Četvrtak, 24.02.2011.

17:16

Mišel Platini upozorio Tadića

Ako huligani budu nastavili nasilnički da se ponašaju, svi srpski timovi biće isključeni iz evropskih takmičenja, poručio Mišel Platini predsedniku Tadiću.

Izvor: B92

Mišel Platini upozorio Tadiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

bekimmur

pre 13 godina

Za sve nase postupke , u zadnjih 20 godina , svet nas je ovako PRVO lepo upozoravao i opominjao. Pa DRUGI put , pa TRECI i tako redom. Mi po obicaju ne cujemo, ne vidimo, stizale sankcije, kazne a bogami i bombardovanje. Sve to proslo, svet bi opet da nam pomogne, a mi ljuti- na ono sta su nam uradili, a samo nas 100 puta upozorili. E tu je nas problem nismo SAMOKRITICNI, uvek nam drugi kriv. Slazem se sa komentarima da su domaci klubovi ,bar njihovi upravni odbori, leglo kriminala i pranja novca i da tu moramo pocistiti najpre. I mislim da je Platini ispravno sugerisao.

znam čoveka

pre 13 godina

Neće Maneken da hapsi huligane jer mu trebaju kao udarna pesnica režima za gušenje eventualnih socijalnih nemira. Gadafi očigledno ima učenike. A i Čaušesku ostavio naslednike, ali ne u Rumuniji-nego u Srbiji.

men

pre 13 godina

Fudbal je u Srbiji barapska igra. Srpski klubovi su odavno pretvorene u ekspoziture organizovanog kriminala i narkodilera. Fudbal je tu samo pokriće a navijači su vojska organizovanog kriminala da vrši pritisak na one koji bi hteli pravnu državu.
Daj Bože da nas diskvalifikuju pa onda će vlast htela ne htela morati da krene u bilo kakve reforme srpskog fudbala. Ovako, sama od sebe neće nikada.
Platini tačno zna kome treba da se obrati jer strancima vlast ne može prodavati rog za sveću kao domaćima. Boris Tadić je hteo apsolutnu vlast pa evo mu sada neka rešava ovo.

Rale

pre 13 godina

Znaci Tadic je visestruki predsednik. Dakle, PREDSEDNIK DS-a, PREDSEDNIK Srbijice, PREDSEDNIK Vlade, a izgleda (nezvanicno) i PREDSEDNIK FSS.U jee, kakav svestran tip.A da svi mi odemo odavde i da ostavimo njega i drugare sa basketa da se igraju "riziko" i "monopol"?

Maradona

pre 13 godina

Jel znate šta je Svazilend u odnosu na Srbiju? Švajcarska! I nije red da se i dalje upotrebljava izraz "banana republika" već recimo "šljiva republika"...

dxy

pre 13 godina

Mislim da je nedavni sporazum "navijača" Partizana i Zvezde o nenapadanju na godinu dana dokaz da su državni organi ipak uspeli da postignu nešto u borbi protiv nasilja na stadionima, jer su se "navijači" ovim sporazumom odrekli tog nasilja na stadionima i van njih.
Sada se samo treba držati zadatog kursa i svaki sledeći izgred najoštrije osuditi kao i ove do sada, pa će ovakvi sporazumi da se obnavljaju svake godine i da postanu trajni, a ne samo privremeni. Čvrsta ruka sve rešava ;)

posteno

pre 13 godina

Evo, dosao covek i lepo i posteno nas upozorio. Znaci, sutra kad nas iskljuce zbog huligana, nemoj da bude "svetska zavera protiv Srpskog naroda"...

SMEH again!

pre 13 godina

Mishel,Mishel nisi ti lep kao Tadic,bre!Moj te pogled ne prepoznaje..ne zovi FIFU upomoc..ma,mozes ti to bolje MISHEEELLL...

Aleksandar UE

pre 13 godina

Hulignstvo se ne moze resiti jer je Huliganstvo se ne moze resiti jer je ono posledica a uzrok je na drugom mestu.Tacnije u vlasti.U vlasti koja je duboko kor.umpirana,nesposobna i koja je napravila i vodi krimi.nal u svim oblastima zivota i drustva. Tamo gde lekari prodaju lekove deci bolesnoj od ra.ka'gde ministar pol.icije nosi u koferu 100000 evra,gde profesori prava prodaju diplome buducim sudijama,tamo gde te takve sudije pustaju osudjene ubi.ce na slobodu,e tamo ce verovatno biti i huligana! Putna mafija,"kraba" mafija,gradjevinska mafija,penzije na prodaju,slobodna mesta u bolnicama na prodaju,radna mesta na prodaju..pa u Uzicu je onomad uhapseno nekoliko inspek.tora zbog prodaje h.eroina?! U pravosudju sedi 90 % Slobinih sudija i tuzilaca ! Gde su pare sa Kipra,gde je Karic i ostali "biznismeni",gde je Mira i Marko,kako je De.lta stekla prvi milion..alo bre koji huligani??! Pa kad pocnem da razmisljam,dodje mi samo da uzmem stan.glu i da razbijam redom.. eto i ja sam hulig.an!

Babin_zub

pre 13 godina

E jak si mi ti Tadicu PRECEDNIK kad su tvoj nivo predsednici fudbalskih saveza i baba-Vange.Kada bi naseg Karadzica primio predsednik (makar i) Dominikanske Republike?
Al dobro,kakva zemlja takav i predsednik.

suedo

pre 13 godina

Da oni nisu isključena davno to je misterija. u bilo kojoj zemlji, bez obzira na sportske uvjek ima sa rasizmom i nasiljom da radi. Samo idite na Youtube i ukucajte Srbija i videćete šta se pojavi.

Mile

pre 13 godina

...po nekim komentarima vidim ja da bi nasi klubovi i reprezentacije isklucivo trebali da gostuju na livadama na neutralnim terenima.

B

pre 13 godina

Stvarno taj Platini prica svasta; nego treba da se svi pobijemo na tekmama? A gde je G-dja Ministarka za sport, zdravlje, kulturu, G17, URS, koja stalno hoce proda klubove tajkunima? Ona je samo za prodaju klubova? I onda nema nasila?

Miroslav

pre 13 godina

Huliganstvo u Srbiji se ne može iskoreniti dok se u potpunosti ne reformišu službe bezbednosti i njihovi pripadnici koji su kršili zakon ne procesuiraju. Opšte je poznato da su ti tzv. huligani obična vojska tih istih službi i oni služe samo da održavaju taj nakaradni sistem koji su DB i VBA uspostavile.

B

pre 13 godina

Stvarno taj Platini prica svasta; nego treba da se svi pobijemo na tekmama? A gde je G-dja Ministarka za sport, zdravlje, kulturu, G17, URS, koja stalno hoce proda klubove tajkunima? Ona je samo za prodaju klubova? I onda nema nasila?

Nislija

pre 13 godina

Precednice Tadicu jel vi imate preca posla nego da se bavite fudbalom? Znate mogli bi ste da budete dobar ministar sporta. Razmislite o tome molim vas! Ko sta radi vi na sportskim manifestacijama i muzickim skupovima ( Dinkic rece da volite dobru muziku).Jel vas malo nije sramota od naroda?? Narod nema sta da jede, narod nema posao,cene rastu,euro raste a lopovi pokradose drzavu a vi i dalje po starom... Gospodine predsednice pobedice vas Nikolic na izborima a to ce biti mnogo gora packa od ove koju vam je zavalio Platini! Nemate vishe moj glas a verujem ni glas velikog broja gradjana koji su glasali za vas i vasu stranku.Ja ne znam sta se sa vama dogadja gospodine precednice ali INFORMISITE SE MALO molim vas za vase dobro!!! Posaljite Dacica i Snezanu Malovic da rade svoj posao, da se bave lopovima i huliganima... A vi gospodine precednice pogledajte INSAJDER "pravila igre" da vam stvari u nasem fudbalu budu malo jasnije pa onda INSAJDER " o navijacima (huliganima) " mozete slobodno pogledati sve INSAJDERE i onda ce vam SVE STVARI BITI JASNIJE.. E vi ste precednik svih tih stvari!!!!.. A ostavite nama "narodu" da se radujemo sportskim uspesima to je jedina radost koju imamo. Ti sportisti koji nas cine sretnim nisu kadrovi DS oni su deo naroda...Setite se dragi precednice da niste obezbedili novac za kosarkase,vaterpoliste,tenisere,odbojkase,plivace i sve blistave sportiste ove zemlje kojima se mi "narod" ponosimo!!A ovo sa Platinijem ne primajte k'srcu gospodine precednice on bi trebao da se stidi Anrijeve ruke protiv Skota pre nego sto zbog par "bezmozgasa" preti velikoj sportskoj Srpskoj naciji.Nadam se da ce vam ovo neko preneti ili ce te vi licno procitati! HVALA.

dr

pre 13 godina

Koliko smo mi u blatu? Još malo pa će i neka zapadnoevropska baba - sera da se preteći obraća našim državnicima. A naši piljari samo klimaju glavama

adje

pre 13 godina

sve sto se desava u srbiji je ocigledno vidljivo ali evropa samo gleda dokle ce srbija i tajkuni da se ponasaju tako i kada jedan dan eu vikne srbiji stop dosta je bilo,samo od jednog da podjemo i da ne komentarisemo dalje tadicevog i jeremicevog oholog ponasanja i u srbiji i u UN,njih dvojica itekako podrzavaju dodika i njegovu huskacku i rusilacku politiku.sta drugo dsa se ocekuje od njih dobro,nije misel platini toliko naivan da ne vidi ponasanje tadica i dolazak dodika na sve sportske manifestacije u srbiji,niko nikome ne brani da navija za koga hoce ali televizije poput rts-a i sos kanala vise prikazuju dodika nego same utakmice,i posle zavrsetka oni umesto da pozovu trenere i igrace oni zovu dodika da komentarise,to je stvarno katastrofalno,dok god tadic ne kaze dodiku da mu je sarajevo glavni grad a bosna njegov dom ce uvek lose biti i za srbiju i srpsku.

Dejan

pre 13 godina

Misel: gospodine Tadicu! Razmisljamo da vam zbog huligana zabranimo fudbal u bilo kom obliku! Tadic: gospodine Misel! Ja se izvinjavam nece se ponoviti. Stabi Tadic mogao nego da se samo izvinjava!

Zmaj

pre 13 godina

Iskreno, ovo je licemerna pretnja od strane nekad velikog fudbalera, a sad funkcionera prisipetlje. U drugim zemljama huligani nista manje ne izazivaju nerede nego u Srbiji. Isto tako i na gostovanjima. Ne kontam samo kako je neko mogao da izjavi da su Francuzi velii prijatelj srpskog naroda kad su nam samo tokom istorije zabijali noz u ledja, Kako u politici nekad, tako u sportu sada...

simao

pre 13 godina

Novi lek protiv Huligana!
"Huligamicin" u svim apotekama u blizini stadiona preporuceno od tima Ministarstva zdravlja u saradnji sa Ministarstvom policije.
Koncumiranje sat vremena pre sportskog dogadjaja.
Jos ce i to da izmisle....???

just miki

pre 13 godina

Ovo je u najmanju ruku smesno. Mos misliti srbija i srbi najveci problem unije???:) Da nije zalosno bilo bi smesno. Sta cemo sa Italijom u kojoj se desavaju mnogo veci incidenti pre i na utakmicama? Koliko mi se cini ni engleska ne zaostaje u poslednjim izvestajima smo videli opet povratak zestokih sukoba pre utakmica njihovih klubova. Franuska...prosle godine odlagane mnogobrojen utakimice PSZ-a zbog divljanja njihovih navijaca. Da li trebam dalje da nabrajam? Ovo je prica za potpune laike i one koji nisu upuceni u fudbalski svet sirom evrope i sveta, njima su srbi i srbija uvek za sve krivi...

Showtime

pre 13 godina

Ja zaista ne razumem o cemu prica predsednik. Pogledajte kakva je situacija u Grckoj, pa Grci ne kopaju sami sebi jamu! Ne mogu da verujem da se po cenu ostanka na vlasti mesa UEFA.
Pre bih se zapitao sta je uzrok te “borbe” protiv navijaca. Da li je u pitanju cinjenica da se skrece sa Kolubare, kofera, Kosova, kriminala? Ovo su samo reci na slovo K koje su daleko veci problem od nekoliko incidenata. Ili je mozda uzrok te borbe protiv “huligana” u tome sto nisu na strani ove nesrecne koalicije?
Objavite ovaj komentar i prestanite sa nepotrebnom cenzurom. Tako je i Milosevic radio. Ignorisao je na 2. Dnevniku mitinge opozicije i time samo doprineo svom padu. Ako ste pametni, na tudjim greskama se uci najbolje!

marko

pre 13 godina

Gospodine predsedniče,jeste li vi njemu rekli da ste svojim delovanjem u proteklih par godina ujedinili ono što nikada nije bilo ujedinjeno.

Čaki

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam Platinija i zahtevam da nas jos strozije kazne! Ako ne umemo da se ponasamo civilizovano, onda neka nasi divljaci gledaju seosku ligu!

Горан

pre 13 godina

Тако и треба! Спортски догађај, укључујући и футбалску уткамицу, треба да је место, где породица, муж, жена са децом могу да дођу да уживају у подршси свом тиму и спорту који воле.

Све док тако не буде, свим српским футбалским клубовима треба јако ограничити број посетилаца на утакмицама. Десетоструко повећати број редара. Такође, повећати број полицајаца на утакмицама. Полицајцима присуство на утакмицама платити као прековремени рад или чак дати им бонус по утакмици. Увести камере, и забранити приступ свакм ко је икада упалио бакњу или нешто поломио на стадиону, а камоли бацио каменицу на неког.

duh sa sekirom

pre 13 godina

...jesi li pomenuo Platiniju da si osudio 14 momaka na 'dozivotne robije' zbog nastradalog francuza? ...mslm ako nije zadovoljan moze i smrtna da se uvede nije frka...

prekobrojni

pre 13 godina

Kad nema predsednik poverenja u sopstvene institucije, mora sve sam. Pa gde je ministarstvo za sport i omladinu, pa fudbalski savez Srbije,pa Vlada, pa... Bas je dokon covek.

pera

pre 13 godina

Huligani su problem i Srbija mora to resiti?Od kada su oni problem i kada ce to Srbija resiti...po onim vasim poznatim recima...mi moramo,Srbija ce...mi necemo dozvoliti...boljitak gradjana.Kao sto niste do sada tako necete ni od sada resiti nista,zar ne vidita da ste postali smesni.Ali nemojte olako shvatiti da je narodu to smesno zbog vasih viceva.Sve sto se danas desava je posledica vase ili nesposobnosti ili nemoci da se suprotstavite huliganima tajkunima kriminalcima i korupciji u koju je ova vlada bez sumnje ucesnik.Vi ste da imate morala vec odavno trebali dati ostavku jer nemate pozitivnih rezultata,ili se iza toga krije nesto trece?Mislim da i vi treba da odgovarate pred narodom zbog vase nesposobnosti,nije vas niko terao da dajete lazne nade narodu i pored toga uzivate i bogatite se ne zasluzno.Poznato je da ste vi glavni u svim odlukama pa prema tome treba da snosite i najvecu odgovornost.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Gdine Platini, ta shta vam pada na pamet? To bi znacilo da bi gdin Maneken trebalo da se suprotstavi DBu i Crkvi, koji finansiraju i organizuju ove huliganske grupe! Stvarno nepristojno sa vashe strane.

pitam

pre 13 godina

"""On je dodao da će Srbija sa unijom raditi na tome da se takvi događaji ne ponove. ""
Dali to znaci da predsednik drzave Srbije poziva 'strance" da se mesaju u unutrasnje stvari drzave Srbije??

misa

pre 13 godina

Misel trebao si da odes do italijana da im objasnis kako se organizuje utakmica i kako se sprecavaju incidenti i ako im se to ponovi da ih diskvalifikujes,kazi te nam lepo ne mozete na EVRO i kraj

duško

pre 13 godina

1. ukinuti SVE finansijske dotacije prebogatima (neko bi mogao i da ispita koliko mi sve to plaćamo i po kojim osnovama); sve te pare proslediti u amaterski sport i fizičku kulturu GRAĐANA.

2. klubove privatizovati, kad već ne zvuči realno da se "profesionalni fudbal" zabrani u srbiji na, recimo, 5 godina, 10 uslovno.

... kakvi "ambasadori", kakvi bakrači... postoji gzilion značajnijih stvari kojima bi trebalo da se pokažemo i po mogućsnosti dokažemo svetu...

slobodan

pre 13 godina

Pa zar precednik nema druga posla nego da se sastaje sa Platinijem?
To mu je u agendi za danas?
Momak je totalno neozbiljan.
Dajte, recite mu da bi trebao da ode.

žeLa

pre 13 godina

Ne veruj mu Platini! Taj obračun sa nasilnicima najavljuje odavno, dok oni sada registruju stranku i ujedinjuju se.

25.12.2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=400497

10.10.2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=10&nav_category=11&nav_id=464334

15.10.2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=15&nav_category=11&nav_id=465646

Marko

pre 13 godina

"Divljanje navijaca" u Djenovi je zapravo narucen i placen prekid te utakmice. Za glavnog je izabran neki delija Bugarin da je prekine, jer njega nista ne vezuje za reprezentaciju Srbije jer je Bugarin. Zar ovo nekome nije jasno da imamo problema sa Mafijom koja ih finansira a ne samo sa huliganima!

Petar

pre 13 godina

Tadicu, ovaj Platini je toliko tolerantan prema Srbima, sto zbog poznanstava mnogih i dugih, sto zbog svega sto smo ucinili za njega. Mozes da zamislis koliko je sati kad on mora da upozorava ovim tonom. Da li je moguce da ste NESPOSOBNI da se obracunate sa sakom bednih huligana ??? Covece, GLASAO SAM ZA TEBE, je l RADIS SVOJ POSAO, ili samo menadzerises ekipu oko sebe koja uzima provizije i sve ostalo. NAROD JE NA SAMRTI !!!! BUDI SE BRE

Nenad

pre 13 godina

Pa mi nismo truba drzava, mi smo ono sto pishti iz decijih igracaka...Platini upozorio nekoga a bas bih voleo da procitam naslov Platini upozorio Putina ili nekog drugog predsednika

demagogija

pre 13 godina

More mrš, ko da mi jedini u Evropi imamo problem sa huliganima ... Idi malo pumpaj mišiće na Italijanima, kod njih i fudbaleri šamaraju i lome noge (v. Milan-Totenhem) al to verovatno gospodinu Platiniju ne smeta.

cy

pre 13 godina

"Sastanku su prisustvovali i direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Saša Vukadinović"

Baš adekvatno, s obzirom da su vođe navijača regruti DB.

nexxxan

pre 13 godina

Ne podrzavam nasilje, pogotovo na sportskim ternima i sportskim dogadjaima, ali mislim da bi Platini trebalo prvo da pogleda sta se desava u Italiji, Belgiji, Grckoj, pa i kod svoje kuce a ne da dolazi kod nas i da nam preti. Ali posto smo mi mala zemlja sa trenutno mizernim uticajem u evropskom i svetskom fudbalu (zahvaljujuci trenutnoj upravi FSS) moramo da trpimo razne gluposti od UEFA-e radi necijeg marketinga. Takodje mislim da je vreme da drzava stane na put vodjama navijaca raznih grupa koji su tu iz ciste koristi a ne navijanja za voljeni klub.

Chargers - San Diego

pre 13 godina

Koji ste bre vi id..i iz UEFE. Pa ne mozete kaznjavati igrace i ceo sport kolektivno zbog toga sto je neka tamo budala odlucila da divlja. Slazem se da imamo problem ali da se razumemo imaju ga i druge nacije. Ne zelim da komentarisem dogadjaj i utakmicu u Italiji. Znali su Italijani sta ce se dogoditi i zbog nekog razloga su i dopustili da se sve to dogodi. Lakse je bilo dobiti utakmicu na papiru. Nije mi jasno za sta im sluzi policija. Sve je moglo mnogo pre utakmice da bude spreceno. Zasto opet zbog pojedinaca kaznjavate celu naciju. SRAMOTA.

bane sine

pre 13 godina

niko nije jači od države,
svesni smo težine problema,
spremni smo,
uradićemo,
niko nema pravo,
konačni obračun,
nećemo dozvoliti,
bezbednosni lider u regionu,
rešenost svih državnih organa,
apsolutna svest o postojanju problema,
svi kapaciteti države,
u tom smislu,

mi ćemo
ćemo...
ćemo...

BG

pre 13 godina

e koja smo mi sljiva drzava kad i bivsi fudbaler lupa dange predsedniku... uostalom, drzava koja nije u stanju cak ni da pocisti olos sa stadiona, a kamoli da se obracuna s ratnim zlocincima, mafijasima i ratnim profiterima, i nije bolje zasluzila.

Petar

pre 13 godina

Tadicu, ovaj Platini je toliko tolerantan prema Srbima, sto zbog poznanstava mnogih i dugih, sto zbog svega sto smo ucinili za njega. Mozes da zamislis koliko je sati kad on mora da upozorava ovim tonom. Da li je moguce da ste NESPOSOBNI da se obracunate sa sakom bednih huligana ??? Covece, GLASAO SAM ZA TEBE, je l RADIS SVOJ POSAO, ili samo menadzerises ekipu oko sebe koja uzima provizije i sve ostalo. NAROD JE NA SAMRTI !!!! BUDI SE BRE

bane sine

pre 13 godina

niko nije jači od države,
svesni smo težine problema,
spremni smo,
uradićemo,
niko nema pravo,
konačni obračun,
nećemo dozvoliti,
bezbednosni lider u regionu,
rešenost svih državnih organa,
apsolutna svest o postojanju problema,
svi kapaciteti države,
u tom smislu,

mi ćemo
ćemo...
ćemo...

cy

pre 13 godina

"Sastanku su prisustvovali i direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Saša Vukadinović"

Baš adekvatno, s obzirom da su vođe navijača regruti DB.

BG

pre 13 godina

e koja smo mi sljiva drzava kad i bivsi fudbaler lupa dange predsedniku... uostalom, drzava koja nije u stanju cak ni da pocisti olos sa stadiona, a kamoli da se obracuna s ratnim zlocincima, mafijasima i ratnim profiterima, i nije bolje zasluzila.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Gdine Platini, ta shta vam pada na pamet? To bi znacilo da bi gdin Maneken trebalo da se suprotstavi DBu i Crkvi, koji finansiraju i organizuju ove huliganske grupe! Stvarno nepristojno sa vashe strane.

Marko

pre 13 godina

"Divljanje navijaca" u Djenovi je zapravo narucen i placen prekid te utakmice. Za glavnog je izabran neki delija Bugarin da je prekine, jer njega nista ne vezuje za reprezentaciju Srbije jer je Bugarin. Zar ovo nekome nije jasno da imamo problema sa Mafijom koja ih finansira a ne samo sa huliganima!

marko

pre 13 godina

Gospodine predsedniče,jeste li vi njemu rekli da ste svojim delovanjem u proteklih par godina ujedinili ono što nikada nije bilo ujedinjeno.

slobodan

pre 13 godina

Pa zar precednik nema druga posla nego da se sastaje sa Platinijem?
To mu je u agendi za danas?
Momak je totalno neozbiljan.
Dajte, recite mu da bi trebao da ode.

Čaki

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam Platinija i zahtevam da nas jos strozije kazne! Ako ne umemo da se ponasamo civilizovano, onda neka nasi divljaci gledaju seosku ligu!

Dejan

pre 13 godina

Misel: gospodine Tadicu! Razmisljamo da vam zbog huligana zabranimo fudbal u bilo kom obliku! Tadic: gospodine Misel! Ja se izvinjavam nece se ponoviti. Stabi Tadic mogao nego da se samo izvinjava!

demagogija

pre 13 godina

More mrš, ko da mi jedini u Evropi imamo problem sa huliganima ... Idi malo pumpaj mišiće na Italijanima, kod njih i fudbaleri šamaraju i lome noge (v. Milan-Totenhem) al to verovatno gospodinu Platiniju ne smeta.

Горан

pre 13 godina

Тако и треба! Спортски догађај, укључујући и футбалску уткамицу, треба да је место, где породица, муж, жена са децом могу да дођу да уживају у подршси свом тиму и спорту који воле.

Све док тако не буде, свим српским футбалским клубовима треба јако ограничити број посетилаца на утакмицама. Десетоструко повећати број редара. Такође, повећати број полицајаца на утакмицама. Полицајцима присуство на утакмицама платити као прековремени рад или чак дати им бонус по утакмици. Увести камере, и забранити приступ свакм ко је икада упалио бакњу или нешто поломио на стадиону, а камоли бацио каменицу на неког.

duško

pre 13 godina

1. ukinuti SVE finansijske dotacije prebogatima (neko bi mogao i da ispita koliko mi sve to plaćamo i po kojim osnovama); sve te pare proslediti u amaterski sport i fizičku kulturu GRAĐANA.

2. klubove privatizovati, kad već ne zvuči realno da se "profesionalni fudbal" zabrani u srbiji na, recimo, 5 godina, 10 uslovno.

... kakvi "ambasadori", kakvi bakrači... postoji gzilion značajnijih stvari kojima bi trebalo da se pokažemo i po mogućsnosti dokažemo svetu...

žeLa

pre 13 godina

Ne veruj mu Platini! Taj obračun sa nasilnicima najavljuje odavno, dok oni sada registruju stranku i ujedinjuju se.

25.12.2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=400497

10.10.2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=10&nav_category=11&nav_id=464334

15.10.2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=15&nav_category=11&nav_id=465646

prekobrojni

pre 13 godina

Kad nema predsednik poverenja u sopstvene institucije, mora sve sam. Pa gde je ministarstvo za sport i omladinu, pa fudbalski savez Srbije,pa Vlada, pa... Bas je dokon covek.

pera

pre 13 godina

Huligani su problem i Srbija mora to resiti?Od kada su oni problem i kada ce to Srbija resiti...po onim vasim poznatim recima...mi moramo,Srbija ce...mi necemo dozvoliti...boljitak gradjana.Kao sto niste do sada tako necete ni od sada resiti nista,zar ne vidita da ste postali smesni.Ali nemojte olako shvatiti da je narodu to smesno zbog vasih viceva.Sve sto se danas desava je posledica vase ili nesposobnosti ili nemoci da se suprotstavite huliganima tajkunima kriminalcima i korupciji u koju je ova vlada bez sumnje ucesnik.Vi ste da imate morala vec odavno trebali dati ostavku jer nemate pozitivnih rezultata,ili se iza toga krije nesto trece?Mislim da i vi treba da odgovarate pred narodom zbog vase nesposobnosti,nije vas niko terao da dajete lazne nade narodu i pored toga uzivate i bogatite se ne zasluzno.Poznato je da ste vi glavni u svim odlukama pa prema tome treba da snosite i najvecu odgovornost.

Nislija

pre 13 godina

Precednice Tadicu jel vi imate preca posla nego da se bavite fudbalom? Znate mogli bi ste da budete dobar ministar sporta. Razmislite o tome molim vas! Ko sta radi vi na sportskim manifestacijama i muzickim skupovima ( Dinkic rece da volite dobru muziku).Jel vas malo nije sramota od naroda?? Narod nema sta da jede, narod nema posao,cene rastu,euro raste a lopovi pokradose drzavu a vi i dalje po starom... Gospodine predsednice pobedice vas Nikolic na izborima a to ce biti mnogo gora packa od ove koju vam je zavalio Platini! Nemate vishe moj glas a verujem ni glas velikog broja gradjana koji su glasali za vas i vasu stranku.Ja ne znam sta se sa vama dogadja gospodine precednice ali INFORMISITE SE MALO molim vas za vase dobro!!! Posaljite Dacica i Snezanu Malovic da rade svoj posao, da se bave lopovima i huliganima... A vi gospodine precednice pogledajte INSAJDER "pravila igre" da vam stvari u nasem fudbalu budu malo jasnije pa onda INSAJDER " o navijacima (huliganima) " mozete slobodno pogledati sve INSAJDERE i onda ce vam SVE STVARI BITI JASNIJE.. E vi ste precednik svih tih stvari!!!!.. A ostavite nama "narodu" da se radujemo sportskim uspesima to je jedina radost koju imamo. Ti sportisti koji nas cine sretnim nisu kadrovi DS oni su deo naroda...Setite se dragi precednice da niste obezbedili novac za kosarkase,vaterpoliste,tenisere,odbojkase,plivace i sve blistave sportiste ove zemlje kojima se mi "narod" ponosimo!!A ovo sa Platinijem ne primajte k'srcu gospodine precednice on bi trebao da se stidi Anrijeve ruke protiv Skota pre nego sto zbog par "bezmozgasa" preti velikoj sportskoj Srpskoj naciji.Nadam se da ce vam ovo neko preneti ili ce te vi licno procitati! HVALA.

nexxxan

pre 13 godina

Ne podrzavam nasilje, pogotovo na sportskim ternima i sportskim dogadjaima, ali mislim da bi Platini trebalo prvo da pogleda sta se desava u Italiji, Belgiji, Grckoj, pa i kod svoje kuce a ne da dolazi kod nas i da nam preti. Ali posto smo mi mala zemlja sa trenutno mizernim uticajem u evropskom i svetskom fudbalu (zahvaljujuci trenutnoj upravi FSS) moramo da trpimo razne gluposti od UEFA-e radi necijeg marketinga. Takodje mislim da je vreme da drzava stane na put vodjama navijaca raznih grupa koji su tu iz ciste koristi a ne navijanja za voljeni klub.

just miki

pre 13 godina

Ovo je u najmanju ruku smesno. Mos misliti srbija i srbi najveci problem unije???:) Da nije zalosno bilo bi smesno. Sta cemo sa Italijom u kojoj se desavaju mnogo veci incidenti pre i na utakmicama? Koliko mi se cini ni engleska ne zaostaje u poslednjim izvestajima smo videli opet povratak zestokih sukoba pre utakmica njihovih klubova. Franuska...prosle godine odlagane mnogobrojen utakimice PSZ-a zbog divljanja njihovih navijaca. Da li trebam dalje da nabrajam? Ovo je prica za potpune laike i one koji nisu upuceni u fudbalski svet sirom evrope i sveta, njima su srbi i srbija uvek za sve krivi...

Aleksandar UE

pre 13 godina

Hulignstvo se ne moze resiti jer je Huliganstvo se ne moze resiti jer je ono posledica a uzrok je na drugom mestu.Tacnije u vlasti.U vlasti koja je duboko kor.umpirana,nesposobna i koja je napravila i vodi krimi.nal u svim oblastima zivota i drustva. Tamo gde lekari prodaju lekove deci bolesnoj od ra.ka'gde ministar pol.icije nosi u koferu 100000 evra,gde profesori prava prodaju diplome buducim sudijama,tamo gde te takve sudije pustaju osudjene ubi.ce na slobodu,e tamo ce verovatno biti i huligana! Putna mafija,"kraba" mafija,gradjevinska mafija,penzije na prodaju,slobodna mesta u bolnicama na prodaju,radna mesta na prodaju..pa u Uzicu je onomad uhapseno nekoliko inspek.tora zbog prodaje h.eroina?! U pravosudju sedi 90 % Slobinih sudija i tuzilaca ! Gde su pare sa Kipra,gde je Karic i ostali "biznismeni",gde je Mira i Marko,kako je De.lta stekla prvi milion..alo bre koji huligani??! Pa kad pocnem da razmisljam,dodje mi samo da uzmem stan.glu i da razbijam redom.. eto i ja sam hulig.an!

dr

pre 13 godina

Koliko smo mi u blatu? Još malo pa će i neka zapadnoevropska baba - sera da se preteći obraća našim državnicima. A naši piljari samo klimaju glavama

Miroslav

pre 13 godina

Huliganstvo u Srbiji se ne može iskoreniti dok se u potpunosti ne reformišu službe bezbednosti i njihovi pripadnici koji su kršili zakon ne procesuiraju. Opšte je poznato da su ti tzv. huligani obična vojska tih istih službi i oni služe samo da održavaju taj nakaradni sistem koji su DB i VBA uspostavile.

Babin_zub

pre 13 godina

E jak si mi ti Tadicu PRECEDNIK kad su tvoj nivo predsednici fudbalskih saveza i baba-Vange.Kada bi naseg Karadzica primio predsednik (makar i) Dominikanske Republike?
Al dobro,kakva zemlja takav i predsednik.

Showtime

pre 13 godina

Ja zaista ne razumem o cemu prica predsednik. Pogledajte kakva je situacija u Grckoj, pa Grci ne kopaju sami sebi jamu! Ne mogu da verujem da se po cenu ostanka na vlasti mesa UEFA.
Pre bih se zapitao sta je uzrok te “borbe” protiv navijaca. Da li je u pitanju cinjenica da se skrece sa Kolubare, kofera, Kosova, kriminala? Ovo su samo reci na slovo K koje su daleko veci problem od nekoliko incidenata. Ili je mozda uzrok te borbe protiv “huligana” u tome sto nisu na strani ove nesrecne koalicije?
Objavite ovaj komentar i prestanite sa nepotrebnom cenzurom. Tako je i Milosevic radio. Ignorisao je na 2. Dnevniku mitinge opozicije i time samo doprineo svom padu. Ako ste pametni, na tudjim greskama se uci najbolje!

adje

pre 13 godina

sve sto se desava u srbiji je ocigledno vidljivo ali evropa samo gleda dokle ce srbija i tajkuni da se ponasaju tako i kada jedan dan eu vikne srbiji stop dosta je bilo,samo od jednog da podjemo i da ne komentarisemo dalje tadicevog i jeremicevog oholog ponasanja i u srbiji i u UN,njih dvojica itekako podrzavaju dodika i njegovu huskacku i rusilacku politiku.sta drugo dsa se ocekuje od njih dobro,nije misel platini toliko naivan da ne vidi ponasanje tadica i dolazak dodika na sve sportske manifestacije u srbiji,niko nikome ne brani da navija za koga hoce ali televizije poput rts-a i sos kanala vise prikazuju dodika nego same utakmice,i posle zavrsetka oni umesto da pozovu trenere i igrace oni zovu dodika da komentarise,to je stvarno katastrofalno,dok god tadic ne kaze dodiku da mu je sarajevo glavni grad a bosna njegov dom ce uvek lose biti i za srbiju i srpsku.

posteno

pre 13 godina

Evo, dosao covek i lepo i posteno nas upozorio. Znaci, sutra kad nas iskljuce zbog huligana, nemoj da bude "svetska zavera protiv Srpskog naroda"...

Rale

pre 13 godina

Znaci Tadic je visestruki predsednik. Dakle, PREDSEDNIK DS-a, PREDSEDNIK Srbijice, PREDSEDNIK Vlade, a izgleda (nezvanicno) i PREDSEDNIK FSS.U jee, kakav svestran tip.A da svi mi odemo odavde i da ostavimo njega i drugare sa basketa da se igraju "riziko" i "monopol"?

duh sa sekirom

pre 13 godina

...jesi li pomenuo Platiniju da si osudio 14 momaka na 'dozivotne robije' zbog nastradalog francuza? ...mslm ako nije zadovoljan moze i smrtna da se uvede nije frka...

Nenad

pre 13 godina

Pa mi nismo truba drzava, mi smo ono sto pishti iz decijih igracaka...Platini upozorio nekoga a bas bih voleo da procitam naslov Platini upozorio Putina ili nekog drugog predsednika

men

pre 13 godina

Fudbal je u Srbiji barapska igra. Srpski klubovi su odavno pretvorene u ekspoziture organizovanog kriminala i narkodilera. Fudbal je tu samo pokriće a navijači su vojska organizovanog kriminala da vrši pritisak na one koji bi hteli pravnu državu.
Daj Bože da nas diskvalifikuju pa onda će vlast htela ne htela morati da krene u bilo kakve reforme srpskog fudbala. Ovako, sama od sebe neće nikada.
Platini tačno zna kome treba da se obrati jer strancima vlast ne može prodavati rog za sveću kao domaćima. Boris Tadić je hteo apsolutnu vlast pa evo mu sada neka rešava ovo.

Mile

pre 13 godina

...po nekim komentarima vidim ja da bi nasi klubovi i reprezentacije isklucivo trebali da gostuju na livadama na neutralnim terenima.

Maradona

pre 13 godina

Jel znate šta je Svazilend u odnosu na Srbiju? Švajcarska! I nije red da se i dalje upotrebljava izraz "banana republika" već recimo "šljiva republika"...

suedo

pre 13 godina

Da oni nisu isključena davno to je misterija. u bilo kojoj zemlji, bez obzira na sportske uvjek ima sa rasizmom i nasiljom da radi. Samo idite na Youtube i ukucajte Srbija i videćete šta se pojavi.

znam čoveka

pre 13 godina

Neće Maneken da hapsi huligane jer mu trebaju kao udarna pesnica režima za gušenje eventualnih socijalnih nemira. Gadafi očigledno ima učenike. A i Čaušesku ostavio naslednike, ali ne u Rumuniji-nego u Srbiji.

Zmaj

pre 13 godina

Iskreno, ovo je licemerna pretnja od strane nekad velikog fudbalera, a sad funkcionera prisipetlje. U drugim zemljama huligani nista manje ne izazivaju nerede nego u Srbiji. Isto tako i na gostovanjima. Ne kontam samo kako je neko mogao da izjavi da su Francuzi velii prijatelj srpskog naroda kad su nam samo tokom istorije zabijali noz u ledja, Kako u politici nekad, tako u sportu sada...

misa

pre 13 godina

Misel trebao si da odes do italijana da im objasnis kako se organizuje utakmica i kako se sprecavaju incidenti i ako im se to ponovi da ih diskvalifikujes,kazi te nam lepo ne mozete na EVRO i kraj

simao

pre 13 godina

Novi lek protiv Huligana!
"Huligamicin" u svim apotekama u blizini stadiona preporuceno od tima Ministarstva zdravlja u saradnji sa Ministarstvom policije.
Koncumiranje sat vremena pre sportskog dogadjaja.
Jos ce i to da izmisle....???

bekimmur

pre 13 godina

Za sve nase postupke , u zadnjih 20 godina , svet nas je ovako PRVO lepo upozoravao i opominjao. Pa DRUGI put , pa TRECI i tako redom. Mi po obicaju ne cujemo, ne vidimo, stizale sankcije, kazne a bogami i bombardovanje. Sve to proslo, svet bi opet da nam pomogne, a mi ljuti- na ono sta su nam uradili, a samo nas 100 puta upozorili. E tu je nas problem nismo SAMOKRITICNI, uvek nam drugi kriv. Slazem se sa komentarima da su domaci klubovi ,bar njihovi upravni odbori, leglo kriminala i pranja novca i da tu moramo pocistiti najpre. I mislim da je Platini ispravno sugerisao.

Chargers - San Diego

pre 13 godina

Koji ste bre vi id..i iz UEFE. Pa ne mozete kaznjavati igrace i ceo sport kolektivno zbog toga sto je neka tamo budala odlucila da divlja. Slazem se da imamo problem ali da se razumemo imaju ga i druge nacije. Ne zelim da komentarisem dogadjaj i utakmicu u Italiji. Znali su Italijani sta ce se dogoditi i zbog nekog razloga su i dopustili da se sve to dogodi. Lakse je bilo dobiti utakmicu na papiru. Nije mi jasno za sta im sluzi policija. Sve je moglo mnogo pre utakmice da bude spreceno. Zasto opet zbog pojedinaca kaznjavate celu naciju. SRAMOTA.

pitam

pre 13 godina

"""On je dodao da će Srbija sa unijom raditi na tome da se takvi događaji ne ponove. ""
Dali to znaci da predsednik drzave Srbije poziva 'strance" da se mesaju u unutrasnje stvari drzave Srbije??

dxy

pre 13 godina

Mislim da je nedavni sporazum "navijača" Partizana i Zvezde o nenapadanju na godinu dana dokaz da su državni organi ipak uspeli da postignu nešto u borbi protiv nasilja na stadionima, jer su se "navijači" ovim sporazumom odrekli tog nasilja na stadionima i van njih.
Sada se samo treba držati zadatog kursa i svaki sledeći izgred najoštrije osuditi kao i ove do sada, pa će ovakvi sporazumi da se obnavljaju svake godine i da postanu trajni, a ne samo privremeni. Čvrsta ruka sve rešava ;)

B

pre 13 godina

Stvarno taj Platini prica svasta; nego treba da se svi pobijemo na tekmama? A gde je G-dja Ministarka za sport, zdravlje, kulturu, G17, URS, koja stalno hoce proda klubove tajkunima? Ona je samo za prodaju klubova? I onda nema nasila?

SMEH again!

pre 13 godina

Mishel,Mishel nisi ti lep kao Tadic,bre!Moj te pogled ne prepoznaje..ne zovi FIFU upomoc..ma,mozes ti to bolje MISHEEELLL...

B

pre 13 godina

Stvarno taj Platini prica svasta; nego treba da se svi pobijemo na tekmama? A gde je G-dja Ministarka za sport, zdravlje, kulturu, G17, URS, koja stalno hoce proda klubove tajkunima? Ona je samo za prodaju klubova? I onda nema nasila?

demagogija

pre 13 godina

More mrš, ko da mi jedini u Evropi imamo problem sa huliganima ... Idi malo pumpaj mišiće na Italijanima, kod njih i fudbaleri šamaraju i lome noge (v. Milan-Totenhem) al to verovatno gospodinu Platiniju ne smeta.

just miki

pre 13 godina

Ovo je u najmanju ruku smesno. Mos misliti srbija i srbi najveci problem unije???:) Da nije zalosno bilo bi smesno. Sta cemo sa Italijom u kojoj se desavaju mnogo veci incidenti pre i na utakmicama? Koliko mi se cini ni engleska ne zaostaje u poslednjim izvestajima smo videli opet povratak zestokih sukoba pre utakmica njihovih klubova. Franuska...prosle godine odlagane mnogobrojen utakimice PSZ-a zbog divljanja njihovih navijaca. Da li trebam dalje da nabrajam? Ovo je prica za potpune laike i one koji nisu upuceni u fudbalski svet sirom evrope i sveta, njima su srbi i srbija uvek za sve krivi...

duh sa sekirom

pre 13 godina

...jesi li pomenuo Platiniju da si osudio 14 momaka na 'dozivotne robije' zbog nastradalog francuza? ...mslm ako nije zadovoljan moze i smrtna da se uvede nije frka...

Dejan

pre 13 godina

Misel: gospodine Tadicu! Razmisljamo da vam zbog huligana zabranimo fudbal u bilo kom obliku! Tadic: gospodine Misel! Ja se izvinjavam nece se ponoviti. Stabi Tadic mogao nego da se samo izvinjava!

Zmaj

pre 13 godina

Iskreno, ovo je licemerna pretnja od strane nekad velikog fudbalera, a sad funkcionera prisipetlje. U drugim zemljama huligani nista manje ne izazivaju nerede nego u Srbiji. Isto tako i na gostovanjima. Ne kontam samo kako je neko mogao da izjavi da su Francuzi velii prijatelj srpskog naroda kad su nam samo tokom istorije zabijali noz u ledja, Kako u politici nekad, tako u sportu sada...

slobodan

pre 13 godina

Pa zar precednik nema druga posla nego da se sastaje sa Platinijem?
To mu je u agendi za danas?
Momak je totalno neozbiljan.
Dajte, recite mu da bi trebao da ode.

Chargers - San Diego

pre 13 godina

Koji ste bre vi id..i iz UEFE. Pa ne mozete kaznjavati igrace i ceo sport kolektivno zbog toga sto je neka tamo budala odlucila da divlja. Slazem se da imamo problem ali da se razumemo imaju ga i druge nacije. Ne zelim da komentarisem dogadjaj i utakmicu u Italiji. Znali su Italijani sta ce se dogoditi i zbog nekog razloga su i dopustili da se sve to dogodi. Lakse je bilo dobiti utakmicu na papiru. Nije mi jasno za sta im sluzi policija. Sve je moglo mnogo pre utakmice da bude spreceno. Zasto opet zbog pojedinaca kaznjavate celu naciju. SRAMOTA.

pitam

pre 13 godina

"""On je dodao da će Srbija sa unijom raditi na tome da se takvi događaji ne ponove. ""
Dali to znaci da predsednik drzave Srbije poziva 'strance" da se mesaju u unutrasnje stvari drzave Srbije??

nexxxan

pre 13 godina

Ne podrzavam nasilje, pogotovo na sportskim ternima i sportskim dogadjaima, ali mislim da bi Platini trebalo prvo da pogleda sta se desava u Italiji, Belgiji, Grckoj, pa i kod svoje kuce a ne da dolazi kod nas i da nam preti. Ali posto smo mi mala zemlja sa trenutno mizernim uticajem u evropskom i svetskom fudbalu (zahvaljujuci trenutnoj upravi FSS) moramo da trpimo razne gluposti od UEFA-e radi necijeg marketinga. Takodje mislim da je vreme da drzava stane na put vodjama navijaca raznih grupa koji su tu iz ciste koristi a ne navijanja za voljeni klub.

misa

pre 13 godina

Misel trebao si da odes do italijana da im objasnis kako se organizuje utakmica i kako se sprecavaju incidenti i ako im se to ponovi da ih diskvalifikujes,kazi te nam lepo ne mozete na EVRO i kraj

dr

pre 13 godina

Koliko smo mi u blatu? Još malo pa će i neka zapadnoevropska baba - sera da se preteći obraća našim državnicima. A naši piljari samo klimaju glavama

Marko

pre 13 godina

"Divljanje navijaca" u Djenovi je zapravo narucen i placen prekid te utakmice. Za glavnog je izabran neki delija Bugarin da je prekine, jer njega nista ne vezuje za reprezentaciju Srbije jer je Bugarin. Zar ovo nekome nije jasno da imamo problema sa Mafijom koja ih finansira a ne samo sa huliganima!

Petar

pre 13 godina

Tadicu, ovaj Platini je toliko tolerantan prema Srbima, sto zbog poznanstava mnogih i dugih, sto zbog svega sto smo ucinili za njega. Mozes da zamislis koliko je sati kad on mora da upozorava ovim tonom. Da li je moguce da ste NESPOSOBNI da se obracunate sa sakom bednih huligana ??? Covece, GLASAO SAM ZA TEBE, je l RADIS SVOJ POSAO, ili samo menadzerises ekipu oko sebe koja uzima provizije i sve ostalo. NAROD JE NA SAMRTI !!!! BUDI SE BRE

Showtime

pre 13 godina

Ja zaista ne razumem o cemu prica predsednik. Pogledajte kakva je situacija u Grckoj, pa Grci ne kopaju sami sebi jamu! Ne mogu da verujem da se po cenu ostanka na vlasti mesa UEFA.
Pre bih se zapitao sta je uzrok te “borbe” protiv navijaca. Da li je u pitanju cinjenica da se skrece sa Kolubare, kofera, Kosova, kriminala? Ovo su samo reci na slovo K koje su daleko veci problem od nekoliko incidenata. Ili je mozda uzrok te borbe protiv “huligana” u tome sto nisu na strani ove nesrecne koalicije?
Objavite ovaj komentar i prestanite sa nepotrebnom cenzurom. Tako je i Milosevic radio. Ignorisao je na 2. Dnevniku mitinge opozicije i time samo doprineo svom padu. Ako ste pametni, na tudjim greskama se uci najbolje!

Nenad

pre 13 godina

Pa mi nismo truba drzava, mi smo ono sto pishti iz decijih igracaka...Platini upozorio nekoga a bas bih voleo da procitam naslov Platini upozorio Putina ili nekog drugog predsednika

simao

pre 13 godina

Novi lek protiv Huligana!
"Huligamicin" u svim apotekama u blizini stadiona preporuceno od tima Ministarstva zdravlja u saradnji sa Ministarstvom policije.
Koncumiranje sat vremena pre sportskog dogadjaja.
Jos ce i to da izmisle....???

adje

pre 13 godina

sve sto se desava u srbiji je ocigledno vidljivo ali evropa samo gleda dokle ce srbija i tajkuni da se ponasaju tako i kada jedan dan eu vikne srbiji stop dosta je bilo,samo od jednog da podjemo i da ne komentarisemo dalje tadicevog i jeremicevog oholog ponasanja i u srbiji i u UN,njih dvojica itekako podrzavaju dodika i njegovu huskacku i rusilacku politiku.sta drugo dsa se ocekuje od njih dobro,nije misel platini toliko naivan da ne vidi ponasanje tadica i dolazak dodika na sve sportske manifestacije u srbiji,niko nikome ne brani da navija za koga hoce ali televizije poput rts-a i sos kanala vise prikazuju dodika nego same utakmice,i posle zavrsetka oni umesto da pozovu trenere i igrace oni zovu dodika da komentarise,to je stvarno katastrofalno,dok god tadic ne kaze dodiku da mu je sarajevo glavni grad a bosna njegov dom ce uvek lose biti i za srbiju i srpsku.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Gdine Platini, ta shta vam pada na pamet? To bi znacilo da bi gdin Maneken trebalo da se suprotstavi DBu i Crkvi, koji finansiraju i organizuju ove huliganske grupe! Stvarno nepristojno sa vashe strane.

Čaki

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam Platinija i zahtevam da nas jos strozije kazne! Ako ne umemo da se ponasamo civilizovano, onda neka nasi divljaci gledaju seosku ligu!

Nislija

pre 13 godina

Precednice Tadicu jel vi imate preca posla nego da se bavite fudbalom? Znate mogli bi ste da budete dobar ministar sporta. Razmislite o tome molim vas! Ko sta radi vi na sportskim manifestacijama i muzickim skupovima ( Dinkic rece da volite dobru muziku).Jel vas malo nije sramota od naroda?? Narod nema sta da jede, narod nema posao,cene rastu,euro raste a lopovi pokradose drzavu a vi i dalje po starom... Gospodine predsednice pobedice vas Nikolic na izborima a to ce biti mnogo gora packa od ove koju vam je zavalio Platini! Nemate vishe moj glas a verujem ni glas velikog broja gradjana koji su glasali za vas i vasu stranku.Ja ne znam sta se sa vama dogadja gospodine precednice ali INFORMISITE SE MALO molim vas za vase dobro!!! Posaljite Dacica i Snezanu Malovic da rade svoj posao, da se bave lopovima i huliganima... A vi gospodine precednice pogledajte INSAJDER "pravila igre" da vam stvari u nasem fudbalu budu malo jasnije pa onda INSAJDER " o navijacima (huliganima) " mozete slobodno pogledati sve INSAJDERE i onda ce vam SVE STVARI BITI JASNIJE.. E vi ste precednik svih tih stvari!!!!.. A ostavite nama "narodu" da se radujemo sportskim uspesima to je jedina radost koju imamo. Ti sportisti koji nas cine sretnim nisu kadrovi DS oni su deo naroda...Setite se dragi precednice da niste obezbedili novac za kosarkase,vaterpoliste,tenisere,odbojkase,plivace i sve blistave sportiste ove zemlje kojima se mi "narod" ponosimo!!A ovo sa Platinijem ne primajte k'srcu gospodine precednice on bi trebao da se stidi Anrijeve ruke protiv Skota pre nego sto zbog par "bezmozgasa" preti velikoj sportskoj Srpskoj naciji.Nadam se da ce vam ovo neko preneti ili ce te vi licno procitati! HVALA.

BG

pre 13 godina

e koja smo mi sljiva drzava kad i bivsi fudbaler lupa dange predsedniku... uostalom, drzava koja nije u stanju cak ni da pocisti olos sa stadiona, a kamoli da se obracuna s ratnim zlocincima, mafijasima i ratnim profiterima, i nije bolje zasluzila.

cy

pre 13 godina

"Sastanku su prisustvovali i direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Saša Vukadinović"

Baš adekvatno, s obzirom da su vođe navijača regruti DB.

B

pre 13 godina

Stvarno taj Platini prica svasta; nego treba da se svi pobijemo na tekmama? A gde je G-dja Ministarka za sport, zdravlje, kulturu, G17, URS, koja stalno hoce proda klubove tajkunima? Ona je samo za prodaju klubova? I onda nema nasila?

marko

pre 13 godina

Gospodine predsedniče,jeste li vi njemu rekli da ste svojim delovanjem u proteklih par godina ujedinili ono što nikada nije bilo ujedinjeno.

prekobrojni

pre 13 godina

Kad nema predsednik poverenja u sopstvene institucije, mora sve sam. Pa gde je ministarstvo za sport i omladinu, pa fudbalski savez Srbije,pa Vlada, pa... Bas je dokon covek.

SMEH again!

pre 13 godina

Mishel,Mishel nisi ti lep kao Tadic,bre!Moj te pogled ne prepoznaje..ne zovi FIFU upomoc..ma,mozes ti to bolje MISHEEELLL...

Rale

pre 13 godina

Znaci Tadic je visestruki predsednik. Dakle, PREDSEDNIK DS-a, PREDSEDNIK Srbijice, PREDSEDNIK Vlade, a izgleda (nezvanicno) i PREDSEDNIK FSS.U jee, kakav svestran tip.A da svi mi odemo odavde i da ostavimo njega i drugare sa basketa da se igraju "riziko" i "monopol"?

bane sine

pre 13 godina

niko nije jači od države,
svesni smo težine problema,
spremni smo,
uradićemo,
niko nema pravo,
konačni obračun,
nećemo dozvoliti,
bezbednosni lider u regionu,
rešenost svih državnih organa,
apsolutna svest o postojanju problema,
svi kapaciteti države,
u tom smislu,

mi ćemo
ćemo...
ćemo...

B

pre 13 godina

Stvarno taj Platini prica svasta; nego treba da se svi pobijemo na tekmama? A gde je G-dja Ministarka za sport, zdravlje, kulturu, G17, URS, koja stalno hoce proda klubove tajkunima? Ona je samo za prodaju klubova? I onda nema nasila?

Babin_zub

pre 13 godina

E jak si mi ti Tadicu PRECEDNIK kad su tvoj nivo predsednici fudbalskih saveza i baba-Vange.Kada bi naseg Karadzica primio predsednik (makar i) Dominikanske Republike?
Al dobro,kakva zemlja takav i predsednik.

znam čoveka

pre 13 godina

Neće Maneken da hapsi huligane jer mu trebaju kao udarna pesnica režima za gušenje eventualnih socijalnih nemira. Gadafi očigledno ima učenike. A i Čaušesku ostavio naslednike, ali ne u Rumuniji-nego u Srbiji.

Горан

pre 13 godina

Тако и треба! Спортски догађај, укључујући и футбалску уткамицу, треба да је место, где породица, муж, жена са децом могу да дођу да уживају у подршси свом тиму и спорту који воле.

Све док тако не буде, свим српским футбалским клубовима треба јако ограничити број посетилаца на утакмицама. Десетоструко повећати број редара. Такође, повећати број полицајаца на утакмицама. Полицајцима присуство на утакмицама платити као прековремени рад или чак дати им бонус по утакмици. Увести камере, и забранити приступ свакм ко је икада упалио бакњу или нешто поломио на стадиону, а камоли бацио каменицу на неког.

Aleksandar UE

pre 13 godina

Hulignstvo se ne moze resiti jer je Huliganstvo se ne moze resiti jer je ono posledica a uzrok je na drugom mestu.Tacnije u vlasti.U vlasti koja je duboko kor.umpirana,nesposobna i koja je napravila i vodi krimi.nal u svim oblastima zivota i drustva. Tamo gde lekari prodaju lekove deci bolesnoj od ra.ka'gde ministar pol.icije nosi u koferu 100000 evra,gde profesori prava prodaju diplome buducim sudijama,tamo gde te takve sudije pustaju osudjene ubi.ce na slobodu,e tamo ce verovatno biti i huligana! Putna mafija,"kraba" mafija,gradjevinska mafija,penzije na prodaju,slobodna mesta u bolnicama na prodaju,radna mesta na prodaju..pa u Uzicu je onomad uhapseno nekoliko inspek.tora zbog prodaje h.eroina?! U pravosudju sedi 90 % Slobinih sudija i tuzilaca ! Gde su pare sa Kipra,gde je Karic i ostali "biznismeni",gde je Mira i Marko,kako je De.lta stekla prvi milion..alo bre koji huligani??! Pa kad pocnem da razmisljam,dodje mi samo da uzmem stan.glu i da razbijam redom.. eto i ja sam hulig.an!

dxy

pre 13 godina

Mislim da je nedavni sporazum "navijača" Partizana i Zvezde o nenapadanju na godinu dana dokaz da su državni organi ipak uspeli da postignu nešto u borbi protiv nasilja na stadionima, jer su se "navijači" ovim sporazumom odrekli tog nasilja na stadionima i van njih.
Sada se samo treba držati zadatog kursa i svaki sledeći izgred najoštrije osuditi kao i ove do sada, pa će ovakvi sporazumi da se obnavljaju svake godine i da postanu trajni, a ne samo privremeni. Čvrsta ruka sve rešava ;)

žeLa

pre 13 godina

Ne veruj mu Platini! Taj obračun sa nasilnicima najavljuje odavno, dok oni sada registruju stranku i ujedinjuju se.

25.12.2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=400497

10.10.2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=10&nav_category=11&nav_id=464334

15.10.2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=15&nav_category=11&nav_id=465646

pera

pre 13 godina

Huligani su problem i Srbija mora to resiti?Od kada su oni problem i kada ce to Srbija resiti...po onim vasim poznatim recima...mi moramo,Srbija ce...mi necemo dozvoliti...boljitak gradjana.Kao sto niste do sada tako necete ni od sada resiti nista,zar ne vidita da ste postali smesni.Ali nemojte olako shvatiti da je narodu to smesno zbog vasih viceva.Sve sto se danas desava je posledica vase ili nesposobnosti ili nemoci da se suprotstavite huliganima tajkunima kriminalcima i korupciji u koju je ova vlada bez sumnje ucesnik.Vi ste da imate morala vec odavno trebali dati ostavku jer nemate pozitivnih rezultata,ili se iza toga krije nesto trece?Mislim da i vi treba da odgovarate pred narodom zbog vase nesposobnosti,nije vas niko terao da dajete lazne nade narodu i pored toga uzivate i bogatite se ne zasluzno.Poznato je da ste vi glavni u svim odlukama pa prema tome treba da snosite i najvecu odgovornost.

Mile

pre 13 godina

...po nekim komentarima vidim ja da bi nasi klubovi i reprezentacije isklucivo trebali da gostuju na livadama na neutralnim terenima.

duško

pre 13 godina

1. ukinuti SVE finansijske dotacije prebogatima (neko bi mogao i da ispita koliko mi sve to plaćamo i po kojim osnovama); sve te pare proslediti u amaterski sport i fizičku kulturu GRAĐANA.

2. klubove privatizovati, kad već ne zvuči realno da se "profesionalni fudbal" zabrani u srbiji na, recimo, 5 godina, 10 uslovno.

... kakvi "ambasadori", kakvi bakrači... postoji gzilion značajnijih stvari kojima bi trebalo da se pokažemo i po mogućsnosti dokažemo svetu...

Miroslav

pre 13 godina

Huliganstvo u Srbiji se ne može iskoreniti dok se u potpunosti ne reformišu službe bezbednosti i njihovi pripadnici koji su kršili zakon ne procesuiraju. Opšte je poznato da su ti tzv. huligani obična vojska tih istih službi i oni služe samo da održavaju taj nakaradni sistem koji su DB i VBA uspostavile.

suedo

pre 13 godina

Da oni nisu isključena davno to je misterija. u bilo kojoj zemlji, bez obzira na sportske uvjek ima sa rasizmom i nasiljom da radi. Samo idite na Youtube i ukucajte Srbija i videćete šta se pojavi.

posteno

pre 13 godina

Evo, dosao covek i lepo i posteno nas upozorio. Znaci, sutra kad nas iskljuce zbog huligana, nemoj da bude "svetska zavera protiv Srpskog naroda"...

bekimmur

pre 13 godina

Za sve nase postupke , u zadnjih 20 godina , svet nas je ovako PRVO lepo upozoravao i opominjao. Pa DRUGI put , pa TRECI i tako redom. Mi po obicaju ne cujemo, ne vidimo, stizale sankcije, kazne a bogami i bombardovanje. Sve to proslo, svet bi opet da nam pomogne, a mi ljuti- na ono sta su nam uradili, a samo nas 100 puta upozorili. E tu je nas problem nismo SAMOKRITICNI, uvek nam drugi kriv. Slazem se sa komentarima da su domaci klubovi ,bar njihovi upravni odbori, leglo kriminala i pranja novca i da tu moramo pocistiti najpre. I mislim da je Platini ispravno sugerisao.

Maradona

pre 13 godina

Jel znate šta je Svazilend u odnosu na Srbiju? Švajcarska! I nije red da se i dalje upotrebljava izraz "banana republika" već recimo "šljiva republika"...

men

pre 13 godina

Fudbal je u Srbiji barapska igra. Srpski klubovi su odavno pretvorene u ekspoziture organizovanog kriminala i narkodilera. Fudbal je tu samo pokriće a navijači su vojska organizovanog kriminala da vrši pritisak na one koji bi hteli pravnu državu.
Daj Bože da nas diskvalifikuju pa onda će vlast htela ne htela morati da krene u bilo kakve reforme srpskog fudbala. Ovako, sama od sebe neće nikada.
Platini tačno zna kome treba da se obrati jer strancima vlast ne može prodavati rog za sveću kao domaćima. Boris Tadić je hteo apsolutnu vlast pa evo mu sada neka rešava ovo.