Sreda, 08.12.2010.

19:44

Častan poraz Partizana za kraj

Fudbaleri Partizana izgubili su u Londonu od Arsenala sa 3:1, u poslednjem kolu H grupe u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Èastan poraz Partizana za kraj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

257 Komentari

Sortiraj po:

alejandro

pre 13 godina

molim kompleksne komsinice da ne ostavljaju komentare na vesti koje se ticu Partizana, izgleda da samo tu i mogu da ostavljaju utorkom, sredom i cetvrtkom jer se tada igra u evropi.

sasaPFC

pre 13 godina

`Mi kada smo,..mi smo,`..pa bre komsije smesni ste!Vas se niko i ne seca vise,zato pocnite da radite na sebi.Mozda i dodjete u priliku da se opet cuje za vas.Napred Partizan,gore glavu,bice bolje sledece sezone!!!

Ivan

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!
(Mecklejn, 9. decembar 2010 11:56)
Jedan veliki evropski mec u poslednje 4 godine i vi onda cenite o velicini smesni ste

Marko Blokovi

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!
(Mecklejn, 9. decembar 2010 11:56)


Ovo uppste nije istina Zvezda-Milan je utakmica koju pamtim po najgoroj atmosveri na Marakani u evropi....dosla je gomila pozera da vidi Milan nij jednu pesmu znali nisu. Znam da je savija goreo jer nije moglo ni da se otpeva nista, zato prvo trebas da budes na utakmici da bi pricao.

Tek toliko da se zna

pre 13 godina

Policija je potvrdila da su juče opljačkane prostorije FK CRVENA ZVEZDA I FK partizan.Iz Zvezdinih prostorija su lopovi odneli pehar KEŠ I pehar svetskog prvaka a iz partizanovih prostorija,rešo za kuvanje kafe.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Sramota je ukrasti, biti kriminalac, lazov...
Nije sramota izgubiti u jednoj sportskoj utakmici, posebno ne od lidera Engleskog prvenstva..

Nije sramota ni to sto nam je fudbal los..sami smo krivi za to..niko nece na stadion, logicno da pred praznim tribinama i ono malo sto igraci znaju, nemaju motiva da se pokazu i dokazu pred publikom.. Tako da svu sramotu treba da osecate svi Vi, koji ne idete na stadion vaseg kluba, jer Vi prvi nemate poverenja u bolje sutra..sta ocekujete onda od Vaseg kluba..?!?!!?
Svaka cast CRNO BELI..

willi

pre 13 godina

pitam se sta je tu casno?
poraz je poraz, a kada sluzis samo da bi druge ekipe na tebi napravile bolju gol razliku, onda je to sve drugo samo ne casno, nego sramno.

el gladijator

pre 13 godina

@0-0-6, 2:13
(evropski partizani, 8. decembar 2010 22:57)

Ništa – sramota – godinama nas nema nigde – evropski koeficijent „minus“
(evropska zvezda)

@ Imao otac ćerku i zvala se Žilina. Kaže ona svom ocu: "Tata, tata ja sam želela neki bod u Ligi Šampiona". "I tata bi dušo", reče otac. NAGRADNO PITANJE: Kako se zove njen otac?

Pita otac sina: “Zašto igrači Zvezde godinama ne mogu nikog da pobede u Evropi a Partizan nisu pobedili u 10 utakmica”. Odgovara Tata “ Ne brini sine, da bi to uradili potrebno je da nauče da šutnu u okvir gola, a to se stiče teškim radom i treningom”. Biće sine sledeće sezone, veruj mi”

@ Ovakav penal ne bi sudili u Tole Superligi ali bilo gde ovo je penalcina. Ne mozes da sapletes tako igraca samo zato sto je brzi. Obrukali ste srpski fudbal jos jednom nazalost. Zvezda je taj Arsenal izbacila svojevremeno i mi to 20ak godina kasnije mozemo da kazemo, a vi cete za to vreme moci da se hvalite sa 0 bodova i 2 gola od kojih je 1 penal a 1 ova Kleova "drda"
(Flynn, 8. decembar 2010 23:37)

Dad a penalčina, kada navikneš da tako daješ golove (prošle sezone 11 u prvenstvu). Samo nema više Babarogića i Miljanića. I da pre 20 godina ste pobedili Arsenal u Bgd. Pre više od 40 godina mi smo prvo pob edili MJ i igrali finale sa najboljim svetskim klubom svih vremena, a ne sa nekim bednim Olimpik Marsejom, koji je u polufinalu izbacio Milan tako što je italijanski klub diskfalifikovan za zelenim stolom !!!!

PS Čestitam stubu srpstva novog trenera, nekada najboljeg igrača Kroacije i Hrvatskog Dragovoljca. Još jednom ste dokazali da ste bili ponos SFRJ

Zipo

pre 13 godina

(Crno na belo, 9. decembar 2010 08:06)

Amerikanci se bas razumeju u fubal u uopste, a tek u evropski da ne pricam. Da je kojim slucajem to bila Zvezda i osvojila 0 bodova uz uzasnu gol razliku na 19. godisnjicu osvajanja titule najboljeg na planeti Zvezdasi bi se odmah digli protiv uprave. To je problem kod Partizana, klub bez istorije, pun suprotnosti jer navijaci ne dolaze na stadion a zadovoljavaju se ne neuspehom, nego brukom. Zato ce i da vam rasprodaju najbolje igrace jer vide da ste zadovoljni porazima

kulenmaster

pre 13 godina

I ove sezone u evropi se pokazalo da nam najvise nedostaju krila ! Svi pljuju Jovanovica u odbrani, kritike da je kiksara, pa i krstajic je kiksnuo juce, ladno je mogo da padne gol. A da li mislite da partizan moze ili bilo koj klub da se brani, i da ne kiksne bar 1 na utakmici, kad lopta non stop zuji kroz 16m. Poenta: NEMAMO IGRU NA SREDINI TERENA, POGOTOVO NEMAMO KVALITETNA KRILA, BRZA I TEHNICKI KOREKTNA, KOJA CE DA STISNU PROTIVNICKE BEKOVE I VEZNI RED I PRUZITI NAM OFANZIVNIJU IGRU ! Ali vazno je zato da smo doveli Boju i jos jednog zadnjeg veznog KAMARU, iako solidan igrac, ali manje potreban nego neko kvalitetno krilo !

i šta sad

pre 13 godina

mi smo,mi smo,mi smo,mi smo ovo,mi smo ono...
ganci, ovo je prošlo vreme.
Kad neko bude napisao mi ćemo,
možda me i zainteresujete.

Zagor

pre 13 godina

Kao prvo ja sam navijač Zvezde čisto da se zna i ne pada mi na pamet da omalovažavam igre i učešće Partizana u ligi šampiona. Kao prvo šta je Zvezda uradila ove godine, ništa, katastrofa. Zato nemamo osnovu da bilo koga kritikujemo, a to stalno pozivanje na neku istoriju je lepo za prisećanja i priče unucima i sve me to potseća na ono "i ja volim taj sex i rado ga se sećam"

kokos

pre 13 godina

Partizn je 6 puta izgubio i to je jako loše i nešto što nikog ne bi trebalo da zadovolji, ali najmanje razloga za zadovoljstvo zbog takvog učinka imaju komšinice. Oni su ispali još početkom avgusta u kvalifikacijama za Ligu UEFA, tako da je njihov učinak gori od katastrofe.
U prvenstvu su pet bodova iza Partizana koji je imao 10-tak utakmica više u Evropi, komšinica tri trenera više, pa je razloga za zadovoljstvo na Marakani zaista smješno tražiti.

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

@C.Zvezda-Milan 1:2-razocarenje
C.Zvezda-Bayern 2:3-sok
Partizan-Arsenal 1:3-navijaci zadovoljni
Pametnom dosta.
(Zvezdas, 9. decembar 2010 01:39)

Onda ste posle Slovana trebali da izvrsite kolektivno samoubistvo!

Aleksandar

pre 13 godina

Sin:"Tata zasto mi nemozemo da navijamo za jedan klub kao svi ostali nego stalno navijamo za Anderleht,Bragu,Sahtjor,Arsenal,Barselonu?"
Tata:"Cuti i oblaci makabijev dres!"

Mecklejn

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!

duh sa sekirom

pre 13 godina

...da se recimo navijaci Totenhema, Kopenhagena, Brage ili nekog drugog evropskog kluba koji ima pobede u LS podsmevaju Partizanu razumeo bi jer moze im se.
...ali stvarno ne razumem navijace ciji je tim ispao od raspalog Slovana koji je igrao bez 6-7 prvotimaca (cit. B timom) koji je ove jeseni na 5.mestu u svom prvenstvu I najjjbitnije ispali iz voza u predkvalifikacijama za kvalifikacije u II ligu tj. ligu evrope.
...tisina molim!!!

Zemun

pre 13 godina

Ova utakmica je pokazala da 4 igraca iz ovog tima imaju kvalitet za LS,to su Stojkovic,Savic,Kamara i Kleo.Prodaja nekog od ovih igraca bi znacila korak unazad za sledecu sezonu sto se tice Evrope.

Amos

pre 13 godina

Najbolja utakmica Partizana ove sezone. Prvi put je lopta isla brzo, iz jednog ili dva dodira i nismo je ispucavali sto dalje od gola. Nije bitna samo brzina igraca nego i brzina odigravanja pasa i kretanje. Zbog toga Arsenal nije stvorio ni polupriliku 50 minuta. Sinoc je jedino bilo tesko slusati Strajnica koji nazalost nema ni osecaja ni znanja da komentarise fudbal. Citavu utakmicu je pricao o svom utisku o kompletnom nastupu Partizana u ligi sampiona, sta bi trbalo, sta ne bi trebalo uraditi. Kada bi pokusao da prati desavanja na terenu opet je to bilo kao da komenrarise strucnjak za karling. Kada faulom prekinemo kontrun okarakterise to kao nepotreban faul, kada Venger besni i baca flasice na klupi jer nisu stvorili sansu on se pita zasto je Venger nezadovoljan. Mnogo je bilo njegovih "strucnih" komentara. Tesko je kad te neko toliko iritira svojim neznanjem da pozelis da gledas bez tona.

Crno na belo

pre 13 godina

Zivim u Americi i gledao sam danasnju utakmicu u direktnom prenosu na americkon Faks soker canelu, najgledanijem fudbalskom kanalu u SAD. Ovo je vec treca utakmica koju je taj kanal direktno prenosio Partizana u Ligi sampiona ove godine. Emisija je pocela 45 min.pre pocetka utakmice, a gosti u studiju su bili, kao i uvek bivski americki i bivsi engleski internacionalci, Saliven i Barton. Taj kanal u SAD gleda dnevno preko 2o miliona gledalaca, nekoliko dana, a i danas je utakmica mnogo puta najavljivana, ime Partizana se cesto pominjalo.Tokom prenosa komentatori su bili vise nego iznenadjeni igrom Partizana, cesto su u lepom svetlu pominjali Moreiru (oni ga zovu Morira), Klea, Babovica Lazevskog i Petrovica. Kada je Partizan izjednacio rezultat cak su verovali da Partizan moze cak do pobede, pa su pocele kalkulacije da Arsenal vrlo lako moze da ispadne iz Lige sampiona, Za penal su rekli da je sudija pogresio i da nije bilo prekrsaja za penal. Za igru Partizana su rekli da je bila profesionalna, doterana i iznenadjujuce dobra. Sve te komplimente je culo najmanje 20 milona ljudi u SAD i jos vise, mozda u VB. Posle utakmice izvrena je analiza i zakljucak je bio da je utakmica bila dobra, narocito je iznenadio Partizan, sto je napomenuto desetak pua tokom prenosa. Posle utakmice je bilo emitovana snimka Realove, a zatim Celzijeve utakmice. Nakon tih snimaka ponovo je emitovana snimka Partizanove utakmice. Eto sta znaci igrati Ligu sampiona, danas je mnogo miliona ljudi slusalo lepih reci o Partizanu, znam da ce se sutra na poslu mnoge moje kolege raspitivati o Partizanu, zapamtice to ime. To je velika indirektna korist. Niko nece, niti je sa omalovazavanjeg govorio o Partizanu kao sto sem mnoge komentare orocitao na ovo forumu koje se pisali fudbalske neznalice ili zlobni i zlonamerni tudji navijaci. Danas sam bio ponosan kako je Partizan igrao i kako su se igraci ponasali. Bilo je zadovoljstvo slusati strucne i objektivne ocene strucnjaka koji su objektivi, a ne zlobni kriticari.

Petar Veliki

pre 13 godina

2 ucesca u CL 12 meceva 3 boda,
u poslednjih 6 meceva 2 postignuta gola, od toga jedan iz penala i jedan autogol.
Castan nastup nema sta. Mi srbi smo majstori da najvece gubitnike velicamo kao nacionalne heroje. Mozda treba da im se dodeli nacionalna penzija cim osvoje jedan bod u sledecoj Ligi sampiona. Smesno do bola!

cigan

pre 13 godina

cekaj bre pa bolji ste od Ziline. Bravo majstori.
A i na kraju ( ili koncu zbog Robija) sudija je kriv. Sram ga bilo. I uefa ima nekog svog Toleta.

ratamahata

pre 13 godina

Dovoljno je reci Marko Jovanovic i to je to...da ga nije bilo na utakmicama LS mi bi danas sigurno imali neki bod...ali dobro,zna se zasto igra...nadam se samo da ce se nego prevariti i uzeti ga...svaku utakmicu je namestio po jedan gol za protivnika...kiksara nevidjena...pozdrav

aca

pre 13 godina

Partizan je sve učinio kako ne bi primio "petardu". Čuvali su rezultat i kad je bilo 3:1! Ne razumem kako neko može da bude zadovoljan igrom zbog toga što je Partizan uspeo da da 1 gol i što je 30min uspeo da drži 0:0 i 21 minut 1:1?

Brane

pre 13 godina

Pa, vidite ovo...Zvezda je porazena od sampiona evrope Milana 2-1 pa su umalo glave padale na marakani dok vi slavite kao niko do sada bez obzira na sve poraze u ligi sampiona. To ima samo u ovakvoj Srbiji u kojoj se ovakav los partizan predstavlja kao Bracelona u Spaniji. Mislim, stvarno smesno. Niste za tu ligu niti cete biti kao i mi. Arsenal je igrao koliko je bilo potrebno a vi se dicite sa porazom od 3-1.Ne znam kako vi ali mene kao zvezdasa bi boleo poraz od 1-0 pa cak i od Bracelone. To je razlika izmedju vas i nas!

nikola

pre 13 godina

prezadovoljan sam rezultatom....svaka cast ekipi partizana,ali cinjenica je da nijedan klub iz nase zemlje ne bi mogao ni x da izvuce tamo,ali sta je tu je...nego moje licno misljenje je da se Cleo pozove u reprezentaciju....po meni ne bi bilo lose da se pozove i Kaludjerovic,znaci da probamo njih dvojicu,ali zajedno na terenu,da igramo sa dva spica...!!!

2+2=5

pre 13 godina

Objektivno:
Partizan je toliko umrtvio igru Arsenala da to nisam video u poslednje dve sezone Prem.lig. Stvarno, svaka cast! Svi su govorili da ce Arsenal napuniti PFC... dok sam ja tvrdio da ce na Emiratima proci bolje nego i Sahtjor i Braga....elem, penal je postojao... teatralno, ali je postojao... pored onakvog bunkera, Van Persi je upravo i isao na kontakt sklonivsi loptu. Mada, ne verujem da bi to nesto promenilo... Partizan je pre svega imao priliku u Donjecku, a posle i u Bragi (da ne spominjem Beograd)...Ovaj mec je vise za uspomenu... a ne za cast...

Tolle

pre 13 godina

Drage komšije, možda smo i najgori klub u LŠ ove sezone, ali to nas stavlja na 32. mesto u Evropi.Dakle, boranija poput vas, Liverpoola, Juventusa, Manchester city-a i ostalih nas ne interesuje.Ako hoćete raspravljajte se sa njima, a naša LŠ vas se ne tiče.

Delija ZH

pre 13 godina

Jeste castan boze sacuvaj!

Nekazem to zato sto navijam za Zvezdu, nego zato sto je nas srpski fudbal mnogo, ali stvarno mnogo jadan!

Pozdrav svim pametnim ljudima.

nenad

pre 13 godina

Arsenal je bio mnogo los i vidi se da nije u formi,ali i takav je dao tri gola a morao je da postigne jos najmanje dva(Volkot sam pred golom predaje loptu golmanu,Bentdner skida loptu svom saigracu koji je u punom naletu,na 7m od gola).Partizan igrao sa dvesta posto mogucnosti i sa takvom igrom bi bez problema pobedio Zvezdu za koju navijam...

WD

pre 13 godina

Svaka cast igracima i strucnom stabu na odlicnoj utakmici u Londonu. Odlicna borbenost, jako dobra pas igra, postignut gol, stvoreno jos par prilika,... sve u svemu od ovoga bolje stvarno nemoze (bar dok se ne obezbedi iole jaci budzet). Nije uopste poenta u rezultatu, moglo je da se desi da izgubimo sa 1:0 a da celu utakmicu nesto igramo bunker i da oni promase jedno 15 sansi, ovo je bilo nesto drugo. Ovo je bio pravi evropski fudbal. Potpuno otvorena igra tokom veceg dela utakmice, bez previse respekta prema visestruko skupljem protivniku. Da smo ovako igrali protiv Brage sada bi bila i potpuno drugacija bodovna situacija. U svakom slucaju, hvala svima u klubu na jednoj sjajnoj sezoni u kojoj smo uspeli da se plasiramo u LS iako to nije bio apsolutni prioritet, u kojoj smo uspeli da ne napravimo neke glupe greske kao pre 7 godina i da sasvim korektno odigramo i domace prvenstvo, i sto je najbitnije u kojoj je konacno poceo da se gradi sistem. Isti onaj sistem koji je polako poceo da se gradi u sezoni 2001/2002 u kosarci i koji je pre par godina poceo da pokazuje svoje rezultate. Ako se nesto nepredvidjeno ne dogodi, treba ocekivati da za par godina i u fudbalu pocnemo da ostvarujemo daleko bolje rezultate u LS (znaci ne samo plasman nego i borba za play off).

Da ne zaboravim, svaka cast svim navijacima koji su bili u Londonu. Na jednoj strani 50000 Engleza, na drugoj 300 Grobara. Sta mislite, ko je bio glasniji? :)

I na kraju, svima koji su prethodnih dana prognozirali 10 komada u nasoj mrezi, kao i onima koji u svojim glavama imaju jos makar trunku zdravog razuma pa su bili realniji i prizivali "petarde", veliko svaka cast. Jos jednom ste pokazali koliko ste iskompleksirani i koliko nikada niste u pravu. Jedva cekam da procitam sta je u stvari bio razlog tolikim promasajima u prognozi. Ma u stvari zna se, ili je nesto opet namesteno, ili je Engleze mrzelo da igraju (jest da im je utakmica znacila za prolaz al to sad nije ni bitno), ili smo imali srece, ili je zavera,... Cekamo saopstenje!


Partizan, najbolje iz Srbije!

ArsenalFC

pre 13 godina

Realno,Arsenal je igrao sa 30% snage na ovoj utakmici,bilo im je vazno samo da pobede,sto su na kraju i uradili. U sledecem kolu ih ocekuje utakmica sa United-om,tu se lomi prvenstvo,tako da...Ovo je bio jaci trening.

Stefan

pre 13 godina

Ovi iz FK "Sledeca sezona" bas se obradovali.A zaboravili ste kako vas bijemo vec cetiri godine a moram i da vas podsetim da sa Partizanom igrate u Kupu.Jao,ima da vas gazimo.Puno pozdrava za sve navijace Partizana.

DV

pre 13 godina

Sad svi vi koji ste tipovali 5+ 7+ itd. slobodno mozete da odigrate tako i za derbi! Sad ste videli kako izgledaju dresovi sa dugim rukavima, pa gledacete nas opet dogodine!

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Ово је Партизан,какав желим да гледам.Напокон права пас игра.Без обзира на пораз,нисмо се обрукали.Сада се види права разлика између Партизана и осталих на Балкану.Идемо даље.Још два,три брза играча,па да видимо шта ће следећа лига шампиона да нам донесе.Ако ништа друго,а оно бар за нијансу да будемо бољи.И тако сваке године.Живео Партизан!

mile

pre 13 godina

sta je ovde casno... samo u srbiji... 6 poraza 0 pobeda i 2 data gola... ovo je sramota da nemoze biti veca. ovo je jad i bruka za nasu ligu kad nam je ovakav najbolji klub. oterati sve kriminalce iz saveza i vodjstva klubova. nista drugo... revolucija...a da setio sam se... pa ti isti lopovi sponzorisu te iste vodje navijaca a obicni navijaci kao ovce prate ih umisljaju ci da im to nesto znaci u zivotu. jad i beda.

Smešno

pre 13 godina

Stanojević kaže pred utakmicu: "Lepo je kad sa Arsenalom igraš utakmicu koja ima takmičarski značaj". Da li je za Partizan takmičarski značaj osvajanje boda u Ligi Šampiona?

Kiki

pre 13 godina

Sudija vas je oštetio za dva penala, a debelo ste zaostali za svim protivnicima u grupi. Sada shvatam zašto kažu da ste oštećeni i zaostali.

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Bili smo sasvim solidni...šteta samo za pad u igri u poslednjih dvadesetak minuta...Sve u svemu BIĆE BOLJE NAREDNE GODINE !!!

Ajtolah

pre 13 godina

Stanojevic prespavao drugo poluvreme! Kad su ga asistenti probudili iz juznoamerickog sna, trgnuo se i ubacio bar jednog igraca da odmeni ove bez daha na terenu! Ali kasno, u medjuvremenu su pala dva komata! :(

Van Persi

pre 13 godina

Idite deco. Osetili ste šta znači Liga Šampiona, videli ste Emirate, imali ste priliku da posetite naš veliki grad i malo smo se poigrali. Hvala na poseti.

Pfc Rules

pre 13 godina

Nadam se da su sada ljudi iz uprave i struke videli koliko su neki nasi igraci limitirani snagom posebno,a neki boga mi i znanjem,nazalost,ali tako je!!
Zato ako mislite Partizanu dobro kao sto kazete,dovedite molim vas ta tri igraca koji ce doneti tu potrebnu razliku u kvalitetu izmedju nas i evropskih timova!

СаЈугаДиректно

pre 13 godina

Страјнић је током целе утакмице, причао о крајњем резултату као да је ФК Косаница Куршумлија на емиратима , а не ПАРТИЗАН, бар је ШАМПИОН државе... коментари типа... "само да не приме много" , "није ваљда почело овим првим голом" итд...мало поштовања пријатељу...


СВАКА ВАМ ЧАСТ...

а порука за комшије, оволико су вама угурали друголигаши Рединг !

Krle

pre 13 godina

Igracima Partizana svaka cast, odigrali su koliko su mogli...odigrati tako poluvreme da ti jedan Arsenal ne sutne u gol, nije uspevalo ni mnogo jacim i bogatijim ekipama. Tacno se videla nasa boljka i nedostatak snage i koncentracije za 90 minuta u evropskom ritmu. Najvise sam se i pribojavao tih poslednjih dvadesetak minuta utakmice...Sve u svemu, steceno je ogromno iskustvo, finansijska situacija je drasticno popravljena...tako da je sve ovo jedna odlicna odskocna daska za dalji rast Partizana.

Sto se tice ovih sto likuju nad porazom Partizana od Arsenala...pronadjite na tabeli Slovacke lige onaj "SILNI" tim Slovana sto vas je bez pola prvog tima lagano izbacio iz evropskih kvalifikacija.

1 Žilina
2 Senica
3 Dukla B. Bistrica
4 Spartak Trnava
5 SLOVAN BRATISLAVA

pretkolo,pretkola kvalifikacija za evropa ligu....i imaš obraza da se javljas...u rupu sine....

pre 13 godina

Penal preoštro dosuđen?

Pa nije to Jelen Super Liga, pa da Krstajić nosi i nogama i rukama Kadua, a da se sudija pravi blesav.
(more mrš!, 8. decembar 2010 21:19)


pa nije to slovan da ivana pravi salatu ,a bakajoko dodaje ulje!

Novica mkd

pre 13 godina

RESPECT za moj Partizan!
Veceras smo imali preko 300 kompletiranih pasova, a kao ilustracija, juce je Rubin protiv rezervnog tima Barse imao tek nesto iznad sto.
Naravno, da ne manipulisem brojkama, reci cu da je Arsenal imao preko petsto, ali poenta mi je da smo mi mnogo blize Arsenalu, nego sto je Rubin blizu nas. A u kakvoj ligi igraju momci iz Kazanja i sa kolikom kolicinom novca raspolagaju, i sto je najvaznije, koliko veci kontinuitet igranja u LS imaju naspram Partizana, to je druga prica.
Da zakljucim, na dobrom smo putu, imamo odlicnog trenera-takticara i ako rukovodstvo kluba bude bilo na visini zadatka (sto mnogo puta u istoriji Partizana nije bio slucaj) predstoje nam mnogo lepi trenuci naseg kluba na evropskoj sceni.
PS: Ako ne nadjete mnogo bolju i mladju zamenu, u nikom slucaji ne prodavati dr Mo-a.

Stojković

pre 13 godina

Da li ste sada shvatili da znam da branim slobodne udarce? Jeste da sam po statistici odbrani jedan šut, ali nisam im ja kriv što su me se plašili i šutirali preko gola.

Raja

pre 13 godina

Ljudi, deset godina možemo da tražimo, ali nećemo naći igrača kakav je Kleo! Ako sad ode, nek nam je bog u pomoći! Đuriću, daj mu od svojih para jedno milionče ili dva, da reši finansijske probleme pa da ostane, molim te!

misa

pre 13 godina

Kako su navijači SRBSKOG kluba obogatili kladionice.
Baš mi ih žao za onih 2 ili 3 + PP , 7+ ...
Čujem imaju novog trenera . Oriće se opet na Emiratima : O PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM ...

Иван-Ниш

pre 13 godina

Мука ми је од часних пораза. Па овај Арсенал има шупљу одбрану и играо је стегнутије него у Београду због важности меча за њих. И поред тога Партизану на пада на памет да случајно при 1:1 проба неки брзи контра напад или продор преко крила. Последица такве игре петљања пред својим голом су грешке одбране и наивно примљени голови. Али шта ћемо, народ смо који кује у облаке као врхунско јунаштво када изборимо 0:0 или 1:1. Беда! Камо среће да смо губили као Брага са 6:0, а да на крају имамо 9 бодова.

nahak

pre 13 godina

bravo partizann svaka cast,babovic ,jovanovic, petrovic idite molim vas nece nam biti zaooo.grobar zauvekkk,sutra sa makabijemm do pobede...

Realno

pre 13 godina

Najbolji smo klub u Srbiji i jos dugo cemo biti. Momci su danas igrali onako kako su trebali u svih 6 meceva, hrabro i bez straha. Idemo dalje, Evropa je jos daleko, ali idemo korak po korak...

kompleksasi crveni

pre 13 godina

gde ste musavi sa vasim kometarima bice7 ,.8'.9 '.10 prema nula,jedan šahtjor koji je osvojio ligu evrope popio 5 komada braga 6 a mi samo 3-1,što ne pošaljete komentare pametnjakovići?

menix

pre 13 godina

Dobra igra Partizana,samo ko boga vas molim PRODAJTE VISE PETROVICA!!! Pa da li samo ja vidim da decko nema apsolutne veze sa profesionalnim fudbalom? Objasnite mi kako on moze da igra 90min protiv Arsenala u L.S. i u reprezentaciji... Molim klubove da ga kupe vise, upropastice Partizan!!!

Smesno

pre 13 godina

Sudija lopove!!!Da sudija nije svirao nepostojeci penal partizan bi rasturio arsenal,igrali su fenomenalno do tog trenutka,demonstracija sile...

40+

pre 13 godina

•Ono se ne sudi. Prosinecki namestio!!!
(dzozey, 8. decembar 2010 21:37)

Jesi to hteo da budes saljiv? Onda koristi trenutak,nece ni taj da vam sedi tu dugo, pa smisljaj novu salu za LS dogodine, kad budes opet gledao PARTIZAN.

Komentar

pre 13 godina

Posle svake utakmice Lige Šampiona nešto novo naučiš. Sada znam da je glavni sudija po zanimanju frizer, da je Aršavin pisac i da je napisao knjigu i da je Venger inženjer koji govori 5 jezika.

slovan bratislava

pre 13 godina

Mene su roditelji ucili da je vazno ucestvovati... :)))
(Otac Tole i majka Partizanka, 8. decembar 2010 23:04)

pa što onda ne učestvujete nigde?

Radisa

pre 13 godina

Slušam neke koji kažu: častan početak, častan kraj,... Pa se mislim: Nula bodova uz katastrofalnu gol-razliku. I pitam se šta li je nekima potrebno da urade pa da priznaju da je nešto nečasno, katastrofalno ili sramotno, šta to treba da se desi, i uopšte može li da bude još gore od ovoga? Takvima je izgleda sve dobro, samo ne istina.

Flynn

pre 13 godina

Ovakav penal ne bi sudili u Tole Superligi ali bilo gde ovo je penalcina. Ne mozes da sapletes tako igraca samo zato sto je brzi. Obrukali ste srpski fudbal jos jednom nazalost. Zvezda je taj Arsenal izbacila svojevremeno i mi to 20ak godina kasnije mozemo da kazemo, a vi cete za to vreme moci da se hvalite sa 0 bodova i 2 gola od kojih je 1 penal a 1 ova Kleova "drda".

Srdjan

pre 13 godina

Izjava Stojanovica.
Dolazim da pomognem Partizanu u ligu sampiona i nametnem se treneru reprezentacije.(BISER GODINE).Nadam se da ce partizan i navijaci istog kluba za zivota biti posramljeni ovim izletom u LS gde je sluzio za gol razliku.Umesto naslova Castan oprostaj za kraj lepse bi zvucalo.Koji blam predstavnika Beogradskog nizerazrednog kluba.

Мислилац

pre 13 godina

Мени је заиста жао што је Партизан опет изгубио, али ми је драго што су Стојкета опет напунили.

Komentator

pre 13 godina

Sanja dobio crveni i izašao iz igre. Ispucao neko iz odbrane loptu koja stiže do Fabijanskog, a ja čujem da je tu negde i Sanja koga je lopta preskočila.

Za gol više

pre 13 godina

Priznajte grobari da ste se nadali prvom bodu. Bunkerica, slučajan gol i na kraju svi srećni. Arsenal se otarasio bede i odradio posao, a vi možete da se hvalite da ste bolje prošli od Šahtjora i Brage (naravno ne po broju bodova na kraju već po manjem broju primljenih golova od Arsenala). Vi ste tuga i žalost Srbije.

GrobarNP

pre 13 godina

Sve je ok, ALI Stefan SAMO_LEVA_NOGA Babovic, Sasa BEZVOLJNI Ilic i Marko KIKS_LOSA_SRECA Jovanovic su me bas iznervirali. I to im nije prvi put.

zoran

pre 13 godina

Zvezdashi da li ste svesni da sa ovakvom igrom, koju videste veceras, ima da vas pocepamo u derbiju kao ludak novine. Pazite se da u derbiju ne bude +7, ali u vasoj mrezi.

Kaba

pre 13 godina

Za Stanojevića (pošto kaže da čita komentare):Ako si u prvom poluvremenu i pogodio taktiku u drugom si totalno promašio.
1.Arsenal melje 90min. a ti držiš istu ekipu(bez izmene!) do 80min.
2.Petrovića držiš u ekipi a ništa ne pokazuje već duže vreme (da ne komentarišem da je spor , bez i jednog preciznog pasa protiv ekipe u kojoj i najsporiji igrač trči duplo brže od njega) i umesto da ga zameniš sa Smiljanjićem Ti ga držiš sve vreme , a nije trebao ni da igra.
3.Saša Ilić se nije vidi celo drugo poluvreme (verovatno jer nema snage) a Ti ga držiš do kraja utakmice.
4.I pored svega toga ti menjaš dva najbolja igrača na današnjoj utakmici Moreiru i Babovića koji jedini imaju odličan prijem i pas umesto dvojicu drugih koje sam predhodno spomenuo.
Ako je Partizan danas izgubio to je tvoja krivica i sudija koji je dosudio nepostojeći penal Arsenalu a da pre toga nisu šutnuli u okvir gola i pored ekipe koja nema ni pet igrača koji trenutno zaslužuju da igraju u Ligi Šampiona (mislim na igrače Partizana).
I pored toga bih čestitao igračima Partizana na trudu i na veoma dobroj igri na sredini terena u većem delu meča.

Ilija

pre 13 godina

Partizanu uvek nešto nedostaje. Braga je imala 11, a Šahtjor 7 brazilaca. Arsenal nije imao nijednog engleza u timu veći deo utakmice, a sudija nije svirao čist penal.

Ko je tata

pre 13 godina

Imao otac ćerku i zvala se Žilina. Kaže ona svom ocu: "Tata, tata ja sam želela neki bod u Ligi Šampiona". "I tata bi dušo", reče otac. NAGRADNO PITANJE: Kako se zove njen otac?

FK 1.kolo kvalifikacija

pre 13 godina

Od oko 22.35h i sluzbeno FK Nula Bodova!

Nogometnim laicima je trebalo biti jasno da ce tako zavrsiti nakon izvlačenja grupa, a boljim poznavateljima vec nakon Helsinkija.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (stoka17, 8. decembar 2010 21:08)

A od pre 3-4 dana i zvanicno FK Sledeca Sezona..

Stanojević

pre 13 godina

Nismo se obrukali. Očekivali smo više od 3 komada, igračima smo malo digli cenu i možemo da ih bolje prodamo. Doduše, završili smo sa nula bodova, ali s obzirom na naš kvalitet to je odlično.

dragan

pre 13 godina

Odigrali smo jednu dobru utakmicu.Trener je sastavio dobar tim i odlucio se za odlicnu taktiku i mozemo zaista reci da imamo dobrog trenera.Neki od igraca nisu zadovoljili mislim na Jovanovica kriv za 2 gola Babic i Petrovic svaka lopta nazad prosto neverovatno Krstaic dve velike greske a Sasa Ilic pa ja neznam ni dalije on igrao danas.Treba nam minim 5 novih dobrih fudbalera ako hocemo da igramo LS.Pozdrav svim grobarima sveta iz Las Vegasa.

napred naši

pre 13 godina

partizan je solidno igrao jer je arsenal otaljavao posao -neverovatno je neznanje i nestručnost sportskih novinara koji žive od toga-tvrdnje da je partizan pružio nešto više nego na predhonim utakmicama su za navijače a ne za ozbiljne sportske analitičare-igrao sam 10 000 da će arsenal pobediti u drugom poluvremenu i kada je partizan izjednačio znao sam da će doći i pored večeras prilično loše igre arsenal

RUSuper

pre 13 godina

Ae zvezdasi palite da gledate vas tim u ligi sampiona.....cek ne ne u ligi evrope....ne cek opet,u jelen super ligi.Dok mi gubimo od Arsenala vi zvezdasi gubite od nas,mada sve ste blizi tome da nam sutnete par puta u sezoni u okvir gola.

dejan_LJ

pre 13 godina

u grupi koja je bila skroz otvorena do poslednjih minuta, a partizan koji i u ovakvoj grupi nije mogao ni bod da osvoji....sramotna predstava je konačno završena

Vlajko

pre 13 godina

Neko je u komentaru pitao za Petrovica i sta je Antic video kod njega pa ga je pozvao i u reprezentaciju na SP. E pa stvar je u tome sto je sin g. Antare menadger doticnog. Ko razume shvatice!

Igy

pre 13 godina

Nije bilo petarde???
Pa svi su pricali o istoj danima...

I jos jedna pozitivna stvar lige sampiona, novi grobari!

•Ako taj Kleo da jos jedan gol u Ligi sampiona, a da nije iz penala, ja cu odmah poceti da navijam za klub iz Srbije koji nema titulu prvaka evrope i igra na stadionu za koji se spori sa vojskom Srbije. Drugi je po broju titula i zauvek ce ostati u senci najveceg fudbalskoh kluba na prostorima bivse Jugoslavije.
(Mare, 7. oktobar 2010 00:45)

DOBRO DOSAO Mare!!!!

babovic!!!!!!?????? gubi loptu I drugi gol arsenala

pre 13 godina

Poceo sam da likujem a ustvari se nerviram zbog glupog primljenog gola za koga niko drugi nije kriv do BABOVIC. Mozda je partizan mogao nesto da zaradi od ove tekme-ali posto ima tako jeftine igrace koji ga skupo kostaju , to stvarno nije moguce-dok pisem ovo vec 3:1

sasho

pre 13 godina

najzrelija utakmica Partizana 65min. do sada,ovom utakmicom pojedini igrači digli su sebi cenu za po milion evra!Savić,Kamara,Kleo pazite šta sam reko!

Atropin

pre 13 godina

Pa dobro sinovi zvezdasi, jel' vas barem sad samo malo blam sto ste predvidjali 7+ i sl.?? Malo, malkice?? Ako i nije makar ste pukli na kladzi!! :)

nemanja

pre 13 godina

Znaci jovanovic, obadva beka i babovic bolje da se bace na zemljoradnju. Petrovic, ja ne znam sta Antic i ostali vide i molio bih nekog da mi objasni, ali ja mislim da od centarfora Obradovica u Tumbino vreme i ovog Petrovica PFC nije imao goreg igraca. Svaka cast svima ostalima za nastupe u LIGI SAMPIONAAAA oooo LIGA SAMPIONA OOOO LIGA SAMPIONA OOOOO. Prodaj uzmi pare il za dz samo se ratosiljaj.

Moglo je i obrnuto

pre 13 godina

Resultat je mogao biti i obrnut da sudiija nije POKLONIO NEPOSTOJECI penal.Ali sta ces.Bravo momci igrali ste dobro, najbolje do sada.
Ako ne prodate KLEA mozemo sl.sezone uz malo srece "Prezimeti" u LS.

Djoksa

pre 13 godina

Gotovo je! Partizan je ubedljivo najslabji tim ovogodisnje Lige Sampiona! Svih 6 poraza, bolnih i ubedljivih.Nula bodova, malo dali, mnogo primili! Sta reci osim bruka! Bolje da su ispali od Anderlehta! Ovako je ova sezona totalni promasaj, jer titula u Srbiji pored raspale Zvezde nije nikakav uspeh!

Kalimero

pre 13 godina

Svaka čast! Odigrali smo koliko se moglo i znalo. Realno 2:1 za Arsenal, da nismo imali Babovića i "sjajno" vraćanje lopte posredini terena. Drago mi je što su se komšinice nagledale golova, 7-8 kako neko reče.
Još jednom sve čestitke za igru.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Eh da smo sve meceve igrali kao dva protiv arsenala,ne bi Evropa sad pricala o Kopenhagenu,steta...bice bolje Grobari. PARTIZAN ZAUVJEK !

zoran

pre 13 godina

Arsenal tipichni "engleski" klub..

Stadion : Emirati/410 miliona evra za gradnju

Trener: Francuz
Tim: 1 Englez 10 Stranaca..

Sta da chovek ochekuje..?? Mi odvojili nekih 30.000 evra za pojacanja...
Odlichno je Partizan odigrao sa onim chime raspolaze....nedostaju krila i probojni bekovi..bolji kondicioni trener...Kamara odlichan...
Penal je chista izmisljotina..chist poklon sudije..

Los Komentator

pre 13 godina

Vrlo hrabra igra Partizana svaka cast. Petrovic najsporiji i najlosiji na terenu. Ako su pametni odma da ga prodaju dok zainteresovani klubovi ne shvate da je balvan. A za komentatora nemam komentara... Sramota da javni servis... Po strajnicu Partizan je uvek igrao bolje ali je nesrecno izgubio. Ko komunisti iz koreje na svetskom prvenstvu...

dejan

pre 13 godina

brate, ovaj Jovanovic nam dade 5 gola u ligi sampiona. Ako umesto njega i Petrovica zabodete dva glogova kolca garantovano ce igrati bolje kolci. Idite iz Partizana svi ce vam biti zahvalni niko nece plakati za vama

Dijaspora

pre 13 godina

Bravo Partizan !!!!

Najbolja igra Partizana u LS ove godine...

I stono je moja supruga, vatrena grobarka, primetila, jedina dva gola koja je Partizan dao u LS je dao bas Arsenalu .... Kao da su oni bili najlaksi protivnik u grupi.

I da su igrali kao onih dvadesetak minuta, pre i nakon datog gola, rezultat bi bio neizvestan !!!!!

Boki

pre 13 godina

utakmicu sam odgledao bez nerviranja...skroz opusteno...ali brate mili, onaj Babovic jednu jedinu fintu ima. Stane ispred odbranbenog igraca i levom nogom povuce loptu na levu stranu...i tako jedno 68x na utakmici...eto...nisam se zivcirao...samo sam zapamtio pa zeleo da podelim sa vama :)

018

pre 13 godina

nakon svega ja kao navijac partizana sam prezadovoljan pokazanim. Ulazak u LS je vasionski domet za sve klubove sa ovih prostora. Daj Boze pa svake godine da igramo ls pa jednom ce i grupu da prodjemo. Steta je sto opet pola tima odlazi pa jovo nanovo. Sve u svemu svaka cast momci i niko normalan nece da vas kritikuje vec samo da hvali ovakav uspeh!

Pa da

pre 13 godina

Kakva cast!!?! Partizan je vec napravio ogroman uspeh plasirajuci se u Ligu sampiona, al njegovo izdanje u takmicenju je daleko ispod casti...:/

sale

pre 13 godina

Za ovaj fijasko najvecu krivicu snosi upravo Arsen Venger jer umesto da pusti rezerve Arsenala(kao u Beogradu) da napune mrezu Partizana do kraja on na teren izvodi prvi tim koji mora da se cuva jer za par dana ih ocekuje derbi sa Mancesterom,mozda i prelomni mec u Premier ligi.Rezultat takve odluke trenera Arsenala je i ovaj sramotan rezultat od 3:1 umesto ocekivanih 7 plus u mrezi Partizana

GGrobar

pre 13 godina

Izgubili jesmo 1:3 ali takodje igrali (dobro) jesmo.
Hvala ti Partizane. Hvala ti Mama i hvala ti Tata sto sam Grobar!
Volim ga ko oka 2,
molim se ssvaki dan za njega,
za slavni klub svima znan´,
beogradski PARTIZAN!

duli

pre 13 godina

Jedno veliko hvala partizanu za sve! Sjajan kraj 2010. godine. F4 kosarka F4 vaterpolo, domace titule, liga sampiona i tri nezaboravna dozivljaja na nasem stadionu.. Neverovatno, nezaboravno...

VOLIM TE PARTIZANE!!!

pre 13 godina

Bravo momci!!! Ponosan sam sto sam navijac Partizana!

Oni koji likuju, to im ostaje, jasno im je da je veca moznost da nas narod ode na Mesec, nego sto bi oni igrali Liga Shampiona! ...ali neka.

To je kad se nema konkurencije i kad se ne igra ovakvih meceva!
I znam da cemo opet u LS!!!

da vooolim crnoo beleeee...

zzbz

pre 13 godina

Lepo smo igrali, steta sto nismo dali i drugi gol a mogli smo.

Sto se tice penala, mislim da ni Babarogic za Zvezdu u derbiju ne bi ono svirao

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Realno,vise nismo ni mogli.
Sta nama fali?
1.Oba beka
2.Kondicioni trener(trcimo samo do 70.minuta a onda setnja po terenu.
3.Dva kvalitetna napadaca,ili jedan ako Cleo ode.
4.Otkaz Jovanovicu i spremiti zamenu za Krstajica.Covek je realno penzioner a drzi nam 70% odbrane.
5.Prodati Petrovica,Davidova i Smiljanica,ako ih neko uopste hoce.
I NEMOJTE DA KUKATE DA SU DOBRI IGRACI SKUPI-GDE SU PARE OD LIGE SAMPIONA?

Skeptik

pre 13 godina

JOVANOVIC-PARTIZAN 3:1!!!

Ubedljivo najgori igrac kog je Partizan imao posle Predraga Spasica, a ovaj ga Stanojevic drzi u igri. Pod hitno renoviranje tima!!!
Sto se same utakmice tice Partizan je odigrao najbolje u LS ove godine dok je Arsenal igrao sa 50% snage.

bagi arapin

pre 13 godina

BRAVO CRNO BELI !!! Sledeća sezona biće uspešnija ove smo učestvovali ,nismo se obrukali kao što mnogi najavljivaše.Nema tih priželjkivanih PETICA,malo hrabrija igra i "Englezi" bi bili u šoku .PARTIZAN IMA BUDUĆNOST !!!

Delija iz Hamburga

pre 13 godina

Dakle, dokazali ste da ste nule. Mogu da kazem da je daleko ineteresantnjie na Eurosportu gledati Snuker UK-Championship nego Partizanovu blamazu.

grobarchina

pre 13 godina

Loši smo u odbrani, sve rupa do rupe, a u napadu samo Kleo nešto vredi, ali ne može on sam. Bili smo oštećeni kada je sudija izmislio penal za domaćina, ali to sada nije važno. Šest utakmica, nula bodova u LŠ, to je bilans Stanojevića. Po meni treba mu se zahvaliti na saradnji.

Aleksandar

pre 13 godina

Aco,ti sto si s podsmehom rekao da je Partizan sutnuo na gol Arsenala tek u 37.minutu,da znas prijatelju da je Zvezda u zadnja dva derbija sutnula samo jednom u okvir gola Partizana.Razmisli malo o tome!Pritom Arsenal je jedini sut u okvir gola u prvom poluvremenu imao iz penala.

Srdjan

pre 13 godina

PROVERENO!
Samo danas,m:ts i partizan, za sve svoje clanove, omogucuju dozivotnu pretplatu na novi tarifni paket:
NULA U GRUPI!!!
Iskoristite ovu nesvakidasnju priliku!!

DELIJA ZAPAD

pre 13 godina

Vise sam ocekivao od duela dva evropska velikana koji su osvajali brojne evropske titule! Posebno od Partizana! Ipak je to tim koji dolazi iz grada koji je dao Evropskog sampiona, za razliku od Arsenala. London nema tu privilegiju, koju ima Beograd!

77swelter

pre 13 godina

Grobarska je tuga pregolema!
Vole partizan a igraju 4+ na tiketu
(ciganDOgroba, 8. decembar 2010 20:52)

@ciganDOgroba
Na Zvezdu bi igrao igrao 7+ bre

CHE

pre 13 godina

Dok ovo pisem, Partizan je nadomak najveceg uspeha u Ligi Sampiona. Blizu je osvajanja prvog boda. I to dok Cige slave punoletstvo svoje svetske krune. Mislim da vise ne treba polemisati na tu temu...

rako

pre 13 godina

66 minut... Mislim da je krajnje vreme da neko kupi ovog Petrovica kad je tamo "dobar"! Napravio je dovoljno grešaka da izleti iz igre...

Kion

pre 13 godina

JA sam za to da se potpise neki ugovor izmedju Jovanovica i Partizana,,,neki kes da mu daju ,i onako zvanicno,jer ne verujem da su ga potplatili da igra onako idiotski,on je to iz ljbuavi!

dzozey

pre 13 godina

Fenomenalno. Prezadovoljan sam igrom...svaka im cast. Igramo kao Barselona pod dejstvom alkohola :)...nisam nikad video da ovako znamo da povezemo pasove. Volim Partizan!!!

MakiPfc

pre 13 godina

Volkot oblaci dres Lazevskog. . . NEPROCENJIVO!
Pozdrav svima koji su igrali 7+
P.s. Pretrcali smo vise od Arsenala! A to nikako nije lako! Bravo momci!

Pobeda bez reketa

pre 13 godina

Kleo se kleo i Tobdzije zaveo.To Majstore!!!
Napred Partizan, mozes ih dobiti.Nista nisu.Nemaju srce.Igrajte braco ko Teniseri i pobeda je nasa!!!!!

borko

pre 13 godina

Ja jedno ne shvatam, kako je Partizan 2003 osvajao bodove protiv mnogo jacih ekipa, a i kad je gubio to je bilo minimalno. Zasto sada svi ocekuju ubedljiv poraz. Iako Partizan izgubi, to ne bi smelo sa vise od jednog gola razlike. Inace cu stvarno da poverujem da je tada Partizan bio jaci, iako su strucnjaci pricali suprotno na startu Lige Sampiona. I uopste niko ne pravi poredjenje izmedju nasih klubova sada i pre samo par godina, a ne pre 20 i vise. Kako je moguce da sada nasi timovi ni sa kim ne mogu da igraju ravnopravno, a mogli su u ono najgore vreme potkraj 90-tih na primer?

Ljubitel fudbala

pre 13 godina

Jedan šut Arsenala na gol u prvom poluvremenu i gol iz sumnjivog penala (a pri tom im treba za prolaz) - Stanojević je nadvisio Vengera! Ako je protiv Brage na JNA promašio taktiku sad se iskupio! Šta god da bude do kraja - SAMO HRABRO. Pokazali smo zašto smo za klasu ispred svih u Srbiji

stoka17

pre 13 godina

Od oko 22.35h i sluzbeno FK Nula Bodova!

Nogometnim laicima je trebalo biti jasno da ce tako zavrsiti nakon izvlačenja grupa, a boljim poznavateljima vec nakon Helsinkija.

vlajzi

pre 13 godina

ma kakav penal, nema veze s mozgom!!! PARTIZAN BOLJI!!! puknite svi vi sto ste pre utakmice prizeljkivali da ce Arsenal da raznese Partizana. sad vam je jasno koliko nemate blage veze sa fudbalom, ili ste samo puni frustracija i boli vas sto je partizan UBEDLJIVO najci tim na ovim prostorima...

zex

pre 13 godina

Auuu.. ne znam ko su gosti ali objasnjenje njihovo za penal je NEVEROVATNO , budite bar malo realni. Penal mozda nije morao da se dosudi ali njihove izjave da je Persi naleteo na Jovanovicevu nogu , koja je bila na zemlji,gde ga on nije zakacio,kako mu je lopta otisla, kako je izlazio van sesnesterca su izjave kao nasih politicara da nista nije kao sto se desilo vec kako mi kazemo.

sudija pedersen

pre 13 godina

Budimo posteni i priznajmo da je Partizan bio bolji u prvom poluvremenu! Ali nazalost dovoljan je jedan nerealni sudija da sve padne u vodu. Covek dopusta grube startove i odlicno tempira fudbal da bi u jednom trenutku svirao olako penal u korist mocnog Arsenala. Mora da je to MOCNO presudilo. Ako ima i malo fudbalske pravde trebalo bi im skinuti makar 2 boda. Ostaje drugo poluvreme. AJMO CRNO BELI, pozdrav iz Svajcarske!!!

Marsovac

pre 13 godina

E, pa ovo je stvarno jadno. Sa jednim napadačem početi utakmicu, a sve je već izgubljeno. Gde vam je ona stvar nestala?! Pa, bolje je igrati 4-3-3 i izgubiti sa petardom, ionako je sve izgubljeno, nego igrati bunker i izgubiti 2:0, 3:0...Mislim, ŠTA VI ČUVATE, GOL RAZLIKU?! Kaže:"Partizan deluje kompaktno", pa kako neće kad su spakovani na svoju polovinu, svašta...i sardina je kompaktna. Bruka...

Nikola

pre 13 godina

Kakav olos od sudije! Ocigledno da su nakon pola sata i 0-0 igraci Arsenala postali nervozni jer nisu stvorili ni jednu sansu!

Sada je sudija promenio tok utakmice..

prvo poluvreme

pre 13 godina

Nismo uopste losi,nema duvanja lopte,sve po zemlji na jedan dodir,ali fali nam jedan brz igrac kome Moreira moze da cusne loptu u prazan prostor...Kleo je dobar al nije taj tip igraca...Penal i nije morao da svira,do kraja jos dva komada i pozdrav do sl sezone ...

Robi_the_King

pre 13 godina

Uh, super! I poluvreme samo 1:0! Dobro se drže! Možda se i ostvari želja Stanojevića da ne prođu k'o Braga ili Šahtjor! Da li je mislio na 7:0?

Dijaspora

pre 13 godina

Odlicna igra Partizana !!!!

Penal ... hhhmmm ... ima sudija koje bi samo mahnule rukom na to ...


Dobra igra i dosta kombinacija, pa bi moglo da se proba i da se ugrozi Fabijanski u drugom poluvremenu ...

uros

pre 13 godina

JOVANOVIC NAJGORI IGRAC IKADA!!!
Uprava jos gora sto ga forsira da ga proda a sve na stetu Partizana, pored takvog talenta kakav je Savic...BOZE SACUVAJ!!!

Smilica

pre 13 godina

Uh kakve ste mi vi TOBDZIJE kad sudija mora da Vam pokloni penal da biste nam dali gol.Zamalo Stojke da ga odbrani.
Ajmo crnobelii.Vi ste nasi pobednici bez obzira na rezultat.!

london

pre 13 godina

partizanu svaka cast za prvo poluvreme.fali samo taj odlucujuci pas u dubinu,ali igra jako dobra.konacno je partizan nasao pravi sastav.medo treba da igra,odlican je.arsenalu tako odolevati i igrati,jako lepo veceras.mozda fali jos boja u napadu.nema veze partizan pokazuje da zna da igra fudbal.srecno i pritisnite ih malo,pa makar primili jos golova.

Tijanic

pre 13 godina

Sta vidis, ne vidis, sta se desilo, nije se desilo, sta cujete, niste culi! VERUJTE NAMA, VAS RTS!!! Nije bilo kontakta, nije bio penal, VERUJEM!

Kolina

pre 13 godina

Penal NIJE postojao! Kada je Krasiću na sličan način sviran penal, cela Italija se digla protiv simuliranja. Videćemo ovog puta čuveni engleski ferplej.

057

pre 13 godina

Klasicna simulacija penala, alo Italijan za ovo Krasic dobi kaznu u Italiji a ti castis Arsenal. . . sto ti je ta evropska neutralnost i ravnopravnost

ne bi ja tu ništa menjo

pre 13 godina

E, sad je problem sa fizičkom spremom.
Mnogo pretrčali, a nisu navikli.

Bojim se da je drugo poluvreme vrlo problematično.

Atropin

pre 13 godina

Jaoooooooo! Pa ponekad pozelim da imamo crveno-bele dresove jer ekipama sa takvom opremom se barem za 50% svira lakse penal!! Ajde da ne gresim dusu, ali ko mi bude rekao da bi ono isto svirao da smo mi bili u istoj takvoj situaciji pljunucu ga u lice!!

Zvezdas

pre 13 godina

Stavi covece sve u napad, sta ti znaci da igras sa jednim napadacem protiv arsenala, vece sanse za bilo sta bi bile sa 3 napadaca, ovako ce da izgubi sa 5:0

David

pre 13 godina

E ovo je prva utakmica Partizana koju jedva čekam...Biće to odlična utakmica, sa mnogo odličnih poteza i bar 7-8 golova sigurno... Arsenal će jurnuti svim snagama od prvog minuta...

Ljubitel fudbala

pre 13 godina

Jedan šut Arsenala na gol u prvom poluvremenu i gol iz sumnjivog penala (a pri tom im treba za prolaz) - Stanojević je nadvisio Vengera! Ako je protiv Brage na JNA promašio taktiku sad se iskupio! Šta god da bude do kraja - SAMO HRABRO. Pokazali smo zašto smo za klasu ispred svih u Srbiji

Krle

pre 13 godina

Igracima Partizana svaka cast, odigrali su koliko su mogli...odigrati tako poluvreme da ti jedan Arsenal ne sutne u gol, nije uspevalo ni mnogo jacim i bogatijim ekipama. Tacno se videla nasa boljka i nedostatak snage i koncentracije za 90 minuta u evropskom ritmu. Najvise sam se i pribojavao tih poslednjih dvadesetak minuta utakmice...Sve u svemu, steceno je ogromno iskustvo, finansijska situacija je drasticno popravljena...tako da je sve ovo jedna odlicna odskocna daska za dalji rast Partizana.

Sto se tice ovih sto likuju nad porazom Partizana od Arsenala...pronadjite na tabeli Slovacke lige onaj "SILNI" tim Slovana sto vas je bez pola prvog tima lagano izbacio iz evropskih kvalifikacija.

1 Žilina
2 Senica
3 Dukla B. Bistrica
4 Spartak Trnava
5 SLOVAN BRATISLAVA

MakiPfc

pre 13 godina

Volkot oblaci dres Lazevskog. . . NEPROCENJIVO!
Pozdrav svima koji su igrali 7+
P.s. Pretrcali smo vise od Arsenala! A to nikako nije lako! Bravo momci!

057

pre 13 godina

Klasicna simulacija penala, alo Italijan za ovo Krasic dobi kaznu u Italiji a ti castis Arsenal. . . sto ti je ta evropska neutralnost i ravnopravnost

Igy

pre 13 godina

Nije bilo petarde???
Pa svi su pricali o istoj danima...

I jos jedna pozitivna stvar lige sampiona, novi grobari!

•Ako taj Kleo da jos jedan gol u Ligi sampiona, a da nije iz penala, ja cu odmah poceti da navijam za klub iz Srbije koji nema titulu prvaka evrope i igra na stadionu za koji se spori sa vojskom Srbije. Drugi je po broju titula i zauvek ce ostati u senci najveceg fudbalskoh kluba na prostorima bivse Jugoslavije.
(Mare, 7. oktobar 2010 00:45)

DOBRO DOSAO Mare!!!!

pretkolo,pretkola kvalifikacija za evropa ligu....i imaš obraza da se javljas...u rupu sine....

pre 13 godina

Penal preoštro dosuđen?

Pa nije to Jelen Super Liga, pa da Krstajić nosi i nogama i rukama Kadua, a da se sudija pravi blesav.
(more mrš!, 8. decembar 2010 21:19)


pa nije to slovan da ivana pravi salatu ,a bakajoko dodaje ulje!

Realno

pre 13 godina

Najbolji smo klub u Srbiji i jos dugo cemo biti. Momci su danas igrali onako kako su trebali u svih 6 meceva, hrabro i bez straha. Idemo dalje, Evropa je jos daleko, ali idemo korak po korak...

FK 1.kolo kvalifikacija

pre 13 godina

Od oko 22.35h i sluzbeno FK Nula Bodova!

Nogometnim laicima je trebalo biti jasno da ce tako zavrsiti nakon izvlačenja grupa, a boljim poznavateljima vec nakon Helsinkija.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (stoka17, 8. decembar 2010 21:08)

A od pre 3-4 dana i zvanicno FK Sledeca Sezona..

Aleksandar

pre 13 godina

Aco,ti sto si s podsmehom rekao da je Partizan sutnuo na gol Arsenala tek u 37.minutu,da znas prijatelju da je Zvezda u zadnja dva derbija sutnula samo jednom u okvir gola Partizana.Razmisli malo o tome!Pritom Arsenal je jedini sut u okvir gola u prvom poluvremenu imao iz penala.

sudija pedersen

pre 13 godina

Budimo posteni i priznajmo da je Partizan bio bolji u prvom poluvremenu! Ali nazalost dovoljan je jedan nerealni sudija da sve padne u vodu. Covek dopusta grube startove i odlicno tempira fudbal da bi u jednom trenutku svirao olako penal u korist mocnog Arsenala. Mora da je to MOCNO presudilo. Ako ima i malo fudbalske pravde trebalo bi im skinuti makar 2 boda. Ostaje drugo poluvreme. AJMO CRNO BELI, pozdrav iz Svajcarske!!!

Kolina

pre 13 godina

Penal NIJE postojao! Kada je Krasiću na sličan način sviran penal, cela Italija se digla protiv simuliranja. Videćemo ovog puta čuveni engleski ferplej.

Atropin

pre 13 godina

Jaoooooooo! Pa ponekad pozelim da imamo crveno-bele dresove jer ekipama sa takvom opremom se barem za 50% svira lakse penal!! Ajde da ne gresim dusu, ali ko mi bude rekao da bi ono isto svirao da smo mi bili u istoj takvoj situaciji pljunucu ga u lice!!

slovan bratislava

pre 13 godina

Mene su roditelji ucili da je vazno ucestvovati... :)))
(Otac Tole i majka Partizanka, 8. decembar 2010 23:04)

pa što onda ne učestvujete nigde?

duli

pre 13 godina

Jedno veliko hvala partizanu za sve! Sjajan kraj 2010. godine. F4 kosarka F4 vaterpolo, domace titule, liga sampiona i tri nezaboravna dozivljaja na nasem stadionu.. Neverovatno, nezaboravno...

zzbz

pre 13 godina

Lepo smo igrali, steta sto nismo dali i drugi gol a mogli smo.

Sto se tice penala, mislim da ni Babarogic za Zvezdu u derbiju ne bi ono svirao

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Realno,vise nismo ni mogli.
Sta nama fali?
1.Oba beka
2.Kondicioni trener(trcimo samo do 70.minuta a onda setnja po terenu.
3.Dva kvalitetna napadaca,ili jedan ako Cleo ode.
4.Otkaz Jovanovicu i spremiti zamenu za Krstajica.Covek je realno penzioner a drzi nam 70% odbrane.
5.Prodati Petrovica,Davidova i Smiljanica,ako ih neko uopste hoce.
I NEMOJTE DA KUKATE DA SU DOBRI IGRACI SKUPI-GDE SU PARE OD LIGE SAMPIONA?

zoran

pre 13 godina

Arsenal tipichni "engleski" klub..

Stadion : Emirati/410 miliona evra za gradnju

Trener: Francuz
Tim: 1 Englez 10 Stranaca..

Sta da chovek ochekuje..?? Mi odvojili nekih 30.000 evra za pojacanja...
Odlichno je Partizan odigrao sa onim chime raspolaze....nedostaju krila i probojni bekovi..bolji kondicioni trener...Kamara odlichan...
Penal je chista izmisljotina..chist poklon sudije..

Komentar

pre 13 godina

Posle svake utakmice Lige Šampiona nešto novo naučiš. Sada znam da je glavni sudija po zanimanju frizer, da je Aršavin pisac i da je napisao knjigu i da je Venger inženjer koji govori 5 jezika.

Dijaspora

pre 13 godina

Odlicna igra Partizana !!!!

Penal ... hhhmmm ... ima sudija koje bi samo mahnule rukom na to ...


Dobra igra i dosta kombinacija, pa bi moglo da se proba i da se ugrozi Fabijanski u drugom poluvremenu ...

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Ово је Партизан,какав желим да гледам.Напокон права пас игра.Без обзира на пораз,нисмо се обрукали.Сада се види права разлика између Партизана и осталих на Балкану.Идемо даље.Још два,три брза играча,па да видимо шта ће следећа лига шампиона да нам донесе.Ако ништа друго,а оно бар за нијансу да будемо бољи.И тако сваке године.Живео Партизан!

40+

pre 13 godina

•Ono se ne sudi. Prosinecki namestio!!!
(dzozey, 8. decembar 2010 21:37)

Jesi to hteo da budes saljiv? Onda koristi trenutak,nece ni taj da vam sedi tu dugo, pa smisljaj novu salu za LS dogodine, kad budes opet gledao PARTIZAN.

zoran

pre 13 godina

Zvezdashi da li ste svesni da sa ovakvom igrom, koju videste veceras, ima da vas pocepamo u derbiju kao ludak novine. Pazite se da u derbiju ne bude +7, ali u vasoj mrezi.

GGrobar

pre 13 godina

Izgubili jesmo 1:3 ali takodje igrali (dobro) jesmo.
Hvala ti Partizane. Hvala ti Mama i hvala ti Tata sto sam Grobar!
Volim ga ko oka 2,
molim se ssvaki dan za njega,
za slavni klub svima znan´,
beogradski PARTIZAN!

СаЈугаДиректно

pre 13 godina

Страјнић је током целе утакмице, причао о крајњем резултату као да је ФК Косаница Куршумлија на емиратима , а не ПАРТИЗАН, бар је ШАМПИОН државе... коментари типа... "само да не приме много" , "није ваљда почело овим првим голом" итд...мало поштовања пријатељу...


СВАКА ВАМ ЧАСТ...

а порука за комшије, оволико су вама угурали друголигаши Рединг !

misa

pre 13 godina

Kako su navijači SRBSKOG kluba obogatili kladionice.
Baš mi ih žao za onih 2 ili 3 + PP , 7+ ...
Čujem imaju novog trenera . Oriće se opet na Emiratima : O PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM ...

DELIJA ZAPAD

pre 13 godina

Vise sam ocekivao od duela dva evropska velikana koji su osvajali brojne evropske titule! Posebno od Partizana! Ipak je to tim koji dolazi iz grada koji je dao Evropskog sampiona, za razliku od Arsenala. London nema tu privilegiju, koju ima Beograd!

dzozey

pre 13 godina

Fenomenalno. Prezadovoljan sam igrom...svaka im cast. Igramo kao Barselona pod dejstvom alkohola :)...nisam nikad video da ovako znamo da povezemo pasove. Volim Partizan!!!

uros

pre 13 godina

JOVANOVIC NAJGORI IGRAC IKADA!!!
Uprava jos gora sto ga forsira da ga proda a sve na stetu Partizana, pored takvog talenta kakav je Savic...BOZE SACUVAJ!!!

Nikola

pre 13 godina

Kakav olos od sudije! Ocigledno da su nakon pola sata i 0-0 igraci Arsenala postali nervozni jer nisu stvorili ni jednu sansu!

Sada je sudija promenio tok utakmice..

77swelter

pre 13 godina

Grobarska je tuga pregolema!
Vole partizan a igraju 4+ na tiketu
(ciganDOgroba, 8. decembar 2010 20:52)

@ciganDOgroba
Na Zvezdu bi igrao igrao 7+ bre

kompleksasi crveni

pre 13 godina

gde ste musavi sa vasim kometarima bice7 ,.8'.9 '.10 prema nula,jedan šahtjor koji je osvojio ligu evrope popio 5 komada braga 6 a mi samo 3-1,što ne pošaljete komentare pametnjakovići?

Aleksandar

pre 13 godina

Sin:"Tata zasto mi nemozemo da navijamo za jedan klub kao svi ostali nego stalno navijamo za Anderleht,Bragu,Sahtjor,Arsenal,Barselonu?"
Tata:"Cuti i oblaci makabijev dres!"

VOLIM TE PARTIZANE!!!

pre 13 godina

Bravo momci!!! Ponosan sam sto sam navijac Partizana!

Oni koji likuju, to im ostaje, jasno im je da je veca moznost da nas narod ode na Mesec, nego sto bi oni igrali Liga Shampiona! ...ali neka.

To je kad se nema konkurencije i kad se ne igra ovakvih meceva!
I znam da cemo opet u LS!!!

da vooolim crnoo beleeee...

Boki

pre 13 godina

utakmicu sam odgledao bez nerviranja...skroz opusteno...ali brate mili, onaj Babovic jednu jedinu fintu ima. Stane ispred odbranbenog igraca i levom nogom povuce loptu na levu stranu...i tako jedno 68x na utakmici...eto...nisam se zivcirao...samo sam zapamtio pa zeleo da podelim sa vama :)

Atropin

pre 13 godina

Pa dobro sinovi zvezdasi, jel' vas barem sad samo malo blam sto ste predvidjali 7+ i sl.?? Malo, malkice?? Ako i nije makar ste pukli na kladzi!! :)

london

pre 13 godina

partizanu svaka cast za prvo poluvreme.fali samo taj odlucujuci pas u dubinu,ali igra jako dobra.konacno je partizan nasao pravi sastav.medo treba da igra,odlican je.arsenalu tako odolevati i igrati,jako lepo veceras.mozda fali jos boja u napadu.nema veze partizan pokazuje da zna da igra fudbal.srecno i pritisnite ih malo,pa makar primili jos golova.

dejan

pre 13 godina

brate, ovaj Jovanovic nam dade 5 gola u ligi sampiona. Ako umesto njega i Petrovica zabodete dva glogova kolca garantovano ce igrati bolje kolci. Idite iz Partizana svi ce vam biti zahvalni niko nece plakati za vama

Мислилац

pre 13 godina

Мени је заиста жао што је Партизан опет изгубио, али ми је драго што су Стојкета опет напунили.

mile

pre 13 godina

sta je ovde casno... samo u srbiji... 6 poraza 0 pobeda i 2 data gola... ovo je sramota da nemoze biti veca. ovo je jad i bruka za nasu ligu kad nam je ovakav najbolji klub. oterati sve kriminalce iz saveza i vodjstva klubova. nista drugo... revolucija...a da setio sam se... pa ti isti lopovi sponzorisu te iste vodje navijaca a obicni navijaci kao ovce prate ih umisljaju ci da im to nesto znaci u zivotu. jad i beda.

prvo poluvreme

pre 13 godina

Nismo uopste losi,nema duvanja lopte,sve po zemlji na jedan dodir,ali fali nam jedan brz igrac kome Moreira moze da cusne loptu u prazan prostor...Kleo je dobar al nije taj tip igraca...Penal i nije morao da svira,do kraja jos dva komada i pozdrav do sl sezone ...

Crno na belo

pre 13 godina

Zivim u Americi i gledao sam danasnju utakmicu u direktnom prenosu na americkon Faks soker canelu, najgledanijem fudbalskom kanalu u SAD. Ovo je vec treca utakmica koju je taj kanal direktno prenosio Partizana u Ligi sampiona ove godine. Emisija je pocela 45 min.pre pocetka utakmice, a gosti u studiju su bili, kao i uvek bivski americki i bivsi engleski internacionalci, Saliven i Barton. Taj kanal u SAD gleda dnevno preko 2o miliona gledalaca, nekoliko dana, a i danas je utakmica mnogo puta najavljivana, ime Partizana se cesto pominjalo.Tokom prenosa komentatori su bili vise nego iznenadjeni igrom Partizana, cesto su u lepom svetlu pominjali Moreiru (oni ga zovu Morira), Klea, Babovica Lazevskog i Petrovica. Kada je Partizan izjednacio rezultat cak su verovali da Partizan moze cak do pobede, pa su pocele kalkulacije da Arsenal vrlo lako moze da ispadne iz Lige sampiona, Za penal su rekli da je sudija pogresio i da nije bilo prekrsaja za penal. Za igru Partizana su rekli da je bila profesionalna, doterana i iznenadjujuce dobra. Sve te komplimente je culo najmanje 20 milona ljudi u SAD i jos vise, mozda u VB. Posle utakmice izvrena je analiza i zakljucak je bio da je utakmica bila dobra, narocito je iznenadio Partizan, sto je napomenuto desetak pua tokom prenosa. Posle utakmice je bilo emitovana snimka Realove, a zatim Celzijeve utakmice. Nakon tih snimaka ponovo je emitovana snimka Partizanove utakmice. Eto sta znaci igrati Ligu sampiona, danas je mnogo miliona ljudi slusalo lepih reci o Partizanu, znam da ce se sutra na poslu mnoge moje kolege raspitivati o Partizanu, zapamtice to ime. To je velika indirektna korist. Niko nece, niti je sa omalovazavanjeg govorio o Partizanu kao sto sem mnoge komentare orocitao na ovo forumu koje se pisali fudbalske neznalice ili zlobni i zlonamerni tudji navijaci. Danas sam bio ponosan kako je Partizan igrao i kako su se igraci ponasali. Bilo je zadovoljstvo slusati strucne i objektivne ocene strucnjaka koji su objektivi, a ne zlobni kriticari.

Kalimero

pre 13 godina

Svaka čast! Odigrali smo koliko se moglo i znalo. Realno 2:1 za Arsenal, da nismo imali Babovića i "sjajno" vraćanje lopte posredini terena. Drago mi je što su se komšinice nagledale golova, 7-8 kako neko reče.
Još jednom sve čestitke za igru.

Novica mkd

pre 13 godina

RESPECT za moj Partizan!
Veceras smo imali preko 300 kompletiranih pasova, a kao ilustracija, juce je Rubin protiv rezervnog tima Barse imao tek nesto iznad sto.
Naravno, da ne manipulisem brojkama, reci cu da je Arsenal imao preko petsto, ali poenta mi je da smo mi mnogo blize Arsenalu, nego sto je Rubin blizu nas. A u kakvoj ligi igraju momci iz Kazanja i sa kolikom kolicinom novca raspolagaju, i sto je najvaznije, koliko veci kontinuitet igranja u LS imaju naspram Partizana, to je druga prica.
Da zakljucim, na dobrom smo putu, imamo odlicnog trenera-takticara i ako rukovodstvo kluba bude bilo na visini zadatka (sto mnogo puta u istoriji Partizana nije bio slucaj) predstoje nam mnogo lepi trenuci naseg kluba na evropskoj sceni.
PS: Ako ne nadjete mnogo bolju i mladju zamenu, u nikom slucaji ne prodavati dr Mo-a.

Moglo je i obrnuto

pre 13 godina

Resultat je mogao biti i obrnut da sudiija nije POKLONIO NEPOSTOJECI penal.Ali sta ces.Bravo momci igrali ste dobro, najbolje do sada.
Ako ne prodate KLEA mozemo sl.sezone uz malo srece "Prezimeti" u LS.

Tolle

pre 13 godina

Drage komšije, možda smo i najgori klub u LŠ ove sezone, ali to nas stavlja na 32. mesto u Evropi.Dakle, boranija poput vas, Liverpoola, Juventusa, Manchester city-a i ostalih nas ne interesuje.Ako hoćete raspravljajte se sa njima, a naša LŠ vas se ne tiče.

018

pre 13 godina

nakon svega ja kao navijac partizana sam prezadovoljan pokazanim. Ulazak u LS je vasionski domet za sve klubove sa ovih prostora. Daj Boze pa svake godine da igramo ls pa jednom ce i grupu da prodjemo. Steta je sto opet pola tima odlazi pa jovo nanovo. Sve u svemu svaka cast momci i niko normalan nece da vas kritikuje vec samo da hvali ovakav uspeh!

nahak

pre 13 godina

bravo partizann svaka cast,babovic ,jovanovic, petrovic idite molim vas nece nam biti zaooo.grobar zauvekkk,sutra sa makabijemm do pobede...

bagi arapin

pre 13 godina

BRAVO CRNO BELI !!! Sledeća sezona biće uspešnija ove smo učestvovali ,nismo se obrukali kao što mnogi najavljivaše.Nema tih priželjkivanih PETICA,malo hrabrija igra i "Englezi" bi bili u šoku .PARTIZAN IMA BUDUĆNOST !!!

WD

pre 13 godina

Svaka cast igracima i strucnom stabu na odlicnoj utakmici u Londonu. Odlicna borbenost, jako dobra pas igra, postignut gol, stvoreno jos par prilika,... sve u svemu od ovoga bolje stvarno nemoze (bar dok se ne obezbedi iole jaci budzet). Nije uopste poenta u rezultatu, moglo je da se desi da izgubimo sa 1:0 a da celu utakmicu nesto igramo bunker i da oni promase jedno 15 sansi, ovo je bilo nesto drugo. Ovo je bio pravi evropski fudbal. Potpuno otvorena igra tokom veceg dela utakmice, bez previse respekta prema visestruko skupljem protivniku. Da smo ovako igrali protiv Brage sada bi bila i potpuno drugacija bodovna situacija. U svakom slucaju, hvala svima u klubu na jednoj sjajnoj sezoni u kojoj smo uspeli da se plasiramo u LS iako to nije bio apsolutni prioritet, u kojoj smo uspeli da ne napravimo neke glupe greske kao pre 7 godina i da sasvim korektno odigramo i domace prvenstvo, i sto je najbitnije u kojoj je konacno poceo da se gradi sistem. Isti onaj sistem koji je polako poceo da se gradi u sezoni 2001/2002 u kosarci i koji je pre par godina poceo da pokazuje svoje rezultate. Ako se nesto nepredvidjeno ne dogodi, treba ocekivati da za par godina i u fudbalu pocnemo da ostvarujemo daleko bolje rezultate u LS (znaci ne samo plasman nego i borba za play off).

Da ne zaboravim, svaka cast svim navijacima koji su bili u Londonu. Na jednoj strani 50000 Engleza, na drugoj 300 Grobara. Sta mislite, ko je bio glasniji? :)

I na kraju, svima koji su prethodnih dana prognozirali 10 komada u nasoj mrezi, kao i onima koji u svojim glavama imaju jos makar trunku zdravog razuma pa su bili realniji i prizivali "petarde", veliko svaka cast. Jos jednom ste pokazali koliko ste iskompleksirani i koliko nikada niste u pravu. Jedva cekam da procitam sta je u stvari bio razlog tolikim promasajima u prognozi. Ma u stvari zna se, ili je nesto opet namesteno, ili je Engleze mrzelo da igraju (jest da im je utakmica znacila za prolaz al to sad nije ni bitno), ili smo imali srece, ili je zavera,... Cekamo saopstenje!


Partizan, najbolje iz Srbije!

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Eh da smo sve meceve igrali kao dva protiv arsenala,ne bi Evropa sad pricala o Kopenhagenu,steta...bice bolje Grobari. PARTIZAN ZAUVJEK !

duh sa sekirom

pre 13 godina

...da se recimo navijaci Totenhema, Kopenhagena, Brage ili nekog drugog evropskog kluba koji ima pobede u LS podsmevaju Partizanu razumeo bi jer moze im se.
...ali stvarno ne razumem navijace ciji je tim ispao od raspalog Slovana koji je igrao bez 6-7 prvotimaca (cit. B timom) koji je ove jeseni na 5.mestu u svom prvenstvu I najjjbitnije ispali iz voza u predkvalifikacijama za kvalifikacije u II ligu tj. ligu evrope.
...tisina molim!!!

Stanojević

pre 13 godina

Nismo se obrukali. Očekivali smo više od 3 komada, igračima smo malo digli cenu i možemo da ih bolje prodamo. Doduše, završili smo sa nula bodova, ali s obzirom na naš kvalitet to je odlično.

RUSuper

pre 13 godina

Ae zvezdasi palite da gledate vas tim u ligi sampiona.....cek ne ne u ligi evrope....ne cek opet,u jelen super ligi.Dok mi gubimo od Arsenala vi zvezdasi gubite od nas,mada sve ste blizi tome da nam sutnete par puta u sezoni u okvir gola.

sasho

pre 13 godina

najzrelija utakmica Partizana 65min. do sada,ovom utakmicom pojedini igrači digli su sebi cenu za po milion evra!Savić,Kamara,Kleo pazite šta sam reko!

Raja

pre 13 godina

Ljudi, deset godina možemo da tražimo, ali nećemo naći igrača kakav je Kleo! Ako sad ode, nek nam je bog u pomoći! Đuriću, daj mu od svojih para jedno milionče ili dva, da reši finansijske probleme pa da ostane, molim te!

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Bili smo sasvim solidni...šteta samo za pad u igri u poslednjih dvadesetak minuta...Sve u svemu BIĆE BOLJE NAREDNE GODINE !!!

Srdjan

pre 13 godina

PROVERENO!
Samo danas,m:ts i partizan, za sve svoje clanove, omogucuju dozivotnu pretplatu na novi tarifni paket:
NULA U GRUPI!!!
Iskoristite ovu nesvakidasnju priliku!!

sale

pre 13 godina

Za ovaj fijasko najvecu krivicu snosi upravo Arsen Venger jer umesto da pusti rezerve Arsenala(kao u Beogradu) da napune mrezu Partizana do kraja on na teren izvodi prvi tim koji mora da se cuva jer za par dana ih ocekuje derbi sa Mancesterom,mozda i prelomni mec u Premier ligi.Rezultat takve odluke trenera Arsenala je i ovaj sramotan rezultat od 3:1 umesto ocekivanih 7 plus u mrezi Partizana

stoka17

pre 13 godina

Od oko 22.35h i sluzbeno FK Nula Bodova!

Nogometnim laicima je trebalo biti jasno da ce tako zavrsiti nakon izvlačenja grupa, a boljim poznavateljima vec nakon Helsinkija.

Skeptik

pre 13 godina

JOVANOVIC-PARTIZAN 3:1!!!

Ubedljivo najgori igrac kog je Partizan imao posle Predraga Spasica, a ovaj ga Stanojevic drzi u igri. Pod hitno renoviranje tima!!!
Sto se same utakmice tice Partizan je odigrao najbolje u LS ove godine dok je Arsenal igrao sa 50% snage.

Smesno

pre 13 godina

Sudija lopove!!!Da sudija nije svirao nepostojeci penal partizan bi rasturio arsenal,igrali su fenomenalno do tog trenutka,demonstracija sile...

dejan_LJ

pre 13 godina

u grupi koja je bila skroz otvorena do poslednjih minuta, a partizan koji i u ovakvoj grupi nije mogao ni bod da osvoji....sramotna predstava je konačno završena

Dijaspora

pre 13 godina

Bravo Partizan !!!!

Najbolja igra Partizana u LS ove godine...

I stono je moja supruga, vatrena grobarka, primetila, jedina dva gola koja je Partizan dao u LS je dao bas Arsenalu .... Kao da su oni bili najlaksi protivnik u grupi.

I da su igrali kao onih dvadesetak minuta, pre i nakon datog gola, rezultat bi bio neizvestan !!!!!

Van Persi

pre 13 godina

Idite deco. Osetili ste šta znači Liga Šampiona, videli ste Emirate, imali ste priliku da posetite naš veliki grad i malo smo se poigrali. Hvala na poseti.

DV

pre 13 godina

Sad svi vi koji ste tipovali 5+ 7+ itd. slobodno mozete da odigrate tako i za derbi! Sad ste videli kako izgledaju dresovi sa dugim rukavima, pa gledacete nas opet dogodine!

nemanja

pre 13 godina

Znaci jovanovic, obadva beka i babovic bolje da se bace na zemljoradnju. Petrovic, ja ne znam sta Antic i ostali vide i molio bih nekog da mi objasni, ali ja mislim da od centarfora Obradovica u Tumbino vreme i ovog Petrovica PFC nije imao goreg igraca. Svaka cast svima ostalima za nastupe u LIGI SAMPIONAAAA oooo LIGA SAMPIONA OOOO LIGA SAMPIONA OOOOO. Prodaj uzmi pare il za dz samo se ratosiljaj.

Pfc Rules

pre 13 godina

Nadam se da su sada ljudi iz uprave i struke videli koliko su neki nasi igraci limitirani snagom posebno,a neki boga mi i znanjem,nazalost,ali tako je!!
Zato ako mislite Partizanu dobro kao sto kazete,dovedite molim vas ta tri igraca koji ce doneti tu potrebnu razliku u kvalitetu izmedju nas i evropskih timova!

Ilija

pre 13 godina

Partizanu uvek nešto nedostaje. Braga je imala 11, a Šahtjor 7 brazilaca. Arsenal nije imao nijednog engleza u timu veći deo utakmice, a sudija nije svirao čist penal.

Srdjan

pre 13 godina

Izjava Stojanovica.
Dolazim da pomognem Partizanu u ligu sampiona i nametnem se treneru reprezentacije.(BISER GODINE).Nadam se da ce partizan i navijaci istog kluba za zivota biti posramljeni ovim izletom u LS gde je sluzio za gol razliku.Umesto naslova Castan oprostaj za kraj lepse bi zvucalo.Koji blam predstavnika Beogradskog nizerazrednog kluba.

borko

pre 13 godina

Ja jedno ne shvatam, kako je Partizan 2003 osvajao bodove protiv mnogo jacih ekipa, a i kad je gubio to je bilo minimalno. Zasto sada svi ocekuju ubedljiv poraz. Iako Partizan izgubi, to ne bi smelo sa vise od jednog gola razlike. Inace cu stvarno da poverujem da je tada Partizan bio jaci, iako su strucnjaci pricali suprotno na startu Lige Sampiona. I uopste niko ne pravi poredjenje izmedju nasih klubova sada i pre samo par godina, a ne pre 20 i vise. Kako je moguce da sada nasi timovi ni sa kim ne mogu da igraju ravnopravno, a mogli su u ono najgore vreme potkraj 90-tih na primer?

Иван-Ниш

pre 13 godina

Мука ми је од часних пораза. Па овај Арсенал има шупљу одбрану и играо је стегнутије него у Београду због важности меча за њих. И поред тога Партизану на пада на памет да случајно при 1:1 проба неки брзи контра напад или продор преко крила. Последица такве игре петљања пред својим голом су грешке одбране и наивно примљени голови. Али шта ћемо, народ смо који кује у облаке као врхунско јунаштво када изборимо 0:0 или 1:1. Беда! Камо среће да смо губили као Брага са 6:0, а да на крају имамо 9 бодова.

menix

pre 13 godina

Dobra igra Partizana,samo ko boga vas molim PRODAJTE VISE PETROVICA!!! Pa da li samo ja vidim da decko nema apsolutne veze sa profesionalnim fudbalom? Objasnite mi kako on moze da igra 90min protiv Arsenala u L.S. i u reprezentaciji... Molim klubove da ga kupe vise, upropastice Partizan!!!

Smilica

pre 13 godina

Uh kakve ste mi vi TOBDZIJE kad sudija mora da Vam pokloni penal da biste nam dali gol.Zamalo Stojke da ga odbrani.
Ajmo crnobelii.Vi ste nasi pobednici bez obzira na rezultat.!

Djoksa

pre 13 godina

Gotovo je! Partizan je ubedljivo najslabji tim ovogodisnje Lige Sampiona! Svih 6 poraza, bolnih i ubedljivih.Nula bodova, malo dali, mnogo primili! Sta reci osim bruka! Bolje da su ispali od Anderlehta! Ovako je ova sezona totalni promasaj, jer titula u Srbiji pored raspale Zvezde nije nikakav uspeh!

Pobeda bez reketa

pre 13 godina

Kleo se kleo i Tobdzije zaveo.To Majstore!!!
Napred Partizan, mozes ih dobiti.Nista nisu.Nemaju srce.Igrajte braco ko Teniseri i pobeda je nasa!!!!!

Delija iz Hamburga

pre 13 godina

Dakle, dokazali ste da ste nule. Mogu da kazem da je daleko ineteresantnjie na Eurosportu gledati Snuker UK-Championship nego Partizanovu blamazu.

Kaba

pre 13 godina

Za Stanojevića (pošto kaže da čita komentare):Ako si u prvom poluvremenu i pogodio taktiku u drugom si totalno promašio.
1.Arsenal melje 90min. a ti držiš istu ekipu(bez izmene!) do 80min.
2.Petrovića držiš u ekipi a ništa ne pokazuje već duže vreme (da ne komentarišem da je spor , bez i jednog preciznog pasa protiv ekipe u kojoj i najsporiji igrač trči duplo brže od njega) i umesto da ga zameniš sa Smiljanjićem Ti ga držiš sve vreme , a nije trebao ni da igra.
3.Saša Ilić se nije vidi celo drugo poluvreme (verovatno jer nema snage) a Ti ga držiš do kraja utakmice.
4.I pored svega toga ti menjaš dva najbolja igrača na današnjoj utakmici Moreiru i Babovića koji jedini imaju odličan prijem i pas umesto dvojicu drugih koje sam predhodno spomenuo.
Ako je Partizan danas izgubio to je tvoja krivica i sudija koji je dosudio nepostojeći penal Arsenalu a da pre toga nisu šutnuli u okvir gola i pored ekipe koja nema ni pet igrača koji trenutno zaslužuju da igraju u Ligi Šampiona (mislim na igrače Partizana).
I pored toga bih čestitao igračima Partizana na trudu i na veoma dobroj igri na sredini terena u većem delu meča.

rako

pre 13 godina

66 minut... Mislim da je krajnje vreme da neko kupi ovog Petrovica kad je tamo "dobar"! Napravio je dovoljno grešaka da izleti iz igre...

David

pre 13 godina

E ovo je prva utakmica Partizana koju jedva čekam...Biće to odlična utakmica, sa mnogo odličnih poteza i bar 7-8 golova sigurno... Arsenal će jurnuti svim snagama od prvog minuta...

Stefan

pre 13 godina

Ovi iz FK "Sledeca sezona" bas se obradovali.A zaboravili ste kako vas bijemo vec cetiri godine a moram i da vas podsetim da sa Partizanom igrate u Kupu.Jao,ima da vas gazimo.Puno pozdrava za sve navijace Partizana.

Za gol više

pre 13 godina

Priznajte grobari da ste se nadali prvom bodu. Bunkerica, slučajan gol i na kraju svi srećni. Arsenal se otarasio bede i odradio posao, a vi možete da se hvalite da ste bolje prošli od Šahtjora i Brage (naravno ne po broju bodova na kraju već po manjem broju primljenih golova od Arsenala). Vi ste tuga i žalost Srbije.

vlajzi

pre 13 godina

ma kakav penal, nema veze s mozgom!!! PARTIZAN BOLJI!!! puknite svi vi sto ste pre utakmice prizeljkivali da ce Arsenal da raznese Partizana. sad vam je jasno koliko nemate blage veze sa fudbalom, ili ste samo puni frustracija i boli vas sto je partizan UBEDLJIVO najci tim na ovim prostorima...

Los Komentator

pre 13 godina

Vrlo hrabra igra Partizana svaka cast. Petrovic najsporiji i najlosiji na terenu. Ako su pametni odma da ga prodaju dok zainteresovani klubovi ne shvate da je balvan. A za komentatora nemam komentara... Sramota da javni servis... Po strajnicu Partizan je uvek igrao bolje ali je nesrecno izgubio. Ko komunisti iz koreje na svetskom prvenstvu...

Radisa

pre 13 godina

Slušam neke koji kažu: častan početak, častan kraj,... Pa se mislim: Nula bodova uz katastrofalnu gol-razliku. I pitam se šta li je nekima potrebno da urade pa da priznaju da je nešto nečasno, katastrofalno ili sramotno, šta to treba da se desi, i uopšte može li da bude još gore od ovoga? Takvima je izgleda sve dobro, samo ne istina.

Ko je tata

pre 13 godina

Imao otac ćerku i zvala se Žilina. Kaže ona svom ocu: "Tata, tata ja sam želela neki bod u Ligi Šampiona". "I tata bi dušo", reče otac. NAGRADNO PITANJE: Kako se zove njen otac?

Vlajko

pre 13 godina

Neko je u komentaru pitao za Petrovica i sta je Antic video kod njega pa ga je pozvao i u reprezentaciju na SP. E pa stvar je u tome sto je sin g. Antare menadger doticnog. Ko razume shvatice!

Smešno

pre 13 godina

Stanojević kaže pred utakmicu: "Lepo je kad sa Arsenalom igraš utakmicu koja ima takmičarski značaj". Da li je za Partizan takmičarski značaj osvajanje boda u Ligi Šampiona?

Pa da

pre 13 godina

Kakva cast!!?! Partizan je vec napravio ogroman uspeh plasirajuci se u Ligu sampiona, al njegovo izdanje u takmicenju je daleko ispod casti...:/

Mecklejn

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!

CHE

pre 13 godina

Dok ovo pisem, Partizan je nadomak najveceg uspeha u Ligi Sampiona. Blizu je osvajanja prvog boda. I to dok Cige slave punoletstvo svoje svetske krune. Mislim da vise ne treba polemisati na tu temu...

nenad

pre 13 godina

Arsenal je bio mnogo los i vidi se da nije u formi,ali i takav je dao tri gola a morao je da postigne jos najmanje dva(Volkot sam pred golom predaje loptu golmanu,Bentdner skida loptu svom saigracu koji je u punom naletu,na 7m od gola).Partizan igrao sa dvesta posto mogucnosti i sa takvom igrom bi bez problema pobedio Zvezdu za koju navijam...

el gladijator

pre 13 godina

@0-0-6, 2:13
(evropski partizani, 8. decembar 2010 22:57)

Ništa – sramota – godinama nas nema nigde – evropski koeficijent „minus“
(evropska zvezda)

@ Imao otac ćerku i zvala se Žilina. Kaže ona svom ocu: "Tata, tata ja sam želela neki bod u Ligi Šampiona". "I tata bi dušo", reče otac. NAGRADNO PITANJE: Kako se zove njen otac?

Pita otac sina: “Zašto igrači Zvezde godinama ne mogu nikog da pobede u Evropi a Partizan nisu pobedili u 10 utakmica”. Odgovara Tata “ Ne brini sine, da bi to uradili potrebno je da nauče da šutnu u okvir gola, a to se stiče teškim radom i treningom”. Biće sine sledeće sezone, veruj mi”

@ Ovakav penal ne bi sudili u Tole Superligi ali bilo gde ovo je penalcina. Ne mozes da sapletes tako igraca samo zato sto je brzi. Obrukali ste srpski fudbal jos jednom nazalost. Zvezda je taj Arsenal izbacila svojevremeno i mi to 20ak godina kasnije mozemo da kazemo, a vi cete za to vreme moci da se hvalite sa 0 bodova i 2 gola od kojih je 1 penal a 1 ova Kleova "drda"
(Flynn, 8. decembar 2010 23:37)

Dad a penalčina, kada navikneš da tako daješ golove (prošle sezone 11 u prvenstvu). Samo nema više Babarogića i Miljanića. I da pre 20 godina ste pobedili Arsenal u Bgd. Pre više od 40 godina mi smo prvo pob edili MJ i igrali finale sa najboljim svetskim klubom svih vremena, a ne sa nekim bednim Olimpik Marsejom, koji je u polufinalu izbacio Milan tako što je italijanski klub diskfalifikovan za zelenim stolom !!!!

PS Čestitam stubu srpstva novog trenera, nekada najboljeg igrača Kroacije i Hrvatskog Dragovoljca. Još jednom ste dokazali da ste bili ponos SFRJ

GrobarNP

pre 13 godina

Sve je ok, ALI Stefan SAMO_LEVA_NOGA Babovic, Sasa BEZVOLJNI Ilic i Marko KIKS_LOSA_SRECA Jovanovic su me bas iznervirali. I to im nije prvi put.

babovic!!!!!!?????? gubi loptu I drugi gol arsenala

pre 13 godina

Poceo sam da likujem a ustvari se nerviram zbog glupog primljenog gola za koga niko drugi nije kriv do BABOVIC. Mozda je partizan mogao nesto da zaradi od ove tekme-ali posto ima tako jeftine igrace koji ga skupo kostaju , to stvarno nije moguce-dok pisem ovo vec 3:1

Ajtolah

pre 13 godina

Stanojevic prespavao drugo poluvreme! Kad su ga asistenti probudili iz juznoamerickog sna, trgnuo se i ubacio bar jednog igraca da odmeni ove bez daha na terenu! Ali kasno, u medjuvremenu su pala dva komata! :(

Flynn

pre 13 godina

Ovakav penal ne bi sudili u Tole Superligi ali bilo gde ovo je penalcina. Ne mozes da sapletes tako igraca samo zato sto je brzi. Obrukali ste srpski fudbal jos jednom nazalost. Zvezda je taj Arsenal izbacila svojevremeno i mi to 20ak godina kasnije mozemo da kazemo, a vi cete za to vreme moci da se hvalite sa 0 bodova i 2 gola od kojih je 1 penal a 1 ova Kleova "drda".

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

@C.Zvezda-Milan 1:2-razocarenje
C.Zvezda-Bayern 2:3-sok
Partizan-Arsenal 1:3-navijaci zadovoljni
Pametnom dosta.
(Zvezdas, 9. decembar 2010 01:39)

Onda ste posle Slovana trebali da izvrsite kolektivno samoubistvo!

Kiki

pre 13 godina

Sudija vas je oštetio za dva penala, a debelo ste zaostali za svim protivnicima u grupi. Sada shvatam zašto kažu da ste oštećeni i zaostali.

Kion

pre 13 godina

JA sam za to da se potpise neki ugovor izmedju Jovanovica i Partizana,,,neki kes da mu daju ,i onako zvanicno,jer ne verujem da su ga potplatili da igra onako idiotski,on je to iz ljbuavi!

Ivan

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!
(Mecklejn, 9. decembar 2010 11:56)
Jedan veliki evropski mec u poslednje 4 godine i vi onda cenite o velicini smesni ste

Zvezdas

pre 13 godina

Stavi covece sve u napad, sta ti znaci da igras sa jednim napadacem protiv arsenala, vece sanse za bilo sta bi bile sa 3 napadaca, ovako ce da izgubi sa 5:0

Petar Veliki

pre 13 godina

2 ucesca u CL 12 meceva 3 boda,
u poslednjih 6 meceva 2 postignuta gola, od toga jedan iz penala i jedan autogol.
Castan nastup nema sta. Mi srbi smo majstori da najvece gubitnike velicamo kao nacionalne heroje. Mozda treba da im se dodeli nacionalna penzija cim osvoje jedan bod u sledecoj Ligi sampiona. Smesno do bola!

Amos

pre 13 godina

Najbolja utakmica Partizana ove sezone. Prvi put je lopta isla brzo, iz jednog ili dva dodira i nismo je ispucavali sto dalje od gola. Nije bitna samo brzina igraca nego i brzina odigravanja pasa i kretanje. Zbog toga Arsenal nije stvorio ni polupriliku 50 minuta. Sinoc je jedino bilo tesko slusati Strajnica koji nazalost nema ni osecaja ni znanja da komentarise fudbal. Citavu utakmicu je pricao o svom utisku o kompletnom nastupu Partizana u ligi sampiona, sta bi trbalo, sta ne bi trebalo uraditi. Kada bi pokusao da prati desavanja na terenu opet je to bilo kao da komenrarise strucnjak za karling. Kada faulom prekinemo kontrun okarakterise to kao nepotreban faul, kada Venger besni i baca flasice na klupi jer nisu stvorili sansu on se pita zasto je Venger nezadovoljan. Mnogo je bilo njegovih "strucnih" komentara. Tesko je kad te neko toliko iritira svojim neznanjem da pozelis da gledas bez tona.

dragan

pre 13 godina

Odigrali smo jednu dobru utakmicu.Trener je sastavio dobar tim i odlucio se za odlicnu taktiku i mozemo zaista reci da imamo dobrog trenera.Neki od igraca nisu zadovoljili mislim na Jovanovica kriv za 2 gola Babic i Petrovic svaka lopta nazad prosto neverovatno Krstaic dve velike greske a Sasa Ilic pa ja neznam ni dalije on igrao danas.Treba nam minim 5 novih dobrih fudbalera ako hocemo da igramo LS.Pozdrav svim grobarima sveta iz Las Vegasa.

ne bi ja tu ništa menjo

pre 13 godina

E, sad je problem sa fizičkom spremom.
Mnogo pretrčali, a nisu navikli.

Bojim se da je drugo poluvreme vrlo problematično.

ArsenalFC

pre 13 godina

Realno,Arsenal je igrao sa 30% snage na ovoj utakmici,bilo im je vazno samo da pobede,sto su na kraju i uradili. U sledecem kolu ih ocekuje utakmica sa United-om,tu se lomi prvenstvo,tako da...Ovo je bio jaci trening.

Robi_the_King

pre 13 godina

Uh, super! I poluvreme samo 1:0! Dobro se drže! Možda se i ostvari želja Stanojevića da ne prođu k'o Braga ili Šahtjor! Da li je mislio na 7:0?

Marsovac

pre 13 godina

E, pa ovo je stvarno jadno. Sa jednim napadačem početi utakmicu, a sve je već izgubljeno. Gde vam je ona stvar nestala?! Pa, bolje je igrati 4-3-3 i izgubiti sa petardom, ionako je sve izgubljeno, nego igrati bunker i izgubiti 2:0, 3:0...Mislim, ŠTA VI ČUVATE, GOL RAZLIKU?! Kaže:"Partizan deluje kompaktno", pa kako neće kad su spakovani na svoju polovinu, svašta...i sardina je kompaktna. Bruka...

Stojković

pre 13 godina

Da li ste sada shvatili da znam da branim slobodne udarce? Jeste da sam po statistici odbrani jedan šut, ali nisam im ja kriv što su me se plašili i šutirali preko gola.

Delija ZH

pre 13 godina

Jeste castan boze sacuvaj!

Nekazem to zato sto navijam za Zvezdu, nego zato sto je nas srpski fudbal mnogo, ali stvarno mnogo jadan!

Pozdrav svim pametnim ljudima.

Tijanic

pre 13 godina

Sta vidis, ne vidis, sta se desilo, nije se desilo, sta cujete, niste culi! VERUJTE NAMA, VAS RTS!!! Nije bilo kontakta, nije bio penal, VERUJEM!

sasaPFC

pre 13 godina

`Mi kada smo,..mi smo,`..pa bre komsije smesni ste!Vas se niko i ne seca vise,zato pocnite da radite na sebi.Mozda i dodjete u priliku da se opet cuje za vas.Napred Partizan,gore glavu,bice bolje sledece sezone!!!

Brane

pre 13 godina

Pa, vidite ovo...Zvezda je porazena od sampiona evrope Milana 2-1 pa su umalo glave padale na marakani dok vi slavite kao niko do sada bez obzira na sve poraze u ligi sampiona. To ima samo u ovakvoj Srbiji u kojoj se ovakav los partizan predstavlja kao Bracelona u Spaniji. Mislim, stvarno smesno. Niste za tu ligu niti cete biti kao i mi. Arsenal je igrao koliko je bilo potrebno a vi se dicite sa porazom od 3-1.Ne znam kako vi ali mene kao zvezdasa bi boleo poraz od 1-0 pa cak i od Bracelone. To je razlika izmedju vas i nas!

ratamahata

pre 13 godina

Dovoljno je reci Marko Jovanovic i to je to...da ga nije bilo na utakmicama LS mi bi danas sigurno imali neki bod...ali dobro,zna se zasto igra...nadam se samo da ce se nego prevariti i uzeti ga...svaku utakmicu je namestio po jedan gol za protivnika...kiksara nevidjena...pozdrav

Komentator

pre 13 godina

Sanja dobio crveni i izašao iz igre. Ispucao neko iz odbrane loptu koja stiže do Fabijanskog, a ja čujem da je tu negde i Sanja koga je lopta preskočila.

Marko Blokovi

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!
(Mecklejn, 9. decembar 2010 11:56)


Ovo uppste nije istina Zvezda-Milan je utakmica koju pamtim po najgoroj atmosveri na Marakani u evropi....dosla je gomila pozera da vidi Milan nij jednu pesmu znali nisu. Znam da je savija goreo jer nije moglo ni da se otpeva nista, zato prvo trebas da budes na utakmici da bi pricao.

alejandro

pre 13 godina

molim kompleksne komsinice da ne ostavljaju komentare na vesti koje se ticu Partizana, izgleda da samo tu i mogu da ostavljaju utorkom, sredom i cetvrtkom jer se tada igra u evropi.

zex

pre 13 godina

Auuu.. ne znam ko su gosti ali objasnjenje njihovo za penal je NEVEROVATNO , budite bar malo realni. Penal mozda nije morao da se dosudi ali njihove izjave da je Persi naleteo na Jovanovicevu nogu , koja je bila na zemlji,gde ga on nije zakacio,kako mu je lopta otisla, kako je izlazio van sesnesterca su izjave kao nasih politicara da nista nije kao sto se desilo vec kako mi kazemo.

Zemun

pre 13 godina

Ova utakmica je pokazala da 4 igraca iz ovog tima imaju kvalitet za LS,to su Stojkovic,Savic,Kamara i Kleo.Prodaja nekog od ovih igraca bi znacila korak unazad za sledecu sezonu sto se tice Evrope.

Tek toliko da se zna

pre 13 godina

Policija je potvrdila da su juče opljačkane prostorije FK CRVENA ZVEZDA I FK partizan.Iz Zvezdinih prostorija su lopovi odneli pehar KEŠ I pehar svetskog prvaka a iz partizanovih prostorija,rešo za kuvanje kafe.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Sramota je ukrasti, biti kriminalac, lazov...
Nije sramota izgubiti u jednoj sportskoj utakmici, posebno ne od lidera Engleskog prvenstva..

Nije sramota ni to sto nam je fudbal los..sami smo krivi za to..niko nece na stadion, logicno da pred praznim tribinama i ono malo sto igraci znaju, nemaju motiva da se pokazu i dokazu pred publikom.. Tako da svu sramotu treba da osecate svi Vi, koji ne idete na stadion vaseg kluba, jer Vi prvi nemate poverenja u bolje sutra..sta ocekujete onda od Vaseg kluba..?!?!!?
Svaka cast CRNO BELI..

grobarchina

pre 13 godina

Loši smo u odbrani, sve rupa do rupe, a u napadu samo Kleo nešto vredi, ali ne može on sam. Bili smo oštećeni kada je sudija izmislio penal za domaćina, ali to sada nije važno. Šest utakmica, nula bodova u LŠ, to je bilans Stanojevića. Po meni treba mu se zahvaliti na saradnji.

napred naši

pre 13 godina

partizan je solidno igrao jer je arsenal otaljavao posao -neverovatno je neznanje i nestručnost sportskih novinara koji žive od toga-tvrdnje da je partizan pružio nešto više nego na predhonim utakmicama su za navijače a ne za ozbiljne sportske analitičare-igrao sam 10 000 da će arsenal pobediti u drugom poluvremenu i kada je partizan izjednačio znao sam da će doći i pored večeras prilično loše igre arsenal

kokos

pre 13 godina

Partizn je 6 puta izgubio i to je jako loše i nešto što nikog ne bi trebalo da zadovolji, ali najmanje razloga za zadovoljstvo zbog takvog učinka imaju komšinice. Oni su ispali još početkom avgusta u kvalifikacijama za Ligu UEFA, tako da je njihov učinak gori od katastrofe.
U prvenstvu su pet bodova iza Partizana koji je imao 10-tak utakmica više u Evropi, komšinica tri trenera više, pa je razloga za zadovoljstvo na Marakani zaista smješno tražiti.

nikola

pre 13 godina

prezadovoljan sam rezultatom....svaka cast ekipi partizana,ali cinjenica je da nijedan klub iz nase zemlje ne bi mogao ni x da izvuce tamo,ali sta je tu je...nego moje licno misljenje je da se Cleo pozove u reprezentaciju....po meni ne bi bilo lose da se pozove i Kaludjerovic,znaci da probamo njih dvojicu,ali zajedno na terenu,da igramo sa dva spica...!!!

cigan

pre 13 godina

cekaj bre pa bolji ste od Ziline. Bravo majstori.
A i na kraju ( ili koncu zbog Robija) sudija je kriv. Sram ga bilo. I uefa ima nekog svog Toleta.

i šta sad

pre 13 godina

mi smo,mi smo,mi smo,mi smo ovo,mi smo ono...
ganci, ovo je prošlo vreme.
Kad neko bude napisao mi ćemo,
možda me i zainteresujete.

Zagor

pre 13 godina

Kao prvo ja sam navijač Zvezde čisto da se zna i ne pada mi na pamet da omalovažavam igre i učešće Partizana u ligi šampiona. Kao prvo šta je Zvezda uradila ove godine, ništa, katastrofa. Zato nemamo osnovu da bilo koga kritikujemo, a to stalno pozivanje na neku istoriju je lepo za prisećanja i priče unucima i sve me to potseća na ono "i ja volim taj sex i rado ga se sećam"

2+2=5

pre 13 godina

Objektivno:
Partizan je toliko umrtvio igru Arsenala da to nisam video u poslednje dve sezone Prem.lig. Stvarno, svaka cast! Svi su govorili da ce Arsenal napuniti PFC... dok sam ja tvrdio da ce na Emiratima proci bolje nego i Sahtjor i Braga....elem, penal je postojao... teatralno, ali je postojao... pored onakvog bunkera, Van Persi je upravo i isao na kontakt sklonivsi loptu. Mada, ne verujem da bi to nesto promenilo... Partizan je pre svega imao priliku u Donjecku, a posle i u Bragi (da ne spominjem Beograd)...Ovaj mec je vise za uspomenu... a ne za cast...

willi

pre 13 godina

pitam se sta je tu casno?
poraz je poraz, a kada sluzis samo da bi druge ekipe na tebi napravile bolju gol razliku, onda je to sve drugo samo ne casno, nego sramno.

aca

pre 13 godina

Partizan je sve učinio kako ne bi primio "petardu". Čuvali su rezultat i kad je bilo 3:1! Ne razumem kako neko može da bude zadovoljan igrom zbog toga što je Partizan uspeo da da 1 gol i što je 30min uspeo da drži 0:0 i 21 minut 1:1?

Zipo

pre 13 godina

(Crno na belo, 9. decembar 2010 08:06)

Amerikanci se bas razumeju u fubal u uopste, a tek u evropski da ne pricam. Da je kojim slucajem to bila Zvezda i osvojila 0 bodova uz uzasnu gol razliku na 19. godisnjicu osvajanja titule najboljeg na planeti Zvezdasi bi se odmah digli protiv uprave. To je problem kod Partizana, klub bez istorije, pun suprotnosti jer navijaci ne dolaze na stadion a zadovoljavaju se ne neuspehom, nego brukom. Zato ce i da vam rasprodaju najbolje igrace jer vide da ste zadovoljni porazima

kulenmaster

pre 13 godina

I ove sezone u evropi se pokazalo da nam najvise nedostaju krila ! Svi pljuju Jovanovica u odbrani, kritike da je kiksara, pa i krstajic je kiksnuo juce, ladno je mogo da padne gol. A da li mislite da partizan moze ili bilo koj klub da se brani, i da ne kiksne bar 1 na utakmici, kad lopta non stop zuji kroz 16m. Poenta: NEMAMO IGRU NA SREDINI TERENA, POGOTOVO NEMAMO KVALITETNA KRILA, BRZA I TEHNICKI KOREKTNA, KOJA CE DA STISNU PROTIVNICKE BEKOVE I VEZNI RED I PRUZITI NAM OFANZIVNIJU IGRU ! Ali vazno je zato da smo doveli Boju i jos jednog zadnjeg veznog KAMARU, iako solidan igrac, ali manje potreban nego neko kvalitetno krilo !

David

pre 13 godina

E ovo je prva utakmica Partizana koju jedva čekam...Biće to odlična utakmica, sa mnogo odličnih poteza i bar 7-8 golova sigurno... Arsenal će jurnuti svim snagama od prvog minuta...

Ljubitel fudbala

pre 13 godina

Jedan šut Arsenala na gol u prvom poluvremenu i gol iz sumnjivog penala (a pri tom im treba za prolaz) - Stanojević je nadvisio Vengera! Ako je protiv Brage na JNA promašio taktiku sad se iskupio! Šta god da bude do kraja - SAMO HRABRO. Pokazali smo zašto smo za klasu ispred svih u Srbiji

Zvezdas

pre 13 godina

Stavi covece sve u napad, sta ti znaci da igras sa jednim napadacem protiv arsenala, vece sanse za bilo sta bi bile sa 3 napadaca, ovako ce da izgubi sa 5:0

Djoksa

pre 13 godina

Gotovo je! Partizan je ubedljivo najslabji tim ovogodisnje Lige Sampiona! Svih 6 poraza, bolnih i ubedljivih.Nula bodova, malo dali, mnogo primili! Sta reci osim bruka! Bolje da su ispali od Anderlehta! Ovako je ova sezona totalni promasaj, jer titula u Srbiji pored raspale Zvezde nije nikakav uspeh!

stoka17

pre 13 godina

Od oko 22.35h i sluzbeno FK Nula Bodova!

Nogometnim laicima je trebalo biti jasno da ce tako zavrsiti nakon izvlačenja grupa, a boljim poznavateljima vec nakon Helsinkija.

Srdjan

pre 13 godina

Izjava Stojanovica.
Dolazim da pomognem Partizanu u ligu sampiona i nametnem se treneru reprezentacije.(BISER GODINE).Nadam se da ce partizan i navijaci istog kluba za zivota biti posramljeni ovim izletom u LS gde je sluzio za gol razliku.Umesto naslova Castan oprostaj za kraj lepse bi zvucalo.Koji blam predstavnika Beogradskog nizerazrednog kluba.

DELIJA ZAPAD

pre 13 godina

Vise sam ocekivao od duela dva evropska velikana koji su osvajali brojne evropske titule! Posebno od Partizana! Ipak je to tim koji dolazi iz grada koji je dao Evropskog sampiona, za razliku od Arsenala. London nema tu privilegiju, koju ima Beograd!

sale

pre 13 godina

Za ovaj fijasko najvecu krivicu snosi upravo Arsen Venger jer umesto da pusti rezerve Arsenala(kao u Beogradu) da napune mrezu Partizana do kraja on na teren izvodi prvi tim koji mora da se cuva jer za par dana ih ocekuje derbi sa Mancesterom,mozda i prelomni mec u Premier ligi.Rezultat takve odluke trenera Arsenala je i ovaj sramotan rezultat od 3:1 umesto ocekivanih 7 plus u mrezi Partizana

dejan_LJ

pre 13 godina

u grupi koja je bila skroz otvorena do poslednjih minuta, a partizan koji i u ovakvoj grupi nije mogao ni bod da osvoji....sramotna predstava je konačno završena

Delija iz Hamburga

pre 13 godina

Dakle, dokazali ste da ste nule. Mogu da kazem da je daleko ineteresantnjie na Eurosportu gledati Snuker UK-Championship nego Partizanovu blamazu.

Мислилац

pre 13 godina

Мени је заиста жао што је Партизан опет изгубио, али ми је драго што су Стојкета опет напунили.

grobarchina

pre 13 godina

Loši smo u odbrani, sve rupa do rupe, a u napadu samo Kleo nešto vredi, ali ne može on sam. Bili smo oštećeni kada je sudija izmislio penal za domaćina, ali to sada nije važno. Šest utakmica, nula bodova u LŠ, to je bilans Stanojevića. Po meni treba mu se zahvaliti na saradnji.

Srdjan

pre 13 godina

PROVERENO!
Samo danas,m:ts i partizan, za sve svoje clanove, omogucuju dozivotnu pretplatu na novi tarifni paket:
NULA U GRUPI!!!
Iskoristite ovu nesvakidasnju priliku!!

Za gol više

pre 13 godina

Priznajte grobari da ste se nadali prvom bodu. Bunkerica, slučajan gol i na kraju svi srećni. Arsenal se otarasio bede i odradio posao, a vi možete da se hvalite da ste bolje prošli od Šahtjora i Brage (naravno ne po broju bodova na kraju već po manjem broju primljenih golova od Arsenala). Vi ste tuga i žalost Srbije.

057

pre 13 godina

Klasicna simulacija penala, alo Italijan za ovo Krasic dobi kaznu u Italiji a ti castis Arsenal. . . sto ti je ta evropska neutralnost i ravnopravnost

Flynn

pre 13 godina

Ovakav penal ne bi sudili u Tole Superligi ali bilo gde ovo je penalcina. Ne mozes da sapletes tako igraca samo zato sto je brzi. Obrukali ste srpski fudbal jos jednom nazalost. Zvezda je taj Arsenal izbacila svojevremeno i mi to 20ak godina kasnije mozemo da kazemo, a vi cete za to vreme moci da se hvalite sa 0 bodova i 2 gola od kojih je 1 penal a 1 ova Kleova "drda".

Ko je tata

pre 13 godina

Imao otac ćerku i zvala se Žilina. Kaže ona svom ocu: "Tata, tata ja sam želela neki bod u Ligi Šampiona". "I tata bi dušo", reče otac. NAGRADNO PITANJE: Kako se zove njen otac?

Van Persi

pre 13 godina

Idite deco. Osetili ste šta znači Liga Šampiona, videli ste Emirate, imali ste priliku da posetite naš veliki grad i malo smo se poigrali. Hvala na poseti.

Robi_the_King

pre 13 godina

Uh, super! I poluvreme samo 1:0! Dobro se drže! Možda se i ostvari želja Stanojevića da ne prođu k'o Braga ili Šahtjor! Da li je mislio na 7:0?

Smešno

pre 13 godina

Stanojević kaže pred utakmicu: "Lepo je kad sa Arsenalom igraš utakmicu koja ima takmičarski značaj". Da li je za Partizan takmičarski značaj osvajanje boda u Ligi Šampiona?

mile

pre 13 godina

sta je ovde casno... samo u srbiji... 6 poraza 0 pobeda i 2 data gola... ovo je sramota da nemoze biti veca. ovo je jad i bruka za nasu ligu kad nam je ovakav najbolji klub. oterati sve kriminalce iz saveza i vodjstva klubova. nista drugo... revolucija...a da setio sam se... pa ti isti lopovi sponzorisu te iste vodje navijaca a obicni navijaci kao ovce prate ih umisljaju ci da im to nesto znaci u zivotu. jad i beda.

Krle

pre 13 godina

Igracima Partizana svaka cast, odigrali su koliko su mogli...odigrati tako poluvreme da ti jedan Arsenal ne sutne u gol, nije uspevalo ni mnogo jacim i bogatijim ekipama. Tacno se videla nasa boljka i nedostatak snage i koncentracije za 90 minuta u evropskom ritmu. Najvise sam se i pribojavao tih poslednjih dvadesetak minuta utakmice...Sve u svemu, steceno je ogromno iskustvo, finansijska situacija je drasticno popravljena...tako da je sve ovo jedna odlicna odskocna daska za dalji rast Partizana.

Sto se tice ovih sto likuju nad porazom Partizana od Arsenala...pronadjite na tabeli Slovacke lige onaj "SILNI" tim Slovana sto vas je bez pola prvog tima lagano izbacio iz evropskih kvalifikacija.

1 Žilina
2 Senica
3 Dukla B. Bistrica
4 Spartak Trnava
5 SLOVAN BRATISLAVA

Realno

pre 13 godina

Najbolji smo klub u Srbiji i jos dugo cemo biti. Momci su danas igrali onako kako su trebali u svih 6 meceva, hrabro i bez straha. Idemo dalje, Evropa je jos daleko, ali idemo korak po korak...

sudija pedersen

pre 13 godina

Budimo posteni i priznajmo da je Partizan bio bolji u prvom poluvremenu! Ali nazalost dovoljan je jedan nerealni sudija da sve padne u vodu. Covek dopusta grube startove i odlicno tempira fudbal da bi u jednom trenutku svirao olako penal u korist mocnog Arsenala. Mora da je to MOCNO presudilo. Ako ima i malo fudbalske pravde trebalo bi im skinuti makar 2 boda. Ostaje drugo poluvreme. AJMO CRNO BELI, pozdrav iz Svajcarske!!!

CHE

pre 13 godina

Dok ovo pisem, Partizan je nadomak najveceg uspeha u Ligi Sampiona. Blizu je osvajanja prvog boda. I to dok Cige slave punoletstvo svoje svetske krune. Mislim da vise ne treba polemisati na tu temu...

Pa da

pre 13 godina

Kakva cast!!?! Partizan je vec napravio ogroman uspeh plasirajuci se u Ligu sampiona, al njegovo izdanje u takmicenju je daleko ispod casti...:/

Marsovac

pre 13 godina

E, pa ovo je stvarno jadno. Sa jednim napadačem početi utakmicu, a sve je već izgubljeno. Gde vam je ona stvar nestala?! Pa, bolje je igrati 4-3-3 i izgubiti sa petardom, ionako je sve izgubljeno, nego igrati bunker i izgubiti 2:0, 3:0...Mislim, ŠTA VI ČUVATE, GOL RAZLIKU?! Kaže:"Partizan deluje kompaktno", pa kako neće kad su spakovani na svoju polovinu, svašta...i sardina je kompaktna. Bruka...

Mecklejn

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Мука ми је од часних пораза. Па овај Арсенал има шупљу одбрану и играо је стегнутије него у Београду због важности меча за њих. И поред тога Партизану на пада на памет да случајно при 1:1 проба неки брзи контра напад или продор преко крила. Последица такве игре петљања пред својим голом су грешке одбране и наивно примљени голови. Али шта ћемо, народ смо који кује у облаке као врхунско јунаштво када изборимо 0:0 или 1:1. Беда! Камо среће да смо губили као Брага са 6:0, а да на крају имамо 9 бодова.

pretkolo,pretkola kvalifikacija za evropa ligu....i imaš obraza da se javljas...u rupu sine....

pre 13 godina

Penal preoštro dosuđen?

Pa nije to Jelen Super Liga, pa da Krstajić nosi i nogama i rukama Kadua, a da se sudija pravi blesav.
(more mrš!, 8. decembar 2010 21:19)


pa nije to slovan da ivana pravi salatu ,a bakajoko dodaje ulje!

FK 1.kolo kvalifikacija

pre 13 godina

Od oko 22.35h i sluzbeno FK Nula Bodova!

Nogometnim laicima je trebalo biti jasno da ce tako zavrsiti nakon izvlačenja grupa, a boljim poznavateljima vec nakon Helsinkija.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (stoka17, 8. decembar 2010 21:08)

A od pre 3-4 dana i zvanicno FK Sledeca Sezona..

uros

pre 13 godina

JOVANOVIC NAJGORI IGRAC IKADA!!!
Uprava jos gora sto ga forsira da ga proda a sve na stetu Partizana, pored takvog talenta kakav je Savic...BOZE SACUVAJ!!!

Tijanic

pre 13 godina

Sta vidis, ne vidis, sta se desilo, nije se desilo, sta cujete, niste culi! VERUJTE NAMA, VAS RTS!!! Nije bilo kontakta, nije bio penal, VERUJEM!

40+

pre 13 godina

•Ono se ne sudi. Prosinecki namestio!!!
(dzozey, 8. decembar 2010 21:37)

Jesi to hteo da budes saljiv? Onda koristi trenutak,nece ni taj da vam sedi tu dugo, pa smisljaj novu salu za LS dogodine, kad budes opet gledao PARTIZAN.

Smesno

pre 13 godina

Sudija lopove!!!Da sudija nije svirao nepostojeci penal partizan bi rasturio arsenal,igrali su fenomenalno do tog trenutka,demonstracija sile...

GGrobar

pre 13 godina

Izgubili jesmo 1:3 ali takodje igrali (dobro) jesmo.
Hvala ti Partizane. Hvala ti Mama i hvala ti Tata sto sam Grobar!
Volim ga ko oka 2,
molim se ssvaki dan za njega,
za slavni klub svima znan´,
beogradski PARTIZAN!

Kiki

pre 13 godina

Sudija vas je oštetio za dva penala, a debelo ste zaostali za svim protivnicima u grupi. Sada shvatam zašto kažu da ste oštećeni i zaostali.

zex

pre 13 godina

Auuu.. ne znam ko su gosti ali objasnjenje njihovo za penal je NEVEROVATNO , budite bar malo realni. Penal mozda nije morao da se dosudi ali njihove izjave da je Persi naleteo na Jovanovicevu nogu , koja je bila na zemlji,gde ga on nije zakacio,kako mu je lopta otisla, kako je izlazio van sesnesterca su izjave kao nasih politicara da nista nije kao sto se desilo vec kako mi kazemo.

MakiPfc

pre 13 godina

Volkot oblaci dres Lazevskog. . . NEPROCENJIVO!
Pozdrav svima koji su igrali 7+
P.s. Pretrcali smo vise od Arsenala! A to nikako nije lako! Bravo momci!

Radisa

pre 13 godina

Slušam neke koji kažu: častan početak, častan kraj,... Pa se mislim: Nula bodova uz katastrofalnu gol-razliku. I pitam se šta li je nekima potrebno da urade pa da priznaju da je nešto nečasno, katastrofalno ili sramotno, šta to treba da se desi, i uopšte može li da bude još gore od ovoga? Takvima je izgleda sve dobro, samo ne istina.

Atropin

pre 13 godina

Jaoooooooo! Pa ponekad pozelim da imamo crveno-bele dresove jer ekipama sa takvom opremom se barem za 50% svira lakse penal!! Ajde da ne gresim dusu, ali ko mi bude rekao da bi ono isto svirao da smo mi bili u istoj takvoj situaciji pljunucu ga u lice!!

Los Komentator

pre 13 godina

Vrlo hrabra igra Partizana svaka cast. Petrovic najsporiji i najlosiji na terenu. Ako su pametni odma da ga prodaju dok zainteresovani klubovi ne shvate da je balvan. A za komentatora nemam komentara... Sramota da javni servis... Po strajnicu Partizan je uvek igrao bolje ali je nesrecno izgubio. Ko komunisti iz koreje na svetskom prvenstvu...

Kolina

pre 13 godina

Penal NIJE postojao! Kada je Krasiću na sličan način sviran penal, cela Italija se digla protiv simuliranja. Videćemo ovog puta čuveni engleski ferplej.

Vlajko

pre 13 godina

Neko je u komentaru pitao za Petrovica i sta je Antic video kod njega pa ga je pozvao i u reprezentaciju na SP. E pa stvar je u tome sto je sin g. Antare menadger doticnog. Ko razume shvatice!

Igy

pre 13 godina

Nije bilo petarde???
Pa svi su pricali o istoj danima...

I jos jedna pozitivna stvar lige sampiona, novi grobari!

•Ako taj Kleo da jos jedan gol u Ligi sampiona, a da nije iz penala, ja cu odmah poceti da navijam za klub iz Srbije koji nema titulu prvaka evrope i igra na stadionu za koji se spori sa vojskom Srbije. Drugi je po broju titula i zauvek ce ostati u senci najveceg fudbalskoh kluba na prostorima bivse Jugoslavije.
(Mare, 7. oktobar 2010 00:45)

DOBRO DOSAO Mare!!!!

Tolle

pre 13 godina

Drage komšije, možda smo i najgori klub u LŠ ove sezone, ali to nas stavlja na 32. mesto u Evropi.Dakle, boranija poput vas, Liverpoola, Juventusa, Manchester city-a i ostalih nas ne interesuje.Ako hoćete raspravljajte se sa njima, a naša LŠ vas se ne tiče.

napred naši

pre 13 godina

partizan je solidno igrao jer je arsenal otaljavao posao -neverovatno je neznanje i nestručnost sportskih novinara koji žive od toga-tvrdnje da je partizan pružio nešto više nego na predhonim utakmicama su za navijače a ne za ozbiljne sportske analitičare-igrao sam 10 000 da će arsenal pobediti u drugom poluvremenu i kada je partizan izjednačio znao sam da će doći i pored večeras prilično loše igre arsenal

kompleksasi crveni

pre 13 godina

gde ste musavi sa vasim kometarima bice7 ,.8'.9 '.10 prema nula,jedan šahtjor koji je osvojio ligu evrope popio 5 komada braga 6 a mi samo 3-1,što ne pošaljete komentare pametnjakovići?

Kaba

pre 13 godina

Za Stanojevića (pošto kaže da čita komentare):Ako si u prvom poluvremenu i pogodio taktiku u drugom si totalno promašio.
1.Arsenal melje 90min. a ti držiš istu ekipu(bez izmene!) do 80min.
2.Petrovića držiš u ekipi a ništa ne pokazuje već duže vreme (da ne komentarišem da je spor , bez i jednog preciznog pasa protiv ekipe u kojoj i najsporiji igrač trči duplo brže od njega) i umesto da ga zameniš sa Smiljanjićem Ti ga držiš sve vreme , a nije trebao ni da igra.
3.Saša Ilić se nije vidi celo drugo poluvreme (verovatno jer nema snage) a Ti ga držiš do kraja utakmice.
4.I pored svega toga ti menjaš dva najbolja igrača na današnjoj utakmici Moreiru i Babovića koji jedini imaju odličan prijem i pas umesto dvojicu drugih koje sam predhodno spomenuo.
Ako je Partizan danas izgubio to je tvoja krivica i sudija koji je dosudio nepostojeći penal Arsenalu a da pre toga nisu šutnuli u okvir gola i pored ekipe koja nema ni pet igrača koji trenutno zaslužuju da igraju u Ligi Šampiona (mislim na igrače Partizana).
I pored toga bih čestitao igračima Partizana na trudu i na veoma dobroj igri na sredini terena u većem delu meča.

GrobarNP

pre 13 godina

Sve je ok, ALI Stefan SAMO_LEVA_NOGA Babovic, Sasa BEZVOLJNI Ilic i Marko KIKS_LOSA_SRECA Jovanovic su me bas iznervirali. I to im nije prvi put.

Skeptik

pre 13 godina

JOVANOVIC-PARTIZAN 3:1!!!

Ubedljivo najgori igrac kog je Partizan imao posle Predraga Spasica, a ovaj ga Stanojevic drzi u igri. Pod hitno renoviranje tima!!!
Sto se same utakmice tice Partizan je odigrao najbolje u LS ove godine dok je Arsenal igrao sa 50% snage.

77swelter

pre 13 godina

Grobarska je tuga pregolema!
Vole partizan a igraju 4+ na tiketu
(ciganDOgroba, 8. decembar 2010 20:52)

@ciganDOgroba
Na Zvezdu bi igrao igrao 7+ bre

nahak

pre 13 godina

bravo partizann svaka cast,babovic ,jovanovic, petrovic idite molim vas nece nam biti zaooo.grobar zauvekkk,sutra sa makabijemm do pobede...

misa

pre 13 godina

Kako su navijači SRBSKOG kluba obogatili kladionice.
Baš mi ih žao za onih 2 ili 3 + PP , 7+ ...
Čujem imaju novog trenera . Oriće se opet na Emiratima : O PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM ...

ArsenalFC

pre 13 godina

Realno,Arsenal je igrao sa 30% snage na ovoj utakmici,bilo im je vazno samo da pobede,sto su na kraju i uradili. U sledecem kolu ih ocekuje utakmica sa United-om,tu se lomi prvenstvo,tako da...Ovo je bio jaci trening.

Moglo je i obrnuto

pre 13 godina

Resultat je mogao biti i obrnut da sudiija nije POKLONIO NEPOSTOJECI penal.Ali sta ces.Bravo momci igrali ste dobro, najbolje do sada.
Ako ne prodate KLEA mozemo sl.sezone uz malo srece "Prezimeti" u LS.

zoran

pre 13 godina

Zvezdashi da li ste svesni da sa ovakvom igrom, koju videste veceras, ima da vas pocepamo u derbiju kao ludak novine. Pazite se da u derbiju ne bude +7, ali u vasoj mrezi.

СаЈугаДиректно

pre 13 godina

Страјнић је током целе утакмице, причао о крајњем резултату као да је ФК Косаница Куршумлија на емиратима , а не ПАРТИЗАН, бар је ШАМПИОН државе... коментари типа... "само да не приме много" , "није ваљда почело овим првим голом" итд...мало поштовања пријатељу...


СВАКА ВАМ ЧАСТ...

а порука за комшије, оволико су вама угурали друголигаши Рединг !

WD

pre 13 godina

Svaka cast igracima i strucnom stabu na odlicnoj utakmici u Londonu. Odlicna borbenost, jako dobra pas igra, postignut gol, stvoreno jos par prilika,... sve u svemu od ovoga bolje stvarno nemoze (bar dok se ne obezbedi iole jaci budzet). Nije uopste poenta u rezultatu, moglo je da se desi da izgubimo sa 1:0 a da celu utakmicu nesto igramo bunker i da oni promase jedno 15 sansi, ovo je bilo nesto drugo. Ovo je bio pravi evropski fudbal. Potpuno otvorena igra tokom veceg dela utakmice, bez previse respekta prema visestruko skupljem protivniku. Da smo ovako igrali protiv Brage sada bi bila i potpuno drugacija bodovna situacija. U svakom slucaju, hvala svima u klubu na jednoj sjajnoj sezoni u kojoj smo uspeli da se plasiramo u LS iako to nije bio apsolutni prioritet, u kojoj smo uspeli da ne napravimo neke glupe greske kao pre 7 godina i da sasvim korektno odigramo i domace prvenstvo, i sto je najbitnije u kojoj je konacno poceo da se gradi sistem. Isti onaj sistem koji je polako poceo da se gradi u sezoni 2001/2002 u kosarci i koji je pre par godina poceo da pokazuje svoje rezultate. Ako se nesto nepredvidjeno ne dogodi, treba ocekivati da za par godina i u fudbalu pocnemo da ostvarujemo daleko bolje rezultate u LS (znaci ne samo plasman nego i borba za play off).

Da ne zaboravim, svaka cast svim navijacima koji su bili u Londonu. Na jednoj strani 50000 Engleza, na drugoj 300 Grobara. Sta mislite, ko je bio glasniji? :)

I na kraju, svima koji su prethodnih dana prognozirali 10 komada u nasoj mrezi, kao i onima koji u svojim glavama imaju jos makar trunku zdravog razuma pa su bili realniji i prizivali "petarde", veliko svaka cast. Jos jednom ste pokazali koliko ste iskompleksirani i koliko nikada niste u pravu. Jedva cekam da procitam sta je u stvari bio razlog tolikim promasajima u prognozi. Ma u stvari zna se, ili je nesto opet namesteno, ili je Engleze mrzelo da igraju (jest da im je utakmica znacila za prolaz al to sad nije ni bitno), ili smo imali srece, ili je zavera,... Cekamo saopstenje!


Partizan, najbolje iz Srbije!

Brane

pre 13 godina

Pa, vidite ovo...Zvezda je porazena od sampiona evrope Milana 2-1 pa su umalo glave padale na marakani dok vi slavite kao niko do sada bez obzira na sve poraze u ligi sampiona. To ima samo u ovakvoj Srbiji u kojoj se ovakav los partizan predstavlja kao Bracelona u Spaniji. Mislim, stvarno smesno. Niste za tu ligu niti cete biti kao i mi. Arsenal je igrao koliko je bilo potrebno a vi se dicite sa porazom od 3-1.Ne znam kako vi ali mene kao zvezdasa bi boleo poraz od 1-0 pa cak i od Bracelone. To je razlika izmedju vas i nas!

dejan

pre 13 godina

brate, ovaj Jovanovic nam dade 5 gola u ligi sampiona. Ako umesto njega i Petrovica zabodete dva glogova kolca garantovano ce igrati bolje kolci. Idite iz Partizana svi ce vam biti zahvalni niko nece plakati za vama

Novica mkd

pre 13 godina

RESPECT za moj Partizan!
Veceras smo imali preko 300 kompletiranih pasova, a kao ilustracija, juce je Rubin protiv rezervnog tima Barse imao tek nesto iznad sto.
Naravno, da ne manipulisem brojkama, reci cu da je Arsenal imao preko petsto, ali poenta mi je da smo mi mnogo blize Arsenalu, nego sto je Rubin blizu nas. A u kakvoj ligi igraju momci iz Kazanja i sa kolikom kolicinom novca raspolagaju, i sto je najvaznije, koliko veci kontinuitet igranja u LS imaju naspram Partizana, to je druga prica.
Da zakljucim, na dobrom smo putu, imamo odlicnog trenera-takticara i ako rukovodstvo kluba bude bilo na visini zadatka (sto mnogo puta u istoriji Partizana nije bio slucaj) predstoje nam mnogo lepi trenuci naseg kluba na evropskoj sceni.
PS: Ako ne nadjete mnogo bolju i mladju zamenu, u nikom slucaji ne prodavati dr Mo-a.

Nikola

pre 13 godina

Kakav olos od sudije! Ocigledno da su nakon pola sata i 0-0 igraci Arsenala postali nervozni jer nisu stvorili ni jednu sansu!

Sada je sudija promenio tok utakmice..

Dijaspora

pre 13 godina

Odlicna igra Partizana !!!!

Penal ... hhhmmm ... ima sudija koje bi samo mahnule rukom na to ...


Dobra igra i dosta kombinacija, pa bi moglo da se proba i da se ugrozi Fabijanski u drugom poluvremenu ...

Tek toliko da se zna

pre 13 godina

Policija je potvrdila da su juče opljačkane prostorije FK CRVENA ZVEZDA I FK partizan.Iz Zvezdinih prostorija su lopovi odneli pehar KEŠ I pehar svetskog prvaka a iz partizanovih prostorija,rešo za kuvanje kafe.

Ilija

pre 13 godina

Partizanu uvek nešto nedostaje. Braga je imala 11, a Šahtjor 7 brazilaca. Arsenal nije imao nijednog engleza u timu veći deo utakmice, a sudija nije svirao čist penal.

Petar Veliki

pre 13 godina

2 ucesca u CL 12 meceva 3 boda,
u poslednjih 6 meceva 2 postignuta gola, od toga jedan iz penala i jedan autogol.
Castan nastup nema sta. Mi srbi smo majstori da najvece gubitnike velicamo kao nacionalne heroje. Mozda treba da im se dodeli nacionalna penzija cim osvoje jedan bod u sledecoj Ligi sampiona. Smesno do bola!

borko

pre 13 godina

Ja jedno ne shvatam, kako je Partizan 2003 osvajao bodove protiv mnogo jacih ekipa, a i kad je gubio to je bilo minimalno. Zasto sada svi ocekuju ubedljiv poraz. Iako Partizan izgubi, to ne bi smelo sa vise od jednog gola razlike. Inace cu stvarno da poverujem da je tada Partizan bio jaci, iako su strucnjaci pricali suprotno na startu Lige Sampiona. I uopste niko ne pravi poredjenje izmedju nasih klubova sada i pre samo par godina, a ne pre 20 i vise. Kako je moguce da sada nasi timovi ni sa kim ne mogu da igraju ravnopravno, a mogli su u ono najgore vreme potkraj 90-tih na primer?

duli

pre 13 godina

Jedno veliko hvala partizanu za sve! Sjajan kraj 2010. godine. F4 kosarka F4 vaterpolo, domace titule, liga sampiona i tri nezaboravna dozivljaja na nasem stadionu.. Neverovatno, nezaboravno...

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Realno,vise nismo ni mogli.
Sta nama fali?
1.Oba beka
2.Kondicioni trener(trcimo samo do 70.minuta a onda setnja po terenu.
3.Dva kvalitetna napadaca,ili jedan ako Cleo ode.
4.Otkaz Jovanovicu i spremiti zamenu za Krstajica.Covek je realno penzioner a drzi nam 70% odbrane.
5.Prodati Petrovica,Davidova i Smiljanica,ako ih neko uopste hoce.
I NEMOJTE DA KUKATE DA SU DOBRI IGRACI SKUPI-GDE SU PARE OD LIGE SAMPIONA?

Delija ZH

pre 13 godina

Jeste castan boze sacuvaj!

Nekazem to zato sto navijam za Zvezdu, nego zato sto je nas srpski fudbal mnogo, ali stvarno mnogo jadan!

Pozdrav svim pametnim ljudima.

cigan

pre 13 godina

cekaj bre pa bolji ste od Ziline. Bravo majstori.
A i na kraju ( ili koncu zbog Robija) sudija je kriv. Sram ga bilo. I uefa ima nekog svog Toleta.

Atropin

pre 13 godina

Pa dobro sinovi zvezdasi, jel' vas barem sad samo malo blam sto ste predvidjali 7+ i sl.?? Malo, malkice?? Ako i nije makar ste pukli na kladzi!! :)

zzbz

pre 13 godina

Lepo smo igrali, steta sto nismo dali i drugi gol a mogli smo.

Sto se tice penala, mislim da ni Babarogic za Zvezdu u derbiju ne bi ono svirao

RUSuper

pre 13 godina

Ae zvezdasi palite da gledate vas tim u ligi sampiona.....cek ne ne u ligi evrope....ne cek opet,u jelen super ligi.Dok mi gubimo od Arsenala vi zvezdasi gubite od nas,mada sve ste blizi tome da nam sutnete par puta u sezoni u okvir gola.

aca

pre 13 godina

Partizan je sve učinio kako ne bi primio "petardu". Čuvali su rezultat i kad je bilo 3:1! Ne razumem kako neko može da bude zadovoljan igrom zbog toga što je Partizan uspeo da da 1 gol i što je 30min uspeo da drži 0:0 i 21 minut 1:1?

Aleksandar

pre 13 godina

Aco,ti sto si s podsmehom rekao da je Partizan sutnuo na gol Arsenala tek u 37.minutu,da znas prijatelju da je Zvezda u zadnja dva derbija sutnula samo jednom u okvir gola Partizana.Razmisli malo o tome!Pritom Arsenal je jedini sut u okvir gola u prvom poluvremenu imao iz penala.

bagi arapin

pre 13 godina

BRAVO CRNO BELI !!! Sledeća sezona biće uspešnija ove smo učestvovali ,nismo se obrukali kao što mnogi najavljivaše.Nema tih priželjkivanih PETICA,malo hrabrija igra i "Englezi" bi bili u šoku .PARTIZAN IMA BUDUĆNOST !!!

menix

pre 13 godina

Dobra igra Partizana,samo ko boga vas molim PRODAJTE VISE PETROVICA!!! Pa da li samo ja vidim da decko nema apsolutne veze sa profesionalnim fudbalom? Objasnite mi kako on moze da igra 90min protiv Arsenala u L.S. i u reprezentaciji... Molim klubove da ga kupe vise, upropastice Partizan!!!

Stefan

pre 13 godina

Ovi iz FK "Sledeca sezona" bas se obradovali.A zaboravili ste kako vas bijemo vec cetiri godine a moram i da vas podsetim da sa Partizanom igrate u Kupu.Jao,ima da vas gazimo.Puno pozdrava za sve navijace Partizana.

nenad

pre 13 godina

Arsenal je bio mnogo los i vidi se da nije u formi,ali i takav je dao tri gola a morao je da postigne jos najmanje dva(Volkot sam pred golom predaje loptu golmanu,Bentdner skida loptu svom saigracu koji je u punom naletu,na 7m od gola).Partizan igrao sa dvesta posto mogucnosti i sa takvom igrom bi bez problema pobedio Zvezdu za koju navijam...

rako

pre 13 godina

66 minut... Mislim da je krajnje vreme da neko kupi ovog Petrovica kad je tamo "dobar"! Napravio je dovoljno grešaka da izleti iz igre...

slovan bratislava

pre 13 godina

Mene su roditelji ucili da je vazno ucestvovati... :)))
(Otac Tole i majka Partizanka, 8. decembar 2010 23:04)

pa što onda ne učestvujete nigde?

Stojković

pre 13 godina

Da li ste sada shvatili da znam da branim slobodne udarce? Jeste da sam po statistici odbrani jedan šut, ali nisam im ja kriv što su me se plašili i šutirali preko gola.

DV

pre 13 godina

Sad svi vi koji ste tipovali 5+ 7+ itd. slobodno mozete da odigrate tako i za derbi! Sad ste videli kako izgledaju dresovi sa dugim rukavima, pa gledacete nas opet dogodine!

Zipo

pre 13 godina

(Crno na belo, 9. decembar 2010 08:06)

Amerikanci se bas razumeju u fubal u uopste, a tek u evropski da ne pricam. Da je kojim slucajem to bila Zvezda i osvojila 0 bodova uz uzasnu gol razliku na 19. godisnjicu osvajanja titule najboljeg na planeti Zvezdasi bi se odmah digli protiv uprave. To je problem kod Partizana, klub bez istorije, pun suprotnosti jer navijaci ne dolaze na stadion a zadovoljavaju se ne neuspehom, nego brukom. Zato ce i da vam rasprodaju najbolje igrace jer vide da ste zadovoljni porazima

babovic!!!!!!?????? gubi loptu I drugi gol arsenala

pre 13 godina

Poceo sam da likujem a ustvari se nerviram zbog glupog primljenog gola za koga niko drugi nije kriv do BABOVIC. Mozda je partizan mogao nesto da zaradi od ove tekme-ali posto ima tako jeftine igrace koji ga skupo kostaju , to stvarno nije moguce-dok pisem ovo vec 3:1

VOLIM TE PARTIZANE!!!

pre 13 godina

Bravo momci!!! Ponosan sam sto sam navijac Partizana!

Oni koji likuju, to im ostaje, jasno im je da je veca moznost da nas narod ode na Mesec, nego sto bi oni igrali Liga Shampiona! ...ali neka.

To je kad se nema konkurencije i kad se ne igra ovakvih meceva!
I znam da cemo opet u LS!!!

da vooolim crnoo beleeee...

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Ово је Партизан,какав желим да гледам.Напокон права пас игра.Без обзира на пораз,нисмо се обрукали.Сада се види права разлика између Партизана и осталих на Балкану.Идемо даље.Још два,три брза играча,па да видимо шта ће следећа лига шампиона да нам донесе.Ако ништа друго,а оно бар за нијансу да будемо бољи.И тако сваке године.Живео Партизан!

Stanojević

pre 13 godina

Nismo se obrukali. Očekivali smo više od 3 komada, igračima smo malo digli cenu i možemo da ih bolje prodamo. Doduše, završili smo sa nula bodova, ali s obzirom na naš kvalitet to je odlično.

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Bili smo sasvim solidni...šteta samo za pad u igri u poslednjih dvadesetak minuta...Sve u svemu BIĆE BOLJE NAREDNE GODINE !!!

nemanja

pre 13 godina

Znaci jovanovic, obadva beka i babovic bolje da se bace na zemljoradnju. Petrovic, ja ne znam sta Antic i ostali vide i molio bih nekog da mi objasni, ali ja mislim da od centarfora Obradovica u Tumbino vreme i ovog Petrovica PFC nije imao goreg igraca. Svaka cast svima ostalima za nastupe u LIGI SAMPIONAAAA oooo LIGA SAMPIONA OOOO LIGA SAMPIONA OOOOO. Prodaj uzmi pare il za dz samo se ratosiljaj.

vlajzi

pre 13 godina

ma kakav penal, nema veze s mozgom!!! PARTIZAN BOLJI!!! puknite svi vi sto ste pre utakmice prizeljkivali da ce Arsenal da raznese Partizana. sad vam je jasno koliko nemate blage veze sa fudbalom, ili ste samo puni frustracija i boli vas sto je partizan UBEDLJIVO najci tim na ovim prostorima...

Pobeda bez reketa

pre 13 godina

Kleo se kleo i Tobdzije zaveo.To Majstore!!!
Napred Partizan, mozes ih dobiti.Nista nisu.Nemaju srce.Igrajte braco ko Teniseri i pobeda je nasa!!!!!

dragan

pre 13 godina

Odigrali smo jednu dobru utakmicu.Trener je sastavio dobar tim i odlucio se za odlicnu taktiku i mozemo zaista reci da imamo dobrog trenera.Neki od igraca nisu zadovoljili mislim na Jovanovica kriv za 2 gola Babic i Petrovic svaka lopta nazad prosto neverovatno Krstaic dve velike greske a Sasa Ilic pa ja neznam ni dalije on igrao danas.Treba nam minim 5 novih dobrih fudbalera ako hocemo da igramo LS.Pozdrav svim grobarima sveta iz Las Vegasa.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Eh da smo sve meceve igrali kao dva protiv arsenala,ne bi Evropa sad pricala o Kopenhagenu,steta...bice bolje Grobari. PARTIZAN ZAUVJEK !

Kion

pre 13 godina

JA sam za to da se potpise neki ugovor izmedju Jovanovica i Partizana,,,neki kes da mu daju ,i onako zvanicno,jer ne verujem da su ga potplatili da igra onako idiotski,on je to iz ljbuavi!

Amos

pre 13 godina

Najbolja utakmica Partizana ove sezone. Prvi put je lopta isla brzo, iz jednog ili dva dodira i nismo je ispucavali sto dalje od gola. Nije bitna samo brzina igraca nego i brzina odigravanja pasa i kretanje. Zbog toga Arsenal nije stvorio ni polupriliku 50 minuta. Sinoc je jedino bilo tesko slusati Strajnica koji nazalost nema ni osecaja ni znanja da komentarise fudbal. Citavu utakmicu je pricao o svom utisku o kompletnom nastupu Partizana u ligi sampiona, sta bi trbalo, sta ne bi trebalo uraditi. Kada bi pokusao da prati desavanja na terenu opet je to bilo kao da komenrarise strucnjak za karling. Kada faulom prekinemo kontrun okarakterise to kao nepotreban faul, kada Venger besni i baca flasice na klupi jer nisu stvorili sansu on se pita zasto je Venger nezadovoljan. Mnogo je bilo njegovih "strucnih" komentara. Tesko je kad te neko toliko iritira svojim neznanjem da pozelis da gledas bez tona.

Ivan

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!
(Mecklejn, 9. decembar 2010 11:56)
Jedan veliki evropski mec u poslednje 4 godine i vi onda cenite o velicini smesni ste

zoran

pre 13 godina

Arsenal tipichni "engleski" klub..

Stadion : Emirati/410 miliona evra za gradnju

Trener: Francuz
Tim: 1 Englez 10 Stranaca..

Sta da chovek ochekuje..?? Mi odvojili nekih 30.000 evra za pojacanja...
Odlichno je Partizan odigrao sa onim chime raspolaze....nedostaju krila i probojni bekovi..bolji kondicioni trener...Kamara odlichan...
Penal je chista izmisljotina..chist poklon sudije..

Crno na belo

pre 13 godina

Zivim u Americi i gledao sam danasnju utakmicu u direktnom prenosu na americkon Faks soker canelu, najgledanijem fudbalskom kanalu u SAD. Ovo je vec treca utakmica koju je taj kanal direktno prenosio Partizana u Ligi sampiona ove godine. Emisija je pocela 45 min.pre pocetka utakmice, a gosti u studiju su bili, kao i uvek bivski americki i bivsi engleski internacionalci, Saliven i Barton. Taj kanal u SAD gleda dnevno preko 2o miliona gledalaca, nekoliko dana, a i danas je utakmica mnogo puta najavljivana, ime Partizana se cesto pominjalo.Tokom prenosa komentatori su bili vise nego iznenadjeni igrom Partizana, cesto su u lepom svetlu pominjali Moreiru (oni ga zovu Morira), Klea, Babovica Lazevskog i Petrovica. Kada je Partizan izjednacio rezultat cak su verovali da Partizan moze cak do pobede, pa su pocele kalkulacije da Arsenal vrlo lako moze da ispadne iz Lige sampiona, Za penal su rekli da je sudija pogresio i da nije bilo prekrsaja za penal. Za igru Partizana su rekli da je bila profesionalna, doterana i iznenadjujuce dobra. Sve te komplimente je culo najmanje 20 milona ljudi u SAD i jos vise, mozda u VB. Posle utakmice izvrena je analiza i zakljucak je bio da je utakmica bila dobra, narocito je iznenadio Partizan, sto je napomenuto desetak pua tokom prenosa. Posle utakmice je bilo emitovana snimka Realove, a zatim Celzijeve utakmice. Nakon tih snimaka ponovo je emitovana snimka Partizanove utakmice. Eto sta znaci igrati Ligu sampiona, danas je mnogo miliona ljudi slusalo lepih reci o Partizanu, znam da ce se sutra na poslu mnoge moje kolege raspitivati o Partizanu, zapamtice to ime. To je velika indirektna korist. Niko nece, niti je sa omalovazavanjeg govorio o Partizanu kao sto sem mnoge komentare orocitao na ovo forumu koje se pisali fudbalske neznalice ili zlobni i zlonamerni tudji navijaci. Danas sam bio ponosan kako je Partizan igrao i kako su se igraci ponasali. Bilo je zadovoljstvo slusati strucne i objektivne ocene strucnjaka koji su objektivi, a ne zlobni kriticari.

duh sa sekirom

pre 13 godina

...da se recimo navijaci Totenhema, Kopenhagena, Brage ili nekog drugog evropskog kluba koji ima pobede u LS podsmevaju Partizanu razumeo bi jer moze im se.
...ali stvarno ne razumem navijace ciji je tim ispao od raspalog Slovana koji je igrao bez 6-7 prvotimaca (cit. B timom) koji je ove jeseni na 5.mestu u svom prvenstvu I najjjbitnije ispali iz voza u predkvalifikacijama za kvalifikacije u II ligu tj. ligu evrope.
...tisina molim!!!

el gladijator

pre 13 godina

@0-0-6, 2:13
(evropski partizani, 8. decembar 2010 22:57)

Ništa – sramota – godinama nas nema nigde – evropski koeficijent „minus“
(evropska zvezda)

@ Imao otac ćerku i zvala se Žilina. Kaže ona svom ocu: "Tata, tata ja sam želela neki bod u Ligi Šampiona". "I tata bi dušo", reče otac. NAGRADNO PITANJE: Kako se zove njen otac?

Pita otac sina: “Zašto igrači Zvezde godinama ne mogu nikog da pobede u Evropi a Partizan nisu pobedili u 10 utakmica”. Odgovara Tata “ Ne brini sine, da bi to uradili potrebno je da nauče da šutnu u okvir gola, a to se stiče teškim radom i treningom”. Biće sine sledeće sezone, veruj mi”

@ Ovakav penal ne bi sudili u Tole Superligi ali bilo gde ovo je penalcina. Ne mozes da sapletes tako igraca samo zato sto je brzi. Obrukali ste srpski fudbal jos jednom nazalost. Zvezda je taj Arsenal izbacila svojevremeno i mi to 20ak godina kasnije mozemo da kazemo, a vi cete za to vreme moci da se hvalite sa 0 bodova i 2 gola od kojih je 1 penal a 1 ova Kleova "drda"
(Flynn, 8. decembar 2010 23:37)

Dad a penalčina, kada navikneš da tako daješ golove (prošle sezone 11 u prvenstvu). Samo nema više Babarogića i Miljanića. I da pre 20 godina ste pobedili Arsenal u Bgd. Pre više od 40 godina mi smo prvo pob edili MJ i igrali finale sa najboljim svetskim klubom svih vremena, a ne sa nekim bednim Olimpik Marsejom, koji je u polufinalu izbacio Milan tako što je italijanski klub diskfalifikovan za zelenim stolom !!!!

PS Čestitam stubu srpstva novog trenera, nekada najboljeg igrača Kroacije i Hrvatskog Dragovoljca. Još jednom ste dokazali da ste bili ponos SFRJ

Smilica

pre 13 godina

Uh kakve ste mi vi TOBDZIJE kad sudija mora da Vam pokloni penal da biste nam dali gol.Zamalo Stojke da ga odbrani.
Ajmo crnobelii.Vi ste nasi pobednici bez obzira na rezultat.!

Dijaspora

pre 13 godina

Bravo Partizan !!!!

Najbolja igra Partizana u LS ove godine...

I stono je moja supruga, vatrena grobarka, primetila, jedina dva gola koja je Partizan dao u LS je dao bas Arsenalu .... Kao da su oni bili najlaksi protivnik u grupi.

I da su igrali kao onih dvadesetak minuta, pre i nakon datog gola, rezultat bi bio neizvestan !!!!!

Komentator

pre 13 godina

Sanja dobio crveni i izašao iz igre. Ispucao neko iz odbrane loptu koja stiže do Fabijanskog, a ja čujem da je tu negde i Sanja koga je lopta preskočila.

Ajtolah

pre 13 godina

Stanojevic prespavao drugo poluvreme! Kad su ga asistenti probudili iz juznoamerickog sna, trgnuo se i ubacio bar jednog igraca da odmeni ove bez daha na terenu! Ali kasno, u medjuvremenu su pala dva komata! :(

2+2=5

pre 13 godina

Objektivno:
Partizan je toliko umrtvio igru Arsenala da to nisam video u poslednje dve sezone Prem.lig. Stvarno, svaka cast! Svi su govorili da ce Arsenal napuniti PFC... dok sam ja tvrdio da ce na Emiratima proci bolje nego i Sahtjor i Braga....elem, penal je postojao... teatralno, ali je postojao... pored onakvog bunkera, Van Persi je upravo i isao na kontakt sklonivsi loptu. Mada, ne verujem da bi to nesto promenilo... Partizan je pre svega imao priliku u Donjecku, a posle i u Bragi (da ne spominjem Beograd)...Ovaj mec je vise za uspomenu... a ne za cast...

Kalimero

pre 13 godina

Svaka čast! Odigrali smo koliko se moglo i znalo. Realno 2:1 za Arsenal, da nismo imali Babovića i "sjajno" vraćanje lopte posredini terena. Drago mi je što su se komšinice nagledale golova, 7-8 kako neko reče.
Još jednom sve čestitke za igru.

Raja

pre 13 godina

Ljudi, deset godina možemo da tražimo, ali nećemo naći igrača kakav je Kleo! Ako sad ode, nek nam je bog u pomoći! Đuriću, daj mu od svojih para jedno milionče ili dva, da reši finansijske probleme pa da ostane, molim te!

london

pre 13 godina

partizanu svaka cast za prvo poluvreme.fali samo taj odlucujuci pas u dubinu,ali igra jako dobra.konacno je partizan nasao pravi sastav.medo treba da igra,odlican je.arsenalu tako odolevati i igrati,jako lepo veceras.mozda fali jos boja u napadu.nema veze partizan pokazuje da zna da igra fudbal.srecno i pritisnite ih malo,pa makar primili jos golova.

sasho

pre 13 godina

najzrelija utakmica Partizana 65min. do sada,ovom utakmicom pojedini igrači digli su sebi cenu za po milion evra!Savić,Kamara,Kleo pazite šta sam reko!

ratamahata

pre 13 godina

Dovoljno je reci Marko Jovanovic i to je to...da ga nije bilo na utakmicama LS mi bi danas sigurno imali neki bod...ali dobro,zna se zasto igra...nadam se samo da ce se nego prevariti i uzeti ga...svaku utakmicu je namestio po jedan gol za protivnika...kiksara nevidjena...pozdrav

Aleksandar

pre 13 godina

Sin:"Tata zasto mi nemozemo da navijamo za jedan klub kao svi ostali nego stalno navijamo za Anderleht,Bragu,Sahtjor,Arsenal,Barselonu?"
Tata:"Cuti i oblaci makabijev dres!"

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

@C.Zvezda-Milan 1:2-razocarenje
C.Zvezda-Bayern 2:3-sok
Partizan-Arsenal 1:3-navijaci zadovoljni
Pametnom dosta.
(Zvezdas, 9. decembar 2010 01:39)

Onda ste posle Slovana trebali da izvrsite kolektivno samoubistvo!

willi

pre 13 godina

pitam se sta je tu casno?
poraz je poraz, a kada sluzis samo da bi druge ekipe na tebi napravile bolju gol razliku, onda je to sve drugo samo ne casno, nego sramno.

alejandro

pre 13 godina

molim kompleksne komsinice da ne ostavljaju komentare na vesti koje se ticu Partizana, izgleda da samo tu i mogu da ostavljaju utorkom, sredom i cetvrtkom jer se tada igra u evropi.

018

pre 13 godina

nakon svega ja kao navijac partizana sam prezadovoljan pokazanim. Ulazak u LS je vasionski domet za sve klubove sa ovih prostora. Daj Boze pa svake godine da igramo ls pa jednom ce i grupu da prodjemo. Steta je sto opet pola tima odlazi pa jovo nanovo. Sve u svemu svaka cast momci i niko normalan nece da vas kritikuje vec samo da hvali ovakav uspeh!

Boki

pre 13 godina

utakmicu sam odgledao bez nerviranja...skroz opusteno...ali brate mili, onaj Babovic jednu jedinu fintu ima. Stane ispred odbranbenog igraca i levom nogom povuce loptu na levu stranu...i tako jedno 68x na utakmici...eto...nisam se zivcirao...samo sam zapamtio pa zeleo da podelim sa vama :)

sasaPFC

pre 13 godina

`Mi kada smo,..mi smo,`..pa bre komsije smesni ste!Vas se niko i ne seca vise,zato pocnite da radite na sebi.Mozda i dodjete u priliku da se opet cuje za vas.Napred Partizan,gore glavu,bice bolje sledece sezone!!!

prvo poluvreme

pre 13 godina

Nismo uopste losi,nema duvanja lopte,sve po zemlji na jedan dodir,ali fali nam jedan brz igrac kome Moreira moze da cusne loptu u prazan prostor...Kleo je dobar al nije taj tip igraca...Penal i nije morao da svira,do kraja jos dva komada i pozdrav do sl sezone ...

ne bi ja tu ništa menjo

pre 13 godina

E, sad je problem sa fizičkom spremom.
Mnogo pretrčali, a nisu navikli.

Bojim se da je drugo poluvreme vrlo problematično.

dzozey

pre 13 godina

Fenomenalno. Prezadovoljan sam igrom...svaka im cast. Igramo kao Barselona pod dejstvom alkohola :)...nisam nikad video da ovako znamo da povezemo pasove. Volim Partizan!!!

Marko Blokovi

pre 13 godina

Mi kada smo pre 4 godine izgubili od Milana,koji je bio prvak Evrope te godine, 1:0 i 1:2 hteli smo da srusimo marakanu,a oni se ponose casnim porazom!Mali,mali klub,malih ambicija!Zato ce uvek biti mali klub!
(Mecklejn, 9. decembar 2010 11:56)


Ovo uppste nije istina Zvezda-Milan je utakmica koju pamtim po najgoroj atmosveri na Marakani u evropi....dosla je gomila pozera da vidi Milan nij jednu pesmu znali nisu. Znam da je savija goreo jer nije moglo ni da se otpeva nista, zato prvo trebas da budes na utakmici da bi pricao.

Zemun

pre 13 godina

Ova utakmica je pokazala da 4 igraca iz ovog tima imaju kvalitet za LS,to su Stojkovic,Savic,Kamara i Kleo.Prodaja nekog od ovih igraca bi znacila korak unazad za sledecu sezonu sto se tice Evrope.

Komentar

pre 13 godina

Posle svake utakmice Lige Šampiona nešto novo naučiš. Sada znam da je glavni sudija po zanimanju frizer, da je Aršavin pisac i da je napisao knjigu i da je Venger inženjer koji govori 5 jezika.

Zagor

pre 13 godina

Kao prvo ja sam navijač Zvezde čisto da se zna i ne pada mi na pamet da omalovažavam igre i učešće Partizana u ligi šampiona. Kao prvo šta je Zvezda uradila ove godine, ništa, katastrofa. Zato nemamo osnovu da bilo koga kritikujemo, a to stalno pozivanje na neku istoriju je lepo za prisećanja i priče unucima i sve me to potseća na ono "i ja volim taj sex i rado ga se sećam"

Pfc Rules

pre 13 godina

Nadam se da su sada ljudi iz uprave i struke videli koliko su neki nasi igraci limitirani snagom posebno,a neki boga mi i znanjem,nazalost,ali tako je!!
Zato ako mislite Partizanu dobro kao sto kazete,dovedite molim vas ta tri igraca koji ce doneti tu potrebnu razliku u kvalitetu izmedju nas i evropskih timova!

nikola

pre 13 godina

prezadovoljan sam rezultatom....svaka cast ekipi partizana,ali cinjenica je da nijedan klub iz nase zemlje ne bi mogao ni x da izvuce tamo,ali sta je tu je...nego moje licno misljenje je da se Cleo pozove u reprezentaciju....po meni ne bi bilo lose da se pozove i Kaludjerovic,znaci da probamo njih dvojicu,ali zajedno na terenu,da igramo sa dva spica...!!!

i šta sad

pre 13 godina

mi smo,mi smo,mi smo,mi smo ovo,mi smo ono...
ganci, ovo je prošlo vreme.
Kad neko bude napisao mi ćemo,
možda me i zainteresujete.

kokos

pre 13 godina

Partizn je 6 puta izgubio i to je jako loše i nešto što nikog ne bi trebalo da zadovolji, ali najmanje razloga za zadovoljstvo zbog takvog učinka imaju komšinice. Oni su ispali još početkom avgusta u kvalifikacijama za Ligu UEFA, tako da je njihov učinak gori od katastrofe.
U prvenstvu su pet bodova iza Partizana koji je imao 10-tak utakmica više u Evropi, komšinica tri trenera više, pa je razloga za zadovoljstvo na Marakani zaista smješno tražiti.

kulenmaster

pre 13 godina

I ove sezone u evropi se pokazalo da nam najvise nedostaju krila ! Svi pljuju Jovanovica u odbrani, kritike da je kiksara, pa i krstajic je kiksnuo juce, ladno je mogo da padne gol. A da li mislite da partizan moze ili bilo koj klub da se brani, i da ne kiksne bar 1 na utakmici, kad lopta non stop zuji kroz 16m. Poenta: NEMAMO IGRU NA SREDINI TERENA, POGOTOVO NEMAMO KVALITETNA KRILA, BRZA I TEHNICKI KOREKTNA, KOJA CE DA STISNU PROTIVNICKE BEKOVE I VEZNI RED I PRUZITI NAM OFANZIVNIJU IGRU ! Ali vazno je zato da smo doveli Boju i jos jednog zadnjeg veznog KAMARU, iako solidan igrac, ali manje potreban nego neko kvalitetno krilo !

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Sramota je ukrasti, biti kriminalac, lazov...
Nije sramota izgubiti u jednoj sportskoj utakmici, posebno ne od lidera Engleskog prvenstva..

Nije sramota ni to sto nam je fudbal los..sami smo krivi za to..niko nece na stadion, logicno da pred praznim tribinama i ono malo sto igraci znaju, nemaju motiva da se pokazu i dokazu pred publikom.. Tako da svu sramotu treba da osecate svi Vi, koji ne idete na stadion vaseg kluba, jer Vi prvi nemate poverenja u bolje sutra..sta ocekujete onda od Vaseg kluba..?!?!!?
Svaka cast CRNO BELI..