Petak, 04.06.2010.

10:31

Radnički O: "BASK namešta,FSB ćuti"

Uprava obrenovačkog Radničkog iznela je niz teških optužbi na račun beogradskog BASKa i Fudbalskog saveza Beograda.

Izvor: B92

Radnièki O: "BASK namešta,FSB æuti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

zivko

pre 13 godina

sramota sta se desava u nasem fudbalu!!!!
Evo to se desava i u 2 saveznoj ligi!!!! Kolubara je izasla sa terena zbog istog razloga kao i Radnicki O!!!!!
Otarasite se vise te fudbalske mafije!!! Svi u zatvor!!!

djz

pre 13 godina

neka neko baci pogled na tabelu Srp. lige zapad, isti slucaj, Radnicki i z Kg celu polusezonu igra prijateljske utakmice, a u poslednje vreme je i davao premije protivnivima Macve Sabac. Isti slucaj

JOE BLACK

pre 13 godina

danas je sve receno
beograd-radnicki 0-2
utakmica u kojoj su obe ekipe bile zeljne nadigravanja,tehnicki obucene sa pregrst prelepih fudbaskih poteza...
sindjelic(kadeti)-BASSK
da,sindjelic je danas igrao sa kadetskom ekipom!!!
pri tome utakmicu je sudio ALEKSIC NENAD,pomocni sudija ma utakmici radnicki-palilulac o jedan od odgovornih sto je doslo do prekida,kako je samo brzo napredovao prethodnu pomocni a danas vec glavni i to na utakmici BASKA
jos jedna ekipa je danas napustila teren zbog veoma cudnih okolnosti i to ekipa saveznog ranga,to nije slucajno...
to je samo jedan pokazatelj da RADNICKI IZNOSI ISTINITE CINJENICE !!!
istrajte do samog kraja DO ISTINE !!!

Tane

pre 13 godina

danas sam pratio utakmicu Beograd-Radnicki Obrenovac...Radnicki je igrao sa 5 bonusa tu utakmicu u pobedio 2:0,da li to moze Bask ? moze,ali ako namesti kao i uvek !! sramota ! Obrenovacka deca ovo nisu zasluzila,to su sve sjajni momci i buducnost srpskog fudbala! celnici Bask-a u zatvor,a Radnicki u Prvu ligu,jer im je tamo i mesto !

Dr.Z

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o
pogledajte snimak i recite da nije namestena utakmica,stavite naocare da ne propustite neki deo snimka i posle komentarisete kako nije namesteno,sramota je samo da BASK prodje nekaznjeno!!!!

Kule

pre 13 godina

Danas je poslednje kolo,videcemo rasplet.Obrenovcani gostuju na Karaburmi,a Bask igra protiv Sindjelica.Ubedjeni su svi poznavaoci fudbala da je Bask i ovu utakmicu namestio.ali kako god da bude,na kraju ce zavrsiti u zatvoru !

marijan

pre 13 godina

Nenade,
sto se tice tvog komentara ima mnogo stvari koje si propustio ili nisi hteo da navedes !
kao prvo : sudija je skratio i prvo i drugo poluvreme,snimak je pokazatelj...
kao drugo : sudije nisu dorasla ovako vaznoj utakmici,slozices se sa mnom da su imale dvostruke arsine...
kao trece : slazem se da nije zabranjeno nigde u svetu premirati neku ekipi zarad rezultata,ali nije normalno da ekipa palilulca od samog starta meca vredja decu,koju si video,da im je jedina taktika bila da sto duze ostanu na travi i da jauknu sto jace ,ZAR JE TO FUDBAL?
kao cetvrto : jeste palilulac imao sanse,ali kad ? onda kad je celokupna odbrana radnickog otisla u sesnaesterac palilulca !!!
kao peto : igracima ne samo palilca vec svih ekipa koje su gostovale u obrenovcu nije nikad falilo nista u ovoj sezoni...
i kao seto : ovde je rec o neregularnosti prvenstva,ako je tebi i ljudima poput tebe zanimljivo da prvak pobedjuje sve utakmice ,koje su unapred rezirane onda ste vi zalutali u sport!!! radnicki je imao mnogo vise uspeha i pobeda u ovoj sezoni ali isto tako je znao da pretrpi poraz.i najveci klubovi imaju oscilacije u formi tako da je i radnicki imao pravo na to,ali je igrao posteno do samog kraja !!!
slozices se sigurno da treba da podrzimo ove momke iz radnickog jer oni i njima slicni mogu da nas vrate na stadine....

Mica

pre 13 godina

@ Nenad
Nenade ocigledno se vidi da nisi bio na utakmici Radnicki-Palilulac, vidi se da su te namestili za komentar...
Kao prvo da si gledao utakmicu mogao si zapaziti da je bio postignut samo jedan gol i to je Radnicki postigao gol, sudija ga je ne optavdano ponistio, druga stvar sudija nije dosudio penal radnickom sredinom 2 poluvremena,trece sudija nije seckao igru vec je seckao igru dok je radnicki imao loptu,cetvrto podelio je brdo kartona i to je sve gadjao igrace koji nece moci igrati sledece kolo,peto za igrace palilulca je celo 2 poluvreme svirao faulove kako igrac radnickog pridje i udje u duel oni su skakali u bazen i jaukali kao da su igraci radnickog puccali na njih i naravno tragi-komican sudija Trninic je to jedva cekao i u 2 poluvremenu se nije efektivno igralo vise od 25 minuta...I da za tvoju informaciju radnicki je igrao slabo 1 poluvreme,a drugo poluvreme igraci palilulca nisu izlazili iz svojih 16 metara i u normalnim uslovima primili bi 3 gola do 80-og minuta...i da igraci palilulca su otvoreno vredjali igrace radnickog u toku cele utakmice,tako da dragi nenade ja bih te zamolio da vise ne komentarises jer se vidi ko je narucilac tvojih nepotrebnih i glupih komentara!!!!
Iskorenite vise tu mafiju iz fudbala!!!!!
A ako vi gospodo iz saveza ne uradite to,uradice UEFA!!!
Tako da kako god okrenete korumpirana gospodo nadrljali ste!

Obrad

pre 13 godina

pa da,ovo se sve znalo jos odavno.Svaka cast obrenovcani,sto ste se prvi usudili da ovako nesto prekinete,mislim da svi u Srbiji treba da stanu na vasu strani i da konacno mafijasi budu tamo gde i treba,a to je zatvor !

Crazy

pre 13 godina

Sramorta sta se dogadja u sprskom fudbalu!! Gde god da se okrenes Mafija! Veliki pozdrav za mladog golmana rada,Cedomira Radica!

Bata Kan-Kan

pre 13 godina

ma sramno je sve ovo,ali to je nasa realnost,jos smo u 90-im godinama...ako ima pravde Radnicki ce u visi rang,a celnici Bask-a i sekretar FSB Markovic i veliki broj sudija u zatvor!

petar

pre 13 godina

Samo da upoznam sve koji prate ovu temu da su korumpirani čelnici FSB posle svega ovoga suspendovali tri igrača Radničkog (Belića, Pajića i Bjedova)i tako dodatno pomogli BASK-u da u poslednjem kolu još lakše dođe do prvog mesta odnosno još više otežali Radničkom da dođe do pobede protiv Beograda sa Karaburme, ali je jasno da će oni biti na kraju ti koji će malo u Padinjak na suspenziju.

ja

pre 13 godina

najzad da je neko pokrenuo pricu o tom namestanju... svaka cast ljudima iz fk radnicki jer pokusavaju da se suprostave unistavanju fudbala u Srbiji... treba im pruziti veliku podrsku... snimci utakmica baska sve govore... igrac resnika daje evrogol i hvata se za glavu,jer nije smeo da ga postigne... NAPRED RADNICKI...

gdin

pre 13 godina

Nenade
Zestoko gresis, ne mozes da pricas kad nisi gledao nijednu utakmicu baska, ja sam gledao i zaprepastio sam se, bilo me je sramota, a bio sam i na toj utakmici izmedju palilulca i radnickog, gde je smesno govoriti kakvo je sudjenje bilo, svako ko je u fudbalu i malo, znao bi da je ono lopovluk, cist gol pre svega... Nadam se da ce mnogi pozavrsavat iza resetaka! stop antifudbalu, stop kriminalu! Radnicki izdrzi!

Roksa

pre 13 godina

dodj te sutra svi na utakmicu radnickog da podrzimo ovaj klub jer po poslednjim saznanjima Fk Sindjelic je odlucio da odigra poslednje kolo posteno protiv Fk Bask-a! Sto znaci da ce ta utakmica biti veoma tvrda i ne izvesna a svi znaju da je sindjelic "trvda" ekipa na svom terenu i veoma retko gubi bodove dok bask ima losu ekipu i tesko da moze u regularnim uslovima nesto vise da urade! (sto su dokazali u prvom delu sezone kad nisu namestali meceve)!!!! Nadam se da cete doci na utakmicu FK BEOGRAD-FK RADNICKI OBRENOVAC koja pocinje U POLA 6 jer ce to biti utakmica za uzivanje(samo iz obrenovca krece na tu utakmicu 5 autobasa navijaca)... Dodjite da pomognete "rabi" da udje u prvu ligu jer ona to zasluzuje!!!!

Nebojsa

pre 13 godina

Krajnje je vreme bilo da neko pokrene i ovo. Ovo je sramota za srpski fudbal. Jadni ovi momci iz Radnickog. Dzabe kad kod nas ne moze nista posteno. I to mi je sport! Kaznite Bask i uradite nesto pametno za promenu!!!!

Sasa

pre 13 godina

Ova prica ne sme da zavrsi u prasnjavim fiokama....ovo mora da se istera do kraja...prica je sve popularnija,tako da bi zamolio ljude sa B92 da istraze dobro ovaj slucaj.Obrenovcani samo hrabro...najbolji i najlepsi fudbal igrate u ligi...

ja

pre 13 godina

Do pre neku godinu bio sam na neki nacin clan i akter jedne srpske lige i video sve ovo o cemu judi iz obrenovca pricaju.Isto ovakok je ekipa iz subotice uz namestanje 70% svojih utakmica usla u veci rang,ekipa palica to isto radi vec dugi niz godina akod njih se zna i ko ce dati golove da bi bio prvi strelac,a ove sezone je vise nego strasno,poslednjih 7 kola je regularno odigrano svega par utakmica. Jako zalosno. Podrska za Radnicki

mag

pre 13 godina

bask,palilulac,mladenovac,resnik,hajduk,dorcol,sindjelic...
namestali-samo cu reci sramota za fudbal
a liga puna mladih igraca
DOKLE VISE?

Nenad

pre 13 godina

prvo i prvo,treba razdvojiti ono sto je radio bask,od zadnje utakmice radnicki-palilulac.
bio sam na utakmici.i radnicki je bespotrebno napravio na toj utakmici haos.sudije nisu bile najbolje,ali aposolutno nisu ostetile radnicki.niko iz radnickog nije rekao da je i palilulcu ponisten gol,kao i obrenovcanima(cini mi se oba zasluzeno).sudija jeste premnogo seckao igru,ali je imao isti kriterijum za obe strane,i svirao je svaki kontakt.i ja vise volim engleski stil sudjenja,ali prosto rec je o kriterijumu,i ni jedan tim nije ostecen.

drugo,premiranje konkurentovih protivnika(sto je bask radio) nije zabranjeno.pri tom niko iz radnickog nije rekao da su oni na kraju napali i igrace palilulca,zato sto su se ovi borili i nisu im prepustili pobedu.to je sramota.sta su im krivi igraci palilulca?jesu li trebali da se sklone i da ih puste?takodje niko iz radnickog(kao ni ovi koji ovde komentarisu) nisu rekli kako su mogli sebi da dozvole da u odlucujucoj utakmici za plasman u drugu ligu kuci ih palilulac nadigra,i ima vise izglednijih sansi.a posle im je drugi kriv sto nisu dobili.radnicki je imao srece da palululac iz nekoliko odlicnih sansi nije dao gol.a na kraju utakmice nervozni zbog izostanka pobede,iako su kao sto sam rekao slabo igrali,napustaju teren i napadaju sudije,a i igrace palilulca.sto sve to neko od ovih "postenjacina" iz radnickog nije rekao?
da li je bask namestao neke utakmice?verovatno jeste,izgleda tako i na ovom snimku.i to trebaju drzavni organi da ispitaju.ali ne moze radnicki za svoje propuste,slabosti i nedovoljno dobru igru da krivi druge.nek se pogledaju u ogledalo i onda vide sta su ooni mogli bolje da urade.pa onda nek pocnu i druge da kritikuju.
zasto je taj radnicki bio slabiji u drugom delu sezone,nego u prvom,a zeleo je u drugu ligu?to su sve greske samog radnickog,i za to im ni sudije,ni bask ni niko treci nije kriv...

Magio

pre 13 godina

Molio bi cenjene ljude sa B92 da istraze ovaj slucaj....ovo je sramota za Srbiju...ekipa Bask-a je toliko jadna da nemam reci...ljudi koji vode taj klub treba da se stide i jednoga dana ce ih stici pravda... ! Obrenovcani samo napred,vi ste nepresusan izvor talenata....

LEGENDA

pre 13 godina

U ovoj ligi, posto mi je to struka i moram da je pratim, pratio sam sve klubove i sad cu vam reci ko nije ni jednu utakmicu namestio: sopot i radnicki iz obrenovca(u smislu da nisu ni uzei pare kao premiju da pobede nekog, ama bas nista, o sudijama i medjusobnom napestanju da ne pricam) znaci dragi ljudi jedine dve ekipe... Vecina su uzimale pare, sumadija jagnjilo,vozdovac i zelja nije namestao, al su uzimali pare kao premiju, a ostalo,sve su lagano prepustili basku, bukvalno svaka ekipa im je dala bodove na razno razne nacine, 2-3 uz pomoc sudija, ali bas bas, da je to bolesno, a ostale ekipe su podplacenje sa ciframa od 5 hiljada evra pa na gore, i vama gospodo iz saveza ako je to normalno, onda ova deca vise ne treba da se bave fudballom, recite im odmah da rade nesto drugo, pohadjaju skolu, zaposle se, jer ovo je besmisleno ako ovako ostane!

nikola milovanovic

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal ... Dovedite najboljeg igraca iz Srpske lige Beograd Jovanovica iz Vozdovca !!! SVAKA CAST RADNICKI

MR.JO

pre 13 godina

IZDRZITE MOMCI, SA ZAPREPASCENJEM SAM GLEDAO SNIMKE, A DRUGAR ME UPUTIO U CELU SITUACIJU, STA DA VAM KAZEM, BORBA, NE DAJTE SE, DRAGO MI JE DA STE SKUPILI HRABROST I SVE TO OBJAVILI, KONACNO NEKO...!

nikola milovanovic

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal ... Dovedite najboljeg igraca iz Srpske lige Beograd Jovanovica iz Vozdovca !!! SVAKA CAST RADNICKI

sinovac

pre 13 godina

MO NS Kako te nije sramota da napises, dosta o ovoj tramvaj ligi?! A pogotovo sto se radi o Radnickom iz obrenovca koji je u poslednje 2 godine iz svog tima izbacio 6-7 vrhunskih asova koji igraju po evropi i nasoj prvoj ligi... Ljudi jesu flegmaticni kad cuju o kojoj se ligi radi, al iz te lige su stvoreni vrhunski igraci, i zasto da tako ne bude i dalje?! Gospoda neka to ne zele, zbog svojih licnih interesa, il reci mi onda u cemu se tu radi?...

novak

pre 13 godina

Napokon da neko progovori o mesetarenju u srpskom fudbalu.Ovo o cemu se ovde govori vecina ljudi iz srpskog sporta vec zna,samo je pitanje da li ce podrzati ovo ili ce i dalje iz nekih licnih interesa predmet poslati u FIOKU.Voleo bih kad da bi B92 ,jedna ozbiljna informativna kuca koja je dokazala do sada ne brojeno puta da ne podleze pritiscima ljudi iz senke,organizijue emisilu u kojoj bi se suocili prozvani sekretar FSB i neko iz F.K Radnickog,gde bi izneli svoje argumente na sve ovo.Mnogo je prljavstine u beogradskom fudbalu ,a vi ste se usudili da prvi zagrebete.Istrajte u tome,jer iza vas su rezultati u vidu talenata koje ste usmerili na pravi put i ucili ih sportskoj etici.O ekipi Baska ne treba nista reci,snimci govore vise od svega.

micko batica

pre 13 godina

E pa ovako igrom slucaja igram ovu srpsku ligu i mlad sam igrac,igrao sam protiv baska koji realno ima tim koji bi bio oko 10og mesta u ligi,i moj klub je pustio bask al nema ga na snimku,i od otprilike od tada sam prestao da idem na treninge jer su nam jos neke tekme bile namestene i sve mi se smucilo,a inace sam bio u prvih 11..Iz pouzdanih izvora znam da su sve tekme Bask-a namestene,podrzavam Obrenovac skroz,zao mi momaka iz bask-a jer oni su stvarno najmanje krivi al ovome konacno moRa da se stane na put i ako koliko vidim traze se pismeni dokazi od toga sigurno nece biti nista,ali ovi snimci sve pokazuju tako da mislim da je ovo pravi i jedini dokaz!Obrenovac u drugu ligu..U OVOJ BORBI NEMA PREDAJE!

Neca

pre 13 godina

Omalovazavate fudbal u Srbiji,svetu igru u svetoj zemlji,DOKLE???!!da nema nekih ljudi koji sve ovo kuvaju moj drug bi odavno nesto napravio sa FUDBALOM

adam NS

pre 13 godina

BRUKA!!!Lopovima je mesto iza resetaka a ne na sportskim terenima.Ima jos nas koji volimo da gledamo lep fudbal a ne ove svinjarije.Radnicki uz vas smo drzite se do kraja

Komsija

pre 13 godina

Ljudi o cemu vi pricate...pa sve je to korumpirano i zatvoreno, ceo sistem (FSB) je koliko toliko tacnije neki bitniji ljudi su umesani u to, svi znaju za sve te namestaljke ali su dobili neki din da cute i da se ne izjasnjavaju u javnosti. Najbitnije je da je neko pokusao da stane na put takvom kriminalu i da ce se javiti pravi ljudi ako treba cak i iz policije kako bi zaustavili sve te igre...treba cestitati ljudima iz obrenovca koji pokusavaju da istraju u tim borbama...svaka cast, ja se iskreno nadam da nece to biti uzalud !!!

branko

pre 13 godina

mislim da je krajnje vreme da se nesto resi u nasem SRAMOTNOM fudbalu ovo vise nema svrhe igrati niti se takmiciti kada se unapred zna ko ce da bude prvi a ko ce da ispadne. sram da bude ljude koji vode fudbalski savez beograda.svaka cast ljudima iz Obrenovca kada su krenuli u ovako nesto. do sada niko nije imao petlju.

heroj

pre 13 godina

onaj markovic iz fsb-a je rekao da je radnicki iz obrenovca izgubio od dve poslednjeplasirane ekipe u ligi i to konstantno spominje a zaboravio je da je bask izgubio namestenu utakmicu od zvezdinih klinaca iz sopota. Nadam se da ce nadlezni organi reagovati i pomoci obrenovcanima da istraju u borbi protiv kriminala.

obrenovcanin

pre 13 godina

Gledao sam snimke utakmica BASK-a,smejao se,a sta drugo...tuzno je sto je javnost sada upoznata sa svim ovim,uprkos upozorenjima iz Radnickog jos od pre 3-4 meseca...za sve to vreme znalo da ce BASK dobiti sve utakmice do kraja,da ce Radnickom dolaziti placene sudije,od strane BASK-a i NIKO NISTA NIJE PREDUZEO!svi vi naivni koji mislite da ljudi iz FSB ne znaju za ovo sto smo mi svi videli i sto ce,daj Boze,videti cela Srbi ja,znaju oni vrlo dobro,oni su deo svega!Tuzno je to sto je sada kasno,Radnicki ce sa svim svojim mladim igracima,buducim zvezdama, nece moci da igra savezni rang takmicenja.Umesto Radnickog,sledece godine cete gledati (ili verovatno necete posle ovoga) BASK!svi koji zele da vide pravi fudbal,cistu i fer igru,ponekad i protiv dva tima (protivnickog i sudijskog) da sledece sezone gledaju Radnicki,nazalost u Srpskoj ligi grupa Beograd.U Obrenovcu su posteni ljudi uvek dobrodosli!PRAVDA ZA RADNICKI!

Kiza

pre 13 godina

Gledao sam snimak sa utakmice Resnik-Bask...pa ono je prava sramota...ljudi sa Careve cuprije treba da vas je stid i sramota....Radnicki je institucija za vas.

Lola

pre 13 godina

Ako ovakva nepravda prodje nekaznjeno onda o cemu moze da masta ova nasa jadna Srbija!!? O talentima koji brze bolje odlaze u inostrane klubove i koji manjaju drzavljanstvo jer im je muka svega ovoga!! Dokle vise mafija,dokle vise nesportski ljudi!!?? FSB i FSB mora da reaguje i kazni ljudi koji su odgovorni za sve ovo,clanove FK BASK.

Nikola

pre 13 godina

Sramota sta se sve desava u nasem fudbalu!!!
Ovo je za svaku osudu!!!
Pomozite srpskom fudbalu iskorenite kriminal jednom za svagda!!!!
Obrenovcani istrajte!!!

nikola a

pre 13 godina

Nazalost!!!imao sam priliku da prisustvujem jednoj baskovoj utakmici na kojoj su se ljudi smejali golovima i sudijskim odlukama,sve je to kulminiralo utakmicama bask-kovacevac i bask-srem...sramota je za nas fudbal ako se kriminal owe vrste ne moze suzbiti...pravda za radniki...!!!1. liga ale..

samo RAD

pre 13 godina

Svi dobro znamo da je BASK namestio celi deo ove polusezone!!!! Nemojte se vise ni cuditi sto svi mladi talenti odlaze iz Srbije!!! Bruka!

rade

pre 13 godina

Bask je jedna od najslabjih ekipa u ligi...a samo na ovakav nacin mogu dfa udju u visi rang...SRAMOTA !!! obrenovcani pravda je na vasoj strani !!!

Steva NBG

pre 13 godina

BASK bruka srpskog fudbala !!! Radnicki je prava ekipa...momci izdrzite...vi ste buducnost a ne ovi prevaranti sa Careve cuprije...!

Skippy

pre 13 godina

Obrenovcani svaka vam cast na hrabrosti sto ste prvi potegli pricu oko ovih dogadjanja....sve mafijase i sve korumpirane sudije i ljude u savezu treba pohapsiti...napred Radnicki !

dr.mr.

pre 13 godina

Ovo je stvarno sramota kako za beogradski,tako i za srpski fudbal.Zamolio bih sve ljude,koji nisu pogledali snimak,da ga pogledaju na stranici youtube,i da se uvere u sve ovo sto su ljudi iz radnickog ispricali.Velika nepravda.Jos u svemu ovome,stizale su opomene iz Radnickog u fudbalski savez beograda,i kako je moguce da niko nije reagovao na to,onako kako je bilo potrebno...nek se zapitaju malo?!

Luka

pre 13 godina

Svi koji se bar malo razumeju u fudbal mogu da vide koliko je ovo zalosno. a snimci sa utakmica su smesni. igraci stoje i pustaju loptu u gol. igraci baska daju gol za 4-3 iako su gubili 0-3 i ne raduju se!!! A sve one, koji negiraju i negoduju, treba da bude sramota!

N.R

pre 13 godina

Nije ovo prva utakmica gde je BASK imao blagonaklonost sudija.
Ovo je postala farsa od prvenstva,previse utakmica je BASK dobio na cudan nacin!!! BRUKA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o&feature=player_embedded

marko

pre 13 godina

sramota za srpski fudbal sta se desava gledao sam par utakmica Baska SRAMOTA kako je pobedio bez imalo napora protivnika a o sudijama da ne pricam..PRAVDA ZA RADNICKI

21

pre 13 godina

Strasno je sta se desava u Srpskoj ligi Beograd... Punu podrsku dajem Radnickom O. i njihovoj upravi da istraju do kraja protiv fudbalskih kriminalaca! Ovo ne vodi nicemu dobrome za srpski fudbal.. Jedine dve ekipe koje rade posteno u ovoj laznoj ligi su Vozdovac i Radnicki O., za ostale ne bih mogao sa sigurnoscu to da kazem.. posebno ne za BASK, za koji se zna da su kupili sve utakmice u drugom delu prvenstva, i premirali sudije i protivnike koji su bili protivnici Radnickom i Sumadiji!!! p.s. dobro sam upucen u aktuelnosti Srpske lige Beograd

Bata iz Banata

pre 13 godina

Sudije po dugogodišnjoj navici sude za crno-bele u skoro svim sportovima, pa su možda po inerciji ovog puta sudile za BASK, jer koliko se sećam i oni imaju crno-bele dresove.

mirko

pre 13 godina

ma ovo je bruka i sramota sta je bask uradio....zar ih nije sramota...ljudi iz saveza su slepi kad ovo ne vide...izgleda da i oni rade za FK BASK...

Msdza

pre 13 godina

Srpski klubovi zvanično nikada nisu namestili utakmicu, ali neki od mečeva su toliko sumnjivi da su dobili razmere urbanih legendi. Ovu namestaljku bi i slepac video!!! Sramota!
PODRSKA "RADNICKOM" !!!!

vujadin

pre 13 godina

Sad pogledoh snimak... Eh... Sta reci, slika govori hiljadu reci! Imao sam priliku da gledam onaj mladi tim iz obrenovca, stvarno sam mislio da kad sam ih gledao da se vracao smisao ove igre, a sada posle svega ovoga kako se ponasati, kako reagovati, da li zeli neko da reaguje?... Propadaju nam deca ovako ljudi! B92 pomozi, pokusaj preko ovog snimka, postavite ga da vide svi, da se tome stane na put, pa necemo valjda preci preko ovoga ko da nista nije bilo?... Duboko u sebi verujem da ce se stati tome na put! Izdrzite momcici!

sone

pre 13 godina

Mislim da je ova situacija prava stvar za Brankicu Stankovic... Ali vidimo da je njen trud bio uzaludan...Da se se suzbije korupcija i namestanje utakmica!Zaista mi je zao ovih momaka iz Radnickog...PUNA PODRSKA RADNICKOM!!!!

NEBITAN

pre 13 godina

Posle ovog snimka sto sam gledao, sta drugo da kazem, osim da vam se resetke smese, sramota sta vi gospodo i baska sve radite da bi dosli do zeljenog cilja, a takodje treba i vas gospodo iz saveza da bude sramota sto zmurite na ovakve stvari! al pravde mora biti, kad tad pa cete se druziti na drugom mestu... Zamolio bih urednike i redakciju sa b92 da ako su u mogucnosti okace ovaj klip da ga i drugi koji nisu mogu videti, hvala! Srdacan pozdrav!

jovica

pre 13 godina

Stop ovoj lakrdiji od fudbala, ljudi da li ste gledali snimak kako je bask dobijao utakmice, idite i pogledajte na jutjubu :smesna strana srpskog fudbala... Ono je tragikomicno, reakcija publike i njihovi komentari sve govore... Stanite tome na put, b92 pomozi!

pera

pre 13 godina

hajde jednom za svagda da se prekine ovo mesetarenje od strane ljudi koji zeli lose fudbalu i omladini, hoce li neko reagovati?... Ne dajte da nam deca propadaju zbog ovakvih stvari... Radnicki izdrzi! Nadam se da se javnost sad digla malo na noge i da ce reagovati na ovo!

gospodin

pre 13 godina

mora se stati namestanju u nasem fudbalu! ovo je sramota za nas fudbal... citam komentare, pa namesta se i u prvoj i u ostalim srpskim ligama, pa jeste namesta se i sta sad, treba svi to da gledamo, ma hajte molim vas, mora se tome stati na put!!! Sta da vam kazem obrenovcani, izdrzite i nadamo se mi obicni ljudi , boljitku fudbala, kad se sankcionisu oni koji trebaju...

stevan

pre 13 godina

Dokle ce oni koji su nadlezni da ovakve situacije resavaju zatvarati oci pred necim sto je sasvim ocigledno?! Podrska Radnickom da istraje do kraja!

Tilex

pre 13 godina

Pogledajte na šta nam liči klubski fudbal, zahvaljujući ovakvim stvarima. Moraće policija i sudstvo da zaigra da očisti fudbal od mafije.
RADNIČKI JE POKRADEN!!!

darko

pre 13 godina

Sramotta!!!Radnicki Obrenovac je zasluzio da udje u Drugu ligu a ne neki tamo Bask koji odjednom ekipa swe pobede daj molim was kako ih nije sramota

navijac

pre 13 godina

Ta uprava na celu sa Vladanom Baticem jeste nameshtala utakmice....ali ovi ljudi shto su sada na celu kluba su upravo te ljude isterali!!!!!tako da to ne moze da se poredi....ovo su neki novi ljudi koje samo fudbal zanima!!!!

nolinjo

pre 13 godina

nekako da se razume to sto neko zeli da plati ,prevarom udje u visi rang ,mozda dogura do prve lige pa kladenjem obrne sve pare ...meni kao amaterskom sportisti ne ide u glavu nikako ,kako to da neko za 1000 dinara*(po igracu) oce da odigra utakmicu tako sto ce da pusti protivnika da ga pobedi...gde je tu sport ?

dachaaa

pre 13 godina

Ovo je bre sramota za Srpski fudballl....ovo je strasno bre...pa ja bi im zabranio da igraju fudbal...samo cu to reci,strasno...-.-

Bosko

pre 13 godina

Ovo sto Bask radi nije fudbal...pod hitno treba nesto da se preduzme...neverovatno je koliko providno namestaju...i posle kazu rano otisao u inostranstvo...pa i treba da beze iz ovakvog fudbala sto pre...!!!

raba

pre 13 godina

lopovi... posle onakve utakmice zapitas se dal kod nas u srbiji vredi igrati fudbal... i kasnije zasto mladi igraci napustaju srbiju... pa upravo zbog tih stvari...

Nikolas

pre 13 godina

Sto je mnogo,mnogo je!Da ljudi nameste ceo drugi deo (Bask) sve pobede + gurati Rabi sudije da ih upropastavaju i omalovazavaju njihov rad i trud.Sramota za fudbal i za FSB.Bruka za sport!

Marko93

pre 13 godina

To sto celnici Bask-a rade je zaista odvratno, u veci rang treba da prodje kvaliteniji klub, pre svega zbog fudbala u Srbiji, a ne klub koji ima vise para.. ... Podrska Radnickom...!!!

milan

pre 13 godina

Ovi što spominju bivšeg ministra Batića moraju da znaju da većina Obrenovčana tada nije ni dolazila na utakmice pošto je g. Batić praktično privatizovao klub u stranačke svrhe i čak mu dao stranačke boje (bordo-žute). Sada kada su na čelu kluba ljudi iz sporta više ljudi dolazi na mečeve Srpske lige da bi gledali kako se ovi klinci loptaju, ali se neko usudio da im ne dozvoli da uđu u viši rang iako su najbolji u ovoj ligi. Klasičan bezobrazluk čelnika FSB i dok neko zbog svega ovoga ne završi u zatvoru neće biti ni boljitka u fudbalu ni publike na stadionima jer ko će da dolazi da gleda dogovorene utakmice, ako mi se gleda komedija pogledaću neki dobar film tog žanra. I svi to vide, ali svi žmure. Sram vas bilo gospodo fudbalski radnici Beograda šurujete sa kriminalcima koji su navikli na bukagije, a sve su prilike da ćete ih zajedno vući samo ako u ovoj državi bude pravde. Da se slučajno niste usudili da prekinete karijeru nekog od igrača Radničkog nekom kvazi suspenzijom kao što najavljujete, sram vas bilo.

decak

pre 13 godina

Stvarno je steta da jedan klub i njegovi igraci dozive sve ovo, namestanje i sve sto ide uz to. Nadam se da ce sve biti na kraju kako treba...svaka cast ljudima iz radnickog i igracima na borbi i otporu koji pruzaju takvim mafijasima i korumpciji

konan

pre 13 godina

Obrenovcani izdrzite do kraja,vi ste institucija za mnogo klubove srpske pa i za vecinu klubova viseg ranga...gospodo u fudbalskom savezu sramota sta se desava,korupicija je na sve strane...Sekretar fudbalskog saveza Beograda Markovic je sigurno umesan u ovao "blato"

Marko

pre 13 godina

Ovo je strasno...puna podrska fudbalskomklubu Radnicki,to je jekipa koja igra najlepsi fudbal u ligi...gledao sam dosta utakmica,i ovo sta radi Bask i sekretar FSB Markovic je jako tuzno i ruzno....sramota gospodo iz FSB...

petar

pre 13 godina

sramota je da iz Fudbalskog saveza beograda niko ne reaguje na ovo sto BASK radi,Obrenovac je posten klub,imaju najbolju ekipu u ligi,i zasluzili su da udju u drugu ligu.

dragan

pre 13 godina

Konacno neko da potegne to pitanje malo ozbiljnije.Ljudima je muka da dolaze na stadion zbog takvih stvari.Sramota .Samo napred RADNICKI

MAjstor

pre 13 godina

Video govori vise od hiljadu reci! Objavite ga na glavnoj strani da svi vidimo o cemu se radi! http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o

miloje

pre 13 godina

Zasto policija ne reaguje i ne pohapsi ljude koji vode inkriminiisane klubove.zbog namestanja,nemoguce da nema dokaza kada svako ko iole prati fudbal zna sta se desavalo na utakmicama Bask-a
.Nadamo se da ce Uefa uraditi nesto.

Goran

pre 13 godina

nazalost ovo je slika i prilika naseg fudbala...
mozes ti da radis posteno,imas odlicnu skolu fudbala,ali uvek se nadje neko ko hoce preko noci da uzme tudje mesto...po ovim snimcima ocigledno je da je bilo pustanja,sramota nema se sta drugo reci...
ima toga u svim ligama...

viljuska

pre 13 godina

@lepi dzoni

hteo sam da kazem da se namestaju utakmice i u prvoj ligi a da ne govorimo, nazalost, o 3. ligi. U visu ligu ide onaj ko ima vise para i to ne u smislu da ulaze u igracki kadar vec da kupuje utakmice. Neka u 3. ligi, grupa Vojvodina samo pogledaju Proleter NS tj sa Slane bare. Zatim Indjiju i Spartak Zlatibor Vodu koji su kupovali utakmice u prvih 5 kola 3 lige! jedne godine su jedni uslu naredne drugi a sad ce obe ekipe igrati u Prvoj ligi...

zarko banggur

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i u zivotu svom nisam video vecu kradju i nepravdu, pa se onda pitamo zasto nema publike na stadionima!!! Odgovorne podhitno kazniti drakonski jer ovako nema smisla, cemu odlazak na stadion ako se rezultat zna . RADNICKI NE SME POBEDITI to je trebealo da stoji u najavi utakmice. Inace suduja Trninic pritom se setka i jos se cudi zasto je publika nezadovoljna opusten, hladan ko zna koliko puta je on to radio do sada, coveku je namestanje utakmica uobicajena stvar, kao da je krenuo u supermarket!!! Jedan mlad i perspektivan tim je uskracen da napreduje. Sta reci ekipa koja je u skorije vreme dala nekoliko reprezentativaca na svim nivoima a to su da podsetim Djuricic, Petrovic, Stevanovic je UNISTENA! GOSPODO SVAKA CAST!

realno

pre 13 godina

Dzabe svi dokazi njih nikada nece biti dovoljno sve dok je kladionica.Da Platini postavi po jednog sudiju na svaka dva metra,opet bi nesto smuvali

Raba

pre 13 godina

@Dzamburu 'n Koma

Ne, prijatelju, samo sam izrevoltiran clancima (ocigledno narucenim) koje sam citao prethodnih dana u pojedinim sportskim novinama (onako, u duhu tog vremena) , ali mi je drago, ako je, kao sto kazes, konferencija za stampu i ceo slucaj solidno medijski propracen... Pozdrav!

Prpa?????

pre 13 godina

Ja Vam gospodo iz Radnickog samo zelim da izdrzite i istrajete!!!! Mislim da im se drma stolica i da se ruse mostovi!!!!
Vreme je da se umesa drzava.
Gotovi su!!!!

propali fudbaler

pre 13 godina

Steta je samo sto ovo sve moramo da cujemo od fk Radnicki Obrenovac koji su veoma poznati po sumnivim utakmicama,,kao da ljudi zaboravljaju da su oni relativno skoro bili u nasoj najboljoj ligi ?!?!?! Igrao sam Srpsku ligu i namestanja ovakve vrste datiraju od ranije,tacnije od 1993 i traje jos uvek,,,pred pocetak svake sezone tacno se zna koja ekipa ide u visi rang a koja ce da ispadne,,,postoje i ljudi u FSB-u koji su zaduzeni za takve stvari a nisu iz sportskih krugova.Sve u svemu nama generalno nema spasa i jedino resenje je da iako se namesta da to ipak bude sa nekim smekom a ne ovako "seljacki".Kad nama vodeci ljudi u drzavi prodaju jeftine i proste fore pa zasto onda to ne bi radio i jedan mali klub B.A.S.K. iz Beograda .

lepi dzoni

pre 13 godina

@ viljuska
Nisam bas najbolje razumeo vezu izmedju ovog teksta u kome se govori o namestenim utakmicama u srpskoj ligi i sadrzaju tvog komentara.Molim objasniti,unapred hvala...

Gledalac

pre 13 godina

Gledao sam i pratio vecinu utakmica Srpske Lige,ovi ljudi su ukazali na samo tri utakmice,a po mojim zapazanjima,polovima utakmica je bila dogovorena,to je stvarno sokantno.Kuda plovi brod na cijem kormilu je taj lik Markovic...?

Navijac

pre 13 godina

Ma stici ce njih pravda kad tad.....ne mora sada vratice im se to kroz zivot.....mada bi najpravednije bilo da se bask izbaci u nizi rang takmicenja i krene sa nekoliko bodova minusa....shumadija poshto nema uslove ne moze da udje u vishi rang,trebalo bi radnicki da udje u 2 ligu.....

Pravda

pre 13 godina

sVe je isto u SL Vojvodina samo sto umesto Baska imamo Big Bul sa serijom od 14 vezanih pobeda a umesto Radnickog Veternik cak nakon odslusanog snimka mogu reci i da postoje neverovatne slicnosti inace sutra mec u Bacincima sudi sudija koji je vec pogurao Big Bul u Pazovi posle tog meca je Nova Pazova izdala saopstenje i zalili se kako su pokradeni da li je to slucajno ? Ne bi rekao

fubu

pre 13 godina

Sramota bre!!! Spominju u novinama izgubili od Zelje, Graficara... Sta je sa vama, sto izgubiste od Sopota?! I tu utakmicu ste namestili gospodo baskovci, ali vam nije uspelo, klinci vam odrzase cas fudbala, a nalaze se na dnu tabele... Nemojte molim vas da se oglasavate vise, da ste igrali bez namestanja ne biste bili ni na sredini tabele!!! Sram da vas bude!

SSSS

pre 13 godina

Sad su nasli da se bune ovi iz Radnickog! Sta je bilo dok je Vladan Batic vodio klub?! Svaka utakmica je bila namestena! Ne kazem da je to uredu sto se desava,i u svim nasim ligama ima ogroman broj namestenih utakmica...ali sramota je ko se buni!

viljuska

pre 13 godina

a sta reci o Cukarickom?! prati ih 20 ljudi po utakmici sa sve kamermanima i decacima koji sakupljaju lopte! Pojavi se informacija da treba da ih kupi Juzno Korejski Incoj i onda u prolecnom delu prvenstva svima otimaju bodove a u jesenjem imali 4 boda! smesno...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Hvala B92! Hvala vam na objektivnom informisanju, hvala vam sto neobjavljujete narucene tekstove i sto ste jedina, ili jedna od retkih medijskih kuca koja nastavlja borbu protiv mracnih sila iz 90ih!
(Raba, 4. jun 2010 11:47)

Ti si verovatno sedeo u prvoj klupi u osnovnoj skoli i drzao konstantno podignuta 2 prsta..
Ovo kazem jer je ova konferencija za medije bila u skoro svim sredstvima informisanja i plus snimak na jednog TV stanici..

Jovan

pre 13 godina

Greota da igraci Radnickog Obrenovac ovo dozive...cele sezone su igrali fre i korektno...ali da im se ovako vrati sigurno nisu zasluzili...ako ima pravde,pravda uvek pobedjuje

pedja

pre 13 godina

Ja ne znam sta je vise potrebjo ovoj srbiji,znaci stvarno,cela srpska liga Beograd zna sta se desava,ceo savez zna da BASK namesta utakmice,verovali ili ne BASK je od do sada odigranih 14 utakmica kupio(platio protivniku da izgubi) neverovatnih 10 utakmica,a na ostale 4 utakmice je namestio sudije!!! I to zna ceo fudbalski Beograd! Svi znaju i svi su uzeli pare i cute,prave se ludi!
Ja sam jedan od igraca Radnickog, mi smo napravili incident u poslednjem odigranom kolu,izasli smo sa terena revoltirani minulim desavanjima i to je bio gest da se digne prasina,da se skrene paznja na sve ovo!Mi imamo veoma mladu ekipu(ispod 21 prosek) i istina je da smo imali veliku prednost u odnosu na bask,ali smo isto tako imali bodovni zaostatak za prvoplasiranom sumadijom i taj zaostatak smo nadoknadili i prestigli sumadiju...I imamo odlican ucinak u ovoj polusezoni odlican,a na sve to dodajte da su ekipe koje su igrale protiv nas bile premirane od strane BASK-a sa minimum 6 hiljada evra!!znaci svaku utakmicu smo se borili sa ekipama koje su radile sve sto je bilo u njihovoj moci da nas pobede,ali znam to nije protiv zakonito,znam,ali na to dodajte da su sudije bile namestene svaku utakmicu,svaku osim jedne protiv Sindjelica(tada su nam poslali normalnog sudiju jer se klub zalio savezu i suspendovao 8 ranije potplacenih sudija,znaci sama cinjenica da su suspendovali 8 sudija vam sve kaze!!!)Nama u zadnja 23 kola nije dosudjen ni jedan jedanaesterac,a verujte mi imali je 7-8 cistih situacija(za zatvor zargonski receno)!!!!Nama za 14 utakmica je dato 48 zutih kartonai ni jednu utakmicu nismo mogli da igrmo u punom sastavu!!!
ali verovali ili ne BASK je pobedio 10 utakmica za redom i prestigao nas?!??!??!!
Alo ljudi, svi znaju za namestanje utakmica i svi cute !!! Mi smo progovorili i imamo dokaze uveliki su poslate zalbe na adresu UEFA!!! Cekamo odgovor i sankciju jer u srbiji niko ne zeli da nam pomogne!
E da jos jedna stvar,zamislite kako se brane i sta komentarisu celnici baska i Fudbalskog saveza Beograda i(zajedno izjaivsi ovo za zurnal u istom clanku):Sta se Radnicki buni pa oni su izgubili od dve poslednje ekipe na tabeli!
Alo ljudi pa jel zabranjeno da se izgubi utakmica(u BASK-ovom slucaju ocigledno jeste),pa real je izgubio od treceligasa i ispao u kupu spanije,pa Manchester united je izgubio pre 2 sezone od ekipe iz 3 ili 4 lige ne secam se tacno,i ispao iz kupa isto,hocete da mi kazete da je to zabranjeno!!!!
Ne znam sta vise da kazem,nadam se da ce neko da nam pomogne,ne nama radnickom,vec srpskom fudbalu i da se jednom za svagda iskorene ovi lopovi iz fudbala!!!

stevan

pre 13 godina

Konacno neko da skupi hrabrosti i suprostavi se mesetarenju i lopovluku u srpskom fudbalu. Nadam se samo da nece zavrsiti ko i svi koji su se suprostavili jakoj sili i mafiji, vec da ce se naci neko ko ce sve to sankcionisati. Kaze se da je fudbal kao najbitnija sporedna stvar u zivotu ogledalo jedne drzave, a niko ne zeli drzavu punu malverzacija, lopovluka i stvari koje su za normalan svet nerazumne. Toj deci i tim igracima propadaju godine zivota zbog tih stvari, mucki su se borili, prolivali pregrst znoja, da bi im na kraju bilo oduzeto to sto su zasluzili celokupnim radom. Pravda jeste spora, ali je i dostizna. Al ipak imam vere da ce se ovo brzo zavrsiti i dda ce se stati tome na put. Srdacan pozdrav!

MARE

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal... TrebA da sve one koji su doveli do ovoga da se desi,krivicno procesuirati i goniti...Takvima nije mesto u fudbalu...Zna se gde im je mesto!

MARKO

pre 13 godina

svi cute nije posteno,BASK hoce u ligu sa parama,pa to ceo fudbalski beograd zna.cak im pomazu ljudi iz hajduka(lion)umesto njih nose pare za namestene utakmice.Sramno je da svi cute.I tacno je da su utakmice namestene(sigurno znam).a cene se krecu 0d 5ooo eur pa i preko 20(srem jakovo)

Rile

pre 13 godina

U drugu ligu treba da udje ekipa koja bolje igra FUDBAL a ne ona koje bolje namesta...;)
p.s. EKIPA BASK-a je namestila ceo prolecni deo prvenstva!!!

pravda za rabu, nis i ostale

pre 13 godina

rade djurovic je predsednik fs beograda, to je onaj lik sto je komentarisao sudjenje na sos-u...smatrao sam ga za cestitog coveka, ali kako nakon ovoga kad u fs beograda mutljavine na sve strane...da imam morala, podneo bi ostavku i to neopozivu..ali njemu je sladje da se setka sa karadzicem i putuje po svetu sa reprezentacijom...to nema cenu, makar se i unistio fudbal i mladi igraci

a videcete se sad kako bezanija pusta lucane i sevojnu slogu , samo da radnicki nis ispadne

vladan

pre 13 godina

otisao sam u nedelju na utakmicu poslednjeg kola hajduk - bask, i zajedno sa prijateljem napustio stadion posle 10 minuta. pitajte sem zasto?

miloš

pre 13 godina

Radnički je u poslednje dve-tri godine stvorio Filipa Đuričića, Radosava Petrovića, Alena Stevanovića, Stevu Kovačevića i stavaraće još talenata srpskom fudbalu uprkos kaznama koje će mu izreći korumpirani FSB, a koga je stvorio BASK na tim kupljenim utakkmicama? Radnički ima fudbalsku školu kojoj mogu da pozavide i superligaši, a gde su mlađe kategorije BASK-a? Radnički ima stadion (kakav takav), a gde igra BASK? Ali zato Radnički ne kupuje utakmice i sudije pa mu se poništavaju čisti golovi, ej Srbijo među šljivama...

Neutralan

pre 13 godina

Gledao sam konferenciju za štampu na SOS kanalu i mogu reći da su ljudi iz Obrenovca potpuno u pravu.Trebalo bi BASK izbaciti i nižu ligu,kao i ove koji su se sklanjali da puste golove,znači svi u nižu ligu a glavni akteri odstranjeni iz fudbala.Tog glavnog za tu ligu,mislim da se zove Miloš Marković,ali nebitno je ime,doživotno izbaciti iz fudbala.Takvih ljudi ima u svim ligama,počev od najviše ,pa do najniže.Takvi su najveće zlo našeg fudbala,koji vode lige i delegiraju sudije a niko ih ne pomera sa tih funkcija,decenijama.Ako i ovo sada prođe nekažnjeno i nesankcionisano od strane nadležnih,možemo da se pozdravimo sa našim fudbalom i da ga sahranimo.Imate crno na belo pa radite po zakonu a ne po kumovskim i burazerskim vezama.

So_Bad

pre 13 godina

Zamolio bih gospodu iz sportske redakcije B92 da u prilog vesti dodaju i ovaj skandalozan snimak utakmica FK Bask iz 2010 godine. Ne dzovolimo da nam deca igraju fudbal i odrastaju pod ovakvim okolnostima! http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o

cora

pre 13 godina

gledao sam juce na sos ovu konferenciju i mogu da kazem da u zivotu nisam video ociglednije namestene utakmice.to je izgledalo ko deca u parku da su se dogovorila.

ccc

pre 13 godina

bio sam na utakmici i sramota sta su sudije radile...svaku ozbiljniju akciju su prekidali faulom u napadu...lagano moze da se napravi komedija :) a recite da bask treba da dobije 300 000 evra od fife ako udje u drugu ligu zbog 100 godina postojanja..sramota!

ex delilac pravde

pre 13 godina

ne znam nista o konkretnom slucaju tako da ne bih o tome... Ono sto je uvek simptomaticno u ovakvim situacijama jeste da se neko zali onda kada on i nastrada, a zna da cuti kad mu je to odgovaralo ili ga bar nije direktno pogadjalo...
Sigurno je da je beogradski fudbal prilicno truo. Cak i u najnizim takmicenjima (opstinske lige) postoje protekcije i "forsiranja"...
Delegati su vecinom BIVSI NAMESTACI (ne svi naravno) koji se hvale kako su "nekada sredjivali utakmice", a onda ocenjuju rad novih sudija... Apsurd!
Odredjenim klubovima sude samo odredjene grupe sudija, a tzv. "NEUTRALNE SUDIJE" (kakav termin izmislise, only in Serbia!) salju se na utakmice koje ne odlucuju o tome ko ce u visi rang i konacno - "najzasluznije" sudije onda budu delegirane da idu na poslednje kolo kod prvoplasiranog na jagnjetinu i pivo...
Imao sam prilike da prisustvujem sceni kad predsednik jednog kluba uz smeh zahvaljuje igracima sto su se okupili i izasli na teren!!!
Sustina je da vecina ljudi koji su u beogradskom fudbalu to zna, ali nikome nije interes da isteruje pravdu...
Otezavajuce je to sto su ovakve stvari javna tajna, a vrlo tesko dokazive i dokle god bude tako, muvatori ce uzivati kod nas...

Raba

pre 13 godina

Hvala B92! Hvala vam na objektivnom informisanju, hvala vam sto neobjavljujete narucene tekstove i sto ste jedina, ili jedna od retkih medijskih kuca koja nastavlja borbu protiv mracnih sila iz 90ih!

pedja

pre 13 godina

Ja ne znam sta je vise potrebjo ovoj srbiji,znaci stvarno,cela srpska liga Beograd zna sta se desava,ceo savez zna da BASK namesta utakmice,verovali ili ne BASK je od do sada odigranih 14 utakmica kupio(platio protivniku da izgubi) neverovatnih 10 utakmica,a na ostale 4 utakmice je namestio sudije!!! I to zna ceo fudbalski Beograd! Svi znaju i svi su uzeli pare i cute,prave se ludi!
Ja sam jedan od igraca Radnickog, mi smo napravili incident u poslednjem odigranom kolu,izasli smo sa terena revoltirani minulim desavanjima i to je bio gest da se digne prasina,da se skrene paznja na sve ovo!Mi imamo veoma mladu ekipu(ispod 21 prosek) i istina je da smo imali veliku prednost u odnosu na bask,ali smo isto tako imali bodovni zaostatak za prvoplasiranom sumadijom i taj zaostatak smo nadoknadili i prestigli sumadiju...I imamo odlican ucinak u ovoj polusezoni odlican,a na sve to dodajte da su ekipe koje su igrale protiv nas bile premirane od strane BASK-a sa minimum 6 hiljada evra!!znaci svaku utakmicu smo se borili sa ekipama koje su radile sve sto je bilo u njihovoj moci da nas pobede,ali znam to nije protiv zakonito,znam,ali na to dodajte da su sudije bile namestene svaku utakmicu,svaku osim jedne protiv Sindjelica(tada su nam poslali normalnog sudiju jer se klub zalio savezu i suspendovao 8 ranije potplacenih sudija,znaci sama cinjenica da su suspendovali 8 sudija vam sve kaze!!!)Nama u zadnja 23 kola nije dosudjen ni jedan jedanaesterac,a verujte mi imali je 7-8 cistih situacija(za zatvor zargonski receno)!!!!Nama za 14 utakmica je dato 48 zutih kartonai ni jednu utakmicu nismo mogli da igrmo u punom sastavu!!!
ali verovali ili ne BASK je pobedio 10 utakmica za redom i prestigao nas?!??!??!!
Alo ljudi, svi znaju za namestanje utakmica i svi cute !!! Mi smo progovorili i imamo dokaze uveliki su poslate zalbe na adresu UEFA!!! Cekamo odgovor i sankciju jer u srbiji niko ne zeli da nam pomogne!
E da jos jedna stvar,zamislite kako se brane i sta komentarisu celnici baska i Fudbalskog saveza Beograda i(zajedno izjaivsi ovo za zurnal u istom clanku):Sta se Radnicki buni pa oni su izgubili od dve poslednje ekipe na tabeli!
Alo ljudi pa jel zabranjeno da se izgubi utakmica(u BASK-ovom slucaju ocigledno jeste),pa real je izgubio od treceligasa i ispao u kupu spanije,pa Manchester united je izgubio pre 2 sezone od ekipe iz 3 ili 4 lige ne secam se tacno,i ispao iz kupa isto,hocete da mi kazete da je to zabranjeno!!!!
Ne znam sta vise da kazem,nadam se da ce neko da nam pomogne,ne nama radnickom,vec srpskom fudbalu i da se jednom za svagda iskorene ovi lopovi iz fudbala!!!

Raba

pre 13 godina

Hvala B92! Hvala vam na objektivnom informisanju, hvala vam sto neobjavljujete narucene tekstove i sto ste jedina, ili jedna od retkih medijskih kuca koja nastavlja borbu protiv mracnih sila iz 90ih!

miloš

pre 13 godina

Radnički je u poslednje dve-tri godine stvorio Filipa Đuričića, Radosava Petrovića, Alena Stevanovića, Stevu Kovačevića i stavaraće još talenata srpskom fudbalu uprkos kaznama koje će mu izreći korumpirani FSB, a koga je stvorio BASK na tim kupljenim utakkmicama? Radnički ima fudbalsku školu kojoj mogu da pozavide i superligaši, a gde su mlađe kategorije BASK-a? Radnički ima stadion (kakav takav), a gde igra BASK? Ali zato Radnički ne kupuje utakmice i sudije pa mu se poništavaju čisti golovi, ej Srbijo među šljivama...

viljuska

pre 13 godina

a sta reci o Cukarickom?! prati ih 20 ljudi po utakmici sa sve kamermanima i decacima koji sakupljaju lopte! Pojavi se informacija da treba da ih kupi Juzno Korejski Incoj i onda u prolecnom delu prvenstva svima otimaju bodove a u jesenjem imali 4 boda! smesno...

cora

pre 13 godina

gledao sam juce na sos ovu konferenciju i mogu da kazem da u zivotu nisam video ociglednije namestene utakmice.to je izgledalo ko deca u parku da su se dogovorila.

vladan

pre 13 godina

otisao sam u nedelju na utakmicu poslednjeg kola hajduk - bask, i zajedno sa prijateljem napustio stadion posle 10 minuta. pitajte sem zasto?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Hvala B92! Hvala vam na objektivnom informisanju, hvala vam sto neobjavljujete narucene tekstove i sto ste jedina, ili jedna od retkih medijskih kuca koja nastavlja borbu protiv mracnih sila iz 90ih!
(Raba, 4. jun 2010 11:47)

Ti si verovatno sedeo u prvoj klupi u osnovnoj skoli i drzao konstantno podignuta 2 prsta..
Ovo kazem jer je ova konferencija za medije bila u skoro svim sredstvima informisanja i plus snimak na jednog TV stanici..

ccc

pre 13 godina

bio sam na utakmici i sramota sta su sudije radile...svaku ozbiljniju akciju su prekidali faulom u napadu...lagano moze da se napravi komedija :) a recite da bask treba da dobije 300 000 evra od fife ako udje u drugu ligu zbog 100 godina postojanja..sramota!

N.R

pre 13 godina

Nije ovo prva utakmica gde je BASK imao blagonaklonost sudija.
Ovo je postala farsa od prvenstva,previse utakmica je BASK dobio na cudan nacin!!! BRUKA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o&feature=player_embedded

ex delilac pravde

pre 13 godina

ne znam nista o konkretnom slucaju tako da ne bih o tome... Ono sto je uvek simptomaticno u ovakvim situacijama jeste da se neko zali onda kada on i nastrada, a zna da cuti kad mu je to odgovaralo ili ga bar nije direktno pogadjalo...
Sigurno je da je beogradski fudbal prilicno truo. Cak i u najnizim takmicenjima (opstinske lige) postoje protekcije i "forsiranja"...
Delegati su vecinom BIVSI NAMESTACI (ne svi naravno) koji se hvale kako su "nekada sredjivali utakmice", a onda ocenjuju rad novih sudija... Apsurd!
Odredjenim klubovima sude samo odredjene grupe sudija, a tzv. "NEUTRALNE SUDIJE" (kakav termin izmislise, only in Serbia!) salju se na utakmice koje ne odlucuju o tome ko ce u visi rang i konacno - "najzasluznije" sudije onda budu delegirane da idu na poslednje kolo kod prvoplasiranog na jagnjetinu i pivo...
Imao sam prilike da prisustvujem sceni kad predsednik jednog kluba uz smeh zahvaljuje igracima sto su se okupili i izasli na teren!!!
Sustina je da vecina ljudi koji su u beogradskom fudbalu to zna, ali nikome nije interes da isteruje pravdu...
Otezavajuce je to sto su ovakve stvari javna tajna, a vrlo tesko dokazive i dokle god bude tako, muvatori ce uzivati kod nas...

So_Bad

pre 13 godina

Zamolio bih gospodu iz sportske redakcije B92 da u prilog vesti dodaju i ovaj skandalozan snimak utakmica FK Bask iz 2010 godine. Ne dzovolimo da nam deca igraju fudbal i odrastaju pod ovakvim okolnostima! http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o

Neutralan

pre 13 godina

Gledao sam konferenciju za štampu na SOS kanalu i mogu reći da su ljudi iz Obrenovca potpuno u pravu.Trebalo bi BASK izbaciti i nižu ligu,kao i ove koji su se sklanjali da puste golove,znači svi u nižu ligu a glavni akteri odstranjeni iz fudbala.Tog glavnog za tu ligu,mislim da se zove Miloš Marković,ali nebitno je ime,doživotno izbaciti iz fudbala.Takvih ljudi ima u svim ligama,počev od najviše ,pa do najniže.Takvi su najveće zlo našeg fudbala,koji vode lige i delegiraju sudije a niko ih ne pomera sa tih funkcija,decenijama.Ako i ovo sada prođe nekažnjeno i nesankcionisano od strane nadležnih,možemo da se pozdravimo sa našim fudbalom i da ga sahranimo.Imate crno na belo pa radite po zakonu a ne po kumovskim i burazerskim vezama.

Prpa?????

pre 13 godina

Ja Vam gospodo iz Radnickog samo zelim da izdrzite i istrajete!!!! Mislim da im se drma stolica i da se ruse mostovi!!!!
Vreme je da se umesa drzava.
Gotovi su!!!!

pravda za rabu, nis i ostale

pre 13 godina

rade djurovic je predsednik fs beograda, to je onaj lik sto je komentarisao sudjenje na sos-u...smatrao sam ga za cestitog coveka, ali kako nakon ovoga kad u fs beograda mutljavine na sve strane...da imam morala, podneo bi ostavku i to neopozivu..ali njemu je sladje da se setka sa karadzicem i putuje po svetu sa reprezentacijom...to nema cenu, makar se i unistio fudbal i mladi igraci

a videcete se sad kako bezanija pusta lucane i sevojnu slogu , samo da radnicki nis ispadne

MARE

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal... TrebA da sve one koji su doveli do ovoga da se desi,krivicno procesuirati i goniti...Takvima nije mesto u fudbalu...Zna se gde im je mesto!

MARKO

pre 13 godina

svi cute nije posteno,BASK hoce u ligu sa parama,pa to ceo fudbalski beograd zna.cak im pomazu ljudi iz hajduka(lion)umesto njih nose pare za namestene utakmice.Sramno je da svi cute.I tacno je da su utakmice namestene(sigurno znam).a cene se krecu 0d 5ooo eur pa i preko 20(srem jakovo)

Jovan

pre 13 godina

Greota da igraci Radnickog Obrenovac ovo dozive...cele sezone su igrali fre i korektno...ali da im se ovako vrati sigurno nisu zasluzili...ako ima pravde,pravda uvek pobedjuje

stevan

pre 13 godina

Konacno neko da skupi hrabrosti i suprostavi se mesetarenju i lopovluku u srpskom fudbalu. Nadam se samo da nece zavrsiti ko i svi koji su se suprostavili jakoj sili i mafiji, vec da ce se naci neko ko ce sve to sankcionisati. Kaze se da je fudbal kao najbitnija sporedna stvar u zivotu ogledalo jedne drzave, a niko ne zeli drzavu punu malverzacija, lopovluka i stvari koje su za normalan svet nerazumne. Toj deci i tim igracima propadaju godine zivota zbog tih stvari, mucki su se borili, prolivali pregrst znoja, da bi im na kraju bilo oduzeto to sto su zasluzili celokupnim radom. Pravda jeste spora, ali je i dostizna. Al ipak imam vere da ce se ovo brzo zavrsiti i dda ce se stati tome na put. Srdacan pozdrav!

zarko banggur

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i u zivotu svom nisam video vecu kradju i nepravdu, pa se onda pitamo zasto nema publike na stadionima!!! Odgovorne podhitno kazniti drakonski jer ovako nema smisla, cemu odlazak na stadion ako se rezultat zna . RADNICKI NE SME POBEDITI to je trebealo da stoji u najavi utakmice. Inace suduja Trninic pritom se setka i jos se cudi zasto je publika nezadovoljna opusten, hladan ko zna koliko puta je on to radio do sada, coveku je namestanje utakmica uobicajena stvar, kao da je krenuo u supermarket!!! Jedan mlad i perspektivan tim je uskracen da napreduje. Sta reci ekipa koja je u skorije vreme dala nekoliko reprezentativaca na svim nivoima a to su da podsetim Djuricic, Petrovic, Stevanovic je UNISTENA! GOSPODO SVAKA CAST!

Msdza

pre 13 godina

Srpski klubovi zvanično nikada nisu namestili utakmicu, ali neki od mečeva su toliko sumnjivi da su dobili razmere urbanih legendi. Ovu namestaljku bi i slepac video!!! Sramota!
PODRSKA "RADNICKOM" !!!!

Tilex

pre 13 godina

Pogledajte na šta nam liči klubski fudbal, zahvaljujući ovakvim stvarima. Moraće policija i sudstvo da zaigra da očisti fudbal od mafije.
RADNIČKI JE POKRADEN!!!

petar

pre 13 godina

sramota je da iz Fudbalskog saveza beograda niko ne reaguje na ovo sto BASK radi,Obrenovac je posten klub,imaju najbolju ekipu u ligi,i zasluzili su da udju u drugu ligu.

Bosko

pre 13 godina

Ovo sto Bask radi nije fudbal...pod hitno treba nesto da se preduzme...neverovatno je koliko providno namestaju...i posle kazu rano otisao u inostranstvo...pa i treba da beze iz ovakvog fudbala sto pre...!!!

samo RAD

pre 13 godina

Svi dobro znamo da je BASK namestio celi deo ove polusezone!!!! Nemojte se vise ni cuditi sto svi mladi talenti odlaze iz Srbije!!! Bruka!

Kiza

pre 13 godina

Gledao sam snimak sa utakmice Resnik-Bask...pa ono je prava sramota...ljudi sa Careve cuprije treba da vas je stid i sramota....Radnicki je institucija za vas.

Lola

pre 13 godina

Ako ovakva nepravda prodje nekaznjeno onda o cemu moze da masta ova nasa jadna Srbija!!? O talentima koji brze bolje odlaze u inostrane klubove i koji manjaju drzavljanstvo jer im je muka svega ovoga!! Dokle vise mafija,dokle vise nesportski ljudi!!?? FSB i FSB mora da reaguje i kazni ljudi koji su odgovorni za sve ovo,clanove FK BASK.

LEGENDA

pre 13 godina

U ovoj ligi, posto mi je to struka i moram da je pratim, pratio sam sve klubove i sad cu vam reci ko nije ni jednu utakmicu namestio: sopot i radnicki iz obrenovca(u smislu da nisu ni uzei pare kao premiju da pobede nekog, ama bas nista, o sudijama i medjusobnom napestanju da ne pricam) znaci dragi ljudi jedine dve ekipe... Vecina su uzimale pare, sumadija jagnjilo,vozdovac i zelja nije namestao, al su uzimali pare kao premiju, a ostalo,sve su lagano prepustili basku, bukvalno svaka ekipa im je dala bodove na razno razne nacine, 2-3 uz pomoc sudija, ali bas bas, da je to bolesno, a ostale ekipe su podplacenje sa ciframa od 5 hiljada evra pa na gore, i vama gospodo iz saveza ako je to normalno, onda ova deca vise ne treba da se bave fudballom, recite im odmah da rade nesto drugo, pohadjaju skolu, zaposle se, jer ovo je besmisleno ako ovako ostane!

fubu

pre 13 godina

Sramota bre!!! Spominju u novinama izgubili od Zelje, Graficara... Sta je sa vama, sto izgubiste od Sopota?! I tu utakmicu ste namestili gospodo baskovci, ali vam nije uspelo, klinci vam odrzase cas fudbala, a nalaze se na dnu tabele... Nemojte molim vas da se oglasavate vise, da ste igrali bez namestanja ne biste bili ni na sredini tabele!!! Sram da vas bude!

miloje

pre 13 godina

Zasto policija ne reaguje i ne pohapsi ljude koji vode inkriminiisane klubove.zbog namestanja,nemoguce da nema dokaza kada svako ko iole prati fudbal zna sta se desavalo na utakmicama Bask-a
.Nadamo se da ce Uefa uraditi nesto.

darko

pre 13 godina

Sramotta!!!Radnicki Obrenovac je zasluzio da udje u Drugu ligu a ne neki tamo Bask koji odjednom ekipa swe pobede daj molim was kako ih nije sramota

Nebojsa

pre 13 godina

Krajnje je vreme bilo da neko pokrene i ovo. Ovo je sramota za srpski fudbal. Jadni ovi momci iz Radnickog. Dzabe kad kod nas ne moze nista posteno. I to mi je sport! Kaznite Bask i uradite nesto pametno za promenu!!!!

gospodin

pre 13 godina

mora se stati namestanju u nasem fudbalu! ovo je sramota za nas fudbal... citam komentare, pa namesta se i u prvoj i u ostalim srpskim ligama, pa jeste namesta se i sta sad, treba svi to da gledamo, ma hajte molim vas, mora se tome stati na put!!! Sta da vam kazem obrenovcani, izdrzite i nadamo se mi obicni ljudi , boljitku fudbala, kad se sankcionisu oni koji trebaju...

micko batica

pre 13 godina

E pa ovako igrom slucaja igram ovu srpsku ligu i mlad sam igrac,igrao sam protiv baska koji realno ima tim koji bi bio oko 10og mesta u ligi,i moj klub je pustio bask al nema ga na snimku,i od otprilike od tada sam prestao da idem na treninge jer su nam jos neke tekme bile namestene i sve mi se smucilo,a inace sam bio u prvih 11..Iz pouzdanih izvora znam da su sve tekme Bask-a namestene,podrzavam Obrenovac skroz,zao mi momaka iz bask-a jer oni su stvarno najmanje krivi al ovome konacno moRa da se stane na put i ako koliko vidim traze se pismeni dokazi od toga sigurno nece biti nista,ali ovi snimci sve pokazuju tako da mislim da je ovo pravi i jedini dokaz!Obrenovac u drugu ligu..U OVOJ BORBI NEMA PREDAJE!

nolinjo

pre 13 godina

nekako da se razume to sto neko zeli da plati ,prevarom udje u visi rang ,mozda dogura do prve lige pa kladenjem obrne sve pare ...meni kao amaterskom sportisti ne ide u glavu nikako ,kako to da neko za 1000 dinara*(po igracu) oce da odigra utakmicu tako sto ce da pusti protivnika da ga pobedi...gde je tu sport ?

NEBITAN

pre 13 godina

Posle ovog snimka sto sam gledao, sta drugo da kazem, osim da vam se resetke smese, sramota sta vi gospodo i baska sve radite da bi dosli do zeljenog cilja, a takodje treba i vas gospodo iz saveza da bude sramota sto zmurite na ovakve stvari! al pravde mora biti, kad tad pa cete se druziti na drugom mestu... Zamolio bih urednike i redakciju sa b92 da ako su u mogucnosti okace ovaj klip da ga i drugi koji nisu mogu videti, hvala! Srdacan pozdrav!

obrenovcanin

pre 13 godina

Gledao sam snimke utakmica BASK-a,smejao se,a sta drugo...tuzno je sto je javnost sada upoznata sa svim ovim,uprkos upozorenjima iz Radnickog jos od pre 3-4 meseca...za sve to vreme znalo da ce BASK dobiti sve utakmice do kraja,da ce Radnickom dolaziti placene sudije,od strane BASK-a i NIKO NISTA NIJE PREDUZEO!svi vi naivni koji mislite da ljudi iz FSB ne znaju za ovo sto smo mi svi videli i sto ce,daj Boze,videti cela Srbi ja,znaju oni vrlo dobro,oni su deo svega!Tuzno je to sto je sada kasno,Radnicki ce sa svim svojim mladim igracima,buducim zvezdama, nece moci da igra savezni rang takmicenja.Umesto Radnickog,sledece godine cete gledati (ili verovatno necete posle ovoga) BASK!svi koji zele da vide pravi fudbal,cistu i fer igru,ponekad i protiv dva tima (protivnickog i sudijskog) da sledece sezone gledaju Radnicki,nazalost u Srpskoj ligi grupa Beograd.U Obrenovcu su posteni ljudi uvek dobrodosli!PRAVDA ZA RADNICKI!

Sasa

pre 13 godina

Ova prica ne sme da zavrsi u prasnjavim fiokama....ovo mora da se istera do kraja...prica je sve popularnija,tako da bi zamolio ljude sa B92 da istraze dobro ovaj slucaj.Obrenovcani samo hrabro...najbolji i najlepsi fudbal igrate u ligi...

Raba

pre 13 godina

@Dzamburu 'n Koma

Ne, prijatelju, samo sam izrevoltiran clancima (ocigledno narucenim) koje sam citao prethodnih dana u pojedinim sportskim novinama (onako, u duhu tog vremena) , ali mi je drago, ako je, kao sto kazes, konferencija za stampu i ceo slucaj solidno medijski propracen... Pozdrav!

Nikolas

pre 13 godina

Sto je mnogo,mnogo je!Da ljudi nameste ceo drugi deo (Bask) sve pobede + gurati Rabi sudije da ih upropastavaju i omalovazavaju njihov rad i trud.Sramota za fudbal i za FSB.Bruka za sport!

mag

pre 13 godina

bask,palilulac,mladenovac,resnik,hajduk,dorcol,sindjelic...
namestali-samo cu reci sramota za fudbal
a liga puna mladih igraca
DOKLE VISE?

ja

pre 13 godina

Do pre neku godinu bio sam na neki nacin clan i akter jedne srpske lige i video sve ovo o cemu judi iz obrenovca pricaju.Isto ovakok je ekipa iz subotice uz namestanje 70% svojih utakmica usla u veci rang,ekipa palica to isto radi vec dugi niz godina akod njih se zna i ko ce dati golove da bi bio prvi strelac,a ove sezone je vise nego strasno,poslednjih 7 kola je regularno odigrano svega par utakmica. Jako zalosno. Podrska za Radnicki

gdin

pre 13 godina

Nenade
Zestoko gresis, ne mozes da pricas kad nisi gledao nijednu utakmicu baska, ja sam gledao i zaprepastio sam se, bilo me je sramota, a bio sam i na toj utakmici izmedju palilulca i radnickog, gde je smesno govoriti kakvo je sudjenje bilo, svako ko je u fudbalu i malo, znao bi da je ono lopovluk, cist gol pre svega... Nadam se da ce mnogi pozavrsavat iza resetaka! stop antifudbalu, stop kriminalu! Radnicki izdrzi!

Rile

pre 13 godina

U drugu ligu treba da udje ekipa koja bolje igra FUDBAL a ne ona koje bolje namesta...;)
p.s. EKIPA BASK-a je namestila ceo prolecni deo prvenstva!!!

Marko

pre 13 godina

Ovo je strasno...puna podrska fudbalskomklubu Radnicki,to je jekipa koja igra najlepsi fudbal u ligi...gledao sam dosta utakmica,i ovo sta radi Bask i sekretar FSB Markovic je jako tuzno i ruzno....sramota gospodo iz FSB...

konan

pre 13 godina

Obrenovcani izdrzite do kraja,vi ste institucija za mnogo klubove srpske pa i za vecinu klubova viseg ranga...gospodo u fudbalskom savezu sramota sta se desava,korupicija je na sve strane...Sekretar fudbalskog saveza Beograda Markovic je sigurno umesan u ovao "blato"

milan

pre 13 godina

Ovi što spominju bivšeg ministra Batića moraju da znaju da većina Obrenovčana tada nije ni dolazila na utakmice pošto je g. Batić praktično privatizovao klub u stranačke svrhe i čak mu dao stranačke boje (bordo-žute). Sada kada su na čelu kluba ljudi iz sporta više ljudi dolazi na mečeve Srpske lige da bi gledali kako se ovi klinci loptaju, ali se neko usudio da im ne dozvoli da uđu u viši rang iako su najbolji u ovoj ligi. Klasičan bezobrazluk čelnika FSB i dok neko zbog svega ovoga ne završi u zatvoru neće biti ni boljitka u fudbalu ni publike na stadionima jer ko će da dolazi da gleda dogovorene utakmice, ako mi se gleda komedija pogledaću neki dobar film tog žanra. I svi to vide, ali svi žmure. Sram vas bilo gospodo fudbalski radnici Beograda šurujete sa kriminalcima koji su navikli na bukagije, a sve su prilike da ćete ih zajedno vući samo ako u ovoj državi bude pravde. Da se slučajno niste usudili da prekinete karijeru nekog od igrača Radničkog nekom kvazi suspenzijom kao što najavljujete, sram vas bilo.

pera

pre 13 godina

hajde jednom za svagda da se prekine ovo mesetarenje od strane ljudi koji zeli lose fudbalu i omladini, hoce li neko reagovati?... Ne dajte da nam deca propadaju zbog ovakvih stvari... Radnicki izdrzi! Nadam se da se javnost sad digla malo na noge i da ce reagovati na ovo!

Nikola

pre 13 godina

Sramota sta se sve desava u nasem fudbalu!!!
Ovo je za svaku osudu!!!
Pomozite srpskom fudbalu iskorenite kriminal jednom za svagda!!!!
Obrenovcani istrajte!!!

petar

pre 13 godina

Samo da upoznam sve koji prate ovu temu da su korumpirani čelnici FSB posle svega ovoga suspendovali tri igrača Radničkog (Belića, Pajića i Bjedova)i tako dodatno pomogli BASK-u da u poslednjem kolu još lakše dođe do prvog mesta odnosno još više otežali Radničkom da dođe do pobede protiv Beograda sa Karaburme, ali je jasno da će oni biti na kraju ti koji će malo u Padinjak na suspenziju.

Mica

pre 13 godina

@ Nenad
Nenade ocigledno se vidi da nisi bio na utakmici Radnicki-Palilulac, vidi se da su te namestili za komentar...
Kao prvo da si gledao utakmicu mogao si zapaziti da je bio postignut samo jedan gol i to je Radnicki postigao gol, sudija ga je ne optavdano ponistio, druga stvar sudija nije dosudio penal radnickom sredinom 2 poluvremena,trece sudija nije seckao igru vec je seckao igru dok je radnicki imao loptu,cetvrto podelio je brdo kartona i to je sve gadjao igrace koji nece moci igrati sledece kolo,peto za igrace palilulca je celo 2 poluvreme svirao faulove kako igrac radnickog pridje i udje u duel oni su skakali u bazen i jaukali kao da su igraci radnickog puccali na njih i naravno tragi-komican sudija Trninic je to jedva cekao i u 2 poluvremenu se nije efektivno igralo vise od 25 minuta...I da za tvoju informaciju radnicki je igrao slabo 1 poluvreme,a drugo poluvreme igraci palilulca nisu izlazili iz svojih 16 metara i u normalnim uslovima primili bi 3 gola do 80-og minuta...i da igraci palilulca su otvoreno vredjali igrace radnickog u toku cele utakmice,tako da dragi nenade ja bih te zamolio da vise ne komentarises jer se vidi ko je narucilac tvojih nepotrebnih i glupih komentara!!!!
Iskorenite vise tu mafiju iz fudbala!!!!!
A ako vi gospodo iz saveza ne uradite to,uradice UEFA!!!
Tako da kako god okrenete korumpirana gospodo nadrljali ste!

Navijac

pre 13 godina

Ma stici ce njih pravda kad tad.....ne mora sada vratice im se to kroz zivot.....mada bi najpravednije bilo da se bask izbaci u nizi rang takmicenja i krene sa nekoliko bodova minusa....shumadija poshto nema uslove ne moze da udje u vishi rang,trebalo bi radnicki da udje u 2 ligu.....

Pravda

pre 13 godina

sVe je isto u SL Vojvodina samo sto umesto Baska imamo Big Bul sa serijom od 14 vezanih pobeda a umesto Radnickog Veternik cak nakon odslusanog snimka mogu reci i da postoje neverovatne slicnosti inace sutra mec u Bacincima sudi sudija koji je vec pogurao Big Bul u Pazovi posle tog meca je Nova Pazova izdala saopstenje i zalili se kako su pokradeni da li je to slucajno ? Ne bi rekao

realno

pre 13 godina

Dzabe svi dokazi njih nikada nece biti dovoljno sve dok je kladionica.Da Platini postavi po jednog sudiju na svaka dva metra,opet bi nesto smuvali

Goran

pre 13 godina

nazalost ovo je slika i prilika naseg fudbala...
mozes ti da radis posteno,imas odlicnu skolu fudbala,ali uvek se nadje neko ko hoce preko noci da uzme tudje mesto...po ovim snimcima ocigledno je da je bilo pustanja,sramota nema se sta drugo reci...
ima toga u svim ligama...

Marko93

pre 13 godina

To sto celnici Bask-a rade je zaista odvratno, u veci rang treba da prodje kvaliteniji klub, pre svega zbog fudbala u Srbiji, a ne klub koji ima vise para.. ... Podrska Radnickom...!!!

navijac

pre 13 godina

Ta uprava na celu sa Vladanom Baticem jeste nameshtala utakmice....ali ovi ljudi shto su sada na celu kluba su upravo te ljude isterali!!!!!tako da to ne moze da se poredi....ovo su neki novi ljudi koje samo fudbal zanima!!!!

stevan

pre 13 godina

Dokle ce oni koji su nadlezni da ovakve situacije resavaju zatvarati oci pred necim sto je sasvim ocigledno?! Podrska Radnickom da istraje do kraja!

dachaaa

pre 13 godina

Ovo je bre sramota za Srpski fudballl....ovo je strasno bre...pa ja bi im zabranio da igraju fudbal...samo cu to reci,strasno...-.-

sone

pre 13 godina

Mislim da je ova situacija prava stvar za Brankicu Stankovic... Ali vidimo da je njen trud bio uzaludan...Da se se suzbije korupcija i namestanje utakmica!Zaista mi je zao ovih momaka iz Radnickog...PUNA PODRSKA RADNICKOM!!!!

Skippy

pre 13 godina

Obrenovcani svaka vam cast na hrabrosti sto ste prvi potegli pricu oko ovih dogadjanja....sve mafijase i sve korumpirane sudije i ljude u savezu treba pohapsiti...napred Radnicki !

Steva NBG

pre 13 godina

BASK bruka srpskog fudbala !!! Radnicki je prava ekipa...momci izdrzite...vi ste buducnost a ne ovi prevaranti sa Careve cuprije...!

branko

pre 13 godina

mislim da je krajnje vreme da se nesto resi u nasem SRAMOTNOM fudbalu ovo vise nema svrhe igrati niti se takmiciti kada se unapred zna ko ce da bude prvi a ko ce da ispadne. sram da bude ljude koji vode fudbalski savez beograda.svaka cast ljudima iz Obrenovca kada su krenuli u ovako nesto. do sada niko nije imao petlju.

ja

pre 13 godina

najzad da je neko pokrenuo pricu o tom namestanju... svaka cast ljudima iz fk radnicki jer pokusavaju da se suprostave unistavanju fudbala u Srbiji... treba im pruziti veliku podrsku... snimci utakmica baska sve govore... igrac resnika daje evrogol i hvata se za glavu,jer nije smeo da ga postigne... NAPRED RADNICKI...

marijan

pre 13 godina

Nenade,
sto se tice tvog komentara ima mnogo stvari koje si propustio ili nisi hteo da navedes !
kao prvo : sudija je skratio i prvo i drugo poluvreme,snimak je pokazatelj...
kao drugo : sudije nisu dorasla ovako vaznoj utakmici,slozices se sa mnom da su imale dvostruke arsine...
kao trece : slazem se da nije zabranjeno nigde u svetu premirati neku ekipi zarad rezultata,ali nije normalno da ekipa palilulca od samog starta meca vredja decu,koju si video,da im je jedina taktika bila da sto duze ostanu na travi i da jauknu sto jace ,ZAR JE TO FUDBAL?
kao cetvrto : jeste palilulac imao sanse,ali kad ? onda kad je celokupna odbrana radnickog otisla u sesnaesterac palilulca !!!
kao peto : igracima ne samo palilca vec svih ekipa koje su gostovale u obrenovcu nije nikad falilo nista u ovoj sezoni...
i kao seto : ovde je rec o neregularnosti prvenstva,ako je tebi i ljudima poput tebe zanimljivo da prvak pobedjuje sve utakmice ,koje su unapred rezirane onda ste vi zalutali u sport!!! radnicki je imao mnogo vise uspeha i pobeda u ovoj sezoni ali isto tako je znao da pretrpi poraz.i najveci klubovi imaju oscilacije u formi tako da je i radnicki imao pravo na to,ali je igrao posteno do samog kraja !!!
slozices se sigurno da treba da podrzimo ove momke iz radnickog jer oni i njima slicni mogu da nas vrate na stadine....

dragan

pre 13 godina

Konacno neko da potegne to pitanje malo ozbiljnije.Ljudima je muka da dolaze na stadion zbog takvih stvari.Sramota .Samo napred RADNICKI

decak

pre 13 godina

Stvarno je steta da jedan klub i njegovi igraci dozive sve ovo, namestanje i sve sto ide uz to. Nadam se da ce sve biti na kraju kako treba...svaka cast ljudima iz radnickog i igracima na borbi i otporu koji pruzaju takvim mafijasima i korumpciji

raba

pre 13 godina

lopovi... posle onakve utakmice zapitas se dal kod nas u srbiji vredi igrati fudbal... i kasnije zasto mladi igraci napustaju srbiju... pa upravo zbog tih stvari...

21

pre 13 godina

Strasno je sta se desava u Srpskoj ligi Beograd... Punu podrsku dajem Radnickom O. i njihovoj upravi da istraju do kraja protiv fudbalskih kriminalaca! Ovo ne vodi nicemu dobrome za srpski fudbal.. Jedine dve ekipe koje rade posteno u ovoj laznoj ligi su Vozdovac i Radnicki O., za ostale ne bih mogao sa sigurnoscu to da kazem.. posebno ne za BASK, za koji se zna da su kupili sve utakmice u drugom delu prvenstva, i premirali sudije i protivnike koji su bili protivnici Radnickom i Sumadiji!!! p.s. dobro sam upucen u aktuelnosti Srpske lige Beograd

nikola a

pre 13 godina

Nazalost!!!imao sam priliku da prisustvujem jednoj baskovoj utakmici na kojoj su se ljudi smejali golovima i sudijskim odlukama,sve je to kulminiralo utakmicama bask-kovacevac i bask-srem...sramota je za nas fudbal ako se kriminal owe vrste ne moze suzbiti...pravda za radniki...!!!1. liga ale..

novak

pre 13 godina

Napokon da neko progovori o mesetarenju u srpskom fudbalu.Ovo o cemu se ovde govori vecina ljudi iz srpskog sporta vec zna,samo je pitanje da li ce podrzati ovo ili ce i dalje iz nekih licnih interesa predmet poslati u FIOKU.Voleo bih kad da bi B92 ,jedna ozbiljna informativna kuca koja je dokazala do sada ne brojeno puta da ne podleze pritiscima ljudi iz senke,organizijue emisilu u kojoj bi se suocili prozvani sekretar FSB i neko iz F.K Radnickog,gde bi izneli svoje argumente na sve ovo.Mnogo je prljavstine u beogradskom fudbalu ,a vi ste se usudili da prvi zagrebete.Istrajte u tome,jer iza vas su rezultati u vidu talenata koje ste usmerili na pravi put i ucili ih sportskoj etici.O ekipi Baska ne treba nista reci,snimci govore vise od svega.

nikola milovanovic

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal ... Dovedite najboljeg igraca iz Srpske lige Beograd Jovanovica iz Vozdovca !!! SVAKA CAST RADNICKI

propali fudbaler

pre 13 godina

Steta je samo sto ovo sve moramo da cujemo od fk Radnicki Obrenovac koji su veoma poznati po sumnivim utakmicama,,kao da ljudi zaboravljaju da su oni relativno skoro bili u nasoj najboljoj ligi ?!?!?! Igrao sam Srpsku ligu i namestanja ovakve vrste datiraju od ranije,tacnije od 1993 i traje jos uvek,,,pred pocetak svake sezone tacno se zna koja ekipa ide u visi rang a koja ce da ispadne,,,postoje i ljudi u FSB-u koji su zaduzeni za takve stvari a nisu iz sportskih krugova.Sve u svemu nama generalno nema spasa i jedino resenje je da iako se namesta da to ipak bude sa nekim smekom a ne ovako "seljacki".Kad nama vodeci ljudi u drzavi prodaju jeftine i proste fore pa zasto onda to ne bi radio i jedan mali klub B.A.S.K. iz Beograda .

jovica

pre 13 godina

Stop ovoj lakrdiji od fudbala, ljudi da li ste gledali snimak kako je bask dobijao utakmice, idite i pogledajte na jutjubu :smesna strana srpskog fudbala... Ono je tragikomicno, reakcija publike i njihovi komentari sve govore... Stanite tome na put, b92 pomozi!

rade

pre 13 godina

Bask je jedna od najslabjih ekipa u ligi...a samo na ovakav nacin mogu dfa udju u visi rang...SRAMOTA !!! obrenovcani pravda je na vasoj strani !!!

heroj

pre 13 godina

onaj markovic iz fsb-a je rekao da je radnicki iz obrenovca izgubio od dve poslednjeplasirane ekipe u ligi i to konstantno spominje a zaboravio je da je bask izgubio namestenu utakmicu od zvezdinih klinaca iz sopota. Nadam se da ce nadlezni organi reagovati i pomoci obrenovcanima da istraju u borbi protiv kriminala.

MAjstor

pre 13 godina

Video govori vise od hiljadu reci! Objavite ga na glavnoj strani da svi vidimo o cemu se radi! http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o

Bata iz Banata

pre 13 godina

Sudije po dugogodišnjoj navici sude za crno-bele u skoro svim sportovima, pa su možda po inerciji ovog puta sudile za BASK, jer koliko se sećam i oni imaju crno-bele dresove.

adam NS

pre 13 godina

BRUKA!!!Lopovima je mesto iza resetaka a ne na sportskim terenima.Ima jos nas koji volimo da gledamo lep fudbal a ne ove svinjarije.Radnicki uz vas smo drzite se do kraja

Komsija

pre 13 godina

Ljudi o cemu vi pricate...pa sve je to korumpirano i zatvoreno, ceo sistem (FSB) je koliko toliko tacnije neki bitniji ljudi su umesani u to, svi znaju za sve te namestaljke ali su dobili neki din da cute i da se ne izjasnjavaju u javnosti. Najbitnije je da je neko pokusao da stane na put takvom kriminalu i da ce se javiti pravi ljudi ako treba cak i iz policije kako bi zaustavili sve te igre...treba cestitati ljudima iz obrenovca koji pokusavaju da istraju u tim borbama...svaka cast, ja se iskreno nadam da nece to biti uzalud !!!

sinovac

pre 13 godina

MO NS Kako te nije sramota da napises, dosta o ovoj tramvaj ligi?! A pogotovo sto se radi o Radnickom iz obrenovca koji je u poslednje 2 godine iz svog tima izbacio 6-7 vrhunskih asova koji igraju po evropi i nasoj prvoj ligi... Ljudi jesu flegmaticni kad cuju o kojoj se ligi radi, al iz te lige su stvoreni vrhunski igraci, i zasto da tako ne bude i dalje?! Gospoda neka to ne zele, zbog svojih licnih interesa, il reci mi onda u cemu se tu radi?...

Magio

pre 13 godina

Molio bi cenjene ljude sa B92 da istraze ovaj slucaj....ovo je sramota za Srbiju...ekipa Bask-a je toliko jadna da nemam reci...ljudi koji vode taj klub treba da se stide i jednoga dana ce ih stici pravda... ! Obrenovcani samo napred,vi ste nepresusan izvor talenata....

viljuska

pre 13 godina

@lepi dzoni

hteo sam da kazem da se namestaju utakmice i u prvoj ligi a da ne govorimo, nazalost, o 3. ligi. U visu ligu ide onaj ko ima vise para i to ne u smislu da ulaze u igracki kadar vec da kupuje utakmice. Neka u 3. ligi, grupa Vojvodina samo pogledaju Proleter NS tj sa Slane bare. Zatim Indjiju i Spartak Zlatibor Vodu koji su kupovali utakmice u prvih 5 kola 3 lige! jedne godine su jedni uslu naredne drugi a sad ce obe ekipe igrati u Prvoj ligi...

marko

pre 13 godina

sramota za srpski fudbal sta se desava gledao sam par utakmica Baska SRAMOTA kako je pobedio bez imalo napora protivnika a o sudijama da ne pricam..PRAVDA ZA RADNICKI

vujadin

pre 13 godina

Sad pogledoh snimak... Eh... Sta reci, slika govori hiljadu reci! Imao sam priliku da gledam onaj mladi tim iz obrenovca, stvarno sam mislio da kad sam ih gledao da se vracao smisao ove igre, a sada posle svega ovoga kako se ponasati, kako reagovati, da li zeli neko da reaguje?... Propadaju nam deca ovako ljudi! B92 pomozi, pokusaj preko ovog snimka, postavite ga da vide svi, da se tome stane na put, pa necemo valjda preci preko ovoga ko da nista nije bilo?... Duboko u sebi verujem da ce se stati tome na put! Izdrzite momcici!

MR.JO

pre 13 godina

IZDRZITE MOMCI, SA ZAPREPASCENJEM SAM GLEDAO SNIMKE, A DRUGAR ME UPUTIO U CELU SITUACIJU, STA DA VAM KAZEM, BORBA, NE DAJTE SE, DRAGO MI JE DA STE SKUPILI HRABROST I SVE TO OBJAVILI, KONACNO NEKO...!

mirko

pre 13 godina

ma ovo je bruka i sramota sta je bask uradio....zar ih nije sramota...ljudi iz saveza su slepi kad ovo ne vide...izgleda da i oni rade za FK BASK...

Neca

pre 13 godina

Omalovazavate fudbal u Srbiji,svetu igru u svetoj zemlji,DOKLE???!!da nema nekih ljudi koji sve ovo kuvaju moj drug bi odavno nesto napravio sa FUDBALOM

Nenad

pre 13 godina

prvo i prvo,treba razdvojiti ono sto je radio bask,od zadnje utakmice radnicki-palilulac.
bio sam na utakmici.i radnicki je bespotrebno napravio na toj utakmici haos.sudije nisu bile najbolje,ali aposolutno nisu ostetile radnicki.niko iz radnickog nije rekao da je i palilulcu ponisten gol,kao i obrenovcanima(cini mi se oba zasluzeno).sudija jeste premnogo seckao igru,ali je imao isti kriterijum za obe strane,i svirao je svaki kontakt.i ja vise volim engleski stil sudjenja,ali prosto rec je o kriterijumu,i ni jedan tim nije ostecen.

drugo,premiranje konkurentovih protivnika(sto je bask radio) nije zabranjeno.pri tom niko iz radnickog nije rekao da su oni na kraju napali i igrace palilulca,zato sto su se ovi borili i nisu im prepustili pobedu.to je sramota.sta su im krivi igraci palilulca?jesu li trebali da se sklone i da ih puste?takodje niko iz radnickog(kao ni ovi koji ovde komentarisu) nisu rekli kako su mogli sebi da dozvole da u odlucujucoj utakmici za plasman u drugu ligu kuci ih palilulac nadigra,i ima vise izglednijih sansi.a posle im je drugi kriv sto nisu dobili.radnicki je imao srece da palululac iz nekoliko odlicnih sansi nije dao gol.a na kraju utakmice nervozni zbog izostanka pobede,iako su kao sto sam rekao slabo igrali,napustaju teren i napadaju sudije,a i igrace palilulca.sto sve to neko od ovih "postenjacina" iz radnickog nije rekao?
da li je bask namestao neke utakmice?verovatno jeste,izgleda tako i na ovom snimku.i to trebaju drzavni organi da ispitaju.ali ne moze radnicki za svoje propuste,slabosti i nedovoljno dobru igru da krivi druge.nek se pogledaju u ogledalo i onda vide sta su ooni mogli bolje da urade.pa onda nek pocnu i druge da kritikuju.
zasto je taj radnicki bio slabiji u drugom delu sezone,nego u prvom,a zeleo je u drugu ligu?to su sve greske samog radnickog,i za to im ni sudije,ni bask ni niko treci nije kriv...

Crazy

pre 13 godina

Sramorta sta se dogadja u sprskom fudbalu!! Gde god da se okrenes Mafija! Veliki pozdrav za mladog golmana rada,Cedomira Radica!

Dr.Z

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o
pogledajte snimak i recite da nije namestena utakmica,stavite naocare da ne propustite neki deo snimka i posle komentarisete kako nije namesteno,sramota je samo da BASK prodje nekaznjeno!!!!

Luka

pre 13 godina

Svi koji se bar malo razumeju u fudbal mogu da vide koliko je ovo zalosno. a snimci sa utakmica su smesni. igraci stoje i pustaju loptu u gol. igraci baska daju gol za 4-3 iako su gubili 0-3 i ne raduju se!!! A sve one, koji negiraju i negoduju, treba da bude sramota!

Kule

pre 13 godina

Danas je poslednje kolo,videcemo rasplet.Obrenovcani gostuju na Karaburmi,a Bask igra protiv Sindjelica.Ubedjeni su svi poznavaoci fudbala da je Bask i ovu utakmicu namestio.ali kako god da bude,na kraju ce zavrsiti u zatvoru !

SSSS

pre 13 godina

Sad su nasli da se bune ovi iz Radnickog! Sta je bilo dok je Vladan Batic vodio klub?! Svaka utakmica je bila namestena! Ne kazem da je to uredu sto se desava,i u svim nasim ligama ima ogroman broj namestenih utakmica...ali sramota je ko se buni!

Gledalac

pre 13 godina

Gledao sam i pratio vecinu utakmica Srpske Lige,ovi ljudi su ukazali na samo tri utakmice,a po mojim zapazanjima,polovima utakmica je bila dogovorena,to je stvarno sokantno.Kuda plovi brod na cijem kormilu je taj lik Markovic...?

dr.mr.

pre 13 godina

Ovo je stvarno sramota kako za beogradski,tako i za srpski fudbal.Zamolio bih sve ljude,koji nisu pogledali snimak,da ga pogledaju na stranici youtube,i da se uvere u sve ovo sto su ljudi iz radnickog ispricali.Velika nepravda.Jos u svemu ovome,stizale su opomene iz Radnickog u fudbalski savez beograda,i kako je moguce da niko nije reagovao na to,onako kako je bilo potrebno...nek se zapitaju malo?!

Roksa

pre 13 godina

dodj te sutra svi na utakmicu radnickog da podrzimo ovaj klub jer po poslednjim saznanjima Fk Sindjelic je odlucio da odigra poslednje kolo posteno protiv Fk Bask-a! Sto znaci da ce ta utakmica biti veoma tvrda i ne izvesna a svi znaju da je sindjelic "trvda" ekipa na svom terenu i veoma retko gubi bodove dok bask ima losu ekipu i tesko da moze u regularnim uslovima nesto vise da urade! (sto su dokazali u prvom delu sezone kad nisu namestali meceve)!!!! Nadam se da cete doci na utakmicu FK BEOGRAD-FK RADNICKI OBRENOVAC koja pocinje U POLA 6 jer ce to biti utakmica za uzivanje(samo iz obrenovca krece na tu utakmicu 5 autobasa navijaca)... Dodjite da pomognete "rabi" da udje u prvu ligu jer ona to zasluzuje!!!!

Obrad

pre 13 godina

pa da,ovo se sve znalo jos odavno.Svaka cast obrenovcani,sto ste se prvi usudili da ovako nesto prekinete,mislim da svi u Srbiji treba da stanu na vasu strani i da konacno mafijasi budu tamo gde i treba,a to je zatvor !

nikola milovanovic

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal ... Dovedite najboljeg igraca iz Srpske lige Beograd Jovanovica iz Vozdovca !!! SVAKA CAST RADNICKI

lepi dzoni

pre 13 godina

@ viljuska
Nisam bas najbolje razumeo vezu izmedju ovog teksta u kome se govori o namestenim utakmicama u srpskoj ligi i sadrzaju tvog komentara.Molim objasniti,unapred hvala...

Bata Kan-Kan

pre 13 godina

ma sramno je sve ovo,ali to je nasa realnost,jos smo u 90-im godinama...ako ima pravde Radnicki ce u visi rang,a celnici Bask-a i sekretar FSB Markovic i veliki broj sudija u zatvor!

Tane

pre 13 godina

danas sam pratio utakmicu Beograd-Radnicki Obrenovac...Radnicki je igrao sa 5 bonusa tu utakmicu u pobedio 2:0,da li to moze Bask ? moze,ali ako namesti kao i uvek !! sramota ! Obrenovacka deca ovo nisu zasluzila,to su sve sjajni momci i buducnost srpskog fudbala! celnici Bask-a u zatvor,a Radnicki u Prvu ligu,jer im je tamo i mesto !

JOE BLACK

pre 13 godina

danas je sve receno
beograd-radnicki 0-2
utakmica u kojoj su obe ekipe bile zeljne nadigravanja,tehnicki obucene sa pregrst prelepih fudbaskih poteza...
sindjelic(kadeti)-BASSK
da,sindjelic je danas igrao sa kadetskom ekipom!!!
pri tome utakmicu je sudio ALEKSIC NENAD,pomocni sudija ma utakmici radnicki-palilulac o jedan od odgovornih sto je doslo do prekida,kako je samo brzo napredovao prethodnu pomocni a danas vec glavni i to na utakmici BASKA
jos jedna ekipa je danas napustila teren zbog veoma cudnih okolnosti i to ekipa saveznog ranga,to nije slucajno...
to je samo jedan pokazatelj da RADNICKI IZNOSI ISTINITE CINJENICE !!!
istrajte do samog kraja DO ISTINE !!!

djz

pre 13 godina

neka neko baci pogled na tabelu Srp. lige zapad, isti slucaj, Radnicki i z Kg celu polusezonu igra prijateljske utakmice, a u poslednje vreme je i davao premije protivnivima Macve Sabac. Isti slucaj

zivko

pre 13 godina

sramota sta se desava u nasem fudbalu!!!!
Evo to se desava i u 2 saveznoj ligi!!!! Kolubara je izasla sa terena zbog istog razloga kao i Radnicki O!!!!!
Otarasite se vise te fudbalske mafije!!! Svi u zatvor!!!

Raba

pre 13 godina

Hvala B92! Hvala vam na objektivnom informisanju, hvala vam sto neobjavljujete narucene tekstove i sto ste jedina, ili jedna od retkih medijskih kuca koja nastavlja borbu protiv mracnih sila iz 90ih!

Nenad

pre 13 godina

prvo i prvo,treba razdvojiti ono sto je radio bask,od zadnje utakmice radnicki-palilulac.
bio sam na utakmici.i radnicki je bespotrebno napravio na toj utakmici haos.sudije nisu bile najbolje,ali aposolutno nisu ostetile radnicki.niko iz radnickog nije rekao da je i palilulcu ponisten gol,kao i obrenovcanima(cini mi se oba zasluzeno).sudija jeste premnogo seckao igru,ali je imao isti kriterijum za obe strane,i svirao je svaki kontakt.i ja vise volim engleski stil sudjenja,ali prosto rec je o kriterijumu,i ni jedan tim nije ostecen.

drugo,premiranje konkurentovih protivnika(sto je bask radio) nije zabranjeno.pri tom niko iz radnickog nije rekao da su oni na kraju napali i igrace palilulca,zato sto su se ovi borili i nisu im prepustili pobedu.to je sramota.sta su im krivi igraci palilulca?jesu li trebali da se sklone i da ih puste?takodje niko iz radnickog(kao ni ovi koji ovde komentarisu) nisu rekli kako su mogli sebi da dozvole da u odlucujucoj utakmici za plasman u drugu ligu kuci ih palilulac nadigra,i ima vise izglednijih sansi.a posle im je drugi kriv sto nisu dobili.radnicki je imao srece da palululac iz nekoliko odlicnih sansi nije dao gol.a na kraju utakmice nervozni zbog izostanka pobede,iako su kao sto sam rekao slabo igrali,napustaju teren i napadaju sudije,a i igrace palilulca.sto sve to neko od ovih "postenjacina" iz radnickog nije rekao?
da li je bask namestao neke utakmice?verovatno jeste,izgleda tako i na ovom snimku.i to trebaju drzavni organi da ispitaju.ali ne moze radnicki za svoje propuste,slabosti i nedovoljno dobru igru da krivi druge.nek se pogledaju u ogledalo i onda vide sta su ooni mogli bolje da urade.pa onda nek pocnu i druge da kritikuju.
zasto je taj radnicki bio slabiji u drugom delu sezone,nego u prvom,a zeleo je u drugu ligu?to su sve greske samog radnickog,i za to im ni sudije,ni bask ni niko treci nije kriv...

SSSS

pre 13 godina

Sad su nasli da se bune ovi iz Radnickog! Sta je bilo dok je Vladan Batic vodio klub?! Svaka utakmica je bila namestena! Ne kazem da je to uredu sto se desava,i u svim nasim ligama ima ogroman broj namestenih utakmica...ali sramota je ko se buni!

propali fudbaler

pre 13 godina

Steta je samo sto ovo sve moramo da cujemo od fk Radnicki Obrenovac koji su veoma poznati po sumnivim utakmicama,,kao da ljudi zaboravljaju da su oni relativno skoro bili u nasoj najboljoj ligi ?!?!?! Igrao sam Srpsku ligu i namestanja ovakve vrste datiraju od ranije,tacnije od 1993 i traje jos uvek,,,pred pocetak svake sezone tacno se zna koja ekipa ide u visi rang a koja ce da ispadne,,,postoje i ljudi u FSB-u koji su zaduzeni za takve stvari a nisu iz sportskih krugova.Sve u svemu nama generalno nema spasa i jedino resenje je da iako se namesta da to ipak bude sa nekim smekom a ne ovako "seljacki".Kad nama vodeci ljudi u drzavi prodaju jeftine i proste fore pa zasto onda to ne bi radio i jedan mali klub B.A.S.K. iz Beograda .

pedja

pre 13 godina

Ja ne znam sta je vise potrebjo ovoj srbiji,znaci stvarno,cela srpska liga Beograd zna sta se desava,ceo savez zna da BASK namesta utakmice,verovali ili ne BASK je od do sada odigranih 14 utakmica kupio(platio protivniku da izgubi) neverovatnih 10 utakmica,a na ostale 4 utakmice je namestio sudije!!! I to zna ceo fudbalski Beograd! Svi znaju i svi su uzeli pare i cute,prave se ludi!
Ja sam jedan od igraca Radnickog, mi smo napravili incident u poslednjem odigranom kolu,izasli smo sa terena revoltirani minulim desavanjima i to je bio gest da se digne prasina,da se skrene paznja na sve ovo!Mi imamo veoma mladu ekipu(ispod 21 prosek) i istina je da smo imali veliku prednost u odnosu na bask,ali smo isto tako imali bodovni zaostatak za prvoplasiranom sumadijom i taj zaostatak smo nadoknadili i prestigli sumadiju...I imamo odlican ucinak u ovoj polusezoni odlican,a na sve to dodajte da su ekipe koje su igrale protiv nas bile premirane od strane BASK-a sa minimum 6 hiljada evra!!znaci svaku utakmicu smo se borili sa ekipama koje su radile sve sto je bilo u njihovoj moci da nas pobede,ali znam to nije protiv zakonito,znam,ali na to dodajte da su sudije bile namestene svaku utakmicu,svaku osim jedne protiv Sindjelica(tada su nam poslali normalnog sudiju jer se klub zalio savezu i suspendovao 8 ranije potplacenih sudija,znaci sama cinjenica da su suspendovali 8 sudija vam sve kaze!!!)Nama u zadnja 23 kola nije dosudjen ni jedan jedanaesterac,a verujte mi imali je 7-8 cistih situacija(za zatvor zargonski receno)!!!!Nama za 14 utakmica je dato 48 zutih kartonai ni jednu utakmicu nismo mogli da igrmo u punom sastavu!!!
ali verovali ili ne BASK je pobedio 10 utakmica za redom i prestigao nas?!??!??!!
Alo ljudi, svi znaju za namestanje utakmica i svi cute !!! Mi smo progovorili i imamo dokaze uveliki su poslate zalbe na adresu UEFA!!! Cekamo odgovor i sankciju jer u srbiji niko ne zeli da nam pomogne!
E da jos jedna stvar,zamislite kako se brane i sta komentarisu celnici baska i Fudbalskog saveza Beograda i(zajedno izjaivsi ovo za zurnal u istom clanku):Sta se Radnicki buni pa oni su izgubili od dve poslednje ekipe na tabeli!
Alo ljudi pa jel zabranjeno da se izgubi utakmica(u BASK-ovom slucaju ocigledno jeste),pa real je izgubio od treceligasa i ispao u kupu spanije,pa Manchester united je izgubio pre 2 sezone od ekipe iz 3 ili 4 lige ne secam se tacno,i ispao iz kupa isto,hocete da mi kazete da je to zabranjeno!!!!
Ne znam sta vise da kazem,nadam se da ce neko da nam pomogne,ne nama radnickom,vec srpskom fudbalu i da se jednom za svagda iskorene ovi lopovi iz fudbala!!!

Bata iz Banata

pre 13 godina

Sudije po dugogodišnjoj navici sude za crno-bele u skoro svim sportovima, pa su možda po inerciji ovog puta sudile za BASK, jer koliko se sećam i oni imaju crno-bele dresove.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Hvala B92! Hvala vam na objektivnom informisanju, hvala vam sto neobjavljujete narucene tekstove i sto ste jedina, ili jedna od retkih medijskih kuca koja nastavlja borbu protiv mracnih sila iz 90ih!
(Raba, 4. jun 2010 11:47)

Ti si verovatno sedeo u prvoj klupi u osnovnoj skoli i drzao konstantno podignuta 2 prsta..
Ovo kazem jer je ova konferencija za medije bila u skoro svim sredstvima informisanja i plus snimak na jednog TV stanici..

Bata Kan-Kan

pre 13 godina

ma sramno je sve ovo,ali to je nasa realnost,jos smo u 90-im godinama...ako ima pravde Radnicki ce u visi rang,a celnici Bask-a i sekretar FSB Markovic i veliki broj sudija u zatvor!

ex delilac pravde

pre 13 godina

ne znam nista o konkretnom slucaju tako da ne bih o tome... Ono sto je uvek simptomaticno u ovakvim situacijama jeste da se neko zali onda kada on i nastrada, a zna da cuti kad mu je to odgovaralo ili ga bar nije direktno pogadjalo...
Sigurno je da je beogradski fudbal prilicno truo. Cak i u najnizim takmicenjima (opstinske lige) postoje protekcije i "forsiranja"...
Delegati su vecinom BIVSI NAMESTACI (ne svi naravno) koji se hvale kako su "nekada sredjivali utakmice", a onda ocenjuju rad novih sudija... Apsurd!
Odredjenim klubovima sude samo odredjene grupe sudija, a tzv. "NEUTRALNE SUDIJE" (kakav termin izmislise, only in Serbia!) salju se na utakmice koje ne odlucuju o tome ko ce u visi rang i konacno - "najzasluznije" sudije onda budu delegirane da idu na poslednje kolo kod prvoplasiranog na jagnjetinu i pivo...
Imao sam prilike da prisustvujem sceni kad predsednik jednog kluba uz smeh zahvaljuje igracima sto su se okupili i izasli na teren!!!
Sustina je da vecina ljudi koji su u beogradskom fudbalu to zna, ali nikome nije interes da isteruje pravdu...
Otezavajuce je to sto su ovakve stvari javna tajna, a vrlo tesko dokazive i dokle god bude tako, muvatori ce uzivati kod nas...

cora

pre 13 godina

gledao sam juce na sos ovu konferenciju i mogu da kazem da u zivotu nisam video ociglednije namestene utakmice.to je izgledalo ko deca u parku da su se dogovorila.

Jovan

pre 13 godina

Greota da igraci Radnickog Obrenovac ovo dozive...cele sezone su igrali fre i korektno...ali da im se ovako vrati sigurno nisu zasluzili...ako ima pravde,pravda uvek pobedjuje

Pravda

pre 13 godina

sVe je isto u SL Vojvodina samo sto umesto Baska imamo Big Bul sa serijom od 14 vezanih pobeda a umesto Radnickog Veternik cak nakon odslusanog snimka mogu reci i da postoje neverovatne slicnosti inace sutra mec u Bacincima sudi sudija koji je vec pogurao Big Bul u Pazovi posle tog meca je Nova Pazova izdala saopstenje i zalili se kako su pokradeni da li je to slucajno ? Ne bi rekao

Prpa?????

pre 13 godina

Ja Vam gospodo iz Radnickog samo zelim da izdrzite i istrajete!!!! Mislim da im se drma stolica i da se ruse mostovi!!!!
Vreme je da se umesa drzava.
Gotovi su!!!!

pravda za rabu, nis i ostale

pre 13 godina

rade djurovic je predsednik fs beograda, to je onaj lik sto je komentarisao sudjenje na sos-u...smatrao sam ga za cestitog coveka, ali kako nakon ovoga kad u fs beograda mutljavine na sve strane...da imam morala, podneo bi ostavku i to neopozivu..ali njemu je sladje da se setka sa karadzicem i putuje po svetu sa reprezentacijom...to nema cenu, makar se i unistio fudbal i mladi igraci

a videcete se sad kako bezanija pusta lucane i sevojnu slogu , samo da radnicki nis ispadne

vladan

pre 13 godina

otisao sam u nedelju na utakmicu poslednjeg kola hajduk - bask, i zajedno sa prijateljem napustio stadion posle 10 minuta. pitajte sem zasto?

MARKO

pre 13 godina

svi cute nije posteno,BASK hoce u ligu sa parama,pa to ceo fudbalski beograd zna.cak im pomazu ljudi iz hajduka(lion)umesto njih nose pare za namestene utakmice.Sramno je da svi cute.I tacno je da su utakmice namestene(sigurno znam).a cene se krecu 0d 5ooo eur pa i preko 20(srem jakovo)

MARE

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal... TrebA da sve one koji su doveli do ovoga da se desi,krivicno procesuirati i goniti...Takvima nije mesto u fudbalu...Zna se gde im je mesto!

lepi dzoni

pre 13 godina

@ viljuska
Nisam bas najbolje razumeo vezu izmedju ovog teksta u kome se govori o namestenim utakmicama u srpskoj ligi i sadrzaju tvog komentara.Molim objasniti,unapred hvala...

rade

pre 13 godina

Bask je jedna od najslabjih ekipa u ligi...a samo na ovakav nacin mogu dfa udju u visi rang...SRAMOTA !!! obrenovcani pravda je na vasoj strani !!!

Lola

pre 13 godina

Ako ovakva nepravda prodje nekaznjeno onda o cemu moze da masta ova nasa jadna Srbija!!? O talentima koji brze bolje odlaze u inostrane klubove i koji manjaju drzavljanstvo jer im je muka svega ovoga!! Dokle vise mafija,dokle vise nesportski ljudi!!?? FSB i FSB mora da reaguje i kazni ljudi koji su odgovorni za sve ovo,clanove FK BASK.

Kule

pre 13 godina

Danas je poslednje kolo,videcemo rasplet.Obrenovcani gostuju na Karaburmi,a Bask igra protiv Sindjelica.Ubedjeni su svi poznavaoci fudbala da je Bask i ovu utakmicu namestio.ali kako god da bude,na kraju ce zavrsiti u zatvoru !

Dr.Z

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o
pogledajte snimak i recite da nije namestena utakmica,stavite naocare da ne propustite neki deo snimka i posle komentarisete kako nije namesteno,sramota je samo da BASK prodje nekaznjeno!!!!

So_Bad

pre 13 godina

Zamolio bih gospodu iz sportske redakcije B92 da u prilog vesti dodaju i ovaj skandalozan snimak utakmica FK Bask iz 2010 godine. Ne dzovolimo da nam deca igraju fudbal i odrastaju pod ovakvim okolnostima! http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o

miloš

pre 13 godina

Radnički je u poslednje dve-tri godine stvorio Filipa Đuričića, Radosava Petrovića, Alena Stevanovića, Stevu Kovačevića i stavaraće još talenata srpskom fudbalu uprkos kaznama koje će mu izreći korumpirani FSB, a koga je stvorio BASK na tim kupljenim utakkmicama? Radnički ima fudbalsku školu kojoj mogu da pozavide i superligaši, a gde su mlađe kategorije BASK-a? Radnički ima stadion (kakav takav), a gde igra BASK? Ali zato Radnički ne kupuje utakmice i sudije pa mu se poništavaju čisti golovi, ej Srbijo među šljivama...

Neutralan

pre 13 godina

Gledao sam konferenciju za štampu na SOS kanalu i mogu reći da su ljudi iz Obrenovca potpuno u pravu.Trebalo bi BASK izbaciti i nižu ligu,kao i ove koji su se sklanjali da puste golove,znači svi u nižu ligu a glavni akteri odstranjeni iz fudbala.Tog glavnog za tu ligu,mislim da se zove Miloš Marković,ali nebitno je ime,doživotno izbaciti iz fudbala.Takvih ljudi ima u svim ligama,počev od najviše ,pa do najniže.Takvi su najveće zlo našeg fudbala,koji vode lige i delegiraju sudije a niko ih ne pomera sa tih funkcija,decenijama.Ako i ovo sada prođe nekažnjeno i nesankcionisano od strane nadležnih,možemo da se pozdravimo sa našim fudbalom i da ga sahranimo.Imate crno na belo pa radite po zakonu a ne po kumovskim i burazerskim vezama.

ccc

pre 13 godina

bio sam na utakmici i sramota sta su sudije radile...svaku ozbiljniju akciju su prekidali faulom u napadu...lagano moze da se napravi komedija :) a recite da bask treba da dobije 300 000 evra od fife ako udje u drugu ligu zbog 100 godina postojanja..sramota!

stevan

pre 13 godina

Konacno neko da skupi hrabrosti i suprostavi se mesetarenju i lopovluku u srpskom fudbalu. Nadam se samo da nece zavrsiti ko i svi koji su se suprostavili jakoj sili i mafiji, vec da ce se naci neko ko ce sve to sankcionisati. Kaze se da je fudbal kao najbitnija sporedna stvar u zivotu ogledalo jedne drzave, a niko ne zeli drzavu punu malverzacija, lopovluka i stvari koje su za normalan svet nerazumne. Toj deci i tim igracima propadaju godine zivota zbog tih stvari, mucki su se borili, prolivali pregrst znoja, da bi im na kraju bilo oduzeto to sto su zasluzili celokupnim radom. Pravda jeste spora, ali je i dostizna. Al ipak imam vere da ce se ovo brzo zavrsiti i dda ce se stati tome na put. Srdacan pozdrav!

viljuska

pre 13 godina

a sta reci o Cukarickom?! prati ih 20 ljudi po utakmici sa sve kamermanima i decacima koji sakupljaju lopte! Pojavi se informacija da treba da ih kupi Juzno Korejski Incoj i onda u prolecnom delu prvenstva svima otimaju bodove a u jesenjem imali 4 boda! smesno...

Rile

pre 13 godina

U drugu ligu treba da udje ekipa koja bolje igra FUDBAL a ne ona koje bolje namesta...;)
p.s. EKIPA BASK-a je namestila ceo prolecni deo prvenstva!!!

Navijac

pre 13 godina

Ma stici ce njih pravda kad tad.....ne mora sada vratice im se to kroz zivot.....mada bi najpravednije bilo da se bask izbaci u nizi rang takmicenja i krene sa nekoliko bodova minusa....shumadija poshto nema uslove ne moze da udje u vishi rang,trebalo bi radnicki da udje u 2 ligu.....

fubu

pre 13 godina

Sramota bre!!! Spominju u novinama izgubili od Zelje, Graficara... Sta je sa vama, sto izgubiste od Sopota?! I tu utakmicu ste namestili gospodo baskovci, ali vam nije uspelo, klinci vam odrzase cas fudbala, a nalaze se na dnu tabele... Nemojte molim vas da se oglasavate vise, da ste igrali bez namestanja ne biste bili ni na sredini tabele!!! Sram da vas bude!

Gledalac

pre 13 godina

Gledao sam i pratio vecinu utakmica Srpske Lige,ovi ljudi su ukazali na samo tri utakmice,a po mojim zapazanjima,polovima utakmica je bila dogovorena,to je stvarno sokantno.Kuda plovi brod na cijem kormilu je taj lik Markovic...?

Raba

pre 13 godina

@Dzamburu 'n Koma

Ne, prijatelju, samo sam izrevoltiran clancima (ocigledno narucenim) koje sam citao prethodnih dana u pojedinim sportskim novinama (onako, u duhu tog vremena) , ali mi je drago, ako je, kao sto kazes, konferencija za stampu i ceo slucaj solidno medijski propracen... Pozdrav!

realno

pre 13 godina

Dzabe svi dokazi njih nikada nece biti dovoljno sve dok je kladionica.Da Platini postavi po jednog sudiju na svaka dva metra,opet bi nesto smuvali

zarko banggur

pre 13 godina

Bio sam na utakmici i u zivotu svom nisam video vecu kradju i nepravdu, pa se onda pitamo zasto nema publike na stadionima!!! Odgovorne podhitno kazniti drakonski jer ovako nema smisla, cemu odlazak na stadion ako se rezultat zna . RADNICKI NE SME POBEDITI to je trebealo da stoji u najavi utakmice. Inace suduja Trninic pritom se setka i jos se cudi zasto je publika nezadovoljna opusten, hladan ko zna koliko puta je on to radio do sada, coveku je namestanje utakmica uobicajena stvar, kao da je krenuo u supermarket!!! Jedan mlad i perspektivan tim je uskracen da napreduje. Sta reci ekipa koja je u skorije vreme dala nekoliko reprezentativaca na svim nivoima a to su da podsetim Djuricic, Petrovic, Stevanovic je UNISTENA! GOSPODO SVAKA CAST!

miloje

pre 13 godina

Zasto policija ne reaguje i ne pohapsi ljude koji vode inkriminiisane klubove.zbog namestanja,nemoguce da nema dokaza kada svako ko iole prati fudbal zna sta se desavalo na utakmicama Bask-a
.Nadamo se da ce Uefa uraditi nesto.

viljuska

pre 13 godina

@lepi dzoni

hteo sam da kazem da se namestaju utakmice i u prvoj ligi a da ne govorimo, nazalost, o 3. ligi. U visu ligu ide onaj ko ima vise para i to ne u smislu da ulaze u igracki kadar vec da kupuje utakmice. Neka u 3. ligi, grupa Vojvodina samo pogledaju Proleter NS tj sa Slane bare. Zatim Indjiju i Spartak Zlatibor Vodu koji su kupovali utakmice u prvih 5 kola 3 lige! jedne godine su jedni uslu naredne drugi a sad ce obe ekipe igrati u Prvoj ligi...

Goran

pre 13 godina

nazalost ovo je slika i prilika naseg fudbala...
mozes ti da radis posteno,imas odlicnu skolu fudbala,ali uvek se nadje neko ko hoce preko noci da uzme tudje mesto...po ovim snimcima ocigledno je da je bilo pustanja,sramota nema se sta drugo reci...
ima toga u svim ligama...

MAjstor

pre 13 godina

Video govori vise od hiljadu reci! Objavite ga na glavnoj strani da svi vidimo o cemu se radi! http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o

dragan

pre 13 godina

Konacno neko da potegne to pitanje malo ozbiljnije.Ljudima je muka da dolaze na stadion zbog takvih stvari.Sramota .Samo napred RADNICKI

Marko

pre 13 godina

Ovo je strasno...puna podrska fudbalskomklubu Radnicki,to je jekipa koja igra najlepsi fudbal u ligi...gledao sam dosta utakmica,i ovo sta radi Bask i sekretar FSB Markovic je jako tuzno i ruzno....sramota gospodo iz FSB...

konan

pre 13 godina

Obrenovcani izdrzite do kraja,vi ste institucija za mnogo klubove srpske pa i za vecinu klubova viseg ranga...gospodo u fudbalskom savezu sramota sta se desava,korupicija je na sve strane...Sekretar fudbalskog saveza Beograda Markovic je sigurno umesan u ovao "blato"

petar

pre 13 godina

sramota je da iz Fudbalskog saveza beograda niko ne reaguje na ovo sto BASK radi,Obrenovac je posten klub,imaju najbolju ekipu u ligi,i zasluzili su da udju u drugu ligu.

decak

pre 13 godina

Stvarno je steta da jedan klub i njegovi igraci dozive sve ovo, namestanje i sve sto ide uz to. Nadam se da ce sve biti na kraju kako treba...svaka cast ljudima iz radnickog i igracima na borbi i otporu koji pruzaju takvim mafijasima i korumpciji

Marko93

pre 13 godina

To sto celnici Bask-a rade je zaista odvratno, u veci rang treba da prodje kvaliteniji klub, pre svega zbog fudbala u Srbiji, a ne klub koji ima vise para.. ... Podrska Radnickom...!!!

Nikolas

pre 13 godina

Sto je mnogo,mnogo je!Da ljudi nameste ceo drugi deo (Bask) sve pobede + gurati Rabi sudije da ih upropastavaju i omalovazavaju njihov rad i trud.Sramota za fudbal i za FSB.Bruka za sport!

milan

pre 13 godina

Ovi što spominju bivšeg ministra Batića moraju da znaju da većina Obrenovčana tada nije ni dolazila na utakmice pošto je g. Batić praktično privatizovao klub u stranačke svrhe i čak mu dao stranačke boje (bordo-žute). Sada kada su na čelu kluba ljudi iz sporta više ljudi dolazi na mečeve Srpske lige da bi gledali kako se ovi klinci loptaju, ali se neko usudio da im ne dozvoli da uđu u viši rang iako su najbolji u ovoj ligi. Klasičan bezobrazluk čelnika FSB i dok neko zbog svega ovoga ne završi u zatvoru neće biti ni boljitka u fudbalu ni publike na stadionima jer ko će da dolazi da gleda dogovorene utakmice, ako mi se gleda komedija pogledaću neki dobar film tog žanra. I svi to vide, ali svi žmure. Sram vas bilo gospodo fudbalski radnici Beograda šurujete sa kriminalcima koji su navikli na bukagije, a sve su prilike da ćete ih zajedno vući samo ako u ovoj državi bude pravde. Da se slučajno niste usudili da prekinete karijeru nekog od igrača Radničkog nekom kvazi suspenzijom kao što najavljujete, sram vas bilo.

navijac

pre 13 godina

Ta uprava na celu sa Vladanom Baticem jeste nameshtala utakmice....ali ovi ljudi shto su sada na celu kluba su upravo te ljude isterali!!!!!tako da to ne moze da se poredi....ovo su neki novi ljudi koje samo fudbal zanima!!!!

stevan

pre 13 godina

Dokle ce oni koji su nadlezni da ovakve situacije resavaju zatvarati oci pred necim sto je sasvim ocigledno?! Podrska Radnickom da istraje do kraja!

dachaaa

pre 13 godina

Ovo je bre sramota za Srpski fudballl....ovo je strasno bre...pa ja bi im zabranio da igraju fudbal...samo cu to reci,strasno...-.-

darko

pre 13 godina

Sramotta!!!Radnicki Obrenovac je zasluzio da udje u Drugu ligu a ne neki tamo Bask koji odjednom ekipa swe pobede daj molim was kako ih nije sramota

raba

pre 13 godina

lopovi... posle onakve utakmice zapitas se dal kod nas u srbiji vredi igrati fudbal... i kasnije zasto mladi igraci napustaju srbiju... pa upravo zbog tih stvari...

Bosko

pre 13 godina

Ovo sto Bask radi nije fudbal...pod hitno treba nesto da se preduzme...neverovatno je koliko providno namestaju...i posle kazu rano otisao u inostranstvo...pa i treba da beze iz ovakvog fudbala sto pre...!!!

gospodin

pre 13 godina

mora se stati namestanju u nasem fudbalu! ovo je sramota za nas fudbal... citam komentare, pa namesta se i u prvoj i u ostalim srpskim ligama, pa jeste namesta se i sta sad, treba svi to da gledamo, ma hajte molim vas, mora se tome stati na put!!! Sta da vam kazem obrenovcani, izdrzite i nadamo se mi obicni ljudi , boljitku fudbala, kad se sankcionisu oni koji trebaju...

nolinjo

pre 13 godina

nekako da se razume to sto neko zeli da plati ,prevarom udje u visi rang ,mozda dogura do prve lige pa kladenjem obrne sve pare ...meni kao amaterskom sportisti ne ide u glavu nikako ,kako to da neko za 1000 dinara*(po igracu) oce da odigra utakmicu tako sto ce da pusti protivnika da ga pobedi...gde je tu sport ?

Tilex

pre 13 godina

Pogledajte na šta nam liči klubski fudbal, zahvaljujući ovakvim stvarima. Moraće policija i sudstvo da zaigra da očisti fudbal od mafije.
RADNIČKI JE POKRADEN!!!

pera

pre 13 godina

hajde jednom za svagda da se prekine ovo mesetarenje od strane ljudi koji zeli lose fudbalu i omladini, hoce li neko reagovati?... Ne dajte da nam deca propadaju zbog ovakvih stvari... Radnicki izdrzi! Nadam se da se javnost sad digla malo na noge i da ce reagovati na ovo!

jovica

pre 13 godina

Stop ovoj lakrdiji od fudbala, ljudi da li ste gledali snimak kako je bask dobijao utakmice, idite i pogledajte na jutjubu :smesna strana srpskog fudbala... Ono je tragikomicno, reakcija publike i njihovi komentari sve govore... Stanite tome na put, b92 pomozi!

Msdza

pre 13 godina

Srpski klubovi zvanično nikada nisu namestili utakmicu, ali neki od mečeva su toliko sumnjivi da su dobili razmere urbanih legendi. Ovu namestaljku bi i slepac video!!! Sramota!
PODRSKA "RADNICKOM" !!!!

Luka

pre 13 godina

Svi koji se bar malo razumeju u fudbal mogu da vide koliko je ovo zalosno. a snimci sa utakmica su smesni. igraci stoje i pustaju loptu u gol. igraci baska daju gol za 4-3 iako su gubili 0-3 i ne raduju se!!! A sve one, koji negiraju i negoduju, treba da bude sramota!

sone

pre 13 godina

Mislim da je ova situacija prava stvar za Brankicu Stankovic... Ali vidimo da je njen trud bio uzaludan...Da se se suzbije korupcija i namestanje utakmica!Zaista mi je zao ovih momaka iz Radnickog...PUNA PODRSKA RADNICKOM!!!!

N.R

pre 13 godina

Nije ovo prva utakmica gde je BASK imao blagonaklonost sudija.
Ovo je postala farsa od prvenstva,previse utakmica je BASK dobio na cudan nacin!!! BRUKA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9f7HkV_nP7o&feature=player_embedded

marko

pre 13 godina

sramota za srpski fudbal sta se desava gledao sam par utakmica Baska SRAMOTA kako je pobedio bez imalo napora protivnika a o sudijama da ne pricam..PRAVDA ZA RADNICKI

vujadin

pre 13 godina

Sad pogledoh snimak... Eh... Sta reci, slika govori hiljadu reci! Imao sam priliku da gledam onaj mladi tim iz obrenovca, stvarno sam mislio da kad sam ih gledao da se vracao smisao ove igre, a sada posle svega ovoga kako se ponasati, kako reagovati, da li zeli neko da reaguje?... Propadaju nam deca ovako ljudi! B92 pomozi, pokusaj preko ovog snimka, postavite ga da vide svi, da se tome stane na put, pa necemo valjda preci preko ovoga ko da nista nije bilo?... Duboko u sebi verujem da ce se stati tome na put! Izdrzite momcici!

mirko

pre 13 godina

ma ovo je bruka i sramota sta je bask uradio....zar ih nije sramota...ljudi iz saveza su slepi kad ovo ne vide...izgleda da i oni rade za FK BASK...

21

pre 13 godina

Strasno je sta se desava u Srpskoj ligi Beograd... Punu podrsku dajem Radnickom O. i njihovoj upravi da istraju do kraja protiv fudbalskih kriminalaca! Ovo ne vodi nicemu dobrome za srpski fudbal.. Jedine dve ekipe koje rade posteno u ovoj laznoj ligi su Vozdovac i Radnicki O., za ostale ne bih mogao sa sigurnoscu to da kazem.. posebno ne za BASK, za koji se zna da su kupili sve utakmice u drugom delu prvenstva, i premirali sudije i protivnike koji su bili protivnici Radnickom i Sumadiji!!! p.s. dobro sam upucen u aktuelnosti Srpske lige Beograd

NEBITAN

pre 13 godina

Posle ovog snimka sto sam gledao, sta drugo da kazem, osim da vam se resetke smese, sramota sta vi gospodo i baska sve radite da bi dosli do zeljenog cilja, a takodje treba i vas gospodo iz saveza da bude sramota sto zmurite na ovakve stvari! al pravde mora biti, kad tad pa cete se druziti na drugom mestu... Zamolio bih urednike i redakciju sa b92 da ako su u mogucnosti okace ovaj klip da ga i drugi koji nisu mogu videti, hvala! Srdacan pozdrav!

Skippy

pre 13 godina

Obrenovcani svaka vam cast na hrabrosti sto ste prvi potegli pricu oko ovih dogadjanja....sve mafijase i sve korumpirane sudije i ljude u savezu treba pohapsiti...napred Radnicki !

Steva NBG

pre 13 godina

BASK bruka srpskog fudbala !!! Radnicki je prava ekipa...momci izdrzite...vi ste buducnost a ne ovi prevaranti sa Careve cuprije...!

nikola a

pre 13 godina

Nazalost!!!imao sam priliku da prisustvujem jednoj baskovoj utakmici na kojoj su se ljudi smejali golovima i sudijskim odlukama,sve je to kulminiralo utakmicama bask-kovacevac i bask-srem...sramota je za nas fudbal ako se kriminal owe vrste ne moze suzbiti...pravda za radniki...!!!1. liga ale..

dr.mr.

pre 13 godina

Ovo je stvarno sramota kako za beogradski,tako i za srpski fudbal.Zamolio bih sve ljude,koji nisu pogledali snimak,da ga pogledaju na stranici youtube,i da se uvere u sve ovo sto su ljudi iz radnickog ispricali.Velika nepravda.Jos u svemu ovome,stizale su opomene iz Radnickog u fudbalski savez beograda,i kako je moguce da niko nije reagovao na to,onako kako je bilo potrebno...nek se zapitaju malo?!

samo RAD

pre 13 godina

Svi dobro znamo da je BASK namestio celi deo ove polusezone!!!! Nemojte se vise ni cuditi sto svi mladi talenti odlaze iz Srbije!!! Bruka!

Kiza

pre 13 godina

Gledao sam snimak sa utakmice Resnik-Bask...pa ono je prava sramota...ljudi sa Careve cuprije treba da vas je stid i sramota....Radnicki je institucija za vas.

Nikola

pre 13 godina

Sramota sta se sve desava u nasem fudbalu!!!
Ovo je za svaku osudu!!!
Pomozite srpskom fudbalu iskorenite kriminal jednom za svagda!!!!
Obrenovcani istrajte!!!

heroj

pre 13 godina

onaj markovic iz fsb-a je rekao da je radnicki iz obrenovca izgubio od dve poslednjeplasirane ekipe u ligi i to konstantno spominje a zaboravio je da je bask izgubio namestenu utakmicu od zvezdinih klinaca iz sopota. Nadam se da ce nadlezni organi reagovati i pomoci obrenovcanima da istraju u borbi protiv kriminala.

branko

pre 13 godina

mislim da je krajnje vreme da se nesto resi u nasem SRAMOTNOM fudbalu ovo vise nema svrhe igrati niti se takmiciti kada se unapred zna ko ce da bude prvi a ko ce da ispadne. sram da bude ljude koji vode fudbalski savez beograda.svaka cast ljudima iz Obrenovca kada su krenuli u ovako nesto. do sada niko nije imao petlju.

obrenovcanin

pre 13 godina

Gledao sam snimke utakmica BASK-a,smejao se,a sta drugo...tuzno je sto je javnost sada upoznata sa svim ovim,uprkos upozorenjima iz Radnickog jos od pre 3-4 meseca...za sve to vreme znalo da ce BASK dobiti sve utakmice do kraja,da ce Radnickom dolaziti placene sudije,od strane BASK-a i NIKO NISTA NIJE PREDUZEO!svi vi naivni koji mislite da ljudi iz FSB ne znaju za ovo sto smo mi svi videli i sto ce,daj Boze,videti cela Srbi ja,znaju oni vrlo dobro,oni su deo svega!Tuzno je to sto je sada kasno,Radnicki ce sa svim svojim mladim igracima,buducim zvezdama, nece moci da igra savezni rang takmicenja.Umesto Radnickog,sledece godine cete gledati (ili verovatno necete posle ovoga) BASK!svi koji zele da vide pravi fudbal,cistu i fer igru,ponekad i protiv dva tima (protivnickog i sudijskog) da sledece sezone gledaju Radnicki,nazalost u Srpskoj ligi grupa Beograd.U Obrenovcu su posteni ljudi uvek dobrodosli!PRAVDA ZA RADNICKI!

Neca

pre 13 godina

Omalovazavate fudbal u Srbiji,svetu igru u svetoj zemlji,DOKLE???!!da nema nekih ljudi koji sve ovo kuvaju moj drug bi odavno nesto napravio sa FUDBALOM

micko batica

pre 13 godina

E pa ovako igrom slucaja igram ovu srpsku ligu i mlad sam igrac,igrao sam protiv baska koji realno ima tim koji bi bio oko 10og mesta u ligi,i moj klub je pustio bask al nema ga na snimku,i od otprilike od tada sam prestao da idem na treninge jer su nam jos neke tekme bile namestene i sve mi se smucilo,a inace sam bio u prvih 11..Iz pouzdanih izvora znam da su sve tekme Bask-a namestene,podrzavam Obrenovac skroz,zao mi momaka iz bask-a jer oni su stvarno najmanje krivi al ovome konacno moRa da se stane na put i ako koliko vidim traze se pismeni dokazi od toga sigurno nece biti nista,ali ovi snimci sve pokazuju tako da mislim da je ovo pravi i jedini dokaz!Obrenovac u drugu ligu..U OVOJ BORBI NEMA PREDAJE!

novak

pre 13 godina

Napokon da neko progovori o mesetarenju u srpskom fudbalu.Ovo o cemu se ovde govori vecina ljudi iz srpskog sporta vec zna,samo je pitanje da li ce podrzati ovo ili ce i dalje iz nekih licnih interesa predmet poslati u FIOKU.Voleo bih kad da bi B92 ,jedna ozbiljna informativna kuca koja je dokazala do sada ne brojeno puta da ne podleze pritiscima ljudi iz senke,organizijue emisilu u kojoj bi se suocili prozvani sekretar FSB i neko iz F.K Radnickog,gde bi izneli svoje argumente na sve ovo.Mnogo je prljavstine u beogradskom fudbalu ,a vi ste se usudili da prvi zagrebete.Istrajte u tome,jer iza vas su rezultati u vidu talenata koje ste usmerili na pravi put i ucili ih sportskoj etici.O ekipi Baska ne treba nista reci,snimci govore vise od svega.

adam NS

pre 13 godina

BRUKA!!!Lopovima je mesto iza resetaka a ne na sportskim terenima.Ima jos nas koji volimo da gledamo lep fudbal a ne ove svinjarije.Radnicki uz vas smo drzite se do kraja

Komsija

pre 13 godina

Ljudi o cemu vi pricate...pa sve je to korumpirano i zatvoreno, ceo sistem (FSB) je koliko toliko tacnije neki bitniji ljudi su umesani u to, svi znaju za sve te namestaljke ali su dobili neki din da cute i da se ne izjasnjavaju u javnosti. Najbitnije je da je neko pokusao da stane na put takvom kriminalu i da ce se javiti pravi ljudi ako treba cak i iz policije kako bi zaustavili sve te igre...treba cestitati ljudima iz obrenovca koji pokusavaju da istraju u tim borbama...svaka cast, ja se iskreno nadam da nece to biti uzalud !!!

sinovac

pre 13 godina

MO NS Kako te nije sramota da napises, dosta o ovoj tramvaj ligi?! A pogotovo sto se radi o Radnickom iz obrenovca koji je u poslednje 2 godine iz svog tima izbacio 6-7 vrhunskih asova koji igraju po evropi i nasoj prvoj ligi... Ljudi jesu flegmaticni kad cuju o kojoj se ligi radi, al iz te lige su stvoreni vrhunski igraci, i zasto da tako ne bude i dalje?! Gospoda neka to ne zele, zbog svojih licnih interesa, il reci mi onda u cemu se tu radi?...

nikola milovanovic

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal ... Dovedite najboljeg igraca iz Srpske lige Beograd Jovanovica iz Vozdovca !!! SVAKA CAST RADNICKI

LEGENDA

pre 13 godina

U ovoj ligi, posto mi je to struka i moram da je pratim, pratio sam sve klubove i sad cu vam reci ko nije ni jednu utakmicu namestio: sopot i radnicki iz obrenovca(u smislu da nisu ni uzei pare kao premiju da pobede nekog, ama bas nista, o sudijama i medjusobnom napestanju da ne pricam) znaci dragi ljudi jedine dve ekipe... Vecina su uzimale pare, sumadija jagnjilo,vozdovac i zelja nije namestao, al su uzimali pare kao premiju, a ostalo,sve su lagano prepustili basku, bukvalno svaka ekipa im je dala bodove na razno razne nacine, 2-3 uz pomoc sudija, ali bas bas, da je to bolesno, a ostale ekipe su podplacenje sa ciframa od 5 hiljada evra pa na gore, i vama gospodo iz saveza ako je to normalno, onda ova deca vise ne treba da se bave fudballom, recite im odmah da rade nesto drugo, pohadjaju skolu, zaposle se, jer ovo je besmisleno ako ovako ostane!

MR.JO

pre 13 godina

IZDRZITE MOMCI, SA ZAPREPASCENJEM SAM GLEDAO SNIMKE, A DRUGAR ME UPUTIO U CELU SITUACIJU, STA DA VAM KAZEM, BORBA, NE DAJTE SE, DRAGO MI JE DA STE SKUPILI HRABROST I SVE TO OBJAVILI, KONACNO NEKO...!

nikola milovanovic

pre 13 godina

Ovo je sramota za srpski fudbal ... Dovedite najboljeg igraca iz Srpske lige Beograd Jovanovica iz Vozdovca !!! SVAKA CAST RADNICKI

Magio

pre 13 godina

Molio bi cenjene ljude sa B92 da istraze ovaj slucaj....ovo je sramota za Srbiju...ekipa Bask-a je toliko jadna da nemam reci...ljudi koji vode taj klub treba da se stide i jednoga dana ce ih stici pravda... ! Obrenovcani samo napred,vi ste nepresusan izvor talenata....

mag

pre 13 godina

bask,palilulac,mladenovac,resnik,hajduk,dorcol,sindjelic...
namestali-samo cu reci sramota za fudbal
a liga puna mladih igraca
DOKLE VISE?

ja

pre 13 godina

Do pre neku godinu bio sam na neki nacin clan i akter jedne srpske lige i video sve ovo o cemu judi iz obrenovca pricaju.Isto ovakok je ekipa iz subotice uz namestanje 70% svojih utakmica usla u veci rang,ekipa palica to isto radi vec dugi niz godina akod njih se zna i ko ce dati golove da bi bio prvi strelac,a ove sezone je vise nego strasno,poslednjih 7 kola je regularno odigrano svega par utakmica. Jako zalosno. Podrska za Radnicki

Sasa

pre 13 godina

Ova prica ne sme da zavrsi u prasnjavim fiokama....ovo mora da se istera do kraja...prica je sve popularnija,tako da bi zamolio ljude sa B92 da istraze dobro ovaj slucaj.Obrenovcani samo hrabro...najbolji i najlepsi fudbal igrate u ligi...

Nebojsa

pre 13 godina

Krajnje je vreme bilo da neko pokrene i ovo. Ovo je sramota za srpski fudbal. Jadni ovi momci iz Radnickog. Dzabe kad kod nas ne moze nista posteno. I to mi je sport! Kaznite Bask i uradite nesto pametno za promenu!!!!

Roksa

pre 13 godina

dodj te sutra svi na utakmicu radnickog da podrzimo ovaj klub jer po poslednjim saznanjima Fk Sindjelic je odlucio da odigra poslednje kolo posteno protiv Fk Bask-a! Sto znaci da ce ta utakmica biti veoma tvrda i ne izvesna a svi znaju da je sindjelic "trvda" ekipa na svom terenu i veoma retko gubi bodove dok bask ima losu ekipu i tesko da moze u regularnim uslovima nesto vise da urade! (sto su dokazali u prvom delu sezone kad nisu namestali meceve)!!!! Nadam se da cete doci na utakmicu FK BEOGRAD-FK RADNICKI OBRENOVAC koja pocinje U POLA 6 jer ce to biti utakmica za uzivanje(samo iz obrenovca krece na tu utakmicu 5 autobasa navijaca)... Dodjite da pomognete "rabi" da udje u prvu ligu jer ona to zasluzuje!!!!

petar

pre 13 godina

Samo da upoznam sve koji prate ovu temu da su korumpirani čelnici FSB posle svega ovoga suspendovali tri igrača Radničkog (Belića, Pajića i Bjedova)i tako dodatno pomogli BASK-u da u poslednjem kolu još lakše dođe do prvog mesta odnosno još više otežali Radničkom da dođe do pobede protiv Beograda sa Karaburme, ali je jasno da će oni biti na kraju ti koji će malo u Padinjak na suspenziju.

ja

pre 13 godina

najzad da je neko pokrenuo pricu o tom namestanju... svaka cast ljudima iz fk radnicki jer pokusavaju da se suprostave unistavanju fudbala u Srbiji... treba im pruziti veliku podrsku... snimci utakmica baska sve govore... igrac resnika daje evrogol i hvata se za glavu,jer nije smeo da ga postigne... NAPRED RADNICKI...

gdin

pre 13 godina

Nenade
Zestoko gresis, ne mozes da pricas kad nisi gledao nijednu utakmicu baska, ja sam gledao i zaprepastio sam se, bilo me je sramota, a bio sam i na toj utakmici izmedju palilulca i radnickog, gde je smesno govoriti kakvo je sudjenje bilo, svako ko je u fudbalu i malo, znao bi da je ono lopovluk, cist gol pre svega... Nadam se da ce mnogi pozavrsavat iza resetaka! stop antifudbalu, stop kriminalu! Radnicki izdrzi!

Crazy

pre 13 godina

Sramorta sta se dogadja u sprskom fudbalu!! Gde god da se okrenes Mafija! Veliki pozdrav za mladog golmana rada,Cedomira Radica!

Obrad

pre 13 godina

pa da,ovo se sve znalo jos odavno.Svaka cast obrenovcani,sto ste se prvi usudili da ovako nesto prekinete,mislim da svi u Srbiji treba da stanu na vasu strani i da konacno mafijasi budu tamo gde i treba,a to je zatvor !

Mica

pre 13 godina

@ Nenad
Nenade ocigledno se vidi da nisi bio na utakmici Radnicki-Palilulac, vidi se da su te namestili za komentar...
Kao prvo da si gledao utakmicu mogao si zapaziti da je bio postignut samo jedan gol i to je Radnicki postigao gol, sudija ga je ne optavdano ponistio, druga stvar sudija nije dosudio penal radnickom sredinom 2 poluvremena,trece sudija nije seckao igru vec je seckao igru dok je radnicki imao loptu,cetvrto podelio je brdo kartona i to je sve gadjao igrace koji nece moci igrati sledece kolo,peto za igrace palilulca je celo 2 poluvreme svirao faulove kako igrac radnickog pridje i udje u duel oni su skakali u bazen i jaukali kao da su igraci radnickog puccali na njih i naravno tragi-komican sudija Trninic je to jedva cekao i u 2 poluvremenu se nije efektivno igralo vise od 25 minuta...I da za tvoju informaciju radnicki je igrao slabo 1 poluvreme,a drugo poluvreme igraci palilulca nisu izlazili iz svojih 16 metara i u normalnim uslovima primili bi 3 gola do 80-og minuta...i da igraci palilulca su otvoreno vredjali igrace radnickog u toku cele utakmice,tako da dragi nenade ja bih te zamolio da vise ne komentarises jer se vidi ko je narucilac tvojih nepotrebnih i glupih komentara!!!!
Iskorenite vise tu mafiju iz fudbala!!!!!
A ako vi gospodo iz saveza ne uradite to,uradice UEFA!!!
Tako da kako god okrenete korumpirana gospodo nadrljali ste!

marijan

pre 13 godina

Nenade,
sto se tice tvog komentara ima mnogo stvari koje si propustio ili nisi hteo da navedes !
kao prvo : sudija je skratio i prvo i drugo poluvreme,snimak je pokazatelj...
kao drugo : sudije nisu dorasla ovako vaznoj utakmici,slozices se sa mnom da su imale dvostruke arsine...
kao trece : slazem se da nije zabranjeno nigde u svetu premirati neku ekipi zarad rezultata,ali nije normalno da ekipa palilulca od samog starta meca vredja decu,koju si video,da im je jedina taktika bila da sto duze ostanu na travi i da jauknu sto jace ,ZAR JE TO FUDBAL?
kao cetvrto : jeste palilulac imao sanse,ali kad ? onda kad je celokupna odbrana radnickog otisla u sesnaesterac palilulca !!!
kao peto : igracima ne samo palilca vec svih ekipa koje su gostovale u obrenovcu nije nikad falilo nista u ovoj sezoni...
i kao seto : ovde je rec o neregularnosti prvenstva,ako je tebi i ljudima poput tebe zanimljivo da prvak pobedjuje sve utakmice ,koje su unapred rezirane onda ste vi zalutali u sport!!! radnicki je imao mnogo vise uspeha i pobeda u ovoj sezoni ali isto tako je znao da pretrpi poraz.i najveci klubovi imaju oscilacije u formi tako da je i radnicki imao pravo na to,ali je igrao posteno do samog kraja !!!
slozices se sigurno da treba da podrzimo ove momke iz radnickog jer oni i njima slicni mogu da nas vrate na stadine....

Tane

pre 13 godina

danas sam pratio utakmicu Beograd-Radnicki Obrenovac...Radnicki je igrao sa 5 bonusa tu utakmicu u pobedio 2:0,da li to moze Bask ? moze,ali ako namesti kao i uvek !! sramota ! Obrenovacka deca ovo nisu zasluzila,to su sve sjajni momci i buducnost srpskog fudbala! celnici Bask-a u zatvor,a Radnicki u Prvu ligu,jer im je tamo i mesto !

JOE BLACK

pre 13 godina

danas je sve receno
beograd-radnicki 0-2
utakmica u kojoj su obe ekipe bile zeljne nadigravanja,tehnicki obucene sa pregrst prelepih fudbaskih poteza...
sindjelic(kadeti)-BASSK
da,sindjelic je danas igrao sa kadetskom ekipom!!!
pri tome utakmicu je sudio ALEKSIC NENAD,pomocni sudija ma utakmici radnicki-palilulac o jedan od odgovornih sto je doslo do prekida,kako je samo brzo napredovao prethodnu pomocni a danas vec glavni i to na utakmici BASKA
jos jedna ekipa je danas napustila teren zbog veoma cudnih okolnosti i to ekipa saveznog ranga,to nije slucajno...
to je samo jedan pokazatelj da RADNICKI IZNOSI ISTINITE CINJENICE !!!
istrajte do samog kraja DO ISTINE !!!

djz

pre 13 godina

neka neko baci pogled na tabelu Srp. lige zapad, isti slucaj, Radnicki i z Kg celu polusezonu igra prijateljske utakmice, a u poslednje vreme je i davao premije protivnivima Macve Sabac. Isti slucaj

zivko

pre 13 godina

sramota sta se desava u nasem fudbalu!!!!
Evo to se desava i u 2 saveznoj ligi!!!! Kolubara je izasla sa terena zbog istog razloga kao i Radnicki O!!!!!
Otarasite se vise te fudbalske mafije!!! Svi u zatvor!!!