Nedelja, 05.12.2010.

12:24

Evandro Goebel zvanično u Zvezdi

Brazilski fudbaler Evandro Goebel u nedelju je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde i istakao da jedva čeka početak priprema sa novim timom.

Izvor: B92

Evandro Goebel zvanièno u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 13 godina

Звао се ''Бугарски Бебето''...
(ТВЦЗ, 6. decembar 2010 21:30)

Joj legendo gde se seti toga, vrištim od smeha.

deki smeki

pre 13 godina

Iskreno se nadam da posle duzeg vremenskog periodu u Zvezdu stize prava desetka! Neko ko ce maestralnim potezima da dize publiku na noge i resava utakmice kad zagusti! Zelim Zvezdu da vidim u Evropi, zelim velike utakmice na Marakani! Da izadjemo vise iz ovog mraka i zasijamo nad nebom fudbalske evrope! Napred Zvezdo, samo napred!

ТВЦЗ

pre 13 godina

Kako se bese zvase onaj Ekvadorski madjionicar?
(sve sami madjionicari..., 6. decembar 2010 11:09)

Звао се ''Бугарски Бебето'' а надимак му је ''Пеле'' из Туниса.

Brasileiro

pre 13 godina

Ne znam sta se toliko iscudjavate njegovoj izjavi!Kod nas se ne igra brzi fudbal,ali jaci sigurno da!Decko je tu mislio,na puno duela,faulova,prekida,jednostavno grublji i jaci fudbal.Nasi kostolomci jedva cekaju da ti uklizaju u noge!Dok je u Brazilu tehnika,brzina i leprsava igra na prvom mestu.Ko je gledao jednu utakmicu Brazilske lige znace o cemu pricam.

Jerez

pre 13 godina

E ovako, drago mi je da ste doveli toliko zeljenog veznog igraca, ali zapitajte se gde su ga nasli Adzic i Kristic! Pregledajuci sve moguce baze podataka fudbalera (Transfermarkt, EC Vitoria, Campeonato Brasileiro, Football Manager) i njega nema! Ni kao slobodnog igraca, a tek ne kao igraca Vitorie!Ne zelim da budem pakostan, ali zapitajte se sta Vam poturaju Lukic, Adzic i Kristic!!! Ovaj je nepoznatiji i od Nikolova i od Vasingtona!!! Mislite o tome!!!

DEX

pre 13 godina

navijaci partizana ako mislite da ste zanimljivi i smesni,varate se.ajmo zvezdasi moji lepo da se nasmejemo da ovi vise iskuliraju nase vesti xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa,evo nasmejao sam se,sad cao! kao pravite se pametni,sve sami znalci fudbala...kao vi znate kakav je ovo igrac,a sve sami klinci koji ne rade domaci vec pisu ovde gluposti. pravi navijac je onaj koji samo voli svoj klub,a vi vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan! ne zaboravite da je i partizan bio gde sad i zvezda dok uprava nije pogodila sa moreirom zukom i diarom! ali vi se toga ne secate zato sto ste decica! zvezda je makar stvorila ime u svetu i ostavila trag u istoriji fudbala. pozdrav zvezdasima i nadam se da ce evandro biti pogodak!

Rista_Electro

pre 13 godina

Nije mi jasno odkud pare komsinici posto nema da plati dug od 670 000 u JSL, i onda se setih dao partizan decko otiso kao i kleo u zvezdu na kaljenje pa do godine u pravu ekipu :)

Ali samo ako se pokaze ;)

braci

pre 13 godina

Kud je sve bilo i šta se dešavalo sa transferima prethodnih godina, daj da vidimo i ovoga. I ne samo njega već i ostala najavljena pojačanja pa da komentarišemo. Kao veliki zvezdaš, naravno voleo bih da su pravi i da podignu kvalitet tima, vreme će pokazati svoje...

Red bull

pre 13 godina

Ja tvrdimdaZvezda na svimpozicijama imao bolje igrace odPartizana ili bar jednake.Ali problem je u treneru tj strategu tima.Kristic jednostavno nije covek koji moze nesto da objasni ida mladog igraca nesto nauci. Da smo imali kvalitetnog trenera situacija na tabeli nebi bila ovakva.TRi boda izgubljena od Partizana izgubljena na glupost stojednom bilo kakvom timu ne sme da se desi.Da su nas nadigrali pa da covek nesto kaze.Protiv Vojvodine dva ne shvatljiva kiksa.Prednost je velika kadajeu pitanjunasa liga i koliko simapatizera u drugim klubovima ima Partizan zajedno sa FSS ali treba se boriti

nenadns

pre 13 godina

ovom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva su bovom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva su ile susta suprotnost onome sto je ovaj strucnjak rekao.Vidim da se navijaci komsinice nesto pale...dok nije povom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva sbile susta suprotnost onome sto je ovaj strucnjak rekao.Vidim da se navijaci komsinice nesto pale...dok otpisao nisu ni znali za koji klub je igrao...A o njegovim kvalitetima necu da pricam...Covek je stigao da promeni 6-7 klubova.Da valja ne bi ih toliko menjao.Valjda?
A,bivse igrace Partizana nemojte kupovati nikada.Bolje im je u Smederevu,nego u CZ.
Kakav bednik taj Adzic!?Gde je taj bio posle CZ?
E,da...cela Evropa prati CZ?Decko,ti si ili pogresno preveden ili si prolupao od hladnoce.Pa,tvog kluba NEMA u Evropi vec godinama,osim ako nisi mislio na geografsku pripadnost Srbije.

radilica

pre 13 godina

svi sto se ismejavate sto je ovaj decko reko da je fudbal u srbiji brzi i jaci, sta je trebao da kaze, da je los i spor. normalno da ce reci neke lepe reci cim je stigo

i nemogu da razumeme da sad toliko pljujete po kadu a kad je dosao bi vam je zakon, najbolji igrac u ligi, itd.

Ivan D

pre 13 godina

"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel."


Daj, uštini me...

Dexterijus

pre 13 godina

Nesvidja mi se ovo "pazaranje" stranaca,tek tako olako....Pa zar mi nemamo dovoljno dobre talente kojima treba dati pravu sansu i bice tri puta bolji od bilo kog stranca!!!
Evo lep primer je stariji Scepovic, pa Ignjovski, da nespominjem Gulana i Ljajica, Jovetica, Mrdju.....
Pa zar nije bolje da se zadrze domaci igraci i sa malo vecom platom,i procentom od prodaje...nego da se dovode razne "zvezde","madjionicari","Maradone".....

Rocky Balboa

pre 13 godina

@ Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić. Eto odakle potiče mržnja prema drugim klubovima.Ovakve izjave treba kazniti i onemogućiti da se navijači hrane takvim morbidnim izjavama.ŠTA JE TO AKO NIJE DISKRIMINACIJA.
(srdjan, 5. decembar 2010 12:59)
Adzic je mislio na ranije primere kad je u Zvezdu ubacen navijac partizana na rukovodecem mestu !
Ako je ovo za Tebe govor mrznje, sta je ono juce, onaj huliganski napad grobara i lomljava - izliv ljubavi i tolerancije ??

rade

pre 13 godina

[link] pogledajte na 7:50! :)
(red, 5. decembar 2010 12:57)

sta je uradio covek sa pola terena,a vide li Zigica na 4:40 protiv rome kad je zvezda igrala...

marey

pre 13 godina

\\\"primetio sam da se ovde igra brzi i jaci fudbal nego u Brazilu\\\" Po ovome bih rekao da ovaj decko u Brazilu nije video utakmicu ni na TV-u. \\\"znam da smo bili prvaci Evrope i sveta... znam da cela fudbalska Evropa prati ovaj klub\\\" A po ovome bih rekao da ne zna ni gde se trenutno nalazi.
Pravo pojacanje za FKCZ!

ghgh

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.


verovatno je mislio na 5 ligu brazila i to onu veteransku ali ga bilo sramota da kaze....

Vlada

pre 13 godina

Nadam se samo d je sklopio ugovor sa ZVEZDOM a ne tamo sa nekom agencijom,menadzerom,"kontroverznim biznismenom" i sta ti ja znam.Srecno i dobro dosao.

Maree-grobar

pre 13 godina

Nadam se da ce 10ka biti pun pogodak, nedostaje mi ona prava zvezda, dosadno je ovako. ...i da. molim vas uklonite onu cirilicu. I LUKICA :)

Raskoljnikov

pre 13 godina

Najbolji su mi komentari tipa "Sledece sezone u Partizanu".
Zar partizan nema najbolju skolu fudbala u Evropi? Sve sama jeftina Zvezdina deca...

darko

pre 13 godina

Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel. WTF????

Delija

pre 13 godina

Treba nam nov trener! Upoznat sam malo sa desavanjem u klubu tj iz svlacionice! Kristic sa vecinom igraca ima odnos kao sa najboljim drugom, sto je lose jer zato i nema AUTORITET! Stos e tice pojacanja! Ako se Vilotic i Mihajlovic mogu vratiti za prolece stoperi nam ne trebaju sto se tice bekova ja bih lagano prodao Ninkova koj po meni igra slabo i to bas slabo ocigledno se zasitio nase lige! Tako da treba neki bek da se nadje! Sredina terena treba prodati Savi, Kadua, Bogdanovica... I dovesti jos barem jednog igraca iz Sredine! Napadaci Kaludjer, Trifunovic da ostanu dovesti tog Kolumbijca i ja bih doveo Paunovica igra za Bask jesenjeg prvaka nase 2 lige! Najbolji je sterelac i stvarno dobro igra! Prodao bih i JEvtica i Perovica...

Šaca

pre 13 godina

Ako je taj zaključio po sinoćnoj utakmici da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu, taj će biti od pomoći ove zime da nacepa 10 kubika drva za potpalu.

ahhaha

pre 13 godina

Kakav brzi i jaci fudbal. Ona jucerasnja utakmica je bila toliko smor da je to neverovatno, a igra je bila ultra spora. Prosto mi nije jasno kako je palo 4 gola.

fenomen

pre 13 godina

Jeste li ga odveli na rucak u Avalicu da proba cuvenu Salatu. Samo ga u svakom slucaju sprecite da se vidi ili cuje sa Kleom inace ce brze nazad nego sto je stigao.
Poz...

Zmaj

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel."

Sta reci na ovu izjavu? Ispada da nasa "Superliga" nije najgora...

savest

pre 13 godina

od njega se samo ocekuje da daje golove, asistira, dodaje loptu koromanu cim ga ovaj pogleda, klima glavom kad lukic govori ... i na kraju bice to novi lafajet

Anti cirkus romano

pre 13 godina

Da ne postojimo ti ne bi ziveo u blizini pehara takmicenja koje vishe ne postoji, sa timovima koje graviraju i dalje na tom istom peharu

Vazno je da vi postojite na ustrb svih. Samo da ste nam vi srecni i zadovoljni sa ovim malim veseljima u lokalnoj avliji. A za ostalo cu da te priupitam u sredu oko 23h, kada prodje rnic na Emiratima.

Dejan Cvetković

pre 13 godina

Hvala Bogu da ste se setili da počnete da dovodite prave igrače u tim a ne krševe kao do sada. Samo nastavite tako. Adžiću i Lukiću, DOVEDITE TRENERA !!!!! Zvezda je uvek imala trenere a ne početnike.

brebrebre

pre 13 godina

ajde sine, ako se pokazes sada na prolece mozda cak zaigras na leto u tandemu sa kleom u ligi sampiona!!! bas nam treba tako neki covek iza napadaca...

Savio - Mavio

pre 13 godina

Ma vazno je da su neki drugi puni para, pa jure igrace Bese...Gde je 3 miliona za Tosica, milion za Fejsu? Neki imaju kapitene u Flamengu, Interu i Junajtedu, pa mogu nesto i da posalju u vidu igraca, nekima legende kluba igraju u Red Bulu iz Salcburga...

xlnixi

pre 13 godina

Ispituje juce posle meca novinar Fox-a Kristica.I pita ga pa kakvi su po vama kvaliteti novog igraca C.zvezde Evandra,A Kristic ce na to...nemam pojma nisam ni gledao decka... toliko o tome :D

Душан

pre 13 godina

Надам се да је ово одличан потез! Још само Кристић да оде да дође Просинечки још неко појачање и то је то!

tuga...tuga...

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.

sta li si ti gledao crni sine...ako je to odraz tvoje inteligencijje i poznavanje fudbala onda nije ni cudo sto si u zvezdi...

gambit

pre 13 godina

"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao
sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra
brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel. Ahahaha,reče čovek i ostade živ.

srdjan

pre 13 godina

Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić. Eto odakle potiče mržnja prema drugim klubovima.Ovakve izjave treba kazniti i onemogućiti da se navijači hrane takvim morbidnim izjavama.ŠTA JE TO AKO NIJE DISKRIMINACIJA.

bwa

pre 13 godina

rekao je Adžić, koji je demantovao medijske spekulacije da je Zvezda zainteresovana za prvotimca Smedereva Nenada Marinkovića, bivšeg člana Partizana.

"Marinković je dobar igrač, ali daleko od toga da smo zainteresovani. Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić.

Tako je, dovoljni ste ti, Lukic i Vesic. Radite bolji posao za nas nego sto bi radio bilo koji Grobar.

dejan

pre 13 godina

Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu, rekao je Goebel...
Gde li je ovaj igrao da mi je znati kad mu je ovo brzo i snažno?

gambit

pre 13 godina

"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao
sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra
brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel. Ahahaha,reče čovek i ostade živ.

bwa

pre 13 godina

rekao je Adžić, koji je demantovao medijske spekulacije da je Zvezda zainteresovana za prvotimca Smedereva Nenada Marinkovića, bivšeg člana Partizana.

"Marinković je dobar igrač, ali daleko od toga da smo zainteresovani. Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić.

Tako je, dovoljni ste ti, Lukic i Vesic. Radite bolji posao za nas nego sto bi radio bilo koji Grobar.

Šaca

pre 13 godina

Ako je taj zaključio po sinoćnoj utakmici da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu, taj će biti od pomoći ove zime da nacepa 10 kubika drva za potpalu.

Душан

pre 13 godina

Надам се да је ово одличан потез! Још само Кристић да оде да дође Просинечки још неко појачање и то је то!

Savio - Mavio

pre 13 godina

Ma vazno je da su neki drugi puni para, pa jure igrace Bese...Gde je 3 miliona za Tosica, milion za Fejsu? Neki imaju kapitene u Flamengu, Interu i Junajtedu, pa mogu nesto i da posalju u vidu igraca, nekima legende kluba igraju u Red Bulu iz Salcburga...

darko

pre 13 godina

Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel. WTF????

xlnixi

pre 13 godina

Ispituje juce posle meca novinar Fox-a Kristica.I pita ga pa kakvi su po vama kvaliteti novog igraca C.zvezde Evandra,A Kristic ce na to...nemam pojma nisam ni gledao decka... toliko o tome :D

Raskoljnikov

pre 13 godina

Najbolji su mi komentari tipa "Sledece sezone u Partizanu".
Zar partizan nema najbolju skolu fudbala u Evropi? Sve sama jeftina Zvezdina deca...

srdjan

pre 13 godina

Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić. Eto odakle potiče mržnja prema drugim klubovima.Ovakve izjave treba kazniti i onemogućiti da se navijači hrane takvim morbidnim izjavama.ŠTA JE TO AKO NIJE DISKRIMINACIJA.

Delija

pre 13 godina

Treba nam nov trener! Upoznat sam malo sa desavanjem u klubu tj iz svlacionice! Kristic sa vecinom igraca ima odnos kao sa najboljim drugom, sto je lose jer zato i nema AUTORITET! Stos e tice pojacanja! Ako se Vilotic i Mihajlovic mogu vratiti za prolece stoperi nam ne trebaju sto se tice bekova ja bih lagano prodao Ninkova koj po meni igra slabo i to bas slabo ocigledno se zasitio nase lige! Tako da treba neki bek da se nadje! Sredina terena treba prodati Savi, Kadua, Bogdanovica... I dovesti jos barem jednog igraca iz Sredine! Napadaci Kaludjer, Trifunovic da ostanu dovesti tog Kolumbijca i ja bih doveo Paunovica igra za Bask jesenjeg prvaka nase 2 lige! Najbolji je sterelac i stvarno dobro igra! Prodao bih i JEvtica i Perovica...

Zmaj

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel."

Sta reci na ovu izjavu? Ispada da nasa "Superliga" nije najgora...

ghgh

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.


verovatno je mislio na 5 ligu brazila i to onu veteransku ali ga bilo sramota da kaze....

Dejan Cvetković

pre 13 godina

Hvala Bogu da ste se setili da počnete da dovodite prave igrače u tim a ne krševe kao do sada. Samo nastavite tako. Adžiću i Lukiću, DOVEDITE TRENERA !!!!! Zvezda je uvek imala trenere a ne početnike.

tuga...tuga...

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.

sta li si ti gledao crni sine...ako je to odraz tvoje inteligencijje i poznavanje fudbala onda nije ni cudo sto si u zvezdi...

fenomen

pre 13 godina

Jeste li ga odveli na rucak u Avalicu da proba cuvenu Salatu. Samo ga u svakom slucaju sprecite da se vidi ili cuje sa Kleom inace ce brze nazad nego sto je stigao.
Poz...

savest

pre 13 godina

od njega se samo ocekuje da daje golove, asistira, dodaje loptu koromanu cim ga ovaj pogleda, klima glavom kad lukic govori ... i na kraju bice to novi lafajet

Anti cirkus romano

pre 13 godina

Da ne postojimo ti ne bi ziveo u blizini pehara takmicenja koje vishe ne postoji, sa timovima koje graviraju i dalje na tom istom peharu

Vazno je da vi postojite na ustrb svih. Samo da ste nam vi srecni i zadovoljni sa ovim malim veseljima u lokalnoj avliji. A za ostalo cu da te priupitam u sredu oko 23h, kada prodje rnic na Emiratima.

ahhaha

pre 13 godina

Kakav brzi i jaci fudbal. Ona jucerasnja utakmica je bila toliko smor da je to neverovatno, a igra je bila ultra spora. Prosto mi nije jasno kako je palo 4 gola.

dejan

pre 13 godina

Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu, rekao je Goebel...
Gde li je ovaj igrao da mi je znati kad mu je ovo brzo i snažno?

Rocky Balboa

pre 13 godina

@ Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić. Eto odakle potiče mržnja prema drugim klubovima.Ovakve izjave treba kazniti i onemogućiti da se navijači hrane takvim morbidnim izjavama.ŠTA JE TO AKO NIJE DISKRIMINACIJA.
(srdjan, 5. decembar 2010 12:59)
Adzic je mislio na ranije primere kad je u Zvezdu ubacen navijac partizana na rukovodecem mestu !
Ako je ovo za Tebe govor mrznje, sta je ono juce, onaj huliganski napad grobara i lomljava - izliv ljubavi i tolerancije ??

Maree-grobar

pre 13 godina

Nadam se da ce 10ka biti pun pogodak, nedostaje mi ona prava zvezda, dosadno je ovako. ...i da. molim vas uklonite onu cirilicu. I LUKICA :)

brebrebre

pre 13 godina

ajde sine, ako se pokazes sada na prolece mozda cak zaigras na leto u tandemu sa kleom u ligi sampiona!!! bas nam treba tako neki covek iza napadaca...

Vlada

pre 13 godina

Nadam se samo d je sklopio ugovor sa ZVEZDOM a ne tamo sa nekom agencijom,menadzerom,"kontroverznim biznismenom" i sta ti ja znam.Srecno i dobro dosao.

marey

pre 13 godina

\\\"primetio sam da se ovde igra brzi i jaci fudbal nego u Brazilu\\\" Po ovome bih rekao da ovaj decko u Brazilu nije video utakmicu ni na TV-u. \\\"znam da smo bili prvaci Evrope i sveta... znam da cela fudbalska Evropa prati ovaj klub\\\" A po ovome bih rekao da ne zna ni gde se trenutno nalazi.
Pravo pojacanje za FKCZ!

DEX

pre 13 godina

navijaci partizana ako mislite da ste zanimljivi i smesni,varate se.ajmo zvezdasi moji lepo da se nasmejemo da ovi vise iskuliraju nase vesti xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa,evo nasmejao sam se,sad cao! kao pravite se pametni,sve sami znalci fudbala...kao vi znate kakav je ovo igrac,a sve sami klinci koji ne rade domaci vec pisu ovde gluposti. pravi navijac je onaj koji samo voli svoj klub,a vi vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan! ne zaboravite da je i partizan bio gde sad i zvezda dok uprava nije pogodila sa moreirom zukom i diarom! ali vi se toga ne secate zato sto ste decica! zvezda je makar stvorila ime u svetu i ostavila trag u istoriji fudbala. pozdrav zvezdasima i nadam se da ce evandro biti pogodak!

Brasileiro

pre 13 godina

Ne znam sta se toliko iscudjavate njegovoj izjavi!Kod nas se ne igra brzi fudbal,ali jaci sigurno da!Decko je tu mislio,na puno duela,faulova,prekida,jednostavno grublji i jaci fudbal.Nasi kostolomci jedva cekaju da ti uklizaju u noge!Dok je u Brazilu tehnika,brzina i leprsava igra na prvom mestu.Ko je gledao jednu utakmicu Brazilske lige znace o cemu pricam.

Ivan D

pre 13 godina

"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel."


Daj, uštini me...

Dexterijus

pre 13 godina

Nesvidja mi se ovo "pazaranje" stranaca,tek tako olako....Pa zar mi nemamo dovoljno dobre talente kojima treba dati pravu sansu i bice tri puta bolji od bilo kog stranca!!!
Evo lep primer je stariji Scepovic, pa Ignjovski, da nespominjem Gulana i Ljajica, Jovetica, Mrdju.....
Pa zar nije bolje da se zadrze domaci igraci i sa malo vecom platom,i procentom od prodaje...nego da se dovode razne "zvezde","madjionicari","Maradone".....

nenadns

pre 13 godina

ovom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva su bovom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva su ile susta suprotnost onome sto je ovaj strucnjak rekao.Vidim da se navijaci komsinice nesto pale...dok nije povom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva sbile susta suprotnost onome sto je ovaj strucnjak rekao.Vidim da se navijaci komsinice nesto pale...dok otpisao nisu ni znali za koji klub je igrao...A o njegovim kvalitetima necu da pricam...Covek je stigao da promeni 6-7 klubova.Da valja ne bi ih toliko menjao.Valjda?
A,bivse igrace Partizana nemojte kupovati nikada.Bolje im je u Smederevu,nego u CZ.
Kakav bednik taj Adzic!?Gde je taj bio posle CZ?
E,da...cela Evropa prati CZ?Decko,ti si ili pogresno preveden ili si prolupao od hladnoce.Pa,tvog kluba NEMA u Evropi vec godinama,osim ako nisi mislio na geografsku pripadnost Srbije.

rade

pre 13 godina

[link] pogledajte na 7:50! :)
(red, 5. decembar 2010 12:57)

sta je uradio covek sa pola terena,a vide li Zigica na 4:40 protiv rome kad je zvezda igrala...

Red bull

pre 13 godina

Ja tvrdimdaZvezda na svimpozicijama imao bolje igrace odPartizana ili bar jednake.Ali problem je u treneru tj strategu tima.Kristic jednostavno nije covek koji moze nesto da objasni ida mladog igraca nesto nauci. Da smo imali kvalitetnog trenera situacija na tabeli nebi bila ovakva.TRi boda izgubljena od Partizana izgubljena na glupost stojednom bilo kakvom timu ne sme da se desi.Da su nas nadigrali pa da covek nesto kaze.Protiv Vojvodine dva ne shvatljiva kiksa.Prednost je velika kadajeu pitanjunasa liga i koliko simapatizera u drugim klubovima ima Partizan zajedno sa FSS ali treba se boriti

braci

pre 13 godina

Kud je sve bilo i šta se dešavalo sa transferima prethodnih godina, daj da vidimo i ovoga. I ne samo njega već i ostala najavljena pojačanja pa da komentarišemo. Kao veliki zvezdaš, naravno voleo bih da su pravi i da podignu kvalitet tima, vreme će pokazati svoje...

Rista_Electro

pre 13 godina

Nije mi jasno odkud pare komsinici posto nema da plati dug od 670 000 u JSL, i onda se setih dao partizan decko otiso kao i kleo u zvezdu na kaljenje pa do godine u pravu ekipu :)

Ali samo ako se pokaze ;)

ТВЦЗ

pre 13 godina

Kako se bese zvase onaj Ekvadorski madjionicar?
(sve sami madjionicari..., 6. decembar 2010 11:09)

Звао се ''Бугарски Бебето'' а надимак му је ''Пеле'' из Туниса.

deki smeki

pre 13 godina

Iskreno se nadam da posle duzeg vremenskog periodu u Zvezdu stize prava desetka! Neko ko ce maestralnim potezima da dize publiku na noge i resava utakmice kad zagusti! Zelim Zvezdu da vidim u Evropi, zelim velike utakmice na Marakani! Da izadjemo vise iz ovog mraka i zasijamo nad nebom fudbalske evrope! Napred Zvezdo, samo napred!

Jerez

pre 13 godina

E ovako, drago mi je da ste doveli toliko zeljenog veznog igraca, ali zapitajte se gde su ga nasli Adzic i Kristic! Pregledajuci sve moguce baze podataka fudbalera (Transfermarkt, EC Vitoria, Campeonato Brasileiro, Football Manager) i njega nema! Ni kao slobodnog igraca, a tek ne kao igraca Vitorie!Ne zelim da budem pakostan, ali zapitajte se sta Vam poturaju Lukic, Adzic i Kristic!!! Ovaj je nepoznatiji i od Nikolova i od Vasingtona!!! Mislite o tome!!!

radilica

pre 13 godina

svi sto se ismejavate sto je ovaj decko reko da je fudbal u srbiji brzi i jaci, sta je trebao da kaze, da je los i spor. normalno da ce reci neke lepe reci cim je stigo

i nemogu da razumeme da sad toliko pljujete po kadu a kad je dosao bi vam je zakon, najbolji igrac u ligi, itd.

Pedja

pre 13 godina

Звао се ''Бугарски Бебето''...
(ТВЦЗ, 6. decembar 2010 21:30)

Joj legendo gde se seti toga, vrištim od smeha.

bwa

pre 13 godina

rekao je Adžić, koji je demantovao medijske spekulacije da je Zvezda zainteresovana za prvotimca Smedereva Nenada Marinkovića, bivšeg člana Partizana.

"Marinković je dobar igrač, ali daleko od toga da smo zainteresovani. Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić.

Tako je, dovoljni ste ti, Lukic i Vesic. Radite bolji posao za nas nego sto bi radio bilo koji Grobar.

srdjan

pre 13 godina

Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić. Eto odakle potiče mržnja prema drugim klubovima.Ovakve izjave treba kazniti i onemogućiti da se navijači hrane takvim morbidnim izjavama.ŠTA JE TO AKO NIJE DISKRIMINACIJA.

Maree-grobar

pre 13 godina

Nadam se da ce 10ka biti pun pogodak, nedostaje mi ona prava zvezda, dosadno je ovako. ...i da. molim vas uklonite onu cirilicu. I LUKICA :)

brebrebre

pre 13 godina

ajde sine, ako se pokazes sada na prolece mozda cak zaigras na leto u tandemu sa kleom u ligi sampiona!!! bas nam treba tako neki covek iza napadaca...

Savio - Mavio

pre 13 godina

Ma vazno je da su neki drugi puni para, pa jure igrace Bese...Gde je 3 miliona za Tosica, milion za Fejsu? Neki imaju kapitene u Flamengu, Interu i Junajtedu, pa mogu nesto i da posalju u vidu igraca, nekima legende kluba igraju u Red Bulu iz Salcburga...

nenadns

pre 13 godina

ovom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva su bovom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva su ile susta suprotnost onome sto je ovaj strucnjak rekao.Vidim da se navijaci komsinice nesto pale...dok nije povom od hladnoce mozak ne funkcionise!!!Prvo,iz kojeg je on Brazila dosao?Nesto malo utakmica koje sam gledao iz Brazilskog prvenstva sbile susta suprotnost onome sto je ovaj strucnjak rekao.Vidim da se navijaci komsinice nesto pale...dok otpisao nisu ni znali za koji klub je igrao...A o njegovim kvalitetima necu da pricam...Covek je stigao da promeni 6-7 klubova.Da valja ne bi ih toliko menjao.Valjda?
A,bivse igrace Partizana nemojte kupovati nikada.Bolje im je u Smederevu,nego u CZ.
Kakav bednik taj Adzic!?Gde je taj bio posle CZ?
E,da...cela Evropa prati CZ?Decko,ti si ili pogresno preveden ili si prolupao od hladnoce.Pa,tvog kluba NEMA u Evropi vec godinama,osim ako nisi mislio na geografsku pripadnost Srbije.

Душан

pre 13 godina

Надам се да је ово одличан потез! Још само Кристић да оде да дође Просинечки још неко појачање и то је то!

ahhaha

pre 13 godina

Kakav brzi i jaci fudbal. Ona jucerasnja utakmica je bila toliko smor da je to neverovatno, a igra je bila ultra spora. Prosto mi nije jasno kako je palo 4 gola.

Anti cirkus romano

pre 13 godina

Da ne postojimo ti ne bi ziveo u blizini pehara takmicenja koje vishe ne postoji, sa timovima koje graviraju i dalje na tom istom peharu

Vazno je da vi postojite na ustrb svih. Samo da ste nam vi srecni i zadovoljni sa ovim malim veseljima u lokalnoj avliji. A za ostalo cu da te priupitam u sredu oko 23h, kada prodje rnic na Emiratima.

tuga...tuga...

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.

sta li si ti gledao crni sine...ako je to odraz tvoje inteligencijje i poznavanje fudbala onda nije ni cudo sto si u zvezdi...

fenomen

pre 13 godina

Jeste li ga odveli na rucak u Avalicu da proba cuvenu Salatu. Samo ga u svakom slucaju sprecite da se vidi ili cuje sa Kleom inace ce brze nazad nego sto je stigao.
Poz...

Raskoljnikov

pre 13 godina

Najbolji su mi komentari tipa "Sledece sezone u Partizanu".
Zar partizan nema najbolju skolu fudbala u Evropi? Sve sama jeftina Zvezdina deca...

Jerez

pre 13 godina

E ovako, drago mi je da ste doveli toliko zeljenog veznog igraca, ali zapitajte se gde su ga nasli Adzic i Kristic! Pregledajuci sve moguce baze podataka fudbalera (Transfermarkt, EC Vitoria, Campeonato Brasileiro, Football Manager) i njega nema! Ni kao slobodnog igraca, a tek ne kao igraca Vitorie!Ne zelim da budem pakostan, ali zapitajte se sta Vam poturaju Lukic, Adzic i Kristic!!! Ovaj je nepoznatiji i od Nikolova i od Vasingtona!!! Mislite o tome!!!

Rocky Balboa

pre 13 godina

@ Mi se u Zvezdi trudimo da imamo što manje ljudi koji navijaju za Partizan", dodao je Adžić. Eto odakle potiče mržnja prema drugim klubovima.Ovakve izjave treba kazniti i onemogućiti da se navijači hrane takvim morbidnim izjavama.ŠTA JE TO AKO NIJE DISKRIMINACIJA.
(srdjan, 5. decembar 2010 12:59)
Adzic je mislio na ranije primere kad je u Zvezdu ubacen navijac partizana na rukovodecem mestu !
Ako je ovo za Tebe govor mrznje, sta je ono juce, onaj huliganski napad grobara i lomljava - izliv ljubavi i tolerancije ??

gambit

pre 13 godina

"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao
sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra
brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel. Ahahaha,reče čovek i ostade živ.

marey

pre 13 godina

\\\"primetio sam da se ovde igra brzi i jaci fudbal nego u Brazilu\\\" Po ovome bih rekao da ovaj decko u Brazilu nije video utakmicu ni na TV-u. \\\"znam da smo bili prvaci Evrope i sveta... znam da cela fudbalska Evropa prati ovaj klub\\\" A po ovome bih rekao da ne zna ni gde se trenutno nalazi.
Pravo pojacanje za FKCZ!

Dexterijus

pre 13 godina

Nesvidja mi se ovo "pazaranje" stranaca,tek tako olako....Pa zar mi nemamo dovoljno dobre talente kojima treba dati pravu sansu i bice tri puta bolji od bilo kog stranca!!!
Evo lep primer je stariji Scepovic, pa Ignjovski, da nespominjem Gulana i Ljajica, Jovetica, Mrdju.....
Pa zar nije bolje da se zadrze domaci igraci i sa malo vecom platom,i procentom od prodaje...nego da se dovode razne "zvezde","madjionicari","Maradone".....

Rista_Electro

pre 13 godina

Nije mi jasno odkud pare komsinici posto nema da plati dug od 670 000 u JSL, i onda se setih dao partizan decko otiso kao i kleo u zvezdu na kaljenje pa do godine u pravu ekipu :)

Ali samo ako se pokaze ;)

Delija

pre 13 godina

Treba nam nov trener! Upoznat sam malo sa desavanjem u klubu tj iz svlacionice! Kristic sa vecinom igraca ima odnos kao sa najboljim drugom, sto je lose jer zato i nema AUTORITET! Stos e tice pojacanja! Ako se Vilotic i Mihajlovic mogu vratiti za prolece stoperi nam ne trebaju sto se tice bekova ja bih lagano prodao Ninkova koj po meni igra slabo i to bas slabo ocigledno se zasitio nase lige! Tako da treba neki bek da se nadje! Sredina terena treba prodati Savi, Kadua, Bogdanovica... I dovesti jos barem jednog igraca iz Sredine! Napadaci Kaludjer, Trifunovic da ostanu dovesti tog Kolumbijca i ja bih doveo Paunovica igra za Bask jesenjeg prvaka nase 2 lige! Najbolji je sterelac i stvarno dobro igra! Prodao bih i JEvtica i Perovica...

savest

pre 13 godina

od njega se samo ocekuje da daje golove, asistira, dodaje loptu koromanu cim ga ovaj pogleda, klima glavom kad lukic govori ... i na kraju bice to novi lafajet

Šaca

pre 13 godina

Ako je taj zaključio po sinoćnoj utakmici da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu, taj će biti od pomoći ove zime da nacepa 10 kubika drva za potpalu.

Red bull

pre 13 godina

Ja tvrdimdaZvezda na svimpozicijama imao bolje igrace odPartizana ili bar jednake.Ali problem je u treneru tj strategu tima.Kristic jednostavno nije covek koji moze nesto da objasni ida mladog igraca nesto nauci. Da smo imali kvalitetnog trenera situacija na tabeli nebi bila ovakva.TRi boda izgubljena od Partizana izgubljena na glupost stojednom bilo kakvom timu ne sme da se desi.Da su nas nadigrali pa da covek nesto kaze.Protiv Vojvodine dva ne shvatljiva kiksa.Prednost je velika kadajeu pitanjunasa liga i koliko simapatizera u drugim klubovima ima Partizan zajedno sa FSS ali treba se boriti

darko

pre 13 godina

Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel. WTF????

DEX

pre 13 godina

navijaci partizana ako mislite da ste zanimljivi i smesni,varate se.ajmo zvezdasi moji lepo da se nasmejemo da ovi vise iskuliraju nase vesti xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa,evo nasmejao sam se,sad cao! kao pravite se pametni,sve sami znalci fudbala...kao vi znate kakav je ovo igrac,a sve sami klinci koji ne rade domaci vec pisu ovde gluposti. pravi navijac je onaj koji samo voli svoj klub,a vi vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan! ne zaboravite da je i partizan bio gde sad i zvezda dok uprava nije pogodila sa moreirom zukom i diarom! ali vi se toga ne secate zato sto ste decica! zvezda je makar stvorila ime u svetu i ostavila trag u istoriji fudbala. pozdrav zvezdasima i nadam se da ce evandro biti pogodak!

Dejan Cvetković

pre 13 godina

Hvala Bogu da ste se setili da počnete da dovodite prave igrače u tim a ne krševe kao do sada. Samo nastavite tako. Adžiću i Lukiću, DOVEDITE TRENERA !!!!! Zvezda je uvek imala trenere a ne početnike.

ghgh

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.


verovatno je mislio na 5 ligu brazila i to onu veteransku ali ga bilo sramota da kaze....

Ivan D

pre 13 godina

"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel."


Daj, uštini me...

xlnixi

pre 13 godina

Ispituje juce posle meca novinar Fox-a Kristica.I pita ga pa kakvi su po vama kvaliteti novog igraca C.zvezde Evandra,A Kristic ce na to...nemam pojma nisam ni gledao decka... toliko o tome :D

dejan

pre 13 godina

Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu, rekao je Goebel...
Gde li je ovaj igrao da mi je znati kad mu je ovo brzo i snažno?

Zmaj

pre 13 godina

"Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel."

Sta reci na ovu izjavu? Ispada da nasa "Superliga" nije najgora...

radilica

pre 13 godina

svi sto se ismejavate sto je ovaj decko reko da je fudbal u srbiji brzi i jaci, sta je trebao da kaze, da je los i spor. normalno da ce reci neke lepe reci cim je stigo

i nemogu da razumeme da sad toliko pljujete po kadu a kad je dosao bi vam je zakon, najbolji igrac u ligi, itd.

Vlada

pre 13 godina

Nadam se samo d je sklopio ugovor sa ZVEZDOM a ne tamo sa nekom agencijom,menadzerom,"kontroverznim biznismenom" i sta ti ja znam.Srecno i dobro dosao.

rade

pre 13 godina

[link] pogledajte na 7:50! :)
(red, 5. decembar 2010 12:57)

sta je uradio covek sa pola terena,a vide li Zigica na 4:40 protiv rome kad je zvezda igrala...

Brasileiro

pre 13 godina

Ne znam sta se toliko iscudjavate njegovoj izjavi!Kod nas se ne igra brzi fudbal,ali jaci sigurno da!Decko je tu mislio,na puno duela,faulova,prekida,jednostavno grublji i jaci fudbal.Nasi kostolomci jedva cekaju da ti uklizaju u noge!Dok je u Brazilu tehnika,brzina i leprsava igra na prvom mestu.Ko je gledao jednu utakmicu Brazilske lige znace o cemu pricam.

ТВЦЗ

pre 13 godina

Kako se bese zvase onaj Ekvadorski madjionicar?
(sve sami madjionicari..., 6. decembar 2010 11:09)

Звао се ''Бугарски Бебето'' а надимак му је ''Пеле'' из Туниса.

braci

pre 13 godina

Kud je sve bilo i šta se dešavalo sa transferima prethodnih godina, daj da vidimo i ovoga. I ne samo njega već i ostala najavljena pojačanja pa da komentarišemo. Kao veliki zvezdaš, naravno voleo bih da su pravi i da podignu kvalitet tima, vreme će pokazati svoje...

deki smeki

pre 13 godina

Iskreno se nadam da posle duzeg vremenskog periodu u Zvezdu stize prava desetka! Neko ko ce maestralnim potezima da dize publiku na noge i resava utakmice kad zagusti! Zelim Zvezdu da vidim u Evropi, zelim velike utakmice na Marakani! Da izadjemo vise iz ovog mraka i zasijamo nad nebom fudbalske evrope! Napred Zvezdo, samo napred!

Pedja

pre 13 godina

Звао се ''Бугарски Бебето''...
(ТВЦЗ, 6. decembar 2010 21:30)

Joj legendo gde se seti toga, vrištim od smeha.