Nedelja, 12.12.2010.

19:00

Gist nedovoljan za preokret u Zadru

Košarkaši Partizana zabeležili su i šesti poraz u NLB ligi jer su u 11. kolu izgubili u Zadru sa 91:88 (34:22, 18:14, 17:19, 22:33).

Izvor: AK

Gist nedovoljan za preokret u Zadru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

MikiP

pre 13 godina

@Duca
Jovanovic je 1973. godiste i samo je 10 meseci mladji od trenera Barcelone. Sa 37 godina Zeljko Obradovic je imao 3 evrolige i sa reprezentacijom SRJ uzeo srebro na OI i zlato na EP 1997. Prema tome, Jovanovic nije mlad, neiskusan jeste ali nije mlad. Ako je hteo da gradi karijeru trenera, morao jeranije preuzeti neku ekipu i formirati se kao strucnjak. Suvise dugo je bio u senci Vujosevica a to nikako nije dobro. Vidim, mnogi pisu kako tim nije kvalitetan. U redu je to, kad je u pitanju evroliga, ali zar Zadar ima neki impresivan tim? Pa oni nikad nisu bili gori. Kakav to sastav ima Siroki? Pravi trener izvuce maximum iz tima koji trenira. Naravno da igraci uvek mogu biti bolji, ali radis s onim sto imas.

trend

pre 13 godina

Dule je postavio visok standard tako da ovde vidimo nenaviknutost na neuspeh,gledanje tima samo kroz ličnost trenera.Da li su ovi kritičari zaista videli svu Duletovu mudrost ili svoje stručne "tirade" baziraju na ličnom (ne)zadovoljstvu?Dule je isto gubio i bio na ovom skoru u NLB ali je bilo manje toplo- hladnih komentara što znači da Vladi opasno nedostaje psovanje igrača i sudija da bi popravio "poštovanje" navijača;a kada pobedi Prokoma i plasira se u T 16 onda ovih experata neće nigde biti da ocene njegov učinak!!?

SASA

pre 13 godina

Krenuli su ka dnu. Nezaustavljivo. Prosecan i limitiran tim i jos prosecniji trener. Vlado ostani!!!
Jedino je nejasno kako su uopste prosli u TOP 16. Mislim da je tu vise udela imao los kvalitet grupe ( osim Makabija ) nego znanje i igra tima.

licanin

pre 13 godina

Sinoc sam bio u Zadru sa drugarom na utakmici. Smjestili smo se medju mirniji dio publike, a prvo sto moram istaci je to da na utakmici sa te strane tribina nije dosla ni jedna pogrdna rijec upucena na srpsku stranu (cak su se smijali kad je grupica Tornada uzvikivalaa "ubi srbina").

Igra katastrofa, nemamo hemije u ekipi, ni odbrane ni napada, nemozemo nista odbraniti, u napadu je sve stihija. Ono sto najvise zabrinjava je to sto nas protivnicke ekipe nadskacu, a skok je bio zastitni znak Partizana.
Po prirodni sam maksimalno tolerantan i strpljiv, ali sad smatram da Vladu Jovanovica treba pod hitno mijenjati.
Pozdrav od iskrenog grobara.

bakugan

pre 13 godina

Jedini problem koji ova ekipa ima je autoritet trenera. Ne može se ovako voditi ekipa. Iz aviona se vidi da Crnci u klubu vode glavnu reč i da rade šta hoće i kad hoće. Svi ostali su ubijeni u pojam. Ovo uopšte igrački nije loša ekipa i mislim da bi sposobniji trener od njih napravio ekipu realno jaču od prošlogodišnje. Ovako, bled trener, još bleđi igrači.
P.S. I samo da dodam, vidim da su mnogi za odlazak Katića, po mom mišljenju on je od svih igrača u Partizanu od početka lige najstandardniji, svoj deo posla uvek odradi maksimalno (jeste doduše u poslednje 2-3 utakmice i on zakazao, ali, kako već rekoh, ovakav trener i ovakva atmosfera ubijaju i najbolje). Od Katića bi sigurno neki bolji trener mogao da izvuče neuporedivo više. Dečko ima kefalo za basket (ko je pratio njegovu igru u Nemačkoj ligi znaće o čemu pričam), ali nema slobodu u igri i to ga, vidi se to, maksimalno koči. Jedna greščica i Katić greje klupu, ali zato Crnci mogu vezati i po 10 grešaka i njima se to toleriše.

crno-beli

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam sta se vise ocekuje od ovog Jovanovica! Covek ocigledno toliko nema obraza da nece sam da ode, a ovi iz uprave ga jos trpe. Na kraju ce da dozivi da ce ga navijaci oterati, ili ce doci do bojkota kluba.
Da se ne osvrcem na sam pocetak sezone, samo na poslednjih par utakmica:
protiv Nimburka 12 minuta efektivne igre nisu maltene ni sutnuli na kos, dosli na
-4 par minuta pre kraja i igrali kao da su im sve ladje potonule, protiv Radnickog krenuli ocajno u odbrani, a kad su u drugom poluvremenu stigli i svi ocekivali da preokrenu, oni se razvlacili po terenu kao prebijene macke, i da se igralo jos 15 minuta ne bi dobili tamo; protiv Igokee genije trazi tajmaut 0.7 sekundi do kraja poluvremena da bi posle toga Amer uzeo i tapkao loptu! I sad ovo...
Nije da ga prizivam,posto se dosta iskompromitovao nekim izjavama, ali za ovog gospodina Muta Nikolic je izmislio kosarku, a o Duletu da ne govorimo! On kad bi se sad vratio prvo bi razjurio pola tima, onda vratio Mitrovica i sa 7-8 igraca sigurno bi imao bolji ucinak nego sto je sad... Ovo ovako je dno dna!
Cak i utakmice koje su dobijene bilo je na misice i publiku, i videlo se da nesto ne stima, ali se stalno zabijala glava u pesak, pod parolom ,bice bolje, uigravamo se'; pa i ranijih sezona je bilo kikseva i losih igara na startu, ali kako je sezona odmicala bilo je sve bolje, a sad je svakim danom sve gore! I nije da mislim da ce sa Jovanovicevim (daj boze) odlaskom sve da se resi, ali nesto prosto mora da se preduzme jer je ocigledno da smo u debelom problemu.

Duca

pre 13 godina

E moji Dzordani. 153 komentara, maltene nijedan pozitivan pred odlucujuci duel sezone mozda. Jovanovic vodi lose ekipu, nema tu dileme. Ali covek ima 35 godina. Pa Dule je gubio od Orteza sa po 30 razlike u Pioniru. Jednostavno treba vremena, niko se nije rodio naucen.
Dzavai nije los centar i svako poredjenje sa Vranesom je smesno. Covek je mocan kad dobije loptu u reketu, da po 10-15 poena iznudi faulove, lose gradi kos, ali ne igra samo on odbranu. Za odbranu pika je potrebno da se spusti i treci igrac pod obruc, a ne da svi gledaju sa strane. Takodje svi koji pominju Bojana Popovica i Rasica ocigledno ne shvataju da Partizanu treba bek koji menja ritam i koji moze sam da stvara pozicije za poene i da skuplja odbranu. To ne mogu Rasic, a pogotovo Popovic. Plus Rasic je promenljiv suter, i barem po meni jedini krivac sto Partizan nije igrao finale Evrolige prosle godine. Promasio je 6 otvorenih trojki u polufinalu, a niti je bio nesto preterano konstantan tokom sezone, bljesne jednu tekmu iz 5. Uprava je smatrala da Milosavljevic i Klobucar mogu da ga zamene i slazem se barem kad je Milosavljevic u pitanju. Jerrels je klasican divljak, ali mozda se isplati, mada sam nekako siguran da Lafajet nije pruzao ono sto moze. Kecman tradicionalno igra bolje od nove godine, Bozic takodje. Gist je vec sad dosta dobar. Sve u svemu Partizan moze da unapredi igru za 200 posto, a rezultati su takvi da nista nije izgubljeno, ama bas nista.
Tako da svi vi Dzordani koji bi otpustili Jovanovica, vratili Vranesa i Vardu( tu se slazem)opustite se. Daj da pruzimo ovim momcima podrsku jer im sad najvise treba.

Realista

pre 13 godina

Kako je krenulo da se derbi igra oko Nove godine bio bi to derbi zacelja....izgleda da je Zvezda ove godine ubola bolja pojacanja jer su Jang i Marsh doktori za Dzavaia i Dzerelsa...trener pod hitno ko Uvalina na casove...jedina dobra stvar je ako su veceras odigrali za kladionicu? Kako god bilo sad ce sigurno dobiti Prokroma u sredu jer imaju motiv a i publika u Pioniru cini Partizan bar 30 % jacim...to ce biti max u Evroligi ove godine a u NLB-u F4 je max svih maximuma...

M82

pre 13 godina

Treba dovesti Mutu Nikolića!!!
Čovek je već radio u Partizanu,a i sjajan je u stvaranju mladih igrača,a to nam fali.
Alternativa- Darko Ruso.

vojvoda jefto

pre 13 godina

Gospodine Jovanovicu,niko vas ne tera iz Partizana,samo se pomerite u stranu i budite pomocnik Duletu.Posao od prosle godine sigurno bolje radite.Molim upravu da preduzme potrebne korake sto pre ako se doticni gospodin ne odluci sam.

dzoni

pre 13 godina

Izgubiti od Zadra u gostima nije strasno inace,ali izgubiti od ovakvog Zadra koji je nikad gori i zadnji je na tabeli je veoma strasno i zabrinjavajuce.Vremena vise nema.Morace nesto zestoko da se sece.Ovako vise ne ide.1,2,3,4 poraza...ajde neka budu slucajnost,ali gubiti u jadranskoj ligi sve meceve u gostima na polusezoni,a vec ce njen kraj je ramota.Ne piju tu vodu price o neuigranosti i slicno.

Grobar oka Kotorska

pre 13 godina

Niko mi ne moze reci da su igraci losiji nego lani, cak i bolji, ali ovakva njihova zafrkancija, zahtjeva odgovornost, zna se koga, i jaci timovi su usred sezone mjenjali trenere, moramo mi svi, kao navijaci, uticai da se to sto prije desi, prokom je suvise blizu

ofk

pre 13 godina

Pa nije trener kriv?!nemate centra a igrate na 2 fronta.Gist nema ruku ni ledjnu tehniku(Djordjevic ga hvalio)Novi play nije imao vremena da se snadje.Veseli vise odavno nije u Partizanu...nemate vise dominantne centre ala Pekovic i onaj Australac-kako bese.Autorite kod susdija pada svi su se resili Vujosevicevog pritiska i sad vas se pomalo svete....Kecman spor i isluzen kao i Bozic....mladi slabi

Bobota

pre 13 godina

Mi ne smemo da primamo vise od 65 poena i od najboljih ekipa evrope.Protivnici cim suze odbranu centri su odseceni pa jos kad zaigraju zonu nama je sumrak.Mislim da je to problem trenera da resi jer su to osnovne stvari u kosarci,takodje i da motivise igrace i da im odredi valjanu ulogu u timu.Ovaj to ne zna.Bilo ko drugi bi bio bolji,cak da se igraci dogovaraju medjusobno.Skautibg ekipe je mogao biti i bolji,ali ni pre nismo imali na svim pozicijama vrhunske igrace.Tu pre svega mislim na centarsku liniju koja nezna ili nece da zna elementarne osnove kosarke.Svi nasi protivnici to koriste i na iste fore nas pune.Ali,ima tu jos vankosarkaskih problema u klubu,ali strpljenja samo isplivacemo mi opet na pravu stazu samo ovako jos ne.

milenko novosel

pre 13 godina

Jovanoviću kod tebe toplo hladno, da se sve utakmice igraju u BG, možda bi Partizan i u 16 i u prva četiri NLB, To brale ne ide tako.

marko

pre 13 godina

Duletov famozni sistem je nesto sto bez njega samog ne moze da funkcionise a pocivao je pre svega na autoritetu koji je stvaran dugo,dugo vremena.Tako nesto se tesko ponavlja osim ako nemate mogucnost da za trenera postavite nekog ko vec ima i harizmu i znanje:Djordjevic Sale!

Nikola

pre 13 godina

Sta se ceka?Koliko ujutro da vidimo koja su imena u igri za trenera.Jovanovic je imao sansu i iskrenu podrsku od navijaca,uprave i svih koji vole Partizan.Najpostenije je
da podnese ostavku odmah,jer ovo nije kriza rezultata nego lose vodjenje tima i totalna neuigranost i bezvoljnost na terenu.Kao iskreni i zabrinuti navijac, molim da se uruci otkaz Jovanovicu.U protivnom pocece da se urusava nesto sto retki timovi u bilo kom sportu imaju,sprega navijaca,igraca i uprave.

Srbin

pre 13 godina

Kakvi smesni komentari.....vrati se Dule,vrati se!!!Covek jedva docekao da ode da zaradi koji dinar pa da se ponovo vraca...Nije lud!!!Ako pocnete da menjate trenere ko Zvezda bicete smesni klub!!!

Sasha

pre 13 godina

ne trazi se nemoguce, ne trazi se trofej prvaka Evrope, trazi se neka konstantna normalna igra, ali nema je...neka promena mora biti ako ne mislimo da cekamo Jovanovica, ko zna mozda pustiti ovu godinu pa sledece bude bilje!?

grobar m.zvornik

pre 13 godina

Nije ovo nista,razocaranja ce tek da stignu,videcete!Bice ovo da je tek pocetak kraja jednog uspesnog sportskog kolektiva.Kada krenu losi rezultati onda pocnu i analize pa revizije pa dugovanja ko kome duguje...i na kraju ispasce da smo godina u buli i da ne mozemo da isplivamo nikako.A ko ce da odgovara za to?Niko,kao sto niko nije odgovarao u KKSS.Dule je znao koga ostavlja i nije smeo palicu prepustiti coveku koji nema iskustva sa seniorima i same procene pojacanja su delom Duletove ideje.Totalni promasaji su Klobucar i Jerals pa i Rasko ali on se barem krlja non stop.Da igramo bez stranaca i da gubimo ne bih se ljutio ni malo ali sa ovolikim strancima i navodno pojacanjima totalnosam razocaran.Vlado spremaj konferenciju posle Prokoma!

Dragan V.

pre 13 godina

Mislim da je sada svima jasno da je V. Jovanović najslabija karika u košarkaškom klubu Partizan. Nije ovogodišnji tim toliko lošiji od prošlogodišnjeg, problem je definitivno u potpuno dezorijentisanom treneru. Pobede Partizana u Evroligi potvrđuju moju tvrdnju da imamo solidan tim. Taj tim u Beogradu na utakmicama vode navijači i trener kakav je Jovanović mogao bi slobodno da se preseli na tribine. Kad igramo na strani, druga je priča čak i ovoj slaboj NLB ligi gde je Partizan sigurno najkvalitetniji. Moj predlog je da se sa Jovanovićem sporazumno raskine ugovor još koliko večeras. To ne bi ostavilo nikakve posledice na klub je utakmicu sa Prokomom u Evroligi vodiće navijači. NLB liga nam je sada bitna jer će ona, po svemu sudeći, odrediti učesnika Evrolige sledeće sezone. Pozdrav svim Partizanovim navijačima, nije alarmantno ali je vreme da se reaguje. Uspu, uzmi Dule KK Partizan!

Aca

pre 13 godina

Vlade, kad prodjes sajam i skretanje za brdo kod Ade prvo desno ti je odvajaje za Cerak. Ostanes na glavnom putu i kod Orlovace. Posle slede Ljig pa G.Milanovac, gde takodje ostajes na glavnom putu, i tek u Preljinama uzmes prvo desno. Predjes most i u Cacku si!

kasni sat

pre 13 godina

Komentar sa jednog hrvatskog sajta:

"Što se tiče košarke, Partizan je ima očajan šut cilu utakmicu i Zadar je ima sriće dosta. Također, iako navijač Zadra, moram reći da je Partizan više puta oštećen od sudaca, a kako neželim da se to događa sutra nama, moram reći da ovo sve više nema smisla. Suđenje loše."

5-6!!!UZBUNA!!!

pre 13 godina

Vlado ja mislim da posle tvoje odluke da kazes Rasicu da potrazi novu sredinu,ti bi mogao da podjes njegovim stopama i potrazis novu sredinu!

Vlado

pre 13 godina

Imenjace molim te idi i prepusti mesto doktoru. Covece ti se vise zentis na klupi nego ja kraj TV-a. Mora covece da se podvikne igracima a Partizan bez odbrane nije Partizan.

zadar

pre 13 godina

Evo bija san na utakmici i mogu slobodno kazati,ako nas niste uspili dobiti večeras,nečete nas nikad dobiti.Imamo najgoru momčad u povjesti kluba,a za opstanak se nikad nismo borili,uvik pri vrhu.Ovo vam je bila prilika da nas napokon dobijete u Zadru ali izgleda da vi imate prokletstvo Zadra.

Sonic

pre 13 godina

U cetvrtak vece sam posle Makabija citao komentare i vecina je bilo protiv Vlade i ja onako pijan sam se ipak suzdrzao da ne napisem nista protiv njega (onda shvatite koliko sam samo zeleo da se igra popravi) ali sada je stvarno DOSTA!!! Vidi se da on nije covek koji moze da vodi ovaj tim. I sada sam jos u jedno siguran da mi ove godine imamo pojedince u timu podjednako dobre kao i prosle godine ako ne i bolje ali kao tim su nula. Sa Duletom bi to bio tim koji gazi!!!

Jovke

pre 13 godina

Vlade Jovanović je posle meča rekao:
„Ovo je svakako još jedna, treća utakmica u nizu koju smo jako loše otvorili, sa veoma slabom energijom. Pre svega smo dozvolili njima da već u 12. minutu postignu veliki broj koševa koji nije dozvoljen čak ni za poluvreme. Pokušali smo kasnije da se konsolidujemo, tu smo nešto delimično i uradili. U trećoj i četvrtoj četvrtini smo daleko bolji bili u napadu, ali smo potrošili veliku energiju kako bismo stigli njihovu veliku prednost koju su do tog trenutka napravili. Nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju.“

Ovome čoveku nisu sve ovce na broju!

Stipe Dalmatinac

pre 13 godina

Nakon sto su Zadrani godinama bacali velike novce na razne Bugare,Makedonce,Gruzijce i lose Amerikance, dosli su u situaciju da su spali na neiskusne djecake iz vlastitog pogona i na ostarjele Zadrane koje vise nitko nece,koji igraju za stan i hranu.Mislim da Zadar ove godine ispada i ceka ga sudbina Splita.Split je svoje dugove sa 4 skinuo na 1 mil. eura u cetri godine.Zadar je u dugu oko 7 mil. eura i gotovo svi dosadasnji financijeri su mu pod istragom poreznih i antikorupcijskih organa drzave i njima je sada vaznije kako ostati van zatvora a za kosarku sada nemaju vremena.

DANKO

pre 13 godina

Baš me interesuje kojeg bi trenela doveli stručnjaci za košarku koji traže smenu Jovanovića? Pešića? Pa on je od zvezde uzeo 500 hiljada evra za sezonu, od Partizana bi tražio milion sigurno. Da li Partizan ima te novce?
(Nikola, 12. decembar 2010 20:22)

DOVEO BIH SASU DJORDJEVICA, AKO ZNAS UOPSTE KO JE ON.

aki

pre 13 godina

Fizicka spremnost igraca katastrofalna,trner nema dve uigrane napadacke varijante, sve prepusta stihiji.
Proslogodisnji osvajac NLB lige nema ove sezone pobedu u gostima.
Izgledaju kao cirkuska trupa, putuju, nastupaju, zezaju se, provode se ... menadzeri koji sve ovo sponzorisu zaboravljaju da ce jednog dana iz plusa poceti da ulaze u debeo minus, a onda ce da se zale kako grad i drzava ne pomazu!!!

Nikola

pre 13 godina

Baš me interesuje kojeg bi trenela doveli stručnjaci za košarku koji traže smenu Jovanovića? Pešića? Pa on je od zvezde uzeo 500 hiljada evra za sezonu, od Partizana bi tražio milion sigurno. Da li Partizan ima te novce?

Zenit

pre 13 godina

Za sve Grobare koji nazivaju Zvezdu "KK Sledeca Sezona" mogu da kazem da i njihov omiljeni tim menja ime u "KK Sledeca Sezona 2".
Nikad se nisam nasladjivao nicijim neuspehom,ali ovo sadasnje stanje u nasoj klupskoj kosarci je katastrofalno.

Šaca

pre 13 godina

Jedini spas za Partizan je da ne uđe u 16, zahvali se strancima na saradnji, skupi ovu decu što ima i eto uspeha za 2-3 godine. Sve je to lepo, ali nema 10% za Ražnatoviće, Daniloviće, Todoriće i dr. Što se tiče Vujoševića, setite se kako se ušlo u 16, a sledeće godine u 4. Pa zar mi moramo svake godine da čekamo da neki "CSK" ispadne u grupi pa da mi slavimo prolaz.

GOLE

pre 13 godina

A da li neko zna ko su pomocni treneri??? Pa ima ih gomila na klupi i za njih je pitanje sta rade.Ako ne znaju da rade kako treba sa centrima, bekovima,krilima na praktican nacin, da se uce na greskama svake prethodne utakmice, pa valjda bi nekome od igraca nesto i ostalo.A odbrana je od kako su poceli uzas,a prosto je cudno da to crnci ne znaju, jer na NBA utakmici najzesce navijanje je gromoglasno urlanje DEFENSE (ODBRANA)!!!

pfc

pre 13 godina

Vlado, ako volis Partizan koliko ja mislim, krajnje je vreme da pustis drugog da vodi ekipu koja se raspada. Igraci nisu toliko losi, ali se ne zna ni ko po=ije, ni ko placa.
Gist je uzeo stvar u svoje ruke, i zamalo da dodje do pobede. Nista ne stima. Nije bitno ko koliko igra i koliko dobro igra, vec da se vidi da postoji tim, timski duh i timska igra u kojoj se zna mesto svakog od igraca. A to nije jasno do danasnjeg dana.

crnobeli delija

pre 13 godina

jedan neverovatno neozbiljan, neodgovoran i neprofesionalan pocetak sezone je sad dosao po svoje. ekipa sastavljena od igraca koje niko nije hteo, po principu "samo da prodjemo jeftinije", otpustanje jedno pleja posle samo jedne utakmice, otpustanje drugog pleja posle 2 meseca, nepotojanje nikakvog kostura ekipe koji ce se iz sezone u sezonu osvezavati i dopunjavati, nepostojanje nikakvih mladjih snaga (ni domacih ni stranih, svaka cast Veselom, ali breme vodje i pokretaca ekipe koje su mu nametnuli novinari i oni koji ne misle kako treba, ovaj momak nemoze da nosi)... sve su to razlozi za ovakve (ne)rezultate.

i sad cu dobiti milion minusa, ali Vujosevic nije postavio nikakav sistem kakav je to sistem koji se raspadne posle 2 meseca? i KAKAV je to u stvari sistem? poslednje "domace" sto je partizan imao, Tripkovic, Velickovic, Tepic,... otislo je u paketu na kraju ISTE sezone. i to ne za male pare. i ko je dosao na njihovo mesto? kakve je rezerve za ove momke ostavio Dule iza sebe, koga je uigravao i postepeno kalio da dodju na njihovo mesto?

svakom veselju dodje kraj, bojim se da je "Partizanovo chudo" zavrsilo sa chudima za ovu sezonu. voleo bih da gresim.

ypke

pre 13 godina

NLB liga menja naziv u NBA liga!
Posto samo crnci igraju!
Dobijamo kvalititenije timove-sve legije stranaca!
I to je interes nase kosarke!!

dax

pre 13 godina

stalno pricamo da imamo slabu ekipu za evroligu,ako mi neko kaze da ova ekipa sa 3 amerikanca,sa veselijem sa kecmanom,bozicem,klobucarom,ne moze da nikog pobedi u gostima u NLB,to je bruka,6 poraza a generalno liga slabija nego prosle godine,zadar je ocajan,nema 2 igraca,pa nismo valjda slabiji od zadra i sirokog.Vlado blizi ti se otkaz,ovo je previse

Realan...

pre 13 godina

Zasto je Mitrovic poslat u Podgoricu??? Nemamo odbranu...nemamo napad...igranje 1 na 1 se moze praktikovati kad imate u ekipi Kobija,Vejda ili Dzejmsa...ne i u Partizanu...ne znas Vlado,nemas autoritet...odlazi....

GROBAR JUG

pre 13 godina

Da mi je neko pre pocetka sezone rekao da ce partizan posle 11 kola u NLB ligi biti na 12 - om mestu ili trecem od pozadi rekao bih mu da nema pojma o kosarci.Fininsijska situacija nikad nije bila bolja tako da to otpada, e sad da vidimo ko ce da snosi odgovornost za srozavanje jednog velikog evropskog i svetskog poznatog kluba.

Realista

pre 13 godina

Ja ne mogu vise ovo,volim Partizan kao nikog na svijetu,ali 10 poraza u 2-3 mjeseca,davanja otkaza igracima,pa daj bolan Zadar ima dvije pobjede samo,sad ima 3 jer je nas pobjedio,trebaju bankrotirati igracki kadar kao kod Mega Vizure(uz duzno postovanje toj ekipi),Jerels,daj ljudi bolan indeks uspjesnosti 7,8 izg lopti,0-5 za tri,1 asistencija pa on je plej,covjek nema nos a pri tome mislim na Jovanovica da nadje igraca dobrog,Lafajet je za njega kralj,Jovanovic daj otkaz,iskreno brukas nas vise!!Nekad smo gazili ove klubove po NLB a sad treba da strepim da ce nas Siroki dobiti u Pioniru,ma daj vise,vidi se da ne ide,idi bolan i sretno ti bilo!!

Realan...

pre 13 godina

Ovo je vrhunac!!! Jasno je svima da ovako ne ide...Vlado probaj uzeti Prokom i bolje se sam povuci... Ljudi 91 poen!!! Odbrana je stvar volje,i svako je moze igrati...svaka cast svakome i Zadru,ali realno nisu ekipa koja bi nam smela dati toliko poena...uzas....ako su imalo svesni,moraju traziti drugo resenje...podHITNO!!!

th1950st

pre 13 godina

procitao sam 30-ak komentara i sve do jednog kaze da je sramota izgubiti od zadra, jedne od najgorih ekipa europe... pa dobro ljudi sta vam je. ok zadar stoji lose i ima samo 2 pobjede al ajmo malo pogledat kako je to zadar gubio. prvo do sada je zadar 6 pua gostovao i 4 puta igrao doma. gostovali su tri puta u zagrebu i sva tri puta izgubili manje od 5 razlike i imali napad za pobjedu, gostovali su u podgorici te izgubili nakon produzetaka te u laktasima 3 razlike. znaci 1 pobjeda i 5 poraza unutar 5 razlike gdje su svaki put imali napad za pobjedu. pa mora se i njima negdje vratit jer su uz malo, ali samo malo, srece mogli imat makar 5:5 omjer. znaci nije sramota izgubit od takve ekipe

pfc podgorica

pre 13 godina

a, idi vlado vise kumim te bogom pa zar te nije sramota da ovo radis. Ovaj Zadar bi nase kosarkasice dobile.i vodi Katica sa tobom molim te

мега

pre 13 godina

Џаваи је, верујте, највећа рупа у овом тиму, центар за једну четвртину и ништа више од тога...

Али, ближи се полако Нова година и преко потребни одмор, стога се надам да ће управа озбиљно размислити о довођењу неког новог играча на позицији петице.

Овако више не иде...

branko

pre 13 godina

Molim upravu partizana da dovede novog trenera je jovanovic nezasluzuje vise nikakvo strpljenje.vec je kasno ali bar jos trunke neke nade imamo.ALI DANAS ODMAS SMENA TRENERA NEMA CEKANJA VISE

dream theater

pre 13 godina

imao sam strpljenja i sve, ali Uprava KK Partizana nek se zapita malo sta i kako... Ovako vise ne moze! Jbt, postali smo domacica, nista na strani ne mozemo da dobijemo!

gremlin

pre 13 godina

Pevao sam u Pioniru i na -37 protv macabija,ali ni tada nismo izgledali ovako jadno...nesto mora da se menja,mi odbranu pick en rolla-nemamo...a jerals..ocaj,ali stvarno...nista posle kise dodje sunce,volim partizan!

Krivi Stojko

pre 13 godina

Hajde sad da čujem "prave" navijače Partizana kako bezrezervno podržavaju Vladu Jovanovića. Ja nisam "pravi" već običan, mali grobar i tvrdim da imitator Duleta Vujoševića nema pojma i da treba da kupi pinkle što pre jer već je kasno.

Igrate za PARTIZAN !

pre 13 godina

Pa znaju li ovi igraci da ne mogu 35 minuta da igraju bez imalo zelje i truda i onda da u zadnjih 5 minuta dobiju utakmicu na individualni kvalitet ?! Znaju li da moraju na svakoj utakmici da daju 100 % mogucnosti ako ne i vise?! Znaju li da igraju u najboljem timu u regionu i jednom od najboljih timova u evropi ?! Ni jedan pravi Grobar im nece zamjeriti poraz samo ako ostave srce na terenu i pokazu volju za pobjedom !

Boka Kotorska

pre 13 godina

Tim koji primi 55 poena u poluvremenu, gdje je trener da kaze dvije rijeci, i to od tima, koji je ubjedljivo zadnji, i najneefikasniji. Promjene pod hitno, jer su igraci vise nego dobro, ali ih treba uklopiti kako treba. Ima li ikog u Partizanu, ovako me strah za srijedu

Realan

pre 13 godina

S R A M O T A!!! Ekipe koje uspeju da izgube od Zadra i Zvezde ove godine ne zasluzuju F4! Ova je dno koje moze Partizan da dotakne... BRUKA sta je Partizan odigrao...

Mario

pre 13 godina

U sredu nas čeka utakmica sezone koja je toliko važna da bi mogla da odredi i narednu sezonu. Pravi Grobari će biti u Pioniru i sve će da grmi, a posle srede će morati da počnu da se sređuju stvari i to je svima jasno.

Grobari pobeda protiv Prokoma je imperativ, a izgleda da to moramo da dobijemo Gist i mi, zato svi u Pionir u sredu da se izborimo za ugled našeg kluba!

efess

pre 13 godina

ma ovo je sramota,primiti 55 poena na poluvremenu od raspalog zadra,ja ne mogu da verujem,Jovanovicu ako imas obraza jos veceras ces podneti ostavku,dosta je bilo izgovora,cetvrtoj ekipi u evropi ne dolikuje ovakva igra i ovakvi rezultati

galebgd

pre 13 godina

Trener neznalica nas polako ali sigurno vodi u propast.Ako ne bude Evro-Lige sledece sezone,ovi sto ga podrzavaju ce se nadam se opametiti.Tada ce nazalost biti kasno.

Miloš Živkov

pre 13 godina

Primiti 91 poen od Zadra. To treba znati. Sada će se Jovanović vaditi na 32 bacanja koja je imao domaćin. A to što protiv zone ne umemo da uputimo šut na koš , i što nas razbiše iz pika, to nije njegov problem.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Kakva sramota!!! Nisam imao priliku da gledam utakmicu ali sam pratio Live score celo vreme. Jedva cekam da cujem izjavu naseg prvog "strucnjaka" o ovoj utakmici. Nemam reci da opisem koliko sam i ljut i razocaran ovim porazom. Nadam se da ce nas prvi "strucnjak" otici sto pre iz kluba. Napred Partizan!!!

fju

pre 13 godina

Vreme je da se trener menja. Izgubiti od raspalog Zadra je sramota, ne mogu da pobede nijedan tim u gostima....kakav je ovo tim...????
Muta Nikolic bi od ovog tima napravio cudo, pogledajte sta radi sa Radnickim i sa kojim igracima pobedjuje u Jadranskoj ligi...

Nemanja Radojević

pre 13 godina

Šta god da se desi u sredu, Vlado molim te odlazi. Upropastio si igru Partizana.

Ja sam u sredu u Pioniru i daću punu podršku momcima, jer zaslužuju i sve što su do sada odradili je samo njihova zasluga.

I Todorić je agresivniji i nervozniji od našeg bezidejnog i pogubljenog nam trenera.

Treba nam neko sa autoritetom, drzak, bezobrazan, koji će da grize i ujeda, a ne ti.

Vlado odlazi!

negule

pre 13 godina

ajde vlado ti lagano kupi kofere,dosta je bilo ekperimentisanja sa partizanom...pa ti covece imas vise poraza nego pobeda ove godine a pritom uvek su ti drugi krivi..pa pogledaj malo sebe i svoje vodjenje utakmice

branko

pre 13 godina

Molim upravu partizana da dovede novog trenera je jovanovic nezasluzuje vise nikakvo strpljenje.vec je kasno ali bar jos trunke neke nade imamo.ALI DANAS ODMAS SMENA TRENERA NEMA CEKANJA VISE

Mile-voli disko

pre 13 godina

Ma,ROSTER

E moj Partizane,doveli ste strance,nasa deca sede na klupi,a ovi gube li gube.

Ne razumem taktiku,molim nekog iz uprave voljenog kluba da objasni.

Zoran Krtolica

pre 13 godina

Svaki ozbiljni klub reaguje posle ovakve igre i ovakvih rezultata.I CSKA je rizikovao i presekao.Neophodna je hitna smena trenera kako bi se spasila sezona.Najbolje bi bilo da se V.Jovanović sam povuče i preuzme neki manji klub.

dekiii

pre 13 godina

Bice zanimljivo u novoj god...vk sve vise lici na kk(vk losa realizacija u napadu)...kk sve vise lici na fk(igra bez srca)...Za pocetak Vlado i Snajderu ako niste struci ,potrazite pomoc pod hitnoooooo.....Grobari treba ce hiljade hiljade grla i ruku da ostavimo titule gde im je mesto...punite stadione dvorane .sad je naj potrebnija pomoc....NIje Vlado toliko kriv,nemamo igracki kadar ista stvar u fk prodajemo naj bolje dovodimo?

pedja

pre 13 godina

Ne znam koga i kako, ali menjajte nesto pod hitno! Za Dzavaija odbrana ne postoji, a i napad mu ne ide. Veoma je los. Milosavljiv mi nije jasan, sta on radi? Dajmo Dzavaija za Vardu i Katica za Vukosavljevica, gore od ovog ne znam da li moze. I jos nesto, na kolenima da molimo Duleta da ne ide na odmor, vec da dodje i uvede red.

crnobelo srce

pre 13 godina

SRAMOTA!

Veseli najgora sezona
Djekic neupotrebljiv
Milosavljevic stegnut
Klobucar ni senka pojacanja
Katic putuj igumane
Jawai samo druga petica
Kecman i Bozic godinu stariji
Gist i Jerels igra;i koji su doobri ali nisu za vodje tima

Vlada Jovanovic bez autoriteta i znanja da vodi partizan. Do sada sam cekao, ali ovo je sve gore i gore. Jedina sansa da spasemo sezunu je momentalni otkaz Jovanovicu.

Miloš1976

pre 13 godina

Hajde Jovanoviću...pedala....dosta je bilo...Svidelo se to nekome ili ne,jedino pravo pojačanje je Gist..Ostali nisu kalibra Partizana...Džavai?Pa taj čovek bi trebao protiv ovakvih ekipa da ima minimum 20 p i 10 skokova,da ih unosi u koš...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

JOVANOVIĆU ODLAZI!!!
Dosta je bilo više da svojim ne znanjem rušiš ugled klubu,nema više tolerancije za tebe jer nas ponižava i naj lošiji tim NLB lige!

Dalmatino

pre 13 godina

Napokon da je i Zadar živnuo, očekujem i dalje ovakve igre te poboljšane igre Cedevite, Zagreba i Cibone!Ove godine će biti velika borba u NLB Ligi jer Partizan nije više onaj Duletov moćan!

smeker

pre 13 godina

Vlade roster.U CACKU se kaze ekipa sastav,tim.A ti zemljace potrosi toliko vremena a nista ne napravi.Rosteru ti treba infuzija a ekipi promena trenera .DZIGIC BRE!!!

stormwatcher

pre 13 godina

Ajmo sad pljuvači Lafajeta i advokati V. Jovanovića, da vas čujem?!
Bolje igrati i bez trenera nego sa ovakvim pokušajem od trenera.

Sta reci

pre 13 godina

Poraz od najslabije ekipe NLB lige,sto je proteklih sezona bilo u domenu naucne fantastike...Da li cekati da nas Prokom tuce u Pioniru ili da ispadnemo iz lige?!
Ko je za konacnu smjenu Vlade Jovanovica neka preporuci!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Mozda sam Vam vec i dosadan,ali mi nemamo nijednog igraca sem Jamesa Gista,on je odlican,bas ga cenim,Jawai i Katic prebrzo usli u problem sa penalima,sto je bio ogroman problem,ali to ne opravdava da smo od najlosijeg tima u NLB-u primili 91 poen!Odbrana ne da skripi nego...

Uvek sam bio uz Vladu,posle poraza u Evroligi ga nisam krivio jer su realno svi dosta jaci od nas,a mi smo kuci izgubili samo od Makabija sto je super!ali skor 5-6 u ne nesto preterano jakoj ligi je jako lose...

Vlado molim te pobedi Prokom,usto ja verujem da su igraci uprkos svim izjavama bili u mislima za duel u sredu koji nam je realno od MNOGO veceg znacaja nego bilo koji u NLB-u...

Branko

pre 13 godina

Vlado vreme ti je... Sve najbolje u karijeri ali cao! Dule ne moze da preuzme Partizan jer je pod ugovorom sa cska i to je velika steta. Jedina logicna zamena po meni je Sale Dordjevic! Ko je za Saleta nek preporuci!

darijus

pre 13 godina

Zasto niko ne spomene katastrofalnu odbranu Dzavaija?! Nedopustivo je da jedan centar Partizana tako lose brani pick and roll, njegov igrac uvek primi loptu i zavrsi akciju! Uzas, da se od Zadra za poluvreme primi 55 poena?!!! EEEEEJ LJUDI!!!

mister x

pre 13 godina

Gledajuci statisticki, u skoro svim mecevima koje ste izgubili ove sezone uzrok je los rezultat u prvom poluvremenu, tacnije receno u prvoj cetvrtini. Kada bi ste to popravili onda bi ste belezili bolje rezultate, ali za to nisam ja nadlezan vec vas strucni stab.

zabrinut

pre 13 godina

Sve ono sto je Dule gradio deset godina,na putu smo da prospemo za dva meseca!Najgora ekipa u ligi nam je dala 91 kos?!Nema discipline u odbrani,nikakve organizacije u napadu,nemamo sut .... Vlada ocigledno nema autoritet kod igraca,a ni kod sudija,pa nam se desava da imamo,kao veceras,preko 35 dosudjenih faulova!!Treba nesto menjati i tu vise nema dileme,jer nam se opasno ljulja Evroliga sledece sezone!

Rej Alen

pre 13 godina

Budu li se setali i igrali bez zara u odbrani,crno nam se pise protiv Prokoma.Jerels ocajno cuva svog igraca,u zoni se ne snalazi. Sticem utisak da Jovanovic uopste nema osecaj za pojedine igrace,narocito za Veselog. I morao bi Jerelsu da objasni da eksplozivno krene na ulaz i da ne mora uvek da ide na polaganje nego moze i bez gledanja da da loptu slobodnom igracu na trojci.To nas je krasilo prosle godine,ta spektakularna timska igra.

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

Zadar 32 slobodna bacanja, od toga 16 u prvoj cetvrtini. Partizan 19 na celom mecu. U prvom poluvremenu Katic 4 licne greske, Jawai 3, Gist 3.

lazar 92

pre 13 godina

Sram te bilo Jovanovicu,hitno odlazi iz svetinje !!!!!!!!
Uspeo si da nam unistis jedinu svetlu tacku naseg sporta,jedinu ekipu k0ja je bila dostojni predstavnik Srbije u Evropi . .Ofanzivni skok,tranzicija,odbrana pa po tome je partizan bio prepoznatljiv 10 god alo bre,sve dok ti nisi dosao . .

Foxx

pre 13 godina

Navijam za Hemofarm, ali moram da kazem da se ne zna ko je losiji, Hemofarm ili Partizan...i sto je najgore to oba tima imaju sjajne igrace, a mnogo lose trenere...

Na kraju ce Zvezda da uzme titulu...

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 13 godina

Bruka i sramota za Partizan. Izgubiti od ovakog ZADRA je sramno.
Pravo otrežnjenje dolazi posle sigurnog poraza od PROKIMA,koji je neminovnost a to će značiti i kraj u EL-

zoran

pre 13 godina

Posle prve utakmice PArtizana, sa Vladom na chelu, sam pisao da je chovek zalutao u ovaj posao i da je upropastio Lafajeta i Klobuchara, dobih ogroman broj - ne preporuchujem -. No, vidim da su ljudi konachno dosli k sebi.
Vlada Jovanovic je jedini krivac sto PArtizan ne moze da se sastavi. Svakako i Todoric nosi deo krivice ,jer nema snage da se zahvali Bozicu, Kecmanu (onaj Car ga slao po burek kada je hteo..)i Katicu (definitivno zalutao u sport..).
Bez Vujosevica ili nekog slichnog trenera nema chemu PArtizan da se nada. Bice to sezona ochaja. Bolje da ne prodju u grupu od 16 timova, jer ce biti brukanje na sve strane.

ispravka

pre 13 godina

E za ispod 30 razlike necu da cujem........
(GroBaR70, 11. decembar 2010 22:02)

Posle niza poraza Partizan je najzad docekao dve utakmice u kojima ce vezati dve pobede jer su one na nivou lakseg treninga: ova protiv Zadra i u Pioniru protiv Prokoma
(borko, 12. decembar 2010 12:53)

nostradamusi

Janko

pre 13 godina

Vrlo sam tuzan zbog ovoga sto se desilo danas ali zbog sve srece koje nam je doneo ovaj klub ja sam uz njega i kad pobedjuje i kad gubi.
Pred Partizanom je odlucujuca utakmica sezone u kojoj mora da pobedi ukoliko zeli da dokaze da i ovaj tim moze da dogura mnogo kao sto se i ocekuje od 4. najjaceg KK Evrope !!! Sada svi zajedno treba da budemo uz Partizan i da ne kritikujemo i da ne pametujemo mnogo......nego jednostavno posle ove utakmice sa Prokomom da sagledamo situaciju i ukoliko je potrebno da smenimo trenera koji je svakako imao svoju sansu koju nije najbolje moguce iskoristio...
Ajmo ajmo ajmo !!!!!!!!!! Ko je najbolji ?????
PARTIZAN !!!!!!!!!!!!!

valjevac

pre 13 godina

Vlado/Vlade/Vladi, kako god da ti je ime, vreme je za ostavku! Ovo ne vodi nikuda! Nismo mi vise u fazi razvitka, mi smo jedan od najboljih klubova u Evropi!

Kiza

pre 13 godina

Mislim da komentar nije potreban. Svi sve znaju. I Jovanovic, i Danilovic i ostali. Mi cemo nase misljenje pokazati u sredu kao i nasu ljubav prema klubu. Da vidimo da li ce se Curtis smejati posle promasaja. I jos samo jedna poruka-Dule ne mesetari.B

Бота

pre 13 godina

За неверовати. Губи се полако наш Партизан, а руководство на свом месту. Па тренер је већ требало да поднесе оставку после овако катастрофалних резултата. И не само тренер.

Jan Rush

pre 13 godina

Jovanovicu zapitaj se da li si dostojan Partizana , ne postoji alibi za ne zalaganje u odbrani . Neko mora da odgovara .
Ako kojim slucajem ne prodjemo u Top16 , sezona je propala , od evrolige na godinu nista , izgracemo protiv Darusafake .

Pionir treba da grmi protiv Prokoma !

moca vukotic

pre 13 godina

Da li je moguce da mi nikoga nemozemo da dobijemo u gostima pa ni poslednji zadar. Katastrofa. Nesto mora da se menja, posle prokoma zahvaliti se jovanovicu jer je pokazao za ovo vreme da nije za partizan.

gledalac

pre 13 godina

ovo je smesno, citam i zamisljam kako je izgledao mec. e na sta smo spali, sledece je da ce slova biti kodirana nekako! plati pa citaj!

boze sacuvaj!

pre 13 godina

Alo, bre, uprava, pa jel vi ne vidite da je Jovanovic nesposoban da bude trener Partizana. Poraz do poraza. Ovo sa Zadrom, koji ima najlosiji tim zadnjih deset godina, je BLAMAZA. Primamo po 50 koseva iz utakmice u utakmicu. Trener nema nikakav autoritet. Pesic vam je bio pred nosom niste hteli da ga platite. I sta sad..

Darth Vader

pre 13 godina

Sa ovakvom igrom, bolje receno odbranom ima i Prokom da nas zgazi. Sve mi se cini da ce nam trebati CUDO da dobijemo Prokom. Sta nam je ciniti???

Dražen

pre 13 godina

Da nije smiješno bilo bi tužno... Zadar je jedna od najgorih Evropskih ekipa i partizan je dozvolio sebi takav luksuz da od istog izgubi! Prosto za nevjerovati... Očigledno je da partizan nema taj kvalitet koji misle da imaju, naprotiv, to je jedna obična prosječna ekipa i ništa više. Otpustili su pleja Lafajeta koji je bio duplo bolji od ovog sadašnjeg i koji je postizao dosta koševa. Zadru je zagarantovano zadnje mjesto, nemaju čemu da se nadaju...

sasho

pre 13 godina

Komentar cele utakmice je takav da Džavaj nema pojma u odbrani kriv je za 20poena pod košem,Džerals plej nema osećaj za tim,kao samac je ok i sudije su nas razbile u 1 poluvremenu sa l.greškama!VladoJ. je kriv što mu se više od polovine igrača nestalo,unazadilo svoje karijere,zato je potrebno da D.Vujošević svrati do kluba pa da poradi 15 dana i postavi ekipu na svoje mesto!

navijac

pre 13 godina

Sto je mnogo, mnogo je! Dosta je bilo, vratite nam Duleta! Ovaj tim vise ne lici na Partizan koji volimo, ovoliki broj poraza, ovoliki broj primljenih poena po utakmici je prevrsio svaku meru! Ne zelim da gledam sarlatansku kosarku, vec onaj tim koji kida u odbrani, i bori se za svaku loptu! Nisam vise optimista ni da cemo pobediti Prokom!

Bolek

pre 13 godina

Ah da, umalo da zaboravim, 55 poena primljenih od ZADRA hahahahahahahahaha. Izgleda da bi Partizan izgubio i od ekipe iz moje ulice samo treba da se nazovemo Zadar...
Ma bruka ljudi, nekom treba ¨skinuti glavu¨ za ovo...

Đorđe

pre 13 godina

Bio bi potreban predugačak komentar da bi opisao razloge očajnog Partizana ove sezone.
Suština je da Vlada nema nikakav autoritet, da na zna da vodi utakmicu na način na koji je to činio Dule, da ne čita igru protivnika, da ne zna da prilagođava odbranu protivniku, da ne ume da izvuče maksimum iz igrača, ne vrši nikakav pritisak na sudije, jednostavno nema kapacitet da vodi Partizan.
Pričaju da je doveden da bi se održao Duletov sistem rada, ali meni se čini da je taj sistem napušten. Naime, Duletov sistem je bio koncipiran na mladim domaćim igračima potpomognuti iskusnim i kvalitetnim strancima. Ovog puta stranci čine osnovu tima. Nemam ja ništa protiv stranaca, ali kada oni čine osnovu ekipe teško je ostvariti taktičku dominaciju zahvaljujući kojoj je Dule i postizao vrhunske rezultate. Ako tome pridodamo i mladog i neiskusnog trenera onda je jasno zašto se nalazimo u ovkvoj situaciji.
Ove sezone nismo lansirali nijednog talentovanog klinca, a to se dugo nije desilo.
Odgovornost je i na upravi.
Kostur tima od prošle sezone nije zadržan. Razumem da su Bo, Roberts i Marić morali da odu, ali sada se vidi da je ogromna greška što Rašić i Vraneš nisu ostali. Vraneš neuporedivo bolje kontoliše reket od Džavaia i Katića, a šutera poput Rašića nemamo. Da su zadržali njih dvojcu i Bojana Popovića sada bi imali mnogo uigraniju ekipu i šuterski bolju i sigurno ne bi gubili utakmice od ispodprosečnih ekipa.
Pozdrav svim grobarima u nadi da će biti bolje.

Sta reci

pre 13 godina

Poraz od najslabije ekipe NLB lige,sto je proteklih sezona bilo u domenu naucne fantastike...Da li cekati da nas Prokom tuce u Pioniru ili da ispadnemo iz lige?!
Ko je za konacnu smjenu Vlade Jovanovica neka preporuci!

Miloš Živkov

pre 13 godina

Primiti 91 poen od Zadra. To treba znati. Sada će se Jovanović vaditi na 32 bacanja koja je imao domaćin. A to što protiv zone ne umemo da uputimo šut na koš , i što nas razbiše iz pika, to nije njegov problem.

Nemanja Radojević

pre 13 godina

Šta god da se desi u sredu, Vlado molim te odlazi. Upropastio si igru Partizana.

Ja sam u sredu u Pioniru i daću punu podršku momcima, jer zaslužuju i sve što su do sada odradili je samo njihova zasluga.

I Todorić je agresivniji i nervozniji od našeg bezidejnog i pogubljenog nam trenera.

Treba nam neko sa autoritetom, drzak, bezobrazan, koji će da grize i ujeda, a ne ti.

Vlado odlazi!

мега

pre 13 godina

Џаваи је, верујте, највећа рупа у овом тиму, центар за једну четвртину и ништа више од тога...

Али, ближи се полако Нова година и преко потребни одмор, стога се надам да ће управа озбиљно размислити о довођењу неког новог играча на позицији петице.

Овако више не иде...

crnobelo srce

pre 13 godina

SRAMOTA!

Veseli najgora sezona
Djekic neupotrebljiv
Milosavljevic stegnut
Klobucar ni senka pojacanja
Katic putuj igumane
Jawai samo druga petica
Kecman i Bozic godinu stariji
Gist i Jerels igra;i koji su doobri ali nisu za vodje tima

Vlada Jovanovic bez autoriteta i znanja da vodi partizan. Do sada sam cekao, ali ovo je sve gore i gore. Jedina sansa da spasemo sezunu je momentalni otkaz Jovanovicu.

Foxx

pre 13 godina

Navijam za Hemofarm, ali moram da kazem da se ne zna ko je losiji, Hemofarm ili Partizan...i sto je najgore to oba tima imaju sjajne igrace, a mnogo lose trenere...

Na kraju ce Zvezda da uzme titulu...

Jan Rush

pre 13 godina

Jovanovicu zapitaj se da li si dostojan Partizana , ne postoji alibi za ne zalaganje u odbrani . Neko mora da odgovara .
Ako kojim slucajem ne prodjemo u Top16 , sezona je propala , od evrolige na godinu nista , izgracemo protiv Darusafake .

Pionir treba da grmi protiv Prokoma !

efess

pre 13 godina

ma ovo je sramota,primiti 55 poena na poluvremenu od raspalog zadra,ja ne mogu da verujem,Jovanovicu ako imas obraza jos veceras ces podneti ostavku,dosta je bilo izgovora,cetvrtoj ekipi u evropi ne dolikuje ovakva igra i ovakvi rezultati

Branko

pre 13 godina

Vlado vreme ti je... Sve najbolje u karijeri ali cao! Dule ne moze da preuzme Partizan jer je pod ugovorom sa cska i to je velika steta. Jedina logicna zamena po meni je Sale Dordjevic! Ko je za Saleta nek preporuci!

stormwatcher

pre 13 godina

Ajmo sad pljuvači Lafajeta i advokati V. Jovanovića, da vas čujem?!
Bolje igrati i bez trenera nego sa ovakvim pokušajem od trenera.

Aca

pre 13 godina

Vlade, kad prodjes sajam i skretanje za brdo kod Ade prvo desno ti je odvajaje za Cerak. Ostanes na glavnom putu i kod Orlovace. Posle slede Ljig pa G.Milanovac, gde takodje ostajes na glavnom putu, i tek u Preljinama uzmes prvo desno. Predjes most i u Cacku si!

boze sacuvaj!

pre 13 godina

Alo, bre, uprava, pa jel vi ne vidite da je Jovanovic nesposoban da bude trener Partizana. Poraz do poraza. Ovo sa Zadrom, koji ima najlosiji tim zadnjih deset godina, je BLAMAZA. Primamo po 50 koseva iz utakmice u utakmicu. Trener nema nikakav autoritet. Pesic vam je bio pred nosom niste hteli da ga platite. I sta sad..

Dragan V.

pre 13 godina

Mislim da je sada svima jasno da je V. Jovanović najslabija karika u košarkaškom klubu Partizan. Nije ovogodišnji tim toliko lošiji od prošlogodišnjeg, problem je definitivno u potpuno dezorijentisanom treneru. Pobede Partizana u Evroligi potvrđuju moju tvrdnju da imamo solidan tim. Taj tim u Beogradu na utakmicama vode navijači i trener kakav je Jovanović mogao bi slobodno da se preseli na tribine. Kad igramo na strani, druga je priča čak i ovoj slaboj NLB ligi gde je Partizan sigurno najkvalitetniji. Moj predlog je da se sa Jovanovićem sporazumno raskine ugovor još koliko večeras. To ne bi ostavilo nikakve posledice na klub je utakmicu sa Prokomom u Evroligi vodiće navijači. NLB liga nam je sada bitna jer će ona, po svemu sudeći, odrediti učesnika Evrolige sledeće sezone. Pozdrav svim Partizanovim navijačima, nije alarmantno ali je vreme da se reaguje. Uspu, uzmi Dule KK Partizan!

Realan

pre 13 godina

S R A M O T A!!! Ekipe koje uspeju da izgube od Zadra i Zvezde ove godine ne zasluzuju F4! Ova je dno koje moze Partizan da dotakne... BRUKA sta je Partizan odigrao...

branko

pre 13 godina

Molim upravu partizana da dovede novog trenera je jovanovic nezasluzuje vise nikakvo strpljenje.vec je kasno ali bar jos trunke neke nade imamo.ALI DANAS ODMAS SMENA TRENERA NEMA CEKANJA VISE

Krivi Stojko

pre 13 godina

Hajde sad da čujem "prave" navijače Partizana kako bezrezervno podržavaju Vladu Jovanovića. Ja nisam "pravi" već običan, mali grobar i tvrdim da imitator Duleta Vujoševića nema pojma i da treba da kupi pinkle što pre jer već je kasno.

Đorđe

pre 13 godina

Bio bi potreban predugačak komentar da bi opisao razloge očajnog Partizana ove sezone.
Suština je da Vlada nema nikakav autoritet, da na zna da vodi utakmicu na način na koji je to činio Dule, da ne čita igru protivnika, da ne zna da prilagođava odbranu protivniku, da ne ume da izvuče maksimum iz igrača, ne vrši nikakav pritisak na sudije, jednostavno nema kapacitet da vodi Partizan.
Pričaju da je doveden da bi se održao Duletov sistem rada, ali meni se čini da je taj sistem napušten. Naime, Duletov sistem je bio koncipiran na mladim domaćim igračima potpomognuti iskusnim i kvalitetnim strancima. Ovog puta stranci čine osnovu tima. Nemam ja ništa protiv stranaca, ali kada oni čine osnovu ekipe teško je ostvariti taktičku dominaciju zahvaljujući kojoj je Dule i postizao vrhunske rezultate. Ako tome pridodamo i mladog i neiskusnog trenera onda je jasno zašto se nalazimo u ovkvoj situaciji.
Ove sezone nismo lansirali nijednog talentovanog klinca, a to se dugo nije desilo.
Odgovornost je i na upravi.
Kostur tima od prošle sezone nije zadržan. Razumem da su Bo, Roberts i Marić morali da odu, ali sada se vidi da je ogromna greška što Rašić i Vraneš nisu ostali. Vraneš neuporedivo bolje kontoliše reket od Džavaia i Katića, a šutera poput Rašića nemamo. Da su zadržali njih dvojcu i Bojana Popovića sada bi imali mnogo uigraniju ekipu i šuterski bolju i sigurno ne bi gubili utakmice od ispodprosečnih ekipa.
Pozdrav svim grobarima u nadi da će biti bolje.

zadar

pre 13 godina

Evo bija san na utakmici i mogu slobodno kazati,ako nas niste uspili dobiti večeras,nečete nas nikad dobiti.Imamo najgoru momčad u povjesti kluba,a za opstanak se nikad nismo borili,uvik pri vrhu.Ovo vam je bila prilika da nas napokon dobijete u Zadru ali izgleda da vi imate prokletstvo Zadra.

branko

pre 13 godina

Molim upravu partizana da dovede novog trenera je jovanovic nezasluzuje vise nikakvo strpljenje.vec je kasno ali bar jos trunke neke nade imamo.ALI DANAS ODMAS SMENA TRENERA NEMA CEKANJA VISE

Jovke

pre 13 godina

Vlade Jovanović je posle meča rekao:
„Ovo je svakako još jedna, treća utakmica u nizu koju smo jako loše otvorili, sa veoma slabom energijom. Pre svega smo dozvolili njima da već u 12. minutu postignu veliki broj koševa koji nije dozvoljen čak ni za poluvreme. Pokušali smo kasnije da se konsolidujemo, tu smo nešto delimično i uradili. U trećoj i četvrtoj četvrtini smo daleko bolji bili u napadu, ali smo potrošili veliku energiju kako bismo stigli njihovu veliku prednost koju su do tog trenutka napravili. Nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju.“

Ovome čoveku nisu sve ovce na broju!

kasni sat

pre 13 godina

Komentar sa jednog hrvatskog sajta:

"Što se tiče košarke, Partizan je ima očajan šut cilu utakmicu i Zadar je ima sriće dosta. Također, iako navijač Zadra, moram reći da je Partizan više puta oštećen od sudaca, a kako neželim da se to događa sutra nama, moram reći da ovo sve više nema smisla. Suđenje loše."

5-6!!!UZBUNA!!!

pre 13 godina

Vlado ja mislim da posle tvoje odluke da kazes Rasicu da potrazi novu sredinu,ti bi mogao da podjes njegovim stopama i potrazis novu sredinu!

vojvoda jefto

pre 13 godina

Gospodine Jovanovicu,niko vas ne tera iz Partizana,samo se pomerite u stranu i budite pomocnik Duletu.Posao od prosle godine sigurno bolje radite.Molim upravu da preduzme potrebne korake sto pre ako se doticni gospodin ne odluci sam.

valjevac

pre 13 godina

Vlado/Vlade/Vladi, kako god da ti je ime, vreme je za ostavku! Ovo ne vodi nikuda! Nismo mi vise u fazi razvitka, mi smo jedan od najboljih klubova u Evropi!

Boka Kotorska

pre 13 godina

Tim koji primi 55 poena u poluvremenu, gdje je trener da kaze dvije rijeci, i to od tima, koji je ubjedljivo zadnji, i najneefikasniji. Promjene pod hitno, jer su igraci vise nego dobro, ali ih treba uklopiti kako treba. Ima li ikog u Partizanu, ovako me strah za srijedu

GROBAR JUG

pre 13 godina

Da mi je neko pre pocetka sezone rekao da ce partizan posle 11 kola u NLB ligi biti na 12 - om mestu ili trecem od pozadi rekao bih mu da nema pojma o kosarci.Fininsijska situacija nikad nije bila bolja tako da to otpada, e sad da vidimo ko ce da snosi odgovornost za srozavanje jednog velikog evropskog i svetskog poznatog kluba.

DANKO

pre 13 godina

Baš me interesuje kojeg bi trenela doveli stručnjaci za košarku koji traže smenu Jovanovića? Pešića? Pa on je od zvezde uzeo 500 hiljada evra za sezonu, od Partizana bi tražio milion sigurno. Da li Partizan ima te novce?
(Nikola, 12. decembar 2010 20:22)

DOVEO BIH SASU DJORDJEVICA, AKO ZNAS UOPSTE KO JE ON.

fju

pre 13 godina

Vreme je da se trener menja. Izgubiti od raspalog Zadra je sramota, ne mogu da pobede nijedan tim u gostima....kakav je ovo tim...????
Muta Nikolic bi od ovog tima napravio cudo, pogledajte sta radi sa Radnickim i sa kojim igracima pobedjuje u Jadranskoj ligi...

Sonic

pre 13 godina

U cetvrtak vece sam posle Makabija citao komentare i vecina je bilo protiv Vlade i ja onako pijan sam se ipak suzdrzao da ne napisem nista protiv njega (onda shvatite koliko sam samo zeleo da se igra popravi) ali sada je stvarno DOSTA!!! Vidi se da on nije covek koji moze da vodi ovaj tim. I sada sam jos u jedno siguran da mi ove godine imamo pojedince u timu podjednako dobre kao i prosle godine ako ne i bolje ali kao tim su nula. Sa Duletom bi to bio tim koji gazi!!!

darijus

pre 13 godina

Zasto niko ne spomene katastrofalnu odbranu Dzavaija?! Nedopustivo je da jedan centar Partizana tako lose brani pick and roll, njegov igrac uvek primi loptu i zavrsi akciju! Uzas, da se od Zadra za poluvreme primi 55 poena?!!! EEEEEJ LJUDI!!!

Janko

pre 13 godina

Vrlo sam tuzan zbog ovoga sto se desilo danas ali zbog sve srece koje nam je doneo ovaj klub ja sam uz njega i kad pobedjuje i kad gubi.
Pred Partizanom je odlucujuca utakmica sezone u kojoj mora da pobedi ukoliko zeli da dokaze da i ovaj tim moze da dogura mnogo kao sto se i ocekuje od 4. najjaceg KK Evrope !!! Sada svi zajedno treba da budemo uz Partizan i da ne kritikujemo i da ne pametujemo mnogo......nego jednostavno posle ove utakmice sa Prokomom da sagledamo situaciju i ukoliko je potrebno da smenimo trenera koji je svakako imao svoju sansu koju nije najbolje moguce iskoristio...
Ajmo ajmo ajmo !!!!!!!!!! Ko je najbolji ?????
PARTIZAN !!!!!!!!!!!!!

Mario

pre 13 godina

U sredu nas čeka utakmica sezone koja je toliko važna da bi mogla da odredi i narednu sezonu. Pravi Grobari će biti u Pioniru i sve će da grmi, a posle srede će morati da počnu da se sređuju stvari i to je svima jasno.

Grobari pobeda protiv Prokoma je imperativ, a izgleda da to moramo da dobijemo Gist i mi, zato svi u Pionir u sredu da se izborimo za ugled našeg kluba!

Stipe Dalmatinac

pre 13 godina

Nakon sto su Zadrani godinama bacali velike novce na razne Bugare,Makedonce,Gruzijce i lose Amerikance, dosli su u situaciju da su spali na neiskusne djecake iz vlastitog pogona i na ostarjele Zadrane koje vise nitko nece,koji igraju za stan i hranu.Mislim da Zadar ove godine ispada i ceka ga sudbina Splita.Split je svoje dugove sa 4 skinuo na 1 mil. eura u cetri godine.Zadar je u dugu oko 7 mil. eura i gotovo svi dosadasnji financijeri su mu pod istragom poreznih i antikorupcijskih organa drzave i njima je sada vaznije kako ostati van zatvora a za kosarku sada nemaju vremena.

Realan...

pre 13 godina

Zasto je Mitrovic poslat u Podgoricu??? Nemamo odbranu...nemamo napad...igranje 1 na 1 se moze praktikovati kad imate u ekipi Kobija,Vejda ili Dzejmsa...ne i u Partizanu...ne znas Vlado,nemas autoritet...odlazi....

Igrate za PARTIZAN !

pre 13 godina

Pa znaju li ovi igraci da ne mogu 35 minuta da igraju bez imalo zelje i truda i onda da u zadnjih 5 minuta dobiju utakmicu na individualni kvalitet ?! Znaju li da moraju na svakoj utakmici da daju 100 % mogucnosti ako ne i vise?! Znaju li da igraju u najboljem timu u regionu i jednom od najboljih timova u evropi ?! Ni jedan pravi Grobar im nece zamjeriti poraz samo ako ostave srce na terenu i pokazu volju za pobjedom !

Miloš1976

pre 13 godina

Hajde Jovanoviću...pedala....dosta je bilo...Svidelo se to nekome ili ne,jedino pravo pojačanje je Gist..Ostali nisu kalibra Partizana...Džavai?Pa taj čovek bi trebao protiv ovakvih ekipa da ima minimum 20 p i 10 skokova,da ih unosi u koš...

crnobeli delija

pre 13 godina

jedan neverovatno neozbiljan, neodgovoran i neprofesionalan pocetak sezone je sad dosao po svoje. ekipa sastavljena od igraca koje niko nije hteo, po principu "samo da prodjemo jeftinije", otpustanje jedno pleja posle samo jedne utakmice, otpustanje drugog pleja posle 2 meseca, nepotojanje nikakvog kostura ekipe koji ce se iz sezone u sezonu osvezavati i dopunjavati, nepostojanje nikakvih mladjih snaga (ni domacih ni stranih, svaka cast Veselom, ali breme vodje i pokretaca ekipe koje su mu nametnuli novinari i oni koji ne misle kako treba, ovaj momak nemoze da nosi)... sve su to razlozi za ovakve (ne)rezultate.

i sad cu dobiti milion minusa, ali Vujosevic nije postavio nikakav sistem kakav je to sistem koji se raspadne posle 2 meseca? i KAKAV je to u stvari sistem? poslednje "domace" sto je partizan imao, Tripkovic, Velickovic, Tepic,... otislo je u paketu na kraju ISTE sezone. i to ne za male pare. i ko je dosao na njihovo mesto? kakve je rezerve za ove momke ostavio Dule iza sebe, koga je uigravao i postepeno kalio da dodju na njihovo mesto?

svakom veselju dodje kraj, bojim se da je "Partizanovo chudo" zavrsilo sa chudima za ovu sezonu. voleo bih da gresim.

zoran

pre 13 godina

Posle prve utakmice PArtizana, sa Vladom na chelu, sam pisao da je chovek zalutao u ovaj posao i da je upropastio Lafajeta i Klobuchara, dobih ogroman broj - ne preporuchujem -. No, vidim da su ljudi konachno dosli k sebi.
Vlada Jovanovic je jedini krivac sto PArtizan ne moze da se sastavi. Svakako i Todoric nosi deo krivice ,jer nema snage da se zahvali Bozicu, Kecmanu (onaj Car ga slao po burek kada je hteo..)i Katicu (definitivno zalutao u sport..).
Bez Vujosevica ili nekog slichnog trenera nema chemu PArtizan da se nada. Bice to sezona ochaja. Bolje da ne prodju u grupu od 16 timova, jer ce biti brukanje na sve strane.

Realista

pre 13 godina

Ja ne mogu vise ovo,volim Partizan kao nikog na svijetu,ali 10 poraza u 2-3 mjeseca,davanja otkaza igracima,pa daj bolan Zadar ima dvije pobjede samo,sad ima 3 jer je nas pobjedio,trebaju bankrotirati igracki kadar kao kod Mega Vizure(uz duzno postovanje toj ekipi),Jerels,daj ljudi bolan indeks uspjesnosti 7,8 izg lopti,0-5 za tri,1 asistencija pa on je plej,covjek nema nos a pri tome mislim na Jovanovica da nadje igraca dobrog,Lafajet je za njega kralj,Jovanovic daj otkaz,iskreno brukas nas vise!!Nekad smo gazili ove klubove po NLB a sad treba da strepim da ce nas Siroki dobiti u Pioniru,ma daj vise,vidi se da ne ide,idi bolan i sretno ti bilo!!

dax

pre 13 godina

stalno pricamo da imamo slabu ekipu za evroligu,ako mi neko kaze da ova ekipa sa 3 amerikanca,sa veselijem sa kecmanom,bozicem,klobucarom,ne moze da nikog pobedi u gostima u NLB,to je bruka,6 poraza a generalno liga slabija nego prosle godine,zadar je ocajan,nema 2 igraca,pa nismo valjda slabiji od zadra i sirokog.Vlado blizi ti se otkaz,ovo je previse

grobar m.zvornik

pre 13 godina

Nije ovo nista,razocaranja ce tek da stignu,videcete!Bice ovo da je tek pocetak kraja jednog uspesnog sportskog kolektiva.Kada krenu losi rezultati onda pocnu i analize pa revizije pa dugovanja ko kome duguje...i na kraju ispasce da smo godina u buli i da ne mozemo da isplivamo nikako.A ko ce da odgovara za to?Niko,kao sto niko nije odgovarao u KKSS.Dule je znao koga ostavlja i nije smeo palicu prepustiti coveku koji nema iskustva sa seniorima i same procene pojacanja su delom Duletove ideje.Totalni promasaji su Klobucar i Jerals pa i Rasko ali on se barem krlja non stop.Da igramo bez stranaca i da gubimo ne bih se ljutio ni malo ali sa ovolikim strancima i navodno pojacanjima totalnosam razocaran.Vlado spremaj konferenciju posle Prokoma!

Zoran Krtolica

pre 13 godina

Svaki ozbiljni klub reaguje posle ovakve igre i ovakvih rezultata.I CSKA je rizikovao i presekao.Neophodna je hitna smena trenera kako bi se spasila sezona.Najbolje bi bilo da se V.Jovanović sam povuče i preuzme neki manji klub.

Grobar oka Kotorska

pre 13 godina

Niko mi ne moze reci da su igraci losiji nego lani, cak i bolji, ali ovakva njihova zafrkancija, zahtjeva odgovornost, zna se koga, i jaci timovi su usred sezone mjenjali trenere, moramo mi svi, kao navijaci, uticai da se to sto prije desi, prokom je suvise blizu

Realan...

pre 13 godina

Ovo je vrhunac!!! Jasno je svima da ovako ne ide...Vlado probaj uzeti Prokom i bolje se sam povuci... Ljudi 91 poen!!! Odbrana je stvar volje,i svako je moze igrati...svaka cast svakome i Zadru,ali realno nisu ekipa koja bi nam smela dati toliko poena...uzas....ako su imalo svesni,moraju traziti drugo resenje...podHITNO!!!

navijac

pre 13 godina

Sto je mnogo, mnogo je! Dosta je bilo, vratite nam Duleta! Ovaj tim vise ne lici na Partizan koji volimo, ovoliki broj poraza, ovoliki broj primljenih poena po utakmici je prevrsio svaku meru! Ne zelim da gledam sarlatansku kosarku, vec onaj tim koji kida u odbrani, i bori se za svaku loptu! Nisam vise optimista ni da cemo pobediti Prokom!

th1950st

pre 13 godina

procitao sam 30-ak komentara i sve do jednog kaze da je sramota izgubiti od zadra, jedne od najgorih ekipa europe... pa dobro ljudi sta vam je. ok zadar stoji lose i ima samo 2 pobjede al ajmo malo pogledat kako je to zadar gubio. prvo do sada je zadar 6 pua gostovao i 4 puta igrao doma. gostovali su tri puta u zagrebu i sva tri puta izgubili manje od 5 razlike i imali napad za pobjedu, gostovali su u podgorici te izgubili nakon produzetaka te u laktasima 3 razlike. znaci 1 pobjeda i 5 poraza unutar 5 razlike gdje su svaki put imali napad za pobjedu. pa mora se i njima negdje vratit jer su uz malo, ali samo malo, srece mogli imat makar 5:5 omjer. znaci nije sramota izgubit od takve ekipe

milenko novosel

pre 13 godina

Jovanoviću kod tebe toplo hladno, da se sve utakmice igraju u BG, možda bi Partizan i u 16 i u prva četiri NLB, To brale ne ide tako.

Бота

pre 13 godina

За неверовати. Губи се полако наш Партизан, а руководство на свом месту. Па тренер је већ требало да поднесе оставку после овако катастрофалних резултата. И не само тренер.

mister x

pre 13 godina

Gledajuci statisticki, u skoro svim mecevima koje ste izgubili ove sezone uzrok je los rezultat u prvom poluvremenu, tacnije receno u prvoj cetvrtini. Kada bi ste to popravili onda bi ste belezili bolje rezultate, ali za to nisam ja nadlezan vec vas strucni stab.

smeker

pre 13 godina

Vlade roster.U CACKU se kaze ekipa sastav,tim.A ti zemljace potrosi toliko vremena a nista ne napravi.Rosteru ti treba infuzija a ekipi promena trenera .DZIGIC BRE!!!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

JOVANOVIĆU ODLAZI!!!
Dosta je bilo više da svojim ne znanjem rušiš ugled klubu,nema više tolerancije za tebe jer nas ponižava i naj lošiji tim NLB lige!

gremlin

pre 13 godina

Pevao sam u Pioniru i na -37 protv macabija,ali ni tada nismo izgledali ovako jadno...nesto mora da se menja,mi odbranu pick en rolla-nemamo...a jerals..ocaj,ali stvarno...nista posle kise dodje sunce,volim partizan!

pfc podgorica

pre 13 godina

a, idi vlado vise kumim te bogom pa zar te nije sramota da ovo radis. Ovaj Zadar bi nase kosarkasice dobile.i vodi Katica sa tobom molim te

ispravka

pre 13 godina

E za ispod 30 razlike necu da cujem........
(GroBaR70, 11. decembar 2010 22:02)

Posle niza poraza Partizan je najzad docekao dve utakmice u kojima ce vezati dve pobede jer su one na nivou lakseg treninga: ova protiv Zadra i u Pioniru protiv Prokoma
(borko, 12. decembar 2010 12:53)

nostradamusi

Kiza

pre 13 godina

Mislim da komentar nije potreban. Svi sve znaju. I Jovanovic, i Danilovic i ostali. Mi cemo nase misljenje pokazati u sredu kao i nasu ljubav prema klubu. Da vidimo da li ce se Curtis smejati posle promasaja. I jos samo jedna poruka-Dule ne mesetari.B

lazar 92

pre 13 godina

Sram te bilo Jovanovicu,hitno odlazi iz svetinje !!!!!!!!
Uspeo si da nam unistis jedinu svetlu tacku naseg sporta,jedinu ekipu k0ja je bila dostojni predstavnik Srbije u Evropi . .Ofanzivni skok,tranzicija,odbrana pa po tome je partizan bio prepoznatljiv 10 god alo bre,sve dok ti nisi dosao . .

negule

pre 13 godina

ajde vlado ti lagano kupi kofere,dosta je bilo ekperimentisanja sa partizanom...pa ti covece imas vise poraza nego pobeda ove godine a pritom uvek su ti drugi krivi..pa pogledaj malo sebe i svoje vodjenje utakmice

galebgd

pre 13 godina

Trener neznalica nas polako ali sigurno vodi u propast.Ako ne bude Evro-Lige sledece sezone,ovi sto ga podrzavaju ce se nadam se opametiti.Tada ce nazalost biti kasno.

aki

pre 13 godina

Fizicka spremnost igraca katastrofalna,trner nema dve uigrane napadacke varijante, sve prepusta stihiji.
Proslogodisnji osvajac NLB lige nema ove sezone pobedu u gostima.
Izgledaju kao cirkuska trupa, putuju, nastupaju, zezaju se, provode se ... menadzeri koji sve ovo sponzorisu zaboravljaju da ce jednog dana iz plusa poceti da ulaze u debeo minus, a onda ce da se zale kako grad i drzava ne pomazu!!!

dream theater

pre 13 godina

imao sam strpljenja i sve, ali Uprava KK Partizana nek se zapita malo sta i kako... Ovako vise ne moze! Jbt, postali smo domacica, nista na strani ne mozemo da dobijemo!

zabrinut

pre 13 godina

Sve ono sto je Dule gradio deset godina,na putu smo da prospemo za dva meseca!Najgora ekipa u ligi nam je dala 91 kos?!Nema discipline u odbrani,nikakve organizacije u napadu,nemamo sut .... Vlada ocigledno nema autoritet kod igraca,a ni kod sudija,pa nam se desava da imamo,kao veceras,preko 35 dosudjenih faulova!!Treba nesto menjati i tu vise nema dileme,jer nam se opasno ljulja Evroliga sledece sezone!

Sasha

pre 13 godina

ne trazi se nemoguce, ne trazi se trofej prvaka Evrope, trazi se neka konstantna normalna igra, ali nema je...neka promena mora biti ako ne mislimo da cekamo Jovanovica, ko zna mozda pustiti ovu godinu pa sledece bude bilje!?

sasho

pre 13 godina

Komentar cele utakmice je takav da Džavaj nema pojma u odbrani kriv je za 20poena pod košem,Džerals plej nema osećaj za tim,kao samac je ok i sudije su nas razbile u 1 poluvremenu sa l.greškama!VladoJ. je kriv što mu se više od polovine igrača nestalo,unazadilo svoje karijere,zato je potrebno da D.Vujošević svrati do kluba pa da poradi 15 dana i postavi ekipu na svoje mesto!

Vlado

pre 13 godina

Imenjace molim te idi i prepusti mesto doktoru. Covece ti se vise zentis na klupi nego ja kraj TV-a. Mora covece da se podvikne igracima a Partizan bez odbrane nije Partizan.

Duca

pre 13 godina

E moji Dzordani. 153 komentara, maltene nijedan pozitivan pred odlucujuci duel sezone mozda. Jovanovic vodi lose ekipu, nema tu dileme. Ali covek ima 35 godina. Pa Dule je gubio od Orteza sa po 30 razlike u Pioniru. Jednostavno treba vremena, niko se nije rodio naucen.
Dzavai nije los centar i svako poredjenje sa Vranesom je smesno. Covek je mocan kad dobije loptu u reketu, da po 10-15 poena iznudi faulove, lose gradi kos, ali ne igra samo on odbranu. Za odbranu pika je potrebno da se spusti i treci igrac pod obruc, a ne da svi gledaju sa strane. Takodje svi koji pominju Bojana Popovica i Rasica ocigledno ne shvataju da Partizanu treba bek koji menja ritam i koji moze sam da stvara pozicije za poene i da skuplja odbranu. To ne mogu Rasic, a pogotovo Popovic. Plus Rasic je promenljiv suter, i barem po meni jedini krivac sto Partizan nije igrao finale Evrolige prosle godine. Promasio je 6 otvorenih trojki u polufinalu, a niti je bio nesto preterano konstantan tokom sezone, bljesne jednu tekmu iz 5. Uprava je smatrala da Milosavljevic i Klobucar mogu da ga zamene i slazem se barem kad je Milosavljevic u pitanju. Jerrels je klasican divljak, ali mozda se isplati, mada sam nekako siguran da Lafajet nije pruzao ono sto moze. Kecman tradicionalno igra bolje od nove godine, Bozic takodje. Gist je vec sad dosta dobar. Sve u svemu Partizan moze da unapredi igru za 200 posto, a rezultati su takvi da nista nije izgubljeno, ama bas nista.
Tako da svi vi Dzordani koji bi otpustili Jovanovica, vratili Vranesa i Vardu( tu se slazem)opustite se. Daj da pruzimo ovim momcima podrsku jer im sad najvise treba.

Bolek

pre 13 godina

Ah da, umalo da zaboravim, 55 poena primljenih od ZADRA hahahahahahahahaha. Izgleda da bi Partizan izgubio i od ekipe iz moje ulice samo treba da se nazovemo Zadar...
Ma bruka ljudi, nekom treba ¨skinuti glavu¨ za ovo...

ypke

pre 13 godina

NLB liga menja naziv u NBA liga!
Posto samo crnci igraju!
Dobijamo kvalititenije timove-sve legije stranaca!
I to je interes nase kosarke!!

pedja

pre 13 godina

Ne znam koga i kako, ali menjajte nesto pod hitno! Za Dzavaija odbrana ne postoji, a i napad mu ne ide. Veoma je los. Milosavljiv mi nije jasan, sta on radi? Dajmo Dzavaija za Vardu i Katica za Vukosavljevica, gore od ovog ne znam da li moze. I jos nesto, na kolenima da molimo Duleta da ne ide na odmor, vec da dodje i uvede red.

Dalmatino

pre 13 godina

Napokon da je i Zadar živnuo, očekujem i dalje ovakve igre te poboljšane igre Cedevite, Zagreba i Cibone!Ove godine će biti velika borba u NLB Ligi jer Partizan nije više onaj Duletov moćan!

moca vukotic

pre 13 godina

Da li je moguce da mi nikoga nemozemo da dobijemo u gostima pa ni poslednji zadar. Katastrofa. Nesto mora da se menja, posle prokoma zahvaliti se jovanovicu jer je pokazao za ovo vreme da nije za partizan.

dzoni

pre 13 godina

Izgubiti od Zadra u gostima nije strasno inace,ali izgubiti od ovakvog Zadra koji je nikad gori i zadnji je na tabeli je veoma strasno i zabrinjavajuce.Vremena vise nema.Morace nesto zestoko da se sece.Ovako vise ne ide.1,2,3,4 poraza...ajde neka budu slucajnost,ali gubiti u jadranskoj ligi sve meceve u gostima na polusezoni,a vec ce njen kraj je ramota.Ne piju tu vodu price o neuigranosti i slicno.

Nikola

pre 13 godina

Sta se ceka?Koliko ujutro da vidimo koja su imena u igri za trenera.Jovanovic je imao sansu i iskrenu podrsku od navijaca,uprave i svih koji vole Partizan.Najpostenije je
da podnese ostavku odmah,jer ovo nije kriza rezultata nego lose vodjenje tima i totalna neuigranost i bezvoljnost na terenu.Kao iskreni i zabrinuti navijac, molim da se uruci otkaz Jovanovicu.U protivnom pocece da se urusava nesto sto retki timovi u bilo kom sportu imaju,sprega navijaca,igraca i uprave.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 13 godina

Bruka i sramota za Partizan. Izgubiti od ovakog ZADRA je sramno.
Pravo otrežnjenje dolazi posle sigurnog poraza od PROKIMA,koji je neminovnost a to će značiti i kraj u EL-

gledalac

pre 13 godina

ovo je smesno, citam i zamisljam kako je izgledao mec. e na sta smo spali, sledece je da ce slova biti kodirana nekako! plati pa citaj!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Kakva sramota!!! Nisam imao priliku da gledam utakmicu ali sam pratio Live score celo vreme. Jedva cekam da cujem izjavu naseg prvog "strucnjaka" o ovoj utakmici. Nemam reci da opisem koliko sam i ljut i razocaran ovim porazom. Nadam se da ce nas prvi "strucnjak" otici sto pre iz kluba. Napred Partizan!!!

pfc

pre 13 godina

Vlado, ako volis Partizan koliko ja mislim, krajnje je vreme da pustis drugog da vodi ekipu koja se raspada. Igraci nisu toliko losi, ali se ne zna ni ko po=ije, ni ko placa.
Gist je uzeo stvar u svoje ruke, i zamalo da dodje do pobede. Nista ne stima. Nije bitno ko koliko igra i koliko dobro igra, vec da se vidi da postoji tim, timski duh i timska igra u kojoj se zna mesto svakog od igraca. A to nije jasno do danasnjeg dana.

GOLE

pre 13 godina

A da li neko zna ko su pomocni treneri??? Pa ima ih gomila na klupi i za njih je pitanje sta rade.Ako ne znaju da rade kako treba sa centrima, bekovima,krilima na praktican nacin, da se uce na greskama svake prethodne utakmice, pa valjda bi nekome od igraca nesto i ostalo.A odbrana je od kako su poceli uzas,a prosto je cudno da to crnci ne znaju, jer na NBA utakmici najzesce navijanje je gromoglasno urlanje DEFENSE (ODBRANA)!!!

Mile-voli disko

pre 13 godina

Ma,ROSTER

E moj Partizane,doveli ste strance,nasa deca sede na klupi,a ovi gube li gube.

Ne razumem taktiku,molim nekog iz uprave voljenog kluba da objasni.

licanin

pre 13 godina

Sinoc sam bio u Zadru sa drugarom na utakmici. Smjestili smo se medju mirniji dio publike, a prvo sto moram istaci je to da na utakmici sa te strane tribina nije dosla ni jedna pogrdna rijec upucena na srpsku stranu (cak su se smijali kad je grupica Tornada uzvikivalaa "ubi srbina").

Igra katastrofa, nemamo hemije u ekipi, ni odbrane ni napada, nemozemo nista odbraniti, u napadu je sve stihija. Ono sto najvise zabrinjava je to sto nas protivnicke ekipe nadskacu, a skok je bio zastitni znak Partizana.
Po prirodni sam maksimalno tolerantan i strpljiv, ali sad smatram da Vladu Jovanovica treba pod hitno mijenjati.
Pozdrav od iskrenog grobara.

Darth Vader

pre 13 godina

Sa ovakvom igrom, bolje receno odbranom ima i Prokom da nas zgazi. Sve mi se cini da ce nam trebati CUDO da dobijemo Prokom. Sta nam je ciniti???

Rej Alen

pre 13 godina

Budu li se setali i igrali bez zara u odbrani,crno nam se pise protiv Prokoma.Jerels ocajno cuva svog igraca,u zoni se ne snalazi. Sticem utisak da Jovanovic uopste nema osecaj za pojedine igrace,narocito za Veselog. I morao bi Jerelsu da objasni da eksplozivno krene na ulaz i da ne mora uvek da ide na polaganje nego moze i bez gledanja da da loptu slobodnom igracu na trojci.To nas je krasilo prosle godine,ta spektakularna timska igra.

Zenit

pre 13 godina

Za sve Grobare koji nazivaju Zvezdu "KK Sledeca Sezona" mogu da kazem da i njihov omiljeni tim menja ime u "KK Sledeca Sezona 2".
Nikad se nisam nasladjivao nicijim neuspehom,ali ovo sadasnje stanje u nasoj klupskoj kosarci je katastrofalno.

Šaca

pre 13 godina

Jedini spas za Partizan je da ne uđe u 16, zahvali se strancima na saradnji, skupi ovu decu što ima i eto uspeha za 2-3 godine. Sve je to lepo, ali nema 10% za Ražnatoviće, Daniloviće, Todoriće i dr. Što se tiče Vujoševića, setite se kako se ušlo u 16, a sledeće godine u 4. Pa zar mi moramo svake godine da čekamo da neki "CSK" ispadne u grupi pa da mi slavimo prolaz.

marko

pre 13 godina

Duletov famozni sistem je nesto sto bez njega samog ne moze da funkcionise a pocivao je pre svega na autoritetu koji je stvaran dugo,dugo vremena.Tako nesto se tesko ponavlja osim ako nemate mogucnost da za trenera postavite nekog ko vec ima i harizmu i znanje:Djordjevic Sale!

Srbin

pre 13 godina

Kakvi smesni komentari.....vrati se Dule,vrati se!!!Covek jedva docekao da ode da zaradi koji dinar pa da se ponovo vraca...Nije lud!!!Ako pocnete da menjate trenere ko Zvezda bicete smesni klub!!!

Dražen

pre 13 godina

Da nije smiješno bilo bi tužno... Zadar je jedna od najgorih Evropskih ekipa i partizan je dozvolio sebi takav luksuz da od istog izgubi! Prosto za nevjerovati... Očigledno je da partizan nema taj kvalitet koji misle da imaju, naprotiv, to je jedna obična prosječna ekipa i ništa više. Otpustili su pleja Lafajeta koji je bio duplo bolji od ovog sadašnjeg i koji je postizao dosta koševa. Zadru je zagarantovano zadnje mjesto, nemaju čemu da se nadaju...

bakugan

pre 13 godina

Jedini problem koji ova ekipa ima je autoritet trenera. Ne može se ovako voditi ekipa. Iz aviona se vidi da Crnci u klubu vode glavnu reč i da rade šta hoće i kad hoće. Svi ostali su ubijeni u pojam. Ovo uopšte igrački nije loša ekipa i mislim da bi sposobniji trener od njih napravio ekipu realno jaču od prošlogodišnje. Ovako, bled trener, još bleđi igrači.
P.S. I samo da dodam, vidim da su mnogi za odlazak Katića, po mom mišljenju on je od svih igrača u Partizanu od početka lige najstandardniji, svoj deo posla uvek odradi maksimalno (jeste doduše u poslednje 2-3 utakmice i on zakazao, ali, kako već rekoh, ovakav trener i ovakva atmosfera ubijaju i najbolje). Od Katića bi sigurno neki bolji trener mogao da izvuče neuporedivo više. Dečko ima kefalo za basket (ko je pratio njegovu igru u Nemačkoj ligi znaće o čemu pričam), ali nema slobodu u igri i to ga, vidi se to, maksimalno koči. Jedna greščica i Katić greje klupu, ali zato Crnci mogu vezati i po 10 grešaka i njima se to toleriše.

Zrenjaninac

pre 13 godina

Mozda sam Vam vec i dosadan,ali mi nemamo nijednog igraca sem Jamesa Gista,on je odlican,bas ga cenim,Jawai i Katic prebrzo usli u problem sa penalima,sto je bio ogroman problem,ali to ne opravdava da smo od najlosijeg tima u NLB-u primili 91 poen!Odbrana ne da skripi nego...

Uvek sam bio uz Vladu,posle poraza u Evroligi ga nisam krivio jer su realno svi dosta jaci od nas,a mi smo kuci izgubili samo od Makabija sto je super!ali skor 5-6 u ne nesto preterano jakoj ligi je jako lose...

Vlado molim te pobedi Prokom,usto ja verujem da su igraci uprkos svim izjavama bili u mislima za duel u sredu koji nam je realno od MNOGO veceg znacaja nego bilo koji u NLB-u...

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

Zadar 32 slobodna bacanja, od toga 16 u prvoj cetvrtini. Partizan 19 na celom mecu. U prvom poluvremenu Katic 4 licne greske, Jawai 3, Gist 3.

Nikola

pre 13 godina

Baš me interesuje kojeg bi trenela doveli stručnjaci za košarku koji traže smenu Jovanovića? Pešića? Pa on je od zvezde uzeo 500 hiljada evra za sezonu, od Partizana bi tražio milion sigurno. Da li Partizan ima te novce?

MikiP

pre 13 godina

@Duca
Jovanovic je 1973. godiste i samo je 10 meseci mladji od trenera Barcelone. Sa 37 godina Zeljko Obradovic je imao 3 evrolige i sa reprezentacijom SRJ uzeo srebro na OI i zlato na EP 1997. Prema tome, Jovanovic nije mlad, neiskusan jeste ali nije mlad. Ako je hteo da gradi karijeru trenera, morao jeranije preuzeti neku ekipu i formirati se kao strucnjak. Suvise dugo je bio u senci Vujosevica a to nikako nije dobro. Vidim, mnogi pisu kako tim nije kvalitetan. U redu je to, kad je u pitanju evroliga, ali zar Zadar ima neki impresivan tim? Pa oni nikad nisu bili gori. Kakav to sastav ima Siroki? Pravi trener izvuce maximum iz tima koji trenira. Naravno da igraci uvek mogu biti bolji, ali radis s onim sto imas.

ofk

pre 13 godina

Pa nije trener kriv?!nemate centra a igrate na 2 fronta.Gist nema ruku ni ledjnu tehniku(Djordjevic ga hvalio)Novi play nije imao vremena da se snadje.Veseli vise odavno nije u Partizanu...nemate vise dominantne centre ala Pekovic i onaj Australac-kako bese.Autorite kod susdija pada svi su se resili Vujosevicevog pritiska i sad vas se pomalo svete....Kecman spor i isluzen kao i Bozic....mladi slabi

Bobota

pre 13 godina

Mi ne smemo da primamo vise od 65 poena i od najboljih ekipa evrope.Protivnici cim suze odbranu centri su odseceni pa jos kad zaigraju zonu nama je sumrak.Mislim da je to problem trenera da resi jer su to osnovne stvari u kosarci,takodje i da motivise igrace i da im odredi valjanu ulogu u timu.Ovaj to ne zna.Bilo ko drugi bi bio bolji,cak da se igraci dogovaraju medjusobno.Skautibg ekipe je mogao biti i bolji,ali ni pre nismo imali na svim pozicijama vrhunske igrace.Tu pre svega mislim na centarsku liniju koja nezna ili nece da zna elementarne osnove kosarke.Svi nasi protivnici to koriste i na iste fore nas pune.Ali,ima tu jos vankosarkaskih problema u klubu,ali strpljenja samo isplivacemo mi opet na pravu stazu samo ovako jos ne.

M82

pre 13 godina

Treba dovesti Mutu Nikolića!!!
Čovek je već radio u Partizanu,a i sjajan je u stvaranju mladih igrača,a to nam fali.
Alternativa- Darko Ruso.

Realista

pre 13 godina

Kako je krenulo da se derbi igra oko Nove godine bio bi to derbi zacelja....izgleda da je Zvezda ove godine ubola bolja pojacanja jer su Jang i Marsh doktori za Dzavaia i Dzerelsa...trener pod hitno ko Uvalina na casove...jedina dobra stvar je ako su veceras odigrali za kladionicu? Kako god bilo sad ce sigurno dobiti Prokroma u sredu jer imaju motiv a i publika u Pioniru cini Partizan bar 30 % jacim...to ce biti max u Evroligi ove godine a u NLB-u F4 je max svih maximuma...

crno-beli

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam sta se vise ocekuje od ovog Jovanovica! Covek ocigledno toliko nema obraza da nece sam da ode, a ovi iz uprave ga jos trpe. Na kraju ce da dozivi da ce ga navijaci oterati, ili ce doci do bojkota kluba.
Da se ne osvrcem na sam pocetak sezone, samo na poslednjih par utakmica:
protiv Nimburka 12 minuta efektivne igre nisu maltene ni sutnuli na kos, dosli na
-4 par minuta pre kraja i igrali kao da su im sve ladje potonule, protiv Radnickog krenuli ocajno u odbrani, a kad su u drugom poluvremenu stigli i svi ocekivali da preokrenu, oni se razvlacili po terenu kao prebijene macke, i da se igralo jos 15 minuta ne bi dobili tamo; protiv Igokee genije trazi tajmaut 0.7 sekundi do kraja poluvremena da bi posle toga Amer uzeo i tapkao loptu! I sad ovo...
Nije da ga prizivam,posto se dosta iskompromitovao nekim izjavama, ali za ovog gospodina Muta Nikolic je izmislio kosarku, a o Duletu da ne govorimo! On kad bi se sad vratio prvo bi razjurio pola tima, onda vratio Mitrovica i sa 7-8 igraca sigurno bi imao bolji ucinak nego sto je sad... Ovo ovako je dno dna!
Cak i utakmice koje su dobijene bilo je na misice i publiku, i videlo se da nesto ne stima, ali se stalno zabijala glava u pesak, pod parolom ,bice bolje, uigravamo se'; pa i ranijih sezona je bilo kikseva i losih igara na startu, ali kako je sezona odmicala bilo je sve bolje, a sad je svakim danom sve gore! I nije da mislim da ce sa Jovanovicevim (daj boze) odlaskom sve da se resi, ali nesto prosto mora da se preduzme jer je ocigledno da smo u debelom problemu.

dekiii

pre 13 godina

Bice zanimljivo u novoj god...vk sve vise lici na kk(vk losa realizacija u napadu)...kk sve vise lici na fk(igra bez srca)...Za pocetak Vlado i Snajderu ako niste struci ,potrazite pomoc pod hitnoooooo.....Grobari treba ce hiljade hiljade grla i ruku da ostavimo titule gde im je mesto...punite stadione dvorane .sad je naj potrebnija pomoc....NIje Vlado toliko kriv,nemamo igracki kadar ista stvar u fk prodajemo naj bolje dovodimo?

trend

pre 13 godina

Dule je postavio visok standard tako da ovde vidimo nenaviknutost na neuspeh,gledanje tima samo kroz ličnost trenera.Da li su ovi kritičari zaista videli svu Duletovu mudrost ili svoje stručne "tirade" baziraju na ličnom (ne)zadovoljstvu?Dule je isto gubio i bio na ovom skoru u NLB ali je bilo manje toplo- hladnih komentara što znači da Vladi opasno nedostaje psovanje igrača i sudija da bi popravio "poštovanje" navijača;a kada pobedi Prokoma i plasira se u T 16 onda ovih experata neće nigde biti da ocene njegov učinak!!?

SASA

pre 13 godina

Krenuli su ka dnu. Nezaustavljivo. Prosecan i limitiran tim i jos prosecniji trener. Vlado ostani!!!
Jedino je nejasno kako su uopste prosli u TOP 16. Mislim da je tu vise udela imao los kvalitet grupe ( osim Makabija ) nego znanje i igra tima.

Sta reci

pre 13 godina

Poraz od najslabije ekipe NLB lige,sto je proteklih sezona bilo u domenu naucne fantastike...Da li cekati da nas Prokom tuce u Pioniru ili da ispadnemo iz lige?!
Ko je za konacnu smjenu Vlade Jovanovica neka preporuci!

Foxx

pre 13 godina

Navijam za Hemofarm, ali moram da kazem da se ne zna ko je losiji, Hemofarm ili Partizan...i sto je najgore to oba tima imaju sjajne igrace, a mnogo lose trenere...

Na kraju ce Zvezda da uzme titulu...

Srbin

pre 13 godina

Kakvi smesni komentari.....vrati se Dule,vrati se!!!Covek jedva docekao da ode da zaradi koji dinar pa da se ponovo vraca...Nije lud!!!Ako pocnete da menjate trenere ko Zvezda bicete smesni klub!!!

мега

pre 13 godina

Џаваи је, верујте, највећа рупа у овом тиму, центар за једну четвртину и ништа више од тога...

Али, ближи се полако Нова година и преко потребни одмор, стога се надам да ће управа озбиљно размислити о довођењу неког новог играча на позицији петице.

Овако више не иде...

zoran

pre 13 godina

Posle prve utakmice PArtizana, sa Vladom na chelu, sam pisao da je chovek zalutao u ovaj posao i da je upropastio Lafajeta i Klobuchara, dobih ogroman broj - ne preporuchujem -. No, vidim da su ljudi konachno dosli k sebi.
Vlada Jovanovic je jedini krivac sto PArtizan ne moze da se sastavi. Svakako i Todoric nosi deo krivice ,jer nema snage da se zahvali Bozicu, Kecmanu (onaj Car ga slao po burek kada je hteo..)i Katicu (definitivno zalutao u sport..).
Bez Vujosevica ili nekog slichnog trenera nema chemu PArtizan da se nada. Bice to sezona ochaja. Bolje da ne prodju u grupu od 16 timova, jer ce biti brukanje na sve strane.

Branko

pre 13 godina

Vlado vreme ti je... Sve najbolje u karijeri ali cao! Dule ne moze da preuzme Partizan jer je pod ugovorom sa cska i to je velika steta. Jedina logicna zamena po meni je Sale Dordjevic! Ko je za Saleta nek preporuci!

Nikola

pre 13 godina

Baš me interesuje kojeg bi trenela doveli stručnjaci za košarku koji traže smenu Jovanovića? Pešića? Pa on je od zvezde uzeo 500 hiljada evra za sezonu, od Partizana bi tražio milion sigurno. Da li Partizan ima te novce?

Nemanja Radojević

pre 13 godina

Šta god da se desi u sredu, Vlado molim te odlazi. Upropastio si igru Partizana.

Ja sam u sredu u Pioniru i daću punu podršku momcima, jer zaslužuju i sve što su do sada odradili je samo njihova zasluga.

I Todorić je agresivniji i nervozniji od našeg bezidejnog i pogubljenog nam trenera.

Treba nam neko sa autoritetom, drzak, bezobrazan, koji će da grize i ujeda, a ne ti.

Vlado odlazi!

Zenit

pre 13 godina

Za sve Grobare koji nazivaju Zvezdu "KK Sledeca Sezona" mogu da kazem da i njihov omiljeni tim menja ime u "KK Sledeca Sezona 2".
Nikad se nisam nasladjivao nicijim neuspehom,ali ovo sadasnje stanje u nasoj klupskoj kosarci je katastrofalno.

DANKO

pre 13 godina

Baš me interesuje kojeg bi trenela doveli stručnjaci za košarku koji traže smenu Jovanovića? Pešića? Pa on je od zvezde uzeo 500 hiljada evra za sezonu, od Partizana bi tražio milion sigurno. Da li Partizan ima te novce?
(Nikola, 12. decembar 2010 20:22)

DOVEO BIH SASU DJORDJEVICA, AKO ZNAS UOPSTE KO JE ON.

ofk

pre 13 godina

Pa nije trener kriv?!nemate centra a igrate na 2 fronta.Gist nema ruku ni ledjnu tehniku(Djordjevic ga hvalio)Novi play nije imao vremena da se snadje.Veseli vise odavno nije u Partizanu...nemate vise dominantne centre ala Pekovic i onaj Australac-kako bese.Autorite kod susdija pada svi su se resili Vujosevicevog pritiska i sad vas se pomalo svete....Kecman spor i isluzen kao i Bozic....mladi slabi

zadar

pre 13 godina

Evo bija san na utakmici i mogu slobodno kazati,ako nas niste uspili dobiti večeras,nečete nas nikad dobiti.Imamo najgoru momčad u povjesti kluba,a za opstanak se nikad nismo borili,uvik pri vrhu.Ovo vam je bila prilika da nas napokon dobijete u Zadru ali izgleda da vi imate prokletstvo Zadra.

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

Zadar 32 slobodna bacanja, od toga 16 u prvoj cetvrtini. Partizan 19 na celom mecu. U prvom poluvremenu Katic 4 licne greske, Jawai 3, Gist 3.

Realista

pre 13 godina

Kako je krenulo da se derbi igra oko Nove godine bio bi to derbi zacelja....izgleda da je Zvezda ove godine ubola bolja pojacanja jer su Jang i Marsh doktori za Dzavaia i Dzerelsa...trener pod hitno ko Uvalina na casove...jedina dobra stvar je ako su veceras odigrali za kladionicu? Kako god bilo sad ce sigurno dobiti Prokroma u sredu jer imaju motiv a i publika u Pioniru cini Partizan bar 30 % jacim...to ce biti max u Evroligi ove godine a u NLB-u F4 je max svih maximuma...

SASA

pre 13 godina

Krenuli su ka dnu. Nezaustavljivo. Prosecan i limitiran tim i jos prosecniji trener. Vlado ostani!!!
Jedino je nejasno kako su uopste prosli u TOP 16. Mislim da je tu vise udela imao los kvalitet grupe ( osim Makabija ) nego znanje i igra tima.

Realan

pre 13 godina

S R A M O T A!!! Ekipe koje uspeju da izgube od Zadra i Zvezde ove godine ne zasluzuju F4! Ova je dno koje moze Partizan da dotakne... BRUKA sta je Partizan odigrao...

kasni sat

pre 13 godina

Komentar sa jednog hrvatskog sajta:

"Što se tiče košarke, Partizan je ima očajan šut cilu utakmicu i Zadar je ima sriće dosta. Također, iako navijač Zadra, moram reći da je Partizan više puta oštećen od sudaca, a kako neželim da se to događa sutra nama, moram reći da ovo sve više nema smisla. Suđenje loše."

Dragan V.

pre 13 godina

Mislim da je sada svima jasno da je V. Jovanović najslabija karika u košarkaškom klubu Partizan. Nije ovogodišnji tim toliko lošiji od prošlogodišnjeg, problem je definitivno u potpuno dezorijentisanom treneru. Pobede Partizana u Evroligi potvrđuju moju tvrdnju da imamo solidan tim. Taj tim u Beogradu na utakmicama vode navijači i trener kakav je Jovanović mogao bi slobodno da se preseli na tribine. Kad igramo na strani, druga je priča čak i ovoj slaboj NLB ligi gde je Partizan sigurno najkvalitetniji. Moj predlog je da se sa Jovanovićem sporazumno raskine ugovor još koliko večeras. To ne bi ostavilo nikakve posledice na klub je utakmicu sa Prokomom u Evroligi vodiće navijači. NLB liga nam je sada bitna jer će ona, po svemu sudeći, odrediti učesnika Evrolige sledeće sezone. Pozdrav svim Partizanovim navijačima, nije alarmantno ali je vreme da se reaguje. Uspu, uzmi Dule KK Partizan!

Duca

pre 13 godina

E moji Dzordani. 153 komentara, maltene nijedan pozitivan pred odlucujuci duel sezone mozda. Jovanovic vodi lose ekipu, nema tu dileme. Ali covek ima 35 godina. Pa Dule je gubio od Orteza sa po 30 razlike u Pioniru. Jednostavno treba vremena, niko se nije rodio naucen.
Dzavai nije los centar i svako poredjenje sa Vranesom je smesno. Covek je mocan kad dobije loptu u reketu, da po 10-15 poena iznudi faulove, lose gradi kos, ali ne igra samo on odbranu. Za odbranu pika je potrebno da se spusti i treci igrac pod obruc, a ne da svi gledaju sa strane. Takodje svi koji pominju Bojana Popovica i Rasica ocigledno ne shvataju da Partizanu treba bek koji menja ritam i koji moze sam da stvara pozicije za poene i da skuplja odbranu. To ne mogu Rasic, a pogotovo Popovic. Plus Rasic je promenljiv suter, i barem po meni jedini krivac sto Partizan nije igrao finale Evrolige prosle godine. Promasio je 6 otvorenih trojki u polufinalu, a niti je bio nesto preterano konstantan tokom sezone, bljesne jednu tekmu iz 5. Uprava je smatrala da Milosavljevic i Klobucar mogu da ga zamene i slazem se barem kad je Milosavljevic u pitanju. Jerrels je klasican divljak, ali mozda se isplati, mada sam nekako siguran da Lafajet nije pruzao ono sto moze. Kecman tradicionalno igra bolje od nove godine, Bozic takodje. Gist je vec sad dosta dobar. Sve u svemu Partizan moze da unapredi igru za 200 posto, a rezultati su takvi da nista nije izgubljeno, ama bas nista.
Tako da svi vi Dzordani koji bi otpustili Jovanovica, vratili Vranesa i Vardu( tu se slazem)opustite se. Daj da pruzimo ovim momcima podrsku jer im sad najvise treba.

M82

pre 13 godina

Treba dovesti Mutu Nikolića!!!
Čovek je već radio u Partizanu,a i sjajan je u stvaranju mladih igrača,a to nam fali.
Alternativa- Darko Ruso.

Miloš Živkov

pre 13 godina

Primiti 91 poen od Zadra. To treba znati. Sada će se Jovanović vaditi na 32 bacanja koja je imao domaćin. A to što protiv zone ne umemo da uputimo šut na koš , i što nas razbiše iz pika, to nije njegov problem.

crnobelo srce

pre 13 godina

SRAMOTA!

Veseli najgora sezona
Djekic neupotrebljiv
Milosavljevic stegnut
Klobucar ni senka pojacanja
Katic putuj igumane
Jawai samo druga petica
Kecman i Bozic godinu stariji
Gist i Jerels igra;i koji su doobri ali nisu za vodje tima

Vlada Jovanovic bez autoriteta i znanja da vodi partizan. Do sada sam cekao, ali ovo je sve gore i gore. Jedina sansa da spasemo sezunu je momentalni otkaz Jovanovicu.

Šaca

pre 13 godina

Jedini spas za Partizan je da ne uđe u 16, zahvali se strancima na saradnji, skupi ovu decu što ima i eto uspeha za 2-3 godine. Sve je to lepo, ali nema 10% za Ražnatoviće, Daniloviće, Todoriće i dr. Što se tiče Vujoševića, setite se kako se ušlo u 16, a sledeće godine u 4. Pa zar mi moramo svake godine da čekamo da neki "CSK" ispadne u grupi pa da mi slavimo prolaz.

Mile-voli disko

pre 13 godina

Ma,ROSTER

E moj Partizane,doveli ste strance,nasa deca sede na klupi,a ovi gube li gube.

Ne razumem taktiku,molim nekog iz uprave voljenog kluba da objasni.

ypke

pre 13 godina

NLB liga menja naziv u NBA liga!
Posto samo crnci igraju!
Dobijamo kvalititenije timove-sve legije stranaca!
I to je interes nase kosarke!!

Dalmatino

pre 13 godina

Napokon da je i Zadar živnuo, očekujem i dalje ovakve igre te poboljšane igre Cedevite, Zagreba i Cibone!Ove godine će biti velika borba u NLB Ligi jer Partizan nije više onaj Duletov moćan!

grobar m.zvornik

pre 13 godina

Nije ovo nista,razocaranja ce tek da stignu,videcete!Bice ovo da je tek pocetak kraja jednog uspesnog sportskog kolektiva.Kada krenu losi rezultati onda pocnu i analize pa revizije pa dugovanja ko kome duguje...i na kraju ispasce da smo godina u buli i da ne mozemo da isplivamo nikako.A ko ce da odgovara za to?Niko,kao sto niko nije odgovarao u KKSS.Dule je znao koga ostavlja i nije smeo palicu prepustiti coveku koji nema iskustva sa seniorima i same procene pojacanja su delom Duletove ideje.Totalni promasaji su Klobucar i Jerals pa i Rasko ali on se barem krlja non stop.Da igramo bez stranaca i da gubimo ne bih se ljutio ni malo ali sa ovolikim strancima i navodno pojacanjima totalnosam razocaran.Vlado spremaj konferenciju posle Prokoma!

branko

pre 13 godina

Molim upravu partizana da dovede novog trenera je jovanovic nezasluzuje vise nikakvo strpljenje.vec je kasno ali bar jos trunke neke nade imamo.ALI DANAS ODMAS SMENA TRENERA NEMA CEKANJA VISE

dekiii

pre 13 godina

Bice zanimljivo u novoj god...vk sve vise lici na kk(vk losa realizacija u napadu)...kk sve vise lici na fk(igra bez srca)...Za pocetak Vlado i Snajderu ako niste struci ,potrazite pomoc pod hitnoooooo.....Grobari treba ce hiljade hiljade grla i ruku da ostavimo titule gde im je mesto...punite stadione dvorane .sad je naj potrebnija pomoc....NIje Vlado toliko kriv,nemamo igracki kadar ista stvar u fk prodajemo naj bolje dovodimo?

smeker

pre 13 godina

Vlade roster.U CACKU se kaze ekipa sastav,tim.A ti zemljace potrosi toliko vremena a nista ne napravi.Rosteru ti treba infuzija a ekipi promena trenera .DZIGIC BRE!!!

Bolek

pre 13 godina

Ah da, umalo da zaboravim, 55 poena primljenih od ZADRA hahahahahahahahaha. Izgleda da bi Partizan izgubio i od ekipe iz moje ulice samo treba da se nazovemo Zadar...
Ma bruka ljudi, nekom treba ¨skinuti glavu¨ za ovo...

th1950st

pre 13 godina

procitao sam 30-ak komentara i sve do jednog kaze da je sramota izgubiti od zadra, jedne od najgorih ekipa europe... pa dobro ljudi sta vam je. ok zadar stoji lose i ima samo 2 pobjede al ajmo malo pogledat kako je to zadar gubio. prvo do sada je zadar 6 pua gostovao i 4 puta igrao doma. gostovali su tri puta u zagrebu i sva tri puta izgubili manje od 5 razlike i imali napad za pobjedu, gostovali su u podgorici te izgubili nakon produzetaka te u laktasima 3 razlike. znaci 1 pobjeda i 5 poraza unutar 5 razlike gdje su svaki put imali napad za pobjedu. pa mora se i njima negdje vratit jer su uz malo, ali samo malo, srece mogli imat makar 5:5 omjer. znaci nije sramota izgubit od takve ekipe

efess

pre 13 godina

ma ovo je sramota,primiti 55 poena na poluvremenu od raspalog zadra,ja ne mogu da verujem,Jovanovicu ako imas obraza jos veceras ces podneti ostavku,dosta je bilo izgovora,cetvrtoj ekipi u evropi ne dolikuje ovakva igra i ovakvi rezultati

stormwatcher

pre 13 godina

Ajmo sad pljuvači Lafajeta i advokati V. Jovanovića, da vas čujem?!
Bolje igrati i bez trenera nego sa ovakvim pokušajem od trenera.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Kakva sramota!!! Nisam imao priliku da gledam utakmicu ali sam pratio Live score celo vreme. Jedva cekam da cujem izjavu naseg prvog "strucnjaka" o ovoj utakmici. Nemam reci da opisem koliko sam i ljut i razocaran ovim porazom. Nadam se da ce nas prvi "strucnjak" otici sto pre iz kluba. Napred Partizan!!!

boze sacuvaj!

pre 13 godina

Alo, bre, uprava, pa jel vi ne vidite da je Jovanovic nesposoban da bude trener Partizana. Poraz do poraza. Ovo sa Zadrom, koji ima najlosiji tim zadnjih deset godina, je BLAMAZA. Primamo po 50 koseva iz utakmice u utakmicu. Trener nema nikakav autoritet. Pesic vam je bio pred nosom niste hteli da ga platite. I sta sad..

crnobeli delija

pre 13 godina

jedan neverovatno neozbiljan, neodgovoran i neprofesionalan pocetak sezone je sad dosao po svoje. ekipa sastavljena od igraca koje niko nije hteo, po principu "samo da prodjemo jeftinije", otpustanje jedno pleja posle samo jedne utakmice, otpustanje drugog pleja posle 2 meseca, nepotojanje nikakvog kostura ekipe koji ce se iz sezone u sezonu osvezavati i dopunjavati, nepostojanje nikakvih mladjih snaga (ni domacih ni stranih, svaka cast Veselom, ali breme vodje i pokretaca ekipe koje su mu nametnuli novinari i oni koji ne misle kako treba, ovaj momak nemoze da nosi)... sve su to razlozi za ovakve (ne)rezultate.

i sad cu dobiti milion minusa, ali Vujosevic nije postavio nikakav sistem kakav je to sistem koji se raspadne posle 2 meseca? i KAKAV je to u stvari sistem? poslednje "domace" sto je partizan imao, Tripkovic, Velickovic, Tepic,... otislo je u paketu na kraju ISTE sezone. i to ne za male pare. i ko je dosao na njihovo mesto? kakve je rezerve za ove momke ostavio Dule iza sebe, koga je uigravao i postepeno kalio da dodju na njihovo mesto?

svakom veselju dodje kraj, bojim se da je "Partizanovo chudo" zavrsilo sa chudima za ovu sezonu. voleo bih da gresim.

Jan Rush

pre 13 godina

Jovanovicu zapitaj se da li si dostojan Partizana , ne postoji alibi za ne zalaganje u odbrani . Neko mora da odgovara .
Ako kojim slucajem ne prodjemo u Top16 , sezona je propala , od evrolige na godinu nista , izgracemo protiv Darusafake .

Pionir treba da grmi protiv Prokoma !

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 13 godina

Bruka i sramota za Partizan. Izgubiti od ovakog ZADRA je sramno.
Pravo otrežnjenje dolazi posle sigurnog poraza od PROKIMA,koji je neminovnost a to će značiti i kraj u EL-

lazar 92

pre 13 godina

Sram te bilo Jovanovicu,hitno odlazi iz svetinje !!!!!!!!
Uspeo si da nam unistis jedinu svetlu tacku naseg sporta,jedinu ekipu k0ja je bila dostojni predstavnik Srbije u Evropi . .Ofanzivni skok,tranzicija,odbrana pa po tome je partizan bio prepoznatljiv 10 god alo bre,sve dok ti nisi dosao . .

Dražen

pre 13 godina

Da nije smiješno bilo bi tužno... Zadar je jedna od najgorih Evropskih ekipa i partizan je dozvolio sebi takav luksuz da od istog izgubi! Prosto za nevjerovati... Očigledno je da partizan nema taj kvalitet koji misle da imaju, naprotiv, to je jedna obična prosječna ekipa i ništa više. Otpustili su pleja Lafajeta koji je bio duplo bolji od ovog sadašnjeg i koji je postizao dosta koševa. Zadru je zagarantovano zadnje mjesto, nemaju čemu da se nadaju...

valjevac

pre 13 godina

Vlado/Vlade/Vladi, kako god da ti je ime, vreme je za ostavku! Ovo ne vodi nikuda! Nismo mi vise u fazi razvitka, mi smo jedan od najboljih klubova u Evropi!

Sonic

pre 13 godina

U cetvrtak vece sam posle Makabija citao komentare i vecina je bilo protiv Vlade i ja onako pijan sam se ipak suzdrzao da ne napisem nista protiv njega (onda shvatite koliko sam samo zeleo da se igra popravi) ali sada je stvarno DOSTA!!! Vidi se da on nije covek koji moze da vodi ovaj tim. I sada sam jos u jedno siguran da mi ove godine imamo pojedince u timu podjednako dobre kao i prosle godine ako ne i bolje ali kao tim su nula. Sa Duletom bi to bio tim koji gazi!!!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Mozda sam Vam vec i dosadan,ali mi nemamo nijednog igraca sem Jamesa Gista,on je odlican,bas ga cenim,Jawai i Katic prebrzo usli u problem sa penalima,sto je bio ogroman problem,ali to ne opravdava da smo od najlosijeg tima u NLB-u primili 91 poen!Odbrana ne da skripi nego...

Uvek sam bio uz Vladu,posle poraza u Evroligi ga nisam krivio jer su realno svi dosta jaci od nas,a mi smo kuci izgubili samo od Makabija sto je super!ali skor 5-6 u ne nesto preterano jakoj ligi je jako lose...

Vlado molim te pobedi Prokom,usto ja verujem da su igraci uprkos svim izjavama bili u mislima za duel u sredu koji nam je realno od MNOGO veceg znacaja nego bilo koji u NLB-u...

Mario

pre 13 godina

U sredu nas čeka utakmica sezone koja je toliko važna da bi mogla da odredi i narednu sezonu. Pravi Grobari će biti u Pioniru i sve će da grmi, a posle srede će morati da počnu da se sređuju stvari i to je svima jasno.

Grobari pobeda protiv Prokoma je imperativ, a izgleda da to moramo da dobijemo Gist i mi, zato svi u Pionir u sredu da se izborimo za ugled našeg kluba!

sasho

pre 13 godina

Komentar cele utakmice je takav da Džavaj nema pojma u odbrani kriv je za 20poena pod košem,Džerals plej nema osećaj za tim,kao samac je ok i sudije su nas razbile u 1 poluvremenu sa l.greškama!VladoJ. je kriv što mu se više od polovine igrača nestalo,unazadilo svoje karijere,zato je potrebno da D.Vujošević svrati do kluba pa da poradi 15 dana i postavi ekipu na svoje mesto!

Aca

pre 13 godina

Vlade, kad prodjes sajam i skretanje za brdo kod Ade prvo desno ti je odvajaje za Cerak. Ostanes na glavnom putu i kod Orlovace. Posle slede Ljig pa G.Milanovac, gde takodje ostajes na glavnom putu, i tek u Preljinama uzmes prvo desno. Predjes most i u Cacku si!

Janko

pre 13 godina

Vrlo sam tuzan zbog ovoga sto se desilo danas ali zbog sve srece koje nam je doneo ovaj klub ja sam uz njega i kad pobedjuje i kad gubi.
Pred Partizanom je odlucujuca utakmica sezone u kojoj mora da pobedi ukoliko zeli da dokaze da i ovaj tim moze da dogura mnogo kao sto se i ocekuje od 4. najjaceg KK Evrope !!! Sada svi zajedno treba da budemo uz Partizan i da ne kritikujemo i da ne pametujemo mnogo......nego jednostavno posle ove utakmice sa Prokomom da sagledamo situaciju i ukoliko je potrebno da smenimo trenera koji je svakako imao svoju sansu koju nije najbolje moguce iskoristio...
Ajmo ajmo ajmo !!!!!!!!!! Ko je najbolji ?????
PARTIZAN !!!!!!!!!!!!!

Đorđe

pre 13 godina

Bio bi potreban predugačak komentar da bi opisao razloge očajnog Partizana ove sezone.
Suština je da Vlada nema nikakav autoritet, da na zna da vodi utakmicu na način na koji je to činio Dule, da ne čita igru protivnika, da ne zna da prilagođava odbranu protivniku, da ne ume da izvuče maksimum iz igrača, ne vrši nikakav pritisak na sudije, jednostavno nema kapacitet da vodi Partizan.
Pričaju da je doveden da bi se održao Duletov sistem rada, ali meni se čini da je taj sistem napušten. Naime, Duletov sistem je bio koncipiran na mladim domaćim igračima potpomognuti iskusnim i kvalitetnim strancima. Ovog puta stranci čine osnovu tima. Nemam ja ništa protiv stranaca, ali kada oni čine osnovu ekipe teško je ostvariti taktičku dominaciju zahvaljujući kojoj je Dule i postizao vrhunske rezultate. Ako tome pridodamo i mladog i neiskusnog trenera onda je jasno zašto se nalazimo u ovkvoj situaciji.
Ove sezone nismo lansirali nijednog talentovanog klinca, a to se dugo nije desilo.
Odgovornost je i na upravi.
Kostur tima od prošle sezone nije zadržan. Razumem da su Bo, Roberts i Marić morali da odu, ali sada se vidi da je ogromna greška što Rašić i Vraneš nisu ostali. Vraneš neuporedivo bolje kontoliše reket od Džavaia i Katića, a šutera poput Rašića nemamo. Da su zadržali njih dvojcu i Bojana Popovića sada bi imali mnogo uigraniju ekipu i šuterski bolju i sigurno ne bi gubili utakmice od ispodprosečnih ekipa.
Pozdrav svim grobarima u nadi da će biti bolje.

Sasha

pre 13 godina

ne trazi se nemoguce, ne trazi se trofej prvaka Evrope, trazi se neka konstantna normalna igra, ali nema je...neka promena mora biti ako ne mislimo da cekamo Jovanovica, ko zna mozda pustiti ovu godinu pa sledece bude bilje!?

5-6!!!UZBUNA!!!

pre 13 godina

Vlado ja mislim da posle tvoje odluke da kazes Rasicu da potrazi novu sredinu,ti bi mogao da podjes njegovim stopama i potrazis novu sredinu!

trend

pre 13 godina

Dule je postavio visok standard tako da ovde vidimo nenaviknutost na neuspeh,gledanje tima samo kroz ličnost trenera.Da li su ovi kritičari zaista videli svu Duletovu mudrost ili svoje stručne "tirade" baziraju na ličnom (ne)zadovoljstvu?Dule je isto gubio i bio na ovom skoru u NLB ali je bilo manje toplo- hladnih komentara što znači da Vladi opasno nedostaje psovanje igrača i sudija da bi popravio "poštovanje" navijača;a kada pobedi Prokoma i plasira se u T 16 onda ovih experata neće nigde biti da ocene njegov učinak!!?

fju

pre 13 godina

Vreme je da se trener menja. Izgubiti od raspalog Zadra je sramota, ne mogu da pobede nijedan tim u gostima....kakav je ovo tim...????
Muta Nikolic bi od ovog tima napravio cudo, pogledajte sta radi sa Radnickim i sa kojim igracima pobedjuje u Jadranskoj ligi...

Kiza

pre 13 godina

Mislim da komentar nije potreban. Svi sve znaju. I Jovanovic, i Danilovic i ostali. Mi cemo nase misljenje pokazati u sredu kao i nasu ljubav prema klubu. Da vidimo da li ce se Curtis smejati posle promasaja. I jos samo jedna poruka-Dule ne mesetari.B

Igrate za PARTIZAN !

pre 13 godina

Pa znaju li ovi igraci da ne mogu 35 minuta da igraju bez imalo zelje i truda i onda da u zadnjih 5 minuta dobiju utakmicu na individualni kvalitet ?! Znaju li da moraju na svakoj utakmici da daju 100 % mogucnosti ako ne i vise?! Znaju li da igraju u najboljem timu u regionu i jednom od najboljih timova u evropi ?! Ni jedan pravi Grobar im nece zamjeriti poraz samo ako ostave srce na terenu i pokazu volju za pobjedom !

zabrinut

pre 13 godina

Sve ono sto je Dule gradio deset godina,na putu smo da prospemo za dva meseca!Najgora ekipa u ligi nam je dala 91 kos?!Nema discipline u odbrani,nikakve organizacije u napadu,nemamo sut .... Vlada ocigledno nema autoritet kod igraca,a ni kod sudija,pa nam se desava da imamo,kao veceras,preko 35 dosudjenih faulova!!Treba nesto menjati i tu vise nema dileme,jer nam se opasno ljulja Evroliga sledece sezone!

pfc

pre 13 godina

Vlado, ako volis Partizan koliko ja mislim, krajnje je vreme da pustis drugog da vodi ekipu koja se raspada. Igraci nisu toliko losi, ali se ne zna ni ko po=ije, ni ko placa.
Gist je uzeo stvar u svoje ruke, i zamalo da dodje do pobede. Nista ne stima. Nije bitno ko koliko igra i koliko dobro igra, vec da se vidi da postoji tim, timski duh i timska igra u kojoj se zna mesto svakog od igraca. A to nije jasno do danasnjeg dana.

Krivi Stojko

pre 13 godina

Hajde sad da čujem "prave" navijače Partizana kako bezrezervno podržavaju Vladu Jovanovića. Ja nisam "pravi" već običan, mali grobar i tvrdim da imitator Duleta Vujoševića nema pojma i da treba da kupi pinkle što pre jer već je kasno.

pfc podgorica

pre 13 godina

a, idi vlado vise kumim te bogom pa zar te nije sramota da ovo radis. Ovaj Zadar bi nase kosarkasice dobile.i vodi Katica sa tobom molim te

pedja

pre 13 godina

Ne znam koga i kako, ali menjajte nesto pod hitno! Za Dzavaija odbrana ne postoji, a i napad mu ne ide. Veoma je los. Milosavljiv mi nije jasan, sta on radi? Dajmo Dzavaija za Vardu i Katica za Vukosavljevica, gore od ovog ne znam da li moze. I jos nesto, na kolenima da molimo Duleta da ne ide na odmor, vec da dodje i uvede red.

Boka Kotorska

pre 13 godina

Tim koji primi 55 poena u poluvremenu, gdje je trener da kaze dvije rijeci, i to od tima, koji je ubjedljivo zadnji, i najneefikasniji. Promjene pod hitno, jer su igraci vise nego dobro, ali ih treba uklopiti kako treba. Ima li ikog u Partizanu, ovako me strah za srijedu

Miloš1976

pre 13 godina

Hajde Jovanoviću...pedala....dosta je bilo...Svidelo se to nekome ili ne,jedino pravo pojačanje je Gist..Ostali nisu kalibra Partizana...Džavai?Pa taj čovek bi trebao protiv ovakvih ekipa da ima minimum 20 p i 10 skokova,da ih unosi u koš...

GROBAR JUG

pre 13 godina

Da mi je neko pre pocetka sezone rekao da ce partizan posle 11 kola u NLB ligi biti na 12 - om mestu ili trecem od pozadi rekao bih mu da nema pojma o kosarci.Fininsijska situacija nikad nije bila bolja tako da to otpada, e sad da vidimo ko ce da snosi odgovornost za srozavanje jednog velikog evropskog i svetskog poznatog kluba.

Grobar oka Kotorska

pre 13 godina

Niko mi ne moze reci da su igraci losiji nego lani, cak i bolji, ali ovakva njihova zafrkancija, zahtjeva odgovornost, zna se koga, i jaci timovi su usred sezone mjenjali trenere, moramo mi svi, kao navijaci, uticai da se to sto prije desi, prokom je suvise blizu

branko

pre 13 godina

Molim upravu partizana da dovede novog trenera je jovanovic nezasluzuje vise nikakvo strpljenje.vec je kasno ali bar jos trunke neke nade imamo.ALI DANAS ODMAS SMENA TRENERA NEMA CEKANJA VISE

gremlin

pre 13 godina

Pevao sam u Pioniru i na -37 protv macabija,ali ni tada nismo izgledali ovako jadno...nesto mora da se menja,mi odbranu pick en rolla-nemamo...a jerals..ocaj,ali stvarno...nista posle kise dodje sunce,volim partizan!

galebgd

pre 13 godina

Trener neznalica nas polako ali sigurno vodi u propast.Ako ne bude Evro-Lige sledece sezone,ovi sto ga podrzavaju ce se nadam se opametiti.Tada ce nazalost biti kasno.

Бота

pre 13 godina

За неверовати. Губи се полако наш Партизан, а руководство на свом месту. Па тренер је већ требало да поднесе оставку после овако катастрофалних резултата. И не само тренер.

Zoran Krtolica

pre 13 godina

Svaki ozbiljni klub reaguje posle ovakve igre i ovakvih rezultata.I CSKA je rizikovao i presekao.Neophodna je hitna smena trenera kako bi se spasila sezona.Najbolje bi bilo da se V.Jovanović sam povuče i preuzme neki manji klub.

Realan...

pre 13 godina

Ovo je vrhunac!!! Jasno je svima da ovako ne ide...Vlado probaj uzeti Prokom i bolje se sam povuci... Ljudi 91 poen!!! Odbrana je stvar volje,i svako je moze igrati...svaka cast svakome i Zadru,ali realno nisu ekipa koja bi nam smela dati toliko poena...uzas....ako su imalo svesni,moraju traziti drugo resenje...podHITNO!!!

navijac

pre 13 godina

Sto je mnogo, mnogo je! Dosta je bilo, vratite nam Duleta! Ovaj tim vise ne lici na Partizan koji volimo, ovoliki broj poraza, ovoliki broj primljenih poena po utakmici je prevrsio svaku meru! Ne zelim da gledam sarlatansku kosarku, vec onaj tim koji kida u odbrani, i bori se za svaku loptu! Nisam vise optimista ni da cemo pobediti Prokom!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

JOVANOVIĆU ODLAZI!!!
Dosta je bilo više da svojim ne znanjem rušiš ugled klubu,nema više tolerancije za tebe jer nas ponižava i naj lošiji tim NLB lige!

ispravka

pre 13 godina

E za ispod 30 razlike necu da cujem........
(GroBaR70, 11. decembar 2010 22:02)

Posle niza poraza Partizan je najzad docekao dve utakmice u kojima ce vezati dve pobede jer su one na nivou lakseg treninga: ova protiv Zadra i u Pioniru protiv Prokoma
(borko, 12. decembar 2010 12:53)

nostradamusi

Realista

pre 13 godina

Ja ne mogu vise ovo,volim Partizan kao nikog na svijetu,ali 10 poraza u 2-3 mjeseca,davanja otkaza igracima,pa daj bolan Zadar ima dvije pobjede samo,sad ima 3 jer je nas pobjedio,trebaju bankrotirati igracki kadar kao kod Mega Vizure(uz duzno postovanje toj ekipi),Jerels,daj ljudi bolan indeks uspjesnosti 7,8 izg lopti,0-5 za tri,1 asistencija pa on je plej,covjek nema nos a pri tome mislim na Jovanovica da nadje igraca dobrog,Lafajet je za njega kralj,Jovanovic daj otkaz,iskreno brukas nas vise!!Nekad smo gazili ove klubove po NLB a sad treba da strepim da ce nas Siroki dobiti u Pioniru,ma daj vise,vidi se da ne ide,idi bolan i sretno ti bilo!!

Realan...

pre 13 godina

Zasto je Mitrovic poslat u Podgoricu??? Nemamo odbranu...nemamo napad...igranje 1 na 1 se moze praktikovati kad imate u ekipi Kobija,Vejda ili Dzejmsa...ne i u Partizanu...ne znas Vlado,nemas autoritet...odlazi....

dax

pre 13 godina

stalno pricamo da imamo slabu ekipu za evroligu,ako mi neko kaze da ova ekipa sa 3 amerikanca,sa veselijem sa kecmanom,bozicem,klobucarom,ne moze da nikog pobedi u gostima u NLB,to je bruka,6 poraza a generalno liga slabija nego prosle godine,zadar je ocajan,nema 2 igraca,pa nismo valjda slabiji od zadra i sirokog.Vlado blizi ti se otkaz,ovo je previse

GOLE

pre 13 godina

A da li neko zna ko su pomocni treneri??? Pa ima ih gomila na klupi i za njih je pitanje sta rade.Ako ne znaju da rade kako treba sa centrima, bekovima,krilima na praktican nacin, da se uce na greskama svake prethodne utakmice, pa valjda bi nekome od igraca nesto i ostalo.A odbrana je od kako su poceli uzas,a prosto je cudno da to crnci ne znaju, jer na NBA utakmici najzesce navijanje je gromoglasno urlanje DEFENSE (ODBRANA)!!!

Jovke

pre 13 godina

Vlade Jovanović je posle meča rekao:
„Ovo je svakako još jedna, treća utakmica u nizu koju smo jako loše otvorili, sa veoma slabom energijom. Pre svega smo dozvolili njima da već u 12. minutu postignu veliki broj koševa koji nije dozvoljen čak ni za poluvreme. Pokušali smo kasnije da se konsolidujemo, tu smo nešto delimično i uradili. U trećoj i četvrtoj četvrtini smo daleko bolji bili u napadu, ali smo potrošili veliku energiju kako bismo stigli njihovu veliku prednost koju su do tog trenutka napravili. Nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju.“

Ovome čoveku nisu sve ovce na broju!

moca vukotic

pre 13 godina

Da li je moguce da mi nikoga nemozemo da dobijemo u gostima pa ni poslednji zadar. Katastrofa. Nesto mora da se menja, posle prokoma zahvaliti se jovanovicu jer je pokazao za ovo vreme da nije za partizan.

negule

pre 13 godina

ajde vlado ti lagano kupi kofere,dosta je bilo ekperimentisanja sa partizanom...pa ti covece imas vise poraza nego pobeda ove godine a pritom uvek su ti drugi krivi..pa pogledaj malo sebe i svoje vodjenje utakmice

dream theater

pre 13 godina

imao sam strpljenja i sve, ali Uprava KK Partizana nek se zapita malo sta i kako... Ovako vise ne moze! Jbt, postali smo domacica, nista na strani ne mozemo da dobijemo!

Darth Vader

pre 13 godina

Sa ovakvom igrom, bolje receno odbranom ima i Prokom da nas zgazi. Sve mi se cini da ce nam trebati CUDO da dobijemo Prokom. Sta nam je ciniti???

darijus

pre 13 godina

Zasto niko ne spomene katastrofalnu odbranu Dzavaija?! Nedopustivo je da jedan centar Partizana tako lose brani pick and roll, njegov igrac uvek primi loptu i zavrsi akciju! Uzas, da se od Zadra za poluvreme primi 55 poena?!!! EEEEEJ LJUDI!!!

mister x

pre 13 godina

Gledajuci statisticki, u skoro svim mecevima koje ste izgubili ove sezone uzrok je los rezultat u prvom poluvremenu, tacnije receno u prvoj cetvrtini. Kada bi ste to popravili onda bi ste belezili bolje rezultate, ali za to nisam ja nadlezan vec vas strucni stab.

Vlado

pre 13 godina

Imenjace molim te idi i prepusti mesto doktoru. Covece ti se vise zentis na klupi nego ja kraj TV-a. Mora covece da se podvikne igracima a Partizan bez odbrane nije Partizan.

vojvoda jefto

pre 13 godina

Gospodine Jovanovicu,niko vas ne tera iz Partizana,samo se pomerite u stranu i budite pomocnik Duletu.Posao od prosle godine sigurno bolje radite.Molim upravu da preduzme potrebne korake sto pre ako se doticni gospodin ne odluci sam.

milenko novosel

pre 13 godina

Jovanoviću kod tebe toplo hladno, da se sve utakmice igraju u BG, možda bi Partizan i u 16 i u prva četiri NLB, To brale ne ide tako.

Rej Alen

pre 13 godina

Budu li se setali i igrali bez zara u odbrani,crno nam se pise protiv Prokoma.Jerels ocajno cuva svog igraca,u zoni se ne snalazi. Sticem utisak da Jovanovic uopste nema osecaj za pojedine igrace,narocito za Veselog. I morao bi Jerelsu da objasni da eksplozivno krene na ulaz i da ne mora uvek da ide na polaganje nego moze i bez gledanja da da loptu slobodnom igracu na trojci.To nas je krasilo prosle godine,ta spektakularna timska igra.

aki

pre 13 godina

Fizicka spremnost igraca katastrofalna,trner nema dve uigrane napadacke varijante, sve prepusta stihiji.
Proslogodisnji osvajac NLB lige nema ove sezone pobedu u gostima.
Izgledaju kao cirkuska trupa, putuju, nastupaju, zezaju se, provode se ... menadzeri koji sve ovo sponzorisu zaboravljaju da ce jednog dana iz plusa poceti da ulaze u debeo minus, a onda ce da se zale kako grad i drzava ne pomazu!!!

Stipe Dalmatinac

pre 13 godina

Nakon sto su Zadrani godinama bacali velike novce na razne Bugare,Makedonce,Gruzijce i lose Amerikance, dosli su u situaciju da su spali na neiskusne djecake iz vlastitog pogona i na ostarjele Zadrane koje vise nitko nece,koji igraju za stan i hranu.Mislim da Zadar ove godine ispada i ceka ga sudbina Splita.Split je svoje dugove sa 4 skinuo na 1 mil. eura u cetri godine.Zadar je u dugu oko 7 mil. eura i gotovo svi dosadasnji financijeri su mu pod istragom poreznih i antikorupcijskih organa drzave i njima je sada vaznije kako ostati van zatvora a za kosarku sada nemaju vremena.

marko

pre 13 godina

Duletov famozni sistem je nesto sto bez njega samog ne moze da funkcionise a pocivao je pre svega na autoritetu koji je stvaran dugo,dugo vremena.Tako nesto se tesko ponavlja osim ako nemate mogucnost da za trenera postavite nekog ko vec ima i harizmu i znanje:Djordjevic Sale!

Nikola

pre 13 godina

Sta se ceka?Koliko ujutro da vidimo koja su imena u igri za trenera.Jovanovic je imao sansu i iskrenu podrsku od navijaca,uprave i svih koji vole Partizan.Najpostenije je
da podnese ostavku odmah,jer ovo nije kriza rezultata nego lose vodjenje tima i totalna neuigranost i bezvoljnost na terenu.Kao iskreni i zabrinuti navijac, molim da se uruci otkaz Jovanovicu.U protivnom pocece da se urusava nesto sto retki timovi u bilo kom sportu imaju,sprega navijaca,igraca i uprave.

crno-beli

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam sta se vise ocekuje od ovog Jovanovica! Covek ocigledno toliko nema obraza da nece sam da ode, a ovi iz uprave ga jos trpe. Na kraju ce da dozivi da ce ga navijaci oterati, ili ce doci do bojkota kluba.
Da se ne osvrcem na sam pocetak sezone, samo na poslednjih par utakmica:
protiv Nimburka 12 minuta efektivne igre nisu maltene ni sutnuli na kos, dosli na
-4 par minuta pre kraja i igrali kao da su im sve ladje potonule, protiv Radnickog krenuli ocajno u odbrani, a kad su u drugom poluvremenu stigli i svi ocekivali da preokrenu, oni se razvlacili po terenu kao prebijene macke, i da se igralo jos 15 minuta ne bi dobili tamo; protiv Igokee genije trazi tajmaut 0.7 sekundi do kraja poluvremena da bi posle toga Amer uzeo i tapkao loptu! I sad ovo...
Nije da ga prizivam,posto se dosta iskompromitovao nekim izjavama, ali za ovog gospodina Muta Nikolic je izmislio kosarku, a o Duletu da ne govorimo! On kad bi se sad vratio prvo bi razjurio pola tima, onda vratio Mitrovica i sa 7-8 igraca sigurno bi imao bolji ucinak nego sto je sad... Ovo ovako je dno dna!
Cak i utakmice koje su dobijene bilo je na misice i publiku, i videlo se da nesto ne stima, ali se stalno zabijala glava u pesak, pod parolom ,bice bolje, uigravamo se'; pa i ranijih sezona je bilo kikseva i losih igara na startu, ali kako je sezona odmicala bilo je sve bolje, a sad je svakim danom sve gore! I nije da mislim da ce sa Jovanovicevim (daj boze) odlaskom sve da se resi, ali nesto prosto mora da se preduzme jer je ocigledno da smo u debelom problemu.

bakugan

pre 13 godina

Jedini problem koji ova ekipa ima je autoritet trenera. Ne može se ovako voditi ekipa. Iz aviona se vidi da Crnci u klubu vode glavnu reč i da rade šta hoće i kad hoće. Svi ostali su ubijeni u pojam. Ovo uopšte igrački nije loša ekipa i mislim da bi sposobniji trener od njih napravio ekipu realno jaču od prošlogodišnje. Ovako, bled trener, još bleđi igrači.
P.S. I samo da dodam, vidim da su mnogi za odlazak Katića, po mom mišljenju on je od svih igrača u Partizanu od početka lige najstandardniji, svoj deo posla uvek odradi maksimalno (jeste doduše u poslednje 2-3 utakmice i on zakazao, ali, kako već rekoh, ovakav trener i ovakva atmosfera ubijaju i najbolje). Od Katića bi sigurno neki bolji trener mogao da izvuče neuporedivo više. Dečko ima kefalo za basket (ko je pratio njegovu igru u Nemačkoj ligi znaće o čemu pričam), ali nema slobodu u igri i to ga, vidi se to, maksimalno koči. Jedna greščica i Katić greje klupu, ali zato Crnci mogu vezati i po 10 grešaka i njima se to toleriše.

licanin

pre 13 godina

Sinoc sam bio u Zadru sa drugarom na utakmici. Smjestili smo se medju mirniji dio publike, a prvo sto moram istaci je to da na utakmici sa te strane tribina nije dosla ni jedna pogrdna rijec upucena na srpsku stranu (cak su se smijali kad je grupica Tornada uzvikivalaa "ubi srbina").

Igra katastrofa, nemamo hemije u ekipi, ni odbrane ni napada, nemozemo nista odbraniti, u napadu je sve stihija. Ono sto najvise zabrinjava je to sto nas protivnicke ekipe nadskacu, a skok je bio zastitni znak Partizana.
Po prirodni sam maksimalno tolerantan i strpljiv, ali sad smatram da Vladu Jovanovica treba pod hitno mijenjati.
Pozdrav od iskrenog grobara.

gledalac

pre 13 godina

ovo je smesno, citam i zamisljam kako je izgledao mec. e na sta smo spali, sledece je da ce slova biti kodirana nekako! plati pa citaj!

Bobota

pre 13 godina

Mi ne smemo da primamo vise od 65 poena i od najboljih ekipa evrope.Protivnici cim suze odbranu centri su odseceni pa jos kad zaigraju zonu nama je sumrak.Mislim da je to problem trenera da resi jer su to osnovne stvari u kosarci,takodje i da motivise igrace i da im odredi valjanu ulogu u timu.Ovaj to ne zna.Bilo ko drugi bi bio bolji,cak da se igraci dogovaraju medjusobno.Skautibg ekipe je mogao biti i bolji,ali ni pre nismo imali na svim pozicijama vrhunske igrace.Tu pre svega mislim na centarsku liniju koja nezna ili nece da zna elementarne osnove kosarke.Svi nasi protivnici to koriste i na iste fore nas pune.Ali,ima tu jos vankosarkaskih problema u klubu,ali strpljenja samo isplivacemo mi opet na pravu stazu samo ovako jos ne.

dzoni

pre 13 godina

Izgubiti od Zadra u gostima nije strasno inace,ali izgubiti od ovakvog Zadra koji je nikad gori i zadnji je na tabeli je veoma strasno i zabrinjavajuce.Vremena vise nema.Morace nesto zestoko da se sece.Ovako vise ne ide.1,2,3,4 poraza...ajde neka budu slucajnost,ali gubiti u jadranskoj ligi sve meceve u gostima na polusezoni,a vec ce njen kraj je ramota.Ne piju tu vodu price o neuigranosti i slicno.

MikiP

pre 13 godina

@Duca
Jovanovic je 1973. godiste i samo je 10 meseci mladji od trenera Barcelone. Sa 37 godina Zeljko Obradovic je imao 3 evrolige i sa reprezentacijom SRJ uzeo srebro na OI i zlato na EP 1997. Prema tome, Jovanovic nije mlad, neiskusan jeste ali nije mlad. Ako je hteo da gradi karijeru trenera, morao jeranije preuzeti neku ekipu i formirati se kao strucnjak. Suvise dugo je bio u senci Vujosevica a to nikako nije dobro. Vidim, mnogi pisu kako tim nije kvalitetan. U redu je to, kad je u pitanju evroliga, ali zar Zadar ima neki impresivan tim? Pa oni nikad nisu bili gori. Kakav to sastav ima Siroki? Pravi trener izvuce maximum iz tima koji trenira. Naravno da igraci uvek mogu biti bolji, ali radis s onim sto imas.