljudi, ali i da dobro zaradimo!
U svakom slučaju, bolji je i veštački mir nego iskreni rat!
Srpski narod hoće da živi!!!

Maksim KG

pre 12 godina

Ja ne vidim vise u ovoj Vladi celne ljude Milosevicevog rezima,kao sto su npr. Mirko Marjanovic,Dragan Tomic,Nikola Sainovic,Ratko Markovic itd.,da ih ne nabrajam sve,a vi ?
Ako je iko doziveo nevidjenu politicku transformaciju,to je SPS.
Ko je mogao zamisliti pre samo 4-5 godina, da ce celnik SPS predlagati podelu Kosova i da ce ponavljati maltene svaki dan "Eu nema alternativu",kao sto to prica sadasnji presednik SPS-a Dacic,s´tim sto ih to ne opravdava za svo ono zlo koje su naneli Srbiji i gradjanima Srbije tokom ´90.god. proslog veka.