Subota, 01.05.2010.

21:10

Radnički dobio Zvezdu

Košarkaši Radničkog pobedili su Crvenu zvezdu u Kragujevcu posle produžetka rezultatom 103:96, u šestom kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Radnièki dobio Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

MANU CHAO

pre 13 godina

@Gargamel
Osetio sam 16.04.1992.god. u Istambulu(turska trava je strava).Rekao bih da me konstantno drzi do sada,bar do Pariza,a za dalje cemo da vidimo!

stv

pre 13 godina

Zvezdaši, objasnite zaveru protiv vašeg kluba.
Zašto, po vama, KSS i sudijska organizacija rade protiv zvezde??
Šta je cilj toga?
Objasnite bez navijačkih strasti već argumentovano i sa smislom.

Gargamel

pre 13 godina

@MANU CHAO E moj MANU CHAO. Ta trava sa Marakane ima mnogo jaci uticaj i cini mnogo srecnijim nego ta trava na koju ti aludiras. Al' sta da oricam, kad ti tu travu nikad neces okusiti.

MANU CHAO

pre 14 godina

@Gargamel
Gargamele,Gargamele... Cini mi se da u tvojoj saksiji raste trava koja je mnogo drugacija od one koja raste na Marakani.Uspomene jesu vecne,ali se od njih ne zivi.

stormwatcher

pre 14 godina

Očekivano!

@fabregas

Prošle sezone smo pravili razliku sa domaćim igračima, pa vam opet nije bilo po volji. Kako god bilo, neki igrači će uvek praviti razliku između vas i nas ali ta razlika će uvek biti u našu korist.

Mrdak

pre 14 godina

Sada se vidi sta Bakic znaci za Zvezdu !!! Dok on cuva uvek najopasnije bekove i gine njegove kolege se ispucavaju i izigravaju igrace, a treneri, plaseci se loseg rezultata to dozvoljavaju i zato se i povredio decko ... Jedino on drzi tu odbranu, a samo laici misle da se utakmica dobija sutem ... Zao mi je sto se povredio i zaljno iscekujem da vidim sta ce biti sada kada mu istice ugovor ... Potrosili su ga nepazljivo ... Nadam se da ce kad se vrati on biti malo pametniji, sedam suteva i on ce dati desetak poena, i nadam se da ce se trener malo trgnuti iz letargije i straha i zavesti malo reda u odbrani ... Pozdrav za Bakica, najbolji si keve mi !!!

kg

pre 14 godina

Ceo život navijam za zvezdu. U košraci još pamtim Ilića i pobedu u Zagrebu a davno je bilo. To je bila zvezda. Ovo sad je glupost i teško mi je da gledam. Navijao sam svim srcem za Radnički i očekivao da će Zvezda imati pomoć suduja. U suštini suđenje je bilo loše i to je to. Ej sude Vuksanoviću 2 nepostojeće greške a onda ga izbace sa 5 za faul gde nije bio blizu. Čakareviću sude 5 a dečko proleteo nije ni dotakao nikoga. A onda faul na kešeljem pa stojačićeva blokada. JEDNOSTAVNO LOŠE SUĐENJE. Radnički ima boljeg trenera i kvalitetnije igrače ako se izuzme Bjelica. FMP će u Kragujevcu odlučivati o 4 mestu.

SašaKG

pre 14 godina

Par zanimljivih detalja...Vuksanovićev peti faul,a bio najmanje 3 metra od Bjelice.Inače,faul je napravio Brkić,kome bi to bio drugi.3500 ljudi je to videlo...Lakrdija..
Pa onda četvrti faul Mladena Pantića nad Bjelicom,kada mu je dotični rasekao usnu.Panta je odmah posle tekme otišao na ušivanje,želimo mu brz oporavak.O suđenju ne treba trošizti reči,pogotovo u drugoj četvrtini.zvezda je vraćena u život,Radnički osakaćen.Posle toga,Muta je skinuo sako...Nastavak znate :-))).
I da svi zapamte:
Ime:Miroslav-Muta Nikolić
Dtaum rođenja:07.01.1956.
Mesto rođenja:Kragujevac
Zanimanje:ubica favorita.

fabregas

pre 14 godina

Ajde drobari gledajte svoja poslai razmisljajte kako ce nasa braca iz Pireja da vas oderu.Saavaki pravi srbin i patriota treba da navija za OLY/

@Vladatis

semesan ti je komentar.Zvezda ce na kraju regularnog dela biti 3 i toje sa ovim igracima puna kapa. Ajde vi izbacite Galeba, Robertsa,Veselog i Vranesa i Marica znaci sve strance pa vi sa ostatkom tima ne bi bili ni peti.Eto sa tom petoricom pravite razliku u odnosu na ostale od 15-20 poena

deki

pre 14 godina

Pa ako je lopta uglavnom kod Bjelice naravno da će i najviše faulova biti nad njim. Ali "ne mogu" toliko da sviraju koliko ovi mogu da naprave. Nije Zvezda igrala najbolje ali suđenje je sramotno. Izdržite momci, Trifo ne kloni duhom.

CIPIRIPI

pre 14 godina

(njuska, 1. maj 2010 21:43)

Ne znam za koga i da li navijaju sudije , nije to ni vazno uopste, kada budete naucili da igrate shvaticete, ali zelim da komentarisem vecinu navijaca Zvezde i teoriju po kojoj je Partizan i njegov lobi kriv za raspad sistema(kojeg nikad nisu ni imali).Ako i ima namera da se ''sece'' Zvezda onda krivca za to samo naivni vide u KK Partizan,verujte da je Trifa u pravu kada kaze na pressu posle utakmice sa Partizanom da ne misli na Partizan, izmedju redova je jasno na koga misli, procitajte ponovo taj text,pogledajte kome bi namanje odgovoralo da zvezda bude medju 4 ekipe pa onda spominjite Partizan, koje verujem da i ne razmislja o vama kao ozbiljnom protivniku a pogotovo ne konkurentu za trofeje vec nekoliko godina, evo moze se slobodno reci deceniju, pozz, Cipiripi

Nikopol

pre 14 godina

aaa mrko si pogledao Bjelicu..
faul faul...
prejako si udario po lopti.. faul..vidi vidi zgazio si na sredinu terena..fauuuul bre
e to je bila 2/4

Gargamel

pre 14 godina

Ja razumem da je neko odlucio da unisti Zvezdu,ali ne razumem sto to pustaju na televiziji da to vidi cela Srbija.Poruka za sve napaljene Kragujevcane koji su bili na utakmici, pa se oni bune na sudjenje.Kada se utakmica namesta od strane sudija,Prvo se na pocetku malo navlaci za tim koji ce izgubiti, a onda se pred kraj, u odlucujucim momentima, promeni kriterijum.Ja sam Valjevac i bio sam na utakmici protiv Zvezde gde je Metalac imao vrlo lepo domacinsko sudjenje, ali posto to ocigledno nije bilo dovoljno, u sledecoj su morali jos malo da pojacaju.Poruka za mladi Zvezdin tim:Znam da je tesko igrati i boriti se u ovakvim uslovima, i u klubu, i u ligi,ali probajte da to pretvorite u dodatnu motivaciju, a ne da budete malodusni i da nasedate na provokacije. A navijace bih molio da daju podrsku ovom timu, zar ne vidite sta im rade?Samo smo im mi ostali. Ovo vam pise navijac, koji u saksiji jos ima travu sa Marakane, uzetu posle polufinala sa Bajernom.

harlekin

pre 14 godina

hahahahaha
ne valjaju vam sudije, komentatori, lopta koja nije dovoljno okrugla!!!!
malo realnije sagledajte stvari,a ne da lupetate okolo...sramota je

BojanKG

pre 14 godina

Sudije su bili zvezdini dodatni igraci, ali ni to nije vredelo, jer smo za 20 poena jaci od njih.
Cim je sudjenje bilo ujednaceno, mi smo vodili pod deset razlike, a onda su krenuli da pomazu zvezdi, koja nas stigne, ali nikako nisu mogli da prelome utakmicu, jer je Radnicki mnogo bolja ekipa. Pa sam Bjelica je izveo 23 bacanja, od toga je 15 dobio na dodir malog prsta. Bruka od sudjenja, ali sva sreca, kvalitet je presudio.

Sancho Pansa

pre 14 godina

TO! pobeda Radnickog!

jeste da sam rodjeni beogradjanin ali vec nekoliko godina navijam za sve klubove koji su iz unutrashnjosti...pogotovo kad igraju protiv Zvezde i Partizana...
nego pi pitao zasto?

U kakvoj li ja to drzavi zivim kada se svaki poraz ova dva "velika" kluba dozivljava kao propast nacionalnog sporta... zar vas nije sve sramota da na tako detinjast i nezreo nacin kvarite pobedu protivnika (u ovom slucaju radnickog). Pa valjda u Srbiji postoji jos neki grad sem Beograda i u tim drugim gradovima(i selima) postoje neki klubovi za koje navijaju zitelji tog grada (i okoline). Ne daj boze da oni pobede Zvezdu...to se odmah racuna kao veliko nazadovanje srpskog sporta...ili neka nameshtaljka partizana... pa zar postoje smao dva kluba u fudbalu i kosarci?
Toliko mrzim Zvezdu i partizan da mislim da je najbolje da naprave ligu u svakom sportu samo za ova dva kluba... a ovi iz provincije nek osnuju svoju ligu.... tako ni zvezda ni partizna nece "nazadovati"...

sramota me ko sve zivi u mojoj Srbiji... upropastise zemlju... kromanjonci...

Napred Radnicki... imate i podrsku u bg (nbgd tacnije...)

Avol

pre 14 godina

@ KSS FSS, smesan si. Vidi se koliko ti i tvoja zvezdasksa braca pratite i razumete kosarku i njena pravila. Covek je od pozadi udario po saci Keselju (i to je diskutabilno, ali nikako ruku), a saka se moj druze racuna kao sastavni deo lopte. Naucite pravila pa onda diskutujte.

Vladatis

pre 14 godina

Jaooo, da vidim šta li će sad Zvezda da uradi kad ne bude igrala ni NLB ligu... Odmah kreće pozivanje na srpske interese, na ugroženost srpske košarke itd. itd... A PRVI su ušli u tu tzv. jadransku ligu... E sad kad bi ove godine ostali i bez NLB, jer su već ostali bez Evrope, odmah bi se izmislila neka zavera protiv Srbije i srpske košarke, jer Bože moj, čim Zvezda negde ne učestvuje, protiv "NAŠE" Zvezde se kuje zavera... A to što igraju najgoru košarku u SRB i što su milion puta pobedili neku "slabiju" ekipu na IME, to je nevažno!!! Ne navijam za Partizan, ali biću iz njega na F4 svim srcem... Samo neko ko nema ni gram mozga može da navija protiv Partizana na F4, a da kaže da mu je stalo do Srbije i srpske košarke...

goca

pre 14 godina

skoro nisam videla vecu kradju.sramota za sudije.kao da smo igrali protiv Partizana,pa se zna da ce dule da se ljuti ako ne pobedi.Sramota.Cak je i Sarenac,a znamo kako je on "nepristrasan"",morao da prokomentarise onaj faul nad Keseljom i blokadu Stjacica.Gledam kosarku vec 30 godina i sve mi je vise muka od neznanja,nesposobnosti a najvise od potkupljivosti sudija.Sramota!

Zauvijek uz tebe

pre 14 godina

Drugari, mislim da bi bilo postenije da hrabro poginemo nego da se brukamo gdje god i kad god možemo. Tradiciju imamo, ime imamo, navijace imamo. Tim nemamo, pare nemamo.Rješenje:krenuti iz pocetka, uz podrsku onog sto imamo i nesto mora ispasti.Ako treba iz najnizeg ranga, idemo iz najnižeg ranga. Pošteno, vrijedno, udarnicki..Rezultat mora doci.Ne sutra, za 5 dana ili 5 godina. Ali doci mora. Ovako, polako ali sigurano idemo u jos vecu agoniju (vjerujte da postoji i gore od ovoga). Znaci, nasi klinci, nasi treneri, nasi baloni..Bez mafije, politike, menadžera..Sa radom, trudom, Zvezdašima...Bez obzira na sve, svakako smo Zvezdo do kraja uz tebe. Zato, bolje poceti sto prije..

kragujevac

pre 14 godina

Koliko glupavio i neobjektivnih komentara. Srecom, kosarka nije fudbal, pa da se sudi penal za Zvezdu. Ali, ko poznaje kosarku, jasno mu je bilo sta se desilo u 2/4, kada je Radnicki igrao 2x bolje. U jednom trenutku imao i +12 pocetkom druge, ali onda krece ta sudijska zavrzlama, koju niko od Gana nije primetio, naravno. Zvezda nastavlja da igra igraca u odbrani, sa puno kontakta, a Radnickom se sviraju faulovi. Zvezda do kraja cetvrtine dobija samo 2 faula (u celoj cetvrtini u kojoj igra nenormalno jaku odbranu na coveku), dok se igracima Radnickog svira svaki kontakt, pa i kada ga nije bilo. Rezultat na kraju poluvremena: 49:49, a 3 igraca Radnickog (koji je imao duzu klupu) imaju 3 faula, jedan 4. A vrhunac je bila 5. licna Vuksanovicu (da ne govorim kako su mu svirane predhodne 4), tek sto je usao i to za faul koji je napravio Brkic!!!! Bjelica je sutirao 23 slobodnih bacanja, vecinu u poslednjoj cetvrtini i produzetku, a onda se zalite na sudjenje?!?!?! Neverovatno

istina

pre 14 godina

Zadnji Zvezdini igraci,ali pravi,bili su Zoran Slavnic,Kapicic i Duci!A to je bilo pre 40tak godina,od tada je Zvezda pala,i nikad se vratila nije!Nisu njoj krive sudije,pogotovo ne protiv TAMISA i RADNICKOG KG,krivi su ljudi koji je vode!Koliko je politickih ljudi bilo u njenoj upravi samo u zadnjih desetak godina,koliko DEMOKRATA,pa DRAKULIC i slicni tajkuni!Oni su je zaduzili,oni koji drze novac na Kipru,oni koji su po partijskoj liniji sedeli u upravnom odboru i jeli i pili na potpis!

au bre...

pre 14 godina

vidim grobari prati se zvezda i dalje, neka neka (kompleks). vi ste pokazali da ste sjajni navijaci, 800 ljudi je ispratilo klub na f4, pa vise vas ima ovde da preporucujete i nepreporucujete...

sto se tice nase kosarke, odnosno nase lige, to je sve jedan veliki raspad osim velikog uspeha partizana.. sudije se plase svega i svacega, vec godinama, nije ni cudo sto svi beze odavde cim pre...

lepo bre upalim tv, gledam nba majstore i uzivam, ovo je sve zajedno nekako odvratno...

Antigan

pre 14 godina

Kako vas nije sramota da se zalite vecito na sudije. Punih 10 godina za svaki poraz. Od kad znam za sebe nemate pojma sa kosarkom, toliko da samo kosarka i vaterpolo nikad nisu imali pravi derbi. Ali ste sada dotakli dno. Pa Partizanov klinac je trenutno cela zvezda. Osim njega niko drugi ne postoji. Ne prodje napad da ne bude lopta kod njega, a vise od 70% napada i zavrsava. Koliko ga sudije "ne stite" govori broj faulova nad njim, pa pri svakom pokusaju ulaza mu se svira. I broj slobodnih bacanja koje je izveo. KO da je ne daj boze Dzordan. A decko ma koliko da je talentovan ne moze da igra sam 45 min.Alo bre pa prva i jedina licna koju je napravio za celu utakmicu je bila ta tehnicka!!!??? Pa to ni Dzordanu nije polazilo za rukom.A o "cistoj blokadi" Stojcica, samo govori koliko se razumete u kosarku. Pa decko je iz zaleta iz auta utrcao u ulaz i odneo coveka ali je bilo cisto po lopti:)))

ka

pre 14 godina

Zvezda dobije 14 licnih gresaka u prvoj cetvrtini, pa dobro odigra drugu...

A sta je to dobro odigrala u drugoj???
Sudija im svirao dva prekrsaja, pod svojim kosem im sve bilo dozvoljeno, svaki kontakt na drugoj strani faul i jos tehnicka... Da su sudije sudile kako treba u drugoj cetvrtini do produzetka nikada ne bi doslo.

Normalno je da su posle kompenzovale do kraja. Tvrdim da ne znam kako bi izasli iz Hale Jezero posle one kradje u drugoj cetvrtini. Na prenosu se nije videlo, ali konstantno je pola klupe zvezde u terenu i buni se za nesto, dok klupa Radnickog dobija tehnicku lagano... ma bez razmisljanja

Sudije su definitivno lose sudile. Cas je sve dozvoljeno, cas svaki kontakt faul.

Na kraju je bitno da smo pobedili...

Nikola

pre 14 godina

Sta bre vise placete na sudije! Cekate produzetke da pobedite Radnicki! Sledece sezone u Prvoj ligi, sa Crnokosom iz Kosjerica! Bolje niti zasluzujete, niti vasi igraci imaju srce za vise! Prosecna ekipa, sa prosecnim trenerom i jos prosecnijim navijacima!

Realno

pre 14 godina

A u prvom poluvremenu, ko je vratio Zvezdu u zivot? Realno, trebalo je da bude 15 razlike za Radnicki. U produzetku je bilo korektno sudjenje. A utakmicu su odlucile trojke Brkica i prodori Rakica, a ne sudije.

Milovan

pre 14 godina

Pa kako je moguće ovako suditi protiv Bjelice? Dečko idi odavde, Srbija je Ruanda... Ljudi pa u Zvezdi je budućnost srpske košarke: mladi Nedović, Radosavljević, sve bolji disciplinovani, radni i vredni Stojačić... pa zar njih krasti, pa tek im je 20-a... Napred Zvezdo!!

Kragujevcanin

pre 14 godina

Ja sam iznenadjen ovom teorijom zavere koja se ovde razvija, stvarno bi voleo da pregledam taj snimak da vidim na osnovu cega ste to dosli do zakljucka da su sudije pokrale Zvedu, jer nas par hiljada koji smo bili na utakmici mislimo da je bilo obrnuto. Mislimo da je zvezda pokusala da dobije na penale i u basketu, sto bi vam bilo malo previse?

Kad je tesko-mali Cova

pre 14 godina

Sudije skoro do pred kraj navlacile za Yveydu.Na kraju,kada su videli da ni sa time ne mogu pomoci,poceli da sude normalno.Da nije bilo sudijske kradje u Valjevu imali bi samo jednu pobedu.
Jedina sansa da ovaj klub opstane je da se fuzionise sa FMP-om.Izgleda da sve ide u tom pravcu,i da ce Covic da dobije klub za dzabe.Samo tako ce igrati NLB ligu SLEDECE SEZONE.

KG

pre 14 godina

Ljudi jel stvarno preko tv izgledalo da su sudije navijale za Radnicki, posto je meni u Hali Jezero delovalo da su navijale za Zvezdu??? Sve je moguce. Ko zna, mozda ste vi sto vise verujete er-te-esu nego rodjenim ocima u pravu.

Radnicki

pre 14 godina

Neverovatni su tipovi koji se javljaju i pricaju da je buducnost reprezenatcije u Zvezdi? Jeste li primetili kako mali Rakic cepa trojke, jeste li videli kako Brkic pogadja u produzetku kada je najpotrebnije, jeste li videli kako Pantic dominira pod kosem, jeste li videli kakve atletske sposobnosti ima mladi Cakarevic? Sta ste vi gledali? I da li ste uopste gledali, slepci?

RADNICKI I NISTA VISE !!!

KSS FSS

pre 14 godina

Pred kraj regularnog dela meca (cini mi se 30 sek. do kraja) Keselj pravi ofanzivan skok, krece da sutira i dobija udarac po ruci!!! Ko ovo nije video na usporenom snimku pod hitno bi morao kod oftamologa! Necu da pricam o onoj blokadi u produzetku jer produzetka ne bi ni bilo da je bilo pravde. Kosarka je nezgodan sport jer sudije ko od sale mogu da rese mec jednom odlukom u finisu. Setite se polufinala kupa Hemofarm - Partizan. Toliko.

Vladimir

pre 14 godina

A "krađu" sudija na drugoj strani niste videli? Svako udvajanje na Bjelici - faul. Svaki polaz u dribling - faul. Rampa na bjelici - faul. Sudije su grešile, ali bez namere da odluče pobednika

crno-beli

pre 14 godina

Ne bih da vam stajem na muku, ali svako ko iole poznaje kosarku video je da su sudije gresile na stetu oba tima, a nikako da su pokrale Zvezdu! Primer je situacija u produzetku kada je sviran nepostojeci faul na Brkicu, koji je naravno iscrpno komentarisan na TV, a odmah u sledecem napadu fantomski faul na Bjelici, i nikom nista! Decko je zasticen kao beli medved, kad ne znaju sta ce s loptom daju je njemu, i cim neko dune u njegovom pravcu, odmah faul.
E sad, da sam ja sudija, na ovoj utakmici ne bi zavrsilo po pet igraca utakmicu, ali je potpuno pogresna postavka prvo krenuti u medijsku kampanju, onda postaviti rvacku kosarku, i cim protivnik odgovori istom merom, krece kuknjava na sudije! Sad ce i Zmago da se pojavi da ukaze na mlataranje:)

ivica-kg

pre 14 godina

sta ste vi gledali kada kazete da su sudije ostetile zvezdu. Pa ko vas je vrtio na 49:49, na kraju druge cetrvrtine kada je Radnicki vodio 12 razlike. Zasto su Vuksanovicu svirana 5 faula, a covek ako je imao 1 kontakt. Gledate navijacki i pod utiskom gospodina Sarenca. Odnos u prekrsajima je bio 32 prema 32 a od toga Zvezda je promasila 5 bacanja a Radnicki oko 15. Sudije su svo vreme drzale Zvezdu u igri, i na kraju su videli da brukaju sami sebe pa su pusteli da ide utakmica svojim tokom. Jos jednom-bio sam u hali i gledao utakmicu i realno ova zvezda je dno dna,a Radnickom svaka cast.

KG

pre 14 godina

Alo bre, sta se zalite na sudije kada smo vas posteno pobedili! A i pri kraju prvog poluvremena je svirana tehnicka Radnickom zbog bunjenja trenera Radnickog. Pa je zato i Bjelica kad se bunio, dobio tehnicku. Isti kriterijum i za jedne i za druge. Nego biste vi hteli sve na tacnu, da se sve svira vama. E pa ne moze! Radnicki i nista vise!!!!

boleboss kg

pre 14 godina

Gde vam je objektivnost zvezdaši, ako tonete potonite bar kao veliki klub. Kako možete vi da se bunite na sudije uhvatili ste se za jednu dve situacije, a ne kažete da su vas sudije vratile u život u drugoj četvrtini kada je bilo 12 razlike i kad je mogla da se prelomi utekmica u korist radničkog. Tada su sudije svirale faulove i kada bi neko mrko pogledao Bjelicu. Vrhunac je bio u finišu kada su na jedanaest sekundi do kraja 2, četvrtine prvo dopustile zvezdi da faulom u napadu smanje na 4 razlike a onda iznerviranom Muti svirale tehničku,znači 2 slobodna i lopta sa strane što je Zvezda sve iskoristila i umesto da na poluvremenu bude plus 6 za Radnički bilo je nerešeno. U celoj utakmici vodili ste samo dva puta sa 2 poena razlike a prednost Radničkog se celo vreme kretala od 5 do 12 poena. Bolje se okrenite sebi i igrajte a ne kao Trifunovićunbapred da pripremate teren kao sudije vas kradu. Budite bar malo dostojanstveni.

Bertoni

pre 14 godina

O sudjenju ne treba trositi reči, ko prati košarku sve mu je jasno. Ali treba reći da je Muta postavio mnogoo bolje utakmicu, pa nije bio džabe toliko u reprezentaciji.

Milan Kragujevac

pre 14 godina

ja sam bio u hali i naravno da sam pristrasan i naravno da je Radnički zasluženo pobedio, jer da sudije nisu pomogle Zvezdi, ne bi ni došlo do produžetaka kada je Zvezda zahvaljujući sudijama došla od 79:67 do 79:81 ... KRAGUJEVAC THE SOUL OF SERBIA

auuuu

pre 14 godina

auuu bre, sta nam rade sudije, kao da radnicki igra protiv nekog litvanskog tima, a sudije su nase, neverovatno...

definitivno treba stranci da sude nase prvenstvo, ovo je katastrofa...

Lynx

pre 14 godina

Mislim da ovde svi znaju da sam grobar, ko ne zna, cisto da pojasnim. ;) Ali gledao sam pola 4. cetvrtine i produzetak... Nije mi se svidelo sudjenje. Ona tehnicka i nesportska... I ona blokada koja je svirana kao faul.

Nemanja

pre 14 godina

Sramota, al stvarno! Trifa je bas sve bio u pravu... Toliko nekorektnog sudjenja, toliko loših odluka... Pa da li ste videli Stoječićev pogled pun neverice kada mu sudija za čistu rampu dosuđuje peti faul, posle dva nesuđena faula nad njim pod košem Radničkog! Pa taj dečko je toliko pošten da se nikada, ali baš nikada nije bunio za sudijske odluke! To nije zaslužio ni on, a pogotovo ne Zvezda!!!! Zvezda je život... Sudije su sramota!

Valjevac

pre 14 godina

Sve čestitke za pobedu Kragujevčana koja je zaslužena. Vidi se trenerska ruka iskusnog M.Nikolića za razliku od trenera Metalca Simeunovića zahvaljujući čijem lošem vođenju, Valjevci nisu dobili slabu Zvezdu u 4. kolu iako su tu pobedu po svemu zaslužili. Napred Kragujevac, Čačak i Valjevo,košarkašaki centri u Srbiji na čijim su utakmicama pune hale i prava košarkaška atmosfera.

leo

pre 14 godina

Red je da Radnicki izbori mesto u Jadranskoj ligi,a da se Zvezda i FMP integrisu i da dobijemo jos jedan kosarkaski centar u Srbiji koji po igracima to i zasluzuje normalno po igracima a to je Kragujevac.

EEEE

pre 14 godina

Navijao sam za Radnicki zbog Mutavog :) ali stvarno sudije su bile na strani Radnickog...KAO sto bi bile i na strani Zvezde da se igralo u Pioniru!

ZVEZDA MI JE SVE !

pre 14 godina

ali ovo sudjenje je stvarno bilo bezobrazno,jeste da navijam za zvezdu ali su pustali i usporen snimak i bas se vidi d su sudije ostetile zvezdu,mada bi kao glavni razlog poraza mog voLjenog tima istakao da ovi ljudi ne znaju da igraju kosarku,da je bolje da ne postoji KK crvena zvezda... ja bezveze lomim po kuci i nerviram se iako nema nekog znacaja ova utakmica(ko da bi osvojili) a drugi razlog je Nemanja Bjelica pametan je kad oce ali dzaba ti majstore i hiljadu poena kad ti dobijes tehnicku kad ne bi trebao ni jedan poen da primis a ne 4 ili eventualno pet i sebican si postao MNOGO !

mare 025

pre 14 godina

Izgleda da je Trifunovic pre neki dan bio u pravu, Zvezdi ocigledno nije dozvoljeno da pobedi. Veceras u toku produzetka, kada se resavala utakmica, prvo nije sviran ocigledan prekrsaj na Bjelici prilikom suta za trojku vec je on dobio tehnicku, a odmah potom je Stojacicu sudjen peti faul u situaciji kada je sjajnom rampom zaustavio igraca Radnickog (oba komentatora su rekla da je u pitanju klasicna blokada). Ova dva momenta su direktno resila mec jer se Radnicki tada odvojio na pet-sest razlike. Sramotno sudjenje!!!

njuska

pre 14 godina

Slika koja obiljezava citav mec Nemanja Bjelica najbolji igrac domace lige sutira za 3 poena 2 min prije kraja produzetka,protivnicki igrac skace na njega pri tom ga udara po ruci,lopta ne dolazi ni do slobodnog bacanja a sudije pokazuju da se igra..Nemanja se hvada za glevu neverujuci da to nije faul a sudije povrh svega tog bezobrazluka mu dosudjuju tehnicku gresku i utakmica je zavrsena za zvezdu....Sramota zaista da tako neki maleni ljudi koji sude a u dusi navijaju zna se za koga unistavaju sve sto ovi posteni i hrabri momci pokusavaju da naprave

Dejan

pre 14 godina

Kakva kradja,pa ovo je sramota sta nam sudije uradile,ima li neko da pogleda snimak u kss i skloni ove sudije na ulicu ili ih oni poslali da odrade poso za nekog-BRUKA!!!

Drizd7lr

pre 14 godina

Mene bi bilo sramota da je moj tim ovako dobio preko sudija BRUKA!!A ovi iz provincije su dokazali koliko su mala navjacka grupa kada pevaju Grobarske pesme....Kragujevac navija za ZVEZDU!

Niksicko pivo

pre 14 godina

U prvoj cetvrtini Zvezda "napravila" 14 licnih gresaka.. U drugoj Zvezda odigra veoma dobro i izjednaci.. U trecoj cetvrtini ista stvar kao u prvoj.. Zvezda u cetvrtoj opet zaigra dobro a u produzetku se vise nije moglo protiv sudija.

Akroni

pre 14 godina

Imama utisak de je CZ htela da medijskim pritiskom na sudije da sebi osigura poziciju pred utakmicu u Kragujevcu...
Nisam siguran da su sudije kreirale utakmicu.
Ko se uzme u obzir igra koju su pokazali igraci CZ onda unutar tima nesto debelo ne stima.
Pogledajte Bijelicu,covek igra za statistiku,da se proda...takodje jos neki igraci...a trener tama pronadje ritam kad se krene u soliranje...i tako u krug.
Ovakvi pristupom igri CZ ne zasluzuje mesto u NLB.
radnicki je bio bolje pripremljen za utakmicu i zato je i dobio.
Produzetak,umesto da se napravi pritisak CZ ulazi u situaciju da gore navedeni pravi tehnicku,a ondfa onaj klinac kao poslednji u odbrani pravi namernu gresku.
Sta reci...potpun remont ekipe,tezak rad...pa za koju godinu da se nesto odradi ozbiljnije.U ovom momentu CZ je potpuno razbijena,bez idaje u igri...mada...posle svega PART,HEMOF & RADKG su po mojo proceni vidjeni u NLB.
Ostaje da se FMP i CZ dogovore oko 4-tog predstavnika...sem ako se ne fuzionisu.

Akroni

pre 14 godina

Imama utisak de je CZ htela da medijskim pritiskom na sudije da sebi osigura poziciju pred utakmicu u Kragujevcu...
Nisam siguran da su sudije kreirale utakmicu.
Ko se uzme u obzir igra koju su pokazali igraci CZ onda unutar tima nesto debelo ne stima.
Pogledajte Bijelicu,covek igra za statistiku,da se proda...takodje jos neki igraci...a trener tama pronadje ritam kad se krene u soliranje...i tako u krug.
Ovakvi pristupom igri CZ ne zasluzuje mesto u NLB.
radnicki je bio bolje pripremljen za utakmicu i zato je i dobio.
Produzetak,umesto da se napravi pritisak CZ ulazi u situaciju da gore navedeni pravi tehnicku,a ondfa onaj klinac kao poslednji u odbrani pravi namernu gresku.
Sta reci...potpun remont ekipe,tezak rad...pa za koju godinu da se nesto odradi ozbiljnije.U ovom momentu CZ je potpuno razbijena,bez idaje u igri...mada...posle svega PART,HEMOF & RADKG su po mojo proceni vidjeni u NLB.
Ostaje da se FMP i CZ dogovore oko 4-tog predstavnika...sem ako se ne fuzionisu.

KG

pre 14 godina

Ljudi jel stvarno preko tv izgledalo da su sudije navijale za Radnicki, posto je meni u Hali Jezero delovalo da su navijale za Zvezdu??? Sve je moguce. Ko zna, mozda ste vi sto vise verujete er-te-esu nego rodjenim ocima u pravu.

Milan Kragujevac

pre 14 godina

ja sam bio u hali i naravno da sam pristrasan i naravno da je Radnički zasluženo pobedio, jer da sudije nisu pomogle Zvezdi, ne bi ni došlo do produžetaka kada je Zvezda zahvaljujući sudijama došla od 79:67 do 79:81 ... KRAGUJEVAC THE SOUL OF SERBIA

kragujevac

pre 14 godina

Koliko glupavio i neobjektivnih komentara. Srecom, kosarka nije fudbal, pa da se sudi penal za Zvezdu. Ali, ko poznaje kosarku, jasno mu je bilo sta se desilo u 2/4, kada je Radnicki igrao 2x bolje. U jednom trenutku imao i +12 pocetkom druge, ali onda krece ta sudijska zavrzlama, koju niko od Gana nije primetio, naravno. Zvezda nastavlja da igra igraca u odbrani, sa puno kontakta, a Radnickom se sviraju faulovi. Zvezda do kraja cetvrtine dobija samo 2 faula (u celoj cetvrtini u kojoj igra nenormalno jaku odbranu na coveku), dok se igracima Radnickog svira svaki kontakt, pa i kada ga nije bilo. Rezultat na kraju poluvremena: 49:49, a 3 igraca Radnickog (koji je imao duzu klupu) imaju 3 faula, jedan 4. A vrhunac je bila 5. licna Vuksanovicu (da ne govorim kako su mu svirane predhodne 4), tek sto je usao i to za faul koji je napravio Brkic!!!! Bjelica je sutirao 23 slobodnih bacanja, vecinu u poslednjoj cetvrtini i produzetku, a onda se zalite na sudjenje?!?!?! Neverovatno

KG

pre 14 godina

Alo bre, sta se zalite na sudije kada smo vas posteno pobedili! A i pri kraju prvog poluvremena je svirana tehnicka Radnickom zbog bunjenja trenera Radnickog. Pa je zato i Bjelica kad se bunio, dobio tehnicku. Isti kriterijum i za jedne i za druge. Nego biste vi hteli sve na tacnu, da se sve svira vama. E pa ne moze! Radnicki i nista vise!!!!

Nikola

pre 14 godina

Sta bre vise placete na sudije! Cekate produzetke da pobedite Radnicki! Sledece sezone u Prvoj ligi, sa Crnokosom iz Kosjerica! Bolje niti zasluzujete, niti vasi igraci imaju srce za vise! Prosecna ekipa, sa prosecnim trenerom i jos prosecnijim navijacima!

Radnicki

pre 14 godina

Neverovatni su tipovi koji se javljaju i pricaju da je buducnost reprezenatcije u Zvezdi? Jeste li primetili kako mali Rakic cepa trojke, jeste li videli kako Brkic pogadja u produzetku kada je najpotrebnije, jeste li videli kako Pantic dominira pod kosem, jeste li videli kakve atletske sposobnosti ima mladi Cakarevic? Sta ste vi gledali? I da li ste uopste gledali, slepci?

RADNICKI I NISTA VISE !!!

Valjevac

pre 14 godina

Sve čestitke za pobedu Kragujevčana koja je zaslužena. Vidi se trenerska ruka iskusnog M.Nikolića za razliku od trenera Metalca Simeunovića zahvaljujući čijem lošem vođenju, Valjevci nisu dobili slabu Zvezdu u 4. kolu iako su tu pobedu po svemu zaslužili. Napred Kragujevac, Čačak i Valjevo,košarkašaki centri u Srbiji na čijim su utakmicama pune hale i prava košarkaška atmosfera.

leo

pre 14 godina

Red je da Radnicki izbori mesto u Jadranskoj ligi,a da se Zvezda i FMP integrisu i da dobijemo jos jedan kosarkaski centar u Srbiji koji po igracima to i zasluzuje normalno po igracima a to je Kragujevac.

Kragujevcanin

pre 14 godina

Ja sam iznenadjen ovom teorijom zavere koja se ovde razvija, stvarno bi voleo da pregledam taj snimak da vidim na osnovu cega ste to dosli do zakljucka da su sudije pokrale Zvedu, jer nas par hiljada koji smo bili na utakmici mislimo da je bilo obrnuto. Mislimo da je zvezda pokusala da dobije na penale i u basketu, sto bi vam bilo malo previse?

ivica-kg

pre 14 godina

sta ste vi gledali kada kazete da su sudije ostetile zvezdu. Pa ko vas je vrtio na 49:49, na kraju druge cetrvrtine kada je Radnicki vodio 12 razlike. Zasto su Vuksanovicu svirana 5 faula, a covek ako je imao 1 kontakt. Gledate navijacki i pod utiskom gospodina Sarenca. Odnos u prekrsajima je bio 32 prema 32 a od toga Zvezda je promasila 5 bacanja a Radnicki oko 15. Sudije su svo vreme drzale Zvezdu u igri, i na kraju su videli da brukaju sami sebe pa su pusteli da ide utakmica svojim tokom. Jos jednom-bio sam u hali i gledao utakmicu i realno ova zvezda je dno dna,a Radnickom svaka cast.

Antigan

pre 14 godina

Kako vas nije sramota da se zalite vecito na sudije. Punih 10 godina za svaki poraz. Od kad znam za sebe nemate pojma sa kosarkom, toliko da samo kosarka i vaterpolo nikad nisu imali pravi derbi. Ali ste sada dotakli dno. Pa Partizanov klinac je trenutno cela zvezda. Osim njega niko drugi ne postoji. Ne prodje napad da ne bude lopta kod njega, a vise od 70% napada i zavrsava. Koliko ga sudije "ne stite" govori broj faulova nad njim, pa pri svakom pokusaju ulaza mu se svira. I broj slobodnih bacanja koje je izveo. KO da je ne daj boze Dzordan. A decko ma koliko da je talentovan ne moze da igra sam 45 min.Alo bre pa prva i jedina licna koju je napravio za celu utakmicu je bila ta tehnicka!!!??? Pa to ni Dzordanu nije polazilo za rukom.A o "cistoj blokadi" Stojcica, samo govori koliko se razumete u kosarku. Pa decko je iz zaleta iz auta utrcao u ulaz i odneo coveka ali je bilo cisto po lopti:)))

boleboss kg

pre 14 godina

Gde vam je objektivnost zvezdaši, ako tonete potonite bar kao veliki klub. Kako možete vi da se bunite na sudije uhvatili ste se za jednu dve situacije, a ne kažete da su vas sudije vratile u život u drugoj četvrtini kada je bilo 12 razlike i kad je mogla da se prelomi utekmica u korist radničkog. Tada su sudije svirale faulove i kada bi neko mrko pogledao Bjelicu. Vrhunac je bio u finišu kada su na jedanaest sekundi do kraja 2, četvrtine prvo dopustile zvezdi da faulom u napadu smanje na 4 razlike a onda iznerviranom Muti svirale tehničku,znači 2 slobodna i lopta sa strane što je Zvezda sve iskoristila i umesto da na poluvremenu bude plus 6 za Radnički bilo je nerešeno. U celoj utakmici vodili ste samo dva puta sa 2 poena razlike a prednost Radničkog se celo vreme kretala od 5 do 12 poena. Bolje se okrenite sebi i igrajte a ne kao Trifunovićunbapred da pripremate teren kao sudije vas kradu. Budite bar malo dostojanstveni.

Bertoni

pre 14 godina

O sudjenju ne treba trositi reči, ko prati košarku sve mu je jasno. Ali treba reći da je Muta postavio mnogoo bolje utakmicu, pa nije bio džabe toliko u reprezentaciji.

Kad je tesko-mali Cova

pre 14 godina

Sudije skoro do pred kraj navlacile za Yveydu.Na kraju,kada su videli da ni sa time ne mogu pomoci,poceli da sude normalno.Da nije bilo sudijske kradje u Valjevu imali bi samo jednu pobedu.
Jedina sansa da ovaj klub opstane je da se fuzionise sa FMP-om.Izgleda da sve ide u tom pravcu,i da ce Covic da dobije klub za dzabe.Samo tako ce igrati NLB ligu SLEDECE SEZONE.

crno-beli

pre 14 godina

Ne bih da vam stajem na muku, ali svako ko iole poznaje kosarku video je da su sudije gresile na stetu oba tima, a nikako da su pokrale Zvezdu! Primer je situacija u produzetku kada je sviran nepostojeci faul na Brkicu, koji je naravno iscrpno komentarisan na TV, a odmah u sledecem napadu fantomski faul na Bjelici, i nikom nista! Decko je zasticen kao beli medved, kad ne znaju sta ce s loptom daju je njemu, i cim neko dune u njegovom pravcu, odmah faul.
E sad, da sam ja sudija, na ovoj utakmici ne bi zavrsilo po pet igraca utakmicu, ali je potpuno pogresna postavka prvo krenuti u medijsku kampanju, onda postaviti rvacku kosarku, i cim protivnik odgovori istom merom, krece kuknjava na sudije! Sad ce i Zmago da se pojavi da ukaze na mlataranje:)

Vladimir

pre 14 godina

A "krađu" sudija na drugoj strani niste videli? Svako udvajanje na Bjelici - faul. Svaki polaz u dribling - faul. Rampa na bjelici - faul. Sudije su grešile, ali bez namere da odluče pobednika

ka

pre 14 godina

Zvezda dobije 14 licnih gresaka u prvoj cetvrtini, pa dobro odigra drugu...

A sta je to dobro odigrala u drugoj???
Sudija im svirao dva prekrsaja, pod svojim kosem im sve bilo dozvoljeno, svaki kontakt na drugoj strani faul i jos tehnicka... Da su sudije sudile kako treba u drugoj cetvrtini do produzetka nikada ne bi doslo.

Normalno je da su posle kompenzovale do kraja. Tvrdim da ne znam kako bi izasli iz Hale Jezero posle one kradje u drugoj cetvrtini. Na prenosu se nije videlo, ali konstantno je pola klupe zvezde u terenu i buni se za nesto, dok klupa Radnickog dobija tehnicku lagano... ma bez razmisljanja

Sudije su definitivno lose sudile. Cas je sve dozvoljeno, cas svaki kontakt faul.

Na kraju je bitno da smo pobedili...

Realno

pre 14 godina

A u prvom poluvremenu, ko je vratio Zvezdu u zivot? Realno, trebalo je da bude 15 razlike za Radnicki. U produzetku je bilo korektno sudjenje. A utakmicu su odlucile trojke Brkica i prodori Rakica, a ne sudije.

Vladatis

pre 14 godina

Jaooo, da vidim šta li će sad Zvezda da uradi kad ne bude igrala ni NLB ligu... Odmah kreće pozivanje na srpske interese, na ugroženost srpske košarke itd. itd... A PRVI su ušli u tu tzv. jadransku ligu... E sad kad bi ove godine ostali i bez NLB, jer su već ostali bez Evrope, odmah bi se izmislila neka zavera protiv Srbije i srpske košarke, jer Bože moj, čim Zvezda negde ne učestvuje, protiv "NAŠE" Zvezde se kuje zavera... A to što igraju najgoru košarku u SRB i što su milion puta pobedili neku "slabiju" ekipu na IME, to je nevažno!!! Ne navijam za Partizan, ali biću iz njega na F4 svim srcem... Samo neko ko nema ni gram mozga može da navija protiv Partizana na F4, a da kaže da mu je stalo do Srbije i srpske košarke...

istina

pre 14 godina

Zadnji Zvezdini igraci,ali pravi,bili su Zoran Slavnic,Kapicic i Duci!A to je bilo pre 40tak godina,od tada je Zvezda pala,i nikad se vratila nije!Nisu njoj krive sudije,pogotovo ne protiv TAMISA i RADNICKOG KG,krivi su ljudi koji je vode!Koliko je politickih ljudi bilo u njenoj upravi samo u zadnjih desetak godina,koliko DEMOKRATA,pa DRAKULIC i slicni tajkuni!Oni su je zaduzili,oni koji drze novac na Kipru,oni koji su po partijskoj liniji sedeli u upravnom odboru i jeli i pili na potpis!

SašaKG

pre 14 godina

Par zanimljivih detalja...Vuksanovićev peti faul,a bio najmanje 3 metra od Bjelice.Inače,faul je napravio Brkić,kome bi to bio drugi.3500 ljudi je to videlo...Lakrdija..
Pa onda četvrti faul Mladena Pantića nad Bjelicom,kada mu je dotični rasekao usnu.Panta je odmah posle tekme otišao na ušivanje,želimo mu brz oporavak.O suđenju ne treba trošizti reči,pogotovo u drugoj četvrtini.zvezda je vraćena u život,Radnički osakaćen.Posle toga,Muta je skinuo sako...Nastavak znate :-))).
I da svi zapamte:
Ime:Miroslav-Muta Nikolić
Dtaum rođenja:07.01.1956.
Mesto rođenja:Kragujevac
Zanimanje:ubica favorita.

Sancho Pansa

pre 14 godina

TO! pobeda Radnickog!

jeste da sam rodjeni beogradjanin ali vec nekoliko godina navijam za sve klubove koji su iz unutrashnjosti...pogotovo kad igraju protiv Zvezde i Partizana...
nego pi pitao zasto?

U kakvoj li ja to drzavi zivim kada se svaki poraz ova dva "velika" kluba dozivljava kao propast nacionalnog sporta... zar vas nije sve sramota da na tako detinjast i nezreo nacin kvarite pobedu protivnika (u ovom slucaju radnickog). Pa valjda u Srbiji postoji jos neki grad sem Beograda i u tim drugim gradovima(i selima) postoje neki klubovi za koje navijaju zitelji tog grada (i okoline). Ne daj boze da oni pobede Zvezdu...to se odmah racuna kao veliko nazadovanje srpskog sporta...ili neka nameshtaljka partizana... pa zar postoje smao dva kluba u fudbalu i kosarci?
Toliko mrzim Zvezdu i partizan da mislim da je najbolje da naprave ligu u svakom sportu samo za ova dva kluba... a ovi iz provincije nek osnuju svoju ligu.... tako ni zvezda ni partizna nece "nazadovati"...

sramota me ko sve zivi u mojoj Srbiji... upropastise zemlju... kromanjonci...

Napred Radnicki... imate i podrsku u bg (nbgd tacnije...)

Nikopol

pre 14 godina

aaa mrko si pogledao Bjelicu..
faul faul...
prejako si udario po lopti.. faul..vidi vidi zgazio si na sredinu terena..fauuuul bre
e to je bila 2/4

kg

pre 14 godina

Ceo život navijam za zvezdu. U košraci još pamtim Ilića i pobedu u Zagrebu a davno je bilo. To je bila zvezda. Ovo sad je glupost i teško mi je da gledam. Navijao sam svim srcem za Radnički i očekivao da će Zvezda imati pomoć suduja. U suštini suđenje je bilo loše i to je to. Ej sude Vuksanoviću 2 nepostojeće greške a onda ga izbace sa 5 za faul gde nije bio blizu. Čakareviću sude 5 a dečko proleteo nije ni dotakao nikoga. A onda faul na kešeljem pa stojačićeva blokada. JEDNOSTAVNO LOŠE SUĐENJE. Radnički ima boljeg trenera i kvalitetnije igrače ako se izuzme Bjelica. FMP će u Kragujevcu odlučivati o 4 mestu.

CIPIRIPI

pre 14 godina

(njuska, 1. maj 2010 21:43)

Ne znam za koga i da li navijaju sudije , nije to ni vazno uopste, kada budete naucili da igrate shvaticete, ali zelim da komentarisem vecinu navijaca Zvezde i teoriju po kojoj je Partizan i njegov lobi kriv za raspad sistema(kojeg nikad nisu ni imali).Ako i ima namera da se ''sece'' Zvezda onda krivca za to samo naivni vide u KK Partizan,verujte da je Trifa u pravu kada kaze na pressu posle utakmice sa Partizanom da ne misli na Partizan, izmedju redova je jasno na koga misli, procitajte ponovo taj text,pogledajte kome bi namanje odgovoralo da zvezda bude medju 4 ekipe pa onda spominjite Partizan, koje verujem da i ne razmislja o vama kao ozbiljnom protivniku a pogotovo ne konkurentu za trofeje vec nekoliko godina, evo moze se slobodno reci deceniju, pozz, Cipiripi

BojanKG

pre 14 godina

Sudije su bili zvezdini dodatni igraci, ali ni to nije vredelo, jer smo za 20 poena jaci od njih.
Cim je sudjenje bilo ujednaceno, mi smo vodili pod deset razlike, a onda su krenuli da pomazu zvezdi, koja nas stigne, ali nikako nisu mogli da prelome utakmicu, jer je Radnicki mnogo bolja ekipa. Pa sam Bjelica je izveo 23 bacanja, od toga je 15 dobio na dodir malog prsta. Bruka od sudjenja, ali sva sreca, kvalitet je presudio.

njuska

pre 14 godina

Slika koja obiljezava citav mec Nemanja Bjelica najbolji igrac domace lige sutira za 3 poena 2 min prije kraja produzetka,protivnicki igrac skace na njega pri tom ga udara po ruci,lopta ne dolazi ni do slobodnog bacanja a sudije pokazuju da se igra..Nemanja se hvada za glevu neverujuci da to nije faul a sudije povrh svega tog bezobrazluka mu dosudjuju tehnicku gresku i utakmica je zavrsena za zvezdu....Sramota zaista da tako neki maleni ljudi koji sude a u dusi navijaju zna se za koga unistavaju sve sto ovi posteni i hrabri momci pokusavaju da naprave

mare 025

pre 14 godina

Izgleda da je Trifunovic pre neki dan bio u pravu, Zvezdi ocigledno nije dozvoljeno da pobedi. Veceras u toku produzetka, kada se resavala utakmica, prvo nije sviran ocigledan prekrsaj na Bjelici prilikom suta za trojku vec je on dobio tehnicku, a odmah potom je Stojacicu sudjen peti faul u situaciji kada je sjajnom rampom zaustavio igraca Radnickog (oba komentatora su rekla da je u pitanju klasicna blokada). Ova dva momenta su direktno resila mec jer se Radnicki tada odvojio na pet-sest razlike. Sramotno sudjenje!!!

au bre...

pre 14 godina

vidim grobari prati se zvezda i dalje, neka neka (kompleks). vi ste pokazali da ste sjajni navijaci, 800 ljudi je ispratilo klub na f4, pa vise vas ima ovde da preporucujete i nepreporucujete...

sto se tice nase kosarke, odnosno nase lige, to je sve jedan veliki raspad osim velikog uspeha partizana.. sudije se plase svega i svacega, vec godinama, nije ni cudo sto svi beze odavde cim pre...

lepo bre upalim tv, gledam nba majstore i uzivam, ovo je sve zajedno nekako odvratno...

Drizd7lr

pre 14 godina

Mene bi bilo sramota da je moj tim ovako dobio preko sudija BRUKA!!A ovi iz provincije su dokazali koliko su mala navjacka grupa kada pevaju Grobarske pesme....Kragujevac navija za ZVEZDU!

EEEE

pre 14 godina

Navijao sam za Radnicki zbog Mutavog :) ali stvarno sudije su bile na strani Radnickog...KAO sto bi bile i na strani Zvezde da se igralo u Pioniru!

harlekin

pre 14 godina

hahahahaha
ne valjaju vam sudije, komentatori, lopta koja nije dovoljno okrugla!!!!
malo realnije sagledajte stvari,a ne da lupetate okolo...sramota je

Lynx

pre 14 godina

Mislim da ovde svi znaju da sam grobar, ko ne zna, cisto da pojasnim. ;) Ali gledao sam pola 4. cetvrtine i produzetak... Nije mi se svidelo sudjenje. Ona tehnicka i nesportska... I ona blokada koja je svirana kao faul.

Niksicko pivo

pre 14 godina

U prvoj cetvrtini Zvezda "napravila" 14 licnih gresaka.. U drugoj Zvezda odigra veoma dobro i izjednaci.. U trecoj cetvrtini ista stvar kao u prvoj.. Zvezda u cetvrtoj opet zaigra dobro a u produzetku se vise nije moglo protiv sudija.

auuuu

pre 14 godina

auuu bre, sta nam rade sudije, kao da radnicki igra protiv nekog litvanskog tima, a sudije su nase, neverovatno...

definitivno treba stranci da sude nase prvenstvo, ovo je katastrofa...

Nemanja

pre 14 godina

Sramota, al stvarno! Trifa je bas sve bio u pravu... Toliko nekorektnog sudjenja, toliko loših odluka... Pa da li ste videli Stoječićev pogled pun neverice kada mu sudija za čistu rampu dosuđuje peti faul, posle dva nesuđena faula nad njim pod košem Radničkog! Pa taj dečko je toliko pošten da se nikada, ali baš nikada nije bunio za sudijske odluke! To nije zaslužio ni on, a pogotovo ne Zvezda!!!! Zvezda je život... Sudije su sramota!

stormwatcher

pre 14 godina

Očekivano!

@fabregas

Prošle sezone smo pravili razliku sa domaćim igračima, pa vam opet nije bilo po volji. Kako god bilo, neki igrači će uvek praviti razliku između vas i nas ali ta razlika će uvek biti u našu korist.

ZVEZDA MI JE SVE !

pre 14 godina

ali ovo sudjenje je stvarno bilo bezobrazno,jeste da navijam za zvezdu ali su pustali i usporen snimak i bas se vidi d su sudije ostetile zvezdu,mada bi kao glavni razlog poraza mog voLjenog tima istakao da ovi ljudi ne znaju da igraju kosarku,da je bolje da ne postoji KK crvena zvezda... ja bezveze lomim po kuci i nerviram se iako nema nekog znacaja ova utakmica(ko da bi osvojili) a drugi razlog je Nemanja Bjelica pametan je kad oce ali dzaba ti majstore i hiljadu poena kad ti dobijes tehnicku kad ne bi trebao ni jedan poen da primis a ne 4 ili eventualno pet i sebican si postao MNOGO !

MANU CHAO

pre 14 godina

@Gargamel
Gargamele,Gargamele... Cini mi se da u tvojoj saksiji raste trava koja je mnogo drugacija od one koja raste na Marakani.Uspomene jesu vecne,ali se od njih ne zivi.

KSS FSS

pre 14 godina

Pred kraj regularnog dela meca (cini mi se 30 sek. do kraja) Keselj pravi ofanzivan skok, krece da sutira i dobija udarac po ruci!!! Ko ovo nije video na usporenom snimku pod hitno bi morao kod oftamologa! Necu da pricam o onoj blokadi u produzetku jer produzetka ne bi ni bilo da je bilo pravde. Kosarka je nezgodan sport jer sudije ko od sale mogu da rese mec jednom odlukom u finisu. Setite se polufinala kupa Hemofarm - Partizan. Toliko.

Gargamel

pre 14 godina

Ja razumem da je neko odlucio da unisti Zvezdu,ali ne razumem sto to pustaju na televiziji da to vidi cela Srbija.Poruka za sve napaljene Kragujevcane koji su bili na utakmici, pa se oni bune na sudjenje.Kada se utakmica namesta od strane sudija,Prvo se na pocetku malo navlaci za tim koji ce izgubiti, a onda se pred kraj, u odlucujucim momentima, promeni kriterijum.Ja sam Valjevac i bio sam na utakmici protiv Zvezde gde je Metalac imao vrlo lepo domacinsko sudjenje, ali posto to ocigledno nije bilo dovoljno, u sledecoj su morali jos malo da pojacaju.Poruka za mladi Zvezdin tim:Znam da je tesko igrati i boriti se u ovakvim uslovima, i u klubu, i u ligi,ali probajte da to pretvorite u dodatnu motivaciju, a ne da budete malodusni i da nasedate na provokacije. A navijace bih molio da daju podrsku ovom timu, zar ne vidite sta im rade?Samo smo im mi ostali. Ovo vam pise navijac, koji u saksiji jos ima travu sa Marakane, uzetu posle polufinala sa Bajernom.

Avol

pre 14 godina

@ KSS FSS, smesan si. Vidi se koliko ti i tvoja zvezdasksa braca pratite i razumete kosarku i njena pravila. Covek je od pozadi udario po saci Keselju (i to je diskutabilno, ali nikako ruku), a saka se moj druze racuna kao sastavni deo lopte. Naucite pravila pa onda diskutujte.

goca

pre 14 godina

skoro nisam videla vecu kradju.sramota za sudije.kao da smo igrali protiv Partizana,pa se zna da ce dule da se ljuti ako ne pobedi.Sramota.Cak je i Sarenac,a znamo kako je on "nepristrasan"",morao da prokomentarise onaj faul nad Keseljom i blokadu Stjacica.Gledam kosarku vec 30 godina i sve mi je vise muka od neznanja,nesposobnosti a najvise od potkupljivosti sudija.Sramota!

Milovan

pre 14 godina

Pa kako je moguće ovako suditi protiv Bjelice? Dečko idi odavde, Srbija je Ruanda... Ljudi pa u Zvezdi je budućnost srpske košarke: mladi Nedović, Radosavljević, sve bolji disciplinovani, radni i vredni Stojačić... pa zar njih krasti, pa tek im je 20-a... Napred Zvezdo!!

Zauvijek uz tebe

pre 14 godina

Drugari, mislim da bi bilo postenije da hrabro poginemo nego da se brukamo gdje god i kad god možemo. Tradiciju imamo, ime imamo, navijace imamo. Tim nemamo, pare nemamo.Rješenje:krenuti iz pocetka, uz podrsku onog sto imamo i nesto mora ispasti.Ako treba iz najnizeg ranga, idemo iz najnižeg ranga. Pošteno, vrijedno, udarnicki..Rezultat mora doci.Ne sutra, za 5 dana ili 5 godina. Ali doci mora. Ovako, polako ali sigurano idemo u jos vecu agoniju (vjerujte da postoji i gore od ovoga). Znaci, nasi klinci, nasi treneri, nasi baloni..Bez mafije, politike, menadžera..Sa radom, trudom, Zvezdašima...Bez obzira na sve, svakako smo Zvezdo do kraja uz tebe. Zato, bolje poceti sto prije..

Dejan

pre 14 godina

Kakva kradja,pa ovo je sramota sta nam sudije uradile,ima li neko da pogleda snimak u kss i skloni ove sudije na ulicu ili ih oni poslali da odrade poso za nekog-BRUKA!!!

Mrdak

pre 14 godina

Sada se vidi sta Bakic znaci za Zvezdu !!! Dok on cuva uvek najopasnije bekove i gine njegove kolege se ispucavaju i izigravaju igrace, a treneri, plaseci se loseg rezultata to dozvoljavaju i zato se i povredio decko ... Jedino on drzi tu odbranu, a samo laici misle da se utakmica dobija sutem ... Zao mi je sto se povredio i zaljno iscekujem da vidim sta ce biti sada kada mu istice ugovor ... Potrosili su ga nepazljivo ... Nadam se da ce kad se vrati on biti malo pametniji, sedam suteva i on ce dati desetak poena, i nadam se da ce se trener malo trgnuti iz letargije i straha i zavesti malo reda u odbrani ... Pozdrav za Bakica, najbolji si keve mi !!!

deki

pre 14 godina

Pa ako je lopta uglavnom kod Bjelice naravno da će i najviše faulova biti nad njim. Ali "ne mogu" toliko da sviraju koliko ovi mogu da naprave. Nije Zvezda igrala najbolje ali suđenje je sramotno. Izdržite momci, Trifo ne kloni duhom.

stv

pre 13 godina

Zvezdaši, objasnite zaveru protiv vašeg kluba.
Zašto, po vama, KSS i sudijska organizacija rade protiv zvezde??
Šta je cilj toga?
Objasnite bez navijačkih strasti već argumentovano i sa smislom.

fabregas

pre 14 godina

Ajde drobari gledajte svoja poslai razmisljajte kako ce nasa braca iz Pireja da vas oderu.Saavaki pravi srbin i patriota treba da navija za OLY/

@Vladatis

semesan ti je komentar.Zvezda ce na kraju regularnog dela biti 3 i toje sa ovim igracima puna kapa. Ajde vi izbacite Galeba, Robertsa,Veselog i Vranesa i Marica znaci sve strance pa vi sa ostatkom tima ne bi bili ni peti.Eto sa tom petoricom pravite razliku u odnosu na ostale od 15-20 poena

MANU CHAO

pre 13 godina

@Gargamel
Osetio sam 16.04.1992.god. u Istambulu(turska trava je strava).Rekao bih da me konstantno drzi do sada,bar do Pariza,a za dalje cemo da vidimo!

Gargamel

pre 13 godina

@MANU CHAO E moj MANU CHAO. Ta trava sa Marakane ima mnogo jaci uticaj i cini mnogo srecnijim nego ta trava na koju ti aludiras. Al' sta da oricam, kad ti tu travu nikad neces okusiti.

Drizd7lr

pre 14 godina

Mene bi bilo sramota da je moj tim ovako dobio preko sudija BRUKA!!A ovi iz provincije su dokazali koliko su mala navjacka grupa kada pevaju Grobarske pesme....Kragujevac navija za ZVEZDU!

Niksicko pivo

pre 14 godina

U prvoj cetvrtini Zvezda "napravila" 14 licnih gresaka.. U drugoj Zvezda odigra veoma dobro i izjednaci.. U trecoj cetvrtini ista stvar kao u prvoj.. Zvezda u cetvrtoj opet zaigra dobro a u produzetku se vise nije moglo protiv sudija.

njuska

pre 14 godina

Slika koja obiljezava citav mec Nemanja Bjelica najbolji igrac domace lige sutira za 3 poena 2 min prije kraja produzetka,protivnicki igrac skace na njega pri tom ga udara po ruci,lopta ne dolazi ni do slobodnog bacanja a sudije pokazuju da se igra..Nemanja se hvada za glevu neverujuci da to nije faul a sudije povrh svega tog bezobrazluka mu dosudjuju tehnicku gresku i utakmica je zavrsena za zvezdu....Sramota zaista da tako neki maleni ljudi koji sude a u dusi navijaju zna se za koga unistavaju sve sto ovi posteni i hrabri momci pokusavaju da naprave

Milovan

pre 14 godina

Pa kako je moguće ovako suditi protiv Bjelice? Dečko idi odavde, Srbija je Ruanda... Ljudi pa u Zvezdi je budućnost srpske košarke: mladi Nedović, Radosavljević, sve bolji disciplinovani, radni i vredni Stojačić... pa zar njih krasti, pa tek im je 20-a... Napred Zvezdo!!

mare 025

pre 14 godina

Izgleda da je Trifunovic pre neki dan bio u pravu, Zvezdi ocigledno nije dozvoljeno da pobedi. Veceras u toku produzetka, kada se resavala utakmica, prvo nije sviran ocigledan prekrsaj na Bjelici prilikom suta za trojku vec je on dobio tehnicku, a odmah potom je Stojacicu sudjen peti faul u situaciji kada je sjajnom rampom zaustavio igraca Radnickog (oba komentatora su rekla da je u pitanju klasicna blokada). Ova dva momenta su direktno resila mec jer se Radnicki tada odvojio na pet-sest razlike. Sramotno sudjenje!!!

au bre...

pre 14 godina

vidim grobari prati se zvezda i dalje, neka neka (kompleks). vi ste pokazali da ste sjajni navijaci, 800 ljudi je ispratilo klub na f4, pa vise vas ima ovde da preporucujete i nepreporucujete...

sto se tice nase kosarke, odnosno nase lige, to je sve jedan veliki raspad osim velikog uspeha partizana.. sudije se plase svega i svacega, vec godinama, nije ni cudo sto svi beze odavde cim pre...

lepo bre upalim tv, gledam nba majstore i uzivam, ovo je sve zajedno nekako odvratno...

auuuu

pre 14 godina

auuu bre, sta nam rade sudije, kao da radnicki igra protiv nekog litvanskog tima, a sudije su nase, neverovatno...

definitivno treba stranci da sude nase prvenstvo, ovo je katastrofa...

Nemanja

pre 14 godina

Sramota, al stvarno! Trifa je bas sve bio u pravu... Toliko nekorektnog sudjenja, toliko loših odluka... Pa da li ste videli Stoječićev pogled pun neverice kada mu sudija za čistu rampu dosuđuje peti faul, posle dva nesuđena faula nad njim pod košem Radničkog! Pa taj dečko je toliko pošten da se nikada, ali baš nikada nije bunio za sudijske odluke! To nije zaslužio ni on, a pogotovo ne Zvezda!!!! Zvezda je život... Sudije su sramota!

goca

pre 14 godina

skoro nisam videla vecu kradju.sramota za sudije.kao da smo igrali protiv Partizana,pa se zna da ce dule da se ljuti ako ne pobedi.Sramota.Cak je i Sarenac,a znamo kako je on "nepristrasan"",morao da prokomentarise onaj faul nad Keseljom i blokadu Stjacica.Gledam kosarku vec 30 godina i sve mi je vise muka od neznanja,nesposobnosti a najvise od potkupljivosti sudija.Sramota!

KSS FSS

pre 14 godina

Pred kraj regularnog dela meca (cini mi se 30 sek. do kraja) Keselj pravi ofanzivan skok, krece da sutira i dobija udarac po ruci!!! Ko ovo nije video na usporenom snimku pod hitno bi morao kod oftamologa! Necu da pricam o onoj blokadi u produzetku jer produzetka ne bi ni bilo da je bilo pravde. Kosarka je nezgodan sport jer sudije ko od sale mogu da rese mec jednom odlukom u finisu. Setite se polufinala kupa Hemofarm - Partizan. Toliko.

Dejan

pre 14 godina

Kakva kradja,pa ovo je sramota sta nam sudije uradile,ima li neko da pogleda snimak u kss i skloni ove sudije na ulicu ili ih oni poslali da odrade poso za nekog-BRUKA!!!

EEEE

pre 14 godina

Navijao sam za Radnicki zbog Mutavog :) ali stvarno sudije su bile na strani Radnickog...KAO sto bi bile i na strani Zvezde da se igralo u Pioniru!

ZVEZDA MI JE SVE !

pre 14 godina

ali ovo sudjenje je stvarno bilo bezobrazno,jeste da navijam za zvezdu ali su pustali i usporen snimak i bas se vidi d su sudije ostetile zvezdu,mada bi kao glavni razlog poraza mog voLjenog tima istakao da ovi ljudi ne znaju da igraju kosarku,da je bolje da ne postoji KK crvena zvezda... ja bezveze lomim po kuci i nerviram se iako nema nekog znacaja ova utakmica(ko da bi osvojili) a drugi razlog je Nemanja Bjelica pametan je kad oce ali dzaba ti majstore i hiljadu poena kad ti dobijes tehnicku kad ne bi trebao ni jedan poen da primis a ne 4 ili eventualno pet i sebican si postao MNOGO !

Gargamel

pre 14 godina

Ja razumem da je neko odlucio da unisti Zvezdu,ali ne razumem sto to pustaju na televiziji da to vidi cela Srbija.Poruka za sve napaljene Kragujevcane koji su bili na utakmici, pa se oni bune na sudjenje.Kada se utakmica namesta od strane sudija,Prvo se na pocetku malo navlaci za tim koji ce izgubiti, a onda se pred kraj, u odlucujucim momentima, promeni kriterijum.Ja sam Valjevac i bio sam na utakmici protiv Zvezde gde je Metalac imao vrlo lepo domacinsko sudjenje, ali posto to ocigledno nije bilo dovoljno, u sledecoj su morali jos malo da pojacaju.Poruka za mladi Zvezdin tim:Znam da je tesko igrati i boriti se u ovakvim uslovima, i u klubu, i u ligi,ali probajte da to pretvorite u dodatnu motivaciju, a ne da budete malodusni i da nasedate na provokacije. A navijace bih molio da daju podrsku ovom timu, zar ne vidite sta im rade?Samo smo im mi ostali. Ovo vam pise navijac, koji u saksiji jos ima travu sa Marakane, uzetu posle polufinala sa Bajernom.

Lynx

pre 14 godina

Mislim da ovde svi znaju da sam grobar, ko ne zna, cisto da pojasnim. ;) Ali gledao sam pola 4. cetvrtine i produzetak... Nije mi se svidelo sudjenje. Ona tehnicka i nesportska... I ona blokada koja je svirana kao faul.

fabregas

pre 14 godina

Ajde drobari gledajte svoja poslai razmisljajte kako ce nasa braca iz Pireja da vas oderu.Saavaki pravi srbin i patriota treba da navija za OLY/

@Vladatis

semesan ti je komentar.Zvezda ce na kraju regularnog dela biti 3 i toje sa ovim igracima puna kapa. Ajde vi izbacite Galeba, Robertsa,Veselog i Vranesa i Marica znaci sve strance pa vi sa ostatkom tima ne bi bili ni peti.Eto sa tom petoricom pravite razliku u odnosu na ostale od 15-20 poena

deki

pre 14 godina

Pa ako je lopta uglavnom kod Bjelice naravno da će i najviše faulova biti nad njim. Ali "ne mogu" toliko da sviraju koliko ovi mogu da naprave. Nije Zvezda igrala najbolje ali suđenje je sramotno. Izdržite momci, Trifo ne kloni duhom.

Akroni

pre 14 godina

Imama utisak de je CZ htela da medijskim pritiskom na sudije da sebi osigura poziciju pred utakmicu u Kragujevcu...
Nisam siguran da su sudije kreirale utakmicu.
Ko se uzme u obzir igra koju su pokazali igraci CZ onda unutar tima nesto debelo ne stima.
Pogledajte Bijelicu,covek igra za statistiku,da se proda...takodje jos neki igraci...a trener tama pronadje ritam kad se krene u soliranje...i tako u krug.
Ovakvi pristupom igri CZ ne zasluzuje mesto u NLB.
radnicki je bio bolje pripremljen za utakmicu i zato je i dobio.
Produzetak,umesto da se napravi pritisak CZ ulazi u situaciju da gore navedeni pravi tehnicku,a ondfa onaj klinac kao poslednji u odbrani pravi namernu gresku.
Sta reci...potpun remont ekipe,tezak rad...pa za koju godinu da se nesto odradi ozbiljnije.U ovom momentu CZ je potpuno razbijena,bez idaje u igri...mada...posle svega PART,HEMOF & RADKG su po mojo proceni vidjeni u NLB.
Ostaje da se FMP i CZ dogovore oko 4-tog predstavnika...sem ako se ne fuzionisu.

Milan Kragujevac

pre 14 godina

ja sam bio u hali i naravno da sam pristrasan i naravno da je Radnički zasluženo pobedio, jer da sudije nisu pomogle Zvezdi, ne bi ni došlo do produžetaka kada je Zvezda zahvaljujući sudijama došla od 79:67 do 79:81 ... KRAGUJEVAC THE SOUL OF SERBIA

KG

pre 14 godina

Ljudi jel stvarno preko tv izgledalo da su sudije navijale za Radnicki, posto je meni u Hali Jezero delovalo da su navijale za Zvezdu??? Sve je moguce. Ko zna, mozda ste vi sto vise verujete er-te-esu nego rodjenim ocima u pravu.

Antigan

pre 14 godina

Kako vas nije sramota da se zalite vecito na sudije. Punih 10 godina za svaki poraz. Od kad znam za sebe nemate pojma sa kosarkom, toliko da samo kosarka i vaterpolo nikad nisu imali pravi derbi. Ali ste sada dotakli dno. Pa Partizanov klinac je trenutno cela zvezda. Osim njega niko drugi ne postoji. Ne prodje napad da ne bude lopta kod njega, a vise od 70% napada i zavrsava. Koliko ga sudije "ne stite" govori broj faulova nad njim, pa pri svakom pokusaju ulaza mu se svira. I broj slobodnih bacanja koje je izveo. KO da je ne daj boze Dzordan. A decko ma koliko da je talentovan ne moze da igra sam 45 min.Alo bre pa prva i jedina licna koju je napravio za celu utakmicu je bila ta tehnicka!!!??? Pa to ni Dzordanu nije polazilo za rukom.A o "cistoj blokadi" Stojcica, samo govori koliko se razumete u kosarku. Pa decko je iz zaleta iz auta utrcao u ulaz i odneo coveka ali je bilo cisto po lopti:)))

Avol

pre 14 godina

@ KSS FSS, smesan si. Vidi se koliko ti i tvoja zvezdasksa braca pratite i razumete kosarku i njena pravila. Covek je od pozadi udario po saci Keselju (i to je diskutabilno, ali nikako ruku), a saka se moj druze racuna kao sastavni deo lopte. Naucite pravila pa onda diskutujte.

KG

pre 14 godina

Alo bre, sta se zalite na sudije kada smo vas posteno pobedili! A i pri kraju prvog poluvremena je svirana tehnicka Radnickom zbog bunjenja trenera Radnickog. Pa je zato i Bjelica kad se bunio, dobio tehnicku. Isti kriterijum i za jedne i za druge. Nego biste vi hteli sve na tacnu, da se sve svira vama. E pa ne moze! Radnicki i nista vise!!!!

Kad je tesko-mali Cova

pre 14 godina

Sudije skoro do pred kraj navlacile za Yveydu.Na kraju,kada su videli da ni sa time ne mogu pomoci,poceli da sude normalno.Da nije bilo sudijske kradje u Valjevu imali bi samo jednu pobedu.
Jedina sansa da ovaj klub opstane je da se fuzionise sa FMP-om.Izgleda da sve ide u tom pravcu,i da ce Covic da dobije klub za dzabe.Samo tako ce igrati NLB ligu SLEDECE SEZONE.

Radnicki

pre 14 godina

Neverovatni su tipovi koji se javljaju i pricaju da je buducnost reprezenatcije u Zvezdi? Jeste li primetili kako mali Rakic cepa trojke, jeste li videli kako Brkic pogadja u produzetku kada je najpotrebnije, jeste li videli kako Pantic dominira pod kosem, jeste li videli kakve atletske sposobnosti ima mladi Cakarevic? Sta ste vi gledali? I da li ste uopste gledali, slepci?

RADNICKI I NISTA VISE !!!

kragujevac

pre 14 godina

Koliko glupavio i neobjektivnih komentara. Srecom, kosarka nije fudbal, pa da se sudi penal za Zvezdu. Ali, ko poznaje kosarku, jasno mu je bilo sta se desilo u 2/4, kada je Radnicki igrao 2x bolje. U jednom trenutku imao i +12 pocetkom druge, ali onda krece ta sudijska zavrzlama, koju niko od Gana nije primetio, naravno. Zvezda nastavlja da igra igraca u odbrani, sa puno kontakta, a Radnickom se sviraju faulovi. Zvezda do kraja cetvrtine dobija samo 2 faula (u celoj cetvrtini u kojoj igra nenormalno jaku odbranu na coveku), dok se igracima Radnickog svira svaki kontakt, pa i kada ga nije bilo. Rezultat na kraju poluvremena: 49:49, a 3 igraca Radnickog (koji je imao duzu klupu) imaju 3 faula, jedan 4. A vrhunac je bila 5. licna Vuksanovicu (da ne govorim kako su mu svirane predhodne 4), tek sto je usao i to za faul koji je napravio Brkic!!!! Bjelica je sutirao 23 slobodnih bacanja, vecinu u poslednjoj cetvrtini i produzetku, a onda se zalite na sudjenje?!?!?! Neverovatno

Nikola

pre 14 godina

Sta bre vise placete na sudije! Cekate produzetke da pobedite Radnicki! Sledece sezone u Prvoj ligi, sa Crnokosom iz Kosjerica! Bolje niti zasluzujete, niti vasi igraci imaju srce za vise! Prosecna ekipa, sa prosecnim trenerom i jos prosecnijim navijacima!

Sancho Pansa

pre 14 godina

TO! pobeda Radnickog!

jeste da sam rodjeni beogradjanin ali vec nekoliko godina navijam za sve klubove koji su iz unutrashnjosti...pogotovo kad igraju protiv Zvezde i Partizana...
nego pi pitao zasto?

U kakvoj li ja to drzavi zivim kada se svaki poraz ova dva "velika" kluba dozivljava kao propast nacionalnog sporta... zar vas nije sve sramota da na tako detinjast i nezreo nacin kvarite pobedu protivnika (u ovom slucaju radnickog). Pa valjda u Srbiji postoji jos neki grad sem Beograda i u tim drugim gradovima(i selima) postoje neki klubovi za koje navijaju zitelji tog grada (i okoline). Ne daj boze da oni pobede Zvezdu...to se odmah racuna kao veliko nazadovanje srpskog sporta...ili neka nameshtaljka partizana... pa zar postoje smao dva kluba u fudbalu i kosarci?
Toliko mrzim Zvezdu i partizan da mislim da je najbolje da naprave ligu u svakom sportu samo za ova dva kluba... a ovi iz provincije nek osnuju svoju ligu.... tako ni zvezda ni partizna nece "nazadovati"...

sramota me ko sve zivi u mojoj Srbiji... upropastise zemlju... kromanjonci...

Napred Radnicki... imate i podrsku u bg (nbgd tacnije...)

BojanKG

pre 14 godina

Sudije su bili zvezdini dodatni igraci, ali ni to nije vredelo, jer smo za 20 poena jaci od njih.
Cim je sudjenje bilo ujednaceno, mi smo vodili pod deset razlike, a onda su krenuli da pomazu zvezdi, koja nas stigne, ali nikako nisu mogli da prelome utakmicu, jer je Radnicki mnogo bolja ekipa. Pa sam Bjelica je izveo 23 bacanja, od toga je 15 dobio na dodir malog prsta. Bruka od sudjenja, ali sva sreca, kvalitet je presudio.

Valjevac

pre 14 godina

Sve čestitke za pobedu Kragujevčana koja je zaslužena. Vidi se trenerska ruka iskusnog M.Nikolića za razliku od trenera Metalca Simeunovića zahvaljujući čijem lošem vođenju, Valjevci nisu dobili slabu Zvezdu u 4. kolu iako su tu pobedu po svemu zaslužili. Napred Kragujevac, Čačak i Valjevo,košarkašaki centri u Srbiji na čijim su utakmicama pune hale i prava košarkaška atmosfera.

Zauvijek uz tebe

pre 14 godina

Drugari, mislim da bi bilo postenije da hrabro poginemo nego da se brukamo gdje god i kad god možemo. Tradiciju imamo, ime imamo, navijace imamo. Tim nemamo, pare nemamo.Rješenje:krenuti iz pocetka, uz podrsku onog sto imamo i nesto mora ispasti.Ako treba iz najnizeg ranga, idemo iz najnižeg ranga. Pošteno, vrijedno, udarnicki..Rezultat mora doci.Ne sutra, za 5 dana ili 5 godina. Ali doci mora. Ovako, polako ali sigurano idemo u jos vecu agoniju (vjerujte da postoji i gore od ovoga). Znaci, nasi klinci, nasi treneri, nasi baloni..Bez mafije, politike, menadžera..Sa radom, trudom, Zvezdašima...Bez obzira na sve, svakako smo Zvezdo do kraja uz tebe. Zato, bolje poceti sto prije..

harlekin

pre 14 godina

hahahahaha
ne valjaju vam sudije, komentatori, lopta koja nije dovoljno okrugla!!!!
malo realnije sagledajte stvari,a ne da lupetate okolo...sramota je

ivica-kg

pre 14 godina

sta ste vi gledali kada kazete da su sudije ostetile zvezdu. Pa ko vas je vrtio na 49:49, na kraju druge cetrvrtine kada je Radnicki vodio 12 razlike. Zasto su Vuksanovicu svirana 5 faula, a covek ako je imao 1 kontakt. Gledate navijacki i pod utiskom gospodina Sarenca. Odnos u prekrsajima je bio 32 prema 32 a od toga Zvezda je promasila 5 bacanja a Radnicki oko 15. Sudije su svo vreme drzale Zvezdu u igri, i na kraju su videli da brukaju sami sebe pa su pusteli da ide utakmica svojim tokom. Jos jednom-bio sam u hali i gledao utakmicu i realno ova zvezda je dno dna,a Radnickom svaka cast.

Vladatis

pre 14 godina

Jaooo, da vidim šta li će sad Zvezda da uradi kad ne bude igrala ni NLB ligu... Odmah kreće pozivanje na srpske interese, na ugroženost srpske košarke itd. itd... A PRVI su ušli u tu tzv. jadransku ligu... E sad kad bi ove godine ostali i bez NLB, jer su već ostali bez Evrope, odmah bi se izmislila neka zavera protiv Srbije i srpske košarke, jer Bože moj, čim Zvezda negde ne učestvuje, protiv "NAŠE" Zvezde se kuje zavera... A to što igraju najgoru košarku u SRB i što su milion puta pobedili neku "slabiju" ekipu na IME, to je nevažno!!! Ne navijam za Partizan, ali biću iz njega na F4 svim srcem... Samo neko ko nema ni gram mozga može da navija protiv Partizana na F4, a da kaže da mu je stalo do Srbije i srpske košarke...

SašaKG

pre 14 godina

Par zanimljivih detalja...Vuksanovićev peti faul,a bio najmanje 3 metra od Bjelice.Inače,faul je napravio Brkić,kome bi to bio drugi.3500 ljudi je to videlo...Lakrdija..
Pa onda četvrti faul Mladena Pantića nad Bjelicom,kada mu je dotični rasekao usnu.Panta je odmah posle tekme otišao na ušivanje,želimo mu brz oporavak.O suđenju ne treba trošizti reči,pogotovo u drugoj četvrtini.zvezda je vraćena u život,Radnički osakaćen.Posle toga,Muta je skinuo sako...Nastavak znate :-))).
I da svi zapamte:
Ime:Miroslav-Muta Nikolić
Dtaum rođenja:07.01.1956.
Mesto rođenja:Kragujevac
Zanimanje:ubica favorita.

Bertoni

pre 14 godina

O sudjenju ne treba trositi reči, ko prati košarku sve mu je jasno. Ali treba reći da je Muta postavio mnogoo bolje utakmicu, pa nije bio džabe toliko u reprezentaciji.

crno-beli

pre 14 godina

Ne bih da vam stajem na muku, ali svako ko iole poznaje kosarku video je da su sudije gresile na stetu oba tima, a nikako da su pokrale Zvezdu! Primer je situacija u produzetku kada je sviran nepostojeci faul na Brkicu, koji je naravno iscrpno komentarisan na TV, a odmah u sledecem napadu fantomski faul na Bjelici, i nikom nista! Decko je zasticen kao beli medved, kad ne znaju sta ce s loptom daju je njemu, i cim neko dune u njegovom pravcu, odmah faul.
E sad, da sam ja sudija, na ovoj utakmici ne bi zavrsilo po pet igraca utakmicu, ali je potpuno pogresna postavka prvo krenuti u medijsku kampanju, onda postaviti rvacku kosarku, i cim protivnik odgovori istom merom, krece kuknjava na sudije! Sad ce i Zmago da se pojavi da ukaze na mlataranje:)

istina

pre 14 godina

Zadnji Zvezdini igraci,ali pravi,bili su Zoran Slavnic,Kapicic i Duci!A to je bilo pre 40tak godina,od tada je Zvezda pala,i nikad se vratila nije!Nisu njoj krive sudije,pogotovo ne protiv TAMISA i RADNICKOG KG,krivi su ljudi koji je vode!Koliko je politickih ljudi bilo u njenoj upravi samo u zadnjih desetak godina,koliko DEMOKRATA,pa DRAKULIC i slicni tajkuni!Oni su je zaduzili,oni koji drze novac na Kipru,oni koji su po partijskoj liniji sedeli u upravnom odboru i jeli i pili na potpis!

Nikopol

pre 14 godina

aaa mrko si pogledao Bjelicu..
faul faul...
prejako si udario po lopti.. faul..vidi vidi zgazio si na sredinu terena..fauuuul bre
e to je bila 2/4

Mrdak

pre 14 godina

Sada se vidi sta Bakic znaci za Zvezdu !!! Dok on cuva uvek najopasnije bekove i gine njegove kolege se ispucavaju i izigravaju igrace, a treneri, plaseci se loseg rezultata to dozvoljavaju i zato se i povredio decko ... Jedino on drzi tu odbranu, a samo laici misle da se utakmica dobija sutem ... Zao mi je sto se povredio i zaljno iscekujem da vidim sta ce biti sada kada mu istice ugovor ... Potrosili su ga nepazljivo ... Nadam se da ce kad se vrati on biti malo pametniji, sedam suteva i on ce dati desetak poena, i nadam se da ce se trener malo trgnuti iz letargije i straha i zavesti malo reda u odbrani ... Pozdrav za Bakica, najbolji si keve mi !!!

leo

pre 14 godina

Red je da Radnicki izbori mesto u Jadranskoj ligi,a da se Zvezda i FMP integrisu i da dobijemo jos jedan kosarkaski centar u Srbiji koji po igracima to i zasluzuje normalno po igracima a to je Kragujevac.

kg

pre 14 godina

Ceo život navijam za zvezdu. U košraci još pamtim Ilića i pobedu u Zagrebu a davno je bilo. To je bila zvezda. Ovo sad je glupost i teško mi je da gledam. Navijao sam svim srcem za Radnički i očekivao da će Zvezda imati pomoć suduja. U suštini suđenje je bilo loše i to je to. Ej sude Vuksanoviću 2 nepostojeće greške a onda ga izbace sa 5 za faul gde nije bio blizu. Čakareviću sude 5 a dečko proleteo nije ni dotakao nikoga. A onda faul na kešeljem pa stojačićeva blokada. JEDNOSTAVNO LOŠE SUĐENJE. Radnički ima boljeg trenera i kvalitetnije igrače ako se izuzme Bjelica. FMP će u Kragujevcu odlučivati o 4 mestu.

boleboss kg

pre 14 godina

Gde vam je objektivnost zvezdaši, ako tonete potonite bar kao veliki klub. Kako možete vi da se bunite na sudije uhvatili ste se za jednu dve situacije, a ne kažete da su vas sudije vratile u život u drugoj četvrtini kada je bilo 12 razlike i kad je mogla da se prelomi utekmica u korist radničkog. Tada su sudije svirale faulove i kada bi neko mrko pogledao Bjelicu. Vrhunac je bio u finišu kada su na jedanaest sekundi do kraja 2, četvrtine prvo dopustile zvezdi da faulom u napadu smanje na 4 razlike a onda iznerviranom Muti svirale tehničku,znači 2 slobodna i lopta sa strane što je Zvezda sve iskoristila i umesto da na poluvremenu bude plus 6 za Radnički bilo je nerešeno. U celoj utakmici vodili ste samo dva puta sa 2 poena razlike a prednost Radničkog se celo vreme kretala od 5 do 12 poena. Bolje se okrenite sebi i igrajte a ne kao Trifunovićunbapred da pripremate teren kao sudije vas kradu. Budite bar malo dostojanstveni.

CIPIRIPI

pre 14 godina

(njuska, 1. maj 2010 21:43)

Ne znam za koga i da li navijaju sudije , nije to ni vazno uopste, kada budete naucili da igrate shvaticete, ali zelim da komentarisem vecinu navijaca Zvezde i teoriju po kojoj je Partizan i njegov lobi kriv za raspad sistema(kojeg nikad nisu ni imali).Ako i ima namera da se ''sece'' Zvezda onda krivca za to samo naivni vide u KK Partizan,verujte da je Trifa u pravu kada kaze na pressu posle utakmice sa Partizanom da ne misli na Partizan, izmedju redova je jasno na koga misli, procitajte ponovo taj text,pogledajte kome bi namanje odgovoralo da zvezda bude medju 4 ekipe pa onda spominjite Partizan, koje verujem da i ne razmislja o vama kao ozbiljnom protivniku a pogotovo ne konkurentu za trofeje vec nekoliko godina, evo moze se slobodno reci deceniju, pozz, Cipiripi

Kragujevcanin

pre 14 godina

Ja sam iznenadjen ovom teorijom zavere koja se ovde razvija, stvarno bi voleo da pregledam taj snimak da vidim na osnovu cega ste to dosli do zakljucka da su sudije pokrale Zvedu, jer nas par hiljada koji smo bili na utakmici mislimo da je bilo obrnuto. Mislimo da je zvezda pokusala da dobije na penale i u basketu, sto bi vam bilo malo previse?

ka

pre 14 godina

Zvezda dobije 14 licnih gresaka u prvoj cetvrtini, pa dobro odigra drugu...

A sta je to dobro odigrala u drugoj???
Sudija im svirao dva prekrsaja, pod svojim kosem im sve bilo dozvoljeno, svaki kontakt na drugoj strani faul i jos tehnicka... Da su sudije sudile kako treba u drugoj cetvrtini do produzetka nikada ne bi doslo.

Normalno je da su posle kompenzovale do kraja. Tvrdim da ne znam kako bi izasli iz Hale Jezero posle one kradje u drugoj cetvrtini. Na prenosu se nije videlo, ali konstantno je pola klupe zvezde u terenu i buni se za nesto, dok klupa Radnickog dobija tehnicku lagano... ma bez razmisljanja

Sudije su definitivno lose sudile. Cas je sve dozvoljeno, cas svaki kontakt faul.

Na kraju je bitno da smo pobedili...

Gargamel

pre 13 godina

@MANU CHAO E moj MANU CHAO. Ta trava sa Marakane ima mnogo jaci uticaj i cini mnogo srecnijim nego ta trava na koju ti aludiras. Al' sta da oricam, kad ti tu travu nikad neces okusiti.

Realno

pre 14 godina

A u prvom poluvremenu, ko je vratio Zvezdu u zivot? Realno, trebalo je da bude 15 razlike za Radnicki. U produzetku je bilo korektno sudjenje. A utakmicu su odlucile trojke Brkica i prodori Rakica, a ne sudije.

Vladimir

pre 14 godina

A "krađu" sudija na drugoj strani niste videli? Svako udvajanje na Bjelici - faul. Svaki polaz u dribling - faul. Rampa na bjelici - faul. Sudije su grešile, ali bez namere da odluče pobednika

stormwatcher

pre 14 godina

Očekivano!

@fabregas

Prošle sezone smo pravili razliku sa domaćim igračima, pa vam opet nije bilo po volji. Kako god bilo, neki igrači će uvek praviti razliku između vas i nas ali ta razlika će uvek biti u našu korist.

MANU CHAO

pre 14 godina

@Gargamel
Gargamele,Gargamele... Cini mi se da u tvojoj saksiji raste trava koja je mnogo drugacija od one koja raste na Marakani.Uspomene jesu vecne,ali se od njih ne zivi.

stv

pre 13 godina

Zvezdaši, objasnite zaveru protiv vašeg kluba.
Zašto, po vama, KSS i sudijska organizacija rade protiv zvezde??
Šta je cilj toga?
Objasnite bez navijačkih strasti već argumentovano i sa smislom.

MANU CHAO

pre 13 godina

@Gargamel
Osetio sam 16.04.1992.god. u Istambulu(turska trava je strava).Rekao bih da me konstantno drzi do sada,bar do Pariza,a za dalje cemo da vidimo!