Sreda, 15.09.2010.

23:45

Stanojević: "Žal za šansama"

Partizan je<a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=09&amp;dd=15&amp;nav_id=459017" class="text-link" target= "_blank"> izgubio od Šahtjora 1:0</a> u prvom kolu Lige šampiona, a trener Partizana Aleksandar Stanojević žali što je tim poražen golom iz slobodnog udarca.

Izvor: AK

Stanojeviæ: "Žal za šansama" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Pfc

pre 13 godina

Odlican si trener Stanoje, ali da se malo nasalim protiv Arsenala Petrovica ponovo na klupu a Lolu forsiraj da pravi sto vise faulova oko naseg sesnaesterca

bojan

pre 13 godina

Jako sam srecan sto je partizan izgubio! Utakmicu sa Arsenalom ne mogu da docekam... Ima da se smejemo, veselimo i pevamo, jer ce u toj utakmici vasi napadac, golman i trener pokazati koliko slucajno se nalaze tu gde jesu! :))) Ale ale ale oooooooooo :)

Lantz

pre 13 godina

Stanojevic je svestan da u Evropi danas mozes imati jaku ekipu samo ako:
1)igras jaku ligu i imas debelu lovu (Eng, Spa, Ita...), ili:
2)igras slabu ligu i imas debelu lovu tajkunskog porekla (Ukr, Rus.).
Partizan nema ni jedno ni drugo, pa me sinoc ni malo nije razocarao - igrali su momci koliko mogu, i to je pravo stanje i slika srpskog fudbala.A Sahtjor nije prava vec ulepsana slika ukrajinskog fudbala. Isto se moze reci i za Italiju, Francusku, pa i Englesku: zaboravite na trenutak magnate koji pazare sve sto iole vredi i dovode u navedene zemlje, i imacete realnu sliku fudbala u navedenim zemljama (sto se i videlo u J. Africi).

Srb-in

pre 13 godina

Stanojevicu, u najgorem slucaju, mozemo da budemo 32 u Evropi! To je ekstra rezultat! Mi, svi zajedno, prvo navijaci, a onda i igraci, u ovom takmicenju trebamo da uzivamo. Imamo priliku da se nadigravamo sa najboljima! Ako sledece godine udjemo u ligu sampiona, bice to veliki uspeh. Onda cemo praviti velike planove. Sad, igrajmo se i uzivajmo u najboljem fudbalu, koga smo deo! Napred Partizan!

šta se dogodilo sa tranzicijom?

pre 13 godina

Glavni razlog što nismo uzeli makar bod u Donjecku je loša partija neprimetnog Tomića od koga se očekivalo da probija tu desnu stranu i šalje upotrebljive pasove ili centaršuteve ka Kleu. Ako se tome doda i suviše defanzivno orijentisani i stegnuti Miljković, mi praktično nismo imali napade po desnom boku. Isti slučaj po levoj strani gde je Lazevski takođe više vodio računa da mu Srna ne pobegne nego što je mislio da napravi neki prodor ka golu Pjatova. Dakle, bočni bekovi Lazevski i Miljković, krajnje i bespotrebno defanzivni. Takođe i Kamara. Očekivao sam da Medo bude mnogo ofanzivniji, da aktivno učestvuje u završnici i ugrožava gol Pjatova šutevima sa distance, tim pre što je pored njega igrao isto tako izrazito defanzivni Smiljanić. Imali smo dva zadnja vezna igrača od kojih nijedan nije imao napadačke ambicije! Da rezimiram: izostala je brza tranzicija iz odbrane u napad, zjapila je rupa između Klea kao usamljenog špica i veznog reda koji je kampovao ispred našeg 16erca. Nije bilo ni probijanja po bokovima a sve to zbog loše partije Tomića, Lazevskog i Miljkovića. Sale Ilić je imao opravdanje za svoju nešto defanzivnju ulogu jer je sprečavao Srnu po svojoj strani dok za Tomića nema takvog opravdanja jer Razvan Rac je daleko ispod klase Daria Srne. Svaka čast Hrvatu. Držao je javni čas na temu kako treba da igra bočni bek.

pero

pre 13 godina

Nije ni bilo nekih sansi pa ne znam cemu zal. Optimisti se vade na mladu i neuigranu ekipu. Pa sve nase ekipe su mlade i neuigrane jer cim se neko izdigne i da 2-3 gola slijedi prodaja. Tako da ce ekipa uvjek biti spoj mladi i neafirmisani i onih posustalih na kraju karijere. Sansa da se igra u LS na ove prostore ne dolazi cesto. Pa kad dodje onda je suludo potrositi je na defanzivu.

Delije Sever

pre 13 godina

@ Smehotres 16.septembar 2010 01:15

Dobro si rekao na kraju da konkurencija u domacoj ligi ne postoji,pa naravno da ne postoji kada je tu Tole i njegove sudije.Batali se ti fudbala i prati kosarku,jer za vas grobare su hale i dvorane,fudbal ostavite onima koji to zasluzuju Zvezdi i Delijama.

tonchev

pre 13 godina

bravo, bravo! Sale, odigrao si onako kako je partizan mogao da odigra veceras.. povuceno i trazenjem klea i ilijeva dubinskim loptama. ne mozemo mi da se otvaramo protiv ovakvih ekipa, naduli bi nas kao Arsenal Bragu. Skapirao sam nasu igru posle 15tak minuta, tada su poceli i da se oslobadjaju ali jedna stvar upada u oci.. Ilijev je u ovoj postavci igre poptuno beskoristan. niti je brz, niti ima prodor, niti dribling.. dakle jaaka odbrana, 2,3 kratka pasa na sredini, lopta od 30tak metara na bok gde neko TRCI i probija do sesnaesterca, i on daide lopta za Klea.. tako smo namucili Anderleht i to je za svaku pohvalu.. igrali smo onako kako smo jedino mogli.. setite se koliko je Dule V. imao poraza u evropi na pocetku.. a gdfe je partizan onda dosao.. OSTAVITE SALETA DA NAPRAVI CUDO!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Nije lose ali moze i mora bolje za ligu sampiona. Ove sanse smo imali pred kraj utakmice i stat da nismo izjednacili. Ipak, ekipa jos uvek nije dovoljno uigrana. Nadam se da ce biti bolje u sledecim utakmicama. Napred Partizan!!!

Ivica

pre 13 godina

Pa šta onda Šahtjor da kaže... Nije LŠ za našu ligu, kuku lele kad dođe red na Arsenal... 6 komada super, i to što ne brani Radiša inače... pukla bi desetka!

Grozni

pre 13 godina

Glavni krivac je Stanojević.Postavio prebega na gol,Smiljanića,napravio im šansu,umesto Raće.Kasno menjao,Raća je moprao da uđe početkom drugog dela kad su povećali pritisak.I Krstaja je tad već bio pao,za zamenu.Izgubio je,a mislimo da će gubiti još utakmica.Ja bih ga smenuo da moj ili tvoj kum dođe.Ivan Adzić Lukić

everton

pre 13 godina

To je ono što smo dugo očekivali od Partizana,od gola Šahtjora pa do kraja utakmice igračima ukrajinskog šampiona se video strah u očima,nažalost ova mlada ekipa nije to iskoristila,ali nema veze,ovakvim jakim utakmicama dobiće se potrebna čvrstina i iskustvo(slično duletovim momcima),tako da nećemo imati konkurenta u domaćim takmičenjima,a sledeće sezone korak dalje u LŠ.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Da je Radiša onako postavio sebe i zid i primio gol do sada bi verovatno bio "razapet na tribinama". A pošto je to uradio Stojković, verovatno zvezdašima iz inata čitam nekakve pohvale.
Za šta? Za par boksovanih lopti i onakav gol?!
Radišu u prvu postavu, Stojkovića možete i u Koreju ili Maleziju da bi branio...
(gorbar sa juga, 16. septembar 2010 00:32)

Ti nisi grobar sa juga, već si navijač komšijskog FK Tuga !! :))))
A Radiša ako vam odgovara, slobodno ga uzmite !! ;)))

EPS

pre 13 godina

Nije vazan rezultat na terenu.EPS se prstavio u Ukrajini.Od izvoza struje u tu zemlju bice zarade i nece morati struja da poskupljuje kod nas.

boldrick71

pre 13 godina

E moji partizanovci (izvinjavam se svima što ovako govorim), ali sad vidite zašto Stojkovića niko neće u Europi. Vama se uvalio, još ste ga i nagradili da brani u Ligi Šampiona. Do juče mogao je samo da sanja Ligu Šampiona. Džaba mu sva boksovanja i odbrane tokom utakmice kada svaki put nekim svojim kiksom utakmicu reši u korist protivnika. Sinoćna situacija oko njegovog postavljanja i postavljanja samog živog zida tokom izvodjenja slobodnog udarca mirisala je na gol od samog početka. Pa i sam komentator je to primetio. Više nego početnička greška. Daj bože da mu je zadnja, ali....., sumnjam, kad neko ne zna, onda ne zna. U Europi su to ukapirali, još ostaje nama da ukapiramo.

Surovi

pre 13 godina

Drago mi je da Romi prate evropski fudbal.Dokaz za to je veliki broj komentara koje ovde ostavljaju.Znam da i gospodin Lukić gleda i mašta da će i oni nekada možda da prođu prvo kolo u kvalifikacijama.Dobro i oni igraju 10.10.2010. god. Ceo Beograd toga dana biće crveno beli, roze i u duginim bojama.Mi 28.10. pa tada više sreće.

Istina

pre 13 godina

Da li Stanojevic misli da niko semnjega nije gledao utakmicu? Istine radi treba reci da su grobari imali 4 POLUPRILIKE,od kojih je samo u jednom slucaju lopta isla u okvir gola.U ostala tri slucaja.lopta je laaadno isla pored gola.Zaista,partizan je dobar samo za nasu ligu...Cim je jaci protivnik,klasika..BUNKERICA,pa ako sta ubodemo ok,ako ne,opet okej...
I jos nesto..Ne mogu da shvatim da na RTS-u nemaju pametnijeg komentatora od onog strajnica...Pa covek je po nebulozama blizu da prevazidje i legendarnog Milojka...

VanjaLFC

pre 13 godina

Zal za sansama?
Ja mora da sam gledao neku drugu utakmicu. Ja sam video apsolutnu ne zainteresovanost Partizana. U poslednjih pet minuta 2 suta sa dvadesetak metara. Tesko da se to moze nazvati sansom. Verovatno se tese kako je minimalan poraz. Samo poraz od minus jedan ili minus pet ima iste posledice. Nisi uzeo bodove.

High Expectations

pre 13 godina

Najbolje za Partizan iz ove tekme je da je dobio izuzetnog stopera u Savicu, ako se ovaj ne umisli (sto je precest slucaj sa svima nama). Defanziva je bila izuzetna, i taktika bi bila za 10 da nas ipak nije i "pridavila" u sferi napada. Krstajic je definitivno legenda Partizana. Stojke standardno fenomenalan golman. Da je Kleo imao jednu 50% upotrebljivu loptu dao bi gol, ali nije. Vrlo solidni Lazevski, Ilic, Medo. E sad, malo nas je frka spopala da se ne obrukamo pa smo bas otisli skroz u defanzivu. Tome je dosta pridonijelo i sto su dva igraca sredine, Lola i Tomic, ipak podbacili. Ne kontam to sa Lolom, valjda je to sve od toga sto je rano otisao preko grane, ali mi jednostavno djeluje konfuzno. Za Tomica se vidi da je rasni talenat, kao i to da ne radi na vlastitoj psihi vec na mastanju kako postaje novi Ronaldo (onaj "nepravi", kao da nam nije bilo dosta jednoga). Stanojevic forsira ovu dvojicu zarad talenta... Nemojte da neko pomisli da sam "pljuvac", sam bi bio najsretniji da obadvojica budu na visini potencijala. I tako, Ilijev i Kleo su ipak bili previse odsjeceni, ma koliko se svojski trudili. Stanojevic me tako odusevio taktikom u Briselu, da me je ovaj put, ipak malo i razocarao. Ali nije bilo lose, uopste.

sub024

pre 13 godina

Izjava Vladimira Zajeca na HRT/Chitav grad je doshao na stadion jer je Donjeck mali grad.hehehehhe.Veci od ZAgreba skoro duplo. Kakve sve gluposti na HRT mozhe chovek da chuje pa da chovek ne poveruje!!!

PFc

pre 13 godina

Care, nista ne zali, bilo je super! Jesmo izgubili ali nismo bili losi a neki nasi najbolji brandovi bi izgubili sa 5-6 golova u mrezi. Ovo je odlicna ekipa naseg kluba i siguran sam da ce skupo prodati kozu cak i protiv Arsenala. Ova igra uliva nadu da bi mogli da pobedimo isti ovaj Saktar i Bragu! pa sta dalje bude!
Samo napred i glavu gore, Grobari znaju sta znaci posten pristup i borba za boje naseg kluba.A sada neka se spremi...Arsenal!!!

pirke

pre 13 godina

Umesto da je zadovoljan sto nije 4-0 kako je po igri trebalo da bude, on se jos zali na 1-0.E, moj treneru, sa tvojom taktikom partizan nece daleko stici

pendulabgd

pre 13 godina

Stanojevicu, voleo bih da procitas ovaj komentar!

iako te postujem kao trenera!
ne mogu da shvatim zasto, ALI ZASTO guras Nemanju Tomica, koji jeste veliki grobar, ali imam pitanje. da li je napravio jedan valjani proboj po desnom krilu za poslednjih 6 utakmnica u evropi???
(lako je to sa javorom i ostalom buranijom) ... MOLIM TE nauciga da igra na jedan-dva dodira! a ne da dribla u prazno i OBAVEZNO se zapetlja i izgubi loptu!
sta, jel je on tu samo da bi izvodio slobodnjake i kornere?
dakle decko ne moze da probije po strani nikako!
mozda ce ga neko opravdati, imao je vise ulogu centralnog veznog, e to ne pije vodu!
vidi se koliko ne stima bez DR MOA!
a TOMICA pod HITNO u teleoptik!
nemoj podlegati pritisku da ga guras zbog prodaje, ja sam mislio da ti nisi taj tip trenera!
iz tekme u tekmu, bash pratim Tomica, pa to je nash NAJGORI IGRAC! ustvari nije, ali tako ispada! previse dribla samog sebe, puno hoce a malo moze a i spor je za svoje driblinge!

TOMICU ODLAZI!

+SAVIC pun pogodak!
+Stojkovic Sjajan!
+Medo BORAC!

ALI FALI DR MO!
umesto SMILJANICA!

srđan

pre 13 godina

bravo. lepa utakmica, jak protivnik. treba se pripremiti za još teža iskušenja, jer arsenal igra jako brzo i probija linije. čestitke svima i žao me je što je smiljanić napravio nepotreban faul

.

pre 13 godina

"Na ovoj utakmici smo 'dobili' Stefana Savića i Aleksandra Miljkovića, a i Medo se potvrdio kao dobro pojačanje. Nismo želeli da igramo defanzivno, ali nam je protivnik nametnuo svoj stil".

To je odgovor onima koji pisu zasto je Stanojevic postavio defanzivnu taktiku. A bre stisli su nas, nisu nam dali da igramo oganzivno,loptu smo jedva mogli da im oduzmemo iako smo igrali neku vrstu presinga.Jednostavn nam nisu dali mogucnost da igramo ofanzivno.A i nije cilj rastrcati se po celom terenu pa primiti 5 komada ,kao sto smo radili sa Tumbakovicem.

ako me se za dan bezbednosti sete

pre 13 godina

Postovani Gospodine Stanojevicu.
Posto znam da ste pismen i obrazovan covek i da citate komentare koje ljudi pisu jer ne tripujete da znate sve zelim da Vam kazem nesto za sta predpostavljam da ste i sami videli ali ko zna...
Prvo poluvereme smo izdrzali pritisak od prvih 15 minuta i onda krenuli u napad sto je njihov pritisak i zaustavilo.
Drugo poluvreme je ista prica s tim sto smo mi posle 15 minuta pritiska i dalje ostali pozadi i tu se po meni krije uzrok poraza.
Takodje ja kapiram da Vam Tomica naturaju da igra da bi ga prodali ali mi smo zbog toga imali igraca manje 90 minuta. Da bih Vam do kraja objasnio sta mislim, dodacu da je izmena Ilieva sa Boyom bila obavljena u pravo vreme ali bih 5 minuta pre toga zamenio Tomica sa Davidovim i dobio malo na brzini ali i na zalaganju. Meda ce biti fenomenalan ali mu treba par meseci da se navikne na nas. Smiljanic ce biti u savrsenoj formi za mesec dana. I za kraj, DR. Mo bi nam zaista pomogao i znacio u ovoj tekmi.
Vama Gospodine Stanojevicu svaka cast i hvala Vam jer moj klub konacno igra moderan i smislen fudbal. Poruka za novog selktora Pizona- MLOGO smo jaki

Smehotres

pre 13 godina

Ljudi, ajde da budemo realni, jesmo Srbi, ali budimo pre svega ljudi.
Povuci cu paralelu sa uspesnim klubom KK Partizan sa trenutnim klubom FK Partizan...takmicenje je isto, evroliga ili liga sampiona.
Podsetimo se kako je Partizan u kosarci igrao kada je Dule dosao na celo pocetkom ovog milenijuma, tu je bilo fulanja samo takvog, kako sa Duletove strane, tako i od igraca, iako Partizan tih godina nije imao nista znacajno losiji sastav nego sto ga ima u poslednjih par godina otkad nize uspehe.
Cinjenica je nesto drugo...za sve je potrebno vreme i sistematski rad u kontinuitetu...Partizan je u kosarci rastao onako kako mu je trener rastao i koliko je brzo poceo da spoznaje svoje greske, tako da danas imamo vrlo jak Partizan koji nikome nije laka prepreka iako je i danas po igrackom kadru losiji od bar 10-15 ekipa u evroligi...ali je doslo do naptretka, pa pobedjujemo i najbolje.
U fudbalu, moramo da budemo strpljivi, Partizan jednostavno nema iskustvo ovako jakih utakmica i nije realno ocekivati da bilo koga pobedimo...a ukoliko se to desi, to je ogroman uspeh!
Ako se secate, u basketu smo od 2000-2004. godine imali svega po 2-3 pobede godisnje u grupi...a nekada ni toliko!
Sustina je da Partizan postane redovan ucesnik lige sampiona u fudbalu i da na taj nacin svom treneru i svojih igracima obezbedi priliku za napredak...ukoliko do tog kontinuiteta ne dodje, nista necemo nikada uraditi, jer nam je domace takmicenje tragikomicno.
Evidentno je da je Stanoje imao gomilu taktickih gresaka u mecu sa Sahtjorom, ali ne treba mu zameriti jer on covek nikada ovako jake utakmice nije vodio, tesko mu je da proceni kako da se postavi, zato je verovatno pokusao da disciplinuje ekipu za ovaj mec da se bore u nedostatku taktickih resenja...kada skonta neke stvari i kada uvidi kako se fudbal u ligi sampiona igra, moci ce i on da promeni nacine treniranja svojih igraca, i da postavi neke razlicite zahteve ubuduce pred njih...ali za to sve treba nam kontinuitet od nekoliko liga sampiona za redom...tek posle recimo 3 ucesca za redom, mozemo ocekivati da igramo ravnopravno sa rivalima i da eventualno ponekoga i pobedimo, a uz malo srece i da prodjemo grupu ili da bar sigurno obezbedjujemo to 3. mesto koje vodi u ligu evrope.
Pogledajte Bragu veceras...dobra ekipa, cak odlicna, ali totalno neiskusna u ovom takmicenju, rezervni napad Arsenala im je napunio mrezu do vrha...iskustvo je neprocenjivo i ono se nicim ne moze zameniti.
I za kraj, ono sto je meni upalo u oci, to je da je Partizan pretrcao 110km, a Sahtjor 109km, znaci podjednako...da li ste vi stekli utisak da smo trcali podjednako?
Ja nisam.
Sustina je u tome sto mi ocigledno trcimo dosta i nismo fizicki inferiorni, ali nase trcanje je takticki izuzetno lose i jako slabo pokrivamo kako prostor, tako i protivnickog igraca, te nam 50% trcanja ode u prazno i ne vidi se, a pri tom umara igrace.
To se sve moze nadomestiti jakim utakmicama, i opet dolazimo do toga da je kontinuitet lige sampiona jako bitan...jer ako se malo samo podsetimo, ni u basketu nismo igrali nekada dovoljno agresivno kao danas, nismo disali protivniku za vratom, znaci nismo trcali dovoljno dobro, a pogledajte danas...Dule je skontao gde je gresio i ispravljao greske...pruzimo Stanoju sansu i dajmo mu podrsku da postane izuzetan trener jer je ocigledno da je vrhunski potencijal, ali totalno neiskusan!
Sad je prava sansa da rukovodstvo prelomi neke stvari i opredeli se za svetlu buducnost...pogotovo sto konkurencija na domacoj sceni maltene ne postoji.

Branko

pre 13 godina

Kakvim sansama?O cemu prica ovaj covek?To su bili sutevi sa po 20,25 metara.Dakle nista.Ni jedna jedina nije bila iz igre.Realan rezultat 3-0 i treba imati u vidu da je Sahtjor odigrao rutinski.Ili je Partizan trebao da pobedi ,pa da stisne Arsenala pred svojim vatrenim navijacima i eto bar cetvrtfinala?Hahahha

ja

pre 13 godina

Prvo sto cu reci to je: STEFAN SAVIC !

Lako je mladom igracu da igra u veznom redu ili napadu, ali ovaj decko ima 19 godina a odigrao je maestralno u odbrani ! Svaka cast Partizanu sto su ga doveli, prodacemo ga za debele pare za nekih 3-4 godine

Sto se tice utakmice nema sta, oni imaju Brazilce koji dobro drze loptu i Partizan im tu nije mogao nista. Mi nasu sansu treba da trazimo protiv Brage jer realno mozemo biti 3. u grupi ispred njih.

Partizan ima potencijal da igra svake godine u LS. Na kraju sezone cemo verovatno prodati Dijaru, Petrovica, Tomica i Klea plus velike pare od LS sto cemo zaraditi ove sezone - eto konacno cemo imati para da napravimo tim koji ce i sledece godine igrati LS. Samo pametno...

gorbar sa juga

pre 13 godina

Da je Radiša onako postavio sebe i zid i primio gol do sada bi verovatno bio "razapet na tribinama". A pošto je to uradio Stojković, verovatno zvezdašima iz inata čitam nekakve pohvale.
Za šta? Za par boksovanih lopti i onakav gol?!
Radišu u prvu postavu, Stojkovića možete i u Koreju ili Maleziju da bi branio...

ivan

pre 13 godina

stojkovic je ok branio... ali cini mi se da je kod gola mnogo izaso napred i samim tim dosta otvorio prvi ugao i morao da juri loptu u nazad, samo da je bio dva koraka nazas ka liniji mozda bi i bio blizi lopti ali sve je to znak pitanja...

vodja

pre 13 godina

Bez obzira na poraz Partizan je pokazao da je ozbiljna ekipa a Stanojevic isto tako ozbiljan trener.Odavno nisam video neku nasu ekipu tako dobro organizovanu sa solidnom pas igrom.Nedostajalo je jedino vise hrabrosti i inicijative u napadu ali sam siguran sam da je Stanojevic to vec shvatio.

Odledaj snimak

pre 13 godina

Izvini a koje ste to šanse imali?Šutevi od preko 20 metara ne spadaju u šanse,uz to ne bi ni išli u gol ali ih golman izbacio u korner,preventive radi.Realno je trebalo biti 5:0 po stvarnim šansama.

heh

pre 13 godina

Stojke legenda bio i ostao. Obuo CRVENE kopačke, odbranio (boksovanjem!) pet-šest, a onda primio-u svom stilu... čisto da ih nervira malo...

igor78

pre 13 godina

Partizan iz prošle sezone bi primio 5 komada večeras, dok je ovaj "novi", Stanojevićev Partizan pokazao da se može nositi i sa finansijki moćniim ekipama u Evropi...

polako, prošle godine smo primili 4 gola, ove godine samo jedan (i to jedva, majstorijom Srne), sledeće godine ih dobijamo...tim i reputacija se ne prave preko noći, samo nastavite ovako i pametno uložite novac od LŠ!

P.S. Bravo za Savića i Miljkovića, tek sada mi nije jasno zašto su vratili Stevanovića na pozajmicu a imamo izvanrednog Miljkovića! Savić će biti strašan igrač!
Puno sreće i zdravlja momci!!!

igor78

pre 13 godina

Partizan iz prošle sezone bi primio 5 komada večeras, dok je ovaj "novi", Stanojevićev Partizan pokazao da se može nositi i sa finansijki moćniim ekipama u Evropi...

polako, prošle godine smo primili 4 gola, ove godine samo jedan (i to jedva, majstorijom Srne), sledeće godine ih dobijamo...tim i reputacija se ne prave preko noći, samo nastavite ovako i pametno uložite novac od LŠ!

P.S. Bravo za Savića i Miljkovića, tek sada mi nije jasno zašto su vratili Stevanovića na pozajmicu a imamo izvanrednog Miljkovića! Savić će biti strašan igrač!
Puno sreće i zdravlja momci!!!

jug

pre 13 godina

E to je Stojković! Da si slušao kad smo skandirali "Ti si prvi golman Radiša!" živi zid i golman NE BI bili onako postavljeni.
Žal je za šansama kojih NIJE BILO jer je igra bila maksimalno defanzivna i kukavička!

Smehotres

pre 13 godina

Ljudi, ajde da budemo realni, jesmo Srbi, ali budimo pre svega ljudi.
Povuci cu paralelu sa uspesnim klubom KK Partizan sa trenutnim klubom FK Partizan...takmicenje je isto, evroliga ili liga sampiona.
Podsetimo se kako je Partizan u kosarci igrao kada je Dule dosao na celo pocetkom ovog milenijuma, tu je bilo fulanja samo takvog, kako sa Duletove strane, tako i od igraca, iako Partizan tih godina nije imao nista znacajno losiji sastav nego sto ga ima u poslednjih par godina otkad nize uspehe.
Cinjenica je nesto drugo...za sve je potrebno vreme i sistematski rad u kontinuitetu...Partizan je u kosarci rastao onako kako mu je trener rastao i koliko je brzo poceo da spoznaje svoje greske, tako da danas imamo vrlo jak Partizan koji nikome nije laka prepreka iako je i danas po igrackom kadru losiji od bar 10-15 ekipa u evroligi...ali je doslo do naptretka, pa pobedjujemo i najbolje.
U fudbalu, moramo da budemo strpljivi, Partizan jednostavno nema iskustvo ovako jakih utakmica i nije realno ocekivati da bilo koga pobedimo...a ukoliko se to desi, to je ogroman uspeh!
Ako se secate, u basketu smo od 2000-2004. godine imali svega po 2-3 pobede godisnje u grupi...a nekada ni toliko!
Sustina je da Partizan postane redovan ucesnik lige sampiona u fudbalu i da na taj nacin svom treneru i svojih igracima obezbedi priliku za napredak...ukoliko do tog kontinuiteta ne dodje, nista necemo nikada uraditi, jer nam je domace takmicenje tragikomicno.
Evidentno je da je Stanoje imao gomilu taktickih gresaka u mecu sa Sahtjorom, ali ne treba mu zameriti jer on covek nikada ovako jake utakmice nije vodio, tesko mu je da proceni kako da se postavi, zato je verovatno pokusao da disciplinuje ekipu za ovaj mec da se bore u nedostatku taktickih resenja...kada skonta neke stvari i kada uvidi kako se fudbal u ligi sampiona igra, moci ce i on da promeni nacine treniranja svojih igraca, i da postavi neke razlicite zahteve ubuduce pred njih...ali za to sve treba nam kontinuitet od nekoliko liga sampiona za redom...tek posle recimo 3 ucesca za redom, mozemo ocekivati da igramo ravnopravno sa rivalima i da eventualno ponekoga i pobedimo, a uz malo srece i da prodjemo grupu ili da bar sigurno obezbedjujemo to 3. mesto koje vodi u ligu evrope.
Pogledajte Bragu veceras...dobra ekipa, cak odlicna, ali totalno neiskusna u ovom takmicenju, rezervni napad Arsenala im je napunio mrezu do vrha...iskustvo je neprocenjivo i ono se nicim ne moze zameniti.
I za kraj, ono sto je meni upalo u oci, to je da je Partizan pretrcao 110km, a Sahtjor 109km, znaci podjednako...da li ste vi stekli utisak da smo trcali podjednako?
Ja nisam.
Sustina je u tome sto mi ocigledno trcimo dosta i nismo fizicki inferiorni, ali nase trcanje je takticki izuzetno lose i jako slabo pokrivamo kako prostor, tako i protivnickog igraca, te nam 50% trcanja ode u prazno i ne vidi se, a pri tom umara igrace.
To se sve moze nadomestiti jakim utakmicama, i opet dolazimo do toga da je kontinuitet lige sampiona jako bitan...jer ako se malo samo podsetimo, ni u basketu nismo igrali nekada dovoljno agresivno kao danas, nismo disali protivniku za vratom, znaci nismo trcali dovoljno dobro, a pogledajte danas...Dule je skontao gde je gresio i ispravljao greske...pruzimo Stanoju sansu i dajmo mu podrsku da postane izuzetan trener jer je ocigledno da je vrhunski potencijal, ali totalno neiskusan!
Sad je prava sansa da rukovodstvo prelomi neke stvari i opredeli se za svetlu buducnost...pogotovo sto konkurencija na domacoj sceni maltene ne postoji.

sub024

pre 13 godina

Izjava Vladimira Zajeca na HRT/Chitav grad je doshao na stadion jer je Donjeck mali grad.hehehehhe.Veci od ZAgreba skoro duplo. Kakve sve gluposti na HRT mozhe chovek da chuje pa da chovek ne poveruje!!!

vodja

pre 13 godina

Bez obzira na poraz Partizan je pokazao da je ozbiljna ekipa a Stanojevic isto tako ozbiljan trener.Odavno nisam video neku nasu ekipu tako dobro organizovanu sa solidnom pas igrom.Nedostajalo je jedino vise hrabrosti i inicijative u napadu ali sam siguran sam da je Stanojevic to vec shvatio.

igor78

pre 13 godina

Partizan iz prošle sezone bi primio 5 komada večeras, dok je ovaj "novi", Stanojevićev Partizan pokazao da se može nositi i sa finansijki moćniim ekipama u Evropi...

polako, prošle godine smo primili 4 gola, ove godine samo jedan (i to jedva, majstorijom Srne), sledeće godine ih dobijamo...tim i reputacija se ne prave preko noći, samo nastavite ovako i pametno uložite novac od LŠ!

P.S. Bravo za Savića i Miljkovića, tek sada mi nije jasno zašto su vratili Stevanovića na pozajmicu a imamo izvanrednog Miljkovića! Savić će biti strašan igrač!
Puno sreće i zdravlja momci!!!

ako me se za dan bezbednosti sete

pre 13 godina

Postovani Gospodine Stanojevicu.
Posto znam da ste pismen i obrazovan covek i da citate komentare koje ljudi pisu jer ne tripujete da znate sve zelim da Vam kazem nesto za sta predpostavljam da ste i sami videli ali ko zna...
Prvo poluvereme smo izdrzali pritisak od prvih 15 minuta i onda krenuli u napad sto je njihov pritisak i zaustavilo.
Drugo poluvreme je ista prica s tim sto smo mi posle 15 minuta pritiska i dalje ostali pozadi i tu se po meni krije uzrok poraza.
Takodje ja kapiram da Vam Tomica naturaju da igra da bi ga prodali ali mi smo zbog toga imali igraca manje 90 minuta. Da bih Vam do kraja objasnio sta mislim, dodacu da je izmena Ilieva sa Boyom bila obavljena u pravo vreme ali bih 5 minuta pre toga zamenio Tomica sa Davidovim i dobio malo na brzini ali i na zalaganju. Meda ce biti fenomenalan ali mu treba par meseci da se navikne na nas. Smiljanic ce biti u savrsenoj formi za mesec dana. I za kraj, DR. Mo bi nam zaista pomogao i znacio u ovoj tekmi.
Vama Gospodine Stanojevicu svaka cast i hvala Vam jer moj klub konacno igra moderan i smislen fudbal. Poruka za novog selktora Pizona- MLOGO smo jaki

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Da je Radiša onako postavio sebe i zid i primio gol do sada bi verovatno bio "razapet na tribinama". A pošto je to uradio Stojković, verovatno zvezdašima iz inata čitam nekakve pohvale.
Za šta? Za par boksovanih lopti i onakav gol?!
Radišu u prvu postavu, Stojkovića možete i u Koreju ili Maleziju da bi branio...
(gorbar sa juga, 16. septembar 2010 00:32)

Ti nisi grobar sa juga, već si navijač komšijskog FK Tuga !! :))))
A Radiša ako vam odgovara, slobodno ga uzmite !! ;)))

.

pre 13 godina

"Na ovoj utakmici smo 'dobili' Stefana Savića i Aleksandra Miljkovića, a i Medo se potvrdio kao dobro pojačanje. Nismo želeli da igramo defanzivno, ali nam je protivnik nametnuo svoj stil".

To je odgovor onima koji pisu zasto je Stanojevic postavio defanzivnu taktiku. A bre stisli su nas, nisu nam dali da igramo oganzivno,loptu smo jedva mogli da im oduzmemo iako smo igrali neku vrstu presinga.Jednostavn nam nisu dali mogucnost da igramo ofanzivno.A i nije cilj rastrcati se po celom terenu pa primiti 5 komada ,kao sto smo radili sa Tumbakovicem.

tonchev

pre 13 godina

bravo, bravo! Sale, odigrao si onako kako je partizan mogao da odigra veceras.. povuceno i trazenjem klea i ilijeva dubinskim loptama. ne mozemo mi da se otvaramo protiv ovakvih ekipa, naduli bi nas kao Arsenal Bragu. Skapirao sam nasu igru posle 15tak minuta, tada su poceli i da se oslobadjaju ali jedna stvar upada u oci.. Ilijev je u ovoj postavci igre poptuno beskoristan. niti je brz, niti ima prodor, niti dribling.. dakle jaaka odbrana, 2,3 kratka pasa na sredini, lopta od 30tak metara na bok gde neko TRCI i probija do sesnaesterca, i on daide lopta za Klea.. tako smo namucili Anderleht i to je za svaku pohvalu.. igrali smo onako kako smo jedino mogli.. setite se koliko je Dule V. imao poraza u evropi na pocetku.. a gdfe je partizan onda dosao.. OSTAVITE SALETA DA NAPRAVI CUDO!

igor78

pre 13 godina

Partizan iz prošle sezone bi primio 5 komada večeras, dok je ovaj "novi", Stanojevićev Partizan pokazao da se može nositi i sa finansijki moćniim ekipama u Evropi...

polako, prošle godine smo primili 4 gola, ove godine samo jedan (i to jedva, majstorijom Srne), sledeće godine ih dobijamo...tim i reputacija se ne prave preko noći, samo nastavite ovako i pametno uložite novac od LŠ!

P.S. Bravo za Savića i Miljkovića, tek sada mi nije jasno zašto su vratili Stevanovića na pozajmicu a imamo izvanrednog Miljkovića! Savić će biti strašan igrač!
Puno sreće i zdravlja momci!!!

pendulabgd

pre 13 godina

Stanojevicu, voleo bih da procitas ovaj komentar!

iako te postujem kao trenera!
ne mogu da shvatim zasto, ALI ZASTO guras Nemanju Tomica, koji jeste veliki grobar, ali imam pitanje. da li je napravio jedan valjani proboj po desnom krilu za poslednjih 6 utakmnica u evropi???
(lako je to sa javorom i ostalom buranijom) ... MOLIM TE nauciga da igra na jedan-dva dodira! a ne da dribla u prazno i OBAVEZNO se zapetlja i izgubi loptu!
sta, jel je on tu samo da bi izvodio slobodnjake i kornere?
dakle decko ne moze da probije po strani nikako!
mozda ce ga neko opravdati, imao je vise ulogu centralnog veznog, e to ne pije vodu!
vidi se koliko ne stima bez DR MOA!
a TOMICA pod HITNO u teleoptik!
nemoj podlegati pritisku da ga guras zbog prodaje, ja sam mislio da ti nisi taj tip trenera!
iz tekme u tekmu, bash pratim Tomica, pa to je nash NAJGORI IGRAC! ustvari nije, ali tako ispada! previse dribla samog sebe, puno hoce a malo moze a i spor je za svoje driblinge!

TOMICU ODLAZI!

+SAVIC pun pogodak!
+Stojkovic Sjajan!
+Medo BORAC!

ALI FALI DR MO!
umesto SMILJANICA!

PFc

pre 13 godina

Care, nista ne zali, bilo je super! Jesmo izgubili ali nismo bili losi a neki nasi najbolji brandovi bi izgubili sa 5-6 golova u mrezi. Ovo je odlicna ekipa naseg kluba i siguran sam da ce skupo prodati kozu cak i protiv Arsenala. Ova igra uliva nadu da bi mogli da pobedimo isti ovaj Saktar i Bragu! pa sta dalje bude!
Samo napred i glavu gore, Grobari znaju sta znaci posten pristup i borba za boje naseg kluba.A sada neka se spremi...Arsenal!!!

High Expectations

pre 13 godina

Najbolje za Partizan iz ove tekme je da je dobio izuzetnog stopera u Savicu, ako se ovaj ne umisli (sto je precest slucaj sa svima nama). Defanziva je bila izuzetna, i taktika bi bila za 10 da nas ipak nije i "pridavila" u sferi napada. Krstajic je definitivno legenda Partizana. Stojke standardno fenomenalan golman. Da je Kleo imao jednu 50% upotrebljivu loptu dao bi gol, ali nije. Vrlo solidni Lazevski, Ilic, Medo. E sad, malo nas je frka spopala da se ne obrukamo pa smo bas otisli skroz u defanzivu. Tome je dosta pridonijelo i sto su dva igraca sredine, Lola i Tomic, ipak podbacili. Ne kontam to sa Lolom, valjda je to sve od toga sto je rano otisao preko grane, ali mi jednostavno djeluje konfuzno. Za Tomica se vidi da je rasni talenat, kao i to da ne radi na vlastitoj psihi vec na mastanju kako postaje novi Ronaldo (onaj "nepravi", kao da nam nije bilo dosta jednoga). Stanojevic forsira ovu dvojicu zarad talenta... Nemojte da neko pomisli da sam "pljuvac", sam bi bio najsretniji da obadvojica budu na visini potencijala. I tako, Ilijev i Kleo su ipak bili previse odsjeceni, ma koliko se svojski trudili. Stanojevic me tako odusevio taktikom u Briselu, da me je ovaj put, ipak malo i razocarao. Ali nije bilo lose, uopste.

Srb-in

pre 13 godina

Stanojevicu, u najgorem slucaju, mozemo da budemo 32 u Evropi! To je ekstra rezultat! Mi, svi zajedno, prvo navijaci, a onda i igraci, u ovom takmicenju trebamo da uzivamo. Imamo priliku da se nadigravamo sa najboljima! Ako sledece godine udjemo u ligu sampiona, bice to veliki uspeh. Onda cemo praviti velike planove. Sad, igrajmo se i uzivajmo u najboljem fudbalu, koga smo deo! Napred Partizan!

everton

pre 13 godina

To je ono što smo dugo očekivali od Partizana,od gola Šahtjora pa do kraja utakmice igračima ukrajinskog šampiona se video strah u očima,nažalost ova mlada ekipa nije to iskoristila,ali nema veze,ovakvim jakim utakmicama dobiće se potrebna čvrstina i iskustvo(slično duletovim momcima),tako da nećemo imati konkurenta u domaćim takmičenjima,a sledeće sezone korak dalje u LŠ.

ja

pre 13 godina

Prvo sto cu reci to je: STEFAN SAVIC !

Lako je mladom igracu da igra u veznom redu ili napadu, ali ovaj decko ima 19 godina a odigrao je maestralno u odbrani ! Svaka cast Partizanu sto su ga doveli, prodacemo ga za debele pare za nekih 3-4 godine

Sto se tice utakmice nema sta, oni imaju Brazilce koji dobro drze loptu i Partizan im tu nije mogao nista. Mi nasu sansu treba da trazimo protiv Brage jer realno mozemo biti 3. u grupi ispred njih.

Partizan ima potencijal da igra svake godine u LS. Na kraju sezone cemo verovatno prodati Dijaru, Petrovica, Tomica i Klea plus velike pare od LS sto cemo zaraditi ove sezone - eto konacno cemo imati para da napravimo tim koji ce i sledece godine igrati LS. Samo pametno...

EPS

pre 13 godina

Nije vazan rezultat na terenu.EPS se prstavio u Ukrajini.Od izvoza struje u tu zemlju bice zarade i nece morati struja da poskupljuje kod nas.

srđan

pre 13 godina

bravo. lepa utakmica, jak protivnik. treba se pripremiti za još teža iskušenja, jer arsenal igra jako brzo i probija linije. čestitke svima i žao me je što je smiljanić napravio nepotreban faul

gorbar sa juga

pre 13 godina

Da je Radiša onako postavio sebe i zid i primio gol do sada bi verovatno bio "razapet na tribinama". A pošto je to uradio Stojković, verovatno zvezdašima iz inata čitam nekakve pohvale.
Za šta? Za par boksovanih lopti i onakav gol?!
Radišu u prvu postavu, Stojkovića možete i u Koreju ili Maleziju da bi branio...

Lantz

pre 13 godina

Stanojevic je svestan da u Evropi danas mozes imati jaku ekipu samo ako:
1)igras jaku ligu i imas debelu lovu (Eng, Spa, Ita...), ili:
2)igras slabu ligu i imas debelu lovu tajkunskog porekla (Ukr, Rus.).
Partizan nema ni jedno ni drugo, pa me sinoc ni malo nije razocarao - igrali su momci koliko mogu, i to je pravo stanje i slika srpskog fudbala.A Sahtjor nije prava vec ulepsana slika ukrajinskog fudbala. Isto se moze reci i za Italiju, Francusku, pa i Englesku: zaboravite na trenutak magnate koji pazare sve sto iole vredi i dovode u navedene zemlje, i imacete realnu sliku fudbala u navedenim zemljama (sto se i videlo u J. Africi).

heh

pre 13 godina

Stojke legenda bio i ostao. Obuo CRVENE kopačke, odbranio (boksovanjem!) pet-šest, a onda primio-u svom stilu... čisto da ih nervira malo...

Surovi

pre 13 godina

Drago mi je da Romi prate evropski fudbal.Dokaz za to je veliki broj komentara koje ovde ostavljaju.Znam da i gospodin Lukić gleda i mašta da će i oni nekada možda da prođu prvo kolo u kvalifikacijama.Dobro i oni igraju 10.10.2010. god. Ceo Beograd toga dana biće crveno beli, roze i u duginim bojama.Mi 28.10. pa tada više sreće.

šta se dogodilo sa tranzicijom?

pre 13 godina

Glavni razlog što nismo uzeli makar bod u Donjecku je loša partija neprimetnog Tomića od koga se očekivalo da probija tu desnu stranu i šalje upotrebljive pasove ili centaršuteve ka Kleu. Ako se tome doda i suviše defanzivno orijentisani i stegnuti Miljković, mi praktično nismo imali napade po desnom boku. Isti slučaj po levoj strani gde je Lazevski takođe više vodio računa da mu Srna ne pobegne nego što je mislio da napravi neki prodor ka golu Pjatova. Dakle, bočni bekovi Lazevski i Miljković, krajnje i bespotrebno defanzivni. Takođe i Kamara. Očekivao sam da Medo bude mnogo ofanzivniji, da aktivno učestvuje u završnici i ugrožava gol Pjatova šutevima sa distance, tim pre što je pored njega igrao isto tako izrazito defanzivni Smiljanić. Imali smo dva zadnja vezna igrača od kojih nijedan nije imao napadačke ambicije! Da rezimiram: izostala je brza tranzicija iz odbrane u napad, zjapila je rupa između Klea kao usamljenog špica i veznog reda koji je kampovao ispred našeg 16erca. Nije bilo ni probijanja po bokovima a sve to zbog loše partije Tomića, Lazevskog i Miljkovića. Sale Ilić je imao opravdanje za svoju nešto defanzivnju ulogu jer je sprečavao Srnu po svojoj strani dok za Tomića nema takvog opravdanja jer Razvan Rac je daleko ispod klase Daria Srne. Svaka čast Hrvatu. Držao je javni čas na temu kako treba da igra bočni bek.

Odledaj snimak

pre 13 godina

Izvini a koje ste to šanse imali?Šutevi od preko 20 metara ne spadaju u šanse,uz to ne bi ni išli u gol ali ih golman izbacio u korner,preventive radi.Realno je trebalo biti 5:0 po stvarnim šansama.

VanjaLFC

pre 13 godina

Zal za sansama?
Ja mora da sam gledao neku drugu utakmicu. Ja sam video apsolutnu ne zainteresovanost Partizana. U poslednjih pet minuta 2 suta sa dvadesetak metara. Tesko da se to moze nazvati sansom. Verovatno se tese kako je minimalan poraz. Samo poraz od minus jedan ili minus pet ima iste posledice. Nisi uzeo bodove.

pero

pre 13 godina

Nije ni bilo nekih sansi pa ne znam cemu zal. Optimisti se vade na mladu i neuigranu ekipu. Pa sve nase ekipe su mlade i neuigrane jer cim se neko izdigne i da 2-3 gola slijedi prodaja. Tako da ce ekipa uvjek biti spoj mladi i neafirmisani i onih posustalih na kraju karijere. Sansa da se igra u LS na ove prostore ne dolazi cesto. Pa kad dodje onda je suludo potrositi je na defanzivu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Nije lose ali moze i mora bolje za ligu sampiona. Ove sanse smo imali pred kraj utakmice i stat da nismo izjednacili. Ipak, ekipa jos uvek nije dovoljno uigrana. Nadam se da ce biti bolje u sledecim utakmicama. Napred Partizan!!!

Branko

pre 13 godina

Kakvim sansama?O cemu prica ovaj covek?To su bili sutevi sa po 20,25 metara.Dakle nista.Ni jedna jedina nije bila iz igre.Realan rezultat 3-0 i treba imati u vidu da je Sahtjor odigrao rutinski.Ili je Partizan trebao da pobedi ,pa da stisne Arsenala pred svojim vatrenim navijacima i eto bar cetvrtfinala?Hahahha

boldrick71

pre 13 godina

E moji partizanovci (izvinjavam se svima što ovako govorim), ali sad vidite zašto Stojkovića niko neće u Europi. Vama se uvalio, još ste ga i nagradili da brani u Ligi Šampiona. Do juče mogao je samo da sanja Ligu Šampiona. Džaba mu sva boksovanja i odbrane tokom utakmice kada svaki put nekim svojim kiksom utakmicu reši u korist protivnika. Sinoćna situacija oko njegovog postavljanja i postavljanja samog živog zida tokom izvodjenja slobodnog udarca mirisala je na gol od samog početka. Pa i sam komentator je to primetio. Više nego početnička greška. Daj bože da mu je zadnja, ali....., sumnjam, kad neko ne zna, onda ne zna. U Europi su to ukapirali, još ostaje nama da ukapiramo.

jug

pre 13 godina

E to je Stojković! Da si slušao kad smo skandirali "Ti si prvi golman Radiša!" živi zid i golman NE BI bili onako postavljeni.
Žal je za šansama kojih NIJE BILO jer je igra bila maksimalno defanzivna i kukavička!

bojan

pre 13 godina

Jako sam srecan sto je partizan izgubio! Utakmicu sa Arsenalom ne mogu da docekam... Ima da se smejemo, veselimo i pevamo, jer ce u toj utakmici vasi napadac, golman i trener pokazati koliko slucajno se nalaze tu gde jesu! :))) Ale ale ale oooooooooo :)

ivan

pre 13 godina

stojkovic je ok branio... ali cini mi se da je kod gola mnogo izaso napred i samim tim dosta otvorio prvi ugao i morao da juri loptu u nazad, samo da je bio dva koraka nazas ka liniji mozda bi i bio blizi lopti ali sve je to znak pitanja...

pirke

pre 13 godina

Umesto da je zadovoljan sto nije 4-0 kako je po igri trebalo da bude, on se jos zali na 1-0.E, moj treneru, sa tvojom taktikom partizan nece daleko stici

Istina

pre 13 godina

Da li Stanojevic misli da niko semnjega nije gledao utakmicu? Istine radi treba reci da su grobari imali 4 POLUPRILIKE,od kojih je samo u jednom slucaju lopta isla u okvir gola.U ostala tri slucaja.lopta je laaadno isla pored gola.Zaista,partizan je dobar samo za nasu ligu...Cim je jaci protivnik,klasika..BUNKERICA,pa ako sta ubodemo ok,ako ne,opet okej...
I jos nesto..Ne mogu da shvatim da na RTS-u nemaju pametnijeg komentatora od onog strajnica...Pa covek je po nebulozama blizu da prevazidje i legendarnog Milojka...

Delije Sever

pre 13 godina

@ Smehotres 16.septembar 2010 01:15

Dobro si rekao na kraju da konkurencija u domacoj ligi ne postoji,pa naravno da ne postoji kada je tu Tole i njegove sudije.Batali se ti fudbala i prati kosarku,jer za vas grobare su hale i dvorane,fudbal ostavite onima koji to zasluzuju Zvezdi i Delijama.

Ivica

pre 13 godina

Pa šta onda Šahtjor da kaže... Nije LŠ za našu ligu, kuku lele kad dođe red na Arsenal... 6 komada super, i to što ne brani Radiša inače... pukla bi desetka!

Grozni

pre 13 godina

Glavni krivac je Stanojević.Postavio prebega na gol,Smiljanića,napravio im šansu,umesto Raće.Kasno menjao,Raća je moprao da uđe početkom drugog dela kad su povećali pritisak.I Krstaja je tad već bio pao,za zamenu.Izgubio je,a mislimo da će gubiti još utakmica.Ja bih ga smenuo da moj ili tvoj kum dođe.Ivan Adzić Lukić

Pfc

pre 13 godina

Odlican si trener Stanoje, ali da se malo nasalim protiv Arsenala Petrovica ponovo na klupu a Lolu forsiraj da pravi sto vise faulova oko naseg sesnaesterca

gorbar sa juga

pre 13 godina

Da je Radiša onako postavio sebe i zid i primio gol do sada bi verovatno bio "razapet na tribinama". A pošto je to uradio Stojković, verovatno zvezdašima iz inata čitam nekakve pohvale.
Za šta? Za par boksovanih lopti i onakav gol?!
Radišu u prvu postavu, Stojkovića možete i u Koreju ili Maleziju da bi branio...

bojan

pre 13 godina

Jako sam srecan sto je partizan izgubio! Utakmicu sa Arsenalom ne mogu da docekam... Ima da se smejemo, veselimo i pevamo, jer ce u toj utakmici vasi napadac, golman i trener pokazati koliko slucajno se nalaze tu gde jesu! :))) Ale ale ale oooooooooo :)

Odledaj snimak

pre 13 godina

Izvini a koje ste to šanse imali?Šutevi od preko 20 metara ne spadaju u šanse,uz to ne bi ni išli u gol ali ih golman izbacio u korner,preventive radi.Realno je trebalo biti 5:0 po stvarnim šansama.

pirke

pre 13 godina

Umesto da je zadovoljan sto nije 4-0 kako je po igri trebalo da bude, on se jos zali na 1-0.E, moj treneru, sa tvojom taktikom partizan nece daleko stici

Branko

pre 13 godina

Kakvim sansama?O cemu prica ovaj covek?To su bili sutevi sa po 20,25 metara.Dakle nista.Ni jedna jedina nije bila iz igre.Realan rezultat 3-0 i treba imati u vidu da je Sahtjor odigrao rutinski.Ili je Partizan trebao da pobedi ,pa da stisne Arsenala pred svojim vatrenim navijacima i eto bar cetvrtfinala?Hahahha

Delije Sever

pre 13 godina

@ Smehotres 16.septembar 2010 01:15

Dobro si rekao na kraju da konkurencija u domacoj ligi ne postoji,pa naravno da ne postoji kada je tu Tole i njegove sudije.Batali se ti fudbala i prati kosarku,jer za vas grobare su hale i dvorane,fudbal ostavite onima koji to zasluzuju Zvezdi i Delijama.

boldrick71

pre 13 godina

E moji partizanovci (izvinjavam se svima što ovako govorim), ali sad vidite zašto Stojkovića niko neće u Europi. Vama se uvalio, još ste ga i nagradili da brani u Ligi Šampiona. Do juče mogao je samo da sanja Ligu Šampiona. Džaba mu sva boksovanja i odbrane tokom utakmice kada svaki put nekim svojim kiksom utakmicu reši u korist protivnika. Sinoćna situacija oko njegovog postavljanja i postavljanja samog živog zida tokom izvodjenja slobodnog udarca mirisala je na gol od samog početka. Pa i sam komentator je to primetio. Više nego početnička greška. Daj bože da mu je zadnja, ali....., sumnjam, kad neko ne zna, onda ne zna. U Europi su to ukapirali, još ostaje nama da ukapiramo.

VanjaLFC

pre 13 godina

Zal za sansama?
Ja mora da sam gledao neku drugu utakmicu. Ja sam video apsolutnu ne zainteresovanost Partizana. U poslednjih pet minuta 2 suta sa dvadesetak metara. Tesko da se to moze nazvati sansom. Verovatno se tese kako je minimalan poraz. Samo poraz od minus jedan ili minus pet ima iste posledice. Nisi uzeo bodove.

Grozni

pre 13 godina

Glavni krivac je Stanojević.Postavio prebega na gol,Smiljanića,napravio im šansu,umesto Raće.Kasno menjao,Raća je moprao da uđe početkom drugog dela kad su povećali pritisak.I Krstaja je tad već bio pao,za zamenu.Izgubio je,a mislimo da će gubiti još utakmica.Ja bih ga smenuo da moj ili tvoj kum dođe.Ivan Adzić Lukić

jug

pre 13 godina

E to je Stojković! Da si slušao kad smo skandirali "Ti si prvi golman Radiša!" živi zid i golman NE BI bili onako postavljeni.
Žal je za šansama kojih NIJE BILO jer je igra bila maksimalno defanzivna i kukavička!

Istina

pre 13 godina

Da li Stanojevic misli da niko semnjega nije gledao utakmicu? Istine radi treba reci da su grobari imali 4 POLUPRILIKE,od kojih je samo u jednom slucaju lopta isla u okvir gola.U ostala tri slucaja.lopta je laaadno isla pored gola.Zaista,partizan je dobar samo za nasu ligu...Cim je jaci protivnik,klasika..BUNKERICA,pa ako sta ubodemo ok,ako ne,opet okej...
I jos nesto..Ne mogu da shvatim da na RTS-u nemaju pametnijeg komentatora od onog strajnica...Pa covek je po nebulozama blizu da prevazidje i legendarnog Milojka...

Ivica

pre 13 godina

Pa šta onda Šahtjor da kaže... Nije LŠ za našu ligu, kuku lele kad dođe red na Arsenal... 6 komada super, i to što ne brani Radiša inače... pukla bi desetka!

heh

pre 13 godina

Stojke legenda bio i ostao. Obuo CRVENE kopačke, odbranio (boksovanjem!) pet-šest, a onda primio-u svom stilu... čisto da ih nervira malo...

Surovi

pre 13 godina

Drago mi je da Romi prate evropski fudbal.Dokaz za to je veliki broj komentara koje ovde ostavljaju.Znam da i gospodin Lukić gleda i mašta da će i oni nekada možda da prođu prvo kolo u kvalifikacijama.Dobro i oni igraju 10.10.2010. god. Ceo Beograd toga dana biće crveno beli, roze i u duginim bojama.Mi 28.10. pa tada više sreće.

Smehotres

pre 13 godina

Ljudi, ajde da budemo realni, jesmo Srbi, ali budimo pre svega ljudi.
Povuci cu paralelu sa uspesnim klubom KK Partizan sa trenutnim klubom FK Partizan...takmicenje je isto, evroliga ili liga sampiona.
Podsetimo se kako je Partizan u kosarci igrao kada je Dule dosao na celo pocetkom ovog milenijuma, tu je bilo fulanja samo takvog, kako sa Duletove strane, tako i od igraca, iako Partizan tih godina nije imao nista znacajno losiji sastav nego sto ga ima u poslednjih par godina otkad nize uspehe.
Cinjenica je nesto drugo...za sve je potrebno vreme i sistematski rad u kontinuitetu...Partizan je u kosarci rastao onako kako mu je trener rastao i koliko je brzo poceo da spoznaje svoje greske, tako da danas imamo vrlo jak Partizan koji nikome nije laka prepreka iako je i danas po igrackom kadru losiji od bar 10-15 ekipa u evroligi...ali je doslo do naptretka, pa pobedjujemo i najbolje.
U fudbalu, moramo da budemo strpljivi, Partizan jednostavno nema iskustvo ovako jakih utakmica i nije realno ocekivati da bilo koga pobedimo...a ukoliko se to desi, to je ogroman uspeh!
Ako se secate, u basketu smo od 2000-2004. godine imali svega po 2-3 pobede godisnje u grupi...a nekada ni toliko!
Sustina je da Partizan postane redovan ucesnik lige sampiona u fudbalu i da na taj nacin svom treneru i svojih igracima obezbedi priliku za napredak...ukoliko do tog kontinuiteta ne dodje, nista necemo nikada uraditi, jer nam je domace takmicenje tragikomicno.
Evidentno je da je Stanoje imao gomilu taktickih gresaka u mecu sa Sahtjorom, ali ne treba mu zameriti jer on covek nikada ovako jake utakmice nije vodio, tesko mu je da proceni kako da se postavi, zato je verovatno pokusao da disciplinuje ekipu za ovaj mec da se bore u nedostatku taktickih resenja...kada skonta neke stvari i kada uvidi kako se fudbal u ligi sampiona igra, moci ce i on da promeni nacine treniranja svojih igraca, i da postavi neke razlicite zahteve ubuduce pred njih...ali za to sve treba nam kontinuitet od nekoliko liga sampiona za redom...tek posle recimo 3 ucesca za redom, mozemo ocekivati da igramo ravnopravno sa rivalima i da eventualno ponekoga i pobedimo, a uz malo srece i da prodjemo grupu ili da bar sigurno obezbedjujemo to 3. mesto koje vodi u ligu evrope.
Pogledajte Bragu veceras...dobra ekipa, cak odlicna, ali totalno neiskusna u ovom takmicenju, rezervni napad Arsenala im je napunio mrezu do vrha...iskustvo je neprocenjivo i ono se nicim ne moze zameniti.
I za kraj, ono sto je meni upalo u oci, to je da je Partizan pretrcao 110km, a Sahtjor 109km, znaci podjednako...da li ste vi stekli utisak da smo trcali podjednako?
Ja nisam.
Sustina je u tome sto mi ocigledno trcimo dosta i nismo fizicki inferiorni, ali nase trcanje je takticki izuzetno lose i jako slabo pokrivamo kako prostor, tako i protivnickog igraca, te nam 50% trcanja ode u prazno i ne vidi se, a pri tom umara igrace.
To se sve moze nadomestiti jakim utakmicama, i opet dolazimo do toga da je kontinuitet lige sampiona jako bitan...jer ako se malo samo podsetimo, ni u basketu nismo igrali nekada dovoljno agresivno kao danas, nismo disali protivniku za vratom, znaci nismo trcali dovoljno dobro, a pogledajte danas...Dule je skontao gde je gresio i ispravljao greske...pruzimo Stanoju sansu i dajmo mu podrsku da postane izuzetan trener jer je ocigledno da je vrhunski potencijal, ali totalno neiskusan!
Sad je prava sansa da rukovodstvo prelomi neke stvari i opredeli se za svetlu buducnost...pogotovo sto konkurencija na domacoj sceni maltene ne postoji.

vodja

pre 13 godina

Bez obzira na poraz Partizan je pokazao da je ozbiljna ekipa a Stanojevic isto tako ozbiljan trener.Odavno nisam video neku nasu ekipu tako dobro organizovanu sa solidnom pas igrom.Nedostajalo je jedino vise hrabrosti i inicijative u napadu ali sam siguran sam da je Stanojevic to vec shvatio.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Da je Radiša onako postavio sebe i zid i primio gol do sada bi verovatno bio "razapet na tribinama". A pošto je to uradio Stojković, verovatno zvezdašima iz inata čitam nekakve pohvale.
Za šta? Za par boksovanih lopti i onakav gol?!
Radišu u prvu postavu, Stojkovića možete i u Koreju ili Maleziju da bi branio...
(gorbar sa juga, 16. septembar 2010 00:32)

Ti nisi grobar sa juga, već si navijač komšijskog FK Tuga !! :))))
A Radiša ako vam odgovara, slobodno ga uzmite !! ;)))

igor78

pre 13 godina

Partizan iz prošle sezone bi primio 5 komada večeras, dok je ovaj "novi", Stanojevićev Partizan pokazao da se može nositi i sa finansijki moćniim ekipama u Evropi...

polako, prošle godine smo primili 4 gola, ove godine samo jedan (i to jedva, majstorijom Srne), sledeće godine ih dobijamo...tim i reputacija se ne prave preko noći, samo nastavite ovako i pametno uložite novac od LŠ!

P.S. Bravo za Savića i Miljkovića, tek sada mi nije jasno zašto su vratili Stevanovića na pozajmicu a imamo izvanrednog Miljkovića! Savić će biti strašan igrač!
Puno sreće i zdravlja momci!!!

ako me se za dan bezbednosti sete

pre 13 godina

Postovani Gospodine Stanojevicu.
Posto znam da ste pismen i obrazovan covek i da citate komentare koje ljudi pisu jer ne tripujete da znate sve zelim da Vam kazem nesto za sta predpostavljam da ste i sami videli ali ko zna...
Prvo poluvereme smo izdrzali pritisak od prvih 15 minuta i onda krenuli u napad sto je njihov pritisak i zaustavilo.
Drugo poluvreme je ista prica s tim sto smo mi posle 15 minuta pritiska i dalje ostali pozadi i tu se po meni krije uzrok poraza.
Takodje ja kapiram da Vam Tomica naturaju da igra da bi ga prodali ali mi smo zbog toga imali igraca manje 90 minuta. Da bih Vam do kraja objasnio sta mislim, dodacu da je izmena Ilieva sa Boyom bila obavljena u pravo vreme ali bih 5 minuta pre toga zamenio Tomica sa Davidovim i dobio malo na brzini ali i na zalaganju. Meda ce biti fenomenalan ali mu treba par meseci da se navikne na nas. Smiljanic ce biti u savrsenoj formi za mesec dana. I za kraj, DR. Mo bi nam zaista pomogao i znacio u ovoj tekmi.
Vama Gospodine Stanojevicu svaka cast i hvala Vam jer moj klub konacno igra moderan i smislen fudbal. Poruka za novog selktora Pizona- MLOGO smo jaki

pendulabgd

pre 13 godina

Stanojevicu, voleo bih da procitas ovaj komentar!

iako te postujem kao trenera!
ne mogu da shvatim zasto, ALI ZASTO guras Nemanju Tomica, koji jeste veliki grobar, ali imam pitanje. da li je napravio jedan valjani proboj po desnom krilu za poslednjih 6 utakmnica u evropi???
(lako je to sa javorom i ostalom buranijom) ... MOLIM TE nauciga da igra na jedan-dva dodira! a ne da dribla u prazno i OBAVEZNO se zapetlja i izgubi loptu!
sta, jel je on tu samo da bi izvodio slobodnjake i kornere?
dakle decko ne moze da probije po strani nikako!
mozda ce ga neko opravdati, imao je vise ulogu centralnog veznog, e to ne pije vodu!
vidi se koliko ne stima bez DR MOA!
a TOMICA pod HITNO u teleoptik!
nemoj podlegati pritisku da ga guras zbog prodaje, ja sam mislio da ti nisi taj tip trenera!
iz tekme u tekmu, bash pratim Tomica, pa to je nash NAJGORI IGRAC! ustvari nije, ali tako ispada! previse dribla samog sebe, puno hoce a malo moze a i spor je za svoje driblinge!

TOMICU ODLAZI!

+SAVIC pun pogodak!
+Stojkovic Sjajan!
+Medo BORAC!

ALI FALI DR MO!
umesto SMILJANICA!

EPS

pre 13 godina

Nije vazan rezultat na terenu.EPS se prstavio u Ukrajini.Od izvoza struje u tu zemlju bice zarade i nece morati struja da poskupljuje kod nas.

ja

pre 13 godina

Prvo sto cu reci to je: STEFAN SAVIC !

Lako je mladom igracu da igra u veznom redu ili napadu, ali ovaj decko ima 19 godina a odigrao je maestralno u odbrani ! Svaka cast Partizanu sto su ga doveli, prodacemo ga za debele pare za nekih 3-4 godine

Sto se tice utakmice nema sta, oni imaju Brazilce koji dobro drze loptu i Partizan im tu nije mogao nista. Mi nasu sansu treba da trazimo protiv Brage jer realno mozemo biti 3. u grupi ispred njih.

Partizan ima potencijal da igra svake godine u LS. Na kraju sezone cemo verovatno prodati Dijaru, Petrovica, Tomica i Klea plus velike pare od LS sto cemo zaraditi ove sezone - eto konacno cemo imati para da napravimo tim koji ce i sledece godine igrati LS. Samo pametno...

pero

pre 13 godina

Nije ni bilo nekih sansi pa ne znam cemu zal. Optimisti se vade na mladu i neuigranu ekipu. Pa sve nase ekipe su mlade i neuigrane jer cim se neko izdigne i da 2-3 gola slijedi prodaja. Tako da ce ekipa uvjek biti spoj mladi i neafirmisani i onih posustalih na kraju karijere. Sansa da se igra u LS na ove prostore ne dolazi cesto. Pa kad dodje onda je suludo potrositi je na defanzivu.

ivan

pre 13 godina

stojkovic je ok branio... ali cini mi se da je kod gola mnogo izaso napred i samim tim dosta otvorio prvi ugao i morao da juri loptu u nazad, samo da je bio dva koraka nazas ka liniji mozda bi i bio blizi lopti ali sve je to znak pitanja...

igor78

pre 13 godina

Partizan iz prošle sezone bi primio 5 komada večeras, dok je ovaj "novi", Stanojevićev Partizan pokazao da se može nositi i sa finansijki moćniim ekipama u Evropi...

polako, prošle godine smo primili 4 gola, ove godine samo jedan (i to jedva, majstorijom Srne), sledeće godine ih dobijamo...tim i reputacija se ne prave preko noći, samo nastavite ovako i pametno uložite novac od LŠ!

P.S. Bravo za Savića i Miljkovića, tek sada mi nije jasno zašto su vratili Stevanovića na pozajmicu a imamo izvanrednog Miljkovića! Savić će biti strašan igrač!
Puno sreće i zdravlja momci!!!

šta se dogodilo sa tranzicijom?

pre 13 godina

Glavni razlog što nismo uzeli makar bod u Donjecku je loša partija neprimetnog Tomića od koga se očekivalo da probija tu desnu stranu i šalje upotrebljive pasove ili centaršuteve ka Kleu. Ako se tome doda i suviše defanzivno orijentisani i stegnuti Miljković, mi praktično nismo imali napade po desnom boku. Isti slučaj po levoj strani gde je Lazevski takođe više vodio računa da mu Srna ne pobegne nego što je mislio da napravi neki prodor ka golu Pjatova. Dakle, bočni bekovi Lazevski i Miljković, krajnje i bespotrebno defanzivni. Takođe i Kamara. Očekivao sam da Medo bude mnogo ofanzivniji, da aktivno učestvuje u završnici i ugrožava gol Pjatova šutevima sa distance, tim pre što je pored njega igrao isto tako izrazito defanzivni Smiljanić. Imali smo dva zadnja vezna igrača od kojih nijedan nije imao napadačke ambicije! Da rezimiram: izostala je brza tranzicija iz odbrane u napad, zjapila je rupa između Klea kao usamljenog špica i veznog reda koji je kampovao ispred našeg 16erca. Nije bilo ni probijanja po bokovima a sve to zbog loše partije Tomića, Lazevskog i Miljkovića. Sale Ilić je imao opravdanje za svoju nešto defanzivnju ulogu jer je sprečavao Srnu po svojoj strani dok za Tomića nema takvog opravdanja jer Razvan Rac je daleko ispod klase Daria Srne. Svaka čast Hrvatu. Držao je javni čas na temu kako treba da igra bočni bek.

Lantz

pre 13 godina

Stanojevic je svestan da u Evropi danas mozes imati jaku ekipu samo ako:
1)igras jaku ligu i imas debelu lovu (Eng, Spa, Ita...), ili:
2)igras slabu ligu i imas debelu lovu tajkunskog porekla (Ukr, Rus.).
Partizan nema ni jedno ni drugo, pa me sinoc ni malo nije razocarao - igrali su momci koliko mogu, i to je pravo stanje i slika srpskog fudbala.A Sahtjor nije prava vec ulepsana slika ukrajinskog fudbala. Isto se moze reci i za Italiju, Francusku, pa i Englesku: zaboravite na trenutak magnate koji pazare sve sto iole vredi i dovode u navedene zemlje, i imacete realnu sliku fudbala u navedenim zemljama (sto se i videlo u J. Africi).

srđan

pre 13 godina

bravo. lepa utakmica, jak protivnik. treba se pripremiti za još teža iskušenja, jer arsenal igra jako brzo i probija linije. čestitke svima i žao me je što je smiljanić napravio nepotreban faul

PFc

pre 13 godina

Care, nista ne zali, bilo je super! Jesmo izgubili ali nismo bili losi a neki nasi najbolji brandovi bi izgubili sa 5-6 golova u mrezi. Ovo je odlicna ekipa naseg kluba i siguran sam da ce skupo prodati kozu cak i protiv Arsenala. Ova igra uliva nadu da bi mogli da pobedimo isti ovaj Saktar i Bragu! pa sta dalje bude!
Samo napred i glavu gore, Grobari znaju sta znaci posten pristup i borba za boje naseg kluba.A sada neka se spremi...Arsenal!!!

High Expectations

pre 13 godina

Najbolje za Partizan iz ove tekme je da je dobio izuzetnog stopera u Savicu, ako se ovaj ne umisli (sto je precest slucaj sa svima nama). Defanziva je bila izuzetna, i taktika bi bila za 10 da nas ipak nije i "pridavila" u sferi napada. Krstajic je definitivno legenda Partizana. Stojke standardno fenomenalan golman. Da je Kleo imao jednu 50% upotrebljivu loptu dao bi gol, ali nije. Vrlo solidni Lazevski, Ilic, Medo. E sad, malo nas je frka spopala da se ne obrukamo pa smo bas otisli skroz u defanzivu. Tome je dosta pridonijelo i sto su dva igraca sredine, Lola i Tomic, ipak podbacili. Ne kontam to sa Lolom, valjda je to sve od toga sto je rano otisao preko grane, ali mi jednostavno djeluje konfuzno. Za Tomica se vidi da je rasni talenat, kao i to da ne radi na vlastitoj psihi vec na mastanju kako postaje novi Ronaldo (onaj "nepravi", kao da nam nije bilo dosta jednoga). Stanojevic forsira ovu dvojicu zarad talenta... Nemojte da neko pomisli da sam "pljuvac", sam bi bio najsretniji da obadvojica budu na visini potencijala. I tako, Ilijev i Kleo su ipak bili previse odsjeceni, ma koliko se svojski trudili. Stanojevic me tako odusevio taktikom u Briselu, da me je ovaj put, ipak malo i razocarao. Ali nije bilo lose, uopste.

.

pre 13 godina

"Na ovoj utakmici smo 'dobili' Stefana Savića i Aleksandra Miljkovića, a i Medo se potvrdio kao dobro pojačanje. Nismo želeli da igramo defanzivno, ali nam je protivnik nametnuo svoj stil".

To je odgovor onima koji pisu zasto je Stanojevic postavio defanzivnu taktiku. A bre stisli su nas, nisu nam dali da igramo oganzivno,loptu smo jedva mogli da im oduzmemo iako smo igrali neku vrstu presinga.Jednostavn nam nisu dali mogucnost da igramo ofanzivno.A i nije cilj rastrcati se po celom terenu pa primiti 5 komada ,kao sto smo radili sa Tumbakovicem.

sub024

pre 13 godina

Izjava Vladimira Zajeca na HRT/Chitav grad je doshao na stadion jer je Donjeck mali grad.hehehehhe.Veci od ZAgreba skoro duplo. Kakve sve gluposti na HRT mozhe chovek da chuje pa da chovek ne poveruje!!!

everton

pre 13 godina

To je ono što smo dugo očekivali od Partizana,od gola Šahtjora pa do kraja utakmice igračima ukrajinskog šampiona se video strah u očima,nažalost ova mlada ekipa nije to iskoristila,ali nema veze,ovakvim jakim utakmicama dobiće se potrebna čvrstina i iskustvo(slično duletovim momcima),tako da nećemo imati konkurenta u domaćim takmičenjima,a sledeće sezone korak dalje u LŠ.

Srb-in

pre 13 godina

Stanojevicu, u najgorem slucaju, mozemo da budemo 32 u Evropi! To je ekstra rezultat! Mi, svi zajedno, prvo navijaci, a onda i igraci, u ovom takmicenju trebamo da uzivamo. Imamo priliku da se nadigravamo sa najboljima! Ako sledece godine udjemo u ligu sampiona, bice to veliki uspeh. Onda cemo praviti velike planove. Sad, igrajmo se i uzivajmo u najboljem fudbalu, koga smo deo! Napred Partizan!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Nije lose ali moze i mora bolje za ligu sampiona. Ove sanse smo imali pred kraj utakmice i stat da nismo izjednacili. Ipak, ekipa jos uvek nije dovoljno uigrana. Nadam se da ce biti bolje u sledecim utakmicama. Napred Partizan!!!

tonchev

pre 13 godina

bravo, bravo! Sale, odigrao si onako kako je partizan mogao da odigra veceras.. povuceno i trazenjem klea i ilijeva dubinskim loptama. ne mozemo mi da se otvaramo protiv ovakvih ekipa, naduli bi nas kao Arsenal Bragu. Skapirao sam nasu igru posle 15tak minuta, tada su poceli i da se oslobadjaju ali jedna stvar upada u oci.. Ilijev je u ovoj postavci igre poptuno beskoristan. niti je brz, niti ima prodor, niti dribling.. dakle jaaka odbrana, 2,3 kratka pasa na sredini, lopta od 30tak metara na bok gde neko TRCI i probija do sesnaesterca, i on daide lopta za Klea.. tako smo namucili Anderleht i to je za svaku pohvalu.. igrali smo onako kako smo jedino mogli.. setite se koliko je Dule V. imao poraza u evropi na pocetku.. a gdfe je partizan onda dosao.. OSTAVITE SALETA DA NAPRAVI CUDO!

Pfc

pre 13 godina

Odlican si trener Stanoje, ali da se malo nasalim protiv Arsenala Petrovica ponovo na klupu a Lolu forsiraj da pravi sto vise faulova oko naseg sesnaesterca