Nedelja, 20.02.2011.

08:02

Blejk "kucač", Džouns "trojkaš"

Kao što je i očekivano, Blejk Grifin pobedio je u takmičenju u zakucavanjima na “Ol Staru” u Los Anđelesu, dok je najbolji “trojkaš” postao Džejms Džouns.

Izvor: AK

Blejk "kucaè", Džouns "trojkaš" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

rojovic

pre 13 godina

Uz duzno postovanje Grifina, pogledajte zakucavanje Milica, pogledajte odakle se covek odrazio a nizi je 10cm od doticnog mislim da je najbolji u zakucavanju Vins Karter pa covek je preleteo Vajsa od 217cm i zakucao

shomx

pre 13 godina

O cemu vi pricate ljudi, Milicevo zakucavanje bolje od Grifina?? Mozda jeste on prvi to uradio ali on se prosto zaleteo, koncentrisati se da uhvatite loptu u vazduhu dok prelecete auto cista fantazija,to je neverovatno tesko i svaka mu cast na tome...A za kiklopa Ibaka je skocio sa linije za slobodna bacanja...

nema veze

pre 13 godina

znam da nema direktne veze, ali nesto nije u redu sa drugim vestima i komentarima.

gde na netu moze da se gleda zvezda partizan kosarka?

hvala

nema veze

pre 13 godina

znam da nema direktne veze, ali nesto nije u redu sa drugim vestima i komentarima.

gde na netu moze da se gleda zvezda partizan kosarka?

hvala

nauci pravila

pre 13 godina

@McGee-ova zakucavanja sa tri lopte su trebala biti ponistena jer pri prvom nije dotakao obruc, sto znaci da to nije zakucavanje...
(ime, 20. februar 2011 14:49)

druze nauci pavila. tehnicki neko moze da zakuca i sa linije za tri poena :) uopste nije potrebno dotaci obruc da bi nesto bilo zakucavanje. a da malo pratis znao bi da je howard pre dve godine pobedio sa zakucavanjem a da nije dotakao obruc.

dejo

pre 13 godina

Zašto James nikad neće da zakucava, pa zato što i neće da šuta odlučujuće lopte, pa zato što je teški ziheraš i boji se odgovornosti, e pa brate ako si zvezda to i dokaži..kad su mogli Bryant i Jordan možeš i ti pa makar se obrukao, a ne najbolji a kad je pritiisak nema ga nigdje krije se ko miš, sramota James-e i bruka...nikad nećeš biti ni blizu Bryant-a i Jordana baš zato što si ziheraš i ne smeš da rizikuješ....kukavica, a bio je obećao prošle godine pa se uplašio da neće pobediti......što se tiče kucanja slažem se sa Rankom da bih ja odlučio da bude nerešeno, jer je nepravedno proglasiti jednog od njih dvojice.....baš zato zbog Grifinove mase, a Megi ono sa tri lopte aaaaahahhaa strava brate, strava.......baš sam užaivao sinoć i ne pamtim kad sam više, a večeras ne mogu dočekati go West

Kiklop

pre 13 godina

Očekivao sam veću kreativnost od Grifina, Derozanovo kucanje sa linije bacanja žestoko podcijenjeno, Mekgi najkreativniji, ali uz mnogo pokušaja, što malo kvari utisak. Previše je marketinga oko Grifina cijele godine, naročito posle onih kucanja protiv Njujorka, odnosno preko Galinarija i Mozgova, tako da je bio unaprijed određeni pobjednik. Da nije bilo njega, ne bi ni toliko pažnje izazvalo takmičenje u zakucavanju. Bili su dobri, ali bilo je i mnogo boljih nadmetanja. Ono što bih ja volio jeste da vidim Igudalu, Hauarda, Ričardsona i J.R. Smita, a može i Rudija Geja na jednom takmičenju. E to bi bila prava ludnica. Kao nekada Karter, Mekgrejdi i Stivi Frensis, mislim da je to bio all-star 2000. To je u zadnjoj deceniji najjače nadmetanje u zakucavanju.

Lucky

pre 13 godina

Ovo takmicenje u zakucavanju je odavno vise smesno. Posle Vince Cartera je tebalo prekinuti sa ovim cirkusom. On je poslednji koji je nesto inovirao.

pera

pre 13 godina

Sledece godine Veseli pobedjuje u takmicenju zakucavanja.
P.S. Imate na youtubu zakucavanje Marka Milica,kada skace preko krova,a ne preko haube auta.

KOSTA1703

pre 13 godina

A na ovom klipu nema nijednog zakucavanja koje nije boilje od najboljeg sinoc.
http://www.youtube.com/watch?v=2zUoRcpGwHk&NR=1
I opet, ovo je bilo najbolje takmicenje?
Takmicenje u zakucavanju treba ukinuti

NNN

pre 13 godina

Možda i najbolje takmičenje u zakucavanju ikad!
Sva četvorica su bili dobri!
Poslednja serija je malo pokvarila utisak, ali generalno vredelo je ostati budan, jer je bilo dosta inovacija (što je jako teško), a i "kopije" su dobro odrađene.

Cedric Ceballos

pre 13 godina

McGee je pokraden, mada je i sam kriv zbog lose taktike, ono kucanje na dva kosa je trebao ostaviti za finale. Griffin me nije nicim impresionirao (mozda sam previse ocekivao), ono sa autom je bilo bezveze, a prije toga je kopirao cuveno kucanje Cartera (blijeda kopija). Drugo kucanje Derozana je bilo sjajno, kao i Ibaka iza crte za sl. bacanja (nije "prestupio"). Sve u svemu, najbolji dunk contest u zadnjih nekoliko godina, ali opet nepravda kod proglasenja pobjednika (prosle god. opljackan Derozan, sad McGee)

nemanja92le

pre 13 godina

Mislim da je McGee trebao da pobedi jer je imao lepsa i originalnija zakucavanja, ali se unapred znalo da je Griffin pobednik iako mozda nije ni zasluzi da se nadje u finalu jer su sva njegova zakucavanja bila vec vidjena.

Ранко Србин Република Српска

pre 13 godina

Не могу а да не прокоментаришем шутирање тројки ....морам да кажем да ми је много криво што је Пеђа био повријеђен, али надам се (што да не) да би опет могао да наступи нпр. следеће године, шта има везе и Ален има доста година.....Пеђа желим тебе да видим до године како овој дјечурлији објашњаваш неке ствари....Што се тиче куцања, ех нисам паметан...Ме(к)ги је заиста изврсно закуцавао, значи остао сам без текста кад је три лопте закуцао, тачније нисам ни видио док није успорени снимак ишао, страва, али оно са мамом ми је било безвезе, глупост. Грифин хтијели ми то признати или не је фантастично одрадио сва три закуцавања, поготово задње, иако је Милић то изводио и још неки, али мора да се узме у обзир његова килажа, па погледајте само колике су му ноге, ко пањеви...искрено да кажем за креативност би дао предност Ме(к)гију, али мислим да са оноликом масом као Грифин не би нико могао да изведе тако нешто и када сам чекао да прогласе побједника, уопште нисам нешто сад као ко ће да побиједи, јер ми не би било криво ко код да је од њих двојице....ја бих искрено да кажем њих оба прогласио за побједника..неправедно ми је раздвојити, али добро већина је дала Грифину предпостављам због медијске популарности, али реално изједначење по мени.....

T-Mac

pre 13 godina

Svaka cast Griffinu, ali su ga mnogo gurali sinoc. McGee je zasluzio pobedu. Bio je mnogo kreativniji i ono sto je on radio sinoc do sada nije vidjeno. Stvarno to nisam od njega ocekivao. Ibaka je pokraden u prvom krugu. Zakucao je sa linije sl.bacanja a dobio je samo 45. U finalu Griffin dobar, mada sam ocekivao da preskoci ceo auto, a ne samo haubu. Sve u svemu - jedan veliki show i cirkus, ali sa druge strane najbolje takmicenje u zadnjih 5,6 godina po mom misljenju. Pozdrav

2401

pre 13 godina

Grifin jednostavno nije bio najbolji, u tome nema ničeg spornog, čak su i sudije to uvidele. Šou i reklama su odradili svoje i to je to. DeRozan nije imao sreće, MekGi podršku publike, popularnost. Planeta nastavlja da se okreće, naši životi idu dalje...

Zrenjaninac

pre 13 godina

Pvo, zalim sto su bila samo 4 ucesnika i samo 2 runde,msm da bi bilo mnogo bolje da ih je bilo bar 6 u 3 runde i 3 kucanja za svakog po rundi pa da se gledaju 2 najbolja.

Ruku na srce i ovakvo takmicenje je bilo bas uzbudljivo i bila su interesantna kucanja,Blake je zasluzio ovu titulu najvise zbog toga sto ima ogroman broj kucanja u ligi(137)i ruku na srce nije jedno nije bilo dosadno,nego su bila bas atraktivna,a sto se tice jucerasnjeg takmicenja-najbolji je bio JaVal McGee,po meni,i iskreno msm da bi bilo zanimljivije finale:
McGee-DeRozan

Ali Blake je stavno strasan profesinalac i stoji sa obe noge cvrsto na zemlji sto je stvarno lepo videti kod tako mladog coveka koji je vec napravi uspeh,a onaj pravi ce doci godinama!

Aleksandar78

pre 13 godina

To ni je ništa toliko posebno, već napravljeno!

Marko Milić
evo link!
http://www.youtube.com/watch?v=Sp7Y5D-HJR0&feature=related

idi na 0:50, Marko zabija jednom nogom na prostoj liniji preko automobila..
Griffin bi morao da napravi nešto više...

pec

pre 13 godina

Šou je bio na nivou nema sta ali ovi nasi voditelji su mi pokvarili kompletan utisak.. mnogo pametovanja..
Zao mi sto Mekgi nije pobedio. A Grifin je igracina..

miki haos

pre 13 godina

Medijska eksponiranost Grifina je odlucila, Barkli i ekipa su samo o njmu pricali, znalo se da ce da pobedi,steta za Megija, bio je kreativniji i inovativniji, prilicno sam siguran da nisu ocekivali ono zakucavanje Grifina i da su se malo iznenadili.

ChuckNorris

pre 13 godina

kao sto rece neko u prvom komentaru Grifin je bio apsolutni favorit i toliko navikan pred pocetk takmicenja da se pobjednik znao unaprijed.

Po meni apsolutni pobjednik je bio DeRozan koje je imao odlicna zakucavanja!! Ali brate on igra samo u "malom" Torontu, jedinom ne-Americkom timu.

Милош

pre 13 godina

Грифин је толико потенциран као победник још много пре почетка такмичења да сам знао да он мора да победи само да прође закуцавање, које ,по мени, није било ништа посебно. Неколико пута сам оваква закуцавања виђао на баскету, и то од ликова који су много нижи од Грифина!

Đorđe

pre 13 godina

naš Peđa da ga nisu omele povrede sigurno bi bio jedan od učesnika ovog spetakla, a verovatno i pobednik kao prethodnih nekoliko godina.
srećno svim učesnicima ovog spetakla jer postizanjem samo vrhunskoh rezultata postiže se pobeda.

dak

pre 13 godina

Ovo je bilo jedno od najboljih takmičenja u zakucavanju koje sam gledao u zadnjih 10-tak godina. Lično nikako da se otmem utisku da je pobjedu zaslužio Mcgi(ne da mi se sada tražiti kako se pravilno piše) jer Grifin kojeg mnogo gotivim me nekako razočarao i onja skok preko auta odnosno haube nije baš nešto. Mcgii je imao odlično zakucavanje sa tri lopte što još nije viđeno, zatim zakucavanje na dva obruča što takođe nije viđeno jednostavno kreativniji ili npr. zakucavanje na drugi obruč jednom rukom iza leđa je ubjedljivo najbolje sinoć. Iako je publika glasala rezultat se unaprijed znao, nevjerovatno je damo koliko je reklamiran prije samog takmičenja Grifin skoro kao maskota. Ipak ralon gledajući, morao je probjediti zbog popularnosti košarke, Nike,MCdonalda,šou tima, novog idola, jenom riječju American way of life. P.S. Nisam znao da je Michael Jordan imao samo 5 ubačenih trojki na takmičenju u brzom šutiranju 1990. godine, čime drži negativan rekord ?!

dak

pre 13 godina

Ovo je bilo jedno od najboljih takmičenja u zakucavanju koje sam gledao u zadnjih 10-tak godina. Lično nikako da se otmem utisku da je pobjedu zaslužio Mcgi(ne da mi se sada tražiti kako se pravilno piše) jer Grifin kojeg mnogo gotivim me nekako razočarao i onja skok preko auta odnosno haube nije baš nešto. Mcgii je imao odlično zakucavanje sa tri lopte što još nije viđeno, zatim zakucavanje na dva obruča što takođe nije viđeno jednostavno kreativniji ili npr. zakucavanje na drugi obruč jednom rukom iza leđa je ubjedljivo najbolje sinoć. Iako je publika glasala rezultat se unaprijed znao, nevjerovatno je damo koliko je reklamiran prije samog takmičenja Grifin skoro kao maskota. Ipak ralon gledajući, morao je probjediti zbog popularnosti košarke, Nike,MCdonalda,šou tima, novog idola, jenom riječju American way of life. P.S. Nisam znao da je Michael Jordan imao samo 5 ubačenih trojki na takmičenju u brzom šutiranju 1990. godine, čime drži negativan rekord ?!

Đorđe

pre 13 godina

naš Peđa da ga nisu omele povrede sigurno bi bio jedan od učesnika ovog spetakla, a verovatno i pobednik kao prethodnih nekoliko godina.
srećno svim učesnicima ovog spetakla jer postizanjem samo vrhunskoh rezultata postiže se pobeda.

miki haos

pre 13 godina

Medijska eksponiranost Grifina je odlucila, Barkli i ekipa su samo o njmu pricali, znalo se da ce da pobedi,steta za Megija, bio je kreativniji i inovativniji, prilicno sam siguran da nisu ocekivali ono zakucavanje Grifina i da su se malo iznenadili.

Милош

pre 13 godina

Грифин је толико потенциран као победник још много пре почетка такмичења да сам знао да он мора да победи само да прође закуцавање, које ,по мени, није било ништа посебно. Неколико пута сам оваква закуцавања виђао на баскету, и то од ликова који су много нижи од Грифина!

ChuckNorris

pre 13 godina

kao sto rece neko u prvom komentaru Grifin je bio apsolutni favorit i toliko navikan pred pocetk takmicenja da se pobjednik znao unaprijed.

Po meni apsolutni pobjednik je bio DeRozan koje je imao odlicna zakucavanja!! Ali brate on igra samo u "malom" Torontu, jedinom ne-Americkom timu.

2401

pre 13 godina

Grifin jednostavno nije bio najbolji, u tome nema ničeg spornog, čak su i sudije to uvidele. Šou i reklama su odradili svoje i to je to. DeRozan nije imao sreće, MekGi podršku publike, popularnost. Planeta nastavlja da se okreće, naši životi idu dalje...

T-Mac

pre 13 godina

Svaka cast Griffinu, ali su ga mnogo gurali sinoc. McGee je zasluzio pobedu. Bio je mnogo kreativniji i ono sto je on radio sinoc do sada nije vidjeno. Stvarno to nisam od njega ocekivao. Ibaka je pokraden u prvom krugu. Zakucao je sa linije sl.bacanja a dobio je samo 45. U finalu Griffin dobar, mada sam ocekivao da preskoci ceo auto, a ne samo haubu. Sve u svemu - jedan veliki show i cirkus, ali sa druge strane najbolje takmicenje u zadnjih 5,6 godina po mom misljenju. Pozdrav

pec

pre 13 godina

Šou je bio na nivou nema sta ali ovi nasi voditelji su mi pokvarili kompletan utisak.. mnogo pametovanja..
Zao mi sto Mekgi nije pobedio. A Grifin je igracina..

Ранко Србин Република Српска

pre 13 godina

Не могу а да не прокоментаришем шутирање тројки ....морам да кажем да ми је много криво што је Пеђа био повријеђен, али надам се (што да не) да би опет могао да наступи нпр. следеће године, шта има везе и Ален има доста година.....Пеђа желим тебе да видим до године како овој дјечурлији објашњаваш неке ствари....Што се тиче куцања, ех нисам паметан...Ме(к)ги је заиста изврсно закуцавао, значи остао сам без текста кад је три лопте закуцао, тачније нисам ни видио док није успорени снимак ишао, страва, али оно са мамом ми је било безвезе, глупост. Грифин хтијели ми то признати или не је фантастично одрадио сва три закуцавања, поготово задње, иако је Милић то изводио и још неки, али мора да се узме у обзир његова килажа, па погледајте само колике су му ноге, ко пањеви...искрено да кажем за креативност би дао предност Ме(к)гију, али мислим да са оноликом масом као Грифин не би нико могао да изведе тако нешто и када сам чекао да прогласе побједника, уопште нисам нешто сад као ко ће да побиједи, јер ми не би било криво ко код да је од њих двојице....ја бих искрено да кажем њих оба прогласио за побједника..неправедно ми је раздвојити, али добро већина је дала Грифину предпостављам због медијске популарности, али реално изједначење по мени.....

Cedric Ceballos

pre 13 godina

McGee je pokraden, mada je i sam kriv zbog lose taktike, ono kucanje na dva kosa je trebao ostaviti za finale. Griffin me nije nicim impresionirao (mozda sam previse ocekivao), ono sa autom je bilo bezveze, a prije toga je kopirao cuveno kucanje Cartera (blijeda kopija). Drugo kucanje Derozana je bilo sjajno, kao i Ibaka iza crte za sl. bacanja (nije "prestupio"). Sve u svemu, najbolji dunk contest u zadnjih nekoliko godina, ali opet nepravda kod proglasenja pobjednika (prosle god. opljackan Derozan, sad McGee)

Aleksandar78

pre 13 godina

To ni je ništa toliko posebno, već napravljeno!

Marko Milić
evo link!
http://www.youtube.com/watch?v=Sp7Y5D-HJR0&feature=related

idi na 0:50, Marko zabija jednom nogom na prostoj liniji preko automobila..
Griffin bi morao da napravi nešto više...

Lucky

pre 13 godina

Ovo takmicenje u zakucavanju je odavno vise smesno. Posle Vince Cartera je tebalo prekinuti sa ovim cirkusom. On je poslednji koji je nesto inovirao.

pera

pre 13 godina

Sledece godine Veseli pobedjuje u takmicenju zakucavanja.
P.S. Imate na youtubu zakucavanje Marka Milica,kada skace preko krova,a ne preko haube auta.

nauci pravila

pre 13 godina

@McGee-ova zakucavanja sa tri lopte su trebala biti ponistena jer pri prvom nije dotakao obruc, sto znaci da to nije zakucavanje...
(ime, 20. februar 2011 14:49)

druze nauci pavila. tehnicki neko moze da zakuca i sa linije za tri poena :) uopste nije potrebno dotaci obruc da bi nesto bilo zakucavanje. a da malo pratis znao bi da je howard pre dve godine pobedio sa zakucavanjem a da nije dotakao obruc.

Zrenjaninac

pre 13 godina

Pvo, zalim sto su bila samo 4 ucesnika i samo 2 runde,msm da bi bilo mnogo bolje da ih je bilo bar 6 u 3 runde i 3 kucanja za svakog po rundi pa da se gledaju 2 najbolja.

Ruku na srce i ovakvo takmicenje je bilo bas uzbudljivo i bila su interesantna kucanja,Blake je zasluzio ovu titulu najvise zbog toga sto ima ogroman broj kucanja u ligi(137)i ruku na srce nije jedno nije bilo dosadno,nego su bila bas atraktivna,a sto se tice jucerasnjeg takmicenja-najbolji je bio JaVal McGee,po meni,i iskreno msm da bi bilo zanimljivije finale:
McGee-DeRozan

Ali Blake je stavno strasan profesinalac i stoji sa obe noge cvrsto na zemlji sto je stvarno lepo videti kod tako mladog coveka koji je vec napravi uspeh,a onaj pravi ce doci godinama!

dejo

pre 13 godina

Zašto James nikad neće da zakucava, pa zato što i neće da šuta odlučujuće lopte, pa zato što je teški ziheraš i boji se odgovornosti, e pa brate ako si zvezda to i dokaži..kad su mogli Bryant i Jordan možeš i ti pa makar se obrukao, a ne najbolji a kad je pritiisak nema ga nigdje krije se ko miš, sramota James-e i bruka...nikad nećeš biti ni blizu Bryant-a i Jordana baš zato što si ziheraš i ne smeš da rizikuješ....kukavica, a bio je obećao prošle godine pa se uplašio da neće pobediti......što se tiče kucanja slažem se sa Rankom da bih ja odlučio da bude nerešeno, jer je nepravedno proglasiti jednog od njih dvojice.....baš zato zbog Grifinove mase, a Megi ono sa tri lopte aaaaahahhaa strava brate, strava.......baš sam užaivao sinoć i ne pamtim kad sam više, a večeras ne mogu dočekati go West

nemanja92le

pre 13 godina

Mislim da je McGee trebao da pobedi jer je imao lepsa i originalnija zakucavanja, ali se unapred znalo da je Griffin pobednik iako mozda nije ni zasluzi da se nadje u finalu jer su sva njegova zakucavanja bila vec vidjena.

KOSTA1703

pre 13 godina

A na ovom klipu nema nijednog zakucavanja koje nije boilje od najboljeg sinoc.
http://www.youtube.com/watch?v=2zUoRcpGwHk&NR=1
I opet, ovo je bilo najbolje takmicenje?
Takmicenje u zakucavanju treba ukinuti

Kiklop

pre 13 godina

Očekivao sam veću kreativnost od Grifina, Derozanovo kucanje sa linije bacanja žestoko podcijenjeno, Mekgi najkreativniji, ali uz mnogo pokušaja, što malo kvari utisak. Previše je marketinga oko Grifina cijele godine, naročito posle onih kucanja protiv Njujorka, odnosno preko Galinarija i Mozgova, tako da je bio unaprijed određeni pobjednik. Da nije bilo njega, ne bi ni toliko pažnje izazvalo takmičenje u zakucavanju. Bili su dobri, ali bilo je i mnogo boljih nadmetanja. Ono što bih ja volio jeste da vidim Igudalu, Hauarda, Ričardsona i J.R. Smita, a može i Rudija Geja na jednom takmičenju. E to bi bila prava ludnica. Kao nekada Karter, Mekgrejdi i Stivi Frensis, mislim da je to bio all-star 2000. To je u zadnjoj deceniji najjače nadmetanje u zakucavanju.

NNN

pre 13 godina

Možda i najbolje takmičenje u zakucavanju ikad!
Sva četvorica su bili dobri!
Poslednja serija je malo pokvarila utisak, ali generalno vredelo je ostati budan, jer je bilo dosta inovacija (što je jako teško), a i "kopije" su dobro odrađene.

nema veze

pre 13 godina

znam da nema direktne veze, ali nesto nije u redu sa drugim vestima i komentarima.

gde na netu moze da se gleda zvezda partizan kosarka?

hvala

shomx

pre 13 godina

O cemu vi pricate ljudi, Milicevo zakucavanje bolje od Grifina?? Mozda jeste on prvi to uradio ali on se prosto zaleteo, koncentrisati se da uhvatite loptu u vazduhu dok prelecete auto cista fantazija,to je neverovatno tesko i svaka mu cast na tome...A za kiklopa Ibaka je skocio sa linije za slobodna bacanja...

nema veze

pre 13 godina

znam da nema direktne veze, ali nesto nije u redu sa drugim vestima i komentarima.

gde na netu moze da se gleda zvezda partizan kosarka?

hvala

rojovic

pre 13 godina

Uz duzno postovanje Grifina, pogledajte zakucavanje Milica, pogledajte odakle se covek odrazio a nizi je 10cm od doticnog mislim da je najbolji u zakucavanju Vins Karter pa covek je preleteo Vajsa od 217cm i zakucao

dejo

pre 13 godina

Zašto James nikad neće da zakucava, pa zato što i neće da šuta odlučujuće lopte, pa zato što je teški ziheraš i boji se odgovornosti, e pa brate ako si zvezda to i dokaži..kad su mogli Bryant i Jordan možeš i ti pa makar se obrukao, a ne najbolji a kad je pritiisak nema ga nigdje krije se ko miš, sramota James-e i bruka...nikad nećeš biti ni blizu Bryant-a i Jordana baš zato što si ziheraš i ne smeš da rizikuješ....kukavica, a bio je obećao prošle godine pa se uplašio da neće pobediti......što se tiče kucanja slažem se sa Rankom da bih ja odlučio da bude nerešeno, jer je nepravedno proglasiti jednog od njih dvojice.....baš zato zbog Grifinove mase, a Megi ono sa tri lopte aaaaahahhaa strava brate, strava.......baš sam užaivao sinoć i ne pamtim kad sam više, a večeras ne mogu dočekati go West

pec

pre 13 godina

Šou je bio na nivou nema sta ali ovi nasi voditelji su mi pokvarili kompletan utisak.. mnogo pametovanja..
Zao mi sto Mekgi nije pobedio. A Grifin je igracina..

Милош

pre 13 godina

Грифин је толико потенциран као победник још много пре почетка такмичења да сам знао да он мора да победи само да прође закуцавање, које ,по мени, није било ништа посебно. Неколико пута сам оваква закуцавања виђао на баскету, и то од ликова који су много нижи од Грифина!

ChuckNorris

pre 13 godina

kao sto rece neko u prvom komentaru Grifin je bio apsolutni favorit i toliko navikan pred pocetk takmicenja da se pobjednik znao unaprijed.

Po meni apsolutni pobjednik je bio DeRozan koje je imao odlicna zakucavanja!! Ali brate on igra samo u "malom" Torontu, jedinom ne-Americkom timu.

Kiklop

pre 13 godina

Očekivao sam veću kreativnost od Grifina, Derozanovo kucanje sa linije bacanja žestoko podcijenjeno, Mekgi najkreativniji, ali uz mnogo pokušaja, što malo kvari utisak. Previše je marketinga oko Grifina cijele godine, naročito posle onih kucanja protiv Njujorka, odnosno preko Galinarija i Mozgova, tako da je bio unaprijed određeni pobjednik. Da nije bilo njega, ne bi ni toliko pažnje izazvalo takmičenje u zakucavanju. Bili su dobri, ali bilo je i mnogo boljih nadmetanja. Ono što bih ja volio jeste da vidim Igudalu, Hauarda, Ričardsona i J.R. Smita, a može i Rudija Geja na jednom takmičenju. E to bi bila prava ludnica. Kao nekada Karter, Mekgrejdi i Stivi Frensis, mislim da je to bio all-star 2000. To je u zadnjoj deceniji najjače nadmetanje u zakucavanju.

pera

pre 13 godina

Sledece godine Veseli pobedjuje u takmicenju zakucavanja.
P.S. Imate na youtubu zakucavanje Marka Milica,kada skace preko krova,a ne preko haube auta.

NNN

pre 13 godina

Možda i najbolje takmičenje u zakucavanju ikad!
Sva četvorica su bili dobri!
Poslednja serija je malo pokvarila utisak, ali generalno vredelo je ostati budan, jer je bilo dosta inovacija (što je jako teško), a i "kopije" su dobro odrađene.

dak

pre 13 godina

Ovo je bilo jedno od najboljih takmičenja u zakucavanju koje sam gledao u zadnjih 10-tak godina. Lično nikako da se otmem utisku da je pobjedu zaslužio Mcgi(ne da mi se sada tražiti kako se pravilno piše) jer Grifin kojeg mnogo gotivim me nekako razočarao i onja skok preko auta odnosno haube nije baš nešto. Mcgii je imao odlično zakucavanje sa tri lopte što još nije viđeno, zatim zakucavanje na dva obruča što takođe nije viđeno jednostavno kreativniji ili npr. zakucavanje na drugi obruč jednom rukom iza leđa je ubjedljivo najbolje sinoć. Iako je publika glasala rezultat se unaprijed znao, nevjerovatno je damo koliko je reklamiran prije samog takmičenja Grifin skoro kao maskota. Ipak ralon gledajući, morao je probjediti zbog popularnosti košarke, Nike,MCdonalda,šou tima, novog idola, jenom riječju American way of life. P.S. Nisam znao da je Michael Jordan imao samo 5 ubačenih trojki na takmičenju u brzom šutiranju 1990. godine, čime drži negativan rekord ?!

KOSTA1703

pre 13 godina

A na ovom klipu nema nijednog zakucavanja koje nije boilje od najboljeg sinoc.
http://www.youtube.com/watch?v=2zUoRcpGwHk&NR=1
I opet, ovo je bilo najbolje takmicenje?
Takmicenje u zakucavanju treba ukinuti

Lucky

pre 13 godina

Ovo takmicenje u zakucavanju je odavno vise smesno. Posle Vince Cartera je tebalo prekinuti sa ovim cirkusom. On je poslednji koji je nesto inovirao.

shomx

pre 13 godina

O cemu vi pricate ljudi, Milicevo zakucavanje bolje od Grifina?? Mozda jeste on prvi to uradio ali on se prosto zaleteo, koncentrisati se da uhvatite loptu u vazduhu dok prelecete auto cista fantazija,to je neverovatno tesko i svaka mu cast na tome...A za kiklopa Ibaka je skocio sa linije za slobodna bacanja...

Đorđe

pre 13 godina

naš Peđa da ga nisu omele povrede sigurno bi bio jedan od učesnika ovog spetakla, a verovatno i pobednik kao prethodnih nekoliko godina.
srećno svim učesnicima ovog spetakla jer postizanjem samo vrhunskoh rezultata postiže se pobeda.

miki haos

pre 13 godina

Medijska eksponiranost Grifina je odlucila, Barkli i ekipa su samo o njmu pricali, znalo se da ce da pobedi,steta za Megija, bio je kreativniji i inovativniji, prilicno sam siguran da nisu ocekivali ono zakucavanje Grifina i da su se malo iznenadili.

Cedric Ceballos

pre 13 godina

McGee je pokraden, mada je i sam kriv zbog lose taktike, ono kucanje na dva kosa je trebao ostaviti za finale. Griffin me nije nicim impresionirao (mozda sam previse ocekivao), ono sa autom je bilo bezveze, a prije toga je kopirao cuveno kucanje Cartera (blijeda kopija). Drugo kucanje Derozana je bilo sjajno, kao i Ibaka iza crte za sl. bacanja (nije "prestupio"). Sve u svemu, najbolji dunk contest u zadnjih nekoliko godina, ali opet nepravda kod proglasenja pobjednika (prosle god. opljackan Derozan, sad McGee)

nemanja92le

pre 13 godina

Mislim da je McGee trebao da pobedi jer je imao lepsa i originalnija zakucavanja, ali se unapred znalo da je Griffin pobednik iako mozda nije ni zasluzi da se nadje u finalu jer su sva njegova zakucavanja bila vec vidjena.

Ранко Србин Република Српска

pre 13 godina

Не могу а да не прокоментаришем шутирање тројки ....морам да кажем да ми је много криво што је Пеђа био повријеђен, али надам се (што да не) да би опет могао да наступи нпр. следеће године, шта има везе и Ален има доста година.....Пеђа желим тебе да видим до године како овој дјечурлији објашњаваш неке ствари....Што се тиче куцања, ех нисам паметан...Ме(к)ги је заиста изврсно закуцавао, значи остао сам без текста кад је три лопте закуцао, тачније нисам ни видио док није успорени снимак ишао, страва, али оно са мамом ми је било безвезе, глупост. Грифин хтијели ми то признати или не је фантастично одрадио сва три закуцавања, поготово задње, иако је Милић то изводио и још неки, али мора да се узме у обзир његова килажа, па погледајте само колике су му ноге, ко пањеви...искрено да кажем за креативност би дао предност Ме(к)гију, али мислим да са оноликом масом као Грифин не би нико могао да изведе тако нешто и када сам чекао да прогласе побједника, уопште нисам нешто сад као ко ће да побиједи, јер ми не би било криво ко код да је од њих двојице....ја бих искрено да кажем њих оба прогласио за побједника..неправедно ми је раздвојити, али добро већина је дала Грифину предпостављам због медијске популарности, али реално изједначење по мени.....

Zrenjaninac

pre 13 godina

Pvo, zalim sto su bila samo 4 ucesnika i samo 2 runde,msm da bi bilo mnogo bolje da ih je bilo bar 6 u 3 runde i 3 kucanja za svakog po rundi pa da se gledaju 2 najbolja.

Ruku na srce i ovakvo takmicenje je bilo bas uzbudljivo i bila su interesantna kucanja,Blake je zasluzio ovu titulu najvise zbog toga sto ima ogroman broj kucanja u ligi(137)i ruku na srce nije jedno nije bilo dosadno,nego su bila bas atraktivna,a sto se tice jucerasnjeg takmicenja-najbolji je bio JaVal McGee,po meni,i iskreno msm da bi bilo zanimljivije finale:
McGee-DeRozan

Ali Blake je stavno strasan profesinalac i stoji sa obe noge cvrsto na zemlji sto je stvarno lepo videti kod tako mladog coveka koji je vec napravi uspeh,a onaj pravi ce doci godinama!

T-Mac

pre 13 godina

Svaka cast Griffinu, ali su ga mnogo gurali sinoc. McGee je zasluzio pobedu. Bio je mnogo kreativniji i ono sto je on radio sinoc do sada nije vidjeno. Stvarno to nisam od njega ocekivao. Ibaka je pokraden u prvom krugu. Zakucao je sa linije sl.bacanja a dobio je samo 45. U finalu Griffin dobar, mada sam ocekivao da preskoci ceo auto, a ne samo haubu. Sve u svemu - jedan veliki show i cirkus, ali sa druge strane najbolje takmicenje u zadnjih 5,6 godina po mom misljenju. Pozdrav

2401

pre 13 godina

Grifin jednostavno nije bio najbolji, u tome nema ničeg spornog, čak su i sudije to uvidele. Šou i reklama su odradili svoje i to je to. DeRozan nije imao sreće, MekGi podršku publike, popularnost. Planeta nastavlja da se okreće, naši životi idu dalje...

Aleksandar78

pre 13 godina

To ni je ništa toliko posebno, već napravljeno!

Marko Milić
evo link!
http://www.youtube.com/watch?v=Sp7Y5D-HJR0&feature=related

idi na 0:50, Marko zabija jednom nogom na prostoj liniji preko automobila..
Griffin bi morao da napravi nešto više...

nauci pravila

pre 13 godina

@McGee-ova zakucavanja sa tri lopte su trebala biti ponistena jer pri prvom nije dotakao obruc, sto znaci da to nije zakucavanje...
(ime, 20. februar 2011 14:49)

druze nauci pavila. tehnicki neko moze da zakuca i sa linije za tri poena :) uopste nije potrebno dotaci obruc da bi nesto bilo zakucavanje. a da malo pratis znao bi da je howard pre dve godine pobedio sa zakucavanjem a da nije dotakao obruc.

nema veze

pre 13 godina

znam da nema direktne veze, ali nesto nije u redu sa drugim vestima i komentarima.

gde na netu moze da se gleda zvezda partizan kosarka?

hvala

nema veze

pre 13 godina

znam da nema direktne veze, ali nesto nije u redu sa drugim vestima i komentarima.

gde na netu moze da se gleda zvezda partizan kosarka?

hvala

rojovic

pre 13 godina

Uz duzno postovanje Grifina, pogledajte zakucavanje Milica, pogledajte odakle se covek odrazio a nizi je 10cm od doticnog mislim da je najbolji u zakucavanju Vins Karter pa covek je preleteo Vajsa od 217cm i zakucao