Nedelja, 10.04.2011.

15:25

Tomić spasao Partizan u Subotici

Fudbaleri Partizana jedva su pobedili Spartak u Subotici posle preokreta sa 2:1, u pretposlednjem meču 21. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Tomiæ spasao Partizan u Subotici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

588 Komentari

Sortiraj po:

Hanibal

pre 13 godina

There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
• a goal kick
• a throw-in
• a corner kick
Dakle, Zvezdin gol jesenas je bio regularan.

Goal kick je udarac koji izvodi golman sa 5 metara, tzv bekovska.
Throw-in je izvodjenje auta.
Corner kick je korner.

I jedino tada nije ofsajd.
Isah sutira na gol iz akcije sa dvadesetak metara.. Kaludjerovic i jos jedan igrac Zvezde se nalaze iza igraca Spartaka (dakle u ofsajdu) i ako se lopta ili odbije do njih ili stoje ispred golmana ili ih pak zakaci i promeni pravac odmah se svira ofsajd.
Ne znam kako je to po tebi gol regularan?
U ovom slucaju Isah sutira, golman brani a Kaludjerovic koji je bio najblizi golmanu u trenutku suta (dakle ofsajd) sprovodi loptu u gol.
Dakle, cist ofsajd.
Ti ili nauci engleski ili prostudiraj malo bolje ta pravila koja citas.

neshapfc

pre 13 godina

A svi ovi koji vise nece gledati domaci fudbal a koji svake nedelje gledaju Partizan na tv-u. ce se vec sledece nedelje javiti sa komentarima, ali sa drugim nadimkom kako vise nece da gledaju kako je to sramota i tako u krug a sve zbog kompleksa i zavisti koliko smo bolji od njih! Nastavite da gledate i da nas mrzite to nam je hrana.

шта људи пишу....

pre 13 godina

Овај коментар, што каже да играч Спартака "спортски признаје да је направио пенал", мени уопште није јасан. Ја сам на снимку видео да се играч који је "направио фаул" у неверици хвата за главу кад је схватио да је судија свирао пенал. Е сад, како неки Гробари то виде као признање кривице, ја стварно не разумем.

Ogist10

pre 13 godina

Ne znam zasto se dize ovolika prasina oko svega... Krajnje sumnjiv gol Spartaka, a sto se penala tice ja licno mislim da su svi elementi bili tu. Iliev je pomerio loptu, a igrac Spartaka ga je zgazio, a sve ostalo je na sudiji, a znamo svi kome ce sudije pomoci kad je 50-50 situacija... Cist faul kod slobodnjaka, i majstorski gol Tomica. Sto se tice produzetka, 6 izmena, valjanja po terenu, 4 ili 5 minuta je realno. Sto se ostalih timova tice, niko osim Partizana i Zvezde realno nema kvalitet (tj. para da dovede igrace) da igra u kontinuitetu, vec protiv PFK i CZ igraju sa 110%, tako je uvek bilo. Celo nase prvenstvo je vec postalo cirkus, tako da ce biti jos ovakvih utakmica, nemojte se nadati previse...

NA KOLENA

pre 13 godina

@OVO JE BIO ČIST OFSAJD, tole REAGUJ IZGUBISMO TITULI!!!!!
(munzekonza, 10. april 2011 16:49)
evo cist dokaz vase navijacke svesti
ps stidim se sto si iz mog zemuna!!!

the Stig

pre 13 godina

Partizanovac sam, i zaista je smijesan nacin na koji dosudjen penal. Pa Bjekovic ne bi svirao onaj penal od sramote. Ali moram priznati da mi je malo drago zbog ovakve pobjede samo zbog Lukica i njegovih istomislilaca. Vjerovatno im je jako lose sada.

Zahvalan komsija

pre 13 godina

Skoro 600 komentara sto je Partizan pobedio sa 2:1 a trebalo je sa 2:0. Ciganija se skroz promenila, prati, analizira i podrzava komsije. Hvala komsije ali nemojte preterivati, psujte malo u sebi, u sebi, u sebi....

Babin_zub

pre 13 godina

"Da je sudjenje posteno i Partizan i Zvezda bi se relno borili za 3 mesto. Iskreno mi je zao Spartaka jer su momci igrali dobro kao i dosadasnji deo prvenstva. Prvi put u zivotu necu navijati za Partizan nego za Vojvodinu. Kada bi uspeli da pomrse racune ovima iz Humske i Ljutice Bogdana bilo bi super.
(Objektivan navijac, 11. april 2011 11:21) "
1.Ne stavljaj Crvenu Zvezdu u isti kos sa Partizanom.Zna se ko ovde voli da krade.
2.Kakav si ti to navijac kad navijas cas za jedne,cas za druge?

Dalibor

pre 13 godina

Ovo je iz zvaničnih pravila fudbalske igre koje je izdala FIFA:

No offence
There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
• a goal kick
• a throw-in
• a corner kick

Dakle, Zvezdin gol jesenas je bio regularan.

Što se tiče penala za Partizan:

"Direct free kick
A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any
of the following seven offences in a manner considered by the referee to be
careless, reckless or using excessive force:
• kicks or attempts to kick an opponent
• trips or attempts to trip an opponent
• jumps at an opponent
• charges an opponent
• strikes or attempts to strike an opponent
• pushes an opponent
• tackles an opponent
A direct free kick is also awarded to the opposing team if a player commits any
of the following three offences:
• holds an opponent
• spits at an opponent
• handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own
penalty area)
A penalty kick is awarded against a team that commits one of the ten offences for which a direct free kick is awarded, inside its own penalty area and while the ball is in play.

Dakle, ako se bilo šta od navedenog desi u kaznenom prostoru, to je penal (u ovom slučaju saplitanje).
Ljudi, zašto šaljete kometare, a nemate pojma o pravilima fudbala?

el gladijator

pre 13 godina

@Ivan
Pošto si verovatno klinac, i ne znaš da onda, po prvilima nije postojao termin "nije uticao na igru"tj. u momentu kada je Piksi dao taj gol jedan Zvezdin igrač, mislim Binić je bio ispred jednog Partizanovog igrača. Tada se po tadašnjim pravilima sudio ofsajd - svakako, a zvali su ga "pasivni", ali se sudio. Tek od pre nekoliko godina, uvedeno je pravilo da nema ofsajda ako se ne aktiviraš, kao što je u ovom primeru Binić. Inače gol je prelep, a jasam bio na tom derbiju i Zvezda nas je stvarno nadvislia u svemu

Objektivan navijac

pre 13 godina

Da je sudjenje posteno i Partizan i Zvezda bi se relno borili za 3 mesto. Iskreno mi je zao Spartaka jer su momci igrali dobro kao i dosadasnji deo prvenstva. Prvi put u zivotu necu navijati za Partizan nego za Vojvodinu. Kada bi uspeli da pomrse racune ovima iz Humske i Ljutice Bogdana bilo bi super.

sale

pre 13 godina

I onda dođu evropske utakmice...i opali nas i jedne i druge ISTINA!!!
(Dragan BL, 10. april 2011 22:07)

da, s jednom vrlo bitnom razlikom... partizan opali istina koja se zove arsenal, a zvezdu istina koja se zove predkvalifikacije za prvo kolo kvalifikacija....

PFC #1

pre 13 godina

Kao prvo molio bih sve navijace drugog tima na tabeli da se sete kako su oni pobedili u Subotici,kako sudija nije dao crveni karton Bajkovicu u Ivanjici,kako je njihova uprava dala jednog igraca i platila pripreme fk Jagodina, aoni se sklanjali na nedavnom mecu ( da podsetim da ste tada igrali bez sedam prvotimaca).Koliko se secam tada vam nista nije smetalo i sve je bilo regularno... A bolje da ne pricamo o prosloj sezoni i dosudjenim penalima za vas i cuvenoj utakmici sa BSK (Borca),koju ste izgubili iz 1 u 2. Kad za sve to budete imali odgovor,onda se javite,mada odgovora nema... Prijatno i doveidjenja,pa pisite saopstenja...

Ogi

pre 13 godina

Sramota. Ovo treba da se istrazi.. Ali ko, da nece mozda Karadzic dati nalog.
Ja sam inace protiv dizanja tenzija, pogotovo onih od prosle godine ali... Zadnjih par kola se sve smirilo jer su mislili da partizan uzima titulu sigurno, medjutim sad su shvatili da im i ove godine treba pomoc.
Fuj...

Dejan

pre 13 godina

Hahaha,jeste da sam grobar,ali kada je svirnuo penal izvrištao sam se ! :D
(Wany, 10. april 2011 21:29)

Verujem da jesi,ali od muke.....brate cigane...

ljuba radovac

pre 13 godina

Ovo više nema smisla toliko pomaganje sudija ,štampe i javnosti FK CZ I Partizanu prelazi svaku meru.Sudije na svakoj utakmicu natežu za njih da postaje tragikomično .Predlažem da ostali manji klubovima kojima je izgleda zabranjeno da pobede navodno dva naša najveća kluba osnuju svoju ligu ,a ovo dvoje neki igraju između sebe svake nedelje.

ljuba radovac

pre 13 godina

Ovo više nema smisla toliko pomaganje sudija ,štampe i javnosti FK CZ I Partizanu prelazi svaku meru.Sudije na svakoj utakmicu natežu za njih da postaje tragikomično .Predlažem da ostali manji klubovima kojima je izgleda zabranjeno da pobede navodno dva naša najveća kluba osnuju svoju ligu ,a ovo dvoje neki igraju između sebe svake nedelje.

Grob

pre 13 godina

Gol Spartaka iz ofsajda, niko o tome ne priča? Smešni ste. Čist penal kao suza, u trenutku kada je Iliev driblingom ostavio igrača iza sebe i krenuo ka golu, ovaj ga je potkačio po stajnoj nozi i onemogućio ga u prolazu ka golu, igrač koji je načinio faul ne protestuje, zna šta je učinio, verovatno nenamerno već od umora, zakasnio da skloni nogu što je svakakao morao da učini. I na kraju čist prekršaj za žuti karton prethodi golu Tomića, Ilić leđima okrenut golu pokušava da "okrene" igrača, ovaj mu poturi nogu, opet verovatno zbog umora, reakcije kasne.

Ivan

pre 13 godina

@ el gladijator
Ne znam sto uvek toliko pominjete Sajbera. Sajber je ponistio celo zadnje kolo jer je bilo vise nego ocigledno da je sve namesteno, svaka utakmica koja je nesto odlucivala. A onda je na to ponovljeno kolo Zvezda izvela drugi tim i izgubila a vi niste hteli ni da igrate i tako ste ostali bez titule, privremeno, jer su vam je posle vratili!
Ove sudije ne pominjite, jer samo se seti spasica i jovanetica od pre par godina, a kad vama treba i ovo je umeo da bude ofsajd:
http://www.youtube.com/watch?v=LHtYN61uHYA

Ko o cemu k..va o postenju!

pre 13 godina

Ovde se prica o nekom penalu, a nisam video da su se igraci Spartaka preterano bunili... Zvezda je u Subotici postigla gol za pobedu iako je njen napadac bio u ofsajdu bar 5 metara.
P.S. A sto se tice Toleta, ni ja ga preterano ne volim jer covek nema veze sa fudbalom, ali Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao "svog coveka" za predsednika Fudbalskog saveza za razliku od Zvezde... Mozda gresim...

Aleksej

pre 13 godina

Prilikom serijala insajder o namestanju fudbalskih utakmica citirana je jedna izjava Dejana Savicevica koji je rekao: " I u Evropi se namestaju utakmice ali ne ovako prostacki i seljacki kao kod nas." Nemojte se sad vaditi na neke utakmice kad je zvezda "sumljivo pobedjivala", kad ste i vi to isto radili isto toliko puta. Zbog ovakvih s**** odavno i ne gledam nas fudbal

CrnoBeli

pre 13 godina

" Aj' se kladimo da ce Partizan izjednaciti iz penala i na kraju pobediti golom u poslednjim minutima?
(Stefan, 10. april 2011 17:03) "
Stefane,provaljen si-ovo pises,nakon sto je utakmica zavrsena. Mizeran pokusaj,pretpostavljam,casnog delije.

el gladijator

pre 13 godina

Setite se šajbera, setite se sudije Šipke, setite se Babarogića, setite se Miljanića... setite se vašeg pobedonosnog gola iz ofsajda baš protiv Spartaka sve se vraća, sve se plaća...

ds1989

pre 13 godina

aj grobari neka pobedili ste kako ste pobedili al sto sada ne saljete Tomica u teleoptik nego Neco skinuo paucinu, Neco majstore, Neco ovo Neco ono,sad vam Tomic dobar a pre neki dan ste poljuvali po njemu..dvolicni ste bre ni sami ne znate kolikoo...VOSA VAM NABIJA NAJMANJE 2 KOMADA!!!

oxydant

pre 13 godina

Nije Tomić spasao Partizan nego sudija koji je izmislio jedanaesterac,umes to da je dao žuti karton Ilijevu! Ništa novo u našem futbalu.Gledajte:na utakmici BSK-Inđija,prisutno 50 (pedeset)gledalaca!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Samo da kladionicarima javim, da je Zvezda zatvorila mec sa ekipom FK Rad.. Pa ko zeli da uzme novac, neka uplati.. danas saznao svezu informaciju.. a sto se ovog vikenda.. sta reci, kad Cukaricki izlazi sa omladincima Zvezdi, a Partizanu se svira prestrogo penal..vezana tema je da isto tako Veciti gube u Evropi i kad ne zasluzuju zato sto se onda svira protiv njih..prosto veci jedu manje..dobrodosli u Evropu..nema razlike..

AKO NISTE KUKAVICE

pre 13 godina

Ajde sad da B92 pokrene neku akciju preko insajdera kao sto je protiv Dzajica ali vi ste grobarski sajt i ti admine si grobar
P.S Nadam se da ce se ovo naci u emisiji Olje Beckovic mogla bi ona malo da se dovati sporta

BaneFromDaHood

pre 13 godina

Sve je to OK, loše suđenje, namešteno sve, ovo ono....

Ali meni samo nije jasno je l' sudija kriv što je tomić pogodio sam ćošak gola?

Zbog takvih poteza se i dobijaju utakmice....mogao je lik da omaši samo tako i onda ne bi bilo toliko prašine zbog suđenja,....

Makedonac

pre 13 godina

99% od vas koji se pretstavljate za Grobare,a govorite protiv sudija,lopovluka i namestanja ste u stvari cigani.Cisto da se zna.Dosadni ste sa tim debilnim komentarima,ne znate ni da isfoliratEe
PS I da.Crknite od muke.NAPRED PARTIZAN!!!

vladimir

pre 13 godina

Ovo vise nema nikakvog smisla!Zasto se uopste igra,zasto igraci treniraju,trose se pare kada se titule osvajaju na ovako sramotan nacin.Ovo sto se danas dogodilo samo je potvrda da su se neki ljudi vec dogovorili da partizan mora da bude prvi.

dosta sevi

pre 13 godina

Alo bre lopatari, dosta ste se vise javljali, treba da vas je sramota, o kakvim ofsajdima i vasim sjajnim igrama pricate ?
Pa vi ne mozete da pobedite u regularnom vremenu. Kako i protiv Spartaka sudija produzi utakmicu za 5 min. bas kao i protiv OFK-a ... ?
Sramote ucutite !!!

zvezdaterac

pre 13 godina

treba biti realan i priznati: sudija nas je pogurao.....al komšije, najlepše vas molim nemojte VI da mi pominjete poklonjene penale, stvarno nema smisla............

Lord Alexandar

pre 13 godina

lupate da je bio ofsajd. evo vam pa pogledajte vas ofsajd protiv spartaka pa komentarisite kako je sve ok sramota
http://www.youtube.com/watch?v=ILh-Bcx1YAI

duledudule

pre 13 godina

sta se mi cudimo sto se namestaju tekme kod nas,dzabe mozemo da se nerviramo,pa pogledajte ove proklete zabare!?juventus dolazi stoti put iz 2 u 1,palermo cezena kvota na x 1.7,2 0 za palermo u 90tom,cezena ima dva igraca manje i daje dva gola...vidite..postoji i tole u italiji :)

Miki

pre 13 godina

Sad ste kao svi bili na stadionu i sve lepo videli,pa brze bolje kuci da pisete komentare o velikoj kradji.Koga bre lazete?
Da je tako bio bi stadion pun.Vise vas je ovde nego na stadionu.
Tri boda se pisu,a sve ostalo zaboravlja pa se vi dalje lozite i svadjajte ko je veci ili manji lopov.

metla bez drske

pre 13 godina

Mislim da bi prvenstvo dobilo na regularnosti kada bih Zvezda izgubila sve utakmice do kraja,onda bih i Partizan izgubio sve ali bi opet bio sampion sto je i krajnji cilj!!!

Svetozar Nesic

pre 13 godina

Da li je moguce da niko ne uzima u obzir reakciju igraca koji je napravio penal? Pa pogledajte! Covek slegao ramenima, stavio ruke na potiljak i slozio facu "kakvu sam glupost napravio". Pa u ovakvoj utakmici zar mislite da ne bi igrac napravio dramu da nije svestan da je stvarno potkacio Ilieva.
Ako vec gledate isti snimak, pogledajte gde je igrac Spartaka kod gola koji ide unazad po loptu i onda kad lopta ide u gol se pravi lud, kao nije uopste tu.
Da ne pricam o faulu nad Ilicem koji je vise nego ocigledan. Jedino moram priznati da je bila ruka u kaznenom, ali opet, bila je spustena i nije postojala namera. Da je ruka podignuta bio bi cist penal, ovako je bilo na sudiji.

A ovi sto pricaju da nije bio ofsajd Kaludjerovica, pogledajte trenutak kad sutira na gol igrac Zvezde gde je Kaludjerovic, vidi se samo u kadru iz direktnog prenosa, ne vidi se u reprizama. Ako idalje mislite da nije bio ofsajd, onda malo prelistajte pravila fudbala.

jova

pre 13 godina

polovina grobara viche "BIO JE PENAL" , a ona polovina, koja ipak nije slepa, viche "PA SHTA, I VI KRADETE!" ...
ne znam, sigurno ni zvezda nije sasvim chista, ali ovo shto partizan radi, to vishe nije ni kradja, tipa neko te odzepari u autobusu, ovo je OTIMACHINA koju niko i ne pokushava da zabashuri.

Srbin_Subotica

pre 13 godina

tuzno je samo to sto ce se sve ovo sutra vec zaboraviti i sto se spartaku en mogu vratiti 3 boda koja je zasluzio svakako!
Sad se digla prasina a vec ce sutra biti zaboravljeno, pojeo vuk magarca - opet!
Tuga,treba da vas je sramota partizanovci! Da cutite i da se zahvalite doticnima koji su namestili ceo mec i sudjenje!

diskretni heroj

pre 13 godina

maaa sta ima veze,sklonite ogledala iz prostorija,iz kuca,ne gledate se u retrovizor,treba cesljati osmeh u istim nakon ovakve pobede, kristalno jasne, zar ne?

cz

pre 13 godina

ipak taj penal nije toliko sumnjiv mada su krađe u korist partizana nebrojene .pitanje je da li je igrač spartaka nagazio ilieva a i ako jeste da li je simuliranje bilo preterano.

Grobar do groba

pre 13 godina

Al to boli.Hahahaha.Boli li boli.Pa cime bi ste vi ostali igrali u evropi,sem Partizana.Igrala i Zvezda nekoliko godina pa cesto ispadala,a tek ostali.Budite realni.I treba da nameste kada im se nemozete suprostaviti u nicemu.Samo ste krivi kad ste nesposobni.Pa u derbi vas je Partizan pustio da pobedite nego niste sposobni da date vise od jednog gola.

realan

pre 13 godina

Sudije pomazu i jednima i drugima,samo sto se vise uvek bune oni koji su drugi na tabeli.Kad je Zvezda prva,bune se grobari,kad je partizan,onda Delije

Batko

pre 13 godina

Da je bilo 3:0 za Sprtak, na kraju bi MORALO DA BUDE 3:4 !!! Tako da je ovo pisanje i prepucavanje na komentarima totalno apsurdno !! partizančići su MORALI danas da poede i "aj ćao"...pa nije valjda NJIHOV MAZIĆ bio sasvim slučajno deleiran za ovu utakmicu????

dam dam

pre 13 godina

U Srbiju kad se svira penal za Favorita ili kad favorit okrene iz "keca u dvojku" to je namesteno a kad se to desi u England onda svi pricamo da je to prava liga da ovo da ono...Prvi problem je to sto mi vise verujemo drugima nego sebi mahom opravdano ali opet da se ne lazemo za ovo se svira penal.

Shone89

pre 13 godina

Delije, nemojmo biti iznenađeni zbog toga što se komšije raduju ovoj ''pobedi''. Znate onu narodnu ''Čega se pametan stidi...'' :)

zoran kg

pre 13 godina

Sad bas gledam na snimku gol Kaludjerovica protiv Spartaka.Sta ovi grobari pricaju koji bre ofsajd.Ovde samo vidim kardinalnu gresku golmana.A sudijiske greske su danas bile ocigledne.I ja sem kad Partizan juri rezultat nisam video da sudija produzi po 5 minuta utakmicu.

Saca

pre 13 godina

Znam da vam je teško što je gol postignut u 93 min. ali smirite se malo, zar je moguće da vas je Lukić toliko napalio da možete biti prvaci, vi sve utakmice da dobijete a mi 3 da izgubimo i onda bi rekli, e to je pošteno.

Neko iz mase

pre 13 godina

Alo bre zvezdasi,pa jel vas nije sramota da se javljate?Jel se secate kako ste vi dobili Spartak-a?Jos gore nego mi.I koliko su vas izvlacile sudije,i koliko ce tek da vas izvlace,videce se u narednih godinu dana,kad dodje evropa.Nema fudbala u napacenoj Srbiji.

miroslav

pre 13 godina

da sam na mestu stanojevica podneo bih ostavku iz moralnih razloga.tole preti izbacice nas iz evrope.pa posle ovakvih utakmica i treba da nas izbace.ovakve penale nije dobijao ni obilic.sutra ce sudija dobiti negativnu ocenu,biti suspendovan par meseci,ali on je danas uzeo godisnju platu.igrace partizana treba da bude sramota sto se raduju ovakvoj pobedi.

SRBIN

pre 13 godina

Djura postade gori od Arkana. Neka ih neka pobedjuju ovako. A kada ih otkinemo na derbiju i (pre)stignemo na tabeli nece znati gde je levo.

Vise nego objektivan Grobar

pre 13 godina

Bio sam na utakmici sa zapada pratio desavanja i sta reci a ne zaplakati na ovaj fudbal koji se danas igrao i igra se svakog vikenda u Jelen Super ligi(Ne znam zasto se i zove SUPER)!Prvo poluvreme toliko dosadno,bezidejno,bez suta,driblinga..icega sto fudbal cini zanimljivim,sreca pa je vetar duvao inace bi zaspao!Drugo poluvreme za nijansu bolje od prvog!Pored napucavanja lopte u stilu samo da nije kod mene,pored sudijskog navlacenja za Partizan ne zapadne za oko nijedan igrac crno-belih gde su toboze svi bivsi,sadasnji ili buduci reprezentativci vec kapiten Spartaka koji im je svima pokazao kako se igra ,faulirali su ga gde i kako su stigli bar 10-ak puta ,i broj jedan od stopera Spartaka(broj17),ostali nista posebno !Sve u svemu jedna uobicajena dosadna Jelen superligaska utakmica koja se zavrsila nezasluzenom pobedom Partizana.neresno bi bilo najpravednije !Uzgred zaista majstorski slobodnjak Tomica !

Grunf

pre 13 godina

Navijam za Partizan, ali mi je zao Spartaka. Nisam dobro video dal je penal postojao, ali najmanje prava da pricaju o kradji imaju zvezdasi, jer je istom tom Spartaku vas Kaludjerovic dao gol iz ofsajda sto je direktno uticalo na krajni rezultat.
I nikom nista, sudije dobile negativnu ocenu, a zvezdasi srecni. E, pa sad se vratilo, steta samo za Spartak, bas dobra ekipa.
Ko ne veruje, evo dokaz:

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/105881/Gol-Kaluderovica-neregularan-sudijama-negativna

Grobar od malena

pre 13 godina

Skoro 500 kom na ovu vest,a 400 su zvezdasi,e to se zove kompleks,a ne secaju se kako su oni njih dobili!!! E sta uradi Partizan navijacima zvizde...

Ivan

pre 13 godina

Spasao Tomic? Bice pre spasao Mazic i ako neko hoce da napise nesto posteno sredio Tole. Ocigledno da ce ovako da bude do kraja prvenstva. Derbi ce opet da sudi neki jovanetic...
a posle se kuka se zasto Djenova i priziva se Platini. Platini da ista radi vi ne bi smeli ovako da kradete...

el gladijator

pre 13 godina

Setite se šajbera gani, setite se sudije Šipke, setite se Babarogića, setite se Miljanića... setite se vašeg pobedonosnog gola iz ofsajda baš protiv Spartaka
sve se vraća gani, sve se plaća...

Alex

pre 13 godina

ljudi ... hajde da ugasimo partizan i zvezdu i napravimo nove klubove ispočetka. to smo već jednom radili i prošlo je ... ovo stvarno više ništa ne valja i šanse nema da može da se popravi.

CG

pre 13 godina

Да подсјетим заборавне- Звезда је примила гол из непостојећег пенала. А да ли је био офсајд просудите сами:
http://www.youtube.com/watch?v=JrojupWXwHY&feature=related

Док против Партизана се не суди пенал- играње руком, а пенал који је досуђен у њихову корист је благо речено смијешан. Други гол је ремек дјело!
Најбитније је да одлучујемо сами о титули, тако да нас не занима шта радите. Ријешићемо то у Дербију.

realnost

pre 13 godina

ovo je toliko bilo ocigledno!!! 5 hiljad ljudi je skandiralo LOPOVI LOPOVI... a oni su objektivno videli sve,ali posto je u pitanju partizan onda je lako reci da su svih 5 hiljada zvezdasi i da su placeni...

raco

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i sta mogu da kazem osim SRAMOTA. Pa nasa sudijska organizacija je pod punom kontrolom FSS i njenog dozivotnog predsednika T.K. koji bi sudiju suspendovao na neodredjeno vreme da nije ucinio to sto je ucinio. Utakmnica je prava slika stanja u drzavi!

duki

pre 13 godina

mislim da je ovo poslednji momenat da se sklopi neka vrsta pakta izmedju zvezde i vose protiv nezasluzene dominacije partizana! tu posebno mislim na velicanstvene navijace zvezde koji bi trebalo da podrze vosu na predstojece dve utakmice protiv partizana u beogradu! navijaci vose ce sigurno znati da im uzvrate istom merom u poslednjem kolu,kada zvezda dodje u novi sad na,mozda odlucujuci mec za titulu! dakle, zajednickim snagama do titula,u prvenstvu za zvezdu i u kupu za vosu!

s t v

pre 13 godina

Najinteresantnije je kada lopovi kukaju zbog krađe.

Pa, zar mislite da jedino vi znate i možete da ...

Vaša je sledeća sezona, po navici.

Ledeni

pre 13 godina

Sramota za srpski fudbal. Da je sreće i morala ovakve utakmice treba poništiti i kazniti sve odgovorne (sudije, rukovodioce klubova) udaljavenjem iz sporta na duži period.

Jagodina - Javor 0:1

pre 13 godina

Pobedi zvezda u Užicu, pa u sledećem kolu Sloboda uzme bodove u Jagodini, pobedi zvezda u Subotici, pa u sledećem kolu Spartak pobedi u Jagodini, pobedi zvezda na Banovom Brdu, pa onda Čuka uzme bod u Jagodini (prvi bod u prvenstvu)... Kako li je Javor odigrao u Jagodini u ovom kolu, zna li neko da mi kaže???

GrobarNP

pre 13 godina

Izuzetno korektan izveštaj sajta B92. Partizan LOŠ, Ofsajd BIO 100%, Penal GLUP (ipak ČIST), Tomić MAJSTORSKI. Svako ko ovo nije video PRISTRASAN JE.

gotovi ste

pre 13 godina

Koliko komentatora zna sta je to OFSAJD?! Lupetate bre kao otvoren prozor.Nije bilo ni O od ofsajda kod gola.Ali da bi to znali morate prvo da naucite pravila.

Bogdanis X

pre 13 godina

Spartak je pokraden!
Neko je dao komentar kako je umetnost dati gol iz slobodnjaka - a ja cu reci samo toliko,bio sam na utakmici i... partizanu je dosudjeno bar 5 nepostojecih slobodnjaka sa distance,ako su oni profesionalci,oni iz toliko pokusaja moraju pogoditi makar jednom!
Da sam grobar bilo bih me sramota!
Vise ne vredi gledati nasu ligu,ovo nije prvi put da se desava i da se spartak pokrade!

e jado

pre 13 godina

A gol Spartaka iz opsajda?
(pera, 10. april 2011 18:12)

Komentar fudbalskog strucnjaka sta drugo reci ne OPsajd :D:D:D

Kaze se ofsajd (OFF SIDE). Inace ofsajd nije bio,nije cak ni sumnjiva situacija.Igrac koji je bio u ofsajdu loptu nije ni pipnuo.Naucite prvo pravopis,zatim pravila fudbala,a na kreju pokusajte da budete realni.

Boban

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas samo da kazem ovo. Prvo penal za partizan je bio mada mi je zao,drugo slobodnjak je prestrogo sviran i na moju zalost majstorija Tomica.Jedina sporna situacija po meni je cist kao suza penal za Spartak kod rezultata 1:0, e to je to protiv cega se moramo izboriti.Napred Zvezdo da ih ponovo dobijemo 23-eg.

radujte se, glodari

pre 13 godina

partizani odavno istichu da im je najsladje kad ovako pobede. umeli su i da izjave pred derbije "veoleo bih da pobedimo 1-0 iz penala u poslednjem minutu!".
i posle neko kaze da smo svi isti - e pa nismo!
ja volim kad zvezda dobija 5-0, ovakva sramota kad se desi (a deshava se, da se ne lazemo), osecam se kao da smo izgubili.

Jel se prepoznajete u naslovu? :)

pre 13 godina

Rutinska pobeda šampiona. Jedino što će navijači FK SS malo više da se nerviraju od planiranog. :) Mnogo mi em milo, em drago. :)
http://www.partizan.rs/spartak-zlatibor-voda-partizan/

duki

pre 13 godina

secam se kada je splitski hajduk javno prozvao partizan da se prvenstvo namesta da bi on postao prvak! bilo je to one godine kada je partizan u zadnjem kolu pobedio olimpiju,golom u 98-om minutu! ali,splicani su predhodno obecali da ce parizan,za kaznu ,deklasirati i dali su im cak 6 golova na stadionu jna!koliko je jos takvih titula partizan uzeo pre i posle toga,moze samo da se nagadja!samo je vosi 50-ih godina,tada ubedljivo najacem klubu u zemlji sa desetak reprezentivaca,uzeo nekoliko titula kao vojno-rezimski klub najveceg znacaja!

Dragan

pre 13 godina

Не разумем зашто су љути навијачи комшинице,па ту је следећа сезона...,како оно каже Ђенка - и ти ћеш куме, само сутра...

Zvezdasica sa severa

pre 13 godina

Док се Земља око Сунца креће,Партизан без намештаљке победити неће!

IVORY

pre 13 godina

Mnogo lose igramo, ne znam sta se desava, poraz od zvezde nas je potpuno poremetio. Sudije su nam i vise nego naklonjene, sva sreca pa imamo naseg Tomislava, ali sta vredi kad se zvezda probudila, mnogo bolje igraju od nas. Ne smem ni da pomislim sta ce biti 23. Strepim od katastrofe.

Kiza

pre 13 godina

jao...penal pa slobodnjak...mislim sta reci...sto lijepo ne kazete...ocemo titulu, i eto evo vam...mi ionako imamo vise nego vi...nemojte da silujete fudbal i terate ljude sa stadiona

Na lečenje!

pre 13 godina

Skor u ovosezonskim derbijima - PARTIZAN 15 : 1(2) crvena zvezda
PARTIZAN 1 : 0 crvenza zvezda … FUDBAL
PARTIZAN 2 : 1 crvena zvezda (2:0, 0:1) FUDBAL
PARTIZAN 99 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 76 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 118 : 77 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 29 : 26 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 25 : 23 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 11 : 7 crvena zvezda … VATERPOLO
PARTIZAN 7 : 2 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 11 : 5 crvena zvezda … VATERPOLO
PARTIZAN 3 : 1 crvena zvezda … ODBOJKA
PARTIZAN 0 : 3 crvena zvezda (kup) ODBOJKA
PARTIZAN 4 : 2 crvena zvezda … HOKEJ
PARTIZAN 11 : 1 crvena zvezda … HOKEJ
PARTIZAN 89 : 64 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
PARTIZAN 110 : 63 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
(Insajder, 10. april 2011 17:53)

Zaboravio si pobedu u skvošu, i to je vrlo praćen sport kod nas...

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

A priznajte da ste se ponadali:):):):):):):)....
setite se smo vaseg gola iz ofsajda u 90 minutu u Subotici ...i TISINA molim....na mrketig se ne dobija titula!!!

Ma daaajjj

pre 13 godina

Aj pre nego sto pisete komentare na osnovu krajnje pristrasnog komentara strucnog komentatora, pogledajte reakciju igraca koji je faulirao Ilijeva, decko se trenutno uhvatio za glavu... Da kontakt nije bio verovatno bi gledao kako da ispuca loptu, umesto sto se hvata za glavu.

spaske

pre 13 godina

Takva smo sorta,
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema 'Driblaj',
i nema 'Dodaj!'
vec samo ima:
'Dobro se prodaj!!!

JOVO DELIJA

pre 13 godina

najzalosnije od svega jeste to sto vidm po forumima da se grobari ponose sa ovim lopovlukom,pa zar nevidite gdje vas je taj lopovluk doveo,ako niste pogledajte derbi OD PAR DANA, ponovo sami na miru pa ce vam sve biti jasno,TOLIKO.VELIKI POZDRAV!!!

Seki

pre 13 godina

Bio sam na utakmici. Sta reci kada su se svi gledaoci okrenuli prema Djuricu i Dzombi i vikali LOPOVI< LOPOVI. Da , dobro ste procitali , Dzomba i Djuric su sedeli jedan pored drugog.

Posao za istražne organe i MUP

pre 13 godina

Nije ih spasio Tomić,nego Mažić,što je za svaku osudu,da ovako tendeciozno neko sudi a cela Srbija to gleda.Tole napolje iz fudbala sa celom svojom svitom.

mita

pre 13 godina

najsmeshnije je shto se partizanovci raduju ovakvim pobedama, ali to je u skladu sa njihovim poimanjem PRAVDE za koju se toliko "bore" transparentima na tribinama.
pravedno je gaziti choveka do smrti, zashto onda ne bi bilo pravedno krasti na ochigled tv kamera ?

nenad73

pre 13 godina

Detalj sa stadiona. Svaki put kada Stojkovic primi loptu deo tribina ustaje i zvizdi.Ponadala se komsinica nema sta! Ali Neca Tomic skida paucinu u 93 minutu.Rano ste se ponadali!

Serdjo

pre 13 godina

A da se uvede pretplata za Partizan!!! Tako to ide, mnogo neznanja, laži, pljački, srednjoškolaca na čelu i eto pretplate. Napred zlotvori i nesposobni Srbija vas voli i gura napred!!!

Nemanja

pre 13 godina

Ok, razumem da sudija Mazic moze da radi sta hoce, dobro je placen vec godinama..
Ali cisto sportski, da li neko moze da prokomentarise reakciju golmana kod slobodnjaka?? Mislim da se decko obrukao onom teatralnom paradom kad je ocigledno pustio gol..

pancho villa

pre 13 godina

* Looopoooviii .......orilo se Suboticom, da li su mislili na ovu garnituru ili onu sa Bjekovićem i Zečevićem ........u stvari - nebitno , isto je to ....

Darko-UE

pre 13 godina

Onaj penal sto je sviran za Spartak u proslom kolu je kriminal,to brat bratu ne bi svirao,a ovaj danas je klasican penal sto se sudi blizancima na to smo valjda navikli!!!

zoki

pre 13 godina

Zamislite sta tek rade kada nema prenosa.Ovako nije otimao ni Arkan ma ovo nema ni u Kolumbi.Taj MAZIC je sudio pre mesec dana LIVERPULU.

ko o cemu...

pre 13 godina

Pitanje za navijace Zvezde,kako su oni uzeli 3 boda protiv Spartaka,drugi gol ste dali iz cistog ofsajda,ja se slazem da ovo nije bio penal ali budite i vi malo objektivni i posteni pa recite kako ste vi pobedili isti taj Spartak,jedino navijaci Spartaka imaju prov da se bune jer su osteceni i protiv vas i protiv nas.A o vasim penalima u proteklih par sezona necu ni da pricam o tome je sve davno receno.

partizanovac 067

pre 13 godina

Komšinice,nešto si 'tela?
Setite se samo vaše utakmice u Subotici i pokrijte se ušima...ofsajd kod gola Spartaka ne spominjete a penal čist k'o suza...e ,sada što je igrač Spartaka napravio glupi faul, to je njegov problem..

nenad73

pre 13 godina

Vrlo interesantan podatak. Niko od onih koji se zale na regularnost penala nije video ofsajd kod gola Spartaka! Selektivo slepilo ili navijacka zaslepljenost odlucite sami!

Škomi

pre 13 godina

Sva tri gola neregularna - prvi Spartakov iz ofsajda, druga dva Partizanova posle nepostojećih prekršaja (kod penala veoma izraženije simuliranje). Takođe, komentator sa RTS-a, tipična "škola" Vojvođana komentatora, bez trunke profesionalizma i sa očiglednim i otvorenim navijanjem za "svoj" klub (iz Vojvodine).

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Ja sam neutralan ali bio je penal, ja ne znam jeste li vi slepi, ili sta? Jasno se vidi na snimku kako je onaj igrac spartaka potkacio Ilieva. Penal cist kao suza. Zasluzena pobeda Partizana na kraju, a Zvezda ako je bolja neka to dokaze u sledecem derbiju, a ne kroz komentare
(neutralan, 10. april 2011 17:28)

Djuricu, provaljen si.

Tragikomično

pre 13 godina

Sramota.Svi pominju penal,međutim suđenje tokom celog meča je jedna velika sramota.Nepostojeći penal,nepostojeći faulovi nad igračima Partizana.Sve od prvog do poslednjeg minuta jedna velika farsa.Nikad ali ponavljam nikad ne bi voleo da Zvezda na ovaj način pobeđuje,pa posle da izađe u Evropu,a ono nula bodova.

Poltavsky

pre 13 godina

Jos vecu gresku smo videli na utakmici Spartak- Zvezda, gol iz dzinovskog ofsajda.

Jos smesniji penal sam video na mecu Zvezda - Smederevo!

A Vi ste najsmesniji navijaci koje znam, sa ovim komentarima!

Bosko

pre 13 godina

Drage delije :D
jedini kriminal danas je bila igra Partizana, stvarno su losi bili, a pobeda je cista ko suza ma koliko vi zeleli da to nije tako...
Realno, Zvezda je sve bolja, sto me raduje, manje zbog prvenstva ili trofeja, vise zbog utakmica u Evropi... Nadam se da ce i Vojvodina sledece godine da pokaze u Evropi mnogo vise pa najzad da nam se taj koeficijent poveca...
Kada nas prvak bude isao direktno u LS, tad ce titula da bude bitna, zasada stvarno nije bitno ko ce biti sampion...

Ludi navijac

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto igraci Partizana trce i skacu na strelce, grle ih ljube. Treba to da rade sa sudijom Mazicem. Mnogo je zasluzniji za pobedu nego igraci. E sada da vidim komisiju za sudjenje. Da li ce biti smejurije. Ide derbi. Nece li Mazic ili Jovanetic ili Vukadiovic. Treba se na vreme osigurati.

pogrebnjak

pre 13 godina

Nije mi drago sto smo ovako dobili,smatram da ono nije bio penal ali neretko se desavalo da se i zvezdi sviraju jos i gori penali,secam se zvezdine utakmice na marakani sa Smederevom kada igac zvezde pada van kaznenog a sudija svira penal ili kad Kadu prima loptu rukom i posle toga pada i dobija penal,tako da je komsijama bolje da se ne javljaju.

obraz đon

pre 13 godina

Očekujem crnog bika sa komentarom, baš nas briga samo rezultat se pamti.
Krađe su vam u krvi od 41. kada ste krali igrače po čitavoj bivšoj Ju do dana današnjeg!

bogdan

pre 13 godina

Pre par meseci Crvena Zvezda je isto ovo gostovanje u Subotici rešila tako što je pobedila u trećem minutu nadoknade golom Kaluđerovića iz OFSAJDA OD DVA METRA. Nešto se ne sećam da je tad za ovako kratko vreme bilo 400 komentara. Takvi ste vi "večiti", optužujete jedni druge za iste stvari koje i sami radite.

Jadnici

pre 13 godina

Za vas koji pricate o golu iz ofsajda savet:
Prvo naucite pravila fudbala a zatim obavite preglede kod oftamologa (to je onaj doktor sto proverava vid).

Boni

pre 13 godina

Spartak jeste dao gol iz ofsajda, penal za Partizan jeste postojao a gol iz slobodnog udarcaje bio vestina, umetnost... Ne moze to niko da namesti.

ko o cemu...

pre 13 godina

Alo moralisti prisetite se vase utakmice sa Spartakom u Subotici i toga da je DOKAZANO da je vas drugi gol postignut iz ofsajda!!! Toliko...

TITULA

pre 13 godina

Oce neko da spomene da li je i koliko igrac subotice sa brojem 9 uticao na igru kod gola Spartaka, i njegovu nameru da igra loptom?
Moze li neko da prokomentarise onaj ofsajd Tejga kad je pogodio precku u prvom poluvremenu (siguran sam da Tejgo nije bio u ofsajdu).
U odnosu na zuti karton golmanu zvezde u Ivanjici, penal je cist ko sunce!!!
Titula, titula, slavice se titula!!!

Zaonamje

pre 13 godina

"Sa druge strane autoritet Partizana omogućio je kako penal posle prekršaja nad Ilievim, tako i dodatnih pet minuta utakmice za koje apsolutno ne može da se nađe opravdanje."

Uros

pre 13 godina

Kad moze igrac Spartaka da zvanicno izjavi kako mu je drago sto su uzeli bodove Partizanu, da pomognu Zvezdi koja je "pravi srpski klub", onda moze i ovakav penal... A evo ga u 93. minutu formular za saopstenje :))

Sasa

pre 13 godina

Sramota.Spartak ih je ubio .A onda na scenu stupa poznati grobar Mazic.Najbolje je uopste ne igrati prvenstvi i odma im dati titulu.Bruka sta se radi .Grobari jel vas bar malo sramota ?Eto kako ste vec tri godine sampioni .Prosle nesudjenjem dva penala za Zvezdu dobiste titulu u derbiju a ove videcemo .Mada ne moze Zvezda protiv svih.

Marko

pre 13 godina

eto, imali smo prilike videti kako partizan dolazi do titula. kad ne moze igrom, tu je sudija da izmisli penal, produzi utakmicu 5 min. i naravno dosudi nepostojeci slobodan udarac iz kojeg su dosli do pobede. sta reci nakon ove kradje, nego da ti se zgadi fudbal i sport uopste. dok god tole karadzic vedri i oblaci u srpskom fudbalu, liga ce biti nereguralna.

pedja pfc

pre 13 godina

ja nerazumem navijace nase komsinice ,pa jeste li vi kratkog pamcenja!! sta vi mislite da smo mi zaboravili kako ste vi dobili spartak u subotici?kako vas nije sramota dali ste go iz cistog ofsajda sto je i dokazano i sad ocete da nam drzite predavanje o postenju! nekaze se dzabe ko o cemu ku... o postenju!! zato decki bolje da cutite i da se zabijete u onu vasu rupu jer nekad je pametnije cutati!!

Jovan

pre 13 godina

Bravo sampioni,a ako vas nije sramota grobari onda svaka cast i treba da osvojite titulu.treba svi da se povuku i ostave partizan da osvaja titule.BRavo za Spartak

GrobaR

pre 13 godina

Najjaci je komentator, kao nije bio penal a igrac Spartaka Miric koji je i nacionio penal , sportski priznaje da je penal vidi se na snimku odmah nakon starta. Valjda covek koji je nacinio penal zna da li je bio penal ili nije, pa valjda on zna bolje od internet navijaca i komentatora.

Al kako ga Tole zavuce iz slobodnjaka , jeste li videli?

Krle

pre 13 godina

U Srbiji nikada nijedna kradja nije sankcionisana vec je opravdana nekom prethodnom kradjom koju je pocinila ONA strana koja optuzuje i tako u nedogled, polako ali sigurno srpski fudbal nestaje u zivom pesku srama i javasluka...

Crazy North

pre 13 godina

Greska! Pogresan naslov! Nije pravi "Tomic spasio Partizan u Subotici" nego pravi naslov i jedini tacan je "Sudija Mazic spasio Partizan u Subotici". Sramota!!! Lakrdija od sudjenja!!! BANDO LOPOVSKA!!!

grobar

pre 13 godina

Samo da podsetim gane da nam na derbiju nije sudjen penal vec dvaes' godina i da se pokriju usima.
Ko o cemu komsinica o postenju.
A i sto se javljate vas pet 'iljada na vest o malom Partizanu,zar nismo mi kompleksasi?
Sta ste zapenili,pa penal cist k'o suza,kol'ko su vama sumnjivih penala svirali ove sezone?
A da to nema veze,ipak ste vi.......

pinoche

pre 13 godina

Bruka... Stvarno ne znam da li u ustavu postoji neka preambula po kojoj Partizan mora da osvaja bodove, ali ovo je ipak previse... Sad mi je jasno i zasto je Mazic dobio sansu na evropskoj sceni; zato sto je izuzetno dobar poslusnik... Sramota...

PFCforever

pre 13 godina

Bravo Partizane, najtezi protivnici u borbi za titulu su iza... a sad slede one laganice utakmice, zvezda i ostala boranija... dobro, bice malo povuci-potegni i sa vojvodinom, ali sve ce biti ok... u svakom slucaju nivo igre mora da se drasticno podigne, jer u Ligi sampiona ovakva lezernost i opustenost se ne prasta. Joj sto ce sad iz onog drugog kluba sad da placu i kukaju, a kad su im se i jagodini sklanjali, tad je sve bilo ok. lega jeste takva kakva je, ali ko im je kriv kad nemaju vise 'svojih' klubova u ligi od Partizana. Nek lobiraju pa mogu da se nadaju.

Dragan Jurić

pre 13 godina

Koliko sam ja shvatio,slobodno sudijsko uverenje je kada se ni po koju cenu ne sudi očigledan penal protiv Partizana,a obavezno se sudi penal za Partizan čak i ze namrgođen pogled u šesnaestercu! Sramota! Sudije redovno dobijaju negativne ocene,ali koga briga. To ne smeta ponositim Bjekovićima i bjekovićevcima da se,k`o sretni,šepure! Sram vas bilo!

Misko-kv

pre 13 godina

Poceo penaltizan,tuga jad i beda,partizan ne bi dao tri dana gol da ne igra sa 12 igraca,nije smesno vec jadno od igre partizana do sramnog sudjenja.

Posteni gledalac na srpskim stadionima

pre 13 godina

Nikada nisam komentarisao na forumima ali ovaj put moram sesti i izraziti moje osecanje jednom rijecju
LOPOVI!

novica

pre 13 godina

danas je sva ona nada da ce srpski fudbal uspeti pala u vodu ,sramota navijac sam vojvodine ako je to uopste vazno , sledece nedelje mogu navijat koliko god ocu za vosu kad se tu pitaju neki ljudi koji su iznad nas!!!!!!

kion

pre 13 godina

ahahahah,pa da li je moguce da je ovako ruzno namesteno prvenstvo?
znam da jeste,,al ovako ruzno,,,pa to nije normalno!?
70min penal za partizan,i komentar strucnog komentatora: PA VIDITE DA MOZE DA SVIRA PENAL,TO JE SAD SUDJENO A SUTRA CEMO PRICATI O TOME!!!
a u pozadini se cuje,,,lopovi,lopovi,lopovi!

Stexman

pre 13 godina

Promenite naslov u sudija Masic spasao Partizan!

E, pa upravo zbog ovakvih utakmica su navijaci Vojvodine izdali saopstenje u kojem se sumnja u regularnost, i kako su povlasceni beogradski blizanci!
Krstajic igra rukom-nista!
Ilic pada bez kontakta van 16 - penal!
Strelac gola za Spartak dobija zuti zbog izlaska!
Tomic za istu stvar ne dobija zuti!
Utakmica se produzava za nepotrebnih 5 minuta!
Posle nepostojeceg prekrsaja partizan postize gol!

Regularno zar ne! Srbijo sramoti sel.

Bozo Komazec

pre 13 godina

Karadzicu upropastio si fudbal!
Eto ti odgovor zasto nema publike na stadionima!
Jel bi vi isli u bioskop da znate kraj filma?
Zalosno... :(

Skorpion

pre 13 godina

Dokle bre vise!!! LOPOVI,LOPOVI!!!Ima li zakona u ovoj drzavi,hoce li neko stati na put ovim kriminalcima!!!Jedva cekam derbi. ZVEZDA SAMPION!

Peđa

pre 13 godina

Već drugo kolo za redom se ne svira penal, kad igrač partizana igra rukom u 16m. Prošlo kolo Radu, evo danas ni Spartaku.
I to sve uživo na javnom servisu...ALO BREEEEE???

Bokanegro

pre 13 godina

Ovo je definitivno kraj Srpskog fudbala.....Nikad vise,ama bas nikad necu otici ni na jednu utkamicu Srpske lige,niti cu decu voditi...Ovakav penal suditi na 16 metara od gola u nikakvoj opasnosti,osecaj je toliko bljutav da je to cudo...Ne gotivim ni Zvezdu ni Partizan posebno,samo mi je zao ovog klinca koji nije primio gol 600 minuta....Bagra fudbalska!!!

Sale Sale

pre 13 godina

Komentator je katastrofa, ako moze da mu se zabrani prenos.
Sudija je ostetio Spartak i kriv za poraz! Nije dosudio cist penal za Spartak a penal koji nije postojao dosudio Partizanu. STRASNO !!! Partizan je igrao ocajno.. OCAJNO. Steta sto Spartak makar nije dobio bod koji je zasluzio.

Mihailo

pre 13 godina

Stanojevicu,kao navijac Partizana zelim ti svu srecu ovog sveta dok sedis na nasoj klupi,ali ti sve vise pokazujes da imas vise srece,nego znanja i kvaliteta.Svima je jasno da se pojedini igraci guraju,radi svog interesa,ali to i nije tvoj interes.Njih ces prodati,a ti ces zbog istih zavrsiti ko zna gde kao trener.A ako je ovo sve tvoj izbor(mislim na igrace)deo tvoje taktike i tvoja vizija ultrofanzivnog fudbala(koji si nam obecao,kada si dosao)onda i ne treba da uspes kao trener!

Aleksandar

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto vest nosi ovaj naziv. Ocigledno je da tomic ili mozda raca petrovic, nisu spasili partizan...Moje misljenje je subjektivno , naravno, ali mislim da bi bilo bolje da vest ima drugaciji, verodostojniji naslov.recimo , Partizan slavio u 91oj minuti. To je vec iskrenije

Чеда

pre 13 godina

Ово је навећа судијска крађа последњих година. Пенал поклоњен а после се сваки пад играча Партизана свира као фаул и сваки аут је аут за Партизан по аутоматизму

gggooooo

pre 13 godina

sramota,,, penal koji nije bio i jos pet minuta nadoknade...ccc sto ne donesu pravilo da se igra dok patlidzan ne pobedi...penaltizan...

moraće na kraju da radi onaj bez licence :-)

pre 13 godina

Ponovo Mažić!?
Bruka i sramota kako navučena 3 boda, hoće li iko reagovati u ovoj jadnoj JSL?

Sasa

pre 13 godina

Moj predlog je da se "Toletove zvezde" nebi mucile do kraja prvenstva da se sve utakmice partizana registruju 3:0 u njihovu korist.LOPOVI!

ima li neko da se bori protiv ovog kriminala?

pre 13 godina

Aj' se kladimo da ce Partizan izjednaciti iz penala i na kraju pobediti golom u poslednjim minutima?
(Stefan, 10. april 2011 17:03)

Stefan vidoviti! :)
Iskreno nije ni bilo tesko pogoditi.Poptuno ocekivano.I regularno. :D:D:D

Insajder

pre 13 godina

Skor u ovosezonskim derbijima - PARTIZAN 15 : 1(2) crvena zvezda
PARTIZAN 1 : 0 crvenza zvezda FUDBAL
PARTIZAN 2 : 1 crvena zvezda (2:0, 0:1) FUDBAL
PARTIZAN 99 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 76 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 118 : 77 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 29 : 26 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 25 : 23 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 11 : 7 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 7 : 2 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 11 : 5 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 3 : 1 crvena zvezda ODBOJKA
PARTIZAN 0 : 3 crvena zvezda (kup) ODBOJKA
PARTIZAN 4 : 2 crvena zvezda HOKEJ
PARTIZAN 11 : 1 crvena zvezda HOKEJ
PARTIZAN 89 : 64 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
PARTIZAN 110 : 63 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA

uefa_mafiosi

pre 13 godina

Karadzicu mars iz srpskog fudbala!!! Kako vas nije sramota, dokle vise da gledamo ovo sprdanje sa inteligencijom!!! Mazicu sticice te pravda koju delis!!!

metall

pre 13 godina

Kraj meca. Verujem da je sada svima jasno o cemu je Lukic pricao pre dan-dva kada je govorio o regularnosti prvenstva. Pri rezultatu 1-0 ne svira se penal za Spartak posle igranja rukom odbranbenog igraca Partizana (sto rece komentator, moze i ne mora), ali zato se potom svira smejurija od penala za Partizan kojim se on vraca u zivot i potom pobedjuje golom u 94. minutu. Hvala na prenosu jer je cela Srbija mogla da vidi ovu lakrdiju.

Nex

pre 13 godina

Joooj sto volim sto je bio penal, ako nesto volim vise od penala to su dva penala. Ala ce da boli, bruka. Inace, kada govorite o kradjama i sudijama, setite se vaseg pobedonosnog gola u Subotici, tj. ofsajda, samo da vas malo podsetim. Ajd sad laku noc.

nenad73

pre 13 godina

Neverovatno je kako su komentatori RTS-a navijali za Spartak! Ljudi su sve vreme pljuvali po Partizanu a ni jednog trentka nisu pomenuli ofsajd od DVA METRA kod gola Spartaka?! Pa jel zato placamo pretplatu?! Da bi slusali iskompleksirane navijace?! Sramota!

BANE

pre 13 godina

mislim da je krajnje vreme da sudije budu iz susednih drzava jer ovako nekoristi nikom.degutantno je gledati vise utakmice u kojima se zna da ako neide partizanu tu su sudije.protiv rada sada spartaka a bice i na derbiju ako treba.sramota,karadzicu podnesi ostavku.

iskreni grobar

pre 13 godina

Ovo je dosad navidjeno,cak i na nasim terenima,sramota!Fudbal najbolje oslikava stanje u drustvu.Samo mazohisti posle ovoga mogu gledati domaci fudbal.Ne treba mi ovakva titula!Pozdrav svim pravim zaljubljenicima u fudbal,za koga god navijali.

Пеки

pre 13 godina

Ахахах, рекох ја јуче након што сам видео ко је судија за овај меч, све ми је било јасно. Да неко оволико очито намешта, и односи титулу овако. Једноставно је јасно после овог меча, нити Звезда, нити ко други може да буде шампион, исто као што је јасно да Партизан мора да буде.

Замислите се, оно "Лопови, лопови" на крају није било речено без разлога.

zoran

pre 13 godina

ovo je kradja svojstvena Partizanu, koakvu gledamo vec deceniju i po. niti je ono bio penal, niti je ono bio faul, niti je imalo razloga produziti utakmicu 5 minuta. uostalom lepo su ih ispratili navijaci "lopovi, lopovi!!!"

Bota

pre 13 godina

Igra ocajna. Posle danasnjeg izdanja fudbalera Partizana,ocigledno da igra protiv Zvezde nije bila taktika trenera , vec nemoc.Ja sam mislio da stranci treba da donesu prevagu nad domacim igracima,ali kod Partizana cisto sumnjam da je tako. ACO ODLAZI.

BADI

pre 13 godina

ustajte ljudi vise ovako ne moze,krade ocigledno koga oni hoce budale da naprave sta misle mi smo mala deca ili sta drugo lopovi lopovi lopovi lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Zakacio?

pre 13 godina

Zakacio Ilieva?Pa pogledajte snimak 100 puta igrac nije bio ni blizu njega trebao je dobiti zuti za simuliranje a ne ovo...Boze ima li te...

Ja

pre 13 godina

Ovakvi penali se sude samo Zvezdi i Partizanu u nasoj ligi.To je realnost,ko ne zeli da to prizna nije realan.Ova dva kluba MORAJU da pobede,a ovi momci iz protivnickog tima treba da se izuju i sednu na travu i gledaju.Ko njih sisa,njihov trud,ko im je kriv sto nemaju nekog da im sredu da zaigraju za nasa dva najveca tima.

Sramota

pre 13 godina

Kako vas nije sramota grobari?Pa vidi se da je utakmica zatvorena cim Mazic sudi..Od penala ni govora onda jos dva nepostojeca slobodna udarca da bi se dao gol iz prekida prvo u 75 onda u 91.

Kupili ste titulu to znaju svi .

Bane

pre 13 godina

Karadzic je za najteze gostovanje postavio svog sudiju Mazica..I Mazic je svoje obecane ispunio doneo je Partizanu 3 boda tamo gde nisu zasluzili ni bod.

kigor

pre 13 godina

I sta reci posle ove bruke.Prvo,Krstajic koji igra rukom i naravno sudije ne vide penal,linijski u ravni sa Krstajicem i ne vidi ruku i nista.Drugo,penal koji svira za partizan,koji nije ni P od penala,cak i na rts-u kazu da nije postojao.Trece,slobodan udarac koji nije postojao i golman koji SKACE IZ MESTA da brani.I ko je tu lud?

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Kratko i jasno-stidim se sto sam navijac Partizana. Ovo je bila cista poklon pobeda. Zelim da Partizan bude prvak, ali ne na ovakav nacin.Igrali smo katastrofalno, moramo priznati da je Zvezda trenutno bolja od nas!

Lopovi

pre 13 godina

Prvo u 67 minutu se ne svira igranje rukom igraca Partizana...Onda igrac Partizana pada sam u kaznenom prostoru i odmah penal....Cak ni slobodan udarac pre drugog gola nije postojao ali naravno koga u ovoj nasoj lopovskoj drzavi briga za to

Predrag

pre 13 godina

Zvezdasi,
pustite se vi penala i sudija, imaju snimci i usporeni snimci. To sto vi oslepite i ne vidite Partizanove penale, verovatno je povezano sa naporima koje vas mali mozak mora podneti prilikom svake nase pobede. A BOGAMI IMA IH DOOOSTAAAAA.
PARTIZAN SAMPION i naravno visestruki ucesnik LIGE SAMPIONA

tužan fudbal

pre 13 godina

Penal čist ko suza, faul u 16 neoprezan i glup, ali faul.
To što igrač nije bio ni blizu gola i što mu je bio okrenut leđima ne menja situaciju.

Inače fudbal nam je odvratan a sve smrdi na neke nameštaljke i puštanja, zatvaranja utakmica i slično. Jedini način da se koliko toliko vrati regularnost jeste uvođenje plejofa kao u košarci ili čak F4 turnira. Tako bi se smanjile tenzije a FKCZ i FKP bi u međusobnim duelima odlučili ko je bolji.

Vlada

pre 13 godina

Mislim da je sada svima jasno da je ova liga namestena i utakmice se prodaju i namestaju samo tako, sudije su korumpirane i jadni navijaci koji gube svoje vreme gledajuci uzivo utakmice umesto da provode vreme sa svojom porodicom ili uz neku medjunarodnu utakmicu na TV-u.
Nema svrhe vise komentarisati niti pratiti nas fudbal.
Igraci, sto pre vam zelim da odete iz naseg fudbala i prodate se, ako vredite, ako ne, bavite se necim drugim, umesto da vas ovako ponizavaju glupe sudije(mislim na postene igrace kao ovi spartakovi...)

eee

pre 13 godina

- Znaci u ponedeljak ili utorak ocekujemo naslov "Milorad Mažić skinut sa liste (za sudjenje)"!? o.O
Skandiranje navijaca na kraju utakmice je objasnilo, sta i kako!

Goran Tomić

pre 13 godina

Obzirom da sam mog prezimenjaka baš žestoko kritikovao posle prošle utakmice, red je da mu sad čestitam na prelepom golu iz ,,slobodnjaka,,!

Stefan

pre 13 godina

Moji utisci:
-Ocajan Partizan
-Nedosudjen cist penal za Spartak
-Nepostojeci penal za Partizan
-Nenormalna sreca za Partizan
Na kraju,penal koji je dosudjen za Partizan je djelo Karadzica i cist dokaz da ce titula ove sezone biti ukradena.I na sve to,jos su imali srece na kraju kao nikad!Doduse nije prvi put,sjetimo se sad skoro protiv OFK...

Jovan

pre 13 godina

Bravo sampioni,a ako vas nije sramota grobari onda svaka cast i treba da osvojite titulu.treba svi da se povuku i ostave partizan da osvaja titule.BRavo za Spartak

Realan partizanovac, malo razocaran

pre 13 godina

OK, ako cemo tako i gol Spartaka je bio cist ofsajd (najmanje 2 metra), ko je realan priznace to. Kao sto je i nas penal bio sumnjiv, mada jeste bilo kontakta po nogama. Jedini cist gol je gol Tomica.
Mada, sve ovo na stranu, igramo jako lose. Ako se ovako nastavi necemo uzeti titulu, nadam se ipak da ce nesto da se menja.

NiDza

pre 13 godina

Grobari, jel vas bar malo sramota? Cist penal nije dosudjen za Spartak, a onda za vas sviran nepostojeci penal. E Tole, Tole...
(Lopovluk, 10. april 2011 16:59)

Onoliko koliko i Vas za gol Kaludjera u Subotici iz ofsajda od 2 metra..

I onoliko koliko Suboticane za Miricev gol iz ofsajda..

Slobodan

pre 13 godina

O brate, rodjeni...imali kraja ovoj Penaltizanovoj kradji...?!
Tužno je biti navijač Penaltizana, ne možeš (pod uslovom da imaš obraza) ni da se raduješ kada tvoj tim pobedi...

Vule

pre 13 godina

E ovako. Veliki trener Stanojevic. Pa da sam ja trener Partizana, osvojio bih titulu i imao 0-6 u LS. Coek kad je dosao u Partizan, imao je odmah dvije utakmice, Hajduk i Metalac (nije potrebno komentarisati ove dvije ekipe) dosao je derbi, dobio je derbi znamo kako, osvojio je titulu, onda igrac Anderlehta zabija sebi gol, Evro gol, putuju u Brisel, daju 2 gola na kvalitet Klea, Radisha Ilic stane na golu i zbuni igrache Anderlehta samom njegovom pojavom, prolaze srecno, onda normalno 0-6 u LS, dobije opet derbi (Slavoljub Dordjevic), pa onda igra rekreativne utakmice u prvenstvu, dolazi kup, tu ih Robert razvali, ali bez srece, pa kad je vidio ko je Robert Prosinechki, sastavlja bunker, to mu nekako prodje, dodje na redu Subotica, i...

Ognjen

pre 13 godina

Gledajuci utakmicu u Subotici kao nepristrasan navijac ali i dalje pod utiskom emocija zbog nepravde, mogu samo reci KAKO VAS NIJE SRAM!???

iskreni grobar

pre 13 godina

Ovo je smešno...

Trebali smo da izgubimo, ne da bi nas Zvezda stigla već da bi se dozvali pameti. Ne zato što nije bio penal, mnogi su i gori svirani ove godine, već da bi neko digao neki alarm u klubu! Ovako više ne ide, da budemo realni...

milan

pre 13 godina

sta cu bre pricam sudije nemaju pojma sramota bre necu vise ni da gledam ovo smesno zar moze bre svako kolo da se desava ovo SRAMOTAAAAAAAAA

3D

pre 13 godina

Kako vas bre nije sramota !!! Da ljudi placaju skupe karte da bi gledali namestenu utakmicu !!! Jadna ce vam biti titula ako je osvojite !!!

stipan

pre 13 godina

Najbolje bi bilo da se ni jedni ni drugi ne oglašavate o poštenju i nameštanju utakmica!!! Kako je jesenas Zvezda dobila utaklmicu u Subotici isto tako je sada i Partizan. Imam utisak da i fudbaleri Spartaka znaju da moraju da izgube. 60 minuta su i crveno i crno beli nemoćni da nam bilo šta urade, damo gol i onda jednostavno moramo da izgubimo utakmicu.

pix

pre 13 godina

nije dosudjen cist penal za spartak!!! igranje rukom igraca partizana.. a dosudjen penal partizanu, onaj koji se svira u selskim ligama domacinu!!!! dokle vise ovo... ?!!?!!!!!! zvezdo igraj pa ko zna mozda jendom i kiksne neki sudija...

istinCo.

pre 13 godina

2:1 konacnih za Partizan!E sad cemo da izdominiramo!Ovo je bilo najteze gostovanje i Partizan je polozio ispit zrelosti za TITULU!!!Delije-ostaje vam sledeca sezona...

BNS

pre 13 godina

Vidi se da nije bio penal ,kod slobodnog udarca golman Spartaka je mogao da odbrani ali nije (e moja Srbijo),a na kraju utakmice navijaci skandiraju Lopovi,Lopovi,Lopovi posle 3 sekunde RTS iskljucuje ton ,sto?Nek svi cuju atmosferu i sta misle o ovoj utakmici!E to je istina.

nlo!!

pre 13 godina

ovo je strasno!!! Mazica i kompaniju u zatvor i zauvek proterati iz fudbala. Publika je sve rekla ,nema potrebe komentarisati,ljudi ovo danas je bilo ZA ANALE!!! BRUKA SRBIJO!!!

mille grobar

pre 13 godina

Pisem posle penala koji mislim da nije postojao ili ako je i bilo kontakta,mislim da nije bio za najstrozu kaznu-cisto da zvezdasi vide kako je to i kako je nama bilo posle silnih sumnjivih penala dosudjivanih za Zvezdu,svih ovih godina...Nije prijatno jel?

Nino

pre 13 godina

Žalosno. Jedini lijek za ovakve stvari je sudijama koji nešto ovako urade zabraniti da ikada više sude. Kako ih nije sramota? I sada će da kažu kako je to fudbal i greške se deševaju a sudiji dvije utakmice zabrane. Iz godine u godinu smo sve jadniji i jadniji. Najbolje je da se u Srbiji prekine igrati fudbal a Partizan proglasi za vječitog šampiona i da im se počasno dodijeli titula prvaka Evrope.

DOKLE VIŠE????????????????

Kantona

pre 13 godina

Robijevi navijaci komenarisite faul bajkovica u Ivanjici prosle subote, sta se sada bunite kada se ne bune igraci Spartaka,a pogotovo igrac koji je napravio penal!!!!!

trifke

pre 13 godina

Kako da ocekujes vise publike na stadionu kad sve lopov do lopova. Povici publike na kraju objasnili stannje na fudbalskim terenima a i u samoj drzavi.
LOPOVI

ams

pre 13 godina

Nemam reci... Bukvalno sam bez teksta posle ovog. Na kakav nacin osvajate titule, ne bi im se radovao niko ko makar zrno morala nosi u sebi. Najklasicniji kriminal, mafijanje, silovanje zdrave pameti dok svakoj zdravoj osobi ostaje gorak, gorak osecaj u ustima. Tuzno da tuznije ne moze biti.

heineken04

pre 13 godina

za koju Srbiju da brani golman Spartaka, Aleksić? za srbiju u kojoj mora da primi gol iz nepostojećeg penala? uzmi dečko nečije državljanstvo i beži...

ShtrumfoviCrew

pre 13 godina

Kakva je ovo stelka samo!!!!Ne mogu da verujem vise,ako igramo toliko LOSE PUSTITE DA IZGUBIMO VISE...Dajte te pare za pojacanja,a ne da placate sudije!!!!ps kada slusam ovog komentatora,slosi mi se i izgubim zelju za zivotom...

kareli

pre 13 godina

Nije sudija Mažić nego MAZNIĆ tako mu više dolikuje posle ovakve krađe,Spartaku nije svirao čist penal kod 1 nula a ovo simuliranje je jedva dočekao da svira.Zvezda je načela Partizan sledeća je Voša al pod uslovom da suđenje bude objektivno.Sa ovakvim sudijama propali smo još više Tole moraš što pre da odeš dok nismo dotakli dno dna sa tvojim pritiscima na regularnost ovog jadnog fudbala u Srbiji.

Ivan

pre 13 godina

Da bar imaju neki rezultat pa da razumem zasto Karadzic namesta da partizan igra LS, ovako sa 0 bodova u LS ovaj lopovluk mi zaista nije jasan?!!!

Radak

pre 13 godina

Kao i protiv Zvezde - ovaj sastav sa ovoliko penzionera i neznalica fudbalske igre je kao da imamo dva igrača manje od prvog minuta utakmice!!!!
Kad će to u klubu neko primetiti i u igru staviti mlade i borbene igrače željne dokazivanja!

VrscanIN

pre 13 godina

Pa ovo je smesno .... ako ce ovako da osvoje titulu i da se na kraju godine hvale, onda ne treba igrati uopste, nek im se preda pehar odma a sudije koje ovako sude odma diskfalifikovati bez mogucnosti ponovnog sudjenja u bilo kom rangu.

bilo mi muka na kraju..

pre 13 godina

ZASTO NEMA PUBLIKE NA STADIONIMA?

Pa, ko ce dati pare da ode na svoj stadion u svom gradu i gleda ovako nesto!

FSS dajte im njihovu ligu, nek igraju sami, imace titula koliko hoce.. "horde navijaca" ce moci iznova i iznova da se raduju u prazno

A mi, ostatak Srbije, lepo u ligu nize pa DA IGRAMO FUDBAL! Da napunimo stadione i vratimo veru u FUDBAL... ali ne ovaj ovaj "fudbal" koji je propagiran danas

realnost

pre 13 godina

Partizanovac sam,ali nije bio penal.Sudije navijaju i za Partizan i za Zvezdu.Podsjeticu da je Spartak bio ostecen i protiv Zvezde jer je pobjednicki gol Kaludjerovic dao iz cistog ofsajda.Tako da ako govorimo o kradji,kradu i Partizan i Zvezda bez izuzetka.

Partizan forever

pre 13 godina

Navijam za Partizan 20 i kusur godina,ali ovo što se radi u našem fudbalu od 1992. na ovamo je smejurija!!!
Zašto Partizan i/ili Zvezda ne mogu da izgube na strani kad zasluže da izgube???
1995. Zvezda dobije u Zemunu 1:0 golom Njeguša iz nepostojećeg penala u 95.minutu, 1999. Partizan dobije Milicionar u Humskoj golom Kežmana iz penala u 93.minutu(iako je nadoknada bila 1 minut)... pre 3 sezone Zvezda dobije Smederevo 2:1 golom iz penala zbog prekršaja van 16 m... i sad ovo- umesto da se Ilievu da žuti za simuliranje i lopta za Spartak- penal za Partizan!!!
Nemojte da se čudite posle zašto nas u Evropi guze Gruzijci,Kiprani i ostali... Partizan i Zvezda, i njihova vrednost(na bazi stare slave) se naduvava i preduvava, a javnost se primi na takve priče...
Da se razumemo Partizan i Zvezda imaju kvalitetnije igrače od drugih timova u ligi,ali ne toliko koliko to tabela pokazuje.Realno je da imaju isto bodova sa Vojvodinom i jedno bar 6-8 bodova manje...

ha ha ha

pre 13 godina

Ne vidim razlog zasto se kod nas uopste i igra fudbal kada se na pocetku zna ko ce biti prvi.Mogli ste da namestite ali da to bude sa stilom,da niko ne zna.A ne ovako providno.Zato Karadzicu ODLAZI.Ovo je sve tvoje maslo.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Verovatno ce Partizan opet biti prvak, ali ovakvom igrom i zalaganjem to nezasluzuje. Toliko od velikog Partizanovca jos od doba Moce Vukotica, Nenada Stojkovica, Ace Trifunovica...Stanoje - mislim da je dosta...

kenny

pre 13 godina

Zbog utakmica kao sto je ova nas fudbal nikada se nece oporaviti.. Sramno, strasno i prosto neverovatno da morda se navlaci bas toliko na vecite.. Nikad, al nikad, niko nece da dodje na stadion bre zbog ovakvih sudija..

A vi novinari, pa napisite bre poklonjen penal Partizanu, "zakacio ga po nozi", pa koga lazete..

P.S. Spartaku sve cestitke na fenomenalnoj postavci igre.. Zazluzili su da dobiju, ne bod, nego da dobiju..

nikad vise

pre 13 godina

Iz Subotice sam i dvoumio sam se da li da idem da gledam utakmicu, medjutim na moju zalost dzabe sam bacio 350 dinara. Tako da se sigurno sledeci put necu dvoumiti da li da idem ili ne, a ostalima koji se isto kao je nekada dvoume preporucujem da izaberu neku setnju po parkicu ili odlazak u bioskop jer gledati ovako nesto stvarno samo kosta zivaca i nicega ama bas nicega u tome nema lepog!

pisi propalo

pre 13 godina

ovo gore nego kad dinamo namjesta u hrvatskoj ligi...ahhahahaha,i to u direktnom prenosu,da svi vide sprdnju...ovo je definitivni kraj bubamare na ovim prostorima...platini suspenduj nas molim te kao i bosnu sto si,pa onda neka osvajaju titule kako god hoce...!!!

Belmondo

pre 13 godina

LOPOVI... Posle se smejete Lukicu kad kaze ako prvenstvo bude regularno.....!!!! Tako je Partizan trebao i protiv Rada izgubiti! Sramote jedne ove sudije!

Milosavac

pre 13 godina

Ovako mogu samo da pobede Partizan i Zvezda i niko vise. Zato su topovsko meso kad izadju u Evropu mogu da pobede tamo neke irce fince. Cak su i Gruzijci za njih velesila a kamoli Ukrajinci.

Qaaph

pre 13 godina

Prvo da kazem da nije bio penal. Sad ce naravno da krene halabuka i teorije zavere, ali samo zelim da podsetim da je istom tom Spartaku Zvezda dala gol iz ofsajda od 3 m. Takva nam je zemlja, dva najveca kluba imaju protekciju i to je to...

zar je bitno

pre 13 godina

Koliko god PARTIZAN slabo igrao drago mi je sto smo na silu dobili mec....ne zelim da spominjem koliko je puta ZVEZDA NA SILU dobila...tako da na SILU SE OSVAJAJU TITULE.....ZELIM DOBRODOSLIICU PEHARU SAMPIONA SRBIJE ZA SEZONU 2010/2011 u vitrinama FK PARTIZAN.....

Peca

pre 13 godina

Ja navijam za zvezdu ali volim fudbal tako da sam gledao i ovu zanimljivu tekmu. Uopste nije vazno da li je penal ili ne, Partizan je veliki klub kao i Zvezda i ponekad se pogura to je kod nas nazalost normalno ali Partizan nista ne igra oni nemaju veze sa vezom, spori matorci u veznom redu, jos sporija odbrana. Gledao sam oba derbija u kupu i Zvezda ih je demolirala bukvalno, samo je srece gurnula partizan dalje. Mislim da Partizan nema sta da trazi protiv Vojvodine a ni protiv Zvezda na jna, realno brzi i lepsi fudbal od partizana igra cak i Rad.

Nikola, Zemun

pre 13 godina

1. Gol Spartaka postignut je iz ofsajda.
2. Penal za Partizan nije postojao (ipak, o njemu najmanje imaju pravo da pricaju oni kojima su se penali svirali za prekrsaje na dvadeset i kusur metara od gola).
3. Drugi gol Partizana u nadoknadi vremena stigao je kao kazna igracima Spartaka koji su se u finisu meca neprestano valjali po terenu, iako su, dok su igrali fudbal bili konkretniji i, kao navijac Partizana otvoreno kazem- zasluzili pobedu!
4. Spartak ima najboljeg golmana u ligi!

Mladja_011

pre 13 godina

ljudi opustite se..Toletu jos maalo istice mandat i dolazi neko drugi..onda cemo da raskrinkamo sve grobarske radnje i ako bude bilo pravde partizan ce zavrsiti kao juventus...a ono je smejurija..ne sude cist penal spartaku..ali nema veze , naucili smo ih pameti u sredu naucicemo ih opet

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Teško...sretno,ali zato je pobeda još slađa,a malo mi žao što drugi gol nije pao u 90+5 minutu zbog...prepoznaće se oni :-)

marko

pre 13 godina

Penal cist kao suza ! Inace sudija je pogresio u prvom poluvremenu kad je dosudio ofsajd, a Tejgo izasao 1-1 sa golmanom, nista novo, idemo dalje...
A vi navijaci komsinice mozete samo da rezite od nemoci.

Freddy

pre 13 godina

Kakva kradja. Ovog treba poslati da sudi neku medjuopsštinsku ligu, pa posle takvih odluka da malo proveri jesu li kukuruzi sazreli, a ako ih nema može da se krije po kotobanjama, svinjcima i sličnim seoskim pomoćnim objektima. Tole lopove, sram vas bilo, odmah proglasite partizan (namerno pišem malim slovom) za šampiona sledećih osam sezona. Lopovi sram vas bilo

Cofi

pre 13 godina

Au koja kradja majko moja!Pa ovo su i navijaci Partizana mogli da vide.Mene bi bio blam,majke mi.Ali nema veze,neka je i ovako,neka im pomazu da dobiju utakmice protiv bespomocnih,mada ih je i Spartak danas nadigrao i u najmanju ruku zasluzio neresen rezultat,ali nikako i da izgubi.Sada sam uveren da titulu uzima Crvena zvezda!A i kup Vojvodina.Protiv Zvezde u derbiju im ni sudija nece pomoci,pa sve i da svira kao danas,jer mi cemo ih prosto rasturiti,kako i zasluzuju!

pilot

pre 13 godina

Alo bre b92 >> Iliev je dobro prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, a prilikom driblinga po nozi ga je zakačio defanzivac Spartaka, a sudija Mažić je dosudio penal.

Pa onda treba da se sviraju 25 penala po mecu 135 faulova, ako neko nekoga zakaci!

Vlatko

pre 13 godina

Ceo stadion navija 'LOPOVI, LOPOVI...'. Svi smo ludi i svi se pravimo da nismo videli i da neznamo. Ovakvo sudjenje je glogov kolac za pokojni srpski fudbal. Zelim vam jos sto ovakvih titula a mojoj Zvezdi ni jednu ako je ovo nacin...

estavella

pre 13 godina

ako ste vi grobari zadovoljni ovim kapiram da razumete da ovo u evropi jednostavno ne pali...evo, ako imate obraza i kazete da je penal stvarno dosudjen posteno, i ja priznajem sve i najbolji ste...ali neko to od gore vidi sve...

Upomoc

pre 13 godina

Danas me je sramota sto sam Srbin i Partizanovac. Jadna ova zemlja Srbija u kojoj se ovako namestaju sudije i dobijaju utakmice. E, moj jadni Partizane na sta si spao.. Krade i Zvezda tekme, ali ne ovako jadno kao mi... Ovo prvenstvo je smejurija.. Nismo zasluzili da pobedimo ni pod tackom razno.. Cestitke Suboticanima, a upravi Partizana upozorenje i neka se dobro zamisle sta im je ciniti sa ovim putujucim cirkusom koji nazivamo timom.. JADNO I BEDNO, odavno se nisam osecao ovako jadno sto sam navijac Partizana.. Sramota me je zbog vas..

Mozzart

pre 13 godina

Pozivam predsednika FSS, Tomislava Karadzica, da vec na sledecoj utakmici uruci pehar sampiona Partizanu, jer je ocigledno da niko drugi NE SME da osvoji isti! Ovo je i poziv INSAJDERU, da se ispita zasto niko ne sme pobediti ovaj kvazi klub!!!

д.н.с.

pre 13 godina

Са оваквом јадном игром немамо шта да се надамо против Војводине.Немамо одговор кад нам притисну задњу линију и то је прво тренер Рада провалио а немамо ни плејмејкера-Моријера нам страшно фали.Данас смо срећно победили.Ипак похвалио би малог Томића који је унео са Адијом доста свежине.Све у свему ако овако наставимо не надајмо се ни купу а ни првенству поготово што за оба трофеја играмо против можда после Рада најјачим противником-Војводином која игра све боље и боље а немају притисак освајања трофеја.

Blam

pre 13 godina

Kako vas nije sramota???? Koja komedija od "sudije Mažića".

Šnajderu, ajde još jedno saopštenje kako ste igrali "koliko ste hteli".

U zemlju da se sakrijete i da ne izlazite dok Platini ne dodje da vam iščupa uši. I vama i Toletu.

Ima boga

pre 13 godina

Ajde sto je penal onakav sviran, navikli smo to kod Partizana, ali ljudi moji da li ste vidjeli prekrsaj nad Sasom Ilicem u 93 minutu? Mene bi bilo sramota da onako padnem, a jos vise da ga sudim. Cestitam igracima Spartaka, igrali su posteno, ali dzaba.

Lopovi!

pre 13 godina

Pa jel' treba revolucija da se izvede da se prestane vise sa ovakvim stvarima? Drzava nas krade kako stigne, kradu politicari, lazu ministri, pa mozemo li bar u fudbalu da uzivamo, a da ne gledamo ovaj kriminal!?!? Sta se ovo radi u ovoj drzavi? LOPOVI LOPOVI LOPOVI LOPOVI!!!!

miki86

pre 13 godina

Da cujemo sad crne bikove, frizure i ostale strucnjake? Znalo se da nece prezati ni od cega do kraja prvenstva, ali opet ce morati sa nama da igraju!

Marko

pre 13 godina

To što je sudija svirao nepostojeći penal za Partizan, ne znači da mu je poklonio gol. Trebalo je dati gol iz penala. Zar se malo puta desilo da igrač promaši penal? A, šta sad imate da kaete?

Stefan

pre 13 godina

Neverovatno da neko moze da kaze da nije penal. Nagazi covek Ilieva i ovi komentatori kazu da nije penal !? Bruka i sramota ! Do konacne pobede ! Napred Partizan !

LOPOVI!

pre 13 godina

hahahha Partizan pobedio... koja bruka, Boze moj, Spartak bolji skoro cele utakmice, pogadja ovog u ruku i nije penal, ali partizanovog igraca pipnu malo i odmah penal... ovakvim sudjenjem Partizan osvaja titulu 100%, moraju protivnici da budu duplo bolji od njih da bi bar igrali nereseno, svaka sporna odluka je UVEK u Partizanovu korist... kako to sudije NIKADA nemaju 'slobodno uverenje' u korist Partizanovog protivnika??

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Iliev je dobro prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, a prilikom driblinga po nozi ga je zakačio defanzivac Spartaka, a sudija Mažić je dosudio penal.

MENE BI BILO SRAMOTA DA NAPISEM OVO, PA I DA JE ZVEZDA IGRALA. SVAKA CAST B92.

kepi

pre 13 godina

pišem komentar na poluvremenu ,Ovde nam je isto bitan rezultat a kada ćemo da igramo fudbal? A gde su nam igrači za ligu šampiona koji prave razliku? Očigledno da princ teggo i Adija prave razliku ali suparničkoj ekipi

jovantb

pre 13 godina

B92 svaka cast na objektivnom izvjestaju sa meca!!! Da sam Grobar stidio bih se poslije ovakve kradje!!! Bravo za drzavni projekat i Toleta Karadzica!!! Bruka i sramota!!!

navijac

pre 13 godina

kakav lopovluk,mazic da sudi a partizan da izgubi bodove,pa gledajte ljudi dal ovaj moze da sudi zonu,sramota sta sudi,ovo penal?? hhahahah igracima partizana se sudi svaki kontakt-sramota breeeee dokle vise na silu????????????

čovek

pre 13 godina

Kakvo neobjektivno, nestručno i bezvezno "stručno komentarisanje" na TV prenosu izvesnog Sivića. Iz aviona se vidi da je postojao jedanaesterac, niko se ne budi ni od igrača Spartaka a on skandiranje "lopovi, lopovi" naziva opravdanjem da nije bio jedanaesterac.

Sima

pre 13 godina

Muka mi je od ove Partizanove šampionske igre a i od mediokriteta i lopova u upravi FK koji nisu potrošili ni dinara za pojačanja a zaradili su 10 miliona evra u LŠ.

ugasite više ovu našu ligu

pre 13 godina

grobar sam ali ovaj penal je čista sprdačina, baš kao i neki penali koji su dosuđeni zvezdi. ovo je sramota za našu ligu.

Predrag

pre 13 godina

Citajuci ove komentare, imam utisak da je ovu utakmicu gledalo vise navijaca Zvezde nego Partizana. Razbismo ih ove nedelje u derbijima. Nabismo im jos vece komplekse. Ubismo ih ih bre...

otkacheni

pre 13 godina

Da je kojim slucajem svirao onaj penal za Spartak i da je kojim slucajem bilo 2-0 za isti, Mazic bi morao mnogo vise da se potrudi da napravi preokret.

Pedja J7

pre 13 godina

"Videli smo na usporenom snimku da nema govora o jedanaestercu, ali vidite da IMA! SUDIJA GA JE SVIRAO, I KOGA ĆE SUTRA BITI BRIGA ZA TO"!
-stručni konsultant i komentator sa RTS

SVE SU LJUDI REKLI - TOLE SUPER LIGA!!!

Bojko

pre 13 godina

Kakva prevara..Partizan ne samo da nije trebalo da pobedi nego izgubi..Spartak ih je totalno nadigrao ali dzabe kad Mazic svira nepostojece penale...Ako je trebalo da bude penal onda je to u 60-nekom minutu kad je igrac partizana igrao rukom

Kico

pre 13 godina

Ljudi prekidajte ovaj prenos, ovo sudjenje sam zadnji put gledao na jednoj seoskoj utakmici kada je sudija imao pola familije u jednom timu.... nemojte molim Vas, pa ovo koci cak i nas evropski put

igor

pre 13 godina

A to što je pre dve utakmice sudija dao Bajkovići SAMO ŽUTI nakon faula van 16 metara, nikoga sada ne zanima, jel da?

Imam 32 godine, i svedok sam da se zadnjih 20 godina Zvezdi i Partizanu svira svašta, i uvek je onima koji ne uzmu titulu krive sudije i "namešteno prvenstvo". Vama su svirali kriminalne penale u prošlosti (Kadu protiv Jagodine prošle sezone, ako se neko seća čuvenog penala nad Đokićem protiv Smedereva, a faul bio na 19 metara, ali titula je morala da se uzme...). zato ako ko ima pravo da se žali to su Vojvodina i ostatak lige, Zvezdaši treba da se pokriju i ćute!

Lično, mislim da je Partizan za klasu bolji od svih ovde, a ovakvim vakvim suđenjem najviše gubi domaći fudbal, niko drugi!

Ivan_Nish

pre 13 godina

Zvezdasi se ponadali, mogu da zamislim koliko su pobesneli kada je Tomic zabio golcinu!!Milo mi je ponajvise zbog toga a sa druge strane sam razocaran zato sto je Partizan na krilima sudija dosao do pobede!Ako vec Mazic nije svirao penal pri rez 1:0 za domace kada lopta pogadja u ruku defanzivca gostiju onda nije ni kontakt nad danas slabim Ilijevim trebao da okarakterise kao penal.Ipak, budimo realni, Zvezda takodje ima slicne utakmice kao ova danas, ocigledno je da blizanci guraju silom pa ko gura vise ali braco Zvezdasi, pokazite u derbiju da ste bolji, ide mec na JNA, pobedite sa 2 gola razlike(zbog medjusobnog skora) i zapusite usta svima!Koliko godina nije sviran penal za PArtizan u derbiju?Koliko penala je prosle sezone imala Zvezda a koliko Partizan?U celoj prici niko nije naivan a ponajmanje Zvezda.Jedina Zvezdina karta do titule je znatno bolja igra od kad je tu Prosinecki dok je Partizan u ocajnoj formi.U svakom slucaju bice jako zanimljiv derbi, ponavljam, pobedite Partizan u derbiju i imacete argumente za pricu o trofejima.

joe

pre 13 godina

Igrači Spartaka su trebali izaći sa terena nakon onog dosuđenog penala. Siguran sam da bi ih podržala većina klubova. Nek zvezde i partizani osnuju svoju ligu pa nek igraju ovo je već očigledno da niko drugi ne sme biti šampion.

Realno

pre 13 godina

Da, bas ih je Tomic spasao... Stvarno je bruka i sramota kako su pobedili, slobodno sudijsko uverenje za stopovanje rukom, ali nije za namestanje noge. To su ih verovatno castili jer danas crnokosuljasi slave dan kluba kad su njihovi proglasili drzavu...

mischa

pre 13 godina

Ma daj bre ovo je vise sramota!!!!!!!!!! Na jednoj strani nedosudjen cist penal Spartaku a na drugoj ova smejuruja presmesnog Ilijeva......Evo vam titula ako vas nije sramota.......I kako mislite da se vrate ljudi na stadione kad danas ceo sdadion peva LOPOVI

srdjan

pre 13 godina

koliko puta mora biti bolji recimo Rad od Partizana,C.Z. i Vojvodine da bi bio prvak?Sramota je kolko se navlaci na stranu Partizana,Zvezde i Vojvodine i to bas tim redom.Dakle ko ima najvise para njemu su sudije naklonjenije.Sramotno.

Park

pre 13 godina

Ovim sabanima iz RTV Vojvodine treba zakonom zabraniti da realizuju prenose ,pa ne mogu da vjerujem kako tendenciozno navijaju za Spartak ,valjaju gluposti i unistavaju zelju za gledanje utakmice.

PARTIZAN!!!

pre 13 godina

Jedino sto je sigurno, je da je Partizan u ocajnoj formi, nadam se da cemo se izdici i spasiti titulu...
Sto se tice same utakmice, penal verovatno nije bio, ali setimo se penala kakvi su dosidjivani njima, i kako su oni pobedjivali, pa evo cak i u Subotici, one 'slucajne' greske Aleksica, ili iste Pustinjakovica kada su igrali protiv Napretka i onog Lekicevog gola, setimo se penala nad Kaduom...Nemojte vi o regularnosti, molim vas...Ipak ono sto je sigurno da ce ova 3 boda mnogo znaciti u trci za titulu...
Zelim vam da izgubite veceras od Cukarickog.

duledudule

pre 13 godina

onaj gore sve vidi,sve ce se ovo naplatiti,23ceg...ovo je sramota,SRAMOTA.penal pa faul zicer u 93cem minutu,evo suboticka publika skandira lopovi,lopovi.cim je spartak dao gol odmah navlacenje nikad vece.pa i kod ovog pada ilica pre slobodnjaka adija je igrao rukom u kaznenom...ma sta da se prica,O CEMU DA SE DISKUTUJE?!bitno je da je bio prenos,da se sve lepo videlo...

vaske

pre 13 godina

i nastavlja se tragikomedija partizanove dominacije kako mi je samo zao onih lavova iz spartaka kako su ponizeni nepravdom jednog grobara u vidu sudije. Bojkotujmo ovu nasu ligu dok se ovi besramni lopovi ne izbace

Komsija moralnih pobednika

pre 13 godina

@Ovaj penal je u najmanju ruku smesan,hajde grobari budite iskreni.
(Dalji komentar je nebitan, 10. april 2011 17:00)


U najmanju ruku me bas briga, eto najiskrenije moguce.Neka je i namesteno, ja sam sad srecan a vi ste se iznervirali:).

Ja sam neobjektivan

pre 13 godina

Grobari da vise nikada u buduce ne komentarisete penale koji se sude Zvezdi. Gle cuda jednu od bitnijih utakmica sudi osvedoceni prijatelj Mazic. I on nista ne prepusta slucaju. Do kraja ce da navlaci slobodne udarce sa 20 metara. I posle pricajte nebuloze da sudije odredjuje Babarogic a tn radi Zoran Petrovic. Stariji znaju kako je sudio i kome je bio naklonjen

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Milo mi je sto je bio prenos, da vidi cijela Srbija i dijaspora sta se radi u Srpskom fudbali. Moja Zvezda pocinje da igra za par minuta, zelim da uzivam gledajuci Roberta i momke kako se bore za Zvezdu, titulu vjerovatno necemo osvojiti, to se zna, ali nema veze, puno mi je srce kad gledam moju Zvezdu.

све се враћа

pre 13 godina

Ово ти је да ти се огади фудбал!Срамоте једне јева чекам да вам дође Роби да вам очита лекцију тад вам неће ни свети Толе помоћи проћи ће и овај лоповлук јер све се враћа-све се плаћа!Да сам гробар било би ме срамота...

kion

pre 13 godina

ahahahah,pa da li je moguce da je ovako ruzno namesteno prvenstvo?
znam da jeste,,al ovako ruzno,,,pa to nije normalno!?
70min penal za partizan,i komentar strucnog komentatora: PA VIDITE DA MOZE DA SVIRA PENAL,TO JE SAD SUDJENO A SUTRA CEMO PRICATI O TOME!!!
a u pozadini se cuje,,,lopovi,lopovi,lopovi!

Mladja_011

pre 13 godina

ja sam i dalje u soku!!kakav kriminal ma delu u Subotici..prvo ne sviraju ne postojeci penal a posle...ali nema veze..sledece nedelje vam stize tim kome ste stalna musterija a pravi seks predstoji u derbiju kad ce vam Robi opet objasniti neke stvari..

Radeni

pre 13 godina

Muka mi je vise od ovih RTS komentator. Na kraju utakmice rece covek "Partizan je dao gol u poslednjoj minuti u devedesettrecoj odnosno u poslednjoj minuti nadoknade" a ovi igrali skoro 96 minuta. Smesno.

Ivan

pre 13 godina

Ovo što je danas bilo u Subotici od strane sudija i FK Partizan je sramota za srpski fudbal, zar na ovaj način klub kakav je Partizan pobedjuje i osvaja titulu !? Treba da bude sramota i Partizan i Gospodina Karadžića koji podržava ovakve stvari !?

Jedino objektivno merilo

pre 13 godina

U Evropi se prosle sezone videlo ko koliko vredi, a videce se i ove. Sve ostale price su skupljanje jeftinih politickih poena.

bilo ko

pre 13 godina

Sramota kakav fudbal igra sampion ove jadne drzave, sedim-cutim-smrdim i cekam da mi sude penal-dva....ccccc.......cccccc.... Jedan dosudjen, samo da sacekamo da vidimo da li imaju obraza da sude i drugi...

neutralan

pre 13 godina

Ja sam neutralan ali bio je penal, ja ne znam jeste li vi slepi, ili sta? Jasno se vidi na snimku kako je onaj igrac spartaka potkacio Ilieva. Penal cist kao suza. Zasluzena pobeda Partizana na kraju, a Zvezda ako je bolja neka to dokaze u sledecem derbiju, a ne kroz komentare

dacho

pre 13 godina

Ovo je bruka,na žalost,srpska bruka!Bruka ljudi u crnom.Šta drugo reći.Svirati onakav penal,gdje nema ni p od penala,a ne svirati onakav očigledan penal za Spartak,NEVIĐENO.Bijede jedne.Hoćete ovako titulu.E,neće moći.Vjerujem u Boga i božiju pravdu.Bog će dati konačnu riječ.Vjerujem da će pravda pobjediti,a vi kojma "pravda",leži u sili,nepravdi,podmićivanjima,ucjenama i svim mogućim kriminalnim radnjama,vi će te najbolje osjetiti,onu PRAVAU,ISTINITU PRAVDU.vRLO BRZO,NADAM SE.

RS

pre 13 godina

Ovo je bilo bas kilavo. a sto se tice sudija i navlacenja za Partizan, to se radi vec godinama, samo sto nije samo za Parizan vec i za Zvezdu i to je jednostavno tako, setite se i Zvezdinih golova u 98. min.

Milan Sd

pre 13 godina

Svaka cast na sprdnji i kradji ove utakmice!!!!!!!!!!!!!!Zar sme sta da kazu veliki poznavaoci Bjekovic i mali krojac.....A i crne sudije na celu sa vrhom piramide mazicem-BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!!!!Ako ovako treba da se osvajaju titule-onda uzivajte na laznim lovorikama!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 13 godina

Braco Grobari, ovo nista ne valja! Na stranu to sto se '' vecitima '' uvek svira pomalo na njihovu vodenicu, igra nije na nivou koji se ocekuje od ubedljivo najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Nekako su mi na terenu ko prave '' seke perse '', kao devojcice. Nadam se samo da ce ova pobeda uz efektan pogodak malog Tomica ipak psiholoski uticati na nase igrace i da ce u nastavku prvenstva pruzati daleko bolje partije. a poruka za one sa druge strane brda : a jeste li se ponadali? He he he he

Gale

pre 13 godina

Ovo sudjenje je za zatvor , ne dosudjeni penal kod ciste ruke u senaestercu Partizana za Spartak i teatralan pad Ilijeva je stvarno mnogo za jednog sudiju koji sudi iole posteno ozbiljnu ligu. SRAMOTA !!!

Druskan

pre 13 godina

Stanojevicu,ovo sto si nam demonstrirao nije fudbal nego tuga.Babovic je olicenje tvoje fudbalske filozofije i jos kada ga ti fudbalski nadogradis onda on igra kao danas.Jos mu dodas tvoje vojnike:Petrovica,Tomica, Ilijeva...!UZASSS!!!Mene je sramota ovakvog Partizana!!!

Comy

pre 13 godina

Previse smesno da bi bilo istinito... Ni penal ni dva tri faula oko gola, auta, i jos sto sta nije bilo na mestu! Sramota ziva da kvazi neutralne sudije odlucuju mec! Jednom u zivotu budite iskreni!

Student :P

pre 13 godina

I sad nek kaze Djuric da Parizan igra bolji fudbal od Zvezde!!! Sa tim covjekom nije nesto uredu, a Stanojevic je ko neka babetina :S
Sto se tice penala, kolko si Tole iskesiro???

nesa80

pre 13 godina

bas i volim sto smo ovako pobedili,sad ce cigani da kukuricu i placu ko neke zene,kako volim te njihove zenske vristece glasove,da bog da svaku pobedili iz nepostojecih penala i u 100minutu samo da vas gledam kako naricete ko stare indijanke.vraca vam se sve za vase silne titule kad ste pobedjivali 1-0 cele sezone iz penala.malo gledajte i vi ko i mi tada i patiteeeeeeeeee

Milan Ojdar

pre 13 godina

Dokle vise sudije sviraju bez odgovornosti? Kako ocekujete da neke ekipe ulazu kad nikada nemaju sansu jer ih sudije unakaze... PENAL, smesno....
Srbijo samo napred, zato u Evropi nikad nista neces uraditi jer se ovde sudi kako nigde...Uzivajte i samo napred, upropastite sve sa ovakvim sudjenjem!!!

voxa86

pre 13 godina

ne mogu da verujem da sudija cist ofsajd Spartaka sudi kao njihov gol!!!
posle pravi kompenzaciju i daje penal Partizanu!
sudija nedorasao da sudi prvu ligu definitivno.
na kraju ipak rezultat realan jer je posle dve greske na stetu i Partizana i Spartaka, pobednicki gol potpuno regularan!

realni navijac

pre 13 godina

ovakvom igrom partizan moze samo da sanja titulu , sudije mogu pomoci jos par puta ali ni to nece biti dovoljno a mislim da su sve kredite potrosili jer ovo je vec providno!!!!!

Gile

pre 13 godina

I zasto posle nema publike na stadionima? Pa nece ljudi da gledaju ociglednu KRADJU, pitam se samo dokle vise, bre?!? Pa ako Partizan mora da uzme titulu, neka mu je daju odmah na pocetku prvenstva, cemu ovakvo izivljavanje nad drugim klubovima? Sve dobro sto su pokazali igraci Spartaka uspeo je da svojim blago je reci pretencioznim sudjenjem upropasti sudija koji ne bi trebao vise da sudi ni opstinsku liga ako ima i malo pravde u ovoj zemlji... Strasno, sta vise reci...

bruka

pre 13 godina

Osecam se kao da me je neko pljunuo u lice. Da li ce ovo proci nekaznjeno? Ili svi u aps ili gasite ligu. Sramota! Nova utakmica mora da se igra, ako je do pravde.

PFC

pre 13 godina

Stanojeviću, pa šta je ovo?! Gde je onaj Partizan koji melje protivnike i koji diktira tempo?! Koga bre vi lažete da nismo u krizi?! Gledao sam prvo poluvreme i razočarao sam se... Toliko bezidejno igramo da mi je muka da ih gledam! Prosto ne mogu da verujem da nam je problem da iznesemo loptu sa svoje polovine, čim nam protivnik pritisne zadnju liniju, odmah lopta leti u aut ili protivniku u noge! Tako je bilo protiv komšinice, a tako je i danas... Tri pasa nema šanse da povežemo! Nije mi jasna Stanojevićeva odluka da od starta igra Ilijev koji večito pravi 26 poteza više, koji je toliko slab i kilav da čim neko spusti ruku na njega, on odmah padne ili izgubi loptu. On je svoju karijeru završio! Pa isteraj ga napolje i pusti Šćepovića, ne kažem da je bolji, ali je bar mlađi pa će možda malo više da se potrudi da bi se dokazao! Sale ilić isto nema snage, a očigledno mu i ideja ponestaje pošto ga godine gaze... Mislim da je bio spremniji u prvom delu sezone... Babović je totalno bezidejan, svaki put kad je lopta bila kod njega morao je 2 sata da razmisli pre pasa ka napadaču ili gde već... Posle se čudimo zašto je Tejgo odsečen... Krila su nam mnogo usporena, a bakovi kao da se plaše da krenu odlučnije napred. Koliko god da volim Partizan, mislim da se na ovaj način titula ne uzima!!!

dokle vise

pre 13 godina

Stanojevicu.....izvedi Stefana i ubaci Miliju...bicemo mnogo brzi i konkretniji.... :(

p.s.ovo je tuga u kamenu....Vukic, Ilic, Petrovic, Babovic....sa ovom sredinom ne mozemo ni centar da predjemo, a kamoli i gol da damo...!
Stanojevicu...s'kim se ti grudvas?

ukinite ovu sprdnju od lige

pre 13 godina

Partizan mora da pobedi jel da? kakav je ovo lopovluk ljudi moji,mene je prosto sramota. Umesto da svira penal za Spartak covek izmisli penal za Partizan (Iliev zasluzio zuti za simuliranje).Bruka i sramota!

Objektivno

pre 13 godina

E moj Stanojeviću, šta bi Marko Nikolić (trener Rada)radio da ima tvoj tim. Njemu na svakoj polusezoni prodaju pola tima, a Rad je i dalje u vrhu lige i igra odličan fudbal. Vreme je da ti odeš malo da pečeš zanat u nižerazrednim klubovima.

vlajzi

pre 13 godina

moram da priznam da sam razocaran igrom Partizana! bez srca, bez zelje za pobedom! jedina mi je uteha sto smo i ovako ocajni, bolji od zvezde! ali slaba je uteha biti bolji od raspale smesne zvezde!

Broj Jedan

pre 13 godina

Ova ekipa je peta u prvenstvu?! Pa mukice ne umeju tri pasa da vezu! Svaki pas duzi od 5 metara im zavrsava u autu! A ni lider sampionata nije mnogo bolji... Tuzno je gledati JSL.

Zuki

pre 13 godina

Babovic, Ilic, Vukic. Prvotimci sampiona Srbije i ucesnika Lige Sampiona 2010. JEDAN duel nisu dobili u prvom poluvremenu.
Ko ti sastavlja tim Stanojevicu?

az

pre 13 godina

Odmah da kazem da sam Partizanovac ali ovakvom igrom mi ne zasluzujemo ni titulu ni kup. Muka mi je kad vidim ove baletane kao sto su Babovic, Vukic i Ilijev. Gde je nestala ona igra kratkih pasova koja nam je bila na velikom nivou. Ja sam da igraju mladi igraci pa sta bude jer ovo vise nije ni za gledanje.

Djoka

pre 13 godina

Ovaj samozvani komentator je legenda... Kaze, Partizan umoran zbog brojnih utakmica!?! Koje su to utakmice? One u kupu? Pa, jel\' su dve utakmice vise razlog za umor? Pogledajte Engleze, oni bi trebalo da su mrtvi do sada!

sašo

pre 13 godina

skup je Moreira sa 200000€godišnjom platom,e sad se vidi da je klasa od igrača za našu ligu!Upravo Partizan gubi sa 1-0,da li titula vredi 200000€ ili su upravi sladje pare?

valencia

pre 13 godina

Ово је криминал. Партизан може довести Вејна Рунија у напад и опет неће ништа урадити јер везни играчи или испуцавају лопту 20 метара унапред па где падне-падне, или њих тројица комбинују у 2 метра простора. Ови из Спартака ладно могу само да стоје у месту и лопта ће кад тад доћи њима у ноге...

Ljupče

pre 13 godina

Ser Aleks, kako to smešno zvuči!!!
Odrekli ste se Moreire, a doveli Vukića, koji je dve godine van fudbala i maksimalno ste razbili vezni red i igru na sredini terena.
Pustili ste fenomenalnog Klea,a doveli Tejga, koji je sedeo na klupi.Što je uradio, uradio je i tu je nažalost kraj.
Valjda će sa druge strane brda da vam kažu jednostavno hvala. sa ovakvom igrom ni drugo mesto više nije sigurno.

ja

pre 13 godina

Koja losa igra

Ovo pisem u prvom poluvremenu. Stanojevic i njegova taktika - Sasa Ilic igra krilo, Babovic dribla sam sebe, sve to sporo izgleda...

A brzi igraci Adija, Brasanac, Kamara, Scepovic mu sede na klupi.

Djukic je jednostavno bio kralj, covek je uvodio mlade igrace Obradovica, Tosica, Jovetica...tad nam je i igra bila najbolja. Dzabe nama iskusni igraci ako se vuku ko babe

zgubidan

pre 13 godina

Sada je valjda svima jasno da Partizan nema igru.Ovo sto su oni "igrali" u prvih 45 minuta je sramota........Ali sad ce to cika Tole sve da sredi,nemoj da se brinete.A tu je i cuveni sudija Mazic.....Partizan ce ovo dobiti na kraju ali mislim da treba da stave prst na celo......Raca Petrovic je toliko spor da ja ne znam koju rec sad da upotrebim.......

Ivan Drago

pre 13 godina

Slusati Lazu Bakmaza...u najmanju ruku,za 15% mi smanji zelju za zivotom...na ovakav suncan da,njega cuti..k'o da kisa pada vec 10 dana,uh.

ugasite više ovu našu ligu

pre 13 godina

grobar sam ali ovaj penal je čista sprdačina, baš kao i neki penali koji su dosuđeni zvezdi. ovo je sramota za našu ligu.

Ivan Drago

pre 13 godina

Slusati Lazu Bakmaza...u najmanju ruku,za 15% mi smanji zelju za zivotom...na ovakav suncan da,njega cuti..k'o da kisa pada vec 10 dana,uh.

Djoka

pre 13 godina

Ovaj samozvani komentator je legenda... Kaze, Partizan umoran zbog brojnih utakmica!?! Koje su to utakmice? One u kupu? Pa, jel\' su dve utakmice vise razlog za umor? Pogledajte Engleze, oni bi trebalo da su mrtvi do sada!

Bokanegro

pre 13 godina

Ovo je definitivno kraj Srpskog fudbala.....Nikad vise,ama bas nikad necu otici ni na jednu utkamicu Srpske lige,niti cu decu voditi...Ovakav penal suditi na 16 metara od gola u nikakvoj opasnosti,osecaj je toliko bljutav da je to cudo...Ne gotivim ni Zvezdu ni Partizan posebno,samo mi je zao ovog klinca koji nije primio gol 600 minuta....Bagra fudbalska!!!

Belmondo

pre 13 godina

LOPOVI... Posle se smejete Lukicu kad kaze ako prvenstvo bude regularno.....!!!! Tako je Partizan trebao i protiv Rada izgubiti! Sramote jedne ove sudije!

navijac

pre 13 godina

kakav lopovluk,mazic da sudi a partizan da izgubi bodove,pa gledajte ljudi dal ovaj moze da sudi zonu,sramota sta sudi,ovo penal?? hhahahah igracima partizana se sudi svaki kontakt-sramota breeeee dokle vise na silu????????????

Kico

pre 13 godina

Ljudi prekidajte ovaj prenos, ovo sudjenje sam zadnji put gledao na jednoj seoskoj utakmici kada je sudija imao pola familije u jednom timu.... nemojte molim Vas, pa ovo koci cak i nas evropski put

Pedja J7

pre 13 godina

"Videli smo na usporenom snimku da nema govora o jedanaestercu, ali vidite da IMA! SUDIJA GA JE SVIRAO, I KOGA ĆE SUTRA BITI BRIGA ZA TO"!
-stručni konsultant i komentator sa RTS

SVE SU LJUDI REKLI - TOLE SUPER LIGA!!!

ukinite ovu sprdnju od lige

pre 13 godina

Partizan mora da pobedi jel da? kakav je ovo lopovluk ljudi moji,mene je prosto sramota. Umesto da svira penal za Spartak covek izmisli penal za Partizan (Iliev zasluzio zuti za simuliranje).Bruka i sramota!

Dragan Jurić

pre 13 godina

Koliko sam ja shvatio,slobodno sudijsko uverenje je kada se ni po koju cenu ne sudi očigledan penal protiv Partizana,a obavezno se sudi penal za Partizan čak i ze namrgođen pogled u šesnaestercu! Sramota! Sudije redovno dobijaju negativne ocene,ali koga briga. To ne smeta ponositim Bjekovićima i bjekovićevcima da se,k`o sretni,šepure! Sram vas bilo!

bilo ko

pre 13 godina

Sramota kakav fudbal igra sampion ove jadne drzave, sedim-cutim-smrdim i cekam da mi sude penal-dva....ccccc.......cccccc.... Jedan dosudjen, samo da sacekamo da vidimo da li imaju obraza da sude i drugi...

kion

pre 13 godina

ahahahah,pa da li je moguce da je ovako ruzno namesteno prvenstvo?
znam da jeste,,al ovako ruzno,,,pa to nije normalno!?
70min penal za partizan,i komentar strucnog komentatora: PA VIDITE DA MOZE DA SVIRA PENAL,TO JE SAD SUDJENO A SUTRA CEMO PRICATI O TOME!!!
a u pozadini se cuje,,,lopovi,lopovi,lopovi!

mischa

pre 13 godina

Ma daj bre ovo je vise sramota!!!!!!!!!! Na jednoj strani nedosudjen cist penal Spartaku a na drugoj ova smejuruja presmesnog Ilijeva......Evo vam titula ako vas nije sramota.......I kako mislite da se vrate ljudi na stadione kad danas ceo sdadion peva LOPOVI

Blam

pre 13 godina

Kako vas nije sramota???? Koja komedija od "sudije Mažića".

Šnajderu, ajde još jedno saopštenje kako ste igrali "koliko ste hteli".

U zemlju da se sakrijete i da ne izlazite dok Platini ne dodje da vam iščupa uši. I vama i Toletu.

Stefan

pre 13 godina

Neverovatno da neko moze da kaze da nije penal. Nagazi covek Ilieva i ovi komentatori kazu da nije penal !? Bruka i sramota ! Do konacne pobede ! Napred Partizan !

Objektivno

pre 13 godina

E moj Stanojeviću, šta bi Marko Nikolić (trener Rada)radio da ima tvoj tim. Njemu na svakoj polusezoni prodaju pola tima, a Rad je i dalje u vrhu lige i igra odličan fudbal. Vreme je da ti odeš malo da pečeš zanat u nižerazrednim klubovima.

Seki

pre 13 godina

Bio sam na utakmici. Sta reci kada su se svi gledaoci okrenuli prema Djuricu i Dzombi i vikali LOPOVI< LOPOVI. Da , dobro ste procitali , Dzomba i Djuric su sedeli jedan pored drugog.

GrobaR

pre 13 godina

Najjaci je komentator, kao nije bio penal a igrac Spartaka Miric koji je i nacionio penal , sportski priznaje da je penal vidi se na snimku odmah nakon starta. Valjda covek koji je nacinio penal zna da li je bio penal ili nije, pa valjda on zna bolje od internet navijaca i komentatora.

Al kako ga Tole zavuce iz slobodnjaka , jeste li videli?

BADI

pre 13 godina

ustajte ljudi vise ovako ne moze,krade ocigledno koga oni hoce budale da naprave sta misle mi smo mala deca ili sta drugo lopovi lopovi lopovi lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

tužan fudbal

pre 13 godina

Penal čist ko suza, faul u 16 neoprezan i glup, ali faul.
To što igrač nije bio ni blizu gola i što mu je bio okrenut leđima ne menja situaciju.

Inače fudbal nam je odvratan a sve smrdi na neke nameštaljke i puštanja, zatvaranja utakmica i slično. Jedini način da se koliko toliko vrati regularnost jeste uvođenje plejofa kao u košarci ili čak F4 turnira. Tako bi se smanjile tenzije a FKCZ i FKP bi u međusobnim duelima odlučili ko je bolji.

ko o cemu...

pre 13 godina

Pitanje za navijace Zvezde,kako su oni uzeli 3 boda protiv Spartaka,drugi gol ste dali iz cistog ofsajda,ja se slazem da ovo nije bio penal ali budite i vi malo objektivni i posteni pa recite kako ste vi pobedili isti taj Spartak,jedino navijaci Spartaka imaju prov da se bune jer su osteceni i protiv vas i protiv nas.A o vasim penalima u proteklih par sezona necu ni da pricam o tome je sve davno receno.

Poltavsky

pre 13 godina

Jos vecu gresku smo videli na utakmici Spartak- Zvezda, gol iz dzinovskog ofsajda.

Jos smesniji penal sam video na mecu Zvezda - Smederevo!

A Vi ste najsmesniji navijaci koje znam, sa ovim komentarima!

bogdan

pre 13 godina

Pre par meseci Crvena Zvezda je isto ovo gostovanje u Subotici rešila tako što je pobedila u trećem minutu nadoknade golom Kaluđerovića iz OFSAJDA OD DVA METRA. Nešto se ne sećam da je tad za ovako kratko vreme bilo 400 komentara. Takvi ste vi "večiti", optužujete jedni druge za iste stvari koje i sami radite.

sašo

pre 13 godina

skup je Moreira sa 200000€godišnjom platom,e sad se vidi da je klasa od igrača za našu ligu!Upravo Partizan gubi sa 1-0,da li titula vredi 200000€ ili su upravi sladje pare?

Boni

pre 13 godina

Spartak jeste dao gol iz ofsajda, penal za Partizan jeste postojao a gol iz slobodnog udarcaje bio vestina, umetnost... Ne moze to niko da namesti.

e jado

pre 13 godina

A gol Spartaka iz opsajda?
(pera, 10. april 2011 18:12)

Komentar fudbalskog strucnjaka sta drugo reci ne OPsajd :D:D:D

Kaze se ofsajd (OFF SIDE). Inace ofsajd nije bio,nije cak ni sumnjiva situacija.Igrac koji je bio u ofsajdu loptu nije ni pipnuo.Naucite prvo pravopis,zatim pravila fudbala,a na kreju pokusajte da budete realni.

valencia

pre 13 godina

Ово је криминал. Партизан може довести Вејна Рунија у напад и опет неће ништа урадити јер везни играчи или испуцавају лопту 20 метара унапред па где падне-падне, или њих тројица комбинују у 2 метра простора. Ови из Спартака ладно могу само да стоје у месту и лопта ће кад тад доћи њима у ноге...

nenad73

pre 13 godina

Neverovatno je kako su komentatori RTS-a navijali za Spartak! Ljudi su sve vreme pljuvali po Partizanu a ni jednog trentka nisu pomenuli ofsajd od DVA METRA kod gola Spartaka?! Pa jel zato placamo pretplatu?! Da bi slusali iskompleksirane navijace?! Sramota!

metall

pre 13 godina

Kraj meca. Verujem da je sada svima jasno o cemu je Lukic pricao pre dan-dva kada je govorio o regularnosti prvenstva. Pri rezultatu 1-0 ne svira se penal za Spartak posle igranja rukom odbranbenog igraca Partizana (sto rece komentator, moze i ne mora), ali zato se potom svira smejurija od penala za Partizan kojim se on vraca u zivot i potom pobedjuje golom u 94. minutu. Hvala na prenosu jer je cela Srbija mogla da vidi ovu lakrdiju.

PFC

pre 13 godina

Stanojeviću, pa šta je ovo?! Gde je onaj Partizan koji melje protivnike i koji diktira tempo?! Koga bre vi lažete da nismo u krizi?! Gledao sam prvo poluvreme i razočarao sam se... Toliko bezidejno igramo da mi je muka da ih gledam! Prosto ne mogu da verujem da nam je problem da iznesemo loptu sa svoje polovine, čim nam protivnik pritisne zadnju liniju, odmah lopta leti u aut ili protivniku u noge! Tako je bilo protiv komšinice, a tako je i danas... Tri pasa nema šanse da povežemo! Nije mi jasna Stanojevićeva odluka da od starta igra Ilijev koji večito pravi 26 poteza više, koji je toliko slab i kilav da čim neko spusti ruku na njega, on odmah padne ili izgubi loptu. On je svoju karijeru završio! Pa isteraj ga napolje i pusti Šćepovića, ne kažem da je bolji, ali je bar mlađi pa će možda malo više da se potrudi da bi se dokazao! Sale ilić isto nema snage, a očigledno mu i ideja ponestaje pošto ga godine gaze... Mislim da je bio spremniji u prvom delu sezone... Babović je totalno bezidejan, svaki put kad je lopta bila kod njega morao je 2 sata da razmisli pre pasa ka napadaču ili gde već... Posle se čudimo zašto je Tejgo odsečen... Krila su nam mnogo usporena, a bakovi kao da se plaše da krenu odlučnije napred. Koliko god da volim Partizan, mislim da se na ovaj način titula ne uzima!!!

Ljupče

pre 13 godina

Ser Aleks, kako to smešno zvuči!!!
Odrekli ste se Moreire, a doveli Vukića, koji je dve godine van fudbala i maksimalno ste razbili vezni red i igru na sredini terena.
Pustili ste fenomenalnog Klea,a doveli Tejga, koji je sedeo na klupi.Što je uradio, uradio je i tu je nažalost kraj.
Valjda će sa druge strane brda da vam kažu jednostavno hvala. sa ovakvom igrom ni drugo mesto više nije sigurno.

Insajder

pre 13 godina

Skor u ovosezonskim derbijima - PARTIZAN 15 : 1(2) crvena zvezda
PARTIZAN 1 : 0 crvenza zvezda FUDBAL
PARTIZAN 2 : 1 crvena zvezda (2:0, 0:1) FUDBAL
PARTIZAN 99 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 76 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 118 : 77 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 29 : 26 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 25 : 23 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 11 : 7 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 7 : 2 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 11 : 5 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 3 : 1 crvena zvezda ODBOJKA
PARTIZAN 0 : 3 crvena zvezda (kup) ODBOJKA
PARTIZAN 4 : 2 crvena zvezda HOKEJ
PARTIZAN 11 : 1 crvena zvezda HOKEJ
PARTIZAN 89 : 64 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
PARTIZAN 110 : 63 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA

az

pre 13 godina

Odmah da kazem da sam Partizanovac ali ovakvom igrom mi ne zasluzujemo ni titulu ni kup. Muka mi je kad vidim ove baletane kao sto su Babovic, Vukic i Ilijev. Gde je nestala ona igra kratkih pasova koja nam je bila na velikom nivou. Ja sam da igraju mladi igraci pa sta bude jer ovo vise nije ni za gledanje.

NiDza

pre 13 godina

Grobari, jel vas bar malo sramota? Cist penal nije dosudjen za Spartak, a onda za vas sviran nepostojeci penal. E Tole, Tole...
(Lopovluk, 10. april 2011 16:59)

Onoliko koliko i Vas za gol Kaludjera u Subotici iz ofsajda od 2 metra..

I onoliko koliko Suboticane za Miricev gol iz ofsajda..

ima li neko da se bori protiv ovog kriminala?

pre 13 godina

Aj' se kladimo da ce Partizan izjednaciti iz penala i na kraju pobediti golom u poslednjim minutima?
(Stefan, 10. april 2011 17:03)

Stefan vidoviti! :)
Iskreno nije ni bilo tesko pogoditi.Poptuno ocekivano.I regularno. :D:D:D

Predrag

pre 13 godina

Zvezdasi,
pustite se vi penala i sudija, imaju snimci i usporeni snimci. To sto vi oslepite i ne vidite Partizanove penale, verovatno je povezano sa naporima koje vas mali mozak mora podneti prilikom svake nase pobede. A BOGAMI IMA IH DOOOSTAAAAA.
PARTIZAN SAMPION i naravno visestruki ucesnik LIGE SAMPIONA

zgubidan

pre 13 godina

Sada je valjda svima jasno da Partizan nema igru.Ovo sto su oni "igrali" u prvih 45 minuta je sramota........Ali sad ce to cika Tole sve da sredi,nemoj da se brinete.A tu je i cuveni sudija Mazic.....Partizan ce ovo dobiti na kraju ali mislim da treba da stave prst na celo......Raca Petrovic je toliko spor da ja ne znam koju rec sad da upotrebim.......

vlajzi

pre 13 godina

moram da priznam da sam razocaran igrom Partizana! bez srca, bez zelje za pobedom! jedina mi je uteha sto smo i ovako ocajni, bolji od zvezde! ali slaba je uteha biti bolji od raspale smesne zvezde!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Iliev je dobro prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, a prilikom driblinga po nozi ga je zakačio defanzivac Spartaka, a sudija Mažić je dosudio penal.

MENE BI BILO SRAMOTA DA NAPISEM OVO, PA I DA JE ZVEZDA IGRALA. SVAKA CAST B92.

ja

pre 13 godina

Koja losa igra

Ovo pisem u prvom poluvremenu. Stanojevic i njegova taktika - Sasa Ilic igra krilo, Babovic dribla sam sebe, sve to sporo izgleda...

A brzi igraci Adija, Brasanac, Kamara, Scepovic mu sede na klupi.

Djukic je jednostavno bio kralj, covek je uvodio mlade igrace Obradovica, Tosica, Jovetica...tad nam je i igra bila najbolja. Dzabe nama iskusni igraci ako se vuku ko babe

dokle vise

pre 13 godina

Stanojevicu.....izvedi Stefana i ubaci Miliju...bicemo mnogo brzi i konkretniji.... :(

p.s.ovo je tuga u kamenu....Vukic, Ilic, Petrovic, Babovic....sa ovom sredinom ne mozemo ni centar da predjemo, a kamoli i gol da damo...!
Stanojevicu...s'kim se ti grudvas?

TITULA

pre 13 godina

Oce neko da spomene da li je i koliko igrac subotice sa brojem 9 uticao na igru kod gola Spartaka, i njegovu nameru da igra loptom?
Moze li neko da prokomentarise onaj ofsajd Tejga kad je pogodio precku u prvom poluvremenu (siguran sam da Tejgo nije bio u ofsajdu).
U odnosu na zuti karton golmanu zvezde u Ivanjici, penal je cist ko sunce!!!
Titula, titula, slavice se titula!!!

bilo mi muka na kraju..

pre 13 godina

ZASTO NEMA PUBLIKE NA STADIONIMA?

Pa, ko ce dati pare da ode na svoj stadion u svom gradu i gleda ovako nesto!

FSS dajte im njihovu ligu, nek igraju sami, imace titula koliko hoce.. "horde navijaca" ce moci iznova i iznova da se raduju u prazno

A mi, ostatak Srbije, lepo u ligu nize pa DA IGRAMO FUDBAL! Da napunimo stadione i vratimo veru u FUDBAL... ali ne ovaj ovaj "fudbal" koji je propagiran danas

Svetozar Nesic

pre 13 godina

Da li je moguce da niko ne uzima u obzir reakciju igraca koji je napravio penal? Pa pogledajte! Covek slegao ramenima, stavio ruke na potiljak i slozio facu "kakvu sam glupost napravio". Pa u ovakvoj utakmici zar mislite da ne bi igrac napravio dramu da nije svestan da je stvarno potkacio Ilieva.
Ako vec gledate isti snimak, pogledajte gde je igrac Spartaka kod gola koji ide unazad po loptu i onda kad lopta ide u gol se pravi lud, kao nije uopste tu.
Da ne pricam o faulu nad Ilicem koji je vise nego ocigledan. Jedino moram priznati da je bila ruka u kaznenom, ali opet, bila je spustena i nije postojala namera. Da je ruka podignuta bio bi cist penal, ovako je bilo na sudiji.

A ovi sto pricaju da nije bio ofsajd Kaludjerovica, pogledajte trenutak kad sutira na gol igrac Zvezde gde je Kaludjerovic, vidi se samo u kadru iz direktnog prenosa, ne vidi se u reprizama. Ako idalje mislite da nije bio ofsajd, onda malo prelistajte pravila fudbala.

JOVO DELIJA

pre 13 godina

najzalosnije od svega jeste to sto vidm po forumima da se grobari ponose sa ovim lopovlukom,pa zar nevidite gdje vas je taj lopovluk doveo,ako niste pogledajte derbi OD PAR DANA, ponovo sami na miru pa ce vam sve biti jasno,TOLIKO.VELIKI POZDRAV!!!

Grobar od malena

pre 13 godina

Skoro 500 kom na ovu vest,a 400 su zvezdasi,e to se zove kompleks,a ne secaju se kako su oni njih dobili!!! E sta uradi Partizan navijacima zvizde...

eee

pre 13 godina

- Znaci u ponedeljak ili utorak ocekujemo naslov "Milorad Mažić skinut sa liste (za sudjenje)"!? o.O
Skandiranje navijaca na kraju utakmice je objasnilo, sta i kako!

PFCforever

pre 13 godina

Bravo Partizane, najtezi protivnici u borbi za titulu su iza... a sad slede one laganice utakmice, zvezda i ostala boranija... dobro, bice malo povuci-potegni i sa vojvodinom, ali sve ce biti ok... u svakom slucaju nivo igre mora da se drasticno podigne, jer u Ligi sampiona ovakva lezernost i opustenost se ne prasta. Joj sto ce sad iz onog drugog kluba sad da placu i kukaju, a kad su im se i jagodini sklanjali, tad je sve bilo ok. lega jeste takva kakva je, ali ko im je kriv kad nemaju vise 'svojih' klubova u ligi od Partizana. Nek lobiraju pa mogu da se nadaju.

Ognjen

pre 13 godina

Gledajuci utakmicu u Subotici kao nepristrasan navijac ali i dalje pod utiskom emocija zbog nepravde, mogu samo reci KAKO VAS NIJE SRAM!???

Škomi

pre 13 godina

Sva tri gola neregularna - prvi Spartakov iz ofsajda, druga dva Partizanova posle nepostojećih prekršaja (kod penala veoma izraženije simuliranje). Takođe, komentator sa RTS-a, tipična "škola" Vojvođana komentatora, bez trunke profesionalizma i sa očiglednim i otvorenim navijanjem za "svoj" klub (iz Vojvodine).

dam dam

pre 13 godina

U Srbiju kad se svira penal za Favorita ili kad favorit okrene iz "keca u dvojku" to je namesteno a kad se to desi u England onda svi pricamo da je to prava liga da ovo da ono...Prvi problem je to sto mi vise verujemo drugima nego sebi mahom opravdano ali opet da se ne lazemo za ovo se svira penal.

Mladja_011

pre 13 godina

ja sam i dalje u soku!!kakav kriminal ma delu u Subotici..prvo ne sviraju ne postojeci penal a posle...ali nema veze..sledece nedelje vam stize tim kome ste stalna musterija a pravi seks predstoji u derbiju kad ce vam Robi opet objasniti neke stvari..

AKO NISTE KUKAVICE

pre 13 godina

Ajde sad da B92 pokrene neku akciju preko insajdera kao sto je protiv Dzajica ali vi ste grobarski sajt i ti admine si grobar
P.S Nadam se da ce se ovo naci u emisiji Olje Beckovic mogla bi ona malo da se dovati sporta

Posteni gledalac na srpskim stadionima

pre 13 godina

Nikada nisam komentarisao na forumima ali ovaj put moram sesti i izraziti moje osecanje jednom rijecju
LOPOVI!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Milo mi je sto je bio prenos, da vidi cijela Srbija i dijaspora sta se radi u Srpskom fudbali. Moja Zvezda pocinje da igra za par minuta, zelim da uzivam gledajuci Roberta i momke kako se bore za Zvezdu, titulu vjerovatno necemo osvojiti, to se zna, ali nema veze, puno mi je srce kad gledam moju Zvezdu.

uefa_mafiosi

pre 13 godina

Karadzicu mars iz srpskog fudbala!!! Kako vas nije sramota, dokle vise da gledamo ovo sprdanje sa inteligencijom!!! Mazicu sticice te pravda koju delis!!!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Ja sam neutralan ali bio je penal, ja ne znam jeste li vi slepi, ili sta? Jasno se vidi na snimku kako je onaj igrac spartaka potkacio Ilieva. Penal cist kao suza. Zasluzena pobeda Partizana na kraju, a Zvezda ako je bolja neka to dokaze u sledecem derbiju, a ne kroz komentare
(neutralan, 10. april 2011 17:28)

Djuricu, provaljen si.

nenad73

pre 13 godina

Detalj sa stadiona. Svaki put kada Stojkovic primi loptu deo tribina ustaje i zvizdi.Ponadala se komsinica nema sta! Ali Neca Tomic skida paucinu u 93 minutu.Rano ste se ponadali!

sale

pre 13 godina

I onda dođu evropske utakmice...i opali nas i jedne i druge ISTINA!!!
(Dragan BL, 10. april 2011 22:07)

da, s jednom vrlo bitnom razlikom... partizan opali istina koja se zove arsenal, a zvezdu istina koja se zove predkvalifikacije za prvo kolo kvalifikacija....

nikad vise

pre 13 godina

Iz Subotice sam i dvoumio sam se da li da idem da gledam utakmicu, medjutim na moju zalost dzabe sam bacio 350 dinara. Tako da se sigurno sledeci put necu dvoumiti da li da idem ili ne, a ostalima koji se isto kao je nekada dvoume preporucujem da izaberu neku setnju po parkicu ili odlazak u bioskop jer gledati ovako nesto stvarno samo kosta zivaca i nicega ama bas nicega u tome nema lepog!

Freddy

pre 13 godina

Kakva kradja. Ovog treba poslati da sudi neku medjuopsštinsku ligu, pa posle takvih odluka da malo proveri jesu li kukuruzi sazreli, a ako ih nema može da se krije po kotobanjama, svinjcima i sličnim seoskim pomoćnim objektima. Tole lopove, sram vas bilo, odmah proglasite partizan (namerno pišem malim slovom) za šampiona sledećih osam sezona. Lopovi sram vas bilo

realni navijac

pre 13 godina

ovakvom igrom partizan moze samo da sanja titulu , sudije mogu pomoci jos par puta ali ni to nece biti dovoljno a mislim da su sve kredite potrosili jer ovo je vec providno!!!!!

GrobarNP

pre 13 godina

Izuzetno korektan izveštaj sajta B92. Partizan LOŠ, Ofsajd BIO 100%, Penal GLUP (ipak ČIST), Tomić MAJSTORSKI. Svako ko ovo nije video PRISTRASAN JE.

ko o cemu...

pre 13 godina

Alo moralisti prisetite se vase utakmice sa Spartakom u Subotici i toga da je DOKAZANO da je vas drugi gol postignut iz ofsajda!!! Toliko...

neutralan

pre 13 godina

Ja sam neutralan ali bio je penal, ja ne znam jeste li vi slepi, ili sta? Jasno se vidi na snimku kako je onaj igrac spartaka potkacio Ilieva. Penal cist kao suza. Zasluzena pobeda Partizana na kraju, a Zvezda ako je bolja neka to dokaze u sledecem derbiju, a ne kroz komentare

nesa80

pre 13 godina

bas i volim sto smo ovako pobedili,sad ce cigani da kukuricu i placu ko neke zene,kako volim te njihove zenske vristece glasove,da bog da svaku pobedili iz nepostojecih penala i u 100minutu samo da vas gledam kako naricete ko stare indijanke.vraca vam se sve za vase silne titule kad ste pobedjivali 1-0 cele sezone iz penala.malo gledajte i vi ko i mi tada i patiteeeeeeeeee

partizanovac 067

pre 13 godina

Komšinice,nešto si 'tela?
Setite se samo vaše utakmice u Subotici i pokrijte se ušima...ofsajd kod gola Spartaka ne spominjete a penal čist k'o suza...e ,sada što je igrač Spartaka napravio glupi faul, to je njegov problem..

pilot

pre 13 godina

Alo bre b92 >> Iliev je dobro prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, a prilikom driblinga po nozi ga je zakačio defanzivac Spartaka, a sudija Mažić je dosudio penal.

Pa onda treba da se sviraju 25 penala po mecu 135 faulova, ako neko nekoga zakaci!

realnost

pre 13 godina

Partizanovac sam,ali nije bio penal.Sudije navijaju i za Partizan i za Zvezdu.Podsjeticu da je Spartak bio ostecen i protiv Zvezde jer je pobjednicki gol Kaludjerovic dao iz cistog ofsajda.Tako da ako govorimo o kradji,kradu i Partizan i Zvezda bez izuzetka.

grobar

pre 13 godina

Samo da podsetim gane da nam na derbiju nije sudjen penal vec dvaes' godina i da se pokriju usima.
Ko o cemu komsinica o postenju.
A i sto se javljate vas pet 'iljada na vest o malom Partizanu,zar nismo mi kompleksasi?
Sta ste zapenili,pa penal cist k'o suza,kol'ko su vama sumnjivih penala svirali ove sezone?
A da to nema veze,ipak ste vi.......

igor

pre 13 godina

A to što je pre dve utakmice sudija dao Bajkovići SAMO ŽUTI nakon faula van 16 metara, nikoga sada ne zanima, jel da?

Imam 32 godine, i svedok sam da se zadnjih 20 godina Zvezdi i Partizanu svira svašta, i uvek je onima koji ne uzmu titulu krive sudije i "namešteno prvenstvo". Vama su svirali kriminalne penale u prošlosti (Kadu protiv Jagodine prošle sezone, ako se neko seća čuvenog penala nad Đokićem protiv Smedereva, a faul bio na 19 metara, ali titula je morala da se uzme...). zato ako ko ima pravo da se žali to su Vojvodina i ostatak lige, Zvezdaši treba da se pokriju i ćute!

Lično, mislim da je Partizan za klasu bolji od svih ovde, a ovakvim vakvim suđenjem najviše gubi domaći fudbal, niko drugi!

Kantona

pre 13 godina

Robijevi navijaci komenarisite faul bajkovica u Ivanjici prosle subote, sta se sada bunite kada se ne bune igraci Spartaka,a pogotovo igrac koji je napravio penal!!!!!

kenny

pre 13 godina

Zbog utakmica kao sto je ova nas fudbal nikada se nece oporaviti.. Sramno, strasno i prosto neverovatno da morda se navlaci bas toliko na vecite.. Nikad, al nikad, niko nece da dodje na stadion bre zbog ovakvih sudija..

A vi novinari, pa napisite bre poklonjen penal Partizanu, "zakacio ga po nozi", pa koga lazete..

P.S. Spartaku sve cestitke na fenomenalnoj postavci igre.. Zazluzili su da dobiju, ne bod, nego da dobiju..

kigor

pre 13 godina

I sta reci posle ove bruke.Prvo,Krstajic koji igra rukom i naravno sudije ne vide penal,linijski u ravni sa Krstajicem i ne vidi ruku i nista.Drugo,penal koji svira za partizan,koji nije ni P od penala,cak i na rts-u kazu da nije postojao.Trece,slobodan udarac koji nije postojao i golman koji SKACE IZ MESTA da brani.I ko je tu lud?

el gladijator

pre 13 godina

Setite se šajbera gani, setite se sudije Šipke, setite se Babarogića, setite se Miljanića... setite se vašeg pobedonosnog gola iz ofsajda baš protiv Spartaka
sve se vraća gani, sve se plaća...

Shone89

pre 13 godina

Delije, nemojmo biti iznenađeni zbog toga što se komšije raduju ovoj ''pobedi''. Znate onu narodnu ''Čega se pametan stidi...'' :)

Broj Jedan

pre 13 godina

Ova ekipa je peta u prvenstvu?! Pa mukice ne umeju tri pasa da vezu! Svaki pas duzi od 5 metara im zavrsava u autu! A ni lider sampionata nije mnogo bolji... Tuzno je gledati JSL.

miki86

pre 13 godina

Da cujemo sad crne bikove, frizure i ostale strucnjake? Znalo se da nece prezati ni od cega do kraja prvenstva, ali opet ce morati sa nama da igraju!

bruka

pre 13 godina

Osecam se kao da me je neko pljunuo u lice. Da li ce ovo proci nekaznjeno? Ili svi u aps ili gasite ligu. Sramota! Nova utakmica mora da se igra, ako je do pravde.

realan

pre 13 godina

Sudije pomazu i jednima i drugima,samo sto se vise uvek bune oni koji su drugi na tabeli.Kad je Zvezda prva,bune se grobari,kad je partizan,onda Delije

istinCo.

pre 13 godina

2:1 konacnih za Partizan!E sad cemo da izdominiramo!Ovo je bilo najteze gostovanje i Partizan je polozio ispit zrelosti za TITULU!!!Delije-ostaje vam sledeca sezona...

Mozzart

pre 13 godina

Pozivam predsednika FSS, Tomislava Karadzica, da vec na sledecoj utakmici uruci pehar sampiona Partizanu, jer je ocigledno da niko drugi NE SME da osvoji isti! Ovo je i poziv INSAJDERU, da se ispita zasto niko ne sme pobediti ovaj kvazi klub!!!

pisi propalo

pre 13 godina

ovo gore nego kad dinamo namjesta u hrvatskoj ligi...ahhahahaha,i to u direktnom prenosu,da svi vide sprdnju...ovo je definitivni kraj bubamare na ovim prostorima...platini suspenduj nas molim te kao i bosnu sto si,pa onda neka osvajaju titule kako god hoce...!!!

spaske

pre 13 godina

Takva smo sorta,
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema 'Driblaj',
i nema 'Dodaj!'
vec samo ima:
'Dobro se prodaj!!!

Zuki

pre 13 godina

Babovic, Ilic, Vukic. Prvotimci sampiona Srbije i ucesnika Lige Sampiona 2010. JEDAN duel nisu dobili u prvom poluvremenu.
Ko ti sastavlja tim Stanojevicu?

Dejan

pre 13 godina

Hahaha,jeste da sam grobar,ali kada je svirnuo penal izvrištao sam se ! :D
(Wany, 10. april 2011 21:29)

Verujem da jesi,ali od muke.....brate cigane...

Tragikomično

pre 13 godina

Sramota.Svi pominju penal,međutim suđenje tokom celog meča je jedna velika sramota.Nepostojeći penal,nepostojeći faulovi nad igračima Partizana.Sve od prvog do poslednjeg minuta jedna velika farsa.Nikad ali ponavljam nikad ne bi voleo da Zvezda na ovaj način pobeđuje,pa posle da izađe u Evropu,a ono nula bodova.

pogrebnjak

pre 13 godina

Nije mi drago sto smo ovako dobili,smatram da ono nije bio penal ali neretko se desavalo da se i zvezdi sviraju jos i gori penali,secam se zvezdine utakmice na marakani sa Smederevom kada igac zvezde pada van kaznenog a sudija svira penal ili kad Kadu prima loptu rukom i posle toga pada i dobija penal,tako da je komsijama bolje da se ne javljaju.

Jagodina - Javor 0:1

pre 13 godina

Pobedi zvezda u Užicu, pa u sledećem kolu Sloboda uzme bodove u Jagodini, pobedi zvezda u Subotici, pa u sledećem kolu Spartak pobedi u Jagodini, pobedi zvezda na Banovom Brdu, pa onda Čuka uzme bod u Jagodini (prvi bod u prvenstvu)... Kako li je Javor odigrao u Jagodini u ovom kolu, zna li neko da mi kaže???

PFC #1

pre 13 godina

Kao prvo molio bih sve navijace drugog tima na tabeli da se sete kako su oni pobedili u Subotici,kako sudija nije dao crveni karton Bajkovicu u Ivanjici,kako je njihova uprava dala jednog igraca i platila pripreme fk Jagodina, aoni se sklanjali na nedavnom mecu ( da podsetim da ste tada igrali bez sedam prvotimaca).Koliko se secam tada vam nista nije smetalo i sve je bilo regularno... A bolje da ne pricamo o prosloj sezoni i dosudjenim penalima za vas i cuvenoj utakmici sa BSK (Borca),koju ste izgubili iz 1 u 2. Kad za sve to budete imali odgovor,onda se javite,mada odgovora nema... Prijatno i doveidjenja,pa pisite saopstenja...

Student :P

pre 13 godina

I sad nek kaze Djuric da Parizan igra bolji fudbal od Zvezde!!! Sa tim covjekom nije nesto uredu, a Stanojevic je ko neka babetina :S
Sto se tice penala, kolko si Tole iskesiro???

BaneFromDaHood

pre 13 godina

Sve je to OK, loše suđenje, namešteno sve, ovo ono....

Ali meni samo nije jasno je l' sudija kriv što je tomić pogodio sam ćošak gola?

Zbog takvih poteza se i dobijaju utakmice....mogao je lik da omaši samo tako i onda ne bi bilo toliko prašine zbog suđenja,....

Mihailo

pre 13 godina

Stanojevicu,kao navijac Partizana zelim ti svu srecu ovog sveta dok sedis na nasoj klupi,ali ti sve vise pokazujes da imas vise srece,nego znanja i kvaliteta.Svima je jasno da se pojedini igraci guraju,radi svog interesa,ali to i nije tvoj interes.Njih ces prodati,a ti ces zbog istih zavrsiti ko zna gde kao trener.A ako je ovo sve tvoj izbor(mislim na igrace)deo tvoje taktike i tvoja vizija ultrofanzivnog fudbala(koji si nam obecao,kada si dosao)onda i ne treba da uspes kao trener!

marko

pre 13 godina

Penal cist kao suza ! Inace sudija je pogresio u prvom poluvremenu kad je dosudio ofsajd, a Tejgo izasao 1-1 sa golmanom, nista novo, idemo dalje...
A vi navijaci komsinice mozete samo da rezite od nemoci.

Neko iz mase

pre 13 godina

Alo bre zvezdasi,pa jel vas nije sramota da se javljate?Jel se secate kako ste vi dobili Spartak-a?Jos gore nego mi.I koliko su vas izvlacile sudije,i koliko ce tek da vas izvlace,videce se u narednih godinu dana,kad dodje evropa.Nema fudbala u napacenoj Srbiji.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Teško...sretno,ali zato je pobeda još slađa,a malo mi žao što drugi gol nije pao u 90+5 minutu zbog...prepoznaće se oni :-)

Komsija moralnih pobednika

pre 13 godina

@Ovaj penal je u najmanju ruku smesan,hajde grobari budite iskreni.
(Dalji komentar je nebitan, 10. april 2011 17:00)


U najmanju ruku me bas briga, eto najiskrenije moguce.Neka je i namesteno, ja sam sad srecan a vi ste se iznervirali:).

Nikola, Zemun

pre 13 godina

1. Gol Spartaka postignut je iz ofsajda.
2. Penal za Partizan nije postojao (ipak, o njemu najmanje imaju pravo da pricaju oni kojima su se penali svirali za prekrsaje na dvadeset i kusur metara od gola).
3. Drugi gol Partizana u nadoknadi vremena stigao je kao kazna igracima Spartaka koji su se u finisu meca neprestano valjali po terenu, iako su, dok su igrali fudbal bili konkretniji i, kao navijac Partizana otvoreno kazem- zasluzili pobedu!
4. Spartak ima najboljeg golmana u ligi!

Vlada

pre 13 godina

Mislim da je sada svima jasno da je ova liga namestena i utakmice se prodaju i namestaju samo tako, sudije su korumpirane i jadni navijaci koji gube svoje vreme gledajuci uzivo utakmice umesto da provode vreme sa svojom porodicom ili uz neku medjunarodnu utakmicu na TV-u.
Nema svrhe vise komentarisati niti pratiti nas fudbal.
Igraci, sto pre vam zelim da odete iz naseg fudbala i prodate se, ako vredite, ako ne, bavite se necim drugim, umesto da vas ovako ponizavaju glupe sudije(mislim na postene igrace kao ovi spartakovi...)

Bogdanis X

pre 13 godina

Spartak je pokraden!
Neko je dao komentar kako je umetnost dati gol iz slobodnjaka - a ja cu reci samo toliko,bio sam na utakmici i... partizanu je dosudjeno bar 5 nepostojecih slobodnjaka sa distance,ako su oni profesionalci,oni iz toliko pokusaja moraju pogoditi makar jednom!
Da sam grobar bilo bih me sramota!
Vise ne vredi gledati nasu ligu,ovo nije prvi put da se desava i da se spartak pokrade!

Upomoc

pre 13 godina

Danas me je sramota sto sam Srbin i Partizanovac. Jadna ova zemlja Srbija u kojoj se ovako namestaju sudije i dobijaju utakmice. E, moj jadni Partizane na sta si spao.. Krade i Zvezda tekme, ali ne ovako jadno kao mi... Ovo prvenstvo je smejurija.. Nismo zasluzili da pobedimo ni pod tackom razno.. Cestitke Suboticanima, a upravi Partizana upozorenje i neka se dobro zamisle sta im je ciniti sa ovim putujucim cirkusom koji nazivamo timom.. JADNO I BEDNO, odavno se nisam osecao ovako jadno sto sam navijac Partizana.. Sramota me je zbog vas..

vaske

pre 13 godina

i nastavlja se tragikomedija partizanove dominacije kako mi je samo zao onih lavova iz spartaka kako su ponizeni nepravdom jednog grobara u vidu sudije. Bojkotujmo ovu nasu ligu dok se ovi besramni lopovi ne izbace

nlo!!

pre 13 godina

ovo je strasno!!! Mazica i kompaniju u zatvor i zauvek proterati iz fudbala. Publika je sve rekla ,nema potrebe komentarisati,ljudi ovo danas je bilo ZA ANALE!!! BRUKA SRBIJO!!!

Makedonac

pre 13 godina

99% od vas koji se pretstavljate za Grobare,a govorite protiv sudija,lopovluka i namestanja ste u stvari cigani.Cisto da se zna.Dosadni ste sa tim debilnim komentarima,ne znate ni da isfoliratEe
PS I da.Crknite od muke.NAPRED PARTIZAN!!!

trifke

pre 13 godina

Kako da ocekujes vise publike na stadionu kad sve lopov do lopova. Povici publike na kraju objasnili stannje na fudbalskim terenima a i u samoj drzavi.
LOPOVI

RS

pre 13 godina

Ovo je bilo bas kilavo. a sto se tice sudija i navlacenja za Partizan, to se radi vec godinama, samo sto nije samo za Parizan vec i za Zvezdu i to je jednostavno tako, setite se i Zvezdinih golova u 98. min.

voxa86

pre 13 godina

ne mogu da verujem da sudija cist ofsajd Spartaka sudi kao njihov gol!!!
posle pravi kompenzaciju i daje penal Partizanu!
sudija nedorasao da sudi prvu ligu definitivno.
na kraju ipak rezultat realan jer je posle dve greske na stetu i Partizana i Spartaka, pobednicki gol potpuno regularan!

Grunf

pre 13 godina

Navijam za Partizan, ali mi je zao Spartaka. Nisam dobro video dal je penal postojao, ali najmanje prava da pricaju o kradji imaju zvezdasi, jer je istom tom Spartaku vas Kaludjerovic dao gol iz ofsajda sto je direktno uticalo na krajni rezultat.
I nikom nista, sudije dobile negativnu ocenu, a zvezdasi srecni. E, pa sad se vratilo, steta samo za Spartak, bas dobra ekipa.
Ko ne veruje, evo dokaz:

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/105881/Gol-Kaluderovica-neregularan-sudijama-negativna

zoran

pre 13 godina

ovo je kradja svojstvena Partizanu, koakvu gledamo vec deceniju i po. niti je ono bio penal, niti je ono bio faul, niti je imalo razloga produziti utakmicu 5 minuta. uostalom lepo su ih ispratili navijaci "lopovi, lopovi!!!"

LOPOVI!

pre 13 godina

hahahha Partizan pobedio... koja bruka, Boze moj, Spartak bolji skoro cele utakmice, pogadja ovog u ruku i nije penal, ali partizanovog igraca pipnu malo i odmah penal... ovakvim sudjenjem Partizan osvaja titulu 100%, moraju protivnici da budu duplo bolji od njih da bi bar igrali nereseno, svaka sporna odluka je UVEK u Partizanovu korist... kako to sudije NIKADA nemaju 'slobodno uverenje' u korist Partizanovog protivnika??

Bota

pre 13 godina

Igra ocajna. Posle danasnjeg izdanja fudbalera Partizana,ocigledno da igra protiv Zvezde nije bila taktika trenera , vec nemoc.Ja sam mislio da stranci treba da donesu prevagu nad domacim igracima,ali kod Partizana cisto sumnjam da je tako. ACO ODLAZI.

Jadnici

pre 13 godina

Za vas koji pricate o golu iz ofsajda savet:
Prvo naucite pravila fudbala a zatim obavite preglede kod oftamologa (to je onaj doktor sto proverava vid).

Batko

pre 13 godina

Da je bilo 3:0 za Sprtak, na kraju bi MORALO DA BUDE 3:4 !!! Tako da je ovo pisanje i prepucavanje na komentarima totalno apsurdno !! partizančići su MORALI danas da poede i "aj ćao"...pa nije valjda NJIHOV MAZIĆ bio sasvim slučajno deleiran za ovu utakmicu????

Crazy North

pre 13 godina

Greska! Pogresan naslov! Nije pravi "Tomic spasio Partizan u Subotici" nego pravi naslov i jedini tacan je "Sudija Mazic spasio Partizan u Subotici". Sramota!!! Lakrdija od sudjenja!!! BANDO LOPOVSKA!!!

dacho

pre 13 godina

Ovo je bruka,na žalost,srpska bruka!Bruka ljudi u crnom.Šta drugo reći.Svirati onakav penal,gdje nema ni p od penala,a ne svirati onakav očigledan penal za Spartak,NEVIĐENO.Bijede jedne.Hoćete ovako titulu.E,neće moći.Vjerujem u Boga i božiju pravdu.Bog će dati konačnu riječ.Vjerujem da će pravda pobjediti,a vi kojma "pravda",leži u sili,nepravdi,podmićivanjima,ucjenama i svim mogućim kriminalnim radnjama,vi će te najbolje osjetiti,onu PRAVAU,ISTINITU PRAVDU.vRLO BRZO,NADAM SE.

Partizan forever

pre 13 godina

Navijam za Partizan 20 i kusur godina,ali ovo što se radi u našem fudbalu od 1992. na ovamo je smejurija!!!
Zašto Partizan i/ili Zvezda ne mogu da izgube na strani kad zasluže da izgube???
1995. Zvezda dobije u Zemunu 1:0 golom Njeguša iz nepostojećeg penala u 95.minutu, 1999. Partizan dobije Milicionar u Humskoj golom Kežmana iz penala u 93.minutu(iako je nadoknada bila 1 minut)... pre 3 sezone Zvezda dobije Smederevo 2:1 golom iz penala zbog prekršaja van 16 m... i sad ovo- umesto da se Ilievu da žuti za simuliranje i lopta za Spartak- penal za Partizan!!!
Nemojte da se čudite posle zašto nas u Evropi guze Gruzijci,Kiprani i ostali... Partizan i Zvezda, i njihova vrednost(na bazi stare slave) se naduvava i preduvava, a javnost se primi na takve priče...
Da se razumemo Partizan i Zvezda imaju kvalitetnije igrače od drugih timova u ligi,ali ne toliko koliko to tabela pokazuje.Realno je da imaju isto bodova sa Vojvodinom i jedno bar 6-8 bodova manje...

ds1989

pre 13 godina

aj grobari neka pobedili ste kako ste pobedili al sto sada ne saljete Tomica u teleoptik nego Neco skinuo paucinu, Neco majstore, Neco ovo Neco ono,sad vam Tomic dobar a pre neki dan ste poljuvali po njemu..dvolicni ste bre ni sami ne znate kolikoo...VOSA VAM NABIJA NAJMANJE 2 KOMADA!!!

Milosavac

pre 13 godina

Ovako mogu samo da pobede Partizan i Zvezda i niko vise. Zato su topovsko meso kad izadju u Evropu mogu da pobede tamo neke irce fince. Cak su i Gruzijci za njih velesila a kamoli Ukrajinci.

Uros

pre 13 godina

Kad moze igrac Spartaka da zvanicno izjavi kako mu je drago sto su uzeli bodove Partizanu, da pomognu Zvezdi koja je "pravi srpski klub", onda moze i ovakav penal... A evo ga u 93. minutu formular za saopstenje :))

Saca

pre 13 godina

Znam da vam je teško što je gol postignut u 93 min. ali smirite se malo, zar je moguće da vas je Lukić toliko napalio da možete biti prvaci, vi sve utakmice da dobijete a mi 3 da izgubimo i onda bi rekli, e to je pošteno.

Lord Alexandar

pre 13 godina

lupate da je bio ofsajd. evo vam pa pogledajte vas ofsajd protiv spartaka pa komentarisite kako je sve ok sramota
http://www.youtube.com/watch?v=ILh-Bcx1YAI

Peca

pre 13 godina

Ja navijam za zvezdu ali volim fudbal tako da sam gledao i ovu zanimljivu tekmu. Uopste nije vazno da li je penal ili ne, Partizan je veliki klub kao i Zvezda i ponekad se pogura to je kod nas nazalost normalno ali Partizan nista ne igra oni nemaju veze sa vezom, spori matorci u veznom redu, jos sporija odbrana. Gledao sam oba derbija u kupu i Zvezda ih je demolirala bukvalno, samo je srece gurnula partizan dalje. Mislim da Partizan nema sta da trazi protiv Vojvodine a ni protiv Zvezda na jna, realno brzi i lepsi fudbal od partizana igra cak i Rad.

CG

pre 13 godina

Да подсјетим заборавне- Звезда је примила гол из непостојећег пенала. А да ли је био офсајд просудите сами:
http://www.youtube.com/watch?v=JrojupWXwHY&feature=related

Док против Партизана се не суди пенал- играње руком, а пенал који је досуђен у њихову корист је благо речено смијешан. Други гол је ремек дјело!
Најбитније је да одлучујемо сами о титули, тако да нас не занима шта радите. Ријешићемо то у Дербију.

pedja pfc

pre 13 godina

ja nerazumem navijace nase komsinice ,pa jeste li vi kratkog pamcenja!! sta vi mislite da smo mi zaboravili kako ste vi dobili spartak u subotici?kako vas nije sramota dali ste go iz cistog ofsajda sto je i dokazano i sad ocete da nam drzite predavanje o postenju! nekaze se dzabe ko o cemu ku... o postenju!! zato decki bolje da cutite i da se zabijete u onu vasu rupu jer nekad je pametnije cutati!!

Ma daaajjj

pre 13 godina

Aj pre nego sto pisete komentare na osnovu krajnje pristrasnog komentara strucnog komentatora, pogledajte reakciju igraca koji je faulirao Ilijeva, decko se trenutno uhvatio za glavu... Da kontakt nije bio verovatno bi gledao kako da ispuca loptu, umesto sto se hvata za glavu.

Srbin_Subotica

pre 13 godina

tuzno je samo to sto ce se sve ovo sutra vec zaboraviti i sto se spartaku en mogu vratiti 3 boda koja je zasluzio svakako!
Sad se digla prasina a vec ce sutra biti zaboravljeno, pojeo vuk magarca - opet!
Tuga,treba da vas je sramota partizanovci! Da cutite i da se zahvalite doticnima koji su namestili ceo mec i sudjenje!

Realan partizanovac, malo razocaran

pre 13 godina

OK, ako cemo tako i gol Spartaka je bio cist ofsajd (najmanje 2 metra), ko je realan priznace to. Kao sto je i nas penal bio sumnjiv, mada jeste bilo kontakta po nogama. Jedini cist gol je gol Tomica.
Mada, sve ovo na stranu, igramo jako lose. Ako se ovako nastavi necemo uzeti titulu, nadam se ipak da ce nesto da se menja.

Skorpion

pre 13 godina

Dokle bre vise!!! LOPOVI,LOPOVI!!!Ima li zakona u ovoj drzavi,hoce li neko stati na put ovim kriminalcima!!!Jedva cekam derbi. ZVEZDA SAMPION!

Comy

pre 13 godina

Previse smesno da bi bilo istinito... Ni penal ni dva tri faula oko gola, auta, i jos sto sta nije bilo na mestu! Sramota ziva da kvazi neutralne sudije odlucuju mec! Jednom u zivotu budite iskreni!

Stexman

pre 13 godina

Promenite naslov u sudija Masic spasao Partizan!

E, pa upravo zbog ovakvih utakmica su navijaci Vojvodine izdali saopstenje u kojem se sumnja u regularnost, i kako su povlasceni beogradski blizanci!
Krstajic igra rukom-nista!
Ilic pada bez kontakta van 16 - penal!
Strelac gola za Spartak dobija zuti zbog izlaska!
Tomic za istu stvar ne dobija zuti!
Utakmica se produzava za nepotrebnih 5 minuta!
Posle nepostojeceg prekrsaja partizan postize gol!

Regularno zar ne! Srbijo sramoti sel.

Ivan_Nish

pre 13 godina

Zvezdasi se ponadali, mogu da zamislim koliko su pobesneli kada je Tomic zabio golcinu!!Milo mi je ponajvise zbog toga a sa druge strane sam razocaran zato sto je Partizan na krilima sudija dosao do pobede!Ako vec Mazic nije svirao penal pri rez 1:0 za domace kada lopta pogadja u ruku defanzivca gostiju onda nije ni kontakt nad danas slabim Ilijevim trebao da okarakterise kao penal.Ipak, budimo realni, Zvezda takodje ima slicne utakmice kao ova danas, ocigledno je da blizanci guraju silom pa ko gura vise ali braco Zvezdasi, pokazite u derbiju da ste bolji, ide mec na JNA, pobedite sa 2 gola razlike(zbog medjusobnog skora) i zapusite usta svima!Koliko godina nije sviran penal za PArtizan u derbiju?Koliko penala je prosle sezone imala Zvezda a koliko Partizan?U celoj prici niko nije naivan a ponajmanje Zvezda.Jedina Zvezdina karta do titule je znatno bolja igra od kad je tu Prosinecki dok je Partizan u ocajnoj formi.U svakom slucaju bice jako zanimljiv derbi, ponavljam, pobedite Partizan u derbiju i imacete argumente za pricu o trofejima.

Krle

pre 13 godina

U Srbiji nikada nijedna kradja nije sankcionisana vec je opravdana nekom prethodnom kradjom koju je pocinila ONA strana koja optuzuje i tako u nedogled, polako ali sigurno srpski fudbal nestaje u zivom pesku srama i javasluka...

jovantb

pre 13 godina

B92 svaka cast na objektivnom izvjestaju sa meca!!! Da sam Grobar stidio bih se poslije ovakve kradje!!! Bravo za drzavni projekat i Toleta Karadzica!!! Bruka i sramota!!!

Park

pre 13 godina

Ovim sabanima iz RTV Vojvodine treba zakonom zabraniti da realizuju prenose ,pa ne mogu da vjerujem kako tendenciozno navijaju za Spartak ,valjaju gluposti i unistavaju zelju za gledanje utakmice.

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Kratko i jasno-stidim se sto sam navijac Partizana. Ovo je bila cista poklon pobeda. Zelim da Partizan bude prvak, ali ne na ovakav nacin.Igrali smo katastrofalno, moramo priznati da je Zvezda trenutno bolja od nas!

Stefan

pre 13 godina

Moji utisci:
-Ocajan Partizan
-Nedosudjen cist penal za Spartak
-Nepostojeci penal za Partizan
-Nenormalna sreca za Partizan
Na kraju,penal koji je dosudjen za Partizan je djelo Karadzica i cist dokaz da ce titula ove sezone biti ukradena.I na sve to,jos su imali srece na kraju kao nikad!Doduse nije prvi put,sjetimo se sad skoro protiv OFK...

Jel se prepoznajete u naslovu? :)

pre 13 godina

Rutinska pobeda šampiona. Jedino što će navijači FK SS malo više da se nerviraju od planiranog. :) Mnogo mi em milo, em drago. :)
http://www.partizan.rs/spartak-zlatibor-voda-partizan/

Vise nego objektivan Grobar

pre 13 godina

Bio sam na utakmici sa zapada pratio desavanja i sta reci a ne zaplakati na ovaj fudbal koji se danas igrao i igra se svakog vikenda u Jelen Super ligi(Ne znam zasto se i zove SUPER)!Prvo poluvreme toliko dosadno,bezidejno,bez suta,driblinga..icega sto fudbal cini zanimljivim,sreca pa je vetar duvao inace bi zaspao!Drugo poluvreme za nijansu bolje od prvog!Pored napucavanja lopte u stilu samo da nije kod mene,pored sudijskog navlacenja za Partizan ne zapadne za oko nijedan igrac crno-belih gde su toboze svi bivsi,sadasnji ili buduci reprezentativci vec kapiten Spartaka koji im je svima pokazao kako se igra ,faulirali su ga gde i kako su stigli bar 10-ak puta ,i broj jedan od stopera Spartaka(broj17),ostali nista posebno !Sve u svemu jedna uobicajena dosadna Jelen superligaska utakmica koja se zavrsila nezasluzenom pobedom Partizana.neresno bi bilo najpravednije !Uzgred zaista majstorski slobodnjak Tomica !

Grobar do groba

pre 13 godina

Al to boli.Hahahaha.Boli li boli.Pa cime bi ste vi ostali igrali u evropi,sem Partizana.Igrala i Zvezda nekoliko godina pa cesto ispadala,a tek ostali.Budite realni.I treba da nameste kada im se nemozete suprostaviti u nicemu.Samo ste krivi kad ste nesposobni.Pa u derbi vas je Partizan pustio da pobedite nego niste sposobni da date vise od jednog gola.

duledudule

pre 13 godina

onaj gore sve vidi,sve ce se ovo naplatiti,23ceg...ovo je sramota,SRAMOTA.penal pa faul zicer u 93cem minutu,evo suboticka publika skandira lopovi,lopovi.cim je spartak dao gol odmah navlacenje nikad vece.pa i kod ovog pada ilica pre slobodnjaka adija je igrao rukom u kaznenom...ma sta da se prica,O CEMU DA SE DISKUTUJE?!bitno je da je bio prenos,da se sve lepo videlo...

Jovan

pre 13 godina

Bravo sampioni,a ako vas nije sramota grobari onda svaka cast i treba da osvojite titulu.treba svi da se povuku i ostave partizan da osvaja titule.BRavo za Spartak

vladimir

pre 13 godina

Ovo vise nema nikakvog smisla!Zasto se uopste igra,zasto igraci treniraju,trose se pare kada se titule osvajaju na ovako sramotan nacin.Ovo sto se danas dogodilo samo je potvrda da su se neki ljudi vec dogovorili da partizan mora da bude prvi.

Jedino objektivno merilo

pre 13 godina

U Evropi se prosle sezone videlo ko koliko vredi, a videce se i ove. Sve ostale price su skupljanje jeftinih politickih poena.

dosta sevi

pre 13 godina

Alo bre lopatari, dosta ste se vise javljali, treba da vas je sramota, o kakvim ofsajdima i vasim sjajnim igrama pricate ?
Pa vi ne mozete da pobedite u regularnom vremenu. Kako i protiv Spartaka sudija produzi utakmicu za 5 min. bas kao i protiv OFK-a ... ?
Sramote ucutite !!!

Dragan

pre 13 godina

Не разумем зашто су љути навијачи комшинице,па ту је следећа сезона...,како оно каже Ђенка - и ти ћеш куме, само сутра...

zoran kg

pre 13 godina

Sad bas gledam na snimku gol Kaludjerovica protiv Spartaka.Sta ovi grobari pricaju koji bre ofsajd.Ovde samo vidim kardinalnu gresku golmana.A sudijiske greske su danas bile ocigledne.I ja sem kad Partizan juri rezultat nisam video da sudija produzi po 5 minuta utakmicu.

Bozo Komazec

pre 13 godina

Karadzicu upropastio si fudbal!
Eto ti odgovor zasto nema publike na stadionima!
Jel bi vi isli u bioskop da znate kraj filma?
Zalosno... :(

Predrag

pre 13 godina

Citajuci ove komentare, imam utisak da je ovu utakmicu gledalo vise navijaca Zvezde nego Partizana. Razbismo ih ove nedelje u derbijima. Nabismo im jos vece komplekse. Ubismo ih ih bre...

zar je bitno

pre 13 godina

Koliko god PARTIZAN slabo igrao drago mi je sto smo na silu dobili mec....ne zelim da spominjem koliko je puta ZVEZDA NA SILU dobila...tako da na SILU SE OSVAJAJU TITULE.....ZELIM DOBRODOSLIICU PEHARU SAMPIONA SRBIJE ZA SEZONU 2010/2011 u vitrinama FK PARTIZAN.....

Na lečenje!

pre 13 godina

Skor u ovosezonskim derbijima - PARTIZAN 15 : 1(2) crvena zvezda
PARTIZAN 1 : 0 crvenza zvezda … FUDBAL
PARTIZAN 2 : 1 crvena zvezda (2:0, 0:1) FUDBAL
PARTIZAN 99 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 76 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 118 : 77 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 29 : 26 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 25 : 23 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 11 : 7 crvena zvezda … VATERPOLO
PARTIZAN 7 : 2 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 11 : 5 crvena zvezda … VATERPOLO
PARTIZAN 3 : 1 crvena zvezda … ODBOJKA
PARTIZAN 0 : 3 crvena zvezda (kup) ODBOJKA
PARTIZAN 4 : 2 crvena zvezda … HOKEJ
PARTIZAN 11 : 1 crvena zvezda … HOKEJ
PARTIZAN 89 : 64 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
PARTIZAN 110 : 63 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
(Insajder, 10. april 2011 17:53)

Zaboravio si pobedu u skvošu, i to je vrlo praćen sport kod nas...

zvezdaterac

pre 13 godina

treba biti realan i priznati: sudija nas je pogurao.....al komšije, najlepše vas molim nemojte VI da mi pominjete poklonjene penale, stvarno nema smisla............

duki

pre 13 godina

secam se kada je splitski hajduk javno prozvao partizan da se prvenstvo namesta da bi on postao prvak! bilo je to one godine kada je partizan u zadnjem kolu pobedio olimpiju,golom u 98-om minutu! ali,splicani su predhodno obecali da ce parizan,za kaznu ,deklasirati i dali su im cak 6 golova na stadionu jna!koliko je jos takvih titula partizan uzeo pre i posle toga,moze samo da se nagadja!samo je vosi 50-ih godina,tada ubedljivo najacem klubu u zemlji sa desetak reprezentivaca,uzeo nekoliko titula kao vojno-rezimski klub najveceg znacaja!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Samo da kladionicarima javim, da je Zvezda zatvorila mec sa ekipom FK Rad.. Pa ko zeli da uzme novac, neka uplati.. danas saznao svezu informaciju.. a sto se ovog vikenda.. sta reci, kad Cukaricki izlazi sa omladincima Zvezdi, a Partizanu se svira prestrogo penal..vezana tema je da isto tako Veciti gube u Evropi i kad ne zasluzuju zato sto se onda svira protiv njih..prosto veci jedu manje..dobrodosli u Evropu..nema razlike..

stipan

pre 13 godina

Najbolje bi bilo da se ni jedni ni drugi ne oglašavate o poštenju i nameštanju utakmica!!! Kako je jesenas Zvezda dobila utaklmicu u Subotici isto tako je sada i Partizan. Imam utisak da i fudbaleri Spartaka znaju da moraju da izgube. 60 minuta su i crveno i crno beli nemoćni da nam bilo šta urade, damo gol i onda jednostavno moramo da izgubimo utakmicu.

Sasa

pre 13 godina

Moj predlog je da se "Toletove zvezde" nebi mucile do kraja prvenstva da se sve utakmice partizana registruju 3:0 u njihovu korist.LOPOVI!

Mladja_011

pre 13 godina

ljudi opustite se..Toletu jos maalo istice mandat i dolazi neko drugi..onda cemo da raskrinkamo sve grobarske radnje i ako bude bilo pravde partizan ce zavrsiti kao juventus...a ono je smejurija..ne sude cist penal spartaku..ali nema veze , naucili smo ih pameti u sredu naucicemo ih opet

Vlatko

pre 13 godina

Ceo stadion navija 'LOPOVI, LOPOVI...'. Svi smo ludi i svi se pravimo da nismo videli i da neznamo. Ovakvo sudjenje je glogov kolac za pokojni srpski fudbal. Zelim vam jos sto ovakvih titula a mojoj Zvezdi ni jednu ako je ovo nacin...

s t v

pre 13 godina

Najinteresantnije je kada lopovi kukaju zbog krađe.

Pa, zar mislite da jedino vi znate i možete da ...

Vaša je sledeća sezona, po navici.

Grob

pre 13 godina

Gol Spartaka iz ofsajda, niko o tome ne priča? Smešni ste. Čist penal kao suza, u trenutku kada je Iliev driblingom ostavio igrača iza sebe i krenuo ka golu, ovaj ga je potkačio po stajnoj nozi i onemogućio ga u prolazu ka golu, igrač koji je načinio faul ne protestuje, zna šta je učinio, verovatno nenamerno već od umora, zakasnio da skloni nogu što je svakakao morao da učini. I na kraju čist prekršaj za žuti karton prethodi golu Tomića, Ilić leđima okrenut golu pokušava da "okrene" igrača, ovaj mu poturi nogu, opet verovatno zbog umora, reakcije kasne.

Bane

pre 13 godina

Karadzic je za najteze gostovanje postavio svog sudiju Mazica..I Mazic je svoje obecane ispunio doneo je Partizanu 3 boda tamo gde nisu zasluzili ni bod.

PARTIZAN!!!

pre 13 godina

Jedino sto je sigurno, je da je Partizan u ocajnoj formi, nadam se da cemo se izdici i spasiti titulu...
Sto se tice same utakmice, penal verovatno nije bio, ali setimo se penala kakvi su dosidjivani njima, i kako su oni pobedjivali, pa evo cak i u Subotici, one 'slucajne' greske Aleksica, ili iste Pustinjakovica kada su igrali protiv Napretka i onog Lekicevog gola, setimo se penala nad Kaduom...Nemojte vi o regularnosti, molim vas...Ipak ono sto je sigurno da ce ova 3 boda mnogo znaciti u trci za titulu...
Zelim vam da izgubite veceras od Cukarickog.

Vule

pre 13 godina

E ovako. Veliki trener Stanojevic. Pa da sam ja trener Partizana, osvojio bih titulu i imao 0-6 u LS. Coek kad je dosao u Partizan, imao je odmah dvije utakmice, Hajduk i Metalac (nije potrebno komentarisati ove dvije ekipe) dosao je derbi, dobio je derbi znamo kako, osvojio je titulu, onda igrac Anderlehta zabija sebi gol, Evro gol, putuju u Brisel, daju 2 gola na kvalitet Klea, Radisha Ilic stane na golu i zbuni igrache Anderlehta samom njegovom pojavom, prolaze srecno, onda normalno 0-6 u LS, dobije opet derbi (Slavoljub Dordjevic), pa onda igra rekreativne utakmice u prvenstvu, dolazi kup, tu ih Robert razvali, ali bez srece, pa kad je vidio ko je Robert Prosinechki, sastavlja bunker, to mu nekako prodje, dodje na redu Subotica, i...

Gale

pre 13 godina

Ovo sudjenje je za zatvor , ne dosudjeni penal kod ciste ruke u senaestercu Partizana za Spartak i teatralan pad Ilijeva je stvarno mnogo za jednog sudiju koji sudi iole posteno ozbiljnu ligu. SRAMOTA !!!

Ja

pre 13 godina

Ovakvi penali se sude samo Zvezdi i Partizanu u nasoj ligi.To je realnost,ko ne zeli da to prizna nije realan.Ova dva kluba MORAJU da pobede,a ovi momci iz protivnickog tima treba da se izuju i sednu na travu i gledaju.Ko njih sisa,njihov trud,ko im je kriv sto nemaju nekog da im sredu da zaigraju za nasa dva najveca tima.

д.н.с.

pre 13 godina

Са оваквом јадном игром немамо шта да се надамо против Војводине.Немамо одговор кад нам притисну задњу линију и то је прво тренер Рада провалио а немамо ни плејмејкера-Моријера нам страшно фали.Данас смо срећно победили.Ипак похвалио би малог Томића који је унео са Адијом доста свежине.Све у свему ако овако наставимо не надајмо се ни купу а ни првенству поготово што за оба трофеја играмо против можда после Рада најјачим противником-Војводином која игра све боље и боље а немају притисак освајања трофеја.

Ivan

pre 13 godina

Ovo što je danas bilo u Subotici od strane sudija i FK Partizan je sramota za srpski fudbal, zar na ovaj način klub kakav je Partizan pobedjuje i osvaja titulu !? Treba da bude sramota i Partizan i Gospodina Karadžića koji podržava ovakve stvari !?

heineken04

pre 13 godina

za koju Srbiju da brani golman Spartaka, Aleksić? za srbiju u kojoj mora da primi gol iz nepostojećeg penala? uzmi dečko nečije državljanstvo i beži...

Zvezdasica sa severa

pre 13 godina

Док се Земља око Сунца креће,Партизан без намештаљке победити неће!

Чеда

pre 13 godina

Ово је навећа судијска крађа последњих година. Пенал поклоњен а после се сваки пад играча Партизана свира као фаул и сваки аут је аут за Партизан по аутоматизму

ShtrumfoviCrew

pre 13 godina

Kakva je ovo stelka samo!!!!Ne mogu da verujem vise,ako igramo toliko LOSE PUSTITE DA IZGUBIMO VISE...Dajte te pare za pojacanja,a ne da placate sudije!!!!ps kada slusam ovog komentatora,slosi mi se i izgubim zelju za zivotom...

iskreni grobar

pre 13 godina

Ovo je dosad navidjeno,cak i na nasim terenima,sramota!Fudbal najbolje oslikava stanje u drustvu.Samo mazohisti posle ovoga mogu gledati domaci fudbal.Ne treba mi ovakva titula!Pozdrav svim pravim zaljubljenicima u fudbal,za koga god navijali.

Ima boga

pre 13 godina

Ajde sto je penal onakav sviran, navikli smo to kod Partizana, ali ljudi moji da li ste vidjeli prekrsaj nad Sasom Ilicem u 93 minutu? Mene bi bilo sramota da onako padnem, a jos vise da ga sudim. Cestitam igracima Spartaka, igrali su posteno, ali dzaba.

moraće na kraju da radi onaj bez licence :-)

pre 13 godina

Ponovo Mažić!?
Bruka i sramota kako navučena 3 boda, hoće li iko reagovati u ovoj jadnoj JSL?

Zakacio?

pre 13 godina

Zakacio Ilieva?Pa pogledajte snimak 100 puta igrac nije bio ni blizu njega trebao je dobiti zuti za simuliranje a ne ovo...Boze ima li te...

Nemanja

pre 13 godina

Ok, razumem da sudija Mazic moze da radi sta hoce, dobro je placen vec godinama..
Ali cisto sportski, da li neko moze da prokomentarise reakciju golmana kod slobodnjaka?? Mislim da se decko obrukao onom teatralnom paradom kad je ocigledno pustio gol..

jova

pre 13 godina

polovina grobara viche "BIO JE PENAL" , a ona polovina, koja ipak nije slepa, viche "PA SHTA, I VI KRADETE!" ...
ne znam, sigurno ni zvezda nije sasvim chista, ali ovo shto partizan radi, to vishe nije ni kradja, tipa neko te odzepari u autobusu, ovo je OTIMACHINA koju niko i ne pokushava da zabashuri.

ljuba radovac

pre 13 godina

Ovo više nema smisla toliko pomaganje sudija ,štampe i javnosti FK CZ I Partizanu prelazi svaku meru.Sudije na svakoj utakmicu natežu za njih da postaje tragikomično .Predlažem da ostali manji klubovima kojima je izgleda zabranjeno da pobede navodno dva naša najveća kluba osnuju svoju ligu ,a ovo dvoje neki igraju između sebe svake nedelje.

iskreni grobar

pre 13 godina

Ovo je smešno...

Trebali smo da izgubimo, ne da bi nas Zvezda stigla već da bi se dozvali pameti. Ne zato što nije bio penal, mnogi su i gori svirani ove godine, već da bi neko digao neki alarm u klubu! Ovako više ne ide, da budemo realni...

Lopovi

pre 13 godina

Prvo u 67 minutu se ne svira igranje rukom igraca Partizana...Onda igrac Partizana pada sam u kaznenom prostoru i odmah penal....Cak ni slobodan udarac pre drugog gola nije postojao ali naravno koga u ovoj nasoj lopovskoj drzavi briga za to

Пеки

pre 13 godina

Ахахах, рекох ја јуче након што сам видео ко је судија за овај меч, све ми је било јасно. Да неко оволико очито намешта, и односи титулу овако. Једноставно је јасно после овог меча, нити Звезда, нити ко други може да буде шампион, исто као што је јасно да Партизан мора да буде.

Замислите се, оно "Лопови, лопови" на крају није било речено без разлога.

novica

pre 13 godina

danas je sva ona nada da ce srpski fudbal uspeti pala u vodu ,sramota navijac sam vojvodine ako je to uopste vazno , sledece nedelje mogu navijat koliko god ocu za vosu kad se tu pitaju neki ljudi koji su iznad nas!!!!!!

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

A priznajte da ste se ponadali:):):):):):):)....
setite se smo vaseg gola iz ofsajda u 90 minutu u Subotici ...i TISINA molim....na mrketig se ne dobija titula!!!

Ledeni

pre 13 godina

Sramota za srpski fudbal. Da je sreće i morala ovakve utakmice treba poništiti i kazniti sve odgovorne (sudije, rukovodioce klubova) udaljavenjem iz sporta na duži period.

IVORY

pre 13 godina

Mnogo lose igramo, ne znam sta se desava, poraz od zvezde nas je potpuno poremetio. Sudije su nam i vise nego naklonjene, sva sreca pa imamo naseg Tomislava, ali sta vredi kad se zvezda probudila, mnogo bolje igraju od nas. Ne smem ni da pomislim sta ce biti 23. Strepim od katastrofe.

Ko o cemu k..va o postenju!

pre 13 godina

Ovde se prica o nekom penalu, a nisam video da su se igraci Spartaka preterano bunili... Zvezda je u Subotici postigla gol za pobedu iako je njen napadac bio u ofsajdu bar 5 metara.
P.S. A sto se tice Toleta, ni ja ga preterano ne volim jer covek nema veze sa fudbalom, ali Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao "svog coveka" za predsednika Fudbalskog saveza za razliku od Zvezde... Mozda gresim...

kareli

pre 13 godina

Nije sudija Mažić nego MAZNIĆ tako mu više dolikuje posle ovakve krađe,Spartaku nije svirao čist penal kod 1 nula a ovo simuliranje je jedva dočekao da svira.Zvezda je načela Partizan sledeća je Voša al pod uslovom da suđenje bude objektivno.Sa ovakvim sudijama propali smo još više Tole moraš što pre da odeš dok nismo dotakli dno dna sa tvojim pritiscima na regularnost ovog jadnog fudbala u Srbiji.

kion

pre 13 godina

ahahahah,pa da li je moguce da je ovako ruzno namesteno prvenstvo?
znam da jeste,,al ovako ruzno,,,pa to nije normalno!?
70min penal za partizan,i komentar strucnog komentatora: PA VIDITE DA MOZE DA SVIRA PENAL,TO JE SAD SUDJENO A SUTRA CEMO PRICATI O TOME!!!
a u pozadini se cuje,,,lopovi,lopovi,lopovi!

Slobodan

pre 13 godina

O brate, rodjeni...imali kraja ovoj Penaltizanovoj kradji...?!
Tužno je biti navijač Penaltizana, ne možeš (pod uslovom da imaš obraza) ni da se raduješ kada tvoj tim pobedi...

Sima

pre 13 godina

Muka mi je od ove Partizanove šampionske igre a i od mediokriteta i lopova u upravi FK koji nisu potrošili ni dinara za pojačanja a zaradili su 10 miliona evra u LŠ.

Goran Tomić

pre 13 godina

Obzirom da sam mog prezimenjaka baš žestoko kritikovao posle prošle utakmice, red je da mu sad čestitam na prelepom golu iz ,,slobodnjaka,,!

CrnoBeli

pre 13 godina

" Aj' se kladimo da ce Partizan izjednaciti iz penala i na kraju pobediti golom u poslednjim minutima?
(Stefan, 10. april 2011 17:03) "
Stefane,provaljen si-ovo pises,nakon sto je utakmica zavrsena. Mizeran pokusaj,pretpostavljam,casnog delije.

Ogi

pre 13 godina

Sramota. Ovo treba da se istrazi.. Ali ko, da nece mozda Karadzic dati nalog.
Ja sam inace protiv dizanja tenzija, pogotovo onih od prosle godine ali... Zadnjih par kola se sve smirilo jer su mislili da partizan uzima titulu sigurno, medjutim sad su shvatili da im i ove godine treba pomoc.
Fuj...

otkacheni

pre 13 godina

Da je kojim slucajem svirao onaj penal za Spartak i da je kojim slucajem bilo 2-0 za isti, Mazic bi morao mnogo vise da se potrudi da napravi preokret.

čovek

pre 13 godina

Kakvo neobjektivno, nestručno i bezvezno "stručno komentarisanje" na TV prenosu izvesnog Sivića. Iz aviona se vidi da je postojao jedanaesterac, niko se ne budi ni od igrača Spartaka a on skandiranje "lopovi, lopovi" naziva opravdanjem da nije bio jedanaesterac.

Sramota

pre 13 godina

Kako vas nije sramota grobari?Pa vidi se da je utakmica zatvorena cim Mazic sudi..Od penala ni govora onda jos dva nepostojeca slobodna udarca da bi se dao gol iz prekida prvo u 75 onda u 91.

Kupili ste titulu to znaju svi .

Nikola

pre 13 godina

Braco Grobari, ovo nista ne valja! Na stranu to sto se '' vecitima '' uvek svira pomalo na njihovu vodenicu, igra nije na nivou koji se ocekuje od ubedljivo najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Nekako su mi na terenu ko prave '' seke perse '', kao devojcice. Nadam se samo da ce ova pobeda uz efektan pogodak malog Tomica ipak psiholoski uticati na nase igrace i da ce u nastavku prvenstva pruzati daleko bolje partije. a poruka za one sa druge strane brda : a jeste li se ponadali? He he he he

Marko

pre 13 godina

eto, imali smo prilike videti kako partizan dolazi do titula. kad ne moze igrom, tu je sudija da izmisli penal, produzi utakmicu 5 min. i naravno dosudi nepostojeci slobodan udarac iz kojeg su dosli do pobede. sta reci nakon ove kradje, nego da ti se zgadi fudbal i sport uopste. dok god tole karadzic vedri i oblaci u srpskom fudbalu, liga ce biti nereguralna.

Serdjo

pre 13 godina

A da se uvede pretplata za Partizan!!! Tako to ide, mnogo neznanja, laži, pljački, srednjoškolaca na čelu i eto pretplate. Napred zlotvori i nesposobni Srbija vas voli i gura napred!!!

pix

pre 13 godina

nije dosudjen cist penal za spartak!!! igranje rukom igraca partizana.. a dosudjen penal partizanu, onaj koji se svira u selskim ligama domacinu!!!! dokle vise ovo... ?!!?!!!!!! zvezdo igraj pa ko zna mozda jendom i kiksne neki sudija...

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Verovatno ce Partizan opet biti prvak, ali ovakvom igrom i zalaganjem to nezasluzuje. Toliko od velikog Partizanovca jos od doba Moce Vukotica, Nenada Stojkovica, Ace Trifunovica...Stanoje - mislim da je dosta...

ams

pre 13 godina

Nemam reci... Bukvalno sam bez teksta posle ovog. Na kakav nacin osvajate titule, ne bi im se radovao niko ko makar zrno morala nosi u sebi. Najklasicniji kriminal, mafijanje, silovanje zdrave pameti dok svakoj zdravoj osobi ostaje gorak, gorak osecaj u ustima. Tuzno da tuznije ne moze biti.

Marko

pre 13 godina

To što je sudija svirao nepostojeći penal za Partizan, ne znači da mu je poklonio gol. Trebalo je dati gol iz penala. Zar se malo puta desilo da igrač promaši penal? A, šta sad imate da kaete?

duki

pre 13 godina

mislim da je ovo poslednji momenat da se sklopi neka vrsta pakta izmedju zvezde i vose protiv nezasluzene dominacije partizana! tu posebno mislim na velicanstvene navijace zvezde koji bi trebalo da podrze vosu na predstojece dve utakmice protiv partizana u beogradu! navijaci vose ce sigurno znati da im uzvrate istom merom u poslednjem kolu,kada zvezda dodje u novi sad na,mozda odlucujuci mec za titulu! dakle, zajednickim snagama do titula,u prvenstvu za zvezdu i u kupu za vosu!

Miki

pre 13 godina

Sad ste kao svi bili na stadionu i sve lepo videli,pa brze bolje kuci da pisete komentare o velikoj kradji.Koga bre lazete?
Da je tako bio bi stadion pun.Vise vas je ovde nego na stadionu.
Tri boda se pisu,a sve ostalo zaboravlja pa se vi dalje lozite i svadjajte ko je veci ili manji lopov.

Qaaph

pre 13 godina

Prvo da kazem da nije bio penal. Sad ce naravno da krene halabuka i teorije zavere, ali samo zelim da podsetim da je istom tom Spartaku Zvezda dala gol iz ofsajda od 3 m. Takva nam je zemlja, dva najveca kluba imaju protekciju i to je to...

Nino

pre 13 godina

Žalosno. Jedini lijek za ovakve stvari je sudijama koji nešto ovako urade zabraniti da ikada više sude. Kako ih nije sramota? I sada će da kažu kako je to fudbal i greške se deševaju a sudiji dvije utakmice zabrane. Iz godine u godinu smo sve jadniji i jadniji. Najbolje je da se u Srbiji prekine igrati fudbal a Partizan proglasi za vječitog šampiona i da im se počasno dodijeli titula prvaka Evrope.

DOKLE VIŠE????????????????

Sale Sale

pre 13 godina

Komentator je katastrofa, ako moze da mu se zabrani prenos.
Sudija je ostetio Spartak i kriv za poraz! Nije dosudio cist penal za Spartak a penal koji nije postojao dosudio Partizanu. STRASNO !!! Partizan je igrao ocajno.. OCAJNO. Steta sto Spartak makar nije dobio bod koji je zasluzio.

Nex

pre 13 godina

Joooj sto volim sto je bio penal, ako nesto volim vise od penala to su dva penala. Ala ce da boli, bruka. Inace, kada govorite o kradjama i sudijama, setite se vaseg pobedonosnog gola u Subotici, tj. ofsajda, samo da vas malo podsetim. Ajd sad laku noc.

Druskan

pre 13 godina

Stanojevicu,ovo sto si nam demonstrirao nije fudbal nego tuga.Babovic je olicenje tvoje fudbalske filozofije i jos kada ga ti fudbalski nadogradis onda on igra kao danas.Jos mu dodas tvoje vojnike:Petrovica,Tomica, Ilijeva...!UZASSS!!!Mene je sramota ovakvog Partizana!!!

realnost

pre 13 godina

ovo je toliko bilo ocigledno!!! 5 hiljad ljudi je skandiralo LOPOVI LOPOVI... a oni su objektivno videli sve,ali posto je u pitanju partizan onda je lako reci da su svih 5 hiljada zvezdasi i da su placeni...

duledudule

pre 13 godina

sta se mi cudimo sto se namestaju tekme kod nas,dzabe mozemo da se nerviramo,pa pogledajte ove proklete zabare!?juventus dolazi stoti put iz 2 u 1,palermo cezena kvota na x 1.7,2 0 za palermo u 90tom,cezena ima dva igraca manje i daje dva gola...vidite..postoji i tole u italiji :)

Peđa

pre 13 godina

Već drugo kolo za redom se ne svira penal, kad igrač partizana igra rukom u 16m. Prošlo kolo Radu, evo danas ni Spartaku.
I to sve uživo na javnom servisu...ALO BREEEEE???

milan

pre 13 godina

sta cu bre pricam sudije nemaju pojma sramota bre necu vise ni da gledam ovo smesno zar moze bre svako kolo da se desava ovo SRAMOTAAAAAAAAA

Bojko

pre 13 godina

Kakva prevara..Partizan ne samo da nije trebalo da pobedi nego izgubi..Spartak ih je totalno nadigrao ali dzabe kad Mazic svira nepostojece penale...Ako je trebalo da bude penal onda je to u 60-nekom minutu kad je igrac partizana igrao rukom

mille grobar

pre 13 godina

Pisem posle penala koji mislim da nije postojao ili ako je i bilo kontakta,mislim da nije bio za najstrozu kaznu-cisto da zvezdasi vide kako je to i kako je nama bilo posle silnih sumnjivih penala dosudjivanih za Zvezdu,svih ovih godina...Nije prijatno jel?

BNS

pre 13 godina

Vidi se da nije bio penal ,kod slobodnog udarca golman Spartaka je mogao da odbrani ali nije (e moja Srbijo),a na kraju utakmice navijaci skandiraju Lopovi,Lopovi,Lopovi posle 3 sekunde RTS iskljucuje ton ,sto?Nek svi cuju atmosferu i sta misle o ovoj utakmici!E to je istina.

ha ha ha

pre 13 godina

Ne vidim razlog zasto se kod nas uopste i igra fudbal kada se na pocetku zna ko ce biti prvi.Mogli ste da namestite ali da to bude sa stilom,da niko ne zna.A ne ovako providno.Zato Karadzicu ODLAZI.Ovo je sve tvoje maslo.

Sasa

pre 13 godina

Sramota.Spartak ih je ubio .A onda na scenu stupa poznati grobar Mazic.Najbolje je uopste ne igrati prvenstvi i odma im dati titulu.Bruka sta se radi .Grobari jel vas bar malo sramota ?Eto kako ste vec tri godine sampioni .Prosle nesudjenjem dva penala za Zvezdu dobiste titulu u derbiju a ove videcemo .Mada ne moze Zvezda protiv svih.

Darko-UE

pre 13 godina

Onaj penal sto je sviran za Spartak u proslom kolu je kriminal,to brat bratu ne bi svirao,a ovaj danas je klasican penal sto se sudi blizancima na to smo valjda navikli!!!

Bosko

pre 13 godina

Drage delije :D
jedini kriminal danas je bila igra Partizana, stvarno su losi bili, a pobeda je cista ko suza ma koliko vi zeleli da to nije tako...
Realno, Zvezda je sve bolja, sto me raduje, manje zbog prvenstva ili trofeja, vise zbog utakmica u Evropi... Nadam se da ce i Vojvodina sledece godine da pokaze u Evropi mnogo vise pa najzad da nam se taj koeficijent poveca...
Kada nas prvak bude isao direktno u LS, tad ce titula da bude bitna, zasada stvarno nije bitno ko ce biti sampion...

raco

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i sta mogu da kazem osim SRAMOTA. Pa nasa sudijska organizacija je pod punom kontrolom FSS i njenog dozivotnog predsednika T.K. koji bi sudiju suspendovao na neodredjeno vreme da nije ucinio to sto je ucinio. Utakmnica je prava slika stanja u drzavi!

cz

pre 13 godina

ipak taj penal nije toliko sumnjiv mada su krađe u korist partizana nebrojene .pitanje je da li je igrač spartaka nagazio ilieva a i ako jeste da li je simuliranje bilo preterano.

Dalibor

pre 13 godina

Ovo je iz zvaničnih pravila fudbalske igre koje je izdala FIFA:

No offence
There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
• a goal kick
• a throw-in
• a corner kick

Dakle, Zvezdin gol jesenas je bio regularan.

Što se tiče penala za Partizan:

"Direct free kick
A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any
of the following seven offences in a manner considered by the referee to be
careless, reckless or using excessive force:
• kicks or attempts to kick an opponent
• trips or attempts to trip an opponent
• jumps at an opponent
• charges an opponent
• strikes or attempts to strike an opponent
• pushes an opponent
• tackles an opponent
A direct free kick is also awarded to the opposing team if a player commits any
of the following three offences:
• holds an opponent
• spits at an opponent
• handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own
penalty area)
A penalty kick is awarded against a team that commits one of the ten offences for which a direct free kick is awarded, inside its own penalty area and while the ball is in play.

Dakle, ako se bilo šta od navedenog desi u kaznenom prostoru, to je penal (u ovom slučaju saplitanje).
Ljudi, zašto šaljete kometare, a nemate pojma o pravilima fudbala?

Babin_zub

pre 13 godina

"Da je sudjenje posteno i Partizan i Zvezda bi se relno borili za 3 mesto. Iskreno mi je zao Spartaka jer su momci igrali dobro kao i dosadasnji deo prvenstva. Prvi put u zivotu necu navijati za Partizan nego za Vojvodinu. Kada bi uspeli da pomrse racune ovima iz Humske i Ljutice Bogdana bilo bi super.
(Objektivan navijac, 11. april 2011 11:21) "
1.Ne stavljaj Crvenu Zvezdu u isti kos sa Partizanom.Zna se ko ovde voli da krade.
2.Kakav si ti to navijac kad navijas cas za jedne,cas za druge?

Ivan

pre 13 godina

Da bar imaju neki rezultat pa da razumem zasto Karadzic namesta da partizan igra LS, ovako sa 0 bodova u LS ovaj lopovluk mi zaista nije jasan?!!!

3D

pre 13 godina

Kako vas bre nije sramota !!! Da ljudi placaju skupe karte da bi gledali namestenu utakmicu !!! Jadna ce vam biti titula ako je osvojite !!!

srdjan

pre 13 godina

koliko puta mora biti bolji recimo Rad od Partizana,C.Z. i Vojvodine da bi bio prvak?Sramota je kolko se navlaci na stranu Partizana,Zvezde i Vojvodine i to bas tim redom.Dakle ko ima najvise para njemu su sudije naklonjenije.Sramotno.

Zahvalan komsija

pre 13 godina

Skoro 600 komentara sto je Partizan pobedio sa 2:1 a trebalo je sa 2:0. Ciganija se skroz promenila, prati, analizira i podrzava komsije. Hvala komsije ali nemojte preterivati, psujte malo u sebi, u sebi, u sebi....

Misko-kv

pre 13 godina

Poceo penaltizan,tuga jad i beda,partizan ne bi dao tri dana gol da ne igra sa 12 igraca,nije smesno vec jadno od igre partizana do sramnog sudjenja.

nenad73

pre 13 godina

Vrlo interesantan podatak. Niko od onih koji se zale na regularnost penala nije video ofsajd kod gola Spartaka! Selektivo slepilo ili navijacka zaslepljenost odlucite sami!

gotovi ste

pre 13 godina

Koliko komentatora zna sta je to OFSAJD?! Lupetate bre kao otvoren prozor.Nije bilo ni O od ofsajda kod gola.Ali da bi to znali morate prvo da naucite pravila.

SRBIN

pre 13 godina

Djura postade gori od Arkana. Neka ih neka pobedjuju ovako. A kada ih otkinemo na derbiju i (pre)stignemo na tabeli nece znati gde je levo.

Ivan

pre 13 godina

Spasao Tomic? Bice pre spasao Mazic i ako neko hoce da napise nesto posteno sredio Tole. Ocigledno da ce ovako da bude do kraja prvenstva. Derbi ce opet da sudi neki jovanetic...
a posle se kuka se zasto Djenova i priziva se Platini. Platini da ista radi vi ne bi smeli ovako da kradete...

Objektivan navijac

pre 13 godina

Da je sudjenje posteno i Partizan i Zvezda bi se relno borili za 3 mesto. Iskreno mi je zao Spartaka jer su momci igrali dobro kao i dosadasnji deo prvenstva. Prvi put u zivotu necu navijati za Partizan nego za Vojvodinu. Kada bi uspeli da pomrse racune ovima iz Humske i Ljutice Bogdana bilo bi super.

шта људи пишу....

pre 13 godina

Овај коментар, што каже да играч Спартака "спортски признаје да је направио пенал", мени уопште није јасан. Ја сам на снимку видео да се играч који је "направио фаул" у неверици хвата за главу кад је схватио да је судија свирао пенал. Е сад, како неки Гробари то виде као признање кривице, ја стварно не разумем.

estavella

pre 13 godina

ako ste vi grobari zadovoljni ovim kapiram da razumete da ovo u evropi jednostavno ne pali...evo, ako imate obraza i kazete da je penal stvarno dosudjen posteno, i ja priznajem sve i najbolji ste...ali neko to od gore vidi sve...

Radeni

pre 13 godina

Muka mi je vise od ovih RTS komentator. Na kraju utakmice rece covek "Partizan je dao gol u poslednjoj minuti u devedesettrecoj odnosno u poslednjoj minuti nadoknade" a ovi igrali skoro 96 minuta. Smesno.

Zaonamje

pre 13 godina

"Sa druge strane autoritet Partizana omogućio je kako penal posle prekršaja nad Ilievim, tako i dodatnih pet minuta utakmice za koje apsolutno ne može da se nađe opravdanje."

Milan Ojdar

pre 13 godina

Dokle vise sudije sviraju bez odgovornosti? Kako ocekujete da neke ekipe ulazu kad nikada nemaju sansu jer ih sudije unakaze... PENAL, smesno....
Srbijo samo napred, zato u Evropi nikad nista neces uraditi jer se ovde sudi kako nigde...Uzivajte i samo napred, upropastite sve sa ovakvim sudjenjem!!!

Ja sam neobjektivan

pre 13 godina

Grobari da vise nikada u buduce ne komentarisete penale koji se sude Zvezdi. Gle cuda jednu od bitnijih utakmica sudi osvedoceni prijatelj Mazic. I on nista ne prepusta slucaju. Do kraja ce da navlaci slobodne udarce sa 20 metara. I posle pricajte nebuloze da sudije odredjuje Babarogic a tn radi Zoran Petrovic. Stariji znaju kako je sudio i kome je bio naklonjen

Cofi

pre 13 godina

Au koja kradja majko moja!Pa ovo su i navijaci Partizana mogli da vide.Mene bi bio blam,majke mi.Ali nema veze,neka je i ovako,neka im pomazu da dobiju utakmice protiv bespomocnih,mada ih je i Spartak danas nadigrao i u najmanju ruku zasluzio neresen rezultat,ali nikako i da izgubi.Sada sam uveren da titulu uzima Crvena zvezda!A i kup Vojvodina.Protiv Zvezde u derbiju im ni sudija nece pomoci,pa sve i da svira kao danas,jer mi cemo ih prosto rasturiti,kako i zasluzuju!

Milan Sd

pre 13 godina

Svaka cast na sprdnji i kradji ove utakmice!!!!!!!!!!!!!!Zar sme sta da kazu veliki poznavaoci Bjekovic i mali krojac.....A i crne sudije na celu sa vrhom piramide mazicem-BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!!!!Ako ovako treba da se osvajaju titule-onda uzivajte na laznim lovorikama!!!!!!!!!!!!!!!

Realno

pre 13 godina

Da, bas ih je Tomic spasao... Stvarno je bruka i sramota kako su pobedili, slobodno sudijsko uverenje za stopovanje rukom, ali nije za namestanje noge. To su ih verovatno castili jer danas crnokosuljasi slave dan kluba kad su njihovi proglasili drzavu...

miroslav

pre 13 godina

da sam na mestu stanojevica podneo bih ostavku iz moralnih razloga.tole preti izbacice nas iz evrope.pa posle ovakvih utakmica i treba da nas izbace.ovakve penale nije dobijao ni obilic.sutra ce sudija dobiti negativnu ocenu,biti suspendovan par meseci,ali on je danas uzeo godisnju platu.igrace partizana treba da bude sramota sto se raduju ovakvoj pobedi.

zoki

pre 13 godina

Zamislite sta tek rade kada nema prenosa.Ovako nije otimao ni Arkan ma ovo nema ni u Kolumbi.Taj MAZIC je sudio pre mesec dana LIVERPULU.

pancho villa

pre 13 godina

* Looopoooviii .......orilo se Suboticom, da li su mislili na ovu garnituru ili onu sa Bjekovićem i Zečevićem ........u stvari - nebitno , isto je to ....

ljuba radovac

pre 13 godina

Ovo više nema smisla toliko pomaganje sudija ,štampe i javnosti FK CZ I Partizanu prelazi svaku meru.Sudije na svakoj utakmicu natežu za njih da postaje tragikomično .Predlažem da ostali manji klubovima kojima je izgleda zabranjeno da pobede navodno dva naša najveća kluba osnuju svoju ligu ,a ovo dvoje neki igraju između sebe svake nedelje.

the Stig

pre 13 godina

Partizanovac sam, i zaista je smijesan nacin na koji dosudjen penal. Pa Bjekovic ne bi svirao onaj penal od sramote. Ali moram priznati da mi je malo drago zbog ovakve pobjede samo zbog Lukica i njegovih istomislilaca. Vjerovatno im je jako lose sada.

neshapfc

pre 13 godina

A svi ovi koji vise nece gledati domaci fudbal a koji svake nedelje gledaju Partizan na tv-u. ce se vec sledece nedelje javiti sa komentarima, ali sa drugim nadimkom kako vise nece da gledaju kako je to sramota i tako u krug a sve zbog kompleksa i zavisti koliko smo bolji od njih! Nastavite da gledate i da nas mrzite to nam je hrana.

Lopovi!

pre 13 godina

Pa jel' treba revolucija da se izvede da se prestane vise sa ovakvim stvarima? Drzava nas krade kako stigne, kradu politicari, lazu ministri, pa mozemo li bar u fudbalu da uzivamo, a da ne gledamo ovaj kriminal!?!? Sta se ovo radi u ovoj drzavi? LOPOVI LOPOVI LOPOVI LOPOVI!!!!

Ludi navijac

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto igraci Partizana trce i skacu na strelce, grle ih ljube. Treba to da rade sa sudijom Mazicem. Mnogo je zasluzniji za pobedu nego igraci. E sada da vidim komisiju za sudjenje. Da li ce biti smejurije. Ide derbi. Nece li Mazic ili Jovanetic ili Vukadiovic. Treba se na vreme osigurati.

mita

pre 13 godina

najsmeshnije je shto se partizanovci raduju ovakvim pobedama, ali to je u skladu sa njihovim poimanjem PRAVDE za koju se toliko "bore" transparentima na tribinama.
pravedno je gaziti choveka do smrti, zashto onda ne bi bilo pravedno krasti na ochigled tv kamera ?

све се враћа

pre 13 godina

Ово ти је да ти се огади фудбал!Срамоте једне јева чекам да вам дође Роби да вам очита лекцију тад вам неће ни свети Толе помоћи проћи ће и овај лоповлук јер све се враћа-све се плаћа!Да сам гробар било би ме срамота...

VrscanIN

pre 13 godina

Pa ovo je smesno .... ako ce ovako da osvoje titulu i da se na kraju godine hvale, onda ne treba igrati uopste, nek im se preda pehar odma a sudije koje ovako sude odma diskfalifikovati bez mogucnosti ponovnog sudjenja u bilo kom rangu.

joe

pre 13 godina

Igrači Spartaka su trebali izaći sa terena nakon onog dosuđenog penala. Siguran sam da bi ih podržala većina klubova. Nek zvezde i partizani osnuju svoju ligu pa nek igraju ovo je već očigledno da niko drugi ne sme biti šampion.

Gile

pre 13 godina

I zasto posle nema publike na stadionima? Pa nece ljudi da gledaju ociglednu KRADJU, pitam se samo dokle vise, bre?!? Pa ako Partizan mora da uzme titulu, neka mu je daju odmah na pocetku prvenstva, cemu ovakvo izivljavanje nad drugim klubovima? Sve dobro sto su pokazali igraci Spartaka uspeo je da svojim blago je reci pretencioznim sudjenjem upropasti sudija koji ne bi trebao vise da sudi ni opstinsku liga ako ima i malo pravde u ovoj zemlji... Strasno, sta vise reci...

gggooooo

pre 13 godina

sramota,,, penal koji nije bio i jos pet minuta nadoknade...ccc sto ne donesu pravilo da se igra dok patlidzan ne pobedi...penaltizan...

Aleksandar

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto vest nosi ovaj naziv. Ocigledno je da tomic ili mozda raca petrovic, nisu spasili partizan...Moje misljenje je subjektivno , naravno, ali mislim da bi bilo bolje da vest ima drugaciji, verodostojniji naslov.recimo , Partizan slavio u 91oj minuti. To je vec iskrenije

radujte se, glodari

pre 13 godina

partizani odavno istichu da im je najsladje kad ovako pobede. umeli su i da izjave pred derbije "veoleo bih da pobedimo 1-0 iz penala u poslednjem minutu!".
i posle neko kaze da smo svi isti - e pa nismo!
ja volim kad zvezda dobija 5-0, ovakva sramota kad se desi (a deshava se, da se ne lazemo), osecam se kao da smo izgubili.

BANE

pre 13 godina

mislim da je krajnje vreme da sudije budu iz susednih drzava jer ovako nekoristi nikom.degutantno je gledati vise utakmice u kojima se zna da ako neide partizanu tu su sudije.protiv rada sada spartaka a bice i na derbiju ako treba.sramota,karadzicu podnesi ostavku.

kepi

pre 13 godina

pišem komentar na poluvremenu ,Ovde nam je isto bitan rezultat a kada ćemo da igramo fudbal? A gde su nam igrači za ligu šampiona koji prave razliku? Očigledno da princ teggo i Adija prave razliku ali suparničkoj ekipi

Posao za istražne organe i MUP

pre 13 godina

Nije ih spasio Tomić,nego Mažić,što je za svaku osudu,da ovako tendeciozno neko sudi a cela Srbija to gleda.Tole napolje iz fudbala sa celom svojom svitom.

el gladijator

pre 13 godina

Setite se šajbera, setite se sudije Šipke, setite se Babarogića, setite se Miljanića... setite se vašeg pobedonosnog gola iz ofsajda baš protiv Spartaka sve se vraća, sve se plaća...

Radak

pre 13 godina

Kao i protiv Zvezde - ovaj sastav sa ovoliko penzionera i neznalica fudbalske igre je kao da imamo dva igrača manje od prvog minuta utakmice!!!!
Kad će to u klubu neko primetiti i u igru staviti mlade i borbene igrače željne dokazivanja!

Boban

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas samo da kazem ovo. Prvo penal za partizan je bio mada mi je zao,drugo slobodnjak je prestrogo sviran i na moju zalost majstorija Tomica.Jedina sporna situacija po meni je cist kao suza penal za Spartak kod rezultata 1:0, e to je to protiv cega se moramo izboriti.Napred Zvezdo da ih ponovo dobijemo 23-eg.

Alex

pre 13 godina

ljudi ... hajde da ugasimo partizan i zvezdu i napravimo nove klubove ispočetka. to smo već jednom radili i prošlo je ... ovo stvarno više ništa ne valja i šanse nema da može da se popravi.

pinoche

pre 13 godina

Bruka... Stvarno ne znam da li u ustavu postoji neka preambula po kojoj Partizan mora da osvaja bodove, ali ovo je ipak previse... Sad mi je jasno i zasto je Mazic dobio sansu na evropskoj sceni; zato sto je izuzetno dobar poslusnik... Sramota...

Jovan

pre 13 godina

Bravo sampioni,a ako vas nije sramota grobari onda svaka cast i treba da osvojite titulu.treba svi da se povuku i ostave partizan da osvaja titule.BRavo za Spartak

obraz đon

pre 13 godina

Očekujem crnog bika sa komentarom, baš nas briga samo rezultat se pamti.
Krađe su vam u krvi od 41. kada ste krali igrače po čitavoj bivšoj Ju do dana današnjeg!

metla bez drske

pre 13 godina

Mislim da bi prvenstvo dobilo na regularnosti kada bih Zvezda izgubila sve utakmice do kraja,onda bih i Partizan izgubio sve ali bi opet bio sampion sto je i krajnji cilj!!!

Ogist10

pre 13 godina

Ne znam zasto se dize ovolika prasina oko svega... Krajnje sumnjiv gol Spartaka, a sto se penala tice ja licno mislim da su svi elementi bili tu. Iliev je pomerio loptu, a igrac Spartaka ga je zgazio, a sve ostalo je na sudiji, a znamo svi kome ce sudije pomoci kad je 50-50 situacija... Cist faul kod slobodnjaka, i majstorski gol Tomica. Sto se tice produzetka, 6 izmena, valjanja po terenu, 4 ili 5 minuta je realno. Sto se ostalih timova tice, niko osim Partizana i Zvezde realno nema kvalitet (tj. para da dovede igrace) da igra u kontinuitetu, vec protiv PFK i CZ igraju sa 110%, tako je uvek bilo. Celo nase prvenstvo je vec postalo cirkus, tako da ce biti jos ovakvih utakmica, nemojte se nadati previse...

oxydant

pre 13 godina

Nije Tomić spasao Partizan nego sudija koji je izmislio jedanaesterac,umes to da je dao žuti karton Ilijevu! Ništa novo u našem futbalu.Gledajte:na utakmici BSK-Inđija,prisutno 50 (pedeset)gledalaca!

Hanibal

pre 13 godina

There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
• a goal kick
• a throw-in
• a corner kick
Dakle, Zvezdin gol jesenas je bio regularan.

Goal kick je udarac koji izvodi golman sa 5 metara, tzv bekovska.
Throw-in je izvodjenje auta.
Corner kick je korner.

I jedino tada nije ofsajd.
Isah sutira na gol iz akcije sa dvadesetak metara.. Kaludjerovic i jos jedan igrac Zvezde se nalaze iza igraca Spartaka (dakle u ofsajdu) i ako se lopta ili odbije do njih ili stoje ispred golmana ili ih pak zakaci i promeni pravac odmah se svira ofsajd.
Ne znam kako je to po tebi gol regularan?
U ovom slucaju Isah sutira, golman brani a Kaludjerovic koji je bio najblizi golmanu u trenutku suta (dakle ofsajd) sprovodi loptu u gol.
Dakle, cist ofsajd.
Ti ili nauci engleski ili prostudiraj malo bolje ta pravila koja citas.

Aleksej

pre 13 godina

Prilikom serijala insajder o namestanju fudbalskih utakmica citirana je jedna izjava Dejana Savicevica koji je rekao: " I u Evropi se namestaju utakmice ali ne ovako prostacki i seljacki kao kod nas." Nemojte se sad vaditi na neke utakmice kad je zvezda "sumljivo pobedjivala", kad ste i vi to isto radili isto toliko puta. Zbog ovakvih s**** odavno i ne gledam nas fudbal

Kiza

pre 13 godina

jao...penal pa slobodnjak...mislim sta reci...sto lijepo ne kazete...ocemo titulu, i eto evo vam...mi ionako imamo vise nego vi...nemojte da silujete fudbal i terate ljude sa stadiona

diskretni heroj

pre 13 godina

maaa sta ima veze,sklonite ogledala iz prostorija,iz kuca,ne gledate se u retrovizor,treba cesljati osmeh u istim nakon ovakve pobede, kristalno jasne, zar ne?

el gladijator

pre 13 godina

@Ivan
Pošto si verovatno klinac, i ne znaš da onda, po prvilima nije postojao termin "nije uticao na igru"tj. u momentu kada je Piksi dao taj gol jedan Zvezdin igrač, mislim Binić je bio ispred jednog Partizanovog igrača. Tada se po tadašnjim pravilima sudio ofsajd - svakako, a zvali su ga "pasivni", ali se sudio. Tek od pre nekoliko godina, uvedeno je pravilo da nema ofsajda ako se ne aktiviraš, kao što je u ovom primeru Binić. Inače gol je prelep, a jasam bio na tom derbiju i Zvezda nas je stvarno nadvislia u svemu

NA KOLENA

pre 13 godina

@OVO JE BIO ČIST OFSAJD, tole REAGUJ IZGUBISMO TITULI!!!!!
(munzekonza, 10. april 2011 16:49)
evo cist dokaz vase navijacke svesti
ps stidim se sto si iz mog zemuna!!!

Ivan

pre 13 godina

@ el gladijator
Ne znam sto uvek toliko pominjete Sajbera. Sajber je ponistio celo zadnje kolo jer je bilo vise nego ocigledno da je sve namesteno, svaka utakmica koja je nesto odlucivala. A onda je na to ponovljeno kolo Zvezda izvela drugi tim i izgubila a vi niste hteli ni da igrate i tako ste ostali bez titule, privremeno, jer su vam je posle vratili!
Ove sudije ne pominjite, jer samo se seti spasica i jovanetica od pre par godina, a kad vama treba i ovo je umeo da bude ofsajd:
http://www.youtube.com/watch?v=LHtYN61uHYA

Stefan

pre 13 godina

Neverovatno da neko moze da kaze da nije penal. Nagazi covek Ilieva i ovi komentatori kazu da nije penal !? Bruka i sramota ! Do konacne pobede ! Napred Partizan !

tužan fudbal

pre 13 godina

Penal čist ko suza, faul u 16 neoprezan i glup, ali faul.
To što igrač nije bio ni blizu gola i što mu je bio okrenut leđima ne menja situaciju.

Inače fudbal nam je odvratan a sve smrdi na neke nameštaljke i puštanja, zatvaranja utakmica i slično. Jedini način da se koliko toliko vrati regularnost jeste uvođenje plejofa kao u košarci ili čak F4 turnira. Tako bi se smanjile tenzije a FKCZ i FKP bi u međusobnim duelima odlučili ko je bolji.

ugasite više ovu našu ligu

pre 13 godina

grobar sam ali ovaj penal je čista sprdačina, baš kao i neki penali koji su dosuđeni zvezdi. ovo je sramota za našu ligu.

navijac

pre 13 godina

kakav lopovluk,mazic da sudi a partizan da izgubi bodove,pa gledajte ljudi dal ovaj moze da sudi zonu,sramota sta sudi,ovo penal?? hhahahah igracima partizana se sudi svaki kontakt-sramota breeeee dokle vise na silu????????????

Boni

pre 13 godina

Spartak jeste dao gol iz ofsajda, penal za Partizan jeste postojao a gol iz slobodnog udarcaje bio vestina, umetnost... Ne moze to niko da namesti.

Dragan Jurić

pre 13 godina

Koliko sam ja shvatio,slobodno sudijsko uverenje je kada se ni po koju cenu ne sudi očigledan penal protiv Partizana,a obavezno se sudi penal za Partizan čak i ze namrgođen pogled u šesnaestercu! Sramota! Sudije redovno dobijaju negativne ocene,ali koga briga. To ne smeta ponositim Bjekovićima i bjekovićevcima da se,k`o sretni,šepure! Sram vas bilo!

Belmondo

pre 13 godina

LOPOVI... Posle se smejete Lukicu kad kaze ako prvenstvo bude regularno.....!!!! Tako je Partizan trebao i protiv Rada izgubiti! Sramote jedne ove sudije!

GrobaR

pre 13 godina

Najjaci je komentator, kao nije bio penal a igrac Spartaka Miric koji je i nacionio penal , sportski priznaje da je penal vidi se na snimku odmah nakon starta. Valjda covek koji je nacinio penal zna da li je bio penal ili nije, pa valjda on zna bolje od internet navijaca i komentatora.

Al kako ga Tole zavuce iz slobodnjaka , jeste li videli?

vlajzi

pre 13 godina

moram da priznam da sam razocaran igrom Partizana! bez srca, bez zelje za pobedom! jedina mi je uteha sto smo i ovako ocajni, bolji od zvezde! ali slaba je uteha biti bolji od raspale smesne zvezde!

nenad73

pre 13 godina

Neverovatno je kako su komentatori RTS-a navijali za Spartak! Ljudi su sve vreme pljuvali po Partizanu a ni jednog trentka nisu pomenuli ofsajd od DVA METRA kod gola Spartaka?! Pa jel zato placamo pretplatu?! Da bi slusali iskompleksirane navijace?! Sramota!

Bokanegro

pre 13 godina

Ovo je definitivno kraj Srpskog fudbala.....Nikad vise,ama bas nikad necu otici ni na jednu utkamicu Srpske lige,niti cu decu voditi...Ovakav penal suditi na 16 metara od gola u nikakvoj opasnosti,osecaj je toliko bljutav da je to cudo...Ne gotivim ni Zvezdu ni Partizan posebno,samo mi je zao ovog klinca koji nije primio gol 600 minuta....Bagra fudbalska!!!

bilo ko

pre 13 godina

Sramota kakav fudbal igra sampion ove jadne drzave, sedim-cutim-smrdim i cekam da mi sude penal-dva....ccccc.......cccccc.... Jedan dosudjen, samo da sacekamo da vidimo da li imaju obraza da sude i drugi...

Kico

pre 13 godina

Ljudi prekidajte ovaj prenos, ovo sudjenje sam zadnji put gledao na jednoj seoskoj utakmici kada je sudija imao pola familije u jednom timu.... nemojte molim Vas, pa ovo koci cak i nas evropski put

PFCforever

pre 13 godina

Bravo Partizane, najtezi protivnici u borbi za titulu su iza... a sad slede one laganice utakmice, zvezda i ostala boranija... dobro, bice malo povuci-potegni i sa vojvodinom, ali sve ce biti ok... u svakom slucaju nivo igre mora da se drasticno podigne, jer u Ligi sampiona ovakva lezernost i opustenost se ne prasta. Joj sto ce sad iz onog drugog kluba sad da placu i kukaju, a kad su im se i jagodini sklanjali, tad je sve bilo ok. lega jeste takva kakva je, ali ko im je kriv kad nemaju vise 'svojih' klubova u ligi od Partizana. Nek lobiraju pa mogu da se nadaju.

NiDza

pre 13 godina

Grobari, jel vas bar malo sramota? Cist penal nije dosudjen za Spartak, a onda za vas sviran nepostojeci penal. E Tole, Tole...
(Lopovluk, 10. april 2011 16:59)

Onoliko koliko i Vas za gol Kaludjera u Subotici iz ofsajda od 2 metra..

I onoliko koliko Suboticane za Miricev gol iz ofsajda..

Predrag

pre 13 godina

Zvezdasi,
pustite se vi penala i sudija, imaju snimci i usporeni snimci. To sto vi oslepite i ne vidite Partizanove penale, verovatno je povezano sa naporima koje vas mali mozak mora podneti prilikom svake nase pobede. A BOGAMI IMA IH DOOOSTAAAAA.
PARTIZAN SAMPION i naravno visestruki ucesnik LIGE SAMPIONA

ko o cemu...

pre 13 godina

Pitanje za navijace Zvezde,kako su oni uzeli 3 boda protiv Spartaka,drugi gol ste dali iz cistog ofsajda,ja se slazem da ovo nije bio penal ali budite i vi malo objektivni i posteni pa recite kako ste vi pobedili isti taj Spartak,jedino navijaci Spartaka imaju prov da se bune jer su osteceni i protiv vas i protiv nas.A o vasim penalima u proteklih par sezona necu ni da pricam o tome je sve davno receno.

Poltavsky

pre 13 godina

Jos vecu gresku smo videli na utakmici Spartak- Zvezda, gol iz dzinovskog ofsajda.

Jos smesniji penal sam video na mecu Zvezda - Smederevo!

A Vi ste najsmesniji navijaci koje znam, sa ovim komentarima!

Pedja J7

pre 13 godina

"Videli smo na usporenom snimku da nema govora o jedanaestercu, ali vidite da IMA! SUDIJA GA JE SVIRAO, I KOGA ĆE SUTRA BITI BRIGA ZA TO"!
-stručni konsultant i komentator sa RTS

SVE SU LJUDI REKLI - TOLE SUPER LIGA!!!

JOVO DELIJA

pre 13 godina

najzalosnije od svega jeste to sto vidm po forumima da se grobari ponose sa ovim lopovlukom,pa zar nevidite gdje vas je taj lopovluk doveo,ako niste pogledajte derbi OD PAR DANA, ponovo sami na miru pa ce vam sve biti jasno,TOLIKO.VELIKI POZDRAV!!!

ukinite ovu sprdnju od lige

pre 13 godina

Partizan mora da pobedi jel da? kakav je ovo lopovluk ljudi moji,mene je prosto sramota. Umesto da svira penal za Spartak covek izmisli penal za Partizan (Iliev zasluzio zuti za simuliranje).Bruka i sramota!

mischa

pre 13 godina

Ma daj bre ovo je vise sramota!!!!!!!!!! Na jednoj strani nedosudjen cist penal Spartaku a na drugoj ova smejuruja presmesnog Ilijeva......Evo vam titula ako vas nije sramota.......I kako mislite da se vrate ljudi na stadione kad danas ceo sdadion peva LOPOVI

kion

pre 13 godina

ahahahah,pa da li je moguce da je ovako ruzno namesteno prvenstvo?
znam da jeste,,al ovako ruzno,,,pa to nije normalno!?
70min penal za partizan,i komentar strucnog komentatora: PA VIDITE DA MOZE DA SVIRA PENAL,TO JE SAD SUDJENO A SUTRA CEMO PRICATI O TOME!!!
a u pozadini se cuje,,,lopovi,lopovi,lopovi!

Insajder

pre 13 godina

Skor u ovosezonskim derbijima - PARTIZAN 15 : 1(2) crvena zvezda
PARTIZAN 1 : 0 crvenza zvezda FUDBAL
PARTIZAN 2 : 1 crvena zvezda (2:0, 0:1) FUDBAL
PARTIZAN 99 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 76 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 118 : 77 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 29 : 26 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 25 : 23 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 11 : 7 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 7 : 2 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 11 : 5 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 3 : 1 crvena zvezda ODBOJKA
PARTIZAN 0 : 3 crvena zvezda (kup) ODBOJKA
PARTIZAN 4 : 2 crvena zvezda HOKEJ
PARTIZAN 11 : 1 crvena zvezda HOKEJ
PARTIZAN 89 : 64 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
PARTIZAN 110 : 63 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA

metall

pre 13 godina

Kraj meca. Verujem da je sada svima jasno o cemu je Lukic pricao pre dan-dva kada je govorio o regularnosti prvenstva. Pri rezultatu 1-0 ne svira se penal za Spartak posle igranja rukom odbranbenog igraca Partizana (sto rece komentator, moze i ne mora), ali zato se potom svira smejurija od penala za Partizan kojim se on vraca u zivot i potom pobedjuje golom u 94. minutu. Hvala na prenosu jer je cela Srbija mogla da vidi ovu lakrdiju.

e jado

pre 13 godina

A gol Spartaka iz opsajda?
(pera, 10. april 2011 18:12)

Komentar fudbalskog strucnjaka sta drugo reci ne OPsajd :D:D:D

Kaze se ofsajd (OFF SIDE). Inace ofsajd nije bio,nije cak ni sumnjiva situacija.Igrac koji je bio u ofsajdu loptu nije ni pipnuo.Naucite prvo pravopis,zatim pravila fudbala,a na kreju pokusajte da budete realni.

Shone89

pre 13 godina

Delije, nemojmo biti iznenađeni zbog toga što se komšije raduju ovoj ''pobedi''. Znate onu narodnu ''Čega se pametan stidi...'' :)

Blam

pre 13 godina

Kako vas nije sramota???? Koja komedija od "sudije Mažića".

Šnajderu, ajde još jedno saopštenje kako ste igrali "koliko ste hteli".

U zemlju da se sakrijete i da ne izlazite dok Platini ne dodje da vam iščupa uši. I vama i Toletu.

dam dam

pre 13 godina

U Srbiju kad se svira penal za Favorita ili kad favorit okrene iz "keca u dvojku" to je namesteno a kad se to desi u England onda svi pricamo da je to prava liga da ovo da ono...Prvi problem je to sto mi vise verujemo drugima nego sebi mahom opravdano ali opet da se ne lazemo za ovo se svira penal.

Seki

pre 13 godina

Bio sam na utakmici. Sta reci kada su se svi gledaoci okrenuli prema Djuricu i Dzombi i vikali LOPOVI< LOPOVI. Da , dobro ste procitali , Dzomba i Djuric su sedeli jedan pored drugog.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Ja sam neutralan ali bio je penal, ja ne znam jeste li vi slepi, ili sta? Jasno se vidi na snimku kako je onaj igrac spartaka potkacio Ilieva. Penal cist kao suza. Zasluzena pobeda Partizana na kraju, a Zvezda ako je bolja neka to dokaze u sledecem derbiju, a ne kroz komentare
(neutralan, 10. april 2011 17:28)

Djuricu, provaljen si.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Iliev je dobro prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, a prilikom driblinga po nozi ga je zakačio defanzivac Spartaka, a sudija Mažić je dosudio penal.

MENE BI BILO SRAMOTA DA NAPISEM OVO, PA I DA JE ZVEZDA IGRALA. SVAKA CAST B92.

istinCo.

pre 13 godina

2:1 konacnih za Partizan!E sad cemo da izdominiramo!Ovo je bilo najteze gostovanje i Partizan je polozio ispit zrelosti za TITULU!!!Delije-ostaje vam sledeca sezona...

neutralan

pre 13 godina

Ja sam neutralan ali bio je penal, ja ne znam jeste li vi slepi, ili sta? Jasno se vidi na snimku kako je onaj igrac spartaka potkacio Ilieva. Penal cist kao suza. Zasluzena pobeda Partizana na kraju, a Zvezda ako je bolja neka to dokaze u sledecem derbiju, a ne kroz komentare

BADI

pre 13 godina

ustajte ljudi vise ovako ne moze,krade ocigledno koga oni hoce budale da naprave sta misle mi smo mala deca ili sta drugo lopovi lopovi lopovi lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

TITULA

pre 13 godina

Oce neko da spomene da li je i koliko igrac subotice sa brojem 9 uticao na igru kod gola Spartaka, i njegovu nameru da igra loptom?
Moze li neko da prokomentarise onaj ofsajd Tejga kad je pogodio precku u prvom poluvremenu (siguran sam da Tejgo nije bio u ofsajdu).
U odnosu na zuti karton golmanu zvezde u Ivanjici, penal je cist ko sunce!!!
Titula, titula, slavice se titula!!!

Srbin_Subotica

pre 13 godina

tuzno je samo to sto ce se sve ovo sutra vec zaboraviti i sto se spartaku en mogu vratiti 3 boda koja je zasluzio svakako!
Sad se digla prasina a vec ce sutra biti zaboravljeno, pojeo vuk magarca - opet!
Tuga,treba da vas je sramota partizanovci! Da cutite i da se zahvalite doticnima koji su namestili ceo mec i sudjenje!

kigor

pre 13 godina

I sta reci posle ove bruke.Prvo,Krstajic koji igra rukom i naravno sudije ne vide penal,linijski u ravni sa Krstajicem i ne vidi ruku i nista.Drugo,penal koji svira za partizan,koji nije ni P od penala,cak i na rts-u kazu da nije postojao.Trece,slobodan udarac koji nije postojao i golman koji SKACE IZ MESTA da brani.I ko je tu lud?

duki

pre 13 godina

mislim da je ovo poslednji momenat da se sklopi neka vrsta pakta izmedju zvezde i vose protiv nezasluzene dominacije partizana! tu posebno mislim na velicanstvene navijace zvezde koji bi trebalo da podrze vosu na predstojece dve utakmice protiv partizana u beogradu! navijaci vose ce sigurno znati da im uzvrate istom merom u poslednjem kolu,kada zvezda dodje u novi sad na,mozda odlucujuci mec za titulu! dakle, zajednickim snagama do titula,u prvenstvu za zvezdu i u kupu za vosu!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Teško...sretno,ali zato je pobeda još slađa,a malo mi žao što drugi gol nije pao u 90+5 minutu zbog...prepoznaće se oni :-)

Ognjen

pre 13 godina

Gledajuci utakmicu u Subotici kao nepristrasan navijac ali i dalje pod utiskom emocija zbog nepravde, mogu samo reci KAKO VAS NIJE SRAM!???

pilot

pre 13 godina

Alo bre b92 >> Iliev je dobro prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, a prilikom driblinga po nozi ga je zakačio defanzivac Spartaka, a sudija Mažić je dosudio penal.

Pa onda treba da se sviraju 25 penala po mecu 135 faulova, ako neko nekoga zakaci!

zoran kg

pre 13 godina

Sad bas gledam na snimku gol Kaludjerovica protiv Spartaka.Sta ovi grobari pricaju koji bre ofsajd.Ovde samo vidim kardinalnu gresku golmana.A sudijiske greske su danas bile ocigledne.I ja sem kad Partizan juri rezultat nisam video da sudija produzi po 5 minuta utakmicu.

GrobarNP

pre 13 godina

Izuzetno korektan izveštaj sajta B92. Partizan LOŠ, Ofsajd BIO 100%, Penal GLUP (ipak ČIST), Tomić MAJSTORSKI. Svako ko ovo nije video PRISTRASAN JE.

Grobar od malena

pre 13 godina

Skoro 500 kom na ovu vest,a 400 su zvezdasi,e to se zove kompleks,a ne secaju se kako su oni njih dobili!!! E sta uradi Partizan navijacima zvizde...

uefa_mafiosi

pre 13 godina

Karadzicu mars iz srpskog fudbala!!! Kako vas nije sramota, dokle vise da gledamo ovo sprdanje sa inteligencijom!!! Mazicu sticice te pravda koju delis!!!

eee

pre 13 godina

- Znaci u ponedeljak ili utorak ocekujemo naslov "Milorad Mažić skinut sa liste (za sudjenje)"!? o.O
Skandiranje navijaca na kraju utakmice je objasnilo, sta i kako!

duki

pre 13 godina

secam se kada je splitski hajduk javno prozvao partizan da se prvenstvo namesta da bi on postao prvak! bilo je to one godine kada je partizan u zadnjem kolu pobedio olimpiju,golom u 98-om minutu! ali,splicani su predhodno obecali da ce parizan,za kaznu ,deklasirati i dali su im cak 6 golova na stadionu jna!koliko je jos takvih titula partizan uzeo pre i posle toga,moze samo da se nagadja!samo je vosi 50-ih godina,tada ubedljivo najacem klubu u zemlji sa desetak reprezentivaca,uzeo nekoliko titula kao vojno-rezimski klub najveceg znacaja!

Vule

pre 13 godina

E ovako. Veliki trener Stanojevic. Pa da sam ja trener Partizana, osvojio bih titulu i imao 0-6 u LS. Coek kad je dosao u Partizan, imao je odmah dvije utakmice, Hajduk i Metalac (nije potrebno komentarisati ove dvije ekipe) dosao je derbi, dobio je derbi znamo kako, osvojio je titulu, onda igrac Anderlehta zabija sebi gol, Evro gol, putuju u Brisel, daju 2 gola na kvalitet Klea, Radisha Ilic stane na golu i zbuni igrache Anderlehta samom njegovom pojavom, prolaze srecno, onda normalno 0-6 u LS, dobije opet derbi (Slavoljub Dordjevic), pa onda igra rekreativne utakmice u prvenstvu, dolazi kup, tu ih Robert razvali, ali bez srece, pa kad je vidio ko je Robert Prosinechki, sastavlja bunker, to mu nekako prodje, dodje na redu Subotica, i...

Tragikomično

pre 13 godina

Sramota.Svi pominju penal,međutim suđenje tokom celog meča je jedna velika sramota.Nepostojeći penal,nepostojeći faulovi nad igračima Partizana.Sve od prvog do poslednjeg minuta jedna velika farsa.Nikad ali ponavljam nikad ne bi voleo da Zvezda na ovaj način pobeđuje,pa posle da izađe u Evropu,a ono nula bodova.

Mladja_011

pre 13 godina

ja sam i dalje u soku!!kakav kriminal ma delu u Subotici..prvo ne sviraju ne postojeci penal a posle...ali nema veze..sledece nedelje vam stize tim kome ste stalna musterija a pravi seks predstoji u derbiju kad ce vam Robi opet objasniti neke stvari..

realni navijac

pre 13 godina

ovakvom igrom partizan moze samo da sanja titulu , sudije mogu pomoci jos par puta ali ni to nece biti dovoljno a mislim da su sve kredite potrosili jer ovo je vec providno!!!!!

bogdan

pre 13 godina

Pre par meseci Crvena Zvezda je isto ovo gostovanje u Subotici rešila tako što je pobedila u trećem minutu nadoknade golom Kaluđerovića iz OFSAJDA OD DVA METRA. Nešto se ne sećam da je tad za ovako kratko vreme bilo 400 komentara. Takvi ste vi "večiti", optužujete jedni druge za iste stvari koje i sami radite.

nesa80

pre 13 godina

bas i volim sto smo ovako pobedili,sad ce cigani da kukuricu i placu ko neke zene,kako volim te njihove zenske vristece glasove,da bog da svaku pobedili iz nepostojecih penala i u 100minutu samo da vas gledam kako naricete ko stare indijanke.vraca vam se sve za vase silne titule kad ste pobedjivali 1-0 cele sezone iz penala.malo gledajte i vi ko i mi tada i patiteeeeeeeeee

Marko

pre 13 godina

To što je sudija svirao nepostojeći penal za Partizan, ne znači da mu je poklonio gol. Trebalo je dati gol iz penala. Zar se malo puta desilo da igrač promaši penal? A, šta sad imate da kaete?

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Kratko i jasno-stidim se sto sam navijac Partizana. Ovo je bila cista poklon pobeda. Zelim da Partizan bude prvak, ali ne na ovakav nacin.Igrali smo katastrofalno, moramo priznati da je Zvezda trenutno bolja od nas!

Jadnici

pre 13 godina

Za vas koji pricate o golu iz ofsajda savet:
Prvo naucite pravila fudbala a zatim obavite preglede kod oftamologa (to je onaj doktor sto proverava vid).

sale

pre 13 godina

I onda dođu evropske utakmice...i opali nas i jedne i druge ISTINA!!!
(Dragan BL, 10. april 2011 22:07)

da, s jednom vrlo bitnom razlikom... partizan opali istina koja se zove arsenal, a zvezdu istina koja se zove predkvalifikacije za prvo kolo kvalifikacija....

marko

pre 13 godina

Penal cist kao suza ! Inace sudija je pogresio u prvom poluvremenu kad je dosudio ofsajd, a Tejgo izasao 1-1 sa golmanom, nista novo, idemo dalje...
A vi navijaci komsinice mozete samo da rezite od nemoci.

grobar

pre 13 godina

Samo da podsetim gane da nam na derbiju nije sudjen penal vec dvaes' godina i da se pokriju usima.
Ko o cemu komsinica o postenju.
A i sto se javljate vas pet 'iljada na vest o malom Partizanu,zar nismo mi kompleksasi?
Sta ste zapenili,pa penal cist k'o suza,kol'ko su vama sumnjivih penala svirali ove sezone?
A da to nema veze,ipak ste vi.......

jovantb

pre 13 godina

B92 svaka cast na objektivnom izvjestaju sa meca!!! Da sam Grobar stidio bih se poslije ovakve kradje!!! Bravo za drzavni projekat i Toleta Karadzica!!! Bruka i sramota!!!

CG

pre 13 godina

Да подсјетим заборавне- Звезда је примила гол из непостојећег пенала. А да ли је био офсајд просудите сами:
http://www.youtube.com/watch?v=JrojupWXwHY&feature=related

Док против Партизана се не суди пенал- играње руком, а пенал који је досуђен у њихову корист је благо речено смијешан. Други гол је ремек дјело!
Најбитније је да одлучујемо сами о титули, тако да нас не занима шта радите. Ријешићемо то у Дербију.

Objektivno

pre 13 godina

E moj Stanojeviću, šta bi Marko Nikolić (trener Rada)radio da ima tvoj tim. Njemu na svakoj polusezoni prodaju pola tima, a Rad je i dalje u vrhu lige i igra odličan fudbal. Vreme je da ti odeš malo da pečeš zanat u nižerazrednim klubovima.

Makedonac

pre 13 godina

99% od vas koji se pretstavljate za Grobare,a govorite protiv sudija,lopovluka i namestanja ste u stvari cigani.Cisto da se zna.Dosadni ste sa tim debilnim komentarima,ne znate ni da isfoliratEe
PS I da.Crknite od muke.NAPRED PARTIZAN!!!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

Milo mi je sto je bio prenos, da vidi cijela Srbija i dijaspora sta se radi u Srpskom fudbali. Moja Zvezda pocinje da igra za par minuta, zelim da uzivam gledajuci Roberta i momke kako se bore za Zvezdu, titulu vjerovatno necemo osvojiti, to se zna, ali nema veze, puno mi je srce kad gledam moju Zvezdu.

Student :P

pre 13 godina

I sad nek kaze Djuric da Parizan igra bolji fudbal od Zvezde!!! Sa tim covjekom nije nesto uredu, a Stanojevic je ko neka babetina :S
Sto se tice penala, kolko si Tole iskesiro???

Freddy

pre 13 godina

Kakva kradja. Ovog treba poslati da sudi neku medjuopsštinsku ligu, pa posle takvih odluka da malo proveri jesu li kukuruzi sazreli, a ako ih nema može da se krije po kotobanjama, svinjcima i sličnim seoskim pomoćnim objektima. Tole lopove, sram vas bilo, odmah proglasite partizan (namerno pišem malim slovom) za šampiona sledećih osam sezona. Lopovi sram vas bilo

Upomoc

pre 13 godina

Danas me je sramota sto sam Srbin i Partizanovac. Jadna ova zemlja Srbija u kojoj se ovako namestaju sudije i dobijaju utakmice. E, moj jadni Partizane na sta si spao.. Krade i Zvezda tekme, ali ne ovako jadno kao mi... Ovo prvenstvo je smejurija.. Nismo zasluzili da pobedimo ni pod tackom razno.. Cestitke Suboticanima, a upravi Partizana upozorenje i neka se dobro zamisle sta im je ciniti sa ovim putujucim cirkusom koji nazivamo timom.. JADNO I BEDNO, odavno se nisam osecao ovako jadno sto sam navijac Partizana.. Sramota me je zbog vas..

Komsija moralnih pobednika

pre 13 godina

@Ovaj penal je u najmanju ruku smesan,hajde grobari budite iskreni.
(Dalji komentar je nebitan, 10. april 2011 17:00)


U najmanju ruku me bas briga, eto najiskrenije moguce.Neka je i namesteno, ja sam sad srecan a vi ste se iznervirali:).

bruka

pre 13 godina

Osecam se kao da me je neko pljunuo u lice. Da li ce ovo proci nekaznjeno? Ili svi u aps ili gasite ligu. Sramota! Nova utakmica mora da se igra, ako je do pravde.

nenad73

pre 13 godina

Detalj sa stadiona. Svaki put kada Stojkovic primi loptu deo tribina ustaje i zvizdi.Ponadala se komsinica nema sta! Ali Neca Tomic skida paucinu u 93 minutu.Rano ste se ponadali!

IVORY

pre 13 godina

Mnogo lose igramo, ne znam sta se desava, poraz od zvezde nas je potpuno poremetio. Sudije su nam i vise nego naklonjene, sva sreca pa imamo naseg Tomislava, ali sta vredi kad se zvezda probudila, mnogo bolje igraju od nas. Ne smem ni da pomislim sta ce biti 23. Strepim od katastrofe.

Bogdanis X

pre 13 godina

Spartak je pokraden!
Neko je dao komentar kako je umetnost dati gol iz slobodnjaka - a ja cu reci samo toliko,bio sam na utakmici i... partizanu je dosudjeno bar 5 nepostojecih slobodnjaka sa distance,ako su oni profesionalci,oni iz toliko pokusaja moraju pogoditi makar jednom!
Da sam grobar bilo bih me sramota!
Vise ne vredi gledati nasu ligu,ovo nije prvi put da se desava i da se spartak pokrade!

dosta sevi

pre 13 godina

Alo bre lopatari, dosta ste se vise javljali, treba da vas je sramota, o kakvim ofsajdima i vasim sjajnim igrama pricate ?
Pa vi ne mozete da pobedite u regularnom vremenu. Kako i protiv Spartaka sudija produzi utakmicu za 5 min. bas kao i protiv OFK-a ... ?
Sramote ucutite !!!

AKO NISTE KUKAVICE

pre 13 godina

Ajde sad da B92 pokrene neku akciju preko insajdera kao sto je protiv Dzajica ali vi ste grobarski sajt i ti admine si grobar
P.S Nadam se da ce se ovo naci u emisiji Olje Beckovic mogla bi ona malo da se dovati sporta

jova

pre 13 godina

polovina grobara viche "BIO JE PENAL" , a ona polovina, koja ipak nije slepa, viche "PA SHTA, I VI KRADETE!" ...
ne znam, sigurno ni zvezda nije sasvim chista, ali ovo shto partizan radi, to vishe nije ni kradja, tipa neko te odzepari u autobusu, ovo je OTIMACHINA koju niko i ne pokushava da zabashuri.

Batko

pre 13 godina

Da je bilo 3:0 za Sprtak, na kraju bi MORALO DA BUDE 3:4 !!! Tako da je ovo pisanje i prepucavanje na komentarima totalno apsurdno !! partizančići su MORALI danas da poede i "aj ćao"...pa nije valjda NJIHOV MAZIĆ bio sasvim slučajno deleiran za ovu utakmicu????

ds1989

pre 13 godina

aj grobari neka pobedili ste kako ste pobedili al sto sada ne saljete Tomica u teleoptik nego Neco skinuo paucinu, Neco majstore, Neco ovo Neco ono,sad vam Tomic dobar a pre neki dan ste poljuvali po njemu..dvolicni ste bre ni sami ne znate kolikoo...VOSA VAM NABIJA NAJMANJE 2 KOMADA!!!

Zvezdasica sa severa

pre 13 godina

Док се Земља око Сунца креће,Партизан без намештаљке победити неће!

Posteni gledalac na srpskim stadionima

pre 13 godina

Nikada nisam komentarisao na forumima ali ovaj put moram sesti i izraziti moje osecanje jednom rijecju
LOPOVI!

Škomi

pre 13 godina

Sva tri gola neregularna - prvi Spartakov iz ofsajda, druga dva Partizanova posle nepostojećih prekršaja (kod penala veoma izraženije simuliranje). Takođe, komentator sa RTS-a, tipična "škola" Vojvođana komentatora, bez trunke profesionalizma i sa očiglednim i otvorenim navijanjem za "svoj" klub (iz Vojvodine).

vaske

pre 13 godina

i nastavlja se tragikomedija partizanove dominacije kako mi je samo zao onih lavova iz spartaka kako su ponizeni nepravdom jednog grobara u vidu sudije. Bojkotujmo ovu nasu ligu dok se ovi besramni lopovi ne izbace

Ljupče

pre 13 godina

Ser Aleks, kako to smešno zvuči!!!
Odrekli ste se Moreire, a doveli Vukića, koji je dve godine van fudbala i maksimalno ste razbili vezni red i igru na sredini terena.
Pustili ste fenomenalnog Klea,a doveli Tejga, koji je sedeo na klupi.Što je uradio, uradio je i tu je nažalost kraj.
Valjda će sa druge strane brda da vam kažu jednostavno hvala. sa ovakvom igrom ni drugo mesto više nije sigurno.

RS

pre 13 godina

Ovo je bilo bas kilavo. a sto se tice sudija i navlacenja za Partizan, to se radi vec godinama, samo sto nije samo za Parizan vec i za Zvezdu i to je jednostavno tako, setite se i Zvezdinih golova u 98. min.

Park

pre 13 godina

Ovim sabanima iz RTV Vojvodine treba zakonom zabraniti da realizuju prenose ,pa ne mogu da vjerujem kako tendenciozno navijaju za Spartak ,valjaju gluposti i unistavaju zelju za gledanje utakmice.

Nemanja

pre 13 godina

Ok, razumem da sudija Mazic moze da radi sta hoce, dobro je placen vec godinama..
Ali cisto sportski, da li neko moze da prokomentarise reakciju golmana kod slobodnjaka?? Mislim da se decko obrukao onom teatralnom paradom kad je ocigledno pustio gol..

partizanovac 067

pre 13 godina

Komšinice,nešto si 'tela?
Setite se samo vaše utakmice u Subotici i pokrijte se ušima...ofsajd kod gola Spartaka ne spominjete a penal čist k'o suza...e ,sada što je igrač Spartaka napravio glupi faul, to je njegov problem..

Djoka

pre 13 godina

Ovaj samozvani komentator je legenda... Kaze, Partizan umoran zbog brojnih utakmica!?! Koje su to utakmice? One u kupu? Pa, jel\' su dve utakmice vise razlog za umor? Pogledajte Engleze, oni bi trebalo da su mrtvi do sada!

miki86

pre 13 godina

Da cujemo sad crne bikove, frizure i ostale strucnjake? Znalo se da nece prezati ni od cega do kraja prvenstva, ali opet ce morati sa nama da igraju!

pisi propalo

pre 13 godina

ovo gore nego kad dinamo namjesta u hrvatskoj ligi...ahhahahaha,i to u direktnom prenosu,da svi vide sprdnju...ovo je definitivni kraj bubamare na ovim prostorima...platini suspenduj nas molim te kao i bosnu sto si,pa onda neka osvajaju titule kako god hoce...!!!

Svetozar Nesic

pre 13 godina

Da li je moguce da niko ne uzima u obzir reakciju igraca koji je napravio penal? Pa pogledajte! Covek slegao ramenima, stavio ruke na potiljak i slozio facu "kakvu sam glupost napravio". Pa u ovakvoj utakmici zar mislite da ne bi igrac napravio dramu da nije svestan da je stvarno potkacio Ilieva.
Ako vec gledate isti snimak, pogledajte gde je igrac Spartaka kod gola koji ide unazad po loptu i onda kad lopta ide u gol se pravi lud, kao nije uopste tu.
Da ne pricam o faulu nad Ilicem koji je vise nego ocigledan. Jedino moram priznati da je bila ruka u kaznenom, ali opet, bila je spustena i nije postojala namera. Da je ruka podignuta bio bi cist penal, ovako je bilo na sudiji.

A ovi sto pricaju da nije bio ofsajd Kaludjerovica, pogledajte trenutak kad sutira na gol igrac Zvezde gde je Kaludjerovic, vidi se samo u kadru iz direktnog prenosa, ne vidi se u reprizama. Ako idalje mislite da nije bio ofsajd, onda malo prelistajte pravila fudbala.

SRBIN

pre 13 godina

Djura postade gori od Arkana. Neka ih neka pobedjuju ovako. A kada ih otkinemo na derbiju i (pre)stignemo na tabeli nece znati gde je levo.

Stexman

pre 13 godina

Promenite naslov u sudija Masic spasao Partizan!

E, pa upravo zbog ovakvih utakmica su navijaci Vojvodine izdali saopstenje u kojem se sumnja u regularnost, i kako su povlasceni beogradski blizanci!
Krstajic igra rukom-nista!
Ilic pada bez kontakta van 16 - penal!
Strelac gola za Spartak dobija zuti zbog izlaska!
Tomic za istu stvar ne dobija zuti!
Utakmica se produzava za nepotrebnih 5 minuta!
Posle nepostojeceg prekrsaja partizan postize gol!

Regularno zar ne! Srbijo sramoti sel.

Ivan Drago

pre 13 godina

Slusati Lazu Bakmaza...u najmanju ruku,za 15% mi smanji zelju za zivotom...na ovakav suncan da,njega cuti..k'o da kisa pada vec 10 dana,uh.

duledudule

pre 13 godina

onaj gore sve vidi,sve ce se ovo naplatiti,23ceg...ovo je sramota,SRAMOTA.penal pa faul zicer u 93cem minutu,evo suboticka publika skandira lopovi,lopovi.cim je spartak dao gol odmah navlacenje nikad vece.pa i kod ovog pada ilica pre slobodnjaka adija je igrao rukom u kaznenom...ma sta da se prica,O CEMU DA SE DISKUTUJE?!bitno je da je bio prenos,da se sve lepo videlo...

dacho

pre 13 godina

Ovo je bruka,na žalost,srpska bruka!Bruka ljudi u crnom.Šta drugo reći.Svirati onakav penal,gdje nema ni p od penala,a ne svirati onakav očigledan penal za Spartak,NEVIĐENO.Bijede jedne.Hoćete ovako titulu.E,neće moći.Vjerujem u Boga i božiju pravdu.Bog će dati konačnu riječ.Vjerujem da će pravda pobjediti,a vi kojma "pravda",leži u sili,nepravdi,podmićivanjima,ucjenama i svim mogućim kriminalnim radnjama,vi će te najbolje osjetiti,onu PRAVAU,ISTINITU PRAVDU.vRLO BRZO,NADAM SE.

otkacheni

pre 13 godina

Da je kojim slucajem svirao onaj penal za Spartak i da je kojim slucajem bilo 2-0 za isti, Mazic bi morao mnogo vise da se potrudi da napravi preokret.

voxa86

pre 13 godina

ne mogu da verujem da sudija cist ofsajd Spartaka sudi kao njihov gol!!!
posle pravi kompenzaciju i daje penal Partizanu!
sudija nedorasao da sudi prvu ligu definitivno.
na kraju ipak rezultat realan jer je posle dve greske na stetu i Partizana i Spartaka, pobednicki gol potpuno regularan!

ima li neko da se bori protiv ovog kriminala?

pre 13 godina

Aj' se kladimo da ce Partizan izjednaciti iz penala i na kraju pobediti golom u poslednjim minutima?
(Stefan, 10. april 2011 17:03)

Stefan vidoviti! :)
Iskreno nije ni bilo tesko pogoditi.Poptuno ocekivano.I regularno. :D:D:D

Broj Jedan

pre 13 godina

Ova ekipa je peta u prvenstvu?! Pa mukice ne umeju tri pasa da vezu! Svaki pas duzi od 5 metara im zavrsava u autu! A ni lider sampionata nije mnogo bolji... Tuzno je gledati JSL.

Mozzart

pre 13 godina

Pozivam predsednika FSS, Tomislava Karadzica, da vec na sledecoj utakmici uruci pehar sampiona Partizanu, jer je ocigledno da niko drugi NE SME da osvoji isti! Ovo je i poziv INSAJDERU, da se ispita zasto niko ne sme pobediti ovaj kvazi klub!!!

Neko iz mase

pre 13 godina

Alo bre zvezdasi,pa jel vas nije sramota da se javljate?Jel se secate kako ste vi dobili Spartak-a?Jos gore nego mi.I koliko su vas izvlacile sudije,i koliko ce tek da vas izvlace,videce se u narednih godinu dana,kad dodje evropa.Nema fudbala u napacenoj Srbiji.

Grob

pre 13 godina

Gol Spartaka iz ofsajda, niko o tome ne priča? Smešni ste. Čist penal kao suza, u trenutku kada je Iliev driblingom ostavio igrača iza sebe i krenuo ka golu, ovaj ga je potkačio po stajnoj nozi i onemogućio ga u prolazu ka golu, igrač koji je načinio faul ne protestuje, zna šta je učinio, verovatno nenamerno već od umora, zakasnio da skloni nogu što je svakakao morao da učini. I na kraju čist prekršaj za žuti karton prethodi golu Tomića, Ilić leđima okrenut golu pokušava da "okrene" igrača, ovaj mu poturi nogu, opet verovatno zbog umora, reakcije kasne.

zgubidan

pre 13 godina

Sada je valjda svima jasno da Partizan nema igru.Ovo sto su oni "igrali" u prvih 45 minuta je sramota........Ali sad ce to cika Tole sve da sredi,nemoj da se brinete.A tu je i cuveni sudija Mazic.....Partizan ce ovo dobiti na kraju ali mislim da treba da stave prst na celo......Raca Petrovic je toliko spor da ja ne znam koju rec sad da upotrebim.......

Realan partizanovac, malo razocaran

pre 13 godina

OK, ako cemo tako i gol Spartaka je bio cist ofsajd (najmanje 2 metra), ko je realan priznace to. Kao sto je i nas penal bio sumnjiv, mada jeste bilo kontakta po nogama. Jedini cist gol je gol Tomica.
Mada, sve ovo na stranu, igramo jako lose. Ako se ovako nastavi necemo uzeti titulu, nadam se ipak da ce nesto da se menja.

Mladja_011

pre 13 godina

ljudi opustite se..Toletu jos maalo istice mandat i dolazi neko drugi..onda cemo da raskrinkamo sve grobarske radnje i ako bude bilo pravde partizan ce zavrsiti kao juventus...a ono je smejurija..ne sude cist penal spartaku..ali nema veze , naucili smo ih pameti u sredu naucicemo ih opet

Peca

pre 13 godina

Ja navijam za zvezdu ali volim fudbal tako da sam gledao i ovu zanimljivu tekmu. Uopste nije vazno da li je penal ili ne, Partizan je veliki klub kao i Zvezda i ponekad se pogura to je kod nas nazalost normalno ali Partizan nista ne igra oni nemaju veze sa vezom, spori matorci u veznom redu, jos sporija odbrana. Gledao sam oba derbija u kupu i Zvezda ih je demolirala bukvalno, samo je srece gurnula partizan dalje. Mislim da Partizan nema sta da trazi protiv Vojvodine a ni protiv Zvezda na jna, realno brzi i lepsi fudbal od partizana igra cak i Rad.

Crazy North

pre 13 godina

Greska! Pogresan naslov! Nije pravi "Tomic spasio Partizan u Subotici" nego pravi naslov i jedini tacan je "Sudija Mazic spasio Partizan u Subotici". Sramota!!! Lakrdija od sudjenja!!! BANDO LOPOVSKA!!!

nikad vise

pre 13 godina

Iz Subotice sam i dvoumio sam se da li da idem da gledam utakmicu, medjutim na moju zalost dzabe sam bacio 350 dinara. Tako da se sigurno sledeci put necu dvoumiti da li da idem ili ne, a ostalima koji se isto kao je nekada dvoume preporucujem da izaberu neku setnju po parkicu ili odlazak u bioskop jer gledati ovako nesto stvarno samo kosta zivaca i nicega ama bas nicega u tome nema lepog!

Пеки

pre 13 godina

Ахахах, рекох ја јуче након што сам видео ко је судија за овај меч, све ми је било јасно. Да неко оволико очито намешта, и односи титулу овако. Једноставно је јасно после овог меча, нити Звезда, нити ко други може да буде шампион, исто као што је јасно да Партизан мора да буде.

Замислите се, оно "Лопови, лопови" на крају није било речено без разлога.

Ivan

pre 13 godina

Ovo što je danas bilo u Subotici od strane sudija i FK Partizan je sramota za srpski fudbal, zar na ovaj način klub kakav je Partizan pobedjuje i osvaja titulu !? Treba da bude sramota i Partizan i Gospodina Karadžića koji podržava ovakve stvari !?

gotovi ste

pre 13 godina

Koliko komentatora zna sta je to OFSAJD?! Lupetate bre kao otvoren prozor.Nije bilo ni O od ofsajda kod gola.Ali da bi to znali morate prvo da naucite pravila.

zoran

pre 13 godina

ovo je kradja svojstvena Partizanu, koakvu gledamo vec deceniju i po. niti je ono bio penal, niti je ono bio faul, niti je imalo razloga produziti utakmicu 5 minuta. uostalom lepo su ih ispratili navijaci "lopovi, lopovi!!!"

zar je bitno

pre 13 godina

Koliko god PARTIZAN slabo igrao drago mi je sto smo na silu dobili mec....ne zelim da spominjem koliko je puta ZVEZDA NA SILU dobila...tako da na SILU SE OSVAJAJU TITULE.....ZELIM DOBRODOSLIICU PEHARU SAMPIONA SRBIJE ZA SEZONU 2010/2011 u vitrinama FK PARTIZAN.....

Zaonamje

pre 13 godina

"Sa druge strane autoritet Partizana omogućio je kako penal posle prekršaja nad Ilievim, tako i dodatnih pet minuta utakmice za koje apsolutno ne može da se nađe opravdanje."

metla bez drske

pre 13 godina

Mislim da bi prvenstvo dobilo na regularnosti kada bih Zvezda izgubila sve utakmice do kraja,onda bih i Partizan izgubio sve ali bi opet bio sampion sto je i krajnji cilj!!!

PFC #1

pre 13 godina

Kao prvo molio bih sve navijace drugog tima na tabeli da se sete kako su oni pobedili u Subotici,kako sudija nije dao crveni karton Bajkovicu u Ivanjici,kako je njihova uprava dala jednog igraca i platila pripreme fk Jagodina, aoni se sklanjali na nedavnom mecu ( da podsetim da ste tada igrali bez sedam prvotimaca).Koliko se secam tada vam nista nije smetalo i sve je bilo regularno... A bolje da ne pricamo o prosloj sezoni i dosudjenim penalima za vas i cuvenoj utakmici sa BSK (Borca),koju ste izgubili iz 1 u 2. Kad za sve to budete imali odgovor,onda se javite,mada odgovora nema... Prijatno i doveidjenja,pa pisite saopstenja...

mille grobar

pre 13 godina

Pisem posle penala koji mislim da nije postojao ili ako je i bilo kontakta,mislim da nije bio za najstrozu kaznu-cisto da zvezdasi vide kako je to i kako je nama bilo posle silnih sumnjivih penala dosudjivanih za Zvezdu,svih ovih godina...Nije prijatno jel?

čovek

pre 13 godina

Kakvo neobjektivno, nestručno i bezvezno "stručno komentarisanje" na TV prenosu izvesnog Sivića. Iz aviona se vidi da je postojao jedanaesterac, niko se ne budi ni od igrača Spartaka a on skandiranje "lopovi, lopovi" naziva opravdanjem da nije bio jedanaesterac.

Comy

pre 13 godina

Previse smesno da bi bilo istinito... Ni penal ni dva tri faula oko gola, auta, i jos sto sta nije bilo na mestu! Sramota ziva da kvazi neutralne sudije odlucuju mec! Jednom u zivotu budite iskreni!

Vlada

pre 13 godina

Mislim da je sada svima jasno da je ova liga namestena i utakmice se prodaju i namestaju samo tako, sudije su korumpirane i jadni navijaci koji gube svoje vreme gledajuci uzivo utakmice umesto da provode vreme sa svojom porodicom ili uz neku medjunarodnu utakmicu na TV-u.
Nema svrhe vise komentarisati niti pratiti nas fudbal.
Igraci, sto pre vam zelim da odete iz naseg fudbala i prodate se, ako vredite, ako ne, bavite se necim drugim, umesto da vas ovako ponizavaju glupe sudije(mislim na postene igrace kao ovi spartakovi...)

Nikola, Zemun

pre 13 godina

1. Gol Spartaka postignut je iz ofsajda.
2. Penal za Partizan nije postojao (ipak, o njemu najmanje imaju pravo da pricaju oni kojima su se penali svirali za prekrsaje na dvadeset i kusur metara od gola).
3. Drugi gol Partizana u nadoknadi vremena stigao je kao kazna igracima Spartaka koji su se u finisu meca neprestano valjali po terenu, iako su, dok su igrali fudbal bili konkretniji i, kao navijac Partizana otvoreno kazem- zasluzili pobedu!
4. Spartak ima najboljeg golmana u ligi!

raco

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i sta mogu da kazem osim SRAMOTA. Pa nasa sudijska organizacija je pod punom kontrolom FSS i njenog dozivotnog predsednika T.K. koji bi sudiju suspendovao na neodredjeno vreme da nije ucinio to sto je ucinio. Utakmnica je prava slika stanja u drzavi!

trifke

pre 13 godina

Kako da ocekujes vise publike na stadionu kad sve lopov do lopova. Povici publike na kraju objasnili stannje na fudbalskim terenima a i u samoj drzavi.
LOPOVI

bilo mi muka na kraju..

pre 13 godina

ZASTO NEMA PUBLIKE NA STADIONIMA?

Pa, ko ce dati pare da ode na svoj stadion u svom gradu i gleda ovako nesto!

FSS dajte im njihovu ligu, nek igraju sami, imace titula koliko hoce.. "horde navijaca" ce moci iznova i iznova da se raduju u prazno

A mi, ostatak Srbije, lepo u ligu nize pa DA IGRAMO FUDBAL! Da napunimo stadione i vratimo veru u FUDBAL... ali ne ovaj ovaj "fudbal" koji je propagiran danas

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Samo da kladionicarima javim, da je Zvezda zatvorila mec sa ekipom FK Rad.. Pa ko zeli da uzme novac, neka uplati.. danas saznao svezu informaciju.. a sto se ovog vikenda.. sta reci, kad Cukaricki izlazi sa omladincima Zvezdi, a Partizanu se svira prestrogo penal..vezana tema je da isto tako Veciti gube u Evropi i kad ne zasluzuju zato sto se onda svira protiv njih..prosto veci jedu manje..dobrodosli u Evropu..nema razlike..

Jovan

pre 13 godina

Bravo sampioni,a ako vas nije sramota grobari onda svaka cast i treba da osvojite titulu.treba svi da se povuku i ostave partizan da osvaja titule.BRavo za Spartak

kenny

pre 13 godina

Zbog utakmica kao sto je ova nas fudbal nikada se nece oporaviti.. Sramno, strasno i prosto neverovatno da morda se navlaci bas toliko na vecite.. Nikad, al nikad, niko nece da dodje na stadion bre zbog ovakvih sudija..

A vi novinari, pa napisite bre poklonjen penal Partizanu, "zakacio ga po nozi", pa koga lazete..

P.S. Spartaku sve cestitke na fenomenalnoj postavci igre.. Zazluzili su da dobiju, ne bod, nego da dobiju..

pedja pfc

pre 13 godina

ja nerazumem navijace nase komsinice ,pa jeste li vi kratkog pamcenja!! sta vi mislite da smo mi zaboravili kako ste vi dobili spartak u subotici?kako vas nije sramota dali ste go iz cistog ofsajda sto je i dokazano i sad ocete da nam drzite predavanje o postenju! nekaze se dzabe ko o cemu ku... o postenju!! zato decki bolje da cutite i da se zabijete u onu vasu rupu jer nekad je pametnije cutati!!

Ma daaajjj

pre 13 godina

Aj pre nego sto pisete komentare na osnovu krajnje pristrasnog komentara strucnog komentatora, pogledajte reakciju igraca koji je faulirao Ilijeva, decko se trenutno uhvatio za glavu... Da kontakt nije bio verovatno bi gledao kako da ispuca loptu, umesto sto se hvata za glavu.

Kiza

pre 13 godina

jao...penal pa slobodnjak...mislim sta reci...sto lijepo ne kazete...ocemo titulu, i eto evo vam...mi ionako imamo vise nego vi...nemojte da silujete fudbal i terate ljude sa stadiona

Ledeni

pre 13 godina

Sramota za srpski fudbal. Da je sreće i morala ovakve utakmice treba poništiti i kazniti sve odgovorne (sudije, rukovodioce klubova) udaljavenjem iz sporta na duži period.

milan

pre 13 godina

sta cu bre pricam sudije nemaju pojma sramota bre necu vise ni da gledam ovo smesno zar moze bre svako kolo da se desava ovo SRAMOTAAAAAAAAA

Zakacio?

pre 13 godina

Zakacio Ilieva?Pa pogledajte snimak 100 puta igrac nije bio ni blizu njega trebao je dobiti zuti za simuliranje a ne ovo...Boze ima li te...

realnost

pre 13 godina

Partizanovac sam,ali nije bio penal.Sudije navijaju i za Partizan i za Zvezdu.Podsjeticu da je Spartak bio ostecen i protiv Zvezde jer je pobjednicki gol Kaludjerovic dao iz cistog ofsajda.Tako da ako govorimo o kradji,kradu i Partizan i Zvezda bez izuzetka.

Sasa

pre 13 godina

Sramota.Spartak ih je ubio .A onda na scenu stupa poznati grobar Mazic.Najbolje je uopste ne igrati prvenstvi i odma im dati titulu.Bruka sta se radi .Grobari jel vas bar malo sramota ?Eto kako ste vec tri godine sampioni .Prosle nesudjenjem dva penala za Zvezdu dobiste titulu u derbiju a ove videcemo .Mada ne moze Zvezda protiv svih.

Sale Sale

pre 13 godina

Komentator je katastrofa, ako moze da mu se zabrani prenos.
Sudija je ostetio Spartak i kriv za poraz! Nije dosudio cist penal za Spartak a penal koji nije postojao dosudio Partizanu. STRASNO !!! Partizan je igrao ocajno.. OCAJNO. Steta sto Spartak makar nije dobio bod koji je zasluzio.

Ogi

pre 13 godina

Sramota. Ovo treba da se istrazi.. Ali ko, da nece mozda Karadzic dati nalog.
Ja sam inace protiv dizanja tenzija, pogotovo onih od prosle godine ali... Zadnjih par kola se sve smirilo jer su mislili da partizan uzima titulu sigurno, medjutim sad su shvatili da im i ove godine treba pomoc.
Fuj...

LOPOVI!

pre 13 godina

hahahha Partizan pobedio... koja bruka, Boze moj, Spartak bolji skoro cele utakmice, pogadja ovog u ruku i nije penal, ali partizanovog igraca pipnu malo i odmah penal... ovakvim sudjenjem Partizan osvaja titulu 100%, moraju protivnici da budu duplo bolji od njih da bi bar igrali nereseno, svaka sporna odluka je UVEK u Partizanovu korist... kako to sudije NIKADA nemaju 'slobodno uverenje' u korist Partizanovog protivnika??

Cofi

pre 13 godina

Au koja kradja majko moja!Pa ovo su i navijaci Partizana mogli da vide.Mene bi bio blam,majke mi.Ali nema veze,neka je i ovako,neka im pomazu da dobiju utakmice protiv bespomocnih,mada ih je i Spartak danas nadigrao i u najmanju ruku zasluzio neresen rezultat,ali nikako i da izgubi.Sada sam uveren da titulu uzima Crvena zvezda!A i kup Vojvodina.Protiv Zvezde u derbiju im ni sudija nece pomoci,pa sve i da svira kao danas,jer mi cemo ih prosto rasturiti,kako i zasluzuju!

Predrag

pre 13 godina

Citajuci ove komentare, imam utisak da je ovu utakmicu gledalo vise navijaca Zvezde nego Partizana. Razbismo ih ove nedelje u derbijima. Nabismo im jos vece komplekse. Ubismo ih ih bre...

estavella

pre 13 godina

ako ste vi grobari zadovoljni ovim kapiram da razumete da ovo u evropi jednostavno ne pali...evo, ako imate obraza i kazete da je penal stvarno dosudjen posteno, i ja priznajem sve i najbolji ste...ali neko to od gore vidi sve...

Lopovi

pre 13 godina

Prvo u 67 minutu se ne svira igranje rukom igraca Partizana...Onda igrac Partizana pada sam u kaznenom prostoru i odmah penal....Cak ni slobodan udarac pre drugog gola nije postojao ali naravno koga u ovoj nasoj lopovskoj drzavi briga za to

joe

pre 13 godina

Igrači Spartaka su trebali izaći sa terena nakon onog dosuđenog penala. Siguran sam da bi ih podržala većina klubova. Nek zvezde i partizani osnuju svoju ligu pa nek igraju ovo je već očigledno da niko drugi ne sme biti šampion.

kareli

pre 13 godina

Nije sudija Mažić nego MAZNIĆ tako mu više dolikuje posle ovakve krađe,Spartaku nije svirao čist penal kod 1 nula a ovo simuliranje je jedva dočekao da svira.Zvezda je načela Partizan sledeća je Voša al pod uslovom da suđenje bude objektivno.Sa ovakvim sudijama propali smo još više Tole moraš što pre da odeš dok nismo dotakli dno dna sa tvojim pritiscima na regularnost ovog jadnog fudbala u Srbiji.

Kantona

pre 13 godina

Robijevi navijaci komenarisite faul bajkovica u Ivanjici prosle subote, sta se sada bunite kada se ne bune igraci Spartaka,a pogotovo igrac koji je napravio penal!!!!!

ko o cemu...

pre 13 godina

Alo moralisti prisetite se vase utakmice sa Spartakom u Subotici i toga da je DOKAZANO da je vas drugi gol postignut iz ofsajda!!! Toliko...

miroslav

pre 13 godina

da sam na mestu stanojevica podneo bih ostavku iz moralnih razloga.tole preti izbacice nas iz evrope.pa posle ovakvih utakmica i treba da nas izbace.ovakve penale nije dobijao ni obilic.sutra ce sudija dobiti negativnu ocenu,biti suspendovan par meseci,ali on je danas uzeo godisnju platu.igrace partizana treba da bude sramota sto se raduju ovakvoj pobedi.

ShtrumfoviCrew

pre 13 godina

Kakva je ovo stelka samo!!!!Ne mogu da verujem vise,ako igramo toliko LOSE PUSTITE DA IZGUBIMO VISE...Dajte te pare za pojacanja,a ne da placate sudije!!!!ps kada slusam ovog komentatora,slosi mi se i izgubim zelju za zivotom...

gggooooo

pre 13 godina

sramota,,, penal koji nije bio i jos pet minuta nadoknade...ccc sto ne donesu pravilo da se igra dok patlidzan ne pobedi...penaltizan...

Marko

pre 13 godina

eto, imali smo prilike videti kako partizan dolazi do titula. kad ne moze igrom, tu je sudija da izmisli penal, produzi utakmicu 5 min. i naravno dosudi nepostojeci slobodan udarac iz kojeg su dosli do pobede. sta reci nakon ove kradje, nego da ti se zgadi fudbal i sport uopste. dok god tole karadzic vedri i oblaci u srpskom fudbalu, liga ce biti nereguralna.

Skorpion

pre 13 godina

Dokle bre vise!!! LOPOVI,LOPOVI!!!Ima li zakona u ovoj drzavi,hoce li neko stati na put ovim kriminalcima!!!Jedva cekam derbi. ZVEZDA SAMPION!

Stefan

pre 13 godina

Moji utisci:
-Ocajan Partizan
-Nedosudjen cist penal za Spartak
-Nepostojeci penal za Partizan
-Nenormalna sreca za Partizan
Na kraju,penal koji je dosudjen za Partizan je djelo Karadzica i cist dokaz da ce titula ove sezone biti ukradena.I na sve to,jos su imali srece na kraju kao nikad!Doduse nije prvi put,sjetimo se sad skoro protiv OFK...

Na lečenje!

pre 13 godina

Skor u ovosezonskim derbijima - PARTIZAN 15 : 1(2) crvena zvezda
PARTIZAN 1 : 0 crvenza zvezda … FUDBAL
PARTIZAN 2 : 1 crvena zvezda (2:0, 0:1) FUDBAL
PARTIZAN 99 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 76 : 68 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 118 : 77 crvena zvezda KOSARKA
PARTIZAN 29 : 26 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 25 : 23 crvena zvezda RUKOMET
PARTIZAN 11 : 7 crvena zvezda … VATERPOLO
PARTIZAN 7 : 2 crvena zvezda VATERPOLO
PARTIZAN 11 : 5 crvena zvezda … VATERPOLO
PARTIZAN 3 : 1 crvena zvezda … ODBOJKA
PARTIZAN 0 : 3 crvena zvezda (kup) ODBOJKA
PARTIZAN 4 : 2 crvena zvezda … HOKEJ
PARTIZAN 11 : 1 crvena zvezda … HOKEJ
PARTIZAN 89 : 64 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
PARTIZAN 110 : 63 crvena zvezda ZENSKA KOSARKA
(Insajder, 10. april 2011 17:53)

Zaboravio si pobedu u skvošu, i to je vrlo praćen sport kod nas...

Ludi navijac

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto igraci Partizana trce i skacu na strelce, grle ih ljube. Treba to da rade sa sudijom Mazicem. Mnogo je zasluzniji za pobedu nego igraci. E sada da vidim komisiju za sudjenje. Da li ce biti smejurije. Ide derbi. Nece li Mazic ili Jovanetic ili Vukadiovic. Treba se na vreme osigurati.

realnost

pre 13 godina

ovo je toliko bilo ocigledno!!! 5 hiljad ljudi je skandiralo LOPOVI LOPOVI... a oni su objektivno videli sve,ali posto je u pitanju partizan onda je lako reci da su svih 5 hiljada zvezdasi i da su placeni...

Grobar do groba

pre 13 godina

Al to boli.Hahahaha.Boli li boli.Pa cime bi ste vi ostali igrali u evropi,sem Partizana.Igrala i Zvezda nekoliko godina pa cesto ispadala,a tek ostali.Budite realni.I treba da nameste kada im se nemozete suprostaviti u nicemu.Samo ste krivi kad ste nesposobni.Pa u derbi vas je Partizan pustio da pobedite nego niste sposobni da date vise od jednog gola.

ams

pre 13 godina

Nemam reci... Bukvalno sam bez teksta posle ovog. Na kakav nacin osvajate titule, ne bi im se radovao niko ko makar zrno morala nosi u sebi. Najklasicniji kriminal, mafijanje, silovanje zdrave pameti dok svakoj zdravoj osobi ostaje gorak, gorak osecaj u ustima. Tuzno da tuznije ne moze biti.

Serdjo

pre 13 godina

A da se uvede pretplata za Partizan!!! Tako to ide, mnogo neznanja, laži, pljački, srednjoškolaca na čelu i eto pretplate. Napred zlotvori i nesposobni Srbija vas voli i gura napred!!!

Darko-UE

pre 13 godina

Onaj penal sto je sviran za Spartak u proslom kolu je kriminal,to brat bratu ne bi svirao,a ovaj danas je klasican penal sto se sudi blizancima na to smo valjda navikli!!!

radujte se, glodari

pre 13 godina

partizani odavno istichu da im je najsladje kad ovako pobede. umeli su i da izjave pred derbije "veoleo bih da pobedimo 1-0 iz penala u poslednjem minutu!".
i posle neko kaze da smo svi isti - e pa nismo!
ja volim kad zvezda dobija 5-0, ovakva sramota kad se desi (a deshava se, da se ne lazemo), osecam se kao da smo izgubili.

Nex

pre 13 godina

Joooj sto volim sto je bio penal, ako nesto volim vise od penala to su dva penala. Ala ce da boli, bruka. Inace, kada govorite o kradjama i sudijama, setite se vaseg pobedonosnog gola u Subotici, tj. ofsajda, samo da vas malo podsetim. Ajd sad laku noc.

Gale

pre 13 godina

Ovo sudjenje je za zatvor , ne dosudjeni penal kod ciste ruke u senaestercu Partizana za Spartak i teatralan pad Ilijeva je stvarno mnogo za jednog sudiju koji sudi iole posteno ozbiljnu ligu. SRAMOTA !!!

Ivan

pre 13 godina

Spasao Tomic? Bice pre spasao Mazic i ako neko hoce da napise nesto posteno sredio Tole. Ocigledno da ce ovako da bude do kraja prvenstva. Derbi ce opet da sudi neki jovanetic...
a posle se kuka se zasto Djenova i priziva se Platini. Platini da ista radi vi ne bi smeli ovako da kradete...

vladimir

pre 13 godina

Ovo vise nema nikakvog smisla!Zasto se uopste igra,zasto igraci treniraju,trose se pare kada se titule osvajaju na ovako sramotan nacin.Ovo sto se danas dogodilo samo je potvrda da su se neki ljudi vec dogovorili da partizan mora da bude prvi.

Ivan

pre 13 godina

Da bar imaju neki rezultat pa da razumem zasto Karadzic namesta da partizan igra LS, ovako sa 0 bodova u LS ovaj lopovluk mi zaista nije jasan?!!!

moraće na kraju da radi onaj bez licence :-)

pre 13 godina

Ponovo Mažić!?
Bruka i sramota kako navučena 3 boda, hoće li iko reagovati u ovoj jadnoj JSL?

Sasa

pre 13 godina

Moj predlog je da se "Toletove zvezde" nebi mucile do kraja prvenstva da se sve utakmice partizana registruju 3:0 u njihovu korist.LOPOVI!

Boban

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas samo da kazem ovo. Prvo penal za partizan je bio mada mi je zao,drugo slobodnjak je prestrogo sviran i na moju zalost majstorija Tomica.Jedina sporna situacija po meni je cist kao suza penal za Spartak kod rezultata 1:0, e to je to protiv cega se moramo izboriti.Napred Zvezdo da ih ponovo dobijemo 23-eg.

el gladijator

pre 13 godina

Setite se šajbera gani, setite se sudije Šipke, setite se Babarogića, setite se Miljanića... setite se vašeg pobedonosnog gola iz ofsajda baš protiv Spartaka
sve se vraća gani, sve se plaća...

Objektivan navijac

pre 13 godina

Da je sudjenje posteno i Partizan i Zvezda bi se relno borili za 3 mesto. Iskreno mi je zao Spartaka jer su momci igrali dobro kao i dosadasnji deo prvenstva. Prvi put u zivotu necu navijati za Partizan nego za Vojvodinu. Kada bi uspeli da pomrse racune ovima iz Humske i Ljutice Bogdana bilo bi super.

BNS

pre 13 godina

Vidi se da nije bio penal ,kod slobodnog udarca golman Spartaka je mogao da odbrani ali nije (e moja Srbijo),a na kraju utakmice navijaci skandiraju Lopovi,Lopovi,Lopovi posle 3 sekunde RTS iskljucuje ton ,sto?Nek svi cuju atmosferu i sta misle o ovoj utakmici!E to je istina.

Ivan_Nish

pre 13 godina

Zvezdasi se ponadali, mogu da zamislim koliko su pobesneli kada je Tomic zabio golcinu!!Milo mi je ponajvise zbog toga a sa druge strane sam razocaran zato sto je Partizan na krilima sudija dosao do pobede!Ako vec Mazic nije svirao penal pri rez 1:0 za domace kada lopta pogadja u ruku defanzivca gostiju onda nije ni kontakt nad danas slabim Ilijevim trebao da okarakterise kao penal.Ipak, budimo realni, Zvezda takodje ima slicne utakmice kao ova danas, ocigledno je da blizanci guraju silom pa ko gura vise ali braco Zvezdasi, pokazite u derbiju da ste bolji, ide mec na JNA, pobedite sa 2 gola razlike(zbog medjusobnog skora) i zapusite usta svima!Koliko godina nije sviran penal za PArtizan u derbiju?Koliko penala je prosle sezone imala Zvezda a koliko Partizan?U celoj prici niko nije naivan a ponajmanje Zvezda.Jedina Zvezdina karta do titule je znatno bolja igra od kad je tu Prosinecki dok je Partizan u ocajnoj formi.U svakom slucaju bice jako zanimljiv derbi, ponavljam, pobedite Partizan u derbiju i imacete argumente za pricu o trofejima.

Bojko

pre 13 godina

Kakva prevara..Partizan ne samo da nije trebalo da pobedi nego izgubi..Spartak ih je totalno nadigrao ali dzabe kad Mazic svira nepostojece penale...Ako je trebalo da bude penal onda je to u 60-nekom minutu kad je igrac partizana igrao rukom

Nino

pre 13 godina

Žalosno. Jedini lijek za ovakve stvari je sudijama koji nešto ovako urade zabraniti da ikada više sude. Kako ih nije sramota? I sada će da kažu kako je to fudbal i greške se deševaju a sudiji dvije utakmice zabrane. Iz godine u godinu smo sve jadniji i jadniji. Najbolje je da se u Srbiji prekine igrati fudbal a Partizan proglasi za vječitog šampiona i da im se počasno dodijeli titula prvaka Evrope.

DOKLE VIŠE????????????????

3D

pre 13 godina

Kako vas bre nije sramota !!! Da ljudi placaju skupe karte da bi gledali namestenu utakmicu !!! Jadna ce vam biti titula ako je osvojite !!!

Realno

pre 13 godina

Da, bas ih je Tomic spasao... Stvarno je bruka i sramota kako su pobedili, slobodno sudijsko uverenje za stopovanje rukom, ali nije za namestanje noge. To su ih verovatno castili jer danas crnokosuljasi slave dan kluba kad su njihovi proglasili drzavu...

pogrebnjak

pre 13 godina

Nije mi drago sto smo ovako dobili,smatram da ono nije bio penal ali neretko se desavalo da se i zvezdi sviraju jos i gori penali,secam se zvezdine utakmice na marakani sa Smederevom kada igac zvezde pada van kaznenog a sudija svira penal ili kad Kadu prima loptu rukom i posle toga pada i dobija penal,tako da je komsijama bolje da se ne javljaju.

Zahvalan komsija

pre 13 godina

Skoro 600 komentara sto je Partizan pobedio sa 2:1 a trebalo je sa 2:0. Ciganija se skroz promenila, prati, analizira i podrzava komsije. Hvala komsije ali nemojte preterivati, psujte malo u sebi, u sebi, u sebi....

the Stig

pre 13 godina

Partizanovac sam, i zaista je smijesan nacin na koji dosudjen penal. Pa Bjekovic ne bi svirao onaj penal od sramote. Ali moram priznati da mi je malo drago zbog ovakve pobjede samo zbog Lukica i njegovih istomislilaca. Vjerovatno im je jako lose sada.

az

pre 13 godina

Odmah da kazem da sam Partizanovac ali ovakvom igrom mi ne zasluzujemo ni titulu ni kup. Muka mi je kad vidim ove baletane kao sto su Babovic, Vukic i Ilijev. Gde je nestala ona igra kratkih pasova koja nam je bila na velikom nivou. Ja sam da igraju mladi igraci pa sta bude jer ovo vise nije ni za gledanje.

sašo

pre 13 godina

skup je Moreira sa 200000€godišnjom platom,e sad se vidi da je klasa od igrača za našu ligu!Upravo Partizan gubi sa 1-0,da li titula vredi 200000€ ili su upravi sladje pare?

Sramota

pre 13 godina

Kako vas nije sramota grobari?Pa vidi se da je utakmica zatvorena cim Mazic sudi..Od penala ni govora onda jos dva nepostojeca slobodna udarca da bi se dao gol iz prekida prvo u 75 onda u 91.

Kupili ste titulu to znaju svi .

Bane

pre 13 godina

Karadzic je za najteze gostovanje postavio svog sudiju Mazica..I Mazic je svoje obecane ispunio doneo je Partizanu 3 boda tamo gde nisu zasluzili ni bod.

nlo!!

pre 13 godina

ovo je strasno!!! Mazica i kompaniju u zatvor i zauvek proterati iz fudbala. Publika je sve rekla ,nema potrebe komentarisati,ljudi ovo danas je bilo ZA ANALE!!! BRUKA SRBIJO!!!

zoki

pre 13 godina

Zamislite sta tek rade kada nema prenosa.Ovako nije otimao ni Arkan ma ovo nema ni u Kolumbi.Taj MAZIC je sudio pre mesec dana LIVERPULU.

Dejan

pre 13 godina

Hahaha,jeste da sam grobar,ali kada je svirnuo penal izvrištao sam se ! :D
(Wany, 10. april 2011 21:29)

Verujem da jesi,ali od muke.....brate cigane...

Чеда

pre 13 godina

Ово је навећа судијска крађа последњих година. Пенал поклоњен а после се сваки пад играча Партизана свира као фаул и сваки аут је аут за Партизан по аутоматизму

Ja sam neobjektivan

pre 13 godina

Grobari da vise nikada u buduce ne komentarisete penale koji se sude Zvezdi. Gle cuda jednu od bitnijih utakmica sudi osvedoceni prijatelj Mazic. I on nista ne prepusta slucaju. Do kraja ce da navlaci slobodne udarce sa 20 metara. I posle pricajte nebuloze da sudije odredjuje Babarogic a tn radi Zoran Petrovic. Stariji znaju kako je sudio i kome je bio naklonjen

Jovan

pre 13 godina

Bravo sampioni,a ako vas nije sramota grobari onda svaka cast i treba da osvojite titulu.treba svi da se povuku i ostave partizan da osvaja titule.BRavo za Spartak

све се враћа

pre 13 godina

Ово ти је да ти се огади фудбал!Срамоте једне јева чекам да вам дође Роби да вам очита лекцију тад вам неће ни свети Толе помоћи проћи ће и овај лоповлук јер све се враћа-све се плаћа!Да сам гробар било би ме срамота...

Ima boga

pre 13 godina

Ajde sto je penal onakav sviran, navikli smo to kod Partizana, ali ljudi moji da li ste vidjeli prekrsaj nad Sasom Ilicem u 93 minutu? Mene bi bilo sramota da onako padnem, a jos vise da ga sudim. Cestitam igracima Spartaka, igrali su posteno, ali dzaba.

Milan Sd

pre 13 godina

Svaka cast na sprdnji i kradji ove utakmice!!!!!!!!!!!!!!Zar sme sta da kazu veliki poznavaoci Bjekovic i mali krojac.....A i crne sudije na celu sa vrhom piramide mazicem-BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!!!!Ako ovako treba da se osvajaju titule-onda uzivajte na laznim lovorikama!!!!!!!!!!!!!!!

igor

pre 13 godina

A to što je pre dve utakmice sudija dao Bajkovići SAMO ŽUTI nakon faula van 16 metara, nikoga sada ne zanima, jel da?

Imam 32 godine, i svedok sam da se zadnjih 20 godina Zvezdi i Partizanu svira svašta, i uvek je onima koji ne uzmu titulu krive sudije i "namešteno prvenstvo". Vama su svirali kriminalne penale u prošlosti (Kadu protiv Jagodine prošle sezone, ako se neko seća čuvenog penala nad Đokićem protiv Smedereva, a faul bio na 19 metara, ali titula je morala da se uzme...). zato ako ko ima pravo da se žali to su Vojvodina i ostatak lige, Zvezdaši treba da se pokriju i ćute!

Lično, mislim da je Partizan za klasu bolji od svih ovde, a ovakvim vakvim suđenjem najviše gubi domaći fudbal, niko drugi!

obraz đon

pre 13 godina

Očekujem crnog bika sa komentarom, baš nas briga samo rezultat se pamti.
Krađe su vam u krvi od 41. kada ste krali igrače po čitavoj bivšoj Ju do dana današnjeg!

Vise nego objektivan Grobar

pre 13 godina

Bio sam na utakmici sa zapada pratio desavanja i sta reci a ne zaplakati na ovaj fudbal koji se danas igrao i igra se svakog vikenda u Jelen Super ligi(Ne znam zasto se i zove SUPER)!Prvo poluvreme toliko dosadno,bezidejno,bez suta,driblinga..icega sto fudbal cini zanimljivim,sreca pa je vetar duvao inace bi zaspao!Drugo poluvreme za nijansu bolje od prvog!Pored napucavanja lopte u stilu samo da nije kod mene,pored sudijskog navlacenja za Partizan ne zapadne za oko nijedan igrac crno-belih gde su toboze svi bivsi,sadasnji ili buduci reprezentativci vec kapiten Spartaka koji im je svima pokazao kako se igra ,faulirali su ga gde i kako su stigli bar 10-ak puta ,i broj jedan od stopera Spartaka(broj17),ostali nista posebno !Sve u svemu jedna uobicajena dosadna Jelen superligaska utakmica koja se zavrsila nezasluzenom pobedom Partizana.neresno bi bilo najpravednije !Uzgred zaista majstorski slobodnjak Tomica !

neshapfc

pre 13 godina

A svi ovi koji vise nece gledati domaci fudbal a koji svake nedelje gledaju Partizan na tv-u. ce se vec sledece nedelje javiti sa komentarima, ali sa drugim nadimkom kako vise nece da gledaju kako je to sramota i tako u krug a sve zbog kompleksa i zavisti koliko smo bolji od njih! Nastavite da gledate i da nas mrzite to nam je hrana.

Peđa

pre 13 godina

Već drugo kolo za redom se ne svira penal, kad igrač partizana igra rukom u 16m. Prošlo kolo Radu, evo danas ni Spartaku.
I to sve uživo na javnom servisu...ALO BREEEEE???

Slobodan

pre 13 godina

O brate, rodjeni...imali kraja ovoj Penaltizanovoj kradji...?!
Tužno je biti navijač Penaltizana, ne možeš (pod uslovom da imaš obraza) ni da se raduješ kada tvoj tim pobedi...

Uros

pre 13 godina

Kad moze igrac Spartaka da zvanicno izjavi kako mu je drago sto su uzeli bodove Partizanu, da pomognu Zvezdi koja je "pravi srpski klub", onda moze i ovakav penal... A evo ga u 93. minutu formular za saopstenje :))

Gile

pre 13 godina

I zasto posle nema publike na stadionima? Pa nece ljudi da gledaju ociglednu KRADJU, pitam se samo dokle vise, bre?!? Pa ako Partizan mora da uzme titulu, neka mu je daju odmah na pocetku prvenstva, cemu ovakvo izivljavanje nad drugim klubovima? Sve dobro sto su pokazali igraci Spartaka uspeo je da svojim blago je reci pretencioznim sudjenjem upropasti sudija koji ne bi trebao vise da sudi ni opstinsku liga ako ima i malo pravde u ovoj zemlji... Strasno, sta vise reci...

novica

pre 13 godina

danas je sva ona nada da ce srpski fudbal uspeti pala u vodu ,sramota navijac sam vojvodine ako je to uopste vazno , sledece nedelje mogu navijat koliko god ocu za vosu kad se tu pitaju neki ljudi koji su iznad nas!!!!!!

srdjan

pre 13 godina

koliko puta mora biti bolji recimo Rad od Partizana,C.Z. i Vojvodine da bi bio prvak?Sramota je kolko se navlaci na stranu Partizana,Zvezde i Vojvodine i to bas tim redom.Dakle ko ima najvise para njemu su sudije naklonjenije.Sramotno.

nenad73

pre 13 godina

Vrlo interesantan podatak. Niko od onih koji se zale na regularnost penala nije video ofsajd kod gola Spartaka! Selektivo slepilo ili navijacka zaslepljenost odlucite sami!

mita

pre 13 godina

najsmeshnije je shto se partizanovci raduju ovakvim pobedama, ali to je u skladu sa njihovim poimanjem PRAVDE za koju se toliko "bore" transparentima na tribinama.
pravedno je gaziti choveka do smrti, zashto onda ne bi bilo pravedno krasti na ochigled tv kamera ?

Saca

pre 13 godina

Znam da vam je teško što je gol postignut u 93 min. ali smirite se malo, zar je moguće da vas je Lukić toliko napalio da možete biti prvaci, vi sve utakmice da dobijete a mi 3 da izgubimo i onda bi rekli, e to je pošteno.

Miki

pre 13 godina

Sad ste kao svi bili na stadionu i sve lepo videli,pa brze bolje kuci da pisete komentare o velikoj kradji.Koga bre lazete?
Da je tako bio bi stadion pun.Vise vas je ovde nego na stadionu.
Tri boda se pisu,a sve ostalo zaboravlja pa se vi dalje lozite i svadjajte ko je veci ili manji lopov.

BaneFromDaHood

pre 13 godina

Sve je to OK, loše suđenje, namešteno sve, ovo ono....

Ali meni samo nije jasno je l' sudija kriv što je tomić pogodio sam ćošak gola?

Zbog takvih poteza se i dobijaju utakmice....mogao je lik da omaši samo tako i onda ne bi bilo toliko prašine zbog suđenja,....

шта људи пишу....

pre 13 godina

Овај коментар, што каже да играч Спартака "спортски признаје да је направио пенал", мени уопште није јасан. Ја сам на снимку видео да се играч који је "направио фаул" у неверици хвата за главу кад је схватио да је судија свирао пенал. Е сад, како неки Гробари то виде као признање кривице, ја стварно не разумем.

heineken04

pre 13 godina

za koju Srbiju da brani golman Spartaka, Aleksić? za srbiju u kojoj mora da primi gol iz nepostojećeg penala? uzmi dečko nečije državljanstvo i beži...

VrscanIN

pre 13 godina

Pa ovo je smesno .... ako ce ovako da osvoje titulu i da se na kraju godine hvale, onda ne treba igrati uopste, nek im se preda pehar odma a sudije koje ovako sude odma diskfalifikovati bez mogucnosti ponovnog sudjenja u bilo kom rangu.

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

A priznajte da ste se ponadali:):):):):):):)....
setite se smo vaseg gola iz ofsajda u 90 minutu u Subotici ...i TISINA molim....na mrketig se ne dobija titula!!!

diskretni heroj

pre 13 godina

maaa sta ima veze,sklonite ogledala iz prostorija,iz kuca,ne gledate se u retrovizor,treba cesljati osmeh u istim nakon ovakve pobede, kristalno jasne, zar ne?

cz

pre 13 godina

ipak taj penal nije toliko sumnjiv mada su krađe u korist partizana nebrojene .pitanje je da li je igrač spartaka nagazio ilieva a i ako jeste da li je simuliranje bilo preterano.

valencia

pre 13 godina

Ово је криминал. Партизан може довести Вејна Рунија у напад и опет неће ништа урадити јер везни играчи или испуцавају лопту 20 метара унапред па где падне-падне, или њих тројица комбинују у 2 метра простора. Ови из Спартака ладно могу само да стоје у месту и лопта ће кад тад доћи њима у ноге...

Ja

pre 13 godina

Ovakvi penali se sude samo Zvezdi i Partizanu u nasoj ligi.To je realnost,ko ne zeli da to prizna nije realan.Ova dva kluba MORAJU da pobede,a ovi momci iz protivnickog tima treba da se izuju i sednu na travu i gledaju.Ko njih sisa,njihov trud,ko im je kriv sto nemaju nekog da im sredu da zaigraju za nasa dva najveca tima.

Jedino objektivno merilo

pre 13 godina

U Evropi se prosle sezone videlo ko koliko vredi, a videce se i ove. Sve ostale price su skupljanje jeftinih politickih poena.

Dragan

pre 13 godina

Не разумем зашто су љути навијачи комшинице,па ту је следећа сезона...,како оно каже Ђенка - и ти ћеш куме, само сутра...

Ko o cemu k..va o postenju!

pre 13 godina

Ovde se prica o nekom penalu, a nisam video da su se igraci Spartaka preterano bunili... Zvezda je u Subotici postigla gol za pobedu iako je njen napadac bio u ofsajdu bar 5 metara.
P.S. A sto se tice Toleta, ni ja ga preterano ne volim jer covek nema veze sa fudbalom, ali Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao "svog coveka" za predsednika Fudbalskog saveza za razliku od Zvezde... Mozda gresim...

iskreni grobar

pre 13 godina

Ovo je dosad navidjeno,cak i na nasim terenima,sramota!Fudbal najbolje oslikava stanje u drustvu.Samo mazohisti posle ovoga mogu gledati domaci fudbal.Ne treba mi ovakva titula!Pozdrav svim pravim zaljubljenicima u fudbal,za koga god navijali.

oxydant

pre 13 godina

Nije Tomić spasao Partizan nego sudija koji je izmislio jedanaesterac,umes to da je dao žuti karton Ilijevu! Ništa novo u našem futbalu.Gledajte:na utakmici BSK-Inđija,prisutno 50 (pedeset)gledalaca!

pinoche

pre 13 godina

Bruka... Stvarno ne znam da li u ustavu postoji neka preambula po kojoj Partizan mora da osvaja bodove, ali ovo je ipak previse... Sad mi je jasno i zasto je Mazic dobio sansu na evropskoj sceni; zato sto je izuzetno dobar poslusnik... Sramota...

BANE

pre 13 godina

mislim da je krajnje vreme da sudije budu iz susednih drzava jer ovako nekoristi nikom.degutantno je gledati vise utakmice u kojima se zna da ako neide partizanu tu su sudije.protiv rada sada spartaka a bice i na derbiju ako treba.sramota,karadzicu podnesi ostavku.

Vlatko

pre 13 godina

Ceo stadion navija 'LOPOVI, LOPOVI...'. Svi smo ludi i svi se pravimo da nismo videli i da neznamo. Ovakvo sudjenje je glogov kolac za pokojni srpski fudbal. Zelim vam jos sto ovakvih titula a mojoj Zvezdi ni jednu ako je ovo nacin...

Nikola

pre 13 godina

Braco Grobari, ovo nista ne valja! Na stranu to sto se '' vecitima '' uvek svira pomalo na njihovu vodenicu, igra nije na nivou koji se ocekuje od ubedljivo najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Nekako su mi na terenu ko prave '' seke perse '', kao devojcice. Nadam se samo da ce ova pobeda uz efektan pogodak malog Tomica ipak psiholoski uticati na nase igrace i da ce u nastavku prvenstva pruzati daleko bolje partije. a poruka za one sa druge strane brda : a jeste li se ponadali? He he he he

Radeni

pre 13 godina

Muka mi je vise od ovih RTS komentator. Na kraju utakmice rece covek "Partizan je dao gol u poslednjoj minuti u devedesettrecoj odnosno u poslednjoj minuti nadoknade" a ovi igrali skoro 96 minuta. Smesno.

pancho villa

pre 13 godina

* Looopoooviii .......orilo se Suboticom, da li su mislili na ovu garnituru ili onu sa Bjekovićem i Zečevićem ........u stvari - nebitno , isto je to ....

Ivan

pre 13 godina

@ el gladijator
Ne znam sto uvek toliko pominjete Sajbera. Sajber je ponistio celo zadnje kolo jer je bilo vise nego ocigledno da je sve namesteno, svaka utakmica koja je nesto odlucivala. A onda je na to ponovljeno kolo Zvezda izvela drugi tim i izgubila a vi niste hteli ni da igrate i tako ste ostali bez titule, privremeno, jer su vam je posle vratili!
Ove sudije ne pominjite, jer samo se seti spasica i jovanetica od pre par godina, a kad vama treba i ovo je umeo da bude ofsajd:
http://www.youtube.com/watch?v=LHtYN61uHYA

Bota

pre 13 godina

Igra ocajna. Posle danasnjeg izdanja fudbalera Partizana,ocigledno da igra protiv Zvezde nije bila taktika trenera , vec nemoc.Ja sam mislio da stranci treba da donesu prevagu nad domacim igracima,ali kod Partizana cisto sumnjam da je tako. ACO ODLAZI.

Grunf

pre 13 godina

Navijam za Partizan, ali mi je zao Spartaka. Nisam dobro video dal je penal postojao, ali najmanje prava da pricaju o kradji imaju zvezdasi, jer je istom tom Spartaku vas Kaludjerovic dao gol iz ofsajda sto je direktno uticalo na krajni rezultat.
I nikom nista, sudije dobile negativnu ocenu, a zvezdasi srecni. E, pa sad se vratilo, steta samo za Spartak, bas dobra ekipa.
Ko ne veruje, evo dokaz:

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/105881/Gol-Kaluderovica-neregularan-sudijama-negativna

CrnoBeli

pre 13 godina

" Aj' se kladimo da ce Partizan izjednaciti iz penala i na kraju pobediti golom u poslednjim minutima?
(Stefan, 10. april 2011 17:03) "
Stefane,provaljen si-ovo pises,nakon sto je utakmica zavrsena. Mizeran pokusaj,pretpostavljam,casnog delije.

pix

pre 13 godina

nije dosudjen cist penal za spartak!!! igranje rukom igraca partizana.. a dosudjen penal partizanu, onaj koji se svira u selskim ligama domacinu!!!! dokle vise ovo... ?!!?!!!!!! zvezdo igraj pa ko zna mozda jendom i kiksne neki sudija...

Krle

pre 13 godina

U Srbiji nikada nijedna kradja nije sankcionisana vec je opravdana nekom prethodnom kradjom koju je pocinila ONA strana koja optuzuje i tako u nedogled, polako ali sigurno srpski fudbal nestaje u zivom pesku srama i javasluka...

ha ha ha

pre 13 godina

Ne vidim razlog zasto se kod nas uopste i igra fudbal kada se na pocetku zna ko ce biti prvi.Mogli ste da namestite ali da to bude sa stilom,da niko ne zna.A ne ovako providno.Zato Karadzicu ODLAZI.Ovo je sve tvoje maslo.

Posao za istražne organe i MUP

pre 13 godina

Nije ih spasio Tomić,nego Mažić,što je za svaku osudu,da ovako tendeciozno neko sudi a cela Srbija to gleda.Tole napolje iz fudbala sa celom svojom svitom.

s t v

pre 13 godina

Najinteresantnije je kada lopovi kukaju zbog krađe.

Pa, zar mislite da jedino vi znate i možete da ...

Vaša je sledeća sezona, po navici.

Jel se prepoznajete u naslovu? :)

pre 13 godina

Rutinska pobeda šampiona. Jedino što će navijači FK SS malo više da se nerviraju od planiranog. :) Mnogo mi em milo, em drago. :)
http://www.partizan.rs/spartak-zlatibor-voda-partizan/

zvezdaterac

pre 13 godina

treba biti realan i priznati: sudija nas je pogurao.....al komšije, najlepše vas molim nemojte VI da mi pominjete poklonjene penale, stvarno nema smisla............

el gladijator

pre 13 godina

Setite se šajbera, setite se sudije Šipke, setite se Babarogića, setite se Miljanića... setite se vašeg pobedonosnog gola iz ofsajda baš protiv Spartaka sve se vraća, sve se plaća...

Zuki

pre 13 godina

Babovic, Ilic, Vukic. Prvotimci sampiona Srbije i ucesnika Lige Sampiona 2010. JEDAN duel nisu dobili u prvom poluvremenu.
Ko ti sastavlja tim Stanojevicu?

Bozo Komazec

pre 13 godina

Karadzicu upropastio si fudbal!
Eto ti odgovor zasto nema publike na stadionima!
Jel bi vi isli u bioskop da znate kraj filma?
Zalosno... :(

Sima

pre 13 godina

Muka mi je od ove Partizanove šampionske igre a i od mediokriteta i lopova u upravi FK koji nisu potrošili ni dinara za pojačanja a zaradili su 10 miliona evra u LŠ.

Bosko

pre 13 godina

Drage delije :D
jedini kriminal danas je bila igra Partizana, stvarno su losi bili, a pobeda je cista ko suza ma koliko vi zeleli da to nije tako...
Realno, Zvezda je sve bolja, sto me raduje, manje zbog prvenstva ili trofeja, vise zbog utakmica u Evropi... Nadam se da ce i Vojvodina sledece godine da pokaze u Evropi mnogo vise pa najzad da nam se taj koeficijent poveca...
Kada nas prvak bude isao direktno u LS, tad ce titula da bude bitna, zasada stvarno nije bitno ko ce biti sampion...

ja

pre 13 godina

Koja losa igra

Ovo pisem u prvom poluvremenu. Stanojevic i njegova taktika - Sasa Ilic igra krilo, Babovic dribla sam sebe, sve to sporo izgleda...

A brzi igraci Adija, Brasanac, Kamara, Scepovic mu sede na klupi.

Djukic je jednostavno bio kralj, covek je uvodio mlade igrace Obradovica, Tosica, Jovetica...tad nam je i igra bila najbolja. Dzabe nama iskusni igraci ako se vuku ko babe

kion

pre 13 godina

ahahahah,pa da li je moguce da je ovako ruzno namesteno prvenstvo?
znam da jeste,,al ovako ruzno,,,pa to nije normalno!?
70min penal za partizan,i komentar strucnog komentatora: PA VIDITE DA MOZE DA SVIRA PENAL,TO JE SAD SUDJENO A SUTRA CEMO PRICATI O TOME!!!
a u pozadini se cuje,,,lopovi,lopovi,lopovi!

Misko-kv

pre 13 godina

Poceo penaltizan,tuga jad i beda,partizan ne bi dao tri dana gol da ne igra sa 12 igraca,nije smesno vec jadno od igre partizana do sramnog sudjenja.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Verovatno ce Partizan opet biti prvak, ali ovakvom igrom i zalaganjem to nezasluzuje. Toliko od velikog Partizanovca jos od doba Moce Vukotica, Nenada Stojkovica, Ace Trifunovica...Stanoje - mislim da je dosta...

Milosavac

pre 13 godina

Ovako mogu samo da pobede Partizan i Zvezda i niko vise. Zato su topovsko meso kad izadju u Evropu mogu da pobede tamo neke irce fince. Cak su i Gruzijci za njih velesila a kamoli Ukrajinci.

Alex

pre 13 godina

ljudi ... hajde da ugasimo partizan i zvezdu i napravimo nove klubove ispočetka. to smo već jednom radili i prošlo je ... ovo stvarno više ništa ne valja i šanse nema da može da se popravi.

PFC

pre 13 godina

Stanojeviću, pa šta je ovo?! Gde je onaj Partizan koji melje protivnike i koji diktira tempo?! Koga bre vi lažete da nismo u krizi?! Gledao sam prvo poluvreme i razočarao sam se... Toliko bezidejno igramo da mi je muka da ih gledam! Prosto ne mogu da verujem da nam je problem da iznesemo loptu sa svoje polovine, čim nam protivnik pritisne zadnju liniju, odmah lopta leti u aut ili protivniku u noge! Tako je bilo protiv komšinice, a tako je i danas... Tri pasa nema šanse da povežemo! Nije mi jasna Stanojevićeva odluka da od starta igra Ilijev koji večito pravi 26 poteza više, koji je toliko slab i kilav da čim neko spusti ruku na njega, on odmah padne ili izgubi loptu. On je svoju karijeru završio! Pa isteraj ga napolje i pusti Šćepovića, ne kažem da je bolji, ali je bar mlađi pa će možda malo više da se potrudi da bi se dokazao! Sale ilić isto nema snage, a očigledno mu i ideja ponestaje pošto ga godine gaze... Mislim da je bio spremniji u prvom delu sezone... Babović je totalno bezidejan, svaki put kad je lopta bila kod njega morao je 2 sata da razmisli pre pasa ka napadaču ili gde već... Posle se čudimo zašto je Tejgo odsečen... Krila su nam mnogo usporena, a bakovi kao da se plaše da krenu odlučnije napred. Koliko god da volim Partizan, mislim da se na ovaj način titula ne uzima!!!

dokle vise

pre 13 godina

Stanojevicu.....izvedi Stefana i ubaci Miliju...bicemo mnogo brzi i konkretniji.... :(

p.s.ovo je tuga u kamenu....Vukic, Ilic, Petrovic, Babovic....sa ovom sredinom ne mozemo ni centar da predjemo, a kamoli i gol da damo...!
Stanojevicu...s'kim se ti grudvas?

Milan Ojdar

pre 13 godina

Dokle vise sudije sviraju bez odgovornosti? Kako ocekujete da neke ekipe ulazu kad nikada nemaju sansu jer ih sudije unakaze... PENAL, smesno....
Srbijo samo napred, zato u Evropi nikad nista neces uraditi jer se ovde sudi kako nigde...Uzivajte i samo napred, upropastite sve sa ovakvim sudjenjem!!!

Qaaph

pre 13 godina

Prvo da kazem da nije bio penal. Sad ce naravno da krene halabuka i teorije zavere, ali samo zelim da podsetim da je istom tom Spartaku Zvezda dala gol iz ofsajda od 3 m. Takva nam je zemlja, dva najveca kluba imaju protekciju i to je to...

PARTIZAN!!!

pre 13 godina

Jedino sto je sigurno, je da je Partizan u ocajnoj formi, nadam se da cemo se izdici i spasiti titulu...
Sto se tice same utakmice, penal verovatno nije bio, ali setimo se penala kakvi su dosidjivani njima, i kako su oni pobedjivali, pa evo cak i u Subotici, one 'slucajne' greske Aleksica, ili iste Pustinjakovica kada su igrali protiv Napretka i onog Lekicevog gola, setimo se penala nad Kaduom...Nemojte vi o regularnosti, molim vas...Ipak ono sto je sigurno da ce ova 3 boda mnogo znaciti u trci za titulu...
Zelim vam da izgubite veceras od Cukarickog.

Lopovi!

pre 13 godina

Pa jel' treba revolucija da se izvede da se prestane vise sa ovakvim stvarima? Drzava nas krade kako stigne, kradu politicari, lazu ministri, pa mozemo li bar u fudbalu da uzivamo, a da ne gledamo ovaj kriminal!?!? Sta se ovo radi u ovoj drzavi? LOPOVI LOPOVI LOPOVI LOPOVI!!!!

stipan

pre 13 godina

Najbolje bi bilo da se ni jedni ni drugi ne oglašavate o poštenju i nameštanju utakmica!!! Kako je jesenas Zvezda dobila utaklmicu u Subotici isto tako je sada i Partizan. Imam utisak da i fudbaleri Spartaka znaju da moraju da izgube. 60 minuta su i crveno i crno beli nemoćni da nam bilo šta urade, damo gol i onda jednostavno moramo da izgubimo utakmicu.

Mihailo

pre 13 godina

Stanojevicu,kao navijac Partizana zelim ti svu srecu ovog sveta dok sedis na nasoj klupi,ali ti sve vise pokazujes da imas vise srece,nego znanja i kvaliteta.Svima je jasno da se pojedini igraci guraju,radi svog interesa,ali to i nije tvoj interes.Njih ces prodati,a ti ces zbog istih zavrsiti ko zna gde kao trener.A ako je ovo sve tvoj izbor(mislim na igrace)deo tvoje taktike i tvoja vizija ultrofanzivnog fudbala(koji si nam obecao,kada si dosao)onda i ne treba da uspes kao trener!

Lord Alexandar

pre 13 godina

lupate da je bio ofsajd. evo vam pa pogledajte vas ofsajd protiv spartaka pa komentarisite kako je sve ok sramota
http://www.youtube.com/watch?v=ILh-Bcx1YAI

Babin_zub

pre 13 godina

"Da je sudjenje posteno i Partizan i Zvezda bi se relno borili za 3 mesto. Iskreno mi je zao Spartaka jer su momci igrali dobro kao i dosadasnji deo prvenstva. Prvi put u zivotu necu navijati za Partizan nego za Vojvodinu. Kada bi uspeli da pomrse racune ovima iz Humske i Ljutice Bogdana bilo bi super.
(Objektivan navijac, 11. april 2011 11:21) "
1.Ne stavljaj Crvenu Zvezdu u isti kos sa Partizanom.Zna se ko ovde voli da krade.
2.Kakav si ti to navijac kad navijas cas za jedne,cas za druge?

Partizan forever

pre 13 godina

Navijam za Partizan 20 i kusur godina,ali ovo što se radi u našem fudbalu od 1992. na ovamo je smejurija!!!
Zašto Partizan i/ili Zvezda ne mogu da izgube na strani kad zasluže da izgube???
1995. Zvezda dobije u Zemunu 1:0 golom Njeguša iz nepostojećeg penala u 95.minutu, 1999. Partizan dobije Milicionar u Humskoj golom Kežmana iz penala u 93.minutu(iako je nadoknada bila 1 minut)... pre 3 sezone Zvezda dobije Smederevo 2:1 golom iz penala zbog prekršaja van 16 m... i sad ovo- umesto da se Ilievu da žuti za simuliranje i lopta za Spartak- penal za Partizan!!!
Nemojte da se čudite posle zašto nas u Evropi guze Gruzijci,Kiprani i ostali... Partizan i Zvezda, i njihova vrednost(na bazi stare slave) se naduvava i preduvava, a javnost se primi na takve priče...
Da se razumemo Partizan i Zvezda imaju kvalitetnije igrače od drugih timova u ligi,ali ne toliko koliko to tabela pokazuje.Realno je da imaju isto bodova sa Vojvodinom i jedno bar 6-8 bodova manje...

ljuba radovac

pre 13 godina

Ovo više nema smisla toliko pomaganje sudija ,štampe i javnosti FK CZ I Partizanu prelazi svaku meru.Sudije na svakoj utakmicu natežu za njih da postaje tragikomično .Predlažem da ostali manji klubovima kojima je izgleda zabranjeno da pobede navodno dva naša najveća kluba osnuju svoju ligu ,a ovo dvoje neki igraju između sebe svake nedelje.

el gladijator

pre 13 godina

@Ivan
Pošto si verovatno klinac, i ne znaš da onda, po prvilima nije postojao termin "nije uticao na igru"tj. u momentu kada je Piksi dao taj gol jedan Zvezdin igrač, mislim Binić je bio ispred jednog Partizanovog igrača. Tada se po tadašnjim pravilima sudio ofsajd - svakako, a zvali su ga "pasivni", ali se sudio. Tek od pre nekoliko godina, uvedeno je pravilo da nema ofsajda ako se ne aktiviraš, kao što je u ovom primeru Binić. Inače gol je prelep, a jasam bio na tom derbiju i Zvezda nas je stvarno nadvislia u svemu

NA KOLENA

pre 13 godina

@OVO JE BIO ČIST OFSAJD, tole REAGUJ IZGUBISMO TITULI!!!!!
(munzekonza, 10. april 2011 16:49)
evo cist dokaz vase navijacke svesti
ps stidim se sto si iz mog zemuna!!!

Druskan

pre 13 godina

Stanojevicu,ovo sto si nam demonstrirao nije fudbal nego tuga.Babovic je olicenje tvoje fudbalske filozofije i jos kada ga ti fudbalski nadogradis onda on igra kao danas.Jos mu dodas tvoje vojnike:Petrovica,Tomica, Ilijeva...!UZASSS!!!Mene je sramota ovakvog Partizana!!!

Goran Tomić

pre 13 godina

Obzirom da sam mog prezimenjaka baš žestoko kritikovao posle prošle utakmice, red je da mu sad čestitam na prelepom golu iz ,,slobodnjaka,,!

Jagodina - Javor 0:1

pre 13 godina

Pobedi zvezda u Užicu, pa u sledećem kolu Sloboda uzme bodove u Jagodini, pobedi zvezda u Subotici, pa u sledećem kolu Spartak pobedi u Jagodini, pobedi zvezda na Banovom Brdu, pa onda Čuka uzme bod u Jagodini (prvi bod u prvenstvu)... Kako li je Javor odigrao u Jagodini u ovom kolu, zna li neko da mi kaže???

Ogist10

pre 13 godina

Ne znam zasto se dize ovolika prasina oko svega... Krajnje sumnjiv gol Spartaka, a sto se penala tice ja licno mislim da su svi elementi bili tu. Iliev je pomerio loptu, a igrac Spartaka ga je zgazio, a sve ostalo je na sudiji, a znamo svi kome ce sudije pomoci kad je 50-50 situacija... Cist faul kod slobodnjaka, i majstorski gol Tomica. Sto se tice produzetka, 6 izmena, valjanja po terenu, 4 ili 5 minuta je realno. Sto se ostalih timova tice, niko osim Partizana i Zvezde realno nema kvalitet (tj. para da dovede igrace) da igra u kontinuitetu, vec protiv PFK i CZ igraju sa 110%, tako je uvek bilo. Celo nase prvenstvo je vec postalo cirkus, tako da ce biti jos ovakvih utakmica, nemojte se nadati previse...

Aleksandar

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto vest nosi ovaj naziv. Ocigledno je da tomic ili mozda raca petrovic, nisu spasili partizan...Moje misljenje je subjektivno , naravno, ali mislim da bi bilo bolje da vest ima drugaciji, verodostojniji naslov.recimo , Partizan slavio u 91oj minuti. To je vec iskrenije

duledudule

pre 13 godina

sta se mi cudimo sto se namestaju tekme kod nas,dzabe mozemo da se nerviramo,pa pogledajte ove proklete zabare!?juventus dolazi stoti put iz 2 u 1,palermo cezena kvota na x 1.7,2 0 za palermo u 90tom,cezena ima dva igraca manje i daje dva gola...vidite..postoji i tole u italiji :)

ljuba radovac

pre 13 godina

Ovo više nema smisla toliko pomaganje sudija ,štampe i javnosti FK CZ I Partizanu prelazi svaku meru.Sudije na svakoj utakmicu natežu za njih da postaje tragikomično .Predlažem da ostali manji klubovima kojima je izgleda zabranjeno da pobede navodno dva naša najveća kluba osnuju svoju ligu ,a ovo dvoje neki igraju između sebe svake nedelje.

Radak

pre 13 godina

Kao i protiv Zvezde - ovaj sastav sa ovoliko penzionera i neznalica fudbalske igre je kao da imamo dva igrača manje od prvog minuta utakmice!!!!
Kad će to u klubu neko primetiti i u igru staviti mlade i borbene igrače željne dokazivanja!

kepi

pre 13 godina

pišem komentar na poluvremenu ,Ovde nam je isto bitan rezultat a kada ćemo da igramo fudbal? A gde su nam igrači za ligu šampiona koji prave razliku? Očigledno da princ teggo i Adija prave razliku ali suparničkoj ekipi

д.н.с.

pre 13 godina

Са оваквом јадном игром немамо шта да се надамо против Војводине.Немамо одговор кад нам притисну задњу линију и то је прво тренер Рада провалио а немамо ни плејмејкера-Моријера нам страшно фали.Данас смо срећно победили.Ипак похвалио би малог Томића који је унео са Адијом доста свежине.Све у свему ако овако наставимо не надајмо се ни купу а ни првенству поготово што за оба трофеја играмо против можда после Рада најјачим противником-Војводином која игра све боље и боље а немају притисак освајања трофеја.

spaske

pre 13 godina

Takva smo sorta,
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema 'Driblaj',
i nema 'Dodaj!'
vec samo ima:
'Dobro se prodaj!!!

realan

pre 13 godina

Sudije pomazu i jednima i drugima,samo sto se vise uvek bune oni koji su drugi na tabeli.Kad je Zvezda prva,bune se grobari,kad je partizan,onda Delije

Hanibal

pre 13 godina

There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
• a goal kick
• a throw-in
• a corner kick
Dakle, Zvezdin gol jesenas je bio regularan.

Goal kick je udarac koji izvodi golman sa 5 metara, tzv bekovska.
Throw-in je izvodjenje auta.
Corner kick je korner.

I jedino tada nije ofsajd.
Isah sutira na gol iz akcije sa dvadesetak metara.. Kaludjerovic i jos jedan igrac Zvezde se nalaze iza igraca Spartaka (dakle u ofsajdu) i ako se lopta ili odbije do njih ili stoje ispred golmana ili ih pak zakaci i promeni pravac odmah se svira ofsajd.
Ne znam kako je to po tebi gol regularan?
U ovom slucaju Isah sutira, golman brani a Kaludjerovic koji je bio najblizi golmanu u trenutku suta (dakle ofsajd) sprovodi loptu u gol.
Dakle, cist ofsajd.
Ti ili nauci engleski ili prostudiraj malo bolje ta pravila koja citas.

iskreni grobar

pre 13 godina

Ovo je smešno...

Trebali smo da izgubimo, ne da bi nas Zvezda stigla već da bi se dozvali pameti. Ne zato što nije bio penal, mnogi su i gori svirani ove godine, već da bi neko digao neki alarm u klubu! Ovako više ne ide, da budemo realni...

Aleksej

pre 13 godina

Prilikom serijala insajder o namestanju fudbalskih utakmica citirana je jedna izjava Dejana Savicevica koji je rekao: " I u Evropi se namestaju utakmice ali ne ovako prostacki i seljacki kao kod nas." Nemojte se sad vaditi na neke utakmice kad je zvezda "sumljivo pobedjivala", kad ste i vi to isto radili isto toliko puta. Zbog ovakvih s**** odavno i ne gledam nas fudbal

Dalibor

pre 13 godina

Ovo je iz zvaničnih pravila fudbalske igre koje je izdala FIFA:

No offence
There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
• a goal kick
• a throw-in
• a corner kick

Dakle, Zvezdin gol jesenas je bio regularan.

Što se tiče penala za Partizan:

"Direct free kick
A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any
of the following seven offences in a manner considered by the referee to be
careless, reckless or using excessive force:
• kicks or attempts to kick an opponent
• trips or attempts to trip an opponent
• jumps at an opponent
• charges an opponent
• strikes or attempts to strike an opponent
• pushes an opponent
• tackles an opponent
A direct free kick is also awarded to the opposing team if a player commits any
of the following three offences:
• holds an opponent
• spits at an opponent
• handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own
penalty area)
A penalty kick is awarded against a team that commits one of the ten offences for which a direct free kick is awarded, inside its own penalty area and while the ball is in play.

Dakle, ako se bilo šta od navedenog desi u kaznenom prostoru, to je penal (u ovom slučaju saplitanje).
Ljudi, zašto šaljete kometare, a nemate pojma o pravilima fudbala?