Ponedeljak, 13.09.2010.

08:26

Kovačeviću opet nije počelo suđenje

Početak suđenja Miladinu Kovačeviću, optuženom za nanošenje teških telesnih povreda američkom studentu Brajanu Štajnhaueru 2008. u Bostonu, danas nije održan.

Izvor: B92

Kovaèeviæu opet nije poèelo suðenje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

pravednik

pre 13 godina

koliko god da je kovacevic nas covek, a druga strana, omrazeni amer..stvarno nemam ni jedan razlog da branim kovacevica..jel uzo smeker od 120kg i 2 metra da bije decka koji daj boze da ima 70kg..koliko god da je ovaj bio pijan ili sta, mogao je to resiti na drugi nacim, u najgorem slucaju samar ili dva, a ne da uhvati coveka i da ga bukvalno unakazi od batina..i sve to o nasem trosku..

Zlaja

pre 13 godina

Jedina reakcija kada god procitam vest u vezi ove lakrdije i pominjanje njegovog imena i prezimena je BES! STRASAN BES NA SVE STO IMA VEZE SA TIM!
I ONDA MI SVAKO MALO ONA JADNA I BEDNA MINISTARKA MALOVIC PRICA O NEVEROVATNOJ REFORMI SUDSTVA? SRAMNO, JADNO, DRSKO BEZOBRAZNO!
ZIVIM ZA DAN DA IM SVIMA KOMPLET VIDIM LEDJA!

j o k e r

pre 13 godina

radja se novi slucaj -"pahomije" - a ustvari nastavlja se stil i nacin "a la u doba milosevica",kome se kraj nazalost ne vidi,dok "koaliciona vlada" srbije isplacuje "pod hitno a tajno(kao..."drzavna tajna"..a od koga to molicu fino...!?)900.000 $ porodici pretucenog,a 100.000 porodici ciji sincic je pretukao ostecemog(na ime vec uplacenog "baila"od 100.000$)!?u celoj stvari niko,ama bas niko do sada nije javno rekao,imenom i prezimenom oznacio,roditeljhe miladina kovacevica,koji po meni igraju najvazniju ulogu u celom slucaju,jer sam miladin je u vreme tuce bio ,kako kaze njegov hohstaplerski sposoban advokat borovic,samo jedan "maloletnik"koji se poptukao!?i to moze da bude tako-to priznajem!hat medjutim tada na scenu stupaju "tata i mama",ili samo jedan od noih,koji su, ili je veoma:"sposoban,poznat,priznati sa veoma dobrim partisko/ licnim vezama sa pozicijom ili opozicijom,koji u stilu ruka ruku mije sa vladom srbije odlucuje da se "drugu...zasluznom i priznatom coveku"vrate pare date za "bail"americkom sudu,da se ostecenom i njegovoj porodici isplati 900.000$(a mozda se i neko ogrebao u medjuvremenu u muvani oko svega toga...!?)tek,ispada da nije bilo insistiranja hilari clinton i par kongresmena iz kongresa SAD-a,srbija i drzavna kasa bi mozda bila bogatija za taj kontroverzi "meleon"!??prema tome glavni krivci za moronsko "merino"gradjanstvo srbije,trebalo bi da budu hilari i kongres SAD-a!pa to je bar jasno,najlakse i pre svega "najpostenije"misle svi ucesnici" od mame tate,svih njihovih "prijatelja",a posebno ministra inostranih poslova, premijera, kompletne vlade, kao i predsednika drzave, ove jadne i bedne "srbo - stradije"!?? F U J !!!

evita

pre 13 godina

Ciji je ovaj mali? Prica se da je bliski rodjak...., velikog demokrate. Zasto novine cute a znaju?
Pa molim vas Borojevic uspeva evo vec desetak godina da razvlaci sudjenja obicnih, lokalnih kontraverznih biznismena i huligana, a obzirom na "internacionalni karakter" ovog slucaja, uspece da ga oduzi bar do penzije, svoje ili cak i Kovaceviceve.

J O K E R

pre 13 godina

e homene ,homene!??...i svi vi ostali koji ucestvujete u pravljanju novog slucaja "p a h o m i j e "...!?...niste se toliko razmisljali ni kada ste "pod hitno"pod velom "tajnosti"(od koga od nas!???..),dali od drzavno/narodnih para m i l i o n d o l a r a u ime "porodice"(ili u ime "obraza"quazi demokratske drzave srbije!?) k o v a c e v i c !!i uopste ko su ti K O V A C E V I C I iz A D E !!! c i !!!???...i cime su to oni molim vas zasluzili da se "vlada srbije" toliko zauzme za njihovo "cedo"-ordinarnog siledziju koji je u najgorem politickom momentu nasao da se bije, prebija i ponasa kao sumski covek u zemlji koja nas je uzela na zub bas zbog slicnog ponasanja slobodana milosevoicevica -"balkanskog mesara"i njegovih istomisljenika'90-tih!???...

coa

pre 13 godina

uvedite ga opet u skupstinu neka proseta malo da vidimo heroja ovo je komedija od drzave,gde je zapelo???jel treba jos jedan milion dolara recite ima narod para platicemo opet, samo nas gazite navikli smo

razočaran

pre 13 godina

Na ovaj način se samo potvrđuje da smo država javašluka, kriminala i korupcije. Ovu bitangu "reformisano" pravosuđe nikada neće osuditi.

SVD

pre 13 godina

Posle toliko godina i toliko para koje je Srbija potrošila na ovog siledžiju, sada suđenje mora da se odloži za 1 dan radi odluke o dokazima. Ako se ovako sudi, Miladin će da dočeka penziju, možda čak i državnu. Sramota i za sud i za Malovićku, jer je to njen "popravljeni" sud.

Jelica*

pre 13 godina

Sramota me je da se Srbija bruka zbog nasilnika. Kako su njegovi roditelji bogati i kako imaju mocne prijatelje neka mu se sudi u Americi. Samo tako cemo saznati pravu istinu o ljudima koji su u vrhu vlasti pomogli da on pobegne i da to saopste oni u Americi. Ovde to nikada necemo saznati vec ce dva sluzbenika tog ministarstva nagrabusiti, a oni sluzbenici koji dodju iz Amerike iz naseg konzulata ce lazno svedociti, za utehu dobiti po jos jedan mandat i uvek dobro mesto u partiji. Znaci resenje je sudjenje u Americi.*

Srki

pre 13 godina

Još jednom nevini ljudi stradaju zbog nedovoljne stručnosti i nedovoljne obučenosti policajaca. Koliko krvi je potrebno da bi se neki policijski starešina zapitao da li je potrebno da unapredi obuku i proveru svojih službenika?

gordijanus

pre 13 godina

za ovog kabadahiju ste izdali pasos i platili milion dolara, a za devojcicu kojoj zivot zavisi od 130 hiljada eura za transplataciju kostane srzi drzava nema para...sram vas bilo vi koji ste ovog muflona pretplatili!!!

Država idiota ...

pre 13 godina

"Dve osobe zadobile su lakše povrede kada je jednom policajcu u zgradi suda slučajno opalilo pištolj. Istraga je u toku."
Ovo je smešno, samo meni više nije smešno nego tužno kada je STALNO smešno. U ovoj zemlji se niko ne razume u to kako se radi njegov posao, počevši od konzula u Njujorku, pa dugačak red raznih "stručnjaka" čije greške plaćamo i plaćaćemo, pa do ovog zlosrećnog pandura koga treba razoružati jer ne ume da rukuje oružjem i poslati kući dok se još neko nije povredio. U međuvremenu, baš lepo što je prošao još jedan plaćeni radni dan u sudu za tolike zaposlene a ima, eto, novog posla i za istražne organe ...

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Odloženo suđenje M. Kovačeviću

S'obzirom na politicku situaciju u Srbiji i jeste bilo nelogicno suditi M. Kovacevicu pre nego sto vidimo kakav ce odnos Srbija u buducnosti imati prema SAD ?
Ako "nadvlada" ova "Ruska opozicija" lako je moguce da M. Kovacevica cak proglase i "HEROJEM" ?
Nebi bio ni prvi ni poslednji ko je samo u Srbiji "HEROJ" !

xeno

pre 13 godina

da li uopshte neko zna za sta smo platili milion dolara ?
ne zato sto je on nekog tamo oplaveo ili ne ...
cak ne ni zato sto je zapalio iz amerike ..
nego iz razloga sto su zvanichni cinovnici drzave mu pomogli zvanichnim dokumentima da izbegne sudjenje :)
iz tog razloga smo platili milion dolara :) zato sto su drzavni cinovnici prekorachili svoja ovlashcenja .. a ne zato sto je on namlatio nekog budalasha sto mu je maltretirao drugarice .. :)
znachi platili smo penal od milionce jer smo bili neozbiljni :)
a njemu se sad sudi za ``falsifikovanje sluzbene isprave`` sto je smeshno krivichno delo ako se uzmu u obzir okolonosti kao i to da je nas drzavaljanin koji je bio lishen pravog dokumenta :)
znachi on moze da se brani nepoznavanjem materije :)
i dok god je na nashoj teritoriji mogu amerikanci da mu pljunu pod prozor samo :)

Miki

pre 13 godina

Novinari, molim vas, vaša je dužnost da iskopate, ko je tačno naredio službenicima ambasade da izdaju isprave da bi Miladin napustio SAD? Svi koji ste imali prilike da se obratite službenicima srpskih ambasada po svetu, znate da su sve drugo, samo ne predusretljivi i spremni da bezuslovno pomognu. Dakle, ovom momku je neka vrlo velika zverka iz Vlade Republike Srbije pomogla da pobegne od ruke pravde, sredivši papire i plativši iz budžeta 1 mil $. Želim da ta zverka dobije ime i prezime, podnese ostavku, dobije krivičnu prijavu, pa makar bila predsednik republike, vlade ili bilo koji ministar ili poslanik. Dosta je više kabadahija.

djordje

pre 13 godina

Milion dolara podelite na 500 dinara dnevno, toliko drzava meni racuna dan zatvora kada me posalje u zatvor zbog nevezanog pojasa. Ne treba mu sudjenje samo digitron da izracunam koliko je dana duzan svima nama!

mattersville

pre 13 godina

787.000 EUR (odnosno tih famoznih 1.ooo.ooo USD) dovoljno je da se bar 5 teskih slucajeva poput ove nesrecne devojke izlece ili da im se makar pruzi sansa.
Ovaj siledzija je sansu vec dobio kada su ga poslali da studira u USA, da studira, a ne da divlja! I na sve to njemu ova pateticna DRZAVA placa drugu sansu i baca pare u vetar, da bi on mogao da nastavi sa deli pravdu po svetu. Zalosno je i jadno gde zivimo i kome je ova drzava spremna da pomogne.
Pare verovatno niko nece ni pomenuti u toku citavog procesa, a ne da mu jos traze da ih vrati. Neka odrobija radeci sa hendikepiranom decom i ostalima koji nisu dobili priliku zbog takvih kao sto je on....
Tonemo sve dublje i nema nam spasa

Aster Blistok

pre 13 godina

Kakva sprdnja od pravosudja, i jos ga zovu "reformisano"? Ovim su lop. pardon "gospoda" pokazali koliko im je stalo do istine koja se, barem na ovim prostorima, moze rastegnuti do neprepoznatljivosti. Uz ovakvo pravosudje potpuno odgovara saradnja sa Rusijom i Korejom. Od sveta sve dalje i dalje idemo zahvaljujuci satro-gistro reformama.

Maligni proces

pre 13 godina

Pa lepo nam je rekla ministarka (ne)pravde, da je reforma pravosudja proces koji traje, traje, traje...i koji ce da traje, traje...

Patriota

pre 13 godina

Želim da odgovara onaj koji je u ime nas odlučio da država Srbija treba da plati milion dolara, krvlju i znojem zarađenih od strane poštenih i mahom siromašnih građana Srbije, da bi se ovaj mamin i tatin sin spasio pravde, koja ga je nesumnjivo čekala na američkom sudu (gde je, btw, trebalo da mu bude suđeno jer je tamo počinio krivično delo). Želim da se sazna ime i prezime uticajnog prijatelja mame i tate ovog lika, koji očigledno drži neku visoku funkciju u vladi, koji je lobirao za ovog lika (i za ekspresno izdavanje pasoša i za plaćanje odštete). Želim da se onda taj uticajni prijatelj mame i tate ovog lika nađe pred sudom i da, ako ništa drugo, bar završi svoju karijeru. To želim, a to što će u Srbiji da dobije par godinica, a da odluži možda par meseci i to sa slobodnim vikendima - to me apsolutno ne zanima - to je žalosno stanje domaćeg pravosuđa.

marko

pre 13 godina

Otvaram info92. Levo je slika huligana i "mladog" lazisportiste vrednog milion dolara muke ovog naroda a desno je lik prekrasne devojke koja se bori za zivot i za koju ova drzava ne brine ... ukucavam SMS ...zar je ovo evropska Srbija...

Zoran

pre 13 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto ovakvi i slicni likovi dobijaju toliko medijske paznje. A da ne pricamo o raznim Saricima i ekipi. To bre samo treba pod broj da se zavede, propusti kroz procedutu, osudi, posalje u zatvor i jedino ime za to vreme je taj broj. A mediji samo kazu taj i taj uhapsen i osudjen na toliko i toliko zbog toga i toga... i nista vise. A ne ovako da stvaraju mitove i legende i ko zna sta.

cajka

pre 13 godina

Ovo nije sudjenje nego farsa i to farsa u reziji drzave i aktuelne vlasti. Zasto se sada ne oduzme kompletna nepokretna i pokretna imovina ovog lika, odnosno lica koja ga izdrzavaju i koji odgovaraju za njega, njegovih roditelja. Ako sam odvojio deo, nebitan koliki, da platim njegovo kabadahijsko ponasanje, oduzmite im imovinu.... Mozda nije kriv dok se ne osudi. Kako je krenulo nece ni biti. Da li neko u ovoj zemlji ima osecaj stida. Oduzmite imovinu i onima koji su mu to omogucili jer su i oni kriminalci. Radite nesto pobogu. Dosta je ovoj zemlji onih koji podrzavaju ovako postupanje i ovu farsu. Uzmite se u pamet. Ministarstvo pravde, Malo vic, Malo sutra.

LEPA LUKI

pre 13 godina

Sve mi je jasno sto sam procitala,sta je uradio i zasto mu sesudi,ali jedno mi nije jasno ko je njemu organizovao posetu Skupstini i zasto?

Cirkus

pre 13 godina

Cek, cek, a kako je on sa laznom ispravom prosao granicnu kontrolu?
On je tek naknadno uhapsen, a ne odmah na aerodromu.
Takodje je prekrseno dostojanstvo skupstine gde je ovaj klipan doveden.
Pa je jako bitno po cijem pozivu i uz cije odobrenje?
To su sve prekrsaji koji su pocinjeni u izvrsenju ili saucesnistvu krivicnog dela.
Takodje, da li je njegova porodica pocela da otplacuje i vraca onaj milion i u koliko rata?
Ja cisto pitam jer ova drzava ima Bolesnu decu kojima treba pomoc i koji imaju buducnost da izrastu u velike i plemenite ljude, a ne u nasilnike i problematicne.

Krsta

pre 13 godina

Pa zar nismo mi, poreski obveznici, platili milion dolara za delo ovog huligana. Ja sam mislio da je vec na izdrzavanju kazne. Vidi se da je ovoj zemlji potrebna temeljita politicka i sudska reforma.

Ne zaboravimo

pre 13 godina

Nastavak vesti: Inace, ovaj slucaj je izazvao velike oscilacije u diplomatskim odnosima SAD i Srbije, u to vreme. Kako bi se odnosi normalizovali, Srbija je bila prisiljena nagoditi se s americkim pravnim institucijama, kako bi predmet prenela u svoje sudstvo, a za to je morala isplatiti odstetu porodici ostecenog,koja je iznosila oko 1 000 000 ( recima. milion dolara).

Milan

pre 13 godina

Milošević i Nenadović optuženi su zbog sumnje da su 8. juna 2008. godine u prostorijama generalnog konzulata Srbije u Njujorku prekoračenjem granica službenih ovlašćenja pribavili korist Kovačeviću i omogućili mu da napusti teritoriju Sjedinjenih Američkih Država.
Da oni su prekoracili sluzbena ovlascenja, ali je njima naredio neko iz Srbije da ta ovlascenja prekorace.
Na sud bi trebalo pozvati i Borka Stefanovica kao i njegovog sefa Jeremica pa ce oni najbolje objasniti zasto su pomogli ovom siledjiji da pobegne iz SAD.
Nase sudstvo treba da se bavi ovim siledzijom umesto da se prvim avionom transportovao tamo gde je ucinio to "junacko" delo.
Mi treba da se sa njim bavimo da se odnosi sa SAD pogorsaju zbog ovog lika.

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

sta im da mu sudite, samo rokate dnevenice badava,sto ipet ide na stetu naroda, kratak proces. mi smo pukli "milionce" za njega = on da odzonja 100 godina i onda smo kvit...

Nele

pre 13 godina

Da li je napokon stigao onaj voz koji je na proslo sudjenje vozio konzula? Taj voz je toliko kasnio da je sudjenje jednom kabadahiji i prevarantima iz nase ambasade u Americi moralo da se odlozi.

Krsta

pre 13 godina

Pa zar nismo mi, poreski obveznici, platili milion dolara za delo ovog huligana. Ja sam mislio da je vec na izdrzavanju kazne. Vidi se da je ovoj zemlji potrebna temeljita politicka i sudska reforma.

Milan

pre 13 godina

Milošević i Nenadović optuženi su zbog sumnje da su 8. juna 2008. godine u prostorijama generalnog konzulata Srbije u Njujorku prekoračenjem granica službenih ovlašćenja pribavili korist Kovačeviću i omogućili mu da napusti teritoriju Sjedinjenih Američkih Država.
Da oni su prekoracili sluzbena ovlascenja, ali je njima naredio neko iz Srbije da ta ovlascenja prekorace.
Na sud bi trebalo pozvati i Borka Stefanovica kao i njegovog sefa Jeremica pa ce oni najbolje objasniti zasto su pomogli ovom siledjiji da pobegne iz SAD.
Nase sudstvo treba da se bavi ovim siledzijom umesto da se prvim avionom transportovao tamo gde je ucinio to "junacko" delo.
Mi treba da se sa njim bavimo da se odnosi sa SAD pogorsaju zbog ovog lika.

Cirkus

pre 13 godina

Cek, cek, a kako je on sa laznom ispravom prosao granicnu kontrolu?
On je tek naknadno uhapsen, a ne odmah na aerodromu.
Takodje je prekrseno dostojanstvo skupstine gde je ovaj klipan doveden.
Pa je jako bitno po cijem pozivu i uz cije odobrenje?
To su sve prekrsaji koji su pocinjeni u izvrsenju ili saucesnistvu krivicnog dela.
Takodje, da li je njegova porodica pocela da otplacuje i vraca onaj milion i u koliko rata?
Ja cisto pitam jer ova drzava ima Bolesnu decu kojima treba pomoc i koji imaju buducnost da izrastu u velike i plemenite ljude, a ne u nasilnike i problematicne.

LEPA LUKI

pre 13 godina

Sve mi je jasno sto sam procitala,sta je uradio i zasto mu sesudi,ali jedno mi nije jasno ko je njemu organizovao posetu Skupstini i zasto?

Nele

pre 13 godina

Da li je napokon stigao onaj voz koji je na proslo sudjenje vozio konzula? Taj voz je toliko kasnio da je sudjenje jednom kabadahiji i prevarantima iz nase ambasade u Americi moralo da se odlozi.

cajka

pre 13 godina

Ovo nije sudjenje nego farsa i to farsa u reziji drzave i aktuelne vlasti. Zasto se sada ne oduzme kompletna nepokretna i pokretna imovina ovog lika, odnosno lica koja ga izdrzavaju i koji odgovaraju za njega, njegovih roditelja. Ako sam odvojio deo, nebitan koliki, da platim njegovo kabadahijsko ponasanje, oduzmite im imovinu.... Mozda nije kriv dok se ne osudi. Kako je krenulo nece ni biti. Da li neko u ovoj zemlji ima osecaj stida. Oduzmite imovinu i onima koji su mu to omogucili jer su i oni kriminalci. Radite nesto pobogu. Dosta je ovoj zemlji onih koji podrzavaju ovako postupanje i ovu farsu. Uzmite se u pamet. Ministarstvo pravde, Malo vic, Malo sutra.

gordijanus

pre 13 godina

za ovog kabadahiju ste izdali pasos i platili milion dolara, a za devojcicu kojoj zivot zavisi od 130 hiljada eura za transplataciju kostane srzi drzava nema para...sram vas bilo vi koji ste ovog muflona pretplatili!!!

Ne zaboravimo

pre 13 godina

Nastavak vesti: Inace, ovaj slucaj je izazvao velike oscilacije u diplomatskim odnosima SAD i Srbije, u to vreme. Kako bi se odnosi normalizovali, Srbija je bila prisiljena nagoditi se s americkim pravnim institucijama, kako bi predmet prenela u svoje sudstvo, a za to je morala isplatiti odstetu porodici ostecenog,koja je iznosila oko 1 000 000 ( recima. milion dolara).

marko

pre 13 godina

Otvaram info92. Levo je slika huligana i "mladog" lazisportiste vrednog milion dolara muke ovog naroda a desno je lik prekrasne devojke koja se bori za zivot i za koju ova drzava ne brine ... ukucavam SMS ...zar je ovo evropska Srbija...

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

sta im da mu sudite, samo rokate dnevenice badava,sto ipet ide na stetu naroda, kratak proces. mi smo pukli "milionce" za njega = on da odzonja 100 godina i onda smo kvit...

Miki

pre 13 godina

Novinari, molim vas, vaša je dužnost da iskopate, ko je tačno naredio službenicima ambasade da izdaju isprave da bi Miladin napustio SAD? Svi koji ste imali prilike da se obratite službenicima srpskih ambasada po svetu, znate da su sve drugo, samo ne predusretljivi i spremni da bezuslovno pomognu. Dakle, ovom momku je neka vrlo velika zverka iz Vlade Republike Srbije pomogla da pobegne od ruke pravde, sredivši papire i plativši iz budžeta 1 mil $. Želim da ta zverka dobije ime i prezime, podnese ostavku, dobije krivičnu prijavu, pa makar bila predsednik republike, vlade ili bilo koji ministar ili poslanik. Dosta je više kabadahija.

Patriota

pre 13 godina

Želim da odgovara onaj koji je u ime nas odlučio da država Srbija treba da plati milion dolara, krvlju i znojem zarađenih od strane poštenih i mahom siromašnih građana Srbije, da bi se ovaj mamin i tatin sin spasio pravde, koja ga je nesumnjivo čekala na američkom sudu (gde je, btw, trebalo da mu bude suđeno jer je tamo počinio krivično delo). Želim da se sazna ime i prezime uticajnog prijatelja mame i tate ovog lika, koji očigledno drži neku visoku funkciju u vladi, koji je lobirao za ovog lika (i za ekspresno izdavanje pasoša i za plaćanje odštete). Želim da se onda taj uticajni prijatelj mame i tate ovog lika nađe pred sudom i da, ako ništa drugo, bar završi svoju karijeru. To želim, a to što će u Srbiji da dobije par godinica, a da odluži možda par meseci i to sa slobodnim vikendima - to me apsolutno ne zanima - to je žalosno stanje domaćeg pravosuđa.

mattersville

pre 13 godina

787.000 EUR (odnosno tih famoznih 1.ooo.ooo USD) dovoljno je da se bar 5 teskih slucajeva poput ove nesrecne devojke izlece ili da im se makar pruzi sansa.
Ovaj siledzija je sansu vec dobio kada su ga poslali da studira u USA, da studira, a ne da divlja! I na sve to njemu ova pateticna DRZAVA placa drugu sansu i baca pare u vetar, da bi on mogao da nastavi sa deli pravdu po svetu. Zalosno je i jadno gde zivimo i kome je ova drzava spremna da pomogne.
Pare verovatno niko nece ni pomenuti u toku citavog procesa, a ne da mu jos traze da ih vrati. Neka odrobija radeci sa hendikepiranom decom i ostalima koji nisu dobili priliku zbog takvih kao sto je on....
Tonemo sve dublje i nema nam spasa

Jelica*

pre 13 godina

Sramota me je da se Srbija bruka zbog nasilnika. Kako su njegovi roditelji bogati i kako imaju mocne prijatelje neka mu se sudi u Americi. Samo tako cemo saznati pravu istinu o ljudima koji su u vrhu vlasti pomogli da on pobegne i da to saopste oni u Americi. Ovde to nikada necemo saznati vec ce dva sluzbenika tog ministarstva nagrabusiti, a oni sluzbenici koji dodju iz Amerike iz naseg konzulata ce lazno svedociti, za utehu dobiti po jos jedan mandat i uvek dobro mesto u partiji. Znaci resenje je sudjenje u Americi.*

djordje

pre 13 godina

Milion dolara podelite na 500 dinara dnevno, toliko drzava meni racuna dan zatvora kada me posalje u zatvor zbog nevezanog pojasa. Ne treba mu sudjenje samo digitron da izracunam koliko je dana duzan svima nama!

Maligni proces

pre 13 godina

Pa lepo nam je rekla ministarka (ne)pravde, da je reforma pravosudja proces koji traje, traje, traje...i koji ce da traje, traje...

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Odloženo suđenje M. Kovačeviću

S'obzirom na politicku situaciju u Srbiji i jeste bilo nelogicno suditi M. Kovacevicu pre nego sto vidimo kakav ce odnos Srbija u buducnosti imati prema SAD ?
Ako "nadvlada" ova "Ruska opozicija" lako je moguce da M. Kovacevica cak proglase i "HEROJEM" ?
Nebi bio ni prvi ni poslednji ko je samo u Srbiji "HEROJ" !

Aster Blistok

pre 13 godina

Kakva sprdnja od pravosudja, i jos ga zovu "reformisano"? Ovim su lop. pardon "gospoda" pokazali koliko im je stalo do istine koja se, barem na ovim prostorima, moze rastegnuti do neprepoznatljivosti. Uz ovakvo pravosudje potpuno odgovara saradnja sa Rusijom i Korejom. Od sveta sve dalje i dalje idemo zahvaljujuci satro-gistro reformama.

xeno

pre 13 godina

da li uopshte neko zna za sta smo platili milion dolara ?
ne zato sto je on nekog tamo oplaveo ili ne ...
cak ne ni zato sto je zapalio iz amerike ..
nego iz razloga sto su zvanichni cinovnici drzave mu pomogli zvanichnim dokumentima da izbegne sudjenje :)
iz tog razloga smo platili milion dolara :) zato sto su drzavni cinovnici prekorachili svoja ovlashcenja .. a ne zato sto je on namlatio nekog budalasha sto mu je maltretirao drugarice .. :)
znachi platili smo penal od milionce jer smo bili neozbiljni :)
a njemu se sad sudi za ``falsifikovanje sluzbene isprave`` sto je smeshno krivichno delo ako se uzmu u obzir okolonosti kao i to da je nas drzavaljanin koji je bio lishen pravog dokumenta :)
znachi on moze da se brani nepoznavanjem materije :)
i dok god je na nashoj teritoriji mogu amerikanci da mu pljunu pod prozor samo :)

Zoran

pre 13 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto ovakvi i slicni likovi dobijaju toliko medijske paznje. A da ne pricamo o raznim Saricima i ekipi. To bre samo treba pod broj da se zavede, propusti kroz procedutu, osudi, posalje u zatvor i jedino ime za to vreme je taj broj. A mediji samo kazu taj i taj uhapsen i osudjen na toliko i toliko zbog toga i toga... i nista vise. A ne ovako da stvaraju mitove i legende i ko zna sta.

razočaran

pre 13 godina

Na ovaj način se samo potvrđuje da smo država javašluka, kriminala i korupcije. Ovu bitangu "reformisano" pravosuđe nikada neće osuditi.

Država idiota ...

pre 13 godina

"Dve osobe zadobile su lakše povrede kada je jednom policajcu u zgradi suda slučajno opalilo pištolj. Istraga je u toku."
Ovo je smešno, samo meni više nije smešno nego tužno kada je STALNO smešno. U ovoj zemlji se niko ne razume u to kako se radi njegov posao, počevši od konzula u Njujorku, pa dugačak red raznih "stručnjaka" čije greške plaćamo i plaćaćemo, pa do ovog zlosrećnog pandura koga treba razoružati jer ne ume da rukuje oružjem i poslati kući dok se još neko nije povredio. U međuvremenu, baš lepo što je prošao još jedan plaćeni radni dan u sudu za tolike zaposlene a ima, eto, novog posla i za istražne organe ...

SVD

pre 13 godina

Posle toliko godina i toliko para koje je Srbija potrošila na ovog siledžiju, sada suđenje mora da se odloži za 1 dan radi odluke o dokazima. Ako se ovako sudi, Miladin će da dočeka penziju, možda čak i državnu. Sramota i za sud i za Malovićku, jer je to njen "popravljeni" sud.

coa

pre 13 godina

uvedite ga opet u skupstinu neka proseta malo da vidimo heroja ovo je komedija od drzave,gde je zapelo???jel treba jos jedan milion dolara recite ima narod para platicemo opet, samo nas gazite navikli smo

Srki

pre 13 godina

Još jednom nevini ljudi stradaju zbog nedovoljne stručnosti i nedovoljne obučenosti policajaca. Koliko krvi je potrebno da bi se neki policijski starešina zapitao da li je potrebno da unapredi obuku i proveru svojih službenika?

Zlaja

pre 13 godina

Jedina reakcija kada god procitam vest u vezi ove lakrdije i pominjanje njegovog imena i prezimena je BES! STRASAN BES NA SVE STO IMA VEZE SA TIM!
I ONDA MI SVAKO MALO ONA JADNA I BEDNA MINISTARKA MALOVIC PRICA O NEVEROVATNOJ REFORMI SUDSTVA? SRAMNO, JADNO, DRSKO BEZOBRAZNO!
ZIVIM ZA DAN DA IM SVIMA KOMPLET VIDIM LEDJA!

evita

pre 13 godina

Ciji je ovaj mali? Prica se da je bliski rodjak...., velikog demokrate. Zasto novine cute a znaju?
Pa molim vas Borojevic uspeva evo vec desetak godina da razvlaci sudjenja obicnih, lokalnih kontraverznih biznismena i huligana, a obzirom na "internacionalni karakter" ovog slucaja, uspece da ga oduzi bar do penzije, svoje ili cak i Kovaceviceve.

J O K E R

pre 13 godina

e homene ,homene!??...i svi vi ostali koji ucestvujete u pravljanju novog slucaja "p a h o m i j e "...!?...niste se toliko razmisljali ni kada ste "pod hitno"pod velom "tajnosti"(od koga od nas!???..),dali od drzavno/narodnih para m i l i o n d o l a r a u ime "porodice"(ili u ime "obraza"quazi demokratske drzave srbije!?) k o v a c e v i c !!i uopste ko su ti K O V A C E V I C I iz A D E !!! c i !!!???...i cime su to oni molim vas zasluzili da se "vlada srbije" toliko zauzme za njihovo "cedo"-ordinarnog siledziju koji je u najgorem politickom momentu nasao da se bije, prebija i ponasa kao sumski covek u zemlji koja nas je uzela na zub bas zbog slicnog ponasanja slobodana milosevoicevica -"balkanskog mesara"i njegovih istomisljenika'90-tih!???...

pravednik

pre 13 godina

koliko god da je kovacevic nas covek, a druga strana, omrazeni amer..stvarno nemam ni jedan razlog da branim kovacevica..jel uzo smeker od 120kg i 2 metra da bije decka koji daj boze da ima 70kg..koliko god da je ovaj bio pijan ili sta, mogao je to resiti na drugi nacim, u najgorem slucaju samar ili dva, a ne da uhvati coveka i da ga bukvalno unakazi od batina..i sve to o nasem trosku..

j o k e r

pre 13 godina

radja se novi slucaj -"pahomije" - a ustvari nastavlja se stil i nacin "a la u doba milosevica",kome se kraj nazalost ne vidi,dok "koaliciona vlada" srbije isplacuje "pod hitno a tajno(kao..."drzavna tajna"..a od koga to molicu fino...!?)900.000 $ porodici pretucenog,a 100.000 porodici ciji sincic je pretukao ostecemog(na ime vec uplacenog "baila"od 100.000$)!?u celoj stvari niko,ama bas niko do sada nije javno rekao,imenom i prezimenom oznacio,roditeljhe miladina kovacevica,koji po meni igraju najvazniju ulogu u celom slucaju,jer sam miladin je u vreme tuce bio ,kako kaze njegov hohstaplerski sposoban advokat borovic,samo jedan "maloletnik"koji se poptukao!?i to moze da bude tako-to priznajem!hat medjutim tada na scenu stupaju "tata i mama",ili samo jedan od noih,koji su, ili je veoma:"sposoban,poznat,priznati sa veoma dobrim partisko/ licnim vezama sa pozicijom ili opozicijom,koji u stilu ruka ruku mije sa vladom srbije odlucuje da se "drugu...zasluznom i priznatom coveku"vrate pare date za "bail"americkom sudu,da se ostecenom i njegovoj porodici isplati 900.000$(a mozda se i neko ogrebao u medjuvremenu u muvani oko svega toga...!?)tek,ispada da nije bilo insistiranja hilari clinton i par kongresmena iz kongresa SAD-a,srbija i drzavna kasa bi mozda bila bogatija za taj kontroverzi "meleon"!??prema tome glavni krivci za moronsko "merino"gradjanstvo srbije,trebalo bi da budu hilari i kongres SAD-a!pa to je bar jasno,najlakse i pre svega "najpostenije"misle svi ucesnici" od mame tate,svih njihovih "prijatelja",a posebno ministra inostranih poslova, premijera, kompletne vlade, kao i predsednika drzave, ove jadne i bedne "srbo - stradije"!?? F U J !!!

Milan

pre 13 godina

Milošević i Nenadović optuženi su zbog sumnje da su 8. juna 2008. godine u prostorijama generalnog konzulata Srbije u Njujorku prekoračenjem granica službenih ovlašćenja pribavili korist Kovačeviću i omogućili mu da napusti teritoriju Sjedinjenih Američkih Država.
Da oni su prekoracili sluzbena ovlascenja, ali je njima naredio neko iz Srbije da ta ovlascenja prekorace.
Na sud bi trebalo pozvati i Borka Stefanovica kao i njegovog sefa Jeremica pa ce oni najbolje objasniti zasto su pomogli ovom siledjiji da pobegne iz SAD.
Nase sudstvo treba da se bavi ovim siledzijom umesto da se prvim avionom transportovao tamo gde je ucinio to "junacko" delo.
Mi treba da se sa njim bavimo da se odnosi sa SAD pogorsaju zbog ovog lika.

Krsta

pre 13 godina

Pa zar nismo mi, poreski obveznici, platili milion dolara za delo ovog huligana. Ja sam mislio da je vec na izdrzavanju kazne. Vidi se da je ovoj zemlji potrebna temeljita politicka i sudska reforma.

marko

pre 13 godina

Otvaram info92. Levo je slika huligana i "mladog" lazisportiste vrednog milion dolara muke ovog naroda a desno je lik prekrasne devojke koja se bori za zivot i za koju ova drzava ne brine ... ukucavam SMS ...zar je ovo evropska Srbija...

Nele

pre 13 godina

Da li je napokon stigao onaj voz koji je na proslo sudjenje vozio konzula? Taj voz je toliko kasnio da je sudjenje jednom kabadahiji i prevarantima iz nase ambasade u Americi moralo da se odlozi.

cajka

pre 13 godina

Ovo nije sudjenje nego farsa i to farsa u reziji drzave i aktuelne vlasti. Zasto se sada ne oduzme kompletna nepokretna i pokretna imovina ovog lika, odnosno lica koja ga izdrzavaju i koji odgovaraju za njega, njegovih roditelja. Ako sam odvojio deo, nebitan koliki, da platim njegovo kabadahijsko ponasanje, oduzmite im imovinu.... Mozda nije kriv dok se ne osudi. Kako je krenulo nece ni biti. Da li neko u ovoj zemlji ima osecaj stida. Oduzmite imovinu i onima koji su mu to omogucili jer su i oni kriminalci. Radite nesto pobogu. Dosta je ovoj zemlji onih koji podrzavaju ovako postupanje i ovu farsu. Uzmite se u pamet. Ministarstvo pravde, Malo vic, Malo sutra.

xeno

pre 13 godina

da li uopshte neko zna za sta smo platili milion dolara ?
ne zato sto je on nekog tamo oplaveo ili ne ...
cak ne ni zato sto je zapalio iz amerike ..
nego iz razloga sto su zvanichni cinovnici drzave mu pomogli zvanichnim dokumentima da izbegne sudjenje :)
iz tog razloga smo platili milion dolara :) zato sto su drzavni cinovnici prekorachili svoja ovlashcenja .. a ne zato sto je on namlatio nekog budalasha sto mu je maltretirao drugarice .. :)
znachi platili smo penal od milionce jer smo bili neozbiljni :)
a njemu se sad sudi za ``falsifikovanje sluzbene isprave`` sto je smeshno krivichno delo ako se uzmu u obzir okolonosti kao i to da je nas drzavaljanin koji je bio lishen pravog dokumenta :)
znachi on moze da se brani nepoznavanjem materije :)
i dok god je na nashoj teritoriji mogu amerikanci da mu pljunu pod prozor samo :)

Ne zaboravimo

pre 13 godina

Nastavak vesti: Inace, ovaj slucaj je izazvao velike oscilacije u diplomatskim odnosima SAD i Srbije, u to vreme. Kako bi se odnosi normalizovali, Srbija je bila prisiljena nagoditi se s americkim pravnim institucijama, kako bi predmet prenela u svoje sudstvo, a za to je morala isplatiti odstetu porodici ostecenog,koja je iznosila oko 1 000 000 ( recima. milion dolara).

malo se (ne) razumem

pre 13 godina

sta im da mu sudite, samo rokate dnevenice badava,sto ipet ide na stetu naroda, kratak proces. mi smo pukli "milionce" za njega = on da odzonja 100 godina i onda smo kvit...

Patriota

pre 13 godina

Želim da odgovara onaj koji je u ime nas odlučio da država Srbija treba da plati milion dolara, krvlju i znojem zarađenih od strane poštenih i mahom siromašnih građana Srbije, da bi se ovaj mamin i tatin sin spasio pravde, koja ga je nesumnjivo čekala na američkom sudu (gde je, btw, trebalo da mu bude suđeno jer je tamo počinio krivično delo). Želim da se sazna ime i prezime uticajnog prijatelja mame i tate ovog lika, koji očigledno drži neku visoku funkciju u vladi, koji je lobirao za ovog lika (i za ekspresno izdavanje pasoša i za plaćanje odštete). Želim da se onda taj uticajni prijatelj mame i tate ovog lika nađe pred sudom i da, ako ništa drugo, bar završi svoju karijeru. To želim, a to što će u Srbiji da dobije par godinica, a da odluži možda par meseci i to sa slobodnim vikendima - to me apsolutno ne zanima - to je žalosno stanje domaćeg pravosuđa.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Odloženo suđenje M. Kovačeviću

S'obzirom na politicku situaciju u Srbiji i jeste bilo nelogicno suditi M. Kovacevicu pre nego sto vidimo kakav ce odnos Srbija u buducnosti imati prema SAD ?
Ako "nadvlada" ova "Ruska opozicija" lako je moguce da M. Kovacevica cak proglase i "HEROJEM" ?
Nebi bio ni prvi ni poslednji ko je samo u Srbiji "HEROJ" !

gordijanus

pre 13 godina

za ovog kabadahiju ste izdali pasos i platili milion dolara, a za devojcicu kojoj zivot zavisi od 130 hiljada eura za transplataciju kostane srzi drzava nema para...sram vas bilo vi koji ste ovog muflona pretplatili!!!

LEPA LUKI

pre 13 godina

Sve mi je jasno sto sam procitala,sta je uradio i zasto mu sesudi,ali jedno mi nije jasno ko je njemu organizovao posetu Skupstini i zasto?

Maligni proces

pre 13 godina

Pa lepo nam je rekla ministarka (ne)pravde, da je reforma pravosudja proces koji traje, traje, traje...i koji ce da traje, traje...

Cirkus

pre 13 godina

Cek, cek, a kako je on sa laznom ispravom prosao granicnu kontrolu?
On je tek naknadno uhapsen, a ne odmah na aerodromu.
Takodje je prekrseno dostojanstvo skupstine gde je ovaj klipan doveden.
Pa je jako bitno po cijem pozivu i uz cije odobrenje?
To su sve prekrsaji koji su pocinjeni u izvrsenju ili saucesnistvu krivicnog dela.
Takodje, da li je njegova porodica pocela da otplacuje i vraca onaj milion i u koliko rata?
Ja cisto pitam jer ova drzava ima Bolesnu decu kojima treba pomoc i koji imaju buducnost da izrastu u velike i plemenite ljude, a ne u nasilnike i problematicne.

mattersville

pre 13 godina

787.000 EUR (odnosno tih famoznih 1.ooo.ooo USD) dovoljno je da se bar 5 teskih slucajeva poput ove nesrecne devojke izlece ili da im se makar pruzi sansa.
Ovaj siledzija je sansu vec dobio kada su ga poslali da studira u USA, da studira, a ne da divlja! I na sve to njemu ova pateticna DRZAVA placa drugu sansu i baca pare u vetar, da bi on mogao da nastavi sa deli pravdu po svetu. Zalosno je i jadno gde zivimo i kome je ova drzava spremna da pomogne.
Pare verovatno niko nece ni pomenuti u toku citavog procesa, a ne da mu jos traze da ih vrati. Neka odrobija radeci sa hendikepiranom decom i ostalima koji nisu dobili priliku zbog takvih kao sto je on....
Tonemo sve dublje i nema nam spasa

Srki

pre 13 godina

Još jednom nevini ljudi stradaju zbog nedovoljne stručnosti i nedovoljne obučenosti policajaca. Koliko krvi je potrebno da bi se neki policijski starešina zapitao da li je potrebno da unapredi obuku i proveru svojih službenika?

razočaran

pre 13 godina

Na ovaj način se samo potvrđuje da smo država javašluka, kriminala i korupcije. Ovu bitangu "reformisano" pravosuđe nikada neće osuditi.

Zoran

pre 13 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto ovakvi i slicni likovi dobijaju toliko medijske paznje. A da ne pricamo o raznim Saricima i ekipi. To bre samo treba pod broj da se zavede, propusti kroz procedutu, osudi, posalje u zatvor i jedino ime za to vreme je taj broj. A mediji samo kazu taj i taj uhapsen i osudjen na toliko i toliko zbog toga i toga... i nista vise. A ne ovako da stvaraju mitove i legende i ko zna sta.

djordje

pre 13 godina

Milion dolara podelite na 500 dinara dnevno, toliko drzava meni racuna dan zatvora kada me posalje u zatvor zbog nevezanog pojasa. Ne treba mu sudjenje samo digitron da izracunam koliko je dana duzan svima nama!

Aster Blistok

pre 13 godina

Kakva sprdnja od pravosudja, i jos ga zovu "reformisano"? Ovim su lop. pardon "gospoda" pokazali koliko im je stalo do istine koja se, barem na ovim prostorima, moze rastegnuti do neprepoznatljivosti. Uz ovakvo pravosudje potpuno odgovara saradnja sa Rusijom i Korejom. Od sveta sve dalje i dalje idemo zahvaljujuci satro-gistro reformama.

SVD

pre 13 godina

Posle toliko godina i toliko para koje je Srbija potrošila na ovog siledžiju, sada suđenje mora da se odloži za 1 dan radi odluke o dokazima. Ako se ovako sudi, Miladin će da dočeka penziju, možda čak i državnu. Sramota i za sud i za Malovićku, jer je to njen "popravljeni" sud.

pravednik

pre 13 godina

koliko god da je kovacevic nas covek, a druga strana, omrazeni amer..stvarno nemam ni jedan razlog da branim kovacevica..jel uzo smeker od 120kg i 2 metra da bije decka koji daj boze da ima 70kg..koliko god da je ovaj bio pijan ili sta, mogao je to resiti na drugi nacim, u najgorem slucaju samar ili dva, a ne da uhvati coveka i da ga bukvalno unakazi od batina..i sve to o nasem trosku..

Miki

pre 13 godina

Novinari, molim vas, vaša je dužnost da iskopate, ko je tačno naredio službenicima ambasade da izdaju isprave da bi Miladin napustio SAD? Svi koji ste imali prilike da se obratite službenicima srpskih ambasada po svetu, znate da su sve drugo, samo ne predusretljivi i spremni da bezuslovno pomognu. Dakle, ovom momku je neka vrlo velika zverka iz Vlade Republike Srbije pomogla da pobegne od ruke pravde, sredivši papire i plativši iz budžeta 1 mil $. Želim da ta zverka dobije ime i prezime, podnese ostavku, dobije krivičnu prijavu, pa makar bila predsednik republike, vlade ili bilo koji ministar ili poslanik. Dosta je više kabadahija.

Država idiota ...

pre 13 godina

"Dve osobe zadobile su lakše povrede kada je jednom policajcu u zgradi suda slučajno opalilo pištolj. Istraga je u toku."
Ovo je smešno, samo meni više nije smešno nego tužno kada je STALNO smešno. U ovoj zemlji se niko ne razume u to kako se radi njegov posao, počevši od konzula u Njujorku, pa dugačak red raznih "stručnjaka" čije greške plaćamo i plaćaćemo, pa do ovog zlosrećnog pandura koga treba razoružati jer ne ume da rukuje oružjem i poslati kući dok se još neko nije povredio. U međuvremenu, baš lepo što je prošao još jedan plaćeni radni dan u sudu za tolike zaposlene a ima, eto, novog posla i za istražne organe ...

Jelica*

pre 13 godina

Sramota me je da se Srbija bruka zbog nasilnika. Kako su njegovi roditelji bogati i kako imaju mocne prijatelje neka mu se sudi u Americi. Samo tako cemo saznati pravu istinu o ljudima koji su u vrhu vlasti pomogli da on pobegne i da to saopste oni u Americi. Ovde to nikada necemo saznati vec ce dva sluzbenika tog ministarstva nagrabusiti, a oni sluzbenici koji dodju iz Amerike iz naseg konzulata ce lazno svedociti, za utehu dobiti po jos jedan mandat i uvek dobro mesto u partiji. Znaci resenje je sudjenje u Americi.*

coa

pre 13 godina

uvedite ga opet u skupstinu neka proseta malo da vidimo heroja ovo je komedija od drzave,gde je zapelo???jel treba jos jedan milion dolara recite ima narod para platicemo opet, samo nas gazite navikli smo

J O K E R

pre 13 godina

e homene ,homene!??...i svi vi ostali koji ucestvujete u pravljanju novog slucaja "p a h o m i j e "...!?...niste se toliko razmisljali ni kada ste "pod hitno"pod velom "tajnosti"(od koga od nas!???..),dali od drzavno/narodnih para m i l i o n d o l a r a u ime "porodice"(ili u ime "obraza"quazi demokratske drzave srbije!?) k o v a c e v i c !!i uopste ko su ti K O V A C E V I C I iz A D E !!! c i !!!???...i cime su to oni molim vas zasluzili da se "vlada srbije" toliko zauzme za njihovo "cedo"-ordinarnog siledziju koji je u najgorem politickom momentu nasao da se bije, prebija i ponasa kao sumski covek u zemlji koja nas je uzela na zub bas zbog slicnog ponasanja slobodana milosevoicevica -"balkanskog mesara"i njegovih istomisljenika'90-tih!???...

evita

pre 13 godina

Ciji je ovaj mali? Prica se da je bliski rodjak...., velikog demokrate. Zasto novine cute a znaju?
Pa molim vas Borojevic uspeva evo vec desetak godina da razvlaci sudjenja obicnih, lokalnih kontraverznih biznismena i huligana, a obzirom na "internacionalni karakter" ovog slucaja, uspece da ga oduzi bar do penzije, svoje ili cak i Kovaceviceve.

j o k e r

pre 13 godina

radja se novi slucaj -"pahomije" - a ustvari nastavlja se stil i nacin "a la u doba milosevica",kome se kraj nazalost ne vidi,dok "koaliciona vlada" srbije isplacuje "pod hitno a tajno(kao..."drzavna tajna"..a od koga to molicu fino...!?)900.000 $ porodici pretucenog,a 100.000 porodici ciji sincic je pretukao ostecemog(na ime vec uplacenog "baila"od 100.000$)!?u celoj stvari niko,ama bas niko do sada nije javno rekao,imenom i prezimenom oznacio,roditeljhe miladina kovacevica,koji po meni igraju najvazniju ulogu u celom slucaju,jer sam miladin je u vreme tuce bio ,kako kaze njegov hohstaplerski sposoban advokat borovic,samo jedan "maloletnik"koji se poptukao!?i to moze da bude tako-to priznajem!hat medjutim tada na scenu stupaju "tata i mama",ili samo jedan od noih,koji su, ili je veoma:"sposoban,poznat,priznati sa veoma dobrim partisko/ licnim vezama sa pozicijom ili opozicijom,koji u stilu ruka ruku mije sa vladom srbije odlucuje da se "drugu...zasluznom i priznatom coveku"vrate pare date za "bail"americkom sudu,da se ostecenom i njegovoj porodici isplati 900.000$(a mozda se i neko ogrebao u medjuvremenu u muvani oko svega toga...!?)tek,ispada da nije bilo insistiranja hilari clinton i par kongresmena iz kongresa SAD-a,srbija i drzavna kasa bi mozda bila bogatija za taj kontroverzi "meleon"!??prema tome glavni krivci za moronsko "merino"gradjanstvo srbije,trebalo bi da budu hilari i kongres SAD-a!pa to je bar jasno,najlakse i pre svega "najpostenije"misle svi ucesnici" od mame tate,svih njihovih "prijatelja",a posebno ministra inostranih poslova, premijera, kompletne vlade, kao i predsednika drzave, ove jadne i bedne "srbo - stradije"!?? F U J !!!

Zlaja

pre 13 godina

Jedina reakcija kada god procitam vest u vezi ove lakrdije i pominjanje njegovog imena i prezimena je BES! STRASAN BES NA SVE STO IMA VEZE SA TIM!
I ONDA MI SVAKO MALO ONA JADNA I BEDNA MINISTARKA MALOVIC PRICA O NEVEROVATNOJ REFORMI SUDSTVA? SRAMNO, JADNO, DRSKO BEZOBRAZNO!
ZIVIM ZA DAN DA IM SVIMA KOMPLET VIDIM LEDJA!