Sreda, 08.09.2010.

15:47

Optimizam pred meč sa Hrvatskom

Posle velike pobede nad Crnom Gorom vaterpolo reprezentacija Srbije sa realnim optimizmom dočekuje polufinale Evropskog prvenstva u Zagrebu protiv domaćina.

Izvor: JT

Optimizam pred meè sa Hrvatskom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 13 godina

Očekivano! Kada domaćinu (Hrvatskoj) ne ide tu su sudije! Bez sudija ne bi pobijedili a raduju se kao da su osvojili zlato na Olimpijadi! Radujte se do sljedeće tekme. Dogodi se nekada da i stalna mušterija pobijedi. Nema veze! Valjda im Mađari objasne neke stvari u finalu!
Pobijedili uz pomoć sudija jeste ali niste ponizili!

Ne znam jeste li primijetili da je ovo EP u vaterpolu prošlo veoma nezapaženo. Valjda loša organizacija!

Ivica

pre 13 godina

Samo napred delfini.Pokazite njihovim barakudama ko je ko u ovom sportu,i da vam ni igranje u 10 ujutru ne smeta da osvojite zlato.Mozda se ponavlja istorija kao 2001. god.da u polufinalu pobedimo domacina,tada je bila Madjarska,a sada Hrvatska,pa da u finalu opet pobedimo Italijane.NAPRED SRBIJA!

nogometaš

pre 13 godina

pendulabgd Koliko si eura stavio na pobjedu Srbije?Odličan je koeficient na pobjedu Srbije puno veči nego na Hrvatsku.Budi dostojanstven nemoj unaprijed kukat da će vas suci pokrast.Tako smo mi mogli kukat kad ste nas pobjedili u polufinalu svjetskog prvenstva.Čujemo se poslje utakmice da vidimo tko je bolji prognozer.Naprijed Hrvatska.

el_croato

pre 13 godina

Hrvatska - SRJ 7:5 (OI u Atlanti 1997)

Hrvatska – SRJ 9:9 (SP u Perthu 1998.)

SiCG - Hrvatska 5:4 (SP u Montréalu 2005.)

SiCG - Hrvatska 9:8 (EP u Kranju 2003.)

Hrvatska - Srbija 10:7 (SP u Melbourneu 2007.)

Hrvatska – Srbija 11:8 (OI u Pekingu 2008.)

Hrvatska - Srbija ? : ? (EP u Zagrebu 2010.) ??????

VELIKI SMO RIVALI!!

Neka bolji pobjedi!!

Jedva cekam utakmicu, pozz iz Osijeka!!

najjaci na svetu

pre 13 godina

najbolji komentar kkkkkkkkkkkkk sto sam procitao.


Mnogo toplih pozdrava zapadnim susedima od Djordjevica,Kecmana i Rasica
(v, 8. septembar 2010 16:09) k

toni

pre 13 godina

sto se tice atmosfere bit ce dobra i fer jer kod nas pravi navijaci tesko da dodju do karata. u vaterpolu nema najboljeg,hrvatska,srbija i crna goru su svi tu negdje pa tek onda madjari i talijani. najvise mi ide na zivce sto se nasi vaterpolisti vec ku... da ce dobit srbiju i da si kupimo karte za finale, svaki put ista prica pa na kraju pusiona!! sanse su 60-40 za hrv zbog domaceg terena!!

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

Ви сте највеће спортско благо које има земља Србија, ВИ сте ПОНОС СРБИЈЕ!!! Само напред момци шта год урадите у полуфиналу, ВИ ста ѕа нас победници!
(Родољуб, 8. septembar 2010 16:32)
Pa ako budu imali iole pošteno suđenje zna se šta će da urade.A valja da otrojčimo ove godine - prvo teniseri, pa košarkaši, i danas vaterpolisti, i od nas za komšije ove godine dosta!

aga_zg

pre 13 godina

Siguran sam da u 31. min. i 59. sekundi imamo dobijenu utakmicu (ili barem produžetak). Ne mogu se opkladiti na onu zadnju sekundu!!!

Zg

pre 13 godina

Finale prije finala...
Jbg vi ste zaj... stvar trebali smo se sresti u finalu...

Samo gledajte Talijane kako će proći ni krivi ni dužni u finale...

Makaveli

pre 13 godina

Vas koje zanimaju badminton, bocanje i bacanje kamena s´ramena bih zamolio da zaobidjete vaterpolo - kad vas vec ne zanima.

http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc

Nemanja

pre 13 godina

Samo hrabro momci, verujemo u vas! DO POBEDE!

Sunce sija kao zlato!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc&feature=related/]link[/url]

badminton fan

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a ...(Goran, 9. septembar 2010 08:25) Druže, koja bre pormocija u svetu? Svaka čast i nama, i Hrvatima i Mađarima i Bokezima, ali ovaj sport gledaju navedeni i još po koji. Lep sport, muški sport, treba ga održavati, ali da je lokalniji od badmintona, jeste.
(munz2, 9. septembar 2010 12:05)

ti oćito nisi svjestan gluposti koju si napisao,badminton je iza nogometa najmnogoljudniji sport na Svijetu,5 % Azije igra ga profesionalno a to je prijatelju oko 150 miliona ljudi, pa ti sad vidi što je lokalno,vjerovatno u najmanjem Kineskom selu ima više registriranih igraća badmintona nego na cijelom Svijetu vaterpolista,bok

Janos NS

pre 13 godina

Ovima sto traze link neka upisu u google: Waterpolo live stream. Sigurno ce naci nesto. Ja sam tako gledao SRB vs CG. Pozdrav od madjara iz Vojvodine.

СтефанУЕ

pre 13 godina

Ima li neko neki link za stream...bilo kakav...U Americi nas je puno, dajte bilo sta da propratimo mec!
(OCStefan, 9. septembar 2010 07:06)

Ево линк имењаче, теби и осталима из дијаспоре.

http://www.fromsport.com/

Makaveli

pre 13 godina

@pirke: ako si ti onaj sto se juce kladio na Spaniju protiv nas u basketu, onda stavi danas kucu na hrvate - ono, da se iskopas. Srecan zivot na ulici zelim unapred.

SRBIJA!

munz2

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a ...(Goran, 9. septembar 2010 08:25) Druže, koja bre pormocija u svetu? Svaka čast i nama, i Hrvatima i Mađarima i Bokezima, ali ovaj sport gledaju navedeni i još po koji. Lep sport, muški sport, treba ga održavati, ali da je lokalniji od badmintona, jeste.

Makaveli

pre 13 godina

Dobar je ovaj sto je napisao da nas hrvati "redovito" pobedjuju. Jos malo pa ce te se tih pobeda samo kroz mutnu sliku secati, jer necete pamtiti kad ste nas pobedili zadnji put u bilo cemu, a pogotovo ne u vaterpolu, kosarci, odbojci pa cak i fudbalu. Shvatite da su navedeni sportovi ti u kojim mi dominiramo, a da ste vi majstori u bocanju, skijanju i guljenju sardina.
U zdravlje.

SRBIJA!

zagreb

pre 13 godina

Mislim da je pogrešno govoriti o nekakvom kompleksu koje imaju naši....radi se jednostavno o tome da ste bolji u vaterpolu, košarci, odbojci...prema tome to je kvaliteta a ne kompleks...
Ali igra se samo jedna utakmica i tu je sve moguće. Recimo u košarci ste puno bolji pa ste se jedva provukli, a neki su ovdje pisali o 20-30 razlike..
A kad bude prvenstvo u rukometu? Ko onda ima komplekse?

Miloš

pre 13 godina

@OCStefan
Spominjao je već neko http://www.europeanchampionships.org/Zagreb_2010/?pag=WEBCAST nije najbolji kvalitet, ali bolje nego ništa

@nikola
I ja ;) Skroz stoji ono za kontrafaule, mada su tu protiv CG meni bili malo sumnjivi kriterijumi sudija.

steva banat

pre 13 godina

Ako mislis pobediti ne smes izgubiti,ko pobedi 99% je prvak Evrope,bice tesko ali se uzdam u nase delfine...NAPRED SRBIJO!!!!!

Hose

pre 13 godina

(pendulabgd, 9. septembar 2010 04:00)

Pendulabgd,

ja sam Hrvat a što se suđenja tiče ja samo želim da Hrvatska ima onakvo suđenje kakvo je Srbija imala ove godine u Nišu kada se čak i jedan vrlo miran Rudić toliko iznervirao da su ga poslali na tribine.
A onda molim vas čutite o tome kakvo je suđenje bilo i sjetite se NIŠA!

lijep pozdrav

Goran

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a umalo da nije bilo dovoljno novca za put i smeštaj reprezentacije koja je svetski prvak, a za prepotentne fubalsk reprezentativce koje su "zvezde" ali u svojim glavama može sve, a oni brukaju i sebe i reprezentaciju. Napred delfini, navijači su uz vas.

Mikan

pre 13 godina

Sta misle hrvati da mogu da nas iznenade,ljudi spremajte se za docek nasih zlatnih vatrepolista u beogradu hrvati su sitna riba za nas videbete i sami vecerar

pendulabgd

pre 13 godina

#
# Teška če ovo utakmica bit za obje ekipe.Srbiji če lakše bit igrati jer domači navijači i mediji su stvorili ogroman pritisak na reprezentaciju Hrvatske.Nije lako igrat pod takvim pritiskom.Obratno bi bilo da se igra u Srbiji.Mislim da Hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebala pobjedit,mada ima jednu lošu kariku u ekipi koja je inače jako bitna.Golman Pavić je prosječan da ne kažem loš golman i tu vidim velik nedostatak za Hrvatsku.Mislim da bi Sukno mogao odlučit utakmicu i nadam se da če to biti njegovo veče.Obje ekipe imaju lošu realizaciju igrača više tako da će vjerovatno bit malo golova i neizvjesno do kraja .Uzeli ste nam svjetsko zlato sad je red da mi uzmemo evropsko,a u Londonu da se sretnemo u finalu jer nijedna od ovih ekipa nije zaslužila broncu,barem srebro.Naprijed Hrvatska !
(nogome, 9. septembar 2010 00:39)

ti mislis da hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebalo pobediti?
ijuuu koliko pristrasnosti je u ovom komentaru!
decko, hrvatska nema bolju ekipu a da li bi trebalo pobediti to u mnogome zavisi od kriterijuma sudjenja, koga se iskreno najvise i bojim, jer ste ipak domacini.
ako kriterijum bude izjednacen, vi nemate sta traziti u ovom mecu!
mada, mi smo navikli da su sudije protiv nas, izdrzacemo i to!
evo usudicu se da dam prognozu, pa cemo videti ko je bio upravu na kraju!
hrvatska ce imati bar 5 puta igraca vise! i bice joj dosudjeno 2 peterca! a ako ne bude preslo 6 puta igraca vise, i ako bude dodsudjen "samo" jedan peterac, srbija pobedjuje!
kazes bolju ekipu?
ko je svetski sampion?
ko je osvojio svetsku ligu ove god? ko je osvojio svetski kup ove god?
da nije hrvatska mozda?
koliko smesan komentar, ja ne mogu da verujem.
dobro, mozete da se nadate, dobra je to osobina :D

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Hrvati mogu pobijediti ako noćaš ne budu ometali san srpskih vaterpolista kao onomad navijači Hajduka igrače Uniree ili da im ne "začine" doručak ili nešto slično. Ili da im sudije gledaju kroz prste. Drugačije ne mogu dobiti.

Dobijte Hrvate, košarkaši nek dobiju Turke i ja sam presrećan.

nogome

pre 13 godina

Teška če ovo utakmica bit za obje ekipe.Srbiji če lakše bit igrati jer domači navijači i mediji su stvorili ogroman pritisak na reprezentaciju Hrvatske.Nije lako igrat pod takvim pritiskom.Obratno bi bilo da se igra u Srbiji.Mislim da Hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebala pobjedit,mada ima jednu lošu kariku u ekipi koja je inače jako bitna.Golman Pavić je prosječan da ne kažem loš golman i tu vidim velik nedostatak za Hrvatsku.Mislim da bi Sukno mogao odlučit utakmicu i nadam se da če to biti njegovo veče.Obje ekipe imaju lošu realizaciju igrača više tako da će vjerovatno bit malo golova i neizvjesno do kraja .Uzeli ste nam svjetsko zlato sad je red da mi uzmemo evropsko,a u Londonu da se sretnemo u finalu jer nijedna od ovih ekipa nije zaslužila broncu,barem srebro.Naprijed Hrvatska !

Micko

pre 13 godina

Biti ce ovo jedna vrlo teska utakmica za obje ekipe.
Pobjednik ce pobijediti s 1,najvise 2 razlike.
Steta sto ne cu moci pogledati cijelu utakmicu jer cu biti u skoli.
Nadam se Hrvatskoj pobjedi.
(Pozdrav iz Osijeka, 8. septembar 2010 21:35)

Ih pobegni sa dva casa kao da je to velika stvar :)

nikola

pre 13 godina

trenirao sam vaterpolo,mnogo tezak sport,i znam koliko mala greska moze da znaci puno protivniku!!!!zato momci hrabro,i samo odigrajte malo bolje kad imamo igraca vise i dobijamo komsije...!!! P.S i molim vas dajte malo manje kontra faulova....NAPRED SRBIJA...VERUJEMO U VAS!!!!

?

pre 13 godina

Nadam se da ce Hrvatska pobjediti,ali bit ce jako tezak mec jer su Srbi ipak vele sila u vaterpolo kao i mi naravno!Sretno momci neka bolji pobjedi! (:

Micko

pre 13 godina

Ovo je po meni finale pre finala. Mislim da su sanse 50-50 i ko pobedi verovatno i osvaja sampionat.
Nasim vaterpolistima svaka cast!
Pozdrav

playboy

pre 13 godina

Od kad se raspala SiCG,Hrvati na velikim takmicenjima redovito gube od Crnogoraca a dobijaju Srbe.
Tako c biti i sutra,kladionicari slobodno odigrajte na Hrvate,srbi nemaju neke sanse,o teorijama zevere,jutarnjim terminima,namerno hladnom vremenu u Zagrebu cemo sutra
(pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu, 8. septembar 2010 18:57)





Hahahaha...
Da, da, komsija, bas nas "redovito" dobijate, kao na primer prosle godine u polufinalu SP, ili ove godine u Sl u nisu, ili svetskom kupu u Rumuniji.
Da ne pominjem Kranj 2003, ili golcinu Ikodinovica sa 10 metara 1997.
Dobili ste nas jednom u polufinalu 2007, kada smo imali nemotivisanu reprezentaciju gde niko ni sa kim nije pricao, i tolko vam je za narednih 100 godina.
Kad bolje razmislim previse.
Sutra dobijamo rvate 2 razlike, u finalu sa Madjarima.
Srecno vaterpolisti, ponos ste Srbije!!!

Pozdrav iz Osijeka

pre 13 godina

Biti ce ovo jedna vrlo teska utakmica za obje ekipe.
Pobjednik ce pobijediti s 1,najvise 2 razlike.
Steta sto ne cu moci pogledati cijelu utakmicu jer cu biti u skoli.
Nadam se Hrvatskoj pobjedi.

Aleksandar

pre 13 godina

Ja odoh na trg da zauzmem poziciju, pa kad dodju.

Sve jedno košarkaši ili vaterpolisti, zlatni ili bronzani, ja plačem od sreće.

P.S. Komšije sad je najteže, već ste doma

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Svaka cast orlovi na dosadasnjem uspehu.Biti medju cetiri ekipe na evropskom prvenstvu nije mala stvar.Sto se meca sa Hrvatima tice dajte sve od sebe.Verujem da mozemo do pobede i finala sa Madjarima.Ali mislim da je medalja u svakom slucaju medalja uspeh.

torca zg

pre 13 godina

Mnogo toplih pozdrava zapadnim susedima od Djordjevica,Kecmana i Rasica
(v, 8. septembar 2010 16:09)

sutra idem na utakmicu
nadam se da ćeš i ti pratiti
tek toliko
da ti damo pokoji pozdrav
nemoj se puno sekirati kad moji pobijede
to je samo sport

pirke, ali pravi

pre 13 godina

@ pirke

Aman bre decko, daj oladi malo. Prvo kopiras nadimak, onda pises totalne gluposti na vecini vesti. Pa mnogo je, ne vredjaj vise inteligenciju ljudi na ovom sajtu. Ne mogu da poverujem da ovo sto on radi moze nekome da prija, svaka ti cast.

boki zg

pre 13 godina

Crnogorci su vas izmorili, ono je više bila tuča,a ne vaterpolo! Sutra će biti na knap, ja kartu imam i jedva čekam tekmu!Nadam se pobjedi Hrvatske...

pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu

pre 13 godina

Od kad se raspala SiCG,Hrvati na velikim takmicenjima redovito gube od Crnogoraca a dobijaju Srbe.

Tako c biti i sutra,kladionicari slobodno odigrajte na Hrvate,srbi nemaju neke sanse,o teorijama zevere,jutarnjim terminima,namerno hladnom vremenu u Zagrebu cemo sutra

pero

pre 13 godina

Samo da ne bude nekog ekstremnog navijanja i ispada. U kvalitet ne sumljam. Na Hrvatima je veci pritisak. E sad kad bi sudjenje bilo dobro onda su sanse podjednake. U svakom slucaju vaterpolisti su inspiracija i fenomen koji se odrzava vec dugo vremena na ovim depresivnim prostorima. Neka je sa srecom

pirke

pre 13 godina

slabiji smo od njih, igra se u Zagrebu, sve je na njihovoj strani, jedino nas moze izvuci onaj nas poznati inat.Ja mislim da cemo izgubiti, pa onda hrabro u borbu za bronzu

Родољуб

pre 13 godina

Ви сте највеће спортско благо које има земља Србија, ВИ сте ПОНОС СРБИЈЕ!!! Само напред момци шта год урадите у полуфиналу, ВИ ста ѕа нас победници!

jovansu

pre 13 godina

samo hrabro momci, sta god da uradite ja vam skidam kapu.. bronzu najverovatnije imate, ali nemojte se time zadovoljiti! kockasti su sledeci, do vrha! :)

Sidras

pre 13 godina

Samo da zadrzimo koncentraciju i poboljsamo bar malo igraca vise, problema nece biti. Sto se atmosfere na tribinama tice, ne bi ni tu trebalo da se sekiramo. Sinoc smo savladali vrlo jaku reprezentaciju Crne Gore na njenom terenu (bazenu) u Zagrebu, pa ne vidim sto to ne bi ponovili i sutra.

Родољуб

pre 13 godina

Ви сте највеће спортско благо које има земља Србија, ВИ сте ПОНОС СРБИЈЕ!!! Само напред момци шта год урадите у полуфиналу, ВИ ста ѕа нас победници!

playboy

pre 13 godina

Od kad se raspala SiCG,Hrvati na velikim takmicenjima redovito gube od Crnogoraca a dobijaju Srbe.
Tako c biti i sutra,kladionicari slobodno odigrajte na Hrvate,srbi nemaju neke sanse,o teorijama zevere,jutarnjim terminima,namerno hladnom vremenu u Zagrebu cemo sutra
(pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu, 8. septembar 2010 18:57)





Hahahaha...
Da, da, komsija, bas nas "redovito" dobijate, kao na primer prosle godine u polufinalu SP, ili ove godine u Sl u nisu, ili svetskom kupu u Rumuniji.
Da ne pominjem Kranj 2003, ili golcinu Ikodinovica sa 10 metara 1997.
Dobili ste nas jednom u polufinalu 2007, kada smo imali nemotivisanu reprezentaciju gde niko ni sa kim nije pricao, i tolko vam je za narednih 100 godina.
Kad bolje razmislim previse.
Sutra dobijamo rvate 2 razlike, u finalu sa Madjarima.
Srecno vaterpolisti, ponos ste Srbije!!!

pero

pre 13 godina

Samo da ne bude nekog ekstremnog navijanja i ispada. U kvalitet ne sumljam. Na Hrvatima je veci pritisak. E sad kad bi sudjenje bilo dobro onda su sanse podjednake. U svakom slucaju vaterpolisti su inspiracija i fenomen koji se odrzava vec dugo vremena na ovim depresivnim prostorima. Neka je sa srecom

Aleksandar

pre 13 godina

Ja odoh na trg da zauzmem poziciju, pa kad dodju.

Sve jedno košarkaši ili vaterpolisti, zlatni ili bronzani, ja plačem od sreće.

P.S. Komšije sad je najteže, već ste doma

jovansu

pre 13 godina

samo hrabro momci, sta god da uradite ja vam skidam kapu.. bronzu najverovatnije imate, ali nemojte se time zadovoljiti! kockasti su sledeci, do vrha! :)

Sidras

pre 13 godina

Samo da zadrzimo koncentraciju i poboljsamo bar malo igraca vise, problema nece biti. Sto se atmosfere na tribinama tice, ne bi ni tu trebalo da se sekiramo. Sinoc smo savladali vrlo jaku reprezentaciju Crne Gore na njenom terenu (bazenu) u Zagrebu, pa ne vidim sto to ne bi ponovili i sutra.

Micko

pre 13 godina

Biti ce ovo jedna vrlo teska utakmica za obje ekipe.
Pobjednik ce pobijediti s 1,najvise 2 razlike.
Steta sto ne cu moci pogledati cijelu utakmicu jer cu biti u skoli.
Nadam se Hrvatskoj pobjedi.
(Pozdrav iz Osijeka, 8. septembar 2010 21:35)

Ih pobegni sa dva casa kao da je to velika stvar :)

?

pre 13 godina

Nadam se da ce Hrvatska pobjediti,ali bit ce jako tezak mec jer su Srbi ipak vele sila u vaterpolo kao i mi naravno!Sretno momci neka bolji pobjedi! (:

Micko

pre 13 godina

Ovo je po meni finale pre finala. Mislim da su sanse 50-50 i ko pobedi verovatno i osvaja sampionat.
Nasim vaterpolistima svaka cast!
Pozdrav

pendulabgd

pre 13 godina

#
# Teška če ovo utakmica bit za obje ekipe.Srbiji če lakše bit igrati jer domači navijači i mediji su stvorili ogroman pritisak na reprezentaciju Hrvatske.Nije lako igrat pod takvim pritiskom.Obratno bi bilo da se igra u Srbiji.Mislim da Hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebala pobjedit,mada ima jednu lošu kariku u ekipi koja je inače jako bitna.Golman Pavić je prosječan da ne kažem loš golman i tu vidim velik nedostatak za Hrvatsku.Mislim da bi Sukno mogao odlučit utakmicu i nadam se da če to biti njegovo veče.Obje ekipe imaju lošu realizaciju igrača više tako da će vjerovatno bit malo golova i neizvjesno do kraja .Uzeli ste nam svjetsko zlato sad je red da mi uzmemo evropsko,a u Londonu da se sretnemo u finalu jer nijedna od ovih ekipa nije zaslužila broncu,barem srebro.Naprijed Hrvatska !
(nogome, 9. septembar 2010 00:39)

ti mislis da hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebalo pobediti?
ijuuu koliko pristrasnosti je u ovom komentaru!
decko, hrvatska nema bolju ekipu a da li bi trebalo pobediti to u mnogome zavisi od kriterijuma sudjenja, koga se iskreno najvise i bojim, jer ste ipak domacini.
ako kriterijum bude izjednacen, vi nemate sta traziti u ovom mecu!
mada, mi smo navikli da su sudije protiv nas, izdrzacemo i to!
evo usudicu se da dam prognozu, pa cemo videti ko je bio upravu na kraju!
hrvatska ce imati bar 5 puta igraca vise! i bice joj dosudjeno 2 peterca! a ako ne bude preslo 6 puta igraca vise, i ako bude dodsudjen "samo" jedan peterac, srbija pobedjuje!
kazes bolju ekipu?
ko je svetski sampion?
ko je osvojio svetsku ligu ove god? ko je osvojio svetski kup ove god?
da nije hrvatska mozda?
koliko smesan komentar, ja ne mogu da verujem.
dobro, mozete da se nadate, dobra je to osobina :D

pirke, ali pravi

pre 13 godina

@ pirke

Aman bre decko, daj oladi malo. Prvo kopiras nadimak, onda pises totalne gluposti na vecini vesti. Pa mnogo je, ne vredjaj vise inteligenciju ljudi na ovom sajtu. Ne mogu da poverujem da ovo sto on radi moze nekome da prija, svaka ti cast.

aga_zg

pre 13 godina

Siguran sam da u 31. min. i 59. sekundi imamo dobijenu utakmicu (ili barem produžetak). Ne mogu se opkladiti na onu zadnju sekundu!!!

nikola

pre 13 godina

trenirao sam vaterpolo,mnogo tezak sport,i znam koliko mala greska moze da znaci puno protivniku!!!!zato momci hrabro,i samo odigrajte malo bolje kad imamo igraca vise i dobijamo komsije...!!! P.S i molim vas dajte malo manje kontra faulova....NAPRED SRBIJA...VERUJEMO U VAS!!!!

Zg

pre 13 godina

Finale prije finala...
Jbg vi ste zaj... stvar trebali smo se sresti u finalu...

Samo gledajte Talijane kako će proći ni krivi ni dužni u finale...

Makaveli

pre 13 godina

@pirke: ako si ti onaj sto se juce kladio na Spaniju protiv nas u basketu, onda stavi danas kucu na hrvate - ono, da se iskopas. Srecan zivot na ulici zelim unapred.

SRBIJA!

toni

pre 13 godina

sto se tice atmosfere bit ce dobra i fer jer kod nas pravi navijaci tesko da dodju do karata. u vaterpolu nema najboljeg,hrvatska,srbija i crna goru su svi tu negdje pa tek onda madjari i talijani. najvise mi ide na zivce sto se nasi vaterpolisti vec ku... da ce dobit srbiju i da si kupimo karte za finale, svaki put ista prica pa na kraju pusiona!! sanse su 60-40 za hrv zbog domaceg terena!!

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Hrvati mogu pobijediti ako noćaš ne budu ometali san srpskih vaterpolista kao onomad navijači Hajduka igrače Uniree ili da im ne "začine" doručak ili nešto slično. Ili da im sudije gledaju kroz prste. Drugačije ne mogu dobiti.

Dobijte Hrvate, košarkaši nek dobiju Turke i ja sam presrećan.

el_croato

pre 13 godina

Hrvatska - SRJ 7:5 (OI u Atlanti 1997)

Hrvatska – SRJ 9:9 (SP u Perthu 1998.)

SiCG - Hrvatska 5:4 (SP u Montréalu 2005.)

SiCG - Hrvatska 9:8 (EP u Kranju 2003.)

Hrvatska - Srbija 10:7 (SP u Melbourneu 2007.)

Hrvatska – Srbija 11:8 (OI u Pekingu 2008.)

Hrvatska - Srbija ? : ? (EP u Zagrebu 2010.) ??????

VELIKI SMO RIVALI!!

Neka bolji pobjedi!!

Jedva cekam utakmicu, pozz iz Osijeka!!

pirke

pre 13 godina

slabiji smo od njih, igra se u Zagrebu, sve je na njihovoj strani, jedino nas moze izvuci onaj nas poznati inat.Ja mislim da cemo izgubiti, pa onda hrabro u borbu za bronzu

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Svaka cast orlovi na dosadasnjem uspehu.Biti medju cetiri ekipe na evropskom prvenstvu nije mala stvar.Sto se meca sa Hrvatima tice dajte sve od sebe.Verujem da mozemo do pobede i finala sa Madjarima.Ali mislim da je medalja u svakom slucaju medalja uspeh.

Makaveli

pre 13 godina

Dobar je ovaj sto je napisao da nas hrvati "redovito" pobedjuju. Jos malo pa ce te se tih pobeda samo kroz mutnu sliku secati, jer necete pamtiti kad ste nas pobedili zadnji put u bilo cemu, a pogotovo ne u vaterpolu, kosarci, odbojci pa cak i fudbalu. Shvatite da su navedeni sportovi ti u kojim mi dominiramo, a da ste vi majstori u bocanju, skijanju i guljenju sardina.
U zdravlje.

SRBIJA!

Hose

pre 13 godina

(pendulabgd, 9. septembar 2010 04:00)

Pendulabgd,

ja sam Hrvat a što se suđenja tiče ja samo želim da Hrvatska ima onakvo suđenje kakvo je Srbija imala ove godine u Nišu kada se čak i jedan vrlo miran Rudić toliko iznervirao da su ga poslali na tribine.
A onda molim vas čutite o tome kakvo je suđenje bilo i sjetite se NIŠA!

lijep pozdrav

zagreb

pre 13 godina

Mislim da je pogrešno govoriti o nekakvom kompleksu koje imaju naši....radi se jednostavno o tome da ste bolji u vaterpolu, košarci, odbojci...prema tome to je kvaliteta a ne kompleks...
Ali igra se samo jedna utakmica i tu je sve moguće. Recimo u košarci ste puno bolji pa ste se jedva provukli, a neki su ovdje pisali o 20-30 razlike..
A kad bude prvenstvo u rukometu? Ko onda ima komplekse?

boki zg

pre 13 godina

Crnogorci su vas izmorili, ono je više bila tuča,a ne vaterpolo! Sutra će biti na knap, ja kartu imam i jedva čekam tekmu!Nadam se pobjedi Hrvatske...

Goran

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a umalo da nije bilo dovoljno novca za put i smeštaj reprezentacije koja je svetski prvak, a za prepotentne fubalsk reprezentativce koje su "zvezde" ali u svojim glavama može sve, a oni brukaju i sebe i reprezentaciju. Napred delfini, navijači su uz vas.

Makaveli

pre 13 godina

Vas koje zanimaju badminton, bocanje i bacanje kamena s´ramena bih zamolio da zaobidjete vaterpolo - kad vas vec ne zanima.

http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc

Mikan

pre 13 godina

Sta misle hrvati da mogu da nas iznenade,ljudi spremajte se za docek nasih zlatnih vatrepolista u beogradu hrvati su sitna riba za nas videbete i sami vecerar

badminton fan

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a ...(Goran, 9. septembar 2010 08:25) Druže, koja bre pormocija u svetu? Svaka čast i nama, i Hrvatima i Mađarima i Bokezima, ali ovaj sport gledaju navedeni i još po koji. Lep sport, muški sport, treba ga održavati, ali da je lokalniji od badmintona, jeste.
(munz2, 9. septembar 2010 12:05)

ti oćito nisi svjestan gluposti koju si napisao,badminton je iza nogometa najmnogoljudniji sport na Svijetu,5 % Azije igra ga profesionalno a to je prijatelju oko 150 miliona ljudi, pa ti sad vidi što je lokalno,vjerovatno u najmanjem Kineskom selu ima više registriranih igraća badmintona nego na cijelom Svijetu vaterpolista,bok

Pozdrav iz Osijeka

pre 13 godina

Biti ce ovo jedna vrlo teska utakmica za obje ekipe.
Pobjednik ce pobijediti s 1,najvise 2 razlike.
Steta sto ne cu moci pogledati cijelu utakmicu jer cu biti u skoli.
Nadam se Hrvatskoj pobjedi.

torca zg

pre 13 godina

Mnogo toplih pozdrava zapadnim susedima od Djordjevica,Kecmana i Rasica
(v, 8. septembar 2010 16:09)

sutra idem na utakmicu
nadam se da ćeš i ti pratiti
tek toliko
da ti damo pokoji pozdrav
nemoj se puno sekirati kad moji pobijede
to je samo sport

pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu

pre 13 godina

Od kad se raspala SiCG,Hrvati na velikim takmicenjima redovito gube od Crnogoraca a dobijaju Srbe.

Tako c biti i sutra,kladionicari slobodno odigrajte na Hrvate,srbi nemaju neke sanse,o teorijama zevere,jutarnjim terminima,namerno hladnom vremenu u Zagrebu cemo sutra

Nemanja

pre 13 godina

Samo hrabro momci, verujemo u vas! DO POBEDE!

Sunce sija kao zlato!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc&feature=related/]link[/url]

Janos NS

pre 13 godina

Ovima sto traze link neka upisu u google: Waterpolo live stream. Sigurno ce naci nesto. Ja sam tako gledao SRB vs CG. Pozdrav od madjara iz Vojvodine.

steva banat

pre 13 godina

Ako mislis pobediti ne smes izgubiti,ko pobedi 99% je prvak Evrope,bice tesko ali se uzdam u nase delfine...NAPRED SRBIJO!!!!!

nogome

pre 13 godina

Teška če ovo utakmica bit za obje ekipe.Srbiji če lakše bit igrati jer domači navijači i mediji su stvorili ogroman pritisak na reprezentaciju Hrvatske.Nije lako igrat pod takvim pritiskom.Obratno bi bilo da se igra u Srbiji.Mislim da Hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebala pobjedit,mada ima jednu lošu kariku u ekipi koja je inače jako bitna.Golman Pavić je prosječan da ne kažem loš golman i tu vidim velik nedostatak za Hrvatsku.Mislim da bi Sukno mogao odlučit utakmicu i nadam se da če to biti njegovo veče.Obje ekipe imaju lošu realizaciju igrača više tako da će vjerovatno bit malo golova i neizvjesno do kraja .Uzeli ste nam svjetsko zlato sad je red da mi uzmemo evropsko,a u Londonu da se sretnemo u finalu jer nijedna od ovih ekipa nije zaslužila broncu,barem srebro.Naprijed Hrvatska !

najjaci na svetu

pre 13 godina

najbolji komentar kkkkkkkkkkkkk sto sam procitao.


Mnogo toplih pozdrava zapadnim susedima od Djordjevica,Kecmana i Rasica
(v, 8. septembar 2010 16:09) k

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

Ви сте највеће спортско благо које има земља Србија, ВИ сте ПОНОС СРБИЈЕ!!! Само напред момци шта год урадите у полуфиналу, ВИ ста ѕа нас победници!
(Родољуб, 8. septembar 2010 16:32)
Pa ako budu imali iole pošteno suđenje zna se šta će da urade.A valja da otrojčimo ove godine - prvo teniseri, pa košarkaši, i danas vaterpolisti, i od nas za komšije ove godine dosta!

СтефанУЕ

pre 13 godina

Ima li neko neki link za stream...bilo kakav...U Americi nas je puno, dajte bilo sta da propratimo mec!
(OCStefan, 9. septembar 2010 07:06)

Ево линк имењаче, теби и осталима из дијаспоре.

http://www.fromsport.com/

munz2

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a ...(Goran, 9. septembar 2010 08:25) Druže, koja bre pormocija u svetu? Svaka čast i nama, i Hrvatima i Mađarima i Bokezima, ali ovaj sport gledaju navedeni i još po koji. Lep sport, muški sport, treba ga održavati, ali da je lokalniji od badmintona, jeste.

nogometaš

pre 13 godina

pendulabgd Koliko si eura stavio na pobjedu Srbije?Odličan je koeficient na pobjedu Srbije puno veči nego na Hrvatsku.Budi dostojanstven nemoj unaprijed kukat da će vas suci pokrast.Tako smo mi mogli kukat kad ste nas pobjedili u polufinalu svjetskog prvenstva.Čujemo se poslje utakmice da vidimo tko je bolji prognozer.Naprijed Hrvatska.

Miloš

pre 13 godina

@OCStefan
Spominjao je već neko http://www.europeanchampionships.org/Zagreb_2010/?pag=WEBCAST nije najbolji kvalitet, ali bolje nego ništa

@nikola
I ja ;) Skroz stoji ono za kontrafaule, mada su tu protiv CG meni bili malo sumnjivi kriterijumi sudija.

Goran

pre 13 godina

Očekivano! Kada domaćinu (Hrvatskoj) ne ide tu su sudije! Bez sudija ne bi pobijedili a raduju se kao da su osvojili zlato na Olimpijadi! Radujte se do sljedeće tekme. Dogodi se nekada da i stalna mušterija pobijedi. Nema veze! Valjda im Mađari objasne neke stvari u finalu!
Pobijedili uz pomoć sudija jeste ali niste ponizili!

Ne znam jeste li primijetili da je ovo EP u vaterpolu prošlo veoma nezapaženo. Valjda loša organizacija!

Ivica

pre 13 godina

Samo napred delfini.Pokazite njihovim barakudama ko je ko u ovom sportu,i da vam ni igranje u 10 ujutru ne smeta da osvojite zlato.Mozda se ponavlja istorija kao 2001. god.da u polufinalu pobedimo domacina,tada je bila Madjarska,a sada Hrvatska,pa da u finalu opet pobedimo Italijane.NAPRED SRBIJA!

pirke

pre 13 godina

slabiji smo od njih, igra se u Zagrebu, sve je na njihovoj strani, jedino nas moze izvuci onaj nas poznati inat.Ja mislim da cemo izgubiti, pa onda hrabro u borbu za bronzu

pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu

pre 13 godina

Od kad se raspala SiCG,Hrvati na velikim takmicenjima redovito gube od Crnogoraca a dobijaju Srbe.

Tako c biti i sutra,kladionicari slobodno odigrajte na Hrvate,srbi nemaju neke sanse,o teorijama zevere,jutarnjim terminima,namerno hladnom vremenu u Zagrebu cemo sutra

boki zg

pre 13 godina

Crnogorci su vas izmorili, ono je više bila tuča,a ne vaterpolo! Sutra će biti na knap, ja kartu imam i jedva čekam tekmu!Nadam se pobjedi Hrvatske...

torca zg

pre 13 godina

Mnogo toplih pozdrava zapadnim susedima od Djordjevica,Kecmana i Rasica
(v, 8. septembar 2010 16:09)

sutra idem na utakmicu
nadam se da ćeš i ti pratiti
tek toliko
da ti damo pokoji pozdrav
nemoj se puno sekirati kad moji pobijede
to je samo sport

Hose

pre 13 godina

(pendulabgd, 9. septembar 2010 04:00)

Pendulabgd,

ja sam Hrvat a što se suđenja tiče ja samo želim da Hrvatska ima onakvo suđenje kakvo je Srbija imala ove godine u Nišu kada se čak i jedan vrlo miran Rudić toliko iznervirao da su ga poslali na tribine.
A onda molim vas čutite o tome kakvo je suđenje bilo i sjetite se NIŠA!

lijep pozdrav

Pozdrav iz Osijeka

pre 13 godina

Biti ce ovo jedna vrlo teska utakmica za obje ekipe.
Pobjednik ce pobijediti s 1,najvise 2 razlike.
Steta sto ne cu moci pogledati cijelu utakmicu jer cu biti u skoli.
Nadam se Hrvatskoj pobjedi.

nogome

pre 13 godina

Teška če ovo utakmica bit za obje ekipe.Srbiji če lakše bit igrati jer domači navijači i mediji su stvorili ogroman pritisak na reprezentaciju Hrvatske.Nije lako igrat pod takvim pritiskom.Obratno bi bilo da se igra u Srbiji.Mislim da Hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebala pobjedit,mada ima jednu lošu kariku u ekipi koja je inače jako bitna.Golman Pavić je prosječan da ne kažem loš golman i tu vidim velik nedostatak za Hrvatsku.Mislim da bi Sukno mogao odlučit utakmicu i nadam se da če to biti njegovo veče.Obje ekipe imaju lošu realizaciju igrača više tako da će vjerovatno bit malo golova i neizvjesno do kraja .Uzeli ste nam svjetsko zlato sad je red da mi uzmemo evropsko,a u Londonu da se sretnemo u finalu jer nijedna od ovih ekipa nije zaslužila broncu,barem srebro.Naprijed Hrvatska !

el_croato

pre 13 godina

Hrvatska - SRJ 7:5 (OI u Atlanti 1997)

Hrvatska – SRJ 9:9 (SP u Perthu 1998.)

SiCG - Hrvatska 5:4 (SP u Montréalu 2005.)

SiCG - Hrvatska 9:8 (EP u Kranju 2003.)

Hrvatska - Srbija 10:7 (SP u Melbourneu 2007.)

Hrvatska – Srbija 11:8 (OI u Pekingu 2008.)

Hrvatska - Srbija ? : ? (EP u Zagrebu 2010.) ??????

VELIKI SMO RIVALI!!

Neka bolji pobjedi!!

Jedva cekam utakmicu, pozz iz Osijeka!!

playboy

pre 13 godina

Od kad se raspala SiCG,Hrvati na velikim takmicenjima redovito gube od Crnogoraca a dobijaju Srbe.
Tako c biti i sutra,kladionicari slobodno odigrajte na Hrvate,srbi nemaju neke sanse,o teorijama zevere,jutarnjim terminima,namerno hladnom vremenu u Zagrebu cemo sutra
(pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu, 8. septembar 2010 18:57)





Hahahaha...
Da, da, komsija, bas nas "redovito" dobijate, kao na primer prosle godine u polufinalu SP, ili ove godine u Sl u nisu, ili svetskom kupu u Rumuniji.
Da ne pominjem Kranj 2003, ili golcinu Ikodinovica sa 10 metara 1997.
Dobili ste nas jednom u polufinalu 2007, kada smo imali nemotivisanu reprezentaciju gde niko ni sa kim nije pricao, i tolko vam je za narednih 100 godina.
Kad bolje razmislim previse.
Sutra dobijamo rvate 2 razlike, u finalu sa Madjarima.
Srecno vaterpolisti, ponos ste Srbije!!!

?

pre 13 godina

Nadam se da ce Hrvatska pobjediti,ali bit ce jako tezak mec jer su Srbi ipak vele sila u vaterpolo kao i mi naravno!Sretno momci neka bolji pobjedi! (:

Mikan

pre 13 godina

Sta misle hrvati da mogu da nas iznenade,ljudi spremajte se za docek nasih zlatnih vatrepolista u beogradu hrvati su sitna riba za nas videbete i sami vecerar

pendulabgd

pre 13 godina

#
# Teška če ovo utakmica bit za obje ekipe.Srbiji če lakše bit igrati jer domači navijači i mediji su stvorili ogroman pritisak na reprezentaciju Hrvatske.Nije lako igrat pod takvim pritiskom.Obratno bi bilo da se igra u Srbiji.Mislim da Hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebala pobjedit,mada ima jednu lošu kariku u ekipi koja je inače jako bitna.Golman Pavić je prosječan da ne kažem loš golman i tu vidim velik nedostatak za Hrvatsku.Mislim da bi Sukno mogao odlučit utakmicu i nadam se da če to biti njegovo veče.Obje ekipe imaju lošu realizaciju igrača više tako da će vjerovatno bit malo golova i neizvjesno do kraja .Uzeli ste nam svjetsko zlato sad je red da mi uzmemo evropsko,a u Londonu da se sretnemo u finalu jer nijedna od ovih ekipa nije zaslužila broncu,barem srebro.Naprijed Hrvatska !
(nogome, 9. septembar 2010 00:39)

ti mislis da hrvatska ima bolju ekipu i da bi trebalo pobediti?
ijuuu koliko pristrasnosti je u ovom komentaru!
decko, hrvatska nema bolju ekipu a da li bi trebalo pobediti to u mnogome zavisi od kriterijuma sudjenja, koga se iskreno najvise i bojim, jer ste ipak domacini.
ako kriterijum bude izjednacen, vi nemate sta traziti u ovom mecu!
mada, mi smo navikli da su sudije protiv nas, izdrzacemo i to!
evo usudicu se da dam prognozu, pa cemo videti ko je bio upravu na kraju!
hrvatska ce imati bar 5 puta igraca vise! i bice joj dosudjeno 2 peterca! a ako ne bude preslo 6 puta igraca vise, i ako bude dodsudjen "samo" jedan peterac, srbija pobedjuje!
kazes bolju ekipu?
ko je svetski sampion?
ko je osvojio svetsku ligu ove god? ko je osvojio svetski kup ove god?
da nije hrvatska mozda?
koliko smesan komentar, ja ne mogu da verujem.
dobro, mozete da se nadate, dobra je to osobina :D

Sidras

pre 13 godina

Samo da zadrzimo koncentraciju i poboljsamo bar malo igraca vise, problema nece biti. Sto se atmosfere na tribinama tice, ne bi ni tu trebalo da se sekiramo. Sinoc smo savladali vrlo jaku reprezentaciju Crne Gore na njenom terenu (bazenu) u Zagrebu, pa ne vidim sto to ne bi ponovili i sutra.

badminton fan

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a ...(Goran, 9. septembar 2010 08:25) Druže, koja bre pormocija u svetu? Svaka čast i nama, i Hrvatima i Mađarima i Bokezima, ali ovaj sport gledaju navedeni i još po koji. Lep sport, muški sport, treba ga održavati, ali da je lokalniji od badmintona, jeste.
(munz2, 9. septembar 2010 12:05)

ti oćito nisi svjestan gluposti koju si napisao,badminton je iza nogometa najmnogoljudniji sport na Svijetu,5 % Azije igra ga profesionalno a to je prijatelju oko 150 miliona ljudi, pa ti sad vidi što je lokalno,vjerovatno u najmanjem Kineskom selu ima više registriranih igraća badmintona nego na cijelom Svijetu vaterpolista,bok

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Hrvati mogu pobijediti ako noćaš ne budu ometali san srpskih vaterpolista kao onomad navijači Hajduka igrače Uniree ili da im ne "začine" doručak ili nešto slično. Ili da im sudije gledaju kroz prste. Drugačije ne mogu dobiti.

Dobijte Hrvate, košarkaši nek dobiju Turke i ja sam presrećan.

pero

pre 13 godina

Samo da ne bude nekog ekstremnog navijanja i ispada. U kvalitet ne sumljam. Na Hrvatima je veci pritisak. E sad kad bi sudjenje bilo dobro onda su sanse podjednake. U svakom slucaju vaterpolisti su inspiracija i fenomen koji se odrzava vec dugo vremena na ovim depresivnim prostorima. Neka je sa srecom

Goran

pre 13 godina

Očekivano! Kada domaćinu (Hrvatskoj) ne ide tu su sudije! Bez sudija ne bi pobijedili a raduju se kao da su osvojili zlato na Olimpijadi! Radujte se do sljedeće tekme. Dogodi se nekada da i stalna mušterija pobijedi. Nema veze! Valjda im Mađari objasne neke stvari u finalu!
Pobijedili uz pomoć sudija jeste ali niste ponizili!

Ne znam jeste li primijetili da je ovo EP u vaterpolu prošlo veoma nezapaženo. Valjda loša organizacija!

Родољуб

pre 13 godina

Ви сте највеће спортско благо које има земља Србија, ВИ сте ПОНОС СРБИЈЕ!!! Само напред момци шта год урадите у полуфиналу, ВИ ста ѕа нас победници!

jovansu

pre 13 godina

samo hrabro momci, sta god da uradite ja vam skidam kapu.. bronzu najverovatnije imate, ali nemojte se time zadovoljiti! kockasti su sledeci, do vrha! :)

munz2

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a ...(Goran, 9. septembar 2010 08:25) Druže, koja bre pormocija u svetu? Svaka čast i nama, i Hrvatima i Mađarima i Bokezima, ali ovaj sport gledaju navedeni i još po koji. Lep sport, muški sport, treba ga održavati, ali da je lokalniji od badmintona, jeste.

Makaveli

pre 13 godina

Dobar je ovaj sto je napisao da nas hrvati "redovito" pobedjuju. Jos malo pa ce te se tih pobeda samo kroz mutnu sliku secati, jer necete pamtiti kad ste nas pobedili zadnji put u bilo cemu, a pogotovo ne u vaterpolu, kosarci, odbojci pa cak i fudbalu. Shvatite da su navedeni sportovi ti u kojim mi dominiramo, a da ste vi majstori u bocanju, skijanju i guljenju sardina.
U zdravlje.

SRBIJA!

toni

pre 13 godina

sto se tice atmosfere bit ce dobra i fer jer kod nas pravi navijaci tesko da dodju do karata. u vaterpolu nema najboljeg,hrvatska,srbija i crna goru su svi tu negdje pa tek onda madjari i talijani. najvise mi ide na zivce sto se nasi vaterpolisti vec ku... da ce dobit srbiju i da si kupimo karte za finale, svaki put ista prica pa na kraju pusiona!! sanse su 60-40 za hrv zbog domaceg terena!!

Micko

pre 13 godina

Biti ce ovo jedna vrlo teska utakmica za obje ekipe.
Pobjednik ce pobijediti s 1,najvise 2 razlike.
Steta sto ne cu moci pogledati cijelu utakmicu jer cu biti u skoli.
Nadam se Hrvatskoj pobjedi.
(Pozdrav iz Osijeka, 8. septembar 2010 21:35)

Ih pobegni sa dva casa kao da je to velika stvar :)

najjaci na svetu

pre 13 godina

najbolji komentar kkkkkkkkkkkkk sto sam procitao.


Mnogo toplih pozdrava zapadnim susedima od Djordjevica,Kecmana i Rasica
(v, 8. septembar 2010 16:09) k

Aleksandar

pre 13 godina

Ja odoh na trg da zauzmem poziciju, pa kad dodju.

Sve jedno košarkaši ili vaterpolisti, zlatni ili bronzani, ja plačem od sreće.

P.S. Komšije sad je najteže, već ste doma

zagreb

pre 13 godina

Mislim da je pogrešno govoriti o nekakvom kompleksu koje imaju naši....radi se jednostavno o tome da ste bolji u vaterpolu, košarci, odbojci...prema tome to je kvaliteta a ne kompleks...
Ali igra se samo jedna utakmica i tu je sve moguće. Recimo u košarci ste puno bolji pa ste se jedva provukli, a neki su ovdje pisali o 20-30 razlike..
A kad bude prvenstvo u rukometu? Ko onda ima komplekse?

aga_zg

pre 13 godina

Siguran sam da u 31. min. i 59. sekundi imamo dobijenu utakmicu (ili barem produžetak). Ne mogu se opkladiti na onu zadnju sekundu!!!

Goran

pre 13 godina

Napred vaterpolisti. odlična igra, promocija Srbije u svetu, a umalo da nije bilo dovoljno novca za put i smeštaj reprezentacije koja je svetski prvak, a za prepotentne fubalsk reprezentativce koje su "zvezde" ali u svojim glavama može sve, a oni brukaju i sebe i reprezentaciju. Napred delfini, navijači su uz vas.

Makaveli

pre 13 godina

@pirke: ako si ti onaj sto se juce kladio na Spaniju protiv nas u basketu, onda stavi danas kucu na hrvate - ono, da se iskopas. Srecan zivot na ulici zelim unapred.

SRBIJA!

Nemanja

pre 13 godina

Samo hrabro momci, verujemo u vas! DO POBEDE!

Sunce sija kao zlato!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc&feature=related/]link[/url]

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

Ви сте највеће спортско благо које има земља Србија, ВИ сте ПОНОС СРБИЈЕ!!! Само напред момци шта год урадите у полуфиналу, ВИ ста ѕа нас победници!
(Родољуб, 8. septembar 2010 16:32)
Pa ako budu imali iole pošteno suđenje zna se šta će da urade.A valja da otrojčimo ove godine - prvo teniseri, pa košarkaši, i danas vaterpolisti, i od nas za komšije ove godine dosta!

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Svaka cast orlovi na dosadasnjem uspehu.Biti medju cetiri ekipe na evropskom prvenstvu nije mala stvar.Sto se meca sa Hrvatima tice dajte sve od sebe.Verujem da mozemo do pobede i finala sa Madjarima.Ali mislim da je medalja u svakom slucaju medalja uspeh.

Micko

pre 13 godina

Ovo je po meni finale pre finala. Mislim da su sanse 50-50 i ko pobedi verovatno i osvaja sampionat.
Nasim vaterpolistima svaka cast!
Pozdrav

pirke, ali pravi

pre 13 godina

@ pirke

Aman bre decko, daj oladi malo. Prvo kopiras nadimak, onda pises totalne gluposti na vecini vesti. Pa mnogo je, ne vredjaj vise inteligenciju ljudi na ovom sajtu. Ne mogu da poverujem da ovo sto on radi moze nekome da prija, svaka ti cast.

steva banat

pre 13 godina

Ako mislis pobediti ne smes izgubiti,ko pobedi 99% je prvak Evrope,bice tesko ali se uzdam u nase delfine...NAPRED SRBIJO!!!!!

nikola

pre 13 godina

trenirao sam vaterpolo,mnogo tezak sport,i znam koliko mala greska moze da znaci puno protivniku!!!!zato momci hrabro,i samo odigrajte malo bolje kad imamo igraca vise i dobijamo komsije...!!! P.S i molim vas dajte malo manje kontra faulova....NAPRED SRBIJA...VERUJEMO U VAS!!!!

Makaveli

pre 13 godina

Vas koje zanimaju badminton, bocanje i bacanje kamena s´ramena bih zamolio da zaobidjete vaterpolo - kad vas vec ne zanima.

http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc

Miloš

pre 13 godina

@OCStefan
Spominjao je već neko http://www.europeanchampionships.org/Zagreb_2010/?pag=WEBCAST nije najbolji kvalitet, ali bolje nego ništa

@nikola
I ja ;) Skroz stoji ono za kontrafaule, mada su tu protiv CG meni bili malo sumnjivi kriterijumi sudija.

Ivica

pre 13 godina

Samo napred delfini.Pokazite njihovim barakudama ko je ko u ovom sportu,i da vam ni igranje u 10 ujutru ne smeta da osvojite zlato.Mozda se ponavlja istorija kao 2001. god.da u polufinalu pobedimo domacina,tada je bila Madjarska,a sada Hrvatska,pa da u finalu opet pobedimo Italijane.NAPRED SRBIJA!

СтефанУЕ

pre 13 godina

Ima li neko neki link za stream...bilo kakav...U Americi nas je puno, dajte bilo sta da propratimo mec!
(OCStefan, 9. septembar 2010 07:06)

Ево линк имењаче, теби и осталима из дијаспоре.

http://www.fromsport.com/

Zg

pre 13 godina

Finale prije finala...
Jbg vi ste zaj... stvar trebali smo se sresti u finalu...

Samo gledajte Talijane kako će proći ni krivi ni dužni u finale...

Janos NS

pre 13 godina

Ovima sto traze link neka upisu u google: Waterpolo live stream. Sigurno ce naci nesto. Ja sam tako gledao SRB vs CG. Pozdrav od madjara iz Vojvodine.

nogometaš

pre 13 godina

pendulabgd Koliko si eura stavio na pobjedu Srbije?Odličan je koeficient na pobjedu Srbije puno veči nego na Hrvatsku.Budi dostojanstven nemoj unaprijed kukat da će vas suci pokrast.Tako smo mi mogli kukat kad ste nas pobjedili u polufinalu svjetskog prvenstva.Čujemo se poslje utakmice da vidimo tko je bolji prognozer.Naprijed Hrvatska.