Ponedeljak, 03.05.2010.

09:19

Džerard razočarao Fergusona

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da je razočaran greškom Stivena Džerarda posle koje je Čelsi poveo u nedeljnom derbiju.

Izvor: MT

Džerard razoèarao Fergusona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

lpoolfc

pre 14 godina

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

"Steven Gerrard Is Our Captain"

Steven Gerrard is our Captain
Steven Gerrard is a red
Steven Gerrard plays for Liverpool
A scouser born and bred...

NemanjaPG

pre 14 godina

@Nemanja PG

Mis'im nemo' se ljutis ali da te samo pitam: Jesi li ovako prokomentarisao i Evru kad je mu je Olic ukrao onu loptu u Minhenu i zabio im gol.

Trebao si Nemanja PG, trebao si...
(Dragojlo, 3. maj 2010 12:49)

nisam,niti cu ikada! dzerard je to uradio namjerno,evra nije

Oliver

pre 14 godina

U nedavno objavljenom tekstu o najboljim trenerima na svetu,izneta je zanimljiva epizoda o Aleksu Fergusonu:on je slao svoje unuke na spavanje bez vecere kad god bi ga pobedili u kartama!Zaista,kakva mizerija od coveka.

stefan,Liverpool fan

pre 14 godina

@crnivlada
dobra nik si izbrao stoi ti...o tome ko kolko ceka titulu evo ti par informacije posto ocito da si neinformisan: prvu sampionsku titulu Man.Utd nakon 1908 osvaja 1911godinu pa ceka 41 godina da bi je opet osvoio 1952...drugu vecu pauzu pravi od 1967 do 1993 kad osvaja Fergi osvaja prvu sampionsku titulu u meguvremenu da ti ne spominjem da je Mancesetr i ispadao od ligu cak igrao i u Liga Two...meni ove brojke nista neznace nije mi cilj da dokazujem kolko je Liverpul bolji preko ove brojke posto obe ekipe imaju po 18 titule,samo sam hteo da pokazem da su neki mnogo vise cekale na titulu nego mi a sve sto procitam za liverpula je: "kakav je taj klub sto ceka 20 godine titulu" kao ovo pre sto se desavalo u istoriju tvog voljenog kluba nista ne znaci....a o gramaticku smislu recenice nemas prava da mi zameras jer srpski jezik nije mi materni jezik al se trudim o postovanja prema B92 sajta...

Sima88

pre 14 godina

@xxx
Cisto mala tema za razmisljanje.Celsky je dobio velike timove i po tvojoj logici je trebalo da odmah nakon pobede na Old Trafordu dodeli titulu?E,vidis titulu im nije doneo taj mec vec ce im je doneti pobeda protiv Vigana.Staro pravilo iz liga-prvenstva se ozvajaju u tzv malim mecevima.Man Utd je titulu izubio u mecu sa Barnlijem.Prosta racunica-da su dobili taj mec Celzi ne bi imao nista od tih pobeda.Zato,ja kazem da nije Celzi osvojio titulu,vec je Utd izgubio pozz

Mixailo LFC FAN !

pre 14 godina

You'll Never Walk Alone :))) Kako god, realno je bilo očekivati da će Liverpool izgubiti od Chelsea e samo se nije znalo kojim rezultatom . Pozdrav za sve one koji vole LFC. Y.N.W.A ;D

milan

pre 14 godina

Chelsea je pobjedio 2-0 nije samo odlučila ta greška Gerarda a i imali su još milion prilika sva sreća za Liverpool što im je bio raspoložen Reina.A Ferguson nema šta da priča pošto su protiv Chelsea izgubili oba meča.Mislio je da ce imati srece kao i dosad uvjek boli ga briga za Gerarda, ionako ko gubi ima pravo da se ljuti. Nemate pojma koliko je ovo slatko navijačima Chelsea koji su dočekali zasluženo titulu engleske premier lige i FA kup.

Janko

pre 14 godina

Realno,Manchester United je najljigaviji klub u poslednjih 15 godina i klub koji je nebrojeno puta imao vise srece nego pameti i koliko su se puta provlacili to samo bog sveti zna,neki suludi auto-golovi u 95 minutu,sto je penal za Manchester to nije penal za druge klubove,bezbroj sudijskih nadoknada koje traju dok Manchester ne da gol,nedavanje crvenih kartona kada to zasluzuju,zato i igraju kao mesari,mislim na Premier ligu(mali Rafael se verovatno protiv Bayerna zbunio i nije shvatio da nije mec Premier lige gde se sudija ne bi drznuo da mu da crveni na krcatom Old Traffordu).Pre 2 godine kad se Terry okliznuo kad je sutirao penal,Chelsea je bio vidjen da osvoji LS.Ove godine u PL:Pobedili su Arsenal sa 2:1,Arsenal je dao gol iz igre,Manchester sa penala i Auto-gol,protiv Sunderlanda su gubili do 93.minuta(mec je bio produzen za 2)i onda auto-gol,gubili od Birmingema,izvukli nereseno auto-golom,ne zaboravimo kradju protiv Manchester City-ja u prvom delu sezone.Upravo i samo zbog takvih stvari su osvojili koliko se secam barem tri titule:1998/99,2002/03 i 2007/08.Bas,bas bi mi bilo drago da Chelsea osvoji PL.

medicinar

pre 14 godina

utakmica nije bila namestena, nervoza igraca chelskog je bila vidljiva, nisu znali kako ce to zavrsiti. igrali su u grcu i da gerrard nije dao onu loptu drogbi, ne verujem da bi dali gol. bar ne "sami". akcija s pocetka utakmice, kad aquilani nije hteo da sutira u gol, je pokazala kako ce to ici dalje. vidite, chelski jeste protivnik, ali man u jest neprijatelj. a u ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno. pustili smo ih da dobiju, znam da boli. a licno, vise bi voleo da sam mogao da vidim lice sir alexa u trentuktu kad im je gerrard dao onu loptu, nego da, na primer, u zivo gledam finale cl u madridu.

crnivlada

pre 14 godina

(stefan,Liverpool fan, 3. maj 2010 12:47)
O cemu ti pricas?Navijaci mancestera su frustrirani sto nisu osvojili titulu 20 godina(a to je bilo pre 20 god :))a vi niste frustrirani sto je niste osvojili predhodnih 30!Stvarno si zanimljiv decko.A o tome da Mancester mora da menja: '70% od prvu postavu',ne samo da je gramaticki nemoguca,nego i neverovatno glupa recenica!E a mnogo si dobar decko!:)

St. George

pre 14 godina

Gerrard je looser. Sa njim ce i Engleska na SP proci kao Liverpool u PL. Njega u paketu sa Benitesom i njegovim akvizicijama treba najuriti iz kluba. Ali Liverpoolu tako i treba, najurili su Sounesa zbog drugog mesta u PL,a godinama unazad o njemu mogu da sanjaju.
A i United ce uskoro njihovim stopama, vec sledece godine.

bobo

pre 14 godina

Sve vam je to ''vrati guzo sto si pozobala'', izgleda. To nisu namestaljke to su volje i nemotivacija i Lacija i L-pula i drugih. Setite se sto Hrvati ne idu na SP, sto im je trebalo ono u Londonu.Realno i Inter i Cesi su puno bolji od svojih protivnika i ne treba im namestanje, a SAF nek se uzda u svoje luzere.

Dragojlo

pre 14 godina

@Nemanja PG

Mis'im nemo' se ljutis ali da te samo pitam: Jesi li ovako prokomentarisao i Evru kad je mu je Olic ukrao onu loptu u Minhenu i zabio im gol.

Trebao si Nemanja PG, trebao si...

Milojko

pre 14 godina

Da li je neko spreman da prihvati opkladu???
(Matt Le Tissier, 3. maj 2010 10:04)
Evo ja sam spreman da prihvatim opkladu, pod bilo kojim uslovima.

Dusan

pre 14 godina

Niko nije kriv man utd sto je izgubio titulu,jer je odigrao 0-0 sa blackburnom u gostima...ali liverpul je veliko razocarenje...7 u engleskoj u ovoj sezoni,nijedan trofej,ispali u liga evropi,a i juce nisu ulozili ni malo truda...sta vise sve smo videli...Cestitke Celziju na ovoj sezoni.Budimo realni ma koliko volimo neki tim u eng,kontinuiet u trofejima ima samo man utd!!!

stefan,Liverpool fan

pre 14 godina

ne mi navijaci Liverpula nismo frustrirani zato sto cekamo na titulu 20 godina jer vi navijaci mancestera ste je pre cekali 25 godina a Fergi svoju prvu je osvoio nakon 6-7 sezone u timu gde ste se borili za 13-14 mesto...naucite nesto o svoju fudbalsku istoriju !!! i neverujem da ce u skoro vreme niti Mancester niti Liverpul osvoiti titulu jer nema vise Bobi Carltona,Jan Rasha,Keni Dalglisha, Jon Tosak sad su na silu milione iz rusije i arapski emirati a nama ostaje da reaktiviramo nase akademije kao nekad...pogotovo Mancester koj mora smeniti 70% od prvu postavu a to verujte da vam nece uskoro doneti 19 titulu

Mecklejn

pre 14 godina

Mancester po meni igrom,nije zasluzio da bude prvak ove sezone.Celzi je bio konstantniji cini mi se.Samo jednu stvar bi napomenuo...sta bi bilo da celzi nije pobedio mancestera onim golom iz ofsajda?Eto,po meni jedan gol je na kraju odlucio prvenstvo!

el nino

pre 14 godina

O cemu li ovaj deda prica! Pa i da Steve nije pogresio, Chelsea je juce mogao da nam da 5 gola! Video bih kako bi on odreagovao da je na poziciji u kojoj je Liverpool, i da je imao mec u cetvrtak koji je totalno demoralisao igrace! Cestitke Chelsea-u na 6/6 protiv velikih klubova, i naravno na tituli!!!

daks

pre 14 godina

Decko o kakvoj frustaciji ti pricas pa jedino frustacija postoji kod navijaca liverpula koji 2o godina nisu gledali titulu ,Manchester UTD. ce kad tad oboriti rekord ako ne vec sledece sezone , a kako vam igra kapiten takav vam je i klub!!!!

Bos il' hadzija

pre 14 godina

Smesan je ovaj Ferguson strasno. Ako je neko zasluzio da ne osvoji titulu u Premier ligi ove sezone onda je to Mancester. Celsi apsolutno zasluzeno osvaja posto je imao konstantno dobru igru cele sezone...

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Suludo je bilo očekivati da tim kakav je Liverpool dobije Chelski, ali opet ne mogu da kažem ni da je Gerrard namerno asistirao "Maršalu" za gol!?!
Greške su sastavni deo svakog sporta i koliko su samo puta i mnogo bolji igrači od kapitena LFC-a pogrešili?!? Pa jedan Paul Scholes je ove sezone u 2 ili 3 navrata na isti način "asistirao" protivničkim napadačima.
Nije to problem, niti nešta što treba bilo koga da začudi, pogotovo u ovakvim situacijama!!!
Eto sinoć su navijači Lacija slavili pobedu Intera nad njihovim timom...
Verovatno je slično slavlje juče bilo i u gradu Liverpulu?!?
Sve to spada pod onu "nek' komšiji crkne krava, pa makar ni za moju decu ne bilo mleka", ili prevedeno na fudbalski žargon - kad već mi ne možemo do titule, aj' da sve učinimo da ne može ni mrski nam komšija!!!
Nego Fergie, čuvaj ti svoje zdravlje i dovedi 2-3 kvalitetna igrača, pa "u se i u svoje kljuse", da nikad više ne zavisiš od nečije "volje i motivacije".
To što se desilo juče nije smak sveta, niti sam očekivao, niti bih voleo da mi jedan Liverpool donese titulu, a kad već o tome pričamo, ona nije izgubljena juče, nego su kola krenula nizbrdo kad se Rooney povredio u Minhenu.
I nije Gerrard, niti je Liverpool sprečio Man. United da osvoji titulu, već su samo proslavu prolongirali za godinu dana.
Anchelotti je došao do te jedne domaće titule i u Engleskoj, ali već sad mogu da se kladim da je Chelski nema šanse da je odbrani i dogodine!!!
Da li je neko spreman da prihvati opkladu???

Alek

pre 14 godina

Anelka te nije razočarao čto je promašio nekoliko šansi. Ni sudija te nije razočarao što nije svirao dva penala za Čelsi. Ni 9 autogolova koje su postigli vaši protivnci ove sezone te nisu razočarali. Ni bezbroj penala koji su vam suđeni ove sezone te nisu razočarali. Zbog ovakvih izjava mrzi te cela Engleska osim navijača Mnčestera naravno. Ti si najgori gubitnik u Premijer Ligi. Ovom prilikom, u ime navijača Čelsija, želim i da se izvinim svim navijačima 'velikih' evropskih klubova što ima i nas koji smo se drznuli da simpatišemo i navijamo za Čelsi.

xxx

pre 14 godina

ko te sisa matori, uzeo si dosta titula,uostalom nisi je ni zasluzio jer si izgubio od direktnog konkurenta pa sad ocekujes da se drugi bore, ne bi li Mancester bio sampion...imao si priliku,izgubio si...

Stefan

pre 14 godina

realno, jedan od razloga ovako loše igre liverpula ove sezone je upravo njihov kapiten, volim ga, ali očajno igra. Naravno, liverpul ima i lošeg trenera, o da.
Sličan slučaj je cele sezone loša forma Lamparda, doduše, on je nešto bolje odigrao, ali kad je bilo najteže, protiv intera, nije se video.

kuy

pre 14 godina

Cinjenica je da se liverpul juce nije ni trudio! Rekao bi covek da su ove sezone lige izuzetno zanimljive i vodi se borba do poslednjeg zvizduka...medjutim veliki protivnici su se prodali za sitne pare i sve zbog "neprijatelja"!
Samo pogledajte utakmicu izmedju Intera i Lacija sinoc...ono je bilo zalosno, a sve samo da Roma ne bi bila sampion!

Brutal

pre 14 godina

cak i da je Dzerard namerno asistirao Drogbi, a nije, Ferguson je poslednja osoba na ovom svetu koja bi mogla da se zali zbog necijih prljavih poteza.

goxy

pre 14 godina

koja frustracija, svestan je da ce sada jako tesko oboriti rekord liverpula..a svima je poznato koliko mu je mrznja prema liverpulu bila pokretacka snaga u karijeri..

Brutal

pre 14 godina

cak i da je Dzerard namerno asistirao Drogbi, a nije, Ferguson je poslednja osoba na ovom svetu koja bi mogla da se zali zbog necijih prljavih poteza.

xxx

pre 14 godina

ko te sisa matori, uzeo si dosta titula,uostalom nisi je ni zasluzio jer si izgubio od direktnog konkurenta pa sad ocekujes da se drugi bore, ne bi li Mancester bio sampion...imao si priliku,izgubio si...

Alek

pre 14 godina

Anelka te nije razočarao čto je promašio nekoliko šansi. Ni sudija te nije razočarao što nije svirao dva penala za Čelsi. Ni 9 autogolova koje su postigli vaši protivnci ove sezone te nisu razočarali. Ni bezbroj penala koji su vam suđeni ove sezone te nisu razočarali. Zbog ovakvih izjava mrzi te cela Engleska osim navijača Mnčestera naravno. Ti si najgori gubitnik u Premijer Ligi. Ovom prilikom, u ime navijača Čelsija, želim i da se izvinim svim navijačima 'velikih' evropskih klubova što ima i nas koji smo se drznuli da simpatišemo i navijamo za Čelsi.

daks

pre 14 godina

Decko o kakvoj frustaciji ti pricas pa jedino frustacija postoji kod navijaca liverpula koji 2o godina nisu gledali titulu ,Manchester UTD. ce kad tad oboriti rekord ako ne vec sledece sezone , a kako vam igra kapiten takav vam je i klub!!!!

kuy

pre 14 godina

Cinjenica je da se liverpul juce nije ni trudio! Rekao bi covek da su ove sezone lige izuzetno zanimljive i vodi se borba do poslednjeg zvizduka...medjutim veliki protivnici su se prodali za sitne pare i sve zbog "neprijatelja"!
Samo pogledajte utakmicu izmedju Intera i Lacija sinoc...ono je bilo zalosno, a sve samo da Roma ne bi bila sampion!

Bos il' hadzija

pre 14 godina

Smesan je ovaj Ferguson strasno. Ako je neko zasluzio da ne osvoji titulu u Premier ligi ove sezone onda je to Mancester. Celsi apsolutno zasluzeno osvaja posto je imao konstantno dobru igru cele sezone...

goxy

pre 14 godina

koja frustracija, svestan je da ce sada jako tesko oboriti rekord liverpula..a svima je poznato koliko mu je mrznja prema liverpulu bila pokretacka snaga u karijeri..

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Suludo je bilo očekivati da tim kakav je Liverpool dobije Chelski, ali opet ne mogu da kažem ni da je Gerrard namerno asistirao "Maršalu" za gol!?!
Greške su sastavni deo svakog sporta i koliko su samo puta i mnogo bolji igrači od kapitena LFC-a pogrešili?!? Pa jedan Paul Scholes je ove sezone u 2 ili 3 navrata na isti način "asistirao" protivničkim napadačima.
Nije to problem, niti nešta što treba bilo koga da začudi, pogotovo u ovakvim situacijama!!!
Eto sinoć su navijači Lacija slavili pobedu Intera nad njihovim timom...
Verovatno je slično slavlje juče bilo i u gradu Liverpulu?!?
Sve to spada pod onu "nek' komšiji crkne krava, pa makar ni za moju decu ne bilo mleka", ili prevedeno na fudbalski žargon - kad već mi ne možemo do titule, aj' da sve učinimo da ne može ni mrski nam komšija!!!
Nego Fergie, čuvaj ti svoje zdravlje i dovedi 2-3 kvalitetna igrača, pa "u se i u svoje kljuse", da nikad više ne zavisiš od nečije "volje i motivacije".
To što se desilo juče nije smak sveta, niti sam očekivao, niti bih voleo da mi jedan Liverpool donese titulu, a kad već o tome pričamo, ona nije izgubljena juče, nego su kola krenula nizbrdo kad se Rooney povredio u Minhenu.
I nije Gerrard, niti je Liverpool sprečio Man. United da osvoji titulu, već su samo proslavu prolongirali za godinu dana.
Anchelotti je došao do te jedne domaće titule i u Engleskoj, ali već sad mogu da se kladim da je Chelski nema šanse da je odbrani i dogodine!!!
Da li je neko spreman da prihvati opkladu???

el nino

pre 14 godina

O cemu li ovaj deda prica! Pa i da Steve nije pogresio, Chelsea je juce mogao da nam da 5 gola! Video bih kako bi on odreagovao da je na poziciji u kojoj je Liverpool, i da je imao mec u cetvrtak koji je totalno demoralisao igrace! Cestitke Chelsea-u na 6/6 protiv velikih klubova, i naravno na tituli!!!

Stefan

pre 14 godina

realno, jedan od razloga ovako loše igre liverpula ove sezone je upravo njihov kapiten, volim ga, ali očajno igra. Naravno, liverpul ima i lošeg trenera, o da.
Sličan slučaj je cele sezone loša forma Lamparda, doduše, on je nešto bolje odigrao, ali kad je bilo najteže, protiv intera, nije se video.

Janko

pre 14 godina

Realno,Manchester United je najljigaviji klub u poslednjih 15 godina i klub koji je nebrojeno puta imao vise srece nego pameti i koliko su se puta provlacili to samo bog sveti zna,neki suludi auto-golovi u 95 minutu,sto je penal za Manchester to nije penal za druge klubove,bezbroj sudijskih nadoknada koje traju dok Manchester ne da gol,nedavanje crvenih kartona kada to zasluzuju,zato i igraju kao mesari,mislim na Premier ligu(mali Rafael se verovatno protiv Bayerna zbunio i nije shvatio da nije mec Premier lige gde se sudija ne bi drznuo da mu da crveni na krcatom Old Traffordu).Pre 2 godine kad se Terry okliznuo kad je sutirao penal,Chelsea je bio vidjen da osvoji LS.Ove godine u PL:Pobedili su Arsenal sa 2:1,Arsenal je dao gol iz igre,Manchester sa penala i Auto-gol,protiv Sunderlanda su gubili do 93.minuta(mec je bio produzen za 2)i onda auto-gol,gubili od Birmingema,izvukli nereseno auto-golom,ne zaboravimo kradju protiv Manchester City-ja u prvom delu sezone.Upravo i samo zbog takvih stvari su osvojili koliko se secam barem tri titule:1998/99,2002/03 i 2007/08.Bas,bas bi mi bilo drago da Chelsea osvoji PL.

stefan,Liverpool fan

pre 14 godina

ne mi navijaci Liverpula nismo frustrirani zato sto cekamo na titulu 20 godina jer vi navijaci mancestera ste je pre cekali 25 godina a Fergi svoju prvu je osvoio nakon 6-7 sezone u timu gde ste se borili za 13-14 mesto...naucite nesto o svoju fudbalsku istoriju !!! i neverujem da ce u skoro vreme niti Mancester niti Liverpul osvoiti titulu jer nema vise Bobi Carltona,Jan Rasha,Keni Dalglisha, Jon Tosak sad su na silu milione iz rusije i arapski emirati a nama ostaje da reaktiviramo nase akademije kao nekad...pogotovo Mancester koj mora smeniti 70% od prvu postavu a to verujte da vam nece uskoro doneti 19 titulu

stefan,Liverpool fan

pre 14 godina

@crnivlada
dobra nik si izbrao stoi ti...o tome ko kolko ceka titulu evo ti par informacije posto ocito da si neinformisan: prvu sampionsku titulu Man.Utd nakon 1908 osvaja 1911godinu pa ceka 41 godina da bi je opet osvoio 1952...drugu vecu pauzu pravi od 1967 do 1993 kad osvaja Fergi osvaja prvu sampionsku titulu u meguvremenu da ti ne spominjem da je Mancesetr i ispadao od ligu cak igrao i u Liga Two...meni ove brojke nista neznace nije mi cilj da dokazujem kolko je Liverpul bolji preko ove brojke posto obe ekipe imaju po 18 titule,samo sam hteo da pokazem da su neki mnogo vise cekale na titulu nego mi a sve sto procitam za liverpula je: "kakav je taj klub sto ceka 20 godine titulu" kao ovo pre sto se desavalo u istoriju tvog voljenog kluba nista ne znaci....a o gramaticku smislu recenice nemas prava da mi zameras jer srpski jezik nije mi materni jezik al se trudim o postovanja prema B92 sajta...

Mixailo LFC FAN !

pre 14 godina

You'll Never Walk Alone :))) Kako god, realno je bilo očekivati da će Liverpool izgubiti od Chelsea e samo se nije znalo kojim rezultatom . Pozdrav za sve one koji vole LFC. Y.N.W.A ;D

Mecklejn

pre 14 godina

Mancester po meni igrom,nije zasluzio da bude prvak ove sezone.Celzi je bio konstantniji cini mi se.Samo jednu stvar bi napomenuo...sta bi bilo da celzi nije pobedio mancestera onim golom iz ofsajda?Eto,po meni jedan gol je na kraju odlucio prvenstvo!

Dragojlo

pre 14 godina

@Nemanja PG

Mis'im nemo' se ljutis ali da te samo pitam: Jesi li ovako prokomentarisao i Evru kad je mu je Olic ukrao onu loptu u Minhenu i zabio im gol.

Trebao si Nemanja PG, trebao si...

Dusan

pre 14 godina

Niko nije kriv man utd sto je izgubio titulu,jer je odigrao 0-0 sa blackburnom u gostima...ali liverpul je veliko razocarenje...7 u engleskoj u ovoj sezoni,nijedan trofej,ispali u liga evropi,a i juce nisu ulozili ni malo truda...sta vise sve smo videli...Cestitke Celziju na ovoj sezoni.Budimo realni ma koliko volimo neki tim u eng,kontinuiet u trofejima ima samo man utd!!!

Oliver

pre 14 godina

U nedavno objavljenom tekstu o najboljim trenerima na svetu,izneta je zanimljiva epizoda o Aleksu Fergusonu:on je slao svoje unuke na spavanje bez vecere kad god bi ga pobedili u kartama!Zaista,kakva mizerija od coveka.

bobo

pre 14 godina

Sve vam je to ''vrati guzo sto si pozobala'', izgleda. To nisu namestaljke to su volje i nemotivacija i Lacija i L-pula i drugih. Setite se sto Hrvati ne idu na SP, sto im je trebalo ono u Londonu.Realno i Inter i Cesi su puno bolji od svojih protivnika i ne treba im namestanje, a SAF nek se uzda u svoje luzere.

Milojko

pre 14 godina

Da li je neko spreman da prihvati opkladu???
(Matt Le Tissier, 3. maj 2010 10:04)
Evo ja sam spreman da prihvatim opkladu, pod bilo kojim uslovima.

medicinar

pre 14 godina

utakmica nije bila namestena, nervoza igraca chelskog je bila vidljiva, nisu znali kako ce to zavrsiti. igrali su u grcu i da gerrard nije dao onu loptu drogbi, ne verujem da bi dali gol. bar ne "sami". akcija s pocetka utakmice, kad aquilani nije hteo da sutira u gol, je pokazala kako ce to ici dalje. vidite, chelski jeste protivnik, ali man u jest neprijatelj. a u ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno. pustili smo ih da dobiju, znam da boli. a licno, vise bi voleo da sam mogao da vidim lice sir alexa u trentuktu kad im je gerrard dao onu loptu, nego da, na primer, u zivo gledam finale cl u madridu.

milan

pre 14 godina

Chelsea je pobjedio 2-0 nije samo odlučila ta greška Gerarda a i imali su još milion prilika sva sreća za Liverpool što im je bio raspoložen Reina.A Ferguson nema šta da priča pošto su protiv Chelsea izgubili oba meča.Mislio je da ce imati srece kao i dosad uvjek boli ga briga za Gerarda, ionako ko gubi ima pravo da se ljuti. Nemate pojma koliko je ovo slatko navijačima Chelsea koji su dočekali zasluženo titulu engleske premier lige i FA kup.

St. George

pre 14 godina

Gerrard je looser. Sa njim ce i Engleska na SP proci kao Liverpool u PL. Njega u paketu sa Benitesom i njegovim akvizicijama treba najuriti iz kluba. Ali Liverpoolu tako i treba, najurili su Sounesa zbog drugog mesta u PL,a godinama unazad o njemu mogu da sanjaju.
A i United ce uskoro njihovim stopama, vec sledece godine.

Sima88

pre 14 godina

@xxx
Cisto mala tema za razmisljanje.Celsky je dobio velike timove i po tvojoj logici je trebalo da odmah nakon pobede na Old Trafordu dodeli titulu?E,vidis titulu im nije doneo taj mec vec ce im je doneti pobeda protiv Vigana.Staro pravilo iz liga-prvenstva se ozvajaju u tzv malim mecevima.Man Utd je titulu izubio u mecu sa Barnlijem.Prosta racunica-da su dobili taj mec Celzi ne bi imao nista od tih pobeda.Zato,ja kazem da nije Celzi osvojio titulu,vec je Utd izgubio pozz

crnivlada

pre 14 godina

(stefan,Liverpool fan, 3. maj 2010 12:47)
O cemu ti pricas?Navijaci mancestera su frustrirani sto nisu osvojili titulu 20 godina(a to je bilo pre 20 god :))a vi niste frustrirani sto je niste osvojili predhodnih 30!Stvarno si zanimljiv decko.A o tome da Mancester mora da menja: '70% od prvu postavu',ne samo da je gramaticki nemoguca,nego i neverovatno glupa recenica!E a mnogo si dobar decko!:)

lpoolfc

pre 14 godina

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

"Steven Gerrard Is Our Captain"

Steven Gerrard is our Captain
Steven Gerrard is a red
Steven Gerrard plays for Liverpool
A scouser born and bred...

NemanjaPG

pre 14 godina

@Nemanja PG

Mis'im nemo' se ljutis ali da te samo pitam: Jesi li ovako prokomentarisao i Evru kad je mu je Olic ukrao onu loptu u Minhenu i zabio im gol.

Trebao si Nemanja PG, trebao si...
(Dragojlo, 3. maj 2010 12:49)

nisam,niti cu ikada! dzerard je to uradio namjerno,evra nije

Brutal

pre 14 godina

cak i da je Dzerard namerno asistirao Drogbi, a nije, Ferguson je poslednja osoba na ovom svetu koja bi mogla da se zali zbog necijih prljavih poteza.

daks

pre 14 godina

Decko o kakvoj frustaciji ti pricas pa jedino frustacija postoji kod navijaca liverpula koji 2o godina nisu gledali titulu ,Manchester UTD. ce kad tad oboriti rekord ako ne vec sledece sezone , a kako vam igra kapiten takav vam je i klub!!!!

goxy

pre 14 godina

koja frustracija, svestan je da ce sada jako tesko oboriti rekord liverpula..a svima je poznato koliko mu je mrznja prema liverpulu bila pokretacka snaga u karijeri..

xxx

pre 14 godina

ko te sisa matori, uzeo si dosta titula,uostalom nisi je ni zasluzio jer si izgubio od direktnog konkurenta pa sad ocekujes da se drugi bore, ne bi li Mancester bio sampion...imao si priliku,izgubio si...

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Suludo je bilo očekivati da tim kakav je Liverpool dobije Chelski, ali opet ne mogu da kažem ni da je Gerrard namerno asistirao "Maršalu" za gol!?!
Greške su sastavni deo svakog sporta i koliko su samo puta i mnogo bolji igrači od kapitena LFC-a pogrešili?!? Pa jedan Paul Scholes je ove sezone u 2 ili 3 navrata na isti način "asistirao" protivničkim napadačima.
Nije to problem, niti nešta što treba bilo koga da začudi, pogotovo u ovakvim situacijama!!!
Eto sinoć su navijači Lacija slavili pobedu Intera nad njihovim timom...
Verovatno je slično slavlje juče bilo i u gradu Liverpulu?!?
Sve to spada pod onu "nek' komšiji crkne krava, pa makar ni za moju decu ne bilo mleka", ili prevedeno na fudbalski žargon - kad već mi ne možemo do titule, aj' da sve učinimo da ne može ni mrski nam komšija!!!
Nego Fergie, čuvaj ti svoje zdravlje i dovedi 2-3 kvalitetna igrača, pa "u se i u svoje kljuse", da nikad više ne zavisiš od nečije "volje i motivacije".
To što se desilo juče nije smak sveta, niti sam očekivao, niti bih voleo da mi jedan Liverpool donese titulu, a kad već o tome pričamo, ona nije izgubljena juče, nego su kola krenula nizbrdo kad se Rooney povredio u Minhenu.
I nije Gerrard, niti je Liverpool sprečio Man. United da osvoji titulu, već su samo proslavu prolongirali za godinu dana.
Anchelotti je došao do te jedne domaće titule i u Engleskoj, ali već sad mogu da se kladim da je Chelski nema šanse da je odbrani i dogodine!!!
Da li je neko spreman da prihvati opkladu???

Alek

pre 14 godina

Anelka te nije razočarao čto je promašio nekoliko šansi. Ni sudija te nije razočarao što nije svirao dva penala za Čelsi. Ni 9 autogolova koje su postigli vaši protivnci ove sezone te nisu razočarali. Ni bezbroj penala koji su vam suđeni ove sezone te nisu razočarali. Zbog ovakvih izjava mrzi te cela Engleska osim navijača Mnčestera naravno. Ti si najgori gubitnik u Premijer Ligi. Ovom prilikom, u ime navijača Čelsija, želim i da se izvinim svim navijačima 'velikih' evropskih klubova što ima i nas koji smo se drznuli da simpatišemo i navijamo za Čelsi.

Janko

pre 14 godina

Realno,Manchester United je najljigaviji klub u poslednjih 15 godina i klub koji je nebrojeno puta imao vise srece nego pameti i koliko su se puta provlacili to samo bog sveti zna,neki suludi auto-golovi u 95 minutu,sto je penal za Manchester to nije penal za druge klubove,bezbroj sudijskih nadoknada koje traju dok Manchester ne da gol,nedavanje crvenih kartona kada to zasluzuju,zato i igraju kao mesari,mislim na Premier ligu(mali Rafael se verovatno protiv Bayerna zbunio i nije shvatio da nije mec Premier lige gde se sudija ne bi drznuo da mu da crveni na krcatom Old Traffordu).Pre 2 godine kad se Terry okliznuo kad je sutirao penal,Chelsea je bio vidjen da osvoji LS.Ove godine u PL:Pobedili su Arsenal sa 2:1,Arsenal je dao gol iz igre,Manchester sa penala i Auto-gol,protiv Sunderlanda su gubili do 93.minuta(mec je bio produzen za 2)i onda auto-gol,gubili od Birmingema,izvukli nereseno auto-golom,ne zaboravimo kradju protiv Manchester City-ja u prvom delu sezone.Upravo i samo zbog takvih stvari su osvojili koliko se secam barem tri titule:1998/99,2002/03 i 2007/08.Bas,bas bi mi bilo drago da Chelsea osvoji PL.

St. George

pre 14 godina

Gerrard je looser. Sa njim ce i Engleska na SP proci kao Liverpool u PL. Njega u paketu sa Benitesom i njegovim akvizicijama treba najuriti iz kluba. Ali Liverpoolu tako i treba, najurili su Sounesa zbog drugog mesta u PL,a godinama unazad o njemu mogu da sanjaju.
A i United ce uskoro njihovim stopama, vec sledece godine.

kuy

pre 14 godina

Cinjenica je da se liverpul juce nije ni trudio! Rekao bi covek da su ove sezone lige izuzetno zanimljive i vodi se borba do poslednjeg zvizduka...medjutim veliki protivnici su se prodali za sitne pare i sve zbog "neprijatelja"!
Samo pogledajte utakmicu izmedju Intera i Lacija sinoc...ono je bilo zalosno, a sve samo da Roma ne bi bila sampion!

Bos il' hadzija

pre 14 godina

Smesan je ovaj Ferguson strasno. Ako je neko zasluzio da ne osvoji titulu u Premier ligi ove sezone onda je to Mancester. Celsi apsolutno zasluzeno osvaja posto je imao konstantno dobru igru cele sezone...

crnivlada

pre 14 godina

(stefan,Liverpool fan, 3. maj 2010 12:47)
O cemu ti pricas?Navijaci mancestera su frustrirani sto nisu osvojili titulu 20 godina(a to je bilo pre 20 god :))a vi niste frustrirani sto je niste osvojili predhodnih 30!Stvarno si zanimljiv decko.A o tome da Mancester mora da menja: '70% od prvu postavu',ne samo da je gramaticki nemoguca,nego i neverovatno glupa recenica!E a mnogo si dobar decko!:)

stefan,Liverpool fan

pre 14 godina

ne mi navijaci Liverpula nismo frustrirani zato sto cekamo na titulu 20 godina jer vi navijaci mancestera ste je pre cekali 25 godina a Fergi svoju prvu je osvoio nakon 6-7 sezone u timu gde ste se borili za 13-14 mesto...naucite nesto o svoju fudbalsku istoriju !!! i neverujem da ce u skoro vreme niti Mancester niti Liverpul osvoiti titulu jer nema vise Bobi Carltona,Jan Rasha,Keni Dalglisha, Jon Tosak sad su na silu milione iz rusije i arapski emirati a nama ostaje da reaktiviramo nase akademije kao nekad...pogotovo Mancester koj mora smeniti 70% od prvu postavu a to verujte da vam nece uskoro doneti 19 titulu

Sima88

pre 14 godina

@xxx
Cisto mala tema za razmisljanje.Celsky je dobio velike timove i po tvojoj logici je trebalo da odmah nakon pobede na Old Trafordu dodeli titulu?E,vidis titulu im nije doneo taj mec vec ce im je doneti pobeda protiv Vigana.Staro pravilo iz liga-prvenstva se ozvajaju u tzv malim mecevima.Man Utd je titulu izubio u mecu sa Barnlijem.Prosta racunica-da su dobili taj mec Celzi ne bi imao nista od tih pobeda.Zato,ja kazem da nije Celzi osvojio titulu,vec je Utd izgubio pozz

Stefan

pre 14 godina

realno, jedan od razloga ovako loše igre liverpula ove sezone je upravo njihov kapiten, volim ga, ali očajno igra. Naravno, liverpul ima i lošeg trenera, o da.
Sličan slučaj je cele sezone loša forma Lamparda, doduše, on je nešto bolje odigrao, ali kad je bilo najteže, protiv intera, nije se video.

medicinar

pre 14 godina

utakmica nije bila namestena, nervoza igraca chelskog je bila vidljiva, nisu znali kako ce to zavrsiti. igrali su u grcu i da gerrard nije dao onu loptu drogbi, ne verujem da bi dali gol. bar ne "sami". akcija s pocetka utakmice, kad aquilani nije hteo da sutira u gol, je pokazala kako ce to ici dalje. vidite, chelski jeste protivnik, ali man u jest neprijatelj. a u ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno. pustili smo ih da dobiju, znam da boli. a licno, vise bi voleo da sam mogao da vidim lice sir alexa u trentuktu kad im je gerrard dao onu loptu, nego da, na primer, u zivo gledam finale cl u madridu.

Mecklejn

pre 14 godina

Mancester po meni igrom,nije zasluzio da bude prvak ove sezone.Celzi je bio konstantniji cini mi se.Samo jednu stvar bi napomenuo...sta bi bilo da celzi nije pobedio mancestera onim golom iz ofsajda?Eto,po meni jedan gol je na kraju odlucio prvenstvo!

Dusan

pre 14 godina

Niko nije kriv man utd sto je izgubio titulu,jer je odigrao 0-0 sa blackburnom u gostima...ali liverpul je veliko razocarenje...7 u engleskoj u ovoj sezoni,nijedan trofej,ispali u liga evropi,a i juce nisu ulozili ni malo truda...sta vise sve smo videli...Cestitke Celziju na ovoj sezoni.Budimo realni ma koliko volimo neki tim u eng,kontinuiet u trofejima ima samo man utd!!!

bobo

pre 14 godina

Sve vam je to ''vrati guzo sto si pozobala'', izgleda. To nisu namestaljke to su volje i nemotivacija i Lacija i L-pula i drugih. Setite se sto Hrvati ne idu na SP, sto im je trebalo ono u Londonu.Realno i Inter i Cesi su puno bolji od svojih protivnika i ne treba im namestanje, a SAF nek se uzda u svoje luzere.

Oliver

pre 14 godina

U nedavno objavljenom tekstu o najboljim trenerima na svetu,izneta je zanimljiva epizoda o Aleksu Fergusonu:on je slao svoje unuke na spavanje bez vecere kad god bi ga pobedili u kartama!Zaista,kakva mizerija od coveka.

el nino

pre 14 godina

O cemu li ovaj deda prica! Pa i da Steve nije pogresio, Chelsea je juce mogao da nam da 5 gola! Video bih kako bi on odreagovao da je na poziciji u kojoj je Liverpool, i da je imao mec u cetvrtak koji je totalno demoralisao igrace! Cestitke Chelsea-u na 6/6 protiv velikih klubova, i naravno na tituli!!!

milan

pre 14 godina

Chelsea je pobjedio 2-0 nije samo odlučila ta greška Gerarda a i imali su još milion prilika sva sreća za Liverpool što im je bio raspoložen Reina.A Ferguson nema šta da priča pošto su protiv Chelsea izgubili oba meča.Mislio je da ce imati srece kao i dosad uvjek boli ga briga za Gerarda, ionako ko gubi ima pravo da se ljuti. Nemate pojma koliko je ovo slatko navijačima Chelsea koji su dočekali zasluženo titulu engleske premier lige i FA kup.

Mixailo LFC FAN !

pre 14 godina

You'll Never Walk Alone :))) Kako god, realno je bilo očekivati da će Liverpool izgubiti od Chelsea e samo se nije znalo kojim rezultatom . Pozdrav za sve one koji vole LFC. Y.N.W.A ;D

Milojko

pre 14 godina

Da li je neko spreman da prihvati opkladu???
(Matt Le Tissier, 3. maj 2010 10:04)
Evo ja sam spreman da prihvatim opkladu, pod bilo kojim uslovima.

NemanjaPG

pre 14 godina

@Nemanja PG

Mis'im nemo' se ljutis ali da te samo pitam: Jesi li ovako prokomentarisao i Evru kad je mu je Olic ukrao onu loptu u Minhenu i zabio im gol.

Trebao si Nemanja PG, trebao si...
(Dragojlo, 3. maj 2010 12:49)

nisam,niti cu ikada! dzerard je to uradio namjerno,evra nije

Dragojlo

pre 14 godina

@Nemanja PG

Mis'im nemo' se ljutis ali da te samo pitam: Jesi li ovako prokomentarisao i Evru kad je mu je Olic ukrao onu loptu u Minhenu i zabio im gol.

Trebao si Nemanja PG, trebao si...

stefan,Liverpool fan

pre 14 godina

@crnivlada
dobra nik si izbrao stoi ti...o tome ko kolko ceka titulu evo ti par informacije posto ocito da si neinformisan: prvu sampionsku titulu Man.Utd nakon 1908 osvaja 1911godinu pa ceka 41 godina da bi je opet osvoio 1952...drugu vecu pauzu pravi od 1967 do 1993 kad osvaja Fergi osvaja prvu sampionsku titulu u meguvremenu da ti ne spominjem da je Mancesetr i ispadao od ligu cak igrao i u Liga Two...meni ove brojke nista neznace nije mi cilj da dokazujem kolko je Liverpul bolji preko ove brojke posto obe ekipe imaju po 18 titule,samo sam hteo da pokazem da su neki mnogo vise cekale na titulu nego mi a sve sto procitam za liverpula je: "kakav je taj klub sto ceka 20 godine titulu" kao ovo pre sto se desavalo u istoriju tvog voljenog kluba nista ne znaci....a o gramaticku smislu recenice nemas prava da mi zameras jer srpski jezik nije mi materni jezik al se trudim o postovanja prema B92 sajta...

lpoolfc

pre 14 godina

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

"Steven Gerrard Is Our Captain"

Steven Gerrard is our Captain
Steven Gerrard is a red
Steven Gerrard plays for Liverpool
A scouser born and bred...