Utorak, 18.05.2010.

14:13

Nikolić želi sastanak sa Koštunicom

DSS nema vremena ove nedelje za razgovor sa naprednjacima. Poziv važi i za sledeću nedelju, poručuju iz Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Nikoliæ želi sastanak sa Koštunicom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Pa naravno da su DSS i Koštunica rezervisani prema ovoj ideji jer Toma zeli da otme glasace DSS kad je vec "oteo"program DSS !Valjda je svima jasno da je Toma osnivajuci svoju "naprednu" stranku promenio i svoju radikalsku pricu i pokusava sada da nauci pricu evropskog demokratskog umerenog desnicara, ali mu ucenje ne ide bas najbolje!!Čemu takva promena političke priće kada u Srbiji to od 1992 priča DSS? Meni se čini da je to u svrhu uklanjanja i stanizovanja DSS i Vojislava Kostunice koji se usudio da svetskim mocnicima kaze NE,i na demokratski nacin im dokaze da nad Srbijom vrse nasilje i da imaju dva arsina u sprovodjenju svoje politike! Zato sada Toma naivno "pita" Koštunicu, da li je on za Srbiju u Evropi??? Dacic je ove godine postao NAJ EVROPLJANIN u Srbiji!Šta mislite ko će to biti nakon sledecih izbora???Živi bili pa videli!!

Sajo

pre 13 godina

Nisam clan nijedne stranke niti sam ikada bio niti cu ikada biti,ali kao coveku koji razmislja mije apsolutno jasno da u Srbiji sve napredne snage i pametni ljudi su uz Tadica i vladu Srbije.Vlada Srbije radi odlicno s obzirom na uslove kojima se svi mi nalazimo...A ovo kukanje Tome Nikolica za Kostunicom je zaista zalosno jer taj Vojislav dr.Kostunica osim sto je namcor nista drugo nema da ponudio dobro gradjanima Srbije,osim izolacije i zaustavljanja priblizavanju ka EU...ispada da je onda i Nikolic za taj put u pakao...Mada nikako ne mogu da shvatim da toliki broj gradjana podrzava SNS,SRS,DSS...mora da su Srbi jako duhovit narod i da se sale...

galak

pre 13 godina

Pa šta si zapeo Nikoliću da salećeš Koštunicu kad ti je stranka 6 puta jača od njegove.Umesto on tebe da traži, ti ideš i moljakaš njega,koji je na dobrom putu da od DSS-a napravi ,,kombi stranku,,.Jedino ako Koštunica za 7 godina koliko je držao BIA,nije saznao nešto što ti ne odgovara Nikoliću. Ja drugog racionalnog objašnjenja za tvoje ponašanje nemam.Neki moji prijatelji su mu večeras priznali da su možda u jednom trenutku i pomislili da bi ti Nikoliću mogao biti alternativa ovoj vlasti,ali su konačno shvatili da će onda Koštunica opet biti premijer,tako da ni ovaj put, iako su nezadovoljni napretkom društva, sigurno neće glasati za tebe.

Beli

pre 13 godina

Odbijam da verujem da su ovi alternativa sadasnjoj vlasti. Srbija vapi za smenom ove jalove i korumpirane vecine ali kad pogledam ovaj trio dodje mi da vristim. Ponovo cemo doci u situaciju da vlada glatko izgubi podrsku ali da opstaje na vlasti zbog nesposobne i slabe opozicije. Situacija zvana "biramo manje zlo" je nesto najgore sto jednoj zemlji moze da se desi. Sa druge strane je to i normalno posto se pametnom svetu ili gadi politika ili su iz ove zemlje odavno otisli.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

" ... mi ćemo imati vremena i sledeće nedelje, i to ne zato što smo slabi, već zato što smo jaki ... "

Na nivou su petogodisnjeg deteta.

sinadin

pre 13 godina

Sta ocekuje presvuceni radikal?
Kostunica nije toliko naivan, pa da prihvati predlog poluobrazovanog Nikolica, koji se drzi kao najumniji politicar, a
ustvari za svaku njegovu izjavu mu treba prevodilac, tj. objasnjivac sta je on hteo da kaze (isto kao Sojicu). Ipak je opozicija za dobru nijansu gora od vlasti.Tadic moze mirno da spava pored ovog trija (Nikolic, Ilic, Kostunica).

jovan

pre 13 godina

Umesto komentara predlazem danasnju izjavu Sormaza "Kako je dodao, 24 sata pre nego što je DSS podneo njegovu blanko ostavku razvlastio je stranku da to učini i obavestio skupštinu da i dalje raspolaže svojim mandatom.

"Ja sam bio i biću opozicija ovoj većini", rekao je Šormaz i dodao da će biti samostalni poslanik sve dok Administrativni odbor i sud ne odluče o njegovom mandatu.

Dodao je i da posle odluke tih tela neće važiti njegova ponuda lideru DSS-a Vojislavu Koštunici da ga zameni u parlamentu.

Odgovarajući na pitanja o budućem političkom aranžmanu, Šormaz je kazao da će tek odlučiti o tome, kao i da je razgovarao sa nekoliko političkih stranaka i da još nije odlučio da se priključi nekoj od njih.

Šormaz je ponovio da su mu najbliže stranke desnog centra.

Na pitanje da li će se priključiti Jedinstvenoj Srbiji Dragana Markovića, rekao je odgovorio "teško", jer je ta stranka deo vladajuće većine."

bla bla bla

pre 13 godina

Izigravaju besne gliste, ko da ih neko nesto pita. A ovaj Kostunica ne znam samo za koga pravi taj ekonomski plan, mora da radi kao hobista?

Nikolic me je malko iznenadijo jer je sada uhvacen u lazi, fala bogu pa su ga ovi iz Blica lepo snimili. Ovom izjavom je potvrdio koliko je njemu lako da promeni misljenje i da povuce rec koja za njega inace nista ne znaci.

star

pre 13 godina

Ama vise dosadili ste!!! Dajte vise neki program pokazite narodu a ne samo pricu!!Svi znamo da znate da pricate ali ne i da uradite nesto!Pustite izbore, izbori su 2012 i bolje da cutite dotle i da izradite neki program a ne da nam tu masete prazim papirima kao sto ste uvek i radili!!! Ama dosta vise

c i t i z e n

pre 13 godina

Kao dugogodisnji penzioneri koji se na Kalemegdanu posvadjaju oko sahovskih figura, a onda jedan zove da se pomire a drugi tvrdi pazar. Takvi su politicka alternativa sadasnjoj vlasti, kakva je da je?

Dragoljub

pre 13 godina

Ovde jaci (Nikolic) moli slabijeg (VDrK) a ovaj se necka. Kako dirljivo... Ja se pitam cemu ce Tomi uopste Kostunica? Niko se nije okoristio od njegovog kvaziintelektualizma...

Realko

pre 13 godina

Zasto napadate Kostunicu da lose vodi stranku? Coveku se jednostavno ne svidja ni vlast, ni ostatak opozicije pa nece ni sa jednima ni sa drugima. Covek ima svoj princip i politki stav i ne prodaje se zarad glasova na izboru. Bolje imati 5% kao DSS vec 50% sa Nikolicem.

sasa jokic

pre 13 godina

Kakav kompleks nize vrednosti?! A Kostunica k'o uvredjena mlada, nema vremena ove nedelje?! Moze mu se, vidi da ovaj pati da se zblize, i sad mu vraca milo za drago. Mislim da je i Tominim glasacima sve jasnije sa kim imaju posla, te stan od ar ipo, sad ovaj lazni demant sopstvenih reci, ulizivanje Kostunici....nije bas liderski. Mada za mene nije iznenadjenje.

Deki

pre 13 godina

Tuzno je sto imamo ovakvu vlast a jos tuznije sto za takvu vlast jedinu alternativu cine narodnjacki blok da ih tako nazovem jer su mi svi isti. Najbolje da svi glasamo za nekog anonimusa i da ove vecite politicare zaboravimo.SVI SU ISTI!!!

Dejan

pre 13 godina

Ja bih Nikolicu preporucio da se okane Kostunice ako misli ozbiljno da preuzme vlast u Srbiji.Sa propalim premijerom bolje da ne saradjuje i bolje da ga ostavi da uziva u svojim penzionerskim danima.A sto se mene tice obojica su najgori moguci duo za nasu zemlju i pre svega ekonomiju.Mozda je sadasnja vlast losa, ali mislim da bi ova dvojica bili bi MNOOOOGO GORI!

Marko

pre 13 godina

Ovaj Kostunica se ponasa kao nezrela devojka koju svi pomalo muvaju, ali ona ni sa kim nece i onda kada jedan od frajera iznervirano kaze:'Ma nosi se...',ona 'digne nos' i nece vise da razgovara.
Nikolicu, ne blamiraj se!!! Sad nema "Izvini"

Mile

pre 13 godina

Covek nema vremena za vazne politicke dogovore i koalicije, posto ga jos uvek nisu obavestili da je njegova stranka trenutno 5-6 stranka po rangu!!!!

Pa cak i otpisani SPS ponovo jase sa Dacicem na celu....

A sta je sa DSS? Zar oni postoje? Ne verovatno koliko jedan ocvek moze da unazadi do pre 4-5 godina trecu po snazi stranku!!!!

Bas kao sto sam i procitao u prethodnim komentarima, ova danasnja vlast je OCAJNA, ali ova danasnja opozicija je jos gora, ako gore postoji!!!!!

Gagarin-Gagi

pre 13 godina

Nikolic očekuje da će opoziciona pesnica razbiti koaliciju na vlasti. Burazeri ovo su uigrani bokseri? U ring sa njima. Ali koliko kosta karta za njihovu predstavu?

slaviša

pre 13 godina

Kanda je "neobavešteni" ukapirao kakve ortake ima u koaliciji... Šormaz je pokazatelj bežanja (Koštuničinog) iz tog lošeg društva

Alexandar

pre 13 godina

A sad jos i da se dogovore gde ce da se sretnu. Da li neko zna koje se selo nalazi tacno na pola puta izmedju Belanovice (Kostunicino selo) i Bajcetine (Nikolicevo selo)?

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Osoba koja je juce konstatovala da trenutno "tvrde pazar" je bila u pravu.

Ne daj boze da ovi ostvare svoje ciljeve. To bi i zvanicno bio kraj Srbije.

Jedina stvar losija od sadasnje vlade je sadasnja opozicija.

vladaNS

pre 13 godina

Ne mogu ni da se dogovore oko zajedničke konferencije. A zamislite da nekim čudom dobiju 126 poslanika, koliko bi Koštunica tražio ministarskih fotelja i mesta u UO i sl sa njegovih 5% glasova. Blago Tadiću, uz ovakvu opoziciju može da vlada bar još 100 godina. Savet Nikoliću: Uzmi DSS-u što više glasova i pošalji Koštunicu u istoriju

Srboljub

pre 13 godina

Ovo je velika greska DSS-a ako se upusti u kolo sa Nikolicem. Uostalom svojim jezikom u RS je pokazao kakvu politiku on zaista zeli iza svoje maske evropejca. On je bio i ostao ratni huskac, samo ovoga puta bez SESELJA!

Ivan's

pre 13 godina

Ovi na vlasti su loši, ali vas baš ne mogu da gledam, počev od Voje smorenog, preko Velje neuravnoteženog zaključno sa Tomom i Acom čije opise nije umesno ovde napisati...OStavite nas više na miru!!!

Ivan's

pre 13 godina

Ovi na vlasti su loši, ali vas baš ne mogu da gledam, počev od Voje smorenog, preko Velje neuravnoteženog zaključno sa Tomom i Acom čije opise nije umesno ovde napisati...OStavite nas više na miru!!!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Osoba koja je juce konstatovala da trenutno "tvrde pazar" je bila u pravu.

Ne daj boze da ovi ostvare svoje ciljeve. To bi i zvanicno bio kraj Srbije.

Jedina stvar losija od sadasnje vlade je sadasnja opozicija.

vladaNS

pre 13 godina

Ne mogu ni da se dogovore oko zajedničke konferencije. A zamislite da nekim čudom dobiju 126 poslanika, koliko bi Koštunica tražio ministarskih fotelja i mesta u UO i sl sa njegovih 5% glasova. Blago Tadiću, uz ovakvu opoziciju može da vlada bar još 100 godina. Savet Nikoliću: Uzmi DSS-u što više glasova i pošalji Koštunicu u istoriju

Srboljub

pre 13 godina

Ovo je velika greska DSS-a ako se upusti u kolo sa Nikolicem. Uostalom svojim jezikom u RS je pokazao kakvu politiku on zaista zeli iza svoje maske evropejca. On je bio i ostao ratni huskac, samo ovoga puta bez SESELJA!

Alexandar

pre 13 godina

A sad jos i da se dogovore gde ce da se sretnu. Da li neko zna koje se selo nalazi tacno na pola puta izmedju Belanovice (Kostunicino selo) i Bajcetine (Nikolicevo selo)?

Gagarin-Gagi

pre 13 godina

Nikolic očekuje da će opoziciona pesnica razbiti koaliciju na vlasti. Burazeri ovo su uigrani bokseri? U ring sa njima. Ali koliko kosta karta za njihovu predstavu?

Mile

pre 13 godina

Covek nema vremena za vazne politicke dogovore i koalicije, posto ga jos uvek nisu obavestili da je njegova stranka trenutno 5-6 stranka po rangu!!!!

Pa cak i otpisani SPS ponovo jase sa Dacicem na celu....

A sta je sa DSS? Zar oni postoje? Ne verovatno koliko jedan ocvek moze da unazadi do pre 4-5 godina trecu po snazi stranku!!!!

Bas kao sto sam i procitao u prethodnim komentarima, ova danasnja vlast je OCAJNA, ali ova danasnja opozicija je jos gora, ako gore postoji!!!!!

Realko

pre 13 godina

Zasto napadate Kostunicu da lose vodi stranku? Coveku se jednostavno ne svidja ni vlast, ni ostatak opozicije pa nece ni sa jednima ni sa drugima. Covek ima svoj princip i politki stav i ne prodaje se zarad glasova na izboru. Bolje imati 5% kao DSS vec 50% sa Nikolicem.

Dejan

pre 13 godina

Ja bih Nikolicu preporucio da se okane Kostunice ako misli ozbiljno da preuzme vlast u Srbiji.Sa propalim premijerom bolje da ne saradjuje i bolje da ga ostavi da uziva u svojim penzionerskim danima.A sto se mene tice obojica su najgori moguci duo za nasu zemlju i pre svega ekonomiju.Mozda je sadasnja vlast losa, ali mislim da bi ova dvojica bili bi MNOOOOGO GORI!

sasa jokic

pre 13 godina

Kakav kompleks nize vrednosti?! A Kostunica k'o uvredjena mlada, nema vremena ove nedelje?! Moze mu se, vidi da ovaj pati da se zblize, i sad mu vraca milo za drago. Mislim da je i Tominim glasacima sve jasnije sa kim imaju posla, te stan od ar ipo, sad ovaj lazni demant sopstvenih reci, ulizivanje Kostunici....nije bas liderski. Mada za mene nije iznenadjenje.

Deki

pre 13 godina

Tuzno je sto imamo ovakvu vlast a jos tuznije sto za takvu vlast jedinu alternativu cine narodnjacki blok da ih tako nazovem jer su mi svi isti. Najbolje da svi glasamo za nekog anonimusa i da ove vecite politicare zaboravimo.SVI SU ISTI!!!

slaviša

pre 13 godina

Kanda je "neobavešteni" ukapirao kakve ortake ima u koaliciji... Šormaz je pokazatelj bežanja (Koštuničinog) iz tog lošeg društva

Dragoljub

pre 13 godina

Ovde jaci (Nikolic) moli slabijeg (VDrK) a ovaj se necka. Kako dirljivo... Ja se pitam cemu ce Tomi uopste Kostunica? Niko se nije okoristio od njegovog kvaziintelektualizma...

Marko

pre 13 godina

Ovaj Kostunica se ponasa kao nezrela devojka koju svi pomalo muvaju, ali ona ni sa kim nece i onda kada jedan od frajera iznervirano kaze:'Ma nosi se...',ona 'digne nos' i nece vise da razgovara.
Nikolicu, ne blamiraj se!!! Sad nema "Izvini"

c i t i z e n

pre 13 godina

Kao dugogodisnji penzioneri koji se na Kalemegdanu posvadjaju oko sahovskih figura, a onda jedan zove da se pomire a drugi tvrdi pazar. Takvi su politicka alternativa sadasnjoj vlasti, kakva je da je?

bla bla bla

pre 13 godina

Izigravaju besne gliste, ko da ih neko nesto pita. A ovaj Kostunica ne znam samo za koga pravi taj ekonomski plan, mora da radi kao hobista?

Nikolic me je malko iznenadijo jer je sada uhvacen u lazi, fala bogu pa su ga ovi iz Blica lepo snimili. Ovom izjavom je potvrdio koliko je njemu lako da promeni misljenje i da povuce rec koja za njega inace nista ne znaci.

sinadin

pre 13 godina

Sta ocekuje presvuceni radikal?
Kostunica nije toliko naivan, pa da prihvati predlog poluobrazovanog Nikolica, koji se drzi kao najumniji politicar, a
ustvari za svaku njegovu izjavu mu treba prevodilac, tj. objasnjivac sta je on hteo da kaze (isto kao Sojicu). Ipak je opozicija za dobru nijansu gora od vlasti.Tadic moze mirno da spava pored ovog trija (Nikolic, Ilic, Kostunica).

Bojan Jankovic

pre 13 godina

" ... mi ćemo imati vremena i sledeće nedelje, i to ne zato što smo slabi, već zato što smo jaki ... "

Na nivou su petogodisnjeg deteta.

Beli

pre 13 godina

Odbijam da verujem da su ovi alternativa sadasnjoj vlasti. Srbija vapi za smenom ove jalove i korumpirane vecine ali kad pogledam ovaj trio dodje mi da vristim. Ponovo cemo doci u situaciju da vlada glatko izgubi podrsku ali da opstaje na vlasti zbog nesposobne i slabe opozicije. Situacija zvana "biramo manje zlo" je nesto najgore sto jednoj zemlji moze da se desi. Sa druge strane je to i normalno posto se pametnom svetu ili gadi politika ili su iz ove zemlje odavno otisli.

star

pre 13 godina

Ama vise dosadili ste!!! Dajte vise neki program pokazite narodu a ne samo pricu!!Svi znamo da znate da pricate ali ne i da uradite nesto!Pustite izbore, izbori su 2012 i bolje da cutite dotle i da izradite neki program a ne da nam tu masete prazim papirima kao sto ste uvek i radili!!! Ama dosta vise

galak

pre 13 godina

Pa šta si zapeo Nikoliću da salećeš Koštunicu kad ti je stranka 6 puta jača od njegove.Umesto on tebe da traži, ti ideš i moljakaš njega,koji je na dobrom putu da od DSS-a napravi ,,kombi stranku,,.Jedino ako Koštunica za 7 godina koliko je držao BIA,nije saznao nešto što ti ne odgovara Nikoliću. Ja drugog racionalnog objašnjenja za tvoje ponašanje nemam.Neki moji prijatelji su mu večeras priznali da su možda u jednom trenutku i pomislili da bi ti Nikoliću mogao biti alternativa ovoj vlasti,ali su konačno shvatili da će onda Koštunica opet biti premijer,tako da ni ovaj put, iako su nezadovoljni napretkom društva, sigurno neće glasati za tebe.

jovan

pre 13 godina

Umesto komentara predlazem danasnju izjavu Sormaza "Kako je dodao, 24 sata pre nego što je DSS podneo njegovu blanko ostavku razvlastio je stranku da to učini i obavestio skupštinu da i dalje raspolaže svojim mandatom.

"Ja sam bio i biću opozicija ovoj većini", rekao je Šormaz i dodao da će biti samostalni poslanik sve dok Administrativni odbor i sud ne odluče o njegovom mandatu.

Dodao je i da posle odluke tih tela neće važiti njegova ponuda lideru DSS-a Vojislavu Koštunici da ga zameni u parlamentu.

Odgovarajući na pitanja o budućem političkom aranžmanu, Šormaz je kazao da će tek odlučiti o tome, kao i da je razgovarao sa nekoliko političkih stranaka i da još nije odlučio da se priključi nekoj od njih.

Šormaz je ponovio da su mu najbliže stranke desnog centra.

Na pitanje da li će se priključiti Jedinstvenoj Srbiji Dragana Markovića, rekao je odgovorio "teško", jer je ta stranka deo vladajuće većine."

Sajo

pre 13 godina

Nisam clan nijedne stranke niti sam ikada bio niti cu ikada biti,ali kao coveku koji razmislja mije apsolutno jasno da u Srbiji sve napredne snage i pametni ljudi su uz Tadica i vladu Srbije.Vlada Srbije radi odlicno s obzirom na uslove kojima se svi mi nalazimo...A ovo kukanje Tome Nikolica za Kostunicom je zaista zalosno jer taj Vojislav dr.Kostunica osim sto je namcor nista drugo nema da ponudio dobro gradjanima Srbije,osim izolacije i zaustavljanja priblizavanju ka EU...ispada da je onda i Nikolic za taj put u pakao...Mada nikako ne mogu da shvatim da toliki broj gradjana podrzava SNS,SRS,DSS...mora da su Srbi jako duhovit narod i da se sale...

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Pa naravno da su DSS i Koštunica rezervisani prema ovoj ideji jer Toma zeli da otme glasace DSS kad je vec "oteo"program DSS !Valjda je svima jasno da je Toma osnivajuci svoju "naprednu" stranku promenio i svoju radikalsku pricu i pokusava sada da nauci pricu evropskog demokratskog umerenog desnicara, ali mu ucenje ne ide bas najbolje!!Čemu takva promena političke priće kada u Srbiji to od 1992 priča DSS? Meni se čini da je to u svrhu uklanjanja i stanizovanja DSS i Vojislava Kostunice koji se usudio da svetskim mocnicima kaze NE,i na demokratski nacin im dokaze da nad Srbijom vrse nasilje i da imaju dva arsina u sprovodjenju svoje politike! Zato sada Toma naivno "pita" Koštunicu, da li je on za Srbiju u Evropi??? Dacic je ove godine postao NAJ EVROPLJANIN u Srbiji!Šta mislite ko će to biti nakon sledecih izbora???Živi bili pa videli!!

Ivan's

pre 13 godina

Ovi na vlasti su loši, ali vas baš ne mogu da gledam, počev od Voje smorenog, preko Velje neuravnoteženog zaključno sa Tomom i Acom čije opise nije umesno ovde napisati...OStavite nas više na miru!!!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Osoba koja je juce konstatovala da trenutno "tvrde pazar" je bila u pravu.

Ne daj boze da ovi ostvare svoje ciljeve. To bi i zvanicno bio kraj Srbije.

Jedina stvar losija od sadasnje vlade je sadasnja opozicija.

vladaNS

pre 13 godina

Ne mogu ni da se dogovore oko zajedničke konferencije. A zamislite da nekim čudom dobiju 126 poslanika, koliko bi Koštunica tražio ministarskih fotelja i mesta u UO i sl sa njegovih 5% glasova. Blago Tadiću, uz ovakvu opoziciju može da vlada bar još 100 godina. Savet Nikoliću: Uzmi DSS-u što više glasova i pošalji Koštunicu u istoriju

Srboljub

pre 13 godina

Ovo je velika greska DSS-a ako se upusti u kolo sa Nikolicem. Uostalom svojim jezikom u RS je pokazao kakvu politiku on zaista zeli iza svoje maske evropejca. On je bio i ostao ratni huskac, samo ovoga puta bez SESELJA!

Realko

pre 13 godina

Zasto napadate Kostunicu da lose vodi stranku? Coveku se jednostavno ne svidja ni vlast, ni ostatak opozicije pa nece ni sa jednima ni sa drugima. Covek ima svoj princip i politki stav i ne prodaje se zarad glasova na izboru. Bolje imati 5% kao DSS vec 50% sa Nikolicem.

Dejan

pre 13 godina

Ja bih Nikolicu preporucio da se okane Kostunice ako misli ozbiljno da preuzme vlast u Srbiji.Sa propalim premijerom bolje da ne saradjuje i bolje da ga ostavi da uziva u svojim penzionerskim danima.A sto se mene tice obojica su najgori moguci duo za nasu zemlju i pre svega ekonomiju.Mozda je sadasnja vlast losa, ali mislim da bi ova dvojica bili bi MNOOOOGO GORI!

slaviša

pre 13 godina

Kanda je "neobavešteni" ukapirao kakve ortake ima u koaliciji... Šormaz je pokazatelj bežanja (Koštuničinog) iz tog lošeg društva

Mile

pre 13 godina

Covek nema vremena za vazne politicke dogovore i koalicije, posto ga jos uvek nisu obavestili da je njegova stranka trenutno 5-6 stranka po rangu!!!!

Pa cak i otpisani SPS ponovo jase sa Dacicem na celu....

A sta je sa DSS? Zar oni postoje? Ne verovatno koliko jedan ocvek moze da unazadi do pre 4-5 godina trecu po snazi stranku!!!!

Bas kao sto sam i procitao u prethodnim komentarima, ova danasnja vlast je OCAJNA, ali ova danasnja opozicija je jos gora, ako gore postoji!!!!!

Alexandar

pre 13 godina

A sad jos i da se dogovore gde ce da se sretnu. Da li neko zna koje se selo nalazi tacno na pola puta izmedju Belanovice (Kostunicino selo) i Bajcetine (Nikolicevo selo)?

Dragoljub

pre 13 godina

Ovde jaci (Nikolic) moli slabijeg (VDrK) a ovaj se necka. Kako dirljivo... Ja se pitam cemu ce Tomi uopste Kostunica? Niko se nije okoristio od njegovog kvaziintelektualizma...

sasa jokic

pre 13 godina

Kakav kompleks nize vrednosti?! A Kostunica k'o uvredjena mlada, nema vremena ove nedelje?! Moze mu se, vidi da ovaj pati da se zblize, i sad mu vraca milo za drago. Mislim da je i Tominim glasacima sve jasnije sa kim imaju posla, te stan od ar ipo, sad ovaj lazni demant sopstvenih reci, ulizivanje Kostunici....nije bas liderski. Mada za mene nije iznenadjenje.

Marko

pre 13 godina

Ovaj Kostunica se ponasa kao nezrela devojka koju svi pomalo muvaju, ali ona ni sa kim nece i onda kada jedan od frajera iznervirano kaze:'Ma nosi se...',ona 'digne nos' i nece vise da razgovara.
Nikolicu, ne blamiraj se!!! Sad nema "Izvini"

bla bla bla

pre 13 godina

Izigravaju besne gliste, ko da ih neko nesto pita. A ovaj Kostunica ne znam samo za koga pravi taj ekonomski plan, mora da radi kao hobista?

Nikolic me je malko iznenadijo jer je sada uhvacen u lazi, fala bogu pa su ga ovi iz Blica lepo snimili. Ovom izjavom je potvrdio koliko je njemu lako da promeni misljenje i da povuce rec koja za njega inace nista ne znaci.

star

pre 13 godina

Ama vise dosadili ste!!! Dajte vise neki program pokazite narodu a ne samo pricu!!Svi znamo da znate da pricate ali ne i da uradite nesto!Pustite izbore, izbori su 2012 i bolje da cutite dotle i da izradite neki program a ne da nam tu masete prazim papirima kao sto ste uvek i radili!!! Ama dosta vise

Deki

pre 13 godina

Tuzno je sto imamo ovakvu vlast a jos tuznije sto za takvu vlast jedinu alternativu cine narodnjacki blok da ih tako nazovem jer su mi svi isti. Najbolje da svi glasamo za nekog anonimusa i da ove vecite politicare zaboravimo.SVI SU ISTI!!!

c i t i z e n

pre 13 godina

Kao dugogodisnji penzioneri koji se na Kalemegdanu posvadjaju oko sahovskih figura, a onda jedan zove da se pomire a drugi tvrdi pazar. Takvi su politicka alternativa sadasnjoj vlasti, kakva je da je?

sinadin

pre 13 godina

Sta ocekuje presvuceni radikal?
Kostunica nije toliko naivan, pa da prihvati predlog poluobrazovanog Nikolica, koji se drzi kao najumniji politicar, a
ustvari za svaku njegovu izjavu mu treba prevodilac, tj. objasnjivac sta je on hteo da kaze (isto kao Sojicu). Ipak je opozicija za dobru nijansu gora od vlasti.Tadic moze mirno da spava pored ovog trija (Nikolic, Ilic, Kostunica).

Beli

pre 13 godina

Odbijam da verujem da su ovi alternativa sadasnjoj vlasti. Srbija vapi za smenom ove jalove i korumpirane vecine ali kad pogledam ovaj trio dodje mi da vristim. Ponovo cemo doci u situaciju da vlada glatko izgubi podrsku ali da opstaje na vlasti zbog nesposobne i slabe opozicije. Situacija zvana "biramo manje zlo" je nesto najgore sto jednoj zemlji moze da se desi. Sa druge strane je to i normalno posto se pametnom svetu ili gadi politika ili su iz ove zemlje odavno otisli.

Gagarin-Gagi

pre 13 godina

Nikolic očekuje da će opoziciona pesnica razbiti koaliciju na vlasti. Burazeri ovo su uigrani bokseri? U ring sa njima. Ali koliko kosta karta za njihovu predstavu?

Sajo

pre 13 godina

Nisam clan nijedne stranke niti sam ikada bio niti cu ikada biti,ali kao coveku koji razmislja mije apsolutno jasno da u Srbiji sve napredne snage i pametni ljudi su uz Tadica i vladu Srbije.Vlada Srbije radi odlicno s obzirom na uslove kojima se svi mi nalazimo...A ovo kukanje Tome Nikolica za Kostunicom je zaista zalosno jer taj Vojislav dr.Kostunica osim sto je namcor nista drugo nema da ponudio dobro gradjanima Srbije,osim izolacije i zaustavljanja priblizavanju ka EU...ispada da je onda i Nikolic za taj put u pakao...Mada nikako ne mogu da shvatim da toliki broj gradjana podrzava SNS,SRS,DSS...mora da su Srbi jako duhovit narod i da se sale...

Bojan Jankovic

pre 13 godina

" ... mi ćemo imati vremena i sledeće nedelje, i to ne zato što smo slabi, već zato što smo jaki ... "

Na nivou su petogodisnjeg deteta.

galak

pre 13 godina

Pa šta si zapeo Nikoliću da salećeš Koštunicu kad ti je stranka 6 puta jača od njegove.Umesto on tebe da traži, ti ideš i moljakaš njega,koji je na dobrom putu da od DSS-a napravi ,,kombi stranku,,.Jedino ako Koštunica za 7 godina koliko je držao BIA,nije saznao nešto što ti ne odgovara Nikoliću. Ja drugog racionalnog objašnjenja za tvoje ponašanje nemam.Neki moji prijatelji su mu večeras priznali da su možda u jednom trenutku i pomislili da bi ti Nikoliću mogao biti alternativa ovoj vlasti,ali su konačno shvatili da će onda Koštunica opet biti premijer,tako da ni ovaj put, iako su nezadovoljni napretkom društva, sigurno neće glasati za tebe.

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Pa naravno da su DSS i Koštunica rezervisani prema ovoj ideji jer Toma zeli da otme glasace DSS kad je vec "oteo"program DSS !Valjda je svima jasno da je Toma osnivajuci svoju "naprednu" stranku promenio i svoju radikalsku pricu i pokusava sada da nauci pricu evropskog demokratskog umerenog desnicara, ali mu ucenje ne ide bas najbolje!!Čemu takva promena političke priće kada u Srbiji to od 1992 priča DSS? Meni se čini da je to u svrhu uklanjanja i stanizovanja DSS i Vojislava Kostunice koji se usudio da svetskim mocnicima kaze NE,i na demokratski nacin im dokaze da nad Srbijom vrse nasilje i da imaju dva arsina u sprovodjenju svoje politike! Zato sada Toma naivno "pita" Koštunicu, da li je on za Srbiju u Evropi??? Dacic je ove godine postao NAJ EVROPLJANIN u Srbiji!Šta mislite ko će to biti nakon sledecih izbora???Živi bili pa videli!!

jovan

pre 13 godina

Umesto komentara predlazem danasnju izjavu Sormaza "Kako je dodao, 24 sata pre nego što je DSS podneo njegovu blanko ostavku razvlastio je stranku da to učini i obavestio skupštinu da i dalje raspolaže svojim mandatom.

"Ja sam bio i biću opozicija ovoj većini", rekao je Šormaz i dodao da će biti samostalni poslanik sve dok Administrativni odbor i sud ne odluče o njegovom mandatu.

Dodao je i da posle odluke tih tela neće važiti njegova ponuda lideru DSS-a Vojislavu Koštunici da ga zameni u parlamentu.

Odgovarajući na pitanja o budućem političkom aranžmanu, Šormaz je kazao da će tek odlučiti o tome, kao i da je razgovarao sa nekoliko političkih stranaka i da još nije odlučio da se priključi nekoj od njih.

Šormaz je ponovio da su mu najbliže stranke desnog centra.

Na pitanje da li će se priključiti Jedinstvenoj Srbiji Dragana Markovića, rekao je odgovorio "teško", jer je ta stranka deo vladajuće većine."