Nedelja, 18.07.2010.

19:07

Eduardo prelazi u Šahtjor

Reprezentativac Hrvatske Eduardo da Silva nalazi se pred transferom u Šahtjor iz Donjecka vredan sedam miliona evra, preneli su mediji iz Ukranije.

Izvor: AK

Eduardo prelazi u Šahtjor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

22 Komentari

Sortiraj po:

gio

pre 13 godina

@aca


idemo redom
vidic protiv gane-bile su 2-3 situacije gdje mu igrac gane bjezi i dolazi u odlicnu poziciju da glavom postigne gol,protiv njemacke je napravio penal,protiv australije kriv kod prvog gola gdje ga cahill nadskace i zabija gol glavom i kod drugog gola jer nije izasao da blokira sut-malo je to previse za takvog obrambenog igraca!!

ivanovic protiv chelsia-u prvoj utakmici na camp nou je igrao,ali u drugoj utakmici nije igrao nego je bosingwa zatvorio messia,gol koji je postigao etoo za inter ove sezone je krivica ivanovica,i protiv njemacke mu je na slican nacin podolski pobjegao, ali na njegovu srecu promasio je cijeli gol.
Vidc i ivanovic imaju previse gresaka i nisu uopce toliko dobri igraci koliko vi mislite!!

aca

pre 13 godina

@ gio
e idi leci komplekse na nekom drugom znas! sta poredis Snajdera i Stankovica? pa Snajder je ofanzivni vezni i on hrani napadace loptama a Stankovic i Kambijaso zatvaraju sve prilaze golu, odbrana im odmara, jak je Inter ko zemlja, uostalom osetio je Bajern na svojoj kozi, srecni su i oni bili posle te tekme jer su ladno mogli da prime 4 gola!
Vidic- 3 god vec proglasavan u idealan tim najjace lige na svetu i 3 god je u najboljih 11 igraca na svetu. Jos nesto, on ti je najbolji odbrambeni igrac na svetu! za ruku na SP nije on kriv, krivi su svi igraci. Dozvolili smo da nas Nemci pretrcavaju sa igracem manje, igrao sam fudbal i to na bas njegovoj poziciji i znam kako je neugodno kad znas da te protivnik protrcava sat vremena i kad ne znas nikad ko ti je iza ledja. E da je on znao da nema ama bas nikog iza njegovih ledja ne bi igrao rukom. Uostalom ako si igledao SP onda si video da bismo mi primili bar jos 6 golova da nije bilo njega u timu. Ali zapamti, on je danas najbolji igrac na svetu svidelo se tebi to ili ne!
dalje, Siti? a Totenhem je kao nesto uradio u zadnjih 20 godina u engl. fudbalu? nije, i niti ce! a Siti hoce, videces!
Ivanovic - ako si gledao Celzi-Barsa u ls video si kakav je igrac! u prvom mecu zatvorio Henry, u drugom Messi. Za gol Etoo nije kriv, ili, kriv je koliko i cela odbrana. Ali on je igrac koji je u prvih 11 u Premier league! pa ti vidi onda.
dakle, ako treba jos nesto da se pojasni ti reci...
Ivanovic je bolji igrac od svakog vaseg odbrambenog! i Vidic takodje. i zato Vi jedva cekate neki njihov kiks, pa da posle pricate arzne price i pricice, ali dobro ta prica da su oni dva losa odbrambena igraca moze samo kod Vas Hrvata da prodje i nigde vise.
a ti si mi poredio prosecne evropske klubove u kojima igraju Vasi graci, i krem evropskog fudbala u kojima igraju nasi igraci. Sto nisi napisao kad si vec pisao koliko su Vasi igraci dali golova i za koje klubove oni igraju? Hoces ti da kazes, ili ja da pogadjam? a pogodicu brate, bolje stisni **** pa ti reci.

gio

pre 13 godina

@ gio
sta ti poredis covece? je l nas zezas ili sta je tvoj problem? ej sta ti poredis!!!
poredis bolton, salke, parmu, bajern, totenhem i INTER, MANCESTER JUNAJTED, CELZI, A OD SKORO LIVERPUL, SITI, JUVENTUS... eejjjjj decko, spusti se na zemlju!
(aca, 19. jul 2010 15:05

ni manchester utd,ni inter, a da ne govorim o chelsiu i cityu ne mogu se uspoređivati sa BAYERNOM jer je BAYERN za njih pojam,pogledaj prvo koliko BAYERN ima trofeja pa ce ti sve biti jasno!!!od kada je to city veci klub od tottenhama???

ja sam napisao ucinak nasih igraca prosle sezone,jel imate vi kojeg igraca da je postigao 5 golova??

sta su to vidic,stankovic,ivanovic napravili prosle sezone-ivanovic kriv sto je chelsi ispao iz lige prvaka jer ako se sjecas samuela eta na stamford brigdu sve ti je jasno,stankovic 80 posto utakmica na klupi jer pored snijdera nema sta da trazi,vidic prosjek..a da ne pricam kako je igrao na sp u africi..

The

pre 13 godina

Dragi Srbi i Hrvati, sve mi nesto toplo oko srca dok se kulturishka raspravljamo o fudbalu. Neka ostane na fudbalu i zivi bili vi meni!

aca

pre 13 godina

@ gio
sta ti poredis covece? je l nas zezas ili sta je tvoj problem? ej sta ti poredis!!!
poredis bolton, salke, parmu, bajern, totenhem i INTER, MANCESTER JUNAJTED, CELZI, A OD SKORO LIVERPUL, SITI, JUVENTUS... eejjjjj decko, spusti se na zemlju!

O.K.

pre 13 godina

Kolarov - Lazio
Vidic - Man Utd
Ivanovic - Chelsea
Lukovic - Udinese
Obradovic - Saragosa
Subotic - Dortmund
Kacar - Herta
Tosic - CSKA
Stankovic - Inter
Jovanovic - Liverpool
Krasic - CSKA (za sad)
Kuzmanovic - Stuttgart
Lazovic - Zenit
Pantelic - Ajax
Zigic - Birmingham
Slobodan Rajkovic - Chelsea
Nemanja Matic - Chelsea
Bosko Jankovic - Genoa
Miralem Sulejmani - Ajax
Ninkovic - Dinamo Kyiv
Sto se tice igraca koje svi znaju - Mihajlovic, Savicevic, Stojkovic, Mijatovic, Savo Milosevic...
Tu se sad mogu svrstati i Vidic, Stankovic...
Sto se tice ucinka igraca, jel uzeo bese neko od vasih Ligu sampiona? Ili mozda titulu u Engleskoj (Ivanovic), bio drugi na tabeli (Vidic)? Ili mozda u Italiji (Stankovic)? Eh, kompleksasi...

sokol

pre 13 godina

pa da, neka i dalje igraju u tim top klubovima, bas ste lijepo na SP-u pokazali koliko je bitno da se igra u top klubovima...mislim, ocigledno je da se u Srbiji vise cijeni biti u top klubovima, hvaliti se time u namjeri drugima nabiti nekakav kompleks, stvarno ste jadni..dosta ekipa je na SP-u pokazalo da mogu dogurati daleko i to sa igracima koji su dosta slabiji od hrvatske ili srpske reprezentacije..pogledajte slovacku, ganu, urugvaj..njihovi najbolji igraci igraju u Napoli, Ajaxu ili za Atletico Madrid, a vidi sto su ostvarili..vama bi bilo bolje da se ugledate na takve ekipe koje imaju slogu i koje veze timski duh..a ne rugati se drugima kako su "prosjecni"...imate vi dosta vasih problema, brinite se vi o svojim igracima, jer imate sada prave individualce samo sto ne znaju igrati skupa, a to je najbitnije. Ne bi me cudilo da na EPu 2012 isto imate slicni pristup igri kao i na SP-u, kada su vam samo top klubovi u interesu..

a najgore od svega je sto se radujete tudjoj nesreci kao Eduardu, koji je imao peh kad ga je ona budala onako grubo faulirala. ne daj boze da se vasem krasicu u buducnosti tako nesto dogodi, ne znate vi sta je to...

gio

pre 13 godina

@sasa
@sunshine
@ironman

ivica olic -19 golova(7 u ligi prvaka)7 asist,izabran u idealnoj momcadi lige prvaka

mladen petric-20 golova i 3 asist

ivan rakitic-7 golova 3 asist

danijel pranjic-1 gol 3 asist

niko kranjcar-10 golova,7 asist

luka modric-4 gola i 6 asist

ivan klasnic-12 golova i 2 asist

nikola kalinic-7 golova i 3 asist

mate bilic-6 golova i 1 asist

eduardo-6 golova i 5 asist

igor budan-7 golova i 1 asist

ovo je ucinak hrvatskih nogometasa koji igraju u ligi petice,a sto su to srpski nogometasi napravili u ligi petice????

CCCCrbin

pre 13 godina

za tebe toronto,nemoj da si mnogo smesan:) da ste vi neka sila makar bi se kvalifikovali.istina mi smo izpali rano na sp-u ali isto tako je istina da je sudija ponistio nama cist gol i da nam nije svirao cist penal protiv australije.da se to vama desilo vi bi i dan danas plakali.a ovo sto spominjes bobana i sukera e pa i madjari su imali nekada i puskas-a i ko zna koga sve.a i mi smo tada imali mihajlovic(najbolje izvodjaca slobodnih udaraca u italiji a verovatno i na svetu) pa jugovica,stojkovica,savicevica,
mijatovica,milosevica itd.a i sada imam nekoliko odlicnih igraca vidica,ivanovica,stankovica njih trojica su standardnih u najboljm klubovima na svetu.pa onda jovanovic a evo uskoro i kolarov,krasic a i oko subotica se otimaju najbolji svetski klubovi,a njemu je tek 21godina.sto se tice da silve on nije nista pokazao ni pre povrede u arsenalu a kamoli posle povrede.pa on nije ni pre povrede bio standardan u arsenalu,prvu sezonu je postigao tek 4gola kao i kezman dok je igrao u chelsea-u.

sunshine

pre 13 godina

@schumi19

Nemanja Vidic - Manchester Utd
Bane Ivanovic - Chelsea
Lane Jovanovic - Liverpool
Dejan Stankovic - Inter
Da ne govorim o igracima koji igraju za timove koji su u ragnu sa "vasim" Totenhemom

mrzim_nlb

pre 13 godina

Odličan klub, odlična liga i odlična lova za Eduarda... Uspjeh je da se uopće vratio profesionalnom nogometu nakon onog krvničkog starta.

Igrat će Ligu prvaka, bit će standardan, a što je najbitnije, bit će u formi za reprezentaciju.

Ironman

pre 13 godina

a koji to vaš igrač osim vidića igra u malo jačem klubu???!
(schumi19, 18. jul 2010 20:02)

Ivanović, Stanković, Jovanović, Matić, od ovog leta sigurno i Krasić i Kolarov.

Saša

pre 13 godina

a koji to vaš igrač osim vidića igra u malo jačem klubu???!
(schumi19, 18. jul 2010 20:02)

Ovako na brzake:
Ivanovic-Celzi
Jovanovic-Liverul
Stankovic-Inter
Krasic-CSKA (prelazi u Juve)
Kolarov-Lacio (trazi ga pola Evrope)
Subotic-Dortmund
Pantelic-Ajax
Lukovic-Udineze

Highbury forever

pre 13 godina

tako je najbolje i za njega i za Arsenal.Jos jedan dobar potez uprave Arsenala, gotovo da nista nisu izgubili na njemu, a cinjenica je da nije isti igrac pre i posle povrede. Nadam se da ce pametno da investiraju te pare.

ja

pre 13 godina

Hahahahaha jao majko, pa ocete li imati bar nekog u najjacim evropskim klubovima ?

Tottenham - Shakhtar

I posle se pitate zasto niste otisli na SP...

Babin_zub

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da vec ima 27 godina...kako vreme leti.
Odlican centarfor,steta zbog povrede.Da nije bilo nje Bog zna dokle bi dogurao.

ja

pre 13 godina

Hahahahaha jao majko, pa ocete li imati bar nekog u najjacim evropskim klubovima ?

Tottenham - Shakhtar

I posle se pitate zasto niste otisli na SP...

Babin_zub

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da vec ima 27 godina...kako vreme leti.
Odlican centarfor,steta zbog povrede.Da nije bilo nje Bog zna dokle bi dogurao.

Highbury forever

pre 13 godina

tako je najbolje i za njega i za Arsenal.Jos jedan dobar potez uprave Arsenala, gotovo da nista nisu izgubili na njemu, a cinjenica je da nije isti igrac pre i posle povrede. Nadam se da ce pametno da investiraju te pare.

Ironman

pre 13 godina

a koji to vaš igrač osim vidića igra u malo jačem klubu???!
(schumi19, 18. jul 2010 20:02)

Ivanović, Stanković, Jovanović, Matić, od ovog leta sigurno i Krasić i Kolarov.

sunshine

pre 13 godina

@schumi19

Nemanja Vidic - Manchester Utd
Bane Ivanovic - Chelsea
Lane Jovanovic - Liverpool
Dejan Stankovic - Inter
Da ne govorim o igracima koji igraju za timove koji su u ragnu sa "vasim" Totenhemom

mrzim_nlb

pre 13 godina

Odličan klub, odlična liga i odlična lova za Eduarda... Uspjeh je da se uopće vratio profesionalnom nogometu nakon onog krvničkog starta.

Igrat će Ligu prvaka, bit će standardan, a što je najbitnije, bit će u formi za reprezentaciju.

gio

pre 13 godina

@sasa
@sunshine
@ironman

ivica olic -19 golova(7 u ligi prvaka)7 asist,izabran u idealnoj momcadi lige prvaka

mladen petric-20 golova i 3 asist

ivan rakitic-7 golova 3 asist

danijel pranjic-1 gol 3 asist

niko kranjcar-10 golova,7 asist

luka modric-4 gola i 6 asist

ivan klasnic-12 golova i 2 asist

nikola kalinic-7 golova i 3 asist

mate bilic-6 golova i 1 asist

eduardo-6 golova i 5 asist

igor budan-7 golova i 1 asist

ovo je ucinak hrvatskih nogometasa koji igraju u ligi petice,a sto su to srpski nogometasi napravili u ligi petice????

Saša

pre 13 godina

a koji to vaš igrač osim vidića igra u malo jačem klubu???!
(schumi19, 18. jul 2010 20:02)

Ovako na brzake:
Ivanovic-Celzi
Jovanovic-Liverul
Stankovic-Inter
Krasic-CSKA (prelazi u Juve)
Kolarov-Lacio (trazi ga pola Evrope)
Subotic-Dortmund
Pantelic-Ajax
Lukovic-Udineze

sokol

pre 13 godina

pa da, neka i dalje igraju u tim top klubovima, bas ste lijepo na SP-u pokazali koliko je bitno da se igra u top klubovima...mislim, ocigledno je da se u Srbiji vise cijeni biti u top klubovima, hvaliti se time u namjeri drugima nabiti nekakav kompleks, stvarno ste jadni..dosta ekipa je na SP-u pokazalo da mogu dogurati daleko i to sa igracima koji su dosta slabiji od hrvatske ili srpske reprezentacije..pogledajte slovacku, ganu, urugvaj..njihovi najbolji igraci igraju u Napoli, Ajaxu ili za Atletico Madrid, a vidi sto su ostvarili..vama bi bilo bolje da se ugledate na takve ekipe koje imaju slogu i koje veze timski duh..a ne rugati se drugima kako su "prosjecni"...imate vi dosta vasih problema, brinite se vi o svojim igracima, jer imate sada prave individualce samo sto ne znaju igrati skupa, a to je najbitnije. Ne bi me cudilo da na EPu 2012 isto imate slicni pristup igri kao i na SP-u, kada su vam samo top klubovi u interesu..

a najgore od svega je sto se radujete tudjoj nesreci kao Eduardu, koji je imao peh kad ga je ona budala onako grubo faulirala. ne daj boze da se vasem krasicu u buducnosti tako nesto dogodi, ne znate vi sta je to...

O.K.

pre 13 godina

Kolarov - Lazio
Vidic - Man Utd
Ivanovic - Chelsea
Lukovic - Udinese
Obradovic - Saragosa
Subotic - Dortmund
Kacar - Herta
Tosic - CSKA
Stankovic - Inter
Jovanovic - Liverpool
Krasic - CSKA (za sad)
Kuzmanovic - Stuttgart
Lazovic - Zenit
Pantelic - Ajax
Zigic - Birmingham
Slobodan Rajkovic - Chelsea
Nemanja Matic - Chelsea
Bosko Jankovic - Genoa
Miralem Sulejmani - Ajax
Ninkovic - Dinamo Kyiv
Sto se tice igraca koje svi znaju - Mihajlovic, Savicevic, Stojkovic, Mijatovic, Savo Milosevic...
Tu se sad mogu svrstati i Vidic, Stankovic...
Sto se tice ucinka igraca, jel uzeo bese neko od vasih Ligu sampiona? Ili mozda titulu u Engleskoj (Ivanovic), bio drugi na tabeli (Vidic)? Ili mozda u Italiji (Stankovic)? Eh, kompleksasi...

gio

pre 13 godina

@aca


idemo redom
vidic protiv gane-bile su 2-3 situacije gdje mu igrac gane bjezi i dolazi u odlicnu poziciju da glavom postigne gol,protiv njemacke je napravio penal,protiv australije kriv kod prvog gola gdje ga cahill nadskace i zabija gol glavom i kod drugog gola jer nije izasao da blokira sut-malo je to previse za takvog obrambenog igraca!!

ivanovic protiv chelsia-u prvoj utakmici na camp nou je igrao,ali u drugoj utakmici nije igrao nego je bosingwa zatvorio messia,gol koji je postigao etoo za inter ove sezone je krivica ivanovica,i protiv njemacke mu je na slican nacin podolski pobjegao, ali na njegovu srecu promasio je cijeli gol.
Vidc i ivanovic imaju previse gresaka i nisu uopce toliko dobri igraci koliko vi mislite!!

gio

pre 13 godina

@ gio
sta ti poredis covece? je l nas zezas ili sta je tvoj problem? ej sta ti poredis!!!
poredis bolton, salke, parmu, bajern, totenhem i INTER, MANCESTER JUNAJTED, CELZI, A OD SKORO LIVERPUL, SITI, JUVENTUS... eejjjjj decko, spusti se na zemlju!
(aca, 19. jul 2010 15:05

ni manchester utd,ni inter, a da ne govorim o chelsiu i cityu ne mogu se uspoređivati sa BAYERNOM jer je BAYERN za njih pojam,pogledaj prvo koliko BAYERN ima trofeja pa ce ti sve biti jasno!!!od kada je to city veci klub od tottenhama???

ja sam napisao ucinak nasih igraca prosle sezone,jel imate vi kojeg igraca da je postigao 5 golova??

sta su to vidic,stankovic,ivanovic napravili prosle sezone-ivanovic kriv sto je chelsi ispao iz lige prvaka jer ako se sjecas samuela eta na stamford brigdu sve ti je jasno,stankovic 80 posto utakmica na klupi jer pored snijdera nema sta da trazi,vidic prosjek..a da ne pricam kako je igrao na sp u africi..

CCCCrbin

pre 13 godina

za tebe toronto,nemoj da si mnogo smesan:) da ste vi neka sila makar bi se kvalifikovali.istina mi smo izpali rano na sp-u ali isto tako je istina da je sudija ponistio nama cist gol i da nam nije svirao cist penal protiv australije.da se to vama desilo vi bi i dan danas plakali.a ovo sto spominjes bobana i sukera e pa i madjari su imali nekada i puskas-a i ko zna koga sve.a i mi smo tada imali mihajlovic(najbolje izvodjaca slobodnih udaraca u italiji a verovatno i na svetu) pa jugovica,stojkovica,savicevica,
mijatovica,milosevica itd.a i sada imam nekoliko odlicnih igraca vidica,ivanovica,stankovica njih trojica su standardnih u najboljm klubovima na svetu.pa onda jovanovic a evo uskoro i kolarov,krasic a i oko subotica se otimaju najbolji svetski klubovi,a njemu je tek 21godina.sto se tice da silve on nije nista pokazao ni pre povrede u arsenalu a kamoli posle povrede.pa on nije ni pre povrede bio standardan u arsenalu,prvu sezonu je postigao tek 4gola kao i kezman dok je igrao u chelsea-u.

The

pre 13 godina

Dragi Srbi i Hrvati, sve mi nesto toplo oko srca dok se kulturishka raspravljamo o fudbalu. Neka ostane na fudbalu i zivi bili vi meni!

aca

pre 13 godina

@ gio
sta ti poredis covece? je l nas zezas ili sta je tvoj problem? ej sta ti poredis!!!
poredis bolton, salke, parmu, bajern, totenhem i INTER, MANCESTER JUNAJTED, CELZI, A OD SKORO LIVERPUL, SITI, JUVENTUS... eejjjjj decko, spusti se na zemlju!

aca

pre 13 godina

@ gio
e idi leci komplekse na nekom drugom znas! sta poredis Snajdera i Stankovica? pa Snajder je ofanzivni vezni i on hrani napadace loptama a Stankovic i Kambijaso zatvaraju sve prilaze golu, odbrana im odmara, jak je Inter ko zemlja, uostalom osetio je Bajern na svojoj kozi, srecni su i oni bili posle te tekme jer su ladno mogli da prime 4 gola!
Vidic- 3 god vec proglasavan u idealan tim najjace lige na svetu i 3 god je u najboljih 11 igraca na svetu. Jos nesto, on ti je najbolji odbrambeni igrac na svetu! za ruku na SP nije on kriv, krivi su svi igraci. Dozvolili smo da nas Nemci pretrcavaju sa igracem manje, igrao sam fudbal i to na bas njegovoj poziciji i znam kako je neugodno kad znas da te protivnik protrcava sat vremena i kad ne znas nikad ko ti je iza ledja. E da je on znao da nema ama bas nikog iza njegovih ledja ne bi igrao rukom. Uostalom ako si igledao SP onda si video da bismo mi primili bar jos 6 golova da nije bilo njega u timu. Ali zapamti, on je danas najbolji igrac na svetu svidelo se tebi to ili ne!
dalje, Siti? a Totenhem je kao nesto uradio u zadnjih 20 godina u engl. fudbalu? nije, i niti ce! a Siti hoce, videces!
Ivanovic - ako si gledao Celzi-Barsa u ls video si kakav je igrac! u prvom mecu zatvorio Henry, u drugom Messi. Za gol Etoo nije kriv, ili, kriv je koliko i cela odbrana. Ali on je igrac koji je u prvih 11 u Premier league! pa ti vidi onda.
dakle, ako treba jos nesto da se pojasni ti reci...
Ivanovic je bolji igrac od svakog vaseg odbrambenog! i Vidic takodje. i zato Vi jedva cekate neki njihov kiks, pa da posle pricate arzne price i pricice, ali dobro ta prica da su oni dva losa odbrambena igraca moze samo kod Vas Hrvata da prodje i nigde vise.
a ti si mi poredio prosecne evropske klubove u kojima igraju Vasi graci, i krem evropskog fudbala u kojima igraju nasi igraci. Sto nisi napisao kad si vec pisao koliko su Vasi igraci dali golova i za koje klubove oni igraju? Hoces ti da kazes, ili ja da pogadjam? a pogodicu brate, bolje stisni **** pa ti reci.

ja

pre 13 godina

Hahahahaha jao majko, pa ocete li imati bar nekog u najjacim evropskim klubovima ?

Tottenham - Shakhtar

I posle se pitate zasto niste otisli na SP...

Saša

pre 13 godina

a koji to vaš igrač osim vidića igra u malo jačem klubu???!
(schumi19, 18. jul 2010 20:02)

Ovako na brzake:
Ivanovic-Celzi
Jovanovic-Liverul
Stankovic-Inter
Krasic-CSKA (prelazi u Juve)
Kolarov-Lacio (trazi ga pola Evrope)
Subotic-Dortmund
Pantelic-Ajax
Lukovic-Udineze

gio

pre 13 godina

@sasa
@sunshine
@ironman

ivica olic -19 golova(7 u ligi prvaka)7 asist,izabran u idealnoj momcadi lige prvaka

mladen petric-20 golova i 3 asist

ivan rakitic-7 golova 3 asist

danijel pranjic-1 gol 3 asist

niko kranjcar-10 golova,7 asist

luka modric-4 gola i 6 asist

ivan klasnic-12 golova i 2 asist

nikola kalinic-7 golova i 3 asist

mate bilic-6 golova i 1 asist

eduardo-6 golova i 5 asist

igor budan-7 golova i 1 asist

ovo je ucinak hrvatskih nogometasa koji igraju u ligi petice,a sto su to srpski nogometasi napravili u ligi petice????

O.K.

pre 13 godina

Kolarov - Lazio
Vidic - Man Utd
Ivanovic - Chelsea
Lukovic - Udinese
Obradovic - Saragosa
Subotic - Dortmund
Kacar - Herta
Tosic - CSKA
Stankovic - Inter
Jovanovic - Liverpool
Krasic - CSKA (za sad)
Kuzmanovic - Stuttgart
Lazovic - Zenit
Pantelic - Ajax
Zigic - Birmingham
Slobodan Rajkovic - Chelsea
Nemanja Matic - Chelsea
Bosko Jankovic - Genoa
Miralem Sulejmani - Ajax
Ninkovic - Dinamo Kyiv
Sto se tice igraca koje svi znaju - Mihajlovic, Savicevic, Stojkovic, Mijatovic, Savo Milosevic...
Tu se sad mogu svrstati i Vidic, Stankovic...
Sto se tice ucinka igraca, jel uzeo bese neko od vasih Ligu sampiona? Ili mozda titulu u Engleskoj (Ivanovic), bio drugi na tabeli (Vidic)? Ili mozda u Italiji (Stankovic)? Eh, kompleksasi...

aca

pre 13 godina

@ gio
sta ti poredis covece? je l nas zezas ili sta je tvoj problem? ej sta ti poredis!!!
poredis bolton, salke, parmu, bajern, totenhem i INTER, MANCESTER JUNAJTED, CELZI, A OD SKORO LIVERPUL, SITI, JUVENTUS... eejjjjj decko, spusti se na zemlju!

aca

pre 13 godina

@ gio
e idi leci komplekse na nekom drugom znas! sta poredis Snajdera i Stankovica? pa Snajder je ofanzivni vezni i on hrani napadace loptama a Stankovic i Kambijaso zatvaraju sve prilaze golu, odbrana im odmara, jak je Inter ko zemlja, uostalom osetio je Bajern na svojoj kozi, srecni su i oni bili posle te tekme jer su ladno mogli da prime 4 gola!
Vidic- 3 god vec proglasavan u idealan tim najjace lige na svetu i 3 god je u najboljih 11 igraca na svetu. Jos nesto, on ti je najbolji odbrambeni igrac na svetu! za ruku na SP nije on kriv, krivi su svi igraci. Dozvolili smo da nas Nemci pretrcavaju sa igracem manje, igrao sam fudbal i to na bas njegovoj poziciji i znam kako je neugodno kad znas da te protivnik protrcava sat vremena i kad ne znas nikad ko ti je iza ledja. E da je on znao da nema ama bas nikog iza njegovih ledja ne bi igrao rukom. Uostalom ako si igledao SP onda si video da bismo mi primili bar jos 6 golova da nije bilo njega u timu. Ali zapamti, on je danas najbolji igrac na svetu svidelo se tebi to ili ne!
dalje, Siti? a Totenhem je kao nesto uradio u zadnjih 20 godina u engl. fudbalu? nije, i niti ce! a Siti hoce, videces!
Ivanovic - ako si gledao Celzi-Barsa u ls video si kakav je igrac! u prvom mecu zatvorio Henry, u drugom Messi. Za gol Etoo nije kriv, ili, kriv je koliko i cela odbrana. Ali on je igrac koji je u prvih 11 u Premier league! pa ti vidi onda.
dakle, ako treba jos nesto da se pojasni ti reci...
Ivanovic je bolji igrac od svakog vaseg odbrambenog! i Vidic takodje. i zato Vi jedva cekate neki njihov kiks, pa da posle pricate arzne price i pricice, ali dobro ta prica da su oni dva losa odbrambena igraca moze samo kod Vas Hrvata da prodje i nigde vise.
a ti si mi poredio prosecne evropske klubove u kojima igraju Vasi graci, i krem evropskog fudbala u kojima igraju nasi igraci. Sto nisi napisao kad si vec pisao koliko su Vasi igraci dali golova i za koje klubove oni igraju? Hoces ti da kazes, ili ja da pogadjam? a pogodicu brate, bolje stisni **** pa ti reci.

mrzim_nlb

pre 13 godina

Odličan klub, odlična liga i odlična lova za Eduarda... Uspjeh je da se uopće vratio profesionalnom nogometu nakon onog krvničkog starta.

Igrat će Ligu prvaka, bit će standardan, a što je najbitnije, bit će u formi za reprezentaciju.

CCCCrbin

pre 13 godina

za tebe toronto,nemoj da si mnogo smesan:) da ste vi neka sila makar bi se kvalifikovali.istina mi smo izpali rano na sp-u ali isto tako je istina da je sudija ponistio nama cist gol i da nam nije svirao cist penal protiv australije.da se to vama desilo vi bi i dan danas plakali.a ovo sto spominjes bobana i sukera e pa i madjari su imali nekada i puskas-a i ko zna koga sve.a i mi smo tada imali mihajlovic(najbolje izvodjaca slobodnih udaraca u italiji a verovatno i na svetu) pa jugovica,stojkovica,savicevica,
mijatovica,milosevica itd.a i sada imam nekoliko odlicnih igraca vidica,ivanovica,stankovica njih trojica su standardnih u najboljm klubovima na svetu.pa onda jovanovic a evo uskoro i kolarov,krasic a i oko subotica se otimaju najbolji svetski klubovi,a njemu je tek 21godina.sto se tice da silve on nije nista pokazao ni pre povrede u arsenalu a kamoli posle povrede.pa on nije ni pre povrede bio standardan u arsenalu,prvu sezonu je postigao tek 4gola kao i kezman dok je igrao u chelsea-u.

Babin_zub

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da vec ima 27 godina...kako vreme leti.
Odlican centarfor,steta zbog povrede.Da nije bilo nje Bog zna dokle bi dogurao.

sunshine

pre 13 godina

@schumi19

Nemanja Vidic - Manchester Utd
Bane Ivanovic - Chelsea
Lane Jovanovic - Liverpool
Dejan Stankovic - Inter
Da ne govorim o igracima koji igraju za timove koji su u ragnu sa "vasim" Totenhemom

gio

pre 13 godina

@ gio
sta ti poredis covece? je l nas zezas ili sta je tvoj problem? ej sta ti poredis!!!
poredis bolton, salke, parmu, bajern, totenhem i INTER, MANCESTER JUNAJTED, CELZI, A OD SKORO LIVERPUL, SITI, JUVENTUS... eejjjjj decko, spusti se na zemlju!
(aca, 19. jul 2010 15:05

ni manchester utd,ni inter, a da ne govorim o chelsiu i cityu ne mogu se uspoređivati sa BAYERNOM jer je BAYERN za njih pojam,pogledaj prvo koliko BAYERN ima trofeja pa ce ti sve biti jasno!!!od kada je to city veci klub od tottenhama???

ja sam napisao ucinak nasih igraca prosle sezone,jel imate vi kojeg igraca da je postigao 5 golova??

sta su to vidic,stankovic,ivanovic napravili prosle sezone-ivanovic kriv sto je chelsi ispao iz lige prvaka jer ako se sjecas samuela eta na stamford brigdu sve ti je jasno,stankovic 80 posto utakmica na klupi jer pored snijdera nema sta da trazi,vidic prosjek..a da ne pricam kako je igrao na sp u africi..

sokol

pre 13 godina

pa da, neka i dalje igraju u tim top klubovima, bas ste lijepo na SP-u pokazali koliko je bitno da se igra u top klubovima...mislim, ocigledno je da se u Srbiji vise cijeni biti u top klubovima, hvaliti se time u namjeri drugima nabiti nekakav kompleks, stvarno ste jadni..dosta ekipa je na SP-u pokazalo da mogu dogurati daleko i to sa igracima koji su dosta slabiji od hrvatske ili srpske reprezentacije..pogledajte slovacku, ganu, urugvaj..njihovi najbolji igraci igraju u Napoli, Ajaxu ili za Atletico Madrid, a vidi sto su ostvarili..vama bi bilo bolje da se ugledate na takve ekipe koje imaju slogu i koje veze timski duh..a ne rugati se drugima kako su "prosjecni"...imate vi dosta vasih problema, brinite se vi o svojim igracima, jer imate sada prave individualce samo sto ne znaju igrati skupa, a to je najbitnije. Ne bi me cudilo da na EPu 2012 isto imate slicni pristup igri kao i na SP-u, kada su vam samo top klubovi u interesu..

a najgore od svega je sto se radujete tudjoj nesreci kao Eduardu, koji je imao peh kad ga je ona budala onako grubo faulirala. ne daj boze da se vasem krasicu u buducnosti tako nesto dogodi, ne znate vi sta je to...

Ironman

pre 13 godina

a koji to vaš igrač osim vidića igra u malo jačem klubu???!
(schumi19, 18. jul 2010 20:02)

Ivanović, Stanković, Jovanović, Matić, od ovog leta sigurno i Krasić i Kolarov.

gio

pre 13 godina

@aca


idemo redom
vidic protiv gane-bile su 2-3 situacije gdje mu igrac gane bjezi i dolazi u odlicnu poziciju da glavom postigne gol,protiv njemacke je napravio penal,protiv australije kriv kod prvog gola gdje ga cahill nadskace i zabija gol glavom i kod drugog gola jer nije izasao da blokira sut-malo je to previse za takvog obrambenog igraca!!

ivanovic protiv chelsia-u prvoj utakmici na camp nou je igrao,ali u drugoj utakmici nije igrao nego je bosingwa zatvorio messia,gol koji je postigao etoo za inter ove sezone je krivica ivanovica,i protiv njemacke mu je na slican nacin podolski pobjegao, ali na njegovu srecu promasio je cijeli gol.
Vidc i ivanovic imaju previse gresaka i nisu uopce toliko dobri igraci koliko vi mislite!!

Highbury forever

pre 13 godina

tako je najbolje i za njega i za Arsenal.Jos jedan dobar potez uprave Arsenala, gotovo da nista nisu izgubili na njemu, a cinjenica je da nije isti igrac pre i posle povrede. Nadam se da ce pametno da investiraju te pare.

The

pre 13 godina

Dragi Srbi i Hrvati, sve mi nesto toplo oko srca dok se kulturishka raspravljamo o fudbalu. Neka ostane na fudbalu i zivi bili vi meni!