Petak, 11.03.2011.

09:39

Škundrić: Nisam srastao sa foteljom

Bivši ministar energetike Petar Škundrić demantovao je danas da je odugovlačio sa podnošenjem ostavke i tvrdi da ju je podneo kada i ostali ministri.

Izvor: Blic

Škundriæ: Nisam srastao sa foteljom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 13 godina

Ovo je kao Nusiceva gospodja ministarka. Citam neke komentare o tome kako je bivsi ministar bio jedan od vrednijih i odgovornijih, mozda je to i istina ali vreme ce pokazati, ocekujem da ce odgovorno raditi i na poziciji ambasadora ili direktora, ipak je to stari komunista.

chembe

pre 13 godina

dosta je bilo...mora da se pokrene nesto...sve stoji u ovoj bogatoj srbiji dok se vi bogatite...narode probudi se i vidi sta rade

Pitam se?

pre 13 godina

Gde ide bivsi ministar u EPS ili Aps?
Ja bi ih SVE kompletno poslo u ovo drugo.
Tamo im je mesto.Doveli su zemlju do propasti.Narod nema BRE ni za lebac. Sunce li Vam zarko.......

Stevan

pre 13 godina

Polako narode, zasto drvlje i kamenje na Skundrica kad na njegovo mesto dolazi inostrani lobista, sto puta gori. Rekonstrukcija je uradjena po sistemu, dva losa ubise Milosa. Najnesposobniji medju njima je Cvetkovic i sad nam on formira vladu, tacno godinu pred regularne izbore ili pola godine pred vanredne izbore. Jedino prihvatljivo resenje je da SVI podnesu ostavku, ili nam preostaje ponovni izlazak na ulice. Kao sto vidite, svi narodi Afrike resavaju probleme svojim rukama i svojim zivotima, niko drugi nam nece pomoci. Jos je davne 1918. celavi nemacki agent rekao, unistice nas magupi u nasim redovima i evo nista se nije promenilo 100 godina kasnije.

Nezvaničnik nevlade

pre 13 godina

Kako se nezvanično negovori bilo je potrebno dve STIHL motorne testere da odvoje fotelju od nedotičnog druga gospodina. Korenje je bilo zaista jako, Dule i Pera iskusne drvoseče kažu da odavno nisu videli takav koren.

Goran BgD

pre 13 godina

Koje su reference ovog coveka za Ambasadora?
Zna kineski?
Uradio je nesto epohalno,pa ide da promovise srbiju kao stratesku zemlju za kapital?
Ovde je lakse da se drugiras i da ti bude svejedno, nego da razumes o cemu se zapravo radi i sta je pozadina ucenjivacke politike,Ambasador u kini ili direktor EPS-a?
Njemu po kolubari sledi bajbokana

Aleksandar

pre 13 godina

Ulazi Skundric sa foteljom kod doktora.
Doktor - Izvolite, recite u cemu je problem.
Kad fotelja odjednom: Doktore izraslo mi nesto na glavi, vucaram ovo godinama, pa ako mozete da uklonite.

Micara

pre 13 godina

srbi nisu nista bolje zasluzili,stoka smo mi gazite nas dok ne poskapavamo PA STA MISLITE DA CE ONI SAMI DA ODU.DOZOVI SE PAMETI NARODE SRPSKI DOK NEBUDE KASNO !!!!!!!!!!

Mni

pre 13 godina

Sramota!!! I za njega kao coveka nesvesnog svog bezobrazluka i za drzavu i vlast koja mu sve ovo dopusta i ponizno cuti!!
Stidite se, svi!

Na zapadu nista novo

pre 13 godina

Verujem da su izlomili dva pajsera dok ga nisu odvojili od fotelje. Pravi SPS kadar. Doduse on je lagan, Mrku nece moci da odvoje od fotelje ni dinamitom.

*

pre 13 godina

Možda nije srastao ali se možda zalepio jer je bio na funkciji još za vreme Broza Tita, ili mu je to bio otac. Ni Krkobagiće baš ne razlikujem, pa možda i grešim.

Drazen

pre 13 godina

Mislim da je situacija zlonamerno prepricana, da se zapravo nesto drugo desilo. Pre par dana je Ceda Jovanovic rekao da se cudi zasto smenjuju Skundrica kada je to jedini ministar koji se uvek odazivao pozivima skupstine i polagao racune za sve sto ga pitaju. A poznajem i neke profesionalce iz Ministarstva koji kazu da je bio jako korektan i profesionalan, nesto na sta nisu navikli u Ministarstvu. Posto i sama vest kaze da je trazio da se o njemu raspravlja u skupstini, cini mi se da je hteo casno da ode, ne skonjen tj smenjen na mala vrata kao da je najlosiji ministar, vec jos jednom da ode u skupstinu i da se konstatuje kako je radio, a ako su vec odlucili da ga smenjuju smenice ga u svakom slucaju. Mislim da nema veze gde ce ici posle (eps ili ambasada), vec da je cela frka nastala upravo oko ovoga sto sam rekao

Mirko & Slavko

pre 13 godina

Skundro, razumem te u potpunosti, nisi hteo lako da se prodas, imas ti obraz! Steta sto nisi trazio da ti pored mesta ambasadora prepisu i sluzbeni auto i da ti daju jos nesto malo gotovine, koji milion (za crne dane, zlu ne trebalo), samo hrabro u Kini, svi racunamo na tebe, kazi im da cekamo na onaj most!!!

matko

pre 13 godina

Ovaj ministar bar ne ide na parastos bivsem sefu za razliku od onog koji ga je nasledio na funkciji. Daleko smo mi dogurali kada na 8-godisnjicu ubistva premijera rotiramo kadrove protiv kojih se taj isti premijer umesto nas borio!

Dakyle

pre 13 godina

Ja bih mu zalepio foelju za to njegovo matoro d...., Slatka vlast mnogo, ocigledno da ima tu jos dosta da se kraducka cim nece tako lako da se sklone sa funcije. Ali nadam se da ima Boga i da ce konacno doci taj 6. Oktobar.

a što bi

pre 13 godina

Naravno da neće,a što su drugi pa bolji od njega,čak nisu ni manje loši
Čovek je u pravu, kao i ostalima i njemu je interes Srbije u prvom planu, i baš zbog toga je na pravom mestu.

Vladan Jova

pre 13 godina

Tako je to kada se SPS dokopa vlasti, ne pušta je ni po koju cenu. Joj sramote Bože dragi, kakav moralni talog od ljudi. Katastrofa. Da mu se kaže da li će biti ambasador u Kini ili direktor EPS-a, pa da podnese ostavku??? Ko nas vodi, i gde i idemo sa ovim moralnim talogom?? Sada sam defintivno u spoznaji da je posle 1389 i najveće katastrofe Srpske države SPS na drugom mestu posle Turaka Osmanlija po zlu kje je naneo Srbiji a kako je kenuo biće i na prvom mestu i to vrlo brzo. 2000 godine je SPS trebao biti zakonm zabranjen!

anamarija

pre 13 godina

Najnovija vest da se Slobodan Milosavljevic nalazi na urgentnom centru, morace lekari hirurskim putem da mu odvoje fotelju od zadnjice.

ogorcena

pre 13 godina

Kad sam ja,kao diplomirani ekonomista,proglasena tehnoloskim viskom,ponudjena opcija mi je bio Zavod za zaposljavanje!I to je jedino mesto na koje su otisli svi otpusteni radnici iz upropascenih preduzeca ove zemlje.A ljudi,koji su nas doveli u ovo stanje,odlaze na jos bolja mesta,umesto da se sklone i da vise nikad ne cujemo za njih.Ali,sta ces!Dokle god bude ovakav sistem glasanja,partijski poslusnici mogu da prosperiraju,bez obzira kako su i sta radili.

Goca

pre 13 godina

sta je skundricu,svidela ti se fotelja,pa jes boga mi fino je,toplo,plata velika i jos i na vreme,povoljnosti,privilegije jos da si za sve sto si dobio nesto i pruzio u tom tvom resoru nego nista samo si sa svojom crvenom bandom i drugarima iz koaliciji krao po kolubari. pa da imas obraza sam bi otisao al ne ti bi jos i da ostanes. steta sto ostatak ekipe nije otislo za tobom al oni su verovatno bolji drugari sa mirkom

debela hladovina

pre 13 godina

Dno dna. Svaki političar danas u Srbiji je talog sa moralnog dna ovog društva. Od Predsednika do poslednjeg aktiviste bilo koje stranke. Dno dna. Škundrić se samo uklapa u tu sliku. Dno dna.

e moja Srbijo

pre 13 godina

Ovo je pokušaj udara na Južni tok od strane pojedinaca iz Vlade ma kako imao mišeljenje o Škundriću koji jeste za penziju. Ukinuti ovo ministarstvo i još podeliti energetiku i rudarstvo može samo neko ko je:
1. Diletant
2. protiv interesa svoje zemlje

Treće ne postoji.

loki

pre 13 godina

male stranke i njihovo rukovodstvo su rak rana srbije. zapusicu nos i glasacu za koaliciju ds-sns u nadi da ce promeniti izborni zakon i povecati cenzus na 10%, jer bratiju poput palme, todorovica, kostunice, krkobabica, mladjana, dacica i ostalih ne mogu vise da gledam.

ogorcena

pre 13 godina

Kad sam ja,kao diplomirani ekonomista,proglasena tehnoloskim viskom,ponudjena opcija mi je bio Zavod za zaposljavanje!I to je jedino mesto na koje su otisli svi otpusteni radnici iz upropascenih preduzeca ove zemlje.A ljudi,koji su nas doveli u ovo stanje,odlaze na jos bolja mesta,umesto da se sklone i da vise nikad ne cujemo za njih.Ali,sta ces!Dokle god bude ovakav sistem glasanja,partijski poslusnici mogu da prosperiraju,bez obzira kako su i sta radili.

Milan Nis

pre 13 godina

"Izvor lista iz vlade navodi da je Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu."
Znaci gade mi se svi od reda,zasto mu lepo ne date jedno 100 milona evra u kesu i kupite coveku neko ostrvo,pa zasluzan je to gradjanin,kako ce SRBIJA bez njegovih usluga!
MARS SVI U ...............!!!

Ajvan

pre 13 godina

Gadna je to bolest, nekad se moze resiti samo hiruskom intervencijom. Srecom po naseg dragog ministra, uspeli su da mu odvoje izraslinu u vidu fotelje za g...ce bez operativnog zahvata...mada, ovako oporavak izazvan sokom duze traje.

D

pre 13 godina

Bio i ostao***************

A vi nemojte da objavite zato što ova konstatacija može dotičnog da uvredi! A to što dotični i takvi kao on nas vređaju, na različite načine već decenijama?


Pozdrav redakciji

Mashinovodja

pre 13 godina

"...Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. "

Kakav raskošani i svestran talenat! Podjednako dobar u diplomatiji kao u Elektroprivredi! Dobro da nije umislio još i kako je sposoban da diriguje filharmonijom i da nekome presadi srce. Ali moramo ga nekako nagraditi za dobar rad u Kolubari.

Ubiše nas naćisto ovakvi svestrani talenti i stručnjaci opšteg smera! Kad to jednom dograbi fotelju, ni plazma-brener ga više ne može od nje odvojiti!

Milton

pre 13 godina

Ta fotelja mu je anatomski odgovarala pa nije želeo da je se odrekne dok ne dobije pismene garancije da će mu se obezbediti ista takva. Makar i na drugom kraju sveta, u Kini.

Ja

pre 13 godina

Znači tako se biraju ambasadori, ljudi koji predstavljaju našu zemlju po svetu? Setite se samo dragana Maršićanina, koji je otišao da bude ambasador u Švajcarskoj, kako reče, "da se malo odmori od politike". Sramota!

neko iz mase

pre 13 godina

Ako su ministri podneli ostavke to se zove PAD VLADE. Prema tome mora da se ide na izbore jer Vlade nema. Ovo sto se desilo moze da se nazove i drzavni udar.

Rihter

pre 13 godina

A da su nekim cudom trebali da daju ostavke Mrkonjic i Obradovic, cekali bi 9 HILJADA sati , a i ko zna cime bi sve ucenili Dacica , a Dacic procenio da je Skundric najmekaniji , pa kao "hrabar" lider stranke izabrao vece zlo radi mira u stranci. Na sledecim izborima SPS opet ispod cenzusa , bas zbog Mrkonjica i Obradovica.

spin doctor

pre 13 godina

Za rekonstukciju nemam reci. Ali ovakav postupak ministra govori da SVI u Vladi misle samo na sebe. IMT filozofija (imal mene tude) nas je dovela do ove pozicije u kojoj se nalazimo.
Jedino ne razumem zasto to mi tolerisemo.

zile

pre 13 godina

Ma, ne radi on to zbog sebe, nego zbog, nas, gradjana - brine se na kom mestu ce bolje zastupati nase interese.
Salim se, naravno, svi ti milosevicevski likovi su odavno zasluzili aps, za to nije kasno ni sada, a mogli bi da im se pridruze i svi ostali, koji su u poslednjih 20 godina ucestvovali u srpskim vladama, a to su doslovno svi. Kakva god bila konotacija reci "kriminalac" i "izdajnik", po tome do cega su doveli ovu zemlju i na kakav nacin, zasluzili su je SVI koji se ovde bave politikom, ili su to cinili u prethodne dve decenije. A zasluzili su i pravne posledice toga.
Smete li da objavite ovakav komentar uopste?! Sumnjam.

Vs

pre 13 godina

"Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. "

Rodjen da bude u rukovodstvu..od secera je fotelja napravljena..od secera.

strahota

pre 13 godina

Nemam reci na ovo. Naravno da nece da podnese ostavku, pa nije sve tendere namestio i pokupio sto vise para.. Ali ovo cenkanje i nudjenje funkcija... pa to samo u Srbiji ima!!!

Oni (BT i kompanija) dele funkcije i postavljenja kao da dele karte za AJNC.... Sve strucnjaci i diplomate.. Kada vam nije odgovarao za ministra.. kako vas nije sramota da ga saljete za ambasadora da predstavlja nasu zemlju! Mozda ponovo nekog licnog lekara ili frizera da posaljate za ambasadora!!

IZBORI ODMAH!!!!

mikis

pre 13 godina

U P ENZIJU GA SALJITE, KAKVA KINA, KAKVA ELEKTROPRIVREDA. IZDRZAVAMO TOLIKE PENZIONERE, BICE PARICA I ZA NJEGA. TAKO CE BITI MANJA STETA PO SRBIJU.

Ja

pre 13 godina

Znači tako se biraju ambasadori, ljudi koji predstavljaju našu zemlju po svetu? Setite se samo dragana Maršićanina, koji je otišao da bude ambasador u Švajcarskoj, kako reče, "da se malo odmori od politike". Sramota!

strahota

pre 13 godina

Nemam reci na ovo. Naravno da nece da podnese ostavku, pa nije sve tendere namestio i pokupio sto vise para.. Ali ovo cenkanje i nudjenje funkcija... pa to samo u Srbiji ima!!!

Oni (BT i kompanija) dele funkcije i postavljenja kao da dele karte za AJNC.... Sve strucnjaci i diplomate.. Kada vam nije odgovarao za ministra.. kako vas nije sramota da ga saljete za ambasadora da predstavlja nasu zemlju! Mozda ponovo nekog licnog lekara ili frizera da posaljate za ambasadora!!

IZBORI ODMAH!!!!

mikis

pre 13 godina

U P ENZIJU GA SALJITE, KAKVA KINA, KAKVA ELEKTROPRIVREDA. IZDRZAVAMO TOLIKE PENZIONERE, BICE PARICA I ZA NJEGA. TAKO CE BITI MANJA STETA PO SRBIJU.

Vs

pre 13 godina

"Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. "

Rodjen da bude u rukovodstvu..od secera je fotelja napravljena..od secera.

Rihter

pre 13 godina

A da su nekim cudom trebali da daju ostavke Mrkonjic i Obradovic, cekali bi 9 HILJADA sati , a i ko zna cime bi sve ucenili Dacica , a Dacic procenio da je Skundric najmekaniji , pa kao "hrabar" lider stranke izabrao vece zlo radi mira u stranci. Na sledecim izborima SPS opet ispod cenzusa , bas zbog Mrkonjica i Obradovica.

Milton

pre 13 godina

Ta fotelja mu je anatomski odgovarala pa nije želeo da je se odrekne dok ne dobije pismene garancije da će mu se obezbediti ista takva. Makar i na drugom kraju sveta, u Kini.

Mashinovodja

pre 13 godina

"...Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. "

Kakav raskošani i svestran talenat! Podjednako dobar u diplomatiji kao u Elektroprivredi! Dobro da nije umislio još i kako je sposoban da diriguje filharmonijom i da nekome presadi srce. Ali moramo ga nekako nagraditi za dobar rad u Kolubari.

Ubiše nas naćisto ovakvi svestrani talenti i stručnjaci opšteg smera! Kad to jednom dograbi fotelju, ni plazma-brener ga više ne može od nje odvojiti!

debela hladovina

pre 13 godina

Dno dna. Svaki političar danas u Srbiji je talog sa moralnog dna ovog društva. Od Predsednika do poslednjeg aktiviste bilo koje stranke. Dno dna. Škundrić se samo uklapa u tu sliku. Dno dna.

spin doctor

pre 13 godina

Za rekonstukciju nemam reci. Ali ovakav postupak ministra govori da SVI u Vladi misle samo na sebe. IMT filozofija (imal mene tude) nas je dovela do ove pozicije u kojoj se nalazimo.
Jedino ne razumem zasto to mi tolerisemo.

Milan Nis

pre 13 godina

"Izvor lista iz vlade navodi da je Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu."
Znaci gade mi se svi od reda,zasto mu lepo ne date jedno 100 milona evra u kesu i kupite coveku neko ostrvo,pa zasluzan je to gradjanin,kako ce SRBIJA bez njegovih usluga!
MARS SVI U ...............!!!

ogorcena

pre 13 godina

Kad sam ja,kao diplomirani ekonomista,proglasena tehnoloskim viskom,ponudjena opcija mi je bio Zavod za zaposljavanje!I to je jedino mesto na koje su otisli svi otpusteni radnici iz upropascenih preduzeca ove zemlje.A ljudi,koji su nas doveli u ovo stanje,odlaze na jos bolja mesta,umesto da se sklone i da vise nikad ne cujemo za njih.Ali,sta ces!Dokle god bude ovakav sistem glasanja,partijski poslusnici mogu da prosperiraju,bez obzira kako su i sta radili.

D

pre 13 godina

Bio i ostao***************

A vi nemojte da objavite zato što ova konstatacija može dotičnog da uvredi! A to što dotični i takvi kao on nas vređaju, na različite načine već decenijama?


Pozdrav redakciji

neko iz mase

pre 13 godina

Ako su ministri podneli ostavke to se zove PAD VLADE. Prema tome mora da se ide na izbore jer Vlade nema. Ovo sto se desilo moze da se nazove i drzavni udar.

Dakyle

pre 13 godina

Ja bih mu zalepio foelju za to njegovo matoro d...., Slatka vlast mnogo, ocigledno da ima tu jos dosta da se kraducka cim nece tako lako da se sklone sa funcije. Ali nadam se da ima Boga i da ce konacno doci taj 6. Oktobar.

ogorcena

pre 13 godina

Kad sam ja,kao diplomirani ekonomista,proglasena tehnoloskim viskom,ponudjena opcija mi je bio Zavod za zaposljavanje!I to je jedino mesto na koje su otisli svi otpusteni radnici iz upropascenih preduzeca ove zemlje.A ljudi,koji su nas doveli u ovo stanje,odlaze na jos bolja mesta,umesto da se sklone i da vise nikad ne cujemo za njih.Ali,sta ces!Dokle god bude ovakav sistem glasanja,partijski poslusnici mogu da prosperiraju,bez obzira kako su i sta radili.

Na zapadu nista novo

pre 13 godina

Verujem da su izlomili dva pajsera dok ga nisu odvojili od fotelje. Pravi SPS kadar. Doduse on je lagan, Mrku nece moci da odvoje od fotelje ni dinamitom.

zile

pre 13 godina

Ma, ne radi on to zbog sebe, nego zbog, nas, gradjana - brine se na kom mestu ce bolje zastupati nase interese.
Salim se, naravno, svi ti milosevicevski likovi su odavno zasluzili aps, za to nije kasno ni sada, a mogli bi da im se pridruze i svi ostali, koji su u poslednjih 20 godina ucestvovali u srpskim vladama, a to su doslovno svi. Kakva god bila konotacija reci "kriminalac" i "izdajnik", po tome do cega su doveli ovu zemlju i na kakav nacin, zasluzili su je SVI koji se ovde bave politikom, ili su to cinili u prethodne dve decenije. A zasluzili su i pravne posledice toga.
Smete li da objavite ovakav komentar uopste?! Sumnjam.

Goca

pre 13 godina

sta je skundricu,svidela ti se fotelja,pa jes boga mi fino je,toplo,plata velika i jos i na vreme,povoljnosti,privilegije jos da si za sve sto si dobio nesto i pruzio u tom tvom resoru nego nista samo si sa svojom crvenom bandom i drugarima iz koaliciji krao po kolubari. pa da imas obraza sam bi otisao al ne ti bi jos i da ostanes. steta sto ostatak ekipe nije otislo za tobom al oni su verovatno bolji drugari sa mirkom

Vladan Jova

pre 13 godina

Tako je to kada se SPS dokopa vlasti, ne pušta je ni po koju cenu. Joj sramote Bože dragi, kakav moralni talog od ljudi. Katastrofa. Da mu se kaže da li će biti ambasador u Kini ili direktor EPS-a, pa da podnese ostavku??? Ko nas vodi, i gde i idemo sa ovim moralnim talogom?? Sada sam defintivno u spoznaji da je posle 1389 i najveće katastrofe Srpske države SPS na drugom mestu posle Turaka Osmanlija po zlu kje je naneo Srbiji a kako je kenuo biće i na prvom mestu i to vrlo brzo. 2000 godine je SPS trebao biti zakonm zabranjen!

matko

pre 13 godina

Ovaj ministar bar ne ide na parastos bivsem sefu za razliku od onog koji ga je nasledio na funkciji. Daleko smo mi dogurali kada na 8-godisnjicu ubistva premijera rotiramo kadrove protiv kojih se taj isti premijer umesto nas borio!

Micara

pre 13 godina

srbi nisu nista bolje zasluzili,stoka smo mi gazite nas dok ne poskapavamo PA STA MISLITE DA CE ONI SAMI DA ODU.DOZOVI SE PAMETI NARODE SRPSKI DOK NEBUDE KASNO !!!!!!!!!!

Ajvan

pre 13 godina

Gadna je to bolest, nekad se moze resiti samo hiruskom intervencijom. Srecom po naseg dragog ministra, uspeli su da mu odvoje izraslinu u vidu fotelje za g...ce bez operativnog zahvata...mada, ovako oporavak izazvan sokom duze traje.

Mirko & Slavko

pre 13 godina

Skundro, razumem te u potpunosti, nisi hteo lako da se prodas, imas ti obraz! Steta sto nisi trazio da ti pored mesta ambasadora prepisu i sluzbeni auto i da ti daju jos nesto malo gotovine, koji milion (za crne dane, zlu ne trebalo), samo hrabro u Kini, svi racunamo na tebe, kazi im da cekamo na onaj most!!!

*

pre 13 godina

Možda nije srastao ali se možda zalepio jer je bio na funkciji još za vreme Broza Tita, ili mu je to bio otac. Ni Krkobagiće baš ne razlikujem, pa možda i grešim.

Goran BgD

pre 13 godina

Koje su reference ovog coveka za Ambasadora?
Zna kineski?
Uradio je nesto epohalno,pa ide da promovise srbiju kao stratesku zemlju za kapital?
Ovde je lakse da se drugiras i da ti bude svejedno, nego da razumes o cemu se zapravo radi i sta je pozadina ucenjivacke politike,Ambasador u kini ili direktor EPS-a?
Njemu po kolubari sledi bajbokana

anamarija

pre 13 godina

Najnovija vest da se Slobodan Milosavljevic nalazi na urgentnom centru, morace lekari hirurskim putem da mu odvoje fotelju od zadnjice.

Mni

pre 13 godina

Sramota!!! I za njega kao coveka nesvesnog svog bezobrazluka i za drzavu i vlast koja mu sve ovo dopusta i ponizno cuti!!
Stidite se, svi!

e moja Srbijo

pre 13 godina

Ovo je pokušaj udara na Južni tok od strane pojedinaca iz Vlade ma kako imao mišeljenje o Škundriću koji jeste za penziju. Ukinuti ovo ministarstvo i još podeliti energetiku i rudarstvo može samo neko ko je:
1. Diletant
2. protiv interesa svoje zemlje

Treće ne postoji.

Aleksandar

pre 13 godina

Ulazi Skundric sa foteljom kod doktora.
Doktor - Izvolite, recite u cemu je problem.
Kad fotelja odjednom: Doktore izraslo mi nesto na glavi, vucaram ovo godinama, pa ako mozete da uklonite.

loki

pre 13 godina

male stranke i njihovo rukovodstvo su rak rana srbije. zapusicu nos i glasacu za koaliciju ds-sns u nadi da ce promeniti izborni zakon i povecati cenzus na 10%, jer bratiju poput palme, todorovica, kostunice, krkobabica, mladjana, dacica i ostalih ne mogu vise da gledam.

Stevan

pre 13 godina

Polako narode, zasto drvlje i kamenje na Skundrica kad na njegovo mesto dolazi inostrani lobista, sto puta gori. Rekonstrukcija je uradjena po sistemu, dva losa ubise Milosa. Najnesposobniji medju njima je Cvetkovic i sad nam on formira vladu, tacno godinu pred regularne izbore ili pola godine pred vanredne izbore. Jedino prihvatljivo resenje je da SVI podnesu ostavku, ili nam preostaje ponovni izlazak na ulice. Kao sto vidite, svi narodi Afrike resavaju probleme svojim rukama i svojim zivotima, niko drugi nam nece pomoci. Jos je davne 1918. celavi nemacki agent rekao, unistice nas magupi u nasim redovima i evo nista se nije promenilo 100 godina kasnije.

Nezvaničnik nevlade

pre 13 godina

Kako se nezvanično negovori bilo je potrebno dve STIHL motorne testere da odvoje fotelju od nedotičnog druga gospodina. Korenje je bilo zaista jako, Dule i Pera iskusne drvoseče kažu da odavno nisu videli takav koren.

a što bi

pre 13 godina

Naravno da neće,a što su drugi pa bolji od njega,čak nisu ni manje loši
Čovek je u pravu, kao i ostalima i njemu je interes Srbije u prvom planu, i baš zbog toga je na pravom mestu.

Drazen

pre 13 godina

Mislim da je situacija zlonamerno prepricana, da se zapravo nesto drugo desilo. Pre par dana je Ceda Jovanovic rekao da se cudi zasto smenjuju Skundrica kada je to jedini ministar koji se uvek odazivao pozivima skupstine i polagao racune za sve sto ga pitaju. A poznajem i neke profesionalce iz Ministarstva koji kazu da je bio jako korektan i profesionalan, nesto na sta nisu navikli u Ministarstvu. Posto i sama vest kaze da je trazio da se o njemu raspravlja u skupstini, cini mi se da je hteo casno da ode, ne skonjen tj smenjen na mala vrata kao da je najlosiji ministar, vec jos jednom da ode u skupstinu i da se konstatuje kako je radio, a ako su vec odlucili da ga smenjuju smenice ga u svakom slucaju. Mislim da nema veze gde ce ici posle (eps ili ambasada), vec da je cela frka nastala upravo oko ovoga sto sam rekao

Pitam se?

pre 13 godina

Gde ide bivsi ministar u EPS ili Aps?
Ja bi ih SVE kompletno poslo u ovo drugo.
Tamo im je mesto.Doveli su zemlju do propasti.Narod nema BRE ni za lebac. Sunce li Vam zarko.......

chembe

pre 13 godina

dosta je bilo...mora da se pokrene nesto...sve stoji u ovoj bogatoj srbiji dok se vi bogatite...narode probudi se i vidi sta rade

Aleksandar

pre 13 godina

Ovo je kao Nusiceva gospodja ministarka. Citam neke komentare o tome kako je bivsi ministar bio jedan od vrednijih i odgovornijih, mozda je to i istina ali vreme ce pokazati, ocekujem da ce odgovorno raditi i na poziciji ambasadora ili direktora, ipak je to stari komunista.

neko iz mase

pre 13 godina

Ako su ministri podneli ostavke to se zove PAD VLADE. Prema tome mora da se ide na izbore jer Vlade nema. Ovo sto se desilo moze da se nazove i drzavni udar.

a što bi

pre 13 godina

Naravno da neće,a što su drugi pa bolji od njega,čak nisu ni manje loši
Čovek je u pravu, kao i ostalima i njemu je interes Srbije u prvom planu, i baš zbog toga je na pravom mestu.

zile

pre 13 godina

Ma, ne radi on to zbog sebe, nego zbog, nas, gradjana - brine se na kom mestu ce bolje zastupati nase interese.
Salim se, naravno, svi ti milosevicevski likovi su odavno zasluzili aps, za to nije kasno ni sada, a mogli bi da im se pridruze i svi ostali, koji su u poslednjih 20 godina ucestvovali u srpskim vladama, a to su doslovno svi. Kakva god bila konotacija reci "kriminalac" i "izdajnik", po tome do cega su doveli ovu zemlju i na kakav nacin, zasluzili su je SVI koji se ovde bave politikom, ili su to cinili u prethodne dve decenije. A zasluzili su i pravne posledice toga.
Smete li da objavite ovakav komentar uopste?! Sumnjam.

e moja Srbijo

pre 13 godina

Ovo je pokušaj udara na Južni tok od strane pojedinaca iz Vlade ma kako imao mišeljenje o Škundriću koji jeste za penziju. Ukinuti ovo ministarstvo i još podeliti energetiku i rudarstvo može samo neko ko je:
1. Diletant
2. protiv interesa svoje zemlje

Treće ne postoji.

Rihter

pre 13 godina

A da su nekim cudom trebali da daju ostavke Mrkonjic i Obradovic, cekali bi 9 HILJADA sati , a i ko zna cime bi sve ucenili Dacica , a Dacic procenio da je Skundric najmekaniji , pa kao "hrabar" lider stranke izabrao vece zlo radi mira u stranci. Na sledecim izborima SPS opet ispod cenzusa , bas zbog Mrkonjica i Obradovica.

Stevan

pre 13 godina

Polako narode, zasto drvlje i kamenje na Skundrica kad na njegovo mesto dolazi inostrani lobista, sto puta gori. Rekonstrukcija je uradjena po sistemu, dva losa ubise Milosa. Najnesposobniji medju njima je Cvetkovic i sad nam on formira vladu, tacno godinu pred regularne izbore ili pola godine pred vanredne izbore. Jedino prihvatljivo resenje je da SVI podnesu ostavku, ili nam preostaje ponovni izlazak na ulice. Kao sto vidite, svi narodi Afrike resavaju probleme svojim rukama i svojim zivotima, niko drugi nam nece pomoci. Jos je davne 1918. celavi nemacki agent rekao, unistice nas magupi u nasim redovima i evo nista se nije promenilo 100 godina kasnije.

mikis

pre 13 godina

U P ENZIJU GA SALJITE, KAKVA KINA, KAKVA ELEKTROPRIVREDA. IZDRZAVAMO TOLIKE PENZIONERE, BICE PARICA I ZA NJEGA. TAKO CE BITI MANJA STETA PO SRBIJU.

loki

pre 13 godina

male stranke i njihovo rukovodstvo su rak rana srbije. zapusicu nos i glasacu za koaliciju ds-sns u nadi da ce promeniti izborni zakon i povecati cenzus na 10%, jer bratiju poput palme, todorovica, kostunice, krkobabica, mladjana, dacica i ostalih ne mogu vise da gledam.

Pitam se?

pre 13 godina

Gde ide bivsi ministar u EPS ili Aps?
Ja bi ih SVE kompletno poslo u ovo drugo.
Tamo im je mesto.Doveli su zemlju do propasti.Narod nema BRE ni za lebac. Sunce li Vam zarko.......

strahota

pre 13 godina

Nemam reci na ovo. Naravno da nece da podnese ostavku, pa nije sve tendere namestio i pokupio sto vise para.. Ali ovo cenkanje i nudjenje funkcija... pa to samo u Srbiji ima!!!

Oni (BT i kompanija) dele funkcije i postavljenja kao da dele karte za AJNC.... Sve strucnjaci i diplomate.. Kada vam nije odgovarao za ministra.. kako vas nije sramota da ga saljete za ambasadora da predstavlja nasu zemlju! Mozda ponovo nekog licnog lekara ili frizera da posaljate za ambasadora!!

IZBORI ODMAH!!!!

Vs

pre 13 godina

"Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. "

Rodjen da bude u rukovodstvu..od secera je fotelja napravljena..od secera.

Ja

pre 13 godina

Znači tako se biraju ambasadori, ljudi koji predstavljaju našu zemlju po svetu? Setite se samo dragana Maršićanina, koji je otišao da bude ambasador u Švajcarskoj, kako reče, "da se malo odmori od politike". Sramota!

Vladan Jova

pre 13 godina

Tako je to kada se SPS dokopa vlasti, ne pušta je ni po koju cenu. Joj sramote Bože dragi, kakav moralni talog od ljudi. Katastrofa. Da mu se kaže da li će biti ambasador u Kini ili direktor EPS-a, pa da podnese ostavku??? Ko nas vodi, i gde i idemo sa ovim moralnim talogom?? Sada sam defintivno u spoznaji da je posle 1389 i najveće katastrofe Srpske države SPS na drugom mestu posle Turaka Osmanlija po zlu kje je naneo Srbiji a kako je kenuo biće i na prvom mestu i to vrlo brzo. 2000 godine je SPS trebao biti zakonm zabranjen!

Na zapadu nista novo

pre 13 godina

Verujem da su izlomili dva pajsera dok ga nisu odvojili od fotelje. Pravi SPS kadar. Doduse on je lagan, Mrku nece moci da odvoje od fotelje ni dinamitom.

Drazen

pre 13 godina

Mislim da je situacija zlonamerno prepricana, da se zapravo nesto drugo desilo. Pre par dana je Ceda Jovanovic rekao da se cudi zasto smenjuju Skundrica kada je to jedini ministar koji se uvek odazivao pozivima skupstine i polagao racune za sve sto ga pitaju. A poznajem i neke profesionalce iz Ministarstva koji kazu da je bio jako korektan i profesionalan, nesto na sta nisu navikli u Ministarstvu. Posto i sama vest kaze da je trazio da se o njemu raspravlja u skupstini, cini mi se da je hteo casno da ode, ne skonjen tj smenjen na mala vrata kao da je najlosiji ministar, vec jos jednom da ode u skupstinu i da se konstatuje kako je radio, a ako su vec odlucili da ga smenjuju smenice ga u svakom slucaju. Mislim da nema veze gde ce ici posle (eps ili ambasada), vec da je cela frka nastala upravo oko ovoga sto sam rekao

matko

pre 13 godina

Ovaj ministar bar ne ide na parastos bivsem sefu za razliku od onog koji ga je nasledio na funkciji. Daleko smo mi dogurali kada na 8-godisnjicu ubistva premijera rotiramo kadrove protiv kojih se taj isti premijer umesto nas borio!

*

pre 13 godina

Možda nije srastao ali se možda zalepio jer je bio na funkciji još za vreme Broza Tita, ili mu je to bio otac. Ni Krkobagiće baš ne razlikujem, pa možda i grešim.

Mni

pre 13 godina

Sramota!!! I za njega kao coveka nesvesnog svog bezobrazluka i za drzavu i vlast koja mu sve ovo dopusta i ponizno cuti!!
Stidite se, svi!

Micara

pre 13 godina

srbi nisu nista bolje zasluzili,stoka smo mi gazite nas dok ne poskapavamo PA STA MISLITE DA CE ONI SAMI DA ODU.DOZOVI SE PAMETI NARODE SRPSKI DOK NEBUDE KASNO !!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Ulazi Skundric sa foteljom kod doktora.
Doktor - Izvolite, recite u cemu je problem.
Kad fotelja odjednom: Doktore izraslo mi nesto na glavi, vucaram ovo godinama, pa ako mozete da uklonite.

Nezvaničnik nevlade

pre 13 godina

Kako se nezvanično negovori bilo je potrebno dve STIHL motorne testere da odvoje fotelju od nedotičnog druga gospodina. Korenje je bilo zaista jako, Dule i Pera iskusne drvoseče kažu da odavno nisu videli takav koren.

Goran BgD

pre 13 godina

Koje su reference ovog coveka za Ambasadora?
Zna kineski?
Uradio je nesto epohalno,pa ide da promovise srbiju kao stratesku zemlju za kapital?
Ovde je lakse da se drugiras i da ti bude svejedno, nego da razumes o cemu se zapravo radi i sta je pozadina ucenjivacke politike,Ambasador u kini ili direktor EPS-a?
Njemu po kolubari sledi bajbokana

Aleksandar

pre 13 godina

Ovo je kao Nusiceva gospodja ministarka. Citam neke komentare o tome kako je bivsi ministar bio jedan od vrednijih i odgovornijih, mozda je to i istina ali vreme ce pokazati, ocekujem da ce odgovorno raditi i na poziciji ambasadora ili direktora, ipak je to stari komunista.

Milton

pre 13 godina

Ta fotelja mu je anatomski odgovarala pa nije želeo da je se odrekne dok ne dobije pismene garancije da će mu se obezbediti ista takva. Makar i na drugom kraju sveta, u Kini.

spin doctor

pre 13 godina

Za rekonstukciju nemam reci. Ali ovakav postupak ministra govori da SVI u Vladi misle samo na sebe. IMT filozofija (imal mene tude) nas je dovela do ove pozicije u kojoj se nalazimo.
Jedino ne razumem zasto to mi tolerisemo.

Goca

pre 13 godina

sta je skundricu,svidela ti se fotelja,pa jes boga mi fino je,toplo,plata velika i jos i na vreme,povoljnosti,privilegije jos da si za sve sto si dobio nesto i pruzio u tom tvom resoru nego nista samo si sa svojom crvenom bandom i drugarima iz koaliciji krao po kolubari. pa da imas obraza sam bi otisao al ne ti bi jos i da ostanes. steta sto ostatak ekipe nije otislo za tobom al oni su verovatno bolji drugari sa mirkom

Dakyle

pre 13 godina

Ja bih mu zalepio foelju za to njegovo matoro d...., Slatka vlast mnogo, ocigledno da ima tu jos dosta da se kraducka cim nece tako lako da se sklone sa funcije. Ali nadam se da ima Boga i da ce konacno doci taj 6. Oktobar.

ogorcena

pre 13 godina

Kad sam ja,kao diplomirani ekonomista,proglasena tehnoloskim viskom,ponudjena opcija mi je bio Zavod za zaposljavanje!I to je jedino mesto na koje su otisli svi otpusteni radnici iz upropascenih preduzeca ove zemlje.A ljudi,koji su nas doveli u ovo stanje,odlaze na jos bolja mesta,umesto da se sklone i da vise nikad ne cujemo za njih.Ali,sta ces!Dokle god bude ovakav sistem glasanja,partijski poslusnici mogu da prosperiraju,bez obzira kako su i sta radili.

ogorcena

pre 13 godina

Kad sam ja,kao diplomirani ekonomista,proglasena tehnoloskim viskom,ponudjena opcija mi je bio Zavod za zaposljavanje!I to je jedino mesto na koje su otisli svi otpusteni radnici iz upropascenih preduzeca ove zemlje.A ljudi,koji su nas doveli u ovo stanje,odlaze na jos bolja mesta,umesto da se sklone i da vise nikad ne cujemo za njih.Ali,sta ces!Dokle god bude ovakav sistem glasanja,partijski poslusnici mogu da prosperiraju,bez obzira kako su i sta radili.

Ajvan

pre 13 godina

Gadna je to bolest, nekad se moze resiti samo hiruskom intervencijom. Srecom po naseg dragog ministra, uspeli su da mu odvoje izraslinu u vidu fotelje za g...ce bez operativnog zahvata...mada, ovako oporavak izazvan sokom duze traje.

D

pre 13 godina

Bio i ostao***************

A vi nemojte da objavite zato što ova konstatacija može dotičnog da uvredi! A to što dotični i takvi kao on nas vređaju, na različite načine već decenijama?


Pozdrav redakciji

Milan Nis

pre 13 godina

"Izvor lista iz vlade navodi da je Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu."
Znaci gade mi se svi od reda,zasto mu lepo ne date jedno 100 milona evra u kesu i kupite coveku neko ostrvo,pa zasluzan je to gradjanin,kako ce SRBIJA bez njegovih usluga!
MARS SVI U ...............!!!

Mashinovodja

pre 13 godina

"...Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. "

Kakav raskošani i svestran talenat! Podjednako dobar u diplomatiji kao u Elektroprivredi! Dobro da nije umislio još i kako je sposoban da diriguje filharmonijom i da nekome presadi srce. Ali moramo ga nekako nagraditi za dobar rad u Kolubari.

Ubiše nas naćisto ovakvi svestrani talenti i stručnjaci opšteg smera! Kad to jednom dograbi fotelju, ni plazma-brener ga više ne može od nje odvojiti!

debela hladovina

pre 13 godina

Dno dna. Svaki političar danas u Srbiji je talog sa moralnog dna ovog društva. Od Predsednika do poslednjeg aktiviste bilo koje stranke. Dno dna. Škundrić se samo uklapa u tu sliku. Dno dna.

anamarija

pre 13 godina

Najnovija vest da se Slobodan Milosavljevic nalazi na urgentnom centru, morace lekari hirurskim putem da mu odvoje fotelju od zadnjice.

Mirko & Slavko

pre 13 godina

Skundro, razumem te u potpunosti, nisi hteo lako da se prodas, imas ti obraz! Steta sto nisi trazio da ti pored mesta ambasadora prepisu i sluzbeni auto i da ti daju jos nesto malo gotovine, koji milion (za crne dane, zlu ne trebalo), samo hrabro u Kini, svi racunamo na tebe, kazi im da cekamo na onaj most!!!

chembe

pre 13 godina

dosta je bilo...mora da se pokrene nesto...sve stoji u ovoj bogatoj srbiji dok se vi bogatite...narode probudi se i vidi sta rade