Utorak, 02.11.2010.

09:23

Potraga za informacijama o Mladiću

U etno-selu na Bukulji i restoranu Bajka u Beogradu izvršen pretres u okviru akcije potrage za Mladićem. Priveden Goran Radivojević.

Izvor: B92

Potraga za informacijama o Mladiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

polak

pre 13 godina

Ratko zivi u Mogadisu u Somaliji! Sedi brale i smeje se ovoj deci sto upravljaju drzavom,ko pijan kad ore traktorom! Da mogu njega bi odavno vec uhvatili ali covek je tamo i sigurno ce da zivi na slobodi do kasne starosti.

Mozzart

pre 13 godina

Ratko, kazi mi gde si, platicu ti advokata... Budi fer, iseci ce mi struju, dugujem i ja ne znam vise kome... Ma, platicu ti najbolju advokatsku kancelariju na svetu!

Bajka

pre 13 godina

U nej dalekoj zemlji , iza sedam gora i sedam mora,daleko od sveta živeo je jedan Mladić. Niko do njega nije mogao doći. Raspisa vlada nagradu , toliko veliko da onaj ko ga pronađe može praunučetu obezbediti život u izobilju. I nasta potera...
Videćemo da li je kraj kao u svakoj bajci...i koće živeti srećno do kraja života.

agim

pre 13 godina

Pa i u zemlju da je propao do sada bi ga nasli.Sledeci put idite kod Zukorlica da ga trazite mozda ce Bramerac tada da vam poveruje da ga stvarno trazite.

kirijakos

pre 13 godina

Ratovi 90tih su obrukali ugled srpskog vojnika.Ne znam da li je gospodin general odgovoran za stvari za koje je utuzen,ali smatram da nije korektno sa njegove strane,gledajuci kao covek a ne kao neko ko prica o politickim okolnostima,da on ne zeli da se preda i pored toga sto su njegova porodica i njegovi prijatelji izlozeni stvarima kakvim se vec izlazu ljudi ciji je clan porodice ili prijatelj neko ko je utuzen za takva nedela.

pro-EU

pre 13 godina

Srbija ce se (prepo)rodi cim ga uhvate, jer ce se osloboditi zatvora i zla u obliku otvorenog, ulicnog, huliganskog fasizma, i latentnog natalozenog u nasim podsvestima. Recju, postoji nada da Srbin postane slobodan covek.
Svedski standard, nece Srbija zadugo dokuciti, ali ljudskiji nego sto je danas sigurno je.

pepe

pre 13 godina

" Sta vidimo sada na nasim malim ekranima TV prijmnika. Vidimo Dzordza koji odgovora na telegrame saucesca, i kaze: MENE NIKAD NECE UHVATITI."

branko

pre 13 godina

GEN.Mladic je veoma korisna licnost, ne samo Srbiji, vec naucnom svetu uopste. On se ponasa bas kao elektron u kvantnoj teoriji. Gde god ga trazis, nije tamo. Uvek je tamo gde ga ne trazis. Kada ga trazis gde ga ne trazis, opet nije tamo. On je zivi dokaz kvantne teorije.

Misa

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto misli da je u Srbiji,moze da bude na Bahamima,a uostalom Karadzic se godinama setao po beogradu i pojavljivao u javnosti pa im je opet trebalo dugo da ga uhapse.

Konstantinos Veliki

pre 13 godina

Sto i kome se zeli pokazati ovom tatralnom predstavom? Da policija vrijedno radi? Da je sustav svjestan da ga mora uhvatiti radi vlastitog boljitka sutra? Tadicu dobro dojde za popravljanje imagea vani? Svi kao nesto zele, hvataju, nadaju se a boga mole da ga ne uhvate. Stare su to i vec odavno prokljuvane price o vjerodostojnosti establishmenta po ovome pitanju. Za 20 godina ce se pisati knjihe i znati svi detalji kako se manipuliralo i obmanivalo javnost. Ocito je Mladic jos uvijek dobra "roba" za trgovinu kojom se mogu postici neki ciljevi koji drugacije ne bi mogli proci. Zivi bili pa vidjeli.

nije zavrsena!!

pre 13 godina

"Zavrsena" je kad ga pronadju, sem ako cilj akcije nije da se prave da ga traze, a ne da ga nadju.

HAPSITE TOG IZDAJNIKA I ZLOCINCA!!!

iamrmot

pre 13 godina

Ja i dalje mislim da od gosn.Mladica nema nista i da je taj odavno zapalio na neka micro ostrva i zivi kao robinzon, i sad verovatno razmislja gde ce da nadje jelku...
A te pare bolje na nesto pametnije da potrose, ustvari odakle bre tolka lova odjednom...

Ja bre

pre 13 godina

Ovo je odlicno za srpski turizam! Uvek ga trazite na nekim lepim mestima. Tara, Mokra gora, Divcibare, Zlatibor, da ide lepa slika u svet, da pozele mnogi da posete nasa lepa mesta i planine! Bravo!

?

pre 13 godina

Sta ako ga uhvate a on kaze ko ga je i uz ciju pomoc skrivao sve ove godine , a sta ako kaze ko mu je naredio pokolj u Srebrenici i od koga je primao naredjenja tokom rata a i posle,a sta ako ...

Sibir Sibir

pre 13 godina

A što bi Mladić bio baš u Sibiru kako mnogi propovedaju? Verovatno što su se načitali nekih "biografskih" pikanterija iz života najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti a i šire. Pa zapamtili kako se on tamo šmuljkao po jurtama lokalnih lepotica da se zgreje pre nego što odmagli dalje. Pa onda zaključili da bi njegov bivši general takođe tamo kad je sneg već utaban. Onda je neko promumlao zamumuljenu poruku u te famozne usijane milionske žice "Mladić i balalajka". Što je odmah ekspertski dešifrovano u "Mladić i BA(la-la)JKA". Dalje da ne ponavljam, već je sve saopšteno.

od sna do jave

pre 13 godina

U davana vremena narod je mislio da ce Mladic & Co podmladiti drzavu. Zemlja trobojnih leptirova i dvoglavih orlova je trebala da cveta. Trebalo je jos samo malo Sodome i Gomore u Srbiji i okolo sprziti i: vreme raja i sve najlepse bi se desilo. Mudjutim, EU-SAD-NATO su carolijama uspeli mladu, lepu, ponosnu, inadzijsku Srbiju pretvoriti u staru staricu. Sad ce od njih stici ipak eliksiri za podmladjivanje. Ali pre toga oni 'oće Mladica na sunce.

deda Paun, Solunac

pre 13 godina

Sve ima svoj kraj, pa i Mladic. Neki misle da ce ziveti vecno. Znate li vi samo kako ce lepo vreme izbiti u Srbiji kad tema Mladic zamre? Prostor za fasizam bice minoran. Iz ovoga vrela "Mladicevo" se puno otrova izlilo po Srbiji. Narod ustvari nista nije mogao uciniti. Stavili su narod njegovu sliku pod nos i kazali: Moli!
I narod je molio!
Ja sam svoju pusku okacio na klin, tacka!

Marina

pre 13 godina

Potraga za Mladićem pompozno obavljena usred dana najavljuje da će Bramerc svakoga trenutka ući u grad Beograd i postaviti jedno jedino pitanje Dačiću,Vukčeviću,Tadiću,Jeremiću,Vekariću,Cvetkoviću.......a oni će uglas odgovoriti: Eto,opet ga nismo tražili na mjestu gdje jest ,ali nam je Bajka zvučala tako stvarno. Nadamo se da ćete to uzeti u obzir kad budete pisali pozitivan izvještaj o potpunoj suradnji Srbije i haškog suda.

Aster Blistok

pre 13 godina

Sto zavrsena? WTF? Kao - nismo ga nasli i sada ga vise necemo taziti, je l' to?
Nije zavrsena dok se ne pronadje Mladic i tacka!

Atina

pre 13 godina

Ovo je vesto odigrana predstava sa ciljem da se jataci uspanice i naprave pogresne korake. Samo je pitanje dana kada ce ga engleski i americki agenti, raznorazni "belosvetski lovci na glave" koji su mu vec za vratom, sprovesti put Haga. Slican scenario kao sa Karadzicem, samo sto ce ovaj put objaviti vest tek kada okrenu kljuc u haskom mardelju, da bi se izbegle demonstracije i dobro poznata divljanja koja se obavezno desavaju tokom slicnih srpskih "events"-ova.

Amerikanci su OBECALI i Karadzicu i Mladicu i mnogim bosansko-hrvatskim "velikasima", zastitu nakon potpisivanja Dejtona, dogovor nije ispostovan, logicno je da ce da beze i da se kriju!

Tu je on medju nama

pre 13 godina

Uhvatite ga i predajte ga stranom sudu i sudijama.
Jer, danas ne vazi vise ono CCCC, nego CCCCCC ?
(S)amo (S)trane (S)udije (S)ude (S)rbina (S)trogopravedno!

.....

pre 13 godina

Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga.

Sloboda

pre 13 godina

Bajka Snova !

Drzava sumnja da Mladic zivi u Bajci.
Ja bih preporucio da ga potraze u objektima sa imenom Legenda, Heroj, Car. Ako ga nema tu je bar njegova slika.

only an expert can deal with the problem

pre 13 godina

Ма шта кажеш! Расписали људи сами себи награду 10М пре два дана, а данас би да је подигну. Боље решење би било да не примају плату све док га не ухвате, па када га ухвате добију и бонус и пензију и стан само да нам се заједно са Младићем скину са врата. А не ово изигравање циркуса, јуре га по кафанама и ресторанима - права јарећа бригада.

Smesko

pre 13 godina

H ah aha ko vojna vezba
Malo piju vopi, krknu cevape, stave maske, uzmu puske, trce po nekim dvoristima pa kuci kod zene da gledaju fudbal. Super nam drzava.

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

... Aha, sada znam o cemu se radi ovde narode i zasto ga ne mogu pronaci... ja iz ovoga izvlacim sledece, oni svi traze Mladica Generala umesto "Mladica lepotana" jer ako se Cica Ratko setka po Banjama, onda je sigurno najduze vreme proveo u Sokobanji, tamo vazi, Sokobanja - Sokograd, dodjes star, odes Mlad-ic"... znaci, ne trazite malog debelog starca, trazite Mladica vitkog i stasatog...

Proka

pre 13 godina

Ma kakav heroj? Covek mirno gleda iz svoje misije rupe kako mu maltretiraju porodicu, kako maltretiraju ceo narod zbog njega, ali njemu je lepo i ne zanima ga! Odvratan si Mladicu!

Grand Maestro

pre 13 godina

"Teatar Srbija", predstava na repertoaru: "Gde si poso Generale"?
Broj rasprodatih karata, nula! Planira se skoro ukidanje predstave zbog slabe posecenosti, ali ne brinite dragi gledaoci, bice i drugih isto tako zanimljivih predstava dogodine...

zoran

pre 13 godina

Mladiću, ne brukaj tradicionalno hrabar srpski narod. Predaj se bre, lepo kao Šešelj, i idi u Hag pa im se suprotstavi dusmanima da ne znaju sta ih snaslo.

Rambo Amadeus

pre 13 godina

Is it a comedy, da li je to komedija
is it a tragedy, da li je to tragedija
is it a comedy, da li je to komedija
please repeat, molim, ponovite

Kraj srpske bajke

pre 13 godina

Još jedna "srpska bajka" o "efikasnosti srpske policije", da "locira u uhapsi" haške begunce i od kada je na njenom čelu ministar Ivica Dačić, doživela je "fijasko"?!
Samo što to više i nije "bajka", već, pre bi se reklo "tragedija" i "farsa"?!

Mitovi i legende

pre 13 godina

Ma on 100% čuči negde zatvoren u nekom podrumu i čeka da par njih iz vrha vlasti opere onih 10 miliona što su dali kao nagradu.

Jelena

pre 13 godina

Evo besplatne reklame u svim mogućim medijima u Srbiji za etno selo na Bukulji. Do sada nisam čula za njega, ali zato već planiram da odem tamo prvom prilikom. Ovo je dobra ideja i za druge privatnike da prijave sami sebe kako su skrivali Mladića. Ništa nije tako dobro kao ono što se dobija za dž!

Starac sa planine

pre 13 godina

Ja da sam Ratko, nagovorio bih familiju da me prijave. Em kinta ostane u porodici, em odem lepo u kulturan zatvor, bolji od bilo kog starackog doma u Stradiji.

zoran

pre 13 godina

Hvala ovim drugarima na informacijama o kvalitetu veshalice i vina u ovoj kafani a za Mladica brinem koliko i za lanjski sneg.
O njemu se "bajke" odavno predu...

Moma

pre 13 godina

I ja sam bio u subotu uvece u "Bajci" u Arandjelovcu. Potvrdjujem: generala nismo videli, al' domace crno vino sto imaju... vredi vise od 10 miliona!

Che

pre 13 godina

Pa zar vam nije sumnjivo svima da se pre svake akcije objavi u sredstvima informisanja "U TOKU JE AKCIJA HAPSENJA MLADICA, trazimo ga tu i tu"???

Šta biste vi radili da ste Mladić? Ostali da čekate?

Ma daj bre.... farsa! Ako ga ikada ukapse, u šta čisto sumnjam, za to ćemo da saznamo tek kad akcija bude gotova.

Arandjelovcanin

pre 13 godina

Sve vas pozivam u Arandjelovac da vidite legendarni HAJDUCKI grad . Kod nas i u Bajci zive Ajduci a u susednom Divljakovcu prave hajducki cevap kakav samo Ajduci znaju . A na 100 metara odatle pocinje gusta Bukuljska suma kroz koju za 4 sata pesacenja stizes na hajducku planinu Rudnik i u kojoj ni Turci nikada ne uhvatise ni jednog Ajduka .
Domace pice , domaca klopa , domaci Ajduci , domaca zandarmerija .
Ukratko :
SRBIJA BRE

sunny girl

pre 13 godina

Viiii, sta raditeee? Evo, bas smo nekako svi ubedjeni da ce Mladic biti danas uhvacen, kako da ne. Znala sam da ce se nesto lepo desiti cim me je ovo divno sunce probudilo. Hajde prestanite vise da se igrate zmurke i da nas lupate po usima... Mogli ste i Bramerca povesti u Bajku da se makar najede covek, ako vec hocete da se dodvoravate nekom a mi gradjani ove nesuvisle zemlje mozemo da gladujemo, nije problem...

MUKNAVI

pre 13 godina

To se zove skretanje paznje, a tamo gde se trazi ..nema informacije, za sada, u novinama. Naci ce ga neko, kao Karadzica, i o tome "nece imati pojma" ni ministar policije. Lova ce biti podeljena i..siti vuci, i ovce na broju.

Goran

pre 13 godina

Sta ce Mladicu jataci, kad ga na sva usta mediji i policija obaveste kad krenu da ga traze :))... ajde molim vas kakva akcija hapsenja, sramota kako nam pljuju u lice sa ovim glupostima. Pre neki dan u Nisu bivsi momak nozem ubio devojku i njenog komsiju, a jos nije uhapsen, a zna se tacno ko je i kako se zove, juce policija kaze N.N. pocinilac. Bruka!!

Branko Von Beca

pre 13 godina

Preksinoć bio u Bajci, vidim poznat mi konobar, rek'o bi da ga traži policija, a opet ne liči mi ni na jednog ministra ...mislim se, mora da sam popio, kad ono 10 mil. evra raznosi gibanicu po restoranu ...
A vidim ja, štrecnu se on kad mu rekoh : U redu je, mladiću, ne treba kusur ....

zubar

pre 13 godina

Ja bih pre svega uhapsio "Mladica" zbog ubijena dva vojnika na Topcideru!
Cela zemlja zna da su upravo Mladic i njegovi cuvari ubili ta dva momka.Sramota da drzava cuti pred tim zlocinom.
Isto tako su ubijeni svedoci koji su videli atentatore ubijenog premijer Djindjica.
Oni su trebali da svedoce i dobrovoljno su to hteli pa su ih mafijasi ubili!
Kakva je to drzava.Da li je neko otisao kod porodica tih nevinih ljudi koji su obavljali svoju gradjansku duznost da se zahvale ili izvine...

Deset dindzi

pre 13 godina

A je lć iko malo pogledao da medju ovima sto jure Mladica nije neki debeljuskasti "stariji gospodin" rumenog lica i plavih ociju?

Djura

pre 13 godina

Kako dobra reklama, a uz to i besplatna. Inace Bajka je jedan od najlepsih vajata u Arandjelovcu. Prelepa hrana, ambijent, muzika, osoblje... Divan pogled na grad. Ako je Mladic covek sa ukusom, verovatno je tamo svratio na domacu kajsijevacu.

znam kako rade

pre 13 godina

10000 policajaca grada Čikaga....Ma ne zezajte. Vi ne radite ništa. Moja zgrada ima 14 spratova i 80 stanova i svakog meseca se neko useljava i iseljava i niko ne zna ko više tu stanuje. Normalno to ni policija ne zna. A tek da vidite kad neko hoće da prijavi boravak u mom gradu kako ga gledaju. Po sistemu: " baš nas briga".
SRAMOTA.

Deng Xiao Ping

pre 13 godina

I ja bih ga prijavio za dž, al' kad već daju 10 milki, što da im oprostim. To su ionako pare građana Srbije, a i ja sam građanin Srbije.

I nije ni 18%, nego 20% (porez). Premija se isplaćuje po odbitku, dakle, nema ono: uplate mi 10 milki, pa ja njima vratim 2, ako ne uspem da se napravim lud. Ne, nego odmah odbijaju 2 milke i isplaćuju 8. Tako je po zakonu, a ovo je legalistička država. Biće dosledni, garantujem (kad treba da se odbija narodu).

Meni je država od 600.000 dobitka na Milioneru odma' makla 120.000, a do mene je došao ostatak.

Zvezdan

pre 13 godina

Ne bi me čudilo da je ovaj zločinac već uhapšen, i da je sve ono što se dešavalo poslednjih nekoliko nedelja u Srbiji samo završni čin ove tragikomedije. Država je izglasala promene zakona koje se odnose na vandalizam i huliganizam, pa im hapšenje Mladića daje dodatnu podršku u vidu pomenutih odredbi, ako se opet uzjogune rasturači da ponove miting podrške Karadžiću.

mne

pre 13 godina

Da je taj Mladić neki patriota, sam bi se predao u korist Srbije..
Svak treba da dobije ono sto je zasluzio,..Jeste da je nepravda samo da su Srbi jedini zločinci, ali to ne umanjuje zločine koje je Mladić počinio ! Nadam se da će ga ubrzo uhvatit, i da vidimo bratsku Srbiju u EU uskoro !

Kocho

pre 13 godina

Ne znam zashto se uporno ponashamo kao da je on 100% u Srbiji. Ne postoje nikakvi dokazi ni da je ziv ni da je u Srbiji i tako treba i politicari da se ponasaju, a ne non stop da furaju osecaj krivice kao da ga oni licno kriju u svojoj gajbi.

Milan Nis

pre 13 godina

Pa gde ces SRBINA prvo da trazis, ako ne u kafani!
Ali bas da se kafana zove "Bajka", ne mogu da verujem, puno je analogije u toj prici!

Mirko Dobrijevic

pre 13 godina

Nakon hapsenja Mladica sledi zamrzavanje cena i zamrzavanje fasizma u Srbiji. Ovako je na dnevnom redu, ko zna jos koliko dugo, smrzavanje.

Promene?

pre 13 godina

10 milki cini cuda... Cenim da ce ga uhapsiti uskoro, sad za neke nazalost, za neke srecom. Uvek cemo ostati podeljeni.

Ipak, ono oko cega nemam dileme je da se ni nakon tog znacajnog datuma nista sustinski nece promeniti.

ja tebi ti meni

pre 13 godina

Koliko novca od nagrade dobija sam Mladić ako se dobrovoljno preda? Da li može taj novac da pokloni rodbini? Na šta se od svega toga mora platiti porez? Ova neozbiljna država nije dala odgovor ni na jedno ovakvo pitanje. A mi od nje očekujemo da uhvati Mladića koji ne želi da se preda?!

btw wtf

pre 13 godina

Možda ljudi igraju lutriju, pa nazovu 9191 i lupe neku lokaciju u nadi da im se posreći. Besplatan tiket za 10 miliona. Ja tipujem da je lik u Sibiru a ne u kafani "Bajka".

Miki_In

pre 13 godina

Akcija se izvodi u restoranu 'Bajka' (za malu decu) kao niko ne zna gde je Mladic ?! Isto kao sto Ameri ne znaju gde je Bin Laden, daj Dačiću hapsi to više !

kužiš stari moj

pre 13 godina

ha,ha,ha...poznavajući drugove iz HDZ-a , mladić ziher ima hrvatsku putovnicu, pa ako se već ne krije negdje u hr, barem ugodno i neometano ljetuje na balearima.

matorac65

pre 13 godina

Deja vu (već viđeno)! Stari sistemi opet se pripremaju uoči dolaska Bramerca, od čega se javnost u Srbiji oseća kao da gleda repriziranje neke serije na RTS snimljene pre 30 i više godina. Ako bas imaju nameru da ga nađu neka pitaju BIA gde bi mogao biti, možda prečešljati manastire i opet kasarne. Biće opet "tresla se gora, rodio se miš".

Demosten

pre 13 godina

A zasto pojedini mediji prenose vest da je 'u toku akcija hapsenja Mladica' kad se u samoj izjavi kaze da je u pitanju potraga za dokazima o skrivanju Mladica. Tako se samo podgrevaju lazne nade, i na kraju, raste razocarenje neuspehom, kojeg realno nije ni bilo.

dejo_joe

pre 13 godina

Recite samo jos javno i gde ce traziti...ne daj boze da je slucajno tajno. Mediji su krivi zasto ne moze da se uhvati, jer prenesu tacno gde ce biti potraga i normalno ima vremena dobro da se sakrije!

Petar Pecikoza

pre 13 godina

Ma to je teatar ljudi... Vest je kratka, stura, besmislena. MIslim da sluzi samo da se podgreva "javna svest" o tome da Srbija trazi i zeli da ga uhvati i privede. Da saradjuje.

Ne kazem da je to dobro ili lose, samo mi tako izgleda.

James Bond

pre 13 godina

Pa postoji veza izmedju etno sela na obroncima Bukulje (Divljakovac) i restorana Bajka, deo su iste firme, pogledajte na sajtu restorana Bajka!

Ajtolah

pre 13 godina

kako da ne. mora da neko iz Haga dolazi ovih dana da lupa packe pa se izvodi predstava za njih, javnost i sl. ova vlast je (kao i svaka u Srbiji) zalosna !

swayzak

pre 13 godina

I svaki put kad nam dolazi Bramerc, naše tužilaštvo za ratne zločine izađe u javnost sa spektakularnim akcijama češljanja terena ... postali su veoma predvidljivi.

Ajtolah

pre 13 godina

kako da ne. mora da neko iz Haga dolazi ovih dana da lupa packe pa se izvodi predstava za njih, javnost i sl. ova vlast je (kao i svaka u Srbiji) zalosna !

mne

pre 13 godina

Da je taj Mladić neki patriota, sam bi se predao u korist Srbije..
Svak treba da dobije ono sto je zasluzio,..Jeste da je nepravda samo da su Srbi jedini zločinci, ali to ne umanjuje zločine koje je Mladić počinio ! Nadam se da će ga ubrzo uhvatit, i da vidimo bratsku Srbiju u EU uskoro !

swayzak

pre 13 godina

I svaki put kad nam dolazi Bramerc, naše tužilaštvo za ratne zločine izađe u javnost sa spektakularnim akcijama češljanja terena ... postali su veoma predvidljivi.

zubar

pre 13 godina

Ja bih pre svega uhapsio "Mladica" zbog ubijena dva vojnika na Topcideru!
Cela zemlja zna da su upravo Mladic i njegovi cuvari ubili ta dva momka.Sramota da drzava cuti pred tim zlocinom.
Isto tako su ubijeni svedoci koji su videli atentatore ubijenog premijer Djindjica.
Oni su trebali da svedoce i dobrovoljno su to hteli pa su ih mafijasi ubili!
Kakva je to drzava.Da li je neko otisao kod porodica tih nevinih ljudi koji su obavljali svoju gradjansku duznost da se zahvale ili izvine...

Starac sa planine

pre 13 godina

Ja da sam Ratko, nagovorio bih familiju da me prijave. Em kinta ostane u porodici, em odem lepo u kulturan zatvor, bolji od bilo kog starackog doma u Stradiji.

Branko Von Beca

pre 13 godina

Preksinoć bio u Bajci, vidim poznat mi konobar, rek'o bi da ga traži policija, a opet ne liči mi ni na jednog ministra ...mislim se, mora da sam popio, kad ono 10 mil. evra raznosi gibanicu po restoranu ...
A vidim ja, štrecnu se on kad mu rekoh : U redu je, mladiću, ne treba kusur ....

Arandjelovcanin

pre 13 godina

Sve vas pozivam u Arandjelovac da vidite legendarni HAJDUCKI grad . Kod nas i u Bajci zive Ajduci a u susednom Divljakovcu prave hajducki cevap kakav samo Ajduci znaju . A na 100 metara odatle pocinje gusta Bukuljska suma kroz koju za 4 sata pesacenja stizes na hajducku planinu Rudnik i u kojoj ni Turci nikada ne uhvatise ni jednog Ajduka .
Domace pice , domaca klopa , domaci Ajduci , domaca zandarmerija .
Ukratko :
SRBIJA BRE

Moma

pre 13 godina

I ja sam bio u subotu uvece u "Bajci" u Arandjelovcu. Potvrdjujem: generala nismo videli, al' domace crno vino sto imaju... vredi vise od 10 miliona!

Milan Nis

pre 13 godina

Pa gde ces SRBINA prvo da trazis, ako ne u kafani!
Ali bas da se kafana zove "Bajka", ne mogu da verujem, puno je analogije u toj prici!

Jelena

pre 13 godina

Evo besplatne reklame u svim mogućim medijima u Srbiji za etno selo na Bukulji. Do sada nisam čula za njega, ali zato već planiram da odem tamo prvom prilikom. Ovo je dobra ideja i za druge privatnike da prijave sami sebe kako su skrivali Mladića. Ništa nije tako dobro kao ono što se dobija za dž!

Goran

pre 13 godina

Sta ce Mladicu jataci, kad ga na sva usta mediji i policija obaveste kad krenu da ga traze :))... ajde molim vas kakva akcija hapsenja, sramota kako nam pljuju u lice sa ovim glupostima. Pre neki dan u Nisu bivsi momak nozem ubio devojku i njenog komsiju, a jos nije uhapsen, a zna se tacno ko je i kako se zove, juce policija kaze N.N. pocinilac. Bruka!!

Che

pre 13 godina

Pa zar vam nije sumnjivo svima da se pre svake akcije objavi u sredstvima informisanja "U TOKU JE AKCIJA HAPSENJA MLADICA, trazimo ga tu i tu"???

Šta biste vi radili da ste Mladić? Ostali da čekate?

Ma daj bre.... farsa! Ako ga ikada ukapse, u šta čisto sumnjam, za to ćemo da saznamo tek kad akcija bude gotova.

kužiš stari moj

pre 13 godina

ha,ha,ha...poznavajući drugove iz HDZ-a , mladić ziher ima hrvatsku putovnicu, pa ako se već ne krije negdje u hr, barem ugodno i neometano ljetuje na balearima.

Zvezdan

pre 13 godina

Ne bi me čudilo da je ovaj zločinac već uhapšen, i da je sve ono što se dešavalo poslednjih nekoliko nedelja u Srbiji samo završni čin ove tragikomedije. Država je izglasala promene zakona koje se odnose na vandalizam i huliganizam, pa im hapšenje Mladića daje dodatnu podršku u vidu pomenutih odredbi, ako se opet uzjogune rasturači da ponove miting podrške Karadžiću.

znam kako rade

pre 13 godina

10000 policajaca grada Čikaga....Ma ne zezajte. Vi ne radite ništa. Moja zgrada ima 14 spratova i 80 stanova i svakog meseca se neko useljava i iseljava i niko ne zna ko više tu stanuje. Normalno to ni policija ne zna. A tek da vidite kad neko hoće da prijavi boravak u mom gradu kako ga gledaju. Po sistemu: " baš nas briga".
SRAMOTA.

Djura

pre 13 godina

Kako dobra reklama, a uz to i besplatna. Inace Bajka je jedan od najlepsih vajata u Arandjelovcu. Prelepa hrana, ambijent, muzika, osoblje... Divan pogled na grad. Ako je Mladic covek sa ukusom, verovatno je tamo svratio na domacu kajsijevacu.

Proka

pre 13 godina

Ma kakav heroj? Covek mirno gleda iz svoje misije rupe kako mu maltretiraju porodicu, kako maltretiraju ceo narod zbog njega, ali njemu je lepo i ne zanima ga! Odvratan si Mladicu!

Deset dindzi

pre 13 godina

A je lć iko malo pogledao da medju ovima sto jure Mladica nije neki debeljuskasti "stariji gospodin" rumenog lica i plavih ociju?

Demosten

pre 13 godina

A zasto pojedini mediji prenose vest da je 'u toku akcija hapsenja Mladica' kad se u samoj izjavi kaze da je u pitanju potraga za dokazima o skrivanju Mladica. Tako se samo podgrevaju lazne nade, i na kraju, raste razocarenje neuspehom, kojeg realno nije ni bilo.

Miki_In

pre 13 godina

Akcija se izvodi u restoranu 'Bajka' (za malu decu) kao niko ne zna gde je Mladic ?! Isto kao sto Ameri ne znaju gde je Bin Laden, daj Dačiću hapsi to više !

Smesko

pre 13 godina

H ah aha ko vojna vezba
Malo piju vopi, krknu cevape, stave maske, uzmu puske, trce po nekim dvoristima pa kuci kod zene da gledaju fudbal. Super nam drzava.

only an expert can deal with the problem

pre 13 godina

Ма шта кажеш! Расписали људи сами себи награду 10М пре два дана, а данас би да је подигну. Боље решење би било да не примају плату све док га не ухвате, па када га ухвате добију и бонус и пензију и стан само да нам се заједно са Младићем скину са врата. А не ово изигравање циркуса, јуре га по кафанама и ресторанима - права јарећа бригада.

zoran

pre 13 godina

Hvala ovim drugarima na informacijama o kvalitetu veshalice i vina u ovoj kafani a za Mladica brinem koliko i za lanjski sneg.
O njemu se "bajke" odavno predu...

zoran

pre 13 godina

Mladiću, ne brukaj tradicionalno hrabar srpski narod. Predaj se bre, lepo kao Šešelj, i idi u Hag pa im se suprotstavi dusmanima da ne znaju sta ih snaslo.

Ja bre

pre 13 godina

Ovo je odlicno za srpski turizam! Uvek ga trazite na nekim lepim mestima. Tara, Mokra gora, Divcibare, Zlatibor, da ide lepa slika u svet, da pozele mnogi da posete nasa lepa mesta i planine! Bravo!

Promene?

pre 13 godina

10 milki cini cuda... Cenim da ce ga uhapsiti uskoro, sad za neke nazalost, za neke srecom. Uvek cemo ostati podeljeni.

Ipak, ono oko cega nemam dileme je da se ni nakon tog znacajnog datuma nista sustinski nece promeniti.

Mirko Dobrijevic

pre 13 godina

Nakon hapsenja Mladica sledi zamrzavanje cena i zamrzavanje fasizma u Srbiji. Ovako je na dnevnom redu, ko zna jos koliko dugo, smrzavanje.

MUKNAVI

pre 13 godina

To se zove skretanje paznje, a tamo gde se trazi ..nema informacije, za sada, u novinama. Naci ce ga neko, kao Karadzica, i o tome "nece imati pojma" ni ministar policije. Lova ce biti podeljena i..siti vuci, i ovce na broju.

matorac65

pre 13 godina

Deja vu (već viđeno)! Stari sistemi opet se pripremaju uoči dolaska Bramerca, od čega se javnost u Srbiji oseća kao da gleda repriziranje neke serije na RTS snimljene pre 30 i više godina. Ako bas imaju nameru da ga nađu neka pitaju BIA gde bi mogao biti, možda prečešljati manastire i opet kasarne. Biće opet "tresla se gora, rodio se miš".

sunny girl

pre 13 godina

Viiii, sta raditeee? Evo, bas smo nekako svi ubedjeni da ce Mladic biti danas uhvacen, kako da ne. Znala sam da ce se nesto lepo desiti cim me je ovo divno sunce probudilo. Hajde prestanite vise da se igrate zmurke i da nas lupate po usima... Mogli ste i Bramerca povesti u Bajku da se makar najede covek, ako vec hocete da se dodvoravate nekom a mi gradjani ove nesuvisle zemlje mozemo da gladujemo, nije problem...

dejo_joe

pre 13 godina

Recite samo jos javno i gde ce traziti...ne daj boze da je slucajno tajno. Mediji su krivi zasto ne moze da se uhvati, jer prenesu tacno gde ce biti potraga i normalno ima vremena dobro da se sakrije!

Mitovi i legende

pre 13 godina

Ma on 100% čuči negde zatvoren u nekom podrumu i čeka da par njih iz vrha vlasti opere onih 10 miliona što su dali kao nagradu.

Kraj srpske bajke

pre 13 godina

Još jedna "srpska bajka" o "efikasnosti srpske policije", da "locira u uhapsi" haške begunce i od kada je na njenom čelu ministar Ivica Dačić, doživela je "fijasko"?!
Samo što to više i nije "bajka", već, pre bi se reklo "tragedija" i "farsa"?!

Deng Xiao Ping

pre 13 godina

I ja bih ga prijavio za dž, al' kad već daju 10 milki, što da im oprostim. To su ionako pare građana Srbije, a i ja sam građanin Srbije.

I nije ni 18%, nego 20% (porez). Premija se isplaćuje po odbitku, dakle, nema ono: uplate mi 10 milki, pa ja njima vratim 2, ako ne uspem da se napravim lud. Ne, nego odmah odbijaju 2 milke i isplaćuju 8. Tako je po zakonu, a ovo je legalistička država. Biće dosledni, garantujem (kad treba da se odbija narodu).

Meni je država od 600.000 dobitka na Milioneru odma' makla 120.000, a do mene je došao ostatak.

btw wtf

pre 13 godina

Možda ljudi igraju lutriju, pa nazovu 9191 i lupe neku lokaciju u nadi da im se posreći. Besplatan tiket za 10 miliona. Ja tipujem da je lik u Sibiru a ne u kafani "Bajka".

ja tebi ti meni

pre 13 godina

Koliko novca od nagrade dobija sam Mladić ako se dobrovoljno preda? Da li može taj novac da pokloni rodbini? Na šta se od svega toga mora platiti porez? Ova neozbiljna država nije dala odgovor ni na jedno ovakvo pitanje. A mi od nje očekujemo da uhvati Mladića koji ne želi da se preda?!

Petar Pecikoza

pre 13 godina

Ma to je teatar ljudi... Vest je kratka, stura, besmislena. MIslim da sluzi samo da se podgreva "javna svest" o tome da Srbija trazi i zeli da ga uhvati i privede. Da saradjuje.

Ne kazem da je to dobro ili lose, samo mi tako izgleda.

Grand Maestro

pre 13 godina

"Teatar Srbija", predstava na repertoaru: "Gde si poso Generale"?
Broj rasprodatih karata, nula! Planira se skoro ukidanje predstave zbog slabe posecenosti, ali ne brinite dragi gledaoci, bice i drugih isto tako zanimljivih predstava dogodine...

nije zavrsena!!

pre 13 godina

"Zavrsena" je kad ga pronadju, sem ako cilj akcije nije da se prave da ga traze, a ne da ga nadju.

HAPSITE TOG IZDAJNIKA I ZLOCINCA!!!

Atina

pre 13 godina

Ovo je vesto odigrana predstava sa ciljem da se jataci uspanice i naprave pogresne korake. Samo je pitanje dana kada ce ga engleski i americki agenti, raznorazni "belosvetski lovci na glave" koji su mu vec za vratom, sprovesti put Haga. Slican scenario kao sa Karadzicem, samo sto ce ovaj put objaviti vest tek kada okrenu kljuc u haskom mardelju, da bi se izbegle demonstracije i dobro poznata divljanja koja se obavezno desavaju tokom slicnih srpskih "events"-ova.

Amerikanci su OBECALI i Karadzicu i Mladicu i mnogim bosansko-hrvatskim "velikasima", zastitu nakon potpisivanja Dejtona, dogovor nije ispostovan, logicno je da ce da beze i da se kriju!

branko

pre 13 godina

GEN.Mladic je veoma korisna licnost, ne samo Srbiji, vec naucnom svetu uopste. On se ponasa bas kao elektron u kvantnoj teoriji. Gde god ga trazis, nije tamo. Uvek je tamo gde ga ne trazis. Kada ga trazis gde ga ne trazis, opet nije tamo. On je zivi dokaz kvantne teorije.

?

pre 13 godina

Sta ako ga uhvate a on kaze ko ga je i uz ciju pomoc skrivao sve ove godine , a sta ako kaze ko mu je naredio pokolj u Srebrenici i od koga je primao naredjenja tokom rata a i posle,a sta ako ...

James Bond

pre 13 godina

Pa postoji veza izmedju etno sela na obroncima Bukulje (Divljakovac) i restorana Bajka, deo su iste firme, pogledajte na sajtu restorana Bajka!

Kocho

pre 13 godina

Ne znam zashto se uporno ponashamo kao da je on 100% u Srbiji. Ne postoje nikakvi dokazi ni da je ziv ni da je u Srbiji i tako treba i politicari da se ponasaju, a ne non stop da furaju osecaj krivice kao da ga oni licno kriju u svojoj gajbi.

Aster Blistok

pre 13 godina

Sto zavrsena? WTF? Kao - nismo ga nasli i sada ga vise necemo taziti, je l' to?
Nije zavrsena dok se ne pronadje Mladic i tacka!

Rambo Amadeus

pre 13 godina

Is it a comedy, da li je to komedija
is it a tragedy, da li je to tragedija
is it a comedy, da li je to komedija
please repeat, molim, ponovite

Sloboda

pre 13 godina

Bajka Snova !

Drzava sumnja da Mladic zivi u Bajci.
Ja bih preporucio da ga potraze u objektima sa imenom Legenda, Heroj, Car. Ako ga nema tu je bar njegova slika.

pro-EU

pre 13 godina

Srbija ce se (prepo)rodi cim ga uhvate, jer ce se osloboditi zatvora i zla u obliku otvorenog, ulicnog, huliganskog fasizma, i latentnog natalozenog u nasim podsvestima. Recju, postoji nada da Srbin postane slobodan covek.
Svedski standard, nece Srbija zadugo dokuciti, ali ljudskiji nego sto je danas sigurno je.

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

... Aha, sada znam o cemu se radi ovde narode i zasto ga ne mogu pronaci... ja iz ovoga izvlacim sledece, oni svi traze Mladica Generala umesto "Mladica lepotana" jer ako se Cica Ratko setka po Banjama, onda je sigurno najduze vreme proveo u Sokobanji, tamo vazi, Sokobanja - Sokograd, dodjes star, odes Mlad-ic"... znaci, ne trazite malog debelog starca, trazite Mladica vitkog i stasatog...

.....

pre 13 godina

Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga.

Marina

pre 13 godina

Potraga za Mladićem pompozno obavljena usred dana najavljuje da će Bramerc svakoga trenutka ući u grad Beograd i postaviti jedno jedino pitanje Dačiću,Vukčeviću,Tadiću,Jeremiću,Vekariću,Cvetkoviću.......a oni će uglas odgovoriti: Eto,opet ga nismo tražili na mjestu gdje jest ,ali nam je Bajka zvučala tako stvarno. Nadamo se da ćete to uzeti u obzir kad budete pisali pozitivan izvještaj o potpunoj suradnji Srbije i haškog suda.

Konstantinos Veliki

pre 13 godina

Sto i kome se zeli pokazati ovom tatralnom predstavom? Da policija vrijedno radi? Da je sustav svjestan da ga mora uhvatiti radi vlastitog boljitka sutra? Tadicu dobro dojde za popravljanje imagea vani? Svi kao nesto zele, hvataju, nadaju se a boga mole da ga ne uhvate. Stare su to i vec odavno prokljuvane price o vjerodostojnosti establishmenta po ovome pitanju. Za 20 godina ce se pisati knjihe i znati svi detalji kako se manipuliralo i obmanivalo javnost. Ocito je Mladic jos uvijek dobra "roba" za trgovinu kojom se mogu postici neki ciljevi koji drugacije ne bi mogli proci. Zivi bili pa vidjeli.

Tu je on medju nama

pre 13 godina

Uhvatite ga i predajte ga stranom sudu i sudijama.
Jer, danas ne vazi vise ono CCCC, nego CCCCCC ?
(S)amo (S)trane (S)udije (S)ude (S)rbina (S)trogopravedno!

deda Paun, Solunac

pre 13 godina

Sve ima svoj kraj, pa i Mladic. Neki misle da ce ziveti vecno. Znate li vi samo kako ce lepo vreme izbiti u Srbiji kad tema Mladic zamre? Prostor za fasizam bice minoran. Iz ovoga vrela "Mladicevo" se puno otrova izlilo po Srbiji. Narod ustvari nista nije mogao uciniti. Stavili su narod njegovu sliku pod nos i kazali: Moli!
I narod je molio!
Ja sam svoju pusku okacio na klin, tacka!

iamrmot

pre 13 godina

Ja i dalje mislim da od gosn.Mladica nema nista i da je taj odavno zapalio na neka micro ostrva i zivi kao robinzon, i sad verovatno razmislja gde ce da nadje jelku...
A te pare bolje na nesto pametnije da potrose, ustvari odakle bre tolka lova odjednom...

pepe

pre 13 godina

" Sta vidimo sada na nasim malim ekranima TV prijmnika. Vidimo Dzordza koji odgovora na telegrame saucesca, i kaze: MENE NIKAD NECE UHVATITI."

Misa

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto misli da je u Srbiji,moze da bude na Bahamima,a uostalom Karadzic se godinama setao po beogradu i pojavljivao u javnosti pa im je opet trebalo dugo da ga uhapse.

kirijakos

pre 13 godina

Ratovi 90tih su obrukali ugled srpskog vojnika.Ne znam da li je gospodin general odgovoran za stvari za koje je utuzen,ali smatram da nije korektno sa njegove strane,gledajuci kao covek a ne kao neko ko prica o politickim okolnostima,da on ne zeli da se preda i pored toga sto su njegova porodica i njegovi prijatelji izlozeni stvarima kakvim se vec izlazu ljudi ciji je clan porodice ili prijatelj neko ko je utuzen za takva nedela.

Sibir Sibir

pre 13 godina

A što bi Mladić bio baš u Sibiru kako mnogi propovedaju? Verovatno što su se načitali nekih "biografskih" pikanterija iz života najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti a i šire. Pa zapamtili kako se on tamo šmuljkao po jurtama lokalnih lepotica da se zgreje pre nego što odmagli dalje. Pa onda zaključili da bi njegov bivši general takođe tamo kad je sneg već utaban. Onda je neko promumlao zamumuljenu poruku u te famozne usijane milionske žice "Mladić i balalajka". Što je odmah ekspertski dešifrovano u "Mladić i BA(la-la)JKA". Dalje da ne ponavljam, već je sve saopšteno.

od sna do jave

pre 13 godina

U davana vremena narod je mislio da ce Mladic & Co podmladiti drzavu. Zemlja trobojnih leptirova i dvoglavih orlova je trebala da cveta. Trebalo je jos samo malo Sodome i Gomore u Srbiji i okolo sprziti i: vreme raja i sve najlepse bi se desilo. Mudjutim, EU-SAD-NATO su carolijama uspeli mladu, lepu, ponosnu, inadzijsku Srbiju pretvoriti u staru staricu. Sad ce od njih stici ipak eliksiri za podmladjivanje. Ali pre toga oni 'oće Mladica na sunce.

Mozzart

pre 13 godina

Ratko, kazi mi gde si, platicu ti advokata... Budi fer, iseci ce mi struju, dugujem i ja ne znam vise kome... Ma, platicu ti najbolju advokatsku kancelariju na svetu!

Bajka

pre 13 godina

U nej dalekoj zemlji , iza sedam gora i sedam mora,daleko od sveta živeo je jedan Mladić. Niko do njega nije mogao doći. Raspisa vlada nagradu , toliko veliko da onaj ko ga pronađe može praunučetu obezbediti život u izobilju. I nasta potera...
Videćemo da li je kraj kao u svakoj bajci...i koće živeti srećno do kraja života.

agim

pre 13 godina

Pa i u zemlju da je propao do sada bi ga nasli.Sledeci put idite kod Zukorlica da ga trazite mozda ce Bramerac tada da vam poveruje da ga stvarno trazite.

polak

pre 13 godina

Ratko zivi u Mogadisu u Somaliji! Sedi brale i smeje se ovoj deci sto upravljaju drzavom,ko pijan kad ore traktorom! Da mogu njega bi odavno vec uhvatili ali covek je tamo i sigurno ce da zivi na slobodi do kasne starosti.

mne

pre 13 godina

Da je taj Mladić neki patriota, sam bi se predao u korist Srbije..
Svak treba da dobije ono sto je zasluzio,..Jeste da je nepravda samo da su Srbi jedini zločinci, ali to ne umanjuje zločine koje je Mladić počinio ! Nadam se da će ga ubrzo uhvatit, i da vidimo bratsku Srbiju u EU uskoro !

Zvezdan

pre 13 godina

Ne bi me čudilo da je ovaj zločinac već uhapšen, i da je sve ono što se dešavalo poslednjih nekoliko nedelja u Srbiji samo završni čin ove tragikomedije. Država je izglasala promene zakona koje se odnose na vandalizam i huliganizam, pa im hapšenje Mladića daje dodatnu podršku u vidu pomenutih odredbi, ako se opet uzjogune rasturači da ponove miting podrške Karadžiću.

zoran

pre 13 godina

Mladiću, ne brukaj tradicionalno hrabar srpski narod. Predaj se bre, lepo kao Šešelj, i idi u Hag pa im se suprotstavi dusmanima da ne znaju sta ih snaslo.

Kocho

pre 13 godina

Ne znam zashto se uporno ponashamo kao da je on 100% u Srbiji. Ne postoje nikakvi dokazi ni da je ziv ni da je u Srbiji i tako treba i politicari da se ponasaju, a ne non stop da furaju osecaj krivice kao da ga oni licno kriju u svojoj gajbi.

zubar

pre 13 godina

Ja bih pre svega uhapsio "Mladica" zbog ubijena dva vojnika na Topcideru!
Cela zemlja zna da su upravo Mladic i njegovi cuvari ubili ta dva momka.Sramota da drzava cuti pred tim zlocinom.
Isto tako su ubijeni svedoci koji su videli atentatore ubijenog premijer Djindjica.
Oni su trebali da svedoce i dobrovoljno su to hteli pa su ih mafijasi ubili!
Kakva je to drzava.Da li je neko otisao kod porodica tih nevinih ljudi koji su obavljali svoju gradjansku duznost da se zahvale ili izvine...

Ajtolah

pre 13 godina

kako da ne. mora da neko iz Haga dolazi ovih dana da lupa packe pa se izvodi predstava za njih, javnost i sl. ova vlast je (kao i svaka u Srbiji) zalosna !

Miki_In

pre 13 godina

Akcija se izvodi u restoranu 'Bajka' (za malu decu) kao niko ne zna gde je Mladic ?! Isto kao sto Ameri ne znaju gde je Bin Laden, daj Dačiću hapsi to više !

nije zavrsena!!

pre 13 godina

"Zavrsena" je kad ga pronadju, sem ako cilj akcije nije da se prave da ga traze, a ne da ga nadju.

HAPSITE TOG IZDAJNIKA I ZLOCINCA!!!

Proka

pre 13 godina

Ma kakav heroj? Covek mirno gleda iz svoje misije rupe kako mu maltretiraju porodicu, kako maltretiraju ceo narod zbog njega, ali njemu je lepo i ne zanima ga! Odvratan si Mladicu!

Moma

pre 13 godina

I ja sam bio u subotu uvece u "Bajci" u Arandjelovcu. Potvrdjujem: generala nismo videli, al' domace crno vino sto imaju... vredi vise od 10 miliona!

Aster Blistok

pre 13 godina

Sto zavrsena? WTF? Kao - nismo ga nasli i sada ga vise necemo taziti, je l' to?
Nije zavrsena dok se ne pronadje Mladic i tacka!

pro-EU

pre 13 godina

Srbija ce se (prepo)rodi cim ga uhvate, jer ce se osloboditi zatvora i zla u obliku otvorenog, ulicnog, huliganskog fasizma, i latentnog natalozenog u nasim podsvestima. Recju, postoji nada da Srbin postane slobodan covek.
Svedski standard, nece Srbija zadugo dokuciti, ali ljudskiji nego sto je danas sigurno je.

deda Paun, Solunac

pre 13 godina

Sve ima svoj kraj, pa i Mladic. Neki misle da ce ziveti vecno. Znate li vi samo kako ce lepo vreme izbiti u Srbiji kad tema Mladic zamre? Prostor za fasizam bice minoran. Iz ovoga vrela "Mladicevo" se puno otrova izlilo po Srbiji. Narod ustvari nista nije mogao uciniti. Stavili su narod njegovu sliku pod nos i kazali: Moli!
I narod je molio!
Ja sam svoju pusku okacio na klin, tacka!

Starac sa planine

pre 13 godina

Ja da sam Ratko, nagovorio bih familiju da me prijave. Em kinta ostane u porodici, em odem lepo u kulturan zatvor, bolji od bilo kog starackog doma u Stradiji.

od sna do jave

pre 13 godina

U davana vremena narod je mislio da ce Mladic & Co podmladiti drzavu. Zemlja trobojnih leptirova i dvoglavih orlova je trebala da cveta. Trebalo je jos samo malo Sodome i Gomore u Srbiji i okolo sprziti i: vreme raja i sve najlepse bi se desilo. Mudjutim, EU-SAD-NATO su carolijama uspeli mladu, lepu, ponosnu, inadzijsku Srbiju pretvoriti u staru staricu. Sad ce od njih stici ipak eliksiri za podmladjivanje. Ali pre toga oni 'oće Mladica na sunce.

Deng Xiao Ping

pre 13 godina

I ja bih ga prijavio za dž, al' kad već daju 10 milki, što da im oprostim. To su ionako pare građana Srbije, a i ja sam građanin Srbije.

I nije ni 18%, nego 20% (porez). Premija se isplaćuje po odbitku, dakle, nema ono: uplate mi 10 milki, pa ja njima vratim 2, ako ne uspem da se napravim lud. Ne, nego odmah odbijaju 2 milke i isplaćuju 8. Tako je po zakonu, a ovo je legalistička država. Biće dosledni, garantujem (kad treba da se odbija narodu).

Meni je država od 600.000 dobitka na Milioneru odma' makla 120.000, a do mene je došao ostatak.

dejo_joe

pre 13 godina

Recite samo jos javno i gde ce traziti...ne daj boze da je slucajno tajno. Mediji su krivi zasto ne moze da se uhvati, jer prenesu tacno gde ce biti potraga i normalno ima vremena dobro da se sakrije!

swayzak

pre 13 godina

I svaki put kad nam dolazi Bramerc, naše tužilaštvo za ratne zločine izađe u javnost sa spektakularnim akcijama češljanja terena ... postali su veoma predvidljivi.

Djura

pre 13 godina

Kako dobra reklama, a uz to i besplatna. Inace Bajka je jedan od najlepsih vajata u Arandjelovcu. Prelepa hrana, ambijent, muzika, osoblje... Divan pogled na grad. Ako je Mladic covek sa ukusom, verovatno je tamo svratio na domacu kajsijevacu.

Mirko Dobrijevic

pre 13 godina

Nakon hapsenja Mladica sledi zamrzavanje cena i zamrzavanje fasizma u Srbiji. Ovako je na dnevnom redu, ko zna jos koliko dugo, smrzavanje.

Che

pre 13 godina

Pa zar vam nije sumnjivo svima da se pre svake akcije objavi u sredstvima informisanja "U TOKU JE AKCIJA HAPSENJA MLADICA, trazimo ga tu i tu"???

Šta biste vi radili da ste Mladić? Ostali da čekate?

Ma daj bre.... farsa! Ako ga ikada ukapse, u šta čisto sumnjam, za to ćemo da saznamo tek kad akcija bude gotova.

Arandjelovcanin

pre 13 godina

Sve vas pozivam u Arandjelovac da vidite legendarni HAJDUCKI grad . Kod nas i u Bajci zive Ajduci a u susednom Divljakovcu prave hajducki cevap kakav samo Ajduci znaju . A na 100 metara odatle pocinje gusta Bukuljska suma kroz koju za 4 sata pesacenja stizes na hajducku planinu Rudnik i u kojoj ni Turci nikada ne uhvatise ni jednog Ajduka .
Domace pice , domaca klopa , domaci Ajduci , domaca zandarmerija .
Ukratko :
SRBIJA BRE

Atina

pre 13 godina

Ovo je vesto odigrana predstava sa ciljem da se jataci uspanice i naprave pogresne korake. Samo je pitanje dana kada ce ga engleski i americki agenti, raznorazni "belosvetski lovci na glave" koji su mu vec za vratom, sprovesti put Haga. Slican scenario kao sa Karadzicem, samo sto ce ovaj put objaviti vest tek kada okrenu kljuc u haskom mardelju, da bi se izbegle demonstracije i dobro poznata divljanja koja se obavezno desavaju tokom slicnih srpskih "events"-ova.

Amerikanci su OBECALI i Karadzicu i Mladicu i mnogim bosansko-hrvatskim "velikasima", zastitu nakon potpisivanja Dejtona, dogovor nije ispostovan, logicno je da ce da beze i da se kriju!

Kraj srpske bajke

pre 13 godina

Još jedna "srpska bajka" o "efikasnosti srpske policije", da "locira u uhapsi" haške begunce i od kada je na njenom čelu ministar Ivica Dačić, doživela je "fijasko"?!
Samo što to više i nije "bajka", već, pre bi se reklo "tragedija" i "farsa"?!

kužiš stari moj

pre 13 godina

ha,ha,ha...poznavajući drugove iz HDZ-a , mladić ziher ima hrvatsku putovnicu, pa ako se već ne krije negdje u hr, barem ugodno i neometano ljetuje na balearima.

zoran

pre 13 godina

Hvala ovim drugarima na informacijama o kvalitetu veshalice i vina u ovoj kafani a za Mladica brinem koliko i za lanjski sneg.
O njemu se "bajke" odavno predu...

Tu je on medju nama

pre 13 godina

Uhvatite ga i predajte ga stranom sudu i sudijama.
Jer, danas ne vazi vise ono CCCC, nego CCCCCC ?
(S)amo (S)trane (S)udije (S)ude (S)rbina (S)trogopravedno!

matorac65

pre 13 godina

Deja vu (već viđeno)! Stari sistemi opet se pripremaju uoči dolaska Bramerca, od čega se javnost u Srbiji oseća kao da gleda repriziranje neke serije na RTS snimljene pre 30 i više godina. Ako bas imaju nameru da ga nađu neka pitaju BIA gde bi mogao biti, možda prečešljati manastire i opet kasarne. Biće opet "tresla se gora, rodio se miš".

ja tebi ti meni

pre 13 godina

Koliko novca od nagrade dobija sam Mladić ako se dobrovoljno preda? Da li može taj novac da pokloni rodbini? Na šta se od svega toga mora platiti porez? Ova neozbiljna država nije dala odgovor ni na jedno ovakvo pitanje. A mi od nje očekujemo da uhvati Mladića koji ne želi da se preda?!

Sloboda

pre 13 godina

Bajka Snova !

Drzava sumnja da Mladic zivi u Bajci.
Ja bih preporucio da ga potraze u objektima sa imenom Legenda, Heroj, Car. Ako ga nema tu je bar njegova slika.

Promene?

pre 13 godina

10 milki cini cuda... Cenim da ce ga uhapsiti uskoro, sad za neke nazalost, za neke srecom. Uvek cemo ostati podeljeni.

Ipak, ono oko cega nemam dileme je da se ni nakon tog znacajnog datuma nista sustinski nece promeniti.

Jelena

pre 13 godina

Evo besplatne reklame u svim mogućim medijima u Srbiji za etno selo na Bukulji. Do sada nisam čula za njega, ali zato već planiram da odem tamo prvom prilikom. Ovo je dobra ideja i za druge privatnike da prijave sami sebe kako su skrivali Mladića. Ništa nije tako dobro kao ono što se dobija za dž!

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

... Aha, sada znam o cemu se radi ovde narode i zasto ga ne mogu pronaci... ja iz ovoga izvlacim sledece, oni svi traze Mladica Generala umesto "Mladica lepotana" jer ako se Cica Ratko setka po Banjama, onda je sigurno najduze vreme proveo u Sokobanji, tamo vazi, Sokobanja - Sokograd, dodjes star, odes Mlad-ic"... znaci, ne trazite malog debelog starca, trazite Mladica vitkog i stasatog...

Sibir Sibir

pre 13 godina

A što bi Mladić bio baš u Sibiru kako mnogi propovedaju? Verovatno što su se načitali nekih "biografskih" pikanterija iz života najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti a i šire. Pa zapamtili kako se on tamo šmuljkao po jurtama lokalnih lepotica da se zgreje pre nego što odmagli dalje. Pa onda zaključili da bi njegov bivši general takođe tamo kad je sneg već utaban. Onda je neko promumlao zamumuljenu poruku u te famozne usijane milionske žice "Mladić i balalajka". Što je odmah ekspertski dešifrovano u "Mladić i BA(la-la)JKA". Dalje da ne ponavljam, već je sve saopšteno.

iamrmot

pre 13 godina

Ja i dalje mislim da od gosn.Mladica nema nista i da je taj odavno zapalio na neka micro ostrva i zivi kao robinzon, i sad verovatno razmislja gde ce da nadje jelku...
A te pare bolje na nesto pametnije da potrose, ustvari odakle bre tolka lova odjednom...

kirijakos

pre 13 godina

Ratovi 90tih su obrukali ugled srpskog vojnika.Ne znam da li je gospodin general odgovoran za stvari za koje je utuzen,ali smatram da nije korektno sa njegove strane,gledajuci kao covek a ne kao neko ko prica o politickim okolnostima,da on ne zeli da se preda i pored toga sto su njegova porodica i njegovi prijatelji izlozeni stvarima kakvim se vec izlazu ljudi ciji je clan porodice ili prijatelj neko ko je utuzen za takva nedela.

Mitovi i legende

pre 13 godina

Ma on 100% čuči negde zatvoren u nekom podrumu i čeka da par njih iz vrha vlasti opere onih 10 miliona što su dali kao nagradu.

btw wtf

pre 13 godina

Možda ljudi igraju lutriju, pa nazovu 9191 i lupe neku lokaciju u nadi da im se posreći. Besplatan tiket za 10 miliona. Ja tipujem da je lik u Sibiru a ne u kafani "Bajka".

Rambo Amadeus

pre 13 godina

Is it a comedy, da li je to komedija
is it a tragedy, da li je to tragedija
is it a comedy, da li je to komedija
please repeat, molim, ponovite

branko

pre 13 godina

GEN.Mladic je veoma korisna licnost, ne samo Srbiji, vec naucnom svetu uopste. On se ponasa bas kao elektron u kvantnoj teoriji. Gde god ga trazis, nije tamo. Uvek je tamo gde ga ne trazis. Kada ga trazis gde ga ne trazis, opet nije tamo. On je zivi dokaz kvantne teorije.

James Bond

pre 13 godina

Pa postoji veza izmedju etno sela na obroncima Bukulje (Divljakovac) i restorana Bajka, deo su iste firme, pogledajte na sajtu restorana Bajka!

Grand Maestro

pre 13 godina

"Teatar Srbija", predstava na repertoaru: "Gde si poso Generale"?
Broj rasprodatih karata, nula! Planira se skoro ukidanje predstave zbog slabe posecenosti, ali ne brinite dragi gledaoci, bice i drugih isto tako zanimljivih predstava dogodine...

?

pre 13 godina

Sta ako ga uhvate a on kaze ko ga je i uz ciju pomoc skrivao sve ove godine , a sta ako kaze ko mu je naredio pokolj u Srebrenici i od koga je primao naredjenja tokom rata a i posle,a sta ako ...

Branko Von Beca

pre 13 godina

Preksinoć bio u Bajci, vidim poznat mi konobar, rek'o bi da ga traži policija, a opet ne liči mi ni na jednog ministra ...mislim se, mora da sam popio, kad ono 10 mil. evra raznosi gibanicu po restoranu ...
A vidim ja, štrecnu se on kad mu rekoh : U redu je, mladiću, ne treba kusur ....

.....

pre 13 godina

Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga. Pa jesu li ga uhvatili? Potraga, potraga, potraga.

Demosten

pre 13 godina

A zasto pojedini mediji prenose vest da je 'u toku akcija hapsenja Mladica' kad se u samoj izjavi kaze da je u pitanju potraga za dokazima o skrivanju Mladica. Tako se samo podgrevaju lazne nade, i na kraju, raste razocarenje neuspehom, kojeg realno nije ni bilo.

sunny girl

pre 13 godina

Viiii, sta raditeee? Evo, bas smo nekako svi ubedjeni da ce Mladic biti danas uhvacen, kako da ne. Znala sam da ce se nesto lepo desiti cim me je ovo divno sunce probudilo. Hajde prestanite vise da se igrate zmurke i da nas lupate po usima... Mogli ste i Bramerca povesti u Bajku da se makar najede covek, ako vec hocete da se dodvoravate nekom a mi gradjani ove nesuvisle zemlje mozemo da gladujemo, nije problem...

Petar Pecikoza

pre 13 godina

Ma to je teatar ljudi... Vest je kratka, stura, besmislena. MIslim da sluzi samo da se podgreva "javna svest" o tome da Srbija trazi i zeli da ga uhvati i privede. Da saradjuje.

Ne kazem da je to dobro ili lose, samo mi tako izgleda.

znam kako rade

pre 13 godina

10000 policajaca grada Čikaga....Ma ne zezajte. Vi ne radite ništa. Moja zgrada ima 14 spratova i 80 stanova i svakog meseca se neko useljava i iseljava i niko ne zna ko više tu stanuje. Normalno to ni policija ne zna. A tek da vidite kad neko hoće da prijavi boravak u mom gradu kako ga gledaju. Po sistemu: " baš nas briga".
SRAMOTA.

MUKNAVI

pre 13 godina

To se zove skretanje paznje, a tamo gde se trazi ..nema informacije, za sada, u novinama. Naci ce ga neko, kao Karadzica, i o tome "nece imati pojma" ni ministar policije. Lova ce biti podeljena i..siti vuci, i ovce na broju.

only an expert can deal with the problem

pre 13 godina

Ма шта кажеш! Расписали људи сами себи награду 10М пре два дана, а данас би да је подигну. Боље решење би било да не примају плату све док га не ухвате, па када га ухвате добију и бонус и пензију и стан само да нам се заједно са Младићем скину са врата. А не ово изигравање циркуса, јуре га по кафанама и ресторанима - права јарећа бригада.

Konstantinos Veliki

pre 13 godina

Sto i kome se zeli pokazati ovom tatralnom predstavom? Da policija vrijedno radi? Da je sustav svjestan da ga mora uhvatiti radi vlastitog boljitka sutra? Tadicu dobro dojde za popravljanje imagea vani? Svi kao nesto zele, hvataju, nadaju se a boga mole da ga ne uhvate. Stare su to i vec odavno prokljuvane price o vjerodostojnosti establishmenta po ovome pitanju. Za 20 godina ce se pisati knjihe i znati svi detalji kako se manipuliralo i obmanivalo javnost. Ocito je Mladic jos uvijek dobra "roba" za trgovinu kojom se mogu postici neki ciljevi koji drugacije ne bi mogli proci. Zivi bili pa vidjeli.

Deset dindzi

pre 13 godina

A je lć iko malo pogledao da medju ovima sto jure Mladica nije neki debeljuskasti "stariji gospodin" rumenog lica i plavih ociju?

Marina

pre 13 godina

Potraga za Mladićem pompozno obavljena usred dana najavljuje da će Bramerc svakoga trenutka ući u grad Beograd i postaviti jedno jedino pitanje Dačiću,Vukčeviću,Tadiću,Jeremiću,Vekariću,Cvetkoviću.......a oni će uglas odgovoriti: Eto,opet ga nismo tražili na mjestu gdje jest ,ali nam je Bajka zvučala tako stvarno. Nadamo se da ćete to uzeti u obzir kad budete pisali pozitivan izvještaj o potpunoj suradnji Srbije i haškog suda.

Milan Nis

pre 13 godina

Pa gde ces SRBINA prvo da trazis, ako ne u kafani!
Ali bas da se kafana zove "Bajka", ne mogu da verujem, puno je analogije u toj prici!

Goran

pre 13 godina

Sta ce Mladicu jataci, kad ga na sva usta mediji i policija obaveste kad krenu da ga traze :))... ajde molim vas kakva akcija hapsenja, sramota kako nam pljuju u lice sa ovim glupostima. Pre neki dan u Nisu bivsi momak nozem ubio devojku i njenog komsiju, a jos nije uhapsen, a zna se tacno ko je i kako se zove, juce policija kaze N.N. pocinilac. Bruka!!

Misa

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto misli da je u Srbiji,moze da bude na Bahamima,a uostalom Karadzic se godinama setao po beogradu i pojavljivao u javnosti pa im je opet trebalo dugo da ga uhapse.

Smesko

pre 13 godina

H ah aha ko vojna vezba
Malo piju vopi, krknu cevape, stave maske, uzmu puske, trce po nekim dvoristima pa kuci kod zene da gledaju fudbal. Super nam drzava.

Ja bre

pre 13 godina

Ovo je odlicno za srpski turizam! Uvek ga trazite na nekim lepim mestima. Tara, Mokra gora, Divcibare, Zlatibor, da ide lepa slika u svet, da pozele mnogi da posete nasa lepa mesta i planine! Bravo!

polak

pre 13 godina

Ratko zivi u Mogadisu u Somaliji! Sedi brale i smeje se ovoj deci sto upravljaju drzavom,ko pijan kad ore traktorom! Da mogu njega bi odavno vec uhvatili ali covek je tamo i sigurno ce da zivi na slobodi do kasne starosti.

Mozzart

pre 13 godina

Ratko, kazi mi gde si, platicu ti advokata... Budi fer, iseci ce mi struju, dugujem i ja ne znam vise kome... Ma, platicu ti najbolju advokatsku kancelariju na svetu!

pepe

pre 13 godina

" Sta vidimo sada na nasim malim ekranima TV prijmnika. Vidimo Dzordza koji odgovora na telegrame saucesca, i kaze: MENE NIKAD NECE UHVATITI."

Bajka

pre 13 godina

U nej dalekoj zemlji , iza sedam gora i sedam mora,daleko od sveta živeo je jedan Mladić. Niko do njega nije mogao doći. Raspisa vlada nagradu , toliko veliko da onaj ko ga pronađe može praunučetu obezbediti život u izobilju. I nasta potera...
Videćemo da li je kraj kao u svakoj bajci...i koće živeti srećno do kraja života.

agim

pre 13 godina

Pa i u zemlju da je propao do sada bi ga nasli.Sledeci put idite kod Zukorlica da ga trazite mozda ce Bramerac tada da vam poveruje da ga stvarno trazite.