Sreda, 18.08.2010.

23:17

Stanojević: „Zadovoljni samo igrom"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je posle utakmice sa Anderlehtom da je zadovoljan igrom svog kluba, ali ne i rezultatom.

Izvor: B92

Stanojeviæ: „Zadovoljni samo igrom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

aca_usa

pre 13 godina

Komsije, cestutam na dobroj igri i zalaganju. Ocita je razlika u kvalitetu mada se videlo da je par povratnika (Ilijev, Krstajic, Ilic) doneo neophodnu sigurnost timu.
Trener Partizna je pokazao da ima potencijal.
Zelim vam puno srece u revansu (trebace vam).

joker

pre 13 godina

Ostoja, ne trenira se tako u Partizanu u velikoj si zabludi. Tako se trenira u Barseloni, Portu, Lionu, Manchesteru, Bajernu itd...Zao mi je sto su te lagali

boban

pre 13 godina

dobro smo prosli sinoc plasim se u briselu nece biti tako osim ako se ne desi neko cudo koje nam je stvarno potrebno sa ovim timom koji realno nije za ligu sampiona

rango

pre 13 godina

ilijev i kad nema kondicije je odlican...decko zna ali nema sa kim...dzabe brzina bogunovicu kad ne zna!!!!brezancic je stvarno bolji od lazevskog u svim elementima igre....mogu i fizicki slabiji igraci da nadvladaju snaznije samo ako znaju da igraju LOPTE,ne fudbal,vec lopte,jer lopta je uvek brza od igraca ako je pametno i navreme upucena!!!

....lpte zna sale,ilijev i niko vise,takva je moja percepcija...tomic misli da zna a nema pojma,ja ne znam ali moreira isto;slab pas a kad se zatrci ono pravolinijski sa loptom umesto da je da, na vreme ali i i on slabo zna....kleo kad ga gledam ostavla mi utisak tromog igraca(nije startan...ko kamion)ne se neko seti MILKA kako je on menjao smer i ritam kretanja po meni ne vidjeno...koja motorik pokreta!!

inace sam navijac partizana od 6 godine znaci 41 ukupno!!
aj ziveli da ne gnjavim vise!!!

SURDA

pre 13 godina

Ja se slazem sa mnogima ovde sto kazu da je trcanje bitno , ali mi smo skoro 10 km pretrcali vise od Belgijanaca. Znaci trcanje da ali ne trcanje bez efekta ko na primer Stevanovic covek trci ali ko bez glave nijedan centarsut mu nije ni bio blizu Klea ili ti Ilieva. Tomic nula , Jovanovic takodje i jos se tome dodao golman . Pa Tomica ,Petrovica i ostalu mladjariju bi trebalo da bude stid da jedan Krstajic i Sale trce za svaku loptu i ginu a oni se sakrili prepali se samo neznam koga. Zato urazumite se i ako neznate bolje barem malo verujte sebi i pokazite da volite svoj klub i kidajte ovaj prosecni Anderleht! DOMINIRAJ!

ale

pre 13 godina

Svi mi bi trebalo da primijenimo Hrvatski model... Blanka Vlasic podbaci, a oni dala je sve od sebe, ona je najbolja, vaterpolisti vise rone nego plivaju, a oni...mi smo ipak bili svjetski prvaci itd itd...
Treba biti realan i podrzati sve ono sto je bilo dobro na utakmici, a bilo je dobrih stvari. Ogroman korak je napravljen u odnosu na proslu sezonu, prije svega u pristupu igri i obavezama uopste...Ima mnogo vremena od kada nisam vidio zelju, ali onu pravu na licima Partizanovih fudbalera i ako ni zbog ceg drugog (partizan se voli uvijek), a onda samo zbog te zelje treba cestitati i na rezultatu i na igri i pozeljeti da se kockice sloze u Belgiji.

Realno

pre 13 godina

Ilijev je morao ranije van a umesto njega trebalo je da udje Bogunovic i dali bi jos jedan.Ovako...
(MIXON, 19. avgust 2010 12:18)Ivica je bio naš ključni igrač sinoć, a Bogunović se pogubio kad je ušao u igru. Ja baš gotivim Bogunovića, ali ne treba da stvari gledamo sa predrasudama. Ivica je bio odličan sinoć, i kamo sreće da bude uvek takava, ali isto kamo sreće da osim Clea i Saše Ilića ima i druge igrače za dobre saradnike. Tomić je bruka i sav svoj talenat je utopio u svoj egoizam i seljaške fore na terenu, kao da igra protiv nekih Pržogrnaca a ne protiv jednog od najtrofejnijih klubova u Evropi. Da smo imali još jednog Ivicu na desnoj strani u Brisel bi išli pevajući.
Što se tiče Radiše Ilića, stvarno sam ga jako voleo kod prvog igranja u Partizanu, a sad kako se vratio vidi se da ga je vreme pregazilo, postao je nesiguran. Pljuvački komentari mu sigurno neće pomoći da prevazidje pokazane slabosti, a mi sigurno sad nećemo dobiti drugog golmana, tako da mu moramo dati podršku, možda se na kraju bude i isplatilo.

Djordje

pre 13 godina

(Ostoja PFC, 19. avgust 2010 13:28)

Adem Ljajic itd... Nesto ne ide nabrajanje, zbunio si se vec kod prvog imena! Verovatno je covek mislio da srpske drzavljane, a Adem Ljajic to svakako jeste! Sta se primas? A Kleo je Brazilac i tako treba da ostane. Siguran sam da ce za svoju zemlju, punim srcem i sa 120% mogucnosti uvek igrati i Lazovic i Mrdja i Zigic i Pantelic...

smeker

pre 13 godina

Alo bre,odkupite pravo na LS.Jadni servis prenosi sa boljim MOBILNIM TELEFONOM.Hocemo prenos na vreme ,musemu,publiku,ofsajd.To JE SLIKA ZA EVROPU!SAMI SEBE BRUKAMO.

Ostoja PFC

pre 13 godina

U kom ti decko svetu zivis? Jel to znaci da nam ne trebaju ni Adem Ljaljic itd!? Ovakvi stavovi nas i vode u propast vec 20 i vise godina, u zivotu uopste, pa samim tim i u fudbalu... Koga mislisa da Nemci vole vise, Ozila, Kediru, Kakaua ili neke polovnjake Arijevske rase? Vecu glupost nisam cuo nikad... Podrzavam sve sto ce nam doneti rezultat!

Ostoja

pre 13 godina

Trebalo bi uvesti posebno jednog trenera za odbranu, posebno jednog za sredinu terene, a posebno jednog trenera za napad, a onda glavni trener koji bi sve to objedinio. Jedino je to kljuc uspeha.
(joker, 19. avgust 2010 08:36)

Druze, pa tako se i trenira...ranije je Blagoje Paunovic radio sa odbranom, ne znam ko je sad, ali obzirom kakve kikseve prave, trebalo bi proveriti :)

Ostoja PFC

pre 13 godina

Dobro rece Stanojevic sinoc: ``nisu oni fizicki bolje pripremljenijni, vec su fizicki jaci (prirodno)``

I u pravu je ovaj momak sto kaze da trebamo tako selektirati igrace...ali mi cemo to izgleda svhatiti medju poslednjima na svetu, na zalost...
Fudbal odavno nije samo fudbal. Pa sto mislite da je onaj Castillo bio najbolji komsinicin igrac? Dobar tehnicar? Nece biti... Pa sve se lepo videlo, od onog njihovog Kanua odbijaju se nasi kao decica od mene na skolskom terenu :)

Gira PFC

pre 13 godina

Ludnica kao i uvek, kad igra Partizan u Evropi! Nerviraš se, raduješ, tuguješ, skačeš od sreće i sve tako u krug - za srčane bolesnike nije preporučljivo! Komentar MAXa je vrlo dobar. Moram malo da prokomentarišem našu selekciju igrača, jer se ona najbolje vidi da li je dobra na evropskim jakim mečevima. Golmana smo prodali (Božović), a zamenu nismo dobru doveli. Imali smo priliku Ristića iz Teleoptika da zadržimo, mnogo je dobar momak, ali proglasismo Radišu boljim!? Mogli smo i dalje od Srbije da pogledamo i potražimo dobrog golmana, kao onaj iz Apoela što je prošle godine za njih branio i odveo ih u Ligu šampiona, ali... Našeg Brežančića puštamo niz vodu i dajemo prednost Lazevskom, a svi znamo rezultat. A Rajko Brežančić je i mnogo konkretniji, opasniji u napadu, sjajnog centaršuta, bolji u odbrani, čvršći itd. U vezi nam fale brzi prodori po krilu, a mi i dalje forsiramo Tomića manekena. A puštamo da nekadašnji mladi reprezentativac i naše dete, Predrag Pavlović, brz i opasan tehničar i dribler, sa njuhom za gol, iz Kruševca ode u mađarsku ligu!?! Kad ovome dodamo da ukupno gledano delujemo kao balerine protiv ovih crnih Anderlehtovih džinova, ispade da selekciju tima treba da vršimo prvenstveno po atletskim predispozicijama, tipa - kupiš 5 crnaca, brzih i jakih, pa uz njih selektiraš srpsku decu, ko od brega odvaljenu. Ne znam više ni sam, biće teško proći u LŠ, ali nada umire poslednja. ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

Ostoja PFC

pre 13 godina

A sto se Klea tice, jeste dobar igrac, ali u reprezentaciji Srbije trebaju da igraju samo Srbi i tu je kraj svake price. A verovatno ce se i UEFA i FIFA pozabaviti tim problemom, da ne bi vise imali primer Nemacke (jedva 3-4 Nemca u sastavu)...
(Goran, 19. avgust 2010 11:14)

O cemu ti decko pricas? Znaci po tebi, ne treba nam ni Adem Ljajic, itd? Mislis li da Nemci vise vole neke svoje polovnjake samo zato sto su Arijevci, s kojima ne bi ni grupu prosli...ili vise vole Ozila, Kediru, Kakaua? Ne mogu da verujem da neko mlad moze tako da razmislja... Podrzavam sve sto nam donosi rezultat!

bojan

pre 13 godina

da je rekao da je zadovoljan i da mi bolje ne mozemo ja bi razumeo,ne mogu da razumem da je neko zadovoljan sa neresenim i to kod kuce u prvoj utakmici,cinjenica je da su svi ove gogine dosli ili na pozajmicu ili za neke smesne pare govori o nasoj jacini,za nasu ligu nam je dovoljno ali ko to jos vise gleda,sa malo para se firma ne otvara,mora da se ulozi da bi se zaradilo

Realno

pre 13 godina

Mene stvarno interesuje da li su svi koji pišu komentare gledali ovu utakmicu. Ivica Iliev je bio najbolji na terenu, videlo se da uz Saleta i Clea jedini ima petlju da krene napred. Sve lopte su išle na njega jer je jedini uspevao da je održi u nogama i bio je najveća briga odbrani Anderlechta. Čim je on izašao otupeo nam je napad. U odbrani samo Krstajić, sve ostalo je za oterati. Ne svidja mi se ni to što nije bilo dovoljno agresivnosti u srednjem redu, gde je trebalo presecati sve akcije Anderlechta. Sa ovako jadnom odbranom, bez defanzivne igre na sredini terena, pored ekipa kao što je Anderlecht ne možemo sačuvati mrežu. Kod ubacivanja lopte u kazneni prostor nemamo igrače na prvoj i drugoj stativi, vezni igrači se ne priključuju napadu i ostaje prazan prostor iza špiceva, tako da ni jednu odbijenu loptu nemamo, što protivniku daje prostor za kontranapade, a mi propuštamo prilike da povratnim loptama postignemo gol. Puno je slabosti i mogu se otkloniti samo trčanjem, jer fizički smo mnogo slabiji od Anderlechta, njihovi igrači su svaki duel dobijali na snagu, a kod postignutog prvog gola Gillet je prosto oduvao našeg igrača i ubacio ga u mrežu zajedno sa loptom. Grobarima svaka čast za navijanje tokom celog meča, a posebno kada smo primili prvi gol.

Denis

pre 13 godina

Auuuu sta je pljuvacaaa....
Kao prvo Partizan je za nase uslove odigrao veoma dobro i ponosan sam na njih.
Kao drugo meni nije jasno koji nivo slepila mora da vlada da bi izvredjali Radisu kod prvog gola (ostra i brza lopta na 7 metara od gola, ono ni Kasiljas ne bi uhvatio) i Ilijeva koji "previse drzi loptu"! Pa kome da je dobaci kada je pola vremena bio sam na levoj strani, lik se ekstra trudio.
Tolko od mene i srecno Partizanu u revansu pa da se jos nerviram zbog dezurnih pljuvaca kada budu igrali nereseno u grupnoj fazi lige sampiona! :D

Filip

pre 13 godina

U cemu je problem sa RTS-om? Sta su trebali da naprave celodnevni program o utakmici. Problem je u stvari samo ovaj komentator Strajnic, koji nema pojma o fudbalu i stvarno se pitam ko ga vise "drzi" na tom mestu! A sto se tice utakmice, rezultat je realan, ali mislim da je Partizan posle onakvog poklon (auto)gola, morao da pobedi po svaku cenu! Ovako, Liga sampiona ce najverovatnije ostati samo san...

bekokv

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da je Stanojević zadovoljan igrom, to je rak rana našeg fudbala, nemamo ni malo samokritike, igrali su strašno slabo, a on čovek zadovoljan, neverovatno

Goran

pre 13 godina

(bjelokosti, 19. avgust 2010 09:31)

Nemas ti pojma o fudbalu, kakav Sasa Ilic i reprezentacija? On nije bio za reprezentaciju ni pre 7-8 godina kada je bio na vrhuncu, a sada... Pa ne moze da dobaci loptu do gola sa 20 metara. Svaka cast za asistenciju kod prvog gola, ali da je njihov levi bek malo bolji nista ni od toga ne bi bilo. A sto se Klea tice, jeste dobar igrac, ali u reprezentaciji Srbije trebaju da igraju samo Srbi i tu je kraj svake price. A verovatno ce se i UEFA i FIFA pozabaviti tim problemom, da ne bi vise imali primer Nemacke (jedva 3-4 Nemca u sastavu)...

Bule

pre 13 godina

Covek je apsolutno u pravu, pa sa ovakvom ekipom (miks penzionera, ispodprosecnih igraca u najboljim godinama i, blago receno, fudbalera problematicnih intelektualnih sposobnosti)ovo je fantasticna igra i jos bolji rezultat. Iskreno, plasim se petice u Briselu. (Setite se zadnje Radisine petice u Austriji kad je sve sto mu je sutnuto proslo, a tad je bio mlad i perspektivan golman).Nek nam je Bog u pomoci. Anderleht je mnogo, mnogo fizicki superiornija ekipa.

ale

pre 13 godina

7 godina je proslo kao tren, Ilic donekle je shvatio ali Ivica nije...
Mora mnogo brze, Ilijev je udavi nenormalno, mada istina je da nije imao mnogo opcija da je vrati u sredinu, vjerovatno zbog loseg trcanja veznog reda...
Nije domaca liga da se svira faul golmanu u onakvoj situaciji...faula nije bilo...steta sto Bolja Bozovic nije ostao.
Ali nisam nezdovoljan, pokazali su zube, gubili su i vratili se, Kleu kapa dolje, jer je odigrao bez greske.

Milos

pre 13 godina

Po meni Aca je najbolji trener Partizana u poslednjih 20 god. Mlad, perspektivan, poznaje fudbal i naginje ofanzivnom stilu igre. Sta god da se dogodi u Belgiji, treba stati iza ovog coveka maximalno, podrzati ga i za par godina siguran sam da ce stvoriti jak evropski Partizan koji ce biti tvrd orah svim klubovima sto u Ligi Evrope sto u LS. Aco samo napred, imas podrsku Grobara! Postani nas DV u fudbalu!

Nemanja

pre 13 godina

marko duhovito nema šta.
Kako do lige šampiona posle onoga sinoć?
Vrlo teško - ovom timu je potrebno vreme, što je demonstrirao Saša Ilić pred kraj kada je počeo da veze, igra je postajala tečnija.
Najbitnije je odigrati odbranu bez katastrofalnih grešaka iz prvog meča.
Šta reči o Kleu - čovek je počeo da daje golove golmanima kroz uši. On je čudo 5 mečeva 6 golova.
Liga šampiona se vratila u Srbiju, a da mi to ne znamo zahvaljujući RTS koji na jadan način prenosi utakmice - samo se pitam gde to idu naše pare?

zuba

pre 13 godina

"Zadovoljni smo igrom". kao da je 3:0. Uf bre, odigrajte tamo 3:3, pa da i mi budemo zadovoljni. Naši timovi super i sjajno igraju, a nigde nikaoga u ozbiljnijim klubskim takmičenjima.

predrage

pre 13 godina

Svaka čast Partizanu. Al meni je stvarno žao što nisu doveli Mrdju.Po onoj desnoj strani umesto Tomića(koji je za mene najveće razočarenje),Partizan bi bio ekstra opasan.Iliev levo,Mrdja desno ,Kleo špic, Ilić iza. A njega puste u jadni Sion..eh,eh

romanista

pre 13 godina

Cleo,Cleo,Cleo... ! Ja ne pamtim skoro da smo imali tako dobrog centarfora kao što je on,dečko se kreće,otvara,razmišlja,ma diše kao pravi napadač,svaka mu čast,ali na žalost,pitanje je samo kada će otići.Šteta što se povredio Kizito i što Fejsa nije oporavljen,bili bi mnogo jači po krilu i sredini.Ništa,idemo na pobedu u Brisel,pa šta bude. Neko u BRISEL,neko u BERANE...pozdrav Grobariji...

nessa974

pre 13 godina

Sale, jedan savet...
Ako hoćeš da igraš sa Tomićem i Ilijevim po bokovima onda ti trebaju tri lopte (za njih dvojicu po jedna i za ostatak tima treća)! Da sam ja trener ušao bih u teren na sredini drugog poluvremena i išamarao Ilijeva samo tako! Pa ga zamenio i prosledio u Teleoptik! Radiši se pod hitno zahvaliti! Bolje da stavi panj na gol liniju, bar bi znali na čemu smo... Sale Ilić potvrdio klasu, Marko Jovanović odigrao najbolju utakmicu do sad. Cleo... šta reći... maestro... Inače, svaka čast treneru, fudbal bi i trebao da bude igra za gol više!

Delija034

pre 13 godina

Pravo osveženje za naš posrnuli fudbal. Mali će biti extra trener. Uspeti sa ovakvim igračima da igra 2-2 (uz veliku dozu sreće) sa Andarlehtom, to je da se skine kapa. I iskreno, Partizan se nije obrukao. Bravo treneru, valjda Aleksandar ili kako se već zoveš...

rule

pre 13 godina

Zadovoljan igrom !?
30 godina pratim fudbal i slobodno mogu reci da je ovo bila losa igra. U prvom poluvremenu nista, u drugom, da izvinu navijaci Partizana, i pored dva gola, jadno.

bjelokosti

pre 13 godina

Jos jedna velika tekma i dokaz da je Sasi Ilicu mestu u reprezentaciji.
A ljudi iz FSS-a i Antic ako ostane trener treba da porazgovaraju sa Kleom i ponude mu nase drzavljanstvo, konacno bi resili pitanje napadaca.

Bankar

pre 13 godina

A Radoslav Petrović!?! On je A reprezentativac!?! Odavno gori igrač nije igrao u Partizanu!Ima agresivnost i radijus kretanja baba saksije! On je sramota!

joker

pre 13 godina

Trebalo bi uvesti posebno jednog trenera za odbranu, posebno jednog za sredinu terene, a posebno jednog trenera za napad, a onda glavni trener koji bi sve to objedinio. Jedino je to kljuc uspeha.

djile45

pre 13 godina

"Posebno po levoj strani"??? Pa ti čoveče nisi normalan... Od cele leve strane mi smo imali samo Saleta koji je vise sredina. Lazevskog pod hitno prebaciti u kadete. Ne vredja mene njegovo neznanje sa loptom, vec bez nje. On pojma nema gde treba da se krece i sta treba da radi. Jedina dva igraca u ekipi su Sale Ilić i Kleo. Svi drugi mogu da okace kopacke o klin i niko ih se ne bi ni setio da su nekad igrali fubal....
Ali dve stvari su me iznervirale vise od ostalog:
1) Kum Nikole Damjanca
2) Fudbal Vujadina Boškova dok je trenirao Smpdoriju 92.
Prvo necu ni objasnjavati, ali drugo moram. Do kad ce nasa igra da se zasniva na dugim loptama stopera i bunarenjima celu utakmicu? Kad cu je da gledam neku nasu ekipu da igra presing celu utakmicu kao Anderleht sinoc? Dok bata Djora, Karadza, Mister, Karasi, Lukic, Dostanic, Djuric, Zeke i Bjeke i slicni ne budu proterani iz naseg fudbala...

Joe

pre 13 godina

Dobro je, nije lose. Zadnji put kad se igrala LŠ, Partizan je išao u Newcastle sa minusom od jednog gola, tako da ovaj rezultat ne mora ništa da znači - igraće se još 90min!

Andrija

pre 13 godina

Pobeda Partizana je dobra, istina bilo je grešaka ali oni su sastavni deo igre. U Briselu treba isto ići na pobedu, pa šta bude jer ostaje im liga Evrope što nije neuspeh. Zahvaljujući radu trenera Stanojevića i njegovom pristupu igri Partizan je dostigao ove rezultate. Zato podržavam mlade stručnjake za trenere u našim klubovima.

Zipo

pre 13 godina

Ne verujem kako ste uboli sa trenerom. Na svakoj utakmici se poznaje neki red i sistem igre a uz to ja Zvezdas mogu sa svakom njegovom izjavom sto se tice Partizana da se slozim 100%. I nije kompleksas kao sto su Djuric-Nadj/Lukic-Adzic, radi svoj posao maksimalno i ne osvrce se u komsiluk i stvari sa strane. Treba nam vise ovakvih fudbalskih radnika. Ali, nazalost, istina je sta je Vermezovic rekao da afirmisan trener nikad ne treba da se vrati u Srbiju sa mafijom koja je ovde. To znaci i da ce Stanojevica kad tad da puste niz vodu

juznjak

pre 13 godina

Ko štiti na B92 Ivicu,Radišu i Mladena? Ovde sme da se iznese i kritika na račun znanja.Zar ne?
(Sima, 18. avgust 2010 23:48)

valjda gluposti ne prolaze..ima neki filter:)

krstajic i ilijev ostavise srce na onom terenu,a ti bi iz fotelje da kritikujes?!

pali...

Maverick

pre 13 godina

I ne treba da imamo uspeha u fudbalu kad ima ovoliko neznalica koji postavljaju komentare kako je golman kriv za oba gola. Za prvi je kriv igrac koji je cuvao ovog sto je postigao gol. A za drugi je kriva cela odbrana, svi blenu u ovog crnca sto je odigrao petom a jadni Ilic je jedini koji se nasao tu pored njega koji ni kriv ni duzan ispade tragicar. Nisam video ni jednog odbranbenog igraca da je poginuo da krene prema njemu da zaustavi asistenciju za taj drugi gol, e upravo je to upecatljiv trenutak utakmice koji pokazuje nepozrtvovanost fudbalera koji ne mogu da se plasiraju godinama u ligu sampiona.

Mane

pre 13 godina

Radisa, da bog da ti mis progrizao gace pa naucio da reagujes kako bog zapoveda! Bas su lose odigrali Radisa i Marko kod prvog njihovog gola a drugi je delo cupoavog! Tomic je zaista razocarao, a tako sam ocekivao mnogo od njega.A Stevanovic...pa on kao da nije onaj covek od pre!Krstaja je bio dobar kao i Mo ali oni mogu mnogo bolje.Sledeci mec umesto Racce Lola sa Moreirom od pozada. Sasa Ilic nije za ovako brzu igru, covek je jednostavno spor do zla boga.Mnogo nepreciznosti i rastrgane igre , posebno od Partizana.I vise igre bez igre . Nije sporno zalaganje pa im nista ne mozemo zameriti.
Za sledeci mec moramo biti jos cvrsci i brzi, i bez prevelikog respekta. jesu oni dobri ali sigurno je da imamo sansu ako dobro odigramo.Da sam ja Stanojevic igrali bi mi Stankovic umesto Marka a Marko umesto Lazevskog.Lola umesto Racce i Bilo ko umesto Tomica. I borba neprestana.

igorraska

pre 13 godina

menjaj lazevskog,stevanovica....ilijev neka popravi kondiciju....bogunovica ne ubacuj,nek ide u teleoptik....moreiri dajte pare....i jos uvek nije kasno da dovedete STEVANA BATESA....pogledace nas bog u briselu.....nek neko uzme od cirkovica kopacke....

Novica mkd

pre 13 godina

Nisam hteo da pisem nista negativno pre utakmice, a necu ni da izigravam generala posle bitke.
Samo cu reci da Partizan ima suvo zlato na klupi (trener Stanojevic), ali to nista nece vredeti (u Evropi) zbog loseg i neukog Zekinog i Bjekinog pulena na celu kluba. Zato PFC (nazalost) nikad nece biti PBC.

GROBAR

pre 13 godina

Ovaj Lukaku ima bre 30 godina,nego mu namestili dokumenta,to je ko ovde da podmitis policajca :D
Inace,setite se 2003. i sa kakvim smo rezultatom otisli u revans,pa tukli Njukasl,koji je otprilike bio jak kao danas L'pool

vlada

pre 13 godina

sta je dobra igra!!!!

ja bi rezultat 2-1 i 2-2 okarakterisao kao "kako doslo tako i otislo". na njihovu gresku poveli na nasu izgubili vodjstvo.

Mislim da bi juniorski ili kadetski golman partizana bio bolja zamena za ovog igraca koga zovu golman iz nekog cudnog razloga. IMAS RUKE RADISA ZABOGA!

nisu imali igru ali je dobar i rezultat na kraju. ono sto tesi je da ni andrleht nema neku igru.

pozdrav svima od zvezdasa drzim vam palceve u Baselu...

verni grobar

pre 13 godina

Ne glupirajte se ljudi do juce su vam bili dobri sad da ih menjamo, zato je spski fudbal propao, zato sto se svi previse znaju!

Max

pre 13 godina

Sad kad sam napokon kod kuce, mogu da sumiram utiske sa stadiona..

1. Odbrana (ako izuzmemo Lazevskog, koji je nekoliko puta bez problema pretrchan) je super odradila posao.. Jovanovic je bio sjajan, Stevanovic se dosta popravio i iskreno se nadam da ce ponovo igrati kao onda pre nego shto je otishao.. A bez Krleta bi mogli da se slikamo.. Chovek je odigrao savrshenu partiju..
2. Vezni red nam je malo pokvarila povreda Moreire.. Sale je bio mrtav umoran posle 20 minuta igre, i da nije Mo morao da izadje, siguran sam da bi ga Stanojevic izveo.. Lola krajnje prosechan igrach, a Tomic potpuno beskoristan.. Njega pod hitno na klupu.. Dok Petrovic je delovao iznenadjujuce stabilno i pouzdano.. Imao je on svoje momente, i neke akcije je bespotrebno usporavao ali je svoj posao odradio skroz ok..
3. U shpicu imamo sjajnog Klea, i Ilijeva koji zheli ali ne mozhe.. Jednostavno, u jachim evropskim utakmicama, njegove finte ne mogu da prodju tako chesto kao na nashim budjavim terenima.. Imash svega dve sekunde da reshish shta cesh sa loptom inache je gubish shto se njemu chesto deshavalo vecheras..
4. Golmana necu ni da komentarishem, ko je gledao zna sve..

Sve u svemu, ja sam zadovoljan igrom, jer mislim da ovaj tim kao ovakav ni ne mozhe mnogo bolje.. Da smo slabiji jesmo, jer ne igramo toliko chvrst fudbal u prvenstvu kakav se igra u Evropi, a bez iskustva i chestih mecheva poput ovog, ne mozhemo to ni popraviti..I dalje mozhemo da prodjemo, samo glavu gore..

Nepismen

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan. Nismo izgubili, donjeli 0,5 poena za Srbiju.

I dokazali smo da imamo kvaliteta igrati u LE.

A ako hocemo igrati u LS onda nam treba samo jedna pobeda u gostima.

Ponosan sam na Partizan.

Boki

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan sa starijom gardom : Krstajic, Ilic i Iliev plus Kleo, odskakali su od ostalih, iako nisu u najboljoj formi.
Sa druge strane je hvalilo malo vise agresivnosti u igri bez lopte u veznom redu, stalno se cekalo da lopta dodje (strah da se udje u duel) to su Anderlehtovi igraci koristili i uglavnom oduzimali pas lopte na sredini terena.

Mozemo da prodjemo, ali pre toga moramo da shvatimo da nismo inferiorni ! Sto su svi fizicki jaci od nas, sa cime li ih hrane ? Kako u drugim sportovima nismo fizicki najslabiji ?

Ruma RCZ

pre 13 godina

bio sam na stadionu, stojali smo ceo mec. bole me zglobovi, sva mi krv sisla, debele mi noge!
(djomla, 18. avgust 2010 23:25) ----- Pa sta?!Svejedno ih ne vidis od stomaka,zar ne?

darkmen

pre 13 godina

Ako je mogao prošle godine da izgubi 0:2,pa da pobedi u Briselu možemo i mi,ali nememo potrebnu čvrstinu za Evropsku scenu i savremen način igranja današnjeg fudba.Plašim da su nas isuviše dobro pročitali gde smo tanki(udvajali napadače i vršili konstantan presing na zadnji red).Mislim da su samo trenutno fizički pripremljeniji tim.Da li je naš stručni štab čuo za moderne načine pripreme,fiziološke programe(treninge prilagodjene svakom igraču ponaosob)obaveznu teretanu.Niste dobro spremili tim kad igrači nemaju kondiciju i ne mogu da izdrže duel igru koju je dopuštao Danski sudija.To je isto uradila Australija na S.P.i potpuno poremetila našu igru u drugom poluvremenu!Stanojeviću okruži se stručnim ljudima u svom štabu,jer nam se u Evropi loše piše.
P.S.Nije fudbal raketna nauka,treba samo pratiti svetska kretanja i iskustva,stalno učiti i usavršavati se da bi mogli da budemo konkurentni u Evropskim sada već mini ligama!

Pfc Rules

pre 13 godina

Jeste Aco da nam je leva strana bolje funkcionisala,ali samo zato sto su nas provalili da po desnoj nemamo veze!!
Tomic i Stevanovic su nizerazredni fudbaleri,onaj prvi ima znanje al nema srce,dok drugi nit je tamo nit ovamo...znaju to Belgijanci,imaju i oni skauting!!
Pod hitno zameniti golmana u Briselu,zameniti Tomica,zameniti golmana nekim novim golmanom,ne ovima koji su na klupi,zameniti Stevanovica i naravno ZAMENITI GOLMANA!
P.S. Jel sam rekao da golmana treba zameniti?

PFC-Prijepolje

pre 13 godina

Ljudi moje misljenje je da je partizan ove sezone dosta jak. Jos malo uigravanja i ima da biju. Ako prodjemo u ligu sampiona mislim da se necemo obrukati a ako slucajno zavrsimo samo sa evropa ligom mislim da cemo proci grupe uz malo srece sa zrebom.

ludi Borko

pre 13 godina

Da su ovi pajseri iz uprave doveli samo jednog stopera i golmana (ne Ferdinanda i Bufona, nego igrace makar prosecnog kalibra), mi bismo danas pobedili Belgijance, pa makar minimalnom razlikom.

dekiii

pre 13 godina

STANOJE GOLMANA GOLMANA GOLMANA!!!!!!!Dosadilomi pricat otkako je pocela sezona...Kad vec vracate stare vratite Ivicu Kralja ,bolji je od Radise.

018

pre 13 godina

prosto ne verujem sta citam u ovim komentarima. Pa ivica iliev ne bi dosao u partizan kada bi mogao da zabije 3 komada anderlechtu. Sta ste ga napali? Pa momak je dao sve od sebe. A dobar vam je bio protiv helsinkija? Ovo je cudo kako srbi brzo menjaju misljenje... A jos cudnije koliko smo nerealni. Ajd sad iskreno, da vam je neko ponudio na pocetku evro sezone plej of lige sampiona i 2-2 sa anderlechtom u beogradu ne bi ste prihvatili ... ?

Stanojevic

pre 13 godina

samo zabrani odbrani da uzima Time-out prilikom centarsuteva. Ovako naivne reakcije odbrane prilikom golova su skupe i u nasoj ligi a ne u Evropi.

HAJDEMO DALJE AKO SMIJEMO DALJE

pre 13 godina

U principu sve dobro, ali je ipak malo mentalitet zakazao. Ko god se razumije u fudbal je vidjeo da Partizan ima raznovrsniju igru. Jeste, ima Anderleht par dobrih u navali, i jaci su fizicki, ali Boze moj... Cim smo ih malo zaprave stisli prsli su kao staklena boca kad je stavite u zamrzivac. Ubi nas ta skromnost, pa to ti je. Pitanje je:"SMIJEMO li dalje?"

ParanormaL

pre 13 godina

Zasto kritikujete Ilijeva, imao je dosta prodora po levoj strani. Svaka lopta u napadu je isla na njega. Kod drugog gola probio je po levoj strani i centrirao, kad je ovaj nesrecnik dao autogol.

Al za razliku od prosle godine, imamo igru. Ne preskacemo vise toliko sredinu. Bilo bi dobro da jos malo pojacamo zadnju liniju i mogao bi neki u spicu igrac, golman da se zameni. Sa takvim timom imamo realne sanse da prodjemo grupnu fazu u Evropa Ligi, duplu krunu osvajamo to se ne dovodi u pitanje.

2003. smo u Njukasl isli sa 0:1. Nista jos nije gotovo.

bibi

pre 13 godina

Stanojevic je zaista odlican trener. Ovo govorim bez trunke sarkazma. Sa ovakvim kadrom igrali su napadacki kako je i najavio. Steta sto nema golmana ali sa onim sto ima sve to izgleda dosta dobro. Videcemo u Briselu.

Doctor Evil

pre 13 godina

'...oni su fizički jači...' - u tome je kljuc. Nabijte kondiciju kao timovi sa zapada pa ce razlika da bude kao nebo i zemlja. Pas igra, dribling, akcije lepe za oci...nista to ne vredi ako igraci ne mogu da trce...

tunjevina

pre 13 godina

Ljudi bre pa Lukaku ima 17 godina ne smarajte,to sto izgleda starije nije bitno.Pa bilo je vec govora jos prosle godine kada je imao 16 godina da li lazu za godine i dokazali su da ne lazu.Mozda je jak kao Drogba ali ipak u faci kad ga bolje pogledas vidis da je jos uvek dete...neki ljudi ranije sazreju.Pogledajte npr Toulalana koji izgleda ko da ima 40 godina ili Nikopolidis koji izgleda ko deda od 60 godina,pa Macvan lici na ljudinu od 30 godina a ima 20.

Maree

pre 13 godina

Nikola Valentic, novosibirsk u rusiji, pokriva celu desnu stranu, uzmite njega i necete zazaliti. Decko trci 200 na sat, 90 minuta! Nevidjeno brz i sjajan dribling!

bojan

pre 13 godina

pa po desnoj nismo ni mogli da im pariramo kad tomic nije znao nista,a stevanovica necu ni da komentarisem,ti si trener sa diplomom,a i vidis dobro valjda

PFC do pobede

pre 13 godina

Kad vidim da je moj tim imao podjednak posed lopte sa nekom, višestruko bogatijom ekipom, kad vidim da je pretrčao 6 kolometara više, uputio više udaraca na gol, da je napravio nekoliko fenomenalnih akcija u kojima je učestvovalo pola tima, da Sale šprinta za deset puta bržim igračem, a da samo malo kasnije istog tog mladića pošalje po burek, da Ilijev izgara iako zadihan od petog minuta, da Raća pokazuje sve elemente vrsnog veznog igrača, da se Moreira vraća na teren posle neuspelog lomljenja noge od strane belgijskog igrača, da bekovi znaju da centriraju, da imamo vrhunskog špica koji šutira iz prve i koristi svaku šansu, da imamo modernog trenera i navijače koji navijaju 90 minuta i Radišu Ilića :), ja sam više nego zadovoljan.

Boki

pre 13 godina

Menjaj te ljudi golmana, dovedite desnog beka, dovedite spica da otvorite malo Clea,da dise covek i imace te pobede u LS sigurno. Anderleht moze da se bije ali mnogo hrabrije i vezne red neka trci bre malo...

Boki

pre 13 godina

Menjaj te ljudi golmana, dovedite desnog beka, dovedite spica da otvorite malo Clea,da dise covek i imace te pobede u LS sigurno. Anderleht moze da se bije ali mnogo hrabrije i vezne red neka trci bre malo...

bojan

pre 13 godina

pa po desnoj nismo ni mogli da im pariramo kad tomic nije znao nista,a stevanovica necu ni da komentarisem,ti si trener sa diplomom,a i vidis dobro valjda

PFC do pobede

pre 13 godina

Kad vidim da je moj tim imao podjednak posed lopte sa nekom, višestruko bogatijom ekipom, kad vidim da je pretrčao 6 kolometara više, uputio više udaraca na gol, da je napravio nekoliko fenomenalnih akcija u kojima je učestvovalo pola tima, da Sale šprinta za deset puta bržim igračem, a da samo malo kasnije istog tog mladića pošalje po burek, da Ilijev izgara iako zadihan od petog minuta, da Raća pokazuje sve elemente vrsnog veznog igrača, da se Moreira vraća na teren posle neuspelog lomljenja noge od strane belgijskog igrača, da bekovi znaju da centriraju, da imamo vrhunskog špica koji šutira iz prve i koristi svaku šansu, da imamo modernog trenera i navijače koji navijaju 90 minuta i Radišu Ilića :), ja sam više nego zadovoljan.

Milos

pre 13 godina

Po meni Aca je najbolji trener Partizana u poslednjih 20 god. Mlad, perspektivan, poznaje fudbal i naginje ofanzivnom stilu igre. Sta god da se dogodi u Belgiji, treba stati iza ovog coveka maximalno, podrzati ga i za par godina siguran sam da ce stvoriti jak evropski Partizan koji ce biti tvrd orah svim klubovima sto u Ligi Evrope sto u LS. Aco samo napred, imas podrsku Grobara! Postani nas DV u fudbalu!

Nemanja

pre 13 godina

marko duhovito nema šta.
Kako do lige šampiona posle onoga sinoć?
Vrlo teško - ovom timu je potrebno vreme, što je demonstrirao Saša Ilić pred kraj kada je počeo da veze, igra je postajala tečnija.
Najbitnije je odigrati odbranu bez katastrofalnih grešaka iz prvog meča.
Šta reči o Kleu - čovek je počeo da daje golove golmanima kroz uši. On je čudo 5 mečeva 6 golova.
Liga šampiona se vratila u Srbiju, a da mi to ne znamo zahvaljujući RTS koji na jadan način prenosi utakmice - samo se pitam gde to idu naše pare?

romanista

pre 13 godina

Cleo,Cleo,Cleo... ! Ja ne pamtim skoro da smo imali tako dobrog centarfora kao što je on,dečko se kreće,otvara,razmišlja,ma diše kao pravi napadač,svaka mu čast,ali na žalost,pitanje je samo kada će otići.Šteta što se povredio Kizito i što Fejsa nije oporavljen,bili bi mnogo jači po krilu i sredini.Ništa,idemo na pobedu u Brisel,pa šta bude. Neko u BRISEL,neko u BERANE...pozdrav Grobariji...

predrage

pre 13 godina

Svaka čast Partizanu. Al meni je stvarno žao što nisu doveli Mrdju.Po onoj desnoj strani umesto Tomića(koji je za mene najveće razočarenje),Partizan bi bio ekstra opasan.Iliev levo,Mrdja desno ,Kleo špic, Ilić iza. A njega puste u jadni Sion..eh,eh

Zipo

pre 13 godina

Ne verujem kako ste uboli sa trenerom. Na svakoj utakmici se poznaje neki red i sistem igre a uz to ja Zvezdas mogu sa svakom njegovom izjavom sto se tice Partizana da se slozim 100%. I nije kompleksas kao sto su Djuric-Nadj/Lukic-Adzic, radi svoj posao maksimalno i ne osvrce se u komsiluk i stvari sa strane. Treba nam vise ovakvih fudbalskih radnika. Ali, nazalost, istina je sta je Vermezovic rekao da afirmisan trener nikad ne treba da se vrati u Srbiju sa mafijom koja je ovde. To znaci i da ce Stanojevica kad tad da puste niz vodu

juznjak

pre 13 godina

Ko štiti na B92 Ivicu,Radišu i Mladena? Ovde sme da se iznese i kritika na račun znanja.Zar ne?
(Sima, 18. avgust 2010 23:48)

valjda gluposti ne prolaze..ima neki filter:)

krstajic i ilijev ostavise srce na onom terenu,a ti bi iz fotelje da kritikujes?!

pali...

bjelokosti

pre 13 godina

Jos jedna velika tekma i dokaz da je Sasi Ilicu mestu u reprezentaciji.
A ljudi iz FSS-a i Antic ako ostane trener treba da porazgovaraju sa Kleom i ponude mu nase drzavljanstvo, konacno bi resili pitanje napadaca.

Delija034

pre 13 godina

Pravo osveženje za naš posrnuli fudbal. Mali će biti extra trener. Uspeti sa ovakvim igračima da igra 2-2 (uz veliku dozu sreće) sa Andarlehtom, to je da se skine kapa. I iskreno, Partizan se nije obrukao. Bravo treneru, valjda Aleksandar ili kako se već zoveš...

bibi

pre 13 godina

Stanojevic je zaista odlican trener. Ovo govorim bez trunke sarkazma. Sa ovakvim kadrom igrali su napadacki kako je i najavio. Steta sto nema golmana ali sa onim sto ima sve to izgleda dosta dobro. Videcemo u Briselu.

Joe

pre 13 godina

Dobro je, nije lose. Zadnji put kad se igrala LŠ, Partizan je išao u Newcastle sa minusom od jednog gola, tako da ovaj rezultat ne mora ništa da znači - igraće se još 90min!

Max

pre 13 godina

Sad kad sam napokon kod kuce, mogu da sumiram utiske sa stadiona..

1. Odbrana (ako izuzmemo Lazevskog, koji je nekoliko puta bez problema pretrchan) je super odradila posao.. Jovanovic je bio sjajan, Stevanovic se dosta popravio i iskreno se nadam da ce ponovo igrati kao onda pre nego shto je otishao.. A bez Krleta bi mogli da se slikamo.. Chovek je odigrao savrshenu partiju..
2. Vezni red nam je malo pokvarila povreda Moreire.. Sale je bio mrtav umoran posle 20 minuta igre, i da nije Mo morao da izadje, siguran sam da bi ga Stanojevic izveo.. Lola krajnje prosechan igrach, a Tomic potpuno beskoristan.. Njega pod hitno na klupu.. Dok Petrovic je delovao iznenadjujuce stabilno i pouzdano.. Imao je on svoje momente, i neke akcije je bespotrebno usporavao ali je svoj posao odradio skroz ok..
3. U shpicu imamo sjajnog Klea, i Ilijeva koji zheli ali ne mozhe.. Jednostavno, u jachim evropskim utakmicama, njegove finte ne mogu da prodju tako chesto kao na nashim budjavim terenima.. Imash svega dve sekunde da reshish shta cesh sa loptom inache je gubish shto se njemu chesto deshavalo vecheras..
4. Golmana necu ni da komentarishem, ko je gledao zna sve..

Sve u svemu, ja sam zadovoljan igrom, jer mislim da ovaj tim kao ovakav ni ne mozhe mnogo bolje.. Da smo slabiji jesmo, jer ne igramo toliko chvrst fudbal u prvenstvu kakav se igra u Evropi, a bez iskustva i chestih mecheva poput ovog, ne mozhemo to ni popraviti..I dalje mozhemo da prodjemo, samo glavu gore..

ParanormaL

pre 13 godina

Zasto kritikujete Ilijeva, imao je dosta prodora po levoj strani. Svaka lopta u napadu je isla na njega. Kod drugog gola probio je po levoj strani i centrirao, kad je ovaj nesrecnik dao autogol.

Al za razliku od prosle godine, imamo igru. Ne preskacemo vise toliko sredinu. Bilo bi dobro da jos malo pojacamo zadnju liniju i mogao bi neki u spicu igrac, golman da se zameni. Sa takvim timom imamo realne sanse da prodjemo grupnu fazu u Evropa Ligi, duplu krunu osvajamo to se ne dovodi u pitanje.

2003. smo u Njukasl isli sa 0:1. Nista jos nije gotovo.

Maree

pre 13 godina

Nikola Valentic, novosibirsk u rusiji, pokriva celu desnu stranu, uzmite njega i necete zazaliti. Decko trci 200 na sat, 90 minuta! Nevidjeno brz i sjajan dribling!

nessa974

pre 13 godina

Sale, jedan savet...
Ako hoćeš da igraš sa Tomićem i Ilijevim po bokovima onda ti trebaju tri lopte (za njih dvojicu po jedna i za ostatak tima treća)! Da sam ja trener ušao bih u teren na sredini drugog poluvremena i išamarao Ilijeva samo tako! Pa ga zamenio i prosledio u Teleoptik! Radiši se pod hitno zahvaliti! Bolje da stavi panj na gol liniju, bar bi znali na čemu smo... Sale Ilić potvrdio klasu, Marko Jovanović odigrao najbolju utakmicu do sad. Cleo... šta reći... maestro... Inače, svaka čast treneru, fudbal bi i trebao da bude igra za gol više!

smeker

pre 13 godina

Alo bre,odkupite pravo na LS.Jadni servis prenosi sa boljim MOBILNIM TELEFONOM.Hocemo prenos na vreme ,musemu,publiku,ofsajd.To JE SLIKA ZA EVROPU!SAMI SEBE BRUKAMO.

Pfc Rules

pre 13 godina

Jeste Aco da nam je leva strana bolje funkcionisala,ali samo zato sto su nas provalili da po desnoj nemamo veze!!
Tomic i Stevanovic su nizerazredni fudbaleri,onaj prvi ima znanje al nema srce,dok drugi nit je tamo nit ovamo...znaju to Belgijanci,imaju i oni skauting!!
Pod hitno zameniti golmana u Briselu,zameniti Tomica,zameniti golmana nekim novim golmanom,ne ovima koji su na klupi,zameniti Stevanovica i naravno ZAMENITI GOLMANA!
P.S. Jel sam rekao da golmana treba zameniti?

Nepismen

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan. Nismo izgubili, donjeli 0,5 poena za Srbiju.

I dokazali smo da imamo kvaliteta igrati u LE.

A ako hocemo igrati u LS onda nam treba samo jedna pobeda u gostima.

Ponosan sam na Partizan.

ale

pre 13 godina

7 godina je proslo kao tren, Ilic donekle je shvatio ali Ivica nije...
Mora mnogo brze, Ilijev je udavi nenormalno, mada istina je da nije imao mnogo opcija da je vrati u sredinu, vjerovatno zbog loseg trcanja veznog reda...
Nije domaca liga da se svira faul golmanu u onakvoj situaciji...faula nije bilo...steta sto Bolja Bozovic nije ostao.
Ali nisam nezdovoljan, pokazali su zube, gubili su i vratili se, Kleu kapa dolje, jer je odigrao bez greske.

Ostoja PFC

pre 13 godina

A sto se Klea tice, jeste dobar igrac, ali u reprezentaciji Srbije trebaju da igraju samo Srbi i tu je kraj svake price. A verovatno ce se i UEFA i FIFA pozabaviti tim problemom, da ne bi vise imali primer Nemacke (jedva 3-4 Nemca u sastavu)...
(Goran, 19. avgust 2010 11:14)

O cemu ti decko pricas? Znaci po tebi, ne treba nam ni Adem Ljajic, itd? Mislis li da Nemci vise vole neke svoje polovnjake samo zato sto su Arijevci, s kojima ne bi ni grupu prosli...ili vise vole Ozila, Kediru, Kakaua? Ne mogu da verujem da neko mlad moze tako da razmislja... Podrzavam sve sto nam donosi rezultat!

GROBAR

pre 13 godina

Ovaj Lukaku ima bre 30 godina,nego mu namestili dokumenta,to je ko ovde da podmitis policajca :D
Inace,setite se 2003. i sa kakvim smo rezultatom otisli u revans,pa tukli Njukasl,koji je otprilike bio jak kao danas L'pool

Filip

pre 13 godina

U cemu je problem sa RTS-om? Sta su trebali da naprave celodnevni program o utakmici. Problem je u stvari samo ovaj komentator Strajnic, koji nema pojma o fudbalu i stvarno se pitam ko ga vise "drzi" na tom mestu! A sto se tice utakmice, rezultat je realan, ali mislim da je Partizan posle onakvog poklon (auto)gola, morao da pobedi po svaku cenu! Ovako, Liga sampiona ce najverovatnije ostati samo san...

Ruma RCZ

pre 13 godina

bio sam na stadionu, stojali smo ceo mec. bole me zglobovi, sva mi krv sisla, debele mi noge!
(djomla, 18. avgust 2010 23:25) ----- Pa sta?!Svejedno ih ne vidis od stomaka,zar ne?

Bule

pre 13 godina

Covek je apsolutno u pravu, pa sa ovakvom ekipom (miks penzionera, ispodprosecnih igraca u najboljim godinama i, blago receno, fudbalera problematicnih intelektualnih sposobnosti)ovo je fantasticna igra i jos bolji rezultat. Iskreno, plasim se petice u Briselu. (Setite se zadnje Radisine petice u Austriji kad je sve sto mu je sutnuto proslo, a tad je bio mlad i perspektivan golman).Nek nam je Bog u pomoci. Anderleht je mnogo, mnogo fizicki superiornija ekipa.

PFC-Prijepolje

pre 13 godina

Ljudi moje misljenje je da je partizan ove sezone dosta jak. Jos malo uigravanja i ima da biju. Ako prodjemo u ligu sampiona mislim da se necemo obrukati a ako slucajno zavrsimo samo sa evropa ligom mislim da cemo proci grupe uz malo srece sa zrebom.

tunjevina

pre 13 godina

Ljudi bre pa Lukaku ima 17 godina ne smarajte,to sto izgleda starije nije bitno.Pa bilo je vec govora jos prosle godine kada je imao 16 godina da li lazu za godine i dokazali su da ne lazu.Mozda je jak kao Drogba ali ipak u faci kad ga bolje pogledas vidis da je jos uvek dete...neki ljudi ranije sazreju.Pogledajte npr Toulalana koji izgleda ko da ima 40 godina ili Nikopolidis koji izgleda ko deda od 60 godina,pa Macvan lici na ljudinu od 30 godina a ima 20.

djile45

pre 13 godina

"Posebno po levoj strani"??? Pa ti čoveče nisi normalan... Od cele leve strane mi smo imali samo Saleta koji je vise sredina. Lazevskog pod hitno prebaciti u kadete. Ne vredja mene njegovo neznanje sa loptom, vec bez nje. On pojma nema gde treba da se krece i sta treba da radi. Jedina dva igraca u ekipi su Sale Ilić i Kleo. Svi drugi mogu da okace kopacke o klin i niko ih se ne bi ni setio da su nekad igrali fubal....
Ali dve stvari su me iznervirale vise od ostalog:
1) Kum Nikole Damjanca
2) Fudbal Vujadina Boškova dok je trenirao Smpdoriju 92.
Prvo necu ni objasnjavati, ali drugo moram. Do kad ce nasa igra da se zasniva na dugim loptama stopera i bunarenjima celu utakmicu? Kad cu je da gledam neku nasu ekipu da igra presing celu utakmicu kao Anderleht sinoc? Dok bata Djora, Karadza, Mister, Karasi, Lukic, Dostanic, Djuric, Zeke i Bjeke i slicni ne budu proterani iz naseg fudbala...

vlada

pre 13 godina

sta je dobra igra!!!!

ja bi rezultat 2-1 i 2-2 okarakterisao kao "kako doslo tako i otislo". na njihovu gresku poveli na nasu izgubili vodjstvo.

Mislim da bi juniorski ili kadetski golman partizana bio bolja zamena za ovog igraca koga zovu golman iz nekog cudnog razloga. IMAS RUKE RADISA ZABOGA!

nisu imali igru ali je dobar i rezultat na kraju. ono sto tesi je da ni andrleht nema neku igru.

pozdrav svima od zvezdasa drzim vam palceve u Baselu...

HAJDEMO DALJE AKO SMIJEMO DALJE

pre 13 godina

U principu sve dobro, ali je ipak malo mentalitet zakazao. Ko god se razumije u fudbal je vidjeo da Partizan ima raznovrsniju igru. Jeste, ima Anderleht par dobrih u navali, i jaci su fizicki, ali Boze moj... Cim smo ih malo zaprave stisli prsli su kao staklena boca kad je stavite u zamrzivac. Ubi nas ta skromnost, pa to ti je. Pitanje je:"SMIJEMO li dalje?"

igorraska

pre 13 godina

menjaj lazevskog,stevanovica....ilijev neka popravi kondiciju....bogunovica ne ubacuj,nek ide u teleoptik....moreiri dajte pare....i jos uvek nije kasno da dovedete STEVANA BATESA....pogledace nas bog u briselu.....nek neko uzme od cirkovica kopacke....

Ostoja PFC

pre 13 godina

Dobro rece Stanojevic sinoc: ``nisu oni fizicki bolje pripremljenijni, vec su fizicki jaci (prirodno)``

I u pravu je ovaj momak sto kaze da trebamo tako selektirati igrace...ali mi cemo to izgleda svhatiti medju poslednjima na svetu, na zalost...
Fudbal odavno nije samo fudbal. Pa sto mislite da je onaj Castillo bio najbolji komsinicin igrac? Dobar tehnicar? Nece biti... Pa sve se lepo videlo, od onog njihovog Kanua odbijaju se nasi kao decica od mene na skolskom terenu :)

Denis

pre 13 godina

Auuuu sta je pljuvacaaa....
Kao prvo Partizan je za nase uslove odigrao veoma dobro i ponosan sam na njih.
Kao drugo meni nije jasno koji nivo slepila mora da vlada da bi izvredjali Radisu kod prvog gola (ostra i brza lopta na 7 metara od gola, ono ni Kasiljas ne bi uhvatio) i Ilijeva koji "previse drzi loptu"! Pa kome da je dobaci kada je pola vremena bio sam na levoj strani, lik se ekstra trudio.
Tolko od mene i srecno Partizanu u revansu pa da se jos nerviram zbog dezurnih pljuvaca kada budu igrali nereseno u grupnoj fazi lige sampiona! :D

Stanojevic

pre 13 godina

samo zabrani odbrani da uzima Time-out prilikom centarsuteva. Ovako naivne reakcije odbrane prilikom golova su skupe i u nasoj ligi a ne u Evropi.

Realno

pre 13 godina

Mene stvarno interesuje da li su svi koji pišu komentare gledali ovu utakmicu. Ivica Iliev je bio najbolji na terenu, videlo se da uz Saleta i Clea jedini ima petlju da krene napred. Sve lopte su išle na njega jer je jedini uspevao da je održi u nogama i bio je najveća briga odbrani Anderlechta. Čim je on izašao otupeo nam je napad. U odbrani samo Krstajić, sve ostalo je za oterati. Ne svidja mi se ni to što nije bilo dovoljno agresivnosti u srednjem redu, gde je trebalo presecati sve akcije Anderlechta. Sa ovako jadnom odbranom, bez defanzivne igre na sredini terena, pored ekipa kao što je Anderlecht ne možemo sačuvati mrežu. Kod ubacivanja lopte u kazneni prostor nemamo igrače na prvoj i drugoj stativi, vezni igrači se ne priključuju napadu i ostaje prazan prostor iza špiceva, tako da ni jednu odbijenu loptu nemamo, što protivniku daje prostor za kontranapade, a mi propuštamo prilike da povratnim loptama postignemo gol. Puno je slabosti i mogu se otkloniti samo trčanjem, jer fizički smo mnogo slabiji od Anderlechta, njihovi igrači su svaki duel dobijali na snagu, a kod postignutog prvog gola Gillet je prosto oduvao našeg igrača i ubacio ga u mrežu zajedno sa loptom. Grobarima svaka čast za navijanje tokom celog meča, a posebno kada smo primili prvi gol.

Novica mkd

pre 13 godina

Nisam hteo da pisem nista negativno pre utakmice, a necu ni da izigravam generala posle bitke.
Samo cu reci da Partizan ima suvo zlato na klupi (trener Stanojevic), ali to nista nece vredeti (u Evropi) zbog loseg i neukog Zekinog i Bjekinog pulena na celu kluba. Zato PFC (nazalost) nikad nece biti PBC.

Andrija

pre 13 godina

Pobeda Partizana je dobra, istina bilo je grešaka ali oni su sastavni deo igre. U Briselu treba isto ići na pobedu, pa šta bude jer ostaje im liga Evrope što nije neuspeh. Zahvaljujući radu trenera Stanojevića i njegovom pristupu igri Partizan je dostigao ove rezultate. Zato podržavam mlade stručnjake za trenere u našim klubovima.

018

pre 13 godina

prosto ne verujem sta citam u ovim komentarima. Pa ivica iliev ne bi dosao u partizan kada bi mogao da zabije 3 komada anderlechtu. Sta ste ga napali? Pa momak je dao sve od sebe. A dobar vam je bio protiv helsinkija? Ovo je cudo kako srbi brzo menjaju misljenje... A jos cudnije koliko smo nerealni. Ajd sad iskreno, da vam je neko ponudio na pocetku evro sezone plej of lige sampiona i 2-2 sa anderlechtom u beogradu ne bi ste prihvatili ... ?

Bankar

pre 13 godina

A Radoslav Petrović!?! On je A reprezentativac!?! Odavno gori igrač nije igrao u Partizanu!Ima agresivnost i radijus kretanja baba saksije! On je sramota!

Gira PFC

pre 13 godina

Ludnica kao i uvek, kad igra Partizan u Evropi! Nerviraš se, raduješ, tuguješ, skačeš od sreće i sve tako u krug - za srčane bolesnike nije preporučljivo! Komentar MAXa je vrlo dobar. Moram malo da prokomentarišem našu selekciju igrača, jer se ona najbolje vidi da li je dobra na evropskim jakim mečevima. Golmana smo prodali (Božović), a zamenu nismo dobru doveli. Imali smo priliku Ristića iz Teleoptika da zadržimo, mnogo je dobar momak, ali proglasismo Radišu boljim!? Mogli smo i dalje od Srbije da pogledamo i potražimo dobrog golmana, kao onaj iz Apoela što je prošle godine za njih branio i odveo ih u Ligu šampiona, ali... Našeg Brežančića puštamo niz vodu i dajemo prednost Lazevskom, a svi znamo rezultat. A Rajko Brežančić je i mnogo konkretniji, opasniji u napadu, sjajnog centaršuta, bolji u odbrani, čvršći itd. U vezi nam fale brzi prodori po krilu, a mi i dalje forsiramo Tomića manekena. A puštamo da nekadašnji mladi reprezentativac i naše dete, Predrag Pavlović, brz i opasan tehničar i dribler, sa njuhom za gol, iz Kruševca ode u mađarsku ligu!?! Kad ovome dodamo da ukupno gledano delujemo kao balerine protiv ovih crnih Anderlehtovih džinova, ispade da selekciju tima treba da vršimo prvenstveno po atletskim predispozicijama, tipa - kupiš 5 crnaca, brzih i jakih, pa uz njih selektiraš srpsku decu, ko od brega odvaljenu. Ne znam više ni sam, biće teško proći u LŠ, ali nada umire poslednja. ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

dekiii

pre 13 godina

STANOJE GOLMANA GOLMANA GOLMANA!!!!!!!Dosadilomi pricat otkako je pocela sezona...Kad vec vracate stare vratite Ivicu Kralja ,bolji je od Radise.

Ostoja

pre 13 godina

Trebalo bi uvesti posebno jednog trenera za odbranu, posebno jednog za sredinu terene, a posebno jednog trenera za napad, a onda glavni trener koji bi sve to objedinio. Jedino je to kljuc uspeha.
(joker, 19. avgust 2010 08:36)

Druze, pa tako se i trenira...ranije je Blagoje Paunovic radio sa odbranom, ne znam ko je sad, ali obzirom kakve kikseve prave, trebalo bi proveriti :)

Boki

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan sa starijom gardom : Krstajic, Ilic i Iliev plus Kleo, odskakali su od ostalih, iako nisu u najboljoj formi.
Sa druge strane je hvalilo malo vise agresivnosti u igri bez lopte u veznom redu, stalno se cekalo da lopta dodje (strah da se udje u duel) to su Anderlehtovi igraci koristili i uglavnom oduzimali pas lopte na sredini terena.

Mozemo da prodjemo, ali pre toga moramo da shvatimo da nismo inferiorni ! Sto su svi fizicki jaci od nas, sa cime li ih hrane ? Kako u drugim sportovima nismo fizicki najslabiji ?

Ostoja PFC

pre 13 godina

U kom ti decko svetu zivis? Jel to znaci da nam ne trebaju ni Adem Ljaljic itd!? Ovakvi stavovi nas i vode u propast vec 20 i vise godina, u zivotu uopste, pa samim tim i u fudbalu... Koga mislisa da Nemci vole vise, Ozila, Kediru, Kakaua ili neke polovnjake Arijevske rase? Vecu glupost nisam cuo nikad... Podrzavam sve sto ce nam doneti rezultat!

verni grobar

pre 13 godina

Ne glupirajte se ljudi do juce su vam bili dobri sad da ih menjamo, zato je spski fudbal propao, zato sto se svi previse znaju!

joker

pre 13 godina

Trebalo bi uvesti posebno jednog trenera za odbranu, posebno jednog za sredinu terene, a posebno jednog trenera za napad, a onda glavni trener koji bi sve to objedinio. Jedino je to kljuc uspeha.

Doctor Evil

pre 13 godina

'...oni su fizički jači...' - u tome je kljuc. Nabijte kondiciju kao timovi sa zapada pa ce razlika da bude kao nebo i zemlja. Pas igra, dribling, akcije lepe za oci...nista to ne vredi ako igraci ne mogu da trce...

darkmen

pre 13 godina

Ako je mogao prošle godine da izgubi 0:2,pa da pobedi u Briselu možemo i mi,ali nememo potrebnu čvrstinu za Evropsku scenu i savremen način igranja današnjeg fudba.Plašim da su nas isuviše dobro pročitali gde smo tanki(udvajali napadače i vršili konstantan presing na zadnji red).Mislim da su samo trenutno fizički pripremljeniji tim.Da li je naš stručni štab čuo za moderne načine pripreme,fiziološke programe(treninge prilagodjene svakom igraču ponaosob)obaveznu teretanu.Niste dobro spremili tim kad igrači nemaju kondiciju i ne mogu da izdrže duel igru koju je dopuštao Danski sudija.To je isto uradila Australija na S.P.i potpuno poremetila našu igru u drugom poluvremenu!Stanojeviću okruži se stručnim ljudima u svom štabu,jer nam se u Evropi loše piše.
P.S.Nije fudbal raketna nauka,treba samo pratiti svetska kretanja i iskustva,stalno učiti i usavršavati se da bi mogli da budemo konkurentni u Evropskim sada već mini ligama!

ludi Borko

pre 13 godina

Da su ovi pajseri iz uprave doveli samo jednog stopera i golmana (ne Ferdinanda i Bufona, nego igrace makar prosecnog kalibra), mi bismo danas pobedili Belgijance, pa makar minimalnom razlikom.

Maverick

pre 13 godina

I ne treba da imamo uspeha u fudbalu kad ima ovoliko neznalica koji postavljaju komentare kako je golman kriv za oba gola. Za prvi je kriv igrac koji je cuvao ovog sto je postigao gol. A za drugi je kriva cela odbrana, svi blenu u ovog crnca sto je odigrao petom a jadni Ilic je jedini koji se nasao tu pored njega koji ni kriv ni duzan ispade tragicar. Nisam video ni jednog odbranbenog igraca da je poginuo da krene prema njemu da zaustavi asistenciju za taj drugi gol, e upravo je to upecatljiv trenutak utakmice koji pokazuje nepozrtvovanost fudbalera koji ne mogu da se plasiraju godinama u ligu sampiona.

zuba

pre 13 godina

"Zadovoljni smo igrom". kao da je 3:0. Uf bre, odigrajte tamo 3:3, pa da i mi budemo zadovoljni. Naši timovi super i sjajno igraju, a nigde nikaoga u ozbiljnijim klubskim takmičenjima.

rule

pre 13 godina

Zadovoljan igrom !?
30 godina pratim fudbal i slobodno mogu reci da je ovo bila losa igra. U prvom poluvremenu nista, u drugom, da izvinu navijaci Partizana, i pored dva gola, jadno.

ale

pre 13 godina

Svi mi bi trebalo da primijenimo Hrvatski model... Blanka Vlasic podbaci, a oni dala je sve od sebe, ona je najbolja, vaterpolisti vise rone nego plivaju, a oni...mi smo ipak bili svjetski prvaci itd itd...
Treba biti realan i podrzati sve ono sto je bilo dobro na utakmici, a bilo je dobrih stvari. Ogroman korak je napravljen u odnosu na proslu sezonu, prije svega u pristupu igri i obavezama uopste...Ima mnogo vremena od kada nisam vidio zelju, ali onu pravu na licima Partizanovih fudbalera i ako ni zbog ceg drugog (partizan se voli uvijek), a onda samo zbog te zelje treba cestitati i na rezultatu i na igri i pozeljeti da se kockice sloze u Belgiji.

Goran

pre 13 godina

(bjelokosti, 19. avgust 2010 09:31)

Nemas ti pojma o fudbalu, kakav Sasa Ilic i reprezentacija? On nije bio za reprezentaciju ni pre 7-8 godina kada je bio na vrhuncu, a sada... Pa ne moze da dobaci loptu do gola sa 20 metara. Svaka cast za asistenciju kod prvog gola, ali da je njihov levi bek malo bolji nista ni od toga ne bi bilo. A sto se Klea tice, jeste dobar igrac, ali u reprezentaciji Srbije trebaju da igraju samo Srbi i tu je kraj svake price. A verovatno ce se i UEFA i FIFA pozabaviti tim problemom, da ne bi vise imali primer Nemacke (jedva 3-4 Nemca u sastavu)...

Realno

pre 13 godina

Ilijev je morao ranije van a umesto njega trebalo je da udje Bogunovic i dali bi jos jedan.Ovako...
(MIXON, 19. avgust 2010 12:18)Ivica je bio naš ključni igrač sinoć, a Bogunović se pogubio kad je ušao u igru. Ja baš gotivim Bogunovića, ali ne treba da stvari gledamo sa predrasudama. Ivica je bio odličan sinoć, i kamo sreće da bude uvek takava, ali isto kamo sreće da osim Clea i Saše Ilića ima i druge igrače za dobre saradnike. Tomić je bruka i sav svoj talenat je utopio u svoj egoizam i seljaške fore na terenu, kao da igra protiv nekih Pržogrnaca a ne protiv jednog od najtrofejnijih klubova u Evropi. Da smo imali još jednog Ivicu na desnoj strani u Brisel bi išli pevajući.
Što se tiče Radiše Ilića, stvarno sam ga jako voleo kod prvog igranja u Partizanu, a sad kako se vratio vidi se da ga je vreme pregazilo, postao je nesiguran. Pljuvački komentari mu sigurno neće pomoći da prevazidje pokazane slabosti, a mi sigurno sad nećemo dobiti drugog golmana, tako da mu moramo dati podršku, možda se na kraju bude i isplatilo.

bekokv

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da je Stanojević zadovoljan igrom, to je rak rana našeg fudbala, nemamo ni malo samokritike, igrali su strašno slabo, a on čovek zadovoljan, neverovatno

SURDA

pre 13 godina

Ja se slazem sa mnogima ovde sto kazu da je trcanje bitno , ali mi smo skoro 10 km pretrcali vise od Belgijanaca. Znaci trcanje da ali ne trcanje bez efekta ko na primer Stevanovic covek trci ali ko bez glave nijedan centarsut mu nije ni bio blizu Klea ili ti Ilieva. Tomic nula , Jovanovic takodje i jos se tome dodao golman . Pa Tomica ,Petrovica i ostalu mladjariju bi trebalo da bude stid da jedan Krstajic i Sale trce za svaku loptu i ginu a oni se sakrili prepali se samo neznam koga. Zato urazumite se i ako neznate bolje barem malo verujte sebi i pokazite da volite svoj klub i kidajte ovaj prosecni Anderleht! DOMINIRAJ!

Djordje

pre 13 godina

(Ostoja PFC, 19. avgust 2010 13:28)

Adem Ljajic itd... Nesto ne ide nabrajanje, zbunio si se vec kod prvog imena! Verovatno je covek mislio da srpske drzavljane, a Adem Ljajic to svakako jeste! Sta se primas? A Kleo je Brazilac i tako treba da ostane. Siguran sam da ce za svoju zemlju, punim srcem i sa 120% mogucnosti uvek igrati i Lazovic i Mrdja i Zigic i Pantelic...

rango

pre 13 godina

ilijev i kad nema kondicije je odlican...decko zna ali nema sa kim...dzabe brzina bogunovicu kad ne zna!!!!brezancic je stvarno bolji od lazevskog u svim elementima igre....mogu i fizicki slabiji igraci da nadvladaju snaznije samo ako znaju da igraju LOPTE,ne fudbal,vec lopte,jer lopta je uvek brza od igraca ako je pametno i navreme upucena!!!

....lpte zna sale,ilijev i niko vise,takva je moja percepcija...tomic misli da zna a nema pojma,ja ne znam ali moreira isto;slab pas a kad se zatrci ono pravolinijski sa loptom umesto da je da, na vreme ali i i on slabo zna....kleo kad ga gledam ostavla mi utisak tromog igraca(nije startan...ko kamion)ne se neko seti MILKA kako je on menjao smer i ritam kretanja po meni ne vidjeno...koja motorik pokreta!!

inace sam navijac partizana od 6 godine znaci 41 ukupno!!
aj ziveli da ne gnjavim vise!!!

joker

pre 13 godina

Ostoja, ne trenira se tako u Partizanu u velikoj si zabludi. Tako se trenira u Barseloni, Portu, Lionu, Manchesteru, Bajernu itd...Zao mi je sto su te lagali

aca_usa

pre 13 godina

Komsije, cestutam na dobroj igri i zalaganju. Ocita je razlika u kvalitetu mada se videlo da je par povratnika (Ilijev, Krstajic, Ilic) doneo neophodnu sigurnost timu.
Trener Partizna je pokazao da ima potencijal.
Zelim vam puno srece u revansu (trebace vam).

Mane

pre 13 godina

Radisa, da bog da ti mis progrizao gace pa naucio da reagujes kako bog zapoveda! Bas su lose odigrali Radisa i Marko kod prvog njihovog gola a drugi je delo cupoavog! Tomic je zaista razocarao, a tako sam ocekivao mnogo od njega.A Stevanovic...pa on kao da nije onaj covek od pre!Krstaja je bio dobar kao i Mo ali oni mogu mnogo bolje.Sledeci mec umesto Racce Lola sa Moreirom od pozada. Sasa Ilic nije za ovako brzu igru, covek je jednostavno spor do zla boga.Mnogo nepreciznosti i rastrgane igre , posebno od Partizana.I vise igre bez igre . Nije sporno zalaganje pa im nista ne mozemo zameriti.
Za sledeci mec moramo biti jos cvrsci i brzi, i bez prevelikog respekta. jesu oni dobri ali sigurno je da imamo sansu ako dobro odigramo.Da sam ja Stanojevic igrali bi mi Stankovic umesto Marka a Marko umesto Lazevskog.Lola umesto Racce i Bilo ko umesto Tomica. I borba neprestana.

bojan

pre 13 godina

da je rekao da je zadovoljan i da mi bolje ne mozemo ja bi razumeo,ne mogu da razumem da je neko zadovoljan sa neresenim i to kod kuce u prvoj utakmici,cinjenica je da su svi ove gogine dosli ili na pozajmicu ili za neke smesne pare govori o nasoj jacini,za nasu ligu nam je dovoljno ali ko to jos vise gleda,sa malo para se firma ne otvara,mora da se ulozi da bi se zaradilo

boban

pre 13 godina

dobro smo prosli sinoc plasim se u briselu nece biti tako osim ako se ne desi neko cudo koje nam je stvarno potrebno sa ovim timom koji realno nije za ligu sampiona

Bankar

pre 13 godina

A Radoslav Petrović!?! On je A reprezentativac!?! Odavno gori igrač nije igrao u Partizanu!Ima agresivnost i radijus kretanja baba saksije! On je sramota!

rule

pre 13 godina

Zadovoljan igrom !?
30 godina pratim fudbal i slobodno mogu reci da je ovo bila losa igra. U prvom poluvremenu nista, u drugom, da izvinu navijaci Partizana, i pored dva gola, jadno.

bekokv

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da je Stanojević zadovoljan igrom, to je rak rana našeg fudbala, nemamo ni malo samokritike, igrali su strašno slabo, a on čovek zadovoljan, neverovatno

Goran

pre 13 godina

(bjelokosti, 19. avgust 2010 09:31)

Nemas ti pojma o fudbalu, kakav Sasa Ilic i reprezentacija? On nije bio za reprezentaciju ni pre 7-8 godina kada je bio na vrhuncu, a sada... Pa ne moze da dobaci loptu do gola sa 20 metara. Svaka cast za asistenciju kod prvog gola, ali da je njihov levi bek malo bolji nista ni od toga ne bi bilo. A sto se Klea tice, jeste dobar igrac, ali u reprezentaciji Srbije trebaju da igraju samo Srbi i tu je kraj svake price. A verovatno ce se i UEFA i FIFA pozabaviti tim problemom, da ne bi vise imali primer Nemacke (jedva 3-4 Nemca u sastavu)...

Filip

pre 13 godina

U cemu je problem sa RTS-om? Sta su trebali da naprave celodnevni program o utakmici. Problem je u stvari samo ovaj komentator Strajnic, koji nema pojma o fudbalu i stvarno se pitam ko ga vise "drzi" na tom mestu! A sto se tice utakmice, rezultat je realan, ali mislim da je Partizan posle onakvog poklon (auto)gola, morao da pobedi po svaku cenu! Ovako, Liga sampiona ce najverovatnije ostati samo san...

djile45

pre 13 godina

"Posebno po levoj strani"??? Pa ti čoveče nisi normalan... Od cele leve strane mi smo imali samo Saleta koji je vise sredina. Lazevskog pod hitno prebaciti u kadete. Ne vredja mene njegovo neznanje sa loptom, vec bez nje. On pojma nema gde treba da se krece i sta treba da radi. Jedina dva igraca u ekipi su Sale Ilić i Kleo. Svi drugi mogu da okace kopacke o klin i niko ih se ne bi ni setio da su nekad igrali fubal....
Ali dve stvari su me iznervirale vise od ostalog:
1) Kum Nikole Damjanca
2) Fudbal Vujadina Boškova dok je trenirao Smpdoriju 92.
Prvo necu ni objasnjavati, ali drugo moram. Do kad ce nasa igra da se zasniva na dugim loptama stopera i bunarenjima celu utakmicu? Kad cu je da gledam neku nasu ekipu da igra presing celu utakmicu kao Anderleht sinoc? Dok bata Djora, Karadza, Mister, Karasi, Lukic, Dostanic, Djuric, Zeke i Bjeke i slicni ne budu proterani iz naseg fudbala...

Boki

pre 13 godina

Menjaj te ljudi golmana, dovedite desnog beka, dovedite spica da otvorite malo Clea,da dise covek i imace te pobede u LS sigurno. Anderleht moze da se bije ali mnogo hrabrije i vezne red neka trci bre malo...

zuba

pre 13 godina

"Zadovoljni smo igrom". kao da je 3:0. Uf bre, odigrajte tamo 3:3, pa da i mi budemo zadovoljni. Naši timovi super i sjajno igraju, a nigde nikaoga u ozbiljnijim klubskim takmičenjima.

bojan

pre 13 godina

pa po desnoj nismo ni mogli da im pariramo kad tomic nije znao nista,a stevanovica necu ni da komentarisem,ti si trener sa diplomom,a i vidis dobro valjda

nessa974

pre 13 godina

Sale, jedan savet...
Ako hoćeš da igraš sa Tomićem i Ilijevim po bokovima onda ti trebaju tri lopte (za njih dvojicu po jedna i za ostatak tima treća)! Da sam ja trener ušao bih u teren na sredini drugog poluvremena i išamarao Ilijeva samo tako! Pa ga zamenio i prosledio u Teleoptik! Radiši se pod hitno zahvaliti! Bolje da stavi panj na gol liniju, bar bi znali na čemu smo... Sale Ilić potvrdio klasu, Marko Jovanović odigrao najbolju utakmicu do sad. Cleo... šta reći... maestro... Inače, svaka čast treneru, fudbal bi i trebao da bude igra za gol više!

bjelokosti

pre 13 godina

Jos jedna velika tekma i dokaz da je Sasi Ilicu mestu u reprezentaciji.
A ljudi iz FSS-a i Antic ako ostane trener treba da porazgovaraju sa Kleom i ponude mu nase drzavljanstvo, konacno bi resili pitanje napadaca.

Mane

pre 13 godina

Radisa, da bog da ti mis progrizao gace pa naucio da reagujes kako bog zapoveda! Bas su lose odigrali Radisa i Marko kod prvog njihovog gola a drugi je delo cupoavog! Tomic je zaista razocarao, a tako sam ocekivao mnogo od njega.A Stevanovic...pa on kao da nije onaj covek od pre!Krstaja je bio dobar kao i Mo ali oni mogu mnogo bolje.Sledeci mec umesto Racce Lola sa Moreirom od pozada. Sasa Ilic nije za ovako brzu igru, covek je jednostavno spor do zla boga.Mnogo nepreciznosti i rastrgane igre , posebno od Partizana.I vise igre bez igre . Nije sporno zalaganje pa im nista ne mozemo zameriti.
Za sledeci mec moramo biti jos cvrsci i brzi, i bez prevelikog respekta. jesu oni dobri ali sigurno je da imamo sansu ako dobro odigramo.Da sam ja Stanojevic igrali bi mi Stankovic umesto Marka a Marko umesto Lazevskog.Lola umesto Racce i Bilo ko umesto Tomica. I borba neprestana.

Bule

pre 13 godina

Covek je apsolutno u pravu, pa sa ovakvom ekipom (miks penzionera, ispodprosecnih igraca u najboljim godinama i, blago receno, fudbalera problematicnih intelektualnih sposobnosti)ovo je fantasticna igra i jos bolji rezultat. Iskreno, plasim se petice u Briselu. (Setite se zadnje Radisine petice u Austriji kad je sve sto mu je sutnuto proslo, a tad je bio mlad i perspektivan golman).Nek nam je Bog u pomoci. Anderleht je mnogo, mnogo fizicki superiornija ekipa.

bojan

pre 13 godina

da je rekao da je zadovoljan i da mi bolje ne mozemo ja bi razumeo,ne mogu da razumem da je neko zadovoljan sa neresenim i to kod kuce u prvoj utakmici,cinjenica je da su svi ove gogine dosli ili na pozajmicu ili za neke smesne pare govori o nasoj jacini,za nasu ligu nam je dovoljno ali ko to jos vise gleda,sa malo para se firma ne otvara,mora da se ulozi da bi se zaradilo

Djordje

pre 13 godina

(Ostoja PFC, 19. avgust 2010 13:28)

Adem Ljajic itd... Nesto ne ide nabrajanje, zbunio si se vec kod prvog imena! Verovatno je covek mislio da srpske drzavljane, a Adem Ljajic to svakako jeste! Sta se primas? A Kleo je Brazilac i tako treba da ostane. Siguran sam da ce za svoju zemlju, punim srcem i sa 120% mogucnosti uvek igrati i Lazovic i Mrdja i Zigic i Pantelic...

Andrija

pre 13 godina

Pobeda Partizana je dobra, istina bilo je grešaka ali oni su sastavni deo igre. U Briselu treba isto ići na pobedu, pa šta bude jer ostaje im liga Evrope što nije neuspeh. Zahvaljujući radu trenera Stanojevića i njegovom pristupu igri Partizan je dostigao ove rezultate. Zato podržavam mlade stručnjake za trenere u našim klubovima.

Ostoja PFC

pre 13 godina

A sto se Klea tice, jeste dobar igrac, ali u reprezentaciji Srbije trebaju da igraju samo Srbi i tu je kraj svake price. A verovatno ce se i UEFA i FIFA pozabaviti tim problemom, da ne bi vise imali primer Nemacke (jedva 3-4 Nemca u sastavu)...
(Goran, 19. avgust 2010 11:14)

O cemu ti decko pricas? Znaci po tebi, ne treba nam ni Adem Ljajic, itd? Mislis li da Nemci vise vole neke svoje polovnjake samo zato sto su Arijevci, s kojima ne bi ni grupu prosli...ili vise vole Ozila, Kediru, Kakaua? Ne mogu da verujem da neko mlad moze tako da razmislja... Podrzavam sve sto nam donosi rezultat!

PFC do pobede

pre 13 godina

Kad vidim da je moj tim imao podjednak posed lopte sa nekom, višestruko bogatijom ekipom, kad vidim da je pretrčao 6 kolometara više, uputio više udaraca na gol, da je napravio nekoliko fenomenalnih akcija u kojima je učestvovalo pola tima, da Sale šprinta za deset puta bržim igračem, a da samo malo kasnije istog tog mladića pošalje po burek, da Ilijev izgara iako zadihan od petog minuta, da Raća pokazuje sve elemente vrsnog veznog igrača, da se Moreira vraća na teren posle neuspelog lomljenja noge od strane belgijskog igrača, da bekovi znaju da centriraju, da imamo vrhunskog špica koji šutira iz prve i koristi svaku šansu, da imamo modernog trenera i navijače koji navijaju 90 minuta i Radišu Ilića :), ja sam više nego zadovoljan.

romanista

pre 13 godina

Cleo,Cleo,Cleo... ! Ja ne pamtim skoro da smo imali tako dobrog centarfora kao što je on,dečko se kreće,otvara,razmišlja,ma diše kao pravi napadač,svaka mu čast,ali na žalost,pitanje je samo kada će otići.Šteta što se povredio Kizito i što Fejsa nije oporavljen,bili bi mnogo jači po krilu i sredini.Ništa,idemo na pobedu u Brisel,pa šta bude. Neko u BRISEL,neko u BERANE...pozdrav Grobariji...

tunjevina

pre 13 godina

Ljudi bre pa Lukaku ima 17 godina ne smarajte,to sto izgleda starije nije bitno.Pa bilo je vec govora jos prosle godine kada je imao 16 godina da li lazu za godine i dokazali su da ne lazu.Mozda je jak kao Drogba ali ipak u faci kad ga bolje pogledas vidis da je jos uvek dete...neki ljudi ranije sazreju.Pogledajte npr Toulalana koji izgleda ko da ima 40 godina ili Nikopolidis koji izgleda ko deda od 60 godina,pa Macvan lici na ljudinu od 30 godina a ima 20.

Ruma RCZ

pre 13 godina

bio sam na stadionu, stojali smo ceo mec. bole me zglobovi, sva mi krv sisla, debele mi noge!
(djomla, 18. avgust 2010 23:25) ----- Pa sta?!Svejedno ih ne vidis od stomaka,zar ne?

GROBAR

pre 13 godina

Ovaj Lukaku ima bre 30 godina,nego mu namestili dokumenta,to je ko ovde da podmitis policajca :D
Inace,setite se 2003. i sa kakvim smo rezultatom otisli u revans,pa tukli Njukasl,koji je otprilike bio jak kao danas L'pool

Doctor Evil

pre 13 godina

'...oni su fizički jači...' - u tome je kljuc. Nabijte kondiciju kao timovi sa zapada pa ce razlika da bude kao nebo i zemlja. Pas igra, dribling, akcije lepe za oci...nista to ne vredi ako igraci ne mogu da trce...

Delija034

pre 13 godina

Pravo osveženje za naš posrnuli fudbal. Mali će biti extra trener. Uspeti sa ovakvim igračima da igra 2-2 (uz veliku dozu sreće) sa Andarlehtom, to je da se skine kapa. I iskreno, Partizan se nije obrukao. Bravo treneru, valjda Aleksandar ili kako se već zoveš...

vlada

pre 13 godina

sta je dobra igra!!!!

ja bi rezultat 2-1 i 2-2 okarakterisao kao "kako doslo tako i otislo". na njihovu gresku poveli na nasu izgubili vodjstvo.

Mislim da bi juniorski ili kadetski golman partizana bio bolja zamena za ovog igraca koga zovu golman iz nekog cudnog razloga. IMAS RUKE RADISA ZABOGA!

nisu imali igru ali je dobar i rezultat na kraju. ono sto tesi je da ni andrleht nema neku igru.

pozdrav svima od zvezdasa drzim vam palceve u Baselu...

Novica mkd

pre 13 godina

Nisam hteo da pisem nista negativno pre utakmice, a necu ni da izigravam generala posle bitke.
Samo cu reci da Partizan ima suvo zlato na klupi (trener Stanojevic), ali to nista nece vredeti (u Evropi) zbog loseg i neukog Zekinog i Bjekinog pulena na celu kluba. Zato PFC (nazalost) nikad nece biti PBC.

igorraska

pre 13 godina

menjaj lazevskog,stevanovica....ilijev neka popravi kondiciju....bogunovica ne ubacuj,nek ide u teleoptik....moreiri dajte pare....i jos uvek nije kasno da dovedete STEVANA BATESA....pogledace nas bog u briselu.....nek neko uzme od cirkovica kopacke....

Pfc Rules

pre 13 godina

Jeste Aco da nam je leva strana bolje funkcionisala,ali samo zato sto su nas provalili da po desnoj nemamo veze!!
Tomic i Stevanovic su nizerazredni fudbaleri,onaj prvi ima znanje al nema srce,dok drugi nit je tamo nit ovamo...znaju to Belgijanci,imaju i oni skauting!!
Pod hitno zameniti golmana u Briselu,zameniti Tomica,zameniti golmana nekim novim golmanom,ne ovima koji su na klupi,zameniti Stevanovica i naravno ZAMENITI GOLMANA!
P.S. Jel sam rekao da golmana treba zameniti?

Boki

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan sa starijom gardom : Krstajic, Ilic i Iliev plus Kleo, odskakali su od ostalih, iako nisu u najboljoj formi.
Sa druge strane je hvalilo malo vise agresivnosti u igri bez lopte u veznom redu, stalno se cekalo da lopta dodje (strah da se udje u duel) to su Anderlehtovi igraci koristili i uglavnom oduzimali pas lopte na sredini terena.

Mozemo da prodjemo, ali pre toga moramo da shvatimo da nismo inferiorni ! Sto su svi fizicki jaci od nas, sa cime li ih hrane ? Kako u drugim sportovima nismo fizicki najslabiji ?

darkmen

pre 13 godina

Ako je mogao prošle godine da izgubi 0:2,pa da pobedi u Briselu možemo i mi,ali nememo potrebnu čvrstinu za Evropsku scenu i savremen način igranja današnjeg fudba.Plašim da su nas isuviše dobro pročitali gde smo tanki(udvajali napadače i vršili konstantan presing na zadnji red).Mislim da su samo trenutno fizički pripremljeniji tim.Da li je naš stručni štab čuo za moderne načine pripreme,fiziološke programe(treninge prilagodjene svakom igraču ponaosob)obaveznu teretanu.Niste dobro spremili tim kad igrači nemaju kondiciju i ne mogu da izdrže duel igru koju je dopuštao Danski sudija.To je isto uradila Australija na S.P.i potpuno poremetila našu igru u drugom poluvremenu!Stanojeviću okruži se stručnim ljudima u svom štabu,jer nam se u Evropi loše piše.
P.S.Nije fudbal raketna nauka,treba samo pratiti svetska kretanja i iskustva,stalno učiti i usavršavati se da bi mogli da budemo konkurentni u Evropskim sada već mini ligama!

joker

pre 13 godina

Trebalo bi uvesti posebno jednog trenera za odbranu, posebno jednog za sredinu terene, a posebno jednog trenera za napad, a onda glavni trener koji bi sve to objedinio. Jedino je to kljuc uspeha.

ale

pre 13 godina

7 godina je proslo kao tren, Ilic donekle je shvatio ali Ivica nije...
Mora mnogo brze, Ilijev je udavi nenormalno, mada istina je da nije imao mnogo opcija da je vrati u sredinu, vjerovatno zbog loseg trcanja veznog reda...
Nije domaca liga da se svira faul golmanu u onakvoj situaciji...faula nije bilo...steta sto Bolja Bozovic nije ostao.
Ali nisam nezdovoljan, pokazali su zube, gubili su i vratili se, Kleu kapa dolje, jer je odigrao bez greske.

Realno

pre 13 godina

Mene stvarno interesuje da li su svi koji pišu komentare gledali ovu utakmicu. Ivica Iliev je bio najbolji na terenu, videlo se da uz Saleta i Clea jedini ima petlju da krene napred. Sve lopte su išle na njega jer je jedini uspevao da je održi u nogama i bio je najveća briga odbrani Anderlechta. Čim je on izašao otupeo nam je napad. U odbrani samo Krstajić, sve ostalo je za oterati. Ne svidja mi se ni to što nije bilo dovoljno agresivnosti u srednjem redu, gde je trebalo presecati sve akcije Anderlechta. Sa ovako jadnom odbranom, bez defanzivne igre na sredini terena, pored ekipa kao što je Anderlecht ne možemo sačuvati mrežu. Kod ubacivanja lopte u kazneni prostor nemamo igrače na prvoj i drugoj stativi, vezni igrači se ne priključuju napadu i ostaje prazan prostor iza špiceva, tako da ni jednu odbijenu loptu nemamo, što protivniku daje prostor za kontranapade, a mi propuštamo prilike da povratnim loptama postignemo gol. Puno je slabosti i mogu se otkloniti samo trčanjem, jer fizički smo mnogo slabiji od Anderlechta, njihovi igrači su svaki duel dobijali na snagu, a kod postignutog prvog gola Gillet je prosto oduvao našeg igrača i ubacio ga u mrežu zajedno sa loptom. Grobarima svaka čast za navijanje tokom celog meča, a posebno kada smo primili prvi gol.

Ostoja PFC

pre 13 godina

U kom ti decko svetu zivis? Jel to znaci da nam ne trebaju ni Adem Ljaljic itd!? Ovakvi stavovi nas i vode u propast vec 20 i vise godina, u zivotu uopste, pa samim tim i u fudbalu... Koga mislisa da Nemci vole vise, Ozila, Kediru, Kakaua ili neke polovnjake Arijevske rase? Vecu glupost nisam cuo nikad... Podrzavam sve sto ce nam doneti rezultat!

joker

pre 13 godina

Ostoja, ne trenira se tako u Partizanu u velikoj si zabludi. Tako se trenira u Barseloni, Portu, Lionu, Manchesteru, Bajernu itd...Zao mi je sto su te lagali

PFC-Prijepolje

pre 13 godina

Ljudi moje misljenje je da je partizan ove sezone dosta jak. Jos malo uigravanja i ima da biju. Ako prodjemo u ligu sampiona mislim da se necemo obrukati a ako slucajno zavrsimo samo sa evropa ligom mislim da cemo proci grupe uz malo srece sa zrebom.

Maverick

pre 13 godina

I ne treba da imamo uspeha u fudbalu kad ima ovoliko neznalica koji postavljaju komentare kako je golman kriv za oba gola. Za prvi je kriv igrac koji je cuvao ovog sto je postigao gol. A za drugi je kriva cela odbrana, svi blenu u ovog crnca sto je odigrao petom a jadni Ilic je jedini koji se nasao tu pored njega koji ni kriv ni duzan ispade tragicar. Nisam video ni jednog odbranbenog igraca da je poginuo da krene prema njemu da zaustavi asistenciju za taj drugi gol, e upravo je to upecatljiv trenutak utakmice koji pokazuje nepozrtvovanost fudbalera koji ne mogu da se plasiraju godinama u ligu sampiona.

predrage

pre 13 godina

Svaka čast Partizanu. Al meni je stvarno žao što nisu doveli Mrdju.Po onoj desnoj strani umesto Tomića(koji je za mene najveće razočarenje),Partizan bi bio ekstra opasan.Iliev levo,Mrdja desno ,Kleo špic, Ilić iza. A njega puste u jadni Sion..eh,eh

Milos

pre 13 godina

Po meni Aca je najbolji trener Partizana u poslednjih 20 god. Mlad, perspektivan, poznaje fudbal i naginje ofanzivnom stilu igre. Sta god da se dogodi u Belgiji, treba stati iza ovog coveka maximalno, podrzati ga i za par godina siguran sam da ce stvoriti jak evropski Partizan koji ce biti tvrd orah svim klubovima sto u Ligi Evrope sto u LS. Aco samo napred, imas podrsku Grobara! Postani nas DV u fudbalu!

boban

pre 13 godina

dobro smo prosli sinoc plasim se u briselu nece biti tako osim ako se ne desi neko cudo koje nam je stvarno potrebno sa ovim timom koji realno nije za ligu sampiona

rango

pre 13 godina

ilijev i kad nema kondicije je odlican...decko zna ali nema sa kim...dzabe brzina bogunovicu kad ne zna!!!!brezancic je stvarno bolji od lazevskog u svim elementima igre....mogu i fizicki slabiji igraci da nadvladaju snaznije samo ako znaju da igraju LOPTE,ne fudbal,vec lopte,jer lopta je uvek brza od igraca ako je pametno i navreme upucena!!!

....lpte zna sale,ilijev i niko vise,takva je moja percepcija...tomic misli da zna a nema pojma,ja ne znam ali moreira isto;slab pas a kad se zatrci ono pravolinijski sa loptom umesto da je da, na vreme ali i i on slabo zna....kleo kad ga gledam ostavla mi utisak tromog igraca(nije startan...ko kamion)ne se neko seti MILKA kako je on menjao smer i ritam kretanja po meni ne vidjeno...koja motorik pokreta!!

inace sam navijac partizana od 6 godine znaci 41 ukupno!!
aj ziveli da ne gnjavim vise!!!

Maree

pre 13 godina

Nikola Valentic, novosibirsk u rusiji, pokriva celu desnu stranu, uzmite njega i necete zazaliti. Decko trci 200 na sat, 90 minuta! Nevidjeno brz i sjajan dribling!

Max

pre 13 godina

Sad kad sam napokon kod kuce, mogu da sumiram utiske sa stadiona..

1. Odbrana (ako izuzmemo Lazevskog, koji je nekoliko puta bez problema pretrchan) je super odradila posao.. Jovanovic je bio sjajan, Stevanovic se dosta popravio i iskreno se nadam da ce ponovo igrati kao onda pre nego shto je otishao.. A bez Krleta bi mogli da se slikamo.. Chovek je odigrao savrshenu partiju..
2. Vezni red nam je malo pokvarila povreda Moreire.. Sale je bio mrtav umoran posle 20 minuta igre, i da nije Mo morao da izadje, siguran sam da bi ga Stanojevic izveo.. Lola krajnje prosechan igrach, a Tomic potpuno beskoristan.. Njega pod hitno na klupu.. Dok Petrovic je delovao iznenadjujuce stabilno i pouzdano.. Imao je on svoje momente, i neke akcije je bespotrebno usporavao ali je svoj posao odradio skroz ok..
3. U shpicu imamo sjajnog Klea, i Ilijeva koji zheli ali ne mozhe.. Jednostavno, u jachim evropskim utakmicama, njegove finte ne mogu da prodju tako chesto kao na nashim budjavim terenima.. Imash svega dve sekunde da reshish shta cesh sa loptom inache je gubish shto se njemu chesto deshavalo vecheras..
4. Golmana necu ni da komentarishem, ko je gledao zna sve..

Sve u svemu, ja sam zadovoljan igrom, jer mislim da ovaj tim kao ovakav ni ne mozhe mnogo bolje.. Da smo slabiji jesmo, jer ne igramo toliko chvrst fudbal u prvenstvu kakav se igra u Evropi, a bez iskustva i chestih mecheva poput ovog, ne mozhemo to ni popraviti..I dalje mozhemo da prodjemo, samo glavu gore..

Zipo

pre 13 godina

Ne verujem kako ste uboli sa trenerom. Na svakoj utakmici se poznaje neki red i sistem igre a uz to ja Zvezdas mogu sa svakom njegovom izjavom sto se tice Partizana da se slozim 100%. I nije kompleksas kao sto su Djuric-Nadj/Lukic-Adzic, radi svoj posao maksimalno i ne osvrce se u komsiluk i stvari sa strane. Treba nam vise ovakvih fudbalskih radnika. Ali, nazalost, istina je sta je Vermezovic rekao da afirmisan trener nikad ne treba da se vrati u Srbiju sa mafijom koja je ovde. To znaci i da ce Stanojevica kad tad da puste niz vodu

aca_usa

pre 13 godina

Komsije, cestutam na dobroj igri i zalaganju. Ocita je razlika u kvalitetu mada se videlo da je par povratnika (Ilijev, Krstajic, Ilic) doneo neophodnu sigurnost timu.
Trener Partizna je pokazao da ima potencijal.
Zelim vam puno srece u revansu (trebace vam).

dekiii

pre 13 godina

STANOJE GOLMANA GOLMANA GOLMANA!!!!!!!Dosadilomi pricat otkako je pocela sezona...Kad vec vracate stare vratite Ivicu Kralja ,bolji je od Radise.

018

pre 13 godina

prosto ne verujem sta citam u ovim komentarima. Pa ivica iliev ne bi dosao u partizan kada bi mogao da zabije 3 komada anderlechtu. Sta ste ga napali? Pa momak je dao sve od sebe. A dobar vam je bio protiv helsinkija? Ovo je cudo kako srbi brzo menjaju misljenje... A jos cudnije koliko smo nerealni. Ajd sad iskreno, da vam je neko ponudio na pocetku evro sezone plej of lige sampiona i 2-2 sa anderlechtom u beogradu ne bi ste prihvatili ... ?

Nepismen

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan. Nismo izgubili, donjeli 0,5 poena za Srbiju.

I dokazali smo da imamo kvaliteta igrati u LE.

A ako hocemo igrati u LS onda nam treba samo jedna pobeda u gostima.

Ponosan sam na Partizan.

juznjak

pre 13 godina

Ko štiti na B92 Ivicu,Radišu i Mladena? Ovde sme da se iznese i kritika na račun znanja.Zar ne?
(Sima, 18. avgust 2010 23:48)

valjda gluposti ne prolaze..ima neki filter:)

krstajic i ilijev ostavise srce na onom terenu,a ti bi iz fotelje da kritikujes?!

pali...

Nemanja

pre 13 godina

marko duhovito nema šta.
Kako do lige šampiona posle onoga sinoć?
Vrlo teško - ovom timu je potrebno vreme, što je demonstrirao Saša Ilić pred kraj kada je počeo da veze, igra je postajala tečnija.
Najbitnije je odigrati odbranu bez katastrofalnih grešaka iz prvog meča.
Šta reči o Kleu - čovek je počeo da daje golove golmanima kroz uši. On je čudo 5 mečeva 6 golova.
Liga šampiona se vratila u Srbiju, a da mi to ne znamo zahvaljujući RTS koji na jadan način prenosi utakmice - samo se pitam gde to idu naše pare?

Denis

pre 13 godina

Auuuu sta je pljuvacaaa....
Kao prvo Partizan je za nase uslove odigrao veoma dobro i ponosan sam na njih.
Kao drugo meni nije jasno koji nivo slepila mora da vlada da bi izvredjali Radisu kod prvog gola (ostra i brza lopta na 7 metara od gola, ono ni Kasiljas ne bi uhvatio) i Ilijeva koji "previse drzi loptu"! Pa kome da je dobaci kada je pola vremena bio sam na levoj strani, lik se ekstra trudio.
Tolko od mene i srecno Partizanu u revansu pa da se jos nerviram zbog dezurnih pljuvaca kada budu igrali nereseno u grupnoj fazi lige sampiona! :D

Gira PFC

pre 13 godina

Ludnica kao i uvek, kad igra Partizan u Evropi! Nerviraš se, raduješ, tuguješ, skačeš od sreće i sve tako u krug - za srčane bolesnike nije preporučljivo! Komentar MAXa je vrlo dobar. Moram malo da prokomentarišem našu selekciju igrača, jer se ona najbolje vidi da li je dobra na evropskim jakim mečevima. Golmana smo prodali (Božović), a zamenu nismo dobru doveli. Imali smo priliku Ristića iz Teleoptika da zadržimo, mnogo je dobar momak, ali proglasismo Radišu boljim!? Mogli smo i dalje od Srbije da pogledamo i potražimo dobrog golmana, kao onaj iz Apoela što je prošle godine za njih branio i odveo ih u Ligu šampiona, ali... Našeg Brežančića puštamo niz vodu i dajemo prednost Lazevskom, a svi znamo rezultat. A Rajko Brežančić je i mnogo konkretniji, opasniji u napadu, sjajnog centaršuta, bolji u odbrani, čvršći itd. U vezi nam fale brzi prodori po krilu, a mi i dalje forsiramo Tomića manekena. A puštamo da nekadašnji mladi reprezentativac i naše dete, Predrag Pavlović, brz i opasan tehničar i dribler, sa njuhom za gol, iz Kruševca ode u mađarsku ligu!?! Kad ovome dodamo da ukupno gledano delujemo kao balerine protiv ovih crnih Anderlehtovih džinova, ispade da selekciju tima treba da vršimo prvenstveno po atletskim predispozicijama, tipa - kupiš 5 crnaca, brzih i jakih, pa uz njih selektiraš srpsku decu, ko od brega odvaljenu. Ne znam više ni sam, biće teško proći u LŠ, ali nada umire poslednja. ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

Realno

pre 13 godina

Ilijev je morao ranije van a umesto njega trebalo je da udje Bogunovic i dali bi jos jedan.Ovako...
(MIXON, 19. avgust 2010 12:18)Ivica je bio naš ključni igrač sinoć, a Bogunović se pogubio kad je ušao u igru. Ja baš gotivim Bogunovića, ali ne treba da stvari gledamo sa predrasudama. Ivica je bio odličan sinoć, i kamo sreće da bude uvek takava, ali isto kamo sreće da osim Clea i Saše Ilića ima i druge igrače za dobre saradnike. Tomić je bruka i sav svoj talenat je utopio u svoj egoizam i seljaške fore na terenu, kao da igra protiv nekih Pržogrnaca a ne protiv jednog od najtrofejnijih klubova u Evropi. Da smo imali još jednog Ivicu na desnoj strani u Brisel bi išli pevajući.
Što se tiče Radiše Ilića, stvarno sam ga jako voleo kod prvog igranja u Partizanu, a sad kako se vratio vidi se da ga je vreme pregazilo, postao je nesiguran. Pljuvački komentari mu sigurno neće pomoći da prevazidje pokazane slabosti, a mi sigurno sad nećemo dobiti drugog golmana, tako da mu moramo dati podršku, možda se na kraju bude i isplatilo.

Stanojevic

pre 13 godina

samo zabrani odbrani da uzima Time-out prilikom centarsuteva. Ovako naivne reakcije odbrane prilikom golova su skupe i u nasoj ligi a ne u Evropi.

ParanormaL

pre 13 godina

Zasto kritikujete Ilijeva, imao je dosta prodora po levoj strani. Svaka lopta u napadu je isla na njega. Kod drugog gola probio je po levoj strani i centrirao, kad je ovaj nesrecnik dao autogol.

Al za razliku od prosle godine, imamo igru. Ne preskacemo vise toliko sredinu. Bilo bi dobro da jos malo pojacamo zadnju liniju i mogao bi neki u spicu igrac, golman da se zameni. Sa takvim timom imamo realne sanse da prodjemo grupnu fazu u Evropa Ligi, duplu krunu osvajamo to se ne dovodi u pitanje.

2003. smo u Njukasl isli sa 0:1. Nista jos nije gotovo.

bibi

pre 13 godina

Stanojevic je zaista odlican trener. Ovo govorim bez trunke sarkazma. Sa ovakvim kadrom igrali su napadacki kako je i najavio. Steta sto nema golmana ali sa onim sto ima sve to izgleda dosta dobro. Videcemo u Briselu.

HAJDEMO DALJE AKO SMIJEMO DALJE

pre 13 godina

U principu sve dobro, ali je ipak malo mentalitet zakazao. Ko god se razumije u fudbal je vidjeo da Partizan ima raznovrsniju igru. Jeste, ima Anderleht par dobrih u navali, i jaci su fizicki, ali Boze moj... Cim smo ih malo zaprave stisli prsli su kao staklena boca kad je stavite u zamrzivac. Ubi nas ta skromnost, pa to ti je. Pitanje je:"SMIJEMO li dalje?"

ludi Borko

pre 13 godina

Da su ovi pajseri iz uprave doveli samo jednog stopera i golmana (ne Ferdinanda i Bufona, nego igrace makar prosecnog kalibra), mi bismo danas pobedili Belgijance, pa makar minimalnom razlikom.

verni grobar

pre 13 godina

Ne glupirajte se ljudi do juce su vam bili dobri sad da ih menjamo, zato je spski fudbal propao, zato sto se svi previse znaju!

Joe

pre 13 godina

Dobro je, nije lose. Zadnji put kad se igrala LŠ, Partizan je išao u Newcastle sa minusom od jednog gola, tako da ovaj rezultat ne mora ništa da znači - igraće se još 90min!

smeker

pre 13 godina

Alo bre,odkupite pravo na LS.Jadni servis prenosi sa boljim MOBILNIM TELEFONOM.Hocemo prenos na vreme ,musemu,publiku,ofsajd.To JE SLIKA ZA EVROPU!SAMI SEBE BRUKAMO.

Ostoja

pre 13 godina

Trebalo bi uvesti posebno jednog trenera za odbranu, posebno jednog za sredinu terene, a posebno jednog trenera za napad, a onda glavni trener koji bi sve to objedinio. Jedino je to kljuc uspeha.
(joker, 19. avgust 2010 08:36)

Druze, pa tako se i trenira...ranije je Blagoje Paunovic radio sa odbranom, ne znam ko je sad, ali obzirom kakve kikseve prave, trebalo bi proveriti :)

Ostoja PFC

pre 13 godina

Dobro rece Stanojevic sinoc: ``nisu oni fizicki bolje pripremljenijni, vec su fizicki jaci (prirodno)``

I u pravu je ovaj momak sto kaze da trebamo tako selektirati igrace...ali mi cemo to izgleda svhatiti medju poslednjima na svetu, na zalost...
Fudbal odavno nije samo fudbal. Pa sto mislite da je onaj Castillo bio najbolji komsinicin igrac? Dobar tehnicar? Nece biti... Pa sve se lepo videlo, od onog njihovog Kanua odbijaju se nasi kao decica od mene na skolskom terenu :)

ale

pre 13 godina

Svi mi bi trebalo da primijenimo Hrvatski model... Blanka Vlasic podbaci, a oni dala je sve od sebe, ona je najbolja, vaterpolisti vise rone nego plivaju, a oni...mi smo ipak bili svjetski prvaci itd itd...
Treba biti realan i podrzati sve ono sto je bilo dobro na utakmici, a bilo je dobrih stvari. Ogroman korak je napravljen u odnosu na proslu sezonu, prije svega u pristupu igri i obavezama uopste...Ima mnogo vremena od kada nisam vidio zelju, ali onu pravu na licima Partizanovih fudbalera i ako ni zbog ceg drugog (partizan se voli uvijek), a onda samo zbog te zelje treba cestitati i na rezultatu i na igri i pozeljeti da se kockice sloze u Belgiji.

SURDA

pre 13 godina

Ja se slazem sa mnogima ovde sto kazu da je trcanje bitno , ali mi smo skoro 10 km pretrcali vise od Belgijanaca. Znaci trcanje da ali ne trcanje bez efekta ko na primer Stevanovic covek trci ali ko bez glave nijedan centarsut mu nije ni bio blizu Klea ili ti Ilieva. Tomic nula , Jovanovic takodje i jos se tome dodao golman . Pa Tomica ,Petrovica i ostalu mladjariju bi trebalo da bude stid da jedan Krstajic i Sale trce za svaku loptu i ginu a oni se sakrili prepali se samo neznam koga. Zato urazumite se i ako neznate bolje barem malo verujte sebi i pokazite da volite svoj klub i kidajte ovaj prosecni Anderleht! DOMINIRAJ!