Ponedeljak, 28.03.2011.

22:06

Podignuta optužnica protiv Cece

Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Svetlane Ražnatović zbog sumnje da je protivpravno prisvojila novac od transfera fudbalera "Obilića", potvrđeno za B92.

Izvor: B92

Podignuta optužnica protiv Cece IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

mirko

pre 13 godina

Mislim da bi imalo smisla da se organizuje skupljanje potpisa da se prekine kampanja protiv Svetlane Ražnatović.Ako su patriotske zasluge kriterijum za to onda ih ona ima više nego Vojislav Koštunica,a bila je i supruga političara i velikog srpskog patriote.

Martin,Pirot

pre 13 godina

Bilo je i krajnje vreme,utaja poreza pre svega(a u ovom slucaju mnogo vise od toga) je kaznjiva strogo u svakoj drzavi ali ce je nazalost osuditi kao i Rodica tj "nagodice" se sa njom.Nego sta se ceka da se podigne optuznica protiv Miskovica?u cemu je on razlicit od Karica,jer nije osnovao stranku???

Bagzi

pre 13 godina

Ako je pametna poci ce mojim stopama. Kolika bi to bila naslada da ona postane svedok saradnik. Ali ona je vec u Australiji tako da je ovo malo verovatno...nazalost cele Srbije

shot

pre 13 godina

Ja sam za to da se Dzajic nestavlja u isti kos sa njom i ostalim kostaplerima .Dzajo majstore nedaj se znamo da si posten covek a ovo je sve da bi tebe naruzili i izjednacili sa Cecom i ostalim ...

Fan

pre 13 godina

@nista licno i ostali

Koliko minusa, gospode! :)
Bavih se nekom vrstom testa. Cim kazes da si fan i da volis Cecinu muziku, nadobijas se minusa. Zanimljivo. Toliko o opstepopularnoj toleranciji. Svi su kao tolerantni, ali ipak ne, a?
Razmislite, koji su razlozi zbog kojih zelite gospodju Raznatovic u zatvoru. Ako su pravi, valjani, u redu, vi ste dobri i pravicni ljudi. Ako je ipak razlog samo to sto vam se ne dopada sta i kako peva i kako se oblaci, onda duuugo, duuugo, razmisljajte o sebi.

Sto se tice konkretno tebe, ako ti posluzi moj komentar za azil, slobodno ga posudi.
Ali iza svega stojim. I prosli put je najpopularnija bila nakon zatvora. Cinjenica je da joj to dize popularnost. I ja cu ici. Iza toga stojim takodje. Znam sve pesme, imaM puno drustva koje hoce da ide. Moj slobodan izbor valjda.
A komentar - sto da ne krade ona kad mogu svi - nije to bilo opravdanje za nju, samo se to ja, vise onako, pitam. Ocigledno da ovde u Srbiji radi ko sta hoce, pa mi je bas svejedno hoce li i ona. Ako ce nesto da se menja na bolje treba da se menja iz korena, a ne od Cece. Ono sto treba da se promeni definisao je jos Platon pre nove ere.
Ako nije previse, citirala bih coveka.
"Sve dok filosofi ne budu kraljevi, ili dok kraljevi ili vladari ovoga sveta ne budu posedovali duh i moc filosofije, sve dok se ne spoje politicka moc i mudrost, i dok one obicnije prirode koje slede jedno od ovoga iskljucujuci ono drugo ne budu potisnute u stranu, drzave nece imati mira od ovih zala - a mislim nece ni ljudski rod."
Nema sta da se doda, genije je rekao.

A sto se tice pomenutog zapada, ne bih se ja uzdala ni u njega tako kao ti. Ni oni nisu poslusali Platona. Sve ti je to, moj prijatelju isto. Mozda je resenje da se selim na Capo Verde, ili tako negde. Ali samo mozda.
Svako dobro :)

Goran, Srbobran

pre 13 godina

Po broju komentara se vidi ko nam je ipak najvazniji na svetu. Razmislite da prenosite vesti iz Velkog Brata, pa da vam poraste broj poseta.
Nikad redovna zemlja ovo biti nece.

Jelena

pre 13 godina

Najzad!
Ali leksicki izbor u ovoj vesti je krajnje sugestivan: zasto b92 mora da se kompromituje koristeci reci koje nikako ne odgovaraju tonu i sadrzaju vesti? Zasto umesto "ukrala" niste upotrebili neki profesionalniji izraz?
Ovako je vest koju cekamo godinama predstavljena na jedan potpuno neprofesionalan nacin. Meni smeta kada jedini moj izvor vesti se spusti na nivo koji aktivno - i s pravom - kritikuje od kad postoji.

jagodinac

pre 13 godina

Hm , kako je ovo krenulo a sve mi se čini i protiv mog idola Palme , bojim se da ovi ne krenu da hapse i njegovog prijatelja Betovena.

Mile Politika

pre 13 godina

Vidim da bi joj neki ovde sudili zbog muzickog ukusa ili sto joj je suprog izmakao pravdi, ali na zalost ta "krivicna dela" nisu pokrivena krivicnim zakonom.

S' druge strane kad je vec u sudu mogla bi da gukne koju o Silerovoj.

Sto rekose LDP omladinci pre neki dan "PEVAJ" Svetlana.

pričam ti bajke

pre 13 godina

"kao predsednik fonda*Trece dete*od 1996 do njenog hapsenja 2003 nahranjeno,finansiski pomognuto i obuceno cca 6000 dece i zvanicno registrovano 2000 porodica,fond i dalje radi u Novom Sadu

Zikic Branislav"


Sem javnog saopstenja tog fantomskog fonda, za koji niko nikad nije upoznao nekoga koji je dobio od njih bilo kakvu pomoć, ne postoje dugi podaci

Taj fond kao zvanično registrovana organizacija ne postoji - možete da proverite na sajtu APR.
Nezvanične/ organizacije ne neregistrovane mogu da imaju račun u banci, pa samim tim da novčano bilo kome pomognu.

Nikad nisam u Novom Sadu video da je bilo neke akcije prikupljanja i slično.


Šta je taj fond zaista radio, to mogu samo da nagađam.

A ovo hapšenje Cece je samo sprdnja pred izbore, jer da su naše vlasti hteli da poštuju zakone, već bi drugačije bilo.

za Petar S:

za njenu zaradu od CDova, koncerata i slično - postoji Poreska Uprava - ako je zaradila, mora da prijavi i plati porez, inače ide u bajbok (u svetu na koji volimo da se pozivamo, svako ko utaji porez - ide iza rešetaka)

Trofejno oružje se isto mora prijaviti i ne može svako oružje da bude trofejno.

Ovo ne bih nazvao linčom - iako njeni nastupi su linč za naše mozgove - već cirkusom pred izbore.

...

pre 13 godina

@biberce nije me baš briga što su došli po nju jer ne volim njenu muziku. Baš naprotiv, volim što su došli po nju. To što ne volim njenu muziku nema veze sa tim

biloko

pre 13 godina

napad na cecu je napad na srbiju! Na sve što je srpsko , tradicionalno, ćirilično, mucavo, štucavo. Predlažem peticiju, nadam se da će akademici da potpišu. A,i mitropolit.

Goca

pre 13 godina

Najpre,moram da priznam da slusam njenu muziku,ne svu ali ima dobrih pesama,ipak sto se tice ovog procesa i malo dete bi posle insajdera o ceci,mnostvu svedoka a bilo je i onih premlacenih,shvatilo da nije nevina. Prijateljstvo sa Dacicem i Palmom a i sa Kostunicom i Ilicem joj je garantovalo neku vrstu zaledjine, pa ljudi tolike godine se iznose dokazi i proces je u najmanju ruku maratonski a ona peva li peva i potpuno je mirna. volela bih da je mirna zato sto je nevina al ipak mislim da je ta njena sigurnost i mirnoca kao i vera da je sve to ok,posledica druzenja sa gore pomenutom gospodom

zoran

pre 13 godina

Za g-dina Petar S.

"Sta ce njoj pare od fudbalera".

U svemu se slažem sa Vama 100%, osim u gore citiranom. Para nikad dosta, a ako su "na crno", još su slađe.

Ema

pre 13 godina

Cudan narod. Da je odluceno ne podizati optuznicu, bilo bi milion komentara pljuvanja vlasti i sudstva. Sad ne odgovara ni ovo. Neko cak smatra da je ovo sramota zbog "treceg deteta". Lako su se odricali malog procenta od Arkanovih "legalnih poslova". Sram vas bilo, obican ste narod a zalazete se za nejednakost u sprovodjenju zakona.

Petar S.

pre 13 godina

Naivno se nadam da ce je sud proglasiti nevinom (iako poznavajuci nase sudstvo sumnjam), pa da se jednom za svagda stavi tacka na ovaj LINC.

Prvo moram da kazem da u zivotu nisam slusao njenu muziku. Odrastao sam na new wave-u (jedno kartko vreme hevy metal), Ekatarina Velika, Parni Valjak, Sladjana Milosevic, Idoli, Riblja Corba, Bajaga,..itd, ali ovo sa time nema veze.

Odbrana bi trebalo da ima dosta lak zadatak.
Treba samo pokazati koliko je ona zaradila od ploca CDova, koncerata kod nas i u inostranstvu u zadnjih 20 i kusur GODINA.

Sta ce njoj pare od fudbalera.

A sto se tice oruzija, optuzba ima jako tezak zadatak da dokaze da na njima pise Cecino ime (figurativno receno), a ne arkanovo (moze biti i trofejno oruzije).

Sve u svemu smejurija od optuzbe, sa verovatno politickom presudom.

Srbin

pre 13 godina

Dolijala umetnica. A i bilo je vreme. U Pozarevac, pa nek joj tamo na koncert dodju njeni fanovi Kapitalac, Legijalista, Palmolive, Najskuplja srpska rec i Corbuljak. Sto ce to biti provod.

Lucky Number Slevin

pre 13 godina

Ovo se znalo godinama... Ali, zašto se baš sada "pušta niz vodu"? Gotovo uvek u ovakvim situacijama radi se klasičan "Kansas City Shuffle" http://www.youtube.com/watch?v=Dlc9pPeS2Q0 Dok mi gledamo na jednu stranu, na drugoj - npr. "ode" Telekom! Standardna procedura naših spin doktora...

белорог/тророг

pre 13 godina

Увек када се у овој земљи требају решити најозбиљније ствари, продаја Телекома или штрајк запослених у јавним службама, нама Власт (Баласт), подмеће овакве теме типа Џајић и Цеца..., само да нам се одвуче пажња од битнијих ствари. Па ови разни ријалити шоу програми, Гранд параде и друго су и измишљени и дозвољени само да би обичне људе оставили незапослене и да им се покаже да је једино важно у животу постати естрадни уметник (цела Србија у певаче), а да није уопште важно да ли ћеш имати завршену основну, средњу школу или недај боже факултет, јер онда мораш одавде да ''ПАЛИШ'', јер си много паметан и сигурно нећеш себи дозволити да те окупирају са овим шунд стварима и СМС гласовима, а ти желиш само поштено да учиш и радиша и не желиш да будеш нечији певач као сви други.

branislav

pre 13 godina

Sinoc,a to je 28.03./prim. autora/skupilo se neko drustvo kod mene i izmedju ostalog zamolim ih da stanemo svi ispred ogledala.I sta vidimo?Kako smo postali ruzni i zli.
A nije bilo tako davno kada smo bili spremni da drugima pomognemo i tudji prljavi ves ne komentarisemo.U to vreme se i meni dogodilo,recimo,da svoju krv dam svom a i *nasem* zajednickom neprijatelju,mislim na taj nesretni gradjanski rat.
Kada je o doticnoj gospodji rec mora da se kaze i ovo:
- kao predsednik fonda*Trece dete*od 1996 do njenog hapsenja 2003 nahranjeno,finansiski pomognuto i obuceno cca 6000 dece i zvanicno registrovano 2000 porodica,fond i dalje radi u Novom Sadu
-F.K.Obilic je u to vreme bio jedini srpski fudbalski klub koji je imao sve kategorije,od petlica pa nadalje a da roditelji to decije zadovoljstvo nisu morali da placaju,
-takodje da je postojala skola sa internatom ,naravno besplatna,za sve talente iz unutrasnjosti.
-da je izgradjen novi stadion
-da je izgradjen sportski centar*Inge*
I mnogo toga jos,ali otom potom.
Ako hocemo da povratimo svoju duhovnu i svu drugu lepotu i da ne budemo zli,ubogih,nesretnih i siromasnih ima mnogo. Prigrlimo u okviru svojih mogucnosti neko dete ili
porodicu i pokusajmo da ih nahranimo.Do tada nemojte ruzno komentarisati i ostavite Svetlanu Raznatovic njenom zivotnom usudu.
Zikic Branislav,Zemun

novosadjanka69

pre 13 godina

Izbori su blizu...Palma je dobro protrešen, pao prvi kokos... Samo da nam novine imaju o čemu da pišu, forumi da se usijaju, da se ne čuje kako nam krče creva i na trenutak da se bavimo tudjim nedelima.

Robi

pre 13 godina

Optuznica podignuta, sudice joj se,i optuziti je na 7 godina zatvora, ali...ali...njoj ce se uracunati ovo vreme dok je trajala istraga pa tako ko uvek sto biva na kraju ce ona da trazi odstetu za godinu koja je visak i dobiti grdne pare za dusevni bol,,tako da manite se praznih prica....

igorpl

pre 13 godina

I šta odgovaraće CECA a imovina koju je ARKAN stekao profiterstvom i pljačkom ostaje njegovom potomstvu.
I nikom ništa posle svega.
Ovo je država u kojoj se svaki zločin isplti ma kakav da je on bio. Evo pristajem i ja da pokradem pola države i da obezbedim ko zna kooliko pokljenja unapred a da sedim u zatvoru. SAmim tim sam moj cilj ispunio prema mojoj porodici a viđaćemo se vikendom. I tako će sve isto da prođe ma protiv koga podigli optužnicu. Svi oni su se debelo nafatirali i preneli imovinu odavno na rođake, sinove, kćeri, mame, tate i ostale a na kraju bude pojeo vuk magarca a narodu izrasle magareće uši kao i sa slučajem KOVAČEVIĆ i sa svim ostalim slučajevima koji su procesuirani do sada. Pitajte se koliko je odsada izuzimajući nesretnu šilerovu i Darka Šarića odueto a da je stečena kriminalom (a sva je tako stečena )
E moj @#$%! narode!

supersonic

pre 13 godina

drzava bi trebalo da uhapsi samu sebe ako joj je trebalo 8 godina da podigne optuznicu. odgovaraju li tuzioci i sudije u ovoj zemlji?

Jeremija

pre 13 godina

Ovo je samo mazanje očiju narodu. Zar ne vidite! Stara proverena: "Hleba i igara"! Samo što mi imamo sve manje hleba a sve više igara!

Di Vlaio

pre 13 godina

Dobro dosla u Pozarevac, ulica Mose Pijade broj neki, odmah iznad autobuske stanice je KAZNENO POPRAVNI ZAVOD ZA ZENE. Svetlana pa da se gledamo narednih dvadeset godina
P.S. Posto sam u komsiluku samo nemoj da pevas molim te...

Lemi

pre 13 godina

I sta ja danas treba da poverujem da zivim pravnoj drzavi , ili ne treba da primetim da se pokljanja telekom , ili jos gore da poveruje da ce poceti da se apse gradjevinska mafija , tajkuni sto pisu zakone .... bez te bre od mene smesni ste

filmar

pre 13 godina

Svakom po zaslugama i posteno- ko je usicario na nezakonit nacin neka i odgovara, samo sto ne treba da to bude po jedan slucaj godisnje, mora se krenuti u odlucnu akciju- materijala ima da se popuni 3xzatvorski kapaciteti u Srbiji. Tako je u citavoj regiji.

grtalica

pre 13 godina

a udovica raznatovic nije nista od para skembala na kipar...cisto sumnjam... ne bi se tamo suncala da nema kesa...a i rzidentski boravak je verovatno dobila po osnovu para i vlasnistva nekog objekta...

Gorki

pre 13 godina

Ceca, nazalost moze da napuni Marakanu.
Ceca je, nazalost idol mnogim mladim devojkama.
Cecinu i Arkanovu kucu, nazalost pokazuju djacima iz unutrasnjosti na jednodnevnim ekskurzijama kroz Bg.
Pink, nazalost ima nacionalnu frekvenciju.
ALI, nije za zatvor.
Kazna: Serija kocerata bez honorara, sve u budzet za socijalno ugrozene i oduzimanje "uklete kuce".

Dzigi Bau

pre 13 godina

Dali moze i jedna optuznica,onako usput,zbog sirenja @#$%!nizma,neukusa,nemorala i prostitucije sa mafijashima i politicharima?Lichno bih vishe voleo da za to odgovara! :)

igor

pre 13 godina

jedino na sta moze da se izvuce iz toga je da kaze da je bila glupa. Mada ni to ne moze. Kako ja sa svojih 24, premda sam mogao, nije mi padalo na pamet da radim nesto za sta bih mogao da odgovaram pred drzavom i zakonom u bilo kom vremenu? a i malo manje trovanja losom muzikom, i ukidanja sa scene ljudi koji sirenjem svog misljenja utvrdjuju postojanost kica i sund muzike nije na odmet.

Lalo NS

pre 13 godina

Blize se izbori, pa su se setili da bi mogli da podignu optuznicu (koja ce da zastari), misle jednim udarcem dve muve da ubiju. Narod stice utisak da je ovo pravna drzava, a koalicioni partner podmiren zastarevanjem slucaja, sa Zukorlicem i Albancima sa Kosova se pregovara, Evropa nema alternativu, manje zlo, bla, bla...
Dobro su to isplanirali, ali cu ovog puta bojkotovati i njihi Murtu - dosta su nas jahali.

nista licno..

pre 13 godina

"Ako li ode u zatvor, kad izadje napunice Usce 3 veceri za redom.
I ja cu ici :)
Ako je krala, kad mogu svi, sto ne bi i ona.
(Fan, 29. mart 2011 02:02)"

Ja mislim da bi ovaj komentar mogao da ponudim bilo kojoj zapadnoj ambasadi kao objasnjenje zbog kojeg bi eventualno trazio azil.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Jos jedan pokusaj politickih delitanata da prebace losu sliku na umetnike ,sportiste i ostale uspes ne ljude i skinu pogled sa sebe .Podizu se optuznice protiv Cece,Djaica,Binica i ostalih a politicari koji su odgovorni za milijarde dolara su i dalje u politici bez ikakcih problema.E moja Srbijo lose nam se pise .

zorica

pre 13 godina

Verovatno ce doci do zastarelosti dela, pa nece ni odgovarati jer tako je to u zemlji koju i njeni stanovnici zovu :"ovi prostori"

Medjutim, valjda je neki pomak i to sto se ovaj clanak razlikuje od svih dosadasnjih na temu slicnog kriminala. Iako se radi o samo nekoliko reci, pomak lici na veliki zaokret.

Videla sam rec: "ukrala", a nisam videla: "zloupotreba sluzbenog polozaja"

Tako malo drugacijih reci, a tako znacajna promena u izvestavanju. Mozda ima nade da na "ovim prostorima", makar za pocetak, pocne i bob da se zove bobom, a pop popom.

BMX

pre 13 godina

Najiskrenije, ja bih voleo da ona eskivira ovo suđenje. Jer čak i da je osude, šta će nam to dokazati? Da je naše sudstvo efikasno i pravedno? Ma daj...
"Riba smrdi od glave", a najjače igrače niko ne sme da dira. Zato ja navijam za ove sitne! Pravda za Cecu :-)

dezurna

pre 13 godina

Pa, dobro, kad nemaju onu stvar da se suprotstave Kartelu u BIA/VOA/SPC/SANU te da je optuze za ozbiljnija krivicna dela (tipa, saucesnisvo prikrivanjem dokaza krivicnih dela organizovanog kriminala i terorizma), i ovo je nesto... i Al Kapone je zaglavio zbog losheg knjigovodstva.
Jedini je problem u tome shto ce verovatno, cim pocne predizborna kampanja, svi, ama svi, bez razlike (osim jednih), da se utrkuju ko ce pre da se ulaguje chitaocima braon shtampe sa birachkim pravom izjavama da je "optuznica protiv Svetlane Raznatovic na staklenim nogama"... Tipujem da ce prvi biti Dinkic, "sa muzicarskim razumevanjem za koleginicu", ili nekom slicnom ljigavoscu...

dezurna

pre 13 godina

I jos nesto: mislim da je odavno doslo vreme da se ova osoba u saopstenjima MUP-a moze komotno imenovati kao "Svetlana Raznatovic, od ranije poznata kao Ceca". Mislim, i Legija, Shiptar, Kum, Budala, Pacov, Zmija... sve su to nekakva umetnichka imena raznih "slobodnih umetnika", da parafraziram Milosa Vasica.

lood

pre 13 godina

ccc,nakon 8 god. podignuta optuznica za utoke???Pa to je trebalo i moralo da se resi odmah ,ne nakon toliko god!Kakva drzava,takvo pravosudje!smesno...

Relator

pre 13 godina

Al su sudije na forumu brze.Da bude ni po babi ni po dedovima vec po pravdi pa ako je kriva da se osudi ako nije da se ne osudi i to je to...Sta mi znamo o tome sta sme a sta ne sme vlasnik kluba koliki je porez i ko je kolike novce ulozio ili uzeo itd... Daj da ne prejudiciramo. Nije kriva do okoncanja sudjenja a onda da dademo nas pogled na stvari.Oni sta pisu da je kriva i oni sta pisu da nije nek svedoce i pomogne sudu da stigne do istine a ne buka medija uz bombardovanje.Epilog apriori si kriv ili nisi ovisi koje strane citas,gledas...

Aleksandar Veliki

pre 13 godina

A ssto ne podignete optuzznice protiv svih kriminalaca?
Kad ste vecc pocheli da delite pravdu, onda bi trebalo po redu, a ne da preskachete...
Sramota nevidjena...

David

pre 13 godina

Meni jedna stvar ovde nije jasna... Ko je podigao taj Obilić iz beton lige? Ko je sagradio stadion? Ko je finansirao kupovinu tih igrača i plaćao im stanove i plate? Država, Sloba, Drašković, Đinđić? Ne razumem kome bi trebale da pripadnu pare od kluba koji su finansirali Ražnatovići, da nije možda Tadiću i Mlađi? Tako da me baš zanima ko je oštećen ovde? Od 25000 privatizacija 24980 su bile lopovsko-političko-tajkunske a oni pričaju o nekom Obiliću...

Nemanja

pre 13 godina

Dokle ce nas, fanove Svetlane Raznatovic da kvalifikuju kao "neobrazovane, primitivne seljake", koji ako su nesto stekli, stekli preko tudje grbace ili preko veze? Nemojte samo misliti da je takva vecina. A sto se tice same optuznice, mislim da je zaista smesno pricati o pljacki 6-7 miliona evra, k'o da je to najveci problem. Slazem se da je to veliki novac, ali daleko vise obrne "na kvarnjaka" neko za koga ne znamo. Za vreme odmotavanja klupka, gde se "Kolubara" maksimalno stiti, malverzacije u Galenici i gradjevinskoj industriji, Vi ste nasli da optuzujete Svetlanu. Zasto tu tuzilastvo ne reaguje? Tako da molim Vas, sjasite vise, Svetlana bar zabavlja. Pustite mene neukog, primitivnog da uzivam u njenoj "turbo-folk" muzici!

ima, ko sve vidi

pre 13 godina

Hajde, sad svi po kamen u ruke, pa je gadjajte, ili bar tastaturu ispred sebe, sto mozda i vise boli, pa pisite, sve sto vas godinama tisti, a tice se zla, koje je ona nanela naciji ...
Ko ce prvi, da likuje?

Mrkva

pre 13 godina

Kliko nepismenosti u komentarima .Naucimmo prvo da razdvojimo tacku od zareza. A i nije cudno ko je podrzava i ko je stiti.
(misa, 28. mart 2011 23:04)

Tvoj nepismeni komentar je FAIL-čina žešća.

A što se tiče Cece...bruka i sramota koliko ova farsa traje. Eno, Vesli Snajps utajio porez - pravac prdekana. A kod nas imaš šleper pun dokaza i treba 10 godina da se neko nakani da podigne optužnicu. Užas!

poka

pre 13 godina

ma palite bre svi vi koji gutate ove zute price kao da je ova najveci lopov u ovoj zemlji. ovi sto je hapse su milion puta vise pokrali od nje pa ih niko ne goni. sta se palite bezveze na sitnis? kao ako cecu uhapse, to je dokaz pravne drzave. ma nemoj. gde je krupna riba?

lil Wayne

pre 13 godina

Ceco za koga da glasamo na izborima?? :) za Dacica i Palmu,Velju Ilica ili Kostunicu ?? Ovi iz reformisanog pravosudja su bas "bezobrazni" samo 8 godina su te istrazivali kao da si ti tamo neki NLO! Bash su "trule vishnje".Cuvali te toliko vremena i sada pred "izbore" te stavljaju na optuzenicku klupu.SRAM IH BILO! Da ima pravde do sada su trebali da ti konfiskuju imovinu i da te oteraju u Zabelu ali od toga nema nista ipak si ti bitan faktor u ovoj septickoj jami od drzave!

NIKOLA

pre 13 godina

Svi vi koji se nasladjujete ovom optuznicom i bilo kojom rudjom nesrecom, ste jadni i iskompleksirani jer u zivotu nemate sta da radite jer se i ne trudite, vec sedite za kopom, zivite u virtuelnom svetu, provodite danonocno vreme na internetu i pljujete sve koje stignete. To da li je ona kriva ili ne ne znamo ni vi ni ja...to ce da resu sud! A postoje mnogo vece zverke koje bi trebalo da su odavno u zatvoru. A sta je sa onom: Ko nije gresan neka prvi baci kamen...Sta je bilo? Cutimo... e pa pstttttttttt!!!

USA

pre 13 godina

Dacicu sad a se pokazi,isti zakon za sve,pa bez preterivanja Moses ici I za prdsednika,I naravno oduzeti svu neposteno stecenu imovinu,samo napred buducnost Srbije je u tvojim rukama.

Biba

pre 13 godina

ocekujem i da se Jelena Karleusa obrati javnosti povodom ovog slucaja u vidu neke kolumne ili beleske na svom facebook profilu - mislim bilo bi lepo da cujemo (procitamo) sta JK ima da kaze! xaxaxaxaxa

Dejan

pre 13 godina

Ovo služi samo za zabavu miliona. Kao slučajno je Džajić pod istragom, sada Ceca, verovatno će sledeći biti Bora Čorba. Sasvim slučajno sve poznati i uspešni Srbi u svojim zanimanjima. Nemam ništa protiv da i oni odgovaraju ako su nešto muljali, ali mi ovo liči na staru poslovicu "Što šarenije za budalu veselije". Šta bi sa političkom pozadinom ubistva Premijera Đinđića, šta bi sa Kolubarom, sa ubicama Ćuruvije...Sve ode u fioku do nove godišnjice.

Sladjana

pre 13 godina

To što je podignuta optužnica ne znači i da će biti osuđena. Prema tome, da sačekamo mi suđenje i izvođenje dokaza, nadam se ubedljivih. Postoje slučajevi kada tužilaštvo talasa sa optužnicama pa se na kraju ne dođe do presude je nije bilo valjanih dokaza. Slično kao kad policija kaže da hapsi a sud pušta, pri tom ne kažu da nisu imali ubedljive dokaze. Prema tome, čekali smo ovolike godine pa da sačekamo još malo.

rus

pre 13 godina

A sta je sa Zecevicem i Bjekovicem njih ne sme niko da dira Ko njih stiti, ruski tajkuni?
Nezavisno sudstvo!!!
Kako da ne, sve je ovo smesno i zalosno
Zakon je isti za sve

Lars

pre 13 godina

Konacno da i ova istripovana odgovara za svoje kriminalne postupke. Zena misli za sebe da je nevidjena velicina. Ako budete imali priliku a popricate sa njom,kao sto se meni desilo, videcete kolika je to "pamet" i "velicina".

Ldpovac

pre 13 godina

Postupak tece ovako:

Sudjenje ce poceti za godinu dana. Trajace 10 godina. Pa izricanje presude jos 2. Pa ce ce opet obnoviti sudjenje zbog mnogih nedostataka. Tada ce Cecilija da napuni 70 godina i nece imati srca da je zatvore.

Mislim da malo preteruju, taj novac za koji je optuzuju, toliko "obrne" pomocnik zamenika generalnog direktora u nekom dobrostojecem javnom preduzecu.

bandere cekaju

pre 13 godina

Samo ona, steta. Prvo sam se obradovao, a onda sam se setio da od prvog skace cena struje. Ovo su razvlacili godinama do odredjene prilike da se skrene paznja sa drugih stvari. Ipak je ovo Srbija, dobre stvari se ovde ne desavaju.

Nikol

pre 13 godina

Moze li Ceca u zemlji Srbiji imati posteno sudjenje? Moze li pored pritiska medija, pojedinaca i sl.? Ne, naravno. Kako god, bez pravnosnazne osudjujuce presude, ili sa takvom presudom, Ceca je odavno u ovom drustvu ponizena do te mere, da je ne mogu ,,ni Dunav, ni Sava oprati". Za protivpravno drzanje oruzja su optuzene Arkanova udovica i Karadziceva zena. Vrlo zanimljivo... Kao da su njih dve isle po Bosni, po Krajni i pucale na koga stignu. Sto se tice politickih pritisaka, da je imala prijatelje koji su uticali na sud, postupak bi odavno bio obustavljen i od optuznice nista ne bi bilo. Ocigledno je da Ceca nema jake prijatelje u tim ,,miljeima". Kako god, mnogo joj se stvari stavlja na teret. Samo, da li ce ,,nezavisni mediji" u Srbiji nakon Cece, na naslovne strane stavljati one osobe koje su ojadile zemlju Srbiju za po nekoliko milijardi dinara, ili evra? Da li ce zahtevati da se tim osobama oduzimaju pasosi, imovina? Da li ce zahtevati optuznice pred pravom mafijom? Ne - kompletno cete pognuti glavu kao misevi. Ceca ce vam biti tema koja se nece skidati sa naslovnih strana, a ako jednog dana opet bude pevala pesme - svaki medij ce trcati da sazna informaciju od Cece i da joj pruzi pohvalu. Cudi me da je ta zena, u Srbiji, ostala normalana do sada...

nije sve-jadno

pre 13 godina

Da ih nije zaradila posteno? Narod nema hleba da jede,a ona se izivljavava. Sramno. Ali ne treba zaboraviti na "nase" pravosudje. Ne bih se iznenadio da izadju sa izjavom ' posle ispitivanja optuzene i svedoka, sud je povjerovao optuzenoj da je taj novac nasledila od oca, koji je prodao 4 njive u Žitoradji'. Dok je Dačić njoj tu, boli nju uvce.....

Ana

pre 13 godina

Vidim veliko odusevljevenje koju je izazvala ova vest! Samo mi nije jasno kakvu korist imate svi od toga, osim sto se nasladjujete tudjom nesrecom!

Nenad

pre 13 godina

Nama koji cinimo normalniji deo ove zemlje je ovo neka vrsta satisfakcije, ali ne zaboravite da ima mnogo vecih igraca nego sto je ova pevaljka, a koji su munuli ogromna bogatstva i koje nikada necemo videti na optuzenickoj klupi.

djomla

pre 13 godina

Ne volim je i nikada je nisam voleo, ali sam sada na njenoj strani. U ovoj zemlji ima mnogo onih koji pre nje treba da sednu na optuzenicku klupu i da zavrse u zatvoru, cak i iz vrha vecine stranaka. Kad takvi budu tamo gde treba, onda moze i Ceca, ovako mislim da nije posteno.

oprem dobro

pre 13 godina

Kako se blize izbori tako i ispadaju ovakve stvari samo da bi narod rekao kako su resili da pohapse lopove i da konacno rade, a ne pitamo se sta su radili do sad.
I siguran sam, da cim dodju i prodju izbori, to sa Cecom ide u zaborav, ona ce mozda da se preseli negde u evropu i ima da peva samo tako.

E sad, ako su stvarno vodili istragu 8 godina, u sta sumnjam,jer mislim da je to aktivno vodjeno poslednjih par meseci, onda sigurno imaju dobre dokaze da dokazu njenu krivicu, u protivnom, istraga od 8 godina i da je ne corkiraju, brateeee.

Pocinje mazanje ociju narodu, to ocekujem u narednim mesecima i to naravno sve zbog izbora.

Toliko.

Karakaj

pre 13 godina

Ostavite zenu namiru... Nek' sud i tuzilastvo krenu od svog "dvorista",pa nek' posle idu i u tudje. Neka Snezana M. i Toma Z. krenu od svog "kluba",jer tu ima vecih i krupnijih zverki. Nije pravedno da jedna majka,zena i human covek ispasta za sve one koji i dan danas kradu i varaju ovaj napaceni narod. Jedna je CECA,a hiljade Tadica,Dinkica,Dacica,Djerica,Miskovica,itd... Stidite se!

Darko

pre 13 godina

Pa i ja bi u zatvor na 6 meseci ili godinu dana za 7 miliona evra i ko zna jos za koliko novca a iskreno mislim da nece dobiti vise jer ne zaboravimo ovo je srbija a srbija obozava TURBO FOLK i CECU a i opet ce da izigrava neku jadnicu kako nije znala nista ali opet ne mogu da razumem ovaj narod kad treba u zatvor onda se slade a kad ima neki koncert onda se odusevljavaju e to ti je srbija

Serdjo

pre 13 godina

Uh sada nam je svima lakše, ovo je najvažnija vest u Srbiji. Istraga pokrenuta 2003, optužnica podignuta danas 2011, a presuda se može očekivati negde 2025.

CHUPO

pre 13 godina

Hoće da je hapse već 10tak godina.Jedni te isti.NEMAJU oni kuraž da to naprave al kad sirotinja ukrade hleb odmah na stub srama. JADNO I TUŽNO I ŽALOSNO

Predrag

pre 13 godina

Svojevremeno su mnogi komentatori nešto plakali kako će Ceca pobjeći u Australiju i slično! Ajde sada opet: Gde će pobeći Ceca?:)))

Šala mala, ali lično sam mišljenja da određeni politički krugovi pokušavaju da dopiju poneki poen na Cecu!
Otuda i povremene vijesti o raznim suđenjima, prevarama itd
Bilo bi dobro da sudovi odrade ako šta imaju u vezi toga i stave tačku na slučaj Ceca!
Koliko mogu da vidim svi ovi silni milioni i nisu neki novac koji ona svojom popularnošću u Srbiji nemože da zaradi! Ona pevanjem a političari..... naroda!

Illuminati

pre 13 godina

Prvo sam se odusevio vescu pa sam se setio da se to odigrava u Srbiji, zemlji poznatoj po "efikasnom sudstvu" i skapirao da ce se sudjenje otezati u nedogled i da ce na kraju "srpska majka" zavrsiti na "zasluzenoj slobodi"!!

Miloš

pre 13 godina

Očekujem ozbiljan sudski proces, a ne farsu, pa da se najzad, posle toliko godina, utvrdi da li je Ceci mesto na bini ili - u zatvoru.

marko

pre 13 godina

Pa naravno, zasto bi odgovarao samo Dzaja kad ima i mnogo gorih od njega.Mada mislim da od ovoga opet nece biti nista s obzirom da je i ministar policije iz istog sela kao i doticna gospodja.

Lakrdijass

pre 13 godina

Dozivotna za kriminalca. Nece u Srbiji nikad krenuti na bolje dok se ne pohapse svi kriminalci i lopovi. Zato se ja ni ne nadam niukakvom boljem sutra. Niti se u neku novu vlast nadam da ce pridoneti uspehu Srbije. Mogu praviti peti oktobar svakog ponedeljka, i prinositi dokumenta za clanstvo u Evropsku uniju svakog petka. Necemo ni korak napred dok sav sljam ne pohapsimo. Prepusteni smo sami sebi, a svi ostali su manje vise proitiv nas. Ako sami nesto ne uradimo. Niko drugi nece za nas. Ugledajte se na Japan. U krizi su, al nece pomoc. Nemaju kriminal imaju red u zemlji. Sami su to izvojevali. Sve bez pogovora u zatvor.

Biberče

pre 13 godina

Čist politički progon, gde je Ražnatovićeva kao zvezda odabrana za primer ostalima šta će im se desiti ako se vlast naljuti. Od nje poznatije estradne zvezde nema, a pri tom je i udova pokojnog Arkana - nezaštićena i lak plen. Ako vas je baš briga što su došli po nju jer ne volite njenu muziku ili životni stil, možda će sutra doći baš po vas ali biće kasno.

marko

pre 13 godina

Pa naravno, zasto bi odgovarao samo Dzaja kad ima i mnogo gorih od njega.Mada mislim da od ovoga opet nece biti nista s obzirom da je i ministar policije iz istog sela kao i doticna gospodja.

Illuminati

pre 13 godina

Prvo sam se odusevio vescu pa sam se setio da se to odigrava u Srbiji, zemlji poznatoj po "efikasnom sudstvu" i skapirao da ce se sudjenje otezati u nedogled i da ce na kraju "srpska majka" zavrsiti na "zasluzenoj slobodi"!!

Nenad

pre 13 godina

Nama koji cinimo normalniji deo ove zemlje je ovo neka vrsta satisfakcije, ali ne zaboravite da ima mnogo vecih igraca nego sto je ova pevaljka, a koji su munuli ogromna bogatstva i koje nikada necemo videti na optuzenickoj klupi.

Serdjo

pre 13 godina

Uh sada nam je svima lakše, ovo je najvažnija vest u Srbiji. Istraga pokrenuta 2003, optužnica podignuta danas 2011, a presuda se može očekivati negde 2025.

Lakrdijass

pre 13 godina

Dozivotna za kriminalca. Nece u Srbiji nikad krenuti na bolje dok se ne pohapse svi kriminalci i lopovi. Zato se ja ni ne nadam niukakvom boljem sutra. Niti se u neku novu vlast nadam da ce pridoneti uspehu Srbije. Mogu praviti peti oktobar svakog ponedeljka, i prinositi dokumenta za clanstvo u Evropsku uniju svakog petka. Necemo ni korak napred dok sav sljam ne pohapsimo. Prepusteni smo sami sebi, a svi ostali su manje vise proitiv nas. Ako sami nesto ne uradimo. Niko drugi nece za nas. Ugledajte se na Japan. U krizi su, al nece pomoc. Nemaju kriminal imaju red u zemlji. Sami su to izvojevali. Sve bez pogovora u zatvor.

Darko

pre 13 godina

Pa i ja bi u zatvor na 6 meseci ili godinu dana za 7 miliona evra i ko zna jos za koliko novca a iskreno mislim da nece dobiti vise jer ne zaboravimo ovo je srbija a srbija obozava TURBO FOLK i CECU a i opet ce da izigrava neku jadnicu kako nije znala nista ali opet ne mogu da razumem ovaj narod kad treba u zatvor onda se slade a kad ima neki koncert onda se odusevljavaju e to ti je srbija

Lars

pre 13 godina

Konacno da i ova istripovana odgovara za svoje kriminalne postupke. Zena misli za sebe da je nevidjena velicina. Ako budete imali priliku a popricate sa njom,kao sto se meni desilo, videcete kolika je to "pamet" i "velicina".

CHUPO

pre 13 godina

Hoće da je hapse već 10tak godina.Jedni te isti.NEMAJU oni kuraž da to naprave al kad sirotinja ukrade hleb odmah na stub srama. JADNO I TUŽNO I ŽALOSNO

Ldpovac

pre 13 godina

Postupak tece ovako:

Sudjenje ce poceti za godinu dana. Trajace 10 godina. Pa izricanje presude jos 2. Pa ce ce opet obnoviti sudjenje zbog mnogih nedostataka. Tada ce Cecilija da napuni 70 godina i nece imati srca da je zatvore.

Mislim da malo preteruju, taj novac za koji je optuzuju, toliko "obrne" pomocnik zamenika generalnog direktora u nekom dobrostojecem javnom preduzecu.

lood

pre 13 godina

ccc,nakon 8 god. podignuta optuznica za utoke???Pa to je trebalo i moralo da se resi odmah ,ne nakon toliko god!Kakva drzava,takvo pravosudje!smesno...

Miloš

pre 13 godina

Očekujem ozbiljan sudski proces, a ne farsu, pa da se najzad, posle toliko godina, utvrdi da li je Ceci mesto na bini ili - u zatvoru.

nije sve-jadno

pre 13 godina

Da ih nije zaradila posteno? Narod nema hleba da jede,a ona se izivljavava. Sramno. Ali ne treba zaboraviti na "nase" pravosudje. Ne bih se iznenadio da izadju sa izjavom ' posle ispitivanja optuzene i svedoka, sud je povjerovao optuzenoj da je taj novac nasledila od oca, koji je prodao 4 njive u Žitoradji'. Dok je Dačić njoj tu, boli nju uvce.....

rus

pre 13 godina

A sta je sa Zecevicem i Bjekovicem njih ne sme niko da dira Ko njih stiti, ruski tajkuni?
Nezavisno sudstvo!!!
Kako da ne, sve je ovo smesno i zalosno
Zakon je isti za sve

Predrag

pre 13 godina

Svojevremeno su mnogi komentatori nešto plakali kako će Ceca pobjeći u Australiju i slično! Ajde sada opet: Gde će pobeći Ceca?:)))

Šala mala, ali lično sam mišljenja da određeni politički krugovi pokušavaju da dopiju poneki poen na Cecu!
Otuda i povremene vijesti o raznim suđenjima, prevarama itd
Bilo bi dobro da sudovi odrade ako šta imaju u vezi toga i stave tačku na slučaj Ceca!
Koliko mogu da vidim svi ovi silni milioni i nisu neki novac koji ona svojom popularnošću u Srbiji nemože da zaradi! Ona pevanjem a političari..... naroda!

Sladjana

pre 13 godina

To što je podignuta optužnica ne znači i da će biti osuđena. Prema tome, da sačekamo mi suđenje i izvođenje dokaza, nadam se ubedljivih. Postoje slučajevi kada tužilaštvo talasa sa optužnicama pa se na kraju ne dođe do presude je nije bilo valjanih dokaza. Slično kao kad policija kaže da hapsi a sud pušta, pri tom ne kažu da nisu imali ubedljive dokaze. Prema tome, čekali smo ovolike godine pa da sačekamo još malo.

bandere cekaju

pre 13 godina

Samo ona, steta. Prvo sam se obradovao, a onda sam se setio da od prvog skace cena struje. Ovo su razvlacili godinama do odredjene prilike da se skrene paznja sa drugih stvari. Ipak je ovo Srbija, dobre stvari se ovde ne desavaju.

dezurna

pre 13 godina

I jos nesto: mislim da je odavno doslo vreme da se ova osoba u saopstenjima MUP-a moze komotno imenovati kao "Svetlana Raznatovic, od ranije poznata kao Ceca". Mislim, i Legija, Shiptar, Kum, Budala, Pacov, Zmija... sve su to nekakva umetnichka imena raznih "slobodnih umetnika", da parafraziram Milosa Vasica.

lil Wayne

pre 13 godina

Ceco za koga da glasamo na izborima?? :) za Dacica i Palmu,Velju Ilica ili Kostunicu ?? Ovi iz reformisanog pravosudja su bas "bezobrazni" samo 8 godina su te istrazivali kao da si ti tamo neki NLO! Bash su "trule vishnje".Cuvali te toliko vremena i sada pred "izbore" te stavljaju na optuzenicku klupu.SRAM IH BILO! Da ima pravde do sada su trebali da ti konfiskuju imovinu i da te oteraju u Zabelu ali od toga nema nista ipak si ti bitan faktor u ovoj septickoj jami od drzave!

Ana

pre 13 godina

Vidim veliko odusevljevenje koju je izazvala ova vest! Samo mi nije jasno kakvu korist imate svi od toga, osim sto se nasladjujete tudjom nesrecom!

Mrkva

pre 13 godina

Kliko nepismenosti u komentarima .Naucimmo prvo da razdvojimo tacku od zareza. A i nije cudno ko je podrzava i ko je stiti.
(misa, 28. mart 2011 23:04)

Tvoj nepismeni komentar je FAIL-čina žešća.

A što se tiče Cece...bruka i sramota koliko ova farsa traje. Eno, Vesli Snajps utajio porez - pravac prdekana. A kod nas imaš šleper pun dokaza i treba 10 godina da se neko nakani da podigne optužnicu. Užas!

oprem dobro

pre 13 godina

Kako se blize izbori tako i ispadaju ovakve stvari samo da bi narod rekao kako su resili da pohapse lopove i da konacno rade, a ne pitamo se sta su radili do sad.
I siguran sam, da cim dodju i prodju izbori, to sa Cecom ide u zaborav, ona ce mozda da se preseli negde u evropu i ima da peva samo tako.

E sad, ako su stvarno vodili istragu 8 godina, u sta sumnjam,jer mislim da je to aktivno vodjeno poslednjih par meseci, onda sigurno imaju dobre dokaze da dokazu njenu krivicu, u protivnom, istraga od 8 godina i da je ne corkiraju, brateeee.

Pocinje mazanje ociju narodu, to ocekujem u narednim mesecima i to naravno sve zbog izbora.

Toliko.

djomla

pre 13 godina

Ne volim je i nikada je nisam voleo, ali sam sada na njenoj strani. U ovoj zemlji ima mnogo onih koji pre nje treba da sednu na optuzenicku klupu i da zavrse u zatvoru, cak i iz vrha vecine stranaka. Kad takvi budu tamo gde treba, onda moze i Ceca, ovako mislim da nije posteno.

nista licno..

pre 13 godina

"Ako li ode u zatvor, kad izadje napunice Usce 3 veceri za redom.
I ja cu ici :)
Ako je krala, kad mogu svi, sto ne bi i ona.
(Fan, 29. mart 2011 02:02)"

Ja mislim da bi ovaj komentar mogao da ponudim bilo kojoj zapadnoj ambasadi kao objasnjenje zbog kojeg bi eventualno trazio azil.

Biba

pre 13 godina

ocekujem i da se Jelena Karleusa obrati javnosti povodom ovog slucaja u vidu neke kolumne ili beleske na svom facebook profilu - mislim bilo bi lepo da cujemo (procitamo) sta JK ima da kaze! xaxaxaxaxa

Karakaj

pre 13 godina

Ostavite zenu namiru... Nek' sud i tuzilastvo krenu od svog "dvorista",pa nek' posle idu i u tudje. Neka Snezana M. i Toma Z. krenu od svog "kluba",jer tu ima vecih i krupnijih zverki. Nije pravedno da jedna majka,zena i human covek ispasta za sve one koji i dan danas kradu i varaju ovaj napaceni narod. Jedna je CECA,a hiljade Tadica,Dinkica,Dacica,Djerica,Miskovica,itd... Stidite se!

zorica

pre 13 godina

Verovatno ce doci do zastarelosti dela, pa nece ni odgovarati jer tako je to u zemlji koju i njeni stanovnici zovu :"ovi prostori"

Medjutim, valjda je neki pomak i to sto se ovaj clanak razlikuje od svih dosadasnjih na temu slicnog kriminala. Iako se radi o samo nekoliko reci, pomak lici na veliki zaokret.

Videla sam rec: "ukrala", a nisam videla: "zloupotreba sluzbenog polozaja"

Tako malo drugacijih reci, a tako znacajna promena u izvestavanju. Mozda ima nade da na "ovim prostorima", makar za pocetak, pocne i bob da se zove bobom, a pop popom.

Aleksandar Veliki

pre 13 godina

A ssto ne podignete optuzznice protiv svih kriminalaca?
Kad ste vecc pocheli da delite pravdu, onda bi trebalo po redu, a ne da preskachete...
Sramota nevidjena...

Dzigi Bau

pre 13 godina

Dali moze i jedna optuznica,onako usput,zbog sirenja @#$%!nizma,neukusa,nemorala i prostitucije sa mafijashima i politicharima?Lichno bih vishe voleo da za to odgovara! :)

Di Vlaio

pre 13 godina

Dobro dosla u Pozarevac, ulica Mose Pijade broj neki, odmah iznad autobuske stanice je KAZNENO POPRAVNI ZAVOD ZA ZENE. Svetlana pa da se gledamo narednih dvadeset godina
P.S. Posto sam u komsiluku samo nemoj da pevas molim te...

Biberče

pre 13 godina

Čist politički progon, gde je Ražnatovićeva kao zvezda odabrana za primer ostalima šta će im se desiti ako se vlast naljuti. Od nje poznatije estradne zvezde nema, a pri tom je i udova pokojnog Arkana - nezaštićena i lak plen. Ako vas je baš briga što su došli po nju jer ne volite njenu muziku ili životni stil, možda će sutra doći baš po vas ali biće kasno.

grtalica

pre 13 godina

a udovica raznatovic nije nista od para skembala na kipar...cisto sumnjam... ne bi se tamo suncala da nema kesa...a i rzidentski boravak je verovatno dobila po osnovu para i vlasnistva nekog objekta...

igorpl

pre 13 godina

I šta odgovaraće CECA a imovina koju je ARKAN stekao profiterstvom i pljačkom ostaje njegovom potomstvu.
I nikom ništa posle svega.
Ovo je država u kojoj se svaki zločin isplti ma kakav da je on bio. Evo pristajem i ja da pokradem pola države i da obezbedim ko zna kooliko pokljenja unapred a da sedim u zatvoru. SAmim tim sam moj cilj ispunio prema mojoj porodici a viđaćemo se vikendom. I tako će sve isto da prođe ma protiv koga podigli optužnicu. Svi oni su se debelo nafatirali i preneli imovinu odavno na rođake, sinove, kćeri, mame, tate i ostale a na kraju bude pojeo vuk magarca a narodu izrasle magareće uši kao i sa slučajem KOVAČEVIĆ i sa svim ostalim slučajevima koji su procesuirani do sada. Pitajte se koliko je odsada izuzimajući nesretnu šilerovu i Darka Šarića odueto a da je stečena kriminalom (a sva je tako stečena )
E moj @#$%! narode!

Srbin

pre 13 godina

Dolijala umetnica. A i bilo je vreme. U Pozarevac, pa nek joj tamo na koncert dodju njeni fanovi Kapitalac, Legijalista, Palmolive, Najskuplja srpska rec i Corbuljak. Sto ce to biti provod.

Gorki

pre 13 godina

Ceca, nazalost moze da napuni Marakanu.
Ceca je, nazalost idol mnogim mladim devojkama.
Cecinu i Arkanovu kucu, nazalost pokazuju djacima iz unutrasnjosti na jednodnevnim ekskurzijama kroz Bg.
Pink, nazalost ima nacionalnu frekvenciju.
ALI, nije za zatvor.
Kazna: Serija kocerata bez honorara, sve u budzet za socijalno ugrozene i oduzimanje "uklete kuce".

Nikol

pre 13 godina

Moze li Ceca u zemlji Srbiji imati posteno sudjenje? Moze li pored pritiska medija, pojedinaca i sl.? Ne, naravno. Kako god, bez pravnosnazne osudjujuce presude, ili sa takvom presudom, Ceca je odavno u ovom drustvu ponizena do te mere, da je ne mogu ,,ni Dunav, ni Sava oprati". Za protivpravno drzanje oruzja su optuzene Arkanova udovica i Karadziceva zena. Vrlo zanimljivo... Kao da su njih dve isle po Bosni, po Krajni i pucale na koga stignu. Sto se tice politickih pritisaka, da je imala prijatelje koji su uticali na sud, postupak bi odavno bio obustavljen i od optuznice nista ne bi bilo. Ocigledno je da Ceca nema jake prijatelje u tim ,,miljeima". Kako god, mnogo joj se stvari stavlja na teret. Samo, da li ce ,,nezavisni mediji" u Srbiji nakon Cece, na naslovne strane stavljati one osobe koje su ojadile zemlju Srbiju za po nekoliko milijardi dinara, ili evra? Da li ce zahtevati da se tim osobama oduzimaju pasosi, imovina? Da li ce zahtevati optuznice pred pravom mafijom? Ne - kompletno cete pognuti glavu kao misevi. Ceca ce vam biti tema koja se nece skidati sa naslovnih strana, a ako jednog dana opet bude pevala pesme - svaki medij ce trcati da sazna informaciju od Cece i da joj pruzi pohvalu. Cudi me da je ta zena, u Srbiji, ostala normalana do sada...

igor

pre 13 godina

jedino na sta moze da se izvuce iz toga je da kaze da je bila glupa. Mada ni to ne moze. Kako ja sa svojih 24, premda sam mogao, nije mi padalo na pamet da radim nesto za sta bih mogao da odgovaram pred drzavom i zakonom u bilo kom vremenu? a i malo manje trovanja losom muzikom, i ukidanja sa scene ljudi koji sirenjem svog misljenja utvrdjuju postojanost kica i sund muzike nije na odmet.

Lemi

pre 13 godina

I sta ja danas treba da poverujem da zivim pravnoj drzavi , ili ne treba da primetim da se pokljanja telekom , ili jos gore da poveruje da ce poceti da se apse gradjevinska mafija , tajkuni sto pisu zakone .... bez te bre od mene smesni ste

supersonic

pre 13 godina

drzava bi trebalo da uhapsi samu sebe ako joj je trebalo 8 godina da podigne optuznicu. odgovaraju li tuzioci i sudije u ovoj zemlji?

filmar

pre 13 godina

Svakom po zaslugama i posteno- ko je usicario na nezakonit nacin neka i odgovara, samo sto ne treba da to bude po jedan slucaj godisnje, mora se krenuti u odlucnu akciju- materijala ima da se popuni 3xzatvorski kapaciteti u Srbiji. Tako je u citavoj regiji.

Dejan

pre 13 godina

Ovo služi samo za zabavu miliona. Kao slučajno je Džajić pod istragom, sada Ceca, verovatno će sledeći biti Bora Čorba. Sasvim slučajno sve poznati i uspešni Srbi u svojim zanimanjima. Nemam ništa protiv da i oni odgovaraju ako su nešto muljali, ali mi ovo liči na staru poslovicu "Što šarenije za budalu veselije". Šta bi sa političkom pozadinom ubistva Premijera Đinđića, šta bi sa Kolubarom, sa ubicama Ćuruvije...Sve ode u fioku do nove godišnjice.

poka

pre 13 godina

ma palite bre svi vi koji gutate ove zute price kao da je ova najveci lopov u ovoj zemlji. ovi sto je hapse su milion puta vise pokrali od nje pa ih niko ne goni. sta se palite bezveze na sitnis? kao ako cecu uhapse, to je dokaz pravne drzave. ma nemoj. gde je krupna riba?

branislav

pre 13 godina

Sinoc,a to je 28.03./prim. autora/skupilo se neko drustvo kod mene i izmedju ostalog zamolim ih da stanemo svi ispred ogledala.I sta vidimo?Kako smo postali ruzni i zli.
A nije bilo tako davno kada smo bili spremni da drugima pomognemo i tudji prljavi ves ne komentarisemo.U to vreme se i meni dogodilo,recimo,da svoju krv dam svom a i *nasem* zajednickom neprijatelju,mislim na taj nesretni gradjanski rat.
Kada je o doticnoj gospodji rec mora da se kaze i ovo:
- kao predsednik fonda*Trece dete*od 1996 do njenog hapsenja 2003 nahranjeno,finansiski pomognuto i obuceno cca 6000 dece i zvanicno registrovano 2000 porodica,fond i dalje radi u Novom Sadu
-F.K.Obilic je u to vreme bio jedini srpski fudbalski klub koji je imao sve kategorije,od petlica pa nadalje a da roditelji to decije zadovoljstvo nisu morali da placaju,
-takodje da je postojala skola sa internatom ,naravno besplatna,za sve talente iz unutrasnjosti.
-da je izgradjen novi stadion
-da je izgradjen sportski centar*Inge*
I mnogo toga jos,ali otom potom.
Ako hocemo da povratimo svoju duhovnu i svu drugu lepotu i da ne budemo zli,ubogih,nesretnih i siromasnih ima mnogo. Prigrlimo u okviru svojih mogucnosti neko dete ili
porodicu i pokusajmo da ih nahranimo.Do tada nemojte ruzno komentarisati i ostavite Svetlanu Raznatovic njenom zivotnom usudu.
Zikic Branislav,Zemun

Nemanja

pre 13 godina

Dokle ce nas, fanove Svetlane Raznatovic da kvalifikuju kao "neobrazovane, primitivne seljake", koji ako su nesto stekli, stekli preko tudje grbace ili preko veze? Nemojte samo misliti da je takva vecina. A sto se tice same optuznice, mislim da je zaista smesno pricati o pljacki 6-7 miliona evra, k'o da je to najveci problem. Slazem se da je to veliki novac, ali daleko vise obrne "na kvarnjaka" neko za koga ne znamo. Za vreme odmotavanja klupka, gde se "Kolubara" maksimalno stiti, malverzacije u Galenici i gradjevinskoj industriji, Vi ste nasli da optuzujete Svetlanu. Zasto tu tuzilastvo ne reaguje? Tako da molim Vas, sjasite vise, Svetlana bar zabavlja. Pustite mene neukog, primitivnog da uzivam u njenoj "turbo-folk" muzici!

Robi

pre 13 godina

Optuznica podignuta, sudice joj se,i optuziti je na 7 godina zatvora, ali...ali...njoj ce se uracunati ovo vreme dok je trajala istraga pa tako ko uvek sto biva na kraju ce ona da trazi odstetu za godinu koja je visak i dobiti grdne pare za dusevni bol,,tako da manite se praznih prica....

Lalo NS

pre 13 godina

Blize se izbori, pa su se setili da bi mogli da podignu optuznicu (koja ce da zastari), misle jednim udarcem dve muve da ubiju. Narod stice utisak da je ovo pravna drzava, a koalicioni partner podmiren zastarevanjem slucaja, sa Zukorlicem i Albancima sa Kosova se pregovara, Evropa nema alternativu, manje zlo, bla, bla...
Dobro su to isplanirali, ali cu ovog puta bojkotovati i njihi Murtu - dosta su nas jahali.

Lucky Number Slevin

pre 13 godina

Ovo se znalo godinama... Ali, zašto se baš sada "pušta niz vodu"? Gotovo uvek u ovakvim situacijama radi se klasičan "Kansas City Shuffle" http://www.youtube.com/watch?v=Dlc9pPeS2Q0 Dok mi gledamo na jednu stranu, na drugoj - npr. "ode" Telekom! Standardna procedura naših spin doktora...

NIKOLA

pre 13 godina

Svi vi koji se nasladjujete ovom optuznicom i bilo kojom rudjom nesrecom, ste jadni i iskompleksirani jer u zivotu nemate sta da radite jer se i ne trudite, vec sedite za kopom, zivite u virtuelnom svetu, provodite danonocno vreme na internetu i pljujete sve koje stignete. To da li je ona kriva ili ne ne znamo ni vi ni ja...to ce da resu sud! A postoje mnogo vece zverke koje bi trebalo da su odavno u zatvoru. A sta je sa onom: Ko nije gresan neka prvi baci kamen...Sta je bilo? Cutimo... e pa pstttttttttt!!!

novosadjanka69

pre 13 godina

Izbori su blizu...Palma je dobro protrešen, pao prvi kokos... Samo da nam novine imaju o čemu da pišu, forumi da se usijaju, da se ne čuje kako nam krče creva i na trenutak da se bavimo tudjim nedelima.

ima, ko sve vidi

pre 13 godina

Hajde, sad svi po kamen u ruke, pa je gadjajte, ili bar tastaturu ispred sebe, sto mozda i vise boli, pa pisite, sve sto vas godinama tisti, a tice se zla, koje je ona nanela naciji ...
Ko ce prvi, da likuje?

Jeremija

pre 13 godina

Ovo je samo mazanje očiju narodu. Zar ne vidite! Stara proverena: "Hleba i igara"! Samo što mi imamo sve manje hleba a sve više igara!

pričam ti bajke

pre 13 godina

"kao predsednik fonda*Trece dete*od 1996 do njenog hapsenja 2003 nahranjeno,finansiski pomognuto i obuceno cca 6000 dece i zvanicno registrovano 2000 porodica,fond i dalje radi u Novom Sadu

Zikic Branislav"


Sem javnog saopstenja tog fantomskog fonda, za koji niko nikad nije upoznao nekoga koji je dobio od njih bilo kakvu pomoć, ne postoje dugi podaci

Taj fond kao zvanično registrovana organizacija ne postoji - možete da proverite na sajtu APR.
Nezvanične/ organizacije ne neregistrovane mogu da imaju račun u banci, pa samim tim da novčano bilo kome pomognu.

Nikad nisam u Novom Sadu video da je bilo neke akcije prikupljanja i slično.


Šta je taj fond zaista radio, to mogu samo da nagađam.

A ovo hapšenje Cece je samo sprdnja pred izbore, jer da su naše vlasti hteli da poštuju zakone, već bi drugačije bilo.

za Petar S:

za njenu zaradu od CDova, koncerata i slično - postoji Poreska Uprava - ako je zaradila, mora da prijavi i plati porez, inače ide u bajbok (u svetu na koji volimo da se pozivamo, svako ko utaji porez - ide iza rešetaka)

Trofejno oružje se isto mora prijaviti i ne može svako oružje da bude trofejno.

Ovo ne bih nazvao linčom - iako njeni nastupi su linč za naše mozgove - već cirkusom pred izbore.

USA

pre 13 godina

Dacicu sad a se pokazi,isti zakon za sve,pa bez preterivanja Moses ici I za prdsednika,I naravno oduzeti svu neposteno stecenu imovinu,samo napred buducnost Srbije je u tvojim rukama.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Jos jedan pokusaj politickih delitanata da prebace losu sliku na umetnike ,sportiste i ostale uspes ne ljude i skinu pogled sa sebe .Podizu se optuznice protiv Cece,Djaica,Binica i ostalih a politicari koji su odgovorni za milijarde dolara su i dalje u politici bez ikakcih problema.E moja Srbijo lose nam se pise .

BMX

pre 13 godina

Najiskrenije, ja bih voleo da ona eskivira ovo suđenje. Jer čak i da je osude, šta će nam to dokazati? Da je naše sudstvo efikasno i pravedno? Ma daj...
"Riba smrdi od glave", a najjače igrače niko ne sme da dira. Zato ja navijam za ove sitne! Pravda za Cecu :-)

белорог/тророг

pre 13 godina

Увек када се у овој земљи требају решити најозбиљније ствари, продаја Телекома или штрајк запослених у јавним службама, нама Власт (Баласт), подмеће овакве теме типа Џајић и Цеца..., само да нам се одвуче пажња од битнијих ствари. Па ови разни ријалити шоу програми, Гранд параде и друго су и измишљени и дозвољени само да би обичне људе оставили незапослене и да им се покаже да је једино важно у животу постати естрадни уметник (цела Србија у певаче), а да није уопште важно да ли ћеш имати завршену основну, средњу школу или недај боже факултет, јер онда мораш одавде да ''ПАЛИШ'', јер си много паметан и сигурно нећеш себи дозволити да те окупирају са овим шунд стварима и СМС гласовима, а ти желиш само поштено да учиш и радиша и не желиш да будеш нечији певач као сви други.

David

pre 13 godina

Meni jedna stvar ovde nije jasna... Ko je podigao taj Obilić iz beton lige? Ko je sagradio stadion? Ko je finansirao kupovinu tih igrača i plaćao im stanove i plate? Država, Sloba, Drašković, Đinđić? Ne razumem kome bi trebale da pripadnu pare od kluba koji su finansirali Ražnatovići, da nije možda Tadiću i Mlađi? Tako da me baš zanima ko je oštećen ovde? Od 25000 privatizacija 24980 su bile lopovsko-političko-tajkunske a oni pričaju o nekom Obiliću...

Petar S.

pre 13 godina

Naivno se nadam da ce je sud proglasiti nevinom (iako poznavajuci nase sudstvo sumnjam), pa da se jednom za svagda stavi tacka na ovaj LINC.

Prvo moram da kazem da u zivotu nisam slusao njenu muziku. Odrastao sam na new wave-u (jedno kartko vreme hevy metal), Ekatarina Velika, Parni Valjak, Sladjana Milosevic, Idoli, Riblja Corba, Bajaga,..itd, ali ovo sa time nema veze.

Odbrana bi trebalo da ima dosta lak zadatak.
Treba samo pokazati koliko je ona zaradila od ploca CDova, koncerata kod nas i u inostranstvu u zadnjih 20 i kusur GODINA.

Sta ce njoj pare od fudbalera.

A sto se tice oruzija, optuzba ima jako tezak zadatak da dokaze da na njima pise Cecino ime (figurativno receno), a ne arkanovo (moze biti i trofejno oruzije).

Sve u svemu smejurija od optuzbe, sa verovatno politickom presudom.

Relator

pre 13 godina

Al su sudije na forumu brze.Da bude ni po babi ni po dedovima vec po pravdi pa ako je kriva da se osudi ako nije da se ne osudi i to je to...Sta mi znamo o tome sta sme a sta ne sme vlasnik kluba koliki je porez i ko je kolike novce ulozio ili uzeo itd... Daj da ne prejudiciramo. Nije kriva do okoncanja sudjenja a onda da dademo nas pogled na stvari.Oni sta pisu da je kriva i oni sta pisu da nije nek svedoce i pomogne sudu da stigne do istine a ne buka medija uz bombardovanje.Epilog apriori si kriv ili nisi ovisi koje strane citas,gledas...

Fan

pre 13 godina

@nista licno i ostali

Koliko minusa, gospode! :)
Bavih se nekom vrstom testa. Cim kazes da si fan i da volis Cecinu muziku, nadobijas se minusa. Zanimljivo. Toliko o opstepopularnoj toleranciji. Svi su kao tolerantni, ali ipak ne, a?
Razmislite, koji su razlozi zbog kojih zelite gospodju Raznatovic u zatvoru. Ako su pravi, valjani, u redu, vi ste dobri i pravicni ljudi. Ako je ipak razlog samo to sto vam se ne dopada sta i kako peva i kako se oblaci, onda duuugo, duuugo, razmisljajte o sebi.

Sto se tice konkretno tebe, ako ti posluzi moj komentar za azil, slobodno ga posudi.
Ali iza svega stojim. I prosli put je najpopularnija bila nakon zatvora. Cinjenica je da joj to dize popularnost. I ja cu ici. Iza toga stojim takodje. Znam sve pesme, imaM puno drustva koje hoce da ide. Moj slobodan izbor valjda.
A komentar - sto da ne krade ona kad mogu svi - nije to bilo opravdanje za nju, samo se to ja, vise onako, pitam. Ocigledno da ovde u Srbiji radi ko sta hoce, pa mi je bas svejedno hoce li i ona. Ako ce nesto da se menja na bolje treba da se menja iz korena, a ne od Cece. Ono sto treba da se promeni definisao je jos Platon pre nove ere.
Ako nije previse, citirala bih coveka.
"Sve dok filosofi ne budu kraljevi, ili dok kraljevi ili vladari ovoga sveta ne budu posedovali duh i moc filosofije, sve dok se ne spoje politicka moc i mudrost, i dok one obicnije prirode koje slede jedno od ovoga iskljucujuci ono drugo ne budu potisnute u stranu, drzave nece imati mira od ovih zala - a mislim nece ni ljudski rod."
Nema sta da se doda, genije je rekao.

A sto se tice pomenutog zapada, ne bih se ja uzdala ni u njega tako kao ti. Ni oni nisu poslusali Platona. Sve ti je to, moj prijatelju isto. Mozda je resenje da se selim na Capo Verde, ili tako negde. Ali samo mozda.
Svako dobro :)

dezurna

pre 13 godina

Pa, dobro, kad nemaju onu stvar da se suprotstave Kartelu u BIA/VOA/SPC/SANU te da je optuze za ozbiljnija krivicna dela (tipa, saucesnisvo prikrivanjem dokaza krivicnih dela organizovanog kriminala i terorizma), i ovo je nesto... i Al Kapone je zaglavio zbog losheg knjigovodstva.
Jedini je problem u tome shto ce verovatno, cim pocne predizborna kampanja, svi, ama svi, bez razlike (osim jednih), da se utrkuju ko ce pre da se ulaguje chitaocima braon shtampe sa birachkim pravom izjavama da je "optuznica protiv Svetlane Raznatovic na staklenim nogama"... Tipujem da ce prvi biti Dinkic, "sa muzicarskim razumevanjem za koleginicu", ili nekom slicnom ljigavoscu...

...

pre 13 godina

@biberce nije me baš briga što su došli po nju jer ne volim njenu muziku. Baš naprotiv, volim što su došli po nju. To što ne volim njenu muziku nema veze sa tim

zoran

pre 13 godina

Za g-dina Petar S.

"Sta ce njoj pare od fudbalera".

U svemu se slažem sa Vama 100%, osim u gore citiranom. Para nikad dosta, a ako su "na crno", još su slađe.

Goran, Srbobran

pre 13 godina

Po broju komentara se vidi ko nam je ipak najvazniji na svetu. Razmislite da prenosite vesti iz Velkog Brata, pa da vam poraste broj poseta.
Nikad redovna zemlja ovo biti nece.

jagodinac

pre 13 godina

Hm , kako je ovo krenulo a sve mi se čini i protiv mog idola Palme , bojim se da ovi ne krenu da hapse i njegovog prijatelja Betovena.

mirko

pre 13 godina

Mislim da bi imalo smisla da se organizuje skupljanje potpisa da se prekine kampanja protiv Svetlane Ražnatović.Ako su patriotske zasluge kriterijum za to onda ih ona ima više nego Vojislav Koštunica,a bila je i supruga političara i velikog srpskog patriote.

Ema

pre 13 godina

Cudan narod. Da je odluceno ne podizati optuznicu, bilo bi milion komentara pljuvanja vlasti i sudstva. Sad ne odgovara ni ovo. Neko cak smatra da je ovo sramota zbog "treceg deteta". Lako su se odricali malog procenta od Arkanovih "legalnih poslova". Sram vas bilo, obican ste narod a zalazete se za nejednakost u sprovodjenju zakona.

Mile Politika

pre 13 godina

Vidim da bi joj neki ovde sudili zbog muzickog ukusa ili sto joj je suprog izmakao pravdi, ali na zalost ta "krivicna dela" nisu pokrivena krivicnim zakonom.

S' druge strane kad je vec u sudu mogla bi da gukne koju o Silerovoj.

Sto rekose LDP omladinci pre neki dan "PEVAJ" Svetlana.

Jelena

pre 13 godina

Najzad!
Ali leksicki izbor u ovoj vesti je krajnje sugestivan: zasto b92 mora da se kompromituje koristeci reci koje nikako ne odgovaraju tonu i sadrzaju vesti? Zasto umesto "ukrala" niste upotrebili neki profesionalniji izraz?
Ovako je vest koju cekamo godinama predstavljena na jedan potpuno neprofesionalan nacin. Meni smeta kada jedini moj izvor vesti se spusti na nivo koji aktivno - i s pravom - kritikuje od kad postoji.

Bagzi

pre 13 godina

Ako je pametna poci ce mojim stopama. Kolika bi to bila naslada da ona postane svedok saradnik. Ali ona je vec u Australiji tako da je ovo malo verovatno...nazalost cele Srbije

Martin,Pirot

pre 13 godina

Bilo je i krajnje vreme,utaja poreza pre svega(a u ovom slucaju mnogo vise od toga) je kaznjiva strogo u svakoj drzavi ali ce je nazalost osuditi kao i Rodica tj "nagodice" se sa njom.Nego sta se ceka da se podigne optuznica protiv Miskovica?u cemu je on razlicit od Karica,jer nije osnovao stranku???

Goca

pre 13 godina

Najpre,moram da priznam da slusam njenu muziku,ne svu ali ima dobrih pesama,ipak sto se tice ovog procesa i malo dete bi posle insajdera o ceci,mnostvu svedoka a bilo je i onih premlacenih,shvatilo da nije nevina. Prijateljstvo sa Dacicem i Palmom a i sa Kostunicom i Ilicem joj je garantovalo neku vrstu zaledjine, pa ljudi tolike godine se iznose dokazi i proces je u najmanju ruku maratonski a ona peva li peva i potpuno je mirna. volela bih da je mirna zato sto je nevina al ipak mislim da je ta njena sigurnost i mirnoca kao i vera da je sve to ok,posledica druzenja sa gore pomenutom gospodom

biloko

pre 13 godina

napad na cecu je napad na srbiju! Na sve što je srpsko , tradicionalno, ćirilično, mucavo, štucavo. Predlažem peticiju, nadam se da će akademici da potpišu. A,i mitropolit.

shot

pre 13 godina

Ja sam za to da se Dzajic nestavlja u isti kos sa njom i ostalim kostaplerima .Dzajo majstore nedaj se znamo da si posten covek a ovo je sve da bi tebe naruzili i izjednacili sa Cecom i ostalim ...

Biberče

pre 13 godina

Čist politički progon, gde je Ražnatovićeva kao zvezda odabrana za primer ostalima šta će im se desiti ako se vlast naljuti. Od nje poznatije estradne zvezde nema, a pri tom je i udova pokojnog Arkana - nezaštićena i lak plen. Ako vas je baš briga što su došli po nju jer ne volite njenu muziku ili životni stil, možda će sutra doći baš po vas ali biće kasno.

Karakaj

pre 13 godina

Ostavite zenu namiru... Nek' sud i tuzilastvo krenu od svog "dvorista",pa nek' posle idu i u tudje. Neka Snezana M. i Toma Z. krenu od svog "kluba",jer tu ima vecih i krupnijih zverki. Nije pravedno da jedna majka,zena i human covek ispasta za sve one koji i dan danas kradu i varaju ovaj napaceni narod. Jedna je CECA,a hiljade Tadica,Dinkica,Dacica,Djerica,Miskovica,itd... Stidite se!

Ana

pre 13 godina

Vidim veliko odusevljevenje koju je izazvala ova vest! Samo mi nije jasno kakvu korist imate svi od toga, osim sto se nasladjujete tudjom nesrecom!

Predrag

pre 13 godina

Svojevremeno su mnogi komentatori nešto plakali kako će Ceca pobjeći u Australiju i slično! Ajde sada opet: Gde će pobeći Ceca?:)))

Šala mala, ali lično sam mišljenja da određeni politički krugovi pokušavaju da dopiju poneki poen na Cecu!
Otuda i povremene vijesti o raznim suđenjima, prevarama itd
Bilo bi dobro da sudovi odrade ako šta imaju u vezi toga i stave tačku na slučaj Ceca!
Koliko mogu da vidim svi ovi silni milioni i nisu neki novac koji ona svojom popularnošću u Srbiji nemože da zaradi! Ona pevanjem a političari..... naroda!

djomla

pre 13 godina

Ne volim je i nikada je nisam voleo, ali sam sada na njenoj strani. U ovoj zemlji ima mnogo onih koji pre nje treba da sednu na optuzenicku klupu i da zavrse u zatvoru, cak i iz vrha vecine stranaka. Kad takvi budu tamo gde treba, onda moze i Ceca, ovako mislim da nije posteno.

Nemanja

pre 13 godina

Dokle ce nas, fanove Svetlane Raznatovic da kvalifikuju kao "neobrazovane, primitivne seljake", koji ako su nesto stekli, stekli preko tudje grbace ili preko veze? Nemojte samo misliti da je takva vecina. A sto se tice same optuznice, mislim da je zaista smesno pricati o pljacki 6-7 miliona evra, k'o da je to najveci problem. Slazem se da je to veliki novac, ali daleko vise obrne "na kvarnjaka" neko za koga ne znamo. Za vreme odmotavanja klupka, gde se "Kolubara" maksimalno stiti, malverzacije u Galenici i gradjevinskoj industriji, Vi ste nasli da optuzujete Svetlanu. Zasto tu tuzilastvo ne reaguje? Tako da molim Vas, sjasite vise, Svetlana bar zabavlja. Pustite mene neukog, primitivnog da uzivam u njenoj "turbo-folk" muzici!

NIKOLA

pre 13 godina

Svi vi koji se nasladjujete ovom optuznicom i bilo kojom rudjom nesrecom, ste jadni i iskompleksirani jer u zivotu nemate sta da radite jer se i ne trudite, vec sedite za kopom, zivite u virtuelnom svetu, provodite danonocno vreme na internetu i pljujete sve koje stignete. To da li je ona kriva ili ne ne znamo ni vi ni ja...to ce da resu sud! A postoje mnogo vece zverke koje bi trebalo da su odavno u zatvoru. A sta je sa onom: Ko nije gresan neka prvi baci kamen...Sta je bilo? Cutimo... e pa pstttttttttt!!!

Nikol

pre 13 godina

Moze li Ceca u zemlji Srbiji imati posteno sudjenje? Moze li pored pritiska medija, pojedinaca i sl.? Ne, naravno. Kako god, bez pravnosnazne osudjujuce presude, ili sa takvom presudom, Ceca je odavno u ovom drustvu ponizena do te mere, da je ne mogu ,,ni Dunav, ni Sava oprati". Za protivpravno drzanje oruzja su optuzene Arkanova udovica i Karadziceva zena. Vrlo zanimljivo... Kao da su njih dve isle po Bosni, po Krajni i pucale na koga stignu. Sto se tice politickih pritisaka, da je imala prijatelje koji su uticali na sud, postupak bi odavno bio obustavljen i od optuznice nista ne bi bilo. Ocigledno je da Ceca nema jake prijatelje u tim ,,miljeima". Kako god, mnogo joj se stvari stavlja na teret. Samo, da li ce ,,nezavisni mediji" u Srbiji nakon Cece, na naslovne strane stavljati one osobe koje su ojadile zemlju Srbiju za po nekoliko milijardi dinara, ili evra? Da li ce zahtevati da se tim osobama oduzimaju pasosi, imovina? Da li ce zahtevati optuznice pred pravom mafijom? Ne - kompletno cete pognuti glavu kao misevi. Ceca ce vam biti tema koja se nece skidati sa naslovnih strana, a ako jednog dana opet bude pevala pesme - svaki medij ce trcati da sazna informaciju od Cece i da joj pruzi pohvalu. Cudi me da je ta zena, u Srbiji, ostala normalana do sada...

Aleksandar Veliki

pre 13 godina

A ssto ne podignete optuzznice protiv svih kriminalaca?
Kad ste vecc pocheli da delite pravdu, onda bi trebalo po redu, a ne da preskachete...
Sramota nevidjena...

Petar S.

pre 13 godina

Naivno se nadam da ce je sud proglasiti nevinom (iako poznavajuci nase sudstvo sumnjam), pa da se jednom za svagda stavi tacka na ovaj LINC.

Prvo moram da kazem da u zivotu nisam slusao njenu muziku. Odrastao sam na new wave-u (jedno kartko vreme hevy metal), Ekatarina Velika, Parni Valjak, Sladjana Milosevic, Idoli, Riblja Corba, Bajaga,..itd, ali ovo sa time nema veze.

Odbrana bi trebalo da ima dosta lak zadatak.
Treba samo pokazati koliko je ona zaradila od ploca CDova, koncerata kod nas i u inostranstvu u zadnjih 20 i kusur GODINA.

Sta ce njoj pare od fudbalera.

A sto se tice oruzija, optuzba ima jako tezak zadatak da dokaze da na njima pise Cecino ime (figurativno receno), a ne arkanovo (moze biti i trofejno oruzije).

Sve u svemu smejurija od optuzbe, sa verovatno politickom presudom.

ima, ko sve vidi

pre 13 godina

Hajde, sad svi po kamen u ruke, pa je gadjajte, ili bar tastaturu ispred sebe, sto mozda i vise boli, pa pisite, sve sto vas godinama tisti, a tice se zla, koje je ona nanela naciji ...
Ko ce prvi, da likuje?

poka

pre 13 godina

ma palite bre svi vi koji gutate ove zute price kao da je ova najveci lopov u ovoj zemlji. ovi sto je hapse su milion puta vise pokrali od nje pa ih niko ne goni. sta se palite bezveze na sitnis? kao ako cecu uhapse, to je dokaz pravne drzave. ma nemoj. gde je krupna riba?

yugo vegas usa

pre 13 godina

Jos jedan pokusaj politickih delitanata da prebace losu sliku na umetnike ,sportiste i ostale uspes ne ljude i skinu pogled sa sebe .Podizu se optuznice protiv Cece,Djaica,Binica i ostalih a politicari koji su odgovorni za milijarde dolara su i dalje u politici bez ikakcih problema.E moja Srbijo lose nam se pise .

Ldpovac

pre 13 godina

Postupak tece ovako:

Sudjenje ce poceti za godinu dana. Trajace 10 godina. Pa izricanje presude jos 2. Pa ce ce opet obnoviti sudjenje zbog mnogih nedostataka. Tada ce Cecilija da napuni 70 godina i nece imati srca da je zatvore.

Mislim da malo preteruju, taj novac za koji je optuzuju, toliko "obrne" pomocnik zamenika generalnog direktora u nekom dobrostojecem javnom preduzecu.

BMX

pre 13 godina

Najiskrenije, ja bih voleo da ona eskivira ovo suđenje. Jer čak i da je osude, šta će nam to dokazati? Da je naše sudstvo efikasno i pravedno? Ma daj...
"Riba smrdi od glave", a najjače igrače niko ne sme da dira. Zato ja navijam za ove sitne! Pravda za Cecu :-)

branislav

pre 13 godina

Sinoc,a to je 28.03./prim. autora/skupilo se neko drustvo kod mene i izmedju ostalog zamolim ih da stanemo svi ispred ogledala.I sta vidimo?Kako smo postali ruzni i zli.
A nije bilo tako davno kada smo bili spremni da drugima pomognemo i tudji prljavi ves ne komentarisemo.U to vreme se i meni dogodilo,recimo,da svoju krv dam svom a i *nasem* zajednickom neprijatelju,mislim na taj nesretni gradjanski rat.
Kada je o doticnoj gospodji rec mora da se kaze i ovo:
- kao predsednik fonda*Trece dete*od 1996 do njenog hapsenja 2003 nahranjeno,finansiski pomognuto i obuceno cca 6000 dece i zvanicno registrovano 2000 porodica,fond i dalje radi u Novom Sadu
-F.K.Obilic je u to vreme bio jedini srpski fudbalski klub koji je imao sve kategorije,od petlica pa nadalje a da roditelji to decije zadovoljstvo nisu morali da placaju,
-takodje da je postojala skola sa internatom ,naravno besplatna,za sve talente iz unutrasnjosti.
-da je izgradjen novi stadion
-da je izgradjen sportski centar*Inge*
I mnogo toga jos,ali otom potom.
Ako hocemo da povratimo svoju duhovnu i svu drugu lepotu i da ne budemo zli,ubogih,nesretnih i siromasnih ima mnogo. Prigrlimo u okviru svojih mogucnosti neko dete ili
porodicu i pokusajmo da ih nahranimo.Do tada nemojte ruzno komentarisati i ostavite Svetlanu Raznatovic njenom zivotnom usudu.
Zikic Branislav,Zemun

Relator

pre 13 godina

Al su sudije na forumu brze.Da bude ni po babi ni po dedovima vec po pravdi pa ako je kriva da se osudi ako nije da se ne osudi i to je to...Sta mi znamo o tome sta sme a sta ne sme vlasnik kluba koliki je porez i ko je kolike novce ulozio ili uzeo itd... Daj da ne prejudiciramo. Nije kriva do okoncanja sudjenja a onda da dademo nas pogled na stvari.Oni sta pisu da je kriva i oni sta pisu da nije nek svedoce i pomogne sudu da stigne do istine a ne buka medija uz bombardovanje.Epilog apriori si kriv ili nisi ovisi koje strane citas,gledas...

Dejan

pre 13 godina

Ovo služi samo za zabavu miliona. Kao slučajno je Džajić pod istragom, sada Ceca, verovatno će sledeći biti Bora Čorba. Sasvim slučajno sve poznati i uspešni Srbi u svojim zanimanjima. Nemam ništa protiv da i oni odgovaraju ako su nešto muljali, ali mi ovo liči na staru poslovicu "Što šarenije za budalu veselije". Šta bi sa političkom pozadinom ubistva Premijera Đinđića, šta bi sa Kolubarom, sa ubicama Ćuruvije...Sve ode u fioku do nove godišnjice.

marko

pre 13 godina

Pa naravno, zasto bi odgovarao samo Dzaja kad ima i mnogo gorih od njega.Mada mislim da od ovoga opet nece biti nista s obzirom da je i ministar policije iz istog sela kao i doticna gospodja.

David

pre 13 godina

Meni jedna stvar ovde nije jasna... Ko je podigao taj Obilić iz beton lige? Ko je sagradio stadion? Ko je finansirao kupovinu tih igrača i plaćao im stanove i plate? Država, Sloba, Drašković, Đinđić? Ne razumem kome bi trebale da pripadnu pare od kluba koji su finansirali Ražnatovići, da nije možda Tadiću i Mlađi? Tako da me baš zanima ko je oštećen ovde? Od 25000 privatizacija 24980 su bile lopovsko-političko-tajkunske a oni pričaju o nekom Obiliću...

nije sve-jadno

pre 13 godina

Da ih nije zaradila posteno? Narod nema hleba da jede,a ona se izivljavava. Sramno. Ali ne treba zaboraviti na "nase" pravosudje. Ne bih se iznenadio da izadju sa izjavom ' posle ispitivanja optuzene i svedoka, sud je povjerovao optuzenoj da je taj novac nasledila od oca, koji je prodao 4 njive u Žitoradji'. Dok je Dačić njoj tu, boli nju uvce.....

Gorki

pre 13 godina

Ceca, nazalost moze da napuni Marakanu.
Ceca je, nazalost idol mnogim mladim devojkama.
Cecinu i Arkanovu kucu, nazalost pokazuju djacima iz unutrasnjosti na jednodnevnim ekskurzijama kroz Bg.
Pink, nazalost ima nacionalnu frekvenciju.
ALI, nije za zatvor.
Kazna: Serija kocerata bez honorara, sve u budzet za socijalno ugrozene i oduzimanje "uklete kuce".

Lars

pre 13 godina

Konacno da i ova istripovana odgovara za svoje kriminalne postupke. Zena misli za sebe da je nevidjena velicina. Ako budete imali priliku a popricate sa njom,kao sto se meni desilo, videcete kolika je to "pamet" i "velicina".

rus

pre 13 godina

A sta je sa Zecevicem i Bjekovicem njih ne sme niko da dira Ko njih stiti, ruski tajkuni?
Nezavisno sudstvo!!!
Kako da ne, sve je ovo smesno i zalosno
Zakon je isti za sve

Jeremija

pre 13 godina

Ovo je samo mazanje očiju narodu. Zar ne vidite! Stara proverena: "Hleba i igara"! Samo što mi imamo sve manje hleba a sve više igara!

mirko

pre 13 godina

Mislim da bi imalo smisla da se organizuje skupljanje potpisa da se prekine kampanja protiv Svetlane Ražnatović.Ako su patriotske zasluge kriterijum za to onda ih ona ima više nego Vojislav Koštunica,a bila je i supruga političara i velikog srpskog patriote.

novosadjanka69

pre 13 godina

Izbori su blizu...Palma je dobro protrešen, pao prvi kokos... Samo da nam novine imaju o čemu da pišu, forumi da se usijaju, da se ne čuje kako nam krče creva i na trenutak da se bavimo tudjim nedelima.

Illuminati

pre 13 godina

Prvo sam se odusevio vescu pa sam se setio da se to odigrava u Srbiji, zemlji poznatoj po "efikasnom sudstvu" i skapirao da ce se sudjenje otezati u nedogled i da ce na kraju "srpska majka" zavrsiti na "zasluzenoj slobodi"!!

biloko

pre 13 godina

napad na cecu je napad na srbiju! Na sve što je srpsko , tradicionalno, ćirilično, mucavo, štucavo. Predlažem peticiju, nadam se da će akademici da potpišu. A,i mitropolit.

Robi

pre 13 godina

Optuznica podignuta, sudice joj se,i optuziti je na 7 godina zatvora, ali...ali...njoj ce se uracunati ovo vreme dok je trajala istraga pa tako ko uvek sto biva na kraju ce ona da trazi odstetu za godinu koja je visak i dobiti grdne pare za dusevni bol,,tako da manite se praznih prica....

nista licno..

pre 13 godina

"Ako li ode u zatvor, kad izadje napunice Usce 3 veceri za redom.
I ja cu ici :)
Ako je krala, kad mogu svi, sto ne bi i ona.
(Fan, 29. mart 2011 02:02)"

Ja mislim da bi ovaj komentar mogao da ponudim bilo kojoj zapadnoj ambasadi kao objasnjenje zbog kojeg bi eventualno trazio azil.

shot

pre 13 godina

Ja sam za to da se Dzajic nestavlja u isti kos sa njom i ostalim kostaplerima .Dzajo majstore nedaj se znamo da si posten covek a ovo je sve da bi tebe naruzili i izjednacili sa Cecom i ostalim ...

Biba

pre 13 godina

ocekujem i da se Jelena Karleusa obrati javnosti povodom ovog slucaja u vidu neke kolumne ili beleske na svom facebook profilu - mislim bilo bi lepo da cujemo (procitamo) sta JK ima da kaze! xaxaxaxaxa

Darko

pre 13 godina

Pa i ja bi u zatvor na 6 meseci ili godinu dana za 7 miliona evra i ko zna jos za koliko novca a iskreno mislim da nece dobiti vise jer ne zaboravimo ovo je srbija a srbija obozava TURBO FOLK i CECU a i opet ce da izigrava neku jadnicu kako nije znala nista ali opet ne mogu da razumem ovaj narod kad treba u zatvor onda se slade a kad ima neki koncert onda se odusevljavaju e to ti je srbija

Dzigi Bau

pre 13 godina

Dali moze i jedna optuznica,onako usput,zbog sirenja @#$%!nizma,neukusa,nemorala i prostitucije sa mafijashima i politicharima?Lichno bih vishe voleo da za to odgovara! :)

bandere cekaju

pre 13 godina

Samo ona, steta. Prvo sam se obradovao, a onda sam se setio da od prvog skace cena struje. Ovo su razvlacili godinama do odredjene prilike da se skrene paznja sa drugih stvari. Ipak je ovo Srbija, dobre stvari se ovde ne desavaju.

Lalo NS

pre 13 godina

Blize se izbori, pa su se setili da bi mogli da podignu optuznicu (koja ce da zastari), misle jednim udarcem dve muve da ubiju. Narod stice utisak da je ovo pravna drzava, a koalicioni partner podmiren zastarevanjem slucaja, sa Zukorlicem i Albancima sa Kosova se pregovara, Evropa nema alternativu, manje zlo, bla, bla...
Dobro su to isplanirali, ali cu ovog puta bojkotovati i njihi Murtu - dosta su nas jahali.

Lemi

pre 13 godina

I sta ja danas treba da poverujem da zivim pravnoj drzavi , ili ne treba da primetim da se pokljanja telekom , ili jos gore da poveruje da ce poceti da se apse gradjevinska mafija , tajkuni sto pisu zakone .... bez te bre od mene smesni ste

pričam ti bajke

pre 13 godina

"kao predsednik fonda*Trece dete*od 1996 do njenog hapsenja 2003 nahranjeno,finansiski pomognuto i obuceno cca 6000 dece i zvanicno registrovano 2000 porodica,fond i dalje radi u Novom Sadu

Zikic Branislav"


Sem javnog saopstenja tog fantomskog fonda, za koji niko nikad nije upoznao nekoga koji je dobio od njih bilo kakvu pomoć, ne postoje dugi podaci

Taj fond kao zvanično registrovana organizacija ne postoji - možete da proverite na sajtu APR.
Nezvanične/ organizacije ne neregistrovane mogu da imaju račun u banci, pa samim tim da novčano bilo kome pomognu.

Nikad nisam u Novom Sadu video da je bilo neke akcije prikupljanja i slično.


Šta je taj fond zaista radio, to mogu samo da nagađam.

A ovo hapšenje Cece je samo sprdnja pred izbore, jer da su naše vlasti hteli da poštuju zakone, već bi drugačije bilo.

za Petar S:

za njenu zaradu od CDova, koncerata i slično - postoji Poreska Uprava - ako je zaradila, mora da prijavi i plati porez, inače ide u bajbok (u svetu na koji volimo da se pozivamo, svako ko utaji porez - ide iza rešetaka)

Trofejno oružje se isto mora prijaviti i ne može svako oružje da bude trofejno.

Ovo ne bih nazvao linčom - iako njeni nastupi su linč za naše mozgove - već cirkusom pred izbore.

Fan

pre 13 godina

@nista licno i ostali

Koliko minusa, gospode! :)
Bavih se nekom vrstom testa. Cim kazes da si fan i da volis Cecinu muziku, nadobijas se minusa. Zanimljivo. Toliko o opstepopularnoj toleranciji. Svi su kao tolerantni, ali ipak ne, a?
Razmislite, koji su razlozi zbog kojih zelite gospodju Raznatovic u zatvoru. Ako su pravi, valjani, u redu, vi ste dobri i pravicni ljudi. Ako je ipak razlog samo to sto vam se ne dopada sta i kako peva i kako se oblaci, onda duuugo, duuugo, razmisljajte o sebi.

Sto se tice konkretno tebe, ako ti posluzi moj komentar za azil, slobodno ga posudi.
Ali iza svega stojim. I prosli put je najpopularnija bila nakon zatvora. Cinjenica je da joj to dize popularnost. I ja cu ici. Iza toga stojim takodje. Znam sve pesme, imaM puno drustva koje hoce da ide. Moj slobodan izbor valjda.
A komentar - sto da ne krade ona kad mogu svi - nije to bilo opravdanje za nju, samo se to ja, vise onako, pitam. Ocigledno da ovde u Srbiji radi ko sta hoce, pa mi je bas svejedno hoce li i ona. Ako ce nesto da se menja na bolje treba da se menja iz korena, a ne od Cece. Ono sto treba da se promeni definisao je jos Platon pre nove ere.
Ako nije previse, citirala bih coveka.
"Sve dok filosofi ne budu kraljevi, ili dok kraljevi ili vladari ovoga sveta ne budu posedovali duh i moc filosofije, sve dok se ne spoje politicka moc i mudrost, i dok one obicnije prirode koje slede jedno od ovoga iskljucujuci ono drugo ne budu potisnute u stranu, drzave nece imati mira od ovih zala - a mislim nece ni ljudski rod."
Nema sta da se doda, genije je rekao.

A sto se tice pomenutog zapada, ne bih se ja uzdala ni u njega tako kao ti. Ni oni nisu poslusali Platona. Sve ti je to, moj prijatelju isto. Mozda je resenje da se selim na Capo Verde, ili tako negde. Ali samo mozda.
Svako dobro :)

Miloš

pre 13 godina

Očekujem ozbiljan sudski proces, a ne farsu, pa da se najzad, posle toliko godina, utvrdi da li je Ceci mesto na bini ili - u zatvoru.

Lakrdijass

pre 13 godina

Dozivotna za kriminalca. Nece u Srbiji nikad krenuti na bolje dok se ne pohapse svi kriminalci i lopovi. Zato se ja ni ne nadam niukakvom boljem sutra. Niti se u neku novu vlast nadam da ce pridoneti uspehu Srbije. Mogu praviti peti oktobar svakog ponedeljka, i prinositi dokumenta za clanstvo u Evropsku uniju svakog petka. Necemo ni korak napred dok sav sljam ne pohapsimo. Prepusteni smo sami sebi, a svi ostali su manje vise proitiv nas. Ako sami nesto ne uradimo. Niko drugi nece za nas. Ugledajte se na Japan. U krizi su, al nece pomoc. Nemaju kriminal imaju red u zemlji. Sami su to izvojevali. Sve bez pogovora u zatvor.

zorica

pre 13 godina

Verovatno ce doci do zastarelosti dela, pa nece ni odgovarati jer tako je to u zemlji koju i njeni stanovnici zovu :"ovi prostori"

Medjutim, valjda je neki pomak i to sto se ovaj clanak razlikuje od svih dosadasnjih na temu slicnog kriminala. Iako se radi o samo nekoliko reci, pomak lici na veliki zaokret.

Videla sam rec: "ukrala", a nisam videla: "zloupotreba sluzbenog polozaja"

Tako malo drugacijih reci, a tako znacajna promena u izvestavanju. Mozda ima nade da na "ovim prostorima", makar za pocetak, pocne i bob da se zove bobom, a pop popom.

Di Vlaio

pre 13 godina

Dobro dosla u Pozarevac, ulica Mose Pijade broj neki, odmah iznad autobuske stanice je KAZNENO POPRAVNI ZAVOD ZA ZENE. Svetlana pa da se gledamo narednih dvadeset godina
P.S. Posto sam u komsiluku samo nemoj da pevas molim te...

supersonic

pre 13 godina

drzava bi trebalo da uhapsi samu sebe ako joj je trebalo 8 godina da podigne optuznicu. odgovaraju li tuzioci i sudije u ovoj zemlji?

igorpl

pre 13 godina

I šta odgovaraće CECA a imovina koju je ARKAN stekao profiterstvom i pljačkom ostaje njegovom potomstvu.
I nikom ništa posle svega.
Ovo je država u kojoj se svaki zločin isplti ma kakav da je on bio. Evo pristajem i ja da pokradem pola države i da obezbedim ko zna kooliko pokljenja unapred a da sedim u zatvoru. SAmim tim sam moj cilj ispunio prema mojoj porodici a viđaćemo se vikendom. I tako će sve isto da prođe ma protiv koga podigli optužnicu. Svi oni su se debelo nafatirali i preneli imovinu odavno na rođake, sinove, kćeri, mame, tate i ostale a na kraju bude pojeo vuk magarca a narodu izrasle magareće uši kao i sa slučajem KOVAČEVIĆ i sa svim ostalim slučajevima koji su procesuirani do sada. Pitajte se koliko je odsada izuzimajući nesretnu šilerovu i Darka Šarića odueto a da je stečena kriminalom (a sva je tako stečena )
E moj @#$%! narode!

Lucky Number Slevin

pre 13 godina

Ovo se znalo godinama... Ali, zašto se baš sada "pušta niz vodu"? Gotovo uvek u ovakvim situacijama radi se klasičan "Kansas City Shuffle" http://www.youtube.com/watch?v=Dlc9pPeS2Q0 Dok mi gledamo na jednu stranu, na drugoj - npr. "ode" Telekom! Standardna procedura naših spin doktora...

Srbin

pre 13 godina

Dolijala umetnica. A i bilo je vreme. U Pozarevac, pa nek joj tamo na koncert dodju njeni fanovi Kapitalac, Legijalista, Palmolive, Najskuplja srpska rec i Corbuljak. Sto ce to biti provod.

lil Wayne

pre 13 godina

Ceco za koga da glasamo na izborima?? :) za Dacica i Palmu,Velju Ilica ili Kostunicu ?? Ovi iz reformisanog pravosudja su bas "bezobrazni" samo 8 godina su te istrazivali kao da si ti tamo neki NLO! Bash su "trule vishnje".Cuvali te toliko vremena i sada pred "izbore" te stavljaju na optuzenicku klupu.SRAM IH BILO! Da ima pravde do sada su trebali da ti konfiskuju imovinu i da te oteraju u Zabelu ali od toga nema nista ipak si ti bitan faktor u ovoj septickoj jami od drzave!

CHUPO

pre 13 godina

Hoće da je hapse već 10tak godina.Jedni te isti.NEMAJU oni kuraž da to naprave al kad sirotinja ukrade hleb odmah na stub srama. JADNO I TUŽNO I ŽALOSNO

Sladjana

pre 13 godina

To što je podignuta optužnica ne znači i da će biti osuđena. Prema tome, da sačekamo mi suđenje i izvođenje dokaza, nadam se ubedljivih. Postoje slučajevi kada tužilaštvo talasa sa optužnicama pa se na kraju ne dođe do presude je nije bilo valjanih dokaza. Slično kao kad policija kaže da hapsi a sud pušta, pri tom ne kažu da nisu imali ubedljive dokaze. Prema tome, čekali smo ovolike godine pa da sačekamo još malo.

Serdjo

pre 13 godina

Uh sada nam je svima lakše, ovo je najvažnija vest u Srbiji. Istraga pokrenuta 2003, optužnica podignuta danas 2011, a presuda se može očekivati negde 2025.

Mrkva

pre 13 godina

Kliko nepismenosti u komentarima .Naucimmo prvo da razdvojimo tacku od zareza. A i nije cudno ko je podrzava i ko je stiti.
(misa, 28. mart 2011 23:04)

Tvoj nepismeni komentar je FAIL-čina žešća.

A što se tiče Cece...bruka i sramota koliko ova farsa traje. Eno, Vesli Snajps utajio porez - pravac prdekana. A kod nas imaš šleper pun dokaza i treba 10 godina da se neko nakani da podigne optužnicu. Užas!

USA

pre 13 godina

Dacicu sad a se pokazi,isti zakon za sve,pa bez preterivanja Moses ici I za prdsednika,I naravno oduzeti svu neposteno stecenu imovinu,samo napred buducnost Srbije je u tvojim rukama.

dezurna

pre 13 godina

Pa, dobro, kad nemaju onu stvar da se suprotstave Kartelu u BIA/VOA/SPC/SANU te da je optuze za ozbiljnija krivicna dela (tipa, saucesnisvo prikrivanjem dokaza krivicnih dela organizovanog kriminala i terorizma), i ovo je nesto... i Al Kapone je zaglavio zbog losheg knjigovodstva.
Jedini je problem u tome shto ce verovatno, cim pocne predizborna kampanja, svi, ama svi, bez razlike (osim jednih), da se utrkuju ko ce pre da se ulaguje chitaocima braon shtampe sa birachkim pravom izjavama da je "optuznica protiv Svetlane Raznatovic na staklenim nogama"... Tipujem da ce prvi biti Dinkic, "sa muzicarskim razumevanjem za koleginicu", ili nekom slicnom ljigavoscu...

dezurna

pre 13 godina

I jos nesto: mislim da je odavno doslo vreme da se ova osoba u saopstenjima MUP-a moze komotno imenovati kao "Svetlana Raznatovic, od ranije poznata kao Ceca". Mislim, i Legija, Shiptar, Kum, Budala, Pacov, Zmija... sve su to nekakva umetnichka imena raznih "slobodnih umetnika", da parafraziram Milosa Vasica.

lood

pre 13 godina

ccc,nakon 8 god. podignuta optuznica za utoke???Pa to je trebalo i moralo da se resi odmah ,ne nakon toliko god!Kakva drzava,takvo pravosudje!smesno...

белорог/тророг

pre 13 godina

Увек када се у овој земљи требају решити најозбиљније ствари, продаја Телекома или штрајк запослених у јавним службама, нама Власт (Баласт), подмеће овакве теме типа Џајић и Цеца..., само да нам се одвуче пажња од битнијих ствари. Па ови разни ријалити шоу програми, Гранд параде и друго су и измишљени и дозвољени само да би обичне људе оставили незапослене и да им се покаже да је једино важно у животу постати естрадни уметник (цела Србија у певаче), а да није уопште важно да ли ћеш имати завршену основну, средњу школу или недај боже факултет, јер онда мораш одавде да ''ПАЛИШ'', јер си много паметан и сигурно нећеш себи дозволити да те окупирају са овим шунд стварима и СМС гласовима, а ти желиш само поштено да учиш и радиша и не желиш да будеш нечији певач као сви други.

Goca

pre 13 godina

Najpre,moram da priznam da slusam njenu muziku,ne svu ali ima dobrih pesama,ipak sto se tice ovog procesa i malo dete bi posle insajdera o ceci,mnostvu svedoka a bilo je i onih premlacenih,shvatilo da nije nevina. Prijateljstvo sa Dacicem i Palmom a i sa Kostunicom i Ilicem joj je garantovalo neku vrstu zaledjine, pa ljudi tolike godine se iznose dokazi i proces je u najmanju ruku maratonski a ona peva li peva i potpuno je mirna. volela bih da je mirna zato sto je nevina al ipak mislim da je ta njena sigurnost i mirnoca kao i vera da je sve to ok,posledica druzenja sa gore pomenutom gospodom

Mile Politika

pre 13 godina

Vidim da bi joj neki ovde sudili zbog muzickog ukusa ili sto joj je suprog izmakao pravdi, ali na zalost ta "krivicna dela" nisu pokrivena krivicnim zakonom.

S' druge strane kad je vec u sudu mogla bi da gukne koju o Silerovoj.

Sto rekose LDP omladinci pre neki dan "PEVAJ" Svetlana.

oprem dobro

pre 13 godina

Kako se blize izbori tako i ispadaju ovakve stvari samo da bi narod rekao kako su resili da pohapse lopove i da konacno rade, a ne pitamo se sta su radili do sad.
I siguran sam, da cim dodju i prodju izbori, to sa Cecom ide u zaborav, ona ce mozda da se preseli negde u evropu i ima da peva samo tako.

E sad, ako su stvarno vodili istragu 8 godina, u sta sumnjam,jer mislim da je to aktivno vodjeno poslednjih par meseci, onda sigurno imaju dobre dokaze da dokazu njenu krivicu, u protivnom, istraga od 8 godina i da je ne corkiraju, brateeee.

Pocinje mazanje ociju narodu, to ocekujem u narednim mesecima i to naravno sve zbog izbora.

Toliko.

jagodinac

pre 13 godina

Hm , kako je ovo krenulo a sve mi se čini i protiv mog idola Palme , bojim se da ovi ne krenu da hapse i njegovog prijatelja Betovena.

Nenad

pre 13 godina

Nama koji cinimo normalniji deo ove zemlje je ovo neka vrsta satisfakcije, ali ne zaboravite da ima mnogo vecih igraca nego sto je ova pevaljka, a koji su munuli ogromna bogatstva i koje nikada necemo videti na optuzenickoj klupi.

igor

pre 13 godina

jedino na sta moze da se izvuce iz toga je da kaze da je bila glupa. Mada ni to ne moze. Kako ja sa svojih 24, premda sam mogao, nije mi padalo na pamet da radim nesto za sta bih mogao da odgovaram pred drzavom i zakonom u bilo kom vremenu? a i malo manje trovanja losom muzikom, i ukidanja sa scene ljudi koji sirenjem svog misljenja utvrdjuju postojanost kica i sund muzike nije na odmet.

Ema

pre 13 godina

Cudan narod. Da je odluceno ne podizati optuznicu, bilo bi milion komentara pljuvanja vlasti i sudstva. Sad ne odgovara ni ovo. Neko cak smatra da je ovo sramota zbog "treceg deteta". Lako su se odricali malog procenta od Arkanovih "legalnih poslova". Sram vas bilo, obican ste narod a zalazete se za nejednakost u sprovodjenju zakona.

zoran

pre 13 godina

Za g-dina Petar S.

"Sta ce njoj pare od fudbalera".

U svemu se slažem sa Vama 100%, osim u gore citiranom. Para nikad dosta, a ako su "na crno", još su slađe.

Goran, Srbobran

pre 13 godina

Po broju komentara se vidi ko nam je ipak najvazniji na svetu. Razmislite da prenosite vesti iz Velkog Brata, pa da vam poraste broj poseta.
Nikad redovna zemlja ovo biti nece.

Bagzi

pre 13 godina

Ako je pametna poci ce mojim stopama. Kolika bi to bila naslada da ona postane svedok saradnik. Ali ona je vec u Australiji tako da je ovo malo verovatno...nazalost cele Srbije

grtalica

pre 13 godina

a udovica raznatovic nije nista od para skembala na kipar...cisto sumnjam... ne bi se tamo suncala da nema kesa...a i rzidentski boravak je verovatno dobila po osnovu para i vlasnistva nekog objekta...

Jelena

pre 13 godina

Najzad!
Ali leksicki izbor u ovoj vesti je krajnje sugestivan: zasto b92 mora da se kompromituje koristeci reci koje nikako ne odgovaraju tonu i sadrzaju vesti? Zasto umesto "ukrala" niste upotrebili neki profesionalniji izraz?
Ovako je vest koju cekamo godinama predstavljena na jedan potpuno neprofesionalan nacin. Meni smeta kada jedini moj izvor vesti se spusti na nivo koji aktivno - i s pravom - kritikuje od kad postoji.

filmar

pre 13 godina

Svakom po zaslugama i posteno- ko je usicario na nezakonit nacin neka i odgovara, samo sto ne treba da to bude po jedan slucaj godisnje, mora se krenuti u odlucnu akciju- materijala ima da se popuni 3xzatvorski kapaciteti u Srbiji. Tako je u citavoj regiji.

...

pre 13 godina

@biberce nije me baš briga što su došli po nju jer ne volim njenu muziku. Baš naprotiv, volim što su došli po nju. To što ne volim njenu muziku nema veze sa tim

Martin,Pirot

pre 13 godina

Bilo je i krajnje vreme,utaja poreza pre svega(a u ovom slucaju mnogo vise od toga) je kaznjiva strogo u svakoj drzavi ali ce je nazalost osuditi kao i Rodica tj "nagodice" se sa njom.Nego sta se ceka da se podigne optuznica protiv Miskovica?u cemu je on razlicit od Karica,jer nije osnovao stranku???