Petak, 10.12.2010.

13:34

Evra: "Arsenal je trening centar"

Fudbaler Mančester Junajteda, Patris Evra, izjavio je uoči prvenstvenog derbija sa Arsenalom da su "tobžije" izvanredan trening-centar,ali ne i kvalitetan klub.

Izvor: B92

Evra: "Arsenal je trening centar" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Sale Ars

pre 13 godina

Sve u svemu, Blackburn, pa Newc, pa Arse, pa Chelski, sutra verovatno City, sve su to samo rivali, manje ili vise uspesni, u velikoj Aleksovoj simultanci sa ostatkom engleskog fudbala. Za 18 godina jedan klub 11, svi ostali 7, i tu svi argumenti udaraju u zid. Broj dva u Engleskoj je i dalje samo Liverpool, a ovi Londonjani, sto bi rekao jedan gosn komentator, samo mogu da se guraju za trece mesto.
(one love, 10. decembar)

Sve sve ali ipak ste vi iza, Liverpul je broj jedan i dalje (na vasu zalost), MU broj dva, Arsenal broj tri (nema nikakvog guranja za to mesto). A za te titule koje navodis i udaranje u zid, nemojmo ulaziti u to, kako je i na koji nacin nebrojeno mnogo puta dolazeno do kljucnih pobeda i bodova (koliko simuliranih penala ali posle kojih se nije pravila hajka kao na Eduarda, dok istovremeno mnogo cistih nije svirano za protivnike, koliko golova u 95-6-7 minutu i ako je igra produzena 3 jer je pravilo igraj dok MU ne da gol). Samo se treba setiti jedne utakmice, na koji nacin je dosao kraj Arsenalove serije. Kako je posle simuliranja sviran penal nad Runije umesto davanja zutog kartona, a posle klasicno krljanje s ledja nad Piresom nije sankcionisano kao jedanesterac (ko meni ne veruje im YT da vidi i da se uveri).

Da ne pricam o ponasanju igraca MU-a za svaki prekrsaj koji im se dosudi, a posebno Runijevom psovanju sudija na svakoj utakmici gde bi (da je po pravilima) trebao da dobije pet zutih po mecu, a dobije po jedan (i to po nekad). Svirani ili nesvirani penali za odredjene strane, prekrsaji na ivici kaznenog kad ga nema ili igra dok se ne da gol (gde je u igri u stvari vise bodova od ta 3 boda) su cesto bili kljucni i prelamali mnoge utkmice. Takvi osvojeni bodovi i tako ostvarene pobede u mnogim bitnim duelima ili sa direktnom konkurencijom su u mnogo slucajeva odlucivali i krajnjeg pobednika sampionata. Odnos pre nastanka PL je bio 11 za Arsenal, 8 za MU ali tebi tu nista nije ni malo cudno (vise titule za dve decenije, nego za prethodnih deset), sve cisto i posteno, ma kako da ne. A sto se tice izjave Evre, trenutno je u pravu.

jeremy-lynch

pre 13 godina

Mancesterovci lepo ste se raskucali...ali ne vredi vam pljuvanje po Arsenalu...koliko vi volite MUN. mi volimo Arsenal...a taj Wenger je nama doneo ono sto vama Fergi pokusava ove godine,ali Arsenal ce vam to srusiti u pon. Oznaka za NE POBEDIVE ostaje u ARSENALU.Takodje ja pamtim lep fudbal ne samo trofeje,a kad smo vec kod trofeja,ja pamtim Liverpulove trofeje,kad god da su bili...A ovaj decko sto je pisao kako je fly emirate napravio stadion nema pojma o cemu prica...stadion je ispljecen sagradnjom Hajberi skvera luksuznog naselja i biznis centra na mestu gde je bio Hajberi + para zaradjenim od prodaje Hleba :-) ,Flaminija,Turea,Adebajora,Senderosa i sl. Arsenal je veoma stabilan klub i posluje u mnogo vecem plusu od svih klubova premijer lige...a neka vam bude da su celsi i mun. glavni favoriti nije problem,ali samo cekam da vidim kako cete se otarasiti NAS(ARSENALA)(namerno napisao NAS jer navijam i volim Arsenal,a ne Partizan,Zvezdu) i Totenhema ...kad to vidim onda ste favoriti!!!

Neverni Toma

pre 13 godina

Kakav brbljivac,ne nadmasan...bar da tako igra fudbal.Veliki fudbaleri ne brbljaju vec se pokazu na delu...da sam na mestu Vidica (kapiten)ja bi mu odrzao lekcija iz ponasanja...Vidic je pravi "Bog" u svakom pogledu.

one love

pre 13 godina

Te naizmenicne titule se na nivou istorije Premijer lige pisu ovako: United 11, Arsenal 3. Ili od prve Arsenalove na ovu stranu: United 8, Arsenal 3. Nije bas naizmenicno u uzem smislu.

Arsenal uopste nije finansijski zdrav, to je totalno amatersko tumacenje ovdasnjih medija, samo mu je dug drugacije strukturisan od recimo Chelskog, koji bi mogao da se ugasi za dan ako Roman zatrazi pare nazad. Dug je i njima poveliki i ko zna kada ce uspeti da ga otplate.

A United nikad u dug ne bi usao, jer je svaku godinu od osnivanja Premijer lige zavrsio u plusu, da lopovi sa londonske berze nisu izlobirali bolestan zakon po kojem ja ako imam 500 necega mogu da kupim firmu koja vredi 1000 necega, s tim da dug ne otplacujem ja nego firma. Tako svi mozemo postati milijarderi i takav zakon je promenjen u medjuvremenu, ali kasno za ovu akciju. Uprkos tome, United kreira toliko nvoca, da uspeva da vrati kamate i smanji glavnicu duga.

Konacno, jedno je davati argumente o Arsenalovoj lepoj igri kad im je protivnik neki Murinhov tim, ali United je kroz celu istoriju igrao ultraofanzivno, atraktivno i tehnicki na najvisem nivou, pa ni tu ta teorija o Wengerovom umiranju u lepoti ne pije vodu. Tokom tog rivalstva United je Arsenalu davao 6 na OT i 4 u Londonu.

Sve u svemu, Blackburn, pa Newc, pa Arse, pa Chelski, sutra verovatno City, sve su to samo rivali, manje ili vise uspesni, u velikoj Aleksovoj simultanci sa ostatkom engleskog fudbala. Za 18 godina jedan klub 11, svi ostali 7, i tu svi argumenti udaraju u zid. Broj dva u Engleskoj je i dalje samo Liverpool, a ovi Londonjani, sto bi rekao jedan gosn komentator, samo mogu da se guraju za trece mesto.

cojba-freddy ljungberg

pre 13 godina

sve ovo sto citam mi je smesno pocevsi od kometara pa do same Evrine izjave....Stadion Arsenala se zove Emirates jer je kompanija FLY EMIRATE ulozila deo novca u njegov izgradnju, ostali iznos je dobijen od banaka tj uzimanjem kredita. Sav tav novac je vracen ekspresnom brzinom jer je Arsen Wenger uradio ne zapamceno poslovanje u istoriji u fudbalu i Arsenal je jedini fudbalski klub od vodecih evropskih klubova koji svaku sledecu sezonu posluje u velikom +...Sto se ne moze reci za Mancester...S'toga Arsenala nije bilo na nekom tronu proteklih godina tj nisu uzeli ni jedan trofej ali su uvek bili konkurentni u bori za titulu....I u ponedeljak ce se videti ko ce biti bolji...ne kazem ja da ce pobediti Arsenal ali koliko se secam zadnja nekoliko derbija je od mancestera gubio na glup nacin...na kikseve svojih igraca i srecom koju je mancester imao....A sto se tice Wengera i price kako ne zna sta hoce sa ovim timom, to je greska on tacno dobro zna sta hoce...a to je da napravi generaciju poput one Pires,Anri,Ljungberg, Bergkamp koja je redovno prlila mancester...i na dobrom je putu...jer ko malo bolje prati Arsenal zna dobro o cem ja pricam....pronacice igrace iz ove ekipe koji su slicin onima iz generacije 2003/2004...Nasri-Ljungberg, Samak-Anri, Van Persi-Bergkapm, Diabi-Viera, Fabregas-Pires.....

Dijaspora

pre 13 godina

Evra je dobrim delom u pravu. Problem Arsenala je odbrana, sto je nekoliko puta potvrdio i Arsavin.

Meni se cini da je Wengeru najvaznije da ukomponuje halfove u pas igru Arsenala, nego da ih odabere i trenira tako da prekidaju napade protivnika.

lalić srđan

pre 13 godina

a ja,opet, mislim da Man U nije kandidat za titulu. Pored Arsenala,Totenhema,Man Sitija oni mogu da se bore za 4. mesto sa Čelzijem.

dule

pre 13 godina

E ljudi, moram ovo da podelim sa vama...navijam za Man.Utd.
al ne svidjaju mi se ove izjave.
Prvo Nani, pa Evra, pa ova Fergusonova glupost za rolke(proziva Nasrija direktno).
Samo laju ko sta radi, a Arsenal pametno cuti i ceka da odgovori na terenu.
Plasim da United ne dozivi istu sudbinu kao real sa Mourinhom. Samo su se ljudi iz Reala vrteli po medijima uoci derbija i na kraju su primili 5 komada!!

Дуке

pre 13 godina

Енглески ФК Следећа Сезона тренинг центар - апсолутно! Али тешко да ће и Манчестер ове сезоне да освоји титулу. Ако победе Челси у Лондону, следеће или оно тамо коло, онда су заиста најјачи кандидат. Мада, не би требало да забораве на Сити.

tancredo

pre 13 godina

Smešni su mi svi ti koji se odavde lože na neke velike klubove, pa kad npr. Arsenal nekog pobedi, a oni u prvom licu množine proslve...
Uprkos tome, prokomentarisao bih jadnu izjavu reprezentativca Francuske iz Južne Afrike.
Gospodine Evra, gospodin Arsen Venger je za 10 godina napravio stadion za 60000 ljudi, a ti si sa drugarima iz kluba napravio dug od nekoliko stotina miliona funti. Kada za 3 - 4 godine svačiji način rada dođe na naplatu, zakucaćeš na vrata "Emirata" sa CV-jem i ispruženom rukom. Mislim da gospodin Venger neće zaboraviti.

bane

pre 13 godina

(arsenalov fan, 10. decembar 2010 15:28)

pa dobro,''veliki klub,velika tradicija''...,nijedan trofej lige sampiona za vek+ postojanja....kad se na to doda vengerova propala fudbalska filozofija dobijete arsenal koji 6 godina nije osvojo trofej.Nek promene trenera i mozda osvoje nesto.Pametnom dosta.

1987

pre 13 godina

Izgleda da mnogi zaboravljaju period kada su Arsenal i Mancester naizmenicno uzimali titule a bilo je pre desetak godina. Ljudi, Arsenal je izgradio novi stadion koji jos otplacuju...kako ocekujete da zadrze najbojle igrace. Bice jaci svake godine, ne brinite.
(Stanimir Branimir, 10. decembar 2010 15:03)

ocigledno da nisi mnogo upucen... fly emirates je napravio arsenalu novi stadion,s tim i nosi ime 'emirates'

pravda je bitna

pre 13 godina

manchester moze pobediti samo ako bude sudio hoaward webb ili neki drugi naklonjen sudac,ako suđenje bude posteno arsenal ce odneti 3 boda!!

arsenalov fan

pre 13 godina

i sad ja da pitam arsenalove fanove koji ce da ne preporucuju komentare...sta nije istina od ovog sto je rekao evra?
(bane, 10. decembar 2010 13:45)
Pa naravno da nije istina da je Arsenal trening centar...Arsenal je veliki klub sa velikom tradicijom!

Matt Le Tissier

pre 13 godina

Nepotrebno dizanje tenzije pred meč, doduše važan, ali ne i odlučujući u borbi za titulu.
Arsenal jeste kakav-takav kandidat za titulu, ali čemu ovo nipodaštavanje?!?
Mislim, dokažite na terenu da ste bolji, pa kad ih rezultatski omalovažite, pričaj po medijima šta hoćeš... ovako, mislim da je ova izjava u najmanju ruku degutantna i nesvrsishodna...

Stanimir Branimir

pre 13 godina

Izgleda da mnogi zaboravljaju period kada su Arsenal i Mancester naizmenicno uzimali titule a bilo je pre desetak godina. Ljudi, Arsenal je izgradio novi stadion koji jos otplacuju...kako ocekujete da zadrze najbojle igrace. Bice jaci svake godine, ne brinite.

pametna klupska politika

pre 13 godina

ne boj se ti nista, ima arsenal vremena
samo treba sacekati jos par godina, da "veliki klubovi" pocnu da pucaju zbog dugova.
a onda ce biti 15 titula arsenala za 20 godina.

snorkijevac

pre 13 godina

Ova izjava je klasicno ogradjivanje od neuspeha, ako ga bude, i likovanje pred uspeh, ako ga bude...
Koga realno briga sta Patris Lumumba Evra misli o Arsenalu i to pred utakmicu u ponedeljak...

Dosta mi je industrijskog fudbala

pre 13 godina

A eto ima nas koji pamtimo i lep fudbal.I koje to interesuje vise od trofeja.Svaka cast recimo Murinju na svim trofejima,ali ono deljanje koje je preziveo pre 10-ak dana od Barselone ja cu pamtiti mnogo duze od bilo kog Murinjovog trofeja.Nazalost fudbal vise nije ni S od sporta jer su u igir ogromne pare,ali ima nas koji jos uvek volimo Sport.Nadam se da ce Arsenal da pobedi,upravo zbog stila igre koji gaje.

Dosta mi je industrijskog fudbala

pre 13 godina

A eto ima nas koji pamtimo i lep fudbal.I koje to interesuje vise od trofeja.Svaka cast recimo Murinju na svim trofejima,ali ono deljanje koje je preziveo pre 10-ak dana od Barselone ja cu pamtiti mnogo duze od bilo kog Murinjovog trofeja.Nazalost fudbal vise nije ni S od sporta jer su u igir ogromne pare,ali ima nas koji jos uvek volimo Sport.Nadam se da ce Arsenal da pobedi,upravo zbog stila igre koji gaje.

snorkijevac

pre 13 godina

Ova izjava je klasicno ogradjivanje od neuspeha, ako ga bude, i likovanje pred uspeh, ako ga bude...
Koga realno briga sta Patris Lumumba Evra misli o Arsenalu i to pred utakmicu u ponedeljak...

Stanimir Branimir

pre 13 godina

Izgleda da mnogi zaboravljaju period kada su Arsenal i Mancester naizmenicno uzimali titule a bilo je pre desetak godina. Ljudi, Arsenal je izgradio novi stadion koji jos otplacuju...kako ocekujete da zadrze najbojle igrace. Bice jaci svake godine, ne brinite.

Matt Le Tissier

pre 13 godina

Nepotrebno dizanje tenzije pred meč, doduše važan, ali ne i odlučujući u borbi za titulu.
Arsenal jeste kakav-takav kandidat za titulu, ali čemu ovo nipodaštavanje?!?
Mislim, dokažite na terenu da ste bolji, pa kad ih rezultatski omalovažite, pričaj po medijima šta hoćeš... ovako, mislim da je ova izjava u najmanju ruku degutantna i nesvrsishodna...

arsenalov fan

pre 13 godina

i sad ja da pitam arsenalove fanove koji ce da ne preporucuju komentare...sta nije istina od ovog sto je rekao evra?
(bane, 10. decembar 2010 13:45)
Pa naravno da nije istina da je Arsenal trening centar...Arsenal je veliki klub sa velikom tradicijom!

pametna klupska politika

pre 13 godina

ne boj se ti nista, ima arsenal vremena
samo treba sacekati jos par godina, da "veliki klubovi" pocnu da pucaju zbog dugova.
a onda ce biti 15 titula arsenala za 20 godina.

dule

pre 13 godina

E ljudi, moram ovo da podelim sa vama...navijam za Man.Utd.
al ne svidjaju mi se ove izjave.
Prvo Nani, pa Evra, pa ova Fergusonova glupost za rolke(proziva Nasrija direktno).
Samo laju ko sta radi, a Arsenal pametno cuti i ceka da odgovori na terenu.
Plasim da United ne dozivi istu sudbinu kao real sa Mourinhom. Samo su se ljudi iz Reala vrteli po medijima uoci derbija i na kraju su primili 5 komada!!

tancredo

pre 13 godina

Smešni su mi svi ti koji se odavde lože na neke velike klubove, pa kad npr. Arsenal nekog pobedi, a oni u prvom licu množine proslve...
Uprkos tome, prokomentarisao bih jadnu izjavu reprezentativca Francuske iz Južne Afrike.
Gospodine Evra, gospodin Arsen Venger je za 10 godina napravio stadion za 60000 ljudi, a ti si sa drugarima iz kluba napravio dug od nekoliko stotina miliona funti. Kada za 3 - 4 godine svačiji način rada dođe na naplatu, zakucaćeš na vrata "Emirata" sa CV-jem i ispruženom rukom. Mislim da gospodin Venger neće zaboraviti.

Dijaspora

pre 13 godina

Evra je dobrim delom u pravu. Problem Arsenala je odbrana, sto je nekoliko puta potvrdio i Arsavin.

Meni se cini da je Wengeru najvaznije da ukomponuje halfove u pas igru Arsenala, nego da ih odabere i trenira tako da prekidaju napade protivnika.

cojba-freddy ljungberg

pre 13 godina

sve ovo sto citam mi je smesno pocevsi od kometara pa do same Evrine izjave....Stadion Arsenala se zove Emirates jer je kompanija FLY EMIRATE ulozila deo novca u njegov izgradnju, ostali iznos je dobijen od banaka tj uzimanjem kredita. Sav tav novac je vracen ekspresnom brzinom jer je Arsen Wenger uradio ne zapamceno poslovanje u istoriji u fudbalu i Arsenal je jedini fudbalski klub od vodecih evropskih klubova koji svaku sledecu sezonu posluje u velikom +...Sto se ne moze reci za Mancester...S'toga Arsenala nije bilo na nekom tronu proteklih godina tj nisu uzeli ni jedan trofej ali su uvek bili konkurentni u bori za titulu....I u ponedeljak ce se videti ko ce biti bolji...ne kazem ja da ce pobediti Arsenal ali koliko se secam zadnja nekoliko derbija je od mancestera gubio na glup nacin...na kikseve svojih igraca i srecom koju je mancester imao....A sto se tice Wengera i price kako ne zna sta hoce sa ovim timom, to je greska on tacno dobro zna sta hoce...a to je da napravi generaciju poput one Pires,Anri,Ljungberg, Bergkamp koja je redovno prlila mancester...i na dobrom je putu...jer ko malo bolje prati Arsenal zna dobro o cem ja pricam....pronacice igrace iz ove ekipe koji su slicin onima iz generacije 2003/2004...Nasri-Ljungberg, Samak-Anri, Van Persi-Bergkapm, Diabi-Viera, Fabregas-Pires.....

one love

pre 13 godina

Te naizmenicne titule se na nivou istorije Premijer lige pisu ovako: United 11, Arsenal 3. Ili od prve Arsenalove na ovu stranu: United 8, Arsenal 3. Nije bas naizmenicno u uzem smislu.

Arsenal uopste nije finansijski zdrav, to je totalno amatersko tumacenje ovdasnjih medija, samo mu je dug drugacije strukturisan od recimo Chelskog, koji bi mogao da se ugasi za dan ako Roman zatrazi pare nazad. Dug je i njima poveliki i ko zna kada ce uspeti da ga otplate.

A United nikad u dug ne bi usao, jer je svaku godinu od osnivanja Premijer lige zavrsio u plusu, da lopovi sa londonske berze nisu izlobirali bolestan zakon po kojem ja ako imam 500 necega mogu da kupim firmu koja vredi 1000 necega, s tim da dug ne otplacujem ja nego firma. Tako svi mozemo postati milijarderi i takav zakon je promenjen u medjuvremenu, ali kasno za ovu akciju. Uprkos tome, United kreira toliko nvoca, da uspeva da vrati kamate i smanji glavnicu duga.

Konacno, jedno je davati argumente o Arsenalovoj lepoj igri kad im je protivnik neki Murinhov tim, ali United je kroz celu istoriju igrao ultraofanzivno, atraktivno i tehnicki na najvisem nivou, pa ni tu ta teorija o Wengerovom umiranju u lepoti ne pije vodu. Tokom tog rivalstva United je Arsenalu davao 6 na OT i 4 u Londonu.

Sve u svemu, Blackburn, pa Newc, pa Arse, pa Chelski, sutra verovatno City, sve su to samo rivali, manje ili vise uspesni, u velikoj Aleksovoj simultanci sa ostatkom engleskog fudbala. Za 18 godina jedan klub 11, svi ostali 7, i tu svi argumenti udaraju u zid. Broj dva u Engleskoj je i dalje samo Liverpool, a ovi Londonjani, sto bi rekao jedan gosn komentator, samo mogu da se guraju za trece mesto.

pravda je bitna

pre 13 godina

manchester moze pobediti samo ako bude sudio hoaward webb ili neki drugi naklonjen sudac,ako suđenje bude posteno arsenal ce odneti 3 boda!!

bane

pre 13 godina

(arsenalov fan, 10. decembar 2010 15:28)

pa dobro,''veliki klub,velika tradicija''...,nijedan trofej lige sampiona za vek+ postojanja....kad se na to doda vengerova propala fudbalska filozofija dobijete arsenal koji 6 godina nije osvojo trofej.Nek promene trenera i mozda osvoje nesto.Pametnom dosta.

lalić srđan

pre 13 godina

a ja,opet, mislim da Man U nije kandidat za titulu. Pored Arsenala,Totenhema,Man Sitija oni mogu da se bore za 4. mesto sa Čelzijem.

1987

pre 13 godina

Izgleda da mnogi zaboravljaju period kada su Arsenal i Mancester naizmenicno uzimali titule a bilo je pre desetak godina. Ljudi, Arsenal je izgradio novi stadion koji jos otplacuju...kako ocekujete da zadrze najbojle igrace. Bice jaci svake godine, ne brinite.
(Stanimir Branimir, 10. decembar 2010 15:03)

ocigledno da nisi mnogo upucen... fly emirates je napravio arsenalu novi stadion,s tim i nosi ime 'emirates'

Дуке

pre 13 godina

Енглески ФК Следећа Сезона тренинг центар - апсолутно! Али тешко да ће и Манчестер ове сезоне да освоји титулу. Ако победе Челси у Лондону, следеће или оно тамо коло, онда су заиста најјачи кандидат. Мада, не би требало да забораве на Сити.

jeremy-lynch

pre 13 godina

Mancesterovci lepo ste se raskucali...ali ne vredi vam pljuvanje po Arsenalu...koliko vi volite MUN. mi volimo Arsenal...a taj Wenger je nama doneo ono sto vama Fergi pokusava ove godine,ali Arsenal ce vam to srusiti u pon. Oznaka za NE POBEDIVE ostaje u ARSENALU.Takodje ja pamtim lep fudbal ne samo trofeje,a kad smo vec kod trofeja,ja pamtim Liverpulove trofeje,kad god da su bili...A ovaj decko sto je pisao kako je fly emirate napravio stadion nema pojma o cemu prica...stadion je ispljecen sagradnjom Hajberi skvera luksuznog naselja i biznis centra na mestu gde je bio Hajberi + para zaradjenim od prodaje Hleba :-) ,Flaminija,Turea,Adebajora,Senderosa i sl. Arsenal je veoma stabilan klub i posluje u mnogo vecem plusu od svih klubova premijer lige...a neka vam bude da su celsi i mun. glavni favoriti nije problem,ali samo cekam da vidim kako cete se otarasiti NAS(ARSENALA)(namerno napisao NAS jer navijam i volim Arsenal,a ne Partizan,Zvezdu) i Totenhema ...kad to vidim onda ste favoriti!!!

Sale Ars

pre 13 godina

Sve u svemu, Blackburn, pa Newc, pa Arse, pa Chelski, sutra verovatno City, sve su to samo rivali, manje ili vise uspesni, u velikoj Aleksovoj simultanci sa ostatkom engleskog fudbala. Za 18 godina jedan klub 11, svi ostali 7, i tu svi argumenti udaraju u zid. Broj dva u Engleskoj je i dalje samo Liverpool, a ovi Londonjani, sto bi rekao jedan gosn komentator, samo mogu da se guraju za trece mesto.
(one love, 10. decembar)

Sve sve ali ipak ste vi iza, Liverpul je broj jedan i dalje (na vasu zalost), MU broj dva, Arsenal broj tri (nema nikakvog guranja za to mesto). A za te titule koje navodis i udaranje u zid, nemojmo ulaziti u to, kako je i na koji nacin nebrojeno mnogo puta dolazeno do kljucnih pobeda i bodova (koliko simuliranih penala ali posle kojih se nije pravila hajka kao na Eduarda, dok istovremeno mnogo cistih nije svirano za protivnike, koliko golova u 95-6-7 minutu i ako je igra produzena 3 jer je pravilo igraj dok MU ne da gol). Samo se treba setiti jedne utakmice, na koji nacin je dosao kraj Arsenalove serije. Kako je posle simuliranja sviran penal nad Runije umesto davanja zutog kartona, a posle klasicno krljanje s ledja nad Piresom nije sankcionisano kao jedanesterac (ko meni ne veruje im YT da vidi i da se uveri).

Da ne pricam o ponasanju igraca MU-a za svaki prekrsaj koji im se dosudi, a posebno Runijevom psovanju sudija na svakoj utakmici gde bi (da je po pravilima) trebao da dobije pet zutih po mecu, a dobije po jedan (i to po nekad). Svirani ili nesvirani penali za odredjene strane, prekrsaji na ivici kaznenog kad ga nema ili igra dok se ne da gol (gde je u igri u stvari vise bodova od ta 3 boda) su cesto bili kljucni i prelamali mnoge utkmice. Takvi osvojeni bodovi i tako ostvarene pobede u mnogim bitnim duelima ili sa direktnom konkurencijom su u mnogo slucajeva odlucivali i krajnjeg pobednika sampionata. Odnos pre nastanka PL je bio 11 za Arsenal, 8 za MU ali tebi tu nista nije ni malo cudno (vise titule za dve decenije, nego za prethodnih deset), sve cisto i posteno, ma kako da ne. A sto se tice izjave Evre, trenutno je u pravu.

Neverni Toma

pre 13 godina

Kakav brbljivac,ne nadmasan...bar da tako igra fudbal.Veliki fudbaleri ne brbljaju vec se pokazu na delu...da sam na mestu Vidica (kapiten)ja bi mu odrzao lekcija iz ponasanja...Vidic je pravi "Bog" u svakom pogledu.

snorkijevac

pre 13 godina

Ova izjava je klasicno ogradjivanje od neuspeha, ako ga bude, i likovanje pred uspeh, ako ga bude...
Koga realno briga sta Patris Lumumba Evra misli o Arsenalu i to pred utakmicu u ponedeljak...

arsenalov fan

pre 13 godina

i sad ja da pitam arsenalove fanove koji ce da ne preporucuju komentare...sta nije istina od ovog sto je rekao evra?
(bane, 10. decembar 2010 13:45)
Pa naravno da nije istina da je Arsenal trening centar...Arsenal je veliki klub sa velikom tradicijom!

pametna klupska politika

pre 13 godina

ne boj se ti nista, ima arsenal vremena
samo treba sacekati jos par godina, da "veliki klubovi" pocnu da pucaju zbog dugova.
a onda ce biti 15 titula arsenala za 20 godina.

Dosta mi je industrijskog fudbala

pre 13 godina

A eto ima nas koji pamtimo i lep fudbal.I koje to interesuje vise od trofeja.Svaka cast recimo Murinju na svim trofejima,ali ono deljanje koje je preziveo pre 10-ak dana od Barselone ja cu pamtiti mnogo duze od bilo kog Murinjovog trofeja.Nazalost fudbal vise nije ni S od sporta jer su u igir ogromne pare,ali ima nas koji jos uvek volimo Sport.Nadam se da ce Arsenal da pobedi,upravo zbog stila igre koji gaje.

lalić srđan

pre 13 godina

a ja,opet, mislim da Man U nije kandidat za titulu. Pored Arsenala,Totenhema,Man Sitija oni mogu da se bore za 4. mesto sa Čelzijem.

tancredo

pre 13 godina

Smešni su mi svi ti koji se odavde lože na neke velike klubove, pa kad npr. Arsenal nekog pobedi, a oni u prvom licu množine proslve...
Uprkos tome, prokomentarisao bih jadnu izjavu reprezentativca Francuske iz Južne Afrike.
Gospodine Evra, gospodin Arsen Venger je za 10 godina napravio stadion za 60000 ljudi, a ti si sa drugarima iz kluba napravio dug od nekoliko stotina miliona funti. Kada za 3 - 4 godine svačiji način rada dođe na naplatu, zakucaćeš na vrata "Emirata" sa CV-jem i ispruženom rukom. Mislim da gospodin Venger neće zaboraviti.

Stanimir Branimir

pre 13 godina

Izgleda da mnogi zaboravljaju period kada su Arsenal i Mancester naizmenicno uzimali titule a bilo je pre desetak godina. Ljudi, Arsenal je izgradio novi stadion koji jos otplacuju...kako ocekujete da zadrze najbojle igrace. Bice jaci svake godine, ne brinite.

bane

pre 13 godina

(arsenalov fan, 10. decembar 2010 15:28)

pa dobro,''veliki klub,velika tradicija''...,nijedan trofej lige sampiona za vek+ postojanja....kad se na to doda vengerova propala fudbalska filozofija dobijete arsenal koji 6 godina nije osvojo trofej.Nek promene trenera i mozda osvoje nesto.Pametnom dosta.

1987

pre 13 godina

Izgleda da mnogi zaboravljaju period kada su Arsenal i Mancester naizmenicno uzimali titule a bilo je pre desetak godina. Ljudi, Arsenal je izgradio novi stadion koji jos otplacuju...kako ocekujete da zadrze najbojle igrace. Bice jaci svake godine, ne brinite.
(Stanimir Branimir, 10. decembar 2010 15:03)

ocigledno da nisi mnogo upucen... fly emirates je napravio arsenalu novi stadion,s tim i nosi ime 'emirates'

Дуке

pre 13 godina

Енглески ФК Следећа Сезона тренинг центар - апсолутно! Али тешко да ће и Манчестер ове сезоне да освоји титулу. Ако победе Челси у Лондону, следеће или оно тамо коло, онда су заиста најјачи кандидат. Мада, не би требало да забораве на Сити.

one love

pre 13 godina

Te naizmenicne titule se na nivou istorije Premijer lige pisu ovako: United 11, Arsenal 3. Ili od prve Arsenalove na ovu stranu: United 8, Arsenal 3. Nije bas naizmenicno u uzem smislu.

Arsenal uopste nije finansijski zdrav, to je totalno amatersko tumacenje ovdasnjih medija, samo mu je dug drugacije strukturisan od recimo Chelskog, koji bi mogao da se ugasi za dan ako Roman zatrazi pare nazad. Dug je i njima poveliki i ko zna kada ce uspeti da ga otplate.

A United nikad u dug ne bi usao, jer je svaku godinu od osnivanja Premijer lige zavrsio u plusu, da lopovi sa londonske berze nisu izlobirali bolestan zakon po kojem ja ako imam 500 necega mogu da kupim firmu koja vredi 1000 necega, s tim da dug ne otplacujem ja nego firma. Tako svi mozemo postati milijarderi i takav zakon je promenjen u medjuvremenu, ali kasno za ovu akciju. Uprkos tome, United kreira toliko nvoca, da uspeva da vrati kamate i smanji glavnicu duga.

Konacno, jedno je davati argumente o Arsenalovoj lepoj igri kad im je protivnik neki Murinhov tim, ali United je kroz celu istoriju igrao ultraofanzivno, atraktivno i tehnicki na najvisem nivou, pa ni tu ta teorija o Wengerovom umiranju u lepoti ne pije vodu. Tokom tog rivalstva United je Arsenalu davao 6 na OT i 4 u Londonu.

Sve u svemu, Blackburn, pa Newc, pa Arse, pa Chelski, sutra verovatno City, sve su to samo rivali, manje ili vise uspesni, u velikoj Aleksovoj simultanci sa ostatkom engleskog fudbala. Za 18 godina jedan klub 11, svi ostali 7, i tu svi argumenti udaraju u zid. Broj dva u Engleskoj je i dalje samo Liverpool, a ovi Londonjani, sto bi rekao jedan gosn komentator, samo mogu da se guraju za trece mesto.

pravda je bitna

pre 13 godina

manchester moze pobediti samo ako bude sudio hoaward webb ili neki drugi naklonjen sudac,ako suđenje bude posteno arsenal ce odneti 3 boda!!

Matt Le Tissier

pre 13 godina

Nepotrebno dizanje tenzije pred meč, doduše važan, ali ne i odlučujući u borbi za titulu.
Arsenal jeste kakav-takav kandidat za titulu, ali čemu ovo nipodaštavanje?!?
Mislim, dokažite na terenu da ste bolji, pa kad ih rezultatski omalovažite, pričaj po medijima šta hoćeš... ovako, mislim da je ova izjava u najmanju ruku degutantna i nesvrsishodna...

cojba-freddy ljungberg

pre 13 godina

sve ovo sto citam mi je smesno pocevsi od kometara pa do same Evrine izjave....Stadion Arsenala se zove Emirates jer je kompanija FLY EMIRATE ulozila deo novca u njegov izgradnju, ostali iznos je dobijen od banaka tj uzimanjem kredita. Sav tav novac je vracen ekspresnom brzinom jer je Arsen Wenger uradio ne zapamceno poslovanje u istoriji u fudbalu i Arsenal je jedini fudbalski klub od vodecih evropskih klubova koji svaku sledecu sezonu posluje u velikom +...Sto se ne moze reci za Mancester...S'toga Arsenala nije bilo na nekom tronu proteklih godina tj nisu uzeli ni jedan trofej ali su uvek bili konkurentni u bori za titulu....I u ponedeljak ce se videti ko ce biti bolji...ne kazem ja da ce pobediti Arsenal ali koliko se secam zadnja nekoliko derbija je od mancestera gubio na glup nacin...na kikseve svojih igraca i srecom koju je mancester imao....A sto se tice Wengera i price kako ne zna sta hoce sa ovim timom, to je greska on tacno dobro zna sta hoce...a to je da napravi generaciju poput one Pires,Anri,Ljungberg, Bergkamp koja je redovno prlila mancester...i na dobrom je putu...jer ko malo bolje prati Arsenal zna dobro o cem ja pricam....pronacice igrace iz ove ekipe koji su slicin onima iz generacije 2003/2004...Nasri-Ljungberg, Samak-Anri, Van Persi-Bergkapm, Diabi-Viera, Fabregas-Pires.....

dule

pre 13 godina

E ljudi, moram ovo da podelim sa vama...navijam za Man.Utd.
al ne svidjaju mi se ove izjave.
Prvo Nani, pa Evra, pa ova Fergusonova glupost za rolke(proziva Nasrija direktno).
Samo laju ko sta radi, a Arsenal pametno cuti i ceka da odgovori na terenu.
Plasim da United ne dozivi istu sudbinu kao real sa Mourinhom. Samo su se ljudi iz Reala vrteli po medijima uoci derbija i na kraju su primili 5 komada!!

jeremy-lynch

pre 13 godina

Mancesterovci lepo ste se raskucali...ali ne vredi vam pljuvanje po Arsenalu...koliko vi volite MUN. mi volimo Arsenal...a taj Wenger je nama doneo ono sto vama Fergi pokusava ove godine,ali Arsenal ce vam to srusiti u pon. Oznaka za NE POBEDIVE ostaje u ARSENALU.Takodje ja pamtim lep fudbal ne samo trofeje,a kad smo vec kod trofeja,ja pamtim Liverpulove trofeje,kad god da su bili...A ovaj decko sto je pisao kako je fly emirate napravio stadion nema pojma o cemu prica...stadion je ispljecen sagradnjom Hajberi skvera luksuznog naselja i biznis centra na mestu gde je bio Hajberi + para zaradjenim od prodaje Hleba :-) ,Flaminija,Turea,Adebajora,Senderosa i sl. Arsenal je veoma stabilan klub i posluje u mnogo vecem plusu od svih klubova premijer lige...a neka vam bude da su celsi i mun. glavni favoriti nije problem,ali samo cekam da vidim kako cete se otarasiti NAS(ARSENALA)(namerno napisao NAS jer navijam i volim Arsenal,a ne Partizan,Zvezdu) i Totenhema ...kad to vidim onda ste favoriti!!!

Sale Ars

pre 13 godina

Sve u svemu, Blackburn, pa Newc, pa Arse, pa Chelski, sutra verovatno City, sve su to samo rivali, manje ili vise uspesni, u velikoj Aleksovoj simultanci sa ostatkom engleskog fudbala. Za 18 godina jedan klub 11, svi ostali 7, i tu svi argumenti udaraju u zid. Broj dva u Engleskoj je i dalje samo Liverpool, a ovi Londonjani, sto bi rekao jedan gosn komentator, samo mogu da se guraju za trece mesto.
(one love, 10. decembar)

Sve sve ali ipak ste vi iza, Liverpul je broj jedan i dalje (na vasu zalost), MU broj dva, Arsenal broj tri (nema nikakvog guranja za to mesto). A za te titule koje navodis i udaranje u zid, nemojmo ulaziti u to, kako je i na koji nacin nebrojeno mnogo puta dolazeno do kljucnih pobeda i bodova (koliko simuliranih penala ali posle kojih se nije pravila hajka kao na Eduarda, dok istovremeno mnogo cistih nije svirano za protivnike, koliko golova u 95-6-7 minutu i ako je igra produzena 3 jer je pravilo igraj dok MU ne da gol). Samo se treba setiti jedne utakmice, na koji nacin je dosao kraj Arsenalove serije. Kako je posle simuliranja sviran penal nad Runije umesto davanja zutog kartona, a posle klasicno krljanje s ledja nad Piresom nije sankcionisano kao jedanesterac (ko meni ne veruje im YT da vidi i da se uveri).

Da ne pricam o ponasanju igraca MU-a za svaki prekrsaj koji im se dosudi, a posebno Runijevom psovanju sudija na svakoj utakmici gde bi (da je po pravilima) trebao da dobije pet zutih po mecu, a dobije po jedan (i to po nekad). Svirani ili nesvirani penali za odredjene strane, prekrsaji na ivici kaznenog kad ga nema ili igra dok se ne da gol (gde je u igri u stvari vise bodova od ta 3 boda) su cesto bili kljucni i prelamali mnoge utkmice. Takvi osvojeni bodovi i tako ostvarene pobede u mnogim bitnim duelima ili sa direktnom konkurencijom su u mnogo slucajeva odlucivali i krajnjeg pobednika sampionata. Odnos pre nastanka PL je bio 11 za Arsenal, 8 za MU ali tebi tu nista nije ni malo cudno (vise titule za dve decenije, nego za prethodnih deset), sve cisto i posteno, ma kako da ne. A sto se tice izjave Evre, trenutno je u pravu.

Dijaspora

pre 13 godina

Evra je dobrim delom u pravu. Problem Arsenala je odbrana, sto je nekoliko puta potvrdio i Arsavin.

Meni se cini da je Wengeru najvaznije da ukomponuje halfove u pas igru Arsenala, nego da ih odabere i trenira tako da prekidaju napade protivnika.

Neverni Toma

pre 13 godina

Kakav brbljivac,ne nadmasan...bar da tako igra fudbal.Veliki fudbaleri ne brbljaju vec se pokazu na delu...da sam na mestu Vidica (kapiten)ja bi mu odrzao lekcija iz ponasanja...Vidic je pravi "Bog" u svakom pogledu.