Subota, 19.02.2011.

10:11

Tadić razgovarao sa Aidom Ćorović

Predsednik Tadić sa Aidom Ćorović dogovorio da kriza u Sandžaku bude što pre prevaziđena kroz formiranje Bošnjačkog nacionalnog saveta.

Izvor: B92

Tadiæ razgovarao sa Aidom Æoroviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

Mikinp

pre 13 godina

Eto duplih arsina, ovoliko vremena nece da primi legitimne predstavnike mog naroda a sada prima Aidu koju ne podrzavaju muslimani uopste. Ona se cak javno deklarisala kao ateista. A da ona prica samo iz licnog interesa imate dokaza koliko hocete, samo pretrazite malo internet, youtube, fb...

Kayo

pre 13 godina

Znate onu pricu kad je direktor cirkusa debelo platio Muju da mu oda tajnu kako je uspio da dresira psa da svira i macku da pjeva. Kad je Mujo prebrojao pare rece cirkuskom direktoru, uz molbu da cuva tajnu, Da pas i svira i pjeva, maca samo otvara usta.
Naravoucenje: Boris i pjeva i svira, a Aida, Jusufspahic, Ljajic i sva ta bulumenta samo otvaraju usta.

Sumadinac koji brani dame od siledzija

pre 13 godina

Pa bas su hrabri ovi "tzv. pravi muslimanski bosnjaci" kad tako hrabro i organizovano napadaju jednu damu.

seka np

pre 13 godina

Ugljanin, Ljajic, Zilkic, Corovic-ka! Svi su trazili podrsku Beograda da zavladaju svojim narodom! Za ovu trojicu znamo kako su prosli a i Adia(aidA) ce verovatno proci kao i oni.Pobeci od svog naroda i traziti pomoc iz centara moci je krajne licemerno i drsko i nece dati rezultata.Da bi se resio Sandzak mora se biti u njemu i bicem i telom, u dobru i u zlu. Lako je iz Beograda pricati o problemima u Sandzaku, ali je veoma tesko zasuci rukave i sa svojim sugradjanima(kakvi da su) graditi sretniju buducnost!

bekimmur

pre 13 godina

Clan skupstinskog odbora za odbranu i bezbednost gos. Meho Omerovic daje izjavu: Muamer Zukorlic je veoma uticajna licnost u Bosnjackom narodu. Problemi na koje Zukorlic upozorava ,POSTOJE , - ne treba ih sakrivati, vec se oni moraju resavati. Nesme se upasti u zamku da se svaka rec koju Muftija izgovori, dozivljava kao napad na drzavu.. A ja sada tvrdim da sve bude i sve prodje. Procicemo mi i jos mnoge vlasti, ali jedno znam - da ce u bosnjackom narodu gos Ugljanin ostati upamcen kao covek koji je svoj sopstveni narod poveo putem smutnje i prezira

архонт Трибала

pre 13 godina

Кад већ минусе ''ударате'' на моје политички некоректно питање, ево једног, сада, политички некоректног цитата: ''Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama.
Do jucer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti.
Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni.
Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušca, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja.
Preziru nas i braca i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom.
Htjeli smo da se sacuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo.
Nesreca je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje.
A sve se placa, pa i ova ljubav.
Меша Селимовић.
Можда Селимовић постхумно доживи да га цензуришу као што то сада чине у САД-у са делом Марка Твена.
У том случају, знам да Аида и тада неће ћутати.

Zukorlic in major league

pre 13 godina

ako termin Bosnjak ukljucuje osim muslimana i Srbe i Hrvate iz Bosne, kao sto tvrdi zvanicna vlast BiH, onda postoje Bosnjaci pravoslavne, katolicke i muslimanske veroispovesti
Tako da Zukorlic predstavlja samo deo Bosnjaka nastanjenih u Srbijii i to onaj muslimanske veroispovesti

Bosnjake pravoslavne veroispovesti verovatno predstavlja Patrijarh Irinej,a Bosnjake katolicke veroispovesti Papa Benedikt

Tako da je najbolje da se njih trojica sretnu i rese bosnjacke probleme

aca

pre 13 godina

Postoje dva resenja:
1. Uhapsiti Zukorlica jer otvoreno radi i govori protiv drzave.
2. Razgovarati sa istim kao covekom od politike, a ne covekom od vere.

Vi predsednice ne radite ni jedno ni drugo vodite politiku u pogresnom smeru i pogorsavate celu situaciju, cela vasa politika je pogresna!!

loki

pre 13 godina

Predsednice vi ste stvorili krizu u Raskoj oblasti, ali veoma lose radite na resavanju te krize. Ne mozete ignorisati cinjenicu da se Zukorlic politicki aktivirao, sa njim ne treba razgovarati kao sa muftijom kako on sebe naziva vec kao sa politickim faktorom tog dela Srbije!!

Bingo

pre 13 godina

Nova nagradna igra. Ko god napadne muftiju, dobija sastanak sa Tadićem.
Od prateće dokumentacije potrebno dostaviti samo motivaciono pismo.

Cilj nagradne igre: Posredno prepucavanje predsednika države sa muftijom
Izvesni neželjeni efekti: Muftijina pozicija u Sandzačkom narodu još čvršća i stabilnija.

архонт Трибала

pre 13 godina

@sandzo
Па ви земљаче, опет вичите ''Ово је Турска!''.
Затим се исчуђавај.
Покажите лојалност држави у којој живите и биће вам исто као и свима осталима.

(Vlast)a

pre 13 godina

G.predsednice,veoma se radujem sto ste razgovarali sa sjajnom gdjom Aidom.Medjutim,plasim se da,kao i Milosevic,imate pogresan tajming i gresite u redu poteza.
Koliko god se divila gdji Corovic,ne mogu da prenebregnem nase ucesce u zavadanju islamskih zajednica u Sandzaku i ignorisanje g.Zukorlica.
Moje licno misljenje sa kojim vi ne morate da se slozite je da je ovde bilo bolje da se drzava ne mesa u verske poslove,ali i da se konfesije ne namecu i ne sude kad nisu pozvane. Kad ste poceli da paradirate sa svojom verom i verskim interesima,trebalo je da postujete i sve druge gradjane koji nisu ni Srbi,ni pravoslavci. Da ste prilikom posete Sandzaku,seli i razgovarali sa g.Zukorlicem, mozda svih neprilika ne bi bilo i sa gdjom Corovic bi razgovarali o vremenu i knjigama a ne o opstanku.
Ne bih ignorisala g.Zukorlica i zato sto nismo prosli dobro kad smo ignorisali albanske, bosnjacke i sve druge lidere.Nije bitno kome se svidja g.Zilkic,a kome g.Zukorlic, ali nemate prava da iz svog neznanja i sitnog interesa bilo koga od njih favorizujete. Ne zbog Bosnjaka,nego zbog Srba koji zive sa njima!

sandzo

pre 13 godina

@jugo
Bravo gospodine za predobar tekst,tako se to radi..a znas ti pametnjakovicu da ja vozim barem jednom nedeljno kroz Srbiju,tu moju,da kazem,drzavu,auto mi je na NP table,tu i zivim,mene obavezno zaustave prvo u Rasku 15 minuta od pocetka voznj,dalje u Usce na 50 km,pa u Bogutovac,80 km,pa Konarevo ,ispred Kraljeva,pa na izlazu iz KV,dalje idu Mrcajevci,pa onda Stepojevac idok stignem u BG mene minimum tri kontrole zaustave od ovih nabrojanih,znas li zbog cega pametnjakovicu???Zato sto moje auto nosi NP table,iz kolone od 10 vozila on mene izvuce i zaustavi bez razloga,trazi dlaku u jajetu,prica da sam vozio 20 km preko dozvoljenog a nema radar,meni treba 2000 din min do BG samo njih da namirim jer moram,necu daplacam kazne od 20000 din koje nisam napravio a aj se teraj sa njima po sudovima,ulozis zalbu,ona ode u KV,vidi policajac Srbin,ja Bosnjak,ne gleda predmet,on je u pravu,pricas mi kriminalu,toga ima na svakom mestu,pricas mi o ulaganjima u Sandzak i nije te sramota,nije se jedna skola napravila godinama a kamoli neki kapitalni projekat a ja placam registraciju za auto 90000 din i te pare grade mostove i zgradu BG a ne u Pazaru,i za fiskalne nije tacno,ne znam odakle ti to,al tu ruznu sliku o nama Sandzaklijama stvaraju bas ovakvi kao sto je Zukorlic,bas takvi ******,ako on prodaje drogu ne znaci da je ja prodajem,ako on ima pun auto oruzja ne znaci da ga janosim u autu..al na zalost tako ce i dalje bit dok god narod ide za ovakvim ljudima bez morala i bez trunke obraza,selami pozdrav iza lijepog Novog Pazara,dodjite pa cete videti ko ce Vas najlepse ugostiti,bez obzira ko ste,Srbin ili bilo ko drugi....

ado,np

pre 13 godina

Da li ce predsednik Tadic sutra razgovarati sa Natasom Kandic, Zenama u crnom, Sonjom Biserko...i sa njima resiti ostale probleme Srbije? Mi Bosnjaci cemo odluciti ko ce da nas predstavlja i za to sluze izbori i politicki, a ne NVO i verski predstavnici. Posle ovakvih poteza vlasti, muftija ce samo ojacati. I ja sam sad za muftiju

jugo

pre 13 godina

Prica sa Sandzakom je smesna i tragicna. Svako ko je bio bar jednom u tu oblast shvatio je da to ne lici na region u kome drzava Srbija ima vlast. Prvo, nesto sto ce svakom gradjaninu Srbije zasmetati jeste to da se nigde ali bas NIGDE ne izdaju fiskalni racuni za bilo kakvu trgovinu. Znaci sandzak ne puni budzet R. Srbije ali se zato deo para iz tog budzeta salje Sandzaku, kao na pr. prosveta, zdravstvo, policija i naravno to traje godinama i svi zatvaraju oci pred tom cinjenicom jer se verovatno tako kupuje mir. Drugo, u N. Pazaru cveta kriminal, prodaja ukradenih vozila na svakom koraku, prodaja droge, prodaja ukradenih stvari sve se zna ko sa cim radi i koliko na lageru ima. Policija zaustavlja samo autmobile sa registracionim oznakama koje nisu iz Sandzacke oblasti i naravno "teska srca" prima mito. I sad se kao predsednik setio da dovede stavri u red, smesno, pa on to ne moze u BG a ne u jednoj oblasti koja je skoro druga drzava.

neko iz Srbije

pre 13 godina

Ovaj razgovor Predsednika Srbije sa Aidom Ćorović predsednikom neke nevladine organizacije ide na ruku Muameru Zukorliću i doliva ulje na vatru u rešavanju problema u Sandžaku.
Bošnjaci imaju legitimne i legalne predstavnike a to su Ministri i poslanici iz Bošnjačkog naroda i sa njima trebao voditi razgovor o svim pitanjima vezanim za Sandžak.
Ovim razgovorom je i sebe i njh diskreditovao davajući Muameru Zukorliću Muftiji Sandžačkom za pravo da još više galami i napada.

sve naopako!

pre 13 godina

Predsednik Srbije bi trebao da razgovara sa osobom iz Sandzaka iza koje stoji narod ako zeli da se problemi rese. Bez obzira svidjao mu se muftija ili ne iza njega stoji vecina gradjana u Sandzaku.
Aidom Corovic? Ko je ona? Ko je glasao za nju? Koga Aida predstavlja? Kakav uticaj ima Aida Corovic u Bosnjackom narodu? Odgovor: NIKAKAV!
Koja je ovo banana drzava , boze nas ti sacuvaj!

Vladimir Arsic

pre 13 godina

Zukorlic je napravio kardinalnu gresku kada je napao nevladin sektor. Time vise ne moze da igra na kartu ljudskih prava. Hvala Bogu, bilo je vec i vreme, da ovaj agresivni, ne preterano bistar politikant u odori hodze, napravi gresku kojom ce njegov put nastaviti nizbrdicom.

sve naopako!

pre 13 godina

Predsednik Srbije bi trebao da razgovara sa osobom iz Sandzaka iza koje stoji narod ako zeli da se problemi rese. Bez obzira svidjao mu se muftija ili ne iza njega stoji vecina gradjana u Sandzaku.
Aidom Corovic? Ko je ona? Ko je glasao za nju? Koga Aida predstavlja? Kakav uticaj ima Aida Corovic u Bosnjackom narodu? Odgovor: NIKAKAV!
Koja je ovo banana drzava , boze nas ti sacuvaj!

Vladimir Arsic

pre 13 godina

Zukorlic je napravio kardinalnu gresku kada je napao nevladin sektor. Time vise ne moze da igra na kartu ljudskih prava. Hvala Bogu, bilo je vec i vreme, da ovaj agresivni, ne preterano bistar politikant u odori hodze, napravi gresku kojom ce njegov put nastaviti nizbrdicom.

ado,np

pre 13 godina

Da li ce predsednik Tadic sutra razgovarati sa Natasom Kandic, Zenama u crnom, Sonjom Biserko...i sa njima resiti ostale probleme Srbije? Mi Bosnjaci cemo odluciti ko ce da nas predstavlja i za to sluze izbori i politicki, a ne NVO i verski predstavnici. Posle ovakvih poteza vlasti, muftija ce samo ojacati. I ja sam sad za muftiju

bekimmur

pre 13 godina

Clan skupstinskog odbora za odbranu i bezbednost gos. Meho Omerovic daje izjavu: Muamer Zukorlic je veoma uticajna licnost u Bosnjackom narodu. Problemi na koje Zukorlic upozorava ,POSTOJE , - ne treba ih sakrivati, vec se oni moraju resavati. Nesme se upasti u zamku da se svaka rec koju Muftija izgovori, dozivljava kao napad na drzavu.. A ja sada tvrdim da sve bude i sve prodje. Procicemo mi i jos mnoge vlasti, ali jedno znam - da ce u bosnjackom narodu gos Ugljanin ostati upamcen kao covek koji je svoj sopstveni narod poveo putem smutnje i prezira

neko iz Srbije

pre 13 godina

Ovaj razgovor Predsednika Srbije sa Aidom Ćorović predsednikom neke nevladine organizacije ide na ruku Muameru Zukorliću i doliva ulje na vatru u rešavanju problema u Sandžaku.
Bošnjaci imaju legitimne i legalne predstavnike a to su Ministri i poslanici iz Bošnjačkog naroda i sa njima trebao voditi razgovor o svim pitanjima vezanim za Sandžak.
Ovim razgovorom je i sebe i njh diskreditovao davajući Muameru Zukorliću Muftiji Sandžačkom za pravo da još više galami i napada.

(Vlast)a

pre 13 godina

G.predsednice,veoma se radujem sto ste razgovarali sa sjajnom gdjom Aidom.Medjutim,plasim se da,kao i Milosevic,imate pogresan tajming i gresite u redu poteza.
Koliko god se divila gdji Corovic,ne mogu da prenebregnem nase ucesce u zavadanju islamskih zajednica u Sandzaku i ignorisanje g.Zukorlica.
Moje licno misljenje sa kojim vi ne morate da se slozite je da je ovde bilo bolje da se drzava ne mesa u verske poslove,ali i da se konfesije ne namecu i ne sude kad nisu pozvane. Kad ste poceli da paradirate sa svojom verom i verskim interesima,trebalo je da postujete i sve druge gradjane koji nisu ni Srbi,ni pravoslavci. Da ste prilikom posete Sandzaku,seli i razgovarali sa g.Zukorlicem, mozda svih neprilika ne bi bilo i sa gdjom Corovic bi razgovarali o vremenu i knjigama a ne o opstanku.
Ne bih ignorisala g.Zukorlica i zato sto nismo prosli dobro kad smo ignorisali albanske, bosnjacke i sve druge lidere.Nije bitno kome se svidja g.Zilkic,a kome g.Zukorlic, ali nemate prava da iz svog neznanja i sitnog interesa bilo koga od njih favorizujete. Ne zbog Bosnjaka,nego zbog Srba koji zive sa njima!

Bingo

pre 13 godina

Nova nagradna igra. Ko god napadne muftiju, dobija sastanak sa Tadićem.
Od prateće dokumentacije potrebno dostaviti samo motivaciono pismo.

Cilj nagradne igre: Posredno prepucavanje predsednika države sa muftijom
Izvesni neželjeni efekti: Muftijina pozicija u Sandzačkom narodu još čvršća i stabilnija.

loki

pre 13 godina

Predsednice vi ste stvorili krizu u Raskoj oblasti, ali veoma lose radite na resavanju te krize. Ne mozete ignorisati cinjenicu da se Zukorlic politicki aktivirao, sa njim ne treba razgovarati kao sa muftijom kako on sebe naziva vec kao sa politickim faktorom tog dela Srbije!!

sandzo

pre 13 godina

@jugo
Bravo gospodine za predobar tekst,tako se to radi..a znas ti pametnjakovicu da ja vozim barem jednom nedeljno kroz Srbiju,tu moju,da kazem,drzavu,auto mi je na NP table,tu i zivim,mene obavezno zaustave prvo u Rasku 15 minuta od pocetka voznj,dalje u Usce na 50 km,pa u Bogutovac,80 km,pa Konarevo ,ispred Kraljeva,pa na izlazu iz KV,dalje idu Mrcajevci,pa onda Stepojevac idok stignem u BG mene minimum tri kontrole zaustave od ovih nabrojanih,znas li zbog cega pametnjakovicu???Zato sto moje auto nosi NP table,iz kolone od 10 vozila on mene izvuce i zaustavi bez razloga,trazi dlaku u jajetu,prica da sam vozio 20 km preko dozvoljenog a nema radar,meni treba 2000 din min do BG samo njih da namirim jer moram,necu daplacam kazne od 20000 din koje nisam napravio a aj se teraj sa njima po sudovima,ulozis zalbu,ona ode u KV,vidi policajac Srbin,ja Bosnjak,ne gleda predmet,on je u pravu,pricas mi kriminalu,toga ima na svakom mestu,pricas mi o ulaganjima u Sandzak i nije te sramota,nije se jedna skola napravila godinama a kamoli neki kapitalni projekat a ja placam registraciju za auto 90000 din i te pare grade mostove i zgradu BG a ne u Pazaru,i za fiskalne nije tacno,ne znam odakle ti to,al tu ruznu sliku o nama Sandzaklijama stvaraju bas ovakvi kao sto je Zukorlic,bas takvi ******,ako on prodaje drogu ne znaci da je ja prodajem,ako on ima pun auto oruzja ne znaci da ga janosim u autu..al na zalost tako ce i dalje bit dok god narod ide za ovakvim ljudima bez morala i bez trunke obraza,selami pozdrav iza lijepog Novog Pazara,dodjite pa cete videti ko ce Vas najlepse ugostiti,bez obzira ko ste,Srbin ili bilo ko drugi....

jugo

pre 13 godina

Prica sa Sandzakom je smesna i tragicna. Svako ko je bio bar jednom u tu oblast shvatio je da to ne lici na region u kome drzava Srbija ima vlast. Prvo, nesto sto ce svakom gradjaninu Srbije zasmetati jeste to da se nigde ali bas NIGDE ne izdaju fiskalni racuni za bilo kakvu trgovinu. Znaci sandzak ne puni budzet R. Srbije ali se zato deo para iz tog budzeta salje Sandzaku, kao na pr. prosveta, zdravstvo, policija i naravno to traje godinama i svi zatvaraju oci pred tom cinjenicom jer se verovatno tako kupuje mir. Drugo, u N. Pazaru cveta kriminal, prodaja ukradenih vozila na svakom koraku, prodaja droge, prodaja ukradenih stvari sve se zna ko sa cim radi i koliko na lageru ima. Policija zaustavlja samo autmobile sa registracionim oznakama koje nisu iz Sandzacke oblasti i naravno "teska srca" prima mito. I sad se kao predsednik setio da dovede stavri u red, smesno, pa on to ne moze u BG a ne u jednoj oblasti koja je skoro druga drzava.

seka np

pre 13 godina

Ugljanin, Ljajic, Zilkic, Corovic-ka! Svi su trazili podrsku Beograda da zavladaju svojim narodom! Za ovu trojicu znamo kako su prosli a i Adia(aidA) ce verovatno proci kao i oni.Pobeci od svog naroda i traziti pomoc iz centara moci je krajne licemerno i drsko i nece dati rezultata.Da bi se resio Sandzak mora se biti u njemu i bicem i telom, u dobru i u zlu. Lako je iz Beograda pricati o problemima u Sandzaku, ali je veoma tesko zasuci rukave i sa svojim sugradjanima(kakvi da su) graditi sretniju buducnost!

Kayo

pre 13 godina

Znate onu pricu kad je direktor cirkusa debelo platio Muju da mu oda tajnu kako je uspio da dresira psa da svira i macku da pjeva. Kad je Mujo prebrojao pare rece cirkuskom direktoru, uz molbu da cuva tajnu, Da pas i svira i pjeva, maca samo otvara usta.
Naravoucenje: Boris i pjeva i svira, a Aida, Jusufspahic, Ljajic i sva ta bulumenta samo otvaraju usta.

aca

pre 13 godina

Postoje dva resenja:
1. Uhapsiti Zukorlica jer otvoreno radi i govori protiv drzave.
2. Razgovarati sa istim kao covekom od politike, a ne covekom od vere.

Vi predsednice ne radite ni jedno ni drugo vodite politiku u pogresnom smeru i pogorsavate celu situaciju, cela vasa politika je pogresna!!

Mikinp

pre 13 godina

Eto duplih arsina, ovoliko vremena nece da primi legitimne predstavnike mog naroda a sada prima Aidu koju ne podrzavaju muslimani uopste. Ona se cak javno deklarisala kao ateista. A da ona prica samo iz licnog interesa imate dokaza koliko hocete, samo pretrazite malo internet, youtube, fb...

архонт Трибала

pre 13 godina

Кад већ минусе ''ударате'' на моје политички некоректно питање, ево једног, сада, политички некоректног цитата: ''Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama.
Do jucer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti.
Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni.
Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušca, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja.
Preziru nas i braca i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom.
Htjeli smo da se sacuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo.
Nesreca je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje.
A sve se placa, pa i ova ljubav.
Меша Селимовић.
Можда Селимовић постхумно доживи да га цензуришу као што то сада чине у САД-у са делом Марка Твена.
У том случају, знам да Аида и тада неће ћутати.

Zukorlic in major league

pre 13 godina

ako termin Bosnjak ukljucuje osim muslimana i Srbe i Hrvate iz Bosne, kao sto tvrdi zvanicna vlast BiH, onda postoje Bosnjaci pravoslavne, katolicke i muslimanske veroispovesti
Tako da Zukorlic predstavlja samo deo Bosnjaka nastanjenih u Srbijii i to onaj muslimanske veroispovesti

Bosnjake pravoslavne veroispovesti verovatno predstavlja Patrijarh Irinej,a Bosnjake katolicke veroispovesti Papa Benedikt

Tako da je najbolje da se njih trojica sretnu i rese bosnjacke probleme

архонт Трибала

pre 13 godina

@sandzo
Па ви земљаче, опет вичите ''Ово је Турска!''.
Затим се исчуђавај.
Покажите лојалност држави у којој живите и биће вам исто као и свима осталима.

Sumadinac koji brani dame od siledzija

pre 13 godina

Pa bas su hrabri ovi "tzv. pravi muslimanski bosnjaci" kad tako hrabro i organizovano napadaju jednu damu.

sandzo

pre 13 godina

@jugo
Bravo gospodine za predobar tekst,tako se to radi..a znas ti pametnjakovicu da ja vozim barem jednom nedeljno kroz Srbiju,tu moju,da kazem,drzavu,auto mi je na NP table,tu i zivim,mene obavezno zaustave prvo u Rasku 15 minuta od pocetka voznj,dalje u Usce na 50 km,pa u Bogutovac,80 km,pa Konarevo ,ispred Kraljeva,pa na izlazu iz KV,dalje idu Mrcajevci,pa onda Stepojevac idok stignem u BG mene minimum tri kontrole zaustave od ovih nabrojanih,znas li zbog cega pametnjakovicu???Zato sto moje auto nosi NP table,iz kolone od 10 vozila on mene izvuce i zaustavi bez razloga,trazi dlaku u jajetu,prica da sam vozio 20 km preko dozvoljenog a nema radar,meni treba 2000 din min do BG samo njih da namirim jer moram,necu daplacam kazne od 20000 din koje nisam napravio a aj se teraj sa njima po sudovima,ulozis zalbu,ona ode u KV,vidi policajac Srbin,ja Bosnjak,ne gleda predmet,on je u pravu,pricas mi kriminalu,toga ima na svakom mestu,pricas mi o ulaganjima u Sandzak i nije te sramota,nije se jedna skola napravila godinama a kamoli neki kapitalni projekat a ja placam registraciju za auto 90000 din i te pare grade mostove i zgradu BG a ne u Pazaru,i za fiskalne nije tacno,ne znam odakle ti to,al tu ruznu sliku o nama Sandzaklijama stvaraju bas ovakvi kao sto je Zukorlic,bas takvi ******,ako on prodaje drogu ne znaci da je ja prodajem,ako on ima pun auto oruzja ne znaci da ga janosim u autu..al na zalost tako ce i dalje bit dok god narod ide za ovakvim ljudima bez morala i bez trunke obraza,selami pozdrav iza lijepog Novog Pazara,dodjite pa cete videti ko ce Vas najlepse ugostiti,bez obzira ko ste,Srbin ili bilo ko drugi....

Vladimir Arsic

pre 13 godina

Zukorlic je napravio kardinalnu gresku kada je napao nevladin sektor. Time vise ne moze da igra na kartu ljudskih prava. Hvala Bogu, bilo je vec i vreme, da ovaj agresivni, ne preterano bistar politikant u odori hodze, napravi gresku kojom ce njegov put nastaviti nizbrdicom.

jugo

pre 13 godina

Prica sa Sandzakom je smesna i tragicna. Svako ko je bio bar jednom u tu oblast shvatio je da to ne lici na region u kome drzava Srbija ima vlast. Prvo, nesto sto ce svakom gradjaninu Srbije zasmetati jeste to da se nigde ali bas NIGDE ne izdaju fiskalni racuni za bilo kakvu trgovinu. Znaci sandzak ne puni budzet R. Srbije ali se zato deo para iz tog budzeta salje Sandzaku, kao na pr. prosveta, zdravstvo, policija i naravno to traje godinama i svi zatvaraju oci pred tom cinjenicom jer se verovatno tako kupuje mir. Drugo, u N. Pazaru cveta kriminal, prodaja ukradenih vozila na svakom koraku, prodaja droge, prodaja ukradenih stvari sve se zna ko sa cim radi i koliko na lageru ima. Policija zaustavlja samo autmobile sa registracionim oznakama koje nisu iz Sandzacke oblasti i naravno "teska srca" prima mito. I sad se kao predsednik setio da dovede stavri u red, smesno, pa on to ne moze u BG a ne u jednoj oblasti koja je skoro druga drzava.

архонт Трибала

pre 13 godina

@sandzo
Па ви земљаче, опет вичите ''Ово је Турска!''.
Затим се исчуђавај.
Покажите лојалност држави у којој живите и биће вам исто као и свима осталима.

aca

pre 13 godina

Postoje dva resenja:
1. Uhapsiti Zukorlica jer otvoreno radi i govori protiv drzave.
2. Razgovarati sa istim kao covekom od politike, a ne covekom od vere.

Vi predsednice ne radite ni jedno ni drugo vodite politiku u pogresnom smeru i pogorsavate celu situaciju, cela vasa politika je pogresna!!

Sumadinac koji brani dame od siledzija

pre 13 godina

Pa bas su hrabri ovi "tzv. pravi muslimanski bosnjaci" kad tako hrabro i organizovano napadaju jednu damu.

Zukorlic in major league

pre 13 godina

ako termin Bosnjak ukljucuje osim muslimana i Srbe i Hrvate iz Bosne, kao sto tvrdi zvanicna vlast BiH, onda postoje Bosnjaci pravoslavne, katolicke i muslimanske veroispovesti
Tako da Zukorlic predstavlja samo deo Bosnjaka nastanjenih u Srbijii i to onaj muslimanske veroispovesti

Bosnjake pravoslavne veroispovesti verovatno predstavlja Patrijarh Irinej,a Bosnjake katolicke veroispovesti Papa Benedikt

Tako da je najbolje da se njih trojica sretnu i rese bosnjacke probleme

sve naopako!

pre 13 godina

Predsednik Srbije bi trebao da razgovara sa osobom iz Sandzaka iza koje stoji narod ako zeli da se problemi rese. Bez obzira svidjao mu se muftija ili ne iza njega stoji vecina gradjana u Sandzaku.
Aidom Corovic? Ko je ona? Ko je glasao za nju? Koga Aida predstavlja? Kakav uticaj ima Aida Corovic u Bosnjackom narodu? Odgovor: NIKAKAV!
Koja je ovo banana drzava , boze nas ti sacuvaj!

neko iz Srbije

pre 13 godina

Ovaj razgovor Predsednika Srbije sa Aidom Ćorović predsednikom neke nevladine organizacije ide na ruku Muameru Zukorliću i doliva ulje na vatru u rešavanju problema u Sandžaku.
Bošnjaci imaju legitimne i legalne predstavnike a to su Ministri i poslanici iz Bošnjačkog naroda i sa njima trebao voditi razgovor o svim pitanjima vezanim za Sandžak.
Ovim razgovorom je i sebe i njh diskreditovao davajući Muameru Zukorliću Muftiji Sandžačkom za pravo da još više galami i napada.

архонт Трибала

pre 13 godina

Кад већ минусе ''ударате'' на моје политички некоректно питање, ево једног, сада, политички некоректног цитата: ''Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama.
Do jucer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti.
Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni.
Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušca, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja.
Preziru nas i braca i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom.
Htjeli smo da se sacuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo.
Nesreca je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje.
A sve se placa, pa i ova ljubav.
Меша Селимовић.
Можда Селимовић постхумно доживи да га цензуришу као што то сада чине у САД-у са делом Марка Твена.
У том случају, знам да Аида и тада неће ћутати.

ado,np

pre 13 godina

Da li ce predsednik Tadic sutra razgovarati sa Natasom Kandic, Zenama u crnom, Sonjom Biserko...i sa njima resiti ostale probleme Srbije? Mi Bosnjaci cemo odluciti ko ce da nas predstavlja i za to sluze izbori i politicki, a ne NVO i verski predstavnici. Posle ovakvih poteza vlasti, muftija ce samo ojacati. I ja sam sad za muftiju

(Vlast)a

pre 13 godina

G.predsednice,veoma se radujem sto ste razgovarali sa sjajnom gdjom Aidom.Medjutim,plasim se da,kao i Milosevic,imate pogresan tajming i gresite u redu poteza.
Koliko god se divila gdji Corovic,ne mogu da prenebregnem nase ucesce u zavadanju islamskih zajednica u Sandzaku i ignorisanje g.Zukorlica.
Moje licno misljenje sa kojim vi ne morate da se slozite je da je ovde bilo bolje da se drzava ne mesa u verske poslove,ali i da se konfesije ne namecu i ne sude kad nisu pozvane. Kad ste poceli da paradirate sa svojom verom i verskim interesima,trebalo je da postujete i sve druge gradjane koji nisu ni Srbi,ni pravoslavci. Da ste prilikom posete Sandzaku,seli i razgovarali sa g.Zukorlicem, mozda svih neprilika ne bi bilo i sa gdjom Corovic bi razgovarali o vremenu i knjigama a ne o opstanku.
Ne bih ignorisala g.Zukorlica i zato sto nismo prosli dobro kad smo ignorisali albanske, bosnjacke i sve druge lidere.Nije bitno kome se svidja g.Zilkic,a kome g.Zukorlic, ali nemate prava da iz svog neznanja i sitnog interesa bilo koga od njih favorizujete. Ne zbog Bosnjaka,nego zbog Srba koji zive sa njima!

loki

pre 13 godina

Predsednice vi ste stvorili krizu u Raskoj oblasti, ali veoma lose radite na resavanju te krize. Ne mozete ignorisati cinjenicu da se Zukorlic politicki aktivirao, sa njim ne treba razgovarati kao sa muftijom kako on sebe naziva vec kao sa politickim faktorom tog dela Srbije!!

Bingo

pre 13 godina

Nova nagradna igra. Ko god napadne muftiju, dobija sastanak sa Tadićem.
Od prateće dokumentacije potrebno dostaviti samo motivaciono pismo.

Cilj nagradne igre: Posredno prepucavanje predsednika države sa muftijom
Izvesni neželjeni efekti: Muftijina pozicija u Sandzačkom narodu još čvršća i stabilnija.

seka np

pre 13 godina

Ugljanin, Ljajic, Zilkic, Corovic-ka! Svi su trazili podrsku Beograda da zavladaju svojim narodom! Za ovu trojicu znamo kako su prosli a i Adia(aidA) ce verovatno proci kao i oni.Pobeci od svog naroda i traziti pomoc iz centara moci je krajne licemerno i drsko i nece dati rezultata.Da bi se resio Sandzak mora se biti u njemu i bicem i telom, u dobru i u zlu. Lako je iz Beograda pricati o problemima u Sandzaku, ali je veoma tesko zasuci rukave i sa svojim sugradjanima(kakvi da su) graditi sretniju buducnost!

Mikinp

pre 13 godina

Eto duplih arsina, ovoliko vremena nece da primi legitimne predstavnike mog naroda a sada prima Aidu koju ne podrzavaju muslimani uopste. Ona se cak javno deklarisala kao ateista. A da ona prica samo iz licnog interesa imate dokaza koliko hocete, samo pretrazite malo internet, youtube, fb...

bekimmur

pre 13 godina

Clan skupstinskog odbora za odbranu i bezbednost gos. Meho Omerovic daje izjavu: Muamer Zukorlic je veoma uticajna licnost u Bosnjackom narodu. Problemi na koje Zukorlic upozorava ,POSTOJE , - ne treba ih sakrivati, vec se oni moraju resavati. Nesme se upasti u zamku da se svaka rec koju Muftija izgovori, dozivljava kao napad na drzavu.. A ja sada tvrdim da sve bude i sve prodje. Procicemo mi i jos mnoge vlasti, ali jedno znam - da ce u bosnjackom narodu gos Ugljanin ostati upamcen kao covek koji je svoj sopstveni narod poveo putem smutnje i prezira

Kayo

pre 13 godina

Znate onu pricu kad je direktor cirkusa debelo platio Muju da mu oda tajnu kako je uspio da dresira psa da svira i macku da pjeva. Kad je Mujo prebrojao pare rece cirkuskom direktoru, uz molbu da cuva tajnu, Da pas i svira i pjeva, maca samo otvara usta.
Naravoucenje: Boris i pjeva i svira, a Aida, Jusufspahic, Ljajic i sva ta bulumenta samo otvaraju usta.