Sreda, 29.12.2010.

11:20

Dinkić: Nisam rekao što sam rekao

Mlađan Dinkić demantovao da je navodno obećao da će građani dobiti od besplatnih akcija 1.000 evra, da bi Boris Tadić pobedio na predsedničkim izborima.

Izvor: B92

Dinkiæ: Nisam rekao što sam rekao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Maksimilian

pre 13 godina

Pinokioo... Djepeto... Pinokioooo...
Ovaj Dinkic kao da je dvostruka (stostruka) licnost, pa jedna licnost ne zna sta ona druga obecava. Samo je cudno da se jedna od tih licnosti redovno javlja pred izbore ;)

dezurna

pre 13 godina

Ovakvo besprizorno ponashanje prema novinarima, medijima i opshtoj javnosti od strane jednog visokog javnog sluzbenika, a UNS, NUNS i ANEM josh uvek nisu reagovali? Znate, gospodo, postoje situacije u kojima je zajednicko saopstenje za javnost sasvim na mestu.

Milan

pre 13 godina

Vreme je da se SPO otkaci od ove koalicije.To je jedina stranka koja bi imala snage da promeni nesto u ovoj zemlji ukoliko bi joj se vratio bar deo biraca koji su danas razocarani u stranke poput DS, G17 i druge.Problem je sto na politickoj sceni Srbije ne postoji ozbiljna alternativa ovoj vlasti.

Saša

pre 13 godina

Neverovatan spin majstor. Poenta priče je da će Dinkić preko Jasne Matić prodati bolje Telekom nego što je prodat NIS. Dakle to treba narod da prihvati, pošto ga ispljuje za to što je slagao za akcije. A ustvari, akcije su bile zaluđivanje naroda da bi se Telekom prodao, a što će dokusuriti srpsku privredu, koju je uglavnom Dinkić doveo na prosjački štap.

Srboljub

pre 13 godina

Na našu veliku žalost, Dinkić sve češće laže čim nešto izjavi. Tako da mu je lažan i ovaj demanti. Sramota je kakvog ministra imamo, kao ličnost, još gore u kakav kolaps nas sve više gura njegove ekonomija i finansije.

samo polako

pre 13 godina

Морам да укажем да се овај човек од оптужби да је лагао брани даљим лагањем:
"...smatra da bi te akcije toliko vredele da nije bilo svetske ekonomske krize, koja nije mogla da se predvidi i koja je višestruko oborila cene svih mogućih akcija u svetu"

Светска криза није вишеструко оборила цене свих могућих акција у свету, и то чак и овакав "стручњак" сигурно врло добро зна.

На пример, Dow Jones Industrial индекс пре кризе је износио око 13000 поена, а након кризе је пао на око 9000. Последњих месеци варира око 11000. Слична ситуација је и на осталим берзама.

Просто речено, лаж је да су акције пале "вишеструко" - и лицемерно је мазати народу очи.

sara

pre 13 godina

Možda čovek i ispuni dato obećanje, skoro će novi izbori, a možda do tada stignu i novci sa Kipra...Blago nama, nada zadnja umire...

gradjanin

pre 13 godina

Neko kaze, u normalnoj zemlji ne bi bio to sto jeste, da ali ova zemlja nije normalna, zato su svi politicari takvi kakvi su, nije samo Dinkic koji obecava laze i maze, a sta je sa ostalima...sa onim politicarima koji stalno bacaju kosku mrznje medj narod

Glock

pre 13 godina

Ovi iz SNS-a uopste ne moraju da skupljaju pare za kampanju. Treba samo da cute (sto i rade).

Dinkic i Tadic vode kampanju za SNS, ali izgleda to jos nisu shvatili.

dijalog u paklu

pre 13 godina

"Danas se često govori o moći javnog mnjenja, ali ako se dobro poznaju skrivene poluge vlasti, ono će da izražava ono što mi budemo hteli. Ali, pre no što i pomislimo da ga preusmerimo, treba ga ošamutiti, zbuniti ga čudovišnim protivrečnostima, neprestanim iznenađenjima, zaslepiti ga svakakvim preokretima, neprimetno ga skrenuti s njegovog puta. Eto jedne od velikih današnjih tajni: znati kako se dočepati predrasuda i narodnih strasti da bi se u načela unela zbrka, da bi se onemogućila sloga onih koji govore istim jezikom i imaju iste interese."

!?

pre 13 godina

Takav, kakav je G-din Dinkic nije moga da opstane sam, niti je G17 stranka sa velikom podrskom u 'izbornoj bazi' - imao je podrsku 'pobednickih koalicija', pa ... - pamet u glavu !?

milezr

pre 13 godina

Da je Dinkić u normalnoj stranci, u normalnoj zemlji, leteo bi pa da je 10x predsednik. Zašto? Zato što je balast sopstvenoj stranci. Samo je u Srbiji lider stranke bitniji od nje same, njenih birača, programa, obećanja, odgovornosti...

To što je on još uvek na vlasti u stranci govori dosta o njemu, a još više o ljudima oko njega. A to što je na vlasti u Srbiji, takođe govori mnogo--ali samo o nama.

Fifi

pre 13 godina

smesno. Gledao sam "Raspakivanje" na tv-u i u emisiji je covek lepo rekao da je prica o akcijama plasirana da bi se glasaci "pogurali" ka Tadicu. Sta sad tu ima da se tumaci i demantuje, lepo je covek to izjavio pred kamerama. Jos onda sam se zapitao da li je svestan sta prica.

Apache

pre 13 godina

Davanje NIS-a Rusima jeste ekonomska veleizdaja zajedničke (društvene) imovine i zemlje u celosti. Onaj ko to jasno kaže u očima populističke većine ove začarene zemlje ne valja. Pa kupujte hleb od tri dinara i lečite se od sada kod vračara ali nemojte više da kukate na dežurne krivce.

simens

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto gospodin Dinkic porice da je rekao nesto sto jeste cinjenica.
To obecanje o besplatnim akcijama u vrednosti od 1000 eura izreceno je u kampanji za predsednicke izbore, u kojima je Boris Tadic vrlo tesno pobedio Tomislava Nikolica, tako da moze da se kaze da je to i Tadicevo obecanje. Osim toga Tadic sigurno ne bi danas bio predsednik da nije bilo tog obecanja.

Orwelly Gyorgy

pre 13 godina

Glasati za G17 plus u vreme danasnje isto je kao glasati za JUL u vreme ondasnje.
Problemi su drugde - i taj JUL kao interesna grupacija sa ogromnim finansijskim apetitima slepovao se uz tada ozbiljnu stranku, pa je zavladao. I vladao krace nego baron Mladja.
A dobro se zna koji brod dovozi Mladjanhauzena do vlasti. E taj zuti brod treba da plati punu cenu svega sto nam je natovario na vrat, da plati i za sebe i za svoje prirepke. Tako je jedino posteno. I zato svi treba izlaskom, ne apstinencijom, da daju svoj puni doprinos da zuti brod dozivi sudbinu Titanika. Mada, ako narod kao opciju vidi Tomislava Nikolica, onda ce samo uzjahati Murta...

Branislav

pre 13 godina

Sad ce jos reci da nisu oni rekli da ce isplacivati po 5000 dinara javnom sektoru u januaru! Sad to niko i ne pominje! Jos Gore je sto je verovao, to znaci da nema posma sa svojim poslom! I malo dete je znalo da od toga nema nista, a on je verovao!

miroslav

pre 13 godina

pa pogledajte raspakivanje na RTS-u kod Antonele Rihe kada je bio predstavljen ako ste u situaciji i sve će vam biti jasno......

mica

pre 13 godina

U sukobu sa Karicima kada je drzavi i narodu vracen deo otete imovine Dinkic je pokazao zavidnu odlucnost i hrabrost. Od tada pa navamo sve samo prazne price i obecanja. Imate li hrabrosti da otvorite pandorinu kutiju sprege politike i krupnog kapitala, i da se sukobite sa najvecom posasti za nasu zemlju korumpiranim politicarima i tajkunima.Mozda je ta borba unapred osudjena na poraz, ali ako se nadje neko dovoljno "lud" sigurno ce moci da racuna na vise od milion glasova na sledecim izborima.Ko nije spreman za tako nesto i kome u potpunosti odgovara lagodna situacija u kojoj se nalazi neka odstupi jer ce na kraju morati narod da preuzme stvari u svoje ruke.

drasko

pre 13 godina

Politicar sa najvise laznih obecanja u Srpskoj istoriji.
Prosto je nevreovatno da je jos uvek na vlasti.
U normalnim i uredjenim drzavama,ovoga trenutka takav covek bi radio na nekoj plantazi ili u polju,zato sto bi ga svaka stranka smatrala suvise rizicnim po sopstveni rejting .
Ako njegova stranka predje cenzus na narednim izborima to ce znaciti samo jedno - da su mozgovi ovoga naroda jos uvek na "kolektivnom odmoru",amnezija i dalje prisutna...

dimi

pre 13 godina

gledam dinkica jutros na kaziprstu televizije b92,i kada je poceo da prica da njega nije bilo mi građani bismo umrli od gladi sram ga bilo,i odjednom me od gledanja uvati muka i povracanje od njegove izjave svog sam ga ispovracao od muke da sam morao da bacam televizor,sram da ga bude od takvih izjava,e moj dinkicu kad ti dođe toma nikolic na vlast ja mislim da ces morati sve da vracas,i jos mnogo vas tako,dajte ostavke i kuci.

sdned

pre 13 godina

Ja, pri zdravoj pameti i punoj svesti, odijam da slušam dalje tog čoveka. Bio bih lud kada bih slušao nekoga ko me je slagao hiljadama puta. I ko može Dinkiću da veruje išta. On je jedan od onih koji su sebe i familiju obezbedili na nesreći ovog naroda.

d

pre 13 godina

Čovek voli muziku i može ga se samo pitati odakle mu gitara Fender stratokaster. A za poguban ekonomski doprinos može samo da snosi političku odgovornost ako se ne dokaže krivična.

Rade

pre 13 godina

Bilo je to idealno zamisljeno i ostvarljivo da vec na startu nismo dali nis za 4 puta nizu cenu...cenu ipak odredjuje kupac,a da li je to dobar potez,eto prilike posle liberalizacije cena goriva od n.g...samo da ne kritikuju oni koji su sve ucinili da se nis proda rusima,cena im nije ni bila bitna...

Slobodni

pre 13 godina

Postovani gospodine Dinkicu,
Sve je prilicno jasno gradjanima Srbije i da ste:
- verovali u neverovatno; i
- da ste mikro - makro ekonomiste svi vi, koji to niste; i
- da cete U ZEMLJU da vratite barem deo kapitala koje je Milosevic "uredno ulozio" u neke banke u svetu; i
- da cete da prevazidjete i Kopernika i da podelite narodu po 1000 evra (mislite li da je iko pametan poverovao u bilo sta drugo - sem da ste ili tezak prevarant ili najobicnija budala - a ima i dosta onih, koji su od pocetka mislili da ste vi i jedno i drugo tj. da ste budala, koja vara samog sebe da je samo prevarant; i
- da cete da "pokrenete privredu Srbije" (sto je jedina istina, koju smo culi iz vasih usta, jer kao vec iskusni politicar vi ste izbegli da kazete i na koju stranu cete da "pogurate ojadjenu privredu Srbije); i
- Da cete da svojim znanjem, sarmom i umecem da privucete silne biznismene sveta da ulazu u vasu "lazu", a najmocnijima cete da prodate i najzdravije i najbolesnije srpske privredne gigante.....
Ako zelite mogao bih da listam jos nekoliko vasih polu i kompletnih lazi ili pak budalastina, ali mislim da je i ovo dovoljno da vam svaki preostali punoletni ali i normalan stanovnik Srbije kaze:
- Aman bre covece zar stvarno zelis da nam svima pokazes da je razlika izmedju budalcine i glupacine - stanovita.

q

pre 13 godina

Fabrika Ei Stampana kola je privatizovana jos 2001-2002, a radnici jos nisu dobili akcije.

Sad kad su se prijavili za ove besplatne. Dobice 20e?

Mihajlo Jovanovic

pre 13 godina

Gospodine Dinkicu, cemu sekiracija?
Ko je ikada slusao Vase izjave, nije glasao za Vas.
Ostalima ne morate da se pravdate. Dajte im posao. Ili ga makar obecajte. Do daljnjeg...

hmm

pre 13 godina

moja gadljivost prema liku i delu doticnog je otisla toliko daleko da se pretvara u svoju suprotnost...na neki nastrani nacin covek mi postaje simpatican...

borislav

pre 13 godina

Niste rekli sto ste rekli, niste radili sto ste radili, nego ste govorili jedno, radili drugo, radili, ugradili, i dooooobroo zaradili.
Gospodine Dinkicu, tuzilastvo ceka, samo pruzite korak.

rekao si šta si imao

pre 13 godina

Dobiti izbore u Srbiji sa APSOLUTNOM većinom nikada nije bilo lakše. Treba samo da se pojavi neko i da nešto javno obeća, odnosno da se zakune, jer obećanja se više ne kupuju u ovoj zemlji "poštovani građani Srbije, kunem se u svoju decu, u unučiće, da ću, ako dođem na vlast, učiniti apsolutno sve što je u mojoj moći da Mlađana Dinkića i njemu slične STRPAM IZA REŠETAKA na duži vemenski period"

Ova rečenica danas u Srbiji vredi 2 miliona sigurnih glasova - konkurs je otvoren...

Vladimir

pre 13 godina

XAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!
E dragi moji evo vam vase demokrate !!! Smesno je, ali stvarno evo je Nova Godina a JA ne mogu da priustim sebi pristojan docek jer nemam posao i sad moram da gledam finale farme za docek. Strasno je, nehumano, djavolski lose ovo sta rade sa narodom. Ne znam da li ima boga ali ovo je tragedija kakvu ne bi ni Sekspir napisao ! Pozdrav

lola

pre 13 godina

hajde sad da se ja distanciram od novinskih naslova i tumacenja onoga sto se preprica da je neko rekao: dakle, ovaj covek sto je jutros gostovao u kaziprstu ne moze da odglumi izraz lica i muk zbog svih napada kojima je izlozen. to, sto on, izgleda, po svojoj prirodi nije verbalno bahat ne znaci da su "sagovornici" u pravu - oni koji mu "ucitavaju" da je bahat I da mulja I da laze, I da se sada izvlaci, pa jos da to radi preko tudje grbace. pa, molim lepo, sad je jos I kriv sto u predizbornoj kampanji ima obecanja??!! pa, koji politicar nema obecanja u predizbornoj kampanji?? da li ce on to svoje “obecanje” da plati brojem glasova na sledecim izborima, prepusticemo izbornim rezultatima. al' stvarno mi je vise preko glave izvlacenje “listinga obecanja” i tumacenja “recenice po recenice”,

dusko dugousko

pre 13 godina

ko je?; ja!; ko je rek'o ja?; ko je rek'o ko je reko'o ja? ko je reko'o ko je reko ja, ko je rek'o? .... Pravi crtani junak, Mladja!

Milenko

pre 13 godina

Taj covek ostao bez moralnog kompasa. Izgubljen i u prostoru i vremenu. Molio bih B92 da radi opsteg zdravlja citalaca redje objavljuje ovakve vesti.

Naš Mlađohauzen

pre 13 godina

"Ministar ekonomije je u "Kažiprstu" B92 rekao da su njegovu izjavu iskoristili za manipulacije njegovi politički protivnici, koji se plaše rasta rejtinga njegove partije Ujedinjeni regioni Srbije."

Dinkiću prijatelju ovo je već patološka pojava, pa ti lažeš čim zineš, kakav crni rast pa svestan si i ti i tvoja kamarila da vam je cenzus samo pusti sanak.

Sva nedavno sprovodena istraživanja pokazuju KATASTROFALAN rejting stranaka na vlasti sem SPS-a koji se drži otprilike svog nivoa i sigurno ide preko cenzusa, ne mnogo ali ide. Zato je Ivica tako siguran u sebe i uopšte se ne brine a ostali su se raspomamili sa izjavama i posipanjem pepelom. Rezultati se kriju jer bi njihovo objavljivanje izazvalo lavinu ali ljudi sa određenim nivoom dostojanastva kao što je ministar Rasim Ljajić recimo nisu mogli da prećute već su indirektno već najavili katastrofu.

Dinkić je krenuo u rat sa DS-om jer se kolju oko toliko malog dela preostalih "zabludelih" glasača, kojima sam na žalost i sam pripadao, da pod garanciju nema dovoljno za obe stranke.
LDP je pristojno ojačao i ide preko cenzusa, G17-regioni ni u ludilu, pucaju kao balon, DS drastično pada, više nego što bilo ko uopšte pomišlja, DSS se nešto ojačao, a naprednjaci NENORMALNO. Zato i ćute, nisu blesavi da pokvare nešto kada im sve ide u korist. Kako je krenulo na kraju će sami da prave vlast, k'o Milošević, neće morati ni sa Koštunicom da se natežu.

Očekujte bisere Dinkića na dnevnom nivou, on više ne zna gde udara.

Bože, ako nas čuješ, vrati nam Zorana, evo ti ceo glavni odbor DS-a i ceo G17+ pa uzmi koga hoćeš i koliko hoćeš u zamenu. Ovi su stvarno "Božija kazna" a ti najbolje znaš šta je to.

advokat

pre 13 godina

Naravno da je rekao. Dinkic je vec jednom rusio vladu a hiljadu puta pretio da ce da je rusi (kao i sada). Medjutim, gradjani su toliko izlozeni ogromoj kolicini gluposti, tako da ce i ovo tretirati kao jos jednu glupost i pojeo vuk magarca. A u medjuvremenu, jasno je dao do znanja koalicionom partneru koliko ga ceni i koliko ocekuje. Odgovornost je nesto sto je davno i potpuno izgubljeno, a da bi se ponovo vratilo u svest naroda i politicara potrebno je da gradjani surovo kazne coveka koji javno kaze da je obecenja za besplatne akcije (1000 evra) dao kako bi njegov koalicioni partner dobio vise glasova. Odgovornost je deo karaktera i osecaja morala. Sve postojece stranke su bile na vlasti u svim mogucim varijantama: Vuk Draskovic sa SPS na nivou drzavne zajednice, DS sa SPS sada, LDP sa SPS na lokalnom nivou. Zato ne treba da se cudimo kada nas neko otvoreno tretira kao magarce, jer to je jedino realno ocekivati.

Rale

pre 13 godina

Odavno je kod njega primetan jedan skoro patoloski odnos prema sopstvenom liku i delu. Njegov psiholoski profil upucuje na nerealnost u procenama tako da ovo sve sustinski i nije smesno. Vise je problem kad tom problemu nema ko da se suprostavi. Ko je autoritet za njega ??
Pa on je sam za sebe rekao da ce dobiti Nobelovu nagradu, pobogu ...i to je tada svima bilo simpaticno umesto simptomaticno...

Kanađanin-Novosađanin

pre 13 godina

Posle svega samo se može reći: Dinkić je podmukli lažov i prevarant!! Na sramotu mu bilo. Sada se pravi nevinašce i optužuje druge. Da ima pravde u ovoj zemlji, išao bi on odmah iz politike i širio demagogiju i laži u Okružnom zatvoru.

Buba

pre 13 godina

Oni koji nisu zlonamerni su vas tako i razumeli gospodine Dinkicu! Niko od nas nije baba Vanga da je mogao da predvidi da će kriza biti toliko jaka, a sa druge strane i mi grešimo u procenama svaki dan svog života...moju podršku imate, jer rad jednog čoveka se ne gleda kroz jedno obećanje, već kroz sve što je do sad urađeno, a Vi ste uradili mnogo - stabilizovali ste dinar, spasili bankarski sistem, pomogli srpskom preduzetniku da prezivi u nelikvidnim vremenima, doveli strane investitore, spasili Zastavu...uostalom šta ja Vama da govorim šta ste Vi uradili, vi bolje to znate. Glasaću i za Vas i za Vaš URS..ja sam valjevka i sviđa mi se ideja da konačno i moj grad bude deo Srbije i Evrope i sveta...a ne slepo crevo kako su ga zvali do sad.

Kanađanin-Novosađanin

pre 13 godina

Posle svega samo se može reći: Dinkić je podmukli lažov i prevarant!! Na sramotu mu bilo. Sada se pravi nevinašce i optužuje druge. Da ima pravde u ovoj zemlji, išao bi on odmah iz politike i širio demagogiju i laži u Okružnom zatvoru.

Rale

pre 13 godina

Odavno je kod njega primetan jedan skoro patoloski odnos prema sopstvenom liku i delu. Njegov psiholoski profil upucuje na nerealnost u procenama tako da ovo sve sustinski i nije smesno. Vise je problem kad tom problemu nema ko da se suprostavi. Ko je autoritet za njega ??
Pa on je sam za sebe rekao da ce dobiti Nobelovu nagradu, pobogu ...i to je tada svima bilo simpaticno umesto simptomaticno...

Vladimir

pre 13 godina

XAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!
E dragi moji evo vam vase demokrate !!! Smesno je, ali stvarno evo je Nova Godina a JA ne mogu da priustim sebi pristojan docek jer nemam posao i sad moram da gledam finale farme za docek. Strasno je, nehumano, djavolski lose ovo sta rade sa narodom. Ne znam da li ima boga ali ovo je tragedija kakvu ne bi ni Sekspir napisao ! Pozdrav

rekao si šta si imao

pre 13 godina

Dobiti izbore u Srbiji sa APSOLUTNOM većinom nikada nije bilo lakše. Treba samo da se pojavi neko i da nešto javno obeća, odnosno da se zakune, jer obećanja se više ne kupuju u ovoj zemlji "poštovani građani Srbije, kunem se u svoju decu, u unučiće, da ću, ako dođem na vlast, učiniti apsolutno sve što je u mojoj moći da Mlađana Dinkića i njemu slične STRPAM IZA REŠETAKA na duži vemenski period"

Ova rečenica danas u Srbiji vredi 2 miliona sigurnih glasova - konkurs je otvoren...

Naš Mlađohauzen

pre 13 godina

"Ministar ekonomije je u "Kažiprstu" B92 rekao da su njegovu izjavu iskoristili za manipulacije njegovi politički protivnici, koji se plaše rasta rejtinga njegove partije Ujedinjeni regioni Srbije."

Dinkiću prijatelju ovo je već patološka pojava, pa ti lažeš čim zineš, kakav crni rast pa svestan si i ti i tvoja kamarila da vam je cenzus samo pusti sanak.

Sva nedavno sprovodena istraživanja pokazuju KATASTROFALAN rejting stranaka na vlasti sem SPS-a koji se drži otprilike svog nivoa i sigurno ide preko cenzusa, ne mnogo ali ide. Zato je Ivica tako siguran u sebe i uopšte se ne brine a ostali su se raspomamili sa izjavama i posipanjem pepelom. Rezultati se kriju jer bi njihovo objavljivanje izazvalo lavinu ali ljudi sa određenim nivoom dostojanastva kao što je ministar Rasim Ljajić recimo nisu mogli da prećute već su indirektno već najavili katastrofu.

Dinkić je krenuo u rat sa DS-om jer se kolju oko toliko malog dela preostalih "zabludelih" glasača, kojima sam na žalost i sam pripadao, da pod garanciju nema dovoljno za obe stranke.
LDP je pristojno ojačao i ide preko cenzusa, G17-regioni ni u ludilu, pucaju kao balon, DS drastično pada, više nego što bilo ko uopšte pomišlja, DSS se nešto ojačao, a naprednjaci NENORMALNO. Zato i ćute, nisu blesavi da pokvare nešto kada im sve ide u korist. Kako je krenulo na kraju će sami da prave vlast, k'o Milošević, neće morati ni sa Koštunicom da se natežu.

Očekujte bisere Dinkića na dnevnom nivou, on više ne zna gde udara.

Bože, ako nas čuješ, vrati nam Zorana, evo ti ceo glavni odbor DS-a i ceo G17+ pa uzmi koga hoćeš i koliko hoćeš u zamenu. Ovi su stvarno "Božija kazna" a ti najbolje znaš šta je to.

Milenko

pre 13 godina

Taj covek ostao bez moralnog kompasa. Izgubljen i u prostoru i vremenu. Molio bih B92 da radi opsteg zdravlja citalaca redje objavljuje ovakve vesti.

Slobodni

pre 13 godina

Postovani gospodine Dinkicu,
Sve je prilicno jasno gradjanima Srbije i da ste:
- verovali u neverovatno; i
- da ste mikro - makro ekonomiste svi vi, koji to niste; i
- da cete U ZEMLJU da vratite barem deo kapitala koje je Milosevic "uredno ulozio" u neke banke u svetu; i
- da cete da prevazidjete i Kopernika i da podelite narodu po 1000 evra (mislite li da je iko pametan poverovao u bilo sta drugo - sem da ste ili tezak prevarant ili najobicnija budala - a ima i dosta onih, koji su od pocetka mislili da ste vi i jedno i drugo tj. da ste budala, koja vara samog sebe da je samo prevarant; i
- da cete da "pokrenete privredu Srbije" (sto je jedina istina, koju smo culi iz vasih usta, jer kao vec iskusni politicar vi ste izbegli da kazete i na koju stranu cete da "pogurate ojadjenu privredu Srbije); i
- Da cete da svojim znanjem, sarmom i umecem da privucete silne biznismene sveta da ulazu u vasu "lazu", a najmocnijima cete da prodate i najzdravije i najbolesnije srpske privredne gigante.....
Ako zelite mogao bih da listam jos nekoliko vasih polu i kompletnih lazi ili pak budalastina, ali mislim da je i ovo dovoljno da vam svaki preostali punoletni ali i normalan stanovnik Srbije kaze:
- Aman bre covece zar stvarno zelis da nam svima pokazes da je razlika izmedju budalcine i glupacine - stanovita.

dimi

pre 13 godina

gledam dinkica jutros na kaziprstu televizije b92,i kada je poceo da prica da njega nije bilo mi građani bismo umrli od gladi sram ga bilo,i odjednom me od gledanja uvati muka i povracanje od njegove izjave svog sam ga ispovracao od muke da sam morao da bacam televizor,sram da ga bude od takvih izjava,e moj dinkicu kad ti dođe toma nikolic na vlast ja mislim da ces morati sve da vracas,i jos mnogo vas tako,dajte ostavke i kuci.

borislav

pre 13 godina

Niste rekli sto ste rekli, niste radili sto ste radili, nego ste govorili jedno, radili drugo, radili, ugradili, i dooooobroo zaradili.
Gospodine Dinkicu, tuzilastvo ceka, samo pruzite korak.

drasko

pre 13 godina

Politicar sa najvise laznih obecanja u Srpskoj istoriji.
Prosto je nevreovatno da je jos uvek na vlasti.
U normalnim i uredjenim drzavama,ovoga trenutka takav covek bi radio na nekoj plantazi ili u polju,zato sto bi ga svaka stranka smatrala suvise rizicnim po sopstveni rejting .
Ako njegova stranka predje cenzus na narednim izborima to ce znaciti samo jedno - da su mozgovi ovoga naroda jos uvek na "kolektivnom odmoru",amnezija i dalje prisutna...

hmm

pre 13 godina

moja gadljivost prema liku i delu doticnog je otisla toliko daleko da se pretvara u svoju suprotnost...na neki nastrani nacin covek mi postaje simpatican...

Mihajlo Jovanovic

pre 13 godina

Gospodine Dinkicu, cemu sekiracija?
Ko je ikada slusao Vase izjave, nije glasao za Vas.
Ostalima ne morate da se pravdate. Dajte im posao. Ili ga makar obecajte. Do daljnjeg...

Glock

pre 13 godina

Ovi iz SNS-a uopste ne moraju da skupljaju pare za kampanju. Treba samo da cute (sto i rade).

Dinkic i Tadic vode kampanju za SNS, ali izgleda to jos nisu shvatili.

q

pre 13 godina

Fabrika Ei Stampana kola je privatizovana jos 2001-2002, a radnici jos nisu dobili akcije.

Sad kad su se prijavili za ove besplatne. Dobice 20e?

Orwelly Gyorgy

pre 13 godina

Glasati za G17 plus u vreme danasnje isto je kao glasati za JUL u vreme ondasnje.
Problemi su drugde - i taj JUL kao interesna grupacija sa ogromnim finansijskim apetitima slepovao se uz tada ozbiljnu stranku, pa je zavladao. I vladao krace nego baron Mladja.
A dobro se zna koji brod dovozi Mladjanhauzena do vlasti. E taj zuti brod treba da plati punu cenu svega sto nam je natovario na vrat, da plati i za sebe i za svoje prirepke. Tako je jedino posteno. I zato svi treba izlaskom, ne apstinencijom, da daju svoj puni doprinos da zuti brod dozivi sudbinu Titanika. Mada, ako narod kao opciju vidi Tomislava Nikolica, onda ce samo uzjahati Murta...

simens

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto gospodin Dinkic porice da je rekao nesto sto jeste cinjenica.
To obecanje o besplatnim akcijama u vrednosti od 1000 eura izreceno je u kampanji za predsednicke izbore, u kojima je Boris Tadic vrlo tesno pobedio Tomislava Nikolica, tako da moze da se kaze da je to i Tadicevo obecanje. Osim toga Tadic sigurno ne bi danas bio predsednik da nije bilo tog obecanja.

d

pre 13 godina

Čovek voli muziku i može ga se samo pitati odakle mu gitara Fender stratokaster. A za poguban ekonomski doprinos može samo da snosi političku odgovornost ako se ne dokaže krivična.

Fifi

pre 13 godina

smesno. Gledao sam "Raspakivanje" na tv-u i u emisiji je covek lepo rekao da je prica o akcijama plasirana da bi se glasaci "pogurali" ka Tadicu. Sta sad tu ima da se tumaci i demantuje, lepo je covek to izjavio pred kamerama. Jos onda sam se zapitao da li je svestan sta prica.

sdned

pre 13 godina

Ja, pri zdravoj pameti i punoj svesti, odijam da slušam dalje tog čoveka. Bio bih lud kada bih slušao nekoga ko me je slagao hiljadama puta. I ko može Dinkiću da veruje išta. On je jedan od onih koji su sebe i familiju obezbedili na nesreći ovog naroda.

milezr

pre 13 godina

Da je Dinkić u normalnoj stranci, u normalnoj zemlji, leteo bi pa da je 10x predsednik. Zašto? Zato što je balast sopstvenoj stranci. Samo je u Srbiji lider stranke bitniji od nje same, njenih birača, programa, obećanja, odgovornosti...

To što je on još uvek na vlasti u stranci govori dosta o njemu, a još više o ljudima oko njega. A to što je na vlasti u Srbiji, takođe govori mnogo--ali samo o nama.

Branislav

pre 13 godina

Sad ce jos reci da nisu oni rekli da ce isplacivati po 5000 dinara javnom sektoru u januaru! Sad to niko i ne pominje! Jos Gore je sto je verovao, to znaci da nema posma sa svojim poslom! I malo dete je znalo da od toga nema nista, a on je verovao!

mica

pre 13 godina

U sukobu sa Karicima kada je drzavi i narodu vracen deo otete imovine Dinkic je pokazao zavidnu odlucnost i hrabrost. Od tada pa navamo sve samo prazne price i obecanja. Imate li hrabrosti da otvorite pandorinu kutiju sprege politike i krupnog kapitala, i da se sukobite sa najvecom posasti za nasu zemlju korumpiranim politicarima i tajkunima.Mozda je ta borba unapred osudjena na poraz, ali ako se nadje neko dovoljno "lud" sigurno ce moci da racuna na vise od milion glasova na sledecim izborima.Ko nije spreman za tako nesto i kome u potpunosti odgovara lagodna situacija u kojoj se nalazi neka odstupi jer ce na kraju morati narod da preuzme stvari u svoje ruke.

dusko dugousko

pre 13 godina

ko je?; ja!; ko je rek'o ja?; ko je rek'o ko je reko'o ja? ko je reko'o ko je reko ja, ko je rek'o? .... Pravi crtani junak, Mladja!

Rade

pre 13 godina

Bilo je to idealno zamisljeno i ostvarljivo da vec na startu nismo dali nis za 4 puta nizu cenu...cenu ipak odredjuje kupac,a da li je to dobar potez,eto prilike posle liberalizacije cena goriva od n.g...samo da ne kritikuju oni koji su sve ucinili da se nis proda rusima,cena im nije ni bila bitna...

Buba

pre 13 godina

Oni koji nisu zlonamerni su vas tako i razumeli gospodine Dinkicu! Niko od nas nije baba Vanga da je mogao da predvidi da će kriza biti toliko jaka, a sa druge strane i mi grešimo u procenama svaki dan svog života...moju podršku imate, jer rad jednog čoveka se ne gleda kroz jedno obećanje, već kroz sve što je do sad urađeno, a Vi ste uradili mnogo - stabilizovali ste dinar, spasili bankarski sistem, pomogli srpskom preduzetniku da prezivi u nelikvidnim vremenima, doveli strane investitore, spasili Zastavu...uostalom šta ja Vama da govorim šta ste Vi uradili, vi bolje to znate. Glasaću i za Vas i za Vaš URS..ja sam valjevka i sviđa mi se ideja da konačno i moj grad bude deo Srbije i Evrope i sveta...a ne slepo crevo kako su ga zvali do sad.

advokat

pre 13 godina

Naravno da je rekao. Dinkic je vec jednom rusio vladu a hiljadu puta pretio da ce da je rusi (kao i sada). Medjutim, gradjani su toliko izlozeni ogromoj kolicini gluposti, tako da ce i ovo tretirati kao jos jednu glupost i pojeo vuk magarca. A u medjuvremenu, jasno je dao do znanja koalicionom partneru koliko ga ceni i koliko ocekuje. Odgovornost je nesto sto je davno i potpuno izgubljeno, a da bi se ponovo vratilo u svest naroda i politicara potrebno je da gradjani surovo kazne coveka koji javno kaze da je obecenja za besplatne akcije (1000 evra) dao kako bi njegov koalicioni partner dobio vise glasova. Odgovornost je deo karaktera i osecaja morala. Sve postojece stranke su bile na vlasti u svim mogucim varijantama: Vuk Draskovic sa SPS na nivou drzavne zajednice, DS sa SPS sada, LDP sa SPS na lokalnom nivou. Zato ne treba da se cudimo kada nas neko otvoreno tretira kao magarce, jer to je jedino realno ocekivati.

samo polako

pre 13 godina

Морам да укажем да се овај човек од оптужби да је лагао брани даљим лагањем:
"...smatra da bi te akcije toliko vredele da nije bilo svetske ekonomske krize, koja nije mogla da se predvidi i koja je višestruko oborila cene svih mogućih akcija u svetu"

Светска криза није вишеструко оборила цене свих могућих акција у свету, и то чак и овакав "стручњак" сигурно врло добро зна.

На пример, Dow Jones Industrial индекс пре кризе је износио око 13000 поена, а након кризе је пао на око 9000. Последњих месеци варира око 11000. Слична ситуација је и на осталим берзама.

Просто речено, лаж је да су акције пале "вишеструко" - и лицемерно је мазати народу очи.

Srboljub

pre 13 godina

Na našu veliku žalost, Dinkić sve češće laže čim nešto izjavi. Tako da mu je lažan i ovaj demanti. Sramota je kakvog ministra imamo, kao ličnost, još gore u kakav kolaps nas sve više gura njegove ekonomija i finansije.

lola

pre 13 godina

hajde sad da se ja distanciram od novinskih naslova i tumacenja onoga sto se preprica da je neko rekao: dakle, ovaj covek sto je jutros gostovao u kaziprstu ne moze da odglumi izraz lica i muk zbog svih napada kojima je izlozen. to, sto on, izgleda, po svojoj prirodi nije verbalno bahat ne znaci da su "sagovornici" u pravu - oni koji mu "ucitavaju" da je bahat I da mulja I da laze, I da se sada izvlaci, pa jos da to radi preko tudje grbace. pa, molim lepo, sad je jos I kriv sto u predizbornoj kampanji ima obecanja??!! pa, koji politicar nema obecanja u predizbornoj kampanji?? da li ce on to svoje “obecanje” da plati brojem glasova na sledecim izborima, prepusticemo izbornim rezultatima. al' stvarno mi je vise preko glave izvlacenje “listinga obecanja” i tumacenja “recenice po recenice”,

Apache

pre 13 godina

Davanje NIS-a Rusima jeste ekonomska veleizdaja zajedničke (društvene) imovine i zemlje u celosti. Onaj ko to jasno kaže u očima populističke većine ove začarene zemlje ne valja. Pa kupujte hleb od tri dinara i lečite se od sada kod vračara ali nemojte više da kukate na dežurne krivce.

miroslav

pre 13 godina

pa pogledajte raspakivanje na RTS-u kod Antonele Rihe kada je bio predstavljen ako ste u situaciji i sve će vam biti jasno......

gradjanin

pre 13 godina

Neko kaze, u normalnoj zemlji ne bi bio to sto jeste, da ali ova zemlja nije normalna, zato su svi politicari takvi kakvi su, nije samo Dinkic koji obecava laze i maze, a sta je sa ostalima...sa onim politicarima koji stalno bacaju kosku mrznje medj narod

sara

pre 13 godina

Možda čovek i ispuni dato obećanje, skoro će novi izbori, a možda do tada stignu i novci sa Kipra...Blago nama, nada zadnja umire...

Saša

pre 13 godina

Neverovatan spin majstor. Poenta priče je da će Dinkić preko Jasne Matić prodati bolje Telekom nego što je prodat NIS. Dakle to treba narod da prihvati, pošto ga ispljuje za to što je slagao za akcije. A ustvari, akcije su bile zaluđivanje naroda da bi se Telekom prodao, a što će dokusuriti srpsku privredu, koju je uglavnom Dinkić doveo na prosjački štap.

!?

pre 13 godina

Takav, kakav je G-din Dinkic nije moga da opstane sam, niti je G17 stranka sa velikom podrskom u 'izbornoj bazi' - imao je podrsku 'pobednickih koalicija', pa ... - pamet u glavu !?

dijalog u paklu

pre 13 godina

"Danas se često govori o moći javnog mnjenja, ali ako se dobro poznaju skrivene poluge vlasti, ono će da izražava ono što mi budemo hteli. Ali, pre no što i pomislimo da ga preusmerimo, treba ga ošamutiti, zbuniti ga čudovišnim protivrečnostima, neprestanim iznenađenjima, zaslepiti ga svakakvim preokretima, neprimetno ga skrenuti s njegovog puta. Eto jedne od velikih današnjih tajni: znati kako se dočepati predrasuda i narodnih strasti da bi se u načela unela zbrka, da bi se onemogućila sloga onih koji govore istim jezikom i imaju iste interese."

Milan

pre 13 godina

Vreme je da se SPO otkaci od ove koalicije.To je jedina stranka koja bi imala snage da promeni nesto u ovoj zemlji ukoliko bi joj se vratio bar deo biraca koji su danas razocarani u stranke poput DS, G17 i druge.Problem je sto na politickoj sceni Srbije ne postoji ozbiljna alternativa ovoj vlasti.

Maksimilian

pre 13 godina

Pinokioo... Djepeto... Pinokioooo...
Ovaj Dinkic kao da je dvostruka (stostruka) licnost, pa jedna licnost ne zna sta ona druga obecava. Samo je cudno da se jedna od tih licnosti redovno javlja pred izbore ;)

dezurna

pre 13 godina

Ovakvo besprizorno ponashanje prema novinarima, medijima i opshtoj javnosti od strane jednog visokog javnog sluzbenika, a UNS, NUNS i ANEM josh uvek nisu reagovali? Znate, gospodo, postoje situacije u kojima je zajednicko saopstenje za javnost sasvim na mestu.

Buba

pre 13 godina

Oni koji nisu zlonamerni su vas tako i razumeli gospodine Dinkicu! Niko od nas nije baba Vanga da je mogao da predvidi da će kriza biti toliko jaka, a sa druge strane i mi grešimo u procenama svaki dan svog života...moju podršku imate, jer rad jednog čoveka se ne gleda kroz jedno obećanje, već kroz sve što je do sad urađeno, a Vi ste uradili mnogo - stabilizovali ste dinar, spasili bankarski sistem, pomogli srpskom preduzetniku da prezivi u nelikvidnim vremenima, doveli strane investitore, spasili Zastavu...uostalom šta ja Vama da govorim šta ste Vi uradili, vi bolje to znate. Glasaću i za Vas i za Vaš URS..ja sam valjevka i sviđa mi se ideja da konačno i moj grad bude deo Srbije i Evrope i sveta...a ne slepo crevo kako su ga zvali do sad.

lola

pre 13 godina

hajde sad da se ja distanciram od novinskih naslova i tumacenja onoga sto se preprica da je neko rekao: dakle, ovaj covek sto je jutros gostovao u kaziprstu ne moze da odglumi izraz lica i muk zbog svih napada kojima je izlozen. to, sto on, izgleda, po svojoj prirodi nije verbalno bahat ne znaci da su "sagovornici" u pravu - oni koji mu "ucitavaju" da je bahat I da mulja I da laze, I da se sada izvlaci, pa jos da to radi preko tudje grbace. pa, molim lepo, sad je jos I kriv sto u predizbornoj kampanji ima obecanja??!! pa, koji politicar nema obecanja u predizbornoj kampanji?? da li ce on to svoje “obecanje” da plati brojem glasova na sledecim izborima, prepusticemo izbornim rezultatima. al' stvarno mi je vise preko glave izvlacenje “listinga obecanja” i tumacenja “recenice po recenice”,

Rade

pre 13 godina

Bilo je to idealno zamisljeno i ostvarljivo da vec na startu nismo dali nis za 4 puta nizu cenu...cenu ipak odredjuje kupac,a da li je to dobar potez,eto prilike posle liberalizacije cena goriva od n.g...samo da ne kritikuju oni koji su sve ucinili da se nis proda rusima,cena im nije ni bila bitna...

dimi

pre 13 godina

gledam dinkica jutros na kaziprstu televizije b92,i kada je poceo da prica da njega nije bilo mi građani bismo umrli od gladi sram ga bilo,i odjednom me od gledanja uvati muka i povracanje od njegove izjave svog sam ga ispovracao od muke da sam morao da bacam televizor,sram da ga bude od takvih izjava,e moj dinkicu kad ti dođe toma nikolic na vlast ja mislim da ces morati sve da vracas,i jos mnogo vas tako,dajte ostavke i kuci.

Apache

pre 13 godina

Davanje NIS-a Rusima jeste ekonomska veleizdaja zajedničke (društvene) imovine i zemlje u celosti. Onaj ko to jasno kaže u očima populističke većine ove začarene zemlje ne valja. Pa kupujte hleb od tri dinara i lečite se od sada kod vračara ali nemojte više da kukate na dežurne krivce.

Naš Mlađohauzen

pre 13 godina

"Ministar ekonomije je u "Kažiprstu" B92 rekao da su njegovu izjavu iskoristili za manipulacije njegovi politički protivnici, koji se plaše rasta rejtinga njegove partije Ujedinjeni regioni Srbije."

Dinkiću prijatelju ovo je već patološka pojava, pa ti lažeš čim zineš, kakav crni rast pa svestan si i ti i tvoja kamarila da vam je cenzus samo pusti sanak.

Sva nedavno sprovodena istraživanja pokazuju KATASTROFALAN rejting stranaka na vlasti sem SPS-a koji se drži otprilike svog nivoa i sigurno ide preko cenzusa, ne mnogo ali ide. Zato je Ivica tako siguran u sebe i uopšte se ne brine a ostali su se raspomamili sa izjavama i posipanjem pepelom. Rezultati se kriju jer bi njihovo objavljivanje izazvalo lavinu ali ljudi sa određenim nivoom dostojanastva kao što je ministar Rasim Ljajić recimo nisu mogli da prećute već su indirektno već najavili katastrofu.

Dinkić je krenuo u rat sa DS-om jer se kolju oko toliko malog dela preostalih "zabludelih" glasača, kojima sam na žalost i sam pripadao, da pod garanciju nema dovoljno za obe stranke.
LDP je pristojno ojačao i ide preko cenzusa, G17-regioni ni u ludilu, pucaju kao balon, DS drastično pada, više nego što bilo ko uopšte pomišlja, DSS se nešto ojačao, a naprednjaci NENORMALNO. Zato i ćute, nisu blesavi da pokvare nešto kada im sve ide u korist. Kako je krenulo na kraju će sami da prave vlast, k'o Milošević, neće morati ni sa Koštunicom da se natežu.

Očekujte bisere Dinkića na dnevnom nivou, on više ne zna gde udara.

Bože, ako nas čuješ, vrati nam Zorana, evo ti ceo glavni odbor DS-a i ceo G17+ pa uzmi koga hoćeš i koliko hoćeš u zamenu. Ovi su stvarno "Božija kazna" a ti najbolje znaš šta je to.

Kanađanin-Novosađanin

pre 13 godina

Posle svega samo se može reći: Dinkić je podmukli lažov i prevarant!! Na sramotu mu bilo. Sada se pravi nevinašce i optužuje druge. Da ima pravde u ovoj zemlji, išao bi on odmah iz politike i širio demagogiju i laži u Okružnom zatvoru.

Milenko

pre 13 godina

Taj covek ostao bez moralnog kompasa. Izgubljen i u prostoru i vremenu. Molio bih B92 da radi opsteg zdravlja citalaca redje objavljuje ovakve vesti.

rekao si šta si imao

pre 13 godina

Dobiti izbore u Srbiji sa APSOLUTNOM većinom nikada nije bilo lakše. Treba samo da se pojavi neko i da nešto javno obeća, odnosno da se zakune, jer obećanja se više ne kupuju u ovoj zemlji "poštovani građani Srbije, kunem se u svoju decu, u unučiće, da ću, ako dođem na vlast, učiniti apsolutno sve što je u mojoj moći da Mlađana Dinkića i njemu slične STRPAM IZA REŠETAKA na duži vemenski period"

Ova rečenica danas u Srbiji vredi 2 miliona sigurnih glasova - konkurs je otvoren...

hmm

pre 13 godina

moja gadljivost prema liku i delu doticnog je otisla toliko daleko da se pretvara u svoju suprotnost...na neki nastrani nacin covek mi postaje simpatican...

Rale

pre 13 godina

Odavno je kod njega primetan jedan skoro patoloski odnos prema sopstvenom liku i delu. Njegov psiholoski profil upucuje na nerealnost u procenama tako da ovo sve sustinski i nije smesno. Vise je problem kad tom problemu nema ko da se suprostavi. Ko je autoritet za njega ??
Pa on je sam za sebe rekao da ce dobiti Nobelovu nagradu, pobogu ...i to je tada svima bilo simpaticno umesto simptomaticno...

Vladimir

pre 13 godina

XAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!
E dragi moji evo vam vase demokrate !!! Smesno je, ali stvarno evo je Nova Godina a JA ne mogu da priustim sebi pristojan docek jer nemam posao i sad moram da gledam finale farme za docek. Strasno je, nehumano, djavolski lose ovo sta rade sa narodom. Ne znam da li ima boga ali ovo je tragedija kakvu ne bi ni Sekspir napisao ! Pozdrav

Slobodni

pre 13 godina

Postovani gospodine Dinkicu,
Sve je prilicno jasno gradjanima Srbije i da ste:
- verovali u neverovatno; i
- da ste mikro - makro ekonomiste svi vi, koji to niste; i
- da cete U ZEMLJU da vratite barem deo kapitala koje je Milosevic "uredno ulozio" u neke banke u svetu; i
- da cete da prevazidjete i Kopernika i da podelite narodu po 1000 evra (mislite li da je iko pametan poverovao u bilo sta drugo - sem da ste ili tezak prevarant ili najobicnija budala - a ima i dosta onih, koji su od pocetka mislili da ste vi i jedno i drugo tj. da ste budala, koja vara samog sebe da je samo prevarant; i
- da cete da "pokrenete privredu Srbije" (sto je jedina istina, koju smo culi iz vasih usta, jer kao vec iskusni politicar vi ste izbegli da kazete i na koju stranu cete da "pogurate ojadjenu privredu Srbije); i
- Da cete da svojim znanjem, sarmom i umecem da privucete silne biznismene sveta da ulazu u vasu "lazu", a najmocnijima cete da prodate i najzdravije i najbolesnije srpske privredne gigante.....
Ako zelite mogao bih da listam jos nekoliko vasih polu i kompletnih lazi ili pak budalastina, ali mislim da je i ovo dovoljno da vam svaki preostali punoletni ali i normalan stanovnik Srbije kaze:
- Aman bre covece zar stvarno zelis da nam svima pokazes da je razlika izmedju budalcine i glupacine - stanovita.

mica

pre 13 godina

U sukobu sa Karicima kada je drzavi i narodu vracen deo otete imovine Dinkic je pokazao zavidnu odlucnost i hrabrost. Od tada pa navamo sve samo prazne price i obecanja. Imate li hrabrosti da otvorite pandorinu kutiju sprege politike i krupnog kapitala, i da se sukobite sa najvecom posasti za nasu zemlju korumpiranim politicarima i tajkunima.Mozda je ta borba unapred osudjena na poraz, ali ako se nadje neko dovoljno "lud" sigurno ce moci da racuna na vise od milion glasova na sledecim izborima.Ko nije spreman za tako nesto i kome u potpunosti odgovara lagodna situacija u kojoj se nalazi neka odstupi jer ce na kraju morati narod da preuzme stvari u svoje ruke.

borislav

pre 13 godina

Niste rekli sto ste rekli, niste radili sto ste radili, nego ste govorili jedno, radili drugo, radili, ugradili, i dooooobroo zaradili.
Gospodine Dinkicu, tuzilastvo ceka, samo pruzite korak.

d

pre 13 godina

Čovek voli muziku i može ga se samo pitati odakle mu gitara Fender stratokaster. A za poguban ekonomski doprinos može samo da snosi političku odgovornost ako se ne dokaže krivična.

q

pre 13 godina

Fabrika Ei Stampana kola je privatizovana jos 2001-2002, a radnici jos nisu dobili akcije.

Sad kad su se prijavili za ove besplatne. Dobice 20e?

drasko

pre 13 godina

Politicar sa najvise laznih obecanja u Srpskoj istoriji.
Prosto je nevreovatno da je jos uvek na vlasti.
U normalnim i uredjenim drzavama,ovoga trenutka takav covek bi radio na nekoj plantazi ili u polju,zato sto bi ga svaka stranka smatrala suvise rizicnim po sopstveni rejting .
Ako njegova stranka predje cenzus na narednim izborima to ce znaciti samo jedno - da su mozgovi ovoga naroda jos uvek na "kolektivnom odmoru",amnezija i dalje prisutna...

Orwelly Gyorgy

pre 13 godina

Glasati za G17 plus u vreme danasnje isto je kao glasati za JUL u vreme ondasnje.
Problemi su drugde - i taj JUL kao interesna grupacija sa ogromnim finansijskim apetitima slepovao se uz tada ozbiljnu stranku, pa je zavladao. I vladao krace nego baron Mladja.
A dobro se zna koji brod dovozi Mladjanhauzena do vlasti. E taj zuti brod treba da plati punu cenu svega sto nam je natovario na vrat, da plati i za sebe i za svoje prirepke. Tako je jedino posteno. I zato svi treba izlaskom, ne apstinencijom, da daju svoj puni doprinos da zuti brod dozivi sudbinu Titanika. Mada, ako narod kao opciju vidi Tomislava Nikolica, onda ce samo uzjahati Murta...

Mihajlo Jovanovic

pre 13 godina

Gospodine Dinkicu, cemu sekiracija?
Ko je ikada slusao Vase izjave, nije glasao za Vas.
Ostalima ne morate da se pravdate. Dajte im posao. Ili ga makar obecajte. Do daljnjeg...

sdned

pre 13 godina

Ja, pri zdravoj pameti i punoj svesti, odijam da slušam dalje tog čoveka. Bio bih lud kada bih slušao nekoga ko me je slagao hiljadama puta. I ko može Dinkiću da veruje išta. On je jedan od onih koji su sebe i familiju obezbedili na nesreći ovog naroda.

simens

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto gospodin Dinkic porice da je rekao nesto sto jeste cinjenica.
To obecanje o besplatnim akcijama u vrednosti od 1000 eura izreceno je u kampanji za predsednicke izbore, u kojima je Boris Tadic vrlo tesno pobedio Tomislava Nikolica, tako da moze da se kaze da je to i Tadicevo obecanje. Osim toga Tadic sigurno ne bi danas bio predsednik da nije bilo tog obecanja.

Milan

pre 13 godina

Vreme je da se SPO otkaci od ove koalicije.To je jedina stranka koja bi imala snage da promeni nesto u ovoj zemlji ukoliko bi joj se vratio bar deo biraca koji su danas razocarani u stranke poput DS, G17 i druge.Problem je sto na politickoj sceni Srbije ne postoji ozbiljna alternativa ovoj vlasti.

dezurna

pre 13 godina

Ovakvo besprizorno ponashanje prema novinarima, medijima i opshtoj javnosti od strane jednog visokog javnog sluzbenika, a UNS, NUNS i ANEM josh uvek nisu reagovali? Znate, gospodo, postoje situacije u kojima je zajednicko saopstenje za javnost sasvim na mestu.

Maksimilian

pre 13 godina

Pinokioo... Djepeto... Pinokioooo...
Ovaj Dinkic kao da je dvostruka (stostruka) licnost, pa jedna licnost ne zna sta ona druga obecava. Samo je cudno da se jedna od tih licnosti redovno javlja pred izbore ;)

!?

pre 13 godina

Takav, kakav je G-din Dinkic nije moga da opstane sam, niti je G17 stranka sa velikom podrskom u 'izbornoj bazi' - imao je podrsku 'pobednickih koalicija', pa ... - pamet u glavu !?

gradjanin

pre 13 godina

Neko kaze, u normalnoj zemlji ne bi bio to sto jeste, da ali ova zemlja nije normalna, zato su svi politicari takvi kakvi su, nije samo Dinkic koji obecava laze i maze, a sta je sa ostalima...sa onim politicarima koji stalno bacaju kosku mrznje medj narod

Fifi

pre 13 godina

smesno. Gledao sam "Raspakivanje" na tv-u i u emisiji je covek lepo rekao da je prica o akcijama plasirana da bi se glasaci "pogurali" ka Tadicu. Sta sad tu ima da se tumaci i demantuje, lepo je covek to izjavio pred kamerama. Jos onda sam se zapitao da li je svestan sta prica.

advokat

pre 13 godina

Naravno da je rekao. Dinkic je vec jednom rusio vladu a hiljadu puta pretio da ce da je rusi (kao i sada). Medjutim, gradjani su toliko izlozeni ogromoj kolicini gluposti, tako da ce i ovo tretirati kao jos jednu glupost i pojeo vuk magarca. A u medjuvremenu, jasno je dao do znanja koalicionom partneru koliko ga ceni i koliko ocekuje. Odgovornost je nesto sto je davno i potpuno izgubljeno, a da bi se ponovo vratilo u svest naroda i politicara potrebno je da gradjani surovo kazne coveka koji javno kaze da je obecenja za besplatne akcije (1000 evra) dao kako bi njegov koalicioni partner dobio vise glasova. Odgovornost je deo karaktera i osecaja morala. Sve postojece stranke su bile na vlasti u svim mogucim varijantama: Vuk Draskovic sa SPS na nivou drzavne zajednice, DS sa SPS sada, LDP sa SPS na lokalnom nivou. Zato ne treba da se cudimo kada nas neko otvoreno tretira kao magarce, jer to je jedino realno ocekivati.

dusko dugousko

pre 13 godina

ko je?; ja!; ko je rek'o ja?; ko je rek'o ko je reko'o ja? ko je reko'o ko je reko ja, ko je rek'o? .... Pravi crtani junak, Mladja!

Branislav

pre 13 godina

Sad ce jos reci da nisu oni rekli da ce isplacivati po 5000 dinara javnom sektoru u januaru! Sad to niko i ne pominje! Jos Gore je sto je verovao, to znaci da nema posma sa svojim poslom! I malo dete je znalo da od toga nema nista, a on je verovao!

miroslav

pre 13 godina

pa pogledajte raspakivanje na RTS-u kod Antonele Rihe kada je bio predstavljen ako ste u situaciji i sve će vam biti jasno......

dijalog u paklu

pre 13 godina

"Danas se često govori o moći javnog mnjenja, ali ako se dobro poznaju skrivene poluge vlasti, ono će da izražava ono što mi budemo hteli. Ali, pre no što i pomislimo da ga preusmerimo, treba ga ošamutiti, zbuniti ga čudovišnim protivrečnostima, neprestanim iznenađenjima, zaslepiti ga svakakvim preokretima, neprimetno ga skrenuti s njegovog puta. Eto jedne od velikih današnjih tajni: znati kako se dočepati predrasuda i narodnih strasti da bi se u načela unela zbrka, da bi se onemogućila sloga onih koji govore istim jezikom i imaju iste interese."

milezr

pre 13 godina

Da je Dinkić u normalnoj stranci, u normalnoj zemlji, leteo bi pa da je 10x predsednik. Zašto? Zato što je balast sopstvenoj stranci. Samo je u Srbiji lider stranke bitniji od nje same, njenih birača, programa, obećanja, odgovornosti...

To što je on još uvek na vlasti u stranci govori dosta o njemu, a još više o ljudima oko njega. A to što je na vlasti u Srbiji, takođe govori mnogo--ali samo o nama.

Glock

pre 13 godina

Ovi iz SNS-a uopste ne moraju da skupljaju pare za kampanju. Treba samo da cute (sto i rade).

Dinkic i Tadic vode kampanju za SNS, ali izgleda to jos nisu shvatili.

sara

pre 13 godina

Možda čovek i ispuni dato obećanje, skoro će novi izbori, a možda do tada stignu i novci sa Kipra...Blago nama, nada zadnja umire...

Srboljub

pre 13 godina

Na našu veliku žalost, Dinkić sve češće laže čim nešto izjavi. Tako da mu je lažan i ovaj demanti. Sramota je kakvog ministra imamo, kao ličnost, još gore u kakav kolaps nas sve više gura njegove ekonomija i finansije.

samo polako

pre 13 godina

Морам да укажем да се овај човек од оптужби да је лагао брани даљим лагањем:
"...smatra da bi te akcije toliko vredele da nije bilo svetske ekonomske krize, koja nije mogla da se predvidi i koja je višestruko oborila cene svih mogućih akcija u svetu"

Светска криза није вишеструко оборила цене свих могућих акција у свету, и то чак и овакав "стручњак" сигурно врло добро зна.

На пример, Dow Jones Industrial индекс пре кризе је износио око 13000 поена, а након кризе је пао на око 9000. Последњих месеци варира око 11000. Слична ситуација је и на осталим берзама.

Просто речено, лаж је да су акције пале "вишеструко" - и лицемерно је мазати народу очи.

Saša

pre 13 godina

Neverovatan spin majstor. Poenta priče je da će Dinkić preko Jasne Matić prodati bolje Telekom nego što je prodat NIS. Dakle to treba narod da prihvati, pošto ga ispljuje za to što je slagao za akcije. A ustvari, akcije su bile zaluđivanje naroda da bi se Telekom prodao, a što će dokusuriti srpsku privredu, koju je uglavnom Dinkić doveo na prosjački štap.