Četvrtak, 10.06.2010.

13:41

KK Partizan dobija halu

U Beogradu je u četvrtak potpisan sporazum o izgradnji hale za trening za košarkaški klub Partizan.

Izvor: B92

KK Partizan dobija halu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 13 godina

Pa to ce biti neki montazni objekat za trening koji ce da kosta cca 20 000 evra, pa ti racunaj koliko stanova moze da se napravi od toga.
(Otvorite oci, 11. jun 2010 19:08)
Ne može da se napravi montažna hela bez 500-600 hiljada eura. Da može, mnogi bi je imali.

dule dudule

pre 13 godina

E, aj' da probam da vam objasnim. Ta hala je jeftina u odnosu na to sta politicari dobijaju slikanjem na Partizanovim utakmicama. Mnogo bi bilo skuplje da plate neku marketing agenciju. Vas problem u tome, sto se oni slikaju samo sa pobednicima, A VI TO NISTE. Je l' sada jasno?

jug

pre 13 godina

Bože kolikozonamernih zvezdaša.ko VAM NAPRAVI STADION?Država iz penzionog fonda,sram vas bilo.Ko vam gradi novi?Po kom osnovu država daje besplatno zemljište da vam naprave novi stadion?Ion će biti samo dat vama na korišćenje.Vas prodaju na mala vrata a da niste ni svesni.Opametite se dok ne bude kasno.Neko će da sedne ulimuzinu neko na traktor i odoše.

vasa

pre 13 godina

A sta je sa kk crvena zvezda? Kad cemo mi da dobijemo halu? Delije sever
(Jovan Moraca 1983, 11. jun 2010 00:06)

Jednostavan odgovor - SLEDECE SEZONE!!!

Otvorite oci

pre 13 godina

Zasto se od ovih para ne izgradi odredjen broj stanova koji ce se prodati npr. mladim bracnim parovima po cenama nizim od 2000 evra za kvadrat...
(Wabbit, 11. jun 2010 03:20)

Od kojih para? Od para za tu famoznu halu?
Pa to ce biti neki montazni objekat za trening koji ce da kosta cca 20 000 evra, pa ti racunaj koliko stanova moze da se napravi od toga.

Sve je bre ovo zamazivanje ociju, kao Partizan dobija halu, a onda sledece sezone Zvezda dobija od grada novi stadion koji kosta 10 miliona evra, a niko ne sme da se buni, jer eto prosle godine je Partizan dobio halu - sad je red da se operu neke ozbiljne pare kroz uobicajeni Zvezdani kanal.

a da promislis jos malo?

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje
(Mislim..., 10. jun 2010 18:40)

Gde da treniraju??? Pitaj celne ljude grada Kragujevca zasto je Djokovic odustao od gradnje sportskih terena, ja ne znam posto decko nije hteo ili nije smeo da bilo sta izjavi za medie. A najveci apsurd je sto su ti celni ljudi izjavili da nedaju da se iseku 4-5 stabla verovatno su ta stabla vaznja od sportskih terena i trgovinskih centara gde je moglo dosta kragujevcana da se zaposli. A sto se tice treninga i u Beogradu deca treniraju po osnovnim i srednjim skolama.
(pa i dalje mislite, 10. jun 2010 21:21)

Mozda malo da se informise pre nego sto kazes nestoAko izgradnja u Kragujevcu od strane DJOKOVICA lici na kompleks za treninge,a pri tom izgradi 3 terena i 20 zgrada,onda sam ja lud? Nije se odustalo tamo,zbog tih stabala....A sto se Kv tice,tu i nema hale,jer je teren koji je bio betonski nekad,samo pokriven montazno i postavljen krova sa 5 redi okolo i to ti je hala!
Masinac je istupio,jer nema vise gde da se igra,a bez hale,nema vise ni igraca koji su ovde stasavali,poput Divca,Babica(prvi NBA igrac),Radivojevica,Dragojlovica,Sase Stefanovica,Sase Vasiljevica i pitaj boga koliko jos igraca...

Vladimir

pre 13 godina

Pa ljudi, ne bacaju se te pare, ta hala će i dalje ostati državna, Partizan je u vlasništvu države! To je ulaganje i u zdravlje nacije, dosta dece je počelo da igra basket ove godine zbog Partizana.

Wabbit

pre 13 godina

@gde vam je pamet?
Druze, ako mi Djilas i doticna gospodja obezbede standard iz 70-ih godina, sto se mene tice, Partizan moze da dobije Staples Center.
Bolje razmisli gde ces ziveti kada resis da se odselis od roditelja, ili u boljem slucaju (ako si stambeno obezbedjen) koliku ce stanarinu placati tvoje dete kada bude imalo 30 godina i vise ne bude zelelo da zivi sa tobom.
Cisto da te podsteim, druze da je u godinama kada je gradjena Marakana izgradjen i Novi Beograd i Brankov most i Gazela, a gore pomenuti Djilas koji ce da vam napravi halu se busa u grudi kreditom koji je dobio za njeno krpljenje...
Zasto se od ovih para ne izgradi odredjen broj stanova koji ce se prodati npr. mladim bracnim parovima po cenama nizim od 2000 evra za kvadrat... citiracu gospodju Samardzic “U našoj strategiji razvoja postoje tri prioriteta: deca, infrastruktura i vrhunski sport”... mi smo jedna u proseku poprilicno matora nacija, a kome nije jasno zasto, neka procita ponovo prvu recenicu iz ovog pasusa... niko nije lud da sa prosecnom platom od 400 evra (tako kazu) pored placanja stanarine izdrzava vise od jednog deteta, a posle se pitamo zasto nam je natalitet nizak i zasto nas je sve manje. Kada se malo razmisli, to sa natalitetom i jeste paradoksalno, ako se uzma u obzir sta vlast radi prosecnom gradjaninu ove zemlje.
Na kraju krajeva, zasto se ova hala nije gradila prosle godine kada se odrzavala Univerzijada... tada se nije imalo para ni za renoviranje postojecih, pa zbog toga recimo nije odrzan turnir u rukometu...
Meni je pamet na mestu, a vi kako te?

тандем гурке-короман

pre 13 godina

Не бојте се драги моји звездаши, стижу две хале за кошарку плус стадион, пардон град, од португалаца!

Slav

pre 13 godina

Lele,lele,lele,samo citam komentare i ne mogu da verujem koliko je nekima ovde krivo,pucaju,bubre od krivoce!!!
A najjaci komentar mi je:"Dosli do nekog tamo f4 i sad da dobiju halu" ili "neka im izgrade halu kao i titule ovih godina"...
Pa vas da oderemo sa 60 razlike vama ne bi bilo dosta da shvatite na kom se dnu nalazite...
A fudbal,da da,osvojili ste 91 tu titulu(svaka cast) i sad hocete stadion,pa to je jedino sto ste uradili do sad. Sto biste vi sad dobili stadion,kao nesto ste bolji od partizana sada,igrate u evropi il sta? Ta titula je odjeknula u svet 91,a sad je 2010 i mislite da sad neko u evropi vas smatra za ozbiljan klub??? Pa mi smo halu dobioli zato sto vec godinama do dana danasnjeg haramo Evropom i haracemo,a ne zbog nase 92. Da je to jedini argument i da sada nismo niko i nista,kao vi danas u fudbalu,pa mislite da bismo dobili halu?Ne da ne bismo dobili,nego bi jos trenirali u hladnom Pioniru.
Boli kad citavu deceniju ne vidis titulu u kosarci i kad u fudbalu pricas o evropskoj slavi, a Partizan je vec trecu godinu za redom sampion,znnam ja sve to,al sta se moze.
A i nek vas ima vise kao sto kazete, ja ne navijam za komercijalu,vec za kvalitet...

...

pre 13 godina

@ Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!
(gde vam je pamet?, 10. jun 2010 20:09)

Covece, gde ti je stvarno pamet da napises ovakvu gomilu lazi i gluposti?
(Bale, 10. jun 2010 22:40)

Covece informisi se malo! To je skoro bilo i u vestima na tv-u da je "marakana" tako izgradjena! Ako ne pratis vesti nije lepo druge nazivati lazovima!

Kompleksi

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.
(Matrix, 10. jun 2010 20:32)

Kompleksi

nikolica

pre 13 godina

Matrix tacno je Partizan nema svoj fudbalski stadion, nema svoju kosarkasku halu, nema svoje bazene ali moras da znas da nema ni Zvezda.

Stadion Marakana ( ex Jugoslavija) nije u vlasnistvu Crvene Zvede vec je u vlasnistvu grada ili drzave.Taj isti stadion je dat na koriscenje tj. iznajmljen Crvenoj Zvezdi. Takodje Zvezda nema svoju kosarkasku halu kao sto je nema Partizan, Pionir iznajmljuju i jedni i drugi stim da Partizan nekad iznajmi i Arenu.
Najveci problem koji se javlja ukoliko dodje do privatizacije u sportu je taj sto nasi najveci klubovi Parizan i Zvezda nemaju infrastrukturu u svom vlasnistvu( osim SC ZEMUNELO) i zbog toga je njihova vrednost veoma mala u odnosu na iste sportske klubove u Evropi pogotovo na zapadu ( normalno na cenu uticu i uspesi kluba, dugovanja...ali necu sad o tome )i taj problem je naglasavan u medijima uvek kada se spomene Zakon o privatizaciji u Sportu.

Zoki

pre 13 godina

da se razumemo ja sam protiv partizana u svim sportovima jer sam Zvezdas ,kako neko moze da drzavnim parama sto se svima odbija da gradi nesto za nekoga ,pa ne igraju oni zabadava kasiraju oni dobro pa neka si traze sponzora dosta vise poklona .lopovi sví do jednog

OVO JE ODAVNO POSTALO DOSADNO

pre 13 godina

Sudije su krive za sve Drobnjak je bio u autu Dule nije dobio tehnicku,gepekovali su ih i pretili im, u timu su im sve stranci a Inter je postao prvak Evrope sa igracima iz Italije, reprezentaciji su dali samo jednog igraca u zadmjih 20 god., a mi dajemo najboljeg plejmejkera Evrope coveka koji je sam doneo medalju reprezentaciji, coveka koji je ostavio veliki trag igrajuci za tim koji je stub srpstva covek koji je i bratskom timu doneo titulu protiv Zeljka u finalu grcke lige pobedio je i Tepica i Pekmena - Milos Teodosic. I oni njima da grade halu ma to je neka greska halu treba sagraditi evropskoj zvezdi da ponovi sve ove uspehe iz prethodnih godina.....

Bale

pre 13 godina

Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!
(gde vam je pamet?, 10. jun 2010 20:09)

Covece, gde ti je stvarno pamet da napises ovakvu gomilu lazi i gluposti?

KATANAC

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.
(Matrix, 10. jun 2010 20:32)

KO SE GASI I PROPADA - OPET ZVEZDA!!!!

hahahahha

pre 13 godina

Sta je zavidnih ljudi ...
dajte mi vas mozak na jedan dan da se odmorim kao covek.

sta je to zvezdra uradila u evropi (u bilo kom sportu) u poslednjih 10 godina,pa trazite neku nagradu?

Ako se vec drzite proslosti,partizan je igrao finale mnogo pre vas,hocemo li i za to da trazimo zasluge?
Mislim,ko je tad jos znao za malenu Srbiju i Beograd? :D
gde su nagrade i zasluge za to?? hehehe e ovo sto sam sad rekao je nebuloza,isto kao i vase hvaljenje sa 1991 godinom. :)

Sramota bi me bilo da sam toliko zavidan,iskompleksiran,mizeran kao pojedini ljudi u ovoj zemlji. ajde cao

pa i dalje mislite

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje
(Mislim..., 10. jun 2010 18:40)

Gde da treniraju??? Pitaj celne ljude grada Kragujevca zasto je Djokovic odustao od gradnje sportskih terena, ja ne znam posto decko nije hteo ili nije smeo da bilo sta izjavi za medie. A najveci apsurd je sto su ti celni ljudi izjavili da nedaju da se iseku 4-5 stabla verovatno su ta stabla vaznja od sportskih terena i trgovinskih centara gde je moglo dosta kragujevcana da se zaposli. A sto se tice treninga i u Beogradu deca treniraju po osnovnim i srednjim skolama.

Matrix

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.

Vladimir

pre 13 godina

Nije ovo nikakvo bacanje para, kao što kažu neki. Kada se privatizuje Partizan, računaće se i vrednost hale i eto para nazad državi. Ovo može da se gleda kao ulaganje u proizvodnju, jer će boljim rezultatima i Partizan više vredeti, tako da će država dobiti više para. Pametan potez.

gde vam je pamet?

pre 13 godina

Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo. Ovo je odlican potez. Kad su obecali da ceo ovo da grade bio sam malo skeptican. Sad vidim da bi moglo i da bude nesto od ovoga.

http://www.worldofbasketball.org

Lebron

pre 13 godina

Ovo je najobicnije zamazivanje ociju. Posle silnih godina neulaganja u ono sto jedino vredi od svih klubova u ovoj zemlji (naravno i VK Partizan je svakako dobar al kosarka je ipak kosarka pogotovu u zemlji Srbiji) sada kao grade halu. To je smesna nadoknada za ono sto je KKP uradio za ovaj grad i ovu zemlju sto u proslosti sto poslednjih 10-ak godina. Umesto da se uradi po principu nekih zemalja regiona i da se konacno uvede neki red i dalje se nastavlja po istim principima, ako se nesto dobro uradi mozda i dobijete neku nagradu a naravno nista nece biti ucinjeno ranije da bi se pomoglo u ostvarivanju eventualno dobrog rezultata. Na drugoj strani cemo i dalje imati dobre primere kao sto je recimo grad Zagreb koji svake godine doda bar milion evra za budzet Cibone (kazem bar al sigurno je to i vise pogotovu u nekom ranijem periodu dok nije krenula ekonomska kriza svuda) ili vlada Slovenije koja isto tako donira sasvim fina sredstva za budzet Olimpije. Naravno, sve to kod nas ne moze a zna se i zasto. Ukoliko ko bi onaj ko vredi dobio sta mu pripada, vecina koja navija za onaj klub koji nista ne vredi i ne doprinosi bi bila vise nego uvredjena a posto nije dobro tako nesto uraditi (u politickom smislu naravno) tako nesto nece moci ni da se ostvari kod nas (ipak i ti ljudi glasaju a niko nece da gubi glasove zbog ovoga ili onoga ako bas ne mora).

Na kraju krajeva, sta vise i pricati. Dovoljno je procitati samo neke komentare ovde i sve je jasno. Nekima je toliko krivo sto je Partizan konacno nesto dobio da se sad toliko izvrce sve i svasta. Na kraju ce ispasti da je Partizan u stvari trebao da bude kaznjen za ovo sto je uradio. Pa kako smeju bezobraznici jedni da ostvaruju dobre uspehe u regionalnom i kontinentalnom takmicenju dok stub srpstva grca u dugovima. Hajde da svi lepo ponovo pomognemo rupu bez dna, mozda ce za koju godinu i uspeti da pobede Gmudnen, Nimburk ili Azovmas.

boki iz spoljasnosti

pre 13 godina

(Vlado_M, 10. jun 2010 15:09)

pa napravite sebi
kao sto vidis halu pravi grad Beograd klubu koji je iz Beograda.
Mani te se patetike mi iz unutrasnjosti smo siromasni kmee

tek onako

pre 13 godina

Kome bi iz Beograda palo napamet da se buni kad bi naprimer Kraljevo htelo svojim odbojkasima da izgradi halu?
Ko se bunio kad su JasniSeSekaric ili Nadji Higl ( svaka im cast)kupovani stanovi ili cak Pancevo razmislja o izgradnji bazena (svaka cast i Pancevcima)?
U jedan drugi KK je slupano gradske love bar za jednu cupriju, ako ne i za ceo most, a nema ni cuprije a ni KK? Nista nam ne smeta kao tudji uspeh .Mali i zli svet mere po sebi i cude se da neko primecuje i ceni lepotu.

RASHA

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22) A 10 titula na sljaci,valjda je i to uspeh vredan divljenja,ipak se tad igrala mnogo bolja kosarka nego danas

luka p.f.c

pre 13 godina

Sta se pojedinci bune? Kome drugom da prave halu??? Sta je 350.000 evra po sezoni za trenera kao sto je DULE VUJOSEVIC? Pa Gerson u Makabiju ima oko 2.5 miliona dolara godisnje, Ataman u Efesu ima milion evra godisnje, Skariolo u Himkiju ima 1.5 miliona dolara godisnje. Pa gde su oni ove godine, nisu ni blizu F4 a mi smo igrali tamo jako bitnu ulogu. Pa ljudi, Zmago Sagadin je u Zvezdi dobijao 400.000 evra godisnje.

Mislim...

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje

opet se cudite

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22)

Vama je drzava izgrdila najveci stadion u zemlji mnogo pre tih uspeha, a mi za 3 kkupa koraca i 1 evroligu smo ostali bez grejanja, takodje vam je grad popravio atletsku stazu, stoga ne vidim cemu se bunite???

REALNO

pre 13 godina

Ako se gradi hala za KK Partizan onda se treba izgraditi novi stadion FK Crvena Zvezda jer su u svetu mnogo vise culi za Crvenu Zvezdu nego za Partizan.

Micko

pre 13 godina

Kao gradjanin Srbije, pa jos rodjen u Beogradu, jasno i glasno pitam gradsku vlast po kakvom to kriterijumu, po kom zakonskom osnovu i uz cije odobrenje je doneta jedna ovakva odluka? KK Partizan je, koliko znam, osvojio Kup evropskih sampiona 1992. godine, samo godinu dana posto je FK Crvena zvezda takodje osvojila Kup sampiona u fudbalu. Ako je kriterijum rezultat, odnosno osvojeni trofej, gde je tu razlika?

majstor

pre 13 godina

Veliki sam Partizanovac. Ovo je svakako Partizan zasluzio. Navedite mi jedan drugi klub u nekom drugom sportu koji je za poslednjih 10 godina uradio vise na promociji Beograda i Srbije? Nema ga i to je jasno. Samo se pitam da li je bilo moguce prekratiti sve dugove Partizanu i CZ u Pioniru i tamo nastaviti treninge, ili eventualno u Hali sportova. Hocu da kazem, da bi mozda jeftinije bilo.

pfc

pre 13 godina

Svaka cast Ministarki za sport i Gradonacelniku Djilasu. Potez je za svako postovanje i to je izvanredan nacin da se KK Partizanu vrati makar jedan deo od onoga sto je on doneo svom Beogradu i Srbiji. U ostalom zamislite samo promociju grada i drzave preko Partizana u Evropi i svetu....zamislite i koliki finansijski doprinos ima Partizan za grad i Srbiju kad igra meceve Evrolige i td. Zanimljivo bi bilo istrazivanje kakav finansijski efekat gradu ima jedan mec u Areni ili Pioniru, koliko zarade trgovine, kafei, i t.d. i koliki porez onda ide u Srbiju i u Grad....Sve je to ovim delom revansirano nasem brendu , kosarkaskom brendu koji za nas ima isto znacenje kao Makabi za ceo Izrael. Da, KKP je ponos Beograda i Srbije!

fabregas

pre 13 godina

Beograd obecao i izgradnju atletske dvorane sto je mnogo vaznije od hale za partizan.I nista. Obecanje ludom radovanje. Nasi atleticari zimi idu u Pestu na trening. Ej Beograde Ej Srbijo

Ja

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22)

Mi zivimo u 21 veku!

Ja

pre 13 godina

Po ocekivanju, crno-bela propagandna masina se zahuktava. Bice milion pisama hvale na racun ove odluke. A sta vecina srpskog naroda o tome misli? Pa ni Titova vlast nije ovako otvoreno podrzavala JSD Partizan (i posle Curkovica, Divac!)

mario

pre 13 godina

gospodo mozete da lupetate svi zajedno po svojoj volji...grobari, delije, ostali...
jedna stvar je jako bitna, a to je da grad Beograd iz budzeta, od mojih i vasih para gradi halu za jedan jedini sportski klub.
e vala, to je uzas.

sta je sledece, gradnja fudbalskog stadiona?
zasto da ne?
ako moze iz budzeta da da jednom klubu, moze i drugom.

mladja

pre 13 godina

klasicno politikanstvo demokratske vlasti. najuspesnijem, ali i daleko najbogatijem srpskom kosarkaskom klubu, drzava i grad beograd, valjda da bi nauspesniji i daleko najbogatiji klub u kojem rade daleko najbogatiji, uz to i najbahatiji, kosarkaski strucnjaci u zemlji, bio jos uspesniji od drugih, i jos mnogo, mnogo bogatiji.

maxa

pre 13 godina

K.K.Partizan, V.K. Partizan i Rvacki klub Partizan su jedini koji zasluzuju podrsku grada.Ostali mogu da rade malo vise pa kad se priblize ovim ekipama , ne samo rezultatski,mogu i da se nadaju nekoj pomoci.
Ovako nemaju prava ni da spomenu da dobiju ono sto i ovi klubovi.

moguce

pre 13 godina

znaci ovako, iz Negotina sam i neam nikakve veze sa Beogradom ali brate zasto se svi bunite da se sve gradi u Beogradu,tu halu ne gradi srbija nego grad beograd isto kao i kad bi recimo u krusevcu neko gradio neku halu nebitno, e sad to sto je Beograd veci 100 puta to nije razlog da ga pljujete.ni beograd nije toliko razvijen medjutim puno ljudi je u njemu veliko trziste i onda se pare vrte i nama onda deluje sve u beogradu...ova hala je potrebna i to nema veze sa vasim Pirotima i Kraljevom halu gradi grad Beograd!!! sta vam nije jasno..i da napomenem jos jednom da sam iz Negotina
i da sa Beogradom neam nikakve veze osim sto ga obozavam i uvek cu!!! :D :))

Ni po babu ni po stricevima

pre 13 godina

Po cemu je KK Partizan zasluzniji od nasih tenisera Nenada Zimonjica, Ane Ivanovic, Jelene Jankovic koji su cuda ucinili za pozitivnu promociju Srbije u najlepsem svetlu, ginuci za reprezentaciju, a da ni dinar nije ulozen u njih, niti su nagradjeni?
Jedini kome je poklonjen besplatno novi teniski centar MGM je Novak Djokovic.
A sta je sa ostalim sportistima i sportovima?

Lav

pre 13 godina

Beograd gradi halu za KK Partizan.

Ako vam smeta KK Partizan, izvolite navijati za KK C. Zvezda.

Ako vam smeta Beograd, izvolite išetati iz njega.

Kraj priče.

Bojan

pre 13 godina

E sramota!!!! Da halu plaćamo mi poreski obveznici! Trebalo bi doneti ukaz da je plaćaju samo Zvezdaši i to dok god nešto ne postignu u košarci! Vidim kako su se digli i pričaju o pravednosti, o tome kako u drugim gradovima eto jel deca nemaju gde da igraju košarku, rukomet... Kao njima je stalo do te dece. Sram vas bilo! Ne nego će grad i država vama da daju pare, pa da ih skrcaju vaši rukovodioci davajući velike pare sumnjivim igračima i alavim trenerima, generalnim sekretarima i ostalima. Dužni ste bre svaki fudbalski klub bi se ugasio a ne košarkaški.

Istina boli

pre 13 godina

@zivela demagogija
Apsolutno tacno.samo jos da dodam da je Duletovih 350 000 evrica bez bonusa + od prodaje igraca,a partizan svake godine prodaje najbolje igrace.
Dovoljna bi bila hala koja vec postoji,Sumice,Hala sportova,Banjica,ili neki balon...to je hala za trening nema potrebe za tribinama i skupim stvarcicama.Ali Djilasu je u interesu da se uslihta biracima,a Partizan dobija halu,koja je potrebnija u gradovima u Srbiji gde klubovi igraju u skolskim salama.

Balansero

pre 13 godina

Divim se uspesima KK Paritzan i uvek sam uz njih ali zaista ne razumem da se gradi hala a vec postoje dobre hale za kosarku u Beogradu!?
Ko ce da placa struju, grejanje, troskove odrzavanja?

Toma Nikolic

pre 13 godina

Za ovo nema nikakvih pravnih osnova, jedino ako bi grad preuzeo J(ugoslovensko)SD i pretvorio ga u B(eogradsko)SD, kao sto je ucinio sa PKB.

baxus

pre 13 godina

"partizan je mnogo uradio na promociji beograda bla bla bla"

narocito kada su makabiju dali 23 karte za utakmice cetvrt-finala
grad je tu bas omastio brk!

Dragomir

pre 13 godina

Sve za Beograd! Jao pa nedajte to da se dozvoli. Drugim regionima se obecava a Beograd sve dobije. Jeste da su jaki, ali kad imaju najpovolnije uslove, nije ni cudo.
Hovu da upozoravam, trebamo vise centre razvoja, ili cemo tog dana pasti, kad padne Beograd. Jeste Beograd Srbija ali nije Srbija Beograd. Pozdrav.

igor

pre 13 godina

Bravo za djilasa, i ako sam u srcu zvezdas postujem uspeh partizana i svega onogo sto je ovaj tim ucinio za poslednjih nekoliko godina, bravo

vasa

pre 13 godina

Cole, 10. jun 2010 15:22)

Covek kaze: DOPRINOSI!!! Dakle, u ovom trenutku doprinosi ugledu grada i interes grada je da i dalje doprinosi!!!
A ti koje si pomenuo su DOPRINOSILI i njima treba izgraditi muzej (a ne halu ili stadion) da bi se svi secali njihovih doprinosa!!!
Prvo LEPO procitaj ceo tekst pa onda komentarisi.

Hogar

pre 13 godina

A zasto se prvo Partizan ne privatizuje, ne samo Partizan vec i svi nasi klubovi pa onda buduci vlasnik neka gradi sta hoce. Zasto bi poreski obaveznici izdvajali sredstva za tako nesto.Toliko balon hala izgradjeno na teritoriji grada,skolskih hala. Mozda Partizanu treba hala kao sto imaju Lejkersi, Boston, Kliuvlend. Aglavni zagovornik protiv privatizacije je upravo danilovic jer je svestan da Partizan nema imopvinu i niko nece da ulozi pare u njega. zato ceka dagrad nesto izgradi i preda u vlasnistvo Partizanu. SRAMOTA. A uzima grad kredit da bi se zavrsio most na Cukarici, uvode se takse za kucne ljubimce i jos mnogo toga

Cole

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.

Ludvig

pre 13 godina

Djilas je ispao smekerica. Iako navija za one druge, pokazao je da zna da ceni uspeh...ne postoji klub u Srbiji, koji je ovo vise zasluzio...
Sjajne vesti

Stefan Prvovencani

pre 13 godina

Zar nije jeftinije srediti halu sportova ili neki drugi sportski objekat ako je vec za trening? Zasto bi nase pare trosili na novu halu, a sa druge strane placam godisnji porez na kucnog ljubimca, i pri tom za to ne dobijam nista? I zasto cu da placam da kolima dolazim na posao?
I zasto Partizan ne nadje sponzore, kad je vec tako uspesan i popular sirom planete, nego ja moram da im placam da treniraju?

Da se razumemo isto bih rekao i za Zvezdu. Ne zelim da placam nesposobnosti odgovornih.

Živela demagogija

pre 13 godina

Mogao je Dule malo da odvoji od svog ugovora od tričavih 350 hiljada evra godišnje lovicu ako mu je toliko stalo da imaju nekakvu halu za trening.Balon ne košta više od 100 hiljada.A vi svi koji se palite na njegov entuzijazam treba da znate da je on je postao milioner u ovih devet godina u Partizanu a samo priča kako je klub bez para i siromašan.Država gradi halu a oni dele pare od prodaje igrača.

Dzo Husafet

pre 13 godina

Kao prvo, moj grad, Pirot, je izgradio i poklonio sportistima dvoranu "KEJ", pa zasto onda grad Beograd ne izgradi trenig salu jednom gigantu kao sto je Partizan. Oni su prvo napravili sistem i rezultat (citaj: sredili svoje dvoriste), a zatim su kao nagradu dobili trning halu. Po meni bi trebalo svakom po zasluzi, a ne samo bacati pare na nesto sto nekad mozda bude bilo na spotskom vrhu.

Vlado_M

pre 13 godina

Arena,Pionir,Sumice,Novi Beograd i pitaj boga koliko jos hala i mesta za treninge, vi gradite jos jednu samo za Partizan! Dok ostali gradovi,poput mog Kraljeva,jedan kosarkaski grad,uz odbojku,rukometase koji godinama ulaze u visi rang ali nemaju gde da igraju,o bazenu i vaterpolo klubu da ne govorim,veciti prvaci druge lige, nema ni minimalne uslove a hala se ne nazire!Kao da samo Partizan ili Beograd ima talente,mi ostali smo boranija! Unistavate i kosraku,unistavate i fudbal,Beogradizacuja u svemu!!! SRAMOTA !!!

Wabbit

pre 13 godina

A ko ovo placa? A da, to su verovatno Djilas i Sneza - iz svog dzepa...
Uz duzno postovanje prema kosarkasima Partizana, mislim da 3 dobre sezone u Evroligi nisu dovoljne da bi gospodin gradonacelnik i gospodja misnistarka (koja i pored svih obaveza stize da ode na svaku utakmicu, verovatno opet novcem iz svog dzepa) trosili novac koji nije njihov na izgradnju hale... Mislim da je ovo totalni bezobrazluk i da ako su vec resili da grade neki sportski objekat (i pored toga sto ne postoje obilaznica oko Beograda, sto ne postoji metro, sto se za izgradnju i renoviranje mostova zaduzujemo...), to treba da bude bazen, jer od vaterpolo sekcije Partizana mnogo vise zavisimo na reprezentativnom nivou, plus vaterpolo klub Partizan ne postize nista manje uspehe od kosarkaskog kluba Partizan, plus ni vaterpolo reprezentacija ni plivaci nemaju gde da se pripremaju i treniraju (a uspesi na reprezentativnom nivou verovatno ovu zemlju promovisu bolje od bilo kog klupskog uspeha)...
Jos jednom, ne zelim da nipodastavam uspehe KK Partizan (zaista mi je krivo sto nisu dobili bar jednu utakmicu na Final Four-u), kosarku volim vise od vaterpola, ali ipak najvise volim da u spicu preko Gazele putujem manje od sat vrmena, autobusom u koji sam uspeo da udjem bez guranja i u kojem je temperatura manja od 40 stepeni.

Mihajlo

pre 13 godina

I oni koji navijaju za Partizan (Boris Tadic, Toma Nikolic, Ivica Dacic, Mladen Dinkic), i onaj jedini koji kao navija za Crvenu zvezdu (Djilas), jer tu ne racunam male poput Vesica i Andjelkovica, nastavljaju tradiciju iz 90-tih, kad je Mirko Marjanovic sagradio Partizanu Zemunelo. Sve za Jugoslavensko sportsko drustvo Partizan! Vidimo se, dragi drugovi, na sledecim izborima!

Steffaaan HHHHNNNN

pre 13 godina

"Potpisnici sporazuma istakli su veliku ulogu KK Partizan u promociji Srbije i Beograda,dodavsi kako se crno beli uspesno uklapaju u strategiju razvoja Ministarstva omladine i sporta". Hmmmm...Sta bi o ovakvoj vrsti promocije imale da kazu sudije koje su ulazile u konflikt sa kosarkaskim "magom" kakav je Dule Vujosevic?Taj bogati rjecnik je tesko nadmasiti :))

djole

pre 13 godina

Naravno da nisam za to da se gradske pare trose za Partizan. Ovo je ponovo nenamensko trosenje gradskih para i posto nista ne mogu da promenim razmisljam da je najbolje da se preselim u neki drugi grad. Novi Sad je najbolje resenje. Ajd palim ja polako, a vi beogradjani se dichite Djilasom, DV-om, Danilom i Partizanom!

New Now

pre 13 godina

Ne znam kada ce sve to biti.
Ali jedno je sigurno...ne trebamo se nikome zahvaljivati jer je Partizan to i zasluzio! I to je najmanje sto mogu! Iskreno se nadam nekom jakom sponzoru...i da se Dule ne muci vise sa stvaranjem tima svake sezone,vec da je osvoji sa lakocom!
Zivi bili pa videli ;)

nekoizmase

pre 13 godina

i onda je zvezda drzavni projekat. ne kazem da partizan nije ovo zasluzio, samo kazem da vecina vas lupa gluposti o drzavnom projektu
(era, 10. jun 2010 14:06)

- ero,
Crvena zvezda svakako jeste drzavni projekat jer je sve planirano da Crvena zvezda bude "ambasador" Srbije, i mnogo novca je baceno u to bure bez dna...ali su se tu umesali razni lopovi koji su se debelo okoristili od drzavne kase a Crvena zvezda dosla tu gde je sada ...upravo zato sto je silan novac odlazio u pogresne ruke - ljudima koji su se bogatili na racun kluba.
Partizanovi rezultati NISU PLOD ULAGANJA u klub, nego PLOD RADA u Partizanu !
Ova pomoc (koju ti zoves "drzavni projekat) je POSLEDICA TOG VELIKOG RADA u Partizanu...i Partizan je to svakako i zasluzio (kako si i sam rekao).
Cisto da ne mislis da "lupamo gluposti"...

nekoizmase

pre 13 godina

i onda je zvezda drzavni projekat. ne kazem da partizan nije ovo zasluzio, samo kazem da vecina vas lupa gluposti o drzavnom projektu
(era, 10. jun 2010 14:06)

- ero,
Crvena zvezda svakako jeste drzavni projekat jer je sve planirano da Crvena zvezda bude "ambasador" Srbije, i mnogo novca je baceno u to bure bez dna...ali su se tu umesali razni lopovi koji su se debelo okoristili od drzavne kase a Crvena zvezda dosla tu gde je sada ...upravo zato sto je silan novac odlazio u pogresne ruke - ljudima koji su se bogatili na racun kluba.
Partizanovi rezultati NISU PLOD ULAGANJA u klub, nego PLOD RADA u Partizanu !
Ova pomoc (koju ti zoves "drzavni projekat) je POSLEDICA TOG VELIKOG RADA u Partizanu...i Partizan je to svakako i zasluzio (kako si i sam rekao).
Cisto da ne mislis da "lupamo gluposti"...

New Now

pre 13 godina

Ne znam kada ce sve to biti.
Ali jedno je sigurno...ne trebamo se nikome zahvaljivati jer je Partizan to i zasluzio! I to je najmanje sto mogu! Iskreno se nadam nekom jakom sponzoru...i da se Dule ne muci vise sa stvaranjem tima svake sezone,vec da je osvoji sa lakocom!
Zivi bili pa videli ;)

Ludvig

pre 13 godina

Djilas je ispao smekerica. Iako navija za one druge, pokazao je da zna da ceni uspeh...ne postoji klub u Srbiji, koji je ovo vise zasluzio...
Sjajne vesti

Vlado_M

pre 13 godina

Arena,Pionir,Sumice,Novi Beograd i pitaj boga koliko jos hala i mesta za treninge, vi gradite jos jednu samo za Partizan! Dok ostali gradovi,poput mog Kraljeva,jedan kosarkaski grad,uz odbojku,rukometase koji godinama ulaze u visi rang ali nemaju gde da igraju,o bazenu i vaterpolo klubu da ne govorim,veciti prvaci druge lige, nema ni minimalne uslove a hala se ne nazire!Kao da samo Partizan ili Beograd ima talente,mi ostali smo boranija! Unistavate i kosraku,unistavate i fudbal,Beogradizacuja u svemu!!! SRAMOTA !!!

opet se cudite

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22)

Vama je drzava izgrdila najveci stadion u zemlji mnogo pre tih uspeha, a mi za 3 kkupa koraca i 1 evroligu smo ostali bez grejanja, takodje vam je grad popravio atletsku stazu, stoga ne vidim cemu se bunite???

Mihajlo

pre 13 godina

I oni koji navijaju za Partizan (Boris Tadic, Toma Nikolic, Ivica Dacic, Mladen Dinkic), i onaj jedini koji kao navija za Crvenu zvezdu (Djilas), jer tu ne racunam male poput Vesica i Andjelkovica, nastavljaju tradiciju iz 90-tih, kad je Mirko Marjanovic sagradio Partizanu Zemunelo. Sve za Jugoslavensko sportsko drustvo Partizan! Vidimo se, dragi drugovi, na sledecim izborima!

vasa

pre 13 godina

Cole, 10. jun 2010 15:22)

Covek kaze: DOPRINOSI!!! Dakle, u ovom trenutku doprinosi ugledu grada i interes grada je da i dalje doprinosi!!!
A ti koje si pomenuo su DOPRINOSILI i njima treba izgraditi muzej (a ne halu ili stadion) da bi se svi secali njihovih doprinosa!!!
Prvo LEPO procitaj ceo tekst pa onda komentarisi.

Dzo Husafet

pre 13 godina

Kao prvo, moj grad, Pirot, je izgradio i poklonio sportistima dvoranu "KEJ", pa zasto onda grad Beograd ne izgradi trenig salu jednom gigantu kao sto je Partizan. Oni su prvo napravili sistem i rezultat (citaj: sredili svoje dvoriste), a zatim su kao nagradu dobili trning halu. Po meni bi trebalo svakom po zasluzi, a ne samo bacati pare na nesto sto nekad mozda bude bilo na spotskom vrhu.

Lav

pre 13 godina

Beograd gradi halu za KK Partizan.

Ako vam smeta KK Partizan, izvolite navijati za KK C. Zvezda.

Ako vam smeta Beograd, izvolite išetati iz njega.

Kraj priče.

Lebron

pre 13 godina

Ovo je najobicnije zamazivanje ociju. Posle silnih godina neulaganja u ono sto jedino vredi od svih klubova u ovoj zemlji (naravno i VK Partizan je svakako dobar al kosarka je ipak kosarka pogotovu u zemlji Srbiji) sada kao grade halu. To je smesna nadoknada za ono sto je KKP uradio za ovaj grad i ovu zemlju sto u proslosti sto poslednjih 10-ak godina. Umesto da se uradi po principu nekih zemalja regiona i da se konacno uvede neki red i dalje se nastavlja po istim principima, ako se nesto dobro uradi mozda i dobijete neku nagradu a naravno nista nece biti ucinjeno ranije da bi se pomoglo u ostvarivanju eventualno dobrog rezultata. Na drugoj strani cemo i dalje imati dobre primere kao sto je recimo grad Zagreb koji svake godine doda bar milion evra za budzet Cibone (kazem bar al sigurno je to i vise pogotovu u nekom ranijem periodu dok nije krenula ekonomska kriza svuda) ili vlada Slovenije koja isto tako donira sasvim fina sredstva za budzet Olimpije. Naravno, sve to kod nas ne moze a zna se i zasto. Ukoliko ko bi onaj ko vredi dobio sta mu pripada, vecina koja navija za onaj klub koji nista ne vredi i ne doprinosi bi bila vise nego uvredjena a posto nije dobro tako nesto uraditi (u politickom smislu naravno) tako nesto nece moci ni da se ostvari kod nas (ipak i ti ljudi glasaju a niko nece da gubi glasove zbog ovoga ili onoga ako bas ne mora).

Na kraju krajeva, sta vise i pricati. Dovoljno je procitati samo neke komentare ovde i sve je jasno. Nekima je toliko krivo sto je Partizan konacno nesto dobio da se sad toliko izvrce sve i svasta. Na kraju ce ispasti da je Partizan u stvari trebao da bude kaznjen za ovo sto je uradio. Pa kako smeju bezobraznici jedni da ostvaruju dobre uspehe u regionalnom i kontinentalnom takmicenju dok stub srpstva grca u dugovima. Hajde da svi lepo ponovo pomognemo rupu bez dna, mozda ce za koju godinu i uspeti da pobede Gmudnen, Nimburk ili Azovmas.

Cole

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.

tek onako

pre 13 godina

Kome bi iz Beograda palo napamet da se buni kad bi naprimer Kraljevo htelo svojim odbojkasima da izgradi halu?
Ko se bunio kad su JasniSeSekaric ili Nadji Higl ( svaka im cast)kupovani stanovi ili cak Pancevo razmislja o izgradnji bazena (svaka cast i Pancevcima)?
U jedan drugi KK je slupano gradske love bar za jednu cupriju, ako ne i za ceo most, a nema ni cuprije a ni KK? Nista nam ne smeta kao tudji uspeh .Mali i zli svet mere po sebi i cude se da neko primecuje i ceni lepotu.

OVO JE ODAVNO POSTALO DOSADNO

pre 13 godina

Sudije su krive za sve Drobnjak je bio u autu Dule nije dobio tehnicku,gepekovali su ih i pretili im, u timu su im sve stranci a Inter je postao prvak Evrope sa igracima iz Italije, reprezentaciji su dali samo jednog igraca u zadmjih 20 god., a mi dajemo najboljeg plejmejkera Evrope coveka koji je sam doneo medalju reprezentaciji, coveka koji je ostavio veliki trag igrajuci za tim koji je stub srpstva covek koji je i bratskom timu doneo titulu protiv Zeljka u finalu grcke lige pobedio je i Tepica i Pekmena - Milos Teodosic. I oni njima da grade halu ma to je neka greska halu treba sagraditi evropskoj zvezdi da ponovi sve ove uspehe iz prethodnih godina.....

KATANAC

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.
(Matrix, 10. jun 2010 20:32)

KO SE GASI I PROPADA - OPET ZVEZDA!!!!

Steffaaan HHHHNNNN

pre 13 godina

"Potpisnici sporazuma istakli su veliku ulogu KK Partizan u promociji Srbije i Beograda,dodavsi kako se crno beli uspesno uklapaju u strategiju razvoja Ministarstva omladine i sporta". Hmmmm...Sta bi o ovakvoj vrsti promocije imale da kazu sudije koje su ulazile u konflikt sa kosarkaskim "magom" kakav je Dule Vujosevic?Taj bogati rjecnik je tesko nadmasiti :))

gde vam je pamet?

pre 13 godina

Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!

Ja

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22)

Mi zivimo u 21 veku!

luka p.f.c

pre 13 godina

Sta se pojedinci bune? Kome drugom da prave halu??? Sta je 350.000 evra po sezoni za trenera kao sto je DULE VUJOSEVIC? Pa Gerson u Makabiju ima oko 2.5 miliona dolara godisnje, Ataman u Efesu ima milion evra godisnje, Skariolo u Himkiju ima 1.5 miliona dolara godisnje. Pa gde su oni ove godine, nisu ni blizu F4 a mi smo igrali tamo jako bitnu ulogu. Pa ljudi, Zmago Sagadin je u Zvezdi dobijao 400.000 evra godisnje.

Wabbit

pre 13 godina

A ko ovo placa? A da, to su verovatno Djilas i Sneza - iz svog dzepa...
Uz duzno postovanje prema kosarkasima Partizana, mislim da 3 dobre sezone u Evroligi nisu dovoljne da bi gospodin gradonacelnik i gospodja misnistarka (koja i pored svih obaveza stize da ode na svaku utakmicu, verovatno opet novcem iz svog dzepa) trosili novac koji nije njihov na izgradnju hale... Mislim da je ovo totalni bezobrazluk i da ako su vec resili da grade neki sportski objekat (i pored toga sto ne postoje obilaznica oko Beograda, sto ne postoji metro, sto se za izgradnju i renoviranje mostova zaduzujemo...), to treba da bude bazen, jer od vaterpolo sekcije Partizana mnogo vise zavisimo na reprezentativnom nivou, plus vaterpolo klub Partizan ne postize nista manje uspehe od kosarkaskog kluba Partizan, plus ni vaterpolo reprezentacija ni plivaci nemaju gde da se pripremaju i treniraju (a uspesi na reprezentativnom nivou verovatno ovu zemlju promovisu bolje od bilo kog klupskog uspeha)...
Jos jednom, ne zelim da nipodastavam uspehe KK Partizan (zaista mi je krivo sto nisu dobili bar jednu utakmicu na Final Four-u), kosarku volim vise od vaterpola, ali ipak najvise volim da u spicu preko Gazele putujem manje od sat vrmena, autobusom u koji sam uspeo da udjem bez guranja i u kojem je temperatura manja od 40 stepeni.

Kompleksi

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.
(Matrix, 10. jun 2010 20:32)

Kompleksi

igor

pre 13 godina

Bravo za djilasa, i ako sam u srcu zvezdas postujem uspeh partizana i svega onogo sto je ovaj tim ucinio za poslednjih nekoliko godina, bravo

...

pre 13 godina

@ Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!
(gde vam je pamet?, 10. jun 2010 20:09)

Covece, gde ti je stvarno pamet da napises ovakvu gomilu lazi i gluposti?
(Bale, 10. jun 2010 22:40)

Covece informisi se malo! To je skoro bilo i u vestima na tv-u da je "marakana" tako izgradjena! Ako ne pratis vesti nije lepo druge nazivati lazovima!

pfc

pre 13 godina

Svaka cast Ministarki za sport i Gradonacelniku Djilasu. Potez je za svako postovanje i to je izvanredan nacin da se KK Partizanu vrati makar jedan deo od onoga sto je on doneo svom Beogradu i Srbiji. U ostalom zamislite samo promociju grada i drzave preko Partizana u Evropi i svetu....zamislite i koliki finansijski doprinos ima Partizan za grad i Srbiju kad igra meceve Evrolige i td. Zanimljivo bi bilo istrazivanje kakav finansijski efekat gradu ima jedan mec u Areni ili Pioniru, koliko zarade trgovine, kafei, i t.d. i koliki porez onda ide u Srbiju i u Grad....Sve je to ovim delom revansirano nasem brendu , kosarkaskom brendu koji za nas ima isto znacenje kao Makabi za ceo Izrael. Da, KKP je ponos Beograda i Srbije!

Vladimir

pre 13 godina

Nije ovo nikakvo bacanje para, kao što kažu neki. Kada se privatizuje Partizan, računaće se i vrednost hale i eto para nazad državi. Ovo može da se gleda kao ulaganje u proizvodnju, jer će boljim rezultatima i Partizan više vredeti, tako da će država dobiti više para. Pametan potez.

djole

pre 13 godina

Naravno da nisam za to da se gradske pare trose za Partizan. Ovo je ponovo nenamensko trosenje gradskih para i posto nista ne mogu da promenim razmisljam da je najbolje da se preselim u neki drugi grad. Novi Sad je najbolje resenje. Ajd palim ja polako, a vi beogradjani se dichite Djilasom, DV-om, Danilom i Partizanom!

nikolica

pre 13 godina

Matrix tacno je Partizan nema svoj fudbalski stadion, nema svoju kosarkasku halu, nema svoje bazene ali moras da znas da nema ni Zvezda.

Stadion Marakana ( ex Jugoslavija) nije u vlasnistvu Crvene Zvede vec je u vlasnistvu grada ili drzave.Taj isti stadion je dat na koriscenje tj. iznajmljen Crvenoj Zvezdi. Takodje Zvezda nema svoju kosarkasku halu kao sto je nema Partizan, Pionir iznajmljuju i jedni i drugi stim da Partizan nekad iznajmi i Arenu.
Najveci problem koji se javlja ukoliko dodje do privatizacije u sportu je taj sto nasi najveci klubovi Parizan i Zvezda nemaju infrastrukturu u svom vlasnistvu( osim SC ZEMUNELO) i zbog toga je njihova vrednost veoma mala u odnosu na iste sportske klubove u Evropi pogotovo na zapadu ( normalno na cenu uticu i uspesi kluba, dugovanja...ali necu sad o tome )i taj problem je naglasavan u medijima uvek kada se spomene Zakon o privatizaciji u Sportu.

Živela demagogija

pre 13 godina

Mogao je Dule malo da odvoji od svog ugovora od tričavih 350 hiljada evra godišnje lovicu ako mu je toliko stalo da imaju nekakvu halu za trening.Balon ne košta više od 100 hiljada.A vi svi koji se palite na njegov entuzijazam treba da znate da je on je postao milioner u ovih devet godina u Partizanu a samo priča kako je klub bez para i siromašan.Država gradi halu a oni dele pare od prodaje igrača.

moguce

pre 13 godina

znaci ovako, iz Negotina sam i neam nikakve veze sa Beogradom ali brate zasto se svi bunite da se sve gradi u Beogradu,tu halu ne gradi srbija nego grad beograd isto kao i kad bi recimo u krusevcu neko gradio neku halu nebitno, e sad to sto je Beograd veci 100 puta to nije razlog da ga pljujete.ni beograd nije toliko razvijen medjutim puno ljudi je u njemu veliko trziste i onda se pare vrte i nama onda deluje sve u beogradu...ova hala je potrebna i to nema veze sa vasim Pirotima i Kraljevom halu gradi grad Beograd!!! sta vam nije jasno..i da napomenem jos jednom da sam iz Negotina
i da sa Beogradom neam nikakve veze osim sto ga obozavam i uvek cu!!! :D :))

vasa

pre 13 godina

A sta je sa kk crvena zvezda? Kad cemo mi da dobijemo halu? Delije sever
(Jovan Moraca 1983, 11. jun 2010 00:06)

Jednostavan odgovor - SLEDECE SEZONE!!!

RASHA

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22) A 10 titula na sljaci,valjda je i to uspeh vredan divljenja,ipak se tad igrala mnogo bolja kosarka nego danas

Bojan

pre 13 godina

E sramota!!!! Da halu plaćamo mi poreski obveznici! Trebalo bi doneti ukaz da je plaćaju samo Zvezdaši i to dok god nešto ne postignu u košarci! Vidim kako su se digli i pričaju o pravednosti, o tome kako u drugim gradovima eto jel deca nemaju gde da igraju košarku, rukomet... Kao njima je stalo do te dece. Sram vas bilo! Ne nego će grad i država vama da daju pare, pa da ih skrcaju vaši rukovodioci davajući velike pare sumnjivim igračima i alavim trenerima, generalnim sekretarima i ostalima. Dužni ste bre svaki fudbalski klub bi se ugasio a ne košarkaški.

Slav

pre 13 godina

Lele,lele,lele,samo citam komentare i ne mogu da verujem koliko je nekima ovde krivo,pucaju,bubre od krivoce!!!
A najjaci komentar mi je:"Dosli do nekog tamo f4 i sad da dobiju halu" ili "neka im izgrade halu kao i titule ovih godina"...
Pa vas da oderemo sa 60 razlike vama ne bi bilo dosta da shvatite na kom se dnu nalazite...
A fudbal,da da,osvojili ste 91 tu titulu(svaka cast) i sad hocete stadion,pa to je jedino sto ste uradili do sad. Sto biste vi sad dobili stadion,kao nesto ste bolji od partizana sada,igrate u evropi il sta? Ta titula je odjeknula u svet 91,a sad je 2010 i mislite da sad neko u evropi vas smatra za ozbiljan klub??? Pa mi smo halu dobioli zato sto vec godinama do dana danasnjeg haramo Evropom i haracemo,a ne zbog nase 92. Da je to jedini argument i da sada nismo niko i nista,kao vi danas u fudbalu,pa mislite da bismo dobili halu?Ne da ne bismo dobili,nego bi jos trenirali u hladnom Pioniru.
Boli kad citavu deceniju ne vidis titulu u kosarci i kad u fudbalu pricas o evropskoj slavi, a Partizan je vec trecu godinu za redom sampion,znnam ja sve to,al sta se moze.
A i nek vas ima vise kao sto kazete, ja ne navijam za komercijalu,vec za kvalitet...

hahahahha

pre 13 godina

Sta je zavidnih ljudi ...
dajte mi vas mozak na jedan dan da se odmorim kao covek.

sta je to zvezdra uradila u evropi (u bilo kom sportu) u poslednjih 10 godina,pa trazite neku nagradu?

Ako se vec drzite proslosti,partizan je igrao finale mnogo pre vas,hocemo li i za to da trazimo zasluge?
Mislim,ko je tad jos znao za malenu Srbiju i Beograd? :D
gde su nagrade i zasluge za to?? hehehe e ovo sto sam sad rekao je nebuloza,isto kao i vase hvaljenje sa 1991 godinom. :)

Sramota bi me bilo da sam toliko zavidan,iskompleksiran,mizeran kao pojedini ljudi u ovoj zemlji. ajde cao

Hogar

pre 13 godina

A zasto se prvo Partizan ne privatizuje, ne samo Partizan vec i svi nasi klubovi pa onda buduci vlasnik neka gradi sta hoce. Zasto bi poreski obaveznici izdvajali sredstva za tako nesto.Toliko balon hala izgradjeno na teritoriji grada,skolskih hala. Mozda Partizanu treba hala kao sto imaju Lejkersi, Boston, Kliuvlend. Aglavni zagovornik protiv privatizacije je upravo danilovic jer je svestan da Partizan nema imopvinu i niko nece da ulozi pare u njega. zato ceka dagrad nesto izgradi i preda u vlasnistvo Partizanu. SRAMOTA. A uzima grad kredit da bi se zavrsio most na Cukarici, uvode se takse za kucne ljubimce i jos mnogo toga

тандем гурке-короман

pre 13 godina

Не бојте се драги моји звездаши, стижу две хале за кошарку плус стадион, пардон град, од португалаца!

maxa

pre 13 godina

K.K.Partizan, V.K. Partizan i Rvacki klub Partizan su jedini koji zasluzuju podrsku grada.Ostali mogu da rade malo vise pa kad se priblize ovim ekipama , ne samo rezultatski,mogu i da se nadaju nekoj pomoci.
Ovako nemaju prava ni da spomenu da dobiju ono sto i ovi klubovi.

Vladimir

pre 13 godina

Pa ljudi, ne bacaju se te pare, ta hala će i dalje ostati državna, Partizan je u vlasništvu države! To je ulaganje i u zdravlje nacije, dosta dece je počelo da igra basket ove godine zbog Partizana.

Ja

pre 13 godina

Po ocekivanju, crno-bela propagandna masina se zahuktava. Bice milion pisama hvale na racun ove odluke. A sta vecina srpskog naroda o tome misli? Pa ni Titova vlast nije ovako otvoreno podrzavala JSD Partizan (i posle Curkovica, Divac!)

boki iz spoljasnosti

pre 13 godina

(Vlado_M, 10. jun 2010 15:09)

pa napravite sebi
kao sto vidis halu pravi grad Beograd klubu koji je iz Beograda.
Mani te se patetike mi iz unutrasnjosti smo siromasni kmee

Stefan Prvovencani

pre 13 godina

Zar nije jeftinije srediti halu sportova ili neki drugi sportski objekat ako je vec za trening? Zasto bi nase pare trosili na novu halu, a sa druge strane placam godisnji porez na kucnog ljubimca, i pri tom za to ne dobijam nista? I zasto cu da placam da kolima dolazim na posao?
I zasto Partizan ne nadje sponzore, kad je vec tako uspesan i popular sirom planete, nego ja moram da im placam da treniraju?

Da se razumemo isto bih rekao i za Zvezdu. Ne zelim da placam nesposobnosti odgovornih.

REALNO

pre 13 godina

Ako se gradi hala za KK Partizan onda se treba izgraditi novi stadion FK Crvena Zvezda jer su u svetu mnogo vise culi za Crvenu Zvezdu nego za Partizan.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo. Ovo je odlican potez. Kad su obecali da ceo ovo da grade bio sam malo skeptican. Sad vidim da bi moglo i da bude nesto od ovoga.

http://www.worldofbasketball.org

Micko

pre 13 godina

Kao gradjanin Srbije, pa jos rodjen u Beogradu, jasno i glasno pitam gradsku vlast po kakvom to kriterijumu, po kom zakonskom osnovu i uz cije odobrenje je doneta jedna ovakva odluka? KK Partizan je, koliko znam, osvojio Kup evropskih sampiona 1992. godine, samo godinu dana posto je FK Crvena zvezda takodje osvojila Kup sampiona u fudbalu. Ako je kriterijum rezultat, odnosno osvojeni trofej, gde je tu razlika?

Balansero

pre 13 godina

Divim se uspesima KK Paritzan i uvek sam uz njih ali zaista ne razumem da se gradi hala a vec postoje dobre hale za kosarku u Beogradu!?
Ko ce da placa struju, grejanje, troskove odrzavanja?

Toma Nikolic

pre 13 godina

Za ovo nema nikakvih pravnih osnova, jedino ako bi grad preuzeo J(ugoslovensko)SD i pretvorio ga u B(eogradsko)SD, kao sto je ucinio sa PKB.

Dragomir

pre 13 godina

Sve za Beograd! Jao pa nedajte to da se dozvoli. Drugim regionima se obecava a Beograd sve dobije. Jeste da su jaki, ali kad imaju najpovolnije uslove, nije ni cudo.
Hovu da upozoravam, trebamo vise centre razvoja, ili cemo tog dana pasti, kad padne Beograd. Jeste Beograd Srbija ali nije Srbija Beograd. Pozdrav.

baxus

pre 13 godina

"partizan je mnogo uradio na promociji beograda bla bla bla"

narocito kada su makabiju dali 23 karte za utakmice cetvrt-finala
grad je tu bas omastio brk!

Ni po babu ni po stricevima

pre 13 godina

Po cemu je KK Partizan zasluzniji od nasih tenisera Nenada Zimonjica, Ane Ivanovic, Jelene Jankovic koji su cuda ucinili za pozitivnu promociju Srbije u najlepsem svetlu, ginuci za reprezentaciju, a da ni dinar nije ulozen u njih, niti su nagradjeni?
Jedini kome je poklonjen besplatno novi teniski centar MGM je Novak Djokovic.
A sta je sa ostalim sportistima i sportovima?

Matrix

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.

dule dudule

pre 13 godina

E, aj' da probam da vam objasnim. Ta hala je jeftina u odnosu na to sta politicari dobijaju slikanjem na Partizanovim utakmicama. Mnogo bi bilo skuplje da plate neku marketing agenciju. Vas problem u tome, sto se oni slikaju samo sa pobednicima, A VI TO NISTE. Je l' sada jasno?

mladja

pre 13 godina

klasicno politikanstvo demokratske vlasti. najuspesnijem, ali i daleko najbogatijem srpskom kosarkaskom klubu, drzava i grad beograd, valjda da bi nauspesniji i daleko najbogatiji klub u kojem rade daleko najbogatiji, uz to i najbahatiji, kosarkaski strucnjaci u zemlji, bio jos uspesniji od drugih, i jos mnogo, mnogo bogatiji.

mario

pre 13 godina

gospodo mozete da lupetate svi zajedno po svojoj volji...grobari, delije, ostali...
jedna stvar je jako bitna, a to je da grad Beograd iz budzeta, od mojih i vasih para gradi halu za jedan jedini sportski klub.
e vala, to je uzas.

sta je sledece, gradnja fudbalskog stadiona?
zasto da ne?
ako moze iz budzeta da da jednom klubu, moze i drugom.

Wabbit

pre 13 godina

@gde vam je pamet?
Druze, ako mi Djilas i doticna gospodja obezbede standard iz 70-ih godina, sto se mene tice, Partizan moze da dobije Staples Center.
Bolje razmisli gde ces ziveti kada resis da se odselis od roditelja, ili u boljem slucaju (ako si stambeno obezbedjen) koliku ce stanarinu placati tvoje dete kada bude imalo 30 godina i vise ne bude zelelo da zivi sa tobom.
Cisto da te podsteim, druze da je u godinama kada je gradjena Marakana izgradjen i Novi Beograd i Brankov most i Gazela, a gore pomenuti Djilas koji ce da vam napravi halu se busa u grudi kreditom koji je dobio za njeno krpljenje...
Zasto se od ovih para ne izgradi odredjen broj stanova koji ce se prodati npr. mladim bracnim parovima po cenama nizim od 2000 evra za kvadrat... citiracu gospodju Samardzic “U našoj strategiji razvoja postoje tri prioriteta: deca, infrastruktura i vrhunski sport”... mi smo jedna u proseku poprilicno matora nacija, a kome nije jasno zasto, neka procita ponovo prvu recenicu iz ovog pasusa... niko nije lud da sa prosecnom platom od 400 evra (tako kazu) pored placanja stanarine izdrzava vise od jednog deteta, a posle se pitamo zasto nam je natalitet nizak i zasto nas je sve manje. Kada se malo razmisli, to sa natalitetom i jeste paradoksalno, ako se uzma u obzir sta vlast radi prosecnom gradjaninu ove zemlje.
Na kraju krajeva, zasto se ova hala nije gradila prosle godine kada se odrzavala Univerzijada... tada se nije imalo para ni za renoviranje postojecih, pa zbog toga recimo nije odrzan turnir u rukometu...
Meni je pamet na mestu, a vi kako te?

majstor

pre 13 godina

Veliki sam Partizanovac. Ovo je svakako Partizan zasluzio. Navedite mi jedan drugi klub u nekom drugom sportu koji je za poslednjih 10 godina uradio vise na promociji Beograda i Srbije? Nema ga i to je jasno. Samo se pitam da li je bilo moguce prekratiti sve dugove Partizanu i CZ u Pioniru i tamo nastaviti treninge, ili eventualno u Hali sportova. Hocu da kazem, da bi mozda jeftinije bilo.

pa i dalje mislite

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje
(Mislim..., 10. jun 2010 18:40)

Gde da treniraju??? Pitaj celne ljude grada Kragujevca zasto je Djokovic odustao od gradnje sportskih terena, ja ne znam posto decko nije hteo ili nije smeo da bilo sta izjavi za medie. A najveci apsurd je sto su ti celni ljudi izjavili da nedaju da se iseku 4-5 stabla verovatno su ta stabla vaznja od sportskih terena i trgovinskih centara gde je moglo dosta kragujevcana da se zaposli. A sto se tice treninga i u Beogradu deca treniraju po osnovnim i srednjim skolama.

fabregas

pre 13 godina

Beograd obecao i izgradnju atletske dvorane sto je mnogo vaznije od hale za partizan.I nista. Obecanje ludom radovanje. Nasi atleticari zimi idu u Pestu na trening. Ej Beograde Ej Srbijo

Istina boli

pre 13 godina

@zivela demagogija
Apsolutno tacno.samo jos da dodam da je Duletovih 350 000 evrica bez bonusa + od prodaje igraca,a partizan svake godine prodaje najbolje igrace.
Dovoljna bi bila hala koja vec postoji,Sumice,Hala sportova,Banjica,ili neki balon...to je hala za trening nema potrebe za tribinama i skupim stvarcicama.Ali Djilasu je u interesu da se uslihta biracima,a Partizan dobija halu,koja je potrebnija u gradovima u Srbiji gde klubovi igraju u skolskim salama.

jug

pre 13 godina

Bože kolikozonamernih zvezdaša.ko VAM NAPRAVI STADION?Država iz penzionog fonda,sram vas bilo.Ko vam gradi novi?Po kom osnovu država daje besplatno zemljište da vam naprave novi stadion?Ion će biti samo dat vama na korišćenje.Vas prodaju na mala vrata a da niste ni svesni.Opametite se dok ne bude kasno.Neko će da sedne ulimuzinu neko na traktor i odoše.

Bale

pre 13 godina

Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!
(gde vam je pamet?, 10. jun 2010 20:09)

Covece, gde ti je stvarno pamet da napises ovakvu gomilu lazi i gluposti?

Otvorite oci

pre 13 godina

Zasto se od ovih para ne izgradi odredjen broj stanova koji ce se prodati npr. mladim bracnim parovima po cenama nizim od 2000 evra za kvadrat...
(Wabbit, 11. jun 2010 03:20)

Od kojih para? Od para za tu famoznu halu?
Pa to ce biti neki montazni objekat za trening koji ce da kosta cca 20 000 evra, pa ti racunaj koliko stanova moze da se napravi od toga.

Sve je bre ovo zamazivanje ociju, kao Partizan dobija halu, a onda sledece sezone Zvezda dobija od grada novi stadion koji kosta 10 miliona evra, a niko ne sme da se buni, jer eto prosle godine je Partizan dobio halu - sad je red da se operu neke ozbiljne pare kroz uobicajeni Zvezdani kanal.

Mislim...

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje

Zoki

pre 13 godina

da se razumemo ja sam protiv partizana u svim sportovima jer sam Zvezdas ,kako neko moze da drzavnim parama sto se svima odbija da gradi nesto za nekoga ,pa ne igraju oni zabadava kasiraju oni dobro pa neka si traze sponzora dosta vise poklona .lopovi sví do jednog

Realno

pre 13 godina

Pa to ce biti neki montazni objekat za trening koji ce da kosta cca 20 000 evra, pa ti racunaj koliko stanova moze da se napravi od toga.
(Otvorite oci, 11. jun 2010 19:08)
Ne može da se napravi montažna hela bez 500-600 hiljada eura. Da može, mnogi bi je imali.

a da promislis jos malo?

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje
(Mislim..., 10. jun 2010 18:40)

Gde da treniraju??? Pitaj celne ljude grada Kragujevca zasto je Djokovic odustao od gradnje sportskih terena, ja ne znam posto decko nije hteo ili nije smeo da bilo sta izjavi za medie. A najveci apsurd je sto su ti celni ljudi izjavili da nedaju da se iseku 4-5 stabla verovatno su ta stabla vaznja od sportskih terena i trgovinskih centara gde je moglo dosta kragujevcana da se zaposli. A sto se tice treninga i u Beogradu deca treniraju po osnovnim i srednjim skolama.
(pa i dalje mislite, 10. jun 2010 21:21)

Mozda malo da se informise pre nego sto kazes nestoAko izgradnja u Kragujevcu od strane DJOKOVICA lici na kompleks za treninge,a pri tom izgradi 3 terena i 20 zgrada,onda sam ja lud? Nije se odustalo tamo,zbog tih stabala....A sto se Kv tice,tu i nema hale,jer je teren koji je bio betonski nekad,samo pokriven montazno i postavljen krova sa 5 redi okolo i to ti je hala!
Masinac je istupio,jer nema vise gde da se igra,a bez hale,nema vise ni igraca koji su ovde stasavali,poput Divca,Babica(prvi NBA igrac),Radivojevica,Dragojlovica,Sase Stefanovica,Sase Vasiljevica i pitaj boga koliko jos igraca...

Cole

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.

Mihajlo

pre 13 godina

I oni koji navijaju za Partizan (Boris Tadic, Toma Nikolic, Ivica Dacic, Mladen Dinkic), i onaj jedini koji kao navija za Crvenu zvezdu (Djilas), jer tu ne racunam male poput Vesica i Andjelkovica, nastavljaju tradiciju iz 90-tih, kad je Mirko Marjanovic sagradio Partizanu Zemunelo. Sve za Jugoslavensko sportsko drustvo Partizan! Vidimo se, dragi drugovi, na sledecim izborima!

Steffaaan HHHHNNNN

pre 13 godina

"Potpisnici sporazuma istakli su veliku ulogu KK Partizan u promociji Srbije i Beograda,dodavsi kako se crno beli uspesno uklapaju u strategiju razvoja Ministarstva omladine i sporta". Hmmmm...Sta bi o ovakvoj vrsti promocije imale da kazu sudije koje su ulazile u konflikt sa kosarkaskim "magom" kakav je Dule Vujosevic?Taj bogati rjecnik je tesko nadmasiti :))

djole

pre 13 godina

Naravno da nisam za to da se gradske pare trose za Partizan. Ovo je ponovo nenamensko trosenje gradskih para i posto nista ne mogu da promenim razmisljam da je najbolje da se preselim u neki drugi grad. Novi Sad je najbolje resenje. Ajd palim ja polako, a vi beogradjani se dichite Djilasom, DV-om, Danilom i Partizanom!

Živela demagogija

pre 13 godina

Mogao je Dule malo da odvoji od svog ugovora od tričavih 350 hiljada evra godišnje lovicu ako mu je toliko stalo da imaju nekakvu halu za trening.Balon ne košta više od 100 hiljada.A vi svi koji se palite na njegov entuzijazam treba da znate da je on je postao milioner u ovih devet godina u Partizanu a samo priča kako je klub bez para i siromašan.Država gradi halu a oni dele pare od prodaje igrača.

Vlado_M

pre 13 godina

Arena,Pionir,Sumice,Novi Beograd i pitaj boga koliko jos hala i mesta za treninge, vi gradite jos jednu samo za Partizan! Dok ostali gradovi,poput mog Kraljeva,jedan kosarkaski grad,uz odbojku,rukometase koji godinama ulaze u visi rang ali nemaju gde da igraju,o bazenu i vaterpolo klubu da ne govorim,veciti prvaci druge lige, nema ni minimalne uslove a hala se ne nazire!Kao da samo Partizan ili Beograd ima talente,mi ostali smo boranija! Unistavate i kosraku,unistavate i fudbal,Beogradizacuja u svemu!!! SRAMOTA !!!

Hogar

pre 13 godina

A zasto se prvo Partizan ne privatizuje, ne samo Partizan vec i svi nasi klubovi pa onda buduci vlasnik neka gradi sta hoce. Zasto bi poreski obaveznici izdvajali sredstva za tako nesto.Toliko balon hala izgradjeno na teritoriji grada,skolskih hala. Mozda Partizanu treba hala kao sto imaju Lejkersi, Boston, Kliuvlend. Aglavni zagovornik protiv privatizacije je upravo danilovic jer je svestan da Partizan nema imopvinu i niko nece da ulozi pare u njega. zato ceka dagrad nesto izgradi i preda u vlasnistvo Partizanu. SRAMOTA. A uzima grad kredit da bi se zavrsio most na Cukarici, uvode se takse za kucne ljubimce i jos mnogo toga

Wabbit

pre 13 godina

A ko ovo placa? A da, to su verovatno Djilas i Sneza - iz svog dzepa...
Uz duzno postovanje prema kosarkasima Partizana, mislim da 3 dobre sezone u Evroligi nisu dovoljne da bi gospodin gradonacelnik i gospodja misnistarka (koja i pored svih obaveza stize da ode na svaku utakmicu, verovatno opet novcem iz svog dzepa) trosili novac koji nije njihov na izgradnju hale... Mislim da je ovo totalni bezobrazluk i da ako su vec resili da grade neki sportski objekat (i pored toga sto ne postoje obilaznica oko Beograda, sto ne postoji metro, sto se za izgradnju i renoviranje mostova zaduzujemo...), to treba da bude bazen, jer od vaterpolo sekcije Partizana mnogo vise zavisimo na reprezentativnom nivou, plus vaterpolo klub Partizan ne postize nista manje uspehe od kosarkaskog kluba Partizan, plus ni vaterpolo reprezentacija ni plivaci nemaju gde da se pripremaju i treniraju (a uspesi na reprezentativnom nivou verovatno ovu zemlju promovisu bolje od bilo kog klupskog uspeha)...
Jos jednom, ne zelim da nipodastavam uspehe KK Partizan (zaista mi je krivo sto nisu dobili bar jednu utakmicu na Final Four-u), kosarku volim vise od vaterpola, ali ipak najvise volim da u spicu preko Gazele putujem manje od sat vrmena, autobusom u koji sam uspeo da udjem bez guranja i u kojem je temperatura manja od 40 stepeni.

REALNO

pre 13 godina

Ako se gradi hala za KK Partizan onda se treba izgraditi novi stadion FK Crvena Zvezda jer su u svetu mnogo vise culi za Crvenu Zvezdu nego za Partizan.

Matrix

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.

baxus

pre 13 godina

"partizan je mnogo uradio na promociji beograda bla bla bla"

narocito kada su makabiju dali 23 karte za utakmice cetvrt-finala
grad je tu bas omastio brk!

nekoizmase

pre 13 godina

i onda je zvezda drzavni projekat. ne kazem da partizan nije ovo zasluzio, samo kazem da vecina vas lupa gluposti o drzavnom projektu
(era, 10. jun 2010 14:06)

- ero,
Crvena zvezda svakako jeste drzavni projekat jer je sve planirano da Crvena zvezda bude "ambasador" Srbije, i mnogo novca je baceno u to bure bez dna...ali su se tu umesali razni lopovi koji su se debelo okoristili od drzavne kase a Crvena zvezda dosla tu gde je sada ...upravo zato sto je silan novac odlazio u pogresne ruke - ljudima koji su se bogatili na racun kluba.
Partizanovi rezultati NISU PLOD ULAGANJA u klub, nego PLOD RADA u Partizanu !
Ova pomoc (koju ti zoves "drzavni projekat) je POSLEDICA TOG VELIKOG RADA u Partizanu...i Partizan je to svakako i zasluzio (kako si i sam rekao).
Cisto da ne mislis da "lupamo gluposti"...

Micko

pre 13 godina

Kao gradjanin Srbije, pa jos rodjen u Beogradu, jasno i glasno pitam gradsku vlast po kakvom to kriterijumu, po kom zakonskom osnovu i uz cije odobrenje je doneta jedna ovakva odluka? KK Partizan je, koliko znam, osvojio Kup evropskih sampiona 1992. godine, samo godinu dana posto je FK Crvena zvezda takodje osvojila Kup sampiona u fudbalu. Ako je kriterijum rezultat, odnosno osvojeni trofej, gde je tu razlika?

Bale

pre 13 godina

Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!
(gde vam je pamet?, 10. jun 2010 20:09)

Covece, gde ti je stvarno pamet da napises ovakvu gomilu lazi i gluposti?

Toma Nikolic

pre 13 godina

Za ovo nema nikakvih pravnih osnova, jedino ako bi grad preuzeo J(ugoslovensko)SD i pretvorio ga u B(eogradsko)SD, kao sto je ucinio sa PKB.

New Now

pre 13 godina

Ne znam kada ce sve to biti.
Ali jedno je sigurno...ne trebamo se nikome zahvaljivati jer je Partizan to i zasluzio! I to je najmanje sto mogu! Iskreno se nadam nekom jakom sponzoru...i da se Dule ne muci vise sa stvaranjem tima svake sezone,vec da je osvoji sa lakocom!
Zivi bili pa videli ;)

Ludvig

pre 13 godina

Djilas je ispao smekerica. Iako navija za one druge, pokazao je da zna da ceni uspeh...ne postoji klub u Srbiji, koji je ovo vise zasluzio...
Sjajne vesti

Balansero

pre 13 godina

Divim se uspesima KK Paritzan i uvek sam uz njih ali zaista ne razumem da se gradi hala a vec postoje dobre hale za kosarku u Beogradu!?
Ko ce da placa struju, grejanje, troskove odrzavanja?

Stefan Prvovencani

pre 13 godina

Zar nije jeftinije srediti halu sportova ili neki drugi sportski objekat ako je vec za trening? Zasto bi nase pare trosili na novu halu, a sa druge strane placam godisnji porez na kucnog ljubimca, i pri tom za to ne dobijam nista? I zasto cu da placam da kolima dolazim na posao?
I zasto Partizan ne nadje sponzore, kad je vec tako uspesan i popular sirom planete, nego ja moram da im placam da treniraju?

Da se razumemo isto bih rekao i za Zvezdu. Ne zelim da placam nesposobnosti odgovornih.

Zoki

pre 13 godina

da se razumemo ja sam protiv partizana u svim sportovima jer sam Zvezdas ,kako neko moze da drzavnim parama sto se svima odbija da gradi nesto za nekoga ,pa ne igraju oni zabadava kasiraju oni dobro pa neka si traze sponzora dosta vise poklona .lopovi sví do jednog

Ni po babu ni po stricevima

pre 13 godina

Po cemu je KK Partizan zasluzniji od nasih tenisera Nenada Zimonjica, Ane Ivanovic, Jelene Jankovic koji su cuda ucinili za pozitivnu promociju Srbije u najlepsem svetlu, ginuci za reprezentaciju, a da ni dinar nije ulozen u njih, niti su nagradjeni?
Jedini kome je poklonjen besplatno novi teniski centar MGM je Novak Djokovic.
A sta je sa ostalim sportistima i sportovima?

mario

pre 13 godina

gospodo mozete da lupetate svi zajedno po svojoj volji...grobari, delije, ostali...
jedna stvar je jako bitna, a to je da grad Beograd iz budzeta, od mojih i vasih para gradi halu za jedan jedini sportski klub.
e vala, to je uzas.

sta je sledece, gradnja fudbalskog stadiona?
zasto da ne?
ako moze iz budzeta da da jednom klubu, moze i drugom.

Ja

pre 13 godina

Po ocekivanju, crno-bela propagandna masina se zahuktava. Bice milion pisama hvale na racun ove odluke. A sta vecina srpskog naroda o tome misli? Pa ni Titova vlast nije ovako otvoreno podrzavala JSD Partizan (i posle Curkovica, Divac!)

Istina boli

pre 13 godina

@zivela demagogija
Apsolutno tacno.samo jos da dodam da je Duletovih 350 000 evrica bez bonusa + od prodaje igraca,a partizan svake godine prodaje najbolje igrace.
Dovoljna bi bila hala koja vec postoji,Sumice,Hala sportova,Banjica,ili neki balon...to je hala za trening nema potrebe za tribinama i skupim stvarcicama.Ali Djilasu je u interesu da se uslihta biracima,a Partizan dobija halu,koja je potrebnija u gradovima u Srbiji gde klubovi igraju u skolskim salama.

Wabbit

pre 13 godina

@gde vam je pamet?
Druze, ako mi Djilas i doticna gospodja obezbede standard iz 70-ih godina, sto se mene tice, Partizan moze da dobije Staples Center.
Bolje razmisli gde ces ziveti kada resis da se odselis od roditelja, ili u boljem slucaju (ako si stambeno obezbedjen) koliku ce stanarinu placati tvoje dete kada bude imalo 30 godina i vise ne bude zelelo da zivi sa tobom.
Cisto da te podsteim, druze da je u godinama kada je gradjena Marakana izgradjen i Novi Beograd i Brankov most i Gazela, a gore pomenuti Djilas koji ce da vam napravi halu se busa u grudi kreditom koji je dobio za njeno krpljenje...
Zasto se od ovih para ne izgradi odredjen broj stanova koji ce se prodati npr. mladim bracnim parovima po cenama nizim od 2000 evra za kvadrat... citiracu gospodju Samardzic “U našoj strategiji razvoja postoje tri prioriteta: deca, infrastruktura i vrhunski sport”... mi smo jedna u proseku poprilicno matora nacija, a kome nije jasno zasto, neka procita ponovo prvu recenicu iz ovog pasusa... niko nije lud da sa prosecnom platom od 400 evra (tako kazu) pored placanja stanarine izdrzava vise od jednog deteta, a posle se pitamo zasto nam je natalitet nizak i zasto nas je sve manje. Kada se malo razmisli, to sa natalitetom i jeste paradoksalno, ako se uzma u obzir sta vlast radi prosecnom gradjaninu ove zemlje.
Na kraju krajeva, zasto se ova hala nije gradila prosle godine kada se odrzavala Univerzijada... tada se nije imalo para ni za renoviranje postojecih, pa zbog toga recimo nije odrzan turnir u rukometu...
Meni je pamet na mestu, a vi kako te?

Dragomir

pre 13 godina

Sve za Beograd! Jao pa nedajte to da se dozvoli. Drugim regionima se obecava a Beograd sve dobije. Jeste da su jaki, ali kad imaju najpovolnije uslove, nije ni cudo.
Hovu da upozoravam, trebamo vise centre razvoja, ili cemo tog dana pasti, kad padne Beograd. Jeste Beograd Srbija ali nije Srbija Beograd. Pozdrav.

mladja

pre 13 godina

klasicno politikanstvo demokratske vlasti. najuspesnijem, ali i daleko najbogatijem srpskom kosarkaskom klubu, drzava i grad beograd, valjda da bi nauspesniji i daleko najbogatiji klub u kojem rade daleko najbogatiji, uz to i najbahatiji, kosarkaski strucnjaci u zemlji, bio jos uspesniji od drugih, i jos mnogo, mnogo bogatiji.

fabregas

pre 13 godina

Beograd obecao i izgradnju atletske dvorane sto je mnogo vaznije od hale za partizan.I nista. Obecanje ludom radovanje. Nasi atleticari zimi idu u Pestu na trening. Ej Beograde Ej Srbijo

Kompleksi

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.
(Matrix, 10. jun 2010 20:32)

Kompleksi

majstor

pre 13 godina

Veliki sam Partizanovac. Ovo je svakako Partizan zasluzio. Navedite mi jedan drugi klub u nekom drugom sportu koji je za poslednjih 10 godina uradio vise na promociji Beograda i Srbije? Nema ga i to je jasno. Samo se pitam da li je bilo moguce prekratiti sve dugove Partizanu i CZ u Pioniru i tamo nastaviti treninge, ili eventualno u Hali sportova. Hocu da kazem, da bi mozda jeftinije bilo.

Lav

pre 13 godina

Beograd gradi halu za KK Partizan.

Ako vam smeta KK Partizan, izvolite navijati za KK C. Zvezda.

Ako vam smeta Beograd, izvolite išetati iz njega.

Kraj priče.

igor

pre 13 godina

Bravo za djilasa, i ako sam u srcu zvezdas postujem uspeh partizana i svega onogo sto je ovaj tim ucinio za poslednjih nekoliko godina, bravo

pfc

pre 13 godina

Svaka cast Ministarki za sport i Gradonacelniku Djilasu. Potez je za svako postovanje i to je izvanredan nacin da se KK Partizanu vrati makar jedan deo od onoga sto je on doneo svom Beogradu i Srbiji. U ostalom zamislite samo promociju grada i drzave preko Partizana u Evropi i svetu....zamislite i koliki finansijski doprinos ima Partizan za grad i Srbiju kad igra meceve Evrolige i td. Zanimljivo bi bilo istrazivanje kakav finansijski efekat gradu ima jedan mec u Areni ili Pioniru, koliko zarade trgovine, kafei, i t.d. i koliki porez onda ide u Srbiju i u Grad....Sve je to ovim delom revansirano nasem brendu , kosarkaskom brendu koji za nas ima isto znacenje kao Makabi za ceo Izrael. Da, KKP je ponos Beograda i Srbije!

Lebron

pre 13 godina

Ovo je najobicnije zamazivanje ociju. Posle silnih godina neulaganja u ono sto jedino vredi od svih klubova u ovoj zemlji (naravno i VK Partizan je svakako dobar al kosarka je ipak kosarka pogotovu u zemlji Srbiji) sada kao grade halu. To je smesna nadoknada za ono sto je KKP uradio za ovaj grad i ovu zemlju sto u proslosti sto poslednjih 10-ak godina. Umesto da se uradi po principu nekih zemalja regiona i da se konacno uvede neki red i dalje se nastavlja po istim principima, ako se nesto dobro uradi mozda i dobijete neku nagradu a naravno nista nece biti ucinjeno ranije da bi se pomoglo u ostvarivanju eventualno dobrog rezultata. Na drugoj strani cemo i dalje imati dobre primere kao sto je recimo grad Zagreb koji svake godine doda bar milion evra za budzet Cibone (kazem bar al sigurno je to i vise pogotovu u nekom ranijem periodu dok nije krenula ekonomska kriza svuda) ili vlada Slovenije koja isto tako donira sasvim fina sredstva za budzet Olimpije. Naravno, sve to kod nas ne moze a zna se i zasto. Ukoliko ko bi onaj ko vredi dobio sta mu pripada, vecina koja navija za onaj klub koji nista ne vredi i ne doprinosi bi bila vise nego uvredjena a posto nije dobro tako nesto uraditi (u politickom smislu naravno) tako nesto nece moci ni da se ostvari kod nas (ipak i ti ljudi glasaju a niko nece da gubi glasove zbog ovoga ili onoga ako bas ne mora).

Na kraju krajeva, sta vise i pricati. Dovoljno je procitati samo neke komentare ovde i sve je jasno. Nekima je toliko krivo sto je Partizan konacno nesto dobio da se sad toliko izvrce sve i svasta. Na kraju ce ispasti da je Partizan u stvari trebao da bude kaznjen za ovo sto je uradio. Pa kako smeju bezobraznici jedni da ostvaruju dobre uspehe u regionalnom i kontinentalnom takmicenju dok stub srpstva grca u dugovima. Hajde da svi lepo ponovo pomognemo rupu bez dna, mozda ce za koju godinu i uspeti da pobede Gmudnen, Nimburk ili Azovmas.

тандем гурке-короман

pre 13 godina

Не бојте се драги моји звездаши, стижу две хале за кошарку плус стадион, пардон град, од португалаца!

Bojan

pre 13 godina

E sramota!!!! Da halu plaćamo mi poreski obveznici! Trebalo bi doneti ukaz da je plaćaju samo Zvezdaši i to dok god nešto ne postignu u košarci! Vidim kako su se digli i pričaju o pravednosti, o tome kako u drugim gradovima eto jel deca nemaju gde da igraju košarku, rukomet... Kao njima je stalo do te dece. Sram vas bilo! Ne nego će grad i država vama da daju pare, pa da ih skrcaju vaši rukovodioci davajući velike pare sumnjivim igračima i alavim trenerima, generalnim sekretarima i ostalima. Dužni ste bre svaki fudbalski klub bi se ugasio a ne košarkaški.

KATANAC

pre 13 godina

Ali kada čujem ovo pravdanje Partizan je institucija smuči mi se ,ko je stariji klub Zvezda,ko ima više navijača Zvezda,ko je osvojio kup Evropskih šampiona opet Zvezda,ko ima najviše titula u fudbalu ,vidi opet Zvezda,ovo je čista kompenzacija ,vojska je uzela od partizana frudbalski stadion ,koji je inače njen stadion a Partizan ga je koristio nije ni plaćao zakup,a sada gradi Partizanu halu,uostalom kakva ste vi institucija kada nemate svoj stadion,nema te svoju halu ,nego vam je država treba gradi,malo je Partizanu što mu je država dala 1.5 miliona evra ,samo zato što je ušao u final four,pa vam treba sada grade i halu ,šta je sledeće ,a da Toletu i njegovim sudijama zahvalite što ste uzeli na silu titulu u fudbalu,jer dva penala nisu svirana,polako ovo će veoma kratko da traje,čim vaš finansijer Tadić ode sa vlasti nema para i Partizan puca.
(Matrix, 10. jun 2010 20:32)

KO SE GASI I PROPADA - OPET ZVEZDA!!!!

RASHA

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22) A 10 titula na sljaci,valjda je i to uspeh vredan divljenja,ipak se tad igrala mnogo bolja kosarka nego danas

Ja

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22)

Mi zivimo u 21 veku!

vasa

pre 13 godina

Cole, 10. jun 2010 15:22)

Covek kaze: DOPRINOSI!!! Dakle, u ovom trenutku doprinosi ugledu grada i interes grada je da i dalje doprinosi!!!
A ti koje si pomenuo su DOPRINOSILI i njima treba izgraditi muzej (a ne halu ili stadion) da bi se svi secali njihovih doprinosa!!!
Prvo LEPO procitaj ceo tekst pa onda komentarisi.

gde vam je pamet?

pre 13 godina

Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!

OVO JE ODAVNO POSTALO DOSADNO

pre 13 godina

Sudije su krive za sve Drobnjak je bio u autu Dule nije dobio tehnicku,gepekovali su ih i pretili im, u timu su im sve stranci a Inter je postao prvak Evrope sa igracima iz Italije, reprezentaciji su dali samo jednog igraca u zadmjih 20 god., a mi dajemo najboljeg plejmejkera Evrope coveka koji je sam doneo medalju reprezentaciji, coveka koji je ostavio veliki trag igrajuci za tim koji je stub srpstva covek koji je i bratskom timu doneo titulu protiv Zeljka u finalu grcke lige pobedio je i Tepica i Pekmena - Milos Teodosic. I oni njima da grade halu ma to je neka greska halu treba sagraditi evropskoj zvezdi da ponovi sve ove uspehe iz prethodnih godina.....

opet se cudite

pre 13 godina

Ako KK Partizan doprinosi razvoju grada, pa mu se ovaj oduzuje gradnjom hale, onda FK C. Zvezdi, za osvajanje KES (Olimpik) i Toyota kupa(Kolo Kolo), finale Kupa UEFA (Borusija), 2 polufinala KES (Panantinaikos i Fiorentina), polufinale KPK (Ferencvaros) i uspehe u Rapan kupu, Srednjeevropskom kupu..., treba da izgradi novi fudbalski stadion, a ne da dozvoli da to rade Portugalci.
(Cole, 10. jun 2010 15:22)

Vama je drzava izgrdila najveci stadion u zemlji mnogo pre tih uspeha, a mi za 3 kkupa koraca i 1 evroligu smo ostali bez grejanja, takodje vam je grad popravio atletsku stazu, stoga ne vidim cemu se bunite???

boki iz spoljasnosti

pre 13 godina

(Vlado_M, 10. jun 2010 15:09)

pa napravite sebi
kao sto vidis halu pravi grad Beograd klubu koji je iz Beograda.
Mani te se patetike mi iz unutrasnjosti smo siromasni kmee

hahahahha

pre 13 godina

Sta je zavidnih ljudi ...
dajte mi vas mozak na jedan dan da se odmorim kao covek.

sta je to zvezdra uradila u evropi (u bilo kom sportu) u poslednjih 10 godina,pa trazite neku nagradu?

Ako se vec drzite proslosti,partizan je igrao finale mnogo pre vas,hocemo li i za to da trazimo zasluge?
Mislim,ko je tad jos znao za malenu Srbiju i Beograd? :D
gde su nagrade i zasluge za to?? hehehe e ovo sto sam sad rekao je nebuloza,isto kao i vase hvaljenje sa 1991 godinom. :)

Sramota bi me bilo da sam toliko zavidan,iskompleksiran,mizeran kao pojedini ljudi u ovoj zemlji. ajde cao

vasa

pre 13 godina

A sta je sa kk crvena zvezda? Kad cemo mi da dobijemo halu? Delije sever
(Jovan Moraca 1983, 11. jun 2010 00:06)

Jednostavan odgovor - SLEDECE SEZONE!!!

tek onako

pre 13 godina

Kome bi iz Beograda palo napamet da se buni kad bi naprimer Kraljevo htelo svojim odbojkasima da izgradi halu?
Ko se bunio kad su JasniSeSekaric ili Nadji Higl ( svaka im cast)kupovani stanovi ili cak Pancevo razmislja o izgradnji bazena (svaka cast i Pancevcima)?
U jedan drugi KK je slupano gradske love bar za jednu cupriju, ako ne i za ceo most, a nema ni cuprije a ni KK? Nista nam ne smeta kao tudji uspeh .Mali i zli svet mere po sebi i cude se da neko primecuje i ceni lepotu.

Slav

pre 13 godina

Lele,lele,lele,samo citam komentare i ne mogu da verujem koliko je nekima ovde krivo,pucaju,bubre od krivoce!!!
A najjaci komentar mi je:"Dosli do nekog tamo f4 i sad da dobiju halu" ili "neka im izgrade halu kao i titule ovih godina"...
Pa vas da oderemo sa 60 razlike vama ne bi bilo dosta da shvatite na kom se dnu nalazite...
A fudbal,da da,osvojili ste 91 tu titulu(svaka cast) i sad hocete stadion,pa to je jedino sto ste uradili do sad. Sto biste vi sad dobili stadion,kao nesto ste bolji od partizana sada,igrate u evropi il sta? Ta titula je odjeknula u svet 91,a sad je 2010 i mislite da sad neko u evropi vas smatra za ozbiljan klub??? Pa mi smo halu dobioli zato sto vec godinama do dana danasnjeg haramo Evropom i haracemo,a ne zbog nase 92. Da je to jedini argument i da sada nismo niko i nista,kao vi danas u fudbalu,pa mislite da bismo dobili halu?Ne da ne bismo dobili,nego bi jos trenirali u hladnom Pioniru.
Boli kad citavu deceniju ne vidis titulu u kosarci i kad u fudbalu pricas o evropskoj slavi, a Partizan je vec trecu godinu za redom sampion,znnam ja sve to,al sta se moze.
A i nek vas ima vise kao sto kazete, ja ne navijam za komercijalu,vec za kvalitet...

maxa

pre 13 godina

K.K.Partizan, V.K. Partizan i Rvacki klub Partizan su jedini koji zasluzuju podrsku grada.Ostali mogu da rade malo vise pa kad se priblize ovim ekipama , ne samo rezultatski,mogu i da se nadaju nekoj pomoci.
Ovako nemaju prava ni da spomenu da dobiju ono sto i ovi klubovi.

moguce

pre 13 godina

znaci ovako, iz Negotina sam i neam nikakve veze sa Beogradom ali brate zasto se svi bunite da se sve gradi u Beogradu,tu halu ne gradi srbija nego grad beograd isto kao i kad bi recimo u krusevcu neko gradio neku halu nebitno, e sad to sto je Beograd veci 100 puta to nije razlog da ga pljujete.ni beograd nije toliko razvijen medjutim puno ljudi je u njemu veliko trziste i onda se pare vrte i nama onda deluje sve u beogradu...ova hala je potrebna i to nema veze sa vasim Pirotima i Kraljevom halu gradi grad Beograd!!! sta vam nije jasno..i da napomenem jos jednom da sam iz Negotina
i da sa Beogradom neam nikakve veze osim sto ga obozavam i uvek cu!!! :D :))

luka p.f.c

pre 13 godina

Sta se pojedinci bune? Kome drugom da prave halu??? Sta je 350.000 evra po sezoni za trenera kao sto je DULE VUJOSEVIC? Pa Gerson u Makabiju ima oko 2.5 miliona dolara godisnje, Ataman u Efesu ima milion evra godisnje, Skariolo u Himkiju ima 1.5 miliona dolara godisnje. Pa gde su oni ove godine, nisu ni blizu F4 a mi smo igrali tamo jako bitnu ulogu. Pa ljudi, Zmago Sagadin je u Zvezdi dobijao 400.000 evra godisnje.

Mislim...

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje

Vladimir

pre 13 godina

Pa ljudi, ne bacaju se te pare, ta hala će i dalje ostati državna, Partizan je u vlasništvu države! To je ulaganje i u zdravlje nacije, dosta dece je počelo da igra basket ove godine zbog Partizana.

Dzo Husafet

pre 13 godina

Kao prvo, moj grad, Pirot, je izgradio i poklonio sportistima dvoranu "KEJ", pa zasto onda grad Beograd ne izgradi trenig salu jednom gigantu kao sto je Partizan. Oni su prvo napravili sistem i rezultat (citaj: sredili svoje dvoriste), a zatim su kao nagradu dobili trning halu. Po meni bi trebalo svakom po zasluzi, a ne samo bacati pare na nesto sto nekad mozda bude bilo na spotskom vrhu.

pa i dalje mislite

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje
(Mislim..., 10. jun 2010 18:40)

Gde da treniraju??? Pitaj celne ljude grada Kragujevca zasto je Djokovic odustao od gradnje sportskih terena, ja ne znam posto decko nije hteo ili nije smeo da bilo sta izjavi za medie. A najveci apsurd je sto su ti celni ljudi izjavili da nedaju da se iseku 4-5 stabla verovatno su ta stabla vaznja od sportskih terena i trgovinskih centara gde je moglo dosta kragujevcana da se zaposli. A sto se tice treninga i u Beogradu deca treniraju po osnovnim i srednjim skolama.

...

pre 13 godina

@ Koliko ja znam vasa "marakana" je izgradjena parama iz Penzionog fonda,a cije su to pare ako nisu pare gradjana? Zato je taj fond prazan i penzioneri nisu imali penzije 7-8 god,tj imali su po 3-4 godisnje! I zato cutite,bunite se za obicnu halu za treninge koja ne kosta ni 5% onoga koliko je baceno u Zvezdu kada je bila Drzavni projekat!
(gde vam je pamet?, 10. jun 2010 20:09)

Covece, gde ti je stvarno pamet da napises ovakvu gomilu lazi i gluposti?
(Bale, 10. jun 2010 22:40)

Covece informisi se malo! To je skoro bilo i u vestima na tv-u da je "marakana" tako izgradjena! Ako ne pratis vesti nije lepo druge nazivati lazovima!

Vladimir

pre 13 godina

Nije ovo nikakvo bacanje para, kao što kažu neki. Kada se privatizuje Partizan, računaće se i vrednost hale i eto para nazad državi. Ovo može da se gleda kao ulaganje u proizvodnju, jer će boljim rezultatima i Partizan više vredeti, tako da će država dobiti više para. Pametan potez.

Otvorite oci

pre 13 godina

Zasto se od ovih para ne izgradi odredjen broj stanova koji ce se prodati npr. mladim bracnim parovima po cenama nizim od 2000 evra za kvadrat...
(Wabbit, 11. jun 2010 03:20)

Od kojih para? Od para za tu famoznu halu?
Pa to ce biti neki montazni objekat za trening koji ce da kosta cca 20 000 evra, pa ti racunaj koliko stanova moze da se napravi od toga.

Sve je bre ovo zamazivanje ociju, kao Partizan dobija halu, a onda sledece sezone Zvezda dobija od grada novi stadion koji kosta 10 miliona evra, a niko ne sme da se buni, jer eto prosle godine je Partizan dobio halu - sad je red da se operu neke ozbiljne pare kroz uobicajeni Zvezdani kanal.

jug

pre 13 godina

Bože kolikozonamernih zvezdaša.ko VAM NAPRAVI STADION?Država iz penzionog fonda,sram vas bilo.Ko vam gradi novi?Po kom osnovu država daje besplatno zemljište da vam naprave novi stadion?Ion će biti samo dat vama na korišćenje.Vas prodaju na mala vrata a da niste ni svesni.Opametite se dok ne bude kasno.Neko će da sedne ulimuzinu neko na traktor i odoše.

dule dudule

pre 13 godina

E, aj' da probam da vam objasnim. Ta hala je jeftina u odnosu na to sta politicari dobijaju slikanjem na Partizanovim utakmicama. Mnogo bi bilo skuplje da plate neku marketing agenciju. Vas problem u tome, sto se oni slikaju samo sa pobednicima, A VI TO NISTE. Je l' sada jasno?

Realno

pre 13 godina

Pa to ce biti neki montazni objekat za trening koji ce da kosta cca 20 000 evra, pa ti racunaj koliko stanova moze da se napravi od toga.
(Otvorite oci, 11. jun 2010 19:08)
Ne može da se napravi montažna hela bez 500-600 hiljada eura. Da može, mnogi bi je imali.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo. Ovo je odlican potez. Kad su obecali da ceo ovo da grade bio sam malo skeptican. Sad vidim da bi moglo i da bude nesto od ovoga.

http://www.worldofbasketball.org

nikolica

pre 13 godina

Matrix tacno je Partizan nema svoj fudbalski stadion, nema svoju kosarkasku halu, nema svoje bazene ali moras da znas da nema ni Zvezda.

Stadion Marakana ( ex Jugoslavija) nije u vlasnistvu Crvene Zvede vec je u vlasnistvu grada ili drzave.Taj isti stadion je dat na koriscenje tj. iznajmljen Crvenoj Zvezdi. Takodje Zvezda nema svoju kosarkasku halu kao sto je nema Partizan, Pionir iznajmljuju i jedni i drugi stim da Partizan nekad iznajmi i Arenu.
Najveci problem koji se javlja ukoliko dodje do privatizacije u sportu je taj sto nasi najveci klubovi Parizan i Zvezda nemaju infrastrukturu u svom vlasnistvu( osim SC ZEMUNELO) i zbog toga je njihova vrednost veoma mala u odnosu na iste sportske klubove u Evropi pogotovo na zapadu ( normalno na cenu uticu i uspesi kluba, dugovanja...ali necu sad o tome )i taj problem je naglasavan u medijima uvek kada se spomene Zakon o privatizaciji u Sportu.

a da promislis jos malo?

pre 13 godina

@Vlado_M
Tako je, isti slucaj je i u Kragujevcu, postoje samo 2 hale!!! I gde da treniraju nasa deca, po osnovnim i srednjim skolama, mada ni tu nema vise mesta. Mada je OK Radnicki najavio da ce mozda napraviti svoju halu, tako da se nadam da ce uskoro biti bolje
(Mislim..., 10. jun 2010 18:40)

Gde da treniraju??? Pitaj celne ljude grada Kragujevca zasto je Djokovic odustao od gradnje sportskih terena, ja ne znam posto decko nije hteo ili nije smeo da bilo sta izjavi za medie. A najveci apsurd je sto su ti celni ljudi izjavili da nedaju da se iseku 4-5 stabla verovatno su ta stabla vaznja od sportskih terena i trgovinskih centara gde je moglo dosta kragujevcana da se zaposli. A sto se tice treninga i u Beogradu deca treniraju po osnovnim i srednjim skolama.
(pa i dalje mislite, 10. jun 2010 21:21)

Mozda malo da se informise pre nego sto kazes nestoAko izgradnja u Kragujevcu od strane DJOKOVICA lici na kompleks za treninge,a pri tom izgradi 3 terena i 20 zgrada,onda sam ja lud? Nije se odustalo tamo,zbog tih stabala....A sto se Kv tice,tu i nema hale,jer je teren koji je bio betonski nekad,samo pokriven montazno i postavljen krova sa 5 redi okolo i to ti je hala!
Masinac je istupio,jer nema vise gde da se igra,a bez hale,nema vise ni igraca koji su ovde stasavali,poput Divca,Babica(prvi NBA igrac),Radivojevica,Dragojlovica,Sase Stefanovica,Sase Vasiljevica i pitaj boga koliko jos igraca...