Petak, 06.05.2011.

12:51

Tadić: DS spremna da se pomiri

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva.

Izvor: B92

Tadiæ: DS spremna da se pomiri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Mala Sirena

pre 12 godina

Preuzmite onda odgovornost za tešku situaciju u koju ste nas doveli i raspišite izbore jer drugog rešenja za vaše greške nema!

Ivana

pre 12 godina

Tadić bi sada da se miri sa opozicionim strankama.Zna da mu se bliže izbori, a fotelju će prepustiti nekom drugom.Podnesite ostavke, raspišite izbore.

Miloš Ilić

pre 12 godina

"Pomirenja u najavi" otvaraju samo pitanje: pošto ste poodavno na vlasti šta vas je to sprečavalo da ne uradite ranije?
Zar stvarno ne vidite gde ste nas doveli?

Duki

pre 12 godina

Ako je DS spremna na ostvarivanje opštih ciljeva, onda neka dokaže i odmah raspiše izbore. Ja mislim da DS neće ni moći da pobegne od odgovornosti za sve što su u vreme svoje vladavine učinili, a odluka koju može doneti nije teška, već izuzetno laka – raspisivanje vanrednih izbora. To bi bilo najbolje za budućnost ove zemlje. O pomirenju može da se priča tek posle izbora. Praznih priča smo se naslušali. Dosta nam je!

Milisav

pre 12 godina

DS+SPS ???
DSS+SNS ???
Srbija i njena budućnost uz takvo političko "bludničenje" zarad malo vlasti???
Davno je moja pokojna baba Dunja znala da kaže: "Sine, ne pravi se pita od *ovana."

Jovan

pre 12 godina

Svih ovih godina probio nam usi kako zeli da on i DS ponesu odgovornost. A sad kad su za***nali, sad bi da dele odgovornost. Koja ljigava politika! U stvari, nema tu politike. To je samo politicko prostituisanje. Kao sto je to i ljubljenje sa Dacicem. Prostitutke kod Ekonomskog imaju vise samopostovanja. Stidim te se i prezirem te Borise Tadicu.

Грлом у *наго

pre 12 godina

Тог 6. маја 2011, тихо и ненаметљиво, али ипак довољно јасно и беспоговорно, уговорена је постизборна коалиција Демократске странке и Српске напредне странке. Док је већина грађана Србије спавала дубоким зимским сном одсуства памети, они малобројни су постали свесни неумитног приближавања момента седања на хоклицу у реду испред амбасада развијеног света. Лаку ноћ, Србијо, боље ниси ни заслужила.

Milorad

pre 12 godina

"Mnogi svetski lideri su došli na razgovor s njim u proteklo vreme. Srbija je nesumljivo lider u regionu zahvaljujući politici tolerancije i mira koju on sprovodi." E ovo je citat necijeg stranackom komentara odavde isto ovako su govorili na RTS i pisalu u rezimskim novinama kada je Sloba bio na vlasti, isto je sebe predstavljao kao garant mira i stabilnosti u regionu, samo sto se ispostavilo da je cak i on onakav bolje vodio ekonomiju od Tadica.

BoGl

pre 12 godina

Haha,vidi omladinu ds-a,sto su se oni nama ustrudili oko hvalospeva,o doticnom gospodinu..molim vas,ne vredjajte inteligenciju ni nama,a ni sebi..vase reci ne znace nista,(ne)dela su pokazala,ko je,i sta je on.. P.s. Jel Sladja odrecitovala nesto?

dg

pre 12 godina

Vidimo dokle nas je dovelo tadicevo prvo pomirenje. Bojim se da ce nas jos jedno ubiti. Jos jedan primer da je politicka scena zasnovana na svadjama i pomirenjima, a ne na postovanju zakona i izgradnji institucija. To je u stilu: ja se nemesam u tvoje bezakonje, ti se nemesaj u moje. Takodje, ta sva njegova pomirenja me podsecaju na ono da oni nama trebaju da oproste sto su nas tukli. Otvaranje dosijea, lustracija, zakoni i institucije, a onda neka se tadic rukuje i smesi sa kim hoce i kome hoce.

Kuzma

pre 12 godina

Nisam znao da DS ima svoju slavu, pa jos i Djurdjevdan...Kuda ide ovaj svet, Boze sacuvaj me. I jos kad se setim da sam nekada glasao za njih, mislio da ce ljudi da nas promene na bolje, a oni se u stvari pretvorise u ono sto smo pre 11 godina zajedno hteli da prevazidjemo. Ipak mi nemamo kapaciteta da se izvucemo iz obora u kojem smo toliko dugo, da za bolje i ne znamo. A i zasto bismo?Pa domacim zivotinjama je tu i mesto.Inace, narode, posto nam se Tadija miri sa onima sa kojoma se "svadjao", spremite se za koaliciju DS-Toma Nikolic a verovatno i reformisani Dacic. Voleo bih da me neko ubedi da ce zivot u ovoj prciji, u ovoj ili sledecoj deceniji, biti barem malo blizi normalnom. Ali odavno sam prestao da se nadam...

Nada

pre 12 godina

Mislim da je ovaj covek jedna od retkih stabilnih licnosti na politickoj sceni Srbije. Sudeci po negativnim komentarima, jedinu losu stvar koju je uradio je sto nije nikad u svojoj proslosti pozivao na linc, povlacio granice velike Srbije, sa sigurnog mesta u Beogradu huskao narod da ide u rat i toga su potpuno svesni delegirani ''ostavljaci komentara''. Nedostaje Vam slifa, a to se ne kupuje.

Nikola

pre 12 godina

Nisam mogao da izdržim, morao sam da se javim i da pitam. Da li stvarno, ali stvarno iko ovde misli da je Tadić lopov? Da li iko zna umerenijeg i odvažnijeg političara u regionu? Dajmo malo hladne glave pričati neke stvari. Ne vodi ničemu psovanje i pozivanje na linč bilo koga, koji god to bili ljudi, moji nisu, ja sam čovek mira.

dalia

pre 12 godina

Mozda Boris Tadic misli da ce njegove izjave, poput carobnog stapica, izbrisati svima nama pamcenje. Pa cemo zaboraviti sve pogresne poteze DS-a I njihovu neodgovornu politiku! Niko se ni sa kim nije svadjao, pa sto bi se onda mirili? Narod je samo zeleo bolje da zivi. Zato zelimo izbore. Da bi ti dokazali da nam na vlasti vise nisi potreban I da necemo dozvoliti da DS ponovo povede Srbiju u propast.

maki

pre 12 godina

Niste vi Borise Tadicu odgovorna vlast. Vi ste losa vlast. I nikakvim izjavama necete pridobiti svoje politicke protivnike. Ne trudite se.

britka

pre 12 godina

Tadic govori kao da je DS jedna divna partija, puna postenih i dobrih ljudi, koji su svakodnevno zabrinuti za svoje gradjane! Pa ako je tako, sto smo tu gde jesmo? Pogledajte dokle ste nas doveli! Jesu li to vasi visi ciljevi? Jel' ovo bio vas plan za Srbiju?

sandra

pre 12 godina

DS je svesna da se lose kotira I da na izborima nece dobro proci. Zato sad pokusavaju da smeksaju opoziciju pozivima na pomirenje, ne bi li imali izgleda da udju u koaliciju sa strankom koja je popularna u narodu. Sve ce uraditi da ostanu na vlasti.

Intelektualna Srbija

pre 12 godina

Spremni da se pomire sa svima?
Jel se zbog toga jos uvek drzi u fioci u Specijalnom sudu teska optuzba protiv Kostunice i bratije oko podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki ?
Kada cemo dobiti zvanicnu informaciju dokle se stiglo sa tom prijavom?
Nemojte da mislite da su gradjani zaboravili na to.
Jos uvek cekamo zvanicnu verziju za Zorana Djindjica, sta bi sa najavama da ce Kostunica biti saslusan?
Nemojte nas praviti budalama gradjani uopste nisu naivni, cekamo informaciju iz pravosudja.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva.

Pomiri se sa onim sto javno iznosi da je bio "jatak" Radovana Karadzica, a ako ne znas na koga mislim evo da ti ja "recem", Amfilohije Radovic !
Ili ti takvi nisu "protivnici" kada se radi o ostvarivanju "opstih ciljeva" ?

DaX

pre 12 godina

Ti ćeš prijatelju u političku penziju,jedino ako pod tim pomirenjem ne podrazumevaš neku novu koaliciju,sada sa radikalima ili Nikolićem,što me ne bi iznenadilo,jer si ti na sve spreman!

mirko

pre 12 godina

Ne mogu da komentarišem sve, jer sam se ionako iznervirao zbog baljezgarija, ali moraću da citiram ovo:

"DS nije ratnička stranka, iako je njen svetac čovek-vojevač", rekao je Tadić aludirajući na ratničku prošlog Svetog Georgija.

Crnjak, bre! Ne znam da li da se smejem ili da plačem.
Dobro smo mi prošli ko nam je prvi čovek države...

vrsac

pre 12 godina

deco iz ds sto se trudite da podrzite ovde vaseg gazdu,potrudite se jos malo vise jer ko posalje vise komentara dobice neku funkcijicu da se poigra malo politike i sudbinom ljudi..zasluzite to..ajde,udrite komentare...aj do 500 minimum...

Marko K.

pre 12 godina

Predsednik vodi jednu ozbiljnu, prosperitetnu unutrašnju i spoljašnju politiku. Ne znam šta tu nekim ljudima nije jasno. No dobro, vreme će pokazati. Pozdravljam predsednikovu izjavu.

Cavka

pre 12 godina

Naravno da će govoriti o pomirenju, neće valjda da zagovara mržnju i nasilje. Jedino tako možemo imati stabilnost u zemlji i regionu. Stanje nije idealno, ali bilo nam je i gore. Ni jedan predsednik neće moći za pet godina da promeni ono što uništavano decenijama. Ne može on gurati žive pare građanima u džep pa da bi mu neko rekao svaka čast. Svi mi mislimo da smo Bogom dani, a niko se ne zapita šta možemo učiniti da nam bude bolje. To nam niko neće stvoriti ukoliko se sami ne potrudimo.

Pavle Vaskov

pre 12 godina

Tadić razume tešku poziciju u kom se nalazi srpsko društvo. Spreman je da uloži sve napore kako bi se životni standard povećao.

Stefan

pre 12 godina

Domaca politika se polako okrece poljoprivredi,EU nije tako daleko,sve u svemu nije lose s obzirom da smo tek izasli iz SEK-e.Samo hrabro Tadicu,imas moju podrsku.

Đorđe Sakić

pre 12 godina

Mnogi svetski lideri su došli na razgovor s njim u proteklo vreme. Srbija je nesumljivo lider u regionu zahvaljujući politici tolerancije i mira koju on sprovodi.

blejac

pre 12 godina

Citam ove kritike sve prazno, ocete da zivite kao u kaliforniji, a da radite ko Srbi. E pa nema bato, i onda kriv je ovaj kriv je onaj. Srpska posla

Lepa

pre 12 godina

Njegova dela ga razlikuju od većine političara u Srbiji. Poziv na pomirenje i prihvatanje odgovornosti je u potpunosti njegovom maniru i njegovoj ideji.

Jox

pre 12 godina

Narod ocekuje da se sve promeni carobnim stapicem sto narano nije izvodljivo. Ali narod ce prepoznati trud i zalaganje predsednika samo polako.

Jovanka

pre 12 godina

Putin, Medvedev, Sarkozi, Bajden. Svi oni su mu došli na noge. Zahvaljujući njemu Srbija vodi veoma izbalansiranu politiku u ovom osetljivom regionu.

Ponovi

pre 12 godina

Restrikcije,nestasice namernica,benzin iz flase,dileri deviza. Sve je to iza nas. Boris je socijalno odgovornom politikom promenio dosta toga. I nastavice da menja. Napred Borise.

OBLAK

pre 12 godina

hahha citam komentare nekih citalaca, hocemo 200 000 radnih mesta. Pa gde vi to na svetu u ovo trenutku imate. Danas se radna mesta cuvaju, a ne otvaraju. Srbija jos uvek nije zemlja radnih odela i pidzama, mnogo se ovde dzabalebari, a onda svi su krivi.

liz

pre 12 godina

U periodu ekonomske krize kada je ceo svet u recesiji,kada ljudi tesko zive normalno i hriscanski je pozivati na solidarnost, pomirenje, jedinstvo.

Jova Slobenović

pre 12 godina

Boris Tadić je uvek vodio politiku mira. Preuzima odgovornost u korist čitavog društva. Budimo odgovorni za svoje postupke.

Glock

pre 12 godina

Dragi DS omladinci,

Iskreno se nadam da cete proveti 10-tak minuta citajuci komentare na ovoj vesti.

Nadam se da cete potom shvatiti zasto je pametnije da cutite, nego da stalno ponavljate 2 fraze, koje se primete uz malo truda...

Roxi

pre 12 godina

Posle svih problema koje je ova napacena drzava imala 90-ih Tadic je jedni imao dovoljno autoriteta i odgovornosti da zaista pocne da menja stvari.

dejan

pre 12 godina

Jooooj Bota sta ti vise pricas???
Covece ako budes cutao dobice vise glasovima na izborima veruj mi!
Ostavi nas na miru molim te, pricaj te bajke svojoj zeni ( ama )

Apstinent

pre 12 godina

Ovaj nas to priprema na postizbornu koaliciju sa naprednjacima. Mada, time ce samo ozvaniciti vec postojecu oligarhiju. Tu demokratije nikad ni bilo nije....

Robert M

pre 12 godina

Lako je biti protiv svega i svih kad je svuda teško. Svaki iskusan i pametan političar radi na jedinstvu Srbije i kad je najteže.

Mister NO

pre 12 godina

Vratio sam se iz Turske sa odmora. Čitava tri dana su njihovi mediji obaveštavali javnost o istorijskom susretu sa srpskim predsednikom. A Turska je najrazvijenija i najznačajnija islamska zemlja. Uz V. Britaniju jedini saveznik SAD prvog reda! Osim toga sa 72 mil. stanovnika i BDP po glavi stanovnika većim od Slovenije postaje ozbiljna svetska sila. AQko omi susretu sa Tadićem pridaju takav značaj, ja mu pridajem još više... Samo neka se Toma i njegovi obožavaoci bave infuzijom i da li je Toma u privatnoj klinic uzeo 1000 ili 1200 kcal energije. Boris je regionalni lider i hvala bogu na Tome! Izjava je na mestu i državnička.

Maja 82

pre 12 godina

Moj predsednik se služi demokratskim metodama i principima za ostvarivanje interesa svih građana i u koris svih građana. To je predsednik Boris Tadić.

Misa-bg

pre 12 godina

Idite trazite posao,pomozite sami sebi,umesto sto cekate da vam neko drugi pomogne.Posecujte sajtove za trazenje posla umesto sto trosite vreme napadajuci jedinog odgovornog politicara u Srbiji,jedinog coveka koji prihvata i priznaje svoje greske!

S. Sremac

pre 12 godina

Svaki ozbiljan čovek, radnik, poslovođa, šef ili političar preuzima odgovornost za svoj rad i svoja dela. To je predsednik koji zna kako se vodi jedna država.

Branko M.

pre 12 godina

Primetno je da jedino predsednik Tadić jedini nešto afirmativno radi u Srbiji. Primetno je i to da taj rad ima efekta. Samo napred.

Vojvodjanin

pre 12 godina

Nisam ni malo zadovoljan politikom DS-a prema Vojvodini.
Obecavaju te ovo,te ono,pa posle sede u foteljama,primaju ogromne plate,a narod je iz dana u dan sve siromasniji...
NIKADA VISE NE GLASAM ZA DS!
Moj glas i glas mojih prijatelja idu SVM-u,jedinoj,pravoj vojvodjanskoj opciji.

Ponos

pre 12 godina

Kada vidim kako razgovara sa najmocnijim ljudima sveta i kako ga uvazavaju izazove u meni osecaj ponosa. Ponosan sam sto sam Srbin. Ponosan na Borisa.

Boki L.

pre 12 godina

Nemojmo biti plašljivi i bežati od odgovornosti. Pomirenje sa protivnicima je velika odgovornost za koju se predsednik sprema prihvatiti.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Citiram TADIĆA : "Mi ćemo i u budućnosti donostiti teške odluke, kao što smo radili u prošlosti i ne bežimo od rizika", kazao je Tadić navodeći da prihavata svaki rizik koji ima svrhu i koji obezbeđuje da se otvore nova vrata i nove perspektive za sve građane"

P.S. Ovo je strašno, ovo gore je skandalozno, ovo gore je čista laž, sva reč je netačna i nema uporišta ni u jednom segmentu u društvu i na terenu.
Sve je u stvarnosti drugačije nego što je to gore rekao citirani čovek.
Ama baš nijedan rizik sam Tadić i DS nije povukla od kada je on vodi, ne da nisu uradili i rešili bilo koji problem u društvu, no su svaki problem produbili i od njega napravili veći i nereševiji.
DS i Tadić na čelu su pobegli od svakog rizika od kada su u vlasti, i Srbiju su doveli do ekonomske kataklizme nezabeleženu u novijoj istoriji.
I na kraju, Tadić je vodja ekipe i lider stranke koja je formirana ne da menja društvo, zakone, totalno neefikasni drušveno-politički sistem, no naprotiv sve radi da ga očuva i sačuva, i u tome je uspeo 100 %.
Toliko o govoru jednog od trenutno najvećih opsenara i manipulanata u vlasti Srbije koji se spletom nesrećnih oklolnosti obreo na samom njenom vrhu.

Boki L.

pre 12 godina

Nemojmo biti plašljivi i bežati od odgovornosti. Pomirenje sa protivnicima je velika odgovornost za koju se predsednik sprema prihvatiti.

Gro

pre 12 godina

Meni je najbolje kad vidim komentare podrske, grupisane, i svi imaju tezu "preuzeo odgovornost". Genijalan marketing, kao i uvek kad je rec o DS.

Srecna slava.

ANALITICAR

pre 12 godina

"WELCOME TO SRBIJA"-BEOGRADSKI SINDIKAT JE SJAJNO PREDVIDEO I KRAJ OVE SLAVE,CAK JOS BOLJE U PESMI-"ONI SU".ZNACI KRAJ.POMIRITE SE SVI I POICIJA I OPOZICIJA,AL SA NAMA NE MOZETE JER DOSLO JE DO NARODNOG:"E,SAD NECU NI KAKO JA HOCU!!!"

Poter

pre 12 godina

Faul na (Ivici)sesnesterca u borbi za pomirenje,gospodine presednice,jel to znaci i sa onima koji su presli preko Zoranovog lesa da bi se politicki ostvarili.Mozda ces ih tako pomirene za rucicu odvedes na saslusanje,ili ce te da se pobratimite na stari dobri Djeronimo nacin valja se tako pobratimstvo ce duze trajati.

Sa kim ste se vi to posvadjaji presednice i sta te spopalo bas sada?

Interesuje me samo na koji nacin ce to da izvedete?Mozda ce te ubediti Kostunicu da ce te cesto zajedno na ekskurziju u EU,ili ce te obecati Tomi da mu svake nedelje date po jedno kuvano jaje a za uskrs dva crveno ofarbana da se kuca sa Vucicem?Sta ce te sa radikalima a njima ces obecati nove majce,da promene malo kriza je i usput neku novu znackicu samo nikako zlatnu ,nesme mnogo da sljasti,ipak su oni narodnjaci.

Radi bre covece ono sta treba,sta ima da ste vi spremni? Jos crnje da padne neka molbica za dobrobit Srbije?Oni koji prepoznaju u tvom radu pravi put sami ce se pridruziti a oni koji mrze,mrze ce nas doveka pa i zagrobno sto su i pokazali posle Zoranove smrti slava mu i vecnost bila.

Nemogu ti naci zamerke na spoljnom pomirenju,ali ovo unutrasnje ti je katastrofa.Pa nisu nam protivnici na sukobu misljena,to su nepremostive ideoloske razlike po svim pitanima,sa njma nema sukoba ali ni pomirenja,oni se moraju pobediti snagom ane slaboscu,upornoscu u radu na svim poljima za to dobro Srbije e sa tim ce mo ih pobediti a ne povrediti
tako sto ce oni sami sa svojim dosadasnjim a i buducim glupostima otvoriti oci zavedenim ljudima,e tad ce pomirena kolona za dobro Srbije biti siroka i duga a krivci na pravom mestu.

Sve drugo je kratkotrajno i moze puno da skodi.

"Mozete da mi verujete a i ne morate"

Miroljub

pre 12 godina

Pomirenje i jednakos su vrednosti koje svaki kulturan i obrazovan čovek treba neizmerno da gaji. Da li prema komšiji, prijatelju, kolegi ili nekom drugom nije presudno. Izjava gospodina Tadića je u potpunosti pozitivna i preporučljiva kao dobar i valjan primer svim tolerantnim ljudima koji ne žele kavgu i svađu po svaku ceno samo zato što im se mišljenje i ubeđenje razlikuje od drigih ljudi.

Mashinovodja

pre 12 godina

Ako im je Palma bio uvaženi gost na slavi, za mene nema jasnijeg znaka da će DS i dalje gromoglasno ćutati povodom Kolubare. A pljačkom veka neka se bave dokoni novinari jer srpsko nezavisno i reformisano pravosuđe ima (verovatno) pametnijeg posla.

Peco

pre 12 godina

Mirio i pomirio si se Ti ,odavno, i sa Dinkicem i sa Kostunicom i sa Dacicem, a sad ces i sa Nikolicem / ili si vec/.

Na tvoju veliku zalost, glasovi su narodni i sa sigurnuscu ces otici
tamo gde Ti je mesto.

jimmy

pre 12 godina

"Mi smo spremni da se pomirimo!" U prevodu to znaci da je ds spreman da se lize sa svima samo da bi opstali na vlasti.Na sve nacine ce pokusati da ostanu na vlasti, ja se nadam da ce ipak posle izbora otici u opoziciju i tu ostati dugo vremena.

Analiticar

pre 12 godina

"Danas je DS organizacija koja je u budućnosti spremna da se pomiri i sa svojim protivnicima, ako zajednički sagledamo budućnost i opšte ciljeve"... Pozivam Milku Canic da ovo razjasni, ako je to uopste moguce.

Banat

pre 12 godina

I ja mogu da donosim teške odluke kad se kola lome na grbači drugog, a ja ne snosim nikakve posledice i niko me ne poziva na odgovornost. Vladati u Srbiji je najbolje! Publika je tako nezahtevna!

BATA

pre 12 godina

Jedan od retkih kome i Putin i Medvedev i Bajden i Sarkozi dolaze na noge, Srbija kao zemlja u jako osetljivom regionu zahvaljuci ovom coveku vodi izbalansiranu i pronicljivu politiku.

Mire

pre 12 godina

Njegova politika je omogućila Srbiji da otvori svoje granice prema ostalim zemljama. Da nije bilo njega, još bi sanjali o novim pasošima.

S njima nema neizvesnosti

pre 12 godina

Pomirenje sa Dačićem, Palmom, Cecom, Šešeljem, Nikolićem, Vučićem, Miškovićem, Peconijem, Čumetom...je pomirenje sa svim negativnim i razarajućim pojavama koje su nam se dešavale poslednjih 20 godina.

Ovakav sistem vladavine nam je dobro poznat iz 90-ih, kada je Milošević navodno zbog ugroženosti države i teške krize, baš kao i sada Tadić, napravio pakt sa najbeskrupuloznijim likovima u svojoj stranci i u celoj Srbiji.

Svoje "staro" biračko telo Tadić je definitivno izgubio, i to je i njemu već sada jasno. Preostaje mu borba za glasove daljim medijskim zaglupljivanjem i ispiranjem mozgova, sitnim potkupljivanjem penzionera i sirotinje, partijskim zapošljavanjem, otvaranjem fantomskih gradilišta, češkanjem prasića po oborima i potrošenom pričom o skorom povećanju izvoza.

Janko

pre 12 godina

Lako je ići linijom manjeg otpora, sedeti kući i na sve kritički gledati. Mudar čovek razmišlja u smeru pomirenja i jedinstva Srbije.

Luka E.

pre 12 godina

Politika svađe, raskola, izolacije, mržnje, netolerancije i neodgovorna politika je tužna prošlost Srbije. Politika mira, tolerancije, politika odgovornosti i borbe protiv kriminala je politika sadašnjosti i budućnosti Srbije.

Viseslav

pre 12 godina

Borise,objasni ovim ljudima kako se preuzima odgovornost.Tezak period je iza nas-bombardovanje,svetska ekonomska kriza.Okreni politiku ka poljoprivredi-to je srpska nafta.Guraj dalje.

Jovana

pre 12 godina

Zar treba da posle 10 godina ratova neki novi državnik priča priču o pomirenju. uostalom, Tadić jedini spominje pomirenje. I preuzima odgovornost.

Gligo

pre 12 godina

Svako da preuzme odgovornost za svoj rad,svako da prizna svoje greske.Zivot nije sjajan,ali ne treba mi neko ko strajkuje gladju i vadi se na neke fore i fazone.

LERA

pre 12 godina

Pomirenje, za koje se Tadic zalaze potpuno je strano vecini nasih politicara.ko god se zalozi za neku hriscansku vrednost, odmah osude i kritike

Igor

pre 12 godina

Jedan ozbiljan državnik ovako postupa. Mi smo čudo! Verovatno bi nekima prijao predsednik gadafijevskog profila. Na svu sreću ovo je Evropa a naš predsednik je evropski političar. I na svu sreću ima podršku većine za svoj rad.

branko

pre 12 godina

Nadam se da su svi ovi "važni gosti" stigli u Sokobanju putem, a ne helikopterom, te da su primetili da je taj put jedva upotrebljiv.
Takodje se nadam da su se dobro "istumbali" na udarnim rupama, pa da će do druge najvece banje u Srbiji, najzad biti popravljen put iz svih pravaca, jer koliko se sećam "turizam je naša razvojna šansa".
Da ne bude zabune, nisam iz Sokobanje, ali sam za praznike išao na izlet i zapanjio se u kakvom su jadnom stanju sva tri puta koji vode u ovo mesto.

RSovac

pre 12 godina

Nadam se da je DSu na krsnu slavu [???] dosao i Dodik. Naravno 'svojim' avionom.
Onaj Dodik kojem je Tadic davao potporu i lani u septembru isao na predizborne skupove u Bosni. A istovremeno tvrdio da se Srbija "ne mesa u unutrasnje stvari u Bosni"

ogorčeni

pre 12 godina

Ovo je samo eho izjave V.Koštunice od 13.03.2003god.o potrebi formiranja koncentracione Vlade narodnog jedinstva sa njim na čelu.

vrsac

pre 12 godina

pa ti si se vec pomirio sa sps radi fotelja..znaci sad radi fotelja kleptomanska stranka ce da se miri i sa tomom..stvarno,pocecu da vam se i divim do kraja kako ste sposobni..

Mister No

pre 12 godina

To sto cete vi donositi teske odluke nece nikako uticati na vas standard nego gradjana. Tako je uvek i bilo. Vasi dzepovi su toliko puni da ih nikakva kriza i teske odluke nece isprazniti. Do sada ste pokrali i crno ispod noktiju pa bi ste sada da vodite politiku za dobro gradjana. Poverenje ste debelo izigrali i za to cete odgovarati nekad i nekome. Nikakva obecanja i ujedinjenja vas nece zadrzati na vlasti. Naslusali smo se raznih obecanja tako da je dovoljno da naslutimo ko laze a ko prica istinu. Vi sigurno ne govorite istinu. Glasam protiv vas makar glasao za crnog djavola.

Aleksandar

pre 12 godina

@cy, samo oni koji imaju iste "opste ciljeve"? Znaci gotovo svi na nasoj politikanskoj sceni, ponajvise njihovi `najljuci protivnici`...

slavko-licno

pre 12 godina

Posle SPS-a,na redu su Radikali i Dr.Seselj!!!!
Znamo te Borise,malo u opoziciju nebi Vam nista falilo....!!!!!
Sve ces dati za FOTELJU.............!!!!!!!!!

zabac

pre 12 godina

Prvo, BIZARNO je da jedna politicka stranka u sekularnoj drzavi Srbiji ima krsnu slavu.
DS time u startu odbija sve one koji nisu pravoslavne vere, tj cini stranku nacionalnom.
A sto se 'pomirenja' tice, ja to shvatam kao da je DS spremna za kompromise jer ce joj to sigurno trebaati da bi ostala na vlasti i nakon izbora. Samo sa kim bi se mirila jer SNS tj. Nikolic lepo rece da njegov SNS nije spreman da razgovara sa DS?

Nenad

pre 13 godina

Ovo gospodine predsednice znaci sledece:
i sa crnim djavolom samo da zadrzimo vlast?
Ja sam to tako razumeo. Vi ste odavno pogazili nasu borbu 5 oktobra samim time sto ste oziveli SPS i njene glavne ljude smatrate svojim strateskim partnerom.
Otisao bi iz ove zemlje i trazio AZIL jer je ovo ugnjetavanje i represija!

Vesna

pre 12 godina

Da li to Tadić namiguje radikalima, pošto se sa SNS već pomirio? Ili želi da se pomiri s Dinkićem, budući da demokrate decentralizaciju vide kao atak na njih?

popujem

pre 12 godina

Od kako ste se pomirili sa SPS-om i njihovim @#$%! koji su nas upropastili i tako ih rehabilitovali i dali im za pravo, moj glas više ne ide DS.

ljubo

pre 12 godina

E moj dragi predsednice sad kada je Srbija upala u politicku i ekonomsku agoniju i dotakl dno dna i kad se ne vidi skori izlaz iz toga,sada prizivas opoziciju u pomoc i na sabornost,a dotle se tvoja trula koalicija u vrsenju vlasti bahato ponasala.Izbor,samo izbori i to pod hitno moge da nekako mogu da pomognu drzavi Srbiji i nista drugo.

cy

pre 13 godina

Problem je međutim što su "opšti ciljevi" DS zapravo pitanje "kako napuniti sopstvene džepove iz državne kase", što je u praksi nebrojeno puta pokazano i potvrđeno.
A u takvo pomirenje ulaze samo oni koji imaju iste "opšte ciljeve".

ex demokrata 1

pre 13 godina

Auu kakva ekipa u S.Banji,sa sve Palmom ...za Srbiju bi bilo najbolje da ova ekipa i ostane u Banji i da na miru uziva u svojoj filosofiji!

gradjanin srbije

pre 13 godina

ti si bre Borise, spreman da se pomiris sa svima i sa opozicijom i sa vladajucim strankama i sa narodom i sa Rusijom i sa USA i sa Kinom i sa Hrvatskom i sa BiH. Sa svima bi se izmirio samo da oni tebe ne diraju i da ostanes jos 5 godina na vlasti. E pa, nece moci ove noci, ima da letis sa fotelje sto pre to bolje, nisu ni drugi bolji od tebe ali nisu ni losiji ima da im damo sansu a tebi smo dali i proklockao si je.

sasa jokic

pre 13 godina

NA zalost Borise, svojim "delanjem" DS je minimalizovao sanse da ostane na vlasti. Sada nam sledi jos jedan period mraka sa SNS-om i DSS-om. Prosto je fantasticno koliko auto golaova ste postigli, i kolik osansi niste iskoristili!

Sa pozicije vlasti neumitan odlazak u opoziciju

pre 12 godina

Samo, nisu spremni "protivnici" da se pomire "radi ostvarenja opštih ciljeva", jer su upravo "protivnici", zbog "razlika u percepciji" opštih ciljeva?!
Posebno, kada je "implementacija" opštih ciljeva "katastrofalna", onda predsednik SRbije i Demokratska stranka moraju na "rezervnu klupu"?!

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Pa On se nije ni svadjao sa arkanovcima, Ergelom Ljubicevo, Miskovicem, Bekom i ostalim narodnim "dobrotvorima" sa kojima se mazi i pazi.
Inace svaka druga vest u medijima je posvecena Njemu i njegovim "mudrostima" na kojima bi mu pozavideo i Mao Cetung!

deNiro

pre 12 godina

DS je stranka(firma)bez ideologije,vizije i minimalne kolicine patriotizma.Jedini cilj DS je vlast i profit kako za firmu tako i za pojedince.Naravno kroz pljacku budzeta.Zato i ne cudi ova izjava njenog predsednika.Boris Tadic je covek koji je uzurpirao svu vlast u drzavi,marginalizuujuci institucije i postavljajuci marionete i mediokritete na najvise pozicije.Gori ste od vaseg sadasnjeg koalicionog partnera iz najboljih dana.

živan

pre 12 godina

Ds je shvatila gubitak sledećih izbora vrlo ozbiljno,ali kako misle da će se narod pomiriti sa svim aferama i zlim namerama,kao što je skandal sa telekomom

milovan

pre 12 godina

Sta reci? Tuga, velika tuga Srbije. Bivsi narigidniji komunisti njihova deca osnovali stranku i slave slavu stranke. A,da, ja se izvinjavam, neki su izigravali i Brozove disidente.

Marko

pre 12 godina

Zaista Vam je najviše potrebno da se rešite lopova iz svojih redova, a nakupili ste ih više nego što može ova država da podnese. Po opredeljenju pripadam Vašoj političkoj opciji ali neću glasati za Vas zbog malog broja kvalitetnih ljudi u Vašim redovima.....

xox

pre 13 godina

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva. - da povratiš. zaklackala se fotelja, odmah "nacionalno jedinstvo".

svetlanast.

pre 12 godina

jos samo kad bi predsednik malo detaljnije objasnio kakva je to zrtva i kakvo je to zrtvovanje o koje se otimaju sve politicke stranke i svi politicari i ne biraju sredstva da dodju u poziciju "zrtve" i ni po
koju cenu ne bi menjali svoje "zrtvovanje" za zivote obicnih smrtnika koji svoje male zivote prezivljavaju bez "zrtvovanja", od danas do sutra.

kad politicka stranka i njen lider izgube vezu sa realnoscu, zreli su za odlazak u opziciju gde ce uzivati i nece se "zrtvovati".

srecna slava!

xox

pre 13 godina

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva. - da povratiš. zaklackala se fotelja, odmah "nacionalno jedinstvo".

cy

pre 13 godina

Problem je međutim što su "opšti ciljevi" DS zapravo pitanje "kako napuniti sopstvene džepove iz državne kase", što je u praksi nebrojeno puta pokazano i potvrđeno.
A u takvo pomirenje ulaze samo oni koji imaju iste "opšte ciljeve".

deNiro

pre 12 godina

DS je stranka(firma)bez ideologije,vizije i minimalne kolicine patriotizma.Jedini cilj DS je vlast i profit kako za firmu tako i za pojedince.Naravno kroz pljacku budzeta.Zato i ne cudi ova izjava njenog predsednika.Boris Tadic je covek koji je uzurpirao svu vlast u drzavi,marginalizuujuci institucije i postavljajuci marionete i mediokritete na najvise pozicije.Gori ste od vaseg sadasnjeg koalicionog partnera iz najboljih dana.

sasa jokic

pre 13 godina

NA zalost Borise, svojim "delanjem" DS je minimalizovao sanse da ostane na vlasti. Sada nam sledi jos jedan period mraka sa SNS-om i DSS-om. Prosto je fantasticno koliko auto golaova ste postigli, i kolik osansi niste iskoristili!

gradjanin srbije

pre 13 godina

ti si bre Borise, spreman da se pomiris sa svima i sa opozicijom i sa vladajucim strankama i sa narodom i sa Rusijom i sa USA i sa Kinom i sa Hrvatskom i sa BiH. Sa svima bi se izmirio samo da oni tebe ne diraju i da ostanes jos 5 godina na vlasti. E pa, nece moci ove noci, ima da letis sa fotelje sto pre to bolje, nisu ni drugi bolji od tebe ali nisu ni losiji ima da im damo sansu a tebi smo dali i proklockao si je.

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Pa On se nije ni svadjao sa arkanovcima, Ergelom Ljubicevo, Miskovicem, Bekom i ostalim narodnim "dobrotvorima" sa kojima se mazi i pazi.
Inace svaka druga vest u medijima je posvecena Njemu i njegovim "mudrostima" na kojima bi mu pozavideo i Mao Cetung!

Nenad

pre 13 godina

Ovo gospodine predsednice znaci sledece:
i sa crnim djavolom samo da zadrzimo vlast?
Ja sam to tako razumeo. Vi ste odavno pogazili nasu borbu 5 oktobra samim time sto ste oziveli SPS i njene glavne ljude smatrate svojim strateskim partnerom.
Otisao bi iz ove zemlje i trazio AZIL jer je ovo ugnjetavanje i represija!

milovan

pre 12 godina

Sta reci? Tuga, velika tuga Srbije. Bivsi narigidniji komunisti njihova deca osnovali stranku i slave slavu stranke. A,da, ja se izvinjavam, neki su izigravali i Brozove disidente.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Citiram TADIĆA : "Mi ćemo i u budućnosti donostiti teške odluke, kao što smo radili u prošlosti i ne bežimo od rizika", kazao je Tadić navodeći da prihavata svaki rizik koji ima svrhu i koji obezbeđuje da se otvore nova vrata i nove perspektive za sve građane"

P.S. Ovo je strašno, ovo gore je skandalozno, ovo gore je čista laž, sva reč je netačna i nema uporišta ni u jednom segmentu u društvu i na terenu.
Sve je u stvarnosti drugačije nego što je to gore rekao citirani čovek.
Ama baš nijedan rizik sam Tadić i DS nije povukla od kada je on vodi, ne da nisu uradili i rešili bilo koji problem u društvu, no su svaki problem produbili i od njega napravili veći i nereševiji.
DS i Tadić na čelu su pobegli od svakog rizika od kada su u vlasti, i Srbiju su doveli do ekonomske kataklizme nezabeleženu u novijoj istoriji.
I na kraju, Tadić je vodja ekipe i lider stranke koja je formirana ne da menja društvo, zakone, totalno neefikasni drušveno-politički sistem, no naprotiv sve radi da ga očuva i sačuva, i u tome je uspeo 100 %.
Toliko o govoru jednog od trenutno najvećih opsenara i manipulanata u vlasti Srbije koji se spletom nesrećnih oklolnosti obreo na samom njenom vrhu.

slavko-licno

pre 12 godina

Posle SPS-a,na redu su Radikali i Dr.Seselj!!!!
Znamo te Borise,malo u opoziciju nebi Vam nista falilo....!!!!!
Sve ces dati za FOTELJU.............!!!!!!!!!

S njima nema neizvesnosti

pre 12 godina

Pomirenje sa Dačićem, Palmom, Cecom, Šešeljem, Nikolićem, Vučićem, Miškovićem, Peconijem, Čumetom...je pomirenje sa svim negativnim i razarajućim pojavama koje su nam se dešavale poslednjih 20 godina.

Ovakav sistem vladavine nam je dobro poznat iz 90-ih, kada je Milošević navodno zbog ugroženosti države i teške krize, baš kao i sada Tadić, napravio pakt sa najbeskrupuloznijim likovima u svojoj stranci i u celoj Srbiji.

Svoje "staro" biračko telo Tadić je definitivno izgubio, i to je i njemu već sada jasno. Preostaje mu borba za glasove daljim medijskim zaglupljivanjem i ispiranjem mozgova, sitnim potkupljivanjem penzionera i sirotinje, partijskim zapošljavanjem, otvaranjem fantomskih gradilišta, češkanjem prasića po oborima i potrošenom pričom o skorom povećanju izvoza.

Gro

pre 12 godina

Meni je najbolje kad vidim komentare podrske, grupisane, i svi imaju tezu "preuzeo odgovornost". Genijalan marketing, kao i uvek kad je rec o DS.

Srecna slava.

popujem

pre 12 godina

Od kako ste se pomirili sa SPS-om i njihovim @#$%! koji su nas upropastili i tako ih rehabilitovali i dali im za pravo, moj glas više ne ide DS.

Peco

pre 12 godina

Mirio i pomirio si se Ti ,odavno, i sa Dinkicem i sa Kostunicom i sa Dacicem, a sad ces i sa Nikolicem / ili si vec/.

Na tvoju veliku zalost, glasovi su narodni i sa sigurnuscu ces otici
tamo gde Ti je mesto.

vrsac

pre 12 godina

pa ti si se vec pomirio sa sps radi fotelja..znaci sad radi fotelja kleptomanska stranka ce da se miri i sa tomom..stvarno,pocecu da vam se i divim do kraja kako ste sposobni..

britka

pre 12 godina

Tadic govori kao da je DS jedna divna partija, puna postenih i dobrih ljudi, koji su svakodnevno zabrinuti za svoje gradjane! Pa ako je tako, sto smo tu gde jesmo? Pogledajte dokle ste nas doveli! Jesu li to vasi visi ciljevi? Jel' ovo bio vas plan za Srbiju?

ex demokrata 1

pre 13 godina

Auu kakva ekipa u S.Banji,sa sve Palmom ...za Srbiju bi bilo najbolje da ova ekipa i ostane u Banji i da na miru uziva u svojoj filosofiji!

maki

pre 12 godina

Niste vi Borise Tadicu odgovorna vlast. Vi ste losa vlast. I nikakvim izjavama necete pridobiti svoje politicke protivnike. Ne trudite se.

Mister No

pre 12 godina

To sto cete vi donositi teske odluke nece nikako uticati na vas standard nego gradjana. Tako je uvek i bilo. Vasi dzepovi su toliko puni da ih nikakva kriza i teske odluke nece isprazniti. Do sada ste pokrali i crno ispod noktiju pa bi ste sada da vodite politiku za dobro gradjana. Poverenje ste debelo izigrali i za to cete odgovarati nekad i nekome. Nikakva obecanja i ujedinjenja vas nece zadrzati na vlasti. Naslusali smo se raznih obecanja tako da je dovoljno da naslutimo ko laze a ko prica istinu. Vi sigurno ne govorite istinu. Glasam protiv vas makar glasao za crnog djavola.

Glock

pre 12 godina

Dragi DS omladinci,

Iskreno se nadam da cete proveti 10-tak minuta citajuci komentare na ovoj vesti.

Nadam se da cete potom shvatiti zasto je pametnije da cutite, nego da stalno ponavljate 2 fraze, koje se primete uz malo truda...

dejan

pre 12 godina

Jooooj Bota sta ti vise pricas???
Covece ako budes cutao dobice vise glasovima na izborima veruj mi!
Ostavi nas na miru molim te, pricaj te bajke svojoj zeni ( ama )

mirko

pre 12 godina

Ne mogu da komentarišem sve, jer sam se ionako iznervirao zbog baljezgarija, ali moraću da citiram ovo:

"DS nije ratnička stranka, iako je njen svetac čovek-vojevač", rekao je Tadić aludirajući na ratničku prošlog Svetog Georgija.

Crnjak, bre! Ne znam da li da se smejem ili da plačem.
Dobro smo mi prošli ko nam je prvi čovek države...

vrsac

pre 12 godina

deco iz ds sto se trudite da podrzite ovde vaseg gazdu,potrudite se jos malo vise jer ko posalje vise komentara dobice neku funkcijicu da se poigra malo politike i sudbinom ljudi..zasluzite to..ajde,udrite komentare...aj do 500 minimum...

branko

pre 12 godina

Nadam se da su svi ovi "važni gosti" stigli u Sokobanju putem, a ne helikopterom, te da su primetili da je taj put jedva upotrebljiv.
Takodje se nadam da su se dobro "istumbali" na udarnim rupama, pa da će do druge najvece banje u Srbiji, najzad biti popravljen put iz svih pravaca, jer koliko se sećam "turizam je naša razvojna šansa".
Da ne bude zabune, nisam iz Sokobanje, ali sam za praznike išao na izlet i zapanjio se u kakvom su jadnom stanju sva tri puta koji vode u ovo mesto.

živan

pre 12 godina

Ds je shvatila gubitak sledećih izbora vrlo ozbiljno,ali kako misle da će se narod pomiriti sa svim aferama i zlim namerama,kao što je skandal sa telekomom

dg

pre 12 godina

Vidimo dokle nas je dovelo tadicevo prvo pomirenje. Bojim se da ce nas jos jedno ubiti. Jos jedan primer da je politicka scena zasnovana na svadjama i pomirenjima, a ne na postovanju zakona i izgradnji institucija. To je u stilu: ja se nemesam u tvoje bezakonje, ti se nemesaj u moje. Takodje, ta sva njegova pomirenja me podsecaju na ono da oni nama trebaju da oproste sto su nas tukli. Otvaranje dosijea, lustracija, zakoni i institucije, a onda neka se tadic rukuje i smesi sa kim hoce i kome hoce.

Mashinovodja

pre 12 godina

Ako im je Palma bio uvaženi gost na slavi, za mene nema jasnijeg znaka da će DS i dalje gromoglasno ćutati povodom Kolubare. A pljačkom veka neka se bave dokoni novinari jer srpsko nezavisno i reformisano pravosuđe ima (verovatno) pametnijeg posla.

Banat

pre 12 godina

I ja mogu da donosim teške odluke kad se kola lome na grbači drugog, a ja ne snosim nikakve posledice i niko me ne poziva na odgovornost. Vladati u Srbiji je najbolje! Publika je tako nezahtevna!

DaX

pre 12 godina

Ti ćeš prijatelju u političku penziju,jedino ako pod tim pomirenjem ne podrazumevaš neku novu koaliciju,sada sa radikalima ili Nikolićem,što me ne bi iznenadilo,jer si ti na sve spreman!

ljubo

pre 12 godina

E moj dragi predsednice sad kada je Srbija upala u politicku i ekonomsku agoniju i dotakl dno dna i kad se ne vidi skori izlaz iz toga,sada prizivas opoziciju u pomoc i na sabornost,a dotle se tvoja trula koalicija u vrsenju vlasti bahato ponasala.Izbor,samo izbori i to pod hitno moge da nekako mogu da pomognu drzavi Srbiji i nista drugo.

zabac

pre 12 godina

Prvo, BIZARNO je da jedna politicka stranka u sekularnoj drzavi Srbiji ima krsnu slavu.
DS time u startu odbija sve one koji nisu pravoslavne vere, tj cini stranku nacionalnom.
A sto se 'pomirenja' tice, ja to shvatam kao da je DS spremna za kompromise jer ce joj to sigurno trebaati da bi ostala na vlasti i nakon izbora. Samo sa kim bi se mirila jer SNS tj. Nikolic lepo rece da njegov SNS nije spreman da razgovara sa DS?

dalia

pre 12 godina

Mozda Boris Tadic misli da ce njegove izjave, poput carobnog stapica, izbrisati svima nama pamcenje. Pa cemo zaboraviti sve pogresne poteze DS-a I njihovu neodgovornu politiku! Niko se ni sa kim nije svadjao, pa sto bi se onda mirili? Narod je samo zeleo bolje da zivi. Zato zelimo izbore. Da bi ti dokazali da nam na vlasti vise nisi potreban I da necemo dozvoliti da DS ponovo povede Srbiju u propast.

Analiticar

pre 12 godina

"Danas je DS organizacija koja je u budućnosti spremna da se pomiri i sa svojim protivnicima, ako zajednički sagledamo budućnost i opšte ciljeve"... Pozivam Milku Canic da ovo razjasni, ako je to uopste moguce.

Vesna

pre 12 godina

Da li to Tadić namiguje radikalima, pošto se sa SNS već pomirio? Ili želi da se pomiri s Dinkićem, budući da demokrate decentralizaciju vide kao atak na njih?

Kuzma

pre 12 godina

Nisam znao da DS ima svoju slavu, pa jos i Djurdjevdan...Kuda ide ovaj svet, Boze sacuvaj me. I jos kad se setim da sam nekada glasao za njih, mislio da ce ljudi da nas promene na bolje, a oni se u stvari pretvorise u ono sto smo pre 11 godina zajedno hteli da prevazidjemo. Ipak mi nemamo kapaciteta da se izvucemo iz obora u kojem smo toliko dugo, da za bolje i ne znamo. A i zasto bismo?Pa domacim zivotinjama je tu i mesto.Inace, narode, posto nam se Tadija miri sa onima sa kojoma se "svadjao", spremite se za koaliciju DS-Toma Nikolic a verovatno i reformisani Dacic. Voleo bih da me neko ubedi da ce zivot u ovoj prciji, u ovoj ili sledecoj deceniji, biti barem malo blizi normalnom. Ali odavno sam prestao da se nadam...

svetlanast.

pre 12 godina

jos samo kad bi predsednik malo detaljnije objasnio kakva je to zrtva i kakvo je to zrtvovanje o koje se otimaju sve politicke stranke i svi politicari i ne biraju sredstva da dodju u poziciju "zrtve" i ni po
koju cenu ne bi menjali svoje "zrtvovanje" za zivote obicnih smrtnika koji svoje male zivote prezivljavaju bez "zrtvovanja", od danas do sutra.

kad politicka stranka i njen lider izgube vezu sa realnoscu, zreli su za odlazak u opziciju gde ce uzivati i nece se "zrtvovati".

srecna slava!

Marko

pre 12 godina

Zaista Vam je najviše potrebno da se rešite lopova iz svojih redova, a nakupili ste ih više nego što može ova država da podnese. Po opredeljenju pripadam Vašoj političkoj opciji ali neću glasati za Vas zbog malog broja kvalitetnih ljudi u Vašim redovima.....

sandra

pre 12 godina

DS je svesna da se lose kotira I da na izborima nece dobro proci. Zato sad pokusavaju da smeksaju opoziciju pozivima na pomirenje, ne bi li imali izgleda da udju u koaliciju sa strankom koja je popularna u narodu. Sve ce uraditi da ostanu na vlasti.

Apstinent

pre 12 godina

Ovaj nas to priprema na postizbornu koaliciju sa naprednjacima. Mada, time ce samo ozvaniciti vec postojecu oligarhiju. Tu demokratije nikad ni bilo nije....

jimmy

pre 12 godina

"Mi smo spremni da se pomirimo!" U prevodu to znaci da je ds spreman da se lize sa svima samo da bi opstali na vlasti.Na sve nacine ce pokusati da ostanu na vlasti, ja se nadam da ce ipak posle izbora otici u opoziciju i tu ostati dugo vremena.

ANALITICAR

pre 12 godina

"WELCOME TO SRBIJA"-BEOGRADSKI SINDIKAT JE SJAJNO PREDVIDEO I KRAJ OVE SLAVE,CAK JOS BOLJE U PESMI-"ONI SU".ZNACI KRAJ.POMIRITE SE SVI I POICIJA I OPOZICIJA,AL SA NAMA NE MOZETE JER DOSLO JE DO NARODNOG:"E,SAD NECU NI KAKO JA HOCU!!!"

ogorčeni

pre 12 godina

Ovo je samo eho izjave V.Koštunice od 13.03.2003god.o potrebi formiranja koncentracione Vlade narodnog jedinstva sa njim na čelu.

Vojvodjanin

pre 12 godina

Nisam ni malo zadovoljan politikom DS-a prema Vojvodini.
Obecavaju te ovo,te ono,pa posle sede u foteljama,primaju ogromne plate,a narod je iz dana u dan sve siromasniji...
NIKADA VISE NE GLASAM ZA DS!
Moj glas i glas mojih prijatelja idu SVM-u,jedinoj,pravoj vojvodjanskoj opciji.

Sa pozicije vlasti neumitan odlazak u opoziciju

pre 12 godina

Samo, nisu spremni "protivnici" da se pomire "radi ostvarenja opštih ciljeva", jer su upravo "protivnici", zbog "razlika u percepciji" opštih ciljeva?!
Posebno, kada je "implementacija" opštih ciljeva "katastrofalna", onda predsednik SRbije i Demokratska stranka moraju na "rezervnu klupu"?!

RSovac

pre 12 godina

Nadam se da je DSu na krsnu slavu [???] dosao i Dodik. Naravno 'svojim' avionom.
Onaj Dodik kojem je Tadic davao potporu i lani u septembru isao na predizborne skupove u Bosni. A istovremeno tvrdio da se Srbija "ne mesa u unutrasnje stvari u Bosni"

Aleksandar

pre 12 godina

@cy, samo oni koji imaju iste "opste ciljeve"? Znaci gotovo svi na nasoj politikanskoj sceni, ponajvise njihovi `najljuci protivnici`...

Poter

pre 12 godina

Faul na (Ivici)sesnesterca u borbi za pomirenje,gospodine presednice,jel to znaci i sa onima koji su presli preko Zoranovog lesa da bi se politicki ostvarili.Mozda ces ih tako pomirene za rucicu odvedes na saslusanje,ili ce te da se pobratimite na stari dobri Djeronimo nacin valja se tako pobratimstvo ce duze trajati.

Sa kim ste se vi to posvadjaji presednice i sta te spopalo bas sada?

Interesuje me samo na koji nacin ce to da izvedete?Mozda ce te ubediti Kostunicu da ce te cesto zajedno na ekskurziju u EU,ili ce te obecati Tomi da mu svake nedelje date po jedno kuvano jaje a za uskrs dva crveno ofarbana da se kuca sa Vucicem?Sta ce te sa radikalima a njima ces obecati nove majce,da promene malo kriza je i usput neku novu znackicu samo nikako zlatnu ,nesme mnogo da sljasti,ipak su oni narodnjaci.

Radi bre covece ono sta treba,sta ima da ste vi spremni? Jos crnje da padne neka molbica za dobrobit Srbije?Oni koji prepoznaju u tvom radu pravi put sami ce se pridruziti a oni koji mrze,mrze ce nas doveka pa i zagrobno sto su i pokazali posle Zoranove smrti slava mu i vecnost bila.

Nemogu ti naci zamerke na spoljnom pomirenju,ali ovo unutrasnje ti je katastrofa.Pa nisu nam protivnici na sukobu misljena,to su nepremostive ideoloske razlike po svim pitanima,sa njma nema sukoba ali ni pomirenja,oni se moraju pobediti snagom ane slaboscu,upornoscu u radu na svim poljima za to dobro Srbije e sa tim ce mo ih pobediti a ne povrediti
tako sto ce oni sami sa svojim dosadasnjim a i buducim glupostima otvoriti oci zavedenim ljudima,e tad ce pomirena kolona za dobro Srbije biti siroka i duga a krivci na pravom mestu.

Sve drugo je kratkotrajno i moze puno da skodi.

"Mozete da mi verujete a i ne morate"

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva.

Pomiri se sa onim sto javno iznosi da je bio "jatak" Radovana Karadzica, a ako ne znas na koga mislim evo da ti ja "recem", Amfilohije Radovic !
Ili ti takvi nisu "protivnici" kada se radi o ostvarivanju "opstih ciljeva" ?

Intelektualna Srbija

pre 12 godina

Spremni da se pomire sa svima?
Jel se zbog toga jos uvek drzi u fioci u Specijalnom sudu teska optuzba protiv Kostunice i bratije oko podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki ?
Kada cemo dobiti zvanicnu informaciju dokle se stiglo sa tom prijavom?
Nemojte da mislite da su gradjani zaboravili na to.
Jos uvek cekamo zvanicnu verziju za Zorana Djindjica, sta bi sa najavama da ce Kostunica biti saslusan?
Nemojte nas praviti budalama gradjani uopste nisu naivni, cekamo informaciju iz pravosudja.

Jovan

pre 12 godina

Svih ovih godina probio nam usi kako zeli da on i DS ponesu odgovornost. A sad kad su za***nali, sad bi da dele odgovornost. Koja ljigava politika! U stvari, nema tu politike. To je samo politicko prostituisanje. Kao sto je to i ljubljenje sa Dacicem. Prostitutke kod Ekonomskog imaju vise samopostovanja. Stidim te se i prezirem te Borise Tadicu.

Ponos

pre 12 godina

Kada vidim kako razgovara sa najmocnijim ljudima sveta i kako ga uvazavaju izazove u meni osecaj ponosa. Ponosan sam sto sam Srbin. Ponosan na Borisa.

BoGl

pre 12 godina

Haha,vidi omladinu ds-a,sto su se oni nama ustrudili oko hvalospeva,o doticnom gospodinu..molim vas,ne vredjajte inteligenciju ni nama,a ni sebi..vase reci ne znace nista,(ne)dela su pokazala,ko je,i sta je on.. P.s. Jel Sladja odrecitovala nesto?

Milorad

pre 12 godina

"Mnogi svetski lideri su došli na razgovor s njim u proteklo vreme. Srbija je nesumljivo lider u regionu zahvaljujući politici tolerancije i mira koju on sprovodi." E ovo je citat necijeg stranackom komentara odavde isto ovako su govorili na RTS i pisalu u rezimskim novinama kada je Sloba bio na vlasti, isto je sebe predstavljao kao garant mira i stabilnosti u regionu, samo sto se ispostavilo da je cak i on onakav bolje vodio ekonomiju od Tadica.

Грлом у *наго

pre 12 godina

Тог 6. маја 2011, тихо и ненаметљиво, али ипак довољно јасно и беспоговорно, уговорена је постизборна коалиција Демократске странке и Српске напредне странке. Док је већина грађана Србије спавала дубоким зимским сном одсуства памети, они малобројни су постали свесни неумитног приближавања момента седања на хоклицу у реду испред амбасада развијеног света. Лаку ноћ, Србијо, боље ниси ни заслужила.

Boki L.

pre 12 godina

Nemojmo biti plašljivi i bežati od odgovornosti. Pomirenje sa protivnicima je velika odgovornost za koju se predsednik sprema prihvatiti.

Milisav

pre 12 godina

DS+SPS ???
DSS+SNS ???
Srbija i njena budućnost uz takvo političko "bludničenje" zarad malo vlasti???
Davno je moja pokojna baba Dunja znala da kaže: "Sine, ne pravi se pita od *ovana."

Nikola

pre 12 godina

Nisam mogao da izdržim, morao sam da se javim i da pitam. Da li stvarno, ali stvarno iko ovde misli da je Tadić lopov? Da li iko zna umerenijeg i odvažnijeg političara u regionu? Dajmo malo hladne glave pričati neke stvari. Ne vodi ničemu psovanje i pozivanje na linč bilo koga, koji god to bili ljudi, moji nisu, ja sam čovek mira.

LERA

pre 12 godina

Pomirenje, za koje se Tadic zalaze potpuno je strano vecini nasih politicara.ko god se zalozi za neku hriscansku vrednost, odmah osude i kritike

S. Sremac

pre 12 godina

Svaki ozbiljan čovek, radnik, poslovođa, šef ili političar preuzima odgovornost za svoj rad i svoja dela. To je predsednik koji zna kako se vodi jedna država.

BATA

pre 12 godina

Jedan od retkih kome i Putin i Medvedev i Bajden i Sarkozi dolaze na noge, Srbija kao zemlja u jako osetljivom regionu zahvaljuci ovom coveku vodi izbalansiranu i pronicljivu politiku.

liz

pre 12 godina

U periodu ekonomske krize kada je ceo svet u recesiji,kada ljudi tesko zive normalno i hriscanski je pozivati na solidarnost, pomirenje, jedinstvo.

Luka E.

pre 12 godina

Politika svađe, raskola, izolacije, mržnje, netolerancije i neodgovorna politika je tužna prošlost Srbije. Politika mira, tolerancije, politika odgovornosti i borbe protiv kriminala je politika sadašnjosti i budućnosti Srbije.

Gligo

pre 12 godina

Svako da preuzme odgovornost za svoj rad,svako da prizna svoje greske.Zivot nije sjajan,ali ne treba mi neko ko strajkuje gladju i vadi se na neke fore i fazone.

Jovana

pre 12 godina

Zar treba da posle 10 godina ratova neki novi državnik priča priču o pomirenju. uostalom, Tadić jedini spominje pomirenje. I preuzima odgovornost.

Duki

pre 12 godina

Ako je DS spremna na ostvarivanje opštih ciljeva, onda neka dokaže i odmah raspiše izbore. Ja mislim da DS neće ni moći da pobegne od odgovornosti za sve što su u vreme svoje vladavine učinili, a odluka koju može doneti nije teška, već izuzetno laka – raspisivanje vanrednih izbora. To bi bilo najbolje za budućnost ove zemlje. O pomirenju može da se priča tek posle izbora. Praznih priča smo se naslušali. Dosta nam je!

Miroljub

pre 12 godina

Pomirenje i jednakos su vrednosti koje svaki kulturan i obrazovan čovek treba neizmerno da gaji. Da li prema komšiji, prijatelju, kolegi ili nekom drugom nije presudno. Izjava gospodina Tadića je u potpunosti pozitivna i preporučljiva kao dobar i valjan primer svim tolerantnim ljudima koji ne žele kavgu i svađu po svaku ceno samo zato što im se mišljenje i ubeđenje razlikuje od drigih ljudi.

Roxi

pre 12 godina

Posle svih problema koje je ova napacena drzava imala 90-ih Tadic je jedni imao dovoljno autoriteta i odgovornosti da zaista pocne da menja stvari.

OBLAK

pre 12 godina

hahha citam komentare nekih citalaca, hocemo 200 000 radnih mesta. Pa gde vi to na svetu u ovo trenutku imate. Danas se radna mesta cuvaju, a ne otvaraju. Srbija jos uvek nije zemlja radnih odela i pidzama, mnogo se ovde dzabalebari, a onda svi su krivi.

Janko

pre 12 godina

Lako je ići linijom manjeg otpora, sedeti kući i na sve kritički gledati. Mudar čovek razmišlja u smeru pomirenja i jedinstva Srbije.

Mire

pre 12 godina

Njegova politika je omogućila Srbiji da otvori svoje granice prema ostalim zemljama. Da nije bilo njega, još bi sanjali o novim pasošima.

Viseslav

pre 12 godina

Borise,objasni ovim ljudima kako se preuzima odgovornost.Tezak period je iza nas-bombardovanje,svetska ekonomska kriza.Okreni politiku ka poljoprivredi-to je srpska nafta.Guraj dalje.

Đorđe Sakić

pre 12 godina

Mnogi svetski lideri su došli na razgovor s njim u proteklo vreme. Srbija je nesumljivo lider u regionu zahvaljujući politici tolerancije i mira koju on sprovodi.

Robert M

pre 12 godina

Lako je biti protiv svega i svih kad je svuda teško. Svaki iskusan i pametan političar radi na jedinstvu Srbije i kad je najteže.

Maja 82

pre 12 godina

Moj predsednik se služi demokratskim metodama i principima za ostvarivanje interesa svih građana i u koris svih građana. To je predsednik Boris Tadić.

Lepa

pre 12 godina

Njegova dela ga razlikuju od većine političara u Srbiji. Poziv na pomirenje i prihvatanje odgovornosti je u potpunosti njegovom maniru i njegovoj ideji.

Cavka

pre 12 godina

Naravno da će govoriti o pomirenju, neće valjda da zagovara mržnju i nasilje. Jedino tako možemo imati stabilnost u zemlji i regionu. Stanje nije idealno, ali bilo nam je i gore. Ni jedan predsednik neće moći za pet godina da promeni ono što uništavano decenijama. Ne može on gurati žive pare građanima u džep pa da bi mu neko rekao svaka čast. Svi mi mislimo da smo Bogom dani, a niko se ne zapita šta možemo učiniti da nam bude bolje. To nam niko neće stvoriti ukoliko se sami ne potrudimo.

blejac

pre 12 godina

Citam ove kritike sve prazno, ocete da zivite kao u kaliforniji, a da radite ko Srbi. E pa nema bato, i onda kriv je ovaj kriv je onaj. Srpska posla

Jova Slobenović

pre 12 godina

Boris Tadić je uvek vodio politiku mira. Preuzima odgovornost u korist čitavog društva. Budimo odgovorni za svoje postupke.

Ponovi

pre 12 godina

Restrikcije,nestasice namernica,benzin iz flase,dileri deviza. Sve je to iza nas. Boris je socijalno odgovornom politikom promenio dosta toga. I nastavice da menja. Napred Borise.

Marko K.

pre 12 godina

Predsednik vodi jednu ozbiljnu, prosperitetnu unutrašnju i spoljašnju politiku. Ne znam šta tu nekim ljudima nije jasno. No dobro, vreme će pokazati. Pozdravljam predsednikovu izjavu.

Nada

pre 12 godina

Mislim da je ovaj covek jedna od retkih stabilnih licnosti na politickoj sceni Srbije. Sudeci po negativnim komentarima, jedinu losu stvar koju je uradio je sto nije nikad u svojoj proslosti pozivao na linc, povlacio granice velike Srbije, sa sigurnog mesta u Beogradu huskao narod da ide u rat i toga su potpuno svesni delegirani ''ostavljaci komentara''. Nedostaje Vam slifa, a to se ne kupuje.

Miloš Ilić

pre 12 godina

"Pomirenja u najavi" otvaraju samo pitanje: pošto ste poodavno na vlasti šta vas je to sprečavalo da ne uradite ranije?
Zar stvarno ne vidite gde ste nas doveli?

Igor

pre 12 godina

Jedan ozbiljan državnik ovako postupa. Mi smo čudo! Verovatno bi nekima prijao predsednik gadafijevskog profila. Na svu sreću ovo je Evropa a naš predsednik je evropski političar. I na svu sreću ima podršku većine za svoj rad.

Jox

pre 12 godina

Narod ocekuje da se sve promeni carobnim stapicem sto narano nije izvodljivo. Ali narod ce prepoznati trud i zalaganje predsednika samo polako.

Branko M.

pre 12 godina

Primetno je da jedino predsednik Tadić jedini nešto afirmativno radi u Srbiji. Primetno je i to da taj rad ima efekta. Samo napred.

Stefan

pre 12 godina

Domaca politika se polako okrece poljoprivredi,EU nije tako daleko,sve u svemu nije lose s obzirom da smo tek izasli iz SEK-e.Samo hrabro Tadicu,imas moju podrsku.

Pavle Vaskov

pre 12 godina

Tadić razume tešku poziciju u kom se nalazi srpsko društvo. Spreman je da uloži sve napore kako bi se životni standard povećao.

Boki L.

pre 12 godina

Nemojmo biti plašljivi i bežati od odgovornosti. Pomirenje sa protivnicima je velika odgovornost za koju se predsednik sprema prihvatiti.

Mister NO

pre 12 godina

Vratio sam se iz Turske sa odmora. Čitava tri dana su njihovi mediji obaveštavali javnost o istorijskom susretu sa srpskim predsednikom. A Turska je najrazvijenija i najznačajnija islamska zemlja. Uz V. Britaniju jedini saveznik SAD prvog reda! Osim toga sa 72 mil. stanovnika i BDP po glavi stanovnika većim od Slovenije postaje ozbiljna svetska sila. AQko omi susretu sa Tadićem pridaju takav značaj, ja mu pridajem još više... Samo neka se Toma i njegovi obožavaoci bave infuzijom i da li je Toma u privatnoj klinic uzeo 1000 ili 1200 kcal energije. Boris je regionalni lider i hvala bogu na Tome! Izjava je na mestu i državnička.

Jovanka

pre 12 godina

Putin, Medvedev, Sarkozi, Bajden. Svi oni su mu došli na noge. Zahvaljujući njemu Srbija vodi veoma izbalansiranu politiku u ovom osetljivom regionu.

Misa-bg

pre 12 godina

Idite trazite posao,pomozite sami sebi,umesto sto cekate da vam neko drugi pomogne.Posecujte sajtove za trazenje posla umesto sto trosite vreme napadajuci jedinog odgovornog politicara u Srbiji,jedinog coveka koji prihvata i priznaje svoje greske!

Mala Sirena

pre 12 godina

Preuzmite onda odgovornost za tešku situaciju u koju ste nas doveli i raspišite izbore jer drugog rešenja za vaše greške nema!

Ivana

pre 12 godina

Tadić bi sada da se miri sa opozicionim strankama.Zna da mu se bliže izbori, a fotelju će prepustiti nekom drugom.Podnesite ostavke, raspišite izbore.

Ponos

pre 12 godina

Kada vidim kako razgovara sa najmocnijim ljudima sveta i kako ga uvazavaju izazove u meni osecaj ponosa. Ponosan sam sto sam Srbin. Ponosan na Borisa.

Nikola

pre 12 godina

Nisam mogao da izdržim, morao sam da se javim i da pitam. Da li stvarno, ali stvarno iko ovde misli da je Tadić lopov? Da li iko zna umerenijeg i odvažnijeg političara u regionu? Dajmo malo hladne glave pričati neke stvari. Ne vodi ničemu psovanje i pozivanje na linč bilo koga, koji god to bili ljudi, moji nisu, ja sam čovek mira.

Ponovi

pre 12 godina

Restrikcije,nestasice namernica,benzin iz flase,dileri deviza. Sve je to iza nas. Boris je socijalno odgovornom politikom promenio dosta toga. I nastavice da menja. Napred Borise.

Marko K.

pre 12 godina

Predsednik vodi jednu ozbiljnu, prosperitetnu unutrašnju i spoljašnju politiku. Ne znam šta tu nekim ljudima nije jasno. No dobro, vreme će pokazati. Pozdravljam predsednikovu izjavu.

Đorđe Sakić

pre 12 godina

Mnogi svetski lideri su došli na razgovor s njim u proteklo vreme. Srbija je nesumljivo lider u regionu zahvaljujući politici tolerancije i mira koju on sprovodi.

Pavle Vaskov

pre 12 godina

Tadić razume tešku poziciju u kom se nalazi srpsko društvo. Spreman je da uloži sve napore kako bi se životni standard povećao.

Mire

pre 12 godina

Njegova politika je omogućila Srbiji da otvori svoje granice prema ostalim zemljama. Da nije bilo njega, još bi sanjali o novim pasošima.

Boki L.

pre 12 godina

Nemojmo biti plašljivi i bežati od odgovornosti. Pomirenje sa protivnicima je velika odgovornost za koju se predsednik sprema prihvatiti.

Maja 82

pre 12 godina

Moj predsednik se služi demokratskim metodama i principima za ostvarivanje interesa svih građana i u koris svih građana. To je predsednik Boris Tadić.

Jovana

pre 12 godina

Zar treba da posle 10 godina ratova neki novi državnik priča priču o pomirenju. uostalom, Tadić jedini spominje pomirenje. I preuzima odgovornost.

BATA

pre 12 godina

Jedan od retkih kome i Putin i Medvedev i Bajden i Sarkozi dolaze na noge, Srbija kao zemlja u jako osetljivom regionu zahvaljuci ovom coveku vodi izbalansiranu i pronicljivu politiku.

Jovanka

pre 12 godina

Putin, Medvedev, Sarkozi, Bajden. Svi oni su mu došli na noge. Zahvaljujući njemu Srbija vodi veoma izbalansiranu politiku u ovom osetljivom regionu.

Robert M

pre 12 godina

Lako je biti protiv svega i svih kad je svuda teško. Svaki iskusan i pametan političar radi na jedinstvu Srbije i kad je najteže.

Mister NO

pre 12 godina

Vratio sam se iz Turske sa odmora. Čitava tri dana su njihovi mediji obaveštavali javnost o istorijskom susretu sa srpskim predsednikom. A Turska je najrazvijenija i najznačajnija islamska zemlja. Uz V. Britaniju jedini saveznik SAD prvog reda! Osim toga sa 72 mil. stanovnika i BDP po glavi stanovnika većim od Slovenije postaje ozbiljna svetska sila. AQko omi susretu sa Tadićem pridaju takav značaj, ja mu pridajem još više... Samo neka se Toma i njegovi obožavaoci bave infuzijom i da li je Toma u privatnoj klinic uzeo 1000 ili 1200 kcal energije. Boris je regionalni lider i hvala bogu na Tome! Izjava je na mestu i državnička.

Misa-bg

pre 12 godina

Idite trazite posao,pomozite sami sebi,umesto sto cekate da vam neko drugi pomogne.Posecujte sajtove za trazenje posla umesto sto trosite vreme napadajuci jedinog odgovornog politicara u Srbiji,jedinog coveka koji prihvata i priznaje svoje greske!

Branko M.

pre 12 godina

Primetno je da jedino predsednik Tadić jedini nešto afirmativno radi u Srbiji. Primetno je i to da taj rad ima efekta. Samo napred.

Jova Slobenović

pre 12 godina

Boris Tadić je uvek vodio politiku mira. Preuzima odgovornost u korist čitavog društva. Budimo odgovorni za svoje postupke.

Roxi

pre 12 godina

Posle svih problema koje je ova napacena drzava imala 90-ih Tadic je jedni imao dovoljno autoriteta i odgovornosti da zaista pocne da menja stvari.

Igor

pre 12 godina

Jedan ozbiljan državnik ovako postupa. Mi smo čudo! Verovatno bi nekima prijao predsednik gadafijevskog profila. Na svu sreću ovo je Evropa a naš predsednik je evropski političar. I na svu sreću ima podršku većine za svoj rad.

Cavka

pre 12 godina

Naravno da će govoriti o pomirenju, neće valjda da zagovara mržnju i nasilje. Jedino tako možemo imati stabilnost u zemlji i regionu. Stanje nije idealno, ali bilo nam je i gore. Ni jedan predsednik neće moći za pet godina da promeni ono što uništavano decenijama. Ne može on gurati žive pare građanima u džep pa da bi mu neko rekao svaka čast. Svi mi mislimo da smo Bogom dani, a niko se ne zapita šta možemo učiniti da nam bude bolje. To nam niko neće stvoriti ukoliko se sami ne potrudimo.

Jox

pre 12 godina

Narod ocekuje da se sve promeni carobnim stapicem sto narano nije izvodljivo. Ali narod ce prepoznati trud i zalaganje predsednika samo polako.

LERA

pre 12 godina

Pomirenje, za koje se Tadic zalaze potpuno je strano vecini nasih politicara.ko god se zalozi za neku hriscansku vrednost, odmah osude i kritike

Nada

pre 12 godina

Mislim da je ovaj covek jedna od retkih stabilnih licnosti na politickoj sceni Srbije. Sudeci po negativnim komentarima, jedinu losu stvar koju je uradio je sto nije nikad u svojoj proslosti pozivao na linc, povlacio granice velike Srbije, sa sigurnog mesta u Beogradu huskao narod da ide u rat i toga su potpuno svesni delegirani ''ostavljaci komentara''. Nedostaje Vam slifa, a to se ne kupuje.

Luka E.

pre 12 godina

Politika svađe, raskola, izolacije, mržnje, netolerancije i neodgovorna politika je tužna prošlost Srbije. Politika mira, tolerancije, politika odgovornosti i borbe protiv kriminala je politika sadašnjosti i budućnosti Srbije.

Lepa

pre 12 godina

Njegova dela ga razlikuju od većine političara u Srbiji. Poziv na pomirenje i prihvatanje odgovornosti je u potpunosti njegovom maniru i njegovoj ideji.

Boki L.

pre 12 godina

Nemojmo biti plašljivi i bežati od odgovornosti. Pomirenje sa protivnicima je velika odgovornost za koju se predsednik sprema prihvatiti.

Stefan

pre 12 godina

Domaca politika se polako okrece poljoprivredi,EU nije tako daleko,sve u svemu nije lose s obzirom da smo tek izasli iz SEK-e.Samo hrabro Tadicu,imas moju podrsku.

Gligo

pre 12 godina

Svako da preuzme odgovornost za svoj rad,svako da prizna svoje greske.Zivot nije sjajan,ali ne treba mi neko ko strajkuje gladju i vadi se na neke fore i fazone.

Viseslav

pre 12 godina

Borise,objasni ovim ljudima kako se preuzima odgovornost.Tezak period je iza nas-bombardovanje,svetska ekonomska kriza.Okreni politiku ka poljoprivredi-to je srpska nafta.Guraj dalje.

liz

pre 12 godina

U periodu ekonomske krize kada je ceo svet u recesiji,kada ljudi tesko zive normalno i hriscanski je pozivati na solidarnost, pomirenje, jedinstvo.

OBLAK

pre 12 godina

hahha citam komentare nekih citalaca, hocemo 200 000 radnih mesta. Pa gde vi to na svetu u ovo trenutku imate. Danas se radna mesta cuvaju, a ne otvaraju. Srbija jos uvek nije zemlja radnih odela i pidzama, mnogo se ovde dzabalebari, a onda svi su krivi.

blejac

pre 12 godina

Citam ove kritike sve prazno, ocete da zivite kao u kaliforniji, a da radite ko Srbi. E pa nema bato, i onda kriv je ovaj kriv je onaj. Srpska posla

S. Sremac

pre 12 godina

Svaki ozbiljan čovek, radnik, poslovođa, šef ili političar preuzima odgovornost za svoj rad i svoja dela. To je predsednik koji zna kako se vodi jedna država.

Miroljub

pre 12 godina

Pomirenje i jednakos su vrednosti koje svaki kulturan i obrazovan čovek treba neizmerno da gaji. Da li prema komšiji, prijatelju, kolegi ili nekom drugom nije presudno. Izjava gospodina Tadića je u potpunosti pozitivna i preporučljiva kao dobar i valjan primer svim tolerantnim ljudima koji ne žele kavgu i svađu po svaku ceno samo zato što im se mišljenje i ubeđenje razlikuje od drigih ljudi.

Janko

pre 12 godina

Lako je ići linijom manjeg otpora, sedeti kući i na sve kritički gledati. Mudar čovek razmišlja u smeru pomirenja i jedinstva Srbije.

Vojvodjanin

pre 12 godina

Nisam ni malo zadovoljan politikom DS-a prema Vojvodini.
Obecavaju te ovo,te ono,pa posle sede u foteljama,primaju ogromne plate,a narod je iz dana u dan sve siromasniji...
NIKADA VISE NE GLASAM ZA DS!
Moj glas i glas mojih prijatelja idu SVM-u,jedinoj,pravoj vojvodjanskoj opciji.

cy

pre 13 godina

Problem je međutim što su "opšti ciljevi" DS zapravo pitanje "kako napuniti sopstvene džepove iz državne kase", što je u praksi nebrojeno puta pokazano i potvrđeno.
A u takvo pomirenje ulaze samo oni koji imaju iste "opšte ciljeve".

xox

pre 13 godina

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva. - da povratiš. zaklackala se fotelja, odmah "nacionalno jedinstvo".

Gro

pre 12 godina

Meni je najbolje kad vidim komentare podrske, grupisane, i svi imaju tezu "preuzeo odgovornost". Genijalan marketing, kao i uvek kad je rec o DS.

Srecna slava.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio da je DS spremna da se pomiri sa svojim protivnicima radi ostvarivanja opštih ciljeva.

Pomiri se sa onim sto javno iznosi da je bio "jatak" Radovana Karadzica, a ako ne znas na koga mislim evo da ti ja "recem", Amfilohije Radovic !
Ili ti takvi nisu "protivnici" kada se radi o ostvarivanju "opstih ciljeva" ?

Intelektualna Srbija

pre 12 godina

Spremni da se pomire sa svima?
Jel se zbog toga jos uvek drzi u fioci u Specijalnom sudu teska optuzba protiv Kostunice i bratije oko podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki ?
Kada cemo dobiti zvanicnu informaciju dokle se stiglo sa tom prijavom?
Nemojte da mislite da su gradjani zaboravili na to.
Jos uvek cekamo zvanicnu verziju za Zorana Djindjica, sta bi sa najavama da ce Kostunica biti saslusan?
Nemojte nas praviti budalama gradjani uopste nisu naivni, cekamo informaciju iz pravosudja.

Mashinovodja

pre 12 godina

Ako im je Palma bio uvaženi gost na slavi, za mene nema jasnijeg znaka da će DS i dalje gromoglasno ćutati povodom Kolubare. A pljačkom veka neka se bave dokoni novinari jer srpsko nezavisno i reformisano pravosuđe ima (verovatno) pametnijeg posla.

sasa jokic

pre 13 godina

NA zalost Borise, svojim "delanjem" DS je minimalizovao sanse da ostane na vlasti. Sada nam sledi jos jedan period mraka sa SNS-om i DSS-om. Prosto je fantasticno koliko auto golaova ste postigli, i kolik osansi niste iskoristili!

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Citiram TADIĆA : "Mi ćemo i u budućnosti donostiti teške odluke, kao što smo radili u prošlosti i ne bežimo od rizika", kazao je Tadić navodeći da prihavata svaki rizik koji ima svrhu i koji obezbeđuje da se otvore nova vrata i nove perspektive za sve građane"

P.S. Ovo je strašno, ovo gore je skandalozno, ovo gore je čista laž, sva reč je netačna i nema uporišta ni u jednom segmentu u društvu i na terenu.
Sve je u stvarnosti drugačije nego što je to gore rekao citirani čovek.
Ama baš nijedan rizik sam Tadić i DS nije povukla od kada je on vodi, ne da nisu uradili i rešili bilo koji problem u društvu, no su svaki problem produbili i od njega napravili veći i nereševiji.
DS i Tadić na čelu su pobegli od svakog rizika od kada su u vlasti, i Srbiju su doveli do ekonomske kataklizme nezabeleženu u novijoj istoriji.
I na kraju, Tadić je vodja ekipe i lider stranke koja je formirana ne da menja društvo, zakone, totalno neefikasni drušveno-politički sistem, no naprotiv sve radi da ga očuva i sačuva, i u tome je uspeo 100 %.
Toliko o govoru jednog od trenutno najvećih opsenara i manipulanata u vlasti Srbije koji se spletom nesrećnih oklolnosti obreo na samom njenom vrhu.

deNiro

pre 12 godina

DS je stranka(firma)bez ideologije,vizije i minimalne kolicine patriotizma.Jedini cilj DS je vlast i profit kako za firmu tako i za pojedince.Naravno kroz pljacku budzeta.Zato i ne cudi ova izjava njenog predsednika.Boris Tadic je covek koji je uzurpirao svu vlast u drzavi,marginalizuujuci institucije i postavljajuci marionete i mediokritete na najvise pozicije.Gori ste od vaseg sadasnjeg koalicionog partnera iz najboljih dana.

ANALITICAR

pre 12 godina

"WELCOME TO SRBIJA"-BEOGRADSKI SINDIKAT JE SJAJNO PREDVIDEO I KRAJ OVE SLAVE,CAK JOS BOLJE U PESMI-"ONI SU".ZNACI KRAJ.POMIRITE SE SVI I POICIJA I OPOZICIJA,AL SA NAMA NE MOZETE JER DOSLO JE DO NARODNOG:"E,SAD NECU NI KAKO JA HOCU!!!"

vrsac

pre 12 godina

deco iz ds sto se trudite da podrzite ovde vaseg gazdu,potrudite se jos malo vise jer ko posalje vise komentara dobice neku funkcijicu da se poigra malo politike i sudbinom ljudi..zasluzite to..ajde,udrite komentare...aj do 500 minimum...

Apstinent

pre 12 godina

Ovaj nas to priprema na postizbornu koaliciju sa naprednjacima. Mada, time ce samo ozvaniciti vec postojecu oligarhiju. Tu demokratije nikad ni bilo nije....

zabac

pre 12 godina

Prvo, BIZARNO je da jedna politicka stranka u sekularnoj drzavi Srbiji ima krsnu slavu.
DS time u startu odbija sve one koji nisu pravoslavne vere, tj cini stranku nacionalnom.
A sto se 'pomirenja' tice, ja to shvatam kao da je DS spremna za kompromise jer ce joj to sigurno trebaati da bi ostala na vlasti i nakon izbora. Samo sa kim bi se mirila jer SNS tj. Nikolic lepo rece da njegov SNS nije spreman da razgovara sa DS?

dejan

pre 12 godina

Jooooj Bota sta ti vise pricas???
Covece ako budes cutao dobice vise glasovima na izborima veruj mi!
Ostavi nas na miru molim te, pricaj te bajke svojoj zeni ( ama )

jimmy

pre 12 godina

"Mi smo spremni da se pomirimo!" U prevodu to znaci da je ds spreman da se lize sa svima samo da bi opstali na vlasti.Na sve nacine ce pokusati da ostanu na vlasti, ja se nadam da ce ipak posle izbora otici u opoziciju i tu ostati dugo vremena.

Poter

pre 12 godina

Faul na (Ivici)sesnesterca u borbi za pomirenje,gospodine presednice,jel to znaci i sa onima koji su presli preko Zoranovog lesa da bi se politicki ostvarili.Mozda ces ih tako pomirene za rucicu odvedes na saslusanje,ili ce te da se pobratimite na stari dobri Djeronimo nacin valja se tako pobratimstvo ce duze trajati.

Sa kim ste se vi to posvadjaji presednice i sta te spopalo bas sada?

Interesuje me samo na koji nacin ce to da izvedete?Mozda ce te ubediti Kostunicu da ce te cesto zajedno na ekskurziju u EU,ili ce te obecati Tomi da mu svake nedelje date po jedno kuvano jaje a za uskrs dva crveno ofarbana da se kuca sa Vucicem?Sta ce te sa radikalima a njima ces obecati nove majce,da promene malo kriza je i usput neku novu znackicu samo nikako zlatnu ,nesme mnogo da sljasti,ipak su oni narodnjaci.

Radi bre covece ono sta treba,sta ima da ste vi spremni? Jos crnje da padne neka molbica za dobrobit Srbije?Oni koji prepoznaju u tvom radu pravi put sami ce se pridruziti a oni koji mrze,mrze ce nas doveka pa i zagrobno sto su i pokazali posle Zoranove smrti slava mu i vecnost bila.

Nemogu ti naci zamerke na spoljnom pomirenju,ali ovo unutrasnje ti je katastrofa.Pa nisu nam protivnici na sukobu misljena,to su nepremostive ideoloske razlike po svim pitanima,sa njma nema sukoba ali ni pomirenja,oni se moraju pobediti snagom ane slaboscu,upornoscu u radu na svim poljima za to dobro Srbije e sa tim ce mo ih pobediti a ne povrediti
tako sto ce oni sami sa svojim dosadasnjim a i buducim glupostima otvoriti oci zavedenim ljudima,e tad ce pomirena kolona za dobro Srbije biti siroka i duga a krivci na pravom mestu.

Sve drugo je kratkotrajno i moze puno da skodi.

"Mozete da mi verujete a i ne morate"

Nenad

pre 13 godina

Ovo gospodine predsednice znaci sledece:
i sa crnim djavolom samo da zadrzimo vlast?
Ja sam to tako razumeo. Vi ste odavno pogazili nasu borbu 5 oktobra samim time sto ste oziveli SPS i njene glavne ljude smatrate svojim strateskim partnerom.
Otisao bi iz ove zemlje i trazio AZIL jer je ovo ugnjetavanje i represija!

Banat

pre 12 godina

I ja mogu da donosim teške odluke kad se kola lome na grbači drugog, a ja ne snosim nikakve posledice i niko me ne poziva na odgovornost. Vladati u Srbiji je najbolje! Publika je tako nezahtevna!

Kuzma

pre 12 godina

Nisam znao da DS ima svoju slavu, pa jos i Djurdjevdan...Kuda ide ovaj svet, Boze sacuvaj me. I jos kad se setim da sam nekada glasao za njih, mislio da ce ljudi da nas promene na bolje, a oni se u stvari pretvorise u ono sto smo pre 11 godina zajedno hteli da prevazidjemo. Ipak mi nemamo kapaciteta da se izvucemo iz obora u kojem smo toliko dugo, da za bolje i ne znamo. A i zasto bismo?Pa domacim zivotinjama je tu i mesto.Inace, narode, posto nam se Tadija miri sa onima sa kojoma se "svadjao", spremite se za koaliciju DS-Toma Nikolic a verovatno i reformisani Dacic. Voleo bih da me neko ubedi da ce zivot u ovoj prciji, u ovoj ili sledecoj deceniji, biti barem malo blizi normalnom. Ali odavno sam prestao da se nadam...

popujem

pre 12 godina

Od kako ste se pomirili sa SPS-om i njihovim @#$%! koji su nas upropastili i tako ih rehabilitovali i dali im za pravo, moj glas više ne ide DS.

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Pa On se nije ni svadjao sa arkanovcima, Ergelom Ljubicevo, Miskovicem, Bekom i ostalim narodnim "dobrotvorima" sa kojima se mazi i pazi.
Inace svaka druga vest u medijima je posvecena Njemu i njegovim "mudrostima" na kojima bi mu pozavideo i Mao Cetung!

vrsac

pre 12 godina

pa ti si se vec pomirio sa sps radi fotelja..znaci sad radi fotelja kleptomanska stranka ce da se miri i sa tomom..stvarno,pocecu da vam se i divim do kraja kako ste sposobni..

slavko-licno

pre 12 godina

Posle SPS-a,na redu su Radikali i Dr.Seselj!!!!
Znamo te Borise,malo u opoziciju nebi Vam nista falilo....!!!!!
Sve ces dati za FOTELJU.............!!!!!!!!!

ogorčeni

pre 12 godina

Ovo je samo eho izjave V.Koštunice od 13.03.2003god.o potrebi formiranja koncentracione Vlade narodnog jedinstva sa njim na čelu.

Glock

pre 12 godina

Dragi DS omladinci,

Iskreno se nadam da cete proveti 10-tak minuta citajuci komentare na ovoj vesti.

Nadam se da cete potom shvatiti zasto je pametnije da cutite, nego da stalno ponavljate 2 fraze, koje se primete uz malo truda...

maki

pre 12 godina

Niste vi Borise Tadicu odgovorna vlast. Vi ste losa vlast. I nikakvim izjavama necete pridobiti svoje politicke protivnike. Ne trudite se.

Milisav

pre 12 godina

DS+SPS ???
DSS+SNS ???
Srbija i njena budućnost uz takvo političko "bludničenje" zarad malo vlasti???
Davno je moja pokojna baba Dunja znala da kaže: "Sine, ne pravi se pita od *ovana."

Peco

pre 12 godina

Mirio i pomirio si se Ti ,odavno, i sa Dinkicem i sa Kostunicom i sa Dacicem, a sad ces i sa Nikolicem / ili si vec/.

Na tvoju veliku zalost, glasovi su narodni i sa sigurnuscu ces otici
tamo gde Ti je mesto.

S njima nema neizvesnosti

pre 12 godina

Pomirenje sa Dačićem, Palmom, Cecom, Šešeljem, Nikolićem, Vučićem, Miškovićem, Peconijem, Čumetom...je pomirenje sa svim negativnim i razarajućim pojavama koje su nam se dešavale poslednjih 20 godina.

Ovakav sistem vladavine nam je dobro poznat iz 90-ih, kada je Milošević navodno zbog ugroženosti države i teške krize, baš kao i sada Tadić, napravio pakt sa najbeskrupuloznijim likovima u svojoj stranci i u celoj Srbiji.

Svoje "staro" biračko telo Tadić je definitivno izgubio, i to je i njemu već sada jasno. Preostaje mu borba za glasove daljim medijskim zaglupljivanjem i ispiranjem mozgova, sitnim potkupljivanjem penzionera i sirotinje, partijskim zapošljavanjem, otvaranjem fantomskih gradilišta, češkanjem prasića po oborima i potrošenom pričom o skorom povećanju izvoza.

mirko

pre 12 godina

Ne mogu da komentarišem sve, jer sam se ionako iznervirao zbog baljezgarija, ali moraću da citiram ovo:

"DS nije ratnička stranka, iako je njen svetac čovek-vojevač", rekao je Tadić aludirajući na ratničku prošlog Svetog Georgija.

Crnjak, bre! Ne znam da li da se smejem ili da plačem.
Dobro smo mi prošli ko nam je prvi čovek države...

DaX

pre 12 godina

Ti ćeš prijatelju u političku penziju,jedino ako pod tim pomirenjem ne podrazumevaš neku novu koaliciju,sada sa radikalima ili Nikolićem,što me ne bi iznenadilo,jer si ti na sve spreman!

dalia

pre 12 godina

Mozda Boris Tadic misli da ce njegove izjave, poput carobnog stapica, izbrisati svima nama pamcenje. Pa cemo zaboraviti sve pogresne poteze DS-a I njihovu neodgovornu politiku! Niko se ni sa kim nije svadjao, pa sto bi se onda mirili? Narod je samo zeleo bolje da zivi. Zato zelimo izbore. Da bi ti dokazali da nam na vlasti vise nisi potreban I da necemo dozvoliti da DS ponovo povede Srbiju u propast.

ex demokrata 1

pre 13 godina

Auu kakva ekipa u S.Banji,sa sve Palmom ...za Srbiju bi bilo najbolje da ova ekipa i ostane u Banji i da na miru uziva u svojoj filosofiji!

gradjanin srbije

pre 13 godina

ti si bre Borise, spreman da se pomiris sa svima i sa opozicijom i sa vladajucim strankama i sa narodom i sa Rusijom i sa USA i sa Kinom i sa Hrvatskom i sa BiH. Sa svima bi se izmirio samo da oni tebe ne diraju i da ostanes jos 5 godina na vlasti. E pa, nece moci ove noci, ima da letis sa fotelje sto pre to bolje, nisu ni drugi bolji od tebe ali nisu ni losiji ima da im damo sansu a tebi smo dali i proklockao si je.

milovan

pre 12 godina

Sta reci? Tuga, velika tuga Srbije. Bivsi narigidniji komunisti njihova deca osnovali stranku i slave slavu stranke. A,da, ja se izvinjavam, neki su izigravali i Brozove disidente.

živan

pre 12 godina

Ds je shvatila gubitak sledećih izbora vrlo ozbiljno,ali kako misle da će se narod pomiriti sa svim aferama i zlim namerama,kao što je skandal sa telekomom

ljubo

pre 12 godina

E moj dragi predsednice sad kada je Srbija upala u politicku i ekonomsku agoniju i dotakl dno dna i kad se ne vidi skori izlaz iz toga,sada prizivas opoziciju u pomoc i na sabornost,a dotle se tvoja trula koalicija u vrsenju vlasti bahato ponasala.Izbor,samo izbori i to pod hitno moge da nekako mogu da pomognu drzavi Srbiji i nista drugo.

Analiticar

pre 12 godina

"Danas je DS organizacija koja je u budućnosti spremna da se pomiri i sa svojim protivnicima, ako zajednički sagledamo budućnost i opšte ciljeve"... Pozivam Milku Canic da ovo razjasni, ako je to uopste moguce.

britka

pre 12 godina

Tadic govori kao da je DS jedna divna partija, puna postenih i dobrih ljudi, koji su svakodnevno zabrinuti za svoje gradjane! Pa ako je tako, sto smo tu gde jesmo? Pogledajte dokle ste nas doveli! Jesu li to vasi visi ciljevi? Jel' ovo bio vas plan za Srbiju?

Duki

pre 12 godina

Ako je DS spremna na ostvarivanje opštih ciljeva, onda neka dokaže i odmah raspiše izbore. Ja mislim da DS neće ni moći da pobegne od odgovornosti za sve što su u vreme svoje vladavine učinili, a odluka koju može doneti nije teška, već izuzetno laka – raspisivanje vanrednih izbora. To bi bilo najbolje za budućnost ove zemlje. O pomirenju može da se priča tek posle izbora. Praznih priča smo se naslušali. Dosta nam je!

svetlanast.

pre 12 godina

jos samo kad bi predsednik malo detaljnije objasnio kakva je to zrtva i kakvo je to zrtvovanje o koje se otimaju sve politicke stranke i svi politicari i ne biraju sredstva da dodju u poziciju "zrtve" i ni po
koju cenu ne bi menjali svoje "zrtvovanje" za zivote obicnih smrtnika koji svoje male zivote prezivljavaju bez "zrtvovanja", od danas do sutra.

kad politicka stranka i njen lider izgube vezu sa realnoscu, zreli su za odlazak u opziciju gde ce uzivati i nece se "zrtvovati".

srecna slava!

Mister No

pre 12 godina

To sto cete vi donositi teske odluke nece nikako uticati na vas standard nego gradjana. Tako je uvek i bilo. Vasi dzepovi su toliko puni da ih nikakva kriza i teske odluke nece isprazniti. Do sada ste pokrali i crno ispod noktiju pa bi ste sada da vodite politiku za dobro gradjana. Poverenje ste debelo izigrali i za to cete odgovarati nekad i nekome. Nikakva obecanja i ujedinjenja vas nece zadrzati na vlasti. Naslusali smo se raznih obecanja tako da je dovoljno da naslutimo ko laze a ko prica istinu. Vi sigurno ne govorite istinu. Glasam protiv vas makar glasao za crnog djavola.

RSovac

pre 12 godina

Nadam se da je DSu na krsnu slavu [???] dosao i Dodik. Naravno 'svojim' avionom.
Onaj Dodik kojem je Tadic davao potporu i lani u septembru isao na predizborne skupove u Bosni. A istovremeno tvrdio da se Srbija "ne mesa u unutrasnje stvari u Bosni"

sandra

pre 12 godina

DS je svesna da se lose kotira I da na izborima nece dobro proci. Zato sad pokusavaju da smeksaju opoziciju pozivima na pomirenje, ne bi li imali izgleda da udju u koaliciju sa strankom koja je popularna u narodu. Sve ce uraditi da ostanu na vlasti.

dg

pre 12 godina

Vidimo dokle nas je dovelo tadicevo prvo pomirenje. Bojim se da ce nas jos jedno ubiti. Jos jedan primer da je politicka scena zasnovana na svadjama i pomirenjima, a ne na postovanju zakona i izgradnji institucija. To je u stilu: ja se nemesam u tvoje bezakonje, ti se nemesaj u moje. Takodje, ta sva njegova pomirenja me podsecaju na ono da oni nama trebaju da oproste sto su nas tukli. Otvaranje dosijea, lustracija, zakoni i institucije, a onda neka se tadic rukuje i smesi sa kim hoce i kome hoce.

Sa pozicije vlasti neumitan odlazak u opoziciju

pre 12 godina

Samo, nisu spremni "protivnici" da se pomire "radi ostvarenja opštih ciljeva", jer su upravo "protivnici", zbog "razlika u percepciji" opštih ciljeva?!
Posebno, kada je "implementacija" opštih ciljeva "katastrofalna", onda predsednik SRbije i Demokratska stranka moraju na "rezervnu klupu"?!

Vesna

pre 12 godina

Da li to Tadić namiguje radikalima, pošto se sa SNS već pomirio? Ili želi da se pomiri s Dinkićem, budući da demokrate decentralizaciju vide kao atak na njih?

Marko

pre 12 godina

Zaista Vam je najviše potrebno da se rešite lopova iz svojih redova, a nakupili ste ih više nego što može ova država da podnese. Po opredeljenju pripadam Vašoj političkoj opciji ali neću glasati za Vas zbog malog broja kvalitetnih ljudi u Vašim redovima.....

Aleksandar

pre 12 godina

@cy, samo oni koji imaju iste "opste ciljeve"? Znaci gotovo svi na nasoj politikanskoj sceni, ponajvise njihovi `najljuci protivnici`...

branko

pre 12 godina

Nadam se da su svi ovi "važni gosti" stigli u Sokobanju putem, a ne helikopterom, te da su primetili da je taj put jedva upotrebljiv.
Takodje se nadam da su se dobro "istumbali" na udarnim rupama, pa da će do druge najvece banje u Srbiji, najzad biti popravljen put iz svih pravaca, jer koliko se sećam "turizam je naša razvojna šansa".
Da ne bude zabune, nisam iz Sokobanje, ali sam za praznike išao na izlet i zapanjio se u kakvom su jadnom stanju sva tri puta koji vode u ovo mesto.

BoGl

pre 12 godina

Haha,vidi omladinu ds-a,sto su se oni nama ustrudili oko hvalospeva,o doticnom gospodinu..molim vas,ne vredjajte inteligenciju ni nama,a ni sebi..vase reci ne znace nista,(ne)dela su pokazala,ko je,i sta je on.. P.s. Jel Sladja odrecitovala nesto?

Грлом у *наго

pre 12 godina

Тог 6. маја 2011, тихо и ненаметљиво, али ипак довољно јасно и беспоговорно, уговорена је постизборна коалиција Демократске странке и Српске напредне странке. Док је већина грађана Србије спавала дубоким зимским сном одсуства памети, они малобројни су постали свесни неумитног приближавања момента седања на хоклицу у реду испред амбасада развијеног света. Лаку ноћ, Србијо, боље ниси ни заслужила.

Milorad

pre 12 godina

"Mnogi svetski lideri su došli na razgovor s njim u proteklo vreme. Srbija je nesumljivo lider u regionu zahvaljujući politici tolerancije i mira koju on sprovodi." E ovo je citat necijeg stranackom komentara odavde isto ovako su govorili na RTS i pisalu u rezimskim novinama kada je Sloba bio na vlasti, isto je sebe predstavljao kao garant mira i stabilnosti u regionu, samo sto se ispostavilo da je cak i on onakav bolje vodio ekonomiju od Tadica.

Jovan

pre 12 godina

Svih ovih godina probio nam usi kako zeli da on i DS ponesu odgovornost. A sad kad su za***nali, sad bi da dele odgovornost. Koja ljigava politika! U stvari, nema tu politike. To je samo politicko prostituisanje. Kao sto je to i ljubljenje sa Dacicem. Prostitutke kod Ekonomskog imaju vise samopostovanja. Stidim te se i prezirem te Borise Tadicu.

Miloš Ilić

pre 12 godina

"Pomirenja u najavi" otvaraju samo pitanje: pošto ste poodavno na vlasti šta vas je to sprečavalo da ne uradite ranije?
Zar stvarno ne vidite gde ste nas doveli?

Ivana

pre 12 godina

Tadić bi sada da se miri sa opozicionim strankama.Zna da mu se bliže izbori, a fotelju će prepustiti nekom drugom.Podnesite ostavke, raspišite izbore.

Mala Sirena

pre 12 godina

Preuzmite onda odgovornost za tešku situaciju u koju ste nas doveli i raspišite izbore jer drugog rešenja za vaše greške nema!