Ponedeljak, 18.04.2011.

15:19

Vučić: Kampanja protiv Nikolića

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio je danas intenziviranje protesta protiv vlasti i optužio DS da vodi kampanju protiv Tomislava Nikolića.

Izvor: B92

Vuèiæ: Kampanja protiv Nikoliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

BGS

pre 13 godina

Demonizacija gospodina Nikolića kojom orkestrira demokratska stranka,jer je u panici,neće proći. Podrška Nikoliću konstantno raste i proces tranzicije vlasti je već započeo. Najzad se akumulirala neophodna energija da svrgnemo trulu koaliciju sa vlasti i Tomislav Nikolić je najzaslužniji,kao inicijator.

Miloš Radulac

pre 13 godina

Da razjasnim jednom za svagda - mi status kandidata verovatno nećemo dobiti. Jer nismo usaglasili zakonodavstvo sa evropskim,nije izvršena restitucija,javni dug je poprimio neslućene razmere,stanje platnog bilansa i spoljni dug su gori nego devedesetih,imamo monopolizovano tržište i sudstvo koje je sve,smao ne nezavisno,a o indeksu korupcije je suvišno govoriti. Ako bi kojim slučajem i dobili status kandidata, (koji nam ništa ne bi promenio u životu,samo lepo zvuči),to nije zasluga demokratske stranke,već čin milosrđa Evrope. Zato pružam punu podršku čoveku koji bi,da je biop na vlasti,svakako učinio više od ovih da postignemo taj status kandidata.

gradjanin Rusije

pre 13 godina

Vučić je jedan najobičniji EKSTREMISTA,koji stoji iza mnogih zločina i Rušenja po Srbiji.Neverovatno koliko je uz pomoć svojih KGB mentora zla naneo u poslednjih 15 godina.Njegovi su i Obraz i NAŠI i 1389 i Dveri i kompletna ta ekipa.Radi informacije svakih 10-15 dana je u Moskvi a deca mu idu u Rusku osnovnu školu gde se obučavaju od malena .

Milutin

pre 13 godina

Pa kako tog Milosevicevog ministra informisanja nije sramota da bilo sta kaze o medijima. A da u ovoj zemlji postoji pravna drzava vec bi ga neko pozvao da objasni ovo podstrekavanje na obaranje sajtova.

preskocen dorucak

pre 13 godina

Novinari su ga pitali da li SNS ima veze sa "obaranjem" sajta SPS, a zamenik predsednika naprednjaka je rekao da ne zna ko je to učinio, ali da bi voleo da upozna "te sposobne ljude", da ih odvede na ručak...

Ni manje ni vise nego na ručak!!!
Toma umire od gladi a on bi na ručak.

goca

pre 13 godina

Molim Tadica da neizigrava Milosevica, ako nastavi mozda se i njemu desi isto, naravno da to nezelim nikome pa ni njemu. Ali ovo je vec previse.
Tomo preki strajk, narod te treba.

miki

pre 13 godina

Skoro sam gledao film o Hitleru.
Ovaj mali je poskidao Gebelsove fore.Lazi,lupetaj do besvesti,prodaj maglu,izigravaj socijalnu ustanovu(Srpska Nascionalsocijalisticka Stranka).B92 je kriv za to sto ste pustili taj film i dali mu ideju.

Olaf Magnusson

pre 13 godina

Nikolic trenutno vodi apsolutno maestralnu, najuspesniju i najdelotvorniju kampanju protiv Nikolica i SNS.

Ovakav idiotski autogol stvarno nije bio lako predvidiv, cak i ako se uzme u obzir radikalna proslost.

Tadic treba spomenik da mu podigne, he he...

medijski sluga

pre 13 godina

Aco, jesu li i nasi komentari naruecni od DS-a?
Sumnjam da ih uopste citas inace bi i ti i Dalaj -Toma uputili izvinjenje ovim vasim lakovernim simpatizerima sto nemate plan za izlaz Srbije iz krize pa bedno zaokupljate paznju medija lakrdijom.
Dalaj-Tomi nece biti nista, on je toga od pocetka svestan kao sto je svestan ni da nece imati mentalnih posledica jer ni tu nema vise sta da izgubi..

Sasa

pre 13 godina

Da li ce ikada biti sudjeno Aleksandru Vucicu i Tomi Nikolicu za sve bljuvotine koje su uspeli da izgovore za poslednjih 15 godina. I posle se pitamo gde to ide Srbija. Gde moze da ide sa ovakvim recnikom?

Dare

pre 13 godina

A sto se ne uhvati za Micuna,njemu si mogo i unucice da spomenes...da bude ko onda...i ja imam izabranog lekara,ali kad bi me odneli zbog strajka gladju,i jos gore,zedju,odmah bi me vezali ako treba i pravac ludara...

J O K E R

pre 13 godina

i vucic i nikolic imaju u sebi taj provincisko ulicaski,pritivni,svadjalacki ,pateticni stil i nacin komunikacije preko medija,sto me najvise odbija od sns-a,njihovih poruka kao i "obecanja bez posloge!!??...MOJA PRIJATELJSKA I DOBRONAMERNA PORUKA SVIM POLITICARIMA GENERALNO A POSEBNO OMNIMA KOJI SE POJAVLJUJU NA PRVIM STRANICAMA :ostavite se ulice,ulice su za prolaznike,a vi se borite u skupstini,preko radija,televizije i novina,pazite na recnik,stil i nacin,bez zakrvavljenih ociju,bez sutiranja,psovanja i ne daj boze pesnicanja i sto je najvaznije -BEZ LAZI,PREPOTENTNOSTI,UOBRAZENOSTI I POMISLI DA STE JEDINI I NEZAMENLJIVI!!!BEZ SVAKOG SE MOZE,A PAMETNIJIH I POSTENIJIH-KAO I LOPOVA I HOHSTAPLERA-IMA NA SVE STRANE...

Rade

pre 13 godina

Nije ti prijatelj onaj ko te stalno tapse po ramenu odobravajuci svaki tvoj potez...ovaj politicki nepismen narod se navuko na prazne price dvojca bez kormilara i sad kad osetili da mogu cak i vlast da osvoje,ali znaju i da nemaju ni minimum znanja da vode drzavu,,morali su da skrenu vodu na DS vodenicu...a kako,eto tako...kakvi izbori,kakvi bakraci,ovo i corav vidi i gluv mora da cuje...ko je onda protiv Tome?Pa sam Toma...

Vlastimir

pre 13 godina

Izgleda da je Vučić pobrkao ko brani a ko napda Nikolića!? Ili baš ne shvata neke izjave koji mole Nikolića da prekine štrajk glađom i žeđom. Čak je postao naricaljka i baca kletve (to smo već čuli od njegovih bivših saboraca u skupštini). Ipak u politici trebamo ozbiljne, razborite i pre svega pametne ljude koji znaju šta će, kako i zašto. Bez plana deluje sve uzaludno.

sonebg

pre 13 godina

Dabogda nikada ne jeli i pili onoliko koliko Tomislav Nikolić jede i pije ", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Verica Radeta i Natasa Jovanovic bolje proklinju od tebe. Nista bre Vucicu nisi naucio.

joe

pre 13 godina

I sta je uradio Nikolic ovim strajkom?Totalni kontraefekat!Sebi pravi zdravstvene probleme a sa druge strane pomera fokus sa katastrofalnog stanja u drzavi na pitanje dokle ce da gladuje.Na taj nacin u stvari pomaze demokratama da profitiraju iz ovoga.Ocajna strategija....

mirko

pre 13 godina

Pošto sam slušao jutrošnji DJilasov intervju na b92 ne razumem o čemu govori Vučić,jer čovek ni jednom rečju nije doveo u sumnju da Nikolić stvarno štrajkuje.Tokom celog intervjua pokušavao je da govori o drugim stvarima ali voditeljka je insistirala da DS ima problem,on joj je deset puta rekao da mu je žao zbog toga ali da je odluka samog Nikolića.Istina pomenuo je i Nikolićevo okruženje koje umesto da ga odgovara od štrajka,podržava ga i još više podstiče.Te kletve ti napadi na novinare ,taj njegov govor mržnje govore najviše o njemu.

Vucicu,Vucicu....

pre 13 godina

Slazem se. DS vodi prljavu kampanju protiv Tomislava Nikoliva tako sto su mu zabranili da pije i jede. Sram ih bre bilo !

janika

pre 13 godina

... Ne razumem zasto mnogi poistovecuju Tomu i Tadica pa Toma je opozicija,mozda bude los ili dobar ali trenutno je opozicija,a ko je pozicija ?Onaj sto dolazi u Suboticu pa ne svrati u gradsku kucu nego u piceriju BOSS ?Onaj sto ne moze da svrati u Suboticu a da slucajno ne svrati u piceriju BOSS ?Ili ceo vrh DS-a u piceriji BOSS?pa zar predsednice da ti je vazniji vlasnik Cakanj Lajos ,nego cela Subotica? Pa zar on koji je oteo ceo centar grada ?Da li znas predsednice da je taj isti Cakanj Lajos 2010 odmah posle vecere sa vama 20 metara dalje izbacio staru zenu iz sopstvene kuce ?Da li znas predsednice da Suboticani ti to ne mogu oprostiti ? da li znas predsednice da piceriju BOSS u Subotici zovu Suboticka Silerova ?da li znas predsednice da i ko je glasao za tebe i ko nije i njemu si predsednik a ne neprijatelj-ne ,ne znas predsednice......E ZATO IZBORI jer ako nas ovakve Evropa primi onda ni Evropa nije vredna nicega - to je i jedina nada ovog naroda da sistem vrednosti Evrope jedino moze da menja nase vrednovanje sistema vrednosti da ulaskom u uniju mozda ona natera da se pohapse lopovi, jer DS ....DS...

bezimena

pre 13 godina

Nešto mislim...TN(T)&co su promašili sa celim paketom. Da su se opredelili samo za štrajk gladju rialiti šou bi trajao mnogo duže...ovako, završiće se brzo (TN(T) će da se onesvesti posle lega slede infuzije i oporavak), pa će SNS (Karići) prostor na medijima morati debelo da plaćaju. :))

deutschland

pre 13 godina

Ovo je sve bolesno. Politicari koji pretenduju da postanu vlast se ne ponasaju ovako. Ko ce za ovakve da glasa? Nisam protiv promena, ali ne vidim alternativu. Ovde je potreban psihijatar!

неко из масе

pre 13 godina

Како оно беше Бригаде мученика Ал-Аксе! Ма не, сад смо ми у Србији добили Бригаде великомученика преподобног Ал-Томе Махатме Хаџи-Николића Гандија! Они се море глађу и жеђу, само још да почну да се бичују...

bezimena

pre 13 godina

@Mara 82

Svako normalan je za promene NABOLJE, medjutim, one ne postoje, niti su moguće, sa T. Nikolićem!
Ako ste Vi 82.godište ja Vam zavidim što ne pamtite zlodela TN&co (Vučić, K.Čavoški. O.Antić. Karići. Vulin itd.).
Pri tome, imajte na umu, svaki dan, da ne postoji država u kojoj se ne plaćaju porezi, takse, struja, voda, zdravstveno, penzijsko i sl, i da u najbogatijim zemljama zapada MORA MNOGO DA SE RADI kako bi se nešto steklo. Naš svet bi nekako da povrati investiciju, ili se obogati, ako može preko noći, što nigde NE BIVA!

Svetlana, Pančevo

pre 13 godina

Ja mislim da ste vi (Vučić) tako namagarčili svoga šefa, da sada ne znate šta vas je snašlo. Mislili ste da će ceo svet stati u odbranu vašeg vajnog lidera, a ono ćorak. Niti možete dalje, a ne vraća vam se unazad... Zašto se vi niste žrtvovali? Zato što ste politikant i demagog. Sramota.

Srbin

pre 13 godina

Najveci problem SNS su dva nesposobnjakovica, lusera, Vucic i Nikolic. Steta, sto DS nema pravu, sposobnu opoziciju. Srbija bi bila bolja zemlja.

Miloš Radulac

pre 13 godina

Tadić je u nebranom grožđu. Šta god da odluči, pukao je. Voleo bih samo da se to sve završi bez negativnih posledica, jer nema potreba da se tranzicija vlasti vrši na način koji bi podrazumevao žrtve. Zato ih molim kao građanin, uzmite se u pamet. Niko ne traži da se predate bez borbe, samo tražimo ono što nam kao narodu pripada - dajte nam pravo da izaberemo ljude koji će voditi državu, jer u vas više nemamo poverenja!

Siniša

pre 13 godina

Ovog lika treba smestiti u ludnicu, on je težak bolesnik...koga on interesuje, niti je poslanik...on je niko i ništa. Ja sam lepo govorio, to su ti isti ljudi koji su huškali narod na krvoproliće, koji su veličali Ratka Mladića...koji su B92 i njihove novinare postavljali kao metu za ,,slobodne strelce'', koji su slavili kada je Đinđić streljan, a pre toga ga posatvili kao metu, verovatno su slavili to kao lični ,,uspeh''-nakon završene zajedničke akcije..., to su ti ljudi koji su najveći protivnici ulaska Srbije u EU, koji sve rade kako bi Srbija bila divlja zemlja u kojoj kriminal cveta, a to je njihovo polje, teren u kome se najbolje snalaze...
Oni ne znaju šta znači demokratija, tu se slabo snalaze, diktatura je polje gde su najjači, kada zabranjuju i kažnjavaju medije koji ne misle kao oni...
Nisam video da su štrajkovali glađu kada je, za vreme njihove vladavine, DB ubijala na Ibarskoj magistrali političke protivnike, kada je streljan Stambolić... kada su ubijeli novinare... to je bila diktatura u kojoj su učestvovali, ne misliš kao ja - budeš streljan...
Tada su se politički protivnici gledali preko nišana puške, u skuštini tukli...za razliku od danas kada razgovaraju i uvažavaju jedni druge...i više nego što je normalno - Tadić više razgovara sa Nikolićem nego sa svojim koalicionim partnerima...ali to ovoj EKIPI ne odgovara, oni bi da nas vrate u prošla vremena, huškaju narod na krvoproliće...u nedostatku programa, prelaze na teren na kome se najbolje snalaze. samo su jedno zaboravili - ima nas 5 miliona koji takvu Srbiju neće, koji će se žestoko suprostaviti ovim likovima.

marko

pre 13 godina

Ne treba vama nikakva DS-ova kampanja sami ste navukli bes normalnih ljudi, na sebe (da i takvih jos uvek ima)
Necemo izbore na kojima ste vi - tunjavi i nesposobni jedina alternativa lopovima

Siniša

pre 13 godina

Ne može da se sa ljudima iz 90' menja Srbija, to je valjda svima jasno, samo se vrtimo u krug. Prepakovani radikali, Velja, Karići i ekipa samo nas vode u haos i još veće propadanje. Trebaju nam novi ljudi, obrazovani, pošteni, sposobni...

sasa jokic

pre 13 godina

Opet vucicu obecavas nesto sto ne mozes da ispunis. Rekli ste prosle nedelje da cete izaci sa ponudom koja se ne odbija, i sta bi?! Odbise je na jedan. Sto se tice izbora klinike, mozda cu zvucati maliciozno, ali meni se cini da je Toma zamoljen od strane ljudi koji podrzavaju njegovu stranku da napravi marketing klinici koja je u blokadi! Vucicu, mislim da ste napravili jednu od najvecih promasaja u istoriji parlamentarne demokratije, i sada kada ste upali u zivo blato, umesto da se mnogo ne mrdate kako ne bi jos dublje propadali, Vi radite suprotno!Po ko zna koji put ste zbunili svoje glasacko telo. Mislim da im tek sada nista nije jasno, i da vise nemate sanse da okupite vise od par hiljada ljudi da mitingase. Mene licno je bilo sramota kada sam cuo kakva je to ponuda koja se ne odbija, mislim kao odraslog coveka iako nemam nikakve simpatije prema SNS.Da blam bude jos veci, Toma se pozvao na hriscanstvo, ne znajuci da je to apsolutno ne hriscanski gest. Amaterski Vucicu, bas amaterski!

RAXX

pre 13 godina

Nema smisla da se ova agonija produžava. Poručio bih čelnicima demokratske stranke da će ih narod smatrati lično odgovornima za eventualne posledice po zdravlje ili život gospodina Nikolića,a onda više neće biti bitno kada su izbori,jer će oni biti politički mrtvi. Zato mi je nerazuman toliki njihov strah od izbora. Pa zar misle da će eventualno dobijanje statusa kandidata popraviti njihov rejting nakon svega što su uradili ovoj zemlji ?! Pa ne postoji stvar koja bi učinila da demokratska stranka ponovo zajaše ovaj narod na 4 godine. Nemojte se džabe igrati vatrom,vlast više videti nećete ! Dajte nam izbore !

mrak

pre 13 godina

Kakva crna kampanja? Sedim ovde u Kanadi i veze nemam sa DS-om, a opet mi je muka kad vas naprednjake i ostale radikale vidim na internetu ili o vama cujem od jadnih ljudi iz otadzbine. U kakvoj vi iluziji zivite kada ste umislili da vas narod treba i da ste vi izabrani da branite Srbiju? Majko mila, spasi Srbiju od ovakvih, pa da mogu da se u miru vratim u svoju zemlju. Kreiraju haos samo radi svojih fotelja i kad okupe par hiljada ljudi misle da im to daje legitimitet da sruse vladu.

Pa znate li vi sta je demokratija? Izgubis na izborima i cekas druge izbore, a ne da ucenjujete i da palite kako bi ste drzavu naterali na prerane.

a isto vodis i ti

pre 13 godina

Mada bih voleo da vidim promenu vlasti, mislim da smo joj nakon ovoga dalje neko ranije.

Sto se tice kampanje, mediji samo prenose ono sto se desava, a to je da Nikolic vodi kampanju protiv Nikolica...

Nikolaj

pre 13 godina

Ovi ljudi da vode Srbiju?!? Taman pomislim da su se malo opametili, kad ono auto- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! Čujete samo taj rečnik: "sluge režima", "daboga nikada jeli i pili...", "brutalna kampanja", "Voleo bih da to urade i sa sajtovima RTS i B92"...Hvala vam što ste nas podsetili još jedan put kakvi ste u stvari. Džabe vas američke PR agencije savetovalale za velike pare kad ostajete negativni, primitivni, mračni, manipulativni, arogantni, zlonamerni i zajedljivi. Ako dođete na vlast, mogu samo da kažem jedno: Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!

beleznik

pre 13 godina

Dakle, kad sutra Nikolic dodje na vlast ocekujem od njega da pocne strajk gladju i zedju ispred americke ambasade. Treba da kaze da nece jesti i piti dok god Amerikanci ne vrate Kosmet pod vlast Srbije...

подрашчанин

pre 13 godina

Чим је Вучић почео да куне значи да су изгубили битку са ДС-ом. Тако су и радикали кунули 2008 године кад су пукли на изборима...

Laszlo, Szenta

pre 13 godina

Na žalost - u pravu je.
da se ovo nekim slučajem događa Borisu, Čedi.....reakcije bi bile za 180 stepeni drugačije


Laszlo, Szenta

Boban

pre 13 godina

Ovaj covek je nacisto prolup'o. Kletve, lazne optuzbe, poredjenje baba i zaba itd.

Totalan nedostatak razuma i dokaz duboke krize u kojoj se nasla ova radikalna struja posle nepromisljenog postupka njenog sefa. Ljudi koji ni na jedno goruce pitanje naseg drustva nisu imali KONKRETAN odgovor osim deklarativnih i uopstenih izjasnjavanja. Cudo jedno!

bane toncic

pre 13 godina

sto se tice Tome NIkolica ovo sto rade coveku je zlocin, samo jos da
utvrdimo ko je zlocinac:

Da vidimo ko ima motiv, priliku i nema alibi, i jos ako se uklapa u profil
sve je po Agati Kristi. Usput ako ima svedoka...

motiv:
ko ima najvise koristi:
Vucic: ako Toma uspe u svojoj nmeri i ubije se Vucicu ostaje partija sa najboljim rejtingom u Srbiji, dobija izbore (kada god), vladu, upravne odbore i pare (uvek konacni motiv)
ako ne uspe Toma je zavrsio, Vucicu opet ostaje partija...
prilika:
Vucic je Tomin najblizi saradnik i glavni savetnik
alibi:
Nema, stalno je sa Tomom i mesto da ga odgovara od gluposti cak ga javno podrzava (sa sve svedocima: 'stotine hiljada' uzivo i par miliona preko TV)

JOs da vidimo 'Profil' A.V. se potpuno uklapa, u ovakvom poduhvatu je povratnik
jednog svog politickog oca je vec sklonio, sada ponavlja isti zlocin: isti motiv isti rukopis (poslao Seselja 'dobrovoljno' u Hag, iz nadu da se nece vratiti).


Dovoljno bar za jednu epizodu na Fox Crime ako ne i novu Agatu Kristi.

Na sebe preuzimam autorska prava za scenrio.

lazar

pre 13 godina

...Vucicu,mai politike,nego aj' lepo s Tomom kod Velje na farmu,pa fino vazduh,zdrav zivot...
Kako Srbi vole da kazu"Da svima bude dobro".

zacudjeni posmatrac

pre 13 godina

Ko normalan jos moze verovati coveku koji je citav svoj zivot govorio da je Split u Srbiji pa cak i slao ljude da ratuju i ginu za to da bi onda poceo pricati kako Split ipak nije u Srbiji! Ono ratovali su i socijalisti ali su oni ipak pricali da je Split u Jugoslaviji a ne u Srbiji tako da ipak ima neke razlike...

swayzak

pre 13 godina

Vučić sve više zvuči kao što je zvučao kad je bio u Srpskoj Radikalnoj Stranci, kada su radikali stalno kukali kako ih svi ugnjetavaju pa od sebe večito prave nekakve žrtve ne bi li na taj način ocrnili vlast. Sve Vučićeve nedavne izjave su uvrede za ljudsku inteligenciju.

Dejan

pre 13 godina

Procitani ste. Nikolica, niko nije terao na strajk gladju i to je njegova odluka ili odluka najuzeg rukovodstva vase stranke. Ukoliko se Nikolic odlucio na takav sumanuti korak onda treba da snosi i posledice.
Njegov strajk gladju je u funkciji odlaganja statusa kandidata Srbije za clanstvo u EU kako njegovi politicki protivnici iz DS-a ne bi imali cim da masu za vreme predizborne kampanje.

тоша

pre 13 godina

Охо, почео Вучић и да куне! Ко оно у јесен 2008 године Вјерица Радета, Наташа Јовановић и слични! Нема шта, радикали остају радикали па макар се називали и напредњаци...

neko iz mase

pre 13 godina

"Naprednjaci" pokazuju svoje pravo radikalsko lice! Sad cemo sve vise i vise prisustvovati pretnjama koje ce im potpuno urusiti rejting! Dakle, sigurno gube izbore! Vadikal ostaje vadikal...

fandjo

pre 13 godina

Ako je istina sve ovo sto lekari govore o mogucim posledicama odbijanja vode i hrane, otkazivanju organa i ako Nikolic ZAISTA strajkuje, mene interesuje kakve su moguce TRAJNE POSLEDICE po njegovo zdravlje, tj da li ce Nikolic sutra moci biti recimo predsednik vlade, skupstine ili drzave, vlade itd, itd

Predrag

pre 13 godina

Novinari treba da bojkotuju Vucica.
Vuk dlaku menja...
Kad bi , ne daj boze ,bio premijer pola novinara bi uhapsio.
Gori je od Seselja iz najgorih dana.

kgb

pre 13 godina

Sada morate da opravdate zasto su najgori srpski tajkuni i najveci srpski kriminalci investirali u vas i da prihvatite i ovakve grozne uloge.Ovo sto sad radite ide samo njima u prilog a na stetu gradjana Srbije.

Bora

pre 13 godina

Ako mislite da ce strajk zedju i gladju da ubrza izbore, vas genijalni izum,onda je to krajnje naivno,blago receno.Strajk u bolnickom okruzenju vise lici na medijsku igru ,na reklamu,nego na reskiranje zivota,jer tu su lekari,lekovi i novinari. Ono sto zabrinjava je pomisao na tako nesto od ljudi koji pretenduju da vode drzavu.Znam i da ovi sto sada vladaju to ne zasluzuju zbog svoje arogancije, korupcije, nesposobnosti, ali nisu naivni, i nece raspisati prevremene izbore.

Mara 82

pre 13 godina

Dobro, ja ceo dan citam vase komentare i ne mogu da verujem! Privatnik sam u pokusaju (ovo u pokusaju kazem zato sto jedva sastavljam kraj sa krajem, radim sama sa muzem jer o radniku mozemo samo da sanjamo i vise ne znam ni da li sam na toj bednoj pozitivnoj nuli) i od silnih poreza, te pdv, komunalna taksa, porez na imovinu, za koriscenje radia, za doprinose, djubretare, penziono koje ni u ludilu necu docekati...ne mogu da disem. Nas privatnike su unistili, ljudi koji pokusavaju da osnuju neki svoj biznis masovno otvaraju i posle par meseci zatvaraju radnje jer od nas, malih i sitnih gledaju i vazduh da naplate a tajkune i lopove nagradjuju tako sto im maltene poklanjaju i ono male drzavne svojine sto je ostalo. Oni su oslobodjeni svega i jedina obaveza im je da njima gurnu koje milionce i dil je sklopljen, o zaposlenju u struci mogu da mastam. E PA MUKA MI JE VISE!!! I zato vas koji ste postavljali ovakve komentare molim da mi objasnite kako mozete da podrzavate ovu vlast i da pljujete neargumentovano one koji zele promene. Objasnite mi molim vas zasto tako pricate, jer dobro zivite, jer ste zadovoljni i smatrate da Srbija ovim putem kojim "ide" ima neki prosperitet i da ce nama biti bolje??? Ja ne sumnjam da je clanovima vladajucih partija dobro, ali sta je sa nama "obicnim smrtnicima"? Dajte ljudi probudite se!!!

beznađe

pre 13 godina

oho, evo ga Vučko je počeo da gubi živce, džabe svi kursevi iz finog ponašanja kod Montgomerija, opet počinju da lete stare radikalske kletve! Nikolić je svoj najveći neprijatelj, ne treba nikakva kampanja protiv njega, dovoljno ga je videti kako se valja na kanabetu kao Šojić zbog dve nedelje izbora, i već mu se cela Srbija smeje! To što je narod gladan i ogorčen, ne znači da su svi pali na glavu pa da prizivaju nazad Velju Ilića, Vulina i Kariće. A što se tiče istorije beščašća, posle citiranja Đinđića SNS ulazi u njen sam vrh!

d1

pre 13 godina

neke Vuciceve izjave ovde su, ako ne krivicno delo onda vrlo blizu njemu

obaranje sajtova je krivicno delo, podsticanje na obaranje sajtova, tj krivicno delo je krivicno delo, zar ne?
PS. nisam pravnik pa me zanima

Igorko

pre 13 godina

Ali iskreno, pa stvarno ga preterase, sad ispade da Nikolic tera investitore, te da je on odgovoran i za ovoliku pljacku i korupciju... Jos ce da ispadne da je glasao Djilasa za predsednika KSS.

Ua foliranti!!!

pre 13 godina

Eh, jada... Mozda ce sada TN shvatiti kako je nama bilo za njegova vakata kada smo hleb, ulje, mleko kupovali na bonove, ziveli od 3 marke mesecno, mazali mast na hleba (sirok izbor: sa solju, paprikom ili secerom), struju vise nemali nego imali, pesacili po 9 km da stignemo do posla, skole u sred Beograda po snegu, mrazu...Blago njemu, sto bih volela da mogu da se lecim u bolnici gde bolnicki dan kosta 400 evra. Smucila mi se politika ali kada vidim vas folirante - nema bacanja koplja u trnje, ceracemo se jos.

dzabu

pre 13 godina

"Dabogda nikada ne jeli i pili onoliko koliko Tomislav Nikolić jede i pije ", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.
Poceo i ovaj da kune i proklinje, da nece mozda da se vrati u radikale?

mima

pre 13 godina

a ja mislila da su zene te koje su zaduzene za kletve, pa kao da slusam radetu i poplazicku...Zene nekad klele, a bilo to dok su svi bili svpski vadikali, ili se opet spajaju, doolazi seki, sve ce da ih poredja u vrstu pa kad krene, onako, demokratski, da ih preslisava...

Joja

pre 13 godina

Joj,kontrolor besa naroda. Sinoc sam gledao B92 i zapanjio sam se kad sam video da Vučić više nije u granicama realnosti. Pa to je cista psihopatologija. To da vodi zemlju,Boze sacuvaj.
Pazi ovo,VMA su sluge režima, pa to nije normalno-

bezimena

pre 13 godina

"Naš je posao da očuvamo mir i stabilnost u zemlji.... rekao je Vučić".

Smanji doživljaj Vučiću, to je posao VLASTI a ti si to bio i zato to nikada više NEĆEŠ BITI!

Reč REŽIM, ma koliko puta je rekao, neće postati istina, ova vlast je izabrana na DEMOKRATSKIM IZBORIMA, kao što će i sledeća! Medjutim, kako izbezumljena SNS ovih dana sebi daje autoglove, jedan za drugim, šansu da predje cenzus ima samo ako se vrati u zagrljaj SRS, gde suštinski i pripada.

ANĐELKA

pre 13 godina

Političke kampanje su prljave i beščašće su ako se kritikuju naprednjaci i njihovi postupci, a jezik mržnje, kakav koristi Vučić, i to još uz kletve, spada, kao, u pravu demokratiju.
Momak ne samo da je učio od Vojislava Šešelja i da je sve što zna taj nauk, on je, ispostavlja se sada, bio i dobar i revnosan đak Vjere Radete, stručnjaka za kletve.
U XXI veku koristiti kletve znači samo jedno - biti van vremena i prostora.

sasa s

pre 13 godina

Baba Jaga je pocela sa kletvama,sav repertoar pogrdnih reci su upotrebili,i obogatili sa nekim do sada necuvenim u nasim prostorima,a sada kunu i proklinju.Urska-Vucic,toliko lazi i neistina izgovori u tako kratkom roku,da je to neverovatno.Cudi me da ima ljudi kjoji u sve to poveruju,jer ni on sam ne veruje u to sto prica,samo lupeta i prosipa lazi da je to neverovatno.Cude me javni mediji koji mu daju toliko prostora,PINK je vec lega na rudu i postao glavni medijator svih lazi koje Urska prosipa.Pa i da pobede na izborima,zar takvi ljudi da nam budu predsednik i premijer,velja ministar,Vuklin,Milanka i drugi vajni naprednjaci.Ako vecina tako zeli onda nam nema spasa.

Beogradjanin

pre 13 godina

Izjave Vucica pokazuju da je to ista ona stara zlocinacka stranka Vojislava Seselja!

Za Vucicevu informaciju, oboriti neciji sajt je krivicno delo!

Marko

pre 13 godina

Sta treba da uradimo pa da se Vi i vas cenjeni vodja Toma povucete jednom zauvek i ucinite nam ogromno zadovoljstvo da vise ne gledamo te vase face. Covece imas 40 godina i jedino radno mesto koje si ikada imao je bilo ministarsko, pa kako bre imas obraza da pricas nesto?

vlajko

pre 13 godina

Ala kune kao da je ponikao u srs-u...ups pa i jeste....hehe. E moj vucicu i ja cu burno da reagujem ako vlast popusti i dozvoli vama PONOVO i opet PONOVO i za one koji se ne secaju PONOVO da dodjete na vlast. Znate samo da pravite haos po Srbiji i sire.

Posmatrač

pre 13 godina

Iz izjava g-dina Vučića (zamena glavne teze sporednom) vidi se da je i u SNSu jasno da ova predstava/performans/riality ima sve manju gledanost i da nešto mora da se menja... Izbore, zbog kojih je sve ovo i počelo, niko više i ne spominje. Da li je u pitanju medijski "kontraudar" DSa ili naivno/amatersko verovanje SNS u ovaj "tanki" scenario, ne znam...
Znam nešto drugo - i u prethodnoj stranci i u ovoj "drugoj" g-da Nikolić i Vučić pre izbora i pred izbore toliko blamiraju sebe, svoju partiju i politički program, da to ne može da bude slučajno...
Razmislite, molim vas, o tome!

ivica

pre 13 godina

Ako je ovo politika,ja sam Tito
Kad bi mogli da ga ozivimo na jedno mesec dana.Ala bi bilo pometnje, a.
Sta li smo mi bogu zgresili da imamo ovakve politicare.
Dosli smo do kraja

Alex

pre 13 godina

E pa jedva cekam te izbore da vise ne slusam vasu patetiku. Evo ja mislim da, ako dodjete na vlast, treba Toma da ide pred sediste EU u Brisel i tamo strajkuje dok nas ne prime u clanstvo. Verujem da ce se smilovati, narocito kada im Vi kazete koliko je bescasno to sto se cude takvoj gomili gluposti. Ja cu u medjuvremenu da idem da strakujem gladju i zedju ispred banke, i ne prekidam dok mi ne odobre stambeni kredit!!

Bio_sam_na_mitingu_student_Dragan_A.

pre 13 godina

Cilj Tome Nikolića jeste raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Izbora kao najdemokratskijeg mehanizma za zaštitu građanki i građana Srbije od zloupotreba sadašnje političke garniture (..., na redu: Telekom Srbija, ...).

Iako bi neki iz vlasti voleli da je na mitingu došlo do nasilja i rušenja, a za to je postojala energija u narodu jer je, ali bukvalno, doveden do ruba egzistencije (čitaj npr. nominalno povećanje plata od 5,5% za one koji mesecima/godinama nisu primili platu, a ostalima pojede inflacija, je realno 0), Toma se odlučio za potez dostojan poštovanja.

Zašto? Zato što u borbi za bolju i pravedniju Srbiju ne ugrožava živote građana, već lično svoj život.

To što su simbolika stiropora i M. Gandija predmet ismejavanja i sprdnje za vlast i analitičare u Srbiji govori o njihovoj političkoj ne/kulturi. Pri tom status kandidata za članstvo u EU, isključivo zavisi od ne/usvajanja proevropskih zakona, za šta je nadležna Skupština Srbije i njenih, odnosno naših 250 poslanika.

Lično ja, voleo bih da Toma prestane sa štrajkom, takođe, i da ne bude nasilja.

Dakle, izbori do kraja godine su jedino mirno rešenje!

Ивана

pre 13 godina

Тадићу поднеси оставку.Избори су унтрашња ствар Србије.Одреди тачан датум расписиавања избора.Уништили сте све државне институције.Уништили сте нам правосуђе, тужилаштво, економију, привреду, производњу и индустрију.Шта још хоћете?! Распишите изборе под хитно.Србија је гладна и жедна.

rodni

pre 13 godina

ma nemaju oni nikakvu podrsku,to ljudi iz beznadja idu da sruse ovu nesposobnu i najgoru vlast u istoriji srbije.inace da ljudi veruju ovom sojicu bilo bi ko 5 oktombra, ovako samo se nadaju da ce ispasti dinkic i njemu slicni a da ce demokrate opet napraviti vladu ovog puta bolju i bez ucenjivaca.

Beogradjanin

pre 13 godina

Izjave Vucica pokazuju da je to ista ona stara zlocinacka stranka Vojislava Seselja!

Za Vucicevu informaciju, oboriti neciji sajt je krivicno delo!

Joja

pre 13 godina

Joj,kontrolor besa naroda. Sinoc sam gledao B92 i zapanjio sam se kad sam video da Vučić više nije u granicama realnosti. Pa to je cista psihopatologija. To da vodi zemlju,Boze sacuvaj.
Pazi ovo,VMA su sluge režima, pa to nije normalno-

bezimena

pre 13 godina

"Naš je posao da očuvamo mir i stabilnost u zemlji.... rekao je Vučić".

Smanji doživljaj Vučiću, to je posao VLASTI a ti si to bio i zato to nikada više NEĆEŠ BITI!

Reč REŽIM, ma koliko puta je rekao, neće postati istina, ova vlast je izabrana na DEMOKRATSKIM IZBORIMA, kao što će i sledeća! Medjutim, kako izbezumljena SNS ovih dana sebi daje autoglove, jedan za drugim, šansu da predje cenzus ima samo ako se vrati u zagrljaj SRS, gde suštinski i pripada.

dzabu

pre 13 godina

"Dabogda nikada ne jeli i pili onoliko koliko Tomislav Nikolić jede i pije ", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.
Poceo i ovaj da kune i proklinje, da nece mozda da se vrati u radikale?

sasa s

pre 13 godina

Baba Jaga je pocela sa kletvama,sav repertoar pogrdnih reci su upotrebili,i obogatili sa nekim do sada necuvenim u nasim prostorima,a sada kunu i proklinju.Urska-Vucic,toliko lazi i neistina izgovori u tako kratkom roku,da je to neverovatno.Cudi me da ima ljudi kjoji u sve to poveruju,jer ni on sam ne veruje u to sto prica,samo lupeta i prosipa lazi da je to neverovatno.Cude me javni mediji koji mu daju toliko prostora,PINK je vec lega na rudu i postao glavni medijator svih lazi koje Urska prosipa.Pa i da pobede na izborima,zar takvi ljudi da nam budu predsednik i premijer,velja ministar,Vuklin,Milanka i drugi vajni naprednjaci.Ako vecina tako zeli onda nam nema spasa.

Marko

pre 13 godina

Sta treba da uradimo pa da se Vi i vas cenjeni vodja Toma povucete jednom zauvek i ucinite nam ogromno zadovoljstvo da vise ne gledamo te vase face. Covece imas 40 godina i jedino radno mesto koje si ikada imao je bilo ministarsko, pa kako bre imas obraza da pricas nesto?

vlajko

pre 13 godina

Ala kune kao da je ponikao u srs-u...ups pa i jeste....hehe. E moj vucicu i ja cu burno da reagujem ako vlast popusti i dozvoli vama PONOVO i opet PONOVO i za one koji se ne secaju PONOVO da dodjete na vlast. Znate samo da pravite haos po Srbiji i sire.

d1

pre 13 godina

neke Vuciceve izjave ovde su, ako ne krivicno delo onda vrlo blizu njemu

obaranje sajtova je krivicno delo, podsticanje na obaranje sajtova, tj krivicno delo je krivicno delo, zar ne?
PS. nisam pravnik pa me zanima

Ua foliranti!!!

pre 13 godina

Eh, jada... Mozda ce sada TN shvatiti kako je nama bilo za njegova vakata kada smo hleb, ulje, mleko kupovali na bonove, ziveli od 3 marke mesecno, mazali mast na hleba (sirok izbor: sa solju, paprikom ili secerom), struju vise nemali nego imali, pesacili po 9 km da stignemo do posla, skole u sred Beograda po snegu, mrazu...Blago njemu, sto bih volela da mogu da se lecim u bolnici gde bolnicki dan kosta 400 evra. Smucila mi se politika ali kada vidim vas folirante - nema bacanja koplja u trnje, ceracemo se jos.

ANĐELKA

pre 13 godina

Političke kampanje su prljave i beščašće su ako se kritikuju naprednjaci i njihovi postupci, a jezik mržnje, kakav koristi Vučić, i to još uz kletve, spada, kao, u pravu demokratiju.
Momak ne samo da je učio od Vojislava Šešelja i da je sve što zna taj nauk, on je, ispostavlja se sada, bio i dobar i revnosan đak Vjere Radete, stručnjaka za kletve.
U XXI veku koristiti kletve znači samo jedno - biti van vremena i prostora.

mima

pre 13 godina

a ja mislila da su zene te koje su zaduzene za kletve, pa kao da slusam radetu i poplazicku...Zene nekad klele, a bilo to dok su svi bili svpski vadikali, ili se opet spajaju, doolazi seki, sve ce da ih poredja u vrstu pa kad krene, onako, demokratski, da ih preslisava...

ivica

pre 13 godina

Ako je ovo politika,ja sam Tito
Kad bi mogli da ga ozivimo na jedno mesec dana.Ala bi bilo pometnje, a.
Sta li smo mi bogu zgresili da imamo ovakve politicare.
Dosli smo do kraja

Alex

pre 13 godina

E pa jedva cekam te izbore da vise ne slusam vasu patetiku. Evo ja mislim da, ako dodjete na vlast, treba Toma da ide pred sediste EU u Brisel i tamo strajkuje dok nas ne prime u clanstvo. Verujem da ce se smilovati, narocito kada im Vi kazete koliko je bescasno to sto se cude takvoj gomili gluposti. Ja cu u medjuvremenu da idem da strakujem gladju i zedju ispred banke, i ne prekidam dok mi ne odobre stambeni kredit!!

Posmatrač

pre 13 godina

Iz izjava g-dina Vučića (zamena glavne teze sporednom) vidi se da je i u SNSu jasno da ova predstava/performans/riality ima sve manju gledanost i da nešto mora da se menja... Izbore, zbog kojih je sve ovo i počelo, niko više i ne spominje. Da li je u pitanju medijski "kontraudar" DSa ili naivno/amatersko verovanje SNS u ovaj "tanki" scenario, ne znam...
Znam nešto drugo - i u prethodnoj stranci i u ovoj "drugoj" g-da Nikolić i Vučić pre izbora i pred izbore toliko blamiraju sebe, svoju partiju i politički program, da to ne može da bude slučajno...
Razmislite, molim vas, o tome!

Nikolaj

pre 13 godina

Ovi ljudi da vode Srbiju?!? Taman pomislim da su se malo opametili, kad ono auto- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! Čujete samo taj rečnik: "sluge režima", "daboga nikada jeli i pili...", "brutalna kampanja", "Voleo bih da to urade i sa sajtovima RTS i B92"...Hvala vam što ste nas podsetili još jedan put kakvi ste u stvari. Džabe vas američke PR agencije savetovalale za velike pare kad ostajete negativni, primitivni, mračni, manipulativni, arogantni, zlonamerni i zajedljivi. Ako dođete na vlast, mogu samo da kažem jedno: Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!

Predrag

pre 13 godina

Novinari treba da bojkotuju Vucica.
Vuk dlaku menja...
Kad bi , ne daj boze ,bio premijer pola novinara bi uhapsio.
Gori je od Seselja iz najgorih dana.

Siniša

pre 13 godina

Ovog lika treba smestiti u ludnicu, on je težak bolesnik...koga on interesuje, niti je poslanik...on je niko i ništa. Ja sam lepo govorio, to su ti isti ljudi koji su huškali narod na krvoproliće, koji su veličali Ratka Mladića...koji su B92 i njihove novinare postavljali kao metu za ,,slobodne strelce'', koji su slavili kada je Đinđić streljan, a pre toga ga posatvili kao metu, verovatno su slavili to kao lični ,,uspeh''-nakon završene zajedničke akcije..., to su ti ljudi koji su najveći protivnici ulaska Srbije u EU, koji sve rade kako bi Srbija bila divlja zemlja u kojoj kriminal cveta, a to je njihovo polje, teren u kome se najbolje snalaze...
Oni ne znaju šta znači demokratija, tu se slabo snalaze, diktatura je polje gde su najjači, kada zabranjuju i kažnjavaju medije koji ne misle kao oni...
Nisam video da su štrajkovali glađu kada je, za vreme njihove vladavine, DB ubijala na Ibarskoj magistrali političke protivnike, kada je streljan Stambolić... kada su ubijeli novinare... to je bila diktatura u kojoj su učestvovali, ne misliš kao ja - budeš streljan...
Tada su se politički protivnici gledali preko nišana puške, u skuštini tukli...za razliku od danas kada razgovaraju i uvažavaju jedni druge...i više nego što je normalno - Tadić više razgovara sa Nikolićem nego sa svojim koalicionim partnerima...ali to ovoj EKIPI ne odgovara, oni bi da nas vrate u prošla vremena, huškaju narod na krvoproliće...u nedostatku programa, prelaze na teren na kome se najbolje snalaze. samo su jedno zaboravili - ima nas 5 miliona koji takvu Srbiju neće, koji će se žestoko suprostaviti ovim likovima.

beznađe

pre 13 godina

oho, evo ga Vučko je počeo da gubi živce, džabe svi kursevi iz finog ponašanja kod Montgomerija, opet počinju da lete stare radikalske kletve! Nikolić je svoj najveći neprijatelj, ne treba nikakva kampanja protiv njega, dovoljno ga je videti kako se valja na kanabetu kao Šojić zbog dve nedelje izbora, i već mu se cela Srbija smeje! To što je narod gladan i ogorčen, ne znači da su svi pali na glavu pa da prizivaju nazad Velju Ilića, Vulina i Kariće. A što se tiče istorije beščašća, posle citiranja Đinđića SNS ulazi u njen sam vrh!

Svetlana, Pančevo

pre 13 godina

Ja mislim da ste vi (Vučić) tako namagarčili svoga šefa, da sada ne znate šta vas je snašlo. Mislili ste da će ceo svet stati u odbranu vašeg vajnog lidera, a ono ćorak. Niti možete dalje, a ne vraća vam se unazad... Zašto se vi niste žrtvovali? Zato što ste politikant i demagog. Sramota.

rodni

pre 13 godina

ma nemaju oni nikakvu podrsku,to ljudi iz beznadja idu da sruse ovu nesposobnu i najgoru vlast u istoriji srbije.inace da ljudi veruju ovom sojicu bilo bi ko 5 oktombra, ovako samo se nadaju da ce ispasti dinkic i njemu slicni a da ce demokrate opet napraviti vladu ovog puta bolju i bez ucenjivaca.

Boban

pre 13 godina

Ovaj covek je nacisto prolup'o. Kletve, lazne optuzbe, poredjenje baba i zaba itd.

Totalan nedostatak razuma i dokaz duboke krize u kojoj se nasla ova radikalna struja posle nepromisljenog postupka njenog sefa. Ljudi koji ni na jedno goruce pitanje naseg drustva nisu imali KONKRETAN odgovor osim deklarativnih i uopstenih izjasnjavanja. Cudo jedno!

Srbin

pre 13 godina

Najveci problem SNS su dva nesposobnjakovica, lusera, Vucic i Nikolic. Steta, sto DS nema pravu, sposobnu opoziciju. Srbija bi bila bolja zemlja.

подрашчанин

pre 13 godina

Чим је Вучић почео да куне значи да су изгубили битку са ДС-ом. Тако су и радикали кунули 2008 године кад су пукли на изборима...

Siniša

pre 13 godina

Ne može da se sa ljudima iz 90' menja Srbija, to je valjda svima jasno, samo se vrtimo u krug. Prepakovani radikali, Velja, Karići i ekipa samo nas vode u haos i još veće propadanje. Trebaju nam novi ljudi, obrazovani, pošteni, sposobni...

neko iz mase

pre 13 godina

"Naprednjaci" pokazuju svoje pravo radikalsko lice! Sad cemo sve vise i vise prisustvovati pretnjama koje ce im potpuno urusiti rejting! Dakle, sigurno gube izbore! Vadikal ostaje vadikal...

sasa jokic

pre 13 godina

Opet vucicu obecavas nesto sto ne mozes da ispunis. Rekli ste prosle nedelje da cete izaci sa ponudom koja se ne odbija, i sta bi?! Odbise je na jedan. Sto se tice izbora klinike, mozda cu zvucati maliciozno, ali meni se cini da je Toma zamoljen od strane ljudi koji podrzavaju njegovu stranku da napravi marketing klinici koja je u blokadi! Vucicu, mislim da ste napravili jednu od najvecih promasaja u istoriji parlamentarne demokratije, i sada kada ste upali u zivo blato, umesto da se mnogo ne mrdate kako ne bi jos dublje propadali, Vi radite suprotno!Po ko zna koji put ste zbunili svoje glasacko telo. Mislim da im tek sada nista nije jasno, i da vise nemate sanse da okupite vise od par hiljada ljudi da mitingase. Mene licno je bilo sramota kada sam cuo kakva je to ponuda koja se ne odbija, mislim kao odraslog coveka iako nemam nikakve simpatije prema SNS.Da blam bude jos veci, Toma se pozvao na hriscanstvo, ne znajuci da je to apsolutno ne hriscanski gest. Amaterski Vucicu, bas amaterski!

swayzak

pre 13 godina

Vučić sve više zvuči kao što je zvučao kad je bio u Srpskoj Radikalnoj Stranci, kada su radikali stalno kukali kako ih svi ugnjetavaju pa od sebe večito prave nekakve žrtve ne bi li na taj način ocrnili vlast. Sve Vučićeve nedavne izjave su uvrede za ljudsku inteligenciju.

тоша

pre 13 godina

Охо, почео Вучић и да куне! Ко оно у јесен 2008 године Вјерица Радета, Наташа Јовановић и слични! Нема шта, радикали остају радикали па макар се називали и напредњаци...

beleznik

pre 13 godina

Dakle, kad sutra Nikolic dodje na vlast ocekujem od njega da pocne strajk gladju i zedju ispred americke ambasade. Treba da kaze da nece jesti i piti dok god Amerikanci ne vrate Kosmet pod vlast Srbije...

Bio_sam_na_mitingu_student_Dragan_A.

pre 13 godina

Cilj Tome Nikolića jeste raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Izbora kao najdemokratskijeg mehanizma za zaštitu građanki i građana Srbije od zloupotreba sadašnje političke garniture (..., na redu: Telekom Srbija, ...).

Iako bi neki iz vlasti voleli da je na mitingu došlo do nasilja i rušenja, a za to je postojala energija u narodu jer je, ali bukvalno, doveden do ruba egzistencije (čitaj npr. nominalno povećanje plata od 5,5% za one koji mesecima/godinama nisu primili platu, a ostalima pojede inflacija, je realno 0), Toma se odlučio za potez dostojan poštovanja.

Zašto? Zato što u borbi za bolju i pravedniju Srbiju ne ugrožava živote građana, već lično svoj život.

To što su simbolika stiropora i M. Gandija predmet ismejavanja i sprdnje za vlast i analitičare u Srbiji govori o njihovoj političkoj ne/kulturi. Pri tom status kandidata za članstvo u EU, isključivo zavisi od ne/usvajanja proevropskih zakona, za šta je nadležna Skupština Srbije i njenih, odnosno naših 250 poslanika.

Lično ja, voleo bih da Toma prestane sa štrajkom, takođe, i da ne bude nasilja.

Dakle, izbori do kraja godine su jedino mirno rešenje!

zacudjeni posmatrac

pre 13 godina

Ko normalan jos moze verovati coveku koji je citav svoj zivot govorio da je Split u Srbiji pa cak i slao ljude da ratuju i ginu za to da bi onda poceo pricati kako Split ipak nije u Srbiji! Ono ratovali su i socijalisti ali su oni ipak pricali da je Split u Jugoslaviji a ne u Srbiji tako da ipak ima neke razlike...

lazar

pre 13 godina

...Vucicu,mai politike,nego aj' lepo s Tomom kod Velje na farmu,pa fino vazduh,zdrav zivot...
Kako Srbi vole da kazu"Da svima bude dobro".

mrak

pre 13 godina

Kakva crna kampanja? Sedim ovde u Kanadi i veze nemam sa DS-om, a opet mi je muka kad vas naprednjake i ostale radikale vidim na internetu ili o vama cujem od jadnih ljudi iz otadzbine. U kakvoj vi iluziji zivite kada ste umislili da vas narod treba i da ste vi izabrani da branite Srbiju? Majko mila, spasi Srbiju od ovakvih, pa da mogu da se u miru vratim u svoju zemlju. Kreiraju haos samo radi svojih fotelja i kad okupe par hiljada ljudi misle da im to daje legitimitet da sruse vladu.

Pa znate li vi sta je demokratija? Izgubis na izborima i cekas druge izbore, a ne da ucenjujete i da palite kako bi ste drzavu naterali na prerane.

bane toncic

pre 13 godina

sto se tice Tome NIkolica ovo sto rade coveku je zlocin, samo jos da
utvrdimo ko je zlocinac:

Da vidimo ko ima motiv, priliku i nema alibi, i jos ako se uklapa u profil
sve je po Agati Kristi. Usput ako ima svedoka...

motiv:
ko ima najvise koristi:
Vucic: ako Toma uspe u svojoj nmeri i ubije se Vucicu ostaje partija sa najboljim rejtingom u Srbiji, dobija izbore (kada god), vladu, upravne odbore i pare (uvek konacni motiv)
ako ne uspe Toma je zavrsio, Vucicu opet ostaje partija...
prilika:
Vucic je Tomin najblizi saradnik i glavni savetnik
alibi:
Nema, stalno je sa Tomom i mesto da ga odgovara od gluposti cak ga javno podrzava (sa sve svedocima: 'stotine hiljada' uzivo i par miliona preko TV)

JOs da vidimo 'Profil' A.V. se potpuno uklapa, u ovakvom poduhvatu je povratnik
jednog svog politickog oca je vec sklonio, sada ponavlja isti zlocin: isti motiv isti rukopis (poslao Seselja 'dobrovoljno' u Hag, iz nadu da se nece vratiti).


Dovoljno bar za jednu epizodu na Fox Crime ako ne i novu Agatu Kristi.

Na sebe preuzimam autorska prava za scenrio.

marko

pre 13 godina

Ne treba vama nikakva DS-ova kampanja sami ste navukli bes normalnih ljudi, na sebe (da i takvih jos uvek ima)
Necemo izbore na kojima ste vi - tunjavi i nesposobni jedina alternativa lopovima

Dejan

pre 13 godina

Procitani ste. Nikolica, niko nije terao na strajk gladju i to je njegova odluka ili odluka najuzeg rukovodstva vase stranke. Ukoliko se Nikolic odlucio na takav sumanuti korak onda treba da snosi i posledice.
Njegov strajk gladju je u funkciji odlaganja statusa kandidata Srbije za clanstvo u EU kako njegovi politicki protivnici iz DS-a ne bi imali cim da masu za vreme predizborne kampanje.

bezimena

pre 13 godina

@Mara 82

Svako normalan je za promene NABOLJE, medjutim, one ne postoje, niti su moguće, sa T. Nikolićem!
Ako ste Vi 82.godište ja Vam zavidim što ne pamtite zlodela TN&co (Vučić, K.Čavoški. O.Antić. Karići. Vulin itd.).
Pri tome, imajte na umu, svaki dan, da ne postoji država u kojoj se ne plaćaju porezi, takse, struja, voda, zdravstveno, penzijsko i sl, i da u najbogatijim zemljama zapada MORA MNOGO DA SE RADI kako bi se nešto steklo. Naš svet bi nekako da povrati investiciju, ili se obogati, ako može preko noći, što nigde NE BIVA!

sonebg

pre 13 godina

Dabogda nikada ne jeli i pili onoliko koliko Tomislav Nikolić jede i pije ", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Verica Radeta i Natasa Jovanovic bolje proklinju od tebe. Nista bre Vucicu nisi naucio.

неко из масе

pre 13 godina

Како оно беше Бригаде мученика Ал-Аксе! Ма не, сад смо ми у Србији добили Бригаде великомученика преподобног Ал-Томе Махатме Хаџи-Николића Гандија! Они се море глађу и жеђу, само још да почну да се бичују...

mirko

pre 13 godina

Pošto sam slušao jutrošnji DJilasov intervju na b92 ne razumem o čemu govori Vučić,jer čovek ni jednom rečju nije doveo u sumnju da Nikolić stvarno štrajkuje.Tokom celog intervjua pokušavao je da govori o drugim stvarima ali voditeljka je insistirala da DS ima problem,on joj je deset puta rekao da mu je žao zbog toga ali da je odluka samog Nikolića.Istina pomenuo je i Nikolićevo okruženje koje umesto da ga odgovara od štrajka,podržava ga i još više podstiče.Te kletve ti napadi na novinare ,taj njegov govor mržnje govore najviše o njemu.

Bora

pre 13 godina

Ako mislite da ce strajk zedju i gladju da ubrza izbore, vas genijalni izum,onda je to krajnje naivno,blago receno.Strajk u bolnickom okruzenju vise lici na medijsku igru ,na reklamu,nego na reskiranje zivota,jer tu su lekari,lekovi i novinari. Ono sto zabrinjava je pomisao na tako nesto od ljudi koji pretenduju da vode drzavu.Znam i da ovi sto sada vladaju to ne zasluzuju zbog svoje arogancije, korupcije, nesposobnosti, ali nisu naivni, i nece raspisati prevremene izbore.

deutschland

pre 13 godina

Ovo je sve bolesno. Politicari koji pretenduju da postanu vlast se ne ponasaju ovako. Ko ce za ovakve da glasa? Nisam protiv promena, ali ne vidim alternativu. Ovde je potreban psihijatar!

Vucicu,Vucicu....

pre 13 godina

Slazem se. DS vodi prljavu kampanju protiv Tomislava Nikoliva tako sto su mu zabranili da pije i jede. Sram ih bre bilo !

Rade

pre 13 godina

Nije ti prijatelj onaj ko te stalno tapse po ramenu odobravajuci svaki tvoj potez...ovaj politicki nepismen narod se navuko na prazne price dvojca bez kormilara i sad kad osetili da mogu cak i vlast da osvoje,ali znaju i da nemaju ni minimum znanja da vode drzavu,,morali su da skrenu vodu na DS vodenicu...a kako,eto tako...kakvi izbori,kakvi bakraci,ovo i corav vidi i gluv mora da cuje...ko je onda protiv Tome?Pa sam Toma...

Sasa

pre 13 godina

Da li ce ikada biti sudjeno Aleksandru Vucicu i Tomi Nikolicu za sve bljuvotine koje su uspeli da izgovore za poslednjih 15 godina. I posle se pitamo gde to ide Srbija. Gde moze da ide sa ovakvim recnikom?

kgb

pre 13 godina

Sada morate da opravdate zasto su najgori srpski tajkuni i najveci srpski kriminalci investirali u vas i da prihvatite i ovakve grozne uloge.Ovo sto sad radite ide samo njima u prilog a na stetu gradjana Srbije.

medijski sluga

pre 13 godina

Aco, jesu li i nasi komentari naruecni od DS-a?
Sumnjam da ih uopste citas inace bi i ti i Dalaj -Toma uputili izvinjenje ovim vasim lakovernim simpatizerima sto nemate plan za izlaz Srbije iz krize pa bedno zaokupljate paznju medija lakrdijom.
Dalaj-Tomi nece biti nista, on je toga od pocetka svestan kao sto je svestan ni da nece imati mentalnih posledica jer ni tu nema vise sta da izgubi..

a isto vodis i ti

pre 13 godina

Mada bih voleo da vidim promenu vlasti, mislim da smo joj nakon ovoga dalje neko ranije.

Sto se tice kampanje, mediji samo prenose ono sto se desava, a to je da Nikolic vodi kampanju protiv Nikolica...

Vlastimir

pre 13 godina

Izgleda da je Vučić pobrkao ko brani a ko napda Nikolića!? Ili baš ne shvata neke izjave koji mole Nikolića da prekine štrajk glađom i žeđom. Čak je postao naricaljka i baca kletve (to smo već čuli od njegovih bivših saboraca u skupštini). Ipak u politici trebamo ozbiljne, razborite i pre svega pametne ljude koji znaju šta će, kako i zašto. Bez plana deluje sve uzaludno.

J O K E R

pre 13 godina

i vucic i nikolic imaju u sebi taj provincisko ulicaski,pritivni,svadjalacki ,pateticni stil i nacin komunikacije preko medija,sto me najvise odbija od sns-a,njihovih poruka kao i "obecanja bez posloge!!??...MOJA PRIJATELJSKA I DOBRONAMERNA PORUKA SVIM POLITICARIMA GENERALNO A POSEBNO OMNIMA KOJI SE POJAVLJUJU NA PRVIM STRANICAMA :ostavite se ulice,ulice su za prolaznike,a vi se borite u skupstini,preko radija,televizije i novina,pazite na recnik,stil i nacin,bez zakrvavljenih ociju,bez sutiranja,psovanja i ne daj boze pesnicanja i sto je najvaznije -BEZ LAZI,PREPOTENTNOSTI,UOBRAZENOSTI I POMISLI DA STE JEDINI I NEZAMENLJIVI!!!BEZ SVAKOG SE MOZE,A PAMETNIJIH I POSTENIJIH-KAO I LOPOVA I HOHSTAPLERA-IMA NA SVE STRANE...

fandjo

pre 13 godina

Ako je istina sve ovo sto lekari govore o mogucim posledicama odbijanja vode i hrane, otkazivanju organa i ako Nikolic ZAISTA strajkuje, mene interesuje kakve su moguce TRAJNE POSLEDICE po njegovo zdravlje, tj da li ce Nikolic sutra moci biti recimo predsednik vlade, skupstine ili drzave, vlade itd, itd

bezimena

pre 13 godina

Nešto mislim...TN(T)&co su promašili sa celim paketom. Da su se opredelili samo za štrajk gladju rialiti šou bi trajao mnogo duže...ovako, završiće se brzo (TN(T) će da se onesvesti posle lega slede infuzije i oporavak), pa će SNS (Karići) prostor na medijima morati debelo da plaćaju. :))

joe

pre 13 godina

I sta je uradio Nikolic ovim strajkom?Totalni kontraefekat!Sebi pravi zdravstvene probleme a sa druge strane pomera fokus sa katastrofalnog stanja u drzavi na pitanje dokle ce da gladuje.Na taj nacin u stvari pomaze demokratama da profitiraju iz ovoga.Ocajna strategija....

Mara 82

pre 13 godina

Dobro, ja ceo dan citam vase komentare i ne mogu da verujem! Privatnik sam u pokusaju (ovo u pokusaju kazem zato sto jedva sastavljam kraj sa krajem, radim sama sa muzem jer o radniku mozemo samo da sanjamo i vise ne znam ni da li sam na toj bednoj pozitivnoj nuli) i od silnih poreza, te pdv, komunalna taksa, porez na imovinu, za koriscenje radia, za doprinose, djubretare, penziono koje ni u ludilu necu docekati...ne mogu da disem. Nas privatnike su unistili, ljudi koji pokusavaju da osnuju neki svoj biznis masovno otvaraju i posle par meseci zatvaraju radnje jer od nas, malih i sitnih gledaju i vazduh da naplate a tajkune i lopove nagradjuju tako sto im maltene poklanjaju i ono male drzavne svojine sto je ostalo. Oni su oslobodjeni svega i jedina obaveza im je da njima gurnu koje milionce i dil je sklopljen, o zaposlenju u struci mogu da mastam. E PA MUKA MI JE VISE!!! I zato vas koji ste postavljali ovakve komentare molim da mi objasnite kako mozete da podrzavate ovu vlast i da pljujete neargumentovano one koji zele promene. Objasnite mi molim vas zasto tako pricate, jer dobro zivite, jer ste zadovoljni i smatrate da Srbija ovim putem kojim "ide" ima neki prosperitet i da ce nama biti bolje??? Ja ne sumnjam da je clanovima vladajucih partija dobro, ali sta je sa nama "obicnim smrtnicima"? Dajte ljudi probudite se!!!

miki

pre 13 godina

Skoro sam gledao film o Hitleru.
Ovaj mali je poskidao Gebelsove fore.Lazi,lupetaj do besvesti,prodaj maglu,izigravaj socijalnu ustanovu(Srpska Nascionalsocijalisticka Stranka).B92 je kriv za to sto ste pustili taj film i dali mu ideju.

Olaf Magnusson

pre 13 godina

Nikolic trenutno vodi apsolutno maestralnu, najuspesniju i najdelotvorniju kampanju protiv Nikolica i SNS.

Ovakav idiotski autogol stvarno nije bio lako predvidiv, cak i ako se uzme u obzir radikalna proslost.

Tadic treba spomenik da mu podigne, he he...

Dare

pre 13 godina

A sto se ne uhvati za Micuna,njemu si mogo i unucice da spomenes...da bude ko onda...i ja imam izabranog lekara,ali kad bi me odneli zbog strajka gladju,i jos gore,zedju,odmah bi me vezali ako treba i pravac ludara...

Igorko

pre 13 godina

Ali iskreno, pa stvarno ga preterase, sad ispade da Nikolic tera investitore, te da je on odgovoran i za ovoliku pljacku i korupciju... Jos ce da ispadne da je glasao Djilasa za predsednika KSS.

preskocen dorucak

pre 13 godina

Novinari su ga pitali da li SNS ima veze sa "obaranjem" sajta SPS, a zamenik predsednika naprednjaka je rekao da ne zna ko je to učinio, ali da bi voleo da upozna "te sposobne ljude", da ih odvede na ručak...

Ni manje ni vise nego na ručak!!!
Toma umire od gladi a on bi na ručak.

Ивана

pre 13 godina

Тадићу поднеси оставку.Избори су унтрашња ствар Србије.Одреди тачан датум расписиавања избора.Уништили сте све државне институције.Уништили сте нам правосуђе, тужилаштво, економију, привреду, производњу и индустрију.Шта још хоћете?! Распишите изборе под хитно.Србија је гладна и жедна.

janika

pre 13 godina

... Ne razumem zasto mnogi poistovecuju Tomu i Tadica pa Toma je opozicija,mozda bude los ili dobar ali trenutno je opozicija,a ko je pozicija ?Onaj sto dolazi u Suboticu pa ne svrati u gradsku kucu nego u piceriju BOSS ?Onaj sto ne moze da svrati u Suboticu a da slucajno ne svrati u piceriju BOSS ?Ili ceo vrh DS-a u piceriji BOSS?pa zar predsednice da ti je vazniji vlasnik Cakanj Lajos ,nego cela Subotica? Pa zar on koji je oteo ceo centar grada ?Da li znas predsednice da je taj isti Cakanj Lajos 2010 odmah posle vecere sa vama 20 metara dalje izbacio staru zenu iz sopstvene kuce ?Da li znas predsednice da Suboticani ti to ne mogu oprostiti ? da li znas predsednice da piceriju BOSS u Subotici zovu Suboticka Silerova ?da li znas predsednice da i ko je glasao za tebe i ko nije i njemu si predsednik a ne neprijatelj-ne ,ne znas predsednice......E ZATO IZBORI jer ako nas ovakve Evropa primi onda ni Evropa nije vredna nicega - to je i jedina nada ovog naroda da sistem vrednosti Evrope jedino moze da menja nase vrednovanje sistema vrednosti da ulaskom u uniju mozda ona natera da se pohapse lopovi, jer DS ....DS...

RAXX

pre 13 godina

Nema smisla da se ova agonija produžava. Poručio bih čelnicima demokratske stranke da će ih narod smatrati lično odgovornima za eventualne posledice po zdravlje ili život gospodina Nikolića,a onda više neće biti bitno kada su izbori,jer će oni biti politički mrtvi. Zato mi je nerazuman toliki njihov strah od izbora. Pa zar misle da će eventualno dobijanje statusa kandidata popraviti njihov rejting nakon svega što su uradili ovoj zemlji ?! Pa ne postoji stvar koja bi učinila da demokratska stranka ponovo zajaše ovaj narod na 4 godine. Nemojte se džabe igrati vatrom,vlast više videti nećete ! Dajte nam izbore !

Miloš Radulac

pre 13 godina

Tadić je u nebranom grožđu. Šta god da odluči, pukao je. Voleo bih samo da se to sve završi bez negativnih posledica, jer nema potreba da se tranzicija vlasti vrši na način koji bi podrazumevao žrtve. Zato ih molim kao građanin, uzmite se u pamet. Niko ne traži da se predate bez borbe, samo tražimo ono što nam kao narodu pripada - dajte nam pravo da izaberemo ljude koji će voditi državu, jer u vas više nemamo poverenja!

Laszlo, Szenta

pre 13 godina

Na žalost - u pravu je.
da se ovo nekim slučajem događa Borisu, Čedi.....reakcije bi bile za 180 stepeni drugačije


Laszlo, Szenta

goca

pre 13 godina

Molim Tadica da neizigrava Milosevica, ako nastavi mozda se i njemu desi isto, naravno da to nezelim nikome pa ni njemu. Ali ovo je vec previse.
Tomo preki strajk, narod te treba.

Milutin

pre 13 godina

Pa kako tog Milosevicevog ministra informisanja nije sramota da bilo sta kaze o medijima. A da u ovoj zemlji postoji pravna drzava vec bi ga neko pozvao da objasni ovo podstrekavanje na obaranje sajtova.

gradjanin Rusije

pre 13 godina

Vučić je jedan najobičniji EKSTREMISTA,koji stoji iza mnogih zločina i Rušenja po Srbiji.Neverovatno koliko je uz pomoć svojih KGB mentora zla naneo u poslednjih 15 godina.Njegovi su i Obraz i NAŠI i 1389 i Dveri i kompletna ta ekipa.Radi informacije svakih 10-15 dana je u Moskvi a deca mu idu u Rusku osnovnu školu gde se obučavaju od malena .

BGS

pre 13 godina

Demonizacija gospodina Nikolića kojom orkestrira demokratska stranka,jer je u panici,neće proći. Podrška Nikoliću konstantno raste i proces tranzicije vlasti je već započeo. Najzad se akumulirala neophodna energija da svrgnemo trulu koaliciju sa vlasti i Tomislav Nikolić je najzaslužniji,kao inicijator.

Miloš Radulac

pre 13 godina

Da razjasnim jednom za svagda - mi status kandidata verovatno nećemo dobiti. Jer nismo usaglasili zakonodavstvo sa evropskim,nije izvršena restitucija,javni dug je poprimio neslućene razmere,stanje platnog bilansa i spoljni dug su gori nego devedesetih,imamo monopolizovano tržište i sudstvo koje je sve,smao ne nezavisno,a o indeksu korupcije je suvišno govoriti. Ako bi kojim slučajem i dobili status kandidata, (koji nam ništa ne bi promenio u životu,samo lepo zvuči),to nije zasluga demokratske stranke,već čin milosrđa Evrope. Zato pružam punu podršku čoveku koji bi,da je biop na vlasti,svakako učinio više od ovih da postignemo taj status kandidata.

Ивана

pre 13 godina

Тадићу поднеси оставку.Избори су унтрашња ствар Србије.Одреди тачан датум расписиавања избора.Уништили сте све државне институције.Уништили сте нам правосуђе, тужилаштво, економију, привреду, производњу и индустрију.Шта још хоћете?! Распишите изборе под хитно.Србија је гладна и жедна.

Igorko

pre 13 godina

Ali iskreno, pa stvarno ga preterase, sad ispade da Nikolic tera investitore, te da je on odgovoran i za ovoliku pljacku i korupciju... Jos ce da ispadne da je glasao Djilasa za predsednika KSS.

Bio_sam_na_mitingu_student_Dragan_A.

pre 13 godina

Cilj Tome Nikolića jeste raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Izbora kao najdemokratskijeg mehanizma za zaštitu građanki i građana Srbije od zloupotreba sadašnje političke garniture (..., na redu: Telekom Srbija, ...).

Iako bi neki iz vlasti voleli da je na mitingu došlo do nasilja i rušenja, a za to je postojala energija u narodu jer je, ali bukvalno, doveden do ruba egzistencije (čitaj npr. nominalno povećanje plata od 5,5% za one koji mesecima/godinama nisu primili platu, a ostalima pojede inflacija, je realno 0), Toma se odlučio za potez dostojan poštovanja.

Zašto? Zato što u borbi za bolju i pravedniju Srbiju ne ugrožava živote građana, već lično svoj život.

To što su simbolika stiropora i M. Gandija predmet ismejavanja i sprdnje za vlast i analitičare u Srbiji govori o njihovoj političkoj ne/kulturi. Pri tom status kandidata za članstvo u EU, isključivo zavisi od ne/usvajanja proevropskih zakona, za šta je nadležna Skupština Srbije i njenih, odnosno naših 250 poslanika.

Lično ja, voleo bih da Toma prestane sa štrajkom, takođe, i da ne bude nasilja.

Dakle, izbori do kraja godine su jedino mirno rešenje!

Mara 82

pre 13 godina

Dobro, ja ceo dan citam vase komentare i ne mogu da verujem! Privatnik sam u pokusaju (ovo u pokusaju kazem zato sto jedva sastavljam kraj sa krajem, radim sama sa muzem jer o radniku mozemo samo da sanjamo i vise ne znam ni da li sam na toj bednoj pozitivnoj nuli) i od silnih poreza, te pdv, komunalna taksa, porez na imovinu, za koriscenje radia, za doprinose, djubretare, penziono koje ni u ludilu necu docekati...ne mogu da disem. Nas privatnike su unistili, ljudi koji pokusavaju da osnuju neki svoj biznis masovno otvaraju i posle par meseci zatvaraju radnje jer od nas, malih i sitnih gledaju i vazduh da naplate a tajkune i lopove nagradjuju tako sto im maltene poklanjaju i ono male drzavne svojine sto je ostalo. Oni su oslobodjeni svega i jedina obaveza im je da njima gurnu koje milionce i dil je sklopljen, o zaposlenju u struci mogu da mastam. E PA MUKA MI JE VISE!!! I zato vas koji ste postavljali ovakve komentare molim da mi objasnite kako mozete da podrzavate ovu vlast i da pljujete neargumentovano one koji zele promene. Objasnite mi molim vas zasto tako pricate, jer dobro zivite, jer ste zadovoljni i smatrate da Srbija ovim putem kojim "ide" ima neki prosperitet i da ce nama biti bolje??? Ja ne sumnjam da je clanovima vladajucih partija dobro, ali sta je sa nama "obicnim smrtnicima"? Dajte ljudi probudite se!!!

Laszlo, Szenta

pre 13 godina

Na žalost - u pravu je.
da se ovo nekim slučajem događa Borisu, Čedi.....reakcije bi bile za 180 stepeni drugačije


Laszlo, Szenta

RAXX

pre 13 godina

Nema smisla da se ova agonija produžava. Poručio bih čelnicima demokratske stranke da će ih narod smatrati lično odgovornima za eventualne posledice po zdravlje ili život gospodina Nikolića,a onda više neće biti bitno kada su izbori,jer će oni biti politički mrtvi. Zato mi je nerazuman toliki njihov strah od izbora. Pa zar misle da će eventualno dobijanje statusa kandidata popraviti njihov rejting nakon svega što su uradili ovoj zemlji ?! Pa ne postoji stvar koja bi učinila da demokratska stranka ponovo zajaše ovaj narod na 4 godine. Nemojte se džabe igrati vatrom,vlast više videti nećete ! Dajte nam izbore !

Miloš Radulac

pre 13 godina

Tadić je u nebranom grožđu. Šta god da odluči, pukao je. Voleo bih samo da se to sve završi bez negativnih posledica, jer nema potreba da se tranzicija vlasti vrši na način koji bi podrazumevao žrtve. Zato ih molim kao građanin, uzmite se u pamet. Niko ne traži da se predate bez borbe, samo tražimo ono što nam kao narodu pripada - dajte nam pravo da izaberemo ljude koji će voditi državu, jer u vas više nemamo poverenja!

janika

pre 13 godina

... Ne razumem zasto mnogi poistovecuju Tomu i Tadica pa Toma je opozicija,mozda bude los ili dobar ali trenutno je opozicija,a ko je pozicija ?Onaj sto dolazi u Suboticu pa ne svrati u gradsku kucu nego u piceriju BOSS ?Onaj sto ne moze da svrati u Suboticu a da slucajno ne svrati u piceriju BOSS ?Ili ceo vrh DS-a u piceriji BOSS?pa zar predsednice da ti je vazniji vlasnik Cakanj Lajos ,nego cela Subotica? Pa zar on koji je oteo ceo centar grada ?Da li znas predsednice da je taj isti Cakanj Lajos 2010 odmah posle vecere sa vama 20 metara dalje izbacio staru zenu iz sopstvene kuce ?Da li znas predsednice da Suboticani ti to ne mogu oprostiti ? da li znas predsednice da piceriju BOSS u Subotici zovu Suboticka Silerova ?da li znas predsednice da i ko je glasao za tebe i ko nije i njemu si predsednik a ne neprijatelj-ne ,ne znas predsednice......E ZATO IZBORI jer ako nas ovakve Evropa primi onda ni Evropa nije vredna nicega - to je i jedina nada ovog naroda da sistem vrednosti Evrope jedino moze da menja nase vrednovanje sistema vrednosti da ulaskom u uniju mozda ona natera da se pohapse lopovi, jer DS ....DS...

goca

pre 13 godina

Molim Tadica da neizigrava Milosevica, ako nastavi mozda se i njemu desi isto, naravno da to nezelim nikome pa ni njemu. Ali ovo je vec previse.
Tomo preki strajk, narod te treba.

Beogradjanin

pre 13 godina

Izjave Vucica pokazuju da je to ista ona stara zlocinacka stranka Vojislava Seselja!

Za Vucicevu informaciju, oboriti neciji sajt je krivicno delo!

bezimena

pre 13 godina

"Naš je posao da očuvamo mir i stabilnost u zemlji.... rekao je Vučić".

Smanji doživljaj Vučiću, to je posao VLASTI a ti si to bio i zato to nikada više NEĆEŠ BITI!

Reč REŽIM, ma koliko puta je rekao, neće postati istina, ova vlast je izabrana na DEMOKRATSKIM IZBORIMA, kao što će i sledeća! Medjutim, kako izbezumljena SNS ovih dana sebi daje autoglove, jedan za drugim, šansu da predje cenzus ima samo ako se vrati u zagrljaj SRS, gde suštinski i pripada.

ivica

pre 13 godina

Ako je ovo politika,ja sam Tito
Kad bi mogli da ga ozivimo na jedno mesec dana.Ala bi bilo pometnje, a.
Sta li smo mi bogu zgresili da imamo ovakve politicare.
Dosli smo do kraja

Joja

pre 13 godina

Joj,kontrolor besa naroda. Sinoc sam gledao B92 i zapanjio sam se kad sam video da Vučić više nije u granicama realnosti. Pa to je cista psihopatologija. To da vodi zemlju,Boze sacuvaj.
Pazi ovo,VMA su sluge režima, pa to nije normalno-

sasa s

pre 13 godina

Baba Jaga je pocela sa kletvama,sav repertoar pogrdnih reci su upotrebili,i obogatili sa nekim do sada necuvenim u nasim prostorima,a sada kunu i proklinju.Urska-Vucic,toliko lazi i neistina izgovori u tako kratkom roku,da je to neverovatno.Cudi me da ima ljudi kjoji u sve to poveruju,jer ni on sam ne veruje u to sto prica,samo lupeta i prosipa lazi da je to neverovatno.Cude me javni mediji koji mu daju toliko prostora,PINK je vec lega na rudu i postao glavni medijator svih lazi koje Urska prosipa.Pa i da pobede na izborima,zar takvi ljudi da nam budu predsednik i premijer,velja ministar,Vuklin,Milanka i drugi vajni naprednjaci.Ako vecina tako zeli onda nam nema spasa.

Sasa

pre 13 godina

Da li ce ikada biti sudjeno Aleksandru Vucicu i Tomi Nikolicu za sve bljuvotine koje su uspeli da izgovore za poslednjih 15 godina. I posle se pitamo gde to ide Srbija. Gde moze da ide sa ovakvim recnikom?

Alex

pre 13 godina

E pa jedva cekam te izbore da vise ne slusam vasu patetiku. Evo ja mislim da, ako dodjete na vlast, treba Toma da ide pred sediste EU u Brisel i tamo strajkuje dok nas ne prime u clanstvo. Verujem da ce se smilovati, narocito kada im Vi kazete koliko je bescasno to sto se cude takvoj gomili gluposti. Ja cu u medjuvremenu da idem da strakujem gladju i zedju ispred banke, i ne prekidam dok mi ne odobre stambeni kredit!!

Marko

pre 13 godina

Sta treba da uradimo pa da se Vi i vas cenjeni vodja Toma povucete jednom zauvek i ucinite nam ogromno zadovoljstvo da vise ne gledamo te vase face. Covece imas 40 godina i jedino radno mesto koje si ikada imao je bilo ministarsko, pa kako bre imas obraza da pricas nesto?

bane toncic

pre 13 godina

sto se tice Tome NIkolica ovo sto rade coveku je zlocin, samo jos da
utvrdimo ko je zlocinac:

Da vidimo ko ima motiv, priliku i nema alibi, i jos ako se uklapa u profil
sve je po Agati Kristi. Usput ako ima svedoka...

motiv:
ko ima najvise koristi:
Vucic: ako Toma uspe u svojoj nmeri i ubije se Vucicu ostaje partija sa najboljim rejtingom u Srbiji, dobija izbore (kada god), vladu, upravne odbore i pare (uvek konacni motiv)
ako ne uspe Toma je zavrsio, Vucicu opet ostaje partija...
prilika:
Vucic je Tomin najblizi saradnik i glavni savetnik
alibi:
Nema, stalno je sa Tomom i mesto da ga odgovara od gluposti cak ga javno podrzava (sa sve svedocima: 'stotine hiljada' uzivo i par miliona preko TV)

JOs da vidimo 'Profil' A.V. se potpuno uklapa, u ovakvom poduhvatu je povratnik
jednog svog politickog oca je vec sklonio, sada ponavlja isti zlocin: isti motiv isti rukopis (poslao Seselja 'dobrovoljno' u Hag, iz nadu da se nece vratiti).


Dovoljno bar za jednu epizodu na Fox Crime ako ne i novu Agatu Kristi.

Na sebe preuzimam autorska prava za scenrio.

Siniša

pre 13 godina

Ovog lika treba smestiti u ludnicu, on je težak bolesnik...koga on interesuje, niti je poslanik...on je niko i ništa. Ja sam lepo govorio, to su ti isti ljudi koji su huškali narod na krvoproliće, koji su veličali Ratka Mladića...koji su B92 i njihove novinare postavljali kao metu za ,,slobodne strelce'', koji su slavili kada je Đinđić streljan, a pre toga ga posatvili kao metu, verovatno su slavili to kao lični ,,uspeh''-nakon završene zajedničke akcije..., to su ti ljudi koji su najveći protivnici ulaska Srbije u EU, koji sve rade kako bi Srbija bila divlja zemlja u kojoj kriminal cveta, a to je njihovo polje, teren u kome se najbolje snalaze...
Oni ne znaju šta znači demokratija, tu se slabo snalaze, diktatura je polje gde su najjači, kada zabranjuju i kažnjavaju medije koji ne misle kao oni...
Nisam video da su štrajkovali glađu kada je, za vreme njihove vladavine, DB ubijala na Ibarskoj magistrali političke protivnike, kada je streljan Stambolić... kada su ubijeli novinare... to je bila diktatura u kojoj su učestvovali, ne misliš kao ja - budeš streljan...
Tada su se politički protivnici gledali preko nišana puške, u skuštini tukli...za razliku od danas kada razgovaraju i uvažavaju jedni druge...i više nego što je normalno - Tadić više razgovara sa Nikolićem nego sa svojim koalicionim partnerima...ali to ovoj EKIPI ne odgovara, oni bi da nas vrate u prošla vremena, huškaju narod na krvoproliće...u nedostatku programa, prelaze na teren na kome se najbolje snalaze. samo su jedno zaboravili - ima nas 5 miliona koji takvu Srbiju neće, koji će se žestoko suprostaviti ovim likovima.

sasa jokic

pre 13 godina

Opet vucicu obecavas nesto sto ne mozes da ispunis. Rekli ste prosle nedelje da cete izaci sa ponudom koja se ne odbija, i sta bi?! Odbise je na jedan. Sto se tice izbora klinike, mozda cu zvucati maliciozno, ali meni se cini da je Toma zamoljen od strane ljudi koji podrzavaju njegovu stranku da napravi marketing klinici koja je u blokadi! Vucicu, mislim da ste napravili jednu od najvecih promasaja u istoriji parlamentarne demokratije, i sada kada ste upali u zivo blato, umesto da se mnogo ne mrdate kako ne bi jos dublje propadali, Vi radite suprotno!Po ko zna koji put ste zbunili svoje glasacko telo. Mislim da im tek sada nista nije jasno, i da vise nemate sanse da okupite vise od par hiljada ljudi da mitingase. Mene licno je bilo sramota kada sam cuo kakva je to ponuda koja se ne odbija, mislim kao odraslog coveka iako nemam nikakve simpatije prema SNS.Da blam bude jos veci, Toma se pozvao na hriscanstvo, ne znajuci da je to apsolutno ne hriscanski gest. Amaterski Vucicu, bas amaterski!

Vucicu,Vucicu....

pre 13 godina

Slazem se. DS vodi prljavu kampanju protiv Tomislava Nikoliva tako sto su mu zabranili da pije i jede. Sram ih bre bilo !

gradjanin Rusije

pre 13 godina

Vučić je jedan najobičniji EKSTREMISTA,koji stoji iza mnogih zločina i Rušenja po Srbiji.Neverovatno koliko je uz pomoć svojih KGB mentora zla naneo u poslednjih 15 godina.Njegovi su i Obraz i NAŠI i 1389 i Dveri i kompletna ta ekipa.Radi informacije svakih 10-15 dana je u Moskvi a deca mu idu u Rusku osnovnu školu gde se obučavaju od malena .

Posmatrač

pre 13 godina

Iz izjava g-dina Vučića (zamena glavne teze sporednom) vidi se da je i u SNSu jasno da ova predstava/performans/riality ima sve manju gledanost i da nešto mora da se menja... Izbore, zbog kojih je sve ovo i počelo, niko više i ne spominje. Da li je u pitanju medijski "kontraudar" DSa ili naivno/amatersko verovanje SNS u ovaj "tanki" scenario, ne znam...
Znam nešto drugo - i u prethodnoj stranci i u ovoj "drugoj" g-da Nikolić i Vučić pre izbora i pred izbore toliko blamiraju sebe, svoju partiju i politički program, da to ne može da bude slučajno...
Razmislite, molim vas, o tome!

vlajko

pre 13 godina

Ala kune kao da je ponikao u srs-u...ups pa i jeste....hehe. E moj vucicu i ja cu burno da reagujem ako vlast popusti i dozvoli vama PONOVO i opet PONOVO i za one koji se ne secaju PONOVO da dodjete na vlast. Znate samo da pravite haos po Srbiji i sire.

d1

pre 13 godina

neke Vuciceve izjave ovde su, ako ne krivicno delo onda vrlo blizu njemu

obaranje sajtova je krivicno delo, podsticanje na obaranje sajtova, tj krivicno delo je krivicno delo, zar ne?
PS. nisam pravnik pa me zanima

ANĐELKA

pre 13 godina

Političke kampanje su prljave i beščašće su ako se kritikuju naprednjaci i njihovi postupci, a jezik mržnje, kakav koristi Vučić, i to još uz kletve, spada, kao, u pravu demokratiju.
Momak ne samo da je učio od Vojislava Šešelja i da je sve što zna taj nauk, on je, ispostavlja se sada, bio i dobar i revnosan đak Vjere Radete, stručnjaka za kletve.
U XXI veku koristiti kletve znači samo jedno - biti van vremena i prostora.

Boban

pre 13 godina

Ovaj covek je nacisto prolup'o. Kletve, lazne optuzbe, poredjenje baba i zaba itd.

Totalan nedostatak razuma i dokaz duboke krize u kojoj se nasla ova radikalna struja posle nepromisljenog postupka njenog sefa. Ljudi koji ni na jedno goruce pitanje naseg drustva nisu imali KONKRETAN odgovor osim deklarativnih i uopstenih izjasnjavanja. Cudo jedno!

dzabu

pre 13 godina

"Dabogda nikada ne jeli i pili onoliko koliko Tomislav Nikolić jede i pije ", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.
Poceo i ovaj da kune i proklinje, da nece mozda da se vrati u radikale?

beleznik

pre 13 godina

Dakle, kad sutra Nikolic dodje na vlast ocekujem od njega da pocne strajk gladju i zedju ispred americke ambasade. Treba da kaze da nece jesti i piti dok god Amerikanci ne vrate Kosmet pod vlast Srbije...

Srbin

pre 13 godina

Najveci problem SNS su dva nesposobnjakovica, lusera, Vucic i Nikolic. Steta, sto DS nema pravu, sposobnu opoziciju. Srbija bi bila bolja zemlja.

miki

pre 13 godina

Skoro sam gledao film o Hitleru.
Ovaj mali je poskidao Gebelsove fore.Lazi,lupetaj do besvesti,prodaj maglu,izigravaj socijalnu ustanovu(Srpska Nascionalsocijalisticka Stranka).B92 je kriv za to sto ste pustili taj film i dali mu ideju.

preskocen dorucak

pre 13 godina

Novinari su ga pitali da li SNS ima veze sa "obaranjem" sajta SPS, a zamenik predsednika naprednjaka je rekao da ne zna ko je to učinio, ali da bi voleo da upozna "te sposobne ljude", da ih odvede na ručak...

Ni manje ni vise nego na ručak!!!
Toma umire od gladi a on bi na ručak.

mima

pre 13 godina

a ja mislila da su zene te koje su zaduzene za kletve, pa kao da slusam radetu i poplazicku...Zene nekad klele, a bilo to dok su svi bili svpski vadikali, ili se opet spajaju, doolazi seki, sve ce da ih poredja u vrstu pa kad krene, onako, demokratski, da ih preslisava...

fandjo

pre 13 godina

Ako je istina sve ovo sto lekari govore o mogucim posledicama odbijanja vode i hrane, otkazivanju organa i ako Nikolic ZAISTA strajkuje, mene interesuje kakve su moguce TRAJNE POSLEDICE po njegovo zdravlje, tj da li ce Nikolic sutra moci biti recimo predsednik vlade, skupstine ili drzave, vlade itd, itd

swayzak

pre 13 godina

Vučić sve više zvuči kao što je zvučao kad je bio u Srpskoj Radikalnoj Stranci, kada su radikali stalno kukali kako ih svi ugnjetavaju pa od sebe večito prave nekakve žrtve ne bi li na taj način ocrnili vlast. Sve Vučićeve nedavne izjave su uvrede za ljudsku inteligenciju.

mrak

pre 13 godina

Kakva crna kampanja? Sedim ovde u Kanadi i veze nemam sa DS-om, a opet mi je muka kad vas naprednjake i ostale radikale vidim na internetu ili o vama cujem od jadnih ljudi iz otadzbine. U kakvoj vi iluziji zivite kada ste umislili da vas narod treba i da ste vi izabrani da branite Srbiju? Majko mila, spasi Srbiju od ovakvih, pa da mogu da se u miru vratim u svoju zemlju. Kreiraju haos samo radi svojih fotelja i kad okupe par hiljada ljudi misle da im to daje legitimitet da sruse vladu.

Pa znate li vi sta je demokratija? Izgubis na izborima i cekas druge izbore, a ne da ucenjujete i da palite kako bi ste drzavu naterali na prerane.

Svetlana, Pančevo

pre 13 godina

Ja mislim da ste vi (Vučić) tako namagarčili svoga šefa, da sada ne znate šta vas je snašlo. Mislili ste da će ceo svet stati u odbranu vašeg vajnog lidera, a ono ćorak. Niti možete dalje, a ne vraća vam se unazad... Zašto se vi niste žrtvovali? Zato što ste politikant i demagog. Sramota.

Siniša

pre 13 godina

Ne može da se sa ljudima iz 90' menja Srbija, to je valjda svima jasno, samo se vrtimo u krug. Prepakovani radikali, Velja, Karići i ekipa samo nas vode u haos i još veće propadanje. Trebaju nam novi ljudi, obrazovani, pošteni, sposobni...

medijski sluga

pre 13 godina

Aco, jesu li i nasi komentari naruecni od DS-a?
Sumnjam da ih uopste citas inace bi i ti i Dalaj -Toma uputili izvinjenje ovim vasim lakovernim simpatizerima sto nemate plan za izlaz Srbije iz krize pa bedno zaokupljate paznju medija lakrdijom.
Dalaj-Tomi nece biti nista, on je toga od pocetka svestan kao sto je svestan ni da nece imati mentalnih posledica jer ni tu nema vise sta da izgubi..

Milutin

pre 13 godina

Pa kako tog Milosevicevog ministra informisanja nije sramota da bilo sta kaze o medijima. A da u ovoj zemlji postoji pravna drzava vec bi ga neko pozvao da objasni ovo podstrekavanje na obaranje sajtova.

rodni

pre 13 godina

ma nemaju oni nikakvu podrsku,to ljudi iz beznadja idu da sruse ovu nesposobnu i najgoru vlast u istoriji srbije.inace da ljudi veruju ovom sojicu bilo bi ko 5 oktombra, ovako samo se nadaju da ce ispasti dinkic i njemu slicni a da ce demokrate opet napraviti vladu ovog puta bolju i bez ucenjivaca.

Ua foliranti!!!

pre 13 godina

Eh, jada... Mozda ce sada TN shvatiti kako je nama bilo za njegova vakata kada smo hleb, ulje, mleko kupovali na bonove, ziveli od 3 marke mesecno, mazali mast na hleba (sirok izbor: sa solju, paprikom ili secerom), struju vise nemali nego imali, pesacili po 9 km da stignemo do posla, skole u sred Beograda po snegu, mrazu...Blago njemu, sto bih volela da mogu da se lecim u bolnici gde bolnicki dan kosta 400 evra. Smucila mi se politika ali kada vidim vas folirante - nema bacanja koplja u trnje, ceracemo se jos.

Predrag

pre 13 godina

Novinari treba da bojkotuju Vucica.
Vuk dlaku menja...
Kad bi , ne daj boze ,bio premijer pola novinara bi uhapsio.
Gori je od Seselja iz najgorih dana.

zacudjeni posmatrac

pre 13 godina

Ko normalan jos moze verovati coveku koji je citav svoj zivot govorio da je Split u Srbiji pa cak i slao ljude da ratuju i ginu za to da bi onda poceo pricati kako Split ipak nije u Srbiji! Ono ratovali su i socijalisti ali su oni ipak pricali da je Split u Jugoslaviji a ne u Srbiji tako da ipak ima neke razlike...

neko iz mase

pre 13 godina

"Naprednjaci" pokazuju svoje pravo radikalsko lice! Sad cemo sve vise i vise prisustvovati pretnjama koje ce im potpuno urusiti rejting! Dakle, sigurno gube izbore! Vadikal ostaje vadikal...

kgb

pre 13 godina

Sada morate da opravdate zasto su najgori srpski tajkuni i najveci srpski kriminalci investirali u vas i da prihvatite i ovakve grozne uloge.Ovo sto sad radite ide samo njima u prilog a na stetu gradjana Srbije.

marko

pre 13 godina

Ne treba vama nikakva DS-ova kampanja sami ste navukli bes normalnih ljudi, na sebe (da i takvih jos uvek ima)
Necemo izbore na kojima ste vi - tunjavi i nesposobni jedina alternativa lopovima

a isto vodis i ti

pre 13 godina

Mada bih voleo da vidim promenu vlasti, mislim da smo joj nakon ovoga dalje neko ranije.

Sto se tice kampanje, mediji samo prenose ono sto se desava, a to je da Nikolic vodi kampanju protiv Nikolica...

Olaf Magnusson

pre 13 godina

Nikolic trenutno vodi apsolutno maestralnu, najuspesniju i najdelotvorniju kampanju protiv Nikolica i SNS.

Ovakav idiotski autogol stvarno nije bio lako predvidiv, cak i ako se uzme u obzir radikalna proslost.

Tadic treba spomenik da mu podigne, he he...

тоша

pre 13 godina

Охо, почео Вучић и да куне! Ко оно у јесен 2008 године Вјерица Радета, Наташа Јовановић и слични! Нема шта, радикали остају радикали па макар се називали и напредњаци...

lazar

pre 13 godina

...Vucicu,mai politike,nego aj' lepo s Tomom kod Velje na farmu,pa fino vazduh,zdrav zivot...
Kako Srbi vole da kazu"Da svima bude dobro".

Nikolaj

pre 13 godina

Ovi ljudi da vode Srbiju?!? Taman pomislim da su se malo opametili, kad ono auto- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! Čujete samo taj rečnik: "sluge režima", "daboga nikada jeli i pili...", "brutalna kampanja", "Voleo bih da to urade i sa sajtovima RTS i B92"...Hvala vam što ste nas podsetili još jedan put kakvi ste u stvari. Džabe vas američke PR agencije savetovalale za velike pare kad ostajete negativni, primitivni, mračni, manipulativni, arogantni, zlonamerni i zajedljivi. Ako dođete na vlast, mogu samo da kažem jedno: Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!

подрашчанин

pre 13 godina

Чим је Вучић почео да куне значи да су изгубили битку са ДС-ом. Тако су и радикали кунули 2008 године кад су пукли на изборима...

beznađe

pre 13 godina

oho, evo ga Vučko je počeo da gubi živce, džabe svi kursevi iz finog ponašanja kod Montgomerija, opet počinju da lete stare radikalske kletve! Nikolić je svoj najveći neprijatelj, ne treba nikakva kampanja protiv njega, dovoljno ga je videti kako se valja na kanabetu kao Šojić zbog dve nedelje izbora, i već mu se cela Srbija smeje! To što je narod gladan i ogorčen, ne znači da su svi pali na glavu pa da prizivaju nazad Velju Ilića, Vulina i Kariće. A što se tiče istorije beščašća, posle citiranja Đinđića SNS ulazi u njen sam vrh!

неко из масе

pre 13 godina

Како оно беше Бригаде мученика Ал-Аксе! Ма не, сад смо ми у Србији добили Бригаде великомученика преподобног Ал-Томе Махатме Хаџи-Николића Гандија! Они се море глађу и жеђу, само још да почну да се бичују...

joe

pre 13 godina

I sta je uradio Nikolic ovim strajkom?Totalni kontraefekat!Sebi pravi zdravstvene probleme a sa druge strane pomera fokus sa katastrofalnog stanja u drzavi na pitanje dokle ce da gladuje.Na taj nacin u stvari pomaze demokratama da profitiraju iz ovoga.Ocajna strategija....

Rade

pre 13 godina

Nije ti prijatelj onaj ko te stalno tapse po ramenu odobravajuci svaki tvoj potez...ovaj politicki nepismen narod se navuko na prazne price dvojca bez kormilara i sad kad osetili da mogu cak i vlast da osvoje,ali znaju i da nemaju ni minimum znanja da vode drzavu,,morali su da skrenu vodu na DS vodenicu...a kako,eto tako...kakvi izbori,kakvi bakraci,ovo i corav vidi i gluv mora da cuje...ko je onda protiv Tome?Pa sam Toma...

Vlastimir

pre 13 godina

Izgleda da je Vučić pobrkao ko brani a ko napda Nikolića!? Ili baš ne shvata neke izjave koji mole Nikolića da prekine štrajk glađom i žeđom. Čak je postao naricaljka i baca kletve (to smo već čuli od njegovih bivših saboraca u skupštini). Ipak u politici trebamo ozbiljne, razborite i pre svega pametne ljude koji znaju šta će, kako i zašto. Bez plana deluje sve uzaludno.

mirko

pre 13 godina

Pošto sam slušao jutrošnji DJilasov intervju na b92 ne razumem o čemu govori Vučić,jer čovek ni jednom rečju nije doveo u sumnju da Nikolić stvarno štrajkuje.Tokom celog intervjua pokušavao je da govori o drugim stvarima ali voditeljka je insistirala da DS ima problem,on joj je deset puta rekao da mu je žao zbog toga ali da je odluka samog Nikolića.Istina pomenuo je i Nikolićevo okruženje koje umesto da ga odgovara od štrajka,podržava ga i još više podstiče.Te kletve ti napadi na novinare ,taj njegov govor mržnje govore najviše o njemu.

sonebg

pre 13 godina

Dabogda nikada ne jeli i pili onoliko koliko Tomislav Nikolić jede i pije ", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Verica Radeta i Natasa Jovanovic bolje proklinju od tebe. Nista bre Vucicu nisi naucio.

Dejan

pre 13 godina

Procitani ste. Nikolica, niko nije terao na strajk gladju i to je njegova odluka ili odluka najuzeg rukovodstva vase stranke. Ukoliko se Nikolic odlucio na takav sumanuti korak onda treba da snosi i posledice.
Njegov strajk gladju je u funkciji odlaganja statusa kandidata Srbije za clanstvo u EU kako njegovi politicki protivnici iz DS-a ne bi imali cim da masu za vreme predizborne kampanje.

Bora

pre 13 godina

Ako mislite da ce strajk zedju i gladju da ubrza izbore, vas genijalni izum,onda je to krajnje naivno,blago receno.Strajk u bolnickom okruzenju vise lici na medijsku igru ,na reklamu,nego na reskiranje zivota,jer tu su lekari,lekovi i novinari. Ono sto zabrinjava je pomisao na tako nesto od ljudi koji pretenduju da vode drzavu.Znam i da ovi sto sada vladaju to ne zasluzuju zbog svoje arogancije, korupcije, nesposobnosti, ali nisu naivni, i nece raspisati prevremene izbore.

bezimena

pre 13 godina

@Mara 82

Svako normalan je za promene NABOLJE, medjutim, one ne postoje, niti su moguće, sa T. Nikolićem!
Ako ste Vi 82.godište ja Vam zavidim što ne pamtite zlodela TN&co (Vučić, K.Čavoški. O.Antić. Karići. Vulin itd.).
Pri tome, imajte na umu, svaki dan, da ne postoji država u kojoj se ne plaćaju porezi, takse, struja, voda, zdravstveno, penzijsko i sl, i da u najbogatijim zemljama zapada MORA MNOGO DA SE RADI kako bi se nešto steklo. Naš svet bi nekako da povrati investiciju, ili se obogati, ako može preko noći, što nigde NE BIVA!

bezimena

pre 13 godina

Nešto mislim...TN(T)&co su promašili sa celim paketom. Da su se opredelili samo za štrajk gladju rialiti šou bi trajao mnogo duže...ovako, završiće se brzo (TN(T) će da se onesvesti posle lega slede infuzije i oporavak), pa će SNS (Karići) prostor na medijima morati debelo da plaćaju. :))

deutschland

pre 13 godina

Ovo je sve bolesno. Politicari koji pretenduju da postanu vlast se ne ponasaju ovako. Ko ce za ovakve da glasa? Nisam protiv promena, ali ne vidim alternativu. Ovde je potreban psihijatar!

J O K E R

pre 13 godina

i vucic i nikolic imaju u sebi taj provincisko ulicaski,pritivni,svadjalacki ,pateticni stil i nacin komunikacije preko medija,sto me najvise odbija od sns-a,njihovih poruka kao i "obecanja bez posloge!!??...MOJA PRIJATELJSKA I DOBRONAMERNA PORUKA SVIM POLITICARIMA GENERALNO A POSEBNO OMNIMA KOJI SE POJAVLJUJU NA PRVIM STRANICAMA :ostavite se ulice,ulice su za prolaznike,a vi se borite u skupstini,preko radija,televizije i novina,pazite na recnik,stil i nacin,bez zakrvavljenih ociju,bez sutiranja,psovanja i ne daj boze pesnicanja i sto je najvaznije -BEZ LAZI,PREPOTENTNOSTI,UOBRAZENOSTI I POMISLI DA STE JEDINI I NEZAMENLJIVI!!!BEZ SVAKOG SE MOZE,A PAMETNIJIH I POSTENIJIH-KAO I LOPOVA I HOHSTAPLERA-IMA NA SVE STRANE...

Dare

pre 13 godina

A sto se ne uhvati za Micuna,njemu si mogo i unucice da spomenes...da bude ko onda...i ja imam izabranog lekara,ali kad bi me odneli zbog strajka gladju,i jos gore,zedju,odmah bi me vezali ako treba i pravac ludara...

BGS

pre 13 godina

Demonizacija gospodina Nikolića kojom orkestrira demokratska stranka,jer je u panici,neće proći. Podrška Nikoliću konstantno raste i proces tranzicije vlasti je već započeo. Najzad se akumulirala neophodna energija da svrgnemo trulu koaliciju sa vlasti i Tomislav Nikolić je najzaslužniji,kao inicijator.

Miloš Radulac

pre 13 godina

Da razjasnim jednom za svagda - mi status kandidata verovatno nećemo dobiti. Jer nismo usaglasili zakonodavstvo sa evropskim,nije izvršena restitucija,javni dug je poprimio neslućene razmere,stanje platnog bilansa i spoljni dug su gori nego devedesetih,imamo monopolizovano tržište i sudstvo koje je sve,smao ne nezavisno,a o indeksu korupcije je suvišno govoriti. Ako bi kojim slučajem i dobili status kandidata, (koji nam ništa ne bi promenio u životu,samo lepo zvuči),to nije zasluga demokratske stranke,već čin milosrđa Evrope. Zato pružam punu podršku čoveku koji bi,da je biop na vlasti,svakako učinio više od ovih da postignemo taj status kandidata.