Sreda, 13.04.2011.

18:57

FSS pokrenuo postupak protiv Save

Fudbalski savez pokrenuo disciplinski postupak protiv Save Miloševića zbog izjave u "Insajder debati".

Izvor: B92

FSS pokrenuo postupak protiv Save IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

fudbaler???

pre 13 godina

Lepo je i cenim kada neko govori istinu,a takođe i kada odluči da se suprotstavi zlu,čak i na svoju štetu.Međutim smatram da imamo u našoj zemlji mnogo veće probleme od kriminala u sportu,sport je samo igra koja se između ostalog vekovima koristi da se narodu skrene pažnja sa suštinskih problema.To vam je kao kada dete plače a vi mu date igračku da bi mu skrenuli pažnju,ili neće da jede,vi mu date igračku i nahranite ga,isto i ova država uništava nam porodicu,veru,život,hrani nas da nekažem čime dok nas podstiče da se igramo ili bavimo igrom umesto da se suprotstavimo takvom sistemu.Dobro je da se suprotstavimo kriminalcima ali da oni odu iz sporta to je nemoguće,da bi se to desilo morali bi se ljudi generalno skroz promeniti,morali bi postati ljubazni,saosećajni,bezazleni,dobri i bez želje da sebično varaju svakog koga stignu...Dakle treba da se suprotstavljamo zlu,ali još bolje bi bilo kada bi smo ljudima pomogli da sami shvate šta je dobro a šta nije.

Hanibal

pre 13 godina

Samo kad bi znali zasto ?

Kriminal u fudbalu postoji
od kad ikad do dana danasnjeg, ali neverovatno - nema kriminalaca !

Savo svi znamo da si u pravu
i da ne govoris od napamet,
pa toliko je ocigledno !

Svima je poznato kako stvari
funkcionisu, samo je nas Savez sastavljen od postenih budala, koji pojma nemaju ni
o cemu !

Nateraces i njih da mora da se jadni, zaduzuju za nagadjanje...

Dragan

pre 13 godina

Da li je moguce da taj Tole Karadzic jos uvek nesto i nekoga predstavlja.Covek koji u svojoj karijeri ne moze da se pohvali ni moralom ni postenjem sedi na celu FSS i neguje i dalje taj isti nemoral i nepostenje.Mislim da ga politika podrzava jer je to bila i ostala Toletova najjaca karta od kumunizma ( veciti direktor i drustveni radnik) . preko Milosevica ( nergularna trgovina uz granicu)do danasnjih demokrata ( kvazi pro evropejac i covek koji ne zeli nikave promene).Mislim da prvo treba izprivatizovati fudbal a onda ce vlasnici znati kog ce izabrati na celo FSS kao sto je to slucaj svuda u svetu.Nase izmisljanje rupe na saksiji dovelo je fudbal na ivicu nestanka i dovelo je gomilu mangupa u sferu koja bi trebal da bude zasticena od njih.Jer ipak fudbal je samo sport gde name mesta za Toleta.

Nikola

pre 13 godina

Prvo, Sava malo vise lupeta nego sto bi trebalo, nije on bas najbistriji momak.
Drugo, upravu je! Jel ovaj Karadzic Gadafi?? Ne razumem...
Trece, kakav to disciplinski postupak FSS hoce da pokrene protiv Save? Sto ne pokrene protiv mene, i ja pricam svasta protiv FSS-a i onog cara Karadzica?
Opameti se Srbijo!

Goran

pre 13 godina

Smatram da je strašno koristiti bilo kakva sredstva represije protiv takvog sportiste i humaniste kakav je Sava Milošević. Kakvo je naše sudstvo moguće je i da se dokaže da je Savo za sve kriv i to brzo, dok se na drugoj strani odlaže proces u kome su optuženi profesori pravnog fakulteta u Kragujevcu u aferi Index.

NEBITNO

pre 13 godina

Kao potpuni nepoznavalac dogadjanja u fudbalu a gledajuci da je Ceca zaglavila /bar finansijski/ mislim da mnogi imaju razloga da pevaju i raskrinkaju zbivanja u pozadini i tesko da bas predsednik moze da bude zasticeni svedok... Izgleda da ce da bude "koferce pa u tuzilastvo"

Mozzart

pre 13 godina

Kao Delija, zelim Savi da istraje, i da istera istinu do kraja! Neka Dmitrovic svedoci, poci ce mnogi njegovim stopama, a rezultat svega ce biti - Tole na robiju! Dosta je mutljavina u ovoj mutnoj vodi... Zakacite i Zvezdu, i Partizan, bas me briga, hocu bre da gledam fudbal!

financijer

pre 13 godina

Ne zna Savo Milošević ko je gospodin Karadžić. Koliko je firmi upropastio, pa njegove afere sa privatnim firmama. Gospodin Karadžić je tajkun i zato su ga stavili na to mesto u FSS. Uvek je tamo odlazio na takve položaje gde se vrti novac. A u FSS ima dosta novca oko transfera fudbalera i sl.. No niko nije kriv dok ga sud ne proglasi krivim. Tako ni gospodin Karadžić nije kriv. On je ugledan gospodin koji je nasledio od dede nekoliko miliona evra pa zato ima. I nek neko proba da kaže i dokaže da nije tako. A FSS je "zlatna koka".

Babin_zub

pre 13 godina

Savo je pokrenuo ovo,ali da bi se ucinilo nesto,da bi od ovoga nastala lavina koja ce odneti sav shljam iz naseg sporta neophodno je da uz njega stanu i bivsi i sadasnji sportisti,treneri,navijaci...Bitno je da se iskoristi trenutak i da ako nam je stvarno stalo do postenja,istine i regularnosti SVI zajedno ustanemo i dok ih ne oduvamo NEMA SMIRIVANJA!

Goca

pre 13 godina

U čemu je problem?Ако мu dокаžu krivicu Savo će se nagoditi.Kad može Ceca za onolike utaje poreza može i Savo za ono što je pričao na B92.(usput verujem čoveku sve što je rekao).

GM

pre 13 godina

Savo je pokazao kakav je čovek, kada je u najgore moguće vreme igrao mali fudbal na Terazijama sa klincima , u majici Otpora.Savo svaka ti čast.U ovoj zemlji su od svega napravili kriminal.Zamisli u jednoj zemlji se pevaljka nagodila sa tužilaštvom zbog ,blago rečeno, nelegalnih radnji u fudbalu.Ej, pevaljka???

zoran

pre 13 godina

I najtiši šapat zaustavlja najjaču vojsku, ako govori ISTINU,
Nista nije jace od ISTINE,
ISTINA je kao najostriji mac,
ISTINA uvek izadje na videlo...
Ali je opasno biti pošten...

Stari znalac

pre 13 godina

Samo pregledajte snimak i kako se Tole ponasa kad mu se postavi "nezgodno" pitanje. Uvek gleda ulevo i gore! Pa, to je uzdbenicki primer lazova - to se uci na kursevima kako da provalis nekog da li laze. Ovi gestovi i grimase Toleta su klasicni primer lazova....
Ali, sta ce od svega biti? Jedino se plasim da Savu ne ugroze fizicki. Ove bande nemaju obzira.

steva

pre 13 godina

ko je ikad u životu šutno loptu, ima da ga karadić tuži ako ne misli ko on ... zato se zapitajte šta radite idući put kad krenete na poljanče ....

crveni karton

pre 13 godina

Ma nema tu sta.Derbi CZ-Partizan-Vojvodina se u opste ne nalaze na kvotama i na listama po kladionicama u berlinu i parizu,u brazilu i portugalu zbog korupcije.
A to je jasan dokaz da je nas fudbal na nivou one seljacke utakmice gde sudijama leti glava.
I ako mi savo nije neki igrac timski i nije se bog zna koliko pokazao za savezni tim, ovog puta ga zaista podrzavam i to maximalno.
Ono sto mi se svidelo jeste mehanizam koji je savo slikovito objasnio kava je razlika kad sudija previdi i pogresi, a kako izgleda kad sudija to radi u kontinuitetu.
Interesuje me da li je ovaj debeli sportista na prase iz FSS bio na celu u vreme trgovine i transvera igraca iz obilica?
Mozda je savo ubo srz problema i centar organizovane mafije,jer je nemoguce da te neko optuzi,a inace je javna tajna i da se ti smejes.Da podsetim i ceca se smejala 2008 kad je na pinku rekla da placa porez i da je cista

dr

pre 13 godina

Samo da kazem ja nesto,ali demokratski i bez pretnje.
Vi iz vrha drzave mnogo ste pustili svoja krila,a niste svesni da narod gladuje,koji ce besan izaci na ulice i zgazice vas kao miseve,nece vas stititi ni vojska ni policija jer ni oni nisu zadovoljni platama i uslovima,bice opet rusenje skupstine bagerom. Nemojte da se igrate,vulkan samo sto nije eksplodirao.

doom

pre 13 godina

зна Сава шта су лопине, ономад му у Италији оплевили гајбу док је играо за Парму само зато што је био против Цобета, питајте Толета сигурно зна ко је крцн'о браву...

Predrag

pre 13 godina

Fudbalski savez je najstabilnija organizacija u zemlji...
Rece i ostade ziv...
Ne mogu da verujem da se ovakvim protuvama ne moze nista...
Savo , oduvaj ga!!!

helen

pre 13 godina

Krivo im je sto je covek rekao istinu.Bravo za Sava koji je mnogo puta pokazao da je covek.A onaj Karadzic kao nista ne zna, to nije u njegovoj nadleznosti, nije obavesten, on nema pojma. Kao da je imao potres mozga.Smejurija.

Peđa-Bgd

pre 13 godina

Kako da kazne Savu? Oduzimanjem mandata? Novčano? Pa nije on zaposlen u FSS! Mogu li onda da kazne i nas ostale. Mnogo nas misli kao Sava.Smeta kad se kaže bandi istina. A, i, šta je mogao da mu odgovorio Tole zvani prevara?

p.s - Podrška Savi, nekadašnjem majstoru ove igre.

kraja

pre 13 godina

...pa kad je obelodanjeno da je za miladinov "otkup" placeno milion $ iz nasih dzepova, vlada je u grdnom besu pocela da pretura po svojim redovima i trazi insajdera...
...ne, nisam promasio temu...
...a homen je tad u nastupu prosvetljenja rekao da ce taj novac "biti nadoknadjen budzetu oduzimanjem imovine od mafije i kriminalaca" - predpostavljam da je u vidu imao cecu i slicne...

...da, poruka pred izbore, nismo zaboravili miladina kovacevica...

KUROSAVA......................

pre 13 godina

Dragi Savo.Nisi ti pogrešio ništa, niti si kazao što se već ne zna,nego je problem ,što si ti isturen kao oštrica napada da se tvojim autoritetom ličnim i tvojim britkim jezikom neko posluži za ono što sledi ,a to je donošenje zakona o sportu gde će konačno biti jedini naš evropski fudbalski osvajač pehara i udruženje slobodnih umetnika koje sa raspadom SFRJ sve poosvajalo a naročito dok je Marjanović bio živ i tu je kraj.
Košarka je ... rukomet....vaterpolo....sistematskim uništavanjem svakog segmenta dolazimo do potpunog rasula našeg sporta tako da je ova priča samo DEŽEVI i može se podvesti pod istu takvu priču kao nagodba Cecilije sa Tužilaštvom.Od Države OSTALO je samo D...aFERIM...

bojan radovanovic,gazda baska,hahahahahahahahahahaha

pre 13 godina

ma sve je ovde korumpirano,ja sam partizanovac,ali mi se sve smucilo,ni ovi iz zvezde nisu nista bolji,sve su to olosi,da nemaju pomoc sudija,odavno bi ofka,vosa i rad osvajali titule.A kad smo vec kod toleta,mogu da vam kazem jedan podatak od prosle godine kada se znalo da je bask u srpskoj ligi namestio 15 svojih utakmica i namestao sudije protiv radnickog iz obrenovca na 15 utakmica,to jest,celu drugu polusezonu,to je ceo beograd znao i verujem pola srbije,ali je toma to zataskao zato sto je bojan radovanovic,gazda baska,bio u upravnom odboru partizana kada je tole bio predsednik i davao ogromne pare u klub,tako da je to sve povezano.Najbolje bi bilo za nas fudbal da se ugasi i da ova deca od 10 godina igraju,pa kad oni dodju u godine za prvi tim da se aktivira ponovo,mozda bi se tada situacija poboljsala....uh...tuzno je sve ovo...ali takva nam je drzava cela

< insert name>

pre 13 godina

Dugo sam mislio da je Savo jedan od onih priglupih fudbalera kome je na interview-u svaka druga rec "Pa, svakako...".
Prijatno sam se iznenadio cuvsi ga kako prica i da dodam, svaka cast Savo na ovoj izjavi.
A onom Karadzicu po faci vidis da nesto mulja!

G.Petrovic

pre 13 godina

Napred Savo oni i njihovi vec decenijama vrsljaju u FSS-u kao da je njihovo vlasnistvo.Nastave li ovako rasprodace sve klubove u bescenje a za svoju korist...

swedroid

pre 13 godina

"Karadžić: Današnji fudbal je otišao kilometarskim koracima napred. Danas je Fudbalski savez najstabilnija organizacija u Srbiji. "
===========================
Naravno, to je i Savo rekao samo lepo a ocigledno da nasilnicko rezonovanje Karadzica to i potvrdjuje :
Srbija je mafijaska zemlja u kojoj razni mafijaski klanovi upravljaju svojim dodeljenim segmentima.

Dusan

pre 13 godina

Sada je trenutak, kada su izgubili totalno razum da se konacno obracuna sa FSS! Dimitrijevic je izneo tvrdnje o kriminalnim radnjama, Dacicu reaguj!

Sale

pre 13 godina

Stari oproban metod u zemlji zbudz .... Kad te neko "napadne" argumentima, ti ga lepo tuzis, znas da ce se postupak resavati jedno 30 godina, jer je ovo ipak reformisano pravosudje, a dok se tuzba resava ti i dalje radis sta zelis(citaj krades)... A ako se kojim slucajem i desi da se postupak zavrsi u rekordnoj brzini (verovatnoca da se pojave vanzemaljci)... uvek mozes da se nakodis sa sudijama i drzavom za milionce-dva ...
Savo, puna podrska ....

Billy

pre 13 godina

Kao i sve ostale prevare u nasoj zemlji i ova ce ostati nerazjasnjena ili ce se zataskati ili cak nagoditi :) to je sad aktuelno.

A svi vrlo dobro znaju koliko se utakmica namesta... Pitajte direktore kladionica, ako hoce iskreno da Vam kazu...

itc.

pre 13 godina

Neko je u jednoj danasnjoj vesti ostavio komentar i listu koju treba dopuniti. Ja na nju dodajem FSS, vi nastavite:

"Pohapsiti: Dačića, Tadića, Palmu, Malovićku, Homena, i još mnoge tako redom. Pa onda nek Ceca otpeva neki koncert i plati otkupninu da sede kod kuće bar 10 godina i nigde se ne pojavljuju! Bože oprosti mi, koga sam ja glasao, i išao 5. oktobra u Beograd da se ne ponove ,,one stvari,, Mator konj a ništa nisam naučio. Tako mi i treba!"

Šupljoglavi, a alavi

pre 13 godina

Ne pratim domaći fudbal već godinama, decenijama, upravo iz razloga koje je pomenuo Savo Milošević. Koliko mi je poznato, fudbalski savez jedne države je savez fudbalskih klubova. Savo Miložević, kao fizičko lice, nije član tog saveza, niti je član reprezentacije Srbije, niti čovek više uopšte igra fudbal bilo gde, jer ima 38 godina. Kako će njega da disciplinski kazni neko pravno lice, kada on uopšte nije član, zaposlen, niti je pod bilo kakvim ugovorom sa tim pravnim licem?

itc.

pre 13 godina

Neko je u jednoj danasnjoj vesti ostavio komentar i listu koju treba dopuniti. Ja na nju dodajem FSS, vi nastavite:

"Pohapsiti: Dačića, Tadića, Palmu, Malovićku, Homena, i još mnoge tako redom. Pa onda nek Ceca otpeva neki koncert i plati otkupninu da sede kod kuće bar 10 godina i nigde se ne pojavljuju! Bože oprosti mi, koga sam ja glasao, i išao 5. oktobra u Beograd da se ne ponove ,,one stvari,, Mator konj a ništa nisam naučio. Tako mi i treba!"

helen

pre 13 godina

Krivo im je sto je covek rekao istinu.Bravo za Sava koji je mnogo puta pokazao da je covek.A onaj Karadzic kao nista ne zna, to nije u njegovoj nadleznosti, nije obavesten, on nema pojma. Kao da je imao potres mozga.Smejurija.

Billy

pre 13 godina

Kao i sve ostale prevare u nasoj zemlji i ova ce ostati nerazjasnjena ili ce se zataskati ili cak nagoditi :) to je sad aktuelno.

A svi vrlo dobro znaju koliko se utakmica namesta... Pitajte direktore kladionica, ako hoce iskreno da Vam kazu...

Peđa-Bgd

pre 13 godina

Kako da kazne Savu? Oduzimanjem mandata? Novčano? Pa nije on zaposlen u FSS! Mogu li onda da kazne i nas ostale. Mnogo nas misli kao Sava.Smeta kad se kaže bandi istina. A, i, šta je mogao da mu odgovorio Tole zvani prevara?

p.s - Podrška Savi, nekadašnjem majstoru ove igre.

Predrag

pre 13 godina

Fudbalski savez je najstabilnija organizacija u zemlji...
Rece i ostade ziv...
Ne mogu da verujem da se ovakvim protuvama ne moze nista...
Savo , oduvaj ga!!!

Šupljoglavi, a alavi

pre 13 godina

Ne pratim domaći fudbal već godinama, decenijama, upravo iz razloga koje je pomenuo Savo Milošević. Koliko mi je poznato, fudbalski savez jedne države je savez fudbalskih klubova. Savo Miložević, kao fizičko lice, nije član tog saveza, niti je član reprezentacije Srbije, niti čovek više uopšte igra fudbal bilo gde, jer ima 38 godina. Kako će njega da disciplinski kazni neko pravno lice, kada on uopšte nije član, zaposlen, niti je pod bilo kakvim ugovorom sa tim pravnim licem?

< insert name>

pre 13 godina

Dugo sam mislio da je Savo jedan od onih priglupih fudbalera kome je na interview-u svaka druga rec "Pa, svakako...".
Prijatno sam se iznenadio cuvsi ga kako prica i da dodam, svaka cast Savo na ovoj izjavi.
A onom Karadzicu po faci vidis da nesto mulja!

G.Petrovic

pre 13 godina

Napred Savo oni i njihovi vec decenijama vrsljaju u FSS-u kao da je njihovo vlasnistvo.Nastave li ovako rasprodace sve klubove u bescenje a za svoju korist...

swedroid

pre 13 godina

"Karadžić: Današnji fudbal je otišao kilometarskim koracima napred. Danas je Fudbalski savez najstabilnija organizacija u Srbiji. "
===========================
Naravno, to je i Savo rekao samo lepo a ocigledno da nasilnicko rezonovanje Karadzica to i potvrdjuje :
Srbija je mafijaska zemlja u kojoj razni mafijaski klanovi upravljaju svojim dodeljenim segmentima.

kraja

pre 13 godina

...pa kad je obelodanjeno da je za miladinov "otkup" placeno milion $ iz nasih dzepova, vlada je u grdnom besu pocela da pretura po svojim redovima i trazi insajdera...
...ne, nisam promasio temu...
...a homen je tad u nastupu prosvetljenja rekao da ce taj novac "biti nadoknadjen budzetu oduzimanjem imovine od mafije i kriminalaca" - predpostavljam da je u vidu imao cecu i slicne...

...da, poruka pred izbore, nismo zaboravili miladina kovacevica...

Sale

pre 13 godina

Stari oproban metod u zemlji zbudz .... Kad te neko "napadne" argumentima, ti ga lepo tuzis, znas da ce se postupak resavati jedno 30 godina, jer je ovo ipak reformisano pravosudje, a dok se tuzba resava ti i dalje radis sta zelis(citaj krades)... A ako se kojim slucajem i desi da se postupak zavrsi u rekordnoj brzini (verovatnoca da se pojave vanzemaljci)... uvek mozes da se nakodis sa sudijama i drzavom za milionce-dva ...
Savo, puna podrska ....

Dusan

pre 13 godina

Sada je trenutak, kada su izgubili totalno razum da se konacno obracuna sa FSS! Dimitrijevic je izneo tvrdnje o kriminalnim radnjama, Dacicu reaguj!

KUROSAVA......................

pre 13 godina

Dragi Savo.Nisi ti pogrešio ništa, niti si kazao što se već ne zna,nego je problem ,što si ti isturen kao oštrica napada da se tvojim autoritetom ličnim i tvojim britkim jezikom neko posluži za ono što sledi ,a to je donošenje zakona o sportu gde će konačno biti jedini naš evropski fudbalski osvajač pehara i udruženje slobodnih umetnika koje sa raspadom SFRJ sve poosvajalo a naročito dok je Marjanović bio živ i tu je kraj.
Košarka je ... rukomet....vaterpolo....sistematskim uništavanjem svakog segmenta dolazimo do potpunog rasula našeg sporta tako da je ova priča samo DEŽEVI i može se podvesti pod istu takvu priču kao nagodba Cecilije sa Tužilaštvom.Od Države OSTALO je samo D...aFERIM...

bojan radovanovic,gazda baska,hahahahahahahahahahaha

pre 13 godina

ma sve je ovde korumpirano,ja sam partizanovac,ali mi se sve smucilo,ni ovi iz zvezde nisu nista bolji,sve su to olosi,da nemaju pomoc sudija,odavno bi ofka,vosa i rad osvajali titule.A kad smo vec kod toleta,mogu da vam kazem jedan podatak od prosle godine kada se znalo da je bask u srpskoj ligi namestio 15 svojih utakmica i namestao sudije protiv radnickog iz obrenovca na 15 utakmica,to jest,celu drugu polusezonu,to je ceo beograd znao i verujem pola srbije,ali je toma to zataskao zato sto je bojan radovanovic,gazda baska,bio u upravnom odboru partizana kada je tole bio predsednik i davao ogromne pare u klub,tako da je to sve povezano.Najbolje bi bilo za nas fudbal da se ugasi i da ova deca od 10 godina igraju,pa kad oni dodju u godine za prvi tim da se aktivira ponovo,mozda bi se tada situacija poboljsala....uh...tuzno je sve ovo...ali takva nam je drzava cela

doom

pre 13 godina

зна Сава шта су лопине, ономад му у Италији оплевили гајбу док је играо за Парму само зато што је био против Цобета, питајте Толета сигурно зна ко је крцн'о браву...

zoran

pre 13 godina

I najtiši šapat zaustavlja najjaču vojsku, ako govori ISTINU,
Nista nije jace od ISTINE,
ISTINA je kao najostriji mac,
ISTINA uvek izadje na videlo...
Ali je opasno biti pošten...

Stari znalac

pre 13 godina

Samo pregledajte snimak i kako se Tole ponasa kad mu se postavi "nezgodno" pitanje. Uvek gleda ulevo i gore! Pa, to je uzdbenicki primer lazova - to se uci na kursevima kako da provalis nekog da li laze. Ovi gestovi i grimase Toleta su klasicni primer lazova....
Ali, sta ce od svega biti? Jedino se plasim da Savu ne ugroze fizicki. Ove bande nemaju obzira.

GM

pre 13 godina

Savo je pokazao kakav je čovek, kada je u najgore moguće vreme igrao mali fudbal na Terazijama sa klincima , u majici Otpora.Savo svaka ti čast.U ovoj zemlji su od svega napravili kriminal.Zamisli u jednoj zemlji se pevaljka nagodila sa tužilaštvom zbog ,blago rečeno, nelegalnih radnji u fudbalu.Ej, pevaljka???

dr

pre 13 godina

Samo da kazem ja nesto,ali demokratski i bez pretnje.
Vi iz vrha drzave mnogo ste pustili svoja krila,a niste svesni da narod gladuje,koji ce besan izaci na ulice i zgazice vas kao miseve,nece vas stititi ni vojska ni policija jer ni oni nisu zadovoljni platama i uslovima,bice opet rusenje skupstine bagerom. Nemojte da se igrate,vulkan samo sto nije eksplodirao.

steva

pre 13 godina

ko je ikad u životu šutno loptu, ima da ga karadić tuži ako ne misli ko on ... zato se zapitajte šta radite idući put kad krenete na poljanče ....

Babin_zub

pre 13 godina

Savo je pokrenuo ovo,ali da bi se ucinilo nesto,da bi od ovoga nastala lavina koja ce odneti sav shljam iz naseg sporta neophodno je da uz njega stanu i bivsi i sadasnji sportisti,treneri,navijaci...Bitno je da se iskoristi trenutak i da ako nam je stvarno stalo do postenja,istine i regularnosti SVI zajedno ustanemo i dok ih ne oduvamo NEMA SMIRIVANJA!

financijer

pre 13 godina

Ne zna Savo Milošević ko je gospodin Karadžić. Koliko je firmi upropastio, pa njegove afere sa privatnim firmama. Gospodin Karadžić je tajkun i zato su ga stavili na to mesto u FSS. Uvek je tamo odlazio na takve položaje gde se vrti novac. A u FSS ima dosta novca oko transfera fudbalera i sl.. No niko nije kriv dok ga sud ne proglasi krivim. Tako ni gospodin Karadžić nije kriv. On je ugledan gospodin koji je nasledio od dede nekoliko miliona evra pa zato ima. I nek neko proba da kaže i dokaže da nije tako. A FSS je "zlatna koka".

Nikola

pre 13 godina

Prvo, Sava malo vise lupeta nego sto bi trebalo, nije on bas najbistriji momak.
Drugo, upravu je! Jel ovaj Karadzic Gadafi?? Ne razumem...
Trece, kakav to disciplinski postupak FSS hoce da pokrene protiv Save? Sto ne pokrene protiv mene, i ja pricam svasta protiv FSS-a i onog cara Karadzica?
Opameti se Srbijo!

Mozzart

pre 13 godina

Kao Delija, zelim Savi da istraje, i da istera istinu do kraja! Neka Dmitrovic svedoci, poci ce mnogi njegovim stopama, a rezultat svega ce biti - Tole na robiju! Dosta je mutljavina u ovoj mutnoj vodi... Zakacite i Zvezdu, i Partizan, bas me briga, hocu bre da gledam fudbal!

crveni karton

pre 13 godina

Ma nema tu sta.Derbi CZ-Partizan-Vojvodina se u opste ne nalaze na kvotama i na listama po kladionicama u berlinu i parizu,u brazilu i portugalu zbog korupcije.
A to je jasan dokaz da je nas fudbal na nivou one seljacke utakmice gde sudijama leti glava.
I ako mi savo nije neki igrac timski i nije se bog zna koliko pokazao za savezni tim, ovog puta ga zaista podrzavam i to maximalno.
Ono sto mi se svidelo jeste mehanizam koji je savo slikovito objasnio kava je razlika kad sudija previdi i pogresi, a kako izgleda kad sudija to radi u kontinuitetu.
Interesuje me da li je ovaj debeli sportista na prase iz FSS bio na celu u vreme trgovine i transvera igraca iz obilica?
Mozda je savo ubo srz problema i centar organizovane mafije,jer je nemoguce da te neko optuzi,a inace je javna tajna i da se ti smejes.Da podsetim i ceca se smejala 2008 kad je na pinku rekla da placa porez i da je cista

Goca

pre 13 godina

U čemu je problem?Ако мu dокаžu krivicu Savo će se nagoditi.Kad može Ceca za onolike utaje poreza može i Savo za ono što je pričao na B92.(usput verujem čoveku sve što je rekao).

Goran

pre 13 godina

Smatram da je strašno koristiti bilo kakva sredstva represije protiv takvog sportiste i humaniste kakav je Sava Milošević. Kakvo je naše sudstvo moguće je i da se dokaže da je Savo za sve kriv i to brzo, dok se na drugoj strani odlaže proces u kome su optuženi profesori pravnog fakulteta u Kragujevcu u aferi Index.

NEBITNO

pre 13 godina

Kao potpuni nepoznavalac dogadjanja u fudbalu a gledajuci da je Ceca zaglavila /bar finansijski/ mislim da mnogi imaju razloga da pevaju i raskrinkaju zbivanja u pozadini i tesko da bas predsednik moze da bude zasticeni svedok... Izgleda da ce da bude "koferce pa u tuzilastvo"

Dragan

pre 13 godina

Da li je moguce da taj Tole Karadzic jos uvek nesto i nekoga predstavlja.Covek koji u svojoj karijeri ne moze da se pohvali ni moralom ni postenjem sedi na celu FSS i neguje i dalje taj isti nemoral i nepostenje.Mislim da ga politika podrzava jer je to bila i ostala Toletova najjaca karta od kumunizma ( veciti direktor i drustveni radnik) . preko Milosevica ( nergularna trgovina uz granicu)do danasnjih demokrata ( kvazi pro evropejac i covek koji ne zeli nikave promene).Mislim da prvo treba izprivatizovati fudbal a onda ce vlasnici znati kog ce izabrati na celo FSS kao sto je to slucaj svuda u svetu.Nase izmisljanje rupe na saksiji dovelo je fudbal na ivicu nestanka i dovelo je gomilu mangupa u sferu koja bi trebal da bude zasticena od njih.Jer ipak fudbal je samo sport gde name mesta za Toleta.

fudbaler???

pre 13 godina

Lepo je i cenim kada neko govori istinu,a takođe i kada odluči da se suprotstavi zlu,čak i na svoju štetu.Međutim smatram da imamo u našoj zemlji mnogo veće probleme od kriminala u sportu,sport je samo igra koja se između ostalog vekovima koristi da se narodu skrene pažnja sa suštinskih problema.To vam je kao kada dete plače a vi mu date igračku da bi mu skrenuli pažnju,ili neće da jede,vi mu date igračku i nahranite ga,isto i ova država uništava nam porodicu,veru,život,hrani nas da nekažem čime dok nas podstiče da se igramo ili bavimo igrom umesto da se suprotstavimo takvom sistemu.Dobro je da se suprotstavimo kriminalcima ali da oni odu iz sporta to je nemoguće,da bi se to desilo morali bi se ljudi generalno skroz promeniti,morali bi postati ljubazni,saosećajni,bezazleni,dobri i bez želje da sebično varaju svakog koga stignu...Dakle treba da se suprotstavljamo zlu,ali još bolje bi bilo kada bi smo ljudima pomogli da sami shvate šta je dobro a šta nije.

Hanibal

pre 13 godina

Samo kad bi znali zasto ?

Kriminal u fudbalu postoji
od kad ikad do dana danasnjeg, ali neverovatno - nema kriminalaca !

Savo svi znamo da si u pravu
i da ne govoris od napamet,
pa toliko je ocigledno !

Svima je poznato kako stvari
funkcionisu, samo je nas Savez sastavljen od postenih budala, koji pojma nemaju ni
o cemu !

Nateraces i njih da mora da se jadni, zaduzuju za nagadjanje...

itc.

pre 13 godina

Neko je u jednoj danasnjoj vesti ostavio komentar i listu koju treba dopuniti. Ja na nju dodajem FSS, vi nastavite:

"Pohapsiti: Dačića, Tadića, Palmu, Malovićku, Homena, i još mnoge tako redom. Pa onda nek Ceca otpeva neki koncert i plati otkupninu da sede kod kuće bar 10 godina i nigde se ne pojavljuju! Bože oprosti mi, koga sam ja glasao, i išao 5. oktobra u Beograd da se ne ponove ,,one stvari,, Mator konj a ništa nisam naučio. Tako mi i treba!"

helen

pre 13 godina

Krivo im je sto je covek rekao istinu.Bravo za Sava koji je mnogo puta pokazao da je covek.A onaj Karadzic kao nista ne zna, to nije u njegovoj nadleznosti, nije obavesten, on nema pojma. Kao da je imao potres mozga.Smejurija.

Peđa-Bgd

pre 13 godina

Kako da kazne Savu? Oduzimanjem mandata? Novčano? Pa nije on zaposlen u FSS! Mogu li onda da kazne i nas ostale. Mnogo nas misli kao Sava.Smeta kad se kaže bandi istina. A, i, šta je mogao da mu odgovorio Tole zvani prevara?

p.s - Podrška Savi, nekadašnjem majstoru ove igre.

Predrag

pre 13 godina

Fudbalski savez je najstabilnija organizacija u zemlji...
Rece i ostade ziv...
Ne mogu da verujem da se ovakvim protuvama ne moze nista...
Savo , oduvaj ga!!!

dr

pre 13 godina

Samo da kazem ja nesto,ali demokratski i bez pretnje.
Vi iz vrha drzave mnogo ste pustili svoja krila,a niste svesni da narod gladuje,koji ce besan izaci na ulice i zgazice vas kao miseve,nece vas stititi ni vojska ni policija jer ni oni nisu zadovoljni platama i uslovima,bice opet rusenje skupstine bagerom. Nemojte da se igrate,vulkan samo sto nije eksplodirao.

bojan radovanovic,gazda baska,hahahahahahahahahahaha

pre 13 godina

ma sve je ovde korumpirano,ja sam partizanovac,ali mi se sve smucilo,ni ovi iz zvezde nisu nista bolji,sve su to olosi,da nemaju pomoc sudija,odavno bi ofka,vosa i rad osvajali titule.A kad smo vec kod toleta,mogu da vam kazem jedan podatak od prosle godine kada se znalo da je bask u srpskoj ligi namestio 15 svojih utakmica i namestao sudije protiv radnickog iz obrenovca na 15 utakmica,to jest,celu drugu polusezonu,to je ceo beograd znao i verujem pola srbije,ali je toma to zataskao zato sto je bojan radovanovic,gazda baska,bio u upravnom odboru partizana kada je tole bio predsednik i davao ogromne pare u klub,tako da je to sve povezano.Najbolje bi bilo za nas fudbal da se ugasi i da ova deca od 10 godina igraju,pa kad oni dodju u godine za prvi tim da se aktivira ponovo,mozda bi se tada situacija poboljsala....uh...tuzno je sve ovo...ali takva nam je drzava cela

doom

pre 13 godina

зна Сава шта су лопине, ономад му у Италији оплевили гајбу док је играо за Парму само зато што је био против Цобета, питајте Толета сигурно зна ко је крцн'о браву...

Goca

pre 13 godina

U čemu je problem?Ако мu dокаžu krivicu Savo će se nagoditi.Kad može Ceca za onolike utaje poreza može i Savo za ono što je pričao na B92.(usput verujem čoveku sve što je rekao).

Billy

pre 13 godina

Kao i sve ostale prevare u nasoj zemlji i ova ce ostati nerazjasnjena ili ce se zataskati ili cak nagoditi :) to je sad aktuelno.

A svi vrlo dobro znaju koliko se utakmica namesta... Pitajte direktore kladionica, ako hoce iskreno da Vam kazu...

Dusan

pre 13 godina

Sada je trenutak, kada su izgubili totalno razum da se konacno obracuna sa FSS! Dimitrijevic je izneo tvrdnje o kriminalnim radnjama, Dacicu reaguj!

kraja

pre 13 godina

...pa kad je obelodanjeno da je za miladinov "otkup" placeno milion $ iz nasih dzepova, vlada je u grdnom besu pocela da pretura po svojim redovima i trazi insajdera...
...ne, nisam promasio temu...
...a homen je tad u nastupu prosvetljenja rekao da ce taj novac "biti nadoknadjen budzetu oduzimanjem imovine od mafije i kriminalaca" - predpostavljam da je u vidu imao cecu i slicne...

...da, poruka pred izbore, nismo zaboravili miladina kovacevica...

KUROSAVA......................

pre 13 godina

Dragi Savo.Nisi ti pogrešio ništa, niti si kazao što se već ne zna,nego je problem ,što si ti isturen kao oštrica napada da se tvojim autoritetom ličnim i tvojim britkim jezikom neko posluži za ono što sledi ,a to je donošenje zakona o sportu gde će konačno biti jedini naš evropski fudbalski osvajač pehara i udruženje slobodnih umetnika koje sa raspadom SFRJ sve poosvajalo a naročito dok je Marjanović bio živ i tu je kraj.
Košarka je ... rukomet....vaterpolo....sistematskim uništavanjem svakog segmenta dolazimo do potpunog rasula našeg sporta tako da je ova priča samo DEŽEVI i može se podvesti pod istu takvu priču kao nagodba Cecilije sa Tužilaštvom.Od Države OSTALO je samo D...aFERIM...

crveni karton

pre 13 godina

Ma nema tu sta.Derbi CZ-Partizan-Vojvodina se u opste ne nalaze na kvotama i na listama po kladionicama u berlinu i parizu,u brazilu i portugalu zbog korupcije.
A to je jasan dokaz da je nas fudbal na nivou one seljacke utakmice gde sudijama leti glava.
I ako mi savo nije neki igrac timski i nije se bog zna koliko pokazao za savezni tim, ovog puta ga zaista podrzavam i to maximalno.
Ono sto mi se svidelo jeste mehanizam koji je savo slikovito objasnio kava je razlika kad sudija previdi i pogresi, a kako izgleda kad sudija to radi u kontinuitetu.
Interesuje me da li je ovaj debeli sportista na prase iz FSS bio na celu u vreme trgovine i transvera igraca iz obilica?
Mozda je savo ubo srz problema i centar organizovane mafije,jer je nemoguce da te neko optuzi,a inace je javna tajna i da se ti smejes.Da podsetim i ceca se smejala 2008 kad je na pinku rekla da placa porez i da je cista

GM

pre 13 godina

Savo je pokazao kakav je čovek, kada je u najgore moguće vreme igrao mali fudbal na Terazijama sa klincima , u majici Otpora.Savo svaka ti čast.U ovoj zemlji su od svega napravili kriminal.Zamisli u jednoj zemlji se pevaljka nagodila sa tužilaštvom zbog ,blago rečeno, nelegalnih radnji u fudbalu.Ej, pevaljka???

< insert name>

pre 13 godina

Dugo sam mislio da je Savo jedan od onih priglupih fudbalera kome je na interview-u svaka druga rec "Pa, svakako...".
Prijatno sam se iznenadio cuvsi ga kako prica i da dodam, svaka cast Savo na ovoj izjavi.
A onom Karadzicu po faci vidis da nesto mulja!

Šupljoglavi, a alavi

pre 13 godina

Ne pratim domaći fudbal već godinama, decenijama, upravo iz razloga koje je pomenuo Savo Milošević. Koliko mi je poznato, fudbalski savez jedne države je savez fudbalskih klubova. Savo Miložević, kao fizičko lice, nije član tog saveza, niti je član reprezentacije Srbije, niti čovek više uopšte igra fudbal bilo gde, jer ima 38 godina. Kako će njega da disciplinski kazni neko pravno lice, kada on uopšte nije član, zaposlen, niti je pod bilo kakvim ugovorom sa tim pravnim licem?

G.Petrovic

pre 13 godina

Napred Savo oni i njihovi vec decenijama vrsljaju u FSS-u kao da je njihovo vlasnistvo.Nastave li ovako rasprodace sve klubove u bescenje a za svoju korist...

Sale

pre 13 godina

Stari oproban metod u zemlji zbudz .... Kad te neko "napadne" argumentima, ti ga lepo tuzis, znas da ce se postupak resavati jedno 30 godina, jer je ovo ipak reformisano pravosudje, a dok se tuzba resava ti i dalje radis sta zelis(citaj krades)... A ako se kojim slucajem i desi da se postupak zavrsi u rekordnoj brzini (verovatnoca da se pojave vanzemaljci)... uvek mozes da se nakodis sa sudijama i drzavom za milionce-dva ...
Savo, puna podrska ....

swedroid

pre 13 godina

"Karadžić: Današnji fudbal je otišao kilometarskim koracima napred. Danas je Fudbalski savez najstabilnija organizacija u Srbiji. "
===========================
Naravno, to je i Savo rekao samo lepo a ocigledno da nasilnicko rezonovanje Karadzica to i potvrdjuje :
Srbija je mafijaska zemlja u kojoj razni mafijaski klanovi upravljaju svojim dodeljenim segmentima.

steva

pre 13 godina

ko je ikad u životu šutno loptu, ima da ga karadić tuži ako ne misli ko on ... zato se zapitajte šta radite idući put kad krenete na poljanče ....

Stari znalac

pre 13 godina

Samo pregledajte snimak i kako se Tole ponasa kad mu se postavi "nezgodno" pitanje. Uvek gleda ulevo i gore! Pa, to je uzdbenicki primer lazova - to se uci na kursevima kako da provalis nekog da li laze. Ovi gestovi i grimase Toleta su klasicni primer lazova....
Ali, sta ce od svega biti? Jedino se plasim da Savu ne ugroze fizicki. Ove bande nemaju obzira.

zoran

pre 13 godina

I najtiši šapat zaustavlja najjaču vojsku, ako govori ISTINU,
Nista nije jace od ISTINE,
ISTINA je kao najostriji mac,
ISTINA uvek izadje na videlo...
Ali je opasno biti pošten...

Babin_zub

pre 13 godina

Savo je pokrenuo ovo,ali da bi se ucinilo nesto,da bi od ovoga nastala lavina koja ce odneti sav shljam iz naseg sporta neophodno je da uz njega stanu i bivsi i sadasnji sportisti,treneri,navijaci...Bitno je da se iskoristi trenutak i da ako nam je stvarno stalo do postenja,istine i regularnosti SVI zajedno ustanemo i dok ih ne oduvamo NEMA SMIRIVANJA!

Nikola

pre 13 godina

Prvo, Sava malo vise lupeta nego sto bi trebalo, nije on bas najbistriji momak.
Drugo, upravu je! Jel ovaj Karadzic Gadafi?? Ne razumem...
Trece, kakav to disciplinski postupak FSS hoce da pokrene protiv Save? Sto ne pokrene protiv mene, i ja pricam svasta protiv FSS-a i onog cara Karadzica?
Opameti se Srbijo!

Goran

pre 13 godina

Smatram da je strašno koristiti bilo kakva sredstva represije protiv takvog sportiste i humaniste kakav je Sava Milošević. Kakvo je naše sudstvo moguće je i da se dokaže da je Savo za sve kriv i to brzo, dok se na drugoj strani odlaže proces u kome su optuženi profesori pravnog fakulteta u Kragujevcu u aferi Index.

Dragan

pre 13 godina

Da li je moguce da taj Tole Karadzic jos uvek nesto i nekoga predstavlja.Covek koji u svojoj karijeri ne moze da se pohvali ni moralom ni postenjem sedi na celu FSS i neguje i dalje taj isti nemoral i nepostenje.Mislim da ga politika podrzava jer je to bila i ostala Toletova najjaca karta od kumunizma ( veciti direktor i drustveni radnik) . preko Milosevica ( nergularna trgovina uz granicu)do danasnjih demokrata ( kvazi pro evropejac i covek koji ne zeli nikave promene).Mislim da prvo treba izprivatizovati fudbal a onda ce vlasnici znati kog ce izabrati na celo FSS kao sto je to slucaj svuda u svetu.Nase izmisljanje rupe na saksiji dovelo je fudbal na ivicu nestanka i dovelo je gomilu mangupa u sferu koja bi trebal da bude zasticena od njih.Jer ipak fudbal je samo sport gde name mesta za Toleta.

financijer

pre 13 godina

Ne zna Savo Milošević ko je gospodin Karadžić. Koliko je firmi upropastio, pa njegove afere sa privatnim firmama. Gospodin Karadžić je tajkun i zato su ga stavili na to mesto u FSS. Uvek je tamo odlazio na takve položaje gde se vrti novac. A u FSS ima dosta novca oko transfera fudbalera i sl.. No niko nije kriv dok ga sud ne proglasi krivim. Tako ni gospodin Karadžić nije kriv. On je ugledan gospodin koji je nasledio od dede nekoliko miliona evra pa zato ima. I nek neko proba da kaže i dokaže da nije tako. A FSS je "zlatna koka".

Mozzart

pre 13 godina

Kao Delija, zelim Savi da istraje, i da istera istinu do kraja! Neka Dmitrovic svedoci, poci ce mnogi njegovim stopama, a rezultat svega ce biti - Tole na robiju! Dosta je mutljavina u ovoj mutnoj vodi... Zakacite i Zvezdu, i Partizan, bas me briga, hocu bre da gledam fudbal!

NEBITNO

pre 13 godina

Kao potpuni nepoznavalac dogadjanja u fudbalu a gledajuci da je Ceca zaglavila /bar finansijski/ mislim da mnogi imaju razloga da pevaju i raskrinkaju zbivanja u pozadini i tesko da bas predsednik moze da bude zasticeni svedok... Izgleda da ce da bude "koferce pa u tuzilastvo"

Hanibal

pre 13 godina

Samo kad bi znali zasto ?

Kriminal u fudbalu postoji
od kad ikad do dana danasnjeg, ali neverovatno - nema kriminalaca !

Savo svi znamo da si u pravu
i da ne govoris od napamet,
pa toliko je ocigledno !

Svima je poznato kako stvari
funkcionisu, samo je nas Savez sastavljen od postenih budala, koji pojma nemaju ni
o cemu !

Nateraces i njih da mora da se jadni, zaduzuju za nagadjanje...

fudbaler???

pre 13 godina

Lepo je i cenim kada neko govori istinu,a takođe i kada odluči da se suprotstavi zlu,čak i na svoju štetu.Međutim smatram da imamo u našoj zemlji mnogo veće probleme od kriminala u sportu,sport je samo igra koja se između ostalog vekovima koristi da se narodu skrene pažnja sa suštinskih problema.To vam je kao kada dete plače a vi mu date igračku da bi mu skrenuli pažnju,ili neće da jede,vi mu date igračku i nahranite ga,isto i ova država uništava nam porodicu,veru,život,hrani nas da nekažem čime dok nas podstiče da se igramo ili bavimo igrom umesto da se suprotstavimo takvom sistemu.Dobro je da se suprotstavimo kriminalcima ali da oni odu iz sporta to je nemoguće,da bi se to desilo morali bi se ljudi generalno skroz promeniti,morali bi postati ljubazni,saosećajni,bezazleni,dobri i bez želje da sebično varaju svakog koga stignu...Dakle treba da se suprotstavljamo zlu,ali još bolje bi bilo kada bi smo ljudima pomogli da sami shvate šta je dobro a šta nije.