Četvrtak, 12.08.2010.

23:12

Šta žene stvarno žele?

Izvor: B92

Šta žene stvarno žele? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Muškarac

pre 13 godina

Vidite dame i ja to isto želim. Ali na moju nesreću živim sa ženom koja ima mesec u ribama i mnogo je aljkava. Tako da maštam i žudim za mirom, čistoćom i romantikom.

The Man

pre 13 godina

(Nina, 12. avgust 2010 22:16)
nisi ukapirala, rekao sam da bi zelje tog tipa bile ekvivalent ovih 30. Nikada ne bih dozvolio da zena radi te poslove, pa cak ni da slaze drva. pozdrav.

ČVRSTA RUKA

pre 13 godina

(Bata Peca, 13. avgust 2010 13:38)
Priznajem da si me nasmejao do suza, a onda sam se zapitao da li si ti muško ili gej? Ne vidim ništa osim luksuza što ti možeš da pružiš jednoj ženi, čim ne možeš ni dete da napraviš. Ženama treba ČVRRRRRSSSTA RUKA!!! Ako ne znaš šta je to, pitaj tog ginekologa što ti je overio ženu da nije muško. Ili preuzmi stvari u svoje ruke ŠTO PRE, ili nađi normalnu ženu koja te bar neće gaziti (mada je problem u tebi) jer će te ta za par godina kada joj dosadi tvoja poslušnost i ugađanje šutnuti i naći nekog pravog muškarca, ako već nije. Srećno ti bilo :-)

olja

pre 13 godina

lepo,lepo i puno istinito.ja bih dodala jos stogod.ne znam sto se citateljke bune i forsiraju 29tu stavku koja je takva glupost...
a Bata Peca me je bas nasmejao.inace,cesanje medjunozja nije predrasuda,veruj mi

sandra

pre 13 godina

Da, bilo je naporno docekati tacku 30 - i meni, a mislim da sam 100% zena. Medjutim,nema smisla prelaziti u drugu krajnost i proglasavati zene (pola ljudske populacije) materijalistickim, sebicnim predatorkama - gospodo izgleda da birate na pogresnom mestu. Prava zena ocekuje podrsku (ne pridiku i prebacivanje), vernost,malo zabave, mnogo ljubavi! Okrenite se oko sebe, ima takvih al' ne lice na Cece, Natase.....

Bata Peca

pre 13 godina

1. Moja zena ne podnosi beli luk. Dijete ne drzi godinama.

2. Nasu kuhinju u uzasnom stanju ostavi upravo moja zena. Ulje curi odasvud, isprskano od pecenja. Mrve, neoprano sudje, serpe na sporetu... Cesto ja perem pre odlaska na posao ili na sluzbeni put.

3. Mikrotalasnu nemamo, a da je imamo, izgledala bi isto kao kuhinja.

4. Upravo je moja zena ta koja MENE pita svako jutro gde su joj kljucevi od stana, gde joj je mobilni... Kod mene se tacno zna gde sta stoji.

5. Moja zena ne cita knjige. Moja zena cita casopise. Ja pokusavam da citam knjige. Ali pored nje – bezuspesno.

6. U dve trecine slucajeva ja sam taj koji namesta nas krevet. Kada ona to cini, to se desava uz uzdahe i negodovanje.

7. Sa bikinijem ili bez njega, moja zena ce sebe smatrati za debelu i ruznu uprkos tome sto ima manje od 60 kg, a visoka je 180cm.

8. Ne znam na kakvog zidara mislite, ali moju zenu upravo nervira to sto ja operem svoju solju nakon pica, umesto da to prepustim njoj, da je opere kad joj se prohte. Svoje medjunozje ne cesem ni inace, a kamoli pred njom. A to oko cesanja medjunozja je zesca predrasuda.

9. Ma kakvo crno zvizdanje.

10. Ona je ta koja kriticki ispituje i sebe i mene. Ja nisam ni lud da pokusam.

11. Ribam ja sudje, ali jos i da kuvam, bilo bi mnogo. Kad bi na mene dosao red da kuvam, na nju bi dosao red da zaradjuje pare. Samo jos fali i da kuvam kad se navece vratim crknut s posla.

12. Dete jos uvek nemamo.

13. Nisam vidovit.

14. Uglavnom je ona ta koja se takmici i uporedjuje.

15. Moja zena je ta koja obozava utakmice. Otkako sam s njom, prestao sam da gledam filmove. Vise puta sam posumnjao da sam ozenio muskarca, ali ginekolozi su mi potvrdili da to, srecom, ipak nije slucaj.

16. Koliko god razumevanja da imam, ona nije zadovoljna. To je u stvari projekcija njenog sopstvenog nezadovoljstva samom sobom na mene.

17. Moja zena ne vozi. Ona voli da bude vozena.

18. Sve navedeno radim ja, a ne ona.

19. Peskire posle tusiranja ostavi namotane, pastu svuda po lavabou.

20. I dalje nemamo dete... Nije zatrudnela dok sam dosao od 12. do 20. tacke. A mozda i jeste, ko zna, nisam stalno uz nju...

21. Uglavnom ona i gleda televiziju, to je za mene gubljenje vremena. Kad god se docepa TV, znam da je laptop moj.

22. Deca ko deca...

23. Kada se nekim slucajema i docepa vozila, moja zena vozi PREBRZO! Drugi su u opasnosti, a ne ona.

24. To se slazem, ali za to bih morao da imam budzet kao rezerve Fort Noksa.

25. Moja zena ne podnosi kucne ljubimce. Pre neki dan je dozivela fras kad joj se macka ocesala o nogu.

26. Moja zena smatra da je seks od 7 minuta idealan seks. Mazenje moze da traje i satima.

27. Ako sam ja taj asistent, ja sam savrsena “zena” za moju zenu. A ako je nesavrsen muskarac u stvari savrsena zena, onda je i nesavrsena zena u stvari savrsen muskarac. Ergo, moja zena i ja smo u proseku normalan par.

28. Kada bih imao decu, ja bih bio mnogo savrseniji otac nego ona majka.

29. Iz svega navedenog vise je nego jasno da sam ja i dalje s njom samo zato sto je i takvu volim, a s tim puder, koren kose, pidzame i slicno nemaju veze.

30. Takvo telo i novac imam, u Beogradskom proseku, sto uopste nije malo. Pa ipak, zene ne mozes zadovoljiti... One stalno traze savrsenog muskarca, a nikad se ne zapitaju da li ga zasluzuju.

Gagi

pre 13 godina

Dogovoreno, ja cu njoj maksimum stvari da ispunim za koje imam sada mogucnosti, a meni ona neka ispuni zelju da me zeli i voli iako nemam auto i para. Radim na tome godinama da uspem i zaradim bogatstvo i uzivamo u njemu zajedno i to ce doci pre ili kasnije, to je sigurno. Treba mi devojka, koja mi se svidja, koja me privlaci i da mi je verna i da me voli u vremenu dok ne zaradim pare prvo za auto i kasnije i za mnogo vise. Ne ucenjuj me materijalnim stvarima, da moram imati auto i pare za letovanje da bi bila u vezi samnom! Toliko trazim od tebe i nikakve pare i materijalne stvari me od tebe ne zanimaju curo moja! Stvoricu ih pre ili kasnije sopstvenim rukama

žrtva

pre 13 godina

kada bi one same znale bilo bi super.u srbiji (one koje nisu u braku) bar 90% : sebične,isfrustrirane serijom Seksi i grad,neostvarene,misle da su ribe ako menjaju frajere,kao žele da pričaju ali samo ono što im odgovara,pobrkale su privlačnost i ljubav i na žalost sve manje su Žene...čast izuzecima žive bile .Inace sve ovo i one misle i kažu - kada dobiju napad iskrenosti.

Zhana

pre 13 godina

Ko je ovo pisao?? Zasto ne pise ime autora ili je opet maznuto?? Ili samo prevedeno?? Izgleda da Blic ne placa dovoljno...

Ja sam 100% hetero zena, i vidim samo da je ovaj tekst pisao zenomrzac i nista vise...

Zbog ovakvih bljuvotina muskarci i zene se sve vise otudjuju!! Zena ne trazi nista vise nego samo da bude voljena i sigurna pored muskarca!!!
Muskarac trazi vernost i odanost.

Nikakve svece gluposti i baljezgarije!!

@urednik Sram Vas bilo sto doprinosite beloj kugi!

Lord

pre 13 godina

A da neko napiše šta muškarci zaista žele... To bi bila prava lista!
Pre godinu dana je kružio mail sa "ženskom" i "muškom" poeziom. Nije sve rečeno ali je možda dobar primer!
ZENSKA POEZIJA
Zelim muskarca koji je krasan, mudar i jak,
koji voli razgovor lak...
Muskarca koji misli pre nego kaze,
koji mi laska i nikad ne laze...
Muskarca ciji je posao sjajan,
i bankovni konto nista manje nego bajan...
Galantan, uvek pri ruci,
da mi uvek pomogne kad sam u muci...
Muskarca koji moju dusu treba,
a ne da me samo u krevetu vreba...
Takvog muskarca ja zelim celim svojim bicem voleti,
citav svoj zivot ga postovati..

MUSKA POEZIJA
Zelim bogatu, gluvonemu nimfomanku sa vanserijskim sisama i cvrstim dupetom.
Da uz sve to ima i svoju kafanu, veliki auto s koznim sedistima i 30-metarski gliser.
Znam da se bas ne rimuje, ali boli me k***c...

Gluposti

pre 13 godina

Po ovome sto ste napisali, idealan partner za zenu je - druga zena.
Hajde da sastavimo listu od 30 muskih zelja, pa da vidimo koliko zena je spremno da se tome povinuje citavog zivota?

Mladen

pre 13 godina

Ajd što se prepisuju stvari nađene na Internetu, ali bar kad bi našli nešto malo "svežije"...
Jel znate vi kako *danas* izgleda Rasel Krou?
Bajat tekst...

Vojislav

pre 13 godina

Izgleda da sam prerastao ove tekstove. Pre mi je bilo jako interesantno citati ove stvari, a sada sam jedva uspeo da dodjem do 5 - 6 tacke. Totalna bljuvotina(relativno ocena zbog godina).

BrankoX

pre 13 godina

Ooo Boze, kakva glupost od teksta. Cuj, \"bri i trifle\"!?! I to na prvom mestu. Neka mi neko nadje 5 osoba u istocnoj Evropi bilo kog pola koje znaju sta je to. Nemojte, molim Vas, vise uzimati idiotske tekstove iz \"genijalnih dela ljudske kulturne bastine\" tipa \"Cosmo\". Ili ga bar prilagodite nasim uslovima.
Svaka zena je drugacija. Ista im je samo jedna zelja: NOVAC

Nina

pre 13 godina

@The Man:
1 "pomoc pri cepanju drva", 2 "krecenje", 3 "menjanje gume na kolima", 4 "pomeranje namestaja po kuci".....
Samo da prokomentarisem,kao prvo ovo su poslovi koji se rade JEDNOM godisnje ili jednom u par godina tako da nema smisla porediti sa svakodnevnim obavezama, a kao drugo, dok muskarac cepa drva, zena unosi i slaze;uglavnom majstori krece, ali hajde neka bude da to radi suprug, onda zena cisti isprljan stan, garderobu pere i pegla; ukoliko muskarac SAM menja gumu na autu, zena opet mora da opere i opegla; neko mora da osmisli raspored namestaja...ono za kladionicu nije vredno pomena jer ako muskarac ide svako jutro po listu i svako vece ispija gajbu piva...no comment!!! Tako da se svede da zena u svemu ama bas u svemu ucestvuje.
Toliko od mene!

dodorula

pre 13 godina

idemo jedan tekst "šta muškarci žele" (ali ovoga puta da nije priča samo oko fudbala, piva, napijanja i dugonogih plavuša)...

Na zapadu nista novo

pre 13 godina

Cooovece 30? Pa sada zlatna ribica da me pita koliko zelja zelim da mi ispuni mene bi bilo sramota da joj trazim trideset! Drage dame, smanjite malko prohteve - inace necemo da vas zenimo, ha! ;)

vegan

pre 13 godina

Po mojem obimnom istrazivanju prve tri stvari koje zene zele su: novac, pa onda, pare, i najzad, suske. Ima oko 3% zena kojima je sex na trecem mestu.

Majstor

pre 13 godina

Kada su zene u pitanju, meni je pomoglo citanje klasika. "Laskaj, laskaj, samo laskaj, to je najvaznije" - F.M. Dostojevski, "Braca Karamazovi". ;-)

Cile Mile

pre 13 godina

Kakva utopija. Postoje samo dva preduslova da bi muškarac ispunio sve ove zahteve: 1) da je vrlo svestan i razuman, i 2) da je dovoljno glup da može da se dresira. Kada bi ispunio svih 20 uslova, prvi tip bi shvatio da je postao sluga a ne partner i napustio bi takvu vezu. Drugi tip bi postao dosadan i nezanimljiv pa bi tu vezu napustila ženska strana. Spavajmo, sanjajmo!

ana

pre 13 godina

Da ih druga polovina ne pita gde su mu ključevi/naočare/novčanik/kravata/čarape... svakog, ali svakog jutra. I ovo bi bilo sasvim dovoljno.

zena

pre 13 godina

Ovakvi tekstovi bas dobro dodju za razbijanje dosade, slicni su serijama koje se stalno vrte na programu: smesni i nemaju ni malo veze sa stvarnim zivotom.

Bojan

pre 13 godina

Ono sto zene stvarno zele, i ono sto zenama stvarno treba nisu uvek iste stvari. Ali zato postoje pravi muskarci koji znaju tu "magiju" kako da se zene u njihovom prisustvu lepo osecaju. Ostali moraju sami da to nauce, i sto pre to skontaju i nauce "foru", pre ce ih i dame primetiti. Moje misljenje je da zene ustvari ne znaju tacno sta zele, ali im treba muskarac koji ce im pruziti izazov, avanturu, romantiku i naravno odredjeni stil zivota!

The Man

pre 13 godina

Glavni problem dobrog DELA zena je taj sto cekaju "da im neko" to sto zele - tipicna osobina udavaca. A i ovo su sve zenski poslovi, ja volim kuhinju i da kuvam ali ne volim parazita i invalida u kuci koji ume samo da se nasminka i nalakira nokte. Ekvivalent ovim zenskim zeljama bile bi muske tipa :
1 "pomoc pri cepalju drva", 2 "krecenje", 3 "menjanje gume na kolima", 4 "pomeranje namestaja po kuci", 5 "da ode subotom ujutru oko pet do deset do kladionice i da kupi listu dok se nisu rasprodale, i usput gajbu piva kad vec ide posto cemo uvece da gledamo premijer ligu"

Aleksandar

pre 13 godina

Veliki deo ovih stavki su one koje gutaju osobe sa kompleksima, a koje stvaraju i namecu osobe iza casopisa iz dana u dan. Sa onim ostalim mogu da se slozim, jer je deo svakodnevnog zivota.

Mrgud

pre 13 godina

A sta bi mi da ne slusamo ovo svaki dan. Bilo bi nam dosadno. Vecaras je noc meteora. To ne pise ovde ali mislim da danas moze da udje na listu :)

zena

pre 13 godina

Ovakvi tekstovi bas dobro dodju za razbijanje dosade, slicni su serijama koje se stalno vrte na programu: smesni i nemaju ni malo veze sa stvarnim zivotom.

The Man

pre 13 godina

Glavni problem dobrog DELA zena je taj sto cekaju "da im neko" to sto zele - tipicna osobina udavaca. A i ovo su sve zenski poslovi, ja volim kuhinju i da kuvam ali ne volim parazita i invalida u kuci koji ume samo da se nasminka i nalakira nokte. Ekvivalent ovim zenskim zeljama bile bi muske tipa :
1 "pomoc pri cepalju drva", 2 "krecenje", 3 "menjanje gume na kolima", 4 "pomeranje namestaja po kuci", 5 "da ode subotom ujutru oko pet do deset do kladionice i da kupi listu dok se nisu rasprodale, i usput gajbu piva kad vec ide posto cemo uvece da gledamo premijer ligu"

Bata Peca

pre 13 godina

1. Moja zena ne podnosi beli luk. Dijete ne drzi godinama.

2. Nasu kuhinju u uzasnom stanju ostavi upravo moja zena. Ulje curi odasvud, isprskano od pecenja. Mrve, neoprano sudje, serpe na sporetu... Cesto ja perem pre odlaska na posao ili na sluzbeni put.

3. Mikrotalasnu nemamo, a da je imamo, izgledala bi isto kao kuhinja.

4. Upravo je moja zena ta koja MENE pita svako jutro gde su joj kljucevi od stana, gde joj je mobilni... Kod mene se tacno zna gde sta stoji.

5. Moja zena ne cita knjige. Moja zena cita casopise. Ja pokusavam da citam knjige. Ali pored nje – bezuspesno.

6. U dve trecine slucajeva ja sam taj koji namesta nas krevet. Kada ona to cini, to se desava uz uzdahe i negodovanje.

7. Sa bikinijem ili bez njega, moja zena ce sebe smatrati za debelu i ruznu uprkos tome sto ima manje od 60 kg, a visoka je 180cm.

8. Ne znam na kakvog zidara mislite, ali moju zenu upravo nervira to sto ja operem svoju solju nakon pica, umesto da to prepustim njoj, da je opere kad joj se prohte. Svoje medjunozje ne cesem ni inace, a kamoli pred njom. A to oko cesanja medjunozja je zesca predrasuda.

9. Ma kakvo crno zvizdanje.

10. Ona je ta koja kriticki ispituje i sebe i mene. Ja nisam ni lud da pokusam.

11. Ribam ja sudje, ali jos i da kuvam, bilo bi mnogo. Kad bi na mene dosao red da kuvam, na nju bi dosao red da zaradjuje pare. Samo jos fali i da kuvam kad se navece vratim crknut s posla.

12. Dete jos uvek nemamo.

13. Nisam vidovit.

14. Uglavnom je ona ta koja se takmici i uporedjuje.

15. Moja zena je ta koja obozava utakmice. Otkako sam s njom, prestao sam da gledam filmove. Vise puta sam posumnjao da sam ozenio muskarca, ali ginekolozi su mi potvrdili da to, srecom, ipak nije slucaj.

16. Koliko god razumevanja da imam, ona nije zadovoljna. To je u stvari projekcija njenog sopstvenog nezadovoljstva samom sobom na mene.

17. Moja zena ne vozi. Ona voli da bude vozena.

18. Sve navedeno radim ja, a ne ona.

19. Peskire posle tusiranja ostavi namotane, pastu svuda po lavabou.

20. I dalje nemamo dete... Nije zatrudnela dok sam dosao od 12. do 20. tacke. A mozda i jeste, ko zna, nisam stalno uz nju...

21. Uglavnom ona i gleda televiziju, to je za mene gubljenje vremena. Kad god se docepa TV, znam da je laptop moj.

22. Deca ko deca...

23. Kada se nekim slucajema i docepa vozila, moja zena vozi PREBRZO! Drugi su u opasnosti, a ne ona.

24. To se slazem, ali za to bih morao da imam budzet kao rezerve Fort Noksa.

25. Moja zena ne podnosi kucne ljubimce. Pre neki dan je dozivela fras kad joj se macka ocesala o nogu.

26. Moja zena smatra da je seks od 7 minuta idealan seks. Mazenje moze da traje i satima.

27. Ako sam ja taj asistent, ja sam savrsena “zena” za moju zenu. A ako je nesavrsen muskarac u stvari savrsena zena, onda je i nesavrsena zena u stvari savrsen muskarac. Ergo, moja zena i ja smo u proseku normalan par.

28. Kada bih imao decu, ja bih bio mnogo savrseniji otac nego ona majka.

29. Iz svega navedenog vise je nego jasno da sam ja i dalje s njom samo zato sto je i takvu volim, a s tim puder, koren kose, pidzame i slicno nemaju veze.

30. Takvo telo i novac imam, u Beogradskom proseku, sto uopste nije malo. Pa ipak, zene ne mozes zadovoljiti... One stalno traze savrsenog muskarca, a nikad se ne zapitaju da li ga zasluzuju.

Lord

pre 13 godina

A da neko napiše šta muškarci zaista žele... To bi bila prava lista!
Pre godinu dana je kružio mail sa "ženskom" i "muškom" poeziom. Nije sve rečeno ali je možda dobar primer!
ZENSKA POEZIJA
Zelim muskarca koji je krasan, mudar i jak,
koji voli razgovor lak...
Muskarca koji misli pre nego kaze,
koji mi laska i nikad ne laze...
Muskarca ciji je posao sjajan,
i bankovni konto nista manje nego bajan...
Galantan, uvek pri ruci,
da mi uvek pomogne kad sam u muci...
Muskarca koji moju dusu treba,
a ne da me samo u krevetu vreba...
Takvog muskarca ja zelim celim svojim bicem voleti,
citav svoj zivot ga postovati..

MUSKA POEZIJA
Zelim bogatu, gluvonemu nimfomanku sa vanserijskim sisama i cvrstim dupetom.
Da uz sve to ima i svoju kafanu, veliki auto s koznim sedistima i 30-metarski gliser.
Znam da se bas ne rimuje, ali boli me k***c...

Cile Mile

pre 13 godina

Kakva utopija. Postoje samo dva preduslova da bi muškarac ispunio sve ove zahteve: 1) da je vrlo svestan i razuman, i 2) da je dovoljno glup da može da se dresira. Kada bi ispunio svih 20 uslova, prvi tip bi shvatio da je postao sluga a ne partner i napustio bi takvu vezu. Drugi tip bi postao dosadan i nezanimljiv pa bi tu vezu napustila ženska strana. Spavajmo, sanjajmo!

Bojan

pre 13 godina

Ono sto zene stvarno zele, i ono sto zenama stvarno treba nisu uvek iste stvari. Ali zato postoje pravi muskarci koji znaju tu "magiju" kako da se zene u njihovom prisustvu lepo osecaju. Ostali moraju sami da to nauce, i sto pre to skontaju i nauce "foru", pre ce ih i dame primetiti. Moje misljenje je da zene ustvari ne znaju tacno sta zele, ali im treba muskarac koji ce im pruziti izazov, avanturu, romantiku i naravno odredjeni stil zivota!

Zhana

pre 13 godina

Ko je ovo pisao?? Zasto ne pise ime autora ili je opet maznuto?? Ili samo prevedeno?? Izgleda da Blic ne placa dovoljno...

Ja sam 100% hetero zena, i vidim samo da je ovaj tekst pisao zenomrzac i nista vise...

Zbog ovakvih bljuvotina muskarci i zene se sve vise otudjuju!! Zena ne trazi nista vise nego samo da bude voljena i sigurna pored muskarca!!!
Muskarac trazi vernost i odanost.

Nikakve svece gluposti i baljezgarije!!

@urednik Sram Vas bilo sto doprinosite beloj kugi!

Aleksandar

pre 13 godina

Veliki deo ovih stavki su one koje gutaju osobe sa kompleksima, a koje stvaraju i namecu osobe iza casopisa iz dana u dan. Sa onim ostalim mogu da se slozim, jer je deo svakodnevnog zivota.

sandra

pre 13 godina

Da, bilo je naporno docekati tacku 30 - i meni, a mislim da sam 100% zena. Medjutim,nema smisla prelaziti u drugu krajnost i proglasavati zene (pola ljudske populacije) materijalistickim, sebicnim predatorkama - gospodo izgleda da birate na pogresnom mestu. Prava zena ocekuje podrsku (ne pridiku i prebacivanje), vernost,malo zabave, mnogo ljubavi! Okrenite se oko sebe, ima takvih al' ne lice na Cece, Natase.....

Nina

pre 13 godina

@The Man:
1 "pomoc pri cepanju drva", 2 "krecenje", 3 "menjanje gume na kolima", 4 "pomeranje namestaja po kuci".....
Samo da prokomentarisem,kao prvo ovo su poslovi koji se rade JEDNOM godisnje ili jednom u par godina tako da nema smisla porediti sa svakodnevnim obavezama, a kao drugo, dok muskarac cepa drva, zena unosi i slaze;uglavnom majstori krece, ali hajde neka bude da to radi suprug, onda zena cisti isprljan stan, garderobu pere i pegla; ukoliko muskarac SAM menja gumu na autu, zena opet mora da opere i opegla; neko mora da osmisli raspored namestaja...ono za kladionicu nije vredno pomena jer ako muskarac ide svako jutro po listu i svako vece ispija gajbu piva...no comment!!! Tako da se svede da zena u svemu ama bas u svemu ucestvuje.
Toliko od mene!

Gluposti

pre 13 godina

Po ovome sto ste napisali, idealan partner za zenu je - druga zena.
Hajde da sastavimo listu od 30 muskih zelja, pa da vidimo koliko zena je spremno da se tome povinuje citavog zivota?

ana

pre 13 godina

Da ih druga polovina ne pita gde su mu ključevi/naočare/novčanik/kravata/čarape... svakog, ali svakog jutra. I ovo bi bilo sasvim dovoljno.

Gagi

pre 13 godina

Dogovoreno, ja cu njoj maksimum stvari da ispunim za koje imam sada mogucnosti, a meni ona neka ispuni zelju da me zeli i voli iako nemam auto i para. Radim na tome godinama da uspem i zaradim bogatstvo i uzivamo u njemu zajedno i to ce doci pre ili kasnije, to je sigurno. Treba mi devojka, koja mi se svidja, koja me privlaci i da mi je verna i da me voli u vremenu dok ne zaradim pare prvo za auto i kasnije i za mnogo vise. Ne ucenjuj me materijalnim stvarima, da moram imati auto i pare za letovanje da bi bila u vezi samnom! Toliko trazim od tebe i nikakve pare i materijalne stvari me od tebe ne zanimaju curo moja! Stvoricu ih pre ili kasnije sopstvenim rukama

BrankoX

pre 13 godina

Ooo Boze, kakva glupost od teksta. Cuj, \"bri i trifle\"!?! I to na prvom mestu. Neka mi neko nadje 5 osoba u istocnoj Evropi bilo kog pola koje znaju sta je to. Nemojte, molim Vas, vise uzimati idiotske tekstove iz \"genijalnih dela ljudske kulturne bastine\" tipa \"Cosmo\". Ili ga bar prilagodite nasim uslovima.
Svaka zena je drugacija. Ista im je samo jedna zelja: NOVAC

Mrgud

pre 13 godina

A sta bi mi da ne slusamo ovo svaki dan. Bilo bi nam dosadno. Vecaras je noc meteora. To ne pise ovde ali mislim da danas moze da udje na listu :)

Na zapadu nista novo

pre 13 godina

Cooovece 30? Pa sada zlatna ribica da me pita koliko zelja zelim da mi ispuni mene bi bilo sramota da joj trazim trideset! Drage dame, smanjite malko prohteve - inace necemo da vas zenimo, ha! ;)

Mladen

pre 13 godina

Ajd što se prepisuju stvari nađene na Internetu, ali bar kad bi našli nešto malo "svežije"...
Jel znate vi kako *danas* izgleda Rasel Krou?
Bajat tekst...

Majstor

pre 13 godina

Kada su zene u pitanju, meni je pomoglo citanje klasika. "Laskaj, laskaj, samo laskaj, to je najvaznije" - F.M. Dostojevski, "Braca Karamazovi". ;-)

vegan

pre 13 godina

Po mojem obimnom istrazivanju prve tri stvari koje zene zele su: novac, pa onda, pare, i najzad, suske. Ima oko 3% zena kojima je sex na trecem mestu.

Vojislav

pre 13 godina

Izgleda da sam prerastao ove tekstove. Pre mi je bilo jako interesantno citati ove stvari, a sada sam jedva uspeo da dodjem do 5 - 6 tacke. Totalna bljuvotina(relativno ocena zbog godina).

Muškarac

pre 13 godina

Vidite dame i ja to isto želim. Ali na moju nesreću živim sa ženom koja ima mesec u ribama i mnogo je aljkava. Tako da maštam i žudim za mirom, čistoćom i romantikom.

žrtva

pre 13 godina

kada bi one same znale bilo bi super.u srbiji (one koje nisu u braku) bar 90% : sebične,isfrustrirane serijom Seksi i grad,neostvarene,misle da su ribe ako menjaju frajere,kao žele da pričaju ali samo ono što im odgovara,pobrkale su privlačnost i ljubav i na žalost sve manje su Žene...čast izuzecima žive bile .Inace sve ovo i one misle i kažu - kada dobiju napad iskrenosti.

dodorula

pre 13 godina

idemo jedan tekst "šta muškarci žele" (ali ovoga puta da nije priča samo oko fudbala, piva, napijanja i dugonogih plavuša)...

ČVRSTA RUKA

pre 13 godina

(Bata Peca, 13. avgust 2010 13:38)
Priznajem da si me nasmejao do suza, a onda sam se zapitao da li si ti muško ili gej? Ne vidim ništa osim luksuza što ti možeš da pružiš jednoj ženi, čim ne možeš ni dete da napraviš. Ženama treba ČVRRRRRSSSTA RUKA!!! Ako ne znaš šta je to, pitaj tog ginekologa što ti je overio ženu da nije muško. Ili preuzmi stvari u svoje ruke ŠTO PRE, ili nađi normalnu ženu koja te bar neće gaziti (mada je problem u tebi) jer će te ta za par godina kada joj dosadi tvoja poslušnost i ugađanje šutnuti i naći nekog pravog muškarca, ako već nije. Srećno ti bilo :-)

The Man

pre 13 godina

(Nina, 12. avgust 2010 22:16)
nisi ukapirala, rekao sam da bi zelje tog tipa bile ekvivalent ovih 30. Nikada ne bih dozvolio da zena radi te poslove, pa cak ni da slaze drva. pozdrav.

olja

pre 13 godina

lepo,lepo i puno istinito.ja bih dodala jos stogod.ne znam sto se citateljke bune i forsiraju 29tu stavku koja je takva glupost...
a Bata Peca me je bas nasmejao.inace,cesanje medjunozja nije predrasuda,veruj mi

ČVRSTA RUKA

pre 13 godina

(Bata Peca, 13. avgust 2010 13:38)
Priznajem da si me nasmejao do suza, a onda sam se zapitao da li si ti muško ili gej? Ne vidim ništa osim luksuza što ti možeš da pružiš jednoj ženi, čim ne možeš ni dete da napraviš. Ženama treba ČVRRRRRSSSTA RUKA!!! Ako ne znaš šta je to, pitaj tog ginekologa što ti je overio ženu da nije muško. Ili preuzmi stvari u svoje ruke ŠTO PRE, ili nađi normalnu ženu koja te bar neće gaziti (mada je problem u tebi) jer će te ta za par godina kada joj dosadi tvoja poslušnost i ugađanje šutnuti i naći nekog pravog muškarca, ako već nije. Srećno ti bilo :-)

The Man

pre 13 godina

Glavni problem dobrog DELA zena je taj sto cekaju "da im neko" to sto zele - tipicna osobina udavaca. A i ovo su sve zenski poslovi, ja volim kuhinju i da kuvam ali ne volim parazita i invalida u kuci koji ume samo da se nasminka i nalakira nokte. Ekvivalent ovim zenskim zeljama bile bi muske tipa :
1 "pomoc pri cepalju drva", 2 "krecenje", 3 "menjanje gume na kolima", 4 "pomeranje namestaja po kuci", 5 "da ode subotom ujutru oko pet do deset do kladionice i da kupi listu dok se nisu rasprodale, i usput gajbu piva kad vec ide posto cemo uvece da gledamo premijer ligu"

ana

pre 13 godina

Da ih druga polovina ne pita gde su mu ključevi/naočare/novčanik/kravata/čarape... svakog, ali svakog jutra. I ovo bi bilo sasvim dovoljno.

Bojan

pre 13 godina

Ono sto zene stvarno zele, i ono sto zenama stvarno treba nisu uvek iste stvari. Ali zato postoje pravi muskarci koji znaju tu "magiju" kako da se zene u njihovom prisustvu lepo osecaju. Ostali moraju sami da to nauce, i sto pre to skontaju i nauce "foru", pre ce ih i dame primetiti. Moje misljenje je da zene ustvari ne znaju tacno sta zele, ali im treba muskarac koji ce im pruziti izazov, avanturu, romantiku i naravno odredjeni stil zivota!

vegan

pre 13 godina

Po mojem obimnom istrazivanju prve tri stvari koje zene zele su: novac, pa onda, pare, i najzad, suske. Ima oko 3% zena kojima je sex na trecem mestu.

BrankoX

pre 13 godina

Ooo Boze, kakva glupost od teksta. Cuj, \"bri i trifle\"!?! I to na prvom mestu. Neka mi neko nadje 5 osoba u istocnoj Evropi bilo kog pola koje znaju sta je to. Nemojte, molim Vas, vise uzimati idiotske tekstove iz \"genijalnih dela ljudske kulturne bastine\" tipa \"Cosmo\". Ili ga bar prilagodite nasim uslovima.
Svaka zena je drugacija. Ista im je samo jedna zelja: NOVAC

Cile Mile

pre 13 godina

Kakva utopija. Postoje samo dva preduslova da bi muškarac ispunio sve ove zahteve: 1) da je vrlo svestan i razuman, i 2) da je dovoljno glup da može da se dresira. Kada bi ispunio svih 20 uslova, prvi tip bi shvatio da je postao sluga a ne partner i napustio bi takvu vezu. Drugi tip bi postao dosadan i nezanimljiv pa bi tu vezu napustila ženska strana. Spavajmo, sanjajmo!

Gagi

pre 13 godina

Dogovoreno, ja cu njoj maksimum stvari da ispunim za koje imam sada mogucnosti, a meni ona neka ispuni zelju da me zeli i voli iako nemam auto i para. Radim na tome godinama da uspem i zaradim bogatstvo i uzivamo u njemu zajedno i to ce doci pre ili kasnije, to je sigurno. Treba mi devojka, koja mi se svidja, koja me privlaci i da mi je verna i da me voli u vremenu dok ne zaradim pare prvo za auto i kasnije i za mnogo vise. Ne ucenjuj me materijalnim stvarima, da moram imati auto i pare za letovanje da bi bila u vezi samnom! Toliko trazim od tebe i nikakve pare i materijalne stvari me od tebe ne zanimaju curo moja! Stvoricu ih pre ili kasnije sopstvenim rukama

zena

pre 13 godina

Ovakvi tekstovi bas dobro dodju za razbijanje dosade, slicni su serijama koje se stalno vrte na programu: smesni i nemaju ni malo veze sa stvarnim zivotom.

Na zapadu nista novo

pre 13 godina

Cooovece 30? Pa sada zlatna ribica da me pita koliko zelja zelim da mi ispuni mene bi bilo sramota da joj trazim trideset! Drage dame, smanjite malko prohteve - inace necemo da vas zenimo, ha! ;)

Lord

pre 13 godina

A da neko napiše šta muškarci zaista žele... To bi bila prava lista!
Pre godinu dana je kružio mail sa "ženskom" i "muškom" poeziom. Nije sve rečeno ali je možda dobar primer!
ZENSKA POEZIJA
Zelim muskarca koji je krasan, mudar i jak,
koji voli razgovor lak...
Muskarca koji misli pre nego kaze,
koji mi laska i nikad ne laze...
Muskarca ciji je posao sjajan,
i bankovni konto nista manje nego bajan...
Galantan, uvek pri ruci,
da mi uvek pomogne kad sam u muci...
Muskarca koji moju dusu treba,
a ne da me samo u krevetu vreba...
Takvog muskarca ja zelim celim svojim bicem voleti,
citav svoj zivot ga postovati..

MUSKA POEZIJA
Zelim bogatu, gluvonemu nimfomanku sa vanserijskim sisama i cvrstim dupetom.
Da uz sve to ima i svoju kafanu, veliki auto s koznim sedistima i 30-metarski gliser.
Znam da se bas ne rimuje, ali boli me k***c...

Aleksandar

pre 13 godina

Veliki deo ovih stavki su one koje gutaju osobe sa kompleksima, a koje stvaraju i namecu osobe iza casopisa iz dana u dan. Sa onim ostalim mogu da se slozim, jer je deo svakodnevnog zivota.

Nina

pre 13 godina

@The Man:
1 "pomoc pri cepanju drva", 2 "krecenje", 3 "menjanje gume na kolima", 4 "pomeranje namestaja po kuci".....
Samo da prokomentarisem,kao prvo ovo su poslovi koji se rade JEDNOM godisnje ili jednom u par godina tako da nema smisla porediti sa svakodnevnim obavezama, a kao drugo, dok muskarac cepa drva, zena unosi i slaze;uglavnom majstori krece, ali hajde neka bude da to radi suprug, onda zena cisti isprljan stan, garderobu pere i pegla; ukoliko muskarac SAM menja gumu na autu, zena opet mora da opere i opegla; neko mora da osmisli raspored namestaja...ono za kladionicu nije vredno pomena jer ako muskarac ide svako jutro po listu i svako vece ispija gajbu piva...no comment!!! Tako da se svede da zena u svemu ama bas u svemu ucestvuje.
Toliko od mene!

Bata Peca

pre 13 godina

1. Moja zena ne podnosi beli luk. Dijete ne drzi godinama.

2. Nasu kuhinju u uzasnom stanju ostavi upravo moja zena. Ulje curi odasvud, isprskano od pecenja. Mrve, neoprano sudje, serpe na sporetu... Cesto ja perem pre odlaska na posao ili na sluzbeni put.

3. Mikrotalasnu nemamo, a da je imamo, izgledala bi isto kao kuhinja.

4. Upravo je moja zena ta koja MENE pita svako jutro gde su joj kljucevi od stana, gde joj je mobilni... Kod mene se tacno zna gde sta stoji.

5. Moja zena ne cita knjige. Moja zena cita casopise. Ja pokusavam da citam knjige. Ali pored nje – bezuspesno.

6. U dve trecine slucajeva ja sam taj koji namesta nas krevet. Kada ona to cini, to se desava uz uzdahe i negodovanje.

7. Sa bikinijem ili bez njega, moja zena ce sebe smatrati za debelu i ruznu uprkos tome sto ima manje od 60 kg, a visoka je 180cm.

8. Ne znam na kakvog zidara mislite, ali moju zenu upravo nervira to sto ja operem svoju solju nakon pica, umesto da to prepustim njoj, da je opere kad joj se prohte. Svoje medjunozje ne cesem ni inace, a kamoli pred njom. A to oko cesanja medjunozja je zesca predrasuda.

9. Ma kakvo crno zvizdanje.

10. Ona je ta koja kriticki ispituje i sebe i mene. Ja nisam ni lud da pokusam.

11. Ribam ja sudje, ali jos i da kuvam, bilo bi mnogo. Kad bi na mene dosao red da kuvam, na nju bi dosao red da zaradjuje pare. Samo jos fali i da kuvam kad se navece vratim crknut s posla.

12. Dete jos uvek nemamo.

13. Nisam vidovit.

14. Uglavnom je ona ta koja se takmici i uporedjuje.

15. Moja zena je ta koja obozava utakmice. Otkako sam s njom, prestao sam da gledam filmove. Vise puta sam posumnjao da sam ozenio muskarca, ali ginekolozi su mi potvrdili da to, srecom, ipak nije slucaj.

16. Koliko god razumevanja da imam, ona nije zadovoljna. To je u stvari projekcija njenog sopstvenog nezadovoljstva samom sobom na mene.

17. Moja zena ne vozi. Ona voli da bude vozena.

18. Sve navedeno radim ja, a ne ona.

19. Peskire posle tusiranja ostavi namotane, pastu svuda po lavabou.

20. I dalje nemamo dete... Nije zatrudnela dok sam dosao od 12. do 20. tacke. A mozda i jeste, ko zna, nisam stalno uz nju...

21. Uglavnom ona i gleda televiziju, to je za mene gubljenje vremena. Kad god se docepa TV, znam da je laptop moj.

22. Deca ko deca...

23. Kada se nekim slucajema i docepa vozila, moja zena vozi PREBRZO! Drugi su u opasnosti, a ne ona.

24. To se slazem, ali za to bih morao da imam budzet kao rezerve Fort Noksa.

25. Moja zena ne podnosi kucne ljubimce. Pre neki dan je dozivela fras kad joj se macka ocesala o nogu.

26. Moja zena smatra da je seks od 7 minuta idealan seks. Mazenje moze da traje i satima.

27. Ako sam ja taj asistent, ja sam savrsena “zena” za moju zenu. A ako je nesavrsen muskarac u stvari savrsena zena, onda je i nesavrsena zena u stvari savrsen muskarac. Ergo, moja zena i ja smo u proseku normalan par.

28. Kada bih imao decu, ja bih bio mnogo savrseniji otac nego ona majka.

29. Iz svega navedenog vise je nego jasno da sam ja i dalje s njom samo zato sto je i takvu volim, a s tim puder, koren kose, pidzame i slicno nemaju veze.

30. Takvo telo i novac imam, u Beogradskom proseku, sto uopste nije malo. Pa ipak, zene ne mozes zadovoljiti... One stalno traze savrsenog muskarca, a nikad se ne zapitaju da li ga zasluzuju.

Mrgud

pre 13 godina

A sta bi mi da ne slusamo ovo svaki dan. Bilo bi nam dosadno. Vecaras je noc meteora. To ne pise ovde ali mislim da danas moze da udje na listu :)

žrtva

pre 13 godina

kada bi one same znale bilo bi super.u srbiji (one koje nisu u braku) bar 90% : sebične,isfrustrirane serijom Seksi i grad,neostvarene,misle da su ribe ako menjaju frajere,kao žele da pričaju ali samo ono što im odgovara,pobrkale su privlačnost i ljubav i na žalost sve manje su Žene...čast izuzecima žive bile .Inace sve ovo i one misle i kažu - kada dobiju napad iskrenosti.

Gluposti

pre 13 godina

Po ovome sto ste napisali, idealan partner za zenu je - druga zena.
Hajde da sastavimo listu od 30 muskih zelja, pa da vidimo koliko zena je spremno da se tome povinuje citavog zivota?

Majstor

pre 13 godina

Kada su zene u pitanju, meni je pomoglo citanje klasika. "Laskaj, laskaj, samo laskaj, to je najvaznije" - F.M. Dostojevski, "Braca Karamazovi". ;-)

olja

pre 13 godina

lepo,lepo i puno istinito.ja bih dodala jos stogod.ne znam sto se citateljke bune i forsiraju 29tu stavku koja je takva glupost...
a Bata Peca me je bas nasmejao.inace,cesanje medjunozja nije predrasuda,veruj mi

Zhana

pre 13 godina

Ko je ovo pisao?? Zasto ne pise ime autora ili je opet maznuto?? Ili samo prevedeno?? Izgleda da Blic ne placa dovoljno...

Ja sam 100% hetero zena, i vidim samo da je ovaj tekst pisao zenomrzac i nista vise...

Zbog ovakvih bljuvotina muskarci i zene se sve vise otudjuju!! Zena ne trazi nista vise nego samo da bude voljena i sigurna pored muskarca!!!
Muskarac trazi vernost i odanost.

Nikakve svece gluposti i baljezgarije!!

@urednik Sram Vas bilo sto doprinosite beloj kugi!

The Man

pre 13 godina

(Nina, 12. avgust 2010 22:16)
nisi ukapirala, rekao sam da bi zelje tog tipa bile ekvivalent ovih 30. Nikada ne bih dozvolio da zena radi te poslove, pa cak ni da slaze drva. pozdrav.

Muškarac

pre 13 godina

Vidite dame i ja to isto želim. Ali na moju nesreću živim sa ženom koja ima mesec u ribama i mnogo je aljkava. Tako da maštam i žudim za mirom, čistoćom i romantikom.

dodorula

pre 13 godina

idemo jedan tekst "šta muškarci žele" (ali ovoga puta da nije priča samo oko fudbala, piva, napijanja i dugonogih plavuša)...

Vojislav

pre 13 godina

Izgleda da sam prerastao ove tekstove. Pre mi je bilo jako interesantno citati ove stvari, a sada sam jedva uspeo da dodjem do 5 - 6 tacke. Totalna bljuvotina(relativno ocena zbog godina).

Mladen

pre 13 godina

Ajd što se prepisuju stvari nađene na Internetu, ali bar kad bi našli nešto malo "svežije"...
Jel znate vi kako *danas* izgleda Rasel Krou?
Bajat tekst...

sandra

pre 13 godina

Da, bilo je naporno docekati tacku 30 - i meni, a mislim da sam 100% zena. Medjutim,nema smisla prelaziti u drugu krajnost i proglasavati zene (pola ljudske populacije) materijalistickim, sebicnim predatorkama - gospodo izgleda da birate na pogresnom mestu. Prava zena ocekuje podrsku (ne pridiku i prebacivanje), vernost,malo zabave, mnogo ljubavi! Okrenite se oko sebe, ima takvih al' ne lice na Cece, Natase.....