Utorak, 19.04.2011.

22:52

Nikolić ima problema sa bubrezima

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić kaže da lider te stranke Tomislav Nikolić ima problema sa bubrezima, i da su mu doktori našli višak urina u krvi.

Izvor: B92

Nikoliæ ima problema sa bubrezima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

acim slavkovic

pre 13 godina

Predsednik Tadić bi napravio nezapamćen presedan ako bi popustio pod ucenama gospodina nikolića i kad bi zbog njegovog štrajka gladju i žedju raspisao vanredne izbore. To bi onda dalo legitimno pravo svakom političaru koji želi da se dokopa vlasti da to isto uradi... Ako gospodin nikolić želi da se žrtvuje neka izvoli, ali , država ne sme da popusti pod ovim nezapamćenim i do sada nezabeleženim vidom pritiska...

MALO NAUKE

pre 13 godina

EVO MALO NAUCNOG RAZJASNJENJA SIMPTOMA G-DINA NIKOLICA:

1. nisu mu nasli urin u krvi nego verovatno povecanu kolicinu ketonskih tela (acetona, acetoacetata, beta-hidroksi butirata)jer ima tzv. ketoacidozu krvi

2. cudan ukus u ustima potice od acetona - tzv. acetonski dah

3. povecana kolicina ketonskih tela i acetonski dah javlja se u uslovima gladovanja (i dijabetesu i nekim dr. stanjima fizioloskog gladovanja) jer se umesto glukoze (ili drugih secera) i proteina, u povecanoj meri razgradjuju deponovani lipidi (masti) u organizmu

sve u svemu, gospodin nikolic ima potpuno normalne simptome za osobu koja gladuje i zato neka prekine ovu farsu...u koju se sam zaglibio...

svi smo svesni katarstofalne politike koja se vodi u nasoj zemlji, katastrofalnih -svih- aktuelnih politicara...i gladujemo i bez strajka gladju...i mnogo duze od njega, velikog "hriscanina"

takodje, nije hriscanski ucenjivati !

Sapienti sat!

zoran

pre 13 godina

Tesko da su mu nasli visak urina u krvi, pre ce biti ureje i kreatinina...
(Pera Peric, 19. april 2011 23:06)
Krv se moze naci u urinu, ali urin u krvi, samo kod Tome. I po tome je jedinstven, ma sav je za Ginisa !
(Ginis, 20. april 2011 05:33)

Tomini birači još uvek žive u vreme kada se govorilo:

" Umro čovek od bubrega. Pomešala mu se krv i mokraća".

Da su Tomini "doktori" objavili Urea i kreatinin mislim da niko od njegovih simpatizera ne bi ni razumeo o čemu se radi.

Attila

pre 13 godina

Kao elitisticki medij morate znati da se ne kaze urin u krvi nego ureja u krvi. To je ogromna razlika. Ako je tako formulisano od strane lekarskog kolegijuma onda je to zaista skup potpuno nekompetentnih lekara. Dehidracija organizma izmedu ostalog moze dovesti da rasta takozvanih azotnih materija u krvi (Urea, kreatinin )Ali to je istovremeno dokaz da covek zaista ne prima nikakvu infuziju!
Gospodine prekinite da dalje urusavate sopstveno zdravlje i dajte racionalno se ponasajte.

B!

pre 13 godina

Zamislite molim vas koliko pomračenje uma čoveka treba da snađe - a Vučiću se to svakako desilo - pa da Amfilohije naspram njega zvuči razumno, staloženo i racionalno!? Osim Amfilohija, čak je juče i Radeta bila dosta „prihvatljiva“... :-) Stvarno eklipsa! Totalna!

Zoran

pre 13 godina

Nadam se da je neko od vas gledao nekada atletiku i trke na srednjim i dugim prugama .
Obicno kada se zele favoriti naterati da postignu odlican rezultat ili svetski rekord , u toj trci ucestvuje takozvani ZEC! Zec ima zadatak da ubrza trku i da trci na celu kolone sto duze cime su ostali takmicari u zavetrini i trce brzo. ZEC obicno jedva zavrsi trku .Favoriti se u finisu poredjaju prema realnoj jacini i snazi a mozda padne i rekord .Zec bude nagradjen za svoje ucesce od sponzora trke ili mitinga . Ovde je sada pitanje ciju trku trci nas zeka i kosu sponzori ove trke.Bonciko lecenje kosta mnogo. ZEC nece da se leci u eminentnim drzavnim ustanovama tipa VMA, ili Urgentni centar .zato sto su tamo rezimski doktori .Za njegovu informaciju tamo rade vrhunski lekari srbi za takodje male zarade .Ovim potezom je jedna privatna klinika dobila besplatnu vise dnevnu reklamu ( a inace nisu bili poznati siroj siromasnoj javnosti koja se leci u rezimskim ustanovama o trosku socijalnog osiguranja). Koje vlasnik ove klinike? U svim ovakvim situacijama treba gledati ko izvlaci benefit i onda postaje sve jasno.Ocigledno da politickog benefita nema , ostaje samo finansijski ili neki drugi.

LELA

pre 13 godina

Haj'te vi iz redakcije lepo sa sve fotoreporterima na odeljenje nefrologije pa slikajte one jadničke i uporedite ih sa nasim "glavnim glumcem". Ma bre, njemu lopatu u sake treba dati da radi pa ce manje da cirkusira i glumata.

Allex

pre 13 godina

"Zamenik predsednika SNS kaže da ne isključuje mogućnost da sledeće nedelje "između Vaskrsa i 1. maja", SNS organizuje nov protest u Beogradu."

Pogrm Velikog Svenarodnog Mitinga:

1. Takmičenje u penjanju silaznim pokretnim stepenicama.

2. Splet guslarskih pesama.

3. Govori Vulin, za vreme govora M. Beko sakuplja od učesnika dobrovoljne priloge za oporavak Mire Marković i Marka Miloševića.

4. Milanka Karić govori o pogubnom uticaju tajkuna (lopova) iz Miloševićevog perioda na ekonomiju Srbije. M. Beko (u međuvremenu završio sa prikupljanjem priloga), odlučno klima glavom u znak odobravanja.

5. Kviz: "Šta piše na transparentu koji nosim?" Svi koji tačno odgovore dobijaju dvonedeljno nagradno putovanje u SAD u organizaciji agencije "Montgomery Travel"

6. A. Vučić čita sastav nedefinisane teme. U pauzama takmičenje u narodn(jačk)om besedništvu "Zlatna kletva 2011".

7. Pezentacija nove "ponude koja se ne može odbiti":
Ilić Mr. Velimir preti da će popiti litar medicinskog alkohola na eks, ako ne dobije mesto ministra za kapitalno kraduckanje i paluckanje ambasada" (doktor koji mu je operisao mozak je dao zeleno svetlo za ovu akciju, koja nikako ne meže da naškodi Ilićevom zdravlju).
Napomena: Ilić Mr. Velimir je trenirani profesionalac. Ne pokušavajte ovo kod kuće!

8. Kraj. (Jednom i za sva vremena)

rodoljub

pre 13 godina

Prosečan stanovnik Srbije je bolestan od raznih bolesti. Doduše, postoji zdravstvo koje je u dosta lošem stanju, kao i cela država sve zahvaljujući tajkunima i lopovima koji su udruženi sa političarima. Bolesti ne zaobilaze ni političare. Sve je ovo jedna velika zaj....... na račun naroda.

odliveni

pre 13 godina

ma ne radi se o bubrezima. nikolic ovo ne radi dobrovoljno. on to radi sto mu je neko NAREDIO. iako je radikal nije on bas toliko radikalan.

Teodor

pre 13 godina

Ako vam je Tomo svaki dan prva vest na sajtu onda je On postigao upravo ono sto je hteo - da bude glavna tema svakoga dana i da svi o njemu govore ..... dajte stavite ga negde iza tema o cenama zelenisa na pijac !

fajront republika

pre 13 godina

Molim B92 da meni i vecini nesvrtsnih,bez partijske knjizice da nam pomognete i kazete koja politicka partija ide u zestok obracun sa politicko-privrednim(tajkunima,biznismenima,specijalistima,strucnjacima...)-sudskim kriminalom?
I svim cioniocima i faktorima navodne stabilnosti ove drzave i kojima se ustavni poredak podcinjava.
Dakle koja je to partija, da znam za koga da glasam, jer od ovih vodecih, niko jos nema nameru niti u buducnosti da tako nesto ucini.
Ima li ova drzava ili je cela ogrezla?

Ljubivoje I

pre 13 godina

Neverni Toma.Nikada se nije saznalo koje je škole pohađao i eventualno završio predsednik SNS-a i sasvim je razumljivo njegovo nesnalaženje u politici, ekonomiji, sukobu sa medijima i nerazumevanju protivurečnosti savremenog sveta. Ali čudi što ga kod kuće nisu naučili kako se veruje u Boga, kako se posti i kako se pričešćuje. E moj neverni Tomo mnogo hoćeš a malo znaš. Neznam koliko ti fali do penzije, izguraj kao kobajagi neka opozicija u tom našem jadnom parlamentu pa sve petom u...

stpavic

pre 13 godina

To problemi su mu na dobrovoljnij bazi i mogu da prestanu vrlo brzo.
Mene medjutim plase problemi koje ima u svojoj glavi a niti su od skoro niti se lece.

Gorana

pre 13 godina

Vidim i u Hrvatskoj strajkuju veterani. To je novi trend. Predlazem da se umesto izbora svi u vlasti solidarisu sa Tomom i da lepo visak te hrane posaljemo stvarno gladnima po celom svetu.

baba-Janja

pre 13 godina

Sta je u Srbiji ozbiljno od toga se pravi vic!
Sta je u Srbiji vic od toga se pravi smrtna zbilja.
Mnogi bi se radovali da Toma vec uziva zagrebni zivot.
Ali Toma je nas sudnji... Zar ne vidite da je sva ova povika na njega samo pohvala njegovom (is)prav(n)om putu.

obilic

pre 13 godina

Ovakva kanonada i solidarnost neemocionalnosti morala bi da producira jedan minimum crvenila na licu, kod Coveka. Ali stid, je ovde nepoznata kategorija.

nemandza

pre 13 godina

Izvestavanje o Nikolicevom zdravstvenom stanju pretvoreno je u relity show najgore vrste do sada.

Imamo apdejte iz sata u sat, radi bubreg, ne radi bubreg... pregled dogadjaja dana, uzivo iz ispovedaonice, prepucavanja politicara koje vredja zdrav um nesrecnih glasaca.

Svi su oni krivi i svi su oni kvarni i svi nesto kriju. Kljucno je da niko nista ne resava.

Imam stavove koji se odnose na motive i na posledice Nikolicevog ponasanja ali oni su nebitni u poredjenju sa greskom koja se pravi davanjem ovolike paznje nekom manipulatoru/muceniku/zrtvi/saint to be.

Osecam se kao da mi neko siluje mozak. http://www.indyarocks.com/videos/Irreversible-526373

tomofil

pre 13 godina

Gospodo, ko je bio za Tomu, on ce ostati za Tomu.
Ko nije bio za Tomu, taj ce protrljati oci, jer oci sluze da se sa njima vidi...

bobby

pre 13 godina

Tomo, i bubreg ti je pametniji od tebe. On je več otkazao u TVOJOJ borbi za vlast. Otkaži i ti, jer sledeće što otkazuje je MOZAK. Ali to tebi nemože otkazati ( već je otkazao - izgleda ) JER OVO NIJE PONAŠANJE ZA NEKOG U TVOJIM GODINAMA, A POGOTOVO JOŠ AKO SE BAVI POLITIKOM !
Ti NISI političar, TI SI CIRKUSANT!
PREDSTAVA SE NASTAVLJA.

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

MOLIM ADMIN DA OBJAVI, MOJE LICNO MISLJENJE, HVALA! nemam nista protiv Tome, ovo je moje licno misljenje, van politike. ljudski zivot je vredan, sto stoji, steta bi bilo da i Tomica odapne ali imam par pitanja... mozda neko i ima odgovor za mene...

- ko placa ovo njegovo lecarenje?
- idu li mu dnevnice i radni staz?
- ko placa ovo ostalu bagru sto oblice oko njega?
- ako mu se odsteti neki od organa,podjimo od toga da lekari govore istinu hoce li tada biti invalid i dobiti penziju?
- ... ili gubi pravo na penziju jer se sam doveo u stanje invaliditeta?
- dokle ce da nam masu glupostima da je svestan jer kada neko dovede svoj zivot u pitanje, odmah gubi pravo na svesnost i daje mu se sticenik?
- njegova deca (zena mozda i ne mari) imaju prava da ga proglase neuracunljivim i stave po infuziju u svako doba (ne masite mi advokatima itd, poznajem prava)
... a ako nece porodica, moze li narod da mu stane na put i kaze, hajde Tomice, dreske u sake pa kuci, ne pravi se lud... pritom bih da ponovim da nemam nista protiv Tome samo ovo je "komeNdija" do koske, ni Monti Pajton ne bi ovo mogao da snima... a dodao bih i da grdni novinari ubijaju dnevnice cekajuci da odapne a bogami i to kosta... hajde Tomice, idi si kuci molim te, napravi mesta i za druge vesti...

MiraO.

pre 13 godina

Vi za ovo što radite nemate podršku ničiju. Ne podržava vas Crkva, opozicija, pozicija, svet. Juče je bio Lavrov. Sigurno ste mislili da će doći da vas poseti, kad on reče da je to unutrašnja stvar i ode dalje. Priznajte sebi da ste loše procenili. Ne delujete ni malo dostojanstveno. Imate čoveče unuke, po čemu će vas pamtiti. Deda se malo zaigrao.

Ginis

pre 13 godina

Tesko da su mu nasli visak urina u krvi, pre ce biti ureje i kreatinina...
(Pera Peric, 19. april 2011 23:06)
Krv se moze naci u urinu, ali urin u krvi, samo kod Tome. I po tome je jedinstven, ma sav je za Ginisa !

Mario Bros

pre 13 godina

Gledam kako se Srbija ujedinila protiv ovog cirkusa i ponosan sam na toliki stepen usaglašenosti u društvu da je ovo jedan pogrešan čin. Sve institucije, mediji i ogromna većina građana ne podržava ovakve metode političke borbe.

Na žalost, naš narod pamti jako kratko i ako se Nikolić dozove uskoro normalnom ponašanju, opet će da povrati svoj uticaj. Ne zato što je puno pametan ili dobar, ne, nego zato što ovi na vlasti mnogo kradu, a narod mnogo gladuje.

Biti večito drugi nije lako, osim ako je to Đoković, ali i on se nameračio da bude prvi, ne voli drugi. Kamo sreće da samo Đoković dođe do Trona, a ne i Nikolić

milos

pre 13 godina

Ovo je komedija kokom se ni Branislav Nusic ne bi postideo. Jedini problem je da, na zalost, ovakvi ljudi (ovo se odnosi i na 'vlast' i na 'opoziciju') odlucuju o nasim sudbinama i sudbini nase dece.
Onda ova komedija postaje tragi-komedija.
U Srbiji mozete da budete i lopov i lud, sve dotle dok ste u politici. Tu ste, kao takvi pozeljni i osecate da niste usamljeni u tome.

Jedini izlaz iz ovoga je nekoliko godina diktature. Steta sto Srbije nije monarhija...

vrbovanje

pre 13 godina

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije je i sam strajkovao gladju.Na RTS-u bio glavna i jedina vest kad je sedeo na granici crne gore i kad mu je bio zbranjen ulazak.
Ovaj covek je strani drzavljanin kako je sam izjavio, nema veze sa zakonima Srbije.
Nego 500 000 glasova sigurno menje zbog jedne cinjenice,a imedju kojima je i moj glas.
Kako to da je Tomi Nikolicu dugogodisnji prijatelj Milan Beko?
To znaci da nema obracuna sa tajkunima i privatizacijom za koju kako Agencija za borbu protiv korupcije,tako i mnogih medju kojih je i insajder dokazao spregu korupcije i problema nema razresenja?
Miskoic, Beko, Kostic,Peconi,Bagzi.....?
Vucicu umesto da boga da ti da ili neda, hocu odgovor, da bih znao da li zasluzujete glas ili nameravate da nastavite sa korupcijom i pljackom preko grbace gradjana?

vllada

pre 13 godina

Nadam se da Nikolic nece imati teze posledice zbog ovoga. Ali stvarno nema smisla ovo sto on radi!!! Evo sto ne bi sada svi gradjani poceli strajk jer hoce plate od po 1000e mesecno, sto hocemo jeftiniju hranu, sto hocemo ukidanje DUPLIH akciza na gorivo, sto hocemo svi da vozimo bolja kola od onih koja trenutno imamo. Mogli bi svi mi sada da odemo u strajk i naravno time ne bi nista postigli jer nismo VLAST. Ne podrzavam ovakav potez Nikolica!!!!!!!!

Agim68

pre 13 godina

Dali je neko od lekara ispitao mogucnost postojanja predispozicije za samoubistvo doticnog. Znalo se npr da je Milosevic bio iz porodice u kojoj se desilo nekoliko samoubistava!

AnaLiza

pre 13 godina

Ne interesuje Tomu Nikolica narod, siromastvo, nezaposlenost... vec opasnost od pustanja Vojislava Seselja iz Haga.Seselj, po proceni mnogih, moze biti slobodan i pre redovnih izbora.A sta ce onda biti sa SNS ? Zato Nikolic hoce izbore pre izbora.Po svaku cenu !

Tomislave spasi Srbiju bede!!

pre 13 godina

Ovo je jos jedan dokaz da neki ljudi ovde nemaju milosti , mada ko zna mozda je ovo samo jos jedna prljava kampanja protiv Tomislava Nikolica koju svi ovde vodite! Pogledajte sta je Tadic uradio za sve ove godine vladavine jedno veliko nista puta nista!Ustvari jeste ali samo za Beograd a ostale gradove i sela nista! Tomislav je covek koji je domacin i koji treba da vodi ovu Srbiju ! SRBIJO PROBUDI SE!!! BORISE PROBUDI SE !!!

Aleksa

pre 13 godina

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=128445

Ovoliko ga žalim. I manje od toga, jer je sam izabrao da naudi sebi, mnogi nisu imali taj izbor.

bata

pre 13 godina

Nadam se da je ovo kraj najveceg smaraca u istoriji srpske politike.Boze kakva budalastina.Ubiti se radi izbora.Ljudi moji nije valjda vlast vredna tolikih odricanja.Pa uskoro ce cela Srbija zbog "strajka" gladju da odredi da se izbori odrzavaju svakog drugog petka,ako ne padne u dane posta.

sasa jokic

pre 13 godina

"Cudan ukus u ustima?". A jel kakio zeleno Vucicu?! Da li ste Vi normalni, koga briga za Tomin ukus u ustima?! Ubudjao mu se jezik od cutanja, sta bi drugo bilo....

Nikola

pre 13 godina

Svi su protiv vlade sem 100 aktivista koji spamuju komentare po ceo dan.Komentar "...skini se igle...." sta reci ni sa najgorim neprijateljom se ne bih tako sprdao.Nisu ljudi za nikolica koliko su protiv trenutne vlade,a vi punite minuse.

Icarus

pre 13 godina

Stvarno ste smorili vise sa ovim Nikolicem. Kao svaki stvor, zao mi ga je ali na kraju krajeva on je to sam sebi uradio - i dalje to radi... Tako da no comment.. Smorili ste vise. Ovo je odlicna medijska kampanja SNS. Da budem jasan, ne podnosim ove nazadnjake ali mi je zao coveka jer se ipak muci. Neka se uozbilji, prestane da zivi u spanskoj seriji i da se povuce iz politike jer ovo ocigledno nije za njega.

Realko

pre 13 godina

Ovo sam nasao na sajtu SRS-a:

НИКОЛИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ

19. мај 2005 - Tај лоповлук у Србији који предводи Богољуб Карић мора да престане,
или ћемо постати држава у којој нема ни реда, ни морала, ни вере, у којој нема ничега.

20. мај 2005 – Карић је показао да је лопужа. То је оличење Богољуба Карића. Можете само да помислите шта
би радио када би дошао на власт, када се као опозиција бави оваквим криминалом. Његову странку би политички
требало уништити. Он је показао колико је бескрупулозан и да може да гази преко свега како би остварио неки
свој циљ. Показао је да не поштује грађане Србије, јер они нису њега бирали на изборима.

12. фебруар 2006 – Упозоравао сам са скупштинске говорнице председника владе, министре, полицију, да
крију криминал од 600 милиона евра. Убеђен сам да је Богољуб Карић починио највећи криминал у историји Србије!

17. новембар 2010 – Лидери Српске напредне странке, Нове Србије и Покрета социјалиста Томислав Николић,
Велимир Илић и Александар Вулин, као и функционерка Покрета „Снага Србије” Миланка Карић, потписали су јуче
споразум о сарадњи и принципе на којим ће бити формирана будућа Влада Србије.

Пеца

pre 13 godina

Дакле, да сведемо рачуне...
Николић у суботу на митингу саопштава да не узима храну и воду, очекујући да ће му се у штрајку придружити бар која стотина окупљених људи, што би по мишљењу „спин доктора“ из СНС-а била вест за све светске медије. Међутим, то се не дешава и долази до конфузије међу челницима СНС-а. Најављена шетња се отказује, они окупљени мученици једва чекају да их аутобуси развезу по Србији, заболеле су их ноге од силног стајања, а ни сендвичи нису били најбољи. Током ноћи из централе СНС-а грозничаво телефонирају по општинским одборима како би пронашли још некога ко би започео штрајк. Некако проналазе једног или двојицу „напредњака“ који су спремни на то. Вучић и компанија су збуњени слабим одзивом, али рачунају да ће се све поправити колико сутра.
У недељу поподне, из СНС-а јављају да ће Николића у емисији „Утисак недеље“ заменити Вучић. Та емисија је, наиме, напредњацима најбитнији догађај дана јер се очекује да Вучић убеди народ колико је ситуација алармантна. У вечерњим часовима, Николића, као полумртвог човека, износе на носилима из Скупштине и возе га у болницу. Иако накнадно објављене анализе, рађене у 20:30, показују да се ради само о „блажој дехидрираности“, током трајања „Утиска недеље“ пласира се вест да је Николићево стање знатно угрожено па Вучић „панично“ напушта емисију и одлази у болницу. Иако су напредњаци рачунали да ће се испред саме болнице окупити Николићеве присталице – ни тамо нема никога.
У понедељак увече СНС покушава да организује протест испред Председништва. Целог дана Вучић је видно нервозан, проклиње (као у најбољим данима веселог СРС-а) и прети. Напредњачка испостава Радио Фокус (ко не слуша то чудо ових дана пропушта силну забаву) цело вече информише јавност да на хиљаде људи из целе Србије пристижу на Андрићев венац, јавља се о блокади свих путева по Србији, а суманути водитељ поручује да је на скупу „најмање 15.000 људи“. Наравно, напредњака је у том тренутку око хиљаду, а добар део окупљених одлази кући већ после 20 минута јер им уопште није јасно шта тамо треба да раде. Вучић и компанија су сада већ очајни, јер им уопште није јасно како је њихова генијална идеја о мучеништву Т. Николића могла да претрпи такав фијаско. Наиме, протести по градовима Србије су чемерни и слабо посећени (у Новом Саду се окупило 200 људи), нема никакве тензије и уопште – ништа није како су очекивали.
Уторак протиче у првим најавама да се Николић спрема да одустане, само се тражи најбољи могући изговор. Када су лекари у поподневним часовима саопштили да лидер СНС-а прима инфузију, постало је јасно да је завршена једна од најсмешнијих епизода српског политичког живота од увођења вишестраначја. Такав аматеризам, наиме, никада није виђен, а чини ми се да скоро нећемо видети ништа слично. Осим ако „спин доктор“ Вучић опет не осмисли неку сличну будалаштину.

obicni gradjanin

pre 13 godina

meni su doktori ubili zenu i oca - niko nije odgovarao,
izgbio sam poso jer sam politicki nepodoban tj nije me briga ni za jednu partiju a njima je trebalo da postave svog coveka na mesto vozaca,
itd itd pa se pitam ako ja budem strajkovao gladju ali od prave a ne vako marketinski, jel oce neko napokon da zavede red tj samo da se zakon postuje, ma ne mora ni to, samo da je svakog od nas napokon briga za svakog od nas, da nam je stalo do onog pored isto koliko i do samih sebe... Toma oce na vlast pa strajkuje gladju, a ja ocu samo da se probudimo iz ovog kosmara predugo traje propade mi zivot a ja tu gotovo nista ne mogu da uradim poslednjih 20tak godinah.....
daj Tomo ako strajkujes zbog nas nemoj vise neces ti biti nimalo bolji ako dodjes na vlast SVI STE VI ISTI...

Marko Dabovic Lurker

pre 13 godina

Ja moram da kazem nesto povodom reci naseg Patrijarha. Ne znam za druge, ali ja sam o vizantijskom bogoslovlju učio od Mejendorfa, a o Vizantiji od Fanule Papazoglu i Ostrogorskog i tu sam čitao o nekakvim stolpnicima i drugim asketama koji su svoje telo voljno mučili lancima i drugim metodama. Samo sam želeo da istaknem da je izjava patrijarha, ako se tumači po akribiji, kanonski nepravilna. Trebalo je da precizira da se savet da se ne muči svoje telo odnosi na mirjane, a ne ovako opšte da bupne. Da sam isposnik iz kelije, povredile bi me reči njegove svetosti.

sasa jokic

pre 13 godina

Au bre Vucicu upetljao si se kao pile u kucinu, sta god kazes, stigne demant, pa cak i od Amfilohija! Ni o cemu niste razmisljali, ni stra je hriscanski ,a sta nije, ni sta sme a sta ne sme. Evo sada nece moci ni da se pricesti zbog vina i hleba. Strasno lose osmisljeno, a ako probate sa jos jednim protestom, to ce biti totalna propast. Tako da bi bilo dobro da organizujete jos jedan......

student medicine

pre 13 godina

Najinteresantnije je kada politicar Vucic pocne pricati o medicinskim nalazima i pomesa pojam 'urin' sa pojmom 'urea' [hemijska formula (NH2)2CO]a sto su dve sasvim razlicite stvari

maki

pre 13 godina

predlazem B92 da prestane sa izvestajima o nikolicu,ako covek sa 60g ne moze da shvati da to sto radi nije dobro pre svega za njegovo zdravlje((dugorocne posledice i problemi sa zdravljem))
za narod napaceni i pogotovo za njegovu familiju koja se nervira i brine,onda ja mislim da je nikolic zreo za psihijatrijsko posmatranje,jer osoba koja ima samoubilacku nameru ne moze da obavlja javnu funkciju a pogotovo da bude predsednik srbije,uglavnom covek je naneo sebi veliku politicku stetu i sto se tice buduceg zdravlja.
u mojim ocima vise nije ozbiljan politicar(doduse nije nikad ni bio a pogotovo ne posle ovoga) nego nestabilna licnost koja ko zna sta bi uradio sa sopstvenim narodom kad vec zeli lose sebi,znaci mora da primi savet od psihijatra i da ga nagovore da prekine ovo,dosta je bilo naneo je sebi,stranci i familiji vec previse stete

Bijek

pre 13 godina

Meni je muka od toga što neki moji ukućani gledaju španske a sad i turske serije, zajedno s 80% ove nesrećne zemlje. Nemojte nas i vi uvlečiti u takve sapunice. Zašto moramo da slušamo kako rade pojedini delovi tela ovoga lažnog mučenika?

Mihailo

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da neko i dalje misli da ce SNS sa sve Nikolicem naci resenje za bilo koju komplikovaniju stvar od raspisivanja izbora. Ako SNS kao buduca "vladajuca stranka" trazi resenje za zaposljavanje ljudi ona ce strajkovati gladju i zedju dok se ne stvore poslovi koje obeca u predizbornoj kampanji, ako zele nize cene benzina, oni ce da strajkuju gladju i zedju ispred NIS-a, ... Ne razumem ovaj reality program koji se prenosi na svim televizijama. Prestanite da nas brukate vise, idite kuci i posetite psihijatra.

prof

pre 13 godina

kakav blam!!!!! Da ih i Amfilohije demantuje....Eto.Toliko o njihovoj blagoglagoljivosti i istinoljublju...Znaci Vucic je javno uhvacen u lazi...

Grga

pre 13 godina

Toma nas je trgnuo i osvestio,bili smo spremni da na izborima podržimo tu koaliciju, ali sada su maske pale, da li je ovo neki scenario ili nepromišqen čin svejedno. Posle svega, jasno je da je Koštunica jedini normalan političar u ovoj čudnoj zemlji.

ivan

pre 13 godina

Nikolic vise nema izbora.
Moze samo priznati totalni politicki poraz.

Kao neko kome politika predstavlja najvazniji deo zivota lako se moze i odluciti za samoubistvo. To od njega najblizi savetnici, 'prijatelji' i veliki deo javnosti sada ocekuju.
Verujem da i sam Nikolic shvata da je to jedini izlaz iz stupidne farse u koju se sam uvukao.
Naravno, na kraju se sve zavrsi kukavickim begom iz zivota...

Zalosno je da je na politickoj sceni postijala jedna takva figura koja na svom licnom primeru oslikava politiku 90-tih godina. Euforicna ocekivanja koja se zavrse neuspehom i auto-destrukcijom.

Violentna, maksimalisticka, suicidna politika, koja samo nanosi stetu.
Politicki milje Milosevica, Seselja i ostalih, koji su unistavali tudje i svoje zivote u neumerenim, neracionalnim ambicijama...

Zalosno, sa teskim posledicama po razvoj demokratije u zemlji...

Anka

pre 13 godina

Ne podnosim ni Nikolica, ni Vucica, jos iz onih vremena i za mene ce uvek biti radikalski fasisti. Da se nisu promenili, o "demokratizaciji" njih kao licnosti necu ni da govorim, pokazali su mnogo puta, a sad su dokazali da bi dali sve da budu vlast. Ovaj lezi, sramoti decu i unuke, a ovaj drugi svakog dana izlupeta gomilu gluposti. I u sve se, bre, covek razume. Sami su sebi uradili sto niko ne bi uspeo, ma kako da se trudio.
A sto se pricesta tice - Nikolicu, to je tvoja privatna stvar i zabole me cipela da li ces na pricest ili ne. Da su popovi stvarno popovi, ne bi ni pristali da te priceste.
Muka mi je i pocecu strajk sto su svi mediji objavili slike kako lezi u bolnickom krevetu, ovog dokonog, ******glavog dede, koji je obucna egoisticna @#$%!.

Rajko Cvetkovic

pre 13 godina

Tomo brate neka pricaju sta hoce od 10 judi sa kojima ja sedim svaki dan 7 je za tebe i Vucica a koga god pitam svi su protiv vlasti. Doduse malo je sve ovo sa posetom BEKA iznerviralo ali... Pozdrav izdrzi...
(dule ns, 19. april 2011 23:45)

Ja mislim da bi trebalo da biraš društvo - znaš onu staru poslovicu: S kim si, takav si.

Ja znam mnoge polupismene (sa njima nikada ne sedim) koji su shvatili da je Toma BLAM od čoveka. BRUKA!

Rade

pre 13 godina

Još uvek mi nije jasno zašto ovaj čovek pravi cirkusku predstavu i koliko će to da traje. Doduše, videćemo uskoro šta se tu skriva.
U Novom sadu na mitingu stotinak ljudi, od toga većina došla sa strane, pa se bojim da će na kraju imati uz sebe samo porodicu, Vučića i Velju sa nekoliko simpatizera željnih vlasti i predstavnike medija koji rade svoj posao.
Obično štrajkuju glađu očajnici, bez ikakve medijske pažnje, - a ovo je NEKI HIR ODLIČNO SITUIRANOG ČOVEKA U GODINAMA i strašno smaranje smorenog naroda.
Znam da su mnogi uz njega željni fotelja u ministarstvima, funkicijama u javnim preduzećima, ali što je mnogo mnogo je.
Sklanjajte nam ga više sa prve strane!

Nada

pre 13 godina

Da mi je znati dokle cemo da budemo taoci kojekakvih kvazi-politicara, haskih optuzenika, mafijasa, laznih spasitelja, medicinskih slucajeva...? Da li cemo ikada smoci snage da skinemo sa grbace ta cudovista i da konacno slobodno prodisemo?

wroom1975

pre 13 godina

"Vučić je odgovorio da se ne meša u poslove lekara, ali da poručuje svima onima koji napadaju Nikolića da nije lepo živeti priključen "na cevčice"."

Pa sam je kriv za te cevcice...niti je bio bolestan, niti mu je to trebalo uopste. Ako nece da jede i da pije, neka zivi i dalje na cevcicama, ako moze. Niko ga na to nije prisiljavao pa da mi bude zao.

marko

pre 13 godina

ja ne kapiram,ako dobija vodu i hranu na infuziju,sto ne prekine strajk,drzavni udar nece da bude,da ga prime u vladu nema sanse,da postane neki svetac,to mozda da,toma gro... zastitnik strajkaca gladju i zedju

suncica

pre 13 godina

Da mi je neko rekao da cu u ovo vreme gledati Velikog brata, a da necu pratiti politicku scenu zbog "afere Nikolic"- ne bih mu verovala.... :-)

Mirko, Kikinda

pre 13 godina

Tragicno je kad se neko ovako ogresi o sebe i svoje najmilije. Kako bi se tek ogresio o one koji mu nisu najmiliji...SNS je prva i poslednja partija u kojoj sam bio clan, vise nema politike, zelim vam sve najbolje...

Srdjan

pre 13 godina

Iskreno mi je žao ne Tomislava Nikolića nego svih građana Srbije. Serviraju nam neku kvazi priču o štrajku... Molim vas! Dosta je što se trujemo Velikim bratom i sličnim "edukativnim" emisijama pa sada i ovo: štrajk uživo.Kada pogledaš bilo koje vesti a ono srceparajući prilog koji izgleda ovako: Toma leži onako potišten u bolničkom krevetu, jedva progovara, ali to što progovori ima veoma veliku važnost i logiku, u pozadini se čuju otkucaji srca pa ako se bolje posluša može se primetiti da po neki put i zastane... sad da li mu srce dobro radi ili je aparat pokvaren-ko će ga znati. Krivo mi je još što narod u poznim godinama šeta i viče po ulicama. Zar nije bolje da su kod kuće sa unucima? Iskreno bilo bi mi žao da moja baba pomisli da se za 1000 dinara šetka po ulicama i viče ko zna šta, a ako je kao slučajno pitaju novinari šta misli o svemu ona gle čuda ima već spremljen odgovor. O Srbijo mati nemoj tugovati :)

zoran

pre 13 godina

Nemoj Tomo više politički,
vidiš da si dobio po p...khmkhm bubrezima.

A i ja sam dobio po bubrezima Februara 1997. Zakači me pandur, Bosančeros, pendrekom, , na Brankovom mostu. Tada su nas i ledenom vodom polivali na -14. I dan danas me taj bubreg "tišti na promenu vremena". Tada si ti, Tomo, bio u vlasti, ako se ne varam. Sve se vraća, sve se plaća, moj Tomo. Jedan je rekao : "Nema besplatan ručak", moj Tomo. I njega, na žalost, više nema. A ti si mu najavio smrt, ako se ne varam, moj Tomo.

Nishlija

pre 13 godina

Gospodine Nikolicu dosta je. Uradili ste dovoljno za ljude koji vas glasaju i podrzavaju vashu politiku.Ja sam gradjanin Srbije i ne zelim da vama otkazuju bubrezi da bi meni bilo bolje.Takav boljitak mi nije potreban. Prestanite sa time MOLIM VAS! Izazivate naj gore emocije u velikom broju gradjana. Rodjen sam 1978 i bio sam mlad 1991-1995 kada ste hushkali gradjane da idu u gradjanski rat. 1999 politika koju ste vi vodili me je sticajem okolnosti odvela u rat na Kosovu kao redovnog vojnika. Mnogo je ljudi poginulo zbog vasheg idiotizma i tada ni vi ni vashi sardnici niste rekli ni ZAO NAM JE JER SMO MNOGE MLADE LjUDE ODVELI U SMRT! Ne pravite "mucenika" od sebe u ime gradjana Srbije jer se velika vecina gradjana Srbije gadi od toga sto radite. Ne izavivajte mrznju i svadju izmedju ljudi kojih vas podrzavaju i ne podrzavaju jer to Srbiji nije potrebno! Ne izazivajte nove nesrece. Gradjani zele IZBORE i IZBORI ce se desiti sledece godine i vi cete imati shansu na demokratskim izborima proverite da li vas narod zeli na vlasti.Prekinite shtrajk i doprinesite da se u Srbiji nesto radi i stvara jer u protivnom cete doprineti da ogroman broj gradjana gladuje jer nece imati cime da kupi hranu! Zelim vam brz oporavak i dobro zdravlje a ostalo MOGU DA VAM OPROSTIM ALI NE I DA ZABORAVIM!

Bora

pre 13 godina

" . . Tomislav Nikolić ima problema sa bubrezima, i doktori su mu našli višak urina u krvi.
Iz tog razloga je prema njemu morala da bude primenjena terapija. . . " rekao je Dr. Vučić sef agitpropa za zasenjavanje glupih!

sportista

pre 13 godina

haha malo mu dosadilo da strajka pa ce malo vila i hleba, pa ce onda da nastavi opet strajk.boze koje gluposti.pa ovo je nivo deteta od 4 godine kad mu nedate cokoladu...buci buci tomice :D

Aristotel

pre 13 godina

"...Vučić je odgovorio da se ne meša u poslove lekara, ali da poručuje svima onima koji napadaju Nikolića da nije lepo živeti priključen "na cevčice"."

Pobogu, pa ko ga je terao to da radi? Inat? Nepomirljivost samim sobom zbog izgubljenih predsednickih izbora? Zbog saznanja da nema toliko veliku podrsku u narodu koliko je mislio? Kako ga nije sramota da ovo radi, najvise zbog svoje porodice???

Zar nije?

pre 13 godina

"Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije demantovao je zamenika naprenjaka Aleksandra Vučića koji je rekao da je on "stao na stranu" Tomislava Nikolića koji štrajkuje glađu i žeđu."

Koji blam !!!

dule ns

pre 13 godina

Tomo brate neka pricaju sta hoce od 10 judi sa kojima ja sedim svaki dan 7 je za tebe i Vucica a koga god pitam svi su protiv vlasti. Doduse malo je sve ovo sa posetom BEKA iznerviralo ali... Pozdrav izdrzi...

pitanje

pre 13 godina

ZASTO da verijem politicaru Vucicu koji verovatno ima svoje razloge da govori te stvari kada to nisu pomenulu lekari u zdravsvenom biltenu ??
Da li to znaci da je Nikolic dao ovlastenje Vucicu da javno objavljuje detalje njegovog zdravstvenog stanja?

politicar

pre 13 godina

Zanima me KO je ovlasto Aleksandra Vucica inace veoma tajanstvenog, da ovako javno iznosi detalje Nikolicevog zdravstvenog stanja ?
Verovatno je politika u pitanju.

zodiac

pre 13 godina

Tomo, skini se sa igle, ne pristaje ti u tim godinama, skini se sa naslovnica, ni ovolika bruka ti ne pristaje, mator si covek. Kad bolje razmislim, skini nam se svima.

jaoooo srbijo

pre 13 godina

kakvi su moroni ovi iz sns-a,pa ovo nema nigde na svetu.toliko su jadni,bedni i pateticni.posle ovoga mislim da ce sve stranke da trljaju ruke,jer ce im otici pola ozbiljnih glasaca... SRBIJO IMALI TE GDE NA MAPI NORMALNIH

Markiza

pre 13 godina

Dosta vise s Nikolicem! Da bilo koji "obicni" gradjanin Srbije strajkuje gladju i zedju ne bi ga ni pomenuli u novimama pa i da umre. Nemojte da naduvavate ovu farsu!

pedja

pre 13 godina

Ja se izvinjavam, ali mislim da gospodin ima problema sa glavam. Jel da nema nebi radio to sto sada radi. Zamislite kad bi u svakoj zemjli ljudi iz opozicione partije ostvarivali svoje ciljeve strajkovima gladju. Odakle mu ideja da ce to da mu upali.

Nemanja

pre 13 godina

Preterao si čoveče. Šta god želiš da dokažeš nije vredno tvog života. Iskreno ti želim dug i lep život i da mi ostaneš zauvek u opoziciji.

Nele

pre 13 godina

Boze, meni ovi ljudi uopste nisu jasni. Krenuo covek da strajkuje i sad problkem ovaj, problem onaj... Pa kako je mislio, da nece biti problema... Tome, vrag je odneo salu, ajde ti lepo kuci... mani se politike, vidis da ti to bas ne ide...
Zelim ti da se sto pre oporavis.

Znalac

pre 13 godina

I da ima problema sa bubrezima, nije ga napala neka bolest nego je sam to izazvao. Ali nema nikakvih problema, već će se ugojiti na štrajku kao kum Šešelj kad je štrajkovao glađu.

normalan

pre 13 godina

Molim VAS, prekinite da nas izveštavate o ovoj tragikomediji. Platiću im,i Tomi i Vučiću, da odu na kurs o lidershipu, da nuce kako se vodi stranka, da nauče kako se vodi civilizovana politika,... Da nas ne blamiraju više pred svetom, mene je sramota...

konfučije

pre 13 godina

Ma on samo posti, pa mu se slošilo, a štrajk je medijska manipulacija, a ovo sa Irinejom je nesporazum, a Vučić se presvukao, a Beko će da ga pričesti... Čekaj, malo sam konfuzan...

Neutron

pre 13 godina

Cuvajte se coveka kome je vlast vaznija od sopstvenog zivota. Samo zamislite sta bi taj radio kada bi mu vlast pala u ruke. Zastrasujuca pomisao.

vrisko

pre 13 godina

Ako mu je zaista stalo da ozbiljno osteti svoj organizam iz razloga sto zeli izbore za 8 a ne za 9 ili 10 meseci onda je to zaista tuzno i bez ikakvog smisla.

milan

pre 13 godina

Da li ovaj covek zasluzuje ovoliko prostora i paznje u vestima ili je problem u nama koji sve to citamo,pratimo komentare i sto je najgore jos saljemo iste,kao ja trenutno.

Neutron

pre 13 godina

Cuvajte se coveka kome je vlast vaznija od sopstvenog zivota. Samo zamislite sta bi taj radio kada bi mu vlast pala u ruke. Zastrasujuca pomisao.

zodiac

pre 13 godina

Tomo, skini se sa igle, ne pristaje ti u tim godinama, skini se sa naslovnica, ni ovolika bruka ti ne pristaje, mator si covek. Kad bolje razmislim, skini nam se svima.

Aristotel

pre 13 godina

"...Vučić je odgovorio da se ne meša u poslove lekara, ali da poručuje svima onima koji napadaju Nikolića da nije lepo živeti priključen "na cevčice"."

Pobogu, pa ko ga je terao to da radi? Inat? Nepomirljivost samim sobom zbog izgubljenih predsednickih izbora? Zbog saznanja da nema toliko veliku podrsku u narodu koliko je mislio? Kako ga nije sramota da ovo radi, najvise zbog svoje porodice???

Zar nije?

pre 13 godina

"Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije demantovao je zamenika naprenjaka Aleksandra Vučića koji je rekao da je on "stao na stranu" Tomislava Nikolića koji štrajkuje glađu i žeđu."

Koji blam !!!

Nele

pre 13 godina

Boze, meni ovi ljudi uopste nisu jasni. Krenuo covek da strajkuje i sad problkem ovaj, problem onaj... Pa kako je mislio, da nece biti problema... Tome, vrag je odneo salu, ajde ti lepo kuci... mani se politike, vidis da ti to bas ne ide...
Zelim ti da se sto pre oporavis.

milan

pre 13 godina

Da li ovaj covek zasluzuje ovoliko prostora i paznje u vestima ili je problem u nama koji sve to citamo,pratimo komentare i sto je najgore jos saljemo iste,kao ja trenutno.

konfučije

pre 13 godina

Ma on samo posti, pa mu se slošilo, a štrajk je medijska manipulacija, a ovo sa Irinejom je nesporazum, a Vučić se presvukao, a Beko će da ga pričesti... Čekaj, malo sam konfuzan...

Nemanja

pre 13 godina

Preterao si čoveče. Šta god želiš da dokažeš nije vredno tvog života. Iskreno ti želim dug i lep život i da mi ostaneš zauvek u opoziciji.

normalan

pre 13 godina

Molim VAS, prekinite da nas izveštavate o ovoj tragikomediji. Platiću im,i Tomi i Vučiću, da odu na kurs o lidershipu, da nuce kako se vodi stranka, da nauče kako se vodi civilizovana politika,... Da nas ne blamiraju više pred svetom, mene je sramota...

jaoooo srbijo

pre 13 godina

kakvi su moroni ovi iz sns-a,pa ovo nema nigde na svetu.toliko su jadni,bedni i pateticni.posle ovoga mislim da ce sve stranke da trljaju ruke,jer ce im otici pola ozbiljnih glasaca... SRBIJO IMALI TE GDE NA MAPI NORMALNIH

pedja

pre 13 godina

Ja se izvinjavam, ali mislim da gospodin ima problema sa glavam. Jel da nema nebi radio to sto sada radi. Zamislite kad bi u svakoj zemjli ljudi iz opozicione partije ostvarivali svoje ciljeve strajkovima gladju. Odakle mu ideja da ce to da mu upali.

vrisko

pre 13 godina

Ako mu je zaista stalo da ozbiljno osteti svoj organizam iz razloga sto zeli izbore za 8 a ne za 9 ili 10 meseci onda je to zaista tuzno i bez ikakvog smisla.

Markiza

pre 13 godina

Dosta vise s Nikolicem! Da bilo koji "obicni" gradjanin Srbije strajkuje gladju i zedju ne bi ga ni pomenuli u novimama pa i da umre. Nemojte da naduvavate ovu farsu!

politicar

pre 13 godina

Zanima me KO je ovlasto Aleksandra Vucica inace veoma tajanstvenog, da ovako javno iznosi detalje Nikolicevog zdravstvenog stanja ?
Verovatno je politika u pitanju.

sportista

pre 13 godina

haha malo mu dosadilo da strajka pa ce malo vila i hleba, pa ce onda da nastavi opet strajk.boze koje gluposti.pa ovo je nivo deteta od 4 godine kad mu nedate cokoladu...buci buci tomice :D

Znalac

pre 13 godina

I da ima problema sa bubrezima, nije ga napala neka bolest nego je sam to izazvao. Ali nema nikakvih problema, već će se ugojiti na štrajku kao kum Šešelj kad je štrajkovao glađu.

pitanje

pre 13 godina

ZASTO da verijem politicaru Vucicu koji verovatno ima svoje razloge da govori te stvari kada to nisu pomenulu lekari u zdravsvenom biltenu ??
Da li to znaci da je Nikolic dao ovlastenje Vucicu da javno objavljuje detalje njegovog zdravstvenog stanja?

dule ns

pre 13 godina

Tomo brate neka pricaju sta hoce od 10 judi sa kojima ja sedim svaki dan 7 je za tebe i Vucica a koga god pitam svi su protiv vlasti. Doduse malo je sve ovo sa posetom BEKA iznerviralo ali... Pozdrav izdrzi...

Пеца

pre 13 godina

Дакле, да сведемо рачуне...
Николић у суботу на митингу саопштава да не узима храну и воду, очекујући да ће му се у штрајку придружити бар која стотина окупљених људи, што би по мишљењу „спин доктора“ из СНС-а била вест за све светске медије. Међутим, то се не дешава и долази до конфузије међу челницима СНС-а. Најављена шетња се отказује, они окупљени мученици једва чекају да их аутобуси развезу по Србији, заболеле су их ноге од силног стајања, а ни сендвичи нису били најбољи. Током ноћи из централе СНС-а грозничаво телефонирају по општинским одборима како би пронашли још некога ко би започео штрајк. Некако проналазе једног или двојицу „напредњака“ који су спремни на то. Вучић и компанија су збуњени слабим одзивом, али рачунају да ће се све поправити колико сутра.
У недељу поподне, из СНС-а јављају да ће Николића у емисији „Утисак недеље“ заменити Вучић. Та емисија је, наиме, напредњацима најбитнији догађај дана јер се очекује да Вучић убеди народ колико је ситуација алармантна. У вечерњим часовима, Николића, као полумртвог човека, износе на носилима из Скупштине и возе га у болницу. Иако накнадно објављене анализе, рађене у 20:30, показују да се ради само о „блажој дехидрираности“, током трајања „Утиска недеље“ пласира се вест да је Николићево стање знатно угрожено па Вучић „панично“ напушта емисију и одлази у болницу. Иако су напредњаци рачунали да ће се испред саме болнице окупити Николићеве присталице – ни тамо нема никога.
У понедељак увече СНС покушава да организује протест испред Председништва. Целог дана Вучић је видно нервозан, проклиње (као у најбољим данима веселог СРС-а) и прети. Напредњачка испостава Радио Фокус (ко не слуша то чудо ових дана пропушта силну забаву) цело вече информише јавност да на хиљаде људи из целе Србије пристижу на Андрићев венац, јавља се о блокади свих путева по Србији, а суманути водитељ поручује да је на скупу „најмање 15.000 људи“. Наравно, напредњака је у том тренутку око хиљаду, а добар део окупљених одлази кући већ после 20 минута јер им уопште није јасно шта тамо треба да раде. Вучић и компанија су сада већ очајни, јер им уопште није јасно како је њихова генијална идеја о мучеништву Т. Николића могла да претрпи такав фијаско. Наиме, протести по градовима Србије су чемерни и слабо посећени (у Новом Саду се окупило 200 људи), нема никакве тензије и уопште – ништа није како су очекивали.
Уторак протиче у првим најавама да се Николић спрема да одустане, само се тражи најбољи могући изговор. Када су лекари у поподневним часовима саопштили да лидер СНС-а прима инфузију, постало је јасно да је завршена једна од најсмешнијих епизода српског политичког живота од увођења вишестраначја. Такав аматеризам, наиме, никада није виђен, а чини ми се да скоро нећемо видети ништа слично. Осим ако „спин доктор“ Вучић опет не осмисли неку сличну будалаштину.

Ginis

pre 13 godina

Tesko da su mu nasli visak urina u krvi, pre ce biti ureje i kreatinina...
(Pera Peric, 19. april 2011 23:06)
Krv se moze naci u urinu, ali urin u krvi, samo kod Tome. I po tome je jedinstven, ma sav je za Ginisa !

Nishlija

pre 13 godina

Gospodine Nikolicu dosta je. Uradili ste dovoljno za ljude koji vas glasaju i podrzavaju vashu politiku.Ja sam gradjanin Srbije i ne zelim da vama otkazuju bubrezi da bi meni bilo bolje.Takav boljitak mi nije potreban. Prestanite sa time MOLIM VAS! Izazivate naj gore emocije u velikom broju gradjana. Rodjen sam 1978 i bio sam mlad 1991-1995 kada ste hushkali gradjane da idu u gradjanski rat. 1999 politika koju ste vi vodili me je sticajem okolnosti odvela u rat na Kosovu kao redovnog vojnika. Mnogo je ljudi poginulo zbog vasheg idiotizma i tada ni vi ni vashi sardnici niste rekli ni ZAO NAM JE JER SMO MNOGE MLADE LjUDE ODVELI U SMRT! Ne pravite "mucenika" od sebe u ime gradjana Srbije jer se velika vecina gradjana Srbije gadi od toga sto radite. Ne izavivajte mrznju i svadju izmedju ljudi kojih vas podrzavaju i ne podrzavaju jer to Srbiji nije potrebno! Ne izazivajte nove nesrece. Gradjani zele IZBORE i IZBORI ce se desiti sledece godine i vi cete imati shansu na demokratskim izborima proverite da li vas narod zeli na vlasti.Prekinite shtrajk i doprinesite da se u Srbiji nesto radi i stvara jer u protivnom cete doprineti da ogroman broj gradjana gladuje jer nece imati cime da kupi hranu! Zelim vam brz oporavak i dobro zdravlje a ostalo MOGU DA VAM OPROSTIM ALI NE I DA ZABORAVIM!

student medicine

pre 13 godina

Najinteresantnije je kada politicar Vucic pocne pricati o medicinskim nalazima i pomesa pojam 'urin' sa pojmom 'urea' [hemijska formula (NH2)2CO]a sto su dve sasvim razlicite stvari

Realko

pre 13 godina

Ovo sam nasao na sajtu SRS-a:

НИКОЛИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ

19. мај 2005 - Tај лоповлук у Србији који предводи Богољуб Карић мора да престане,
или ћемо постати држава у којој нема ни реда, ни морала, ни вере, у којој нема ничега.

20. мај 2005 – Карић је показао да је лопужа. То је оличење Богољуба Карића. Можете само да помислите шта
би радио када би дошао на власт, када се као опозиција бави оваквим криминалом. Његову странку би политички
требало уништити. Он је показао колико је бескрупулозан и да може да гази преко свега како би остварио неки
свој циљ. Показао је да не поштује грађане Србије, јер они нису њега бирали на изборима.

12. фебруар 2006 – Упозоравао сам са скупштинске говорнице председника владе, министре, полицију, да
крију криминал од 600 милиона евра. Убеђен сам да је Богољуб Карић починио највећи криминал у историји Србије!

17. новембар 2010 – Лидери Српске напредне странке, Нове Србије и Покрета социјалиста Томислав Николић,
Велимир Илић и Александар Вулин, као и функционерка Покрета „Снага Србије” Миланка Карић, потписали су јуче
споразум о сарадњи и принципе на којим ће бити формирана будућа Влада Србије.

wroom1975

pre 13 godina

"Vučić je odgovorio da se ne meša u poslove lekara, ali da poručuje svima onima koji napadaju Nikolića da nije lepo živeti priključen "na cevčice"."

Pa sam je kriv za te cevcice...niti je bio bolestan, niti mu je to trebalo uopste. Ako nece da jede i da pije, neka zivi i dalje na cevcicama, ako moze. Niko ga na to nije prisiljavao pa da mi bude zao.

sasa jokic

pre 13 godina

"Cudan ukus u ustima?". A jel kakio zeleno Vucicu?! Da li ste Vi normalni, koga briga za Tomin ukus u ustima?! Ubudjao mu se jezik od cutanja, sta bi drugo bilo....

MiraO.

pre 13 godina

Vi za ovo što radite nemate podršku ničiju. Ne podržava vas Crkva, opozicija, pozicija, svet. Juče je bio Lavrov. Sigurno ste mislili da će doći da vas poseti, kad on reče da je to unutrašnja stvar i ode dalje. Priznajte sebi da ste loše procenili. Ne delujete ni malo dostojanstveno. Imate čoveče unuke, po čemu će vas pamtiti. Deda se malo zaigrao.

Mario Bros

pre 13 godina

Gledam kako se Srbija ujedinila protiv ovog cirkusa i ponosan sam na toliki stepen usaglašenosti u društvu da je ovo jedan pogrešan čin. Sve institucije, mediji i ogromna većina građana ne podržava ovakve metode političke borbe.

Na žalost, naš narod pamti jako kratko i ako se Nikolić dozove uskoro normalnom ponašanju, opet će da povrati svoj uticaj. Ne zato što je puno pametan ili dobar, ne, nego zato što ovi na vlasti mnogo kradu, a narod mnogo gladuje.

Biti večito drugi nije lako, osim ako je to Đoković, ali i on se nameračio da bude prvi, ne voli drugi. Kamo sreće da samo Đoković dođe do Trona, a ne i Nikolić

Anka

pre 13 godina

Ne podnosim ni Nikolica, ni Vucica, jos iz onih vremena i za mene ce uvek biti radikalski fasisti. Da se nisu promenili, o "demokratizaciji" njih kao licnosti necu ni da govorim, pokazali su mnogo puta, a sad su dokazali da bi dali sve da budu vlast. Ovaj lezi, sramoti decu i unuke, a ovaj drugi svakog dana izlupeta gomilu gluposti. I u sve se, bre, covek razume. Sami su sebi uradili sto niko ne bi uspeo, ma kako da se trudio.
A sto se pricesta tice - Nikolicu, to je tvoja privatna stvar i zabole me cipela da li ces na pricest ili ne. Da su popovi stvarno popovi, ne bi ni pristali da te priceste.
Muka mi je i pocecu strajk sto su svi mediji objavili slike kako lezi u bolnickom krevetu, ovog dokonog, ******glavog dede, koji je obucna egoisticna @#$%!.

LELA

pre 13 godina

Haj'te vi iz redakcije lepo sa sve fotoreporterima na odeljenje nefrologije pa slikajte one jadničke i uporedite ih sa nasim "glavnim glumcem". Ma bre, njemu lopatu u sake treba dati da radi pa ce manje da cirkusira i glumata.

Ljubivoje I

pre 13 godina

Neverni Toma.Nikada se nije saznalo koje je škole pohađao i eventualno završio predsednik SNS-a i sasvim je razumljivo njegovo nesnalaženje u politici, ekonomiji, sukobu sa medijima i nerazumevanju protivurečnosti savremenog sveta. Ali čudi što ga kod kuće nisu naučili kako se veruje u Boga, kako se posti i kako se pričešćuje. E moj neverni Tomo mnogo hoćeš a malo znaš. Neznam koliko ti fali do penzije, izguraj kao kobajagi neka opozicija u tom našem jadnom parlamentu pa sve petom u...

obicni gradjanin

pre 13 godina

meni su doktori ubili zenu i oca - niko nije odgovarao,
izgbio sam poso jer sam politicki nepodoban tj nije me briga ni za jednu partiju a njima je trebalo da postave svog coveka na mesto vozaca,
itd itd pa se pitam ako ja budem strajkovao gladju ali od prave a ne vako marketinski, jel oce neko napokon da zavede red tj samo da se zakon postuje, ma ne mora ni to, samo da je svakog od nas napokon briga za svakog od nas, da nam je stalo do onog pored isto koliko i do samih sebe... Toma oce na vlast pa strajkuje gladju, a ja ocu samo da se probudimo iz ovog kosmara predugo traje propade mi zivot a ja tu gotovo nista ne mogu da uradim poslednjih 20tak godinah.....
daj Tomo ako strajkujes zbog nas nemoj vise neces ti biti nimalo bolji ako dodjes na vlast SVI STE VI ISTI...

maki

pre 13 godina

predlazem B92 da prestane sa izvestajima o nikolicu,ako covek sa 60g ne moze da shvati da to sto radi nije dobro pre svega za njegovo zdravlje((dugorocne posledice i problemi sa zdravljem))
za narod napaceni i pogotovo za njegovu familiju koja se nervira i brine,onda ja mislim da je nikolic zreo za psihijatrijsko posmatranje,jer osoba koja ima samoubilacku nameru ne moze da obavlja javnu funkciju a pogotovo da bude predsednik srbije,uglavnom covek je naneo sebi veliku politicku stetu i sto se tice buduceg zdravlja.
u mojim ocima vise nije ozbiljan politicar(doduse nije nikad ni bio a pogotovo ne posle ovoga) nego nestabilna licnost koja ko zna sta bi uradio sa sopstvenim narodom kad vec zeli lose sebi,znaci mora da primi savet od psihijatra i da ga nagovore da prekine ovo,dosta je bilo naneo je sebi,stranci i familiji vec previse stete

Bora

pre 13 godina

" . . Tomislav Nikolić ima problema sa bubrezima, i doktori su mu našli višak urina u krvi.
Iz tog razloga je prema njemu morala da bude primenjena terapija. . . " rekao je Dr. Vučić sef agitpropa za zasenjavanje glupih!

Allex

pre 13 godina

"Zamenik predsednika SNS kaže da ne isključuje mogućnost da sledeće nedelje "između Vaskrsa i 1. maja", SNS organizuje nov protest u Beogradu."

Pogrm Velikog Svenarodnog Mitinga:

1. Takmičenje u penjanju silaznim pokretnim stepenicama.

2. Splet guslarskih pesama.

3. Govori Vulin, za vreme govora M. Beko sakuplja od učesnika dobrovoljne priloge za oporavak Mire Marković i Marka Miloševića.

4. Milanka Karić govori o pogubnom uticaju tajkuna (lopova) iz Miloševićevog perioda na ekonomiju Srbije. M. Beko (u međuvremenu završio sa prikupljanjem priloga), odlučno klima glavom u znak odobravanja.

5. Kviz: "Šta piše na transparentu koji nosim?" Svi koji tačno odgovore dobijaju dvonedeljno nagradno putovanje u SAD u organizaciji agencije "Montgomery Travel"

6. A. Vučić čita sastav nedefinisane teme. U pauzama takmičenje u narodn(jačk)om besedništvu "Zlatna kletva 2011".

7. Pezentacija nove "ponude koja se ne može odbiti":
Ilić Mr. Velimir preti da će popiti litar medicinskog alkohola na eks, ako ne dobije mesto ministra za kapitalno kraduckanje i paluckanje ambasada" (doktor koji mu je operisao mozak je dao zeleno svetlo za ovu akciju, koja nikako ne meže da naškodi Ilićevom zdravlju).
Napomena: Ilić Mr. Velimir je trenirani profesionalac. Ne pokušavajte ovo kod kuće!

8. Kraj. (Jednom i za sva vremena)

bobby

pre 13 godina

Tomo, i bubreg ti je pametniji od tebe. On je več otkazao u TVOJOJ borbi za vlast. Otkaži i ti, jer sledeće što otkazuje je MOZAK. Ali to tebi nemože otkazati ( već je otkazao - izgleda ) JER OVO NIJE PONAŠANJE ZA NEKOG U TVOJIM GODINAMA, A POGOTOVO JOŠ AKO SE BAVI POLITIKOM !
Ti NISI političar, TI SI CIRKUSANT!
PREDSTAVA SE NASTAVLJA.

Teodor

pre 13 godina

Ako vam je Tomo svaki dan prva vest na sajtu onda je On postigao upravo ono sto je hteo - da bude glavna tema svakoga dana i da svi o njemu govore ..... dajte stavite ga negde iza tema o cenama zelenisa na pijac !

Mihailo

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da neko i dalje misli da ce SNS sa sve Nikolicem naci resenje za bilo koju komplikovaniju stvar od raspisivanja izbora. Ako SNS kao buduca "vladajuca stranka" trazi resenje za zaposljavanje ljudi ona ce strajkovati gladju i zedju dok se ne stvore poslovi koje obeca u predizbornoj kampanji, ako zele nize cene benzina, oni ce da strajkuju gladju i zedju ispred NIS-a, ... Ne razumem ovaj reality program koji se prenosi na svim televizijama. Prestanite da nas brukate vise, idite kuci i posetite psihijatra.

sasa jokic

pre 13 godina

Au bre Vucicu upetljao si se kao pile u kucinu, sta god kazes, stigne demant, pa cak i od Amfilohija! Ni o cemu niste razmisljali, ni stra je hriscanski ,a sta nije, ni sta sme a sta ne sme. Evo sada nece moci ni da se pricesti zbog vina i hleba. Strasno lose osmisljeno, a ako probate sa jos jednim protestom, to ce biti totalna propast. Tako da bi bilo dobro da organizujete jos jedan......

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

MOLIM ADMIN DA OBJAVI, MOJE LICNO MISLJENJE, HVALA! nemam nista protiv Tome, ovo je moje licno misljenje, van politike. ljudski zivot je vredan, sto stoji, steta bi bilo da i Tomica odapne ali imam par pitanja... mozda neko i ima odgovor za mene...

- ko placa ovo njegovo lecarenje?
- idu li mu dnevnice i radni staz?
- ko placa ovo ostalu bagru sto oblice oko njega?
- ako mu se odsteti neki od organa,podjimo od toga da lekari govore istinu hoce li tada biti invalid i dobiti penziju?
- ... ili gubi pravo na penziju jer se sam doveo u stanje invaliditeta?
- dokle ce da nam masu glupostima da je svestan jer kada neko dovede svoj zivot u pitanje, odmah gubi pravo na svesnost i daje mu se sticenik?
- njegova deca (zena mozda i ne mari) imaju prava da ga proglase neuracunljivim i stave po infuziju u svako doba (ne masite mi advokatima itd, poznajem prava)
... a ako nece porodica, moze li narod da mu stane na put i kaze, hajde Tomice, dreske u sake pa kuci, ne pravi se lud... pritom bih da ponovim da nemam nista protiv Tome samo ovo je "komeNdija" do koske, ni Monti Pajton ne bi ovo mogao da snima... a dodao bih i da grdni novinari ubijaju dnevnice cekajuci da odapne a bogami i to kosta... hajde Tomice, idi si kuci molim te, napravi mesta i za druge vesti...

Mirko, Kikinda

pre 13 godina

Tragicno je kad se neko ovako ogresi o sebe i svoje najmilije. Kako bi se tek ogresio o one koji mu nisu najmiliji...SNS je prva i poslednja partija u kojoj sam bio clan, vise nema politike, zelim vam sve najbolje...

zoran

pre 13 godina

Nemoj Tomo više politički,
vidiš da si dobio po p...khmkhm bubrezima.

A i ja sam dobio po bubrezima Februara 1997. Zakači me pandur, Bosančeros, pendrekom, , na Brankovom mostu. Tada su nas i ledenom vodom polivali na -14. I dan danas me taj bubreg "tišti na promenu vremena". Tada si ti, Tomo, bio u vlasti, ako se ne varam. Sve se vraća, sve se plaća, moj Tomo. Jedan je rekao : "Nema besplatan ručak", moj Tomo. I njega, na žalost, više nema. A ti si mu najavio smrt, ako se ne varam, moj Tomo.

Bijek

pre 13 godina

Meni je muka od toga što neki moji ukućani gledaju španske a sad i turske serije, zajedno s 80% ove nesrećne zemlje. Nemojte nas i vi uvlečiti u takve sapunice. Zašto moramo da slušamo kako rade pojedini delovi tela ovoga lažnog mučenika?

Srdjan

pre 13 godina

Iskreno mi je žao ne Tomislava Nikolića nego svih građana Srbije. Serviraju nam neku kvazi priču o štrajku... Molim vas! Dosta je što se trujemo Velikim bratom i sličnim "edukativnim" emisijama pa sada i ovo: štrajk uživo.Kada pogledaš bilo koje vesti a ono srceparajući prilog koji izgleda ovako: Toma leži onako potišten u bolničkom krevetu, jedva progovara, ali to što progovori ima veoma veliku važnost i logiku, u pozadini se čuju otkucaji srca pa ako se bolje posluša može se primetiti da po neki put i zastane... sad da li mu srce dobro radi ili je aparat pokvaren-ko će ga znati. Krivo mi je još što narod u poznim godinama šeta i viče po ulicama. Zar nije bolje da su kod kuće sa unucima? Iskreno bilo bi mi žao da moja baba pomisli da se za 1000 dinara šetka po ulicama i viče ko zna šta, a ako je kao slučajno pitaju novinari šta misli o svemu ona gle čuda ima već spremljen odgovor. O Srbijo mati nemoj tugovati :)

suncica

pre 13 godina

Da mi je neko rekao da cu u ovo vreme gledati Velikog brata, a da necu pratiti politicku scenu zbog "afere Nikolic"- ne bih mu verovala.... :-)

Agim68

pre 13 godina

Dali je neko od lekara ispitao mogucnost postojanja predispozicije za samoubistvo doticnog. Znalo se npr da je Milosevic bio iz porodice u kojoj se desilo nekoliko samoubistava!

nemandza

pre 13 godina

Izvestavanje o Nikolicevom zdravstvenom stanju pretvoreno je u relity show najgore vrste do sada.

Imamo apdejte iz sata u sat, radi bubreg, ne radi bubreg... pregled dogadjaja dana, uzivo iz ispovedaonice, prepucavanja politicara koje vredja zdrav um nesrecnih glasaca.

Svi su oni krivi i svi su oni kvarni i svi nesto kriju. Kljucno je da niko nista ne resava.

Imam stavove koji se odnose na motive i na posledice Nikolicevog ponasanja ali oni su nebitni u poredjenju sa greskom koja se pravi davanjem ovolike paznje nekom manipulatoru/muceniku/zrtvi/saint to be.

Osecam se kao da mi neko siluje mozak. http://www.indyarocks.com/videos/Irreversible-526373

Nada

pre 13 godina

Da mi je znati dokle cemo da budemo taoci kojekakvih kvazi-politicara, haskih optuzenika, mafijasa, laznih spasitelja, medicinskih slucajeva...? Da li cemo ikada smoci snage da skinemo sa grbace ta cudovista i da konacno slobodno prodisemo?

ivan

pre 13 godina

Nikolic vise nema izbora.
Moze samo priznati totalni politicki poraz.

Kao neko kome politika predstavlja najvazniji deo zivota lako se moze i odluciti za samoubistvo. To od njega najblizi savetnici, 'prijatelji' i veliki deo javnosti sada ocekuju.
Verujem da i sam Nikolic shvata da je to jedini izlaz iz stupidne farse u koju se sam uvukao.
Naravno, na kraju se sve zavrsi kukavickim begom iz zivota...

Zalosno je da je na politickoj sceni postijala jedna takva figura koja na svom licnom primeru oslikava politiku 90-tih godina. Euforicna ocekivanja koja se zavrse neuspehom i auto-destrukcijom.

Violentna, maksimalisticka, suicidna politika, koja samo nanosi stetu.
Politicki milje Milosevica, Seselja i ostalih, koji su unistavali tudje i svoje zivote u neumerenim, neracionalnim ambicijama...

Zalosno, sa teskim posledicama po razvoj demokratije u zemlji...

Rajko Cvetkovic

pre 13 godina

Tomo brate neka pricaju sta hoce od 10 judi sa kojima ja sedim svaki dan 7 je za tebe i Vucica a koga god pitam svi su protiv vlasti. Doduse malo je sve ovo sa posetom BEKA iznerviralo ali... Pozdrav izdrzi...
(dule ns, 19. april 2011 23:45)

Ja mislim da bi trebalo da biraš društvo - znaš onu staru poslovicu: S kim si, takav si.

Ja znam mnoge polupismene (sa njima nikada ne sedim) koji su shvatili da je Toma BLAM od čoveka. BRUKA!

prof

pre 13 godina

kakav blam!!!!! Da ih i Amfilohije demantuje....Eto.Toliko o njihovoj blagoglagoljivosti i istinoljublju...Znaci Vucic je javno uhvacen u lazi...

marko

pre 13 godina

ja ne kapiram,ako dobija vodu i hranu na infuziju,sto ne prekine strajk,drzavni udar nece da bude,da ga prime u vladu nema sanse,da postane neki svetac,to mozda da,toma gro... zastitnik strajkaca gladju i zedju

Aleksa

pre 13 godina

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=128445

Ovoliko ga žalim. I manje od toga, jer je sam izabrao da naudi sebi, mnogi nisu imali taj izbor.

odliveni

pre 13 godina

ma ne radi se o bubrezima. nikolic ovo ne radi dobrovoljno. on to radi sto mu je neko NAREDIO. iako je radikal nije on bas toliko radikalan.

milos

pre 13 godina

Ovo je komedija kokom se ni Branislav Nusic ne bi postideo. Jedini problem je da, na zalost, ovakvi ljudi (ovo se odnosi i na 'vlast' i na 'opoziciju') odlucuju o nasim sudbinama i sudbini nase dece.
Onda ova komedija postaje tragi-komedija.
U Srbiji mozete da budete i lopov i lud, sve dotle dok ste u politici. Tu ste, kao takvi pozeljni i osecate da niste usamljeni u tome.

Jedini izlaz iz ovoga je nekoliko godina diktature. Steta sto Srbije nije monarhija...

vllada

pre 13 godina

Nadam se da Nikolic nece imati teze posledice zbog ovoga. Ali stvarno nema smisla ovo sto on radi!!! Evo sto ne bi sada svi gradjani poceli strajk jer hoce plate od po 1000e mesecno, sto hocemo jeftiniju hranu, sto hocemo ukidanje DUPLIH akciza na gorivo, sto hocemo svi da vozimo bolja kola od onih koja trenutno imamo. Mogli bi svi mi sada da odemo u strajk i naravno time ne bi nista postigli jer nismo VLAST. Ne podrzavam ovakav potez Nikolica!!!!!!!!

rodoljub

pre 13 godina

Prosečan stanovnik Srbije je bolestan od raznih bolesti. Doduše, postoji zdravstvo koje je u dosta lošem stanju, kao i cela država sve zahvaljujući tajkunima i lopovima koji su udruženi sa političarima. Bolesti ne zaobilaze ni političare. Sve je ovo jedna velika zaj....... na račun naroda.

bata

pre 13 godina

Nadam se da je ovo kraj najveceg smaraca u istoriji srpske politike.Boze kakva budalastina.Ubiti se radi izbora.Ljudi moji nije valjda vlast vredna tolikih odricanja.Pa uskoro ce cela Srbija zbog "strajka" gladju da odredi da se izbori odrzavaju svakog drugog petka,ako ne padne u dane posta.

AnaLiza

pre 13 godina

Ne interesuje Tomu Nikolica narod, siromastvo, nezaposlenost... vec opasnost od pustanja Vojislava Seselja iz Haga.Seselj, po proceni mnogih, moze biti slobodan i pre redovnih izbora.A sta ce onda biti sa SNS ? Zato Nikolic hoce izbore pre izbora.Po svaku cenu !

vrbovanje

pre 13 godina

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije je i sam strajkovao gladju.Na RTS-u bio glavna i jedina vest kad je sedeo na granici crne gore i kad mu je bio zbranjen ulazak.
Ovaj covek je strani drzavljanin kako je sam izjavio, nema veze sa zakonima Srbije.
Nego 500 000 glasova sigurno menje zbog jedne cinjenice,a imedju kojima je i moj glas.
Kako to da je Tomi Nikolicu dugogodisnji prijatelj Milan Beko?
To znaci da nema obracuna sa tajkunima i privatizacijom za koju kako Agencija za borbu protiv korupcije,tako i mnogih medju kojih je i insajder dokazao spregu korupcije i problema nema razresenja?
Miskoic, Beko, Kostic,Peconi,Bagzi.....?
Vucicu umesto da boga da ti da ili neda, hocu odgovor, da bih znao da li zasluzujete glas ili nameravate da nastavite sa korupcijom i pljackom preko grbace gradjana?

Gorana

pre 13 godina

Vidim i u Hrvatskoj strajkuju veterani. To je novi trend. Predlazem da se umesto izbora svi u vlasti solidarisu sa Tomom i da lepo visak te hrane posaljemo stvarno gladnima po celom svetu.

stpavic

pre 13 godina

To problemi su mu na dobrovoljnij bazi i mogu da prestanu vrlo brzo.
Mene medjutim plase problemi koje ima u svojoj glavi a niti su od skoro niti se lece.

B!

pre 13 godina

Zamislite molim vas koliko pomračenje uma čoveka treba da snađe - a Vučiću se to svakako desilo - pa da Amfilohije naspram njega zvuči razumno, staloženo i racionalno!? Osim Amfilohija, čak je juče i Radeta bila dosta „prihvatljiva“... :-) Stvarno eklipsa! Totalna!

Rade

pre 13 godina

Još uvek mi nije jasno zašto ovaj čovek pravi cirkusku predstavu i koliko će to da traje. Doduše, videćemo uskoro šta se tu skriva.
U Novom sadu na mitingu stotinak ljudi, od toga većina došla sa strane, pa se bojim da će na kraju imati uz sebe samo porodicu, Vučića i Velju sa nekoliko simpatizera željnih vlasti i predstavnike medija koji rade svoj posao.
Obično štrajkuju glađu očajnici, bez ikakve medijske pažnje, - a ovo je NEKI HIR ODLIČNO SITUIRANOG ČOVEKA U GODINAMA i strašno smaranje smorenog naroda.
Znam da su mnogi uz njega željni fotelja u ministarstvima, funkicijama u javnim preduzećima, ali što je mnogo mnogo je.
Sklanjajte nam ga više sa prve strane!

MALO NAUKE

pre 13 godina

EVO MALO NAUCNOG RAZJASNJENJA SIMPTOMA G-DINA NIKOLICA:

1. nisu mu nasli urin u krvi nego verovatno povecanu kolicinu ketonskih tela (acetona, acetoacetata, beta-hidroksi butirata)jer ima tzv. ketoacidozu krvi

2. cudan ukus u ustima potice od acetona - tzv. acetonski dah

3. povecana kolicina ketonskih tela i acetonski dah javlja se u uslovima gladovanja (i dijabetesu i nekim dr. stanjima fizioloskog gladovanja) jer se umesto glukoze (ili drugih secera) i proteina, u povecanoj meri razgradjuju deponovani lipidi (masti) u organizmu

sve u svemu, gospodin nikolic ima potpuno normalne simptome za osobu koja gladuje i zato neka prekine ovu farsu...u koju se sam zaglibio...

svi smo svesni katarstofalne politike koja se vodi u nasoj zemlji, katastrofalnih -svih- aktuelnih politicara...i gladujemo i bez strajka gladju...i mnogo duze od njega, velikog "hriscanina"

takodje, nije hriscanski ucenjivati !

Sapienti sat!

Icarus

pre 13 godina

Stvarno ste smorili vise sa ovim Nikolicem. Kao svaki stvor, zao mi ga je ali na kraju krajeva on je to sam sebi uradio - i dalje to radi... Tako da no comment.. Smorili ste vise. Ovo je odlicna medijska kampanja SNS. Da budem jasan, ne podnosim ove nazadnjake ali mi je zao coveka jer se ipak muci. Neka se uozbilji, prestane da zivi u spanskoj seriji i da se povuce iz politike jer ovo ocigledno nije za njega.

Grga

pre 13 godina

Toma nas je trgnuo i osvestio,bili smo spremni da na izborima podržimo tu koaliciju, ali sada su maske pale, da li je ovo neki scenario ili nepromišqen čin svejedno. Posle svega, jasno je da je Koštunica jedini normalan političar u ovoj čudnoj zemlji.

tomofil

pre 13 godina

Gospodo, ko je bio za Tomu, on ce ostati za Tomu.
Ko nije bio za Tomu, taj ce protrljati oci, jer oci sluze da se sa njima vidi...

baba-Janja

pre 13 godina

Sta je u Srbiji ozbiljno od toga se pravi vic!
Sta je u Srbiji vic od toga se pravi smrtna zbilja.
Mnogi bi se radovali da Toma vec uziva zagrebni zivot.
Ali Toma je nas sudnji... Zar ne vidite da je sva ova povika na njega samo pohvala njegovom (is)prav(n)om putu.

fajront republika

pre 13 godina

Molim B92 da meni i vecini nesvrtsnih,bez partijske knjizice da nam pomognete i kazete koja politicka partija ide u zestok obracun sa politicko-privrednim(tajkunima,biznismenima,specijalistima,strucnjacima...)-sudskim kriminalom?
I svim cioniocima i faktorima navodne stabilnosti ove drzave i kojima se ustavni poredak podcinjava.
Dakle koja je to partija, da znam za koga da glasam, jer od ovih vodecih, niko jos nema nameru niti u buducnosti da tako nesto ucini.
Ima li ova drzava ili je cela ogrezla?

Zoran

pre 13 godina

Nadam se da je neko od vas gledao nekada atletiku i trke na srednjim i dugim prugama .
Obicno kada se zele favoriti naterati da postignu odlican rezultat ili svetski rekord , u toj trci ucestvuje takozvani ZEC! Zec ima zadatak da ubrza trku i da trci na celu kolone sto duze cime su ostali takmicari u zavetrini i trce brzo. ZEC obicno jedva zavrsi trku .Favoriti se u finisu poredjaju prema realnoj jacini i snazi a mozda padne i rekord .Zec bude nagradjen za svoje ucesce od sponzora trke ili mitinga . Ovde je sada pitanje ciju trku trci nas zeka i kosu sponzori ove trke.Bonciko lecenje kosta mnogo. ZEC nece da se leci u eminentnim drzavnim ustanovama tipa VMA, ili Urgentni centar .zato sto su tamo rezimski doktori .Za njegovu informaciju tamo rade vrhunski lekari srbi za takodje male zarade .Ovim potezom je jedna privatna klinika dobila besplatnu vise dnevnu reklamu ( a inace nisu bili poznati siroj siromasnoj javnosti koja se leci u rezimskim ustanovama o trosku socijalnog osiguranja). Koje vlasnik ove klinike? U svim ovakvim situacijama treba gledati ko izvlaci benefit i onda postaje sve jasno.Ocigledno da politickog benefita nema , ostaje samo finansijski ili neki drugi.

Nikola

pre 13 godina

Svi su protiv vlade sem 100 aktivista koji spamuju komentare po ceo dan.Komentar "...skini se igle...." sta reci ni sa najgorim neprijateljom se ne bih tako sprdao.Nisu ljudi za nikolica koliko su protiv trenutne vlade,a vi punite minuse.

zoran

pre 13 godina

Tesko da su mu nasli visak urina u krvi, pre ce biti ureje i kreatinina...
(Pera Peric, 19. april 2011 23:06)
Krv se moze naci u urinu, ali urin u krvi, samo kod Tome. I po tome je jedinstven, ma sav je za Ginisa !
(Ginis, 20. april 2011 05:33)

Tomini birači još uvek žive u vreme kada se govorilo:

" Umro čovek od bubrega. Pomešala mu se krv i mokraća".

Da su Tomini "doktori" objavili Urea i kreatinin mislim da niko od njegovih simpatizera ne bi ni razumeo o čemu se radi.

Marko Dabovic Lurker

pre 13 godina

Ja moram da kazem nesto povodom reci naseg Patrijarha. Ne znam za druge, ali ja sam o vizantijskom bogoslovlju učio od Mejendorfa, a o Vizantiji od Fanule Papazoglu i Ostrogorskog i tu sam čitao o nekakvim stolpnicima i drugim asketama koji su svoje telo voljno mučili lancima i drugim metodama. Samo sam želeo da istaknem da je izjava patrijarha, ako se tumači po akribiji, kanonski nepravilna. Trebalo je da precizira da se savet da se ne muči svoje telo odnosi na mirjane, a ne ovako opšte da bupne. Da sam isposnik iz kelije, povredile bi me reči njegove svetosti.

Attila

pre 13 godina

Kao elitisticki medij morate znati da se ne kaze urin u krvi nego ureja u krvi. To je ogromna razlika. Ako je tako formulisano od strane lekarskog kolegijuma onda je to zaista skup potpuno nekompetentnih lekara. Dehidracija organizma izmedu ostalog moze dovesti da rasta takozvanih azotnih materija u krvi (Urea, kreatinin )Ali to je istovremeno dokaz da covek zaista ne prima nikakvu infuziju!
Gospodine prekinite da dalje urusavate sopstveno zdravlje i dajte racionalno se ponasajte.

Tomislave spasi Srbiju bede!!

pre 13 godina

Ovo je jos jedan dokaz da neki ljudi ovde nemaju milosti , mada ko zna mozda je ovo samo jos jedna prljava kampanja protiv Tomislava Nikolica koju svi ovde vodite! Pogledajte sta je Tadic uradio za sve ove godine vladavine jedno veliko nista puta nista!Ustvari jeste ali samo za Beograd a ostale gradove i sela nista! Tomislav je covek koji je domacin i koji treba da vodi ovu Srbiju ! SRBIJO PROBUDI SE!!! BORISE PROBUDI SE !!!

obilic

pre 13 godina

Ovakva kanonada i solidarnost neemocionalnosti morala bi da producira jedan minimum crvenila na licu, kod Coveka. Ali stid, je ovde nepoznata kategorija.

acim slavkovic

pre 13 godina

Predsednik Tadić bi napravio nezapamćen presedan ako bi popustio pod ucenama gospodina nikolića i kad bi zbog njegovog štrajka gladju i žedju raspisao vanredne izbore. To bi onda dalo legitimno pravo svakom političaru koji želi da se dokopa vlasti da to isto uradi... Ako gospodin nikolić želi da se žrtvuje neka izvoli, ali , država ne sme da popusti pod ovim nezapamćenim i do sada nezabeleženim vidom pritiska...

dule ns

pre 13 godina

Tomo brate neka pricaju sta hoce od 10 judi sa kojima ja sedim svaki dan 7 je za tebe i Vucica a koga god pitam svi su protiv vlasti. Doduse malo je sve ovo sa posetom BEKA iznerviralo ali... Pozdrav izdrzi...

Neutron

pre 13 godina

Cuvajte se coveka kome je vlast vaznija od sopstvenog zivota. Samo zamislite sta bi taj radio kada bi mu vlast pala u ruke. Zastrasujuca pomisao.

Tomislave spasi Srbiju bede!!

pre 13 godina

Ovo je jos jedan dokaz da neki ljudi ovde nemaju milosti , mada ko zna mozda je ovo samo jos jedna prljava kampanja protiv Tomislava Nikolica koju svi ovde vodite! Pogledajte sta je Tadic uradio za sve ove godine vladavine jedno veliko nista puta nista!Ustvari jeste ali samo za Beograd a ostale gradove i sela nista! Tomislav je covek koji je domacin i koji treba da vodi ovu Srbiju ! SRBIJO PROBUDI SE!!! BORISE PROBUDI SE !!!

Nemanja

pre 13 godina

Preterao si čoveče. Šta god želiš da dokažeš nije vredno tvog života. Iskreno ti želim dug i lep život i da mi ostaneš zauvek u opoziciji.

milan

pre 13 godina

Da li ovaj covek zasluzuje ovoliko prostora i paznje u vestima ili je problem u nama koji sve to citamo,pratimo komentare i sto je najgore jos saljemo iste,kao ja trenutno.

Aristotel

pre 13 godina

"...Vučić je odgovorio da se ne meša u poslove lekara, ali da poručuje svima onima koji napadaju Nikolića da nije lepo živeti priključen "na cevčice"."

Pobogu, pa ko ga je terao to da radi? Inat? Nepomirljivost samim sobom zbog izgubljenih predsednickih izbora? Zbog saznanja da nema toliko veliku podrsku u narodu koliko je mislio? Kako ga nije sramota da ovo radi, najvise zbog svoje porodice???

obilic

pre 13 godina

Ovakva kanonada i solidarnost neemocionalnosti morala bi da producira jedan minimum crvenila na licu, kod Coveka. Ali stid, je ovde nepoznata kategorija.

baba-Janja

pre 13 godina

Sta je u Srbiji ozbiljno od toga se pravi vic!
Sta je u Srbiji vic od toga se pravi smrtna zbilja.
Mnogi bi se radovali da Toma vec uziva zagrebni zivot.
Ali Toma je nas sudnji... Zar ne vidite da je sva ova povika na njega samo pohvala njegovom (is)prav(n)om putu.

zodiac

pre 13 godina

Tomo, skini se sa igle, ne pristaje ti u tim godinama, skini se sa naslovnica, ni ovolika bruka ti ne pristaje, mator si covek. Kad bolje razmislim, skini nam se svima.

Nikola

pre 13 godina

Svi su protiv vlade sem 100 aktivista koji spamuju komentare po ceo dan.Komentar "...skini se igle...." sta reci ni sa najgorim neprijateljom se ne bih tako sprdao.Nisu ljudi za nikolica koliko su protiv trenutne vlade,a vi punite minuse.

Grga

pre 13 godina

Toma nas je trgnuo i osvestio,bili smo spremni da na izborima podržimo tu koaliciju, ali sada su maske pale, da li je ovo neki scenario ili nepromišqen čin svejedno. Posle svega, jasno je da je Koštunica jedini normalan političar u ovoj čudnoj zemlji.

normalan

pre 13 godina

Molim VAS, prekinite da nas izveštavate o ovoj tragikomediji. Platiću im,i Tomi i Vučiću, da odu na kurs o lidershipu, da nuce kako se vodi stranka, da nauče kako se vodi civilizovana politika,... Da nas ne blamiraju više pred svetom, mene je sramota...

Markiza

pre 13 godina

Dosta vise s Nikolicem! Da bilo koji "obicni" gradjanin Srbije strajkuje gladju i zedju ne bi ga ni pomenuli u novimama pa i da umre. Nemojte da naduvavate ovu farsu!

Nele

pre 13 godina

Boze, meni ovi ljudi uopste nisu jasni. Krenuo covek da strajkuje i sad problkem ovaj, problem onaj... Pa kako je mislio, da nece biti problema... Tome, vrag je odneo salu, ajde ti lepo kuci... mani se politike, vidis da ti to bas ne ide...
Zelim ti da se sto pre oporavis.

Zar nije?

pre 13 godina

"Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije demantovao je zamenika naprenjaka Aleksandra Vučića koji je rekao da je on "stao na stranu" Tomislava Nikolića koji štrajkuje glađu i žeđu."

Koji blam !!!

konfučije

pre 13 godina

Ma on samo posti, pa mu se slošilo, a štrajk je medijska manipulacija, a ovo sa Irinejom je nesporazum, a Vučić se presvukao, a Beko će da ga pričesti... Čekaj, malo sam konfuzan...

tomofil

pre 13 godina

Gospodo, ko je bio za Tomu, on ce ostati za Tomu.
Ko nije bio za Tomu, taj ce protrljati oci, jer oci sluze da se sa njima vidi...

pedja

pre 13 godina

Ja se izvinjavam, ali mislim da gospodin ima problema sa glavam. Jel da nema nebi radio to sto sada radi. Zamislite kad bi u svakoj zemjli ljudi iz opozicione partije ostvarivali svoje ciljeve strajkovima gladju. Odakle mu ideja da ce to da mu upali.

sportista

pre 13 godina

haha malo mu dosadilo da strajka pa ce malo vila i hleba, pa ce onda da nastavi opet strajk.boze koje gluposti.pa ovo je nivo deteta od 4 godine kad mu nedate cokoladu...buci buci tomice :D

politicar

pre 13 godina

Zanima me KO je ovlasto Aleksandra Vucica inace veoma tajanstvenog, da ovako javno iznosi detalje Nikolicevog zdravstvenog stanja ?
Verovatno je politika u pitanju.

jaoooo srbijo

pre 13 godina

kakvi su moroni ovi iz sns-a,pa ovo nema nigde na svetu.toliko su jadni,bedni i pateticni.posle ovoga mislim da ce sve stranke da trljaju ruke,jer ce im otici pola ozbiljnih glasaca... SRBIJO IMALI TE GDE NA MAPI NORMALNIH

Marko Dabovic Lurker

pre 13 godina

Ja moram da kazem nesto povodom reci naseg Patrijarha. Ne znam za druge, ali ja sam o vizantijskom bogoslovlju učio od Mejendorfa, a o Vizantiji od Fanule Papazoglu i Ostrogorskog i tu sam čitao o nekakvim stolpnicima i drugim asketama koji su svoje telo voljno mučili lancima i drugim metodama. Samo sam želeo da istaknem da je izjava patrijarha, ako se tumači po akribiji, kanonski nepravilna. Trebalo je da precizira da se savet da se ne muči svoje telo odnosi na mirjane, a ne ovako opšte da bupne. Da sam isposnik iz kelije, povredile bi me reči njegove svetosti.

Znalac

pre 13 godina

I da ima problema sa bubrezima, nije ga napala neka bolest nego je sam to izazvao. Ali nema nikakvih problema, već će se ugojiti na štrajku kao kum Šešelj kad je štrajkovao glađu.

vrisko

pre 13 godina

Ako mu je zaista stalo da ozbiljno osteti svoj organizam iz razloga sto zeli izbore za 8 a ne za 9 ili 10 meseci onda je to zaista tuzno i bez ikakvog smisla.

Rajko Cvetkovic

pre 13 godina

Tomo brate neka pricaju sta hoce od 10 judi sa kojima ja sedim svaki dan 7 je za tebe i Vucica a koga god pitam svi su protiv vlasti. Doduse malo je sve ovo sa posetom BEKA iznerviralo ali... Pozdrav izdrzi...
(dule ns, 19. april 2011 23:45)

Ja mislim da bi trebalo da biraš društvo - znaš onu staru poslovicu: S kim si, takav si.

Ja znam mnoge polupismene (sa njima nikada ne sedim) koji su shvatili da je Toma BLAM od čoveka. BRUKA!

pitanje

pre 13 godina

ZASTO da verijem politicaru Vucicu koji verovatno ima svoje razloge da govori te stvari kada to nisu pomenulu lekari u zdravsvenom biltenu ??
Da li to znaci da je Nikolic dao ovlastenje Vucicu da javno objavljuje detalje njegovog zdravstvenog stanja?

fajront republika

pre 13 godina

Molim B92 da meni i vecini nesvrtsnih,bez partijske knjizice da nam pomognete i kazete koja politicka partija ide u zestok obracun sa politicko-privrednim(tajkunima,biznismenima,specijalistima,strucnjacima...)-sudskim kriminalom?
I svim cioniocima i faktorima navodne stabilnosti ove drzave i kojima se ustavni poredak podcinjava.
Dakle koja je to partija, da znam za koga da glasam, jer od ovih vodecih, niko jos nema nameru niti u buducnosti da tako nesto ucini.
Ima li ova drzava ili je cela ogrezla?

Пеца

pre 13 godina

Дакле, да сведемо рачуне...
Николић у суботу на митингу саопштава да не узима храну и воду, очекујући да ће му се у штрајку придружити бар која стотина окупљених људи, што би по мишљењу „спин доктора“ из СНС-а била вест за све светске медије. Међутим, то се не дешава и долази до конфузије међу челницима СНС-а. Најављена шетња се отказује, они окупљени мученици једва чекају да их аутобуси развезу по Србији, заболеле су их ноге од силног стајања, а ни сендвичи нису били најбољи. Током ноћи из централе СНС-а грозничаво телефонирају по општинским одборима како би пронашли још некога ко би започео штрајк. Некако проналазе једног или двојицу „напредњака“ који су спремни на то. Вучић и компанија су збуњени слабим одзивом, али рачунају да ће се све поправити колико сутра.
У недељу поподне, из СНС-а јављају да ће Николића у емисији „Утисак недеље“ заменити Вучић. Та емисија је, наиме, напредњацима најбитнији догађај дана јер се очекује да Вучић убеди народ колико је ситуација алармантна. У вечерњим часовима, Николића, као полумртвог човека, износе на носилима из Скупштине и возе га у болницу. Иако накнадно објављене анализе, рађене у 20:30, показују да се ради само о „блажој дехидрираности“, током трајања „Утиска недеље“ пласира се вест да је Николићево стање знатно угрожено па Вучић „панично“ напушта емисију и одлази у болницу. Иако су напредњаци рачунали да ће се испред саме болнице окупити Николићеве присталице – ни тамо нема никога.
У понедељак увече СНС покушава да организује протест испред Председништва. Целог дана Вучић је видно нервозан, проклиње (као у најбољим данима веселог СРС-а) и прети. Напредњачка испостава Радио Фокус (ко не слуша то чудо ових дана пропушта силну забаву) цело вече информише јавност да на хиљаде људи из целе Србије пристижу на Андрићев венац, јавља се о блокади свих путева по Србији, а суманути водитељ поручује да је на скупу „најмање 15.000 људи“. Наравно, напредњака је у том тренутку око хиљаду, а добар део окупљених одлази кући већ после 20 минута јер им уопште није јасно шта тамо треба да раде. Вучић и компанија су сада већ очајни, јер им уопште није јасно како је њихова генијална идеја о мучеништву Т. Николића могла да претрпи такав фијаско. Наиме, протести по градовима Србије су чемерни и слабо посећени (у Новом Саду се окупило 200 људи), нема никакве тензије и уопште – ништа није како су очекивали.
Уторак протиче у првим најавама да се Николић спрема да одустане, само се тражи најбољи могући изговор. Када су лекари у поподневним часовима саопштили да лидер СНС-а прима инфузију, постало је јасно да је завршена једна од најсмешнијих епизода српског политичког живота од увођења вишестраначја. Такав аматеризам, наиме, никада није виђен, а чини ми се да скоро нећемо видети ништа слично. Осим ако „спин доктор“ Вучић опет не осмисли неку сличну будалаштину.

wroom1975

pre 13 godina

"Vučić je odgovorio da se ne meša u poslove lekara, ali da poručuje svima onima koji napadaju Nikolića da nije lepo živeti priključen "na cevčice"."

Pa sam je kriv za te cevcice...niti je bio bolestan, niti mu je to trebalo uopste. Ako nece da jede i da pije, neka zivi i dalje na cevcicama, ako moze. Niko ga na to nije prisiljavao pa da mi bude zao.

student medicine

pre 13 godina

Najinteresantnije je kada politicar Vucic pocne pricati o medicinskim nalazima i pomesa pojam 'urin' sa pojmom 'urea' [hemijska formula (NH2)2CO]a sto su dve sasvim razlicite stvari

Bora

pre 13 godina

" . . Tomislav Nikolić ima problema sa bubrezima, i doktori su mu našli višak urina u krvi.
Iz tog razloga je prema njemu morala da bude primenjena terapija. . . " rekao je Dr. Vučić sef agitpropa za zasenjavanje glupih!

Anka

pre 13 godina

Ne podnosim ni Nikolica, ni Vucica, jos iz onih vremena i za mene ce uvek biti radikalski fasisti. Da se nisu promenili, o "demokratizaciji" njih kao licnosti necu ni da govorim, pokazali su mnogo puta, a sad su dokazali da bi dali sve da budu vlast. Ovaj lezi, sramoti decu i unuke, a ovaj drugi svakog dana izlupeta gomilu gluposti. I u sve se, bre, covek razume. Sami su sebi uradili sto niko ne bi uspeo, ma kako da se trudio.
A sto se pricesta tice - Nikolicu, to je tvoja privatna stvar i zabole me cipela da li ces na pricest ili ne. Da su popovi stvarno popovi, ne bi ni pristali da te priceste.
Muka mi je i pocecu strajk sto su svi mediji objavili slike kako lezi u bolnickom krevetu, ovog dokonog, ******glavog dede, koji je obucna egoisticna @#$%!.

suncica

pre 13 godina

Da mi je neko rekao da cu u ovo vreme gledati Velikog brata, a da necu pratiti politicku scenu zbog "afere Nikolic"- ne bih mu verovala.... :-)

prof

pre 13 godina

kakav blam!!!!! Da ih i Amfilohije demantuje....Eto.Toliko o njihovoj blagoglagoljivosti i istinoljublju...Znaci Vucic je javno uhvacen u lazi...

Icarus

pre 13 godina

Stvarno ste smorili vise sa ovim Nikolicem. Kao svaki stvor, zao mi ga je ali na kraju krajeva on je to sam sebi uradio - i dalje to radi... Tako da no comment.. Smorili ste vise. Ovo je odlicna medijska kampanja SNS. Da budem jasan, ne podnosim ove nazadnjake ali mi je zao coveka jer se ipak muci. Neka se uozbilji, prestane da zivi u spanskoj seriji i da se povuce iz politike jer ovo ocigledno nije za njega.

marko

pre 13 godina

ja ne kapiram,ako dobija vodu i hranu na infuziju,sto ne prekine strajk,drzavni udar nece da bude,da ga prime u vladu nema sanse,da postane neki svetac,to mozda da,toma gro... zastitnik strajkaca gladju i zedju

Mihailo

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da neko i dalje misli da ce SNS sa sve Nikolicem naci resenje za bilo koju komplikovaniju stvar od raspisivanja izbora. Ako SNS kao buduca "vladajuca stranka" trazi resenje za zaposljavanje ljudi ona ce strajkovati gladju i zedju dok se ne stvore poslovi koje obeca u predizbornoj kampanji, ako zele nize cene benzina, oni ce da strajkuju gladju i zedju ispred NIS-a, ... Ne razumem ovaj reality program koji se prenosi na svim televizijama. Prestanite da nas brukate vise, idite kuci i posetite psihijatra.

Mirko, Kikinda

pre 13 godina

Tragicno je kad se neko ovako ogresi o sebe i svoje najmilije. Kako bi se tek ogresio o one koji mu nisu najmiliji...SNS je prva i poslednja partija u kojoj sam bio clan, vise nema politike, zelim vam sve najbolje...

zoran

pre 13 godina

Nemoj Tomo više politički,
vidiš da si dobio po p...khmkhm bubrezima.

A i ja sam dobio po bubrezima Februara 1997. Zakači me pandur, Bosančeros, pendrekom, , na Brankovom mostu. Tada su nas i ledenom vodom polivali na -14. I dan danas me taj bubreg "tišti na promenu vremena". Tada si ti, Tomo, bio u vlasti, ako se ne varam. Sve se vraća, sve se plaća, moj Tomo. Jedan je rekao : "Nema besplatan ručak", moj Tomo. I njega, na žalost, više nema. A ti si mu najavio smrt, ako se ne varam, moj Tomo.

Rade

pre 13 godina

Još uvek mi nije jasno zašto ovaj čovek pravi cirkusku predstavu i koliko će to da traje. Doduše, videćemo uskoro šta se tu skriva.
U Novom sadu na mitingu stotinak ljudi, od toga većina došla sa strane, pa se bojim da će na kraju imati uz sebe samo porodicu, Vučića i Velju sa nekoliko simpatizera željnih vlasti i predstavnike medija koji rade svoj posao.
Obično štrajkuju glađu očajnici, bez ikakve medijske pažnje, - a ovo je NEKI HIR ODLIČNO SITUIRANOG ČOVEKA U GODINAMA i strašno smaranje smorenog naroda.
Znam da su mnogi uz njega željni fotelja u ministarstvima, funkicijama u javnim preduzećima, ali što je mnogo mnogo je.
Sklanjajte nam ga više sa prve strane!

bata

pre 13 godina

Nadam se da je ovo kraj najveceg smaraca u istoriji srpske politike.Boze kakva budalastina.Ubiti se radi izbora.Ljudi moji nije valjda vlast vredna tolikih odricanja.Pa uskoro ce cela Srbija zbog "strajka" gladju da odredi da se izbori odrzavaju svakog drugog petka,ako ne padne u dane posta.

sasa jokic

pre 13 godina

Au bre Vucicu upetljao si se kao pile u kucinu, sta god kazes, stigne demant, pa cak i od Amfilohija! Ni o cemu niste razmisljali, ni stra je hriscanski ,a sta nije, ni sta sme a sta ne sme. Evo sada nece moci ni da se pricesti zbog vina i hleba. Strasno lose osmisljeno, a ako probate sa jos jednim protestom, to ce biti totalna propast. Tako da bi bilo dobro da organizujete jos jedan......

AnaLiza

pre 13 godina

Ne interesuje Tomu Nikolica narod, siromastvo, nezaposlenost... vec opasnost od pustanja Vojislava Seselja iz Haga.Seselj, po proceni mnogih, moze biti slobodan i pre redovnih izbora.A sta ce onda biti sa SNS ? Zato Nikolic hoce izbore pre izbora.Po svaku cenu !

ivan

pre 13 godina

Nikolic vise nema izbora.
Moze samo priznati totalni politicki poraz.

Kao neko kome politika predstavlja najvazniji deo zivota lako se moze i odluciti za samoubistvo. To od njega najblizi savetnici, 'prijatelji' i veliki deo javnosti sada ocekuju.
Verujem da i sam Nikolic shvata da je to jedini izlaz iz stupidne farse u koju se sam uvukao.
Naravno, na kraju se sve zavrsi kukavickim begom iz zivota...

Zalosno je da je na politickoj sceni postijala jedna takva figura koja na svom licnom primeru oslikava politiku 90-tih godina. Euforicna ocekivanja koja se zavrse neuspehom i auto-destrukcijom.

Violentna, maksimalisticka, suicidna politika, koja samo nanosi stetu.
Politicki milje Milosevica, Seselja i ostalih, koji su unistavali tudje i svoje zivote u neumerenim, neracionalnim ambicijama...

Zalosno, sa teskim posledicama po razvoj demokratije u zemlji...

Nishlija

pre 13 godina

Gospodine Nikolicu dosta je. Uradili ste dovoljno za ljude koji vas glasaju i podrzavaju vashu politiku.Ja sam gradjanin Srbije i ne zelim da vama otkazuju bubrezi da bi meni bilo bolje.Takav boljitak mi nije potreban. Prestanite sa time MOLIM VAS! Izazivate naj gore emocije u velikom broju gradjana. Rodjen sam 1978 i bio sam mlad 1991-1995 kada ste hushkali gradjane da idu u gradjanski rat. 1999 politika koju ste vi vodili me je sticajem okolnosti odvela u rat na Kosovu kao redovnog vojnika. Mnogo je ljudi poginulo zbog vasheg idiotizma i tada ni vi ni vashi sardnici niste rekli ni ZAO NAM JE JER SMO MNOGE MLADE LjUDE ODVELI U SMRT! Ne pravite "mucenika" od sebe u ime gradjana Srbije jer se velika vecina gradjana Srbije gadi od toga sto radite. Ne izavivajte mrznju i svadju izmedju ljudi kojih vas podrzavaju i ne podrzavaju jer to Srbiji nije potrebno! Ne izazivajte nove nesrece. Gradjani zele IZBORE i IZBORI ce se desiti sledece godine i vi cete imati shansu na demokratskim izborima proverite da li vas narod zeli na vlasti.Prekinite shtrajk i doprinesite da se u Srbiji nesto radi i stvara jer u protivnom cete doprineti da ogroman broj gradjana gladuje jer nece imati cime da kupi hranu! Zelim vam brz oporavak i dobro zdravlje a ostalo MOGU DA VAM OPROSTIM ALI NE I DA ZABORAVIM!

Nada

pre 13 godina

Da mi je znati dokle cemo da budemo taoci kojekakvih kvazi-politicara, haskih optuzenika, mafijasa, laznih spasitelja, medicinskih slucajeva...? Da li cemo ikada smoci snage da skinemo sa grbace ta cudovista i da konacno slobodno prodisemo?

Bijek

pre 13 godina

Meni je muka od toga što neki moji ukućani gledaju španske a sad i turske serije, zajedno s 80% ove nesrećne zemlje. Nemojte nas i vi uvlečiti u takve sapunice. Zašto moramo da slušamo kako rade pojedini delovi tela ovoga lažnog mučenika?

Srdjan

pre 13 godina

Iskreno mi je žao ne Tomislava Nikolića nego svih građana Srbije. Serviraju nam neku kvazi priču o štrajku... Molim vas! Dosta je što se trujemo Velikim bratom i sličnim "edukativnim" emisijama pa sada i ovo: štrajk uživo.Kada pogledaš bilo koje vesti a ono srceparajući prilog koji izgleda ovako: Toma leži onako potišten u bolničkom krevetu, jedva progovara, ali to što progovori ima veoma veliku važnost i logiku, u pozadini se čuju otkucaji srca pa ako se bolje posluša može se primetiti da po neki put i zastane... sad da li mu srce dobro radi ili je aparat pokvaren-ko će ga znati. Krivo mi je još što narod u poznim godinama šeta i viče po ulicama. Zar nije bolje da su kod kuće sa unucima? Iskreno bilo bi mi žao da moja baba pomisli da se za 1000 dinara šetka po ulicama i viče ko zna šta, a ako je kao slučajno pitaju novinari šta misli o svemu ona gle čuda ima već spremljen odgovor. O Srbijo mati nemoj tugovati :)

maki

pre 13 godina

predlazem B92 da prestane sa izvestajima o nikolicu,ako covek sa 60g ne moze da shvati da to sto radi nije dobro pre svega za njegovo zdravlje((dugorocne posledice i problemi sa zdravljem))
za narod napaceni i pogotovo za njegovu familiju koja se nervira i brine,onda ja mislim da je nikolic zreo za psihijatrijsko posmatranje,jer osoba koja ima samoubilacku nameru ne moze da obavlja javnu funkciju a pogotovo da bude predsednik srbije,uglavnom covek je naneo sebi veliku politicku stetu i sto se tice buduceg zdravlja.
u mojim ocima vise nije ozbiljan politicar(doduse nije nikad ni bio a pogotovo ne posle ovoga) nego nestabilna licnost koja ko zna sta bi uradio sa sopstvenim narodom kad vec zeli lose sebi,znaci mora da primi savet od psihijatra i da ga nagovore da prekine ovo,dosta je bilo naneo je sebi,stranci i familiji vec previse stete

B!

pre 13 godina

Zamislite molim vas koliko pomračenje uma čoveka treba da snađe - a Vučiću se to svakako desilo - pa da Amfilohije naspram njega zvuči razumno, staloženo i racionalno!? Osim Amfilohija, čak je juče i Radeta bila dosta „prihvatljiva“... :-) Stvarno eklipsa! Totalna!

Zoran

pre 13 godina

Nadam se da je neko od vas gledao nekada atletiku i trke na srednjim i dugim prugama .
Obicno kada se zele favoriti naterati da postignu odlican rezultat ili svetski rekord , u toj trci ucestvuje takozvani ZEC! Zec ima zadatak da ubrza trku i da trci na celu kolone sto duze cime su ostali takmicari u zavetrini i trce brzo. ZEC obicno jedva zavrsi trku .Favoriti se u finisu poredjaju prema realnoj jacini i snazi a mozda padne i rekord .Zec bude nagradjen za svoje ucesce od sponzora trke ili mitinga . Ovde je sada pitanje ciju trku trci nas zeka i kosu sponzori ove trke.Bonciko lecenje kosta mnogo. ZEC nece da se leci u eminentnim drzavnim ustanovama tipa VMA, ili Urgentni centar .zato sto su tamo rezimski doktori .Za njegovu informaciju tamo rade vrhunski lekari srbi za takodje male zarade .Ovim potezom je jedna privatna klinika dobila besplatnu vise dnevnu reklamu ( a inace nisu bili poznati siroj siromasnoj javnosti koja se leci u rezimskim ustanovama o trosku socijalnog osiguranja). Koje vlasnik ove klinike? U svim ovakvim situacijama treba gledati ko izvlaci benefit i onda postaje sve jasno.Ocigledno da politickog benefita nema , ostaje samo finansijski ili neki drugi.

Attila

pre 13 godina

Kao elitisticki medij morate znati da se ne kaze urin u krvi nego ureja u krvi. To je ogromna razlika. Ako je tako formulisano od strane lekarskog kolegijuma onda je to zaista skup potpuno nekompetentnih lekara. Dehidracija organizma izmedu ostalog moze dovesti da rasta takozvanih azotnih materija u krvi (Urea, kreatinin )Ali to je istovremeno dokaz da covek zaista ne prima nikakvu infuziju!
Gospodine prekinite da dalje urusavate sopstveno zdravlje i dajte racionalno se ponasajte.

zoran

pre 13 godina

Tesko da su mu nasli visak urina u krvi, pre ce biti ureje i kreatinina...
(Pera Peric, 19. april 2011 23:06)
Krv se moze naci u urinu, ali urin u krvi, samo kod Tome. I po tome je jedinstven, ma sav je za Ginisa !
(Ginis, 20. april 2011 05:33)

Tomini birači još uvek žive u vreme kada se govorilo:

" Umro čovek od bubrega. Pomešala mu se krv i mokraća".

Da su Tomini "doktori" objavili Urea i kreatinin mislim da niko od njegovih simpatizera ne bi ni razumeo o čemu se radi.

MALO NAUKE

pre 13 godina

EVO MALO NAUCNOG RAZJASNJENJA SIMPTOMA G-DINA NIKOLICA:

1. nisu mu nasli urin u krvi nego verovatno povecanu kolicinu ketonskih tela (acetona, acetoacetata, beta-hidroksi butirata)jer ima tzv. ketoacidozu krvi

2. cudan ukus u ustima potice od acetona - tzv. acetonski dah

3. povecana kolicina ketonskih tela i acetonski dah javlja se u uslovima gladovanja (i dijabetesu i nekim dr. stanjima fizioloskog gladovanja) jer se umesto glukoze (ili drugih secera) i proteina, u povecanoj meri razgradjuju deponovani lipidi (masti) u organizmu

sve u svemu, gospodin nikolic ima potpuno normalne simptome za osobu koja gladuje i zato neka prekine ovu farsu...u koju se sam zaglibio...

svi smo svesni katarstofalne politike koja se vodi u nasoj zemlji, katastrofalnih -svih- aktuelnih politicara...i gladujemo i bez strajka gladju...i mnogo duze od njega, velikog "hriscanina"

takodje, nije hriscanski ucenjivati !

Sapienti sat!

acim slavkovic

pre 13 godina

Predsednik Tadić bi napravio nezapamćen presedan ako bi popustio pod ucenama gospodina nikolića i kad bi zbog njegovog štrajka gladju i žedju raspisao vanredne izbore. To bi onda dalo legitimno pravo svakom političaru koji želi da se dokopa vlasti da to isto uradi... Ako gospodin nikolić želi da se žrtvuje neka izvoli, ali , država ne sme da popusti pod ovim nezapamćenim i do sada nezabeleženim vidom pritiska...

Agim68

pre 13 godina

Dali je neko od lekara ispitao mogucnost postojanja predispozicije za samoubistvo doticnog. Znalo se npr da je Milosevic bio iz porodice u kojoj se desilo nekoliko samoubistava!

Ginis

pre 13 godina

Tesko da su mu nasli visak urina u krvi, pre ce biti ureje i kreatinina...
(Pera Peric, 19. april 2011 23:06)
Krv se moze naci u urinu, ali urin u krvi, samo kod Tome. I po tome je jedinstven, ma sav je za Ginisa !

MiraO.

pre 13 godina

Vi za ovo što radite nemate podršku ničiju. Ne podržava vas Crkva, opozicija, pozicija, svet. Juče je bio Lavrov. Sigurno ste mislili da će doći da vas poseti, kad on reče da je to unutrašnja stvar i ode dalje. Priznajte sebi da ste loše procenili. Ne delujete ni malo dostojanstveno. Imate čoveče unuke, po čemu će vas pamtiti. Deda se malo zaigrao.

obicni gradjanin

pre 13 godina

meni su doktori ubili zenu i oca - niko nije odgovarao,
izgbio sam poso jer sam politicki nepodoban tj nije me briga ni za jednu partiju a njima je trebalo da postave svog coveka na mesto vozaca,
itd itd pa se pitam ako ja budem strajkovao gladju ali od prave a ne vako marketinski, jel oce neko napokon da zavede red tj samo da se zakon postuje, ma ne mora ni to, samo da je svakog od nas napokon briga za svakog od nas, da nam je stalo do onog pored isto koliko i do samih sebe... Toma oce na vlast pa strajkuje gladju, a ja ocu samo da se probudimo iz ovog kosmara predugo traje propade mi zivot a ja tu gotovo nista ne mogu da uradim poslednjih 20tak godinah.....
daj Tomo ako strajkujes zbog nas nemoj vise neces ti biti nimalo bolji ako dodjes na vlast SVI STE VI ISTI...

Realko

pre 13 godina

Ovo sam nasao na sajtu SRS-a:

НИКОЛИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ

19. мај 2005 - Tај лоповлук у Србији који предводи Богољуб Карић мора да престане,
или ћемо постати држава у којој нема ни реда, ни морала, ни вере, у којој нема ничега.

20. мај 2005 – Карић је показао да је лопужа. То је оличење Богољуба Карића. Можете само да помислите шта
би радио када би дошао на власт, када се као опозиција бави оваквим криминалом. Његову странку би политички
требало уништити. Он је показао колико је бескрупулозан и да може да гази преко свега како би остварио неки
свој циљ. Показао је да не поштује грађане Србије, јер они нису њега бирали на изборима.

12. фебруар 2006 – Упозоравао сам са скупштинске говорнице председника владе, министре, полицију, да
крију криминал од 600 милиона евра. Убеђен сам да је Богољуб Карић починио највећи криминал у историји Србије!

17. новембар 2010 – Лидери Српске напредне странке, Нове Србије и Покрета социјалиста Томислав Николић,
Велимир Илић и Александар Вулин, као и функционерка Покрета „Снага Србије” Миланка Карић, потписали су јуче
споразум о сарадњи и принципе на којим ће бити формирана будућа Влада Србије.

sasa jokic

pre 13 godina

"Cudan ukus u ustima?". A jel kakio zeleno Vucicu?! Da li ste Vi normalni, koga briga za Tomin ukus u ustima?! Ubudjao mu se jezik od cutanja, sta bi drugo bilo....

Aleksa

pre 13 godina

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=128445

Ovoliko ga žalim. I manje od toga, jer je sam izabrao da naudi sebi, mnogi nisu imali taj izbor.

milos

pre 13 godina

Ovo je komedija kokom se ni Branislav Nusic ne bi postideo. Jedini problem je da, na zalost, ovakvi ljudi (ovo se odnosi i na 'vlast' i na 'opoziciju') odlucuju o nasim sudbinama i sudbini nase dece.
Onda ova komedija postaje tragi-komedija.
U Srbiji mozete da budete i lopov i lud, sve dotle dok ste u politici. Tu ste, kao takvi pozeljni i osecate da niste usamljeni u tome.

Jedini izlaz iz ovoga je nekoliko godina diktature. Steta sto Srbije nije monarhija...

vrbovanje

pre 13 godina

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije je i sam strajkovao gladju.Na RTS-u bio glavna i jedina vest kad je sedeo na granici crne gore i kad mu je bio zbranjen ulazak.
Ovaj covek je strani drzavljanin kako je sam izjavio, nema veze sa zakonima Srbije.
Nego 500 000 glasova sigurno menje zbog jedne cinjenice,a imedju kojima je i moj glas.
Kako to da je Tomi Nikolicu dugogodisnji prijatelj Milan Beko?
To znaci da nema obracuna sa tajkunima i privatizacijom za koju kako Agencija za borbu protiv korupcije,tako i mnogih medju kojih je i insajder dokazao spregu korupcije i problema nema razresenja?
Miskoic, Beko, Kostic,Peconi,Bagzi.....?
Vucicu umesto da boga da ti da ili neda, hocu odgovor, da bih znao da li zasluzujete glas ili nameravate da nastavite sa korupcijom i pljackom preko grbace gradjana?

vllada

pre 13 godina

Nadam se da Nikolic nece imati teze posledice zbog ovoga. Ali stvarno nema smisla ovo sto on radi!!! Evo sto ne bi sada svi gradjani poceli strajk jer hoce plate od po 1000e mesecno, sto hocemo jeftiniju hranu, sto hocemo ukidanje DUPLIH akciza na gorivo, sto hocemo svi da vozimo bolja kola od onih koja trenutno imamo. Mogli bi svi mi sada da odemo u strajk i naravno time ne bi nista postigli jer nismo VLAST. Ne podrzavam ovakav potez Nikolica!!!!!!!!

Mario Bros

pre 13 godina

Gledam kako se Srbija ujedinila protiv ovog cirkusa i ponosan sam na toliki stepen usaglašenosti u društvu da je ovo jedan pogrešan čin. Sve institucije, mediji i ogromna većina građana ne podržava ovakve metode političke borbe.

Na žalost, naš narod pamti jako kratko i ako se Nikolić dozove uskoro normalnom ponašanju, opet će da povrati svoj uticaj. Ne zato što je puno pametan ili dobar, ne, nego zato što ovi na vlasti mnogo kradu, a narod mnogo gladuje.

Biti večito drugi nije lako, osim ako je to Đoković, ali i on se nameračio da bude prvi, ne voli drugi. Kamo sreće da samo Đoković dođe do Trona, a ne i Nikolić

bobby

pre 13 godina

Tomo, i bubreg ti je pametniji od tebe. On je več otkazao u TVOJOJ borbi za vlast. Otkaži i ti, jer sledeće što otkazuje je MOZAK. Ali to tebi nemože otkazati ( već je otkazao - izgleda ) JER OVO NIJE PONAŠANJE ZA NEKOG U TVOJIM GODINAMA, A POGOTOVO JOŠ AKO SE BAVI POLITIKOM !
Ti NISI političar, TI SI CIRKUSANT!
PREDSTAVA SE NASTAVLJA.

nemandza

pre 13 godina

Izvestavanje o Nikolicevom zdravstvenom stanju pretvoreno je u relity show najgore vrste do sada.

Imamo apdejte iz sata u sat, radi bubreg, ne radi bubreg... pregled dogadjaja dana, uzivo iz ispovedaonice, prepucavanja politicara koje vredja zdrav um nesrecnih glasaca.

Svi su oni krivi i svi su oni kvarni i svi nesto kriju. Kljucno je da niko nista ne resava.

Imam stavove koji se odnose na motive i na posledice Nikolicevog ponasanja ali oni su nebitni u poredjenju sa greskom koja se pravi davanjem ovolike paznje nekom manipulatoru/muceniku/zrtvi/saint to be.

Osecam se kao da mi neko siluje mozak. http://www.indyarocks.com/videos/Irreversible-526373

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

MOLIM ADMIN DA OBJAVI, MOJE LICNO MISLJENJE, HVALA! nemam nista protiv Tome, ovo je moje licno misljenje, van politike. ljudski zivot je vredan, sto stoji, steta bi bilo da i Tomica odapne ali imam par pitanja... mozda neko i ima odgovor za mene...

- ko placa ovo njegovo lecarenje?
- idu li mu dnevnice i radni staz?
- ko placa ovo ostalu bagru sto oblice oko njega?
- ako mu se odsteti neki od organa,podjimo od toga da lekari govore istinu hoce li tada biti invalid i dobiti penziju?
- ... ili gubi pravo na penziju jer se sam doveo u stanje invaliditeta?
- dokle ce da nam masu glupostima da je svestan jer kada neko dovede svoj zivot u pitanje, odmah gubi pravo na svesnost i daje mu se sticenik?
- njegova deca (zena mozda i ne mari) imaju prava da ga proglase neuracunljivim i stave po infuziju u svako doba (ne masite mi advokatima itd, poznajem prava)
... a ako nece porodica, moze li narod da mu stane na put i kaze, hajde Tomice, dreske u sake pa kuci, ne pravi se lud... pritom bih da ponovim da nemam nista protiv Tome samo ovo je "komeNdija" do koske, ni Monti Pajton ne bi ovo mogao da snima... a dodao bih i da grdni novinari ubijaju dnevnice cekajuci da odapne a bogami i to kosta... hajde Tomice, idi si kuci molim te, napravi mesta i za druge vesti...

Gorana

pre 13 godina

Vidim i u Hrvatskoj strajkuju veterani. To je novi trend. Predlazem da se umesto izbora svi u vlasti solidarisu sa Tomom i da lepo visak te hrane posaljemo stvarno gladnima po celom svetu.

LELA

pre 13 godina

Haj'te vi iz redakcije lepo sa sve fotoreporterima na odeljenje nefrologije pa slikajte one jadničke i uporedite ih sa nasim "glavnim glumcem". Ma bre, njemu lopatu u sake treba dati da radi pa ce manje da cirkusira i glumata.

Ljubivoje I

pre 13 godina

Neverni Toma.Nikada se nije saznalo koje je škole pohađao i eventualno završio predsednik SNS-a i sasvim je razumljivo njegovo nesnalaženje u politici, ekonomiji, sukobu sa medijima i nerazumevanju protivurečnosti savremenog sveta. Ali čudi što ga kod kuće nisu naučili kako se veruje u Boga, kako se posti i kako se pričešćuje. E moj neverni Tomo mnogo hoćeš a malo znaš. Neznam koliko ti fali do penzije, izguraj kao kobajagi neka opozicija u tom našem jadnom parlamentu pa sve petom u...

odliveni

pre 13 godina

ma ne radi se o bubrezima. nikolic ovo ne radi dobrovoljno. on to radi sto mu je neko NAREDIO. iako je radikal nije on bas toliko radikalan.

stpavic

pre 13 godina

To problemi su mu na dobrovoljnij bazi i mogu da prestanu vrlo brzo.
Mene medjutim plase problemi koje ima u svojoj glavi a niti su od skoro niti se lece.

Allex

pre 13 godina

"Zamenik predsednika SNS kaže da ne isključuje mogućnost da sledeće nedelje "između Vaskrsa i 1. maja", SNS organizuje nov protest u Beogradu."

Pogrm Velikog Svenarodnog Mitinga:

1. Takmičenje u penjanju silaznim pokretnim stepenicama.

2. Splet guslarskih pesama.

3. Govori Vulin, za vreme govora M. Beko sakuplja od učesnika dobrovoljne priloge za oporavak Mire Marković i Marka Miloševića.

4. Milanka Karić govori o pogubnom uticaju tajkuna (lopova) iz Miloševićevog perioda na ekonomiju Srbije. M. Beko (u međuvremenu završio sa prikupljanjem priloga), odlučno klima glavom u znak odobravanja.

5. Kviz: "Šta piše na transparentu koji nosim?" Svi koji tačno odgovore dobijaju dvonedeljno nagradno putovanje u SAD u organizaciji agencije "Montgomery Travel"

6. A. Vučić čita sastav nedefinisane teme. U pauzama takmičenje u narodn(jačk)om besedništvu "Zlatna kletva 2011".

7. Pezentacija nove "ponude koja se ne može odbiti":
Ilić Mr. Velimir preti da će popiti litar medicinskog alkohola na eks, ako ne dobije mesto ministra za kapitalno kraduckanje i paluckanje ambasada" (doktor koji mu je operisao mozak je dao zeleno svetlo za ovu akciju, koja nikako ne meže da naškodi Ilićevom zdravlju).
Napomena: Ilić Mr. Velimir je trenirani profesionalac. Ne pokušavajte ovo kod kuće!

8. Kraj. (Jednom i za sva vremena)

Teodor

pre 13 godina

Ako vam je Tomo svaki dan prva vest na sajtu onda je On postigao upravo ono sto je hteo - da bude glavna tema svakoga dana i da svi o njemu govore ..... dajte stavite ga negde iza tema o cenama zelenisa na pijac !

rodoljub

pre 13 godina

Prosečan stanovnik Srbije je bolestan od raznih bolesti. Doduše, postoji zdravstvo koje je u dosta lošem stanju, kao i cela država sve zahvaljujući tajkunima i lopovima koji su udruženi sa političarima. Bolesti ne zaobilaze ni političare. Sve je ovo jedna velika zaj....... na račun naroda.