Subota, 22.05.2010.

22:13

Vujošević: „Potrošeni smo“

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi košarkaši potrošeni posle <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=05&amp;dd=22&amp;nav_id=433196" class="text-link" target= "_blank">pobede nad Hemofarmom</a> u desetom kolu Superlige Srbije.

Izvor: JT

Vujoševiæ: „Potrošeni smo“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 13 godina

Koliko stranaca ima pravo da igraju za jedan tim u našoj ligi?Čini mi se da je broj bio ograničen na 4 a partizan igra sa petoricom(5) i nikom ništa.
(Hemofarm, 23. maj 2010 12:54)

Vranes i Maric imaju srpsko drzavljanstvo. A ne znam zasto stalno komentarisete nase strance kad ste ih i vi imali na pocetku sezone 4 i zamalo da dodje i onaj peti,centar amerikanac, a prosle sezone ste imali 6 stranaca!

_massi_

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu, nije mi ni jedan od ova dva kluba interesantan, ali sam slučajno zakačio prošlu.
Ovi Vrščani što se žale na suđenje, prvo da razmisle o tome, za koga ovi košarkaši uopšte igraju. Na prošloj
tekmi je bilo više navijača partizana u Vršcu nego navijača Hemofarma. To je po meni velika sramota za Vršac i za klub koji ni posle višegodišnjeg igranja u najvećim regionalnim takmičenjima, nije uspeo da napravi svoju bazu
navijača, nego im vrščani navijaju za tamo neki partizan ili zvezdu.

Naravno da će sudije da vas kradu ako nema ko da gleda i da navija za taj klub. Pamet u glavu. Ako nam u svim sportovima ostnau samo navijači partizana i zvezde, propašće nam svi sportovi.

gravedigger

pre 13 godina

(s.m, 23. maj 2010 07:50)
pa kad si toliko inteligentan ,zasto ne komentarises zicer marjanovica ,pa bi hemofarm otisao sa 5 koseva razlike na poluvreme, nego maricevu trojku ,bole tebe druge stvari ,kao na primer sledece sezone srpska liga!!

KARADKORDJE

pre 13 godina

Za sve navijace K K PARTIZAN i sve prave ljubitelje Srpske kosarke jedna PREDIVNA EKSKLUZIVNA VEST: Glavni i generalni sponzor K K PARTIZAN u sezoni 2010 - 2011 bice Turska kompanija ,, E F E S P I L S E N. Ova vest je proverena i tacna 100%. Turski EFES PILSEN bi hteo da bude glavni i generalni sponzor KK Partizan na neodredjeno vreme i sada se vode pregovori sa upravom Partizana o tom zahtevu ,,EFES PILSENA,,.

igor bgd

pre 13 godina

Postovani,

Krajnje je vreme da nekio kaze istinu o ponasanju "g-Dina" Vujosevica.Da li bi neko pricao o koracima Marica pre nego je dao trojku (svaka mu cast),jurnjavi sudija od coska do coska od strane Vujosevica,ko je bio na utakmici mogao je sve da vidi.I normalno kada se g-din tako ponasa sta da ocekujete od Lukajica.Cim nema tehnicke Vujosevicu nema ni za koga drugog.Samo ne zaboravite da je to taj isti g-din koji je samarao sudije u Vrscu, i pretio im sa jos jednim g-dinom,( svojim predsednikom )I mi se nadamo boljim danima.

VOLIM PARTIZAN

pre 13 godina

LF

Ti izgleda nisi ni gledao utakmicu jer da jesi video bi koje bio taj ko se svadjao i pljuvao sudije i skakao na svaku sudijsku odluku,a to je Zeljko Lukajic (a i Macvan,Marjanovic, Markovic, Jagodnik...). I to nije samo slucaj sada nego na svim utakmicama Hemofarma.Nego vama je preslo u naviku da pljujete po Vujosevicu, kao i sto volite da pisete da su Partizanu pomogle sudije nebitno sto niste ni odgledali utakmicu ,jer znate da cete takvim komentarima posle svake utakmice postici neki efekat na siroki auditorijum...

nislija

pre 13 godina

(s.m, 23. maj 2010 07:50)

Ja mislim da je presmesno zaliti se na korake u situaciji kada je covek dao trojku preko celog terena,a pre toga je Marjanovic promasio zicer,a to se sve desavalo na kraju prvog poluvremena.Cak i da idemo tvojom logikom i da je priznata ta trojka,bilo bi 2 razlike,tj. 74:72,tj. isto koliko i u Vrscu,tj. Partizan bi opet bio prvi i imao pobedu viska i plus mnogo bolju kos razliku,cak i da kiksne negde u nastavku.
A sto se tice para od NLB i EL, ako se ne razumes od nemoj da se javljas.Od osvajanja NLB-a smo dobili,ne mogu da se setim tacno,ali oko 50 000 evra,a za F4 u Parizu 67 000 evra i plus smo za svaku pobedu u El dobijali po 8 000 evra (nikakvih para nema za plasman u top16 i top8) sto je puta 11 pobeda 88 000 evra.Znaci skoro duplo vise para smo uzeli od jedne utakmice u Areni nego od rezultata u EL ove godine.

Miki

pre 13 godina

Ne bih voleo da nam se dogodi 1998 kada smo otisli na F4 a ostali bez finala play-offa. Doprinos igraca s klupe je neprimetna. Sinovec, Mitrovic, Milosevic i Djekic bi morali da daju veci doprinos. Ako rezervisti Partizana nisu u stanju da se nose s Tamisom (7:28 u 4. cetvrtini) onda je pitanje da li su to igraci za Partizan. Mislim da je jurenje za prvim mestom bas kontra-produktivno. Nosioci igre se preterano trose, napaljenost protivnika raste a, u skladu s teorijom velikih brojeva, raste verovatnoca da cete izgubiti sledecu utakmicu (Partizan-vaterpolo). Za ekipu koja je pobedila u Tel Avivu, tako je svejedno da li krece u play-off sa 1 ili 4 mesta.

Hemofarm

pre 13 godina

Koliko stranaca ima pravo da igraju za jedan tim u našoj ligi?Čini mi se da je broj bio ograničen na 4 a partizan igra sa petoricom(5) i nikom ništa.

Realno

pre 13 godina

Vise postaje dosadno citati ovo: godinama vec prete, pokusavaju, placu, kukaju - uvek traze zaveru. Hiljadu puta pokusavam da se iskljucim i da realno gledam utakmicu kao juce: ponasanje igraca partizana i hemofarma je kao razlika izmedju fine i nevaspitane dece. Sve sto je do sada dole nabrojano: Macvan, Marjanovic, Jagodnik - uzas blagi od nekulture. partizanu je sudjeno 30 faulova, hemofarmu 28...

I opet isto za koju nedelju kad otresemo komsinicu, vec vidim nebojsu ilica kako place i kuka, vec vidim iste ove traumatizovane likove na forumu kako kukaju i cmizdre

Drugari, kada bi samo malo pogledali realno, shvatili bi da smo mi od vas jaci isto onoliko koliko je Barcelona od ostalih evropskih timova - a to znaci mnogo. Budite zadovoljni casnim porazima jer i to je protiv institucije uspeh. Da bi nas pobedjivali iole redovno, mnogo stvari mora da vam se poklopi, a verujte da je najmanje od toga sudijska trojka. Vi nemate kvalitet koji bi vam garantovao pobede nad Partizanom, i samo da znate, to nije JEDAN kvalitet plus, vama treba mnogo vise. i opet ce biti pitanje hoce li biti dovoljno, jer Partizan je Partizan, kakav god bio...

A sto se sudjenja tice: i mi smo u evroligi doziljvalai da nam vade protiv olimpjikosa loptu "odozdo" kada je prosla kroz obruc, da nam poniste trojku jer je neko od igraca olimpijakosa stao jer nu se ucinilo da cuje sudiju iako je svirnuo neko iz njegove publike, itd...

Znate sta, mnogo, ali mnogo smo jacci od vas, kao klub, igracki, navijacki...naravno sledeca sezona je tu, za "pilulice", za "limenke", "komsinice". Nastavi da treniras!!!

sasa

pre 13 godina

Dokle vise sampioni da se dobijaju koracima i ssudijskim greskama. Neko ce da kaze da ta trojka nije uticala na rezultat ali jeste na stanje na tabeli da je partizan pobedio sa 2 a ne za 5 ne bi bio prvi.
a Sad svi redno klikcite ne preporucujem
Za tvoju informaciju, Partizan bi bio prvi i da je pobedio sa l kosem razlike jer ima pobedu vise od Hemofarma. Drugo, neka su i bili koraci Marica, utakmica traje 4o minuta i na ssvakoj utakmici sudije naprave po dve-tri greske na obe strane(prosto jer je kosarka takav sport gde su najcesce greske sudija, a sudije nemaju usporeni snimak kao mi koji sedimo u fotelji). Veci problem svih iz domace lige je taj sto se fokusiraju na sudjenje umesto na svboju igru. Da je Marjanovic pogodio zicer ne bi primili trojku sa preko pola terena, da su pogodili bar jos 5 slobodnih bacanja, mozda bi i pobedili. Ali ne , bitno je da se kuka i da se traze greske drugih, a da se svoje greske guraju pod tepih. Sto se tice psovanja slazem se da se kriterijum sankcionisanja istih mora poostriti, ali zapitaj se sakoliko bi tehnickih gresaka sinoc utakmicu zavrsio Hemofarm. Trenirajte, igrajte kosarku, mozda i pobedite kad pobedite svoju psihu.Macvan je dobar kosarkas ali je kao licnost malo "poleteo". Steta. Da li ste videli nekog igraca Partizana da drami, da iritira protivnicku publiku , da se baca pola metra u stranu kad neko prodje pored njega. Na zalost to sam primetio i kod jos nekih igraca Hemofarma. Pokusavaju da kopiraju Rakocevica Igora.Njemu svaka cast i od njega su mnogo toga dobrog mogli da nauce a ne da kopiraju njegovu najgoru osobinu. Kad je taj isti Macvan toliko fer momak, sto ne priznade da nije bilo faula na njemu , nego je pozurio da baca slobodna bacanja. To je zato sto ne igra u timu koji ima sistem, da imaju sistem ne bi iskaka;i iz sistema nego bi se ponasali u okviru n jega. To se nazalost ne postize preko noci, to se zasluzuje i stvara godinama. Hemofarm je mlad KK i vreme je pred njim, sto brze budu shvatili da nijedan igrac ne moze da bude iznad tima bice bolje i za njih i za njihove navijace.
(s.m, 23. maj 2010 07:50)

Pop

pre 13 godina

@s.m

Ne mogu da kazem da nisi u pravu. To sto je Partizan umorniji, to je njegov problem. Medjutim, stvar je u tome sto sad Hemofarm protura tezu da su bolji tim a da Partizan guraju sudije. Mislim, da li stvarno neko veruje da bi Partizan bio ostecen da krene u Play-off s drugog mesta? Kao, Vrsac je neosvojiva tvrdjava? Sta? Da biste skinuli sampiona s trona, morate biti mnogo bolji od njega. Morate ga nokautirati, kao u boxu. Hemofarm mora zasluziti respekt sudija. Sta su uradili u evropi? Pa, jedna trula ALBA je dosla do finala ULEB kupa. Ne mozete citave godine cekati mec protiv Partizana i onda dati sve od sebe. U Spaniji, Real je treci na tabeli a ima samo 2 utakmice manje od Barcelone odigrane. Kod nas drugoplasirani Hemofarm ima 18!!! To sto ponekad sudije poguraju Partizan ne znaci da Partizan nije najbolji tim u Srbiji.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Istina je da su igraci zaista potroseni. Duga je i vrlo naporna sezona bila, puno jakih utakmica i normalno je da to ostavi traga na igracima. Ja se samo malo plasim da li ce ovakva igra biti dovoljna za titule. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

Markoni

pre 13 godina

Ulicarski recnik namenjeni sudijama od pocetka utakmice i bujica najvulgarnijih psovki namenjena "iskljucivo" sudijama od strane crnogorskog selektora,ocigledno nikom ne smetaju.
A iste te sudije mirno i pokorno sve to slusaju i "primaju k znanju".
I ne reaguju,i ne sankcionisu.
Toliko.
(LF, 23. maj 2010 08:59)

A Lukajic im je sve slao poruke ljubavi? Marijanovic ( buducnost nase kosarke ) ima tako lep recnik, da bi ga ja iz hale izbacio a ne sudio tehnicku. Macvan pljuje, psuje, mlatara, tapse.... Jagodnik najprljaviji od svih igraca Hemofarma ( udara igrace sa i bez lopte, sa cestom namerom i da ih povredi ) takodje sebi daje za pravo da pljuje sudije, vecina igraca sa klupe Hemofarma celu utakmicu pljuje i psuje, neki lik iz strucnog staba Hemofarma koji skace besno kao malo dete kad ne dobije cokoladu itd itd
Ovo ti sve pricam jer sam bio na utakmici i vrlo dobro ih cuo i video sta rade, a ja sam ti nabrojao sve bisere Srpske kosarkase, doduse uz jednog Slovenackog i sta cemo sad? Moram da pohvalim Markovica, decko je ovu utakmicu odigrao skroz sportski i korektno.

zdravko

pre 13 godina

Da li se ovo Dule sprema da da utakmicu FMP funkcionerima,kada se zali na umor igraca.Ustvari videce se u sredu koliko je Dule veliki....A veliki jeste...

D.L.

pre 13 godina

ma ljudi OPUSTITE SE....
http://www.youtube.com/watch#!v=UZ3I9c4rwkw&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=-X2xFMaSr10&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=pGsaoft2tuU&feature=related

LF

pre 13 godina

Ulicarski recnik namenjeni sudijama od pocetka utakmice i bujica najvulgarnijih psovki namenjena "iskljucivo" sudijama od strane crnogorskog selektora,ocigledno nikom ne smetaju.
A iste te sudije mirno i pokorno sve to slusaju i "primaju k znanju".
I ne reaguju,i ne sankcionisu.
Toliko.

s.m

pre 13 godina

Partizanu je ovo bila 63 zvanicna utakmica ove sezone a hemofarmu 45. Razlika od 18 utakmica iznosi vremenski oko 2 meseca. Hemofarmu su utakmice protiv Partizana ove godine najveci dogadjaj dok je Partizanu potrosen u velikim mecevima ove sezone. Razumem da neko ne voli Partizan ali kad bi se Partizan spremio za Hemofarm kao za F4 otresao bi ih sa 3x20 razlike. Budimo realni. U NBA ima vise utakmica ali se zna da je spic sezone u maju i junu i tako se tempira forma. Partizan fakticki od februara do juna mora biti u top formi sto je neizvodljivo.



Ok i sta si sad time hteo da kazes? Kako sad oni posto igraju 20 utakmica vise, treba da im se pomaze. Sto ne kupe 20 igraca pa jedan tim da igra ligu a jedan evroligu a kombinovan jadransku pa ce sve da bude ok. AH da zaboravio sam, siroti klub, niko im ne pomaze...drzava ne radi nista po tom pitanju...a gde su pare od zarade od euro i jadranske lige i F4 to niko ne pita.
Pogledajte samo sve vesti ovog kola. Ima 5 klipova sa izjavama aktera partizana i jedan iz Hemofarma i to od nekog slabijeg igraca.
A radnicki, fmp...zvezda i ostali, nista.
Dokle vise sampioni da se dobijaju koracima i ssudijskim greskama. Neko ce da kaze da ta trojka nije uticala na rezultat ali jeste na stanje na tabeli da je partizan pobedio sa 2 a ne za 5 ne bi bio prvi.
a Sad svi redno klikcite ne preporucujem

Teko nam je

pre 13 godina

Verujem mu, mi smo potrošeni, lako može da se desi da do kraja izgubimo od FMP. Ostajemo na prvom mestu i to je samo važno. Mnogo nas vređaju ovi što neće ugrati godinu dana sa nama. Da li znaju šta može da ih snađe?

soni

pre 13 godina

Iskreno utakmicu sa gorim sudjenjem ne pamtim kad sam gledao. Ne pamtim da su mi sudije pokvarile neku utakmicu kao ovu. Ne mislim da je hemofarm mnogo ostecen jer je i bilo dosta situacija koje su njima svirane. Sudije su 40 minuta pravile kompenzaciju bez pravog kriterijuma, tako imamo da hemofarm napravi 3 faula za celu prvu cetvrtinu a sa istom odbranom 4 za prva 3 minuta druge. Da ne govorim da se cesto najdalje sudije od mesta faula svirale dok su blize samo gledale. Meni licno 2 najupecatljivije greske koraci marica kod onog kosa i bodicek macvana na kecmanu prilikom suta za tri( klasicna nesportska greska , bez podignute ruke da blokira sut ide direkto ramenom u kecmana). Izvinjavam se sto komentarisem samo sudjenja ali pored ovakvog sudjenja jako je tesko gledati i komentarisati kosarku.

Pop

pre 13 godina

Partizanu je ovo bila 63 zvanicna utakmica ove sezone a hemofarmu 45. Razlika od 18 utakmica iznosi vremenski oko 2 meseca. Hemofarmu su utakmice protiv Partizana ove godine najveci dogadjaj dok je Partizanu potrosen u velikim mecevima ove sezone. Razumem da neko ne voli Partizan ali kad bi se Partizan spremio za Hemofarm kao za F4 otresao bi ih sa 3x20 razlike. Budimo realni. U NBA ima vise utakmica ali se zna da je spic sezone u maju i junu i tako se tempira forma. Partizan fakticki od februara do juna mora biti u top formi sto je neizvodljivo.

Pop

pre 13 godina

Partizanu je ovo bila 63 zvanicna utakmica ove sezone a hemofarmu 45. Razlika od 18 utakmica iznosi vremenski oko 2 meseca. Hemofarmu su utakmice protiv Partizana ove godine najveci dogadjaj dok je Partizanu potrosen u velikim mecevima ove sezone. Razumem da neko ne voli Partizan ali kad bi se Partizan spremio za Hemofarm kao za F4 otresao bi ih sa 3x20 razlike. Budimo realni. U NBA ima vise utakmica ali se zna da je spic sezone u maju i junu i tako se tempira forma. Partizan fakticki od februara do juna mora biti u top formi sto je neizvodljivo.

Markoni

pre 13 godina

Ulicarski recnik namenjeni sudijama od pocetka utakmice i bujica najvulgarnijih psovki namenjena "iskljucivo" sudijama od strane crnogorskog selektora,ocigledno nikom ne smetaju.
A iste te sudije mirno i pokorno sve to slusaju i "primaju k znanju".
I ne reaguju,i ne sankcionisu.
Toliko.
(LF, 23. maj 2010 08:59)

A Lukajic im je sve slao poruke ljubavi? Marijanovic ( buducnost nase kosarke ) ima tako lep recnik, da bi ga ja iz hale izbacio a ne sudio tehnicku. Macvan pljuje, psuje, mlatara, tapse.... Jagodnik najprljaviji od svih igraca Hemofarma ( udara igrace sa i bez lopte, sa cestom namerom i da ih povredi ) takodje sebi daje za pravo da pljuje sudije, vecina igraca sa klupe Hemofarma celu utakmicu pljuje i psuje, neki lik iz strucnog staba Hemofarma koji skace besno kao malo dete kad ne dobije cokoladu itd itd
Ovo ti sve pricam jer sam bio na utakmici i vrlo dobro ih cuo i video sta rade, a ja sam ti nabrojao sve bisere Srpske kosarkase, doduse uz jednog Slovenackog i sta cemo sad? Moram da pohvalim Markovica, decko je ovu utakmicu odigrao skroz sportski i korektno.

soni

pre 13 godina

Iskreno utakmicu sa gorim sudjenjem ne pamtim kad sam gledao. Ne pamtim da su mi sudije pokvarile neku utakmicu kao ovu. Ne mislim da je hemofarm mnogo ostecen jer je i bilo dosta situacija koje su njima svirane. Sudije su 40 minuta pravile kompenzaciju bez pravog kriterijuma, tako imamo da hemofarm napravi 3 faula za celu prvu cetvrtinu a sa istom odbranom 4 za prva 3 minuta druge. Da ne govorim da se cesto najdalje sudije od mesta faula svirale dok su blize samo gledale. Meni licno 2 najupecatljivije greske koraci marica kod onog kosa i bodicek macvana na kecmanu prilikom suta za tri( klasicna nesportska greska , bez podignute ruke da blokira sut ide direkto ramenom u kecmana). Izvinjavam se sto komentarisem samo sudjenja ali pored ovakvog sudjenja jako je tesko gledati i komentarisati kosarku.

sasa

pre 13 godina

Dokle vise sampioni da se dobijaju koracima i ssudijskim greskama. Neko ce da kaze da ta trojka nije uticala na rezultat ali jeste na stanje na tabeli da je partizan pobedio sa 2 a ne za 5 ne bi bio prvi.
a Sad svi redno klikcite ne preporucujem
Za tvoju informaciju, Partizan bi bio prvi i da je pobedio sa l kosem razlike jer ima pobedu vise od Hemofarma. Drugo, neka su i bili koraci Marica, utakmica traje 4o minuta i na ssvakoj utakmici sudije naprave po dve-tri greske na obe strane(prosto jer je kosarka takav sport gde su najcesce greske sudija, a sudije nemaju usporeni snimak kao mi koji sedimo u fotelji). Veci problem svih iz domace lige je taj sto se fokusiraju na sudjenje umesto na svboju igru. Da je Marjanovic pogodio zicer ne bi primili trojku sa preko pola terena, da su pogodili bar jos 5 slobodnih bacanja, mozda bi i pobedili. Ali ne , bitno je da se kuka i da se traze greske drugih, a da se svoje greske guraju pod tepih. Sto se tice psovanja slazem se da se kriterijum sankcionisanja istih mora poostriti, ali zapitaj se sakoliko bi tehnickih gresaka sinoc utakmicu zavrsio Hemofarm. Trenirajte, igrajte kosarku, mozda i pobedite kad pobedite svoju psihu.Macvan je dobar kosarkas ali je kao licnost malo "poleteo". Steta. Da li ste videli nekog igraca Partizana da drami, da iritira protivnicku publiku , da se baca pola metra u stranu kad neko prodje pored njega. Na zalost to sam primetio i kod jos nekih igraca Hemofarma. Pokusavaju da kopiraju Rakocevica Igora.Njemu svaka cast i od njega su mnogo toga dobrog mogli da nauce a ne da kopiraju njegovu najgoru osobinu. Kad je taj isti Macvan toliko fer momak, sto ne priznade da nije bilo faula na njemu , nego je pozurio da baca slobodna bacanja. To je zato sto ne igra u timu koji ima sistem, da imaju sistem ne bi iskaka;i iz sistema nego bi se ponasali u okviru n jega. To se nazalost ne postize preko noci, to se zasluzuje i stvara godinama. Hemofarm je mlad KK i vreme je pred njim, sto brze budu shvatili da nijedan igrac ne moze da bude iznad tima bice bolje i za njih i za njihove navijace.
(s.m, 23. maj 2010 07:50)

Teko nam je

pre 13 godina

Verujem mu, mi smo potrošeni, lako može da se desi da do kraja izgubimo od FMP. Ostajemo na prvom mestu i to je samo važno. Mnogo nas vređaju ovi što neće ugrati godinu dana sa nama. Da li znaju šta može da ih snađe?

VOLIM PARTIZAN

pre 13 godina

LF

Ti izgleda nisi ni gledao utakmicu jer da jesi video bi koje bio taj ko se svadjao i pljuvao sudije i skakao na svaku sudijsku odluku,a to je Zeljko Lukajic (a i Macvan,Marjanovic, Markovic, Jagodnik...). I to nije samo slucaj sada nego na svim utakmicama Hemofarma.Nego vama je preslo u naviku da pljujete po Vujosevicu, kao i sto volite da pisete da su Partizanu pomogle sudije nebitno sto niste ni odgledali utakmicu ,jer znate da cete takvim komentarima posle svake utakmice postici neki efekat na siroki auditorijum...

KARADKORDJE

pre 13 godina

Za sve navijace K K PARTIZAN i sve prave ljubitelje Srpske kosarke jedna PREDIVNA EKSKLUZIVNA VEST: Glavni i generalni sponzor K K PARTIZAN u sezoni 2010 - 2011 bice Turska kompanija ,, E F E S P I L S E N. Ova vest je proverena i tacna 100%. Turski EFES PILSEN bi hteo da bude glavni i generalni sponzor KK Partizan na neodredjeno vreme i sada se vode pregovori sa upravom Partizana o tom zahtevu ,,EFES PILSENA,,.

Realno

pre 13 godina

Vise postaje dosadno citati ovo: godinama vec prete, pokusavaju, placu, kukaju - uvek traze zaveru. Hiljadu puta pokusavam da se iskljucim i da realno gledam utakmicu kao juce: ponasanje igraca partizana i hemofarma je kao razlika izmedju fine i nevaspitane dece. Sve sto je do sada dole nabrojano: Macvan, Marjanovic, Jagodnik - uzas blagi od nekulture. partizanu je sudjeno 30 faulova, hemofarmu 28...

I opet isto za koju nedelju kad otresemo komsinicu, vec vidim nebojsu ilica kako place i kuka, vec vidim iste ove traumatizovane likove na forumu kako kukaju i cmizdre

Drugari, kada bi samo malo pogledali realno, shvatili bi da smo mi od vas jaci isto onoliko koliko je Barcelona od ostalih evropskih timova - a to znaci mnogo. Budite zadovoljni casnim porazima jer i to je protiv institucije uspeh. Da bi nas pobedjivali iole redovno, mnogo stvari mora da vam se poklopi, a verujte da je najmanje od toga sudijska trojka. Vi nemate kvalitet koji bi vam garantovao pobede nad Partizanom, i samo da znate, to nije JEDAN kvalitet plus, vama treba mnogo vise. i opet ce biti pitanje hoce li biti dovoljno, jer Partizan je Partizan, kakav god bio...

A sto se sudjenja tice: i mi smo u evroligi doziljvalai da nam vade protiv olimpjikosa loptu "odozdo" kada je prosla kroz obruc, da nam poniste trojku jer je neko od igraca olimpijakosa stao jer nu se ucinilo da cuje sudiju iako je svirnuo neko iz njegove publike, itd...

Znate sta, mnogo, ali mnogo smo jacci od vas, kao klub, igracki, navijacki...naravno sledeca sezona je tu, za "pilulice", za "limenke", "komsinice". Nastavi da treniras!!!

Pop

pre 13 godina

@s.m

Ne mogu da kazem da nisi u pravu. To sto je Partizan umorniji, to je njegov problem. Medjutim, stvar je u tome sto sad Hemofarm protura tezu da su bolji tim a da Partizan guraju sudije. Mislim, da li stvarno neko veruje da bi Partizan bio ostecen da krene u Play-off s drugog mesta? Kao, Vrsac je neosvojiva tvrdjava? Sta? Da biste skinuli sampiona s trona, morate biti mnogo bolji od njega. Morate ga nokautirati, kao u boxu. Hemofarm mora zasluziti respekt sudija. Sta su uradili u evropi? Pa, jedna trula ALBA je dosla do finala ULEB kupa. Ne mozete citave godine cekati mec protiv Partizana i onda dati sve od sebe. U Spaniji, Real je treci na tabeli a ima samo 2 utakmice manje od Barcelone odigrane. Kod nas drugoplasirani Hemofarm ima 18!!! To sto ponekad sudije poguraju Partizan ne znaci da Partizan nije najbolji tim u Srbiji.

zdravko

pre 13 godina

Da li se ovo Dule sprema da da utakmicu FMP funkcionerima,kada se zali na umor igraca.Ustvari videce se u sredu koliko je Dule veliki....A veliki jeste...

Miki

pre 13 godina

Ne bih voleo da nam se dogodi 1998 kada smo otisli na F4 a ostali bez finala play-offa. Doprinos igraca s klupe je neprimetna. Sinovec, Mitrovic, Milosevic i Djekic bi morali da daju veci doprinos. Ako rezervisti Partizana nisu u stanju da se nose s Tamisom (7:28 u 4. cetvrtini) onda je pitanje da li su to igraci za Partizan. Mislim da je jurenje za prvim mestom bas kontra-produktivno. Nosioci igre se preterano trose, napaljenost protivnika raste a, u skladu s teorijom velikih brojeva, raste verovatnoca da cete izgubiti sledecu utakmicu (Partizan-vaterpolo). Za ekipu koja je pobedila u Tel Avivu, tako je svejedno da li krece u play-off sa 1 ili 4 mesta.

nislija

pre 13 godina

(s.m, 23. maj 2010 07:50)

Ja mislim da je presmesno zaliti se na korake u situaciji kada je covek dao trojku preko celog terena,a pre toga je Marjanovic promasio zicer,a to se sve desavalo na kraju prvog poluvremena.Cak i da idemo tvojom logikom i da je priznata ta trojka,bilo bi 2 razlike,tj. 74:72,tj. isto koliko i u Vrscu,tj. Partizan bi opet bio prvi i imao pobedu viska i plus mnogo bolju kos razliku,cak i da kiksne negde u nastavku.
A sto se tice para od NLB i EL, ako se ne razumes od nemoj da se javljas.Od osvajanja NLB-a smo dobili,ne mogu da se setim tacno,ali oko 50 000 evra,a za F4 u Parizu 67 000 evra i plus smo za svaku pobedu u El dobijali po 8 000 evra (nikakvih para nema za plasman u top16 i top8) sto je puta 11 pobeda 88 000 evra.Znaci skoro duplo vise para smo uzeli od jedne utakmice u Areni nego od rezultata u EL ove godine.

s.m

pre 13 godina

Partizanu je ovo bila 63 zvanicna utakmica ove sezone a hemofarmu 45. Razlika od 18 utakmica iznosi vremenski oko 2 meseca. Hemofarmu su utakmice protiv Partizana ove godine najveci dogadjaj dok je Partizanu potrosen u velikim mecevima ove sezone. Razumem da neko ne voli Partizan ali kad bi se Partizan spremio za Hemofarm kao za F4 otresao bi ih sa 3x20 razlike. Budimo realni. U NBA ima vise utakmica ali se zna da je spic sezone u maju i junu i tako se tempira forma. Partizan fakticki od februara do juna mora biti u top formi sto je neizvodljivo.



Ok i sta si sad time hteo da kazes? Kako sad oni posto igraju 20 utakmica vise, treba da im se pomaze. Sto ne kupe 20 igraca pa jedan tim da igra ligu a jedan evroligu a kombinovan jadransku pa ce sve da bude ok. AH da zaboravio sam, siroti klub, niko im ne pomaze...drzava ne radi nista po tom pitanju...a gde su pare od zarade od euro i jadranske lige i F4 to niko ne pita.
Pogledajte samo sve vesti ovog kola. Ima 5 klipova sa izjavama aktera partizana i jedan iz Hemofarma i to od nekog slabijeg igraca.
A radnicki, fmp...zvezda i ostali, nista.
Dokle vise sampioni da se dobijaju koracima i ssudijskim greskama. Neko ce da kaze da ta trojka nije uticala na rezultat ali jeste na stanje na tabeli da je partizan pobedio sa 2 a ne za 5 ne bi bio prvi.
a Sad svi redno klikcite ne preporucujem

LF

pre 13 godina

Ulicarski recnik namenjeni sudijama od pocetka utakmice i bujica najvulgarnijih psovki namenjena "iskljucivo" sudijama od strane crnogorskog selektora,ocigledno nikom ne smetaju.
A iste te sudije mirno i pokorno sve to slusaju i "primaju k znanju".
I ne reaguju,i ne sankcionisu.
Toliko.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Istina je da su igraci zaista potroseni. Duga je i vrlo naporna sezona bila, puno jakih utakmica i normalno je da to ostavi traga na igracima. Ja se samo malo plasim da li ce ovakva igra biti dovoljna za titule. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

gravedigger

pre 13 godina

(s.m, 23. maj 2010 07:50)
pa kad si toliko inteligentan ,zasto ne komentarises zicer marjanovica ,pa bi hemofarm otisao sa 5 koseva razlike na poluvreme, nego maricevu trojku ,bole tebe druge stvari ,kao na primer sledece sezone srpska liga!!

igor bgd

pre 13 godina

Postovani,

Krajnje je vreme da nekio kaze istinu o ponasanju "g-Dina" Vujosevica.Da li bi neko pricao o koracima Marica pre nego je dao trojku (svaka mu cast),jurnjavi sudija od coska do coska od strane Vujosevica,ko je bio na utakmici mogao je sve da vidi.I normalno kada se g-din tako ponasa sta da ocekujete od Lukajica.Cim nema tehnicke Vujosevicu nema ni za koga drugog.Samo ne zaboravite da je to taj isti g-din koji je samarao sudije u Vrscu, i pretio im sa jos jednim g-dinom,( svojim predsednikom )I mi se nadamo boljim danima.

Hemofarm

pre 13 godina

Koliko stranaca ima pravo da igraju za jedan tim u našoj ligi?Čini mi se da je broj bio ograničen na 4 a partizan igra sa petoricom(5) i nikom ništa.

nikola

pre 13 godina

Koliko stranaca ima pravo da igraju za jedan tim u našoj ligi?Čini mi se da je broj bio ograničen na 4 a partizan igra sa petoricom(5) i nikom ništa.
(Hemofarm, 23. maj 2010 12:54)

Vranes i Maric imaju srpsko drzavljanstvo. A ne znam zasto stalno komentarisete nase strance kad ste ih i vi imali na pocetku sezone 4 i zamalo da dodje i onaj peti,centar amerikanac, a prosle sezone ste imali 6 stranaca!

D.L.

pre 13 godina

ma ljudi OPUSTITE SE....
http://www.youtube.com/watch#!v=UZ3I9c4rwkw&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=-X2xFMaSr10&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=pGsaoft2tuU&feature=related

_massi_

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu, nije mi ni jedan od ova dva kluba interesantan, ali sam slučajno zakačio prošlu.
Ovi Vrščani što se žale na suđenje, prvo da razmisle o tome, za koga ovi košarkaši uopšte igraju. Na prošloj
tekmi je bilo više navijača partizana u Vršcu nego navijača Hemofarma. To je po meni velika sramota za Vršac i za klub koji ni posle višegodišnjeg igranja u najvećim regionalnim takmičenjima, nije uspeo da napravi svoju bazu
navijača, nego im vrščani navijaju za tamo neki partizan ili zvezdu.

Naravno da će sudije da vas kradu ako nema ko da gleda i da navija za taj klub. Pamet u glavu. Ako nam u svim sportovima ostnau samo navijači partizana i zvezde, propašće nam svi sportovi.

s.m

pre 13 godina

Partizanu je ovo bila 63 zvanicna utakmica ove sezone a hemofarmu 45. Razlika od 18 utakmica iznosi vremenski oko 2 meseca. Hemofarmu su utakmice protiv Partizana ove godine najveci dogadjaj dok je Partizanu potrosen u velikim mecevima ove sezone. Razumem da neko ne voli Partizan ali kad bi se Partizan spremio za Hemofarm kao za F4 otresao bi ih sa 3x20 razlike. Budimo realni. U NBA ima vise utakmica ali se zna da je spic sezone u maju i junu i tako se tempira forma. Partizan fakticki od februara do juna mora biti u top formi sto je neizvodljivo.



Ok i sta si sad time hteo da kazes? Kako sad oni posto igraju 20 utakmica vise, treba da im se pomaze. Sto ne kupe 20 igraca pa jedan tim da igra ligu a jedan evroligu a kombinovan jadransku pa ce sve da bude ok. AH da zaboravio sam, siroti klub, niko im ne pomaze...drzava ne radi nista po tom pitanju...a gde su pare od zarade od euro i jadranske lige i F4 to niko ne pita.
Pogledajte samo sve vesti ovog kola. Ima 5 klipova sa izjavama aktera partizana i jedan iz Hemofarma i to od nekog slabijeg igraca.
A radnicki, fmp...zvezda i ostali, nista.
Dokle vise sampioni da se dobijaju koracima i ssudijskim greskama. Neko ce da kaze da ta trojka nije uticala na rezultat ali jeste na stanje na tabeli da je partizan pobedio sa 2 a ne za 5 ne bi bio prvi.
a Sad svi redno klikcite ne preporucujem

LF

pre 13 godina

Ulicarski recnik namenjeni sudijama od pocetka utakmice i bujica najvulgarnijih psovki namenjena "iskljucivo" sudijama od strane crnogorskog selektora,ocigledno nikom ne smetaju.
A iste te sudije mirno i pokorno sve to slusaju i "primaju k znanju".
I ne reaguju,i ne sankcionisu.
Toliko.

igor bgd

pre 13 godina

Postovani,

Krajnje je vreme da nekio kaze istinu o ponasanju "g-Dina" Vujosevica.Da li bi neko pricao o koracima Marica pre nego je dao trojku (svaka mu cast),jurnjavi sudija od coska do coska od strane Vujosevica,ko je bio na utakmici mogao je sve da vidi.I normalno kada se g-din tako ponasa sta da ocekujete od Lukajica.Cim nema tehnicke Vujosevicu nema ni za koga drugog.Samo ne zaboravite da je to taj isti g-din koji je samarao sudije u Vrscu, i pretio im sa jos jednim g-dinom,( svojim predsednikom )I mi se nadamo boljim danima.

Hemofarm

pre 13 godina

Koliko stranaca ima pravo da igraju za jedan tim u našoj ligi?Čini mi se da je broj bio ograničen na 4 a partizan igra sa petoricom(5) i nikom ništa.

Pop

pre 13 godina

Partizanu je ovo bila 63 zvanicna utakmica ove sezone a hemofarmu 45. Razlika od 18 utakmica iznosi vremenski oko 2 meseca. Hemofarmu su utakmice protiv Partizana ove godine najveci dogadjaj dok je Partizanu potrosen u velikim mecevima ove sezone. Razumem da neko ne voli Partizan ali kad bi se Partizan spremio za Hemofarm kao za F4 otresao bi ih sa 3x20 razlike. Budimo realni. U NBA ima vise utakmica ali se zna da je spic sezone u maju i junu i tako se tempira forma. Partizan fakticki od februara do juna mora biti u top formi sto je neizvodljivo.

soni

pre 13 godina

Iskreno utakmicu sa gorim sudjenjem ne pamtim kad sam gledao. Ne pamtim da su mi sudije pokvarile neku utakmicu kao ovu. Ne mislim da je hemofarm mnogo ostecen jer je i bilo dosta situacija koje su njima svirane. Sudije su 40 minuta pravile kompenzaciju bez pravog kriterijuma, tako imamo da hemofarm napravi 3 faula za celu prvu cetvrtinu a sa istom odbranom 4 za prva 3 minuta druge. Da ne govorim da se cesto najdalje sudije od mesta faula svirale dok su blize samo gledale. Meni licno 2 najupecatljivije greske koraci marica kod onog kosa i bodicek macvana na kecmanu prilikom suta za tri( klasicna nesportska greska , bez podignute ruke da blokira sut ide direkto ramenom u kecmana). Izvinjavam se sto komentarisem samo sudjenja ali pored ovakvog sudjenja jako je tesko gledati i komentarisati kosarku.

Miki

pre 13 godina

Ne bih voleo da nam se dogodi 1998 kada smo otisli na F4 a ostali bez finala play-offa. Doprinos igraca s klupe je neprimetna. Sinovec, Mitrovic, Milosevic i Djekic bi morali da daju veci doprinos. Ako rezervisti Partizana nisu u stanju da se nose s Tamisom (7:28 u 4. cetvrtini) onda je pitanje da li su to igraci za Partizan. Mislim da je jurenje za prvim mestom bas kontra-produktivno. Nosioci igre se preterano trose, napaljenost protivnika raste a, u skladu s teorijom velikih brojeva, raste verovatnoca da cete izgubiti sledecu utakmicu (Partizan-vaterpolo). Za ekipu koja je pobedila u Tel Avivu, tako je svejedno da li krece u play-off sa 1 ili 4 mesta.

zdravko

pre 13 godina

Da li se ovo Dule sprema da da utakmicu FMP funkcionerima,kada se zali na umor igraca.Ustvari videce se u sredu koliko je Dule veliki....A veliki jeste...

D.L.

pre 13 godina

ma ljudi OPUSTITE SE....
http://www.youtube.com/watch#!v=UZ3I9c4rwkw&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=-X2xFMaSr10&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=pGsaoft2tuU&feature=related

Markoni

pre 13 godina

Ulicarski recnik namenjeni sudijama od pocetka utakmice i bujica najvulgarnijih psovki namenjena "iskljucivo" sudijama od strane crnogorskog selektora,ocigledno nikom ne smetaju.
A iste te sudije mirno i pokorno sve to slusaju i "primaju k znanju".
I ne reaguju,i ne sankcionisu.
Toliko.
(LF, 23. maj 2010 08:59)

A Lukajic im je sve slao poruke ljubavi? Marijanovic ( buducnost nase kosarke ) ima tako lep recnik, da bi ga ja iz hale izbacio a ne sudio tehnicku. Macvan pljuje, psuje, mlatara, tapse.... Jagodnik najprljaviji od svih igraca Hemofarma ( udara igrace sa i bez lopte, sa cestom namerom i da ih povredi ) takodje sebi daje za pravo da pljuje sudije, vecina igraca sa klupe Hemofarma celu utakmicu pljuje i psuje, neki lik iz strucnog staba Hemofarma koji skace besno kao malo dete kad ne dobije cokoladu itd itd
Ovo ti sve pricam jer sam bio na utakmici i vrlo dobro ih cuo i video sta rade, a ja sam ti nabrojao sve bisere Srpske kosarkase, doduse uz jednog Slovenackog i sta cemo sad? Moram da pohvalim Markovica, decko je ovu utakmicu odigrao skroz sportski i korektno.

sasa

pre 13 godina

Dokle vise sampioni da se dobijaju koracima i ssudijskim greskama. Neko ce da kaze da ta trojka nije uticala na rezultat ali jeste na stanje na tabeli da je partizan pobedio sa 2 a ne za 5 ne bi bio prvi.
a Sad svi redno klikcite ne preporucujem
Za tvoju informaciju, Partizan bi bio prvi i da je pobedio sa l kosem razlike jer ima pobedu vise od Hemofarma. Drugo, neka su i bili koraci Marica, utakmica traje 4o minuta i na ssvakoj utakmici sudije naprave po dve-tri greske na obe strane(prosto jer je kosarka takav sport gde su najcesce greske sudija, a sudije nemaju usporeni snimak kao mi koji sedimo u fotelji). Veci problem svih iz domace lige je taj sto se fokusiraju na sudjenje umesto na svboju igru. Da je Marjanovic pogodio zicer ne bi primili trojku sa preko pola terena, da su pogodili bar jos 5 slobodnih bacanja, mozda bi i pobedili. Ali ne , bitno je da se kuka i da se traze greske drugih, a da se svoje greske guraju pod tepih. Sto se tice psovanja slazem se da se kriterijum sankcionisanja istih mora poostriti, ali zapitaj se sakoliko bi tehnickih gresaka sinoc utakmicu zavrsio Hemofarm. Trenirajte, igrajte kosarku, mozda i pobedite kad pobedite svoju psihu.Macvan je dobar kosarkas ali je kao licnost malo "poleteo". Steta. Da li ste videli nekog igraca Partizana da drami, da iritira protivnicku publiku , da se baca pola metra u stranu kad neko prodje pored njega. Na zalost to sam primetio i kod jos nekih igraca Hemofarma. Pokusavaju da kopiraju Rakocevica Igora.Njemu svaka cast i od njega su mnogo toga dobrog mogli da nauce a ne da kopiraju njegovu najgoru osobinu. Kad je taj isti Macvan toliko fer momak, sto ne priznade da nije bilo faula na njemu , nego je pozurio da baca slobodna bacanja. To je zato sto ne igra u timu koji ima sistem, da imaju sistem ne bi iskaka;i iz sistema nego bi se ponasali u okviru n jega. To se nazalost ne postize preko noci, to se zasluzuje i stvara godinama. Hemofarm je mlad KK i vreme je pred njim, sto brze budu shvatili da nijedan igrac ne moze da bude iznad tima bice bolje i za njih i za njihove navijace.
(s.m, 23. maj 2010 07:50)

Pop

pre 13 godina

@s.m

Ne mogu da kazem da nisi u pravu. To sto je Partizan umorniji, to je njegov problem. Medjutim, stvar je u tome sto sad Hemofarm protura tezu da su bolji tim a da Partizan guraju sudije. Mislim, da li stvarno neko veruje da bi Partizan bio ostecen da krene u Play-off s drugog mesta? Kao, Vrsac je neosvojiva tvrdjava? Sta? Da biste skinuli sampiona s trona, morate biti mnogo bolji od njega. Morate ga nokautirati, kao u boxu. Hemofarm mora zasluziti respekt sudija. Sta su uradili u evropi? Pa, jedna trula ALBA je dosla do finala ULEB kupa. Ne mozete citave godine cekati mec protiv Partizana i onda dati sve od sebe. U Spaniji, Real je treci na tabeli a ima samo 2 utakmice manje od Barcelone odigrane. Kod nas drugoplasirani Hemofarm ima 18!!! To sto ponekad sudije poguraju Partizan ne znaci da Partizan nije najbolji tim u Srbiji.

Realno

pre 13 godina

Vise postaje dosadno citati ovo: godinama vec prete, pokusavaju, placu, kukaju - uvek traze zaveru. Hiljadu puta pokusavam da se iskljucim i da realno gledam utakmicu kao juce: ponasanje igraca partizana i hemofarma je kao razlika izmedju fine i nevaspitane dece. Sve sto je do sada dole nabrojano: Macvan, Marjanovic, Jagodnik - uzas blagi od nekulture. partizanu je sudjeno 30 faulova, hemofarmu 28...

I opet isto za koju nedelju kad otresemo komsinicu, vec vidim nebojsu ilica kako place i kuka, vec vidim iste ove traumatizovane likove na forumu kako kukaju i cmizdre

Drugari, kada bi samo malo pogledali realno, shvatili bi da smo mi od vas jaci isto onoliko koliko je Barcelona od ostalih evropskih timova - a to znaci mnogo. Budite zadovoljni casnim porazima jer i to je protiv institucije uspeh. Da bi nas pobedjivali iole redovno, mnogo stvari mora da vam se poklopi, a verujte da je najmanje od toga sudijska trojka. Vi nemate kvalitet koji bi vam garantovao pobede nad Partizanom, i samo da znate, to nije JEDAN kvalitet plus, vama treba mnogo vise. i opet ce biti pitanje hoce li biti dovoljno, jer Partizan je Partizan, kakav god bio...

A sto se sudjenja tice: i mi smo u evroligi doziljvalai da nam vade protiv olimpjikosa loptu "odozdo" kada je prosla kroz obruc, da nam poniste trojku jer je neko od igraca olimpijakosa stao jer nu se ucinilo da cuje sudiju iako je svirnuo neko iz njegove publike, itd...

Znate sta, mnogo, ali mnogo smo jacci od vas, kao klub, igracki, navijacki...naravno sledeca sezona je tu, za "pilulice", za "limenke", "komsinice". Nastavi da treniras!!!

VOLIM PARTIZAN

pre 13 godina

LF

Ti izgleda nisi ni gledao utakmicu jer da jesi video bi koje bio taj ko se svadjao i pljuvao sudije i skakao na svaku sudijsku odluku,a to je Zeljko Lukajic (a i Macvan,Marjanovic, Markovic, Jagodnik...). I to nije samo slucaj sada nego na svim utakmicama Hemofarma.Nego vama je preslo u naviku da pljujete po Vujosevicu, kao i sto volite da pisete da su Partizanu pomogle sudije nebitno sto niste ni odgledali utakmicu ,jer znate da cete takvim komentarima posle svake utakmice postici neki efekat na siroki auditorijum...

KARADKORDJE

pre 13 godina

Za sve navijace K K PARTIZAN i sve prave ljubitelje Srpske kosarke jedna PREDIVNA EKSKLUZIVNA VEST: Glavni i generalni sponzor K K PARTIZAN u sezoni 2010 - 2011 bice Turska kompanija ,, E F E S P I L S E N. Ova vest je proverena i tacna 100%. Turski EFES PILSEN bi hteo da bude glavni i generalni sponzor KK Partizan na neodredjeno vreme i sada se vode pregovori sa upravom Partizana o tom zahtevu ,,EFES PILSENA,,.

Teko nam je

pre 13 godina

Verujem mu, mi smo potrošeni, lako može da se desi da do kraja izgubimo od FMP. Ostajemo na prvom mestu i to je samo važno. Mnogo nas vređaju ovi što neće ugrati godinu dana sa nama. Da li znaju šta može da ih snađe?

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Istina je da su igraci zaista potroseni. Duga je i vrlo naporna sezona bila, puno jakih utakmica i normalno je da to ostavi traga na igracima. Ja se samo malo plasim da li ce ovakva igra biti dovoljna za titule. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

nislija

pre 13 godina

(s.m, 23. maj 2010 07:50)

Ja mislim da je presmesno zaliti se na korake u situaciji kada je covek dao trojku preko celog terena,a pre toga je Marjanovic promasio zicer,a to se sve desavalo na kraju prvog poluvremena.Cak i da idemo tvojom logikom i da je priznata ta trojka,bilo bi 2 razlike,tj. 74:72,tj. isto koliko i u Vrscu,tj. Partizan bi opet bio prvi i imao pobedu viska i plus mnogo bolju kos razliku,cak i da kiksne negde u nastavku.
A sto se tice para od NLB i EL, ako se ne razumes od nemoj da se javljas.Od osvajanja NLB-a smo dobili,ne mogu da se setim tacno,ali oko 50 000 evra,a za F4 u Parizu 67 000 evra i plus smo za svaku pobedu u El dobijali po 8 000 evra (nikakvih para nema za plasman u top16 i top8) sto je puta 11 pobeda 88 000 evra.Znaci skoro duplo vise para smo uzeli od jedne utakmice u Areni nego od rezultata u EL ove godine.

gravedigger

pre 13 godina

(s.m, 23. maj 2010 07:50)
pa kad si toliko inteligentan ,zasto ne komentarises zicer marjanovica ,pa bi hemofarm otisao sa 5 koseva razlike na poluvreme, nego maricevu trojku ,bole tebe druge stvari ,kao na primer sledece sezone srpska liga!!

_massi_

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu, nije mi ni jedan od ova dva kluba interesantan, ali sam slučajno zakačio prošlu.
Ovi Vrščani što se žale na suđenje, prvo da razmisle o tome, za koga ovi košarkaši uopšte igraju. Na prošloj
tekmi je bilo više navijača partizana u Vršcu nego navijača Hemofarma. To je po meni velika sramota za Vršac i za klub koji ni posle višegodišnjeg igranja u najvećim regionalnim takmičenjima, nije uspeo da napravi svoju bazu
navijača, nego im vrščani navijaju za tamo neki partizan ili zvezdu.

Naravno da će sudije da vas kradu ako nema ko da gleda i da navija za taj klub. Pamet u glavu. Ako nam u svim sportovima ostnau samo navijači partizana i zvezde, propašće nam svi sportovi.

nikola

pre 13 godina

Koliko stranaca ima pravo da igraju za jedan tim u našoj ligi?Čini mi se da je broj bio ograničen na 4 a partizan igra sa petoricom(5) i nikom ništa.
(Hemofarm, 23. maj 2010 12:54)

Vranes i Maric imaju srpsko drzavljanstvo. A ne znam zasto stalno komentarisete nase strance kad ste ih i vi imali na pocetku sezone 4 i zamalo da dodje i onaj peti,centar amerikanac, a prosle sezone ste imali 6 stranaca!