Sreda, 21.04.2010.

01:32

Pumpadžije prete blokiranjem puteva

Ukoliko Ministarstvo energetike ne smanji rafinerijsku cenu prerade trgovci će organizovati proteste ispred zgrade vlade i krenuti u blokadu magistralnih puteva

Izvor: Politika

Pumpadžije prete blokiranjem puteva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

Mare

pre 14 godina

Predlazem svakom nekvalifikovanom sljakatoru u Srbiji da sledeci put stanu zbog cena, plata, penzija ili privatizacije direktno pred nase stanove da ne mozemo ni uci ni izaci.

Perica

pre 14 godina

Evo, ako povecate cenu TNGa, narod ce blokirati grad, pa da vidimo, ko je jaci pumpadzije ili gradjani, ioanko mi je dosta ovog akciznog bezobrazluka!!!

Zoran

pre 14 godina

Podržaću eventualni protest pumpadžija, jer kad smo pre neki dan izdržali prekid saobraćaja u Beogradu zbog maratona, izdržaćemo onda i ovo. Od protesta pumpadžija bi, za razliku od maratona, još i moglo biti neke koristi.

Ispumpane gume

pre 14 godina

Slazem se da se pumpadzijama(?) omoguci da blokiraju puteve. Ali pod jednim uslovom, da blokadu izvrse voji licnim automobilima koje voze. Da vidimo kako im je tesko .

maxim

pre 14 godina

mislim da su vlasnici privatnih pumpi medju poslednjima kojima bi drzava trebalo ista da povladjuje. ne vidim neku veliku drustvenu korist od njih da bi morali sad svi da se kolektivno brinemo. a setimo se samo par pumpadzijskih perjanica tipa vlasnika "slap-a" i "eurolux-a" koji su optuzeni za privredni kriminal...
gospodi vlasnicima je profit opao, mercedesi i cayenni su im postali malo izandjali i resenje vide u tome da se i oni dokopaju komada uvoznickog kolaca, a uvoz je omca oko vrata srbiji.

kad iz usta vlasnika pupme cujem kako se on kao trudi da vozaci dobiju jeftinije gorivo, spopadne me neka u muka u stomaku. nista, nek je gorivo kod nas 20% skuplje nego u bosni - vozicemo 20% manje nego bosanci.

xeno

pre 14 godina

? dizel najveci zagadjivach ...
e ovo je lupio neko ko pojima nema :)
za istu predjenu kilometrazu benziski motor oslobodi bar 30% vishe stetnih supstanci nego dizel motor ...
pojima nemate ...

Perica

pre 14 godina

Povecanje akciza na TNG a smanjenje na dizel, drugim recima, ajd da se trujemo sto vise. TNG je ekoloski prihvatljivo gorivo, treba da bude subvencionisano od strane drzave, dizel koji je najveci zagadjivac, treba da bude najskuplji.
Onaj ko vozi veliki mercedes nema sigurno gas, al onaj ko ima juga ima gas, porez i akcize na gas bi znacile povecanje poreza za siromasne, a smanjenje bogatima.
Povecajte akcize na gas i izlazimo na ulice mi, obicni gradjani!!!

bazinga

pre 14 godina

Niti drzava zeli da se odrekne svog dela, a ocigledno ni PUMPE jos prete da se preko nas da se osvete.

AKo pumpama ide toliko lose posao neka zatvore! Jednostavna stvar, ali je prev ise dobra para u tome ali ni to nije dosta za njih. Imaju najjeftiniju radnu snagu i najvecu marzu I TO NIJE DOSTA!

SRAMOTA, a ide cak dotle da mi gradjani sedimo i cutimo umesto da blokiramo PUMPE i VLADU SRBIJE dok ne isteramo ono sto nam sleduje jer PLACAMO POREZ ovoj da drzavi da bi ziveli u njoj a NE HRANILI PARAZITE koji nas unistavaju svaki dan!

KADA PRODJE NIS-ov MONOPOL, ISTU CENU CEMO PLACATI KAO I SADA SAMO STO CE NJIHOVA MARZA BITI VECA, A DOBAR PRIMER TOGA JE DIZEL I TNG, ZIVI BILI PA VIDELI!

Mackoni

pre 14 godina

Uh kako mi ih je zao ... pa evo i suzu sam pustio ... a da obeca narod da ce im dati sve pare koje zaradi u jednom mesecu,pa da mogu ljudi lepo da zive ... mis'im ... no comment!!!

ajde bre

pre 14 godina

Jel se neko seca protesta komunalaca u Novom Sadu?
Znate kako je taj protest resen?
Nije smanjenjem plata onima koji imaju vise, vec tako sto je preduzetnicima uvedena neka fantomska taksa za iznosenje smeca.
Tako da ako imate agenciju registrovani u privatnom stanu, iznosenje smeca placate dva puta. Kada nazovete infomracije, dobijete odgovor da je to odluka grada i da je tako za sada.
Ej bre!

Na zapadu nista novo

pre 14 godina

Bas ce oni da sede na putevima i da strajkuju, osim toga nema ih ukupno 200 u celoj zemlji. Pre to treba gledati kao nova radna mesta za siromasne : sendvic, rekviziti i 10 evra za ceo dan, kao sto je Karic svojevremeno radio.

Milan

pre 14 godina

pre nekoliko dana sam sipao TNG na eko pumpi na Ibarskoj po ceni od 50din/lit, i onda sam dosao na Cerak gde je na toj istoj eko pumpi TNG 55din/lit, a te dve pumpe su medjusobno udaljene samo 23km!!!!
Molim VAS da li iko moze da mi objasni ovaj fenomen!?

dalmos

pre 14 godina

Naravno uvesti akcize na gas ,koji je ubedljivo najcistije gorivo, dok su nam akcize na duvanske proizvode sramno niske, a zbog dogovora postignutog prilikom prodaje duvanske industrije, zbog cega je drzava izgubila milione evra, a dobice na hiljade obolelih!
I sada neka mi neko objasni smisao u svemu tome, a da pritom ne pomene Domanovicevog "Vodju"

Dejan

pre 14 godina

Gospodo privatni prometnici naftnim derivatima,Vi ste vaša bogatstva i Vaše benzinske pumpe stekli uglavnom 90-ih godina prošlog veka,uglavnom na diskutabilan način prodajući gorivo sumnjivog kvaliteta,švercovano sa raznih strana,i dan danas sam svedok toga pošto sam ljubitelj Dunava.Razumem vašu želju da imate zaradu sličnu toj iz tog vremena,ali imam novost za vas:to vreme je prošlo!Verujem da je Srbija zemlja sa najvećim brojem benzinskih stanica po glavi stanovnika u svetu,a sada nas očekuju i blokade puteva jer se po Vašem mišljenju ne bogatite dovoljno!U slučaju blokade puteva,nadam se da će država da reaguje tako što će da ispita poreklo imovine svakog učesnika u blokadi!

klo

pre 14 godina

krajnje rešenje je naravno da gradjani plaćaju iz svog džepa za hirove, nestručnost i sistematsko sistematsko uništavanje.ugasite NIS, pa da konačno imamo jeftin benzin, ili makar neka objasne koliko će još trajati to ulaganje u davnog "giganta" koliko ćemo još čekati na jeftiniji benzin

Citalac

pre 14 godina

Sada nam ne trebaju vize. Svako moze pogledati u susednim zemljama:
VRSTE i KVALITET ponude na pumpama.

Onda pogledajte VRSTE I KVALITET kod nas.

Na kraju , naravno, dolazi cena koja je priblizno jednaka i komentar ( slobodan prevod) Mi moramo stititi monopol ( NIS ), nema slobodne konkurencije, to je strateski interes drzave. Kraj price je standardan- privatnici koji su pogodjeni takvom politikom-blokiraju puteve, a vi obicni ljudi..., pa izvinite, ali ovo je Srbija!

Nemam daljih komentara!

aca

pre 14 godina

Ponovo oni sa zahtevom da se poveca cena TNG, vec dva meseca ne sipam ni na jednoj privatnoj pumpi, od sada cu i otvoreno da agitujem da ostali to ne cine! Pozivam sve vlasnike vozila sa TNG sistemima, da u dogovoru blokiramo ulaze na sve privatne pumpe koje podrzavaju ovaj vid "prebijanja racuna" preko ledja gradjana!

Dusan

pre 14 godina

A sada se debeli Mihajlovic Kostunicin pion slatko smeje, trlja ruke i svoju stomacinu i umesto da idalje putuje Beograd-Moskva-Beograd, on sada putuje Beograd-Sejseli, Mauricius, Jamjka itd.
Unistili su nam zemlju prodajom NIS-a, a ako neki misle da je ovo cena, grdno se varaju...naplata za tu izdaju zemlje tek ce doci, a mi necemo znati zasto i kako se stari desavaju, jer imamo pamcenje kao zlatne ribice...2 minuta...
Uzas i tuga...

Mandrak

pre 14 godina

Nemam nista protiv bilo kakvih protesta. Ali me mnogo nervira sto izgleda da svako kome se digne moze da blokira Saobracaj. U trenutku kada zaglavljen u guzvi, u prepunom busu GSP-a (recimo u Kneza Milosa) grizem usnu od besa, taj bes je usmeren prema ljudima koji su stvorili taj haos, a ne prema onima protiv kojih protestuju. I onda mi svakakve sulude ideje padaju na pamet - kao npr kako bi bilo kul videti par kordona pandura da rasciscavaju tu guzvu.

Na zalost, nisam imao razumevanja za taksiste, a pogotovo ne za pumpadzije, koji se provereno sabijaju od para.

Nikola

pre 14 godina

Evo ja ću rado da čekam ceo dan u kolima ako blokirate puteve. Dosta mi je više da popravljam (nova) kola zbog skupog i lošeg nisovog benzina.

Darko

pre 14 godina

Ova država zaista vodi neshvatljivu politiku cena naftnih derivata! Umesto da D2 bude skuplji od evrodizela, pa makar i jednu paru, obratna situacija stavlja u pogodniji položaj sve one koji više zagađuju vazduh i okolinu! Da ne pričamo o privredi gde svako autobusko ili kamionsko preduzeće koje nabavi novo vozilo, umesto da bude nagrađeno, biva kažnjeno jer mora da plaća skuplje gorivo i da ponudi veće cene od onih koji imaju krš kamione i autobuse! I najzad, kola će da se lome na onima koji su najmanji zagađivači, na onima koji imaju TNG! S U L U D O ! ! !

Sale

pre 14 godina

..... „Cilj je da se očuvaju domaći proizvodni kapaciteti, jer ukoliko se dozvoli uvoz evropremijuma, o čemu sada govore privatnici, domaća proizvodnja će ostati u rezervoarima, što je nedopustivo, jer bi gubici kompanije u tom slučaju bili još veći“ ...
....Uvoz ne damo, a cene ce biti jos vece, pa nema smisla da nam NIS propadne .....
Ejjj gde mi zivimo .....

Milkovan Sentartijevic, Pancevo

pre 14 godina

Ne podrzavam nikakav protest trgovaca. Dizel, zbog svoje necistoce i velikog zagadjenja koje pravi, i treba da bude sto je moguce skuplji isto kao i prerada nafte u rafinerijama. Produkte te prerade udisu i nasa deca, kao i deca tih istih trgovaca. Treba misliti na sutra, a ne samo na zaradu danas, mada smo sutra upropastili jos juce...

Sale

pre 14 godina

..... „Cilj je da se očuvaju domaći proizvodni kapaciteti, jer ukoliko se dozvoli uvoz evropremijuma, o čemu sada govore privatnici, domaća proizvodnja će ostati u rezervoarima, što je nedopustivo, jer bi gubici kompanije u tom slučaju bili još veći“ ...
....Uvoz ne damo, a cene ce biti jos vece, pa nema smisla da nam NIS propadne .....
Ejjj gde mi zivimo .....

Darko

pre 14 godina

Ova država zaista vodi neshvatljivu politiku cena naftnih derivata! Umesto da D2 bude skuplji od evrodizela, pa makar i jednu paru, obratna situacija stavlja u pogodniji položaj sve one koji više zagađuju vazduh i okolinu! Da ne pričamo o privredi gde svako autobusko ili kamionsko preduzeće koje nabavi novo vozilo, umesto da bude nagrađeno, biva kažnjeno jer mora da plaća skuplje gorivo i da ponudi veće cene od onih koji imaju krš kamione i autobuse! I najzad, kola će da se lome na onima koji su najmanji zagađivači, na onima koji imaju TNG! S U L U D O ! ! !

Mandrak

pre 14 godina

Nemam nista protiv bilo kakvih protesta. Ali me mnogo nervira sto izgleda da svako kome se digne moze da blokira Saobracaj. U trenutku kada zaglavljen u guzvi, u prepunom busu GSP-a (recimo u Kneza Milosa) grizem usnu od besa, taj bes je usmeren prema ljudima koji su stvorili taj haos, a ne prema onima protiv kojih protestuju. I onda mi svakakve sulude ideje padaju na pamet - kao npr kako bi bilo kul videti par kordona pandura da rasciscavaju tu guzvu.

Na zalost, nisam imao razumevanja za taksiste, a pogotovo ne za pumpadzije, koji se provereno sabijaju od para.

Milkovan Sentartijevic, Pancevo

pre 14 godina

Ne podrzavam nikakav protest trgovaca. Dizel, zbog svoje necistoce i velikog zagadjenja koje pravi, i treba da bude sto je moguce skuplji isto kao i prerada nafte u rafinerijama. Produkte te prerade udisu i nasa deca, kao i deca tih istih trgovaca. Treba misliti na sutra, a ne samo na zaradu danas, mada smo sutra upropastili jos juce...

Dejan

pre 14 godina

Gospodo privatni prometnici naftnim derivatima,Vi ste vaša bogatstva i Vaše benzinske pumpe stekli uglavnom 90-ih godina prošlog veka,uglavnom na diskutabilan način prodajući gorivo sumnjivog kvaliteta,švercovano sa raznih strana,i dan danas sam svedok toga pošto sam ljubitelj Dunava.Razumem vašu želju da imate zaradu sličnu toj iz tog vremena,ali imam novost za vas:to vreme je prošlo!Verujem da je Srbija zemlja sa najvećim brojem benzinskih stanica po glavi stanovnika u svetu,a sada nas očekuju i blokade puteva jer se po Vašem mišljenju ne bogatite dovoljno!U slučaju blokade puteva,nadam se da će država da reaguje tako što će da ispita poreklo imovine svakog učesnika u blokadi!

aca

pre 14 godina

Ponovo oni sa zahtevom da se poveca cena TNG, vec dva meseca ne sipam ni na jednoj privatnoj pumpi, od sada cu i otvoreno da agitujem da ostali to ne cine! Pozivam sve vlasnike vozila sa TNG sistemima, da u dogovoru blokiramo ulaze na sve privatne pumpe koje podrzavaju ovaj vid "prebijanja racuna" preko ledja gradjana!

dalmos

pre 14 godina

Naravno uvesti akcize na gas ,koji je ubedljivo najcistije gorivo, dok su nam akcize na duvanske proizvode sramno niske, a zbog dogovora postignutog prilikom prodaje duvanske industrije, zbog cega je drzava izgubila milione evra, a dobice na hiljade obolelih!
I sada neka mi neko objasni smisao u svemu tome, a da pritom ne pomene Domanovicevog "Vodju"

Dusan

pre 14 godina

A sada se debeli Mihajlovic Kostunicin pion slatko smeje, trlja ruke i svoju stomacinu i umesto da idalje putuje Beograd-Moskva-Beograd, on sada putuje Beograd-Sejseli, Mauricius, Jamjka itd.
Unistili su nam zemlju prodajom NIS-a, a ako neki misle da je ovo cena, grdno se varaju...naplata za tu izdaju zemlje tek ce doci, a mi necemo znati zasto i kako se stari desavaju, jer imamo pamcenje kao zlatne ribice...2 minuta...
Uzas i tuga...

Perica

pre 14 godina

Povecanje akciza na TNG a smanjenje na dizel, drugim recima, ajd da se trujemo sto vise. TNG je ekoloski prihvatljivo gorivo, treba da bude subvencionisano od strane drzave, dizel koji je najveci zagadjivac, treba da bude najskuplji.
Onaj ko vozi veliki mercedes nema sigurno gas, al onaj ko ima juga ima gas, porez i akcize na gas bi znacile povecanje poreza za siromasne, a smanjenje bogatima.
Povecajte akcize na gas i izlazimo na ulice mi, obicni gradjani!!!

Zoran

pre 14 godina

Podržaću eventualni protest pumpadžija, jer kad smo pre neki dan izdržali prekid saobraćaja u Beogradu zbog maratona, izdržaćemo onda i ovo. Od protesta pumpadžija bi, za razliku od maratona, još i moglo biti neke koristi.

Nikola

pre 14 godina

Evo ja ću rado da čekam ceo dan u kolima ako blokirate puteve. Dosta mi je više da popravljam (nova) kola zbog skupog i lošeg nisovog benzina.

bazinga

pre 14 godina

Niti drzava zeli da se odrekne svog dela, a ocigledno ni PUMPE jos prete da se preko nas da se osvete.

AKo pumpama ide toliko lose posao neka zatvore! Jednostavna stvar, ali je prev ise dobra para u tome ali ni to nije dosta za njih. Imaju najjeftiniju radnu snagu i najvecu marzu I TO NIJE DOSTA!

SRAMOTA, a ide cak dotle da mi gradjani sedimo i cutimo umesto da blokiramo PUMPE i VLADU SRBIJE dok ne isteramo ono sto nam sleduje jer PLACAMO POREZ ovoj da drzavi da bi ziveli u njoj a NE HRANILI PARAZITE koji nas unistavaju svaki dan!

KADA PRODJE NIS-ov MONOPOL, ISTU CENU CEMO PLACATI KAO I SADA SAMO STO CE NJIHOVA MARZA BITI VECA, A DOBAR PRIMER TOGA JE DIZEL I TNG, ZIVI BILI PA VIDELI!

Mackoni

pre 14 godina

Uh kako mi ih je zao ... pa evo i suzu sam pustio ... a da obeca narod da ce im dati sve pare koje zaradi u jednom mesecu,pa da mogu ljudi lepo da zive ... mis'im ... no comment!!!

Milan

pre 14 godina

pre nekoliko dana sam sipao TNG na eko pumpi na Ibarskoj po ceni od 50din/lit, i onda sam dosao na Cerak gde je na toj istoj eko pumpi TNG 55din/lit, a te dve pumpe su medjusobno udaljene samo 23km!!!!
Molim VAS da li iko moze da mi objasni ovaj fenomen!?

Ispumpane gume

pre 14 godina

Slazem se da se pumpadzijama(?) omoguci da blokiraju puteve. Ali pod jednim uslovom, da blokadu izvrse voji licnim automobilima koje voze. Da vidimo kako im je tesko .

ajde bre

pre 14 godina

Jel se neko seca protesta komunalaca u Novom Sadu?
Znate kako je taj protest resen?
Nije smanjenjem plata onima koji imaju vise, vec tako sto je preduzetnicima uvedena neka fantomska taksa za iznosenje smeca.
Tako da ako imate agenciju registrovani u privatnom stanu, iznosenje smeca placate dva puta. Kada nazovete infomracije, dobijete odgovor da je to odluka grada i da je tako za sada.
Ej bre!

Citalac

pre 14 godina

Sada nam ne trebaju vize. Svako moze pogledati u susednim zemljama:
VRSTE i KVALITET ponude na pumpama.

Onda pogledajte VRSTE I KVALITET kod nas.

Na kraju , naravno, dolazi cena koja je priblizno jednaka i komentar ( slobodan prevod) Mi moramo stititi monopol ( NIS ), nema slobodne konkurencije, to je strateski interes drzave. Kraj price je standardan- privatnici koji su pogodjeni takvom politikom-blokiraju puteve, a vi obicni ljudi..., pa izvinite, ali ovo je Srbija!

Nemam daljih komentara!

maxim

pre 14 godina

mislim da su vlasnici privatnih pumpi medju poslednjima kojima bi drzava trebalo ista da povladjuje. ne vidim neku veliku drustvenu korist od njih da bi morali sad svi da se kolektivno brinemo. a setimo se samo par pumpadzijskih perjanica tipa vlasnika "slap-a" i "eurolux-a" koji su optuzeni za privredni kriminal...
gospodi vlasnicima je profit opao, mercedesi i cayenni su im postali malo izandjali i resenje vide u tome da se i oni dokopaju komada uvoznickog kolaca, a uvoz je omca oko vrata srbiji.

kad iz usta vlasnika pupme cujem kako se on kao trudi da vozaci dobiju jeftinije gorivo, spopadne me neka u muka u stomaku. nista, nek je gorivo kod nas 20% skuplje nego u bosni - vozicemo 20% manje nego bosanci.

Na zapadu nista novo

pre 14 godina

Bas ce oni da sede na putevima i da strajkuju, osim toga nema ih ukupno 200 u celoj zemlji. Pre to treba gledati kao nova radna mesta za siromasne : sendvic, rekviziti i 10 evra za ceo dan, kao sto je Karic svojevremeno radio.

klo

pre 14 godina

krajnje rešenje je naravno da gradjani plaćaju iz svog džepa za hirove, nestručnost i sistematsko sistematsko uništavanje.ugasite NIS, pa da konačno imamo jeftin benzin, ili makar neka objasne koliko će još trajati to ulaganje u davnog "giganta" koliko ćemo još čekati na jeftiniji benzin

Perica

pre 14 godina

Evo, ako povecate cenu TNGa, narod ce blokirati grad, pa da vidimo, ko je jaci pumpadzije ili gradjani, ioanko mi je dosta ovog akciznog bezobrazluka!!!

xeno

pre 14 godina

? dizel najveci zagadjivach ...
e ovo je lupio neko ko pojima nema :)
za istu predjenu kilometrazu benziski motor oslobodi bar 30% vishe stetnih supstanci nego dizel motor ...
pojima nemate ...

Mare

pre 14 godina

Predlazem svakom nekvalifikovanom sljakatoru u Srbiji da sledeci put stanu zbog cena, plata, penzija ili privatizacije direktno pred nase stanove da ne mozemo ni uci ni izaci.

Milkovan Sentartijevic, Pancevo

pre 14 godina

Ne podrzavam nikakav protest trgovaca. Dizel, zbog svoje necistoce i velikog zagadjenja koje pravi, i treba da bude sto je moguce skuplji isto kao i prerada nafte u rafinerijama. Produkte te prerade udisu i nasa deca, kao i deca tih istih trgovaca. Treba misliti na sutra, a ne samo na zaradu danas, mada smo sutra upropastili jos juce...

Ispumpane gume

pre 14 godina

Slazem se da se pumpadzijama(?) omoguci da blokiraju puteve. Ali pod jednim uslovom, da blokadu izvrse voji licnim automobilima koje voze. Da vidimo kako im je tesko .

maxim

pre 14 godina

mislim da su vlasnici privatnih pumpi medju poslednjima kojima bi drzava trebalo ista da povladjuje. ne vidim neku veliku drustvenu korist od njih da bi morali sad svi da se kolektivno brinemo. a setimo se samo par pumpadzijskih perjanica tipa vlasnika "slap-a" i "eurolux-a" koji su optuzeni za privredni kriminal...
gospodi vlasnicima je profit opao, mercedesi i cayenni su im postali malo izandjali i resenje vide u tome da se i oni dokopaju komada uvoznickog kolaca, a uvoz je omca oko vrata srbiji.

kad iz usta vlasnika pupme cujem kako se on kao trudi da vozaci dobiju jeftinije gorivo, spopadne me neka u muka u stomaku. nista, nek je gorivo kod nas 20% skuplje nego u bosni - vozicemo 20% manje nego bosanci.

Perica

pre 14 godina

Evo, ako povecate cenu TNGa, narod ce blokirati grad, pa da vidimo, ko je jaci pumpadzije ili gradjani, ioanko mi je dosta ovog akciznog bezobrazluka!!!

xeno

pre 14 godina

? dizel najveci zagadjivach ...
e ovo je lupio neko ko pojima nema :)
za istu predjenu kilometrazu benziski motor oslobodi bar 30% vishe stetnih supstanci nego dizel motor ...
pojima nemate ...

Nikola

pre 14 godina

Evo ja ću rado da čekam ceo dan u kolima ako blokirate puteve. Dosta mi je više da popravljam (nova) kola zbog skupog i lošeg nisovog benzina.

bazinga

pre 14 godina

Niti drzava zeli da se odrekne svog dela, a ocigledno ni PUMPE jos prete da se preko nas da se osvete.

AKo pumpama ide toliko lose posao neka zatvore! Jednostavna stvar, ali je prev ise dobra para u tome ali ni to nije dosta za njih. Imaju najjeftiniju radnu snagu i najvecu marzu I TO NIJE DOSTA!

SRAMOTA, a ide cak dotle da mi gradjani sedimo i cutimo umesto da blokiramo PUMPE i VLADU SRBIJE dok ne isteramo ono sto nam sleduje jer PLACAMO POREZ ovoj da drzavi da bi ziveli u njoj a NE HRANILI PARAZITE koji nas unistavaju svaki dan!

KADA PRODJE NIS-ov MONOPOL, ISTU CENU CEMO PLACATI KAO I SADA SAMO STO CE NJIHOVA MARZA BITI VECA, A DOBAR PRIMER TOGA JE DIZEL I TNG, ZIVI BILI PA VIDELI!

Zoran

pre 14 godina

Podržaću eventualni protest pumpadžija, jer kad smo pre neki dan izdržali prekid saobraćaja u Beogradu zbog maratona, izdržaćemo onda i ovo. Od protesta pumpadžija bi, za razliku od maratona, još i moglo biti neke koristi.

Dusan

pre 14 godina

A sada se debeli Mihajlovic Kostunicin pion slatko smeje, trlja ruke i svoju stomacinu i umesto da idalje putuje Beograd-Moskva-Beograd, on sada putuje Beograd-Sejseli, Mauricius, Jamjka itd.
Unistili su nam zemlju prodajom NIS-a, a ako neki misle da je ovo cena, grdno se varaju...naplata za tu izdaju zemlje tek ce doci, a mi necemo znati zasto i kako se stari desavaju, jer imamo pamcenje kao zlatne ribice...2 minuta...
Uzas i tuga...

Mare

pre 14 godina

Predlazem svakom nekvalifikovanom sljakatoru u Srbiji da sledeci put stanu zbog cena, plata, penzija ili privatizacije direktno pred nase stanove da ne mozemo ni uci ni izaci.

Perica

pre 14 godina

Povecanje akciza na TNG a smanjenje na dizel, drugim recima, ajd da se trujemo sto vise. TNG je ekoloski prihvatljivo gorivo, treba da bude subvencionisano od strane drzave, dizel koji je najveci zagadjivac, treba da bude najskuplji.
Onaj ko vozi veliki mercedes nema sigurno gas, al onaj ko ima juga ima gas, porez i akcize na gas bi znacile povecanje poreza za siromasne, a smanjenje bogatima.
Povecajte akcize na gas i izlazimo na ulice mi, obicni gradjani!!!

Dejan

pre 14 godina

Gospodo privatni prometnici naftnim derivatima,Vi ste vaša bogatstva i Vaše benzinske pumpe stekli uglavnom 90-ih godina prošlog veka,uglavnom na diskutabilan način prodajući gorivo sumnjivog kvaliteta,švercovano sa raznih strana,i dan danas sam svedok toga pošto sam ljubitelj Dunava.Razumem vašu želju da imate zaradu sličnu toj iz tog vremena,ali imam novost za vas:to vreme je prošlo!Verujem da je Srbija zemlja sa najvećim brojem benzinskih stanica po glavi stanovnika u svetu,a sada nas očekuju i blokade puteva jer se po Vašem mišljenju ne bogatite dovoljno!U slučaju blokade puteva,nadam se da će država da reaguje tako što će da ispita poreklo imovine svakog učesnika u blokadi!

Sale

pre 14 godina

..... „Cilj je da se očuvaju domaći proizvodni kapaciteti, jer ukoliko se dozvoli uvoz evropremijuma, o čemu sada govore privatnici, domaća proizvodnja će ostati u rezervoarima, što je nedopustivo, jer bi gubici kompanije u tom slučaju bili još veći“ ...
....Uvoz ne damo, a cene ce biti jos vece, pa nema smisla da nam NIS propadne .....
Ejjj gde mi zivimo .....

aca

pre 14 godina

Ponovo oni sa zahtevom da se poveca cena TNG, vec dva meseca ne sipam ni na jednoj privatnoj pumpi, od sada cu i otvoreno da agitujem da ostali to ne cine! Pozivam sve vlasnike vozila sa TNG sistemima, da u dogovoru blokiramo ulaze na sve privatne pumpe koje podrzavaju ovaj vid "prebijanja racuna" preko ledja gradjana!

Mackoni

pre 14 godina

Uh kako mi ih je zao ... pa evo i suzu sam pustio ... a da obeca narod da ce im dati sve pare koje zaradi u jednom mesecu,pa da mogu ljudi lepo da zive ... mis'im ... no comment!!!

klo

pre 14 godina

krajnje rešenje je naravno da gradjani plaćaju iz svog džepa za hirove, nestručnost i sistematsko sistematsko uništavanje.ugasite NIS, pa da konačno imamo jeftin benzin, ili makar neka objasne koliko će još trajati to ulaganje u davnog "giganta" koliko ćemo još čekati na jeftiniji benzin

Mandrak

pre 14 godina

Nemam nista protiv bilo kakvih protesta. Ali me mnogo nervira sto izgleda da svako kome se digne moze da blokira Saobracaj. U trenutku kada zaglavljen u guzvi, u prepunom busu GSP-a (recimo u Kneza Milosa) grizem usnu od besa, taj bes je usmeren prema ljudima koji su stvorili taj haos, a ne prema onima protiv kojih protestuju. I onda mi svakakve sulude ideje padaju na pamet - kao npr kako bi bilo kul videti par kordona pandura da rasciscavaju tu guzvu.

Na zalost, nisam imao razumevanja za taksiste, a pogotovo ne za pumpadzije, koji se provereno sabijaju od para.

Darko

pre 14 godina

Ova država zaista vodi neshvatljivu politiku cena naftnih derivata! Umesto da D2 bude skuplji od evrodizela, pa makar i jednu paru, obratna situacija stavlja u pogodniji položaj sve one koji više zagađuju vazduh i okolinu! Da ne pričamo o privredi gde svako autobusko ili kamionsko preduzeće koje nabavi novo vozilo, umesto da bude nagrađeno, biva kažnjeno jer mora da plaća skuplje gorivo i da ponudi veće cene od onih koji imaju krš kamione i autobuse! I najzad, kola će da se lome na onima koji su najmanji zagađivači, na onima koji imaju TNG! S U L U D O ! ! !

dalmos

pre 14 godina

Naravno uvesti akcize na gas ,koji je ubedljivo najcistije gorivo, dok su nam akcize na duvanske proizvode sramno niske, a zbog dogovora postignutog prilikom prodaje duvanske industrije, zbog cega je drzava izgubila milione evra, a dobice na hiljade obolelih!
I sada neka mi neko objasni smisao u svemu tome, a da pritom ne pomene Domanovicevog "Vodju"

Milan

pre 14 godina

pre nekoliko dana sam sipao TNG na eko pumpi na Ibarskoj po ceni od 50din/lit, i onda sam dosao na Cerak gde je na toj istoj eko pumpi TNG 55din/lit, a te dve pumpe su medjusobno udaljene samo 23km!!!!
Molim VAS da li iko moze da mi objasni ovaj fenomen!?

Citalac

pre 14 godina

Sada nam ne trebaju vize. Svako moze pogledati u susednim zemljama:
VRSTE i KVALITET ponude na pumpama.

Onda pogledajte VRSTE I KVALITET kod nas.

Na kraju , naravno, dolazi cena koja je priblizno jednaka i komentar ( slobodan prevod) Mi moramo stititi monopol ( NIS ), nema slobodne konkurencije, to je strateski interes drzave. Kraj price je standardan- privatnici koji su pogodjeni takvom politikom-blokiraju puteve, a vi obicni ljudi..., pa izvinite, ali ovo je Srbija!

Nemam daljih komentara!

Na zapadu nista novo

pre 14 godina

Bas ce oni da sede na putevima i da strajkuju, osim toga nema ih ukupno 200 u celoj zemlji. Pre to treba gledati kao nova radna mesta za siromasne : sendvic, rekviziti i 10 evra za ceo dan, kao sto je Karic svojevremeno radio.

ajde bre

pre 14 godina

Jel se neko seca protesta komunalaca u Novom Sadu?
Znate kako je taj protest resen?
Nije smanjenjem plata onima koji imaju vise, vec tako sto je preduzetnicima uvedena neka fantomska taksa za iznosenje smeca.
Tako da ako imate agenciju registrovani u privatnom stanu, iznosenje smeca placate dva puta. Kada nazovete infomracije, dobijete odgovor da je to odluka grada i da je tako za sada.
Ej bre!