Utorak, 01.03.2011.

00:13

Kriza prošla, još da građani osete

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić kaže da je kraj krize za nama, ali da građani tek treba da osete boljitak od izlaska iz krize.

Izvor: Tanjug

Kriza prošla, još da graðani osete IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

mda

pre 13 godina

@Durex
Izvinicu se kad ona prestane da vredja, i namesto toga, recimo, barem obezbedi uslove za verified pay pal do kraja godine, kao sto je obecavala. Drugim recima: nikad.

Durex

pre 13 godina

Sve najgore mislim i o Vladi i o vladajucem partijama i sistemu i ispljuvao sam se u komentarima mnogo puta na njihova dela i izjave. Medjutim ne svidja mi se vredjanje ministarke, u komentarima na ovu vest, zbog njenog izgleda, kao i razna poredjenja. Mislim da se gospodja kulturno obukla i diskretno nasminkala. Da nije na ovom polozaju i da nije izjavila to sto jeste mislim da niko ne bi imao primedbe na njen izgled. Takodje verujem da niko od nas koji komentarisemo ne izgleda kao Bekam ili Kluni.

Srki

pre 13 godina

И сад ко каже да су жене неравноправне у нашем друштву. Ето, госпођа Јасна ***** Матић нам јасно показује да може и уме да се носи са старијим и искуснијим колегама.
Додуше ову небулозу смо већ чули од Динкића прошле године али је ова верзија допуњена и значајно унапређена! Браво Јасна, хвала ти.

Dzabala

pre 13 godina

Ja bih ovde da iskritikujem nas neosetljive gradjane. Ako "ona" kaze da je kriza prosla, a mi gradjani to ne osecamo, onda sram nas bilo neosetljive!

bandere cekaju

pre 13 godina

Kolika je, ova nije ni osetila krizu.
Jel ovi nas ******? Oni se takmice ko ce vecu glupost da izvali.
Vidim nasli su Mirinu zalihu lekova.

enkidu

pre 13 godina

Vola i energija su vestine koje su pozeljne u hramovima borilackih vestina na dalekom tibetu dok su na radnim mestima na kojima su gospodja i ostatak pozeljniji strucnost i pravilno upravljanje

Vladan

pre 13 godina

Da, da...pa nije kriza prirodna nepogoda da dodje i prodje sama od sebe. U ovom slucaju gospodjo ministarko treba zasukati rukave i raditi, ozbiljno raditi...i tek tako ce kriza da prodje...a ja ne videh da nesto smisleno radite...

Svetlana

pre 13 godina

Preuzeto sa sajta http://www.poplitika.com/2011/03/01/resetovanje/ Draga tele-ministarka, kriza je prošla samo u vašem cen tral nom pro ce soru, a izgleda da je on malo zabago vao kod posled njeg upgre jda. To pre baci vanje sa G17 verz ije na BETA verz iju novog region­alonog sofvera oštetilo vas je, loša vam kon fig u racija. Proba jte da se rese tu jete, kad već nas ne možete.

prof. Tanasije Zuba Bojić

pre 13 godina

Dakle, gladni narode, situacija izgleda ovako. Prvo u šumu, da se nabave dobre motke, odseču, istešu itd, pa onda u gvoždjaru po eksere,i na kraju naći dobru septičku jamu. Pa kada se "altljika" pripremi dalji postupak sami znamo.Dogorelo do nokata, odavno, pa nema di više!

zex

pre 13 godina

Alo bree??! Pa ne mozes govoriti o kraju krize kad narod jedva sklapa kraj s krajem..
Ova kao i drugi vlastodrsci u pokusaju da po svaku cenu rekamira sebe i svoju partiju nepismenom narodu zarad politicih poena menja sliku stvarnosti. Ne lupaj bre!

DS

pre 13 godina

Poštovana gospođo, zašto onda intezivno radite na svom izvlačenju iz srpske politike i prelasku u UN?
http://www.witnet.org/
Smučila su se i Vama ovakva saopštenja?

Dejan***

pre 13 godina

Oduvek sam imao sumlju da ste zensko,a sad sam ubedjen da postoje dva Miladina Kovacevica! Toliko lazi i toliko lupetanja nemoze da izgovori jedna budaletina od juce. Kako vidim nema kontrole u bezobrazluku medju ministrima!

DZoni

pre 13 godina

"Ona kaže da bi tako Vlada u poslednoj godini mandata pokazala jaku volju i energiju da sa obnovljenom snagom radi na tome da se što pre izađe iz krize koja je pogodila ceo svet."
OMG ne mogu a da ne iskomentarisem ove gluposti koje dolazi svaki dan..nek obavesti ovu gradjevinku da je i ta Libija u 2010 imala privredni rast od 10.6 % a da je na listi GDP per capita Srbija u 2010 pala za celih 19 mesta za samo godinu dana,prestigle je i mnoge africke zemlje..izgleda svetska kriza samo u srbistanu.

mile

pre 13 godina

Jos jedno u nizu njenih lupetanja koje potvrdjuje da da vlast krizu nije ni osetila ,samo su nesto naculi o krizi. Zaduzuje se , moze se! A ti narode, placaj i sparaj!

milivoje

pre 13 godina

trebalo bi organizovati takmičenje za ministre sa ciljem da se ustanovi ko će izvaliti najveću glupost. Pobednika bi mogli nagraditi ministarskom foteljom po sopstvenom izboru bez ograničenja mandata. Što da ne, narod u ovoj zemlji i onako izgleda sve može da izdrži.

mua

pre 13 godina

Držite se Vi vašeg resora. Obećali ste PayPal do kraja 2010-te pa ništa... Ključna reč u prethodnoj rečenici je : "OBEĆALI". Sram Vas bilo! Ni Vi se niste oznojili za Vašeg mandata. DOLE VLADA!

http://www.pcpress.info/info/internet/paypal-u-srbiji-2010-godine/

Zoran

pre 13 godina

Znači došao je red i danam ova gospođa nešto pametno kaže, i da nas ubedi da je kriza iza nas.Ova je još gora od premijera, koje gluposti,prodaja Telekoma dovodi investitora u Srbiju.Draga moja, ne dovodi investitora, već onoga koji će pre svega da vrati uloženi novac za kupovinu u što kraćem vremenu, normalno valjaće i država na kraju godine kao manjinski vlasnik.Ovakva neznalica ministar, stvarno je red da raspišete izbore i sakrijete se u mišju rupu.

Dopisnik iz SAD

pre 13 godina

Vašington - TRTjug.

Kako naš dopisnik iz Vašingtona javlja, ono što Ministarka VIDI je posledica različite dioptrije, jer se za, navodno, gladan srpski narod jos ne prave naočare odgovarajuće dioptrije. Dezinformiacije koje se puštaju kroz lokalne medije o "stanju praznih gladnih stomaka" imaju zadatak da uruše čvrst, mermerni (kao nadgrobni spomenik) i zabetonirani put napretka i procvata. Ministarka iz posete SAD dolazi sa novim paketom naočara specijalne dioptrije za narod. Narod će sada isto da VIDI kao i oni u Vladi Republike Srbije i konačno će prestati da oseća lažnu glad u stomaku.

Komarko Timarnić

volander

pre 13 godina

postacemo lideri u izvozu plemenite zivotinje mrmot( opis: uvija cokoladu)
zbog kolicine gluposti koje ministri nase " uspesne i neponovljive" vlade iznose javno

Millissav

pre 13 godina

„Vidimo da je kraj krize za nama......... Sigurno je da u poslednjoj godini mandata vlada treba da sa obnovljenom energijom radi na što bržem izlasku iz krize“, - kazala je Matić.
Znači, ovom narodu može da se kaže sve... Oni se više i ne trude da osmisle gluposti koje izgovaraju već lupetaju šta im padne na pamet jer su toliko spustili nivo sistema vednosti da sada ništa više nema smisla...
Ako je kraj krize za nama što bi vlada radila na bržem izlasku iz krize??????????????????

ljuba

pre 13 godina

Dinkic,Cvetkovic,Mrkonjic,Tadic itd..,svi u horu pevaju jednu te istu propagandu "kriza prosla,kriza iza nas itd...",dosta bre ljudi gluposti,sta ako barel nafte dostigne 200 dolara?Sta da nece mozda Rusi da nam prodaju za 60 dolara barel?Mozda za svoje kompanije etablirane u Srbiji,sto verovatno i danas cine,ali ne za konzumente.

dzek

pre 13 godina

Ako nezaposlenost i inflacija rastu, molim gosp. Matic da objasni ZASTO ce ovaj trend da se obrne? Malo vise cinjenica i manje demagogije molim.

drmr

pre 13 godina

bolje bi joj bilo da smrsa malo,nego sto prica gluposti ! neka izracuna koliko litara goriva moze da se kupi za prosecnu platu u srbiji...

Zlopamtilo

pre 13 godina

Koliko sam uspeo do sada da zaključim , vaši politički saučesnici su ukrali u Kolubari jedan dobar Telekom . Možda bolje da se ta dobit konfiskuje a Telekom sačuva za neka nova pokolenja, ipak je to jedan od prirodnih resursa koji vredi i koji se ne prodaje tek tako.

Lala

pre 13 godina

UBEDLJIVO. U pravo vreme i na srecu.
Pogledajte kako karikatura deluje izbeceno.
Posledica krize, ili urodjena vrlina?
U skladu sa drugarima iz iste vlade.

Ambruš Šandor

pre 13 godina

...U ovom članku, davalac izjave, nepoštuje najosnovniju logiku svoje izjave. Glavmna njena poruka je da je "kriza u Srbija za nama", ali da je je ono što je proizvod krize u Srbiji na sceni danas "visokanezaposlenost i nizak standard stanovništva". Zatim, da radi primera posvećenosti i doslednosti u borbi protiv krize, Vlade Srbije, u zadnjoj godini svog mandata, treba da radi na tome da obrne trend "visoke nazaposlenosti i niskog standrada stanovništva", kako biizvela Srbiju iz krize, na način da "neosetljivo stanovništvo", preko konačnog otrežnjenja i osvešćenja o boljem standardu, srpsko stanovništvo osetilo da je "Kriza u Srbiji za nama". Pa, kako je moguće sve ovo reći i ostati živ........

dragan

pre 13 godina

Gospodjo/ice, kako ste podlegli uticaju vladara-cutologa koji sprema godinama rekonstrukciju vlade. Ako neko treba da iznese ove izjave to treba da uradi vlastodrzac-cutolog ili potrcko Djelic ili glavnokomandujuci Dacic a ne vi jer vi nemate pojma ni sta je kriza niti je osecate jer ste svi vi paraziti ovog sistema a i niste kompetentni za tako nesto izjavite. Ako ste akademski gradjanin onda treba da se ajademski i ponasate a ne da vam leti brze jezik od mozga. Izadjite u prirodu pa pogledajte kako vam narod zivi. Eksploatacija coveka po coveku a ajo imalo znate politicju ekonomiju to je kriminal.

Vladimir

pre 13 godina

... jos jedna malecna epizoda u dokumentarnoj seriji protivprirodnog bluda koji cini politicko-poslovno-mafijaska elita nad narodom zemlje Srbije koja traje mnoooogo dugo.
*******

milenko

pre 13 godina

Ako imamo iole ocuvane mozdane funkcije da mozemo da se prisetimo "odgovornih" izjava ministara iz iste stranke koji su tvrdili da:
1 - Srbiju ce kriza da zaobidje,
2 - Srbija ce da PROFITIRA od krize koja ce zahvatiti ostale zemlje,

moramo da posaljemo poruku: "Ministarka - ne bulazni!"

Jovan

pre 13 godina

E, Jasna, kasno je za damage control. Bice sto mora biti. A ovakve price ne pale ni kod dece uzrasta obdanista. Zao mi je. Sta ste sejali, stize vam za zetvu.

milenko

pre 13 godina

Ako imamo iole ocuvane mozdane funkcije da mozemo da se prisetimo "odgovornih" izjava ministara iz iste stranke koji su tvrdili da:
1 - Srbiju ce kriza da zaobidje,
2 - Srbija ce da PROFITIRA od krize koja ce zahvatiti ostale zemlje,

moramo da posaljemo poruku: "Ministarka - ne bulazni!"

Jovan

pre 13 godina

E, Jasna, kasno je za damage control. Bice sto mora biti. A ovakve price ne pale ni kod dece uzrasta obdanista. Zao mi je. Sta ste sejali, stize vam za zetvu.

Vladimir

pre 13 godina

... jos jedna malecna epizoda u dokumentarnoj seriji protivprirodnog bluda koji cini politicko-poslovno-mafijaska elita nad narodom zemlje Srbije koja traje mnoooogo dugo.
*******

mua

pre 13 godina

Držite se Vi vašeg resora. Obećali ste PayPal do kraja 2010-te pa ništa... Ključna reč u prethodnoj rečenici je : "OBEĆALI". Sram Vas bilo! Ni Vi se niste oznojili za Vašeg mandata. DOLE VLADA!

http://www.pcpress.info/info/internet/paypal-u-srbiji-2010-godine/

Millissav

pre 13 godina

„Vidimo da je kraj krize za nama......... Sigurno je da u poslednjoj godini mandata vlada treba da sa obnovljenom energijom radi na što bržem izlasku iz krize“, - kazala je Matić.
Znači, ovom narodu može da se kaže sve... Oni se više i ne trude da osmisle gluposti koje izgovaraju već lupetaju šta im padne na pamet jer su toliko spustili nivo sistema vednosti da sada ništa više nema smisla...
Ako je kraj krize za nama što bi vlada radila na bržem izlasku iz krize??????????????????

DZoni

pre 13 godina

"Ona kaže da bi tako Vlada u poslednoj godini mandata pokazala jaku volju i energiju da sa obnovljenom snagom radi na tome da se što pre izađe iz krize koja je pogodila ceo svet."
OMG ne mogu a da ne iskomentarisem ove gluposti koje dolazi svaki dan..nek obavesti ovu gradjevinku da je i ta Libija u 2010 imala privredni rast od 10.6 % a da je na listi GDP per capita Srbija u 2010 pala za celih 19 mesta za samo godinu dana,prestigle je i mnoge africke zemlje..izgleda svetska kriza samo u srbistanu.

DS

pre 13 godina

Poštovana gospođo, zašto onda intezivno radite na svom izvlačenju iz srpske politike i prelasku u UN?
http://www.witnet.org/
Smučila su se i Vama ovakva saopštenja?

mile

pre 13 godina

Jos jedno u nizu njenih lupetanja koje potvrdjuje da da vlast krizu nije ni osetila ,samo su nesto naculi o krizi. Zaduzuje se , moze se! A ti narode, placaj i sparaj!

Dejan***

pre 13 godina

Oduvek sam imao sumlju da ste zensko,a sad sam ubedjen da postoje dva Miladina Kovacevica! Toliko lazi i toliko lupetanja nemoze da izgovori jedna budaletina od juce. Kako vidim nema kontrole u bezobrazluku medju ministrima!

volander

pre 13 godina

postacemo lideri u izvozu plemenite zivotinje mrmot( opis: uvija cokoladu)
zbog kolicine gluposti koje ministri nase " uspesne i neponovljive" vlade iznose javno

prof. Tanasije Zuba Bojić

pre 13 godina

Dakle, gladni narode, situacija izgleda ovako. Prvo u šumu, da se nabave dobre motke, odseču, istešu itd, pa onda u gvoždjaru po eksere,i na kraju naći dobru septičku jamu. Pa kada se "altljika" pripremi dalji postupak sami znamo.Dogorelo do nokata, odavno, pa nema di više!

Dopisnik iz SAD

pre 13 godina

Vašington - TRTjug.

Kako naš dopisnik iz Vašingtona javlja, ono što Ministarka VIDI je posledica različite dioptrije, jer se za, navodno, gladan srpski narod jos ne prave naočare odgovarajuće dioptrije. Dezinformiacije koje se puštaju kroz lokalne medije o "stanju praznih gladnih stomaka" imaju zadatak da uruše čvrst, mermerni (kao nadgrobni spomenik) i zabetonirani put napretka i procvata. Ministarka iz posete SAD dolazi sa novim paketom naočara specijalne dioptrije za narod. Narod će sada isto da VIDI kao i oni u Vladi Republike Srbije i konačno će prestati da oseća lažnu glad u stomaku.

Komarko Timarnić

Zoran

pre 13 godina

Znači došao je red i danam ova gospođa nešto pametno kaže, i da nas ubedi da je kriza iza nas.Ova je još gora od premijera, koje gluposti,prodaja Telekoma dovodi investitora u Srbiju.Draga moja, ne dovodi investitora, već onoga koji će pre svega da vrati uloženi novac za kupovinu u što kraćem vremenu, normalno valjaće i država na kraju godine kao manjinski vlasnik.Ovakva neznalica ministar, stvarno je red da raspišete izbore i sakrijete se u mišju rupu.

zex

pre 13 godina

Alo bree??! Pa ne mozes govoriti o kraju krize kad narod jedva sklapa kraj s krajem..
Ova kao i drugi vlastodrsci u pokusaju da po svaku cenu rekamira sebe i svoju partiju nepismenom narodu zarad politicih poena menja sliku stvarnosti. Ne lupaj bre!

milivoje

pre 13 godina

trebalo bi organizovati takmičenje za ministre sa ciljem da se ustanovi ko će izvaliti najveću glupost. Pobednika bi mogli nagraditi ministarskom foteljom po sopstvenom izboru bez ograničenja mandata. Što da ne, narod u ovoj zemlji i onako izgleda sve može da izdrži.

Ambruš Šandor

pre 13 godina

...U ovom članku, davalac izjave, nepoštuje najosnovniju logiku svoje izjave. Glavmna njena poruka je da je "kriza u Srbija za nama", ali da je je ono što je proizvod krize u Srbiji na sceni danas "visokanezaposlenost i nizak standard stanovništva". Zatim, da radi primera posvećenosti i doslednosti u borbi protiv krize, Vlade Srbije, u zadnjoj godini svog mandata, treba da radi na tome da obrne trend "visoke nazaposlenosti i niskog standrada stanovništva", kako biizvela Srbiju iz krize, na način da "neosetljivo stanovništvo", preko konačnog otrežnjenja i osvešćenja o boljem standardu, srpsko stanovništvo osetilo da je "Kriza u Srbiji za nama". Pa, kako je moguće sve ovo reći i ostati živ........

Vladan

pre 13 godina

Da, da...pa nije kriza prirodna nepogoda da dodje i prodje sama od sebe. U ovom slucaju gospodjo ministarko treba zasukati rukave i raditi, ozbiljno raditi...i tek tako ce kriza da prodje...a ja ne videh da nesto smisleno radite...

Lala

pre 13 godina

UBEDLJIVO. U pravo vreme i na srecu.
Pogledajte kako karikatura deluje izbeceno.
Posledica krize, ili urodjena vrlina?
U skladu sa drugarima iz iste vlade.

dzek

pre 13 godina

Ako nezaposlenost i inflacija rastu, molim gosp. Matic da objasni ZASTO ce ovaj trend da se obrne? Malo vise cinjenica i manje demagogije molim.

Zlopamtilo

pre 13 godina

Koliko sam uspeo do sada da zaključim , vaši politički saučesnici su ukrali u Kolubari jedan dobar Telekom . Možda bolje da se ta dobit konfiskuje a Telekom sačuva za neka nova pokolenja, ipak je to jedan od prirodnih resursa koji vredi i koji se ne prodaje tek tako.

drmr

pre 13 godina

bolje bi joj bilo da smrsa malo,nego sto prica gluposti ! neka izracuna koliko litara goriva moze da se kupi za prosecnu platu u srbiji...

Svetlana

pre 13 godina

Preuzeto sa sajta http://www.poplitika.com/2011/03/01/resetovanje/ Draga tele-ministarka, kriza je prošla samo u vašem cen tral nom pro ce soru, a izgleda da je on malo zabago vao kod posled njeg upgre jda. To pre baci vanje sa G17 verz ije na BETA verz iju novog region­alonog sofvera oštetilo vas je, loša vam kon fig u racija. Proba jte da se rese tu jete, kad već nas ne možete.

ljuba

pre 13 godina

Dinkic,Cvetkovic,Mrkonjic,Tadic itd..,svi u horu pevaju jednu te istu propagandu "kriza prosla,kriza iza nas itd...",dosta bre ljudi gluposti,sta ako barel nafte dostigne 200 dolara?Sta da nece mozda Rusi da nam prodaju za 60 dolara barel?Mozda za svoje kompanije etablirane u Srbiji,sto verovatno i danas cine,ali ne za konzumente.

dragan

pre 13 godina

Gospodjo/ice, kako ste podlegli uticaju vladara-cutologa koji sprema godinama rekonstrukciju vlade. Ako neko treba da iznese ove izjave to treba da uradi vlastodrzac-cutolog ili potrcko Djelic ili glavnokomandujuci Dacic a ne vi jer vi nemate pojma ni sta je kriza niti je osecate jer ste svi vi paraziti ovog sistema a i niste kompetentni za tako nesto izjavite. Ako ste akademski gradjanin onda treba da se ajademski i ponasate a ne da vam leti brze jezik od mozga. Izadjite u prirodu pa pogledajte kako vam narod zivi. Eksploatacija coveka po coveku a ajo imalo znate politicju ekonomiju to je kriminal.

Dzabala

pre 13 godina

Ja bih ovde da iskritikujem nas neosetljive gradjane. Ako "ona" kaze da je kriza prosla, a mi gradjani to ne osecamo, onda sram nas bilo neosetljive!

Srki

pre 13 godina

И сад ко каже да су жене неравноправне у нашем друштву. Ето, госпођа Јасна ***** Матић нам јасно показује да може и уме да се носи са старијим и искуснијим колегама.
Додуше ову небулозу смо већ чули од Динкића прошле године али је ова верзија допуњена и значајно унапређена! Браво Јасна, хвала ти.

enkidu

pre 13 godina

Vola i energija su vestine koje su pozeljne u hramovima borilackih vestina na dalekom tibetu dok su na radnim mestima na kojima su gospodja i ostatak pozeljniji strucnost i pravilno upravljanje

bandere cekaju

pre 13 godina

Kolika je, ova nije ni osetila krizu.
Jel ovi nas ******? Oni se takmice ko ce vecu glupost da izvali.
Vidim nasli su Mirinu zalihu lekova.

Durex

pre 13 godina

Sve najgore mislim i o Vladi i o vladajucem partijama i sistemu i ispljuvao sam se u komentarima mnogo puta na njihova dela i izjave. Medjutim ne svidja mi se vredjanje ministarke, u komentarima na ovu vest, zbog njenog izgleda, kao i razna poredjenja. Mislim da se gospodja kulturno obukla i diskretno nasminkala. Da nije na ovom polozaju i da nije izjavila to sto jeste mislim da niko ne bi imao primedbe na njen izgled. Takodje verujem da niko od nas koji komentarisemo ne izgleda kao Bekam ili Kluni.

mda

pre 13 godina

@Durex
Izvinicu se kad ona prestane da vredja, i namesto toga, recimo, barem obezbedi uslove za verified pay pal do kraja godine, kao sto je obecavala. Drugim recima: nikad.

Vladimir

pre 13 godina

... jos jedna malecna epizoda u dokumentarnoj seriji protivprirodnog bluda koji cini politicko-poslovno-mafijaska elita nad narodom zemlje Srbije koja traje mnoooogo dugo.
*******

Durex

pre 13 godina

Sve najgore mislim i o Vladi i o vladajucem partijama i sistemu i ispljuvao sam se u komentarima mnogo puta na njihova dela i izjave. Medjutim ne svidja mi se vredjanje ministarke, u komentarima na ovu vest, zbog njenog izgleda, kao i razna poredjenja. Mislim da se gospodja kulturno obukla i diskretno nasminkala. Da nije na ovom polozaju i da nije izjavila to sto jeste mislim da niko ne bi imao primedbe na njen izgled. Takodje verujem da niko od nas koji komentarisemo ne izgleda kao Bekam ili Kluni.

Dejan***

pre 13 godina

Oduvek sam imao sumlju da ste zensko,a sad sam ubedjen da postoje dva Miladina Kovacevica! Toliko lazi i toliko lupetanja nemoze da izgovori jedna budaletina od juce. Kako vidim nema kontrole u bezobrazluku medju ministrima!

enkidu

pre 13 godina

Vola i energija su vestine koje su pozeljne u hramovima borilackih vestina na dalekom tibetu dok su na radnim mestima na kojima su gospodja i ostatak pozeljniji strucnost i pravilno upravljanje

Jovan

pre 13 godina

E, Jasna, kasno je za damage control. Bice sto mora biti. A ovakve price ne pale ni kod dece uzrasta obdanista. Zao mi je. Sta ste sejali, stize vam za zetvu.

milenko

pre 13 godina

Ako imamo iole ocuvane mozdane funkcije da mozemo da se prisetimo "odgovornih" izjava ministara iz iste stranke koji su tvrdili da:
1 - Srbiju ce kriza da zaobidje,
2 - Srbija ce da PROFITIRA od krize koja ce zahvatiti ostale zemlje,

moramo da posaljemo poruku: "Ministarka - ne bulazni!"

Lala

pre 13 godina

UBEDLJIVO. U pravo vreme i na srecu.
Pogledajte kako karikatura deluje izbeceno.
Posledica krize, ili urodjena vrlina?
U skladu sa drugarima iz iste vlade.

dragan

pre 13 godina

Gospodjo/ice, kako ste podlegli uticaju vladara-cutologa koji sprema godinama rekonstrukciju vlade. Ako neko treba da iznese ove izjave to treba da uradi vlastodrzac-cutolog ili potrcko Djelic ili glavnokomandujuci Dacic a ne vi jer vi nemate pojma ni sta je kriza niti je osecate jer ste svi vi paraziti ovog sistema a i niste kompetentni za tako nesto izjavite. Ako ste akademski gradjanin onda treba da se ajademski i ponasate a ne da vam leti brze jezik od mozga. Izadjite u prirodu pa pogledajte kako vam narod zivi. Eksploatacija coveka po coveku a ajo imalo znate politicju ekonomiju to je kriminal.

Ambruš Šandor

pre 13 godina

...U ovom članku, davalac izjave, nepoštuje najosnovniju logiku svoje izjave. Glavmna njena poruka je da je "kriza u Srbija za nama", ali da je je ono što je proizvod krize u Srbiji na sceni danas "visokanezaposlenost i nizak standard stanovništva". Zatim, da radi primera posvećenosti i doslednosti u borbi protiv krize, Vlade Srbije, u zadnjoj godini svog mandata, treba da radi na tome da obrne trend "visoke nazaposlenosti i niskog standrada stanovništva", kako biizvela Srbiju iz krize, na način da "neosetljivo stanovništvo", preko konačnog otrežnjenja i osvešćenja o boljem standardu, srpsko stanovništvo osetilo da je "Kriza u Srbiji za nama". Pa, kako je moguće sve ovo reći i ostati živ........

dzek

pre 13 godina

Ako nezaposlenost i inflacija rastu, molim gosp. Matic da objasni ZASTO ce ovaj trend da se obrne? Malo vise cinjenica i manje demagogije molim.

ljuba

pre 13 godina

Dinkic,Cvetkovic,Mrkonjic,Tadic itd..,svi u horu pevaju jednu te istu propagandu "kriza prosla,kriza iza nas itd...",dosta bre ljudi gluposti,sta ako barel nafte dostigne 200 dolara?Sta da nece mozda Rusi da nam prodaju za 60 dolara barel?Mozda za svoje kompanije etablirane u Srbiji,sto verovatno i danas cine,ali ne za konzumente.

drmr

pre 13 godina

bolje bi joj bilo da smrsa malo,nego sto prica gluposti ! neka izracuna koliko litara goriva moze da se kupi za prosecnu platu u srbiji...

Zlopamtilo

pre 13 godina

Koliko sam uspeo do sada da zaključim , vaši politički saučesnici su ukrali u Kolubari jedan dobar Telekom . Možda bolje da se ta dobit konfiskuje a Telekom sačuva za neka nova pokolenja, ipak je to jedan od prirodnih resursa koji vredi i koji se ne prodaje tek tako.

Zoran

pre 13 godina

Znači došao je red i danam ova gospođa nešto pametno kaže, i da nas ubedi da je kriza iza nas.Ova je još gora od premijera, koje gluposti,prodaja Telekoma dovodi investitora u Srbiju.Draga moja, ne dovodi investitora, već onoga koji će pre svega da vrati uloženi novac za kupovinu u što kraćem vremenu, normalno valjaće i država na kraju godine kao manjinski vlasnik.Ovakva neznalica ministar, stvarno je red da raspišete izbore i sakrijete se u mišju rupu.

Dopisnik iz SAD

pre 13 godina

Vašington - TRTjug.

Kako naš dopisnik iz Vašingtona javlja, ono što Ministarka VIDI je posledica različite dioptrije, jer se za, navodno, gladan srpski narod jos ne prave naočare odgovarajuće dioptrije. Dezinformiacije koje se puštaju kroz lokalne medije o "stanju praznih gladnih stomaka" imaju zadatak da uruše čvrst, mermerni (kao nadgrobni spomenik) i zabetonirani put napretka i procvata. Ministarka iz posete SAD dolazi sa novim paketom naočara specijalne dioptrije za narod. Narod će sada isto da VIDI kao i oni u Vladi Republike Srbije i konačno će prestati da oseća lažnu glad u stomaku.

Komarko Timarnić

Millissav

pre 13 godina

„Vidimo da je kraj krize za nama......... Sigurno je da u poslednjoj godini mandata vlada treba da sa obnovljenom energijom radi na što bržem izlasku iz krize“, - kazala je Matić.
Znači, ovom narodu može da se kaže sve... Oni se više i ne trude da osmisle gluposti koje izgovaraju već lupetaju šta im padne na pamet jer su toliko spustili nivo sistema vednosti da sada ništa više nema smisla...
Ako je kraj krize za nama što bi vlada radila na bržem izlasku iz krize??????????????????

volander

pre 13 godina

postacemo lideri u izvozu plemenite zivotinje mrmot( opis: uvija cokoladu)
zbog kolicine gluposti koje ministri nase " uspesne i neponovljive" vlade iznose javno

mua

pre 13 godina

Držite se Vi vašeg resora. Obećali ste PayPal do kraja 2010-te pa ništa... Ključna reč u prethodnoj rečenici je : "OBEĆALI". Sram Vas bilo! Ni Vi se niste oznojili za Vašeg mandata. DOLE VLADA!

http://www.pcpress.info/info/internet/paypal-u-srbiji-2010-godine/

mile

pre 13 godina

Jos jedno u nizu njenih lupetanja koje potvrdjuje da da vlast krizu nije ni osetila ,samo su nesto naculi o krizi. Zaduzuje se , moze se! A ti narode, placaj i sparaj!

DS

pre 13 godina

Poštovana gospođo, zašto onda intezivno radite na svom izvlačenju iz srpske politike i prelasku u UN?
http://www.witnet.org/
Smučila su se i Vama ovakva saopštenja?

DZoni

pre 13 godina

"Ona kaže da bi tako Vlada u poslednoj godini mandata pokazala jaku volju i energiju da sa obnovljenom snagom radi na tome da se što pre izađe iz krize koja je pogodila ceo svet."
OMG ne mogu a da ne iskomentarisem ove gluposti koje dolazi svaki dan..nek obavesti ovu gradjevinku da je i ta Libija u 2010 imala privredni rast od 10.6 % a da je na listi GDP per capita Srbija u 2010 pala za celih 19 mesta za samo godinu dana,prestigle je i mnoge africke zemlje..izgleda svetska kriza samo u srbistanu.

milivoje

pre 13 godina

trebalo bi organizovati takmičenje za ministre sa ciljem da se ustanovi ko će izvaliti najveću glupost. Pobednika bi mogli nagraditi ministarskom foteljom po sopstvenom izboru bez ograničenja mandata. Što da ne, narod u ovoj zemlji i onako izgleda sve može da izdrži.

prof. Tanasije Zuba Bojić

pre 13 godina

Dakle, gladni narode, situacija izgleda ovako. Prvo u šumu, da se nabave dobre motke, odseču, istešu itd, pa onda u gvoždjaru po eksere,i na kraju naći dobru septičku jamu. Pa kada se "altljika" pripremi dalji postupak sami znamo.Dogorelo do nokata, odavno, pa nema di više!

zex

pre 13 godina

Alo bree??! Pa ne mozes govoriti o kraju krize kad narod jedva sklapa kraj s krajem..
Ova kao i drugi vlastodrsci u pokusaju da po svaku cenu rekamira sebe i svoju partiju nepismenom narodu zarad politicih poena menja sliku stvarnosti. Ne lupaj bre!

Svetlana

pre 13 godina

Preuzeto sa sajta http://www.poplitika.com/2011/03/01/resetovanje/ Draga tele-ministarka, kriza je prošla samo u vašem cen tral nom pro ce soru, a izgleda da je on malo zabago vao kod posled njeg upgre jda. To pre baci vanje sa G17 verz ije na BETA verz iju novog region­alonog sofvera oštetilo vas je, loša vam kon fig u racija. Proba jte da se rese tu jete, kad već nas ne možete.

Vladan

pre 13 godina

Da, da...pa nije kriza prirodna nepogoda da dodje i prodje sama od sebe. U ovom slucaju gospodjo ministarko treba zasukati rukave i raditi, ozbiljno raditi...i tek tako ce kriza da prodje...a ja ne videh da nesto smisleno radite...

Dzabala

pre 13 godina

Ja bih ovde da iskritikujem nas neosetljive gradjane. Ako "ona" kaze da je kriza prosla, a mi gradjani to ne osecamo, onda sram nas bilo neosetljive!

bandere cekaju

pre 13 godina

Kolika je, ova nije ni osetila krizu.
Jel ovi nas ******? Oni se takmice ko ce vecu glupost da izvali.
Vidim nasli su Mirinu zalihu lekova.

Srki

pre 13 godina

И сад ко каже да су жене неравноправне у нашем друштву. Ето, госпођа Јасна ***** Матић нам јасно показује да може и уме да се носи са старијим и искуснијим колегама.
Додуше ову небулозу смо већ чули од Динкића прошле године али је ова верзија допуњена и значајно унапређена! Браво Јасна, хвала ти.

mda

pre 13 godina

@Durex
Izvinicu se kad ona prestane da vredja, i namesto toga, recimo, barem obezbedi uslove za verified pay pal do kraja godine, kao sto je obecavala. Drugim recima: nikad.