Nedelja, 15.08.2010.

22:43

Džajić: „Samo napred do cilja“

Legendarni igrač i bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić podržao je upravu i tim crveno-belih i rekao da ne vidi razlog za paniku.

Izvor: JT

Džajiæ: „Samo napred do cilja“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Micko

pre 13 godina

Pogledajte samo koju moc imaju mediji da uvere narod da je laz ustvari istina. Oni Dzajica uzdizu kao legendu i navijaci mu onda klicu a on je konkretno taj koji je vas voljeni klub ojadio u poslednjih deset godina. A sad cete vi reci jeste ali Zvezda je s njim osvojila kup sampiona. Pa ako je tako jel trebao recimo predsednik Barse kad je ista osvojila ligu sampiona cini mi se 2006/2007, da proda par jacih igraca i da uzme sebi 20% i sta mislite da li bi i on i dalje bio legenda kod navijaca Barse. Pa Dzajic i jeste tu bio doveden da pravi uspehe a sad sto je on napravio veci uspeh od ocekivanog ne daje mu za pravo da radi posle sta god hoce. Znaci i uspesan direktor jednog preduzeca posle najbolje poslovne godine treba da radi sta god hoce za sebe a gazda bi trebao po vecina vas da govori pa on ima pravo da radi sta hoce jer je on imao najbolji poslovni rezultat od svih direktora. Pogledajte koliko smo mi jadni mislim nasa nacija kad nemamo moc sopstvenog rasudjivanja sta je dobro a sta lose???!!!

ajde opet cenzurišite, da vidim dokle ćete!

pre 13 godina

Treba očekivati novo hapšenje Džajića.

Oglasio se opet,

a lepo mu je prošli put,
hapšenjem, pritvorom i slikanjem za TV Dnevnik,
stavljeno do znanja da ćuti i da se okane Crvene Zvezde,
jer, pobogu, ima ko njome da se bavi.

Tu su „biznismeni“ i drugari iz politike, policije i sudstva.

Sve likovi i institucije od ugleda i poverenja!

Pera

pre 13 godina

Dalje slazem se da je dosta uradjeno na stabilizaciji CZ
(Vladan R, 15. avgust 2010 23:53)

A jel moze neko konacno da mi objasni sta je to "dosta uradjeno" na stabilizaciji?
Koliko vidim dug je isti, rezultati nikad gori, klupski koeficijent pao na nulu, od sledece godine su Maltezani favoriti u odnosu na Zvezdu.

Jedino sto je demagogija ispolirana, i sto su dosli Rusi (mada imam utisak da bi Rusi dosli i da je pokojni Jevta bio predsednik, jednostavno - poklopilo se).
Nemoj samo da mi neko prica kako igraci sada imaju sta da jedu, taj deo treba sto pre zaboraviti.

Andrija

pre 13 godina

Razmišljnja DŽajića je na svom mestu, ali propust koji je napravljen sa Dostanićem učino je svoje, tako da je teško prevazići probleme koji su klubu nastali kao i medju igračima. Zato ne valja večito nešto tražiti, a ništa ustvari ne naći. Mnogo je otome rečeno, pa mislim da sve to treba prepustiti onima koji vode klub. Utakmica u prvenstvu ima dosta, biće i uaspona takodje ipadova.

Shvaba

pre 13 godina

@(Liga sampiona, 16. avgust 2010 00:26)

aaahahahaha, svaka ti cast druze. Ovo je jedan od najjacih komentara u zadnjih godinu dana. Odvalio sam se od smeha!

ZVEZDAS

pre 13 godina

Tuzno je danas biti navijac Crvene Zvezde. Ovakva manipulacija i ocigledno ispiranje mozga nije vidjeno na ovim prostorima jos od vladavine Slobodana Milosevica i cuvenih seansi u 19:30 na prvom programu RTS-a.

maximus

pre 13 godina

"Bivši prvi čovek Zvezde žali što je dvomeč sa Slovanom odigran pre nekoliko nedelja i tvrdi da se danas igra prvi meč da bi Zvezda prošla dalje."- to jest, da baba ima mu.a, bila bi deda. Znaci vi ste sad neki drugi, mnogo jaci tim nego sto ste bili pre dve nedelje? Neverovatno je koliko vi lazete sebe. PS: Uefa koeficijent vam je sad 9.100, najnizi u istoriji...

opaa

pre 13 godina

komsije,vas najveci problem su ljudi koji vam rukovode klubom,na prvom mestu mislim na cuvenog Gorana Vesica,koji je tata mata u vasem klubu,a zna se da gde je on tu srece nema...pogledajte sliku iz Smedereva u danasnjim ALO novinama,u lozi Adzic,neki menadzer Popovic ( njemu samo naocare vidite i sve ce vam biti jasno)...a naravno tu je i Rajo Bozovic,isti Rajo koji je bio u svlacionici Partizana u Njukaslu,posle naesg ulaska u LS,u majici Partizana kako se raduje kao malo dete,a sad je taj isti Rajo kod vas...znaci da tu nisu cista posla...ali ponavljam,dovoljno je videti Vesica i bice vam jasno zasto vam se ovo dogadja

goran

pre 13 godina

potpuno je u pravu treba gledatri malo dugorocno ne moze nista preko noci ,ne stvara se tim za jednu godinu .Sada treba postaviti mladjeg trenera (recimo jankovica)i pustiti ga da radi dve tri godine i onda mozemo da se nadamo necemu .Ovako ako posle svakog poraza menjamo trenera necemo daleko stici.Za ovu upravu mogu teci da radi dobro jedino su pogresili kod smene Petrovica i sada se to tek osetilo.Moramo biti strpljivi i doci ce bolji dani ovako kako je krenulo ide na lose

djsasha23

pre 13 godina

Ha ha ha ha, luoi glupost i osta ziv. Da se danas igra sa Slovanom - prosli bi. Samo mi nije jasno odakle tolika sigurnost za takvu nekakvu izjavu. Pa Smederevo niste mogli da dobijete - a ne Slovan. Sto-kao uigrali ste se za ove dve nedelje hahahahahahaha. Pa Slovan je u medjuvremenu imao dve ligaske utakmice, i sigurno je u vecoj formi danas nego kada su vas izbacili. Pa danas bi prosli jos gore. Stanite na zemlju - i priznajte da ste losi...

DelijaBG

pre 13 godina

I DZajic je imao uspehe i neuspehe u dovodjenju igraca i trenera! Uostalom par godina pre 91ve smo u jednom momentu bili pri dnu tabele. Lukicev program rada nije od danas do sutra vec za minimum narednih 5 godina! Pogledajte samo Celzi, koliko je njima bilo potrebno da sa parama naprave tim ravan Mancesteru- 5, 6 godina!

pedjaban

pre 13 godina

rekao je tiho i otišao u legendu,hkkmmm,pardon,u zatvor.

i sve to kaže čovjek koji je ojadio ovaj klub,koji je šurovao sa navijačima (zvuči poznato,jel da),neko ko je pozajmljivao pare od arkana,a tek šta reći o njegovoj sujeti,svojim uticajem nije dozvolio da ga PIKSI pretekne po broju nastupa u reprezentaciji.Bio sam jedan od onih koji je zdušno sa tribine govorio DŽAJO ODLAZI

Potencijal

pre 13 godina

Dzajicu ne smes da zaboravis finis proslog prvenstva, sve je moguce lose uradjeno, a izgleda da se nastavlja tamo gde se stalo....budimo realni da mozemo da sagledamo nase resurse i potencijal, a ti resursi i potencijal nista ne garantuju dobro.....u tome je stvar....

Razočarani delija

pre 13 godina

Džajo, da li čuješ sebe šta pričaš? Jel treba Zvezda da ispadne iz lige pa da prestanete da demagogijom i bajkama. Ovaj tim i uprava su najgori u istoriji Zvezde. Jedino Muslin može da podigne tim i učini nešto Partizan je za 3 klase bolji!!!
Lukiću, ne šlihtaj se navijačima, bićeš upamćen kao najgori predsednik u zvezdinoj istoriji.

Iceboy

pre 13 godina

Dzaja je hteo da kaze da bi bez trenera lakse prosli Slovan nego sa Dostanicem.
Ja se samo pitam da li je toliko tesko izaci pred navijace i priznati da je smena Pizona zbog jednog poraza u 90. minutu bila greska?! Ok i sujeta i sve, al sto je mnogo, mnogo je.
I podrska ljudima u klubu je ok i imaju je. Ali bezrezervna!? I to u trenucima kada autobus evidentno skrece sa puta? A trenutno nemamo ni vozaca (Kristica ne racunam).
Mislim da ce nam trebati malo vise mudrosti i malo manje lozenja neuke mase.

Dejan RS BG

pre 13 godina

Sraman pokušaj da se isturanjem Džajića spasi SD Adžić, koji sa svojim prijateljima sumnjive prošlosti i sadašnjosti upropasti Zvezdu i sve ono što je dobro uradjeno u zadnjoj godini dana.Da li odgovorni iz Zvezde misle da smo mi navijači zaista toliko naivni? Ne igrajte se sa nama gospodo! I moram reći da sam razočaran sramnim pristajanjem Džaje da bude iskorišten za ovo i na ovaj način.Adžiću, NAPOLJE iz naše Zvezde!!!

Bartolomej

pre 13 godina

Ali,ubedljivo najsmesnija situacija na utakmici : Lane hoce glavom da vrati loptu ka svojoj polovini...i pada na nos !!!
Ne na ledja,ne na stranu,ne na ruku,nogu...nego direktno na nos.
To jos nisam nikad video,a svakakve padove pri pokusaju udaranja lopte glavom sam dosada vidjao.
Neprocenjivo !!!
Govorim ja odavno da je to jedan sasvim prosecan igrac,vrlo brzo ce izgubiti mesto u startnoj postavi Liverpula.
A,mnogi ovde tvrde da je on bolji od Pantelica.I da treba umesto njega da igra centarfora u reprezentaciji..
Smesniji sigurno jeste.

Besramna lopino !

pre 13 godina

Ti sto si orobio Zvezdu direktan si krivac za sva ova ponozenja pocevsi od igrackog kadra preko uprave. I sada bodris i podrzavas? Jezivo.

Komsija - Navijac SAMPIONA

pre 13 godina

Zvezdo, nista ne menjaj, posebno ne upravu!

Oni zaista pametno upravljaju klubom.

Ako tako nastavite svi Grobari ce vas zaista vise voleti, to budite sigurni!

Sad malo ozbiljno.

VEOMA JE JADNO KAD FUDBALSKA VELICINA POPUT DZAJE PROLUPA OVAKO, A IMA PAMETNIJIH PROBLEMA I TO REALNIH O CEMU TREBA DA BRINE!

Srdacno i iskreno,

Vas KOMSIJA.

p.s.
Bez obzira sto smo protivnici zelim vas tim da bude jaci!

PA SKIME MI ONDA DA IGRAMO U PAUZI EVROPSKIH UTAKMICA, AKO STE VI MNOGO LOSIJI?

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

Uopste ne gledam navijacki,ali
kad sam imao samo petnaest go-
dina,secam se,tog maja,sreda,
kada je CEO BEOGRAD I CELA JU
GOSLAVIJA,stara,dobra BILA PRA
ZNA jer je NAS JUGOSLOVENSKI
klub Partizan igrao finale i
Brislu.I,dan posle SVI SMO,neo
visno od kluba koji volimo bi-
li nesrecni jer je NAS JUGOSLO
VENSKI TIM izgubio od Reala!!
A kasnije,maja 1991 u Bariju
opet NAS Jugoslovenski tim po
stade prvak Evrope a u decemb-
ru i PRVAK SVETA!!!
I zasto sad tolika mrznja,potcenjivanje...?
Taj Dragan Dzajic je ZVEZDU do
veo(naravno uz pomoc i ostalih
Z N A L A C A futbala do tro-
na!Zasto sad pljuvanje,i kome
u cast?Pa,akjo cemo posteno
NAJVECU BRUKU PARTIZANU su do-
neli ZEKA-BJEKA sa "famoznih"
5:2 od PATAH TIHVE.Ali,ipak,
trn u oku je BARI 1991-e,zar
ne?
SRAMOTA!!!!~!!

Liga sampiona

pre 13 godina

Hvala ti Dzajo na ovakvoj izjavi ,mi zvezdasi smo ponosni na tebe i meni obicnom ,bar se nadam ,coveku i navijacu ZVEZDE,zaista treba da mi neko da nade u moju ZVEZDU .Ne mogu da verujem ,a moram ,da igramo u Smederevu I DA UZMEMO SAMO BOD.Dzajo Aca Kristic je tvoj igrac i Aca je OK covek za moju Zvezdu ali Ti Dzajo moras njemu licno a ne Lukicu da das debelu podrsku .Ja sam jedan od onih koji vole ZVEZDU bez obzira kako igra. HVALA
(pelea, 15. avgust 2010 23:33)

Kupi bukvar prijatelju, poruka ti Od meni OBICNOM navijacu pArtizana! HVALA!

Milan

pre 13 godina

I ranije sam rekao i sada TVRDIM.. " Pixija cemo od blata praviti"... Naravno kada je tesko hvatas se za slamku spasa.. PIXI je uradio vise od LUKICA milion puta a i bolje rezultate imao.... Porediti PIXIJA i Lukica je smesno... Ne krivim Lukica ali ON i Sportski direktor da mu ne pominjem ime " iskopali su RATKA " I ZAJEDNO ZAKOPALI TITULU I EVROPU.. BRUKA!!!!. Gospodo ni jedna ZVEZDINA ZVEZDA da ne kazem Legenda nije u klubu, odlaze polako iz UO.... ljudi zasto nema PIXIJA, PIZONA u klubu, .... Mene nije Pizon odusevljavao kao trener ali mi smo I PRVI na tabeli bili, ali cefnulo se " strucnjacima" da ga smene, pogledaj te gde je Pizon sada, gde je PIXI, ali SMETAJU USPESNI>>>> Uvek bilo... Jedini lek privatizacija, da se zna ko sta radi , jer ovo je trenutnotj od smene trenera u najmanju ruku CIRKUS!!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Jel ovo umesto Lukicevog saopstenja ..??? nema sta..
Svaka cast na koje sve nacine pokusavate da zamazete oci navijacima..
Dzajica treba da bude sramota da brani Adzica.. ne znam samo sta dobija zauzvrat od Lukica sto je ovo rekao.. ?!?!
Boze, koliko smo mi naivan narod..to je strasno..

pelea

pre 13 godina

Hvala ti Dzajo na ovakvoj izjavi ,mi zvezdasi smo ponosni na tebe i meni obicnom ,bar se nadam ,coveku i navijacu ZVEZDE,zaista treba da mi neko da nade u moju ZVEZDU .Ne mogu da verujem ,a moram ,da igramo u Smederevu I DA UZMEMO SAMO BOD.Dzajo Aca Kristic je tvoj igrac i Aca je OK covek za moju Zvezdu ali Ti Dzajo moras njemu licno a ne Lukicu da das debelu podrsku .Ja sam jedan od onih koji vole ZVEZDU bez obzira kako igra. HVALA

Od prvog časa života svog...

pre 13 godina

Adžiću ostani! Lukiću ostani! Koromane ostani! Guroviću vrati se! Bato Đoro, Živadinoviću, Karasi, Dejo-genije, pomagajte!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Kakve su sad to tvrdnje da se kojim slucajem danas igraju utakmice sa Slovanom da bi zvezda prosla slovacku ekipu.Sta je to uradjeno u ove dve nedelje pa su to crvenobeli jaci.Alo ljudi sezona je pocela a mi nemamo pravog napadaca,nemamo igru na sredini terena,u odbrani skripi na sve strane,na to se moralo voditi racuna pre nego sto su poceli okrsaji u Evropi i pre starta Jelen Super lige.Ovako zakasneli potezi kao dovodjenje Kaludjerovica,pa potencijalno dovodjenje Adija itd.sve to dolazi sa zakasnjenjem,a veoma se dobro zna ko su odgovorni za taj deo posla Dostanic i Adzic.Dobro Ratko je otisao ali je uprava trebala da reaguje odmah po zavrsetku protekle sezone i smeni Dostanica jer je on izgubio vec osvojenu titulu.Znaci zadrzavanje Dostanica kao i nepravovremeno reagovanje na probleme sa igrackim kadrom idu na dusu Adzicu.Zato on treba da ode,Lukic je sigurno bio upoznat sa tim potezima Adzica ali to nije domen njegovog posla,ipak se on bavi drugim poslovima i radi ih za sada korektno,tako da kod mene on jos ima kredita.Kad kazem da je nesto uradio,mislim na smanjenje zvezdinog duga,prodaja nekih fudbalera po vecoj ceni nego sto oni zaista vrede:Lekic,Savic,zatim dovodjenje brojnih sponzora,tako da neka njega, nek se bori ali da manje srbuje i izdaje saopstenja.I da umalo da zaboravim jos jedan minus za Adzica je nedovodjenje novog trenera umesto Dostanica,pa nije valjda da se misli da je Kristic dugorocno resenje na klupi zvezde.

Vladan R

pre 13 godina

Svakako da ne treba dizti paniku. Dalje slazem se da je dosta uradjeno na stabilizaciji CZ, ali ne mogu da razumem koliko je upravi trebalo da shvati da je Dostanic kao trener lose resenje, tj ako su vec bili u zabludi kada su smenili Pizona, da to nisu skontali posle gubitka titule, vec je trebalo i da unisti evronastupe u ovoj sezoni, a i ovaj remi u Smederevu je u mnogome Dostanicevo delo.

Od prvog časa života svog...

pre 13 godina

Adžiću ostani! Lukiću ostani! Koromane ostani! Guroviću vrati se! Bato Đoro, Živadinoviću, Karasi, Dejo-genije, pomagajte!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Kakve su sad to tvrdnje da se kojim slucajem danas igraju utakmice sa Slovanom da bi zvezda prosla slovacku ekipu.Sta je to uradjeno u ove dve nedelje pa su to crvenobeli jaci.Alo ljudi sezona je pocela a mi nemamo pravog napadaca,nemamo igru na sredini terena,u odbrani skripi na sve strane,na to se moralo voditi racuna pre nego sto su poceli okrsaji u Evropi i pre starta Jelen Super lige.Ovako zakasneli potezi kao dovodjenje Kaludjerovica,pa potencijalno dovodjenje Adija itd.sve to dolazi sa zakasnjenjem,a veoma se dobro zna ko su odgovorni za taj deo posla Dostanic i Adzic.Dobro Ratko je otisao ali je uprava trebala da reaguje odmah po zavrsetku protekle sezone i smeni Dostanica jer je on izgubio vec osvojenu titulu.Znaci zadrzavanje Dostanica kao i nepravovremeno reagovanje na probleme sa igrackim kadrom idu na dusu Adzicu.Zato on treba da ode,Lukic je sigurno bio upoznat sa tim potezima Adzica ali to nije domen njegovog posla,ipak se on bavi drugim poslovima i radi ih za sada korektno,tako da kod mene on jos ima kredita.Kad kazem da je nesto uradio,mislim na smanjenje zvezdinog duga,prodaja nekih fudbalera po vecoj ceni nego sto oni zaista vrede:Lekic,Savic,zatim dovodjenje brojnih sponzora,tako da neka njega, nek se bori ali da manje srbuje i izdaje saopstenja.I da umalo da zaboravim jos jedan minus za Adzica je nedovodjenje novog trenera umesto Dostanica,pa nije valjda da se misli da je Kristic dugorocno resenje na klupi zvezde.

Vladan R

pre 13 godina

Svakako da ne treba dizti paniku. Dalje slazem se da je dosta uradjeno na stabilizaciji CZ, ali ne mogu da razumem koliko je upravi trebalo da shvati da je Dostanic kao trener lose resenje, tj ako su vec bili u zabludi kada su smenili Pizona, da to nisu skontali posle gubitka titule, vec je trebalo i da unisti evronastupe u ovoj sezoni, a i ovaj remi u Smederevu je u mnogome Dostanicevo delo.

pelea

pre 13 godina

Hvala ti Dzajo na ovakvoj izjavi ,mi zvezdasi smo ponosni na tebe i meni obicnom ,bar se nadam ,coveku i navijacu ZVEZDE,zaista treba da mi neko da nade u moju ZVEZDU .Ne mogu da verujem ,a moram ,da igramo u Smederevu I DA UZMEMO SAMO BOD.Dzajo Aca Kristic je tvoj igrac i Aca je OK covek za moju Zvezdu ali Ti Dzajo moras njemu licno a ne Lukicu da das debelu podrsku .Ja sam jedan od onih koji vole ZVEZDU bez obzira kako igra. HVALA

opaa

pre 13 godina

komsije,vas najveci problem su ljudi koji vam rukovode klubom,na prvom mestu mislim na cuvenog Gorana Vesica,koji je tata mata u vasem klubu,a zna se da gde je on tu srece nema...pogledajte sliku iz Smedereva u danasnjim ALO novinama,u lozi Adzic,neki menadzer Popovic ( njemu samo naocare vidite i sve ce vam biti jasno)...a naravno tu je i Rajo Bozovic,isti Rajo koji je bio u svlacionici Partizana u Njukaslu,posle naesg ulaska u LS,u majici Partizana kako se raduje kao malo dete,a sad je taj isti Rajo kod vas...znaci da tu nisu cista posla...ali ponavljam,dovoljno je videti Vesica i bice vam jasno zasto vam se ovo dogadja

Milan

pre 13 godina

I ranije sam rekao i sada TVRDIM.. " Pixija cemo od blata praviti"... Naravno kada je tesko hvatas se za slamku spasa.. PIXI je uradio vise od LUKICA milion puta a i bolje rezultate imao.... Porediti PIXIJA i Lukica je smesno... Ne krivim Lukica ali ON i Sportski direktor da mu ne pominjem ime " iskopali su RATKA " I ZAJEDNO ZAKOPALI TITULU I EVROPU.. BRUKA!!!!. Gospodo ni jedna ZVEZDINA ZVEZDA da ne kazem Legenda nije u klubu, odlaze polako iz UO.... ljudi zasto nema PIXIJA, PIZONA u klubu, .... Mene nije Pizon odusevljavao kao trener ali mi smo I PRVI na tabeli bili, ali cefnulo se " strucnjacima" da ga smene, pogledaj te gde je Pizon sada, gde je PIXI, ali SMETAJU USPESNI>>>> Uvek bilo... Jedini lek privatizacija, da se zna ko sta radi , jer ovo je trenutnotj od smene trenera u najmanju ruku CIRKUS!!!!

Dejan RS BG

pre 13 godina

Sraman pokušaj da se isturanjem Džajića spasi SD Adžić, koji sa svojim prijateljima sumnjive prošlosti i sadašnjosti upropasti Zvezdu i sve ono što je dobro uradjeno u zadnjoj godini dana.Da li odgovorni iz Zvezde misle da smo mi navijači zaista toliko naivni? Ne igrajte se sa nama gospodo! I moram reći da sam razočaran sramnim pristajanjem Džaje da bude iskorišten za ovo i na ovaj način.Adžiću, NAPOLJE iz naše Zvezde!!!

Besramna lopino !

pre 13 godina

Ti sto si orobio Zvezdu direktan si krivac za sva ova ponozenja pocevsi od igrackog kadra preko uprave. I sada bodris i podrzavas? Jezivo.

Komsija - Navijac SAMPIONA

pre 13 godina

Zvezdo, nista ne menjaj, posebno ne upravu!

Oni zaista pametno upravljaju klubom.

Ako tako nastavite svi Grobari ce vas zaista vise voleti, to budite sigurni!

Sad malo ozbiljno.

VEOMA JE JADNO KAD FUDBALSKA VELICINA POPUT DZAJE PROLUPA OVAKO, A IMA PAMETNIJIH PROBLEMA I TO REALNIH O CEMU TREBA DA BRINE!

Srdacno i iskreno,

Vas KOMSIJA.

p.s.
Bez obzira sto smo protivnici zelim vas tim da bude jaci!

PA SKIME MI ONDA DA IGRAMO U PAUZI EVROPSKIH UTAKMICA, AKO STE VI MNOGO LOSIJI?

ZVEZDAS

pre 13 godina

Tuzno je danas biti navijac Crvene Zvezde. Ovakva manipulacija i ocigledno ispiranje mozga nije vidjeno na ovim prostorima jos od vladavine Slobodana Milosevica i cuvenih seansi u 19:30 na prvom programu RTS-a.

Micko

pre 13 godina

Pogledajte samo koju moc imaju mediji da uvere narod da je laz ustvari istina. Oni Dzajica uzdizu kao legendu i navijaci mu onda klicu a on je konkretno taj koji je vas voljeni klub ojadio u poslednjih deset godina. A sad cete vi reci jeste ali Zvezda je s njim osvojila kup sampiona. Pa ako je tako jel trebao recimo predsednik Barse kad je ista osvojila ligu sampiona cini mi se 2006/2007, da proda par jacih igraca i da uzme sebi 20% i sta mislite da li bi i on i dalje bio legenda kod navijaca Barse. Pa Dzajic i jeste tu bio doveden da pravi uspehe a sad sto je on napravio veci uspeh od ocekivanog ne daje mu za pravo da radi posle sta god hoce. Znaci i uspesan direktor jednog preduzeca posle najbolje poslovne godine treba da radi sta god hoce za sebe a gazda bi trebao po vecina vas da govori pa on ima pravo da radi sta hoce jer je on imao najbolji poslovni rezultat od svih direktora. Pogledajte koliko smo mi jadni mislim nasa nacija kad nemamo moc sopstvenog rasudjivanja sta je dobro a sta lose???!!!

ajde opet cenzurišite, da vidim dokle ćete!

pre 13 godina

Treba očekivati novo hapšenje Džajića.

Oglasio se opet,

a lepo mu je prošli put,
hapšenjem, pritvorom i slikanjem za TV Dnevnik,
stavljeno do znanja da ćuti i da se okane Crvene Zvezde,
jer, pobogu, ima ko njome da se bavi.

Tu su „biznismeni“ i drugari iz politike, policije i sudstva.

Sve likovi i institucije od ugleda i poverenja!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Jel ovo umesto Lukicevog saopstenja ..??? nema sta..
Svaka cast na koje sve nacine pokusavate da zamazete oci navijacima..
Dzajica treba da bude sramota da brani Adzica.. ne znam samo sta dobija zauzvrat od Lukica sto je ovo rekao.. ?!?!
Boze, koliko smo mi naivan narod..to je strasno..

Liga sampiona

pre 13 godina

Hvala ti Dzajo na ovakvoj izjavi ,mi zvezdasi smo ponosni na tebe i meni obicnom ,bar se nadam ,coveku i navijacu ZVEZDE,zaista treba da mi neko da nade u moju ZVEZDU .Ne mogu da verujem ,a moram ,da igramo u Smederevu I DA UZMEMO SAMO BOD.Dzajo Aca Kristic je tvoj igrac i Aca je OK covek za moju Zvezdu ali Ti Dzajo moras njemu licno a ne Lukicu da das debelu podrsku .Ja sam jedan od onih koji vole ZVEZDU bez obzira kako igra. HVALA
(pelea, 15. avgust 2010 23:33)

Kupi bukvar prijatelju, poruka ti Od meni OBICNOM navijacu pArtizana! HVALA!

Iceboy

pre 13 godina

Dzaja je hteo da kaze da bi bez trenera lakse prosli Slovan nego sa Dostanicem.
Ja se samo pitam da li je toliko tesko izaci pred navijace i priznati da je smena Pizona zbog jednog poraza u 90. minutu bila greska?! Ok i sujeta i sve, al sto je mnogo, mnogo je.
I podrska ljudima u klubu je ok i imaju je. Ali bezrezervna!? I to u trenucima kada autobus evidentno skrece sa puta? A trenutno nemamo ni vozaca (Kristica ne racunam).
Mislim da ce nam trebati malo vise mudrosti i malo manje lozenja neuke mase.

pedjaban

pre 13 godina

rekao je tiho i otišao u legendu,hkkmmm,pardon,u zatvor.

i sve to kaže čovjek koji je ojadio ovaj klub,koji je šurovao sa navijačima (zvuči poznato,jel da),neko ko je pozajmljivao pare od arkana,a tek šta reći o njegovoj sujeti,svojim uticajem nije dozvolio da ga PIKSI pretekne po broju nastupa u reprezentaciji.Bio sam jedan od onih koji je zdušno sa tribine govorio DŽAJO ODLAZI

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

Uopste ne gledam navijacki,ali
kad sam imao samo petnaest go-
dina,secam se,tog maja,sreda,
kada je CEO BEOGRAD I CELA JU
GOSLAVIJA,stara,dobra BILA PRA
ZNA jer je NAS JUGOSLOVENSKI
klub Partizan igrao finale i
Brislu.I,dan posle SVI SMO,neo
visno od kluba koji volimo bi-
li nesrecni jer je NAS JUGOSLO
VENSKI TIM izgubio od Reala!!
A kasnije,maja 1991 u Bariju
opet NAS Jugoslovenski tim po
stade prvak Evrope a u decemb-
ru i PRVAK SVETA!!!
I zasto sad tolika mrznja,potcenjivanje...?
Taj Dragan Dzajic je ZVEZDU do
veo(naravno uz pomoc i ostalih
Z N A L A C A futbala do tro-
na!Zasto sad pljuvanje,i kome
u cast?Pa,akjo cemo posteno
NAJVECU BRUKU PARTIZANU su do-
neli ZEKA-BJEKA sa "famoznih"
5:2 od PATAH TIHVE.Ali,ipak,
trn u oku je BARI 1991-e,zar
ne?
SRAMOTA!!!!~!!

maximus

pre 13 godina

"Bivši prvi čovek Zvezde žali što je dvomeč sa Slovanom odigran pre nekoliko nedelja i tvrdi da se danas igra prvi meč da bi Zvezda prošla dalje."- to jest, da baba ima mu.a, bila bi deda. Znaci vi ste sad neki drugi, mnogo jaci tim nego sto ste bili pre dve nedelje? Neverovatno je koliko vi lazete sebe. PS: Uefa koeficijent vam je sad 9.100, najnizi u istoriji...

Razočarani delija

pre 13 godina

Džajo, da li čuješ sebe šta pričaš? Jel treba Zvezda da ispadne iz lige pa da prestanete da demagogijom i bajkama. Ovaj tim i uprava su najgori u istoriji Zvezde. Jedino Muslin može da podigne tim i učini nešto Partizan je za 3 klase bolji!!!
Lukiću, ne šlihtaj se navijačima, bićeš upamćen kao najgori predsednik u zvezdinoj istoriji.

djsasha23

pre 13 godina

Ha ha ha ha, luoi glupost i osta ziv. Da se danas igra sa Slovanom - prosli bi. Samo mi nije jasno odakle tolika sigurnost za takvu nekakvu izjavu. Pa Smederevo niste mogli da dobijete - a ne Slovan. Sto-kao uigrali ste se za ove dve nedelje hahahahahahaha. Pa Slovan je u medjuvremenu imao dve ligaske utakmice, i sigurno je u vecoj formi danas nego kada su vas izbacili. Pa danas bi prosli jos gore. Stanite na zemlju - i priznajte da ste losi...

Pera

pre 13 godina

Dalje slazem se da je dosta uradjeno na stabilizaciji CZ
(Vladan R, 15. avgust 2010 23:53)

A jel moze neko konacno da mi objasni sta je to "dosta uradjeno" na stabilizaciji?
Koliko vidim dug je isti, rezultati nikad gori, klupski koeficijent pao na nulu, od sledece godine su Maltezani favoriti u odnosu na Zvezdu.

Jedino sto je demagogija ispolirana, i sto su dosli Rusi (mada imam utisak da bi Rusi dosli i da je pokojni Jevta bio predsednik, jednostavno - poklopilo se).
Nemoj samo da mi neko prica kako igraci sada imaju sta da jedu, taj deo treba sto pre zaboraviti.

Shvaba

pre 13 godina

@(Liga sampiona, 16. avgust 2010 00:26)

aaahahahaha, svaka ti cast druze. Ovo je jedan od najjacih komentara u zadnjih godinu dana. Odvalio sam se od smeha!

goran

pre 13 godina

potpuno je u pravu treba gledatri malo dugorocno ne moze nista preko noci ,ne stvara se tim za jednu godinu .Sada treba postaviti mladjeg trenera (recimo jankovica)i pustiti ga da radi dve tri godine i onda mozemo da se nadamo necemu .Ovako ako posle svakog poraza menjamo trenera necemo daleko stici.Za ovu upravu mogu teci da radi dobro jedino su pogresili kod smene Petrovica i sada se to tek osetilo.Moramo biti strpljivi i doci ce bolji dani ovako kako je krenulo ide na lose

DelijaBG

pre 13 godina

I DZajic je imao uspehe i neuspehe u dovodjenju igraca i trenera! Uostalom par godina pre 91ve smo u jednom momentu bili pri dnu tabele. Lukicev program rada nije od danas do sutra vec za minimum narednih 5 godina! Pogledajte samo Celzi, koliko je njima bilo potrebno da sa parama naprave tim ravan Mancesteru- 5, 6 godina!

Bartolomej

pre 13 godina

Ali,ubedljivo najsmesnija situacija na utakmici : Lane hoce glavom da vrati loptu ka svojoj polovini...i pada na nos !!!
Ne na ledja,ne na stranu,ne na ruku,nogu...nego direktno na nos.
To jos nisam nikad video,a svakakve padove pri pokusaju udaranja lopte glavom sam dosada vidjao.
Neprocenjivo !!!
Govorim ja odavno da je to jedan sasvim prosecan igrac,vrlo brzo ce izgubiti mesto u startnoj postavi Liverpula.
A,mnogi ovde tvrde da je on bolji od Pantelica.I da treba umesto njega da igra centarfora u reprezentaciji..
Smesniji sigurno jeste.

Potencijal

pre 13 godina

Dzajicu ne smes da zaboravis finis proslog prvenstva, sve je moguce lose uradjeno, a izgleda da se nastavlja tamo gde se stalo....budimo realni da mozemo da sagledamo nase resurse i potencijal, a ti resursi i potencijal nista ne garantuju dobro.....u tome je stvar....

Andrija

pre 13 godina

Razmišljnja DŽajića je na svom mestu, ali propust koji je napravljen sa Dostanićem učino je svoje, tako da je teško prevazići probleme koji su klubu nastali kao i medju igračima. Zato ne valja večito nešto tražiti, a ništa ustvari ne naći. Mnogo je otome rečeno, pa mislim da sve to treba prepustiti onima koji vode klub. Utakmica u prvenstvu ima dosta, biće i uaspona takodje ipadova.

Od prvog časa života svog...

pre 13 godina

Adžiću ostani! Lukiću ostani! Koromane ostani! Guroviću vrati se! Bato Đoro, Živadinoviću, Karasi, Dejo-genije, pomagajte!

pelea

pre 13 godina

Hvala ti Dzajo na ovakvoj izjavi ,mi zvezdasi smo ponosni na tebe i meni obicnom ,bar se nadam ,coveku i navijacu ZVEZDE,zaista treba da mi neko da nade u moju ZVEZDU .Ne mogu da verujem ,a moram ,da igramo u Smederevu I DA UZMEMO SAMO BOD.Dzajo Aca Kristic je tvoj igrac i Aca je OK covek za moju Zvezdu ali Ti Dzajo moras njemu licno a ne Lukicu da das debelu podrsku .Ja sam jedan od onih koji vole ZVEZDU bez obzira kako igra. HVALA

Bartolomej

pre 13 godina

Ali,ubedljivo najsmesnija situacija na utakmici : Lane hoce glavom da vrati loptu ka svojoj polovini...i pada na nos !!!
Ne na ledja,ne na stranu,ne na ruku,nogu...nego direktno na nos.
To jos nisam nikad video,a svakakve padove pri pokusaju udaranja lopte glavom sam dosada vidjao.
Neprocenjivo !!!
Govorim ja odavno da je to jedan sasvim prosecan igrac,vrlo brzo ce izgubiti mesto u startnoj postavi Liverpula.
A,mnogi ovde tvrde da je on bolji od Pantelica.I da treba umesto njega da igra centarfora u reprezentaciji..
Smesniji sigurno jeste.

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

Uopste ne gledam navijacki,ali
kad sam imao samo petnaest go-
dina,secam se,tog maja,sreda,
kada je CEO BEOGRAD I CELA JU
GOSLAVIJA,stara,dobra BILA PRA
ZNA jer je NAS JUGOSLOVENSKI
klub Partizan igrao finale i
Brislu.I,dan posle SVI SMO,neo
visno od kluba koji volimo bi-
li nesrecni jer je NAS JUGOSLO
VENSKI TIM izgubio od Reala!!
A kasnije,maja 1991 u Bariju
opet NAS Jugoslovenski tim po
stade prvak Evrope a u decemb-
ru i PRVAK SVETA!!!
I zasto sad tolika mrznja,potcenjivanje...?
Taj Dragan Dzajic je ZVEZDU do
veo(naravno uz pomoc i ostalih
Z N A L A C A futbala do tro-
na!Zasto sad pljuvanje,i kome
u cast?Pa,akjo cemo posteno
NAJVECU BRUKU PARTIZANU su do-
neli ZEKA-BJEKA sa "famoznih"
5:2 od PATAH TIHVE.Ali,ipak,
trn u oku je BARI 1991-e,zar
ne?
SRAMOTA!!!!~!!

Besramna lopino !

pre 13 godina

Ti sto si orobio Zvezdu direktan si krivac za sva ova ponozenja pocevsi od igrackog kadra preko uprave. I sada bodris i podrzavas? Jezivo.

DelijaBG

pre 13 godina

I DZajic je imao uspehe i neuspehe u dovodjenju igraca i trenera! Uostalom par godina pre 91ve smo u jednom momentu bili pri dnu tabele. Lukicev program rada nije od danas do sutra vec za minimum narednih 5 godina! Pogledajte samo Celzi, koliko je njima bilo potrebno da sa parama naprave tim ravan Mancesteru- 5, 6 godina!

Komsija - Navijac SAMPIONA

pre 13 godina

Zvezdo, nista ne menjaj, posebno ne upravu!

Oni zaista pametno upravljaju klubom.

Ako tako nastavite svi Grobari ce vas zaista vise voleti, to budite sigurni!

Sad malo ozbiljno.

VEOMA JE JADNO KAD FUDBALSKA VELICINA POPUT DZAJE PROLUPA OVAKO, A IMA PAMETNIJIH PROBLEMA I TO REALNIH O CEMU TREBA DA BRINE!

Srdacno i iskreno,

Vas KOMSIJA.

p.s.
Bez obzira sto smo protivnici zelim vas tim da bude jaci!

PA SKIME MI ONDA DA IGRAMO U PAUZI EVROPSKIH UTAKMICA, AKO STE VI MNOGO LOSIJI?

Razočarani delija

pre 13 godina

Džajo, da li čuješ sebe šta pričaš? Jel treba Zvezda da ispadne iz lige pa da prestanete da demagogijom i bajkama. Ovaj tim i uprava su najgori u istoriji Zvezde. Jedino Muslin može da podigne tim i učini nešto Partizan je za 3 klase bolji!!!
Lukiću, ne šlihtaj se navijačima, bićeš upamćen kao najgori predsednik u zvezdinoj istoriji.

Pera

pre 13 godina

Dalje slazem se da je dosta uradjeno na stabilizaciji CZ
(Vladan R, 15. avgust 2010 23:53)

A jel moze neko konacno da mi objasni sta je to "dosta uradjeno" na stabilizaciji?
Koliko vidim dug je isti, rezultati nikad gori, klupski koeficijent pao na nulu, od sledece godine su Maltezani favoriti u odnosu na Zvezdu.

Jedino sto je demagogija ispolirana, i sto su dosli Rusi (mada imam utisak da bi Rusi dosli i da je pokojni Jevta bio predsednik, jednostavno - poklopilo se).
Nemoj samo da mi neko prica kako igraci sada imaju sta da jedu, taj deo treba sto pre zaboraviti.

ROMAn Empire

pre 13 godina

Kakve su sad to tvrdnje da se kojim slucajem danas igraju utakmice sa Slovanom da bi zvezda prosla slovacku ekipu.Sta je to uradjeno u ove dve nedelje pa su to crvenobeli jaci.Alo ljudi sezona je pocela a mi nemamo pravog napadaca,nemamo igru na sredini terena,u odbrani skripi na sve strane,na to se moralo voditi racuna pre nego sto su poceli okrsaji u Evropi i pre starta Jelen Super lige.Ovako zakasneli potezi kao dovodjenje Kaludjerovica,pa potencijalno dovodjenje Adija itd.sve to dolazi sa zakasnjenjem,a veoma se dobro zna ko su odgovorni za taj deo posla Dostanic i Adzic.Dobro Ratko je otisao ali je uprava trebala da reaguje odmah po zavrsetku protekle sezone i smeni Dostanica jer je on izgubio vec osvojenu titulu.Znaci zadrzavanje Dostanica kao i nepravovremeno reagovanje na probleme sa igrackim kadrom idu na dusu Adzicu.Zato on treba da ode,Lukic je sigurno bio upoznat sa tim potezima Adzica ali to nije domen njegovog posla,ipak se on bavi drugim poslovima i radi ih za sada korektno,tako da kod mene on jos ima kredita.Kad kazem da je nesto uradio,mislim na smanjenje zvezdinog duga,prodaja nekih fudbalera po vecoj ceni nego sto oni zaista vrede:Lekic,Savic,zatim dovodjenje brojnih sponzora,tako da neka njega, nek se bori ali da manje srbuje i izdaje saopstenja.I da umalo da zaboravim jos jedan minus za Adzica je nedovodjenje novog trenera umesto Dostanica,pa nije valjda da se misli da je Kristic dugorocno resenje na klupi zvezde.

pedjaban

pre 13 godina

rekao je tiho i otišao u legendu,hkkmmm,pardon,u zatvor.

i sve to kaže čovjek koji je ojadio ovaj klub,koji je šurovao sa navijačima (zvuči poznato,jel da),neko ko je pozajmljivao pare od arkana,a tek šta reći o njegovoj sujeti,svojim uticajem nije dozvolio da ga PIKSI pretekne po broju nastupa u reprezentaciji.Bio sam jedan od onih koji je zdušno sa tribine govorio DŽAJO ODLAZI

Liga sampiona

pre 13 godina

Hvala ti Dzajo na ovakvoj izjavi ,mi zvezdasi smo ponosni na tebe i meni obicnom ,bar se nadam ,coveku i navijacu ZVEZDE,zaista treba da mi neko da nade u moju ZVEZDU .Ne mogu da verujem ,a moram ,da igramo u Smederevu I DA UZMEMO SAMO BOD.Dzajo Aca Kristic je tvoj igrac i Aca je OK covek za moju Zvezdu ali Ti Dzajo moras njemu licno a ne Lukicu da das debelu podrsku .Ja sam jedan od onih koji vole ZVEZDU bez obzira kako igra. HVALA
(pelea, 15. avgust 2010 23:33)

Kupi bukvar prijatelju, poruka ti Od meni OBICNOM navijacu pArtizana! HVALA!

ajde opet cenzurišite, da vidim dokle ćete!

pre 13 godina

Treba očekivati novo hapšenje Džajića.

Oglasio se opet,

a lepo mu je prošli put,
hapšenjem, pritvorom i slikanjem za TV Dnevnik,
stavljeno do znanja da ćuti i da se okane Crvene Zvezde,
jer, pobogu, ima ko njome da se bavi.

Tu su „biznismeni“ i drugari iz politike, policije i sudstva.

Sve likovi i institucije od ugleda i poverenja!

Milan

pre 13 godina

I ranije sam rekao i sada TVRDIM.. " Pixija cemo od blata praviti"... Naravno kada je tesko hvatas se za slamku spasa.. PIXI je uradio vise od LUKICA milion puta a i bolje rezultate imao.... Porediti PIXIJA i Lukica je smesno... Ne krivim Lukica ali ON i Sportski direktor da mu ne pominjem ime " iskopali su RATKA " I ZAJEDNO ZAKOPALI TITULU I EVROPU.. BRUKA!!!!. Gospodo ni jedna ZVEZDINA ZVEZDA da ne kazem Legenda nije u klubu, odlaze polako iz UO.... ljudi zasto nema PIXIJA, PIZONA u klubu, .... Mene nije Pizon odusevljavao kao trener ali mi smo I PRVI na tabeli bili, ali cefnulo se " strucnjacima" da ga smene, pogledaj te gde je Pizon sada, gde je PIXI, ali SMETAJU USPESNI>>>> Uvek bilo... Jedini lek privatizacija, da se zna ko sta radi , jer ovo je trenutnotj od smene trenera u najmanju ruku CIRKUS!!!!

Vladan R

pre 13 godina

Svakako da ne treba dizti paniku. Dalje slazem se da je dosta uradjeno na stabilizaciji CZ, ali ne mogu da razumem koliko je upravi trebalo da shvati da je Dostanic kao trener lose resenje, tj ako su vec bili u zabludi kada su smenili Pizona, da to nisu skontali posle gubitka titule, vec je trebalo i da unisti evronastupe u ovoj sezoni, a i ovaj remi u Smederevu je u mnogome Dostanicevo delo.

Dejan RS BG

pre 13 godina

Sraman pokušaj da se isturanjem Džajića spasi SD Adžić, koji sa svojim prijateljima sumnjive prošlosti i sadašnjosti upropasti Zvezdu i sve ono što je dobro uradjeno u zadnjoj godini dana.Da li odgovorni iz Zvezde misle da smo mi navijači zaista toliko naivni? Ne igrajte se sa nama gospodo! I moram reći da sam razočaran sramnim pristajanjem Džaje da bude iskorišten za ovo i na ovaj način.Adžiću, NAPOLJE iz naše Zvezde!!!

maximus

pre 13 godina

"Bivši prvi čovek Zvezde žali što je dvomeč sa Slovanom odigran pre nekoliko nedelja i tvrdi da se danas igra prvi meč da bi Zvezda prošla dalje."- to jest, da baba ima mu.a, bila bi deda. Znaci vi ste sad neki drugi, mnogo jaci tim nego sto ste bili pre dve nedelje? Neverovatno je koliko vi lazete sebe. PS: Uefa koeficijent vam je sad 9.100, najnizi u istoriji...

Micko

pre 13 godina

Pogledajte samo koju moc imaju mediji da uvere narod da je laz ustvari istina. Oni Dzajica uzdizu kao legendu i navijaci mu onda klicu a on je konkretno taj koji je vas voljeni klub ojadio u poslednjih deset godina. A sad cete vi reci jeste ali Zvezda je s njim osvojila kup sampiona. Pa ako je tako jel trebao recimo predsednik Barse kad je ista osvojila ligu sampiona cini mi se 2006/2007, da proda par jacih igraca i da uzme sebi 20% i sta mislite da li bi i on i dalje bio legenda kod navijaca Barse. Pa Dzajic i jeste tu bio doveden da pravi uspehe a sad sto je on napravio veci uspeh od ocekivanog ne daje mu za pravo da radi posle sta god hoce. Znaci i uspesan direktor jednog preduzeca posle najbolje poslovne godine treba da radi sta god hoce za sebe a gazda bi trebao po vecina vas da govori pa on ima pravo da radi sta hoce jer je on imao najbolji poslovni rezultat od svih direktora. Pogledajte koliko smo mi jadni mislim nasa nacija kad nemamo moc sopstvenog rasudjivanja sta je dobro a sta lose???!!!

Iceboy

pre 13 godina

Dzaja je hteo da kaze da bi bez trenera lakse prosli Slovan nego sa Dostanicem.
Ja se samo pitam da li je toliko tesko izaci pred navijace i priznati da je smena Pizona zbog jednog poraza u 90. minutu bila greska?! Ok i sujeta i sve, al sto je mnogo, mnogo je.
I podrska ljudima u klubu je ok i imaju je. Ali bezrezervna!? I to u trenucima kada autobus evidentno skrece sa puta? A trenutno nemamo ni vozaca (Kristica ne racunam).
Mislim da ce nam trebati malo vise mudrosti i malo manje lozenja neuke mase.

ZVEZDAS

pre 13 godina

Tuzno je danas biti navijac Crvene Zvezde. Ovakva manipulacija i ocigledno ispiranje mozga nije vidjeno na ovim prostorima jos od vladavine Slobodana Milosevica i cuvenih seansi u 19:30 na prvom programu RTS-a.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Jel ovo umesto Lukicevog saopstenja ..??? nema sta..
Svaka cast na koje sve nacine pokusavate da zamazete oci navijacima..
Dzajica treba da bude sramota da brani Adzica.. ne znam samo sta dobija zauzvrat od Lukica sto je ovo rekao.. ?!?!
Boze, koliko smo mi naivan narod..to je strasno..

djsasha23

pre 13 godina

Ha ha ha ha, luoi glupost i osta ziv. Da se danas igra sa Slovanom - prosli bi. Samo mi nije jasno odakle tolika sigurnost za takvu nekakvu izjavu. Pa Smederevo niste mogli da dobijete - a ne Slovan. Sto-kao uigrali ste se za ove dve nedelje hahahahahahaha. Pa Slovan je u medjuvremenu imao dve ligaske utakmice, i sigurno je u vecoj formi danas nego kada su vas izbacili. Pa danas bi prosli jos gore. Stanite na zemlju - i priznajte da ste losi...

goran

pre 13 godina

potpuno je u pravu treba gledatri malo dugorocno ne moze nista preko noci ,ne stvara se tim za jednu godinu .Sada treba postaviti mladjeg trenera (recimo jankovica)i pustiti ga da radi dve tri godine i onda mozemo da se nadamo necemu .Ovako ako posle svakog poraza menjamo trenera necemo daleko stici.Za ovu upravu mogu teci da radi dobro jedino su pogresili kod smene Petrovica i sada se to tek osetilo.Moramo biti strpljivi i doci ce bolji dani ovako kako je krenulo ide na lose

Andrija

pre 13 godina

Razmišljnja DŽajića je na svom mestu, ali propust koji je napravljen sa Dostanićem učino je svoje, tako da je teško prevazići probleme koji su klubu nastali kao i medju igračima. Zato ne valja večito nešto tražiti, a ništa ustvari ne naći. Mnogo je otome rečeno, pa mislim da sve to treba prepustiti onima koji vode klub. Utakmica u prvenstvu ima dosta, biće i uaspona takodje ipadova.

Potencijal

pre 13 godina

Dzajicu ne smes da zaboravis finis proslog prvenstva, sve je moguce lose uradjeno, a izgleda da se nastavlja tamo gde se stalo....budimo realni da mozemo da sagledamo nase resurse i potencijal, a ti resursi i potencijal nista ne garantuju dobro.....u tome je stvar....

opaa

pre 13 godina

komsije,vas najveci problem su ljudi koji vam rukovode klubom,na prvom mestu mislim na cuvenog Gorana Vesica,koji je tata mata u vasem klubu,a zna se da gde je on tu srece nema...pogledajte sliku iz Smedereva u danasnjim ALO novinama,u lozi Adzic,neki menadzer Popovic ( njemu samo naocare vidite i sve ce vam biti jasno)...a naravno tu je i Rajo Bozovic,isti Rajo koji je bio u svlacionici Partizana u Njukaslu,posle naesg ulaska u LS,u majici Partizana kako se raduje kao malo dete,a sad je taj isti Rajo kod vas...znaci da tu nisu cista posla...ali ponavljam,dovoljno je videti Vesica i bice vam jasno zasto vam se ovo dogadja

Shvaba

pre 13 godina

@(Liga sampiona, 16. avgust 2010 00:26)

aaahahahaha, svaka ti cast druze. Ovo je jedan od najjacih komentara u zadnjih godinu dana. Odvalio sam se od smeha!