Ponedeljak, 14.02.2011.

20:31

Cvetković: Dinkić je radio loše

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je resor ministra ekonomije Mlađana Dinkića imao loše rezultate i da je zato <a href="http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&amp;mm=02&amp;dd=14&amp;nav_id=492777" class="text-link" target= "_blank">pokrenuo postupak za njegovu smenu</a>.

Izvor: Beta

Cvetkoviæ: Dinkiæ je radio loše IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Messy

pre 13 godina

Да је Динкић радио лоше, штавише катастрофално то сви знамо и осећамо на својој кожи, али оно што наш премијер избегава да каже је то да је читава његова Влада лоша и да трба да оде што пре. Не мора премијер да се брине о ауторитету Владе пошто она код грађана одавно нема никакав ауторитет и сви једва чекају да им виде леђа. Џаба вам је сада да покушавате да се оперете у ово мало преосталог времена на Власти, ви сте толико зла нанели овом народу да се не можете ни са чим оправдати. Можете покушавати колико хоћете, али народ је већ донео одлуку ви сте већ смењени само вас још нису обавестили.

ion

pre 13 godina

trebalo vam je deset godina da shvatite da je neko lose radio,sto ste onda isli u koaliciju sa njim,recicete losa procena,onda ne treba da se bavite politikom.

sada cete nastaviti i dalje ubedjivati narod kako cvetkovic nije lazni premijer,hvalicete sebe kako ste postigli odlicne rezultate,ponasate se kao najgore sekte na svetu.

Milan

pre 13 godina

***** G17(URS) je interesna grupa, oni nemaju nikakvu ideologiju niti imaju osecaj odgovornosti za buducnost ove zemlje. Nesto slicno JUL-u devedesetih. G17(URS) je JUL 21. veka.

Ben Akiba

pre 13 godina

Svi vi radite izuzetno lose. Za tu platu koju primate ucinak vam je los, kao i rezultati generalno. Hocemo promene, izbori sto pre, necemo vise prepucavanja izmedju koalicije u vlasti!

Zoran-Nemac

pre 13 godina

"Neka visi Pedro"!
Sada je Dinkic za sve kriv,jel?
A gde ste bili vi ostali,posebno ti Nazovi premijeru
Sto sad kao lesinar i ti,ali i Djilas?
Gde ste bili,do samo pre 2(DVA) dana?

poverljivo

pre 13 godina

Pa, moram da priznam da me je jaaaaako obradovala Dinkiceva smena, ali i ovi iz vlade sada pokusavaju da sve probleme pripisu doticnom. Ni to nije fer... No, sto se tice samog Dinkica, za njega sam siguran da je vezan za mafiju i to iz prostog razloga sto se bavim jednim poslom (vezanim za finansije) i za cije zakone je Dinkic uvek bio odgovoran. U tim finanskijskim zakonima uvek je postojala jedna rupa, vezana za PDV, koji su oni koji su znali kako to i mogli da iskoriste! Licno sam g-dina Dinkica u nekoliko navrata pitao zasto se jednostavno ne donese zakon kojim bi se ta "rupa" za pranje novca zatvorila, na sta mi on nikada nije odgovorio. Sta treba da pomislim? Mogao je taj zakon da stavi na sto, te da ga izglasaju za dva dana, ali zbog nekog jednostavno nije zeleo. Uvek sam se nadao da ce ga smeniti, ali, opet, na njegovo mesto ce doci neki "poslusni decko", te se ja ne brinem za nase tajkune. Nista nam ne vrede ni izbori ni bilo kakvo kukanje, gotovi smo. Tajkuni nam stoje iza cele zemlje i nijedan pojedinac niti politicka partija ne moze da se njima suprotstavi. Iako sam uvek bio optimista, sada vise ne vidim nikakvo svetlo na kraju tunela, smenili oni Dinkica ili ne :-( Da Dinkic od tih tajkuna nije napravio ovakve "monstrume" koji prosto "zderu" Srbiju, jos bi mozda i mogli nekako da se iscupamo, ali ovako... tesko!

Branko

pre 13 godina

Dinkić je radio loše za ovaj napaćeni narod ali kada je radio za svoj džep neverujem da je bio loš. Naravno i ti Cvetkoviću nisi mnogo bolji i bilo bi lepo da napišeš memoare i objasniš svoju ulogu u privatizaciji IPM "ZMAJ" Zemun ili da zamoliš Brankicu u Insajderu da to uradi umesto tebe. Samo da napomenem Da je Brankica u jednoj emisiji Insajdera dvrdila da je jedan od kupaca IPM "ZMAJ" Darko Šarić

piroman

pre 13 godina

A da mi sledeci put ne zurimo sa paljenjem skupstine ... Mislim, da sacekamo da se gospoda udobno smesti u fotelje, i pozicija i opozicija ...

Dusan Silni

pre 13 godina

Nije samo Dinkić problem,problem ste svi vi od vašeg šefa žutaća pa redm.
Svima vama bukagije na noge pa u samice dok traju istražni postupci.
Gospodine nemože tako,za štete nanete u milijardama evra nemože se odgovarati smenjivanjem,u bajbukanu svi id...i jedni,u bajbukanu da sunca ne ugledate do kraja života,sram vas bilo,đu...ta srbijanska zar mislite da nas i dalje zamajavate i ponižavate našu inteligenciju,neće moći,neće budite ubeđeni.Stiglo je vreme polaganja računa ovom ojađenom i unakaženom narodu,stiglo je!

Goran 1

pre 13 godina

Nije samo Dinkic problem,cela Vlada je katastrofa,pocev od predsednika Vlade koji je veci spavac od samog Kostunice !
Ja bih pitao zasto nije smenio Dulica koji daje 550.000 e za bilborde ili 25 000 evra za sajt ili sto ''gradi''soc.stanove sa cenom m2 od 1350 e,obaska sto je taj Dulic i nestrucan za posao koji bi kao trebalo da radi !?
Ma,najvise bih voleo da za dugi niz godina odete u opoziciju ali da bogami neki od vas i odgovoraju, ili da bar objasne poreklo svoje imovine !

lalalalalala

pre 13 godina

Ma,sve je ovo samo predizborna kampanja! Ocigledno je da niko od ljudi koji su na vlasti ne radi nista drugo nego trpa sebi novac u dzepove,a narod radi po 16 sati dnevno kod privatnika za minimalac, i nema za osnovne namirnice! BRUKA I SRAMOTA! Nikad nije bilo gore vreme za zivot,a mi treba da stvaramo porodice! BOJKOT IZBORA! NIKO NE TREBA DA GLASA! Mozda tada shvate sta rade ovoj drzavi, i da narod nije tu da bi radio za njih, nego su ONI (SVI koliko ih ima)tu zbog naroda,koji za njih glasa. E pa,sad niko ne treba da glasa ni za koga!

sone

pre 13 godina

A sta bi trebao da kazes za ministra Dragina koji je unistio Srpsko selo.Seti se samo afere sa mlekom.Kolika je bila cena psenice a kolika cena brasna.O unistenom stocnom fondu izlisno je i pisati.I jos mnogo stvari.Mada mozda jos nisi ni obavesten. Kostunica u odnosu na tebe izgleda kao Brzi Gonzales.

Dragan

pre 13 godina

Jel iko zaista veruje da je Cvetkovic "zatrazio i licno smenio" bilo koga, pa i svog vozaca, a daleko bilo Dinkica??? Smesno ljudi, smesno..

nela

pre 13 godina

NIS ste poklonili Rusima a sada hoćete i Telekom. Dinkić se suprotstavljao vama za NIS a sada se izvukao iz DS-ove prevare za Telekom. Od Đilasa očekujemo nova radna mesta i plate veće od 300 eura kako je obećao .

đorđe

pre 13 godina

...jedan po jedan,samo najlakše je podneti ostavku gde je revizija njegovog rada pa da se vidi da li je čovek ispravan, ako nije treba da odgovara,a ne samo ja odoh...

Saša

pre 13 godina

Čitajući komentare na B92, jasno mi je da većina nas odavno zna da Dinkić loše (za nas) radi svoj posao.

"Zadivljen" sam činjenicom da je to konačno uvideo i premijer.
Malo me hvata jeza od pomisli još koliko decenija će mu trebati da uvidi da i ostali, uključujući njega, jaaaaaaaaakoooooooooo loše (za nas) rade svoj posao. Dakle, oni sami otići neće.

Zlatan

pre 13 godina

Zamajavaju narod, a u međuvremenu poskupeo hleb! Izmerite koliko grama ima hleb sava. Videćete da iako se prodaje kao 500 dobije se 100 grama manje. Jeste da je cena vekne ista ali je faktički hleb poskupeo za 25%

kalimero9

pre 13 godina

A sta je sa ostalim ministrima, koji su jo si ranije trebali da budu "okaceni" na stub srama, kao sto je npr. veciti ministar Slobodan Milosavljevic, pa sta je sa gospodinom "pre roka" Mrkonjicem...itd, itd. Moglo bi se tu pronaci vecina ministara. Ili je ovo samo "dokaz" gradjanima, da je Vlada, u prikrivanju svojih slabosti povodom neostvarivanja davno postavljenih obecanja, spremna i odlucna da smeni cak i ministra i to jos u predizbornoj godini. SMESNI STE.

Kaca

pre 13 godina

Otisao jedan davo ostalo ih je jos. Zbilja narod je blesav ako misli da ce se ista promeniti u narednom periodu posle 'odlaska' doticnog: plate se nece povecati da bi mogli da platimo i polovinu od poreza koje nam beskrupulozno namecu, nece doneti nova radna mesta,nece biti pravde za sve pocinjene zlocine.

Cim se Dinkic predao bez borbe tu meni nesto smrdi.U

jaroslav

pre 13 godina

Pa što ste smenili Dinkića kad je počeo da vređa premijera? Što ga niste smenili kad je tako dugo radio loše? Pa vi ga ne bi ni smenili da nije počeo da vređa premijera. Što ste ga upošte smenili?

Maka

pre 13 godina

Cvetkovicu je potrebna kao nova energija...ne,nego hoce da smeni nekoga ko zna istinu o njima...mogao bi pre on,usporeni covek sa jos nekima da sidje sa vlasti

baba Djona

pre 13 godina

Kakve mi vlade sve imamo od 90-te, dobro da smo zivi i poneko normalan da je. Mozda novi mandatar bude neki vladika koji inace ima svoju privatnu firmu sa bagerima i mocnim fondom luksuznih automobila.
Sve sam jad i cemer, ja kao nezaposlen mogu samo da placem..

CheGe

pre 13 godina

Hvala bogu da vi radite kako treba! Sad sam totalno miran, mozda i prekinem da uzimam bensedin.

Vi stvarno niste normali, svi u kompletu!

*Rade*

pre 13 godina

Tek ću sada da glasam za Dinkića iako sam član DS-a, Ujedinjeni regioni Srbije su naš spas i oslobodiće nas uticaja Tadića, Cvrtkovića, Veljovića, Vukotića, Bajatović, Mićunovića. Oslobodiće ans komande iz Beograda,, iz "krauga dvojke" Za one koji neznaju šta znači krug dvojke: to je najstroži centar Beograda gde stanuju u otetim stanovima komunistički ostaci Đenerala i "junačina" drugog svetskog rata. Samo napred Dinkiću,

Dule

pre 13 godina

Pa ovo je neverovatno. Tek kada ih je prozvao da ne rade dobro, da vlada nema rezultate, autoritet, ..., tek onda su se setili i Tadic, i Cvetkovic, i Kurta, i Murta, da Dinkic nema rezultate, da mnogo trosi para iz budzeta, da su gledali, proveravali, ..., i da je sve sto oni kazu istina, i samo istina.
I sada mi trebamo, da kao i uvek, ostavimo mozak negde po strani, i progutamo ove price, kao curka kukuruz.
Nije nego. Sijo mi ga Djura. Pa da imaju imalo morala, kompletna vlada bi dala ostavku posle rezultata koje je postigla.
Ne treba nista vise, samo prica o Kolubari, "kofercetu, reformi pravosudja.
Gde ste bili i sta ste radili sinje kukavice?

Sexy Secca

pre 13 godina

Žurka je počela! Sad će afere! Iznošenje prljavog veša sa obe strane. Biće gledanije i od Farme i Dvora. (Jadan Mitrović, stigla mu konkurencija :))

djape

pre 13 godina

Kakva sramota?! Rece covek, u ovom slucaju premijer i ostade ziv. Zato sto je radio lose? Zahvaljujuci Dinkicu je DS sada na vlasti. Boris je predsednik samo zbog Dinkica i to je surova istina. Mnogo prljavih poslova je uradio za vas, a sada ste svi nevini. Cvetkovicu pogledaj se u ogledalo ako mozes. Pravi premijer je BOTA, a ti si marioneta. Lepo je Dinkic rekao, a mislim da je najvise uvredio Borisove tajkune, na celu sa Djilasom.

Veki

pre 13 godina

Jos se dobro secam kako je Dinkic hteo da prosledi NIS
Austriancima jer su ga bill potplatili.Gurao je tu pricu bezocno lazuci-
To je bio znak da covek toliko ne mari ni za sta osim za svoj licni interes.Od svih ministara to se njemu bas najvise vidi.

Branislava Savic

pre 13 godina

Narode..kad smo pistali pistaljkama protiv Milosevica izgleda da nismo bili dovoljno ubedljivi da lopovima uteramo strah...videli oni da tu ima sta i da se krade i koga da se laze!Ove lazove i lopove ako ne oteramo kako valja...doci ce nam drugi!Zato SVE POLITICARE na NARODNI SUD pre nego nam pobegnu kao Milosevici!Svi su lopovi i lazovi jadni moj narode!I oni koji vicu da ce nam promene dobro doci!Narode birajte vladu koja radi i pati sa narodoma ne ljude koji su premasili FARAONE!Dajte im mandat tri meseca za probni rad..i odgovornost dozivotnu pa cete videti kome je stalo do ove zemlje i njenih gradjana!Nedajte nikome od njih da bezi sa ukradenim parama..neka sve vrate sto su uzeli i neka svi idu u zatvor!Narode...stiropor i Nikolic je jos jedna prevara!Pre bilo kog glasanja prvo neka se narodu sve vrati i plati pa da sednemo kao ljudi na stolice a svi politicari na beton!Sta su uradili vrednom i odvajkada trpeljivom naraodu bez trunke srama!Zato ne pistaljke a ni stiropor nego prvo narodni sud po gradovima pa redom...imamo posla

ben

pre 13 godina

G17 ne prelazi cenzus na republickom nivou pa su zato pusteni niz vodu.Dinkic je davno morao da napusti sve funkcije u drzavi jer koncept po kojem radi i razmislja je prevazidjen.Ako je suditi po rezultatima kompletna ekipa zasluzuje da ode u zaborav.

sto mi bubnjeva

pre 13 godina

Što se mene tiče, ova pesma kaže sve (Beogradski sindikat - Govedina)
Snimljena 2006, nije izgubila na snazi...
http://www.youtube.com/watch?v=FYmTtIC161s
Ako je Dinkić najuren, al bih voleo da i ovim ostalima vidim leđa (i poziciji i opoziciji) isti glumci zadnjih 20es godina....

Milovan

pre 13 godina

A da nije cela ova frka iscenirana kako bi se skrenula pažnja sa korupcije, lopovluka i organizovanog kriminala, štrajkova, protesta, blokada, mitinga, siromaštva i narodnih kuhinja za koje se hvalite kako ih otvarate!?!, rasprodate, pokradene i uništene (poljo) privrede, svakodnevnih novih taxi i naknada koje nam uvodite i kradete ovaj narod! gori ste od turaka!!! pa ajde sad kao malo da pustimo ova natezanja i međusobna pljuvanja - tu su uvek spremni mediji da nas podrže i isprate, da zamajavamo gladne, bose i besposlene građane? ja ne znam, samo vas pitam? ***

u pravu ste obojica

pre 13 godina

U pravu ste drugari obojica - Dinkic jeste radio jako lose, i u tome se u potpunosti uklopio u prosek vlade, cak bih rekao da nije bio NAJGORi politicar. A sa druge strane vlada je prepuna egocentricnih poltrona, samo je dodatno Dinkic naveo da navede i one iz svoje stranke, gledao sam na B92 Vericu Kalac, i ako vam je to najbolje sto imate u G17+, to je uzas uzas.... Eto, zelim vam da vas narod shvati ozbiljno i vidi onakvima kakvi stvarno jeste, a to je obicni egocentricni lopovi.

nema sanse!

pre 13 godina

Hoce li i odgovarati, za to sto je lose radio, sto je imao lose rezultate, sto je stetio nekontolisanim trosenjem budzeta promovisuci sebe i svoju stranku, odgovarati za tzv. "nesavesno posovanje"???

robin hud

pre 13 godina

kao posvadjase se lopine, dadose narodu da glodje kosku narednih mesec dana da bi zaboravio na glad i resise ponovo da lesinare po srbiji u malo izmenjenom sastavu. *****

sashko

pre 13 godina

Pa tog naseg Premijera bas nije sramota pred narodom! Ako je Mladjan lose radio, sto to ne rece ranije? Jel on to lose radio od prekjuce ili od kad mu to Boris rece? Bas nam se Mirko i oznojio na konferenciji za novinare, jeste li videli kako se preznojava? Uh, uh, uh!

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

On od prvog dana radi lose,od prvog dana je udario po vec napacenom narodu,porezi kao u EU,mozda neki malo manji ali za nas nazovi standard previsoki

Beogradjanin

pre 13 godina

Sramota, cak Vam je i obrazlozenje laz! Smenjen je jer je rekao istinu. Tadic vodi zemlju, zato Vi u vladi i idete na Andricev venac po misljenje.

Kakva farsa!? Posle ovoga zaista tesko da cu moci da zaokruzim DS na izbornom listicu.

ALLEN

pre 13 godina

da naravno,a gospodin cvetković nije loše radio iz jednog prostog razloga a to je ZATO ŠTO APSOLUTNO NIŠTA I NIJE RADIO TAKO DA SU GREŠKE ISKLJUČENE.

milena krstic

pre 13 godina

Minsistar Dinkic je prilikom resavanja viska zposlenih u Agenciji za privatizaciju direktno naredio da se kao visak zaposlenih proglase 11 trudnica i porodilja, kojima ce biti uruceno resenje o otkazu cim se vrate sa porodiljskog odsustva. Hoce li Vlada Republike Srbije staviti van snage ovako sramnu Odluku upravnog odbora Agencije za privatizaciju ili ce Dinkiceva "briga" i "socijalna odgovornost" carovati i posle njega?

Radmila

pre 13 godina

Gospodine da niste uvredjenu jer nista niste uradili.
Dinkic je jedini u ovoj zemlji nesto uradio,a vi i svi ostali grabite se za poziciju i za vlast.Pogledjte Dulica pogledajte Kolubaru strsno,a vi prozivate Dinkica.Zelite da skrenete paznju zbog afera.

Tadicu Sovjetski sine - odlazi!!!

pre 13 godina

Po Cvetkovicu su dobro radili samo oni ministri koji su podrzali da se "NIS" pokloni Rusima. U vladi Skundric, Mrkonjic i ostali Milosevicevi kadrovi, koji su po cvetkovicu dobri, na celu drzave Tadic(tj. duhovno cedo Dobrice Cosica), a smeta im samo Dinkic koji je kritikovao poklanjanje naftne industrije rusima. Dokle ce ruske sahovske figure poput Borisa Tadica da upravljaju ovom drzavom? Nadam se ne jos dugo...

Tine

pre 13 godina

Cvetković: Dinkić je radio loše
Citat "Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je resor ministra ekonomije Mlađana Dinkića imao loše rezultate i da je zato pokrenuo postupak za njegovu smenu"

P.S. Ne mogu da verujem da premijer ovako bezočno laže celu Srbiju, da je smenio Dinkića zbog lošeg rada, a ne zbog kritike njega i vlade

Zarko

pre 13 godina

Dinkic je onda lose radio i imamo povecan broj nezaposlenih i najmanje plate ==> Dinkic otpusten
Milosavljevic je lose radio i imamo monopole, svakodnevno povecanje cena ==> on ide ?
Sasa Dragin je lose radio i imamo pomor stoke i uvzoz mesa , odlazak ljudi sa sela ==> on ide ?
Milutin Mrkonjic je lose radio i jos nemamo nijedan put gotov iako je trebalo da budu pre roka ==> on ide ?
....
....

Hajde da vidimo mi to i na drugim pa cemo tek onda poverovati da je ovo rekonstrukcija a ne "partisko politicarenje"

MUKNAVI

pre 13 godina

Cvetasti i bulumeno u opoziciji poziciji nevazno, isti ste vi svi.To je gomila gradjana,par stotina njih, koja je u funkciji tajkunerije,par desetina njih na celu sa miskovicom u Srbiji a van granica pod ekipama sa njihovih "poternica", koja zivi Narodu na grbaci,rasprodaje ono sto smo nasledili i sada kako prilazimo dnu ove .....se svadaju izmedju sebe ko i sve lopine kad nestaje mrse koju su deljali.

Ali Baba

pre 13 godina

Ah da... ostali su radili i rade savrseno. Cuj on jedini krivac za 200.000 nezaposlenih?! Pa sto ga ne smeniste ranije ako njegovo ministarstvo nije radilo kako treba?! Kakva demagogija!

bane

pre 13 godina

zalosno i jadno.dinkic je trbao biti smenjen ali ne sa ovim obrazlozenjem.ovako opet ***** narod u zdrav razum.ovo je medjusobni obracun i nista vise.

posmatrac

pre 13 godina

Koji bre Dinkic??? Ne branim ga uopste ali me bas zanima sta ste VI OSTALI radili u medjuvremenu, grickali semenke dok su ljudi ostajali bez posla???

Ako me secanje dobro sluzi, ne znam ko nije od vas isao u medije sa pricom da je kriza prosla i da "samo sto nam nije bolje za koji dan", da cemo iskoristiti krizu kao motor pokretac i bla, bla...

A ko je obecao "stranim faktorima" smanjivanje zaposlenih u drzavnoj administraciji a ona se umesto toga uvecala nasuprot propale privrede koja ne moze vise nista da placa?

A ko je molio "strane faktore" proslog proleca da mu udeli neku kintu jer je Srbija vec tada bila u bankrotu i sta je obecao zauzvrat?

Eee, da sad ce glavna tema narednih dana da bude nesposbni Dindza posto dvor ne daje rezultate kao farma jer ja mogu da gledam dvor do sutra ali creva krce toliko da ih nista ne cujem!

Drago drustvo, u kompletu, i jedni i drugi (i pozicija i opozicija), ja mislim da je vreme da se rastanemo a na vama je da odlucite kako ce to da bude: milom ili silom?

Nek dodju mladji, casniji, posteniji, oni koji imaju nameru da ovde zive a ne da beze sa dzakovima para, valjda ce oni hteti bolje narodu i drzavi...

pozzz

sonelo

pre 13 godina

Ti da kazes da je neko radio lose.Pa to je u najmanju ruku bedno i jadno.Hajde da narod oceni tvoj rad.Cista nula.Ma kakva nula.Ti si bre daleko u minusu.

Crni

pre 13 godina

Ma daj, koga vi lažete?
Juče je rušio jedinstvo Vlade a danas je loše radio, šta će biti sutra?
Lično mislim da je Dinkić grobar naše ekonomije,ali da je samo on loše radio gde bi nam bio kraj!
Nadam se da će se ovaj cirkus ubrzo završiti i da ćete svi redom odgovarati za uništenu i opljačkanu Srbiju.

Suboticanin

pre 13 godina

kako je dobro da premijer ocenjuje rad ministara. Kako je dobro što u Srbiji nema mleka, što je inflacija 18%, što se štiti lobi Miškovića, što se za izradu web-sajta plaća 25000 eura, a za bilbord 500.000 eura, što je nakaradno urađen izbor za nacionalni Savet, što je koridor 10 kroz Vojvodinu završen, e to su najbolji ministri ( Dragin, Dijana Dragutinović, Slobodan Milosavljević, Olover Dulić, Svetozar Čiplić, Mrkonjić... oni su svoj posao radili kako treba, kako je Tadić od njih zahtevao, ali Mlađan Dinkić koji je doveo FIJAT, PANASONIK, YURU, BENETON, GORENJE... je radio loše, loše za DEMOKRATSKU STRANKU, ali JAKO, JAKO DOBRO ZA SRBIJU i njene građane, zato je Mlađan Dinkić smenjen, jer Mlađan Dinkić RADI dok drugi PRIČAJU!

pera

pre 13 godina

Cvetkovicu,a ti to tek od juce znas?To govori koliko si ti los premijer.Krenula je kampanja pa ste poceli da iznosite tudj prljav ves.Jos samo ako narod padne na to...

Wllaxy

pre 13 godina

Ne volim Dinkica, niti sam ga ikad voleo ali ovaj ga bas pretera!!!

Slazem se da je njegov resor radio lose ali sta je sa ostalim resorima koji su dugo vremena radili podjednako lose pa mozda jos i losije?
Sta cemo sa resorom gospodina Milosavljevica pored ovolikog skoka cena svega i svacega, sta je sa resorom ministra Dragina pored one dugotrajne nestasice mleka i slicno, sa resorom ministarke Malovic nakon bruke sa reizborom sudija i ocajnim stanjem u sudstvu gde mito i korupcija caruju i da ne nabrajam vise jer su gotovo svi resori radili ocajno i gde su politicari u istim samo gledali kako da sto vise para napakuju u svoje dzepove?
I kljucno pitanje - da li bi rekao da je Dinkicev resor radio lose i da Dinkic nije dirnuo u osinje gnezdo i prozvao cenjenu gospodu? I don't think so. Sve bi bilo kao i prethodnih godina - oni bi svi bili sretni i tako sretni bi nastavili da sisaju narod, ali avaj - puce curak.
A ova izjava samo dodatno pokazuje licemerje naseg premijera cak i kad kaze istinu kao sada a koje cuci u svakom nasem politicaru.
Sva sreca pa, kako mi se cini necemo morati jos dugo da vas gledamo jer je vase vreme skoro pa isteklo.

Niki

pre 13 godina

Eh da je barem on jedini krivac za takvo stanje pa da se nesto i nadamo boljem. Nista se nece promeniti njegovim odlaskom. Mnogo se krade na svim nivoima vlasti.

Ivan BA

pre 13 godina

E nemoj mi kazti. Posebno ono da bi ga smenio i bez sukoba sa Ilicem.
Sa zabnjom ste ti i Boris cekali reakciu Dinkica, pa posto je podvio rep sad si se ti nesto osilio i skocio ti ego.
Jadan si i dalje si lutka u rukama Tadica.

Gazda Jezda od para me boli zlezda

pre 13 godina

Cvetkovic je PRVI PREMIJER nase drzave koji je javno priznao da je jedan ministar LOSE RADIO u poslednjih recimo 70 godina...Ovako nesto se desilo u Crnoj Gori kada je Djukanovic priznao da je promasio neke privatizacije itd...al dobro Crnogorci su maleni ima ko da iz-manevrise i pokrije kako-tako te gubitke, a ovaj Dinkic je ***** ekonomiji Srbije...****

sonelo

pre 13 godina

Ti da kazes da je neko radio lose.Pa to je u najmanju ruku bedno i jadno.Hajde da narod oceni tvoj rad.Cista nula.Ma kakva nula.Ti si bre daleko u minusu.

Tine

pre 13 godina

Cvetković: Dinkić je radio loše
Citat "Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je resor ministra ekonomije Mlađana Dinkića imao loše rezultate i da je zato pokrenuo postupak za njegovu smenu"

P.S. Ne mogu da verujem da premijer ovako bezočno laže celu Srbiju, da je smenio Dinkića zbog lošeg rada, a ne zbog kritike njega i vlade

Ali Baba

pre 13 godina

Ah da... ostali su radili i rade savrseno. Cuj on jedini krivac za 200.000 nezaposlenih?! Pa sto ga ne smeniste ranije ako njegovo ministarstvo nije radilo kako treba?! Kakva demagogija!

Zarko

pre 13 godina

Dinkic je onda lose radio i imamo povecan broj nezaposlenih i najmanje plate ==> Dinkic otpusten
Milosavljevic je lose radio i imamo monopole, svakodnevno povecanje cena ==> on ide ?
Sasa Dragin je lose radio i imamo pomor stoke i uvzoz mesa , odlazak ljudi sa sela ==> on ide ?
Milutin Mrkonjic je lose radio i jos nemamo nijedan put gotov iako je trebalo da budu pre roka ==> on ide ?
....
....

Hajde da vidimo mi to i na drugim pa cemo tek onda poverovati da je ovo rekonstrukcija a ne "partisko politicarenje"

Crni

pre 13 godina

Ma daj, koga vi lažete?
Juče je rušio jedinstvo Vlade a danas je loše radio, šta će biti sutra?
Lično mislim da je Dinkić grobar naše ekonomije,ali da je samo on loše radio gde bi nam bio kraj!
Nadam se da će se ovaj cirkus ubrzo završiti i da ćete svi redom odgovarati za uništenu i opljačkanu Srbiju.

pera

pre 13 godina

Cvetkovicu,a ti to tek od juce znas?To govori koliko si ti los premijer.Krenula je kampanja pa ste poceli da iznosite tudj prljav ves.Jos samo ako narod padne na to...

Beogradjanin

pre 13 godina

Sramota, cak Vam je i obrazlozenje laz! Smenjen je jer je rekao istinu. Tadic vodi zemlju, zato Vi u vladi i idete na Andricev venac po misljenje.

Kakva farsa!? Posle ovoga zaista tesko da cu moci da zaokruzim DS na izbornom listicu.

bane

pre 13 godina

zalosno i jadno.dinkic je trbao biti smenjen ali ne sa ovim obrazlozenjem.ovako opet ***** narod u zdrav razum.ovo je medjusobni obracun i nista vise.

Ivan BA

pre 13 godina

E nemoj mi kazti. Posebno ono da bi ga smenio i bez sukoba sa Ilicem.
Sa zabnjom ste ti i Boris cekali reakciu Dinkica, pa posto je podvio rep sad si se ti nesto osilio i skocio ti ego.
Jadan si i dalje si lutka u rukama Tadica.

ALLEN

pre 13 godina

da naravno,a gospodin cvetković nije loše radio iz jednog prostog razloga a to je ZATO ŠTO APSOLUTNO NIŠTA I NIJE RADIO TAKO DA SU GREŠKE ISKLJUČENE.

Suboticanin

pre 13 godina

kako je dobro da premijer ocenjuje rad ministara. Kako je dobro što u Srbiji nema mleka, što je inflacija 18%, što se štiti lobi Miškovića, što se za izradu web-sajta plaća 25000 eura, a za bilbord 500.000 eura, što je nakaradno urađen izbor za nacionalni Savet, što je koridor 10 kroz Vojvodinu završen, e to su najbolji ministri ( Dragin, Dijana Dragutinović, Slobodan Milosavljević, Olover Dulić, Svetozar Čiplić, Mrkonjić... oni su svoj posao radili kako treba, kako je Tadić od njih zahtevao, ali Mlađan Dinkić koji je doveo FIJAT, PANASONIK, YURU, BENETON, GORENJE... je radio loše, loše za DEMOKRATSKU STRANKU, ali JAKO, JAKO DOBRO ZA SRBIJU i njene građane, zato je Mlađan Dinkić smenjen, jer Mlađan Dinkić RADI dok drugi PRIČAJU!

Niki

pre 13 godina

Eh da je barem on jedini krivac za takvo stanje pa da se nesto i nadamo boljem. Nista se nece promeniti njegovim odlaskom. Mnogo se krade na svim nivoima vlasti.

Radmila

pre 13 godina

Gospodine da niste uvredjenu jer nista niste uradili.
Dinkic je jedini u ovoj zemlji nesto uradio,a vi i svi ostali grabite se za poziciju i za vlast.Pogledjte Dulica pogledajte Kolubaru strsno,a vi prozivate Dinkica.Zelite da skrenete paznju zbog afera.

Wllaxy

pre 13 godina

Ne volim Dinkica, niti sam ga ikad voleo ali ovaj ga bas pretera!!!

Slazem se da je njegov resor radio lose ali sta je sa ostalim resorima koji su dugo vremena radili podjednako lose pa mozda jos i losije?
Sta cemo sa resorom gospodina Milosavljevica pored ovolikog skoka cena svega i svacega, sta je sa resorom ministra Dragina pored one dugotrajne nestasice mleka i slicno, sa resorom ministarke Malovic nakon bruke sa reizborom sudija i ocajnim stanjem u sudstvu gde mito i korupcija caruju i da ne nabrajam vise jer su gotovo svi resori radili ocajno i gde su politicari u istim samo gledali kako da sto vise para napakuju u svoje dzepove?
I kljucno pitanje - da li bi rekao da je Dinkicev resor radio lose i da Dinkic nije dirnuo u osinje gnezdo i prozvao cenjenu gospodu? I don't think so. Sve bi bilo kao i prethodnih godina - oni bi svi bili sretni i tako sretni bi nastavili da sisaju narod, ali avaj - puce curak.
A ova izjava samo dodatno pokazuje licemerje naseg premijera cak i kad kaze istinu kao sada a koje cuci u svakom nasem politicaru.
Sva sreca pa, kako mi se cini necemo morati jos dugo da vas gledamo jer je vase vreme skoro pa isteklo.

Tadicu Sovjetski sine - odlazi!!!

pre 13 godina

Po Cvetkovicu su dobro radili samo oni ministri koji su podrzali da se "NIS" pokloni Rusima. U vladi Skundric, Mrkonjic i ostali Milosevicevi kadrovi, koji su po cvetkovicu dobri, na celu drzave Tadic(tj. duhovno cedo Dobrice Cosica), a smeta im samo Dinkic koji je kritikovao poklanjanje naftne industrije rusima. Dokle ce ruske sahovske figure poput Borisa Tadica da upravljaju ovom drzavom? Nadam se ne jos dugo...

djape

pre 13 godina

Kakva sramota?! Rece covek, u ovom slucaju premijer i ostade ziv. Zato sto je radio lose? Zahvaljujuci Dinkicu je DS sada na vlasti. Boris je predsednik samo zbog Dinkica i to je surova istina. Mnogo prljavih poslova je uradio za vas, a sada ste svi nevini. Cvetkovicu pogledaj se u ogledalo ako mozes. Pravi premijer je BOTA, a ti si marioneta. Lepo je Dinkic rekao, a mislim da je najvise uvredio Borisove tajkune, na celu sa Djilasom.

posmatrac

pre 13 godina

Koji bre Dinkic??? Ne branim ga uopste ali me bas zanima sta ste VI OSTALI radili u medjuvremenu, grickali semenke dok su ljudi ostajali bez posla???

Ako me secanje dobro sluzi, ne znam ko nije od vas isao u medije sa pricom da je kriza prosla i da "samo sto nam nije bolje za koji dan", da cemo iskoristiti krizu kao motor pokretac i bla, bla...

A ko je obecao "stranim faktorima" smanjivanje zaposlenih u drzavnoj administraciji a ona se umesto toga uvecala nasuprot propale privrede koja ne moze vise nista da placa?

A ko je molio "strane faktore" proslog proleca da mu udeli neku kintu jer je Srbija vec tada bila u bankrotu i sta je obecao zauzvrat?

Eee, da sad ce glavna tema narednih dana da bude nesposbni Dindza posto dvor ne daje rezultate kao farma jer ja mogu da gledam dvor do sutra ali creva krce toliko da ih nista ne cujem!

Drago drustvo, u kompletu, i jedni i drugi (i pozicija i opozicija), ja mislim da je vreme da se rastanemo a na vama je da odlucite kako ce to da bude: milom ili silom?

Nek dodju mladji, casniji, posteniji, oni koji imaju nameru da ovde zive a ne da beze sa dzakovima para, valjda ce oni hteti bolje narodu i drzavi...

pozzz

Gazda Jezda od para me boli zlezda

pre 13 godina

Cvetkovic je PRVI PREMIJER nase drzave koji je javno priznao da je jedan ministar LOSE RADIO u poslednjih recimo 70 godina...Ovako nesto se desilo u Crnoj Gori kada je Djukanovic priznao da je promasio neke privatizacije itd...al dobro Crnogorci su maleni ima ko da iz-manevrise i pokrije kako-tako te gubitke, a ovaj Dinkic je ***** ekonomiji Srbije...****

Milovan

pre 13 godina

A da nije cela ova frka iscenirana kako bi se skrenula pažnja sa korupcije, lopovluka i organizovanog kriminala, štrajkova, protesta, blokada, mitinga, siromaštva i narodnih kuhinja za koje se hvalite kako ih otvarate!?!, rasprodate, pokradene i uništene (poljo) privrede, svakodnevnih novih taxi i naknada koje nam uvodite i kradete ovaj narod! gori ste od turaka!!! pa ajde sad kao malo da pustimo ova natezanja i međusobna pljuvanja - tu su uvek spremni mediji da nas podrže i isprate, da zamajavamo gladne, bose i besposlene građane? ja ne znam, samo vas pitam? ***

sashko

pre 13 godina

Pa tog naseg Premijera bas nije sramota pred narodom! Ako je Mladjan lose radio, sto to ne rece ranije? Jel on to lose radio od prekjuce ili od kad mu to Boris rece? Bas nam se Mirko i oznojio na konferenciji za novinare, jeste li videli kako se preznojava? Uh, uh, uh!

milena krstic

pre 13 godina

Minsistar Dinkic je prilikom resavanja viska zposlenih u Agenciji za privatizaciju direktno naredio da se kao visak zaposlenih proglase 11 trudnica i porodilja, kojima ce biti uruceno resenje o otkazu cim se vrate sa porodiljskog odsustva. Hoce li Vlada Republike Srbije staviti van snage ovako sramnu Odluku upravnog odbora Agencije za privatizaciju ili ce Dinkiceva "briga" i "socijalna odgovornost" carovati i posle njega?

Branislava Savic

pre 13 godina

Narode..kad smo pistali pistaljkama protiv Milosevica izgleda da nismo bili dovoljno ubedljivi da lopovima uteramo strah...videli oni da tu ima sta i da se krade i koga da se laze!Ove lazove i lopove ako ne oteramo kako valja...doci ce nam drugi!Zato SVE POLITICARE na NARODNI SUD pre nego nam pobegnu kao Milosevici!Svi su lopovi i lazovi jadni moj narode!I oni koji vicu da ce nam promene dobro doci!Narode birajte vladu koja radi i pati sa narodoma ne ljude koji su premasili FARAONE!Dajte im mandat tri meseca za probni rad..i odgovornost dozivotnu pa cete videti kome je stalo do ove zemlje i njenih gradjana!Nedajte nikome od njih da bezi sa ukradenim parama..neka sve vrate sto su uzeli i neka svi idu u zatvor!Narode...stiropor i Nikolic je jos jedna prevara!Pre bilo kog glasanja prvo neka se narodu sve vrati i plati pa da sednemo kao ljudi na stolice a svi politicari na beton!Sta su uradili vrednom i odvajkada trpeljivom naraodu bez trunke srama!Zato ne pistaljke a ni stiropor nego prvo narodni sud po gradovima pa redom...imamo posla

sto mi bubnjeva

pre 13 godina

Što se mene tiče, ova pesma kaže sve (Beogradski sindikat - Govedina)
Snimljena 2006, nije izgubila na snazi...
http://www.youtube.com/watch?v=FYmTtIC161s
Ako je Dinkić najuren, al bih voleo da i ovim ostalima vidim leđa (i poziciji i opoziciji) isti glumci zadnjih 20es godina....

robin hud

pre 13 godina

kao posvadjase se lopine, dadose narodu da glodje kosku narednih mesec dana da bi zaboravio na glad i resise ponovo da lesinare po srbiji u malo izmenjenom sastavu. *****

ben

pre 13 godina

G17 ne prelazi cenzus na republickom nivou pa su zato pusteni niz vodu.Dinkic je davno morao da napusti sve funkcije u drzavi jer koncept po kojem radi i razmislja je prevazidjen.Ako je suditi po rezultatima kompletna ekipa zasluzuje da ode u zaborav.

MUKNAVI

pre 13 godina

Cvetasti i bulumeno u opoziciji poziciji nevazno, isti ste vi svi.To je gomila gradjana,par stotina njih, koja je u funkciji tajkunerije,par desetina njih na celu sa miskovicom u Srbiji a van granica pod ekipama sa njihovih "poternica", koja zivi Narodu na grbaci,rasprodaje ono sto smo nasledili i sada kako prilazimo dnu ove .....se svadaju izmedju sebe ko i sve lopine kad nestaje mrse koju su deljali.

Veki

pre 13 godina

Jos se dobro secam kako je Dinkic hteo da prosledi NIS
Austriancima jer su ga bill potplatili.Gurao je tu pricu bezocno lazuci-
To je bio znak da covek toliko ne mari ni za sta osim za svoj licni interes.Od svih ministara to se njemu bas najvise vidi.

Saša

pre 13 godina

Čitajući komentare na B92, jasno mi je da većina nas odavno zna da Dinkić loše (za nas) radi svoj posao.

"Zadivljen" sam činjenicom da je to konačno uvideo i premijer.
Malo me hvata jeza od pomisli još koliko decenija će mu trebati da uvidi da i ostali, uključujući njega, jaaaaaaaaakoooooooooo loše (za nas) rade svoj posao. Dakle, oni sami otići neće.

u pravu ste obojica

pre 13 godina

U pravu ste drugari obojica - Dinkic jeste radio jako lose, i u tome se u potpunosti uklopio u prosek vlade, cak bih rekao da nije bio NAJGORi politicar. A sa druge strane vlada je prepuna egocentricnih poltrona, samo je dodatno Dinkic naveo da navede i one iz svoje stranke, gledao sam na B92 Vericu Kalac, i ako vam je to najbolje sto imate u G17+, to je uzas uzas.... Eto, zelim vam da vas narod shvati ozbiljno i vidi onakvima kakvi stvarno jeste, a to je obicni egocentricni lopovi.

sone

pre 13 godina

A sta bi trebao da kazes za ministra Dragina koji je unistio Srpsko selo.Seti se samo afere sa mlekom.Kolika je bila cena psenice a kolika cena brasna.O unistenom stocnom fondu izlisno je i pisati.I jos mnogo stvari.Mada mozda jos nisi ni obavesten. Kostunica u odnosu na tebe izgleda kao Brzi Gonzales.

nela

pre 13 godina

NIS ste poklonili Rusima a sada hoćete i Telekom. Dinkić se suprotstavljao vama za NIS a sada se izvukao iz DS-ove prevare za Telekom. Od Đilasa očekujemo nova radna mesta i plate veće od 300 eura kako je obećao .

jaroslav

pre 13 godina

Pa što ste smenili Dinkića kad je počeo da vređa premijera? Što ga niste smenili kad je tako dugo radio loše? Pa vi ga ne bi ni smenili da nije počeo da vređa premijera. Što ste ga upošte smenili?

Zlatan

pre 13 godina

Zamajavaju narod, a u međuvremenu poskupeo hleb! Izmerite koliko grama ima hleb sava. Videćete da iako se prodaje kao 500 dobije se 100 grama manje. Jeste da je cena vekne ista ali je faktički hleb poskupeo za 25%

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

On od prvog dana radi lose,od prvog dana je udario po vec napacenom narodu,porezi kao u EU,mozda neki malo manji ali za nas nazovi standard previsoki

Kaca

pre 13 godina

Otisao jedan davo ostalo ih je jos. Zbilja narod je blesav ako misli da ce se ista promeniti u narednom periodu posle 'odlaska' doticnog: plate se nece povecati da bi mogli da platimo i polovinu od poreza koje nam beskrupulozno namecu, nece doneti nova radna mesta,nece biti pravde za sve pocinjene zlocine.

Cim se Dinkic predao bez borbe tu meni nesto smrdi.U

nema sanse!

pre 13 godina

Hoce li i odgovarati, za to sto je lose radio, sto je imao lose rezultate, sto je stetio nekontolisanim trosenjem budzeta promovisuci sebe i svoju stranku, odgovarati za tzv. "nesavesno posovanje"???

Maka

pre 13 godina

Cvetkovicu je potrebna kao nova energija...ne,nego hoce da smeni nekoga ko zna istinu o njima...mogao bi pre on,usporeni covek sa jos nekima da sidje sa vlasti

*Rade*

pre 13 godina

Tek ću sada da glasam za Dinkića iako sam član DS-a, Ujedinjeni regioni Srbije su naš spas i oslobodiće nas uticaja Tadića, Cvrtkovića, Veljovića, Vukotića, Bajatović, Mićunovića. Oslobodiće ans komande iz Beograda,, iz "krauga dvojke" Za one koji neznaju šta znači krug dvojke: to je najstroži centar Beograda gde stanuju u otetim stanovima komunistički ostaci Đenerala i "junačina" drugog svetskog rata. Samo napred Dinkiću,

Branko

pre 13 godina

Dinkić je radio loše za ovaj napaćeni narod ali kada je radio za svoj džep neverujem da je bio loš. Naravno i ti Cvetkoviću nisi mnogo bolji i bilo bi lepo da napišeš memoare i objasniš svoju ulogu u privatizaciji IPM "ZMAJ" Zemun ili da zamoliš Brankicu u Insajderu da to uradi umesto tebe. Samo da napomenem Da je Brankica u jednoj emisiji Insajdera dvrdila da je jedan od kupaca IPM "ZMAJ" Darko Šarić

kalimero9

pre 13 godina

A sta je sa ostalim ministrima, koji su jo si ranije trebali da budu "okaceni" na stub srama, kao sto je npr. veciti ministar Slobodan Milosavljevic, pa sta je sa gospodinom "pre roka" Mrkonjicem...itd, itd. Moglo bi se tu pronaci vecina ministara. Ili je ovo samo "dokaz" gradjanima, da je Vlada, u prikrivanju svojih slabosti povodom neostvarivanja davno postavljenih obecanja, spremna i odlucna da smeni cak i ministra i to jos u predizbornoj godini. SMESNI STE.

CheGe

pre 13 godina

Hvala bogu da vi radite kako treba! Sad sam totalno miran, mozda i prekinem da uzimam bensedin.

Vi stvarno niste normali, svi u kompletu!

Goran 1

pre 13 godina

Nije samo Dinkic problem,cela Vlada je katastrofa,pocev od predsednika Vlade koji je veci spavac od samog Kostunice !
Ja bih pitao zasto nije smenio Dulica koji daje 550.000 e za bilborde ili 25 000 evra za sajt ili sto ''gradi''soc.stanove sa cenom m2 od 1350 e,obaska sto je taj Dulic i nestrucan za posao koji bi kao trebalo da radi !?
Ma,najvise bih voleo da za dugi niz godina odete u opoziciju ali da bogami neki od vas i odgovoraju, ili da bar objasne poreklo svoje imovine !

poverljivo

pre 13 godina

Pa, moram da priznam da me je jaaaaako obradovala Dinkiceva smena, ali i ovi iz vlade sada pokusavaju da sve probleme pripisu doticnom. Ni to nije fer... No, sto se tice samog Dinkica, za njega sam siguran da je vezan za mafiju i to iz prostog razloga sto se bavim jednim poslom (vezanim za finansije) i za cije zakone je Dinkic uvek bio odgovoran. U tim finanskijskim zakonima uvek je postojala jedna rupa, vezana za PDV, koji su oni koji su znali kako to i mogli da iskoriste! Licno sam g-dina Dinkica u nekoliko navrata pitao zasto se jednostavno ne donese zakon kojim bi se ta "rupa" za pranje novca zatvorila, na sta mi on nikada nije odgovorio. Sta treba da pomislim? Mogao je taj zakon da stavi na sto, te da ga izglasaju za dva dana, ali zbog nekog jednostavno nije zeleo. Uvek sam se nadao da ce ga smeniti, ali, opet, na njegovo mesto ce doci neki "poslusni decko", te se ja ne brinem za nase tajkune. Nista nam ne vrede ni izbori ni bilo kakvo kukanje, gotovi smo. Tajkuni nam stoje iza cele zemlje i nijedan pojedinac niti politicka partija ne moze da se njima suprotstavi. Iako sam uvek bio optimista, sada vise ne vidim nikakvo svetlo na kraju tunela, smenili oni Dinkica ili ne :-( Da Dinkic od tih tajkuna nije napravio ovakve "monstrume" koji prosto "zderu" Srbiju, jos bi mozda i mogli nekako da se iscupamo, ali ovako... tesko!

Dule

pre 13 godina

Pa ovo je neverovatno. Tek kada ih je prozvao da ne rade dobro, da vlada nema rezultate, autoritet, ..., tek onda su se setili i Tadic, i Cvetkovic, i Kurta, i Murta, da Dinkic nema rezultate, da mnogo trosi para iz budzeta, da su gledali, proveravali, ..., i da je sve sto oni kazu istina, i samo istina.
I sada mi trebamo, da kao i uvek, ostavimo mozak negde po strani, i progutamo ove price, kao curka kukuruz.
Nije nego. Sijo mi ga Djura. Pa da imaju imalo morala, kompletna vlada bi dala ostavku posle rezultata koje je postigla.
Ne treba nista vise, samo prica o Kolubari, "kofercetu, reformi pravosudja.
Gde ste bili i sta ste radili sinje kukavice?

Sexy Secca

pre 13 godina

Žurka je počela! Sad će afere! Iznošenje prljavog veša sa obe strane. Biće gledanije i od Farme i Dvora. (Jadan Mitrović, stigla mu konkurencija :))

Dusan Silni

pre 13 godina

Nije samo Dinkić problem,problem ste svi vi od vašeg šefa žutaća pa redm.
Svima vama bukagije na noge pa u samice dok traju istražni postupci.
Gospodine nemože tako,za štete nanete u milijardama evra nemože se odgovarati smenjivanjem,u bajbukanu svi id...i jedni,u bajbukanu da sunca ne ugledate do kraja života,sram vas bilo,đu...ta srbijanska zar mislite da nas i dalje zamajavate i ponižavate našu inteligenciju,neće moći,neće budite ubeđeni.Stiglo je vreme polaganja računa ovom ojađenom i unakaženom narodu,stiglo je!

baba Djona

pre 13 godina

Kakve mi vlade sve imamo od 90-te, dobro da smo zivi i poneko normalan da je. Mozda novi mandatar bude neki vladika koji inace ima svoju privatnu firmu sa bagerima i mocnim fondom luksuznih automobila.
Sve sam jad i cemer, ja kao nezaposlen mogu samo da placem..

Dragan

pre 13 godina

Jel iko zaista veruje da je Cvetkovic "zatrazio i licno smenio" bilo koga, pa i svog vozaca, a daleko bilo Dinkica??? Smesno ljudi, smesno..

đorđe

pre 13 godina

...jedan po jedan,samo najlakše je podneti ostavku gde je revizija njegovog rada pa da se vidi da li je čovek ispravan, ako nije treba da odgovara,a ne samo ja odoh...

Zoran-Nemac

pre 13 godina

"Neka visi Pedro"!
Sada je Dinkic za sve kriv,jel?
A gde ste bili vi ostali,posebno ti Nazovi premijeru
Sto sad kao lesinar i ti,ali i Djilas?
Gde ste bili,do samo pre 2(DVA) dana?

piroman

pre 13 godina

A da mi sledeci put ne zurimo sa paljenjem skupstine ... Mislim, da sacekamo da se gospoda udobno smesti u fotelje, i pozicija i opozicija ...

lalalalalala

pre 13 godina

Ma,sve je ovo samo predizborna kampanja! Ocigledno je da niko od ljudi koji su na vlasti ne radi nista drugo nego trpa sebi novac u dzepove,a narod radi po 16 sati dnevno kod privatnika za minimalac, i nema za osnovne namirnice! BRUKA I SRAMOTA! Nikad nije bilo gore vreme za zivot,a mi treba da stvaramo porodice! BOJKOT IZBORA! NIKO NE TREBA DA GLASA! Mozda tada shvate sta rade ovoj drzavi, i da narod nije tu da bi radio za njih, nego su ONI (SVI koliko ih ima)tu zbog naroda,koji za njih glasa. E pa,sad niko ne treba da glasa ni za koga!

Milan

pre 13 godina

***** G17(URS) je interesna grupa, oni nemaju nikakvu ideologiju niti imaju osecaj odgovornosti za buducnost ove zemlje. Nesto slicno JUL-u devedesetih. G17(URS) je JUL 21. veka.

Messy

pre 13 godina

Да је Динкић радио лоше, штавише катастрофално то сви знамо и осећамо на својој кожи, али оно што наш премијер избегава да каже је то да је читава његова Влада лоша и да трба да оде што пре. Не мора премијер да се брине о ауторитету Владе пошто она код грађана одавно нема никакав ауторитет и сви једва чекају да им виде леђа. Џаба вам је сада да покушавате да се оперете у ово мало преосталог времена на Власти, ви сте толико зла нанели овом народу да се не можете ни са чим оправдати. Можете покушавати колико хоћете, али народ је већ донео одлуку ви сте већ смењени само вас још нису обавестили.

Ben Akiba

pre 13 godina

Svi vi radite izuzetno lose. Za tu platu koju primate ucinak vam je los, kao i rezultati generalno. Hocemo promene, izbori sto pre, necemo vise prepucavanja izmedju koalicije u vlasti!

ion

pre 13 godina

trebalo vam je deset godina da shvatite da je neko lose radio,sto ste onda isli u koaliciju sa njim,recicete losa procena,onda ne treba da se bavite politikom.

sada cete nastaviti i dalje ubedjivati narod kako cvetkovic nije lazni premijer,hvalicete sebe kako ste postigli odlicne rezultate,ponasate se kao najgore sekte na svetu.

Gazda Jezda od para me boli zlezda

pre 13 godina

Cvetkovic je PRVI PREMIJER nase drzave koji je javno priznao da je jedan ministar LOSE RADIO u poslednjih recimo 70 godina...Ovako nesto se desilo u Crnoj Gori kada je Djukanovic priznao da je promasio neke privatizacije itd...al dobro Crnogorci su maleni ima ko da iz-manevrise i pokrije kako-tako te gubitke, a ovaj Dinkic je ***** ekonomiji Srbije...****

Tadicu Sovjetski sine - odlazi!!!

pre 13 godina

Po Cvetkovicu su dobro radili samo oni ministri koji su podrzali da se "NIS" pokloni Rusima. U vladi Skundric, Mrkonjic i ostali Milosevicevi kadrovi, koji su po cvetkovicu dobri, na celu drzave Tadic(tj. duhovno cedo Dobrice Cosica), a smeta im samo Dinkic koji je kritikovao poklanjanje naftne industrije rusima. Dokle ce ruske sahovske figure poput Borisa Tadica da upravljaju ovom drzavom? Nadam se ne jos dugo...

Veki

pre 13 godina

Jos se dobro secam kako je Dinkic hteo da prosledi NIS
Austriancima jer su ga bill potplatili.Gurao je tu pricu bezocno lazuci-
To je bio znak da covek toliko ne mari ni za sta osim za svoj licni interes.Od svih ministara to se njemu bas najvise vidi.

Suboticanin

pre 13 godina

kako je dobro da premijer ocenjuje rad ministara. Kako je dobro što u Srbiji nema mleka, što je inflacija 18%, što se štiti lobi Miškovića, što se za izradu web-sajta plaća 25000 eura, a za bilbord 500.000 eura, što je nakaradno urađen izbor za nacionalni Savet, što je koridor 10 kroz Vojvodinu završen, e to su najbolji ministri ( Dragin, Dijana Dragutinović, Slobodan Milosavljević, Olover Dulić, Svetozar Čiplić, Mrkonjić... oni su svoj posao radili kako treba, kako je Tadić od njih zahtevao, ali Mlađan Dinkić koji je doveo FIJAT, PANASONIK, YURU, BENETON, GORENJE... je radio loše, loše za DEMOKRATSKU STRANKU, ali JAKO, JAKO DOBRO ZA SRBIJU i njene građane, zato je Mlađan Dinkić smenjen, jer Mlađan Dinkić RADI dok drugi PRIČAJU!

Radmila

pre 13 godina

Gospodine da niste uvredjenu jer nista niste uradili.
Dinkic je jedini u ovoj zemlji nesto uradio,a vi i svi ostali grabite se za poziciju i za vlast.Pogledjte Dulica pogledajte Kolubaru strsno,a vi prozivate Dinkica.Zelite da skrenete paznju zbog afera.

milena krstic

pre 13 godina

Minsistar Dinkic je prilikom resavanja viska zposlenih u Agenciji za privatizaciju direktno naredio da se kao visak zaposlenih proglase 11 trudnica i porodilja, kojima ce biti uruceno resenje o otkazu cim se vrate sa porodiljskog odsustva. Hoce li Vlada Republike Srbije staviti van snage ovako sramnu Odluku upravnog odbora Agencije za privatizaciju ili ce Dinkiceva "briga" i "socijalna odgovornost" carovati i posle njega?

Beogradjanin

pre 13 godina

Sramota, cak Vam je i obrazlozenje laz! Smenjen je jer je rekao istinu. Tadic vodi zemlju, zato Vi u vladi i idete na Andricev venac po misljenje.

Kakva farsa!? Posle ovoga zaista tesko da cu moci da zaokruzim DS na izbornom listicu.

sonelo

pre 13 godina

Ti da kazes da je neko radio lose.Pa to je u najmanju ruku bedno i jadno.Hajde da narod oceni tvoj rad.Cista nula.Ma kakva nula.Ti si bre daleko u minusu.

ben

pre 13 godina

G17 ne prelazi cenzus na republickom nivou pa su zato pusteni niz vodu.Dinkic je davno morao da napusti sve funkcije u drzavi jer koncept po kojem radi i razmislja je prevazidjen.Ako je suditi po rezultatima kompletna ekipa zasluzuje da ode u zaborav.

djape

pre 13 godina

Kakva sramota?! Rece covek, u ovom slucaju premijer i ostade ziv. Zato sto je radio lose? Zahvaljujuci Dinkicu je DS sada na vlasti. Boris je predsednik samo zbog Dinkica i to je surova istina. Mnogo prljavih poslova je uradio za vas, a sada ste svi nevini. Cvetkovicu pogledaj se u ogledalo ako mozes. Pravi premijer je BOTA, a ti si marioneta. Lepo je Dinkic rekao, a mislim da je najvise uvredio Borisove tajkune, na celu sa Djilasom.

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

On od prvog dana radi lose,od prvog dana je udario po vec napacenom narodu,porezi kao u EU,mozda neki malo manji ali za nas nazovi standard previsoki

Tine

pre 13 godina

Cvetković: Dinkić je radio loše
Citat "Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je resor ministra ekonomije Mlađana Dinkića imao loše rezultate i da je zato pokrenuo postupak za njegovu smenu"

P.S. Ne mogu da verujem da premijer ovako bezočno laže celu Srbiju, da je smenio Dinkića zbog lošeg rada, a ne zbog kritike njega i vlade

nela

pre 13 godina

NIS ste poklonili Rusima a sada hoćete i Telekom. Dinkić se suprotstavljao vama za NIS a sada se izvukao iz DS-ove prevare za Telekom. Od Đilasa očekujemo nova radna mesta i plate veće od 300 eura kako je obećao .

bane

pre 13 godina

zalosno i jadno.dinkic je trbao biti smenjen ali ne sa ovim obrazlozenjem.ovako opet ***** narod u zdrav razum.ovo je medjusobni obracun i nista vise.

*Rade*

pre 13 godina

Tek ću sada da glasam za Dinkića iako sam član DS-a, Ujedinjeni regioni Srbije su naš spas i oslobodiće nas uticaja Tadića, Cvrtkovića, Veljovića, Vukotića, Bajatović, Mićunovića. Oslobodiće ans komande iz Beograda,, iz "krauga dvojke" Za one koji neznaju šta znači krug dvojke: to je najstroži centar Beograda gde stanuju u otetim stanovima komunistički ostaci Đenerala i "junačina" drugog svetskog rata. Samo napred Dinkiću,

Ali Baba

pre 13 godina

Ah da... ostali su radili i rade savrseno. Cuj on jedini krivac za 200.000 nezaposlenih?! Pa sto ga ne smeniste ranije ako njegovo ministarstvo nije radilo kako treba?! Kakva demagogija!

Wllaxy

pre 13 godina

Ne volim Dinkica, niti sam ga ikad voleo ali ovaj ga bas pretera!!!

Slazem se da je njegov resor radio lose ali sta je sa ostalim resorima koji su dugo vremena radili podjednako lose pa mozda jos i losije?
Sta cemo sa resorom gospodina Milosavljevica pored ovolikog skoka cena svega i svacega, sta je sa resorom ministra Dragina pored one dugotrajne nestasice mleka i slicno, sa resorom ministarke Malovic nakon bruke sa reizborom sudija i ocajnim stanjem u sudstvu gde mito i korupcija caruju i da ne nabrajam vise jer su gotovo svi resori radili ocajno i gde su politicari u istim samo gledali kako da sto vise para napakuju u svoje dzepove?
I kljucno pitanje - da li bi rekao da je Dinkicev resor radio lose i da Dinkic nije dirnuo u osinje gnezdo i prozvao cenjenu gospodu? I don't think so. Sve bi bilo kao i prethodnih godina - oni bi svi bili sretni i tako sretni bi nastavili da sisaju narod, ali avaj - puce curak.
A ova izjava samo dodatno pokazuje licemerje naseg premijera cak i kad kaze istinu kao sada a koje cuci u svakom nasem politicaru.
Sva sreca pa, kako mi se cini necemo morati jos dugo da vas gledamo jer je vase vreme skoro pa isteklo.

Branislava Savic

pre 13 godina

Narode..kad smo pistali pistaljkama protiv Milosevica izgleda da nismo bili dovoljno ubedljivi da lopovima uteramo strah...videli oni da tu ima sta i da se krade i koga da se laze!Ove lazove i lopove ako ne oteramo kako valja...doci ce nam drugi!Zato SVE POLITICARE na NARODNI SUD pre nego nam pobegnu kao Milosevici!Svi su lopovi i lazovi jadni moj narode!I oni koji vicu da ce nam promene dobro doci!Narode birajte vladu koja radi i pati sa narodoma ne ljude koji su premasili FARAONE!Dajte im mandat tri meseca za probni rad..i odgovornost dozivotnu pa cete videti kome je stalo do ove zemlje i njenih gradjana!Nedajte nikome od njih da bezi sa ukradenim parama..neka sve vrate sto su uzeli i neka svi idu u zatvor!Narode...stiropor i Nikolic je jos jedna prevara!Pre bilo kog glasanja prvo neka se narodu sve vrati i plati pa da sednemo kao ljudi na stolice a svi politicari na beton!Sta su uradili vrednom i odvajkada trpeljivom naraodu bez trunke srama!Zato ne pistaljke a ni stiropor nego prvo narodni sud po gradovima pa redom...imamo posla

Ivan BA

pre 13 godina

E nemoj mi kazti. Posebno ono da bi ga smenio i bez sukoba sa Ilicem.
Sa zabnjom ste ti i Boris cekali reakciu Dinkica, pa posto je podvio rep sad si se ti nesto osilio i skocio ti ego.
Jadan si i dalje si lutka u rukama Tadica.

u pravu ste obojica

pre 13 godina

U pravu ste drugari obojica - Dinkic jeste radio jako lose, i u tome se u potpunosti uklopio u prosek vlade, cak bih rekao da nije bio NAJGORi politicar. A sa druge strane vlada je prepuna egocentricnih poltrona, samo je dodatno Dinkic naveo da navede i one iz svoje stranke, gledao sam na B92 Vericu Kalac, i ako vam je to najbolje sto imate u G17+, to je uzas uzas.... Eto, zelim vam da vas narod shvati ozbiljno i vidi onakvima kakvi stvarno jeste, a to je obicni egocentricni lopovi.

Crni

pre 13 godina

Ma daj, koga vi lažete?
Juče je rušio jedinstvo Vlade a danas je loše radio, šta će biti sutra?
Lično mislim da je Dinkić grobar naše ekonomije,ali da je samo on loše radio gde bi nam bio kraj!
Nadam se da će se ovaj cirkus ubrzo završiti i da ćete svi redom odgovarati za uništenu i opljačkanu Srbiju.

pera

pre 13 godina

Cvetkovicu,a ti to tek od juce znas?To govori koliko si ti los premijer.Krenula je kampanja pa ste poceli da iznosite tudj prljav ves.Jos samo ako narod padne na to...

Niki

pre 13 godina

Eh da je barem on jedini krivac za takvo stanje pa da se nesto i nadamo boljem. Nista se nece promeniti njegovim odlaskom. Mnogo se krade na svim nivoima vlasti.

nema sanse!

pre 13 godina

Hoce li i odgovarati, za to sto je lose radio, sto je imao lose rezultate, sto je stetio nekontolisanim trosenjem budzeta promovisuci sebe i svoju stranku, odgovarati za tzv. "nesavesno posovanje"???

sone

pre 13 godina

A sta bi trebao da kazes za ministra Dragina koji je unistio Srpsko selo.Seti se samo afere sa mlekom.Kolika je bila cena psenice a kolika cena brasna.O unistenom stocnom fondu izlisno je i pisati.I jos mnogo stvari.Mada mozda jos nisi ni obavesten. Kostunica u odnosu na tebe izgleda kao Brzi Gonzales.

posmatrac

pre 13 godina

Koji bre Dinkic??? Ne branim ga uopste ali me bas zanima sta ste VI OSTALI radili u medjuvremenu, grickali semenke dok su ljudi ostajali bez posla???

Ako me secanje dobro sluzi, ne znam ko nije od vas isao u medije sa pricom da je kriza prosla i da "samo sto nam nije bolje za koji dan", da cemo iskoristiti krizu kao motor pokretac i bla, bla...

A ko je obecao "stranim faktorima" smanjivanje zaposlenih u drzavnoj administraciji a ona se umesto toga uvecala nasuprot propale privrede koja ne moze vise nista da placa?

A ko je molio "strane faktore" proslog proleca da mu udeli neku kintu jer je Srbija vec tada bila u bankrotu i sta je obecao zauzvrat?

Eee, da sad ce glavna tema narednih dana da bude nesposbni Dindza posto dvor ne daje rezultate kao farma jer ja mogu da gledam dvor do sutra ali creva krce toliko da ih nista ne cujem!

Drago drustvo, u kompletu, i jedni i drugi (i pozicija i opozicija), ja mislim da je vreme da se rastanemo a na vama je da odlucite kako ce to da bude: milom ili silom?

Nek dodju mladji, casniji, posteniji, oni koji imaju nameru da ovde zive a ne da beze sa dzakovima para, valjda ce oni hteti bolje narodu i drzavi...

pozzz

MUKNAVI

pre 13 godina

Cvetasti i bulumeno u opoziciji poziciji nevazno, isti ste vi svi.To je gomila gradjana,par stotina njih, koja je u funkciji tajkunerije,par desetina njih na celu sa miskovicom u Srbiji a van granica pod ekipama sa njihovih "poternica", koja zivi Narodu na grbaci,rasprodaje ono sto smo nasledili i sada kako prilazimo dnu ove .....se svadaju izmedju sebe ko i sve lopine kad nestaje mrse koju su deljali.

ALLEN

pre 13 godina

da naravno,a gospodin cvetković nije loše radio iz jednog prostog razloga a to je ZATO ŠTO APSOLUTNO NIŠTA I NIJE RADIO TAKO DA SU GREŠKE ISKLJUČENE.

Milovan

pre 13 godina

A da nije cela ova frka iscenirana kako bi se skrenula pažnja sa korupcije, lopovluka i organizovanog kriminala, štrajkova, protesta, blokada, mitinga, siromaštva i narodnih kuhinja za koje se hvalite kako ih otvarate!?!, rasprodate, pokradene i uništene (poljo) privrede, svakodnevnih novih taxi i naknada koje nam uvodite i kradete ovaj narod! gori ste od turaka!!! pa ajde sad kao malo da pustimo ova natezanja i međusobna pljuvanja - tu su uvek spremni mediji da nas podrže i isprate, da zamajavamo gladne, bose i besposlene građane? ja ne znam, samo vas pitam? ***

Maka

pre 13 godina

Cvetkovicu je potrebna kao nova energija...ne,nego hoce da smeni nekoga ko zna istinu o njima...mogao bi pre on,usporeni covek sa jos nekima da sidje sa vlasti

Goran 1

pre 13 godina

Nije samo Dinkic problem,cela Vlada je katastrofa,pocev od predsednika Vlade koji je veci spavac od samog Kostunice !
Ja bih pitao zasto nije smenio Dulica koji daje 550.000 e za bilborde ili 25 000 evra za sajt ili sto ''gradi''soc.stanove sa cenom m2 od 1350 e,obaska sto je taj Dulic i nestrucan za posao koji bi kao trebalo da radi !?
Ma,najvise bih voleo da za dugi niz godina odete u opoziciju ali da bogami neki od vas i odgovoraju, ili da bar objasne poreklo svoje imovine !

Zoran-Nemac

pre 13 godina

"Neka visi Pedro"!
Sada je Dinkic za sve kriv,jel?
A gde ste bili vi ostali,posebno ti Nazovi premijeru
Sto sad kao lesinar i ti,ali i Djilas?
Gde ste bili,do samo pre 2(DVA) dana?

robin hud

pre 13 godina

kao posvadjase se lopine, dadose narodu da glodje kosku narednih mesec dana da bi zaboravio na glad i resise ponovo da lesinare po srbiji u malo izmenjenom sastavu. *****

sashko

pre 13 godina

Pa tog naseg Premijera bas nije sramota pred narodom! Ako je Mladjan lose radio, sto to ne rece ranije? Jel on to lose radio od prekjuce ili od kad mu to Boris rece? Bas nam se Mirko i oznojio na konferenciji za novinare, jeste li videli kako se preznojava? Uh, uh, uh!

sto mi bubnjeva

pre 13 godina

Što se mene tiče, ova pesma kaže sve (Beogradski sindikat - Govedina)
Snimljena 2006, nije izgubila na snazi...
http://www.youtube.com/watch?v=FYmTtIC161s
Ako je Dinkić najuren, al bih voleo da i ovim ostalima vidim leđa (i poziciji i opoziciji) isti glumci zadnjih 20es godina....

Saša

pre 13 godina

Čitajući komentare na B92, jasno mi je da većina nas odavno zna da Dinkić loše (za nas) radi svoj posao.

"Zadivljen" sam činjenicom da je to konačno uvideo i premijer.
Malo me hvata jeza od pomisli još koliko decenija će mu trebati da uvidi da i ostali, uključujući njega, jaaaaaaaaakoooooooooo loše (za nas) rade svoj posao. Dakle, oni sami otići neće.

Zarko

pre 13 godina

Dinkic je onda lose radio i imamo povecan broj nezaposlenih i najmanje plate ==> Dinkic otpusten
Milosavljevic je lose radio i imamo monopole, svakodnevno povecanje cena ==> on ide ?
Sasa Dragin je lose radio i imamo pomor stoke i uvzoz mesa , odlazak ljudi sa sela ==> on ide ?
Milutin Mrkonjic je lose radio i jos nemamo nijedan put gotov iako je trebalo da budu pre roka ==> on ide ?
....
....

Hajde da vidimo mi to i na drugim pa cemo tek onda poverovati da je ovo rekonstrukcija a ne "partisko politicarenje"

Sexy Secca

pre 13 godina

Žurka je počela! Sad će afere! Iznošenje prljavog veša sa obe strane. Biće gledanije i od Farme i Dvora. (Jadan Mitrović, stigla mu konkurencija :))

baba Djona

pre 13 godina

Kakve mi vlade sve imamo od 90-te, dobro da smo zivi i poneko normalan da je. Mozda novi mandatar bude neki vladika koji inace ima svoju privatnu firmu sa bagerima i mocnim fondom luksuznih automobila.
Sve sam jad i cemer, ja kao nezaposlen mogu samo da placem..

Dule

pre 13 godina

Pa ovo je neverovatno. Tek kada ih je prozvao da ne rade dobro, da vlada nema rezultate, autoritet, ..., tek onda su se setili i Tadic, i Cvetkovic, i Kurta, i Murta, da Dinkic nema rezultate, da mnogo trosi para iz budzeta, da su gledali, proveravali, ..., i da je sve sto oni kazu istina, i samo istina.
I sada mi trebamo, da kao i uvek, ostavimo mozak negde po strani, i progutamo ove price, kao curka kukuruz.
Nije nego. Sijo mi ga Djura. Pa da imaju imalo morala, kompletna vlada bi dala ostavku posle rezultata koje je postigla.
Ne treba nista vise, samo prica o Kolubari, "kofercetu, reformi pravosudja.
Gde ste bili i sta ste radili sinje kukavice?

CheGe

pre 13 godina

Hvala bogu da vi radite kako treba! Sad sam totalno miran, mozda i prekinem da uzimam bensedin.

Vi stvarno niste normali, svi u kompletu!

jaroslav

pre 13 godina

Pa što ste smenili Dinkića kad je počeo da vređa premijera? Što ga niste smenili kad je tako dugo radio loše? Pa vi ga ne bi ni smenili da nije počeo da vređa premijera. Što ste ga upošte smenili?

kalimero9

pre 13 godina

A sta je sa ostalim ministrima, koji su jo si ranije trebali da budu "okaceni" na stub srama, kao sto je npr. veciti ministar Slobodan Milosavljevic, pa sta je sa gospodinom "pre roka" Mrkonjicem...itd, itd. Moglo bi se tu pronaci vecina ministara. Ili je ovo samo "dokaz" gradjanima, da je Vlada, u prikrivanju svojih slabosti povodom neostvarivanja davno postavljenih obecanja, spremna i odlucna da smeni cak i ministra i to jos u predizbornoj godini. SMESNI STE.

đorđe

pre 13 godina

...jedan po jedan,samo najlakše je podneti ostavku gde je revizija njegovog rada pa da se vidi da li je čovek ispravan, ako nije treba da odgovara,a ne samo ja odoh...

Kaca

pre 13 godina

Otisao jedan davo ostalo ih je jos. Zbilja narod je blesav ako misli da ce se ista promeniti u narednom periodu posle 'odlaska' doticnog: plate se nece povecati da bi mogli da platimo i polovinu od poreza koje nam beskrupulozno namecu, nece doneti nova radna mesta,nece biti pravde za sve pocinjene zlocine.

Cim se Dinkic predao bez borbe tu meni nesto smrdi.U

Zlatan

pre 13 godina

Zamajavaju narod, a u međuvremenu poskupeo hleb! Izmerite koliko grama ima hleb sava. Videćete da iako se prodaje kao 500 dobije se 100 grama manje. Jeste da je cena vekne ista ali je faktički hleb poskupeo za 25%

Dragan

pre 13 godina

Jel iko zaista veruje da je Cvetkovic "zatrazio i licno smenio" bilo koga, pa i svog vozaca, a daleko bilo Dinkica??? Smesno ljudi, smesno..

lalalalalala

pre 13 godina

Ma,sve je ovo samo predizborna kampanja! Ocigledno je da niko od ljudi koji su na vlasti ne radi nista drugo nego trpa sebi novac u dzepove,a narod radi po 16 sati dnevno kod privatnika za minimalac, i nema za osnovne namirnice! BRUKA I SRAMOTA! Nikad nije bilo gore vreme za zivot,a mi treba da stvaramo porodice! BOJKOT IZBORA! NIKO NE TREBA DA GLASA! Mozda tada shvate sta rade ovoj drzavi, i da narod nije tu da bi radio za njih, nego su ONI (SVI koliko ih ima)tu zbog naroda,koji za njih glasa. E pa,sad niko ne treba da glasa ni za koga!

Dusan Silni

pre 13 godina

Nije samo Dinkić problem,problem ste svi vi od vašeg šefa žutaća pa redm.
Svima vama bukagije na noge pa u samice dok traju istražni postupci.
Gospodine nemože tako,za štete nanete u milijardama evra nemože se odgovarati smenjivanjem,u bajbukanu svi id...i jedni,u bajbukanu da sunca ne ugledate do kraja života,sram vas bilo,đu...ta srbijanska zar mislite da nas i dalje zamajavate i ponižavate našu inteligenciju,neće moći,neće budite ubeđeni.Stiglo je vreme polaganja računa ovom ojađenom i unakaženom narodu,stiglo je!

piroman

pre 13 godina

A da mi sledeci put ne zurimo sa paljenjem skupstine ... Mislim, da sacekamo da se gospoda udobno smesti u fotelje, i pozicija i opozicija ...

poverljivo

pre 13 godina

Pa, moram da priznam da me je jaaaaako obradovala Dinkiceva smena, ali i ovi iz vlade sada pokusavaju da sve probleme pripisu doticnom. Ni to nije fer... No, sto se tice samog Dinkica, za njega sam siguran da je vezan za mafiju i to iz prostog razloga sto se bavim jednim poslom (vezanim za finansije) i za cije zakone je Dinkic uvek bio odgovoran. U tim finanskijskim zakonima uvek je postojala jedna rupa, vezana za PDV, koji su oni koji su znali kako to i mogli da iskoriste! Licno sam g-dina Dinkica u nekoliko navrata pitao zasto se jednostavno ne donese zakon kojim bi se ta "rupa" za pranje novca zatvorila, na sta mi on nikada nije odgovorio. Sta treba da pomislim? Mogao je taj zakon da stavi na sto, te da ga izglasaju za dva dana, ali zbog nekog jednostavno nije zeleo. Uvek sam se nadao da ce ga smeniti, ali, opet, na njegovo mesto ce doci neki "poslusni decko", te se ja ne brinem za nase tajkune. Nista nam ne vrede ni izbori ni bilo kakvo kukanje, gotovi smo. Tajkuni nam stoje iza cele zemlje i nijedan pojedinac niti politicka partija ne moze da se njima suprotstavi. Iako sam uvek bio optimista, sada vise ne vidim nikakvo svetlo na kraju tunela, smenili oni Dinkica ili ne :-( Da Dinkic od tih tajkuna nije napravio ovakve "monstrume" koji prosto "zderu" Srbiju, jos bi mozda i mogli nekako da se iscupamo, ali ovako... tesko!

Branko

pre 13 godina

Dinkić je radio loše za ovaj napaćeni narod ali kada je radio za svoj džep neverujem da je bio loš. Naravno i ti Cvetkoviću nisi mnogo bolji i bilo bi lepo da napišeš memoare i objasniš svoju ulogu u privatizaciji IPM "ZMAJ" Zemun ili da zamoliš Brankicu u Insajderu da to uradi umesto tebe. Samo da napomenem Da je Brankica u jednoj emisiji Insajdera dvrdila da je jedan od kupaca IPM "ZMAJ" Darko Šarić

Ben Akiba

pre 13 godina

Svi vi radite izuzetno lose. Za tu platu koju primate ucinak vam je los, kao i rezultati generalno. Hocemo promene, izbori sto pre, necemo vise prepucavanja izmedju koalicije u vlasti!

Milan

pre 13 godina

***** G17(URS) je interesna grupa, oni nemaju nikakvu ideologiju niti imaju osecaj odgovornosti za buducnost ove zemlje. Nesto slicno JUL-u devedesetih. G17(URS) je JUL 21. veka.

ion

pre 13 godina

trebalo vam je deset godina da shvatite da je neko lose radio,sto ste onda isli u koaliciju sa njim,recicete losa procena,onda ne treba da se bavite politikom.

sada cete nastaviti i dalje ubedjivati narod kako cvetkovic nije lazni premijer,hvalicete sebe kako ste postigli odlicne rezultate,ponasate se kao najgore sekte na svetu.

Messy

pre 13 godina

Да је Динкић радио лоше, штавише катастрофално то сви знамо и осећамо на својој кожи, али оно што наш премијер избегава да каже је то да је читава његова Влада лоша и да трба да оде што пре. Не мора премијер да се брине о ауторитету Владе пошто она код грађана одавно нема никакав ауторитет и сви једва чекају да им виде леђа. Џаба вам је сада да покушавате да се оперете у ово мало преосталог времена на Власти, ви сте толико зла нанели овом народу да се не можете ни са чим оправдати. Можете покушавати колико хоћете, али народ је већ донео одлуку ви сте већ смењени само вас још нису обавестили.