Nedelja, 19.09.2010.

17:36

Partizan slavio u Čačku, 2:0

Fudbaleri Partizana pobedili su Borac u Čačku sa 2:0, u petom kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92

Partizan slavio u Èaèku, 2:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Samo za Slobodu...

pre 13 godina

U Subotici odigrana najbolja utakmica kola, i to pri losim vremenskim uslovima i na ocajnom terenu. Ali nedovoljno za jedan mali clanak o tome. Ipak Spartak i Sloboda nisu beogradski klubovi, nije to Zvezda i Partizan. Ali vazno je da je juce pocela rekonstrukcija Slobodinog stadiona. Tek ce se cuti na utakmicama JSL: Samo za Slobodu moje srce zna, samo za Slobodu navija moj grad...

Kompleks

pre 13 godina

Sudija,pri TV prenosu nije sudio očigledan penal za Borac,zamislite kako bi sudio da nije bilo prenosa.Svaki dodir Borčevih igrača sa igračima Državnog projekta sudio je protiv Borca.
(Petar, 20. septembar 2010 14:09)

Gresis sinko, Partizan je evropski projekat. Pogurale ih sudije u Ligu Sampiona, dogurace ih i do finala iste. Sve to od kad je Obama dosao na vlast.

susjed

pre 13 godina

Bez obzira dali ste navijač Partizana ili Zvezde, tj. Hajduka kao ja, morate biti objektivni. Koliko pratim vašu ligu, a pogledao sam nekoliko utakmica, Partizan je najmanje 2 klase iznad Zvezde i to svatko vidi, tko se i malo razumije u nogomet i sport. U RH je malo drukčije, imamo 2 podjednaka kluba trenutno. Eto, samo toliko, da se Delije ne nadaju.

Kole

pre 13 godina

Sta ste se uhvatili Toleta i price o (ne)regularnosti kad je predsednik zajednice fudbalskih klubova Jelen super lige Srbije koje vodi takmicenje i delegira sudije Branimir Babarogic koji je predstavnik Crvene zvezde. Toliko o regularnosti!!!

Petar

pre 13 godina

Sudija,pri TV prenosu nije sudio očigledan penal za Borac,zamislite kako bi sudio da nije bilo prenosa.Svaki dodir Borčevih igrača sa igračima Državnog projekta sudio je protiv Borca.U korisr Borca nije sudio više od 6-7 prekršaja,a trebao je barem 15.Očigledno je da Tole i dalje ima uticaj na SUDIJE.Vićentije Petrović uporno dokazuje da Toletov Potpredsednik Đorđević namešta utakmice,Tole je obavešten,a ćuti.Juče je u Čačku naočigled svih utakmica nameštena.

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Ko želi može da ukuca u google "Kakvi se penali sviraju vecitima"...B92.net je lepo odradio ovu temu (ima i snimaka) pa ćete lepo videti kome se i kakvi penali sude...Ni po babi ni po stričevima.

king

pre 13 godina

zvezdasima vidim nije dosta da nepostojece penale sviraju njima,pa sad trebaju i drugima..alo bre o cemu pricamo mi ovde,partizan je 3 klase iznad vas,pomirite se sa tim...u ostalom mi igramo u LS,i odlicno smo se pokazali,i ako mo izgubili,ne znam gde ste vi,ni za inter toto kup niste...

Ni leba vam ne damo

pre 13 godina

@
kupili ste i ovu utakmicu! dokle vise ovako....?
(lebac delija, 20. septembar 2010 00:03)

Dok ne kupimo svih 30 prvenstvenih, a onda i tvoj lebac da nemaš šta da jedeš, kao što ni Kleo nije imao dok nije došao kod nas!

Sasa

pre 13 godina

kupili ste i ovu utakmicu! dokle vise ovako....?
(lebac delija, 20. septembar 2010 00:03)
Ko ima para - on kupuje. Ko nema - prosi. A sad sala na stranu, za navijace Zvezde.
Sve dok budete gledali u nase dvoriste, gubicete titule. I dok vasi rukovodioci pokusavaju saopstenjima o nepostenju i sl. glupostima da vam zamazu oci da ne vidite da ste Javor slucajno (ali potpuno zasluzeno ) pobedili. U celom drugom poluvremenu za 45 minuta uputiti samo 2 suta na gol protivnika kakav je Javor(svaka cast njima na borbenosti i pas igri do sredine terena), je potpuna tragedija, igra bez koncepcije , po sistemu "na onu stranu je njihov gol" vam mozda vec u sledecem kolu donese samo jos jednu glavobolju, jer nemate coveka koji individualnim kvalitetom moze da vam donese pobedu pored lose igre.(Mozda samo sut Koromana ili Milovanovica)

delija

pre 13 godina

nije mi jasno to sto partizan da bi bio bolji od zvezde mora da ima drzavu iza sebe,fss i eps kao generalnog sponzora!kad se vratila crvena brigada 2008 partizan je uzleteo,dal je to slucajnost?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ocekivano... Partizan je definitivno 3 koplja ispred svih u nasoj ligi.. mozda 2 koplja ispred Zvezde i Vojvodine..
Sve u svemu toliko su danas bili gospodari terena..a Borac hteo da iskopira Zvezdu.. pa trazi penal bez igre...
Postovane ekipe Srpske super lige(osim Partizana) ...
Morate da napadnete protivnika , pa onda da pricate kako vam sudija nije dozvolio da pobedite.. Dakle , ne moze 3 puta da se predje u polje protivnika i da ocekujete da vam se pokloni penal za prvi ulazak i pad u 16metara..
Dakle, mora prvo da se napadne , da se nadigra protivnik , pa onda protivnik od nemoci da odbrani Vas napad..pravi prekrsaj..
Nadam se da svi razumeju sta hocu da kazem... SMRT ANTIFUDBALU I BUNKERU.. ZIVEO PARTIZAN I TOTALNI FUDBAL !!!

:D :D :D

bagi arapin

pre 13 godina

AKO MOŽE JOŠ JEDNOM !!!! Šampion P A R T I Z A N osvojio titulu 2010-2011 sa svim pobedama i dva remija. ALO BRE MNOGO SMO JAKI !!!

pedja

pre 13 godina

Jos jedna malo jaca trening utakmica sampiona. Ovi igrali sa devetoricom u odbrani ali ni to ne predstavlja problem Partizanu. Cigosi se pojedose od muke koliko vidim po komentarima, pominju neke penale. Na arena sportu ih nije bilo! Ko zna sta su oni gledali. Idemo crno beli napred, sve do nove titule!!!

Partizan OPET šampion, a ko bi drugi?

pre 13 godina

Očekujem ove jeseni bilans 15-0-0. Sve ostalo bi bilo jedno veeeeeeliko iznenađenje. Toliko smo bolji od ostalih da to nije normalno. Bićemo jesenji prvaci sa minimum 8-10 bodova prednosti nad drugim, a na kraju prvenstva sa oko 20 bodova prednosti.

Novica mkd

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam apel (pitanje) da g-din Stanojevic kaze sta se stvarno desava sa Moreirom. Svi smo mi svesni da svaki zaposlenik treba da odradjuje ono sto mu gazda naredi, ali sve to mora da ima granicu.
Partizan ima dva plejmejkera (Sasa Ilic i Moreira) i jedino kada je jedan od njih u igri mozemo da se nadamo dobroj povezanosti linija sredine i napada. Posto ce nas trener morati da rotira tim usled velikog broja meceva ove jeseni (30 takmicarskih), jasno je da ce morati da odmara i Ilica. A ako u tom slucaju ne igra ni Moreira, usledice jalovost, mucenje i nerviranje. Plejmejker je suvo zlato u ekipi i jako je tesko naci kvalitetan profil takvog igraca (Pogledajte Francusku posle Zidana).
Zato se mora odmah znati sta ce biti sa Moreirom. Ako je zauvek otpisan, onda treba prionuti na posao i traziti njegovu adekvatnu zamenu (Ilic je u godinama i pitanje je jos koliko ce igrati na ovom nivou). Badava ce nam napadaci, ako nemamo igraca koji ce im uputiti loptu sa 'ocima'.
A mislim i da radi atmosfere u ekipi treba pod hitno resiti status Mo-a. Njegov jedini greh je sto je 'preskocio' slavlje u avionu po povratku iz Brisela. A vrline doktora mogao bih nabrajati do sutra.
Ali, kao sto rekoh na pocetku, (na nasu veliku grobarsku zalost) i nas ljubimac Sale Stanojevic mora da obavlja (ponekad prljave) poslove svog gazde:(

Grobar

pre 13 godina

A MOREIRA?!?!?!? Mislim da bi na sledecoj utakmici mogli da trazimo pravu istinu za zituaciju oko MOREIRE...Ovaj Tomic da igra jos 100 god. ne bi mogao da da vise Partizanu od onoga sto je Moreira dao...MO LEGENDA JUGA!!!

DEJAN JOKIC PFC SKOPLJE

pre 13 godina

Zato sto smo lopovi.Zato sto protiv nas nesviraju ocigledne penale.Zato sto nam Tole namesta sve utakmice (ukljucujuci i trojku Saleta Djordjevica u Istambulu protiv Huventuda).Zato sto je Djura kupijo Radisu da urekne onu trojcu da sutiraju penale iznad gola.Zato sto nam brani "izdajnik".Zato sto dajemo trojke iz auta.Zato sto u kupu nije bio ofsajd.Zato sto smo stoka koja nabija "tries" razlike ........Zato sto ....
JA VOLIM PARTIZAN

40+

pre 13 godina

Metalac 5 0 2 3 1:4 2
Hajduk 5 0 0 5 3:10 0
Čukarički 5 0 0 5 0:11 0

Ako ispadnu ove ekipe, Zvezda onda osvaja svake godine.
(Niksicko pivo, 19. septembar 2010 18:57)

Svaki, ali svaki put me oraspolozis i obradujes svojim zakljuccima. Aj sad polako mastaj o tituli koju smo vam ukrali jer je Dobnjak bio u autu. Pomalo i o Bariju. Slovan je vec Toletovo maslo, to ti kao strucnjaku sigurno nije promaklo. Dakle, od Borca smo kupili bodove, kao osvedocenog prijatelja Partizana, jel si to hteo da kazes? O Boze, molim te vrati nam i Lepog Fiku, pa da zapocnemo jesenju sezonu kao i sve do sada. Smehom do suza..

Mašinerija

pre 13 godina

Baš me zanima kako će sad organizacija da nagradi najboljeg sudiju Mažića za nedosuđen čist penal i crveni karton zadnjem igraču odbrane. Inače, Partizan svake godine otima u Čačku, ili nedosuđen penal ili nepruznat čist gol za Borac, uvek navlačenje faula oko 16m kao danas ... Prve godine kad je Borac igrao protiv Partizana 1995. sudija je morao da izmisli 2 penala da bi pobedio večiti šampion sa 1:0, i tako sve do danas uz onu pobedu 10:0 kad je B. bio u rasulu i 2-3 nameštaljke za pobedu šampiona i jedinu čudesnu pobedu Borca u zadnjoj sekundi 2008.

toma mh

pre 13 godina

Partizan se nije vratio na 1. mesto jer je tu i bio! Vratio bi da je, nedaj bože, izgubio danas a sledeće nedelje izgubi taj klub koji je igrao utakmicu ISTOG KOLA PA JE ,,BIO 1. NA TABELI''.Tada bi se to zvalo VRAĆANJEM, inače sad je ovo, ZAVARAVANJE...i golicanje mašte...

PFC 3

pre 13 godina

Pobeda dobra..igra losa...nadam se da ce biti bolje ...jer komsinica igra sve bolje i bolje i pored toga sto je dobila u 92min
(pfczile, 19. septembar 2010 17:57)

Pa igra bolje kad losije ne moze.

smesni pajacu

pre 13 godina

Arsenal trenira 100% protiv vas u utorak-sredu
(ofk, 19. septembar 2010 18:36)

Je l' kao sto smo mi trenirali protiv vas na karaburmi... ili galatasaraj? :)

75. ili 92.

pre 13 godina

Ne duvajte se, bez obzira na rezultat utakmicu ste jedva dobili. Kukali ste kako jedva cekate da pocne LS i jake utakmice pa da vidite gde ste? Jel sad vidite gde ste? Treba vam 75 min da date gol na vec namestenoj utakmici!
"Vreme velicanja samoga sebe ce uskoro proci"...
(Maximus, 19. septembar 2010 17:59)

mi damo Borcu u 75. minuti,a vi Javoru jedva u 92. !!!
molim vas TISINA!!!

Commando Sud

pre 13 godina

Ko ste vi?! Svako je ovde pametan i svako zna da je u pravu... Fudbal ne gledamo da bi se posle pravili pametni vec zbog toga sto nikad necemo znati sta nam donosi, radost ili tugu. Umesto da pametujete ovde idite na stadion. Pravi fanovi stoje uz svoj tim i kada kisa pada... To je feelig! Pobeda ili poraz, ostaje secanje.

history channel

pre 13 godina

Samo se vi lozite na pobede u nekom Cacku. Zna se koga se bojite.Velike Zvezde
(pirke, 19. septembar 2010 18:44)


vec tri godine se bojimo velike zvezde....heheheheheh

Boban Miloseski

pre 13 godina

Potpisao sam se punim imenom i prezimenom jer bi voleo da postavim(posto znam da naravno,svi čitaju sve) pitanje Stanojevicu.Šta se dešava sa Moreirom? Armija navijača zaslužuje odgovor iz dva razloga:1.Vi ste Stanojevicu rekli kada ste došli da će Moreira(i Diara) dokle ste vi u Partizanu uvek biti u timu jer su klubu doneli tri titule,samo ako se bore,bez obzira na formu! Ako se Moreira ne bori,to treba jasno da nam se kaže! 2.Radi se o najskupljem igraču lige,samim tim on nema pravo čitanja! Dajte ljudi da cujemo šta Moreira ima da kaže! Neće valjda do kraja sezone da trenira uzme platu i...posle progovori! Stanojevicu,sa Moreirom je ceo Partizan porastao za klasu vise,i otišao gore,i ti to znaš! Ovako mi sve izgleda da se radi na tome da se on uništi i kao covek i kao igrač da bi Djura bio glevni! Ako je to pokušaj,ne valja Stanojevicu! Ako će mo pošteno,Moreira je sa jednom nogom korisniji od Tomica,a Tomic je zaštićen kao Beli delfin na Arktiku!Hvala B 92! PS-Potrazite i vi izjavu od Moreire oko svega! On je član kluba,a ne atletičar i mora da priča ako mu klub naredi!

mare

pre 13 godina

Kao prvo-pomalo krivim i vas moderatore ovog sajta jer pustate komentare ovih internet navijaca koji nisu bili u zivotu na 2 utakmice...
Bio sam na tekmi-Partizan je zasluzeno pobedio,bio je bolji..Vreme je bilo bzv..kao i teren, zbog kise.Na tekmi nekih 3-4000 gledalaca. A tzv. penali-nema ni veze, JER IH NIJE NI BILO..
Toliko

valdo

pre 13 godina

lagano igramo na 2 fronta,za sada.drzimo prvo mesto,i najbolji smo u jsl.stanojevicu,samo napred,puna podrska iz cuprije.jedna preporuka,bogun i kleo napred,lola na klupu,sve ostalo u redu.

GJ

pre 13 godina

A otkad Delije navijaju za Borac? U stvari njima je to ionako redovna pojava, samo sto su pre ipak birali velikane: Barsa, Makabi, Anderleht a sada je situacija dosla dotle da je daj sta das pa moze i Borac. Ma bilo ko, samo da se pobedi taj Partizan.

Btw, i sa kombinovanim timom (bez Krleta, Moa, Kamare, Lole,...) lagano dva razlike na jednom od tezih gostovanja. Titula ostaje tamo gde i pripada, a vi vidite sta cete. Mozda je u saopstenju spas. :)

Miki

pre 13 godina

Hvalite se LS a kradete 2 penala od Borca. I ove godine kao i prethodne 3 sve po starom, kradja i navlacenje za partizan

haha,ja mislim da je bilo 4 penala! a na marakani sinoc, igrac vise,90 i ko zna koji minut, i vi se usudjujete da pricate nesto. vazno je da vi uvek igrate na posteno :))))
e cigani,cigani cudna ste vi raja...

Atropin

pre 13 godina

Cudo jedno kako posle svakog kola svi zvezdasi u jedan glas krenu o sudijama! Da, da samo ne dogadja se nama svake godine 'Slovan' i slicna boranija u Evropi! Inace u pravu ste potpuno, svi su protiv 'mocne i evropske zvezde'!! Samo tako nastavite na pravom ste putu!!

Miki

pre 13 godina

Zasto ne napisete da su igraci Borca u dva navrata trazili penal? Prva situacija u najmanju ruku sumnjiva, a druga-klasican penal! Da je sudjenje bilo objektivno, Partizan bi danas iz Cacka doneo eventualno jedan bod.
(metall, 19. septembar 2010 18:15)

isto kao i javor sinoc ;)
najbolje da su sudili cetiri penala ;)

Bole

pre 13 godina

Tole bices prvi strelac lige svaka cast ti si najspremniji igrac uvek si u stanju da das gol ali sta cemo za one navijace oko 4500 njih koji su dosli da bodre Borac po kisi i oluji

rodney goes to hospital

pre 13 godina

Nadam se da su u upravi svi svesni da nam treba jedan kvalitetan veznjak,plej- Sasa Ilic ne moze sam,i nije vise u onoj formi- godine cine svoje,mada se trudi i ne igra lose. Ako su vec Moreiru definitivno otpisali,onda nek odrese kesu u zimskom prelaznom.
Po onome sto vidim Kamara mora biti zadnji vezni No 1- Petrovic nije u formi,a i nije tip igraca koji moze da ubrza igru-Smiljanic,tako-tako.....
Kako sada stoje stvari najbolja odbrana nam je Stevanovic-Jovanovic-Krstajic-Lazevski,uz Savica i Stankovica koji su dobre zamene....Kizito me nije odusevio,mada ga igraci malo bojkotuju u akcijama.

dokle?

pre 13 godina

E moj mazicu, mazicu...
Za zaludne grobare koji broje penale dosudjene za zvezdu, zanima me da li mogu da nadju podatak kada je poslednji penal protiv njih sviran?
Koliko ja znam to je bilo na erbiju pred praznom marakanom 4-1 za zvezdu pre 3 sezone.

escort

pre 13 godina

Hahaha, s kim je ono pricao pomocni trener Borca oko 65. minuta mobilnim telefonom??? Pa posle preneo "instrukcije" glavnom treneru, a ovaj igracima :))
Cudo je ova Tole liga....

Никола

pre 13 godina

Неко рутински и сигурно, са комбинованим саставом, а неко се радује победи над Јавором у надокнади...

metall

pre 13 godina

Zasto ne napisete da su igraci Borca u dva navrata trazili penal? Prva situacija u najmanju ruku sumnjiva, a druga-klasican penal! Da je sudjenje bilo objektivno, Partizan bi danas iz Cacka doneo eventualno jedan bod.

Miki delija

pre 13 godina

"Bravo za Partizan....
A ne kao neki sto ih krasi ,, kosmicka pravda ,, !
(Sreco Santrac, 19. septembar 2010 17:41) "
Jel mislis na dva nedosudjena penala za Borac? Da li o toj kosmickoj pravdi pricas?

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Овим је прекинут велики успех нашег "најсрБскијег" клуба у универзуму и његов боравак на челу табеле од читавих 20 сати :-(

Viktor Stamenkovic

pre 13 godina

Svaka cast Saletu Stanojevicu.Istina je da nema njega ne bi bilo ovako jakog Partizana.On je kompletan trener i na tome mogu da mu pozavide i najveci svetski strucnjaci.Ako je od Partizana napravio ovako jak tim,sta bi tek uradio sa skupljim igracima.Da je on trener Sahtjora "Ukrajinci" bi bili pobednici Lige Sampiona.Stanojevic ima sve,autoritet,pun je samopouzdanja,iz igraca ume da izvuce maksimum,vrlo je realan,ambiciozan.Svaka cast Sale,da ti vodis reprezentaciju bili bi prvaci sveta.

Goran Tomić

pre 13 godina

Uh, nije ovo bilo baš lako.Hvala Kleu, koji je pravi golgeter. Žao mi je što Washington ipak nije bio na našoj strani danas... Za ovakav meč, gde ti protivnik parkira autobus ispred 16m, gde je vreme sve gore i gore, postoje 2-3 načina kako da pobediš – jedan je da si uporan ko Partizan danas, pa nešto i prođe, a ima i još dva načina: ili da imaš vrhunske svetske igrače koji će ipak uspešno da izrade zabunkerisanog protivnika, ili da malo bolje centriraš, a da u sredini neki razbijač završi posao (dao gol, ili ga omogućio – stariji mogu da se sete HRUBEŠA, pa da znaju o čemu pričam!). Vrhunski svetski igrači su preskupi, Hrubeš je odavno u penziji, a Washingtona je trebalo oterati u teretanu i davati mu vitamine, sve dok ne postane bolji nego što jeste...pa ga ubacivati na pola sata da završi posao... To što nama nije dao gol, nije njegova krivica, nego stvar Borca koji nije napadao, sve dok nije počeo da gubi, a i toga što nemaju centaršut, čak ni iz kornera...
Da, centaršut...centaršut! Dajte malo više pažnje obratite na Kizita, dajte mu neku loptu kad se ubaci sa leve strane! Mi često kad nam se neko otvori, bilo levo, bilo desno, i sam je tamo, il guramo loptu u sredinu, ili na drugoj strani tražimo nekog koga tamo nema...
Ili kao isfintiramo protivnika pa dopustimo da se svi njihovi za to vreme vrate nazad...
E, ako smo to pravili ,,lažnjake,, da zavaramo onog Engleza – skauta Arsenala, e onda uredu...

Maximus

pre 13 godina

Ne duvajte se, bez obzira na rezultat utakmicu ste jedva dobili. Kukali ste kako jedva cekate da pocne LS i jake utakmice pa da vidite gde ste? Jel sad vidite gde ste? Treba vam 75 min da date gol na vec namestenoj utakmici!
"Vreme velicanja samoga sebe ce uskoro proci"...

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Овим је прекинут велики успех нашег "најсрБскијег" клуба у универзуму и његов боравак на челу табеле од читавих 20 сати :-(

Viktor Stamenkovic

pre 13 godina

Svaka cast Saletu Stanojevicu.Istina je da nema njega ne bi bilo ovako jakog Partizana.On je kompletan trener i na tome mogu da mu pozavide i najveci svetski strucnjaci.Ako je od Partizana napravio ovako jak tim,sta bi tek uradio sa skupljim igracima.Da je on trener Sahtjora "Ukrajinci" bi bili pobednici Lige Sampiona.Stanojevic ima sve,autoritet,pun je samopouzdanja,iz igraca ume da izvuce maksimum,vrlo je realan,ambiciozan.Svaka cast Sale,da ti vodis reprezentaciju bili bi prvaci sveta.

Никола

pre 13 godina

Неко рутински и сигурно, са комбинованим саставом, а неко се радује победи над Јавором у надокнади...

75. ili 92.

pre 13 godina

Ne duvajte se, bez obzira na rezultat utakmicu ste jedva dobili. Kukali ste kako jedva cekate da pocne LS i jake utakmice pa da vidite gde ste? Jel sad vidite gde ste? Treba vam 75 min da date gol na vec namestenoj utakmici!
"Vreme velicanja samoga sebe ce uskoro proci"...
(Maximus, 19. septembar 2010 17:59)

mi damo Borcu u 75. minuti,a vi Javoru jedva u 92. !!!
molim vas TISINA!!!

history channel

pre 13 godina

Samo se vi lozite na pobede u nekom Cacku. Zna se koga se bojite.Velike Zvezde
(pirke, 19. septembar 2010 18:44)


vec tri godine se bojimo velike zvezde....heheheheheh

Boban Miloseski

pre 13 godina

Potpisao sam se punim imenom i prezimenom jer bi voleo da postavim(posto znam da naravno,svi čitaju sve) pitanje Stanojevicu.Šta se dešava sa Moreirom? Armija navijača zaslužuje odgovor iz dva razloga:1.Vi ste Stanojevicu rekli kada ste došli da će Moreira(i Diara) dokle ste vi u Partizanu uvek biti u timu jer su klubu doneli tri titule,samo ako se bore,bez obzira na formu! Ako se Moreira ne bori,to treba jasno da nam se kaže! 2.Radi se o najskupljem igraču lige,samim tim on nema pravo čitanja! Dajte ljudi da cujemo šta Moreira ima da kaže! Neće valjda do kraja sezone da trenira uzme platu i...posle progovori! Stanojevicu,sa Moreirom je ceo Partizan porastao za klasu vise,i otišao gore,i ti to znaš! Ovako mi sve izgleda da se radi na tome da se on uništi i kao covek i kao igrač da bi Djura bio glevni! Ako je to pokušaj,ne valja Stanojevicu! Ako će mo pošteno,Moreira je sa jednom nogom korisniji od Tomica,a Tomic je zaštićen kao Beli delfin na Arktiku!Hvala B 92! PS-Potrazite i vi izjavu od Moreire oko svega! On je član kluba,a ne atletičar i mora da priča ako mu klub naredi!

smesni pajacu

pre 13 godina

Arsenal trenira 100% protiv vas u utorak-sredu
(ofk, 19. septembar 2010 18:36)

Je l' kao sto smo mi trenirali protiv vas na karaburmi... ili galatasaraj? :)

Goran Tomić

pre 13 godina

Uh, nije ovo bilo baš lako.Hvala Kleu, koji je pravi golgeter. Žao mi je što Washington ipak nije bio na našoj strani danas... Za ovakav meč, gde ti protivnik parkira autobus ispred 16m, gde je vreme sve gore i gore, postoje 2-3 načina kako da pobediš – jedan je da si uporan ko Partizan danas, pa nešto i prođe, a ima i još dva načina: ili da imaš vrhunske svetske igrače koji će ipak uspešno da izrade zabunkerisanog protivnika, ili da malo bolje centriraš, a da u sredini neki razbijač završi posao (dao gol, ili ga omogućio – stariji mogu da se sete HRUBEŠA, pa da znaju o čemu pričam!). Vrhunski svetski igrači su preskupi, Hrubeš je odavno u penziji, a Washingtona je trebalo oterati u teretanu i davati mu vitamine, sve dok ne postane bolji nego što jeste...pa ga ubacivati na pola sata da završi posao... To što nama nije dao gol, nije njegova krivica, nego stvar Borca koji nije napadao, sve dok nije počeo da gubi, a i toga što nemaju centaršut, čak ni iz kornera...
Da, centaršut...centaršut! Dajte malo više pažnje obratite na Kizita, dajte mu neku loptu kad se ubaci sa leve strane! Mi često kad nam se neko otvori, bilo levo, bilo desno, i sam je tamo, il guramo loptu u sredinu, ili na drugoj strani tražimo nekog koga tamo nema...
Ili kao isfintiramo protivnika pa dopustimo da se svi njihovi za to vreme vrate nazad...
E, ako smo to pravili ,,lažnjake,, da zavaramo onog Engleza – skauta Arsenala, e onda uredu...

GJ

pre 13 godina

A otkad Delije navijaju za Borac? U stvari njima je to ionako redovna pojava, samo sto su pre ipak birali velikane: Barsa, Makabi, Anderleht a sada je situacija dosla dotle da je daj sta das pa moze i Borac. Ma bilo ko, samo da se pobedi taj Partizan.

Btw, i sa kombinovanim timom (bez Krleta, Moa, Kamare, Lole,...) lagano dva razlike na jednom od tezih gostovanja. Titula ostaje tamo gde i pripada, a vi vidite sta cete. Mozda je u saopstenju spas. :)

Miki

pre 13 godina

Zasto ne napisete da su igraci Borca u dva navrata trazili penal? Prva situacija u najmanju ruku sumnjiva, a druga-klasican penal! Da je sudjenje bilo objektivno, Partizan bi danas iz Cacka doneo eventualno jedan bod.
(metall, 19. septembar 2010 18:15)

isto kao i javor sinoc ;)
najbolje da su sudili cetiri penala ;)

Miki

pre 13 godina

Hvalite se LS a kradete 2 penala od Borca. I ove godine kao i prethodne 3 sve po starom, kradja i navlacenje za partizan

haha,ja mislim da je bilo 4 penala! a na marakani sinoc, igrac vise,90 i ko zna koji minut, i vi se usudjujete da pricate nesto. vazno je da vi uvek igrate na posteno :))))
e cigani,cigani cudna ste vi raja...

DEJAN JOKIC PFC SKOPLJE

pre 13 godina

Zato sto smo lopovi.Zato sto protiv nas nesviraju ocigledne penale.Zato sto nam Tole namesta sve utakmice (ukljucujuci i trojku Saleta Djordjevica u Istambulu protiv Huventuda).Zato sto je Djura kupijo Radisu da urekne onu trojcu da sutiraju penale iznad gola.Zato sto nam brani "izdajnik".Zato sto dajemo trojke iz auta.Zato sto u kupu nije bio ofsajd.Zato sto smo stoka koja nabija "tries" razlike ........Zato sto ....
JA VOLIM PARTIZAN

Grobar

pre 13 godina

A MOREIRA?!?!?!? Mislim da bi na sledecoj utakmici mogli da trazimo pravu istinu za zituaciju oko MOREIRE...Ovaj Tomic da igra jos 100 god. ne bi mogao da da vise Partizanu od onoga sto je Moreira dao...MO LEGENDA JUGA!!!

mare

pre 13 godina

Kao prvo-pomalo krivim i vas moderatore ovog sajta jer pustate komentare ovih internet navijaca koji nisu bili u zivotu na 2 utakmice...
Bio sam na tekmi-Partizan je zasluzeno pobedio,bio je bolji..Vreme je bilo bzv..kao i teren, zbog kise.Na tekmi nekih 3-4000 gledalaca. A tzv. penali-nema ni veze, JER IH NIJE NI BILO..
Toliko

Atropin

pre 13 godina

Cudo jedno kako posle svakog kola svi zvezdasi u jedan glas krenu o sudijama! Da, da samo ne dogadja se nama svake godine 'Slovan' i slicna boranija u Evropi! Inace u pravu ste potpuno, svi su protiv 'mocne i evropske zvezde'!! Samo tako nastavite na pravom ste putu!!

PFC 3

pre 13 godina

Pobeda dobra..igra losa...nadam se da ce biti bolje ...jer komsinica igra sve bolje i bolje i pored toga sto je dobila u 92min
(pfczile, 19. septembar 2010 17:57)

Pa igra bolje kad losije ne moze.

Partizan OPET šampion, a ko bi drugi?

pre 13 godina

Očekujem ove jeseni bilans 15-0-0. Sve ostalo bi bilo jedno veeeeeeliko iznenađenje. Toliko smo bolji od ostalih da to nije normalno. Bićemo jesenji prvaci sa minimum 8-10 bodova prednosti nad drugim, a na kraju prvenstva sa oko 20 bodova prednosti.

40+

pre 13 godina

Metalac 5 0 2 3 1:4 2
Hajduk 5 0 0 5 3:10 0
Čukarički 5 0 0 5 0:11 0

Ako ispadnu ove ekipe, Zvezda onda osvaja svake godine.
(Niksicko pivo, 19. septembar 2010 18:57)

Svaki, ali svaki put me oraspolozis i obradujes svojim zakljuccima. Aj sad polako mastaj o tituli koju smo vam ukrali jer je Dobnjak bio u autu. Pomalo i o Bariju. Slovan je vec Toletovo maslo, to ti kao strucnjaku sigurno nije promaklo. Dakle, od Borca smo kupili bodove, kao osvedocenog prijatelja Partizana, jel si to hteo da kazes? O Boze, molim te vrati nam i Lepog Fiku, pa da zapocnemo jesenju sezonu kao i sve do sada. Smehom do suza..

toma mh

pre 13 godina

Partizan se nije vratio na 1. mesto jer je tu i bio! Vratio bi da je, nedaj bože, izgubio danas a sledeće nedelje izgubi taj klub koji je igrao utakmicu ISTOG KOLA PA JE ,,BIO 1. NA TABELI''.Tada bi se to zvalo VRAĆANJEM, inače sad je ovo, ZAVARAVANJE...i golicanje mašte...

Maximus

pre 13 godina

Ne duvajte se, bez obzira na rezultat utakmicu ste jedva dobili. Kukali ste kako jedva cekate da pocne LS i jake utakmice pa da vidite gde ste? Jel sad vidite gde ste? Treba vam 75 min da date gol na vec namestenoj utakmici!
"Vreme velicanja samoga sebe ce uskoro proci"...

pedja

pre 13 godina

Jos jedna malo jaca trening utakmica sampiona. Ovi igrali sa devetoricom u odbrani ali ni to ne predstavlja problem Partizanu. Cigosi se pojedose od muke koliko vidim po komentarima, pominju neke penale. Na arena sportu ih nije bilo! Ko zna sta su oni gledali. Idemo crno beli napred, sve do nove titule!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ocekivano... Partizan je definitivno 3 koplja ispred svih u nasoj ligi.. mozda 2 koplja ispred Zvezde i Vojvodine..
Sve u svemu toliko su danas bili gospodari terena..a Borac hteo da iskopira Zvezdu.. pa trazi penal bez igre...
Postovane ekipe Srpske super lige(osim Partizana) ...
Morate da napadnete protivnika , pa onda da pricate kako vam sudija nije dozvolio da pobedite.. Dakle , ne moze 3 puta da se predje u polje protivnika i da ocekujete da vam se pokloni penal za prvi ulazak i pad u 16metara..
Dakle, mora prvo da se napadne , da se nadigra protivnik , pa onda protivnik od nemoci da odbrani Vas napad..pravi prekrsaj..
Nadam se da svi razumeju sta hocu da kazem... SMRT ANTIFUDBALU I BUNKERU.. ZIVEO PARTIZAN I TOTALNI FUDBAL !!!

:D :D :D

Ni leba vam ne damo

pre 13 godina

@
kupili ste i ovu utakmicu! dokle vise ovako....?
(lebac delija, 20. septembar 2010 00:03)

Dok ne kupimo svih 30 prvenstvenih, a onda i tvoj lebac da nemaš šta da jedeš, kao što ni Kleo nije imao dok nije došao kod nas!

Novica mkd

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam apel (pitanje) da g-din Stanojevic kaze sta se stvarno desava sa Moreirom. Svi smo mi svesni da svaki zaposlenik treba da odradjuje ono sto mu gazda naredi, ali sve to mora da ima granicu.
Partizan ima dva plejmejkera (Sasa Ilic i Moreira) i jedino kada je jedan od njih u igri mozemo da se nadamo dobroj povezanosti linija sredine i napada. Posto ce nas trener morati da rotira tim usled velikog broja meceva ove jeseni (30 takmicarskih), jasno je da ce morati da odmara i Ilica. A ako u tom slucaju ne igra ni Moreira, usledice jalovost, mucenje i nerviranje. Plejmejker je suvo zlato u ekipi i jako je tesko naci kvalitetan profil takvog igraca (Pogledajte Francusku posle Zidana).
Zato se mora odmah znati sta ce biti sa Moreirom. Ako je zauvek otpisan, onda treba prionuti na posao i traziti njegovu adekvatnu zamenu (Ilic je u godinama i pitanje je jos koliko ce igrati na ovom nivou). Badava ce nam napadaci, ako nemamo igraca koji ce im uputiti loptu sa 'ocima'.
A mislim i da radi atmosfere u ekipi treba pod hitno resiti status Mo-a. Njegov jedini greh je sto je 'preskocio' slavlje u avionu po povratku iz Brisela. A vrline doktora mogao bih nabrajati do sutra.
Ali, kao sto rekoh na pocetku, (na nasu veliku grobarsku zalost) i nas ljubimac Sale Stanojevic mora da obavlja (ponekad prljave) poslove svog gazde:(

valdo

pre 13 godina

lagano igramo na 2 fronta,za sada.drzimo prvo mesto,i najbolji smo u jsl.stanojevicu,samo napred,puna podrska iz cuprije.jedna preporuka,bogun i kleo napred,lola na klupu,sve ostalo u redu.

Commando Sud

pre 13 godina

Ko ste vi?! Svako je ovde pametan i svako zna da je u pravu... Fudbal ne gledamo da bi se posle pravili pametni vec zbog toga sto nikad necemo znati sta nam donosi, radost ili tugu. Umesto da pametujete ovde idite na stadion. Pravi fanovi stoje uz svoj tim i kada kisa pada... To je feelig! Pobeda ili poraz, ostaje secanje.

dokle?

pre 13 godina

E moj mazicu, mazicu...
Za zaludne grobare koji broje penale dosudjene za zvezdu, zanima me da li mogu da nadju podatak kada je poslednji penal protiv njih sviran?
Koliko ja znam to je bilo na erbiju pred praznom marakanom 4-1 za zvezdu pre 3 sezone.

Miki delija

pre 13 godina

"Bravo za Partizan....
A ne kao neki sto ih krasi ,, kosmicka pravda ,, !
(Sreco Santrac, 19. septembar 2010 17:41) "
Jel mislis na dva nedosudjena penala za Borac? Da li o toj kosmickoj pravdi pricas?

metall

pre 13 godina

Zasto ne napisete da su igraci Borca u dva navrata trazili penal? Prva situacija u najmanju ruku sumnjiva, a druga-klasican penal! Da je sudjenje bilo objektivno, Partizan bi danas iz Cacka doneo eventualno jedan bod.

rodney goes to hospital

pre 13 godina

Nadam se da su u upravi svi svesni da nam treba jedan kvalitetan veznjak,plej- Sasa Ilic ne moze sam,i nije vise u onoj formi- godine cine svoje,mada se trudi i ne igra lose. Ako su vec Moreiru definitivno otpisali,onda nek odrese kesu u zimskom prelaznom.
Po onome sto vidim Kamara mora biti zadnji vezni No 1- Petrovic nije u formi,a i nije tip igraca koji moze da ubrza igru-Smiljanic,tako-tako.....
Kako sada stoje stvari najbolja odbrana nam je Stevanovic-Jovanovic-Krstajic-Lazevski,uz Savica i Stankovica koji su dobre zamene....Kizito me nije odusevio,mada ga igraci malo bojkotuju u akcijama.

escort

pre 13 godina

Hahaha, s kim je ono pricao pomocni trener Borca oko 65. minuta mobilnim telefonom??? Pa posle preneo "instrukcije" glavnom treneru, a ovaj igracima :))
Cudo je ova Tole liga....

Bole

pre 13 godina

Tole bices prvi strelac lige svaka cast ti si najspremniji igrac uvek si u stanju da das gol ali sta cemo za one navijace oko 4500 njih koji su dosli da bodre Borac po kisi i oluji

Mašinerija

pre 13 godina

Baš me zanima kako će sad organizacija da nagradi najboljeg sudiju Mažića za nedosuđen čist penal i crveni karton zadnjem igraču odbrane. Inače, Partizan svake godine otima u Čačku, ili nedosuđen penal ili nepruznat čist gol za Borac, uvek navlačenje faula oko 16m kao danas ... Prve godine kad je Borac igrao protiv Partizana 1995. sudija je morao da izmisli 2 penala da bi pobedio večiti šampion sa 1:0, i tako sve do danas uz onu pobedu 10:0 kad je B. bio u rasulu i 2-3 nameštaljke za pobedu šampiona i jedinu čudesnu pobedu Borca u zadnjoj sekundi 2008.

bagi arapin

pre 13 godina

AKO MOŽE JOŠ JEDNOM !!!! Šampion P A R T I Z A N osvojio titulu 2010-2011 sa svim pobedama i dva remija. ALO BRE MNOGO SMO JAKI !!!

king

pre 13 godina

zvezdasima vidim nije dosta da nepostojece penale sviraju njima,pa sad trebaju i drugima..alo bre o cemu pricamo mi ovde,partizan je 3 klase iznad vas,pomirite se sa tim...u ostalom mi igramo u LS,i odlicno smo se pokazali,i ako mo izgubili,ne znam gde ste vi,ni za inter toto kup niste...

susjed

pre 13 godina

Bez obzira dali ste navijač Partizana ili Zvezde, tj. Hajduka kao ja, morate biti objektivni. Koliko pratim vašu ligu, a pogledao sam nekoliko utakmica, Partizan je najmanje 2 klase iznad Zvezde i to svatko vidi, tko se i malo razumije u nogomet i sport. U RH je malo drukčije, imamo 2 podjednaka kluba trenutno. Eto, samo toliko, da se Delije ne nadaju.

Kole

pre 13 godina

Sta ste se uhvatili Toleta i price o (ne)regularnosti kad je predsednik zajednice fudbalskih klubova Jelen super lige Srbije koje vodi takmicenje i delegira sudije Branimir Babarogic koji je predstavnik Crvene zvezde. Toliko o regularnosti!!!

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Ko želi može da ukuca u google "Kakvi se penali sviraju vecitima"...B92.net je lepo odradio ovu temu (ima i snimaka) pa ćete lepo videti kome se i kakvi penali sude...Ni po babi ni po stričevima.

Sasa

pre 13 godina

kupili ste i ovu utakmicu! dokle vise ovako....?
(lebac delija, 20. septembar 2010 00:03)
Ko ima para - on kupuje. Ko nema - prosi. A sad sala na stranu, za navijace Zvezde.
Sve dok budete gledali u nase dvoriste, gubicete titule. I dok vasi rukovodioci pokusavaju saopstenjima o nepostenju i sl. glupostima da vam zamazu oci da ne vidite da ste Javor slucajno (ali potpuno zasluzeno ) pobedili. U celom drugom poluvremenu za 45 minuta uputiti samo 2 suta na gol protivnika kakav je Javor(svaka cast njima na borbenosti i pas igri do sredine terena), je potpuna tragedija, igra bez koncepcije , po sistemu "na onu stranu je njihov gol" vam mozda vec u sledecem kolu donese samo jos jednu glavobolju, jer nemate coveka koji individualnim kvalitetom moze da vam donese pobedu pored lose igre.(Mozda samo sut Koromana ili Milovanovica)

Petar

pre 13 godina

Sudija,pri TV prenosu nije sudio očigledan penal za Borac,zamislite kako bi sudio da nije bilo prenosa.Svaki dodir Borčevih igrača sa igračima Državnog projekta sudio je protiv Borca.U korisr Borca nije sudio više od 6-7 prekršaja,a trebao je barem 15.Očigledno je da Tole i dalje ima uticaj na SUDIJE.Vićentije Petrović uporno dokazuje da Toletov Potpredsednik Đorđević namešta utakmice,Tole je obavešten,a ćuti.Juče je u Čačku naočigled svih utakmica nameštena.

Kompleks

pre 13 godina

Sudija,pri TV prenosu nije sudio očigledan penal za Borac,zamislite kako bi sudio da nije bilo prenosa.Svaki dodir Borčevih igrača sa igračima Državnog projekta sudio je protiv Borca.
(Petar, 20. septembar 2010 14:09)

Gresis sinko, Partizan je evropski projekat. Pogurale ih sudije u Ligu Sampiona, dogurace ih i do finala iste. Sve to od kad je Obama dosao na vlast.

delija

pre 13 godina

nije mi jasno to sto partizan da bi bio bolji od zvezde mora da ima drzavu iza sebe,fss i eps kao generalnog sponzora!kad se vratila crvena brigada 2008 partizan je uzleteo,dal je to slucajnost?

Samo za Slobodu...

pre 13 godina

U Subotici odigrana najbolja utakmica kola, i to pri losim vremenskim uslovima i na ocajnom terenu. Ali nedovoljno za jedan mali clanak o tome. Ipak Spartak i Sloboda nisu beogradski klubovi, nije to Zvezda i Partizan. Ali vazno je da je juce pocela rekonstrukcija Slobodinog stadiona. Tek ce se cuti na utakmicama JSL: Samo za Slobodu moje srce zna, samo za Slobodu navija moj grad...

Maximus

pre 13 godina

Ne duvajte se, bez obzira na rezultat utakmicu ste jedva dobili. Kukali ste kako jedva cekate da pocne LS i jake utakmice pa da vidite gde ste? Jel sad vidite gde ste? Treba vam 75 min da date gol na vec namestenoj utakmici!
"Vreme velicanja samoga sebe ce uskoro proci"...

Miki delija

pre 13 godina

"Bravo za Partizan....
A ne kao neki sto ih krasi ,, kosmicka pravda ,, !
(Sreco Santrac, 19. septembar 2010 17:41) "
Jel mislis na dva nedosudjena penala za Borac? Da li o toj kosmickoj pravdi pricas?

dokle?

pre 13 godina

E moj mazicu, mazicu...
Za zaludne grobare koji broje penale dosudjene za zvezdu, zanima me da li mogu da nadju podatak kada je poslednji penal protiv njih sviran?
Koliko ja znam to je bilo na erbiju pred praznom marakanom 4-1 za zvezdu pre 3 sezone.

escort

pre 13 godina

Hahaha, s kim je ono pricao pomocni trener Borca oko 65. minuta mobilnim telefonom??? Pa posle preneo "instrukcije" glavnom treneru, a ovaj igracima :))
Cudo je ova Tole liga....

metall

pre 13 godina

Zasto ne napisete da su igraci Borca u dva navrata trazili penal? Prva situacija u najmanju ruku sumnjiva, a druga-klasican penal! Da je sudjenje bilo objektivno, Partizan bi danas iz Cacka doneo eventualno jedan bod.

Mašinerija

pre 13 godina

Baš me zanima kako će sad organizacija da nagradi najboljeg sudiju Mažića za nedosuđen čist penal i crveni karton zadnjem igraču odbrane. Inače, Partizan svake godine otima u Čačku, ili nedosuđen penal ili nepruznat čist gol za Borac, uvek navlačenje faula oko 16m kao danas ... Prve godine kad je Borac igrao protiv Partizana 1995. sudija je morao da izmisli 2 penala da bi pobedio večiti šampion sa 1:0, i tako sve do danas uz onu pobedu 10:0 kad je B. bio u rasulu i 2-3 nameštaljke za pobedu šampiona i jedinu čudesnu pobedu Borca u zadnjoj sekundi 2008.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Овим је прекинут велики успех нашег "најсрБскијег" клуба у универзуму и његов боравак на челу табеле од читавих 20 сати :-(

Bole

pre 13 godina

Tole bices prvi strelac lige svaka cast ti si najspremniji igrac uvek si u stanju da das gol ali sta cemo za one navijace oko 4500 njih koji su dosli da bodre Borac po kisi i oluji

Viktor Stamenkovic

pre 13 godina

Svaka cast Saletu Stanojevicu.Istina je da nema njega ne bi bilo ovako jakog Partizana.On je kompletan trener i na tome mogu da mu pozavide i najveci svetski strucnjaci.Ako je od Partizana napravio ovako jak tim,sta bi tek uradio sa skupljim igracima.Da je on trener Sahtjora "Ukrajinci" bi bili pobednici Lige Sampiona.Stanojevic ima sve,autoritet,pun je samopouzdanja,iz igraca ume da izvuce maksimum,vrlo je realan,ambiciozan.Svaka cast Sale,da ti vodis reprezentaciju bili bi prvaci sveta.

delija

pre 13 godina

nije mi jasno to sto partizan da bi bio bolji od zvezde mora da ima drzavu iza sebe,fss i eps kao generalnog sponzora!kad se vratila crvena brigada 2008 partizan je uzleteo,dal je to slucajnost?

Никола

pre 13 godina

Неко рутински и сигурно, са комбинованим саставом, а неко се радује победи над Јавором у надокнади...

Miki

pre 13 godina

Hvalite se LS a kradete 2 penala od Borca. I ove godine kao i prethodne 3 sve po starom, kradja i navlacenje za partizan

haha,ja mislim da je bilo 4 penala! a na marakani sinoc, igrac vise,90 i ko zna koji minut, i vi se usudjujete da pricate nesto. vazno je da vi uvek igrate na posteno :))))
e cigani,cigani cudna ste vi raja...

Petar

pre 13 godina

Sudija,pri TV prenosu nije sudio očigledan penal za Borac,zamislite kako bi sudio da nije bilo prenosa.Svaki dodir Borčevih igrača sa igračima Državnog projekta sudio je protiv Borca.U korisr Borca nije sudio više od 6-7 prekršaja,a trebao je barem 15.Očigledno je da Tole i dalje ima uticaj na SUDIJE.Vićentije Petrović uporno dokazuje da Toletov Potpredsednik Đorđević namešta utakmice,Tole je obavešten,a ćuti.Juče je u Čačku naočigled svih utakmica nameštena.

Miki

pre 13 godina

Zasto ne napisete da su igraci Borca u dva navrata trazili penal? Prva situacija u najmanju ruku sumnjiva, a druga-klasican penal! Da je sudjenje bilo objektivno, Partizan bi danas iz Cacka doneo eventualno jedan bod.
(metall, 19. septembar 2010 18:15)

isto kao i javor sinoc ;)
najbolje da su sudili cetiri penala ;)

75. ili 92.

pre 13 godina

Ne duvajte se, bez obzira na rezultat utakmicu ste jedva dobili. Kukali ste kako jedva cekate da pocne LS i jake utakmice pa da vidite gde ste? Jel sad vidite gde ste? Treba vam 75 min da date gol na vec namestenoj utakmici!
"Vreme velicanja samoga sebe ce uskoro proci"...
(Maximus, 19. septembar 2010 17:59)

mi damo Borcu u 75. minuti,a vi Javoru jedva u 92. !!!
molim vas TISINA!!!

history channel

pre 13 godina

Samo se vi lozite na pobede u nekom Cacku. Zna se koga se bojite.Velike Zvezde
(pirke, 19. septembar 2010 18:44)


vec tri godine se bojimo velike zvezde....heheheheheh

Goran Tomić

pre 13 godina

Uh, nije ovo bilo baš lako.Hvala Kleu, koji je pravi golgeter. Žao mi je što Washington ipak nije bio na našoj strani danas... Za ovakav meč, gde ti protivnik parkira autobus ispred 16m, gde je vreme sve gore i gore, postoje 2-3 načina kako da pobediš – jedan je da si uporan ko Partizan danas, pa nešto i prođe, a ima i još dva načina: ili da imaš vrhunske svetske igrače koji će ipak uspešno da izrade zabunkerisanog protivnika, ili da malo bolje centriraš, a da u sredini neki razbijač završi posao (dao gol, ili ga omogućio – stariji mogu da se sete HRUBEŠA, pa da znaju o čemu pričam!). Vrhunski svetski igrači su preskupi, Hrubeš je odavno u penziji, a Washingtona je trebalo oterati u teretanu i davati mu vitamine, sve dok ne postane bolji nego što jeste...pa ga ubacivati na pola sata da završi posao... To što nama nije dao gol, nije njegova krivica, nego stvar Borca koji nije napadao, sve dok nije počeo da gubi, a i toga što nemaju centaršut, čak ni iz kornera...
Da, centaršut...centaršut! Dajte malo više pažnje obratite na Kizita, dajte mu neku loptu kad se ubaci sa leve strane! Mi često kad nam se neko otvori, bilo levo, bilo desno, i sam je tamo, il guramo loptu u sredinu, ili na drugoj strani tražimo nekog koga tamo nema...
Ili kao isfintiramo protivnika pa dopustimo da se svi njihovi za to vreme vrate nazad...
E, ako smo to pravili ,,lažnjake,, da zavaramo onog Engleza – skauta Arsenala, e onda uredu...

GJ

pre 13 godina

A otkad Delije navijaju za Borac? U stvari njima je to ionako redovna pojava, samo sto su pre ipak birali velikane: Barsa, Makabi, Anderleht a sada je situacija dosla dotle da je daj sta das pa moze i Borac. Ma bilo ko, samo da se pobedi taj Partizan.

Btw, i sa kombinovanim timom (bez Krleta, Moa, Kamare, Lole,...) lagano dva razlike na jednom od tezih gostovanja. Titula ostaje tamo gde i pripada, a vi vidite sta cete. Mozda je u saopstenju spas. :)

Partizan OPET šampion, a ko bi drugi?

pre 13 godina

Očekujem ove jeseni bilans 15-0-0. Sve ostalo bi bilo jedno veeeeeeliko iznenađenje. Toliko smo bolji od ostalih da to nije normalno. Bićemo jesenji prvaci sa minimum 8-10 bodova prednosti nad drugim, a na kraju prvenstva sa oko 20 bodova prednosti.

mare

pre 13 godina

Kao prvo-pomalo krivim i vas moderatore ovog sajta jer pustate komentare ovih internet navijaca koji nisu bili u zivotu na 2 utakmice...
Bio sam na tekmi-Partizan je zasluzeno pobedio,bio je bolji..Vreme je bilo bzv..kao i teren, zbog kise.Na tekmi nekih 3-4000 gledalaca. A tzv. penali-nema ni veze, JER IH NIJE NI BILO..
Toliko

PFC 3

pre 13 godina

Pobeda dobra..igra losa...nadam se da ce biti bolje ...jer komsinica igra sve bolje i bolje i pored toga sto je dobila u 92min
(pfczile, 19. septembar 2010 17:57)

Pa igra bolje kad losije ne moze.

Boban Miloseski

pre 13 godina

Potpisao sam se punim imenom i prezimenom jer bi voleo da postavim(posto znam da naravno,svi čitaju sve) pitanje Stanojevicu.Šta se dešava sa Moreirom? Armija navijača zaslužuje odgovor iz dva razloga:1.Vi ste Stanojevicu rekli kada ste došli da će Moreira(i Diara) dokle ste vi u Partizanu uvek biti u timu jer su klubu doneli tri titule,samo ako se bore,bez obzira na formu! Ako se Moreira ne bori,to treba jasno da nam se kaže! 2.Radi se o najskupljem igraču lige,samim tim on nema pravo čitanja! Dajte ljudi da cujemo šta Moreira ima da kaže! Neće valjda do kraja sezone da trenira uzme platu i...posle progovori! Stanojevicu,sa Moreirom je ceo Partizan porastao za klasu vise,i otišao gore,i ti to znaš! Ovako mi sve izgleda da se radi na tome da se on uništi i kao covek i kao igrač da bi Djura bio glevni! Ako je to pokušaj,ne valja Stanojevicu! Ako će mo pošteno,Moreira je sa jednom nogom korisniji od Tomica,a Tomic je zaštićen kao Beli delfin na Arktiku!Hvala B 92! PS-Potrazite i vi izjavu od Moreire oko svega! On je član kluba,a ne atletičar i mora da priča ako mu klub naredi!

DEJAN JOKIC PFC SKOPLJE

pre 13 godina

Zato sto smo lopovi.Zato sto protiv nas nesviraju ocigledne penale.Zato sto nam Tole namesta sve utakmice (ukljucujuci i trojku Saleta Djordjevica u Istambulu protiv Huventuda).Zato sto je Djura kupijo Radisu da urekne onu trojcu da sutiraju penale iznad gola.Zato sto nam brani "izdajnik".Zato sto dajemo trojke iz auta.Zato sto u kupu nije bio ofsajd.Zato sto smo stoka koja nabija "tries" razlike ........Zato sto ....
JA VOLIM PARTIZAN

Atropin

pre 13 godina

Cudo jedno kako posle svakog kola svi zvezdasi u jedan glas krenu o sudijama! Da, da samo ne dogadja se nama svake godine 'Slovan' i slicna boranija u Evropi! Inace u pravu ste potpuno, svi su protiv 'mocne i evropske zvezde'!! Samo tako nastavite na pravom ste putu!!

pedja

pre 13 godina

Jos jedna malo jaca trening utakmica sampiona. Ovi igrali sa devetoricom u odbrani ali ni to ne predstavlja problem Partizanu. Cigosi se pojedose od muke koliko vidim po komentarima, pominju neke penale. Na arena sportu ih nije bilo! Ko zna sta su oni gledali. Idemo crno beli napred, sve do nove titule!!!

40+

pre 13 godina

Metalac 5 0 2 3 1:4 2
Hajduk 5 0 0 5 3:10 0
Čukarički 5 0 0 5 0:11 0

Ako ispadnu ove ekipe, Zvezda onda osvaja svake godine.
(Niksicko pivo, 19. septembar 2010 18:57)

Svaki, ali svaki put me oraspolozis i obradujes svojim zakljuccima. Aj sad polako mastaj o tituli koju smo vam ukrali jer je Dobnjak bio u autu. Pomalo i o Bariju. Slovan je vec Toletovo maslo, to ti kao strucnjaku sigurno nije promaklo. Dakle, od Borca smo kupili bodove, kao osvedocenog prijatelja Partizana, jel si to hteo da kazes? O Boze, molim te vrati nam i Lepog Fiku, pa da zapocnemo jesenju sezonu kao i sve do sada. Smehom do suza..

valdo

pre 13 godina

lagano igramo na 2 fronta,za sada.drzimo prvo mesto,i najbolji smo u jsl.stanojevicu,samo napred,puna podrska iz cuprije.jedna preporuka,bogun i kleo napred,lola na klupu,sve ostalo u redu.

smesni pajacu

pre 13 godina

Arsenal trenira 100% protiv vas u utorak-sredu
(ofk, 19. septembar 2010 18:36)

Je l' kao sto smo mi trenirali protiv vas na karaburmi... ili galatasaraj? :)

toma mh

pre 13 godina

Partizan se nije vratio na 1. mesto jer je tu i bio! Vratio bi da je, nedaj bože, izgubio danas a sledeće nedelje izgubi taj klub koji je igrao utakmicu ISTOG KOLA PA JE ,,BIO 1. NA TABELI''.Tada bi se to zvalo VRAĆANJEM, inače sad je ovo, ZAVARAVANJE...i golicanje mašte...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ocekivano... Partizan je definitivno 3 koplja ispred svih u nasoj ligi.. mozda 2 koplja ispred Zvezde i Vojvodine..
Sve u svemu toliko su danas bili gospodari terena..a Borac hteo da iskopira Zvezdu.. pa trazi penal bez igre...
Postovane ekipe Srpske super lige(osim Partizana) ...
Morate da napadnete protivnika , pa onda da pricate kako vam sudija nije dozvolio da pobedite.. Dakle , ne moze 3 puta da se predje u polje protivnika i da ocekujete da vam se pokloni penal za prvi ulazak i pad u 16metara..
Dakle, mora prvo da se napadne , da se nadigra protivnik , pa onda protivnik od nemoci da odbrani Vas napad..pravi prekrsaj..
Nadam se da svi razumeju sta hocu da kazem... SMRT ANTIFUDBALU I BUNKERU.. ZIVEO PARTIZAN I TOTALNI FUDBAL !!!

:D :D :D

rodney goes to hospital

pre 13 godina

Nadam se da su u upravi svi svesni da nam treba jedan kvalitetan veznjak,plej- Sasa Ilic ne moze sam,i nije vise u onoj formi- godine cine svoje,mada se trudi i ne igra lose. Ako su vec Moreiru definitivno otpisali,onda nek odrese kesu u zimskom prelaznom.
Po onome sto vidim Kamara mora biti zadnji vezni No 1- Petrovic nije u formi,a i nije tip igraca koji moze da ubrza igru-Smiljanic,tako-tako.....
Kako sada stoje stvari najbolja odbrana nam je Stevanovic-Jovanovic-Krstajic-Lazevski,uz Savica i Stankovica koji su dobre zamene....Kizito me nije odusevio,mada ga igraci malo bojkotuju u akcijama.

Ni leba vam ne damo

pre 13 godina

@
kupili ste i ovu utakmicu! dokle vise ovako....?
(lebac delija, 20. septembar 2010 00:03)

Dok ne kupimo svih 30 prvenstvenih, a onda i tvoj lebac da nemaš šta da jedeš, kao što ni Kleo nije imao dok nije došao kod nas!

Novica mkd

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam apel (pitanje) da g-din Stanojevic kaze sta se stvarno desava sa Moreirom. Svi smo mi svesni da svaki zaposlenik treba da odradjuje ono sto mu gazda naredi, ali sve to mora da ima granicu.
Partizan ima dva plejmejkera (Sasa Ilic i Moreira) i jedino kada je jedan od njih u igri mozemo da se nadamo dobroj povezanosti linija sredine i napada. Posto ce nas trener morati da rotira tim usled velikog broja meceva ove jeseni (30 takmicarskih), jasno je da ce morati da odmara i Ilica. A ako u tom slucaju ne igra ni Moreira, usledice jalovost, mucenje i nerviranje. Plejmejker je suvo zlato u ekipi i jako je tesko naci kvalitetan profil takvog igraca (Pogledajte Francusku posle Zidana).
Zato se mora odmah znati sta ce biti sa Moreirom. Ako je zauvek otpisan, onda treba prionuti na posao i traziti njegovu adekvatnu zamenu (Ilic je u godinama i pitanje je jos koliko ce igrati na ovom nivou). Badava ce nam napadaci, ako nemamo igraca koji ce im uputiti loptu sa 'ocima'.
A mislim i da radi atmosfere u ekipi treba pod hitno resiti status Mo-a. Njegov jedini greh je sto je 'preskocio' slavlje u avionu po povratku iz Brisela. A vrline doktora mogao bih nabrajati do sutra.
Ali, kao sto rekoh na pocetku, (na nasu veliku grobarsku zalost) i nas ljubimac Sale Stanojevic mora da obavlja (ponekad prljave) poslove svog gazde:(

bagi arapin

pre 13 godina

AKO MOŽE JOŠ JEDNOM !!!! Šampion P A R T I Z A N osvojio titulu 2010-2011 sa svim pobedama i dva remija. ALO BRE MNOGO SMO JAKI !!!

Grobar

pre 13 godina

A MOREIRA?!?!?!? Mislim da bi na sledecoj utakmici mogli da trazimo pravu istinu za zituaciju oko MOREIRE...Ovaj Tomic da igra jos 100 god. ne bi mogao da da vise Partizanu od onoga sto je Moreira dao...MO LEGENDA JUGA!!!

king

pre 13 godina

zvezdasima vidim nije dosta da nepostojece penale sviraju njima,pa sad trebaju i drugima..alo bre o cemu pricamo mi ovde,partizan je 3 klase iznad vas,pomirite se sa tim...u ostalom mi igramo u LS,i odlicno smo se pokazali,i ako mo izgubili,ne znam gde ste vi,ni za inter toto kup niste...

susjed

pre 13 godina

Bez obzira dali ste navijač Partizana ili Zvezde, tj. Hajduka kao ja, morate biti objektivni. Koliko pratim vašu ligu, a pogledao sam nekoliko utakmica, Partizan je najmanje 2 klase iznad Zvezde i to svatko vidi, tko se i malo razumije u nogomet i sport. U RH je malo drukčije, imamo 2 podjednaka kluba trenutno. Eto, samo toliko, da se Delije ne nadaju.

Kompleks

pre 13 godina

Sudija,pri TV prenosu nije sudio očigledan penal za Borac,zamislite kako bi sudio da nije bilo prenosa.Svaki dodir Borčevih igrača sa igračima Državnog projekta sudio je protiv Borca.
(Petar, 20. septembar 2010 14:09)

Gresis sinko, Partizan je evropski projekat. Pogurale ih sudije u Ligu Sampiona, dogurace ih i do finala iste. Sve to od kad je Obama dosao na vlast.

Commando Sud

pre 13 godina

Ko ste vi?! Svako je ovde pametan i svako zna da je u pravu... Fudbal ne gledamo da bi se posle pravili pametni vec zbog toga sto nikad necemo znati sta nam donosi, radost ili tugu. Umesto da pametujete ovde idite na stadion. Pravi fanovi stoje uz svoj tim i kada kisa pada... To je feelig! Pobeda ili poraz, ostaje secanje.

Sasa

pre 13 godina

kupili ste i ovu utakmicu! dokle vise ovako....?
(lebac delija, 20. septembar 2010 00:03)
Ko ima para - on kupuje. Ko nema - prosi. A sad sala na stranu, za navijace Zvezde.
Sve dok budete gledali u nase dvoriste, gubicete titule. I dok vasi rukovodioci pokusavaju saopstenjima o nepostenju i sl. glupostima da vam zamazu oci da ne vidite da ste Javor slucajno (ali potpuno zasluzeno ) pobedili. U celom drugom poluvremenu za 45 minuta uputiti samo 2 suta na gol protivnika kakav je Javor(svaka cast njima na borbenosti i pas igri do sredine terena), je potpuna tragedija, igra bez koncepcije , po sistemu "na onu stranu je njihov gol" vam mozda vec u sledecem kolu donese samo jos jednu glavobolju, jer nemate coveka koji individualnim kvalitetom moze da vam donese pobedu pored lose igre.(Mozda samo sut Koromana ili Milovanovica)

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Ko želi može da ukuca u google "Kakvi se penali sviraju vecitima"...B92.net je lepo odradio ovu temu (ima i snimaka) pa ćete lepo videti kome se i kakvi penali sude...Ni po babi ni po stričevima.

Kole

pre 13 godina

Sta ste se uhvatili Toleta i price o (ne)regularnosti kad je predsednik zajednice fudbalskih klubova Jelen super lige Srbije koje vodi takmicenje i delegira sudije Branimir Babarogic koji je predstavnik Crvene zvezde. Toliko o regularnosti!!!

Samo za Slobodu...

pre 13 godina

U Subotici odigrana najbolja utakmica kola, i to pri losim vremenskim uslovima i na ocajnom terenu. Ali nedovoljno za jedan mali clanak o tome. Ipak Spartak i Sloboda nisu beogradski klubovi, nije to Zvezda i Partizan. Ali vazno je da je juce pocela rekonstrukcija Slobodinog stadiona. Tek ce se cuti na utakmicama JSL: Samo za Slobodu moje srce zna, samo za Slobodu navija moj grad...