Petak, 15.10.2010.

07:23

Saslušanje huligana, presude ubrzo

U Italiji u toku saslušanje huligana iz Srbije uhapšenih zbog nereda u Đenovi. Presude se očekuju za samo nekoliko dana.

Izvor: B92

Saslušanje huligana, presude ubrzo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 13 godina

Tako to rade sudovi u razvijenim zemljama. Sve je vidjeno, sve se zna, nema olakšavajućih okolnosti, nema izvinite nismo znali da je divljanje zabranjeno, ili da mi svoje želje i zahteve možemo da ostvarimo na ovaj način, a ne na neki normalan, civilizovan. I molimo da nam oprostite kao što to rade u Srbji, a mi ćemo Vam se ponovo odužiti nekom drugom prilikom i ponovo dolazimo da divljamo i rušimo. I šta vredi što naša policija najbolje uradi svoj deo posla kada tužilaštvo i sudstvo kao nezavisne institucije rade svoj posao za nulu. I dokle tako...Pa pogledajte samo šta je bilo za paljenje Bajrakli džamije, paljenje američke ambasade, ubistvo Brisa Tatona? Da li je neko osudjen, naravno da ne, jer ipak sve je to u sprezi huligasi-kriminalci-vlast!

Crnakafa

pre 13 godina

Taj čovek je izdajnik svoje zemlje. I nije tako bitno koliko će ga kazniti naše i Italijansko pravosudje.
Ako se ikad pojavi na Zvezdinom stadionu, a navijači Zvezde, izadju sa te tribine i ostave ga samog, biću veoma srećan, jer će pravi navijači pokazati da vole svoju zemlju.

Idemo na veliko

pre 13 godina

Pa nista neka u reprezentaciji igraju samo "zvezdasi" i svi zadovoljni.
Mogli bi i u politiku da udju. Samo zvezdasi mislim. I na fakultetu profesori - samo zvezdasi.
Ne znam samo sta ce da rade kad im zatvore klub zbog stecaja. Ma sta ja pricam, drzava vec izmislila da stecaj ne vazi za kosarkaske klubove cije ime pocinje na C i imaju zvezdu u grbu, naci ce se nesto i za FK.

Deda

pre 13 godina

aaaaaa bogdanove bogdanove, 300 li ti ***** ****m!! a ko ce se meni izviniti? ko ce se izviniti ostalim clanovima manjih navijackih grupa po srbiji nad kojima ce biti represija kao da su teroristi iako igaju protiv sela od 30 kuca koje nema ni postenu publiku a kamoli navijace? ko ce se pravom navijacu izviniti koji pravi zdravu pricu u svom gradu i bori se da mu grupa bude zdrava bez droge i kriminala???? karadzic=delije=grobari=drzava sve je to isto, sve je to sarada pod maskama da se ugusi lokal patriotizam i zatru manje grupe koje su proslih par godina pocele da se bude!!! u zatvoru ce trunuti nebitni momci koji su otisli da gledaju srbiju i jedva se iscimali da odu do italije, i tamo primali pendreke zbog koga??? oni ce u zatvor a gospodin bogdanov kao i ostali pijuni sistema ce biti u svojim stanovima. moze da se maze neko ko nije non stop na tribini ali mene ne moze niko da maze i laze!!! radovci, zemunci, fridomi, firmasi, meraklije, djavoli, telad, saneri, njima da se izvinis bre jel znas!!!! sutra ce ove ljude da cuva brigada, njih ce cimati za barjak na stapu za pecanje a jug i sever ce da pale baklje i dimove do mile volje. muka mi je od svega ne znam da li bi plakao, kad otpora sistemu nema!!!! molm vas objavite komentar, mnoge stvari javnosti nisu jasne! Navijac sam, volim takav zivot, ali ne zelim da me iko stavlja u kos sa ovim takozvanim navijacima. molim vas obajavite komentar!!!

wroom1975

pre 13 godina

"Četvorica pritvorenih srpskih navijača zatražili su od italijanskih pravosudnih organa da budu premešteni iz zatvora Marasi u Đenovi u drugi zatvor, zbog pretnji koje dobijaju od albanskih pritvorenika."

Ova vest mi se najvise svidja! Nemojte Italijani molim vas da ih premestate...neka ostanu tu gde jesu...samo malo. Neka se sad prave junaci...

Zvezda je zivot

pre 13 godina

Onog dana je bilo puno situacija kada su policajci imali zakonska ovalšćenja da upotrebe i vatreno oružje kada im je život bio ugrožen”, navodi on.

Nemoj neko nesto da je pevao na stadionu, moze da se desi da dobije metak u celo..

licemerstvo

pre 13 godina

"rekao je da su neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji, prema njegovim rečima, ne dozvoljava igračima Crvene zvezde da igraju u reprezentaciji"
Ajde da vidimo koji je to odnos igrača Partizana i Zvezde u reprezentaciji kad je to kažu problem FSS. Prva postava protiv Estonije bili su Vidić,Luković,Stanković,Žigić zvezdaši, a Lomić partizanovac znači odnos 4:1 u korist zvezdaša (stim da je Stojković izborio reprezentativni status kao zvezdaš a ne kao partizanovac, ali i onda je odnos 4:2 znači duplo).
Kada pogledamo svetsko prvenstvo taj odnos je bio još veći. Pored ova četiri zvezdaša tu su bili su još Pantelić i Stojković standardni, a od partizanovaca u prvoj postavi nikad nije bilo više od jednog eventualo 2 (Lazović, Obradović, Petrović i Tošić nikad više od jednog nije bilo u istom trenutku, možda jednom dvojica a nijedan nekoliko puta) znači odnos 6:1 ili 6:2. O kakvoj majorizaciji zvezdaša ovi govore..Možda bi bili zadovoljni tek sa 10 ili 11 zvezdaša u prvoj postavi a drugi kao da ne postoje ili da nema ni jednog iz Partizana!! Mogu samo da zamislim šta bi tek radili da je odnos obrnut.
I na čelu saveza je prvi put jedan partizanovac posle mnogo godina zvezdaša(Miljanić,Piksi, Terzić). Od trenera u zanjih 15-tak i više godina samo je jedan bio partizanovac Antić a zvezdaša koliko hoćeš Pižon,Santrač,Đorić Petković,Živadinović,Savićević..
Da li su se partizanovci bunili zbog ovih činjenica, nisu,
toliko o majorizaciji Zvezde u repki i savezu ovih godina..?!!

Amauri

pre 13 godina

On je faca, a vi tu sto ste pogledali tri puta insajder i procitali dve knjige pricajte sta hocete, ali niste u pravu, i ne kapiram kako mozete nazvati ovakvog coveka kukavicom i "junakom", ono sto on sme, to svi vi zajedno ne smete...

Dokle bre vise

pre 13 godina

Vođa ekstremnih navijača iz Srbije Ivan Bogdanov, saslušan je pred sudom u Đenovi, gde je izjavio da je tokom sukoba na stadionu izgubio kontrolu nad situacijom.
Nadam se da ce i sudija da izgubi kontrolu nad situacijom, pa da odlezis jedno 4-godine.

borissrb

pre 13 godina

Ovaj je definitivno reterdiran! i ako ga u srbije ne osude bar na 5 god zatvora onda ni oni nisu dobri s glavom kao ni on. a ko su za tebe igraci zvezde, ako nije pola sadasnje reprezentaciji? Ko da igra trifunovic, koroman...? pa oni ni za reprezentaciju gvineje ne bi mogli igrati.

DEDA CVETKO

pre 13 godina

Ovo bi zaista trebalo da presudjuju Preki ili Vojni sudovi po kratkom postupku. Ovo nije samo kaljanje ugleda zemlje, ovo je TESKA izdaja i zabadanje noza u ledja svom sopstvenom narodu. Neka ova gomila bude zahvalna sto nije zivela u vreme Slobodana Penezica-Krcuna: ne bi im ni bilo sudjeno.

Pfc Rules

pre 13 godina

Uhapsiti Lukica i kompaniju , jer je on sto posto odgovoran za odlazak ovih `knjizevnika` za Djenovu,jer ti isti `knjizevnici` ga drze na vlasti i u zvezdi, ali ako ne uzmu titulu ove godine zna da mu je kraj, a to nikako ne moze bez svog coveka na celu FSS-a, zato je sve ovo, kakva bre politika i bakraci!

navijac,ne huligan

pre 13 godina

Ja se nadam,odnosno verujem da Italijanski istrazitelji i sudstvo nije toliko (kako da kazem) naivno i da ce poverovati izjavi "izgubio sam kontrolu" i slicna opravdanja.
neka budu najrigorozniji moguci,to nam je,konacno i potrebno.

nevine mace

pre 13 godina

Skupština Srbije treba da izglasa deklaraciju o nevinosti srpskih navijača,deca se raduju spaljivanjem i uništavanjem. Italijani ne razumeju veselje.

Pipi

pre 13 godina

Dokle cete da dajete publicitet ovom liku? Sta me briga zasto je sta uradio? To nek objasnjava sudijama a mi idemo dalje. Dalje od degenerisanih mozgova zbog kojih smo vec 20 godina taoci u sopstvenoj zemlji. Dosta vise!

Novi idol mladih...

pre 13 godina

Evo ga novi Kristijan... ovog će isto da promovišu mediji kad izađe iz zatvora, govoriće kako deca trebaju da se bave sportom i da budu uzorni građani a u međvremenu će u crkvi da valja drogu...
Mi smo prvi u svetu da stvaramo takve monstrume!!!

Illyria

pre 13 godina

A kada će taj lik da se izvini državi Albaniji za paljenje zastave.
Ili je i to možda bila zastava nekod Srpskog saveza na koga su huligani ljuti!?

majstor

pre 13 godina

to brate, samo jos vise slike od ovog lika, jos malo informacija o njegovom zivotu, onda price o teskom djetinjstvu, pa kad odradi kaznu od 5-6 dana onda obavezno poziv u studio da objasni o cemu se ovde ustvari radi itd. samo naprijed da novi klinci imaju likove sa naslovnih strana na koje ce da se ugledaju i da nastavljaju njihovim stopama, a tirazi novina, gledanost televizije i ostale kvote rastu nezadrzivo, novac suska u dzepovima menadzera i svi naizgled zadovoljni...

Labud

pre 13 godina

Riba smrdi od glave. Treba naci ko finansira ove organizovane huligane, ko ih placa, ko im daje da setaju ulicom... Kako lepo ume da se izvini Italiji za nerede... hoce li se izviniti i Srbiji ciji je ugled narusio, i roditeljima cija deca gledaju u njeg ai misle da i oni mogu tako?

Gau

pre 13 godina

I posle kazu da nije Lukic kriv koji stalno prica ako bude sve regularno Zvezda ce biti prva.To sto oni nemaju tim da 3 godine prethodne uzmu titule,ne znaci da je problem u FSS nego u njihovim glavama

Pipi

pre 13 godina

Sta mislite koliko samo kostaju tetovaze na njegovom telu? Ni jedna nije ipsod 200EU. Jadan.. nema pare i nezadovoljan je sto nosi najnoviji model Nike patika. Siroma... Za nas bi najbolje bilo, a i za njega, da ostane tamo u Italiji. Da se jos malo doskoluje po zatvorima pa da za jedno par godina opet izadje napolje da nas mlatretira.

katica

pre 13 godina

Ovaj Bogradov me neodoljivo podseća na Bagzija – čovek “trgovački putnik”, mislim trguje našim životima. Do god bude ovakvih “vandala” Srbija umesto da liči na Švajcarsku, Finsku, Švedsku nastaviće da liči na Avganistan.

budi normalan

pre 13 godina

Znam prilican broj krajnje normalnih ljudi koji navijaju za zvezdu, pa sam samim tim siguran da postoji dovoljan broj sposobnih i normalnih zvezdasa koji bi mogli da preotmu taj propali klub od mafijasa iz senke koji ga vode preko grupe huligana iz uprave i sa tribina.

neko iz mase

pre 13 godina

Ako je bio protest protiv FSS zasto je morao da ide u Italiju? Zna se gde je sediste FSS pa je mogao komotno tamo da protestuje. Cek cek, nije mogao? Sto? Oce nasi panduri da ga olese? E pa to je druga stvar. Al on je heroj jel da pa moze da se pegla sa pandurima...a mozda i ne moze.

U zatvor pa nek se herojise

trece oko

pre 13 godina

Zanima me na koji su se to cudesan nacin ona klesta i albanska zastava nasli u rukama ovog buntovnog, nezaposlenog i ekonomski ugrozenog mladog coveka?! Ja njemu verujem da on ovo nije planirao i da se sve desilo slucajno i spontano u zanosu... Doduse mozda on nosi klesta i zastavu svuda sa sobom. Ko ce ga znati...

Pera

pre 13 godina

Treba da nas kazne, ali treba da kazne i Italijane. Na snimku se jasno vidi kako su se italijanski navijaci dokopali creva za gasenje pozara i time prskali srpske navijace jos pre incidenata.
http://www.youtube.com/watch?v=pV1T4zI7nM8&feature=player_embedded

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Potpuno podrzavam vecinu komentara, da je ovaj lik i svi ti njegovi "navijaci" najveca bruka za Srbiju i da ih treba definitivno kaznenom politikom ukloniti sa nasih stadiona!! Ali ja nebih zaboravio da USPUT resim problem i sa ovim likovima koji sede u FSS (pre svega na predsednika Karadzica) a koji su navedeni kao uzrocnici ovog divljanja i brukanja zemlje Srbije!! Mene kao obicnog gradjanina i nenapaljenog navijaca, vec coveka koji voli i prati vecinu sportova jos uvek boli oko od prsta koji nam je svima gurnuo taj Karadzic sa svojim odlukama da pre SVETSKOG PRVENSTVA napravi ugovor sa smenjenim selektorom RADOMIROM ANTICEM, sa svim uslovima koje je sam dao i to prikaze kao svoj deo uspeha koji je napravljen odlaskom na svetsko prvenstvo a onda kada "NISMO POSTALI PRVACI SVETA" pocne da na onako seljacko kriminalni nacin radi protiv tog HVALJENOG selektora kako bi ga smenio i ponistio SOPSTVENI UGOVOR sa Anticem sa smesnim obrazlozenjem , tipa narod nema leba da jede a on da prima 100 000 evra mesecno!! Videli smo da takvo "SIBICARENJE" ni ovi poludivlji huligani nemogu da progutaju!! Znaci u korenu saseci i uzrok i posledice!

matori

pre 13 godina

"...Vođa navijača: Neredi zbog FSS..."

Obavezno..!!
Kada je spaljena Albanska zastava, to je bilo zbog FSS.
I onaj veliki transparent, sa "Kosovo je...(bla, bla)" također je bio zbog FSS i Karadžića.
A naročito ona mrtvačka glava, sa prednje strane, i natpis "Četnici" na poleđini majice "gospodina" vođe divljaka, bio je zbog FSS...

Po svemu sudeći, i zviždanje 30 hiljada Italijana, za vreme sviranja naše himne, bilo je zbog FSS!

хапси стоку

pre 13 godina

Ексер зарубица ради посао. Зато је изгубио контролу, као и на свакој журци где је волео да празни гнев.

kirijakos

pre 13 godina

Pa ovaj tip je prava budala i provokator....Kaze: Za vreme susreta je izgubio kontrolu!!
Njega treba prebiti i osuditi maksimalno..Taj covek prica 3 razlicite price za 2 dana!! Juce je nered bio zbog Stojkovica,a danas zbog Kardzica,pa onda izvinjenje,a sutra ce da kaze da je nered bio jer mu se nisu svidjale stucne nase reprezentacije...Pa zaista je bolje da cuti!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Sta ovaj pije?

Njima lize, a nas i dalje kalja. Ako tamo ne dobije zatvor, ovde mora da odlezi debelu kaznu za bruku koju nam nanonsi kao naciji.

Vilin

pre 13 godina

А одакле им лова за адвокате ? Ко им то финансира ? Исти они који су их и послали тамо. И ето одговора на све.

ciganin-ne-delija

pre 13 godina

pazi sad obrt, ako su ovo stvarno reci gospodina koji je djipao po ogradi onomad onda sam zaista iznenadjen.
ako covek tako prica onda je ovo definitivno sve lepo izrezirano od pocetka pa do teksta koji je ovaj sto djipa izgovorio. eto razloga da se tuzilastvo ozbiljno pozabavi pozadinom incidenata. nije ovo naivno uopste

delija - sopot

pre 13 godina

Navijace treba kazniti po zakonu ...ali definitivno treba smeniti mafijaski vrh u srpskom fudbalu pocevsi od gospodina Karadzica!

Aleksandra

pre 13 godina

Da li znate da na facebook-u postoji stranica koja podrzava huligana Ivana Bogdanova i gde se otvoreno siri rasna i verska netrpeljivost!? Ja sam ostala zapanjena kada sam to videla, a posebno kada sam shvatila da ima preko 7.000 ljudi koji to podrzavaju. Pitam se sta se desilo sa obrazovanjem i vaspitanjem mladih ljudi koji se sada ovako ponasaju? Sto je najgore, to se desava sa generacijama koje nisu bile zahvacene ratom u Hrvatskoj i BiH, pa da im barem to sluzi kao olaksavajuca okolnost...

senka nbgd

pre 13 godina

njegova odbrana je da su protesti bili upereni protiv fss i nisu bili politicki motivisani! ok, ali u kom kontekstu je paljena zastava jedne suverene zemlje (u ovom slucaju albanije)!? kakve veze ona ima sa fss-om?

mirko

pre 13 godina

Ivan Bogdanov, vođa navijača koji su divljali na stadionu u Đenovi, izjavio italijanskom sudiji da su neredi bili usmereni na FSS i Tomislava Karadžića.

Pa nije vazno ZASTO I ZBOG CEGA nego STA si tamo radio bre!!!

Napred u EU

pre 13 godina

Fora da je samo zbog FSS-a. Zasto je palio Americku ambasadu, zasto su palili Albansku, zasto su uzvikivali da nece u EU, zasto su zapalili prostorije DS-a, zasto su krali po radnjama u Bgd-u, zasto su se izivljavali nad gays????? Znaci da svaki put kad nesto urade je zbog neceg drugacijeg izmedju ostalog politickog, etnickog, ekonomskog, a u ovom slucaju fudbalskom....

povraća mi se

pre 13 godina

Neverovatno kakav smo mi narod!
Oj Srbijo!
Interesantno je to što čim vidim da je neko ostavio komentar pisan na ćirilici, znam da je sadržaj poruke uglavnom fokusiran na veličanje lika i dela ovakvih umobolnih jedinki kao što je ovaj.
I posle se ti "pravi Srbi" čude zašto nas ljudi u svetu ne vole. Meni je muka od tih prividnih patriota i Srbenda, koji svoju lenjost, neobrazovanost, glupost i bahatost kriju iza lažnog patriotizma.
Naša deca trebaju da znaju da pisanje na ćirilici ne pravi od njih heroje i velike Srbe. Ako se neko popne bez majice na ogradu, sa istetoviranom bombom na prsima, natpisom četnici na leđima, fantomkom na glavi samo pokazuje koliko je primitivan a ne koliki je patriota.
Koliko se voli svoja zemlja ne pokazuje se tako što se pali zastava druge države i upaljenim bakljama gađa u pravcu ljudi, pravih navijača, koji su tu došli da bodre svoju zemlju, i da uživaju u sportskoj priredbi. i da se nakon toga vrate svojim kućama.
Koliki si muškarac i šta imaš u pantalonama se ne pokazuje tako što vitlaš nožem ispred lica drugog čoveka.
Nezadovoljstvo svojim socijalnim statusom neispoljavaš tako što nosiš zastave sa likom osobe koja je pokušala da monstruozno ubije drugu osobu gurajući mu zapaljenu baklju u usta.
Ovakve umobolnike treba držati podalje od bilo kakvog živog sveta. I treba ih nazivati pravim imenom. Sigurno ne navijačima!

Mashinovodja

pre 13 godina

Auuuuuu, vidi ti njega kako je odjednom fin i lepo vaspitan, pa se sve izvinjava Italijanima zbog neprijatnosti koje im je možda napravio! Ma, gde bi on nešto uradio protiv njih, ovo je bilo upereno samo protiv FFS, dakle čisto srpsko-srpska stvar, koja se sasvim slučajno dogodila u Italiji. A albanskom zastavom je hteo samo da malo obriše znoj, ali mu je slučajno iscureo benzin iz upaljača, a kako je u blizini gorela baklja koju je neki neodgovorni navijač ostavio, eto nesreće!
Ma, videla bitanga da ne može kao u Srbiji da samo okrene odgovarajući broj iz Udbe pa da ga sudija odmah pusti uz ponizno izvinjenje. U Italiji mnogo tvrdo brate: za tri dana pred sudiju, a presuda u roku od odmah! Ali ne brini brate, neka Italijani samo kažu cenu, platićemo mi, šta košta neka košta! Navikli smo da plaćamo za orgijanje raznog ološa.

Srbin

pre 13 godina

Dečko je očigledno u šoku. Treba mu ozbiljna medicinska pomoć. Poslati hitno Tomicu. Za pravnu pomoć neka se spremi Tomanović (oslobađajuća presuda garant), a i Baranc bi dobro došao da ga intervjuiše, da saznamo kroz kakvu je golgotu prošao naš Miloš Obilić. Ma ja bih film o njemu snimio. Eee, a za koju godinu, kad uđe u čitanke...

Svi smo mi veverice

pre 13 godina

Ej, izveden pred sudiju i saslušan u roku od tri dana, presuda u ponedeljak! Da nisu Malovićka & Mesarovićka & Homen & co reformisali i sudstvo u Italji kad su ovako sposobni?

ja

pre 13 godina

judi pogledajte kakvu smo sliku poslali u svet i kako se Italijani potsmevaju nama: http://www.youtube.com/watch?v=ZHQ90bRNUUg&feature=player_embedded

Nele

pre 13 godina

Kakvi ljigavci, to je strasno. kao to je usmereno na FSS?! Pa zasto nisi protestvovao u Srbiji nego u Italiji, i ko si bre da protestvujes protiv necega. Cime si nas ti zaduzio da bi nas sada brukao po svetu. Da nece drzava opet da spasava barabe kao sto je Miladina Kovacevica? Da ne treba da odvojimo opet jedno milionce za (boze moj) Srbina. Sta me briga sto je Srbin, i sto je iz Srbije. Zasto mene nisu uhapsili. Nisu jer sam ja, za razliku od njega, zaposljen covek koji jedva spaja kraj s krajem i ne mogu ni da pomislim da otputujem u Italiju a kamo li da toliko rizikujem da budem uhapsen. Nadam se da ce ove barabe bar od Italijanskog suda da zarade maksimalne kazne. I molim sve medije da nam taj olos ne stavljaju pred oci jer nas, koji posteno radimo i borimo se za normalan zivot, ama uopste ne zanima sta misle likovi poput nekog Kimija, ovog Bogdanova i slicnih.

Direktor Svemira

pre 13 godina

Ovo je genijalno. Dasa je ceo tetoviran, a krio se fantomkom da ga ne prepoznaju?????!!!! Koliki idiot treba da budes da pomislis da te nece prepoznati???Jos daje sebi pravo da daje izajve za medije, a mediji pravo da te budalastine prenosi dalje. Zašto? Nesto pametno je rekao, nesto nas je naucio?

Mislim da postoji vrlo jednostavno rešenje, kako za ove barabe, tako i za one koji su lomili Beograd. Vrlo jednostavno... ukupna šteta podeljena sa brojem uhapšenih ( zatečenih na mestu ) i rok za plaćanje od tri dana. Ako nema uplate ( a neće biti ) idemo na prodaju imovine ( njihove, koju nemaju i njihove porodice do trećeg kolena ) dok se dug naplati. Na ovaj način, imamo kazne zatvora ( gubitak slobode ) i imovinsku kaznu ( gubitak imovine ), što je sasvim jasan pokazatelj za dalje postupanje, čak i za prosecnog srbina. Isto tako, jasan znak za roditelje da moraju voditi računa o svojoj deci.

I da, prisustvo publike bi na stadionima u Srbiji trebalo zabraniti na dve godine, čisto da se nebi ukinula fudbalska liga.

MArkoni boy

pre 13 godina

Ajde lepo je to sve što si sklepao... Nego ajd sad ti nama reci ko je tebe tamo poslao da praviš haos... A mi ćemo onda znati kako i šta dalje!!!

Asterix

pre 13 godina

Srbovanje o Kosovu, paljenje albanske zastave, Tadicevo izvinjenje Italijanima, totalno ignorisanje Albanaca koje je je ravno provokaciji. Pa taj covek misli uskoro da ode u posetu Albaniji!

Jadnik

pre 13 godina

Verovatno ce dati izjavu kako je shvatio da je pogresio, pa je hteo da ugasi baklju, pa mu je prijatelj albanac posudio svoju zastavu! Jadan momak sav se zbunio!

Dizite ga u nebesa

pre 13 godina

Ne bi bilo lose da nas neki spec. izvestac sa licima mesta (mestinog lica) obavesti kako ovaj svetli primerak cuvara srBstva podnosi italijansku hranu. Ima li problema s varenjem?

Bokica

pre 13 godina

"Sekac-majstor" (Bogdanov) je bolestan covek svakako samo mu to niko nije rekao.Kakve veze imaju FSS i Karadzic sa medjunarodnom utakmicom gde igraju reprezentacije.Sta briga FSS Italije za Karadzica i Crvenu Zvezdu ?.To su svakako bolesnici kojima se treba ozbiljno psihijatrijsko lecenje.P.S Momak krenuo na utakmicu kao da igraju St.Pauli protiv Augsburg-a.

Nemanja

pre 13 godina

Aha sad sam shvatio, oni su hteli da prave "malo" nereda koji bi bio usmeren protiv FSS-a, ali su se stvari izmakle kontroli. E pa ja mislim da je ovo jako olaksavajuca okolnost, mislim nije covek kriv sto su drugi podivljali, on je pokusao da ih smiri ali dzaba, stoka je to. DAJ BRE!!! Smesno!!!

Maxim

pre 13 godina

Bolje bi proš'o da je rek'o da je sve zbog vanrednih izbora... Imao bi otvorenu političku podršku u Srbiji. Ovako se malo femkaju kada ga opravdavaju.

Sloba

pre 13 godina

Jedno manje vazno pitanje. Sta ce oni u Subotici? Citao sam da autobus nije stao od slovenacko-hrvatske do srpske granice. Zar nije blize bilo auto putem "bratstva i jedinstva"?

libe

pre 13 godina

Price da je sve ovo zbog Karadzica i fudbalskog saveza su price za malu decu. I sam bih voleo da vidim Karadzicu ledja, al ne mislite valjda da ce odlazak Karadzica nesto promeniti? Sledeci koji dodje na njegovo mesto imace isti tretman od ovih "navijaca". Prica o Karadzicu je najobicnije pokrice i bacanje prasine u oci da bi se skrenula tema od toga ko ih je stvarno unajmio da rade ovo sto su radili poslednjih dana. Ove paravojno-navijacke formacije postoje samo da bi izvrsavale zadatke onih struktura koje su prezivele 90-te i kriminalnih struktura. Nema to nikakve veze sa fudbalom.

Beogradjanin

pre 13 godina

Ma sta konzulat ima sa time. Italijanski sud ima da ga osudi po njihovom zakonu, da odlezi kaznu, da ga deportuju u Srbiju posle izdrzane kazne i da ga preuzme nas sud i odredi mu maksimalnu kaznu. I tako sa svim optuzenima.I onako je ovaj besposlicar i protiv njega krivicnih prijava koliko hoces.

Jesus Christ

pre 13 godina

Ima nesto sto ne razumem. Bogdanovic je rekao nesto kao: "neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji ne dozvoljava igračima CZ da igraju u reprezentaciji".
Jel' to mozda Fudbalski Savez Sbrije nosi Albansku Zastavu? Ako je tako, oni bi trebali platiti za copyright.

Ritter

pre 13 godina

Ne znam zasto ali mi se cini sve nekako slicno kao sa Kovacevicem: prvo problem pa sad izvinjavanje, na kraju sporazum sa sudijom. Inace u vesti ne stoji ko placa tog Italijanskog advokata? Nadam se ne drzava Srbija?

Aleksandar

pre 13 godina

Gospodo, ne filozofirajte na forumima. Kome se dokaze krivica na osnovu video zapisa ili svedocenja pravo u zatvor i kraj. E sad, ako je neko brizan sin ili komsije kazu da je dobar decko, zao mi je ali presuda je presuda i to je to. Imace npr. 24 meseca ili vise da razmisljaju o tome sta su uradili. Ovo se odnosi na Bogdanova i ekipu, kao i na navijace Partizana koji su nepravosnazno osudjeni za pesme i lutku Brankice Stankovic. Pozdrav za normalne

jeste normalni?

pre 13 godina

ko je bre on da se u vestima prenosi sta je rekao? bas me briga sta on ima da kaze. da li shvatate da im tako dajete znacaj i da ih hranite?

dete, ljubi ga zatvor

pre 13 godina

A vidi ga bas pravo nevino 'detence', izgubio kontrolu pa skocio onako spontano na ogradu, izvadio klesta i albansku zastavu, koje uvek nosi sa sobom, zapalio je i bacio baklju u publiku. Ma daj nek vlada plati i ovog Miladina, sto da se covek muci.

Aster Blistok

pre 13 godina

Pitam se, pitam, iscudjuje li se srpsko pravosudje, POZNATO U SVETU (viceva), kako je moguce da se optuzeni pojavio tako brzo na saslusanju?
Ne bih znao reci iscudjuje li srpsko pravosudje, POZNATO U SVETU (viceva), kako je moguce da se optuzeni pojavio tako brzo na saslusanju!
Bah, ta ne mojte kas'ti...

Dragana

pre 13 godina

Pa naravno da nam pravosudje ne valja kad su se sudije odvajkada birale po politickoj podobnosti, a ne po znanju i postenju. Sudije koje su ostale u sudovima sve i da su oktopodi ne mogu da ubrzaju procese. Predmeta nema manje,a njih je upola manje.Jer kako su oni manje dobri ali politicki podobni postali sudije, tako su oni drugi otisli u advokate. Kad bi se povecao broj sudija, uveo dvosmenski rad (pogledajte na Zapadu, i nocu se sudi), i kad bi predsednici sudova zaista bili najsposobniji i kad bi dobili odresene ruke,i kad se politika ne bi mesala u sve, mozda bismi i mogli da isplivamo. Ovako, broj sudija prepolovljen, a kad dodju ovi drugi na vlast, oni ce da vrate svoje, a ove da otpuste, i tako ukrug. Dakle bez postene i dobro osmisljene reforme u pravosudju, mozemo da se slikamo. A Brankica je odavno upozorila na ovo!!!!

Vec godinu dana od smrti Brica Tatona, i nista od sudenja, a jos manje od kazne, odlozeno ? Sad su vam "razbili" centar Beograda, sutra dan obrukali su vas u Italiju, i jos jedan put kao svake godine dali smo tuznu i zalosnu sliku i nase zemlje i naseg

pre 13 godina

Vec godinu dana od smrti Brica Tatona,
i nista od sudenja, a jos manje od kazne, odlozeno ?

Sad su vam "razbili" centar Beograda, sutra dan obrukali su vas u Italiju, i jos jedan put kao svake godine dali smo tuznu i zalosnu sliku i nase zemlje i naseg naroda, kazemo sami sebi onu staru nasu, uh pa to je u hodniku zgrade, to nije moje, nije moje, sve dok vam ne zakucaju na vrata vaseg stana, ali tada mozda ce biti vec kasno.

Posteni gradjanin

pre 13 godina

Pa mi se cudimo zasto je nasilje sve izrazenije , sad ce da sudi specijalni sud isti onaj nesposobni sud koji ni jedan mafijaski klan nije osudio pa ce sad da se obracuna sa navijacina.
ALo bre 21 je vek , kamere na stadione , ko zakoraci na teren ne 3 nego 8 godina robije. Ko izazove tucu 20 godina i sve tako . A zasto kod nas to ne funkcionise to zna nasa vlast. Pa ko je u Srbiji za ista osudjen, a i ko da ih hapsi . Poslednja 2 ministra policije: jedan je obijao trafike drugi ima magicno koferce sa 100 000e koje se teleportuje.
Ne moze pravda i zakon da se primenjuju selektivno.
Sve zemlje koje su imale probleme poput nase ,, svoje probleme su resili tako sto su prvo sredili policiju i sudstvo kad su njih poslali u zatvore , lako je posle bilo da se hapse i osudjuju lopovi , huligani i sva ostala bagra.

zoran

pre 13 godina

Ocekujem da ovom tipu nas konzul pomogne da dodje u domovinu te da mi isplatimo milionce , te vuk siti i ovce na broju. Ovce smo, naravno, mi - normalni ljudi koji ne zahtevaju nista vise no da drzava funkcionise i zastiti normalan svet.

Dusan

pre 13 godina

Po mojim informacijama policija u Djenovi pored huligana drže i nedužne ljude koje su pokupili iz mase srpskih navijača. Čujem da cu kordonima sačekali ljude posle utakmice i ko nije uspeo da se probije i pobegne, uhapšen kao najveći huligan. Moj drug leži u zatvoru, a da nije učestvovao u neredima. Pa tamo je bilo 10-ak huligana i hiljade normalnih ljudi! Niko čak ni konzul Srbije ne može da stupi u kontakt sa njim. Šta mislite o tome: odete lepo da gledate utakmicu, a dobijete zatvor i proglase ga za huligana?! Baš me zanima na osnovu kojih dokaza mogu da osude nedužnog čoveka.

ljilja

pre 13 godina

Kod nas su sva resenja u futuru, u sadasnjosti, nista pametno da zazivi...pa posto nam je proslost mracna, aktuelnost tuzna...bas fino sto nam je buducnost blistava...To je zato sto je drzava iznad kriminala, jos samo da se obracunamo, i sagradimo milion stanova, i postanemo lider na Balkanu i u Vasioni, i...bla, bla, truc, truc...

Daniela

pre 13 godina

Ovako njima treba, pogledajte kako su ga izblamirali!!! To je kada je drustvo normalno i na ovakve kreature gleda onako kako bi trebalo. Kao, doveli ga u emisiju i pitaju ga ozbiljna pitanja:"Vidimo da imate jasan stav o Kosovu, sta mislite...?"
http://www.youtube.com/watch?v=3n7OBIXs27s&feature=player_embedded

Svedok ali nezasticeni

pre 13 godina

..huligani moći da dobiju status svedoka saradnika ...
Aman dokle nase varijante, svi znaju, imaju snimke pa ne mogu nikog da osude.
Uvedite i svedoke saradnike i za dzeparose.
Odakle tako brzo advokati, pa jedan jos iz Batija?
Koja organizacija, da su nam ministri ovako sposobni gde bi nam bio kraj...

Lala iz Banata

pre 13 godina

Mislim da bi najpoštenije bilo da Tadić i ekipa plate milionče evra iz našeg budžeta pa da se "deca" vrate kući, na sigurno. Ovi mrski stranci bi mogli da ih, ničim izazvani, nepravedno osude!

pgab

pre 13 godina

"Vlada Srbije, s druge strane, planira da huliganima sudi kao pripadnicima organizovanog kriminala..."

Daleko od toga da branim ove kreature, ali kako vlada može da im sudi? Na ovom slučaju se sa svih strana vidi kako (ne) funkcioniše ova država.

Predrag

pre 13 godina

A zasto nas konzulat kontaktira advokate optuzenih? Sigurno ne kontaktira advokate da bi trazili najstroze kazne. Jel' mi placamo konzularno diplomatska predstavnistva da pomazu vandalima koji ruse ugled Srbije u inostranstvu (ako ga uopste imamo posle slucaja Miladin Kovacevic)? Vidim ja da ce svi oni (o drzavnom trosku) uskoro kuci i da ce biti puj, pike, ne vazi. Srbijo stidi se.

Surovi

pre 13 godina

Šta to bi sa stršnim Bogdanovim, sad cvili i izvinjava se Italiji? A kad će da se izvini Srbiji, verovatno kad mu ovde budu sudili. Eto kako čovek omekša za 24 sata. Verovatno će da počne da osudjuje nasilje kao i onaj Kimi. E pa sad mu sleduje duži boravak u zatvorenom prostoru, a kad bude prestalo dejstvo steroida i kad mišići nestanu biće to jedan drugi čovek koji će da istetovira znak Evropske unije u zatvoru.

Long Play

pre 13 godina

Vest dana!? Pukli smo odavno i to svi sem ovakvih mangupa. To je cena favorizovanja šatro desno nastrojenih kriminalaca pa posle toga sportista koji se krste kad pogode loptu a bez ikakve podrške prosečnim ljudima kojih je 9o%. Vlastima su ovakvi tipovi odgovarali da drže dizgine mladih nesrećnih ljudi bez ikakve perspektive. Dizgine popuštaju ili ovi probisveti traže nove mentore, sve u svemu vlast više ne može da ih kontroliše. Živi bili pa videli sledeći beogradski derbi. Ukoliko vlast otkaže derbi to će biti definitivno priznanje da nemaju sposobnost da organizuju bilo šta i da više ne mogu da vode državu i zaštite onih 90% pristojnih građana. Možda baš zato što su ti šatro desničari duboko ukorenjeni u sve pore društva kroz finansije koje su ostvarili kriminalnim delovanjem a kako ovde ni "levičari" nisu imuni na "podmazivanje" eto nama novih radosti.

U tvorza

pre 13 godina

E moje pravosudje, lik je izveden pred sudiju u roku od 3 dana eeee.. posaljite im i one "zastarele" prekrsaje i dokumente da ga i za to osude kad ste vi nesposobni.. kad bolje razmislim, ucinite to za sve. Koji ce nam ove "patriote" natrag kuci. Ovog tipa sto dalje od nasih stadiona, grada, dece...

milorad

pre 13 godina

Sreća da sud u Đenovi nije deo srpskog pravosudnog sistema, jer bi mu već sutra VSS vratio predmet na ponovno suđenje, a šarenu kreaturu pustio da se brani sa slobode!

U tvorza

pre 13 godina

E moje pravosudje, lik je izveden pred sudiju u roku od 3 dana eeee.. posaljite im i one "zastarele" prekrsaje i dokumente da ga i za to osude kad ste vi nesposobni.. kad bolje razmislim, ucinite to za sve. Koji ce nam ove "patriote" natrag kuci. Ovog tipa sto dalje od nasih stadiona, grada, dece...

milorad

pre 13 godina

Sreća da sud u Đenovi nije deo srpskog pravosudnog sistema, jer bi mu već sutra VSS vratio predmet na ponovno suđenje, a šarenu kreaturu pustio da se brani sa slobode!

Lala iz Banata

pre 13 godina

Mislim da bi najpoštenije bilo da Tadić i ekipa plate milionče evra iz našeg budžeta pa da se "deca" vrate kući, na sigurno. Ovi mrski stranci bi mogli da ih, ničim izazvani, nepravedno osude!

Surovi

pre 13 godina

Šta to bi sa stršnim Bogdanovim, sad cvili i izvinjava se Italiji? A kad će da se izvini Srbiji, verovatno kad mu ovde budu sudili. Eto kako čovek omekša za 24 sata. Verovatno će da počne da osudjuje nasilje kao i onaj Kimi. E pa sad mu sleduje duži boravak u zatvorenom prostoru, a kad bude prestalo dejstvo steroida i kad mišići nestanu biće to jedan drugi čovek koji će da istetovira znak Evropske unije u zatvoru.

Predrag

pre 13 godina

A zasto nas konzulat kontaktira advokate optuzenih? Sigurno ne kontaktira advokate da bi trazili najstroze kazne. Jel' mi placamo konzularno diplomatska predstavnistva da pomazu vandalima koji ruse ugled Srbije u inostranstvu (ako ga uopste imamo posle slucaja Miladin Kovacevic)? Vidim ja da ce svi oni (o drzavnom trosku) uskoro kuci i da ce biti puj, pike, ne vazi. Srbijo stidi se.

pgab

pre 13 godina

"Vlada Srbije, s druge strane, planira da huliganima sudi kao pripadnicima organizovanog kriminala..."

Daleko od toga da branim ove kreature, ali kako vlada može da im sudi? Na ovom slučaju se sa svih strana vidi kako (ne) funkcioniše ova država.

Long Play

pre 13 godina

Vest dana!? Pukli smo odavno i to svi sem ovakvih mangupa. To je cena favorizovanja šatro desno nastrojenih kriminalaca pa posle toga sportista koji se krste kad pogode loptu a bez ikakve podrške prosečnim ljudima kojih je 9o%. Vlastima su ovakvi tipovi odgovarali da drže dizgine mladih nesrećnih ljudi bez ikakve perspektive. Dizgine popuštaju ili ovi probisveti traže nove mentore, sve u svemu vlast više ne može da ih kontroliše. Živi bili pa videli sledeći beogradski derbi. Ukoliko vlast otkaže derbi to će biti definitivno priznanje da nemaju sposobnost da organizuju bilo šta i da više ne mogu da vode državu i zaštite onih 90% pristojnih građana. Možda baš zato što su ti šatro desničari duboko ukorenjeni u sve pore društva kroz finansije koje su ostvarili kriminalnim delovanjem a kako ovde ni "levičari" nisu imuni na "podmazivanje" eto nama novih radosti.

Svedok ali nezasticeni

pre 13 godina

..huligani moći da dobiju status svedoka saradnika ...
Aman dokle nase varijante, svi znaju, imaju snimke pa ne mogu nikog da osude.
Uvedite i svedoke saradnike i za dzeparose.
Odakle tako brzo advokati, pa jedan jos iz Batija?
Koja organizacija, da su nam ministri ovako sposobni gde bi nam bio kraj...

jeste normalni?

pre 13 godina

ko je bre on da se u vestima prenosi sta je rekao? bas me briga sta on ima da kaze. da li shvatate da im tako dajete znacaj i da ih hranite?

povraća mi se

pre 13 godina

Neverovatno kakav smo mi narod!
Oj Srbijo!
Interesantno je to što čim vidim da je neko ostavio komentar pisan na ćirilici, znam da je sadržaj poruke uglavnom fokusiran na veličanje lika i dela ovakvih umobolnih jedinki kao što je ovaj.
I posle se ti "pravi Srbi" čude zašto nas ljudi u svetu ne vole. Meni je muka od tih prividnih patriota i Srbenda, koji svoju lenjost, neobrazovanost, glupost i bahatost kriju iza lažnog patriotizma.
Naša deca trebaju da znaju da pisanje na ćirilici ne pravi od njih heroje i velike Srbe. Ako se neko popne bez majice na ogradu, sa istetoviranom bombom na prsima, natpisom četnici na leđima, fantomkom na glavi samo pokazuje koliko je primitivan a ne koliki je patriota.
Koliko se voli svoja zemlja ne pokazuje se tako što se pali zastava druge države i upaljenim bakljama gađa u pravcu ljudi, pravih navijača, koji su tu došli da bodre svoju zemlju, i da uživaju u sportskoj priredbi. i da se nakon toga vrate svojim kućama.
Koliki si muškarac i šta imaš u pantalonama se ne pokazuje tako što vitlaš nožem ispred lica drugog čoveka.
Nezadovoljstvo svojim socijalnim statusom neispoljavaš tako što nosiš zastave sa likom osobe koja je pokušala da monstruozno ubije drugu osobu gurajući mu zapaljenu baklju u usta.
Ovakve umobolnike treba držati podalje od bilo kakvog živog sveta. I treba ih nazivati pravim imenom. Sigurno ne navijačima!

Posteni gradjanin

pre 13 godina

Pa mi se cudimo zasto je nasilje sve izrazenije , sad ce da sudi specijalni sud isti onaj nesposobni sud koji ni jedan mafijaski klan nije osudio pa ce sad da se obracuna sa navijacina.
ALo bre 21 je vek , kamere na stadione , ko zakoraci na teren ne 3 nego 8 godina robije. Ko izazove tucu 20 godina i sve tako . A zasto kod nas to ne funkcionise to zna nasa vlast. Pa ko je u Srbiji za ista osudjen, a i ko da ih hapsi . Poslednja 2 ministra policije: jedan je obijao trafike drugi ima magicno koferce sa 100 000e koje se teleportuje.
Ne moze pravda i zakon da se primenjuju selektivno.
Sve zemlje koje su imale probleme poput nase ,, svoje probleme su resili tako sto su prvo sredili policiju i sudstvo kad su njih poslali u zatvore , lako je posle bilo da se hapse i osudjuju lopovi , huligani i sva ostala bagra.

Jesus Christ

pre 13 godina

Ima nesto sto ne razumem. Bogdanovic je rekao nesto kao: "neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji ne dozvoljava igračima CZ da igraju u reprezentaciji".
Jel' to mozda Fudbalski Savez Sbrije nosi Albansku Zastavu? Ako je tako, oni bi trebali platiti za copyright.

Dusan

pre 13 godina

Po mojim informacijama policija u Djenovi pored huligana drže i nedužne ljude koje su pokupili iz mase srpskih navijača. Čujem da cu kordonima sačekali ljude posle utakmice i ko nije uspeo da se probije i pobegne, uhapšen kao najveći huligan. Moj drug leži u zatvoru, a da nije učestvovao u neredima. Pa tamo je bilo 10-ak huligana i hiljade normalnih ljudi! Niko čak ni konzul Srbije ne može da stupi u kontakt sa njim. Šta mislite o tome: odete lepo da gledate utakmicu, a dobijete zatvor i proglase ga za huligana?! Baš me zanima na osnovu kojih dokaza mogu da osude nedužnog čoveka.

Nele

pre 13 godina

Kakvi ljigavci, to je strasno. kao to je usmereno na FSS?! Pa zasto nisi protestvovao u Srbiji nego u Italiji, i ko si bre da protestvujes protiv necega. Cime si nas ti zaduzio da bi nas sada brukao po svetu. Da nece drzava opet da spasava barabe kao sto je Miladina Kovacevica? Da ne treba da odvojimo opet jedno milionce za (boze moj) Srbina. Sta me briga sto je Srbin, i sto je iz Srbije. Zasto mene nisu uhapsili. Nisu jer sam ja, za razliku od njega, zaposljen covek koji jedva spaja kraj s krajem i ne mogu ni da pomislim da otputujem u Italiju a kamo li da toliko rizikujem da budem uhapsen. Nadam se da ce ove barabe bar od Italijanskog suda da zarade maksimalne kazne. I molim sve medije da nam taj olos ne stavljaju pred oci jer nas, koji posteno radimo i borimo se za normalan zivot, ama uopste ne zanima sta misle likovi poput nekog Kimija, ovog Bogdanova i slicnih.

zoran

pre 13 godina

Ocekujem da ovom tipu nas konzul pomogne da dodje u domovinu te da mi isplatimo milionce , te vuk siti i ovce na broju. Ovce smo, naravno, mi - normalni ljudi koji ne zahtevaju nista vise no da drzava funkcionise i zastiti normalan svet.

Pfc Rules

pre 13 godina

Uhapsiti Lukica i kompaniju , jer je on sto posto odgovoran za odlazak ovih `knjizevnika` za Djenovu,jer ti isti `knjizevnici` ga drze na vlasti i u zvezdi, ali ako ne uzmu titulu ove godine zna da mu je kraj, a to nikako ne moze bez svog coveka na celu FSS-a, zato je sve ovo, kakva bre politika i bakraci!

matori

pre 13 godina

"...Vođa navijača: Neredi zbog FSS..."

Obavezno..!!
Kada je spaljena Albanska zastava, to je bilo zbog FSS.
I onaj veliki transparent, sa "Kosovo je...(bla, bla)" također je bio zbog FSS i Karadžića.
A naročito ona mrtvačka glava, sa prednje strane, i natpis "Četnici" na poleđini majice "gospodina" vođe divljaka, bio je zbog FSS...

Po svemu sudeći, i zviždanje 30 hiljada Italijana, za vreme sviranja naše himne, bilo je zbog FSS!

Aleksandra

pre 13 godina

Da li znate da na facebook-u postoji stranica koja podrzava huligana Ivana Bogdanova i gde se otvoreno siri rasna i verska netrpeljivost!? Ja sam ostala zapanjena kada sam to videla, a posebno kada sam shvatila da ima preko 7.000 ljudi koji to podrzavaju. Pitam se sta se desilo sa obrazovanjem i vaspitanjem mladih ljudi koji se sada ovako ponasaju? Sto je najgore, to se desava sa generacijama koje nisu bile zahvacene ratom u Hrvatskoj i BiH, pa da im barem to sluzi kao olaksavajuca okolnost...

Novi idol mladih...

pre 13 godina

Evo ga novi Kristijan... ovog će isto da promovišu mediji kad izađe iz zatvora, govoriće kako deca trebaju da se bave sportom i da budu uzorni građani a u međvremenu će u crkvi da valja drogu...
Mi smo prvi u svetu da stvaramo takve monstrume!!!

Mashinovodja

pre 13 godina

Auuuuuu, vidi ti njega kako je odjednom fin i lepo vaspitan, pa se sve izvinjava Italijanima zbog neprijatnosti koje im je možda napravio! Ma, gde bi on nešto uradio protiv njih, ovo je bilo upereno samo protiv FFS, dakle čisto srpsko-srpska stvar, koja se sasvim slučajno dogodila u Italiji. A albanskom zastavom je hteo samo da malo obriše znoj, ali mu je slučajno iscureo benzin iz upaljača, a kako je u blizini gorela baklja koju je neki neodgovorni navijač ostavio, eto nesreće!
Ma, videla bitanga da ne može kao u Srbiji da samo okrene odgovarajući broj iz Udbe pa da ga sudija odmah pusti uz ponizno izvinjenje. U Italiji mnogo tvrdo brate: za tri dana pred sudiju, a presuda u roku od odmah! Ali ne brini brate, neka Italijani samo kažu cenu, platićemo mi, šta košta neka košta! Navikli smo da plaćamo za orgijanje raznog ološa.

wroom1975

pre 13 godina

"Četvorica pritvorenih srpskih navijača zatražili su od italijanskih pravosudnih organa da budu premešteni iz zatvora Marasi u Đenovi u drugi zatvor, zbog pretnji koje dobijaju od albanskih pritvorenika."

Ova vest mi se najvise svidja! Nemojte Italijani molim vas da ih premestate...neka ostanu tu gde jesu...samo malo. Neka se sad prave junaci...

Vec godinu dana od smrti Brica Tatona, i nista od sudenja, a jos manje od kazne, odlozeno ? Sad su vam "razbili" centar Beograda, sutra dan obrukali su vas u Italiju, i jos jedan put kao svake godine dali smo tuznu i zalosnu sliku i nase zemlje i naseg

pre 13 godina

Vec godinu dana od smrti Brica Tatona,
i nista od sudenja, a jos manje od kazne, odlozeno ?

Sad su vam "razbili" centar Beograda, sutra dan obrukali su vas u Italiju, i jos jedan put kao svake godine dali smo tuznu i zalosnu sliku i nase zemlje i naseg naroda, kazemo sami sebi onu staru nasu, uh pa to je u hodniku zgrade, to nije moje, nije moje, sve dok vam ne zakucaju na vrata vaseg stana, ali tada mozda ce biti vec kasno.

dete, ljubi ga zatvor

pre 13 godina

A vidi ga bas pravo nevino 'detence', izgubio kontrolu pa skocio onako spontano na ogradu, izvadio klesta i albansku zastavu, koje uvek nosi sa sobom, zapalio je i bacio baklju u publiku. Ma daj nek vlada plati i ovog Miladina, sto da se covek muci.

mirko

pre 13 godina

Ivan Bogdanov, vođa navijača koji su divljali na stadionu u Đenovi, izjavio italijanskom sudiji da su neredi bili usmereni na FSS i Tomislava Karadžića.

Pa nije vazno ZASTO I ZBOG CEGA nego STA si tamo radio bre!!!

Pipi

pre 13 godina

Dokle cete da dajete publicitet ovom liku? Sta me briga zasto je sta uradio? To nek objasnjava sudijama a mi idemo dalje. Dalje od degenerisanih mozgova zbog kojih smo vec 20 godina taoci u sopstvenoj zemlji. Dosta vise!

kirijakos

pre 13 godina

Pa ovaj tip je prava budala i provokator....Kaze: Za vreme susreta je izgubio kontrolu!!
Njega treba prebiti i osuditi maksimalno..Taj covek prica 3 razlicite price za 2 dana!! Juce je nered bio zbog Stojkovica,a danas zbog Kardzica,pa onda izvinjenje,a sutra ce da kaze da je nered bio jer mu se nisu svidjale stucne nase reprezentacije...Pa zaista je bolje da cuti!

libe

pre 13 godina

Price da je sve ovo zbog Karadzica i fudbalskog saveza su price za malu decu. I sam bih voleo da vidim Karadzicu ledja, al ne mislite valjda da ce odlazak Karadzica nesto promeniti? Sledeci koji dodje na njegovo mesto imace isti tretman od ovih "navijaca". Prica o Karadzicu je najobicnije pokrice i bacanje prasine u oci da bi se skrenula tema od toga ko ih je stvarno unajmio da rade ovo sto su radili poslednjih dana. Ove paravojno-navijacke formacije postoje samo da bi izvrsavale zadatke onih struktura koje su prezivele 90-te i kriminalnih struktura. Nema to nikakve veze sa fudbalom.

ljilja

pre 13 godina

Kod nas su sva resenja u futuru, u sadasnjosti, nista pametno da zazivi...pa posto nam je proslost mracna, aktuelnost tuzna...bas fino sto nam je buducnost blistava...To je zato sto je drzava iznad kriminala, jos samo da se obracunamo, i sagradimo milion stanova, i postanemo lider na Balkanu i u Vasioni, i...bla, bla, truc, truc...

trece oko

pre 13 godina

Zanima me na koji su se to cudesan nacin ona klesta i albanska zastava nasli u rukama ovog buntovnog, nezaposlenog i ekonomski ugrozenog mladog coveka?! Ja njemu verujem da on ovo nije planirao i da se sve desilo slucajno i spontano u zanosu... Doduse mozda on nosi klesta i zastavu svuda sa sobom. Ko ce ga znati...

Pipi

pre 13 godina

Sta mislite koliko samo kostaju tetovaze na njegovom telu? Ni jedna nije ipsod 200EU. Jadan.. nema pare i nezadovoljan je sto nosi najnoviji model Nike patika. Siroma... Za nas bi najbolje bilo, a i za njega, da ostane tamo u Italiji. Da se jos malo doskoluje po zatvorima pa da za jedno par godina opet izadje napolje da nas mlatretira.

senka nbgd

pre 13 godina

njegova odbrana je da su protesti bili upereni protiv fss i nisu bili politicki motivisani! ok, ali u kom kontekstu je paljena zastava jedne suverene zemlje (u ovom slucaju albanije)!? kakve veze ona ima sa fss-om?

Daniela

pre 13 godina

Ovako njima treba, pogledajte kako su ga izblamirali!!! To je kada je drustvo normalno i na ovakve kreature gleda onako kako bi trebalo. Kao, doveli ga u emisiju i pitaju ga ozbiljna pitanja:"Vidimo da imate jasan stav o Kosovu, sta mislite...?"
http://www.youtube.com/watch?v=3n7OBIXs27s&feature=player_embedded

Ritter

pre 13 godina

Ne znam zasto ali mi se cini sve nekako slicno kao sa Kovacevicem: prvo problem pa sad izvinjavanje, na kraju sporazum sa sudijom. Inace u vesti ne stoji ko placa tog Italijanskog advokata? Nadam se ne drzava Srbija?

Aleksandar

pre 13 godina

Gospodo, ne filozofirajte na forumima. Kome se dokaze krivica na osnovu video zapisa ili svedocenja pravo u zatvor i kraj. E sad, ako je neko brizan sin ili komsije kazu da je dobar decko, zao mi je ali presuda je presuda i to je to. Imace npr. 24 meseca ili vise da razmisljaju o tome sta su uradili. Ovo se odnosi na Bogdanova i ekipu, kao i na navijace Partizana koji su nepravosnazno osudjeni za pesme i lutku Brankice Stankovic. Pozdrav za normalne

Svi smo mi veverice

pre 13 godina

Ej, izveden pred sudiju i saslušan u roku od tri dana, presuda u ponedeljak! Da nisu Malovićka & Mesarovićka & Homen & co reformisali i sudstvo u Italji kad su ovako sposobni?

Napred u EU

pre 13 godina

Fora da je samo zbog FSS-a. Zasto je palio Americku ambasadu, zasto su palili Albansku, zasto su uzvikivali da nece u EU, zasto su zapalili prostorije DS-a, zasto su krali po radnjama u Bgd-u, zasto su se izivljavali nad gays????? Znaci da svaki put kad nesto urade je zbog neceg drugacijeg izmedju ostalog politickog, etnickog, ekonomskog, a u ovom slucaju fudbalskom....

Dokle bre vise

pre 13 godina

Vođa ekstremnih navijača iz Srbije Ivan Bogdanov, saslušan je pred sudom u Đenovi, gde je izjavio da je tokom sukoba na stadionu izgubio kontrolu nad situacijom.
Nadam se da ce i sudija da izgubi kontrolu nad situacijom, pa da odlezis jedno 4-godine.

Jadnik

pre 13 godina

Verovatno ce dati izjavu kako je shvatio da je pogresio, pa je hteo da ugasi baklju, pa mu je prijatelj albanac posudio svoju zastavu! Jadan momak sav se zbunio!

Beogradjanin

pre 13 godina

Ma sta konzulat ima sa time. Italijanski sud ima da ga osudi po njihovom zakonu, da odlezi kaznu, da ga deportuju u Srbiju posle izdrzane kazne i da ga preuzme nas sud i odredi mu maksimalnu kaznu. I tako sa svim optuzenima.I onako je ovaj besposlicar i protiv njega krivicnih prijava koliko hoces.

majstor

pre 13 godina

to brate, samo jos vise slike od ovog lika, jos malo informacija o njegovom zivotu, onda price o teskom djetinjstvu, pa kad odradi kaznu od 5-6 dana onda obavezno poziv u studio da objasni o cemu se ovde ustvari radi itd. samo naprijed da novi klinci imaju likove sa naslovnih strana na koje ce da se ugledaju i da nastavljaju njihovim stopama, a tirazi novina, gledanost televizije i ostale kvote rastu nezadrzivo, novac suska u dzepovima menadzera i svi naizgled zadovoljni...

Direktor Svemira

pre 13 godina

Ovo je genijalno. Dasa je ceo tetoviran, a krio se fantomkom da ga ne prepoznaju?????!!!! Koliki idiot treba da budes da pomislis da te nece prepoznati???Jos daje sebi pravo da daje izajve za medije, a mediji pravo da te budalastine prenosi dalje. Zašto? Nesto pametno je rekao, nesto nas je naucio?

Mislim da postoji vrlo jednostavno rešenje, kako za ove barabe, tako i za one koji su lomili Beograd. Vrlo jednostavno... ukupna šteta podeljena sa brojem uhapšenih ( zatečenih na mestu ) i rok za plaćanje od tri dana. Ako nema uplate ( a neće biti ) idemo na prodaju imovine ( njihove, koju nemaju i njihove porodice do trećeg kolena ) dok se dug naplati. Na ovaj način, imamo kazne zatvora ( gubitak slobode ) i imovinsku kaznu ( gubitak imovine ), što je sasvim jasan pokazatelj za dalje postupanje, čak i za prosecnog srbina. Isto tako, jasan znak za roditelje da moraju voditi računa o svojoj deci.

I da, prisustvo publike bi na stadionima u Srbiji trebalo zabraniti na dve godine, čisto da se nebi ukinula fudbalska liga.

Illyria

pre 13 godina

A kada će taj lik da se izvini državi Albaniji za paljenje zastave.
Ili je i to možda bila zastava nekod Srpskog saveza na koga su huligani ljuti!?

delija - sopot

pre 13 godina

Navijace treba kazniti po zakonu ...ali definitivno treba smeniti mafijaski vrh u srpskom fudbalu pocevsi od gospodina Karadzica!

Bokica

pre 13 godina

"Sekac-majstor" (Bogdanov) je bolestan covek svakako samo mu to niko nije rekao.Kakve veze imaju FSS i Karadzic sa medjunarodnom utakmicom gde igraju reprezentacije.Sta briga FSS Italije za Karadzica i Crvenu Zvezdu ?.To su svakako bolesnici kojima se treba ozbiljno psihijatrijsko lecenje.P.S Momak krenuo na utakmicu kao da igraju St.Pauli protiv Augsburg-a.

Asterix

pre 13 godina

Srbovanje o Kosovu, paljenje albanske zastave, Tadicevo izvinjenje Italijanima, totalno ignorisanje Albanaca koje je je ravno provokaciji. Pa taj covek misli uskoro da ode u posetu Albaniji!

neko iz mase

pre 13 godina

Ako je bio protest protiv FSS zasto je morao da ide u Italiju? Zna se gde je sediste FSS pa je mogao komotno tamo da protestuje. Cek cek, nije mogao? Sto? Oce nasi panduri da ga olese? E pa to je druga stvar. Al on je heroj jel da pa moze da se pegla sa pandurima...a mozda i ne moze.

U zatvor pa nek se herojise

Aster Blistok

pre 13 godina

Pitam se, pitam, iscudjuje li se srpsko pravosudje, POZNATO U SVETU (viceva), kako je moguce da se optuzeni pojavio tako brzo na saslusanju?
Ne bih znao reci iscudjuje li srpsko pravosudje, POZNATO U SVETU (viceva), kako je moguce da se optuzeni pojavio tako brzo na saslusanju!
Bah, ta ne mojte kas'ti...

Srbin

pre 13 godina

Dečko je očigledno u šoku. Treba mu ozbiljna medicinska pomoć. Poslati hitno Tomicu. Za pravnu pomoć neka se spremi Tomanović (oslobađajuća presuda garant), a i Baranc bi dobro došao da ga intervjuiše, da saznamo kroz kakvu je golgotu prošao naš Miloš Obilić. Ma ja bih film o njemu snimio. Eee, a za koju godinu, kad uđe u čitanke...

nevine mace

pre 13 godina

Skupština Srbije treba da izglasa deklaraciju o nevinosti srpskih navijača,deca se raduju spaljivanjem i uništavanjem. Italijani ne razumeju veselje.

MArkoni boy

pre 13 godina

Ajde lepo je to sve što si sklepao... Nego ajd sad ti nama reci ko je tebe tamo poslao da praviš haos... A mi ćemo onda znati kako i šta dalje!!!

Vilin

pre 13 godina

А одакле им лова за адвокате ? Ко им то финансира ? Исти они који су их и послали тамо. И ето одговора на све.

katica

pre 13 godina

Ovaj Bogradov me neodoljivo podseća na Bagzija – čovek “trgovački putnik”, mislim trguje našim životima. Do god bude ovakvih “vandala” Srbija umesto da liči na Švajcarsku, Finsku, Švedsku nastaviće da liči na Avganistan.

Nemanja

pre 13 godina

Aha sad sam shvatio, oni su hteli da prave "malo" nereda koji bi bio usmeren protiv FSS-a, ali su se stvari izmakle kontroli. E pa ja mislim da je ovo jako olaksavajuca okolnost, mislim nije covek kriv sto su drugi podivljali, on je pokusao da ih smiri ali dzaba, stoka je to. DAJ BRE!!! Smesno!!!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Sta ovaj pije?

Njima lize, a nas i dalje kalja. Ako tamo ne dobije zatvor, ovde mora da odlezi debelu kaznu za bruku koju nam nanonsi kao naciji.

Labud

pre 13 godina

Riba smrdi od glave. Treba naci ko finansira ove organizovane huligane, ko ih placa, ko im daje da setaju ulicom... Kako lepo ume da se izvini Italiji za nerede... hoce li se izviniti i Srbiji ciji je ugled narusio, i roditeljima cija deca gledaju u njeg ai misle da i oni mogu tako?

DEDA CVETKO

pre 13 godina

Ovo bi zaista trebalo da presudjuju Preki ili Vojni sudovi po kratkom postupku. Ovo nije samo kaljanje ugleda zemlje, ovo je TESKA izdaja i zabadanje noza u ledja svom sopstvenom narodu. Neka ova gomila bude zahvalna sto nije zivela u vreme Slobodana Penezica-Krcuna: ne bi im ni bilo sudjeno.

ciganin-ne-delija

pre 13 godina

pazi sad obrt, ako su ovo stvarno reci gospodina koji je djipao po ogradi onomad onda sam zaista iznenadjen.
ako covek tako prica onda je ovo definitivno sve lepo izrezirano od pocetka pa do teksta koji je ovaj sto djipa izgovorio. eto razloga da se tuzilastvo ozbiljno pozabavi pozadinom incidenata. nije ovo naivno uopste

Dragana

pre 13 godina

Pa naravno da nam pravosudje ne valja kad su se sudije odvajkada birale po politickoj podobnosti, a ne po znanju i postenju. Sudije koje su ostale u sudovima sve i da su oktopodi ne mogu da ubrzaju procese. Predmeta nema manje,a njih je upola manje.Jer kako su oni manje dobri ali politicki podobni postali sudije, tako su oni drugi otisli u advokate. Kad bi se povecao broj sudija, uveo dvosmenski rad (pogledajte na Zapadu, i nocu se sudi), i kad bi predsednici sudova zaista bili najsposobniji i kad bi dobili odresene ruke,i kad se politika ne bi mesala u sve, mozda bismi i mogli da isplivamo. Ovako, broj sudija prepolovljen, a kad dodju ovi drugi na vlast, oni ce da vrate svoje, a ove da otpuste, i tako ukrug. Dakle bez postene i dobro osmisljene reforme u pravosudju, mozemo da se slikamo. A Brankica je odavno upozorila na ovo!!!!

Maxim

pre 13 godina

Bolje bi proš'o da je rek'o da je sve zbog vanrednih izbora... Imao bi otvorenu političku podršku u Srbiji. Ovako se malo femkaju kada ga opravdavaju.

navijac,ne huligan

pre 13 godina

Ja se nadam,odnosno verujem da Italijanski istrazitelji i sudstvo nije toliko (kako da kazem) naivno i da ce poverovati izjavi "izgubio sam kontrolu" i slicna opravdanja.
neka budu najrigorozniji moguci,to nam je,konacno i potrebno.

ja

pre 13 godina

judi pogledajte kakvu smo sliku poslali u svet i kako se Italijani potsmevaju nama: http://www.youtube.com/watch?v=ZHQ90bRNUUg&feature=player_embedded

хапси стоку

pre 13 godina

Ексер зарубица ради посао. Зато је изгубио контролу, као и на свакој журци где је волео да празни гнев.

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Potpuno podrzavam vecinu komentara, da je ovaj lik i svi ti njegovi "navijaci" najveca bruka za Srbiju i da ih treba definitivno kaznenom politikom ukloniti sa nasih stadiona!! Ali ja nebih zaboravio da USPUT resim problem i sa ovim likovima koji sede u FSS (pre svega na predsednika Karadzica) a koji su navedeni kao uzrocnici ovog divljanja i brukanja zemlje Srbije!! Mene kao obicnog gradjanina i nenapaljenog navijaca, vec coveka koji voli i prati vecinu sportova jos uvek boli oko od prsta koji nam je svima gurnuo taj Karadzic sa svojim odlukama da pre SVETSKOG PRVENSTVA napravi ugovor sa smenjenim selektorom RADOMIROM ANTICEM, sa svim uslovima koje je sam dao i to prikaze kao svoj deo uspeha koji je napravljen odlaskom na svetsko prvenstvo a onda kada "NISMO POSTALI PRVACI SVETA" pocne da na onako seljacko kriminalni nacin radi protiv tog HVALJENOG selektora kako bi ga smenio i ponistio SOPSTVENI UGOVOR sa Anticem sa smesnim obrazlozenjem , tipa narod nema leba da jede a on da prima 100 000 evra mesecno!! Videli smo da takvo "SIBICARENJE" ni ovi poludivlji huligani nemogu da progutaju!! Znaci u korenu saseci i uzrok i posledice!

Deda

pre 13 godina

aaaaaa bogdanove bogdanove, 300 li ti ***** ****m!! a ko ce se meni izviniti? ko ce se izviniti ostalim clanovima manjih navijackih grupa po srbiji nad kojima ce biti represija kao da su teroristi iako igaju protiv sela od 30 kuca koje nema ni postenu publiku a kamoli navijace? ko ce se pravom navijacu izviniti koji pravi zdravu pricu u svom gradu i bori se da mu grupa bude zdrava bez droge i kriminala???? karadzic=delije=grobari=drzava sve je to isto, sve je to sarada pod maskama da se ugusi lokal patriotizam i zatru manje grupe koje su proslih par godina pocele da se bude!!! u zatvoru ce trunuti nebitni momci koji su otisli da gledaju srbiju i jedva se iscimali da odu do italije, i tamo primali pendreke zbog koga??? oni ce u zatvor a gospodin bogdanov kao i ostali pijuni sistema ce biti u svojim stanovima. moze da se maze neko ko nije non stop na tribini ali mene ne moze niko da maze i laze!!! radovci, zemunci, fridomi, firmasi, meraklije, djavoli, telad, saneri, njima da se izvinis bre jel znas!!!! sutra ce ove ljude da cuva brigada, njih ce cimati za barjak na stapu za pecanje a jug i sever ce da pale baklje i dimove do mile volje. muka mi je od svega ne znam da li bi plakao, kad otpora sistemu nema!!!! molm vas objavite komentar, mnoge stvari javnosti nisu jasne! Navijac sam, volim takav zivot, ali ne zelim da me iko stavlja u kos sa ovim takozvanim navijacima. molim vas obajavite komentar!!!

Dizite ga u nebesa

pre 13 godina

Ne bi bilo lose da nas neki spec. izvestac sa licima mesta (mestinog lica) obavesti kako ovaj svetli primerak cuvara srBstva podnosi italijansku hranu. Ima li problema s varenjem?

licemerstvo

pre 13 godina

"rekao je da su neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji, prema njegovim rečima, ne dozvoljava igračima Crvene zvezde da igraju u reprezentaciji"
Ajde da vidimo koji je to odnos igrača Partizana i Zvezde u reprezentaciji kad je to kažu problem FSS. Prva postava protiv Estonije bili su Vidić,Luković,Stanković,Žigić zvezdaši, a Lomić partizanovac znači odnos 4:1 u korist zvezdaša (stim da je Stojković izborio reprezentativni status kao zvezdaš a ne kao partizanovac, ali i onda je odnos 4:2 znači duplo).
Kada pogledamo svetsko prvenstvo taj odnos je bio još veći. Pored ova četiri zvezdaša tu su bili su još Pantelić i Stojković standardni, a od partizanovaca u prvoj postavi nikad nije bilo više od jednog eventualo 2 (Lazović, Obradović, Petrović i Tošić nikad više od jednog nije bilo u istom trenutku, možda jednom dvojica a nijedan nekoliko puta) znači odnos 6:1 ili 6:2. O kakvoj majorizaciji zvezdaša ovi govore..Možda bi bili zadovoljni tek sa 10 ili 11 zvezdaša u prvoj postavi a drugi kao da ne postoje ili da nema ni jednog iz Partizana!! Mogu samo da zamislim šta bi tek radili da je odnos obrnut.
I na čelu saveza je prvi put jedan partizanovac posle mnogo godina zvezdaša(Miljanić,Piksi, Terzić). Od trenera u zanjih 15-tak i više godina samo je jedan bio partizanovac Antić a zvezdaša koliko hoćeš Pižon,Santrač,Đorić Petković,Živadinović,Savićević..
Da li su se partizanovci bunili zbog ovih činjenica, nisu,
toliko o majorizaciji Zvezde u repki i savezu ovih godina..?!!

borissrb

pre 13 godina

Ovaj je definitivno reterdiran! i ako ga u srbije ne osude bar na 5 god zatvora onda ni oni nisu dobri s glavom kao ni on. a ko su za tebe igraci zvezde, ako nije pola sadasnje reprezentaciji? Ko da igra trifunovic, koroman...? pa oni ni za reprezentaciju gvineje ne bi mogli igrati.

budi normalan

pre 13 godina

Znam prilican broj krajnje normalnih ljudi koji navijaju za zvezdu, pa sam samim tim siguran da postoji dovoljan broj sposobnih i normalnih zvezdasa koji bi mogli da preotmu taj propali klub od mafijasa iz senke koji ga vode preko grupe huligana iz uprave i sa tribina.

Sloba

pre 13 godina

Jedno manje vazno pitanje. Sta ce oni u Subotici? Citao sam da autobus nije stao od slovenacko-hrvatske do srpske granice. Zar nije blize bilo auto putem "bratstva i jedinstva"?

Pera

pre 13 godina

Treba da nas kazne, ali treba da kazne i Italijane. Na snimku se jasno vidi kako su se italijanski navijaci dokopali creva za gasenje pozara i time prskali srpske navijace jos pre incidenata.
http://www.youtube.com/watch?v=pV1T4zI7nM8&feature=player_embedded

Gau

pre 13 godina

I posle kazu da nije Lukic kriv koji stalno prica ako bude sve regularno Zvezda ce biti prva.To sto oni nemaju tim da 3 godine prethodne uzmu titule,ne znaci da je problem u FSS nego u njihovim glavama

Amauri

pre 13 godina

On je faca, a vi tu sto ste pogledali tri puta insajder i procitali dve knjige pricajte sta hocete, ali niste u pravu, i ne kapiram kako mozete nazvati ovakvog coveka kukavicom i "junakom", ono sto on sme, to svi vi zajedno ne smete...

Crnakafa

pre 13 godina

Taj čovek je izdajnik svoje zemlje. I nije tako bitno koliko će ga kazniti naše i Italijansko pravosudje.
Ako se ikad pojavi na Zvezdinom stadionu, a navijači Zvezde, izadju sa te tribine i ostave ga samog, biću veoma srećan, jer će pravi navijači pokazati da vole svoju zemlju.

Zvezda je zivot

pre 13 godina

Onog dana je bilo puno situacija kada su policajci imali zakonska ovalšćenja da upotrebe i vatreno oružje kada im je život bio ugrožen”, navodi on.

Nemoj neko nesto da je pevao na stadionu, moze da se desi da dobije metak u celo..

Idemo na veliko

pre 13 godina

Pa nista neka u reprezentaciji igraju samo "zvezdasi" i svi zadovoljni.
Mogli bi i u politiku da udju. Samo zvezdasi mislim. I na fakultetu profesori - samo zvezdasi.
Ne znam samo sta ce da rade kad im zatvore klub zbog stecaja. Ma sta ja pricam, drzava vec izmislila da stecaj ne vazi za kosarkaske klubove cije ime pocinje na C i imaju zvezdu u grbu, naci ce se nesto i za FK.

Goran

pre 13 godina

Tako to rade sudovi u razvijenim zemljama. Sve je vidjeno, sve se zna, nema olakšavajućih okolnosti, nema izvinite nismo znali da je divljanje zabranjeno, ili da mi svoje želje i zahteve možemo da ostvarimo na ovaj način, a ne na neki normalan, civilizovan. I molimo da nam oprostite kao što to rade u Srbji, a mi ćemo Vam se ponovo odužiti nekom drugom prilikom i ponovo dolazimo da divljamo i rušimo. I šta vredi što naša policija najbolje uradi svoj deo posla kada tužilaštvo i sudstvo kao nezavisne institucije rade svoj posao za nulu. I dokle tako...Pa pogledajte samo šta je bilo za paljenje Bajrakli džamije, paljenje američke ambasade, ubistvo Brisa Tatona? Da li je neko osudjen, naravno da ne, jer ipak sve je to u sprezi huligasi-kriminalci-vlast!

Dusan

pre 13 godina

Po mojim informacijama policija u Djenovi pored huligana drže i nedužne ljude koje su pokupili iz mase srpskih navijača. Čujem da cu kordonima sačekali ljude posle utakmice i ko nije uspeo da se probije i pobegne, uhapšen kao najveći huligan. Moj drug leži u zatvoru, a da nije učestvovao u neredima. Pa tamo je bilo 10-ak huligana i hiljade normalnih ljudi! Niko čak ni konzul Srbije ne može da stupi u kontakt sa njim. Šta mislite o tome: odete lepo da gledate utakmicu, a dobijete zatvor i proglase ga za huligana?! Baš me zanima na osnovu kojih dokaza mogu da osude nedužnog čoveka.

Amauri

pre 13 godina

On je faca, a vi tu sto ste pogledali tri puta insajder i procitali dve knjige pricajte sta hocete, ali niste u pravu, i ne kapiram kako mozete nazvati ovakvog coveka kukavicom i "junakom", ono sto on sme, to svi vi zajedno ne smete...

Aleksandar

pre 13 godina

Gospodo, ne filozofirajte na forumima. Kome se dokaze krivica na osnovu video zapisa ili svedocenja pravo u zatvor i kraj. E sad, ako je neko brizan sin ili komsije kazu da je dobar decko, zao mi je ali presuda je presuda i to je to. Imace npr. 24 meseca ili vise da razmisljaju o tome sta su uradili. Ovo se odnosi na Bogdanova i ekipu, kao i na navijace Partizana koji su nepravosnazno osudjeni za pesme i lutku Brankice Stankovic. Pozdrav za normalne

libe

pre 13 godina

Price da je sve ovo zbog Karadzica i fudbalskog saveza su price za malu decu. I sam bih voleo da vidim Karadzicu ledja, al ne mislite valjda da ce odlazak Karadzica nesto promeniti? Sledeci koji dodje na njegovo mesto imace isti tretman od ovih "navijaca". Prica o Karadzicu je najobicnije pokrice i bacanje prasine u oci da bi se skrenula tema od toga ko ih je stvarno unajmio da rade ovo sto su radili poslednjih dana. Ove paravojno-navijacke formacije postoje samo da bi izvrsavale zadatke onih struktura koje su prezivele 90-te i kriminalnih struktura. Nema to nikakve veze sa fudbalom.

Beogradjanin

pre 13 godina

Ma sta konzulat ima sa time. Italijanski sud ima da ga osudi po njihovom zakonu, da odlezi kaznu, da ga deportuju u Srbiju posle izdrzane kazne i da ga preuzme nas sud i odredi mu maksimalnu kaznu. I tako sa svim optuzenima.I onako je ovaj besposlicar i protiv njega krivicnih prijava koliko hoces.

jeste normalni?

pre 13 godina

ko je bre on da se u vestima prenosi sta je rekao? bas me briga sta on ima da kaze. da li shvatate da im tako dajete znacaj i da ih hranite?

Aster Blistok

pre 13 godina

Pitam se, pitam, iscudjuje li se srpsko pravosudje, POZNATO U SVETU (viceva), kako je moguce da se optuzeni pojavio tako brzo na saslusanju?
Ne bih znao reci iscudjuje li srpsko pravosudje, POZNATO U SVETU (viceva), kako je moguce da se optuzeni pojavio tako brzo na saslusanju!
Bah, ta ne mojte kas'ti...

Vec godinu dana od smrti Brica Tatona, i nista od sudenja, a jos manje od kazne, odlozeno ? Sad su vam "razbili" centar Beograda, sutra dan obrukali su vas u Italiju, i jos jedan put kao svake godine dali smo tuznu i zalosnu sliku i nase zemlje i naseg

pre 13 godina

Vec godinu dana od smrti Brica Tatona,
i nista od sudenja, a jos manje od kazne, odlozeno ?

Sad su vam "razbili" centar Beograda, sutra dan obrukali su vas u Italiju, i jos jedan put kao svake godine dali smo tuznu i zalosnu sliku i nase zemlje i naseg naroda, kazemo sami sebi onu staru nasu, uh pa to je u hodniku zgrade, to nije moje, nije moje, sve dok vam ne zakucaju na vrata vaseg stana, ali tada mozda ce biti vec kasno.

Jesus Christ

pre 13 godina

Ima nesto sto ne razumem. Bogdanovic je rekao nesto kao: "neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji ne dozvoljava igračima CZ da igraju u reprezentaciji".
Jel' to mozda Fudbalski Savez Sbrije nosi Albansku Zastavu? Ako je tako, oni bi trebali platiti za copyright.

dete, ljubi ga zatvor

pre 13 godina

A vidi ga bas pravo nevino 'detence', izgubio kontrolu pa skocio onako spontano na ogradu, izvadio klesta i albansku zastavu, koje uvek nosi sa sobom, zapalio je i bacio baklju u publiku. Ma daj nek vlada plati i ovog Miladina, sto da se covek muci.

Dragana

pre 13 godina

Pa naravno da nam pravosudje ne valja kad su se sudije odvajkada birale po politickoj podobnosti, a ne po znanju i postenju. Sudije koje su ostale u sudovima sve i da su oktopodi ne mogu da ubrzaju procese. Predmeta nema manje,a njih je upola manje.Jer kako su oni manje dobri ali politicki podobni postali sudije, tako su oni drugi otisli u advokate. Kad bi se povecao broj sudija, uveo dvosmenski rad (pogledajte na Zapadu, i nocu se sudi), i kad bi predsednici sudova zaista bili najsposobniji i kad bi dobili odresene ruke,i kad se politika ne bi mesala u sve, mozda bismi i mogli da isplivamo. Ovako, broj sudija prepolovljen, a kad dodju ovi drugi na vlast, oni ce da vrate svoje, a ove da otpuste, i tako ukrug. Dakle bez postene i dobro osmisljene reforme u pravosudju, mozemo da se slikamo. A Brankica je odavno upozorila na ovo!!!!

Ritter

pre 13 godina

Ne znam zasto ali mi se cini sve nekako slicno kao sa Kovacevicem: prvo problem pa sad izvinjavanje, na kraju sporazum sa sudijom. Inace u vesti ne stoji ko placa tog Italijanskog advokata? Nadam se ne drzava Srbija?

Posteni gradjanin

pre 13 godina

Pa mi se cudimo zasto je nasilje sve izrazenije , sad ce da sudi specijalni sud isti onaj nesposobni sud koji ni jedan mafijaski klan nije osudio pa ce sad da se obracuna sa navijacina.
ALo bre 21 je vek , kamere na stadione , ko zakoraci na teren ne 3 nego 8 godina robije. Ko izazove tucu 20 godina i sve tako . A zasto kod nas to ne funkcionise to zna nasa vlast. Pa ko je u Srbiji za ista osudjen, a i ko da ih hapsi . Poslednja 2 ministra policije: jedan je obijao trafike drugi ima magicno koferce sa 100 000e koje se teleportuje.
Ne moze pravda i zakon da se primenjuju selektivno.
Sve zemlje koje su imale probleme poput nase ,, svoje probleme su resili tako sto su prvo sredili policiju i sudstvo kad su njih poslali u zatvore , lako je posle bilo da se hapse i osudjuju lopovi , huligani i sva ostala bagra.

Lala iz Banata

pre 13 godina

Mislim da bi najpoštenije bilo da Tadić i ekipa plate milionče evra iz našeg budžeta pa da se "deca" vrate kući, na sigurno. Ovi mrski stranci bi mogli da ih, ničim izazvani, nepravedno osude!

Zvezda je zivot

pre 13 godina

Onog dana je bilo puno situacija kada su policajci imali zakonska ovalšćenja da upotrebe i vatreno oružje kada im je život bio ugrožen”, navodi on.

Nemoj neko nesto da je pevao na stadionu, moze da se desi da dobije metak u celo..

zoran

pre 13 godina

Ocekujem da ovom tipu nas konzul pomogne da dodje u domovinu te da mi isplatimo milionce , te vuk siti i ovce na broju. Ovce smo, naravno, mi - normalni ljudi koji ne zahtevaju nista vise no da drzava funkcionise i zastiti normalan svet.

Predrag

pre 13 godina

A zasto nas konzulat kontaktira advokate optuzenih? Sigurno ne kontaktira advokate da bi trazili najstroze kazne. Jel' mi placamo konzularno diplomatska predstavnistva da pomazu vandalima koji ruse ugled Srbije u inostranstvu (ako ga uopste imamo posle slucaja Miladin Kovacevic)? Vidim ja da ce svi oni (o drzavnom trosku) uskoro kuci i da ce biti puj, pike, ne vazi. Srbijo stidi se.

Surovi

pre 13 godina

Šta to bi sa stršnim Bogdanovim, sad cvili i izvinjava se Italiji? A kad će da se izvini Srbiji, verovatno kad mu ovde budu sudili. Eto kako čovek omekša za 24 sata. Verovatno će da počne da osudjuje nasilje kao i onaj Kimi. E pa sad mu sleduje duži boravak u zatvorenom prostoru, a kad bude prestalo dejstvo steroida i kad mišići nestanu biće to jedan drugi čovek koji će da istetovira znak Evropske unije u zatvoru.

Pera

pre 13 godina

Treba da nas kazne, ali treba da kazne i Italijane. Na snimku se jasno vidi kako su se italijanski navijaci dokopali creva za gasenje pozara i time prskali srpske navijace jos pre incidenata.
http://www.youtube.com/watch?v=pV1T4zI7nM8&feature=player_embedded

milorad

pre 13 godina

Sreća da sud u Đenovi nije deo srpskog pravosudnog sistema, jer bi mu već sutra VSS vratio predmet na ponovno suđenje, a šarenu kreaturu pustio da se brani sa slobode!

U tvorza

pre 13 godina

E moje pravosudje, lik je izveden pred sudiju u roku od 3 dana eeee.. posaljite im i one "zastarele" prekrsaje i dokumente da ga i za to osude kad ste vi nesposobni.. kad bolje razmislim, ucinite to za sve. Koji ce nam ove "patriote" natrag kuci. Ovog tipa sto dalje od nasih stadiona, grada, dece...

pgab

pre 13 godina

"Vlada Srbije, s druge strane, planira da huliganima sudi kao pripadnicima organizovanog kriminala..."

Daleko od toga da branim ove kreature, ali kako vlada može da im sudi? Na ovom slučaju se sa svih strana vidi kako (ne) funkcioniše ova država.

Nele

pre 13 godina

Kakvi ljigavci, to je strasno. kao to je usmereno na FSS?! Pa zasto nisi protestvovao u Srbiji nego u Italiji, i ko si bre da protestvujes protiv necega. Cime si nas ti zaduzio da bi nas sada brukao po svetu. Da nece drzava opet da spasava barabe kao sto je Miladina Kovacevica? Da ne treba da odvojimo opet jedno milionce za (boze moj) Srbina. Sta me briga sto je Srbin, i sto je iz Srbije. Zasto mene nisu uhapsili. Nisu jer sam ja, za razliku od njega, zaposljen covek koji jedva spaja kraj s krajem i ne mogu ni da pomislim da otputujem u Italiju a kamo li da toliko rizikujem da budem uhapsen. Nadam se da ce ove barabe bar od Italijanskog suda da zarade maksimalne kazne. I molim sve medije da nam taj olos ne stavljaju pred oci jer nas, koji posteno radimo i borimo se za normalan zivot, ama uopste ne zanima sta misle likovi poput nekog Kimija, ovog Bogdanova i slicnih.

Napred u EU

pre 13 godina

Fora da je samo zbog FSS-a. Zasto je palio Americku ambasadu, zasto su palili Albansku, zasto su uzvikivali da nece u EU, zasto su zapalili prostorije DS-a, zasto su krali po radnjama u Bgd-u, zasto su se izivljavali nad gays????? Znaci da svaki put kad nesto urade je zbog neceg drugacijeg izmedju ostalog politickog, etnickog, ekonomskog, a u ovom slucaju fudbalskom....

Svedok ali nezasticeni

pre 13 godina

..huligani moći da dobiju status svedoka saradnika ...
Aman dokle nase varijante, svi znaju, imaju snimke pa ne mogu nikog da osude.
Uvedite i svedoke saradnike i za dzeparose.
Odakle tako brzo advokati, pa jedan jos iz Batija?
Koja organizacija, da su nam ministri ovako sposobni gde bi nam bio kraj...

Bokica

pre 13 godina

"Sekac-majstor" (Bogdanov) je bolestan covek svakako samo mu to niko nije rekao.Kakve veze imaju FSS i Karadzic sa medjunarodnom utakmicom gde igraju reprezentacije.Sta briga FSS Italije za Karadzica i Crvenu Zvezdu ?.To su svakako bolesnici kojima se treba ozbiljno psihijatrijsko lecenje.P.S Momak krenuo na utakmicu kao da igraju St.Pauli protiv Augsburg-a.

Maxim

pre 13 godina

Bolje bi proš'o da je rek'o da je sve zbog vanrednih izbora... Imao bi otvorenu političku podršku u Srbiji. Ovako se malo femkaju kada ga opravdavaju.

Sloba

pre 13 godina

Jedno manje vazno pitanje. Sta ce oni u Subotici? Citao sam da autobus nije stao od slovenacko-hrvatske do srpske granice. Zar nije blize bilo auto putem "bratstva i jedinstva"?

povraća mi se

pre 13 godina

Neverovatno kakav smo mi narod!
Oj Srbijo!
Interesantno je to što čim vidim da je neko ostavio komentar pisan na ćirilici, znam da je sadržaj poruke uglavnom fokusiran na veličanje lika i dela ovakvih umobolnih jedinki kao što je ovaj.
I posle se ti "pravi Srbi" čude zašto nas ljudi u svetu ne vole. Meni je muka od tih prividnih patriota i Srbenda, koji svoju lenjost, neobrazovanost, glupost i bahatost kriju iza lažnog patriotizma.
Naša deca trebaju da znaju da pisanje na ćirilici ne pravi od njih heroje i velike Srbe. Ako se neko popne bez majice na ogradu, sa istetoviranom bombom na prsima, natpisom četnici na leđima, fantomkom na glavi samo pokazuje koliko je primitivan a ne koliki je patriota.
Koliko se voli svoja zemlja ne pokazuje se tako što se pali zastava druge države i upaljenim bakljama gađa u pravcu ljudi, pravih navijača, koji su tu došli da bodre svoju zemlju, i da uživaju u sportskoj priredbi. i da se nakon toga vrate svojim kućama.
Koliki si muškarac i šta imaš u pantalonama se ne pokazuje tako što vitlaš nožem ispred lica drugog čoveka.
Nezadovoljstvo svojim socijalnim statusom neispoljavaš tako što nosiš zastave sa likom osobe koja je pokušala da monstruozno ubije drugu osobu gurajući mu zapaljenu baklju u usta.
Ovakve umobolnike treba držati podalje od bilo kakvog živog sveta. I treba ih nazivati pravim imenom. Sigurno ne navijačima!

Nemanja

pre 13 godina

Aha sad sam shvatio, oni su hteli da prave "malo" nereda koji bi bio usmeren protiv FSS-a, ali su se stvari izmakle kontroli. E pa ja mislim da je ovo jako olaksavajuca okolnost, mislim nije covek kriv sto su drugi podivljali, on je pokusao da ih smiri ali dzaba, stoka je to. DAJ BRE!!! Smesno!!!

Asterix

pre 13 godina

Srbovanje o Kosovu, paljenje albanske zastave, Tadicevo izvinjenje Italijanima, totalno ignorisanje Albanaca koje je je ravno provokaciji. Pa taj covek misli uskoro da ode u posetu Albaniji!

Mashinovodja

pre 13 godina

Auuuuuu, vidi ti njega kako je odjednom fin i lepo vaspitan, pa se sve izvinjava Italijanima zbog neprijatnosti koje im je možda napravio! Ma, gde bi on nešto uradio protiv njih, ovo je bilo upereno samo protiv FFS, dakle čisto srpsko-srpska stvar, koja se sasvim slučajno dogodila u Italiji. A albanskom zastavom je hteo samo da malo obriše znoj, ali mu je slučajno iscureo benzin iz upaljača, a kako je u blizini gorela baklja koju je neki neodgovorni navijač ostavio, eto nesreće!
Ma, videla bitanga da ne može kao u Srbiji da samo okrene odgovarajući broj iz Udbe pa da ga sudija odmah pusti uz ponizno izvinjenje. U Italiji mnogo tvrdo brate: za tri dana pred sudiju, a presuda u roku od odmah! Ali ne brini brate, neka Italijani samo kažu cenu, platićemo mi, šta košta neka košta! Navikli smo da plaćamo za orgijanje raznog ološa.

Aleksandra

pre 13 godina

Da li znate da na facebook-u postoji stranica koja podrzava huligana Ivana Bogdanova i gde se otvoreno siri rasna i verska netrpeljivost!? Ja sam ostala zapanjena kada sam to videla, a posebno kada sam shvatila da ima preko 7.000 ljudi koji to podrzavaju. Pitam se sta se desilo sa obrazovanjem i vaspitanjem mladih ljudi koji se sada ovako ponasaju? Sto je najgore, to se desava sa generacijama koje nisu bile zahvacene ratom u Hrvatskoj i BiH, pa da im barem to sluzi kao olaksavajuca okolnost...

ja

pre 13 godina

judi pogledajte kakvu smo sliku poslali u svet i kako se Italijani potsmevaju nama: http://www.youtube.com/watch?v=ZHQ90bRNUUg&feature=player_embedded

Illyria

pre 13 godina

A kada će taj lik da se izvini državi Albaniji za paljenje zastave.
Ili je i to možda bila zastava nekod Srpskog saveza na koga su huligani ljuti!?

wroom1975

pre 13 godina

"Četvorica pritvorenih srpskih navijača zatražili su od italijanskih pravosudnih organa da budu premešteni iz zatvora Marasi u Đenovi u drugi zatvor, zbog pretnji koje dobijaju od albanskih pritvorenika."

Ova vest mi se najvise svidja! Nemojte Italijani molim vas da ih premestate...neka ostanu tu gde jesu...samo malo. Neka se sad prave junaci...

Idemo na veliko

pre 13 godina

Pa nista neka u reprezentaciji igraju samo "zvezdasi" i svi zadovoljni.
Mogli bi i u politiku da udju. Samo zvezdasi mislim. I na fakultetu profesori - samo zvezdasi.
Ne znam samo sta ce da rade kad im zatvore klub zbog stecaja. Ma sta ja pricam, drzava vec izmislila da stecaj ne vazi za kosarkaske klubove cije ime pocinje na C i imaju zvezdu u grbu, naci ce se nesto i za FK.

Daniela

pre 13 godina

Ovako njima treba, pogledajte kako su ga izblamirali!!! To je kada je drustvo normalno i na ovakve kreature gleda onako kako bi trebalo. Kao, doveli ga u emisiju i pitaju ga ozbiljna pitanja:"Vidimo da imate jasan stav o Kosovu, sta mislite...?"
http://www.youtube.com/watch?v=3n7OBIXs27s&feature=player_embedded

matori

pre 13 godina

"...Vođa navijača: Neredi zbog FSS..."

Obavezno..!!
Kada je spaljena Albanska zastava, to je bilo zbog FSS.
I onaj veliki transparent, sa "Kosovo je...(bla, bla)" također je bio zbog FSS i Karadžića.
A naročito ona mrtvačka glava, sa prednje strane, i natpis "Četnici" na poleđini majice "gospodina" vođe divljaka, bio je zbog FSS...

Po svemu sudeći, i zviždanje 30 hiljada Italijana, za vreme sviranja naše himne, bilo je zbog FSS!

senka nbgd

pre 13 godina

njegova odbrana je da su protesti bili upereni protiv fss i nisu bili politicki motivisani! ok, ali u kom kontekstu je paljena zastava jedne suverene zemlje (u ovom slucaju albanije)!? kakve veze ona ima sa fss-om?

Vilin

pre 13 godina

А одакле им лова за адвокате ? Ко им то финансира ? Исти они који су их и послали тамо. И ето одговора на све.

DEDA CVETKO

pre 13 godina

Ovo bi zaista trebalo da presudjuju Preki ili Vojni sudovi po kratkom postupku. Ovo nije samo kaljanje ugleda zemlje, ovo je TESKA izdaja i zabadanje noza u ledja svom sopstvenom narodu. Neka ova gomila bude zahvalna sto nije zivela u vreme Slobodana Penezica-Krcuna: ne bi im ni bilo sudjeno.

Dokle bre vise

pre 13 godina

Vođa ekstremnih navijača iz Srbije Ivan Bogdanov, saslušan je pred sudom u Đenovi, gde je izjavio da je tokom sukoba na stadionu izgubio kontrolu nad situacijom.
Nadam se da ce i sudija da izgubi kontrolu nad situacijom, pa da odlezis jedno 4-godine.

Deda

pre 13 godina

aaaaaa bogdanove bogdanove, 300 li ti ***** ****m!! a ko ce se meni izviniti? ko ce se izviniti ostalim clanovima manjih navijackih grupa po srbiji nad kojima ce biti represija kao da su teroristi iako igaju protiv sela od 30 kuca koje nema ni postenu publiku a kamoli navijace? ko ce se pravom navijacu izviniti koji pravi zdravu pricu u svom gradu i bori se da mu grupa bude zdrava bez droge i kriminala???? karadzic=delije=grobari=drzava sve je to isto, sve je to sarada pod maskama da se ugusi lokal patriotizam i zatru manje grupe koje su proslih par godina pocele da se bude!!! u zatvoru ce trunuti nebitni momci koji su otisli da gledaju srbiju i jedva se iscimali da odu do italije, i tamo primali pendreke zbog koga??? oni ce u zatvor a gospodin bogdanov kao i ostali pijuni sistema ce biti u svojim stanovima. moze da se maze neko ko nije non stop na tribini ali mene ne moze niko da maze i laze!!! radovci, zemunci, fridomi, firmasi, meraklije, djavoli, telad, saneri, njima da se izvinis bre jel znas!!!! sutra ce ove ljude da cuva brigada, njih ce cimati za barjak na stapu za pecanje a jug i sever ce da pale baklje i dimove do mile volje. muka mi je od svega ne znam da li bi plakao, kad otpora sistemu nema!!!! molm vas objavite komentar, mnoge stvari javnosti nisu jasne! Navijac sam, volim takav zivot, ali ne zelim da me iko stavlja u kos sa ovim takozvanim navijacima. molim vas obajavite komentar!!!

Direktor Svemira

pre 13 godina

Ovo je genijalno. Dasa je ceo tetoviran, a krio se fantomkom da ga ne prepoznaju?????!!!! Koliki idiot treba da budes da pomislis da te nece prepoznati???Jos daje sebi pravo da daje izajve za medije, a mediji pravo da te budalastine prenosi dalje. Zašto? Nesto pametno je rekao, nesto nas je naucio?

Mislim da postoji vrlo jednostavno rešenje, kako za ove barabe, tako i za one koji su lomili Beograd. Vrlo jednostavno... ukupna šteta podeljena sa brojem uhapšenih ( zatečenih na mestu ) i rok za plaćanje od tri dana. Ako nema uplate ( a neće biti ) idemo na prodaju imovine ( njihove, koju nemaju i njihove porodice do trećeg kolena ) dok se dug naplati. Na ovaj način, imamo kazne zatvora ( gubitak slobode ) i imovinsku kaznu ( gubitak imovine ), što je sasvim jasan pokazatelj za dalje postupanje, čak i za prosecnog srbina. Isto tako, jasan znak za roditelje da moraju voditi računa o svojoj deci.

I da, prisustvo publike bi na stadionima u Srbiji trebalo zabraniti na dve godine, čisto da se nebi ukinula fudbalska liga.

delija - sopot

pre 13 godina

Navijace treba kazniti po zakonu ...ali definitivno treba smeniti mafijaski vrh u srpskom fudbalu pocevsi od gospodina Karadzica!

Crnakafa

pre 13 godina

Taj čovek je izdajnik svoje zemlje. I nije tako bitno koliko će ga kazniti naše i Italijansko pravosudje.
Ako se ikad pojavi na Zvezdinom stadionu, a navijači Zvezde, izadju sa te tribine i ostave ga samog, biću veoma srećan, jer će pravi navijači pokazati da vole svoju zemlju.

Srbin

pre 13 godina

Dečko je očigledno u šoku. Treba mu ozbiljna medicinska pomoć. Poslati hitno Tomicu. Za pravnu pomoć neka se spremi Tomanović (oslobađajuća presuda garant), a i Baranc bi dobro došao da ga intervjuiše, da saznamo kroz kakvu je golgotu prošao naš Miloš Obilić. Ma ja bih film o njemu snimio. Eee, a za koju godinu, kad uđe u čitanke...

kirijakos

pre 13 godina

Pa ovaj tip je prava budala i provokator....Kaze: Za vreme susreta je izgubio kontrolu!!
Njega treba prebiti i osuditi maksimalno..Taj covek prica 3 razlicite price za 2 dana!! Juce je nered bio zbog Stojkovica,a danas zbog Kardzica,pa onda izvinjenje,a sutra ce da kaze da je nered bio jer mu se nisu svidjale stucne nase reprezentacije...Pa zaista je bolje da cuti!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Sta ovaj pije?

Njima lize, a nas i dalje kalja. Ako tamo ne dobije zatvor, ovde mora da odlezi debelu kaznu za bruku koju nam nanonsi kao naciji.

borissrb

pre 13 godina

Ovaj je definitivno reterdiran! i ako ga u srbije ne osude bar na 5 god zatvora onda ni oni nisu dobri s glavom kao ni on. a ko su za tebe igraci zvezde, ako nije pola sadasnje reprezentaciji? Ko da igra trifunovic, koroman...? pa oni ni za reprezentaciju gvineje ne bi mogli igrati.

licemerstvo

pre 13 godina

"rekao je da su neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji, prema njegovim rečima, ne dozvoljava igračima Crvene zvezde da igraju u reprezentaciji"
Ajde da vidimo koji je to odnos igrača Partizana i Zvezde u reprezentaciji kad je to kažu problem FSS. Prva postava protiv Estonije bili su Vidić,Luković,Stanković,Žigić zvezdaši, a Lomić partizanovac znači odnos 4:1 u korist zvezdaša (stim da je Stojković izborio reprezentativni status kao zvezdaš a ne kao partizanovac, ali i onda je odnos 4:2 znači duplo).
Kada pogledamo svetsko prvenstvo taj odnos je bio još veći. Pored ova četiri zvezdaša tu su bili su još Pantelić i Stojković standardni, a od partizanovaca u prvoj postavi nikad nije bilo više od jednog eventualo 2 (Lazović, Obradović, Petrović i Tošić nikad više od jednog nije bilo u istom trenutku, možda jednom dvojica a nijedan nekoliko puta) znači odnos 6:1 ili 6:2. O kakvoj majorizaciji zvezdaša ovi govore..Možda bi bili zadovoljni tek sa 10 ili 11 zvezdaša u prvoj postavi a drugi kao da ne postoje ili da nema ni jednog iz Partizana!! Mogu samo da zamislim šta bi tek radili da je odnos obrnut.
I na čelu saveza je prvi put jedan partizanovac posle mnogo godina zvezdaša(Miljanić,Piksi, Terzić). Od trenera u zanjih 15-tak i više godina samo je jedan bio partizanovac Antić a zvezdaša koliko hoćeš Pižon,Santrač,Đorić Petković,Živadinović,Savićević..
Da li su se partizanovci bunili zbog ovih činjenica, nisu,
toliko o majorizaciji Zvezde u repki i savezu ovih godina..?!!

Pfc Rules

pre 13 godina

Uhapsiti Lukica i kompaniju , jer je on sto posto odgovoran za odlazak ovih `knjizevnika` za Djenovu,jer ti isti `knjizevnici` ga drze na vlasti i u zvezdi, ali ako ne uzmu titulu ove godine zna da mu je kraj, a to nikako ne moze bez svog coveka na celu FSS-a, zato je sve ovo, kakva bre politika i bakraci!

Long Play

pre 13 godina

Vest dana!? Pukli smo odavno i to svi sem ovakvih mangupa. To je cena favorizovanja šatro desno nastrojenih kriminalaca pa posle toga sportista koji se krste kad pogode loptu a bez ikakve podrške prosečnim ljudima kojih je 9o%. Vlastima su ovakvi tipovi odgovarali da drže dizgine mladih nesrećnih ljudi bez ikakve perspektive. Dizgine popuštaju ili ovi probisveti traže nove mentore, sve u svemu vlast više ne može da ih kontroliše. Živi bili pa videli sledeći beogradski derbi. Ukoliko vlast otkaže derbi to će biti definitivno priznanje da nemaju sposobnost da organizuju bilo šta i da više ne mogu da vode državu i zaštite onih 90% pristojnih građana. Možda baš zato što su ti šatro desničari duboko ukorenjeni u sve pore društva kroz finansije koje su ostvarili kriminalnim delovanjem a kako ovde ni "levičari" nisu imuni na "podmazivanje" eto nama novih radosti.

хапси стоку

pre 13 godina

Ексер зарубица ради посао. Зато је изгубио контролу, као и на свакој журци где је волео да празни гнев.

ljilja

pre 13 godina

Kod nas su sva resenja u futuru, u sadasnjosti, nista pametno da zazivi...pa posto nam je proslost mracna, aktuelnost tuzna...bas fino sto nam je buducnost blistava...To je zato sto je drzava iznad kriminala, jos samo da se obracunamo, i sagradimo milion stanova, i postanemo lider na Balkanu i u Vasioni, i...bla, bla, truc, truc...

budi normalan

pre 13 godina

Znam prilican broj krajnje normalnih ljudi koji navijaju za zvezdu, pa sam samim tim siguran da postoji dovoljan broj sposobnih i normalnih zvezdasa koji bi mogli da preotmu taj propali klub od mafijasa iz senke koji ga vode preko grupe huligana iz uprave i sa tribina.

trece oko

pre 13 godina

Zanima me na koji su se to cudesan nacin ona klesta i albanska zastava nasli u rukama ovog buntovnog, nezaposlenog i ekonomski ugrozenog mladog coveka?! Ja njemu verujem da on ovo nije planirao i da se sve desilo slucajno i spontano u zanosu... Doduse mozda on nosi klesta i zastavu svuda sa sobom. Ko ce ga znati...

katica

pre 13 godina

Ovaj Bogradov me neodoljivo podseća na Bagzija – čovek “trgovački putnik”, mislim trguje našim životima. Do god bude ovakvih “vandala” Srbija umesto da liči na Švajcarsku, Finsku, Švedsku nastaviće da liči na Avganistan.

Gau

pre 13 godina

I posle kazu da nije Lukic kriv koji stalno prica ako bude sve regularno Zvezda ce biti prva.To sto oni nemaju tim da 3 godine prethodne uzmu titule,ne znaci da je problem u FSS nego u njihovim glavama

mirko

pre 13 godina

Ivan Bogdanov, vođa navijača koji su divljali na stadionu u Đenovi, izjavio italijanskom sudiji da su neredi bili usmereni na FSS i Tomislava Karadžića.

Pa nije vazno ZASTO I ZBOG CEGA nego STA si tamo radio bre!!!

Novi idol mladih...

pre 13 godina

Evo ga novi Kristijan... ovog će isto da promovišu mediji kad izađe iz zatvora, govoriće kako deca trebaju da se bave sportom i da budu uzorni građani a u međvremenu će u crkvi da valja drogu...
Mi smo prvi u svetu da stvaramo takve monstrume!!!

MArkoni boy

pre 13 godina

Ajde lepo je to sve što si sklepao... Nego ajd sad ti nama reci ko je tebe tamo poslao da praviš haos... A mi ćemo onda znati kako i šta dalje!!!

Dizite ga u nebesa

pre 13 godina

Ne bi bilo lose da nas neki spec. izvestac sa licima mesta (mestinog lica) obavesti kako ovaj svetli primerak cuvara srBstva podnosi italijansku hranu. Ima li problema s varenjem?

Jadnik

pre 13 godina

Verovatno ce dati izjavu kako je shvatio da je pogresio, pa je hteo da ugasi baklju, pa mu je prijatelj albanac posudio svoju zastavu! Jadan momak sav se zbunio!

neko iz mase

pre 13 godina

Ako je bio protest protiv FSS zasto je morao da ide u Italiju? Zna se gde je sediste FSS pa je mogao komotno tamo da protestuje. Cek cek, nije mogao? Sto? Oce nasi panduri da ga olese? E pa to je druga stvar. Al on je heroj jel da pa moze da se pegla sa pandurima...a mozda i ne moze.

U zatvor pa nek se herojise

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Potpuno podrzavam vecinu komentara, da je ovaj lik i svi ti njegovi "navijaci" najveca bruka za Srbiju i da ih treba definitivno kaznenom politikom ukloniti sa nasih stadiona!! Ali ja nebih zaboravio da USPUT resim problem i sa ovim likovima koji sede u FSS (pre svega na predsednika Karadzica) a koji su navedeni kao uzrocnici ovog divljanja i brukanja zemlje Srbije!! Mene kao obicnog gradjanina i nenapaljenog navijaca, vec coveka koji voli i prati vecinu sportova jos uvek boli oko od prsta koji nam je svima gurnuo taj Karadzic sa svojim odlukama da pre SVETSKOG PRVENSTVA napravi ugovor sa smenjenim selektorom RADOMIROM ANTICEM, sa svim uslovima koje je sam dao i to prikaze kao svoj deo uspeha koji je napravljen odlaskom na svetsko prvenstvo a onda kada "NISMO POSTALI PRVACI SVETA" pocne da na onako seljacko kriminalni nacin radi protiv tog HVALJENOG selektora kako bi ga smenio i ponistio SOPSTVENI UGOVOR sa Anticem sa smesnim obrazlozenjem , tipa narod nema leba da jede a on da prima 100 000 evra mesecno!! Videli smo da takvo "SIBICARENJE" ni ovi poludivlji huligani nemogu da progutaju!! Znaci u korenu saseci i uzrok i posledice!

Pipi

pre 13 godina

Dokle cete da dajete publicitet ovom liku? Sta me briga zasto je sta uradio? To nek objasnjava sudijama a mi idemo dalje. Dalje od degenerisanih mozgova zbog kojih smo vec 20 godina taoci u sopstvenoj zemlji. Dosta vise!

majstor

pre 13 godina

to brate, samo jos vise slike od ovog lika, jos malo informacija o njegovom zivotu, onda price o teskom djetinjstvu, pa kad odradi kaznu od 5-6 dana onda obavezno poziv u studio da objasni o cemu se ovde ustvari radi itd. samo naprijed da novi klinci imaju likove sa naslovnih strana na koje ce da se ugledaju i da nastavljaju njihovim stopama, a tirazi novina, gledanost televizije i ostale kvote rastu nezadrzivo, novac suska u dzepovima menadzera i svi naizgled zadovoljni...

Pipi

pre 13 godina

Sta mislite koliko samo kostaju tetovaze na njegovom telu? Ni jedna nije ipsod 200EU. Jadan.. nema pare i nezadovoljan je sto nosi najnoviji model Nike patika. Siroma... Za nas bi najbolje bilo, a i za njega, da ostane tamo u Italiji. Da se jos malo doskoluje po zatvorima pa da za jedno par godina opet izadje napolje da nas mlatretira.

Svi smo mi veverice

pre 13 godina

Ej, izveden pred sudiju i saslušan u roku od tri dana, presuda u ponedeljak! Da nisu Malovićka & Mesarovićka & Homen & co reformisali i sudstvo u Italji kad su ovako sposobni?

ciganin-ne-delija

pre 13 godina

pazi sad obrt, ako su ovo stvarno reci gospodina koji je djipao po ogradi onomad onda sam zaista iznenadjen.
ako covek tako prica onda je ovo definitivno sve lepo izrezirano od pocetka pa do teksta koji je ovaj sto djipa izgovorio. eto razloga da se tuzilastvo ozbiljno pozabavi pozadinom incidenata. nije ovo naivno uopste

Labud

pre 13 godina

Riba smrdi od glave. Treba naci ko finansira ove organizovane huligane, ko ih placa, ko im daje da setaju ulicom... Kako lepo ume da se izvini Italiji za nerede... hoce li se izviniti i Srbiji ciji je ugled narusio, i roditeljima cija deca gledaju u njeg ai misle da i oni mogu tako?

nevine mace

pre 13 godina

Skupština Srbije treba da izglasa deklaraciju o nevinosti srpskih navijača,deca se raduju spaljivanjem i uništavanjem. Italijani ne razumeju veselje.

navijac,ne huligan

pre 13 godina

Ja se nadam,odnosno verujem da Italijanski istrazitelji i sudstvo nije toliko (kako da kazem) naivno i da ce poverovati izjavi "izgubio sam kontrolu" i slicna opravdanja.
neka budu najrigorozniji moguci,to nam je,konacno i potrebno.

Goran

pre 13 godina

Tako to rade sudovi u razvijenim zemljama. Sve je vidjeno, sve se zna, nema olakšavajućih okolnosti, nema izvinite nismo znali da je divljanje zabranjeno, ili da mi svoje želje i zahteve možemo da ostvarimo na ovaj način, a ne na neki normalan, civilizovan. I molimo da nam oprostite kao što to rade u Srbji, a mi ćemo Vam se ponovo odužiti nekom drugom prilikom i ponovo dolazimo da divljamo i rušimo. I šta vredi što naša policija najbolje uradi svoj deo posla kada tužilaštvo i sudstvo kao nezavisne institucije rade svoj posao za nulu. I dokle tako...Pa pogledajte samo šta je bilo za paljenje Bajrakli džamije, paljenje američke ambasade, ubistvo Brisa Tatona? Da li je neko osudjen, naravno da ne, jer ipak sve je to u sprezi huligasi-kriminalci-vlast!