Sreda, 04.08.2010.

10:23

Karićima plene čak 85 nekretnina

Porodici Karić preti oduzimanje 85 nekretnina, među kojima su stanovi, vile i skoro 50 automobila.

Izvor: Blic

Kariæima plene èak 85 nekretnina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

MUKNAVI

pre 13 godina

Krupna lopina krupnu lopinu ganja po Srbiji,cerupa male,srednje privrednike,i delje sirotinju,koja smerno cuti,i na izborima svojim glasom..daje mandat tajkunskoj ,kurti ,murti,i nastavlja da stenje,i nastavlja da trazi ..veze i vezice,da pomogne svojoj nezaposlenoj deci.Ako se to ne preokrene,tesko da ce za sto godina ,i ime ,a kamoli nesto drugo ostati od nase Stradije.

Jovan

pre 13 godina

Ima jedna poslovica koja kaze 'na mrtvoga vuka i zec dize *****'. A kako izgleda u praksi, prikazuje se upravo u Srbiji.
Tek kada se saznalo da je Bogoljub dobio azil i da mogu da ga samo mrze, nasi vrli zastitnici zakona pocese da prekopavaju po ostacima Kariceve imovine. Mozda je jednostavnije i brze pitati Dinkica, taj politicki pajac i ovejani kriminalac bio je u sve detalje upucen. A ovo komadanje drustveno-politickog lesa Kariceve imovine, vise je nego bedno. I, na osnovu cega? Da li je pokrenut sudski proces? Po kom zakonu se oduzima imovina ako nema sudjenja ni presude? Koliko sam upoznat, postoji samo poternica za Karicem ali nema sudskog procesa. Vazno je bilo samo isterati ga iz zemlje jer je poceo da osvaja i glasove u politici tj. poceo da ugrozava gubare na vlasti. Ovo mi sve vise lici na uvodjenje drzavnog linca. Gde je tu zakon? Isto kao sa Saricem. Nema ni optuznice, ni otvaranja sudskog procesa ali je imovina (izvestan deo) za koju se (satro) zna da je Sariceva, po hitnom - nezakonitom - postupku, otudjena i prodata na nekakvoj aukciji, uvijenoj u socilanu demagogiju. Ovi kvazi politicari su preko svojih medija demagoski rastrubili sve lose o Saricu, funkcionalno nepismeni gradjani Srbije su to progutali bez hleba, a da niko nije postavio pitanja na koja ni danas nema odgovora: kako je Saric sve to pokupavao, kako je dobio drzavljanstvo Srbije, s kojim firmama i uz ciju pomoc je poslovao u Srbiji, kako je pobegao iz Srbije? Vazno je samo bilo proglasiti ga drzavnim neprijateljem br. 1 i onda raspolagati njegovom imovinom. Raji uvaliti neke televizore i ostale gluposti na javnim prodajama i steci jos malo jeftinih politickih poena. I gotovo.... Niko vise u Srbiji ne pominje Public Enemy No. 1, Darka Sarica. Ni ono sto je ostalo iza njega. Slicna sema upotrebljena je i protiv Stanka Subotica. Briznim politicarima je najvaznije da njihovi dojucerasnji partneri budu naterani pod bilo kojim razlozima da napuste zemlju i ostave imovinu kome? Svojim dojucerasnjim partnerima, domacim politickim gubarima.
A nasim politickim nesitima, alavost ce doci glave. Uzece jednom preveliki zalogaj koji ce im se zaglaviti u grlu i ugusiti ih.
Breht je jednom prilikom rekao da nije lopov onaj ko opljacka banku, nego onaj ko je osnuje.
Od krimibalaca u bekstvu, gori su jedino politicari, da ne kazem, kriminalci na vlasti.

bojan

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto ne plene i ne oduzimaju imovinu kriminalcima koji su toliko upadljivi sa svojim Jaguarima,Porseima itd,besne vile na sve strane a ni dana radnog staza....Sve je lako proverljivo, svaki pandur zna sta se desava u reonu koji pokriva i ko tu zivi.Mislim sad su se setili da plene imovinu Karicu, prvo su mu dali alarm da pali i sad kao....mislim super ste, ali tako nam i treba.Naravno ne mislim da bi radikali (ovde mislim na Tomu i Vucica,jer oni su radikali a mogu da se zovu kako god hoces)bili bolji,oni su bili u vlasti i trebalo bi da su na robijama odavno za proklete devedesete kad su sejali onoliku mrznju,ali brate mili za Tadica i ekipicu tesko da cu ikada vise glasati i nisam jedini.

lucifer

pre 13 godina

koliko me pamcenje sluzi g. Dinkic je 2000te najavljivao 7milrd. ekstra profita od tajkuna, imate pravo samo jednom da probate da pogodite ko je platio, a o ostaloj mafiji ni reci.Najgore od svega je to dok su ga muzli bio je dobar, posle toga postaje drzavni neprijatelj no.1 pa ko je ovde lud mislim da bi sa njim u paketu trebalo da idu i oni koji su omogucili ovu igranku svih ovih godina.

stari Beogradjanin

pre 13 godina

Jedno je sigurno da kuce na Dedinju imaju i svoje vlasnike,samo kako je dosao do njih Karic i drugi iz iste branse kao Karici je druga prica za koje treba da se historiska pljacka ispravi prema neduznim ljudima i njihovim porodicama dogadaj ne vidjen u Srpskoj istoriji.Oni nisu nikom otimali i pljacakli imovinu kada se gradilo na Dedinju,jer to je bila livada koja se parcelizovala i imucni gradjani kupovali da grade svoje kuce,za razliku kako su do spomenutih kuca danas dosli novi vlasnici.

ARSEN

pre 13 godina

Ovde se samo namece jedno pitanje:ako su Karici raznim manipulacijama dosli do tko velikog bogastva,oni su istovremeno od tog istog novca davali partijama.Setimo se samo kako je Bogoljub Karic svojevremeno izjavljivao,i to vise puta,NEDAM VISE PARTIJAMA NI JEDNOG DINARA,DOSTA SAM IM DAVAO,BRE|Pa pitam postovano tuzilastvo,daa li je i u tom pravcu nesto preduzelo.

Matrix

pre 13 godina

Ok prekršio je zakon treba da mu se uzme,a pitao bih gospodu iz vlasti zašto Miškoviću neuzmu deo imovine za njegove malverzacije ,počevši od maxi za koje treba kirivčno da odgovara ,pa nadalje ,toliko je Mišković satrao Srbiju finansijski da je to strašno ,a država ga i dalje toleriše

Mirjana

pre 13 godina

Naravno sada je sve manje stvari za "prodaju". Verovatno nema ni kredita,a raniji dolaze na naplatu pa je sada došla na red otimačina. Samo doći do novaca.

Pera

pre 13 godina

Nisam obožavalac Bogijevog lika i dela, ali koliko se sećam, Mobtel je bio privatna firma. Šta su oni radili sa prihodom to je njihova stvar, ako su platili porez. Kakve to veze ima što su pare od jedne svoje firme prebacili u drugu svoju firmu, ako su platili državi porez?

Jedini njihov greh je bio što se Bogi latio politike. Da nije ne bi bilo ništa od ovoga.

Bogoljub

pre 13 godina

Sta hocete da Karicima otmete,kao kada su vasi ocevi i djedovi otimali posle 45",e pa necete,ako ste njima otimali,nama necete i ako smo svi mi bili na istoj strani posle 45",kada su nasi djedovi i ocevi zajednicki udruzeno otimali.

Novosadjanin

pre 13 godina

A ko je ono ispred drzave Srbije sedeo u upravnom odboru Mobtela i samo posmatrao sta se radi umesto da spreci pljacku na izvoru? Prvo sa njim treba popricati - Karici su radili samo ono sto im se dozvoljavalo... Dok nisu osnovali partiju...

Dejan

pre 13 godina

Uskoro ce potpuno isti teks samo sa Miskovicem kao glavnim junakom. Poenta je: dopustili smo vam da se nakradete e sad hocemo malo da vam uzmemo,ali ostace vam veooooma dovoljno.

Nenad

pre 13 godina

Pa polako, ovo je tek pocetak, cek jos malo da se izbistri vlast konacno dolaze pravi ljudi. Cek da zakace malo ove Grandove pulene i sve to sto harmonika izrodi.

Nikola

pre 13 godina

Hocete mi reci da ljudi rade preko 40 god i da sve sto su stekli je nelegalno? Pa oni su imali kuce i sl i pre 1996g. Dobro upuceni znaju da su sve kuce na Dedinju kupljene izmedju 1990-1995g. Ali cilj ove hajke nije da li je neko kriv ili ne? Vec da se otme i proglasi krivim jer u suprotnom neko mora da odgovara za otimanje Mobtel-a, i unistenje BK TV-a, Astra Banke itd...sramota sta Srbija radi a jos veca sto narod gleda i cuti!!!

larva

pre 13 godina

Na vasu zalost ni Rusa,ni Amerikanca ni Nemca necete ubediti da to nije politicki progon. Bilo vam je lepo sa njim dok nije osnovao stranku i poceo da dobija mnogo vise glasova nego sto ste planirali. A i imao je svoju televiziju. Vi mozete da otmete svima sve. Ali platicete vecu cenu nego sto je Milosevic platio.

Vladimir

pre 13 godina

Daleko da su Karici nevini ali da li se neko pita sta je sa dividendama u brojnim drugim kompanijama kao i javnim preduzecima gde je drzava vlasnik ili suvlasnik? Sta je sa dividendom JAT-a? Umesto dividende bice "dala baba dinar da udje u kolo, a dace i dva da izadje"

Helios

pre 13 godina

Шта се чекало оволико?
Само Интернет касни у Србији преко годину дана јер га је спречавао СПС преко закона о монополу на телекомуникације који припада ПТТу. Прво се чекало да Kарићи илегално преотму Bel Pagete. А онда се чекало док Карићи ниси купили EuNet know-how (hohohoho) и везали сваколику већину путем мејл-адреса. Онда је Слоба направио Мобтел, тако да дан данас иста опрема у ТК центру се књижи и на ПТТ и на Телеком и на Мобтел тј. Теленор. У тој папазјанији Карићи су лако развили финансијску "технологију": сваке године сва зарада од мобилне телефоније је НУЛА! Целокупну зараду свог десетогодишњег монопола на мобилну телефонију су извезли, а пошто шатро нема зараде порез је НУЛА! Једва се преспоро доградила ГСМ мрежа и онда су још продали целу компанију преко аустријско-норвешке петљанције.
Само кућа-имање у Ричмонду (најскупљи део Лондона) вреди преко 15 милиона фунти - нажалост био сам и видео је... Таквих опипљивих ствари које су дохватљиве преко закона о организованом криминалу има сигурна за 100 милона евра. У новцу имају барем три а вероватније пет пута толико. Немам проблем да је неко јако богат. Имам бес да неко краде моје и паре ионако осиромашеног народа. Још су гори ови изабрани на власти који их за мали проценат чине и даље недодирљивим.

boris

pre 13 godina

Sve je to fino receno ali ne zaboravite da BK nisu bili sami i upravo oni koji sada oduzimaju su pre izvesnog vremena sedeli za istom trpezom sa BK.
Zasto se ne vidi preko kojih kanala je BK kontrolisao poslove u Srbiji. Ja znam za Inway...pa znam da su i neki iz DS bili povezani sa njima...ali isto tako znam da su i celnici delta Holdinga posteno sponzorisali sve stranke

Kvadvo Asamoa

pre 13 godina

Klasičan primer obračuna vlasti sa neistomišljenicima. Kad mu je dosadilo da daje reket političkim partijama, Karić je napravio svoju. E pa grdno se .... ne može to u srbiji. Ako hoćeš da kradeš, ima da plaćaš i da ćutiš.

Dejan

pre 13 godina

Samo vi plenite. Nedaj samo Boze da jednog dana budemo sve to morali da vracamo. Ah, da, vi jos niste niti uradili restituciju, pa niste niti svesni te mogucnosti.

milan

pre 13 godina

konkretan primen iz ere vladavine Karića u mobtelu:

mobtel ne poseduje putničke automobile nego iste za službene potrebe iznajmljuje od rent a car agencije astra turist( nisam 100% siguran da se teko zvala) koja je u vlasništvu pak nekog od Karića.
I naravno mobtel ne ostvaruje profit a akcionari mobtela ne dobijaju dividendu.
Jedan od banalnih primera.

Niki

pre 13 godina

Evo poceli su da mazu oci i sa navodnom borbom protiv "tajkuna". Pa Karic nije u zemlji odavno, mogu da mu rade sta god hoce, (a i nesto mi cudno da su se tek sad setili kad je zagustilo, od narodnog nezadovoljstva) ..., nego kad ce da se pozabave sa Miskovicem, Karic je malo dete za njega, ali ne njega ne smeju da diraju, mnogo bi prljavog vesa ispalo.

Niki

pre 13 godina

Evo poceli su da mazu oci i sa navodnom borbom protiv "tajkuna". Pa Karic nije u zemlji odavno, mogu da mu rade sta god hoce, (a i nesto mi cudno da su se tek sad setili kad je zagustilo, od narodnog nezadovoljstva) ..., nego kad ce da se pozabave sa Miskovicem, Karic je malo dete za njega, ali ne njega ne smeju da diraju, mnogo bi prljavog vesa ispalo.

Novosadjanin

pre 13 godina

A ko je ono ispred drzave Srbije sedeo u upravnom odboru Mobtela i samo posmatrao sta se radi umesto da spreci pljacku na izvoru? Prvo sa njim treba popricati - Karici su radili samo ono sto im se dozvoljavalo... Dok nisu osnovali partiju...

Kvadvo Asamoa

pre 13 godina

Klasičan primer obračuna vlasti sa neistomišljenicima. Kad mu je dosadilo da daje reket političkim partijama, Karić je napravio svoju. E pa grdno se .... ne može to u srbiji. Ako hoćeš da kradeš, ima da plaćaš i da ćutiš.

larva

pre 13 godina

Na vasu zalost ni Rusa,ni Amerikanca ni Nemca necete ubediti da to nije politicki progon. Bilo vam je lepo sa njim dok nije osnovao stranku i poceo da dobija mnogo vise glasova nego sto ste planirali. A i imao je svoju televiziju. Vi mozete da otmete svima sve. Ali platicete vecu cenu nego sto je Milosevic platio.

milan

pre 13 godina

konkretan primen iz ere vladavine Karića u mobtelu:

mobtel ne poseduje putničke automobile nego iste za službene potrebe iznajmljuje od rent a car agencije astra turist( nisam 100% siguran da se teko zvala) koja je u vlasništvu pak nekog od Karića.
I naravno mobtel ne ostvaruje profit a akcionari mobtela ne dobijaju dividendu.
Jedan od banalnih primera.

Helios

pre 13 godina

Шта се чекало оволико?
Само Интернет касни у Србији преко годину дана јер га је спречавао СПС преко закона о монополу на телекомуникације који припада ПТТу. Прво се чекало да Kарићи илегално преотму Bel Pagete. А онда се чекало док Карићи ниси купили EuNet know-how (hohohoho) и везали сваколику већину путем мејл-адреса. Онда је Слоба направио Мобтел, тако да дан данас иста опрема у ТК центру се књижи и на ПТТ и на Телеком и на Мобтел тј. Теленор. У тој папазјанији Карићи су лако развили финансијску "технологију": сваке године сва зарада од мобилне телефоније је НУЛА! Целокупну зараду свог десетогодишњег монопола на мобилну телефонију су извезли, а пошто шатро нема зараде порез је НУЛА! Једва се преспоро доградила ГСМ мрежа и онда су још продали целу компанију преко аустријско-норвешке петљанције.
Само кућа-имање у Ричмонду (најскупљи део Лондона) вреди преко 15 милиона фунти - нажалост био сам и видео је... Таквих опипљивих ствари које су дохватљиве преко закона о организованом криминалу има сигурна за 100 милона евра. У новцу имају барем три а вероватније пет пута толико. Немам проблем да је неко јако богат. Имам бес да неко краде моје и паре ионако осиромашеног народа. Још су гори ови изабрани на власти који их за мали проценат чине и даље недодирљивим.

boris

pre 13 godina

Sve je to fino receno ali ne zaboravite da BK nisu bili sami i upravo oni koji sada oduzimaju su pre izvesnog vremena sedeli za istom trpezom sa BK.
Zasto se ne vidi preko kojih kanala je BK kontrolisao poslove u Srbiji. Ja znam za Inway...pa znam da su i neki iz DS bili povezani sa njima...ali isto tako znam da su i celnici delta Holdinga posteno sponzorisali sve stranke

Nikola

pre 13 godina

Hocete mi reci da ljudi rade preko 40 god i da sve sto su stekli je nelegalno? Pa oni su imali kuce i sl i pre 1996g. Dobro upuceni znaju da su sve kuce na Dedinju kupljene izmedju 1990-1995g. Ali cilj ove hajke nije da li je neko kriv ili ne? Vec da se otme i proglasi krivim jer u suprotnom neko mora da odgovara za otimanje Mobtel-a, i unistenje BK TV-a, Astra Banke itd...sramota sta Srbija radi a jos veca sto narod gleda i cuti!!!

Pera

pre 13 godina

Nisam obožavalac Bogijevog lika i dela, ali koliko se sećam, Mobtel je bio privatna firma. Šta su oni radili sa prihodom to je njihova stvar, ako su platili porez. Kakve to veze ima što su pare od jedne svoje firme prebacili u drugu svoju firmu, ako su platili državi porez?

Jedini njihov greh je bio što se Bogi latio politike. Da nije ne bi bilo ništa od ovoga.

Matrix

pre 13 godina

Ok prekršio je zakon treba da mu se uzme,a pitao bih gospodu iz vlasti zašto Miškoviću neuzmu deo imovine za njegove malverzacije ,počevši od maxi za koje treba kirivčno da odgovara ,pa nadalje ,toliko je Mišković satrao Srbiju finansijski da je to strašno ,a država ga i dalje toleriše

Dejan

pre 13 godina

Samo vi plenite. Nedaj samo Boze da jednog dana budemo sve to morali da vracamo. Ah, da, vi jos niste niti uradili restituciju, pa niste niti svesni te mogucnosti.

Vladimir

pre 13 godina

Daleko da su Karici nevini ali da li se neko pita sta je sa dividendama u brojnim drugim kompanijama kao i javnim preduzecima gde je drzava vlasnik ili suvlasnik? Sta je sa dividendom JAT-a? Umesto dividende bice "dala baba dinar da udje u kolo, a dace i dva da izadje"

Dejan

pre 13 godina

Uskoro ce potpuno isti teks samo sa Miskovicem kao glavnim junakom. Poenta je: dopustili smo vam da se nakradete e sad hocemo malo da vam uzmemo,ali ostace vam veooooma dovoljno.

Nenad

pre 13 godina

Pa polako, ovo je tek pocetak, cek jos malo da se izbistri vlast konacno dolaze pravi ljudi. Cek da zakace malo ove Grandove pulene i sve to sto harmonika izrodi.

Mirjana

pre 13 godina

Naravno sada je sve manje stvari za "prodaju". Verovatno nema ni kredita,a raniji dolaze na naplatu pa je sada došla na red otimačina. Samo doći do novaca.

Bogoljub

pre 13 godina

Sta hocete da Karicima otmete,kao kada su vasi ocevi i djedovi otimali posle 45",e pa necete,ako ste njima otimali,nama necete i ako smo svi mi bili na istoj strani posle 45",kada su nasi djedovi i ocevi zajednicki udruzeno otimali.

ARSEN

pre 13 godina

Ovde se samo namece jedno pitanje:ako su Karici raznim manipulacijama dosli do tko velikog bogastva,oni su istovremeno od tog istog novca davali partijama.Setimo se samo kako je Bogoljub Karic svojevremeno izjavljivao,i to vise puta,NEDAM VISE PARTIJAMA NI JEDNOG DINARA,DOSTA SAM IM DAVAO,BRE|Pa pitam postovano tuzilastvo,daa li je i u tom pravcu nesto preduzelo.

stari Beogradjanin

pre 13 godina

Jedno je sigurno da kuce na Dedinju imaju i svoje vlasnike,samo kako je dosao do njih Karic i drugi iz iste branse kao Karici je druga prica za koje treba da se historiska pljacka ispravi prema neduznim ljudima i njihovim porodicama dogadaj ne vidjen u Srpskoj istoriji.Oni nisu nikom otimali i pljacakli imovinu kada se gradilo na Dedinju,jer to je bila livada koja se parcelizovala i imucni gradjani kupovali da grade svoje kuce,za razliku kako su do spomenutih kuca danas dosli novi vlasnici.

Jovan

pre 13 godina

Ima jedna poslovica koja kaze 'na mrtvoga vuka i zec dize *****'. A kako izgleda u praksi, prikazuje se upravo u Srbiji.
Tek kada se saznalo da je Bogoljub dobio azil i da mogu da ga samo mrze, nasi vrli zastitnici zakona pocese da prekopavaju po ostacima Kariceve imovine. Mozda je jednostavnije i brze pitati Dinkica, taj politicki pajac i ovejani kriminalac bio je u sve detalje upucen. A ovo komadanje drustveno-politickog lesa Kariceve imovine, vise je nego bedno. I, na osnovu cega? Da li je pokrenut sudski proces? Po kom zakonu se oduzima imovina ako nema sudjenja ni presude? Koliko sam upoznat, postoji samo poternica za Karicem ali nema sudskog procesa. Vazno je bilo samo isterati ga iz zemlje jer je poceo da osvaja i glasove u politici tj. poceo da ugrozava gubare na vlasti. Ovo mi sve vise lici na uvodjenje drzavnog linca. Gde je tu zakon? Isto kao sa Saricem. Nema ni optuznice, ni otvaranja sudskog procesa ali je imovina (izvestan deo) za koju se (satro) zna da je Sariceva, po hitnom - nezakonitom - postupku, otudjena i prodata na nekakvoj aukciji, uvijenoj u socilanu demagogiju. Ovi kvazi politicari su preko svojih medija demagoski rastrubili sve lose o Saricu, funkcionalno nepismeni gradjani Srbije su to progutali bez hleba, a da niko nije postavio pitanja na koja ni danas nema odgovora: kako je Saric sve to pokupavao, kako je dobio drzavljanstvo Srbije, s kojim firmama i uz ciju pomoc je poslovao u Srbiji, kako je pobegao iz Srbije? Vazno je samo bilo proglasiti ga drzavnim neprijateljem br. 1 i onda raspolagati njegovom imovinom. Raji uvaliti neke televizore i ostale gluposti na javnim prodajama i steci jos malo jeftinih politickih poena. I gotovo.... Niko vise u Srbiji ne pominje Public Enemy No. 1, Darka Sarica. Ni ono sto je ostalo iza njega. Slicna sema upotrebljena je i protiv Stanka Subotica. Briznim politicarima je najvaznije da njihovi dojucerasnji partneri budu naterani pod bilo kojim razlozima da napuste zemlju i ostave imovinu kome? Svojim dojucerasnjim partnerima, domacim politickim gubarima.
A nasim politickim nesitima, alavost ce doci glave. Uzece jednom preveliki zalogaj koji ce im se zaglaviti u grlu i ugusiti ih.
Breht je jednom prilikom rekao da nije lopov onaj ko opljacka banku, nego onaj ko je osnuje.
Od krimibalaca u bekstvu, gori su jedino politicari, da ne kazem, kriminalci na vlasti.

lucifer

pre 13 godina

koliko me pamcenje sluzi g. Dinkic je 2000te najavljivao 7milrd. ekstra profita od tajkuna, imate pravo samo jednom da probate da pogodite ko je platio, a o ostaloj mafiji ni reci.Najgore od svega je to dok su ga muzli bio je dobar, posle toga postaje drzavni neprijatelj no.1 pa ko je ovde lud mislim da bi sa njim u paketu trebalo da idu i oni koji su omogucili ovu igranku svih ovih godina.

bojan

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto ne plene i ne oduzimaju imovinu kriminalcima koji su toliko upadljivi sa svojim Jaguarima,Porseima itd,besne vile na sve strane a ni dana radnog staza....Sve je lako proverljivo, svaki pandur zna sta se desava u reonu koji pokriva i ko tu zivi.Mislim sad su se setili da plene imovinu Karicu, prvo su mu dali alarm da pali i sad kao....mislim super ste, ali tako nam i treba.Naravno ne mislim da bi radikali (ovde mislim na Tomu i Vucica,jer oni su radikali a mogu da se zovu kako god hoces)bili bolji,oni su bili u vlasti i trebalo bi da su na robijama odavno za proklete devedesete kad su sejali onoliku mrznju,ali brate mili za Tadica i ekipicu tesko da cu ikada vise glasati i nisam jedini.

MUKNAVI

pre 13 godina

Krupna lopina krupnu lopinu ganja po Srbiji,cerupa male,srednje privrednike,i delje sirotinju,koja smerno cuti,i na izborima svojim glasom..daje mandat tajkunskoj ,kurti ,murti,i nastavlja da stenje,i nastavlja da trazi ..veze i vezice,da pomogne svojoj nezaposlenoj deci.Ako se to ne preokrene,tesko da ce za sto godina ,i ime ,a kamoli nesto drugo ostati od nase Stradije.

larva

pre 13 godina

Na vasu zalost ni Rusa,ni Amerikanca ni Nemca necete ubediti da to nije politicki progon. Bilo vam je lepo sa njim dok nije osnovao stranku i poceo da dobija mnogo vise glasova nego sto ste planirali. A i imao je svoju televiziju. Vi mozete da otmete svima sve. Ali platicete vecu cenu nego sto je Milosevic platio.

Nikola

pre 13 godina

Hocete mi reci da ljudi rade preko 40 god i da sve sto su stekli je nelegalno? Pa oni su imali kuce i sl i pre 1996g. Dobro upuceni znaju da su sve kuce na Dedinju kupljene izmedju 1990-1995g. Ali cilj ove hajke nije da li je neko kriv ili ne? Vec da se otme i proglasi krivim jer u suprotnom neko mora da odgovara za otimanje Mobtel-a, i unistenje BK TV-a, Astra Banke itd...sramota sta Srbija radi a jos veca sto narod gleda i cuti!!!

Nenad

pre 13 godina

Pa polako, ovo je tek pocetak, cek jos malo da se izbistri vlast konacno dolaze pravi ljudi. Cek da zakace malo ove Grandove pulene i sve to sto harmonika izrodi.

Bogoljub

pre 13 godina

Sta hocete da Karicima otmete,kao kada su vasi ocevi i djedovi otimali posle 45",e pa necete,ako ste njima otimali,nama necete i ako smo svi mi bili na istoj strani posle 45",kada su nasi djedovi i ocevi zajednicki udruzeno otimali.

milan

pre 13 godina

konkretan primen iz ere vladavine Karića u mobtelu:

mobtel ne poseduje putničke automobile nego iste za službene potrebe iznajmljuje od rent a car agencije astra turist( nisam 100% siguran da se teko zvala) koja je u vlasništvu pak nekog od Karića.
I naravno mobtel ne ostvaruje profit a akcionari mobtela ne dobijaju dividendu.
Jedan od banalnih primera.

Pera

pre 13 godina

Nisam obožavalac Bogijevog lika i dela, ali koliko se sećam, Mobtel je bio privatna firma. Šta su oni radili sa prihodom to je njihova stvar, ako su platili porez. Kakve to veze ima što su pare od jedne svoje firme prebacili u drugu svoju firmu, ako su platili državi porez?

Jedini njihov greh je bio što se Bogi latio politike. Da nije ne bi bilo ništa od ovoga.

Kvadvo Asamoa

pre 13 godina

Klasičan primer obračuna vlasti sa neistomišljenicima. Kad mu je dosadilo da daje reket političkim partijama, Karić je napravio svoju. E pa grdno se .... ne može to u srbiji. Ako hoćeš da kradeš, ima da plaćaš i da ćutiš.

Matrix

pre 13 godina

Ok prekršio je zakon treba da mu se uzme,a pitao bih gospodu iz vlasti zašto Miškoviću neuzmu deo imovine za njegove malverzacije ,počevši od maxi za koje treba kirivčno da odgovara ,pa nadalje ,toliko je Mišković satrao Srbiju finansijski da je to strašno ,a država ga i dalje toleriše

Dejan

pre 13 godina

Samo vi plenite. Nedaj samo Boze da jednog dana budemo sve to morali da vracamo. Ah, da, vi jos niste niti uradili restituciju, pa niste niti svesni te mogucnosti.

Helios

pre 13 godina

Шта се чекало оволико?
Само Интернет касни у Србији преко годину дана јер га је спречавао СПС преко закона о монополу на телекомуникације који припада ПТТу. Прво се чекало да Kарићи илегално преотму Bel Pagete. А онда се чекало док Карићи ниси купили EuNet know-how (hohohoho) и везали сваколику већину путем мејл-адреса. Онда је Слоба направио Мобтел, тако да дан данас иста опрема у ТК центру се књижи и на ПТТ и на Телеком и на Мобтел тј. Теленор. У тој папазјанији Карићи су лако развили финансијску "технологију": сваке године сва зарада од мобилне телефоније је НУЛА! Целокупну зараду свог десетогодишњег монопола на мобилну телефонију су извезли, а пошто шатро нема зараде порез је НУЛА! Једва се преспоро доградила ГСМ мрежа и онда су још продали целу компанију преко аустријско-норвешке петљанције.
Само кућа-имање у Ричмонду (најскупљи део Лондона) вреди преко 15 милиона фунти - нажалост био сам и видео је... Таквих опипљивих ствари које су дохватљиве преко закона о организованом криминалу има сигурна за 100 милона евра. У новцу имају барем три а вероватније пет пута толико. Немам проблем да је неко јако богат. Имам бес да неко краде моје и паре ионако осиромашеног народа. Још су гори ови изабрани на власти који их за мали проценат чине и даље недодирљивим.

Niki

pre 13 godina

Evo poceli su da mazu oci i sa navodnom borbom protiv "tajkuna". Pa Karic nije u zemlji odavno, mogu da mu rade sta god hoce, (a i nesto mi cudno da su se tek sad setili kad je zagustilo, od narodnog nezadovoljstva) ..., nego kad ce da se pozabave sa Miskovicem, Karic je malo dete za njega, ali ne njega ne smeju da diraju, mnogo bi prljavog vesa ispalo.

Jovan

pre 13 godina

Ima jedna poslovica koja kaze 'na mrtvoga vuka i zec dize *****'. A kako izgleda u praksi, prikazuje se upravo u Srbiji.
Tek kada se saznalo da je Bogoljub dobio azil i da mogu da ga samo mrze, nasi vrli zastitnici zakona pocese da prekopavaju po ostacima Kariceve imovine. Mozda je jednostavnije i brze pitati Dinkica, taj politicki pajac i ovejani kriminalac bio je u sve detalje upucen. A ovo komadanje drustveno-politickog lesa Kariceve imovine, vise je nego bedno. I, na osnovu cega? Da li je pokrenut sudski proces? Po kom zakonu se oduzima imovina ako nema sudjenja ni presude? Koliko sam upoznat, postoji samo poternica za Karicem ali nema sudskog procesa. Vazno je bilo samo isterati ga iz zemlje jer je poceo da osvaja i glasove u politici tj. poceo da ugrozava gubare na vlasti. Ovo mi sve vise lici na uvodjenje drzavnog linca. Gde je tu zakon? Isto kao sa Saricem. Nema ni optuznice, ni otvaranja sudskog procesa ali je imovina (izvestan deo) za koju se (satro) zna da je Sariceva, po hitnom - nezakonitom - postupku, otudjena i prodata na nekakvoj aukciji, uvijenoj u socilanu demagogiju. Ovi kvazi politicari su preko svojih medija demagoski rastrubili sve lose o Saricu, funkcionalno nepismeni gradjani Srbije su to progutali bez hleba, a da niko nije postavio pitanja na koja ni danas nema odgovora: kako je Saric sve to pokupavao, kako je dobio drzavljanstvo Srbije, s kojim firmama i uz ciju pomoc je poslovao u Srbiji, kako je pobegao iz Srbije? Vazno je samo bilo proglasiti ga drzavnim neprijateljem br. 1 i onda raspolagati njegovom imovinom. Raji uvaliti neke televizore i ostale gluposti na javnim prodajama i steci jos malo jeftinih politickih poena. I gotovo.... Niko vise u Srbiji ne pominje Public Enemy No. 1, Darka Sarica. Ni ono sto je ostalo iza njega. Slicna sema upotrebljena je i protiv Stanka Subotica. Briznim politicarima je najvaznije da njihovi dojucerasnji partneri budu naterani pod bilo kojim razlozima da napuste zemlju i ostave imovinu kome? Svojim dojucerasnjim partnerima, domacim politickim gubarima.
A nasim politickim nesitima, alavost ce doci glave. Uzece jednom preveliki zalogaj koji ce im se zaglaviti u grlu i ugusiti ih.
Breht je jednom prilikom rekao da nije lopov onaj ko opljacka banku, nego onaj ko je osnuje.
Od krimibalaca u bekstvu, gori su jedino politicari, da ne kazem, kriminalci na vlasti.

Vladimir

pre 13 godina

Daleko da su Karici nevini ali da li se neko pita sta je sa dividendama u brojnim drugim kompanijama kao i javnim preduzecima gde je drzava vlasnik ili suvlasnik? Sta je sa dividendom JAT-a? Umesto dividende bice "dala baba dinar da udje u kolo, a dace i dva da izadje"

Novosadjanin

pre 13 godina

A ko je ono ispred drzave Srbije sedeo u upravnom odboru Mobtela i samo posmatrao sta se radi umesto da spreci pljacku na izvoru? Prvo sa njim treba popricati - Karici su radili samo ono sto im se dozvoljavalo... Dok nisu osnovali partiju...

Mirjana

pre 13 godina

Naravno sada je sve manje stvari za "prodaju". Verovatno nema ni kredita,a raniji dolaze na naplatu pa je sada došla na red otimačina. Samo doći do novaca.

stari Beogradjanin

pre 13 godina

Jedno je sigurno da kuce na Dedinju imaju i svoje vlasnike,samo kako je dosao do njih Karic i drugi iz iste branse kao Karici je druga prica za koje treba da se historiska pljacka ispravi prema neduznim ljudima i njihovim porodicama dogadaj ne vidjen u Srpskoj istoriji.Oni nisu nikom otimali i pljacakli imovinu kada se gradilo na Dedinju,jer to je bila livada koja se parcelizovala i imucni gradjani kupovali da grade svoje kuce,za razliku kako su do spomenutih kuca danas dosli novi vlasnici.

boris

pre 13 godina

Sve je to fino receno ali ne zaboravite da BK nisu bili sami i upravo oni koji sada oduzimaju su pre izvesnog vremena sedeli za istom trpezom sa BK.
Zasto se ne vidi preko kojih kanala je BK kontrolisao poslove u Srbiji. Ja znam za Inway...pa znam da su i neki iz DS bili povezani sa njima...ali isto tako znam da su i celnici delta Holdinga posteno sponzorisali sve stranke

Dejan

pre 13 godina

Uskoro ce potpuno isti teks samo sa Miskovicem kao glavnim junakom. Poenta je: dopustili smo vam da se nakradete e sad hocemo malo da vam uzmemo,ali ostace vam veooooma dovoljno.

ARSEN

pre 13 godina

Ovde se samo namece jedno pitanje:ako su Karici raznim manipulacijama dosli do tko velikog bogastva,oni su istovremeno od tog istog novca davali partijama.Setimo se samo kako je Bogoljub Karic svojevremeno izjavljivao,i to vise puta,NEDAM VISE PARTIJAMA NI JEDNOG DINARA,DOSTA SAM IM DAVAO,BRE|Pa pitam postovano tuzilastvo,daa li je i u tom pravcu nesto preduzelo.

lucifer

pre 13 godina

koliko me pamcenje sluzi g. Dinkic je 2000te najavljivao 7milrd. ekstra profita od tajkuna, imate pravo samo jednom da probate da pogodite ko je platio, a o ostaloj mafiji ni reci.Najgore od svega je to dok su ga muzli bio je dobar, posle toga postaje drzavni neprijatelj no.1 pa ko je ovde lud mislim da bi sa njim u paketu trebalo da idu i oni koji su omogucili ovu igranku svih ovih godina.

bojan

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto ne plene i ne oduzimaju imovinu kriminalcima koji su toliko upadljivi sa svojim Jaguarima,Porseima itd,besne vile na sve strane a ni dana radnog staza....Sve je lako proverljivo, svaki pandur zna sta se desava u reonu koji pokriva i ko tu zivi.Mislim sad su se setili da plene imovinu Karicu, prvo su mu dali alarm da pali i sad kao....mislim super ste, ali tako nam i treba.Naravno ne mislim da bi radikali (ovde mislim na Tomu i Vucica,jer oni su radikali a mogu da se zovu kako god hoces)bili bolji,oni su bili u vlasti i trebalo bi da su na robijama odavno za proklete devedesete kad su sejali onoliku mrznju,ali brate mili za Tadica i ekipicu tesko da cu ikada vise glasati i nisam jedini.

MUKNAVI

pre 13 godina

Krupna lopina krupnu lopinu ganja po Srbiji,cerupa male,srednje privrednike,i delje sirotinju,koja smerno cuti,i na izborima svojim glasom..daje mandat tajkunskoj ,kurti ,murti,i nastavlja da stenje,i nastavlja da trazi ..veze i vezice,da pomogne svojoj nezaposlenoj deci.Ako se to ne preokrene,tesko da ce za sto godina ,i ime ,a kamoli nesto drugo ostati od nase Stradije.