Subota, 14.08.2010.

09:05

Novak Đoković u polufinalu Toronta

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Rodžers kupa u Torontu pošto je pobedio Žeremija Šardija iz Francuske sa 2:0 u setovima (6:2, 6:3).

Izvor: B92

Novak Ðokoviæ u polufinalu Toronta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 13 godina

Iako je Novak izgubio, uopste mi nije zao. Bila je prosto milina gledati onaj Novakov atomski tenis nocas.
Kako su samo sevali oni vineri iz forhenda to je bilo uzivanje.
Stata je samo sto Novak ceo prvi set nije mogao da udje u udarac pa nista nije mogao da pogodi. Drugi i treci set za pozeleti.
Da je Novak od pocetka meca zaigrao kao sto je igrao drugi i treci set, Federer ne bi imao ni 5% sansi za pobedu.Samo zbog tog prvog seta mec je bio neizvestan i na kraju je jedan poen odlucio.

Mislim da Novak ne treba da zali za ovim mecom. Sa ovakvom igrom ima vise nego dobre sanse da osvoji US Open.

U sutrosnjem finalu dajem malu prednost Mareju recimo 55:45 za njega.

glupog li jezika

pre 13 godina

@susjed pero
U pravu si potpuno. Novak nije u poslednje 2 godine pobedio nijednog tenisaca iz prvih 10.
Ali zato u poslednje 2 godine ima bar 20 pobeda protiv tenisera iz prvih 10.

Nije ni mogao da pobedi nekog tenisaca iz prvih 10, jer u prvih 10 nema tenisaca.
Tenisaci su na 13. i 17. mestu.
Mada i njih Novak redovno pobedjuje.
Protiv Cilica ima 5:0.
Protiv Ljubicica 6:2.

realno

pre 13 godina

Mec izmedju Federera i Djokovica jos uvek traje, ali vec sada mogu da kazem da je ovo jedan od najlepsih meceva u poslednje vreme.
Ko god da pobedi, bice to potpuno zasluzeno.
Napokon gledamo pravi , da ne kazem atomski tenis.

ja

pre 13 godina

@Ivan
Ovaj turnir se igra na betonu.
Kakvog sad ti Nadala pominjes???
Kad si video da je Nadal pobedio nekog ozbiljnijeg protivnika na betonu?
Ja se stvarno ne secam jer je to bilo bas poodavno.
Nije ovo sljaka covece.

Lepo kazu u tvom selu, samo sto je stvar obrnuta.
Nadal na betonu ne moze prismrdeti ni jednom igracu iz top 10, a tesko izlazi na kraj i sa onima izmedju 10. i 20. mesta.
Nadala na betonu redovno dere ko god stigne.
Federer, Djokovic, Marej, Davidenko, Del Potro, Nalbandian, Juzni...
Pa cak ga i onaj tinejdzer Cilic odrao na betonu sa 6:1 6:3.
Uspe Nadal u retkim prilikama da pobedi po nekog na betonu, ali takve pobede su vise za rubriku "verovali ili ne".
Video si kako je Nadal prosao danas protiv Mareja koji uopste nije u narocitoj formi i ne igra svoj najbolji tenis.
Rafa bi isto prosao da je igrao protiv bilo kog tenisera iz prvih 10.

Nadal je ove godine osvojio 4 titule na sljaci.
On te 4 titule osvaja svake godine u poslednjih 5 godina.
Ako sem tih titula uspe da osvoji jos jedan turnir Nadal je presrecan.
Sta je to Nadal uradio ove godine, sto nije radio prethodnih 5 godina?
Nista
Otkud sad odjednom postade najbolji i nedodirljivi?
Najbolji je samo za vas koji ste juce poceli da gledate tenis.
Svi ostali tacno znaju gde je Nadalovo mesto u svetskom tenisu.
Njegova su ta 2-3 meseca dok traje sezona sljake.

Sve pre toga i posle toga su turniri na kojima Nadal uglavnom statira i sluzi ostalim teniserima da pobedama nad njim podizu svoje samopouzdanje.

s

pre 13 godina

zasto iste napisali da se opet zalio na povredu ramena. Verovatno kao predostroznost za slucaj da ga federer razbuca veceras (po mom vremenu)
Zato se ne palite nego se setite rogerove izjave "he always have something" (to complain to)

ciganDOgroba

pre 13 godina

@ komsija pero
To sto je dobijao Nadala,Federera,Verdaska ti je slucajno promaklo ali verujem da pamtis Noletove casove tenisa u Splitu

Alex

pre 13 godina

Ej ti komsija Pero...kako nije dobio nikoga iz top 10???? Nadala prosle godine 3 puta, Verdaska 2,3 puta..Federera prosle isto 3 puta. Slabo pratis tenis.

pobeda

pre 13 godina

Ako Novak sad ne pobedi federera,nece nikad vise.Vreme je da mu pokazes ko je bolji i ko je Srbin a ko jedan bogati i uobrazeni Svajcarac koji ne vredi nista i koji ima 16 grend slemova samo na papiru zahvaljujuci bogatstvu svajcarske.

arsen

pre 13 godina

Ne moze se Novak toliko obogatiti od tenisa koliko mene obogacuje svojom misijom. On ima samo tri nesrece:
1. Astma
2. Igra u eri dvojice koji svakodnevno obaraju sve rekorde.
3. Naš je. Suviše je dobar da mu prosečan Srbin ne bi zavideo. Za takve je svejedno da li je 2. ili 202., ako već nije 1.
Za mene je jedan jedini i neponovljivi. I posle njega, ostaće mi draž nedovršene priče da zamišljam šta bi bilo da nije bilo problema sa disanjem... Volare!

Jednorog68

pre 13 godina

Uz želju da osvoji turnir, dodala bih jednu vrlo bitnu i često zaboravljenu činjenicu:
SRBIJA IMA DRUGOG TENISERA SVETA!
NE BUDIMO LJUTI AKO NEKADA I GUBI.

Gde bismo bili u tenisu bez njaga?

Mislite o tome.

glups

pre 13 godina

@nina: to nije bilo upuceno novaku, nego je bio ljut na novinare, pa je parafrazirao (ironicino, naravno) novinarska piskaranja o pomenutim teniserima.

Ivan

pre 13 godina

Mislim da je u ovom trenutku Novak u boljoj formi od Fed-ex-a. Što se tiče finala, mislim da Nadalu, ako nije povređen, bukvalno niko ni na jednom turniru trenutno ne može ni da prismrdi, što bi u mom selu rekli :)

stefan

pre 13 godina

veceras je mozda i najbitniji mec u novakovoj karijeri,protiv najveceg tenisera svih vremena u trenutku kad je bolje plasiran...nadam se da ce veceras probiti blokadu i konacno krenuti u juris na prvo mesto...ne postoji bolja prilika za dizanje od meca sa federerom,a pravi si sampion samo ako savladas najbolje tenisere...verujem da je ovaj mec prekretnica,ili ce zauvek biti blizu prvog mesta ili ce postati broj 1...ako uzme ovaj turnir osvojice i US open,pazite sta vam kazem.

igysa

pre 13 godina

sjajna partija Novaka Djokovica, mozda i najbolja ove godine.. izgleda je Nole konacno resio da igra isklucivo ofanzivno.. Vratio sae svom starom tenisu iz 2007/2008, mnogo manje spina, vise flet. a jos se i serva vratila.. Mislim da niko nema puno sanse protiv Novak kada on servira onako kao sinoc ! Ovo je Novak koji dize masu, momak koji baca publiku u trans, covek koji igra mozda i najatraktivnioji tenis , napada iz svih oruzija kada je u svom ritmu. Novace dobro dosao nazad :-) Ko je gledao ovo sinoc i Novaka ranije, moze da zakluvci da je ovo moda 80 posto od onoga sta ovaj momak zaista moze.. dakle moze i bolje, ali sa ovakvom igrom Federer mu ne moze puta nauditi nocas.

Pan

pre 13 godina

Malo me brine što je Federer ipak sigurno pobedio Berdiha, sa kojim je imao dosta muke dosad. Ipak, verujem da je Novak u prednosti, jer razlika u godinama je velika.

vladan

pre 13 godina

zamerka za b92 sto ne izbace rezultate nadal federera murraya nego samo srpskih tenisera sto se tice federera mnogo je srecan to je nemoguce i razbice djokovica

KOŽETA

pre 13 godina

O kakvim zdravstvenim problemima Novaka Đokovića neki pričaju??? Čovjek je savršeno zdrav, a to što je on glumac i što su mu ti navodni problemi izgovor za poraz...to je nešto drugo. Slijedi ispadanje kao i na Wimbledonu kada je igrao do polufinala protiv anonimusa. Prvi koji je znao držati reket u ruci(Berdich) ga je glatko otpuhao sa terena. Večeras će Roger imati lakši trening protiv igrača koji nema šta da traži sa nekim iz top 20.

Nina

pre 13 godina

Nole, sve cestitke na dobroj igri i borbenosti!!! Sada je prilika da Federeru pokazes da Nisi zaboravio da igras tenis, kako glasi njegova parafrazirana izjava od pre desetak dana!! Srecno!!

sasa jokic

pre 13 godina

Nole vreme je da se vratis u top formu, Federer je odlicna odskocna daska za tako nesto. A onda Te u finalu najverovatnije ceka Marej.

salanjdel

pre 13 godina

Nole, da se razumemeo.
Nemoj slucajno da si danas zeznuo stvar. To vise ne tolerisem. Ima da ispeglas "kralja", makar morao i u tri seta. A reprizu da dajes u Sinsinatiju i na USO.

marina

pre 13 godina

Ako naša želja može biti motiv da Novak pobjedi ona je veća od svih Federerovih trofeja.Igrati zna pokazao je do sada i netreba reći da je jutros imao slabog protivnika pogledajte kako je Šardi došao do četvrtfinala a da negovorimo kako je odigrao za Francusku protiv Španije.U svakom slučaju Republika Srpska će nočas navijati za našeg ljubimca Novaka

Predo

pre 13 godina

MOra se priznati da je NOvak imao malo srece, jer je za protivnike u osmini finala cetvrtfinalu dobio protivnike, koji mu izrazito "leze". U principu mu "lezi" i Federer, mada to smejsno zvuci. Ostaju pitanja vezana za NOvakovo zdravstveno stanje, mada se meni cini da se vise radi o njegovom strahu za zdravlje ("koga su zmije ujedale i crijeva za vodu se boji" kaze jedan moj prijatelj). Sve u svemu, mislim da je posteno da direktni dvoboj odluci o drugom igracu svijeta u ovom trenutku.

lazar/britanija

pre 13 godina

r.nadal-a.murray//21.00h
n.djokovic-r.federer//01.00h
po c.evrop.vremenu.

imate na atdhe.net, channelsurfing.net, balkansport.de, sport89.com, fudbaluzivo.webs.com, fromsport.com

sve je besplatno i po meni dobar kvalitet! uzivajmo i nadajmo se finalu 1. i 2. igraca sveta, u svakom slucaju lepom tenisu!

p.s: oko 19.00h na eurosport-u >> a. ivanovic k.lijsters

CRECNO

Maximo

pre 13 godina

Lepo,prva cetiri u samoj zavrsnici.Priznacete,retko se dogadja.Nadam se da ce Nole na kraju izaci kao pobednik.Pre svega ne sme da dozvoli Federeru da se vrati u taj pobednicko/osvajacki ritam i da ne izgubi drugu poziciju...

velja

pre 13 godina

E sad kad bi Nole mogao da se naloži kao Tipsa kad igra sa nekim ko je u top10, ne bi bilo dileme oko pobednika. Ajde Nole loži se, loži se, loži se, loži se.....

lazar/britanija

pre 13 godina

r.nadal-a.murray//21.00h
n.djokovic-r.federer//01.00h
po c.evrop.vremenu.

imate na atdhe.net, channelsurfing.net, balkansport.de, sport89.com, fudbaluzivo.webs.com, fromsport.com

sve je besplatno i po meni dobar kvalitet! uzivajmo i nadajmo se finalu 1. i 2. igraca sveta, u svakom slucaju lepom tenisu!

p.s: oko 19.00h na eurosport-u >> a. ivanovic k.lijsters

CRECNO

Neo

pre 13 godina

Mocni Noletov performans,cestitke na pobedi!Ovo je njegova podloga,tako da smo videli i mocnu ofanzivu i fantasticnu defanzivu.Svi parametri neophodni za osvajanje titule su tu a Federer je samo jos jedna prepreka.Idemo Nole!

predrag

pre 13 godina

Hajde Noleeee...jos malo... skupi snage za taj preostali dvokorak!!!ipak si ti srbin,ne bi trebao imati problema sa dvokorakom... :)) ideeemooo

Mајчек Маја

pre 13 godina

Нокице,био си фантастичан,као и увек! Само напред,до титуле!:)))Можеш ти то!

Alex

pre 13 godina

Novak je jutros odigrao savrseno! Dobro, protivnik nije neko mjerilo, ali Novakova igra je bila stvarno, stvarno na visokom nivou. Koliko samo ''bombi' je ''palo'' jutros, sto forhendom, sto bekendom...Sardi je bio u cudu. Bravo Nole!!! Srecno protiv Federera. Daj sve od sebe pa sta bude. Uz tebe smo!!!

aussie

pre 13 godina

Cestitke Noletu. Juce sam bio zabrinut zbog njegove moguce pobede, al' me danas lepo demantovao.
Voleo bih da odvali Rodju u polufinalu cisto zbog komentatora koji su prokometarisali, kako je on samo drugi igrac na papiru. Takodje kako bi ga i Federer i Berdih lako pobedili.
Videcemo sta ce da se desi, ali sam sutra svim srcem uz Novaka.

Mickooo 456

pre 13 godina

bravo majstoree,,mislim da bi cijela nacija trebala cijeniti to sto Novak radi!!svaka cast!Uprkos silnim problemima sa disanjem,alergijama covjek se toliko dobro bori i sto je najvaznije pobjedjuje!zelim mu puno srece u nastavku turnira!

www

pre 13 godina

Bravo Novace i srecno dalje. Samo se nadam da nece opet pasti u polufinalu, kao da mu nedostaje snage ili psiholoske pripreme. Nadajmo se najboljem, srecno majstore.

pex

pre 13 godina

Kao nikada do sada je vreme da pokazes da si stvarno pravi!Znam da je to samo jos jedan turnir, da ces ih bogu hvala igrati jos 100 i vise, ali sad je vreme kada su cetvorica najacih da si tata

lazar/britanija

pre 13 godina

r.nadal-a.murray//21.00h
n.djokovic-r.federer//01.00h
po c.evrop.vremenu.

imate na atdhe.net, channelsurfing.net, balkansport.de, sport89.com, fudbaluzivo.webs.com, fromsport.com

sve je besplatno i po meni dobar kvalitet! uzivajmo i nadajmo se finalu 1. i 2. igraca sveta, u svakom slucaju lepom tenisu!

p.s: oko 19.00h na eurosport-u >> a. ivanovic k.lijsters

CRECNO

aussie

pre 13 godina

Cestitke Noletu. Juce sam bio zabrinut zbog njegove moguce pobede, al' me danas lepo demantovao.
Voleo bih da odvali Rodju u polufinalu cisto zbog komentatora koji su prokometarisali, kako je on samo drugi igrac na papiru. Takodje kako bi ga i Federer i Berdih lako pobedili.
Videcemo sta ce da se desi, ali sam sutra svim srcem uz Novaka.

Alex

pre 13 godina

Novak je jutros odigrao savrseno! Dobro, protivnik nije neko mjerilo, ali Novakova igra je bila stvarno, stvarno na visokom nivou. Koliko samo ''bombi' je ''palo'' jutros, sto forhendom, sto bekendom...Sardi je bio u cudu. Bravo Nole!!! Srecno protiv Federera. Daj sve od sebe pa sta bude. Uz tebe smo!!!

pex

pre 13 godina

Kao nikada do sada je vreme da pokazes da si stvarno pravi!Znam da je to samo jos jedan turnir, da ces ih bogu hvala igrati jos 100 i vise, ali sad je vreme kada su cetvorica najacih da si tata

arsen

pre 13 godina

Ne moze se Novak toliko obogatiti od tenisa koliko mene obogacuje svojom misijom. On ima samo tri nesrece:
1. Astma
2. Igra u eri dvojice koji svakodnevno obaraju sve rekorde.
3. Naš je. Suviše je dobar da mu prosečan Srbin ne bi zavideo. Za takve je svejedno da li je 2. ili 202., ako već nije 1.
Za mene je jedan jedini i neponovljivi. I posle njega, ostaće mi draž nedovršene priče da zamišljam šta bi bilo da nije bilo problema sa disanjem... Volare!

lazar/britanija

pre 13 godina

r.nadal-a.murray//21.00h
n.djokovic-r.federer//01.00h
po c.evrop.vremenu.

imate na atdhe.net, channelsurfing.net, balkansport.de, sport89.com, fudbaluzivo.webs.com, fromsport.com

sve je besplatno i po meni dobar kvalitet! uzivajmo i nadajmo se finalu 1. i 2. igraca sveta, u svakom slucaju lepom tenisu!

p.s: oko 19.00h na eurosport-u >> a. ivanovic k.lijsters

CRECNO

Mickooo 456

pre 13 godina

bravo majstoree,,mislim da bi cijela nacija trebala cijeniti to sto Novak radi!!svaka cast!Uprkos silnim problemima sa disanjem,alergijama covjek se toliko dobro bori i sto je najvaznije pobjedjuje!zelim mu puno srece u nastavku turnira!

Neo

pre 13 godina

Mocni Noletov performans,cestitke na pobedi!Ovo je njegova podloga,tako da smo videli i mocnu ofanzivu i fantasticnu defanzivu.Svi parametri neophodni za osvajanje titule su tu a Federer je samo jos jedna prepreka.Idemo Nole!

Jednorog68

pre 13 godina

Uz želju da osvoji turnir, dodala bih jednu vrlo bitnu i često zaboravljenu činjenicu:
SRBIJA IMA DRUGOG TENISERA SVETA!
NE BUDIMO LJUTI AKO NEKADA I GUBI.

Gde bismo bili u tenisu bez njaga?

Mislite o tome.

velja

pre 13 godina

E sad kad bi Nole mogao da se naloži kao Tipsa kad igra sa nekim ko je u top10, ne bi bilo dileme oko pobednika. Ajde Nole loži se, loži se, loži se, loži se.....

Mајчек Маја

pre 13 godina

Нокице,био си фантастичан,као и увек! Само напред,до титуле!:)))Можеш ти то!

predrag

pre 13 godina

Hajde Noleeee...jos malo... skupi snage za taj preostali dvokorak!!!ipak si ti srbin,ne bi trebao imati problema sa dvokorakom... :)) ideeemooo

Predo

pre 13 godina

MOra se priznati da je NOvak imao malo srece, jer je za protivnike u osmini finala cetvrtfinalu dobio protivnike, koji mu izrazito "leze". U principu mu "lezi" i Federer, mada to smejsno zvuci. Ostaju pitanja vezana za NOvakovo zdravstveno stanje, mada se meni cini da se vise radi o njegovom strahu za zdravlje ("koga su zmije ujedale i crijeva za vodu se boji" kaze jedan moj prijatelj). Sve u svemu, mislim da je posteno da direktni dvoboj odluci o drugom igracu svijeta u ovom trenutku.

Alex

pre 13 godina

Ej ti komsija Pero...kako nije dobio nikoga iz top 10???? Nadala prosle godine 3 puta, Verdaska 2,3 puta..Federera prosle isto 3 puta. Slabo pratis tenis.

stefan

pre 13 godina

veceras je mozda i najbitniji mec u novakovoj karijeri,protiv najveceg tenisera svih vremena u trenutku kad je bolje plasiran...nadam se da ce veceras probiti blokadu i konacno krenuti u juris na prvo mesto...ne postoji bolja prilika za dizanje od meca sa federerom,a pravi si sampion samo ako savladas najbolje tenisere...verujem da je ovaj mec prekretnica,ili ce zauvek biti blizu prvog mesta ili ce postati broj 1...ako uzme ovaj turnir osvojice i US open,pazite sta vam kazem.

salanjdel

pre 13 godina

Nole, da se razumemeo.
Nemoj slucajno da si danas zeznuo stvar. To vise ne tolerisem. Ima da ispeglas "kralja", makar morao i u tri seta. A reprizu da dajes u Sinsinatiju i na USO.

igysa

pre 13 godina

sjajna partija Novaka Djokovica, mozda i najbolja ove godine.. izgleda je Nole konacno resio da igra isklucivo ofanzivno.. Vratio sae svom starom tenisu iz 2007/2008, mnogo manje spina, vise flet. a jos se i serva vratila.. Mislim da niko nema puno sanse protiv Novak kada on servira onako kao sinoc ! Ovo je Novak koji dize masu, momak koji baca publiku u trans, covek koji igra mozda i najatraktivnioji tenis , napada iz svih oruzija kada je u svom ritmu. Novace dobro dosao nazad :-) Ko je gledao ovo sinoc i Novaka ranije, moze da zakluvci da je ovo moda 80 posto od onoga sta ovaj momak zaista moze.. dakle moze i bolje, ali sa ovakvom igrom Federer mu ne moze puta nauditi nocas.

Maximo

pre 13 godina

Lepo,prva cetiri u samoj zavrsnici.Priznacete,retko se dogadja.Nadam se da ce Nole na kraju izaci kao pobednik.Pre svega ne sme da dozvoli Federeru da se vrati u taj pobednicko/osvajacki ritam i da ne izgubi drugu poziciju...

Nina

pre 13 godina

Nole, sve cestitke na dobroj igri i borbenosti!!! Sada je prilika da Federeru pokazes da Nisi zaboravio da igras tenis, kako glasi njegova parafrazirana izjava od pre desetak dana!! Srecno!!

www

pre 13 godina

Bravo Novace i srecno dalje. Samo se nadam da nece opet pasti u polufinalu, kao da mu nedostaje snage ili psiholoske pripreme. Nadajmo se najboljem, srecno majstore.

sasa jokic

pre 13 godina

Nole vreme je da se vratis u top formu, Federer je odlicna odskocna daska za tako nesto. A onda Te u finalu najverovatnije ceka Marej.

marina

pre 13 godina

Ako naša želja može biti motiv da Novak pobjedi ona je veća od svih Federerovih trofeja.Igrati zna pokazao je do sada i netreba reći da je jutros imao slabog protivnika pogledajte kako je Šardi došao do četvrtfinala a da negovorimo kako je odigrao za Francusku protiv Španije.U svakom slučaju Republika Srpska će nočas navijati za našeg ljubimca Novaka

Ivan

pre 13 godina

Mislim da je u ovom trenutku Novak u boljoj formi od Fed-ex-a. Što se tiče finala, mislim da Nadalu, ako nije povređen, bukvalno niko ni na jednom turniru trenutno ne može ni da prismrdi, što bi u mom selu rekli :)

KOŽETA

pre 13 godina

O kakvim zdravstvenim problemima Novaka Đokovića neki pričaju??? Čovjek je savršeno zdrav, a to što je on glumac i što su mu ti navodni problemi izgovor za poraz...to je nešto drugo. Slijedi ispadanje kao i na Wimbledonu kada je igrao do polufinala protiv anonimusa. Prvi koji je znao držati reket u ruci(Berdich) ga je glatko otpuhao sa terena. Večeras će Roger imati lakši trening protiv igrača koji nema šta da traži sa nekim iz top 20.

ciganDOgroba

pre 13 godina

@ komsija pero
To sto je dobijao Nadala,Federera,Verdaska ti je slucajno promaklo ali verujem da pamtis Noletove casove tenisa u Splitu

pobeda

pre 13 godina

Ako Novak sad ne pobedi federera,nece nikad vise.Vreme je da mu pokazes ko je bolji i ko je Srbin a ko jedan bogati i uobrazeni Svajcarac koji ne vredi nista i koji ima 16 grend slemova samo na papiru zahvaljujuci bogatstvu svajcarske.

glups

pre 13 godina

@nina: to nije bilo upuceno novaku, nego je bio ljut na novinare, pa je parafrazirao (ironicino, naravno) novinarska piskaranja o pomenutim teniserima.

Pan

pre 13 godina

Malo me brine što je Federer ipak sigurno pobedio Berdiha, sa kojim je imao dosta muke dosad. Ipak, verujem da je Novak u prednosti, jer razlika u godinama je velika.

vladan

pre 13 godina

zamerka za b92 sto ne izbace rezultate nadal federera murraya nego samo srpskih tenisera sto se tice federera mnogo je srecan to je nemoguce i razbice djokovica

s

pre 13 godina

zasto iste napisali da se opet zalio na povredu ramena. Verovatno kao predostroznost za slucaj da ga federer razbuca veceras (po mom vremenu)
Zato se ne palite nego se setite rogerove izjave "he always have something" (to complain to)

realno

pre 13 godina

Mec izmedju Federera i Djokovica jos uvek traje, ali vec sada mogu da kazem da je ovo jedan od najlepsih meceva u poslednje vreme.
Ko god da pobedi, bice to potpuno zasluzeno.
Napokon gledamo pravi , da ne kazem atomski tenis.

ja

pre 13 godina

@Ivan
Ovaj turnir se igra na betonu.
Kakvog sad ti Nadala pominjes???
Kad si video da je Nadal pobedio nekog ozbiljnijeg protivnika na betonu?
Ja se stvarno ne secam jer je to bilo bas poodavno.
Nije ovo sljaka covece.

Lepo kazu u tvom selu, samo sto je stvar obrnuta.
Nadal na betonu ne moze prismrdeti ni jednom igracu iz top 10, a tesko izlazi na kraj i sa onima izmedju 10. i 20. mesta.
Nadala na betonu redovno dere ko god stigne.
Federer, Djokovic, Marej, Davidenko, Del Potro, Nalbandian, Juzni...
Pa cak ga i onaj tinejdzer Cilic odrao na betonu sa 6:1 6:3.
Uspe Nadal u retkim prilikama da pobedi po nekog na betonu, ali takve pobede su vise za rubriku "verovali ili ne".
Video si kako je Nadal prosao danas protiv Mareja koji uopste nije u narocitoj formi i ne igra svoj najbolji tenis.
Rafa bi isto prosao da je igrao protiv bilo kog tenisera iz prvih 10.

Nadal je ove godine osvojio 4 titule na sljaci.
On te 4 titule osvaja svake godine u poslednjih 5 godina.
Ako sem tih titula uspe da osvoji jos jedan turnir Nadal je presrecan.
Sta je to Nadal uradio ove godine, sto nije radio prethodnih 5 godina?
Nista
Otkud sad odjednom postade najbolji i nedodirljivi?
Najbolji je samo za vas koji ste juce poceli da gledate tenis.
Svi ostali tacno znaju gde je Nadalovo mesto u svetskom tenisu.
Njegova su ta 2-3 meseca dok traje sezona sljake.

Sve pre toga i posle toga su turniri na kojima Nadal uglavnom statira i sluzi ostalim teniserima da pobedama nad njim podizu svoje samopouzdanje.

ja

pre 13 godina

Iako je Novak izgubio, uopste mi nije zao. Bila je prosto milina gledati onaj Novakov atomski tenis nocas.
Kako su samo sevali oni vineri iz forhenda to je bilo uzivanje.
Stata je samo sto Novak ceo prvi set nije mogao da udje u udarac pa nista nije mogao da pogodi. Drugi i treci set za pozeleti.
Da je Novak od pocetka meca zaigrao kao sto je igrao drugi i treci set, Federer ne bi imao ni 5% sansi za pobedu.Samo zbog tog prvog seta mec je bio neizvestan i na kraju je jedan poen odlucio.

Mislim da Novak ne treba da zali za ovim mecom. Sa ovakvom igrom ima vise nego dobre sanse da osvoji US Open.

U sutrosnjem finalu dajem malu prednost Mareju recimo 55:45 za njega.

glupog li jezika

pre 13 godina

@susjed pero
U pravu si potpuno. Novak nije u poslednje 2 godine pobedio nijednog tenisaca iz prvih 10.
Ali zato u poslednje 2 godine ima bar 20 pobeda protiv tenisera iz prvih 10.

Nije ni mogao da pobedi nekog tenisaca iz prvih 10, jer u prvih 10 nema tenisaca.
Tenisaci su na 13. i 17. mestu.
Mada i njih Novak redovno pobedjuje.
Protiv Cilica ima 5:0.
Protiv Ljubicica 6:2.

KOŽETA

pre 13 godina

O kakvim zdravstvenim problemima Novaka Đokovića neki pričaju??? Čovjek je savršeno zdrav, a to što je on glumac i što su mu ti navodni problemi izgovor za poraz...to je nešto drugo. Slijedi ispadanje kao i na Wimbledonu kada je igrao do polufinala protiv anonimusa. Prvi koji je znao držati reket u ruci(Berdich) ga je glatko otpuhao sa terena. Večeras će Roger imati lakši trening protiv igrača koji nema šta da traži sa nekim iz top 20.

vladan

pre 13 godina

zamerka za b92 sto ne izbace rezultate nadal federera murraya nego samo srpskih tenisera sto se tice federera mnogo je srecan to je nemoguce i razbice djokovica

pobeda

pre 13 godina

Ako Novak sad ne pobedi federera,nece nikad vise.Vreme je da mu pokazes ko je bolji i ko je Srbin a ko jedan bogati i uobrazeni Svajcarac koji ne vredi nista i koji ima 16 grend slemova samo na papiru zahvaljujuci bogatstvu svajcarske.

Ivan

pre 13 godina

Mislim da je u ovom trenutku Novak u boljoj formi od Fed-ex-a. Što se tiče finala, mislim da Nadalu, ako nije povređen, bukvalno niko ni na jednom turniru trenutno ne može ni da prismrdi, što bi u mom selu rekli :)

Pan

pre 13 godina

Malo me brine što je Federer ipak sigurno pobedio Berdiha, sa kojim je imao dosta muke dosad. Ipak, verujem da je Novak u prednosti, jer razlika u godinama je velika.

aussie

pre 13 godina

Cestitke Noletu. Juce sam bio zabrinut zbog njegove moguce pobede, al' me danas lepo demantovao.
Voleo bih da odvali Rodju u polufinalu cisto zbog komentatora koji su prokometarisali, kako je on samo drugi igrac na papiru. Takodje kako bi ga i Federer i Berdih lako pobedili.
Videcemo sta ce da se desi, ali sam sutra svim srcem uz Novaka.

sasa jokic

pre 13 godina

Nole vreme je da se vratis u top formu, Federer je odlicna odskocna daska za tako nesto. A onda Te u finalu najverovatnije ceka Marej.

Neo

pre 13 godina

Mocni Noletov performans,cestitke na pobedi!Ovo je njegova podloga,tako da smo videli i mocnu ofanzivu i fantasticnu defanzivu.Svi parametri neophodni za osvajanje titule su tu a Federer je samo jos jedna prepreka.Idemo Nole!

stefan

pre 13 godina

veceras je mozda i najbitniji mec u novakovoj karijeri,protiv najveceg tenisera svih vremena u trenutku kad je bolje plasiran...nadam se da ce veceras probiti blokadu i konacno krenuti u juris na prvo mesto...ne postoji bolja prilika za dizanje od meca sa federerom,a pravi si sampion samo ako savladas najbolje tenisere...verujem da je ovaj mec prekretnica,ili ce zauvek biti blizu prvog mesta ili ce postati broj 1...ako uzme ovaj turnir osvojice i US open,pazite sta vam kazem.

Mickooo 456

pre 13 godina

bravo majstoree,,mislim da bi cijela nacija trebala cijeniti to sto Novak radi!!svaka cast!Uprkos silnim problemima sa disanjem,alergijama covjek se toliko dobro bori i sto je najvaznije pobjedjuje!zelim mu puno srece u nastavku turnira!

Mајчек Маја

pre 13 godina

Нокице,био си фантастичан,као и увек! Само напред,до титуле!:)))Можеш ти то!

pex

pre 13 godina

Kao nikada do sada je vreme da pokazes da si stvarno pravi!Znam da je to samo jos jedan turnir, da ces ih bogu hvala igrati jos 100 i vise, ali sad je vreme kada su cetvorica najacih da si tata

velja

pre 13 godina

E sad kad bi Nole mogao da se naloži kao Tipsa kad igra sa nekim ko je u top10, ne bi bilo dileme oko pobednika. Ajde Nole loži se, loži se, loži se, loži se.....

Maximo

pre 13 godina

Lepo,prva cetiri u samoj zavrsnici.Priznacete,retko se dogadja.Nadam se da ce Nole na kraju izaci kao pobednik.Pre svega ne sme da dozvoli Federeru da se vrati u taj pobednicko/osvajacki ritam i da ne izgubi drugu poziciju...

salanjdel

pre 13 godina

Nole, da se razumemeo.
Nemoj slucajno da si danas zeznuo stvar. To vise ne tolerisem. Ima da ispeglas "kralja", makar morao i u tri seta. A reprizu da dajes u Sinsinatiju i na USO.

igysa

pre 13 godina

sjajna partija Novaka Djokovica, mozda i najbolja ove godine.. izgleda je Nole konacno resio da igra isklucivo ofanzivno.. Vratio sae svom starom tenisu iz 2007/2008, mnogo manje spina, vise flet. a jos se i serva vratila.. Mislim da niko nema puno sanse protiv Novak kada on servira onako kao sinoc ! Ovo je Novak koji dize masu, momak koji baca publiku u trans, covek koji igra mozda i najatraktivnioji tenis , napada iz svih oruzija kada je u svom ritmu. Novace dobro dosao nazad :-) Ko je gledao ovo sinoc i Novaka ranije, moze da zakluvci da je ovo moda 80 posto od onoga sta ovaj momak zaista moze.. dakle moze i bolje, ali sa ovakvom igrom Federer mu ne moze puta nauditi nocas.

predrag

pre 13 godina

Hajde Noleeee...jos malo... skupi snage za taj preostali dvokorak!!!ipak si ti srbin,ne bi trebao imati problema sa dvokorakom... :)) ideeemooo

Nina

pre 13 godina

Nole, sve cestitke na dobroj igri i borbenosti!!! Sada je prilika da Federeru pokazes da Nisi zaboravio da igras tenis, kako glasi njegova parafrazirana izjava od pre desetak dana!! Srecno!!

Alex

pre 13 godina

Ej ti komsija Pero...kako nije dobio nikoga iz top 10???? Nadala prosle godine 3 puta, Verdaska 2,3 puta..Federera prosle isto 3 puta. Slabo pratis tenis.

lazar/britanija

pre 13 godina

r.nadal-a.murray//21.00h
n.djokovic-r.federer//01.00h
po c.evrop.vremenu.

imate na atdhe.net, channelsurfing.net, balkansport.de, sport89.com, fudbaluzivo.webs.com, fromsport.com

sve je besplatno i po meni dobar kvalitet! uzivajmo i nadajmo se finalu 1. i 2. igraca sveta, u svakom slucaju lepom tenisu!

p.s: oko 19.00h na eurosport-u >> a. ivanovic k.lijsters

CRECNO

marina

pre 13 godina

Ako naša želja može biti motiv da Novak pobjedi ona je veća od svih Federerovih trofeja.Igrati zna pokazao je do sada i netreba reći da je jutros imao slabog protivnika pogledajte kako je Šardi došao do četvrtfinala a da negovorimo kako je odigrao za Francusku protiv Španije.U svakom slučaju Republika Srpska će nočas navijati za našeg ljubimca Novaka

arsen

pre 13 godina

Ne moze se Novak toliko obogatiti od tenisa koliko mene obogacuje svojom misijom. On ima samo tri nesrece:
1. Astma
2. Igra u eri dvojice koji svakodnevno obaraju sve rekorde.
3. Naš je. Suviše je dobar da mu prosečan Srbin ne bi zavideo. Za takve je svejedno da li je 2. ili 202., ako već nije 1.
Za mene je jedan jedini i neponovljivi. I posle njega, ostaće mi draž nedovršene priče da zamišljam šta bi bilo da nije bilo problema sa disanjem... Volare!

www

pre 13 godina

Bravo Novace i srecno dalje. Samo se nadam da nece opet pasti u polufinalu, kao da mu nedostaje snage ili psiholoske pripreme. Nadajmo se najboljem, srecno majstore.

Alex

pre 13 godina

Novak je jutros odigrao savrseno! Dobro, protivnik nije neko mjerilo, ali Novakova igra je bila stvarno, stvarno na visokom nivou. Koliko samo ''bombi' je ''palo'' jutros, sto forhendom, sto bekendom...Sardi je bio u cudu. Bravo Nole!!! Srecno protiv Federera. Daj sve od sebe pa sta bude. Uz tebe smo!!!

lazar/britanija

pre 13 godina

r.nadal-a.murray//21.00h
n.djokovic-r.federer//01.00h
po c.evrop.vremenu.

imate na atdhe.net, channelsurfing.net, balkansport.de, sport89.com, fudbaluzivo.webs.com, fromsport.com

sve je besplatno i po meni dobar kvalitet! uzivajmo i nadajmo se finalu 1. i 2. igraca sveta, u svakom slucaju lepom tenisu!

p.s: oko 19.00h na eurosport-u >> a. ivanovic k.lijsters

CRECNO

Predo

pre 13 godina

MOra se priznati da je NOvak imao malo srece, jer je za protivnike u osmini finala cetvrtfinalu dobio protivnike, koji mu izrazito "leze". U principu mu "lezi" i Federer, mada to smejsno zvuci. Ostaju pitanja vezana za NOvakovo zdravstveno stanje, mada se meni cini da se vise radi o njegovom strahu za zdravlje ("koga su zmije ujedale i crijeva za vodu se boji" kaze jedan moj prijatelj). Sve u svemu, mislim da je posteno da direktni dvoboj odluci o drugom igracu svijeta u ovom trenutku.

Jednorog68

pre 13 godina

Uz želju da osvoji turnir, dodala bih jednu vrlo bitnu i često zaboravljenu činjenicu:
SRBIJA IMA DRUGOG TENISERA SVETA!
NE BUDIMO LJUTI AKO NEKADA I GUBI.

Gde bismo bili u tenisu bez njaga?

Mislite o tome.

ciganDOgroba

pre 13 godina

@ komsija pero
To sto je dobijao Nadala,Federera,Verdaska ti je slucajno promaklo ali verujem da pamtis Noletove casove tenisa u Splitu

glups

pre 13 godina

@nina: to nije bilo upuceno novaku, nego je bio ljut na novinare, pa je parafrazirao (ironicino, naravno) novinarska piskaranja o pomenutim teniserima.

ja

pre 13 godina

Iako je Novak izgubio, uopste mi nije zao. Bila je prosto milina gledati onaj Novakov atomski tenis nocas.
Kako su samo sevali oni vineri iz forhenda to je bilo uzivanje.
Stata je samo sto Novak ceo prvi set nije mogao da udje u udarac pa nista nije mogao da pogodi. Drugi i treci set za pozeleti.
Da je Novak od pocetka meca zaigrao kao sto je igrao drugi i treci set, Federer ne bi imao ni 5% sansi za pobedu.Samo zbog tog prvog seta mec je bio neizvestan i na kraju je jedan poen odlucio.

Mislim da Novak ne treba da zali za ovim mecom. Sa ovakvom igrom ima vise nego dobre sanse da osvoji US Open.

U sutrosnjem finalu dajem malu prednost Mareju recimo 55:45 za njega.

s

pre 13 godina

zasto iste napisali da se opet zalio na povredu ramena. Verovatno kao predostroznost za slucaj da ga federer razbuca veceras (po mom vremenu)
Zato se ne palite nego se setite rogerove izjave "he always have something" (to complain to)

realno

pre 13 godina

Mec izmedju Federera i Djokovica jos uvek traje, ali vec sada mogu da kazem da je ovo jedan od najlepsih meceva u poslednje vreme.
Ko god da pobedi, bice to potpuno zasluzeno.
Napokon gledamo pravi , da ne kazem atomski tenis.

ja

pre 13 godina

@Ivan
Ovaj turnir se igra na betonu.
Kakvog sad ti Nadala pominjes???
Kad si video da je Nadal pobedio nekog ozbiljnijeg protivnika na betonu?
Ja se stvarno ne secam jer je to bilo bas poodavno.
Nije ovo sljaka covece.

Lepo kazu u tvom selu, samo sto je stvar obrnuta.
Nadal na betonu ne moze prismrdeti ni jednom igracu iz top 10, a tesko izlazi na kraj i sa onima izmedju 10. i 20. mesta.
Nadala na betonu redovno dere ko god stigne.
Federer, Djokovic, Marej, Davidenko, Del Potro, Nalbandian, Juzni...
Pa cak ga i onaj tinejdzer Cilic odrao na betonu sa 6:1 6:3.
Uspe Nadal u retkim prilikama da pobedi po nekog na betonu, ali takve pobede su vise za rubriku "verovali ili ne".
Video si kako je Nadal prosao danas protiv Mareja koji uopste nije u narocitoj formi i ne igra svoj najbolji tenis.
Rafa bi isto prosao da je igrao protiv bilo kog tenisera iz prvih 10.

Nadal je ove godine osvojio 4 titule na sljaci.
On te 4 titule osvaja svake godine u poslednjih 5 godina.
Ako sem tih titula uspe da osvoji jos jedan turnir Nadal je presrecan.
Sta je to Nadal uradio ove godine, sto nije radio prethodnih 5 godina?
Nista
Otkud sad odjednom postade najbolji i nedodirljivi?
Najbolji je samo za vas koji ste juce poceli da gledate tenis.
Svi ostali tacno znaju gde je Nadalovo mesto u svetskom tenisu.
Njegova su ta 2-3 meseca dok traje sezona sljake.

Sve pre toga i posle toga su turniri na kojima Nadal uglavnom statira i sluzi ostalim teniserima da pobedama nad njim podizu svoje samopouzdanje.

glupog li jezika

pre 13 godina

@susjed pero
U pravu si potpuno. Novak nije u poslednje 2 godine pobedio nijednog tenisaca iz prvih 10.
Ali zato u poslednje 2 godine ima bar 20 pobeda protiv tenisera iz prvih 10.

Nije ni mogao da pobedi nekog tenisaca iz prvih 10, jer u prvih 10 nema tenisaca.
Tenisaci su na 13. i 17. mestu.
Mada i njih Novak redovno pobedjuje.
Protiv Cilica ima 5:0.
Protiv Ljubicica 6:2.