Utorak, 04.05.2010.

15:42

Obustava istrage protiv navijača

U novom rešenju Prvog suda obustavljena istraga protiv petorice navijača, osumnjičenih za ugrožavanje sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković.

Izvor: B92

Obustava istrage protiv navijaèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Građanka

pre 14 godina

Posle ove vesti da li ima šanse da se javi gospodin Toma Zorić sad je lopta u njihovom dvorištu ova odluka sad treba da potpuno zamagli situaciju pa da javno mnjenje dovede u totalnu zabunu ko gde koči i ko sve štiti ove vrlo opasne pojave u društvu i od koga običan građanin može da očekuje pomoć a novinari očigledno treba da zaneme pa da svi koji učestvuju u bilo kom obliku vlasti budu komotni a problematični i opasni tipovi još komotniji

ja

pre 14 godina

Sramota! Je l' to znaci da svi mozemo da radimo sta hocemo u ovoj jadnoj i bednoj drzavi, i da niko ni za sta ne mora da odgovara? Bezobrazluk!

Dea

pre 14 godina

Ilić je na tv izjavio da jedan član stranke treba da se čuva jer pas ujeda loše ljude i digla se gužva (to je potpuno OK!). Ali, ovoj novinarki prete na onakav način direktno, jer "proći ćeš kao Ćuruvija" je direktna pretnja. Da su pretili Tadiću, da li bi ih pustili? I zar ne postoji neka krivična odredba koja reguliše javne pretnji, a za ovu postoji i snimak??? Zar država ima toliku paniku od tzv. navijača? Zna li državni aparat kakvu sliku šalje građanstvu, da država ne može da zaštiti svoje sugrađane? Ne može da uhvati ni one bolide koji su se iživljavli na psu Mili, a kamoli da nešto prigovori navijačima? Državo, objasni nam da li su navijači Supermeni, potomci Čaka Norisa, šta već???

taraba

pre 14 godina

mislim da je bilo steta da se tu i vodi istraga, svedoka je bilo bar 10000. sad su jaci za sledecu istragu, pa sledecu, pa sledecu....

Djuro P.

pre 14 godina

Mi imamo navijace i one sto navijaju te navijace. Igracka koja se navija je u vlasnistvu onog ko navija tu igracku, ocigledno, vidi se iz aviona!

slobodan ili ne

pre 14 godina

mozda nije kasno: za posledice, kako za brankicu tako i za druge novinare i buduce zrtve ovih i njima slicnih "navijaca", bicete VI gospodo odgovorni, ili ce mozda gospodin dacic posthumno nekome uruciti medalju za hrabrost ako se, suprostavljajuci ovakvim i slicnim olosima pokusa nekog da odbrani, desi da bude "pregazen" ili kao onaj francuz izsutiran!!! da se zakon, odnosno drzava otvoreno stavlja na stranu nasilja je nesto novo! ako vam snimci nisu dovoljni onda ste i gluvi i slepi!!!
ps / fond sa kojim bi se finasiralo dalje isterivanje pravde, ne za brankicu vec pravda za sve one koji ukazuju na nepravdu, pravda za pravdu!!! ono sto je vidjeno na stadionu, pa jos i majice i natpisi "pravda za urosa" je samo za osudu i nista vise! jer sta da je neka zrtva da li kao policajac, brankica ili obican navijac, vas stric, brat, mozda dete, kako bi onda razmisljali i reagovali!! pocnite jednom vec da navijate i da se veselite u i pevate zagrljeni sa onima sto navijaju za drugi klub, prestanite vise sa "vasim navijanjem" !!!

Darko

pre 14 godina

A zašto ponovo kritika na račun suda? Neko bi trebalo da preispita rad policije i tužilaštva! Pa ne može javni tužilac da napiše neurednu i neosnovanu optužnicu, a sud slepo da postupa po njoj! Bilo bi dobro da tužilaštvo odgovori na neka pitanja a ne samo da prozivamo sud!

Shommy82

pre 14 godina

Neciji navijaci idu u zatvor, necijima se obustavja istraga. Neciji ex funkcioneri idu u zatvor, neciji se ni ne pominju. Za neke navijaju predsednik drzave, ministar policije... POGODITE ZA KOGA. Nemojte da mislite da to nema veze.

pravnik

pre 14 godina

Dobro je sto je izvrsena reforma pravosudja! Brankica sada bar nece odgovarati za lazno prijavljivanje!!!!!
Gdjo Natalija Mesarevic da li ste bar malo pocrveneli?

Afrikaanerhart

pre 14 godina

Sada je jasno zasto su ti isti navijaci Partizana koji su clanovi uprave, naprasno odlucili da ucestvuju na izborima i izglasaju rukovodstvo pod kontrolom Zecevica i Bjekovica. Ovi su im za uzvrat namestili ovo sto se desilo. To je jasno kao dan.

I Bravo za Drzavu Srbiju. Lepa poruka, vetar u ledja jednoj militantnoj grupi da moze da moze da radi sta hoce i da je bitnija od jednog novinara.

Igor

pre 14 godina

Jos jedna potvrda sprege kriminalaca iz uprave klubova, pravosudja, huligana i politicara. Od ovakvih vesti, dodje vam da povratite i sve to simbolicno na 30 godina od Titove smrti. Bolje nam je bilo u njegovoj "diktaturi", nego u ovakvom "demokratskom" uredjenju, gde je vrlina pretiti hrabrim novinarima. ZIVELA BRANKICA!

miladin protić

pre 14 godina

Lepo, istražni sudija ima mnogo predmeta, pa pozove tužioca i oni to "REŠE" i smanje broj. Boli njih za pravdu. Plata teče, Malovićka ima "REZULTATE" ...

Bolesnije

pre 14 godina

Bolesnije od ovoga je ona situacija sa lekarom koji je uhvacen kako prima mito od 500eur a zatim najnormalnije nastavlja da ispituje studente na Medicinskom fakultetu u Beogradu...gde se dede drzavni sekretar pravde Homen da nam pojasni sve ovo ??

Dorćolka

pre 14 godina

Skandalozno!!!
Brankici se peva da će proći kao Ćuruvija i to su samo uvrede?
Nemoj više niko da mi pominje kako neko preti Tadiću preko FB, to su samo uvrede dokonih klinaca, ZAKON MORA DA BUDE ISTI ZA SVE!!!!!
Ili smo mi umesto reformisanog dobili deformisano sudstvo, a????

Olika

pre 14 godina

Stagod sef drzave mislio o tome, bogami vreme je da se umesa, jer to nije sudstvo vec gola mafija, a on je rekao "svi protiv mafije".

znam ljude

pre 14 godina

U "reformi" su sklonjeni svi tužioci koji su nešto vredeli, a pre svga bili pošteni,hrabri, stručni i vredni. Ovi što su "re-izabrani" se plaše i sopstvene senke. Ovoj zemlji dobri tužioci nisu potrebni.
Kriminalci hoće i B92 da ućutkaju a vlast im u tome svesrdno pomaže.

Aleksandar

pre 14 godina

E sad one koje prete nasim predsednicima i poslanicima isto oslobodite. I ja smatram to njihovo ponasanje samo uvredom, a ne pretnjom. A ti isti predsednici i poslanici su napravili drzavu bezakonja, drzavu u kojoj se zakon primenjuje prema licnim interesima.

Ako sudije i "korisnici" licnih interesa donose ovakve odluke, onda je nama bolje da odemo do obliznje prodavnice oruzja, jer je to izgleda jedini nacin da se zastitimo od ovakvih spodoba. Zbog ovoga, poceo sam da se slazem sa Americkim sistemom.

sudija u penziji

pre 14 godina

Nažalost ovo nije usamljen slučaj. U celoj Srbiji tužioci masovno odustaju od optužnica i započetih postupaka, donose se oslobađajuće presude, tužioci se ne žale ....Šta je uzrok ipak za sada ne bih smeo bez dokaza da kažem, ali su posledice katastrofalne. Novinare molim da učine sve što mogu da pomognu da se ovaj slučaj istera dokraja.Naravno internacionalizovati.

(Vlast)a

pre 14 godina

Ocekivano! Ko i kako nam odlucuje o pravosudju i pravdi, jasno je da posteni i hrabri, kojima pripada i Brankica, nemaju sanse. Odlicna preporuka za EU i sjajna poruka svim lopovima, iznudjivacima i otimacima da se u Srbiji zlocin i pretnja isplate.

molim

pre 14 godina

Molim, Vas novinare iz jedinog objektivnog medija u Srbiji da ovo kao i onu predhodnu odluku suda u vezi Brankice prenesete gospodinu Barozu kao relevantan podatak o rezultatima "reforme" . Pomoćićete novinarima ali i drugim građanima Srbije. Imam utisak da sudije i tužioci idu po mišljenje u neke centre moći koji mi mnogo liče na Tatarsko brdo. Ovo nije skandal - ovo je propast...

mirsad

pre 14 godina

Neko je pre izvesnog vremena ovde rekao da su kriminal i korupcija državni projekat. Posle ovoga potpuno se slažem sa tim mišljenjem.

fiškal

pre 14 godina

Kako vam nije jasno? Pa vi ste nastavili emisije o huliganima - oni procenjuju da to nije uredu i kažnjavaju vas. E sada vidite u čijoj je funkciji urađena \"reforma\" pravosuđa. Vlast je kriminalizovana i počinje otvoreni teror kriminalaca kroz državne institucije. Da se ne lažemo to je to.

građanin

pre 14 godina

Sada lepo Brankica neka spakuje te sve papire - pravosudne "bisere" i neka pošalje Savetu Evrope (kancelarija u BG). Ljudi sve se ovo mora internacionalizovati inače odosmo u gori mrak nego u vreme Miloševića...

Vlada

pre 14 godina

A na osnovu cega da ih zadrze??? Koji je to zakona prekrsen??? Daj malo da pricamo o realnosti a ne o onome sto bi smo mi zeleli da bude...

veljo

pre 14 godina

Pa oni se vrlo brzo prilagodjavaju novonastalim okolnostima- ne bi se oni junaci ni usudili da tako nesto pevaju da nemaju "jaka ledja". Istu cemo pricu pricati i kada, ne daj Boze, ponovo neki novinar strada, kako eto imamo sjajne zakone ali se lopte prebacuju iz policijskog u sudsko dvoriste i nazad.

Kum Djole

pre 14 godina

U ovoj zemlji je izgleda zabranjeno pretiti samo predsedniku i predstavnicima države. Ne znam na koja vremena vas to podseća? Bilo bi sjajno pa i indikativno da smo zaista toliko demokratski razvijeno društvo da se samo njima i preti. Ok. Neka mediji obustave izveštavanje o državnim predstavnicima dok država ne zaštiti predstavnike medija. Biće više normalnih tema za nas obične ljude i baš ćemo se lepo odmoriti od moralnih frikova dok se isti ne upriliče da barem rade svoj posao.

Oldtimer

pre 14 godina

To je ono sto se desava zemlji Srbiji! Crno nije crno, pretnja nije pretnja, naopako je normalno a svi normalni su ludi! Kakav bolestan RASHOMON!!!

Pedja

pre 14 godina

Naravno da treba da odustanu i da se prekine sudjenje.Ovo nije drzava prava i normalnih vrednosti i ljudi.Zasto bi sudstvo bilo drugacije.Sledeca vest posle ove je da se Tomica vraca na posao.Zar je i to normalno?Naravno da jeste.Cirkus do kraja.........nasih zivota

Nele

pre 14 godina

Gospodo sudije posle svega ovoga zelim vam da stalno dozivljavate "uvrede" kakve je dozivela Brankica Stankovic. A ti Tadicu, (nije za objavljivanje)... ako na nekim sledecim izborima vidis nekog clana moje porodice. Laku noc.

jovan

pre 14 godina

Sta je sad bilo? Kud se dede zahtev Ministarstva prvosudja Visokom savetu pravosidja da se odluka preispita!? Jeste li bre, vise normalni u Srbiji? Alo? Mi jesmo, verujte na rec.

kraja

pre 14 godina

...pa valda je ocigledno da je u pitanju "nezavisno" tuzilastvo i "nezavisno" sudstvo...uz pomoc "nezavisnih" politicara od "nezavisne" mafije....

Dorćolka

pre 14 godina

Skandalozno!!!
Brankici se peva da će proći kao Ćuruvija i to su samo uvrede?
Nemoj više niko da mi pominje kako neko preti Tadiću preko FB, to su samo uvrede dokonih klinaca, ZAKON MORA DA BUDE ISTI ZA SVE!!!!!
Ili smo mi umesto reformisanog dobili deformisano sudstvo, a????

građanin

pre 14 godina

Sada lepo Brankica neka spakuje te sve papire - pravosudne "bisere" i neka pošalje Savetu Evrope (kancelarija u BG). Ljudi sve se ovo mora internacionalizovati inače odosmo u gori mrak nego u vreme Miloševića...

jovan

pre 14 godina

Sta je sad bilo? Kud se dede zahtev Ministarstva prvosudja Visokom savetu pravosidja da se odluka preispita!? Jeste li bre, vise normalni u Srbiji? Alo? Mi jesmo, verujte na rec.

mirsad

pre 14 godina

Neko je pre izvesnog vremena ovde rekao da su kriminal i korupcija državni projekat. Posle ovoga potpuno se slažem sa tim mišljenjem.

pravnik

pre 14 godina

Dobro je sto je izvrsena reforma pravosudja! Brankica sada bar nece odgovarati za lazno prijavljivanje!!!!!
Gdjo Natalija Mesarevic da li ste bar malo pocrveneli?

fiškal

pre 14 godina

Kako vam nije jasno? Pa vi ste nastavili emisije o huliganima - oni procenjuju da to nije uredu i kažnjavaju vas. E sada vidite u čijoj je funkciji urađena \"reforma\" pravosuđa. Vlast je kriminalizovana i počinje otvoreni teror kriminalaca kroz državne institucije. Da se ne lažemo to je to.

kraja

pre 14 godina

...pa valda je ocigledno da je u pitanju "nezavisno" tuzilastvo i "nezavisno" sudstvo...uz pomoc "nezavisnih" politicara od "nezavisne" mafije....

Oldtimer

pre 14 godina

To je ono sto se desava zemlji Srbiji! Crno nije crno, pretnja nije pretnja, naopako je normalno a svi normalni su ludi! Kakav bolestan RASHOMON!!!

Bolesnije

pre 14 godina

Bolesnije od ovoga je ona situacija sa lekarom koji je uhvacen kako prima mito od 500eur a zatim najnormalnije nastavlja da ispituje studente na Medicinskom fakultetu u Beogradu...gde se dede drzavni sekretar pravde Homen da nam pojasni sve ovo ??

Pedja

pre 14 godina

Naravno da treba da odustanu i da se prekine sudjenje.Ovo nije drzava prava i normalnih vrednosti i ljudi.Zasto bi sudstvo bilo drugacije.Sledeca vest posle ove je da se Tomica vraca na posao.Zar je i to normalno?Naravno da jeste.Cirkus do kraja.........nasih zivota

Nele

pre 14 godina

Gospodo sudije posle svega ovoga zelim vam da stalno dozivljavate "uvrede" kakve je dozivela Brankica Stankovic. A ti Tadicu, (nije za objavljivanje)... ako na nekim sledecim izborima vidis nekog clana moje porodice. Laku noc.

Aleksandar

pre 14 godina

E sad one koje prete nasim predsednicima i poslanicima isto oslobodite. I ja smatram to njihovo ponasanje samo uvredom, a ne pretnjom. A ti isti predsednici i poslanici su napravili drzavu bezakonja, drzavu u kojoj se zakon primenjuje prema licnim interesima.

Ako sudije i "korisnici" licnih interesa donose ovakve odluke, onda je nama bolje da odemo do obliznje prodavnice oruzja, jer je to izgleda jedini nacin da se zastitimo od ovakvih spodoba. Zbog ovoga, poceo sam da se slazem sa Americkim sistemom.

Afrikaanerhart

pre 14 godina

Sada je jasno zasto su ti isti navijaci Partizana koji su clanovi uprave, naprasno odlucili da ucestvuju na izborima i izglasaju rukovodstvo pod kontrolom Zecevica i Bjekovica. Ovi su im za uzvrat namestili ovo sto se desilo. To je jasno kao dan.

I Bravo za Drzavu Srbiju. Lepa poruka, vetar u ledja jednoj militantnoj grupi da moze da moze da radi sta hoce i da je bitnija od jednog novinara.

Igor

pre 14 godina

Jos jedna potvrda sprege kriminalaca iz uprave klubova, pravosudja, huligana i politicara. Od ovakvih vesti, dodje vam da povratite i sve to simbolicno na 30 godina od Titove smrti. Bolje nam je bilo u njegovoj "diktaturi", nego u ovakvom "demokratskom" uredjenju, gde je vrlina pretiti hrabrim novinarima. ZIVELA BRANKICA!

(Vlast)a

pre 14 godina

Ocekivano! Ko i kako nam odlucuje o pravosudju i pravdi, jasno je da posteni i hrabri, kojima pripada i Brankica, nemaju sanse. Odlicna preporuka za EU i sjajna poruka svim lopovima, iznudjivacima i otimacima da se u Srbiji zlocin i pretnja isplate.

molim

pre 14 godina

Molim, Vas novinare iz jedinog objektivnog medija u Srbiji da ovo kao i onu predhodnu odluku suda u vezi Brankice prenesete gospodinu Barozu kao relevantan podatak o rezultatima "reforme" . Pomoćićete novinarima ali i drugim građanima Srbije. Imam utisak da sudije i tužioci idu po mišljenje u neke centre moći koji mi mnogo liče na Tatarsko brdo. Ovo nije skandal - ovo je propast...

miladin protić

pre 14 godina

Lepo, istražni sudija ima mnogo predmeta, pa pozove tužioca i oni to "REŠE" i smanje broj. Boli njih za pravdu. Plata teče, Malovićka ima "REZULTATE" ...

veljo

pre 14 godina

Pa oni se vrlo brzo prilagodjavaju novonastalim okolnostima- ne bi se oni junaci ni usudili da tako nesto pevaju da nemaju "jaka ledja". Istu cemo pricu pricati i kada, ne daj Boze, ponovo neki novinar strada, kako eto imamo sjajne zakone ali se lopte prebacuju iz policijskog u sudsko dvoriste i nazad.

znam ljude

pre 14 godina

U "reformi" su sklonjeni svi tužioci koji su nešto vredeli, a pre svga bili pošteni,hrabri, stručni i vredni. Ovi što su "re-izabrani" se plaše i sopstvene senke. Ovoj zemlji dobri tužioci nisu potrebni.
Kriminalci hoće i B92 da ućutkaju a vlast im u tome svesrdno pomaže.

Kum Djole

pre 14 godina

U ovoj zemlji je izgleda zabranjeno pretiti samo predsedniku i predstavnicima države. Ne znam na koja vremena vas to podseća? Bilo bi sjajno pa i indikativno da smo zaista toliko demokratski razvijeno društvo da se samo njima i preti. Ok. Neka mediji obustave izveštavanje o državnim predstavnicima dok država ne zaštiti predstavnike medija. Biće više normalnih tema za nas obične ljude i baš ćemo se lepo odmoriti od moralnih frikova dok se isti ne upriliče da barem rade svoj posao.

Vlada

pre 14 godina

A na osnovu cega da ih zadrze??? Koji je to zakona prekrsen??? Daj malo da pricamo o realnosti a ne o onome sto bi smo mi zeleli da bude...

sudija u penziji

pre 14 godina

Nažalost ovo nije usamljen slučaj. U celoj Srbiji tužioci masovno odustaju od optužnica i započetih postupaka, donose se oslobađajuće presude, tužioci se ne žale ....Šta je uzrok ipak za sada ne bih smeo bez dokaza da kažem, ali su posledice katastrofalne. Novinare molim da učine sve što mogu da pomognu da se ovaj slučaj istera dokraja.Naravno internacionalizovati.

Olika

pre 14 godina

Stagod sef drzave mislio o tome, bogami vreme je da se umesa, jer to nije sudstvo vec gola mafija, a on je rekao "svi protiv mafije".

Shommy82

pre 14 godina

Neciji navijaci idu u zatvor, necijima se obustavja istraga. Neciji ex funkcioneri idu u zatvor, neciji se ni ne pominju. Za neke navijaju predsednik drzave, ministar policije... POGODITE ZA KOGA. Nemojte da mislite da to nema veze.

Darko

pre 14 godina

A zašto ponovo kritika na račun suda? Neko bi trebalo da preispita rad policije i tužilaštva! Pa ne može javni tužilac da napiše neurednu i neosnovanu optužnicu, a sud slepo da postupa po njoj! Bilo bi dobro da tužilaštvo odgovori na neka pitanja a ne samo da prozivamo sud!

Dea

pre 14 godina

Ilić je na tv izjavio da jedan član stranke treba da se čuva jer pas ujeda loše ljude i digla se gužva (to je potpuno OK!). Ali, ovoj novinarki prete na onakav način direktno, jer "proći ćeš kao Ćuruvija" je direktna pretnja. Da su pretili Tadiću, da li bi ih pustili? I zar ne postoji neka krivična odredba koja reguliše javne pretnji, a za ovu postoji i snimak??? Zar država ima toliku paniku od tzv. navijača? Zna li državni aparat kakvu sliku šalje građanstvu, da država ne može da zaštiti svoje sugrađane? Ne može da uhvati ni one bolide koji su se iživljavli na psu Mili, a kamoli da nešto prigovori navijačima? Državo, objasni nam da li su navijači Supermeni, potomci Čaka Norisa, šta već???

Djuro P.

pre 14 godina

Mi imamo navijace i one sto navijaju te navijace. Igracka koja se navija je u vlasnistvu onog ko navija tu igracku, ocigledno, vidi se iz aviona!

taraba

pre 14 godina

mislim da je bilo steta da se tu i vodi istraga, svedoka je bilo bar 10000. sad su jaci za sledecu istragu, pa sledecu, pa sledecu....

ja

pre 14 godina

Sramota! Je l' to znaci da svi mozemo da radimo sta hocemo u ovoj jadnoj i bednoj drzavi, i da niko ni za sta ne mora da odgovara? Bezobrazluk!

Građanka

pre 14 godina

Posle ove vesti da li ima šanse da se javi gospodin Toma Zorić sad je lopta u njihovom dvorištu ova odluka sad treba da potpuno zamagli situaciju pa da javno mnjenje dovede u totalnu zabunu ko gde koči i ko sve štiti ove vrlo opasne pojave u društvu i od koga običan građanin može da očekuje pomoć a novinari očigledno treba da zaneme pa da svi koji učestvuju u bilo kom obliku vlasti budu komotni a problematični i opasni tipovi još komotniji

slobodan ili ne

pre 14 godina

mozda nije kasno: za posledice, kako za brankicu tako i za druge novinare i buduce zrtve ovih i njima slicnih "navijaca", bicete VI gospodo odgovorni, ili ce mozda gospodin dacic posthumno nekome uruciti medalju za hrabrost ako se, suprostavljajuci ovakvim i slicnim olosima pokusa nekog da odbrani, desi da bude "pregazen" ili kao onaj francuz izsutiran!!! da se zakon, odnosno drzava otvoreno stavlja na stranu nasilja je nesto novo! ako vam snimci nisu dovoljni onda ste i gluvi i slepi!!!
ps / fond sa kojim bi se finasiralo dalje isterivanje pravde, ne za brankicu vec pravda za sve one koji ukazuju na nepravdu, pravda za pravdu!!! ono sto je vidjeno na stadionu, pa jos i majice i natpisi "pravda za urosa" je samo za osudu i nista vise! jer sta da je neka zrtva da li kao policajac, brankica ili obican navijac, vas stric, brat, mozda dete, kako bi onda razmisljali i reagovali!! pocnite jednom vec da navijate i da se veselite u i pevate zagrljeni sa onima sto navijaju za drugi klub, prestanite vise sa "vasim navijanjem" !!!

Vlada

pre 14 godina

A na osnovu cega da ih zadrze??? Koji je to zakona prekrsen??? Daj malo da pricamo o realnosti a ne o onome sto bi smo mi zeleli da bude...

Nele

pre 14 godina

Gospodo sudije posle svega ovoga zelim vam da stalno dozivljavate "uvrede" kakve je dozivela Brankica Stankovic. A ti Tadicu, (nije za objavljivanje)... ako na nekim sledecim izborima vidis nekog clana moje porodice. Laku noc.

Afrikaanerhart

pre 14 godina

Sada je jasno zasto su ti isti navijaci Partizana koji su clanovi uprave, naprasno odlucili da ucestvuju na izborima i izglasaju rukovodstvo pod kontrolom Zecevica i Bjekovica. Ovi su im za uzvrat namestili ovo sto se desilo. To je jasno kao dan.

I Bravo za Drzavu Srbiju. Lepa poruka, vetar u ledja jednoj militantnoj grupi da moze da moze da radi sta hoce i da je bitnija od jednog novinara.

(Vlast)a

pre 14 godina

Ocekivano! Ko i kako nam odlucuje o pravosudju i pravdi, jasno je da posteni i hrabri, kojima pripada i Brankica, nemaju sanse. Odlicna preporuka za EU i sjajna poruka svim lopovima, iznudjivacima i otimacima da se u Srbiji zlocin i pretnja isplate.

Dorćolka

pre 14 godina

Skandalozno!!!
Brankici se peva da će proći kao Ćuruvija i to su samo uvrede?
Nemoj više niko da mi pominje kako neko preti Tadiću preko FB, to su samo uvrede dokonih klinaca, ZAKON MORA DA BUDE ISTI ZA SVE!!!!!
Ili smo mi umesto reformisanog dobili deformisano sudstvo, a????

Igor

pre 14 godina

Jos jedna potvrda sprege kriminalaca iz uprave klubova, pravosudja, huligana i politicara. Od ovakvih vesti, dodje vam da povratite i sve to simbolicno na 30 godina od Titove smrti. Bolje nam je bilo u njegovoj "diktaturi", nego u ovakvom "demokratskom" uredjenju, gde je vrlina pretiti hrabrim novinarima. ZIVELA BRANKICA!

jovan

pre 14 godina

Sta je sad bilo? Kud se dede zahtev Ministarstva prvosudja Visokom savetu pravosidja da se odluka preispita!? Jeste li bre, vise normalni u Srbiji? Alo? Mi jesmo, verujte na rec.

Pedja

pre 14 godina

Naravno da treba da odustanu i da se prekine sudjenje.Ovo nije drzava prava i normalnih vrednosti i ljudi.Zasto bi sudstvo bilo drugacije.Sledeca vest posle ove je da se Tomica vraca na posao.Zar je i to normalno?Naravno da jeste.Cirkus do kraja.........nasih zivota

fiškal

pre 14 godina

Kako vam nije jasno? Pa vi ste nastavili emisije o huliganima - oni procenjuju da to nije uredu i kažnjavaju vas. E sada vidite u čijoj je funkciji urađena \"reforma\" pravosuđa. Vlast je kriminalizovana i počinje otvoreni teror kriminalaca kroz državne institucije. Da se ne lažemo to je to.

znam ljude

pre 14 godina

U "reformi" su sklonjeni svi tužioci koji su nešto vredeli, a pre svga bili pošteni,hrabri, stručni i vredni. Ovi što su "re-izabrani" se plaše i sopstvene senke. Ovoj zemlji dobri tužioci nisu potrebni.
Kriminalci hoće i B92 da ućutkaju a vlast im u tome svesrdno pomaže.

pravnik

pre 14 godina

Dobro je sto je izvrsena reforma pravosudja! Brankica sada bar nece odgovarati za lazno prijavljivanje!!!!!
Gdjo Natalija Mesarevic da li ste bar malo pocrveneli?

kraja

pre 14 godina

...pa valda je ocigledno da je u pitanju "nezavisno" tuzilastvo i "nezavisno" sudstvo...uz pomoc "nezavisnih" politicara od "nezavisne" mafije....

građanin

pre 14 godina

Sada lepo Brankica neka spakuje te sve papire - pravosudne "bisere" i neka pošalje Savetu Evrope (kancelarija u BG). Ljudi sve se ovo mora internacionalizovati inače odosmo u gori mrak nego u vreme Miloševića...

molim

pre 14 godina

Molim, Vas novinare iz jedinog objektivnog medija u Srbiji da ovo kao i onu predhodnu odluku suda u vezi Brankice prenesete gospodinu Barozu kao relevantan podatak o rezultatima "reforme" . Pomoćićete novinarima ali i drugim građanima Srbije. Imam utisak da sudije i tužioci idu po mišljenje u neke centre moći koji mi mnogo liče na Tatarsko brdo. Ovo nije skandal - ovo je propast...

Aleksandar

pre 14 godina

E sad one koje prete nasim predsednicima i poslanicima isto oslobodite. I ja smatram to njihovo ponasanje samo uvredom, a ne pretnjom. A ti isti predsednici i poslanici su napravili drzavu bezakonja, drzavu u kojoj se zakon primenjuje prema licnim interesima.

Ako sudije i "korisnici" licnih interesa donose ovakve odluke, onda je nama bolje da odemo do obliznje prodavnice oruzja, jer je to izgleda jedini nacin da se zastitimo od ovakvih spodoba. Zbog ovoga, poceo sam da se slazem sa Americkim sistemom.

Kum Djole

pre 14 godina

U ovoj zemlji je izgleda zabranjeno pretiti samo predsedniku i predstavnicima države. Ne znam na koja vremena vas to podseća? Bilo bi sjajno pa i indikativno da smo zaista toliko demokratski razvijeno društvo da se samo njima i preti. Ok. Neka mediji obustave izveštavanje o državnim predstavnicima dok država ne zaštiti predstavnike medija. Biće više normalnih tema za nas obične ljude i baš ćemo se lepo odmoriti od moralnih frikova dok se isti ne upriliče da barem rade svoj posao.

miladin protić

pre 14 godina

Lepo, istražni sudija ima mnogo predmeta, pa pozove tužioca i oni to "REŠE" i smanje broj. Boli njih za pravdu. Plata teče, Malovićka ima "REZULTATE" ...

Olika

pre 14 godina

Stagod sef drzave mislio o tome, bogami vreme je da se umesa, jer to nije sudstvo vec gola mafija, a on je rekao "svi protiv mafije".

Oldtimer

pre 14 godina

To je ono sto se desava zemlji Srbiji! Crno nije crno, pretnja nije pretnja, naopako je normalno a svi normalni su ludi! Kakav bolestan RASHOMON!!!

veljo

pre 14 godina

Pa oni se vrlo brzo prilagodjavaju novonastalim okolnostima- ne bi se oni junaci ni usudili da tako nesto pevaju da nemaju "jaka ledja". Istu cemo pricu pricati i kada, ne daj Boze, ponovo neki novinar strada, kako eto imamo sjajne zakone ali se lopte prebacuju iz policijskog u sudsko dvoriste i nazad.

mirsad

pre 14 godina

Neko je pre izvesnog vremena ovde rekao da su kriminal i korupcija državni projekat. Posle ovoga potpuno se slažem sa tim mišljenjem.

sudija u penziji

pre 14 godina

Nažalost ovo nije usamljen slučaj. U celoj Srbiji tužioci masovno odustaju od optužnica i započetih postupaka, donose se oslobađajuće presude, tužioci se ne žale ....Šta je uzrok ipak za sada ne bih smeo bez dokaza da kažem, ali su posledice katastrofalne. Novinare molim da učine sve što mogu da pomognu da se ovaj slučaj istera dokraja.Naravno internacionalizovati.

Shommy82

pre 14 godina

Neciji navijaci idu u zatvor, necijima se obustavja istraga. Neciji ex funkcioneri idu u zatvor, neciji se ni ne pominju. Za neke navijaju predsednik drzave, ministar policije... POGODITE ZA KOGA. Nemojte da mislite da to nema veze.

Bolesnije

pre 14 godina

Bolesnije od ovoga je ona situacija sa lekarom koji je uhvacen kako prima mito od 500eur a zatim najnormalnije nastavlja da ispituje studente na Medicinskom fakultetu u Beogradu...gde se dede drzavni sekretar pravde Homen da nam pojasni sve ovo ??

ja

pre 14 godina

Sramota! Je l' to znaci da svi mozemo da radimo sta hocemo u ovoj jadnoj i bednoj drzavi, i da niko ni za sta ne mora da odgovara? Bezobrazluk!

Darko

pre 14 godina

A zašto ponovo kritika na račun suda? Neko bi trebalo da preispita rad policije i tužilaštva! Pa ne može javni tužilac da napiše neurednu i neosnovanu optužnicu, a sud slepo da postupa po njoj! Bilo bi dobro da tužilaštvo odgovori na neka pitanja a ne samo da prozivamo sud!

Dea

pre 14 godina

Ilić je na tv izjavio da jedan član stranke treba da se čuva jer pas ujeda loše ljude i digla se gužva (to je potpuno OK!). Ali, ovoj novinarki prete na onakav način direktno, jer "proći ćeš kao Ćuruvija" je direktna pretnja. Da su pretili Tadiću, da li bi ih pustili? I zar ne postoji neka krivična odredba koja reguliše javne pretnji, a za ovu postoji i snimak??? Zar država ima toliku paniku od tzv. navijača? Zna li državni aparat kakvu sliku šalje građanstvu, da država ne može da zaštiti svoje sugrađane? Ne može da uhvati ni one bolide koji su se iživljavli na psu Mili, a kamoli da nešto prigovori navijačima? Državo, objasni nam da li su navijači Supermeni, potomci Čaka Norisa, šta već???

slobodan ili ne

pre 14 godina

mozda nije kasno: za posledice, kako za brankicu tako i za druge novinare i buduce zrtve ovih i njima slicnih "navijaca", bicete VI gospodo odgovorni, ili ce mozda gospodin dacic posthumno nekome uruciti medalju za hrabrost ako se, suprostavljajuci ovakvim i slicnim olosima pokusa nekog da odbrani, desi da bude "pregazen" ili kao onaj francuz izsutiran!!! da se zakon, odnosno drzava otvoreno stavlja na stranu nasilja je nesto novo! ako vam snimci nisu dovoljni onda ste i gluvi i slepi!!!
ps / fond sa kojim bi se finasiralo dalje isterivanje pravde, ne za brankicu vec pravda za sve one koji ukazuju na nepravdu, pravda za pravdu!!! ono sto je vidjeno na stadionu, pa jos i majice i natpisi "pravda za urosa" je samo za osudu i nista vise! jer sta da je neka zrtva da li kao policajac, brankica ili obican navijac, vas stric, brat, mozda dete, kako bi onda razmisljali i reagovali!! pocnite jednom vec da navijate i da se veselite u i pevate zagrljeni sa onima sto navijaju za drugi klub, prestanite vise sa "vasim navijanjem" !!!

taraba

pre 14 godina

mislim da je bilo steta da se tu i vodi istraga, svedoka je bilo bar 10000. sad su jaci za sledecu istragu, pa sledecu, pa sledecu....

Djuro P.

pre 14 godina

Mi imamo navijace i one sto navijaju te navijace. Igracka koja se navija je u vlasnistvu onog ko navija tu igracku, ocigledno, vidi se iz aviona!

Građanka

pre 14 godina

Posle ove vesti da li ima šanse da se javi gospodin Toma Zorić sad je lopta u njihovom dvorištu ova odluka sad treba da potpuno zamagli situaciju pa da javno mnjenje dovede u totalnu zabunu ko gde koči i ko sve štiti ove vrlo opasne pojave u društvu i od koga običan građanin može da očekuje pomoć a novinari očigledno treba da zaneme pa da svi koji učestvuju u bilo kom obliku vlasti budu komotni a problematični i opasni tipovi još komotniji