Četvrtak, 28.04.2011.

19:21

Partizan ubedljivo do 11. titule

Odbojkaši Partizana osvojili su 11. titulu u istoriji kluba pošto su u finalnoj seriji savladali Vojvodinu sa 3-0 u pobedama.

Izvor: B92

Partizan ubedljivo do 11. titule IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

southside

pre 13 godina

@ja
C. Zvezda je 2002/2003 osvojila titulu nakon tačno 29 godina čekanja, pošto je prethodna osvojena još 1973/1974. Nešto si rekao?!

johny the great

pre 13 godina

joj bre cigani, pa i ovde smo bolji od vas....pa jel ima neki sport u kome ste ispred nas,a? stvarno tužno...e zvezdo,zvezdo....

Dzoni

pre 13 godina

Lukic: Da li je moguce da su prvi i u odbojci? Adzic: Moguce je kad gadjaju korektora namerno loptom da ga povrede. Nikolovski: Ja sam sokiran... :-)

sick boy

pre 13 godina

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Укида се спорт у Србији! На вечерашњој седници Владе Републике Србије донета је одлука, на препоруку ЕУ и Русије да се због монопола на трофеје СД Партизан укине спорт у Србији. Наиме Партизан је освојио све што се може освојити у мушкој и женској конкуренцији , па се Влада одлучила на овај потез да би смањила губитке страних инвеститора, од којих се посебно издваја руски Газпром!

Партизан

pre 13 godina

Замолио бих све навијаче Партизана да се радују титулама тек онда када их освојимо (мислим на спортове у којима се првенства још уграју)! Дај Боже да освојимо титуле, на добром смо путу. Честитке нашим екипама који су титулу већ освојили!
Живео Партизан и мајка Србија!

ja

pre 13 godina

Partizan je osvojio titulu u odbojci posle tacno 20 godina a grobari se tome raduju.Zelim vam da sledecu osvojite opet za isto toliko vremena tj 2031,tacno na vreme.Mada cisto sumnjam da ce ova drzava toliko dugo stajati iza vas,cim se promeni politicka struktura u zemlji opet cete cekati decenijama na titulu u mnogim sportovima.A sada uzivajte,posle 20 godina frustracije vala ste i zasluzili

'Devla

pre 13 godina

Pa morao je da osvoji jednom posle 20 god, imali su dobru priliku i iskoristili posto je liga bila ujednacena, da ne kazem dosta slabija nego predhodnih godina. Nista ne umanjujem pobedu svaka cast ali ipak realno gledanao sve je to tanko.

Ddddd

pre 13 godina

Haha, ajde sacekajte da se pozavrsavaju sve sezone u svim sportovima pa onda napisite koliko ukupno titula je uzeo Partizan manje mesta ce zauzme na ionako pretrpanom sajtu. Doduse nije nista skoro ni ostalo, jedino snuker

Goran

pre 13 godina

@alejandro: OK, recimo da su nam klubovi losi ... onda po tvojoj logici ne bi trebalo da nas iko zastupa u evropskim takmicenjima, ako je najbolji klub nedovoljno dobar. Jedina "krivica" Partizana za to sto se "blamira" po Evropi je to sto je prvak drzave. Mozes li zamisliti blamazu koja bi nastala kada bi umesto prvaka poslali neki losiji tim, recimo bas taj za koji ti navijas?
Inace, primetio sam da vrlo cesto ostavljas komentare u skoro svim rubrikama sportskog dela sajta i svi imaju za cilj nipodastavanje uspeha Partizana, a upravo time jos vise blatis svoj klub, jer je losiji i od tog i takvog Partizana. Mozda bi tvoji stavovi imali objasnjenje ako bi se ispostavilo da imas, na primer, 12 godina (molim napredne dvanaestogodisnjake da se ne nadju uvredjeni), ali ako si bar punoletan, onda za takve gluposti nema opravdanja.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Cekaj brale, ajde mozda u fudbalu..ali tvoj komentar da bi neko drugi predstavio bolje Srbiju u Kosarci(f4 prosle, top16 5 godina za redom), Vaterpolu(mislim da smo doktorilrali Evropu u tom sportu), Rukometu (trenutno se borimo za Evropsko finale?!), fudbalu (najbolja 32 kluba u Evropi ove godine).. Ne znam sta bi vama uradili da ste umesto nas igrali LS (ali po onoj jesenjoj igri Zvezde, bolje da i ne pomisljam), ali bi u ovim ostalim sportovima i Vas bilo sramota od rezultata.. Mislim u basketu ne bi presli 50 poena na gostovanju, a u vaterpolu bi se podavili..i onaj nesrecni Olimpijakos bi vas potopio.. Ajde molim te, nemoj da pricas svasta, ostaje nam GLUP UKUS U USTIMA posle tvog komentara :D

PS. Bravo za odbojkase, zasluzili su..

Влада

pre 13 godina

Што су сад сви паметни да величају Партизанову титулу, а гарантујем да 90% читалаца који су коментарисали или нису били на некој од прве две утакмице финала, или данас нису гледали пренос треће!

Честитке Партизану на заслуженој титули! Не желим овај резултат црно-белих да омаловажим, али да се игра лига свих Екс-Ју клубова, ниједног српског не би било у полуфиналу! Лига је срозана до катастрофалног нивоа - квалитет, буџет, посета, тужно, али истинито!

Поздрав из Крагујевца, града бившег шампиона!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci. Zaista jos malo pa nece biti sporta u kom nismo sampioni. Verujem da cemo i u fudbalu i kosarci takodje da osvojimo titule ove sezone. U kosarci su devojke vec odradile posao. Sta reci za SD Partizan, nista drugo nego giganti.

http://www.worldofbasketball.org

www.svesamrekao.com

pre 13 godina

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Super mi je sto se ulazak medju 16 Evrolige u basketu zove blamiranje! A svidja mi se sto je blamiranje ulazak u LŠ kojoj nikada nijedan srpski klub osim Partizana nije bio ni blizu!
Da Bog da se blamirali ovako decenijama!

Ice Bear

pre 13 godina

"Partizan je tako potvrdio dominaciju u srpskoj odbojci ove sezone, pošto je i ligaški deo takmičenja završio na prvom mestu."

Greška novinara - treba da piše: "Partizan je potvrdio dominaciju u srpskom sportu...". :)

Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Vi niste u stanju ni Beograd dostojno da predstavljate, a Srbija je za vas misaona imenica. Osim na jeziku, tu ste najjači.

Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...
(Flash, 28. april 2011 20:08)

Mislim da je red da posetiš čika docu da ti da tableticu za vraćanje u realnost.

Šaran

pre 13 godina

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)
Mala ispravka, a velika istina... Dragi Alejandro, F.K Partizan je ove sezone odigrao 12 evropskih mečeva sa skorom 4 pobede, 2 remija i 6 poraza. K.K Partizan je odigrao 16 evroligaških mečeva sa skorom 6 pobeda i 10 poraza. Ako možemo da ovo sabiramo, skor je od 28 odigranih mečeva 10 pobeda, 2 remija, 16 poraza... Moglo je bolje, i biće to bolje... A vaše sekcije, f.k. i k.k. u zbiru ove sezone DVA evropska meča... Da li je potrebno navoditi učinak...?
Bravo za odbojkaše, kad krenem na jesen na Ligu šampiona i u odbojci, žena će tražiti razvod braka... :)

boki_rs

pre 13 godina

dakle ovako izgleda trenutna situacija
Odbojka - prvaci
Rukomet - prvaci, uskoro
Vaterpolo - necemo biti prvaci jedino ako nestane vode da se napuni bazen
Kosarka - ne postoji nesto toliko nevjerovatno da se uporedi sa nevjerovatnocom da partizan ne bude prvak u ovom sportu
Fudbal - malko smo zaribali, ali pogurace tole, ako nista povredice svakog najboljeg igraca naseg protivnika

dominiraj

pre 13 godina

Prosle godine je partizan bio pred ispadanjem iz lige, zivo me zanima odakle im pare za pojacanja ove sezone? Isto vazi i za rukomet i za ostale sportove? Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...
(Flash, 28. april 2011 20:08)

Pa stvarno, odkud nam pare za Zibu, Miljkovica, Abramova...
Titula, titula... :)

...

pre 13 godina

sramota za rts što ne prenose
@Flash partizan ima vrlo skroman budžet, tek od skoro je dobio ozbiljnog sponzora i jedino pojačanje koje su doveli ove godine je pešut. dobri su zato što igraju zajedno već 3-4 godine i uigrani su kao sat.
a kisić jeste iz brčkog

mix

pre 13 godina

Ove godine učesnici nejelitnijih takmičenja:

1. FK Partizan - Liga šampiona
2. KK Partizan - Evroliga
3. RK Partizan - Liga šampiona
5. VK Partizan - Liga šampiona
6. OK Partizan - Liga šampiona
7. HK Partizan - Austrija pro liga

a vi??????

Qaaph

pre 13 godina

@Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Au, sta rade kompleksi...Malo si zaboravio onih 5 pobeda iz prve faze u EL...Ali dobro, tvoje poimanje realnosti je ocigledno drugacije nego kod ostalih ljudi

za alejandra

pre 13 godina

Sine da li se zaista vodis tom logikom "bolje ni ne igrati u Evropi ako se ne moze ostvariti dobar rezultat" ?!?!?!?! Ko sve danas ima komp i net, sacuvaj boze... Nego usao sam da napisem da sam presrecan i ponosan zbog svih uspeha koje nam iz dana u dan priredjuju nasi ljubimci kad ono zateknem par kompleksasa koji nemaju preca posla i samo se iznerviram... Pozdrav sestrama i braci GROBARIMA!!!!!!

mirko

pre 13 godina

Čestitam odbojkašima,nisam očekivao ovako laku pobedu.Partizan je ove godine u svim sportovima dominantan,pa neka nastave ovako i dalje.

Dule Grobar

pre 13 godina

Ne pitajte kakvoga smo roda,mi smo roda ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Na zastavi crno-belog broda jasno piše ZEMLJA-VAZDUH-VODA.Sad se nosi crno-bela moda,fina moda ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Jedinstveni ispod plavog svoda,"crno-beli":ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Bod do boda puno drvo ploda,pod znamenjem ZEMLJA-VAZDUH-VODA.Nema tome nista da se doda,sve je jasno ZEMLJA-VAZDUH-VODA!

Kriger

pre 13 godina

Svaka čast momcima i treneru Milanu! Bravo CRNO-BELI! Jedino ostaje žal što nacionalni sportovi koji su nam doneli toliko radosti i sreće (odbojka, košarka, vaterpolo, rukomet) imaju sve manju zastupljenost u medijima što se tiče direktnih prenosa.

Flash

pre 13 godina

Prosle godine je partizan bio pred ispadanjem iz lige, zivo me zanima odakle im pare za pojacanja ove sezone? Isto vazi i za rukomet i za ostale sportove? Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...

alejandro

pre 13 godina

Red je bio. Jos u fudbalu da privedemo prvenstvo kraju i da se okupe sve ekipe crno bele porodice da se to proslavi kako valja!
(blu box, 28. april 2011 19:44)

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!

mix

pre 13 godina

Ove godine učesnici nejelitnijih takmičenja:

1. FK Partizan - Liga šampiona
2. KK Partizan - Evroliga
3. RK Partizan - Liga šampiona
5. VK Partizan - Liga šampiona
6. OK Partizan - Liga šampiona
7. HK Partizan - Austrija pro liga

a vi??????

proleće = partizanova berba titula

pre 13 godina

Svaka vam čast momci !!
Kad u finalnoj seriji pobediš jednu Vojvodinu sa 3:0, a sa 9:2 u setovima onda si zaista zaslužio. Tu nema šta da se priča.

realan

pre 13 godina

Molimo redakciju da pored naslova vezanih za osvajanje titula sportskog drustva partizan, obavezno navede u kom sportu.

Ne mogu ljudi da postignem, non sto nesto osvajamo

branko

pre 13 godina

Све честитке одбојкашима Партизана, али не само њима. Да се разумемо: ја сам симпатизер Звезде већ више деценија. Некад је Звезда била за нијансу јаче СД од Партизана, некад СД за нијансу јачи од СД Црвена звезда али већ дуже време разлика је огромна. Погледајте само:
Фудбал – Партизан
Кошарка мушки – Партизан
Кошарка жене – Партизан
Ватерполо – Партизан
Одбојка мушки – Партизан
Рукомет мушки – Партизан
Набројао сам само игре лоптом а ту су јоши бициклизам, рвање и ко зна шта још. Звезда је боља једино у одбојци – жене али ако би прекосутра неко из Партизана одлучио да формира женски одбојкашки тим, вероватно би за две године и зу били шампиони. Без трунке зависти са моје стране – свима у Партизану капа доле а сви који воде Звезду требало да ставе прст на чело.
Лично мислим да, осим можда у ватерполу и тренутно у кошарци, такмичарски погони Партизана (тј. играчи и играчице) нису толико квалитетнији од оних у Звезди али је, по свој прилици разлика у менаџментима као небо и земља.
Још једном, црно-бели, одбојкаши и сви остали – свака част!

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

11 титула - Партизан, 7 титула - Ц.Звезда. Ми смо само "мали" Партизан.
ДОМИНИАЦИЈА "МАЛОГ" СЕ НАСТАВЉА.

realan

pre 13 godina

Molimo redakciju da pored naslova vezanih za osvajanje titula sportskog drustva partizan, obavezno navede u kom sportu.

Ne mogu ljudi da postignem, non sto nesto osvajamo

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

11 титула - Партизан, 7 титула - Ц.Звезда. Ми смо само "мали" Партизан.
ДОМИНИАЦИЈА "МАЛОГ" СЕ НАСТАВЉА.

proleće = partizanova berba titula

pre 13 godina

Svaka vam čast momci !!
Kad u finalnoj seriji pobediš jednu Vojvodinu sa 3:0, a sa 9:2 u setovima onda si zaista zaslužio. Tu nema šta da se priča.

mirko

pre 13 godina

Čestitam odbojkašima,nisam očekivao ovako laku pobedu.Partizan je ove godine u svim sportovima dominantan,pa neka nastave ovako i dalje.

boki_rs

pre 13 godina

dakle ovako izgleda trenutna situacija
Odbojka - prvaci
Rukomet - prvaci, uskoro
Vaterpolo - necemo biti prvaci jedino ako nestane vode da se napuni bazen
Kosarka - ne postoji nesto toliko nevjerovatno da se uporedi sa nevjerovatnocom da partizan ne bude prvak u ovom sportu
Fudbal - malko smo zaribali, ali pogurace tole, ako nista povredice svakog najboljeg igraca naseg protivnika

Kriger

pre 13 godina

Svaka čast momcima i treneru Milanu! Bravo CRNO-BELI! Jedino ostaje žal što nacionalni sportovi koji su nam doneli toliko radosti i sreće (odbojka, košarka, vaterpolo, rukomet) imaju sve manju zastupljenost u medijima što se tiče direktnih prenosa.

mix

pre 13 godina

Ove godine učesnici nejelitnijih takmičenja:

1. FK Partizan - Liga šampiona
2. KK Partizan - Evroliga
3. RK Partizan - Liga šampiona
5. VK Partizan - Liga šampiona
6. OK Partizan - Liga šampiona
7. HK Partizan - Austrija pro liga

a vi??????

branko

pre 13 godina

Све честитке одбојкашима Партизана, али не само њима. Да се разумемо: ја сам симпатизер Звезде већ више деценија. Некад је Звезда била за нијансу јаче СД од Партизана, некад СД за нијансу јачи од СД Црвена звезда али већ дуже време разлика је огромна. Погледајте само:
Фудбал – Партизан
Кошарка мушки – Партизан
Кошарка жене – Партизан
Ватерполо – Партизан
Одбојка мушки – Партизан
Рукомет мушки – Партизан
Набројао сам само игре лоптом а ту су јоши бициклизам, рвање и ко зна шта још. Звезда је боља једино у одбојци – жене али ако би прекосутра неко из Партизана одлучио да формира женски одбојкашки тим, вероватно би за две године и зу били шампиони. Без трунке зависти са моје стране – свима у Партизану капа доле а сви који воде Звезду требало да ставе прст на чело.
Лично мислим да, осим можда у ватерполу и тренутно у кошарци, такмичарски погони Партизана (тј. играчи и играчице) нису толико квалитетнији од оних у Звезди али је, по свој прилици разлика у менаџментима као небо и земља.
Још једном, црно-бели, одбојкаши и сви остали – свака част!

Goran

pre 13 godina

@alejandro: OK, recimo da su nam klubovi losi ... onda po tvojoj logici ne bi trebalo da nas iko zastupa u evropskim takmicenjima, ako je najbolji klub nedovoljno dobar. Jedina "krivica" Partizana za to sto se "blamira" po Evropi je to sto je prvak drzave. Mozes li zamisliti blamazu koja bi nastala kada bi umesto prvaka poslali neki losiji tim, recimo bas taj za koji ti navijas?
Inace, primetio sam da vrlo cesto ostavljas komentare u skoro svim rubrikama sportskog dela sajta i svi imaju za cilj nipodastavanje uspeha Partizana, a upravo time jos vise blatis svoj klub, jer je losiji i od tog i takvog Partizana. Mozda bi tvoji stavovi imali objasnjenje ako bi se ispostavilo da imas, na primer, 12 godina (molim napredne dvanaestogodisnjake da se ne nadju uvredjeni), ali ako si bar punoletan, onda za takve gluposti nema opravdanja.

www.svesamrekao.com

pre 13 godina

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Super mi je sto se ulazak medju 16 Evrolige u basketu zove blamiranje! A svidja mi se sto je blamiranje ulazak u LŠ kojoj nikada nijedan srpski klub osim Partizana nije bio ni blizu!
Da Bog da se blamirali ovako decenijama!

Šaran

pre 13 godina

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)
Mala ispravka, a velika istina... Dragi Alejandro, F.K Partizan je ove sezone odigrao 12 evropskih mečeva sa skorom 4 pobede, 2 remija i 6 poraza. K.K Partizan je odigrao 16 evroligaških mečeva sa skorom 6 pobeda i 10 poraza. Ako možemo da ovo sabiramo, skor je od 28 odigranih mečeva 10 pobeda, 2 remija, 16 poraza... Moglo je bolje, i biće to bolje... A vaše sekcije, f.k. i k.k. u zbiru ove sezone DVA evropska meča... Da li je potrebno navoditi učinak...?
Bravo za odbojkaše, kad krenem na jesen na Ligu šampiona i u odbojci, žena će tražiti razvod braka... :)

Dule Grobar

pre 13 godina

Ne pitajte kakvoga smo roda,mi smo roda ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Na zastavi crno-belog broda jasno piše ZEMLJA-VAZDUH-VODA.Sad se nosi crno-bela moda,fina moda ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Jedinstveni ispod plavog svoda,"crno-beli":ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Bod do boda puno drvo ploda,pod znamenjem ZEMLJA-VAZDUH-VODA.Nema tome nista da se doda,sve je jasno ZEMLJA-VAZDUH-VODA!

dominiraj

pre 13 godina

Prosle godine je partizan bio pred ispadanjem iz lige, zivo me zanima odakle im pare za pojacanja ove sezone? Isto vazi i za rukomet i za ostale sportove? Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...
(Flash, 28. april 2011 20:08)

Pa stvarno, odkud nam pare za Zibu, Miljkovica, Abramova...
Titula, titula... :)

mix

pre 13 godina

Ove godine učesnici nejelitnijih takmičenja:

1. FK Partizan - Liga šampiona
2. KK Partizan - Evroliga
3. RK Partizan - Liga šampiona
5. VK Partizan - Liga šampiona
6. OK Partizan - Liga šampiona
7. HK Partizan - Austrija pro liga

a vi??????

za alejandra

pre 13 godina

Sine da li se zaista vodis tom logikom "bolje ni ne igrati u Evropi ako se ne moze ostvariti dobar rezultat" ?!?!?!?! Ko sve danas ima komp i net, sacuvaj boze... Nego usao sam da napisem da sam presrecan i ponosan zbog svih uspeha koje nam iz dana u dan priredjuju nasi ljubimci kad ono zateknem par kompleksasa koji nemaju preca posla i samo se iznerviram... Pozdrav sestrama i braci GROBARIMA!!!!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Cekaj brale, ajde mozda u fudbalu..ali tvoj komentar da bi neko drugi predstavio bolje Srbiju u Kosarci(f4 prosle, top16 5 godina za redom), Vaterpolu(mislim da smo doktorilrali Evropu u tom sportu), Rukometu (trenutno se borimo za Evropsko finale?!), fudbalu (najbolja 32 kluba u Evropi ove godine).. Ne znam sta bi vama uradili da ste umesto nas igrali LS (ali po onoj jesenjoj igri Zvezde, bolje da i ne pomisljam), ali bi u ovim ostalim sportovima i Vas bilo sramota od rezultata.. Mislim u basketu ne bi presli 50 poena na gostovanju, a u vaterpolu bi se podavili..i onaj nesrecni Olimpijakos bi vas potopio.. Ajde molim te, nemoj da pricas svasta, ostaje nam GLUP UKUS U USTIMA posle tvog komentara :D

PS. Bravo za odbojkase, zasluzili su..

Qaaph

pre 13 godina

@Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Au, sta rade kompleksi...Malo si zaboravio onih 5 pobeda iz prve faze u EL...Ali dobro, tvoje poimanje realnosti je ocigledno drugacije nego kod ostalih ljudi

...

pre 13 godina

sramota za rts što ne prenose
@Flash partizan ima vrlo skroman budžet, tek od skoro je dobio ozbiljnog sponzora i jedino pojačanje koje su doveli ove godine je pešut. dobri su zato što igraju zajedno već 3-4 godine i uigrani su kao sat.
a kisić jeste iz brčkog

Ddddd

pre 13 godina

Haha, ajde sacekajte da se pozavrsavaju sve sezone u svim sportovima pa onda napisite koliko ukupno titula je uzeo Partizan manje mesta ce zauzme na ionako pretrpanom sajtu. Doduse nije nista skoro ni ostalo, jedino snuker

sick boy

pre 13 godina

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Укида се спорт у Србији! На вечерашњој седници Владе Републике Србије донета је одлука, на препоруку ЕУ и Русије да се због монопола на трофеје СД Партизан укине спорт у Србији. Наиме Партизан је освојио све што се може освојити у мушкој и женској конкуренцији , па се Влада одлучила на овај потез да би смањила губитке страних инвеститора, од којих се посебно издваја руски Газпром!

Ice Bear

pre 13 godina

"Partizan je tako potvrdio dominaciju u srpskoj odbojci ove sezone, pošto je i ligaški deo takmičenja završio na prvom mestu."

Greška novinara - treba da piše: "Partizan je potvrdio dominaciju u srpskom sportu...". :)

Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Vi niste u stanju ni Beograd dostojno da predstavljate, a Srbija je za vas misaona imenica. Osim na jeziku, tu ste najjači.

Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...
(Flash, 28. april 2011 20:08)

Mislim da je red da posetiš čika docu da ti da tableticu za vraćanje u realnost.

Dzoni

pre 13 godina

Lukic: Da li je moguce da su prvi i u odbojci? Adzic: Moguce je kad gadjaju korektora namerno loptom da ga povrede. Nikolovski: Ja sam sokiran... :-)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci. Zaista jos malo pa nece biti sporta u kom nismo sampioni. Verujem da cemo i u fudbalu i kosarci takodje da osvojimo titule ove sezone. U kosarci su devojke vec odradile posao. Sta reci za SD Partizan, nista drugo nego giganti.

http://www.worldofbasketball.org

Партизан

pre 13 godina

Замолио бих све навијаче Партизана да се радују титулама тек онда када их освојимо (мислим на спортове у којима се првенства још уграју)! Дај Боже да освојимо титуле, на добром смо путу. Честитке нашим екипама који су титулу већ освојили!
Живео Партизан и мајка Србија!

southside

pre 13 godina

@ja
C. Zvezda je 2002/2003 osvojila titulu nakon tačno 29 godina čekanja, pošto je prethodna osvojena još 1973/1974. Nešto si rekao?!

johny the great

pre 13 godina

joj bre cigani, pa i ovde smo bolji od vas....pa jel ima neki sport u kome ste ispred nas,a? stvarno tužno...e zvezdo,zvezdo....

Flash

pre 13 godina

Prosle godine je partizan bio pred ispadanjem iz lige, zivo me zanima odakle im pare za pojacanja ove sezone? Isto vazi i za rukomet i za ostale sportove? Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...

alejandro

pre 13 godina

Red je bio. Jos u fudbalu da privedemo prvenstvo kraju i da se okupe sve ekipe crno bele porodice da se to proslavi kako valja!
(blu box, 28. april 2011 19:44)

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!

Влада

pre 13 godina

Што су сад сви паметни да величају Партизанову титулу, а гарантујем да 90% читалаца који су коментарисали или нису били на некој од прве две утакмице финала, или данас нису гледали пренос треће!

Честитке Партизану на заслуженој титули! Не желим овај резултат црно-белих да омаловажим, али да се игра лига свих Екс-Ју клубова, ниједног српског не би било у полуфиналу! Лига је срозана до катастрофалног нивоа - квалитет, буџет, посета, тужно, али истинито!

Поздрав из Крагујевца, града бившег шампиона!

ja

pre 13 godina

Partizan je osvojio titulu u odbojci posle tacno 20 godina a grobari se tome raduju.Zelim vam da sledecu osvojite opet za isto toliko vremena tj 2031,tacno na vreme.Mada cisto sumnjam da ce ova drzava toliko dugo stajati iza vas,cim se promeni politicka struktura u zemlji opet cete cekati decenijama na titulu u mnogim sportovima.A sada uzivajte,posle 20 godina frustracije vala ste i zasluzili

'Devla

pre 13 godina

Pa morao je da osvoji jednom posle 20 god, imali su dobru priliku i iskoristili posto je liga bila ujednacena, da ne kazem dosta slabija nego predhodnih godina. Nista ne umanjujem pobedu svaka cast ali ipak realno gledanao sve je to tanko.

alejandro

pre 13 godina

Red je bio. Jos u fudbalu da privedemo prvenstvo kraju i da se okupe sve ekipe crno bele porodice da se to proslavi kako valja!
(blu box, 28. april 2011 19:44)

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!

Flash

pre 13 godina

Prosle godine je partizan bio pred ispadanjem iz lige, zivo me zanima odakle im pare za pojacanja ove sezone? Isto vazi i za rukomet i za ostale sportove? Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...

'Devla

pre 13 godina

Pa morao je da osvoji jednom posle 20 god, imali su dobru priliku i iskoristili posto je liga bila ujednacena, da ne kazem dosta slabija nego predhodnih godina. Nista ne umanjujem pobedu svaka cast ali ipak realno gledanao sve je to tanko.

Влада

pre 13 godina

Што су сад сви паметни да величају Партизанову титулу, а гарантујем да 90% читалаца који су коментарисали или нису били на некој од прве две утакмице финала, или данас нису гледали пренос треће!

Честитке Партизану на заслуженој титули! Не желим овај резултат црно-белих да омаловажим, али да се игра лига свих Екс-Ју клубова, ниједног српског не би било у полуфиналу! Лига је срозана до катастрофалног нивоа - квалитет, буџет, посета, тужно, али истинито!

Поздрав из Крагујевца, града бившег шампиона!

ja

pre 13 godina

Partizan je osvojio titulu u odbojci posle tacno 20 godina a grobari se tome raduju.Zelim vam da sledecu osvojite opet za isto toliko vremena tj 2031,tacno na vreme.Mada cisto sumnjam da ce ova drzava toliko dugo stajati iza vas,cim se promeni politicka struktura u zemlji opet cete cekati decenijama na titulu u mnogim sportovima.A sada uzivajte,posle 20 godina frustracije vala ste i zasluzili

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

11 титула - Партизан, 7 титула - Ц.Звезда. Ми смо само "мали" Партизан.
ДОМИНИАЦИЈА "МАЛОГ" СЕ НАСТАВЉА.

boki_rs

pre 13 godina

dakle ovako izgleda trenutna situacija
Odbojka - prvaci
Rukomet - prvaci, uskoro
Vaterpolo - necemo biti prvaci jedino ako nestane vode da se napuni bazen
Kosarka - ne postoji nesto toliko nevjerovatno da se uporedi sa nevjerovatnocom da partizan ne bude prvak u ovom sportu
Fudbal - malko smo zaribali, ali pogurace tole, ako nista povredice svakog najboljeg igraca naseg protivnika

Dzoni

pre 13 godina

Lukic: Da li je moguce da su prvi i u odbojci? Adzic: Moguce je kad gadjaju korektora namerno loptom da ga povrede. Nikolovski: Ja sam sokiran... :-)

realan

pre 13 godina

Molimo redakciju da pored naslova vezanih za osvajanje titula sportskog drustva partizan, obavezno navede u kom sportu.

Ne mogu ljudi da postignem, non sto nesto osvajamo

mix

pre 13 godina

Ove godine učesnici nejelitnijih takmičenja:

1. FK Partizan - Liga šampiona
2. KK Partizan - Evroliga
3. RK Partizan - Liga šampiona
5. VK Partizan - Liga šampiona
6. OK Partizan - Liga šampiona
7. HK Partizan - Austrija pro liga

a vi??????

mix

pre 13 godina

Ove godine učesnici nejelitnijih takmičenja:

1. FK Partizan - Liga šampiona
2. KK Partizan - Evroliga
3. RK Partizan - Liga šampiona
5. VK Partizan - Liga šampiona
6. OK Partizan - Liga šampiona
7. HK Partizan - Austrija pro liga

a vi??????

sick boy

pre 13 godina

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Укида се спорт у Србији! На вечерашњој седници Владе Републике Србије донета је одлука, на препоруку ЕУ и Русије да се због монопола на трофеје СД Партизан укине спорт у Србији. Наиме Партизан је освојио све што се може освојити у мушкој и женској конкуренцији , па се Влада одлучила на овај потез да би смањила губитке страних инвеститора, од којих се посебно издваја руски Газпром!

mirko

pre 13 godina

Čestitam odbojkašima,nisam očekivao ovako laku pobedu.Partizan je ove godine u svim sportovima dominantan,pa neka nastave ovako i dalje.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Cekaj brale, ajde mozda u fudbalu..ali tvoj komentar da bi neko drugi predstavio bolje Srbiju u Kosarci(f4 prosle, top16 5 godina za redom), Vaterpolu(mislim da smo doktorilrali Evropu u tom sportu), Rukometu (trenutno se borimo za Evropsko finale?!), fudbalu (najbolja 32 kluba u Evropi ove godine).. Ne znam sta bi vama uradili da ste umesto nas igrali LS (ali po onoj jesenjoj igri Zvezde, bolje da i ne pomisljam), ali bi u ovim ostalim sportovima i Vas bilo sramota od rezultata.. Mislim u basketu ne bi presli 50 poena na gostovanju, a u vaterpolu bi se podavili..i onaj nesrecni Olimpijakos bi vas potopio.. Ajde molim te, nemoj da pricas svasta, ostaje nam GLUP UKUS U USTIMA posle tvog komentara :D

PS. Bravo za odbojkase, zasluzili su..

Ddddd

pre 13 godina

Haha, ajde sacekajte da se pozavrsavaju sve sezone u svim sportovima pa onda napisite koliko ukupno titula je uzeo Partizan manje mesta ce zauzme na ionako pretrpanom sajtu. Doduse nije nista skoro ni ostalo, jedino snuker

southside

pre 13 godina

@ja
C. Zvezda je 2002/2003 osvojila titulu nakon tačno 29 godina čekanja, pošto je prethodna osvojena još 1973/1974. Nešto si rekao?!

johny the great

pre 13 godina

joj bre cigani, pa i ovde smo bolji od vas....pa jel ima neki sport u kome ste ispred nas,a? stvarno tužno...e zvezdo,zvezdo....

branko

pre 13 godina

Све честитке одбојкашима Партизана, али не само њима. Да се разумемо: ја сам симпатизер Звезде већ више деценија. Некад је Звезда била за нијансу јаче СД од Партизана, некад СД за нијансу јачи од СД Црвена звезда али већ дуже време разлика је огромна. Погледајте само:
Фудбал – Партизан
Кошарка мушки – Партизан
Кошарка жене – Партизан
Ватерполо – Партизан
Одбојка мушки – Партизан
Рукомет мушки – Партизан
Набројао сам само игре лоптом а ту су јоши бициклизам, рвање и ко зна шта још. Звезда је боља једино у одбојци – жене али ако би прекосутра неко из Партизана одлучио да формира женски одбојкашки тим, вероватно би за две године и зу били шампиони. Без трунке зависти са моје стране – свима у Партизану капа доле а сви који воде Звезду требало да ставе прст на чело.
Лично мислим да, осим можда у ватерполу и тренутно у кошарци, такмичарски погони Партизана (тј. играчи и играчице) нису толико квалитетнији од оних у Звезди али је, по свој прилици разлика у менаџментима као небо и земља.
Још једном, црно-бели, одбојкаши и сви остали – свака част!

proleće = partizanova berba titula

pre 13 godina

Svaka vam čast momci !!
Kad u finalnoj seriji pobediš jednu Vojvodinu sa 3:0, a sa 9:2 u setovima onda si zaista zaslužio. Tu nema šta da se priča.

Dule Grobar

pre 13 godina

Ne pitajte kakvoga smo roda,mi smo roda ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Na zastavi crno-belog broda jasno piše ZEMLJA-VAZDUH-VODA.Sad se nosi crno-bela moda,fina moda ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Jedinstveni ispod plavog svoda,"crno-beli":ZEMLJA-VAZDUH-VODA!Bod do boda puno drvo ploda,pod znamenjem ZEMLJA-VAZDUH-VODA.Nema tome nista da se doda,sve je jasno ZEMLJA-VAZDUH-VODA!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci. Zaista jos malo pa nece biti sporta u kom nismo sampioni. Verujem da cemo i u fudbalu i kosarci takodje da osvojimo titule ove sezone. U kosarci su devojke vec odradile posao. Sta reci za SD Partizan, nista drugo nego giganti.

http://www.worldofbasketball.org

Партизан

pre 13 godina

Замолио бих све навијаче Партизана да се радују титулама тек онда када их освојимо (мислим на спортове у којима се првенства још уграју)! Дај Боже да освојимо титуле, на добром смо путу. Честитке нашим екипама који су титулу већ освојили!
Живео Партизан и мајка Србија!

Kriger

pre 13 godina

Svaka čast momcima i treneru Milanu! Bravo CRNO-BELI! Jedino ostaje žal što nacionalni sportovi koji su nam doneli toliko radosti i sreće (odbojka, košarka, vaterpolo, rukomet) imaju sve manju zastupljenost u medijima što se tiče direktnih prenosa.

dominiraj

pre 13 godina

Prosle godine je partizan bio pred ispadanjem iz lige, zivo me zanima odakle im pare za pojacanja ove sezone? Isto vazi i za rukomet i za ostale sportove? Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...
(Flash, 28. april 2011 20:08)

Pa stvarno, odkud nam pare za Zibu, Miljkovica, Abramova...
Titula, titula... :)

Qaaph

pre 13 godina

@Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Au, sta rade kompleksi...Malo si zaboravio onih 5 pobeda iz prve faze u EL...Ali dobro, tvoje poimanje realnosti je ocigledno drugacije nego kod ostalih ljudi

za alejandra

pre 13 godina

Sine da li se zaista vodis tom logikom "bolje ni ne igrati u Evropi ako se ne moze ostvariti dobar rezultat" ?!?!?!?! Ko sve danas ima komp i net, sacuvaj boze... Nego usao sam da napisem da sam presrecan i ponosan zbog svih uspeha koje nam iz dana u dan priredjuju nasi ljubimci kad ono zateknem par kompleksasa koji nemaju preca posla i samo se iznerviram... Pozdrav sestrama i braci GROBARIMA!!!!!!

...

pre 13 godina

sramota za rts što ne prenose
@Flash partizan ima vrlo skroman budžet, tek od skoro je dobio ozbiljnog sponzora i jedino pojačanje koje su doveli ove godine je pešut. dobri su zato što igraju zajedno već 3-4 godine i uigrani su kao sat.
a kisić jeste iz brčkog

Ice Bear

pre 13 godina

"Partizan je tako potvrdio dominaciju u srpskoj odbojci ove sezone, pošto je i ligaški deo takmičenja završio na prvom mestu."

Greška novinara - treba da piše: "Partizan je potvrdio dominaciju u srpskom sportu...". :)

Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Vi niste u stanju ni Beograd dostojno da predstavljate, a Srbija je za vas misaona imenica. Osim na jeziku, tu ste najjači.

Mislim da je red da se Brankica pozabavi radom u sportskom drustvu partizan...
(Flash, 28. april 2011 20:08)

Mislim da je red da posetiš čika docu da ti da tableticu za vraćanje u realnost.

www.svesamrekao.com

pre 13 godina

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)

Super mi je sto se ulazak medju 16 Evrolige u basketu zove blamiranje! A svidja mi se sto je blamiranje ulazak u LŠ kojoj nikada nijedan srpski klub osim Partizana nije bio ni blizu!
Da Bog da se blamirali ovako decenijama!

Šaran

pre 13 godina

Da, i da onda izadjete u Evropu i suocite se sa realnoscu! Kao ove sezone u fudbalu i kosarci. U 12 meceva 11 poraza. Izblamirali ste se. Ako mislite da tako predstavljate Srbiju, bolje i ne igrajte!
(alejandro, 28. april 2011 20:04)
Mala ispravka, a velika istina... Dragi Alejandro, F.K Partizan je ove sezone odigrao 12 evropskih mečeva sa skorom 4 pobede, 2 remija i 6 poraza. K.K Partizan je odigrao 16 evroligaških mečeva sa skorom 6 pobeda i 10 poraza. Ako možemo da ovo sabiramo, skor je od 28 odigranih mečeva 10 pobeda, 2 remija, 16 poraza... Moglo je bolje, i biće to bolje... A vaše sekcije, f.k. i k.k. u zbiru ove sezone DVA evropska meča... Da li je potrebno navoditi učinak...?
Bravo za odbojkaše, kad krenem na jesen na Ligu šampiona i u odbojci, žena će tražiti razvod braka... :)

Goran

pre 13 godina

@alejandro: OK, recimo da su nam klubovi losi ... onda po tvojoj logici ne bi trebalo da nas iko zastupa u evropskim takmicenjima, ako je najbolji klub nedovoljno dobar. Jedina "krivica" Partizana za to sto se "blamira" po Evropi je to sto je prvak drzave. Mozes li zamisliti blamazu koja bi nastala kada bi umesto prvaka poslali neki losiji tim, recimo bas taj za koji ti navijas?
Inace, primetio sam da vrlo cesto ostavljas komentare u skoro svim rubrikama sportskog dela sajta i svi imaju za cilj nipodastavanje uspeha Partizana, a upravo time jos vise blatis svoj klub, jer je losiji i od tog i takvog Partizana. Mozda bi tvoji stavovi imali objasnjenje ako bi se ispostavilo da imas, na primer, 12 godina (molim napredne dvanaestogodisnjake da se ne nadju uvredjeni), ali ako si bar punoletan, onda za takve gluposti nema opravdanja.