Subota, 20.11.2010.

14:07

Đelić:Prodaja Telekoma zbog građana

Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić kaže da ne vidi drugi način da se novac od privatizacije Telekoma Srbije rasporedi, osim kroz raspravu u parlamentu.

Izvor: Tanjug

Ðeliæ:Prodaja Telekoma zbog graðana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 13 godina

Ne glasam od 2003.,jer nemam za koga.

DS,DSS,SPS,SRS,SNS,NS,LDP,G17,SPO i ostali lopovi.
Za njih da glasam?!

Za ovog sto brine za nas?
Ili za tomu,sto mu drugar Beko?
Kome beko nije drugar...

Ako se Verica Barac kandiduje,onda mozda i glasam.
****** Sad hocu zenu za predsednika.
A i beko joj nije drugar.

Oooo,Srbijo...

reklama

pre 13 godina

Kao bivši ministar finansija mogu samo da kažem da najgore što može da se uradi sa tim novcem, jeste da se pokriju redovni izdaci države i zbog toga namena sredstava od tako obimne privatizacije ne može biti nijedna druga, osim pokretanja projekata za budućnost i eventualno, pokrivanje dugova iz prošlosti", rekao je on.
U tome je i PROBLEM,samo ZAKASNILI STE,ucinak se vidi i oseti ....ovo je uvertira za predizbornu kampanju ili za rejting buduceg predsednickog kandidata....

za svaki slučaj

pre 13 godina

Reče neko na forumu ironično "zašto ne prodamo celu državu",pa će sve biti lepo.Pa ona je, dragi prijatelji, prodata. Šta još nije otišlo u tudje ruke.Ovi, uključujući i Djelića, nikoga ni zašta ne pitaju , rade šta hoće jer sami imaju zaledjinu. On sa tetkine sofe uskorio na senjaku u novi stan, ima 30 miliona evra uštedjevine, onaj drugi njegov pajtaš kupio stan za preko 350.000 evra, a nardod grca li grca. nema šta da jede,alo, bre...Djelić i sada vredja srpsku pamet i našu inteligenciju: prodaju,kao, "Telekom" u interesu gradjana...To je isto kao kad bi ugledni domaćin prodao kuću zarad lešćeg i lagodnog života godinu dana svojih ukućana,a onda postao podstanar,ili najobičniji korisnik socijalne pomoći. Ej, Božo, Božo, ej Srbijo, ko te sve vodi.Imam jedan predlog: svima treba pred izbore oduzeti pasoše( mislim i na vlast i opoziciju(,ali pre svega na ove koji su kreirali ekonomsku politiku.Za svaki slučaj...

anti-parti

pre 13 godina

@Hugo

Ajd sad da se opkladimo: da ti pojedes ADSL ruter (Telekomov, veliki:)) ako poskupi (u evrima) ista usluga za manje od 24 meseca od privatizacije, a ako se znacajno poboljsa bilo koja usluga ja javno jedem isti. Trebalo bi razjuriti nesposobne i suvisne kadrove dovedene preko (partijskih) veza, pa bi profit bio veci, cenim 50-ak mil evra godisnje. Ipak , te pare uglavnom ostaju u zemlji, nepravedno raspodeljene, ali ovde.
Istina, niko ne zna ni koliki je dug Telekoma? A? I ko ga placa u slucaju privatizacije? Ja necu, i svoju liniju NE DAM!!!

Hugo

pre 13 godina

Ljudi, ne lupetajte više, molim vas!

Telekom je ostvarivao dobit jer je MONOPOLISTA.
Srbija je na samom zapećku po pitanju telekomunikacija u Evropi. Svaka 10-ta linija nam je dvojnička ili na PCM-u.
ADSL nam je skup, ne može biti skuplji, s obzirom na to kolika je prosečna plata i kolika je cena ADSL-a...

Da ne dužim i ne nabrajam bezveze, Telekom je hitno trebalo prodati još pre 10 godina. OČIGLEDNO je da profit nije uopšte usmerevan u ulaganja u infrastrukturu i zbog toga je stanje u Srbiji po pitanju telekomunikacija katastrofalno, čist horor.
Nemojte bezveze biti neracionalni u razmišljanju. Telekom mora da "leti" ovakav kakav je. Samo u BG-u ima 40.000 dvojničkih linija za čije sređivanje Telekom uopšte ne daje garanciju kada će stanje biti sređeno...

Koliko god i sam mrzeo Dinkiće i Đeliće, što se tiče Telekoma platio bih nekome da ga uzme.

Matrix

pre 13 godina

Jaoj ovog Đelića kada vidim ospice dobijem ,tek sam sada ubeđen da Telekom netreba prodavati, jer ovaj Đelić čim zine laže ,nadam se da će samo DS da ode sa vlasti da ih više nikad ne vidim ,a što je najgore glasao sam za njih, *****

Maree

pre 13 godina

Ma uopste nije bitno, radi sta hoces, uzmo koliko hoces para, ostani na vlasti, idi negde gde je uvek lepo vreme, samo nemojte vise da se pojavljujete u javnosti. Nema veze uopste vise sta radite i koliko kradete. Slobodno evo kupite palate u centru beograda i ugradite vestacko jezero stavite patkice u njega, ma radite sta god hocete, zar vam nije jasno da nas vise bas briga, isti ste ko sloba i kostunica i svi oni koji ce doci posle vas. Mi kao narod nemamo vremena da cekamo neka bolja vremena i bolje okolnosti. Zbogom zauvek, mi palimo, vi sotanite i ovo malo maloumnika derite.

Sava Drugi

pre 13 godina

Božo, Božo

U Francuskoj su ti žena i deca. Imaš puno para. Mislim vreme je da se malo više posvetiš porodici. Nemo ti posle bude žao...

Dexterijus

pre 13 godina

Ako imaju **** neka raspishu referendum, da vidimo "raspravu" kakvu ce im doneti.
E Djele, Djele ti nashao da "raspravljas" nesto sa Srbinom.
Dobro znash da niko dobro nije prosao u svadji sa Srbima.
Bolje se ti drzi banaka i sta one "rade" gradjanima nego o tome sta sa Telekomom.
Naravno da Telekom necemo prodavati, vec razvijati pod "Srpskom zastavom"!!!!
Ako prodate Telekom,"prodali" ste izbore nekom iz opozicije!

spanac

pre 13 godina

...koliko mrznje i negativnih komentara na politiku u Srbiji...zahvaljujuci bezocnosti i bahatosti vlasti zadnjih godina ali i decenija.
Da li neko razmislja gde to vodi?
Nije ni cudo sto odumiremo kao nacija...

Vlada

pre 13 godina

Nemoj vise da radis u interesu gradjana, kumim te Bogom. Vrati se odakle si dosao a nama kako bude. Ne moze nam biti gore nego sada.

gradjanin

pre 13 godina

Dirnut sam brigom za gradjane koju pokazuje jedan ovakav gigant srpske ekonomske misli s pocetka XXI veka kakav je Bozidar Djelic inace poznat po izjavi od pre dve godine da ce Srbija profitirati od svetske ekonomske krize. Osim sto je cuveni ekspert u oblasti ekonomije i finansija, on je pre svega jedan plemenit covek posvecen celim svojim bicem brizi o gradjanima Srbije. Hvala majko, hvala oce, hvala tetka sto ste iznedrili jednog ovakvog velikana kojim se Srbija ponosi. Tako mali a tako veliki.

bibi

pre 13 godina

posle nastupa drz. sekretara Ilica u Utisku Nedelje potpuno sam siguran da ova kao i prethodna DSS vlast nemaju ni trunke morala i kredibiliteta i da je sve ovo jedna velika ujdurma. Drzavno je necije sto jebilo oteto. VRATITE JE!

iz nemacke

pre 13 godina

kad procitam komentare.....
muka mi je od ovih tominih #*@ß
Zasto ne idete na kurir, to je vise vas nivo
Sta je sada lose u tome sto je rekao "potrebna raspravu u parlamentu " ?
Pa se pitamo zasto je Srbija toliko neuspesna, zato sto nikada nismo cenili i postovali kulturnu diskusiju.
@Delic, ti si ok, ostani u Srbiju

Nenad-EU

pre 13 godina

Ma neka ga prodaju pa da zaposleni tamo vide da nije dovoljna samo veza za super placen posao. Sto se zarade Telekoma tice nece biti bas tolika kad se trziste liberalizuje i dodju novi operateri (sto je uslov za EU). Lako je monopolisti da prica o odlicnoj zaradi. Steta je sto ce pare od prodaje da nestanu kao i od Mobtela.

Rade

pre 13 godina

***** Sad kada se "napunio" parama tih GRAĐANA kao i ostali "experti" DS, G17+,LDP, SPS,... sad će da "brine" o građanima*****

Marko_011

pre 13 godina

Ja imam losa iskustva sa VIP-om, koji ne postuju ni ugovore a mogu da zamislim sta ce tek biti ako kupe Telekom.

Najbolje je ne prodavati i zadrzati kompaniju a ako se zeli u EU, potrebno je imati vise operatora, pa raspisati tender za jos dva operatora, plus ista prica za EPS, ne prodavati, ali pustiti jos dva operatora, umesto od jednog domaceg monopoliste, imati istog, samo u stranim rukama, sto je katastrofa za ionako unistene obicne gradjane Srbije.

Nikola

pre 13 godina

Molim sve gadjane Srbije da prekinu sa kukanjem i izadju na ulice i potpisu peticiju protiv prodaje Telekoma, uradimo nesto nemojmo se samomiriti sa sudbinom.Potrebno je uzeti sudbinu u svoje ruke, Bog nam je dao slobodu i mogucnost izbora, a mi se ponasamo kao da moramo sve da izgubimo i da tu nema pomoci.Probudi se Srbijo!

sima strasni

pre 13 godina

Ee kako si usrecio Poljake i Ruse svoim znanjem nemoj i nas vise da usrecujes!Oni te barem dozivotno najurili iz svojih drzava@
Od kad si ti dosao da nas usrecis i pomognes osecam se u zalosti svaki dan!Osecam se ubijeno i genocidirano od tebe i vladavine tojih kolega ``eksperata``

hajde jano da prodamo...

pre 13 godina

Ljudi, sve sto vise razmisljam dolazim do zakljucka da je ova vlast ubedljivo najgora do sad. a glasao sam za njih...

Dragan

pre 13 godina

Ni od jedne dosadasnje privatizacije obicni gradjani bez obzira da li su zaposleni, nezaposleni, penzioneri, djaci ili studenti nikada nisu videli ni jedan jedini dinar, pa ni sa ovom privatizacijom nece biti nista bolje. Po dobro uvezbanom i organizovanom postupku novac ce zavrsiti na privatnim racunima ljudima u drzavnom vrhu i clanovima njihovih porodica. Sto je za nekoga davno bio Zajam za privredni preporod, to je za ove danas privatizacija.

Nebojsa

pre 13 godina

Jedna neoboriva cinjenica, lako dokaziva ako se hoce izaci u javnost. Djeliceva provizija od prodaje Meridijan banke CrediAgricol banci je bila 10.000.000 EUR. Toliko o tetkinom kaucu. Kada su uhapsili Djordjevica, sada vlasnika DTD Ribarstvo, neka im on kao bivsi vlasnik kaze ove neoborive cinjenice.
Prodaja Telekoma za ove smesne pare, umanjenjem cene za najmanje 4 puta od realne je VELEIZDAJA zemlje i naroda. A gde su nase pare koje mso davali, i po 2000 DEM za prikljucak i izvodjenje infrastrukture. Ali nije se cuditi, to su likovi poslati nama da prodaju pricu o EU. A narod zableno i veruje.
A ne kazu kada i ko je uzeo i pod kojim uslovima te nepovoljne kredite i u kom iznosu.
Ako nema para, onda se plate u administraciji moraju smanjiti, smanjiti broj ljudi, jer se moze trositi ono sto ima.
Neka kaze posto mu lepsa i kome prodaje fotelje i namestaj.
On i njegovi smatraju i ne kriju da kazu da je narod stoka koja sluzi da glasa i da plati porez, a sluzio bi i da ide u vojsku da je nisu fakticki ukinuli. Sramota.

ion

pre 13 godina

prodaja je radi vaseg pukog opstanka na vlasti,drzava je davno bankrotirala,nema se za plate,ni za penzije.
zelio bih da se i o vama neko brine sa toliko ljubavi koliko se vi brinete o obicnim gradjanima

Mladen

pre 13 godina

Molim vas, budzet se ne nadoknadjuje prodajom drzavnog dobra. To su kratkorocne sanacije i one vode samo u gore probleme i dugove. Vlast bi trebala da pokze da je sposobna da pokrije budzet na malo pametniji nacin, npr ulaganjem u poljoprivredu i industrijisku proizvodnju i dovodjenjem stranih investitora, sto bi konacno dovelo do mogucnosti poduzanja taksi...
Pokrivanje budzeta prodajom drzavne svojine, pa to moze i najnesposobniji covek smisliti i uraditi.
A ako vec odluce da prodaju taj telekom neka nam bar pokazu u sta se te pare ulazu, pored tog sirotog budzets.

MUKNAVI

pre 13 godina

Ispisali ste bilborde ;drustvena imovina svacija i nicija i krenuli u rasprodaju trpajuci novac u vase i tajkunske dzepove.Umesto razvoja,privrede,pazljivog tranzicionog puta vi ste se obogatili a one koji su to stvarali ,isterali ste na ulice i sada se vrzmate oko onoga sto jos preostade da i to strpate u vase lopovske dzepove sa demagoskom parolom:Prodaja zbog gradjana?!

Vovodjanin

pre 13 godina

Ma o cemu vi to ljudi?Kada sam 2005-o odlazio odavde u Canadu i sada mi sve isto pricate pa vas zalim celu vladu i sve ministre ali vas za to zabole uvo... Evro bio 7.6 a sada je 107 a meni ista plata pa ko je tu lud?Samo onaj koji ostaje a vi se uklapajte onda sa Mikom i Koletom i drustvo...

a koliki je tvoja prvizija ĐELIĆU?

pre 13 godina

A da vi malo prvo pozatvarate agencije koje ste osnovali da bi pozapošljavali vaše kadrove. E to bi donelo više dobrog ovom narodu.
Đeliću lako bi ja prodao stan u kome živim i lako bi potrošio pare, ašta posle?
Koliko ja znam vi ste taj telekom pretvorili u akcionarsko društvo. I nema šta o tome da raspravlja ni vlada ni skupština nego akcionari. A Telekom koji se izdvojio od pošte nije pravila tvoja tetka kod koje si imao kauč u kome se kote evrići, nego društvo. Pošto si živeo u Francuskoj pitaj Francuze zašto oni ne žele da privatizuju svoje telekomunikacije? Đeliću ti i **** eksperti poput Bajeca kažete da je potrebno privatizovati Telekom jer je država loš poslodavac. Kako je onda moguće da se na tenderu pojave firme u kojima većinski paket imaju druge države? Šta vam to govori!

Jeremija

pre 13 godina

E do čega je doveo taj Milošević! Ovi jadni moraju sve da prodaju da bi otplatili što je on zadužio. Mislim da će morati da prodaju i EPS, pa onda vojsku i policiju. E onda će da odu na Kipar a na će da vode sledeće derikože kojima će biti kriv Milošević ili ovi današnji. I tako u krug.

seljak

pre 13 godina

Ne znam gde sam procitao da Trnavcevic osniva ili je vec formirao svoju stranku. Ako ovaj covek izadje na izbore dobice moj glas svakako. Jer od onoga sto je ostalo na politickoj sceni Srbije, zaista nema se za koga glasati jer svi su isti. Dal Boris, Toma, Ceda, Voja... svi su isti. Verujem da bi Trnavcevic sa svojih 7-8 banki bio pravo osvezenje za Srbiju. Srbiji je potrebno da se uzdigne najpre u poljoprivredi a posle sve ostalo. A taj covek ovu problematiku zna najbolje od svih.
Da, btw, Djelicu smesan si sa tvojim izjavama.

Petar

pre 13 godina

Pa ako im je toliko stalo do gradjana sto ne naprave referendum da se gradjani pitaju da li da se prodaje Telekom ili ne. Bas se pitam koji bi rezultat bio :)

Boris

pre 13 godina

Kada vidim da neko spoemene DSS, prevrne mi se stomak! Kad se samo setim sta su oni radili dok su bili na vlasti.. Kao da su ih obucavali kako da sto vise opljackaju gradjane, ali da su bili na lancu godinama, pa ih pustili kad su dosli na vlast. Ne dao nam Bog da oni opet budu na vlasti jer koliko god druge stranke bile lose, oni su ubedljivo bili najgori za Srbiju!

odoh po kuku i motiku

pre 13 godina

Taman da se dopune devizne rezerve utrošene na "očuvanje" kursa... Šta ćete kada se i to potroši? Gospodo na vlasti, mislim da u Srbiji nema "dovoljno visoko drvo" na kome ćete se sakriti od građana.

Dostana

pre 13 godina

Djelicu, ako mislis zbog mene prodavati Telekom, nemoj molim te, okani se ti mene i nas u Srbiji, nisi do sada mario pa nemoj ni sada, nego ako hoces da pomognes evo ti zadatak za pocetak, svako ko radi neka bude prijavljen na pun iznos koji prima, neka to bude neki pocetak, a, sta kazes? E tako ces mi pomoci!!!

Зоран

pre 13 godina

Мики Маус логика: Продајем предузеће које добро послује да би народ добио отказ и пара ишла странцу, а не мојој држави.

Зар је толико тешко било да сами почистите Телеком од вишка запослени, а да он остане у власништву Србије?

zulumcar

pre 13 godina

MA SVE U IME I ZA DOBROBIT GRADJANA DA DA DA ZBOG TOGA SI SE TOLIKO OBOGATIO ZBOG NAS GRADJANA MA DAJ BOZO PROVALJEN SI PALI VISE

nigg

pre 13 godina

Kad covek krene da cita komentare vidi da su i neobrazovani poceli da koriste nove tehnologije. To je za svaku pohvalu, jos samo da se edukujete o onome sto komentarisete i to je to, bolji zivot za sve.

mojmilo

pre 13 godina

Sve zbog gradjana,auu dal je moguce??? pre ce biti da vlastodrsci nemaju vise iz cega da ZAVATAJU ,pojedini su kao onaj iz obrazovanja i onaj iz NIP-a upravo istresli po 400 000 eura za gajbe i ostali su im prazni dzepovi,treba to ponovo popuniti a i ostale ALE iz vlasti bi da zavate sto mogu,zato TELEKOM dobija krila,mnogi ce se omastiti.

Tipolir

pre 13 godina

Đelić:Prodaja Telekoma zbog građana......,
___________________________
odurna je blasfemija nadobudnog ISPODpredsjednika
vlade Srbije!!

aleksandar

pre 13 godina

Zbog gradjana?!!!Kad vlast krene da bine o gradjanima tesko istima...Zavrsam ekonomiju ali idem iz ove zemlje u tri lepe,da lepim plocice,radim kao stjuart ili nesto trece samo da vise ne gledam ove,ovo je dno dna!!!

milan

pre 13 godina

samo nemoj ti da pomazes gradjanima. Da imate i malo sluha i da znate da upravljate njom, ta kompanija bi pokrivala dobar deo budzetskih potreba a ne da trazite za to kredite od komercijalnih banaka. Nema kraja vasem diletantizmu. DOSTA BRE VISE. Prisiljavate nas da glasamo za one protiv kojih smo setali, razbijali skutstinu, udisali suzavac....

gde su pare

pre 13 godina

Nije mi jasno sto u opste tolike rasprave oko prodaje Telekomà Srbije?Pa kada se do sada arcila Srbija posle raspada Jugoslavije,moze i to malo sto je ostalo.I ovako ce maheri,tajkuni,politicka oligarhija,razno razni prevaranti,mocnici u administraciji prvi da zadovolje svoje apetite,a ostalima ako nesto ostane iza njihove trpeze.

nijedan od ponudjenih odgovora

pre 13 godina

teško je trošiti vreme na beskorisno komentarisanje nasih političkih kreatura. ostajem bez teksta na izjave. inače da ne bude da ništa ne radimo, uspeli smo da registrujemo političku stranku i spremamo se za dalje akcije. prvi korak je napravljen. nijedan od ponudjenih odgovora postoji.

Зоран

pre 13 godina

Мики Маус логика: Продајем предузеће које добро послује да би народ добио отказ и пара ишла странцу, а не мојој држави.

Зар је толико тешко било да сами почистите Телеком од вишка запослени, а да он остане у власништву Србије?

milan

pre 13 godina

samo nemoj ti da pomazes gradjanima. Da imate i malo sluha i da znate da upravljate njom, ta kompanija bi pokrivala dobar deo budzetskih potreba a ne da trazite za to kredite od komercijalnih banaka. Nema kraja vasem diletantizmu. DOSTA BRE VISE. Prisiljavate nas da glasamo za one protiv kojih smo setali, razbijali skutstinu, udisali suzavac....

aleksandar

pre 13 godina

Zbog gradjana?!!!Kad vlast krene da bine o gradjanima tesko istima...Zavrsam ekonomiju ali idem iz ove zemlje u tri lepe,da lepim plocice,radim kao stjuart ili nesto trece samo da vise ne gledam ove,ovo je dno dna!!!

zulumcar

pre 13 godina

MA SVE U IME I ZA DOBROBIT GRADJANA DA DA DA ZBOG TOGA SI SE TOLIKO OBOGATIO ZBOG NAS GRADJANA MA DAJ BOZO PROVALJEN SI PALI VISE

Dostana

pre 13 godina

Djelicu, ako mislis zbog mene prodavati Telekom, nemoj molim te, okani se ti mene i nas u Srbiji, nisi do sada mario pa nemoj ni sada, nego ako hoces da pomognes evo ti zadatak za pocetak, svako ko radi neka bude prijavljen na pun iznos koji prima, neka to bude neki pocetak, a, sta kazes? E tako ces mi pomoci!!!

Nebojsa

pre 13 godina

Jedna neoboriva cinjenica, lako dokaziva ako se hoce izaci u javnost. Djeliceva provizija od prodaje Meridijan banke CrediAgricol banci je bila 10.000.000 EUR. Toliko o tetkinom kaucu. Kada su uhapsili Djordjevica, sada vlasnika DTD Ribarstvo, neka im on kao bivsi vlasnik kaze ove neoborive cinjenice.
Prodaja Telekoma za ove smesne pare, umanjenjem cene za najmanje 4 puta od realne je VELEIZDAJA zemlje i naroda. A gde su nase pare koje mso davali, i po 2000 DEM za prikljucak i izvodjenje infrastrukture. Ali nije se cuditi, to su likovi poslati nama da prodaju pricu o EU. A narod zableno i veruje.
A ne kazu kada i ko je uzeo i pod kojim uslovima te nepovoljne kredite i u kom iznosu.
Ako nema para, onda se plate u administraciji moraju smanjiti, smanjiti broj ljudi, jer se moze trositi ono sto ima.
Neka kaze posto mu lepsa i kome prodaje fotelje i namestaj.
On i njegovi smatraju i ne kriju da kazu da je narod stoka koja sluzi da glasa i da plati porez, a sluzio bi i da ide u vojsku da je nisu fakticki ukinuli. Sramota.

a koliki je tvoja prvizija ĐELIĆU?

pre 13 godina

A da vi malo prvo pozatvarate agencije koje ste osnovali da bi pozapošljavali vaše kadrove. E to bi donelo više dobrog ovom narodu.
Đeliću lako bi ja prodao stan u kome živim i lako bi potrošio pare, ašta posle?
Koliko ja znam vi ste taj telekom pretvorili u akcionarsko društvo. I nema šta o tome da raspravlja ni vlada ni skupština nego akcionari. A Telekom koji se izdvojio od pošte nije pravila tvoja tetka kod koje si imao kauč u kome se kote evrići, nego društvo. Pošto si živeo u Francuskoj pitaj Francuze zašto oni ne žele da privatizuju svoje telekomunikacije? Đeliću ti i **** eksperti poput Bajeca kažete da je potrebno privatizovati Telekom jer je država loš poslodavac. Kako je onda moguće da se na tenderu pojave firme u kojima većinski paket imaju druge države? Šta vam to govori!

hajde jano da prodamo...

pre 13 godina

Ljudi, sve sto vise razmisljam dolazim do zakljucka da je ova vlast ubedljivo najgora do sad. a glasao sam za njih...

nijedan od ponudjenih odgovora

pre 13 godina

teško je trošiti vreme na beskorisno komentarisanje nasih političkih kreatura. ostajem bez teksta na izjave. inače da ne bude da ništa ne radimo, uspeli smo da registrujemo političku stranku i spremamo se za dalje akcije. prvi korak je napravljen. nijedan od ponudjenih odgovora postoji.

Jeremija

pre 13 godina

E do čega je doveo taj Milošević! Ovi jadni moraju sve da prodaju da bi otplatili što je on zadužio. Mislim da će morati da prodaju i EPS, pa onda vojsku i policiju. E onda će da odu na Kipar a na će da vode sledeće derikože kojima će biti kriv Milošević ili ovi današnji. I tako u krug.

Tipolir

pre 13 godina

Đelić:Prodaja Telekoma zbog građana......,
___________________________
odurna je blasfemija nadobudnog ISPODpredsjednika
vlade Srbije!!

sima strasni

pre 13 godina

Ee kako si usrecio Poljake i Ruse svoim znanjem nemoj i nas vise da usrecujes!Oni te barem dozivotno najurili iz svojih drzava@
Od kad si ti dosao da nas usrecis i pomognes osecam se u zalosti svaki dan!Osecam se ubijeno i genocidirano od tebe i vladavine tojih kolega ``eksperata``

ion

pre 13 godina

prodaja je radi vaseg pukog opstanka na vlasti,drzava je davno bankrotirala,nema se za plate,ni za penzije.
zelio bih da se i o vama neko brine sa toliko ljubavi koliko se vi brinete o obicnim gradjanima

Mladen

pre 13 godina

Molim vas, budzet se ne nadoknadjuje prodajom drzavnog dobra. To su kratkorocne sanacije i one vode samo u gore probleme i dugove. Vlast bi trebala da pokze da je sposobna da pokrije budzet na malo pametniji nacin, npr ulaganjem u poljoprivredu i industrijisku proizvodnju i dovodjenjem stranih investitora, sto bi konacno dovelo do mogucnosti poduzanja taksi...
Pokrivanje budzeta prodajom drzavne svojine, pa to moze i najnesposobniji covek smisliti i uraditi.
A ako vec odluce da prodaju taj telekom neka nam bar pokazu u sta se te pare ulazu, pored tog sirotog budzets.

Petar

pre 13 godina

Pa ako im je toliko stalo do gradjana sto ne naprave referendum da se gradjani pitaju da li da se prodaje Telekom ili ne. Bas se pitam koji bi rezultat bio :)

odoh po kuku i motiku

pre 13 godina

Taman da se dopune devizne rezerve utrošene na "očuvanje" kursa... Šta ćete kada se i to potroši? Gospodo na vlasti, mislim da u Srbiji nema "dovoljno visoko drvo" na kome ćete se sakriti od građana.

Dragan

pre 13 godina

Ni od jedne dosadasnje privatizacije obicni gradjani bez obzira da li su zaposleni, nezaposleni, penzioneri, djaci ili studenti nikada nisu videli ni jedan jedini dinar, pa ni sa ovom privatizacijom nece biti nista bolje. Po dobro uvezbanom i organizovanom postupku novac ce zavrsiti na privatnim racunima ljudima u drzavnom vrhu i clanovima njihovih porodica. Sto je za nekoga davno bio Zajam za privredni preporod, to je za ove danas privatizacija.

gde su pare

pre 13 godina

Nije mi jasno sto u opste tolike rasprave oko prodaje Telekomà Srbije?Pa kada se do sada arcila Srbija posle raspada Jugoslavije,moze i to malo sto je ostalo.I ovako ce maheri,tajkuni,politicka oligarhija,razno razni prevaranti,mocnici u administraciji prvi da zadovolje svoje apetite,a ostalima ako nesto ostane iza njihove trpeze.

Vovodjanin

pre 13 godina

Ma o cemu vi to ljudi?Kada sam 2005-o odlazio odavde u Canadu i sada mi sve isto pricate pa vas zalim celu vladu i sve ministre ali vas za to zabole uvo... Evro bio 7.6 a sada je 107 a meni ista plata pa ko je tu lud?Samo onaj koji ostaje a vi se uklapajte onda sa Mikom i Koletom i drustvo...

mojmilo

pre 13 godina

Sve zbog gradjana,auu dal je moguce??? pre ce biti da vlastodrsci nemaju vise iz cega da ZAVATAJU ,pojedini su kao onaj iz obrazovanja i onaj iz NIP-a upravo istresli po 400 000 eura za gajbe i ostali su im prazni dzepovi,treba to ponovo popuniti a i ostale ALE iz vlasti bi da zavate sto mogu,zato TELEKOM dobija krila,mnogi ce se omastiti.

seljak

pre 13 godina

Ne znam gde sam procitao da Trnavcevic osniva ili je vec formirao svoju stranku. Ako ovaj covek izadje na izbore dobice moj glas svakako. Jer od onoga sto je ostalo na politickoj sceni Srbije, zaista nema se za koga glasati jer svi su isti. Dal Boris, Toma, Ceda, Voja... svi su isti. Verujem da bi Trnavcevic sa svojih 7-8 banki bio pravo osvezenje za Srbiju. Srbiji je potrebno da se uzdigne najpre u poljoprivredi a posle sve ostalo. A taj covek ovu problematiku zna najbolje od svih.
Da, btw, Djelicu smesan si sa tvojim izjavama.

MUKNAVI

pre 13 godina

Ispisali ste bilborde ;drustvena imovina svacija i nicija i krenuli u rasprodaju trpajuci novac u vase i tajkunske dzepove.Umesto razvoja,privrede,pazljivog tranzicionog puta vi ste se obogatili a one koji su to stvarali ,isterali ste na ulice i sada se vrzmate oko onoga sto jos preostade da i to strpate u vase lopovske dzepove sa demagoskom parolom:Prodaja zbog gradjana?!

gradjanin

pre 13 godina

Dirnut sam brigom za gradjane koju pokazuje jedan ovakav gigant srpske ekonomske misli s pocetka XXI veka kakav je Bozidar Djelic inace poznat po izjavi od pre dve godine da ce Srbija profitirati od svetske ekonomske krize. Osim sto je cuveni ekspert u oblasti ekonomije i finansija, on je pre svega jedan plemenit covek posvecen celim svojim bicem brizi o gradjanima Srbije. Hvala majko, hvala oce, hvala tetka sto ste iznedrili jednog ovakvog velikana kojim se Srbija ponosi. Tako mali a tako veliki.

nigg

pre 13 godina

Kad covek krene da cita komentare vidi da su i neobrazovani poceli da koriste nove tehnologije. To je za svaku pohvalu, jos samo da se edukujete o onome sto komentarisete i to je to, bolji zivot za sve.

Vlada

pre 13 godina

Nemoj vise da radis u interesu gradjana, kumim te Bogom. Vrati se odakle si dosao a nama kako bude. Ne moze nam biti gore nego sada.

Boris

pre 13 godina

Kada vidim da neko spoemene DSS, prevrne mi se stomak! Kad se samo setim sta su oni radili dok su bili na vlasti.. Kao da su ih obucavali kako da sto vise opljackaju gradjane, ali da su bili na lancu godinama, pa ih pustili kad su dosli na vlast. Ne dao nam Bog da oni opet budu na vlasti jer koliko god druge stranke bile lose, oni su ubedljivo bili najgori za Srbiju!

Matrix

pre 13 godina

Jaoj ovog Đelića kada vidim ospice dobijem ,tek sam sada ubeđen da Telekom netreba prodavati, jer ovaj Đelić čim zine laže ,nadam se da će samo DS da ode sa vlasti da ih više nikad ne vidim ,a što je najgore glasao sam za njih, *****

Sava Drugi

pre 13 godina

Božo, Božo

U Francuskoj su ti žena i deca. Imaš puno para. Mislim vreme je da se malo više posvetiš porodici. Nemo ti posle bude žao...

Nikola

pre 13 godina

Molim sve gadjane Srbije da prekinu sa kukanjem i izadju na ulice i potpisu peticiju protiv prodaje Telekoma, uradimo nesto nemojmo se samomiriti sa sudbinom.Potrebno je uzeti sudbinu u svoje ruke, Bog nam je dao slobodu i mogucnost izbora, a mi se ponasamo kao da moramo sve da izgubimo i da tu nema pomoci.Probudi se Srbijo!

za svaki slučaj

pre 13 godina

Reče neko na forumu ironično "zašto ne prodamo celu državu",pa će sve biti lepo.Pa ona je, dragi prijatelji, prodata. Šta još nije otišlo u tudje ruke.Ovi, uključujući i Djelića, nikoga ni zašta ne pitaju , rade šta hoće jer sami imaju zaledjinu. On sa tetkine sofe uskorio na senjaku u novi stan, ima 30 miliona evra uštedjevine, onaj drugi njegov pajtaš kupio stan za preko 350.000 evra, a nardod grca li grca. nema šta da jede,alo, bre...Djelić i sada vredja srpsku pamet i našu inteligenciju: prodaju,kao, "Telekom" u interesu gradjana...To je isto kao kad bi ugledni domaćin prodao kuću zarad lešćeg i lagodnog života godinu dana svojih ukućana,a onda postao podstanar,ili najobičniji korisnik socijalne pomoći. Ej, Božo, Božo, ej Srbijo, ko te sve vodi.Imam jedan predlog: svima treba pred izbore oduzeti pasoše( mislim i na vlast i opoziciju(,ali pre svega na ove koji su kreirali ekonomsku politiku.Za svaki slučaj...

spanac

pre 13 godina

...koliko mrznje i negativnih komentara na politiku u Srbiji...zahvaljujuci bezocnosti i bahatosti vlasti zadnjih godina ali i decenija.
Da li neko razmislja gde to vodi?
Nije ni cudo sto odumiremo kao nacija...

Dexterijus

pre 13 godina

Ako imaju **** neka raspishu referendum, da vidimo "raspravu" kakvu ce im doneti.
E Djele, Djele ti nashao da "raspravljas" nesto sa Srbinom.
Dobro znash da niko dobro nije prosao u svadji sa Srbima.
Bolje se ti drzi banaka i sta one "rade" gradjanima nego o tome sta sa Telekomom.
Naravno da Telekom necemo prodavati, vec razvijati pod "Srpskom zastavom"!!!!
Ako prodate Telekom,"prodali" ste izbore nekom iz opozicije!

Hugo

pre 13 godina

Ljudi, ne lupetajte više, molim vas!

Telekom je ostvarivao dobit jer je MONOPOLISTA.
Srbija je na samom zapećku po pitanju telekomunikacija u Evropi. Svaka 10-ta linija nam je dvojnička ili na PCM-u.
ADSL nam je skup, ne može biti skuplji, s obzirom na to kolika je prosečna plata i kolika je cena ADSL-a...

Da ne dužim i ne nabrajam bezveze, Telekom je hitno trebalo prodati još pre 10 godina. OČIGLEDNO je da profit nije uopšte usmerevan u ulaganja u infrastrukturu i zbog toga je stanje u Srbiji po pitanju telekomunikacija katastrofalno, čist horor.
Nemojte bezveze biti neracionalni u razmišljanju. Telekom mora da "leti" ovakav kakav je. Samo u BG-u ima 40.000 dvojničkih linija za čije sređivanje Telekom uopšte ne daje garanciju kada će stanje biti sređeno...

Koliko god i sam mrzeo Dinkiće i Đeliće, što se tiče Telekoma platio bih nekome da ga uzme.

Rade

pre 13 godina

***** Sad kada se "napunio" parama tih GRAĐANA kao i ostali "experti" DS, G17+,LDP, SPS,... sad će da "brine" o građanima*****

Maree

pre 13 godina

Ma uopste nije bitno, radi sta hoces, uzmo koliko hoces para, ostani na vlasti, idi negde gde je uvek lepo vreme, samo nemojte vise da se pojavljujete u javnosti. Nema veze uopste vise sta radite i koliko kradete. Slobodno evo kupite palate u centru beograda i ugradite vestacko jezero stavite patkice u njega, ma radite sta god hocete, zar vam nije jasno da nas vise bas briga, isti ste ko sloba i kostunica i svi oni koji ce doci posle vas. Mi kao narod nemamo vremena da cekamo neka bolja vremena i bolje okolnosti. Zbogom zauvek, mi palimo, vi sotanite i ovo malo maloumnika derite.

Marko_011

pre 13 godina

Ja imam losa iskustva sa VIP-om, koji ne postuju ni ugovore a mogu da zamislim sta ce tek biti ako kupe Telekom.

Najbolje je ne prodavati i zadrzati kompaniju a ako se zeli u EU, potrebno je imati vise operatora, pa raspisati tender za jos dva operatora, plus ista prica za EPS, ne prodavati, ali pustiti jos dva operatora, umesto od jednog domaceg monopoliste, imati istog, samo u stranim rukama, sto je katastrofa za ionako unistene obicne gradjane Srbije.

anti-parti

pre 13 godina

@Hugo

Ajd sad da se opkladimo: da ti pojedes ADSL ruter (Telekomov, veliki:)) ako poskupi (u evrima) ista usluga za manje od 24 meseca od privatizacije, a ako se znacajno poboljsa bilo koja usluga ja javno jedem isti. Trebalo bi razjuriti nesposobne i suvisne kadrove dovedene preko (partijskih) veza, pa bi profit bio veci, cenim 50-ak mil evra godisnje. Ipak , te pare uglavnom ostaju u zemlji, nepravedno raspodeljene, ali ovde.
Istina, niko ne zna ni koliki je dug Telekoma? A? I ko ga placa u slucaju privatizacije? Ja necu, i svoju liniju NE DAM!!!

bibi

pre 13 godina

posle nastupa drz. sekretara Ilica u Utisku Nedelje potpuno sam siguran da ova kao i prethodna DSS vlast nemaju ni trunke morala i kredibiliteta i da je sve ovo jedna velika ujdurma. Drzavno je necije sto jebilo oteto. VRATITE JE!

iz nemacke

pre 13 godina

kad procitam komentare.....
muka mi je od ovih tominih #*@ß
Zasto ne idete na kurir, to je vise vas nivo
Sta je sada lose u tome sto je rekao "potrebna raspravu u parlamentu " ?
Pa se pitamo zasto je Srbija toliko neuspesna, zato sto nikada nismo cenili i postovali kulturnu diskusiju.
@Delic, ti si ok, ostani u Srbiju

Nenad-EU

pre 13 godina

Ma neka ga prodaju pa da zaposleni tamo vide da nije dovoljna samo veza za super placen posao. Sto se zarade Telekoma tice nece biti bas tolika kad se trziste liberalizuje i dodju novi operateri (sto je uslov za EU). Lako je monopolisti da prica o odlicnoj zaradi. Steta je sto ce pare od prodaje da nestanu kao i od Mobtela.

Zoran

pre 13 godina

Ne glasam od 2003.,jer nemam za koga.

DS,DSS,SPS,SRS,SNS,NS,LDP,G17,SPO i ostali lopovi.
Za njih da glasam?!

Za ovog sto brine za nas?
Ili za tomu,sto mu drugar Beko?
Kome beko nije drugar...

Ako se Verica Barac kandiduje,onda mozda i glasam.
****** Sad hocu zenu za predsednika.
A i beko joj nije drugar.

Oooo,Srbijo...

reklama

pre 13 godina

Kao bivši ministar finansija mogu samo da kažem da najgore što može da se uradi sa tim novcem, jeste da se pokriju redovni izdaci države i zbog toga namena sredstava od tako obimne privatizacije ne može biti nijedna druga, osim pokretanja projekata za budućnost i eventualno, pokrivanje dugova iz prošlosti", rekao je on.
U tome je i PROBLEM,samo ZAKASNILI STE,ucinak se vidi i oseti ....ovo je uvertira za predizbornu kampanju ili za rejting buduceg predsednickog kandidata....

Boris

pre 13 godina

Kada vidim da neko spoemene DSS, prevrne mi se stomak! Kad se samo setim sta su oni radili dok su bili na vlasti.. Kao da su ih obucavali kako da sto vise opljackaju gradjane, ali da su bili na lancu godinama, pa ih pustili kad su dosli na vlast. Ne dao nam Bog da oni opet budu na vlasti jer koliko god druge stranke bile lose, oni su ubedljivo bili najgori za Srbiju!

nigg

pre 13 godina

Kad covek krene da cita komentare vidi da su i neobrazovani poceli da koriste nove tehnologije. To je za svaku pohvalu, jos samo da se edukujete o onome sto komentarisete i to je to, bolji zivot za sve.

Hugo

pre 13 godina

Ljudi, ne lupetajte više, molim vas!

Telekom je ostvarivao dobit jer je MONOPOLISTA.
Srbija je na samom zapećku po pitanju telekomunikacija u Evropi. Svaka 10-ta linija nam je dvojnička ili na PCM-u.
ADSL nam je skup, ne može biti skuplji, s obzirom na to kolika je prosečna plata i kolika je cena ADSL-a...

Da ne dužim i ne nabrajam bezveze, Telekom je hitno trebalo prodati još pre 10 godina. OČIGLEDNO je da profit nije uopšte usmerevan u ulaganja u infrastrukturu i zbog toga je stanje u Srbiji po pitanju telekomunikacija katastrofalno, čist horor.
Nemojte bezveze biti neracionalni u razmišljanju. Telekom mora da "leti" ovakav kakav je. Samo u BG-u ima 40.000 dvojničkih linija za čije sređivanje Telekom uopšte ne daje garanciju kada će stanje biti sređeno...

Koliko god i sam mrzeo Dinkiće i Đeliće, što se tiče Telekoma platio bih nekome da ga uzme.

iz nemacke

pre 13 godina

kad procitam komentare.....
muka mi je od ovih tominih #*@ß
Zasto ne idete na kurir, to je vise vas nivo
Sta je sada lose u tome sto je rekao "potrebna raspravu u parlamentu " ?
Pa se pitamo zasto je Srbija toliko neuspesna, zato sto nikada nismo cenili i postovali kulturnu diskusiju.
@Delic, ti si ok, ostani u Srbiju

gde su pare

pre 13 godina

Nije mi jasno sto u opste tolike rasprave oko prodaje Telekomà Srbije?Pa kada se do sada arcila Srbija posle raspada Jugoslavije,moze i to malo sto je ostalo.I ovako ce maheri,tajkuni,politicka oligarhija,razno razni prevaranti,mocnici u administraciji prvi da zadovolje svoje apetite,a ostalima ako nesto ostane iza njihove trpeze.

seljak

pre 13 godina

Ne znam gde sam procitao da Trnavcevic osniva ili je vec formirao svoju stranku. Ako ovaj covek izadje na izbore dobice moj glas svakako. Jer od onoga sto je ostalo na politickoj sceni Srbije, zaista nema se za koga glasati jer svi su isti. Dal Boris, Toma, Ceda, Voja... svi su isti. Verujem da bi Trnavcevic sa svojih 7-8 banki bio pravo osvezenje za Srbiju. Srbiji je potrebno da se uzdigne najpre u poljoprivredi a posle sve ostalo. A taj covek ovu problematiku zna najbolje od svih.
Da, btw, Djelicu smesan si sa tvojim izjavama.

Jeremija

pre 13 godina

E do čega je doveo taj Milošević! Ovi jadni moraju sve da prodaju da bi otplatili što je on zadužio. Mislim da će morati da prodaju i EPS, pa onda vojsku i policiju. E onda će da odu na Kipar a na će da vode sledeće derikože kojima će biti kriv Milošević ili ovi današnji. I tako u krug.

Зоран

pre 13 godina

Мики Маус логика: Продајем предузеће које добро послује да би народ добио отказ и пара ишла странцу, а не мојој држави.

Зар је толико тешко било да сами почистите Телеком од вишка запослени, а да он остане у власништву Србије?

zulumcar

pre 13 godina

MA SVE U IME I ZA DOBROBIT GRADJANA DA DA DA ZBOG TOGA SI SE TOLIKO OBOGATIO ZBOG NAS GRADJANA MA DAJ BOZO PROVALJEN SI PALI VISE

milan

pre 13 godina

samo nemoj ti da pomazes gradjanima. Da imate i malo sluha i da znate da upravljate njom, ta kompanija bi pokrivala dobar deo budzetskih potreba a ne da trazite za to kredite od komercijalnih banaka. Nema kraja vasem diletantizmu. DOSTA BRE VISE. Prisiljavate nas da glasamo za one protiv kojih smo setali, razbijali skutstinu, udisali suzavac....

Nenad-EU

pre 13 godina

Ma neka ga prodaju pa da zaposleni tamo vide da nije dovoljna samo veza za super placen posao. Sto se zarade Telekoma tice nece biti bas tolika kad se trziste liberalizuje i dodju novi operateri (sto je uslov za EU). Lako je monopolisti da prica o odlicnoj zaradi. Steta je sto ce pare od prodaje da nestanu kao i od Mobtela.

Petar

pre 13 godina

Pa ako im je toliko stalo do gradjana sto ne naprave referendum da se gradjani pitaju da li da se prodaje Telekom ili ne. Bas se pitam koji bi rezultat bio :)

a koliki je tvoja prvizija ĐELIĆU?

pre 13 godina

A da vi malo prvo pozatvarate agencije koje ste osnovali da bi pozapošljavali vaše kadrove. E to bi donelo više dobrog ovom narodu.
Đeliću lako bi ja prodao stan u kome živim i lako bi potrošio pare, ašta posle?
Koliko ja znam vi ste taj telekom pretvorili u akcionarsko društvo. I nema šta o tome da raspravlja ni vlada ni skupština nego akcionari. A Telekom koji se izdvojio od pošte nije pravila tvoja tetka kod koje si imao kauč u kome se kote evrići, nego društvo. Pošto si živeo u Francuskoj pitaj Francuze zašto oni ne žele da privatizuju svoje telekomunikacije? Đeliću ti i **** eksperti poput Bajeca kažete da je potrebno privatizovati Telekom jer je država loš poslodavac. Kako je onda moguće da se na tenderu pojave firme u kojima većinski paket imaju druge države? Šta vam to govori!

Dostana

pre 13 godina

Djelicu, ako mislis zbog mene prodavati Telekom, nemoj molim te, okani se ti mene i nas u Srbiji, nisi do sada mario pa nemoj ni sada, nego ako hoces da pomognes evo ti zadatak za pocetak, svako ko radi neka bude prijavljen na pun iznos koji prima, neka to bude neki pocetak, a, sta kazes? E tako ces mi pomoci!!!

hajde jano da prodamo...

pre 13 godina

Ljudi, sve sto vise razmisljam dolazim do zakljucka da je ova vlast ubedljivo najgora do sad. a glasao sam za njih...

bibi

pre 13 godina

posle nastupa drz. sekretara Ilica u Utisku Nedelje potpuno sam siguran da ova kao i prethodna DSS vlast nemaju ni trunke morala i kredibiliteta i da je sve ovo jedna velika ujdurma. Drzavno je necije sto jebilo oteto. VRATITE JE!

MUKNAVI

pre 13 godina

Ispisali ste bilborde ;drustvena imovina svacija i nicija i krenuli u rasprodaju trpajuci novac u vase i tajkunske dzepove.Umesto razvoja,privrede,pazljivog tranzicionog puta vi ste se obogatili a one koji su to stvarali ,isterali ste na ulice i sada se vrzmate oko onoga sto jos preostade da i to strpate u vase lopovske dzepove sa demagoskom parolom:Prodaja zbog gradjana?!

ion

pre 13 godina

prodaja je radi vaseg pukog opstanka na vlasti,drzava je davno bankrotirala,nema se za plate,ni za penzije.
zelio bih da se i o vama neko brine sa toliko ljubavi koliko se vi brinete o obicnim gradjanima

nijedan od ponudjenih odgovora

pre 13 godina

teško je trošiti vreme na beskorisno komentarisanje nasih političkih kreatura. ostajem bez teksta na izjave. inače da ne bude da ništa ne radimo, uspeli smo da registrujemo političku stranku i spremamo se za dalje akcije. prvi korak je napravljen. nijedan od ponudjenih odgovora postoji.

mojmilo

pre 13 godina

Sve zbog gradjana,auu dal je moguce??? pre ce biti da vlastodrsci nemaju vise iz cega da ZAVATAJU ,pojedini su kao onaj iz obrazovanja i onaj iz NIP-a upravo istresli po 400 000 eura za gajbe i ostali su im prazni dzepovi,treba to ponovo popuniti a i ostale ALE iz vlasti bi da zavate sto mogu,zato TELEKOM dobija krila,mnogi ce se omastiti.

aleksandar

pre 13 godina

Zbog gradjana?!!!Kad vlast krene da bine o gradjanima tesko istima...Zavrsam ekonomiju ali idem iz ove zemlje u tri lepe,da lepim plocice,radim kao stjuart ili nesto trece samo da vise ne gledam ove,ovo je dno dna!!!

Tipolir

pre 13 godina

Đelić:Prodaja Telekoma zbog građana......,
___________________________
odurna je blasfemija nadobudnog ISPODpredsjednika
vlade Srbije!!

odoh po kuku i motiku

pre 13 godina

Taman da se dopune devizne rezerve utrošene na "očuvanje" kursa... Šta ćete kada se i to potroši? Gospodo na vlasti, mislim da u Srbiji nema "dovoljno visoko drvo" na kome ćete se sakriti od građana.

Mladen

pre 13 godina

Molim vas, budzet se ne nadoknadjuje prodajom drzavnog dobra. To su kratkorocne sanacije i one vode samo u gore probleme i dugove. Vlast bi trebala da pokze da je sposobna da pokrije budzet na malo pametniji nacin, npr ulaganjem u poljoprivredu i industrijisku proizvodnju i dovodjenjem stranih investitora, sto bi konacno dovelo do mogucnosti poduzanja taksi...
Pokrivanje budzeta prodajom drzavne svojine, pa to moze i najnesposobniji covek smisliti i uraditi.
A ako vec odluce da prodaju taj telekom neka nam bar pokazu u sta se te pare ulazu, pored tog sirotog budzets.

anti-parti

pre 13 godina

@Hugo

Ajd sad da se opkladimo: da ti pojedes ADSL ruter (Telekomov, veliki:)) ako poskupi (u evrima) ista usluga za manje od 24 meseca od privatizacije, a ako se znacajno poboljsa bilo koja usluga ja javno jedem isti. Trebalo bi razjuriti nesposobne i suvisne kadrove dovedene preko (partijskih) veza, pa bi profit bio veci, cenim 50-ak mil evra godisnje. Ipak , te pare uglavnom ostaju u zemlji, nepravedno raspodeljene, ali ovde.
Istina, niko ne zna ni koliki je dug Telekoma? A? I ko ga placa u slucaju privatizacije? Ja necu, i svoju liniju NE DAM!!!

Vovodjanin

pre 13 godina

Ma o cemu vi to ljudi?Kada sam 2005-o odlazio odavde u Canadu i sada mi sve isto pricate pa vas zalim celu vladu i sve ministre ali vas za to zabole uvo... Evro bio 7.6 a sada je 107 a meni ista plata pa ko je tu lud?Samo onaj koji ostaje a vi se uklapajte onda sa Mikom i Koletom i drustvo...

sima strasni

pre 13 godina

Ee kako si usrecio Poljake i Ruse svoim znanjem nemoj i nas vise da usrecujes!Oni te barem dozivotno najurili iz svojih drzava@
Od kad si ti dosao da nas usrecis i pomognes osecam se u zalosti svaki dan!Osecam se ubijeno i genocidirano od tebe i vladavine tojih kolega ``eksperata``

Maree

pre 13 godina

Ma uopste nije bitno, radi sta hoces, uzmo koliko hoces para, ostani na vlasti, idi negde gde je uvek lepo vreme, samo nemojte vise da se pojavljujete u javnosti. Nema veze uopste vise sta radite i koliko kradete. Slobodno evo kupite palate u centru beograda i ugradite vestacko jezero stavite patkice u njega, ma radite sta god hocete, zar vam nije jasno da nas vise bas briga, isti ste ko sloba i kostunica i svi oni koji ce doci posle vas. Mi kao narod nemamo vremena da cekamo neka bolja vremena i bolje okolnosti. Zbogom zauvek, mi palimo, vi sotanite i ovo malo maloumnika derite.

Nebojsa

pre 13 godina

Jedna neoboriva cinjenica, lako dokaziva ako se hoce izaci u javnost. Djeliceva provizija od prodaje Meridijan banke CrediAgricol banci je bila 10.000.000 EUR. Toliko o tetkinom kaucu. Kada su uhapsili Djordjevica, sada vlasnika DTD Ribarstvo, neka im on kao bivsi vlasnik kaze ove neoborive cinjenice.
Prodaja Telekoma za ove smesne pare, umanjenjem cene za najmanje 4 puta od realne je VELEIZDAJA zemlje i naroda. A gde su nase pare koje mso davali, i po 2000 DEM za prikljucak i izvodjenje infrastrukture. Ali nije se cuditi, to su likovi poslati nama da prodaju pricu o EU. A narod zableno i veruje.
A ne kazu kada i ko je uzeo i pod kojim uslovima te nepovoljne kredite i u kom iznosu.
Ako nema para, onda se plate u administraciji moraju smanjiti, smanjiti broj ljudi, jer se moze trositi ono sto ima.
Neka kaze posto mu lepsa i kome prodaje fotelje i namestaj.
On i njegovi smatraju i ne kriju da kazu da je narod stoka koja sluzi da glasa i da plati porez, a sluzio bi i da ide u vojsku da je nisu fakticki ukinuli. Sramota.

Dragan

pre 13 godina

Ni od jedne dosadasnje privatizacije obicni gradjani bez obzira da li su zaposleni, nezaposleni, penzioneri, djaci ili studenti nikada nisu videli ni jedan jedini dinar, pa ni sa ovom privatizacijom nece biti nista bolje. Po dobro uvezbanom i organizovanom postupku novac ce zavrsiti na privatnim racunima ljudima u drzavnom vrhu i clanovima njihovih porodica. Sto je za nekoga davno bio Zajam za privredni preporod, to je za ove danas privatizacija.

Rade

pre 13 godina

***** Sad kada se "napunio" parama tih GRAĐANA kao i ostali "experti" DS, G17+,LDP, SPS,... sad će da "brine" o građanima*****

Nikola

pre 13 godina

Molim sve gadjane Srbije da prekinu sa kukanjem i izadju na ulice i potpisu peticiju protiv prodaje Telekoma, uradimo nesto nemojmo se samomiriti sa sudbinom.Potrebno je uzeti sudbinu u svoje ruke, Bog nam je dao slobodu i mogucnost izbora, a mi se ponasamo kao da moramo sve da izgubimo i da tu nema pomoci.Probudi se Srbijo!

Marko_011

pre 13 godina

Ja imam losa iskustva sa VIP-om, koji ne postuju ni ugovore a mogu da zamislim sta ce tek biti ako kupe Telekom.

Najbolje je ne prodavati i zadrzati kompaniju a ako se zeli u EU, potrebno je imati vise operatora, pa raspisati tender za jos dva operatora, plus ista prica za EPS, ne prodavati, ali pustiti jos dva operatora, umesto od jednog domaceg monopoliste, imati istog, samo u stranim rukama, sto je katastrofa za ionako unistene obicne gradjane Srbije.

Sava Drugi

pre 13 godina

Božo, Božo

U Francuskoj su ti žena i deca. Imaš puno para. Mislim vreme je da se malo više posvetiš porodici. Nemo ti posle bude žao...

Dexterijus

pre 13 godina

Ako imaju **** neka raspishu referendum, da vidimo "raspravu" kakvu ce im doneti.
E Djele, Djele ti nashao da "raspravljas" nesto sa Srbinom.
Dobro znash da niko dobro nije prosao u svadji sa Srbima.
Bolje se ti drzi banaka i sta one "rade" gradjanima nego o tome sta sa Telekomom.
Naravno da Telekom necemo prodavati, vec razvijati pod "Srpskom zastavom"!!!!
Ako prodate Telekom,"prodali" ste izbore nekom iz opozicije!

spanac

pre 13 godina

...koliko mrznje i negativnih komentara na politiku u Srbiji...zahvaljujuci bezocnosti i bahatosti vlasti zadnjih godina ali i decenija.
Da li neko razmislja gde to vodi?
Nije ni cudo sto odumiremo kao nacija...

gradjanin

pre 13 godina

Dirnut sam brigom za gradjane koju pokazuje jedan ovakav gigant srpske ekonomske misli s pocetka XXI veka kakav je Bozidar Djelic inace poznat po izjavi od pre dve godine da ce Srbija profitirati od svetske ekonomske krize. Osim sto je cuveni ekspert u oblasti ekonomije i finansija, on je pre svega jedan plemenit covek posvecen celim svojim bicem brizi o gradjanima Srbije. Hvala majko, hvala oce, hvala tetka sto ste iznedrili jednog ovakvog velikana kojim se Srbija ponosi. Tako mali a tako veliki.

Vlada

pre 13 godina

Nemoj vise da radis u interesu gradjana, kumim te Bogom. Vrati se odakle si dosao a nama kako bude. Ne moze nam biti gore nego sada.

Matrix

pre 13 godina

Jaoj ovog Đelića kada vidim ospice dobijem ,tek sam sada ubeđen da Telekom netreba prodavati, jer ovaj Đelić čim zine laže ,nadam se da će samo DS da ode sa vlasti da ih više nikad ne vidim ,a što je najgore glasao sam za njih, *****

za svaki slučaj

pre 13 godina

Reče neko na forumu ironično "zašto ne prodamo celu državu",pa će sve biti lepo.Pa ona je, dragi prijatelji, prodata. Šta još nije otišlo u tudje ruke.Ovi, uključujući i Djelića, nikoga ni zašta ne pitaju , rade šta hoće jer sami imaju zaledjinu. On sa tetkine sofe uskorio na senjaku u novi stan, ima 30 miliona evra uštedjevine, onaj drugi njegov pajtaš kupio stan za preko 350.000 evra, a nardod grca li grca. nema šta da jede,alo, bre...Djelić i sada vredja srpsku pamet i našu inteligenciju: prodaju,kao, "Telekom" u interesu gradjana...To je isto kao kad bi ugledni domaćin prodao kuću zarad lešćeg i lagodnog života godinu dana svojih ukućana,a onda postao podstanar,ili najobičniji korisnik socijalne pomoći. Ej, Božo, Božo, ej Srbijo, ko te sve vodi.Imam jedan predlog: svima treba pred izbore oduzeti pasoše( mislim i na vlast i opoziciju(,ali pre svega na ove koji su kreirali ekonomsku politiku.Za svaki slučaj...

reklama

pre 13 godina

Kao bivši ministar finansija mogu samo da kažem da najgore što može da se uradi sa tim novcem, jeste da se pokriju redovni izdaci države i zbog toga namena sredstava od tako obimne privatizacije ne može biti nijedna druga, osim pokretanja projekata za budućnost i eventualno, pokrivanje dugova iz prošlosti", rekao je on.
U tome je i PROBLEM,samo ZAKASNILI STE,ucinak se vidi i oseti ....ovo je uvertira za predizbornu kampanju ili za rejting buduceg predsednickog kandidata....

Zoran

pre 13 godina

Ne glasam od 2003.,jer nemam za koga.

DS,DSS,SPS,SRS,SNS,NS,LDP,G17,SPO i ostali lopovi.
Za njih da glasam?!

Za ovog sto brine za nas?
Ili za tomu,sto mu drugar Beko?
Kome beko nije drugar...

Ako se Verica Barac kandiduje,onda mozda i glasam.
****** Sad hocu zenu za predsednika.
A i beko joj nije drugar.

Oooo,Srbijo...