Sreda, 07.07.2010.

12:09

B92: Tošić novi igrač Zvezde!

Duško Tošić, bivši reprezentativac Srbije, fudbaler OFK Beograda, Sošoa, Verdera i KPR-a, potpisao je oko podneva ugovor na tri godine sa Zvezdom, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Tošiæ novi igraè Zvezde! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

filni

pre 13 godina

Znachi neverujem koga oni dovode! Pa ovo je chista REKLAMA za Jelenu Karleusu!Dok je ovaj igrao u Verderu nju su tamo kao cimali da se slika bla bla bla.. chim ga ovaj izvisio svuda..sada sve zive zabole za nju! pa onda ga ona naterala ili platila zvezdi da ga ovi prime da bi ona bila u svim novinama kada su utakmice!Znate ono Jelena Karleusa dosla na pruzi podrshku svom muzu sa decicom!! a a a UZAS!!! A Korman pred svaku tekmu treba da dobije shamarchinu od nekog navijacha da nauchi da se ponasha i da malo kontrolishe svoj temperament!

nemam pojma

pre 13 godina

Dvoumim se oko novog imena Zvezde: Zvezda-PINK ili Zvezda-GRAND, to mi baš nekako ide uz Lukića. Inače, sve se slažem sa Skuhravijem, mada pretpostavljam da je ZVEZDAŠ.

Skuhravi

pre 13 godina

Nema buducnosti ni jednima ni drugima dok Zvezdin sportski direktor koristi rec "agazman" za koju ja nikada nisam cuo ili dok kaze "ima velike uslove"... Sta god ko mislio ili za koga god navijao, svako mora priznati da je Adzic nepismen. Isto tako je i u Partizanu, predsednik kluba ne ume 2 recenice da poveze, kandidaturu brani kompjuterskom prezentacijom, a pandan mu iz vecitog rivala ima maniju gonjenja i opet prebogat recnik. Velike gazde i vodje iz senke nam se smeju direktno u lice dovodjenjem ovakvih ljudi, a navijacka bratija se hrani porazima drugih i dovodjenjem/nedovodjenjem poluigraca (koji su zvezde za nase fudbalsko trziste). Zapitajte se samo sta bi ste pomislili o prodavacici u pekari u koju idete svako jutro koja bi vam nudila "jogur" ili vam preporucivala topao "djevrk". Mislim da je Adzicev "agazman" samo paradigma propasti u kojoj se nalazi i jedan i drugi klub... Dok se ne pojave neki mocni zecevi i vlahovici da ga kupe i onda vesto pocnu da eksploatisu, tada bez straha odlazuci svaku banku u svoj dzep, nase emocije prema voljenim klubovima. Ako ih i ne budu kupovali za sebe, bice "masni" posrednici kao sto je trebalo da bude Vukotic (ili je i bio) u Noostima. Ajd, laku noc

mladenml

pre 13 godina

(делија, 7. jul 2010 23:55)

Naravno da imamo kompleks :) A tebe se secam, drugu si ti pesmu pevo kad je bilo govora da dodje u Partizan! Zivela insomnia!

ljuba

pre 13 godina

Dokazao si kakav si covek *zvezda je klub za koji navijam* a do skoro nisi znao gde ces preci da li u Partizan ili u zvezdu!

Hvala ti sto nisi presao u moj voljeni klub, takvi nam licimeri nikada nisu ni trebali!

Gradjanin Q

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))
(Navijac SAMPIONA, 7. jul 2010 17:13)

Dobio je ponudu partizana, pa je odugovlacio da mu Zvezda ponudi ugovor.. Bolje ne igrati polusezonu, nego biti u partizan.
(Niksicko pivo, 7. jul 2010 19:12)

Niksicko pivo, JOS KAD BI TI PISAO GRAMATICKI ISPRAVNO BILO BI OK.
Ovako, pojma nemas ni o FUDBALU NI O SRPSKOJ GRAMATICI!

carlito

pre 13 godina

Dobar potez uprave , boljeg igraca u nasoj ligi nema a posto je dzabe..uhhuuhuuu Sada jos jeda spic , dobro bi dosao Despotovic a i Kaludjerovic iz Rada je opasan.Mora da ima mesta za malog Lazovica.Pozdrav za sve DELIJE!

crni redstar

pre 13 godina

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno" … Vidi ga ovaj Karleusa kad mu je Aca Stojanovic rekao da ga ne zeli jer se premislja mnogo,on postade zvezdas. :-)))))) Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je potpisao za zvezdu,pa ce sad Lukic da zove Jecu u 3,da ga malo odmeni.A to koliki je zvezdas pokazao je time sto je razmisljao da predje u PARTIZAN i zato sto je potpisao ugovor na samo 1 god.Ali budimo realni,njega nece niko zato je i dosao u zvezdu,a ovi cigani ce videti o kakvom se igracu radi. … Pozdrav svim Grobarima!!
(INSOMNIA, 7. jul 2010 19:52) pod 1 podpisao je na 3 godine,pod 2 tvoje poznavanje karleuse ovde nikog ne interesuje,nas zanima fudbal,a vidim po komentarima da ste bas srecni-pucicete bojim se od srece,moram da kazem da sam srecan sto citam vase komentare,uveseljavaju me

IGOR

pre 13 godina

Da je on dobar ne bi ga isterali iz Verdera i QPR,sada Kerleusa ulazi u upravni odbor, a mozda uz sezonsku kartu ide i njen CD,kao poklon ili kao kazna.

Cika Mile

pre 13 godina

Iskreno,nisam navijac ni zvezde ni Partizana,al gledano na ovaj prelazni rok,CZ vuce bolje poteze.Slazem se da je Koroman nula od igraca,al ipak,u poredjenju sa igracima BSK-a,Smedereva,Metalca...On ce biti kakvo-takvo pojacanje,ako koriguje ponasanje.Tosic je dobar igrac,u Vederu na njegovom mestu je zacementiran momak 86 god,koji je posle Lama bio najbolji levi bek lige,a u Engleskoj nije imao srece.A setite se kako je igrao za mladu repku...Mislim da je bolje resenje od Reljica i Ignjatijevica.Jos kad bi se desilo cudo,pa se Lazetic predomisli i ostane,a jos nema klub,bio bi dobar tim,znacio je Nikola ponasanjem,bas je bio pravi,mada ne verujem da ce ostati...To je odlican tim za nase uslove,al za Evropu,mislim da ne mogu daleko da doguraju....Mozda kada bi na pozajmnicu dosli Milijas i Kastiljo koji greju tribine u engleskoj,al to je vec tesko izvodljivo...A Partizan,po meni,pogresio je prodajom Dijare.Pa on je celu tekmu bio opasnost za gol protivnika.Moje milsjenje je i da Sale Ilic davi moreiru,svaka cast Saletu za sve,al realno,od njega je ostalo samo ima...Iskreno se nadam da ce se Fejsa brzo vrattiti i da ce Stanojevic sklopiti dobar tim,mada,bojim se da dalje od Pjunika nece proci...SVIM SRCEM ZELIM DA I CZ I PARTIZAN OVE GODINE UDJU U LIGU SAMPIONA I LIGU EVROPE,A VERUJEM DA BI TADA I JEDAN I DRUGI NAVIJACKI KLAN BILI SRECNI.Ipak je to u interesu za nas fudbal.pozz

INSOMNIA

pre 13 godina

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno" Vidi ga ovaj Karleusa kad mu je Aca Stojanovic rekao da ga ne zeli jer se premislja mnogo,on postade zvezdas. :-)))))) Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je potpisao za zvezdu,pa ce sad Lukic da zove Jecu u 3,da ga malo odmeni.A to koliki je zvezdas pokazao je time sto je razmisljao da predje u PARTIZAN i zato sto je potpisao ugovor na samo 1 god.Ali budimo realni,njega nece niko zato je i dosao u zvezdu,a ovi cigani ce videti o kakvom se igracu radi. Pozdrav svim Grobarima!!

Niksicko pivo

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))
(Navijac SAMPIONA, 7. jul 2010 17:13)

Dobio je ponudu partizana, pa je odugovlacio da mu Zvezda ponudi ugovor.. Bolje ne igrati polusezonu, nego biti u partizan.

empty

pre 13 godina

Nije tajna da je za angažovanje Duška Tošića bio zainteresovan i Partizan, a Adžić kaže da je od prvog susreta sa igračem znao da samo inostrana opcija i niko drugi mogu pokvariti dogovor.

- Pre mesec danas Duško i ja smo razgovarali i tada smo jedan drugom pružili ruku. On mi je još tada rekao da je za njega jedina opcija Crvena zvezda. Naš dogovor mogao je samo da pokvari eventualni inostrani angažman.

pfc4paok

pre 13 godina

Bravo komsije cestitam na transferu, jedan od boljih u poslednje 2-3 sezone ako ne i najbolji. Dobar je igrac Tosic, samo sto nije ima sanse da pokaze svoje kvalitete u ove vece klubove, velika konkurencija.. Tako se ide u evropu!

Mikeli

pre 13 godina

Sramota sto nam rade,ali sto te ne ubije cini te jacim.Hvala im za jos jedan dodatan motiv da odradimo kvalifikacije jos bolje od proslih.Mislim da bi bilo pametno pozvati Kezmana za ove kvalifikacije,jer nije nista losiji od sadasnjih igraca,plus ima veci naboj od mnogih.

Zasto nema organizovanog navijanja na utakmicama,mislim sjever jug?

Soul

pre 13 godina

"Zvali su me i Partizan i Zvezda, ali moja želja je da nastavim karijeru u inostranstvu...Moje srce je u OFK Beogradu, a Partizan i Zvezda imaju šanse 50:50. Oba poziva su primamljiva, ali prioritet je inostranstvo", rekao je Tošić. http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=29&nav_id=441942

Samo mu je Vest Hem bio opcija u inostranstvu, posto nije bio zadovoljan preostala mu je CZ, jer ga Partizan vise nije htio....toliko o tome da je dosao u "svoj" klub, tip je OFK-ovac....

ja

pre 13 godina

Decko je potpisao za klub za koji navija!! Koji pravi grobar ne bi prihvatio poziv partizana koji je sampion i igra kvalifikacije za ligu sampiona??? Za OFK je igrao,ali Zvezdu nosi u srcu!!! Znalo se to od samog pocetka kao sto je Lukic rekao da izmedju partizana i zvezde nema sta da bira,pa se partizan povukao da se ne obruka!

realista

pre 13 godina

ovaj komentar nije upućen protiv zvezdaša, samo realno razmišljanje. ovakvi igrači (koroman i tošić) su mi najjači, promene po desetak klubova, ni u jednom ne mogu da igraju i onda se vrate u zvezdu ili partizan kao "veliko pojačanje" i glume velike zvezde i zvezdice. uglavnom dođu fizički nespremni i svoju nemoć sakrivaju udaranjem protivničkih igrača da sudija ne vidi, napadanjem na sudije, trčanjem za sudijom po terenu i pljuvanjem sudija. ovakvi igrači ne trebaju ni zvezdi ni partizanu

Miroslav

pre 13 godina

Koje pojačanje , pa ovaj nije igrao 100god. mora da je pristao da igra za stan i hranu . Sta se desava sa naseg fudbala majko moja još ga predstavljaju kao" POJAČANJE". STRAŠNO!!!

Navijac SAMPIONA

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))

mister no

pre 13 godina

Predsednik,sportski direktor,trener,kapiten,kormoran,i sada ova estradna zvezda,mislim da je ludilo kompletirano!Farma da pozavidi...

Navijac v

pre 13 godina

Ugovor na 3 godine ali moze da ode posle prve!!!! Pa dokle ce zvezda da bude utociste raznim indijancima koji ne mogu da se prodaju u inostranstvu pa bi da igraju bilo gde....

Pravi izbor

pre 13 godina

Potpisujem da smo prvaci,sad imamo ubedljivo najjaču odbranu,solidnu vezu i dobre napadače.Čim sam video JK u crveno-belim čizmicama,znao sam da je Dule naš,pre 10-tak dana.Vratiće se u reprezentaciju,uz Kolarova je najbolji levi bek.

blokovi

pre 13 godina

aj dobro lukic...al ovaj adzic...strasno..bio je ok igrac,al je covek ljakseeeeee,a jos duguje gomilu para.a tosic,maaa nemam pojma,samo da mi ne bleji ona karleusa u lozi u zvezdinom dresu

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Kao dvoumio se izmedju dva vecita rivala,pa svakom igracu je prioritet i satisfakcija igranje u C.Zvezdi,to je isto kao kad bi se Ronaldo dvoumio izmedju Reala i Atl.Madrida i naravno bira bolji i veci klub... a da je kojim slucajem otisao u Partizan,internet navijaci vecitog rivala vec bi slali komentare tipa:PROLAZIMO GRUPU LS,LAGANO U LS,DOBIJAMO ZVEZDU 5:0,OSVAJAMO DUPLU KRUNU ITD...a posto je dosao u Zvezdu kao nevalja..e moji Grobari internetovci...

antifranjevac

pre 13 godina

Odlican posao uprave,a ovi sto vredjaju su uplaseni glodari znaju da ce biti punjeni ove sezone,imamo odlicnu odbranu,solidan srednji red (samo bez bogdanovica)i takodje dobar napad koji jos moze da se pojaca znaci zaista dobar tim od kog ocekujem mnogo,a grobarima krivo sto preso kod nas,ipak vi imate vase propale sasu ilica,krstajica,vartite i vukica ako nije u penziji.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Veliko pojacanje za Zvezdu ! Da se slozim sa mnogima-SAMO DA NE GLEDAM VISE IGNJATIJEVICA ILI RELJICA !!! I ne samo zbog toga...vidim mnogi nipodastavaju Tosica ovde. Ljudi da li se vi secate kako je on igrao dok je bio standardan u prvoj postavi Verdera ? Pa za one koji se ne secaju reci cu im samo da JESTE bio na "Evropskom" nivou. Posle je usao u sukob sa trenerom zato sto je otisao na Olimpijske igre...ali da ne duzim pricu. Dusko dobrodosao ! Mislim da nam treba jos jedan dobar stoper (umesto Vilotica) i veznjak, OFANZIVNI VEZNI, kreator igre. Ali u svakom slucaju SVE NAJBOLJE ZVEZDI !!! Ovog leta kupujem kola, pa mozda budem i dolazio redovno na Zvezdine tekme u BG ! :)

Zoran

pre 13 godina

Dobar dan svima.Pisem iz Podgorica i nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,mozdfa je to malo cudno jer sam zapravo rodjen u Beogradu. Imam 45 godina i 20 godina sam u fudbalu.Svakodnevno pratim sportske vesti na B92,od jutra do veceri,posebno me zanimaju Partizan i Zvezda u ovom prelaznom roku.Na zalost jos dugo necete ili necemo docekati da imamo jaku ligu,da imamo jaku zvezdu,partizana. Hteo to neko da prizna ili ne iskreno moje misljenje je da se u partizanu radi mnogo,mnogo lose,tacnije ne radi se za partizan,za jak partizan za dobru ekipu,radi se samo za necije dzepove.Da je ovo sve tacno govori nam cinjenica da je partizan imao daleko najbolju i najkvalitetniju ekipu u predhodne dve godine.Imali smo ljude koji su djavolski dobro vodili partizan,stvarali i stvorili jedan zdrav klu,jednu jau ekipu,dobru saradnju navijaca,uprave,jednostavno funkcionisali su kao mnogi velikani Evropskog fudbala,a to su govorili i neki strani fudbalski radnici koji su dolazili na JNA.nekom to nije odgovaralo,nije nekome odgovarao jak i stabilan partizan,nije nekom odgovarao Evropski partizan koji bi se budite ubedjeni da su ostali veliki grobari i legende partizanove da vode klub igrali bi ligu sampiona,jer su imali kvalitet,bili su organizovani,slozni i radili su postepeno,ekipu drzali na okupu,talente dovodili,partizanovu decu gurali u prvi pogon,jednostavno radili su sistematski,misleci 3 godine unapred.Sta se tu izdesavalo,nije na meni da vam pricam,i ako sam upoznatim do detalja,ali verujte mi da ne bih o tome. Jednostavno moralo je biti oterano sve sto vredi i sto radi za partizan od uprave do igraca. Za kratko vreme prodati najbolje igrace i ne samo prodati nego i one najbolje slati na pozajmicu kapiotena kako sam ga ja zvao LAV na terenu oterati,sada i Dijaru,Moreiri su spakovani koferi i 90% ce i on da ode iz partizana samo se to jos uvek uspesno cuva,Djordjevica kojeg sam pomenuo su oterali,za Petrovica jedva cekaju malo,malo bolju ponudu,Brana Ilic,mali je radilica,jak,prodoran i njega su dali ni manje ni vise nego Vojvodini koja se silno pojacava a koja kao sto znate nece iz principa da proda ni jednog svog igraca ni zvezdi ni partizanu,..Unistili su sve,rasprodali sve sto vredi i jos ce da prodaju,a braco grobari sta vam dovode? para i dalje nema kukaju,a setite se za ove dve godine sta su sve prodali,pa gde su ti silni milioni ako dve godine nista ne ulazu u ekipu i dovode samo slobodne igrace i igrace koje ne moraju da plate.Kada otvorite oci bice vec kasno,a oci ce te otvoriti kada vam ode i mali Raca,Moreira i jos neki,prelazni rok je dug,u ligu sampiona na zalost necete uci,pitanje sa ovim timom i liga Evrope,verujte mi iskren sam,a kada dodje do toga,krivica ce biti svaljena na trenera,a vec pomenuti igraci ce da odu,cak se u nasim medijima pojavila vest i |Kleo iz Partizana,tacnije menadzer Klea vec uveliko pregovara sa jednim portugalskim prvoligase i jednom nemackom ekipom,mada su portrugalci konkretniji.Ono sa cim ce pokusati da vam zamazu oci,jeste to sto ce vam napricati kako mora od neceg da se zivi,kako je prodaja ne izbezna jer se ne igra u Evropi i podmladjivanje tima koje kao sto vidite sve cesce citamo po raznim sportskim vestima. takozvano pripremanje terena. Ljudi i ovako i onako niste i danas nemate para,zar nije bolje da ste zadrzali sve igrace pocevsi od Djordjevica,Dijare i da ne nabrajam i sa ekipom koja je vec skoro tri godine na okupu oduvati ove litvance ili sta li su i napasti ligu sampiona,napasti tih famoznih 7,8,9 milona evra,imati dobar tim i moderan evropski partizan? ne,nije to cilj,cilj je unistavanje ekipe i prodaja svega sto vredi,a kada ustanete i otvorite oci,ni para ni kluba ni ekipe,a dugova,plasim se samo u kakvom stanju ce ostaviti klub i dokle ce grobari da cute,dokle ce legende da gledaju ovo rasulo. isto to se radilo i sa Zvezdom,setite se,klub su doveli ne do dna,nego ispod dna. Znate sta znaci minut do 12? e minut do 12 su se digle zvezdine legende,oterale sve i preuzele klu. I pogledajte danas gde su? neki od njih se privatno ne slazu,ali budite ubedjeni da svi zajedno rade za doobro zvezde,svao na svoj nacin. Lukic kakav god da je,ogroman je zvezda i dace sve samo da vrati zvezdu na stare staze. uspeva,on to i uspeva,on je taj koji dovodi mlade i najtalentovanije igrace,on je taj koji ulaze malo ili skoro nista a prodaje za par milion,dug se topi,klub jaca,ekipu stvara.Od zvezde je namesti veliku porodicu i neda nikome da pisne nista,u oci skace i prica mnogo puta i sto treba i sto ne treba,ali danas moras biti takav,pokazati zube i lajati na sve.Vesovic,tek ce te da vidite to dete na delu. zapamtite ono sto je Dejo savicevic rekao: mali je duplo bolji nego sta sanm ja bio sa toliko godina. Znam malog godinama,svakog dana sam ga gledao i kako trenira i kako igra,vanserijski talenat,u stanju je da izlomi kicmu dvojici,trojici igraca i dstigne do gola. Koliko ga je zvezda platila? NISTA Prodace ga za 3,4 i videcete i vise miliona. Koliko je platila Tosica? Opet nista,i on ce otici za nekoliko miliona jer je po meni fantastican igrac koji je ostao bez kluba samo zato sto je hteo da igra na olimpijadi za srbiju a klub mu je to zabranio,kada se vratio vrata u klubu su mu bila zatvorena,ali je kapacitet straasan,cvrs,ne zali se,pored njega proci nece nmiko,nije dzabe igrao za velike klubove u Evropi i opet ce igrati sto je i normalno. Rambo je poslao jednog vrsnog napadaca,kod nas su ga predstavili kao Kaku,o njemu ne znam mnogo,videcemo kvalitet,Kaka nije sigurno ali isto tako sigurno niko ne sumnja u Rambovo znanje i njegove preporuke. za zvezdu to nije sve,pregovara sa jos jednim bivsim igracem i reprezentativcem bivsim,radi se o mladom igracu mada se ime ne spominje,a kako pisu i Mihajlovica ocekuju sledece nedelje na pregovore oko jednog igraca kojeg Miha hoce da da zvezdi.prema informacijama ako se zvezda kvalifikuje za ligu evrope,nece prodavati vise nikoga,a vrlo verovatno da iz zvezde svakako niko nece otici. da ne nabrajam sve,ali samo kada nabrojim nekoliko igraca poput:Djordjevica, Tosica, Ninkjova,Koromana,Kadu,Isaha,po meni buducnost srpskog fudbala Lazovica,Jeftica,uz brazilaca napadaca i ako stigne od Mihajlovica pojacanje i jos jednog zvezdinog bivseg igraca i reprezentativca,ekipa za respekt,ne samo kod nas u srbiji nego priznacete i za zimu u evropi.Radi se pametno i sto je mnogo vaznije radi se za zvezdu. Kod vas nisam procitao informaciju,ali se ovde uveliko prica da je ruski gas da tako kazem vec generalni sponzor zvezde,odatle se i gradi ekipa jer kao sto znamo rusi ulazu i hoce jak Evroski klub hoce trofeje. Imajuci u vidu kako se radi,sta se dovodi i sta planira da se dovede moze se zakljuciti da je tacno sto kazu da je predugovor vec potpisan oko generalnog sponzora,cak je procurila informacija da Rusi od Grka kupouju FOX televiziju,da prave TV CRVENA ZVEZDA i od tuda smo mogli i procitati kako ce ta televizija prenosti sve zvezdine utakmice i u domacem sampionatu i u evopi i prijateljske utakmice. Malo samo sklopiti i kockice i bice mnogo jasnije. Toliko od mene,pozdrav iz Podgorice pozdrav iz crne gore. I partizanu i Zvezdi zelim mnogo uspeha,kako u domacem sampionatu tako i u evropi. dace Bog da se svako od nas raduje!

Ja

pre 13 godina

(jedino mi nije jasno po kom kriterijumu je Dostanic ostao prvi trener u klubu) koja na kraju sezone moze doci do titule :)
(Milan, 7. jul 2010 12:39)

On ce samo poceti sezonu a zavrsice je neki 3-4 trener :)))

Milan Sd

pre 13 godina

Sasvim korektno pojačanje koje ima internacionalno iskustvo..E,sad samo je pitanje u kakvoj je formi,jer slabo je igrao u posldnje vreme..Nadam se da do početka sezoe da će da skockaju tim kako treba.........

AleksandarDS

pre 13 godina

A nezvanicno se moze cuti da ce novo pojacanje biti robusni makedonski centarfor i Duskov pobratim BOKI 13!!!
(DMX, 7. jul 2010 14:35)

Kladim se da si hteo da budes smesan ili glup...u drugome si svakako uspeo...

anjemilos999

pre 13 godina

I njega vracama na velika evropska vrata kao Pantlica,odlican igrac i veliko pojacnje.Mislim da ce ovo biti uspesna sezone posle duzeg vremena i da ce pravi kvalitet videti protiv onih laznih "svrka" iz Humske
ODLICAN POSAO UPRAVE!!!

denny85

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem sta ovi poznavaoci fudbala pisu!Komentarisete igre Ignjatijevica a uopste niste realno sagledali cinjenice.Dok je Ignjatijevic igrao levog beka,levog veznog nismo ni imali u Pizonovoj formaciji tako da je Ignjatijevic pokrivao celu levu stranu sto se odrazilo na njegovu igru u ofanzivi dok je odbranu igrao dosta korektno.Reljic je ispred sebe imao Kadua koji bez obzira kako je igrao koliko toliko je pokrivao Reljica ako ode napred.O Tosicu ne treba suditi dok se ne vidi u kakvoj je formi ali smatram da je za nasu ligu odlican.

R.U.M.A.

pre 13 godina

On je dobro pojacanje i najbolji levi bek jos od Lukovica u Zvezdi.Dosao je za dzabe,bice prodan i bicemo sa njam sigurno u plusu.Mislim da je sada realno ocekivati odlazak Ninkova,jer Zvezdi sada zaista trebaju pare za vracanje duga.Tako da ce ove sezone biti jaca leva strana.No ipak moje je misljenje da ce desna sa Mikicem i Lazovicem biti bolja od proslogodisnje leve Ignjatijevic-Cadu.Jos se nadam da Bogdanovic pada u drugi plan i da ce redovno igrati Isah jer po meni on bas zna da igra lepo,da menja stranu i prati igru...Pozdrav za sve Delije.

no name

pre 13 godina

Pa cemu se bre radujete, onaj ko se raduje nikad ovog nije gledao uzivo! Ja sam ga stvarno pratio i decko je ocajan. Nema ali bas ni jednu dobru karakteristiku. Zivi bili pa videli...

Klaus Alofs

pre 13 godina

Ljudi bre o cemu pricate? Propao igrac, JK i slicno...Cinjenica je da je za ovu nashu seljacku ligu u kojoj 5 stadiona ne moze da prodje namestenu kontrolu i dobije licencu - dobar igrac. Ako moram da biram izmedju Reljica i Ignjatijevica i njega, biram njega. Svaki trening u Verderu je vredniji od iole jace utakmice u ligi Srbije.

Pa o cemu pricamo, sampion ove lige strahuje od Pljunika, i onda je Tosic slab igrac. Vazno je da je suspendovani Kizito igracina?

Red bull

pre 13 godina

E bas ste smesni Topalovici.da je dosao kod vas pisali bi slavopojke. Kao fora necemo ga jer se dvoumio izmedju Partizana i Zvezde. zamislite jedan Real da je rekao necemo Ronalda jer se dvoumio izmedju Reala i Barse. To je cista demagogija kada se kaze on je pravi partizanovac.On je ljudu kao i svaki igrac profesionalac>Nema nikakve veze da li navija za ovaj ilionaj klub. Zvezdo napravila si dobar posao

taboo

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem.Prvo Koroman,pa ovaj Tosic.Vrh njegove sportske karijere je sto je ozenio onu Karleusu.Frajer nigde nije igrao on dok se privikne na igru Zvezda moze slobodno otpisat titulu i ove godine.

LaMar

pre 13 godina

Najgori potez Zvezde u istoriji kluba! Mada, ako se sada pokusava upropastiti i ovo malo sto je ostalo od kluba sa uzasnim igracima onda je ovo pogodak

Kantona

pre 13 godina

Tošić i Koroman, još samo fali da je ostao Lazetić i bila bi ekipa kompletna...
U prošlim kvalifikacijama kad je igrao pola Marakane je skandiralo Tošiću napolje . . .

Jogy

pre 13 godina

Ljudi... on je pre dva dana izjavio da navija za OFK Beograd i da su šanse za večite da ga angažuju 50:50, a sada je Zvezda klub za koji oduvek navija!!!
Pa koga on zaj**ava?!

Vlado

pre 13 godina

Svaka čast Lukiću i Adžiću odlično pojačanje...Toša dobrodošao u najveći klub na Balkanu...Još jedan napadač i zadnji vezni i to je to...NAPRED ZVEZDO!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Tošiću,
jel ti to supruga sredila transfer, pošto si u inostranstvu odigrao tako dobru sezonu.Da su ljudi iz WERDERA odahnuli kad si otišao.

Makaveli

pre 13 godina

@g4: ako pod "iskustvo igranja u Nemackoj" podrazumes sedenje na klupi Verdera, onda si u pravu. Ja, a verujem i vecina drugih, podrazumeva nesto drugo. Ali za srpsku ligu je sigurno dovoljno dobar. Nista vise, nista manje.

zvezda-zivot

pre 13 godina

Budimo realni i zadovoljni, bolje pojacanje tesko da smo mogli da dovedemo... kad bi ostao Pavle Ninkov jos jednu sezonu mogli bismo da udjemo i u ligu uefa... dovedite jos jednog veznjaka i napadaca i to je to!!!

Munja

pre 13 godina

odmah da kazem da sam navijac Partizana, ali sam htio da pojasnim za Vesovica. On jeste supertalentovan, kreteni iz Buducnosti su ga ucjenjivali da potpise dugorocan ugovor, a mali je pametan, patio je pola godine(igrao sa juniorima, trenirao samostalno)i sad dosao tu. Mislim da ste dobili veliko pojacanje. A za Tosica cu da kazem samo, usrecili ste se bas:))). Niko ga nedje pa sad tu prosipa pamet neku!

ccc

pre 13 godina

a grobari kao smaraju sad tosic je birao izmedju zvezde i partizana, a zaboravili su da je kleo ljubi zvezdin grb a to im nije smetalo...smesni ste..DUSKO CARE!

ОКНАРБ

pre 13 godina

људи моји за јелен лигу добро појачање.само треба нам класичан играч средине теренА који је искусан ,може проиграти нападача .за центарфра дајем предност нашем нападачу,а странац само ако је много бољи од нашег

ye

pre 13 godina

vidim vecina kritikuje mladog Reljica , i ja se slazem za Ignjatijevica ali mladi reljic ne igra na svojoj pravoj poziciji on je citav zivot igrao levog veznog i mnogo se bolje snalazi na toj poziciji to jest sjajne lopte daje mnogo bolje od bogdanovica mada je ovaj zadnji vezni , i nadam se da ce od sada vise dobijati sanse na toj poziciji ali videcemo jos je mlad !!!!! tosic je za nasu ligu sasvim dobar igrac pa do juce je igrao za verder a i on je mlad !!!!!!

Roki

pre 13 godina

Ako Partizan ne dovede nekog pod hitno, nema sta da trazi ni u nasoj ligi ( i Vojvodina je jaca, a kamoli Zvezda ) a ni u Evropi.. Nazalost, navijam za Partizan, ali bas nikoga da ne dovedu.. Eh...

Sojourn

pre 13 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Pa da li ste vi ljudi gledali njega kako igra. Pa to je blagi uzas. Kad su ga prodali nisam mogao da verujem da ima ludaka koj bi ga kupio, a i oni su sami ukapirali da su se gadno presli. Kazu nije igrao zbog sukoba sa trenerom. Slazem se ako pod tim podrazumevate da trener ima malo mozga i ne zeli rupu na strani na kojoj igra. Pa ljudi njegova kontrola lopte je ocaj zivi, ona ne postoji.
Svi vi koji se radujete njegovom dolasku zapamtite sta ste sada napisali i setite se toga nakon par meseci njegovog boravka u nasem klubu.

Srboljub

pre 13 godina

ima li kraja ludostima. . . fali jos samo milijas i pantelic!
(siki, 7. jul 2010 12:37)

E moj ti...vidi se da si veliki fudbalski znalac...pa ja bi dao sve da se njih dvojica vrate umesto Bogdanovica i kompanije...ccc..

Cooltywattor

pre 13 godina

Ja negde pročitah da je potpisao na TRI godine.
Sve u svemu, igrač profila koji je falio Zvezdi - čvrst, brz i iskusan. Još jedan "pismen" napadač i možemo u LE.

Nebojsa_NS

pre 13 godina

Pogledajte na Zvezdinom sajtu...pise da je potpisao na 3!!! godine......a ne na jednu...... Ako su i to uspeli ...svaka im cast...da bar neko..koliko toliko dobijemo obestecenje ako ode na kraju sezone...jer moguce da postoji neka klauzula po kojoj nije neograniceno obestecenje, da bi lakse otisao...

zarko i parangal to su srca dva

pre 13 godina

@http://sportal.rs/news.php?id=30971&com_page=1#comments_box

za sve grobare koji ce doci na ovu vest da pljuju imam da kazem samo ovo!!!
cisto da se zna

Дарко

pre 13 godina

Не знам зашто толико хвалите овог Вешовића,сјајни,суперталентовани Црногорац и слично...нисам га никад гледао,али претерасте га баш.

Cika Rajko

pre 13 godina

Odlicno, za nasu ligu vrhunski fudbaler. I njemu je u interesu da ovu sezonu odigra na visokom nivou kako bi sledece leto pronasao neki jaci angazman. Dobar potez uprave!

Живи били па видели

pre 13 godina

Опааа, добро дошао Дуле! На страну што можда ниси дао довољно у иностранству, на страну петпарачке приче о теби и супрузи (чију музику искрено ни ја не могу да слушам), али си дошао у нај клуб у овој нашој напаћеносј Србији и за ову лигу си екстра појачање. Покушајте да не продате још ове године Нинкова а у првих 11 форсирајте Вешовића и Лазовића.
Фрка је са ловом, али буду ли довели преко Рамба солидно појачање из Бразила на месту креатора игре и/барем или солидног нападача, ова Звезда има будућност.

Nebojsa_NS

pre 13 godina

-Stamenkovic-
-Ninkov-(ako ostane, a kako vreme ide, sve su vece sanse)
-Djordjevic-(sad ima kapitensku traku, pa ce biti i odgovorniji nadam se ove sezone i nece praviti nepromisljene crvene kartone)
-Vilotic-
-Tosic-
..................
Mislim da je za nasu ligu kakva je trenutno, ovo sasvim pristojna odbarna... Bez obzira, i ako neko navija za Partizan, ako je realan mislim da ce se sloziti sa ovom konstatacijom...jer ne zelim da omalovazavam vasu odbranu sa ovim ili tako nesto, samo zelim da kazem da ovo jeste solidna odbrana za nasu ligu...a za nesto vise videcemo na delu da li ce i u kojoj meri funkcionisati... Inace ako niste procitali Zvezdasi...na drugi deo priprema vodimo 3 napadaca na probu...argentinac, brazilac i nigerijac...pa ako se neki dobro pokaze na pripremnim utakmicama...Hamburg, Iran i Bursaspor...(to su bar za sad protivnici ako ne bude izmena), mozda potpise ugovor... Pozz ;)!!!

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Bravo za upravu,super igrac samo vise da ne gledam Ignjatijevica u timu.Jos jedan dobar napadac i prvenstvo je osigurano. Po meni tim za sledecu sezonu: STAMENKOVIC NINKOV TOSIC DJORDJEVIC VILOTIC SAVIC KOROMAN VESOVIC ISAH (KADU) JEVTIC I POJACANJE KLUPA: GUMA,SAVIO,BINIC,MUGOVA, LAZOVIC...sve mladi igraci zeljni dokazivanja...bice ovo dobar tim.

Mikele

pre 13 godina

Solidan igrač, a za naše uslove i odličan.
Problem je jedino u tome što ga je Stanojević odbio onog trenutka kada je izjavio da su šanse za prelazak u Partizan ili Zvezdu 50:50!
Čovek je licitirao i, što je najgore, postavio se iznad klubova.
Nema tu sreće...!

Sale, Banja Luka

pre 13 godina

Bravo! Ovaj momak je sjajan i to će dokazati! Imao je malu nesreću sa trenerom u Njemačkoj, ali to je fudbal i život! Želim mu sve najbolje, kao i mojoj ZVEZDI!!! A sve ostalo, što se tiče njegovog privatnog života je isključivo njegova privatna stvar!!!
Dobro došao!!!

Milan

pre 13 godina

Dolazak Tosica ce nam dobro doci, posto po mom misljenju malo ko moze da bude losiji od Ignjatijevica na toj poziciji levog beka. Sa druge strane mozda i Jelena Karleusa pocne aktivnije da navija za Crvenu Zvezdu D: D: D: .Nadam se samo da neke njene "hitove" ipak nece pustati na Marakani. Sve u svemu sa Tosicem i Koromanom cemo imati odlicnu ekipu(jedino mi nije jasno po kom kriterijumu je Dostanic ostao prvi trener u klubu) koja na kraju sezone moze doci do titule :)

Живи били па видели

pre 13 godina

Опааа, добро дошао Дуле! На страну што можда ниси дао довољно у иностранству, на страну петпарачке приче о теби и супрузи (чију музику искрено ни ја не могу да слушам), али си дошао у нај клуб у овој нашој напаћеносј Србији и за ову лигу си екстра појачање. Покушајте да не продате још ове године Нинкова а у првих 11 форсирајте Вешовића и Лазовића.
Фрка је са ловом, али буду ли довели преко Рамба солидно појачање из Бразила на месту креатора игре и/барем или солидног нападача, ова Звезда има будућност.

Cika Rajko

pre 13 godina

Odlicno, za nasu ligu vrhunski fudbaler. I njemu je u interesu da ovu sezonu odigra na visokom nivou kako bi sledece leto pronasao neki jaci angazman. Dobar potez uprave!

Zoran

pre 13 godina

Dobar dan svima.Pisem iz Podgorica i nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,mozdfa je to malo cudno jer sam zapravo rodjen u Beogradu. Imam 45 godina i 20 godina sam u fudbalu.Svakodnevno pratim sportske vesti na B92,od jutra do veceri,posebno me zanimaju Partizan i Zvezda u ovom prelaznom roku.Na zalost jos dugo necete ili necemo docekati da imamo jaku ligu,da imamo jaku zvezdu,partizana. Hteo to neko da prizna ili ne iskreno moje misljenje je da se u partizanu radi mnogo,mnogo lose,tacnije ne radi se za partizan,za jak partizan za dobru ekipu,radi se samo za necije dzepove.Da je ovo sve tacno govori nam cinjenica da je partizan imao daleko najbolju i najkvalitetniju ekipu u predhodne dve godine.Imali smo ljude koji su djavolski dobro vodili partizan,stvarali i stvorili jedan zdrav klu,jednu jau ekipu,dobru saradnju navijaca,uprave,jednostavno funkcionisali su kao mnogi velikani Evropskog fudbala,a to su govorili i neki strani fudbalski radnici koji su dolazili na JNA.nekom to nije odgovaralo,nije nekome odgovarao jak i stabilan partizan,nije nekom odgovarao Evropski partizan koji bi se budite ubedjeni da su ostali veliki grobari i legende partizanove da vode klub igrali bi ligu sampiona,jer su imali kvalitet,bili su organizovani,slozni i radili su postepeno,ekipu drzali na okupu,talente dovodili,partizanovu decu gurali u prvi pogon,jednostavno radili su sistematski,misleci 3 godine unapred.Sta se tu izdesavalo,nije na meni da vam pricam,i ako sam upoznatim do detalja,ali verujte mi da ne bih o tome. Jednostavno moralo je biti oterano sve sto vredi i sto radi za partizan od uprave do igraca. Za kratko vreme prodati najbolje igrace i ne samo prodati nego i one najbolje slati na pozajmicu kapiotena kako sam ga ja zvao LAV na terenu oterati,sada i Dijaru,Moreiri su spakovani koferi i 90% ce i on da ode iz partizana samo se to jos uvek uspesno cuva,Djordjevica kojeg sam pomenuo su oterali,za Petrovica jedva cekaju malo,malo bolju ponudu,Brana Ilic,mali je radilica,jak,prodoran i njega su dali ni manje ni vise nego Vojvodini koja se silno pojacava a koja kao sto znate nece iz principa da proda ni jednog svog igraca ni zvezdi ni partizanu,..Unistili su sve,rasprodali sve sto vredi i jos ce da prodaju,a braco grobari sta vam dovode? para i dalje nema kukaju,a setite se za ove dve godine sta su sve prodali,pa gde su ti silni milioni ako dve godine nista ne ulazu u ekipu i dovode samo slobodne igrace i igrace koje ne moraju da plate.Kada otvorite oci bice vec kasno,a oci ce te otvoriti kada vam ode i mali Raca,Moreira i jos neki,prelazni rok je dug,u ligu sampiona na zalost necete uci,pitanje sa ovim timom i liga Evrope,verujte mi iskren sam,a kada dodje do toga,krivica ce biti svaljena na trenera,a vec pomenuti igraci ce da odu,cak se u nasim medijima pojavila vest i |Kleo iz Partizana,tacnije menadzer Klea vec uveliko pregovara sa jednim portugalskim prvoligase i jednom nemackom ekipom,mada su portrugalci konkretniji.Ono sa cim ce pokusati da vam zamazu oci,jeste to sto ce vam napricati kako mora od neceg da se zivi,kako je prodaja ne izbezna jer se ne igra u Evropi i podmladjivanje tima koje kao sto vidite sve cesce citamo po raznim sportskim vestima. takozvano pripremanje terena. Ljudi i ovako i onako niste i danas nemate para,zar nije bolje da ste zadrzali sve igrace pocevsi od Djordjevica,Dijare i da ne nabrajam i sa ekipom koja je vec skoro tri godine na okupu oduvati ove litvance ili sta li su i napasti ligu sampiona,napasti tih famoznih 7,8,9 milona evra,imati dobar tim i moderan evropski partizan? ne,nije to cilj,cilj je unistavanje ekipe i prodaja svega sto vredi,a kada ustanete i otvorite oci,ni para ni kluba ni ekipe,a dugova,plasim se samo u kakvom stanju ce ostaviti klub i dokle ce grobari da cute,dokle ce legende da gledaju ovo rasulo. isto to se radilo i sa Zvezdom,setite se,klub su doveli ne do dna,nego ispod dna. Znate sta znaci minut do 12? e minut do 12 su se digle zvezdine legende,oterale sve i preuzele klu. I pogledajte danas gde su? neki od njih se privatno ne slazu,ali budite ubedjeni da svi zajedno rade za doobro zvezde,svao na svoj nacin. Lukic kakav god da je,ogroman je zvezda i dace sve samo da vrati zvezdu na stare staze. uspeva,on to i uspeva,on je taj koji dovodi mlade i najtalentovanije igrace,on je taj koji ulaze malo ili skoro nista a prodaje za par milion,dug se topi,klub jaca,ekipu stvara.Od zvezde je namesti veliku porodicu i neda nikome da pisne nista,u oci skace i prica mnogo puta i sto treba i sto ne treba,ali danas moras biti takav,pokazati zube i lajati na sve.Vesovic,tek ce te da vidite to dete na delu. zapamtite ono sto je Dejo savicevic rekao: mali je duplo bolji nego sta sanm ja bio sa toliko godina. Znam malog godinama,svakog dana sam ga gledao i kako trenira i kako igra,vanserijski talenat,u stanju je da izlomi kicmu dvojici,trojici igraca i dstigne do gola. Koliko ga je zvezda platila? NISTA Prodace ga za 3,4 i videcete i vise miliona. Koliko je platila Tosica? Opet nista,i on ce otici za nekoliko miliona jer je po meni fantastican igrac koji je ostao bez kluba samo zato sto je hteo da igra na olimpijadi za srbiju a klub mu je to zabranio,kada se vratio vrata u klubu su mu bila zatvorena,ali je kapacitet straasan,cvrs,ne zali se,pored njega proci nece nmiko,nije dzabe igrao za velike klubove u Evropi i opet ce igrati sto je i normalno. Rambo je poslao jednog vrsnog napadaca,kod nas su ga predstavili kao Kaku,o njemu ne znam mnogo,videcemo kvalitet,Kaka nije sigurno ali isto tako sigurno niko ne sumnja u Rambovo znanje i njegove preporuke. za zvezdu to nije sve,pregovara sa jos jednim bivsim igracem i reprezentativcem bivsim,radi se o mladom igracu mada se ime ne spominje,a kako pisu i Mihajlovica ocekuju sledece nedelje na pregovore oko jednog igraca kojeg Miha hoce da da zvezdi.prema informacijama ako se zvezda kvalifikuje za ligu evrope,nece prodavati vise nikoga,a vrlo verovatno da iz zvezde svakako niko nece otici. da ne nabrajam sve,ali samo kada nabrojim nekoliko igraca poput:Djordjevica, Tosica, Ninkjova,Koromana,Kadu,Isaha,po meni buducnost srpskog fudbala Lazovica,Jeftica,uz brazilaca napadaca i ako stigne od Mihajlovica pojacanje i jos jednog zvezdinog bivseg igraca i reprezentativca,ekipa za respekt,ne samo kod nas u srbiji nego priznacete i za zimu u evropi.Radi se pametno i sto je mnogo vaznije radi se za zvezdu. Kod vas nisam procitao informaciju,ali se ovde uveliko prica da je ruski gas da tako kazem vec generalni sponzor zvezde,odatle se i gradi ekipa jer kao sto znamo rusi ulazu i hoce jak Evroski klub hoce trofeje. Imajuci u vidu kako se radi,sta se dovodi i sta planira da se dovede moze se zakljuciti da je tacno sto kazu da je predugovor vec potpisan oko generalnog sponzora,cak je procurila informacija da Rusi od Grka kupouju FOX televiziju,da prave TV CRVENA ZVEZDA i od tuda smo mogli i procitati kako ce ta televizija prenosti sve zvezdine utakmice i u domacem sampionatu i u evopi i prijateljske utakmice. Malo samo sklopiti i kockice i bice mnogo jasnije. Toliko od mene,pozdrav iz Podgorice pozdrav iz crne gore. I partizanu i Zvezdi zelim mnogo uspeha,kako u domacem sampionatu tako i u evropi. dace Bog da se svako od nas raduje!

zarko i parangal to su srca dva

pre 13 godina

@http://sportal.rs/news.php?id=30971&com_page=1#comments_box

za sve grobare koji ce doci na ovu vest da pljuju imam da kazem samo ovo!!!
cisto da se zna

Sale, Banja Luka

pre 13 godina

Bravo! Ovaj momak je sjajan i to će dokazati! Imao je malu nesreću sa trenerom u Njemačkoj, ali to je fudbal i život! Želim mu sve najbolje, kao i mojoj ZVEZDI!!! A sve ostalo, što se tiče njegovog privatnog života je isključivo njegova privatna stvar!!!
Dobro došao!!!

Nebojsa_NS

pre 13 godina

-Stamenkovic-
-Ninkov-(ako ostane, a kako vreme ide, sve su vece sanse)
-Djordjevic-(sad ima kapitensku traku, pa ce biti i odgovorniji nadam se ove sezone i nece praviti nepromisljene crvene kartone)
-Vilotic-
-Tosic-
..................
Mislim da je za nasu ligu kakva je trenutno, ovo sasvim pristojna odbarna... Bez obzira, i ako neko navija za Partizan, ako je realan mislim da ce se sloziti sa ovom konstatacijom...jer ne zelim da omalovazavam vasu odbranu sa ovim ili tako nesto, samo zelim da kazem da ovo jeste solidna odbrana za nasu ligu...a za nesto vise videcemo na delu da li ce i u kojoj meri funkcionisati... Inace ako niste procitali Zvezdasi...na drugi deo priprema vodimo 3 napadaca na probu...argentinac, brazilac i nigerijac...pa ako se neki dobro pokaze na pripremnim utakmicama...Hamburg, Iran i Bursaspor...(to su bar za sad protivnici ako ne bude izmena), mozda potpise ugovor... Pozz ;)!!!

Klaus Alofs

pre 13 godina

Ljudi bre o cemu pricate? Propao igrac, JK i slicno...Cinjenica je da je za ovu nashu seljacku ligu u kojoj 5 stadiona ne moze da prodje namestenu kontrolu i dobije licencu - dobar igrac. Ako moram da biram izmedju Reljica i Ignjatijevica i njega, biram njega. Svaki trening u Verderu je vredniji od iole jace utakmice u ligi Srbije.

Pa o cemu pricamo, sampion ove lige strahuje od Pljunika, i onda je Tosic slab igrac. Vazno je da je suspendovani Kizito igracina?

Milan

pre 13 godina

Dolazak Tosica ce nam dobro doci, posto po mom misljenju malo ko moze da bude losiji od Ignjatijevica na toj poziciji levog beka. Sa druge strane mozda i Jelena Karleusa pocne aktivnije da navija za Crvenu Zvezdu D: D: D: .Nadam se samo da neke njene "hitove" ipak nece pustati na Marakani. Sve u svemu sa Tosicem i Koromanom cemo imati odlicnu ekipu(jedino mi nije jasno po kom kriterijumu je Dostanic ostao prvi trener u klubu) koja na kraju sezone moze doci do titule :)

Jogy

pre 13 godina

Ljudi... on je pre dva dana izjavio da navija za OFK Beograd i da su šanse za večite da ga angažuju 50:50, a sada je Zvezda klub za koji oduvek navija!!!
Pa koga on zaj**ava?!

AleksandarDS

pre 13 godina

A nezvanicno se moze cuti da ce novo pojacanje biti robusni makedonski centarfor i Duskov pobratim BOKI 13!!!
(DMX, 7. jul 2010 14:35)

Kladim se da si hteo da budes smesan ili glup...u drugome si svakako uspeo...

Дарко

pre 13 godina

Не знам зашто толико хвалите овог Вешовића,сјајни,суперталентовани Црногорац и слично...нисам га никад гледао,али претерасте га баш.

Roki

pre 13 godina

Ako Partizan ne dovede nekog pod hitno, nema sta da trazi ni u nasoj ligi ( i Vojvodina je jaca, a kamoli Zvezda ) a ni u Evropi.. Nazalost, navijam za Partizan, ali bas nikoga da ne dovedu.. Eh...

ccc

pre 13 godina

a grobari kao smaraju sad tosic je birao izmedju zvezde i partizana, a zaboravili su da je kleo ljubi zvezdin grb a to im nije smetalo...smesni ste..DUSKO CARE!

R.U.M.A.

pre 13 godina

On je dobro pojacanje i najbolji levi bek jos od Lukovica u Zvezdi.Dosao je za dzabe,bice prodan i bicemo sa njam sigurno u plusu.Mislim da je sada realno ocekivati odlazak Ninkova,jer Zvezdi sada zaista trebaju pare za vracanje duga.Tako da ce ove sezone biti jaca leva strana.No ipak moje je misljenje da ce desna sa Mikicem i Lazovicem biti bolja od proslogodisnje leve Ignjatijevic-Cadu.Jos se nadam da Bogdanovic pada u drugi plan i da ce redovno igrati Isah jer po meni on bas zna da igra lepo,da menja stranu i prati igru...Pozdrav za sve Delije.

Vlado

pre 13 godina

Svaka čast Lukiću i Adžiću odlično pojačanje...Toša dobrodošao u najveći klub na Balkanu...Još jedan napadač i zadnji vezni i to je to...NAPRED ZVEZDO!!!

zvezda-zivot

pre 13 godina

Budimo realni i zadovoljni, bolje pojacanje tesko da smo mogli da dovedemo... kad bi ostao Pavle Ninkov jos jednu sezonu mogli bismo da udjemo i u ligu uefa... dovedite jos jednog veznjaka i napadaca i to je to!!!

Red bull

pre 13 godina

E bas ste smesni Topalovici.da je dosao kod vas pisali bi slavopojke. Kao fora necemo ga jer se dvoumio izmedju Partizana i Zvezde. zamislite jedan Real da je rekao necemo Ronalda jer se dvoumio izmedju Reala i Barse. To je cista demagogija kada se kaze on je pravi partizanovac.On je ljudu kao i svaki igrac profesionalac>Nema nikakve veze da li navija za ovaj ilionaj klub. Zvezdo napravila si dobar posao

Ja

pre 13 godina

(jedino mi nije jasno po kom kriterijumu je Dostanic ostao prvi trener u klubu) koja na kraju sezone moze doci do titule :)
(Milan, 7. jul 2010 12:39)

On ce samo poceti sezonu a zavrsice je neki 3-4 trener :)))

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Bravo za upravu,super igrac samo vise da ne gledam Ignjatijevica u timu.Jos jedan dobar napadac i prvenstvo je osigurano. Po meni tim za sledecu sezonu: STAMENKOVIC NINKOV TOSIC DJORDJEVIC VILOTIC SAVIC KOROMAN VESOVIC ISAH (KADU) JEVTIC I POJACANJE KLUPA: GUMA,SAVIO,BINIC,MUGOVA, LAZOVIC...sve mladi igraci zeljni dokazivanja...bice ovo dobar tim.

ОКНАРБ

pre 13 godina

људи моји за јелен лигу добро појачање.само треба нам класичан играч средине теренА који је искусан ,може проиграти нападача .за центарфра дајем предност нашем нападачу,а странац само ако је много бољи од нашег

denny85

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem sta ovi poznavaoci fudbala pisu!Komentarisete igre Ignjatijevica a uopste niste realno sagledali cinjenice.Dok je Ignjatijevic igrao levog beka,levog veznog nismo ni imali u Pizonovoj formaciji tako da je Ignjatijevic pokrivao celu levu stranu sto se odrazilo na njegovu igru u ofanzivi dok je odbranu igrao dosta korektno.Reljic je ispred sebe imao Kadua koji bez obzira kako je igrao koliko toliko je pokrivao Reljica ako ode napred.O Tosicu ne treba suditi dok se ne vidi u kakvoj je formi ali smatram da je za nasu ligu odlican.

realista

pre 13 godina

ovaj komentar nije upućen protiv zvezdaša, samo realno razmišljanje. ovakvi igrači (koroman i tošić) su mi najjači, promene po desetak klubova, ni u jednom ne mogu da igraju i onda se vrate u zvezdu ili partizan kao "veliko pojačanje" i glume velike zvezde i zvezdice. uglavnom dođu fizički nespremni i svoju nemoć sakrivaju udaranjem protivničkih igrača da sudija ne vidi, napadanjem na sudije, trčanjem za sudijom po terenu i pljuvanjem sudija. ovakvi igrači ne trebaju ni zvezdi ni partizanu

Munja

pre 13 godina

odmah da kazem da sam navijac Partizana, ali sam htio da pojasnim za Vesovica. On jeste supertalentovan, kreteni iz Buducnosti su ga ucjenjivali da potpise dugorocan ugovor, a mali je pametan, patio je pola godine(igrao sa juniorima, trenirao samostalno)i sad dosao tu. Mislim da ste dobili veliko pojacanje. A za Tosica cu da kazem samo, usrecili ste se bas:))). Niko ga nedje pa sad tu prosipa pamet neku!

mister no

pre 13 godina

Predsednik,sportski direktor,trener,kapiten,kormoran,i sada ova estradna zvezda,mislim da je ludilo kompletirano!Farma da pozavidi...

taboo

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem.Prvo Koroman,pa ovaj Tosic.Vrh njegove sportske karijere je sto je ozenio onu Karleusu.Frajer nigde nije igrao on dok se privikne na igru Zvezda moze slobodno otpisat titulu i ove godine.

pfc4paok

pre 13 godina

Bravo komsije cestitam na transferu, jedan od boljih u poslednje 2-3 sezone ako ne i najbolji. Dobar je igrac Tosic, samo sto nije ima sanse da pokaze svoje kvalitete u ove vece klubove, velika konkurencija.. Tako se ide u evropu!

Niksicko pivo

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))
(Navijac SAMPIONA, 7. jul 2010 17:13)

Dobio je ponudu partizana, pa je odugovlacio da mu Zvezda ponudi ugovor.. Bolje ne igrati polusezonu, nego biti u partizan.

ye

pre 13 godina

vidim vecina kritikuje mladog Reljica , i ja se slazem za Ignjatijevica ali mladi reljic ne igra na svojoj pravoj poziciji on je citav zivot igrao levog veznog i mnogo se bolje snalazi na toj poziciji to jest sjajne lopte daje mnogo bolje od bogdanovica mada je ovaj zadnji vezni , i nadam se da ce od sada vise dobijati sanse na toj poziciji ali videcemo jos je mlad !!!!! tosic je za nasu ligu sasvim dobar igrac pa do juce je igrao za verder a i on je mlad !!!!!!

Soul

pre 13 godina

"Zvali su me i Partizan i Zvezda, ali moja želja je da nastavim karijeru u inostranstvu...Moje srce je u OFK Beogradu, a Partizan i Zvezda imaju šanse 50:50. Oba poziva su primamljiva, ali prioritet je inostranstvo", rekao je Tošić. http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=29&nav_id=441942

Samo mu je Vest Hem bio opcija u inostranstvu, posto nije bio zadovoljan preostala mu je CZ, jer ga Partizan vise nije htio....toliko o tome da je dosao u "svoj" klub, tip je OFK-ovac....

crni redstar

pre 13 godina

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno" … Vidi ga ovaj Karleusa kad mu je Aca Stojanovic rekao da ga ne zeli jer se premislja mnogo,on postade zvezdas. :-)))))) Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je potpisao za zvezdu,pa ce sad Lukic da zove Jecu u 3,da ga malo odmeni.A to koliki je zvezdas pokazao je time sto je razmisljao da predje u PARTIZAN i zato sto je potpisao ugovor na samo 1 god.Ali budimo realni,njega nece niko zato je i dosao u zvezdu,a ovi cigani ce videti o kakvom se igracu radi. … Pozdrav svim Grobarima!!
(INSOMNIA, 7. jul 2010 19:52) pod 1 podpisao je na 3 godine,pod 2 tvoje poznavanje karleuse ovde nikog ne interesuje,nas zanima fudbal,a vidim po komentarima da ste bas srecni-pucicete bojim se od srece,moram da kazem da sam srecan sto citam vase komentare,uveseljavaju me

anjemilos999

pre 13 godina

I njega vracama na velika evropska vrata kao Pantlica,odlican igrac i veliko pojacnje.Mislim da ce ovo biti uspesna sezone posle duzeg vremena i da ce pravi kvalitet videti protiv onih laznih "svrka" iz Humske
ODLICAN POSAO UPRAVE!!!

Sojourn

pre 13 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Pa da li ste vi ljudi gledali njega kako igra. Pa to je blagi uzas. Kad su ga prodali nisam mogao da verujem da ima ludaka koj bi ga kupio, a i oni su sami ukapirali da su se gadno presli. Kazu nije igrao zbog sukoba sa trenerom. Slazem se ako pod tim podrazumevate da trener ima malo mozga i ne zeli rupu na strani na kojoj igra. Pa ljudi njegova kontrola lopte je ocaj zivi, ona ne postoji.
Svi vi koji se radujete njegovom dolasku zapamtite sta ste sada napisali i setite se toga nakon par meseci njegovog boravka u nasem klubu.

Makaveli

pre 13 godina

@g4: ako pod "iskustvo igranja u Nemackoj" podrazumes sedenje na klupi Verdera, onda si u pravu. Ja, a verujem i vecina drugih, podrazumeva nesto drugo. Ali za srpsku ligu je sigurno dovoljno dobar. Nista vise, nista manje.

carlito

pre 13 godina

Dobar potez uprave , boljeg igraca u nasoj ligi nema a posto je dzabe..uhhuuhuuu Sada jos jeda spic , dobro bi dosao Despotovic a i Kaludjerovic iz Rada je opasan.Mora da ima mesta za malog Lazovica.Pozdrav za sve DELIJE!

Cika Mile

pre 13 godina

Iskreno,nisam navijac ni zvezde ni Partizana,al gledano na ovaj prelazni rok,CZ vuce bolje poteze.Slazem se da je Koroman nula od igraca,al ipak,u poredjenju sa igracima BSK-a,Smedereva,Metalca...On ce biti kakvo-takvo pojacanje,ako koriguje ponasanje.Tosic je dobar igrac,u Vederu na njegovom mestu je zacementiran momak 86 god,koji je posle Lama bio najbolji levi bek lige,a u Engleskoj nije imao srece.A setite se kako je igrao za mladu repku...Mislim da je bolje resenje od Reljica i Ignjatijevica.Jos kad bi se desilo cudo,pa se Lazetic predomisli i ostane,a jos nema klub,bio bi dobar tim,znacio je Nikola ponasanjem,bas je bio pravi,mada ne verujem da ce ostati...To je odlican tim za nase uslove,al za Evropu,mislim da ne mogu daleko da doguraju....Mozda kada bi na pozajmnicu dosli Milijas i Kastiljo koji greju tribine u engleskoj,al to je vec tesko izvodljivo...A Partizan,po meni,pogresio je prodajom Dijare.Pa on je celu tekmu bio opasnost za gol protivnika.Moje milsjenje je i da Sale Ilic davi moreiru,svaka cast Saletu za sve,al realno,od njega je ostalo samo ima...Iskreno se nadam da ce se Fejsa brzo vrattiti i da ce Stanojevic sklopiti dobar tim,mada,bojim se da dalje od Pjunika nece proci...SVIM SRCEM ZELIM DA I CZ I PARTIZAN OVE GODINE UDJU U LIGU SAMPIONA I LIGU EVROPE,A VERUJEM DA BI TADA I JEDAN I DRUGI NAVIJACKI KLAN BILI SRECNI.Ipak je to u interesu za nas fudbal.pozz

ja

pre 13 godina

Decko je potpisao za klub za koji navija!! Koji pravi grobar ne bi prihvatio poziv partizana koji je sampion i igra kvalifikacije za ligu sampiona??? Za OFK je igrao,ali Zvezdu nosi u srcu!!! Znalo se to od samog pocetka kao sto je Lukic rekao da izmedju partizana i zvezde nema sta da bira,pa se partizan povukao da se ne obruka!

IGOR

pre 13 godina

Da je on dobar ne bi ga isterali iz Verdera i QPR,sada Kerleusa ulazi u upravni odbor, a mozda uz sezonsku kartu ide i njen CD,kao poklon ili kao kazna.

Aleksandar

pre 13 godina

Tošiću,
jel ti to supruga sredila transfer, pošto si u inostranstvu odigrao tako dobru sezonu.Da su ljudi iz WERDERA odahnuli kad si otišao.

empty

pre 13 godina

Nije tajna da je za angažovanje Duška Tošića bio zainteresovan i Partizan, a Adžić kaže da je od prvog susreta sa igračem znao da samo inostrana opcija i niko drugi mogu pokvariti dogovor.

- Pre mesec danas Duško i ja smo razgovarali i tada smo jedan drugom pružili ruku. On mi je još tada rekao da je za njega jedina opcija Crvena zvezda. Naš dogovor mogao je samo da pokvari eventualni inostrani angažman.

blokovi

pre 13 godina

aj dobro lukic...al ovaj adzic...strasno..bio je ok igrac,al je covek ljakseeeeee,a jos duguje gomilu para.a tosic,maaa nemam pojma,samo da mi ne bleji ona karleusa u lozi u zvezdinom dresu

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Kao dvoumio se izmedju dva vecita rivala,pa svakom igracu je prioritet i satisfakcija igranje u C.Zvezdi,to je isto kao kad bi se Ronaldo dvoumio izmedju Reala i Atl.Madrida i naravno bira bolji i veci klub... a da je kojim slucajem otisao u Partizan,internet navijaci vecitog rivala vec bi slali komentare tipa:PROLAZIMO GRUPU LS,LAGANO U LS,DOBIJAMO ZVEZDU 5:0,OSVAJAMO DUPLU KRUNU ITD...a posto je dosao u Zvezdu kao nevalja..e moji Grobari internetovci...

Kantona

pre 13 godina

Tošić i Koroman, još samo fali da je ostao Lazetić i bila bi ekipa kompletna...
U prošlim kvalifikacijama kad je igrao pola Marakane je skandiralo Tošiću napolje . . .

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Veliko pojacanje za Zvezdu ! Da se slozim sa mnogima-SAMO DA NE GLEDAM VISE IGNJATIJEVICA ILI RELJICA !!! I ne samo zbog toga...vidim mnogi nipodastavaju Tosica ovde. Ljudi da li se vi secate kako je on igrao dok je bio standardan u prvoj postavi Verdera ? Pa za one koji se ne secaju reci cu im samo da JESTE bio na "Evropskom" nivou. Posle je usao u sukob sa trenerom zato sto je otisao na Olimpijske igre...ali da ne duzim pricu. Dusko dobrodosao ! Mislim da nam treba jos jedan dobar stoper (umesto Vilotica) i veznjak, OFANZIVNI VEZNI, kreator igre. Ali u svakom slucaju SVE NAJBOLJE ZVEZDI !!! Ovog leta kupujem kola, pa mozda budem i dolazio redovno na Zvezdine tekme u BG ! :)

Milan Sd

pre 13 godina

Sasvim korektno pojačanje koje ima internacionalno iskustvo..E,sad samo je pitanje u kakvoj je formi,jer slabo je igrao u posldnje vreme..Nadam se da do početka sezoe da će da skockaju tim kako treba.........

antifranjevac

pre 13 godina

Odlican posao uprave,a ovi sto vredjaju su uplaseni glodari znaju da ce biti punjeni ove sezone,imamo odlicnu odbranu,solidan srednji red (samo bez bogdanovica)i takodje dobar napad koji jos moze da se pojaca znaci zaista dobar tim od kog ocekujem mnogo,a grobarima krivo sto preso kod nas,ipak vi imate vase propale sasu ilica,krstajica,vartite i vukica ako nije u penziji.

Pravi izbor

pre 13 godina

Potpisujem da smo prvaci,sad imamo ubedljivo najjaču odbranu,solidnu vezu i dobre napadače.Čim sam video JK u crveno-belim čizmicama,znao sam da je Dule naš,pre 10-tak dana.Vratiće se u reprezentaciju,uz Kolarova je najbolji levi bek.

Miroslav

pre 13 godina

Koje pojačanje , pa ovaj nije igrao 100god. mora da je pristao da igra za stan i hranu . Sta se desava sa naseg fudbala majko moja još ga predstavljaju kao" POJAČANJE". STRAŠNO!!!

INSOMNIA

pre 13 godina

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno" Vidi ga ovaj Karleusa kad mu je Aca Stojanovic rekao da ga ne zeli jer se premislja mnogo,on postade zvezdas. :-)))))) Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je potpisao za zvezdu,pa ce sad Lukic da zove Jecu u 3,da ga malo odmeni.A to koliki je zvezdas pokazao je time sto je razmisljao da predje u PARTIZAN i zato sto je potpisao ugovor na samo 1 god.Ali budimo realni,njega nece niko zato je i dosao u zvezdu,a ovi cigani ce videti o kakvom se igracu radi. Pozdrav svim Grobarima!!

Navijac v

pre 13 godina

Ugovor na 3 godine ali moze da ode posle prve!!!! Pa dokle ce zvezda da bude utociste raznim indijancima koji ne mogu da se prodaju u inostranstvu pa bi da igraju bilo gde....

Navijac SAMPIONA

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))

LaMar

pre 13 godina

Najgori potez Zvezde u istoriji kluba! Mada, ako se sada pokusava upropastiti i ovo malo sto je ostalo od kluba sa uzasnim igracima onda je ovo pogodak

Gradjanin Q

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))
(Navijac SAMPIONA, 7. jul 2010 17:13)

Dobio je ponudu partizana, pa je odugovlacio da mu Zvezda ponudi ugovor.. Bolje ne igrati polusezonu, nego biti u partizan.
(Niksicko pivo, 7. jul 2010 19:12)

Niksicko pivo, JOS KAD BI TI PISAO GRAMATICKI ISPRAVNO BILO BI OK.
Ovako, pojma nemas ni o FUDBALU NI O SRPSKOJ GRAMATICI!

no name

pre 13 godina

Pa cemu se bre radujete, onaj ko se raduje nikad ovog nije gledao uzivo! Ja sam ga stvarno pratio i decko je ocajan. Nema ali bas ni jednu dobru karakteristiku. Zivi bili pa videli...

Skuhravi

pre 13 godina

Nema buducnosti ni jednima ni drugima dok Zvezdin sportski direktor koristi rec "agazman" za koju ja nikada nisam cuo ili dok kaze "ima velike uslove"... Sta god ko mislio ili za koga god navijao, svako mora priznati da je Adzic nepismen. Isto tako je i u Partizanu, predsednik kluba ne ume 2 recenice da poveze, kandidaturu brani kompjuterskom prezentacijom, a pandan mu iz vecitog rivala ima maniju gonjenja i opet prebogat recnik. Velike gazde i vodje iz senke nam se smeju direktno u lice dovodjenjem ovakvih ljudi, a navijacka bratija se hrani porazima drugih i dovodjenjem/nedovodjenjem poluigraca (koji su zvezde za nase fudbalsko trziste). Zapitajte se samo sta bi ste pomislili o prodavacici u pekari u koju idete svako jutro koja bi vam nudila "jogur" ili vam preporucivala topao "djevrk". Mislim da je Adzicev "agazman" samo paradigma propasti u kojoj se nalazi i jedan i drugi klub... Dok se ne pojave neki mocni zecevi i vlahovici da ga kupe i onda vesto pocnu da eksploatisu, tada bez straha odlazuci svaku banku u svoj dzep, nase emocije prema voljenim klubovima. Ako ih i ne budu kupovali za sebe, bice "masni" posrednici kao sto je trebalo da bude Vukotic (ili je i bio) u Noostima. Ajd, laku noc

Srboljub

pre 13 godina

ima li kraja ludostima. . . fali jos samo milijas i pantelic!
(siki, 7. jul 2010 12:37)

E moj ti...vidi se da si veliki fudbalski znalac...pa ja bi dao sve da se njih dvojica vrate umesto Bogdanovica i kompanije...ccc..

nemam pojma

pre 13 godina

Dvoumim se oko novog imena Zvezde: Zvezda-PINK ili Zvezda-GRAND, to mi baš nekako ide uz Lukića. Inače, sve se slažem sa Skuhravijem, mada pretpostavljam da je ZVEZDAŠ.

mladenml

pre 13 godina

(делија, 7. jul 2010 23:55)

Naravno da imamo kompleks :) A tebe se secam, drugu si ti pesmu pevo kad je bilo govora da dodje u Partizan! Zivela insomnia!

filni

pre 13 godina

Znachi neverujem koga oni dovode! Pa ovo je chista REKLAMA za Jelenu Karleusu!Dok je ovaj igrao u Verderu nju su tamo kao cimali da se slika bla bla bla.. chim ga ovaj izvisio svuda..sada sve zive zabole za nju! pa onda ga ona naterala ili platila zvezdi da ga ovi prime da bi ona bila u svim novinama kada su utakmice!Znate ono Jelena Karleusa dosla na pruzi podrshku svom muzu sa decicom!! a a a UZAS!!! A Korman pred svaku tekmu treba da dobije shamarchinu od nekog navijacha da nauchi da se ponasha i da malo kontrolishe svoj temperament!

Mikele

pre 13 godina

Solidan igrač, a za naše uslove i odličan.
Problem je jedino u tome što ga je Stanojević odbio onog trenutka kada je izjavio da su šanse za prelazak u Partizan ili Zvezdu 50:50!
Čovek je licitirao i, što je najgore, postavio se iznad klubova.
Nema tu sreće...!

Cooltywattor

pre 13 godina

Ja negde pročitah da je potpisao na TRI godine.
Sve u svemu, igrač profila koji je falio Zvezdi - čvrst, brz i iskusan. Još jedan "pismen" napadač i možemo u LE.

ljuba

pre 13 godina

Dokazao si kakav si covek *zvezda je klub za koji navijam* a do skoro nisi znao gde ces preci da li u Partizan ili u zvezdu!

Hvala ti sto nisi presao u moj voljeni klub, takvi nam licimeri nikada nisu ni trebali!

Nebojsa_NS

pre 13 godina

Pogledajte na Zvezdinom sajtu...pise da je potpisao na 3!!! godine......a ne na jednu...... Ako su i to uspeli ...svaka im cast...da bar neko..koliko toliko dobijemo obestecenje ako ode na kraju sezone...jer moguce da postoji neka klauzula po kojoj nije neograniceno obestecenje, da bi lakse otisao...

Mikeli

pre 13 godina

Sramota sto nam rade,ali sto te ne ubije cini te jacim.Hvala im za jos jedan dodatan motiv da odradimo kvalifikacije jos bolje od proslih.Mislim da bi bilo pametno pozvati Kezmana za ove kvalifikacije,jer nije nista losiji od sadasnjih igraca,plus ima veci naboj od mnogih.

Zasto nema organizovanog navijanja na utakmicama,mislim sjever jug?

Дарко

pre 13 godina

Не знам зашто толико хвалите овог Вешовића,сјајни,суперталентовани Црногорац и слично...нисам га никад гледао,али претерасте га баш.

Живи били па видели

pre 13 godina

Опааа, добро дошао Дуле! На страну што можда ниси дао довољно у иностранству, на страну петпарачке приче о теби и супрузи (чију музику искрено ни ја не могу да слушам), али си дошао у нај клуб у овој нашој напаћеносј Србији и за ову лигу си екстра појачање. Покушајте да не продате још ове године Нинкова а у првих 11 форсирајте Вешовића и Лазовића.
Фрка је са ловом, али буду ли довели преко Рамба солидно појачање из Бразила на месту креатора игре и/барем или солидног нападача, ова Звезда има будућност.

zarko i parangal to su srca dva

pre 13 godina

@http://sportal.rs/news.php?id=30971&com_page=1#comments_box

za sve grobare koji ce doci na ovu vest da pljuju imam da kazem samo ovo!!!
cisto da se zna

taboo

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem.Prvo Koroman,pa ovaj Tosic.Vrh njegove sportske karijere je sto je ozenio onu Karleusu.Frajer nigde nije igrao on dok se privikne na igru Zvezda moze slobodno otpisat titulu i ove godine.

Sojourn

pre 13 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Pa da li ste vi ljudi gledali njega kako igra. Pa to je blagi uzas. Kad su ga prodali nisam mogao da verujem da ima ludaka koj bi ga kupio, a i oni su sami ukapirali da su se gadno presli. Kazu nije igrao zbog sukoba sa trenerom. Slazem se ako pod tim podrazumevate da trener ima malo mozga i ne zeli rupu na strani na kojoj igra. Pa ljudi njegova kontrola lopte je ocaj zivi, ona ne postoji.
Svi vi koji se radujete njegovom dolasku zapamtite sta ste sada napisali i setite se toga nakon par meseci njegovog boravka u nasem klubu.

LaMar

pre 13 godina

Najgori potez Zvezde u istoriji kluba! Mada, ako se sada pokusava upropastiti i ovo malo sto je ostalo od kluba sa uzasnim igracima onda je ovo pogodak

Aleksandar

pre 13 godina

Tošiću,
jel ti to supruga sredila transfer, pošto si u inostranstvu odigrao tako dobru sezonu.Da su ljudi iz WERDERA odahnuli kad si otišao.

Munja

pre 13 godina

odmah da kazem da sam navijac Partizana, ali sam htio da pojasnim za Vesovica. On jeste supertalentovan, kreteni iz Buducnosti su ga ucjenjivali da potpise dugorocan ugovor, a mali je pametan, patio je pola godine(igrao sa juniorima, trenirao samostalno)i sad dosao tu. Mislim da ste dobili veliko pojacanje. A za Tosica cu da kazem samo, usrecili ste se bas:))). Niko ga nedje pa sad tu prosipa pamet neku!

INSOMNIA

pre 13 godina

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno" Vidi ga ovaj Karleusa kad mu je Aca Stojanovic rekao da ga ne zeli jer se premislja mnogo,on postade zvezdas. :-)))))) Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je potpisao za zvezdu,pa ce sad Lukic da zove Jecu u 3,da ga malo odmeni.A to koliki je zvezdas pokazao je time sto je razmisljao da predje u PARTIZAN i zato sto je potpisao ugovor na samo 1 god.Ali budimo realni,njega nece niko zato je i dosao u zvezdu,a ovi cigani ce videti o kakvom se igracu radi. Pozdrav svim Grobarima!!

IGOR

pre 13 godina

Da je on dobar ne bi ga isterali iz Verdera i QPR,sada Kerleusa ulazi u upravni odbor, a mozda uz sezonsku kartu ide i njen CD,kao poklon ili kao kazna.

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Bravo za upravu,super igrac samo vise da ne gledam Ignjatijevica u timu.Jos jedan dobar napadac i prvenstvo je osigurano. Po meni tim za sledecu sezonu: STAMENKOVIC NINKOV TOSIC DJORDJEVIC VILOTIC SAVIC KOROMAN VESOVIC ISAH (KADU) JEVTIC I POJACANJE KLUPA: GUMA,SAVIO,BINIC,MUGOVA, LAZOVIC...sve mladi igraci zeljni dokazivanja...bice ovo dobar tim.

Kantona

pre 13 godina

Tošić i Koroman, još samo fali da je ostao Lazetić i bila bi ekipa kompletna...
U prošlim kvalifikacijama kad je igrao pola Marakane je skandiralo Tošiću napolje . . .

Jogy

pre 13 godina

Ljudi... on je pre dva dana izjavio da navija za OFK Beograd i da su šanse za večite da ga angažuju 50:50, a sada je Zvezda klub za koji oduvek navija!!!
Pa koga on zaj**ava?!

AleksandarDS

pre 13 godina

A nezvanicno se moze cuti da ce novo pojacanje biti robusni makedonski centarfor i Duskov pobratim BOKI 13!!!
(DMX, 7. jul 2010 14:35)

Kladim se da si hteo da budes smesan ili glup...u drugome si svakako uspeo...

anjemilos999

pre 13 godina

I njega vracama na velika evropska vrata kao Pantlica,odlican igrac i veliko pojacnje.Mislim da ce ovo biti uspesna sezone posle duzeg vremena i da ce pravi kvalitet videti protiv onih laznih "svrka" iz Humske
ODLICAN POSAO UPRAVE!!!

Niksicko pivo

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))
(Navijac SAMPIONA, 7. jul 2010 17:13)

Dobio je ponudu partizana, pa je odugovlacio da mu Zvezda ponudi ugovor.. Bolje ne igrati polusezonu, nego biti u partizan.

ccc

pre 13 godina

a grobari kao smaraju sad tosic je birao izmedju zvezde i partizana, a zaboravili su da je kleo ljubi zvezdin grb a to im nije smetalo...smesni ste..DUSKO CARE!

Vlado

pre 13 godina

Svaka čast Lukiću i Adžiću odlično pojačanje...Toša dobrodošao u najveći klub na Balkanu...Još jedan napadač i zadnji vezni i to je to...NAPRED ZVEZDO!!!

Klaus Alofs

pre 13 godina

Ljudi bre o cemu pricate? Propao igrac, JK i slicno...Cinjenica je da je za ovu nashu seljacku ligu u kojoj 5 stadiona ne moze da prodje namestenu kontrolu i dobije licencu - dobar igrac. Ako moram da biram izmedju Reljica i Ignjatijevica i njega, biram njega. Svaki trening u Verderu je vredniji od iole jace utakmice u ligi Srbije.

Pa o cemu pricamo, sampion ove lige strahuje od Pljunika, i onda je Tosic slab igrac. Vazno je da je suspendovani Kizito igracina?

Zoran

pre 13 godina

Dobar dan svima.Pisem iz Podgorica i nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,mozdfa je to malo cudno jer sam zapravo rodjen u Beogradu. Imam 45 godina i 20 godina sam u fudbalu.Svakodnevno pratim sportske vesti na B92,od jutra do veceri,posebno me zanimaju Partizan i Zvezda u ovom prelaznom roku.Na zalost jos dugo necete ili necemo docekati da imamo jaku ligu,da imamo jaku zvezdu,partizana. Hteo to neko da prizna ili ne iskreno moje misljenje je da se u partizanu radi mnogo,mnogo lose,tacnije ne radi se za partizan,za jak partizan za dobru ekipu,radi se samo za necije dzepove.Da je ovo sve tacno govori nam cinjenica da je partizan imao daleko najbolju i najkvalitetniju ekipu u predhodne dve godine.Imali smo ljude koji su djavolski dobro vodili partizan,stvarali i stvorili jedan zdrav klu,jednu jau ekipu,dobru saradnju navijaca,uprave,jednostavno funkcionisali su kao mnogi velikani Evropskog fudbala,a to su govorili i neki strani fudbalski radnici koji su dolazili na JNA.nekom to nije odgovaralo,nije nekome odgovarao jak i stabilan partizan,nije nekom odgovarao Evropski partizan koji bi se budite ubedjeni da su ostali veliki grobari i legende partizanove da vode klub igrali bi ligu sampiona,jer su imali kvalitet,bili su organizovani,slozni i radili su postepeno,ekipu drzali na okupu,talente dovodili,partizanovu decu gurali u prvi pogon,jednostavno radili su sistematski,misleci 3 godine unapred.Sta se tu izdesavalo,nije na meni da vam pricam,i ako sam upoznatim do detalja,ali verujte mi da ne bih o tome. Jednostavno moralo je biti oterano sve sto vredi i sto radi za partizan od uprave do igraca. Za kratko vreme prodati najbolje igrace i ne samo prodati nego i one najbolje slati na pozajmicu kapiotena kako sam ga ja zvao LAV na terenu oterati,sada i Dijaru,Moreiri su spakovani koferi i 90% ce i on da ode iz partizana samo se to jos uvek uspesno cuva,Djordjevica kojeg sam pomenuo su oterali,za Petrovica jedva cekaju malo,malo bolju ponudu,Brana Ilic,mali je radilica,jak,prodoran i njega su dali ni manje ni vise nego Vojvodini koja se silno pojacava a koja kao sto znate nece iz principa da proda ni jednog svog igraca ni zvezdi ni partizanu,..Unistili su sve,rasprodali sve sto vredi i jos ce da prodaju,a braco grobari sta vam dovode? para i dalje nema kukaju,a setite se za ove dve godine sta su sve prodali,pa gde su ti silni milioni ako dve godine nista ne ulazu u ekipu i dovode samo slobodne igrace i igrace koje ne moraju da plate.Kada otvorite oci bice vec kasno,a oci ce te otvoriti kada vam ode i mali Raca,Moreira i jos neki,prelazni rok je dug,u ligu sampiona na zalost necete uci,pitanje sa ovim timom i liga Evrope,verujte mi iskren sam,a kada dodje do toga,krivica ce biti svaljena na trenera,a vec pomenuti igraci ce da odu,cak se u nasim medijima pojavila vest i |Kleo iz Partizana,tacnije menadzer Klea vec uveliko pregovara sa jednim portugalskim prvoligase i jednom nemackom ekipom,mada su portrugalci konkretniji.Ono sa cim ce pokusati da vam zamazu oci,jeste to sto ce vam napricati kako mora od neceg da se zivi,kako je prodaja ne izbezna jer se ne igra u Evropi i podmladjivanje tima koje kao sto vidite sve cesce citamo po raznim sportskim vestima. takozvano pripremanje terena. Ljudi i ovako i onako niste i danas nemate para,zar nije bolje da ste zadrzali sve igrace pocevsi od Djordjevica,Dijare i da ne nabrajam i sa ekipom koja je vec skoro tri godine na okupu oduvati ove litvance ili sta li su i napasti ligu sampiona,napasti tih famoznih 7,8,9 milona evra,imati dobar tim i moderan evropski partizan? ne,nije to cilj,cilj je unistavanje ekipe i prodaja svega sto vredi,a kada ustanete i otvorite oci,ni para ni kluba ni ekipe,a dugova,plasim se samo u kakvom stanju ce ostaviti klub i dokle ce grobari da cute,dokle ce legende da gledaju ovo rasulo. isto to se radilo i sa Zvezdom,setite se,klub su doveli ne do dna,nego ispod dna. Znate sta znaci minut do 12? e minut do 12 su se digle zvezdine legende,oterale sve i preuzele klu. I pogledajte danas gde su? neki od njih se privatno ne slazu,ali budite ubedjeni da svi zajedno rade za doobro zvezde,svao na svoj nacin. Lukic kakav god da je,ogroman je zvezda i dace sve samo da vrati zvezdu na stare staze. uspeva,on to i uspeva,on je taj koji dovodi mlade i najtalentovanije igrace,on je taj koji ulaze malo ili skoro nista a prodaje za par milion,dug se topi,klub jaca,ekipu stvara.Od zvezde je namesti veliku porodicu i neda nikome da pisne nista,u oci skace i prica mnogo puta i sto treba i sto ne treba,ali danas moras biti takav,pokazati zube i lajati na sve.Vesovic,tek ce te da vidite to dete na delu. zapamtite ono sto je Dejo savicevic rekao: mali je duplo bolji nego sta sanm ja bio sa toliko godina. Znam malog godinama,svakog dana sam ga gledao i kako trenira i kako igra,vanserijski talenat,u stanju je da izlomi kicmu dvojici,trojici igraca i dstigne do gola. Koliko ga je zvezda platila? NISTA Prodace ga za 3,4 i videcete i vise miliona. Koliko je platila Tosica? Opet nista,i on ce otici za nekoliko miliona jer je po meni fantastican igrac koji je ostao bez kluba samo zato sto je hteo da igra na olimpijadi za srbiju a klub mu je to zabranio,kada se vratio vrata u klubu su mu bila zatvorena,ali je kapacitet straasan,cvrs,ne zali se,pored njega proci nece nmiko,nije dzabe igrao za velike klubove u Evropi i opet ce igrati sto je i normalno. Rambo je poslao jednog vrsnog napadaca,kod nas su ga predstavili kao Kaku,o njemu ne znam mnogo,videcemo kvalitet,Kaka nije sigurno ali isto tako sigurno niko ne sumnja u Rambovo znanje i njegove preporuke. za zvezdu to nije sve,pregovara sa jos jednim bivsim igracem i reprezentativcem bivsim,radi se o mladom igracu mada se ime ne spominje,a kako pisu i Mihajlovica ocekuju sledece nedelje na pregovore oko jednog igraca kojeg Miha hoce da da zvezdi.prema informacijama ako se zvezda kvalifikuje za ligu evrope,nece prodavati vise nikoga,a vrlo verovatno da iz zvezde svakako niko nece otici. da ne nabrajam sve,ali samo kada nabrojim nekoliko igraca poput:Djordjevica, Tosica, Ninkjova,Koromana,Kadu,Isaha,po meni buducnost srpskog fudbala Lazovica,Jeftica,uz brazilaca napadaca i ako stigne od Mihajlovica pojacanje i jos jednog zvezdinog bivseg igraca i reprezentativca,ekipa za respekt,ne samo kod nas u srbiji nego priznacete i za zimu u evropi.Radi se pametno i sto je mnogo vaznije radi se za zvezdu. Kod vas nisam procitao informaciju,ali se ovde uveliko prica da je ruski gas da tako kazem vec generalni sponzor zvezde,odatle se i gradi ekipa jer kao sto znamo rusi ulazu i hoce jak Evroski klub hoce trofeje. Imajuci u vidu kako se radi,sta se dovodi i sta planira da se dovede moze se zakljuciti da je tacno sto kazu da je predugovor vec potpisan oko generalnog sponzora,cak je procurila informacija da Rusi od Grka kupouju FOX televiziju,da prave TV CRVENA ZVEZDA i od tuda smo mogli i procitati kako ce ta televizija prenosti sve zvezdine utakmice i u domacem sampionatu i u evopi i prijateljske utakmice. Malo samo sklopiti i kockice i bice mnogo jasnije. Toliko od mene,pozdrav iz Podgorice pozdrav iz crne gore. I partizanu i Zvezdi zelim mnogo uspeha,kako u domacem sampionatu tako i u evropi. dace Bog da se svako od nas raduje!

Navijac SAMPIONA

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))

Pravi izbor

pre 13 godina

Potpisujem da smo prvaci,sad imamo ubedljivo najjaču odbranu,solidnu vezu i dobre napadače.Čim sam video JK u crveno-belim čizmicama,znao sam da je Dule naš,pre 10-tak dana.Vratiće se u reprezentaciju,uz Kolarova je najbolji levi bek.

Soul

pre 13 godina

"Zvali su me i Partizan i Zvezda, ali moja želja je da nastavim karijeru u inostranstvu...Moje srce je u OFK Beogradu, a Partizan i Zvezda imaju šanse 50:50. Oba poziva su primamljiva, ali prioritet je inostranstvo", rekao je Tošić. http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=29&nav_id=441942

Samo mu je Vest Hem bio opcija u inostranstvu, posto nije bio zadovoljan preostala mu je CZ, jer ga Partizan vise nije htio....toliko o tome da je dosao u "svoj" klub, tip je OFK-ovac....

Makaveli

pre 13 godina

@g4: ako pod "iskustvo igranja u Nemackoj" podrazumes sedenje na klupi Verdera, onda si u pravu. Ja, a verujem i vecina drugih, podrazumeva nesto drugo. Ali za srpsku ligu je sigurno dovoljno dobar. Nista vise, nista manje.

Gradjanin Q

pre 13 godina

Toliko o njemu kad je zvezdas kad je imao opciju dal u zvezdu ili u bolji klub srpski.

Zato nas trener lepo rece, nama ne treba igrac koji razmislja izmedju nas i zvezde!

Sad ga jos vise volim. :))
(Navijac SAMPIONA, 7. jul 2010 17:13)

Dobio je ponudu partizana, pa je odugovlacio da mu Zvezda ponudi ugovor.. Bolje ne igrati polusezonu, nego biti u partizan.
(Niksicko pivo, 7. jul 2010 19:12)

Niksicko pivo, JOS KAD BI TI PISAO GRAMATICKI ISPRAVNO BILO BI OK.
Ovako, pojma nemas ni o FUDBALU NI O SRPSKOJ GRAMATICI!

Mikeli

pre 13 godina

Sramota sto nam rade,ali sto te ne ubije cini te jacim.Hvala im za jos jedan dodatan motiv da odradimo kvalifikacije jos bolje od proslih.Mislim da bi bilo pametno pozvati Kezmana za ove kvalifikacije,jer nije nista losiji od sadasnjih igraca,plus ima veci naboj od mnogih.

Zasto nema organizovanog navijanja na utakmicama,mislim sjever jug?

Milan

pre 13 godina

Dolazak Tosica ce nam dobro doci, posto po mom misljenju malo ko moze da bude losiji od Ignjatijevica na toj poziciji levog beka. Sa druge strane mozda i Jelena Karleusa pocne aktivnije da navija za Crvenu Zvezdu D: D: D: .Nadam se samo da neke njene "hitove" ipak nece pustati na Marakani. Sve u svemu sa Tosicem i Koromanom cemo imati odlicnu ekipu(jedino mi nije jasno po kom kriterijumu je Dostanic ostao prvi trener u klubu) koja na kraju sezone moze doci do titule :)

Sale, Banja Luka

pre 13 godina

Bravo! Ovaj momak je sjajan i to će dokazati! Imao je malu nesreću sa trenerom u Njemačkoj, ali to je fudbal i život! Želim mu sve najbolje, kao i mojoj ZVEZDI!!! A sve ostalo, što se tiče njegovog privatnog života je isključivo njegova privatna stvar!!!
Dobro došao!!!

Roki

pre 13 godina

Ako Partizan ne dovede nekog pod hitno, nema sta da trazi ni u nasoj ligi ( i Vojvodina je jaca, a kamoli Zvezda ) a ni u Evropi.. Nazalost, navijam za Partizan, ali bas nikoga da ne dovedu.. Eh...

Red bull

pre 13 godina

E bas ste smesni Topalovici.da je dosao kod vas pisali bi slavopojke. Kao fora necemo ga jer se dvoumio izmedju Partizana i Zvezde. zamislite jedan Real da je rekao necemo Ronalda jer se dvoumio izmedju Reala i Barse. To je cista demagogija kada se kaze on je pravi partizanovac.On je ljudu kao i svaki igrac profesionalac>Nema nikakve veze da li navija za ovaj ilionaj klub. Zvezdo napravila si dobar posao

crni redstar

pre 13 godina

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno" … Vidi ga ovaj Karleusa kad mu je Aca Stojanovic rekao da ga ne zeli jer se premislja mnogo,on postade zvezdas. :-)))))) Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je potpisao za zvezdu,pa ce sad Lukic da zove Jecu u 3,da ga malo odmeni.A to koliki je zvezdas pokazao je time sto je razmisljao da predje u PARTIZAN i zato sto je potpisao ugovor na samo 1 god.Ali budimo realni,njega nece niko zato je i dosao u zvezdu,a ovi cigani ce videti o kakvom se igracu radi. … Pozdrav svim Grobarima!!
(INSOMNIA, 7. jul 2010 19:52) pod 1 podpisao je na 3 godine,pod 2 tvoje poznavanje karleuse ovde nikog ne interesuje,nas zanima fudbal,a vidim po komentarima da ste bas srecni-pucicete bojim se od srece,moram da kazem da sam srecan sto citam vase komentare,uveseljavaju me

ja

pre 13 godina

Decko je potpisao za klub za koji navija!! Koji pravi grobar ne bi prihvatio poziv partizana koji je sampion i igra kvalifikacije za ligu sampiona??? Za OFK je igrao,ali Zvezdu nosi u srcu!!! Znalo se to od samog pocetka kao sto je Lukic rekao da izmedju partizana i zvezde nema sta da bira,pa se partizan povukao da se ne obruka!

realista

pre 13 godina

ovaj komentar nije upućen protiv zvezdaša, samo realno razmišljanje. ovakvi igrači (koroman i tošić) su mi najjači, promene po desetak klubova, ni u jednom ne mogu da igraju i onda se vrate u zvezdu ili partizan kao "veliko pojačanje" i glume velike zvezde i zvezdice. uglavnom dođu fizički nespremni i svoju nemoć sakrivaju udaranjem protivničkih igrača da sudija ne vidi, napadanjem na sudije, trčanjem za sudijom po terenu i pljuvanjem sudija. ovakvi igrači ne trebaju ni zvezdi ni partizanu

Ja

pre 13 godina

(jedino mi nije jasno po kom kriterijumu je Dostanic ostao prvi trener u klubu) koja na kraju sezone moze doci do titule :)
(Milan, 7. jul 2010 12:39)

On ce samo poceti sezonu a zavrsice je neki 3-4 trener :)))

Miroslav

pre 13 godina

Koje pojačanje , pa ovaj nije igrao 100god. mora da je pristao da igra za stan i hranu . Sta se desava sa naseg fudbala majko moja još ga predstavljaju kao" POJAČANJE". STRAŠNO!!!

Cika Rajko

pre 13 godina

Odlicno, za nasu ligu vrhunski fudbaler. I njemu je u interesu da ovu sezonu odigra na visokom nivou kako bi sledece leto pronasao neki jaci angazman. Dobar potez uprave!

mister no

pre 13 godina

Predsednik,sportski direktor,trener,kapiten,kormoran,i sada ova estradna zvezda,mislim da je ludilo kompletirano!Farma da pozavidi...

R.U.M.A.

pre 13 godina

On je dobro pojacanje i najbolji levi bek jos od Lukovica u Zvezdi.Dosao je za dzabe,bice prodan i bicemo sa njam sigurno u plusu.Mislim da je sada realno ocekivati odlazak Ninkova,jer Zvezdi sada zaista trebaju pare za vracanje duga.Tako da ce ove sezone biti jaca leva strana.No ipak moje je misljenje da ce desna sa Mikicem i Lazovicem biti bolja od proslogodisnje leve Ignjatijevic-Cadu.Jos se nadam da Bogdanovic pada u drugi plan i da ce redovno igrati Isah jer po meni on bas zna da igra lepo,da menja stranu i prati igru...Pozdrav za sve Delije.

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Kao dvoumio se izmedju dva vecita rivala,pa svakom igracu je prioritet i satisfakcija igranje u C.Zvezdi,to je isto kao kad bi se Ronaldo dvoumio izmedju Reala i Atl.Madrida i naravno bira bolji i veci klub... a da je kojim slucajem otisao u Partizan,internet navijaci vecitog rivala vec bi slali komentare tipa:PROLAZIMO GRUPU LS,LAGANO U LS,DOBIJAMO ZVEZDU 5:0,OSVAJAMO DUPLU KRUNU ITD...a posto je dosao u Zvezdu kao nevalja..e moji Grobari internetovci...

ljuba

pre 13 godina

Dokazao si kakav si covek *zvezda je klub za koji navijam* a do skoro nisi znao gde ces preci da li u Partizan ili u zvezdu!

Hvala ti sto nisi presao u moj voljeni klub, takvi nam licimeri nikada nisu ni trebali!

Nebojsa_NS

pre 13 godina

-Stamenkovic-
-Ninkov-(ako ostane, a kako vreme ide, sve su vece sanse)
-Djordjevic-(sad ima kapitensku traku, pa ce biti i odgovorniji nadam se ove sezone i nece praviti nepromisljene crvene kartone)
-Vilotic-
-Tosic-
..................
Mislim da je za nasu ligu kakva je trenutno, ovo sasvim pristojna odbarna... Bez obzira, i ako neko navija za Partizan, ako je realan mislim da ce se sloziti sa ovom konstatacijom...jer ne zelim da omalovazavam vasu odbranu sa ovim ili tako nesto, samo zelim da kazem da ovo jeste solidna odbrana za nasu ligu...a za nesto vise videcemo na delu da li ce i u kojoj meri funkcionisati... Inace ako niste procitali Zvezdasi...na drugi deo priprema vodimo 3 napadaca na probu...argentinac, brazilac i nigerijac...pa ako se neki dobro pokaze na pripremnim utakmicama...Hamburg, Iran i Bursaspor...(to su bar za sad protivnici ako ne bude izmena), mozda potpise ugovor... Pozz ;)!!!

Navijac v

pre 13 godina

Ugovor na 3 godine ali moze da ode posle prve!!!! Pa dokle ce zvezda da bude utociste raznim indijancima koji ne mogu da se prodaju u inostranstvu pa bi da igraju bilo gde....

ye

pre 13 godina

vidim vecina kritikuje mladog Reljica , i ja se slazem za Ignjatijevica ali mladi reljic ne igra na svojoj pravoj poziciji on je citav zivot igrao levog veznog i mnogo se bolje snalazi na toj poziciji to jest sjajne lopte daje mnogo bolje od bogdanovica mada je ovaj zadnji vezni , i nadam se da ce od sada vise dobijati sanse na toj poziciji ali videcemo jos je mlad !!!!! tosic je za nasu ligu sasvim dobar igrac pa do juce je igrao za verder a i on je mlad !!!!!!

mladenml

pre 13 godina

(делија, 7. jul 2010 23:55)

Naravno da imamo kompleks :) A tebe se secam, drugu si ti pesmu pevo kad je bilo govora da dodje u Partizan! Zivela insomnia!

denny85

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem sta ovi poznavaoci fudbala pisu!Komentarisete igre Ignjatijevica a uopste niste realno sagledali cinjenice.Dok je Ignjatijevic igrao levog beka,levog veznog nismo ni imali u Pizonovoj formaciji tako da je Ignjatijevic pokrivao celu levu stranu sto se odrazilo na njegovu igru u ofanzivi dok je odbranu igrao dosta korektno.Reljic je ispred sebe imao Kadua koji bez obzira kako je igrao koliko toliko je pokrivao Reljica ako ode napred.O Tosicu ne treba suditi dok se ne vidi u kakvoj je formi ali smatram da je za nasu ligu odlican.

antifranjevac

pre 13 godina

Odlican posao uprave,a ovi sto vredjaju su uplaseni glodari znaju da ce biti punjeni ove sezone,imamo odlicnu odbranu,solidan srednji red (samo bez bogdanovica)i takodje dobar napad koji jos moze da se pojaca znaci zaista dobar tim od kog ocekujem mnogo,a grobarima krivo sto preso kod nas,ipak vi imate vase propale sasu ilica,krstajica,vartite i vukica ako nije u penziji.

blokovi

pre 13 godina

aj dobro lukic...al ovaj adzic...strasno..bio je ok igrac,al je covek ljakseeeeee,a jos duguje gomilu para.a tosic,maaa nemam pojma,samo da mi ne bleji ona karleusa u lozi u zvezdinom dresu

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Veliko pojacanje za Zvezdu ! Da se slozim sa mnogima-SAMO DA NE GLEDAM VISE IGNJATIJEVICA ILI RELJICA !!! I ne samo zbog toga...vidim mnogi nipodastavaju Tosica ovde. Ljudi da li se vi secate kako je on igrao dok je bio standardan u prvoj postavi Verdera ? Pa za one koji se ne secaju reci cu im samo da JESTE bio na "Evropskom" nivou. Posle je usao u sukob sa trenerom zato sto je otisao na Olimpijske igre...ali da ne duzim pricu. Dusko dobrodosao ! Mislim da nam treba jos jedan dobar stoper (umesto Vilotica) i veznjak, OFANZIVNI VEZNI, kreator igre. Ali u svakom slucaju SVE NAJBOLJE ZVEZDI !!! Ovog leta kupujem kola, pa mozda budem i dolazio redovno na Zvezdine tekme u BG ! :)

Milan Sd

pre 13 godina

Sasvim korektno pojačanje koje ima internacionalno iskustvo..E,sad samo je pitanje u kakvoj je formi,jer slabo je igrao u posldnje vreme..Nadam se da do početka sezoe da će da skockaju tim kako treba.........

carlito

pre 13 godina

Dobar potez uprave , boljeg igraca u nasoj ligi nema a posto je dzabe..uhhuuhuuu Sada jos jeda spic , dobro bi dosao Despotovic a i Kaludjerovic iz Rada je opasan.Mora da ima mesta za malog Lazovica.Pozdrav za sve DELIJE!

nemam pojma

pre 13 godina

Dvoumim se oko novog imena Zvezde: Zvezda-PINK ili Zvezda-GRAND, to mi baš nekako ide uz Lukića. Inače, sve se slažem sa Skuhravijem, mada pretpostavljam da je ZVEZDAŠ.

zvezda-zivot

pre 13 godina

Budimo realni i zadovoljni, bolje pojacanje tesko da smo mogli da dovedemo... kad bi ostao Pavle Ninkov jos jednu sezonu mogli bismo da udjemo i u ligu uefa... dovedite jos jednog veznjaka i napadaca i to je to!!!

ОКНАРБ

pre 13 godina

људи моји за јелен лигу добро појачање.само треба нам класичан играч средине теренА који је искусан ,може проиграти нападача .за центарфра дајем предност нашем нападачу,а странац само ако је много бољи од нашег

empty

pre 13 godina

Nije tajna da je za angažovanje Duška Tošića bio zainteresovan i Partizan, a Adžić kaže da je od prvog susreta sa igračem znao da samo inostrana opcija i niko drugi mogu pokvariti dogovor.

- Pre mesec danas Duško i ja smo razgovarali i tada smo jedan drugom pružili ruku. On mi je još tada rekao da je za njega jedina opcija Crvena zvezda. Naš dogovor mogao je samo da pokvari eventualni inostrani angažman.

no name

pre 13 godina

Pa cemu se bre radujete, onaj ko se raduje nikad ovog nije gledao uzivo! Ja sam ga stvarno pratio i decko je ocajan. Nema ali bas ni jednu dobru karakteristiku. Zivi bili pa videli...

pfc4paok

pre 13 godina

Bravo komsije cestitam na transferu, jedan od boljih u poslednje 2-3 sezone ako ne i najbolji. Dobar je igrac Tosic, samo sto nije ima sanse da pokaze svoje kvalitete u ove vece klubove, velika konkurencija.. Tako se ide u evropu!

Cika Mile

pre 13 godina

Iskreno,nisam navijac ni zvezde ni Partizana,al gledano na ovaj prelazni rok,CZ vuce bolje poteze.Slazem se da je Koroman nula od igraca,al ipak,u poredjenju sa igracima BSK-a,Smedereva,Metalca...On ce biti kakvo-takvo pojacanje,ako koriguje ponasanje.Tosic je dobar igrac,u Vederu na njegovom mestu je zacementiran momak 86 god,koji je posle Lama bio najbolji levi bek lige,a u Engleskoj nije imao srece.A setite se kako je igrao za mladu repku...Mislim da je bolje resenje od Reljica i Ignjatijevica.Jos kad bi se desilo cudo,pa se Lazetic predomisli i ostane,a jos nema klub,bio bi dobar tim,znacio je Nikola ponasanjem,bas je bio pravi,mada ne verujem da ce ostati...To je odlican tim za nase uslove,al za Evropu,mislim da ne mogu daleko da doguraju....Mozda kada bi na pozajmnicu dosli Milijas i Kastiljo koji greju tribine u engleskoj,al to je vec tesko izvodljivo...A Partizan,po meni,pogresio je prodajom Dijare.Pa on je celu tekmu bio opasnost za gol protivnika.Moje milsjenje je i da Sale Ilic davi moreiru,svaka cast Saletu za sve,al realno,od njega je ostalo samo ima...Iskreno se nadam da ce se Fejsa brzo vrattiti i da ce Stanojevic sklopiti dobar tim,mada,bojim se da dalje od Pjunika nece proci...SVIM SRCEM ZELIM DA I CZ I PARTIZAN OVE GODINE UDJU U LIGU SAMPIONA I LIGU EVROPE,A VERUJEM DA BI TADA I JEDAN I DRUGI NAVIJACKI KLAN BILI SRECNI.Ipak je to u interesu za nas fudbal.pozz

filni

pre 13 godina

Znachi neverujem koga oni dovode! Pa ovo je chista REKLAMA za Jelenu Karleusu!Dok je ovaj igrao u Verderu nju su tamo kao cimali da se slika bla bla bla.. chim ga ovaj izvisio svuda..sada sve zive zabole za nju! pa onda ga ona naterala ili platila zvezdi da ga ovi prime da bi ona bila u svim novinama kada su utakmice!Znate ono Jelena Karleusa dosla na pruzi podrshku svom muzu sa decicom!! a a a UZAS!!! A Korman pred svaku tekmu treba da dobije shamarchinu od nekog navijacha da nauchi da se ponasha i da malo kontrolishe svoj temperament!

Mikele

pre 13 godina

Solidan igrač, a za naše uslove i odličan.
Problem je jedino u tome što ga je Stanojević odbio onog trenutka kada je izjavio da su šanse za prelazak u Partizan ili Zvezdu 50:50!
Čovek je licitirao i, što je najgore, postavio se iznad klubova.
Nema tu sreće...!

Srboljub

pre 13 godina

ima li kraja ludostima. . . fali jos samo milijas i pantelic!
(siki, 7. jul 2010 12:37)

E moj ti...vidi se da si veliki fudbalski znalac...pa ja bi dao sve da se njih dvojica vrate umesto Bogdanovica i kompanije...ccc..

Skuhravi

pre 13 godina

Nema buducnosti ni jednima ni drugima dok Zvezdin sportski direktor koristi rec "agazman" za koju ja nikada nisam cuo ili dok kaze "ima velike uslove"... Sta god ko mislio ili za koga god navijao, svako mora priznati da je Adzic nepismen. Isto tako je i u Partizanu, predsednik kluba ne ume 2 recenice da poveze, kandidaturu brani kompjuterskom prezentacijom, a pandan mu iz vecitog rivala ima maniju gonjenja i opet prebogat recnik. Velike gazde i vodje iz senke nam se smeju direktno u lice dovodjenjem ovakvih ljudi, a navijacka bratija se hrani porazima drugih i dovodjenjem/nedovodjenjem poluigraca (koji su zvezde za nase fudbalsko trziste). Zapitajte se samo sta bi ste pomislili o prodavacici u pekari u koju idete svako jutro koja bi vam nudila "jogur" ili vam preporucivala topao "djevrk". Mislim da je Adzicev "agazman" samo paradigma propasti u kojoj se nalazi i jedan i drugi klub... Dok se ne pojave neki mocni zecevi i vlahovici da ga kupe i onda vesto pocnu da eksploatisu, tada bez straha odlazuci svaku banku u svoj dzep, nase emocije prema voljenim klubovima. Ako ih i ne budu kupovali za sebe, bice "masni" posrednici kao sto je trebalo da bude Vukotic (ili je i bio) u Noostima. Ajd, laku noc

Nebojsa_NS

pre 13 godina

Pogledajte na Zvezdinom sajtu...pise da je potpisao na 3!!! godine......a ne na jednu...... Ako su i to uspeli ...svaka im cast...da bar neko..koliko toliko dobijemo obestecenje ako ode na kraju sezone...jer moguce da postoji neka klauzula po kojoj nije neograniceno obestecenje, da bi lakse otisao...

Cooltywattor

pre 13 godina

Ja negde pročitah da je potpisao na TRI godine.
Sve u svemu, igrač profila koji je falio Zvezdi - čvrst, brz i iskusan. Još jedan "pismen" napadač i možemo u LE.