Utorak, 27.07.2010.

01:12

Šta Karić poseduje u Rusiji

Raspolažući velikom količinom novca, Bogoljub Karić je dopro do samog vrha policijskih i bezbednosnih struktura u Rusiji, piše "Blic".

Izvor: Blic

Šta Kariæ poseduje u Rusiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

22 Komentari

Sortiraj po:

opala

pre 13 godina

Za razliku od novopecene srpske elite, Bogoljub je svoj biznis pokrenuo jos 70-tih godina. Ne treba da zaboravimo da je bio preduzetnik u bivšoj Jugoslaviji. Razumljivo je da poslovni covek ovakvog profila, uprkos neprijateljima u vrhu drzave uspeva da se odrzi na poslovnom vrhu. Ako ne u svojoj zemlji, onda, van nje. Takav politicar i privrednik treba Srbiji.

Mitar Petrovic

pre 13 godina

Pojavljuju se razne poluistine da je Karić oštetio državu jer je vršio transfere novca između svojih kompanija. Šta je tu nelegalno? Za razliku od većine biznismena u Srbiji Karić je svoje poslove počeo davnih 70-tih godina kada je postao prvi preduzetnik u bivšoj Jugoslaviji. Poznato je da sada preduzeće kojim Karić rukovodi radi na višemilionskim projektima u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. Takav privrednik i političar potreban je Srbiji. Umesto da ga država moli da se vrati i pomogne ovoj zemlji da zaposli narod ona progoni ovakvog čoveka i nama servira šarene laže. Ko je ovde lud?

Sara

pre 13 godina

Fino. Neka ponovo gospoda iz DS-a vode Dragomira Karica (brata mu) u Skupstinsku menzu na klopu, naravno uz proviziju. A odgovor na pitanje kome ide ta provizija, vodi i odgovoru da li ce ova vlast uspeti da zapleni imovinu klanu, organizovanoj kriminalnoj grupi, Karicima imovinu pre nego sto oni sve sto im je jos ostalo u Srbiji, i rasprodaju (prodali su vec onaj njihov BK Univerzitet, neku turisticku angenciju, vilu Jelena i sta ti ja znam).

LaMar

pre 13 godina

Ma jok, nama rusi zele dobro!
Kada ce ovde shvatiti da su svi koje su Rusi branili u istoj poziciji kao i oni koje je Milosevic branio - pokojni ili prognani!

borat

pre 13 godina

nije bitno sta ima nego kako svi uspeju da pobegnu i odnesu pare. mi smo jedina drzava koja na tv-u najavljuje istragu protiv nekoga pa se posle pitaju kako je znao da treba da pobegne

Djape

pre 13 godina

Ja odavno rekao da smo trebali preuzeti neke od metoda koje Mosad koristi: lepo infiltriras agente u zemlju iz koje nema izrucenja, pohvatas krimose koje trazis, "donesesh" ih na teritoriju iz koje ima izrucenja ili u sopstvenu zemlju, i onda im lepo sudish kod kuce. A svu imovinu u zemlji i po kojekakvim Kajmanskim ostrvima zaplenish.

Tako je trebalo uraditi sa Karicima, Miloshevic-Markovicima, Suboticima, a tako bi trebalo planirati i za Mishkovica, posto covek ocigledno sprema prebeg (jedino se DB i ministar Dacic prave mutavi da ne znaju sta se deshava u Delti!).

Smeh

pre 13 godina

Muka mi je i od Milosevica i od Karica, ali i od ovakvih prica o njemu/njima.
Milosevicev (koji je bankar) licni bankar Karic (koji je harmonikas)... Pa dobro, valjda smo se svih ovih decenija dogovorili da, bez obzira na emocije koje neko ima prema Milosevicu, Sloba nije bio glup covek kao sto zakljucak teksta implicira.

Nebojsa

pre 13 godina

Karic nikada nije uzimao novac iz zajma za preporod Srbije i to je dokazao cak i Dinkic. Karicu je otet MOBTEL koji je napravio s livade i kad tad cemo mu morati vratiti barem 40% sa kamatama a to je 600.000.000 EUR. I sada se prebacuje lopta sa Miskovica opet na Karica koji je jedini platio porez na ekstra profit. Ne kazem da je posten i da je cist ali u odnosu na Miskovica i sve ostale tajkune on je svetac. Nikada se nije bavio akciznom robom niti je imao privilegije Miskovica, Beka, Hamovica, Lazarevica, Peconija,... I da je normalna drzava i da se hoce istina mogao je da se brani sa slobode, pa ako je kriv u zatvor, a ako nije kriv onda Dinkic i ekipa tamo. Sada ce biti euforija opet dirigovana protiv Karica, A kosovo i Metohija u drugom planu, da se vlasi ne dosete. Pa juce u Skupstini Srbije ugledni poslanik DS hladno izjavi "pa i De Gol je dao Alzir" kao da je Francuska osnovana u Alziru, da imaju hiljade crkava tamo, da imaju ista znacajno tamo. I poredi Alzir i Kosovo i Metohiju. A sada vise nema u stampi ni Milke ni Miska, a njihov zemljak Miljko cuti i ne hapsi. Sada razmisljam ko ga je i postavio tamo jer u normalnoj drzavi nakon takvih izjava oboje bi u zatvor. Pustite vi Karice, ova drzava je od njih naplatila vise nego od svih privatizacija zajedno, a oni nisu ucestvovali u privatizaciju.

Sava Drugi

pre 13 godina

Ovo je amaterska analiza statusa Karića. Iole upućeniji znaju da se u Moskvi ništa ne dešava slučajno. I uspon i pad su samo deo velikog sistema.

Karić je sada tamo meta reketaša, koji mu izvlače poslednju paru. Kada mu i zadnji dolar budu izvukli, završiće u kontaineru, a vlasti će reći ne, njegov pasoš nije bio legalan, to je običan falsifikat.

Bogoljube, vrati se ovde i lepo ispričaj sve kako je bilo. Dobićeš 40 godina robije, 20 ćeš da odslužiš, 20 će da ti oproste i to je to.

DZONI

pre 13 godina

Da je i dalje placao stranke i danas bi sedeo u Srbiji kao ostali ali on im jos uzme i biracko teli pa resi lopov da opljacka lopova. Gde su 1.5 milijadi eura od Mobtela..u deviznim rezervama nisu posto je na dan kad su uzeli kredu od mmfa one bile ukupno 800 miliona bez potrazivanja banaka.

Alek

pre 13 godina

Sve te price o velikim poslovnim uspesima i pravljenu para nasih tajkuna u inostranstvu su budalastine. Koliko znam, u Torontu se taj veliki biznis sastojao od jednog skromnog frizerskog salona. Bice da se i u Rusiji sastojao od neke pekare, kako kaze clanak.

Novac su nasi tajkuni pravili i prave ovde, a preko granice su samo ovce za sisanje. Jer i tamo ima tajkuna koji drze trzista i nema mesta za nase jajare.

Miloje

pre 13 godina

Ma ne mozete mu nista. Karic je sad pod zastitom ruske drzave, a ovi u beogradu neka love Miskovica, koji je isti kao Karic, zbog njega su i proterali Karica, a sad su i sa njim u sukobu, pa ce i Miskovic da im utekne.

Dragan

pre 13 godina

Da podsetim. U nasoj bratskoj Rusiji su i Mira, Marko...Sta mislite gde je Saric? A Mladic.
Toliko o zdusnoj pomoci Rusije srpskom narodu.

MILICA DJUKIC

pre 13 godina

Neverovatno je sa koliko malicioznosti i zara se objavljuje sve oko Karića. Posebno Bogoljuba, koji je osmislio i napravio najbolju srpsku kompaniju MOBTEL!? Zar nije dosta što je nacionalistička Vlada Koštunice, uz asistenciju G17 i blagoslov DS, prodala MOBTEL za skoro polovinu realne vrednosti? Zar to nije najvrednija prodaja koju je Srbija obavila, krunišući svoj mračni ciklus privatizacije? Zar nisu sve pare od prodaje MOBTELA pretopljene kroz NIP u stranačke džepove i interese? Mora se imati u vidu da i predstavnici stranih država vrlo detaljno prate šta se na ovu temu radi i dešava. Kamo sreće da je više bilo Bogoljuba, a manje Miškovića!

igorpl

pre 13 godina

I šta ste sada sa ovom vesti hteli da postignete?
Glupi narod ne zna odakle novac Kariću. Možda od lopata i motika kako kaže on! A da slučajno ne žalite Karića kao jadničak pa ima samo dva poslovna objekta u najelitnijem delu Moskve i sl...
Alo bre dosta više sa takvim bezobraznim temama.
To je samo bacanje prašine u oči glupom narodu koji se jedva odvikao od priča iz 90-ih. Osolite se malo. Prežalili smo i preboleli sve koji su nas pokrali. Pišite malo o današnjem lopovluku!
E moj glupavi narode...

Marija

pre 13 godina

Oterali KARIĆA pa onda doveli ŠARIĆA !!!
Pa oterali ŠARIĆA a dovešće .,.,.,.

INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA KONTRAVERZNIH BIZNISMENA
MASOVNO IH PROIZVODITE !
A NAROD GLADUJE !!!
Teško nama sa vama !

MUKNAVI

pre 13 godina

Pare iz fonda za preporod srbije, pa redom..Ajd bre vatajte forcanke, milkice, tata joce, miskece, drakule, peconije, ceptere i ostale ..da i o njima ne citamo jednog dana; Sta poseduju srpski tajkuni koji su srbima ispred nosa izvijatili, ko karici, jezde , dafine i ostala bagra i fukara.

Krle

pre 13 godina

Ma da Milosevic je ceo dan sedeo i smisljao kako sto vise para da pokloni Karicu iz ciste ljubavi, voleo ga kao rodjenu decu nije mogao da zivi bez njega dajte molim vas... Do kada ce se izmisljati toliko pateticna opravdanja za devastiranje i unistavanje Srbije u poslednjih deset godina od strane "eksperata" bez skole i sa kupljenim diplomama. Jesu Milosevic i Karic poklonili dzabe celu srpsku privredu i hiljade hektara tajkunima od 2000. godine? Optuznica protiv Karica je toliko smesna i politicki motivisana da je to na ivici jadnog. On kakav takav je za sest meseci napravio stranku koja je do nogu potukla G17% i kriticno ugrozila u to vreme "ozbiljne" DS i DSS. To je jedini razlog progona uz to sto naravno vise nije hteo da finansira pomenute partije zato je i oformio svoju posto mu je tako bilo jeftinije. U ovoj zemlji su od 5. oktobra da sada izvrsene pljacke velicine desetina milijardi evra i na to niko ne reaguje dok se narodu pricaju price sio mi ga Djura kako su za sve krivi Karici. Taj Karic svima dodje kao kvisko kad treba bacati maglu kako se ovde kao bori sa korupcijom. Kakvih je lopova i narko dilera u sprezi sa vlastima ova zemlja videla posle 2000. Karic deluje kao mala maca u odnosu na njih. Prestanite da vadite benigne tipove iz naftalina i pozabavite se jednom aktuelnim lopovima koji su Srbiju ojadili najgore u njenoj istoriji.

Krle

pre 13 godina

Ma da Milosevic je ceo dan sedeo i smisljao kako sto vise para da pokloni Karicu iz ciste ljubavi, voleo ga kao rodjenu decu nije mogao da zivi bez njega dajte molim vas... Do kada ce se izmisljati toliko pateticna opravdanja za devastiranje i unistavanje Srbije u poslednjih deset godina od strane "eksperata" bez skole i sa kupljenim diplomama. Jesu Milosevic i Karic poklonili dzabe celu srpsku privredu i hiljade hektara tajkunima od 2000. godine? Optuznica protiv Karica je toliko smesna i politicki motivisana da je to na ivici jadnog. On kakav takav je za sest meseci napravio stranku koja je do nogu potukla G17% i kriticno ugrozila u to vreme "ozbiljne" DS i DSS. To je jedini razlog progona uz to sto naravno vise nije hteo da finansira pomenute partije zato je i oformio svoju posto mu je tako bilo jeftinije. U ovoj zemlji su od 5. oktobra da sada izvrsene pljacke velicine desetina milijardi evra i na to niko ne reaguje dok se narodu pricaju price sio mi ga Djura kako su za sve krivi Karici. Taj Karic svima dodje kao kvisko kad treba bacati maglu kako se ovde kao bori sa korupcijom. Kakvih je lopova i narko dilera u sprezi sa vlastima ova zemlja videla posle 2000. Karic deluje kao mala maca u odnosu na njih. Prestanite da vadite benigne tipove iz naftalina i pozabavite se jednom aktuelnim lopovima koji su Srbiju ojadili najgore u njenoj istoriji.

MUKNAVI

pre 13 godina

Pare iz fonda za preporod srbije, pa redom..Ajd bre vatajte forcanke, milkice, tata joce, miskece, drakule, peconije, ceptere i ostale ..da i o njima ne citamo jednog dana; Sta poseduju srpski tajkuni koji su srbima ispred nosa izvijatili, ko karici, jezde , dafine i ostala bagra i fukara.

Marija

pre 13 godina

Oterali KARIĆA pa onda doveli ŠARIĆA !!!
Pa oterali ŠARIĆA a dovešće .,.,.,.

INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA KONTRAVERZNIH BIZNISMENA
MASOVNO IH PROIZVODITE !
A NAROD GLADUJE !!!
Teško nama sa vama !

Dragan

pre 13 godina

Da podsetim. U nasoj bratskoj Rusiji su i Mira, Marko...Sta mislite gde je Saric? A Mladic.
Toliko o zdusnoj pomoci Rusije srpskom narodu.

igorpl

pre 13 godina

I šta ste sada sa ovom vesti hteli da postignete?
Glupi narod ne zna odakle novac Kariću. Možda od lopata i motika kako kaže on! A da slučajno ne žalite Karića kao jadničak pa ima samo dva poslovna objekta u najelitnijem delu Moskve i sl...
Alo bre dosta više sa takvim bezobraznim temama.
To je samo bacanje prašine u oči glupom narodu koji se jedva odvikao od priča iz 90-ih. Osolite se malo. Prežalili smo i preboleli sve koji su nas pokrali. Pišite malo o današnjem lopovluku!
E moj glupavi narode...

Alek

pre 13 godina

Sve te price o velikim poslovnim uspesima i pravljenu para nasih tajkuna u inostranstvu su budalastine. Koliko znam, u Torontu se taj veliki biznis sastojao od jednog skromnog frizerskog salona. Bice da se i u Rusiji sastojao od neke pekare, kako kaze clanak.

Novac su nasi tajkuni pravili i prave ovde, a preko granice su samo ovce za sisanje. Jer i tamo ima tajkuna koji drze trzista i nema mesta za nase jajare.

Djape

pre 13 godina

Ja odavno rekao da smo trebali preuzeti neke od metoda koje Mosad koristi: lepo infiltriras agente u zemlju iz koje nema izrucenja, pohvatas krimose koje trazis, "donesesh" ih na teritoriju iz koje ima izrucenja ili u sopstvenu zemlju, i onda im lepo sudish kod kuce. A svu imovinu u zemlji i po kojekakvim Kajmanskim ostrvima zaplenish.

Tako je trebalo uraditi sa Karicima, Miloshevic-Markovicima, Suboticima, a tako bi trebalo planirati i za Mishkovica, posto covek ocigledno sprema prebeg (jedino se DB i ministar Dacic prave mutavi da ne znaju sta se deshava u Delti!).

Miloje

pre 13 godina

Ma ne mozete mu nista. Karic je sad pod zastitom ruske drzave, a ovi u beogradu neka love Miskovica, koji je isti kao Karic, zbog njega su i proterali Karica, a sad su i sa njim u sukobu, pa ce i Miskovic da im utekne.

MILICA DJUKIC

pre 13 godina

Neverovatno je sa koliko malicioznosti i zara se objavljuje sve oko Karića. Posebno Bogoljuba, koji je osmislio i napravio najbolju srpsku kompaniju MOBTEL!? Zar nije dosta što je nacionalistička Vlada Koštunice, uz asistenciju G17 i blagoslov DS, prodala MOBTEL za skoro polovinu realne vrednosti? Zar to nije najvrednija prodaja koju je Srbija obavila, krunišući svoj mračni ciklus privatizacije? Zar nisu sve pare od prodaje MOBTELA pretopljene kroz NIP u stranačke džepove i interese? Mora se imati u vidu da i predstavnici stranih država vrlo detaljno prate šta se na ovu temu radi i dešava. Kamo sreće da je više bilo Bogoljuba, a manje Miškovića!

Sava Drugi

pre 13 godina

Ovo je amaterska analiza statusa Karića. Iole upućeniji znaju da se u Moskvi ništa ne dešava slučajno. I uspon i pad su samo deo velikog sistema.

Karić je sada tamo meta reketaša, koji mu izvlače poslednju paru. Kada mu i zadnji dolar budu izvukli, završiće u kontaineru, a vlasti će reći ne, njegov pasoš nije bio legalan, to je običan falsifikat.

Bogoljube, vrati se ovde i lepo ispričaj sve kako je bilo. Dobićeš 40 godina robije, 20 ćeš da odslužiš, 20 će da ti oproste i to je to.

DZONI

pre 13 godina

Da je i dalje placao stranke i danas bi sedeo u Srbiji kao ostali ali on im jos uzme i biracko teli pa resi lopov da opljacka lopova. Gde su 1.5 milijadi eura od Mobtela..u deviznim rezervama nisu posto je na dan kad su uzeli kredu od mmfa one bile ukupno 800 miliona bez potrazivanja banaka.

Nebojsa

pre 13 godina

Karic nikada nije uzimao novac iz zajma za preporod Srbije i to je dokazao cak i Dinkic. Karicu je otet MOBTEL koji je napravio s livade i kad tad cemo mu morati vratiti barem 40% sa kamatama a to je 600.000.000 EUR. I sada se prebacuje lopta sa Miskovica opet na Karica koji je jedini platio porez na ekstra profit. Ne kazem da je posten i da je cist ali u odnosu na Miskovica i sve ostale tajkune on je svetac. Nikada se nije bavio akciznom robom niti je imao privilegije Miskovica, Beka, Hamovica, Lazarevica, Peconija,... I da je normalna drzava i da se hoce istina mogao je da se brani sa slobode, pa ako je kriv u zatvor, a ako nije kriv onda Dinkic i ekipa tamo. Sada ce biti euforija opet dirigovana protiv Karica, A kosovo i Metohija u drugom planu, da se vlasi ne dosete. Pa juce u Skupstini Srbije ugledni poslanik DS hladno izjavi "pa i De Gol je dao Alzir" kao da je Francuska osnovana u Alziru, da imaju hiljade crkava tamo, da imaju ista znacajno tamo. I poredi Alzir i Kosovo i Metohiju. A sada vise nema u stampi ni Milke ni Miska, a njihov zemljak Miljko cuti i ne hapsi. Sada razmisljam ko ga je i postavio tamo jer u normalnoj drzavi nakon takvih izjava oboje bi u zatvor. Pustite vi Karice, ova drzava je od njih naplatila vise nego od svih privatizacija zajedno, a oni nisu ucestvovali u privatizaciju.

borat

pre 13 godina

nije bitno sta ima nego kako svi uspeju da pobegnu i odnesu pare. mi smo jedina drzava koja na tv-u najavljuje istragu protiv nekoga pa se posle pitaju kako je znao da treba da pobegne

Smeh

pre 13 godina

Muka mi je i od Milosevica i od Karica, ali i od ovakvih prica o njemu/njima.
Milosevicev (koji je bankar) licni bankar Karic (koji je harmonikas)... Pa dobro, valjda smo se svih ovih decenija dogovorili da, bez obzira na emocije koje neko ima prema Milosevicu, Sloba nije bio glup covek kao sto zakljucak teksta implicira.

opala

pre 13 godina

Za razliku od novopecene srpske elite, Bogoljub je svoj biznis pokrenuo jos 70-tih godina. Ne treba da zaboravimo da je bio preduzetnik u bivšoj Jugoslaviji. Razumljivo je da poslovni covek ovakvog profila, uprkos neprijateljima u vrhu drzave uspeva da se odrzi na poslovnom vrhu. Ako ne u svojoj zemlji, onda, van nje. Takav politicar i privrednik treba Srbiji.

LaMar

pre 13 godina

Ma jok, nama rusi zele dobro!
Kada ce ovde shvatiti da su svi koje su Rusi branili u istoj poziciji kao i oni koje je Milosevic branio - pokojni ili prognani!

Mitar Petrovic

pre 13 godina

Pojavljuju se razne poluistine da je Karić oštetio državu jer je vršio transfere novca između svojih kompanija. Šta je tu nelegalno? Za razliku od većine biznismena u Srbiji Karić je svoje poslove počeo davnih 70-tih godina kada je postao prvi preduzetnik u bivšoj Jugoslaviji. Poznato je da sada preduzeće kojim Karić rukovodi radi na višemilionskim projektima u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. Takav privrednik i političar potreban je Srbiji. Umesto da ga država moli da se vrati i pomogne ovoj zemlji da zaposli narod ona progoni ovakvog čoveka i nama servira šarene laže. Ko je ovde lud?

Sara

pre 13 godina

Fino. Neka ponovo gospoda iz DS-a vode Dragomira Karica (brata mu) u Skupstinsku menzu na klopu, naravno uz proviziju. A odgovor na pitanje kome ide ta provizija, vodi i odgovoru da li ce ova vlast uspeti da zapleni imovinu klanu, organizovanoj kriminalnoj grupi, Karicima imovinu pre nego sto oni sve sto im je jos ostalo u Srbiji, i rasprodaju (prodali su vec onaj njihov BK Univerzitet, neku turisticku angenciju, vilu Jelena i sta ti ja znam).

Nebojsa

pre 13 godina

Karic nikada nije uzimao novac iz zajma za preporod Srbije i to je dokazao cak i Dinkic. Karicu je otet MOBTEL koji je napravio s livade i kad tad cemo mu morati vratiti barem 40% sa kamatama a to je 600.000.000 EUR. I sada se prebacuje lopta sa Miskovica opet na Karica koji je jedini platio porez na ekstra profit. Ne kazem da je posten i da je cist ali u odnosu na Miskovica i sve ostale tajkune on je svetac. Nikada se nije bavio akciznom robom niti je imao privilegije Miskovica, Beka, Hamovica, Lazarevica, Peconija,... I da je normalna drzava i da se hoce istina mogao je da se brani sa slobode, pa ako je kriv u zatvor, a ako nije kriv onda Dinkic i ekipa tamo. Sada ce biti euforija opet dirigovana protiv Karica, A kosovo i Metohija u drugom planu, da se vlasi ne dosete. Pa juce u Skupstini Srbije ugledni poslanik DS hladno izjavi "pa i De Gol je dao Alzir" kao da je Francuska osnovana u Alziru, da imaju hiljade crkava tamo, da imaju ista znacajno tamo. I poredi Alzir i Kosovo i Metohiju. A sada vise nema u stampi ni Milke ni Miska, a njihov zemljak Miljko cuti i ne hapsi. Sada razmisljam ko ga je i postavio tamo jer u normalnoj drzavi nakon takvih izjava oboje bi u zatvor. Pustite vi Karice, ova drzava je od njih naplatila vise nego od svih privatizacija zajedno, a oni nisu ucestvovali u privatizaciju.

MILICA DJUKIC

pre 13 godina

Neverovatno je sa koliko malicioznosti i zara se objavljuje sve oko Karića. Posebno Bogoljuba, koji je osmislio i napravio najbolju srpsku kompaniju MOBTEL!? Zar nije dosta što je nacionalistička Vlada Koštunice, uz asistenciju G17 i blagoslov DS, prodala MOBTEL za skoro polovinu realne vrednosti? Zar to nije najvrednija prodaja koju je Srbija obavila, krunišući svoj mračni ciklus privatizacije? Zar nisu sve pare od prodaje MOBTELA pretopljene kroz NIP u stranačke džepove i interese? Mora se imati u vidu da i predstavnici stranih država vrlo detaljno prate šta se na ovu temu radi i dešava. Kamo sreće da je više bilo Bogoljuba, a manje Miškovića!

Krle

pre 13 godina

Ma da Milosevic je ceo dan sedeo i smisljao kako sto vise para da pokloni Karicu iz ciste ljubavi, voleo ga kao rodjenu decu nije mogao da zivi bez njega dajte molim vas... Do kada ce se izmisljati toliko pateticna opravdanja za devastiranje i unistavanje Srbije u poslednjih deset godina od strane "eksperata" bez skole i sa kupljenim diplomama. Jesu Milosevic i Karic poklonili dzabe celu srpsku privredu i hiljade hektara tajkunima od 2000. godine? Optuznica protiv Karica je toliko smesna i politicki motivisana da je to na ivici jadnog. On kakav takav je za sest meseci napravio stranku koja je do nogu potukla G17% i kriticno ugrozila u to vreme "ozbiljne" DS i DSS. To je jedini razlog progona uz to sto naravno vise nije hteo da finansira pomenute partije zato je i oformio svoju posto mu je tako bilo jeftinije. U ovoj zemlji su od 5. oktobra da sada izvrsene pljacke velicine desetina milijardi evra i na to niko ne reaguje dok se narodu pricaju price sio mi ga Djura kako su za sve krivi Karici. Taj Karic svima dodje kao kvisko kad treba bacati maglu kako se ovde kao bori sa korupcijom. Kakvih je lopova i narko dilera u sprezi sa vlastima ova zemlja videla posle 2000. Karic deluje kao mala maca u odnosu na njih. Prestanite da vadite benigne tipove iz naftalina i pozabavite se jednom aktuelnim lopovima koji su Srbiju ojadili najgore u njenoj istoriji.

Sava Drugi

pre 13 godina

Ovo je amaterska analiza statusa Karića. Iole upućeniji znaju da se u Moskvi ništa ne dešava slučajno. I uspon i pad su samo deo velikog sistema.

Karić je sada tamo meta reketaša, koji mu izvlače poslednju paru. Kada mu i zadnji dolar budu izvukli, završiće u kontaineru, a vlasti će reći ne, njegov pasoš nije bio legalan, to je običan falsifikat.

Bogoljube, vrati se ovde i lepo ispričaj sve kako je bilo. Dobićeš 40 godina robije, 20 ćeš da odslužiš, 20 će da ti oproste i to je to.

Dragan

pre 13 godina

Da podsetim. U nasoj bratskoj Rusiji su i Mira, Marko...Sta mislite gde je Saric? A Mladic.
Toliko o zdusnoj pomoci Rusije srpskom narodu.

Alek

pre 13 godina

Sve te price o velikim poslovnim uspesima i pravljenu para nasih tajkuna u inostranstvu su budalastine. Koliko znam, u Torontu se taj veliki biznis sastojao od jednog skromnog frizerskog salona. Bice da se i u Rusiji sastojao od neke pekare, kako kaze clanak.

Novac su nasi tajkuni pravili i prave ovde, a preko granice su samo ovce za sisanje. Jer i tamo ima tajkuna koji drze trzista i nema mesta za nase jajare.

Marija

pre 13 godina

Oterali KARIĆA pa onda doveli ŠARIĆA !!!
Pa oterali ŠARIĆA a dovešće .,.,.,.

INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA KONTRAVERZNIH BIZNISMENA
MASOVNO IH PROIZVODITE !
A NAROD GLADUJE !!!
Teško nama sa vama !

Djape

pre 13 godina

Ja odavno rekao da smo trebali preuzeti neke od metoda koje Mosad koristi: lepo infiltriras agente u zemlju iz koje nema izrucenja, pohvatas krimose koje trazis, "donesesh" ih na teritoriju iz koje ima izrucenja ili u sopstvenu zemlju, i onda im lepo sudish kod kuce. A svu imovinu u zemlji i po kojekakvim Kajmanskim ostrvima zaplenish.

Tako je trebalo uraditi sa Karicima, Miloshevic-Markovicima, Suboticima, a tako bi trebalo planirati i za Mishkovica, posto covek ocigledno sprema prebeg (jedino se DB i ministar Dacic prave mutavi da ne znaju sta se deshava u Delti!).

Miloje

pre 13 godina

Ma ne mozete mu nista. Karic je sad pod zastitom ruske drzave, a ovi u beogradu neka love Miskovica, koji je isti kao Karic, zbog njega su i proterali Karica, a sad su i sa njim u sukobu, pa ce i Miskovic da im utekne.

igorpl

pre 13 godina

I šta ste sada sa ovom vesti hteli da postignete?
Glupi narod ne zna odakle novac Kariću. Možda od lopata i motika kako kaže on! A da slučajno ne žalite Karića kao jadničak pa ima samo dva poslovna objekta u najelitnijem delu Moskve i sl...
Alo bre dosta više sa takvim bezobraznim temama.
To je samo bacanje prašine u oči glupom narodu koji se jedva odvikao od priča iz 90-ih. Osolite se malo. Prežalili smo i preboleli sve koji su nas pokrali. Pišite malo o današnjem lopovluku!
E moj glupavi narode...

LaMar

pre 13 godina

Ma jok, nama rusi zele dobro!
Kada ce ovde shvatiti da su svi koje su Rusi branili u istoj poziciji kao i oni koje je Milosevic branio - pokojni ili prognani!

MUKNAVI

pre 13 godina

Pare iz fonda za preporod srbije, pa redom..Ajd bre vatajte forcanke, milkice, tata joce, miskece, drakule, peconije, ceptere i ostale ..da i o njima ne citamo jednog dana; Sta poseduju srpski tajkuni koji su srbima ispred nosa izvijatili, ko karici, jezde , dafine i ostala bagra i fukara.

DZONI

pre 13 godina

Da je i dalje placao stranke i danas bi sedeo u Srbiji kao ostali ali on im jos uzme i biracko teli pa resi lopov da opljacka lopova. Gde su 1.5 milijadi eura od Mobtela..u deviznim rezervama nisu posto je na dan kad su uzeli kredu od mmfa one bile ukupno 800 miliona bez potrazivanja banaka.

Smeh

pre 13 godina

Muka mi je i od Milosevica i od Karica, ali i od ovakvih prica o njemu/njima.
Milosevicev (koji je bankar) licni bankar Karic (koji je harmonikas)... Pa dobro, valjda smo se svih ovih decenija dogovorili da, bez obzira na emocije koje neko ima prema Milosevicu, Sloba nije bio glup covek kao sto zakljucak teksta implicira.

borat

pre 13 godina

nije bitno sta ima nego kako svi uspeju da pobegnu i odnesu pare. mi smo jedina drzava koja na tv-u najavljuje istragu protiv nekoga pa se posle pitaju kako je znao da treba da pobegne

Sara

pre 13 godina

Fino. Neka ponovo gospoda iz DS-a vode Dragomira Karica (brata mu) u Skupstinsku menzu na klopu, naravno uz proviziju. A odgovor na pitanje kome ide ta provizija, vodi i odgovoru da li ce ova vlast uspeti da zapleni imovinu klanu, organizovanoj kriminalnoj grupi, Karicima imovinu pre nego sto oni sve sto im je jos ostalo u Srbiji, i rasprodaju (prodali su vec onaj njihov BK Univerzitet, neku turisticku angenciju, vilu Jelena i sta ti ja znam).

Mitar Petrovic

pre 13 godina

Pojavljuju se razne poluistine da je Karić oštetio državu jer je vršio transfere novca između svojih kompanija. Šta je tu nelegalno? Za razliku od većine biznismena u Srbiji Karić je svoje poslove počeo davnih 70-tih godina kada je postao prvi preduzetnik u bivšoj Jugoslaviji. Poznato je da sada preduzeće kojim Karić rukovodi radi na višemilionskim projektima u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. Takav privrednik i političar potreban je Srbiji. Umesto da ga država moli da se vrati i pomogne ovoj zemlji da zaposli narod ona progoni ovakvog čoveka i nama servira šarene laže. Ko je ovde lud?

opala

pre 13 godina

Za razliku od novopecene srpske elite, Bogoljub je svoj biznis pokrenuo jos 70-tih godina. Ne treba da zaboravimo da je bio preduzetnik u bivšoj Jugoslaviji. Razumljivo je da poslovni covek ovakvog profila, uprkos neprijateljima u vrhu drzave uspeva da se odrzi na poslovnom vrhu. Ako ne u svojoj zemlji, onda, van nje. Takav politicar i privrednik treba Srbiji.