Ponedeljak, 05.07.2010.

09:15

Vučić odustao od štrajka glađu

Aleksandar Vučić, koji je najavio da će početi štrajk glađu, izjavio je za B92 da je nakon konsultacija sa Tomislavom Nikolićem, odlučio da odustane od štrajka.

Izvor: B92

Vuèiæ odustao od štrajka glaðu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Makaveli

pre 13 godina

Milos Miscevic - funkcioner DS-a! Hvala. Dovidjenja. Pametnom dosta. A naivnim ljudima koji su mislili kako su ovi bolji od onih jos jedan samar. Shvatite da su svi isti...

lala

pre 13 godina

Uf, sad mi je lakse. Vec sam se poplasio za Vucica ...
Ali kada je Toma, meta atentatora, tako 'ladno prihvatio pretnje smrcu, moze valjda i Vucic da ne gladuje ...
Vrlo dramatican razvoj dogadaja. Ne znam samo ko im radi marketing ...

woomie72w

pre 13 godina

šta je sad? ja ceo dan nisam jeo niti pio, imao sam posla, a nisam imao vremena da sednem. čak sam uštedeo 5 evra. toliko bih potrošio. jesam li štrajkovao?

izborko

pre 13 godina

simpaticna ova Trivanova. Kao, bice kriv kad sud presudi. Pa zasto ste mlada damo trcali na licitaciju Saricevih stvari? Protiv coveka nema ni optuznice osim novinskih tekstova? A ovde uhvacen sa sve riznanicama i nije kriv dok sud ne presudi. A sta da kazemo za aferu INDEX u Kragujevcu... Sramota od DSa.

shomy81

pre 13 godina

Ne gajim simpatije preva Vucicu i Tomi, cak naprotiv, ali ovo je velika bruka DS. Ne verujem da za ovo nije organizovala neka krupna riba iz vrha vladajuce stranke. Ovaj sto je uhapsen je samo zrtveno jagnje.

sasa

pre 13 godina

... Ako su ovi iz SNS posumnjali,i tim čuvenim poštanskim uplatnicama potvrdili svoju sumnju, da im se podmeće,lažiraju izbori u Boru,ukazivali na tu podmetačinu, ne vidim razlog da se sada blati Vučić i SNS, pogotuvu što su uhapšeni kreatori te podmetačine. Umesto da kažemo"Ljudi moji ovi iz SNS su stvarno bili u pravu ,jer su na sraman i nepošten način okaljani", mi sada govorimo o SNS u negativnom kontekstu sa osvrtom na prošlost njenih članova. A suština izbora o Boru je IZBORNA KRAĐA I OBMANA BIRAČA...

Haris

pre 13 godina

Ja kao neko sa strane, koji gledam na politicka zbivanja u Srbiji, neutralnim mogledom mogu reci samo ovo. Nakon iducih izbora DS i SNS ulaze u kolaciju i prave novu vladu. A ovo sada je samo prepucavanje da se narodu stavlja magla na oci.

stone

pre 13 godina

Veća glupost sa Vučićeve strane da se upusti u Gladovanje je ta da od Gladovanja odustane. Ako je želeo da svojim gestom birače ubedi u nešto, to je da je VUČIĆ POLITIČAR KOJI NE IDE DO KRAJA

aleksa

pre 13 godina

Da li je ko poverovao da ce Vucic stupiti ustrajk gladju? Da je tako dosledan,prestao bi da se bavi politikom kako je rekao kada je 2 puta izgubio izbore za gradonacelnika Beograda. Muka mi je vise od njega, Tome, Ivice i ostalih foliranata...

Bojana

pre 13 godina

"Tresla se gora,rodio se mis". Samoprozvani borac za slobodu, Aleksandar Vucic, odustao je od strajka pred sam pocetak,jer je,eto,to od njega trazio Nikolic,bas tada,inace on to nikako ne bi uradio...Kako neko moze i da pomisli samo da su gradjani tako "plitki" ?! Strasno.

Ozlojeđeni

pre 13 godina

Dokle više da nas mučiš Vučiću!
Pa nemamo mi živaca na bacanje! Najpre se povlačiš iz politike 2004 ako Toma ne pobedi (srećom nisi) pa čitaš Šešeljev testament ispred US ambasade (čudom ostao živ) pa se povlačiš iz politike i ideš da pomažeš bratu u štampariji po cepanju radikala (u poslednjem času si ostao u politici) a sada ovo bespotrebno gladovanje! Oćeš da svi pocrkamo od neizvesnosti kad tebi zakrči stomak, onako samom i beskrajno simpatičnom ispred zgrade tuđinske vlasti?
Nego ti lepo po starom-konferencije za štampu, umilni glas i lice, prijatna pojava i samo da razotkrivaš monstrume koji uništavaju Srbiju i nas, kao što samo to radiš već 20 godina (zbog čega i nisi mogao da nađeš običan posao, nisi mogao da izađeš iz skupštine i restorana i morao da od poslaničke platice i iz čiste muke praviš vinski podrum u jednoj od kuća..)
O, pravedniče i dobra dušo!

student986

pre 13 godina

Vučiću, ako ličnu odluku, prema samom sebi, nisi ispoštovao. A kako bi bilo ko od nas mogao da očekuje da ćeš nas kao narod ispoštovati ako ikada dođeš na vlast, što ti ja od sveg srca ne želim.

Naivni

pre 13 godina

"Ponosan sam da smo ovu malu stvar izgurali i pratićemo šta se dešava po ovom pitanju."

Pa kad je mala sto si hteo da stajkujes gladju? Zbog bodova ili?

Vidar

pre 13 godina

Meni nije jasno kako vecina komentatora ove vesti promasuje sustinu. Poenta je u tome da su drzavne institucije toliko "jake" i "stabilne" da je dovoljna samo pretnja strajkom jednog opozicionog politicara pa da pocnu da deluju. Dakle, vece uoci strajka uhapsen je vrlo visoki funkcioner DS, predsednik opstinskog odbora Savski venac, i zamenik direktora poste. Kako to da se ovo desilo bas vece uoci Vucicevog strajka? Slucajnost? U to mozda samo naivni veruju. Da sam ja Vucic ja bih bio vrlo zadovoljan ovakvim ishodom, em ne moram na dijetu em su reagovali u strahu od mog delovanja. Drugo je pitanje ko je dozvolio da se naporavi glupost sa uplatnicama u Boru i zasto institucije sistema nisu same reagovale na to, vec se ukljucuju tek na neciju pretnju. Toliko i o njihovoj nezavisnosti. E, zbog ovakvih stvari ja vise ne glasam na izborima i tesko ce iko vise dobiti moj skromni glas.

Miskovic Dejan

pre 13 godina

Zaista za nepoverovati da ova vest ima vise komentara nego vest koja govori o hapsenju zamenika PTT-a koji je visoki funkcioner DS-a. Toliko o tome...

East_side

pre 13 godina

Mogao je kao Dragan Maric ispred Skupstine Srbije da strajkuje 80 dana gladju... Ali ipak ce narednih 80 dana na spavanje punog stomaka....

lakše se diše!

pre 13 godina

Dobro je! Srbija je prestala da diše očekujući šta će da odluči Vučić..ipak nećemo brinuti o njegovom zdravlju,dobro je.

iz d..... u g....

pre 13 godina

Imao je on dobru ideju, ne samo za sebe nego i za sve nas, samo sto je tek naknadno skapirao da to znaci da nece moci da jede.

Aster Blistok

pre 13 godina

Ogladnio, a? E Vucicu, Vucicu, ovime si pokazao (po ko zna koji put) koliko vredi tvoja rec i koliko ti drzis do nje! Ko je iznenadjen ovime sigurno mu fali barem saka neurona u glavi. O onima koji glasaju za ovakve "karaktere" ne bi gubio reci...

Lala

pre 13 godina

To se i ocekivalo. Cista politicka igrarija. Svakako su "nazadnjaci" ovim potezom dobili na rejtingu. Tako i treba kada vlast misli da moze da se koristi svim sredstvima.Ovo pocinje da mi smrdi kao i pre vise od 10 godina kada je isti SPS bio na vlasti. VUK KOZU MENJA....ALI CUD NIKAKO.

zelimir

pre 13 godina

Ajde odseli se negde gde te ne poznaju. I strajk gladju je velika cast, tako da naravno da neces (nemozes, neumes i nesmes).
Daj covece kako te samo nije sramota. Uradi nesto za ovaj jadan narod umesto da papazjanises, pa da se sa prvim jutrom samoponistavas. Znaci, strasno!

Srbin

pre 13 godina

Ej Dačiću, imao si šansu da pomogneš Srbiji i barem jednog ordinarnog muljatora i demagoga isteraš na čistinu, a ti pohapsi ove i tako si mu bacio idealan pojas za spasavanje. Pa s kim si ti u koaliciji, bre?

stv

pre 13 godina

Kad mu je Toma objasnio da neće smeti da jede, za vreme štrajka glađu, odustao je...

Kao i do sada. Šta je obećao da će uraditi, nije uradio.

Laza

pre 13 godina

Mozda sam ja zalutao, ali strajk gladju je krajnje sredstvo kome pribegavate kada iscrpite sve legalne nacine da ostvarite neki cilj. Ako cilj ostvarite - u ovom slucaju da se uhapse odgovorni za rasturanje falsifikovanih uplatnica - onda prekidate strajk ili odustajete. Cini mi se da je SNS (Vucic) ovde postigao cilj i dalje insistiranje na strajku bi bilo pravljenje cirkusa. U celom slucaju najvise zabrinjava sledeca cinjenica: ako je drugi covek najvece opozicione stranke morao da preti strajkom gladju da bi pravna drzava pocela da deluje, sta mi "obicni" gradjani mozemo da ocekujemo?!

srdjan

pre 13 godina

Ma isti Gandi !
Sledeci put nemoj da strajkujes gladju nego zapreti da ces da vratis onaj stan koji si na mufte dobio po partijsko/politicko/slihtarskoj liniji.
Jadna je Srbija sa ovakvim ljudima. Ma, da je samo on nego ima najmanje jos jedno 2-3.000 Vucica ....

Dragan M

pre 13 godina

Их штета! А таман сам хтео да покренем масовни покрет подршке истом да издржи до краја! Шта сад радити, ништа идем у Скупштину на клопу тамо је јефнитиније! Ајд пријатно свима до следеће прилике!

znam ja sta je glad

pre 13 godina

Sta ste svi napali ,jadnog ,coveka! Najavio strajk gladju, pet dana ranije, pa se predomislio. Sta je tu cudno i ja najavljujem dijetu, (poslednjih godinu dana), od ponedeljka-do ponedeljka, pa taj ponedeljak nikako da dodje.Haha!

Bilja

pre 13 godina

Sad bi bio red da Dačić uzvrati ljubaznost, pa da započne štrajk glađu. Tako redom: jedan radikal, pa jedan socijalista. Sledeći nek budu Šešelj i Mrkić, oni su stari drugovi.

Ped*

pre 13 godina

Hahahaha...karakter-nula!!!
On ono bese rekao da ni politikom nece da se bavi, pa nije izdrzao ni mesec dana.
Verovatno planira i da posteno vodi drzavu, ako ikad dodjena vlast.

Jadno.

ljupka

pre 13 godina

E stvarno , što bi reko Nušić "teraju komendiju" s nama. Gladuj lutko, da vidiš kako je to! Pre 10 dana žena umrla od gladi, pa se niko nije potreso, a ovaj svaki dan sit pa ce malo da gladuje... e marimo bas mi..al njegovo zdravstveno stanje..(o kom ja nista ne znam i ne treba i ne želim da znam , bas me briga) ne dozvoljava... U tako su gadnom tripu da su jako važni da to više nije ni zabavno! Više je onako degute- tera na bljuc!

faca

pre 13 godina

Bivsi navijac i zgubidan, dugogodisnji potrcko vojislava seselja a sada i borac za pravdu i profesionalna slihtara- aleksandar vucic. Sada kao borac za pravdu a ustvari ljubitelj dobre fotelje. Od njega su jadniji samo njegovi glasači.

milos

pre 13 godina

Da, bez tebe nista... A mozda ipak da strajkujes gladju, bice jos toga, pa da odradis unapred za buduca s....a, ne bi bilo lose. Cisto da znamo da ces ti i u buducnosti svojim zdravljem braniti slobodu i pravdu...Bas kao sad.

marko

pre 13 godina

E, moj Vucicu, taj sto te ucio da siris ruke ko predsednik, trebao je da te nauci jos ponesto. Al verujem da je tesko, tesko je iz sebe izbidi taj cemer.
Danas strajkuje sutra nece, oce Voja nece Voja, oce sa Tomom al se femka. Boze, koliko je ovaj covek jadan. A i mi sa njim kad nam ovakvi kroje sudbine.

Miki

pre 13 godina

Sve je tu prilično čudno!?Zamenik direktora JP Pošte Srbije dao nalog da se šalju uplatnice Boranima!Šta bi mu bio motiv , DS nije na tim izborima prišao bog zna kako dok su neki drugi napravili iznenadjujuće dobar rezultat!Neko me je sve ovo trebalo iz nekog razloga koji se trenutno ne vidi!Zamenik direktora pošte raznosi penzije a sve se pazi da ga ne izujedaju raspomamljene kere.A onda je mrmot zamotao čokoladu...

Мирко

pre 13 godina

Наравно да не би. И овако ће (ако већ нису) бити пуштени да се бране са слободе а "реформисано-деформисано" судство оставити случај да одлежи до заборава. Ова ће господа добити неке друге "добре" положаје далеко од очију јавности, и то је то.
Занимљиво је да због овог "тешког" кршења изборних прописа држава не мисли да понови изборе.
Није ми јасно једино како су мислили да ове признанице Вучић не провали. Стварно су наивни.

Vladan Jova

pre 13 godina

Ja sam se sa osnivanjem SNS-a ponadao da dobijamo jednu partiju kojoj je iskreno stalo do građana Srbije, čak sam se i učlanio u SNS (nisam pripadao nikada ni jednoj partiji), ali sada posle skoro 2 godine od osnivanja SNS vidim da je SNS jedna velika zabluda za "obične" građane! Zašto? Prvo zimus su na pruzi u Rači Kragujevačkoj radnici danima na debelom minusu tražili svoja prava, a niko iz SNS-a nije došao da pruži podršku tim radnicima niti da od nadležnih traži da se zaštite ti radnici. Drugo cela Kuršumlija je zimus od gladi bila na magistralnom putu i opet niko iz SNS nije dao podršku tim ljudima. Vučić se hvali sa 200000 članova i kaže da je SNS tu da artikuliše narodno nezadovoljstvo a opet T. Nikolić otvoreno navodi da SNS neće da podržava radničke štrajkove i narodne proteste!??! Osnovno pitanje koje se postavlja je onda zbog koga i radi čega je uopšte osnvana SNS ako ne zbog građana? Po opštinskim odborima omladinic koji su prešli iz radikala sa nedovoljno ne stručnog nego i životnog iskustva slepo izvršavaju svaki mig Vučića i Stefanovića a za uzvrat dobijaju vikend završavanje fakulteta na nekim fantomskim fakultetima u Zrenjaninu o trošku SNS-a i umesto da smo dobili jaku opozicionu partiju, dobili smo interesnu grupu koja se bori samo za svoja prava. G-dine vučiću, Kuršumlija je na prinudnom štrajku glađu već godinama zbog nezaposlenosti, jug Srbije je u kolapsu pa svako vaše pozivanje na štrajk glađu zvuči cinično. Organizovanje mitinga dok se narod bori sa poplavama, kupovine stanova i automobila, primanje prebega i ucenjivača u vrh stranke, koalicija sa NS koja je preko svojih direktora pokrala sva javna preduzeća kojima su upravljali nije pravac koji želi članstvo, tako da loši izborni rezultati nisu samo posledica smicalica DS-a već i razočarenje članova i simpatizera SNS u celoj Srbiji. Izađite među narod, oslušnite njegovoe muke a nemojte kao mala deca za svaku sitnicu koja nema veze sa realnim životom medijski štrajkova glađu a onda se u kuloarima gostiti kao knezovi Vučiću.

Aleksandar

pre 13 godina

Srbija je cirkus. Vlast su dreseri, opozicija su klovnovi, a narod zivotinje koji ovi prvi bicuju o ovi drugi ismevaju. U publici su, kao sto to i dolici, oni koji placaju postojanje cirkusa - cika Misko, bata Beko i ostala bratija.

I staro i mlado,
I staro i mlado...
Svi, svi svi,
U cirkus Kolorado.

hunt

pre 13 godina

Javnost ce se izgleda dugo baviti odustajanjem Vucica od strajka, dok je incident u Boru presedan koji ce ostati bez epiloga. Blize se izbori pa ostaje sansa da pobedi veci prevarant!

Nutricionista

pre 13 godina

A bas sam nameravao da te podrzim da izdrzis do kraja. Kad ono... corak! Sad pravac u restoran. I ne zaboravi da pojedes desert. Valja se posle jela.

Sinisha

pre 13 godina

Kako pojedinci u ovoj zemlji umisljaju da su neko i nesto. Pa kad si trubio na sav glas da ces da gladujes, onda to i uradi. Ova vest o nekim privodjenjima nije odgovor ko je to uradio.
Ne drzis rec, 100 puta si to pokazao.

Dusan Silni

pre 13 godina

Ti možeš da biraš,oćeš-nećeš,narod nema izbora i većina građana sa najnižim primanjima i oni što ih nemaju uopšte nemaju izbora.
Gladuju pa se niko ne okreće njihovoj muci.Stvorili ste zemlju prosjaka, bednika i nehumanog odnosa prema većini.
Uostalom u ovakvoj zemlji bezbrižno mogu samo živeti političari,kriminalci i srpske gazde otetom i opljačkanom narodnom imovinom.Narod vam je potreban samo za izbore i najviše vam odgovara da ga uopšte nema,zato se prema njemu i odnosite tako.Sramota svi ste isti,nema kod vas razlike,jedino oni na vlasti više mogu popljačkati i opustošiti ovu ukletu zemlju.

Slaninar

pre 13 godina

Kakav je Gandi ovaj Vučić! Prvo najavi štrajk gladju i kaže da veruje da će izdržati 20-ak sati. A onda i od njega odustane. Poštenjačina i uzorni gradjanin. Mogao je i da zapreti da neće plaćati infostan godinu-dve,kao onomad.

romanista

pre 13 godina

Polovina zemlje vam već 20 godina "štrajkuje "glađu,pa šta ti misliš Vučiću da je to tek tako,od danas neću da jedem..?Pa to je kompleksna disciplina,to se uči godinama...

Micko

pre 13 godina

Ma kakvi stupa on u strajk gladju samo prvo da pojede poslanicki "sendvic", a onda ce da strajkuje u nekoj kafani sa prasecom brigadom :) lol

Levu

pre 13 godina

eeeee..... Nisam imao nista protiv i vi da dodjete na vlast. Kad nema onih tvrdhih radikala, rekoh ajde...
ALI U KOMBINACIJI SA DSS I NS, pa to je tragikomicno....

Aristotel

pre 13 godina

Hahahaha, evo, sve im se gace tresu od straha zbog pretnje da ce Vucko da pocne da gaduje! A od Vucka nista drugo nismo mogli da ocekujemo, jer ni 0,00001% gradjana Srbije nije ni pomislilo da bi stupio u "strajk" (ili radikalnu borbu za fotelju, svejedno).

malena

pre 13 godina

Mislim da jutros ne bi ni svanulo da to Vucic nije rekao!!
MNOGO BUKE NI OKO CEGA!!!!!
HAHAHAHAHH bilo je i vise nego ocito da se to nece desiti :)

faca

pre 13 godina

Bivsi navijac i zgubidan, dugogodisnji potrcko vojislava seselja a sada i borac za pravdu i profesionalna slihtara- aleksandar vucic. Sada kao borac za pravdu a ustvari ljubitelj dobre fotelje. Od njega su jadniji samo njegovi glasači.

Ped*

pre 13 godina

Hahahaha...karakter-nula!!!
On ono bese rekao da ni politikom nece da se bavi, pa nije izdrzao ni mesec dana.
Verovatno planira i da posteno vodi drzavu, ako ikad dodjena vlast.

Jadno.

romanista

pre 13 godina

Polovina zemlje vam već 20 godina "štrajkuje "glađu,pa šta ti misliš Vučiću da je to tek tako,od danas neću da jedem..?Pa to je kompleksna disciplina,to se uči godinama...

Slaninar

pre 13 godina

Kakav je Gandi ovaj Vučić! Prvo najavi štrajk gladju i kaže da veruje da će izdržati 20-ak sati. A onda i od njega odustane. Poštenjačina i uzorni gradjanin. Mogao je i da zapreti da neće plaćati infostan godinu-dve,kao onomad.

malena

pre 13 godina

Mislim da jutros ne bi ni svanulo da to Vucic nije rekao!!
MNOGO BUKE NI OKO CEGA!!!!!
HAHAHAHAHH bilo je i vise nego ocito da se to nece desiti :)

marko

pre 13 godina

E, moj Vucicu, taj sto te ucio da siris ruke ko predsednik, trebao je da te nauci jos ponesto. Al verujem da je tesko, tesko je iz sebe izbidi taj cemer.
Danas strajkuje sutra nece, oce Voja nece Voja, oce sa Tomom al se femka. Boze, koliko je ovaj covek jadan. A i mi sa njim kad nam ovakvi kroje sudbine.

Vladan Jova

pre 13 godina

Ja sam se sa osnivanjem SNS-a ponadao da dobijamo jednu partiju kojoj je iskreno stalo do građana Srbije, čak sam se i učlanio u SNS (nisam pripadao nikada ni jednoj partiji), ali sada posle skoro 2 godine od osnivanja SNS vidim da je SNS jedna velika zabluda za "obične" građane! Zašto? Prvo zimus su na pruzi u Rači Kragujevačkoj radnici danima na debelom minusu tražili svoja prava, a niko iz SNS-a nije došao da pruži podršku tim radnicima niti da od nadležnih traži da se zaštite ti radnici. Drugo cela Kuršumlija je zimus od gladi bila na magistralnom putu i opet niko iz SNS nije dao podršku tim ljudima. Vučić se hvali sa 200000 članova i kaže da je SNS tu da artikuliše narodno nezadovoljstvo a opet T. Nikolić otvoreno navodi da SNS neće da podržava radničke štrajkove i narodne proteste!??! Osnovno pitanje koje se postavlja je onda zbog koga i radi čega je uopšte osnvana SNS ako ne zbog građana? Po opštinskim odborima omladinic koji su prešli iz radikala sa nedovoljno ne stručnog nego i životnog iskustva slepo izvršavaju svaki mig Vučića i Stefanovića a za uzvrat dobijaju vikend završavanje fakulteta na nekim fantomskim fakultetima u Zrenjaninu o trošku SNS-a i umesto da smo dobili jaku opozicionu partiju, dobili smo interesnu grupu koja se bori samo za svoja prava. G-dine vučiću, Kuršumlija je na prinudnom štrajku glađu već godinama zbog nezaposlenosti, jug Srbije je u kolapsu pa svako vaše pozivanje na štrajk glađu zvuči cinično. Organizovanje mitinga dok se narod bori sa poplavama, kupovine stanova i automobila, primanje prebega i ucenjivača u vrh stranke, koalicija sa NS koja je preko svojih direktora pokrala sva javna preduzeća kojima su upravljali nije pravac koji želi članstvo, tako da loši izborni rezultati nisu samo posledica smicalica DS-a već i razočarenje članova i simpatizera SNS u celoj Srbiji. Izađite među narod, oslušnite njegovoe muke a nemojte kao mala deca za svaku sitnicu koja nema veze sa realnim životom medijski štrajkova glađu a onda se u kuloarima gostiti kao knezovi Vučiću.

stv

pre 13 godina

Kad mu je Toma objasnio da neće smeti da jede, za vreme štrajka glađu, odustao je...

Kao i do sada. Šta je obećao da će uraditi, nije uradio.

srdjan

pre 13 godina

Ma isti Gandi !
Sledeci put nemoj da strajkujes gladju nego zapreti da ces da vratis onaj stan koji si na mufte dobio po partijsko/politicko/slihtarskoj liniji.
Jadna je Srbija sa ovakvim ljudima. Ma, da je samo on nego ima najmanje jos jedno 2-3.000 Vucica ....

Aleksandar

pre 13 godina

Srbija je cirkus. Vlast su dreseri, opozicija su klovnovi, a narod zivotinje koji ovi prvi bicuju o ovi drugi ismevaju. U publici su, kao sto to i dolici, oni koji placaju postojanje cirkusa - cika Misko, bata Beko i ostala bratija.

I staro i mlado,
I staro i mlado...
Svi, svi svi,
U cirkus Kolorado.

Aristotel

pre 13 godina

Hahahaha, evo, sve im se gace tresu od straha zbog pretnje da ce Vucko da pocne da gaduje! A od Vucka nista drugo nismo mogli da ocekujemo, jer ni 0,00001% gradjana Srbije nije ni pomislilo da bi stupio u "strajk" (ili radikalnu borbu za fotelju, svejedno).

znam ja sta je glad

pre 13 godina

Sta ste svi napali ,jadnog ,coveka! Najavio strajk gladju, pet dana ranije, pa se predomislio. Sta je tu cudno i ja najavljujem dijetu, (poslednjih godinu dana), od ponedeljka-do ponedeljka, pa taj ponedeljak nikako da dodje.Haha!

Sinisha

pre 13 godina

Kako pojedinci u ovoj zemlji umisljaju da su neko i nesto. Pa kad si trubio na sav glas da ces da gladujes, onda to i uradi. Ova vest o nekim privodjenjima nije odgovor ko je to uradio.
Ne drzis rec, 100 puta si to pokazao.

Nutricionista

pre 13 godina

A bas sam nameravao da te podrzim da izdrzis do kraja. Kad ono... corak! Sad pravac u restoran. I ne zaboravi da pojedes desert. Valja se posle jela.

Dragan M

pre 13 godina

Их штета! А таман сам хтео да покренем масовни покрет подршке истом да издржи до краја! Шта сад радити, ништа идем у Скупштину на клопу тамо је јефнитиније! Ајд пријатно свима до следеће прилике!

Levu

pre 13 godina

eeeee..... Nisam imao nista protiv i vi da dodjete na vlast. Kad nema onih tvrdhih radikala, rekoh ajde...
ALI U KOMBINACIJI SA DSS I NS, pa to je tragikomicno....

ljupka

pre 13 godina

E stvarno , što bi reko Nušić "teraju komendiju" s nama. Gladuj lutko, da vidiš kako je to! Pre 10 dana žena umrla od gladi, pa se niko nije potreso, a ovaj svaki dan sit pa ce malo da gladuje... e marimo bas mi..al njegovo zdravstveno stanje..(o kom ja nista ne znam i ne treba i ne želim da znam , bas me briga) ne dozvoljava... U tako su gadnom tripu da su jako važni da to više nije ni zabavno! Više je onako degute- tera na bljuc!

Micko

pre 13 godina

Ma kakvi stupa on u strajk gladju samo prvo da pojede poslanicki "sendvic", a onda ce da strajkuje u nekoj kafani sa prasecom brigadom :) lol

hunt

pre 13 godina

Javnost ce se izgleda dugo baviti odustajanjem Vucica od strajka, dok je incident u Boru presedan koji ce ostati bez epiloga. Blize se izbori pa ostaje sansa da pobedi veci prevarant!

Bilja

pre 13 godina

Sad bi bio red da Dačić uzvrati ljubaznost, pa da započne štrajk glađu. Tako redom: jedan radikal, pa jedan socijalista. Sledeći nek budu Šešelj i Mrkić, oni su stari drugovi.

stone

pre 13 godina

Veća glupost sa Vučićeve strane da se upusti u Gladovanje je ta da od Gladovanja odustane. Ako je želeo da svojim gestom birače ubedi u nešto, to je da je VUČIĆ POLITIČAR KOJI NE IDE DO KRAJA

Aster Blistok

pre 13 godina

Ogladnio, a? E Vucicu, Vucicu, ovime si pokazao (po ko zna koji put) koliko vredi tvoja rec i koliko ti drzis do nje! Ko je iznenadjen ovime sigurno mu fali barem saka neurona u glavi. O onima koji glasaju za ovakve "karaktere" ne bi gubio reci...

Dusan Silni

pre 13 godina

Ti možeš da biraš,oćeš-nećeš,narod nema izbora i većina građana sa najnižim primanjima i oni što ih nemaju uopšte nemaju izbora.
Gladuju pa se niko ne okreće njihovoj muci.Stvorili ste zemlju prosjaka, bednika i nehumanog odnosa prema većini.
Uostalom u ovakvoj zemlji bezbrižno mogu samo živeti političari,kriminalci i srpske gazde otetom i opljačkanom narodnom imovinom.Narod vam je potreban samo za izbore i najviše vam odgovara da ga uopšte nema,zato se prema njemu i odnosite tako.Sramota svi ste isti,nema kod vas razlike,jedino oni na vlasti više mogu popljačkati i opustošiti ovu ukletu zemlju.

Bojana

pre 13 godina

"Tresla se gora,rodio se mis". Samoprozvani borac za slobodu, Aleksandar Vucic, odustao je od strajka pred sam pocetak,jer je,eto,to od njega trazio Nikolic,bas tada,inace on to nikako ne bi uradio...Kako neko moze i da pomisli samo da su gradjani tako "plitki" ?! Strasno.

zelimir

pre 13 godina

Ajde odseli se negde gde te ne poznaju. I strajk gladju je velika cast, tako da naravno da neces (nemozes, neumes i nesmes).
Daj covece kako te samo nije sramota. Uradi nesto za ovaj jadan narod umesto da papazjanises, pa da se sa prvim jutrom samoponistavas. Znaci, strasno!

Naivni

pre 13 godina

"Ponosan sam da smo ovu malu stvar izgurali i pratićemo šta se dešava po ovom pitanju."

Pa kad je mala sto si hteo da stajkujes gladju? Zbog bodova ili?

milos

pre 13 godina

Da, bez tebe nista... A mozda ipak da strajkujes gladju, bice jos toga, pa da odradis unapred za buduca s....a, ne bi bilo lose. Cisto da znamo da ces ti i u buducnosti svojim zdravljem braniti slobodu i pravdu...Bas kao sad.

iz d..... u g....

pre 13 godina

Imao je on dobru ideju, ne samo za sebe nego i za sve nas, samo sto je tek naknadno skapirao da to znaci da nece moci da jede.

Srbin

pre 13 godina

Ej Dačiću, imao si šansu da pomogneš Srbiji i barem jednog ordinarnog muljatora i demagoga isteraš na čistinu, a ti pohapsi ove i tako si mu bacio idealan pojas za spasavanje. Pa s kim si ti u koaliciji, bre?

lakše se diše!

pre 13 godina

Dobro je! Srbija je prestala da diše očekujući šta će da odluči Vučić..ipak nećemo brinuti o njegovom zdravlju,dobro je.

Miskovic Dejan

pre 13 godina

Zaista za nepoverovati da ova vest ima vise komentara nego vest koja govori o hapsenju zamenika PTT-a koji je visoki funkcioner DS-a. Toliko o tome...

Ozlojeđeni

pre 13 godina

Dokle više da nas mučiš Vučiću!
Pa nemamo mi živaca na bacanje! Najpre se povlačiš iz politike 2004 ako Toma ne pobedi (srećom nisi) pa čitaš Šešeljev testament ispred US ambasade (čudom ostao živ) pa se povlačiš iz politike i ideš da pomažeš bratu u štampariji po cepanju radikala (u poslednjem času si ostao u politici) a sada ovo bespotrebno gladovanje! Oćeš da svi pocrkamo od neizvesnosti kad tebi zakrči stomak, onako samom i beskrajno simpatičnom ispred zgrade tuđinske vlasti?
Nego ti lepo po starom-konferencije za štampu, umilni glas i lice, prijatna pojava i samo da razotkrivaš monstrume koji uništavaju Srbiju i nas, kao što samo to radiš već 20 godina (zbog čega i nisi mogao da nađeš običan posao, nisi mogao da izađeš iz skupštine i restorana i morao da od poslaničke platice i iz čiste muke praviš vinski podrum u jednoj od kuća..)
O, pravedniče i dobra dušo!

aleksa

pre 13 godina

Da li je ko poverovao da ce Vucic stupiti ustrajk gladju? Da je tako dosledan,prestao bi da se bavi politikom kako je rekao kada je 2 puta izgubio izbore za gradonacelnika Beograda. Muka mi je vise od njega, Tome, Ivice i ostalih foliranata...

Мирко

pre 13 godina

Наравно да не би. И овако ће (ако већ нису) бити пуштени да се бране са слободе а "реформисано-деформисано" судство оставити случај да одлежи до заборава. Ова ће господа добити неке друге "добре" положаје далеко од очију јавности, и то је то.
Занимљиво је да због овог "тешког" кршења изборних прописа држава не мисли да понови изборе.
Није ми јасно једино како су мислили да ове признанице Вучић не провали. Стварно су наивни.

Vidar

pre 13 godina

Meni nije jasno kako vecina komentatora ove vesti promasuje sustinu. Poenta je u tome da su drzavne institucije toliko "jake" i "stabilne" da je dovoljna samo pretnja strajkom jednog opozicionog politicara pa da pocnu da deluju. Dakle, vece uoci strajka uhapsen je vrlo visoki funkcioner DS, predsednik opstinskog odbora Savski venac, i zamenik direktora poste. Kako to da se ovo desilo bas vece uoci Vucicevog strajka? Slucajnost? U to mozda samo naivni veruju. Da sam ja Vucic ja bih bio vrlo zadovoljan ovakvim ishodom, em ne moram na dijetu em su reagovali u strahu od mog delovanja. Drugo je pitanje ko je dozvolio da se naporavi glupost sa uplatnicama u Boru i zasto institucije sistema nisu same reagovale na to, vec se ukljucuju tek na neciju pretnju. Toliko i o njihovoj nezavisnosti. E, zbog ovakvih stvari ja vise ne glasam na izborima i tesko ce iko vise dobiti moj skromni glas.

Miki

pre 13 godina

Sve je tu prilično čudno!?Zamenik direktora JP Pošte Srbije dao nalog da se šalju uplatnice Boranima!Šta bi mu bio motiv , DS nije na tim izborima prišao bog zna kako dok su neki drugi napravili iznenadjujuće dobar rezultat!Neko me je sve ovo trebalo iz nekog razloga koji se trenutno ne vidi!Zamenik direktora pošte raznosi penzije a sve se pazi da ga ne izujedaju raspomamljene kere.A onda je mrmot zamotao čokoladu...

Lala

pre 13 godina

To se i ocekivalo. Cista politicka igrarija. Svakako su "nazadnjaci" ovim potezom dobili na rejtingu. Tako i treba kada vlast misli da moze da se koristi svim sredstvima.Ovo pocinje da mi smrdi kao i pre vise od 10 godina kada je isti SPS bio na vlasti. VUK KOZU MENJA....ALI CUD NIKAKO.

student986

pre 13 godina

Vučiću, ako ličnu odluku, prema samom sebi, nisi ispoštovao. A kako bi bilo ko od nas mogao da očekuje da ćeš nas kao narod ispoštovati ako ikada dođeš na vlast, što ti ja od sveg srca ne želim.

East_side

pre 13 godina

Mogao je kao Dragan Maric ispred Skupstine Srbije da strajkuje 80 dana gladju... Ali ipak ce narednih 80 dana na spavanje punog stomaka....

Haris

pre 13 godina

Ja kao neko sa strane, koji gledam na politicka zbivanja u Srbiji, neutralnim mogledom mogu reci samo ovo. Nakon iducih izbora DS i SNS ulaze u kolaciju i prave novu vladu. A ovo sada je samo prepucavanje da se narodu stavlja magla na oci.

Laza

pre 13 godina

Mozda sam ja zalutao, ali strajk gladju je krajnje sredstvo kome pribegavate kada iscrpite sve legalne nacine da ostvarite neki cilj. Ako cilj ostvarite - u ovom slucaju da se uhapse odgovorni za rasturanje falsifikovanih uplatnica - onda prekidate strajk ili odustajete. Cini mi se da je SNS (Vucic) ovde postigao cilj i dalje insistiranje na strajku bi bilo pravljenje cirkusa. U celom slucaju najvise zabrinjava sledeca cinjenica: ako je drugi covek najvece opozicione stranke morao da preti strajkom gladju da bi pravna drzava pocela da deluje, sta mi "obicni" gradjani mozemo da ocekujemo?!

izborko

pre 13 godina

simpaticna ova Trivanova. Kao, bice kriv kad sud presudi. Pa zasto ste mlada damo trcali na licitaciju Saricevih stvari? Protiv coveka nema ni optuznice osim novinskih tekstova? A ovde uhvacen sa sve riznanicama i nije kriv dok sud ne presudi. A sta da kazemo za aferu INDEX u Kragujevcu... Sramota od DSa.

shomy81

pre 13 godina

Ne gajim simpatije preva Vucicu i Tomi, cak naprotiv, ali ovo je velika bruka DS. Ne verujem da za ovo nije organizovala neka krupna riba iz vrha vladajuce stranke. Ovaj sto je uhapsen je samo zrtveno jagnje.

sasa

pre 13 godina

... Ako su ovi iz SNS posumnjali,i tim čuvenim poštanskim uplatnicama potvrdili svoju sumnju, da im se podmeće,lažiraju izbori u Boru,ukazivali na tu podmetačinu, ne vidim razlog da se sada blati Vučić i SNS, pogotuvu što su uhapšeni kreatori te podmetačine. Umesto da kažemo"Ljudi moji ovi iz SNS su stvarno bili u pravu ,jer su na sraman i nepošten način okaljani", mi sada govorimo o SNS u negativnom kontekstu sa osvrtom na prošlost njenih članova. A suština izbora o Boru je IZBORNA KRAĐA I OBMANA BIRAČA...

woomie72w

pre 13 godina

šta je sad? ja ceo dan nisam jeo niti pio, imao sam posla, a nisam imao vremena da sednem. čak sam uštedeo 5 evra. toliko bih potrošio. jesam li štrajkovao?

lala

pre 13 godina

Uf, sad mi je lakse. Vec sam se poplasio za Vucica ...
Ali kada je Toma, meta atentatora, tako 'ladno prihvatio pretnje smrcu, moze valjda i Vucic da ne gladuje ...
Vrlo dramatican razvoj dogadaja. Ne znam samo ko im radi marketing ...

Makaveli

pre 13 godina

Milos Miscevic - funkcioner DS-a! Hvala. Dovidjenja. Pametnom dosta. A naivnim ljudima koji su mislili kako su ovi bolji od onih jos jedan samar. Shvatite da su svi isti...

faca

pre 13 godina

Bivsi navijac i zgubidan, dugogodisnji potrcko vojislava seselja a sada i borac za pravdu i profesionalna slihtara- aleksandar vucic. Sada kao borac za pravdu a ustvari ljubitelj dobre fotelje. Od njega su jadniji samo njegovi glasači.

Laza

pre 13 godina

Mozda sam ja zalutao, ali strajk gladju je krajnje sredstvo kome pribegavate kada iscrpite sve legalne nacine da ostvarite neki cilj. Ako cilj ostvarite - u ovom slucaju da se uhapse odgovorni za rasturanje falsifikovanih uplatnica - onda prekidate strajk ili odustajete. Cini mi se da je SNS (Vucic) ovde postigao cilj i dalje insistiranje na strajku bi bilo pravljenje cirkusa. U celom slucaju najvise zabrinjava sledeca cinjenica: ako je drugi covek najvece opozicione stranke morao da preti strajkom gladju da bi pravna drzava pocela da deluje, sta mi "obicni" gradjani mozemo da ocekujemo?!

Мирко

pre 13 godina

Наравно да не би. И овако ће (ако већ нису) бити пуштени да се бране са слободе а "реформисано-деформисано" судство оставити случај да одлежи до заборава. Ова ће господа добити неке друге "добре" положаје далеко од очију јавности, и то је то.
Занимљиво је да због овог "тешког" кршења изборних прописа држава не мисли да понови изборе.
Није ми јасно једино како су мислили да ове признанице Вучић не провали. Стварно су наивни.

Miskovic Dejan

pre 13 godina

Zaista za nepoverovati da ova vest ima vise komentara nego vest koja govori o hapsenju zamenika PTT-a koji je visoki funkcioner DS-a. Toliko o tome...

Levu

pre 13 godina

eeeee..... Nisam imao nista protiv i vi da dodjete na vlast. Kad nema onih tvrdhih radikala, rekoh ajde...
ALI U KOMBINACIJI SA DSS I NS, pa to je tragikomicno....

sasa

pre 13 godina

... Ako su ovi iz SNS posumnjali,i tim čuvenim poštanskim uplatnicama potvrdili svoju sumnju, da im se podmeće,lažiraju izbori u Boru,ukazivali na tu podmetačinu, ne vidim razlog da se sada blati Vučić i SNS, pogotuvu što su uhapšeni kreatori te podmetačine. Umesto da kažemo"Ljudi moji ovi iz SNS su stvarno bili u pravu ,jer su na sraman i nepošten način okaljani", mi sada govorimo o SNS u negativnom kontekstu sa osvrtom na prošlost njenih članova. A suština izbora o Boru je IZBORNA KRAĐA I OBMANA BIRAČA...

Vladan Jova

pre 13 godina

Ja sam se sa osnivanjem SNS-a ponadao da dobijamo jednu partiju kojoj je iskreno stalo do građana Srbije, čak sam se i učlanio u SNS (nisam pripadao nikada ni jednoj partiji), ali sada posle skoro 2 godine od osnivanja SNS vidim da je SNS jedna velika zabluda za "obične" građane! Zašto? Prvo zimus su na pruzi u Rači Kragujevačkoj radnici danima na debelom minusu tražili svoja prava, a niko iz SNS-a nije došao da pruži podršku tim radnicima niti da od nadležnih traži da se zaštite ti radnici. Drugo cela Kuršumlija je zimus od gladi bila na magistralnom putu i opet niko iz SNS nije dao podršku tim ljudima. Vučić se hvali sa 200000 članova i kaže da je SNS tu da artikuliše narodno nezadovoljstvo a opet T. Nikolić otvoreno navodi da SNS neće da podržava radničke štrajkove i narodne proteste!??! Osnovno pitanje koje se postavlja je onda zbog koga i radi čega je uopšte osnvana SNS ako ne zbog građana? Po opštinskim odborima omladinic koji su prešli iz radikala sa nedovoljno ne stručnog nego i životnog iskustva slepo izvršavaju svaki mig Vučića i Stefanovića a za uzvrat dobijaju vikend završavanje fakulteta na nekim fantomskim fakultetima u Zrenjaninu o trošku SNS-a i umesto da smo dobili jaku opozicionu partiju, dobili smo interesnu grupu koja se bori samo za svoja prava. G-dine vučiću, Kuršumlija je na prinudnom štrajku glađu već godinama zbog nezaposlenosti, jug Srbije je u kolapsu pa svako vaše pozivanje na štrajk glađu zvuči cinično. Organizovanje mitinga dok se narod bori sa poplavama, kupovine stanova i automobila, primanje prebega i ucenjivača u vrh stranke, koalicija sa NS koja je preko svojih direktora pokrala sva javna preduzeća kojima su upravljali nije pravac koji želi članstvo, tako da loši izborni rezultati nisu samo posledica smicalica DS-a već i razočarenje članova i simpatizera SNS u celoj Srbiji. Izađite među narod, oslušnite njegovoe muke a nemojte kao mala deca za svaku sitnicu koja nema veze sa realnim životom medijski štrajkova glađu a onda se u kuloarima gostiti kao knezovi Vučiću.

Ped*

pre 13 godina

Hahahaha...karakter-nula!!!
On ono bese rekao da ni politikom nece da se bavi, pa nije izdrzao ni mesec dana.
Verovatno planira i da posteno vodi drzavu, ako ikad dodjena vlast.

Jadno.

srdjan

pre 13 godina

Ma isti Gandi !
Sledeci put nemoj da strajkujes gladju nego zapreti da ces da vratis onaj stan koji si na mufte dobio po partijsko/politicko/slihtarskoj liniji.
Jadna je Srbija sa ovakvim ljudima. Ma, da je samo on nego ima najmanje jos jedno 2-3.000 Vucica ....

Ozlojeđeni

pre 13 godina

Dokle više da nas mučiš Vučiću!
Pa nemamo mi živaca na bacanje! Najpre se povlačiš iz politike 2004 ako Toma ne pobedi (srećom nisi) pa čitaš Šešeljev testament ispred US ambasade (čudom ostao živ) pa se povlačiš iz politike i ideš da pomažeš bratu u štampariji po cepanju radikala (u poslednjem času si ostao u politici) a sada ovo bespotrebno gladovanje! Oćeš da svi pocrkamo od neizvesnosti kad tebi zakrči stomak, onako samom i beskrajno simpatičnom ispred zgrade tuđinske vlasti?
Nego ti lepo po starom-konferencije za štampu, umilni glas i lice, prijatna pojava i samo da razotkrivaš monstrume koji uništavaju Srbiju i nas, kao što samo to radiš već 20 godina (zbog čega i nisi mogao da nađeš običan posao, nisi mogao da izađeš iz skupštine i restorana i morao da od poslaničke platice i iz čiste muke praviš vinski podrum u jednoj od kuća..)
O, pravedniče i dobra dušo!

Slaninar

pre 13 godina

Kakav je Gandi ovaj Vučić! Prvo najavi štrajk gladju i kaže da veruje da će izdržati 20-ak sati. A onda i od njega odustane. Poštenjačina i uzorni gradjanin. Mogao je i da zapreti da neće plaćati infostan godinu-dve,kao onomad.

Aristotel

pre 13 godina

Hahahaha, evo, sve im se gace tresu od straha zbog pretnje da ce Vucko da pocne da gaduje! A od Vucka nista drugo nismo mogli da ocekujemo, jer ni 0,00001% gradjana Srbije nije ni pomislilo da bi stupio u "strajk" (ili radikalnu borbu za fotelju, svejedno).

Micko

pre 13 godina

Ma kakvi stupa on u strajk gladju samo prvo da pojede poslanicki "sendvic", a onda ce da strajkuje u nekoj kafani sa prasecom brigadom :) lol

Dragan M

pre 13 godina

Их штета! А таман сам хтео да покренем масовни покрет подршке истом да издржи до краја! Шта сад радити, ништа идем у Скупштину на клопу тамо је јефнитиније! Ајд пријатно свима до следеће прилике!

hunt

pre 13 godina

Javnost ce se izgleda dugo baviti odustajanjem Vucica od strajka, dok je incident u Boru presedan koji ce ostati bez epiloga. Blize se izbori pa ostaje sansa da pobedi veci prevarant!

znam ja sta je glad

pre 13 godina

Sta ste svi napali ,jadnog ,coveka! Najavio strajk gladju, pet dana ranije, pa se predomislio. Sta je tu cudno i ja najavljujem dijetu, (poslednjih godinu dana), od ponedeljka-do ponedeljka, pa taj ponedeljak nikako da dodje.Haha!

Lala

pre 13 godina

To se i ocekivalo. Cista politicka igrarija. Svakako su "nazadnjaci" ovim potezom dobili na rejtingu. Tako i treba kada vlast misli da moze da se koristi svim sredstvima.Ovo pocinje da mi smrdi kao i pre vise od 10 godina kada je isti SPS bio na vlasti. VUK KOZU MENJA....ALI CUD NIKAKO.

Aster Blistok

pre 13 godina

Ogladnio, a? E Vucicu, Vucicu, ovime si pokazao (po ko zna koji put) koliko vredi tvoja rec i koliko ti drzis do nje! Ko je iznenadjen ovime sigurno mu fali barem saka neurona u glavi. O onima koji glasaju za ovakve "karaktere" ne bi gubio reci...

marko

pre 13 godina

E, moj Vucicu, taj sto te ucio da siris ruke ko predsednik, trebao je da te nauci jos ponesto. Al verujem da je tesko, tesko je iz sebe izbidi taj cemer.
Danas strajkuje sutra nece, oce Voja nece Voja, oce sa Tomom al se femka. Boze, koliko je ovaj covek jadan. A i mi sa njim kad nam ovakvi kroje sudbine.

stv

pre 13 godina

Kad mu je Toma objasnio da neće smeti da jede, za vreme štrajka glađu, odustao je...

Kao i do sada. Šta je obećao da će uraditi, nije uradio.

East_side

pre 13 godina

Mogao je kao Dragan Maric ispred Skupstine Srbije da strajkuje 80 dana gladju... Ali ipak ce narednih 80 dana na spavanje punog stomaka....

Vidar

pre 13 godina

Meni nije jasno kako vecina komentatora ove vesti promasuje sustinu. Poenta je u tome da su drzavne institucije toliko "jake" i "stabilne" da je dovoljna samo pretnja strajkom jednog opozicionog politicara pa da pocnu da deluju. Dakle, vece uoci strajka uhapsen je vrlo visoki funkcioner DS, predsednik opstinskog odbora Savski venac, i zamenik direktora poste. Kako to da se ovo desilo bas vece uoci Vucicevog strajka? Slucajnost? U to mozda samo naivni veruju. Da sam ja Vucic ja bih bio vrlo zadovoljan ovakvim ishodom, em ne moram na dijetu em su reagovali u strahu od mog delovanja. Drugo je pitanje ko je dozvolio da se naporavi glupost sa uplatnicama u Boru i zasto institucije sistema nisu same reagovale na to, vec se ukljucuju tek na neciju pretnju. Toliko i o njihovoj nezavisnosti. E, zbog ovakvih stvari ja vise ne glasam na izborima i tesko ce iko vise dobiti moj skromni glas.

lakše se diše!

pre 13 godina

Dobro je! Srbija je prestala da diše očekujući šta će da odluči Vučić..ipak nećemo brinuti o njegovom zdravlju,dobro je.

Naivni

pre 13 godina

"Ponosan sam da smo ovu malu stvar izgurali i pratićemo šta se dešava po ovom pitanju."

Pa kad je mala sto si hteo da stajkujes gladju? Zbog bodova ili?

Bojana

pre 13 godina

"Tresla se gora,rodio se mis". Samoprozvani borac za slobodu, Aleksandar Vucic, odustao je od strajka pred sam pocetak,jer je,eto,to od njega trazio Nikolic,bas tada,inace on to nikako ne bi uradio...Kako neko moze i da pomisli samo da su gradjani tako "plitki" ?! Strasno.

zelimir

pre 13 godina

Ajde odseli se negde gde te ne poznaju. I strajk gladju je velika cast, tako da naravno da neces (nemozes, neumes i nesmes).
Daj covece kako te samo nije sramota. Uradi nesto za ovaj jadan narod umesto da papazjanises, pa da se sa prvim jutrom samoponistavas. Znaci, strasno!

Srbin

pre 13 godina

Ej Dačiću, imao si šansu da pomogneš Srbiji i barem jednog ordinarnog muljatora i demagoga isteraš na čistinu, a ti pohapsi ove i tako si mu bacio idealan pojas za spasavanje. Pa s kim si ti u koaliciji, bre?

stone

pre 13 godina

Veća glupost sa Vučićeve strane da se upusti u Gladovanje je ta da od Gladovanja odustane. Ako je želeo da svojim gestom birače ubedi u nešto, to je da je VUČIĆ POLITIČAR KOJI NE IDE DO KRAJA

romanista

pre 13 godina

Polovina zemlje vam već 20 godina "štrajkuje "glađu,pa šta ti misliš Vučiću da je to tek tako,od danas neću da jedem..?Pa to je kompleksna disciplina,to se uči godinama...

Bilja

pre 13 godina

Sad bi bio red da Dačić uzvrati ljubaznost, pa da započne štrajk glađu. Tako redom: jedan radikal, pa jedan socijalista. Sledeći nek budu Šešelj i Mrkić, oni su stari drugovi.

iz d..... u g....

pre 13 godina

Imao je on dobru ideju, ne samo za sebe nego i za sve nas, samo sto je tek naknadno skapirao da to znaci da nece moci da jede.

student986

pre 13 godina

Vučiću, ako ličnu odluku, prema samom sebi, nisi ispoštovao. A kako bi bilo ko od nas mogao da očekuje da ćeš nas kao narod ispoštovati ako ikada dođeš na vlast, što ti ja od sveg srca ne želim.

malena

pre 13 godina

Mislim da jutros ne bi ni svanulo da to Vucic nije rekao!!
MNOGO BUKE NI OKO CEGA!!!!!
HAHAHAHAHH bilo je i vise nego ocito da se to nece desiti :)

Makaveli

pre 13 godina

Milos Miscevic - funkcioner DS-a! Hvala. Dovidjenja. Pametnom dosta. A naivnim ljudima koji su mislili kako su ovi bolji od onih jos jedan samar. Shvatite da su svi isti...

Sinisha

pre 13 godina

Kako pojedinci u ovoj zemlji umisljaju da su neko i nesto. Pa kad si trubio na sav glas da ces da gladujes, onda to i uradi. Ova vest o nekim privodjenjima nije odgovor ko je to uradio.
Ne drzis rec, 100 puta si to pokazao.

Miki

pre 13 godina

Sve je tu prilično čudno!?Zamenik direktora JP Pošte Srbije dao nalog da se šalju uplatnice Boranima!Šta bi mu bio motiv , DS nije na tim izborima prišao bog zna kako dok su neki drugi napravili iznenadjujuće dobar rezultat!Neko me je sve ovo trebalo iz nekog razloga koji se trenutno ne vidi!Zamenik direktora pošte raznosi penzije a sve se pazi da ga ne izujedaju raspomamljene kere.A onda je mrmot zamotao čokoladu...

Nutricionista

pre 13 godina

A bas sam nameravao da te podrzim da izdrzis do kraja. Kad ono... corak! Sad pravac u restoran. I ne zaboravi da pojedes desert. Valja se posle jela.

milos

pre 13 godina

Da, bez tebe nista... A mozda ipak da strajkujes gladju, bice jos toga, pa da odradis unapred za buduca s....a, ne bi bilo lose. Cisto da znamo da ces ti i u buducnosti svojim zdravljem braniti slobodu i pravdu...Bas kao sad.

Dusan Silni

pre 13 godina

Ti možeš da biraš,oćeš-nećeš,narod nema izbora i većina građana sa najnižim primanjima i oni što ih nemaju uopšte nemaju izbora.
Gladuju pa se niko ne okreće njihovoj muci.Stvorili ste zemlju prosjaka, bednika i nehumanog odnosa prema većini.
Uostalom u ovakvoj zemlji bezbrižno mogu samo živeti političari,kriminalci i srpske gazde otetom i opljačkanom narodnom imovinom.Narod vam je potreban samo za izbore i najviše vam odgovara da ga uopšte nema,zato se prema njemu i odnosite tako.Sramota svi ste isti,nema kod vas razlike,jedino oni na vlasti više mogu popljačkati i opustošiti ovu ukletu zemlju.

Haris

pre 13 godina

Ja kao neko sa strane, koji gledam na politicka zbivanja u Srbiji, neutralnim mogledom mogu reci samo ovo. Nakon iducih izbora DS i SNS ulaze u kolaciju i prave novu vladu. A ovo sada je samo prepucavanje da se narodu stavlja magla na oci.

aleksa

pre 13 godina

Da li je ko poverovao da ce Vucic stupiti ustrajk gladju? Da je tako dosledan,prestao bi da se bavi politikom kako je rekao kada je 2 puta izgubio izbore za gradonacelnika Beograda. Muka mi je vise od njega, Tome, Ivice i ostalih foliranata...

shomy81

pre 13 godina

Ne gajim simpatije preva Vucicu i Tomi, cak naprotiv, ali ovo je velika bruka DS. Ne verujem da za ovo nije organizovala neka krupna riba iz vrha vladajuce stranke. Ovaj sto je uhapsen je samo zrtveno jagnje.

ljupka

pre 13 godina

E stvarno , što bi reko Nušić "teraju komendiju" s nama. Gladuj lutko, da vidiš kako je to! Pre 10 dana žena umrla od gladi, pa se niko nije potreso, a ovaj svaki dan sit pa ce malo da gladuje... e marimo bas mi..al njegovo zdravstveno stanje..(o kom ja nista ne znam i ne treba i ne želim da znam , bas me briga) ne dozvoljava... U tako su gadnom tripu da su jako važni da to više nije ni zabavno! Više je onako degute- tera na bljuc!

izborko

pre 13 godina

simpaticna ova Trivanova. Kao, bice kriv kad sud presudi. Pa zasto ste mlada damo trcali na licitaciju Saricevih stvari? Protiv coveka nema ni optuznice osim novinskih tekstova? A ovde uhvacen sa sve riznanicama i nije kriv dok sud ne presudi. A sta da kazemo za aferu INDEX u Kragujevcu... Sramota od DSa.

woomie72w

pre 13 godina

šta je sad? ja ceo dan nisam jeo niti pio, imao sam posla, a nisam imao vremena da sednem. čak sam uštedeo 5 evra. toliko bih potrošio. jesam li štrajkovao?

Aleksandar

pre 13 godina

Srbija je cirkus. Vlast su dreseri, opozicija su klovnovi, a narod zivotinje koji ovi prvi bicuju o ovi drugi ismevaju. U publici su, kao sto to i dolici, oni koji placaju postojanje cirkusa - cika Misko, bata Beko i ostala bratija.

I staro i mlado,
I staro i mlado...
Svi, svi svi,
U cirkus Kolorado.

lala

pre 13 godina

Uf, sad mi je lakse. Vec sam se poplasio za Vucica ...
Ali kada je Toma, meta atentatora, tako 'ladno prihvatio pretnje smrcu, moze valjda i Vucic da ne gladuje ...
Vrlo dramatican razvoj dogadaja. Ne znam samo ko im radi marketing ...