Petak, 10.09.2010.

15:51

Vaterpolisti: "Najvažniji meč!"

Vaterpolisti Srbije ističu da što pre moraju da zaborave poraz od Hrvatske i okrenu se najvažnijem duelu sa Mađarskom, koji donosi medalju.

Izvor: B92

Vaterpolisti: "Najvažniji meè!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

tomislav

pre 13 godina

dragi susjedu mi osvojismo medalju a hvala bogu bi'e ih jo[ !!!a [to se vas ti;e pokazali ste koliko vredite vi i sudija ste nas pobedili sa 1 golom razlike pa vidite gde bi ste bili da je bilo 1 na1

само један тим... СРБИЈА

pre 13 godina

У спорту се некад побеђује, а некад губи. После неких изгубљених утакмица сам некад више, а некад мање тужан, али сам разочаран само када се меч изгуби, а да играчи нису дали све од себе. Ви ме, момци, никад још нисте разочарали и знам да ће тако бити и овај пут, без обзира како се заврши ова утакмица са Мађарима. Срећно, јунаци!

više sreće drugi put

pre 13 godina

dragi susjedi danas nećete imati puno razloga za veselje,delfini će osvojiti drvenu medalju,košarkaši neće vidjeti finale(možda na TV),a kao šećer na kraju barakude osvajaju zlato!

Srdjan

pre 13 godina

Sto se mene tice oni ne moraju do Londona osvojiti ni jednu medalju ja cu i dalje biti ponosan na te divne momke i vrhunske sportiste. Imaju toliko kredita kod nas neka se samo opuste i odigraju muski, pa sta bude

vladimir

pre 13 godina

SLusaj ovog hrvata sto kaze da su bolji u vaterpolu od nas.ti si mnogo smesan.pobedite nas jednom u sto godina i bolji ste.. A kosarku nemoj da spominjes jer u njoj nikada necete pobediti..

neko ko prati vaterpolo

pre 13 godina

Nastavak:
Sta je uradio sa Hrvatima od 2004. godine? Bio prvak sveta u Melburnu, uz "bronzu" sa SP u Rimu prosle godine.
Ako uzmemo tvoj "argument" da je vaterpolo sport sa 10 zemalja, je li uspeh biti jednom prvi i jednom treci za sest godina?
Dobili su nas u Zagrebu, pa i mi smo njih u Beogradu pre cetiri godine i sta je tu sporno?
Ovo prvenstvo je izgubio od Crne Gore i da Crnogorci nisu mentalno labilni po pitanju "malih" utakmica, ne bi Hvrati imali ovako "cist" put do finala.
A vi sto kuckate svaki dan:"smenite Udovicica", "smenite Antica", "smenite Kolakovica", sto se ne zapitate koje mi to imamo trenere da ih zamene? Da nece mozda savezi da imenuju vas?

gasa

pre 13 godina

samo jedno pitanje, zasto dva takmicenja pred evropsko prvenstvo? jedan kvalifikacioni, u redu, ali drugi, potpuno nepotreban, zato na kraju i nismo imali snage, zato sto uvek igramo i protiv tima i protiv sudija..toliko kontra-faula u bitnim utakmicama, pa to je necuveno..

Miha Boskovic 05 sekunda

pre 13 godina

Mozes navijati koliko god budes htio, ne vredi ti. Hrvatska osvaja zlato.Znam da vam je tesko, poraz boli, al morate nam priznati da smo bolji od vas. A uskoro cemo biti i u kosarci, vidicete

turcin do lakata, poturica do ramena

pre 13 godina

@ Miho Boskovic 05 sekunda,
inace, boskovic je jako cesto hrvatsko prezime, kao i obradovic
da ne pominjemo raznorazne popovice i jovanovice ;)

charles

pre 13 godina

.. neopisivo navijam za Italiju veceras...osim opstih razloga , tu je i onaj mozda najvazniji-vaterpolski..strasno je bitno za dobrobit ovog sporta i postovalaca istog da titula pripadne nekom van kvarteta Srb,Cg,Hrv,Madjarska...

Korać

pre 13 godina

Bez obzira na rezultate hoćemo ispred skupštine sledeće nedelje da zajedno dočekamo vaterpoliste, košarkaše i Noleta! Zaslužili su za sve do sada učinjeno za Srbiju!

Snoopy Zagreb

pre 13 godina

Nakon poraza Srbije u polufinalu od Hrvatske, mnoge "komšije" su predviđale da će Hrvatska finale igrati sa Madžarskom i redom čitam na komentarima parole:"Ajmo Madžarska".

Nakon druge polufinalne utakmice između Italije i Madžarske bih se i ja pridružio uzvikivanju parola. Dakle:AJMO MADŽARSKAAA.....

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Prosle godine Bus Split-Omis,na
radiju prenos vaterpolo HR-SRB.
Mi ih pobedjujemo,sofer popi*deo,meni srce da izleti
od srece.Cutim,na Mob.mu vidim sliku veliko U! Respekt,mora se.
Sada se oni raduju.Respekt mora se!
Ali bice jos dana i prilika.
Bravo momci ipak ste vi sjajni

Nex

pre 13 godina

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju
(Miho Boskovic 05 sekunda, 10. septembar 2010 16:01)

Eh, sanjas ti i dalje Saleta Djordjevica, pa Pedju Mijatovica, pa Dacu Ikodinovica, Vladu Vujasinovica, Filipovica, Udovicica, Prlainovica, Novaka Djokovica, Kecmana, Rasica... sine moj, pa tebi nimalo nije lako znam

Srbija

pre 13 godina

Ja neznam za ove Hrvate ali mogu da likuju koliko hoce mi smo trenutno Svetski prvaci a oni mozda Evropski Prvaci. A to jos igraju u Zagrebu da li je neko mislio da oni nece pobediti tu utakmicu.

fudbaler

pre 13 godina

(nogometaš, 10. septembar 2010 23:32)

Samo se ti tesi covece. Da se tada bili bolji valjda bi prosli ali znam da te to boli jako i nikad necec zaboraviti. A da i vi niste cvecke seti se Dzombinog gola u poslednjim trenucima meca i ako je zagazio debelo u zabranjeni prostor.

nogometaš

pre 13 godina

Vozi Skomi Momak najviše po čemu ču pamtit sudare Hrvatske sa Srbijom i Crnom Gorom(što vi Srbi uvijek zaboravite dodat),a kasnije sa Srbijom su dva krajnje nesportska i prije svega kukavička čina koja ste vi Srbi napravili,a bila su :gašenje struje na Marakani na nogometnoj utakmici Srbija i Crna Gora-Hrvatska u momentima kad ste bili satjerani u mišju rupu i prijetio vam je debakl,inače završilo je 0:0,drugi sramotan čin i kukavičluk je ubacivanje čovjeka više u igru od strane srpskog selektora Udovičića na jučerašnjoj utakmici Hrvatska-Srbija.

ZG

pre 13 godina

Stvarno ce biti tesko srbiji protiv Madjara, koji imaju valjda jaci tim od srbije, jucer im stvarno nije bio dobar dan. A srbija je jos frustrirana od poraza od Hrvatske i to ce ih opteretit i u jos jednoj borbi protiv Madjara. Na kraju bi ipak drvena medalja za srbe bila neuspjeh i razocaranje. Mec je otvoren, Udovicic Filipovic i Prlainovic moraju biti na najvecem nivou pa ce biti sansih...

xy

pre 13 godina

čestitam na dobroj igri u polufinalu, utakmica dostojna finala prije finala, imate vjerojatno trenutno najboljeg igrača na svijetu Vanju, i ja, kao pravi ljubitelj vaterpola mu se istinski divim,p.s.bili bi još bolji da se riješite Prlaninovića jer je ogroman potrošač lopti
pozdrav iz ZG, želim vam sve najbolje u turskoj

Josko Martinoski

pre 13 godina

Najsmesniji su mi bili sinocni komentari nekih likova koji su pisali "Napred Madjarska", racunajuci da ce time umanjiti tugu i bice im lakse sto nece Hrvatska biti prva.Jel jos vazi ono "Napred Madjarska"??? :DD

ponosan

pre 13 godina

Samo napred delfini. Niko vam neće uzeti za zlo ni poraz sutra, već ste se odavno dokazali svima nama kakve ste ljudine.

Bitno je da se zadrži dobra atmosfera u timu.

Mada bi bilo lepo nastaviti kontuinitet medalja na velikim takmičenjima (EP,SP, OI). Od 1997. na ovim takmičenjima smo uzeli 13 medalja na 15 prvenstava, u tom periodu bez medalje smo ostali jedino na EP 1999, i 2007. na SP kad smo je izgubili na penale od Španaca.

Stefan

pre 13 godina

Inace je dosta tesko iz peterca dati gol ...

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju
(Miho Boskovic 05 sekunda, 10. septembar 2010 16:01)

Ivan

pre 13 godina

Ко се то боље разуме од Удовичића,?Свака част свим нашим ватерполистима,и бронза је успех на неком великом такмичењу..

Srba

pre 13 godina

@Miho Boskovic 05 sekunda
naravno necemo mi sanjati niakvog Mihu jer ćemo prvo sledeće takmičenje osvojiti, a i nije realno da samo mi pobeđujemo i to još u ZG! Momci Svaka čast glavu gore bronza je uspeh!Još pogotovu kad se pogleda da Srbija nema more i koliko ima zatvorenih bazena u zemlji! Svaka čast! Samo hrabro na Mađare!

Vozi Skomi

pre 13 godina

Bravo, bravo i samo bravo, koliko se ulozilo u vas vi to naplacujete sa kamatama. Malo li je dva naslova prvaka u ovoj godini.

Idemo sljedece godine na SP i onda najvazniji ciklus Olimpijada i to je glavni cilj.

Vi ste mene odusevili svaka cast idemo sutra do medalje i onda na postolju uradite isto sto su vam ovi sto su vas jucer pobjedili u Rimu uradili, na nasu himnu su se smijali i pricali.

A za Boskovica, a ko je tebi on produzio zivot za deset godina onda mozes misliti koliko smo se mi svi podmladili pocev od: Kosarkasa '95 kad ste po komandi pobjegli sa postolja, pa onda Sale nacionale u zadnjoj sekundi na SP '98, pa onda Stankovic i Mijatovic u sred Zagreba 2000, pa onda Kranj 2003, i vaterpolisti Montreal 2005, pa opet mediteranske, pa Rim 2009, pa Kecman, pa sad za kraj Rasic. Sad mi je dvije godine po tvom racunanju. Ali nema veze nekad vi nas ali suma-sumarum vise MI vas.

Hvala na paznji i prijatno

Joker

pre 13 godina

Ja mislim da je velika greska bila igrati Svetsku ligu i Svetski kup u najacem sastavu,pogotovu ovo drugo!Mislim da su se oni istrosili malo za ovo Ep,ali dobro,sta je tu je,svaka im cast za sve.

Sinisa

pre 13 godina

Moze li bar jedan komentar naseg selektora biti sportski, bez pravdanja za poraze i optuzivanja sudija, organizatora, protivnika i sl. za poraz? Nekako mi je mucno citati...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Upravo tako, najvazniji mec. Momci idemo po bronzu. Verujem da mozemo a siguran sam i da nasi momci veruju u sebe. Napred Srbija!!!

Miho Boskovic 05 sekunda

pre 13 godina

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Dosta demadogije. Najvaznija utakmica je bila juce, protiv Hrvatske.Hrvati su nas pobedili jer imaju boljeg selektora i sada likuju da su bolji od nas. Kakva bronza, to je neuspeh za nas najtrofejniji sport. U sportu koji se igra u desetak zemalja na svetu i u kojem smo realno najbolji, mi igramo za 3 mesto!!Udovicicu, umesto da nas zavaravas, podnesi ostavku i spasi nas vaterpolo.Ostavi ga nekima koji se bolje razumeju od tebe

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Upravo tako, najvazniji mec. Momci idemo po bronzu. Verujem da mozemo a siguran sam i da nasi momci veruju u sebe. Napred Srbija!!!

Vozi Skomi

pre 13 godina

Bravo, bravo i samo bravo, koliko se ulozilo u vas vi to naplacujete sa kamatama. Malo li je dva naslova prvaka u ovoj godini.

Idemo sljedece godine na SP i onda najvazniji ciklus Olimpijada i to je glavni cilj.

Vi ste mene odusevili svaka cast idemo sutra do medalje i onda na postolju uradite isto sto su vam ovi sto su vas jucer pobjedili u Rimu uradili, na nasu himnu su se smijali i pricali.

A za Boskovica, a ko je tebi on produzio zivot za deset godina onda mozes misliti koliko smo se mi svi podmladili pocev od: Kosarkasa '95 kad ste po komandi pobjegli sa postolja, pa onda Sale nacionale u zadnjoj sekundi na SP '98, pa onda Stankovic i Mijatovic u sred Zagreba 2000, pa onda Kranj 2003, i vaterpolisti Montreal 2005, pa opet mediteranske, pa Rim 2009, pa Kecman, pa sad za kraj Rasic. Sad mi je dvije godine po tvom racunanju. Ali nema veze nekad vi nas ali suma-sumarum vise MI vas.

Hvala na paznji i prijatno

Joker

pre 13 godina

Ja mislim da je velika greska bila igrati Svetsku ligu i Svetski kup u najacem sastavu,pogotovu ovo drugo!Mislim da su se oni istrosili malo za ovo Ep,ali dobro,sta je tu je,svaka im cast za sve.

Josko Martinoski

pre 13 godina

Najsmesniji su mi bili sinocni komentari nekih likova koji su pisali "Napred Madjarska", racunajuci da ce time umanjiti tugu i bice im lakse sto nece Hrvatska biti prva.Jel jos vazi ono "Napred Madjarska"??? :DD

Sinisa

pre 13 godina

Moze li bar jedan komentar naseg selektora biti sportski, bez pravdanja za poraze i optuzivanja sudija, organizatora, protivnika i sl. za poraz? Nekako mi je mucno citati...

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Dosta demadogije. Najvaznija utakmica je bila juce, protiv Hrvatske.Hrvati su nas pobedili jer imaju boljeg selektora i sada likuju da su bolji od nas. Kakva bronza, to je neuspeh za nas najtrofejniji sport. U sportu koji se igra u desetak zemalja na svetu i u kojem smo realno najbolji, mi igramo za 3 mesto!!Udovicicu, umesto da nas zavaravas, podnesi ostavku i spasi nas vaterpolo.Ostavi ga nekima koji se bolje razumeju od tebe

Ivan

pre 13 godina

Ко се то боље разуме од Удовичића,?Свака част свим нашим ватерполистима,и бронза је успех на неком великом такмичењу..

Srba

pre 13 godina

@Miho Boskovic 05 sekunda
naravno necemo mi sanjati niakvog Mihu jer ćemo prvo sledeće takmičenje osvojiti, a i nije realno da samo mi pobeđujemo i to još u ZG! Momci Svaka čast glavu gore bronza je uspeh!Još pogotovu kad se pogleda da Srbija nema more i koliko ima zatvorenih bazena u zemlji! Svaka čast! Samo hrabro na Mađare!

ponosan

pre 13 godina

Samo napred delfini. Niko vam neće uzeti za zlo ni poraz sutra, već ste se odavno dokazali svima nama kakve ste ljudine.

Bitno je da se zadrži dobra atmosfera u timu.

Mada bi bilo lepo nastaviti kontuinitet medalja na velikim takmičenjima (EP,SP, OI). Od 1997. na ovim takmičenjima smo uzeli 13 medalja na 15 prvenstava, u tom periodu bez medalje smo ostali jedino na EP 1999, i 2007. na SP kad smo je izgubili na penale od Španaca.

xy

pre 13 godina

čestitam na dobroj igri u polufinalu, utakmica dostojna finala prije finala, imate vjerojatno trenutno najboljeg igrača na svijetu Vanju, i ja, kao pravi ljubitelj vaterpola mu se istinski divim,p.s.bili bi još bolji da se riješite Prlaninovića jer je ogroman potrošač lopti
pozdrav iz ZG, želim vam sve najbolje u turskoj

Nex

pre 13 godina

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju
(Miho Boskovic 05 sekunda, 10. septembar 2010 16:01)

Eh, sanjas ti i dalje Saleta Djordjevica, pa Pedju Mijatovica, pa Dacu Ikodinovica, Vladu Vujasinovica, Filipovica, Udovicica, Prlainovica, Novaka Djokovica, Kecmana, Rasica... sine moj, pa tebi nimalo nije lako znam

Miho Boskovic 05 sekunda

pre 13 godina

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju

Stefan

pre 13 godina

Inace je dosta tesko iz peterca dati gol ...

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju
(Miho Boskovic 05 sekunda, 10. septembar 2010 16:01)

Korać

pre 13 godina

Bez obzira na rezultate hoćemo ispred skupštine sledeće nedelje da zajedno dočekamo vaterpoliste, košarkaše i Noleta! Zaslužili su za sve do sada učinjeno za Srbiju!

nogometaš

pre 13 godina

Vozi Skomi Momak najviše po čemu ču pamtit sudare Hrvatske sa Srbijom i Crnom Gorom(što vi Srbi uvijek zaboravite dodat),a kasnije sa Srbijom su dva krajnje nesportska i prije svega kukavička čina koja ste vi Srbi napravili,a bila su :gašenje struje na Marakani na nogometnoj utakmici Srbija i Crna Gora-Hrvatska u momentima kad ste bili satjerani u mišju rupu i prijetio vam je debakl,inače završilo je 0:0,drugi sramotan čin i kukavičluk je ubacivanje čovjeka više u igru od strane srpskog selektora Udovičića na jučerašnjoj utakmici Hrvatska-Srbija.

Srbija

pre 13 godina

Ja neznam za ove Hrvate ali mogu da likuju koliko hoce mi smo trenutno Svetski prvaci a oni mozda Evropski Prvaci. A to jos igraju u Zagrebu da li je neko mislio da oni nece pobediti tu utakmicu.

Srdjan

pre 13 godina

Sto se mene tice oni ne moraju do Londona osvojiti ni jednu medalju ja cu i dalje biti ponosan na te divne momke i vrhunske sportiste. Imaju toliko kredita kod nas neka se samo opuste i odigraju muski, pa sta bude

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Prosle godine Bus Split-Omis,na
radiju prenos vaterpolo HR-SRB.
Mi ih pobedjujemo,sofer popi*deo,meni srce da izleti
od srece.Cutim,na Mob.mu vidim sliku veliko U! Respekt,mora se.
Sada se oni raduju.Respekt mora se!
Ali bice jos dana i prilika.
Bravo momci ipak ste vi sjajni

neko ko prati vaterpolo

pre 13 godina

Nastavak:
Sta je uradio sa Hrvatima od 2004. godine? Bio prvak sveta u Melburnu, uz "bronzu" sa SP u Rimu prosle godine.
Ako uzmemo tvoj "argument" da je vaterpolo sport sa 10 zemalja, je li uspeh biti jednom prvi i jednom treci za sest godina?
Dobili su nas u Zagrebu, pa i mi smo njih u Beogradu pre cetiri godine i sta je tu sporno?
Ovo prvenstvo je izgubio od Crne Gore i da Crnogorci nisu mentalno labilni po pitanju "malih" utakmica, ne bi Hvrati imali ovako "cist" put do finala.
A vi sto kuckate svaki dan:"smenite Udovicica", "smenite Antica", "smenite Kolakovica", sto se ne zapitate koje mi to imamo trenere da ih zamene? Da nece mozda savezi da imenuju vas?

Snoopy Zagreb

pre 13 godina

Nakon poraza Srbije u polufinalu od Hrvatske, mnoge "komšije" su predviđale da će Hrvatska finale igrati sa Madžarskom i redom čitam na komentarima parole:"Ajmo Madžarska".

Nakon druge polufinalne utakmice između Italije i Madžarske bih se i ja pridružio uzvikivanju parola. Dakle:AJMO MADŽARSKAAA.....

charles

pre 13 godina

.. neopisivo navijam za Italiju veceras...osim opstih razloga , tu je i onaj mozda najvazniji-vaterpolski..strasno je bitno za dobrobit ovog sporta i postovalaca istog da titula pripadne nekom van kvarteta Srb,Cg,Hrv,Madjarska...

turcin do lakata, poturica do ramena

pre 13 godina

@ Miho Boskovic 05 sekunda,
inace, boskovic je jako cesto hrvatsko prezime, kao i obradovic
da ne pominjemo raznorazne popovice i jovanovice ;)

vladimir

pre 13 godina

SLusaj ovog hrvata sto kaze da su bolji u vaterpolu od nas.ti si mnogo smesan.pobedite nas jednom u sto godina i bolji ste.. A kosarku nemoj da spominjes jer u njoj nikada necete pobediti..

fudbaler

pre 13 godina

(nogometaš, 10. septembar 2010 23:32)

Samo se ti tesi covece. Da se tada bili bolji valjda bi prosli ali znam da te to boli jako i nikad necec zaboraviti. A da i vi niste cvecke seti se Dzombinog gola u poslednjim trenucima meca i ako je zagazio debelo u zabranjeni prostor.

Miha Boskovic 05 sekunda

pre 13 godina

Mozes navijati koliko god budes htio, ne vredi ti. Hrvatska osvaja zlato.Znam da vam je tesko, poraz boli, al morate nam priznati da smo bolji od vas. A uskoro cemo biti i u kosarci, vidicete

ZG

pre 13 godina

Stvarno ce biti tesko srbiji protiv Madjara, koji imaju valjda jaci tim od srbije, jucer im stvarno nije bio dobar dan. A srbija je jos frustrirana od poraza od Hrvatske i to ce ih opteretit i u jos jednoj borbi protiv Madjara. Na kraju bi ipak drvena medalja za srbe bila neuspjeh i razocaranje. Mec je otvoren, Udovicic Filipovic i Prlainovic moraju biti na najvecem nivou pa ce biti sansih...

gasa

pre 13 godina

samo jedno pitanje, zasto dva takmicenja pred evropsko prvenstvo? jedan kvalifikacioni, u redu, ali drugi, potpuno nepotreban, zato na kraju i nismo imali snage, zato sto uvek igramo i protiv tima i protiv sudija..toliko kontra-faula u bitnim utakmicama, pa to je necuveno..

само један тим... СРБИЈА

pre 13 godina

У спорту се некад побеђује, а некад губи. После неких изгубљених утакмица сам некад више, а некад мање тужан, али сам разочаран само када се меч изгуби, а да играчи нису дали све од себе. Ви ме, момци, никад још нисте разочарали и знам да ће тако бити и овај пут, без обзира како се заврши ова утакмица са Мађарима. Срећно, јунаци!

više sreće drugi put

pre 13 godina

dragi susjedi danas nećete imati puno razloga za veselje,delfini će osvojiti drvenu medalju,košarkaši neće vidjeti finale(možda na TV),a kao šećer na kraju barakude osvajaju zlato!

tomislav

pre 13 godina

dragi susjedu mi osvojismo medalju a hvala bogu bi'e ih jo[ !!!a [to se vas ti;e pokazali ste koliko vredite vi i sudija ste nas pobedili sa 1 golom razlike pa vidite gde bi ste bili da je bilo 1 na1

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Dosta demadogije. Najvaznija utakmica je bila juce, protiv Hrvatske.Hrvati su nas pobedili jer imaju boljeg selektora i sada likuju da su bolji od nas. Kakva bronza, to je neuspeh za nas najtrofejniji sport. U sportu koji se igra u desetak zemalja na svetu i u kojem smo realno najbolji, mi igramo za 3 mesto!!Udovicicu, umesto da nas zavaravas, podnesi ostavku i spasi nas vaterpolo.Ostavi ga nekima koji se bolje razumeju od tebe

Miho Boskovic 05 sekunda

pre 13 godina

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju

Sinisa

pre 13 godina

Moze li bar jedan komentar naseg selektora biti sportski, bez pravdanja za poraze i optuzivanja sudija, organizatora, protivnika i sl. za poraz? Nekako mi je mucno citati...

nogometaš

pre 13 godina

Vozi Skomi Momak najviše po čemu ču pamtit sudare Hrvatske sa Srbijom i Crnom Gorom(što vi Srbi uvijek zaboravite dodat),a kasnije sa Srbijom su dva krajnje nesportska i prije svega kukavička čina koja ste vi Srbi napravili,a bila su :gašenje struje na Marakani na nogometnoj utakmici Srbija i Crna Gora-Hrvatska u momentima kad ste bili satjerani u mišju rupu i prijetio vam je debakl,inače završilo je 0:0,drugi sramotan čin i kukavičluk je ubacivanje čovjeka više u igru od strane srpskog selektora Udovičića na jučerašnjoj utakmici Hrvatska-Srbija.

ZG

pre 13 godina

Stvarno ce biti tesko srbiji protiv Madjara, koji imaju valjda jaci tim od srbije, jucer im stvarno nije bio dobar dan. A srbija je jos frustrirana od poraza od Hrvatske i to ce ih opteretit i u jos jednoj borbi protiv Madjara. Na kraju bi ipak drvena medalja za srbe bila neuspjeh i razocaranje. Mec je otvoren, Udovicic Filipovic i Prlainovic moraju biti na najvecem nivou pa ce biti sansih...

Stefan

pre 13 godina

Inace je dosta tesko iz peterca dati gol ...

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju
(Miho Boskovic 05 sekunda, 10. septembar 2010 16:01)

Snoopy Zagreb

pre 13 godina

Nakon poraza Srbije u polufinalu od Hrvatske, mnoge "komšije" su predviđale da će Hrvatska finale igrati sa Madžarskom i redom čitam na komentarima parole:"Ajmo Madžarska".

Nakon druge polufinalne utakmice između Italije i Madžarske bih se i ja pridružio uzvikivanju parola. Dakle:AJMO MADŽARSKAAA.....

više sreće drugi put

pre 13 godina

dragi susjedi danas nećete imati puno razloga za veselje,delfini će osvojiti drvenu medalju,košarkaši neće vidjeti finale(možda na TV),a kao šećer na kraju barakude osvajaju zlato!

Joker

pre 13 godina

Ja mislim da je velika greska bila igrati Svetsku ligu i Svetski kup u najacem sastavu,pogotovu ovo drugo!Mislim da su se oni istrosili malo za ovo Ep,ali dobro,sta je tu je,svaka im cast za sve.

charles

pre 13 godina

.. neopisivo navijam za Italiju veceras...osim opstih razloga , tu je i onaj mozda najvazniji-vaterpolski..strasno je bitno za dobrobit ovog sporta i postovalaca istog da titula pripadne nekom van kvarteta Srb,Cg,Hrv,Madjarska...

Miha Boskovic 05 sekunda

pre 13 godina

Mozes navijati koliko god budes htio, ne vredi ti. Hrvatska osvaja zlato.Znam da vam je tesko, poraz boli, al morate nam priznati da smo bolji od vas. A uskoro cemo biti i u kosarci, vidicete

Josko Martinoski

pre 13 godina

Najsmesniji su mi bili sinocni komentari nekih likova koji su pisali "Napred Madjarska", racunajuci da ce time umanjiti tugu i bice im lakse sto nece Hrvatska biti prva.Jel jos vazi ono "Napred Madjarska"??? :DD

Srba

pre 13 godina

@Miho Boskovic 05 sekunda
naravno necemo mi sanjati niakvog Mihu jer ćemo prvo sledeće takmičenje osvojiti, a i nije realno da samo mi pobeđujemo i to još u ZG! Momci Svaka čast glavu gore bronza je uspeh!Još pogotovu kad se pogleda da Srbija nema more i koliko ima zatvorenih bazena u zemlji! Svaka čast! Samo hrabro na Mađare!

Vozi Skomi

pre 13 godina

Bravo, bravo i samo bravo, koliko se ulozilo u vas vi to naplacujete sa kamatama. Malo li je dva naslova prvaka u ovoj godini.

Idemo sljedece godine na SP i onda najvazniji ciklus Olimpijada i to je glavni cilj.

Vi ste mene odusevili svaka cast idemo sutra do medalje i onda na postolju uradite isto sto su vam ovi sto su vas jucer pobjedili u Rimu uradili, na nasu himnu su se smijali i pricali.

A za Boskovica, a ko je tebi on produzio zivot za deset godina onda mozes misliti koliko smo se mi svi podmladili pocev od: Kosarkasa '95 kad ste po komandi pobjegli sa postolja, pa onda Sale nacionale u zadnjoj sekundi na SP '98, pa onda Stankovic i Mijatovic u sred Zagreba 2000, pa onda Kranj 2003, i vaterpolisti Montreal 2005, pa opet mediteranske, pa Rim 2009, pa Kecman, pa sad za kraj Rasic. Sad mi je dvije godine po tvom racunanju. Ali nema veze nekad vi nas ali suma-sumarum vise MI vas.

Hvala na paznji i prijatno

Srbija

pre 13 godina

Ja neznam za ove Hrvate ali mogu da likuju koliko hoce mi smo trenutno Svetski prvaci a oni mozda Evropski Prvaci. A to jos igraju u Zagrebu da li je neko mislio da oni nece pobediti tu utakmicu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Upravo tako, najvazniji mec. Momci idemo po bronzu. Verujem da mozemo a siguran sam i da nasi momci veruju u sebe. Napred Srbija!!!

Nex

pre 13 godina

Sanjali smo Kecmana, a sad cete vi sanjati Mihu Boskovica. Ovaj zlatni zgoditak produzio mi je zivot za bar 10 godina. Zivio Miho, kralju
(Miho Boskovic 05 sekunda, 10. septembar 2010 16:01)

Eh, sanjas ti i dalje Saleta Djordjevica, pa Pedju Mijatovica, pa Dacu Ikodinovica, Vladu Vujasinovica, Filipovica, Udovicica, Prlainovica, Novaka Djokovica, Kecmana, Rasica... sine moj, pa tebi nimalo nije lako znam

vladimir

pre 13 godina

SLusaj ovog hrvata sto kaze da su bolji u vaterpolu od nas.ti si mnogo smesan.pobedite nas jednom u sto godina i bolji ste.. A kosarku nemoj da spominjes jer u njoj nikada necete pobediti..

turcin do lakata, poturica do ramena

pre 13 godina

@ Miho Boskovic 05 sekunda,
inace, boskovic je jako cesto hrvatsko prezime, kao i obradovic
da ne pominjemo raznorazne popovice i jovanovice ;)

gasa

pre 13 godina

samo jedno pitanje, zasto dva takmicenja pred evropsko prvenstvo? jedan kvalifikacioni, u redu, ali drugi, potpuno nepotreban, zato na kraju i nismo imali snage, zato sto uvek igramo i protiv tima i protiv sudija..toliko kontra-faula u bitnim utakmicama, pa to je necuveno..

xy

pre 13 godina

čestitam na dobroj igri u polufinalu, utakmica dostojna finala prije finala, imate vjerojatno trenutno najboljeg igrača na svijetu Vanju, i ja, kao pravi ljubitelj vaterpola mu se istinski divim,p.s.bili bi još bolji da se riješite Prlaninovića jer je ogroman potrošač lopti
pozdrav iz ZG, želim vam sve najbolje u turskoj

fudbaler

pre 13 godina

(nogometaš, 10. septembar 2010 23:32)

Samo se ti tesi covece. Da se tada bili bolji valjda bi prosli ali znam da te to boli jako i nikad necec zaboraviti. A da i vi niste cvecke seti se Dzombinog gola u poslednjim trenucima meca i ako je zagazio debelo u zabranjeni prostor.

Korać

pre 13 godina

Bez obzira na rezultate hoćemo ispred skupštine sledeće nedelje da zajedno dočekamo vaterpoliste, košarkaše i Noleta! Zaslužili su za sve do sada učinjeno za Srbiju!

neko ko prati vaterpolo

pre 13 godina

Nastavak:
Sta je uradio sa Hrvatima od 2004. godine? Bio prvak sveta u Melburnu, uz "bronzu" sa SP u Rimu prosle godine.
Ako uzmemo tvoj "argument" da je vaterpolo sport sa 10 zemalja, je li uspeh biti jednom prvi i jednom treci za sest godina?
Dobili su nas u Zagrebu, pa i mi smo njih u Beogradu pre cetiri godine i sta je tu sporno?
Ovo prvenstvo je izgubio od Crne Gore i da Crnogorci nisu mentalno labilni po pitanju "malih" utakmica, ne bi Hvrati imali ovako "cist" put do finala.
A vi sto kuckate svaki dan:"smenite Udovicica", "smenite Antica", "smenite Kolakovica", sto se ne zapitate koje mi to imamo trenere da ih zamene? Da nece mozda savezi da imenuju vas?

tomislav

pre 13 godina

dragi susjedu mi osvojismo medalju a hvala bogu bi'e ih jo[ !!!a [to se vas ti;e pokazali ste koliko vredite vi i sudija ste nas pobedili sa 1 golom razlike pa vidite gde bi ste bili da je bilo 1 na1

ponosan

pre 13 godina

Samo napred delfini. Niko vam neće uzeti za zlo ni poraz sutra, već ste se odavno dokazali svima nama kakve ste ljudine.

Bitno je da se zadrži dobra atmosfera u timu.

Mada bi bilo lepo nastaviti kontuinitet medalja na velikim takmičenjima (EP,SP, OI). Od 1997. na ovim takmičenjima smo uzeli 13 medalja na 15 prvenstava, u tom periodu bez medalje smo ostali jedino na EP 1999, i 2007. na SP kad smo je izgubili na penale od Španaca.

Ivan

pre 13 godina

Ко се то боље разуме од Удовичића,?Свака част свим нашим ватерполистима,и бронза је успех на неком великом такмичењу..

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Prosle godine Bus Split-Omis,na
radiju prenos vaterpolo HR-SRB.
Mi ih pobedjujemo,sofer popi*deo,meni srce da izleti
od srece.Cutim,na Mob.mu vidim sliku veliko U! Respekt,mora se.
Sada se oni raduju.Respekt mora se!
Ali bice jos dana i prilika.
Bravo momci ipak ste vi sjajni

Srdjan

pre 13 godina

Sto se mene tice oni ne moraju do Londona osvojiti ni jednu medalju ja cu i dalje biti ponosan na te divne momke i vrhunske sportiste. Imaju toliko kredita kod nas neka se samo opuste i odigraju muski, pa sta bude

само један тим... СРБИЈА

pre 13 godina

У спорту се некад побеђује, а некад губи. После неких изгубљених утакмица сам некад више, а некад мање тужан, али сам разочаран само када се меч изгуби, а да играчи нису дали све од себе. Ви ме, момци, никад још нисте разочарали и знам да ће тако бити и овај пут, без обзира како се заврши ова утакмица са Мађарима. Срећно, јунаци!