Nedelja, 29.05.2011.

19:28

Miting SRS završen u neredima

Miting SRS završen je u nedelju uveče nakon što su izbili neredi. Prethodno se više hiljada građana okupilo na protestu zbog hapšenja Ratka Mladića.

Izvor: B92

Miting SRS završen u neredima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Duca

pre 12 godina

Neverovatno da je SRS svejedno iskoristila priliku i zloupotrebom imena Ratka Mladića pokušala da sakupi još koji poenčić. Jadno! A o nebuloznoj izjavi njihovog predsednika, ne vredi ni trošiti reči. Očigledno da mu uspeh SNS-a jako smeta. Čovek stvarno ne zna više šta priča od besa.

Оrdinis

pre 12 godina

Тачно, митинг неће ништа променити. Ми и даље ћемо имати незапосленост и лошу власт. Младић ће отићи у Хаг и цела ова прашина ће остати да историја да одреднице и импликације. Тужно и помало горко.

Lady D

pre 12 godina

Dakle, Šešelj je definitivno pogubio pojam realnosti. Očigledno da mu uspeh SNS-a na čelu sa Nikolićem i Vučićem jako smeta, pa misli da će besmislenim izjavama, koje nemaju veze sa stvarnošću umanjiti njihovu snagu. Čovek stvarno ne zna više šta priča.

Duki

pre 12 godina

Ništa novo za radikale! Neredi su im uobičajeni scenario. Kao što se i moglo pretpostaviti, radikali su ovaj skup iskoristili u svrhu promovisanja svoje stranke. Ostalo ih je jako malo, pa nije čudno što njihovom lideru jako smeta uspeh Nikolića i Vučića. Čitanje sramne Šešeljeve poruke samo pokazuje njihovo pravo lice. Bes zbog uspeha i snage SNS-a je prosto oduzela Šešelju moć rasuđivanja.

Ivana

pre 12 godina

Svako treba da odgovara za svoje postupke.Radikali su neodgovorna stranke, poznata po incidentima.Skupili su sve ekstremističke grupe koje postoje,uništili Beograd, šta su postigli ništa.Vlast je nesposobna da bilo šta uradi.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.Vlasti je trebalo 16 godina da uhapsi Mladića.Nama su potrebni izbori da bi išli napred.

Bojan

pre 12 godina

Molim b92 za objavu komentara.
Kao prvo,vise mi je pun kufer raznoraznih kreatora tj kreatura devedesetih,koji mi ovu 21stoljecnu Srbiju dele i prekrajaju.(stoljece-srpska rec).Po majci sam iz Bosne znaci mogao bih da uzvikujem mladic ovo mladic heroj ali mi naravno nepada na pamet jer me boli uvo i za njega i za karadzica i hadzica i sljivancanina i sve ostale jnaovske mozgove koji su zajedno sa svojim hrvatskim i muslimanskim kolegama razvalili jednu lepu zemlju.Nisam jugonostalgicar ali se samo pitam,ko to i u cije ime sme da drzi kao taoce jedan narod nekoliko generacija,jednu zemlju koja je ionako napacena i koji to mongoloidi mogu da se dive liku i delu *******nim generalima i jos *******nijim srsovcima kad je dete kad se rodi dete,ono tada ne zna ni veru ni naciju.Moj je ujak bio u tim nesrecnim ratovima braneci samo svoj dom ,ali mi je i tada reako ,kolju oni ,kolju i uje(ustase),ali da znas koljemo i mi.U ratu kao i u sexu nema nevinih,a nas je ovaj ratko mladic kao i njemu slicni za...avao tolike godine.Em nije srpski drzavljanin,rodjen u Bosni,em je general vojske koja nije nasa,vec Republike Srpske,em mi zbog njega placamo.Da se razumemmo,ja da mogu ,ne u Hag nego na pusto ostrvo poslao bih i mladica i karadzica i gotovinu i orica i sve one krvnike koji su imali snage da narede klanje ovog ili onog naroda.Kad konacno a hvala Bogu polako se kapira,vecina gradjana Srbije ukapira da nam glavna preokupacija treba biti socijalni mir i poboljsanje standarda onda se mozemo i dovesti u red,da i srs,dss,urs,sns,sps,ds,i ostale s-ove jednsoatvno sklonimo gde treba i da ovu zemlju prelepu Srbiju pocne da vodi generacija oslobodjena duhova proslosti koja ce znati ko su pravi heroji (Vojvoda Misic,Stepa Stepanovic) ali i neki novi heroji kad se vec pozivate na herojstva ovog mladica,heroj koji ugnjetava narod,setite se onda velikog Majora Tepica,e za mene je to heroizam ,tako da dragi gradjani Srbije,draga braco Srbi,kao naravno i braco Hrvati koji zivite u Srbiji,braco Muslimani koji zivite u Srbiji,i svi ostali koje smatram bracom jer nam je u licnoj karti svima isto SRBIJA,volimo i unapredjujmo ovu zemlju u socijalnom i ekonomskom kao i u ljudskom i duhovnom smislu svako u svojoj veri i naciji i onda cete videti kako je svejedno da li se zoves Stefan,Stipan ili Safet,isti jezik ista krv ista zemlja,a ratove i ov kvaziheroje ostavimo sudu istorije,a mi promenimo Srbiju na bolje i zivimo jos ovo sto nam je ostalo od zivota.(Bojan 33 godine,tek se zaposlio).p.s. nisam iz Beograda ali ga volim ,kao i Novi sad,Novi Pazar,kao i Suboticu.......pametnom dosta

Rodjen u BG odrastao u SA

pre 12 godina

Tjesi me mali broj okupljenih, tjesi me velika vecina vasih komentara jer ja sam jedan od onih za koje je ljudsko *ubre(mladic) govorio "udari na Pofalice tamo nema mnogo Srba".Meni je moj brat bio citav svijet! Nije patriotizam slijepo vjerovati u nase junastvo,slavu, prkos (jeste kad su istinite)vec se boriti protiv ovog smeca kad se pojave,promile svoju glavu iz rupe.. A krivi smo svi,svi do jednoga sto smo mogli dopustiti sebi Milosevica,Karadjica,Mladica....Nije taj monstrum ubijao bilo koga to su bila nasa braca i sestre a njihova vjera je sporedna stvar,nasporednija. Mozda smo svi jednom i sreli ponekod od njih. Ja jesam.

Shankly

pre 12 godina

Po nacinu na koji ovi vajni "beogradjani" generalizuju ljude i podvode ih pod termine stoka, seljacine i sl. ni po cemu se ne razlikuju od ovih "protestanata". Ja vas ne gotivim ni jedne ni druge, samo konstatujem.

dalmatinka

pre 12 godina

Dragi Be-ge-de i njemu slicni,
Bez namere da ikog vredjam i verujuci da je tvoj komentar odraz neobrazovanost i lakomislenosti, a ne zle namere, evo da odgovorim u ime prekodrinskih srba, koji bi po tebi trebali da se vrate odakle su dosi, pa da tamo guslaju, a ne da protestuju po Bg.
1. Niko od nas ne opravdava genocid nezavisno ko ga je ucinio, jer isti NE MOZE imati opravdanje. Bas mi koji smo i izgubili u politickim igrarijama najmili se najbolje mozemo saosecati sa drugom stranom i zeleti da se ovo s...e sto pre zavrsi. Igra merenja ciji je broj zrtava je besmislena i nece pomoci ni malo zaceljivanju rana.
2. Opste je poznato da ovakve skupove uglavnom sacinjavaju napaljeni klinci, navijaci i sl. olos. Postenog coveka, ukljucujuci i prekodrinske srbe, sigurno tu neces naci nedeljom vece.
3. Stavljanje znaka jednakosti izmedju svih prekodrinskih srba i needukovane @#$%! koja lomi po Beogradu, samo pokazuje koliko si ti sam pokusavajuci da glumis nekog sa proevropskim shvatanjima uskih svatanja, sa gomilom predrasuda i stereotipa. Svugde ima neobrazovane mase sa kojom je lako manimuplisati, ali nista se ne moze genralizovati. Dinarski tip je svakako poznat po svojoj inteligenciji, malo googlaj odakle je Nikola Tesla (struju, ovo, ono).

Aleksandar

pre 12 godina

@Vukovarac, Postoji jedna razlika.Dok si ti dobio vecinu pozitivnih komentara na svoj komentar,na moj isti na vasim portalima izlupali su mi sve minuse.Cini mi se da se vi tek suocavate sa prosloscu.

Aleksa

pre 12 godina

Sve srkbavo,cosavo,polupijano,zapusteno!Muzika govori sve,babe i dede padaju u agoniji,politicka i ekstremisticka obelezja,ratnohuskacki kolorit! U kakvoj su zabludi ovi ljudi,neverovatno!

Samo razmisljam

pre 12 godina

I ? Dokle ? Ovo su dani mrmota, u BG ne smes napraviti ni svadbu sa preko 500 zvanica, jer ce odmah meko prikljuciti i napraviti problem. I ti isti su sutra na ulici, i cekaju novi miting da se izive. Niko nije kriv ... I Srbija se u ponedeljak ujutru budi i zivi dalje ... A ja moram da proverim politickO stanje u centru, pa da vidim da li da dete saljem samo u skolu :-(

Ovo sa politikom nema veze .... Nazalost !

DIVISION

pre 12 godina

Eto Srbi tako je i nama Hrvatima kakao vi volite svoje generale tako mi naše a na kraju će jedne i druge tamo neki Nizozemac osudit, dva naroda ista sudbina. Pozdrav iz Hrvatske :)

Karaburma

pre 12 godina

Pa ako mislite da smo ziveli 16 godina u agoniji ISKLJUCIVO zbog Ratka Mladica, pitacu vas za komentar kada se kao uslov za "korak dalje" postave Hadzic, Kosovo, Vojvodina i Sandzak. Holandija, koliko god je voleli ili ne voleli zbog njihovog stava, najrealnije govori o tome sta nas dalje ceka. A ako nekim tutumracima ovde Mladic predstavlja jedini problem, onda bi to u principu znacilo da nas od njegovog ulaska u Hasku celiju ceka jako lepo i bericetno vreme. E, ljudi moji, daleko smo od toga, i jos mnogo lizanja evropskog dupeta cemo morati da prezivimo da bi nam bilo bolje. Nemojte se tesiti da je Mladic bio jedini problem.

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Nema gore kazne Mladiću od ove koju je sam sebi priredio i koju mu priređuju radikali i ex-radikali koji se kao bore za njega. Mogu misliti kako se osećaju oni koji su svih ovih godina verovali u mitove o njemu. Miroslav Lazanski je to divno formulisao uporedivši kraj Mladića sa krajem Nemačkog generala koji je kada su došli da ga ubiju rekao neka hvala imam svoj pištolj, a mladić je imao dva pištolja ali je ipak izabrao jagode i plazmu kao i ostale patriote koje su išle u Bosnu zbog video rekordera a ne zbog patriotizma.

who's your daddy

pre 12 godina

"On je otac svih onih koji nisu ubijeni i bačeni u jame", rekao je Darko Mladić
....
Grešiš, Darko. Moj otac je pristojan i dobročudan čovek, a tvoj otac je zločinac.

Nenad J

pre 12 godina

Zasto SRS organizuje miting, ako nema autoriteta da drzi sve pod kontrolom i ako ne moze da garantuje mirne proteste? Strasno, neodgovorno, neozbiljno...

Danijel

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta se radi, samo pokazujemo svetu da smo divljaci,huligani, nama treba afrika, a ne evropska civilizacija!!!!

bane

pre 12 godina

1) Na 0:22 drugog klipa, izvesna osoba, cetvrta sa leve strane, pravi gest rukom koji me neodoljivo potseca na nesto, ne znam za vas. Jos u trenutku kada ide pesma o Dragolubu Mihajlovicu.

2) Upotreba Seseljevog sina u ovu svrhu, sa sve onim papirom sa kojeg je citao neciji tekst.

3) Sve te osobe, njihov govor, izgled, misljenje...

4) "Miran miting"

Ponosan sam sto sam pripadnik naroda koji je izrodio umove kao sto su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Milutin Milankovic, Ivo Andric, naroda koji je izvojevao velike pobede boreci se za svoju drzavnost i slobodu u Balkanskim i Prvom svetskom ratu, naroda koji je ziveo ponosito usled svih nedaca...ali nekim potezima iz devedesetih godina koji jos zive zahvaljujuci ljudima koji su bili na ovom protestu i njima slicnima, dovodimo sebe u opasnost da nikada vise ne povratimo lepu sliku koju je nas narod imao u svetu i koju zasluzije. Zato dozovimo se pameti.

Masta

pre 12 godina

Prvi video koji pokazuje obraz koji stize . Pored, opet jedan hordas s zastavom,a sam video je nacinjen sa drveta??? Umesto da sidjemo mi se veremo.

Nego, jos sutra sam u crkvi na malom pranju savesti jer moje veze sezu ravno do neba,u navali humanosti pomolicu se i za njih jer nakon toga sledi 'tecaj' tenisa. Ajmo Nole

Ortodox

pre 12 godina

E muka mi je od ovog licemerja. Rodjeni sam Beogradjanin i uzivam kada vidim kako se rodni grad uredjuje i postaje polako prava metropola. Naravno da ne volim da se rusi i ruzi grad u kome ziv i znam koliko svaka investicija kosta. Medjutim citajuci komentare, muka mi je i od ovih mojih sugradjana snobova. 80% beogradjana su doseljenici, trenutno, ti isti ne znaju da bace smece gde treba, njihovi kucici vrse nuzdu gde stignu, te divne dame bacaju uloske u toalete, pola muskaraca pljuju po ulici ili tresu nos na ulici, voze kao neandertalci itd. na ovom skupu ljudi su dosli da izraze svoje misljenje, ovo je nista sta su radile nase tako hvaljene komsije u Zagrebu ili pogldajte sta su radili demonstranti u Parizu, Atini, Briselu itd. Da li to znaci da je ovaj rezim postao diktatura, da vise ne smes ni da se boris za svoja prava? Da li je danas najveca sramota reci da volis svoj narod i da si Srbin? Da zelis ravnopravnu Srbiju, da ne moramo stalno da savijamo ledja pred drugima? Nismo zeleli ovakvu demokratiju.

objectiva

pre 12 godina

Uz najrigoroznije moralne i ljudske ograde, sa krajnjom uzdržanošću, možda se može naći neka trunčica razumjevanja, za one koji su poneseni ratnohuškačkom euforijom, zgriješili ili učinili ružne stvari tokom ratova. Ali ne postoji trunka razumijevanja, za one koji danas, nakon toliko godina, pored svih relevantnih informacija i brojnih sudskih presuda o Srebrenici i dalje veličaju zločin. Darko može voljeti i poštivati svoga oca, možda mu se može oprostiti što je sve ove godine bio u mreži podrške prikrivanja i pomaganja, ali mu se nikako ne može oprostiti Mladićeva nedjela predstavljati srpskim strateškim interesima. Zločine nad onolikim brojem ljudi nisu mogli napravili osvetnici i nekontrolirane odmetnute grupe, već isključivo organizovana mašinerija na čijem čelu je bio Mladić. U Srebrenici mu se nije smio niko suprostaviti niti prekršiti njegovu naredbu. Šta je naredio, to se moralo izvršiti!

FreeMan

pre 12 godina

Svaki protest je miran, a posle svakog ljudi u pritvor, zatvor, bolnicu i sl. Uz to dodje urnebes po ulicama, lomljenje, rusenje..... Pa mala deca vec znaju sta ce se desiti na tom "mirnom protestu". Namerno organizuju to.

zbunjeni

pre 12 godina

samoproklamovani četnički vojvoda i predsednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić.
Kako cetnicki vojvoda i predsednik partije socijalista moze stojati u istoj recenici.
SMESNI STE.

sio mi ga djura

pre 12 godina

Oduvek je bilo raspolucivanja u Srpskom narodu. Gde bi smo mi kao narod bili da mi je znati da smo makar oko jedne stvari svi slozno mogli da stanemo!!!? Elem, dok je nas nemojte se sekirati uvek cemo se oko necega prepucavati samo tako. Nadam se da nas je istorija naucila da znamo udariti jedan na drugoga. Upamet se Srbi.

wroom1975

pre 12 godina

Od sve te "mase" tamo, koja budi receno nije mogla da popuni ni jednu tribinu recimo Partizanovog stadiona, kladim se da nisi mogao jednog da nadjes koji ustvari zna zasto je tu...dno dna Srpske politicke scene na bini, jos gora situacija u publici...

DJ!

pre 12 godina

Prodjoh malo pre pored parkinga Sava Centra, tamo jedno 200 autobusa. Je l vam dosao iko iz Beograda na ovaj miting??? Sve izvestaceno, kako to vec ide u partijama, imate prevoz i sendvice u istom, idemo za Beograd!!!

S2

pre 12 godina

Bitno da je onaj Obradović na slobodi. A "demonstranti" neka pročitaju neku knjigu, pokose travu u dvorištu, spreme stan ili pogledaju neki dokumentarac. Doduše, čitanje je verovatno problem, umesto trave je prašina (ili je kosi deda od 90 godina), mama sprema stan a na TV prijemniku postoje samo "Pink" i "PTC". Važno da se bune protiv hapšenja Mladića kao da je to jedini problem. Nezaposlenost, korupcija, kriminal (koji će verovatno sustići iste u skorije vreme) su prihvatljivi. Kakva trula i izbušena kanta od države i društva.

cvele

pre 12 godina

lepo od vas sto ste pozvali tomu u utisak nedelje.znaci vec je bilo nekih incidenata.bas me zanima sta se desava u gradu.nikada mi necemo biti normalni.

Mlad-ić

pre 12 godina

Eto kako smo sistematski uništeni od idiota! Ovi održavaju miting, meću malo dete na binu, dok im ''otac srpske nacije'' govori da im je lider kreten. O Srbijo ala si vesela! Još im samo fali mečka i ringišpil pa su kompletni. Toma je jedan deo te ekipe pokušao da emancipuje, ali džaba, ubiše ih pokretne stepenice. A ove će kasnije panduri da skidaju sa drveća jer još nemaju svest da su u centru Beograda, te da park nije šuma u kojoj su odrasli.

VecaBG

pre 12 godina

Moje pitanje sinu Mladica: gde je njegov otac bio svih ovih 16 godina agonije u kojoj je Srbija zivela zbog njegovog oca. Zasto se nije dostojanstveno predao ? Ciji zivot vise vredi njegov ili nase dece ? On je jedna najobicnija sebicna matora kukavica i nije zasluzio nista. Ja postujem heroja, borca za svoj narod koji se bori na liniji fronta. Gadi mi se onaj koji ubija decu u ime nekih svojih umobolnih ideala.

mirka

pre 12 godina

Ljudski je imati svoje misljenje, stav i delo, koje coveka negde odredjuje.
Neredi u Beogradu! Dokle vise razbijanja i materijalnog i duhovnog?!
Ljudi, prizovite se pameti. Protestujte, trazite, zahtevajte, ali na nacin koji drugog ne boli, a ni ne kosta.
Ova grupa bezobraznika, koja sebe naziva politicarima, a pri tom i sede u skupstini i koje kuda i dobijaju, da, citaj-dobijaju, pare od nas, poreskih obveznika uporno nas maltretira, ponizava, muci...
Dosta, idite radite za taj narod u koji se kunete; nemojte rusiti i zaludjivati te jadne ljude!!!

dumdumdum

pre 12 godina

gradjanima Srbije bih preporucila da se probude,mislim da bi im bilo bolje da protestuju protiv politike srpske vlasti i bedne ekonomske situacije i korupcije u Srbiji za koju su politicari krivi,a ne protiv hapsenja haskog osudjenika?ili im je mozda dobro kako zive sada,pa ne bi nista da menjaju po pitanju svojih zivota?

srbin

pre 12 godina

Ovo je jedan od onih skupova na kojem ucestvuju ljudi koje kad bi vanzemaljci oteli Srbiji ne bi nedostajali... Uf, sto bi to bilo resenje....

Miodrag

pre 12 godina

Nazalost zbog recnika koji ce sada da usledi mislimd a ce ovaj moj komentar ostati neobjavljen, ali negde moram da se istresem. Ovo sto se u ovoj zemlji desava zaista vise nema smisla. Zasluzujemo da nas nema, da nas istrebe. Da se mi okupljamo na mitingu raznim zlocincima, a da oni koji su osudjeni budu na takvim mitinzima, pa to nije normalno. Sa druge strane, autoput i most Gazela u BG su prakticno neprohodni. Brze se prepesaci sa jedne na drugu stranu nego bilo kojim prevozom.
Pa dokle vise stoko? Sta nama jos treba? Ova goveda i cobane sa ulica treba istrebiti, satrti, makar ostalo Srba dovoljno da se skupimo pod jednu jedinu sljivu, ali da nam makar posle toga krene.
Pozdrav redakciji

nije nego

pre 12 godina

Mozda Tadic nije Srbija ali ipak jeste mnogo vise Seselja, a tek Mladica, Obradovica i ostalih likova iz podruma nase istorije. Dirnuta sam prisusvom 'akademika' Cavoskog na ovom skupu...

Milan

pre 12 godina

Tresla se gora, rodio se mis.... Ovaj broj ljudi okupljenih na mitingu pokazuje koliko je u stvari ljude bas briga za Ratka Mladica i njegovo hapsenje. 10.000 ljudi okupljenih u dvomilionskom gradu, pa jos organizovani dolasci iz unutrsnjosti... Sve u svemu beznacajna cifra.

r2d3

pre 12 godina

Zar je malo sramote samo zbog onog sto je radio taj kome je posvecen miting...?! Onde zaista treba proci sredstvima za ciscenje, kao posle kontra mitinga 90-tih.

Radikali Nisu Srbija!

pre 12 godina

Who is Ivana Zigon?! I naravno nastavljaju sa svojom tradicijom iskoriscavanja dece svojih clanova i simpatizera, da citaju njihove poruke. Zlostavljanje?

student

pre 12 godina

Videh Mladena pre neki dan u busu kako se vozi sa normalnim svetom i bas sam se pitao zasto on nije u zatvoru jos. A za ovaj skup nemam reci. Uspaljeni radikali i pogubljeni klinci koji nemaju pojma ko su ni sta su ni sta hoce od zivota. Tuzno, ali sve ga je manje i jako sam srecan zbog toga.

Vukovarac

pre 12 godina

Da li ćete i nakon ovoga govoriti da Hrvati velićaju svoje "ratne zločince", a što rade ovi ljudi u Beogradu sad? Veličaju krvnika čija je ruka oduzimala živote djeci i starcima, nemoćnima i bolesnima, samo zato što su Bošnjaci, Muslimani ili Hrvati...to ne rade heroji, to rade kukavice, a ovi koji ga veličaju veće su kukavice i od njega samog!

kamarad

pre 12 godina

...glumica Ivana Žigon...
Sigurno je da će da recituje večeras i to na njenom omiljenom ruskom! Skrnavi jezik i kulturu zarad sumanutih ideja.
Kakav freak show!!!

Mladen

pre 12 godina

Prosao sam kroz miting oko 19 sati - razocarao sam se koliko mladih ljudi ima na mitingu. Brane coveka koji je se krio kao mis 16 godina.

Cini mi se da je broj policajaca u gradu preteran. I ako je bilo 10.000 ljudi na mitingu - zar treba da ih proprati 3000 specijalaca sa stitovima? Dobro je sto su tu, ali previse ih je. U svakoj ulici u centru stoji kordon... Ivica hoce da impresionira nekoga...

miroslav

pre 12 godina

Obradović svojim prisustvom najbolje govori sve o ovom mitingu,naravno da isto važi i za Čavoškog i članove porodica Šešelj i Mladić s tim da oni imaju racionalnih razloga da budu na takvom mitingu. Ako je sve proteklo u miru onda mogu samo reći da je to njihovo pravo. Čud ime da ljudi ne znaju da se ne ide u zatvor neposredno po izricanju prvostepene presude osim za teška dela.

Ina

pre 12 godina

Izgleda da je zato na mitingu jer su to nasi sudovi. Tako bi i Mladic dobio uslovno i gotovo.U Hag sa njim pa i da je polumrtav.Jos njegov sin ima obraza da se pokazuje tim majkama koje su izgubile sinove. Sramoto srpska.

Pera

pre 12 godina

... a naprednjaci sede kuci i grickaju nokte. srce ih vuce na radikalski miting, al' finansijeri-dusmani traze da se ponasaju proevropski... :)

Ideologija - mix

pre 12 godina

"Mitingu prisustvuju i sin i žena Vojislava Šešelja, akademik Kosta Čavoški i glumica Ivana Žigon, kao i samoproklamovani četnički vojvoda i predsednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić".

A kako to istovremeno i levicar i cetnicki vojvoda? Pa gde to ima?

Milovan

pre 12 godina

Dobro, sada bagro laprdali ste po ulicama, a sad svi nazad u svoje supe. I nemoj da mi je i jedan od vas zakasnio na posao inace 10% od plate ima samo da sisti.

svi u Hag!

pre 12 godina

Kakva druzina, jos samo Amfilohije fali. Zbog vas i vasih idola me je sramota da kazem da sam Srbin! Cemu ovaj skup? Da pokazemo koliko smo bolestan narod pa podrzavamo ubicu 8000 civila?!

ivana

pre 12 godina

Dosta mi je nacionalizma i nacionalista,svih onih za koje je Mladic heroj. Hajde mi koji smo se obradovali sto je konacno uhapsen da napravimo svoj skup pod nazivom DOLE MLADIC SRPSKI HITLER!

Radoje D

pre 12 godina

Dakle, SRS vodi miting podrške Mladiću koji je napljuvao Šešelja, i istovremeno se protestuje zbog njegovog hapšenja dok se spevaju pesme Šešelju koji se predao istom tom Hagu... neprskana šizofrenija.

Beograđanin

pre 12 godina

"Na skupu su prisutni i aktivisti Obraza, među kojima i Mladen Obradović, osuđen na zatvorsku kaznu zbog nereda tokom Parade ponosa oktobra 2010. godine".
A zašto organi reda nisu preventivno priveli u neku od policijskih uprava, gore spomenutu individuu? Posle kada bude predvodio varvarski pir kroz moj Beograd, đavo će nam biti kriv.

Đole

pre 12 godina

"Na skupu su prisutni i aktivisti Obraza, među kojima i Mladen Obradović, osuđen na zatvorsku kaznu zbog nereda tokom Parade ponosa oktobra 2010. godine."

A zašto on nije u zatvoru!?!?!?!?!?

Radmila od Pištaljke

pre 12 godina

Kako vas nije sramota da se uopšte pojavljujete, pravite nekakav "miting", i to mitingom nazivate! Bruko jedna, oooooo, hoću li dočekati dan da nestanete sa političke scene Srbije?! Od srca se nadam da na izborima nećete preći cenzus, da vase "fizionomije" ne gledam tokom prenosa skupštinskih sednica. Da ne slušam te glasove.
Daleko sam od toga da ostale gledam s uživanjem, ali vi, SRS, mislim da je to ona granica, onaj prag ispod kog jednostavno ni minimum minimuma tolerancije jednostavno ne postoji.

A ovo za Mladena Obradovića, očekujem, tražim, zahtevam !!!!!! objašnjenje. Šta će ta spodoba tu?
Znam ja da je on nakon presude http://www.b92.net/info/vesti/index.php?dd=20&mm=04&nav_category=12&nav_id=507404&yyyy=2011 pušten iz pritvora, do pravosnažnosti presude, međutim, s obzirom na prirodu dela i njegovu raniju aktivnost, policija je bila dužna da njegovo prisustvo spreči. Verujem (skoro sam ubedjena) da je postojao neki pravni osnov. Ako nije, onda je to još jedan ogroman propust pravosudnih organa ali i zakonodavaca.

Џо

pre 12 godina

Искористите ову прилику да оштрије реагујете на појаву било каквог насиља. Ако ће да певају, причају, и тако то - цивилизовано, и тако и да се разиђу, то може.

Максималне казне за било какве глупости. И само доследно и без страха.

MIlos

pre 12 godina

Ajde, ajde, jos malo protestujte, pa se vratite na planinu sa koje ste sisli... a vas idol sutra mora da putuje u Holandiju, i vi tu, na svu srecu, ne mozete nista da ucinite :))

Srbija u EU

pre 12 godina

Isprani Mozgovi nose cetnicka obelezja u znak podrske Udbaskom komunjarskom generalu Mladicu sa one strane Drine.
hahahahahah ko se sve ovde natalozio u nasoj Srbiji.
Umesto da u 21-om veku sednu za internet i saznaju svoju istoriju ko je bio Srpski general Gospodin Draza Mihajlovic a ko su bili Udbasi sa petokrakama sa one strane Drine koji su posle upadali u Srbiju 45-e i otimali sve sto su stigli od njihovih dedova i oceva.
E moj narode , patriotizam je obrazovanje , poznavanje svoje istorije, ali one prave a ne iz Udbaskih udzbenika,i napredak a ne loza , vinjak i pivska flasa i urlikanje za Udbasem.
Posle se cudimo kako moze da se izrode neki Milosevici, Karadzici i Mladici medju nekim Srpskim zivljem , uglavnom van Srbije.

Be-ge-de

pre 12 godina

Upravo sam prosetao Knez Mihajlovom i Terazijama, sa jedne strane normalna lepa Srbija mladi ljudi , porodice u setnji i sa druge strane razularene face ljudi, horde koje hrle ka tamo, sa lozama, vinjacima i pivskim flasama u rukama , jednostavno face te horde govore vise od hiljadu reci.
Definitnivno ce masa nasih prekodrinskih Srba izbeglica morati da se vrate u taj svoj zavicaj pa sa guslama i lozama nek guslaju i urlaju preko Drine, jer sad se situacija u njihovom zavicaju smirila pa mogu nazad.
A ovi sto su to napravili, koji huskaju te neduzne ljude koji ne znaju puno toga, a koji su isto dosli u nasu Srbiju u koznim mantilima 45-e godine sa one strane Drine i Crne Gore, e ti neka se spreme polako na odgovornost.

Gradjanin Republike Srbije

pre 12 godina

Davati podrsku zlocincu koji je nasumice granatirao Sarajevo godinama ubijajuci ljude i decu koji su cekali u redovima za hleb i koji je masakrirao 8000 zarobljenih i vezanih muskaraca i decaka u Srebrenici, je u najmanju ruku bolesno. Takve vrednosti ne pripadaju savremenom covecanstvu i ja, kao gradjanin Srbije i Srbin, sa ovim ljudima na mitingu ne delim ama bas nista. Oni su za mene veci stranci nego gradjani neke druge drzave. Nadam se da ce policija sacuvati red i mir i zastititi nas od ove rulje tako sto ce i na najmanji vid nasilja reagovati brutalnom silom. Takodje mi je strasno zao dece ciji su ovi ljudi na mitingu roditelji.

Pavle

pre 12 godina

Zar je moguć da je i Mladen Obradović na mitingu?
Zar je moguće da je još uvek na slobodi. Na koliko je on u stvari osuđen?
Samo nešto uslovno? 2 godine, a i to mu smanjiše?

eu

pre 12 godina

vi i vase zelje za evropskim integracijama...pa ljudi jeste li vi normalni...recite mi u kojoj se to zemlji velicaju ratni zlocinci...onda se cudite sto vas niko nece...a ta policija treba bre to da uzme i namlati umesto sto stoji i gleda...zar vam nije dosta siromastva ,rovarenja po kantama,viznom rezimu...normalni ljudi u srbiji treba da naprave anti-mladicevski miting i da pokazu da ne zele tog zlocinca medju njima...uh breeeee

Zodijak

pre 12 godina

Pre dvadesetak minuta sam prosao pored skupstine. Presmesno mali broj ljudi ako se uzme u obzir sta im je povod okupljanja (po slobodnoj proceni maksimalno 8 hiljada ljudi). Rekao bih da je sada vise nego ocigledno da je srBski nacizam definitivno porazen i bacen na djubriste istorije.

nadja

pre 12 godina

SRAMOTA!!!! Zar ima toliko ljudi koji nemaju ni trunke savjeti?????? Oooo, Milostivi oprosti im, jer zaista mi se na kraju cini da ne znaju sta rade i misle. Pa dokle jedan narod moze da dozvoli da ga Vlast iskoristava za svoje interese! A sta ce biti sa onim divnim , razumnim i pametnim ziteljima Srbije?

Đole

pre 12 godina

"Na skupu su prisutni i aktivisti Obraza, među kojima i Mladen Obradović, osuđen na zatvorsku kaznu zbog nereda tokom Parade ponosa oktobra 2010. godine."

A zašto on nije u zatvoru!?!?!?!?!?

MIlos

pre 12 godina

Ajde, ajde, jos malo protestujte, pa se vratite na planinu sa koje ste sisli... a vas idol sutra mora da putuje u Holandiju, i vi tu, na svu srecu, ne mozete nista da ucinite :))

Pavle

pre 12 godina

Zar je moguć da je i Mladen Obradović na mitingu?
Zar je moguće da je još uvek na slobodi. Na koliko je on u stvari osuđen?
Samo nešto uslovno? 2 godine, a i to mu smanjiše?

svi u Hag!

pre 12 godina

Kakva druzina, jos samo Amfilohije fali. Zbog vas i vasih idola me je sramota da kazem da sam Srbin! Cemu ovaj skup? Da pokazemo koliko smo bolestan narod pa podrzavamo ubicu 8000 civila?!

Pera

pre 12 godina

... a naprednjaci sede kuci i grickaju nokte. srce ih vuce na radikalski miting, al' finansijeri-dusmani traze da se ponasaju proevropski... :)

Be-ge-de

pre 12 godina

Upravo sam prosetao Knez Mihajlovom i Terazijama, sa jedne strane normalna lepa Srbija mladi ljudi , porodice u setnji i sa druge strane razularene face ljudi, horde koje hrle ka tamo, sa lozama, vinjacima i pivskim flasama u rukama , jednostavno face te horde govore vise od hiljadu reci.
Definitnivno ce masa nasih prekodrinskih Srba izbeglica morati da se vrate u taj svoj zavicaj pa sa guslama i lozama nek guslaju i urlaju preko Drine, jer sad se situacija u njihovom zavicaju smirila pa mogu nazad.
A ovi sto su to napravili, koji huskaju te neduzne ljude koji ne znaju puno toga, a koji su isto dosli u nasu Srbiju u koznim mantilima 45-e godine sa one strane Drine i Crne Gore, e ti neka se spreme polako na odgovornost.

Zodijak

pre 12 godina

Pre dvadesetak minuta sam prosao pored skupstine. Presmesno mali broj ljudi ako se uzme u obzir sta im je povod okupljanja (po slobodnoj proceni maksimalno 8 hiljada ljudi). Rekao bih da je sada vise nego ocigledno da je srBski nacizam definitivno porazen i bacen na djubriste istorije.

Radoje D

pre 12 godina

Dakle, SRS vodi miting podrške Mladiću koji je napljuvao Šešelja, i istovremeno se protestuje zbog njegovog hapšenja dok se spevaju pesme Šešelju koji se predao istom tom Hagu... neprskana šizofrenija.

Radikali Nisu Srbija!

pre 12 godina

Who is Ivana Zigon?! I naravno nastavljaju sa svojom tradicijom iskoriscavanja dece svojih clanova i simpatizera, da citaju njihove poruke. Zlostavljanje?

VecaBG

pre 12 godina

Moje pitanje sinu Mladica: gde je njegov otac bio svih ovih 16 godina agonije u kojoj je Srbija zivela zbog njegovog oca. Zasto se nije dostojanstveno predao ? Ciji zivot vise vredi njegov ili nase dece ? On je jedna najobicnija sebicna matora kukavica i nije zasluzio nista. Ja postujem heroja, borca za svoj narod koji se bori na liniji fronta. Gadi mi se onaj koji ubija decu u ime nekih svojih umobolnih ideala.

Srbija u EU

pre 12 godina

Isprani Mozgovi nose cetnicka obelezja u znak podrske Udbaskom komunjarskom generalu Mladicu sa one strane Drine.
hahahahahah ko se sve ovde natalozio u nasoj Srbiji.
Umesto da u 21-om veku sednu za internet i saznaju svoju istoriju ko je bio Srpski general Gospodin Draza Mihajlovic a ko su bili Udbasi sa petokrakama sa one strane Drine koji su posle upadali u Srbiju 45-e i otimali sve sto su stigli od njihovih dedova i oceva.
E moj narode , patriotizam je obrazovanje , poznavanje svoje istorije, ali one prave a ne iz Udbaskih udzbenika,i napredak a ne loza , vinjak i pivska flasa i urlikanje za Udbasem.
Posle se cudimo kako moze da se izrode neki Milosevici, Karadzici i Mladici medju nekim Srpskim zivljem , uglavnom van Srbije.

Radmila od Pištaljke

pre 12 godina

Kako vas nije sramota da se uopšte pojavljujete, pravite nekakav "miting", i to mitingom nazivate! Bruko jedna, oooooo, hoću li dočekati dan da nestanete sa političke scene Srbije?! Od srca se nadam da na izborima nećete preći cenzus, da vase "fizionomije" ne gledam tokom prenosa skupštinskih sednica. Da ne slušam te glasove.
Daleko sam od toga da ostale gledam s uživanjem, ali vi, SRS, mislim da je to ona granica, onaj prag ispod kog jednostavno ni minimum minimuma tolerancije jednostavno ne postoji.

A ovo za Mladena Obradovića, očekujem, tražim, zahtevam !!!!!! objašnjenje. Šta će ta spodoba tu?
Znam ja da je on nakon presude http://www.b92.net/info/vesti/index.php?dd=20&mm=04&nav_category=12&nav_id=507404&yyyy=2011 pušten iz pritvora, do pravosnažnosti presude, međutim, s obzirom na prirodu dela i njegovu raniju aktivnost, policija je bila dužna da njegovo prisustvo spreči. Verujem (skoro sam ubedjena) da je postojao neki pravni osnov. Ako nije, onda je to još jedan ogroman propust pravosudnih organa ali i zakonodavaca.

eu

pre 12 godina

vi i vase zelje za evropskim integracijama...pa ljudi jeste li vi normalni...recite mi u kojoj se to zemlji velicaju ratni zlocinci...onda se cudite sto vas niko nece...a ta policija treba bre to da uzme i namlati umesto sto stoji i gleda...zar vam nije dosta siromastva ,rovarenja po kantama,viznom rezimu...normalni ljudi u srbiji treba da naprave anti-mladicevski miting i da pokazu da ne zele tog zlocinca medju njima...uh breeeee

Mlad-ić

pre 12 godina

Eto kako smo sistematski uništeni od idiota! Ovi održavaju miting, meću malo dete na binu, dok im ''otac srpske nacije'' govori da im je lider kreten. O Srbijo ala si vesela! Još im samo fali mečka i ringišpil pa su kompletni. Toma je jedan deo te ekipe pokušao da emancipuje, ali džaba, ubiše ih pokretne stepenice. A ove će kasnije panduri da skidaju sa drveća jer još nemaju svest da su u centru Beograda, te da park nije šuma u kojoj su odrasli.

Vukovarac

pre 12 godina

Da li ćete i nakon ovoga govoriti da Hrvati velićaju svoje "ratne zločince", a što rade ovi ljudi u Beogradu sad? Veličaju krvnika čija je ruka oduzimala živote djeci i starcima, nemoćnima i bolesnima, samo zato što su Bošnjaci, Muslimani ili Hrvati...to ne rade heroji, to rade kukavice, a ovi koji ga veličaju veće su kukavice i od njega samog!

Miodrag

pre 12 godina

Nazalost zbog recnika koji ce sada da usledi mislimd a ce ovaj moj komentar ostati neobjavljen, ali negde moram da se istresem. Ovo sto se u ovoj zemlji desava zaista vise nema smisla. Zasluzujemo da nas nema, da nas istrebe. Da se mi okupljamo na mitingu raznim zlocincima, a da oni koji su osudjeni budu na takvim mitinzima, pa to nije normalno. Sa druge strane, autoput i most Gazela u BG su prakticno neprohodni. Brze se prepesaci sa jedne na drugu stranu nego bilo kojim prevozom.
Pa dokle vise stoko? Sta nama jos treba? Ova goveda i cobane sa ulica treba istrebiti, satrti, makar ostalo Srba dovoljno da se skupimo pod jednu jedinu sljivu, ali da nam makar posle toga krene.
Pozdrav redakciji

Gradjanin Republike Srbije

pre 12 godina

Davati podrsku zlocincu koji je nasumice granatirao Sarajevo godinama ubijajuci ljude i decu koji su cekali u redovima za hleb i koji je masakrirao 8000 zarobljenih i vezanih muskaraca i decaka u Srebrenici, je u najmanju ruku bolesno. Takve vrednosti ne pripadaju savremenom covecanstvu i ja, kao gradjanin Srbije i Srbin, sa ovim ljudima na mitingu ne delim ama bas nista. Oni su za mene veci stranci nego gradjani neke druge drzave. Nadam se da ce policija sacuvati red i mir i zastititi nas od ove rulje tako sto ce i na najmanji vid nasilja reagovati brutalnom silom. Takodje mi je strasno zao dece ciji su ovi ljudi na mitingu roditelji.

srbin

pre 12 godina

Ovo je jedan od onih skupova na kojem ucestvuju ljudi koje kad bi vanzemaljci oteli Srbiji ne bi nedostajali... Uf, sto bi to bilo resenje....

DJ!

pre 12 godina

Prodjoh malo pre pored parkinga Sava Centra, tamo jedno 200 autobusa. Je l vam dosao iko iz Beograda na ovaj miting??? Sve izvestaceno, kako to vec ide u partijama, imate prevoz i sendvice u istom, idemo za Beograd!!!

Beograđanin

pre 12 godina

"Na skupu su prisutni i aktivisti Obraza, među kojima i Mladen Obradović, osuđen na zatvorsku kaznu zbog nereda tokom Parade ponosa oktobra 2010. godine".
A zašto organi reda nisu preventivno priveli u neku od policijskih uprava, gore spomenutu individuu? Posle kada bude predvodio varvarski pir kroz moj Beograd, đavo će nam biti kriv.

Milan

pre 12 godina

Tresla se gora, rodio se mis.... Ovaj broj ljudi okupljenih na mitingu pokazuje koliko je u stvari ljude bas briga za Ratka Mladica i njegovo hapsenje. 10.000 ljudi okupljenih u dvomilionskom gradu, pa jos organizovani dolasci iz unutrsnjosti... Sve u svemu beznacajna cifra.

r2d3

pre 12 godina

Zar je malo sramote samo zbog onog sto je radio taj kome je posvecen miting...?! Onde zaista treba proci sredstvima za ciscenje, kao posle kontra mitinga 90-tih.

ivana

pre 12 godina

Dosta mi je nacionalizma i nacionalista,svih onih za koje je Mladic heroj. Hajde mi koji smo se obradovali sto je konacno uhapsen da napravimo svoj skup pod nazivom DOLE MLADIC SRPSKI HITLER!

S2

pre 12 godina

Bitno da je onaj Obradović na slobodi. A "demonstranti" neka pročitaju neku knjigu, pokose travu u dvorištu, spreme stan ili pogledaju neki dokumentarac. Doduše, čitanje je verovatno problem, umesto trave je prašina (ili je kosi deda od 90 godina), mama sprema stan a na TV prijemniku postoje samo "Pink" i "PTC". Važno da se bune protiv hapšenja Mladića kao da je to jedini problem. Nezaposlenost, korupcija, kriminal (koji će verovatno sustići iste u skorije vreme) su prihvatljivi. Kakva trula i izbušena kanta od države i društva.

wroom1975

pre 12 godina

Od sve te "mase" tamo, koja budi receno nije mogla da popuni ni jednu tribinu recimo Partizanovog stadiona, kladim se da nisi mogao jednog da nadjes koji ustvari zna zasto je tu...dno dna Srpske politicke scene na bini, jos gora situacija u publici...

Ideologija - mix

pre 12 godina

"Mitingu prisustvuju i sin i žena Vojislava Šešelja, akademik Kosta Čavoški i glumica Ivana Žigon, kao i samoproklamovani četnički vojvoda i predsednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić".

A kako to istovremeno i levicar i cetnicki vojvoda? Pa gde to ima?

Ina

pre 12 godina

Izgleda da je zato na mitingu jer su to nasi sudovi. Tako bi i Mladic dobio uslovno i gotovo.U Hag sa njim pa i da je polumrtav.Jos njegov sin ima obraza da se pokazuje tim majkama koje su izgubile sinove. Sramoto srpska.

Milovan

pre 12 godina

Dobro, sada bagro laprdali ste po ulicama, a sad svi nazad u svoje supe. I nemoj da mi je i jedan od vas zakasnio na posao inace 10% od plate ima samo da sisti.

kamarad

pre 12 godina

...glumica Ivana Žigon...
Sigurno je da će da recituje večeras i to na njenom omiljenom ruskom! Skrnavi jezik i kulturu zarad sumanutih ideja.
Kakav freak show!!!

nadja

pre 12 godina

SRAMOTA!!!! Zar ima toliko ljudi koji nemaju ni trunke savjeti?????? Oooo, Milostivi oprosti im, jer zaista mi se na kraju cini da ne znaju sta rade i misle. Pa dokle jedan narod moze da dozvoli da ga Vlast iskoristava za svoje interese! A sta ce biti sa onim divnim , razumnim i pametnim ziteljima Srbije?

Џо

pre 12 godina

Искористите ову прилику да оштрије реагујете на појаву било каквог насиља. Ако ће да певају, причају, и тако то - цивилизовано, и тако и да се разиђу, то може.

Максималне казне за било какве глупости. И само доследно и без страха.

student

pre 12 godina

Videh Mladena pre neki dan u busu kako se vozi sa normalnim svetom i bas sam se pitao zasto on nije u zatvoru jos. A za ovaj skup nemam reci. Uspaljeni radikali i pogubljeni klinci koji nemaju pojma ko su ni sta su ni sta hoce od zivota. Tuzno, ali sve ga je manje i jako sam srecan zbog toga.

mirka

pre 12 godina

Ljudski je imati svoje misljenje, stav i delo, koje coveka negde odredjuje.
Neredi u Beogradu! Dokle vise razbijanja i materijalnog i duhovnog?!
Ljudi, prizovite se pameti. Protestujte, trazite, zahtevajte, ali na nacin koji drugog ne boli, a ni ne kosta.
Ova grupa bezobraznika, koja sebe naziva politicarima, a pri tom i sede u skupstini i koje kuda i dobijaju, da, citaj-dobijaju, pare od nas, poreskih obveznika uporno nas maltretira, ponizava, muci...
Dosta, idite radite za taj narod u koji se kunete; nemojte rusiti i zaludjivati te jadne ljude!!!

dumdumdum

pre 12 godina

gradjanima Srbije bih preporucila da se probude,mislim da bi im bilo bolje da protestuju protiv politike srpske vlasti i bedne ekonomske situacije i korupcije u Srbiji za koju su politicari krivi,a ne protiv hapsenja haskog osudjenika?ili im je mozda dobro kako zive sada,pa ne bi nista da menjaju po pitanju svojih zivota?

nije nego

pre 12 godina

Mozda Tadic nije Srbija ali ipak jeste mnogo vise Seselja, a tek Mladica, Obradovica i ostalih likova iz podruma nase istorije. Dirnuta sam prisusvom 'akademika' Cavoskog na ovom skupu...

Mladen

pre 12 godina

Prosao sam kroz miting oko 19 sati - razocarao sam se koliko mladih ljudi ima na mitingu. Brane coveka koji je se krio kao mis 16 godina.

Cini mi se da je broj policajaca u gradu preteran. I ako je bilo 10.000 ljudi na mitingu - zar treba da ih proprati 3000 specijalaca sa stitovima? Dobro je sto su tu, ali previse ih je. U svakoj ulici u centru stoji kordon... Ivica hoce da impresionira nekoga...

miroslav

pre 12 godina

Obradović svojim prisustvom najbolje govori sve o ovom mitingu,naravno da isto važi i za Čavoškog i članove porodica Šešelj i Mladić s tim da oni imaju racionalnih razloga da budu na takvom mitingu. Ako je sve proteklo u miru onda mogu samo reći da je to njihovo pravo. Čud ime da ljudi ne znaju da se ne ide u zatvor neposredno po izricanju prvostepene presude osim za teška dela.

sio mi ga djura

pre 12 godina

Oduvek je bilo raspolucivanja u Srpskom narodu. Gde bi smo mi kao narod bili da mi je znati da smo makar oko jedne stvari svi slozno mogli da stanemo!!!? Elem, dok je nas nemojte se sekirati uvek cemo se oko necega prepucavati samo tako. Nadam se da nas je istorija naucila da znamo udariti jedan na drugoga. Upamet se Srbi.

who's your daddy

pre 12 godina

"On je otac svih onih koji nisu ubijeni i bačeni u jame", rekao je Darko Mladić
....
Grešiš, Darko. Moj otac je pristojan i dobročudan čovek, a tvoj otac je zločinac.

cvele

pre 12 godina

lepo od vas sto ste pozvali tomu u utisak nedelje.znaci vec je bilo nekih incidenata.bas me zanima sta se desava u gradu.nikada mi necemo biti normalni.

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Nema gore kazne Mladiću od ove koju je sam sebi priredio i koju mu priređuju radikali i ex-radikali koji se kao bore za njega. Mogu misliti kako se osećaju oni koji su svih ovih godina verovali u mitove o njemu. Miroslav Lazanski je to divno formulisao uporedivši kraj Mladića sa krajem Nemačkog generala koji je kada su došli da ga ubiju rekao neka hvala imam svoj pištolj, a mladić je imao dva pištolja ali je ipak izabrao jagode i plazmu kao i ostale patriote koje su išle u Bosnu zbog video rekordera a ne zbog patriotizma.

Rodjen u BG odrastao u SA

pre 12 godina

Tjesi me mali broj okupljenih, tjesi me velika vecina vasih komentara jer ja sam jedan od onih za koje je ljudsko *ubre(mladic) govorio "udari na Pofalice tamo nema mnogo Srba".Meni je moj brat bio citav svijet! Nije patriotizam slijepo vjerovati u nase junastvo,slavu, prkos (jeste kad su istinite)vec se boriti protiv ovog smeca kad se pojave,promile svoju glavu iz rupe.. A krivi smo svi,svi do jednoga sto smo mogli dopustiti sebi Milosevica,Karadjica,Mladica....Nije taj monstrum ubijao bilo koga to su bila nasa braca i sestre a njihova vjera je sporedna stvar,nasporednija. Mozda smo svi jednom i sreli ponekod od njih. Ja jesam.

zbunjeni

pre 12 godina

samoproklamovani četnički vojvoda i predsednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić.
Kako cetnicki vojvoda i predsednik partije socijalista moze stojati u istoj recenici.
SMESNI STE.

Bojan

pre 12 godina

Molim b92 za objavu komentara.
Kao prvo,vise mi je pun kufer raznoraznih kreatora tj kreatura devedesetih,koji mi ovu 21stoljecnu Srbiju dele i prekrajaju.(stoljece-srpska rec).Po majci sam iz Bosne znaci mogao bih da uzvikujem mladic ovo mladic heroj ali mi naravno nepada na pamet jer me boli uvo i za njega i za karadzica i hadzica i sljivancanina i sve ostale jnaovske mozgove koji su zajedno sa svojim hrvatskim i muslimanskim kolegama razvalili jednu lepu zemlju.Nisam jugonostalgicar ali se samo pitam,ko to i u cije ime sme da drzi kao taoce jedan narod nekoliko generacija,jednu zemlju koja je ionako napacena i koji to mongoloidi mogu da se dive liku i delu *******nim generalima i jos *******nijim srsovcima kad je dete kad se rodi dete,ono tada ne zna ni veru ni naciju.Moj je ujak bio u tim nesrecnim ratovima braneci samo svoj dom ,ali mi je i tada reako ,kolju oni ,kolju i uje(ustase),ali da znas koljemo i mi.U ratu kao i u sexu nema nevinih,a nas je ovaj ratko mladic kao i njemu slicni za...avao tolike godine.Em nije srpski drzavljanin,rodjen u Bosni,em je general vojske koja nije nasa,vec Republike Srpske,em mi zbog njega placamo.Da se razumemmo,ja da mogu ,ne u Hag nego na pusto ostrvo poslao bih i mladica i karadzica i gotovinu i orica i sve one krvnike koji su imali snage da narede klanje ovog ili onog naroda.Kad konacno a hvala Bogu polako se kapira,vecina gradjana Srbije ukapira da nam glavna preokupacija treba biti socijalni mir i poboljsanje standarda onda se mozemo i dovesti u red,da i srs,dss,urs,sns,sps,ds,i ostale s-ove jednsoatvno sklonimo gde treba i da ovu zemlju prelepu Srbiju pocne da vodi generacija oslobodjena duhova proslosti koja ce znati ko su pravi heroji (Vojvoda Misic,Stepa Stepanovic) ali i neki novi heroji kad se vec pozivate na herojstva ovog mladica,heroj koji ugnjetava narod,setite se onda velikog Majora Tepica,e za mene je to heroizam ,tako da dragi gradjani Srbije,draga braco Srbi,kao naravno i braco Hrvati koji zivite u Srbiji,braco Muslimani koji zivite u Srbiji,i svi ostali koje smatram bracom jer nam je u licnoj karti svima isto SRBIJA,volimo i unapredjujmo ovu zemlju u socijalnom i ekonomskom kao i u ljudskom i duhovnom smislu svako u svojoj veri i naciji i onda cete videti kako je svejedno da li se zoves Stefan,Stipan ili Safet,isti jezik ista krv ista zemlja,a ratove i ov kvaziheroje ostavimo sudu istorije,a mi promenimo Srbiju na bolje i zivimo jos ovo sto nam je ostalo od zivota.(Bojan 33 godine,tek se zaposlio).p.s. nisam iz Beograda ali ga volim ,kao i Novi sad,Novi Pazar,kao i Suboticu.......pametnom dosta

objectiva

pre 12 godina

Uz najrigoroznije moralne i ljudske ograde, sa krajnjom uzdržanošću, možda se može naći neka trunčica razumjevanja, za one koji su poneseni ratnohuškačkom euforijom, zgriješili ili učinili ružne stvari tokom ratova. Ali ne postoji trunka razumijevanja, za one koji danas, nakon toliko godina, pored svih relevantnih informacija i brojnih sudskih presuda o Srebrenici i dalje veličaju zločin. Darko može voljeti i poštivati svoga oca, možda mu se može oprostiti što je sve ove godine bio u mreži podrške prikrivanja i pomaganja, ali mu se nikako ne može oprostiti Mladićeva nedjela predstavljati srpskim strateškim interesima. Zločine nad onolikim brojem ljudi nisu mogli napravili osvetnici i nekontrolirane odmetnute grupe, već isključivo organizovana mašinerija na čijem čelu je bio Mladić. U Srebrenici mu se nije smio niko suprostaviti niti prekršiti njegovu naredbu. Šta je naredio, to se moralo izvršiti!

dalmatinka

pre 12 godina

Dragi Be-ge-de i njemu slicni,
Bez namere da ikog vredjam i verujuci da je tvoj komentar odraz neobrazovanost i lakomislenosti, a ne zle namere, evo da odgovorim u ime prekodrinskih srba, koji bi po tebi trebali da se vrate odakle su dosi, pa da tamo guslaju, a ne da protestuju po Bg.
1. Niko od nas ne opravdava genocid nezavisno ko ga je ucinio, jer isti NE MOZE imati opravdanje. Bas mi koji smo i izgubili u politickim igrarijama najmili se najbolje mozemo saosecati sa drugom stranom i zeleti da se ovo s...e sto pre zavrsi. Igra merenja ciji je broj zrtava je besmislena i nece pomoci ni malo zaceljivanju rana.
2. Opste je poznato da ovakve skupove uglavnom sacinjavaju napaljeni klinci, navijaci i sl. olos. Postenog coveka, ukljucujuci i prekodrinske srbe, sigurno tu neces naci nedeljom vece.
3. Stavljanje znaka jednakosti izmedju svih prekodrinskih srba i needukovane @#$%! koja lomi po Beogradu, samo pokazuje koliko si ti sam pokusavajuci da glumis nekog sa proevropskim shvatanjima uskih svatanja, sa gomilom predrasuda i stereotipa. Svugde ima neobrazovane mase sa kojom je lako manimuplisati, ali nista se ne moze genralizovati. Dinarski tip je svakako poznat po svojoj inteligenciji, malo googlaj odakle je Nikola Tesla (struju, ovo, ono).

bane

pre 12 godina

1) Na 0:22 drugog klipa, izvesna osoba, cetvrta sa leve strane, pravi gest rukom koji me neodoljivo potseca na nesto, ne znam za vas. Jos u trenutku kada ide pesma o Dragolubu Mihajlovicu.

2) Upotreba Seseljevog sina u ovu svrhu, sa sve onim papirom sa kojeg je citao neciji tekst.

3) Sve te osobe, njihov govor, izgled, misljenje...

4) "Miran miting"

Ponosan sam sto sam pripadnik naroda koji je izrodio umove kao sto su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Milutin Milankovic, Ivo Andric, naroda koji je izvojevao velike pobede boreci se za svoju drzavnost i slobodu u Balkanskim i Prvom svetskom ratu, naroda koji je ziveo ponosito usled svih nedaca...ali nekim potezima iz devedesetih godina koji jos zive zahvaljujuci ljudima koji su bili na ovom protestu i njima slicnima, dovodimo sebe u opasnost da nikada vise ne povratimo lepu sliku koju je nas narod imao u svetu i koju zasluzije. Zato dozovimo se pameti.

Aleksa

pre 12 godina

Sve srkbavo,cosavo,polupijano,zapusteno!Muzika govori sve,babe i dede padaju u agoniji,politicka i ekstremisticka obelezja,ratnohuskacki kolorit! U kakvoj su zabludi ovi ljudi,neverovatno!

Ortodox

pre 12 godina

E muka mi je od ovog licemerja. Rodjeni sam Beogradjanin i uzivam kada vidim kako se rodni grad uredjuje i postaje polako prava metropola. Naravno da ne volim da se rusi i ruzi grad u kome ziv i znam koliko svaka investicija kosta. Medjutim citajuci komentare, muka mi je i od ovih mojih sugradjana snobova. 80% beogradjana su doseljenici, trenutno, ti isti ne znaju da bace smece gde treba, njihovi kucici vrse nuzdu gde stignu, te divne dame bacaju uloske u toalete, pola muskaraca pljuju po ulici ili tresu nos na ulici, voze kao neandertalci itd. na ovom skupu ljudi su dosli da izraze svoje misljenje, ovo je nista sta su radile nase tako hvaljene komsije u Zagrebu ili pogldajte sta su radili demonstranti u Parizu, Atini, Briselu itd. Da li to znaci da je ovaj rezim postao diktatura, da vise ne smes ni da se boris za svoja prava? Da li je danas najveca sramota reci da volis svoj narod i da si Srbin? Da zelis ravnopravnu Srbiju, da ne moramo stalno da savijamo ledja pred drugima? Nismo zeleli ovakvu demokratiju.

DIVISION

pre 12 godina

Eto Srbi tako je i nama Hrvatima kakao vi volite svoje generale tako mi naše a na kraju će jedne i druge tamo neki Nizozemac osudit, dva naroda ista sudbina. Pozdrav iz Hrvatske :)

Shankly

pre 12 godina

Po nacinu na koji ovi vajni "beogradjani" generalizuju ljude i podvode ih pod termine stoka, seljacine i sl. ni po cemu se ne razlikuju od ovih "protestanata". Ja vas ne gotivim ni jedne ni druge, samo konstatujem.

Aleksandar

pre 12 godina

@Vukovarac, Postoji jedna razlika.Dok si ti dobio vecinu pozitivnih komentara na svoj komentar,na moj isti na vasim portalima izlupali su mi sve minuse.Cini mi se da se vi tek suocavate sa prosloscu.

FreeMan

pre 12 godina

Svaki protest je miran, a posle svakog ljudi u pritvor, zatvor, bolnicu i sl. Uz to dodje urnebes po ulicama, lomljenje, rusenje..... Pa mala deca vec znaju sta ce se desiti na tom "mirnom protestu". Namerno organizuju to.

Nenad J

pre 12 godina

Zasto SRS organizuje miting, ako nema autoriteta da drzi sve pod kontrolom i ako ne moze da garantuje mirne proteste? Strasno, neodgovorno, neozbiljno...

Masta

pre 12 godina

Prvi video koji pokazuje obraz koji stize . Pored, opet jedan hordas s zastavom,a sam video je nacinjen sa drveta??? Umesto da sidjemo mi se veremo.

Nego, jos sutra sam u crkvi na malom pranju savesti jer moje veze sezu ravno do neba,u navali humanosti pomolicu se i za njih jer nakon toga sledi 'tecaj' tenisa. Ajmo Nole

Samo razmisljam

pre 12 godina

I ? Dokle ? Ovo su dani mrmota, u BG ne smes napraviti ni svadbu sa preko 500 zvanica, jer ce odmah meko prikljuciti i napraviti problem. I ti isti su sutra na ulici, i cekaju novi miting da se izive. Niko nije kriv ... I Srbija se u ponedeljak ujutru budi i zivi dalje ... A ja moram da proverim politickO stanje u centru, pa da vidim da li da dete saljem samo u skolu :-(

Ovo sa politikom nema veze .... Nazalost !

Karaburma

pre 12 godina

Pa ako mislite da smo ziveli 16 godina u agoniji ISKLJUCIVO zbog Ratka Mladica, pitacu vas za komentar kada se kao uslov za "korak dalje" postave Hadzic, Kosovo, Vojvodina i Sandzak. Holandija, koliko god je voleli ili ne voleli zbog njihovog stava, najrealnije govori o tome sta nas dalje ceka. A ako nekim tutumracima ovde Mladic predstavlja jedini problem, onda bi to u principu znacilo da nas od njegovog ulaska u Hasku celiju ceka jako lepo i bericetno vreme. E, ljudi moji, daleko smo od toga, i jos mnogo lizanja evropskog dupeta cemo morati da prezivimo da bi nam bilo bolje. Nemojte se tesiti da je Mladic bio jedini problem.

Danijel

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta se radi, samo pokazujemo svetu da smo divljaci,huligani, nama treba afrika, a ne evropska civilizacija!!!!

Оrdinis

pre 12 godina

Тачно, митинг неће ништа променити. Ми и даље ћемо имати незапосленост и лошу власт. Младић ће отићи у Хаг и цела ова прашина ће остати да историја да одреднице и импликације. Тужно и помало горко.

Duki

pre 12 godina

Ništa novo za radikale! Neredi su im uobičajeni scenario. Kao što se i moglo pretpostaviti, radikali su ovaj skup iskoristili u svrhu promovisanja svoje stranke. Ostalo ih je jako malo, pa nije čudno što njihovom lideru jako smeta uspeh Nikolića i Vučića. Čitanje sramne Šešeljeve poruke samo pokazuje njihovo pravo lice. Bes zbog uspeha i snage SNS-a je prosto oduzela Šešelju moć rasuđivanja.

Ivana

pre 12 godina

Svako treba da odgovara za svoje postupke.Radikali su neodgovorna stranke, poznata po incidentima.Skupili su sve ekstremističke grupe koje postoje,uništili Beograd, šta su postigli ništa.Vlast je nesposobna da bilo šta uradi.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.Vlasti je trebalo 16 godina da uhapsi Mladića.Nama su potrebni izbori da bi išli napred.

Lady D

pre 12 godina

Dakle, Šešelj je definitivno pogubio pojam realnosti. Očigledno da mu uspeh SNS-a na čelu sa Nikolićem i Vučićem jako smeta, pa misli da će besmislenim izjavama, koje nemaju veze sa stvarnošću umanjiti njihovu snagu. Čovek stvarno ne zna više šta priča.

Duca

pre 12 godina

Neverovatno da je SRS svejedno iskoristila priliku i zloupotrebom imena Ratka Mladića pokušala da sakupi još koji poenčić. Jadno! A o nebuloznoj izjavi njihovog predsednika, ne vredi ni trošiti reči. Očigledno da mu uspeh SNS-a jako smeta. Čovek stvarno ne zna više šta priča od besa.

MIlos

pre 12 godina

Ajde, ajde, jos malo protestujte, pa se vratite na planinu sa koje ste sisli... a vas idol sutra mora da putuje u Holandiju, i vi tu, na svu srecu, ne mozete nista da ucinite :))

Đole

pre 12 godina

"Na skupu su prisutni i aktivisti Obraza, među kojima i Mladen Obradović, osuđen na zatvorsku kaznu zbog nereda tokom Parade ponosa oktobra 2010. godine."

A zašto on nije u zatvoru!?!?!?!?!?

Pavle

pre 12 godina

Zar je moguć da je i Mladen Obradović na mitingu?
Zar je moguće da je još uvek na slobodi. Na koliko je on u stvari osuđen?
Samo nešto uslovno? 2 godine, a i to mu smanjiše?

svi u Hag!

pre 12 godina

Kakva druzina, jos samo Amfilohije fali. Zbog vas i vasih idola me je sramota da kazem da sam Srbin! Cemu ovaj skup? Da pokazemo koliko smo bolestan narod pa podrzavamo ubicu 8000 civila?!

Be-ge-de

pre 12 godina

Upravo sam prosetao Knez Mihajlovom i Terazijama, sa jedne strane normalna lepa Srbija mladi ljudi , porodice u setnji i sa druge strane razularene face ljudi, horde koje hrle ka tamo, sa lozama, vinjacima i pivskim flasama u rukama , jednostavno face te horde govore vise od hiljadu reci.
Definitnivno ce masa nasih prekodrinskih Srba izbeglica morati da se vrate u taj svoj zavicaj pa sa guslama i lozama nek guslaju i urlaju preko Drine, jer sad se situacija u njihovom zavicaju smirila pa mogu nazad.
A ovi sto su to napravili, koji huskaju te neduzne ljude koji ne znaju puno toga, a koji su isto dosli u nasu Srbiju u koznim mantilima 45-e godine sa one strane Drine i Crne Gore, e ti neka se spreme polako na odgovornost.

Zodijak

pre 12 godina

Pre dvadesetak minuta sam prosao pored skupstine. Presmesno mali broj ljudi ako se uzme u obzir sta im je povod okupljanja (po slobodnoj proceni maksimalno 8 hiljada ljudi). Rekao bih da je sada vise nego ocigledno da je srBski nacizam definitivno porazen i bacen na djubriste istorije.

Radikali Nisu Srbija!

pre 12 godina

Who is Ivana Zigon?! I naravno nastavljaju sa svojom tradicijom iskoriscavanja dece svojih clanova i simpatizera, da citaju njihove poruke. Zlostavljanje?

VecaBG

pre 12 godina

Moje pitanje sinu Mladica: gde je njegov otac bio svih ovih 16 godina agonije u kojoj je Srbija zivela zbog njegovog oca. Zasto se nije dostojanstveno predao ? Ciji zivot vise vredi njegov ili nase dece ? On je jedna najobicnija sebicna matora kukavica i nije zasluzio nista. Ja postujem heroja, borca za svoj narod koji se bori na liniji fronta. Gadi mi se onaj koji ubija decu u ime nekih svojih umobolnih ideala.

Srbija u EU

pre 12 godina

Isprani Mozgovi nose cetnicka obelezja u znak podrske Udbaskom komunjarskom generalu Mladicu sa one strane Drine.
hahahahahah ko se sve ovde natalozio u nasoj Srbiji.
Umesto da u 21-om veku sednu za internet i saznaju svoju istoriju ko je bio Srpski general Gospodin Draza Mihajlovic a ko su bili Udbasi sa petokrakama sa one strane Drine koji su posle upadali u Srbiju 45-e i otimali sve sto su stigli od njihovih dedova i oceva.
E moj narode , patriotizam je obrazovanje , poznavanje svoje istorije, ali one prave a ne iz Udbaskih udzbenika,i napredak a ne loza , vinjak i pivska flasa i urlikanje za Udbasem.
Posle se cudimo kako moze da se izrode neki Milosevici, Karadzici i Mladici medju nekim Srpskim zivljem , uglavnom van Srbije.

Vukovarac

pre 12 godina

Da li ćete i nakon ovoga govoriti da Hrvati velićaju svoje "ratne zločince", a što rade ovi ljudi u Beogradu sad? Veličaju krvnika čija je ruka oduzimala živote djeci i starcima, nemoćnima i bolesnima, samo zato što su Bošnjaci, Muslimani ili Hrvati...to ne rade heroji, to rade kukavice, a ovi koji ga veličaju veće su kukavice i od njega samog!

r2d3

pre 12 godina

Zar je malo sramote samo zbog onog sto je radio taj kome je posvecen miting...?! Onde zaista treba proci sredstvima za ciscenje, kao posle kontra mitinga 90-tih.

eu

pre 12 godina

vi i vase zelje za evropskim integracijama...pa ljudi jeste li vi normalni...recite mi u kojoj se to zemlji velicaju ratni zlocinci...onda se cudite sto vas niko nece...a ta policija treba bre to da uzme i namlati umesto sto stoji i gleda...zar vam nije dosta siromastva ,rovarenja po kantama,viznom rezimu...normalni ljudi u srbiji treba da naprave anti-mladicevski miting i da pokazu da ne zele tog zlocinca medju njima...uh breeeee

Miodrag

pre 12 godina

Nazalost zbog recnika koji ce sada da usledi mislimd a ce ovaj moj komentar ostati neobjavljen, ali negde moram da se istresem. Ovo sto se u ovoj zemlji desava zaista vise nema smisla. Zasluzujemo da nas nema, da nas istrebe. Da se mi okupljamo na mitingu raznim zlocincima, a da oni koji su osudjeni budu na takvim mitinzima, pa to nije normalno. Sa druge strane, autoput i most Gazela u BG su prakticno neprohodni. Brze se prepesaci sa jedne na drugu stranu nego bilo kojim prevozom.
Pa dokle vise stoko? Sta nama jos treba? Ova goveda i cobane sa ulica treba istrebiti, satrti, makar ostalo Srba dovoljno da se skupimo pod jednu jedinu sljivu, ali da nam makar posle toga krene.
Pozdrav redakciji

Milovan

pre 12 godina

Dobro, sada bagro laprdali ste po ulicama, a sad svi nazad u svoje supe. I nemoj da mi je i jedan od vas zakasnio na posao inace 10% od plate ima samo da sisti.

Radmila od Pištaljke

pre 12 godina

Kako vas nije sramota da se uopšte pojavljujete, pravite nekakav "miting", i to mitingom nazivate! Bruko jedna, oooooo, hoću li dočekati dan da nestanete sa političke scene Srbije?! Od srca se nadam da na izborima nećete preći cenzus, da vase "fizionomije" ne gledam tokom prenosa skupštinskih sednica. Da ne slušam te glasove.
Daleko sam od toga da ostale gledam s uživanjem, ali vi, SRS, mislim da je to ona granica, onaj prag ispod kog jednostavno ni minimum minimuma tolerancije jednostavno ne postoji.

A ovo za Mladena Obradovića, očekujem, tražim, zahtevam !!!!!! objašnjenje. Šta će ta spodoba tu?
Znam ja da je on nakon presude http://www.b92.net/info/vesti/index.php?dd=20&mm=04&nav_category=12&nav_id=507404&yyyy=2011 pušten iz pritvora, do pravosnažnosti presude, međutim, s obzirom na prirodu dela i njegovu raniju aktivnost, policija je bila dužna da njegovo prisustvo spreči. Verujem (skoro sam ubedjena) da je postojao neki pravni osnov. Ako nije, onda je to još jedan ogroman propust pravosudnih organa ali i zakonodavaca.

Mlad-ić

pre 12 godina

Eto kako smo sistematski uništeni od idiota! Ovi održavaju miting, meću malo dete na binu, dok im ''otac srpske nacije'' govori da im je lider kreten. O Srbijo ala si vesela! Još im samo fali mečka i ringišpil pa su kompletni. Toma je jedan deo te ekipe pokušao da emancipuje, ali džaba, ubiše ih pokretne stepenice. A ove će kasnije panduri da skidaju sa drveća jer još nemaju svest da su u centru Beograda, te da park nije šuma u kojoj su odrasli.

wroom1975

pre 12 godina

Od sve te "mase" tamo, koja budi receno nije mogla da popuni ni jednu tribinu recimo Partizanovog stadiona, kladim se da nisi mogao jednog da nadjes koji ustvari zna zasto je tu...dno dna Srpske politicke scene na bini, jos gora situacija u publici...

ivana

pre 12 godina

Dosta mi je nacionalizma i nacionalista,svih onih za koje je Mladic heroj. Hajde mi koji smo se obradovali sto je konacno uhapsen da napravimo svoj skup pod nazivom DOLE MLADIC SRPSKI HITLER!

nadja

pre 12 godina

SRAMOTA!!!! Zar ima toliko ljudi koji nemaju ni trunke savjeti?????? Oooo, Milostivi oprosti im, jer zaista mi se na kraju cini da ne znaju sta rade i misle. Pa dokle jedan narod moze da dozvoli da ga Vlast iskoristava za svoje interese! A sta ce biti sa onim divnim , razumnim i pametnim ziteljima Srbije?

Radoje D

pre 12 godina

Dakle, SRS vodi miting podrške Mladiću koji je napljuvao Šešelja, i istovremeno se protestuje zbog njegovog hapšenja dok se spevaju pesme Šešelju koji se predao istom tom Hagu... neprskana šizofrenija.

srbin

pre 12 godina

Ovo je jedan od onih skupova na kojem ucestvuju ljudi koje kad bi vanzemaljci oteli Srbiji ne bi nedostajali... Uf, sto bi to bilo resenje....

Beograđanin

pre 12 godina

"Na skupu su prisutni i aktivisti Obraza, među kojima i Mladen Obradović, osuđen na zatvorsku kaznu zbog nereda tokom Parade ponosa oktobra 2010. godine".
A zašto organi reda nisu preventivno priveli u neku od policijskih uprava, gore spomenutu individuu? Posle kada bude predvodio varvarski pir kroz moj Beograd, đavo će nam biti kriv.

Gradjanin Republike Srbije

pre 12 godina

Davati podrsku zlocincu koji je nasumice granatirao Sarajevo godinama ubijajuci ljude i decu koji su cekali u redovima za hleb i koji je masakrirao 8000 zarobljenih i vezanih muskaraca i decaka u Srebrenici, je u najmanju ruku bolesno. Takve vrednosti ne pripadaju savremenom covecanstvu i ja, kao gradjanin Srbije i Srbin, sa ovim ljudima na mitingu ne delim ama bas nista. Oni su za mene veci stranci nego gradjani neke druge drzave. Nadam se da ce policija sacuvati red i mir i zastititi nas od ove rulje tako sto ce i na najmanji vid nasilja reagovati brutalnom silom. Takodje mi je strasno zao dece ciji su ovi ljudi na mitingu roditelji.

Pera

pre 12 godina

... a naprednjaci sede kuci i grickaju nokte. srce ih vuce na radikalski miting, al' finansijeri-dusmani traze da se ponasaju proevropski... :)

Ina

pre 12 godina

Izgleda da je zato na mitingu jer su to nasi sudovi. Tako bi i Mladic dobio uslovno i gotovo.U Hag sa njim pa i da je polumrtav.Jos njegov sin ima obraza da se pokazuje tim majkama koje su izgubile sinove. Sramoto srpska.

Џо

pre 12 godina

Искористите ову прилику да оштрије реагујете на појаву било каквог насиља. Ако ће да певају, причају, и тако то - цивилизовано, и тако и да се разиђу, то може.

Максималне казне за било какве глупости. И само доследно и без страха.

DJ!

pre 12 godina

Prodjoh malo pre pored parkinga Sava Centra, tamo jedno 200 autobusa. Je l vam dosao iko iz Beograda na ovaj miting??? Sve izvestaceno, kako to vec ide u partijama, imate prevoz i sendvice u istom, idemo za Beograd!!!

Milan

pre 12 godina

Tresla se gora, rodio se mis.... Ovaj broj ljudi okupljenih na mitingu pokazuje koliko je u stvari ljude bas briga za Ratka Mladica i njegovo hapsenje. 10.000 ljudi okupljenih u dvomilionskom gradu, pa jos organizovani dolasci iz unutrsnjosti... Sve u svemu beznacajna cifra.

S2

pre 12 godina

Bitno da je onaj Obradović na slobodi. A "demonstranti" neka pročitaju neku knjigu, pokose travu u dvorištu, spreme stan ili pogledaju neki dokumentarac. Doduše, čitanje je verovatno problem, umesto trave je prašina (ili je kosi deda od 90 godina), mama sprema stan a na TV prijemniku postoje samo "Pink" i "PTC". Važno da se bune protiv hapšenja Mladića kao da je to jedini problem. Nezaposlenost, korupcija, kriminal (koji će verovatno sustići iste u skorije vreme) su prihvatljivi. Kakva trula i izbušena kanta od države i društva.

sio mi ga djura

pre 12 godina

Oduvek je bilo raspolucivanja u Srpskom narodu. Gde bi smo mi kao narod bili da mi je znati da smo makar oko jedne stvari svi slozno mogli da stanemo!!!? Elem, dok je nas nemojte se sekirati uvek cemo se oko necega prepucavati samo tako. Nadam se da nas je istorija naucila da znamo udariti jedan na drugoga. Upamet se Srbi.

mirka

pre 12 godina

Ljudski je imati svoje misljenje, stav i delo, koje coveka negde odredjuje.
Neredi u Beogradu! Dokle vise razbijanja i materijalnog i duhovnog?!
Ljudi, prizovite se pameti. Protestujte, trazite, zahtevajte, ali na nacin koji drugog ne boli, a ni ne kosta.
Ova grupa bezobraznika, koja sebe naziva politicarima, a pri tom i sede u skupstini i koje kuda i dobijaju, da, citaj-dobijaju, pare od nas, poreskih obveznika uporno nas maltretira, ponizava, muci...
Dosta, idite radite za taj narod u koji se kunete; nemojte rusiti i zaludjivati te jadne ljude!!!

Mladen

pre 12 godina

Prosao sam kroz miting oko 19 sati - razocarao sam se koliko mladih ljudi ima na mitingu. Brane coveka koji je se krio kao mis 16 godina.

Cini mi se da je broj policajaca u gradu preteran. I ako je bilo 10.000 ljudi na mitingu - zar treba da ih proprati 3000 specijalaca sa stitovima? Dobro je sto su tu, ali previse ih je. U svakoj ulici u centru stoji kordon... Ivica hoce da impresionira nekoga...

kamarad

pre 12 godina

...glumica Ivana Žigon...
Sigurno je da će da recituje večeras i to na njenom omiljenom ruskom! Skrnavi jezik i kulturu zarad sumanutih ideja.
Kakav freak show!!!

nije nego

pre 12 godina

Mozda Tadic nije Srbija ali ipak jeste mnogo vise Seselja, a tek Mladica, Obradovica i ostalih likova iz podruma nase istorije. Dirnuta sam prisusvom 'akademika' Cavoskog na ovom skupu...

Ideologija - mix

pre 12 godina

"Mitingu prisustvuju i sin i žena Vojislava Šešelja, akademik Kosta Čavoški i glumica Ivana Žigon, kao i samoproklamovani četnički vojvoda i predsednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić".

A kako to istovremeno i levicar i cetnicki vojvoda? Pa gde to ima?

miroslav

pre 12 godina

Obradović svojim prisustvom najbolje govori sve o ovom mitingu,naravno da isto važi i za Čavoškog i članove porodica Šešelj i Mladić s tim da oni imaju racionalnih razloga da budu na takvom mitingu. Ako je sve proteklo u miru onda mogu samo reći da je to njihovo pravo. Čud ime da ljudi ne znaju da se ne ide u zatvor neposredno po izricanju prvostepene presude osim za teška dela.

student

pre 12 godina

Videh Mladena pre neki dan u busu kako se vozi sa normalnim svetom i bas sam se pitao zasto on nije u zatvoru jos. A za ovaj skup nemam reci. Uspaljeni radikali i pogubljeni klinci koji nemaju pojma ko su ni sta su ni sta hoce od zivota. Tuzno, ali sve ga je manje i jako sam srecan zbog toga.

cvele

pre 12 godina

lepo od vas sto ste pozvali tomu u utisak nedelje.znaci vec je bilo nekih incidenata.bas me zanima sta se desava u gradu.nikada mi necemo biti normalni.

Karaburma

pre 12 godina

Pa ako mislite da smo ziveli 16 godina u agoniji ISKLJUCIVO zbog Ratka Mladica, pitacu vas za komentar kada se kao uslov za "korak dalje" postave Hadzic, Kosovo, Vojvodina i Sandzak. Holandija, koliko god je voleli ili ne voleli zbog njihovog stava, najrealnije govori o tome sta nas dalje ceka. A ako nekim tutumracima ovde Mladic predstavlja jedini problem, onda bi to u principu znacilo da nas od njegovog ulaska u Hasku celiju ceka jako lepo i bericetno vreme. E, ljudi moji, daleko smo od toga, i jos mnogo lizanja evropskog dupeta cemo morati da prezivimo da bi nam bilo bolje. Nemojte se tesiti da je Mladic bio jedini problem.

DIVISION

pre 12 godina

Eto Srbi tako je i nama Hrvatima kakao vi volite svoje generale tako mi naše a na kraju će jedne i druge tamo neki Nizozemac osudit, dva naroda ista sudbina. Pozdrav iz Hrvatske :)

dumdumdum

pre 12 godina

gradjanima Srbije bih preporucila da se probude,mislim da bi im bilo bolje da protestuju protiv politike srpske vlasti i bedne ekonomske situacije i korupcije u Srbiji za koju su politicari krivi,a ne protiv hapsenja haskog osudjenika?ili im je mozda dobro kako zive sada,pa ne bi nista da menjaju po pitanju svojih zivota?

Shankly

pre 12 godina

Po nacinu na koji ovi vajni "beogradjani" generalizuju ljude i podvode ih pod termine stoka, seljacine i sl. ni po cemu se ne razlikuju od ovih "protestanata". Ja vas ne gotivim ni jedne ni druge, samo konstatujem.

Bojan

pre 12 godina

Molim b92 za objavu komentara.
Kao prvo,vise mi je pun kufer raznoraznih kreatora tj kreatura devedesetih,koji mi ovu 21stoljecnu Srbiju dele i prekrajaju.(stoljece-srpska rec).Po majci sam iz Bosne znaci mogao bih da uzvikujem mladic ovo mladic heroj ali mi naravno nepada na pamet jer me boli uvo i za njega i za karadzica i hadzica i sljivancanina i sve ostale jnaovske mozgove koji su zajedno sa svojim hrvatskim i muslimanskim kolegama razvalili jednu lepu zemlju.Nisam jugonostalgicar ali se samo pitam,ko to i u cije ime sme da drzi kao taoce jedan narod nekoliko generacija,jednu zemlju koja je ionako napacena i koji to mongoloidi mogu da se dive liku i delu *******nim generalima i jos *******nijim srsovcima kad je dete kad se rodi dete,ono tada ne zna ni veru ni naciju.Moj je ujak bio u tim nesrecnim ratovima braneci samo svoj dom ,ali mi je i tada reako ,kolju oni ,kolju i uje(ustase),ali da znas koljemo i mi.U ratu kao i u sexu nema nevinih,a nas je ovaj ratko mladic kao i njemu slicni za...avao tolike godine.Em nije srpski drzavljanin,rodjen u Bosni,em je general vojske koja nije nasa,vec Republike Srpske,em mi zbog njega placamo.Da se razumemmo,ja da mogu ,ne u Hag nego na pusto ostrvo poslao bih i mladica i karadzica i gotovinu i orica i sve one krvnike koji su imali snage da narede klanje ovog ili onog naroda.Kad konacno a hvala Bogu polako se kapira,vecina gradjana Srbije ukapira da nam glavna preokupacija treba biti socijalni mir i poboljsanje standarda onda se mozemo i dovesti u red,da i srs,dss,urs,sns,sps,ds,i ostale s-ove jednsoatvno sklonimo gde treba i da ovu zemlju prelepu Srbiju pocne da vodi generacija oslobodjena duhova proslosti koja ce znati ko su pravi heroji (Vojvoda Misic,Stepa Stepanovic) ali i neki novi heroji kad se vec pozivate na herojstva ovog mladica,heroj koji ugnjetava narod,setite se onda velikog Majora Tepica,e za mene je to heroizam ,tako da dragi gradjani Srbije,draga braco Srbi,kao naravno i braco Hrvati koji zivite u Srbiji,braco Muslimani koji zivite u Srbiji,i svi ostali koje smatram bracom jer nam je u licnoj karti svima isto SRBIJA,volimo i unapredjujmo ovu zemlju u socijalnom i ekonomskom kao i u ljudskom i duhovnom smislu svako u svojoj veri i naciji i onda cete videti kako je svejedno da li se zoves Stefan,Stipan ili Safet,isti jezik ista krv ista zemlja,a ratove i ov kvaziheroje ostavimo sudu istorije,a mi promenimo Srbiju na bolje i zivimo jos ovo sto nam je ostalo od zivota.(Bojan 33 godine,tek se zaposlio).p.s. nisam iz Beograda ali ga volim ,kao i Novi sad,Novi Pazar,kao i Suboticu.......pametnom dosta

Na zapadu nista novo

pre 12 godina

Nema gore kazne Mladiću od ove koju je sam sebi priredio i koju mu priređuju radikali i ex-radikali koji se kao bore za njega. Mogu misliti kako se osećaju oni koji su svih ovih godina verovali u mitove o njemu. Miroslav Lazanski je to divno formulisao uporedivši kraj Mladića sa krajem Nemačkog generala koji je kada su došli da ga ubiju rekao neka hvala imam svoj pištolj, a mladić je imao dva pištolja ali je ipak izabrao jagode i plazmu kao i ostale patriote koje su išle u Bosnu zbog video rekordera a ne zbog patriotizma.

who's your daddy

pre 12 godina

"On je otac svih onih koji nisu ubijeni i bačeni u jame", rekao je Darko Mladić
....
Grešiš, Darko. Moj otac je pristojan i dobročudan čovek, a tvoj otac je zločinac.

Nenad J

pre 12 godina

Zasto SRS organizuje miting, ako nema autoriteta da drzi sve pod kontrolom i ako ne moze da garantuje mirne proteste? Strasno, neodgovorno, neozbiljno...

Ortodox

pre 12 godina

E muka mi je od ovog licemerja. Rodjeni sam Beogradjanin i uzivam kada vidim kako se rodni grad uredjuje i postaje polako prava metropola. Naravno da ne volim da se rusi i ruzi grad u kome ziv i znam koliko svaka investicija kosta. Medjutim citajuci komentare, muka mi je i od ovih mojih sugradjana snobova. 80% beogradjana su doseljenici, trenutno, ti isti ne znaju da bace smece gde treba, njihovi kucici vrse nuzdu gde stignu, te divne dame bacaju uloske u toalete, pola muskaraca pljuju po ulici ili tresu nos na ulici, voze kao neandertalci itd. na ovom skupu ljudi su dosli da izraze svoje misljenje, ovo je nista sta su radile nase tako hvaljene komsije u Zagrebu ili pogldajte sta su radili demonstranti u Parizu, Atini, Briselu itd. Da li to znaci da je ovaj rezim postao diktatura, da vise ne smes ni da se boris za svoja prava? Da li je danas najveca sramota reci da volis svoj narod i da si Srbin? Da zelis ravnopravnu Srbiju, da ne moramo stalno da savijamo ledja pred drugima? Nismo zeleli ovakvu demokratiju.

dalmatinka

pre 12 godina

Dragi Be-ge-de i njemu slicni,
Bez namere da ikog vredjam i verujuci da je tvoj komentar odraz neobrazovanost i lakomislenosti, a ne zle namere, evo da odgovorim u ime prekodrinskih srba, koji bi po tebi trebali da se vrate odakle su dosi, pa da tamo guslaju, a ne da protestuju po Bg.
1. Niko od nas ne opravdava genocid nezavisno ko ga je ucinio, jer isti NE MOZE imati opravdanje. Bas mi koji smo i izgubili u politickim igrarijama najmili se najbolje mozemo saosecati sa drugom stranom i zeleti da se ovo s...e sto pre zavrsi. Igra merenja ciji je broj zrtava je besmislena i nece pomoci ni malo zaceljivanju rana.
2. Opste je poznato da ovakve skupove uglavnom sacinjavaju napaljeni klinci, navijaci i sl. olos. Postenog coveka, ukljucujuci i prekodrinske srbe, sigurno tu neces naci nedeljom vece.
3. Stavljanje znaka jednakosti izmedju svih prekodrinskih srba i needukovane @#$%! koja lomi po Beogradu, samo pokazuje koliko si ti sam pokusavajuci da glumis nekog sa proevropskim shvatanjima uskih svatanja, sa gomilom predrasuda i stereotipa. Svugde ima neobrazovane mase sa kojom je lako manimuplisati, ali nista se ne moze genralizovati. Dinarski tip je svakako poznat po svojoj inteligenciji, malo googlaj odakle je Nikola Tesla (struju, ovo, ono).

Rodjen u BG odrastao u SA

pre 12 godina

Tjesi me mali broj okupljenih, tjesi me velika vecina vasih komentara jer ja sam jedan od onih za koje je ljudsko *ubre(mladic) govorio "udari na Pofalice tamo nema mnogo Srba".Meni je moj brat bio citav svijet! Nije patriotizam slijepo vjerovati u nase junastvo,slavu, prkos (jeste kad su istinite)vec se boriti protiv ovog smeca kad se pojave,promile svoju glavu iz rupe.. A krivi smo svi,svi do jednoga sto smo mogli dopustiti sebi Milosevica,Karadjica,Mladica....Nije taj monstrum ubijao bilo koga to su bila nasa braca i sestre a njihova vjera je sporedna stvar,nasporednija. Mozda smo svi jednom i sreli ponekod od njih. Ja jesam.

Danijel

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta se radi, samo pokazujemo svetu da smo divljaci,huligani, nama treba afrika, a ne evropska civilizacija!!!!

Aleksa

pre 12 godina

Sve srkbavo,cosavo,polupijano,zapusteno!Muzika govori sve,babe i dede padaju u agoniji,politicka i ekstremisticka obelezja,ratnohuskacki kolorit! U kakvoj su zabludi ovi ljudi,neverovatno!

Ivana

pre 12 godina

Svako treba da odgovara za svoje postupke.Radikali su neodgovorna stranke, poznata po incidentima.Skupili su sve ekstremističke grupe koje postoje,uništili Beograd, šta su postigli ništa.Vlast je nesposobna da bilo šta uradi.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.Vlasti je trebalo 16 godina da uhapsi Mladića.Nama su potrebni izbori da bi išli napred.

Duki

pre 12 godina

Ništa novo za radikale! Neredi su im uobičajeni scenario. Kao što se i moglo pretpostaviti, radikali su ovaj skup iskoristili u svrhu promovisanja svoje stranke. Ostalo ih je jako malo, pa nije čudno što njihovom lideru jako smeta uspeh Nikolića i Vučića. Čitanje sramne Šešeljeve poruke samo pokazuje njihovo pravo lice. Bes zbog uspeha i snage SNS-a je prosto oduzela Šešelju moć rasuđivanja.

Оrdinis

pre 12 godina

Тачно, митинг неће ништа променити. Ми и даље ћемо имати незапосленост и лошу власт. Младић ће отићи у Хаг и цела ова прашина ће остати да историја да одреднице и импликације. Тужно и помало горко.

Lady D

pre 12 godina

Dakle, Šešelj je definitivno pogubio pojam realnosti. Očigledno da mu uspeh SNS-a na čelu sa Nikolićem i Vučićem jako smeta, pa misli da će besmislenim izjavama, koje nemaju veze sa stvarnošću umanjiti njihovu snagu. Čovek stvarno ne zna više šta priča.

objectiva

pre 12 godina

Uz najrigoroznije moralne i ljudske ograde, sa krajnjom uzdržanošću, možda se može naći neka trunčica razumjevanja, za one koji su poneseni ratnohuškačkom euforijom, zgriješili ili učinili ružne stvari tokom ratova. Ali ne postoji trunka razumijevanja, za one koji danas, nakon toliko godina, pored svih relevantnih informacija i brojnih sudskih presuda o Srebrenici i dalje veličaju zločin. Darko može voljeti i poštivati svoga oca, možda mu se može oprostiti što je sve ove godine bio u mreži podrške prikrivanja i pomaganja, ali mu se nikako ne može oprostiti Mladićeva nedjela predstavljati srpskim strateškim interesima. Zločine nad onolikim brojem ljudi nisu mogli napravili osvetnici i nekontrolirane odmetnute grupe, već isključivo organizovana mašinerija na čijem čelu je bio Mladić. U Srebrenici mu se nije smio niko suprostaviti niti prekršiti njegovu naredbu. Šta je naredio, to se moralo izvršiti!

Samo razmisljam

pre 12 godina

I ? Dokle ? Ovo su dani mrmota, u BG ne smes napraviti ni svadbu sa preko 500 zvanica, jer ce odmah meko prikljuciti i napraviti problem. I ti isti su sutra na ulici, i cekaju novi miting da se izive. Niko nije kriv ... I Srbija se u ponedeljak ujutru budi i zivi dalje ... A ja moram da proverim politickO stanje u centru, pa da vidim da li da dete saljem samo u skolu :-(

Ovo sa politikom nema veze .... Nazalost !

FreeMan

pre 12 godina

Svaki protest je miran, a posle svakog ljudi u pritvor, zatvor, bolnicu i sl. Uz to dodje urnebes po ulicama, lomljenje, rusenje..... Pa mala deca vec znaju sta ce se desiti na tom "mirnom protestu". Namerno organizuju to.

Aleksandar

pre 12 godina

@Vukovarac, Postoji jedna razlika.Dok si ti dobio vecinu pozitivnih komentara na svoj komentar,na moj isti na vasim portalima izlupali su mi sve minuse.Cini mi se da se vi tek suocavate sa prosloscu.

zbunjeni

pre 12 godina

samoproklamovani četnički vojvoda i predsednik Srpske partije socijalista Siniša Vučinić.
Kako cetnicki vojvoda i predsednik partije socijalista moze stojati u istoj recenici.
SMESNI STE.

bane

pre 12 godina

1) Na 0:22 drugog klipa, izvesna osoba, cetvrta sa leve strane, pravi gest rukom koji me neodoljivo potseca na nesto, ne znam za vas. Jos u trenutku kada ide pesma o Dragolubu Mihajlovicu.

2) Upotreba Seseljevog sina u ovu svrhu, sa sve onim papirom sa kojeg je citao neciji tekst.

3) Sve te osobe, njihov govor, izgled, misljenje...

4) "Miran miting"

Ponosan sam sto sam pripadnik naroda koji je izrodio umove kao sto su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Milutin Milankovic, Ivo Andric, naroda koji je izvojevao velike pobede boreci se za svoju drzavnost i slobodu u Balkanskim i Prvom svetskom ratu, naroda koji je ziveo ponosito usled svih nedaca...ali nekim potezima iz devedesetih godina koji jos zive zahvaljujuci ljudima koji su bili na ovom protestu i njima slicnima, dovodimo sebe u opasnost da nikada vise ne povratimo lepu sliku koju je nas narod imao u svetu i koju zasluzije. Zato dozovimo se pameti.

Masta

pre 12 godina

Prvi video koji pokazuje obraz koji stize . Pored, opet jedan hordas s zastavom,a sam video je nacinjen sa drveta??? Umesto da sidjemo mi se veremo.

Nego, jos sutra sam u crkvi na malom pranju savesti jer moje veze sezu ravno do neba,u navali humanosti pomolicu se i za njih jer nakon toga sledi 'tecaj' tenisa. Ajmo Nole

Duca

pre 12 godina

Neverovatno da je SRS svejedno iskoristila priliku i zloupotrebom imena Ratka Mladića pokušala da sakupi još koji poenčić. Jadno! A o nebuloznoj izjavi njihovog predsednika, ne vredi ni trošiti reči. Očigledno da mu uspeh SNS-a jako smeta. Čovek stvarno ne zna više šta priča od besa.