Petak, 18.02.2011.

16:50

Putin u Beogradu sredinom marta

Premijer Rusije Vladimir Putin posetiće Srbiju sredinom marta, saznaje se u izvorima bliskim Vladi Srbije.

Izvor: Tanjug

Putin u Beogradu sredinom marta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Mare

pre 13 godina

Stvarno me nerviraju neki moji sugradjani kad procitam njihova lupetanja kako su Rusi krivi za nase tajkune kako oni rade ovo, ono, kako nam unistavaju NIS.

Dobro bre pa šta sa tim? Sad su eto sva preduzeca u Srbiji privatizovali Rusi i za sve su vam oni krivi, eto cim Rusi propadnu vama će biti bolje. O tome se radi? Zna li iko od vas pametnih sta je to geopolitika jedne zemlje? Ja vam sigurno necu reci naucite sami, reci cu samo ovo mi smo za ruske geopoliticke interese medju poslednjim mestima u ovom trenutku, takoreci samo smo eto posledica nekog usputnog posla (juzni tok) i sad oni i toliko uloze u nas i vama to smeta, vama oni prave neki veliki problem? A hocete investicije, hocete ulaganja i ne bunite se kad su Americka to vam nije problem, posledice tih vasih zelja su vidljive na svakom koraku prosto pucamo od posla od kad kod nas ulazu ameri. Da li vi ljudi shvatate da sve velike sile igraju prljavo i Rusi i Ameri. Ameri nam pomazu vec deceniju i vidite gde smo, rusi uskoce tu i tamo i vama oni smetaju, da njie tuzno bilo bi smesno.
Mislite da bi nam bilo bolje u zivotu da eto sad rusi ne stite vise nase tajkune?, da bi nam od povratka NIS-a bilo bolje? Samo isporuce Miru i Marka i mi smo zemlja nova Svajcarska? I sad vama zbog toga smeta sto oni ulazu. Dobro Ameri ne cuvaju nase tajkune, ameri ne drze Miru i Marka, Ameri nas nisu ******* za NIS, nista oni nisu uradili. Zbog njih smo samo sedeli u podrumima i uzivali dok su nam rusili mostove, gradove, fabrike, bolnice. Eto samo su to radili i nista vise. Koliko razumem neke od vas ovo sto su uradili Ameri treba i Rusi da urade da bi vi prihvatili njihova ulaganja, zar ne?

Beogradjanin

pre 13 godina

Ljudi,
Niko nema nista protiv Rusa, evo i ja ih volim, ali nasa buducnost je u EU.
Sto moj deda rece:
Bog je visoko a Rusija daleko.

Sančo Pansa

pre 13 godina

Najdraža vijest koju sam mogao čuti...g-din Putin nam dolazi u posjetu! Dobro nam došao! Sada možemo biti sigurni da će naša situacija veoma brzo početi da se popravlja. Naravno, biće potrebno 4-5 godina temeljnog rada i discipline, ali posle teškoća kroz koje smo prošli a sada uz njihovu svesrdnu i svakojaku pomoć i podršku, sve će nam biti pjesma. Nikada nijesam sumnjao da su Rusi naši najveći prijatelji na svijetu! Uvijek su nas pomagali na razne načine, koliko su okolnosti i mogućnosti to dozvoljavale, a često i na svoju štetu i negodovanje ogromnog broja moćnih državnika. Međutim, zasigurno znamo da su nam, pored što su radili, beskonačno puno željeli dobro i solidarisali se u svakoj situaciji sa nama! Na našima je da udahnu duboko i kocentrišu se na pretstojeći susret i razgovore. Obavezno, za pauze nakon iscrpnih razgovora pripremiti neku anegdotu i vic, po mogućnosti na račun UK, isti se neće ljutiti a kapiraju dobro humor.. Ukoliko ponestane inspiracije pustite mu snimak "govora" g-din Zukorlića, tu nebrinite, nećete faliti:))

vaistinu

pre 13 godina

Dolazi da nam pokaže sledeće:

1. Kako napraviti nove tajkune-saradnike, a ne samo "gajiti" nasleđene.
2. Kako nezadovoljstvo mladih kanalisati kroz desničarske organizacije.
3. Kako povećati uticaj tajnih službi na sudstvo i policiju.
4. Kako se obračunati sa nepoželjnim novinarima.
5. I najvažnije, kako večito vladati, kao u svakoj pravoj istočnjačkoj despotiji.

Dosta toga su ovde već savladali, ali 1. treba još da se razradi, a 5. da se implementira.

Zoran

pre 13 godina

Ma jeste, Rusi nas mnogo vole, zbog toga, valjda pruzaju utociste Milosevicevim ljudima i familiji. S druge strane, kroz istoriju, uvek su nas prodali za male pare kada je njihov interes bio u pitanju. Zbog svega toga bas me raduje sto Putin dolazi u Srbiju.

Ivan Grozni

pre 13 godina

Dobro došli gospodine Predsedniče! Ovo je jedinstvena prilika da dočekamo velikog državnika, izađimo na ulice Beograda i pokažimo da nas mnogo je više od onih koji bi sa američkim zastavama u razorenom Beogradu dočekivali okupacione NATO trupe.

Komesar

pre 13 godina

Putin je ucinio mnogo za Rusiju. Ne znam da li moze ista uciniti za Srbiju. Ali, za ove Rusofile jedno podsecanje: Sve sto je ova zemlja i ovaj nesrecni narod postigao u periodu posle 2. svetskog rata, a cime se dicimo i cime smo bili ispred svojih suseda "iza gvozdene zavese", je postigao parama "zapadnog neprijatelja" i tako sto se drzao po strani od "majcice" Rusije.

Rodoljub

pre 13 godina

odgovor na pitanje postavljeno malopre.
da Harli je dobar motor
još ako je ova verzija /trike/ sa tri točka em dobar em stabilan.
Btw a doputovaće avionom koji Rusi prave
usput jedan od dvojaca Harlej i davidson, nesećam se koji je RUSKI EMIGRANT U MILVOKI
VLADIMIRE VLADIMIROVIČU DOBRO NAM DOŠAO
pokaži da ti je stalo do nas Srba Slavjanima

BRATISLAV JUGOVIC

pre 13 godina

U ime Drustva srpsko-kubanskog prijateljstva iz Cacka, srdacan pozdrav Rusiji i najvecem lideru na svetu gospodinu Putinu!
Docekacemo Vas rasirenih ruku!!!

nikad rus

pre 13 godina

Dolazi da se izvini sto placamo najskuplji benzin i gas.
Inace ovih dana je na nekom sajtu, koji se zove Ruski Wikileaks osvanula vest, da je otkrivena Putinova palata na obali Crnog Mora, od milijardu dolara. To je u nasim medijima proslo totalno nezapazeno. Al zato cemo na drzavnoj televiziji svako vece gledati reportaze kako je Putin nekakvo mitsko bice koje jase konja, vozi avion, vozi motor, trenira dzudo i slicne gluposti.
Sve mi se cini da u Srbiji ne idu stvari onako kako su Rusi zamislili pa da vidi o cemu li se tu radi.
Evo link:
http://ruleaks.net/

Moravac

pre 13 godina

Budimo dobri domacini i docekajmo ga kao svakog dobronamernog gosta. Budimo fer prema ruskom narodu. Nisu nas bombardovali i na njihovim rukama nema srpske krvi.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Putin u Beogradu sredinom marta

"Srbija" tj. Tadiceva Vlast po ko zna koji put samo "plasi Mecku resetom" !
Poseta Putina Srbiji pred ocekivan pocetak razgovora sa Kosovom ima samo jedan cilj, da malo "zaplasi" drugu stranu i Srbiju predstavi kao "vazan faktor" u Svetu ?
Gde si tu si "RUS SI" !

Pobesneli max

pre 13 godina

Dobro dosao je premijer Rusije, Vladimir Putin. I dalje, neformalno, prvi covek svetske sile sa kojom nam je neophodno jos visae produbiti odnose, najvise ekonomske.
Samo, preklinjem vas, nemojte se blamirati, i sebe i nas, sa ulizickim, pateticnim, ponizavajucim i svakim drugim gestom kojim biste i samog Putina naterali da vas posmatra kao gnjide. Budimo dostojanstveni domacini za visokog gosta. Ono sa Medvedovim je bilo smesno i njemu samom, mislim da nam to ne treba sa Putinom.

Mikić

pre 13 godina

Dolazi da pomogne stvaranje rusofilske vlade, ali istinske. Konačno. I treba. Možda će srbski narod ipak uspeti da ostvari svoje interese koje prošli put nismo uspeli zbog zapadnih neprijatelja.

Valjda

pre 13 godina

Valjda dolazi da vidi kako napreduje gradnja pruge Valjevo-Loznica od ruskog kredita? Milošević(pok.) je već bio postavio neke žel. stanice, a Puto će voz. Pruga, to ćemo kasnije.

Бојан, Нови Сад

pre 13 godina

Да му дамо власт на пар месеци да нам мало уреди друштво? Ја бих звао и његовог даљег претходника на функцији - Стаљина да мало примени своје методе јер су, чини ми се, једино решење за напу багру

sasa jokic

pre 13 godina

Samo si nam jos Ti falio! Kostunici ce trebati naocare za sunce, jer ce morati da izadje iz misije rupe, da ga pita; "Je li bre, sto me pustiste niz vodu, pa uradio sam sve sto ste trazili!".

Aleksandar

pre 13 godina

Ako se Putin uplasio da smo mnogo skrenuli na zapad vara se. Ovde je duh Ilije Cvorovica ziv i zdrav. Ne znam da li ima Staljinovih slika po podrumima ali mnogi mentalno nisu puno odmakli od tog vremana.

Srbija

pre 13 godina

Dolazi sredinom marta iznenada Kamarad Putin.
Sredinom Marta se navrsava punih 8 godina od atentata na naseg Srpskog Premijera Zorana Djindjica.
Jel nam to Kamarad i Rusi spremaju neko novo saopstenje kao kad je njihova KGB Televizija saopstila kako je pokojni Zoran Djindjic bio kriminalac koji je zasluzio metak?
A mozda Kamarad dolazi da spreci procesuiranje njegovih pulena ,Doktora pravnih nauka i bratije u procesu koji vodi Specijalni Sud po optuznici koju su podnele majka i sestra ubijenog Zorana Djindjica?
Puno se njegov iznenadni termin dolaska poklapa sa mnogim stvarima u Srbiji koje su u toku, i sve sa Telekom-om koji je kao slag na tortu.
Gradjani Srbije sve ovo prate , oci su otvorene sirom , Nema vise naivnih u Srbiji.
Srbija ce dobiti svoju istinu , i novo moderno Gradjansko Drustvo.
Budite svi sigurni u to.

Dobrodosao

pre 13 godina

Ljudi, moze nama zapad da bude drazi i vise da nam se svidja ali okreni, obrni samo su Rusi koliko toliko bili uz nas. I nije tacno da su nas uvek izradili, to pricaju demagozi, oni koji su se bavili istorijom znaju da su nas prilicno dosta puta spasli iz velikih problema, i sad su uz nas po pitanju Kosova, kakav god nas odnos bio prema Kosovu oni su uz nas. A da ne pricam o ogromnom izvozu voca u Rusiju, bez kog ko zna sta bi bilo sa seljacima, pa ovaj gasovod preko skoro cele srbije. To mnogo znaci i uopste nije zanemarljivo. Prema tome mislim da treba da budemo bar fer prema rusima.

Rozenkrojcer

pre 13 godina

Jessss!!! Ako bi moglo, bilo bi super da održi brzi seminar Cvetku&comp. na temu "dobrih" odnosa sa tajkunima uz obaveznu upotrebu penkala...
P.S. Fotka na Harliju je prva liga! Očekujem da Marko Somborac reaguje dobrim stripićem :)

Д. Карповић

pre 13 godina

Запад нас је стално давио јер су само сумњали да смо ми мали Руси. Чим се Русија дигла у доба Путина почела је да нас штити, а ми нажалост сулудо срљамо у непријатеску ступицу западнога лицемерја. Добродошао нам Путин, а добро ће нам доћи и српски Путин, ако имамо уопште таквога. Руси су једини, који нас истински воле, а Запад је досад показао колико нас мрзи.

valjosha

pre 13 godina

komentarisao bih fotografiju koja je cista montaza i pitao bih vas kako ne nadjete slicne fotografije europejskih ili americkih politicara

Waistiny

pre 13 godina

Nemojte ljudi k'o boga vas molim... Pa doci ce do orgazmatronskog potresa kod sirokih narodnih masa, sirokog osmeha bez smetnji u vidu zuba...

Д. Карповић

pre 13 godina

Запад нас је стално давио јер су само сумњали да смо ми мали Руси. Чим се Русија дигла у доба Путина почела је да нас штити, а ми нажалост сулудо срљамо у непријатеску ступицу западнога лицемерја. Добродошао нам Путин, а добро ће нам доћи и српски Путин, ако имамо уопште таквога. Руси су једини, који нас истински воле, а Запад је досад показао колико нас мрзи.

Rozenkrojcer

pre 13 godina

Jessss!!! Ako bi moglo, bilo bi super da održi brzi seminar Cvetku&comp. na temu "dobrih" odnosa sa tajkunima uz obaveznu upotrebu penkala...
P.S. Fotka na Harliju je prva liga! Očekujem da Marko Somborac reaguje dobrim stripićem :)

Dobrodosao

pre 13 godina

Ljudi, moze nama zapad da bude drazi i vise da nam se svidja ali okreni, obrni samo su Rusi koliko toliko bili uz nas. I nije tacno da su nas uvek izradili, to pricaju demagozi, oni koji su se bavili istorijom znaju da su nas prilicno dosta puta spasli iz velikih problema, i sad su uz nas po pitanju Kosova, kakav god nas odnos bio prema Kosovu oni su uz nas. A da ne pricam o ogromnom izvozu voca u Rusiju, bez kog ko zna sta bi bilo sa seljacima, pa ovaj gasovod preko skoro cele srbije. To mnogo znaci i uopste nije zanemarljivo. Prema tome mislim da treba da budemo bar fer prema rusima.

Moravac

pre 13 godina

Budimo dobri domacini i docekajmo ga kao svakog dobronamernog gosta. Budimo fer prema ruskom narodu. Nisu nas bombardovali i na njihovim rukama nema srpske krvi.

Srbija

pre 13 godina

Dolazi sredinom marta iznenada Kamarad Putin.
Sredinom Marta se navrsava punih 8 godina od atentata na naseg Srpskog Premijera Zorana Djindjica.
Jel nam to Kamarad i Rusi spremaju neko novo saopstenje kao kad je njihova KGB Televizija saopstila kako je pokojni Zoran Djindjic bio kriminalac koji je zasluzio metak?
A mozda Kamarad dolazi da spreci procesuiranje njegovih pulena ,Doktora pravnih nauka i bratije u procesu koji vodi Specijalni Sud po optuznici koju su podnele majka i sestra ubijenog Zorana Djindjica?
Puno se njegov iznenadni termin dolaska poklapa sa mnogim stvarima u Srbiji koje su u toku, i sve sa Telekom-om koji je kao slag na tortu.
Gradjani Srbije sve ovo prate , oci su otvorene sirom , Nema vise naivnih u Srbiji.
Srbija ce dobiti svoju istinu , i novo moderno Gradjansko Drustvo.
Budite svi sigurni u to.

Aleksandar

pre 13 godina

Ako se Putin uplasio da smo mnogo skrenuli na zapad vara se. Ovde je duh Ilije Cvorovica ziv i zdrav. Ne znam da li ima Staljinovih slika po podrumima ali mnogi mentalno nisu puno odmakli od tog vremana.

Waistiny

pre 13 godina

Nemojte ljudi k'o boga vas molim... Pa doci ce do orgazmatronskog potresa kod sirokih narodnih masa, sirokog osmeha bez smetnji u vidu zuba...

sasa jokic

pre 13 godina

Samo si nam jos Ti falio! Kostunici ce trebati naocare za sunce, jer ce morati da izadje iz misije rupe, da ga pita; "Je li bre, sto me pustiste niz vodu, pa uradio sam sve sto ste trazili!".

valjosha

pre 13 godina

komentarisao bih fotografiju koja je cista montaza i pitao bih vas kako ne nadjete slicne fotografije europejskih ili americkih politicara

Бојан, Нови Сад

pre 13 godina

Да му дамо власт на пар месеци да нам мало уреди друштво? Ја бих звао и његовог даљег претходника на функцији - Стаљина да мало примени своје методе јер су, чини ми се, једино решење за напу багру

Mikić

pre 13 godina

Dolazi da pomogne stvaranje rusofilske vlade, ali istinske. Konačno. I treba. Možda će srbski narod ipak uspeti da ostvari svoje interese koje prošli put nismo uspeli zbog zapadnih neprijatelja.

Pobesneli max

pre 13 godina

Dobro dosao je premijer Rusije, Vladimir Putin. I dalje, neformalno, prvi covek svetske sile sa kojom nam je neophodno jos visae produbiti odnose, najvise ekonomske.
Samo, preklinjem vas, nemojte se blamirati, i sebe i nas, sa ulizickim, pateticnim, ponizavajucim i svakim drugim gestom kojim biste i samog Putina naterali da vas posmatra kao gnjide. Budimo dostojanstveni domacini za visokog gosta. Ono sa Medvedovim je bilo smesno i njemu samom, mislim da nam to ne treba sa Putinom.

BRATISLAV JUGOVIC

pre 13 godina

U ime Drustva srpsko-kubanskog prijateljstva iz Cacka, srdacan pozdrav Rusiji i najvecem lideru na svetu gospodinu Putinu!
Docekacemo Vas rasirenih ruku!!!

nikad rus

pre 13 godina

Dolazi da se izvini sto placamo najskuplji benzin i gas.
Inace ovih dana je na nekom sajtu, koji se zove Ruski Wikileaks osvanula vest, da je otkrivena Putinova palata na obali Crnog Mora, od milijardu dolara. To je u nasim medijima proslo totalno nezapazeno. Al zato cemo na drzavnoj televiziji svako vece gledati reportaze kako je Putin nekakvo mitsko bice koje jase konja, vozi avion, vozi motor, trenira dzudo i slicne gluposti.
Sve mi se cini da u Srbiji ne idu stvari onako kako su Rusi zamislili pa da vidi o cemu li se tu radi.
Evo link:
http://ruleaks.net/

Rodoljub

pre 13 godina

odgovor na pitanje postavljeno malopre.
da Harli je dobar motor
još ako je ova verzija /trike/ sa tri točka em dobar em stabilan.
Btw a doputovaće avionom koji Rusi prave
usput jedan od dvojaca Harlej i davidson, nesećam se koji je RUSKI EMIGRANT U MILVOKI
VLADIMIRE VLADIMIROVIČU DOBRO NAM DOŠAO
pokaži da ti je stalo do nas Srba Slavjanima

Komesar

pre 13 godina

Putin je ucinio mnogo za Rusiju. Ne znam da li moze ista uciniti za Srbiju. Ali, za ove Rusofile jedno podsecanje: Sve sto je ova zemlja i ovaj nesrecni narod postigao u periodu posle 2. svetskog rata, a cime se dicimo i cime smo bili ispred svojih suseda "iza gvozdene zavese", je postigao parama "zapadnog neprijatelja" i tako sto se drzao po strani od "majcice" Rusije.

Ivan Grozni

pre 13 godina

Dobro došli gospodine Predsedniče! Ovo je jedinstvena prilika da dočekamo velikog državnika, izađimo na ulice Beograda i pokažimo da nas mnogo je više od onih koji bi sa američkim zastavama u razorenom Beogradu dočekivali okupacione NATO trupe.

Valjda

pre 13 godina

Valjda dolazi da vidi kako napreduje gradnja pruge Valjevo-Loznica od ruskog kredita? Milošević(pok.) je već bio postavio neke žel. stanice, a Puto će voz. Pruga, to ćemo kasnije.

vaistinu

pre 13 godina

Dolazi da nam pokaže sledeće:

1. Kako napraviti nove tajkune-saradnike, a ne samo "gajiti" nasleđene.
2. Kako nezadovoljstvo mladih kanalisati kroz desničarske organizacije.
3. Kako povećati uticaj tajnih službi na sudstvo i policiju.
4. Kako se obračunati sa nepoželjnim novinarima.
5. I najvažnije, kako večito vladati, kao u svakoj pravoj istočnjačkoj despotiji.

Dosta toga su ovde već savladali, ali 1. treba još da se razradi, a 5. da se implementira.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Putin u Beogradu sredinom marta

"Srbija" tj. Tadiceva Vlast po ko zna koji put samo "plasi Mecku resetom" !
Poseta Putina Srbiji pred ocekivan pocetak razgovora sa Kosovom ima samo jedan cilj, da malo "zaplasi" drugu stranu i Srbiju predstavi kao "vazan faktor" u Svetu ?
Gde si tu si "RUS SI" !

Zoran

pre 13 godina

Ma jeste, Rusi nas mnogo vole, zbog toga, valjda pruzaju utociste Milosevicevim ljudima i familiji. S druge strane, kroz istoriju, uvek su nas prodali za male pare kada je njihov interes bio u pitanju. Zbog svega toga bas me raduje sto Putin dolazi u Srbiju.

Beogradjanin

pre 13 godina

Ljudi,
Niko nema nista protiv Rusa, evo i ja ih volim, ali nasa buducnost je u EU.
Sto moj deda rece:
Bog je visoko a Rusija daleko.

Sančo Pansa

pre 13 godina

Najdraža vijest koju sam mogao čuti...g-din Putin nam dolazi u posjetu! Dobro nam došao! Sada možemo biti sigurni da će naša situacija veoma brzo početi da se popravlja. Naravno, biće potrebno 4-5 godina temeljnog rada i discipline, ali posle teškoća kroz koje smo prošli a sada uz njihovu svesrdnu i svakojaku pomoć i podršku, sve će nam biti pjesma. Nikada nijesam sumnjao da su Rusi naši najveći prijatelji na svijetu! Uvijek su nas pomagali na razne načine, koliko su okolnosti i mogućnosti to dozvoljavale, a često i na svoju štetu i negodovanje ogromnog broja moćnih državnika. Međutim, zasigurno znamo da su nam, pored što su radili, beskonačno puno željeli dobro i solidarisali se u svakoj situaciji sa nama! Na našima je da udahnu duboko i kocentrišu se na pretstojeći susret i razgovore. Obavezno, za pauze nakon iscrpnih razgovora pripremiti neku anegdotu i vic, po mogućnosti na račun UK, isti se neće ljutiti a kapiraju dobro humor.. Ukoliko ponestane inspiracije pustite mu snimak "govora" g-din Zukorlića, tu nebrinite, nećete faliti:))

Mare

pre 13 godina

Stvarno me nerviraju neki moji sugradjani kad procitam njihova lupetanja kako su Rusi krivi za nase tajkune kako oni rade ovo, ono, kako nam unistavaju NIS.

Dobro bre pa šta sa tim? Sad su eto sva preduzeca u Srbiji privatizovali Rusi i za sve su vam oni krivi, eto cim Rusi propadnu vama će biti bolje. O tome se radi? Zna li iko od vas pametnih sta je to geopolitika jedne zemlje? Ja vam sigurno necu reci naucite sami, reci cu samo ovo mi smo za ruske geopoliticke interese medju poslednjim mestima u ovom trenutku, takoreci samo smo eto posledica nekog usputnog posla (juzni tok) i sad oni i toliko uloze u nas i vama to smeta, vama oni prave neki veliki problem? A hocete investicije, hocete ulaganja i ne bunite se kad su Americka to vam nije problem, posledice tih vasih zelja su vidljive na svakom koraku prosto pucamo od posla od kad kod nas ulazu ameri. Da li vi ljudi shvatate da sve velike sile igraju prljavo i Rusi i Ameri. Ameri nam pomazu vec deceniju i vidite gde smo, rusi uskoce tu i tamo i vama oni smetaju, da njie tuzno bilo bi smesno.
Mislite da bi nam bilo bolje u zivotu da eto sad rusi ne stite vise nase tajkune?, da bi nam od povratka NIS-a bilo bolje? Samo isporuce Miru i Marka i mi smo zemlja nova Svajcarska? I sad vama zbog toga smeta sto oni ulazu. Dobro Ameri ne cuvaju nase tajkune, ameri ne drze Miru i Marka, Ameri nas nisu ******* za NIS, nista oni nisu uradili. Zbog njih smo samo sedeli u podrumima i uzivali dok su nam rusili mostove, gradove, fabrike, bolnice. Eto samo su to radili i nista vise. Koliko razumem neke od vas ovo sto su uradili Ameri treba i Rusi da urade da bi vi prihvatili njihova ulaganja, zar ne?

Д. Карповић

pre 13 godina

Запад нас је стално давио јер су само сумњали да смо ми мали Руси. Чим се Русија дигла у доба Путина почела је да нас штити, а ми нажалост сулудо срљамо у непријатеску ступицу западнога лицемерја. Добродошао нам Путин, а добро ће нам доћи и српски Путин, ако имамо уопште таквога. Руси су једини, који нас истински воле, а Запад је досад показао колико нас мрзи.

Srbija

pre 13 godina

Dolazi sredinom marta iznenada Kamarad Putin.
Sredinom Marta se navrsava punih 8 godina od atentata na naseg Srpskog Premijera Zorana Djindjica.
Jel nam to Kamarad i Rusi spremaju neko novo saopstenje kao kad je njihova KGB Televizija saopstila kako je pokojni Zoran Djindjic bio kriminalac koji je zasluzio metak?
A mozda Kamarad dolazi da spreci procesuiranje njegovih pulena ,Doktora pravnih nauka i bratije u procesu koji vodi Specijalni Sud po optuznici koju su podnele majka i sestra ubijenog Zorana Djindjica?
Puno se njegov iznenadni termin dolaska poklapa sa mnogim stvarima u Srbiji koje su u toku, i sve sa Telekom-om koji je kao slag na tortu.
Gradjani Srbije sve ovo prate , oci su otvorene sirom , Nema vise naivnih u Srbiji.
Srbija ce dobiti svoju istinu , i novo moderno Gradjansko Drustvo.
Budite svi sigurni u to.

valjosha

pre 13 godina

komentarisao bih fotografiju koja je cista montaza i pitao bih vas kako ne nadjete slicne fotografije europejskih ili americkih politicara

Waistiny

pre 13 godina

Nemojte ljudi k'o boga vas molim... Pa doci ce do orgazmatronskog potresa kod sirokih narodnih masa, sirokog osmeha bez smetnji u vidu zuba...

Dobrodosao

pre 13 godina

Ljudi, moze nama zapad da bude drazi i vise da nam se svidja ali okreni, obrni samo su Rusi koliko toliko bili uz nas. I nije tacno da su nas uvek izradili, to pricaju demagozi, oni koji su se bavili istorijom znaju da su nas prilicno dosta puta spasli iz velikih problema, i sad su uz nas po pitanju Kosova, kakav god nas odnos bio prema Kosovu oni su uz nas. A da ne pricam o ogromnom izvozu voca u Rusiju, bez kog ko zna sta bi bilo sa seljacima, pa ovaj gasovod preko skoro cele srbije. To mnogo znaci i uopste nije zanemarljivo. Prema tome mislim da treba da budemo bar fer prema rusima.

Mikić

pre 13 godina

Dolazi da pomogne stvaranje rusofilske vlade, ali istinske. Konačno. I treba. Možda će srbski narod ipak uspeti da ostvari svoje interese koje prošli put nismo uspeli zbog zapadnih neprijatelja.

nikad rus

pre 13 godina

Dolazi da se izvini sto placamo najskuplji benzin i gas.
Inace ovih dana je na nekom sajtu, koji se zove Ruski Wikileaks osvanula vest, da je otkrivena Putinova palata na obali Crnog Mora, od milijardu dolara. To je u nasim medijima proslo totalno nezapazeno. Al zato cemo na drzavnoj televiziji svako vece gledati reportaze kako je Putin nekakvo mitsko bice koje jase konja, vozi avion, vozi motor, trenira dzudo i slicne gluposti.
Sve mi se cini da u Srbiji ne idu stvari onako kako su Rusi zamislili pa da vidi o cemu li se tu radi.
Evo link:
http://ruleaks.net/

sasa jokic

pre 13 godina

Samo si nam jos Ti falio! Kostunici ce trebati naocare za sunce, jer ce morati da izadje iz misije rupe, da ga pita; "Je li bre, sto me pustiste niz vodu, pa uradio sam sve sto ste trazili!".

BRATISLAV JUGOVIC

pre 13 godina

U ime Drustva srpsko-kubanskog prijateljstva iz Cacka, srdacan pozdrav Rusiji i najvecem lideru na svetu gospodinu Putinu!
Docekacemo Vas rasirenih ruku!!!

Moravac

pre 13 godina

Budimo dobri domacini i docekajmo ga kao svakog dobronamernog gosta. Budimo fer prema ruskom narodu. Nisu nas bombardovali i na njihovim rukama nema srpske krvi.

Rozenkrojcer

pre 13 godina

Jessss!!! Ako bi moglo, bilo bi super da održi brzi seminar Cvetku&comp. na temu "dobrih" odnosa sa tajkunima uz obaveznu upotrebu penkala...
P.S. Fotka na Harliju je prva liga! Očekujem da Marko Somborac reaguje dobrim stripićem :)

Ivan Grozni

pre 13 godina

Dobro došli gospodine Predsedniče! Ovo je jedinstvena prilika da dočekamo velikog državnika, izađimo na ulice Beograda i pokažimo da nas mnogo je više od onih koji bi sa američkim zastavama u razorenom Beogradu dočekivali okupacione NATO trupe.

Aleksandar

pre 13 godina

Ako se Putin uplasio da smo mnogo skrenuli na zapad vara se. Ovde je duh Ilije Cvorovica ziv i zdrav. Ne znam da li ima Staljinovih slika po podrumima ali mnogi mentalno nisu puno odmakli od tog vremana.

Rodoljub

pre 13 godina

odgovor na pitanje postavljeno malopre.
da Harli je dobar motor
još ako je ova verzija /trike/ sa tri točka em dobar em stabilan.
Btw a doputovaće avionom koji Rusi prave
usput jedan od dvojaca Harlej i davidson, nesećam se koji je RUSKI EMIGRANT U MILVOKI
VLADIMIRE VLADIMIROVIČU DOBRO NAM DOŠAO
pokaži da ti je stalo do nas Srba Slavjanima

Бојан, Нови Сад

pre 13 godina

Да му дамо власт на пар месеци да нам мало уреди друштво? Ја бих звао и његовог даљег претходника на функцији - Стаљина да мало примени своје методе јер су, чини ми се, једино решење за напу багру

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Putin u Beogradu sredinom marta

"Srbija" tj. Tadiceva Vlast po ko zna koji put samo "plasi Mecku resetom" !
Poseta Putina Srbiji pred ocekivan pocetak razgovora sa Kosovom ima samo jedan cilj, da malo "zaplasi" drugu stranu i Srbiju predstavi kao "vazan faktor" u Svetu ?
Gde si tu si "RUS SI" !

vaistinu

pre 13 godina

Dolazi da nam pokaže sledeće:

1. Kako napraviti nove tajkune-saradnike, a ne samo "gajiti" nasleđene.
2. Kako nezadovoljstvo mladih kanalisati kroz desničarske organizacije.
3. Kako povećati uticaj tajnih službi na sudstvo i policiju.
4. Kako se obračunati sa nepoželjnim novinarima.
5. I najvažnije, kako večito vladati, kao u svakoj pravoj istočnjačkoj despotiji.

Dosta toga su ovde već savladali, ali 1. treba još da se razradi, a 5. da se implementira.

Pobesneli max

pre 13 godina

Dobro dosao je premijer Rusije, Vladimir Putin. I dalje, neformalno, prvi covek svetske sile sa kojom nam je neophodno jos visae produbiti odnose, najvise ekonomske.
Samo, preklinjem vas, nemojte se blamirati, i sebe i nas, sa ulizickim, pateticnim, ponizavajucim i svakim drugim gestom kojim biste i samog Putina naterali da vas posmatra kao gnjide. Budimo dostojanstveni domacini za visokog gosta. Ono sa Medvedovim je bilo smesno i njemu samom, mislim da nam to ne treba sa Putinom.

Sančo Pansa

pre 13 godina

Najdraža vijest koju sam mogao čuti...g-din Putin nam dolazi u posjetu! Dobro nam došao! Sada možemo biti sigurni da će naša situacija veoma brzo početi da se popravlja. Naravno, biće potrebno 4-5 godina temeljnog rada i discipline, ali posle teškoća kroz koje smo prošli a sada uz njihovu svesrdnu i svakojaku pomoć i podršku, sve će nam biti pjesma. Nikada nijesam sumnjao da su Rusi naši najveći prijatelji na svijetu! Uvijek su nas pomagali na razne načine, koliko su okolnosti i mogućnosti to dozvoljavale, a često i na svoju štetu i negodovanje ogromnog broja moćnih državnika. Međutim, zasigurno znamo da su nam, pored što su radili, beskonačno puno željeli dobro i solidarisali se u svakoj situaciji sa nama! Na našima je da udahnu duboko i kocentrišu se na pretstojeći susret i razgovore. Obavezno, za pauze nakon iscrpnih razgovora pripremiti neku anegdotu i vic, po mogućnosti na račun UK, isti se neće ljutiti a kapiraju dobro humor.. Ukoliko ponestane inspiracije pustite mu snimak "govora" g-din Zukorlića, tu nebrinite, nećete faliti:))

Komesar

pre 13 godina

Putin je ucinio mnogo za Rusiju. Ne znam da li moze ista uciniti za Srbiju. Ali, za ove Rusofile jedno podsecanje: Sve sto je ova zemlja i ovaj nesrecni narod postigao u periodu posle 2. svetskog rata, a cime se dicimo i cime smo bili ispred svojih suseda "iza gvozdene zavese", je postigao parama "zapadnog neprijatelja" i tako sto se drzao po strani od "majcice" Rusije.

Zoran

pre 13 godina

Ma jeste, Rusi nas mnogo vole, zbog toga, valjda pruzaju utociste Milosevicevim ljudima i familiji. S druge strane, kroz istoriju, uvek su nas prodali za male pare kada je njihov interes bio u pitanju. Zbog svega toga bas me raduje sto Putin dolazi u Srbiju.

Valjda

pre 13 godina

Valjda dolazi da vidi kako napreduje gradnja pruge Valjevo-Loznica od ruskog kredita? Milošević(pok.) je već bio postavio neke žel. stanice, a Puto će voz. Pruga, to ćemo kasnije.

Beogradjanin

pre 13 godina

Ljudi,
Niko nema nista protiv Rusa, evo i ja ih volim, ali nasa buducnost je u EU.
Sto moj deda rece:
Bog je visoko a Rusija daleko.

Mare

pre 13 godina

Stvarno me nerviraju neki moji sugradjani kad procitam njihova lupetanja kako su Rusi krivi za nase tajkune kako oni rade ovo, ono, kako nam unistavaju NIS.

Dobro bre pa šta sa tim? Sad su eto sva preduzeca u Srbiji privatizovali Rusi i za sve su vam oni krivi, eto cim Rusi propadnu vama će biti bolje. O tome se radi? Zna li iko od vas pametnih sta je to geopolitika jedne zemlje? Ja vam sigurno necu reci naucite sami, reci cu samo ovo mi smo za ruske geopoliticke interese medju poslednjim mestima u ovom trenutku, takoreci samo smo eto posledica nekog usputnog posla (juzni tok) i sad oni i toliko uloze u nas i vama to smeta, vama oni prave neki veliki problem? A hocete investicije, hocete ulaganja i ne bunite se kad su Americka to vam nije problem, posledice tih vasih zelja su vidljive na svakom koraku prosto pucamo od posla od kad kod nas ulazu ameri. Da li vi ljudi shvatate da sve velike sile igraju prljavo i Rusi i Ameri. Ameri nam pomazu vec deceniju i vidite gde smo, rusi uskoce tu i tamo i vama oni smetaju, da njie tuzno bilo bi smesno.
Mislite da bi nam bilo bolje u zivotu da eto sad rusi ne stite vise nase tajkune?, da bi nam od povratka NIS-a bilo bolje? Samo isporuce Miru i Marka i mi smo zemlja nova Svajcarska? I sad vama zbog toga smeta sto oni ulazu. Dobro Ameri ne cuvaju nase tajkune, ameri ne drze Miru i Marka, Ameri nas nisu ******* za NIS, nista oni nisu uradili. Zbog njih smo samo sedeli u podrumima i uzivali dok su nam rusili mostove, gradove, fabrike, bolnice. Eto samo su to radili i nista vise. Koliko razumem neke od vas ovo sto su uradili Ameri treba i Rusi da urade da bi vi prihvatili njihova ulaganja, zar ne?